Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Trivselslederen

2023 5 anmeldelser

Av Marianne Kaurin   Hva skjer når krigen i klasserommet flytter hjem til deg? Inken har planen klar: Nå som hun endelig er størst på barneskolen, skal hun bli like populær som Iselin. Veien dit er å bli valgt til Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Maja🌼

Maja🌼

Skrevet 9. februar 2024 av Maja🌼

Trivselslederen er en bok som handler om Inken. Inken vil bli populær, men for å bli populær må hun bli sammen med Leo. Hvis man blir trivselsleder kan man dra på en overnatting. Det er en gutt og en jente fra hver klasse. Og Leo skal, da må jo Inken og! Men plutselig begynner Alba i klassen, hun vil også bli trivselsleder. Og pappaen til Inken får seg en kjæreste. Denne boka er ganske bra, jeg syns at det tok lang tid før det skjedde noe spennende. Jeg vil gi boka terningkast 5. Og synes denne godt kan være med i årets boksluker.


Acoustiscmoneymaker

Acoustiscmoneymaker

Skrevet 29. januar 2024 av Acoustiscmoneymaker

Den er passe til meg for en normal gutt. Men den er dårlig


Matteelskeren

Matteelskeren

Skrevet 18. januar 2024 av Matteelskeren

Jeg synes boka var veldig spennende og romantisk. Forfatteren Marianne Kaurin har fått mye info om: hva personene liker. Hvordan de ser ut og hvem du liker. Det er også litt drama innimellom. Jeg anbefaler denne boka til 9-12 (eller trivselsledrer)


Tyra

Tyra

Skrevet 12. januar 2024 av Tyra

Boken heter Trivselslederen, av Marianne Kaurin. Den handler om at Inken begynner i 7ende klasse og skal bli populær, for å bli populær må hun bli trivselsleder, og få lov til å gå i lysende gul vest. Og i tillegg får hun gå på overnatting med Leo. Men så kommer det en ny jente i klassen og ødelegger alt. Og mamma som hun pleier å bo hos skal på reise bort i noen måneder , så da må hun bo hos pappa som får en ny kjæreste.
Jeg syntes boka er veldig bra, den er supert skrevet, og man får veldig gode beskrivelser av hvordan Inken føler seg. Jeg får veldig lyst til å fortsetter å lese når jeg legger fra meg boka. Jeg anbefaler boka til folk som liker drama bøker.


Maja 6. klasse

Maja 6. klasse

Skrevet 12. januar 2024 av Maja 6. klasse

Jeg synes boken er veldig spennende og fult med drama og info. Det er litt romantikk som noen kan tro er kjedelig, så jeg anbefaler denne boken for 9-12 år. Den passer bra for barn og ungdom. Jeg og en venn av meg leste denne og rater den 11/10. DU BURDE LESE DEN!

Til toppen