Grødem skole, Randaberg

Vi i 7A på Grødem skole har nå blitt valgt ut som juryklasse til Bokslukerprisen. Dette syns vi er veldig gøy. Vi er allerede godt igang med å lese, og flere av elevene har allerede lest ferdig noen bøker.

Vi er en aktiv og arbeidsom klasse. 7A er en klasse med 30 elever.  Alle som går i klassen er spente og syns dette er stas. Flere har allerede noen bokfavoritter. Vi er en klasse som liker å lese, og vi har alle sterke meninger. Vi har hatt et prosjekt med vår gode bibliotekar der vi allerede har øvd på å stå foran klassen og anmelde bøker vi har lest. Vi gir bøkene terningkast, vi forteller litt om boka, og vi forteller hvilken aldersgruppe boka passer til.

Vi har til og med et helt eget område på skolen som er laget for å lese. Vi kaller det Leseloftet. Det har vært stengt en stund nå på grunn av Corona. I forbindelse med at vi ble juryklasse har det nå åpnet igjen, men bare for oss. Nå er vi der de fleste dagene i uken og leser på de fem superfinalistene.

 

 

På Leseloftet har vi mange komfortable madrasser, puter, sakkosekker og sofaer. Hver gang vi skal opp, blir det jubel i klassen. Mange av elevene kommer veldig inn i boka, og det er mange som fortsatt leser på vei ned igjen.

 

 

 

 

 

Grødem skole ligger i Randaberg som er  en liten kommune i nærheten av Stavanger i Rogaland. Randaberg er faktisk norges minste landkommune. Grødem skole er en av tre 1-10 skoler som ligger i Randaberg. Det går rundt 500 elever på Grødem skole.

Dette er et bilde av litt av skolen vår

Fint turområde ved Tungenes fyr i Randaberg

 

 

 

 

 

 

Vi håper at pandemien roer seg og at ting bli mest mulig normalt snart. Det er veldig mange i klassen vår som har lyst til å dra til Oslo, og treffe noen av forfatterne. Vi er veldig spente på hvilken bok som vinner. Gleder oss til å fortsette med dette spennende prosjektet etter nyttår. God jul og godt nyttår til alle!!! 

 

 

Hilsen lærere og elever i 7A.