Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Det er bare kjærlighet

Sverre Henmo Gyldendal 2016

Livet til Jonathan er ikke bare kjærlighet. Han blir plaget av den voldsomme storebroren sin, og en dag kommer også bestevennen hans, Axel, innom med et vanskelig dilemma.

Til middag er det gryterett med kjøttdeig og ris. Trym forteller om en i klassen som har startet en organisasjon for alle som har vært bortført av ufoer. Ingen er så morsom som Trym. Jeg ler så jeg får kjøttdeig ut av nesa. Trym sier at jeg er disgusting, og sparker meg i kneet under bordet, mens mamma ler og gir meg et tørk fra rullen over bordet. Akkurat da ringer det på.

Vi har faste plasser rundt bordet. Mamma sitter på enden, og Trym og jeg sitter på hver vår side ved vinduet. Vanligvis ser jeg alle som kommer, men dette har jeg ikke fått med meg.

«Det er i hvert fall ikke til meg», sier mamma og blir sittende. «Åpner du, Trym?»

Det er helt unødvendig å si det, for han er allerede halvveis gjennom stua. Det slår meg at det er ganske sjelden noen ringer på. Det er høst, og når utgangsdøra blir åpnet, kommer det kald luft helt inn på kjøkkenet. Både mamma og jeg sitter stille mens vi forsøker å høre hvem det er, men det er ikke mulig å høre noe før Trym sier «vent litt». Han sier det helt rolig og høflig, så det er sikkert til mamma likevel. Han kommer tilbake til kjøkkenet.

«Det er noen jenter som spør etter deg», sier han og setter seg.

Han ser ikke på noen av oss, men det må være meg han snakker til. Jeg rødmer når mamma ser på meg. Later som om alt er helt vanlig, mens jeg skyver stolen fra bordet og reiser meg. Tørker meg rundt munnen med hånda. Kjenner at jeg får litt saus på den, slikker det av og gnir meg en gang til. Det eneste jeg klarer å tenke, er at det kan være Alina. Hun flyttet hit for to år siden, og etter det har alle vært forelsket i henne. Hun er så pen at hun har vært med i en reklame for håndvesker. På bildet står hun med ryggen til og smiler over skulderen. Med langt, lyst hår og blått hårbånd. Som om bildet er tatt i gamle dager.

I fjor kom hun og to andre jenter i klassen og spurte etter meg, men det var bursdagen til Trym, så jeg kunne ikke gå ut. Nå er de endelig her igjen, og denne gangen er det ingen som har bursdag. Jeg gnir meg rundt munnen en siste gang og putter hendene i bukselommene før jeg går til utgangsdøra med et hjerte som synes gjennom genseren.

Utenfor på hellene står tre personer. Lyset rekker ikke helt fram til dem, så først gjenkjenner jeg bare Axel. Han står mellom to stykker som er mye større enn ham. Det er som om lyset bare når halvveis opp på dem. Hadde det ikke vært for at Axel smiler bredere enn jeg har sett ham gjøre noen gang før, ville jeg trodd han var tatt til fange.

Så ser jeg hvem de andre er også. Det er Savannah og Liva. To bestevenninner vi havnet i klasse med da vi byttet skole. De er nest og tredje høyest i klassen, men han som er høyere enn dem, har en hjerneskade og må ta piller for ikke å bli fem meter høy, så det teller ikke helt.

«Hei, Jonathan. Blir du med ut og finner på noe?»

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2016/2017. Derfor har vi nå fjernet resten av utdraget.

593 anmeldelser av “Det er bare kjærlighet

 1. Boken var grei. Men eg tror ikke helt det var min greie. Eg syns ikkje den var så spennende og ville ikkje kjøpt den. Men kanskje du som liker sånne bøker liker den. Terningskast: 3

 2. Svært få likte denne, kan det ha noe med at kjærlighet er et ikke tema?

 3. Jeg syns boka burde ha vært mye mer spennende.Jeg syns boka var veldig dårlig.Jeg er ikke en fan av kjærlighetsbøker.Jeg ville ikke ha lest videre av denne boka.

 4. (Det er bare kjærlighet) handler om en gutt som heter Jonathan. han drev å spiste middag så begynte han å le så kom det ut mat av nesa så sa broren: du er disgusting. så sparket broren hans i kneet. Så kom Alex til Jonathan med to jenter. De jentene spurte om han hadde lyst å leke ute med dem. Jonathan sa ja. Alex sa til Jonathan at jeg har blitt sammen med Savannah. Jonathan sa gratulere.

  Jeg syns at boka var så bra fordi den hadde så mye kjærlighet og det liker jeg godt.
  jeg likte når Alex spurte hun jenta som heter Liva om hun hadde lyst å bli sammen med Jonathan. Jeg likte ikke når han sa til Liva om hun ville bli sammen med Jonathan også ble boka ferdig, Sjanger til denne boka er ungdom.

 5. Forfatter: Sverre Henmo

  Sjanger: Ungdom

  Anmeldt av: Mathilde Kristiansen

  Det er bare kjærlighet handler om Jonathan og vennen hans Axel. Livet til Jonathan er ikke bare kjærlighet. han blir plaget av den voldsomme storebroren sin, og en dag kommer også bestevennen hans, Axel, innom med et vanskelig dilemma. Axel vil at Jonathan skal bli sammen med Liva men Jonathan vil ikke, men sier ja etter at Alex maste.

  Jeg syntes synd på Jonathan fordi han måtte bli sammen med Liva bare fordi vennen hans Axel skulle få være sammen med Savannah. Boken var litt teit fordi det var ganske mye masse gåing og nesten hele utdraget handlet om at Axel og Jonathan diskuterte om Jonathan kunne bli sammen med Liva sånn at Axel kunne være sammen med Savannha. Jonathan var også veldig snill som ble sammen med noen han ikke likte for vennen sin. Kunne kanskje vært litt mer om hvordan de så ut og hvor gammel de var. Jeg tror kanskje jeg kommer til å lese boken fordi jeg lurer veldig på hva som kommer til å skje med Jonathan. Boken var ikke helt sånn som jeg hadde sett for meg. Jeg syntes utdraget var passe bra.

  Jeg anbefaler denne boken mellom 10 og 16 års alderen og for de som liker bøker som har kjærlighet i seg. Jeg likte boken spesielt godt fordi Jonathan gjorde noe han egentlig ikke ville for bestevennen sin, Alex, skyld. Jeg gir denne boken terningkast 3.

 6. jeg synes at boka var rar og klein fordi lærerne var i samme rom som oss når vi hørte på den. Jeg vet ikke om jeg anbefaler den eller ikke, sååå…… 50/50. Den var rar ass. shamener, lol ,#:)

 7. Teksten handler om en gutt som heter Jonathon. En dag sitter han og spiser med moren og broren, Trym. Så ringer det på døren og der står det to rare jenter og kompisen til Jonathon, Axsel. De lurer på om han vil bli med ut. For Jonathon og familien er det veldig uvanlig at det ringer på. Axsel forteller at han har blitt sammen med en av de to jentene Savannah. Axsel er veldig glad for at han er sammen med henne, men hun vil ikke være sammen med Axsel vis Jonathon ikke er sammen med venninnen Lisa. Det har Jonathon ikke lyst til men han gjør det for Axsel sin skyld. Sjangeren er ungdom.

  Jeg synes at teksten var spennende å lese fordi det var lett å føle med på hva som skjedde. Jeg synes at forfatteren har beskrevet personene veldig bra og det gjør det lettere å forestille seg personene. Boken var veldig detaljert som fikk meg til å føle at jeg selv var i boken. Jeg synes egentlig at Jonathon ikke burde si ja til Axsel. for å være sammen med Lisa, vis han ikke er interessert i henne. Jeg blir nysgjerrig på og vite hva som kjer videre. Dette er en bok jeg vil forsete å lese mer av og jeg anbefaler denne boken her til folk mellom 10-14 år.

 8. Utdraget fra boken «det er bare kjærlighet» handler om en gutt som heter Jonathan og bestevennen Axel. En dag når Jonathan sitter å spiser middag med moren og broren Trym ringer det på og det er Axel sammen med to store, høye og rare jenter. Når Jonathan blir med ut forteller Axel at han er sammen med Savannah,den ene jenta men at han bare kan det hvis Jonathan blir sammen med Liva, den andre jenta. Jonathan sier OK men skal slå opp neste dag.

  Sjangeren er UNGDOM
  jeg syns at det var veldig godt beskrevet. Det var et litt pinlig tema. Det beste ved boka er at den er lett å leve seg inn i. Det verst ved boka er at det er en litt klein bok. Jeg syns at utdraget var passe spennende. Hvis jeg var Jonathan hadde jeg ikke blitt med ut. Jeg gir dette utdraget terningkast 3.

 9. Bokens navn: Bare kjærlighet
  Sjanger: Ungdom

  Utdraget handler om en gutt som heter Jonathan. En dag sitter han og spiser middag med familien sin. Så ringer det på døren, og der står to rare jenter fra klassen og kompisen hans Axsel som lurer på om han vi lvære med ut. Axsel forteller Jonathan at han har blitt sammen med en av jentene, Savannah. Axsel er veldig fornøyd med og ha blitt sammen med henne, men Svannah vil ikke være sammen med Axel hvis ikke Jonathan blir sammen med bestevennen Liva. Dette har ikke jonathan lyst til men men blir sammen med henne for og hjelpe Axel. Dette er starten på noe spennende.
  Boken var veldig spennende og lese, fordi det skjedde noe som kunne kjedd i virkeligheten. Det tokk litt tid før jeg kom ordentlig inn i boken, men når det ringdte på døren ble jeg fort veldig fort med i boken og lurte på hvem som kom. Jeg ysnes at forfatteren hadde vert veldig flink med beskribvelsene av Liva og Savannah som gjorde at det ble lett og gøy og se de for seg. Jeg ble litt irritert over at Jonathan ble sammen med Liva som han egentlig ikke likte. Jeg ble veldig nyskjerrig på og vite mere om hva som kommer til og skje videre i boken. Jeg vil virkelig annbefale denne boken og det er virkelig en bok jeg vil lese resten av.

 10. Utdraget «Det er bare kjærlighet» handler om Jonathan som får et vanskelig dilemma av bestevennen, Axel.
  Sjangeren er ungdom.
  Jeg synes det er dårlig gjort av Axel og Savannah å tvinge Jonathan å bli sammen med en han virkelig ikke liker. Det er utpressing.
  Og det å bli sammen med en å slå opp dagen etter vil jenta/gutten bli lei seg og da blir du en player (å leke med andres følelser). Hadde jeg vært Savannah eller Axel hadde jeg ikke tvunget BESTEVENNEN min eller bestevennen til kjæresten min til å bli sammen med en jeg vet han ikke liker. Men til de som liker litt rare ungdom/kjærlighetsbøker så annbefaler jeg denne boken.
  Jeg er ikke så glad i kjærlighetsbøker eller ungdomsbøker generelt, men jeg gir denne boka/utdraget 7/10.

 11. Utdraget handler om Jonathan som sitter å spiser middag med moren og broren Trym, og deretter ringte det på, det var to jenter og kompisen hans Alex. De ba ham bli med ut. Sjangeren er Ungdom.

  Jeg synes boken var litt kjedelig, men den var også litt bra synes jeg. Jeg synes måten de beskrev personene og også måten hele boka var skrevt på var litt morsom. Jeg synes selve handlingen i boka var litt kjedelig og rar. Jeg ble litt overrasket over at Jonathan måtte bli sammen med Liva, en han ikke hadde interesse for, bare så kompisen hans Alex kunne være sammen med Savannah. Da jeg leste la jeg merke til at det var skrevet med litt korte setninger, noe jeg tror jeg likte. En bok jeg er litt usikker på om jeg likte, men tror jeg vil anbefale denne boka, det kommer litt an på hva slags bøker du liker. Terningkast: 4

 12. Det er bare kjærlighet handler om en gutt som heter Jonathan som sitter ved middagsbordet med moren sin og broren Trym. Det ringer på døra og der står vennen Aksel og to jenter. De spør om han vil være med ut. Han blir med ut og når de har gått litt sier Aksel at han har fått kjæreste.
  Sjangeren er ungdom
  Jeg syntes boken var kjedelig fordi det var en bok som var vanskelig å leve seg inn i og handlet ikke om så mye. Det var fortalt litt som om forfatteren ville bare at vi skulle høre og skjønne hvordan personene var.
  Jeg anbefaler ikke denne boka

 13. Morsom! og rar i positiv og negativ betydning.

 14. Slutten var spennende, realistisk fortelling, den var morsom, flere vil lese hele boka.

 15. Jeg syntes at boka var bra 4 i terning kast anbefales til de som liker kjærlighet

  Sammendrag av Det er bare Kjærlighet

  Det er gryterett til middag. Trym forteller om en organisasjon hvor alle er blitt bortført av ufoer. Trym sier at jeg er disguesting og sparker meg i kneet under boret. Vi har faste plasser, mamma på enden, jeg og Trym sitter ved vinduet. Det ringer på og mamma spør Trym om han kan åpne døra, men det var unødvendig. Trym var allerede halvveis der gjennom stua, så sier Trym at det er til meg. Jeg tenker at det er Alina fordi at hun flyttet hit for to år siden, hun er så pen at hun har vært med i en reklame for håndvesker. Hun og to andre jenter i klassen spurte etter meg men det var Trym sin bursdag, men denne gangen er det ingen som har bursdag. Jeg tørket meg rundt munnen og stappet hendene i bukse lommene. Jeg ser ut der står det tre personer halvveis lyset opp jeg kjenner igjen Alex etter gliset hans. Så ser jeg Savannah og Liva de er de nest og tredje største i klassen, men den høyeste har hjerneskade og må ta piller for å ikke bli fem meter høy. Alex spør om jeg vil bli med ut, jeg ser på gliset til Alex og det ser ut til at han har en hemmelighet. Alex har tynne bein og lange i forhold til resten av kroppen, han flyttet hit med mora og søstera mens faren ble igjen i Belgia. Det er mye underlig med denne situasjonen hvorfor er Alex sammen med to jenter, og hvorfor hadde de ikke sendt melding før de kom. Savannah var tykk og har slappe hår krøller, Liva er hakket tynnere men på en måte tung å stor, begge er ca et hodet høyere enn Alex. Alex sier at jeg må komme ut og han trekker noen meter vekk fra døra, vent litt jeg blir med sa jeg. Jeg tar med jakka på veien, når vi passerer postkasse stativet kom jeg på at jeg glemte telefonen min hjemme. Vi så inn vinduene til folkene i gata noen satt i trusa og lærte hunden triks, andre satt foran tv eller pc-en. Det er morsomst og se etter Gundersen han går i truse og lærer hunden sin noen triks. Det spennende er å se inn hos Frank. Storesøstera driver alltid med yoga ting men i dag er hun ikke der. Hva skjer spør jeg når vi kommer til hovedveien men jeg snur meg og ser at Savannah og Alex holder hånd. Først så innbiller jeg at det er kulden men så ser jeg faktisk at de holder hender. Idiotisk gå med Alex og de rareste jentene i klassen. Når jeg hadde gått ti meter snur jeg meg og så sier Alex at han og Savannah er sammen. Gratulerer sier jeg så bra. jeg vet ikke hva jeg skal følge opp med. Liva og Savannah ser oss over skulderen og jeg ser blikkene deres. De ligner to store, tunge kropper. Jeg angrer på at jeg ikke ble igjen hjemme. Alex spør meg om jeg kan bli sammen med Liva, så sa jeg hva sa du. En bil kommer og lyser jakka mi opp. Jeg sier at dette er det dummeste jeg har gjort. Hvorfor skal jeg bli sammen med Liva fordi Savannah sa det for at vis vi skal bli sammen. Alex sier at jeg kan slå opp i morgen vi trenger ikke si det til noen engang, vi har vært beste venner helt siden vi flytta hit. Jentene har også gått fra andre siden av skolen plz sa Alex og jeg sa greit til slutt.

  Jeg syntes boka var bra
  Anbefales til de som liker Kjærlighet
  Utdraget var greit og morsomt

 16. boka var ganske morsom. Jeg syntes forfatteren beskrivet de to jentene ganske godt. Da vi leste la jeg merke til at forfatteren ikke brukte » sa»etter en setning

  jeg anbefaler denne boka til folk med humor

 17. veldig rar og ekkel.
  Boka passet ikke helt for meg
  terningskast 1. 🙁 😐 😐 😐 😐 😐
  🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 18. Jeg synes denne boka var ganske kjedelig. Kanskje det er fordi jeg liker fantasy og krim bedre, så… terningast 2.

 19. boka va ikke så spenanes så æ likte ikke bok sassssssssssssssssssssssåååååååååååååååååå

 20. Jeg synes denne boka ble veldig kjedelig. Kanskje fordi det eneste vi fikk høre om var at de gikk langs en vei og jeg liker krim og fantasy.
  Terningkast 2

 21. Denne boka var ikke så spenndene og den hadde ikke så mye spenning.

  Terningkast: 2

 22. Boka var veldig bra. Den var morsom og hadde gode beskrivelser. Forfatteren var god til og beskrive de to jentene. Når jeg hadde lest boka kjønte jeg hvorfor det var en dør på forsiden!

 23. Jeg synes boka var morsom, men litt rar. Jeg hadde nok ikke lest hele boka.

 24. Denne boken var ikke så spennende og det var ikke helt min stil. Den hadde gode beskrivelser da.

 25. Den va litt rar og morsom.
  men osså litt klein
  terninkast:6!
  anbefales for 12 å oppover
  min stemme om boken er: SUPER
  i tillegg hadde den gode beskrivelser

 26. Jeg syntes den var morsom men også litt kjedelig. Det var også ganske gode beskrivelser.

 27. Den var litt kjedelig men også morsom 😛 Jeg fikk ikke så lyst til og lese boka B) Det var gode beskrivelser da 😉 Terningkast 3

 28. Den var litt kjedelig men også morsom 😛 Jeg fikk ikke så lyst til og lese boka B) Det var gode beskrivelser da 😉

 29. Jeg synes denne var litt kjedelig, fordi den ikke er min type.
  liker bedre grøssere, krim og spenning.
  terning kast 2.

