Hisøy skole

Ivrige lesere

Vi er 50 elever som går på 6.trinn på Hisøy skole. Skolen vår ligger på en øy like utenfor Arendal.

Vi leser hver morgen når vi kommer på skolen, og vi synes det er helt topp å starte dagen med en god bok. Skolen vår er en baseskole, og når vi leser, sitter hele trinnet i samme rom. Det er helt stille. Den eneste lyden er hvis noen reiser seg for å gå ut i biblioteket for å låne seg en bok. Biblioteket vårt ligger midt mellom de tre basene på mellomtrinnet. Det er helt genialt, for da har vi kort vei til en ny bok. I tillegg er der alltid en bibliotekar som hjelper oss å finne bøker. Vi har også to andre bibliotekavdelinger, en på småskolen og en på ungdomstrinnet.

Vi synes det er stor stas å få være med å påvirke hvilke bøker som skal bli med i Bokslukerprisen neste år. Vi har lest mange av bøkene fra høstens bokslukerpris, og boka Lydighetsprøven likte vi godt. Bjørn Ingvaldsen har akkurat vært på besøk i klassen vår. Når vi får besøk av forfattere, blir vi enda mer motivert til å lese.

Ellers er vi en gjeng som liker mye forskjellig. Vi spiller fotball, håndball, turner, spiller instrumenter, gamer, danser og mye mer. Men en ting har vi til felles: Vi er glad i bøker!