Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Anton og andre uhell

Gudrun Skretting Aschehoug 2016

Anton har nettopp fått to beskjeder som har brakt hans verden ut av balanse: han var ikke et planlagt ønskebarn, men ble til pga. en rift i gummien; og faren hans er deprimert. For å gjenopprette balansen bestemmer Anton og bestevennen, Ine, seg for å finne en ny kjæreste til faren. Men det er lettere sagt enn gjort.

EN DRØMMEDAME I SKOGEN

«Om jeg synes faren din er kjekk?»

Vi triller syklene på vei hjem, og Ine ser rart på meg.

«Jeg mener», forklarer jeg, «hvis du var dame, hvor ville du ha plassert ham på skalaen?»

Ine tenker litt. «Én til ti? Tja, en åtter, tror jeg.»

Jeg hever øyebrynene. «Såpass?»

«Én er øverst. Sorry.»

Fint. Det er ham jeg har genene mine etter. Så vet man det: Her er det antakelig ikke snakk om å vokse seg vakker. Takk igjen. Enda mer jeg ikke vil vite.

«Hvorfor lurer du?» sier Ine.

«Ikke no», sier jeg.

Ines hus ligger på toppen av bakken. Det er det største. Hun er enebarn i enebolig, Ine, med statuer i hagen og et sånt messingskilt på døra. Det er nok fordi foreldrene har ganske mye penger. Moren hennes er advokat.

Ine sier forresten at jeg helt sikkert kommer til å bli advokat jeg også, siden jeg allerede høres ut som Dagsrevyen. Jeg er usikker på om det er et kompliment.

«Vent litt», kommanderer hun. Så det gjør jeg, helt til hun kommer ut igjen. Med en slags katalog. «Egentlig mamma sin», sier hun, «men nå synes jeg det får holde.»

Jeg ser på den og leser. Aftenskolen, står det på omslaget. Og rett under: Kveldskurs og hobbykvelder. En dame med pensel og en mann med fiskestang. Jeg ser spørrende på Ine.

«Han trenger å komme seg ut blant folk», sier hun.
Jeg kan stå på pedalene hele veien ned til blokkene våre. For pappa og jeg bor i leilighet, en treroms i første etasje. Her bor Pål og Anton, står det på skiltet vårt. Men akkurat nå, før jeg kommer inn og slenger sekken min fra meg i gangen, er det bare Pål der inne. Pappa, altså. Alene. Jeg har ikke tenkt den tanken før.

Pappa ser på tv. «Grandisen er i ovnen», sier han. Jeg dytter vekk et par tomme pizzaesker og en bunke brev, og slenger meg ned ved siden av ham i sofaen.

Man-to-man-talk. Pappa og jeg:

Pappa: «Ja vel?»

Jeg: «Jo da.»

Vi har beina på bordet. Det lukter litt sure sokker og litt svidd pizza. Men alt er bedre enn å snakke om sykkelslanger og gummiulykker.

«Hatt en fin dag?» spør jeg.

«Kan vel ikke klage.» Pappa henter pizzaen og skjærer bort det verste.

Så spiser vi og ser på Norge rundt. Om en dame som bor alene i skogen og en mann som har strikket seg inn i Guinness rekordbok. Hver sin lyst.

Jeg smugtitter litt på pappa. Sånn fra utsiden, som om jeg ikke kjente ham. Mann på førti, hull på kneet, lettere ubarbert med vissen hestehale. Og enda jeg ikke vil, må jeg innrømme det: Ine har et poeng.

«Pappa?» sier jeg, «har du noensinne hatt en hobby?»

Hoderysting. «Ikke hatt tid. Har jo passa på deg, vet du.»

Jeg holder inne en liten stund. «Men hvis du ikke hadde hatt meg, da?»

Pappa rusker meg i håret og ler. «Da hadde jeg bodd med drømmedama i ei hytte i skogen. Hørt på fuglesangen og strikka et skjerf på tre kilometer.»

Tre kilometer. Tenk at verden kan forandre seg slik, bare i løpet av et lite døgn.

I går morges var jeg nesten helt vanlig. Og i dag er jeg et uhell med en deprimert far. Som ønsker seg en drømmedame. I skogen.

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2016/2017. Derfor har vi nå fjernet resten av utdraget.

730 anmeldelser av “Anton og andre uhell

 1. var morsom men dei snakket om litt upasselige ting super morosam ha ha

 2. Anton og andre uhell
  Tittel: Anton og andre uhell
  Sjanger: identitet
  Anmeldt Av: Aron

  Forfatter Gudrun Skretting har skrevet om temaet identitet. Boken er morsom men litt ekkel i tillegg men den var fortsatt morsom fordi Anton er som en komiker for meg det er litt rart at han skal finne en dame til faren sin mens han er et barn. Dette er den morsomste boken jeg har lest, jeg anbefaler Anton og andre uhell til barn mellom 8-12 år.
  Jeg begynte å leve meg inn i teksten fordi den var morsom. Teksten starter med beskrivelse fordi Anton forteller at han skal finne en dame for faren sin. Ja, som jeg sa jeg liker boken fordi den er morsom. Jeg liker morsomme bøker jeg likte da han sa «Man to man talk», fordi han hørte skikkelig seriøs ut. Men denne boken er perfekt for meg jeg gir terning kast 5. Håper dere likte bokanmeldelsen min, takk for meg.

 3. Forfatter: Gudrun Skretting

  Sjanger: Identitet

  Anmeldt av: Mathilde Kristiansen

  Anton og andre uhell handler om at Anton og bestevenninnen Ina bestemte seg for å finne en ny kjæreste til pappaen til Anton. Men det er lettere sagt en gjort fordi Anton har meldt pappaen hans på strikke kurs!

  Jeg syntes at forfatteren viser hva Anton tenker mye på f.eks. Jeg smugtittet på pappa, sånn fra utsiden… . Når jeg så omslaget på boken trodde jeg at den så litt kjedelig ut men nå som jeg har lest litt fra boken hørtes den ganske spennende ut. Jeg syntes det var litt rart at dette var den første boken Gudrun har skrevet, fordi den hørtes veldig proff ut. Jeg likte personligheten til anton fordi han virket ikke så stolt over seg sel men han ønsket virkelig å gjøre noe med det. Jeg vet ikke om det er helt min sjanger med det kan være morsomt å prøve noe nytt.

  Jeg anbefaler denne boken for jenter og gutter mellom 10 og 15 års alderen. Jeg likte boken spesielt godt fordi Anton hadde en fin personlighet og jeg tror den kanskje vill komme inn i superfinalen. jeg gir den terningkast 5.

 4. Teksten handler om en gutt som heter Anton. Han ble til med et uhell. Når moren og faren hans hadde samleie, var det en rift i kondomen. Moren til Anton ble på kjørt fordi 15-bussen var for tidlig den dagen. faren hans er deprimert. Bestevennen hans er en jente som heter Ine. Anton og Ine prøver og hjelper faren med å melde han på strikkekurs for å finne seg en dame. Sjangeren er identitet.
  I boka var det litt for mye drama synes jeg. Boka handlet ganske mye om kondomer og puberteten. Det var litt pinlig. Jeg synes forfatteren beskrev personene godt og at man ble godt kjent med dem. Jeg fikk inntrykket at faren var litt slapp og lat, at Ine var «perfekt» og at Ole var glad i mat. Jeg synes Anton var litt kjedelig og nerdete fordi ifølge Ine, hører han ut som Dagsrevyen. Jeg likte godt at den var skrevet i jeg-person, derfor var den lett å leve seg inn i. Jeg ville ikke anbefale boka fordi den var kjedelig og handlet nesten bare om flaue ting. Hvis du liker drama og snakk om samleie og sånt ville jeg ha anbefalt denne boka. Hvis du er mindre en 10 år burde du ikke lese denne boka.

 5. Anton og andre uhell var en morsom bok. Boken var litt rar fordi den handlet om ekle steder på kroppen. Boken handlet om pubertet.

 6. SUPER bok!
  haha
  handler jo om puberteten! ;D
  terningkast 6!! <3<3<3

 7. Utdraget handler om Anton og Ine som prøver og finne drømmedame til faren til Anton. Handlinger foregår på skolen og på vei til skolen. Sjangeren er identitet. Boken syns jeg veldig dårlig men den var litt morsom fordi de hadde lit pubertet. Jeg syns den var litt lett lest fordi den nesten ikke noe humor. Det starter mitt i det punktet her » Om jeg syns faren din er kjekk». Jeg likte litt faren til Anton. Tekste var lett å legge fra seg. De som liker pubertet så burde de lese den.

 8. «Anton og andre uhell» er en bok i identitet-sjangeren som handler om en gutt, han heter Anton og han ble til med et uhell, pga. en rift i gummien, Anton har en veldig deprimert far og det prøver han og få gjort noe med ved å finne en ny kjæreste til faren.

  Jeg synes at Anton burde ha snakket med faren og prøvd å finne en annen løsning på problemet istedenfor å prøve å finne en kjæreste uten at faren visste det. Teksten får meg til å tenke på alle de barna som har sånne giddeløse foreldre, de som er fattige og de som føler at de ikke hører til i verden for eksempel fordi de ble til med et uhell. Teksten var lett å lese fordi den var skrevet med et språk som gjorde det lettere å forstå hva forfatteren mente selv om det noen ganger kunne være vanskelig på grunn av situasjonen. Det var litt mye kleint noen ganger, men bortsett fra det anbefaler jeg den til alle andre lesere.

 9. Boken Anton og andre uhell handler om en gutt som egentlig ikke var ment og bli født. Han bor med faren sin som er deprimert. Anton og bestevennen han Ine bestemmer derfor at de skal hjelpe faren med og finne drømmedama, men det blir ikke så lett…
  Dette er i sjangeren identitet.
  Boken var veldig interessant og lese. Det var en ganske annerledes bok en mange andre fordi den handlet om noe trist og kleit sammtidig. Pappaen til Anton virket veldig slapp og kjedelig. Boken hentet meg veldig fort. Nesten med en gang jeg fikk høre om handlingen ble jeg raskt veldig interessert i og lese mere. Jeg syns litt synn på Anton da Ine sier til han at han høres ut som dagsrevyen selom det er veldig morsomt samtidig. Dette var en bok jeg virkelig vil lese mere av! Denne boken vil jeg anbefale alle!

 10. Teksten handler om en gutt som heter Anton og faren som heter Pål. Anton har en bestevenn som heter Ine. Anton ble født ved et uhell fordi det var en rift i gummien. Ine har en mor som er advokat, og det har hun også lyst til å bli. Faren til Anton har ikke kjæreste, så Anton og Ine prøver å finne en kjæreste til han. Sjangeren er identitet.

  Jeg synes at det er veldig mange rare ord som er i teksten. Teksten er også veldig vanskelig å forstå fordi det er kompliserte ord i teksten. Boken er en litt morsom bok og en rar bok. Jeg likte ikke teksten så godt fordi den var ekkel. Dette er ikke min type bok som jeg liker. Jeg anbefaler denne boken til de som liker litt rare, ekle og flaue bøker.

 11. «Anton og andre uhell» handler om en gutt som heter Anton, bestevennen Ine og faren til Anton. Anton finner ut at han ikke var et planlagt ønskebarn, og ble født ved en feil. Anton og Ine melder pappaen til Anton på strikkekurs.

  Sjangeren er IDENTITET
  Jeg syns at de var en litt klein bok. Jeg likte ikke denne boka fordi den handlet om ekle og kleine ting. Det var litt kleine setninger. jeg syns Anton var en snill gutt. Men Ine var litt sjefete. Pappaen til Anton var beskrevet veldig bra. jeg så for meg hvordan han så ut. jeg ambefaler ikke denne boken til andre.

 12. «Anton og andre uhell» handler om at det er en gutt som egentlig ikke skulle bli til. Han heter Anton og bor med faren i en leilighet. Han har en bestevenn som heter Ine. Boken er under sjangeren » Identitet». Jeg synes boken var litt «klein» fordi de holder på med puberteten på skolen. Ine har rike foreldre og bor i et stort hus, mens Anton har en far som er deprimert og bor i en enebolig. Boken var litt morsom, fordi Ine snek seg inn i guttegarderoben, og fordi Anton ble kalt Dumbo. Da truet hun med å si til alle de andre jentene hvem som hadde minst tiss av guttene. Jeg gir denne boken en tommel til siden og anbefaler den på en måte.

 13. Utraget om Anton og andre uhell handler om en gutt som heter Anton. Han har fått to beskjeder som har tatt livet til Anton i ubalanse. Den ene tinger er at faren hans er deprimert, den andre tingen var at han ikke var planlagt likevel. Han har en venn som heter Ine, og foreldrene er rike. Sjangeren er identitet. Jeg synes at dette utraget engasjerende, fordi språket var enkelt å forstå. Det var enkelt å leve seg inn i denne teksten, det er fordi det var bra humor i 8 – 12 år gruppen. Jeg likte godt at boka ikke hadde noen små ord som bremset denne spenningen i bok. Jeg syns at faren til Anton kunne være litt slitsom, jeg tror at han tenker mer på at han vill ha en drømmedame enn Anton generelt sett. Denne boka er en av de beste bøkene jeg har lest. Det jeg liker med Anton er at han er åpen med det han sier. Hvis du liker humor, litt drama og gode setninger er denne boka er perfekt for deg. Nå er denne boka en av mine favoritt. Jeg håper at denne boka vinner bokslukerprsen.no. Hvis jeg kunne velge et terningkast da hadde det vært terningkast 5.

 14. Anton og andre uhell
  Jeg likte boka fordi det var en start man kan gjøre mye gøy ut av. Boken handler om Anton som synes at han har mye uflaks- Han ble til og med født ved et uhell. Hovedpersonen Anton og vennen hans Ine kan finne på mange sprøe ting og sier mye rart. Faren til Anton tuller med at han kunne tenke seg å bo i skogen og strikke et tre km langt skjerf. Da melder Anton han på et strikkekurs uten at faren vet det. Jeg tror det vil skje litt av hvert i boken. Jeg kunne tenke meg å lese mer av boken. Forfatteren har skrevet teksten med forståelige ord og har skrevet ting man skjønner. Andre burde lese boka fordi jeg er ganske sikker på at andre vil like den. Det gjør I så fall jeg. Jeg ville gitt denne boka terningskast 5.

 15. Boken handler om at det er en som heter Anton og har en deprimert far. Anton var ikke et planlagt ønskebarn. Anton prøver å gjøre at faren ikke er deprimert lenger.

  Sjanger: Identitet

  Det gjorde inntrykk på meg at faren er deprimert og at han ikke har en kjæreste. Hvis jeg var faren som var deprimert hadde jeg prøvd å få meg en dame. Jeg ble overrasket over at han ble melt på strikkekurs. Anton gjorde det for at han skulle prøve å få seg kjæreste. Handlingen var ikke lett å leve seg inn i, men den bygde seg opp og da var det lettere å leve meg inn i teksten. Slutten var overraskende for at Ine sa vi. Jeg tror at Anton er forelska i Ine. Jeg hadde gitt terningkast 5 og den passer best for 8 til 12 år.

 16. Boka handler om en gutt som heter Anton han prøver å finne en skjæreste til farenog derfor melder de han på strikkekurs for å finne drømmedama. Han finner ut at faren hans er deprimert å derfor prøver han å fikse på humøret til faren. Han har en venn Ine og hun skal prøve å hjelpe ham. Anton er veldig smart og derfor tror han at Ine tror han er en nerd. Sjangeren er identitet. Jeg anbefaler boka.

 17. «Anton og andre uhell» handler om en gutt som heter Anton. Han ble til ved en rift i gummien. Anton har en venn som heter Ine og hun stiller alltid opp for Anton.
  Sjangeren er identitet.

  Jeg synes at teksten var bra skrevet fordi den var lett å lese.
  Jeg likte teksten, men den kunne ha hatt litt mer detaljer i seg.

 18. «Anton og andre uhell» handler om en gutt som egentlig bare ble født med en tilfeldighet. Pappaen hans «Pål» er deprimert,og det vil Anton gjøre noe med. Han har tenkt og få han til å finne drømmedama. Anton fikk et blad av bestevennen «Ine». I det bladet står det forskjellige hobbyer man kan melde seg på. Sjangeren er identitet. Jeg syntes utdraget var dårlig fordi jeg opplevde at det var alt for lite spenning og ting som skjedde. Jeg levde meg heller ikke inn i boka. Teksten begynner ganske rett inn og det kan være positivt og negativt. Positivt fordi forfatteren kan forklare litt mer etterhvert, negativt kanskje ikke er forklart etterhvert som for eksempel «rift i gummien». Jeg syntes litt synd på Anton siden det ikke var meningen at han skulle bli født men at han var en «tilfeldighet». Teksten slutter litt sånn at noen vil lese mer og andre ikke. Boka passer for 10-12 åringer. Hvis jeg skulle gitt terningkast måtte det blitt en treer.

 19. «Anton og andre uhell»
  Utdraget handler om Anton, som ble til på grunn av en rift i gummien. Faren er deprimert og Anton vil finne en kjæreste til han. På skolen skal Anton holde foredrag om østrogen.Faren er en mann på førti, med hull på kreet, lettere ubarbert med vissen hestehale. Så det blir nok ikke så lett å skaffe kjæreste til han.
  Sjangeren er identitet.

  Jeg synes utdraget var veldig kleint, men også morsomt, rart og litt spennende. Det var veldig mye detaljer, som jeg i denne sammenheng synes kunne bli litt mye. Jeg lurer på hvordan det vil gå med Anton, Ine og faren til Anton. Det var en grei bok, men ikke noe for meg. Hadde nok vert gøy å vite hva som skjer videre, men vil nok ikke lese resten av boken. Tror det har noe med emnet å gjøre. Men alt i alt var det en god bok.

 20. Utdraget handler om en gutt som heter Anton og var ikke meningen at skulle bli født, han var en rift i gummien. Faren hans er deprimert og de har et litt merkelig forhold. Sjangeren er Identitet. Jeg synes utdraget handlet om et litt unikt tema. Det var mange flaue ord og setninger i utdraget. Jeg ble overrasket over at det sto så mye kleint fordi det var på en måte litt uventet, spesielt det der med «rift i gummien». Forholdet mellom Anton og faren var sært og litt merkelig. Jeg synes faren var veldig godt beskrevet ved at det sto «mann på førti, hull på kneet, lettere ubarbert med vissen hestehale». Jeg likte måten boka var skrevet på, siden det var veldig godt forklart i setningen. I starten kom jeg ikke helt inn i boka, men etter hvert levde jeg meg mer inn i det. Tekstens svakhet: var ikke så lett å komme inn i. Tekstens styrke: den var litt morsom, og det var godt forklart. Anbefaler ikke denne boken til de som synes ting fort blir kleint, men ellers vil jeg anbefale den.

 21. «Anton og andre uhell» handler om Anton som har fått vite at han egentlig ikke var et ønsket barn. Dettte har gått inn på han og han vil prøve å fikse den deprimerte faren.
  Anton får hjelp av vennen hans Ine. De to har nå meldt faren på et strikkekurs faren ikke vet om for å finne en ny kjæreste.
  Sjangeren til boken er identitet.
  Teksten startet rett inn i en handling og det likte jeg fordi da følte jeg at boken ble mer levende. Anton hørtes ut som en snill person som vil hjelpe faren sin. Hvis jeg var Anton ville jeg kanskje heller ha snakket med faren min og løst det på en annen måte. Måten de beskriver faren er veldig bra fordi det var lett å se seg for hvordan han så ut. Det jeg ikke likte med boken var at den var egentlig ikke noe særlig gøy å lese. Jeg trodde det handlet om en klomsete gutt ,noe det ikke gjorde. Denne boken intreserte meg ikke så mye, liker personlig best å lese mer spennende bøker. Jeg vet ikke om jeg vil anbefale den til andre.

 22. «Anton og andre uhell» er en bok som handler om en gutt som heter Anton, og som har en deprimert far. Anton har funnet ut at han ikke er et planlagt ønskebarn. Sjangeren er identitet. Det er en slags mørk humor bok for meg fordi det er noen setninger som jeg synes er litt morsomme, som når de skal fortelle om at tilfeldigheter avgjør: «Mamma gjorde det. De sier at 15-bussen var for tidlig ute den dagen.» Det er trist at faren er deprimert, han orker nesten ingen ting. Det er vanskelig for han å lage mat for eksempel.

 23. Boka Anton og andre uhell handler om at Anton har nettopp fått to beskjeder som har brakt hans verden ut av balanse: Han var ikke et planlagt ønskebarn, men ble til pga. en rift i gummien; og faren hans er deprimert. For å gjenopprette balansen må Anton og bestevennen hans Ine, finne en ny kjæreste til faren. Men det er lettere sagt enn gjort.

  Tror du de kommer til å finne en ny kjæreste til faren???????

 24. Det handler om en gutt som heter anton og skjer mange uhell med og prøver og få skjæreste til faren sin. sjangeren er identitet. boken er ikke så veldig spennende
  men jeg gir den tærningkast 3. den fortjener og bli litt bra i bokslukerprisen.
  og den var ganske lang iforhold til de andre bøene

 25. Boken heter Anton og andre uhell.
  Boken handler om en gutt som heter Anton, og finner ut at han ikke var planlagt faren er veldig deprimert og Anton og Ine melder faren på strikke kurs.
  De prøver å finne drømmedama.
  Hovedproblemet er at Anton finner ut at han ikke er planlagt, og at Faren hans er veldig deprimert.
  Sjangeren er identitet.
  Jeg synes at boka ganske morsom noen ganger.
  Jeg gir terningkast 4

 26. «Anton og andre uhell» handler om en gutt som heter Anton. Han er ikke ment for å bli født. Når han får vite det, går universe helt andre veier enn som det gjorde før. Anton har en venninne som heter Ine og de prøver og finne en pen, snill kjereste til faren. Faren vet ingenting om det for det skal være en overaskelse. Sjangeren er identitet. Jeg gir terninkast: 5.

