Ressursklasser Lambertseter skole

Vi er tre klasser på 6.trinn fra Lambertseter skole. Vi er en gjeng glade, oppfinnsomme, positive og sporty elever. Vi er barn fra mange forskjellige kulturer som f.eks Libanon, Somalia, Tyrkia, Pakistan, Algerie, Spania…

Lambertseter skole ble grunnlagt i 1953. Den ligger i Nordstrand bydel som er i Oslo. Vi er en 1-10 skole med 643 elever. Vi har kantine, mediatek og mange auditorier. Vi synes selv vi har mange gode tilbud i nærheten: stor kunstgressbane, ballbinge, lysløype, friidrettsstadion og svømmehall rett ved. Det bygges og en flerbrukshall som skal være ferdig høsten 2017.
Selv om Lambertseter er kjent for en av Norges første drabantby, så er det et veldig grønt område med nærhet til marka og fjorden.

6.trinn var med i Bokslukerprisen høsten 2016. Da la Foreningen !les merke til oss, så vi ble spurt om vi ville stille som ressursklasse for Bokslukerprisen 2017. Vi leser mye og synes det er spennende å lese så mange fine nye bøker. Det er spennende at flere leser de samme bøkene, slik at vi kan diskutere og dele med hverandre det vi har lest.