Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Blyanthjerte

Elin Hansson Aschehoug 2019

 

 

 

Liv har vært nært knyttet til farmoren sin – så nært at hun liker fyrstekake, te og yatzy. Nå er imidlertid farmor død, og samtidig har Livs bestevenninne flyttet. Liv innser derfor at hun må finne nye venner og at hun må prøve å være mer som andre på sin egen alder. Men først blir hun med moren på restaurant for å møte en kollega og sønnen hennes. 

 

KAPITTEL 2

 

Restauranten er full av folk. Servitørene svinser mellom bordene som humler i en blomstereng. En dame med kort hår reiser seg og vinker. Mamma vinker tilbake og tar meg i hånda. Hun leier meg bort til bordet akkurat som om jeg var en førsteklassing. Det brenner i kinnene mine.

– Så der har vi den berømte Liv, sier dama med det korte håret på kav stavangersk.

Hun tar hånda mi og rister den energisk.

– Jeg heter Anne, og dette er Frans.

Gutten som reiser seg ved siden av henne, er høy. Blond. Nesa har en liten knekk på midten. Og han ser på meg med de grønneste øynene i verden.

– Frans, sier han og holder fram hånda. – Frans Iversen.

Jeg merker med en gang at noe er annerledes. Jeg klarer ikke å slippe blikket hans. Jeg har sett en del gutter i løpet av barneskolen, men aldri noen med så grønne øyne. Pene øyne. Sånne øyne som du liksom ikke blir lei av å stirre inn i.

– Liv Carlsen, stotrer jeg og slår blikket ned. Kjenner at jeg rødmer.

Hjertet mitt hopper som en flodhest på en trampoline.

 

De neste minuttene sier jeg ingenting. På bordet foran meg står tidenes diggeste veggie-burger med helt perfekte søtpotetfries. Men jeg klarer ikke å få ned en munnfull engang. Og jeg tør ikke se på Frans, selv om det er det eneste jeg vil. Mamma snakker imidlertid som en foss. Hun og Anne er langt inne i en diskusjon om molekylærbiologi da Frans plutselig lener seg over bordet.

– Sorry for mora mi, altså, hvisker han. – Hun er bare veldig glad i å snakke om jobben sin.

Jeg smiler. Kikker bort på ham.

– Det er mora mi også, hvisker jeg, før jeg kommer på at jeg egentlig ikke ANER hvordan man snakker med gutter.

HVA ER DET DU TROR DU HOLDER PÅ MED?! tenker jeg. Du har ikke sagt noe på kjempelenge, og det første du gjør, er å gjenta det han sier. Ta deg sammen nå. Si noe morsomt.

Jeg kjenner varmen stige oppover halsen, som glassheisen utenpå Plaza. Prøver å skjule ansiktet mitt bak colaen. Men det virker ikke som om Frans bryr seg, for han fortsetter bare å snakke.

– Man skulle tro det fantes noe mer interessant i denne verden å snakke om enn jobb. Men nei da. Jeg får kanskje inn ett eller to ord om skating før hun plutselig begynner å snakke om en blodprøve hun fikk inn etter en skateulykke eller noe sånt kjipt.

Jeg nikker.

Jeg vet absolutt ingenting om rullebrett, men jeg nikker.

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2020/2021. Derfor har vi nå fjernet resten av utdraget.
Utdraget var hentet fra s. 20-27.

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Tips til å skrive anmeldelse

3 658 anmeldelser av “Blyanthjerte

 1. det var en kjekk bok! jeg kjenner meg igjen i noen av situasjonene og den var godt forklart. passet til sjangeren, og. 🙂

 2. Boken var gøy. Men det var ikke så gøy at vi ikke fikk høre om Liv skal lære seg å skate eller ikke! Men jeg gir boka en 5:)

 3. Jeg syns at boken bar sexy og kjedelig. Jeg likte ikke boken og gir den 0😍😍😍. Add meg på snap: husna00_s

 4. Jeg syns at denne boka utrolig bra!
  Terningkast-4
  Liv øppførte seg utrolig rar og ganske morsom

 5. Liv var en jente som var veldig knyttet til sin farmor.
  Henne var så glad i henne at henne begynte å spille yatzy og å drikke te.
  Farmoren til liv var imidlertid død.
  På den tiden flyttet også bestevennen.
  Da inså henne at henne trengte å få nye venner.

 6. Jeg likte boken ig😀. Den var okey. Liv oppførte seg rart og Frans var også kul, idk.

 7. Den var spennende men jeg er ikke så stor fan av de type bøkene men den er jo helt ok den.

 8. Jeg synes at dette var en bra bok men ikke helt for meg men kan være bra for andre. Men den var fin lett og lese og forsvarlig jeg likte at det hadde en rolig start jeg synes også at liv høres ut som en veldig fin jente det er fint at henne fant nye venner

 9. denne boken er var dårlig, fordi det er en kjærlighets bok.
  jeg gir denne boka terningkast 1

 10. jeg syntes boken ikke var så spennende men jeg kunne ha lest den. jeg syntes at den var passe bra

 11. Boka er fin, men skulle ønske man kunne høre alt sammen fra Frans sin historie for tipper han ikke liker Liv like godt som hun liker han. De som burde lese boka er de som er forelska i noen eller har kjæreste🥰

 12. Jeg synes den var helt ok eller passe bra fordi det ikke var favoritt sjangeren og det var ikke den beste boka synes jeg!

 13. Boka virker spennende.
  Litt kjedelig sjanger.
  Passe bra, kunne fått vite mer.
  Kunne skjedd litt mer enn å bare være på kafe.
  Romantikk og kjærlighet er ikke no for oss….
  Spenningen stiger i boka.
  Brå start.
  Vil vite mer om hva som skjer.
  Kan bli morsom og mer spennende.

 14. Denne boka bruker enkelt språk, og har en handling som er lett å forstå. Dette gjør at den lett engasjerer store deler av klassen, og klassen likte utdraget.

 15. Frans var på vei til restauranten han gikk inn i døra å så jenta hun var ikke så fin for han, Frans var redd for å snakke med henne.
  Når Frans hilset på Liv så følte han seg noe inn i seg det var nesten som hun var forelsket i han.
  Etterpå når burgerne kom så ble Frans glad men ikke så fordi han ville ha den burgeren Liv hadde.
  Men etterpå Frans så at hun ikke spiste det og tenkte hvorfor hun ikke spiser det, han bare sa noe inn i seg «glem det».
  Frans var veldig glad med moren sin men ikke så fordi de ikke brydde seg om dem.
  Når liv spurte Frans om at han brukte rullebrett så sa jeg «det er skateboard», han følte seg rar inn i seg.
  Så spurte jeg til henne om å lære henne skating så ble jeg litt glad, nå har jeg lyst til å skate let’s go.

 16. spennende, skummel, lett å høre på, litt kjedelig.
  Terningkast 4

 17. Veldig mange stemte for at boka var veldig spennende og bra. Boken ble elsket fordi klassen likte veldig godt Liv.

 18. Utdraget var utrolig bra, jeg anbefaler denne boken, men folk som ikke liker kjærlighets bøker liker sikkert ikke denne utdraget like godt som jeg gjore.

 19. Litt kleint, men også morsomt. Vi er i klassen veldig delt på om vi elsker den eller synes den er dårlig. Fint med dialogene. Det ble nok litt for romantisk for enkelte.

 20. Denne boka var så fin at jeg bare må lese mer.💜 Det handla om en jente som ble forelska i mammaen sin kollega sitt barn.😍 Hun tenkte så fine kommentarer og søte.🥰
  Jeg har sååååååå lyst til å lese resten av boka jeg tror blyanthjertet kommer til å bli min andre favoritt bok. Jeg gir sefølgelig terningkast:6️⃣
  Men vis jeg ikke sier terningkast men tall så sier jeg at tallet skal være💯 til og med mer en 💯❤️

 21. Jeg synes at boka kunne vært litt mer spennende.
  Hvis jeg hadde skrevet denne hadde jeg villet skrive litt mere om kjærlighet fordi boka handler om kjærlighet. Jeg synes boka var veldig fin og enkel å lese.
  Men jeg skjønner ikke helt boka. Men jeg likte ikke helt at det var store bokstaver i teksten.

 22. jeg syntes boken var veldig gøy.jeg syntes den var gøy fordi jeg lurer på om hun begynner og skate,og om hun klarer og skate og om hun kanskje blir sammen med gutten

 23. Jeg syntes denne boken var super bra! Jeg syntes det var veldig morsomt det med rullebrettet. Jeg får lyst til og lese hele boken.

 24. Jeg likte den veldig my den var gøy spennende morsom og romantisk ❤️

 25. Jeg likte boka sånn passe bra. Forelskelse er ikke helt min stil akkurat, så derfor likte jeg ikke så godt. Terningkast 0,00001.

 26. Jeg syntes det var bra at det var så tydelige beskrivelser å jeg syntes de mini pensjonist greiene var morsomt så terningkast🎲3

 27. Hei, jeg syntes boka var ganske bra fordi den var skrevet veldig bra. 👍😃så jeg anbefaler den til de som liker kjærlighets bøker.

 28. Hei, jeg syntes boka var ganske bra fordi den var skrevet veldig bra. 👍😃så jeg anbefaler den til de som liker kjærlighets bøker.

 29. Jeg syns boken var super. Den var ikke kjedelig å lese og jeg vil lese hele boka. Selvom klassen stemte på passe bra så hadde jeg stemt på super.

  Jeg gir boka terningkast 6.

 30. Jeg syns boken var super. Den var ikke kjedelig å lese og jeg vil lese hele boken. Selv om klassen min stemte på: passe bra, så hadde jeg stemt på: super.

  Jeg gir boka terningkast 6.

 31. Jeg syntes det var veldig bra beskrivelser og tankegang rundt boka. Jeg ville gitt den ett terningkast 4/6 🌶

 32. Blyanthjerte
  Det handler om en jente som heter Liv. Hun var veldig godt knyttet til farmoren sin, men nå er farmoren død. Hun er litt som gammeldags men fortsatt et barn. Kollegaen til moren hennes skulle møtes og de bestemte seg for å ta med barna sine, Liv synes gutten var veldig kjekk. Han sa at han kunne lære henne å skate hun var nervøs, men hun sa ikke nei hun følte at hjertet hennes dunket som en elefant på en trampoline. Jeg synes denne boka var veldig bra fordi det kan være sant at noen føler det sånn. Og jeg synes boka kunne handle om litt mere enn at de satt på et spise sted og snakka.

 33. Jeg syntes den var litt rar og veldig morsom. Og romantisk. Liv var veldig morsom når hun møtte Frans. Hadet

 34. Jeg liker ikke kjærlighets, bøker det er ikke så spennende for meg
  Og jeg skjønte ikke helt starten

 35. Jeg liker boka veldig godt, jeg elsker at det er så mange detaljer! Boka er en av mine favoritt bøker her i bokslukerprisen.

 36. Vi syntes det var litt lite som skjedde i utdraget. Pluss for litt humor og at det er om følelser

 37. Jeg synes det var spennende for det handler om Forelskelse.
  At Moren hennes leide henne bort som hun var en førsteklassing.
  Og at hun sier rullebrett enn å si surfe.
  jeg anbefaler å gi den 10%

 38. Denne boka handler om en jente som skulle dra på en restuang med moren sin å kollegan hennes og sønnen hennes var der å og henne ble forelsket på første blikk han hadde blond hår veldig veldig grønne øyne og han likte å skeite.boka var spenene og det var gøy å vite hvordan andre mensker føler når man blir forelsket.du burde lese boka det var sykt spenene.det er ikke noe jeg ikke likte med boka.

 39. Jeg syntes at boken var bra og fin. Jeg likte veldig godt innholdet og at det var mange beskrivelser om hva Liv tenkte å hvordan stedet rundt hun var. Jeg anbefaler boka for 10+

 40. Den var bra Men den kunne hatt litt mer om hvordan liv blir beskrevet
  terningkast : 7/10

 41. Forfatter:Elin Hansson
  Blyant hjerte

  Boken handlet om en jente som heter Liv hun er veldig knyttet til farmoren sin når jeg sier veldig mener jeg VELDIG. Hun liker Yatzy, fyrstekake og alt en gammel kan like. Men nå skulle moren møte en gammel venn, Hun hadde med en gutt Liv liker liker hun lurer på om han liker hun.
  Jeg likte denne boka skikkelig godt siden den var spennende og morsom.
  Det var ingen ting jeg ikke likte.
  Jeg anbefaler denne boka sterkt den var enkel og lese og fin.
  Jeg anbefaler denne boken til 9-12 år

 42. Jeg likte blyanthjerte fordi den handla om Liv og Farmoren sin. Det jeg ikke likte var at den var trist når farmoren døde og Liv måtte finne nye venner. Jeg anbefaler denne boka til 8 år og oppover.

 43. Jeg likte boken, og jeg vil anbefale den for barn mellom 10-13 år. Boken er morsom og spennende og selvfølgelig med mye følelser! Jeg ville gitt boken en terningkast 4. Boken var litt klein for meg, Jeg tror det fordi noen av situasjonene i boken var litt flaue, men får andre tror jeg den ikke er så klein.

 44. Utdraget av Blyanthjerte, skrive av Elin Hansson, handler om ei jente som heiter Liv og ein gutt som heiter Frans. Jenta blir forelska i Frans, men ho er for sjenert til å snakke med han. Frans derimot snakker mens jenta kun seier: »Kult!». Ho seier at ho vil lære å skate og Frans vil lære ho å skate. Det synest mora til Liv er ein god ide.

  Eg blei irritert over at dei to blei forelska fordi eg synest det er litt flaut og ekkelt.
  Eg blei overraska over at dei bli så fort gode venner fordi dei to ikkje hadde så mykje til felles . Då eg las la eg merke til at gutten skater. Viss eg var gutten hadde eg ikkje lært jenta å skate fordi ho var redd og synest det var farlig. Det gjorde inntrykk på meg at Liv likevel ville lære seg å skate.

  Eg synest denne boka har god tekst og god historie. Boka bør gå vidare i Bokslukerprisen, meiner eg. Alle barn mellom 8-15 år som likar skating og forelsking kan lesa denne boka. Eg gjer boka terningkast 6.

 45. Blyanthjerte
  Jeg syntes at boka var OK . Jeg er ikke så glad i romantikk, fordi det er ikke min greie. Starten var bra skrevet, fordi de sammeligner hvordan moren holder hånda og det gjør teksten bedre.

 46. Det første i hørt var noe med Frans. Det var kjempe kjedelig og jeg likte den ikke

 47. Jeg synes boken var litt rar og kjedelig jeg synes den passer får folk som er 8 eller 9.

 48. Den var litt artig og litt skjedelig den var litt artig fordig det var bare skrift og ingen bilde bok

 49. Jeg likte den ikke for den var litt kjedelig fordi de ikke gjør noe, de bare sitter ved et bord.

 50. Jeg syntes den var spennende.
  Jeg likte at den var ganske lang.
  Jeg likte ikke at det handlet om kjærlig het og at den sluttet så brått.
  Kul bok!🐷
  4/6🎲

 51. Stykket handlet om liv og Frans og liv.
  Handlingen foregår på en restaurant.
  Liv blir forelsket i Frans.
  Jeg syntes det var en morsom fortelling.
  Terningkast 4/5

 52. Synes denne boka begynte veldig bra og jeg liker den terningkast fem for meg og jeg synes at denne boka passer til 9 til 11 år terningkast fem🎲

 53. Jeg synes denne boken var veldig bra jeg hadde masse bra i det huset og jeg ville veldig gjerne lese hele boken

 54. Utdraget er fint.
  Den har gode forklaringer på veldig mye.
  Jeg vil gjerne lese hele boka✨

 55. Jeg synes boka var veldig bra jeg er også veldig glad i fyrstekake te og yatzy det er en av mine favoritt bøker og den var ganske morsom å lese.🍰🎂🧁

 56. Boka virker fin👌🏻👌🏻👌🏻 Forklarer godt hvordan ting er og hvordan følelsene er🦹🏻‍♀️bra bok!,!🦹🏻‍♀️🦹🏻‍♀️😋😋👾💩🤡🤡👂🏻👂🏻👂🏻👁👀💄🦿🦷👄👄

 57. Den var helt grei.
  Jeg hadde ikke lest den igjen.
  God til og forklare hvordan folk ser ut og hva som skjer.🌿📀🤍

 58. Den var helt grei.
  Jeg hadde ikke lest den igjen.
  God til og forklare hvordan folk ser ut og hva som skjer.🌿📀

 59. Ehhhhh…..for og være ærlig jeg liker egentlig romantikk bedre enn jeg trodde man syntes egentklig at det er gøy eller gøy spennende eller søtt eller hva nå enn det er men så når man er med andre blir det bare kninsing heter det fnising?ja det blir bare fnising på grunn av opmerksomheten….. når en gutt og en jente i klassen blir sammen er det bare bra og bra og søtt og alle bare ler av det og det er rart men samtidig ikke rart….men boka var ja skal vi se eller egentklig skrive 9/10 da?terningkast 5.takk for at du leste denne anmeldelsen.🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑avokado onananan….

 60. Bokanmeldelse «BLYANT-HJERTET»

  Boka handler om en jente som heter Liv, Liv er veldig godt knyttet til farmoren sin. Liv sier masse rare ord som for eksempel rullebrett i stedet for skateboard. Moren til Liv kaller hun for minipensjonisten. En dag døde farmoren, og bestevenneninnen flyttet til bodø. Liv innser at hun må finne nye venner og prøve og være som de andre barna på sin alder. Dette er en kjærlighets bok.

  Jeg synes boka var dårlig fordi jeg er ikke så glad i forelskelse bøker, men den var også litt morsom. Desværre var ikke dette helt min type bok fordi det er ikke en sånn bok jeg gleder meg til og lese og jeg er ikke så glad i kjærlighets bøker. Det som var bra med utdraget av boka var at den var litt morsom og hadde noen morsomme og rare ord i seg, for eksempel minipensjonist. Det som jeg lurer på videre i boka er om hvordan det går med henne når hun skal prøve og lære skating.

  Dette var ikke helt min type bok desverre, men jeg tror mange barn kan like denne boka, i vært fall for barn som liker litt sånn drama og forelskelse bøker. Jeg synes ikke denne boka fortjener boksluker prisen, men jeg tror mange andre barn liker denne.

 61. Jeg syntes den var veldig dårlig og kjedelig. Liv snakket bare hvor søt og kul sønnen til kollegaen til moren var. Jeg gir den terningkast 1

 62. Jeg synes at utraget fra denne boka var evig bra. Jeg synes at det var ganske morsomt at Liv bare stivnet heletiden, av og se på øynene til Frans. Jeg synes det var litt kleint og morsomt og lese denne boka. Denne boka var definerivt en av mine favoritter. Jeg lurer på hvordan det går med liv når hun skal prøve og skate med Frans😂😂 jeg gir boka blyanthjerte terningkast 5/6

 63. Boken Blyanthjertet av Elin Hanssen om Liv Carlsen, er en forelskelse historie. Utdraget er om hvordan hun forelsker seg i Frans Iversen.

  Du får en kort introduksjon av Liv, hun blir beskrevet av sin egen mor som en ‘’minipensjonist’’ fordi hun var veldig knyttet til den nå døde farmoren. Hun begynte til og med å like fyrstekake og å spille yatzy på grunn av henne. Liv hadde en bestevenn hennes egen alder, men hun var flyttet vekk, og nå innser hun at hun burde få seg nye venner, på hennes alder.

  Moren hennes som er sykt opptatt av å prate om jobben sin, har dratt med Liv til en restaurant der de skal møte en kollega og sønnen hennes. De blir vinket bort til et bord av en dame, mammaen leier Liv bort og hun rødmer, sånn som alle andre tenåringer gjør når de blir flau av foreldrene sine. Sønnen hennes blir beskrevet som høy, blondt hår, sjarmerende med en liten knekk på nesen og de ‘’grønneste øynene i verden’’. Han holder fram hånda og introduserer seg selv. ‘’Frans. Frans Iversen’’.

  Jeg tror ikke helt på ‘’Love at first sight’’ men jeg tror det er det som har skjedd her. Det er godt skrevet hvordan det er når man forelska, eller flau og rød i ansiktet. Forfatteren bruker morsomme ord begrip som ‘’Flodhest på en trampoline’’ for å få fram hvordan Liv føler da hjertet banker raskt. Det gjør den interessant å lese, fordi det er originalt og uforventet.

  Alle sammen setter seg ned og mammaen har allerede begynt å prate om alle slags rare ting. Liv oppfører seg pinlig dersom hun ikke har en anelse hva hun skal si. Jeg synes det er nøyaktig som man er når man dummer seg ut, fordi man er forelsket. Det er enkelt å relatere med Liv om du er litt pinlig selv.

  Frans snakker om skateboard men Liv, som er ‘’minipensjonist’’ sier noe om rulle brett og dummer seg ut igjen, synes hun i hvert fall. Det ser ikke ut som om Frans bryr seg så veldig.

