Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Discosatan

Vera Micaelsen Aschehoug 2015

 

 


Kine er glad i å danse, men for å bli god og akseptert i gruppa trenger hun privattimer. Dessverre har ikke mammaen hennes råd, og da hun kontakter faren sin, blir hun avvist. Hva skal Kine gjøre, og hvor langt er hun villig til å gå for å bli en mester?

8

 

Kine setter seg på den faste plassen nederst i garderoben. Jentene står i ring rundt Anastasia og beundrer den nye jakka hennes.
– Ja, jeg måtte bare ha en ny jakke. Den gamle var altfor varm, dessuten trengte jeg en som var vanntett, og mamma er opptatt av at vi skal kjøpe ordentlige ting, hun er så opptatt av miljøet, ikke sant. Det er bedre å kjøpe én dyr jakke som holder i flere år enn å drive og kjøpe mange billige ting som går i stykker hele tiden.
Alle jentene nikker, flere sier at de er helt enige, de foretrekker også dyre og holdbare klær framfor billige.
– Tenk på all plasten fra de billige klærne som delfinene setter i halsen, sier Shurin og er på gråten.
– Det er så forferdelig.
– Det burde vært forbudt å kjøpe billige klær, sier Marina og ser bort på Kine. Kine later som hun er veldig opptatt med noe nedi bagen sin.
– Det som er dumt med billige klær, er at de er så billige at man glemmer at man har dem. Og så kjøper man nye uten å ha brukt de billige klærne man kjøpte, fortsetter Anastasia.
– De blir bare liggende i skapet til man må kaste dem. Da er det tross alt bedre å kjøpe noe som er litt dyrt og har kvalitet, ikke sant.
Alle er enige i det.
Kine presser seg forbi jentene og går ut i salen.
Monelise kommer bort til Kine mens de tøyer, Kine får hjertebank og tøyer enda hardere. Monelise kjenner litt på musklene hennes og presser henne enda lenger ned i spagaten.
– Hvordan går det med privattimene? Jeg tror du trenger det om du skal klare å bli champion i år.
Kine biter tennene sammen, det svir i lårene.
– Jeg vet ikke, stønner hun. – Jeg har ikke hatt tid til å snakke med mamma ennå.
Monelise ser strengt på henne,
– Du vet at du representerer hele studioet, ikke sant?
Det handler ikke bare om deg.
– Jeg vet, mumler Kine og blir rød.
Monelise slipper beinet til Kine og peker rundt i salen på de andre jentene som tøyer og strekker seg.
– Se på Anastasia, se på Marina, se på Shurin, tror du de har mer tid enn deg? Det handler om prioriteringer. Jeg savner å se at du vil dette, Kine. Jeg trenger å se at
du satser.
Kine stirrer i gulvet, hun har ikke noe å si. Hun tør ikke si at mamma ikke vil betale.
– Du trenger bare et par privattimer i uka for å komme på høyde med de andre. Hvis du er den eneste som ikke klarer å bli champion i år, tror jeg at det er lett å miste motivasjonen. Ikke sant?
Kine nikker. Hun vil bare at Monelise skal se at hun faktisk kan danse, men hun får aldri vist det, alltid er det gjennomgang av de samme rutinene, det er liksom aldri plass til at hun får vist fram alt det hun kan.
– Du må ha noen timer med trener før neste konkurranse, ellers er det ikke sikkert du kommer deg opp til mester-nivå. Dessuten trenger du litt hjelp til å forme koreografien din, så den ikke blir så … spesiell.
Kine nikker igjen.
– Det er fint med originalitet, men hvis du skal bedømmes ordentlig, må du også vise fram de faste elementene.
Kine nikker.
– Jeg skal prøve å få det til, mumler hun. Selv om hun vet at det ikke er sant. Det er ingen som vil betale for privattimer, men det kan hun ikke si.
– Bra, sier Monelise.

Rettighetene for utdraget gjelder for aksjonsperioden, derfor har vi måttet fjerne resten av utdraget. Utdraget var hentet fra s. 54-64.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

492 anmeldelser av “Discosatan

 1. Veldig bra bok med masse detaljer som beskriver hav som skjer. Denne boken skal jeg selvfølgelig låne. Dette var veldig spennene, jeg gleder meg allerede til å lese videre! 😀

 2. Noen av elvene syntes utdraget var spennende. Litt kjedelig i begynnelsen. Spennende på slutten. Skjedde litt av hvert. Handlet litt lite om damen . Rar. Handlet om en ond heks.

 3. Alle minus en hadde denne boka på karakteren «Super». Svært mange kunne tenke seg å lese hele boka. Håper denne går til finalen!

 4. Vi synes boka var veldig bra. Den var spennende fordi den handler om ei jente som er veldig flink til å danse, men hun får ikke vist det fordi de andre vil hun skal danse helt likt dem Det ble dumt at avsnittet fra boka sluttet akkurat der det var veldig spennede, men da får vi jo lyst til å lese boka. Det var trist at de andre jentene ikke forsto Charlottes problemer.

 5. Klassen er litt delt om hva de synes om boka. Noen synes den ikke var så god fordi det manglet spenning, Litt lite handling. Andre mente den var god fordi de lurte på hva som skjedde videre med den mystiske dama. Tema dans er gøy å lese om. Starten handlet mye om klær, men spenningen tok seg opp etter hvert.

 6. Teksten handler om en jente som heter Kine. Kine går på dans, men hun er ikke like god som de andre. Læreren sir hun burde ta , men mamma `n til Kine har ikke penger til privattimer. De andre har foreldre som har penger å får alt, spesielt Marina.
  Kine skulle sykle gjennom kirkegården for det gikk fortere. Hun var veldig redd da hun syklet gjennom og prøvde å ikke se gjennom gravsteinene. Plutselig sklei Kine og datt på bakken. Da hun reiste seg opp, sto det en dame rett foran henne. Kine tenkte på hvordan kom hun seg dit så fort
  Dama stopper ved Kine og spør henne om spørsmål. Kine blir redd og sier at hun må gå, men da tar hun tak i armen og spør om hun kan få sjelen til Kine.

  sjanger: DRAMA
  Jeg likte teksten fordi den var spennende. Og det var veldig spennende når hun møtte damen på kirkegården og spurte om å få sjelen til Kine. Jeg har veldig lyst til å lese mer.

  jeg vil anbefale teksten fordi den var spennende
  Boka passer for 5. -7. trinn.

 7. Discosatan
  Discosatan handler om en jente som heter Kine.
  Hun elsker å danse, det eneste som får henne til å tvile på seg selv er Anastasia, Marina og de andre jentene. Mammaen til Kine har ikke noe særlig mye penger. Faktisk så lite penger at Kine må alltid sykle gjennom den mørke, skumle kirkegården. Kine tenker hvorfor alle andre har råd til så masse som ikke hun har råd til. Plutselig står det en dame foran henne, «Hvem er det?, tenker Kine.
  «Jeg vil ha sjelen din,» svarer damen.
  Sjanger: Drama
  Jeg likte teksten fordi Kine tørr etter hvert å si ifra det hun mener.
  For eksempel jeg likte ikke da danselæreren sa: «Det er fint med originalitet, men hvis du skal bedømmes ordentlig, må du også vise fram de faste elementene.»
  Jeg likte ikke teksten fordi hun får frem at Kine må danse finere å bli bedre på mange ting.
  Jeg vet hvor ekkelt det er og nesten bli skjelt ut av danselæreren, så hun vil få frem at Kine må forbedre seg ellers er det ikke bra nok.
  Jeg likte heller ikke at danselæreren sa: «Du trenger bare et privattimer i uka for å komme på høyde med de andre.»
  Det får Kine til å angre på det hun gjør og kommer til å miste motivasjonen veldig fort.
  Jeg anbefaler teksten for dem som er glad i å lese bøker, og for dem som liker å se at alt løser seg, og at rivaler kan bli gode venner til slutt.
  Forfatter: Vera Micaelsen.
  Takk for meg!

 8. den var ikke så spennende jeg ville ikke lest den.
  det var ingenting som drev det framover

 9. Den var veldig bra og veldig spennende.
  de fleste ville lese mer av boken.
  det var spennende når Kine møtte (røykedama).
  Kine var litt rar og kunne ikke danse ballet.
  noen steder var det litt kjedelig pga litt for rolig noen steder.
  Konklusjon: Veldig bra bok!!

 10. Jeg syntes den var veldig bra og spennende fordi forfatteren skrev det veldig forstålig, Melissa.

 11. Det er en jente som er glad i og danse, hun heter Kine. Kine trenger privattimer for og bli en mester, men mammaen hennes har ikke råd og det er det ingen som vet.

  Kine møter en fremmed som tilbyr henne og bli en mester mot sjelen hennes. Denne boken er en drama bok. Den ligner litt på andre jentebøker fordi det er alltid er en god og alltid en ond person og det kommer alltid problemer utover i boken.

  Handlingen er lite enkel og leve seg i ifølge oss fordi boken ikke var så spennende på starten. Teksten starter med og beskrive hovedpersonen som er Kine. Boken bygger seg gradvis opp til og bli spennende. Høydepunktet i utdraget er når Kine sykler hjem fra dansetrening og velger og sykle gjennom kirkegården, da kommer en dame som tilbyr henne og bli mester i dansing mot og få sjelen til Kine. Det syntes vi var det beste i utdraget. Personene i boken ble vi ikke så veldig glad i fordi det ikke står i utdraget om personene så vi kjenner dem ikke. Boken tar opp temaet utestengning i starten av teksten. Vi tror at budskapet i teksten er og være som man er og ikke forandre seg for og være best. Teksten fortalte litt hva som kom til og skje på slutten, Kine blir skremt av damen som vil ha sjelen til Kine. Vi syntes ikke at teksten var vanskelig og legge fra seg fordi den var litt kjedelig og det var ett langt utdrag som tok litt tid og lese. Teksten er lett og lese for de fleste fordi det ikke er så mange vanskelige ord i teksten.

  Det beste ved teksten er da Kine sykler og møter denne damen.

  Det som irriterte oss var at det var ett veldig langt utdrag og kjedelig i starten men bygget seg heldigvis opp. Denne boken bør andre lese fordi det kan bli spennende og få vite hva som skjer med Kine og den ukjente damen. Vi syntes ikke at denne boken skal være superfinalist fordi den var ikke så bra og det var andre bøker som var mye bedre.

  Hilsen Ingerborg og Mia

 12. Boken handler om:
  Ei jente som heter Kine, ho er veldig glad i å danse.
  Ho vil bli mester i å danse.
  Kine skal egentlig på¨privattimer for å bli bedre i å danse, men moren har ikke råd til det.
  Kine setter seg på den faste plassen nederst i garderoben.
  Jentene beundrer seg for den nye jakken til Anastasia.
  Vi syntes den var spennende fordi det var mye handling og detaljer i hva som skjedde i teksten.
  Denne teksten handler om Drama.
  Når vi leste teksten så var vi litt nyskjerrig på hva som skjedde i neste side og vi fikk mye spenningstopp. Personene: De var veldig kule og de var litt slemme mot Kine.
  Nei teksten var ikke vanskelig å lese.
  Andre bør lese den boken.
  Teksten sin svakhet da hun damen på kirkegården ville ha Kine sin sjel.
  Det beste ved teksten er:
  At Kine ikke gidde fra seg sjelen sin.

 13. jeg synes dene bokken var hveldig super bra den e boken er min totalt faforit. for in lednigen hva lit trist siden kine ikke hade så mange venner og di andre jentene behandlet hene så dårlig og at forldrene ikke vile betale for brivat timer til kine og de ble veldig spenende da hun syklet hjenom kirkegåren da damen kom og vile ha skjelen henes jeg elsket boken og jeg vil lese hele boken. jeg ambefaler båkene duste dagboka-en pingles dagbok- og amuleten veldig bra bøker. elsket boken skal lese hel boken nor jeg har lest ferdig duste dagboka 5.

 14. Klassen var stort sett enig i at Discosatan var et bra bokutdrag. Etter noe de fleste var enige om at var en litt kjedelig start, tok den seg opp i intensitet etter at jenta kom til kirkegården. Herfra og ut var alle enige om at bokutdraget tok seg kraftig opp. Utdraget var bra mot slutten, og, i følge enklete, til tider veldig spennende. En god del av elevene kunne tenkt seg å lest hele boka, da de spesielt ønsker å få vite mer om den mystiske damen.

 15. Jeg syntes bokutdraget var bra.Det var første boken som hadde sjanger drama.De kunne ha sakt litt mere om den dama som kom med lappen.Det var kjedelig helt fram til kirkegården men selv om det ikke var bra helt til kirkegården så er jo Boken Bra.

 16. jeg synes boken var litt kjedelig i begynnelsen men den ble bedre etter hvert. det ble veldig spenndende på slutten

 17. Jeg syntes at den startet litt sakte, men ettervert ble den kjempe spenndene! Jeg likte at det var en liten «cliffhanger» på slutten, da fikk jeg lyst til å lese hele boka.

  8,5 / 10 (syntes jeg)

 18. Denne boka er veldig bra fordi man kan lære om å ikke ha så god rå, for man trenger ikke være fattig for å føle seg fattig, og den var litt skummel når den ukjente dama ville ha sjelen til Kine. Det jeg likte ekstra godt var at forfatteren blandet favoritt temaene mine, Dans og litt krim. Kine har rå til å gå på danse skole men hun har ikke rå til ny drakt å da kan man føle seg litt utafor. Jeg likte denne boka også fordi jeg følte jeg ble dratt inn i historien og var litt med, og det skjer ikke så ofte med meg når jeg leser bøker, så jeg gir denne en tommel opp. Den var så spennende at jeg har lyst til å lese hele boka!

 19. framsida såg kjedelig ut, men nor eg leste boka var den kjempe gøy fordi: det var bra beskriving, og kjemp gøy!! Eg stemte super!!

 20. jeg syntes disco satan var veldig spendene. jeg syntest du burde lese dene fordi den er overhodet ikke sån du tror den er når du hører denn og ser forsiden….. ja ja jeg skal ikke røpe så mye men klassen min har hørt på alle bidragene og jeg ville gitt denne boka 5/5 stjerner dette er den beste utrage jeg har lest/hørt av alle utrag så du burde lese denne boka. 🙂

 21. Vurdering: SUPER
  Meninger: skummel superduper Vil gjerne lese hele boka! Bra tema, boka har alt spennende «Var redd» ville løpt hvis jeg var Kine Episoden fra kirkegården var mest spennende! Lærerikt og aktuelt tema: Ikke alle har like mye penger!

 22. boken handler om en jente som heter kine hun har ikke råd til å betale for danse timer anastasia å de andre jentene sier at hun ikke er på det samme nivået som dem så møter hun en gammel dame som vil bytte sjelen hennes sånn at hun blir god i disco jazz jeg synes boka var bra og fikk lyst til å lese hele

 23. Discosatan er en veldig spennende bok som handler om Kine som danser freestyle discojazz, endelig en bok om det!
  jeg anbefaler den til alle! jeg fiikk veldig lyst til å lese hele

  dette er en av favorittbøkene/utdragene mine

 24. Det var gøy at det endelig var en bok som handlet om freestyle discojazz! Og den var veldig spennende, så jeg fikk lyst til å lese hele.

 25. DISCOSATAN

  Discosatan handler om Kine som vil bli en mester i dansing. Men hun må ha privattimer
  for å bli det og bli akseptert i gruppa –
  men det har ikke moren råd til.
  Utdraget til Discosatan er noe av det desidert beste jeg har lest, noensinne !
  Jeg synes det var veldig lett å leve seg inn i boka. Jeg tror at Kine hadde det ganske
  vanskelig.
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOKA ANBEFALES STERKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 26. Jeg syntes boka var SUPER!Det var fordi forfatteren skriver bra og hadde med mange adjektiv.Jeg syntes boka begynte å bli spennende da Kine syklet gjennom kirkegården. Jeg lurer skikkelig på om Kine bytter ut sjelen sin på å bli verdensmester i discojazz. Jeg leser boka nå og gleder meg til jeg kommer til det punktet der hun bestemmer seg.☺☺☺??????????????????????????????????????????????????????

 27. den var veldig spennende men lit skumle og det med skjelen kom lit uventet i en bok om disko.

 28. Jeg synes denne boka var veldig bra!
  Jeg lurer veldig på hvem den dama er:-)?
  Jeg har lyst å lese hele boka!
  Det som er så bra med den det er at det er drama, og det liker jeg!
  Mvh. Solveig A. 🙂

 29. AB sier: «Jeg likte den fordi det sto morsomme ting som jeg liker. JW sier: «Jeg synes boka var morsom og spennende» TB sier: «Jeg synes boka var morsom fordi de la inn fantasi om at heksa trengte sjela til jenta i bytte mot noe annet»

 30. Spennende når dama sa at hun ville ha sjela til Kine.
  La merke til at noen på ansekolen ikke var snille.
  Fikk lyst å lese boka videre.

 31. Eg synest den virket spennande fordi eg synest dama var litt nifs, men då ho sa ho ville ha sjelo hennas blei eg litt nyskjerrig . Men eg er ikkje så glad i drama. men boka er for dei som likar litt grøss og drama. Boka var bra.

 32. Tuva: Skummel og veldig bra. Den var både drama og grøss. Drama: jentene havnet i diskusjons kamp. Skummel: dama som plutselig dukket opp og at hun tokk hardt i armen til Kine og at hun hadde vond ånde. Dumt at hun valgte å sykle igjennom kirkegården isteden for hoved veien. Veldig bra utdrag.