  Jeg ble godt kjent med Anton og syntes at det både var litt trist og litt morsomt samtidig. Hvis jeg hadde vært han, hadde jeg tenkt på det positivet og gjort det beste ut av det. Jeg likte godt da han prøvde å gjøre det godt igjen med faren med å prøve og finne en kjæreste til han. Når han ikke en gang gjore det med vilje å bli født for det er bare foreldrene som kan besteme.

 27. {Anton og andra uhell} handler om en gutt som bor med faren sin. Det var noen som spurte om faren til Anton er kjekk. Ine ser rart på Anton, Anton spurte Ine hvis hun var en dame å likte faren til Anton hvor fra skallen fra {1-10}. Så sa Ine åtter.

  jeg syns at boka var kjempe bra fordi de ville hjelpe faren sin om å bli sammen med en dame. Jeg likte ikke når de drev å snakket om hvem som hadde minst tiss og de snakker sædcelle og eggcelle. Jeg likte mår de prøvde å finne en dame til pappa til Anton.

 28. Utdraget «Anton og andre uhell» handler om en gutt som heter Anton. Han ble født med et uhell fordi det var en rift i gummien. Faren har ikke kjæreste. Anton og bestevennen, Ine prøver å finne faren en kjæreste. Sjangeren er identitet.

  Anton er kjedelig fordi han er sjenert. Han kan mye og i følge Ine høres han ut som dagsrevyen. Faren, Pål er ubarbert. Han har hull i buksa og gidder ikke å lage mat så han kjøper bare frossen pizza. Anton meldte faren på strikkekurs uten at faren viste det for at han skulle møte en dame. De lærer om puberteten på skolen og mange i klassen synes det er veldig ekkelt og flaut. Hvis jeg var Anton ville gått på match.com eller tinder for å finne en kjæreste til faren istedet for strikkekurs.

  Til de som liker morsomme og flaue bøker, anbefaler jeg denne boken. 6/10

 29. Boken handler om en gutt som heter Anton som har en venn som heter Ine. Anton og Ine prøver å finne en pen dame til faren til Anton. På vei hjem så snakker de om faren til Anton. Så spør Anton Ine om hvor på skalaen faren hans er og da sa hun en 8´er og 1 var høyest på skalaen.
  Sjangeren er indentitet.
  Jeg synes at boken var bra. Den kunne ha hatt litt mere morsomme setninger. Jeg synes Ine var en morsom karakter i boken. Jeg har lyst til å fortsette med å lese boken. Jeg synes at det var noen ord som var litt kompliserte. Jeg anbefaler denne boken vis du er mellom 9-13 år.

 30. Teksten handler om Anton som har fått vite at han ikke var meningen, men bare var født på grunn av en rift i kondomen. Faren til Anton var veldig deprimert. Bestevennen til Anton heter Ine og de skal prøve finne en kjæreste til faren hans.
  Sjangeren er Indetitet.
  Jeg syntes teksten var interessant fordi det høres ut som om Anton og faren har et dårlig liv og jeg synes at det er lett å leve seg inn i.
  Jeg synes det er morsomt at faren og Anton spiser pizza nesten vær eneste dag.
  Jeg mener det er rart å snakke om hvem som har best matboks.
  Svakheten til teksten var at det var for lite beskrivelse til det som skjedde.
  Terningkast 4

 31. » Anton og andre uhell» handler om en gutt som er ikke et ønske barn.
  Faren hans er deprimert, så bestevennen hans Ine og Anton har funnet på noe lurt. DE har meldt faren på strikkekurs uten at han vet det!
  De som blir nevt i dette utdraget er Anton, Ole og Ine.
  Sjangeren er identitet .
  Jeg synes boken var kjedelig forde det kjedde ingen ting spenende og det var litt ekle ord med!
  Dette utraget var ikke lett å leve seg inn i forde det kjedde ingen tig.
  Faren til Anton var veldeg lat forde det virket son på hvordn de hadde beskrevet han på.
  Jeg synes Ine var litt skjefete og slem. Hun var også ganske tøff og en jente som bare gjore ting på sparket. Ole derrimot virket rund og usund mens Ine var sund ole var rett å slett det motsatte som Ine. Anton virket kjedelig og bare hang med Ine.
  Boken stoppet helt greit DEn var kjedelig.
  Jeg ambefaler ikke denne boken til andre 6 klassinger.
  Om jeg skulle tatt terning kast hadde jeg tot 1,5

 32. ANTON OG ANDRE UHELL :-/
  Denne boken er morsom!
  Boken starter med at Anton har funnet ut at det egentlig ikke var meningen at han skulle født.
  Faren til Anton er deprimert. Når Anton kommer hjem er det stille. Han hører tven som er på. Faren hans roper GRANDISEN ER I OVNEN!
  Vennen hans Line syns at faren hans burde få seg en hobby. Hva blir hobbyen og hva skjer videre?…..
  Sjangeren er identitet.
  Jeg har bare lest et lite utdrag fra boken, men lengre ut i teksten ble det kjempe morsomt! 🙂
  Boken er morsom fordi det kommer mange morsomme setninger og ord!
  Jeg anbefaler boken for 9-13 åringer.
  Jeg håper at du som leser denne anmeldelsen får lyst til å lese denne boken.
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 33. Anton og andre uhell handler om en gutt som heter Anton og ble født med en feil. Faren hans er deprimert og derfor melder Anton og vennen hans Ine faren på strikke kurs.
  Sjangeren er Identitet.
  Boken var ganske lett å leve seg inn i, men jeg likte den ikke så veldig godt.
  Den var litt morsom og litt ekkel fordi det handlet om puberteten og sånt.
  Boken er ganske lett å lese, men det kan være noen vanskelig ord.
  Jeg likte ikke boken så veldig godt, men det kan hende du gjør det.
  Jeg anbefaler de som er 10- 12 år å lese den.

 34. Anton og andre uhell handler om Anton som ar fått vite at han ikke var meningen, men bare var født på grunn av en rift i gummien. Faren Pål, er deprimert. Anton har lyst til å bli meningen i livet til faren. For å bli meningen melder han faren på et strikkekurs. Vennen Ine hjelper Anton mye med det han trenger hjelp til.
  Sjangeren er identitet som jeg aldri hadde hørt om før.

  Jeg synes at Anton og andre uhell er en bra bok fordi den hadde en morsom humor og god story. jeg ikte veldig godt at de sammenlignet blant annet hvem som hadde den beste matpakken og hva slags matpakkeperson man var. Jeg ble overasket over hvordan Ine fikk guttene til å slutte å mobbe Anton.

  Jeg synes rett og slett at det var en velig god og engasjerende bok som kan fortjene å bli superfinalist.

 35. Denne teksten handlet om en gutt som het Anton han hadde en beste venn som het Ine. Anton hadde en far som het Pål.Anton hadde også en mor som var død.
  Ine og Anton prøvde og få faren til Anton til å skaffe seg en dame. Derfor melte Anton faren på strikkekurs.
  Sjangeren på boken var identitet.
  Jeg syntes teksten var morsom fordi Anton melte faren på strikkekurs .
  Jeg ble irritert over at de snakka om pubertet.
  jeg ville gitt boka terning kast 5.

 36. Det handler om en gutt som det skjer mande uhell med og andre ting.
  Han er ikke helt vanlig han er aneledes.
  Sjangeren er identitet og jeg likte ikke så veldi gått boken
  Jeg gir boken ternings kast 3
  Jeg synes at den boken i bokslukerprisen skal bli ikke så bra

 37. Boka Anton og andre uhell handler om en gutt som heter Anton som ble født ved en feil. Anton bor sammen med Pappaen sin i en lite hus. Sammen med bestevennen Ine melder de pappaen til Anton på strikkekurs.
  Sjangeren er identitet.
  Jeg syns denne boka var litt morsom fordi det var litt morsom når læreren kom inn i klasserommet og sa at de skulle ha om pubertet.
  Denne boka vil jeg ambefalle for alle som liker indentitet.

 38. boken handler om en gut som heter Anton og venen hans Ine. faren hans er deprimert. han prøver og få han til og bli glad igjen.

  Boken starter midt inni handlingen. teksten er ikke så let og lese fordi det er mange vanskelige ord. jeg likte teksten gott fordi det handler om noe som kunne skjedd i virkeligheten.

  Jeg anbefaler den

 39. Boken handler om en gutt som heter Anton og prøver å finne en ny kjæreste til faren sin. Han er i klassen sin og har en naturfagstime der nesten alt går galt. Sjangeren er identitet. Jeg synes at boken er morsom og litt ekkel. Den er ekkel fordi det handler om puberteten. Boken var ikke noe lett og leve seg inn i fordi det var ekle ting i den. Det er masse som overrasker meg i boken. Teksten var lett og legge fra seg. Den er litt komplisert å lese fordi det er masse rare ord. Boken var sånn passe bra. Jeg anbefaler å lese denne boken!!!(de som liker ekle bøker)

 40. Boken Anton og andre uhell, handler om en gutt som heter Anton som nettop har funnet ut at han ikke ble lagd med vilje. Pappaen til Anton er deprimert og orker ikke stort.som når Anton kom hjem saman bare at grandiosaen sto i ovnen. Som om han ville at Anton skulle ta den ut og fikse alt selv. Faren har en drøm om å ha en drømmedame som bor i skogen, og så skulle han strikke et 3 kilometers langt skjerf! Anton og andre uhell har sjangeren IDENTITET. Jeg synes boken var helt OK, altså ikke en favoritt. Jeg gir terningkast 2

 41. Denne boken handler om Anton som ble til ved et lite gummiuhell. Anton og Ine, vennen til Anton prøver å finne en ny kjæreste til faren. Sjangeren er indentitet og boken passer for alderen 9-13 år. denne boka likte jeg ikke så veldig godt fordi jeg ikke klarte å leve meg inn i den.

 42. «Anton og andre uhell» handler om en gutt som Anton, og har blitt født ved hjelp av et uhell/ ved hjelp av en sprukket kondom. Anton skjønte at faren hans var ensom og derfor skulle Anton hjelpe faren sin ved å melde han innpå et strikkekurs. Sjangeren er Identitet.
  jeg syns at boka var morsom å lese og jeg kunne leve meg inn i den fordi det var en del morsomme og rare ting også syns jeg at forfatteren hadde et godt språk. Jeg håper at faren kommer seg videre i livet. terningkast 3 eller 4.

 43. Æsj!!! Hatet denne boka.Den var veldig ekkel og ikke noe gøy å lese i. Den var ikke noe særlig spennende heller.

 44. Denne boka handler om en gutt som blir laget ved et uhell. Denne gutten heter Anton. Han har en støttene venn som heter Ine. De har om pubertet på skolen. Jeg syns han Ole var veldig hyggelig som delte ut god mat til andre. Hadde jeg vært Anton ville jeg vært flau over puberteten på skolen.

 45. Boka er humoristisk, lett å forstå, fengande og interessant. Morosamt då Anton meldte faren sin på strikkekurs! Lett å lese grunna stor skrift og enkel tekst.

 46. Anton og andre uhell handler om en gutt som heter anton. Han mener at pappaen hans er en mislykket far han har ikke noe kjereste og er ikke så mye blandt folk. De prøver og få faren hans til å komme blandt folk og skal få seg en kjæreste.

  Boken er en gøyal bok med masse morsome ord, dette er en bok som jeg liker godt.
  Jeg liker godt sånne boker som denne her så jeg synes den var litt ekstra morsomt. Denne boken er en humor bok, det er veldig mange som liker denne sjangeren. Denne boken virker spennendene og morsom. Denne boken passer nok for de som er litt eldre enn for de som er mindre. Denne boken er morsom og spennende og det liker jeg så denne boken må være superfinalist i bokslukerprisen.

 47. DÅRLIG!! Denne boka var ikke noe bra. Boka var bare teit. Det var ihvertfall ikke min boksjanger, men andre kan jo like den, alle har forskjellig smak??
  Terningkast 1??

 48. Jeg synes boka var dårlig for de nevener kondomer tangponger og pupper i boka (terningskast)

 49. «Anton og andre uhell» handler om en gutt som født med et uhell, og han synes det er veldig dumt. Nå bor han alene med faren sin som er deprimert.
  Sjangeren er identitet.
  Jeg synes at boka var litt ekkel og pinlig, men samtidig ganske morsom å lese. Det var ikke så mye som skjedde, mest snakking, så utdraget var litt kjedelig, men den hadde et veldig spesielt tema som skiller seg ut. Da jeg leste, la jeg merke til at faren til Anton var deprimert uten at det sto direkte «faren til Anton er deprimert», som viser at boka er veldig godt skrevet. Jeg tror ikke så mange liker boka på grunn av at temaet er spesielt og annerledes, men det var mye humor i den. Jeg likte godt at Ine liksom var så perfekt, det gjorde at Anton virket litt kulere, egentlig.
  Alt i alt likte jeg utdraget ganske godt, fordi det var mye humor hele tiden.

 50. Teksten handler om at en gutt som heter Anton som var et uhell og bor alene med faren.
  Anton melder faren (Pål) med på et strikke kurs for og finne drømme dama ( i skogen).
  Og har om det verste temaet på skolen, PUBERTETEN.
  boken har sjangeren identitet og med humor i bakgrunnen.
  Jeg synes at boka var humoristisk og pinlig derfor synes jeg boka er god.
  jeg vil anbefale andre og lese den.
  her er eksempler på at jeg synes boka var god:

  «Østrogen, det kvinnelige kjønnshormonet», sukker jeg.
  «Vi må sikkert snakke om menstruasjon og tamponger og allting.»
  «Mmm», sier Ine, og det blir en liten pause.
  Av og til glemmer jeg helt at Ine er jente.
  Men hun er raskt tilbake. «Kevin og Sindre fikk prevensjon», ler hun,
  «kondomer og hele pakka. Det er verre.»

  Boka er lett og leve seg inn i fordi den er morsom og forfatteren bruker godt språk.
  Boka bygger seg opp mot noe morsomt.
  Jeg synes personene er god og passer boken.
  Dens styrke er at den er morsom.

 51. Hei!
  Det var veldig hyggelig av Anton å hjelpe faren sin.
  Men forfatteren burde ikke skrive om Østrogen og Prevensjon fordi kanskje mindre barn leser det , det er ikke bra men uansett boken var bra!
  Terningkast 5

 52. Boka handler om en gutt som het Anton. Anton var aldri meningen å lage. Anton prøver å skaffe pappen sin er kjæreste.
  sjangeren er identitet.
  Jeg syns denne boka var litt klein siden Anton ble til pga ev rift i kondomen. Jeg syns synd på Pål (pappaen) fordi han var så ensom. Det var veldig medfølende. Det var hyggelig av Anton hadde lyst til å hjelpe faren sin med å skaffe seg drømme dama. Jeg syns også synd på Anton som ikke hadde en mor. Det virker ikke så gøy og bare bo sammen med pappa.
  Jeg likte ikke helt denne boka fordi dette utdraget ikke hadde så mye dramatikk eller spenning. Anton virket som en hjelpsom fyr. Pål var kanskje litt lat. Det virket ikke så mye som at han hadde hatt lyst til å passe på Anton i det hele tatt.
  Denne boka var ikke noe for meg, men den var medfølgende.
  terningkast 4

 53. Anton og andre uhell handler om en gutt som heter Aton som faktisk ikke skulle ha vært på jorda. Men på grunn av en liten rift i gummien kom han til verden. Faren heter Pål og har en slitt bukse og en ikke fin hestehale og sitter og drømmer om en dame i skogen. Da tar Anton tak og begynner og lete etter drømmedama på forskjellige metoder. Sjangeren
  er indentitet

  Jeg synes at boken Anton og andre uhell var en morsom og en litt pinlig bok og lese. Når jeg leste la jeg merke til at Anton og faren var litt slappe folk med lite penger. Jeg la merke til at Anton også var litt trist på farens veiner og brydde seg om andre. Ine var veldig morsom og gjorde boken underholdene. Måten de forklarte folkene på var en forklaring du lede av. Slutten på denne delen av boken var ikke så spennene men denne boken likte jeg.

 54. Anton og det andre uhell handler om en gutt ved navn Anton som egentlig ikke skulle bli født. Men det kom et lite hull i kondomen sånn ar sædcellene kom inn i damen. Etter det ble dama borte og faren lei seg. Anton prøver å hjelpe faren sin.
  Sjangeren er identitet
  Bokens styrke var at det var gøy å lese den og du fikk leve deg inn i den. Da jeg leste la jeg merke til at forfatteren hadde et godt språk. Bokens største svakhet var at faren var ensom og at jeg fikk medfølelse. Men det betyr jo bare at forfatteren er veldig flink til å skrive. Terningkast 4

 55. Boka Anton og andre uhell handler om en gutt som ikke egentlig var ment og bli født.
  Anton og venninnen Ine prøver og skaffe en kjæresten til faren.
  Sjangeren er identitet
  Jeg syntes boka var litt sånn cringe.
  Jeg syntes boka ikke var sånn helt for meg men andre kan sikkert like den.
  Den hadde litt godt språk men det var noe jeg ikke skjønte så mye av.
  Jeg vill anbefale denne boka til de som er litt eldre.

 56. Utdraget Anton og andre uhell handler om en gutt som egentlig ikke skulle komme til verden. Men faren til Anton er veldig deprimert fordi han ikke har fått seg dame,men Anton skal sende faren sin på strikke kurs. Da jeg leste la jeg merke til at setningene var veldig korte. Jeg ble overasket over at de hadde om puberteten inni teksten. Vis jeg hadde vært Anton ville jeg gått ut av klasserommet når de skulle trekke lapp om hvem som skulle holde foredrag om puberteten. Jeg ble litt skuffet over at slutten slutta med et ord og det ordet er «vi». Boken var veldig bra men kunne vært litt mer replikker og snakking. Jeg gir boken terning kast 5. 🙂 🙂 🙂

 57. Litt ekkelt det med pubertet greia, og jeg hatet boka.
  Kunne ha vært mer passelig for barn som leser mye, men ikke om puberteten.
  Jeg kasta nesten opp på grunn av det.
  Dette er min mening.

 58. boka handler om en gutt som heter anton han har en far som heter Pål. Anton tror han er en uønsket å prøver å få tak i en dame til Pål altså faren til anton. han har en ven som heter Ine å er en jente. boka var bra fordi den hadde litt spenning og den var litt morsom bene boken var mitt på en treer. hvis jeg var anton hvile jeg ikke blanet meg inn i hans ting å i vert fal ikke melt han på en strikke kurs uten at han viste det. boka var sedelig litt spenning å litt morsomt terning kast 4. hvis likte morsomme bøker hadde jeg lest den for dere som liker morsomme bøker les den. 🙂 🙂 🙂

 59. «Anton og andre uhell» handler om en gutt som heter Anton, han ble født fordi det var en rift i gummien. Faren har ikke kjæreste. Anton og bestevennen, Ine prøver å finne en kjæreste til faren. Sjangeren er identitet.

  Anton er ganske kjedelig fordi han er sjenert. Han kan ganske mye og i følge Ine høres han ut som dagsrevyen. Faren, Pål er ubarbert, har hull i buksa og gidder ikke lage mat så han kjøper bare frossen pizza. Anton meldte faren på et strikkekurs uten at faren viste det for at han skulle møte en dame. Ine er en sunn jente som har foreldre som er snille med hun. De lærer om puberteten på skolen og mange i klassen synes det er veldig flaut. Hvis jeg var Anton ville gått på match.com for å finne en kjæreste til faren.

  Til de som liker morsomme flaue bøker som er lett å leve seg inn i anbefaler jeg denne boken.

 60. Det handler om en som heter anton som det skjer mange uhell med.
  Sjangeren er identitet. Boken er litt spennende og den er veldig lang.
  Den er egentlig ikke så spennende.

 61. Utdraget handler om anton som ble til ved en feil altså at det var hull i kondomet. Ine og Anton er gode venner og de prøver å finne en dame til pappaen til Anton. Pappaen til anton heter Pål, han er ganske slapp og sitter i sofaen og spiser grandis. Og prikken over i en så har de om forplantning på skolen. Sjangeren er Indentitet. Jeg likte teksten fordi den var både litt pinlig og morsom på samme tid. Jeg synes den brukte litt ungdomsspråk og det gjorde den ekstra sprudlende. Jeg synes den var lett og leve seg inn i fordi man kanskje kan kjenne seg igjen i noe det det handler om. Teksten starter rett inn i en handling og den griper meg med en gang. Det som overasker meg er at foran på boken er de bilde av ett dekk som er punktert og i boka handler det om hullete kondomer. Jeg liker personene fordi man liksom kan føle at det er du som er hovedpersonen i boken. Boken sier egentlig at det ikke er noe godt å føle at man er blitt født ved en feil. Jeg synes boken sluttet både rolig og brått , men jeg får veldig lyst til å lese mer. Jeg synes teksten var vanskelig å legge fra seg. Boken er sånn passe lettlest fordi de bruker ganske mange ganske voksne ord som kanskje ikke de litt mindre skjønner så godt. Tekstens styrke er at den er ganske pinlig og det gjør den ganske morsom. Det som er tekstens svakhet er at det noen ord som ikke alle forstår. Jeg synes alle mellom 10 og 15 år bør lese den. Jeg synes Anton og andre uhell fortjener å være superfinnalist i bokslukerprisen.