  Jeg synes utdraget gjør at man vil lese mer, og om hvordan Liv lærer seg å skate. Interessant utdrag og sikkert en fin bok. Anbefaler til de som liker forelskelse og artige karakterer. Terningskast 5/6.

 64. Boken Blyanthjertet av Elin Hanssen om Liv Carlsen, er en forelskelse historie. Utdraget er om hvordan hun forelsker seg i Frans Iversen.

  Du får en kort introduksjon av Liv, hun blir beskrevet av sin egen mor som en ‘’minipensjonist’’ fordi hun var veldig knyttet til den nå døde farmoren. Hun begynte til og med å like fyrstekake og å spille yatzy på grunn av henne. Liv hadde en bestevenn hennes egen alder, men hun var flyttet vekk, og nå innser hun at hun burde få seg nye venner, på hennes alder.

  Moren hennes som er sykt opptatt av å prate om jobben sin, har dratt med Liv til en restaurant der de skal møte en kollega og sønnen hennes. De blir vinket bort til et bord av en dame, mammaen leier Liv bort og hun rødmer, sånn som alle andre tenåringer gjør når de blir flau av foreldrene sine. Sønnen hennes blir beskrevet som høy, blondt hår, sjarmerende med en liten knekk på nesen og de ‘’grønneste øynene i verden’’. Han holder fram hånda og introduserer seg selv. ‘’Frans. Frans Iversen’’.

  Jeg tror ikke helt på ‘’Love at first sight’’ men jeg tror det er det som har skjedd her. Det er godt skrevet hvordan det er når man forelska, eller flau og rød i ansiktet. Forfatteren bruker morsomme ord begrip som ‘’Flodhest på en trampoline’’ for å få fram hvordan Liv føler da hjertet banker raskt. Det gjør den interessant å lese, fordi det er originalt og uforventet.

  Alle sammen setter seg ned og mammaen har allerede begynt å prate om alle slags rare ting. Liv oppfører seg pinlig dersom hun ikke har en anelse hva hun skal si. Jeg synes det er nøyaktig som man er når man dummer seg ut, fordi man er forelsket. Det er enkelt å relatere med Liv om du er litt pinlig selv.

  Frans snakker om skateboard men Liv, som er ‘’minipensjonist’’ sier noe om rulle brett og dummer seg ut igjen, synes hun i hvert fall. Det ser ikke ut som om Frans bryr seg så veldig.

  Jeg synes utdraget gjør at man vil lese mer, og om hvordan Liv lærer seg å skate. Interessant utdrag og sikkert en fin bok. Anbefaler til de som liker forelskelse og artige karakterer. Terningskast 5/6.

 65. Jeg synes utragetvar bra og spennende fordi mange tin var morsomt og man får lyst til å lese fortsettelsen. Jeg synes forfatteren har vært flink til å fortelle bakrunden til historien og alt var veldig detaliert.

  Jeg synes kansje at det var litt urealitisk plutselig ble forelsket uten å ha snakket med han og bare sett han i øynene.

  En veldig bra bok. Jeg ambefaler alle til å lese den.

  Terningkas 5💋

 66. Jeg føler at Liv (jenta i teksten) har et ganske likt liv som meg, iaffal det med moren. Mamma sier ofte litt gamle ord hun også. Teksten var spennende fordi Liv løy ganske mye om seg selv og livet sitt til han gutten som Liv hadde et crush på. Det var kanskje litt rart at Liv ble så utrolig forelska i Frans fordi han hadde grønne øyne. TERNINGKAST: 4 🙂

 67. det var var veldig spennende og eg har veldig lyst til å lese resten av boka

 68. Eg synest denne boka var dårleg skrevet, og den gjer meg rett og slett litt flau. Klassen har og vurdert denne som «Dårleg». I følge meg skjølv så passer denne boka bedre til 2-4klasse.

 69. Blyanthjerte en fin bok for jenter syntes jeg.
  Boka var ganske kjedelig for meg men sikkert ikke for andre.
  Jeg syntes den var kjedelig på grunn av at det ikke skjedde noe.
  Det er nok mange som kjenner seg igjen i boka.

  Jeg anbefaler boka for jenter mellom 9-13.

 70. Den var en litt rar bok men også morsom. Jeg vil lese denne boken terning kast 6

 71. (Denne boken handler om en jente som er forelsket i en gutt som het Frans. Frans er sønnen til kollegaen til mammaen til Liv. Frans vil lære Liv og skate, men Liv liker ikke og skate..) Jeg likte boken fordi, det var litt gøy at hun var forelsket i ham, og sa så mange rare ting og visste ikke hva hun skulle si. Jeg syntes det var gøy at han spurte henne om hun ville lære og skate, og hun var så usikker, siden hun egentlig ikke var noe flink til og skate. Jeg syns spenningstoppen var når han spurte henne om og lære hun og skate. Jeg likte denne boken og vil gjerne lese videre. Jeg anbefaler at denne boken passer folk fra 9-14 år:)

 72. Skrevet av Elin Hansson er godt til og skrive Den var gøy og Frans var morsom på grunn av øynene glinset som en OTER.!!!! Klassen min begynte og le skikkelig mye.!!

 73. Blyanthjerte Forfatter: Elin Hansson.
  Boken var bra! Jeg likte boken fordi det var litt drama og spenning men det skulle ha vært mer humor da tror jeg denne boken blir lest av flere. Boken hadde vært berede med litt mellomrom mellom setningene. Det er en veldig gøy bok Jeg gir denne boken terningkast 3.

 74. Jeg syntes boken var bra. Den handler om en jente som heter liv. Hun har mistet farmoren og bestevenninnen sin. Nå skal hun finne seg nye venner. Hun skal først på restaurant med en kollega av mamma og sønnen hennes. Sønnen heter Frans. Liv og Frans begynner og snakke om skating. Boken var morsom. Jeg gir boken terningkast 4.

 75. Blyanthjerte Forfatter: Elin Hansson.
  Boken var bra! Jeg likte boken fordi det var litt drama og spenning men det skulle ha vært mer humor da tror jeg denne boken blir lest av flere. Boken hadde vært berede med litt mellomrom mellom setningene. Det var en blanding av spenning og Romantisk bok Jeg gir denne boken terningkast 3.

 76. Jeg syntes boka var bra fordi det var mange beskrivelser.
  Jeg syntes boka var kunne blitt bedre vis hun hadde hat flere steder en på en kafe.

 77. Hei denne boken var vet du hva jeg følte ikke med en gang, så jeg gir denne 3 av 6.
  Lol fmkdsfjnesdjfn

 78. Jeg synes boken var bra. Fordi jeg synes den var litt morsom men det er ikke helt den typen bok jeg liker. Det var ikke noe annet enn snakking men det var litt morsomt fordi hun var «Frøken Fyrstekake 2019» liksom. Det syntes jeg var morsomt. Jeg gir den terningkast 4.

 79. Den var litt morsom og gøy fordi Liv og Frans var rare. Jeg gir den terningkast 5.

 80. Jeg synes boken var sånn passe bra. Det var morsomt å lese og Frans var veldig morsom. Men temaet er forelskelse, og jeg liker ikke sånne bøker med kjærlighet i. Terningkast 3… :/

 81. Jeg syntes boken var veldig bra jeg liker hvordan de beskriver hva hvor og hvordan ting skjer. ikke helt min type sjanger men den var bra. Jeg gir 5/6

 82. Denne boken var passe bra det er ikke den beste boken jeg har lest men ho jenta forklarer veldig bra så jeg gir den terningkast 4/6.

 83. blyanthjerte er en gøy bok som handler om en jente som liker gamle ting og beste mora er død og vennen har flyttet. denne boken synes jeg var gøy fordi den var spennende og gøy og høre jeg kunne lest mer jeg ville gi den terningkast 4 jeg anbefaler denne boken til folk mellom 9 10.

 84. blyanthjerte er en gøy bok som handler om en jente som liker gamle ting og beste mora er død og vennen har flyttet. denne boken synes jeg var gøy fordi den var spennende og gøy og høre jeg kunne lest mer.

 85. Jeg syntes den var romantisk og lit komisk🤪 for hun Liv var så morsom at jeg ble flau selv.

 86. Jeg syntes blyant hjerte var bra og spendende og jeg fikk lyst til og hvite hva som skjer videre 🤩

 87. Jeg syntes blyanthjerte var en god bok. Den var litt morsom. Det var også bra at de fortalte hvordan de følte seg og hva løye betydde. Det likte jeg med boken.
  Jeg har lyst å lese hele boka.

 88. Jeg likte egentlig ikke denne boken forgi jeg liker ikke sjangeret.
  Terningkast 2
  🎲
  🤣💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

 89. Jeg likte ikke boken. Jeg liker mer fantasi og sending. Dårlig forside.
  Jeg foreslår boken til 4-7(men de må like romantiske bøker)

  Terningkast 3

 90. jeg liker den veldig godt fordi den handler om kjærlighet og den er bare så bra.
  Terningkast 6

 91. Jeg syntes boka er ikke helt min stil og syntes at boka var litt kjedelig. Terningskast 2

 92. jeg likte den veldig godt.
  jeg syns Liv er mer uvanligere en de på hennes alder.
  Vil anbefale boka.
  terningkast: 160 🙂

 93. Jeg likte dette utdraget veldiggodt. Jeg syntes at alle burde lese den. Denne boka passer for de som er 8-12 år
  Denne boka må du bare lese.
  Terningkast: 5

 94. Jeg likte boka fordi den er litt gøy, jeg har ikke så lyst å lese resten av boka.
  Den var litt kjedelig, men jeg liker at det er en tegneserien.
  Jeg gir boka en 8\10. Fordi den ikke var så gøy.
  Anbefaler boka til 5-7. klasse.

 95. Det var morsomt når mammaen sa rullebrett. Det var gøy og lese anbefaler alle 6 av 6

 96. Jeg synes at denne boken ikke var så gøy. Siden det handler om Lin som blir forelska i en gutt. Denne boken kunne passet en venn av meg.

 97. helt grei bok sikkert veldig fin å ha når du vill lese noe nytt! Men jeg må si at det ikke er helt min type bok da….. gir den 4/10 MEN! jeg er veldig kresen når det kommer til bøker så jeg vill anbefale den for barn/ungdom mellom 11-14 🙂

 98. Det er en bok som jeg synes høres veldig spennene ut. jeg liker bøker om romanser. jeg gir den terning kast 5.5/6

 99. Jeg synes den var litt kjedelig, det var liksom ikke helt min bok.

 100. Hei.. boka var ikke helt sånn jeg trodde den skulle være.
  Den hvar fin å lese. jeg syntes den er spendenes.

 101. Det er en bok jeg kommer til å lese. Den høres veldig fin ut og jeg liker romanser.

 102. Jeg synes Blyanthjertet er en fantastisk bok som jeg likte veldig godt. Jeg gir terningkast 6🏆🏆🏆🏆🏆🏆

 103. Jeg syntes at boken var super gøy fordi det sto godt beskrevet og jeg likte handlingen. Det var gøy at liv var forelsket i Frans. boken passer for 9-14 år. Jeg fikk lyst til å lese resten av boken. Jeg gir boken 6/6

 104. Liv skal bli med mora på restaurant for å møta ein kollega og sonen hennar, Frans. Liv blir forelska i Frans, og begynner å seia masse dumme ting som ho angrar på.
  Sjangeren er forelsking.

  Eg likte egentlig ikkje utdraget. Det var detaljert på den måten at forfattaren skreiv mykje om tankane Liv hadde inni hovudet. Me fekk heile tida greie på kva ho tenkte. Vanlegvis er det ein god ting, men det passar ikkje til forelsking synest eg.
  Ein anna ting er at sjølve sjangaren ikkje trefte meg. Forelsking er liksom altfor stilleståande. Berveger seg ikkje framover, liksom. Alt går så sakte, og eg er utålmodig og ønskjer å få vita koss det går raskare.
  Noko av grunnen til at det blir sånn kan vera fordi ein fokuserer for mykje på Liv og ikke dialogen mellom henne og Frans. Det er jo Frans Liv skal bli kjend med. Då føler eg at lesarane også bør bli godt kjend med han. Då trur eg det hadde gått fortare framover.
  Tittelen forstår eg ikkje utifrå utdraget, men reknar med det dukkar opp viss eg les heile boka. Hjarte og forelsking er eit kjent fenomen.
  Det eg likte best med boka var fargen på framsida. Den er behageleg å sjå på. Likevel gav ikkje framsida på boka leselyst.

  Boka passar best for jenter i 5. – 7.
  Denne boka treng ikkje få ein av plassane Superfinalen.

 105. Denne boka var garantert den beste.
  Den var gøy og lese den forttjener ein seier ass✌️🐷

 106. Blyant-hjerte
  Bokrapport av: Lilly

  Denne boken heter «Blyant-hjerte», forfatteren heter Elin Hansson og forlaget heter Aschehoug, sjangeren er forelskelse og alt foregår i Oslo.

  Denne boken handler om en jente på 12 år som heter Liv, hun er veldig knyttet til farmoren sin, de pleide å spise fyrstekake, drikke te og spille yatzy sammen, men nå er hun død og bestevennen Ida, måtte flytte til Bodø, nå tenker hun at hun skal få seg nye venner og oppføre seg mer «normalt».

  En dag må hun bli med på restaurant med moren hennes og en kollega, når de kom til restauranten, fikk hun se en gutt, sønnen til denne kollegaen hun ikke kjente, han het Frans, med de grønneste øyne i verden.

  Jeg har lest hele boken før jeg leste utdraget, og jeg syntes den er bra.

  Boken er skrevet fra Livs perspektiv, jeg liker handlingen og jeg syntes denne boken passer bra til forelskelse, kanskje litt drama også. Jeg syntes forfatteren beskrev nærmiljøet, følelsene og personene bra og jeg kunne se for meg ting.
  Men jeg følte det ble litt for mye prating, det kunne skjedd litt mer.

  Jeg syntes boka var ganske bra, men spenningen kunne startet litt tidligere.
  Spenningskurven gikk litt flatt i starten med gikk litt opp i slutten av hoveddelen.

  Jeg syntes det ikke er noen vanskelige ord, selvom det er mye tekst, altså den ser vanskelig ut på grunn av teksten, med dette mener jeg at teksten ser vanskeligere ut en det den egentlig er. Men den en den er lett å lese. Derfor syntes jeg den passer til jenter og gutter mellom 4-6 klasse.

 107. Jeg syntes den var veldig bra. Jeg føltes at det er mer en humorbok en en kjærlighetsbok

 108. Jeg syns at det var bra, morsomt og kleint. muahahhahahaha 🙂

  6/10

  jeg er kul 😉 meow mjau

 109. Denne boka var ikke så veldig interessant den var veldig kjedelig. Jeg synes bøker om forelskelse er ganske kjedelige. Jeg liker bedre Bøker Med action. Men den er sikkert gøy for Noen. Terningkast 2

 110. Jeg synes at blyant hjertet var morsom med mange rare og mosome ord. Boka var både mosom,spennende og rar. Boka hørtes ut som om det var en forteling. Jeg synes Blyant hjertet var bra.

  Blyant hjertet handler om at liv har vært nært knyttet til farmoren sin så nært at hun liker fyrstekake, te og yatzy nå er imidlertid farmor døde, og samtidig har livets bestevenn flyttet. liv innser derfor at hun må finne nye venner og at hun må prøve å være mer sånn andre på sin egen alder, men første så må hun med moren på restaurant for å møte en kollega og sønnen hennes. Hun blir der eter forelsket i Frans snøen til kollegaen til moren sin.

  Boka var son pase bra fordig, det jeg likte med boka var at det var litt anderledes en andre forelskelse bøker. Det jeg ikke likte med boka var at den var litt rar. Men det var litt vanskelige or og setninger i boka som gjore at boka ble lit vanskelig å lese. Jeg synes kanskje boka passer bedre til 6. Klasse. Det som gjore boka litt vanskelig var at det var mange vanskelige og nye ord jeg aldri hadde hørt før.

  Jeg gir boka terningkast 5 fordig jeg syntes den var bra men vanskelig.

 111. Jeg syntes boken var bra. Men jeg tror dette utdraget passer best for jenter mellom 10 -13 år. Jeg gir den 5/6👍🏼🎲

 112. Det hørtes ut som en klassisk ungdoms bok og det kom noen morsomme replikker av og til.
  Kanskje jeg kunne lest den?
  Terning kast 4

 113. Jeg synes utdraget var bra, forfatteren hadde bra detaljer. Men kunne hatt mer. Jeg tror dette utdraget passer for barn på 10,11,12 alderen. Tror den passer best for jenter. Den var også litt spennende. Så kort fortalt, den var bra, jeg gir den 5/6 i terningkast🎲

 114. Den var OK, den var litt kjedelig fordi den hadde ikke noe kyssing.

 115. Jeg synes denne boka var spennende og kul anbefaler at den skal leses mange ganger

 116. Denne syns jeg også var gøy,fordi jeg liker dramma og forelskelse osv.
  Jeg vil anbefale alle.

 117. Jeg synes den var super fordi den var morsom og levde meg inn i boken og de gøye tankene til Liv. Først når eg så på tittelen på boken hørtes den veldig kjedelig men når jeg leste utdraget ble den super gøy. Kommer selvfølgelig til å lese den og vis det var terningkast 6/6 😁😜🤪

 118. Jeg synes den var gøy men litt kjedelig sidden de bare satt på en restauranten men også morsom og litt trist sidden beste vennen hennes hadde flytte og farmoren hennes hadde død så jeg gir den 5 av 6 🤩 kul og morsom og bra 🤩

 119. Denne boken var veldig gøy spennende å morsom fordi når hun skulle si noe så bare glapp hun ordene ut. Å det var morsomt. Kunne ha lest hele boken. Den var også litt kjedelig fordi jeg ville vite hvordan skatingen gikk. Terning kast 5\6

 120. Jeg synes den var dårlig fordi det skjedde litt lite i den og ikke min type sjanger.🙄🙄 Jeg gir den terning kast 000000000000

 121. Jeg syntes boken var veldig bra. Men det var litt kjedelig at de bare satt på restauranten. Den var litt morsom siden hun sa rullebrett og virket litt gammeldags. Hvis det var terningkast ville jeg gitt den 5 av 6 fordi jeg liker det sjangere.🤩🤩

 122. Jeg syntes at denne boken var passe. Jeg vil veldig gjerne lese videre fordi jeg vil vite hvordan det gikk med skatingen , så den var spennende men jeg liker egentlig ikke så godt sånne sjangere, jeg gir den 4/6 terningkast.

 123. Jeg synes den var veldig spennende, gøy. Jeg synes Liv sa veldig mye rart. Jeg gir den 5 av 6 😍😍

 124. Jeg synes boken var veldig bra. Fordi den ga meg følelsen av at den var en bra bok. Terning
  kast 4/6. HÅPER DU FORSETTER SÅNN SÅ DETTE.

 125. Jeg synes den var veldig spennende, gøy. Jeg synes Liv sa veldig mye rart. Jeg gir den 5 av 6 🤩🤩

 126. Jeg synes den var dårlig fordi det skjedde litt lite i den og ikke min type sjanger.🙄🙄

 127. Jeg synes den var veldig gøy og spennende,morsom og jeg får lyst til å lese hele boken. Jeg gir den terningkast 5.🤩🤩

 128. Jeg synes den var dårlig fordi det skjedde litt lite i den og ikke min type sjanger.🙄🙄

 129. Hovudpersonen er Liv. Ho har mista farmora og bestevenninna si. Liv sit ofte aleine mens ho spelar yatzy og et fysterkaker. Men ein dag fekk moren ein ny kollega som kom fra Stavanger. Dei skulle eta middag saman. Liv helste på guten hennar, Frans. Ho klarte ikkje å sjå vekk fra de lysegrøne augene. Kva kunne det vere? Ho hadde blitt forelska. Anne og Frans hadde flytta frå L.A fordi faren hadde mista jobben. Men ein dag spurte Frans om ho hadde lyst å skate.

  Eg likte godt at Liv hadde lyst til lære å skate med Frans. Det eg likte best med boka var då ho møtte Frans og Anne. Ho vart kjend med nye folk. Dette gjorde at ho vart gladere, og ho fekk større sjølvtillit.
  Eg likte også at forfattaren hadde med om gutar i klassen hennes og om korleis Liv hadde det før ho møtte Frans.
  Eg har veldig lyst at det skal bli ein serie fordi eg har lyst å vite korleis det går med Liv og Frans.
  Det eg ikkje likte så godt var når ho var på biblioteket fordi det var litt kjedelig når ho kun snakka med bibliotekaren. Eg hadde lyst til å høyre meir om farmora og bestevenninna i starten på boka og om korleis ho mista dei. Boka var spanande og eg hadde lest den igjen, fordi eg likte innhaldet.

  Boka passer for 4. klasse og oppover, iallfall for dei som liker å lese om forelskelse. Eg håper på at boka kjem i superfinalen eg gir boka ein sterk 5.

 130. boka var ganske spennende men jeg skulle ønske den varte litt lengre, terningkast fire.

