Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Dobbeldaten

Robert Næss Juritzen jr 2015

 

Familiene til Tobias og Bendik bor under samme tak, og det er ikke alltid så lett. Da to søte jenter flytter inn i nabohuset, får de to guttene imidlertid et annet fokus. 

 

1
To beibs og en baby

«Ser du noe?» sa Tobias.

Bendik dreide fokushjulet på kikkerten. «Hvorfor kan de ikke åpne gardinene helt?» sa han, irritert.

De lå under en busk i hagen og spionerte på to jenter som helt plutselig hadde dukket opp i nabohuset. Jentene vimset omkring i andre etasje, og Bendik og Tobias fikk av og til korte glimt av dem gjennom vinduet.

«Min tur!» sa Tobias og dultet Bendik med albuen.

«Favoritten din har på seg den blå kjolen,» sa Bendik.

«Den samme som i går? Få den, da!» stønnet Tobias og rev kikkerten ut av hendene til Bendik.

«Men hvor er hun, da? Jeg ser bare hun du liker, ikke hun som jeg liker,» klaget Tobias.

Dobbeldaten-6

De var så opptatt av å spionere på jentene at ingen av dem merket Stefan som kom gående mot huset. Ikke før han stoppet opp rett bak og satte fra seg handleposene. Han kikket ned på de fire beina som stakk ut fra busken, og kremtet.

«Jøss, vokser det bein ut av busken?» sa han. «På tide å ta frem hekketrimmeren.»

Bendik og Tobias så forskrekket på hverandre. Begge ville at den andre skulle si noe, for ingen av dem kom på noe smart.

«Vi … bare … ser på … fugler,» sa Tobias til slutt og syntes det var et godt svar. Det ville i alle fall forklare kikkerten.

«Fugler? Hva slags fugler da?» sa Stefan og måtte virkelig konsentrere seg for ikke å le.

«Gjøk og sisik?» sa Bendik. «Trost og stær,» sa Tobias. «Og en og annen myrsnipe.»

«Hm, visste ikke at det var et så rikt dyreliv borte hos naboen,» sa Stefan og myste bort mot nabohuset. «Jeg ser ikke en eneste spurv engang.»

«Ehm, de har fløyet bort nå,» sa Bendik. «Jeg tror du skremte dem.»

«Ja, det er vel best jeg ikke forstyrrer dere,» sa Stefan. Han tok handleposene og gikk mot huset mens han smilte for seg selv.

«Tror du han skjønte noe?» sa Bendik.

«Nei,» sa Tobias, overbevist. Han løftet kikkerten til øynene igjen.

Rettighetene for utdraget gjelder for aksjonsperioden, derfor har vi måttet fjerne resten av utdraget. Utdraget var hentet fra s. 9-18.

1 207 anmeldelser av “Dobbeldaten

 1. Dobbeldaten av Robert Næss
  teksten handler on to tennårings gutter fra alle sammen sammen som heter Tobias og Bendik, har fått nye naboer som er to søte jenter og guttene prøver å spionere men de blir ferska av Lea og Marek..

  Jeg levde meg veldig inn i boka fordi jeg elsker humor og alle sammen sammen så den va ganske bra så eg har tenkt å anbefale denne til andre hjemme og den minner meg om alle dustedagbøerne!

  Det beste med teksten var at de spionerte på jentene og de spurte om hjelp fra Marek.

  Jeg synes den ikke har noe svakheter.

  Adre bør definetivt lese denne boken!

  Jeg synes den fortjenet å være superfinalist i bokslukerprisen

 2. Vi likte godt måten Tobias snakket med Marek på. Ble irritert over at slutten var så brå. Veldig morsom fordi de gjorde rare ting. Handlet om stalking på en måte. Humoristisk. Ble litt pinlig berørt av at de kikket på jenter i kikkert. Ble litt irritert over at gutta var litt smådumme og at de ødela privatlivet til jentene.

 3. Jeg sytes boka var gøy fordi den var humoristisk. Jeg kunne gjerne tekt meg å lese boka. Jeg likte ikke at utdraget var så kort. Jeg likte best slutten fordi de sa at de ikke kunne bruke kikkerten lengre så løp de mot hverandre og skallet hodene sine. Jeg har sett seriene og anbefaler alle de.

 4. Super morsomt! Jeg likte godt at de ble så skremt av at de trodde at lea var gravid eller hadde vært gravid!!???

 5. Mange av elevane i klassen likte utdraget og meinte at dialogane var morosame. Nokre likte ikkje boka, og meinte ho var kjedeleg. Samla ga klassen karakteren veldig bra.

 6. Jeg likte den ikke så godt, jeg skjønte liksom ingenting. Det eneste som var morsomt var at Lea hadde fått en datababy på skolen og Thobias trodde at hun hadde vært gravid

 7. Denne boka er morsom når de trodde lea var gravid, det var morsom skulle gjerne lese mer! Den er morsommere enn jeg trodde heheheh.

 8. den var bra
  jeg likte at de så på fugler
  jeg likte ikke at de så med kikkert
  det var også dålig at vi ikke kunne få vite hvordan det gikk med jentene

 9. Karakter: Bra

  1 Dårlig ting var at vi aldri fikk se hvordan det gikk med jentene sha mene 1 god ting var at de vart kalt pervoer og det er jo sant! 1 gøy ting var at lea hadde en baby!

 10. Den var bra! Dumt at vi ikke fikk høre hvordan det gikk med jentene!
  Tobias er veldig dum!
  Lea er gravid

 11. Dobbeldaten av Robert Næss
  teksten handler om to tennårings gutta fra alle sammen sammen som heter Tobias og Bendik,de har fått nye naboer som e to søte jenta og guttan prøv å spioner på de med kikkert men de blir ferska av Lea og Stefan..

  eg levde meg veldig inn i boka fordi eg ælsk humor og alle sammen sammen så den va ganske bra så eg har tenkt å anbefale denne til andre hjemme og den minn meg om alle dustedagbøkerne!

  Dæ beste mæ teksten var at de spionerte på jentene og de spurte om hjelp fra Marek.

  eg synes den ikke har nåkka svakheta.