 30. Jeg synes at denne boka var bra. Den var ganske morsom men ikke min stil. Det var virkelig kjempe gode beskrivelser av miljøet og av personene. Jeg har lyst til å lese denne boken.

 31. Boka var bra. Som det står på forsiden høres den ikke gøy ut ok litt ekkel men den var bra! Jeg skulle ville lese hele boken! Boken hadde også gode beskrivelser!

 32. Jèg synes boka var bra beskrevet men ganske kjedelig. Jeg vil ikke anbefale og lese boka.

 33. Den var litt kjedelig. Jeg fikk ikke lyst til og kjøpe boka. Men forfateren hadde gode beskrivelser.

 34. Denne boka var litt rar og det var litt frekt av vennen til Jonathan å si at han måtte bli sammen med Liva bare så han og Savannah kunne være sammen!
  Og jeg liker ikke så godt kjærlighets bøker!
  Terningkast 2!

 35. Jeg synes boka var rar og veldig kjedenig.
  Det var ikke noe drama og ikke noe særlig gøy å lese.
  Det jeg syltes var gøy var at han ler så mye at han får kjøttdeig ut av nesa. 🙂
  Jeg likte ikke da Axel tvang Jonatan til å bli sammen med Liva. 🙁
  Jeg liker ikke sælig godt kjerlighets historier.
  Terningkast 2

 36. Den var litt rar men litt morsomt også. Jeg likte spesielt Axel sitt dilemma jeg hold på og le meg i hjel da Axel fortalte dilemmaet sitt. Herningkast 5. Jeg lurer på hvordan det det går. Kunne gjerne lest hele boka

 37. Jeg synes at boka var bra og vil gjerne lese resten.
  Den var litt rar siden at han måtte bli sammen med Live
  For at Savannah skulle bli sammen med Axel.
  Den var bra men jeg vet ikke hvorfor den var bare bra.
  Jeg likte den men e veit ikke hvorfor.
  Jeg anbefaler den for gutter og jenter
  terningkast 5

 38. Blir hun jenta Axel er sammen med bare sammen
  med han hvis Jonathan blir sammen med Liva?! DET ER SPRØTT!
  Og rart! Og litt frekt!
  Likte ikke boka så godt. Fordi den var rar og
  ikke så veldig kjærlighetsfull som jeg trodde 🙁
  Terningkast 3 🙂
  men jeg likte den også fordi jeg fikk noen hakeslepp.

 39. Jeg synes boken var kjedelig, men litt morsom. Boken hadde lite spenning og jeg liker spenning, jeg synes det var lett å få et bilde av Savanna og Liva. Jeg er litt nysgjerrig på hva som skjer vidre, Terningkast 3

 40. Vi syns at boken var kjedelig fordi det var lite handling i den. Den handlet om kjærlighet, det syns vi ikke er så spennende. Vi ble overrasket over at de ble raskt kjærester, og at Jonathan ble tvunget til å bli sammen med Liva. Boken hadde mange ufine kommentarer og beskrivelser av personene. Det var for mange personer å forholde seg til.

 41. Vi synes denne boka virket morsom, men det var litt rart at Jonathan ble sammen med Liva når han egentlig ikke hadde lyst.

 42. Jeg synes utdraget var morsomt, komisk og litt merkelig.
  Det var ganske rart, egentlig…
  Terningkast 3

 43. Ungdomsbok, derfor treff den ikkje så godt elevar i 6.klasse. Boka er lett å lese fordi ho har enkle ord.

 44. Eg synest boka var dårleg. Den var litt kjedeleg og ei av dei raraste bøkene. Eg ville ikkje lest boka. Eg liker ikkje kjærlighet, men eg liker komedie.

 45. Denne boka kan eg tenke meg å lese sjølv om den verkar litt jentete. Men eg likte når Axel pressa Jonathan til å bli saman med Liva. Det var også gøy da Trym sparka Jonathan fordi han lo så mykje at han fekk kjøttdeig gjennom nesa.

 46. Eg synes boka var bra. Eg har litt lyst til å sjå kva skjer vidare. Eg trur eg ikkje har lese nokon av bøkene til Sverre Henmo, men han var flink til å skrive. Eg såg for meg korleis dei såg ut og kva som skjedde.

 47. den var litt morsom da han sa at en måtte ta piller for å ikke bli fem meter høy!=)

 48. jeg synes ikke boka er bra, den passer ikke for meg. Jeg er ikke en sånn jente som liker kjærlighet, jeg liker ikke sånne type bok og gir da terningkast:[4]. Hilsen Meg…

 49. jeg syntes boka var veldig morsom, jeg liker egentlig ikke sånne her bøker. men denne likte jeg faktisk. jeg trodde det skulle handel om en jente men det handlet om en gutt,
  jeg vil vite om han slår opp med henne neste dag eller så får han dårlig samvittighet å ikke gjør det. terningkast 5

 50. den var veldig morsom fordi det var en gutt som var sammen med med to jenter.
  en som var høy og tjukk og en som var rar. boken handler om kjærlighet og humor
  terne kast 4

 51. boka var litt kjedelig

  men det var gøy nå r det kom kjøttdeig ut nesen

  TERNING KAST 3

  TOAST HAR VÆRT HER

 52. den var passe bra. TERNING KAST 1

 53. Jeg synes boken var litt bra fordi broren var veldig morsom. Den var også litt dårlig fordi de tvinger han med ut. Og jeg synes den var veldig rar fordi han skal være sammen med en han ikke vil være sammen med. Litt kjedelig fordi det handlet bare om kjærlighet. Boka kunne vært mer morsom viss det var litt mer spenning.

 54. Den var OK og litt spennende. Jeg gjør denne boka terning kas 3???

 55. Boken var ikke min type. Alt handlet om de jentene og det mest spennende da det kom kjøttdeig ut av nesa.?

 56. Boken var litt kjedelig siden den bare handlet om kjærlighet. Også gikk de bare rundt og snakket.

 57. Det er bare kjærlighet av Sverre Henmo 🙂
  Det handlar om at Jonathan og Axel som er bestevennar. Jonathan blir ofte plaga av den voldsomme storebroen sin. Trym er lillebroren til Jonathan. Trym, Jonathan og mora et middag. Plutseleg ringer det på døra. Trym opnar «Det er noen jenter som spør etter deg», seier Trym uten å sjå på nokon. Jonathan går og sjekker utanfor. På hella står det tre personar. Det er Axel, dei to andre var Liva og Savannah. Det er to bestevenniner som hamna i klassa deira då dei bytta skule.
  Eg syns boka var heilt grei. Eg lurer på kvifor forfattaren har beskrive Liva og Savannah som nokon rare og litt tjukke jenter. Eg syns at personane var veldig godt beskrive med høgde og form og korleis dei såg ut med stil. Eg likte ikkje denne boka so veldig, men eg anbefaler den til dei som likar ungdoms-bøker og kjærlegheit. Eg syns ikkje boka starta so veldig bra og eg klarte ikkje å leve meg inni boka slik eg brukar å gjer med andre bøker, men det har sikkert noko med kva slags bøker eg er interessert i. Eg gir denne boka terningkast 3.

 58. Det er bare kjærlighet
  Det handler om ein gut som heiter Jonathan. Han har ein venn som heiter Axel og han vil bli i lag med Savanah. Ho er ein av dei raraste i klassa. Savanah har ein bestevenn som heiter Liva. Liva er og ein av dei raraste i klassa. Axel blei i lag med Savanah, men ho ville ikkje bli i lag med han viss ikkje Jonathan blir i lag med Liva, men Jonathan vil ikkje bli i lag med Liva. Jonathan seier ja men han skal slå opp med ho neste dagen.
  Eg synest boka var bra fordi den var litt morosam når han Jonathan måtte bli i lag med Liva.
  Eg ville ikkje blitt i lag med Liva viss eg var Jonathan!
  Eg anbefaler denne boka til dei som liker drama!
  Terningkast:7

 59. Det er bare kjærlighet av Sverre Henmo
  Jonathan sitt liv er ikkje berre kjærlighet, men han blir og plaga av den voldsomme storebroren Trym. Ein dag kjem Axel innom med eit vanskeleg dilemma. Axel var samen med dei to nest og tredje høgaste i klassa, og det er jentene Savannah og Liva. Han spør om Jonathan vil bli med ut. Dei går langs vegen. So seier Axel at Jonatan må bli saman Liva for at han skal vere saman med Savannah.
  Det synest eg er skikkeleg feigt ai Axel vil at Jonatan skal vere saman med Liva for at han skal vere saman med Savannah. Og kvifor skildrar ho jentene so stygt. Det er det eg ikkje liker med boka. Elles er den bra. Eg er ikkje so glad i kjærlighet. Eg får likevel lyst å lese boka fordi eg vil vite kva som skjer med Jonatan og Liva. Sidan Axel sa at han kunne slå opp med ho dagen etterpå. Eg trur at Liva blir frustrert viss Jonatan slår opp dagen etterpå, slik at Savannah slår opp med Axel.

 60. Sverre Henmo
  Jonathan et middag med mora og Trym. Da banka det på døra og Trym er der på eit sekund og sjekka kven det er. Det var tre stykk som spurte etter Jonathan. Det var Axel, Savannah og Liva. Dei går ut og så kviskra Axel noko til Savannah. Da gjekk jentene litt framafor. Så fortalte Axel ar han og Savannah er kjærestar, men at det var eit krav på det. Kravet er at Jonathan og Liva må vere kjærestar. Det ville ikkje Jonathan gå med på men gjorde det, men da vart det berre ein dag. Så gjir Axel eit lite-det går heilt fint at Liva og Jonathan er kjærestar- vink til Savannah sjølv om det ikkje er heilt greitt. Da lyser Liva opp med eit smil.

  Eg synest boka var morosam og at den var litt merkeleg. Det var veldig rart krav Savannah hadde for at ho og Axel skulle bli ilag. Det er ikkje slik kjærleik fungerer. Savannah er ikkje riktig godt menneske som stiller krav for at ho skal bli kjærestar med nokon. Uansett, boka var passe morosam og utdraget var ikkje så bra. Eg trur boka er betre viss du les hele. Det er derfor eg skal lese heile. Terningkast: 5

  M.V.H Ådne P.

 61. Orker ikke tanken på det med dillemmaen, var ikke noe vannskelig i det hele tatt. dette er min mening

 62. super. Beste boka i hele bokslukerprisen. Den var humoristisk og morsom. 1 av de beste bøkerne jeg har lest. Må få den,bare må få boka?????

 63. Boka var veldig spennende. Jeg syns det var rart at Jonathan ble sammen med Liva, for han likte henne egentlig ikke. Men han gjorde det for kameraten sin Axel som var forelsket i hennes venninne Savannah. Jeg er spent på hva som skjer med dem til slutt. Jeg fikk lyst til å lese videre.

 64. Eg syntes at boka var veldig bra fordi den hadde veldig gode beskrivelser.
  For eksempel da dei beskrev jentene og Axel. Boka hadde og veldig godt innhald.
  Med det kunne vert litt meir spennandes. Eg ville beskreve dene boka som:
  KUL
  LITT SPENNANDES
  MOROSAM.
  Men det var liksom ikkje så mykkje som skjedde. Eg vil anbefale denne boka til dei som liker Kjærlighets bøker, og litt drama osv.
  Det var ikkje heilt min type bok så terningkast: 3

 65. ANMELDELSE
  Tittel: Det er bare kjærlighet
  Forfatter: Sverre Henmo
  En anmeldelse av: Kristoffer Esjeholm Arnesen
  Jonathan sitter ved middagsbordet da noen ringer på døra.
  Storebroren Trym åpner. Han sier at han tror det er til Jonathan og at det er jenter der. Jonathan tror det er en jente som heter Alina. Han har vært forelsket i henne i 2år. Da han ser ut ser han Axel som er kompisen, med to jenter som heter Savannah og Liva. De er veldig høye og klassens rareste jenter. De spør om han vil bli med ut. De går en stund da Axel sier at han har blitt sammen med Savannah.
  Axel sier at Savannah bare vil bli sammen med han hvis Jonathan blir sammen med Liva. Da får han sjokk.
  Handlingen var ganske lett å leve seg inn i fordi jeg følte med han når Axel sa at han måtte bli sammen med Liva for at Savannah ville bli sammen med Axel. Den er skrevet på en litt flau måte fordi Trym sier at det er jenter som spør etter han og moren ser på han.
  Teksten starter ganske rolig, fordi man leser at de spiser middag.
  Det overrasket meg at Jonathan måtte bli sammen med Liva for at Axel kunne bli sammen med Savannah.
  Jeg synes Jonathan høres ut som en ganske rolig person fordi han gjør ting ganske sakte.
  Boken tar opp et ganske rart emne som kjærlighetsgalskap.
  Teksten sluttet som forventet med at Jonathan blir sammen med Liva. Jeg synes også han var litt snill som ble sammen med Liva bare fordi Axel ville bli sammen med Savannah. Teksten var litt vanskelig å legge fra seg fordi jeg ville finne ut hva som skjer etterpå.
  Sjangeren er UNGDOM.
  Jeg synes boka var ganske bra, men jeg liker ikke kjærlighetsbøker. Men denne var litt bedre fordi det ikke er så mye kjærlighetsdrama i den. Jeg synes svakheten med teksten er at det ikke skjer så mye hele tiden.
  Tekstens styrke er at den ikke er så lett å legge fra seg fordi jeg vil vite hva som skjer videre med Jonathan og Axel.
  Jeg synes boka ikke burde være superfinalist på bokslukerprisen fordi det gikk litt tregt og de burde fortalt mer om personene.
  Jeg synes boka passer best for personer som liker kjærlighetsbøker.

 66. Kjedelig bok fordi det skjedde lite, og det handlet bare om kjærlighet og kjærester.

  Overraskende at Jonathan sa ja til å være sammen med Live.

  Jonathan var snill fordi han hjalp vennen sin, men han snakket ikke pent om Live og Savannah.

 67. Boka handlar om livet til Jonatan og ikkje berre kjærlighet. Han blir plaga av storebroren sin. Ein dag kjem bestevennen til Jonatan Axel innom og spør om han vil vera med ut.
  Boka var litt kjekk men blei litt kjedeleg i midten. Eg er ikkje så glad i denne type sjanger, eg tykkjer det blir litt klissete å lesa. Samstundes så har litt lyst til å lese boka.
  terningkast:4

 68. Bokmelding “Det er bare kjærlighet”
  Sverre Henmo.

  Boka handler om at Jonathan spiser middag med mammaen og broren sin Trym. Så ringer det noen på døra. Der står bestevennen hans Axel med de nest og tredje høyeste i klassen to bestevenninner som er ganske rare. De heter Savannah og Liva. Savannah er ganske tykk og har tynt hår med slappe krøller. Hun har nettopp fått regulering, og lager smattelyder når hun snakker. Det er som om hun alltid har litt for mye spytt i munnen. Liva er hakket mer normal, hun er på en måte bare stor og tung. Hun har langt, mørkt hår med pannelugg. Og litt kviser. Axel spør om han blir med ut han er ikke helt sikker men blir med ut. Så ser plutselig Jonathan at Axel og Savannah holder hverandre i hendene. Axel ber jentene om å gå litt lenger frem, da sier Axel til Jonathan må bli sammen med Liva fordi bare da vil Savannah bli sammen med Axel. Til slutt blir det ja.

  Jeg synes boka var passe bra fordi det skjedde nesten alltid noe, også var den ganske spennende for hvordan skal han slå opp med Liva uten at Savannah ikke vil være sammen med Axel. Jeg liker ikke egentlig denne sjangeren men vil gjerne lese denne boka.

 69. DET ER BARE KJÆRLIGHET
  Det handler om en gutt som skal bli sammen med den rareste jenta i kassen.
  Boka har ikke mye spenning, og den
  ganske dårlig for det er ikke min boksmak.

  Det handler om en gutt som skal bli sammen med den rareste jenta i kassen.
  Boka har ikke mye spenning, og den
  ganske dårlig for det er ikke min boksmak.

 70. Boka handler om at Jonathan må bli sammen med Liva son at Axel kan være sammen med Savannah. Savannah vil ikke være sammen med Axel hvist ikke Liva blir sammen med Jonathan
  Den var passe bra fordi det var litt gøy og litt kjedelig. Fordi Jonathan satt å spiste men så kom Axel og sa “du må bli med ut litt”. Så begynte de å snakke om å bli sammen med Liva

  Vi synes ikke Boka var ikke god nok til å bli en superfinalist.

 71. Bokmelding”det er bare kjærlighet.
  Jeg synes at den var pase bra. Det var litt lite animasjkon og jeg synes at det var gøy når Axel ble forelsket i savana

 72. bokmelding”det er bare kjærlighet”

  den handler om en gutt som heter Jonathan og venen Axel.

  boka handler om at jonathan for
  Axel og Savannah og Liva på døra axel har noe og si Jonathan og så gikk Jonathan ut og axel sa at han var sammen med Savannah.

  jeg likte ikke bakka så veldig for det kjede
  lite.

  terningkast 3

 73. Det er bare kjærlighet!

  Boken handler om en gutt som ble sammen med en jente som var en av de rareste i klassen deres. Axel var sammen med Savannah, og derfor sa Axel at Jonathan måtte bli sammen med Liva. Jonathan er forelsket i en jente som var så pen at hun hadde blitt veske moddel.