 131. Boka er veldig kul, og den er skikkelig spennende. Jeg anbefaler boken til de som er glad i å ha noe kult å lese på, siden bare etter å ha hørt litt av boken virker den spennende. Jeg ville gitt boken terningkast fem. Siden det er en bra bok men det er ikke min favorittbok.❤️

 132. Omg sååå lættis 😂😂😂😂✌️✌️✌️#relatable vi slo opp 😒🖤😭💔💔🖤🖤😩😔‼️

 133. det handler om at en jente som heter Liv. Hun drar på resturant med moren sin og veninnen til mammaen og gutten til hun. Liv blir tydeligvis forelsket i han gutten som heter Frans når de sitter på resturanten

  Jeg syntes denne boka var helt OK fordi det var litt lite spenning og litt kjedelig fordi alt skjedde på en plass.

  Jeg anbefaler boka for folk som er interessert i romantikk.

 134. Blyanthjerte handler om en jente som er forelsket i en gutt og hun er veldig sjenert og tør ikke og si det hun føler. Jeg synes at boken var ikke en type bok for meg fordi jeg er ikke så interessert i romantikk jeg er en sånn type som liker action og skumle bøker så denne boken vil jeg gi terning kast 3 sorry men noen ganger liker jeg andre ting så jeg er jo ikke proff anmelder jeg ville anbefalt denne boken for 15 åringer som kan disse tingene best.

 135. Boka handler om en jente som møter en gutt på en resturant. Hun og han snakker sammen og Liv snakket o skapet seg for vær setning hun sa. Jeg synes at den var litt gøy og litt kjedelig fordi det var jo bare på en resturant og jeg ville at de skule være ute litt synes jeg. Denne boka anbefaler jeg til de som liker kjærlighet.

 136. Jeg synes utdraget var litt bra fordi jeg synes det var litt gøy når hun sa:Og her sitter jeg frøken fyrstekake 2019.
  Utdraget på boka var ganske bra men litt kjedelig fordi hun gjorde liksom ikke noe spennende hun bare snakket
  Terningkast 4/6
  Anbefales for de som liker kjærlighets bøker.

 137. Hallo jeg synes at denne boken er dramatisk, men den har med mye kjærlighet.
  Denne boken handler om en berømt jente som heter Liv og blir forelsket i en gut som heter»Frans »og han er veldig pen for Liv.
  Denne boken passer best til folk som liker roman og drama😆😍

 138. Liv er spesiell. Ho skulle ønska at ho var ei gammal dame. Før pleide ho alltid å spela yatzy og spise fyrstekake med farmora. Men farmora er død no. Liv og mora dreg på ein restaurant for å møta den nye kollegaen til mora. Kollegaen hadde med seg ein gut med dei grønaste augene i verda. Noko som endar med at Liv skal læra å skata. Sjangeren er forelskelse.

  Boka var bra fordi eg klarte å leva meg inn i teksten. Eg føler liksom at eg klarer å tenke meg til at eg er Liv. Då blir det både kjekkare og enklare å lesa boka.
  Eg synst boka var kjedeleg i starten, men ho kom seg etterkvart og er til no ei av dei kjekkaste bøkene eg har lese frå bokslukerprisen.

  Liv er annleis i forhold til meg. Eg skjønar ikkje at ho gidd å sitta inne heile sommarferien å spela yatzy, borsett frå den siste veka der det faktisk skjer noko i livet hennar. Men eg skjønar at ho er lei seg på grunn av at farmora er død sidan dei hadde eit nært forhold. Frans er ein kjempebra person. Han er snill, liker folk som dei er, og ikkje minst synest eg det var kjekt at han snakka ein dialekt eg kjenner godt.
  Ulrik er sykt bitchy. Han bør slutta med å mobba folk.

  Teksten tek ikkje opp eit viktig tema, slik som krig. Men det er jo ikkje greit å halda på slik som Ulrik gjer. Du må jo få vera den du er utan å få stygge kommentarar.

  Boka handler ikkje om vanskelege og tunge tema med mange vanskelege ord. Derfor forstod eg teksten veldig godt og boka var ganske lett å lesa.

  Det beste med boka var at Liv og Frans til slutt blei kjærestar. Eg likte eigentleg alt med boka utanom begynnelsen. Den var litt tung og kjedeleg. Eg anbefaler boka til alle som likar å lesa om forelskelse.
  Denne boka fortjener ein plass som superfinalist i bokslukarprisen.

 139. Sjangeren er forelskelse.
  Mor til Liv hadde fått seg ny jobb, og ho var veldig fornøgd med den.
  Ho hadde fått ein ny kollega som heitte Anne, og dei møttest på restaurant for å bli betre kjende.
  Liv var med og møtte sonen til Anne.
  Liv visste ikkje at guten var der før dei trefte kvarandre på restauranten. Liv blei veldig sjenert og rar.
  Ho var nesten litt sur på mora.
  Guten kom frå Stavanger, men hadde flytta til Oslo, og han likte veldig godt å skata.

  Eg synst at boka var super!
  Boka var litt kjedelig i starten, det synst i alle fall eg, men når du kjem inn i handlinga, så blir den bare meir og meir spennande.
  Eg likte veldig godt at det handla om Liv og korleis hennar liv var. Då ho skulle prøva skating, gav ho liksom aldri opp! Det er ein god eigenskap. Liv var ein ganske sjenert person som ikkje alltid klarte å stå opp for seg sjølv. Ho hadde få venner.
  Sjølv om Liv ikkje er ein ekte person, så er det ganske mange som kan føla seg litt som henne.
  Ho hadde ikkje så mange venner, og blei litt mobba.

  Det var også litt spennande at ho blei forelska.
  Ho begynte med skating fordi Frans holdt på med det. Han som ho var dødsforelska i.
  I teksten står det at han hadde dei grønneste the augene som Liv aldri klarte å slutte og sjå inn i, og ein knekk på slutten av nasen.

  Temaet var heilt greit. Det var ganske kjekt fordi det handla ikkje berre om forelskelse og gutar, men også litt om farmora. Ho fortalde korleis ho hadde det før, og det var det eg likte veldig godt! Teksten hadde mykje variasjon.

  Boka tek også opp mobbing og det synst eg var bra og spennande på sama tid!
  Eg tenkjer at boka kan passa for 6. Klasse og oppover.
  Det er ein del stygge ord i teksten, og det kan vera vanskeleg å forstå for dei som er mindre.

  Eg vil gje Blyanthjerte terningkast 6!
  Ho hadde gøy innhald og mykje variasjon i handling.
  Håper den kjem vidare til superfinalen!

 140. Boka var dritt, det er bare snakking om kjærlighet ganske masse rare ord. Boka får en sur 1er Anbefales bare får å tips til kjerlighetstips

 141. Jeg syntes boken var veldig dårlig. Sjangeren er sykt dårlig. Den anbefales ikke. Terning kast 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

 142. Jeg syntes boken var veldig dårlig. Sjangeren er sykt dårlig. Den anbefales ikke. Terning kast 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

 143. Jeg syntes boken var veldig dårlig. Sjangeren er sykt dårlig. Den anbefales ikke.

 144. Jeg synes utslaget av boka var var veldig bra. Men jeg tror det kan bli en kjedelig bok i lengden. Hvis boka er like bra som utdraget kan det være en bok jeg liker. Utifra anmeldelsen vil jeg gi terningkast 4. Anbefaler boka til 8-12 år tld de som er glad i å lese forelskelse bøker.

 145. jeg synes at boka var ikke så bra fordi de sa ikke så mye eller de sa nesten det samme hele tiden. Jeg gir den terningkast 3.

 146. jeg syntes at boken var passe bra fordi det er ikke akurat min still og den var også litt dårlig.

 147. boka er ganske bra jeg liker den helt 99% bra jeg vile vurdere den til 6 klasen

 148. den var dårlig og ikke særlig bra fordi at det var en jente som ble med moren på en resturang og bare med en gang en gutt kommer blir hun dypt forelsket veldig dårlig

 149. Jeg syns boka var fin fordi hun viste følelsene sine. Jeg elsket når hun kjeftet så mye på seg selv og det der med (rullebrett) Jeg anbefaler denne boka til folk som liker »drama» Jeg gir boka 5 stjerner :/

 150. Jeg syntes ikke boken var noe serlig, jeg liker ikke kjærlighet og sånt kliss. jeg ambefaler denne boken hvis du liker kjæreste ting🥰😂

 151. Denne boken var passe bra. Jeg er ikke så glad i forelskelse bøker. Den var den beste forelskelse boken jeg har lest. terning kast 3!🙂

 152. Dette utdraget er ganske bra. Men ikke så bra for meg. Jeg liker boken litt . Terne kast 1.

 153. dritt dårlig!!!!!!!!!!!!!!! ikke min type i det hele tatt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeg hater å lese forelskelse bøker

 154. Jeg synes at boken ikke var så veldig bra. Jeg gir den 4/10. Jeg håper ikke at denne boken blir en superfinalist

 155. blyanthjerte
  boken var kul og hør på men ikke den beste Dem som liker drama og forelskelse burde høre denne boken.
  jeg gir den boken 4 fordi jeg syns ikke den var veldig bra.

 156. jeg syntes boken var dårlig fordi det handlet om kjærlighet. jeg anbefaler boken til de som liker kjærlighet. til 4-7 trinn.

 157. boka var bra fordi det er drama og lit spening og let og leve seg inni ambefaler 2 til 5 og til de som liker drama og

 158. Det er en bra bok eg liker ikke sjangeren forelskelse akkurat men denne traff blinken det er gøy og lese om skating for eg har ei selv.
  eg anbefaler boka til folk som liker sjangeren forelskelse det er en bra bok

 159. boka var helt grei den hadde ikke noe action og det likte jeg ikke så gått boka var ganske sånn romanse type men jeg liker mere action og litt sånt boka gir jeg terningkast 3,5 av 6 boka var ganske rolig anbefaler det til gamlefolk boka hadde veldi masse snakk veldi rolig så ja det er ikke helt min type gamlisser her er boka deres

 160. Jeg elsket denne boka

  Dette er en sanger jeg elsker. Men jeg vet ikke hvorfor

  Jeg anbefaler den for 1. -7. Trinn.

 161. Jeg syntes boka var litt kjedelig veldig masse snakk. lite action passer til folk som er i
  voksen alderen. liker ikke romanse,

 162. Jeg likte boken, men det er ikke helt meg. Hvis jeg hadde fått den ville jeg ha lest den men jeg liker ikke så godt kjærlighet bøker.

 163. jeg synes boken var dårlig. Jeg liker ikke så godt denne type sjangeren. ternigkast 2/6

 164. Jeg synes boken var kul og bra og hvis du er forelsket så vet du i vart fall hva du ikke skal si.💐🥕Jeg likte den fordi jeg liker sånn sjanger😙❤️ Men den synes jeg dere bør lese den hvis du er glad i forelskelse😛 Jeg gir den 5 av 10

 165. Jeg likte ikke boken. Fordi jeg ikke liker forelskelse den hadde passet perfekt til folk som liker forelskelse.Jeg gir den 2 av 10 .

 166. Kjedelig, ikke så morsom jeg liker ikke så godt denne sjangeren. Treningkast 2. ):

 167. Bokmelding:
  Blyant hjertet
  Forfatter: Elin Hansson
  Utdraget handler om Liv som drar på restaurant med mora og møter kollegaen til mora og sønnen hinnas. Liv føler at hun har forelsket seg i Frans (gutten til kollegaen). Liv blir nervøs å klarer nesten ikkje å snakke.

  Eg likte utdraget veldig bra, fordi det var lett å lese og godt skrevet. Eg likte veldig godt når dei sa RULLEBRETT! I stedet for skateboard fordi alle sei jo skateboard ikkje RULLEBRETT!
  Eg føler det er lett å innleve seg i utdraget fordi det er noko mange kan kjenne seg att i. Boka tek opp et nemne at det går an å bli hode stupforelska. Eg har lyst å lese videre fordi den bare slutta på “en ulykke skjer sjeldan åleine”. Grunnen er fordi det er eit frampeik på at en ulykke kjem til å skje.

  Eg synst andre bør lese den for eg synst den var bra og eg føler den passer 8-100.

  -Adriana si meining

 168. Navn: Blyanthjerte Forfatter: Elin hansson
  Det handlar om ei jente som heite Liv. Ho skal bli med Mora si på restaurant for å møte ein kollega. Kollegaen til mora har med sei en gut som er sonen hennar, han heite Frans. Liv blir forelska i Frans og gjer fullt av rare ting. Trur du Frans legg merke til det?
  Det for du finne ut av ved å lese boka.
  Sjangeren er romantikk, boka minner meg litt om Jørgen + Anne = sant.

  Eg synest utdraget var kjedelig, det skjedde liksom aldri noko og dei berre satt og snakka heile utdraget.
  Men den var også litt interessant fordi eg ville finne ut av korleis det gjekk med Liv og Frans. Teksten enda også veldig brått, derfor synest eg utdraget var kjedelig.

  Det beste med teksten var at Liv var nesten som ei gammel dame.
  For Eksempel så kalte ho skateboard for rullebrett og ho var redd for å brekke lårhalsen.
  Det verste med teksten var at dei berre var på ein plass heile tida og det var det som gjorde den kjedelig.

  Eg synest boka passer 10+ fordi den kanskje er enda meir kjedelig for små ungar. Eg ville anbefale denne boka til folk som liker ting med romantikk og bøker som er litt kjedelige i starten.

  Eg synest ikkje denne boka bør bli superfinalist i bokslukerprisen 2020.

 169. Teksten handlar om ei jente som heite Liv. Ho møter ein gut som heite Frans når ho er med moren på en restaurant. Liv blir nervøs og klarer nesten ikkje å snakke. Frans snakker meir en Liv. Plutselig seier Frans noke som Liv synes var interessant. Det får du vite om du lese boka.

  Eg synes at boka var litt kjedelig, fordi eg datt av så fort. Eg hadde ikkje hatt noke problem med å legge den fra meg. Men den var også litt relaterende. Det einaste som var morsomt var at dei sa rullebrett og ikke skateboard og at ho kalte seg sjølv mini pensjonist. Eg ville ikkje lese videre, fordi eg føle at eg berre kjem til å legge den fra meg.

  Eg synes barn fra 8-10 burde lese boka. Eg synes ikkje den bør vere en superfinalist.

 170. Det handler om ei jente som heiter Liv. Ho likte og vere med bestemora si som døydde. Ho er med mora si til ein restaurant og møter kollegaen til mamma og sønen hennar.
  Sønnen heter Frans.
  Eg syntes at utdraget var fint å lese og eg fikk lyst til og lese videre.
  Det beste med teksten var at den var enkel å lese.
  Eg syntes at boka passer for 9-10 år.
  Nei eg syntes at den ikkje burde vere med i bokslukerprisen 2020.

 171. Boka handlar om ei jente som heter Liv som er på restaurant. Og der møter moren hennes kollegaen syn og Liv blir kjent med gutten til kollegaen til mora hennes som heter Frans.Sangeren til boka er heiter forelskelse og forfatteren heter Elin Hansson. Eg syntest at starten var kjedelig fordi det skjedde ikkje så mykje. Og eg syntest at det var for mykje detaljer men slutten var spennande og avslutninga var ikkje så open. Boka var vanskelig å leve seg inn i fordi eg skjønte ikkje kven som snakka. Eg fekk ikkje lyst til å lese vidare på boka fordi eg likar ikkje kjærlighetsbøker. Eg synes boka passar for folk som likar å se på kjærlighetsfilmer . Og eg synest boka ikkje passar for folk som likar skumle bøker. Men eg syntest det beste med boka var slutten og det verste med boka var begynnelsen.

 172. Blyanthjertet handler om ei jente som heiter Liv og blir kalt for minipensjonisten. Fordi ho brukte litt gammaldagse ord som for eksempel rullebrett. Ho skulle vere med mora si på ein restaurant for å møte ein kollega av mora og sønnen hinna. Og Liv vart forelska i sønnen som heite Frans. Denne sjangeren er Forelskelse og eg likte utdraget godt for det var ganske spennande og morosamt fordi no i tid sei vi ungar skateboard, og Liv ho sa rullebrett. Men det var ikkje heilt slik at eg blei satt ut for det var litt vanskelig å forstå når dei tenkte og når dei snakka til kvarandre. Det gode med teksten var at det var morosamt i forhold til dei andre utdraga vi har lest, og det dårlige det var det at eg ikkje forstod når dei tenkte og når dei snakka til kvarandre. Men eg anbefaler boka og den passer egt for alle.

 173. Det handler om ei jente som heiter Liv. Ein dag skulle Liv og mora hennar på resturang og møte kollegaen til mora til Liv og sønnen hennar som hette Frans. Dette er ein forelskelse-sjanger. Forfatteren er Elin Hansson.
  Eg synest boka er litt artig for når Liv og Frans møter kvarandre so blir Liv ganske flau og litt redd. Det er litt artig for Liv veit ikkje korleis man snakker med gutter. Eg syntes det var morosamt at Liv og mora til Liv kalte skateboard for rullebrett. Eg syntes det var litt kjedelig at Liv ble so flau fordi eg synest det hadde vært litt morsommere at ho hadde vert litt crazy. Men det artigste var at mora til Liv brukte og kalle Liv for minipensjonisten for mora syntes Liv sa så mykje rart. Eg synest boka var passe bra og eg synest boka passer til 8-12 år. Eg ville nok ikkje hatt den med i en av superfinalistene men den er heilt grei.

 174. Boka handler om en jente som blir med mammaen sin på en restaurant for å møte en kollega og sønnen hennes. Jenta blir forelsket i gutten.

  Jeg synes boka var dårlig fordi at jeg ikke liker kjærlighets bøker.

  Boka passer sikkert for barn mellom 8-9 år som liker kjærlighet.

 175. Blyant Hjarte
  Sjangeren er Forelskelse. Forfatteren heter Elin Hansson. Boka handlar om Liv og Frans og mødrene deira, dei er på kafé. Eg synest det var morsomt at dei sa rullebrett fordi at der litt gammeldags å seie rullebrett og ungdommane i dag seier skateboard. Eg synest det var morsomt at dei kalte Liv for minipensjonist og at Liv likte fyrstekake. Det verste med utdraget var at det skjedde ikkje noko rundt dei for eksempel: vi fekk ikkje vite kva farge det var på kafeen og om kafeen var liten eller stor. Eg synest andre bør lese den. Eg synest ikkje at den bør vere ein av superfinalistene.

 176. Blyanthjarte

  Blyanthjerte handler om ei jente som heiter Liv. Mora til Liv tar ho med til en restaurant. På restauranten skulle mora til Liv møte en kollega. Ein høg gut reiser seg med fine grøne auger, han tar fram handa og seier frans.

  Blyanthjerte er ei bra bok som handler om forelskelse. Liv møtte en gutt på restauranten, gutten hadde grønne auge som Liv ikkje klarte å sjå bort frå. Boka er lett å lese og å leve seg inn i. Det som er bra med teksten er at Frans snakker, ikkje gammeldags. Liv blir flau.

  Eg syntes at denne boka er ein kandidat til superfinalen.

 177. boen handler om en jente som kommer til en resturant og møter en gutt som hun blir forelsket i. Moren til jenten som het liv snakket med moren til franc.så de snakket hele tiden om SKATING og SURFING. Men surfing er ganske gøy det er jeg enig med

  Jeg liker dessverre ikke boken fordi den er om forelskelse og det er litt kjedelig at de er i en resturant og snakker hele tiden. Jeg synnes det burde være litt nei mye mer spennende dessverre. Det jeg hatet mest var når gutte så at han skatet og surfet på en så rar måte

  Jeg synnes boken passer for 8-10 år terningkast 1-6 dessverre.

 178. Boka handler om ei jente som heter Liv som er veldig knyttet til farmoren sin, etter at farmoren døde innså Liv at hun måtte bli litt mer som andre på hennes alder.

  Jeg synes boka er bra, på grunn av at den er morsom og ting blir beskrevet. Jeg anbefaler boka for som liker litt morsomme bøker.😂🌵

 179. Blyant hjerte handler om en jente som elsker yatzy og ting som bare gamle folk liker. Hun og moren drar til en kafé der hvor Liv møter en som heter Frans som viser seg er den hun har ventet på hele livet.

  Jeg synes boka ikke er noe for meg men jeg liker den fortsatt.

  jeg anbefaler boka for de som like romantikk og skating🛹🚧🧑‍🦽

 180. likte ikke boka så godt var ikke så spene det var ikke så mye haling det burde vere mer haling en det var så det var domt veldig domt

  det var ikke så bra

  anbefales for 6-8 år

 181. blyant hjerte handler om en jente som heter Liv. Hun og moren skal på en restaurant for å møte en venn av moren til Liv. Der møter hun sønnen til venninen til moren.

  Jeg synes boken var bra, men litt kjedelig. Jeg vil annbefale denne boken for 1-5 klasse 👍👍😜

 182. Det handler om en jente som hetter Liv hun møter en gutt som er sønnen til en kollega, og blir forelsket i han.

  jeg synes det var en litt rar bok, jeg kan anbefale boken til en som liker tema forelskelse.
  terningkast 2.