  Thea: Jeg syntes at utdraget var kult og morsomt. men jeg syntes at Anastasia og jentene utestengte Kine litt og derfor syntes jeg litt synd på kine.
  utdraget var satt opp på en veldig fin måte derfor var det lett å lese utdraget.
  jeg skjønte ikke helt tittelen på boken. men det gjør ingen ting. jeg syntes at forfatteren hadde ikke brukt fantasien sin fordi det kan jo skje i virkeligheten. jeg stemmer super:):):)

  Johan Camilo: det var ganske dårlig beskrivelse, men veldig bra fortelling fordi jeg likte damma som Kine var redd for. det ble spendene fra side 91-98

 33. Elias: skummelt fordi hun dama var litt rar hun liksom prøver å skremme vettet ut av hu. forfatteren beskrev ganske bra hun fikk med alle detaljene i utdraget. og jeg lurer på hva som skjer om hu ringer dama eller ikke
  Synnøve:
  jeg synes synd på Kine fordi hun føler seg utenfor. jeg synes det det var best i kapittel 9. fordi det var mer spennende i kapittel 8.det var kjempe spennende at hun møtte den dama på kirkegården. det var også spennende at hun stod helt oppi henne, og at hun ville ta sjelen hennes. det var litt frekt av danselæreren og si at hun burde ha privat timer for da blir hun like god som de andre elevene.

 34. Mathias (Oz) : Jeg fikk lyst til å lese hele boka fordi den var spennende, morsom, skummel, dramatisk, actionfylt, kul og rar.

  Haakon: Jeg synes utdraget var bra fordi det var litt spenning og skummelt på slutten. Det var ikke sånn skummelt at man får mareritt, det liker jeg litt. Men jeg syntes det ikke var så mye beskrivelser og jeg liker ikke godt hva boka kalles. Jeg synes selv om at var et bra utdrag.

 35. Andreas/Pølse 1:Bra bok og spennende jeg stemmer BRA

  Martinius/Pølse 2:Dette utdraget var litt trist og alvorlig. Det var også litt skummelt. Jeg likte at det var så realistisk. Jeg vet at noen er litt fattige. Jeg likte ikke mangelen på humor. Jeg syntes boka var veldig bra. Pølser ruler!

 36. Den var bra, jeg likte ikke dama. Jeg ville ikke tatt imot tilbudet, fordi hun ikke vet hvem hun er. Og jeg har lyst til å ha sjelen min. Jeg har lyst til å lese mer og se hva som skjer. Dama var ganske skummel, fordi hun bare plutselig var foran Kine i kirkegården. Jeg hadde heller gått rundt kirkegården.

 37. Andreas/Pølse 1:Bra bok og spennende jeg stemmer BRA

  Martinius/Pølse 2:Dette utdraget var litt trist og alvorlig. Det var også litt skummelt. Jeg likte at det var så realistisk. Jeg vet at noen er litt fattige. Jeg likte ikke mangelen på humor. Jeg syntes boka var veldig bra. Pølser!

 38. vi syns boka var morsom det var spennende da damen grep i armen til Kine det var også litt skummelt. Damen var veldig rar

 39. den er spennene, og skummel.
  den var bra og jeg fikk lyst til å lese hele boka.
  jeg synes at hu dama var skummel.
  jeg synes den var ok og litt spennene. den var spennene når hun rare damen kom plutselig. den var ikke så spennene synes jeg, jeg ville gitt boka en 5, den var ikke så veldig spennene synes jeg.

 40. 11 super – 5 veldig bra – 6 bra og 2 dårlig.
  19 stykker har lyst til å lese hele boka. En holder på med det 🙂

 41. Vi synes at denne boken er spennende. Forsiden var ulik selve teksten. Boken var også litt rar. Den var litt trist. Boken var mystisk.

 42. DISCOSATAN
  Discosatan handler om en jente som heter Kine. Hun liker å danse, men liker seg ikke så bra på dansegruppa fordi hun blir plaget av de andre jentene. Kine trenger privattimer for å bli skikkelig god, men mammaen vil ikke betale for timene. Etter en dansetrening sykler hun gjennom en kirkegård og møter en mystisk dame som sier rare ting som for eksempel: «jeg vil ha sjelen din» og «røyker du?» (Hun er bare tolv år) Damen prøver også å bestikke Kine med å hjelpe henne med privattimer og i bytte får hun sjelen til Kine. Damen gir Kine et visittkort og sier: « Kontakt advokaten min når du har bestemt deg.»
  Det er en spennende, trist og dramatisk tekst.
  Jeg vil anbefale teksten fordi det var mange spennende handlinger spesielt når Kine snakket med den mystiske dama.
  Jeg synes boka passer for barn mellom 8 og 12 år.

 43. Teksten handlet om ei jente som heter Kine, hun går på dans.
  Kine og mammaen bor i en livlighet og har ikke spesielt masse penger.
  Da Kine går på dans så mobber de andre som er på dans henne fordi hun ikke har så mange fine drakter og ikke så masse penger.
  Men en dag da Kine skulle sykle hjem fra trening skjedde det noe spesielt.
  Hun hadde tenkt å sykle gjennom kirkegården men så mistet hun baggen sin bak seg og skulle til og ta den opp men så var det en gammel dame som stod der og holt baggen foran henne.
  Kine ble helt forbauset og redd på samme tid hvordan kunne hun gammel damen komme foran Kine selv om hun mistet baggen bak seg!?
  Damen spurte om et tilbud for Kine og det var ikke hvilket som helst tilbud!
  Den gamle damen spurte Kine:»vi kan gjøre en avtale, jeg hjelper deg og bli verdens mester i dans og du hjelper meg med noe.
  «Hva da spurte Kine»
  «Jeg vil ha sjelen din»
  Kine stivna.
  Jeg tror jeg må gå sa kine.
  Dama grep Kine i hånden og sa:»dette er advokaten mitt sitt kort kontakt meg når du har svaret ditt.

  Denne teksten synes jeg er en drama/spenning sjanger.

  Jeg synes denne teksten var både bra og dårlig.
  Den var bra i starten og det var veldig spendende med hun gamle dama men jeg synes ikke overskriften var så bra og jeg synes at det var litt stor overgang fra danse trening og kirkegården.
  Jeg vil anbefale denne teksten jeg likte den sånn passe men den var jo bra skrevet.
  Boka passer bra for alle som liker drama og spenning.

  Anniken.Ervik

 44. Jeg syntes at utdraget Discosatan var et utrolig spennende, dramatisk og fantasifullt utdrag. Utdraget hadde mange forskjellige deler som til slutt ble et fullført puslespill. Og jeg fikk lyst til å lese hele boka. Jeg levde meg veldig inn i handlingen, og jeg ville ikke ha endret på noe. Denne boka er veldig ulik andre bøker jeg har lest, blant annet at det var med dansing og magi, og det var det at faren ikke ville ha kontakt med Kine. Det var litt av hvert i boka . Det var kanskje det som gjorde forskjellen. Når jeg leste tittelen ble jeg litt usikker om det var en bok for meg , men det viste seg at jeg tok helt feil. Og jeg har lært meg og prøve meg på litt andre sjangere enn jeg er vant til, og det er jeg sikker andre barn også har gjort. Forfatteren er veldig flink til å bygge opp spenningen den var spennende fra første side. Sjangeren er drama og det så jeg. Så bra jobba. Tusen takk!

 45. Jeg synes boken har et alvorlig navn,men den var også veldi kjek og spenende.Det
  var veldi spenende når den skumle dama kom bort til henne på gata.Jeg lurer på vem hunn er og hvorfor hun vil ha sjelen hennes.Jeg har veldi lyst til og lese boken.

 46. jeg synes den var veldig kjekk, jeg liker sånne bøker der en jente blir mobbet av de populære.De bøkene er gøye, og denne var veldig spennende og med den skummle damen 🙂 *-* 😀 *_*

 47. jeg synes den var veldig kjekk, jeg liker sånne bøker der en jente blir mobbet av de populære.De bøkene er gøye, og denne var veldig spennende og med den skummle damen 🙂 *-* 😀 *_*

 48. jeg synes den var veldig kjekk, jeg liker sånne bøker der en jente blir mobbet av de populære.De bøkene er gøye, og denne var veldig spennende og med den skummle damen 🙂 *-* 😀 *_* |_|

 49. Disco satan har et alvorlig navn, men den var veldig spennende. Det ble mer spennende når den fremmede dama kom til Kine og begynte å prate og hun ville ha sjelen hennes.
  Jeg har gjerne veldig lyst til å lese boka. Jeg syntes at boka var spennende og kjekk

 50. Disco satan har et alvorligt navn, men den var veldig spennende. Det ble mer spennende når den fremmede dama kom til Kine og begynte å prate og hun ville ha sjelen hennes.
  Jeg har jerne veldig lyst til å lese boka.

 51. Denne boka likte me fordi ho var spennande, skummel og kjekk. Me lurar på kva Kine kjem til å gjera. Kjem ho til å gi sjela si til den skumle dama? Me har lyst til å lesa resten.

 52. Denne boka er veldig spenende, det er lit min smak.Den er so innlevende for meg eg føler korleis ho har det på en måte. Skulle ønsker å lese restan av boka då hadde eg vårte glad. Dett er sååå artig å lese bøker. Spesielt denne

 53. Utdraget var godt skrevet.
  De fleste syns utdraget var veldig bra fordi spenningen bygget seg opp f.eks. det ble veldig spennende når Kine syklet gjennom kirkegården. Det var så bra beskrevet at vi klarte å se det for oss som i en film.
  Spennende når dama kom fordi det var uventet og noe nytt kom inn i historien.
  Det var passe bra med stedsbeskrivelser slik at man fikk bilder i hodet, men det var ikke så mye at det ble kjedelig.
  Nysgjerrigheten ble pirret, man fikk lyst til å høre mer.
  Forsiden var litt forvirrende fordi når man hører tittelen får man et helt annet bilde enn det som var på forsiden.
  Noen i klassen syns utdraget var dårlig fordi den var kjedelig i starten og det var mye krangling. Noen i klassen liker ikke denne sjangeren. Noen syns at de ikke ble dratt inn i historien, men ble liksom på sidelinjen.

 54. JEG ELSKET BOKA! Det var en spennende bok og hvem var hun dama egentlig? Jeg synes boka var SUPER?????

 55. Boka var litt kjedelig i begynnelsen.
  Men ble suuuuuper på slutten?
  Jeg likte best da dama spurte om hun kan få sjelen hennes.
  Kanskje hun var et gjenferd?.
  Veldig bra.
  Hilsen Elisabeth

 56. Jeg synes det var bra, ganske spennende. Likte godt når hun mystiske dama pressa seg oppi Kine. Jeg likte ikke så godt i starten når de snakket om klær. Jeg trur hun mystiske dama er Jæ***en. Sikkert vanskelig valg og bytte sjelen i og være verdens beste i freestyle discojazz for Kine som ønsker og bli best.

 57. -Vil lese resten.
  -Boka var bra og spennande.
  -Litt kjedeleg i starten. Vart meir spennande da den skumle dama dukka opp.

 58. Den lignet på Superbitchene. Den var ganske spennende. Det var lett og lese teksten, den er ikke «tung».

 59. Elevene syntes den var spennende, særlig da damen møtte Kine på stien ved kirkegården. Mange har lyst til å lese hele boka, for de er nysgjerrige på hvordan det går med Kine.

 60. Boken er skrevet av Vera Micaelsen og er en drama bok.
  Den handler om ei jente som heter Kine. Hun går på dansing. Læreren til Kine ønsker at hun skal ta privattimer for å henge med i gruppa, men det har foreldrene ikke råd til å betale. En kveld da Kine er på tur hjem fra trening, innenfor en kirkegård, stopper en dame og spør om de skal gjøre en byttehandel. Dama spør om å for sjelen til Kine, mot at Kine da skal bli verdensmester i freestyle discojazz. Der og da vil ikke Kine gjøre noen byttehandel, men hun får et kort med telefonnummer til assistenten som hun kan ringe om du ombestemmer seg. Hva skjer?
  Det høres spennende ut å finne ut hva Kine gjør og om hun blir best i freestyle. Fortellingen hadde gode beskrivelser og økende spenningsmomenter. Jeg gir terningkast 6.

 61. Boken er skrevet av Vera Micaelsen og er en drama bok.
  Den handler om ei jente som heter Kine. Hun går på dansing. Læreren til Kine ønsker at hun skal ta privattimer for å henge med i gruppa, men det har foreldrene ikke råd til å betale. En kveld da Kine er på tur hjem fra trening, innenfor en kirkegård, stopper en dame og spør om de skal gjøre en byttehandel. Dama spør om å for sjelen til Kine, mot at Kine da skal bli verdensmester i freestyle discojazz. Der og da vil ikke Kine gjøre noen byttehandel, men hun får et kort med telefonnummer til assistenten som hun kan ringe om du ombestemmer seg. Hva skjer?
  Det høres spennende ut å finne ut hva Kine gjør og om hun blir best i freestyle.

 62. JEG SYNS DET VAR VELDIG SPENENDE NÅR HO DAM KOM BORT TIL KINE OG TOK HO I ARMEN DET VAR DRITT SPENDENE FOREDRAG. JEG ELSKER BOKA SON PASSE VIL HA BOKA FOR Å SE FORTSETELSEN AV BOKA. I LOVE DSCO-SATAN<3 😮 😀

 63. Vi synes ikke tittelen passet til boka. Tittelen gav oss forventninger om et ufint språk. Gode beskrivelser som ga oss et godt bilde på hvordan hovedpersonen har det. Det var spennende når hun møtte dama på kirkegården. Dama på kirkegården høres gal ut.

 64. Boka handler om en jente som heter Kine. Hun elsker å danse, men danselæreren vil at Kine skal ha privattimer, men det har ikke Kine råd til.
  En dag når Kine skal hjem bestemmer hun seg for å ta den korte veien hjem og møter en rar dame.
  Jeg syntes boka var spennene men tror ikke jeg kommer til å lese resten av boka.

 65. Boka er spennende fordi: Det var en dame som ville ha skjelen henes og fordi di var i en kirke gården.jeg gir terning kas 4

 66. Boka handler om en jente som heter Kine som liker å danse, men trenger privat timer for å komme på samme nivå som de andre på gruppa. Men problemet er at moren ikke vil betale fordi de ikke har så god råd. Jeg likte ikke boka så godt fordi den ikke var så veldig spennende. Jeg synes boka passer til 10 til 13 åringer.

 67. DISCOSATAN:
  Dette er en dramatekst.
  Teksten handler om Kine som danser. Moren er fattig, så hun vil ikke betale for private dansetimer.
  Det skjer mye ut av dette.
  Jeg synes den får terningkast 6 og jeg vil lese boka.

 68. Den handler om at en jente som liker å danse og vil delta i en konkurranse men moren er litt fattig og faren bare avviser henne og hun bytter sjela si til en dame på kirkegården. Men jeg synes ikke den var så spennende fordi jeg liker ikke dansing men hvis du liker dansing så gi den en sjanse.

 69. Jeg synes boka var morsom, kul og det var litt ekkelt at det plutselig kom en dame ut av buskene på kirkegården og hun hvile gjøre en bytte handel skjelen til Kine og til gjengjeld ble Kine verdensmester i freestyle diskojazz.

 70. Den var bra og jeg syntes den ble mer spennende på kirke gården. Den handler om at en som heter Kine går på dansing og familien har ikke akkurat råd til privattimer og danse timer. Faren hennes avviser henne og en jente som heter Anastasia er sånn fjortis og skal rakke ned på andre som ikke har så god råd. Det er ikke noe jeg ikke liker med denne boka. Den passer for 10 til 13 åringer. Jeg gir den terningkast 4 fordi jeg er ikke noe særlig interessert i dansing og det der. Jeg syntes den var helt ok. Fin bok og jeg anbefaler den.

 71. jeg gir boka super fordi boken var mystisk når damen på kirkegården vil gjøre en byttehandel med Kine ,det er sånn at du trenger å lese resten av boken får og få vite hva hun bestemmer seg for og om hun treffer damen igjen.

 72. Jeg syntes overskriften var litt merkelig og ga bare halvveis mening. Boka var til motsetning av overskriften faktisk bra. Boka fikk med både god dialog, gode områder til dialogene og alle de frekke og snille personene som en god bok trenger. Og i tillegg har den både kipe, morsomme og spennende øyeblikk. Selv om det er mye bra med boka er det også noe kritisk, boka er litt lite detaljert til det som kanskje hadde gjort boka bra. Jeg gir boka terning kast 4. Jeg går ned to tall Pga. den merkelige overskriften og mangel på detaljer.

 73. Jeg kommer ikke til å lese boka selvom den var bra fordi jeg liker ikke å lese.

 74. Veldig dårlig fordi det handler om dans. Det er en jente som er fattig faren overser henne og mamman har ikke penger. De rike er bortskjemte hun trenger penger til champion chip.

  Jeg likte den ikke for at den handler om dans. Jeg liker ikke dans
  og hatter bortskjemte barn.

 75. Det er en spennende bok. Jeg kunne godt lest boka. Kine virker som en hyggelig jente. Jeg liker boka. Det er brae beskrivelser om hva som skjer. Den er litt skummel. Når damen plutselig dukker opp rett foran Kine. De beskriver veldig bra hvordan hun har det når hun ser damen. Hun går på dansing men moren har ikke råd til og betale privat timer for at hun kan komme på samme nivå som de andre jentene som danser. Og en av danserne har tilbudt henne i og kjøpe hennes gammel drakt. Faren til Kine bare avbryter henne. Jeg anbefaler andre til og lese Disco Satan. Jeg synes boka er bra, og jeg levde meg inn i teksten så jeg anbefaler boka.