 62. Boka handlar om Anton som vil finne kjærast til sin eigen far. Han sender faren sin på strikkekurs. Eg blei flau når eg las i boka. Det gjer at den ikkje er så kjekk. Dette er ikkje mi type sjanger, det var ikkje alt eg forstod.
  Denne boka passar kanskje betre for dei på ungdommskulen.
  Eg har ikkje lyst til å lese boka.
  terningkast:2

 63. Eg synest at denne boka var kjedeleg fordi eg synest at handlinga er litt rar. Kven er det som kjem på å sende sin eigen far til ein strikkeklubb.
  Men eg synest forfatteren skildrar godt, og det er lett å kjenne på dei uhella han har.
  Boka handlar om ein gutt som skal finne ein dame til faren sin.
  Terningskast 2

 64. Boka handlar om Anton som har ein far utan kjærast og Anton får vita at foreldra hans ikkje hadde tenkt å få han. Når fekk vita det, kjende han seg trist. Eg liar ikkje boka, eg synest at boka er rar og skjønar ikkje innhaldet.
  Eg gjev terningkast:3

 65. Boka handlar om Anton som vil finna ei dama til faren sin, og spør ein ven om ho synes han er kjekk.
  Han melder også faren sin på eit strikkekurs uten at han veit det.
  Eg synest at boka var kjedeleg og ikkje akkurat noko eg vil lesa på.
  Den var litt vanskeleg å forstå.
  Og eg synest den var meir for ungdomstrinnet enn mellomtrinnet.
  Terninkast:2

 66. Boka Anton og andre uhell handler om Anton som finner ut at han ikkje er skapt med vilje.
  Eg syntest boka var kjedelig fordi det skjedde ingen ting.
  Eg syntest at den var pinlig og sjangeren identitet er ikkje min favorittsjanger.
  Men eg syntest han skildra bra.
  Eg har ikkje lyst til å lese heile boka.
  Eg gir boka terningkast 2.

 67. Denne boka heiter Anton og andre uhell. Hovudpersonen er Anton.Anton fant nylig ut at det ikkje var meiningen å bli født. Anton prøver å rette opp dette probleme.

  Eg synest denne boka var litt rar fordi denne boka skal vera for barn men det var litt meir ungdomsbok.

  Eg gir boka terningkast 3.

 68. Anton har funnet ut at han egentlig ikke skulle vært til og at faren vil ha en ny kone.
  Derfor har Anton meldt faren på et strikkekurs. Sjangeren er: Identitet

  Jeg syntes boken var interessant fordi det høres ut som om Anton og faren har et dårlig liv og det kan man lett leve seg inn i. Resten av boken var vanskelig og leve seg inn i fordi det er alt for små og få beskrivelser. Anton er en person som opplever mye motgang i livet sitt men som i de fleste bøker ordner opp i det. Boken var bra til at den var en identitetsbok, men jeg liker ikke sjangeren identitet Jeg likte godt da Ine gikk inn i guttedusjen og truet med og fortelle hvem som hadde størst tiss. Ine virker som en person som er litt bortskjemt men som støtter en venn når den trenger det.

  Hvis du liker identitetsbøker bør dette være en av dine neste bøker på leselisten.
  Jeg liker ikke identitetsbøker, så derfor bør boken ikke bli superfinalist i bokslukerprisen.

 69. Denne boka syntes jeg at den ikke hadde min smak og jeg likte ikke at sønnen til en far skal finne kjærste.
  terningkast: 2

 70. ANTON OG ANDRE UHELL

  Forfatter: Gudrun Skretting

  Andmeldt av: Othilie Hellum

  Sjanger: Identitet

  Utdraget handler om en gutt som heter Anton. Han har nettopp funnet ut at han ikke er et planlagt ønskebarn. Faren er deprimert og derfor bestemmer Anton og bestevennen Ine seg for å finne en ny kjæreste til ham. Det er nok lettere sagt enn gjort. Anton melder faren på et strikkekurs, fordi der er det nok mange damer. Det eneste som mangler er å finne en fin andledning til å si det til faren.

  Jeg likte utdraget fordi jeg syntes det var morsomt. Hendelsene i boka ble skrevet sånn at det skjedde gøyale ting og personene sa rare ting noen ganger. Samtidig syntes jeg det var spennende fordi de prøvde og finne en kjæreste til faren. Det at utdraget er både morsomt og spennende gjør at jeg får lyst til å lese boka, fordi da kan jeg le litt inni meg, men også lure på hvordan det går videre (om faren får seg kjæreste og hvordan den presentasjonen om pubertet går…)

  Jeg lever meg inn i boka og gjennkjenner meg i noen tilfeller. Jeg kjente meg spesielt igjen når det sto at Ine alltid hadde med seg mange små bokser med forskjellige frukter eller grønnsaker i, fordi det pleier jeg å ha med meg til niste på skolen. Forfatteren er god til å skape nysgjerrighet med en gang man begynner å lese, og ikke midt i eller på slutten av boka. Noe jeg syntes var gøy var når Anton spurte Ine om hvor kjekk faren hans var på en skala fra 1-10, for da svarte Ine 8, men hun mente visst at 1 var det beste.

  Jeg kommer ikke på noe jeg savner, så jeg gir den terningkast 5. Jeg synes boka passer fra alder 8-13 år. Boka passer for både gutter og jenter.

 71. En grei og lettlest bok. En morsom bok. En litt ekkel bok! Guttebok.

 72. jeg likte den bare litt fordi den var ikke så brajeg likte den ikke den vaikke bra for meg

 73. Jeg syntes at boka var morsom og ekkel, men hvordan skal man ellers lære om de ekle tingene?

 74. Elevene var ikke klare for å lese om dette teamet, de synes det var ekkelt.

 75. Klassen mener dette:
  -Boka var litt flau noen steder, men andre steder igjen var den egentlig veldig Ok.
  – Boka var kjedelig fordi det skjedde lite.
  – Det var dårlig gjort at det var så få beskrivelser.

 76. Eg synes den var litt kjedeli kune ønske det kjede litt mer ?????????????????????????
  ????

 77. Det var en dålig bok siden det var en ekel bok.
  Det var mye jeg ikke syntes om den.
  Det var mye som jeg ikke skjønte i den ekle boka.
  Jeg syntes ikke noe om det

 78. Den var litt morsom men rar. Terningkast 4
  ??????????????????➿??0️⃣?????⏮⏮▶️◀️⏬⏬??????????????hade??

 79. Jeg synes ikke boken var så bra pga: jeg er ikke tilfreds med grov humor, jeg liker ikke når alle bøker har begynt med diva-stemme på alle jentene. #Terningkast: 2

 80. Jeg vil lese dene boken, fordi jeg syntes den var spenenes. Den var morsom. Det er litt gøy med bøker om puberteten. Men det er litt ekelt å men det er greit. Jeg liker sånne bøker. Terningkast:10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000?????

 81. Den var ganske bra synes jeg??. Jeg skulle ønske at vi kunne høre hva faren sa når han fikk vite at han var meltd på strikkeklubb.???

 82. jeg syntes ikke boka var så bra siden,det var liksom litt kjedelig.
  Jeg ville ikke akkurat lest den hvis jeg fant den jeg liker liksom ikke akkurat sonne bøker.
  Men jeg gir terningkast 3??????

 83. det var litt synd på Anton for det er jo ikke vær dag du for vite at det ikke var meningen at du ble født. boken var litt ekkel og litt morsom fordi den handler om hvordan barn blir til

 84. Denne boka var komisk og derfor lika vi ho veldig godt.

 85. Jeg likte ikke boka fordi den var kjedelig . Jeg gir terningkast to.

 86. Jeg likte ikke boka fordi det var mange rare ord om puberteten.
  Terningkast 2.

 87. Det var ganske FLAUT og lese det med puperteten og alle de andre rare tingene i boka men den var VELDIG MORSOM

  Terningkast 6

 88. Den var både morsom og ekkel fordi den handlet om puberteten.
  Hvis jeg skulle anbefale denne boka som jeg egentlig ikke ville hat gjort
  så hadde jeg tatt fra 11-12 år. Terningkast 2/6.

 89. Jeg syntes boka var veldig morsom, jeg vil lese mer, den hadde mye humor å jeg liker humor. På begynnelsen når hun spør om hun syntes faren var kjekk, Det likte jeg.
  Terningkast 6

 90. Boka var teit og morsom fordi det var mye rare ting og mye teite for eksempel det foredrag de skulle lage.

 91. Jeg synes boka var veldig morsom, det med at Anton var en uhell eller det er det han tror er velig gøy! Boka var så humoristisk at jeg har lyst å lese hele boka ferdig…Jeg synes den passer får barn fra ni år oppover. Jeg gir terningkast: [6]. håper mange leser boka!

 92. denne boken er kjempedårlig. jeg likte ikke noe av denne boken pga : pubertet.
  terningkast 2

 93. den er litt morsom og litt pinlig på samme tid
  mest morsom
  Det er ikke veldig mye å si om boken
  Terningkast: 3

 94. Den var kjedeleg og dåleg og litt ekkel.
  det var ikkje så mange uhel som overskrifta var.
  Det handla ikkje om ho.
  Det var lite spenning i teksten.
  De skulle vert meir spenning i det.

 95. denne boka var ganske bra syntes jeg
  Synest tema identitet, var ganske passende for handlingen.
  Forklaringen var ikke så bra, men jeg synest forfatteren burde forklare karakterene bedre. For eksempel Anton, Ine og Ole. Boken var ganske festlig, spesielt hva Anton tenke. Jeg anbefale denne boken til andre som er litt mer modne til sånne ting. Hadde vært veldig komisk å se denne boken i film, å se faren i pinlige situasjoner som å prøve seg på strikke-damer!

 96. Boka var bra,og morsom den var litt ekkel men jeg likte den og det gjorde nesten hele klassen også.Det var ikke helt min stil til bøker men den var helt ok.;) :):):):):):):):)

 97. Det var ei passe bra bok syntes eg fordi: Eg likte ikkje boka så godt fordi det var ikkje så spennandes. Det var liksom ikkje så mye som skjedde. Men det hadde vore kult å sett eit 3 kilometer langt skjerf. Anbefales dei som liker morosamme bøker. Og det er syntes var bra med boka var at den hadde dialoger og ikkje for mange og ikkje forlite. Eg syntes den var litt vanskelig og forstå nokon gonger men ellers ikkje så verst 😉
  Terningkast: 3

 98. Utdraget var morsomt å lese, men litt «flaut» også. Litt rart tema, vi synes den tok opp «litt for mye».

 99. ANTON OG ANDRE UHELL
  Det er en veldig bra bok. Anton har nettopp fått to beskjeder som har brakt hans verden ut av balanse. Det handlet om en gutt som hadde draget på alle jentene. Klassen pratet om puberteten. Jeg vil vite mer om denne boka. Jeg gir denne boken terningkast 3. Skrevet av Viljar.

 100. Delte meninger om denne boka. Mange mener den er underlig og andre mener den er morsom.

 101. Jeg synes at denne boken var en av de beste i hele bokslukprisen det sto i mellom Anton og Andre uhell og HAPPY ENDING LIKSOM!! så jeg håper den vinner prisen eller HAPPY ENDING LIKSOM!!

 102. Anton har nettopp funnet ut at han ikke var et ønske barn, det var faktisk ikke meningen att han skulle bli født. Faren til Anton sliter med stor depresjon. Derfor bestemmer Anton og bestevennen Ine seg for og finne en ny kjæreste til faren.
  Jeg synes boken var litt rar fordi den tok opp litt rare temaer. Noe man kan lære av boken er at at alle barn har det ikke like fint hjemme.

 103. Denne boka var bra og morsom???
  Jeg gjir denne boka terning kast 5 .
  Denne boka ambefaler jeg til andre??☺☺??☺???????

 104. denne boken/lydboken var morsom og minner meg om femte xD jeg ville gjerne lest hele boken. jeg gir den en 7/10

 105. den var ekkel men den var artig og spennene og i lurer på hvordan det fortsetter anbfaler den var bra super bra les den gjør det eller få bank gjør det det er en advarsel
  🙁

 106. Anton og andre uhell
  Det handler om en gutt som heter anton, faren hans var en tyv, han brukte å stjele fra naboene, og nå vil de ha hevn. Hoved personene er: Anton, pappa, Ine, Lars og Ole.(sjanger) humor, drama. Handlingen foregår for det meste på skolen. Jeg synes boka er morsom fordi: de snakket om pubertets ting og kondomer og mensen:) jeg anbefaler å lese boka, terningkast (6) 😉

 107. Anton og andre uhell

  Boka handler om en gutt som heter Anton. Han har fått to beskjeder:
  1. Han er ikke et ønske barn, Men oppsto pga en rift i gummien.
  2. Faren er deprimert
  Han og venninen hans Ine prøver å skaffe faren hans en ny kjæreste. Og de må snakke om noe blant annet som PUBERTETEN!

  Anton er hovedpersonen i boka, Og Ine er bestevenninnen hans, Sammen skal de finne en kjæreste til faren!

  Sjangeren er Identitet

  Boka er veldig morsom og litt barnslig. Hvis du er i puberteten er dette en bok for deg!

  Vurdering: Terningkast 6
  Den er bra fordi den er morsom og har masse humor derfor er det terningkast 6

  Hvis du er i puberteten så er denne boka for deg!

 108. Tittel: Anton og andre uhell
  Sjanger: Identitet
  Forfatter: Gudrun Skretting
  Hovedpersoner: Anton og Ine

  Boka handler om Anton som prøver å få faren sin i humør. Men det er enklere sagt enn gjort… Anton har meldt faren sin på strikkekurs, men det vet ikke faren hans noe om. Anton venter bare på det rette øyeblikket å si det på!
  Boka får meg til å le meg i hel!!!!! Handler om kondomer, mensturasjon, pupper, puberteten, tamponger og alt mulig slik! Denne er en 5 stjernes bok! Beste pubertets boka jeg vet om i hvertfall 🙂 En vennine av meg har lånt boka på biblioteket.

 109. Anton og andre uhell
  Jeg synes at boka var veldig bra fordi at anton melte faren sin på strikkekurs og at de snaket om forplantning, det var egentlig veldig morsomt også, og klassen min satt bare og flirte nor læreren leste boka.
  hoved personen er anton, han har mye uflaks.
  jeg synes at boka fortjener å bli super finalist terningkast 6.

 110. den var litt morsom, 🙂 🙂 🙂
  men somtidig litt ekel. 🙁 🙁 🙁 🙁
  den var ikke helt min stil! 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐

 111. Denne var litt for grov til min mening men det var likevell morsom, men det gikk litt over streken med kondomer og bind og en som sniker seg inn i dusjen

 112. dette var en bok som det ikke var noen beskrivelser og den var ganske så ekkel.

 113. Denne boken var ikke min stil! Den hadde bra beskrivelser men ganske rar!

 114. flaut veldig flaut. starten var fin men utover i boken ble det flaut.
  men gode beskrivelser det skal den ha for.
  denne boka passer til litt eldere barn/ ungdom
  mitt terningkast 2

 115. Jeg synes denne boka var veldig bra fordi den var så morsom! men alkkavel var den litt… flau. Den var litt grov. Litt, tja… men den var veldig morsom selvom! 5+ for min del

 116. jeg likte ikke boka for jeg syntes den ikke hadde så gode beskrivelse
  den var litt bra men ikke så mye.

 117. Det var veldig kleint for meg men for det var den SUPER

  P.S: Det føltest ut som det var PUBERTETS TIME liksom

 118. Jeg syntes boka var ekkel pga. ekle ord, men den var litt morsom også!
  Men jeg syns ikke at de under 10 år burde lese den!!!
  Terningkast 3.

 119. Jeg synes boken var rar og lit ekkel fordi de sa ekle ting, men litt morsom.
  Faren til Anton var veldig sløv og gadd ikke å jobbe.
  Terningkast 2

 120. Boka var bra og morsom. Når jeg så på forsiden så syntes jeg att den ikke så morsom ut men den var morsom. Boka var også litt ekkel jeg skulle ville vite mere om hva som har sjkedd.

 121. Jeg syntes at den var morsom men litt ekkel. Replikkene var noen ganger litt rare. Men som jeg sa så var den jo litt morsom.

 122. denne boken var ganske morsom! spesielt i timen! Men hvis du er litt pyse kan du passe litt på. Men de har en pubertet time så det kan bli litt mye.
  Terning kast 5. Lo mye

 123. Jeg synse boka var kjedelig fordi det ikke skjedde noe spennende.
  Boka var litt rar ikke helt min type.
  Jeg vil gi terningkast 3.

 124. Det var en veldig morsom bok. Selvom den var litt rar. Forfatteren utviddet øyeblikket noen steder sånn at jeg likte den.

 125. Jeg syntes at den var morsom men litt ekkel. Replikkene var noen ganger litt rare. Men som jeg sa så var den veldig morsom.

 126. Jeg synes boka var litt ekkel, den var ikke så spennende så jeg likte ikke boka så mye:( Det sto masse ekle ting jeg ikke vil lese om! Dette er ingenting for meg. Jeg gir terningkast 2.

 127. Den var rar fordi den handlet om ting som er teite fordi de snakker sykt stygt.

 128. Rar bok i hvert fall P.G.A vi har en gutt i klassen som heter : Anton og det er morsomt og lese om at han ble født på grunn av at det var en sprekk i gummien. Boka har mange RARE ord som for eksempel prevensjon, østrogen og alt annet ekkelt som barn IKKE må få vite om. Det er ekkelt!!! selv om denne boka er bedre en alle de andre kjedelige.bøkende på bokslukeren untatt : kepler 62, Luridiums tyven

 129. Boka var ganske god. Det var veldig morsomt i noen delene. Det var en del som var litt flau men allikevel så var det ganske gode beskrivelser og selve historien var morsom.

 130. Jeg synes boka var morsom, men det er litt for mange pubertetsord som er ekle og rare. Men jeg syns boka var morsom uten alle de rare/ekle ordene. 🙂 🙁 🙂 :p

 131. Ganske upassende, men ganske morsom på samme tid, Jeg må være enig i at jeg lo meg skakk i hjel, Gudrun har en ganske god humor må jeg si 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😛 😛 😛 🙂 🙂 🙂 :).

 132. Jeg synes boken var veldig bra. Men njeg synes det var litt for mye pubertet.

 133. Boka var veldig gøy:) Men av og til er den litt upassende………… f.eks hvis vi leser den i spisingen……….xD Men ellers var den kjempe morsom:D Litt av en humorfantasi:D

 134. Jeg synes denne var rar fordi den handlet om at de måtte finne en kjæreste til faren til Anton og den mangla action og spenning pluss at jeg ikke liker alt det romantikkgreiene og det var jo ikke så mye uhell.

 135. Boka er teit fordi det handler om uhell . Den er kjedelig. Jeg forsto det ikke

 136. Jeg synes at boka var dårlig fordi de snakka om mange ekle ting som barn ikke må vite om.

 137. Boka er spanande og jeg får lyst til og lese boka. Hvor gammel er Ine? Hvorfor skal Ine finne ein ny kjæreste til far hennes. Jeg får lyst til og lese resten tå boka. Hvem er Ole? Denne boka er kjempe bra og jeg vill vite meir om Anton.

 138. Boka var flau og ekkel.
  Det var litt ekkelt når dei skulle ha om puberteten.
  Anton gjorde ikkje mange tabber.
  Ine var modig.
  Det er ikkje sån at eg må lese boka.

 139. Eg synest boka var passe bra. Han skader seg. Boka var litt aneledes og ikke for meg. Eg hater sånne ekle ting. Når noen skader seg. Den var rar og lit morosam

 140. Det var ein bok som var litt dårleg.Eg skulle ønske det var mere humor.Eg synest boka ikkje var spennande.Eg skjønte ikkje alt som stod der. Det var kjedelegt innhold.Kva betyr hyperventiler.Denne boka var ikkje noko for meg

 141. det var ekkelt og barnseleg fordi det var skriven om at det kom ei jente i guttegarderoba. Den var dårleg og kjedeleg. eg likte ikkje boka.

 142. Den var veldig morsom? den var også litt klein pga puberteten.? Den var litt kjedelig innimellom pga det var liksom ikke noe spesielt som skjedde der. Men har lyst til å lese mer, det kan jo henne at den er bra?? Terningskast 6????

 143. Denne boken var veldig kjedelig og uorginal og var ikke logisk dorig.

 144. Jeg syns boken var kjempe bra!!!
  Jeg lo nesten hele tiden.
  Terningkast: 6

 145. Jeg synes det var gøy handling men den var litt kjedlig. De snakket om wearde ting
  Den var faktisk også litt trist. MIN MENING: boring terningkast 3

 146. det var en veldig morsom bok og vi likte den veldig godt så vi gir den terning kast 5,5

 147. Anton og andre uhell
  Forfatter : Gudrun Skretting Sjanger : identitet

  Anton har fåt to beskeder som får hans verden i ubalanse. Han og bestevennen Ine bestemmer seg får å hjelpe faren med og finne drømmedama. Anton var ikke et planlagt han barn, pga en rift i gummien.

  Jeg synes boka er veldig morsom fordi det skjer mange morsome situasjon og litt rare handlinger. Jeg begynner og le når jeg leser boka og jeg har ikke lyst til og legge den fra meg. Jeg gir boka terningkast : 6

 148. alt for Sexuel. passer best for foreldre som prøver og lære barna sine om puberteten

 149. Anton og andre uhell.
  Forfatter Gudrund Skretting.
  Jeg synes denne boken har sån passe bra. Men den var litt pervers. Altså det gjør ingen ting med en litt om kondomer og sånt men dette var extremt. Jeg synes den er litt for pervers til og være en barne bok. Hvis de hadde gjort den litt mindre pervers hadde jeg gitt den terning kast 5. Men jeg gir den terningkast 3.

 150. Anton og andre uhell.
  Av Gudrun Skretting.

  Denne boka var morsom ??????✌?️??. Men litt kjedelig på slutten.
  Boka handler om at Anton og Ine som prøver og finne den nye DRØMMEDAMA til pappaen til Anton!!!!!!!
  Du tror det er bare og gå ut på byen og finne det, men det er mye vanskeligere en du tror.
  Boken er tilpasset for bar på 9-12.
  Jeg syntes boken var bra????✌?️ fordi den var morsom og det virket som om noen prøvde og gjøre sån at han får kjeft.
  Jeg fikk lyst til å lese hele boka?

  Terningkast 5 ?

