Juryklasse: Håkvik skole i Narvik

6. klasse ved Håkvik skole er juryklasse i Bokslukerprisen 2021/2022.

Vi er en livlig, aktiv og leseglad klasse. Flertallet i klassen liker godt å lese. Det var derfor vi bestemte oss for å søke om å bli juryklasse.

Vi er 6.klasse ved Håkvik skole. Skolen ligger ca 15 minutters kjøring fra Narvik i Nordland fylke. Skolen har rundt 140 elever. I klassen vår er det 20 elever, 13 jenter og 7 gutter.

Vi er en livlig, aktiv og leseglad klasse. Flertallet i klassen liker godt å lese. Det var derfor vi bestemte oss for å søke om å bli juryklasse. Det var god stemning i klassen da vi fikk vite at vi ble plukket ut som juryklasse, og vi feiret med popcorn og saft.

Vi har stillelesing i 15 minutter hver dag, som oftest på morgenen. I tillegg har klassen leselekse hver dag. Skolen får i løpet av våren nytt bibliotek. Vi gleder oss til det åpner, og håper at det blir enda bedre utvalg av bøker enn det vi har nå.

Mange i klassen liker veldig godt å spille fotball. Noen liker å shoppe. Andre er glad i å være sosial på andre måter, og en del bruker tid på å game. Noen er også glad i å være hjemme sammen med familien eller venner.

I høst har vi jobbet mye med bokslukerprisen, og har hatt i lekse å lese utdrag og skrive bokanmeldelser. Vi likte best “Bare Victor”, og fikk 4 av våre 5 favoritter videre til superfinalen. Etter nyttår skal vi starte opp med arbeidet knyttet til superfinalen. Vi er spente på hvordan det kommer til å gå, og gleder oss til å få lese hele bøkene.

Vi ønsker resten av juryklassene lykke til med oppdraget.

Hilsen 6.klasse ved Håkvik skole.