 76. Vi synes boka var veldig spennande, spesielt på slutten. Vi lurer på kven dama ho møtte på kyrkjegarden var. Kvifor ville ho ha sjela til Kine? Vi vil alle lese den vidare! Heldigvis har vi den her på skulen! 🙂

  • Boka hvar veldig spennende, bra og litt skummel. Den hadde gode beskrivelser og man lurer på hva som skal skje. Jeg får veldig lyst til å lese boka. Det var skummelt da Kine møtte dama i kirkegården. Det høres ekkelt å bytte sjelen mot å bli verdensmester, og jeg lurer på hva hun gjør. Jeg likte handlingen.
   Jeg syntes den passer for ALLE sjetteklassinger. Jeg har tenkt å lese den når jeg er ferdig med den boka jeg leser nå. Beste bok hittil.?

 77. Denne boka hadde fine beskrivelser, bra skildring. Det ble veldig spennende da damen kom på kirkegården. Boka var også litt rar, noen av oss tror det var et spøkelse som trengte en ny sjel for å bli levende igjen. Boka var spennende. Noen av oss fikk lyst til å lese videre i boka for å se hvordan det går videre.

 78. Ingrids anmeldelse: Jeg gir Disco-Satan karakter SUPER fordi jeg likte utdraget og dramasjangeren passet til utdraget. Jeg skjønte alt, og jeg grøsset når jeg leste det. Det er et SUPER spennende utdrag!

 79. I❤️it!
  Dette må være den beste boka hittil!
  Da jeg hørte tittelen til denne boka, synes jeg ikke den hørtes så bra ut. Den starta også ganske kjedelig i starten, men den ble såååå mye mer spennende etter at hun dama dukket opp! Det var jo selvfølgelig litt usannsynlig, men det er jo det som er spennende og morsomt!
  Beste boka hittil! ☺️

 80. Loddefjord skole, 6. trinn: De fleste i klassen syntes at utdraget var BRA. Den var både spennende og gøy å lese. Den mystiske damen gjorde at vi fikk lyst til å lese videre. Vi lurer veldig på hvem den skumle damen er. Noen syntes at utdraget var supert fordi den var kjempespennende, men andre syntes den var passe bra og har begrunnet dette med at de har lest flere bøker av samme type, og de er ganske like.

 81. Vi synes at det startet litt kjedelig, men den tok seg veldig opp når damen kom inn i fortellingen. Sjangeren kom tydelig frem, og det er jo bra. Flere i klassen ønsker å lese boka. Vi stemte den fram til «Super». Flere synes at dette er den beste boka så langt.

 82. 6a på Bjørnemyr skole mener: For noen var starten på utdraget litt kjedelig fordi det ikke skjedde så mye. Men det tok seg opp da Kine og Anastasia kranglet, da ble det spennende. De aller fleste i klassen mente at boka var spennende. Det var spennende fordi man ble dratt inn i handlingen. Spenningstoppen var da Kine møtte damen mente mange. Videre mente 6a at utdraget var godt skrevet og hadde gode beskrivelser. Noen av barna fikk frysninger på ryggen da damen hvisket i øret til Kine, så utdraget var også litt skummelt. Et par mente at det var lite orginalt med en ond dame, dette hadde de lest om i mange bøker tidligere. Vi stemte og boka fikk «Super».

 83. Klassa synest at boka var spennande og vil gjerne vite korleis det går vidare. Mange gode skildringar med detaljar gjer at det blir spennande.

 84. Klasse 6A på Kirkevoll skole mener:

  6 av 21 elever ville lest boka, mens 4 var i tvil. Klassen hadde litt spredte meninger om boka.
  Maren Karoline syns at boka ikke passet helt til sjanger. Burde vært spenning i stede for drama.
  Flere i klassen syns at forsiden på boka var litt spesiell, så de hadde nok ikke valgt boka. Mange syns det motsatte. Noen syns at forsiden ikke hadde så mye med utdraget å gjøre.
  Boka var litt kjedelig i starten og litt vanskelig å forstå, men den ble mer spennende mot slutten. Det var spesielt spennende da Kine syklet gjennom en kirkegård.

  Språket i utdraget var greit å lese.

  Klassen var litt splittet når det gjelder å anbefale boka videre, men de er enige om at boka passer for barn i alderen 9-12 år. De som ikke likte boken pleier å lese andre sjangere til vanlig. 🙂

 85. Ulike anmeldelser fra elevene:
  Sandra: Likte utdraget, men det kunne vært en annen sjanger (spenning)
  Saga: Forfatteren har vært flink til å overraske leseren – spennende å lese.
  Marthe: Spenning gjennom hele utdraget = supert!
  Mathias: Jeg likte utdraget veldig godt. Jeg likte måten karakterene oppførte seg på.
  Emma: Spennende utdrag – nesten litt grøss-og-gru følelse. Jeg mener at noen av ordene burde vært byttet ut.
  Sander: Morsomt utdrag – det fikk meg til å le.
  Kristine: Jeg synes det skjedde litt lite i utdraget. Vi fikk vite litt for lite om selve boka.
  Andrea: Morsomt utdrag. Jeg likte godt personbeskrivelsene.
  20/24 kunne tenkt seg og lest boka 🙂

 86. Litt varierende mottagelse av dette utdraget. Halvparten likte boka godt, den andre halvparten syntes den var sånn passe.

 87. Varierande oppleving av boka. Nokon syntes den var super, medan andre syntes den var dårleg

 88. Boka handler om en ung jente, som driver med freestyle med et rart talent, og de andre på gruppa syns det er litt rart om bare Kine kunne vise det hun kunne

  Jeg liker boka for de den er så virkelig, blant annet at det er de rike og de bortskjemt som får mest oppmerksomhet og en gjeng, og at boka er så beskrivende blant annet at de tar: jeg sparer 10 minutter på og sykkle igjennom, og nå som jeg har endelig fått boka så kan jeg lese i timer.

  Alle i klassen min nesten stemte super og det fortjener denne boken, nå som jeg endelig har fått boka skal jeg lese timer så gå og les boka!

 89. Boka handler om en jente som heter Kine. Hun er veldig fattig og moren hennes vil ikke skaffe henne privattimer sånn at hun blir bedre til og danse. Sjangeren til boka er drama. Det jeg elsket med boka var at den hele tiden er spennende. De som har skrivet boka har sikkert tenkt nøye igjennom. Jeg syntes det var spesielt spennende da hun dama kom helt inntil Kine og ga henne et visittkort. Stemmen til dama var også veldig skummel. Jeg anbefaler denne boka til alle som liker og lese SUPERKULE bøker. Jeg vil gjerne at denne boka kommer videre i finale til bokslukerprisen. Jeg syntes denne boka var super.

 90. -Kine er en jente som elsker dansing, men moren er ganske fattig så hun får ikke kjøpt noe særlig utstyr og sånn. Kine har en streng danse lærer som heter Mone-Lise, som undervurderer henne. Anastasia og gjengen hennes, erter Kine fordi hun ikke har så mye råd. Så møter hun en dame…

  -Jeg synes boka er bra fordi forfatteren setter perspektiv på alt. Og hun valgte det klassiske den bortskjemte har flere på laget sitt. jeg vurderer boka 8/10 stjerner fordi det var ikke så mye humor og sånn.

  -Jeg stemmer: Super.
  -Jeg anbefaler boka til de som er jenter og som liker dansing.
  -Jeg stemmer denne boka til finaleplass i Bokslukerprisen 2015.

  -Elias Westad 6B, Langhus Skole

 91. Kine sin familie er fattig. ?Kine sin mor hadde ikke penger nok til å kjøpe danse klær til kine. Jeg likte ikke boka fordi den skule være drama men det var ikke så mye drama. ?

 92. Boka handlet om en jente som heter Kine, familien var ikke så rike, men da fikk hun ikke råd til privattimer i dansing. Hun var den eneste på gruppa som ikke fikk privattimer. Og mange av de på laget er slemme og egoistiske ovenfor Kine.

  Jeg synes boka var bra fordi den var skumel, morsomt og du fikk med deg følelsene hennes. Jeg synes at noen var snille og noen sleme og noen gjorde ikke så mye. Men den slutte veldig brått.

  Jeg synes boka var bra men det er mange bedre bøker som jeg har lest på bokslukerprisen

 93. Boka handler om Kine som elsker og danse freestyle men som ikke har råd til privattimer.
  Samtidig får hun stygge kommentarer fra anastasia den Mes populære jenta på danseklubben.

  Jeg likte boka veldig godt fordi jeg elsker selv og dansing. Jeg syntes danselæreren til Kine var streng og negativ mot Kine, det gjorde utdraget spennende . Jeg syntes det var skummelt og litt ekkelt da damen på kirkegården holdt i veska hennes og ville ha sjelen huns.

  I klassen vår stemte vi på super mange likte den.
  Jeg ønsker meg til og med boka til jul.
  Jeg likte boka kjempegodt og ble lei meg da utdraget var slutt.
  Jeg synes HELT KLART at boka burde bli superfinalist??

 94. Kine sin familier var litt fattig,moren ville ikke betale for privattimene mange mente hun trengte.

  Jeg likte at den var litt skummel og spennende. Den var spennende fordi den handlet om Kine og livet hennes sånne typer bøker liker jeg. Jeg likte også når den skummel men merkelige dama kom å snakket med Kine.jeg likte også at den hadde litt «jentedrama» i seg det gjorde den også spennende. Jeg likte måten forfatteren har beskrevet damen på, det gjorde dama mer realistisk.

  Jeg elsket den å håper at den kan vinne konkurransen, jeg anbefaler den til andre 6.klassinger.
  Jeg stemte at den var SUPER!!!?

 95. Kine er en fattig danser. De andre danserne får privattimer men det får ikke Kine siden hun ikke har råd. Så blir det drama

  Jeg liker at det er drama og at det var spennende og intenst. Jeg liker at forfatteren har satt perspektiv på alt. Og at det er litt orginalt med at noen av jentene er bortskjemte prinnseser.
  Jeg synes boka var super.
  Jeg synes at den burde bli superfinalist.
  Jeg likte slutten det fikk meg til og ville lese hele boka

 96. Kine går på dansing. Hun er fattig. Moren hennes har ikke råd til å betale privattimer.
  Sjangeren er DRAMA! Hun møter en dame som vil gjøre en avtale og Kine har sett henne på åpningscupen.jeg tror at hun kommer til dukke opp flere ganger. Jeg stemte SUPER!!!????????. Jeg anbefaler boka for andre. Jeg syntes at den burde kanskje gå til finalen. #brabok.

 97. Den var litt bra, men samtidig er det ikke min stil.den hade det klasiske drama.
  derfor synes jeg den ikke er så bra

 98. Kine er en fattig danser med uvanlig talent.
  Det er noen jenter som er frekke/bitcher som er drama queens.
  Moren har ikke nok penger til å få Kine privat timer,Hver gang Kine ringer faren blir hun avvist.

  Liker:
  -Spenningen
  -At den er litt creepy.

  Liker ikke:
  -Litt for lite drama for at sjangeren er drama.
  -Litt for mye jentete.
  -Kunne gjerne hatt navn på den merkelige personen.

  Stemte passe bra.
  Anbefaler for jenter.
  Ikke finale i bokslukerprisen

 99. Innledning:
  Kine sin familie er fattig. Hun danser men hun er ikke like gode som de andre. Moren vil ikke betale for privat timene til Kine. Når hun prøver og ringe faren så legger han bare på.
  Kine skule ønske at foreldrene brydde seg.
  Hva jeg stemte:
  Jeg synnes at boka var super for de den var litt morsom og litt skummel og veldig spennende.
  Ja jeg ville ha anbefalt denne bok til vennen mine.
  Boksluke finalen:
  Ja jeg synnes at boka skal i finalen i bokslukerprisen.

 100. Boka handler om en jente som heter Kine. Kine elsker disco jazz men moren hund har ikke råd til å betale.
  Jeg liker boka fordi: jeg får bilder i hode og det er det som gjør sånn at jeg vil lese den. Jeg liker den også fordi: den er spennende og veldig bra.
  Jeg anbefaler boka: fordi den er spennende og veldig bra.
  Jeg stemte på: SUPER.

 101. Kine er fatig å har ikke råd til privattimer som hun trenger til å bli flink.

  Jeg synes boka er veldig dårlig for de det handler for mye om dansing,jenter og drama.

  Jeg stemte veldig dårlig.
  Jeg anbefaler ikke boka.
  Den burde ikke få bokslukerprisen.

  PS: burde ikke vert drama men kjedsomhet sjanger.

 102. Kine liker å danse, men moren vil ikke betal. Samtidig er det en jente som heter Anastasia som er den mest populære jenta på skolen. Anastasia er frekk mot Kine.
  Sjangeren til boka er drama.

  Jeg likte at hun gamle dama var litt skummel, det skapte spenning i utdraget. Jeg likte også at sjangeren var drama fordi jeg elsker å lese drama bøker.
  Jeg stemte «super» fordi utdraget var kjempe spennende og jeg får lyst til å lese hele boka.
  Jeg andebefaler boka for de som liker drama og spenning.
  Jeg synes at boka bør bli vinneren av bokslukerprisen.

 103. Det handler om at en jente som driver med dansing på ta privat timer for å komme på samme nivå som de andre men moren hennes vil ikke betale og når hun prøver å kontakte faren sin blir hun bare avvist. Jeg syntes den var veldig bra men veldig usannsynlig men det er jo det som gjør det litt spennende. Jeg likte også når hun syklet gjennom kirkegården og da hun dama kom.
  Jeg stemte super fordi den bygger seg oppover med spenning og det gjør at jeg vil lese mer.
  Jeg anbefaler denne boka til andre 6. Klassinger.

 104. Det handler om en jente som heter Kine som elksker og danse disco jazz og kommer fra en litt fattig familie. Hun møter en gammel dame som vil gjøre en avtale.

  Jeg likte at det kom en skummel dame, og jeg likte at de var på kirkegården.
  Jeg likte også at forfatteren beskrev mange av de som var med i boka på en forståelig måte, så jeg kjente litt mer av hvem de var.

  Jeg skulle ønske at hun kunne forklart litt mer om hvem moren var og sånn men ellers så var boka «super»

  Jeg stemte på «super» fordi jeg syntes den var spennende og jeg fikk lyst til og lese mer.
  Jeg anbefaler boka for de som liker drama og de som liker at bøker har et problem.

 105. Boka handler om en jente som heter Kine. Og at hun danser og ikke har råd til privattimer

  Jeg synes at den var bra fordi hun begynte og krangle, og at hun sykkelrittet igjennom kirkegårdenog møtte en dame der.

  Jeg stemte bra fordi jeg ikke syns den var så veldig bra. Jeg synes ikke at den skal bli finalist i bokslukerprisen fordi jeg syntes noen andre bøker er bedre.

 106. Jeg likte denne boken fordi den handlet om en jente som heter Kine og hun danser. Men hun må ta dansetimer for å komme på det samme nivået som de andre, men det har hun ikke rå til å det gjorde det litt spennende. Jeg likte boken veldig mye fordi den var veldig spennende og trakk meg liksom inn i boken som om jeg var der. Jeg stemte på super fordi jeg sytens den var velidig god. Jeg anbefaler boken for alle som liker skumle og spennende bøker. Jeg vil gjerne at den skal være med i finalen i bokslukerprisen.

 107. Teksten handler om Kine liker å danse og skal representere hele dansestudioet. Kine har bare én mor fordi farene bare overser henne. Moren er litt fattig og rar, og Kine har noen erkefiender på dansestudioet.

  Jeg liker sjangeren «drama» og synes at danne boka var et godt eksempel på en drama bok. Jeg likte også godt at henne dama Kine møtte var skummel og mystisk og at boka forklarte henne godt. Jeg likt veldig godt at det var en «diva» som rakka ned på Kine.

  Jeg stemte super, fordi den var kjempe spennende og hadde en fin handling. Den er diffinitift og anbefale for gutter og jenter. Jeg synes at boka bør være med i finalen av Bokslukerprisen.

  Hilsen Alexandra 6B

 108. Kine elsker å danse, men foreldrene er skilt. Og når hun ringer faren sin blir hun avist. Mammaen har ikke rå til privattimer, og Anastasia gjør ikke alt så mye bedre.

  Boka var spennende og litt skummel da hun dama på kirkegården dukket opp. Jeg likte hvordan teksten var skrevet, f.eks da danselæreren kommenterte på koreografien til Kine, når det sto: » Så den ikke blir så… spesiell «.

  Jeg valgte SUPER til denne boka. Jeg anbefaler denne boka til de som liker å lese, og for de som liker skumle og spennende bøker.
  Jeg vil ha med denne boka til finalen i bokslukerprisen.

 109. DISCOSATAN
  Kine elsker og danse men det er tre ting som plager henne.
  1. Faren støtter henne ikke.
  2. Alle de andre danserne på treninga hennes er slem mot henne.
  3. Mora lar henne ikke ta privattimer.

  Også har hun ikke råd til å kjøpe skikkelige danseklær. Men en dag når hun sykler hjem fra dansetreninga så bestemmer hun seg for å sykle over kirkegården og da skjer det spennende i boka der det f.eks. står «hør her, sier dama lavt. Vi to kan gjøre en avtale. Du gir meg noe jeg vil ha, og i bytte får du det du ønsker deg.»
  Jeg synes boka var morsom og spennende fordi Kine krangler mye med mora si og hun møter dama på kirkegården.
  Jeg vil anbefale denne boka for barn fra 6-13 år fordi den er kanskje litt skummel for de minste og litt for barnslig for de over 13.

