Ellingsrudåsen skole, Oslo

 

 

Vi er 5c på Ellingsrudåsen skole. Vi er 21 elever, 7 jenter og 14 gutter. Skolen vår har ca 500 elever, og ligger i Groruddalen i Oslo.

5c på Ellingsrudåsen skole har vi mange forskjellige personligheter. Vi er snille og hjelper hverandre når de trenger det. Vi er morsomme, og da blir det god stemning i klassen. Vi er kreative i 5c fordi vi lager masse forskjellige ting, sånn som filmer og tekster, eller ting i kunst og håndverk. Noen liker matte og noen liker musikk, og noen liker bare gym. Alle prøver å inspirere hverandre på hver sin måte.

Vi er glade i å spille og leke. Vi har mange kule apper på iPaden, sånn som Paper, GarageBand og veldig mye annet. Vi driver også med koding etter skolen på torsdager på Kodeklubben. Der man får spille og kode på Minecraft og Swift Playgrounds. Også hjelper vi hverandre hvis en trenger hjelp. Det er også mange som liker å spille brettspill f.eks kort og sjakk. Vi liker jo ikke bare spill, men også å leke f.eks. boksen går, gjemsel og kanonball.

Spenningsbøker er våre favoritter. I bokslukerprisen var blant annet «Byrået for ikke hendelser» en av spenningsbøkene vi likte godt. Det er ikke alle som liker spenningsbøker så godt som alle de andre. De liker heller drama eller humor bøker. Men vi respekterer at alle ikke har samme boksmak, og er rause. Alle i 5c elsker og lese.

Utdraget fra boka Bobla fikk flest stemmer hos oss. Selv om mange også hadde «Ingen sover trygt i natt» som sin favoritt. Biblioteket vårt er fylt med bøker, og vi elsker å være der. Vi har to kjempehyggelige bibliotekarer også. På starten av dagen har vi lesekvart, og da er det mange som leser bøkene fra Bokslukerprisen. Noen elever har nettopp lånt «Estragons historier» og synes det er gøy med de grøssende bildene og den litt rare fortellingen.

Vi har også egen blogg! Ta gjerne en tur innom.

https://asenleserne.wordpress.com