  Andre bør definetivt læs den hære boka!

  eg synes den fortjenet å være superfinalist i bokslukerprisen

 12. Dobbeldaten av Robert Næss.
  Jeg synes at boka får bra fordi….
  1. Den var ikke så veldig spenende.
  2. Den var litt morsom.
  3. Den var rett og slett helt grei.

 13. Dobbeldaten: Robert Næss
  karakter: Super!

  Den var morsom
  Og den handlet om ting som intreserer meg.
  Jeg har sett de andre seriene også 😀

  Du er en flink forfatter du Robert Næss!

  Ingen svakheter!

 14. DOBBELDATEN
  AV:ROBERT NÆSS

  Boken var ganske bra det var teit at vi ikke fikk vite mer derfor var den litt kjedelig og at det var om samme tingen hele utklippet.

  Jeg liker alle samman samman serien.

  men denne boken var litt kjedelig men bra.

  Kunne helt sikkert lest denne boken.

  Men det var morsomt når Stefan gikk forbi.

 15. gruppe 1: Forskjellige meninger i gruppa. Alt fra dårlig til veldig bra. Morsomt å høre om guttene som så på jentene. Fin tegning! Noen synes at teksten var dustete, for eks. at søsteren var gravid! Og at de ikke så forskjell på robotbaby og ekte baby……..Ingen gode poeng, dette var ikke god humor.
  gruppe 2: Vi syntes at utdraget var morsomt. Det var litt rart at de så på jentene i kikkerten og ødela kanskje privatlivet deres?

 16. Denne boken var kul og morsom. Jeg syntes det var morsomt når Tobias trodde at Lea var gravid. Men det var litt rart at de spionerte på jenter.

 17. Boka var morosam ,men det var nokre vanskelege ord. Det var ikkje så gøy å lese fordi det handlar berre om ein ting, eller få personar i familien. Eg hadde trudd at boka var meir morosam når eg hadde sett serien. Eg visste ikkje kven som var kven ut frå bilete på framsida.

 18. Jeg synes den var veldig morsom og rar. Jeg liker også veldig godt humor,så den ville jeg ha lest. Terninkast 5

 19. Jeg synes den var morsom men jeg er ikke så glad i å lese kjærlighets bøker/historier.
  Jeg liker bedre å se serien.

 20. Den var grei og hadde mye humor og var spennenes og jeg synes praten med Lea var veldig humoristisk! Litt vanskelige ord men det er OK. Slutten var litt vanskelig å få med seg da… Men jeg gir den en 4/6! 😀 😀 😀

 21. den var ok men det står at sjangeren er humor men hva er morsomt de stalker jenter og er inntreserte og se deres private område de er ekle.

 22. Jeg syntes boken var OK. Det står at sjangeren er humor, men syntes ikke det er humor. Hva er så morsomt med den? Det handler bare om to gutter som viser seg til å være noen stalkere. Og veldig dumme (spesielt Bendik). Det er en serie som heter: Alle sammen sammen. Serien er gøy og morsom, men ikke boka. Og vis du lurer, så går serien på NRK Super. Men boka burde ha aldersgrense 7-11-12 mener jeg, siden de stalker noen jenter. EKKELT!!!!1

 23. Boka hørtes artig ut og jeg fikk lyst til å lese hele for å høre hvordan det går med guttene.

 24. Den var kjempebra og morsom. Det er lettere å følge med når vi ser det på tv. Men vi måtte le flere ganger.

 25. Jeg syns at boka var morsom og fikk meg i godt humør.
  Det var kult når de bare lå der og spionerte og ble fersket av Lea.

 26. Mange synes boken virker veldig morsom og spennende fordi man lurer på hva de kommer til å gjøre. Man kom raskt inn i stemningen i boken og det var lett å leve seg inn i det som skjedde. Vi fikk lyst til å lese mer. Det var morsomt at de spionerte. Andre i klassen synes ikke den var så morsom fordi den ble litt gjentakende, og det var lite som skjedde. Vi skulle ønske at ordbruken var mer variert.

 27. den var veldig gøy. terningskast 6! den var veldig morsom når bendik skvatt av robotbabyen xD jeg likte boka og syns den var super!:D

 28. jeg syntes ikke den var så særlig gøy den handlet bare om Bendik og Tobias .som spionerte på de jentene.jeg vil heller finne ut mer om Lea og hvordan hun klarer seg som mamma.jeg gir den ternningskast 3 av 6

 29. Vi synes at boken var morsom, det er gøy når to av hovedkarakterene (ikke spesielt smarte) krangler. Nesten alle i klassen lo høyt da vi hørte utdraget. Vi levde oss inn i boken, det er bra! Vi fikk lyst til å lese resten av boken. Noen synes kanskje den var litt drøy, at den passer bedre for ungdomsskole-elever, mens andre synes humoren var midt i blinken. Den passer for begge kjønn. Vi anbefaler å lese den fordi den er godt skrevet og har morsomme detaljer.

 30. Vi synes den var morsom fordi hovedpersonene gjør og sier mye rart. Den har god humor og bruker ord som vi barn kjenner igjen. Det var litt flaut å høre på at guttene spionerer på jentene. Det var variert innhold, ikke bare humor, og det er bra at det skjer noe hele tiden. Vi får lyst til å lese boken for å se hva som skjer videre med guttene. Anbefales!

 31. Den er morsom og jeg har veldig lyst til og lese mer så jeg har veldig lyst til å lese hele boken. Det er kult at noen lager en bok serie om alle sammen sammen.
  Fortjener virkelig en plass hos de beste bøkene i år!

 32. Boken handler om to gutter som spionerer.

  Det som skjer er: De to guttene sitter i en busk og spionerer på to jenter i nabohuset, gutta er forelska og de blir ferska.

  Boken er morsom og jeg gir den terningkast:4,8

 33. Jeg synes boka var kjempebra! Den var veldig morsom og jeg liker veldig godt morsomme bøker. Boka handler om Tobias og Bendik som spionerer på to nye jenter i nabohuset som de liker. Det skjer mange morsomme ting i boken og forfatteren er veldig flink til å finne i morsomme replikker og ting:) Jeg ville gitt boka en 6er.