 110. passe bra vi mener at boka er litt bra og litt ikke bra så passe bra hilsen 6b

 111. Discosatan
  Boken handler om en jente som heter Kine.
  Kine går på dans og liker ikke seg der fordi Anastasia og de andre jentene skal prøve å vær perfekt.
  Den mystiske damen spør om det går bra på privat timene mens hun presser Kine lenger ned i spagaten.
  Kine sier:» jeg vet ikke»
  Så ser hun strengt på henne.
  Hun tør ikke å si at mammaen til Kine ikke vil betale.
  Sjanger: Drama
  Jeg likte teksten fordi den mystiske dama kom og gjorde teksten
  spennende og fikk meg til å bli redd for å gå i mørket.
  «Du gir meg noe jeg vil ha, og i bytte for du det du ønsker deg»
  Jeg vil anbefale teksten fordi den var morsom og spennende og litt rar.
  Boka passer for alle som liker drama og alle over 9år.
  Når jeg leste teksten fik jeg en spennende følelse i meg.

 112. Discosatan
  Boken handler om en jente som heter Kine. Hun går på dansing. Hun vil ta privattimer. Hun liker seg ikke så godt på dans fordi Anastasia og de andre jente som skal liksom være helt perfekt, de er rike. En kveld møter hun en dame på kirkegården. Damen spør om rare ting og om hun kunne få sjelen til Kine. Kine blir redd og sykler hjem.
  Da jeg leste teksten fikk meg til å tenke på hva jeg hadde gjort hvis jeg var Kine.
  Sjanger: Drama
  Jeg likte teksten fordi den mystiske damen kom. Hun gjorde teksten veldig spennende og fikk meg litt redd for å gå kirkegårder om kvelden.
  «Du gir meg noe jeg vil ha, og i bytte får du det du ønsker deg.»
  Jeg vil anbefale boken fordi når du leser bare et utdrag så er det ikke nok, du vil lese resten av boka.
  Boka passer for alle barn over 9 år.

 113. Jeg velger veldig bra, fordi jeg fikk medfølelse for Kine. Det var som om jeg var der. Jeg synes at boka var veldig spennende og gøy. Emma
  Jeg synes boka var veldig bra, fordi slutten var veldig spennende. Men forfatteren kunne kanskje valgt en annen tittel, kanskje folk tror at boka bare handler om dansing.Stella

 114. Pål: Boka er super og spennende.
  Ingeborg: Super for den passa til meg.
  Kari: den var veldig bra. Vi har hørt en annet utdrag av Vera på Appelsinia i Skien.
  Viljar: Kul og morsom.
  Elea: En bok som vi skjønner at vi lærer av feilene våre.

 115. Boken var morsom og jeg vil at boken skal bli 10000x lengre:D. Den var også drama det likte jeg.

 116. Klassen hadde delte meiningar om denne boka. Vi endte på ein knepen «veldig bra».

 117. Denne boka var veldig spennende og gøy fordi jeg fikk lyst til å lese mer og finne ut hva hun gjorde med den dama og om hun fortalte det til mammaen sin. Jeg syns ikke det var noe som kunne forbedres og jeg kommer til å gi denne boka veldig bra:)

 118. Veldig bra bok den er god å leve seg inn i og den var veldig morsom og litt skummel men en av de beste bøkene jeg noen gang har lest denne boken bør vinne

 119. Spennande fordi ho fann ut at ho var god til å danse første gongen mora såg på.
  Morosamt fordi det var ei skummel dame der.
  Anastasia var spydig, men lata som ho var grei.
  Det var morosamt og skummelt at ho gjorde om faren sin til eit dyr.
  Morosamt med kampen mellom Satan og Gud.
  Vi har lese ein god del vidare i boka.

 120. Boka var gøy og morosam, klassen likte den godt. Den hadde bra drama, og mange ville lese heile boka. Nokre syntes den var litt treg i starten. Boka hadde ikkje rett sjanger for alle, men dei aller fleste syntes den var heilt topp!

 121. Jeg syntes at Discosatan var litt spennende da hun dama spør om hun kan få sjelen din. Da begynte jeg og lure på hvem det var som spurte jenta.

  • Jeg likte boken fordi den var spendene, gøy og fine farger på utslaget ,den så ikke skjedelig ut

 122. Jeg likte boka sånn passe. Det var et dårlig utdrag, noen av de i klassa som har lest boka sa at det var en dårlig del.jeg syntes det var litt rar humor, den passa ikke meg. Men jeg synes at drama boker er bra og denne er ikke dårlig. Men jeg liker da hun gå gjennom kirke gården det får boka til og virke spennende. Jeg syne også at boka er litt som en bokk som handler om mobbing. det er en fin bok. Jeg liker at dama spør om henne røyker, så det var jo lit morsomt. Jeg vil gi boka terning kast 4. En passe bra bok

 123. Jeg syntes den var ganske bra fordi den var morsom å lett å lese boka passer 6-10 det er litt rart å ha sjelden til en annen

 124. Jeg syntes boken var bra fordi den var spennende, litt mystisk og morsom.
  Den var også lettlest og brukte ikke så lang tid med å lese gjennom utdraget.
  Har veldig lyst til og lese mer.?

 125. jeg synes denne boken var veldig bra, fordi at den dama var litt skummel. Jeg synes også den var ganske spenennde

 126. Jeg syntes at boka var bra fordi den ver spennende, litt skummel og dramatisk. Det var litt skummelt da den dama bare plutselig dukket opp fra ingen steds og begynte og prate til Kine, også spurte hun Kine om hun gikk på trening og litt tok hun fram en sigarett og spurte om Kine røyket og om hun ville ha en røyk. Det var spennende og skummelt da hun sa: vi to kan gjøre en avtale, du gir meg noe jeg vil ha så gjør jeg deg til en god danser, også sa hun: jeg vil ha sjelen din! Jeg syntes at Kine er tøff som faktisk stod der når dama plukket opp baggen hennes og begynte og prate og alt dette skjedde om kvelden på kirkegård. Jeg levde meg inn i boken fordi den var liksom ikke ut som en vanelig barne bok. Jeg syntes litt synd på Kine når de jentene pratet om at det ikke gikk an og kjøpe bilige klær. Jeg likte at det var dramatiskt da det ble en krangel mellom Kine og Anastasia. Hvis jeg hadde vært Kine hadde jeg kanskje takket ja til tilbudet om og sitte på med Anastasia, så slapp jeg og gå igjennom kirkegården, men da hadde det ikke blitt noe til bok. Det var litt synd at Kine sin mamma ikke ville betale og at faren ikke brydde seg, men hvis de ikke var så rike så var det kanskje flere grunner. Hvis jeg hadde vært Kine på kirkegården hadde jeg bare satt meg på sykkelen og syklet uten og se meg tilbake før jeg var hjemme og innen for døra, men his jeg hadde vært Kine hadde jeg ikke syklet igjennom kirkegården uansett. Den hadde en spennende slutt som gjorde at jeg fikk lyst til og lese den. Jeg gir den 9 av 10 dansere.??

 127. Det var en interessant tekst og mann fikk også et innblikk over hva folk kan oppleve gjennom livet. Slutten var spennende. Vi gleder oss til å lese resten.

 128. Veldig spennende. Mye spenning, følelser, den er lærrerik, skummel, kjekk, spesiell, har gode beskrivelser og var anderledes enn forventet.

 129. Min anmeldelse av Discosatan:
  Jeg synes boken var spennende og bra. Det var en bra bok fordi damen kom å sa at hun ville ha sjelen til Kine. Det også litt drama i boken, det likte jeg godt. Det som var annerledes med denne boken enn andre er at hun møter enn rar, litt spesiell dame, og spør Kine om hun vil ha en røyk, og det har jeg ikke lest om før. Jeg synes boken passer for de som liker litt drama og krangling, men også for de som liker litt grøssete bøker. Jeg fikk lyst til å lese resten av boken. Fordi den var spennende, litt drama og grøssete. ???

 130. Boka er ganske bra og ganske spennende. Jeg syns det vart litt sånn spennende og skummelt når den dama kom. Det var så skummelt når Kine mistet bagen sin bak sykkelen og dama hadde bagen foran sykkelen! Jeg tror dama var et spøkelse siden hun sa: Jeg vil ha sjela de! sjangeren er selvfølgelig drama! jeg liker sånne bøker så terningskast 6! Anbefaler å lese denna boka, det skal jeg <3! 🙂

 131. Boka var veldig bra og spennende mot slutten pga den skumle dama som dukket opp foran Kine og gidde baggen til Kine når Kine mistet baggen bak seg. Så plutselig spør dama om hun og Kine kan innga en avtale sammen og Kine spør hva hun vil ha. Hun dama sier at hun vil ha sjelen til Kine. Det er dumt at boka slutter når den er mest spennende! jeg lurer på hva som hender!?!@)

 132. Boka var litt dårlig. Teksten handler om en jente som heter Kine. Kine vil bli best i discojazz. men moren har ikke råd til privattimer og faren bare aviser henne. Men da hun sykler hjem møter Kine en dame som vil ha sjelen til Kine. Jeg synes ikke boka var lett og leve seg inn i fordi at jeg ikke liker den sjangeren.

 133. Jeg vil lese boka. Den er bedre enn de andre bøkene .Ho dama Kine møtte på kirka er som et spøkelse. De jentene som Kine gikk på dans med er slemme.

 134. Boka der spennende og litt skummel pga hun gamle dama som ville ha sjelen til Kine. Lurer på om hun er satan eller er hun kanskje hun ikke er det? Lurer på hva som skjer i boka xD Men hvorfor kom hun gamle dama plutselig? men jaja xD jeg har lyst til å lese boka.

 135. Jeg synes at boka var veldig spennende fordi jeg lurer på hva som kommer til å skje med Kine. Boka er dramatisk og jeg har så mange tanker i hue så jeg har skikkelig lyst til å lese hele boka.

 136. Boka er bra med mye drama, og litt skummelt på grunn av den dama som kommer og spør om å få sjela. Den er bra med de bortskjemte jentene fordi da blir det mye drama.
  Jeg har lyst til og lese boka:)

 137. Jeg syns utdraget var veldig bra siden Kine møter en dame på kirkegården som vil ha sjelen hennes. Jeg tror Kine er ganske flink til å danse men hun får ikke vist det fram. Det er veldig trist at Kine ikke kjenner faren sin og at han avviste henne. Jeg skal lese hele for å finne ut hva som skjer videre. <3

 138. Boka er bra, det er mye drama fordi det hadde kom en dame foran Kine da Kine bøyde seg ned for og hente bagen på en sti på kirkegården. Jeg vil lese boka.

 139. Boken handler om Kine som ønsker å bli verdensmester i Freestyle, men for å bli det trenger hun privattimer, men de har ikke moren råd til. Og når hun kontakter faren blir hun bare avvist.

  Jeg syntes teksten var veldig spennende fordi hun som skrev boken brukte spennende ord som sjel og at hun fikk fram at den fremmede damen virket mystisk. Jeg syntes teksten kanskje var litt kjedelig i starten, men den bygget seg oppover og ble mer og mer spennende.
  Teksten sluttet som forventet, og jeg hadde veldig lyst til å lese mer.

  Jeg syntes boken virkelig fortjener å være superfinalist på Bokslukerprisen. Jeg anbefaler å lese boken den passer kanskje best for jenter, men det min mening.

 140. Vi synes det var spennende og særlig slutten. Hvorfor vil dama ha sjela til Kine?. God beskrivelse av en mobbesituasjon blant jenter.
  Vi kan tenke oss å lese fortsettelsen.

 141. Spennende utdrag. Flere likte det og fikk lyst til å lese mer. Morsom. Hilsen 6b, Marker skole.

 142. Klassen er veldig delt. Noen mener at boka var litt forvirrende, og at beskrivelsene ikke gjorde at de så det for seg. Andre mener at beskrivelsene var gode og at spenningen bygget seg godt opp mot slutten. Historien hadde flere sjangere i seg, og vi kunne se både drama, spenning og skrekk. Alle synes også at forsiden og tittelen er litt merkelig.

 143. Noen synes boka var litt kjedelig, de synes det skjedde litt lite.
  Noen synes det var litt spennende, med den mystiske damen.

 144. Vi syns boka var sykt bra fordi den var veldig spennende og mystisk og hadde gode beskrivelser. Det var spennende og skummelt med damen som plutselig dukket opp og litt rart da hun sa hun ville ha sjelen hennes. Bertene var morsomme og vi likte historien godt. Forteller var flink til å lese, og hun brukte stemmen sin på en god måte. Vi har veldig lyst til å lese boka.

 145. DISCOSATAN TEKSTANMELDELSE

  AV VERA MICAELSEN
  1) DISCOSATAN handler om en jente som liker å danse og vil bli en mester. For å bli en mester må hun ta privattimer men mammaen har ikke lyst eller nok penger. Hun blir plaget for at hun ikke blir kjørt og at hun ikke tar privattimer.
  Etter dansing så får hun ikke løs sykkelen, så kommer mammaen til jentene som plager henne og spør om hun vil sitte på fordi det regner. «Nei da, jeg sykler, det går fint. Ellers takk.»
  På vei hjem møter hun damen som stirret på henne på åpningscupen, hun sier at de kan gjøre en avtale om at Kine blir en mester hvis Kine gir hun sjelen hennes til den mystiske dama.
  2) Sjangeren er drama.
  3) Synes den er god fordi: den er spennende og skummel med den mystiske dama.
  4) Jeg vil anbefale denne teksten fordi: den er spennende og skummel med kirkegården og den mystiske dama.

 146. Tekstanmeldelse

  Dette er et sammendrag av «Discosatan» av Vera Micaelsen.
  Sjangeren er drama siden det skjer ganske mye spennende. Boka handler om Kine som går på dans. Hun er ikke så god som de andre siden hun ikke får privattimer. Moren hennes har ikke jobb, så hun får litt billigere klær enn de andre som går på dans.
  En dag når Kine skal sykle fra trening, tar hun en annen vei fordi den veien går fortere. Det som er litt dumt og skummelt, er at hun må sykle gjennom en mørk kirkegård. Der møter hun en gammel dame. Mot at Kine blir verdensmester, vil den gamle damen ha sjelen hennes. Jeg liker at Kine har mot til å danse, selv om hun blir mobbet. Jeg liker ikke at Kine ikke har så mye penger og at hun blir mobbet. Eksempel: «Det burde være forbudt å kjøpe billige klær», sier Marina og kikker bort på Kine. Jeg vil anbefale boka fordi det skjer mye spennende og man kan lese hvordan det er å bli mobbet.

 147. Veldig spennende, gleder meg til å lese den<3 Den hadde veldig mye drama og det var også det som gjorde den veldig spennende.

  den var kul og spennende og skummel:)
  jeg likte boka men jeg vil ikke lese den. Jeg liker ikke og lese bøker det er kjedelig:(
  boka skulle ha vart litt lenger en det det sto. Boka var passe bra for jeg fikk ikke vite så mye men jeg kjønte litt av det som sto i boka dicko satan var en god og spennende bok syntes jeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 148. Vi likte spenningen med den mystiske damen. VI fikk noen gode samtaler om mobbing og det å være medløper. Flere elever liker også godt å lese om dans.

 149. Tobias, Kyrre og Even: Jeg likte slutten. Vil gjerne vite hva den dama vil med sjelen hennes. Vil lese hele boka. Den var spennende.
  Kim: Boka var veldig rar. Jeg likte den ikke helt.

 150. jeg synes det var spennende da kine sykklet gjennom den mørke skummle kirkegården helt alene.jeg ble litt lei meg da kine sa moren ikke hadde råd til privattimer får det er mange barn som faktisk har det sån på ekte .det var litt skummelt da heksa sa hun ville ha sjelen til kine

 151. Boka handler om Kine som går på Discojazz. Moren hennes har ikke så god råd så hun får ikke tatt privattimer. På vei hjem fra discojazzen møter hun en rar dame. Hun sier hun kan hjelpe å skaffe privattimer, men da må hun få sjelen hennes. Jeg synes boka virker spennende og jeg får lyst til å lese mer for å finne ut hvordan det går med Kine.

 152. Boka var helt super ettter min mening.??
  På starten av boka forventet jeg noe helt annet.
  Eller, jeg syns det var spennende på starten også, men etter vært ble boka mer spennende på en helt annen måte. Først på forsiden av boka så det ut som om det var en proff danser, som var med mange forskjellige dansekonkurranser. Men hovedpersonen var egentlig en helt annen enn jeg hadde forventet. Av en merklig grunn ble jeg litt redd inni meg når den gamle damen sa:»jeg vil ha sjelen din.»
  Men jeg syns boka var helt super og hadde vært stolt av meg selv hvis det var jeg som hadde laget boka?

 153. Det var en grei bok kanskje ikke min type bok men den var ganske grei. Den var litt kjedelig i starten men det ble mer spenning og drama i slutten. Jeg synes det var litt slemt det Anastasia sa om at hun og Marina kanskje får litt mer en andre og at Kine fortsatt ikke kan rakke ned på dem for det. Jeg synes det også var litt slemt å si det at det ikke er deres feil at moren til Kine ikke stiller opp på konkurranser og at moren ikke engasjerer seg. Det begynte å bli litt dramatisk og skummelt da den dama kom til Kine på kirkegården og spurte om hun ville ha en røyk. Heldigvis kom hun seg hjem uten å bli skadet.

 154. Jeg syntes boka var spennende og artig 🙂
  Jeg likte godt da dama på kirkegården kom
  spesielt da hun sa : jeg vil ha sjelen din:)

  det som ikke var så bra var at jeg skulle ønske at utdrage var litt lenger.