  Jeg synes denne boka ikke var så gøy!
  Det eneste jeg synes var gøy var da han Jonathan måtte bli sammen med Liva. Det var litt humoristisk.
  Jeg synes personene var veldig godt beskrevet.
  F.e.k.s Han er et halvt hodet mindre en meg og ganske irriterende på en del ting, men morsom å være med. Han er alltid blid og finner alltid på ting å drive med. Og selv om han er dårlig i fotball, har han på en eller annen måte alltid flaks. det ser ut som han er helt ok. Kunne kanskje vært litt mer spenning i!!!!!

 74. Det er bare kjærlighet
  Jeg syntes boka var passe bra,
  Fordi den var litt gøy når han sa at han måtte bli sammen med liva, Litt Rar,Boka handler om en gutt som blir sammen med en jente det var veldig rart,Jonathan fikk sin første kjæreste, – bra for han.

 75. Bokmelding “Det er bare kjærlighet”

  Hovedpersonen heter Jonathan.Boka handler om en person som heter Jonathan de sitter å spiser når det plutselig banker på døra der er to jenter og en gutt.Gutten heter Axel go de to jentene heter Liva og Savana.de spør jonathan om han vill vere med ut først er Jonathan usiker men han blir med ut på veien sier ingen noe
  men så oppdager jonathan noe Axel og savana holder hverandre i hendene.
  Når de har gått et lite stykke til sier Axel noe til Jonathan. -Jeg har blitt sammen med
  savana.Jonathan ser forskrekket på Axel men så sier Axel at det bare er en ting og det er at hun ikke vil være sammen med meg hvis du ikke blir sammen med liva.
  Jonathan har lyst til å si nei men så sier Axel at Jonathan vil være sammen med liva.

  Jeg syns boka var litt spennende og litt morsom jeg kunne gjerne fått vite hva som skjedde videre. jeg syns boka var passe bra.

 76. Bokmelding, det er bare kjærlighet

  Det var ikke min type spenning. Den var ikke så komisk. I terningkast ville jeg
  gitt boken en 2. Boken var ikke min stil.
  Jeg ville ikke ha lest denne boken.
  jeg anbefaler ikke denne boken
  men andre folk liker den kanskje.

 77. Bokanmeldelse”Det er bare kjærlighet”

  Det var en gutt som het Jonatan som han må bli sammen med en av de to rareste i klassen. Han må bli sammen med hun sånn at han Alex kunne være sammen med den andre jenta.

  Men Jonatan hadde problemer hjemme han ble plaga av Trym.

  Jeg synes boka både spennende og kjedelig. Spennende fordi jeg lurte på hva som kom til å skje, og kjedelig fordi det kede så liteterningkast 2

 78. Bokmelding: Det er bare kjærlighet.

  Det handla om Jonathan som fikk 3 på besøke som ville ut og leke
  Axel hadde blitt sammen med en av de rareste på trinnet.
  Boka var ikke så god, det var heller ikke min sjanger.

 79. Boka handler om en gutt som heter Jonathan, han blander seg opp i ting som er unødvendig og han blir sammen med en av de rareste jentene i klassen. Han er dum fordi han blir sammen med henne når han liker en annen jente som heter Alina. Jonathan har en bror som heter Trym han virker litt bråsint og litt morsom. Axel er bestekompisen til Jonathan. En dag kommer han og to jenter hun ene heter Liva og hun andre heter Savannah. De jentene er de noen rareste jentene i klassen. Axel og jentene tar han med til veien og når Jonathan snur seg ser han at Axel og savannah holder hender. Jonathan føler at Axel rødmer i mørket. -Jeg er sammen med Savannah, Sa Axel til Jonathan. Han har aldri vært sammen med noen før det har ikke Jonathan heller.Nesten alle virker tykke. Jeg syntes den var litt kjedelig men mest gøy!!!!!

 80. Bokmelding “Det er bare kjærlighet”

  Teksten handler om to gutter som er gode venner han ene heter Jonathan og han andre heter Axel . Jonathan får Axel og to jenter på døra. Jentene heter Liva og hun andre heter Savanna. De spør om han vil være med ut. Han blir med. Axel pønsker på noe. Et lite stykke lenger vekk spør plutselig Axel som Jonathan vil være sammen med Liva. Det vil ikke Jonathan. Men Savanna vil ikke være sammen med Axel visst ikke Jonathan er sammen med Liva. Jonathan gjør det for sin beste venn.

  Jeg syns boken er bra. Jeg kunne lest boken. Det er kjærlighet og litt spenning, jeg liker boken. Og jeg gleder meg til å finne ut resten.

 81. Boken handler om en gutt som heter Jonathan som har en storebror som heter Trym som plager han. Bestevennen til Jonathan heter Axel. En dag kommer Axel på døren med to jenter mens de spiser middag. Til middag spiser de gryterett med kjøttdeig med stekt ris. De har faste plasser ved bordet. Mamma sitter på enden, og Trym og jeg sitter på hver vår side ved vinduet.
  Jeg syntes boken var bra fordi det var mye spenning og det var riktig sjanger for meg. Jeg likte godt da det ringte på og vi ikke visste hvem det var aller først. Jeg likte slutten godt fordi den sluttet spennende og da ble jeg veldig nysgjerrig på hva som skjer videre. Nå har jeg veldig lyst til å lese hele boken.

 82. Bokmelding “ Det er bare kjærlighet “
  Teksten handler om at det er to gutter som er gode venner. Han ene gutten heter Jonathan og han andre heter Axel. Jonathan og Axel har blitt sammen med to jenter Axel blei veldig glad men Jonathan ble på en måte tvunget til å bli sammen med en jente i en dag. Jentene sitt navn er Liva er sammen med Jonathan og Savanna er sammen med Axel.

  Jeg syns boken var bra, det er ikke akkurat min type sjanger men det gikk fint å lese boken. Boken var spennende å det skjedde veldig mye.

  Skrevet av Sverre Henmo

 83. Hovedpersonen heter Jonathan. Og broren heter Trym. plutselig kommer det noen på døra. Det er to jenter. bestevennen heter Axel. Savannah har blitt sammen med Axel. Og Axel sier at hvis ikke Jonathan blir sammen med Liva så kan de ikke være sammen mer. Jonathan var litt usikker at de skulle bli sammen men han gjorde det for Axel.

  Denne boka er kanskje gøy for andre men ikke meg. Min mening er at denne boka er kanskje gøy for ungdommer. Forfatteren heter Sverre Henmo.

 84. Boka handlar om fire personar, Jonatan, Aksel, Liva og Savannah. Aksel er kjerast med ei av jentene, og han vil at Jonatan skal bli kjærast med vennina.
  Denne boka likar eg ikkje fordi eg synest at det blir alt for kleint, og det verste er at det kan skje med meg. Boka er av og til morosam, men det tykkjer eg forsiann på grunn av alt det kleine. Forfattaren skildrar jentene godt. Han fortel korleis dei ser ut, kva dei tenkjer og korleis dei oppfører seg. Det er litt ekkelt av og til.
  Terningskast 3

 85. Livet til jonathan er bare kjærlighet. Jonathan er en rolig person og han har en venn som heter Alex, og han vil ha en kjæreste som heter Savannah. Og hun har en venn som heter Liva, og Liva vil være kjæreste med jonathan. Og jonathan vil ikke være kjæreste med henne. Terningkast 1.
  Jeg synes boken var passe bra fordi jeg likte ikke at det var så mye kjærlighet i boken. Det kunne kanskje være litt mindre kjærlighet i boken.

 86. Bokmelding “det er bare kjærlighet”
  Av Sverre Henmo

  Teksten handler om en gutt som het Jonathan. Mens Jonathan og familien spiser middag så ringer det på døra.
  Det er Axel som ringte på, men han er ikke alene. Han er sammen med den nest og tredje høyeste jentene i klassen. det er Savannah og Liva. To bestevenner som de hadde havnet i klasse med når de byttet skole.
  De spør om han vil komme ut. Jonathan nøler litt men blir med til slutt,
  det hadde blitt veldig mørkt ute mens de spiste middag. Axel er helt unormalt rar. det ser ut som han holder på verdens største hemmelighet, å ikke klarer å holde den inne. Jonathan ser at Savannah og Axel holder hverandre i hendene, men så hvisker Axel noe til Savannah. Plutselig så går de ti meter foran oss.

  Jeg synes den ikke var noe bra. Jeg synes ikke det skjedde noe spennende. Det er ikke min type sjanger, men var en enkel bok å lese.

 87. Bokmelding “Det er bare kjærlighet” av Sverre Henmo.

  Teksten handler om at en gutt som heter Jonathan som har en voldsom bror som heter Trym. Bestevennen hans heter Axel og noen jenter (Savannah og Liva) kommer og banker på døren hans. Axel lurer på om Jonathan kan bli sammen med Liva siden da vil Savanna være sammen med Axel. Men Jonathan er forelska i Alina.

  Jeg synes boka bare var bra siden det var litt morsomt at Jonathan ikke turte å si hva han mente. Men det var litt kjedelig også siden vi ikke får vite hvordan Jonathan ser ut. Men hvis jeg kjedet meg kunne jeg kanskje lest denne boken.

 88. Boka handler om Jonathan som blir plaget av storebroren sin. Og ein dag kommer bestevennen hans med eit vanskelig dilemma.
  Ungdom er ikkje akurat sjangeren for meg. Eg liker krim bedre.
  Boka har gode skildringar men eg klarer ikkje å leve meg inn.
  Eg syntest forfatteren skildra personane bra men ikkje plassane dei er på.
  Eg gir boka terningkast 2.

 89. Boka handlar om Jonathan som blir plaga av storebroren sin.
  I middagen ringer det på døra. Der stod kompisen til Jonathan, Axel, med to jenter i klassen, Savannah og Liva.
  Dei spør om han vil vera med ut, og han seier ja og går ut i lag med dei.
  Axel seier at han er sammen med Savannah men ho vil berre vera sammen med han om Jonathan blir sammen med Liva. Han har eigentleg ikkje lyst men gjer det alikavel.

  Boka var litt kjedeleg, og eg fekk ikkje lyst å lesa meir.
  Terningkast:3

 90. Morsom og viser litt hvordan tenåringer ser på verden. LItt kjedelig fordi det var ikke så spennende og morsomt. Ikke så lett å komme inn i historien. Litt mer beskrivelse på hvordan personene så ut. Litt spennende når man får høre beskrivelsene om kjærestene.

 91. Denne boka heiter Det er bare kjærlighet. Hovudpersonen er Jonathan. Jonathan sitter og et middag då det ringer på, Det er Axel og bestevennene Savannah og Liva. Axel vil at Liva og Jonathan skal bli sammen fordi Savannah og Axel er kjærestar,

  Eg synest denne boka var sånn passe fordi verken handlinga eller temaet var spennande.

  Eg gir boka terningkast 3.

 92. Boka var rar, det var på ein måte ikkje noko spesielt som skjedde. Halve klassa meinte dette var ikkje ei bok for dei, medan den andre delen meinte den var grei.
  Det spørs om ein likar å lese slike bøker eller ikkje.
  Terningkast: 2/6

 93. Iver: det var en passe bra bok jeg liker ikke kjærlighets historie, den burde komme mitt på terningkast 2
  Aurora: Boka var passe bra terning kast 3 og en halv.

 94. boka handler om at noen banker på døra til Jonathan. Trym åpner og sier at det er noen jenter. Han åpner døra og ser at det er Axel, Savannah og Liva………. Vi syntes boka var ok
  Terningkast:3-4

 95. Jeg synes at boka var litt morsom men, jeg liker ikke kjærlighets bøker.

 96. jeg syntes boken var helt grei fordi jeg liker ikke og lese om skjellighet så boka får en 4

 97. Denne boka var lite spenning og jeg likte ikke at Axel
  lurte Jonatan tenings kast 2 av 6

 98. Den var veldig bra og den var gøy, vi synes at den var morsom.
  Vi gir terningkast 4

 99. Damian: jeg syns boken er ikke bra
  Fia: jeg likte ikke boken. Kjerlighet er ikke min sjanger, men for de som liker kjerlighet, er boken rett for deg!

 100. Boken var kjærlighets full. Forfatteren var flink og vi kunne se det for oss i hode. terningkast 4,5. Forfatteren fortalte mange detaljer om personene og rundt dem. Vi kjenner oss igjen.

 101. Anmeldelse

  Tittel: Det er bare kjærlighet

  Forfatter: Sverre Henmo

  Anmeldt av: Tobias

  Teksten handler om Jonathan, Axel, Savannah og Liva.

  Teksten handler om at Axel og Savannah ble sammen, men for at de kunne bli sammen sa Savannah at Jonathan måtte bli sammen med Liva.

  Axel prøver å overtale Jonathan men klarer han det?

  Teksten bygger seg gradvis opp. Det å spise middag er noe alle gjør så boken griper ikke akkurat tak i meg.

  Det som overasker meg ved denne teksten er at Savannah sier at for at Axel og hun skal bli sammen må Jonathan og Liva også bli sammen.

  Dette blir jeg irritert over når jeg leser fordi man kan ikke tvinge noen til å bli sammen med noen man ikke er forelsket i bare fordi at noen andre skal få det bedre.

  Det er en person som jeg ble veldig irritert over å syntes var veldig egoistisk det var Axel.Jeg syntes at Axel var egoistisk fordi han tenker bare på seg selv.

  Han får til og med Jonathan til å bli sammen med Liva bare for at han skal få det bedre.

  Jonathan er en person som jeg heller ikke liker fordi han bedømmer folk på utseende.

  Bare fordi man er litt lubben, litt for høy eller litt annerledes så mener Jonathan at man kan behandle dem annerledes enn det man gjør med andre. Dette er mobbing og det er ikke greit.

  Jeg syntes ikke at andre burde lese boken fordi den er ikke fengene med så mye drittslenging om andre folks utseende.

  Jeg syntes heller derfor ikke at denne boken fortjener å være superfinalist i bokslukerprisen

 102. Elevene ønsket at de var litt eldre, syns at tema var flaut. men de tror det kunne vært spennende om de kjente seg igjen i handlingen.

 103. Boka var grei å lese, men den var ikke spennende nok. Terningkast 2.

 104. Det er bare kjærlighet.
  Av Sverre Hemmo.
  Her er noko frå boka.
  «Hei Jonatan. Blir du med ut og finner på noe?» Alex ser ut som han holder på verdens største hemmlighet og bare så vit klarer å la vere å rope den til meg og alle andre som vil høre på. Det gjør at han ser rarare ut enn han pleier, og han pleier å se rar ut. Han har stor mage og tynne bein. Når han sitter, ser han lav og tykk ut, men når han reiser seg har han nesten normal høgde. Beina hans er utrolig lange forhold til resten av kroppen. Han flyttet hit sammen med mora og søstera for et par år siden, mens faren ble igjen i Belgia.»
  Eg synst at boka var dårlig, forde eg ikkje bryr meg om kjærligheit. Eg likte ikkje personane i boka.!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(

 105. Ei bok av Sverre Hermo
  Det handlar om at vennen til Jonatan kjem og vil ha han med ut, men han er usikker på om han skal bli med. So bestemmer han at han skal vere med ut og vennen har med to jenter. Jonatan skjønner ikkje kvifor dei skal vere med. Axel spurte om jentene kunne gå ti meter fram og då gjorde dei det. Han spurte om Jonatan kunne bli ilag med den andre jenta som heite Liva. Fordi han var avhengig av at Jonatan blei ilag med Liva fordi han var ilag med Savannah.
  Eg synest ikkje utdraget var så bra fordi det var om kjærleik eg synest ikkje det er so kjekt å lese om. Eg synest ikkje at det er greitt å tvinge vennen sin til å vere ilag med ein anna fordi du skal vere ilag med ein person slik at vennen din må vere ilag med ein som den eigentleg ikkje du liker. Eg synest at du skal velje kva slags person du skal ha til kjæreste. Det eg synest var rart var at dei to jentene var beskrive stygt og dårleg.
  Eg gir terningkast: 2 dårleg.

 106. Det er bare kjærlighet
  Det handler om ein gutt som heiter Jonathan. Han har ein venn som heiter Axel og han vil bli i lag med Savanah. Ho er ein av dei raraste i klassa. Savanah har ein bestevenn som heiter Liva. Liva er og ein av dei raraste i klassa. Axel blei i lag med Savanah, men ho ville ikkje bli i lag med han viss ikkje Jonathan blir i lag med Liva, men Jonathan vil ikkje bli i lag med Liva. Jonathan seier ja men han skal slå opp med ho neste dagen.
  Eg synest boka var bra fordi den var litt morosam når han Jonathan måtte bli i lag med Liva.
  Eg ville ikkje blitt i lag med Liva viss eg var Jonathan!
  Eg anbefaler denne boka til dei som liker drama!

 107. Jeg likte ikke denne boken så mye fordi det ikke er min sjanger og fordi det ikke var spennende.Jeg ble overasket da Axel ropte om Liva ville bli sammen med Jonathan, da Jonathan trodde det var Liva som spurte. Jeg syntes boken var passe bra på grunn av at den ikke var så spennende eller så veldig morsom.
  Slutten var litt bedre enn noe annet i dette utdraget.

