Høknes barneskole, Namsos

 

Hei!

Vi er klasse 7B ved Høknes Barneskole, i Namsos kommune. I klassen vår er vi 26 elever, 17 jenter og 9 gutter, og på skolen er vi 366 elever til sammen .

Klassen vår er en aktiv gjeng, som driver på med mange forskjellige aktiviteter. Vi driver med: Svømming, musikk, handball, skyting, drama, fotball, dans, turn, kajakk og ski.

Vi har lest en del bøker i klassen, for eksempel: Anton og andre flokkdyr, Apetryne, Halvgudene, og Monstertante. Alle bøkene anbefales, de var veldig bra. Sjangerne vi liker best i bøker er: Skrekk, spenning, humor, fantasi, realisme, romantikk og mystiske bøker. Vi liker altså mye forskjellig.

Klassen vår elsker å diskutere, og vi er ikke redde for å si vår mening eller å snakke høyt i klassen, og vi er åpne om alt og deler følelser. Vi vil beskrive oss som en snill, ærlig og lattermild gjeng, som er trygge på hverandre, og hjelper hverandre når det trengs, vi er litt rare, men på en bra måte.

Vi liker å lese bøker, og vi ønsket å være med i Bokslukerprisen fordi det er en ny måte og lese bøker på, og vi kommer til å lære. Vi synes også at det er veldig gøy at det er akkurat klassen vår som ble valgt, og at vi er den eneste klassen i Trøndelag som er med.

Vi gleder oss veldig til å være med på å velge hvilken bok som skal vinne!