 151. ANTON OG ANDRE UHELL
  Forfatter: Gudrun Skretting??????????
  Anton var ikke et ønske barn. nå var han ute av balanse ?????? han prøver sterkt å finne en kjæreste til faren. Han skal på strikke kurs??‍♀️?
  Jeg synes denne boka var morsom og spesiel❓❓❓❕❕❗️?????????? men blir litt for rar #Lillehammer
  Terningkast :???????. 4

 152. Anton og andre uhel, av Gudrun Skretting.
  Anton skulle egentlig ikke bli født, han kom til ved et uhell… faktisk er hele livet hans et uhell. Anton prøver å bli «kompis» med faren siden han er så skuffet, han får hjelp av Ine, som gir han en katalog over hobbyer for voksne. Anton melder han på strikkekurs, men er det så lurt…
  Jeg synes boka var litt ekkel, men også veldig morsom. Teksten var lett å lese og passer godt for de som liker litt ekkel men også morsom humor.
  Hilsen meg?????

 153. Den var helt grei men det sies litt for mye ting som ikke skal være med i en bok. Boken passer fra gutter og jenter fra 11 til 15 år. Terningkast 3 ??⌚️☠ z

 154. Morsom. Men litt for mye greier som ikke skal sies i en barne bok denne boken passer for 10-67. Terningkast ??⌚️?

 155. Den var bra , morsomt og spennende ! Jeg vil gi terningkast 6+6!!!

 156. det eneste som var godt med denne boka var Ines matpakke! vi skjønte ikke helt meningen med boka? hva skjer liksom??? Terningkast 0, men kanskje 1

 157. Anton har nettopp fått to beskjedersom har brakt hans verden ut av balanse: han var ikke et planlagt ønskebarn, men ble til pga. En rift i gummien: og faren hans er deprimert. For å gjenopprette balansen bestemmer Anton og bestevennen Ine seg for å finne en ny kjæreste til faren. Men det er lettere sagt enn gjort.

  Jeg gir den terningkast 4/6 fordi det var morsomt men det varlitt upassende ord.

  • Anton har nettopp fått to beskjeder som har brakt hans verden ut av balanse: han var ikke et planlagt ønskebarn, men ble til pga. En rift i gummien: og faren hans er deprimert. For å gjenopprette balansen bestemmer Anton og bestevennen, Ine, seg for å finne en ny kjæreste til faren. Men det er lettere sagt enn gjort.

   Jeg gir den terningkast 4/6 fordi det var morsomt men det var litt upassende ord.

 158. Boka var kjedelig fordi det var ikke noe spenning i den!!!!!!! Terning kast 0 men måtte velge 1

 159. Jeg levde meg godt inn i boka. Det er nok mange barn og voksene som kan kjenne seg litt igjen i livet til Anton. Det gjør jeg innimellom. Det er både litt morsomt og litt trist at Anton skaper ganske mange uhell og noen kleine situasjoner. Forfatteren tar opp et veldig viktig emne i boka. Anton ble mobbet når han gikk i 3. klasse. Da ble han kaldt for Dumbo fordi han hadde så store ører. Jeg vil bare si en ting klart hvis dere ser denne anmeldelsen… IKKE MOBB ANDRE!!!!!!!! Jeg blir veldig trist når jeg får se eller vite at andre blir eller har blitt mobba. Tusen takk til forfatteren at han tar med et så viktig emne. Jeg synes boka garantert burde være på topp 4 lista av bokslukerprisen. Både fordi boka er veldig fin, og ar den tar opp et veldig viktig emne/tema.

 160. Line er ekkel når ho snek seg i gutegarderoben og den den liksomme kule guten haha!! han er dø når han er ferdi med den prevangsjon -_- ………. men unset terning kast 6 eller terning kast 1 000 000 eller terning kast 999 999 999 999 999 999 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 161. Jeg syntes denne boka var komisk og funny , spennende og rar. Terningkast:6
  ????????????????☺

 162. Jeg syntes boken var litt rar, så jeg har ikke så jeg vil ikke lese mer!

 163. Jeg syntes denne morsom, men lit pinlig. terningkast 5, (en er det høyeste, sorry.) Hahahahahaha

 164. Boken var klein og flau men igjen fikk jeg lyst til å lese videre.
  Jeg syntes fol burde lese den vis de liker litt kleine og morsomme ting.

  Terningkast 4

 165. det var en kjedelig bok fordi det var ikke min sjanger heller ikke så artig men det er sikkert artig for noen andre

 166. Dette er en komedie. Den handler om at faren er singel og deprimert, og at Anton blir utsatt for mange uhell. Anton prøver også å finne en kjæreste til faren sin, derfor har han meldt han på strikkekurs.
  Jeg synes at Anton og andre uhell var en ganske bra bok. Jeg har ganske lyst til å lese hele boken, på grunn av at jeg vill vite hvorfor faren er singel og deprimert. Jeg har også lyst til å vite hvilke uhell Anton blir utsatt for.
  Terningkast: svak femmer.

 167. Jeg synes at Anton og andre uhell var passe bra fordi jeg likte at Ine var modig. Anton var egentlig ikke ment for å bli til. Jeg likte ikke faren til Anton fordi jeg trur han ikke passet nok på Anton. Jeg synes det var litt kleint at Ine dro i guttegarderoben. jeg liker ikke identitets bøker men denne var litt bra. Terningast 3

 168. “Anton og andre uhell”
  Anton har nettopp fått to beskjeder som har brakt hans verden ut av balanse. Han var ikke et planlagt ønske barn, men ble til pga. en rift i gummien og faren hans er deprimert.
  Jeg synes den var litt bra siden at historien hadde nærhet til virkeligheten. Anton og vennene hans skulle finne ei dame til faren til Anton. Det var spennende Syns jeg og det var veldig modig av Anton. Jeg vil kanskje lese hele historien bare for å finne ut hvis faren til Anton har funnet ei dame. Jeg gir terning kast tre.
  Hilsen Althea eriksen

 169. Anton er en gutt som skal få faren hans til å bli sammen med en annen dame, men det går ikke helt bra. Denne boka var morsom. Den var ikke helt min sjanger. Hvorfor jeg ikke likte den er at den var ikke spennende. Den var litt kjedelig og ikke tiltrekende å lese. Jeg håper noen andre likte denne boka mer en meg. Var det noe jeg gikk glipp av som gjorde at jeg ikkte likte den? Terningkast 2

 170. Bokanmeldelse Anton og andre uhell:

  Jeg synes det var en ok bok, fordi det var litt gøy at han ville hjelpe faren sin. Jeg har ikke så mange meninger til denne boka, men skal prøve å skrive litt om den. Ine virker som en snill venn. I klassen til Anton har de om puberteten i naturfag, og de skal jobbe sammen to og to. Anton og Ole er på gruppe. Ole trekker østrogen fra hatten læreren Lars hadde gitt dem. Anton er en gutt som ble født med et uhell da det gikk hull på «gummien». Faren bor alene med han og er ganske deprimert. Han vil bo med drømme dama i skogen. Anton har så store ører at i 3 klasse ble han kalt Dumbo. Dette ble han kalt helt til Ine snek seg inn i guttedusjen og truet med å si til jentene hvem som hadde minst tiss. Flaks for Anton at han ikke var på skolen den dagen. Men mest sannsynlig blir jeg å lese hele boken. Terningkast 4

 171. Jeg synes at Anton og andre uhell var en ganske bra bok av det jeg leste av utdraget. Jeg likte den for den var klein og morsom. Anton begynner plutselig å tenke på rare ting f.eks på forskjellige matpakker. Han har et litt trist liv for han ble mobbet før, faren er deprimert og han liker ikke utseende sitt. Han prøver å være litt optimistisk, men det funker ikke så veldig bra. Det var ganske kleint da læreren Lars begynte å snakke om naturfag tingene osv. Boka var litt morsom hele tiden. Igjen er det ikke helt min sjanger. Terningkast 3.

 172. Jeg likte ikke så godt denne boken.
  Jeg ville nok ha lest den hvis det var litt mer humor i den.

 173. jeg synes den var midt på treet den var gøyal og om ekte ting og alt den var spenende for dem meldte faren på strikkekurs og boka handlet om identitet og kan passe bra men ikke så my nå terningkast 3

 174. Jeg synes at boka var morsom, men man ble litt flau av å lese. Det er fordi at ordbruket i boken kan være litt voksent. Jeg synes at boken var realistisk og tullete. Til syvende og sist synes jeg at boka var bra, men med litt voksent språkbruk. Terningkast 4

 175. jeg syntes den er helt grei vis jeg jeg skal rangskere den fra en til seks så blir det en 3,5

 176. Denne boken handler om en gutt som heter Anton, som egentlig ikke skulle bli født. Faren til Anton er deprimert, og Anton og Ine skal prøve å skaffe en ny kjæreste til han. Jeg synes denne boken var passe bra fordi den ble litt kjedelig, men den var samtidig litt artig. Jeg likte ikke så godt da Anton kom til skolen fordi da skjedde det ikke så mye. Jeg likte bedre da han var hjemme hos faren sin fordi faren hans var ikke så nøye på ALT. Og jeg liker at de personene som er med i bøker ikke er så kjedelige. Terningkast 3!

 177. Jeg synes at boka var passe bra, fordi jeg likte at Ine var veldig modig og støttet Anton. Anton var egentlig ikke ment for å bli til. Jeg likte ikke faren til Anton siden det virket som om han ikke passet godt nok på ham. Jeg liker egentlig ikke identitetsbøker men denne var bra.

 178. Teksten eg har lese er henta fra boka ”Anton og andre uhell”. Den handler om Anton, Ine og Pappa. Anton og Ine skal finne ei drømmedame til Anton sin far. Denne type tekst er identitet. Det er lett å leve seg inn i teksten fordi den er så morosam og måten den er skriven på. Teksten starter med ”Om jeg syntes at faren din er kjekk”. Høydepunktet i teksten er når Anton og Ine skal finne drømmedama til faren. Eg overraskar meg over at Anton snakker så mye. Teksten slutter brått, ”og jeg er glad for at hun sier ”vi”. Eg får veldig lyst å lesa meir av boka! Teksten er lett å lesa fordi den er veldig morsam. Det beste med teksten er at eg lever meg så inn i teksten fordi den er så morsam. Det verste med denne teksten er at faren ikkje hadde kjærast. Andre bør lesa denne boka den er kjempe bra. Eg syntes denne boka burde være superfinalist på bokslukerprisen, den er sykt bra!

 179. Vi synes den var KJEDELIG.? Den hadde ikke humor, men var tung å lese. Utdraget får ikke så mange komplimenter fra oss. Vi gispet noen ganger før Marit la seg ned på gulvet og kjedet seg. TERNINGKAST : 2

 180. Jeg likte boka bra fordi jeg syns den var ikke så morsom, litt morsom da men ikke veldig.
  Det var ikke helt min type sjanger.
  Den var ikke så spennende heller fordi det handlet nesten bare faren til den gutten.
  Den jenta var litt rar og det er den ene grunnen til at jeg ikke likte boka, fordi hun var nesten som at hun tenkte bare på seg selv.
  Boka var og litt kjedelig også fordi det kjedde ikke så mye.
  Jeg hadde kanskje lest hele boka vis den var litt mer morsom eller spennende.
  Terningkast 3.

 181. Boken er litt rar og jeg forstod ikke så mye fordi det var mye unødvendig prat.

 182. Boken er veldig morsom fordi det er mye kødd og ballespråk, men samtidig ble jeg litt kvalm. Terningkast 6/6

 183. Klein…eem… … … … det første »kapittelet» var ikke såå illle… … …som det andre… … …

  Spørsmål:
  Hvor gamle er de?

  Terningkast: …1… …2… …3…4… …5… … …eller… … … …seks…?

 184. Anton og andre uhell
  Teksten handler om ein gutt som heiter Anton. Han er veldig lei seg fordi han nettopp har funnet ut at han ble til pga. en rift i gummien. Teksten er dramatisk.

  Handlinga er veldig lett å leve seg inn i fordi at i starten forteller oss kva som har hendt før. eg levde meg inn teksten fordi det ikke var så veldig mange personer og så mykje du må forstå. Teksten starter med at Anton og Ine prøver å finne kjæreste til faren. I skogen spør ei dame om hun synes faren til Anton er kjekk. Dama svarte 8 av 10 altså 10 er dårligst. Utdraget er fra midten av teksten. Høydepunktet i teksten var når Anton fikk vite at han ikkje var ønsket. Det som overrasker meg i teksten er at dama synes at far til Anton ikkje var mye kjekk. Eg synes at personane er veldig morosame og passer godt til teksten. Boka tar opp ett viktig emne som er at man må vere snill mot andre folk som ikkje har det så godt. Teksten slutter veldig brått med at di skal ta med seg faren uten at han vet hvor han skal. Eg får lyst til å lesa meir av boka fordi den var gild i slutten. Teksten er lett å lese fordi det ikkje er så mange vanskelige ord i den.

  Det beste med teksten er at den er så morosam og lett å leve seg inn i. Det verste med teksten er at slutten slutter så brått. Andre bær også lese teksten. Eg synes boka skal vere superfinalist på Bokslukerprisen.

 185. jeg synes den var bra og kul :):):):):):):):):):):):):):) ja!!!!!!

  hei

 186. Flaut.
  Litt ekkel!
  Absurd rangstige.
  Litt for «voksen».

 187. Bokutdraget ble mottatt med blandede følelser. Temaet hadde nok noe med det å gjøre.
  Det virket som om guttene syntes det var mest spennende lesing, og det var flest av dem som hadde lyst til å lese videre.

 188. Boka var morsom og gøy! ungdommer pleier å le av drøye ting. Forfatteren kommer med gode beskrivelser, lett å se for seg handlingen. Boka har god humor, vi har lyst til å lese resten av boka:-)

 189. Flau bok…rar og spesiell! syns me var for unge til å lesa denne! ikkje min type bok! var litt kjekk og! me lure på korleis det gjekk med faren! likte den ganske godt!

 190. Boka var pinlig fordi det var rare ord (kondom, tiss, sex, bind).

  En gutt sier: – Jeg tror jentene lærte mye; jeg kunne alt fra før.

  Boka var kul fordi det er viktig å lære om puberteten.

  Flaut fordi det handlet om kondomer og sånne ting.

 191. Boka var bra fordi Ine var litt rar som gikk inn i guttegarderoben å truet å fortelle hvem som hadde kortest tiss det var flaks at Anton ikke var på skolen den dagen hun var der. Anton prøver å bli meningen fordi det var ikke meningen at han ble fødd. En gang kom md en katalog der han melte faren på strikkekurs. Jeg synes boka var bra. terning kast 4.

 192. Jeg synes boka var ganske morsom og litt kjedelig. Det var morsomt at Anton meldte faren på strikkekurs fordi det sikkert er fullt av damer og ingen menn. Men det var en ganske god ide siden han siden meningen var at han skulle få en kjæreste.

 193. Jeg synes boka er ekkel og morsom fordi det ble snakket om prevensjon, østrogen, kondomer, tamponger, mensen, forplantning, eggceller og sædceller.
  Jeg synes Ine er skikkelig morsom. På grunn av replikkene hennes som denne: HVA! har du melt faren din på STRIKKEKURS!?

  Jeg ble irritert over faren. Fordi faren er skikkelig lat og bryr seg ikke om og rydde.

  Har kjempe lyst til og lese boka! terning kast 6 fra meg! Les boka! Jeg anbefaler den til alle!

 194. Denne boka var veldig spennende fordi at Anton egentlig ikke var planlagt og ar det var en rift i gummien eller er egentlig heter det en kondom men hva så gummien er bedre men boka var veldig bra men den kunne vært bedre hvis det hadde vært at mammaen til Anton fant en ny fyr og da blir det litt gøyere

 195. Hei, vi syntes boka er bra fordi det var morsomt. Vi likte når Anton og Ole fikk østrogen som tema i oppgaven. Og da Anton tenkte » Det er vel sånn det er når man er perfekt og planlagt og rørt sammen i et glass. Da skriver folk på bananen din», syntes vi også var morsomt.

 196. Jeg likte boka fordi Gudrun skrev rett ut akkurat hva alle elevene/lærerne/de andre mente. Jeg likte også at det var god humor i den.

 197. Denne boka var bra for får Ine gikk på guttegarderoben så jeg likte denne boka

 198. Boka hadde lite detaljar, men samtidig for mykje om nokre visse ting. Den var ikkje akkurat vår stil. Den var litt rar. Vi synes boka var litt ekkel. Vi hadde ikkje lest boka frivillig. Vi kjem ikkje til å lese den vidare. 0/10 poeng.

 199. ANTON OG ANDRE UHELL

  7. utdrag

  Forfatter: Gudrun Skretting

  Sjanger: Identitet

  Anmeldt av: Josefine G. Nilsen

  Teksten handler om en gutt som heter Anton. Han ble født ved et uhell, og han er veldig uheldig. Han og vennene hans prøver å få en kjæreste til faren han, men går det så bra da?

  Handlingen er skrevet på en måte som gjør at jeg får lyst til å lese mer. Teksten starter midt i handlingen, på den morsomste og den mest spennende delen av boken. Man kommer mer og mer inn i teksten og handlingen. Anton blir godt beskrevet som person, men ikke så veldig på utsiden. Man blir både glad og irritert på Anton, for på en måte så er han varm og kjærlig, men på en annen måte så spør han om og gjør han litt rare ting. Teksten var vanskelig å legge fra seg fordi den var så spennende. Teksten sluttet litt brått på og der hvor jeg håpet det ikke var slutt.

  Tekstens svakhet synes jeg var at personene ikke ble så godt beskrevet utvendig, men jeg anbefaler boken likevel. Den er spennende og gripene og han lever i en hverdag som jeg ikke er vant til. At faren sier at han hadde hatt det bedre uten han synes jeg ikke var noe oppmuntrende for Anton.

 200. Synes boka var super fordi det var mye drama.
  Den var litt ekkel, men morsom, mye som hendte.
  Boken var litt ekkel, dårlig, den passet ikke for meg.
  Ganske ekkel, passe bra, morsomt med faren som ikke klarte noe.
  Det var noe jeg ikke skjønte.
  Litt pinlig.
  Bra bok, men litt pinlig, ikke min greie, ikke så lett å leve seg inn i teksten.
  Kanskje denne boken passer bedre for litt eldre lesere?
  Noe i teksten ødela for meg.
  Ganske spennende, bra innhold, kunne godt tenke meg å lese hele boka.
  Veldig bra, litt ekkelt, men humor som gjorde det bra.

 201. Elevane syntest denne boka var litt flau. Vi høyrde lydutgåva og det var ord elevane syntest var upassande. Kanskje den passar betre for litt eldre born?

 202. jeg likte ikke boka fordi det var ekle ord:(Men ellers så var den gøy.

  Denne boken var mye pubertetssnakk i, morsom og spennande den var samtidig litt kjedelig. Den var morsom fordi Anton meldte faren på strikkeklubb, pluss Ine for inn i gutegarderoben. Den var litt kjedelig for det skjedde so lite på long tid, det var spennandes fordi dei skulle lage eit foredrag om puberteten, vi hadde so lyst til å sjå om faren fekk kjæreste
  Terningskast: 4

 203. jeg synsboken var OK.Men litt for mye om kroppen.Jeg levde meg kansj ikke så mye in i den.Terningkast 4 I :

 204. Vi synes det var noen ekle ord i teksten, men den var passe bra å lese.

 205. Vi synst at de var litt morsomt og litt kjedeleg.Fordi de kjede ikkje so mykje på ein gong.Ternikast 2.

 206. vi synest at den var rar og kjedelig men ho ine var dritkul og modi og tøff ho høres ut som ho e en go venn og anthon høres ganskje kjedelig ut men faren e ganske rar men tilbake tin anthon koffår okkurat en stikkeklubb då han kunne ha velgt masse anna anthon høres uut som en go men kjedelig venn vi blei litt irriteert for vi fikk ikkje vite om faren fikk kjereste eller ikkje vi vil jo høre korleis det går med faren og med anthon og med ine men det morrsomaste i boka var då dei snakka om puberteten vi gir terningkast 3 men vi kunne ha gitt høgre terningkast viss vi kunne ha hørt meir av boka 🙂

 207. Vi synest at dette utdraget var veldig mororsamt og pupertets inn vikla.den var morosamt fordi at dei snakka om uhell og drivhus og sånn, og anton hadde meld faren på strikkeklubb.og det var litt trist fordi at han sei at han er eit uhell. Vi vill lese boka fordi at den er mororsamt og sånn. Faren var morosam og fordi at han har ein veldig livlig fantasi.
  og han var veldig deprimert.terningkast 3\4

 208. den var morsom fordi det vart sagt lit rare ord og merkelege ord ;D

 209. Vi synest at utdraget var passe bra,fordi det var litt morsomt at Ine gikk inn i gutte garderoba ellers var utdraget veldig kjedelig. Vi synest at utdraget var kjedelig fordi det kjedde ikke så veldig mye.TERNINGKAST: 2

 210. Denne boken var mykje pubertetssnakk i, morsom og spennandes den var samtidig litt kjedelig. Den var morsom fordi Anton meldte faren på strikkeklubb, pluss Ine for inn i gutegarderoben. Den var litt kjedelig for det skjedde so lite på long tid, det var spennandes fordi dei skulle lage eit foredrag om puberteten, vi hadde so lyst til å sjå om faren fekk kjæreste
  Terningskast: 5

 211. Boken var kjedelig fordi det skjedde lite. Vi synes det er ekkelt å lese om pubertet.

 212. Anton og andre uhell
  Av Gudrun Skretting.
  Boka handlar om Anton som skal skaffe dame til far sin og beste venen Ine skal hjelpe han. Det handlar også om å bli tenåring.
  Hormoner og tilfeldigheter.
  «Tre kilometer» sier Ine «hva skal han med et så langt skjerf?» Vi triller syklene på vei til skolen og det er Ine som prater mest. «Holde drømmedama varm liksom». Jeg går i helt andre tanker og svarer ikke.
  Det var litt rare ord i boka elles so va den super!!!!!! 🙂 🙂

 213. Anton og andre uhell av Gudrun Skretting
  Anton har nettopp fått to beskjedar som har brakt hans verden ut av balanse: Han var ikkje en gong ønskebarn, men blei til pga. ein rift i gummien; og faren hans er deprimert. For å gjenopprette balansen bestemmer Anton og bestevennen Ine seg for å finne ein ny kjæreste til faren. Men det er lettare sagt en gjort.