 155. Jeg likte ikke utdraget så veldig godt. Jeg likte det ikke fordi damen sa at hun måtte gi henne sjelen i bytte, og det går ikke an. Det virket også rart at hun ikke sa til treneren at moren ikke hadde råd til å gi henne privattimer. I veldig mange av bøkene jeg har lest blir hovedpersonen «mobba». Kan det ikke snart komme noen bra bøker hvor hovedpersonen er mobberen? Jeg likte at det var discodans de drev med fordi det er det ikke så mange som driver med her jeg bor.

 156. Jeg likte boka godt, fordi den handler om å ha troa på seg selv og det liker jeg å lese om.

  Det jeg likte best er når Kine møter dama på kirkegården, fordi da ble det ekstra spennende. Jeg likte at Kine var litt annerledes fordi det ikke er alle som er like og har like mye penger.

  Jeg likte boka godt fordi de forklarer det på en god og enkel måte. Jeg likte veldig hvordan de hadde forklart dama og utsene hennes.

  På slutten fikk den meg til å tenke på hva som ville skje videre og jeg fikk lyst til å lese boka.

 157. Jeg synes disco-satan er en kombinasjon av morsom og rar bok. Disco-satan handler om en jente som heter Kine og som vil vinne for å komme i gruppa men læreren er litt sint og presser Kine ned i spagaten stakkars kine. Av Filip (‘-‘)

 158. jeg likte boken men starten var litt kjedelig men den ble mer og mer spennende ʕ•ᴥ•ʔ

 159. Jeg synes Diskosatan var bra. Den startet litt kjedelig, men den bygget se gradvis opp. Det mest spennende var på kirkegården og den skumle dama.???

 160. super bok (*_*)
  jeg fikk veldig lyst til å lese den
  jeg fikk også lyst til å begynne på dans som freestyle
  jeg liker også å danse

  Boka handler om:
  En jente som danser hun tar dansetimer men moren har ikke råd til privat-timer
  og noen andre sier at hun må ta privat timer for å bli god i det.

  Boka slutta veldig spennende så fikk jeg mer lyst til å danse.

  En veldig bra bok!!!!!
  ʕ•ᴥ•ʔ

  • Jeg syntes at tekstutdraget var spennende, men litt kjedelig i starten. Den bygget seg gradevis oppover. Det jeg syntes var mest spennende var da hun møtte den damen på kirkegården.

 161. Jeg syns boka var spennende, fordi den dama var veldig mystisk, og litt skummel. Jeg lurer på om den dama er et spøkelse? Boka var akkurat passe detaljert syns jeg. Jeg ble veldig nysgjerrig på hva som skjer videre. Jeg lurer litt på hvorfor boka heter «Discosatan». Kan det ha noe sammen heng med noe av det vi hørte, i så fall hva?

 162. Jeg syntes disco-satan var en kul bok, jeg syntes den var spennende,fordi den ga spenning og litt drama. Så hittil var det den beste boken i bokslukerprisen(:??

 163. Jeg synes at boka var litt humoristisk og fin, men den var også veldig spesiell. Jeg synes det er usammenhengende fordi vi får ikke vite hva moren eller faren heter eller hvorfor de tjener lite! Den hadde en spennende slutt når Kine fikk visittkortet til damen på kirkegården. (*x*)

 164. Jeg syntes teksutdraget var litt kjedelig på førsten, men den bygget seg gradevis oppover.
  Det var veldig spennende med den dama på kirkegården. Jeg syntes det kunne vært enda mer drama i boka. Jeg syntes boka kanskje passer for litt yngre. Men eller var den veldig bra??

 165. Det handler om en jente som heter Kine. Hun er glad til å danse men mammaen hennes hadde ikke råd til å la henne gå på dans. En gang kommer Anastasia de skulle ta en prat men Kine ville ikke diskutere. Kine går ved kirkegården og så en dame, dama ville ha sjela til Kine. Dette var spennende og litt skummelt. Dette var det jeg likte best i boka.

 166. Boken diskosatan av Vera Michaelsen er en veldig sann historie på en måte. hun blir veldig tydelig beskrevet og jeg kan tenke meg inni meg Hvordan det ser ut der Kine er. boken er også veldig spennende og om Kine vil ofre sjelen sin til den mystiske damen, det er bare og lese boken det.

 167. jeg synes disco satan er bra fordi: jeg synes lit synd på Kina og fordi henne får ikke lov til å være med i danse gruppen, og at moren hennes ikke gidder å kjøpe skikkelig utstyr til henne.men når henne skulle hjem så møtte henne en stygg dame som sa at henne skule lære henne å danse og da ble jeg litt glad men kanskje den dama er en psykopat.

 168. Jeg syntes at boken var spennende, det mest spennende var da Kine kom til gravplassen og hørte lyder. Så falt baggen av og Kine fikk ikke støtta ned og da måtte hun bøye seg ned for å ta ned støtta. Når hun reiste seg opp igjen var det en dame som sto rett foran henne, dama kom seg lynraskt foran Kine, hun ble redd av dama. Dama tok en røyk og spurte Kine om hun ville ha en røyk, men så tenkte hun at barn ikke røyker og at Kine var flink som ikke røyker. Så spurte dama om at hun kunne få sjelen til Kine, og i bytte kunne Kine bli en mester i discojazz.

 169. jeg syntes boka var litt bra. fordi den lett å lese seg inni.
  Og den boka handla om å ha troa på seg.
  Det jeg likte best var at Kine møtte den gamle dama ved kirkegården.
  og at den boka har god humor.

 170. Jeg syntes at boka var morsom og spennende fordi jeg lurer på hva dama skulle gjøre med jenta . Boka brukte litt lang tid på å komme i gang . Sjangeren er drama . Jeg fikk lyst til å lese mer .

 171. Boka var veldig bra, eg vil lese resten:) Emma
  Boka var megasuperduperbra:) Hedda S
  Boka var super:) Sara
  Eg syns boka var både fantastisk og fantasifull og litt grøsser og spennande:) Sophie
  Boka var superduperhuperlupermegabra:) Mvh Mikael
  Eg synest boka var dårleg:P Ola
  Eg syns boka var kjempesuperbra, eg har lyst å høyre resten på lydbok:) Amalie
  Boka var bra:) Hanna
  Boka var super:) Anna Elise
  Boka var megasuperbra:) Kamilla
  Boka var bra:) Michael
  Boka var no kjekk:3 Ole Jin
  Boka var super, eg vil lese resten-Malene
  Boka var bra, eg vil lese resten-Håvard
  Boka var super-Malin

 172. Kommentarer fra 6B:

  – SKUMMEL!
  -Tror jeg kommer til å få mareritt….
  – Fin og skummel.
  -Jentene var frekke
  -Sykt bra!
  -Veldigbra!
  -Rar og creepy!
  -Bra, fin variasjon i teksten, en bok jeg har lyst til å lese.
  – Mange sier de vil lese boka.
  -WoW!

 173. Vi syntes at boka var spennende og bra skrevet. Vi likte slutten fordi da var den litt skummel, men vi syntes starten var kjedelig. Vi syntes sjangeren var mer spenning eller krim. Det var litt typisk at hovedpersonen var fattig. Vi syntes det var et teit omslag. Vi gir boka veldig bra. Skrevet av Niklas

  Skrevet av Niklas 6A.

 174. Mange gutar likte ikkje begynnelsen, men utdraget tok ei vending då ho sykla gjennom kirkegården.
  Mange ønskjer å lese boka etter utdraget.

 175. Vi synes utdraget var bra fordi det var mye spenning i teksten. Det ble til tider skummelt, spesielt dama Kine møtte på. Vi lurer på om Kine kommer til å selge sjelen sin til dama, og om vi får høre mer om faren til Kine, og om de blir kjent med hverandre.
  Vi har lyst til å lese hele boka!
  – 6.2, Lunden skole, «Lesepolitiet»

 176. Eg likte boka veldig godt fordi den var morosam og spennande.
  Eg likte veldig godt då Anastasia kom bort til Kine i garderoben fordi det var spennande. Eg liker når det er krim og humor. Men mest krim fordi det er veldig spennande, og denne boka var begge deler så eg likte den veldig godt.
  Eg liker når dei er litt kvasse i stemma fordi det gjer handlinga meir dramatisk. Eg får veldig lyst til å lese meir av boka fordi den er veldig bra.

 177. Eg synest den var veldig spennande og gøy fordi det var veldig lett å leve seg inn i boka. Eg liker bøker som discosatan fordi det er min type spenning.
  Boka er gøy fordi Anastasia er frekk, men den er også gøy fordi ho lager sine egne danse moves. Det begynte å bli spennande når ho skulle kjøre gjennom kyrkjegarden. Da ho møtte dama trudde eg det var mora til Anastasia fordi ho hadde same tenner og tannkjøtt. Eg likte da dama spurte henne om sjela når ho var på kyrkjegarden. Det fekk meg lyst til å lese boka og sidan det nesten er Halloween var det litt spennande.
  Eg lånte boka fordi den var super, kul, morsom og spennande.Eg stemte super☺

 178. Boka var veldig bra fordi den var spennande og slike bøker likar eg. Eg synest at det Anastasia sa var litt frekt.
  Eg likte spesielt godt då Kine mista sekken sin på bakken fordi når sånt skjer, so kjem det til og skje noko spennande. Det gjorde det, for det kom ei dame som Kine hadde sett før. Kine ville eigentleg gå frå dama, men ho greidde det ikkje fordi ho var iskald og våt. Det er litt synd at Kine har ein slik far som ikkje kjenner ho ein gang og at mora ikkje hadde råd til privattimar.
  Når ho kom heim låste ho døra so fort, fordi eg trur at ho var redd. Utdraget blei so spennande på slutten at eg har lyst til og lese resten av boka.

 179. Denne boka kunne man ha tatt ut noen stygge ord og jeg syntes at den nesten kunne vårt på skrekk fordi det er ei sjel sugende dame i den

 180. jeg likte denne boken fordi den var spennende.
  Den hadde veldig gode stets beskrivelser og den var veldig spennende. Jeg syntes at boken burde være spenning ikke drama. Jeg likte da den rare dama sa at hun ville ha sjelen til Kine for da grøsset jeg litt. Jeg likte divaene i begynnelsen for den åpner boken mer og det blir gøy og lese. Jeg gjir boken terningkast 6 og anbefaler den for 10 til13

 181. Jeg syntes den var kjempe bra, veldig spennende.
  den hadde litt lite handling i starten, men når dama kom inn i bildet ble det bra.
  sjangeren burde vert spenning og ikke drama.
  Måten de forklarte det på var veldig bra.

 182. Jeg syntes at boka var veldig bra, fordi det var spenning hele tiden og boka ble kjempe bra når den gamle mystiske dama kom inn i bildet. Boka var veldig min stil fordi jeg liker dans og litt mystiske bøker så jeg syntes at denne var veldig bra. Jeg syntes ikke at boka burde være drama den burde være spenning.

 183. Vi synes utdraget var spennende, spesielt da dama kom på kirkegården. Det var spennende at hun ville ha sjelen til Kine. Det var også rart at dama plutselig dukket opp. Vi syntes at det var lett å leve oss inn i utdraget fordi hun skildret området rundt seg godt. Vi har veldig lyst til å lese hele boka!
  – 6.1, Lunden skole, «Kule kidz leser»

 184. jeg synes at boka er råd kul det er bare åååååååå inni er det spenning grøsser og alt som en kul bok skal ha. jeg har ikke ord til den råkule boken.

 185. 19.10.2015. det var veldig god bok heller på å lese den på skolen og det utragett var super bra.

 186. 19.10.2015. det var veldig god bok heller på å lese den på skolen og det utragett var super bra. jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklllllllllllllllllllllllløøøøøøøøøøøøøøø

 187. Dette utdraget var kjempebra! Jeg likte at Kine ikke var den beste i gruppen, men litt sjenert og ensom. Jeg likte at det var noen «mean girls» i gruppa. Og danselæreren som ikke hadde helt hadde trua. I tilleg den litt ekle dama -på kirkegården, kan det bli bedre? Forfatteren har en veldig kreativ hjerne! Hun hadde også gode beskrivelser på personene.

 188. En veldig bra bok som jeg fikk lyst og lese mer av. Den hadde perfekt lese forstårelse og om det begynte og bli litt kjedelig var det ett eller annet som gjor så det i ble så kjedelig av likevel. Det likte jeg. Terning kast 5 fra meg!!

 189. Jeg synes at boka er veldig godt skrevet! man får med seg handlingen og det liker jeg! den boka var liksom akurat sånn jeg liker bøker. jeg syntes at det var en bra måte å beskrive handlingen på! boka var veldig bra!!!!den var også veldig spennende!

 190. Jeg synes boka var passe bra fordi den var morsom og spennende. Jeg synes det var mest spennende da Kine gikk igjennom kirkegården da hun måtte hun dama som var skummel. Den kjedeligste delen var da hun satt i garderoben på starten av utdraget.

 191. Jeg synes denne boken var veldig spennende pga. den hadde masse detaljer og beskrivelser så jeg kom skikkelig inn i boka og jeg følte at jeg var til stede selv. Jeg synes det ble bedre og bedre når jeg leste. Jeg synes det var ekstra spennene når hun gikk inn i kirkegården og damen sa: jeg vil ha sjelen din. når jeg leste det så ble jeg virkelig engasjert. Det var en skikkelig spennende avslutning, jeg fikk lyst til å lese videre.

 192. Jeg syns at boks var veldig bra.
  Boka hadde vært littegrann bedre hvis den hadde vært litt mindre detaljert.
  Jeg syns boka er littegrann spesielt skrevet og beskriver også litt kanskje et verdagslivet til en jente.
  Jeg er kanskje en gutt men jeg syns at deg på en måte virker litt spesielt og trist for hovedpersonen.
  Dette er liksom en situasjon som kunne ha skjedd i virkeligheten men ikke det med hun gamle creepy dama.
  Men jeg syns at denne boka er bra skrevet og gir meg et inntrykk av at det meste av dette her kunne ha skjedd i virkeligheten.
  Og at hun har fått fram det med dyre merke klær og sånn forelsempel at denne boka kan få deg til og tenke på litt mobbing, diskriminering osv.
  Men jeg gir denne boken et terningkast 6 og jeg annbefaler boken på mitt sterkeste.
  KES MER!!!!!!!

 193. Dette er den beste boka som har vært med hit til og det var et sykt bra utdrag av boka????

 194. den var veldig bra litt usannsynelig men det er det som gjør den så spenndene. jeg girden ternigskast: 5 av 6:) forfattern har veldig god fantsi

 195. I starten var det kjedelig men slutten var bedre. Eg kommer ikkje til å lese boka.

 196. Jeg synes det var en veldig spennende bok. Spesielt på slutten når den dama ville ha sjelen hennes. Det er fordi jeg liker spendings bøker. Så jeg vil ambefale denne boka.

 197. boka var spenndene på slutten når damen sa til Kine at hun ville ha sjelen hennes.
  Jeg vil lese resten av boka for og finne ut hva som skjedde. jeg synes boka var veldig bra:)

 198. Jeg synes ikke boka var så bra siden den ikke var så spennende for meg. Boka var litt rar.

 199. Denne boka var veldig bra, når jeg skal til byen skal jeg kjøpe meg denne boka med en gang for har lyst til og lese mer!

 200. Denne boken var fantastisk,de beskriver personene ganske godt.
  Jeg likte at det var spennende og litt skummelt.jeg likte også den dama fordi hun virket skummel og gal. Jeg har veldig lyst til å lese boka❗️??????

 201. jeg skal stemme super jeg likte boka veldig godt jeg ville lest hele boka vis jeg hadde vært dere

 202. Jeg syntes boken var veldig spennende, fordi vi ikke fikk vite hva som kom til å skje
  f eks. om Kine kom til å gi sjelen sin til den gamle damen, og hvem advokaten til den gamle damen er. Jeg fikk lyst til å lese videre, men jeg likte ikke tittelen, fordi det siste ordet er et banneord.

 203. Boken var veldig spennende! Jeg fikk lyst til å lese videre. Men jeg likte ikke tittelen så godt, fordi det var banneord i det siste ordet.

 204. Vi syntes at denne boken var kul og skummel!
  Det var rart at hun ville ha sjelen til Kine, og Kine kan ikke bli verdensmester hvis hun ikke har en sjel!
  Det var teit at hun Anastasia var så slem!
  Vi vil gjerne lese resten av boken!!!!

 205. Vi syntes utdraget var kjedelig i starten. Men det ble bedre etterhvert og avslutningen er spennende. Noen synes slutten på utdraget var vanlig og fikk ikke lyst å lese videre. Andre synes slutten kom brått på, akkurat når det var i ferd med å bli spennende. At noe av handlingen var på en kirkegård, syntes enkelte var mystisk. Temaet i boken er viktig at det blir skrevet om.

 206. Fordi den var litt annleis og kul. Det skjedde mykje i boka. Vi kunne leve oss inn i forteljinga og den var mystisk!

 207. Stort sett de fleste i klassen syntes dette utdraget var kjedelig. Noen syntes det var passe bra eller supert. Hvis utdraget var tatt fra et annet sted i boka, kunne det vært mer spennende. Det er allikevel et viktig tema i boka, hvor det tas opp oppførsel og holdninger (mobbing) i forhold til hverandre.

 208. Klassen vår synes at denne boka var veldig bra. Vi synes at den var morsom og spennende og vil gjerne vite hva som skjer videre.

 209. Min anmeldelse om discosatan:

  Jeg likte boken fordi den var litt skummel og jeg fikk lyst til og bare lese og lese. Jeg synes det var veldig spennende når den damen kom.
  Det er ikke så ofte noen røyker i bøker.denne boken passer for de som liker skummle bøker og litt jente drama. Jeg fikk veldig lyst til og lese denne boken.?

