Hasle skole, Oslo

Vi er klasse 6B fra Hasle skole i Oslo. Skolen ligger i Grünerløkka bydel og har litt over 500 elever. Det går 28 elever i klassen vår, vi er 13 gutter og 15 jenter. Alle i klassen vår er norske, men mange kommer også litt fra andre land som Somalia, Irak, Hellas, Storbritannia, Bulgaria, Bosnia, Uganda og Cuba. De mest populære fritidsinteressene i klassen er cheerleading, fotball, korps, dansing, svømming og gaming. Nå om vinteren er det også mange som liker å gå på ski eller kjøre alpint. I tillegg til å lese bøker da så klart. 

Skolen vår på Hasle blir pusset opp, så vi holder for tiden til på Brynseng. For å komme hit må vi ta buss eller t-bane for det blir litt for langt for de fleste å gå. Det er veldig nytt og fint her, men vi gleder oss likevel til å komme tilbake til vår egen skole neste år. 

Vi er veldig glade i å lese, og er kjempestolte over jobben som juryklasse. Det er kult at vår mening faktisk har noe å si! Vi gleder oss til vi får lest ferdig og skal rangere de fem bøkene. Det kommer ikke til å bli lett, for vi er ikke helt enige i hvilke bøker vi liker best så langt. Det kommer også til å bli veldig spennende å møte forfatterne og de andre juryklassene når vinneren skal kåres i april. Vi har flere ting vi ønsker å spørre forfatterne om, og er selvsagt veldig spente på om de andre juryklassene er enige med oss i hvem som burde bli vinner av Bokslukerprisen 2019.