  Det var ei bra bok fordi det var litt rar og morosam. Ikkje den beste eg har lese. Men eg vil lese den likevel. Terningkast 4.

 214. Anton og andre uhell
  av Gudrun Skretting
  Boka handlar om ein gut som heiter Anton.
  Anton har nettopp fått to beskjedar som har brakt hans verden ut av balanse. Han var ikkje et planlagt ønskebarn, men blei til pga. en rift i gummien og faren hans var deprimert. For å gjenopprette balansen bestemmer Anton og bestevennen Ine, seg for å finne en ny kjæreste til faren.
  Eg synest boka var litt rar først, men etter kvart vart den veldig bra.

 215. Anton og andre uhell

  Det handlar om at faren til Anton akkurat hadde blitt dumpa og var skikkeleg deprimert so Anton og bestevennen Ine prøver å finne ein ny kjæraste til faren. Ei drømmedame i skogen ville faren til Anton ha. På skulen lærte dei om puberteten og dei synest det var pinleg.

  Eg synes den var morosam fordi den hadde med om puberteten og at faren ville ha ei drømme dame.
  Eg gjer terningkast 5+

 216. Anton Og Andre Uhell
  Faren til Anton har akkurat blitt dumpa, men Anton og bestevennen Ine har bestemt seg for og finne ein ny kjæreste til faren for å få tilbake balansen i familien. Men det var vist ikkje so enkelt som dei trudde. På skulen har dei om puberteten og det synest mange er flaut.

  Boka var skikkeleg bra eg syns ikkje det var pinlig for alle må gjennomgå det i livet. Eg vil låne denne boka på biblioteket fordi eg vil vite om dei finne ei drømmedame til faren. Eg hadde likt og sett eit 3 kilometer langt skjerf. Eg anbefaler denne boka, men ikkje forvent at det er den beste du les. 🙂

 217. Gudrun Skretting
  Pappaen til Anton blei dumpa. Anton og Ine prøver å skaffe ei ny dame til han. Men det er lettare sagt enn gjort. Faren har lyst på ei drømmedame i skogen og strikke eit tre kilometer langt skjerf. På skulen har dei om puberteten og slikt.

  Boka var skikkeleg bra. Det var morosamt då dei snakka om ja, puberteten og slikt. Super bra, eg skal berre låne denne boka på biblioteket. Terning kast: alt for mykje.

 218. Ei bok av Gudrun Skretting.
  Det handlar om Anton og han sitt liv.
  Anton blei mobba fordi at han hadde store ører,
  Men så blei han venn med Ina og blei beskytta så no blir han ikkje mobba.
  Anton blei lagd til ved ein feil. Pappaen til Anton er lat så
  Anton har meldt pappaen sin på eit strikkekurs det var mest for å møte ei ny dame.

  Eg synest boka var bra og den var morosam.
  Handlar om det å bli tenåring. Gjorde ikkje så mykje at den var litt ekkel.
  Terningkast 5!!

 219. vi synnes denne boka var rar. Fordi det var veldig rare ord sonm ikkje vi skulle kunne. Vi synes denne boka var morosam fordi ine gjekk inni gutte garderoba

 220. Dette utdrage var veldig morsom?
  Ha ha ha var litt rar,men den var morsom

 221. Anton og andre uhell
  av Gudrun Skretting
  Boka handler om Anton og hans mislykkede far. Anton mener at det ikke var meningen at han skulle bli født. Han har også en god venn fra skolen som heter Ine som hjelper han med å finne en drømmedame. Anton bestemmer seg for å melde faren på et kurs i strikking. Sjangeren er identitet.

  Jeg syntes boka var ok, men ikke perfekt. Fordi boka var lett å leve seg inn i, men for realistisk slik at den ble så kjedelig at jeg ikke ville lese mer.

  Bokens styrke er at:
  • Den var lett og leve seg inn i fordi dette kunne skje i virkeligheten.
  • Boka hadde bra handling og passende tittel.
  • Boka var forståelig.
  Bokens svakhet er at:
  • Boka var for realistisk.
  • Boka hopper mellom forskjellige handlinger.
  • Boka var for original.
  Jeg ville ikke anbefale boka, men det er noen andre som liker sånne bøker. Jeg syntes ikke boka burde være Superfinalist.

 222. Dene boken var pase bra men den var litt kjedelig .

 223. hei jeg likte denne boka detvar masse drama og humor synes alle som ser boken kjøp den anbefaller alle til å lese den terningskast6

 224. boken var morsom og rar. Boken var veldig bra?????

  terning kast: 6????

 225. Den var bra. Vi får høre om et liv med en gutt som vet at det ikke var meningen at han skulle bli til og hvordan det føles. Terningkast 7/10.

 226. den var bra fordi den skilte seg ut fra andre bøker.

 227. jeg likte ikke boka for de ??????det skjedde ingenting det handla bare om kjærlighet og strikking det er kjedelig

 228. jeg synes at boka kunne vært litt mer spennende. men det var en bra bok så jeg gir denne boka terningkast 5

 229. den boka var passe på grunn det skjedde ikke så mye i boka
  jeg hadde gitt terningkast 4

 230. jeg likte boka passe bra hvis jeg hadde gitt den terningkast hadde jeg tatt 3.
  t

 231. spenene og morsomt fordi faren dro på strikkekurs. Jeg kunne tenkt meg å lese denne boken

 232. jeg syns at boka er bra og jeg er lyst til å lese boka

 233. jeg syntes den var bra den var så bra at jeg ville ha lesten videre og jeg har egenglig funet noe jeg har lyst og lese i det siste terning kast: 8 🙂

 234. jeg syntes boka ikke var så gøy fordi det var mase om puberteten sorry jeg liker det ikke men den var litt gøy

 235. jeg synes at boka virket litt kjedelig og litt gøy.

  TERNINGSKAST 5,5

 236. Eg syns at utdraget om Anton var bra men eg ambefaler at ikkje mindre en 10 år bør lesa boka fordi det er mase sånne greier som du ikkje bør veta før du går i 5-6-7 fordi det er litt ekelt.????????????

 237. Eg synest utdraget var bra men det va litt ekkelt for det va litt mye pubertet har ikkje mer å si så hade ???

 238. Eg syntes utdraget var ganske så klein MEN den var og lærerik.
  Eg syntes utdraget var ganske så personli.
  Eg syntes utdraget hadde ganske mange ekle ting i seg.
  Eg ambefaler ikkje denne boka fra 1-4 kl men eg ambefaler boka for 5-7 kl.
  Terning kast 4,7.
  Boka var bra.

 239. Eg syntest boka var litt rar for det sto masse rare ting men ho var litt morsom og☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️????????????????????? det var ekkelt og???

 240. Eg likte ikkje udtraget var så godt fordi det handla om pupertet og det er litt ekkelt synes eg så eg vil ikkje lese boka.

 241. jeg synes boka ikke noe
  boka er ikke helt min smak
  terning kast 1
  jeg liker spening

 242. Hei
  jeg syntes boka var kjempe spennende og litt ekkel.
  Fordi det var liksom lit ekle deler i boka som burde ikke ha vært der.

  Min mening:
  jeg syntes boka var ikke helt super fordi det var liksom ikke noe mening med boka.
  det var morsomt og lese boka fordi han skrev det sånn at boka steg høyere opp og det mener jeg med at boka blir spennende hele tiden

  terningskast
  4

 243. Hei!
  Jeg synes boka var veldig morsom og litt trist at Anton ikke har en mor.
  Boka forteller mye om Antons liv og hvor uheldig han er.
  Jeg synes den er veldig bra og boka var mer en forventet
  Terninkast 5

 244. Anton er ein kløne. Han er ganske uheldig på skula. Eg syns det var altfor mykje snakk om puberteten. Ine var ein rar jente. Boka var rar. Boka var lett og lese 5/10

 245. Boken var gøy, men litt ekkel og rar.
  Den var morsom, fordi Anton meldte pappaen på strikkekurs og da Ine kom inn til guttegarderoben…
  Klassen ga denne boken terningkast 3.

 246. jeg likte ikke så godt boken siden jeg skjønte ikke helt meningen med boken. men jeg synes at den som lagde boken hadde veldig god fantasi. 🙂 boken var ikke helt sånn jeg liker og lese. jeg liker best og lese litt spennende bøker og denne boken var ekkel og bare ikke noe mening i. dette var min mening om boken<3 <3

 247. det var et uhell og lese dette utdraget fordi det var kjedelig det var ikke nok forteling det passer ikke for barn.

 248. Den var veldig klein når de måtte lære om puberteten. Jeg levde meg ikke inni boka. Men den var faktisk litt morsom fordi det var litt flaut.

 249. Den er ganske flau, men også litt morsom. Litt rart når dem skal lære om puberteten på skola, det var også morsom.

 250. Pappaen høres litt sløv ut. Jeg kan se han for meg. Jeg synes den ligner litt på boken «Far din». Den handler litt om han og litt om faren hans. Rift i gummien??? Litt drøyt. Jeg synes ikke at det var noe spenning i boka.

 251. Jeg synes boka var bra og morsom, fordi det var en sprekk i gummien. Noe annet som var morsomt var at han ikke var planlagt. Han prøvde å få faren sin på strikkekurs. STEM BRA!

 252. Jeg syntes at boka ikke var noe spennende. Jeg levde meg ikke inn i boka. Jeg syntes boka var klein fordi det var noen ord som jeg syntes ikke skulle vært i den boka. Jeg syntes at boka var litt morsom fordi dem prøvde å få med pappaen på et strikkekurs.

 253. Jeg syntes boka var klein og morsom. Fordi jeg forsto humoren i den:) Det var veldig kleint når de skulle lære om det på skolen, og når de skulle ha foredrag om det. Faren hans skulle være med på strikkekurs og finne drømmedama, det tror jeg ikke han får til:)

 254. Jeg syntes boka var morsom, fordi han ble lagd til på grunn av en sprekk i gummien. Jeg syntes også at det var morsomt at Anton prøvde å få pappaen sin på strikkekurs.
  Jeg stemte VELDIG BRA.

 255. Jeg syntes at boka var litt rar og det var lite som skjedde og jeg forstod ikke så mye.
  Jeg har lyst til å vite hva som skjer videre i boka.

 256. Hei,

  Vi leste denne boka på skolen og vi fikk latterkrampe når læreren leste den.Jeg syntes denne boka er en klassiker det er morsomme ord og navn.det er spesielt morsomt når de snakker om ulykken og gummi .Det er en fin lærings bok og morsom bok,hvis jeg hadde gitt terningskastene hadde det blit 1-6 og da blir det (6)

 257. Jeg syntes den var helt grei? Det hendte det ble litt kjedelig innimellom på grunn av litt mye detaljering? Men kunne fint ha lest hele boka?

 258. jeg syntes bokeen var ok jeg lurer på va som skjer videre medanton og drømmedamme men jeg syntes boken også var litt ekel 🙂

 259. Jeg syntes boka var litt rar…. Boka var litt seksuel 🙁 Men jaja

 260. Boken var litt rar fordi Anton ble til av en sprekk i kon domen, men også litt morsom i flere tilfeldigheter. Pappaen til Anton hørtes ikke hyggelig ut. Litt kjip… Anton tror jeg ikke har det noe godt i sin familie, men det er bra at han har funnet seg en venn. Ina. Boken var ikke særlig bra fordi det var ingenting som skjedde. Jeg gir den terningkast 3…..

 261. Jeg synes boka var morsom og litt komisk! Jeg ville nok likt den.

  Terningkast: fem

 262. Jeg likte ikke teksten den var kjedelig. Terningkast 2. Og de bare snakket og det vant ikke spenende

 263. Jeg synes den var dårlig fordi den ikke var spennende og jeg synes ikke den var noe morsom heller.

 264. Jeg likte ikke boka fordig det ikke skjedde no serlig spesielt jeg gjir den terningkast 4????

 265. jeg likte boken sån passe fordi det ikke var noe spenning. gir den terningkast 3 ikke min type bok sjangeren identitet passet ikke. etter en stund følte jeg at jeg ville legge den fra meg…

 266. jeg likte boken sån passe fordi det ikke var noe spenning. gir den terningkast 3 ikke min type bok sjangeren identitet passet ikke. etter en stund følte jeg at jeg ville legge den fra meg.

 267. Jeg syntes at boken var veldig bra og morsom og lit trist. Og jeg synes det var bra at han hade en god venn. Boken var lit rar og lit uforståelig men når vi gikk gjennom med læreren forsto jeg mesteparten. Jeg håper skolen har den i bibloteket

 268. Boka var morsom fordi det er litt morsomt at Anton og Ine skal finne en kjæreste for faren til Anton

 269. Det var ikke noe kult, morsomt eller spennende som skjedde i utdraget. Så utdraget var litt kjedelig. (passe bra)

 270. Forfatter: Gudrun Skretting
  Sjanger: Identitet
  Anmeldt av: Mathilde Kristiansen

  Anton og andre uhell handler om at Anton og bestevenninnen Ina bestemte seg for å finne en ny kjæreste til pappaen til Anton. Men det er lettere sagt en gjort fordi Anton har meldt pappaen hans på strikkekurs!

  Jeg syntes at forfatteren viser hva Anton tenker mye på f.eks. Jeg smugtittet på pappa, sånn fra utsiden… . Når jeg så omslaget på boken trodde jeg at den så litt kjedelig ut men nå som jeg har lest litt fra boken hørtes den ganske spennende ut. Jeg syntes det var litt rart at dette var den første boken Gudrun har skrevet, fordi den hørtes veldig proff ut. Jeg likte personligheten til Anton fordi han virket ikke så stolt over seg selv men han ønsket virkelig å gjøre noe med det. Jeg vet ikke om det er helt min sjanger med det kan være morsomt å prøve noe nytt.
  Jeg anbefaler denne boken for jenter og gutter mellom 10 og 15 års alderen. Jeg likte boken spesielt godt fordi Anton hadde en fin personlighet og jeg tror den kanskje vil komme inn i superfinalen. jeg gir den terningkast 5

 271. BOKANDMELDELSE- ANTON OG ANDRE UHELL
  Forfatter: Gudrun Skratting
  Sjanger: Identitet
  Anmeldt av: Thea & Mathea

  Boken handler om en gutt som heter Anton, som ikke var et ønskebarn. Han var veldig uheldig i livet. Derfor forsøker Ine, bestevennen hans og han og finne en ny kjæreste til faren. Men det er lettere sagt enn gjort.

  Handlingen er lett å leve seg inni. Boken var spennende, morsom og pinlig på samme tid. Vi synes det var morsomt at Anton meldte faren sin på strikkekurs for å komme seg ut og møte andre damer. Det som overasket oss litt var at faren til Anton sa at hvis ikke han hadde blitt født hadde han bodd i en hytte i skogen med drømmedama og strikket et 3 km langt skjerf. Teksten starter midt i en handling, men den bygger seg gradvis oppover. Handlingen ble mer og mer spennende for vært avsnitt du leste. Personene er ikke så godt beskrevet. Jeg misliker de som ertet Anton med at han lignet på Dumbo-Disney figuren for at han hadde så store ører. Teksten sluttet veldig brått på, men det var litt forventet siden det har skjedd i de andre tekstene vi har les også. Vi får lyst til å lese videre om hvordan det går og finne en ny kjæreste til faren og om hvordan det går på strikkekurset. Boken var litt vanskelig og legge fra seg, fordi boken var pinlig, spennende, pinlig og morsom på samme tid. Boken var lett å lese, men det var noen vanskelige ord.

  Vi synes tekstens styrke var at teksten var morsom og spennende, fordi det var mange beskrivende ord og setninger. Vi synes boka var veldig bra og jeg hadde gitt boka terningkast 4-5

 272. Jeg syntes boka var trist fordi faren sa til Anthon at det ikke var meningen at han skulle bli født og det skal ikke et barn få høre. Men boka var også morsom fordi Anthon melder faren på et strikkekurs der det bare er damer, for at faren skal få seg en kjæreste. Og det var litt smart også, fordi Anthon meldte han på strikkekurs slik at det ikke skulle bli noe konkuranse mellom to menn som ville ha samme dame, for på strikkekurs er det bare jo damer og ikke menn.

 273. Skikkelig god bok. Den har vi lyst til å høre mer av. Den var bra. Og noen i klassen synes den var superbra! Boken er morsom, og den har noen litt flaue episoder, som er morsomt fortalt.

 274. Vi syntes uttdraget var litt morsomt, men var litt flaut og ekkelt med så mye snakk om pubertet og sånn.
  Noen syntes det skjedde litt lite, mens et par andre syntes det var bra skrevet.

  Hilsen Ostehøvelen

 275. Vi syntes den var morsom, spesielt karakteren Ole. Den var også både litt heftig, pinlig og ekkel fordi de snakket om pupertet, forplantning og muggen ost.
  En åtter på en skala fra en til ti. En er høyest.

  Hilsen Nicki Minaj

 276. Jeg syntes boka var elendig og ekkel denne boka var ekstremt dårlig skal aldri lese den terningkast 1 hadde gitt den dårligere hvis det hadde gått an.

 277. Jeg synes boka var dårlig fordi det var ikke noe spenning i den. Sånne bøker liker jeg ikke!

 278. Jeg syns boka var dårlig PGA……….
  Jeg vil ikke lese videre i boka.
  Jeg gir den terningkast 1.

 279. Boka var ekkel og veldig rar!
  Synes at det er ganske ekkelt med sånne ord… SÆRLIG i BARNEBOKER!!
  Jeg gir boka passe bra.
  ( Terningkast 2)

 280. ehmmmmm… vet ikke hvordan jeg skal si dette «snillt»…

  ÆÆÆÆÆSSJ..!!!!!! jeg likte absolutt ikke boka i det hele tatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hadde tenkt å ikke være «slem» å ikke gi noen bok dårlig men dette må den bare få…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 281. Yo yo Her er Niiiikkkkkkooooo tilbake med skriving. Det er ein kul bok men veldig teit også. Eg gir den terningkast 3. Eg håper den neste blir ein bedre bok

 282. Boka var dårlig. Fordi den var kjedelig og lite humor. 🙂

 283. Denne boka var ikkje heilt min stil.
  Eg klarte ikkje heilt og leve meg inn i den.
  Boka var merkelig.
  Hovud personen heiter Anton.
  Terningskast 3

 284. Eg synest at boka var kjedeleg, for at boka ikkje var min stil. eg gir den ein 4 eg anbefalar boka for dei som liker den stilen

 285. Denne boka handler om ein gutt som blei laga med eit uhell og skla retta opp i faren sin.Han skal skaffa ein kjærast til faren.Anton har ein venn som heiter anita.Dei gjer alt i lag,den var komisk og litt rar fordi den handler om ting som ikkje er min smak.Men forfattaren er veldig flink til å utveksla ting i boka.Eg gjer den terningkast 4.

 286. Anton er ikkje et ønskebarn.moren ble påskøyrt og faren trenger ein kjæreste.
  En klynge med problemer.spennende hva som skjer vidare anbefalt terningkast 6

 287. Dette handler om en gutt som heter Anton.Boka heter Anton og andre uhell.Faren hans gjør ikke noe annet en å se på tv og lager bare brent grandiosa.Anton og vennene hans meller faren sin på strikkekurs.Sjangeren på boka er indentitet. Jeg synes denne boka virka litt barnslig for min stil.Jeg synes barn melom 8 til 10 år .Jeg gir den terningkast 2.

 288. Teksten handler om at Anton er et uønsket barn og at faren hans er deprimert. Det er en identitet sjanger.

  Jeg synes teksten er lett å leve seg inn i for at det er en lettlest tekst.
  Jeg synes teksten ikke er så spennene fordi at det handler om bare en person. Jeg liker at det er flere hovedpersoner med. Jeg synes det er trist at Anton ikke var ønsket og at faren hans er deprimert.

  Jeg mener at teksten er kjedelig fordi det er bare en person det handler om. Jeg synes ikke den burde være superfinalist på bokslukerprisen.no

 289. jeg synes den boka her var super kleint 0-0.
  bare wow jeg gir denne boken terning kast 3

 290. Dette var ein litt morsam bok men den var ikkje min stil.
  Den er litt uforstorleg og det var ikkje mye som skjedde
  Derfor gir eg terning kast 3

 291. Anton og Andre
  Jeg syntes boka var bra.
  Jeg lurer på va som kjer i resten av boken.
  Terning kast :4

 292. Jeg synstest at den var sånn passe bra?,det var en veldig rar fortelling?

 293. Den var litt ekkel men morosam. Det var litt for mykje sexuell prat for min del.

 294. Bra skrevet og jeg tror at ine henger sammen fordi hun liker anton eller ole.
  Historien til anton kan skje med hvem som helst.
  Alle venter på farens Reaksjon.

 295. jeg syns at dette var en fantastisk bok fordi forfateren turte å skrive om forplanting

 296. Denne boka virkar kjedeleg, og merkeleg.
  Det er ikkje det eg ville ha annbefalt til mine venner.
  Terningkast 1

 297. Eg likte ikkje boka i det heiletatt. Det er fordi den var litt merkeleg og ikkje heilt min smak. Terningkast 0,0000000000000001

 298. jeg likte utdraget av Anton og andre uhell fordi det handlet om vennskap. Det handlet om to BFF som prøver å hjelpe faren til en av dem. Det liker jeg. Jeg må lese hele boka.

 299. Boken er ganske pervers, men den er passe kul likte ikke det der med kondomer og at Ine var i guttegarderoben. terningkast 4.

 300. Jeg synes den er ganske pervers ,morsom og veldig VELDIG morsom ;)!
  Å hvorfor jeg synes den er pervers er fordi Ine snek seg inn i guttedusjen og truet med å fortelle alle jentene hvem som hadde den minste tissen og hvorfor de er morsom er fordi den er pervers.