 34. det handler om to gutter som er forelsket i to jenter de bestemte seg for å spionere men da kommer Lea og da ble de bøsta. Det er en så spenende bok fordi det er så morsomt å man kan ikke legge fra seg boka før den er ferdig.Du burde lese den.#dobbeldaten

 35. Boka handler om Tobias og Bendik, som ligger i en busk og spionerer på de nye nabo-jentene. De blir ferska av Lea, som har fått en datababy. Tobias og Bendik fortsetter å spionere. De oppdager snart at jentene kler av seg, de trekker forbi gardinene, hva skjer? Det må du finne ut av, les boken og finn det ut.Terningkast 4. 🙂

 36. Den var veldig kul og morsom. At de fant på en unnskyldning av at de så på fugler og ikke jentene.

 37. Dobbeldaten: Boka handler om at Tobias og Bendik som får nye naboer. Naboene er to jenter. De spionerer på jentene, men de blir ferska av Leah, søsteren til Bendik. Så de spør om råd fra Marek, broren til Tobias. Men de får ikke noen gode råd.

  Denne boken er veldig morsom med på samme tid ganske flau. Den er morsom fordi de to guttene som er med i teksten er så dumme. Selv så synes jeg ikke slutten var noe særlig bra. Så jeg vil gi denne boken en terningkast 4. Boka passer barn for fra 10 og opp over .

 38. jeg synes boka var gøy,spenndene,morsom,og helt fantastisk!!!!!

  jeg levde meg veldig inn i boka jeg kunde liksom se det for meg
  jeg gir denne boka en 100/100 pg. denne boka fortjener en finalist plass i finalen!!!!!

 39. Dobbeltdaten
  Av Robert Næss

  Boka handler om Tobias og Bendik som ser på noen søte jenter som har vært i nabo huset med kikkert. De krangler om hvem som er søtest, men plutselig kommer Lea med og sier at de er to pervoer.

  Jeg syntes at boka var middels bra og jeg likte humoren i boken. Men temaet på boken passet ikke meg så bra fordi jeg heller liker bøker med spenning. Jeg har lyst til å lese videre fordi homuren var veldig bra.
  Passer bra for 5.-7.trinn. Jeg gir boka Terningkast 5️⃣?

 40. skrevet av Robert Næss

  To nye jenter dukker plutselig opp i nabohuset,Bendik og Tobias ligger klar med en kikkert og nyforelsket i en busk ute i hagen da Stefan og Lea dukker opp… og vil du vite mer?, ja så bare les boken da vel!:-)

  jeg syntes teksten var veldig bra og jeg levde meg veldig inn i den fordig jeg liker både humor alle sammen sammen, for dere som liker en god latter så er denne boken apsolut noe for dere. jeg vikk veldig lyst til å lese denne boken

 41. Den handlet om to gutter som heter Tobias og Bendik som ser på noen jenter (gjennom en kikkert) som har flyttet inn i nabohuset. Også kommer Lea med en baby.

  jeg synes boka ikke var så bra fordi vi ikke hadde kommet til det mest spennende. Den var ikke den mest spennende boka jeg har lest men litt spennende var den. Den var litt lett og legge fra seg men også litt vanskelig.

  Anbefalt for 1.-7.trinn. Jeg gir den terning kast 4.

 42. To jenter har akkurat flyttet inn i nabohuset. Det gjør at Bendik og Tobias ikke får noe annet å gjøre enn å ligge på magen i en busk å kikke på jentene.
  Boka er basert på en TV-serie. Vi ble dratt inn i en humoristisk fortelling. Den var artig fordi den var litt flau og klein, fordi de gjør noe man vanligvis ikke ville ha gjort. Personene var veldig artige, og litt kleine på en bra måte. Vi fikk veldig lyst til å lese den, fordi den hørtes bra ut.

 43. Denne boken syntes jeg er spesielt morsom fordi Bendik og Tobias tror at de har sjanse på de to jentene når de driver og ser på at de skifter i vinduet. Og jeg syntes den er rar fordi at Tobias har sett på you tube at noen har bærsjet ut en baby . Boka er også veldig spennende fordi Leah tror hun klarer og ta vare på en baby fordi Leah bryr seg bare om seg selv. jeg gir boken terningkast 4. Og jeg anbefaler den fra 8 til 15.

  • Dobbeldaten
   Dennne boken er fra en tv serie på NRK super. Boken handler om to gutter som heter Bendik og Tobias. og de ser to nye jenter i nabo huset. Og de faller pladask for disse jentene. Guttene er så ville etter de at de setter seg i buskene for og spionere på dem!
   Jeg syntes boken var morsom fordi guttene finner på mye tull og tøys.
   Boken er også veldig spennende fordi rare og bisarre ting plutselig oppstår når du minst venter det.
   Jeg gir boken terningkast 4 og aldersgruppe 8-15.

 44. Boken handler om to gutter som ikke er spesielt smarte men for di om er forelsket i to jenter i nabo huset. Men mens de liger bak busken og spionerer på de to jentene kommer Stefan, og Lea for bi. Lea har med seg en data baby, og når guttene oppdager at hun har med seg en baby, tror de at hun har vært gravid

  Jeg synes boken var sån passe fordi den var litt flau og veldig rar, synes jeg. Jeg syntes også at den var underlig fordi det handlet om to gutter som liger og spionerer med kikkert in i et vindu i nabo huse. For og føle med på to jenter. Mens de lå der og spionerte, kom først Stefan. Da måte de lyve og si at de så på fugler. Det syntes jeg også var veldig rart , det er det som gjør sån at jeg syns at den bare er sån passe.

  Jeg anbefaler den til alle 6klasimger som liker klissete bøker.

 45. Denne boken handler om to tenåringer som bor i et hus. Det har nettopp flyttet inn to søte jenter i nabohuse og de er veldig forelsket. Jeg synes denne boken var kjempe morsom fordi jeg liker alt det rare de finner på. Jeg synes det var lett og leve seg inn i teksten fordi de brukte sånne uttrykker som vanlige ungdommer bruker f.eks bøsta og pervoer.

 46. Dobbeldaten
  Teksten handler om Tobias og Bendik. En dag hadde noen søte jenter hadde plutselig dukket opp i nabohuset. De spionerer på jentene, og blir oppdaget av ei jente som heter Lea. Vennen deres Marek gir de råd, men det hjelper ikke så mye.

