Deutsche Schule, Oslo

Hei!

Vi går i 5 trinn på den norsk-tyske bikulturelle skolen i Oslo.
Vi er 16 elever i klassen, og 320 elever på skolen. Skolen vår er veldig internasjonal. Bare i klassen vår er det elever fra disse stedene i verden: Norge, Tyskland, Spania, Korea, Sveits, Frankrike, Ungarn, Serbia, Italia, Sverige, Tyrkia, Østerrike, Romenia, Tsjekkia, med fler. Men hvis vi skal se på hele skolen, er rundt 25 land representert! Det synes vi er gøy, og er noe vi er stolte av.

I klassen vår er det et veldig godt samhold. Vi liker å tulle, å le og fortelle vitser. Og vi har tusenvis av hobbyer! Klassen vår liker å lese, svømme, stå på slalom, fotball, gaming, langrenn, karate, sykling, synkronsvømming, turning, friidrett og seiling. Det er også mange av oss som driver med musikk. I klassen vår er det 10 stykker som spiller et instrument: cello, piano, blokkfløyte, bratsj, fiolin og slagverk.
Vi reiser ganske mye i feriene, ofte for å besøke besteforeldrene våre, men også for å nyte ferien i andre land: Australia, Fiji, New Zealand, Hellas, Serbia, Tyskland, Chile, Japan, Tsjekkia, Tyrkia, Frankrike (Paris), Sveits, Ungarn, Italia, Portugal, Spania, Cuba, Danmark, Sverige, osv.

Vi er veldig stolte over å ha fått være med på å stemme frem bøkene til neste års antologi!
Vi leser mye. Mange i klassen leser over en time hver dag, mens andre leser en halv time før de legger seg. Vi likte de fleste av bøkene vi har lest for neste års antologi. Dere kan bare glede dere!!!