 301. Boka er litt merkelig fordi det handler om at Anton som er hoved personen egentlig ikke skulle bli født men han ble et like vel. Og fordi Ine gikk in i guttegarderoben men det var jo for at guttene skule slutte å mobbe. Å fordi den handler om kondomer og pubertet. Men det jeg synes om boka er PASSE BRA fordi Ine og Anton skal finne faren til Anton en drømme dame og fordi det handler om kondomer og kroppen/pubertet. SÅ jeg anbefaler ikke at andre skal lese boka. 🙂

 302. Anton og andre uhell.

  Boken fikk meg til og føle meg……. men boken var naturlig og nærings rik på naturligheter.
  Hovedpersonen heter Anton og kom til verdenen med et uhel fordi gummien sprak.
  Jeg vurderer den lit.

 303. boka handlet om en gutt som het Anton. Anton skulle egentlig ikke bli født. Anton og bestevennen, ine seg får å finne en ny kjæreste til faren.

  den var pervers. men den var litt morsom. men den var dårlig sorry!men ikke helt min favoritt bok. forde at den var litt pervers.

  terning kast 1
  hovedpersonen er Anton
  bipersoner: pappaen til Anton ,ine

 304. terningkast: 2, passe bra fordi den var ekkel og fordi Ine gikk inn guttegarderoben og truet med at vis ikke de slutta å kalle anton Dumbo så skulle hun si til alle jentene vem som hadde minst tiss, og anton melte faren sin på strikkeklubb.

 305. Den hvar kjempe morsom? og jeg lo meg i hjel, jeg gjir terning kast…8?. Og husk peace✌?

 306. hva handler boken om? :Boken handler om en gutt som heter Anton.
  Anton skulle engenklig ikke bli født.
  Og så skjer mange uhel.
  Jeg synes boken er veldig morsom.
  Men det er masse rare greier i boken.
  jeg ville anbefalt det for 12+ barn
  fordi det er noen rare greier i boken
  sjangel: komedie
  Vurdering: Super
  hoved person(er):Anton,ine og PAPA

 307. Boka handler om at en gutt som egentlig ikke skulle bli født ble født og han har uhell noen ganger. Jeg synes boka var bra og ganske pervo fordi boka var litt lærerik fordi de snakker om puberteten, men litt rar fordi de bruker ord som kan være litt upassende for noen folk, men omtrent hele klassen vår lo ofte for boka var morsom. Sjangeren syns jeg burde vært humor for den var veldig morsomt, men den passer bra til identitet også. Jeg syns den var veldig bra så jeg gir den vurdering: Veldig bra. Anbefales for personer som er litt pervo, men som også har god humor, anbefales ikke så mye for folk som ikke liker ord om puberteten, men ellers så er den ganske morsom.

 308. Boka handler om en gutt som var et uhell som foreldrene ikke liker han.
  Jeg syntes den var dårlig . Boka var veldig rar jeg vil IKKE anbefale den videre fordi den var rar og ekkel. Den var rar og ekkel fordi de snakka om at Ina gikk inn i guttegarderoben mens de dusja. Men litt morsom også. Jeg vil ikke lese mer.

 309. Boka var veldig kul, fordi den passa bra til vår alders gruppe syntes jeg og at den var veldig morsom, fordi den handla om mye vi trenger å lære om. Jeg tror nok den er humor, fordi den var veldig morsom fordi at Ine gikk inn i guttegarderoben. Jeg gir den super. Hovedperson er en person som heter Anton som har og får mye uhell. Bipersoner er Ine som er mega kul, Ole som elsker mat, faren til Anton, og resten av klassen.

 310. Anton og andre uhell, den handler om en gutt som ble født med et uhell.
  Jeg syns at den var litt rar, morsom og litt kul. Den var rar fordi dn handlet om kondom, så pubertet og deretter en gal lærer. Den gjorde sånn at hele klassen ble flaue og de lo en del. Sjangeren er: identitet. Vurdering: veldig bra. Terningkast: 4. Hovedpersonene er Anton og Ine. Bipersonene er de andre elevene, Faren og læreren Lars.
  Jeg anbefaler denne boka videre fordi de andre som leser den vil få seg en god latter.

 311. Dette virker som en morsom bok som fikk oss til å le flere ganger. Den var bra, men vi synes noe var ekkelt å høre om. Allikevel virker denne boka såppass spennende og kul, at vi gjerne vil høre boka ferdig. Det er en bok om hverdagen til Anton, som var litt flaut å høre på. Terningkast 4. Hilsen 6a Marker skole

 312. Anton og andre uhell: Jeg synes at boka var kjedelig fordi at det skjedde ikke så mye.

 313. Anton og andre uhell.

  -Jeg syntes boka var bra og kanskje litt flau… Men stortsett bra! Jeg syntes boka var bra pga, jeg vet egentlig ikke jeg bare følte at den boka var bra, kanskje fordi den var litt kreativ. Men jeg syntes jo boka var litt flau fordi de snakket og brukte litt ord om ting som puberteten og sånn..??

  -jeg tror egentlig denne boka passer til 6 kl Og oppover. fordi hvis 1kl og oppover skulle lese dette har de bare syntes det var skikkelig flaut, og kanskje ledd mye…

  Jeg syntes boken var BRA.

  Anton bor med faren sin i en liten leilighet, og faren er litt negativ. Og forresten faren het Pål.

  Ine bor med moren og faren sin, og moren jobber som advokat og jeg tror faren eide en butikk.

 314. Anton og andre uhell

  Anton bor alene med pappaen hans.Fordi mammaen er død. Anton for høre at han egentlig ikke er planlagt og at han egentlig ikke skulle ha vert her.Pappaen til Anton er deprimert hele tiden. Derfor er Anton og bestevennen hans Ine bestemt seg for at de skall hjelpe pappaen til Anton,og finne drømmedama.

  Jeg synes at dette utdraget er veldig trist fordi Anton for høre att han ikke planlagt og at han må høre på pappaen er så deprimert over at han egentlig ikke skulle være der og at vis han ikke hadde vert her hadde han hadd det mye bedre. jeg likker teksten veldig godt fordi den er lett å leve seg inn i.

  Det beste med utdraget er at vi for høre om hvordan hann har det og vor trist det er.Det som Det som irriterer meg er at pappaen er så DEPRIMERT!!!!!!!!! over gutten sin. Jeg synes definitivt at andre burde lese den fordi den ser lett utt å lese og lett å leve seg inn i.Jeg synes den burde være superfinalist i boksluker prisen.Jeg gir den terningskast 6 og jeg annbefaler den for gutter jenter mellom 11-14.

 315. Det var direke pinlig å høre på dette uttdraget. Vi hadde andre forventninger til boka, enn å høre om puberteten igjen. Vi synes rett og slett det er flaut å snakke om.

 316. Anton og andre uhell                                                                                                               av: Gudrun Skretting

  Dette utdraget handler om at Anton sin far ikke har noen dame, og at Anton og Ine skal prøve å finne en drømmedame til han.

  Dette utdraget er i sjangeren identitet.

  Jeg syntes dette utdraget er bra siden det ikke er så usannsynlig  så det er lett å leve seg inn i. Det er også litt morsomt, men  jeg syntes at den kunne vært litt mer spennende.

  Jeg synes at andre burde lese teksten.

  Denne teksten er bra siden det kunne skjedd i virkeligheten.

  Terningkast 4

 317. Anton og andre uhell.
  Anton har nettopp fått vite at han ikke var ønsket til verden og prøver og finne en ny kjæreste til faren.

  Det meste av teksten er skrevet inndekte sånn for eksempel at vi får vite at moren er død men det står ikke direkte at moren er død det står inndekte i teksten.

  Jeg syntes teksten var litt spennende men mest av alt rar.

 318. Anton og andre uhell..

  skrevet av: Gudrun Skretting.

  Anton og Ine er bestevenner. en dag får Anton vita at han ikke er et ønskebarn men bare ble til pga. en rift i gummien.
  Faren til Anton er deprimert og Anton prøver derfor å finne en ny drømmedame til faren sin, så han melder pappaen sin på strikke kurs…..

  Jeg synes boken var !VELDIG! klein på grunn av at teksten nevner alt fra pubertet til kjønnshormonet.:-/ Dette er altså ikke helt min type bok. Jeg liker mer spenning og romantikk. Jeg vil anbefale dette utdraget for aldersklasse 11-15 og oppover, fordi man må klare å lese mellom linjene for å forstå det som skjer. F.eks. står det ikke at moren til Anton er død, men hvis du klarer å lese mellom linjene vil du skjønne det. Men selv om jeg synes at boken var !VELDIG! klein så får jeg gjerne lyst til å lese boken ferdig. Jeg lurer jo på hvordan det kommer til å gå for faren, og om det i det hele tatt kommer til å gå…Jeg lurer også på hvordan det blir videre i klassemiljøet.

  terningkast: 4?…

 319. Anton og andre uhell

  Anton har nettop fått to nyheter, 1: Han var ikke et planlagt ønskebarn, 2: Faren er deprimert. Og det gjør livet en stor del mer hard.

  Jeg synes utdraget av boka var bra fordi det brakte litt spenning og fordi Ole hadde så masse kul mat i matpakka. Jeg synes ikke det var best så langt fordi det var litt kleint og bittelitt sexuelt, jeg disliker det ordet. Uansett så var den morsom og bra

  Jeg anbefaler boka for 9 år og oppover, jeg gir utdraget terning kast 3.

 320. Anton og andre uhell
  Anton har akkurat fått vite at det aldri var meningen at han skulle bli født samtidig som faren er deprimert, som ikke akkurat gjør det lettere. Men i all ulykken finner han støtte hos bestevenninna si.

  Jeg synes utdraget var ganske flaut å lese, men den var veldig bra skrevet. Jeg likte at man ikke fikk vite alt, men at det sto ganske mye «imellom linjene». Selv om jeg likte skrivemåten så var det ikke helt min sjanger og jeg synes det ble litt mye forklaring noen ganger så jeg gir den terningkast 5.

 321. Anton Og Andre Uhell

  Det handler om Anton som får vite at pappaen er deprimert og at det ikke var meningen at Anton skulle bli født. I tillegg kommer verden ut av balanse.

  Jeg synes utdraget var midt mellom bra og dårlig, fordi det er et litt viktig tema og jeg har litt lyst til å lese resten. Jeg syns litt synd på Anton fordi han får vite at han ikke var et ønskebarn, men et uhell. I tillegg skal de ha om puberteten på skolen. Jeg er ikke akkurat helt overbevist om at jeg vil lese resten av boka. At pappaen til Anton er deprimert er noe jeg synes er ganske trist. Selv om utdraget bare er sånn passe er jeg likevel spent på hva fortsettelsen er. For å være ærlig har jeg lyst til å lese mere om strikke kurset Anton meldte pappaen på.

  Jeg gir utdraget terning kast 41/2

 322. Det handler om Anton. Anton har akkurat funnet ut at han var et «uhell», at han egentlig ikke var planlagt. Anton syns dette er rart, og bestemmer seg for at han skal bli meningen og at han skal rette opp pappa. Han har en jente som bestevenn, hun heter Ine. Ine er modig og ordner opp. For å rette opp pappa, har han meldt han på strikkekurs. Her tror Anton at pappa kan finne seg kjæreste.
  Jeg synest boka er morsom, fordi den handler om Anton og Ine som gjør artige og rare ting sammen. Det er fortalt på en spennende måte og jeg vil gjerne lese hele boka.

 323. Det handler om en gutt som heter Anton. Faren til Anton er deprimert for at kona døde. Anton prøver og finne en ny kone til faren med litt hjelp av vennen Ine. Ine foreslår at faren kan melde seg på et strikkekurs, for der kan det være mange damer.
  Denne boken passet ikke helt til meg fordi det var ikke helt min stil. Jeg er ikke så glad i identitetbøker. Jeg liker mye heller bøker med spenning. Denne boka passer for 9-12 åringer. Jeg gir den terningkast 3

 324. Jeg synes boka var morsom, forde hun Ine snek seg inn i gutte garderoben og truet guttene som var der med og si hvem som hadde minst tiss av dem. Anton var glad for at han var syk den dagen.?
  Terninkast 4

 325. Anton og andre uhell
  Skrevet av Gudrun Skretting

  Utdraget handler om Anton som fikk vite at han er ikke et planlagt ønskebarn.Moren hans er død.Faren er ensom og deprimert.Anton og bestevennen,Ine,bestemmer seg får å finne en ny kjæreste til faren.Han har meldt faren sin,Pål,på strikkekurs,fordi Anton synes at faren hans blir glad hvis han får venner.

  Jeg tenker på hva hadde jeg følt meg hvis moren min er død og faren min er deprimert.Jeg synes at det er vanskelig for meg å forstå denne utdraget.Jeg liker ikke sånne bøker,jeg liker mest humør.

  Anbefales for 13-15 år.
  Terningkast 4

 326. Denne handler om Anton som ikke var ment til og være til.

  Den var litt flau, pittelitt morsom og trist FORDI det handlet om litt flaue ting og var litt komisk og at moren til Anton døde og pappaen var veldig trist.

  Denne boka er sjangeren identitet. Ikke akkurat min type tekst. Jeg liker bedre spennende bøker og krim.

  Jeg anbefaler ikke denne boken til superfinalist og på en skala fra 1-10 så sier jeg 4??

 327. Anton og andre uhell.

  Anton fikk vite at han egentlig ikke var meningen at skulle bli til. Faren til Anton lette etter drømmedama, mamman til Anton var borte.

  Anton og Ine er bestevenner. De prøver å hjelpe faren til Anton med å finne seg en drømmedame. Anton melder faren hannes på et strikkekurs,for å være mere sosial og kanskje drømmedama er der.

  Jeg syntes at utdraget var morsom,flau og kjedelig.
  Utdraget var kjedelig fordi det varte så lenge og utdraget hadde ikke en så spennenes handling. Men jeg vil gjerne vite om åssen det går med faren til Anton, om han får drømmedamen sin.

  Jeg gir utdraget terninkast 4.
  Andbefalt til folk som liker unike bøker.

 328. Anton og andre uhell

  Nå har Anton akkurat funnet ut at han er et uhell, og at han ikke var meningen! Anton har bestemt seg for å bli meningen ved å skaffe faren en kjæreste.

  Etter at Anton sin mor ble påkjørt av en buss og døde, har ikke faren vært seg selv. Han er deprimert. Anton har tenkt til å fikse dette ved å skaffe faren en kjæreste. Han melder blant annet faren på strikkekurs for at han kan få seg en dame uten konkurrenter. Jeg er ikke så glad i sånne bøker fordi jeg synes det ikke er så mye spenning og da blir det litt kjedelig. Men når alt kommer til alt er det en bra og litt flau bok.

  jeg liker boka,men synes den trenger mer spenning derfor får den terningkast 4 av meg.

 329. Anton og andre uhell av Gudrun Kretting

  Utdraget handler om en gutt som heter Anton som ble ved et uhell.
  Anton Vet at faren er deperimert så Anton og ine som er vennen til Anton skal finne drømme dama til faren

  Jeg synes boka var litt morsomt fordi at faren skulle strikke 3 kilometer langt skjerf. Jeg ville ha gitt den terning kast 3 fordi jeg liker mere sci fi, fantasy,

 330. Dette utdraget handler om Anton. Men Anton skulle egentlig ikke bli født. Og moren til Anton er død. Så Anton vil hjelpe faren sin med og melde han på et strikkekurs.Sånn at faren kan finne seg en dame der.
  Jeg syntes utdraget var veldig flaut fordi det er veldig mye prat om rare ting.
  Jeg syntes at det er litt dumt at dette utdraget har så mye rare ord inni seg.
  Dette utdraget er ikke helt min favoritt fordi jeg ikke skjønner meg ikke helt på utdraget
  Dette utdraget gir jeg terningkast 3.
  Og jeg anbefaler utdraget til alle over 10 år.

 331. Den var morsom og veldig gøy.
  Jeg har veldig lyst til å kjøpe boka.
  Grunnen til at boka var gøy var fordi den var: morsom og det skjedde ofte noe gøy.

 332. Anton og andre uhell
  Anton skullle egentlig ikke vært født, men nå bor han med faren. Han har en bestevenn som heter Ine. Faren er deprimert, så Anton og Ine prøver å finnne drømmedamen til faren.
  Jeg syntes boken var litt spennende fordi de prøvde å finne drømmedamen, men får det ikke til i utdraget.
  Jeg synes boken passer for barn mellom 9-12 år.

 333. Boka handler om Anton som vet at han er et uønsket barn. Faren hans er deprimert.
  Så han og Ine prøver å finne en ny kjæreste til faren men det er ikke akkurat lett.

  Jeg har nesten ingen bøker som er i denne sjangeren. Det var mange setninger jeg likte veldig godt. Anton høres ikke ut som han er så lei seg fordi han er et uønsket barn bare enig på en måte. Jeg synes det var interessant å lese fordi det er ikke vanlig å være uønsket. Så det var spennende hvordan Anton taklet det. Vennen hans Ine var ganske kul. Men det hørtes ikke så gøy ut å ha en far som gir deg masse pizza. Håper Anton og Ine finner den perfekte kjæresten for både Anton og farens skyld.

  Jeg synes denne boka var interessant og spennende og lese. Gir boka en 4,5.

 334. Anton og andre uhell
  Av Gudrun Skretting

  Det handler om Anton som har fått vite at ikke skulle bli født. Anton og Ine er bestevenner og de prøver og finne en ny kjæreste til faren.

  Jeg syntes utdraget var bra fordi det var en ny sjanger jeg likte. Jeg likte ikke utdraget fordi det vart litt kleint når det handlet om pubertet. Dette var et utdrag i sjangeren identitet.

  Terning kast 4

 335. Utdraget av «Anton og andre uhell» handler om en gutt og hans liv.
  Utdraget var litt bra fordi man fikk leve seg inn i teksten og på en måte være der, men grunnen til at jeg ikke likte den så godt var fordi det nesten ikke var noe spenning.
  Det iriterte meg at utdraget var så kort, jeg gir boken terningkast:4,1

 336. Anton og andre uhell

  Anton var ikke planlagt ønskebarn. Faren er deprimert.

  Det handler om en som heter Anton som ikke er planlagt. faren heter Pål og er deprimert.

  Denne sjangeren er identitet.

  Jeg syns at den var veldig god man får l5. Det passer alder fra 10-15.
  ære om puberteten og samtidig bra, så derfor gir jeg denne boken en terning kast 5.

 337. Anton og andre uhell

  Anton får et stort hull i live sitt, pappaen hans er ensom, mammaen er død og han får hvite at han ikke er et planlagt ønskebarn. Han prøver å glemme alt dette med å melde pappaen på strikke kurs.

  Jeg synes utdraget var litt flaut og når man skjønte hva de snakket om, så var det nesten litt pinlig søl. Utdraget var bra fordi det var lett å leve seg inni historien, men noen ganger var det litt vanskelig å forstå. Man måtte konsentrere seg for å forstå en god del av teksten. Jeg gir terningkast 3.

 338. Anton og andre uhell.
  Skrevet av Gudrun skretting.

  Anton er et «uhell» og faren er deprimert så han prøver å skaffe en dame til faren.
  Han får hjelp av Ine og hun gir Anton en katalog med hobbyer.
  Jeg syntes boka var litt Kjedelig fordi det er en litt tam i forhold til det jeg liker men, den har et viktig tema så den er bra og lese vis du føler litt det samme.
  Den var litt tam men den har et viktig tema så jeg gir den en 4

 339. utdraget handlet om at pappaen til anton e deprimert og anton prøver å finne en ny kjæreste til han.det var litt kleint og lese den fordi det var så mye rare ting i boka identitet sjangeren liker jeg ikke så godt men den var ikke dårlig. jeg liker heller spenning og action.
  jeg gir boka terning 3

  • Jeg retter på noe: Utdraget handlet om at pappaen til Anton er deprimert. Anton prøver å finne en ny kjæreste til faren. Det var litt kleint og lese dette utdraget, fordi det var så mye rare ting beskrevet i boka. Identitet sjangeren liker jeg ikke så godt, men den var ikke dårlig heller. Jeg liker bedre spenning og action.
   jeg gir boka terning 3

 340. Anton og andre uhell

  Det handler om Anton som har en far som er deprimert og han prøver å skaffe en kjæreste til han.

  Jeg synes utdraget var litt kleint , men jeg likte måten forfatteren skrev på.
  Jeg synes omslaget kunne ha hatt litt mer illustrasjoner.
  Denne boka er heller ikke helt min sjanger, jeg liker mer spenning og action

  Jeg liker egentlig ikke denne boka noe særlig godt så jeg vil gi den 2/6

 341. boka handler om Anton som nettopp har funnet ut at han var uønsket og ble til av en rift i gummien

  jeg synes boken var ganske klein og pinlig av alle de seksualle uttrykkene

  jeg gir den terningkast 4

 342. Anton og andre uhell
  Utdraget handler om at Anton sin mor dør og at faren blir deprimert. Anton og en venn som heter Ine prøver
  å få en ny kjæreste til faren men det er ikke så lett.

  Jeg synes at utdraget var mest kleint.
  Jeg synes også den var bra fordi jeg likte hvordan forfatteren skrev. Jeg likte også at det handler litt om hvordan man kan ha det med en far som er deprimert.

  Jeg gir boka terningkast 5

 343. Jeg synes boka var trist men også bra, fordi det er synd på Anton. Men det er jo litt morsomt at han melder faren på en strikkeklubb med bare damer.

 344. Anton og andre uhell handler om Anton som egentlig ikke var ønsket i verden.
  Moren til Anton dør og Anton prøver å finne en ny kjæreste til faren.

 345. Anton og andre uhell
  Av Gurin Skrettin

  Anton har nettop fått vite at han ikke var meningen og at faren er deprimert. Anton og bestevenninnen Ine skal oppdrag: skaffe pappa en ny kjæreste oppdraget.

  Utdraget var bra fordi forfatteren skrev så bra, mann måtte ofte lese mellom linjene for å skjønne hva de mente.
  Jeg synes forsiden på boka kunne hatt litt mere illustrasjoner.

