Fagerholt skole, Vest-Agder

 

Hei!

Vi er 6A fra Fagerholt skole. Fagerholt skole er en 1 – 7 skole med ca. 460 elever. Det er tilsammen 19 klasser på skolen. I mars 2016 var vi så heldige at vi flyttet inn i et helt nytt skolebygg. Biblioteket er vår store stolthet, og vi synes det er det beste rommet på skolen (delt førsteplass med gymsalen). I klassen vår er det 10 gutter og 13 jenter som er veldig motiverte for dette oppdraget.

Vi er en klasse som har elsket å lese siden 1. klasse. Alle har også i hjemmelekse å lese 20 minutter hver dag, og vi leser ofte på skolen. Vi har skrevet mange bokanmeldelser, og vi er en klasse som ikke er redde for å si vår mening. Vi er veldig glade for å ha blitt plukket ut til å være juryklasse for bokslukerprisen. Utdragene fra bøkene som ble plukket ut til å være finalister i år var veldig gøye å lese. Vi ble også veldig fornøyd med bøkene som ble valgt ut til å være superfinalister. Det var de bøkene vi håpet på skulle komme videre. Vi har tyvstartet litt med lesingen og har allerede lest ferdig «Svart senker natten seg». Nå gleder vi oss til å lese de fire andre bøkene som er superfinalister, og til å være med å kåre en vinner sammen med de andre juryklassene.

Foreldrene våre har vært så greie at de skal arrangere tur til Oslo slik at hele klassen får være med på prisutdelingen. Dette gleder vi oss veldig mye til!

Med vennlig hilsen Mikael, David, Sakkeus, Erlend, Matteo, Jesper, Niklas, Leo Johannes, Fredrik, Simen, Martine, Louise, Leana, Matilde, Celine, Frida, Andrea, Selma, Maya, Karoline, Amanda, Kristina, Henni og Anita (kontaktlærer).