  Tone

 108. Dette var en litt ekkel bok, lite spennende og passer best for jenter.

 109. Jeg syntes boken var litt bra men ikke så mye aktion. Den var litt ekkel fordi jeg syntes det var rart at han ble sammen med liva når han ikke vile

 110. Jeg syntes ikke boka var noe serlig bra fordi det var ikke noe serlig som kjedde i fortellingen. TERNINGKAST 2.

 111. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG BOK

 112. Elevene fordelte seg likt utover skalaen i forhold til hvordan de likte boka, og om de ville lese hel.

 113. Denne boka likte ikke klassen. De synes den var kjedelig.

 114. Boka var boring. ingen spenning bare dum kjærlighet. jeg ble overaska at Axel likte Savannah. terningkast: 2

 115. denne boka var sykt dårlig for mye kjærlighet og upassende må ha 14 års aldersgrense t

 116. V i synes boken var passe bra. Fordi det kjede ingen ting.

  terning kast 3

 117. ola gullstein (Skole: lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll) sier:

  jeg likte ikke boka fordi jeg kjønte ikke inholdet. terning kast 1

 118. den var veldig dårlig jeg likte ikke denne boken fordi den var veldig rar
  ps. Jonatan lær deg og velge selg
  jeg gir denne boka terningkast 1

 119. Hei alle som leser denne almelelsen.

  Jeg syntes denne boken ikke var så mye kjerlighet i seg. Den var veldig rar på en måte. Og med rar så mener jeg at alle i boken er litt anerledese.
  Det er litt iriterende at Jonathan måtte bli sammen med Live.?
  Jonathan er veldig optat av alles kropper, det er ikke bra.
  Bestevennen Axel er vis veldig glad i Savanna, og det ser litt ut som om Jonathan er veldig glad i Axel.
  Det hører man jo når mann leser denne bokken.
  Jeg gir den terning kast 4. Den var veldig bra i vertfal.
  Noen ganger var det litt rart.
  Nå rekker jeg ikke skrive mer.

 120. Det vi fikk vite om Jonathan var at han er litt glemsk som og bryr seg om bestevennen sin og dømmer folk veldig på utsennede og det er ofte negatift

  Axel er bestevennen hans å har lyst til å bli sammen med savannah. Men for å bli sammen med savannah må jonathan bli sammen med Liva som er bestevennen til Savannah. Men Jonathan har ikke lyst men gjør det fordi Axel ber han om det. Jeg får min del ville ikke gjort det viss jeg ikke hadde vært forelsket i henne. Jonathan sier at begge jentene er tjukke og Savannah bruker regulering , og Liva har kviser men Axel kan forsatt være sammen med Savannah så lenge Jonathan får velge hvem han vil være sammen med. Jeg gir denne boka ternig kast 4, får jeg liker bedre spennings bøker men det var ikke et problem i denne boka så det ble ikke noe inneresant med denne boka fordi det kjedde nesten igen ting det kan skje noe mer spennende videre i boka men det har ikke jeg lest men det jeg har lest så langt var ikke noe for meg. Men denne boka passer for de som liker rommantikk. Hoved personene er Jonathan og Axel, Live og Savannah.

 121. Hei alle sammen.

  Jeg synes denne boka var kjempe bra skrevet. Hadde den ikke vært så bra skrevet hadde denn ikke vært så veldig morsom. Jeg likte veldig godt at de ikke beskrivet hoved personen. Og at de heller beskrivde alle andre. Men sell om de ikke beskrivde hoved personen så sjønte man liksom hvordan han var. Den handlet om at hovedpersonen altså Jonathan ble sammen med en jente i klassen som om han over hode ikke vile bli sammen med. Siden beste vennen altså Axsel hadde blitt sammen med beste vennen til hun jenta. Jeg syns at han lyve eks: At han syns at det er halt rart at han ble sammn med Savanna men så sier han at, så bra

  Jeg gir denn ternig kast 6

 122. Jeg synes denne boka var ok. Den var ganske kjedelig fordi det ikke skjedde så mye spennende. Men jeg ble overasket over at Axel ville være sammen med Savannah når hun bare ville være sammen med han vist Liva ble sammen med Jonathan. Jeg synes slutten var ganske kjedelig fordi jeg ikke likte boka så godt. Jeg synes boka var passe bra.

  Marin.

 123. «det er bare kjælighet», er en bok med godt beskrevet
  personer. Den er bare ikke helt min stil:-(
  SORRY FORFATTEREN!!!!!!!!!!

 124. Eg syntest utdraget var dårleg fordi det var døvt og gidde ikkje meining fordi det er ikkje sånn kjereste ting fungere. Og Jonathan burde bestemme sjøl kim han vill bli sammen med terningkast 1 ????????????????

  • Jeg synes at boka var rar og at den passer til de som liker romantisk/spenning. Jeg gir den terning kast 5.

 125. Eg likte ikkje utdraget fordi:
  Det var ikkje spenenede,
  Det sjedde nesten ingenting,
  Eg vil ikkje lese boka den er dårlig.

 126. Eg syntes udtraget var litt kjedelig fordi det skjedde nesten ingen ting og eg kjeda meg litt når vi hørte på utdraget eg vil ikkje lese denne boka.

 127. Eg synest boken var bra ikke dårlig men det var dumt at han absolutt måtte bli sammen med Liva bare for Axel vennen til Jonathan ville vere sammen med Sana eller ka hu hette? Terningkast 3

 128. Eg likkte ikkje utdrage fordi det jidde ikkje meining at han sko bli samen med ein han ikkje likkte. Eg vill ikkje lese boka. Terning kast 1. ??

 129. Det var dårlig fordi eg ikkje liker kjerlighet!!!!!!!! Terning kast0️⃣!!!!!!!!!!!!!

 130. Eg likte ikkje utdraget fordi: det ikkje var spennende og det var ikkje nogge action.?
  Terningkast 1???

 131. Eg likte ikkje denne utdraget fordi det skjedde ikkje mye i den dei gjekk bare og snakka hver for seg, Jentene 10 meter foran gutene? Anbefales ikkje!? terningkast 1

 132. Eg likte ikke denne boka fordi det var kjedelik og eg likar ikkje såne bøker i det heiletat terninkast 0,00,1

 133. Eg synes syn på jonathan for han blei på ein måte tvinga viss ikkje blei venne sur på han ???
  Eg likte ikkje utraget

 134. Eg likte utdraget litt fordi det var kjærlighet. Eg likte ikkje utdraget fordi litt rart. Den var passe bra syntest eg terningkast 3?????????

 135. Det var dårligt fordi eg ikkje liker kjerlighet!!!!!!!!!!!! Terning kast 0️⃣!!!!!!!!!!!

 136. Eg synest at utdraget var var litt kjedelig, og ikkje så mye spennende som sjedde. Det ble litt kjedeleg. Men det var bare et utdrag. Eg gir utdraget terningkast 2

 137. Eg likte ikkje utdrage for eg liker ikkje sone bøker og for det ikkje var spenane?? Terning kast ?1

 138. Eg likte ikkje utdraget fordi det gidde ikkje mening og det var kjedelg trening kast ?

 139. Eg likte ikkje utdreaget fordi det var ikkje så spenning på ein måte og va litt kjedelig
  Terning kast 1?

 140. Eg likte ikkje utdrage fordi eg liker ikkje sånne bøker, og det gidde ikkje meining att jonathan blei saman med nokon han ikkje likte

 141. Den var skrevet på en bra måte, men det var vanskelig å følge «tråden». Andre mener at den var grei å forstå. Det var mange morsomme detaljer. Noen mener at utdraget fra boka ikke var bra. Den var lite spennende.

 142. Det var en dårlig bok som bare handla om kjærlighet. Boka er kjempedårlig. Kommer aldri til å lese den. Litt rart at han tvinger kameraten sin til å bli sammen med noen.

 143. Den er dårlig og jeg levde meg ikke i teksten. Jeg synes den ikke var morsom og litt klein. Den er rar fordi kameraten til den ene personen tvinge kameraten til å bli sammen med noen andre. Jeg synes den var teit. Jeg levde meg ikke i det hele tatt i teksten.

 144. Boka var dårlig fordi jeg forsto ingenting. Jeg levde meg ikke inn i boka. Jeg kommer aldri til å lese hele boka. Jeg liker ikke kjærlighet fordi det teamet liker jeg ikke. Jeg kommer aldri til å forstå denne boka. Å ha Aksel som venn synes jeg er rart.

 145. Jeg syntes at boka var kjedelig. Fordi jeg levde meg ikke inn i boka. Jeg likte ikke boka fordi det ikke var noe spenning i boka. Det var kjedelig handling i boka fordi det handla mest om kjærlighet. jeg syntes at det burde ikke vært bare kjærlighet og vennskap det burde også vært spenning. Jeg syntes at det er teit at Aksel prøver å få Jonathan og Liva sammen når Aksel vil bli sammen med Savannah. Fordi Liva og Jonathan må bli sammen ellers så blir ikke Aksel og Savannah sammen.

 146. jeg ble irritert over at Savannah ikke ville bli sammen Axel, hvis ikke Jonathan ble sammen med Liva. Jeg syntes det var rart at Axel ville bli sammen med en sånn jente, som bestemmer sånne ting da ville jeg ikke blitt sammen med henne . Boka var veldig dårlig, den var litt pinlig, og dette er ikke en sånn bok jeg liker. Jeg liker grøss og krim, ikke kjærlighet og pinlighet. Dette var ikke en bok som traff noen i denne klassen.

 147. Jeg synes boka var dårlig, fordi jeg tror den mente å være dramatisk men ikke fikk det til. Det var noen rare setninger som jeg ikke forsto, og mye av det de sa var rett og slett rart. Det var ikke akkurat den beste boka, og den var litt klein. Den var ikke bare litt dårlig, men veldig dårlig.

 148. boka var VELDIG kjedelig, og IKKE mine interesser! jeg vil ikke at den blir bokslukerboka! fra 0-10 = 1

 149. denne boken var veldig kjedelig og ikke min stil terningkast:1

 150. Jeg syntes den var dårlig fordi den var kjedelig og ikke noe spennende. Terning kast 3.

 151. Boken ble skrevet av Sverre Henmo. Boken handler om en gutt som må bli kjæreste. Bestevennen har lyst på kjæreste, men jenten blir bare kjæreste med bestevennen om om gutten blir kjæreste med venninnen hennes.
  Jeg syntes boken var bra fordi den var realistisk og du fikk lyst til å lese resten. Dette var en ungdoms bok og den var litt morsom.

 152. DET ER BARE KJÆRLIGHET

  Tittel: Det er bare kjærlighet

  Sjanger: Ungdom

  Forfatter: Sverre Henmo

  Anmeldt av: Hassan Al Hajj

  Utdraget handler om en gutt som heter Jonathan som har fått besøk av vennen sin, Axel. Axel har ikke kommet alene, men med to andre jenter, Savannah og Liva. Axel forteller Jonathan at han har blitt sammen med Liva og at Savannah. sammen med Liva. Jonathan sier ja men han mente det på en annen måte, han ville ikke være kjæreste med Liva men Axel forteller Liva at Jonathan vil være sammen med henne.

  Boken hadde mange morsomme replikker som for eksempel: Jeg ler så jeg får kjøttdeig ut av nesa, det fikk boken til å bli mye morsommere og lese. En annen ting som gjorde boken bra var beskrivelsene, alt var veldig godt beskrevet så du fikk bilder i hodet og det ble lettere å leve seg inn i handlingen f.eks.: Med langt, lyst hår og blått hårbånd. Teksten hadde ikke bare gode personbeskrivelser men også ting som beskrev handlingen veldig godt f.eks.: Noen ser på tv, noen sitter foran pc-en, mens andre spiser middag. Teksten sin svakhet var att hovedpersonen ikke ble beskrevet, vi fikk ikke bli godt nok kjent med ham. Teksten var spesielt god på grunn av alle følelsene leseren fikk imens han/hun leste, du kunne for eksempel føle deg flau eller begynne å le. Boken introduserte meg til et helt nytt sjanger som jeg ikke viste fantes, jeg likte sjangeret spesielt godt og jeg tror at jeg kommer til å lese flere bøker fra dette sjangeret og Sverre Henmo.

  Jeg likte boken veldig godt og jeg kommer til å lese mange flere bøker fra dette sjangeret. Jeg liker alt med denne boken og jeg gir den Super og terning kast 6. Jeg gleder meg til å lese hele boken.

 153. Karakterene var gode og originale fordi noen er sånn i virkeligheten. Jonathan var litt uheldig som måtte velge mellom vennen og rykte. Ikke helt min type bok.

 154. jeg synnes den ikke er bra fordi de bare gær på gata og han ene må på en måte bli sammen med en han ikke liker. Det skjer nesten ingenting. Ternisngkast 2-

 155. jeg synes de var litt lite info i innledningen… men alikavel gir jeg den en 4/10 for bra innsats xD

 156. Denne boken var ikke noe særlig bra det kunne handlet om noe mye mer spennende terning kast 4

 157. Jeg liker ikke kjærlighetsbøker.

  Terningkast 2
  De har jo klart å lage en bok/utdrag, så den får ikke 1 men 2 såvidt.

 158. jeg heter Alina og en venn av meg heter Jonathan hele klassen hans begynte å le da de leste…….
  men det var e bra bok

 159. Det var ein bok eg forstod.Eg lurer på ko ordet disgusting betyr.
  Eg lurer på om Alex blir saman med Savannah.Det var ein litt bra bok.

 160. Jeg likte ikke denne boken så godt. Jeg syntes den var litt kjedelig og jeg liker bedre bøker med mer spenning.

 161. Jeg synes at utdraget var litt morsomt. Jeg får litt lyst til å lese boken.

 162. jeg syntes dette var en kjedelig bok. Den har lite adjektiv og overskriften til boken syntes jeg ikke gir så mye mening. Til denne boken gir jeg terningkast 3

 163. Det er en bok som er lit dårlig for er lit jentete det er en bok som passer til 10-13 år.

 164. Vi likte beskrivingane av dei ulike personane godt, for vi kunne sjå for oss korleis dei var, men sjølve forteljinga syntest vi var dårleg og lite interresant.

 165. Jeg synes boken var veldig bra! Den hadde et kult tema og virket spennende. Terningkast 5!???❤️

 166. Jeg syntes denne boka var bra fordi jeg fikk masse bilder i hodet og hadde lyst til å lese mer av boka fordi den var litt spennende og litt kjedelig noen ganger, men mest spennende. Boka hadde et litt rart navn, fordi det var ikke bare kjærlighet, men jeg har ikke lest boka ferdig da så det kan jo hende det handler mere om kjærlighet.

 167. Jeg syntes denne boka var bra fordi jeg fikk bilder i hodet og jeg fikk lyst til å se hva som skjedde videre. Boka var litt annerledes enn jeg hadde trodd men det var helt ok. Og jeg synes navnet på boka ikke passet til handligen.

 168. Jeg synes den var helt passe jeg har ikke lyst til å lese mer forfatteren var flink til å bruke adjektiv da☺️Terningkast 4

 169. Pase bra
  Vi synes den var pase bra fordi de den handler lit formye kjerlig het. Jeg synes sånne ikke bøker er så morsome.

 170. Den var morsom, bra og fin å lese. Den hadde veldig mange bra beskrivelser som også var fint på en morsom måte men det var litt irriterende fordi de var litt for mange. Ellers var den litt rar og sånn. Men den var spennende…

 171. Jeg synnes boka var dårlig fordi tema er kjedelig og forfatteren skrev ikke så bra

 172. Passe bra. Jeg syntes den var litt kjedelig med bare kjærlighet som tema.
  Dette er ikke en bok som jeg tror vil passe for meg.

 173. Korfor øydeleger Alex allltttttt? Og denne boken var KJEDDDDELLLLLEGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!

 174. Boka var litt morosam. Det var artige overdrivelsar.Det var rart at guten med størst mage var raskast. Eg likte at det sto at han måtte ta piller for vå ikkje bli 5 meter høg. boka var bra.

 175. Kven er Alex?
  Kvifor fekk dei kjøttboller i ansikte?
  Kven er Trym?
  Kor jobbar mamman til Jonathan?
  Kvifor har ho vore med på handveske reklame?

 176. Eg synest den var litt kjdeleg.
  det skule vert litt me spenning i teksten.
  Det var ikkje så morosmt.
  Men det var forståleg.

 177. detta var ei bra bok eg likte han fordi den var spenande og merkelig likte den ???

 178. Det var morsomt når han fekk kjøttdeig ut av nesa.
  Det var morsomt når Gundersen gikk i underbuksa.
  Det var ein bra bok.
  Boka var morsom.
  Det var pusikt når Axel plutselig sa eg er sammen med Savannah.
  Axel er litt rar.
  Eg har lyst til å lese boka.

 179. Vi synes ikke boka var noe spennende, det skjedde lite. Vi hadde forventet og håpet på mer drama. Både guttene og jentene i klassen synes boka var litt kjedelig.

 180. Boka var kjedelig fordi den handlet om små kids som ikke vet hva kjærlighet er.

 181. Tittel: Det et bare kjærlighet
  Hovedpersoner: Jonathan og Axel
  Forfatter: Sverre Henmo
  Det handler om en gutt som heter Jonathan. Han sitter og spiser middag, så ringer det på. Det et Axel og to jenter. Jentene heter Savannah og Liva, og Axel går blitt sammen Savannha, men bare på en betingelse Jonathan må være sammen med Liva

 182. TITTEL: det er bare kjærlighet, HOVEDPERSONER: jonathan, axel, live, savannah. HANDLING: å være kjærester»! HVA LIKTE DU?: at det var venner å ikke uvenner.
  HVA LIKTE DU IKKE: jeg likte ikke at vennen hans satte han i en vanskelig situasjon å at hann måtte enten såre vennen hans, en i klassen eller at han såret seg selv!!! (BUHU!) VIL DU ANBEFALE DENNE BOKEN TIL ANDRE Å HVORFOR?: ja jeg vil anbefale denne boken til de som liker bøker om kjærlighet å vennskap! TERNINGKAST:…………………… 4

 183. Det er bare kjærlighet

  Forfatter: Sverre Henmo
  Hovedperson: Jonathan

  Boka handler om Jonathan som sitter og spiser, men så ringer Aksel, liva og savannah på og han går ut og aksel ser veldig glad og hemmelighetsfull ut. Så sier ingen noe på en stund men så går
  Liva og savannah ti meter foran og da sier Aksel at han er sammen med savannah. Jonathan blir forskrekka liva og savannah er ikke de søteste jentene i klassen akurrat. Men så sier han at han bare er sammen med henne hvis han ( Jonathan ) blir sammen med liva. I begynnelsen sier Jonathan at han aldri vil bli sammen med liva men etter Aksel har mast veldig mye sier han ja. Så nå er liva sammen med Jonathan og savannah er sammen med Aksel.

