Koppang skole, Stor-Elvdal

 

Hei!

Vi er 5.trinn på Koppang skole. Skolen vår er en liten skole med ca. 130 elever og ligger midt i Østerdalen. Kommunen vår har mye skog, og vi har alle de fire store rovdyrene her. Norges lengste elv, Glomma, renner gjennom kommunen vår og vi kan skryte av å ha verdens største elg, Storelgen.

I klassen vår er det 17 leseglade og reflekterte elever. Vi er veldig glade i å lese bøker og liker godt å bli lest for. Utdragene fra Bokslukerprisen har skapt mange gode diskusjoner og fine samtaler i klasserommet hos oss, og vi gleder oss veldig til å lese de fem superfinalistene fra perm til perm. Vår favorittbok er en hemmelighet, men vi ser frem til å gi våre vurderinger av alle bøkene. Kanskje får vi en ny favoritt i løpet av perioden?

Skolen vår har skogen som nærmeste nabo, og vi er veldig glade i å bruke den til uteskole. Både ute og inne liker vi å samarbeide og være kreative. Vi deler gjerne meninger, refleksjoner og diskusjoner. Dette er egenskaper som kommer godt med når vi sammen skal vurdere fem ulike bøker.

Hilsen 5.trinn på Koppang skole.