Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Trivselslederen

2023 40 anmeldelser

Av Marianne Kaurin   Hva skjer når krigen i klasserommet flytter hjem til deg? Inken har planen klar: Nå som hun endelig er størst på barneskolen, skal hun bli like populær som Iselin. Veien dit er å bli valgt til Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Fatima

Fatima

Skrevet 12. april 2024 av Fatima

TRIVSELSLEDEREN

Inken er 12 år gammel og går på Heiabakken skole.
Foreldrene hennes er skilt.Hun har en bestevenn
som heter Jasmin. Og moren hennes er en forsker. En dag må moren gå til Stillehavet så da må Inken bo hos faren hennes.
En dag på skolen er det trivselsledervalg. Inken vil bli
trivselslederen får å være populær, og for å kapre Leo.Inken ville veldig være trivselslederen.

Jeg synes at denne boken bør vinne.
Jeg likte den på grunn av stilen , og at det var to bestevenner.
Jeg synes det var spennende å lese at hun hadde skilte foreldre.


Aurora

Aurora

Skrevet 11. april 2024 av Aurora

TRIVSELSLEDEREN

Inken er 12 år og går på Heiabakken skole. Hun har en bestevenn som heter Jasmin, foreldrene er skilt. En dag forteller moren hennes at Inken må bo hos faren, fordi moren skal forske i Stillehavet. Det skal snart være trivselsledervalg og Inken er bestemt på å vinne for å bli populær, og for å bli sammen med Leo. Inken går derfor fullt inn for å drive valgkamp. Trivselslederen er en dramatisk og realistisk roman om kjærlighet, politikk, vennskap og konflikter.

Jeg likte denne boka veldig godt fordi den er spennende og veldig godt forklart. Den har mye tekst, og ingen bilder, men det tenker man ikke på, fordi det er så mye som skjer i boka, og derfor er man bare nødt til å følge med og lese mer. Det er som om man selv er med i boken. Jeg syns at den inneholder akkurat det en bok trenger for å bli et helt puslespill som man suges inn i. Jeg likte at den handler om noe som faktisk kunne skjedd i virkeligheten og det er en bok som mange kan kjenne seg igjen i. Et eksempel på et spennende punkt i boka er når det skal avsløres hvem som blir trivselsleder. Den er også morsom fordi Inken tenker litt rare tanker. Boka inneholder et viktig tema og en god moral. Jeg syns den var skikkelig bra og jeg tror boka treffer de fleste veldig godt.

Jeg syns det beste med teksten og boka er at den er veldig betydningsfull, og leseren får være med på en reise der hovedkarakterene utvikler seg. Jeg syns ingenting trekker ned boka. Den passer for 10-14-åringer, men det kommer an på hvilken boksmak du har. Jeg syns at alle burde lese denne! Trivselslederen fortjener å vinne Bokslukerprisen!

Terningkast 6
Skrevet av Aurora Krane Andersen, Kampen skole


Jenny

Jenny

Skrevet 11. april 2024 av Jenny

TRIVSELSLEDEREN

Inken er 12 år og går på Heiabakken skole. Foreldrene hennes er skilt, moren hennes er en forsker og faren hennes er veiarbeider. Det er snart trivselsledervalg i klassen. Inken har lyst til å vinne for å bli populær. Hun er forelsket i Leo, hun vil dra på trivselslederkurs og overnatte der med Leo. Hun har en bestevenn som heter Jasmin. Trivselslederen er en dramatisk og realistisk roman om kjærlighet, politikk og konflikter.

Jeg synes at boka var spennende og inneholder mye drama. Denne boken forklarer hvordan syvendeklasse er. Det var spennende når de skulle avslører hvem som vant valget. Jeg følte at jeg ville lese mer.

Det beste ved teksten var at Inken klarte å se sine feil og fikse dem. Styrken til boka er at mange barn kan føle hva som har skjedd eller skjer med Inken. Jeg synes ingenting trekker ned i boka. Trivselslederen passer for barn mellom 10-14, men det kommer an på hva slags boksmak du har. Denne boka fortjener å vinne Bokslukerprisen.

Terningkast 6


Tonono

Tonono

Skrevet 4. april 2024 av Tonono

Jeg likte trivselsleder boka veldig godt! Jeg syntes at den var spennende selvom det var en
realistisk bok. Jeg kom så godt in i boka at jeg til og med leste den bare på 2 dager!!!!!
Jeg gir den terning kast 6/6


🫧FIDO🫧

🫧FIDO🫧

Skrevet 4. april 2024 av 🫧FIDO🫧

En super bok! Den er full av drama, spenning og vanskelig vennskap. Jeg gir den terningkast 6, siden ingenting trakk ned. ANBEFALES!!!

Vis flere anmeldelser

Til toppen