  Jeg syntes boka var kjedelig fordi det skjedde ikke noe spennende. Jeg personlig liker mer krim, spenning og humor enn drama og kjærlighet. Men boka var jo litt gøy også fordi det kan jo skje i virkeligheten. Det var og bra fordi du vil vite hva som skjer videre og kanskje Jonathan blir sammen med alina som han liker. Men alt i alt gir jeg denne boka ternings kast 2

 184. Teksten handler om Jonathan, og kompisen hans som heter Axel. Axel har nettopp blitt sammen med ei jente som heter Savannah. Handlingen foregår ute på vei fra Jonathan. Dette er en ungdoms sjanger.

  Jeg liker teksten veldig godt fordi det handler om ungdommer og kjærlighet. Først så skjønte jeg ingenting av handlingen, men etterhvert klarte jeg å leve meg inn i det. Teksten tar opp et viktig emne som angår mange ungdommer. Teksten er ikke spennende men fin. Derfor har jeg lyst til å lese hele boka.

  Jeg synes teksten er bra og jeg har lyst til å lese mer. Jeg synes andre burde lese den. Jeg synes også den skal være superfinalist i
  bokslukerprisen.

 185. Tittel : bare kjærlighet
  Forfatter: Sverre Henmo
  Hovedpersoner: Jonathan og Axel

  Jonathan spiser når det ringer på, utafor står Axel og to jenter. Axel sier at han er sammen med en av dem….terning kast er 4

 186. Jeg syntes boken var litt kjedelig ,fordi det skjedde litt lite. Terningkast 4

 187. Det er bare kjærlighet
  av :Sverre Henmo

  Teksten handler om en gutt som heter Jonathan som er forelsket i en jente som heter Alina. Da bestekompisen Axel ringer på står han ovenfor et vanskelig dilemma.

  Denne boka er i sjangeren ungdom.

  Jeg synes dette utdraget var ganske dårlig siden det ikke kunne skjedd i virkeligheten. For eksempel sier Axel “jeg har blitt sammen med Savannah” og “men det er litt avhengig av at du blir sammen med Liva” . Dette er vanskelig å leve seg inn i.

  Jeg synes at Jonathan oppfører seg dumt siden han dømmer folk etter utseende. Jeg ble irritert over at Jonathan sa ja til å bli sammen med en han ikke ville være sammen med.

  Terningkast 2

 188. Denne boka handlet om Jonathan, han spiser middag og det ringer på døren. Det er bestevennen hans Axel sammen med to jenter. De spør om Jonathan vil bli med ut, han blir med og jentene som heter Savannah og Liva går i forveien, Axel sier at han er blitt sammen med Savannah men at Jonathan må bli sammen med Liva.
  Forfatter: Sverre Henmo
  Tittel: Det er bare Kjærlighet
  Hovedperson: Jonathan

  Jeg likte dette utdraget fordi det fikk meg til og le og det fikk meg til og få lyst til å lese hele boka.

 189. Det er bare kjærlighet

  Jonatan ble spurt om han ville bli sammen med en jente han ikke likte for at vennen skulle få en kjærest han og.

  Jeg synes at det er litt rart at Jonatan dømmer folk etter utseendet, og at vennen hans(Aksel) ville at Jonatan skulle bli sammen med en jente bare for sin egen skyld. Jeg synes det er bra at forfatteren klarer å beskrive følelser som å være flau og å være forelsket veldig bra.

  Utdraget var bra nok men ikke helt min sjanger derfor gir jeg den terningkast 4.

 190. Tittel: Det er bare kjærlighet
  Hovedpersoner: Jonathan, Axel
  Det handler om en gutt som heter Jonathan som har en venn som heter Axel som blir sammen med en jente som heter Savannah som er ganske tykk og har nettopp fått regulering.
  jeg likte ikke at det ikke var så mye humor fordi jeg elsker humor.
  Terningkast: 3!!!

 191. Jeg synes utdraget var ganske bra og det var helt sikkert noe som kunne skjedd i virkeligheten. Jeg fikk lyst til å lese videre og se hvilke flere kjerlighetsproblemer Jonathan roter seg opp i 😉 Jeg synes Savannah var ganske dum som bare ville bli sammen med Axel hvis Jonathan ble sammen med Liva, da tror jeg kanskje ikke at Savannah ville det virkelig. Og jeg kan ikke skjønne hvorfor Axel ville bli sammen med Savannah, for han burde jo skjønt at hun egentlig ikke ville.
  Jeg vil gi utdraget terningkast 5 🙂

 192. Det er bare kjærlighet
  skrevet av: Sverre Henmo

  Axel kommer med et stort spørsmål til vennen sin Jonathan”kan du bli sammen med Liva????”

  Jeg synes at utdraget var veldig merkelig, på grunn av kravene til Savannah. Teksten starter ganske sånn koselig og ender sånn ganske dum. Jeg ble overrasket da Jonathan svarte ja til å bli sammen med Liva, Jeg likte ikke måten Jonathan tenkte på. Jeg mener at det er veldig dumt å se på utseendet før personligheten. Men utdraget var ganske ok likevel..
  Terningkast 6.
  anbefalt for aldersklasse 10 og oppover, fordi det er ganske mye ungdomsdrama.

 193. Det er bare kjærlighet.
  Skrevet av Sverre Henmo.

  Axel ringer på. Han spørr om Jonathan vil bli med å gå en tur.

  Utdraget var litt kjedelig, og litt rart. Jeg syntes at det var dumt at Savannah bare skulle være sammen med Axel vi Jonathan var sammen med Liva.

  Jeg likte ikke utdraget så godt. Terningskast 2

 194. denne boken (det er bare kjærlighet) som var skrevet av Sverre Henmo var litt kjedelig, den handlet om Jonathan, han sitter å spisenr med familien sin når noen dinger på det er alex og to jenter, savannah og liva savanah og alex har blitt sammen,å nå vill alex at jonathanskal bli sammen med liva. jeg ville ikke anbefale boken terningkast 2

 195. Det er bare kjærlighet.Dette handler om en gutt som heter Jonathan.Han har en venn som heter Axel.En dag kommer Axel og to jenter hjem til Jonathan. De tar med Jonathan ut på en gå tur og pluttselig kommer Axel med et vanskelig spørsmål.Jeg synes denne boken var helt ok. Jeg er større fan av skrekk og sånn. Jeg synes denne boken passer 12-15 år. terning kast 4

 196. utdraget handlet om Jonatan vennen til Jonatan kommer en kveld og sier han har fåt seg en kjæreste men får at vennen til Jonatan skal ha den kjæresten må Jonatan være sammen med en annen.
  jeg likte det sånn passe. det var litt rart at Jonatan måte være sammen med en annen sånn at vennen hanes skule å en kjæreste. Litt kjedelig fordi litt for lite spening
  teningskast 3

 197. Boka heter (det er bare KJÆRLIGHET)Forfatteren heter Sverre Henmo.Det handler om en gutt som blir sammen med en jente fordi vennen Aksel hadde blitt sammen med en jente og fordi den jenta ville bare bli sammen med han visst han andre gutten ble sammen med den andre jenta.jeg syntes ikke boka var noe gøy jeg syntes den var dårlig.TERNINGKAST 2

 198. Det er bare kjærlighet!
  Skrevet av Sverre Henmo!

  Utdraget handler om Jonathan som har en venn som heter Axel som plutselig har en kjæreste (Savannah).Men Savannah vil bare være sammen med Axel hvis Jonathan blir sammen med Liva.Jonathan var nødt til det.Til slutt så var han med Liva,men bare litt!!!

  Jeg syns at utdraget var bra.
  Jeg syns at det var litt kjedelig fordi det var lite spenning i.
  Jeg liker mere morsome enn drama bøker.

  Anbefales 12-14 år.
  Terningkast 4

 199. Det er bare kjærlighet

  Utdraget handler om Jonathan som sitter og spiser middag når bestevennen Axel, Savannah og liva kommer og spør om han vil bli med ut

  Utdraget av boka det er bare kjærlighet er en bok med merke “ungdom” og handler om kjærlighet. Ting jeg likte med boka er:At den handler om kjærlighet og vennskap. Ting jeg ikke likte med boka:Måten Jonathan forklarte Savannah og Livas utseende på er frekk og motbydelig jeg liker det ikke, det er teit at han bare tenkte på utseende og ikke på personligheten til jentene.

  Jeg gir utdraget av boka terningkast 3 men synes ikke at den bør være en superfinalist dette er en av bøkene jeg ikke liker.

 200. Jeg synes det var en kjedelig bok fordi det ikke skjedde noe. Terningkast 1

 201. jeg syns boka var dårlig fordi det var for lite som skjedde og den ikke var morsom.

  terningkast 2

 202. Jeg syns boka var dårlig fordi den var rar.
  Terning kast 2???

 203. Jeg syns boka var kjedelig og pinelig.
  DÅRLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 204. Den virker kjedelig fordi de snakker om kroppene til hverandre og at det ikke var noe spenning eller gøy i den boka : jeg gir den 1

 205. forfatteren til DET ER BARE KJÆRLIGHET heter Sverre Henmo,OG jeg synes han var god til og skrive boka:)Jeg syntes dette utdraget var litt kjedelig og kleint ,jeg syntes humor og spenningsbøker er litt gøyere:(Men jeg liker også kjærighetsbøker :):) Jonathan er veldig snill som hjelper bestevennen Axel ,selv om han ikke hadde lyst .Jonathan trodde det var en jente han liker som er modell til og med ,men så var det bare noen ekle jenter:Liva og Savannah, og bestevennen Alex.Alex sa til Jonathan at han var sammen med Savannah og at han MÅTTE bli sammen med Liva for at forholdet skulle funke.(Axel hadde aldri hatt kj før)Men Jonathan ville ikke det,men han gikk med på det til slutt ,men han skulle slå opp i morgen .Jeg vet ikke helt o jeg annbefaler denne boken :/ Jeg gir den terning kast 4

 206. Boka/utdraget handler om Jonathan og bestevennen Axel. En dag kommer Axel på døra sammen med to jenter Savannah og Liva, Axel forteller at han har blitt sammen med Savannah men hun ville ikke bli sammen med han hvis ikke Jonathan ble sammen med Liva. Det hadde han jo ikke spesielt lyst til, men Axel så så glad ut så til slutt sa han ja.
  Forfatter: Sverre Henmo
  Hovedperson: Jonathan
  Jeg syntes utdraget var gøy fordi det får meg til å le.
  Jeg vil anbefale denne boka til alle. Terningkast; 5

 207. Lite god handling, jeg liker bedre spenning og krim. Jeg gir terningkast 2

 208. Jeg syntes den var dårlig fordi den var pinelig

  DÅRLIG !!!!!!!

 209. Jeg syntes bokka var ganske skjedelig fordi den var litt unartulig fordi det er ikke sånn det fungerer i virkeligheten. Jeg gir boka terninkast 3 🙂

 210. Det er bare kjærlighet

  Forfatteren er:Sverre henmo
  Boka handler om Jonathan som får seg en kjæreste som han ikke liker
  Jeg likte ikke boka så godt fordi……..jeg vil ha mere humor spenning litt såndt jeg vil anbefale denne boka for de som liker kjærlighet ❤️og såndt terningkast 4 ???

 211. Utdraget handler om at Johnatan får besøk av vennen sin Axel og to andre jenter som spør om han vil bli med ut. Når de er ute forteller Axel at han har blitt sammen med Savannah (en av jentene) men at Johnatan må bli sammen med Liva (den andre jenta) for at de skal være sammen.

  Jeg syntes dette utdraget er veldig merkelig og dårlig fordi Johnatan dømmer de jentene etter utseende og er veldig slem.
  Jeg syntes også at dette utdraget var veldig kjedelig i lengden fordi det skjedde såpas lite.

  Jeg syntes dette utdraget var kjempe dårlig så derfor gir jeg den 1/6.

 212. boken het (det er bare kjærlighet) hoved personen er Jonathan. Og når han og pappaen spiser middag kommer Aksel og 2 andre jenter og spør om han vi bli med ut. Aksel er sammen med Savnnha og hun vil bare være sammen med Aksel vis Jonathan blir sammen med liva. Jeg likte ikke denne boken terningskast 1.

 213. Det er bare kjærlighet. Sverre Henmo er forfatter og har vert det i 17 år. Jonathan og Axel er hovedpersone Jonathan spiser mideg ag det dinge på det er Axel og to jenter. De går en tur Axel får seg en kjæreste. Jeg synes ikke boken var så veldig bra men helt OK terningkast 4

 214. DET ER BARE KJERLIGHET

  forfatter: Sverre Henmo
  Hovedperson: Jonathan

  det vhandlet om Jonathan han hadde en veldig slem bror.
  en dag når de satt og spiste komm det noen og dingte på.
  Det var besvevennen alex,Liva og Savannah.
  Alex fortalte at han var sammen med Savannah.
  Hvis de skulle være sammen noe mer så måtte Jonathan være sammen med liv.
  Først så ville han ikke men så maste Alex så mye at han måte bare si ja.

  jeg likte den litt fordi…

  den var litt gøy noen ganger
  Men de snakket litt mye om utsende til folka.

  foreksempel

  tykk
  kviser
  tung

  Terninkast …………………………………………………………………….4

 215. Den var dårlig fordi det var ikke så mye som skjedde.
  Den passet ikke til meg fordi jeg liker mer spenning, drama og krim.
  terningkast: 1

 216. jeg syntes denne boka høres ganske gøy ut veldig morsom og jeg lurer på hva som skjer når han slår opp

 217. jeg syns boka var sånn passe bra fordi den var litt morsom og det var mange adjektiv :=(

  terningkast: 2

 218. jeg syntes boka var dårlig forde det skjedde ikke så mye og det gidde ikke så mye mening jeg gir boka terningkast 1

 219. Den heter (Det er bare kjærlighet) Forfatter Sverre Henmo. Jonathan er hovedpersonen det som skjer er at vennen hans Aksel kommer på døra til Jonathan med to jenter så viser det seg at Aksel og Savannah var sammen men hun ville bare vis Jonathan ble sammen med Liva. Jeg likte ikke så mye her. Terningskast 3

 220. Jeg liker bedre fantasy og spenning, ikke kjærlighet. (Miriam)
  Den var kjedelig, jeg liker bedre spenning. (Evelyn)
  Den manglet spenning og var litt sånn ungdomsbok. (Noris)
  Den var litt for mye ungdomsaktig, men spennende. (Ayla)
  Den er for ungdom og jeg er ikke ungdom. (Rebekka)
  Den var rar. (Lykke)
  Jeg syns den var bra og at den inneholdt spenning og stemte derfor på super. (Shawn)
  Den var kjedelig. (Lerke)
  Den var rett og slett dårlig. (Arnfinn)
  Den var så dårlig at jeg nesten sovnet. (Jim Emil)
  Dårlig handling. (Eiri)

 221. Det er bare kjærlighet

  Utdraget handler om Jonathan som får besøk av bestevennen og han spør om Jonathan vil være sammen med en av de jenter han har minst lyst til å være sammen med.

  Jeg synes utdraget var passe bra. Det handler om kjærlighet som gjør det litt kleint. Men det er også litt artig når Alex først blir sammen med den tykkeste jenten på trinnet. Så ber han Jonathan om at han må være sammen med hun han har nest minst lyst til og være sammen med.
  Da han sier ja så skal Alex ødelegge alt med og si/spørre om Lind og Jonathan skal være sammen.

  Det jeg ikke synes var så veldig bra med utdraget var at det alltid er jenter med lyst hår som skal være finest. Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke kan være jenter med mørkt hår. Og det jeg synes er bra ved utdraget er at det handler om vennskap. Noe som er viktig. Derfor liker jeg når Jonathan sier ja bare fordi Alex er bestevennen hans.

  Da kan jeg konkludere med at dette utdraget anbefales for de mellom 10-16 år. Jeg gir utdraget terningkast 5. Men jeg vil ikke at den skal være en av superfinalistene.

 222. Boka handler om Jonathan. Jonathan bor sammen med broren sin og mammaen sin. En dag de sitter og spiser middag ringer det på døren, der står bestekameraten hans og to jenter fra klassen. De spør om Jonathan vil komme ut. Jonathan går ut sammen med de andre og det viser seg at Axel har blitt sammen med den ene jenta, og nå vil han at Jonathan skal bli sammen med den andre. Jonathan er ikke forelsket men går med på å være sammen med jenta.

  Jeg liker den fordi jeg syntes det er spennende med kjærlighet.
  Jeg syns den var bra og jeg har lyst til å lese hele boka.

 223. Denne teksten handler om en som heter Jonathan og en som heter Axel.

  Sjangeren er Ungdom

  Jeg synes denne boken var dårlig fordi det ikke er min sjanger. Jeg fikk ikke lyst til og lese videre og synes det var lett og legge den i fra seg.

  Jeg synes ikke den burde bli superfinalist. Terningkast -100000?

 224. den var ikke helt min type bok men ellers likte jeg hvordan han beskrev de andre. LOL!

 225. Det er bare kjærlighet

  Det ringer på døra, Jonatan går å ser, der står Axel. Axel begynte på skolen vår for to år siden. Axel var ikke aleine der han sto, han var sammen med to jenter. Han sa at jeg skulle bli med ut. Han ville fortelle meg noe. Han hadde fått seg kjæreste. Og nå ville han at jeg skulle få det.

