Bestum skole, Oslo

boksluker4

Jaaaa!!!! Vi ble juryklasse! Vi er en gjeng leseglade barn som går i 6B på Bestum skole. Skolen har ca. 560 elever og ligger på Ullern i Oslo. Vi er 26 elever i klassen, der 11 av dem er jenter og 15 er gutter. Vi har alle mulige slags interesser. Mange gutter spiller fotball og mange jenter spiller håndball. Men det er flere som har andre interesser også, blant annet spiller noen instrument. Noen er halvt svenske, noen er helnorske og noen har opprinnelse fra et helt annet annet land. Vi er forskjellige alle sammen, men er glade i hverandre og leker godt sammen selv om vi er ulike.

Kontaktlæreren vår, Jonny, har vi hatt siden vi gikk i 4. klasse og det er han som har presset alle mulige slags tekster og bøker på oss. Han gir oss leselodd for antall sider og bøker vi leser også. Og en gang i halvåret har vi loddtrekning. Jo flere lodd, jo større er sjansen for å vinne premier. I tillegg har han fått oss til å skrive ganske mye, noe som vi tror har hjulpet på lesingen.

Læreren vår elsker konkurranser og derfor har vi meldt oss til å være jury. Tidligere har vi vunnet klassemiljøprisen og nå har vi jammen blitt en juryklasse også. Vi gleder oss veldig til å stemme frem vinneren av bokslukerprisen i år. Nå bretter vi opp armene og er klare for å lese alle de fem bøkene. Om vi har noen favoritter? Så klart! Men det holder hver og en for seg selv helt frem til vi stemmer…