Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Ulv ulv

2023 31 anmeldelser

Av Elin Viktoria Unstad   INGEN ADGANG! Varg bryr seg ikke om skiltet ved det falleferdige huset og sniker seg inn i hagen. Han er nødt til å imponere de kuleste i klassen. Men en gammel mann har flyttet inn, Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Sigurd

Sigurd

Skrevet 2. mai 2024 av Sigurd

Denne boka høres så spennene ut.
Det høres ut som om at det er my spenning.
Jeg liker spenning.


Linni pinni skinni

Linni pinni skinni

Skrevet 29. april 2024 av Linni pinni skinni

denne boka er bra


Bob

Bob

Skrevet 29. april 2024 av Bob

Den er bra og spennende. Den er intressang. Hilsen Bob 🙂


Vera

Vera

Skrevet 11. april 2024 av Vera

ULV ULV. Denne boken handler om en gutt som heter Varg.Han har to rotter som heter Mikke og mus. Han går i 8, klasse, han bor med pappaen sin. Han er modig og vennlig. ULV ULV er en slags dramabok, den er litt skumel.

Det er en VELDIG VELDIG bra bok. Jeg synes at det var ikke vanskelig tekst, men jeg tenker man må nok være over sju år for og lese denne boken. Jeg synes at hele boken var kjempebra! Denne boken var litt skummel og VELDIG spennende. dette er den beste boka jeg har lest på lenge.

Jeg synes det var en bra bok fordi den var veldig spennende!
Jeg anbefaler å lese denne boken, den er spennende og skummel! Men de røper litt for mye på starten. Den passer for folk som liker skumel bøker. denne burde vinne!

Terningkast 6
Skrevet av : Vera


Adriana Poikane

Adriana Poikane

Skrevet 11. april 2024 av Adriana Poikane

ULV ULV

I denne boken er det en gutt som heter Varg, som går i 8. klasse, og han er vennlig, og litt modig. Han har også to rotter som heter Mikke og Mus. Ulv Ulv er en slags dramabok.

Jeg synes at teksten var bra, men det var noen rare ord som jeg forstod, men kanskje for mindre barn kommer det til å være vanskelig. Jeg syntes at det var litt morsomt. Jeg synes at det var mer om drama, drap, mord osv. Det jeg synes boken var bra på grunn av at den var spennende. Jeg anbefaler boken for barn over sju år. Og jeg tenker at teksten var fint skrevet og noen ganger morsom. Det som frista meg mest er at han gikk til det falleferdige huset selv om det var et skilt som advarte mot det…

Det som er det BESTE med teksten er at han gikk inn i det falleferdige huset, da kom spenningen… Det eneste som irriterte meg var at de avslørte litt for mye tidlig i boken. Jeg anbefaler den, den er en kjempefin bok for noen som liker å lese mye! Jeg synes at boken burde være en Superfinalist!

Terningkast:6

Vis flere anmeldelser

Til toppen