  Utdraget var merkelig og inn i mellom litt rart. Jeg tror at Forfatteren valgte å skrive om dette temaet for å bli litt flau selv. Jeg likte ikke boka så godt, fordi jeg ikke liker sånne klissete bøker. Jeg vil helst anbefale denne boken til de som er 12 år og oppover. Terningkast 3.

 226. tja den var ikke bra men heller ikke dårlig jeg syns ikke den var den beste boken men jeg gir terning kast 3 til 6 halvparten:)

 227. Boka var kjedelig og hadde dårlig humor. Terningkast 3/6. Men den var morosam i 20 sekund.

 228. Utdraget handler om en gutt som spiser middag når det ringer på døren. Han åpner å der står kompisen å to stygge jenter som lurer på om han vil bli med ut. Når de kommer ut går jentene minst ti meter foran dem å beste kompisen sier at han å en av dem har blitt kjærester på en betingelse at jeg ble kjæreste med hun andre. Vi krangler lit om det , så blir vi enige om at jeg blir kjæresten hennes for en dag.

  Utdraget er i sjangeren ungdom. Jeg liker ikke utdraget for det bare handler om kleine ungdoms greier. Jeg anbefaler ikke denne boken for barn under 13.

 229. Boken handler om Jonathan som blir hentet av vennen sin Axel og får høre en ganske overasskende ting.

  Da jeg leste utdraget la jeg merke til at boken allerede i starten kom til og bli klein, fordi at Trym altså storebroren til Jonathan sa etter og ha åpnet døren sa at det var to jenter som spurte etter han. Etterhvert sier Axel til Jonathan at han har blitt sammen med en jente som heter Savannah og han har tenkt og fortsette og være det men det er avhengingt av at Jonathan blir sammen med venninen til Savannah. Og gjett om han blir overrasket

  Det jeg ikke ikke likte med boken var at den var veldig klein, og hvis jeg hadde vært Jonathan ville jeg blitt hjemme fordi man vil jo ikke bli tvingt til og bli sammen med noen
  Terningkast 5/6??

 230. Jeg synes at boka var dårlig fordi at det var litt for mye kjærlighet. Men vis jeg hadde gitt boka terningkast 1:D

 231. :storhaug skole Stavanger) ikkje bra??????????????????????????

 232. Det er bare kjærlighet
  Det handler om en gutt som heter Jonathan som er venn med Axel. Axel er nettopp blitt kjæreste med Savannah, men hun vil bare være kjæreste med Axel hvis Jonathan blir kjæreste med bestevenninnen Liva. Problemet er at Jonathan liker Alina.
  Boken var sån passe bra fordi den handler om kjerlighet og jeg liker bedre spenningsbøker. Noe som er litt rart er at hun fine Alina alle liker har langt lyst hår. Hvorfor har alle de populære/fine i bøker langt lyst hår og ikke mørkt for eksempel.
  Denne boken passer for de som liker kjærlighetsbøker.

 233. Det er bare kjærlighet
  Av Sverre Henmo

  Det handler om en gutt som heter Jonathan, en dag kommer en venn med et spørsmål som han ikke kan helt svare på.

  Jeg syntes at utdraget var bra fordi jeg likte handlingen. Dette er en bok i sjanger «Ungdom». Jeg anbefaler dette utdraget for 10-14år

  Terning kast 5

 234. Dette utdraget handler om en gutt som heter Jonathan. Og om hans drama. Kompisen Axel har fått seg kjæreste nå hvil Axel at Jonathan også få seg kjæreste.
  Dette utdraget var ganske bra for de det var lett og leve seg inni boken. Denne sangeren er ungdommer. Men jeg liker ikke så godt kjærlighet bøker jeg er mest glad i spenning bøker for de det synes jeg er lett og lese og lett. Denne boken passer opp til 9-12 åringer.
  Jeg gir terningkast 6.

 235. Vi syntes boka var litt rar og litt morsom, men også litt kjedelig.??????

 236. Det er bare kjærlighet.

  Av Sverre Henmo.

  Utdraget handler om en gutt som heter Jonathan. En kveld da han psiste middag ringte det på døra. Det var beste vennen hans Axel. Han fortalte at han hadde blitt sammen med noen som han selvikke syntes var så fin. Han fortalte også at hun bare ville væresammen med han hvis han var sammen med en annen som han heller ikke syntes var så fin. Han svarte tilslutt ja.

  Jeg syntes utdraget var litt kjedelig fordi det var litt lite spenning i men jeg er heller ikke super fan av kjærlighet. Jeg synes det skjedde litt lite i utdraget, det kunne skjedd litt mere. Det var litt artig at det var noen som hette Axel,(fordi jeg heter Axel) men han var egentlig det motsatte av meg. Det jeg likte var at han beskrev veldig bra. Tenk at en helt vanlig etter middag kan bli så spennende. Jeg synes at det var litt dumt at han tengte så så mye på utseendet og ikke på personlighetene.

 237. Det er bare kjærlighet skrevet av Sverre Henmo. Dette utdraget handler om Jonathan som for et kjærlighets problem på grunn av beste kompisen Axel.
  Dette utdraget syntes jeg var veldig spennende fordi jeg liker veldig godt kjærlighet drama.
  Jeg liker veldig godt hvordan forfatteren forklarer følelsene i utdraget.
  Jeg syntes at utdraget var bra også fordi jeg syntes det er veldig lett og leve seg inn i rollene.
  Dette utdraget syntes jeg var bra men ikke perfekt så den får terning kast 5.
  Jeg anbefaler dette utdraget fra 11-15.

 238. Den handlet om Jonathan som spiser middag så ringer det på og der står Alex og to jenter.

  Jeg synes utdraget var litt bra men det var ikke så bra fordi det handlet om litt sånne flauser og kjærlighet ting og jeg er ikke så stor fan av sånne ting.

  Anbefales 9-14 år. Terning kast 4.

 239. Sverre Henmo.
  Det er bare kjærlighet.

  Jonathan er en vanlig gutt, og en dag kommer kompisen Axel og ringer på og spør om de vil være med ut og det ender opp med att han må bli sammen med live på grunn av Axel.
  Jeg syntes utdraget var litt kjedelig siden jeg ikke liker rolige bøker serlig godt fordi det skjer så lite og jeg er ikke serlig interessert i kjærlighet og fordi det går så tregt og denne sjangeren er ikke boe for meg rett og slett fordi den ikke er spennende nokk for meg.

  Jeg likte ikke boka fordi den er litt kjedelig og den er ikke helt min sjanger så jeg gir den en 1.

 240. Utdraget handler om livet til Jonathan. Han har en storebror og en bestevenn som heter Axel. Men Axel ødelegger litt for kjærlighets livet til Jonathan.

  Jeg synes handlinga fra utdraget var litt kjedelig fordi jeg trodde det skulle være litt mer drama for det handler jo litt om kjærlighet og sånt. Og det var noen ord jeg ikke skjønte hva betydde. Men likte veldig godt omslaget på boka. Hvis jeg var Jonathan ville jeg ha sakt til Liva at jeg ikke vil være sammen med deg. Jeg synes Jonathan er en litt usikker type. Fordi han ikke sier det han mener. Og jeg lurer på hvorfor det nesten alltid er jenter med lyst hår alle liker. Vil lese hele boka selv om det var litt kjedelig.

  Handlinga var litt kjedelig men vil lese mer. Gir terningkast 4.

 241. Det er bare kjærlighet av Sverre henmo
  Det handler om en gutt som heter jonathan som spiser middag så plutselig så ringer døren på, Trym store broren til Jonathan åpner døren. Trym sier at det er noen jenter som ser etter Jonathan. Han gikk til døren..

  Jeg synes at boken er litt artig fordi de sa kjøtt ut av nesen og sånne rare ting
  Jeg ville ha gitt terning kast 5/10

 242. Eg synes det var ei kjempe-dårlig bok. Den er verre enn «Anton og andre uhell». Og den var også dårlig. Terningkast 1-.

 243. Jonathan og vennen Axel spiser middag og plutselig så kommer det noen på døra. Det er to jenter som heter Savannah og Liva. De lurer på om Axel og Jonathan blir med ut og de blir med. Jonathan synes det er noe rart mellom Axel og Savannah. Axel og Savannah holder hender og sier til Jonathan at de er blitt sammen. Så blir Jonathan og Liva sammen fordi Jonathan blir tvingt til det. Jeg synes boka var litt rar fordi Jonathan blir tvingt til å bli sammen Liva. Jeg gir denne boka terningkast 3.

 244. Det er bare kjærlighet!
  Av: Sverre H enmo!

  Teksten handler om Jonathan som har en bestekompis (Axel) som plutselig har en kjæreste (Savannah, den minst populære i klassen, og Jonathan synes selfølgelig at Savvannah og Liva er helt dust, patetiske og… ja rett og slett, bara dumme). Men Savannah vil bare være sammen med Axel hvis Jonathan blir sammen med Liva (Savannahs bestevennine).
  Til slutt går Jonathan med på det, men bare litt!

  Jeg synes det var veldig slemt av Jonathan og bare dømme Savannah og Liva etter utseendet. Det er veldig slemt. Jeg likte utdraget, men jeg har ingen forklaring på hvorfor, jeg bare synes den var bra!
  Det var lett å leve seg inn i teksten. Jeg synes også at Jonathan bare skulle sagt tydelig fra til Axel, Savannah og Liva at han absolutt IKKE ville være sammen med Liva!

  Teksten starter i kapittel 1!

  Jeg synes det var noen steder i utdraget som var veldig morsomme:

  Trym forteller om en i klassen som har startet en organisasjon for alle som har vært bortført av ufoer.

  Det morsomste er å se inn til Gundersen, som alltid går i underbukse og forsøker å få hunden til å gjøre triks.

  Men mest spennende er det å se inn på storesøstera til Frank. Hun driver med yoga og har ofte på seg tights.

  Jeg gir dette utdraget et terningkast 5, og jeg anbefaler den for barn mellom 11-14!

 245. Det er bare Kjærlighet!

  Utdraget handler om en gutt som heter Jonathan. Som er nødt til å bli sammen med en jente han egentlig ikke liker bare får bestevennen sin skyld.

  Boken ligger under slaget (( Ungdom )) og passer for de som liker litt kjærlighet og litt rare historier.
  Jeg gir teksten terningkast 4.

 246. jeg likte ikke utdraget så godt. sjanger: ungdom det handler om en gutt som heter Jonathan men det beste vennen til Jonathan sier han må få seg kjæreste med noen han ikke vil være kjæreste med.

 247. Det er bare kjærlighet.

  Det handler om Jonathan som må bli sammen med en jente han ikke vil bli sammen med, får beste vennen sin skyld.

  Jeg synes den er veldig spennende fordi han prøver å være en god venn. Og det er veldig hyggelig av han å bli sammen med en han egentlig ikke liker. Bare for beste vennen hans.

  Jeg anbefaler denne boka for personer som liker sjangeren ungdom.Og liker flaue situasjoner og et ungdommelig språk. For gutter og jenter fra 11-14 terningkast 6

 248. Jeg likte ikke utdraget noe særlig

  Jeg har dårlig tid så jeg rekker ikke å skrive noe mer.

  Jeg gir utdraget terningkast 0,00000000000000000000000000000000000001

 249. jeg synes boken var dårlig, fordi den hadde masse tvingelse og kjedelig tekst i seg. boken handlet om jonathan som blir sammen med liva begrund av tvang av Axel

 250. Aleksander Kirkwood Brown
  Bjørn Maja og Anders var på eit museum for å leike gøyme og leite. Bjørn går inn på museet og støtter på ei gammal dame. Ho jobba med å utstoppe dyr. Det var allehelgasaftan og no kunne spøkelsa komme til dei. Ho sa at dei burde forlate museet før klokka blei 12.00. bjørn gjekk ut og såg Maja med ein lys kjole som sprang rundt hjørnet. Da han sprang etter rundt hjørnet såg han ikkje ho lenger. Han sprang opp ein bakke der herskapshuset var. Då såg han plutseleg ei dame der, kledd i kvitt. Då lata han igjen augne med eit håp om ho ville vere vekk.

  Den var heilt fantastisk. Gjett om eg skal stemme super altså! Dette er nokk favoritt boka mi av alle bøker i heile verda. Eg må berre finne denne boka fordi eg nesten sprakk av spenning. Eg har også lyst å skrive ein fortsette å skrive på den (konkurransen altså). Likte spesielt da dama snakka om spøkjelse. Alt ho sa høyrdes ut som var sant, som om set gjekk and, at det kunne skje på ekte. Det er ein ekstra bonus. Blei skremt av at jenta sprang bak hjørnet. Eg forstiller meg alt så det blir meir som ekte. Eg fekk lyst til å teikne alt saman så dei andre kunne sjå kva boka skaper. Eg vil vite meir, eg MÅ vite meir. Denne boka skaper heilt spesiell stemning som alle liker. Den får oss til å ville bla til neste side når utdraget er ferdig. Eg lurte litt på kor Andreas var? Men det skapte berre enda større stemning. Dette har fått meg til å ville lese grøsser bøker. Eg har alltid synest at grøsser ikkje er noko for meg, så dette utdraget har snudd det på hovudet. No elskar eg det.
  Terningkast: Alt for mykje

 251. Morsom og fin bok. Dårlig gjort å tvinge vennen sin til å bli sammen med en jente han ikke vil være sammen med.

 252. Det er bare kjærlighet
  Dette utdraget handler om en gutt som heter Jonathan. Vennen hans har nettopp fått en ny kjæreste, men den kjæresten har noen betingelser.
  Og det er noen betingelser som Jonathan ikke liker.

  Jeg likte denne boka. Den var veldig spennende og full med drama.
  Jeg synes at den er spennende fordi han var nødt til å velge mellom å
  bli ertet av hele trinnet, eller hjelpe vennen sin. Eller å ikke bli ertet, men å svikte sin beste venn. Jeg tror han gjorde det rette valget. Jeg synes den var litt klein fordi det handlet om at han måtte bli kjæreste med noen som han ikke ville bli kjæreste med. Hvis ikke ble vennen skuffet.

  Jeg gir utdraget terningkast 5

 253. Bøker om kjærlighet er fortsatt pinlige og litt ekle synes mange i 6b. Tror likevel mange vil lese boka?

 254. «Jeg syntes boka var helt grei fordi det er ikke akkurat min type bok». «Jeg syntes boka var kjedelig fordi det skjedde nesten ingenting gøy. De snakket bare med jentene». «Det var en kjærestebok, det liker ikke jeg». «Den var bra fordi den var liksom ungdomsbok».
  Mange stemte «dårlig bok». Noen stemte «veldig bra».

 255. Jeg synes den var veldig KJEDELIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Denne boka var SÅÅÅÅÅ DUM at den ikke en gang fortjener å bli på siste plass i verden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 256. ikke helt min type bok, jeg følte at jeg ikke fikk vite nok om hovedkarakteren.
  Den passer sikkert bedre for andre enn meg:)
  Terningskast: 3

 257. Boka var kjedelig fordi den handlet om kjærlighet. Det var lite handling i boka. Dumt at hovedpersonen ble ertet av broren. Boka var bra fordi den handlet om å være grei med hverandre.Det var morsomme scener i boka( kjøttkaker ut av nesa) Kameraten var flink til å overtale hovedpersonen. Boka var litt rar.

 258. Dette var en litt rar bok. Den handlet og litt mye kjærlighet. Vi synes den mangler litt spenning. Den var litt morsom, men ikke helt den typen humor vi liker.

 259. De aller fleste av elevene synes det var en lite spennende bok og at det var vanskelig å forstå meningen med boka.

 260. Ikkje noko for meg liker ikkje ungdoms sjangere eller kjærlighets bøker????

 261. Den er sån passe bra fordi den er litt sån uforståelig men den og den passer ikke helt for med og jeg ville ikke lest videre.

 262. jeg synes boken var veldig bra.Det eneste jeg ikke likte var forsiden.Man kunne ikke tenkeskrive til den.Boken hadde mange bra personbeskrivelser.Forfatteren lagde en veldig bra bok.*klapper høyt* jeg gir boken *trommeslag* en femmer *jubling*

 263. Denne boka var ikke morsom og prøver så hart og være morsom at den er kjedelig.

 264. jeg syntes synd på Jonathan fordi han måtte bli sammen med noen bare fordi vennen hans Axel skulle få være ammen med noen.
  Boken var teit fordi det var masse gåing og nesten hele utdraget handlet om at Axel og Jonathan diskuterte om Jonathan kunne bli sammen med et av jentene sånn at Axel kunne være sammen med noen. Boken var ikke noe for meg kanskje noen andre likte den boken var: passe bra synes jeg.
  Jonathan var også veldig snill som ble sammen med noen han ikke likte for vennen sin.
  Kunne kanskje vært litt mer om hvordan de så ut og hvor gammel de var.

 265. jeg synes at boka var ikke så spenndene, men den var morsom. terning kast 3

 266. Hva skjer slår Jonathan opp med Liva?
  Eller forsetter de og være sammen?
  Sorry liker mest spenning Terning kast 2:(

 267. Jeg synes at booka var dorli fordi den var ikke spenene å kjedelig.Jeg synes at booka hadde en dorli historie.

 268. Jeg synes at boka var veldig kjedelig og det var bare snakking og ingen spenning.

 269. Jeg synes boka var dårlig fordi jeg liker mer spenning.
  Terningkast: 2.

 270. Den var litt morsom fordi Axel bare ville at Jonathan skulle bli sammen med Liva selv om han ikke ville, for at Axel skulle bli sammen med Savannah. Men det var dårlig gjort også. Terningkast 3

 271. jeg syntes boka var litt kjedelig fordi det skjedde ikke så mye.Men samtidig syntes jeg den var litt morsom.

