Kastellet skole, Oslo

 

Vi er klasse 5C på Kastellet skole. Klassen består av 9 jenter og 12 gutter, til sammen 21 leseglade elever. På skolen går det cirka 650 elever og den ligger på Nordstrand i Oslo.

I 5C er vi snille mot hverandre. Noen ganger blir vi uenige, men da er vi gode til å ordne opp. I tillegg vil vi beskrive oss selv som kule og smarte.

I friminuttet liker vi å gjøre ulike aktiviteter. Uansett er vi gode til å inkludere hverandre. Aktiviteter flere i klassen liker å holde på med i friminuttet er å spille fotball, pingpong og stikkball. Vi har også forskjellige favorittfag. Noen liker best matte eller norsk. Det er flere i klassen som også liker kroppsøving eller fysak (fysisk aktivitet).

I år har vi fått ipad som vi bruker hjemme og på skolen. Det er gøy! Vi håper å få bruke ipaden i arbeidet med Bokslukerprisen. I klassen liker vi å lese ulike bøker. Flere i klassen liker å lese spennende eller morsomme bøker. Vi gleder oss til å lese de fem ulike superfinalistene i Bokslukerprisen. Klassen likte også godt utdraget fra «Spesialklassen» så vi synes det er litt kjedelig at den ikke var en av superfinalistene.

På skolen har vi en hyggelig bibliotekar som kommer til å hjelpe oss med å fullføre oppdraget. På biblioteket er det mange spennende bøker vi kan låne.

Vi gleder oss til å sette i gang med lesingen og gjennomføre et viktig oppdrag!

Hilsen 5C, Kastellet skole