Risør barneskole, Aust-Agder

Hei, vi er klasse 5b ved Risør barneskole.

På skolen vår går det 354 elever, i klassen vår går det 10 gutter og 10 jenter, men snart er det 11 jenter. Det skal nemlig begynne en ny jente i klassen vår rett etter nyttår. Skolen vi går på er stor, den har flott uteområde med mange lekeapparater, fotballbaner og en egen liten skog. Vi har også et fint skolebibliotek, fine klasserom, egen svømmehall og gymsal. I storefri er det TL-aktiviteter. I storefri er også skolebiblioteket åpent for 6. og 7.klasse.

Klassen vår liker godt å hjelpe både andre og hverandre. Vi er snille mot hverandre og lar ingen føle seg utenfor.

Byen vi bor i heter Risør. Her er det nesten 7000 innbyggere. Byen er en typisk turistby. Om sommeren er det mange turister her, resten av året er det stille. Risør kalles for den hvite by ved Skagerrak på grunn av de særegne hvite trehusene i sentrum. Det er en liten og koselig by å bo i. Det beste med å bo i Risør om sommeren er å dra ut i den fantastiske skjærgården vår for å bade. Byen har mange fantastiske turområder. I byen vår er det alltid plass til flere. Velkommen!

Vi liker å lese, fordi det gir oss god fantasi og vi lærer stadig nye ting av bøker. Mange av oss leser mye på fritiden. Vi er glade for og samtidig spente på å være juryklasse i Bokslukerprisen. Da vi fikk vite at vi skulle være juryklasse, skrek vi av glede. Vi er glade for finalebøkene. Nå ligger bøkene og venter på oss. Vi kan nesten ikke vente. Vi ser frem til å kjenne på, lukte på og lese de nye finalebøkene.

Klassen gleder seg til å møte andre juryklasser, forfattere og andre når vi skal til Oslo i april. Klassens foreldre har samlet inn penger og skrevet søknad til kommunen om støtte. Positive svar gjør at hele klassen kan dra inn til prisutdelingen. Det blir moro!