 272. Det var en bra bok jeg likte den fordi: det var mye kjerlihet og bra Leser.

 273. Kjedelig dårlig ??????!!!!!!»»»»¤¤%%/&()=/&%¤#»!&(//&¤;_:;_;_;_:;_:;L_;_:_*^^*«^*

 274. Jeg syns boka var dårlig fordi jeg liker ikke denne sjangeren og denne boka. Så de som ikke liker kjærlighet ikke les denne boka!
  Terningskast: 2

 275. Eg tokk feil denne boka var ganske god terninkast 6,9999999999999999999999999999999999999 ?

 276. eg szyns at boka er vanskeleg em ok.
  eg vile ambefale boka som liker ok båker.
  ternig 5

 277. Denne boka var ikkje heilt in stil, skjønte ikkje heilt meininga med boka.
  Terningkast 2? ?

 278. IKKJE min stil kjedelig forventar meir.
  RAR for min del
  eg likar meir fantasy.
  kjærlighet er ikkje mitt område
  🙁
  terningkast 1

 279. Denna boka virkar kjedelig, ikkje lest heile men ganske Uorginal.
  Terningkast 2.

 280. »Litt» lyst til å ikkje lesa den fordi den var kjedelig. Denne boka var rar.? ? ?

 281. Denne boka var ikkje god.
  Eg vile ikkje ha anbefalt den .
  KJEDELEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ikkje min stil
  Terning kast :
  0,000000000000000000
  kjedeleg kjedeleg kjedeleg

 282. Eg har lest denne boka før,den er bra ikkje så spennande,men får dei som liker bøker som er litt meir rolige vil eg annbefala denne boka til.Eg syns den er mitt på treet og eg gir den terningkast 3!

 283. Denna boka var ikkje heilt min stil. Den var litt morsom. Den var og litt rar

 284. Det er bare kjærlighet
  Jonathan går fra middagen med den rare bestevennen Axel og Liva og Savannah i klassen. Axel og Savannah vil bli sammen, men Savannah vil bare hvis Jonathan og Liva blir sammen. Jeg synes boka var bra fordi den var veldig morsom og ga deg morsomme bilder i hodet. Den var også morsom fordi den mye ikke ga mening. Jeg vil vite hva som skjer neste dag og hva Axel finner på videre. Anbefales for dem som liker å le.

 285. boka var bra fordi den fikk meg til og smile. Jeg ble overrasket over at det ringte på døra og utenfor sto en gutt og to jenter. Jeg synes ikke boka var spennene nok så jeg vil ikke lese resten av boka.

 286. Jeg synes ikke boka var så veldig bra fordi jeg ikke synes den var spennende. Men det var litt rart at han ble sammen med en han ikke likte. Det var litt rart at det sto to store jenter utenfor huset. Jeg synes boken var passe bra

 287. Jeg synes at starten var litt kjedelig men boken ble bedre og bedre etter hvert. Jeg synes kanskje dem skulle ha beskrevet hovedpersonene litt bedre. Jeg synes at Jonathan var veldig snill mot vennen sin som støttet han og ble sammen med Liva selv om han ikke ville det. Jeg synes at boken var sånn passe bra fordi jeg liker bedre grøsser og spenning og humor men jeg kunne gjerne lest resten av boken. Jeg synes at det var litt dårlig gjort at Axel tvingte Jonathan til og bli sammen liva selv om han ikke likte Liva i det hele tatt. Jeg synes synd i Jonathan som måtte bli sammen med den rareste jentene i klassen bare fordi at Axel var sammen med bestevenen til liva og vist ikke Jonathan ble sammen med liva så ble ikke Axel sammen med Savannah.

 288. Jeg likte boka fordi den var spennende, passer får de som liker kjærlighetsbøker.

 289. Den var bra fordi den var spennende å morsom ?terningkast 4,5?

 290. Den var veldig bra?likte boka fordi den handlet om tvangskjæresteri (ikke at jeg liker det) men hvordan han følt seg å sånn?denne boka passer får de som liker kjærlighet ?terning kast5?

 291. Jeg synes ikke boka var så bra fordi at jeg liker krim mye bedere?
  Men det var bra at det var mye personbeskrivelse?

 292. Jeg synes boka var Ok, jeg synes denne boka hadde litt humor terningkast 3

 293. jeg synes denne boka var dårlig fordi det ikke var noe særlig spenning og jeg liker spenning veldig godt.
  og den var veldig kjedelig.

 294. Jeg syntes ikke boken var så bra fordi det skjedde ikke så mye og det var for mange kjedelige detaljer. Jeg liker mer krimbøker så dette var ikke noe serlig for meg. terningkast 2

 295. Det er bare kjærlighet var en veldig bra bok. Det var litt rart at Jonathan ble sammen med Liva når han ikke likte henne. Jeg lurer på om Axel egentlig liker Savannah og. Boka var veldig bra fordi de beskrev personene veldig bra. Boka var litt kjedelig i starten men den ble bare bedre og bedre! Terningkast 5❤️

 296. Jeg likte boka fordi jeg synes den var lit rar og lit spennende det rare var da Axel sa at johathan skule bli sammen fordi at savannah skuel forsat være sammen med axel!!!

 297. Denne boken var bra, spennende og artig og bare veldig interessant. Terningkast:6?????

 298. Boka var veldig morsomt og det var mangen gode beskrivelser. Jentene var veldig morsome. Eg lurar på om lisa og gutten kommer til å like seg og om gutten tør å slå op med lisa.

 299. boken handler om en gutt som heter Jonathan. en dag ringer det på døra Jonathan håpet på at det var Alina men et var det ikke. Jeg likte boka fordi det var humor i de å jeg synes den var veldig morsom. jeg har lyst til å lese den. Boken var bra fordi jeg synes den var litt rar men også litt morsom den var ganske spesiell jeg synes boka var super. terningkast 6. 🙂

 300. Eg synes boka var bra. Men eg synes det burde være mer spenning og humor.

 301. Eg syntest at boka var bra?Den var bra fordi det var litt gøy når det var kjærlighet og eg ville lese videre om korleis det gikk neste dag på skolen. Den var og ganske morsom.?
  Eg gir ein svak 5?.

 302. Eg syns at den var OK, ikkje helt min favoritt. Den va kjedelig i begynnelsen også begynte det å bare bli kjekkare. Men di brukte my adjektiv og sånne beskrivelser, så det va bra.☄✨???Terningkast: 4

 303. Den var eilt grei men eg synest at viss det hadde vert litt mer adjektiv.men den får ein 2-3 eg synest den bør ha lit meir kjerligheit for det er ein kjerlihets bok og eg synest det ikkje var så mye om ungdomer.

 304. Eg syntest at boka var bra?Den var bra fordi det var litt gøy når det var kjærlighet og eg ville lese videre om korleis det gikk neste dag på skolen. Den var og ganske morsom.?
  Eg gir terningkast ein svak 5?.

 305. Eg sytes at boka var litt kjekk fordi dei hadde ganske mange adjektiv som beskrivte alle som var med. Det var litt rart at dei berre gjekk på ein veg, men boka blir sikkert kjekkare etter kvart. Terningkast: 4

 306. Eg synes utdraget var veldig bra. Det fikk meg til å ville lese boka. Eg synes det var litt dumt at me ikkje fekk veta noko meir ein det. Eg synes boka var ganske morosam, og det liker eg. Eg synes Aksel høyres morosam ut. Eg har eit mål om å lese boka, fordi eg vil vite kva som skjer videre og kva som skjer når han slår opp med Liva! Terningkast: 5.

 307. Den var litt kjedelig og litt kjekk, men det handles egentlig bare on at dei gjekk på Ein vei. Det var alt for mykje kjelighet og deter ikkje så gøy. Burde vera litt mindre kjerlighet, det er ikkje favoritt boka mi men den var heilt passe bra.

  Terning kast: 3.

 308. Dette var en morsom bok og boken var kul. Jeg kunne ha lest?
  Jeg gir den terning kast 4 og 6/10.

 309. Den var litt kjedelig og litt kjekk, men det handles egentlig bare on at dei gjekk på Ein vei. Det var alt for mykje kjelighet og deter ikkje så gøy. Burde vera litt mindre kjerlighet, det er ikkje favoritt boka mi men den var heilt passe bra.

  Terning kast: 3

 310. Eg synest denne boka var passe bra fordi eg likte at det var litt om jenter og gutter det er litt rart at det handler om kjærlighet for eg liker ikkje at det er om kjærlighet eg liker ikkje det. ? Eg synest denne boka var helt grei.

  Terningkast: 4

 311. Eg syntes boka var kjedelig ingenting spessielt skjer. Bare at Jonathan får seg kjæreste, det var ikkje noko spessielt gøy å lese denne boka.

 312. Eg likte IKKJE boka(: det var for kjærlighet!!!!!!! Og det kjedde ikkje så mye!D:
  og dei gjekk jo bare å snakkte, og lat dei kjedelige stuff(:
  Terning kast: 1(:

 313. Eg syntes at boka var super. Eg likte at det var kjærlighet og romantikk. Og det var litt spennanes. Eg ville lest denne boka sjøl. Godt utdrag.

  Terningkast: 6.

 314. Boka var litt morosam men ikke i min interesse. Eg likte den ikke så godt
  Terning kast 2

 315. Dette utdraget er litt kjedeligt. Det gjer ikkje så mykje informasjon og det er ikkje gildt. Sjangeren var ikkje kjærlighet det var ungdom og dette handla ikkje om ungdommer.

 316. Vell denne boka var OK fordi den var litt mer «moderne» i forhold til dei andre bøkene. Hadde veldig mye moderne stereotyper. Men ellers var ganske verdig av min tid. Dan var liksom den «pick me up when you are bored» boka og det syntes jeg er bra. Terning kast er ei kjempesterk 4 fra meg 🙂 :3

 317. Eg synes boka var veldig kjedelig og at det kunne vært andre ting også og ikkje bare kjærlighet. Terningkast:1

 318. Den var kjedelig for det var for det var for mye kjærlighet i det utdraget.
  Eg er ferdig med kjærlighet og at kjærlighet er bare stress.

  Eg hadde gitt den terningkast 1

 319. Eg likte den ikkje, kjærlighet bøke er ikkje min greie akkurat så eg vil ikkje lest den boka. Eg gjer han terningkast 2.

 320. Boka var kjedelig. Ikkje morsom i det hele tatt.
  Terningkast ein svak 2

 321. Den var litt gøy men ,eg liker ikkje denne boka for det var så mykje kjærlighet og det var ikkje action det var ingen ting som skjedde:Terning kast 2??

 322. Boken vare ikkje morsome eller spenenes han vare sjedelig eg gir den ternig kast 1

 323. Boka var bra. Boka var spennenes fordi, om at storebroren til Trym ville si ja eller nei. Og det synest eg var spenndanes og kjekk. Og når storebroren til Trym skulle spise middag, så kom Axel og lurte på om han ville bli me ut, og det var litt spenndanes. Og det var litt morsamt i begynnelsen. Eg anbefaler boka for de som liker sånne bøker.

 324. det handler om en som heter Jonathan han synes ikke livet er så lett en dag spiser de kjøttdeig og ris og så forteller Trym om noe som får Jonathan til å få kjøttdeig ut av nesa Trym sier at han er diskusting plutselig ringer det på trym åpner,han setter seg ned på stolen sin og gir et lite blikk på meg jeg gnir meg rundt munnen ett par ganger. Jeg tror det er hun jenta i klassen som er superpopulær og er med i reklamer siden en dag skjedde det samme og hun og en veninne var i trappa men det var ikke det det var Alex med to jenter i vær sin arm han spurte om han ville finne på noe? Alex er bestevennen min han har stor mage men tynne lange bein som gjør at han er den raskeste i klassen,det ser litt rart ut når han løper siden magen rister skikkelig.hun ene jenta heter savannah og har langt og litt bølgete hår hun har nettopp fått regulering og lager smattelyder når hun snakker høres ut som om hun alltid har for mye spytt i munnen. Og live er hakke normal hun har mørkt hår med en pannelugg og er nesten bare tung og stor men også høy begge er nesten et hode høyere en alex. Men blir du ut og finner på noe jeg roper på mamma og sier jeg går ut en tur jeg drar på meg jakka og tar på meg skoene vi aner ikke hvor vi skal gå etterhvert blir savannah sammen med alex og han gir med et stort bredt smil men han sier at savannah ikke kan bli sammen med alex hvis ikke jeg blir sammen med Live. Jeg roper NEI! jeg ropte det så høyt at jentene sto og så på meg etterhvert gir Alex et smil til dem og de fniser og hvisker og Alex tvinger meg til og bli sammen med Live men jeg er ikke forelsket i Live hvorfor skal jeg bli sammen med henne da? Etterpå ser jeg Alex deppa så jeg sier ok Alex sier hva ok han holder på og hoppe opp og ned foran meg så jeg tror han vet hva jeg mener ok til at jeg blir sammen med live sier jeg. Alex jubler så stopper vi Alex roper på Live: Jonathan lurer på om å bli sammen Live ser på meg og gir meg et flørtete smil og hun sier JA!:( men nå er alt ødelagt det er ikke jeg som vil være sammen det er omvendt men glad jeg ikke er sammen med savannah.

  dette re ei bok som er helt grei å ja siden den har humor i seg og litt sån skuffelse i seg og drama helt grei bok. den terninkast 4.

 325. Eg syntest at boka var bra. Det var ikke så mye spenning eller morsomhet. Eg ville ikke ha lest denne boka tilfelid men eg hadde ikke hatt noe problem med og lest den vis eg måtte. Boka ver helt grei, og eg har høyrt betre.
  Terningskast: 5.

 326. Den var morosam og spennende. Den var morosam fordi det var morosamme hendingar. Og det var spennende fordi Jonathan eigentleg ikkje ville bli sammen med Liva og Axel var enda rarere en han pleide å være. Terningskast 4.

 327. Denne boka var kjempe kjekk. Burde vore meir spenning og humor. Terningkast 4.

 328. Eg synes at boka ver lit dårleg, eg blir så iritert når folt seier noko heil anet en den andre virkeleg sa?. Terningkast 3??

 329. Eg synes at boka ver lit dårleg, eg blir så iritert når folt seier noko heil anet en den andre virkeleg sa?. Terningkast 3??.

 330. Denne boka var ikkje noko for meg. Den var ikkje spenanes men det var litt morsomt når det kom kjøttdeig ut av nasen hans. Eg kunne ikkje tenkt meg og lese resten av boka. Terningkast 4..

 331. Eg likte ikkje denne boka. Ho var kjedeleg. Kjærleiksbøker er ikkje gøy syntes eg.
  Den var litt morosam. Men det var ikkje ei bok eg kunne tenke meg å lese heile av. Terningkast: 3.

 332. Eg syntes boka var bra.fordi:Det var morosamt og rart på ein god måte.eg har bare litt lust til å lese mer??terningkast 4

 333. Den var helt grei, skjønte egentlig ikkje samanhengen i han. Kunne vært mer innlevig å spennnig. Terning kast 4

 334. Eg likte ikkje boka så godt. Det er fordi at eg ikkje liker romantikk bøker og sånn.

 335. Eg synes boka var kjekk men ikkje heilt mi type bok derfor likte eghan ikkje så godt.?????

 336. Boka var kjedeleg og det var lite spenning.
  Det er ikkje mykje som kjer.

 337. Eg syns boka var litt kjedelig. Det var ikke morsomt lenger når vi nærmet oss slutten..

 338. Eg likte begynnelsen den var super men det mangler spenning og humor. Terning kast 3.

 339. Den var ikkje gjilde for eg syntest det var for lite spenning og,den var bare litt humor i boka.Eg gir boka terningkast 2/6.eg syntest den ikkje var noko spesielt gjildt.

 340. Den var litt bra fordi det var litt kjekt i starten men resten var ikkje så kjek.

 341. Hjelp meg! boka var så kjedelig at den drepte alla fangene ments dei leste

 342. Denne boka var sikkert bra for mange.
  men ikke akkurat min type bok.

 343. Er ikke så fan av denne typen bøker man var litt bra? Terningkast 4 ?

 344. Jeg likte boka fordi jeg liker sangeren ungdom den var litt morsom men litt rar.Jeg har lyst til og lese resten . BRA. terning kast 5 og en halv

 345. Tittelen sier det selv…
  DET ER BAAARE KJÆÆÆRLIGHET!!!

  Hate: BURN IT!

 346. Jeg syntes boka var rar fordi, Jonathan måtte bli sammen med Liva,bare fordi Savannah sier at de må bli sammen.Hvis ikke vil ikke Savannah være sammen med Axel.Det syntes jeg var rart.Og jeg skjønner at Jonathan ikke vil være sammen med Liva.For han liker jo ikke henne.Jeg syntes det var bra at de beskrivde persjonene.Men jeg syntes ikke boka var så bra fordi den handlet om kjærlighet.Men det var snilt av Jonathan og bli sammen med Liva bare for Axel sin skyld.

 347. Elevene stemte mellom dårlig og passe bra. Aktiviteten i etterkant var grei. Nå vet alle hva et dilemma er og alle opplevde at det var noe de hadde være ute for og at det kunne være vanskelig.

 348. Denne va kjedelig å den va bare så drit den handla om at dem e e på gata?KJEDELIG

 349. Den var sonn passe, det skjedde fot mykje på ein gong!!!!!!!!!!!!!!!

  Terningkast 4 !!

 350. Det handler om en gutt som heter Jonatan. han er venn med en som heter Axel. En dag kommer Axel og to jenter til Jonatan, Jentene heter liva og Savannah. De spør om Jonatan vil bli med og gå en tur. Det blir han med på. Han finner ut at Alex og Savannah er sammen . Men bare hvis Jonatan og liva er sammen. han nøler men sier ja. De var bare sammen i en dag.

