Hilsen fra en leseklasse: 6.klasse på Kårvåg Barneskole

Her kommer en liten hilsen fra en leseglad gjeng på Kårvåg.

Vi er 29 elever som går i 6.klasse på Kårvåg barneskole. Kårvåg barneskole ligger på Averøy. Det er ei øy midt mellom Molde og Kristiansund. Du har kanskje hørt om den nasjonale turistveien Atlanterhavsveien? Den er en del av Averøy.

Skolen vår er helt ny. Vi flyttet inn rett etter juleferien. Den nye skolen er veldig stor og det er god plass her. Vi har et helt nytt bibliotek og vi har også fått store klasserom. Før jul var vi to klasser, men nå er vi alle sammen i samme klasse.

Vi er en veldig aktiv gjeng som holder på med blant annet fotball, håndball, svømming, turn og hest. I tillegg har vi blitt veldig glade i å lese. I januar arrangerte vi lesekveld for hele klassen. Da leste vi, spiste taco og spilte fotball. Vi er alle forskjellige, men trives godt sammen og vi synes også at vi har veldig bra lærere. Signhild, Monica, Ruth og Odd Einar er de vi har mest.

Det er kjekt å være med på oppdraget som leseklasse. Det er mange gode bøker og vi er spente på hvilke ti bøker som blir plukket ut til slutt!

Hilsen 6.klasse ved Kårvåg barneskole