Månedens anmelder for november

Foto: Nils M. Glomsaker

 

Månedens anmelder for november er Silja Tednes-Aserød på Grannes skole i Røyneberg. Det kom inn tusenvis av flotte anmeldelser i november, og dette var den vi likte aller best!

Her kan du lese Silja sin anmeldelse av utdraget fra Vibeke Koehlers «Tankespinneren»:

«Jeg synes at boken “Tankespinneren” er en av de beste utdragene jeg har lest i Bokslukeprisen, for med en gang jeg leste de to første setningene føltes det allerede ut som at jeg var inne i en fantasiverden og jeg følte jeg kunne se for meg den verdenen de var i, og at jeg var med livets nett og jeg kunne se for meg masse fantasiting og jeg følte, da jeg leste utdraget at jeg bare ikke var i denne verdenen nå.

Selv om denne boken ikke var en sykt spennende bok, men det var en fantasy med spenning så syntes jeg at denne boken var absolutt en av de beste fra Bokslukerprisen og jeg syntes at denne boken burde komme til finalen.

Jeg synes at boken var VELDIG lett å leve seg inn i for det var nesten litt som å se på film i hodet sitt og jeg ble nesten litt skuffet da jeg kom til siste side for jeg ville bare lese mer og mer av boken for den var så gøy.

Denne boken har jeg veldig lyst å lese på nytt for den var så gøy å spennende.

Jeg syntes at denne boken passer til alderen 7-15, men jeg syntes at de som er yngre og eldre kunne lest boka for boka passer egentlig nesten for alle aldre.

Jeg gir denne boka en 6/6 for boken var veldig lett å leve seg inn i, den var ryddig, lett å finne en leseflyt i.

Boken var en bok med masse sjangere.»

 

Vi stilte Silja noen spørsmål:

Hvordan føles det å være månedens anmeldelser for november?

Jeg synes det er veldig gøy og være den som ble valgt og gleder meg til å få bokpremie.

Har du en favorittbok?

Favorittboken min er «På samme lag» av Ada og Andrine Hegeberg, for jeg likte budskapet deres veldig godt. Det var lett å forstå budskapet deres og jeg er veldig glad i fotball.

Har du noen tips til andre som vil skrive gode anmeldelser?

Det jeg tror er lurt er å prøve å leve seg inn i boken(utdraget) og skrive veldig detaljerte bokanmeldelser. Det er også  lurt å si hva man mener om boken og være ærlige hva man egentlig syntes om boken.

 

Vi i Foreningen !les gratulerer og håper Silja koser seg med bokpremiene sine!