  Dobbeldaten er en humor-bok.
  Boka er morsom fordi det er flaut og pinlig å lese, og det får meg til å le.
  Jeg liker også boka på grunn av slengordene. F.eks. da Lea finner dem, sier hun “Dere er helt bøsta”.
  Boka får meg til å tenke hvor pysete, ekkel og dum man kan være.

  Det beste ved teksten er ordbruket og slengordene.
  Du bør lese den fordi den er morsom.

 47. boken handler om to gutter som blir forelsket i to nye jenter som har flyttet inn i nabolaget. Det jeg synes er morsomt med boken er starten hvor Tobias sier «Tenk om vi blir stemplet på som to pervoer» også sier lea «Dere er to pervoer» det synes jeg er det morsomste i boken. Boka er både morsom kul og av og til litt spennende skulle gjerne lest mer av den , det er en av de mest morsomme bøkene jeg har lest. jeg synes denne boken er klar finalist

 48. boka handlet om at Tobias og Bendik spionerer. på to jenter som har flyttet in i nabo huset. Men de blir ferska av Leah. de spør om råd til Marek, men gjør ikke noe nytte.

  jeg likte boken på grunn av humoren, men dette er egentlig ikke noe bok for meg for jeg liker bedre spennings bøker.

  andre bør lese den.

  ternings kast 4.

 49. boka handlet om at Tobias og Bendik spionerer. på to jenter som har flyttet in i nabo huset. Men de blir ferska av Leah. de spør om råd til Marek, men gjør ikke noe nytte.

  jeg likte boken på grunn av humoren, men dette er egentlig ikke noe bok for meg for jeg liker bedre spennings bøker.

  andre bør lese den vis man liker humor bøker.

  ternings kast 4.

 50. Denne boka handler om to gutter som heter Tobias og Bendik. En dag er det kommet to jenter i nabohuset . Tobias og Bendik ligger lenge og spionerer på de i en busk, de ligger der lenge, helt til de trekker for gardinene. Det går en liten stund. Så kommer Leah og sier jeg er glad jeg ikke fikk en gutt! mens hun holder i en baby bag.Jeg synes denne boka er veldig spennende fordi den har skikkelig innlevelse og den beskriver følelser og er veldig morsom. Den drar meg liksom inn i fortellingen som om jeg også var der. Den er for gutter og jenter som liker bøker med forelskelse og litt dramatikk. Den er morsom. Jeg anbefaler den til barn mellom 9-12. Jeg gir den terning kast 4.

 51. Jeg synes at boken er morsom fordi at Tobias og Bendik kikket med kikkert på jentene som nettopp hadde flyttet i nabolaget og at de trodde at Lea var gravid da hun bøsta dem. Jeg ville ha gitt den terning kast 4 av 6.

 52. Det er veldig morsom bok, den er morsom fordi det plutselig duker opp mange rare uventede ting , og at Tobias og Bendik finner på så mye rart sammen. Boka den er veldig bra, og Jeg syntes at de med veldig stor sans for humor burde virkelig sette seg ned og lese den. Jeg syntes at boka fortjener terningkast 4-5.

 53. Denne teksten handler om at Tobias og Bendik skikker på jenter med kikkert bak en busk, også kommer Lea og «bøster» dem å synes Tobias og Bendik er «pervo» og «creepy». Denne boken er en komedie. Komedier er «beast». Jeg synes boken var bra fordi den var kreativ og spesiell på en måte. Den var og bra fordi den var litt spennende fordi man bare får lest et lite utdrag av boka så jeg fikk veldig lyst til og lese hele boken. Anbefales sterkt fra meg og fra 9-15 år. Den var lett og leve seg inn i, det skjedde liksom på de første linjene på første side. Artig bok. Den var lett og leve seg inn i fordi den var så morsom og spennans. Det beste med teksten var at den var så komisk. artig, spennende og morsom. Andre bør definetivt lese denne boken. Denne boken er et av valgene mine for og være superfinalist.

  • Jeg syntes boka var veldig bra, fordi de brukte et språk som liksom er veldig vanlig for oss 11 åringer. Jeg har veldig lyst og lese denne boka, fordi jeg har sett tv serien og derfor vil jeg lese den. -Iris 11 år

 54. Den handler om en stor familie som lever under samme tak, skrevet av Robert Næss. Jeg synes den var utrolig morsom, men ikke like morsom som serien. Jeg ELSKET mange karakterer som for eksempel Marek, Tobias, Lea og Bendik. Den var så kul at jeg har lånt den første boken i serien av den på Rykkinn bibliotek (familie på boks). Jeg vill gi den veldig bra. Jeg ville helt klart anbefalt den for noen andre. Virkelig humor! OMG!!

 55. Den var veldig bra. Det er altid morsomt når Bendik og Tobias blir skremt. Det var best når de trodde al Lea var gravid, eller hadde vært gravid. jeg gir den terningkast 5.

  Men det var litt dumt at de stoppet akkurat der. Jeg tror at den fått bedre anmeldelser vist teksten var litt lengere.

 56. Jeg synes alle sammen sammen-boka var veldig morsom. Jeg synes det var veldig morsomt når Bendik spurte Lea om hun var gravid:) Denne boka virker så skikkelig morsom at jeg vil lese hele boka! Hvis vi skal g ett terning kas,t så ville jeg gitt terning kast 6.

 57. Dette er en bok som er lagd av et TV program. Det TV programmet heter Alle sammen sammen. Boka heter Alle sammen sammen dobbeldaten. «Familien til Tobias og Bendik bor under samme tak, og det er ikke altid så lett. Da to søte jenter flytter in i nabohuset, får de to guttene i midlertidig et annet fokus.»

  Jeg liker boka fordi den er morsom, folk flauer seg ut og lyger om ting. Alle er veldig morsomme fordi de er så dumme. Boka handler om at Tobias og Bendik er så håpløst forelsket i de to søte jentene at de velger å sitte i en busk å se på jentene med kikkert heller enn å gjøre lekser. Samtidig er Lea opptatt med å passe på en robot-baby som skoleprosjekt så hun bryr seg ikke særlig om det teite opplegget til brødrene sine

  Jeg anbefaler denne boka til alle som er ute etter å le. Boka er veldig morsom på mange måter. Derfor gir jeg den terningkast 5.