 210. Jeg likte boka fordi den var litt humor og litt drama. Jeg skjønte ikke helt hvem Monelise var. Jeg likte godt da hun damen kom på kirkegården. Boken passer for de som liker litt humor, spenning og drama. Det var spennende at Kine ikke så damen først. Jeg fikk lyst til og lese resten av boken fordi den var spennende og den stoppet på et spennende punkt. ✨???.

 211. Anmeldese om disco satan
  ??♣️???

  Boken var bra når hun møtte hun rare.
  Boken var kjedelig helt til det skjedde^^
  Jeg tror at dama er slem, og at discojenta ikke blir verdens beste ved hjelp av hun???♻️?????

 212. Dette var en veldig bra bok fordi den hadde mye spenning i seg. Det var gøy med Anastasia og Marina fordi de var litt annerledes. Jeg synes forfatteren har skrevet på en god måte, så alle kan skjønne hva som blir sagt eller ment. Det var spennende med Monelise fordi man kunne ha ulike tanker om hva hun hadde tenkt å si. Jeg syntes det var spennende med kirkegården, fordi jeg tenkte hele tiden at det kom til å dukke opp noen i forhold til hvordan forfatteren hadde skrevet om rasling i buskene og sånn. Og plutselig så står en dame der. Jeg hadde blitt vettskremt av det. Jeg hadde nok mest sannsynlig bare sagt takk for at du hentet bagen, og så syklet så fort jeg kunne. Jeg ville lese videre fordi forfatteren hadde valgt en dramabok som er den beste sjangeren jeg vet om. Det er fordi i disse type bøker har veldig mye spenning, så man vil helst ikke legge fra seg boken. Hun hadde skrevet på en veldig spennende måte. Jeg ville gjerne lest denne boken videre for å se om hun blir en champion, og hvem damen var, hvorfor hun ville ha sjelen hennes osv…. Det som alltid irriterer meg er det at de stopper avsnittet på det mest spennende. Det var nok den beste boken vi har lest hittil. Den ble bare mer og mer spennende for hver gang vi bladde om, og jeg fikk følelsen av at jeg var der siden forfatteren hadde beskrevet veldig godt. Har veldig lyst på denne boken. Hilsen Ida ?

 213. Min anmeldelse av Discosatan

  Jeg likte boka fordi det var spennende når den dama kom.
  Jeg likte spesielt godt da hun syklet gjennom kirkegården og den dama med grå frakk kom.
  Jeg fikk lyst til og lese resten av boken fordi jeg vil vite hva som skjer videre.
  Det var ikke så veldig gøy når de tøyde ut. Så det var ikke så veldig gøy i starten. Men etterhvert som jeg kom litt lengre inn i boken var det ganske spennende. Boka passer for de som liker spenning og drama. Jeg synes boka var bra.

 214. Dette var en veldig bra bok fordi den hadde mye spenning i seg. Det var gøy med Anastasia og Marina fordi de var litt annerledes. Jeg synes forfatteren har skrevet på en god måte, så alle kan skjønne hva som blir sagt eller ment. Det var spennende med Monelise fordi man kunne ha ulike tanker om hva hun hadde tenkt å si. Jeg syntes det var spennende med kirkegården, fordi jeg tenkte hele tiden at det kom til å dukke opp noen i forhold til hvordan forfatteren hadde skrevet om rasling i buskene og sånn. Og plutselig så står en dame der. Jeg hadde blitt vettskremt av det. Jeg hadde nok mest sannsynlig bare sagt takk for at du hentet bagen, og så syklet så fort jeg kunne. Jeg ville lese videre fordi forfatteren hadde valgt en dramabok som er den beste sjangeren jeg vet om. Det er fordi i disse type bøker har veldig mye spenning, så man vil helst ikke legge fra seg boken. Hun hadde skrevet på en veldig spennende måte. Jeg ville gjerne lest denne boken videre for å se om hun blir en champion, og hvem damen var, hvorfor hun ville ha sjelen hennes osv…. Det som alltid irriterer meg er det at de stopper avsnittet på det mest spennende. Det var nok den beste boken vi har lest hittil. Den ble bare mer og mer spennende for hver gang vi bladde om. Har veldig lyst på denne boken. Hilsen Ida ?

 215. Disco satan

  Jeg syntes boka var spennende, fordi jeg likte da Kine møtte dama på kirkegården.
  Jeg liker godt bøker med litt drama fordi det er spennende. Jeg syntes at det var mange gode beskrivelser, for eksempel: da forfatteren beskrev dama på kirkegården. Jeg syntes at det var litt annerledes at moren til Kine ikke var så rik. Jeg syntes boken kan passe veldig godt for folk som liker spenning. Jeg fikk veldig lyst til å lese resten av boka fordi den var litt annerledes enn de fleste andre bøker.

 216. Jeg synes boken var litt annerledes, fordi jeg ikke pleier og lese sånne bøker. Jeg pleier ikke og lese dramabøker, jeg leser heller komedie. Jeg synes den var spennende, fordi jeg lurer på hva som kommer til og skje videre. Boken passer sikkert bedre for de som liker dansing og drama.
  Det var spennende da hun syklet gjennom kirkegården og møtte en litt unvanlig dame.?

 217. Jeg likte boka fordi det var spenning. Det var spennene da hun dama kom. Boka passer for noen som liker jente drama og spenning. Jeg vil lese resten av boka fordi jeg vil vite hva som skjer til slutt.

 218. Jeg likte boka fordi den var litt humor og litt drama. Jeg skjønte ikke helt hvem Monelise var. Jeg likte godt da hun damen kom på kirkegården. Boken passer for de som liker litt humor, spenning og drama. Det var spennende at Kine ikke så damen først. Jeg fikk lyst til og lese resten av boken fordi den var spennende og den stoppet på et spennende punkt.

 219. Jeg syntes boka var var veldig bra fordi hun møtte den damen som ba om sjelden hennes, og at det var litt jentekrangel. Jeg likte at boka hadde med noe dansing å gjøre, for det har ikke de andre bøkene.Jeg syntes boka passer for de som liker drama, spenning og dans. Jeg ville lest resten av boka fordi den var så spennende.

 220. Jeg synes at denne boka var veldig bra fordi jeg liker bøker hvor det handler om klasser hvor det er litt konflikter, og krangler. Forfatteren hadde skrevet gode beskrivelser. Jeg kommer egentlig ikke på noen bøker som ligner på denne, så denne boken var annerledes, og det er bra. Foreksempel så handlet denne boken om dans, og den forandret seg veldig fra starten til slutten fordi først var det egentlig litt typisk jentebok, men så ble det mystisk, og skummelt på slutten, noe som ikke er så vanlig. Denne boken synes jeg faktisk passer for alle, fordi det er både grøsser og konflikter. Jeg fikk lyst å lese resten av boka, fordi jeg vil vite hvordan det kommer til å gå med Kine, og den mystiske dama.

 221. Boka var veldig bra og spennene. Jeg likte at den handlet litt om dans fordi jeg danser selv. Det var gode beskrivelser av det som skjedde. Vi fikk også vite hvordan Kine hadde det inni seg. Jeg likte spesielt godt da hun møtte dama på kirkegården fordi det var veldig spennene når hun sa at hun ville ta sjelen hennes. Boka passer for de som liker litt skumle bøker men også for de som liker å danse. Når jeg leste de første sidene trodde jeg det skulle være en typisk jentebok siden det var drama om klær, men etter hvert ble det jo nesten til en grøsser. Derfor syntes jeg boken var litt annerledes , men jeg likte det! Jeg fikk lyst til å lese resten av boken fordi jeg lurer på hva Kine gjør videre. Om hun gir sjelen sin til dama og vinner champion eller ikke?

 222. Jeg synes boka var bra og spennende. Jeg synes også at forfatteren klarte å beskrive hun dama litt sånn mistenkelig og jeg fikk absolutt lyst til å lese den videre, fordi jeg fikk lyst til å vite hvem den damen var. Det var overraskende at Kine møtte på den dama mitt inne i den mørke skogen. Det gjorde det enda mer spennende enn det allerede var. Det var veldig gode beskrivelser av hun damen: håret var kort og lagt inn i en litt sånn politikeraktig frisyre. Det likte jeg veldig godt og det var også litt sånn mistenkelig. Jeg kjente at jeg fikk gåsehud når jeg leste den. Jeg liker litt sånne drama bøker og denne passet meg perfekt. Jeg anbefaler den veldig til de som liker litt drama. Det var veldig gode beskrivelser og jeg likte den veldig godt. Jeg fikk også en følelse av at jeg var der!?

 223. Min anmeldelse om Discosatan :

  Jeg syntes boka var VELDIG bra, fordi jeg liker spennende bøker. Kanskje litt kjedelig i starten,
  men den ble bedre etterhvert.Det som var mest spennende var da hun syklet i kirkegården og møtte på hun merkelige dama. Jeg syntes denne boka passer for de som liker spenning. Jeg fikk veldig lyst til og lese resten av boka fordi jeg vil vite hva som skjer videre.

 224. Jeg likte boken godt fordi det var detaljert, og når Anastasia snakket til Kine på den måten fikk jeg et inntrykk av at Anastasia er den «slemme» Den Pappan Kine har… Hadde ikke jeg likt, han avviser henne sånn uten videre. En ting jeg ville likt å få vite er om Mamman til Kine har jobb, og om Kine har venner. Også når Monelise kommer bort til Kine og snakker alvorlig til henne får jeg også et inntrykk av at Monelise har baktanker med alt dette. Jeg likte spesielt godt når Kine snakket tilbake til Anastasia, det er tøft og snakke til bake når man koker innvendig. Boken passer for de fleste, jeg elsket den ivertfall. Å jada, jeg har tenkt å låne boken snart. Jeg elsket også da hun skumle damen kom inn! Jeg grøsset virkelig, jeg var glad for at Kine ikke bestemte seg der og da. Altså jeg tror jeg hadde besvimt hvis det hadde skjedd.

 225. Boken var super! Fordi at det var om dansing, og det var noen jenter som var flinke til å danse, som ertet Kine. Og Kine går gjennom kirkegården, også kommer det en dame, og Kine blir sikkelig skremt. Og sånn drama syntes jeg er morsomt. Jeg likte spesielt godt at Kine liksom ikke brydde seg om det Anastasia og de sa til henne. Det var litt annerledes at hun møtte en dame i kirke gården, og de begynte å snakke. Og at hun dama kunne lære hun å danse men da måtte hun få sjelen hennes. Boka passer for de som liker litt drama menn også spenning. Jeg fikk lyst til å lese mer av boka, fordi at den virker veldig spennende, og jeg vil finne ut hvordan det går. Håper jeg får lest hele boka!

 226. Jeg synes boken var bra. Jeg liker bøker som har litt drama, men ikke alt for mye. Det må være dumt for Kine at moren ikke ville betale og faren avviste henne. Det var spennende når når hun syklet gjennom kirke gården og møtte damen. Jeg skjønner ikke helt hvorfor damen ville ha sjelen hennes.
  Jeg synes boken var bra og har lyst å lese videre. Boken er for de som liker litt drama. Jeg likte at forfatteren ikke beskrev alle detaljene, men det var nok til at jeg klarte å se for meg hva som skjedde.

 227. Den var veldig bra fordi det skjedde noe hele tiden. Og det er sånne bøker jeg liker. Jeg likte godt da hun damen kom med tilbudet. Jeg synes denne boka passer litt for folk som liker spenning og litt dansing. Den er godt funnet på av forfatteren. Den er veldig annerledes en de fleste bøker. Jeg fikk lyst til å lese resten av boka for å finne ut hvem hun damen var??.

 228. Boka var veldig spennende! Jeg likte at det var mange replikker.

  Boka handlet om en dame Kine møtte på, men også om dans. Det synes jeg var bra fordi man fikk litt pause fra det spennende, men det var aldri kjedelig.
  Boka passer for folk som liker spenning, dans og grøss.
  Boka dro meg med i fortellingen.

  Jeg tror hun har fått inspirasjon fra en sang. En mann som ville ha sjela av folk for å bli popstjerne eller noe sånt.

 229. Den var litt spennende mot slutten! Den var veldig bra fordi den var litt nifs. Den var bra, men gjorde ikke så stort inntrykk på meg. Den var veldig spennende og litt grøsseraktig.

 230. Min anmeldelse av Discosatan
  Jeg likte boka fordi det var spennende når den dama kom.
  Jeg likte spesielt godt da hun syklet gjennom kirkegården og den dama kom.
  Jeg fikk lyst til og lese resten av boken fordi jeg vil vite hva som skjer videre.

 231. Min anmeldelse om discosatan

  Jeg syns boken var bra og spennende, jeg likte veldig godt da hun syklet gjennom kirkegården, da ble det skikkelig spennende. Det jeg ikke likte så godt med boka var at det ikke det var så spennende da hun tøyet ut og sånn… Men ellers var det ganske bra. Boken passer ekstremt godt for folk som liker spenning og folk som klarer å lese det som kommer før det er spennende. Jeg fikk ganske lyst til å lese boken. Det som var ganske annerledes var at den var liksom morsom, spennende og skummel på en gang, og det er bra.

 232. Først var den ikke noe spennende men etter hvert ble den spenende bra at boken var detaljert og jeg likte slutten. Likte godt at den ikke hadde noe Grovt språk. Jeg gir den
  6/10 Bra Bok.❤️???

 233. Jeg syntes boka ble mer og mer spennende for hver side. Det som skjedde til slutt hadde jeg ikke forventet. Jeg syntes boka var bra?

 234. Jeg synes boken var litt annerledes, fordi jeg ikke pleier og lese sånne bøker. Jeg synes den var spennende, fordi jeg lurer på hva som kommer til og skje videre. Boken passer sikkert for de som liker dansing.?

 235. Jeg likte boka godt fordi det var masse
  spenning med men ikke alt for mye.
  Den var litt slakk i starten men den ble
  mere spendende etter hvert.
  Jeg gir den ternigkast 5 og en halv,
  Fordi den var spennende,
  men også fordi den hadde masse
  spenning men ikke for mye.
  Min type bok!!

  • Jeg likte den veldig godt fordi jeg liker litt grøsserbøker og den var ganske spennende.
   Da hun gikk inn på kirkegården var den mest spennende:)

   • Jeg synes boka var spesiell, jeg skjønte ikke hva som var drama! Men den var morsom. Jeg har lyst til og lese boka 😀

 236. Denne boken var veldigt bra. Jeg er ikke en sånn person som liker å lese bøker men denne boken inspirerte meg. Den var en skummel og spennende bok. Når den dama kom ble jeg veldigt red jeg følte liksom som jeg var hun jenta og at jeg kjente noen komme bakk meg. Jeg har veldigt lyst til å lese denne boka så pappa kan få se at jeg kan lese en hel bok, har aldrig klart det tror jeg. Jeg har veldigt lyst til å lese boken og skulle bli veldigt glad får det. Sorry vis det var skrive feil

 237. Jeg synes boka var bra, men ikke helt en bok etter min smak. Men mulig at jeg hadde likt boka bedre hvis jeg hadde lest hele boka. Den klarte ikke helt å fange meg etter det vi leste.

 238. I denne boka møter du Kine som går på Discojazz. Livet hennes er ikke like bra som de andres liv. På vei hjem fra trening treffer hun på en gammel dame som vil ha sjelen til hennes. Jeg synes denne boka er veldig bra! Det er fordi den er veldig spennende og det er mye dramatikk. Jeg har veldig lyst å lese denne boka. Jeg lurer på om Kine selger sjelen sin, og hvem den gamle damen er. Terningkast:5

 239. Jeg synes denne boken er bra fordi det er mange beskrivelser.
  Feks. Det er mørkt bladene har falt av og dete er mange rare lyder.
  Jeg synes Annastasia rakker ned på de som kanskje ikke har så mye penger, som Kine.
  Og hun er selvoptatt.
  Jeg vet at til slutt vil Kine kommer til å være best til slutt!
  Håper jeg får lese den en gang for det ver veldig spennende!

 240. Eg synast boka var den beste hit til på grunn av ho dama som va med i utrangerte. Eg skal lese heile boka og håpar da e ein film om den og

 241. Veldig bra! Veldig spennende bok. Jeg liker handlingen til boka fordi, det var veldig spennende med den dama. Boka var også litt morsom synes jeg.
  Bra beskrevet.
  Håper folk gir den bra karakterer.
  Veldig bra!!!!!!

 242. Jeg syntes boken var litt spennende men siden jeg ikke er så veldig glad i dans syntes jeg boken var litt skjedelig men hadde jeg likt dansing hadde jeg sikkert likt den mere jeg syntes kanskje at de burde skrive en bok om noe de fleste liker. Men ellers var det en ganske spennende slutt?

 243. Jeg syntes boka var bra! Jeg levde meg inn i den, og det var som en ekte historie! Det er veldig synd at de jente står å prater, og sier sånn man kan bare ikke bare kjøpe billige klær. Da hører Kine det moren har en gang ikke råd til å kjøpe sånne fine ting som de! Jeg syntes at kine skal få være sånn hun er og ingen andre skal si noe på det! Når hun drar hjem fra dansingen, det er da spenningen begynner og krible litt. Hun møter på en dame når hun mister bagen sin. Og hvor kan henne dama hatt kommet fra når hun mistet bagen foran seg?! Når damen begynner og snakke med henne begynner det og bli skummelt, damen tar fingeren på brystet henne og så sier hun at hun vil ha Kine sin sjel! Man kan jo nesten tro at det er en drøm! Den er også veldig bra skrevet og forklart på bra på hva som skjer der å nå. Jeg fikk veldig lyst til å lese den!

