Finnsnes barneskole, Troms

bilde-til-bokslukerprisen-002

HEI!

Vi er en gjeng med motiverte, leselystne, fantasifulle, kreative, snille, morsomme, fotball-spillende, syngende, aktive, pratsomme, diskuterende, omtenksomme, anti-mobbende, originale og lekne elever i 6C fra Finnsnes Barneskole som er veldig klare for ta fatt på vårt oppdrag som juryklasse for Bokslukerprisen 2017! Vi gleder oss til å lese finalist-bøkene, og noen av oss har allerede begynt å lese, selv om vi ikke har fått bøkene enda. Vi likte antologien veldig godt. Flere av favorittene våre nådde helt opp, men dessverre ikke alle. Likevel kan vi se positivt på det: da vet vi hva vi kan gjøre når vi er ferdig å lese de fem finalistene.

I fjor var trinnet vårt delt i to klasser, men på grunn av at vi fikk så mange nye på trinnet, ble vi nødt til å dele trinnet i tre helt nye klasser. Derfor er klassen vår ganske ny, men vi har blitt en ganske sammenspleiset gjeng allerede. Vi håper at Bokslukerprisen kan være med på å gjøre oss enda mer samlet. Når vi er ferdig med bøkene, vil vi låne bøkene til de gamle klassekameratene våre som går i de to andre klassene. Da får vi inkludert enda flere, og vi tror det vil være positivt for hele trinnet å diskutere bøker. Da får vi flere lesehester og lesetigre, og det gjør at vi kan anbefale bøker for hverandre. Selv om lesing kan være underholdende i seg selv, har vi også et mål om å bli bedre lesere, slik at vi kan dra nytte av det i andre sammenhenger.

Finnsnes Barneskole er en skole med over 400 elever. Her møter vi på gleder og utfordringer hver dag, både voksne og unge. Vi er en skole som ønsker å motivere elevene til å lese mer.

Det er litt langt til Oslo, men vi håper at flest mulig av oss kan møte til kåringen i april.
Dette blir gøy – vi sees!

Hilsen Farhiya, Mathias, Emil, Kevin, Erik, Evin, Lisa, Nora, Vilde, Henrik, Christian, Andreas, Nora, Luwam, Mathias, Elias, Chrisander, Karoline og kontaktlærer Ida.