 183. Teksten handler om en jente som heter Liv som er på en resturant med morra si for å møte en kollega og sønnen hennes Frans. Når de møtes blir Liv forelska i Frans fordi han supergrønne øyne.

  Jeg synes boka var ok.

  Jeg anbefaler boka for 10-15 åringer

 184. Boken handler om en jente som heter liv,hun dro på restuarant med moren sin.så mötte hun frans

  Boken er bra men den er litt kjedelig fordi det skjedde ikke så mye.

 185. Boken handler om en Jente som heter Liv. En dag skulle hun på restaurant med moren, for å møte en venn av moren. Venninen til moren til Liv hadde med seg en gutt som var ca like gammel som Liv. Moren til Liv var veldig gla i å snakke om jobben hennes. Og i mens moren til Liv bablet i vei om jobben hennes. så snakket Liv og Frans mye sammen, og ble godt kjent. Sjangeren på denne boken vil jeg si er kjærlighet.

  Jeg syntes at boken var ganske kjedeilg men også litt spennende. Boken var kjedelig fordi det skjedde ikke så mye og de var på samme plass hele tiden.

  Jeg anbefaler denne boken for de som liker kjærlighet

 186. Denne boka var dårlig synes jeg. Jeg liker ikke kjerlighet.

  Denne boka handler om en jente som er forelska i en gutt.

  Jeg anbefale boka for folk 6-9 år.

 187. Denne boka handler om en jente som heter Liv hun er forelsket i en gutt som heter Frans.

  Jeg synes denne boka var artig ,spennende og at det hva lit kjærlighet i boka jeg hadde gid denne boka en 7/10.

  Jeg anbefaler denne boka vis du er interessert i forelskelse 🙂 🙂

 188. Boka handler om en jente som heter Liv. Hun har problemer i livet. Hun skal møte en gutt på hennes alder. Plutselig blir hun forelsket…

  jeg synes boka er bra(midtimellom) fordi det var altfor mye kjærlighet men det er fint med litt.

  Boka anbefales 12+
  Terningkast 3

 189. Jeg likte ikke boka så veldig fordi den handlet om kjærlighet.

  Boka handler om en jente som heter Liv som møter en gutt som heter Frans som er gutten til en kollega av moren, Liv kjenner at hun har blitt forelska i Frans og plutselig skal hun begynne og skate.

  Jeg gir boka terningkast 3, den passer 8 – 11

 190. den handler om en jente som blir med mammaen sin også er det en anen mamma der med guten sin så blir jenta forelsket i guten.
  jeg synes den var bra fordi jeg er ikke så glad i forelskelse bøker.
  den passer for folk som liker forelskelse bøker

 191. Denne boka handler om en jente som heter Liv og en som heter Frans som har veeeldig grønne øyne. De møtes på en resturant.
  Jeg synes denne boka var litt kjedelig, ikke så masse humor og sånt.
  Ambefaler boka får de som ikke liker humor.

 192. Jeg synes boken ikke er så bra fordi de sitter i en restaurant og bare snakker.
  Jeg anbefaler boken for ingen fordi det er forelskelse.

 193. Det handler om en jente som skal være med på resturant og møte en kollega fra mammaen hennes. Så når denne kollegaen fra mamma, så har kollegaen en gutt som jenta har helt jævlig crush. de snakker sammen og gutten driver med skateboard. Jenta har også lyst til og starte på skateboard men driter seg ut hele tiden. vil dette gå bra…..

  Jeg synes denne boka var ok. Men jeg liker ikke så veldig sjaneren på boka.

  Terningkast 4.
  anbefales for Jenter (ikke emo jenter)

 194. Hei
  Denne boken handler om en jente som er forelsket i en gutt som er god i rullebret .Jeg synes at boken er veldig morsom og spennende fordig at hun og moren kalte det rulle brett.jeg anbefaler denne boken til barn til over 8 til 10 år.

 195. Denne boken handler om en jente som som har jalla crush på en gutt med grønne øyne.

  Jeg synes boken var dårlig men kan like kjærlighet.Terning kast 1

  Denne boken er ambefalt for som er 8-9 år

 196. denne boken handler om en jente som har crush på en gutt med grønne øyne, gutten driver på med skating og surfing.

  jeg synes denne boken var dårlig men kan passe får de som liker kjærlighet
  jeg ga den terning kast 1

  denne boken er ambefalt får de som er ca 8-9

 197. Jeg syntes boken var bra og at det var litt humor og ensomhet det er litt for meg jeg gir boken 5 av 6

 198. Eg likte ikkje så godt denne boka. Det er var på ein måte ei veldig typisk forelskelsesbok følte eg.

  Eg blei litt nyskjerrig på korleis farmora døydde, og kvifor Ida flytta. Eg synest Frans var litt rar. Og det var litt rart Liv dreiv og snakka om Ida som ein fantastisk person som alle likte. Det var som ho ville at Frans skulle like Ida betre enn ho.
  Eg trur kanskje mange han kjenne seg igjen i denne boka. Både korleis Liv føler seg, og korleis mora til Liv oppfører seg som litt overdramatisk

  Eg vil gi denne boka eit terningkast 3

 199. Bokmelding blyanthjerte

  Boka er skrevet av Elin Hansson

  Det første jeg tenkte da jeg hadde hadde lest utdraget var at det var en veldig typisk forelskelsesbok, nesten som om forfatteren har fulgt en oppskrift når hun skrev.

  Jeg synes det var morsomt at moren til hovedpersonen var litt overdramatisk, og at Ida hadde «godteriblå» øyne. Jeg tror det er en bok mange kan kjenne seg igjen i, og at den passer best for jenter fra ni til tolv år.

  Utdraget slutta ikke sånn at jeg ble nysgjerrig på resten av boka eller fikk lyst lyst til å lese videre. Jeg hadde ikke lest boka frivillig.

 200. Blyanthjertet Av Elin Hansson
  Forelskelse

  Liv har vært nært knyttet til farmoren sin, så nært at hun liker fyrstekake, te og yatzy. Nå er imidlertid farmor død, og samtidig har Livs bestevenninne flyttet. Liv innser derfor at hun må finne nye venner og at hun må prøve å være mer som andre på sin egen alder.Men først blir hun med moren på en resturant for å møte en kollega og sønnen hennes.

  Mine tanker om boka: Jeg syntes boka var spennende, det var mange ord som vi ikke bruker så mye som gjorde boka mer spennende.De brukte godt forklart setninger som for eksempel,(De neste minuttene sier jeg ingenting. På bordet foran meg står tidenes diggeste veggie-burger med helt perfekte søtpotetfries.)Jeg følte jeg gikk inn i boka, nesten som om jeg var Liv. Når utdraget av boka var ferdig ble jeg lei meg, jeg ville lese hele boka! Jeg håper denne boka kommer til og vinne hele greia. └(^o^)┘

 201. Det handlet om at mammaen til Liv og Liv skal spise på en restaurant med en av kolegaene og sønnen, Frans. Så blir Liv forelsket i Frans, og ser i øynene til Frans (hun rødmer)

  Det var ganske spennende bok. Siden jeg liker bøker som handler om forelskelse og sånt.❤️ Jeg syns den er bra fordi den utrykker følelser.

  Den passer for de som er 9 år og oppover. Og for de som liker forelskelse og sånt❤️

 202. Blyant hjerte: eg synest den var ikkje så veldig spennande, eg kunne ha tenkt meg meir action. Trur eg ikkje hadde tenkt meg og lese denna boka. Når eg såg på sida det innholda va så glede eg meg til denne boks men eg synest den ikkje va så masse og glede seg til.

 203. Jeg elsket den! jeg liker å lese bøker om forelskelse, kunne gjerne ha kjøpt boka 😀 9/10

 204. Jeg synes boken var dårlig.
  Jeg syns ikke den var så morsom.
  😶😶 hvis jeg skulle gitt et terningkast så hadde det vært 1.

 205. Blyant hjerte.❤🖍️

  Jeg syntes boken var passe bra fordi jeg er ikke stor fan av romaner. lol😁😁

  Boken handler om to folk som møter hverandre fordi mødrene deres var kolegaer.

  Jeg anbefaler boken tid de som liker romaner og jeg liker ikke romaner.

  Terning kast: 1,6🎲

 206. jeg syntes boken var gøy og jeg anbefaler boken og jeg lurer på hva som er det neste jeg tar 9/10

 207. Jeg sier den er en gøy bok fordi den er så morsom og en god bok far at vi kunne ha som en film på NETFLIX. men de som var domt den var lit kort.
  9,5/10 🙂

 208. Jeg synes boken var passe bra men jeg liker ikke så godt bøker med romantikk i men den var litt morsom jeg gir den terningkast 3🎲

 209. Tittel: Blyant hjerte
  Forfatter: Elin Hansson
  Sjanger: Forelskelse
  Anmeldt av: Anéa

  Denne boka er om en jente som heter Liv som er med moren sin på restaurant for å møte en kollega. Kollegaen snakker kav stavangers, og hun har en sønn som heter Frans. Mødrene bare skravler i vei mens Frans og Liv bare sitter der og Liv liker Frans. Beste vennen til Liv har flyttet og farmoren hennes er død.

  Jeg mener at denne boka er bra fordi, den har en onkelig spennende handling og det skjer alltid noe spenningen stopper ikke. Denne boka føles alt så ekte. Denne boka stopper bare aldri med spenning og handling. Denne boka gjør meg varm i hjerte, men det gjør meg også litt trist hvordan hun blir så sur på seg selv hva en hun sier.

  Jeg anbefaler denne boka, fordi den har masse spenning snakking og denne boka er ganske spesiell, det er ikke så mange bøker som den. Denne boka anbefaler jeg også for folk som liker forelskelse og romanse. Vis du kanskje føler samme vei som Liv med en gutt eller jente tror jeg kanskje dette er boka for deg. Dette er kanskje ikke ditt sjanger eller type bok men det finnes fortsatt mange bøker der ute.
  Denne boka burde dere alle romanse folk lese.
  Hvis dere ikke liker boka kanskje du burde gå å lese noen andre av bøkene i bokslukerprisen.

  Ha en fin dag videre!

 210. Nå er ikke jeg den som liker romantikk bøker, men det er koselig og den er anbefalt. Den kan vise hvordan det er og forelske seg.

 211. Nå er ikke jeg den som liker romantikk bøker, men det er koselig og den er anbefalt.

 212. Jeg syntes boken var helt ok.
  Jeg er ikke så glad i kjærlighets bøker.
  Den var litt morsom.
  Terning kast 3.

 213. Jeg synes boken var helt ok fordi jeg er ikke så glad i romantikk bøker og jeg synes boken gikk veldig i det samme hele tiden så skulle jeg gitt den et terningskast så hadde det blitt en 3 for den er ikke så morsom hadde den vært morsom hadde jeg gitt den en 3 i terningskast menn det blir 2

 214. Boken var okay fordi Den var kul men hun gjentatte det samme om igjen hele tiden som (Han har den perfekte lille knekken på nesen.) og (De nydelige blå øynene.)

  Og hun sa hele tiden det samme som Frans/han hun var forelsket i

  Den var litt morsom på samme tid får at hun ikke fikk ut ord.
  (Terningkast 🎲3

 215. Jeg likte ikke denne boken den var kjedelig og handlet bare om forelskelse og hvordan en jente som heter Liv følte seg når hun er forelsket.
  Den gutten som hetter Frans går på skating og han skal lære Liv å skate

 216. Den var veldig bra fordi den var liksom så ekte syntes jeg jeg vil anbefale denne boken
  fordi den var veldig bra den føltes veldig ekte ut.

 217. Jeg likker ikke forelskelse så jeg likker den ikke, terning kast 1.

 218. Jeg syntes det var gøy og litt kjedelig.
  Jeg likte ikke den fordi den kunne vært litt mer spennende.
  Jeg likte den fordi den var litt morsom.
  Jeg ville anbefalt den.

 219. jeg vil si at denne boken var bra men kjærligheten var kjedelig og denne boken handler sikker bare om det men den var fortsatt bra jeg vil anbefale denne boken for folk som er 10 – 11 -12 -13

 220. Boken handler om en jente som skal på resturang med moren sin.
  Mammaen til Liv sin jobbkollega har med barnet sitt Frans på resturangen.
  Liv blir skikkelig forelsket i Frans, de må sitte på resturangen ved siden av hverandre og Liv blir sykt flau. Frans skater og Liv har aldri skatet før så Frans sa han kunne lære hun det. Jeg synes boka var bra fordi jeg liker romantikk og spenning fordi ofte blir man litt flau når man leser romantikk. Jeg liker også at det er spenning mellom Liv og Frans på et passe nivå. Jeg kjenner selv at jeg får lyst til å lese boka fordi den var ganske spennende, og den er romantisk. Jeg kjenner selv at jeg har på en måte oplevd at jeg har blitt forelsket i neon før og når jeg går forbi den personen blir jeg veldig flau.
  Jeg vil anbefale boka får 10- 13 år fordi den var ganske spennende men også veldig romantisk, Liv må bare tenke at det er normalt kg være flau
  Jeg gir den terningskast 5/6 fordi den var spennende men også litt flau
  Jeg prøve å få tid til å lese den, da for jeg se hvordan det gikk med skatingen

 221. jeg synes at den ikke var så gøy fordi den handlet om romantikk og at hun var forelsket så jeg gir den terningkast: 2

 222. Jeg synes boken var gøy. Jeg vil anbefale den til 10-12 åringer. Terningkast 5 av 6.

 223. Jeg synes boken er veldig gøy, jeg vil anbefale den til 10-12 åringer. Terningkast 5 av 6.

 224. jeg synes boken var helt ok fordi jeg er ikke så glad i romantikk bøker og jeg synes boken gikk veldig i det samme hele tiden så skulle jeg gitt den et terningskast så hadde det blitt en 3 for den er ikke så morsom hadde den vært morsom hadde jeg gitt den en 4-5 i terningskast menn det blir 3.

 225. Jeg synes boken var sånn passe bra. Boken passer best for folk som liker romantikk og er fra 6,7,8,9,10,11,12.

 226. Jeg synes den er flott, det er en bok jeg ville ha lånt. Anbefaler at dere låner den,
  Den har den type forelskelse som er unik. Stemmer super

 227. Boken handler om liv som er forelsket i Frans og bestemmer seg for å lære seg å skate.Jeg synes boken var bra fordi jeg likte at forfatteren brukte språklige bilder og forklarte sånn at jeg greide å lage bilder hodet. Boken passer like bra for gutter som for jenter. Jeg gir boken ternings kast 5. Boken er bra.

 228. Liv er 12 år gammel hun liker fyrstekaker, te og yatzy.Hun møter Farns å bestemmer seg får å lære seg å skate.Jeg synes boken var bra fordi jeg likte at forfatteren brukte språklige bilder og forklarte ting veldig bra så jeg greide å lage bilder i hodet.Boken passer like bra for gutter som for jenter. Jeg gir boken ternings kast 5!Veldig bra bok!

 229. Jeg har lest hele boka før og det er veldig vanskelig å ikke røpe det! Men om boka vet jeg ikke helt. Jeg tror det bare ikke er min stil. Litt mye forelskelse spør du meg. Men hvis du elsker forelskelse, da er dette boka for deg. 🙂

 230. Jeg synes blyant hjertet var veldig bra💛👍🏻😊Anbefaler denne vidre!!!❤️❤️

 231. Det handler om at Liv blir forelsket i Frans og skal på middag med han på en resturant.❤️
  . Jeg likte det fordi det hørtes spenende ut og jeg gleder meg lese hele boka😁
  Den passer for 9-14😁
  Jeg anbefaler den til de som liker og lese om folk som er forelsket ❤️❤️

 232. Denne boka handler om en jente som er forelsket i en gutt som hetter Frans hun vil ikke starte på skating men hun lyger til Frans og nå skal hun kanskje starte.

  Jeg likte ikke boken for di at jeg syntes at hun er lit kjedelig.

  Boken passer for 8-14 år.

  Jeg anbefaler den videre til 8 og 9 åringer

 233. Ikke min sjanger fordi det ikke er noe action eller spenning men kanskje ikke vis jeg leser hele boka terningkast fire av seks

 234. Boken var litt kjedelig for de det skjedde ikke noe action, men boken passer til alle og det er bra.

 235. Den var veldig kjedelig egentlig bare. Pluss jeg føler det er en bok for jenter å ikke gutter

 236. Jeg synes boka var kjedelig fordi den handler om forelskelse. Den handler om en jente som blir forelsket i en gutt. Anbefaler til de som liker forelskelse . Kjedelig kjedelig.🤢

 237. Blyanthjerte handler om at Liv må vere med more sin på restaurant og møte kollegaen til mammaen sin så blir hun forelsket i gutten til kollegaen til moren hennes. Jeg synes boka var ganske bra men den var ikke perfekt til meg for de den var lit kjedelig. Boka passer til de som liker forelskelse jeg anbefaler den til de som er 7-11.

 238. Hanler om en jente som heter liv.

  Ambefaler til de som liker son og son. likte den ikke.

 239. Boka handler om en jente som heter Liv. Liv er ganske gammeldags. Hun elsket å være med mormoren sin men hun døde sommeren som var. Mammaen hennes kaller henne mini pensjonist.

  Jeg synes utdraget var bra fordi den handlet om en 12år gammel jente som var litt annerledes enn andre. Utdraget var ganske spennende spesielt mot slutten. Jeg har veldig lyst å lese resten av boka jeg gir den 5/6

 240. Boka var spennene men det var ikke helt min stil. fordi jeg ikke liker kjærlighets bøker og sånne ting liker krim og spenning bedre.
  terningkast 6 av 10

 241. Jeg syntes denne boken høre veldig koselig ut. Jeg kunne godt tenkt meg å sitte i vinter foran peisen med en kopp varm kakao og lese denne boka. Ut i fra avsnittet syntes jeg den høres kjempebra ut, og jeg har definitivt lyst til å lese hel boka.❤️

 242. Hei! Jeg syntes at boken var veldig morsom og romantisk og derfor gir jeg den terningkast 6/6 ✨🥵🦋🐚🐌🐝

 243. Boka handler om en som heter Liv (hoved pensjonen) og fred.
  Liv blir litt forelska i fred.
  Jeg syns boken var morsom fordi.
  Sorry kommer ikke mer må spise.!

 244. Jeg likte ikke denne boka på grunn av nesten alt det de snakket om var sjelelig 😩😩😩😩jeg synes den passer best for 10-14 ar jeg terning kast 3.

 245. Den var veldig gøy og lese, men jeg synes ikke det var noe for meg, men jeg tror 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000% at maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaange andre likte den kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeempe godt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 246. Boka handler om en jente og en gutt som bli litt forelsket. Jeg synes boka var bra fordi den handlet om skate. Jeg synes boka passer best for folk over 8 år.

 247. Utdraget fra blyant hjerte handler om en jente som heter Liv. Liv mistet farmoren sin og i mens hadde bestevenninnen til Liv flyttet. Liv tenkte da at hun måtte få nye venner på sin egen alder, men først skulle moren og Liv møte kollegaen og sønnen til moren til Liv dra på restaurant. Da de var på restaurant klarte ikke Liv å få øynene sine av Frans (Frans er sønnen til kolegaen) Liv var nok blitt forelsket. Jeg likte utdraget siden jeg liker å lese romanser og kjærlighet og om gutter som på en måte prøver å tøffe seg for jentene. Boken passer for ti til fjorten. Jeg anbefaler den for de som liker å lese romanser og kjærlighet.

 248. Nei takk jeg liker ikke romanse jeg holdt på å sovne, men den som skrev boka er kreativ.
  Jeg liker ikke kjærlighet pga det er det eneste boka handler om det skjær liksom ikke at for eksempel noen blir spist. Boka tenker jeg passer for noen som er forelsket og under 11 år. Det er spørs hvilken type du er, er du glad i romantikk anbefaler jeg den men hvis ikke er ikke boka noe for deg. Det jeg ikke liker er at det er action og det mangler verdensrom,
  Men det er ikke forfatteren sin skyld jeg bare liker ikke sjangeren.

 249. Denne boken handler om en jente.
  Hun heter Liv. Hun skal på restaurant med moren å møte en kolega og sønnen hennes.
  Liv blir forelsket.🥰😍😘

  Dettte er den beste utdraget jeg har lest til nå🥳🤩.
  Den var kjempe bra.
  Denne boken passer perfekt for meg som liker bøker om forelskelse.❤️❤️
  Jeg an befaler boka fra 10 og oppover.👍🏻
  I denne boka kjenner jeg meg litt igjen, der for var det også veldig gøy å lese dette utdraget💌.
  Håper jeg kan finne boka og lese videre📚.