 244. sier:
  I denne boka møter du Kine som går på Discojazz. Livet hennes er ikke like bra som de andres liv. På vei hjem fra trening treffer hun på en gammel dame som vil ha sjelen til hennes. Jeg synes denne boka er veldig bra! Det er fordi den er veldig spennende og det er mye dramatikk. Jeg har veldig lyst å lese denne boka. Jeg lurer på om Kine selger sjelen sin, og hvem den gamle damen er. Terningkast:5

 245. jeg likte boken veldig godt pga. det var litt anderledes navn og boken var veldig bra skrevet. jeg har lest den forrige boken, hyper pubertet!

 246. jeg syntes boka var bra. tenk hvis du var KINE. men jeg syntes det var litt drama……:):):):):):):):):|:):)

 247. Det var en spenende men litt brukt utryk det der med at jeg vil ha sjellen din.
  Vis det betyde så mye for kine å få priva time hvorfor sparte hun ikke penger selv?
  Jeg gjir det den terninkast 6⃣

 248. Jeg synes boka var bra, ikke best. Den var spennende og morsom. Men det var noe med den som ikke fanget meg.

 249. boka var veldig bra og kjempe spenende. fra starten så her jeg fårestillt meg hvordan det var der og hvordan det ser ut der. jeg vil lese boka.

 250. Jeg syntes at boka var veldig morsom og spennende! Det bar veldig spennende da hun dama sa «jeg vil ha sjelen din». Dette er en bok som har både humor og spenning! Jeg fikk veldig lyst til å lese mer! Og jeg har lyst til å lese flere bøker av Vera Micaelsen!

 251. Boka var bra, og de fleste har lyst til å lese den. Boka var spennende, spesielt når Kine møter dama på kirkegården. Vi lurer på hva tittelen peker på.

 252. Jeg likte boka veldig bra, fordi den var veldig spennende og morsom. Det som gjorde den spennende var at Kine sykklet på en kirkegård når det var sent og mørkt. Jeg er veldig glad i krim så dette er en bok jeg har lyst til å lese ferdig.
  Det var veldig bra beskrevet på mijøet rundt, så det var lett å lage bilder i hodet. Forfatteren har klart å holde på spenningen ved å ha mange spenningstopper.

 253. Dette er en bok som jeg synes har mye humor og spenning, det gjør at jeg spesielt liker denne boken veldig godt.

  Forfatteren hadde mange detaljer om personer og miljø som gjør at jeg lever meg inn i boken og ser for meg hvordan det ser ut i forskjellige miljøer.
  Det er Kine som virker mye mer hyggelig i forhold til de andre.
  Det er mange beskrivelser om hva de gjør og hvordan livet til personene i boka er. Som f.eks. når Kine putter mange ting i baggen sin, at hun danser, sykler når hun skal hjem og vil ha privattimer i dansing. Til slutt synes jeg at boken sluttet med mye spenning i seg. Dette er en bok som jeg kunne tenke meg å lese.

 254. Jeg likte boka veldig godt, fordi den har god begrunnelse som gjorde at jeg kunne forestille meg det som de sa til et bilde i hodet.

  Boka ha bra spenning og er ganske morsom.
  Jeg likte best den delen når hun møtte den dama, det er fordi hun så kjent ut men så så hun ikke hvem det var i tilegg.
  og det var ganske spennende når hun sa at hun ville ha sjelen hennes for hva var det hun kom til å gjøre.

 255. Jeg synes at det var veldig bra miljøskildring. Så bra at jeg fik bilder i hodet av omgivelsene.

  Det var en spenningstopp når den mystiske dama sier «Jeg vil ha sjelen din».
  Det er en bok jeg hjerne vil lese. grunnen er at jeg vil fine ut hva Kine velger. det som kunne vært bedre er at de andre ble mer forklart.

 256. Jeg syns at boka var spennende og litt skrekk fordi det var mange spenningstopper, miljøskildringer og personskildringer. Jeg syns at forfatteren var flink til å bruke dette i boka. Jeg syns at Kine hadde et dårlig liv fordi hun har en far som ikke vet om henne. Jeg ville ikke hatt et sånt liv.
  Jeg ville anbefale denne boka til barn fra 7 år og oppover.

 257. Den var veldig dårlig på starten men når hun kom til kirkegården ble det mer spennende.
  Det var veldig mye miljøskildring.
  og den mørke damen var litt scary.
  men nesten alt var bra.
  jeg fikk veldig lyst å lese boken, først tenkte jeg at det ikke var en bra bok ,men etter litt ville jeg lese den.

 258. jeg syntes at boka var spennene fordi de beskrev hvordan det føltes. Og forklarte hvordan det så ut, som man kunne se forseg bilder i hodet. Forfateren vet nok ossen nann holder på spenning.

 259. jeg syntes boka var super spennende. og at fortelleren hadde veldig skummel stemme når hun var i kirkegården og snakka med dama. jeg så for meg mange bilder i hode som gjorde fortellingen kjempe spennene. og hun hadde med detaljer som som gjorde boka enda mere spennene og lese.jeg syntes boka var mest spennene når hun gikk inn i kirke gårde og møtte henne den dama som ville ha sjelen hennes.
  jeg syntes også at det var litt skummelt når hun hørte mange rare lyder som kom
  fra kirke gården gjorde det hat jeg hadde lyst å lese boka enda mer.
  jeg fikk veldig lyst til og lese resten av boka viss jeg kunne .

 260. Jeg likte boka veldig godt, fordi den har god begrunnelse som gjorde at jeg kunne forestille meg det som de sa til et bilde i hodet.

  Boka ha bra spenning og er ganske morsom.
  Jeg likte

 261. Jeg syns boka var helt annerledes en det jeg hadde forventet meg. Den var sånn passe spennende i starten og så når Kine møtte den mystiske dama var det mest spennende. Forfatteren hadde beskrevet miljøet hun var i så bra at jeg så for meg miljøet. Når hun møtte dama så ville jeg bare lese mer og mer og jeg fikk veldig lyst til å lese hele boka og se hvordan det går med Kine.

 262. jeg synes boka er spennende fordi den hadde mye miljøskildring og jeg kunne se for meg hvordan det var da jeg leste boka den var også veldig spennende, da jeg leste lagde det bilder i hodet mitt så jeg kunne se liksom hvordan det var der og hvor de var og sånt og jeg ønsker og lese hele boka fordi den forklarte veldig mye, boka var veldig kul og spennende.

 263. Jeg syntes boka var KJEMPE spennende kansje litt for spennende men jeg liker skumle bøker. Alle trenger å lese så da er dette en fin bok å lese syntes jeg. Jeg syntes det var spennende at de forklarer SÅ VELDIG nøye både persjon skildring og miljø skildring og da lager jeg bilder i hodet mitt som gjør at det blir spennende.

  Det er også morsomt med slike bærter som Anastasia og de andra jentene! Men det jeg syntes boken mangler er en slem jente i klassen. Det er spennende med den dama men det hadde nok KANSJE vært bedre om det var en slem jennnte som hadde henne som mobbe offer i tilleg. Men eller syntes jeg boken var veldig kul, morsom og spennende og hoper noen av de andre bøkene er litt slik som det. Og JA jeg SKAL kjøpe boka!

 264. Vi synes at de beskrev satan ganske bra,for eksempel: den lange grå kåpa.
  vi synes at det var veldig god humor i utdraget. Patrik likte ikke boka pga. den var kjedelig fordi:ikke nok spenning og humor og for mye beskrivelser.
  Jakob synes boka var bra pga.den var spennende.
  Marie synes utdraget var bra fordi det er sånne bøker jeg liker,jeg leter alltid etter sånne bøker men de kunne ha beskrevet hovedpersonen (Kine) bedre. Men jeg har kjempe lyst til å lese hele boka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ingrid synes at utdraget var bra fordi at det var litt morsom også ble det litt nifs når dama kom det var ikke så mye drama i begynnelsen men det ble det etter vært, vil lese boka!!! Hilsen Marie,Ingrid,Martine,Patrik og Jakob

 265. Vi synes utraget discosatan var super bra, men vi liker godt litt mer grovt språk. Boken hadde mange gode fine beskrivelser for eksempel: Dama som dukket opp på kirkegården hadde rosa tannkjøtt som lignet skumgodteri og tenne hennes glibred. Hun hadde en svart skinn jakke fra et dyrt merke. Handlingen var innholdsrik og spennende. Utraget hadde også en veldig spennende slutt Hilsen. Katrine, Benjamin, Ida og Kristian:-)

 266. Det var et spennende utdrag, med gode beskrivelser. Foreksempel om den mystiske kjerringa, de beskrev at dama smilte og at hun var alt for nær Kine, at hun hadde en lang frakk. Det var fengende. Men vi lurte litt på om Kine hadde noen venner.
  Vi lurte litt på hvem foreldrene var. Men utdraget var veldig bra.
  Mvh Frida, Amalie, Sivert og Hanne 🙂

 267. Slutten var bra fordi dama dukket opp. Spennende at det var med en kirkegård, og at «spooky». En syns det var litt kjedelig i begynnelsen. Mange har lyst å lese boka.

  6.klasse Øyslebø skole

 268. På slutten var det spennende når dama dukket opp rett foran henne på kirkegården og at Kine hadde sett henne før. Det var litt vanskelig å følge med på alle navnene. Andre burde lese boka fordi den var ganske spennende når det begynte å skje ting på kirkegården.
  Mye drama er flott!
  Hilsen Silje og Helene:)

 269. Vi mener at utdraget var spennende og scary. Teksten var god pga. at leseren hadde god innlevelse.

  Veslemøy: Jeg synes utdraget var litt kjedelig pga. det var lite beskrivelser og lite drama. Skulle vært i sjangeren grøss i stedet.

  Marte: Jeg synes at utdraget var fantastisk bra fordi at jeg likte den perioden i teksten da den skumle damen spurte om de skulle gjøre et bytte. Og når hun spurte om hun røket sigarett.

  Michelle: Jeg synes at utraget var veldig spennende, fordi når Kine gikk inn i kirkegården, falt beggen ned. Og når hun skulle ta ned støtten sto det plutselig en dame foran henne. Så jeg har veldig lyst til å lese den boken. 🙂

  Hilsen: Veslemøy, Marte, Michelle og Thommas. 🙂

 270. 6B på Solvang Skole likte boka veldig bra, -faktisk superbra! De syntes boka var spennende, og at forfatteren fikk frem mange detaljer som gjorde at vi kunne se for oss handlingen veldig levende. Skumle scener. Anbefales!

 271. Kommentarer fra 6. klasse:
  -Spennende, fikk lyst til å lese hele boka.
  -Vi lurer på hvem den mystiske dama er.
  -I begynnelsen var den litt spennende, men på slutten ble det mer spennende. Fordi forfatteren gjør så vi lurer på hvem damen er. Litt lyst til å lese boka.
  -Boka var spennende, litt lyst til å lese boka.

 272. Jeg synes boken var kul fordi den var veldig spendene.
  Jeg fikk lyst til å lese hele boken.
  Det var en kul handling.og forfateren har fåt med spendene og morsome og lit rare handlinger som var veldig kult.
  Jeg har sinsykt lyst på den boken

 273. Discosatan var ei god og spenende bok fordi plutseleg var det ei dame der som ville ha skjelen henas det var litt skumelt

 274. Jeg likte disco satan boka, fordi den hadde mye beskrivelser og da kom jeg meg enda lengere inn i historien.
  Jeg syntes det var bra skrivd av forfatteren.
  Det var på en måte så følte jeg det var en san historie fordi andre sa at hun ikke var noe flink og mobbet hun da liksom.
  Men så på vegen hjem så skullle hun prøve å gå hjennom kirkegården og det syntes jeg var ganske kult.
  For når det begynner og blid kalt om natta her jeg bor er det ikke altid jeg tørr og gå gjennom hagen til naboen om kvelden og sån men noen ganger gjør jeg det al lika vel.
  Boka var som sakt bra skrevet og ganske bra det handlet om et vanelig liv. Men det jeg likte aller best var at jeg kjønte hva som stod der for noen ganger gjør jeg ikke det siden det er så mange vanskilige ord.
  Hilsen maria Lill?

 275. Jeg likte Disco satan veldig godt! Den ble veldig spennende! Forfatteren har fått med hvor hardt det kan være å konkurere med dans. Mange tror det er veldig lett, men det er det jo ikke! Boka er min type bok. Den fikk meg til å ville lese mye mer! Jeg liker å danse selv så når det var snakk om dans ble jeg veldig glad. Det beste med utdraget var når kine møtte den damen! Særlig når hun ville ha sjelen til Kine!!
  Kjempe bra bok??

 276. Denne likte me veldig bra og superbra(fleirtal på superbra). Den var spennande og noko skummel. Me er veldig nyfikne på kven denne dama er og korleis ho kan få sjela til Kine!

 277. Eg synest bok var litt bra 😀 . Eg ville lest boka ferdig fordi eg vil vite om hun blir med på avtalen og kven den dama er. Er det danse læreren eller mammaen til Anastasia og Marina? 7 av 10 poeng:)

 278. Denne boken handler om Kine, som går på dansestudio, men moren har ikke råd til å betale for privattimer, som Kine trenger til å bli god nok for gruppa. På vei hjem møter hun en supercreepy gammel dame, som vil ha sjelen hennes i bytte mot at Kine blir verdensmester i freestyle discojass. Jeg synes boka er super spennende! Jeg skjønner problemene til Kine med at moren ikke har penger og slikt. Synes virkelig alle bør lese boka!

 279. Seks elevar ville ikkje lesa vidare, og berre to elevar ville lesa vidare.
  Gutane meiner at dette var ei jentebok, og at det ikkje var spanande nok.
  Dei andre synst at boka var betre enn dei hadde trudd utifrå omslaget.

 280. Dete er en herlig bok det var fantastisk jeg ble drat inn i boka jeg spurte mamma om jeg kunne lønne boka mamma sa ja og det var det første jeg jorde

 281. Veldig spennende, særlig PGA den gamle damen. Dansing er gøy, og de var fattige. Skummelt, fordi damen er gal eller død.

 282. Boka var spennande fordi den var gøy. Det spennande var nor dama var der og spurte om sjelen hennas!!! Kven var dama???

 283. Boka var litt kjedelig i begynnelsen men på slutten var det gøy fordi den dama kom åg vile låne sjela til Kine. Men eg er litt usikker på om eg vil lese heile boka:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

 284. boken syntes jeg ikke burde være drama den var litt kjedelig de snakket for det meste sammen.hun som leste skrek ikke når de skrek Vera Micalsen var med i fjor og hun vant ikke jeg tror ikke denne vinner

 285. Den var litt annerledes enn jeg trodde??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 286. Fy søren dette er hva med kaller en dårlig bok. Den duger alt for mye forklaring verste boka hittil. Uten tvil.????

 287. Den var spennende, men den hadde jo nesten ingenting men disco eller satan og gjøre!!!!
  ??????????????????????????????????????????????‍?‍???

 288. Den var spennende, men den hadde jo nesten ingenting men disco eller satan og gjøre!!!!
  ??????????????????????????????????????????????‍?‍???

 289. Vi elsket utdraget??❤️
  Det var spendene når hun damen plutselig stod foran Kine?
  Super bra!!!???

 290. Jeg syntes at det var gøyt og spennende å lese utraget fordi damen villle ha sjelen til Kine

 291. Klassen er litt delt i meningene om denne boken, 8 vil lese hele boken, 4 vil ikke lese den.
  Kommentarer fra de som ikke vil lese er; kjedelig, passe bra, litt rar, spennende. Kommentarer fra de som vil lese den er; veldig spennende og gøy, elsker boken, kjempe gøy, vil lese den, helt utrolig, skal lese den, vil ha den i biblioteket.

  • Vi elsket utdraget!??
   Det var gøy !!?
   Når damen kom ble det ekstra spendene??
   Supert❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️????