  Jeg syntes boka var ok fordi den var litt morsom men også litt kjedelig. Jeg gir den terningkast 3

 351. Stakkars Jonathan når han ble sammen med Liva som han ikke vil være sammen med Kul bok jeg ternings kast 3

 352. Det handler om Jonathan. Han blir med Alex,savannha og Liva. Alex spør om han vil bli med han sier ja. Alex spør om Jonathan vil bli sammen med liva han sier først nei men så sier han ja. Terning kast 3.

 353. Boka handler om en gutt som heter Jonathan når han og familien spiser middag banker det på det er Axel og to jenter. De dro ut og så forteller Axel at han har blitt sammen med Savannah men de kunne bare være sammen hvis Jonathan ble sammen med Liva.

  jeg syns boka var bra jeg er ikke så glad i kjærlighets bøker men jeg likte denne og jeg kunne ha lest mer

  jeg gir den en 4

 354. jeg synes at den var litt spennende, den er ikke helt for meg, men jeg kunne gjerne vite hvordan det kommer til å gå. terningkast 4 og en halve

 355. Det handler om en gutt som heter Jonathan. Jonathan er ikke bare kjærlighet, han blir plaget av den voldsomme stor broren sin, og en dag kommer også bestevennen hans Alex innom med et vanskelig dilemma. Temaet er om var vennskap og tvang kjærlighet. Er ikke så stor fan av kjærlighets bøker men denne var ganske bra!! Terning kast 4!!

 356. Det er bare kjærlighet
  Av:Sverre Henmo

  1. Den var kjedelig liker mye mer spenning.

  2.men bra vennskap.

  3. men denne boken er ikke for meg

 357. Karakter:Dårlig Den var UTROLIG KJEDELIG!! det er kanskje d\en av de verste bokne jeg har lest den er ikke intresant jeg liker ikke sånn sjanger

 358. Jeg gir boka karakter passe bra fordi:
  1) Jeg synes den var litt kjedelig.
  2)Jeg levde meg ikke helt inn i boka.
  3)Jeg synes ikke den var så spenende

 359. Denne var veldig bra!
  Den var veldig klein og artig
  :):):):):):):):);)

 360. det handler om en som heter Jonathan han synes ikke livet er så lett en dag spiser de kjøttdeig og ris og så forteller Trym om noe som får Jonathan til å få kjøttdeig ut av nesa Trym sier at han er diskusting plutselig ringer det på trym åpner,han setter seg ned på stolen sin og gir et lite blikk på meg jeg gnir meg rundt munnen ett par ganger. Jeg tror det er hun jenta i klassen som er superpopulær og er med i reklamer siden en dag skjedde det samme og hun og en veninne var i trappa men det var ikke det det var Alex med to jenter i vær sin arm han spurte om han ville finne på noe? Alex er bestevennen min han har stor mage men tynne lange bein som gjør at han er den raskeste i klassen,det ser litt rart ut når han løper siden magen rister skikkelig.hun ene jenta heter savannah og har langt og litt bølgete hår hun har nettopp fått regulering og lager smattelyder når hun snakker høres ut som om hun alltid har for mye spytt i munnen. Og live er hakke normal hun har mørkt hår med en pannelugg og er nesten bare tung og stor men også høy begge er nesten et hode høyere en alex. Men blir du ut og finner på noe jeg roper på mamma og sier jeg går ut en tur jeg drar på meg jakka og tar på meg skoene vi aner ikke hvor vi skal gå etterhvert blir savannah sammen med alex og han gir med et stort bredt smil men han sier at savannah ikke kan bli sammen med alex hvis ikke jeg blir sammen med Live. Jeg roper NEI! jeg ropte det så høyt at jentene sto og så på meg etterhvert gir Alex et smil til dem og de fniser og hvisker og Alex tvinger meg til og bli sammen med Live men jeg er ikke forelsket i Live hvorfor skal jeg bli sammen med henne da? Etterpå ser jeg Alex deppa så jeg sier ok Alex sier hva ok han holder på og hoppe opp og ned foran meg så jeg tror han vet hva jeg mener ok til at jeg blir sammen med live sier jeg. Alex jubler så stopper vi Alex roper på Live: Jonathan lurer på om å bli sammen Live ser på meg og gir meg et flørtete smil og hun sier JA!:( men nå er alt ødelagt det er ikke jeg som vil være sammen det er omvendt men glad jeg ikke er sammen med savannah.

  Jeg elsket boka dette er helt klart noe jeg kan lese videre på jeg synes den er super siden den har humor i seg og litt sån skuffelse i seg og drama elsket den terninkast 6!

 361. det handler om en en gut som heter Jonathan
  og venen hans som har et vanskelig dilemma.
  så lurer aksel på om han vil bli kjæreste med Savannah
  men så fikk han skreket at Jonathan synes det var ok men han løy
  ‘det var en forferdelig bok jeg kjente mei overhode ikke inni teksten og det var dårlig for ståle og kjedelig :,(

 362. Det handler om Jonatan og en Axel. Axel er veldig morsom og snakker om at han har laget en klubb til de som har blitt kidnappet. jeg likte boka sånn passe en 5 i terningkastet.¨

 363. Boka var helt OK men den er ikke noe for meg. Jeg er ikke så veldig glad i bøker som det bare er kjærlighet i. Jeg gir den en 2. ; p

 364. Jeg syns at utdraget av Det er bare kjærlighet var rart å lese fordi det var ikke Jonathan som ville bli sammen med Liva, det var Axel som ville at de skulle bli sammen. Jeg liker kjærlighets bøker så jeg kan ikke si nei til å lese hele boka.

 365. OMG dette utraget var DRT bra! Jeg begynte å le meg i hjel :D:D:D Jeg har aldri hatt det så gøy med å lese en bok/utrag.
  Jeg vil 100% lest hele denne boka!! Dette jeg leste nå greier jeg ikke å sette ord på! Fordi det var så sinsykt bra!!

  Terningkast: jeg gir en DRT sterk 6 😀 Anbefales 100% til alle! Den gjør meg i godt humør:)

  I <3 It

 366. Boka handler om en gutt som spiser mat så ringer noen på det er Alex Savanah og Lisa på veien ser de på noen som er i husa etter det igjen forteller Alex at han er sammen med Savanah. Han sier også at henne er sammen med han bare hvis han blir sammen med Lisa han vil ikke men til slutt sier han Ja. Jeg synes boka var litt for mye skjerlighet og litt for rar fordig jeg tror den er ambefalt til ungdomer. Terningkast 3

 367. Boka handler om Jonathan som må bli sammen med Liva for at bestevennen hans skal bli sammen med Savannah. Disse jentene er de rareste jentene i klassen til Jonathan.
  jeg synes boka var bra jeg gir den terning kast 6.

 368. Jeg synes boka er passe bra.den er hveldig rar men og så hveldig morsom den får terningkast fire

 369. Jeg likte ikke denne boka så veldig den kunne vært lit mer spennende.
  Terningkast 4/6

 370. Det var litt kjedelig, fordi det handlet bare om kjærlighet. Det var også litt kort, såjeg fikk ikke med meg så mye.

 371. Jeg synes den var kjedelig og hadde ikke lyst til å lese ferdig.

 372. Jeg syntes dette utdraget var morsomt fordi man kan kjenne seg igjen. Jeg tenker at jeg kan lese boka ferdig. jeg gir den (super)

 373. Jeg likte egentlig ikke denne boken så godt, fordi det var ikke noe spenning i det.

 374. det var et morsomt utdrag. det var morsomme beskrivelser.men jeg tror det kan bli mer spenningr i boka

 375. dette er ikke noe for meg liker spenning og krim ternings kast:3

 376. Jeg synes ikke det er spennende fordi jeg ikke skjedde noe. Derfor blir den ikke så bra. Jeg likte at du brukte så mye adjektiv, derfor blir den bra.

 377. Synes det var litt rart og litt ekkelt når de beskriv det de jentene potetene som var så feite og skikkelig høye hest hun ene spyttet ut med reguleringen og så ut som en potet Simon er veldig feit og tjukk og ligner på en potet

 378. Denne boken var litt morsom fordi han beskrev alle personene på en morsom måte ? Liker litt bredere krim bøken og sånt men denne boken var faktisk veldig morsom og bra ? Håper du vinner ??

 379. Jeg syntes den var sånn passe bra det var noe deler som var litt morsomt,men det var liksom noe deler som ikke er noe som jeg hadde lest jeg hadde kanskje krysset av passe bra.

 380. den var kjedelig. alt for mye innhold. ikke spennende innhold. likte den IKKE!!!!

 381. Boken var rar og ekkel. Og jeg skjønte ikke sammen henget. Boken var passe bra.

 382. jeg syntes ikke denne boka ga mening og den var heller ikke noe bra syntes jeg

 383. Boka var kjedelig fordi det skjedde ingenting.,

 384. Jeg likte denne boken veldig godt. Den var veldig morsom og jeg hører på lydboken hver kveld.

 385. Litt vanskeleg å henge med, skifte mellom ulike plassar i forteljinga, men den var morosam.

 386. Det er i kategorien ungdom og da burde ikke vi som 6.klassinger lese den. Ikke så bra bok

 387. Boka var ikkje nåke spessiel.
  Alt i boka va bare kjedelig så eg likte ikkje boka.
  Eg syns at denne boka og to av dei andre va veldi like, så da va litt kjedelig.
  Eg gir terning kast 1

 388. det var ikke så morsomt og det var klissete det er ikke mit tema.han ble tvinget på en måte at han skule bli sammen med noen han ikke likte en gang 2/10

 389. Jeg synes boken var passe bra fordi jeg synes den ikke ga noe mening. Men det var litt spendene å se hvem som banket på døren. Terning kast 4

 390. Jeg synes boken var passe bra fordi jeg synes den ikke ga noe mening. Men det var litt spendene å se hvem som banket på døren.

 391. Jeg likte ikke denne boka så godt for jeg liker ikke sånne kjerlihets bøker men jeg liker bøker med spennding. Denne boka gjir jeg 3. Jeg likte egentlig ikke denne boka for jeg liker skumle bøker men den var helt ok.

 392. DDDÅÅÅÅÅRRRRRRRRRLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 393. Dette var en bra bok.Men jeg likte det ikke når Axel tvang Jonathan til å bli sammen med Liva. Jeg vil lese denne boken. Terningkast 5

 394. Denne boka var kul.jeg ble irritert av at axsel tvang Jonathan til å bli sammen med Liva! Det var trist at Jonathan ble mobbet for at broren er voldelig.?Terningkast 5

 395. Jeg er ikke så glad i Ungdom bøker. Den var ikke så artig. Jeg ville egentlig ikke ha lest boken.

 396. jeg synes denne boka var bra men litt dårlig. jeg likte ikke da axel ødla alt.terningskast 5

 397. Jeg liker ikke denne boka fordi at ingenting overasket meg og det var ikke mye til a lese og det var kjedelig

 398. Jeg synes denne boka er litt kjedelig den er litt rar.Hvorfor skal jonathan være sammen med liva bare for at Axel skal fortsette og være sammen med Savannah? Jeg liker ikke sånne bøker så jeg gir den en 3.jeg vil ikke lese denne

 399. Jeg syntes dene boken var bra.

  Den var morsom på starten og nesten allt.

  Jeg fikk med meg på starten da Jonatan fikk kjøttdeig ut av nesa fordi han lo sån.

 400. dette utdraget var bra.jeg begynte å lure på hva de skulle når Alex spurte om han ble med ut.men jeg er ikke stor fan av kjærlighets bøker,terningkast 4.

 401. Jeg Synes at dette utdraget var rart, Jeg synes at det var rart at Axel spurte Liva om
  hun ville bli sammen med Jonathan , Jeg Lurer på hva som skjer videre med Liva ,
  Jonatan Axel og Savannah.

 402. Jeg liker ikke kjærlighets bøker, kanske litt mer speninng så terningskast 1

 403. Ingen i klassen likte denne boka noko særleg.. Dei følte sjølv at temaet ikkje passa heilt for dei, fordi dei synst sjølv at det er noko kleint. Dei var eigentleg negativt innstilde på ho før dei i det heile tatt fekk lest utdraget, så det kan vera at dei ikkje gav ho ein skikkeleg sjangs til å endra på fyrsteinntrykket.

 404. Jeg synes de overdreiv veldig med utsende, men ellers morsom.
  Terningkast fra 1-6 , ble det en 4.

 405. Boka var bra. Den var morsom da Trym sa at han ler så han får spagetti ut av nesa.

 406. Det er bare kjærlighet

  -Temaet er Kjærlighet/vennskap fordi jeg tror at han det Axel tok med jentene fordi han var forelsket i en av de å kansje tenkte at Jonathan var forelsket i hun andre.

  -Jonathan er feig han er også snill på en annen måte siden han går jo så på en måte så tror jeg han gjør det for å være snill.

  -vennskap, TvangsKjærlighet

  Det som var bra er at han er en god venn å sier ja til å bli med å jeg elsker når alt er bra. Det var bra at han fikk lov og å ikke sa at han ikke fikk lov fordi han ikke ville.
  Det var dumt at han ble tvunge å bli med ut
  Jeg gir boken veldig bra (ternigkast 6☺️?)

 407. Tema: Tvangskjerlighet ungdoms kjærlighet og litt vennskap.

  Jeg synes boka var veldig bra fordi Den var morsom. Fordi det handlet om tvangskjerlighet. Jeg likte boka fordi de beskrive hvordan han tenkte og at han ikke likte situasjonen. Jeg anbefaler
  boka til de som liker kjærlighets bøker.

 408. Tema er kjærlighet og ungdom.
  Jeg syns at boka var enkel å lese.
  Den er også morsom, fordi Jonatan er feig.Fordi han tørte ikke å si meningen til en jente. Jeg ville aldri gjort det.

 409. Tema. Er tvangs kjærlighet blant venner.

  Gutten er rar for han ikke turte og si Nei. Jeg hadde aldri jeg gjort. Jeg synes at passe bra.

  For de jeg synes den var ikke så bra.

 410. Hovudpersonen er Jonathan. Synest personen ikke ble forklart godt nok. Vi fikk bare vite hva han heter og hvordan livet hans er, ingenting om hvordan han ser ut. Men personligheten er snill, hvordan han bryr seg om vennen sin og bare vil at han skal ha deg bra. Han dømme folk lett, og ikke bryr seg om hvordan de er inni. Han beskriver hvordan jentene ser ut men tenker ikke på hvordan personligheten er. Derfor er han litt overfladisk.

  Boken var veldig bra. Forfatteren beskrive hvordan folk tenke på en komisk måte. Han forklare ikke så masse hvordan hovudpersonen er. Men vi for vite hvordan Jonathan er og hva han tenker. Han forklare også hvor stor forhold Jonathan har med Axel.
  Gir terningkast 5:)

 411. Temaet var vennskap og tvangs kjærlighet fordi at boken handler om at en gutt blir kjæreste med en han ikke vil bli sammen med fordi at vennen ble sammen med bestevennen hans.

  Hovedpersonen er Jonathan, han er en ungdom, han er snill fordi at han ofrer seg for vennen sin. Han bryr seg også om hvordan folk ser ut på en negativ måte, det er ganske dumt. Han er feig og jeg synes at han var teit da han ikke sa nei til å bli sammen med jenta, jeg ville aldri ha gjort det.

  Jeg synes boken var passe bra fordi at de ikke forklarte hvordan Hovedpersonen var eller så ut. Jeg synes uansett at boken var kjedelig fordi ingenting «spesielt» skjedde.

 412. boken var super gøy morsom og spendende litt rar men komisk. jeg syntes det var en klar 5. i terningskast så en super bok jeg godt kunne ha lest jeg ambefaler denne boken til alle i 6.klasse. Hilsen kamilla geilo skole klasse 6b.

 413. Jeg lest denne boka før vi lest den med klassen. Den var jo Bra! Terningkast 5!
  Men som sakt kjærlighet e ikke min type. (Bare nån få…okei litt mer en få gang lese jeg «KjærlighetBokTyper»

 414. Mer mer mer jeg vill lese mer hvis jeg skulle gitt terningkast ville det er blitt selvfølgelig en sekser

 415. Kjærlighet er en vanskelig ting, og det er ALLTID forviklinger…..Terningkast 4
  Øyvind

 416. det er bare kjærlighet er en spennende bok som jeg likte veldig godt det beste eller kuleste da var at de spiste middag også trodde Jonathan at det var en jente han likte og hun jenta var til og med på tv også var det bare to jenter fra klassen som sto på vær sin side av Axel og de heter Savannah og liva og de lurte på om Jonathan ville bli med ut.
  Jonathan ble med ut og det som var kult da var at Axel ba om en stor tjeneste om at Jonathan måtte bli sammen med liva men han ville ikke det men da sa Axel at han kunne slå opp dagen etter på så da gikk han med på avtalen resten får dere lese selv men jeg vil gi denne boka terningkast fra 1-6 og jeg gir den 5 og en halv 🙂 🙂 😉 😉

 417. denne boka er shit kul, og jeg vill ha denne boka for den var såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå bra! Håper dere likte den også hade! terning kast; 6

 418. Jeg er ikke stor fan av kjærlighetsbøker, men denne va litt bra. Den får terningkast fire av meg.

Likte du utdraget?

– Lån boka på biblioteket og les resten

Her er et par andre gode bøker som kan være aktuelle:

Katarina von Bredow: Du og jeg 

Vigdis Hjorth: Jørgen + Anne er sant

Klaus Hagerup: Markus og jentene

Arne Svingen: Sangen om en brukket nese

 

Til toppen