Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Ulv ulv

2023 2 anmeldelser

Av Elin Viktoria Unstad   INGEN ADGANG! Varg bryr seg ikke om skiltet ved det falleferdige huset og sniker seg inn i hagen. Han er nødt til å imponere de kuleste i klassen. Men en gammel mann har flyttet inn, Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

AØ

Skrevet 7. februar 2024 av AØ

Verdens beste bok!!
Sinnsykt spennende og umulig og legge fra seg!
Terningkast seks!!
Den bare må være med i bokslukerprisen!


Fjøsnissen

Fjøsnissen

Skrevet 5. februar 2024 av Fjøsnissen

Boka heter ulv ulv. Den er en litt skummel og spennende bok. Boka handler om en gutt som heter Varg og han har 2 rotter. Varg sin mor er død. Varg er ikke så ille populær på skolen, men så blir det et fotoprosjekt på skolen hvor du skal ta bilde av noe skummelt og Varg er på samme gruppe som de populære. Det er 4 på samme gruppe, og Varg tar et bilde av et skummelt hus. Den som lever i det huset heter Bjørn og er gammel. Bjørn liker ikke at Varg gjør det, og de gjør Donald-lik rampestreker mot hverandre helt til bjørn slår Varg.

Boka har ingen bilder, men den er interessant. Hjernen min lagde bilder for boka, som gjorde den litt mer livlig. Boka var ganske spennende, og den var aldri kjedelig.

Boka er som en horror bok, men uten killers. Kan være litt skummel noen ganger, men jeg ble ikke skremt. Noen deler så var det mer trist enn skummel. Den er en ganske original ide og det er ikke så ille vanlig å se sånne bøker.

Boka starter med at Varg er brått i sykehuset, og vi vet ikke hvorfor. Den tar oss en uke tilbake i tid, og du må vente til slutten til å finne ut hvorfor Varg er i sykehuset. Jeg synes at det er en vei å bygge spenning gjennom hele boka, og vi finner ut at Bjørn slår Varg mange ganger, og barnebarnet til Bjørn ringer ambulansen. Bjørn hadde drept de to rottene til bjørn, også måtte Varg begrave dem. Jeg bladde til den siste siden når jeg var noen få 100 sider bak slutten, også trodde jeg at Varg var den som døde.

Forfatteren heter Elin Viktoria Unstad og er 45 år gammel. Hun skrev sin første bok i 2017, og den heter VEGA. Den andre boken ble skrevet i 2019 og heter brådypt. Den tredje boken ble skrevet i 2020 og heter magiprøven. Den siste boken ble skrevet i 2023 og er selvfølgelig ulv ulv.

Boken er ganske grei, men kanskje ikke les den for 4 åringer. Boka er en thriller-lik bok og jeg synes at den fortjener en 10/10 på terningkast.

Til toppen