 292. Anmeldelse 1
  Jeg synes boken var gøy, men ikke så veldig, jeg likte innholdet men resten. Den var ikke så veldig spennende. jeg synes at boken var ikke så veldig gøy fordi den ikke var så veldig detaljert, den var uinteressant og det var nesten litt teit. Det som var gøy var at den var også litt trist fordi moren ikke har rå til privattimer og at når kontakter faren sin blir hun avviste henne. Jeg synes synd i Kine fordi alt det skjedde og at hun må være god for å bli med i gruppen. Jeg sier at boken var passe bra.
  Anmeldelse 2
  Den var ganske gøy og spenende skulle ønske den var lengre så jeg kunne lest mer den var utrolig jeg likte den veldig, det er sånne bøker jeg liker de er spennende litt skumle og veldig gøy, men det er liksom litt åpenbart hva som kommer til å skje. Fordi jeg har lest sånn 8 bøker som liksom går gjennom kirkegården osv men ikke med dansingen da, så jeg likte boken veldig godt. Håper at jeg kan lese hele boken en gang.
  I terning kast var den 5 kansje.
  TING JEG IKKE LIKTE:
  Jeg likte ikke at den var liksom lik som de andre skrekk bøkene jeg har lest, litt rar handling, Så jeg har liksom lest alt før!
  Anmeldelse 3
  Min vurdering : jeg syntes fortellingen om Kine,Anastasia,Marina, Monelise og den veldig veldig skumle damen var veldig spennedene veldig gøy og litt skummel
  jeg syntes at hovedpersonen personen i boken(Kine)virket grei. Jeg syntes at damen som Kine møtte virket veldig veldig skummel
  Det jeg likte med boken var at den var litt skummel men samtidig litt gøy og veldig spennedene, men at det kanskje kunne stått litt mer om den veldig veldig skumle damen som for eksempel hva hun het og hvordan hun viste hvem Kine var og hvordan hun viste at Kine gikk på freesail og hvordan hun vise at Kine gikk kirkegården akkurat den tiden
  Anmeldelse 4
  Discosatan
  Hvis jeg hadde ha vært hun hadde jeg ha sakt nei til hun damen hvis jeg hadde opplevd det hadde jeg blitt redd først trodde jeg at det var kjedelig det var med når jeg kom på den spene siden var det gøy jeg ville ikke ha en son mor jeg skjønte ingen ting om faren jeg tror det handlet om balet å moren kjøpte sånne møbler som var billig henne var ikke god i balet det skjønte jeg når læreren kom presset bene auuu tekte jeg hvorfor sa han at hun måte sape seg får å bli med i ete eler anen så jeg gir terning kast 3
  Anmeldelse 5
  Boken var spennende, men jeg skjønte ikke helt begynnelsen. Den skilte litt mellom de som var populære og rike og de som ikke var det.
  Jeg synes det var spennende med hun damen, men skjønte ikke hvem hun var. Jeg skulle gjerne lest boken fordi den virket gøy.
  Jeg syntes ikke tittelen var så spennende som utdraget fra boken. Hvis jeg skulle gidd boken et terningkast ville det vært 4. Det var en bok jeg ville anbefalt til andre. På en skala fra en til ti ville jeg gidd boken en 7er.
  Jeg skjønte ikke helt det med champion.
  Anmeldelse 6
  Jeg syntes at Discosatan var en ganske så kjedelig bok egentlig. Den handler om en danser som heter Kine som ikke har så snille danse venner og de mener at hun ikke er like flink på grunn av at hun ikke tar privattimer som de andre fordi at det ikke er noen hjemme som kan betale for henne. Den var bra men den var litt kjedelig og etter hvert ble jeg ganske lei og syntes at den ikke hadde noe interessant å lese om. Jeg vil ikke anbefale denne boken til de som liker spenning og fantasi og sånt. Jeg gir boken terning kast 3. Den var ikke så veldig gøy men den var bra skrevet.
  Anmeldelse 7
  Boken passet ikke til meg fordi jeg synes det boken passer best for jenter siden hovedpersonen var er jente og det handlet om dansing det likte ikke jeg med boken. Den va litt bra, men jeg likte den ikke. Men jeg likte navnet på hovedpersonen. Jeg synes ikke boken var nok detaljert og jeg synes ikke boken var kreativ. Boken burde handlet om noe annet en dansing og jeg likte ikke navne på boken Discosatan.Jeg liker bedre kreative bøker f.eks: Kaptein Supertruse og Gutta i trehuset. Jeg synes ikke den var interessann. Jeg anbefaler ikke denne boken. Boken burde handle om noe annet, da hadde jeg likt den

  Anmeldelse 8
  Diskosatan var helt grei, men den hadde vært litt gøyere
  om den kunne ha fått spenningsnivået noen hakk opp, og om det hadde skjedd litt mer i den!
  Det skjedde nesten aldri noe spesielt, den gikk liksom bare rett frem…
  Ellers var det ganse så bra med alle detaljene, og illustrasjonen på side 86 var litt morsom.
  Helt ærlig vil jeg gi denne ”boken” terningkast 3.
  Denne boken ville jeg ha anbefalt for barn mellom 8 – 13 år, fordi den var lett å forstå,
  og fordi den ikke hadde noen stygge ord i seg

 293. NORA
  jeg synes boken var veldig bra men bokstavene, ordene og setningene var tett i tett så den var litt vanskelig å lese for meg.
  men boka var veldig bra med mange fine detaljer.

  Gabriel:
  boken var spennende.

  Rebekka:
  Jeg synes den var veldig bra, den var spennende og litt skummel.
  Jeg er veldig glad i bøker med spenning, og det hadde denne.

  N!KO:

  Denvar spennende pga fordi d var mange adjektiv =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D xD

  Kimie: Jeg synes den var arti fordi den var skremmende og det snart er Halloween. Jeg likte at hun sa mye av det hun følte.

  Maret: Det var spennende og det var litt skremmende da hun gikk inn i kirkegården. Skjønte ikke helt hvem dama var, men det var gøy.

  Hermon: Den var bra og spennende. Veldig mystisk med den dama. Jeg vil gjerne lese boka.

  Haakon: Den var spennende fordi den dama i kirkegården dukket opp 🙂

  Rebekka

 294. Vi er 7 jenter og 1 gut; alle jentene syns utdraget var supert, mens guten syns det var «jentete»! Og vi lurer på korleis vi blir viss nokon får sjela vår???

 295. Jeg likte boka fordi den var spennende, rar og fin. Det var litt ekkelt det med å ta sjelen, å jeg lurer på hva hun svarer til den dama. 🙂

 296. Jeg likte boka fordi den var spennende, rar og fin. Det var litt ekkelt det med å ta sjelen, å jeg lurer på hva hun svarer til den dama.

 297. Disco satan var en veldig spennende fordi det var drama. Jeg liker også boka fordi den var skummel. Det burde kansje ikke være drama, men grørsser eller spenning.Jeg syns litt synd på Kine på grunn av dansingen??, men den var veldig spennende og kul bok, og jeg vil anbefale den som super finalist?????????????

 298. Veldig bra. Det var lett å leve seg inn i boka, og man kunne se for seg bildene inne i hodet. Jeg fikk lyst til å lese videre fordi den var ganske spennende men litt usansynlig. Den var spennende fordi det var jo på en kirkegård og da blir det jo litt skumlere, enn vis det hadde vært på en strand der hvor det er lyst.?

 299. Boka høres veldig bra ut men det er veldig leit at kine blir plaget. Jeg synes det er veldig dumt men jeg synes at alle skulle tenke på hva man sier til andre jeg kan høre at kine ikke har det bra.???

 300. Jeg syntes boken var skummel i nitten av boken. Starten var ikke skummel men slutten var det jeg syntes det skumleste var da dama kom og gikk mot henne jeg ble selv redd jeg trodde boken skulle være morsom nor jeg så på forsiden. Jeg syntes boken var bra og skummel. Jeg vil lese hele boken og forsette etter der det sluttet. Jeg lurer på hvorfor dama ville ha kjela til jenta. Jeg anbefaler boken til alle som liker og lese og de som ikke liker og lese. Jeg la merke til at jenta likte og danse. Jeg ble irritert over dama for var litt skummel. Boken mangler ingeting den har alt det bra den trenger. Den har opplevelse og den har drama.

 301. Denne boka var syyyykt spenende og nifs. Foreksempel: hvem var den dama og hvorfor ville hun ha sjelen til Kine? Det var akkurat den delen som gjorde at boka ble exstra spennende!?????

 302. Jeg synes boka var kjedelig fordi den ikke var spennende, skummel eller morsom. Hva var det egentlig boka handlet om?

 303. Jeg syntes boken var veldig morsom og kul fordi jeg liker å danse og å lese om dans!
  Jeg syntes det var litt frekt av foreldrene at de ikke kunne betale for privattimer, for da kan det henne at hun ikke kommer opp til mester-nivå!
  Jeg syntes også at det var litt skummelt fordi hun var helt alene på kirkegården å plutselig sto det en dame rett foran henne og snakket om en avtale de kunne ha, men jenta var veldig usikker på hva hun dama ville ha så da hun spurte henne sa hun at hun ville sjelen til jenta og det syntes jeg var litt ekkelt!!!!!?

 304. 6b: Den var så spennende. Ga oss lyst til å lese videre. Den var morsom. Dama i parken var litt «scary».

 305. Jeg likte ikke boka, fordi jeg ikke likte alle handlingene, og jeg føler at boka er altfor klassisk, det er helt åpenlyst hva som skjer videre og det ødelegger hele poenget.
  E.D.

 306. Vi i klassen er delt i meningene våre. Noen syntes boka var bra, mens andre mente at den var kjedelig. Vi gir boka terningkast : 4 😀

 307. SUPER BOK
  Jeg liker boka dette var litt min type
  jeg ambefaler boka
  jeg vil lese boka
  Håper vi får den på bibloteket på skolen
  ????❤??

 308. Jeg syntes den ikke var bra for jeg skjønte ikke så mye men ellers kunne den være bra vis jeg hadde skjønt mer av det. Den hadde ikke så mye mening om den boken men vis det hadde vært mer å skjønne av den boka.

 309. Jeg synes utdraget var bra, fordi spenninga begynte ikke så tidlig som de andre utdragene. Det var trist å lese at Kine sin mor ikke hadde råd til å betale for privattimer i dansinga til Kine. Det var også veldig trist når hun måtte sykle alene gjennom skogen og kirkegården. Så kommer det en dame som tar opp bagen til Kine og sier «den er visst din» Kine blir redd og det begynner og dunke i hjertet hennes. Jeg synes dette utdraget var veldig bra. Jonida.

 310. For å være helt ærlig så var det kjedelig å lese utdraget. Fordi jeg fikk i med meg at jeg leste på en måte. Jeg greide ikke å forstå teksten som sto der på en måte.

  Adriana.

 311. Vi syntes utdraget var noe kjedelig i starten men tok seg opp og ble mer spennende etter hvert. Spenningen tok seg opp når Kine gikk inn på kirkegården og møtte ei dame. Noen syntes det var litt urealistisk og at sjangeren burde vært spenning i stedet for drama.

 312. Jeg syns at den boka er veldig veldig morsom jeg har lyst å lese den boka .

 313. Vi skulle bestemme EN av bøkerne. Og jeg ville ha DENNE boka men neida jeg fikk ikke mitt ønske.

 314. jeg syns at den boka var veldig gøy og spenne bok og plutselig trodde jeg var Kine.

 315. Boka er spennende og artig og lese jeg skulle ønske det sto litt mer om det som skjedde senere men som sagt den beste boka hittil!

 316. Jeg synes den var gøy.Hun gikk inn på en kirkegård og så møtte hun en dame. Den damen sa: Kine, jeg skal lære deg å dase discojazz. Det var en spenende bok også .Kine hadde bare en venn. Jeg har gjerne lyst til å lese hele denne boken.

 317. jeg likte ikke boken den var litt for vet ikke helt. Den bare var ikke min type. Det var litt gøy når Kine snudde seg å så stod det en dame der. Men jeg vet mange likte den. Den er litt som andre bøker jeg leser og filmer jeg ser det går liksom i det samme <3

 318. Denne boken var veldig spennende og mystisk spesielt når hun damen kom og sa at hun ville ha sjelen til Kine.

  Jeg liker drama og spennende bøker, jeg syns det er min favorittbok til nå, men det er flere bøker igjen.

  Jeg skal låne boken på bibloteket eller kjøpe boken.

 319. Jeg synes at denne boken var spennende og litt morsom.
  Jeg vil lese mer av denne boken.
  Jeg anbefaler denne på det sterkeste.

 320. boka var spennende og var kul og lese . men jeg syns det var en lit rar Tittel

 321. Jeg syns denne boka var kjempebra, spennende og det var gøy med masse drama. Og jeg syns dama var skummel. Jeg syns også at boka kunne hete noe annet

 322. Litt trist men vart skummel i slutten med den gammle dama som ville ha sjelen til jenta

 323. Litt trist men vart skummel i slutten med den gammle dama som ville ha sjelen til jenta

 324. jeg har nettopp blitt ferdig med denne boka og jeg synes denne boka var god å lese i så jeg gir tommel opp for denne boka og gir terning kast 6 .

 325. Jeg synes at boken var bra fordi det er mye drama og jeg skjønte hele handlingen jeg fikk lyst til og lese helle boken.

 326. jeg synes boken var bra, men jeg likte ikke tittelen. Boka er for barn og banne or hadde ikke trennkt og være tittelen!!!!!! forsiden kunne jo het Discodans eller noe sånt

 327. Dette utdraget likte klassen veldig godt. Tittelen på boka var morsom.
  Når elevene leste slutten av utdraget fikk de lyst å vite om Kine selger sjelen sin til den gamle dama. To av elevene har lest boka og sier at det er noen rare og spesielle ord. Men boka er veldig kjekk og spennende.
  terningkast 6.

 328. Teksten handler om Kine som liker å danse men foreldrene vill ikke betale for privattimer og Kine møter en merkelig dame. sjangeren er drama. nei,det minner meg ikke om en bok eller film jeg har sett. Og Kine blir mobbet av Aniastasia og vennene hennes.

  Det som gjorde at jeg ikke levde meg inn i boken var at begynnelsen ikke var så spennende handlingen,emnet og måten den er skrevet på. Nei,teksten var ikke vanskelig å legge fra seg fordi at når det ikke var så spennende i begynnelsen. Jeg synes at boka ikke var så lett å lese fordi at den var kjedelig.

  Tekstens svakhet er nok de jentene som mobber Kine fordi at hun ikke har nok penger til å betale for privattimer. Det som irriterer meg er at Kine sykler inn på kirkegården. Jeg synes kansje at andre bør lese den men jeg synes at slutten var den mest det gøyeste. Nei, jeg synes ikke boken fortjener å være på superfinalist på bokslukerprisen. Det beste med teksten var når hun dama kom. Styrken dens er nok den skumle dama

 329. Veldig spennende du leser fint og ikke skjedelig
  Du bruker ord som er tilpasset for barn jeg digger hvordan det blir mer og mer spennende hele tiden

 330. Teksten handler om at Kine er en som liker discojazz,men hun har et problem hun trenger privattimer men det vil ikke faren eller moren betale.Men Anastasia og vennenne har råd til mer en Kine og derfor er Kine utenfor.Dette er en drama bok og det syntes jeg passer bra fordi noen har mindre penger en andre og slikt er det for mange,derfor syntes jeg det er drama bok.Jeg levde meg godt inn i teksten når hun syklet inn i kirkegården og der er en dame som vil bytte sjelen til Kine mot noe men jeg røper ikke hva.

 331. Teksten handler om Kine som danser dicojazz.Sjangeren på boka er drama.Handlingen er lett og leve seg inn i fordi spenningen bygger seg opp.Teksten slutter ikke så veldig brått.Teksten var litt vanskelig og legge fra seg fiordi spenningen bygger seg opp.Det beste med teksten er at den er litt spennende for hver side.

 332. Tesken handler om at Kine danser og hun trenger ekstratimer men får ikke penger. Hun møter en merkelig dame Sjangeren er drama. Handlingen er lett å leve seg inn i fordi den er så sennende. Slutten sluttet ved at Kine møter damen og hun spør om å få sjelen hennes. Teksten var litt vanskelig å legge fra seg fordi den var litt sennende. Ja, andre bør lese boken fordiden var interresant. Boken fortjener ikke å være superfinalis på bokslukerprisen.

 333. Dårlig start.
  Men boka var litt bra og spennende men den gamle kjerringa.
  Jeg kunne tenkt å lese mer.
  yolo:)

 334. Jeg syntes boka var bra.
  Fordi den var spennende.
  Den gamle dama i slutten gjorde at jeg ville lese mer. 🙂

 335. Jeg synes boka var bra fordi den var spennende og at jeg levde meg inn i den. 🙂 🙂 🙂 🙂

 336. jeg synes at boka ikke var så bra fordi den forklarte ikke godt nok til at jeg kunne lage et bilde fra den. dessuten synes jeg at den ikke var så spennende heller.

 337. Jeg synes den er ganske spennende jeg vil gjerne lese resten. Den er ganske morsom. Det er nok en av de beste bøkene jeg har lest. Den er på min topp ti liste. Jeg vil lese flere bøker fra VERA MICAELSEN.(=

 338. Jeg synes den er ganske spenene jeg vil gjerne lese resten den er ganske morsom. det er nok en av de beste bøkene jeg har lest. den er på min topp ti liste. Jeg vil lese flere bøker fra VERA MICAELSEN.(=

 339. Teksten handler om Kine som liker å danse men foreldrene vil ikke betale for ekstra timer og så møter hun en merkelig dame. Sjangeren er drama. Handlingen var lett og leve seg inn i fordi de beskrev hvordan de så ut og hvordan det så ut der de var. Den starter med at vi får vite litt om Kine.
  Jeg ble overrasket over da hun damen kom og spurte om hun kunne få skjelen hennes. Jeg fikk følelse av att hun damen var litt gal. Slutten slutter ikke så brått. Teksten var ikke vanskelig å legge fra seg fordi den var ikke så spennende. Ja,andre bør lese den fordi det var interresant når hun damen kom
  ???.

 340. I denne boka møter du Kine som går på Discojazz. Livet hennes er ikke like bra som de andres liv. På vei hjem fra trening treffer hun på en gammel dame som vil ha sjelen til hennes. Jeg synes denne boka er veldig bra! Det er fordi den er veldig spennende og det er mye dramatikk. Jeg har veldig lyst å lese denne boka. Jeg lurer på om Kine selger sjelen sin, og hvem den gamle damen er. Terningkast:5

 341. Litt kjedelig i starten men blir bedre utåver.
  Fikk lys til og lese boken da og antar at det er bra?
  Jeg gir den 5 dansere ut av 10 dansere.

 342. Klasse 6C fra Bestum skole:
  Forfatteren er god til å skildre i teksten, man får virkelig følelsen av å være til stede.
  Spennende avslutning, som gir leseren lyst til å lese videre.
  Mange gode adjektiv.
  Riktig mengde av replikker.
  God fortellerstemme med innlevelse.

BONUSSPOR:

Vera Michaelsen, forfatteren av Discosatan, har en egen hjemmeside. Her kan du lese om henne og bøkene. Klikk her.

Her kan du se en video fra NM i discodans:

Sjekk om du er en danser ved å ta testen her.

Likte du utdraget fra Discosatan? Da liker du kanskje disse bøkene:

 • Vera Michaelsen: Hyperpubertet
 • Maja Lunde: Battle
Til toppen