Saga skole, Alta

Vi går i 5. klasse på Saga skole i Alta kommune i Troms og Finnmark.  Vi er 25 elever, 13 gutter og 12 jenter. På skolen vår er det 240 elever.

Vi er pratsomme, hjelper hverandre og er snille. I friminuttene spiller vi ofte fotball og stikkball. Noen klatrer i træ eller leker i snøen. Det kan bli litt drama i fotballbingen og på stikkball, men det løser seg til slutt. Vi har fått en stor ny fotballbane som vi kan bruke til mange forskjellige aktiviteter.

Vi kan jobbe stille i klasserommet, men kan av og til glemme oss litt bort. På skolen liker vi forskjellige fag. Noen liker kunst og håndverk, mens andre liker musikk eller gym. Humoren vår gjør at det blir god stemning i klasserommet.

Av bøkene i Bokslukerprisen var det Blå flaggermus av Harald Nortun vi likte aller best. I klassen vår er det noe som liker bøker med drama, noen liker humor og andre igjen liker spenning. Noen elever leser masse, og andre leser litt mindre. Nå som alle skal lese mange og ganske tykke bøker, er vi spente på hvordan det skal gå. Vi har lånt noen flere eksemplarer av bøkene på biblioteket slik at vi i hvert fall får bøker til halve klassen om gangen. Noen av bøkene vil vi lese selv, og andre kommer vi til å ha som høytlesning. Vi lurer veldig på hvordan det går videre i boka Harpa.