Bjørndalsskogen skole, Bergen

 

Hei! Vi er klasse 6B på Bjørndalsskogen skole i Vestland fylke.

Vi er en barneskole med ca. 300 elever. Skolen vår ligger fint til midt i en skog, og vi har fokus på at alle skal ha det bra. Vi synes og at det er veldig viktig vi tenker på hverandre og ikke bare oss selv.

I vår klasse er vi 23 elever. Det er 11 gutter og 12 jenter. Vi har veldig godt klassemiljø i klassen vår og vi er rett og slett en veldig hyggelig gjeng! Alle i klassen er forskjellige og har hver sin stil og personlighet, men alle passer inn. Vi liker godt å diskutere og si meningene våre. Vi er ikke alltid enige, men finner som regel en ok løsning.

Vi ble ganske sjokkert når Christian (kontaktlærer) sa at vi hadde blitt juryklasse. Først trodde ingen på at det var sant, og alle ble veldig glade. Det er mange bøker som fikk høy poengsum i klassen, så vi gleder oss til å lese alle bøkene som er med. Det vi synes om å bli juryklasse er at det er spennende og kult siden det er ikke ofte man får en så viktig oppgave. Det skal vi ta på alvor! Vi er meget takknemlig for at vi får være med på dette.

Vi elsker å starte dagen med lesekvart! Vi øver oss på nye lesestrategier i norsktimene og forskjellige aktiviteter som inneholder lesing. Vi liker godt å lese krim eller grøssere. Vi liker også drama og morsomme bøker og biografier. Vi gleder oss til å lese mye!

Hilsen 6B på Bjørndalsskogen Skole.