 58. Dobbeldaten: Det handler om to gutter som heter Bendik og Tobias. Begge liker de to jentene som har flyttet inn i nabohuset. Plutselig kommer Stefan forbi og lurer på hvorfor det vokser bein ut av busken. Tobias svar med at de holder på med fugletitting. Selv om de egentlig spionerer på de to jentene med kikkert. De blir ferska av Lea, som har fått en oppgave fra skolen med å passe på en datababy i en uke. Tobias spør Marek om råd men det hjelper veldig lite.

  Jeg syntes tittelen på boken og kapittel hadde ganske rare navn. Så først trodde jeg at det ville bli ganske flaut og kleint og lese det. Men det var ganske morsomt å lese det, fordi rollene fra utdraget sa og gjorde litt merkelige ting. Jeg føler jeg fikk være med på det de gjorde og liksom være der. Jeg ble glad av og lese utdraget. Forfatteren gjorde det spennende så jeg fikk lyst til å lese resten av boka.

  Jeg synes boka passer for alle aldere, og gir terning kast 6.

 59. (Fus! ropte de i kor-og skallet hodene sammen)Teksten handler om at Bendik og Tobias er blitt forelsket i to jenter som de kikker på gjennom en busk i hagen deres (de jentene har akkurat har flyttet til nabo huset). Tobias og Bendik blir sjokkert når de tror Lea (søsteren til bendik) har fått en baby. Dette er en humor bok . «Dobbeldaten» er basert på en TV serie som heter «alle sammen sammen», men denne boken har ingen episode. Jeg har ikke lest hele boken. Jeg har bare lest utdraget, men tror at boken er veldig bra/morsom. Det er gøy å lese bøker/utdrag for da vet man aldri hva annent som kan skje i boken, så man kan tenke seg fram å gjette.
  Jeg ville kanskje gitt terningkast: 6 hvis jeg hadde lest boken før, men jeg synes boken fortjener terningkast: 4. Utraget var spennende fordi jeg ikke har lest boken å vet ikke hva som skjer vidre.

 60. Alle sammen sammen
  Dobbeldaten
  av Robert Næss

  Det er en humoristisk bok. Det er veldig mye humor i den.To jenter har flytta inn i nabohuset. Tobias og Bendik har blitt helt besatt.

  de spionerer på jentene igjenom kikkert. Å være forelska er ikke akkurat lett kan man si.

  Jeg synes utdraget var bra pga. at de oppfører seg veldig dumt, det synes jeg er litt arti.

  Det var ganske lett og tenke seg til at dette kan skje deg selv. Boka starter rett på at de er forelska. Dette utdraget gjorde at jeg ble helt tent fra første linja.

  Jeg har lyst til og lese hele boka.

  Det jeg synes det beste med teksten er all humoren. Jeg synes det skjedde litt for lite.
  Jeg ambefaler denne teksten. Jeg synes teksten er veldig bra.

  Terningkast 5

 61. Dobbeldaten handler om to søte jenter som flytter inn i nabohuset. 2 gutter som heter Tobias og Bendik blir forelsket i disse søte jentene. de gjømmer seg bak en busk og spionerer på disse jentene og ser på at de kler av seg. Men plutselig lukket de gardina. Om du vil vite hva som skjer videre så burde du lese denne boken.
  Denne boken passer ikke for meg, jeg liker best bøker med noe mer spenning i seg.
  Denne boken passer for dem som liker humor denne boken passer til 10 å oppover jeg gir den terningkast 4

 62. Dobbeldaten
  Boken handler om Tobias og Bendik som blir forelsket i to jenter som plutselig dukket opp i nabohuset. De sitter og spionerer på dem i buskene med en kikkert.

  De syntes ikke det var riktig og spionere på jentene selv. Lea (søsteren til Bendik) kom bort til de og sa «Dere er to pervoer»! Senere på dagen snakket Tobias med Marek og han mente at de bare kunne gå bort og snakke med jentene. Det syntes ikke Tobias noe om.

  Jeg syntes at boken var god. Jeg syntes at guttene bare kunne gå bort og snakke med jentene. Det var en god og litt morsom historie. Den var litt morsom pga. Stefan som ville klippe benene av dem og Lea som lurte guttene med datababyen.

  Jeg anbefaler boken for barn mellom 9-14 år.

 63. Boka var veldig morsom, spesielt med programmet om babyen i do! Men helt ærlig var Luridiumstyven bedre. Så veldig bra fra meg!

 64. boken handler om to guter som er besatt av nabo jentene.

  <>sa Tobias og dultet Bendik med albuen.
  <> sa Bendik.
  <> stønnet Tobias og rev kikerten ut av hendene til Bendik.
  <>klaget Tobias.
  terning kast 5

 65. Den var ikke så bra som jeg trodde men jaja sånn er det. Det er noen bøker man liker og noen bøker man ikke liker så godt. Men det jeg syntes var litt kult i denne boka var at Bendik og Tobias trodde at Lea hadde vært gravid også vår det bare en skole oppgave.

 66. Denne boken starter midt i handlingen. Jeg synes at den er morsom, og det er noe jeg liker. Den er i sjangeren humor. Boken handler om at det nettopp har flyttet inn to jenter i nabohuset, og hva Bendik og Tobias gjør da. Jeg anbefaler denne boka til alle som liker humor.

 67. Det handler om to gutter som bor under samme tak og som forelsker seg i to jenter som bor i nabohuset. Når gutta skal spionere stiller de seg bak en busk.Når Tobias ser i kikkerten så ser han at ene jenta skal til å skifte.
  Når de hører en jentestemme bak dem så blir de ferska!

  Jeg syntes at den var veldig morsom. Jeg vil lese hele boka.

 68. Jeg synes boken var morsom?. Det var morsomt når Tobias og Bendik trodde lea var gravid?. Terning kast ?5?.

 69. Den var ikke så veldig bra, men det er sikkert en morsom bok for de som liker sånne komedie bøker. Fra terningkast 1 til 6 gir jeg den en firer. Det var litt morsomt fordi Tobias og Bendik var så dumme. Det var litt rart at de så på jentene med kikkert. Jeg synes boka var litt interessant.