 250. Boken handler om at det er en jente som er på restaurant og møter en gutt som heter Frans og ble forelsket🥰😍. Jeg likte boken fordi den var morsom. Boken passer for de som er 6år. Jeg anbefaler boken📖📚👍

 251. Boka var bra, men ikke bedre en kodeordoverlord. Altså jeg syntes den var bra pågrunn av at ja den hadde myttige artige ord i boka også va de en trønder me i boka som æ syntes va skjæmpe toppis pågrunn av at æ e trønder skjøl så den va bra ja jøv jøv😎👍👌🏻 Den passer bra får sån 11-12

 252. Jeg likte ikke boken fordig det veldig mye❤️❤️❤️. Jeg liker ikke ❤️❤️ Jeg synes det er veldig kjedelig.

 253. Jeg gjir terning kast fire det var bare en cene i hele boken så syntes jeg at den var intresang det jeg ikke likte var at den var litt skjellig

 254. Vi har lest utdraget fra Blyanthjerte på 6. trinn og vi har følgende tilbakemeldinger:
  Utdraget hadde gode og orginale beskrivelser som var kjekke å lese, f.eks. «som en flodhest på trampoline». Det var også artig å lese en bok med Stavangeruttrykk for oss som bor her i området. Dette var en bok for dem som liker å lese om vennskap, kjærlighet og følelser. Det var en grundig gjengivelse av både samtale og tanker og mindre konkret handlig. Her var det noen som synes uttraget var supert, men mange likte ikke temaet. Derfor havnet boka med en såpass dårlig karakter. 7 av 28 elever kunne tenke seg å lese boka etter at de hadde lest utdraget.

 255. Jeg synes at utdraget var litt kjedelig men samtidig litt spennende. Det var litt som gjentok seg. Det virker som at Frans også liker Liv også. Jeg tror ikke jeg vil anbefale den men folk kan jo prøve hvis de vil.

 256. Jeg likete den første utdragen av boken resten passe dette er ikke min favorittsjanger.
  Terning kast 5 av 10

 257. Boka var bra syns jeg. Den var ikke så spennene
  men jeg likte den uanset. Jeg gir den terningkast
  6/10

 258. Denne boken var fin.boken var ikke så spennende men den var ok. Jeg likte den litt. Jeg likte da liv sa at : Hjerte mitt hopper som en flodhest på en trampoline. Jeg gir den terningskast : 4/6.

 259. Jeg syns den var bra. Den var ganske spenende. Jeg syns det kunne vert bedre hvis de kanskje ville vert på lit andre steder og ikke bare på samme sted. Med ellers syns jeg det var bra. Jeg gir den 7/10

 260. Denne boken hadde fine ord som man kunne forstå men ikke så spennende spesielt utdrage man kunne ikke forklare mye boken fra utdrage men boken var grei

  TERNINKAST 4

 261. Jeg synes at boken var kul også rar ikke så spennende men det var litte grann vanskelige ord i den boken men det går fint jeg likte ikke boken veldig mye men det var en veldig bra bok da. Jeg gir den terningkast 3/6

 262. Jeg syns denne boka er bra, den er ikke så spenndene men den er bra liksom, den sier mye av hvordan det er og være forelska, jeg gir den terningkast 4,5/6 fordi det var flaut på en måte og snakke om forelskelse, så jaja.

 263. Jeg synes denne boka er kul og spennende. Boka har også mange brae ord som gjør boka enda mer spennende. Jeg ville ha forsjetet med boka hvis jeg hadde sjansen. Jeg gir terning kast 6/6.

 264. Jeg synes Denny Boken er «løyen», denne boken er også veldig morsomt men, jeg er ikke så glad i forelskelse bøker 5/10

 265. Det jeg synes om denne boken er at den er barnslig bok. Fordi jeg har hørt om sånne historier hele tiden ikke noe spesielt.

  Anbefaler å ikke lese denne boken på grunn av det jeg synes at barn er ikke så fan av. Romanse det er ikke jeg . 2/10

 266. Denne boken er kul og morsom og da hun sa bare ordet kult lede jeg inni meg og da Frans kunne lært Liv å skate og det eneste hun tenkte på var hva hun kommer til å brekke osv men den var ikke spennende

  Terningkast: 5/6

 267. Jeg synes boka var morsom og gøy og lese. Mye spenning. Jeg kunne tenkt meg og kjøpt denne boka sånn at jeg kan lese hele boken. Jeg ambefaler 4-7 pga de bruker ord som kan være vanskelig og forstå. Jeg gir denne boken 8/10

 268. Jeg gir denne boka terningkast 5 så langt. Jeg synes boka var spennende, jeg liker måten de uttrykker følelsene til Liv på. Denne boka var veldig morsom og hadde romantikk. Jeg anbefaler denne boka.

 269. Jeg syns det ikke var noe bra den hadde ingen spenning og det var ikke noe gøy så jeg gir den en 1/6

 270. Henne jenta har en snil mamma og hun er son bra serie for 6-9
  Terning kast 6

 271. Boka var ikke så spennende for meg. Det handlet ikke om noe gøy. Terningkast 2.🤔

 272. Den var ikke så spennende i starte men hvis man leser den litt ble den gøyere så jeg kunne lest denne boken så jeg gir den terningkast:5/6

 273. Den var merkelig. Jeg skjønte ikke hvem som var hvem, og hvem var mammaen til hvem? Hvor mange år var de? Veldig rart. 2/10

 274. Jeg synes boka var helt grei, men det skulle ha vært litt bilder. Terningkast 4/6. ❤️📖

 275. Dette var en kjempe morsom bok. Jeg synes at ALLE burde lese denne. Elsker den!! Terningkast: 6
  Denne boken var veldig gøy og spennene
  Gode beskrivelse.👍🏻☺️

 276. Jeg syntes den boken var fin fordi den var morsom og mang bra setninger som jordet boken enda bedre en den var.

 277. Den er dårlig, fordi det er ikke bilder. Men det passe med tekst så det likte jeg. Og jeg likte hvordan de beskrivde følelesene sine og hvordan de så ut så jeg kunne lage egne bilder i hodet

 278. jeg likte ikke boka fordi den var ikke min stil og den var ikke spennende for meg. 🙂

 279. Jeg syntes boka var en morsom humor. Forfatteren var god til å beskrive. Det var litt rar og fin hending. Jeg gir terning kast 3 av seks

 280. Jeg likte boka sånn passe jeg kunne ikke se det for meg så den var ikke så god. Det var litt for mye babling.

 281. Blyanthjertet
  Elin hanson er forfatteren
  8 sider
  Liv er hovedkarakteren hun er veldig sjenert.
  Liv syns Frans er så kul og søt at hun sliter med og snakke.
  Hun blir med Frans og skater selv om hun ikke vil og moren blir helt gira.
  Frans og Liv er egentlig veldig gode venner nå men hun ble veldig flau når de kom og hun ser at det er en gutt som sitter der og ser på at Liv bare blir slept bort til bordet der de skal sitte.
  Jeg syns det er litt spesielt at Liv ikke bare sier det hun mener at hun ikke syns den skatingen ikke er så gøy og at hun liker Frans.Jeg syns denne boken er ganske god fordi jeg kjenner meg på en måte litt igjen i boken og det er så godt skrevet det er lett og forstå hva de mener.
  Hele boken går jo på en måte ut på at Frans og Liv blir litt forelsket og at de kanskje skal gå og skate en dag selv om kanskje ikke Liv vil.

 282. Tittelen på boka Blyanthjerte hadde mye handling om selve navnet av boka. Forfatteren het Elin Hansson. Hovedpersonen er Liv. Det handlet egentlig bare om et måltid. Liv møta Frans og moren hans i restauranten. Hun ble forelska i Frans sine øyne og kunne ikke se vekk fra dem. Frans var høy, blond, nesen hadde en liten knekk på midten og de grønneste øynene i hele verden. Frans holdt hånden hans frem på å hilse på Liv. Liv er som en sjenert og morsom jente. Hun begynte ikke å snakke, men ventet til at Frans begynte samtalen. Jeg syns at boka var romantisk ( som sjangeren ) og den var bra. Det er litt rart hvis noen skal bli forelsket i noen bare ved å se på han/hun bare fordi de har noe som den andre personen liker. Det som var spesielt med boka i min mening, er at det hadde noen vanskelige ord som kanskje noen ikke skjønner hva de ordene betyr, men man kan alltid spør noen eller søke på nettet hvis man ikke skjønner. Jeg likte ganske godt boka, men det hadde ikke så veldig mye handling siden det handlet egentlig bare om et måltid i restauranten. Jeg anbefaler boka for alle aldersgrense og jeg gir boka en terningkast 5. Jeg vil lese resten av boka og jeg håper at det handler om noe mer. Som for eksempel de blir sammen, de går på kino eller en annen plass, de går på samme skole eller bare noe som handler om dem. Sjangeren er romantisk så noe romantisk bør skje. Jeg likte veldig godt når det sto ( hjertet mitt hopper som en flodhest på en trampoline ). Det var romantisk og da Liv sa at Frans hadde de grønneste øynene i hele verden. Boka handlet mye om romantikk. Vanligvis så kjeder jeg meg når jeg leser bøker, men dette er faktisk en bok som jeg ikke kjeda meg av. Jeg tror at det er på grunn av de vanskelige ordene eller at var mye handling i måltidet. Jeg anbefaler boka for de som liker romantikk eller om du liker når det handler om et måltid der 2 personer møter hverandre og noen blir forelska. Jeg tror at Frans er egentlig forelska i Liv siden han liker sikkert å snakke med henne eller kanskje han syns at hun er pen. Det sto ikke noe om hvordan hun så ut som, men jeg tror at hun har blondt eller brunt hårfarge. Hun høres ut som en kjekk, snill og morsom jente. Hun liker sikkert å snakke med han og syns at han er snill. Jeg håper bare at de møter hverandre igjen og blir sammen.

 283. Blyanthjerte er en fortelling om en jente som heter Liv. Moren til Liv skulle møte en kollega på en restaurant. Kollegaen hadde med en gutt som het Frans. Liv bestilte en veggie burger og Frans bestilte pomfritt. Liv og Frans snakket om mange ting som surfing og at begge har flyttet fra andre steder. Frans flyttet fra USA fordi faren mistet jobben og fant ny jobb i Oslo. Liv snakket om Ida som var bestevennen hennes .De snakket om skating og Frans spurte om hun ville vere med å skate en gang og det ville Liv gjerne.

  Jeg synes boken var grei, men jeg liker bedre krim enn kjærlighet
  Hvis du liker rolige bøker så er dette for deg. De som liker kjærlighet bør lese boken fordi at den var bra.Terningkast 5.

 284. Bokanmeldelse for Blyanthjerte

  Tittel: Blyanthjerte
  Forfatter: Elin Hansson.
  Forlag: Aschehoug
  Sider: Utdraget er kapittel 2, og er på 7 sider

  Hovedkarakteren i boken Blyanthjerte heter Liv. Hun har vært nært knyttet til farmoren sin som nå er død og bestevenninnen hennes Ida har flyttet. Liv innser at hun må finne nye venner.

  I utdrag av boka hører vi om at Liv blir med moren sin på restaurant der hun skal treffe kollegaen sin. Kollegaen har med sønnen sin som heter Frans. Frans forteller om hobbyene sine og Liv blir litt flau.

  Sjangere til boken er forelskelse. Og det er tydeligt at Liv er forelsket i Frans fordi hun sier ting som: <> Jeg likte boken men det var ikke så mye forelskelse. Jeg syntes boken var litt forutsigbar og jeg fikk en tanke om hva som kommer til å skje. Ellers anbefaler jeg boken og gir den terningkast 4/6.

 285. Jeg synes den er det gøy å lese. Jeg likte den fordi den handler om forelskelse og min favorittsjanger er forelskelse. Det de snakker om er veldig gøy å morsomt og se hva Liv sier å sånt. Liv liker jo Frans så jeg synes det er morsomt hva hun sier. Det er også spennende og interessant. Jeg vil gjerne lese videre av boken for å se om de blir sammen, hva som skjer og hvordan hun håndterer dette. Jeg lurer på om hun skal lære seg å skate. Hun vil jo helt sikker tilbringe tid med Frans.

 286. Teksten handlet om en jente som het Liv som ble med moren på resturant for at de kunne møte kollagaen og sønnen hennes. Sønnen og Liv ble godt kjent men Liv er en skjenert jente. Gutten het Frans og likte og skate og sørfe. Liv blir forelska med første blikk med de fine øynene hans. Jeg vil kalle sjangeren drama eler kjærlighet. Denne boka kan minne litt om kjærlighetsfilmer for når Liv ser Frans blir hun for forelsket med første blikk og det kan også skje i filmer.

  Det er ikke en bok som jeg klarer og leve meg godt inn i. Jeg er ikke like glad i den type sjanger som var i denne boka. Jeg ble gradevis dratt med inn i historien når jeg leste ahun skulle være med på middagen men kollegaen til moren med sønnen hennes. Jeg ble også litt dratt med når Liv likte Frans så godt. Jeg likte godt Liv, hun virket som ei kul jente som snakket fint om sine venner selv om hun virket litt usikker på seg slev. HUn skryter mye over bestevennen men sier mye om at hun mener at bestevennen har en bedre sjanse enn hun selv på Frans. Boka sier mye om at det gpr ann og bli forelsket men første blikk og like gutter selv ikke bare som kjærester. Jeg tenker at slutten var litt kjedelig for det sluttet med at hun var usikker på om hun kom til og dø på skatebord. Jeg kunne lest mer av boka for og sett hva som skjedde videre medLiv og Frans.

  Det jeg likte best med teksten er når de kommer til resturanten på starten av utdraget. Jeg likte måten de hilste å så hverandre inne på resturanten ved første blikk. Det jeg ikke likte så godt var selve sjangeren altså i midten av utdraget. Jeg syns andre burde lese den om de liker romantiske og dramatiske bøker. Passende alder for denne boka kan være fra 5-7 klasse. Jeg mener at boka kunne ha vunnet selv om det ikke er sånn i mine øyne.

 287. Bokanmeldelse for Blyanthjerte

  Tittel: Blyanthjerte
  Forfatter: Elin Hansson.
  Forlag: Aschehoug
  Sider: Utdraget er kapittel 2, og er på 7 sider

  Hovedkarakteren i boken Blyanthjerte heter Liv. Hun har vært nært knyttet til farmoren sin som nå er død og bestevenninnen hennes Ida har flyttet. Liv innser at hun må finne nye venner.

  I utdrag av boka hører vi om at Liv blir med moren sin på restaurant der hun skal treffe kollegaen sin. Kollegaen har med sønnen sin som heter Frans. Frans forteller om hobbyene sine og Liv blir litt flau.

  Sjangere til boken er forelskelse. Og det er tydeligt at Liv er forelsket i Frans fordi hun sier ting som: <> Jeg likte jeg boken men det var ikke så mye forelskelse. Jeg syntes boken var litt forutsigbar og jeg fikk en tanke om hva som kommer til å skje. Ellers anbefaler jeg boken og gir den terningkast 4/6.

 288. boka er helt ok men den var overraskende den var bedre en jeg trodde
  den var gøy og lese ikke noen når jeg var liten ting så ganske bra
  sjangeren er romanse
  det var mye som fikk meg til og leve meg i
  som når Frans sa: Pappa fikk sparken fra jobben han hadde i USA, og det var jo ikke akkurat mange jobber å komme tilbake til i Stavanger, så derfor flytta vi til Oslo.
  det bare spennene og vite vor han har vert eller hva han har gjort
  boka starer med en beskrivelse
  boka bygger opp hva som kjær og hvor du er
  jeg føler boka er for 9+år
  det beste med teksten er at du får vite mer om personen og hva de har gått igjennom
  andre bør ja fal se om starten får deg til og ville lese mer så ja
  hittil ja den beste boka jeg har lest nå på bok sluker prisen men det kan skifte

 289. Jeg syntes boken boken var kjedelig for jeg følte at det ikke var noe spenning også syntes jeg det er feil at skal snakke opp vennen sin istedenfor seg selv hun burde heller snakke om seg selv og si ja til og bli med på skating og prøve og gjør det beste hun kan. men alt i alt 3/6 hvis du ikke liker mye spenning så kan dette være en bok for deg

 290. Anmeldelse til Blyanthjerte

  Blyanthjerte
  Av Elin Hansson
  2019

  Blyanthjerte er en bok om en jente som heter Liv som må bli med på en restaurant fordi moren skal møte en kollega med navn Anna og sønnen hennes Frans. Frans har blondt hår og grønne øyner, og når Liv ser Frans blir hun forelsket.

  Jeg syns boka er helt ok fordi jeg er ikke akkurat så interessert i sånne forelskelse bøker. For en jente fra 7 trinn og oppover kunne dette vært en ganske realistisk situasjon. Liv har det nok ganske kjedelig siden farmoren er død og bestevennen Ida har flyttet. Frans er veldig interessert i skating og surfing og liker å snakke. Begge synes det er irriterende at foreldre snakker om jobbene sine. Boka fikk meg til å tenke litt på hva jeg liker å gjøre. Utdraget slutter med at mor til Liv får høre at de snakker om skating og syns det er en god ide. For meg er boka ganske linær og helt ok. Ingenting var veldig spennende eller kjedelig.

  En helt ok bok.
  Passer nok mest for jenter fra 6. klasse og oppover.
  Jeg syns ikke helt den er så bra at den burde få superfinalist.

 291. Tittel: Blyanthjerte
  Forfatter: Elin Hansson
  Sjanger:Forelskelse

  Liv har vært knyttet til farmoren sin- så nært at hun liker fyrstekake,te og yatzy. Nå er imidleretid farmor død, og samtidig har Livs bestevenn flyttet. Liv innser at hun må finne seg nye venner.Men først skal hun med moren på restaurant får å møte en kollega og sønnen hennes.

  Jeg synes utdraget/boka er litt klein, men ellers var alt greit.Jeg synes den var litt spennende også. Det er alltid morsomt å lese om forelskelse/folk som er forelsket synes jeg.

  Jeg heter Anne og dette er Frans. Gutten som reiser seg ved siden av henne er høy og blond, nesa har en liten knekk på midten. Og han ser på meg med de grønneste øynene i verden.

  Æsj jeg blir nesten litt klein selv.Jeg liker å lese om kjærlighet så dette burde være midt i blinken. Jeg har lest bedre romaner/bøker om forelskelse, men blyanthjerte var ikke dårlig.Jeg synes også utdraget var litt dårlig. Det ble kjedelig etter hvert. Det burde være mer tullete ting i den fordi du er rar rundt personen/generelt når du er forelska. Ellers burde ingenting endres på.

  Hvis du liker bøker som er litt kleine er dette midt i blinken får deg.Den er også veldig lett å lese. Det er ingen vanskelige ord,men jeg er litt usikker på om jeg anbefaler denne boka.
  Små barn bør ikke lese denne boka fordi det er noe som de ikke vil ta på alvor.

  Terningkast:4

  Aldersgrense: 8+

 292. Blyanthjerte
  av Elin Hansson
  Sjanger: Forelskelse

  Boken handler om en jente som heter Liv med en som snakker med en som heter Frans.

  Boken handler mye om følelser, men Liv sier mye feil så da skjer det ting. Jeg synes boka var veldig mye prating, men Liv snakker bare noe, hun bare snakket mye om ting som ikke var sant det var som det rant ord fra tunga. Jeg syntes denne teksten var lang, men var lett og interessant. Jeg syntes boken var egentlig ikke så spesielt, men man kan lære og det kan skje på ekte så greit og vite det, men det var ikke så dårlig bok, men heller ikke så bra. Jeg syntes det var mye prating og det tror jeg dere er enig i.

  Jeg synes det er en bok som er litt rart, men det er så rart at alt hun sier er tull, så vis du
  synes det er noe for deg så er den anbefalt til deg. Jeg tror mange jenter liker boka, men vis du bor nærme Stavanger men et stykke unna så er det ikke så gøy, men ikke i anmeldelsene der så jeg mange fra klepp/kleppe kommune 😒men mange fra Stavanger sikkert bra, men Sandes, Øksnedvad , Jæren, Kverneland , Figgjo, Odda, Sola, Sokkendal og sånt blir kanskje litt lei seg. Jeg skrev litt om de stedene siden bestemoren min bor på Øksnedvad derfor.

  Terningkast: svak treer
  Læring: terningkast 5
  Mobbing mot de nærme Stavanger så: Terningkast 1 på det.
  For de som er fra/bor på Stavanger: Terningkast 4

 293. Liv har vært nært knyttet til til farmoren sin- så nært at hun liker fyrstekake,te og yatzy.
  Nå er hun imidlertid død,og samtidig har Livs bestevenninne flyttet.
  Liv innser derfor at hun må finne nye venner og at hun må prøve å være mer som andre på sin egen alder.
  men først blir hun med moren på restaurant for å møte en kollega og sønnen hennes😊

  jeg likte utdraget son passe fordi jeg ikke er så glad i og lese om romantikk og forelskelse men når jeg har lest litt vil jeg lese mer.
  den var litt interessant å lese om.
  hun var morsom. 🤣😂
  og jeg synes syn på hun siden hun mistet farmoren sin
  og på en måtte bestevenninnen sin.
  men jeg skule ønske det var litt mer ACTION
  😎
  utgitt : 2019
  sjanger: kjærlighet💖

  terningkast✨4

  alder 7-11😜

 294. Tittel: Blyant Hjerte
  Forfatter: Elin Hansson
  Sjanger: Forelskelse

  Boka var kul. Jeg liker liker sjangeren forelskelse.
  Boka var og litt mer ungdommelig enn de andre.
  Men det var noen ord som var vanskelig og lese i delen av utdraget.
  Boka er anbefalt til alle 7-10+
  Terningkast 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!! 💕💕💕💕😊😊😊😊❤😎

 295. BLYANT HJERTE
  Elin Hansson😊

  Utdraget:Liv sin farmor er dø og bestevennen til Liv har flyttet.Men først blir hun med moren på restaurant får å møte en kollega og sønnen hennes.

