Byskogen skole, Tønsberg

Hei og hå! Vi er en sprudlende glad lesegjeng fra Tønsberg! Klassen vår er veldig omsorgsfulle og hjelpsomme. Vi er flinke til å skryte av hverandre og vi begynner å like ting vi aldri har gjort før fordi vi får mye ros. Vi er en klasse med 18 elever som har mange forskjellige interesser, som for eksempel fotball, håndball, slåball, basket, ishockey og skøyter.

Vi begynte å lese veldig mange bøker i midten av fjerde klasse, men vi har alltid likt å lese.  Klassen vår liker spesielt å lese tegneserier, humor, spenning, romantikk, og krim.

Vi er en skole med mange avdelinger. Vi er en 1-10-skole og i tillegg har vi en inntaksklasse for ungdomsskoleelever som kommer nye til Norge. Vi har også en avdeling for elever som trenger særskilt tilrettelagt opplæringstilbud. Samlet elevtall på skolen er 554.

 

 

Vi er veldig stolte av det fine biblioteket på skolen vår. Der har et stort utvalg av, men i 2020 mistet vi dessverre bibliotekaren vår på grunn av økonomi. Vi er veldig lei oss for at vi mistet henne, fordi hun alltid visste hvilke bøker som passet til oss. Vi har også bøker i klasserommet som vår bibliotekar valgte ut til oss fordi vi er noen lesehester og hun gjorde oss forelsket i bøker.

Vi bor i Tønsberg, Norges eldste by. Den er faktisk 1150 år gammel! Her bodde det vikinger før. Derfor heter ishockeylaget vårt Tønsberg Vikings. Vi har slått oss sammen med Re kommune.

Da vi fikk vite at vi skulle bli anmelderklasse i år, ble vi super, duper glade! Vi gleder oss masse til å få være med på å lese masse fine bøker og få være med å kunne påvirke hvilke bøker som skal være med i høstens antologi.