 70. jeg syns dette er en morsom bok, to gutter som er forelsket i to jenter. de får en stor smell når hele familien finer ut av det de blir jevelig flaue. terning kast 5

 71. Dobbeldaten av Robert Næss. Det handler om to gutter som heter Tobias og Bendik som ligger i en busk og spionerer på to jenter som har flyttet inn i nabohuset. De blir tatt på fersken av storesøstera Lea. Hun hadde fått en datababy på skolen men, Bendik trodde hun hadde vært gravid.
  Jeg syntes den boka var litt interessant. Jeg tror den passer for 10-12 år. Jeg likte boka fordi den var morsom

 72. Jeg synes boka. Hvar bra med ikke alt for bra. Det var veldig rar fordi. Bendik og Tobias sa til Lea har du en baby. Og når hun sa pervor da ledde jeg.

 73. det var extremt morsomt og jeg fikk lætiss hele utdraget .den var litt rar noen ganger.
  Lea i boka var veldig sjefete. Bendik var rar og litt morsom. Tobias var kul og morsom

  Jeg gir terning kast 4

 74. Jeg likte da Tobias og Bendik spionerte på de to jentene og da Lea sa at de var pervoer som spionerer på jenter . «Aner dere hvor creepy det er. «Det var det jeg syntes var morsomt. Det blir en terningskast 5

 75. boka heter alle sammen sammen. boka tilhører humor. forfatteren heter robert næss.
  Tobias: er en gutt som ikke er så tøff og blir fort forelska. Bendik: en en tøff gutt og en humor kanin. jeg likte all humoren og oppfinnsomheten. jeg har ikke noe å pirke på.
  jeg vet ikke hvor dan boka ender men det kan være hva som helst. mitt terning kast en skrerk 5.

 76. dbbeldaten er tittelen på boka.
  sjangelen er humor .
  forfatteren heter robert næss.
  jeg hører om Tobias, Bendik, en jente i blå kjole og en i en gul kjole.
  jeg syntes den morsomste delen da lea sa at Tobias og Bendik var pervoer.
  jeg likte ikke den delen da Tobias og Bendik skalla og da slutta historien.
  jeg tror at boka slutter som at de gikk bort og sa hei.
  jeg gir terningkast 5

 77. 1. tittelen på boka heter alle sammen sammen eller dobbeldaten
  2.sjangeren til boka er humor
  3.robert næss heter forfatteren
  4. Tobias er forelsket i en jente
  Bendik er forelsket i en jente
  Lea er store søsteren til Bendik
  Steafan pappaen til Tobias
  5. Den var morsom og kul
  6. jeg likte ikke at det var bare fire persjoner
  7. At de fortsatt spionerer på jentene, så dinger di på døra til jentene
  8. terningkast 5.

 78. Boka handler om to gutter som spionerer på jenter med kikkert. De er forelsket, men tør ikke kontakte jentene. De er for sjenerte til det. Vi møter to tenåringsgutter, Tobias og Bendik. Vi møter også på Lea, som er oppgitt over at guttene spionerer. Boka er morsom, og hører naturlig nok til sjangeren humor. Den vil kunne passe for barn fra ca 10-13 år. Jeg gir terningskast 6.

 79. Jeg synes boka var morsom fordi guttene blir oppdaget av Stefan og Lea når de spionerer på jentene. Jeg synes forfatteren skriver på en morsom måtte.

 80. Boka var morsom, noen i klassen vil lese hele. Flere av oss håper at boka vil bli bedre utover. Noen synes at innholdet er litt for mye likt som andre bøker. Vi synes TV-serien er bedre enn i bokform. Vi synes replikkene var morsomme, fordi vi kjente oss igjen i dem. Vi likte det moderne språket i boka.

 81. Dette virket som ei bra bok, fordi guttene som spionerte var vittige og komiske.
  Morsomt med en datababy.
  Anbefaler denne morsomme boken.

 82. Dette skulle vært laget som en serie.Boka er kjempemorsom. Denne boka bør leses. Spennende å høre om de får kontakt med jentene. Om det i tilfelle blir øyekontakt eller noe mer?

 83. Dobbeldaten
  Teksten handler om to gutter som heter Bendik og Tobias. Det flytter inn to søte jenter inn i nabohuset, de blir forelsket. Guttene spionerer på jentene.

  Boken går under sjangeren humor. Den er morsom, og litt pinlig på en gang, fordi guttene er litt dumme, og dårlige til å lyve, og det handler om kjærlighet. Den får deg til å le, og rødme. Den er skrevet i fortid. Når man leser utdraget vil du bare vite mer om hvordan det går med Bendik, Tobias og jentene.

  Det er lett å leve seg inn i boken fordi den skaper masse bilder i hodet, og de bygger opp teksten på en bra måte, så den er morsom å lese.

  Boken starter litt brått på, men du lever deg inn i den etter to linjer. Jeg synes Bendik og Tobias er litt teite som ikke tør å gå å hilse på jentene, og jeg synes at de er morsomme, men litt dramatiske. Boken har noen litt vanskelige ord, f.eks: Creepy, umoralsk, pervo, beibs, osv. teksten sluttet like brått som den startet. Teksten var vanskelig å legge fra seg, jeg vil vite hva som skjer videre.

  Det beste med teksen synes jeg er når de skyper med Marek fordi det er gøy når Marek tuller med Tobias. Det irriterer meg litt at guttene ikke bare kan bli kjemt med jentene istedenfor å spionere på dem med kikkert. Teksten hadde litt rare ord i seg, men ellers var den veldig bra.

 84. Dobbel Daten
  Den handler om to gutter som er forelsket i 2 jenter. De ser med kikkert i buskene som 2 pervoer.

  Jeg snakker om Humor sjanger, den er ganske morsom bok

  Jeg syns den er kjempe bra den får deg till å le deg i gjel fordi Den har mange linjer med morsom text.

  Det best med teksten er at at de to pervone blir bøsta og så trygler de om og ikke Lea skulle si noe.

  Den holder spenningen.

  At den er litt dramatisk og den slutter brått.
  Folk burde lese den. Men jeg syns at den ikke burde være superfinalist.

 85. Denne boken var morsom, har litt lyst til å lese den.
  Håper hele boken er bra?⚽️? [::] terningkast 4

 86. DobbleDaten
  Tobias og Bendik har merket at det har flytet inn to søte jenter i nabohuset, som er bare litt eldre enn dem.