 346. Teksten handlet om Anton som har fått vite at det at han egentlig ikke skulle komme til verden, å nå er hele verden ute av balanse.

  Jeg syntes boka var litt spennende men, ikke så veldig spennende fordi jeg syntes den var litt for trist til at jeg får lyst til å lese den. Jeg syntes veldig synd på Anton fordi han egentlig ikke skulle komme til verden.

  Jeg gir den terningkast 6.
  Anbefales for 9-14 år.

 347. Anton er en gutt som Pappaen og mammaen egentlig ikke hadde planlagt å få. Anton sier at han er et uhell. Moren til Anton døde i et busskræsj. Da ble faren til Anton veldig deprimert. Boka handler om at Anton og vennen Ine prøver å få faren til å få ny kjæreste. Derfor melder Anton faren på strikkekurs for der er det sikkert masse damer som faren kan bli sammen med. Jeg synes boka var litt klein fordi de snakker mye om puberteten i boka. Jeg gir denne boka terningkast 4.

 348. Anton og andre uhell!

  AV: Gudrun Skretting!

  Anton har nettopp fått vite at han to ting som forandrer alt. At han egentlig ikke skulle vært født. Han er bare en rift i gummien(et hull i kondomen). Og at faren er deprimert. At han ønsker seg en drømmedame i skogen. Hvordan kan han bli meningen, og hvordan får han faren sin glad igjen? Kan Ine hjelpe til. Det ender med at han melder på faren på et strikkekurs! Kan dette gå bra?

  Jeg likte dette utdraget ganske mye. Jeg liker at det liksom er litt komiske ting i utdraget også, som f.eks

  «Om jeg synes faren din er kjekk?»
  Vi triller syklene på vei hjem, og Ine ser rart på meg.
  «Jeg mener», forklarer jeg, «hvis du var dame, hvor ville du ha plassert ham på skalaen?»
  Ine tenker litt. «Én til ti? Tja, en åtter, tror jeg.»
  Jeg hever øyebrynene. «Såpass?»
  «Én er øverst. Sorry.»
  Fint. Det er ham jeg har genene mine etter. Så vet man det: Her er det antakelig ikke snakk om å vokse seg vakker. Takk igjen. Enda mer jeg ikke vil vite.

  Det synes jeg er litt gøy. Jeg synes også det var ganske lett å leve seg inn i handlingen.
  Tenk deg at du nettopp har fått vite noe som forandrer hele livet ditt, som at du ikke var planlagt, at du var en ulykke, at ingen egentlig ville ha deg! Jeg hadde blitt veldig lei meg, kanskje litt sint (siden ingen hadde sagt noe) og jeg ville ikke akkurat likt det!

  Jeg liker måten denne forfatteren (Gudrun Skretting) har skrevet boka på. Jeg tenker med en gang at Ine er en veldig god venn for Anton. Det var noe jeg ikke helt skjønte hvorfor var med i teksten, men kanskje hvis jeg leser hele boka (som jeg fikk veldig lyst til) så forstår jeg det.

  Dett utdraget var ikke bra, ikke morsomt, men jeg synes det var veldig interesant!

  Jeg synes dette utdraget fortjener å være en superfinnalist, og kanskje vinne bokslukerprisen.
  Jeg gir dette utrdraget et terningkast:5

  Jeg anbefaler denne boka for barn fra 10 til 13, men 14-åringer kan også kose seg med den. Jeg har veldig lyst til å lese hele boka…

 349. Anton har fått vite att han ikke var ønsket faren er deprimert Anton vill fikse det
  Anton melder faren på et strikke kurs. faren vet det ikke han og venninnen skal overaske faren til Anton venninnen heter Ine det er i sjangeren identitet moren til Anton er død han var ikke et ønsket barn. terning kast 5 slutt

 350. personlig likte jeg den ikke noe serlig, jeg synes den hadde lit for voksne ord i seg, den var ikke spendene eller morsom, boka handlet om en gutt som hadde en beste venn som hete ine. hun var tydelig modig, jeg har ikke aen og si en den passer til 13 og opp

 351. Anton er på vei til skolen når han spør vennen sin Ine om hun synes faren til Anton er kjekk. Hun svarer på en skala av en til ti er det to. Anton prøver og skaffe faren en kjæreste. Moren hans har død. Han får en katalog fra vennen sin og melder han på en strikke klubb han kan få kjæreste. De begynner timen med og høre at de skal lage en oppgave om puberteten. boken handler om at Anton skal få tak i en kjæreste til faren hans. den er ikke min favoritt men jeg kan lese den uten å nøle.

 352. Jeg synes den boka var veldig kjekk og spennde . Terningkast 10
  Jeg anbelfaler om å lese den.???

 353. Litt trist å tenke på at han ble til ved et uhell. Morsom fordi den tar opp litt pinlige temaer. Ble litt spennende når Ine var i nærheten. Det er litt vanskelig å komme inn i boken med en gang. Sønnen vil at pappaen skal finne seg en drømmedame. Boka passer kanskje for de som er litt eldre.

 354. Eg sunest boka vat litt ekel og den var ikkje så gøy for den var ekel og den hadde ikkje noe bilder eller puntet skrift, den var gamal daks. Men det var gåy at de var ei jenta og ein gutt så var venner
  Den får ein 3-4.

 355. Eg synset boka var passe bra. Den var litt kjedelig ?fordi vi fikk ho ikkje høre fordan det gikk og vordan faren reagerte. Eg likte boka litt og det var ikkje alkurat så mye spennende, han var eigentleg kjedelig. Boken var litt ekkel pga dei snakket om puberteten. Det var koselgt når dei to var bestevenner og Anton og hune jenta

  Terningkast 3

 356. Den var bar. Den var litt morosam. Det var mangen adjektiv det var bra. Den var litt ekel med det dei snakte om i klasseromet. Det skulle vore litt spenning. Det var kjedelig når dei satt i sofaen og snakte litt. Den var kjedelig i starten men blei litt bedre. Eg likte ikkje stemmen.

  Terningkast: 4

 357. Eg synes a den var dårlig bok får den var lite stendig og eg liker bedre bøker med spening

 358. Den var bra og morsomm ,den var bra for att den hadde masse morsomme ord som kondomer og sånt he he?.Og det var bare gøy og rart og høyre på.terningkast 4.

 359. Denne boken vart bra veldig bra fordi noken setningar vart kjedeleg og noken vart spennande men dei fleste setningar vart morsomme men noken ord vart rare
  Terningkast 3

 360. Boka var kjedelig, denne boka handler om Anton og bestevennen hans Ine skal finne ny kjæreste til faren. Det var morsomt at dei snakket om puberteten og alt det der liksom, men dei spiste.

 361. Boka var kjekk fordi den hadde mange morsomme ord og litt sånn om p*********. Og det har med likson lært på skulen så det er litt gøy å tenke på kan med sei!!

 362. Vell denne var uforventet, var ganske dramtisk men morosam. Men det er ikkje mykje eg kan seie om denne boka. Liksom alt det om puberteten var litt sånn rart og dramatisk. Terningkast er ei sterk firer fra meg.

 363. Eg syntes at boka var litt morosam og kjekk fordi det handla om at dei skulle finne ei dame til faren til Anton og litt morosame ting.
  Terningkast: ein sterk 55️⃣

 364. Eg syntes at boka var bra. Det var veldig kjedeleg i beggynelsen og så blir det meir og meir gjildt. Det var litt kult at det var ei jente og ein gutt som var bestevenner og ikkje bare at jenter var venner og at bare gutter var venner

  Terningkast: ein svak 5

 365. Eg likte ikkje denne boka… den var så kjedelig ikkje helt min stil
  OG FORESTEN KVIFOR AKKURATT DEN STEMMEN?

 366. Det vare ei veldig bra bok. Fordi den hadde god humor. Det var til tider litt barnslig humor. Men den var stort sett kjekk, fordi det handlet om en ungdom med et vanlig liv. Terningkast 6.

 367. Boka var passe bra, fordi det var passe spenning og ikkje så veldig bra, eg anbefaler boka bitte litt. Det var litt overdriving med 3KM LANG SKJERF synest eg. Og faren sa at han skulle strikke eit 3km langt vist han ikkje hadde hat sønnen sin, og han begynte og strikk 3 km skjerf.

 368. Eg syntes boka var litt kjedelige same måte litt gøy (men det er ikke mye) det var noen setninger som var løgne og noen var veldigt kjedelige. Det kunne våre litt mer humor fordeom det ikke er en humor bok. Eg kunne gått lest hele boka. Eg kjønte liksom ikke helt sammenhengen i boka. Dei hopppa litt fram og tilbake i teksten.det var litt ekkelt med det om puberteten.

  • Eg syntest boka var litt kjedelig?. Det er fordi den hadde ikkje så mykje humor og den hadde heller ikkje spenning??. Og det syns eg var litt kjedelig. Det var og litt gøy fordi det var litt morsomt nokon få plasser (men det var ikkje mykje)?.
   Eg gir terninkast 4??

 369. Eg syntest at boka var super.
  Eg syntest a boka var løyen. Eks: Boller er best! Sa Ole.

 370. Eg synst at boka var ganske morsom?, den forklarte mykje om kva som kjede. Men det var dumt at dei ikkje sa kvifor det ikkje var meiningen at Anton skulle bli født?.

 371. Eg syntes at boka var bra. Boken var litt lang og ikke så spennende. Den var litt morsom. Lillesøstera mi hetta Klara.
  Det boka ikke var så bra med: Det var ei litt rar bok. Og boken var ikke så spennende og varte lenge.
  Det var litt vanskeleg og forså sammenhengen.
  Terningskast: 4

 372. Den var morosam og eg har lyst til å lese hele boka. Den var morosam fordi den hadde morosamme ord og det var god innledning. Terningskast:6

 373. Den hadde inleving men den var merkelig og rar. Eg kunne ha lest den men ikkje frivillig. Bra bok men eg gir den ein » 3 «

 374. Eg synes at boka var veldig bra og litt ekkel. Eg og liker boller

 375. Denne boka var kjedelig. Det var ingen spenning og det var ikkje morsomt.

 376. Denne boka var morosam og litt rar fordi dei snakket om puberteten. Men den var gøy.
  Terning kast 4-6 🙂

 377. Denne boka var litt morosam. Det var litt kjedelig handling og eg forstod ikkje samanhengen heilt. Det var ikkje spennandes så derfor var det ikkje ei bok som eg kunne tenke meg å lese. Terningkast 2

 378. Den er veldig vittig og forteller om noe som kan skje i virkeligheiten. Terningkast 5.

 379. Den var litt rar, litt vittig og litt ekkel men det var litt rar humor.

 380. Boka var veldig vittig eg likte den litt, fordi eg liker morsomme bøker. 😛
  Terningkast 4

 381. Boka var morosam og litt kjekk, eg har lyst til å lese vidare om kva som skjer når faren drar på strikkkekurs og om han får seg ein kjærast. Terningkast 6 😉

 382. Den var veldig vittig, og noen viktige ting vi må lære. Eg ville lest boka for den er vittig.
  Eg syntes synd på gutten som har ein sånn far som er teit.
  Håpar faren får et bedre liv

 383. Eg har ikkje så veldig lyst til å lese den fordi den var litt pinlig, spesielt når du spiller den av i klasserommet!!!

 384. Eg synest boka var kul og spennane. Eg likte boken fordi det var masse detaljer og morsom

 385. Eg syntes utdraget var heilt greit. Eg skjønte ikkje heilt kvifor faren var så sur, og at Anton var ein tilfeldighet. Og eg synest det var kjedelig, fordi for di det var nesten ikkje humor i og det var ingen spenning. Og eg ville ikkje lest boka sjølv.

 386. Dette var en bra bok og det var gøy å lese den.
  Terningkast: 5. 8/10

 387. Eg synes boka var litt kjedeleg og litt kjekk. Eg synes det var litt lite informasjon om personene, og den var ikkje så spennandes. Eg synes boka var bra.

 388. Han virket litt spennene, men eg tror ikkje at boka ville ha vert noko for meg så. Eg hadde gjed han terningkast 3. Heilt grei.

 389. Eg syns den var litt kjedelig fordi det ikkje var noe spenning i boka og det var som om de skreiv om noen sitt liv. Kunne vært litt mer som kjedde.

 390. Det var veldig bra eg likte boka litt men kanskje litt for lite spenning,eg trur eg gjer terningkast 4/6.den var bare lit kjedelig men den var litt gjild og.Boka er veldig bra men kunne vore litt bedre.

 391. Den var veldig morosam og gjilt bok, eg likte den veldig godt.

  DEN ER SUPER!!

 392. Det var kjedelikt for det var lite spenning.
  Eg syntes at det kunne våre mer slosting. På alvår

 393. Gudrun Skretting
  Tarjei
  Den er bra fordi den er morsom ogjeg syntes det var bra at Anton og Ine gidder å hjelpe faren til anton å ikke bare er inne å spiller foreksempel på Ipad
  -det var dumt at Anton ikke var et ønsketbarn fordi at faren er sur nå siden han ikke vil være pappa å Anton å Ine bruker hele tiden på finne en kone til faren men jeg tenker hva om Anton finner en han liker som ikke faren liker?

  Det er morsomt at de har meldt på faren på strikkekurs. De kunne kansje tatt ett bedere utdrag jeg har lest boka og det var en av de dorligste utvalgte. Det er gøy med Oles boller.

  Jeg gir den terningkast 4/ Ganske bra

  • Eg likte boka passelig, den hadde ikkje så veldig bra innhold, kjekk nokon gonger, men ellers likte jeg den ikkje så veldig. Terningkast: 6/10

 394. Boka ble skrevet av Gurdun Skretting.Boka handler om en gutt som skall skaffe drømmedame til faren. Anton, som er hovedpersonen, får hjelp av bestevennen sin, Ine.De sender faren på et strikkekurs for å prøver lykken. Jeg synes den var veldig bra fordi den var morsom. Du fikk veldig lyst til å lese resten av boken. Boken skilte seg ut fra andre bøker fordi den var realistisk, men var fortsatt veldig rar.

 395. De fleste elevene syntes utdraget var kjedelig. Handlingen var ikke fengende eller spennende. Kun 4 elever kunne tenke seg å lese boka.

 396. Denne boka var SINSYKT PERVERS!!! Den var både, ekkel, pervers, morsom og en VELDIG rar bok!

  Jeg syns denne boka var litt bra, men jeg gir terningkast 2/6

 397. Det handler om Anton. Han er veldig uheldig for i første klasse ble han kaldt for dumbo Førde hen Hedde veldig store ører. Men i 4klasse var det ikke dumbo for en jente hadde godt in på gitte garderoben og kikket på guttene i dusjen. Men da var han ikke der så det var ikke han som det nye kallenavnet. Jeg syntes boka var lit bra. Terning kast 5.

 398. Synes litt syn på gutten men ellers ikke så bra.
  Det burde være mer ting som skjer

 399. litt rar bok, Denne boka passer mer til eldre folk (Ungdomer) Synes jeg fordi de snakker om ting som skjer med kroppen

 400. Boka handler om en gutt som har en pappa som ikke har en skjereste og han prøver o fo han en med o mele han på et strike kurs.Jeg synes ate boka var ganske skjedlig fordig ingen ting spennende skjer terningkast 2

 401. Boka handler om en gutt som heter Anton, Han har en far men ikke noe mor. I klassen skal de ha om forplantning. Han er venn med ei som heter Ine, og en som heter Ole. Ine er en ganske tøff jente med rike foreldre. Men Anton derimot er ganske sjenert. Anton planlegger og sette faren på strikkemøte for damer så han kan finne ei drømmedame.

  Jeg syntes boka var dårlig fordi det var ingen ting som skjedde i boka som var spennende. Den falt ikke i min smak. Jeg gir boka en 2

 402. boka handler om Anton som melder pappaen på strike kurs fordi pappaen vil få damer . Æ hater boka Æ gir tæring kast 1.

 403. Komedie og Identitet tenker jeg er temaet
  jeg syntes det var bra at Anton og Ine gidder å hjelpe faren til anton
  det var dumt at Anton ikke var et ønsketbarn fordi at faren er sur nå siden han ikke vil være pappa å Anton å Ine bruker hele tiden på finne en kone til faren men jeg tenker hva om Anton finner en han liker som ikke faren liker?
  Jeg likte denne boken passe bra å terningkast 4
  1: Hva heter bestevennen til Anton?

 404. jeg syntes dette utdraget var bra. men det var litt ekkelt at kon….. sprakk.

 405. Jeg synes boka var litt rar. Det handler om at Anton og bestevennen Ine skal prøve å finne en kjæreste til faren. Så de melder faren til Anton på Strikkekurs. Og faren til Anton vet ikke at de har meld faren på strikkekurs. Jeggir boka terning kast 2

 406. Jenter:
  Vi synes boka var ekkel fordi vi synes noen av ordene var ekle. Vi har allikevel lyst til å finne ut om faren får seg en kjæreste! Vi er spent på om Anton «blir meningen» og vi gir den «passe bra».

  Gutter:
  Vi synes boka var bra, men noen av ordene var litt ekle. Samtidig var de ekle ordene noe som gjorde det morsomt. En spesiell morsom scene var at faren fikk 8 på en skala til 1!
  Bokutdraget var morsomt i starten, men siste halvdel hadde altfor mange ekle ord – ikke særlig barnevennlig. Vi gir «dårlig».

 407. dette handler boka om, det handler om Anton og vennen hans Ine. moren og faren til Anton ville egentlig ikke ha barn men så fikk de det. en dag når han kom på skolen sa læreren at de hadde et nytt tema i naturfag, læreren hadde sagt hva det var forrige uke men alle hadde glemt det.så sa læreren det, det var om hvordan barn kommer til verden. de skulle deles opp i to og to og alle skulle ha et prosjekt, alle fikk eget tema om kroppen Anton var på gruppe med en som heter Ole, de hadde østrogen.
  jeg syntes boka var litt rar og jeg likte ikke den så godt fordi det skjedde ikke så mye. jeg skjønte heller ikke så mye av boka.
  jeg gir den terningkast 2.

 408. Det handler om en gutt som heter Anton og ble født med et uhell og nå har hans far ingen dame og Anton og bestevenn Ine prøver og lete en ny kjæreste og Anton og Ine har meldt han til strikke kurs og Anton føler seg er jeg egentlig en person burde jeg vært her HAN ER FØDT MED ET UHELL
  Denne boken er rar det er hva jeg synest og gir terning kast 4(;

 409. Det handler om en gut som prøver og gi faren hans en ny kjæreste. So meler han faren sin på Strike kurs for og ikke ha noen gode konkurrenter. So sykler han til skolen med vennen hans som heter Ine. Og etter på byjente han plutselig og snake om matkvaliteter. Jeg likte boka den var veldig morsom jeg likte spesielt Strike kurse.

 410. Anton har en far som er singel akkurat nå. Antons far heter Pål en gang anton kom hjem ser han masse pizza å det lukter sur sokk. faren er skikkelig deprimert. for han har veldig lyst på masse damer. anton er veldig uheldig og han og faren er veldig lei av punkterte sykler og sånt. Ina er antons venn, de prøver å hjelpe faren Ina er litt slemm fordi hun har gått in til guttegarderoben og truet med å fortelle om hvem som har minst penis.

  jeg likte boken bra så en 5 i terningkast.

 411. Når faren til Anton så fårseg at drømmedama bodde i skogen syntes jeg han hvar hveldig rar.jeg synes boka er bra så jeg gir boka terning kast fire

 412. Denne boka handler om en gutt som heter Anton. Han har en bestevenn som heter Ine. Anton prøver å rette på faren sin sånn at han selv føler seg bedre. Derfor meldte Anton faren sin på strikke kurs der målet er å strikke tre kilometer:) Men faren hans vet det ikke ennå for Anton venter på en anledning til å si det på.. Når han kommer på skolen får han høre av læreren hans at de skal lære om noe nytt..

  Jeg syns denne boka var morsom men også litt rar. Jeg lurer på om hva faren til Anton kommer til å si da han for vite at Anton har meldt han på strikkekurs! Denne boka syns jeg ikke var så utrolig bra, men den var ikke så verst:) denne boka får en sterk 1!..

 413. DEN ER SKJEMPE RAR OG PERVERS!!! Den er en av de mest perverse bøkene jeg har lest!!! Først hull i kondomen også puberteten og minst gutte-tiss
  jeg trur jeg spyr og ler meg i-hjel for hvert or jeg leser!!!!:/
  Jeg trudde boka skule handle om en gutt som het Anton og hadde familie problemer, men nei!!!! Det handler om puberteten og om faren som går på strikke kurs!!!! Terning kast 2!!!!!! ( *)_(* ) jeg forstår meg ikke på sånne bøker!!!…

 414. det handler om en gutt som heter Anton og har en bestevenn som heter ine, Anton prøver og finne en ny kjæreste til faren siden faren er trist og ensom hele tiden

  jeg synes boka var bra siden den er fin og spennende og Anton jobber hard med å finne en kjæreste til faren den er også litt morsom kunne lest mer eller hele boka:) terningkast 5

 415. Hoved personen heter Anton. Anton og bestevennen hans Ine prøver og finne en kjæreste til pappaen til Anton. så nå har de melt pappaen til Anton på strikke kurs.
  Jeg synes boka var kjedelig. Den får terningkast 3.

 416. Denne boka var litt rar fordi den var med sånn eggceller og sædceller og sånn. Jeg syntes denne boka ikke var for meg og jeg likte den ikke terningkast 1 og jeg syntes den var dårlig

 417. Jeg syntes denne boka handla alt for mye om pupperteten.
  Jeg ble sjokka av ord i boka.

 418. Denne boka var kjempe bra fordi den var morsom. Jeg liker kanskje mest spennene bøker men jeg liker også og lese andre bøker. Jeg syns det var kjempemorsom med faren og med strikkekurs og med skerf som er 3 km.Den var også veldig flau og det var også veldig morsomt. Jeg hade blitt så flau hvis jeg var Anton? Jeg anbefaler boka til alle 6 klassinger og håper dere liker den.