  Sjanger:Forelskelse😍.

  Min mening:Den var veldig bra.Den var også litt spennende .Jeg har veldig lyst til å lese hele boka.Jeg har lest en del god sånne her bøker.Den var også romantisk. Det jeg syntes var morsomt var at moren bare kanskje du også kan begynne på det Liv.

  Litt fra boka:
  —På andre siden av bordet har mamma og mora til Frans sluttet å snakke.
  -De har spist opp maten og har drukket opp vinnen
  – De ser nysgjerrig på oss.

  Avslutning:
  Jeg anbefaler denne til 7 år å oppover.
  Har veldig lyst til og lese hele boka.
  6av6.👍

 296. Tittel: Blyanthjerte
  Forfatter: Elin Hansson
  Sjanger: Forelskelse

  Det handler om en jente som heter Liv, som er med moren sin for og treffe en ny kollega av moren og sønnen hennes som heter Frans som er ca like gammel som Liv. Liv synes det er skikkelig vanskelig og snakke med gutter. I tillegg spør Frans om Liv vill begynne på skatekurs med ham og noen andre, men Liv kan ikke skate og er skikkelig redd for og falle.

  Jeg syns boka er helt ok. Det jeg syns er bra med den er at det er noen steder i boka som er litt morsomme som:
  – Kjører du rullebrett? Klarer jeg og få frem.
  – Rullebrett, sier Frans og ler.
  – Det er bare gamle damer som sier rullebrett.

  Jeg syns det er litt morsomt at Liv oppfører seg som enn voksen person eller litt gammel. Som at hun blir kalt minipensionist. Det er noen steder i boka som er litt kjedelige, den er lett og lese, men litt kjedelig. Denne boka var egentlig ikke min stil eller den falt ikke helt i smak for meg.😊

  Jeg gir boka 6 av 10.
  Alder:
  8-10+

 297. tittel:blyanthjerte
  forfatter:Elin hansson
  tema:forelskelse

  jeg likte ikke dete utrage siden jeg syntes ikke at det var spendene eller morsom ikke ambefalt terningkast:2

 298. Blyanthjerte var litt kjedelig og litt morsomt. Grunnen til at jeg synes det var kjedelig var fordi Liv og Frans bare satt og snakket, mens Liv satt og stirret på de ¨vakre¨ øynene til Frans. Det var på en måte ikke helt min stil, jeg er ikke så glad i å lese forelskelse. Det var litt morsomt fordi Liv sier så mye rart og bare er rar. Det likte jeg.

  Hvis du liker forelskelse, er dette noe for deg.
  Terningkast: 3 av 6.
  Sjanger: Forelskelse.
  Tittel: Blyanthjerte.
  Forfatter: Elin Hansson.

 299. Blyanthjerte bokanmeldels

  I denne boken leser vi om Liv, som skal på restaurant med moren sin fordi moren skal møte en av kolleagene hennes. Kollegaen har en sønn som heter Frans. Liv blir forelsket i Frans når hun ser de pene, grønne øynene hans. De begynner og snakke om skating så begynner Liv huske bestevennen hennes, Ida.

  Jeg liker ikke så godt romanse sjangeren men denne boken var veldig bra i denne sjangeren. Jeg likte selve handlingen i boken, og alt som skjedde i den. Det var gøy og spennende å lese det neste som skulle skje med Frans og Liv.

  Jeg syns Liv er en sjenert, men snill og en morsom jente. Frans kan være en som snakker mye eller en veldig populær person tenker jeg.

  Jeg gir denne boken terningkast 5/6 og jeg rekommenderer å lese denne boken.

 300. Jeg synes denne boka ikke var så gøy fordi at den ikke var så gøy og så og spennende og morsom . Jeg gir denne boka et terningkast 3 jeg anbefaler ikke denne boka.

 301. Denne boka handler om at Liv og Mammen gikk på en resturant. og Liv forelsket Frans. Så skal Frans lære Liv og skate og Mammen til Liv blir crasy. Jeg likte ikke denne boka terningkast 2/10 anbefaler fra folk som er 8 til 12

 302. Jeg syntes boken var sånn passe bra.
  jeg likte ikke så godt det utdraget for jeg forsto på en måte ikke. Jeg syntes det var mye av det samme.
  Terningkast: 3-4

 303. Jeg synes denne boka var sånn ok. Mange i klassen likte denne, men jeg er ikke så stor fan av kjærlighet. Den var litt morsom, men ikke så veldig.
  Jeg gir den terning kast 3.

 304. jeg synes denne boka var super fordi det var mye detaljer og litt drama jeg gir denne boka terning kast 6

 305. Jeg syntes denne boka ikke var så bra fordi det var ikke så morsom.
  var ikke min type bok og det jeg leste var det så lite som hente. Terningkast 2.

 306. Jeg likte boka for jeg er veldig gad i sjangeren forelskelser, og jeg likte at det var mye detaljer og romanse. Jeg vil si at denne boka er spennede og er noe jeg vill lese videre. Jeg gir denne boka ternng kast 6.

 307. jeg synes dennne boka er terning kast 3 fordi jeg hater kjælighet bøker men det som gjorde det til en 3 er når det ble morsomt. jeg synes denne boka er bra for de som elsker kjærliget bøker.

 308. jeg synes denne boka var spennene men ikke så morsom. Jeg gir denne boka en terning kast 4, jeg anbefaler denne boka.

 309. Jeg synes denne boka var passe bra fordi jeg liker ikke kjærlighets bøker mer fakta og tegneserier, men den var litt morsom, men ikke den beste boken jeg gir terningkast 3.

 310. Jeg synes boka var spennende og jeg vil vite hvordan det går videre. Klarer hun og skate? Den var morsom og gøy. Jeg anbefaler boka. Morene likte jobben deres. Terningkast 5.

 311. Blyant-hjerte handler om en jente som som har mistet farmoren sin og bestevennen har flyttet hun møter en gutt på kafen som er ungen til kolegaen til moren hun blir forelsket og vet ikke helt hva hun skall si til en gutt. Jeg synest denne boka var super fordi det var drama og den var litt trist jeg gir denne boka ternings kast 6

 312. jeg syntes at denne boken var helt ok. jeg likte hvor godt den var forklart og de små detaljene. jeg gir terning kast 4/6 🙂

 313. Jeg synes boken var gøy og jeg vil gjerne lese hele boken. Jeg anbefaler folk og lese denne boken. Terning kast 5

 314. jeg synes denne boka var brav fordi den var spendenne og gøy jeg liker ikek så veldig mye kjærlighet bøker men den var ok. jeg gir den en terning kast 4,5

 315. Boken handlar om ein jente som heiter Liv, hun var ikkje like kjekk, kul og søt som Frans.
  Boken handlar også om ein gutt som heiter Frans, han
  var veldig kjekk, kul, og søt.
  Han var blond og hadde di fineste øyrene som finnes.
  Farmoren som Liv var nert knytet til døde.
  Og bestevennen flyttet. Så nå har hun det vanskelig,
  Moren og Liv skulle gå på restaurang og møte ein kolega.
  Da di traff hun hadde hun ein gutt som var veldig kjekk, kul, og søt.
  Han spurte om hun ville blimed å skate men hun var litt usikker.
  Eg likte boken, den var bra fordi den handlar om Romantikk.
  Boken passer bra for folk som liker “romatikk”, og eg anbefaler den for både jenter og ——gutter. Anbefaler og for barn fra 10-12 år. Og gir den terning kast 4/5 bra bok!

 316. Hovdepersonen i blyanthjerte er ei som heiter liv. Hun og mora skulle treffe nokon som heiter Frans og mora, liv ville se i de kjempe grøne øynene men hun tørte ikkje.

  Eg syntes denne boka “blyanthjerte” var gøy eg ville anbefalt denne boka for mest jenter fordi den handlar om kjærlighet og sånt. Eg syntes denne boka var spendanes, men eg ville ikkje lest han fleire gonger eg vil bare lese den og se om han er gøy, den høres gøy ut. Hvis du liker kjærlighet bøker og sånt ville eg andbefalt boka til dere som liker det. Men eg har ikkje lest hele ennå men eg trur eg kommer til å like den kanskje.

  Eg vil gje denne boka terningkast 4 av 6. Den høres litt morsom ut og da:)

 317. Den rare boken

  Utdrag:Kapittel 2
  Sjanger:Forelskelse
  Elin Hansson

  Liv angrer mye på hun sa ja jeg skater.

  Jeg opplevde boka som ga ingen spenning i det hele tatt.
  De bare snakket.
  Du bare leser ord.

  Få spending i det da for du leseren mer i din historie.
  Hvorfor på en restaurant hva med surfing eller noe sånt.

  Hvis du hadde fått spending så hadde starten på kapittelet så hadde den sikkert vært bedre.
  Den som vant bokslukerprisen i fjor den ville få at leseren vil ikke stoppe å lese.

  Spending er nøkkelen på en god bok selv om det er helt annet sjanger.
  Det trenger ikke være så mye.
  Men nok!

 318. Vår klasse gav karakteren: 3
  Det vi meiner er bra med boka er at det er litt spennande å følge historia til Liv og Frans. Vi får lyst å vite meir. Det var brukt mange gode forklaringar og beskrivingar. Å få lese historia ut frå Liv sitt perspektiv var kjekt. Innhaldet i utdraget var fint og det kom fram mange tankar i teksten. Dei to ganske ulike karakterane gjorde det kjekt å lese. Vi synst boka var koselig og fin. Når sjangeren er forelskelse fekk vi også kjenne litt på følelsen «flau» når vi las den .
  Nokon synst at boka var klein nett fordi den handla om kjærleik. Det var også nokon som synst det var litt for lite som skjedde i utdraget. Då vart boka litt kjedeleg fordi dei berre snakka og var på restaurant. Litt for lite spenning for nokon sin smak.

 319. Blyant Hjerte

  Restauranten er full av folk. Servitørene svinser mellom bordene som humler i en blomstereng. En dame med kort hår reiser seg og vinker. Mamma vinker tilbake og tar meg i hånda. Hun leier meg bort til bordet akkurat som om jeg var en førsteklassing. Det brenner i kinnene mine.

  Teksten handler om drama og forelskelse.
  De viktigste personene i boken er Liv og Frans og Anne de er de som er mest brukt i boken.
  Handlingen foregår i skolen og ut for skolen.

  Denne boken er forelskelse og drama. Dette er ikke en fantasybok dette kan være en ekte historie.
  Dette minner meg om ingen filmer eller bøker.

  Min opplevelse og vurderingen

  Denne boken passa ikke til meg det var ikke nok spenning eller mystisk. Jeg syns at denne boken er for jenter og fra 4-5 klasse. Jeg gir den terningkast 2 fordi den passa ikke til meg det var ikke bra kjærlighet history.
  Bøker som koden overload og mange andre passer til fordi de har veldig bra spenning men denne boken kunne ha bedre spenning.
  Boken var og dårlig fordi den gjorde ikke meg hypa.
  Slutten av boken var bra men samtidig dårlig. Jeg er litt usikkert koffor slutten var dårlig men som jeg sa 100 ganger det var ikke bra spenning.
  Det eneste som er bra med boken er når de begynte med forelskelse delen fordi som jeg sa det var rart måten kjærligheten ble skrevet kanskje mer hype neste gang. Jeg syns at boken var skrevet lett lesa fordi Jeg forsto mange ting som ble skrevet.

  Jeg syns at boken sin svakhet er IKKE NOK SPENNING!

  Jeg anbefaler ikke gutter til å lese boken men eg kan anbefala den til jenter fordi forelskelse er mest jenter som er interessert i.

  Og det var min anmeldelse og jeg heter Zaeem.
  Hadde eg håper at dokke lærte noe.

 320. Jeg synes denne boka var kjedelig og ikke bra fordi i utdraget var det bare om frans fyren. De forklarer ikke hvordan jenta ser ut bare om frans. Boktittelen har blyant hjerte men ingenting av utdrage har noe med det å gjøre så jeg ble skuffet.
  Jeg anbefaler denne boka til ingen……
  Jeg gir den terning kast 1

 321. Det var en bra bok. Jeg syns den var kul og rar, men dere burde valgt et annet utdrag. Jeg anbefaler denne boka til de mellom 12 og 14 år.

 322. Jeg synes at boka var helt passe og at den boka passer til folk som liker bøker om kjærlighet. Sjangeren er kjærlighet så det betyr at den boka ikke er gøy,den boka var egentlig ganske mening løs liksom jeg skjønte boka men jeg likte den ikke fordi det var altfor lite spenning,det hadde vært bedre hvis de forklarte mer om Liv og Frans og hva som skjer/hva som komme til å skje mellom de.De burde he mer drama inni boka.
  Jeg anbefaler boken 7 til 9 åringer

 323. veldig dårlig!
  Vil ikke lese mer.
  Alt for mye imidlertid.
  Jeg skjønner ikke hvorfor den er med i bokslukeprisen
  Super kjedelig.
  Hvem liker noe sånt?
  Terningkast 1/6

 324. I dette kapittelet leser vi om Frans og LIv. Frans og Liv sine mødre er kollegaer og derfor møtes Frans og Liv på en resturang mødrene deres har tatt dem med på. Allerede ved første blikk synes Liv at Frans har fine grønne øyne.
  De begynner å snakke sammen om skateboard og blir enige om at de skal møtes og skate sammen.

  Jeg likte denne boken godt, men er ikke så glad i romanse sjangeren. Kapitellet var enkelt men kjekt og lese. Jeg likte godt selve handlingen i boken, og det var spennende å lese om hva som skulle skje mellom Frans og Liv. Jeg gir terningkast 4/6.

 325. Boka var god. Boka var lett lest og morsom. Den handler om ei jente som treffer en gutt som hun blir forelska i. Jenta i boka er ganske sjenert og føler selv at hun er gammeldags. Dette på grunn av hun har vært mye sammen med sin bestemor, som nylig døde. jeg gir den terning kast 4

 326. Jeg synes boka er egentlig litt kjedelig, fordi det er liksom ikke helt min stil. Jeg synes det kunne vært litt mer spenning og mindre romantikk. Men jeg likte en ting med boka, det var en gutt som het Frans. Han var morsom.

  Hvis jeg skulle gitt boka ett terningkast så ville jeg gitt den terningkast: 3

 327. Denne boken var god syntes jeg den hadde sjangere forelskelse og sel om jeg egentlig ikke likker det sjangere var denne boken veldig god.

  Jeg likte alle beskrivelsene boken hadde som <>

 328. blyant hjerte beskriver ting godt jeg liker måten de sier ting på en annen måtte og at du kan forstå det de sier. Jeg synes at boken blyant hjerte var gøy å lese og selv om jeg liker egentlig ikke forelskelse bøker syns jeg fortsatt at den var god og har veldig lyst til og forsette.

 329. Denne teksten skal handle om blyant hjerte.Dette er en fortelling om en jente som heter Liv. Moren til Liv skulle møte en kollega. Det skulle møtes på en resturang kollegaen hadde en gutt som heter Frans.Liv bestilte en veggie burger. Mens moren til Liv og kollegaen Snakket så snakket Liv og frans De snakket om masse ting som surfing og at begge flyttet fra et sted. Frans flyttet fra USA fordi at faren mistet jobben og han fant et jobb i Oslo.Liv begynte å snakke om Ida som var bestevennen til Liv.De snakket om skeit bord. Han spurte hvis hun ville vere med og hun sa ja.

  Jeg synes det er et bok som eg ikke like fordi at det er kjærlighet og eg like krim.
  Men de som liker kjærlighet bør lese dene fordi at den var bra men ikke min type.

 330. Min anmeldelse

  Blyanthjerte handler om Liv, som blir kjent med en kjekk gutt fra Stavanger som heter Frans. Hun blir umiddelbart forelska. Da han spør henne om hun vil lære å skate, blir det helt stopp for henne. Kommer hun til å bli med? Eller er hun for redd til å dumme seg ut til å prøve…

  Sjangeren er forelskelse.

  Denne boka minner meg litt om boka “Kalde føtter, varme hjerter” av Bjørn Arild Ersland pga kjærligheten og forelskelsen.

  Jeg synes denne boka var veldig gøy, jeg likte at Liv var litt flau, og stotret litt. Handlingen var lett å leve seg inn i fordi jeg synes forfatteren forklarte følelsene veldig bra, og jeg liker å lese bøker om kjærlighet. Jeg følte meg bundet fra starten. Jeg liker både Liv og Frans. Liv er sjenert, flau, og snill. Frans er snill, kjekk, og flink til å skate.
  Når Liv sier rullebrett, ler Frans. Han sier det er bare gamle damer som sier slik. Da sa Liv, ja, mamma pleier kalle meg mini-pensjonisten. Da tror jeg Liv hadde det litt morsomt, men det var nok litt flaut.
  Det var også nok ganske flaut da “mamma leide meg bort til bordet som en førsteklassing.”, og i tillegg var det en kjekk gutt der. Så jeg synes litt synd på Liv for å være helt ærlig.

  Så jeg likte denne boka veldig godt. Den var morsom, flau, og fin.

 331. Dette er en veldig gøy bok. Jeg gir den 9 av 10 ! Sååå gøy!! Jeg synes alle burde lese denne gøye boka! 🙂

 332. hei.
  kjempe kjedelig bok synes jeg.
  lite spenning dette er bøker for jenter, ikke gutter.
  håper du ikke blir altfor lei deg.

 333. Boken jeg skal snakke om heter blyanthjerte. Den handler om en kjærlighets historie og minner meg litt om en bok jeg har lest før som heter absolutt ukyssa. hoved persjonene i boken heter Anna og Frans

  Hva jeg synes om boken:

  Jeg synes boken var litt kjedelig fordi den handlet nesten are om en jente og en gutt som møttes på en resturan og som sitter og prater, så begynner Anna og bli forelsket i Frans.
  Men om du liker kjærlighetshistorier så anbefaler jeg deg den. jeg er ikke så glad i kjærlighetshistorier så derfor likte jeg den ikke.

  Oppsummering

  Det beste ved teksten var at de snakket litt om skateing og jeg liker skateing. Men det irriterer meg litt at de nesten bare satt på en resturan og pratet fordi det gjorde den veldig kjedelig. Jeg anbefaler ikke andre ti o lese den.

 334. Boka handla om Liv som skulle på resturant. På resturant møtte dei kolegaen til mora til Liv. Til slutt spør Frans om ho vil vera med å skate, men Liv trur det er kjempefarleg. Frans som er ungen til kolegaen var veldig kul synest Liv. Ho blei forelska i Frans med ein gong. Denne boka starta rett i ei handling. Sjangeret i denne boka er forelskelse. Eg synest ho var ganske lett å leva seg inn i sidan dei fortelte sånn at det var lett å forstå👍. Eg synestEg irriterte meg over at det handla om forelskelse. Eg likte ikkje denne boka så godt sidan ho var ganske kjedelig. Eg synest ikkje denne boka slutta brått. Denne boka bør ikkje bli ein av superfinalistene og denne må iallfall ikkje vinne sidan det er langt ofra fortjent. Denne boka var også veldig rar. Eg anbefaler denne boka for 8-11 år for dei som likar forelskelse. Eg vil gje denne boka terningkast 2👎🥱.

 335. Boka handlar litt om at ei jente som er forelska i ein gutt. Jenta heiter Liv👩🏼 og guten heiter Frans👦🏼.

  Eg synest at boka var heilt grei🤷🏼‍♀️ men eg kunne fått med litt mer av det på grunn av at den var litt rar🤪 og rar🤪 er favoritt sjangeren min.

  Eg liker ikkje serlig godt romantikk sjangeren men denne boka passer for folk som liker romantiske boker.❤️

  Dette er terning kast 3. kunne vert litt mer rart.🤪

 336. Tittel: Blyanthjerte
  Forfattar: Elin Hansson

  Boka Blyanthjerte handlar om ei jente som heter Liv.
  Hun skal på restaurant med moren sin og en kollega til mamma.
  Liv møter ein gut som hun synest at er pen og blir forelsket i guten.
  Det er ganske mangen løgne ord i teksten som foreksempel:
  Fyrstekake 2019, veggie-burger og mangen andre

  Eg synest at boka var bra med det er ikkje noe jeg liker.
  Eg anbefaler boka til folk som er glade i forelskelse.
  Eg gir terningkast: 2🙂👍

 337. Boka er ein forelskelse sjanger.
  Den handlar om Liv (hovudpersonen) som er forelska i
  Frans (2 hovudpersonen).di møtes på ein restaurang siden
  Mødrene møtes.