  I boka Dobbledaten har det flyttet inn to nye jenter i nabohuset. Og de spionerer litt på dem fra inne i en busk, Så kommer Lea og fersker dem. Tobias bestemmer seg for å skype med Marek for og få noen tips.Jeg syns denne er veldig lett og lese noen få vansklige ord men ellers veldig lett.
  er bra for 10 år og oppover.

  Jeg synes denne boka høres skikkelig Kul ut fordi den er sikkelig teit og morsom. Den er også flott fordi jeg syntes poenge med og han en bok lagd etter en TV-Serie er kult men den er virkelig ikke min smak. Men den er flott og bra lagd men jeg syns den er fortsatt veldig veldig VELDIG bra fordi den er morsom. Men dessvere er den ikke bra nok for og være en superfinalist. Jeg vil gi den terningkast 4.

 87. Den var litt morosam for de ble tatt på fersken og så var det rart når de kjekket in i et vindu med jenter

 88. Denne boka var veldig morosam fordi at de sa veldig mange morosame ting, det var spesielt morosamt når dei trudde Leah var gravid.
  Det var litt rart at de spionerte på jenter med kikkert.

 89. jeg synes ikke boka var min smak akkurat .
  jeg hadde ikke helt forventa med de.
  men det er min mening.
  men jeg hadde anbefalt den til dem jeg vet liker såne boker 🙂

 90. Jeg syns den var litt morsom og litt kjedelig.
  Det var nesten bare det samme som skjedde hele tiden.
  men ellers så var det litt spennende også.

 91. Jeg syntes boka var kjempe fin og morsom jeg likte den pga det var liksom ikke helt likt som tv programmet som heter Alle samme sammen så det syntes jeg var bra.Jeg syntes den var så bra at jeg vil gjerne kjøpe den eller låne den på bibloteket, men det jetg syntes var dårlig med den var at utdraget hanla bare om at Tobias og Bendik var bak en busk og diskuterte og stirret på jenter det gjorde sånn at noen fikk kansje ikke lyst til og lese den. Jeg anbefaler denne boken til 10-13 år:) terning kast 5.
  mvh Daniel

 92. denne boka var ikke så morsom som jeg trude men den passer bra for de som liker humor. denne boka var ikke min smak .jeg syns denne boka var kjedelig

 93. Hei!
  Jeg synes det var ikke så morsomt som jeg tenkte meg.
  Det er mer morsomt på tv men det er det jeg synes da.
  Og det var ikke så gøy at de var i buskene helle tiden.
  Jeg gir boka terning:3
  Mvh Kristine

 94. Morsom men den på NRK super er bedere.
  også var plutselig Bendik og Tobias opptatt av jenter og Lea hadde fått seg en data baybi.
  Men den var jo morsom.
  så jeg gir den terningkast 5.

 95. Her er en anmeldelse om Dobbeldaten.
  Jeg syntes at Dobbeldaten var veldig morsom fordi jeg vet hvem personene er fra tven og da vet jeg på en måte ossen personligheten dems er og det er ganske morsomt og se at liksom at Tobias og Bendik trur at Lea har vert gravid og sånt!!!;-) jeg gir terningkast 5 til Dobbeldeaten!

 96. Jeg synes boka var veldig morsom fordi Tobias og Bendik kranglet om å få se de jentene.
  De tipsene som Marek ga de to guttene var så morsomme.
  Men mest morsomst var det da Tobias lurte på om Lea var gravid.
  Gleder meg til neste sesong av Alle Sammen Sammen.
  Jeg er veldig glad for at vi kunne lese dette utdraget, jeg fikk veldig lyst til å lese hele boka!

 97. HEI

  Jeg likte dette utdraget veldig godt fordi den var morsom og gøy og lese.
  Men jeg syntes det kunne være litt mer en at Tobias og Bendik satt bak busken og glodde på jentene hele tiden.
  Men jeg har lyst til og låne eller kjøpe boken og lese resten av den.
  Den var ikke helt som forventet men veldig gøy.
  Jeg likte veldig godt at boka ikke var helt lik som tv programmet.

  TERNINGKAST 5

 98. jeg synes boka var veldig morsom den var morsom fordi de skule spionere på noen jenter og så komm lea og så spørte guttene hvorfor hun hadde en bebi i handa da trode guttene at hun hadde vært gravid den var super morsom jeg gir den terningkast 6

 99. Boka handler om at to gutter spionerer på jenter med kikert, etterhvert blir de ferska av stephan. Etterhvert blir de også ferska av lea hun har en baby med seg de tror det er hennes men det er bare et skoleprosjekt. Jeg synes boka virker morsom og jeg får veldig lyst til å lese hele.

 100. Jeg syntes denne boka var gøy, litt kjedelig da de bare var i busken.
  Men jeg likte boka, jeg syntes den passer for 10-12 år.
  Denne boka har jeg lyst til å lese.

 101. jeg synes ikke boka var som jeg forventet, men den var lit morsom også.
  jeg synes at alle sammen sammen er veldig morsomt og se på.
  boka handler om to familier som bor under samme tak.
  jeg gir boka terningkast: 4,999999999999999

  :3 🙂 😉

 102. Jeg likte ikke at Tobias og Bendik nesten bare satt i en busk å så på jenter. jeg syntes serien er mye bedre på TV. Terningkast.3.

 103. Jeg syntes boka var ok.
  Litt kjedelig at de bare satt bak busken.
  Boka var litt morsom og så.

 104. Jeg syntes denne boka var gøy, men litt kjedelig når de bare lå i busken.
  Jeg har lyst til å lese boka.
  Så jeg anbefaler boka for 10-12 år.
  Terningkast 5.

 105. jeg synes boken var litt kjedelig. fordi det ikke skjer så mye.
  Men det er bare et lite utdrag så det kan være noe som er morsomt

 106. jeg synes boka var morsom og vil lese mer. men det var litt kjedelig start!men jeg tror boka er gøy………….

 107. `»Dobbeldaten» var bra fordi den var morsom og hadde masse humor. Boka var så artig at jeg flirte mange ganger. Boka passer gutter og jenter fra 10 til 12 år. Jeg gir den terningskast 5.

