Laudal skole, Lindesnes

 

 

Hei!

Vi er en 7. klasse på Laudal skole i Lindesnes kommune. Skolen vår er en liten bygdeskole med 47 elever. I klassen vår er det ni elever, seks gutter og tre jenter. Vi er engasjerte og motiverte elever som er interessert i bøker og litteratur.

Favorittsjangrene våre humor, tegneserier, grøss. I tillegg er vi glade i ulike faktabøker.

Alle i klassen vår jobber som bibliotekassistenter på skolebiblioteket. Der er vi veldig ivrige, og vil aller helst jobbe hver dag. Jobben på biblioteket går blant annet ut på å registrere innleverte bøker og holde orden og oversikt. Vi er også gode leseforbilder for elevene på skolen vår. Bokslukerprisen hjelper oss til å være oppdatert på den nyeste litteraturen. Noe av det gøyeste med jobben er å lage utstillinger slik at resten av elevene på skolen skal bli fristet til å låne og lese bøker. Kanskje kan vi lage en utstilling med bøkene som er med i Bokslukerprisen? Så kan 5. og 6. trinn på skolen også bli inspirert til å lese dem. Skolebiblioteket er nettopp pusset opp, så vi hjelper til med å organisere slik at det blir enkelt for alle og finne bøker å lese.

Når vi ikke er på skolen er vi glade i å lage mat, være ute med venner, forskjellig idretter, spille/game og se på film og serier.

Vi er glade for og stolte av å bli valgt som juryklasse. Nå er vi veldig klare for å ta fatt på oppgaven med å lese de fem bøkene som ble superfinalister fra perm til perm. Vi venter spent på at bøkene skal komme.