  Eg liker den ikkje. eg anbefalerden ikkje.
  Terning kast 2/10.
  Siden den har potensiale.
  Og derfor liker eg den ikkje☹️🙁

 338. Boka handlar litt om at ei jente som er forelska i ein gutt. Jenta heiter Liv👩🏼 og guten heiter Frans👦🏼.

  Eg synest at boka var heilt grei🤷🏼‍♀️ men eg kunne fått med litt mer av det på grunn av at den var litt rar🤪 og rar🤪 er favoritt sjangeren min.

  Eg liker ikkje serlig godt romantikk sjangeren men denne boka passer for folk som liker romantiske boker.❤️

  Dette er terning kast 3. kunne vert litt mer rart.🤪

 339. Teksten handle om ein jente som heiter Liv som skal til ein restaurant med moren sin og sønen til ein kollega til moren. Liv forelsker seg med ein gong dei snakket litt om livet til Frans i USA og skating. Liv skal plutselig begyne og lære seg og skate med Frans. Eg likte ikkje boka fordi den var om forelskelse.boka passer for folk som liker forelskelse.eg gir boka ternings kast 2.2🎃🙃

 340. Klassen likte den ganske bra på grunn av godt skrevet dialog. Utdraget var morsom! Elevene syntes den var spennende fordi de ikke visste hva Frans og Liv kom til å si videre. Nysgjerrige på slutten.

 341. Denne boka hadde mye bra, som foreksempel de flaue og stressende øyeblikkene som: Interessant at du snakker dialekt, sier jeg. Han ser ned.Å nei. tenker jeg. Kanskje det var en rar ting å si?😬. Også var det noen morsomme øyeblikker som feks: Kjører du rullebrett? sier hun og ser på ham. – Så spennende! Frans ser ned. Jeg ser at han sliter med å holde latteren tilbake😅🤭. Jeg syntes at boken både var romantisk og morsom, jeg skulle ønske at forfatteren skrev litt mer om hva som skjedde. Men, alt i alt gir jeg denne boken terningkast 4️⃣👍😇

  Arfff……..

 342. Jeg synes at boken var veldig kul og rar Fordi Liv elsker Frans Terningkast 4/10

 343. Jeg likte denne boken jeg syns det var gøy og lese denne boken fordi jeg kjente meg liksom litt igjen i boken jeg følte liksom at jeg var han gutten jeg syns liksom at han var så lik meg.
  Jeg ville nok lest hele boken, jeg vil gi denne boken terningkast 5. Denne boken er en bok jeg anbefaler til mange andre som liker kjærlighetsbøker men jeg tror faktisk denne boken kan passe andre som ikke er så interessert i kjærlighet.

 344. Eg syns boka var helilt ok den va liksom ikkje kjedelig men ikkje noe serlig bra heller:)
  Eg ville heller at de skulle fortelle litt mer om Liv og ikje om kor mye moren snakker med hun andre,kanskje forklare litt mer om Frans.

 345. jeg synes det er en morsom bok. jeg kjenner meg igjen i noen av de situasjonene. jeg gir denne boken terning kast 6-10. jeg vil anbefale denne boken for 10-14 åringer. den var romantisk.

 346. Boka handler om Liv og Frank som møtes for frøste gang. Frank er modig og liker sport som skating os surfing. Liv er litt mer av den forsiktige typen og elsker Frank.

  Denne boken handler ganske åpenbart om forelskelse. jeg er ikke så glad i den sjangeren og heller ikke denne boken men, det som er kult med boken er at den ha så mange kule setninger som får deg till å tenke på en annen måte som for eksempel: «Det føles som om jeg har spist et helt glass med chili»

  Dette er langt ifra favorittboken min
  terningkast: 3

 347. Jeg syntes boken ikke hadde så mye spenning så jeg ville likt der for likte jeg ikke boken så mye. Men hvis du liker bøker om forelskelse så er dette boken for deg.
  Terning kast: 3

 348. Utdraget handler om at liv er på resturant med moren for og møte en kollega og sønnen.
  Liv blir med engang forelsket i han.

  Jeg likte ikke utdraget fordi det ikke skjer noe i det.
  Jeg leser dessuten ikke denne sjangeren.

 349. Jeg synes den er kjedelig anbefales til 5 til 4 trinn ikk til 6 til 7 trinn.
  Jeg liker ikke den

 350. Jeg syntes Blyanthjertet ar grei. Kunne kanskje valgt en bedre del av boka for å få deg mer interessert i å lese resten. Det var litt morsomt at Liv blir kalt en ‘minipansjonist» på grunn av veien hun oppfører seg, og det er fordi hun var bestevenn med farmoren før hun døde. Hun er blitt litt ensom ettersom farmoren er død og bestevennen har flyttet bort. Liv er på en resturant med mammaen sin, fordi mammaen skal møte en kollega. Moren har fortalt at kollegaen har en sønn som hun kan møte. Jeg liker at side Liv er liksomen minipansjonist, kan jeg tenke meg hva hun ser ut som. Kollegaen og sønnen hennes går inn døra og han blir beskrivet som høy, blod og med skikkelig grønne øyer. De introduserer seg selv, og han heter Frans. Liv kjenner at hun rødmer det øyeblikket hun sier navnet sitt. Resten er ikke så viktig, men Liv har tydeligvis ingen ANELSE hvordan hun snakker med gutter. Det er litt pinlig, men er fortsatt greit å lese. Blyanthjertet er et klok navn for boka, fordi da må du tenke på hva det betyr. Jeg tror det betyr et hjerte som knuses enkelt, at det er skjørt og svakt. Vil anbefale til de som liker romantiske bøker. terningkast 3/6

 351. Jeg er ikke særlig glad i bøker som dette, fordi jeg liker ikke romantikk så godt. Det var og litt trist hvordan farmoren døde, og hun hadde ingen andre venner utenom venninna som flytte. Jeg kunne føle at hun følte seg litt flau når hun var med Frans, moren og moren til Frans. Hun ble jo forelsket, så hun bablet bare om mye forskjellig. For eksempel om bestevenninna si, Ida. Ifølge hva jeg forsto, var at hun ikke vill fortelle om Ida fordi hun ville ikke at han skulle bli sjarmert. Plutselig skulle hun bli med på «rullebrett». På slutten sa hun; «En ulykke kommer sjelden alene» som forvirret meg litt fordi jeg ikke forsto. Jeg gir utdraget terning kast 4/6.

 352. Jeg syntes Blyanthjertet ar grei. Kunne kanskje valgt en bedre del av boka for å få deg mer interessert i å lese resten. Det var litt morsomt at Liv blir kalt en ‘minipansjonist» på grunn av veien hun oppfører seg, og det er fordi hun var bestevenn med farmoren før hun døde. Hun er blitt litt ensom ettersom farmoren er død og bestevennen har flyttet bort. Liv er på en resturant med mammaen sin, fordi mammaen skal møte en kollega. Moren har fortalt at kollegaen har en sønn som hun kan møte. Jeg liker at side Liv er liksomen minipansjonist, kan jeg tenke meg hva hun ser ut som. Kollegaen og sønnen hennes går inn døra og han blir beskrivet som høy, blod og med skikkelig grønne øyer. De introduserer seg selv, og han heter Frans. Liv kjenner at hun rødmer det øyeblikket hun sier navnet sitt. Resten er ikke så viktig, men Liv har tydeligvis ingen ANELSE hvordan hun snakker med gutter. Det er litt pinlig, men er fortsatt greit å lese. Blyanthjertet er et klok navn for boka, fordi da må du tenke på hva det betyr. Jeg tror det betyr et hjerte som knuses enkelt, at det er skjørt og svakt. Vil anbefale til de som liker romantiske bøker. 3/6

 353. Jeg synes boken var bra fordi den hadde humor og den var litt spennende og romantisk. Men romantiske bøker er ikke akkurat for meg men den var bra å lese. Jeg vil gjerne vite hva som skjer videre.

 354. Jeg synes boka bra fordi den hadde humor og den var spennende og vil gjerne vite hva som skjer videre. Jeg synes at det var synd til Liv fordi farmora hennes døde og bestevenninna hennes flyttet. Anbefaler boka til dem som liker humor og romantiske bøker. Gir terningkast 4/6

 355. Jeg likte blyanthjerte veldig godt for jeg liker bøker som er romantiske. Jeg tror Frans blir forelsket i Liv når de øver på å skate. Det var veldig morsomt når Frans holder inne latteren fordi mammaen til Liv sier » Kjører du rullebrett?» fordi man sier skate, det er bare gamle folk som sier rullebrett, haha. Men jeg anbefaler denne boken for de som liker humor og romantikk. Jeg gir denne terningkast 6/6.

 356. Jeg likte utdraget fra boken ok, det er kanskje ikke en bok for meg. jeg ville anbefalt denne boken for folk som liker skating. terningkast 2/6

 357. jeg synes boken var bra fordi den hadde humor og den var litt spennende men også litt romantisk. romantiske bøker er ikke akkurat så veldig for meg men den var bra å lese. jeg vil gjerne vite litt mer om hva som skjer videre.

 358. jeg synes dette utraget var litt annerledes enn de jeg har hørt, men det var bra og veldig morsomt. jeg likte å høre et som var morsomt og litt rart og når hun løy til han om forskjellige ting. anbefaler denne boka for de som liker humoristiske bøker. Jeg gir den 5 av 6

 359. jeg likte ikke boken fordi jeg er ikke fan av romantikk men den var litt morsom og veldig rar. jeg synes boken passer til dem som liker romantiske bøker anbefales 9 til 12 år terning kast 2

 360. Blyant hjertet.
  Den var dårlig det var ingen action eller spenning.
  Den ga ingen mening og var dårlig.
  Terningkast 1 mer action og spenning.
  Jeg liker bøker med action og spenning.
  ……..

 361. Blyant hjerte
  den sugde de bare han har grønne øyner omg!!!!!
  han er så hot!!!!
  Jeg bare blander litt cola med is kubene med sugerøret
  og moren hennes sier liksom du kunne begynt på skating
  hun bare nei! jeg komme til og skade meg selv ånei!!!ånei!!!
  liksom stop og være en drama queen

 362. Det var ingen action og det var ingen ting om en blyant. det var ikke noe gøy, det var kjedelig og ikke gøy.

 363. Bokanmeldelse-
  Det jeg synes personlig er at boken var kjedelig,for mye “Grønne øyene” det var ingen action. Altfor Mye romantikk og det var en god bok men det gjidde ingen mening at boken het “Blyant hjerte” fordi det hadde ikke noe stabbing i hjerte med blyant eller noe så jeg rater den 1-10 gir jeg den en 3 sorry. Anbefales ikke kjedelig null action osv-

 364. Blyant hjertet.
  det var ingen action eller spenning.
  Den ga ingen mening
  Terningkast 1 mer action og spenning.
  Jeg liker bøker med action og spenning.

 365. Boken var dårlig. Den var ikke spenene og kjempe kjedelig. Terning kast 1!!!!! Det gjir ingen mening at boken heter blyant hjerte

 366. Hei. Jeg synes den hadde vært bedre vist det hadde hatt spendin. Og uten spending var den ikke noe gøy. Så jeg gir den en terningkast en.

 367. Blyant Hjerte
  Den var kjedelig og dårlig..
  Det var ingen action og dreping.
  Det var Ingen spenning heller.

  Terningkast 1

 368. Jeg likte ikke denne boken så bra! Den trenger mer spenning mer krim og skyting liksom! Jeg er ikke så stor fan av romantikk… Det må være litt skummelt!

 369. Denne boken var ikke akkurat den type bok jeg liker fordi det var ikke så mye spenning med boken:( Jeg har ikke lest hele boken men dette er hvert fall min mening ettersom det jeg har lest. (Terningkast: 2/3)

 370. Denne boken var ikke akkurat den type boken jeg liker fordi det var ikke så mye spenning med boken 🙁 jeg har ikke lest hele boken men den var litt kjedelig ettersom jeg har lest.
  (terningkast: 2/3)

 371. Boken var gøy og morsom! Jeg syns det trenger kanskje litt mer action. Men overalt syns jeg at det var en bra bok!

 372. den var dårlig Jeg liker ikke romaner.det eneste som var bra var at det var skeiting.
  terning kast to.

 373. jeg likte ikke denne boken så mye fordi at de ikke hadde gjort den morsom synes jeg det er sikkert andre som synes den var bra men jeg synes ikke det

 374. halla

  denne boken var ikke for meg.
  det er for jenter tror eg.
  lag bedre bøker og mer spening

 375. denne boken hørte gøy ut😅jeg kunne godt å had lest helle boken😀og jeg liker jo og skate🛹 så denne boken kunne jeg had lest👍ternings kast🥳5🎲

 376. Denne boka er litt for flau til å engang eksistere.
  😅😰😰🙄🙄
  Plus jeg liker ikke forelskes bøker. 👎

 377. Boka handler om en jente som heter Liv som blir forelsket i en gutt som heter Frans.❤️
  Liv er hovedpersonen i boka.
  Vi kjenner ikke noen bøker filmer serier eller spill som er lik boken. 📚
  I begynnelsen av boken døde farmoren til Liv, men da ble Liv forelsket i Frans.
  Boken startet ikke rett på og griper ikke tak i oss.
  Den utvikler seg veldig rart.🤪
  Den er lett og lese, det er ikke så mange vanskelige ord.
  Du burde kanskje lese den hvis du liker romantikk og forelskelse og hvis ikke anbefaler vi den ikke.👍

  Terning kast 2

 378. Det var en super bra bok den var morsom, spennende og det var mye beskrivelse noe jeg synes er bra det var en perfekt bok for meg jeg vil gjerne lese hele boka og jeg anbefaler den til alle som liker romantikk😀👑 jeg levde meg inn i boken når jeg hørte utdraget det er den beste boken jeg har hørt hittil ❤️📚jeg elsker sånne bøker som dette det var mit i blinken for meg det er min favoritt bok selv om jeg ikke har lesten men det var nokk med og høre dette utdraget for om elske den🤩 jeg elsker at den har så mye detaljer og den er helt fantastisk📚📚📚📚❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤩🤩👑

 379. Jeg syntes boken var ganske kjedelig men noe ganger var den litt bra derfor gir jeg den terning kast 2/6

 380. Jeg synes boka var veldig gøy og lit rar også men du børe lese denne boka vist du liker brae bøker!!!🤪🤪🤪

 381. Blyanthjerte var kjedelig. Det var ikke spennende å lese om to personer som møtes å begynner å snakke om skateboarding.Terningkast 0,001/6

 382. Blyant-hjerte handler om en jente som heter Liv. Farmoren til Liv død får ikke så lenge siden. En dag blir Liv men på restorgante med moren hennes og en kollega og sønnen hennes. Da møter han Frans en høy blond gutt med de grønneste øyne.

  Når jeg leste bokn la jeg merke til at det var bra beskrive, jeg følte situasjonen hun var i. Med at moren hennes snakker som en foss og at hun ikke vet helt hva hun skal si.

  Det var spennende å lese om da hun snakket med Frans og da hun ikke visste om hun ville lære å skate.

 383. Jeg synes at boken var bra. Boken var bra fordi den var skrevet på en måte som var lett å forstå. Det jeg ikke synes var så bra var at de sa og gjorde de samme tingene på ny og ny

 384. DE GRØNNE ØYNENE

  Boken heter Blyanthjerte.
  Forfatter er Elin hansson.
  Forlag Aschehoug.
  Sangeren er Forelskelse.

  Teksten handler om en jente som heter Liv og en gutt som heter Frans.
  Liv er annerledes og snakker mye med seg selv. Frans liker å surfe og skate.
  Teksten har mange språklige bilder her er et eksempel “- servitørene svinser mellom bordene som humler i en blomstereng.” Det er mye morsomt og rart i teksten for eksempel at moren til Liv og moren til Frans akkurat snakker om molekylærbiologi. Det er morsomt at Liv kaller seg selv en mini pensjonist.

  Det bra med teksten er at man får høre hva Liv tenker for da føler jeg at jeg er Liv. Jeg liker også at de beskriver ting i teksten for eksempel da Liv tenkte “ Det er de grønneste øynene jeg har set de har på en måte en gnist i seg. Jeg synes teksten er spennende fordi jeg liker at Liv snakker med seg selv fordi det gjør jeg og noen ganger så jeg kjenner meg igjen.Jeg liker boken fordi den forklare ting og detaljer.

  Det som ikke er så bra med teksten er at jeg synes ikke titelen på boken paser til teksten og de kunne fortalt litt mer om hvordan Frans ser ut men ikke alt for mye fordi jeg synes det er spennende og kunne tenke litt hvordan personene ser ut selv.

  Jeg syns boken er lett og lese fordi den beskriver mye av det som skjer.

  Jeg synes boken passer for 10 og oppover.
  Jeg vil gi teksten terningkast 5 men titelen terning kast 3 fordi titelen var fin men jeg synes ikke den passet til teksten.

 385. boka var bedre enn jeg trodde, jeg vil gjerne lese resten av boka. jeg synes hunn var ganske klein i starten. jeg gir utdraget 5/6

 386. Boka var bra. Jeg likte boken fordi den var litt morsom. Det var morsomt at ho var en minipansjonist. Men det var litt mye romantikk i den. Jeg har litt lyst til og lese resten av boka:) jeg gir den ternings kast 4.

 387. Blyant Hjerte.
  Av Elin Hansson,
  Sjanger: Forelskelse.

  Jeg likte ikke boka så mye det var litt kjedelig og litt kleine ting.🥱¨
  Frans hørtes ut som en grei dude men litt rar og, Liv var helt grei men fortsatt VELDIG Frans-gal😒
  Litt gøy at det var litt engelsk i tektes, og at Frans hadde bodd i LA, og at Ida hadde flytta til bodø, fordi det er veldig close til hvor jeg bodde før.
  Jeg syntes at folk som liker å lese kliss og klass burde lese den!🥵

  Ternigkast 2-6
  😍🥰
  Cornelia 11år❤

 388. Boktittel: Blyanthjertet
  Forfatter: Elin Hanssen
  Sjanger: Forelskelse

  Jeg liker boka fordi, det er en som hetter liv hun er litt rar. og er veldig glad i bestemoren hennes til og med så glad at hun liker te og fyrstikks kake. men så døde bestemoren. og liv skjønte at henne måtte og bli normal men først så skal hun og mamma møte en kollega med sønnen sin som hetter France.

  De som liker forelskelse
  og kanskje 5.klasse og 6.klasse og 7.klasse.

 389. Navnet på boken er blyant hjerte.
  Forfatter Elin Hansson.
  Sjanger kjærlighet ❤
  Jeg likte ikke boka fordi jeg liker mer spenning.
  Jeg anbefaler denne boken til dem som liker kjærlighet.
  Boken handler om en som heter Liv.
  Liv sin bestemor har død og bestevennen har flytta til Bodø.
  Men Liv er forelsket i en som heter Frans han har så fine øyne.
  Terningkast 2 av 6.

 390. Blyanthjerte Elin Hansson
  Det er forelskelse. Den var helt ok fordi jeg er ikke helt i den kjæreste alderen så jeg skjønner ikke helt åsen Liv har det men jeg tror det er vanskelig. Jeg hadde blitt flau. den var spennende. Jeg er ganske siker på at det kunne skjedd på ordentlig. Jeg syntes syn på ho fordi farmoren som hun var så mye med døde å at beste venen flytta. Jeg tror hun overdriver lit med at hun kommer til breke nakken jeg tror hun blir god. Jeg anbefaler den til de som liker sånn eler har det sånn som liv

 391. Tittel: Blyanthjerte.
  Forfatter: Elin Hansson
  Sjanger: Forelskelse.

  Liv og moren hennes skule møte en kollega av moren på restaurant. Rett før hadde bestemoren død og bestevenninna hadde flyttet. Kollegaen het Anne og hadde med seg en gut som hett Frans.
  Jeg likte ikke boka. For mye snakking. Jeg synes det var Ok beskrivelse av Restauranten.
  Terning kast 1 av 6. Anbefaler den til de som liker/er forelsket.

 392. blyanthjerte av Elin Hansson
  sanger forelskelse.
  jeg likte boka sånn passe, jeg ble lit flau av noen sener i boka men noen av de var lit gøye.
  Jeg synes boka var lit gøy fordi det var lit blandet dialekt, og en sene kjører du rullebrett.
  Jeg synes også at boka var trist fordi bestemora var dø og bestevennen hadde flytta til Bodø. Boka passer til alle i 5 Klasse og noen i 6 Klasse. Jeg gir terningkast 3. Fra Charlotte 11 år

 393. Blyanthjerte av Elin Hansson.
  Sjanger: forelskese💕
  jeg synes boka er sånn passe,men den var lit flau🤐
  jeg synes bokka er gøy noen sener for eksempel kjører du rulebret. sa mamman til Liv.
  Den bokka handler om at mamman til liv tar med hun på resturang.
  Der skulle mamman til liv møte kolegan sinn med sønnen.
  Liv bled forelska med en gang hun så frans inn i øynene.
  Liv rødmer med en gang.
  Det skjer mye forelskese i denne boka.
  Jeg gir terning kast 4/6🎲.
  Jeg synes dene boka passer for de som liker å lese om forelskese💕.
  Lerke 11år

 394. Blyanthjerte
  Sjanger: forelskelse💚🧡
  forfatter: Elin hansson
  Denne boka handler om Liv som har mista bestemoren og bestevennen har flytta og da skal Liv på Cafe med mora og en kollega. Da møter Liv , Frans . Hun blir forelska hun ser in i det grønne øynene og blir helt rød i ansiktet. Frans skater.
  Jeg synes boka var dritkjedelig og jeg ville ikke lest den. Og jeg liker egentlig denne sjangeren men denne boka var bare kjedelig. Men det er min mening. Jeg anbefaler til mellom trinne. Terning kast 2 av 6.