 419. Boka handler om en gutt som heter Anton , pappaen er deprimert og Anton og Ine skal prøve og finne en ny dame til pappen men det er ikke så lett.
  På vei til skolen spør Anton Ine om hvor hun syns pappaen ligger på skalaen fra1-10
  hun sier en 8er.
  på skolen skal de ha foredrag og Anton får østrogen med ole.
  de har også melt pappaen på strikkekurs

  jeg syns boka var litt rar jeg skjønte ikke så mye av den, jeg syns det var vanskelig og skjønne handlingen
  jeg gir den en ener

 420. det var en morsom bok og måten han ble til på var litt komisk.
  det var litt trist at han gikk rundt å tenkte på om han var ønsket eller ikke.
  jeg synes det var bra at Ine vennen hans hjalp han.

 421. Jeg syntes boken var rar denne boken var ikke noe for meg?Jeg syntes boken passer for alders gruppen 13-14 år?

 422. Historien var rar. Jeg liker mest spennende ting så denne boken passer ikke helt for meg.

 423. Syntes det var litt kjedelig men også litt morsomt fordi de mente at Anton ble til fordi det ble hull i Kondomen.

 424. Elevene synes det var lite spenning. Dessuten var det flere som synes det var ekkelt å lese om puberteten.

 425. jeg syntes dette utdraget var morsomt fordi det skjedde morsomme ting

 426. Jeg likte ikke dette utdraget fordi det var noen ekle deler,hvilken jente hadde gått i guttegarderoben mens det er nakene gutter der!?!

 427. den var lang, kjedelig og pervers. det var ikke gøy. den var ALT for lang. det var litt for mye info lzm. litt pervers historie.

 428. Jeg syntes denne boken var litt ekel men helt «OK . Jrg håper at (Pål) får seg en kjæreste altså pappen til Anton! Det er litt trist at Anton ikke er ett planlagt ønskebarn. Jeg er ikke helt sikker på om jeg kommer til å låne denne boken.. men den var litt bra ?

 429. denne boka var ikke så bra den hadde mange litt ekle ting som jeg egentlig ikke vil høre om, jeg ville git boka terningkast 2-3

 430. Ingenting som fristet til videre lesing

 431. Jeg syntes boka var veldig morsom og fikk veldig lyst til å lese hele.

 432. Boka var utrolig vittig. Klassen har lyst til å lese hele boken.

 433. Morosam, forklarte litt ekle ting på ein morosam måte. Pubertet er litt flaut, men morosamt. Vil lese boka!

 434. Veldig mange synes at boken var ekkel – det var et vanskelig tema å forstå. Der var mange vanskelige ord, og flestparten likte ikke emnet. Det var rett og slett rart.
  Hilsen 6.trinn fra Brakahaug skole.

 435. Den var litt rar og samtidig litt morsom. Jeg likte Ine, hun var en fornuftig jente. Samtidig ble det litt vel mye pubertetsprat- Alexandra
  Litt lite forklaring på ting- Håkon

 436. jeg Synnes den var veldig gøy og at den var litt ekkel den var gøy og høre på

 437. Jeg synes at denne var passe bra fordi den var ikke så spennende, fordi det var ikke så mye som skjedde, men det var bra at den var litt morsom, og at jeg forestilte meg hva som skjedde.

 438. boken var ikke bra lurer på hvordan den kan havne blant topp 10.
  Dette er ikke min favoritt sjanger.

  Amandus

 439. Kristian: Boka var morsom fordi den handlet om noe helt annet enn det vi trodde.
  Håvard: Kjekt at den handlet om pubertet.
  Gbassey: Morsom, kjekk fordi vi fikk høre om mange løgne ord om kroppen.

 440. Boka er dårlig helt forferdelig og veldig ekkel! Jeg likte den ikke i det hele tatt. Jeg ville aldri lest hele boka!! VELDIG EKKEL BOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 441. Den var forferdelig! Den var ekkel! Jeg holdte på og spy! Jeg fikk skader for livet! Ash Ash Ash

 442. Boka var bra, men ikke helt min type bok.

 443. Temaet er identitet. Noe i boken som var bra var at vi fikk vite mye av indre kjennetegn i Anton. Det var også bra at de forklarte mye. Jeg synes at boken var passe bra fordi at det var mye bra og mye som ikke var bra i teksten. Noe i boken som ikke var bra er at vi fikk ikke så mye ytre kjennetegn av karakterene i boken. Jeg ble nesten litt flau da jeg leste at de skulle hjelpe faren å finne en dame fordi jeg tenker at de kan passe på sine egne ting og la faren fikse opp i det selv. Uansett synes jeg at boken var kjedelig.

 444. Den var litt kjedelig fordi:
  Anton pratet nesten ikke.
  Terningkast 1-6 blir det 3.

 445. Jeg synes ikke denne boken var så veldig bra. Jeg synes den ikke var så veldig bra fordi jeg forstod ikke boka.

 446. Boka handler om Anton og Ine . Og de prøver og skaffe en drømme dame til faren til Anton. Men det skal vise seg og være en stor ut fordring. Og i samme dag skal de på skolen men da skall de lære om noe som kan vare lit flaut, pubertet. Men Anton er en tilfeldighets gutt så hvordan kan dette gå.

 447. Anton og andre uhell er en bok med mye humor. Vis du leser den boka er jeg sikker på at du vill begynne og le. Det er en identitet bok. Anton mener han ble skapt med ett uhell. Han får mange problemer som går galt. Anton har en venn som heter Ine sammen skall de finne en kjæreste til den triste pappaen til Anton. Det kan være vanskelig ord å forstå men vis du spør en lærer vill du nokk le av ve det betyr. Jeg syntes boka er morsom spennene.

 448. denne boken handler om en gutt som bled til ved at gummien til faren sprakk. denne boka er en morsom og spendende hvis du leser denne boka for barnet ditt kommer du nok til å bli flau. Når lereren leste ut drage begynte alle å le boken var veldig gøy. Jeg fikk veldig lyst til å lese den. Hvis Mamma hadde lest boken for meg hadde jeg blitt veldig flau. jeg kjente meg litt igjen i boka jeg vil gi den en 6 er .

 449. Anton og andre uhell

  Boken Anton og andre uhell handler om Anton og faren. Anton hadde fått vite at han ikke var meningen, Og det ville han gjøre noe med. Sammen med bestevennen Ine skulle han finne en dame til faren og han skulle bli meningen. Denne teksten er en Identitets bok og har mye humor i seg. Kanskje den minner deg om en annen bok?

  Jeg syntes at Anton og andre uhell var en morsom og ærlig bok. Boken var gøyal fordi teksten ikke bare handlet om Anton, Den handlet like mye om faren. Og at det ikke bare er Anton som har et problem gjør teksten morsom på flere måter, Det gjør at det er lettere og skjønne bokomslaget, For det beviser at faren også har et problem. Boken passer både for jenter og gutter. Jeg skjønte veldig kjapt at Anton hadde flere enn bare ett uhell, Som at moren var død, Faren var deprimert, Og at Anton ikke egentlig var meningen. Ine bestevennen hjelper Anton med og finne en dame til faren, Men når Anton melder faren på strikkekurs gir hun nesten opp. Denne boken er garanter den beste, Håper flere vil lese den terningkast 6.

 450. Denne boka handler om en gutt som heter Anton han ble født med et uhell. Det kom en rift i gummin til faren. Boka var veldig gøy og når læreren leste den høyt begynte alle og le. Jeg fikk veldig lyst til og lese boka for den var veldig gøy og jeg liker og høre om morsom uhell.

 451. Boka handler om Anton og Ine. De prøver og skaffe faren til Anton en drømme kjæreste. Men det er vanskelig. Mens de prøver å finne en dame til faren, har de om forplanting på skolen. Det var litt flaut for alle sammen tror jeg. Det overrasket meg litt at Anton ble til med et uhell. Teksten er litt vanskelig å lese fordi det er litt vanskelige ord. Men denne boka er en av de morsomste bøkene jeg har lest…Den er ubeskrivelig bra fordi den er veldig bra skrevet 🙂 Å som sagt så er den veldig morsom. Jeg elsker den og jeg har lest hele boka… 🙂

 452. Anton og andre uhell.
  Boken handler om Anton og Ine. Boka var veldig morsom men det var litt synd på Anton at han ble skapt med et uhell. Anton skulle egentlig ikke ha blitt født men det kom en «Rift i gummien». Da lo jeg. Jeg har ikke lest boka ennå men den virket KJEMPE gøy. Noen synes den kanskje var litt ekkelt når Anton var i naturfags timen og at de lærte om østrogen.

  Anton og andre uhell var en litt åpen bok om hvordan å være et uhell er den var også morsom. Jeg synes dere burde prøve denne boken.

 453. Jeg synes boka var litt morsom. Den passer for folk som er litt eldre. Terningskast 2

 454. Liker du en bok som er morsom er dette en veldig bra bok for deg. Teksten handler om at Anton prøver å få faren sin en ny kjæreste, Og da prøver Anton å få faren sin med på et strikke kurs. Boken er en identitet bok som er veldig bra. Jeg skal skrive lite avsnitt fra innledningen i boka»Anton har nettopp fot to beskjeder som har brakt hans verden ut av balanse: Han var ikke et planlagt ønske barn, men ble til pga. en rift i gummien…. Jeg syntes teksten var bra fordi den var veldig morsom jeg elsker bøker som er gøye og morsomme. Jeg lo så mye at jeg besvimte nesten. Jeg ble så rød i fjeset av flau het nesten. min vurdering er at de som liker humor er dette en fantastisk bok for deg!. Jeg levde meg virkelig inn i denne boken fordi den er morsom og jeg elsker bøker som er veldig morsomme. Jeg anbefaler skikkelig denne boken. Mitt terning kast er 6!.

 455. Anton og andre uhell handler om at Anton er ikke ment å bli født. Og faren til Anton er deprimert og Anton prøver og fikse faren med og hjelpe han og få en dame. Jeg synes denne boka er morsom fordi den handler litt om forplantning og puberteten. Og jeg synes at Anton er litt rar fordi han sier at han er et uhell .Hvis du liker morsomme bøker så burde du lese Anton og andre uhell. Det er en veldig bra bok og jeg håper den blir superfinalist i bokslukerprisen. Jeg gir denne boka terning kast 6 fordi den er så morsom.

 456. Hei!!! Hvis du liker rar humor og sånne ting, da kan du lese denne boka. Anton ble til ved et uhell, en rift i gummien. Når du leser denne boka, da klarer du bare ikke å le! Jeg synes i hvert fall at boka var veldig morsom. Men jeg skulle ønske jeg kunne fått vite mer om hva som egentlig skjedde i den ulykken da mora til Anton ble påkjørt. Ganske kult at Anton melder faren sin, Pål på en strikkeklubb for og finne en dame til han og sånn at han ikke bare er så veldig deprimert hele tida. 🙁 Litt rart å lese en bok med masse ting om puberteten og forplantning. MEN DET VAR KULT OG GØY Å LESE Anton og andre uhell !!!!!!!!!!!! Jeg DIGGER denne boka. Terningkast 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW! 🙂

 457. Anton og andre uhell av Gudrun Skretting er en morsom bok som handler om en gutt som heter Anton som ble født med et uhell. Han har trodd at siden han ble født med et uhell betydde han egentlig noe da. Boken kan være litt flau for enkelte. De som liker humor burde definitivt lese denne boka! Han har funnet ut at faren er deprimert og vil derfor finne en kjæreste til han, han tror det vil gjøre kan mer HAPPY! Men han støter på noen problemer. Jeg håper dere vil lese den.Morsomste boka EVER! Terningkast 6.

 458. Anton og andre uhell er en veldig god bok! Det var veldig morsomt å lese den. Det er en av de beste bøkene jeg har lest !! Kanskje litt flau for noen da … Gudrun Skretting har gjort en kjempe bra jobb . Boken handler om en gutt som ble til med et uhell. Anton vil finne en kjæreste til faren som er deprimert. Sammen med Ine støter han på noen problemer . Jeg likte personene veldig godt. Du kan forestille deg de veldig lett.(Noen av de er litt rare eller merkelige). Morsomste boka EVER!! Jeg anbefaler å lese den ! Terningkast 6.

 459. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 460. denne boka var super. den beste boka i bokslukerprisen.
  Ole`s boller 🙂 den var veldig morsom «rift i gummien»

 461. denne boken var veldig bra, jeg likte veldig godt ole sine boller
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Den var barre noe for meg

 462. Karater:Super!!! denne boka er klart den beste jeg har lest til nå (På Bokslukerprisen) Drama denn var veldig gøy og yaaa den passer ungdommer og tenåringer Karakter:SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deez Nuts Jeg likte Ole`s boller

 463. Anton og andre uhell får karakter bra fordi:
  1.Den var morsom .
  2.Den var litt rar.
  3.Den var ikke som andre bøker.:-)

 464. den va passe bra fordi:
  1. den va litt kjedelig
  2. den va ækkel
  3.men den va litt morsom også

 465. Denne syns jeg var dårlig for identitet er kjedelig og jeg syns ikke det var så masse identitet heller.

 466. Boka var litt spesiel, men det var gøy å lese den!
  Boka var litt uforståelig innimellom!?

 467. Den var litt ekel men jaja denne boka er en 4 denne boka passer for de som er litt yngre elle de som liker sånne bøker jeg likte den ikke så godt for den ikke hadde så mye spenning i seg.

 468. Litt ekel bok, jaja jeg likte boka litt men det burde være en bok for litt yngre personer. Ternings kast 3

 469. Den var kjedelig fordi jeg forsto den ikke helt og den hadde ikke mye mening synes jeg

 470. Dette er en veldig morsom bok.
  første setning var jo om jeg synes faren din er kjekk…

 471. Anton og andre uhell. Ungdom.

  Jeg syns at den var litt rar. Fordi Anton ville hjelpe faren sin å finne kjæreste. Det ville jeg ikke gjort.fordi voksne klarer seg sjøl å finne en kjæreste.

 472. Synest tema identitet, var ganske passende for handlingen.
  Forklaringen var bra, men jeg synest forfatteren burde forklare karakterene bedre. For eksempel Anton, Ine og Ole. Boken var ganske festlig, spesielt hva Anton tenke. Jeg anbefale denne boken til andre som er litt mer modne til sånne ting. Hadde vært veldig komisk å se denne boken i film, å se faren i pinlige situasjoner som å prøve seg på strikke-damer!

 473. Tema ungdom.

  Hva er bra den var lit komisk fordi for Anton leiter etter kjæreste til faren

  Hva er ikke bra. Jeg liker skumle bøker. Den var ikke min slags bok

 474. -Komedie og Identitet tenker jeg er temaet
  -jeg syntes det var bra at Anton og Ine gidder å hjelpe faren til anton å ikke bare er inne å spiller foreksempel på Ipad
  -det var dumt at Anton ikke var et ønsketbarn? fordi at faren er sur nå siden han ikke vil være pappa? å Anton å Ine bruker hele tiden på finne en kone til faren men jeg tenker hva om Anton finner en han liker som ikke faren liker?
  Jeg likte denne boken passe bra å terningkast 4?
  1: Hva heter bestevennen til Anton?
  2: Hva tror du skjer videre når faren er på strikkekurs?❄️

 475. jeg synes at innholde var litt rart fordi de snakket nestenen bare om puberteten, men det var artig at Anaton skulle melde på faren på strikkekurs og ine var litt fnisete. Men vis det ikke var med så mye om mye puberteten så har den vert litt bedere. Terningkast 6/10 🙂

 476. Jeg likte ikke boka så godt fordi
  Det var litt ekkelt når de pratet om det i klasserommet og den var kjeeedelig

  Terningkast1

 477. Marie jeg synes at boka var kjedelig for det var ikke noe for meg men det var artig når
  Anton melte pappan i en strikeklub terningkast 2 Rørvik

 478. jeg synes boka var dårlig fordi: den handler om ekle ting. jeg synes det var gøy at han meldte pappaen hans på strikkekurs.bokahandlet alt for mye om anton og han sier altid at han er et uhell.. terningkast 1

 479. jeg synes ikke at boka om Anton og andre uhell, var så spennende å lese om .

 480. Denne boken var uppassende.Jeg synes at denne boken var kjedelig pga det var innhenting som innteriserte meg!Jeg kunne ikke tenkt meg å lese mer av dette???

 481. Jeg synes denne boken var kjedelig, jeg synes den var kjedelig pga at den liksom ikke handlet om så mye det sto bare veldig mye om det samme.
  Jeg ble skuffet av at det ikke skjedde noe spesielt og jeg fikk ikke så mye inntrykk av hva boken handlet om så ja jeg synes denne boken var kjedelig??
  TERNING KAST?2

 482. Jeg tror at denne boka var morsom fordi at det var litt sånne ,,Voksen Humor,, og litt sånne rare situasjon som 3 km skjerf 😀 men det var veldig kul bok :=)

 483. jeg ble overasket over at Anton vil fine en kjæreste til faren.
  jeg anbefaler dene boka lit terning kast 3.
  den var morsom kjedelig bra dårlig.

 484. Det var så mye jeg ikke trengte å vite, det ble så mye at jeg ikke følgte med. Terningkast 4?.

 485. jeg synes dette utdraget var veldig morsomt,men mest flaut jeg er nusjerrig på om faren får seg en skjæreste men jeg treo ikke han vil begyne i en strikke klubb.

 486. jeg synes boka var skjedelig og kunne være mer gøy fordi det bare var snakking og det kunne være bilder

 487. Den var litt bra i starten men det skjedde ikke så mye etter det den var rar men jeg har lyst til å vite hvordan det går med Anton og Ida og drømedama

 488. Jeg synes boka var veldig morsom, kul og full av humor. Jeg likte godt da Anton kom påp det med strikkekurse til faren sin. Det var ingenting jeg ikke likte eller ble irritert over med denne boka.

 489. Jeg synes boka var morsom, men de prata litt for mye om dette skulle holde foredrag om.

 490. Jeg personlig syntes utdraget var litt sånn rart. Det var også litt merkelig at Anton noen ganger glemte at Ine var jente. Terning kast 3

 491. Jeg syns boken var rar.? Boka høres mer ut som en pubertet bok.? Og det var veldig veldig rart at de nevnte kjønnsorganer hele tiden.? Terning kast? 9?

 492. Boken var dålig fordi den handlet om puberteten og at de snakket mye om matbokser.Vis jeg skulle kaste terning ville jeg kastet 1.

 493. De skal finne en drømmedame til Antons far. Dette vil han for å gjøre noe med mening, da Anton har funnet ut at han ikke var et planlagt ønskebarn. Han melder faren på strikkekurs, og på skolen lærer de om puberteten.

 494. jeg synes boka var dårlig fordi det føltes som om vi begynte midt i boka.
  hvorfor skal Anton finne en kjæreste til faren?
  jeg anbefaler ikke boka!!!!!!!!!!!!!!!!
  om jeg skulle gitt boka et terningkast ville det ha blitt minus 1

 495. Bra bok??Kunne tenkt meg å lese mere om hva som skjedde med Anton,Ine og DRØMMEDAMA?????????

 496. jeg syntes det var skjedelig for jeg skjønte ikke alt det de snaket om.det var skjedelig for de snaket om herslige ting. slutten var rar for de snakket om matpakker

  • den var kjedelig. jeg likte ikke boken. den var dårlig fordi de snakket om matbokser.og fordi de snakket om puberteten og sånt. jeg tror faren var ganske lat.

 497. Denne boka var velig spennene.?? Jeg likte veldig godt denne boka.?? Dene bør dere lese. ? Hvis jeg skulle gitt terningkast ville det ha blitt seks.??????????????

 498. Hei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jeg synes boka var kul i starten, men den da-ba liksom lit av utover i boka.
  Jeg anbefaler boka på det serkeste, men du bør ikke ha alt for store forventninger.
  Jeg ønsker og lese resten av boka!!
  det var gøy på starten med gummiulykka!!
  Den var helt PASSE!!!
  Jeg liker ikke sånne bøker!!!!!!
  Terningkast 5
  Morsom på starten.
  PASSE!!
  Skulle likt og sett et 3 kg langt skjerf.

 499. DÅRLIG DÅRLIG DÅRLIG!!!! Det er den mest perverse boken jeg har lest. Først hull i kondomen og så puberteten og minst gutte-tiss. Jeg holder på å spy vert ord jeg leser!!!
  jeg trodde den skulle handle om en gutt som hadde mange uhell men nei han var et uhell.læreren er så pervers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ternigkast 1

 500. boka er sååååååååå bra jeg skulle ønske jeg hadde denne boka, nr.1 happy ending nr.2 anton og andre uhell denne boka er bare så bra! jeg men den var litt kjedelig på slutten men ellers så tipp topp tommel opp terninkast;111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111119 fra Marita;)

 501. Dette utdraget var helt ok, jeg ville ikke lest dette utdraget frivillig. Men jeg lurer på hva som skjer vidre med Anton, Ine og drømmedama! hehe;)

 502. jeg liker sånne bøker fordi de skiller seg ut litt på en bra måte.
  jeg vil gjærne lese hele boka og se hvordan det går med ANTON , INE OG JAKTEN PÅ DRØMME DAMA

 503. Denne boka synes jeg var ganske bra. Det var lite spennende som skjedde, så den var litt kjedelig.

  • Jeg synes boka var bra fordi den var morsom og rar. Det hadde vært kult å se et 3 kilometer langt skjerf. terningkast.4

BONUSSPOR:

– Hva kjennetegner puberteten? Er alt så utrolig pinlig? Her kan du lese mer om pubertet

– Det er mange bøker som tar opp temaet pubertet. Her har du noen tips til bøker som ligner:

Linde Hagerup: Var det det det var?

Vera Micaelsen: Hyperpubertet

Torun Lian: Ikke naken

Keeper’n til Liverpool av Lars Mæhle handler om Jo som havner i pinlige situasjoner. Boken er filmatisert, og her er traileren:

Yoko Onur – et balleliv av Ayse Koca handler om en jente som prøver å finne en kjæreste til moren sin.

Til toppen