 395. blyanthjerte
  forfatter: Elin Hansen
  sjanger: forelskelse
  Jeg liker ikke denne boka fordi jeg liker ikke sjangeren forelskelse. men jeg syntes synd på liv som mistet en ven og bestemoren sin. Men jeg likte at de brukte rare ord. jeg synes den passer for alle som liker den.
  Jeg gir den 2 av 6(●’◡’●)😄

 396. Blyant hjerte
  Av Elin Hansson 👧👧/sjanger forelskelse💕
  Jeg likte ikke så godt boka.
  Jeg likte ikke boka fordi den hadde ikke så mye spenning og jeg er ikke så glad i forelskelse men det er nok andre. jeg syntes den passer bra for folk som liker kjærlighet og kanskje for jenter. Jeg syntes ikke den passer til folk som liker tegneserier🐱‍👓 terningkast 3/6
  Larissa 11 år

 397. Bokas titel: Blyanthjertet
  Forfater: Elin Hansen
  Sjonger: Forelskelse

  Jeg liker ikke denne boka (hater den) Liv sin bestemor har død og beste venninnen har flytte. Hun vil få nye venner så hun blir med mammaen sin på en resturan for og møte en kollega som har et barn. Denne boka er skikkelig klein og den er romantisk. Sånne bøker hater jeg så sy syk mye. Uansett jeg synes ihvertfall at den er for jenter. Jeg synes denne boka er Dog s**t. 1/10 👎👎👎

 398. Jeg synes boka var fin. jeg hoper at forfatteren skriver mer fordi denne boka var bra.

  Jeg hoper at det er flere som likte boka.

  Jeg hoper at blyanthjerte vinner bokslukerprisen å alle andre priser som forfatteren melder seg på.

  Jeg tipper at alle andre bøkene er minst like bra.

 399. Dårlig. Men det er min mening. Forelskelse er ikke min greie. Men et aent navn hadde vert bredere.

 400. Boken er rar og jeg er ikke så glad i kjærlighetsbøker. Jeg gir boken 4/10, passer til jenter 9-13 år

 401. Jeg anbefaler den for 11-åringer.det handler om at en jente er knyttet til farmoren sin.
  Og det båndet mellom dem fikk henne til å like masse nytt og rart.men hun døde og jenta ble lei seg og samtidig flyttet bestevennen hennes.da kjønte liv at hun må få seg nye venner og et nytt liv.

 402. Jeg syntes denne boka var fantastisk, den var spennende og annerledes fra de andre, jeg vil anbefale denne boka for de som syntes dette er vanskelig, og så tror jeg det er mange som har kjent på dette før. Den minner meg om da jeg var mindre og ikke brydde meg om hva jeg gjorde. =3

 403. Boka handler om forelskelse. Jeg likte boka fordi de tok fram Stavanger. Jeg gir boka terningkast 4. Jeg anbefaler boka for 5. klasse og oppover.

 404. Boka var bra men litt slow. Den forklarte mangen flaue øyeblikk og jeg kjente det. The end

 405. Forfater:Elin Halson
  Forlag:Aschehoug
  Utgivelsesår:2019

  Liv og moren skulle møte en kolega og sønen Frans. Og Liv blir forelska i Frank og ho seier mangen pinlige ting. Til slutt for ho det til å høra som om at ho vil gå på skating.

  Eg anbefaler den til 10-12 år.

  Eg gir den 3/6

 406. Jeg er ikke så veldig glad i sånne bøker. Jeg syns det er på en måte litt ekkelt. Jeg er mere glad i å lese bøker som handler om eventyr osv. Jeg gir boka terningkast 2/6

 407. Boka passer best for jenter kanskje. Det er bare jenter som er hovedpersonene. Det som er dumt er at boka var litt kjedelig fordi den bare handlet om forelskelse.

 408. mathias 7 klasse : den var veldig col det var sykt gøy når de pratet om skate så veldig nice terningkast 7 av 6 😁😁😁😁😁

 409. Jeg syns den var morsom 😂 jeg føler den er for 10+ 😁 jeg gir terningkast 6 👍

 410. Boka blyant hjerte er en bok om forelskelse. Boken handler om en person blir forelsket i en annen. Jeg synes ikke boka var så bra siden jeg liker bedre action bøker.
  Terningkast: ⭐⭐

 411. Boken handler om Liv og Frans. De møtes på en resturant fordi mødrene deres kjenner hverandre. Liv begynner å få følelser for Frans men de snakker sammen. Jeg likte ikke boka særlig mye. Boken var ikke dårlig skrevet men det er bare ikke helt min smak i bøker. Men hvis du liker å lese om kjærlighet så passer denne boken helt sikkert for deg.

 412. Blyant hjerte er en bok om Liv som blir forelsket i Frans. Jeg likte ikke denne boka så godt det var liksom ikke mitt tema. Jeg gir den en terningkast 3. Jeg anbefaler den til de mellom 8-10 år. Jeg synes den var kjedelig og ikke så spenene.

 413. Denne boken handlet om kjærlighet. Jeg synes den er kjekk og jeg kunne ha lest den men jeg liker mer krim. For meg så blir den litt kjedelig men det er en bra bok. Jeg anbefaler denne til unge mellom 9-12. jeg gir den trenings kast 3.

 414. Boka handler om en jente som heter Liv som blir forelska i en gutt som heter Frans
  og de snakker og blir skjent med hverandre.

 415. Jeg syns boken syntes ganske spennende.Jeg har lyst og lese videre på den. Jeg likte boken fordi det hørtes kjempe gøy ut. Jeg gir terningkast 4/6

 416. Boka handler om en jente som heter Liv som blir forelska i en gutt som heter Frans

 417. Boken var bra men det hadde vært bedre hvis det var mindre språkelige bilder fordi jeg føler at de har overbrukt de.
  Jeg hadde anbefalt den for folk som er intreressert i kjærlighet og sånne ting.
  Jeg gir boken en ternigkast 3.

 418. Jeg syntes boka var veldig bra og jeg kunne tenkt meg og lese videre. Passer for jenter og gutter 10-13 år. Terningkast 6

 419. Jeg synes denne boka var ganske dårlig. Jeg ville anbefalt den til folk som liker å lese om romantikk. Jeg gir denne boka et terningkast 2.

 420. Jeg syns at utdraget var ganske kjedelig fordi den ikke handlet veldig mye om kjærlighet. Jeg har lest boken og jeg syns at boken hadde minst kjærlighet i der utdraget var. Jeg ville også ha likt utdraget mer hvis de beskrevet litt mer om hvordan hun så ut. Jeg syns at utdraget også var kjedelig pågrunn av at de snakket nesten bare om skateboard, hvordan Frank så ut og litt om maten.

  Jeg anbefaler denne boken til de som liker litt kjærlighet. Mens for de som liker bøker med mye kjærlighet eller de som liker action-bøker bør de velge en annen bok.

 421. Denne boka er det stort sett jentene som liker…..og en gutt. De andre guttene synes dette er noe kliss.
  Den er bra fordi forelskelse er bra, det er bra å lese om forelskelse og den er morsom og rar.

  Den er ikke så bra fordi gutta bare ikke liker slikt.

 422. jeg synes den var litt for typisk.
  jeg føler liksom at alle sånne bøker er helt like.
  det er liksom 1000 bøker som handler om at en ny gutt begynner i klassen som hun liker og så dummer hun seg ut.
  men viss man ikke tenker på at det er 1000 andre bøker som er nesten helt like så var boka ok.
  selv om jeg ikke har lest hele boka bare så tror jeg ikke at jeg gidder siden utdraget var dårlig.
  jeg gir den terningkast 2

 423. Bestemoren til liv er død og bestevennen hennes har flytta, nå må liv få et liv liksom, men først må hun på restaurant med morens kollega og sønnen hennes. Hun legger merke til de grønne øynene hans og forelsker seg. Gutten heter Frans. etter en stund begynner de å snakke og liv finner ut at han skater eller «kjører rullebrett» som liv sier.
  Så han er kul og hun er rar. jeg burde kanskje være skuffa, men etter alle de andre utdragene er jeg faktisk ikke det. En rar jente forelsker seg i en kul gutt. Har du kanskje hørt noe sånt før? tenkte meg det! Terningkast 1/6

 424. Denne boken handler om at moren til Liv har en kollega som de skal møte på en restaurant, og sønnen hennes. Når de er på restauranten så ser Liv sønnen til kollegaen til moren hennes. Når hun hilser på Frans så klarer hun ikke å slippe hånden hans, hun kjente at noe var annerledes.

  Dette er en romantisk, litt morsom og kanskje litt kjedelig bok.

  Jeg syntes boken var bra, men den var også ganske kjedelig innimellom. Syntes også boken var ganske klein.
  Boken var ganske kjedelig fordi det ikke er akkurat min type bok. Den var klein fordi de skjedde sånne kleine scener, sånn feks » Du er løyen, sier han og tar en slurk av glasset sitt.» De bruker litt rare ord.

  Syntes det var litt overraskende at hun ble forelsket med en gang hun så han, uten å vite personligheten hans.
  Men alt i alt var boken ganske bra.

  Jeg gir den terningkast 3/6.

 425. Boken «Blyanthjerte» handler om at liv har vært nært knyttet til farmoren sin – så nært at hun liker fyrstekake, te og yatzy. Nå er imidlertid farmor død, og samtidig har Livs bestevenninne flyttet. Liv innser derfor at hun må finne nye venner og at hun må prøve å være mer som andre på sin egen alder. Men først blir hun med moren på restaurant for å møte en kollega og sønnen hennes. Jeg personlig mener at boka var ganske kjedelig. Du kan syntes den er kjempebra men jeg likte den ikke så godt. Sjanger på boken er forelskelse. Grunnen til at jeg syntes at boken var kjedelig er fordi at jeg syntes den kunne hat lit flere bilder og lit mer action. jeg gir den trenings kast to. Til dere som liker boka ikke se på denne anmeldelsen som ned snakking, jeg liker ikke boka men dere kan like den så godt som dere vil 🙂

 426. Denne boken er så bra. Jeg liker at det er bitte litt romantikk der(eller at hun ble litt forelska). Den handler om at Liv Carlsen som skal være med moren sin med på en restaurant for å møte en kollega som har en sønn. Liv for ikke til å stoppe å se inn i de grønne øynene hans.😏

  Sjangeren er jo romantikk selfølgelig. Den er veldig spennende og jeg kjenner med igjen i noen av situasjonene. Den er litt flau men mest litt sånn morsom. Det er helt soleklart at den boken skal jeg låne.☀️

  Jeg liker eller boken fordi den beskriver mye om hvordan det ser ut på restauranten og på bordet med maten. Blir nesten litt sulten…..

  Jeg lurer veldig på om Liv kommer til å begynne å surfe og hvordan det kommer til å gå med det. Jeg syntes boken var morsom spesielt denne setningen’’kjører du rullebrett? Så kult!”

  Jeg likte boken veldig og anbefales til alle. Gir terningkast 6/6.👌

 427. «Jeg merker med en gang at noe er annerledes. Jeg klarer ikke å slippe blikket hans. Jeg har sett en del gutter i løpet av barneskolen, men aldri noen med så grønne øyne. Pene øyne. Sånne øyne som du liksom ikke blir lei av å stirre inn i.»

  Det var overraskende og bra at hun ikke var så veldig skjernert.:)

  Med en gang jeg leste dette merka jeg hva det handlet om. Da syns jeg at boka begynte å bli litt spenende.
  Dette er en romantikk bok.

  Blyanthjerte var en ganske bra bok syns jeg. jeg syns denne boken passer fint for folk i vår alder men tror nok mange jenter liker den bedre en gutter. Dette utdraget syns jeg har vært det beste til nå. Jeg kunne gjerne tenkt meg å lese hele boken. Syns også den var litt kjederlig siden det eneste jeg leste var om han gutten henne var forelska i så jeg syns kanskje at det burde være flere handlinger i boken, men jeg vet jo ikke hvordan boken fortsetter så det kan hende den blir litt mer inntresang vidre i boken. Jeg syns den var ganske bra. Jeg syns den var 4/6

 428. Boka handler om Liv. Liv har tilbragt mye tid med farmoren sin så hun liker ting gamle folk liker. En dag skal Liv og moren på en resturang der skal de møte en venn av moren og sønnen. Liv syntes at han er kjekk og vet ikke hva hun skal si.
  Gutten vil lekre Liv og skate men hun er redd for og skade seg.

  Sjangeren er kjærlighet.

  Personlig syntes jeg at boken virker ganske kjedelig, fordi det var ikke noe aksjon, men den kan passe for andre.

  Forfatteren var flink til og sette ord på følelser, og å forklare utseende.
  Feks «Gutten som reiser seg ved siden av henne, er høy. Blond. Nesa har en liten knekk på midten. Og han ser på meg med de grønneste øynene i verden.»

 429. udraget til `blyant hjerte` var egentlig ganske dårlig og kjedelig, siden da Liv skulle møte Frans så ble det ganske kleint og bare ikke min type bøker, men jeg annbefaler denne til folk som har det vanskelig å sovne siden den blir mann trøtt av jg sovna nesten da vi hørte på utdraget i timen

 430. Boka handler om Liv. Liv har tilbragt mye tid med farmoren sin så hun liker ting gamle folk liker. En dag skal Liv og moren på en resturang der skal de møte en venn av moren og sønnen. Liv syntes at han er kjekk og vet ikke hva hun skal si.
  Gutten vil lekre Liv og skate men hun er redd for og skade seg.

  Sjangeren er kjærlighet.

  Personlig syntes jeg at boken virker ganske kjedelig, men den kan passe for andre.

  Forfatteren var flink til og sette ord på følelser, og å forklare utseende.

 431. Det er en jente som heter liv som er på en restauranten de var i var full med mennesker inkludert en venn som moren til liv har kjente og hun hadde med sønnen sin, liv syntes at han er kul og vet ikke hva jeg skal si og nå er ikke jeg en som liker kjælighet bøker så den får terning kast 2.

 432. Denn var bra og morsom. Håpe alle liker denne boken! 😀 😎👍^_^

 433. Utdraget av boken «blyanthjertet. Det hanldler om en som heter liv som skal på kafé ,ed moren sin og med to andre. Han som kommer heter Frank og liv syns han er veldig fin. De begynner og snakke sammen om hva de liker og gjøre. Liv finner ut at Frank skater og nå skal Frank lære liv og skate. Jeg likte ikke boken fordi den var ikke så gøy og nesten ingeting skjedde.
  Jeg ville ikke lest boken selv.
  Takk for meg

 434. Blyant hjertet var en ganske bra bok syns jeg. jeg syns denne boken passer fint for folk i vår alder men tror nok mange jenter liker den bedre en gutter. Dette utdraget syns jeg har vært det beste til nå. Jeg kunne gjerne tenkt meg å lese hele boken. Syns også den var litt kjederlig siden det eneste jeg leste var om han gutten henne var forelska i så jeg syns kanskje at det burde være flere handlinger i boken, men jeg vet jo ikke hvordan boken fortsetter så det kan hende den blir litt mer inntresang vidre i boken. Jeg syns den var ganske bra. Jeg syns den var 4/6 🙂

 435. Den var bra og morsom. håper alle liker den! :D😎Terningkast 10%10

 436. vi anbefaler denne boken, den var veldig spennende og morsom. vi vil gjerne lese denne igjen, vis vi skal ta terningkast sier vi 5-6 hade på bade 😊😎✌💕

 437. Jeg synes det var en morsom bok. Det var mye romantikk. Frans var rar og morsom. Jeg gir denne boka terningkast 5.

 438. Jeg synes boka var fin og lese og at man kunne se at det handla om følelser. men ikke helt min type bok,

 439. Jeg synes at den ikke var så bra, fordi jeg liker ikke romantiske bøker. Jeg gir den terning kast 3. 😎😋😜

 440. den var helt grei jeg har lest bedre bøker men den var morsom jeg gir terning kast 4.

 441. Den var veldig morsomt, jeg fikk veldig lyst til å få meg den når den kom ut. Jeg gir den terning kast 5. Den mangler bilder og jeg liker mest tegneserier. Men ellers er det en topp bok. Jeg anbefaler for 10 til 15 år.👌😊🤞

 442. Jeg syntes denne boken var veldig fin og romantisk. jeg gir den terningskast 6. Jeg gir den terningskast 6 fordi jeg syntes dette var en veldig fin bok og lese. Jeg anbefaler denne til alle😊❤

 443. jeg likte boken den var morsom frans var litt rar og morsom 8 av 10

 444. Jeg synes den boken er kjempe morsom jeg liker bøker som er morsomme og med romantikk.

 445. jeg syntes den var morsom vil gjærne lese hele boken ambefaler den de som er 10 år ir den terningkast 6

 446. jeg syntes den fantastisk for den var gøy og dem fikk fram alle følsene hennes jeg gir den terning kast 6 for jeg elsker den

 447. Det er delte meninger blant guttene om denne boka, noen liker den ikke i det hele tatt og vil ikke lese den. Andre mener den kan være et alternativ. Jentene synes i stor grad at noe av utdraget var morsomt, spesielt de gamle ordene Liv sier, men hadde valgt andre bøker før denne.

 448. Jeg likte ikke denne i det hele tatt, beklager men den var kjedelig og ikke en bok jeg vil lese igjen, det var ingen bilder i det lille vi leste nå, vis det hadde vært bilde det (som er litt morsomt) Jeg liker ikke bøker som det ikke er bilder i eller bøker som denne. Jeg beklager veldig men jeg må si meningen min. Dette er en bok jeg ikke vil lese ferdig.

  Men jeg kommer til og gi den terningkast 3, fordi den minner meg om favoritt boken min fra da jeg var liten, jeg husker desverre hva den heter. Men ja den gir boken pluss poeng fordi ble glad når jeg ble mint på den boken. Jeg tror denne boken passer for folk på kanskje 5-7 år fordi Adrian (lillebroren min) hadde elsket den og han er ca på den alderen.

 449. Bokanmeldelse
  Boka heter Blyanthjerte.
  Forfatter: Elin hansson

  Denne boka var spennende og lett å lese og den handler om foreskelse som jeg da liker og lese ok nok om hva jeg syntes og over til hva boka handler om.
  Boka handler om en jente som heter Liv og hun var veldig glad i farmoren sin så hun pleide og drikke te og spille yatzy med hun, men for ikke så lenge siden døde farmoren hennes og det var kjempe dumt og ikke nok med det bestevennen hennes har nettopp flytta til Bodø og denne dagen skal Liv på resturang med mamman sin og en kolega av mamman og barne til kolegan til mamman som heter Frans i hvertfall Liv blir kjempe foresket i Frans hva skal hun gjøre nå?

  Jeg gir boka terning kast seks, boka passer for femteklasse og oppover.

 450. Blyanthjertet handler om en jente som er veldig knyttet til farmoren sin, hun liker fyrstekake, te og yatzy. Nå er farmoren død og bestevennen hennes har flyttet. Så hun må finne seg nye venner. Men først blir hun med moren på restaurant for å møte en kollega og sønnen hennes.

  Jeg syns den var veldig spennende. Jeg har veldig lyst til å lese hele boken. Fordi den virket veldig klein men også bra. Og jeg har veldig veldig lyst til og finne ut av hva som skjer med Liv og Frans.

  Jeg likte hvordan Liv skrøt så mye av vennen sin, men så tenker hun at hun ikke burde ha sagt det. Og jeg likte bare hele boken. Så jeg gir den terningkast: 6!!!!!!!

  Ja, jeg ELSKET denne boken jeg syns den var så bra!

  PS: Jeg likte ikke navnet Frans

 451. Boken handlet om at en jenta var forelsket i en gutt som het Frans. De snakket med hverandre og Liv bare dummet seg ut.. Det eneste Liv brydde seg om var øynene hans. Liv sier at hun kan skate hun og siden Frans kunne det, Frans spør om de skal skate sammen men.. Liv er veldig redd for og skade seg.
  Jeg synes boken var morsom og det var gøy og lese da hun jenta bare tenkte at hun sa noe dumt hele tiden sånn at det ble kleint. Men jeg er ikke så veldig glad i å lese om forelskelse osv.. I tilegg var det litt rart at det eneste hu jenta brydde seg om var de fine grønne øynene til Frans.

 452. Jeg synes boka var sånn passe bra fordi den var morsom, men jeg synes liksom romantik er bra men på en måte ikke så bra fordi jeg synes det er litt kleint å lese om liksom, men ellers så var den ganske bra. Jeg synes denne boka passer bra for folk som liker romantik. Jeg ga boka terningkast 4:)