 108. jeg synes den var morsom men, litt klein fordi de spionerte på jenter med kikkert fra en busk. jeg er spent på resten av boka og gleder meg til og lese resten

 109. Jeg syntes den var super bra pga den var gøy å bra. Jeg likte best da Lea kom å så at de spionerte osv:)

 110. Utdraget jeg leste fra barnehumorboka Dobbeldaten var veldig artig. Jeg vil gjerne lese hele boken siden den virker å være både artig og bra ??

 111. Den var bra men det kunne kanskje vært litt lengre slik at vi fikk vite hva som skjedde med Tobias og Bendik når de krasjet . Terningkast 3.

 112. Jeg synes at boken var aritig og litt spenende.
  Jeg likte godt da Lea kom med babyen. Og snakket om at hun ikke var gravid og sånt

 113. Den var ikke så spennende, men den var morsom. Jeg mener at jeg har ikke lyst til å lese den fordi den ikke var spennende nok.

 114. Jeg syntes den hørtes veldig morsom ut, Men jeg skulle ønske at den var mere spennende! Terningkast 4

 115. Litt «rar» og kjedelig, mente noen. Andre syntes den var morsom og kan anbefale den.

 116. To gutter spionerer på to jenter som har flyttet inn i nabolage. Det var veldig gøy nor Tobias å Bendik trudde at lea va gravid, nor lea skulle vere «mamma» i en uke?? jeg gir terningkast 5️⃣.

 117. Bendik og thobias spionerer to søte jenter som har flytet in i nabohuset
  Mens de spionerer kommer stefan hva driver dere med vi ….. Vi…. Ser på fuler ok sier stefan lea kommer etter hvert hun kommer med en dada baby haha ser dere på jenter nei fuler en du da har fått barn jeg ser for meg at du fått på dasse.
  Jeg synes at boken hvar artig fordi den hvar pinelig. Jeg elsker humor

 118. Det handler om at det er dukket opp to jenter i nabohuset til Bendik og Tobias og de vet ikke om de har flyttet dit eller bare på besøk der men Bendik og Tobias er forelsket i dem.
  Jeg synes humor er gøy noen ganger noen ganger liker jeg ikke det så spesielt

  Jeg synes boka var bra så jeg gir en terningkast 4

  Teksten var ikke vanskelig og legge fra seg
  Ingenting overraskelser
  Den er lett og lese fordi at skriften var veldig stor

  Jeg synes andre bør lese denne boka
  Jeg synes ikke den bør være superfinnalist

 119. Boken handler om at Tobias og Bendik har blitt forelsket i to jenter som plutselig dukket opp i nabohuset. Jeg likte den veldig bra Terningkast: 5️⃣

 120. Thobias og bendik spionerer på to jenter.
  Jeg elsker boken fordi den er pinelig.
  Den er ikke let og lege fra seg.
  Jeg ble oversket over at lea avslørte dem.
  Boken er super.

 121. Bendik og Tobias hadde blitt forelsket i to jenter som på mystisk vis hadde duket på i nabo huset.

 122. Det handler om Bendikk og Tobias som er forelsket seg i nabo jentene.
  Jeg synes boka var veldig bra fordig den var morsom og at jeg liker humor bøker
  Og at Bendik og Tobias er veldig morsomme
  Jeg klarte nesten ikke og legge fra meg boka
  Det var lett og lese boka
  Slutten var bra fordig jeg det sa klasj og det var veldig veldig morsomt

 123. Tobias og Bendik ligger i en busk og spionerer med kikkert på nabojentene i nabohuset. De er forelsket i forskjellige jenter. En gang så kom den ene inn på rommet og skal bytte klær. Da sier Tobias – ehm…. Bendik… Jeg tror hun bytter sa han. Da sa Bendik – kan jeg få se, sa Bendik. Og i det han tar kikkerten og titter så har hun og tar for gardina.

  Jeg syntes det var en meget bra bok? Og den får terningkast 10/6 av meg?
  Jeg ambefaler alle til og lese denne boka?? Jeg ville lese mer og den var meget lett og lese??
  Den var like bra fra start-slutt

 124. Boka var kjempe bra? Jeg digger den, Lea var kjempe kul og morsom, og Bendik og Tobias var veldig rare og morsomme som vanlig. Elsker serien fra før, terningkast 6. Når jeg leste ville jeg bare fortsette, denne boken skal jeg garantert lese HELE av!?

 125. Klassen hadde blandede følelser om denne boka. Det var morsomt da guttene kranglet, og da Bendik trodde Lea hadde født på do. Vi skulle gjerne ha lest mer fra denne boka- hva skjedde videre? Hvordan gikk det da de skallet hodene sammen, hvordan gikk det med Lea og datababyen og fikk guttene noensinne fikk treffe jentene?
  Forfatteren har brukt mye dialog, noe som er et godt virkemiddel for denne type bok, men det kunne godt ha vært mer informasjon rundt familiene, søsken og andre skildringer.
  Vi leser svært gjerne resten av boken!

 126. Virker som en morsom bok. Likte tegningene. Ble nysgjerrig på å lese hele boken. Bra skrevet bok. Anbefaler den for barn i alderen 7 til 12 år.

 127. Eg syntes det var morosamt at Tobias og Bendik spionerte på jentene med kikkert, at Lea hadde en datababy og at Tobias virkelig tenkte på den droneideen.

  Da eg las, la eg merke til at Lea hadde ein datababy. Det syntes eg var veldig morosamt.
  Eg likte godt da Lea kom ut og ferska Tobias og Bendik med spioneringa.
  Eg blei litt irritert over at de ikkje gjekk på date, men den var bra for utdraget fikk fram poenget i teksten.

  Det gjorde intrykk på meg at dei jentene guttane spionerte på, hadde mykje penger.
  Viss eg var med i boka ville eg vert Lea for eg syntest det var så morosamt at hun ferska dei.
  Eg blei litt skuffa over at utdraget ikkje var lenger.

  På toppen av alt var det et veldig bra utdrag, og eg vil veldig gjerne lese heile boka
  Tommel opp

 128. Jeg syntes boka var veldig spennende og komisk! Jeg anbefaler denne boka til folk som ikke har lest den! Terningkast 5.

 129. Jeg liker godt boka, siden jeg har sett på serien.
  Så jeg vet hvem personene.
  Og hva det handler om.

 130. Jeg syns boka at boka var morsom og spennende. Jeg har veldig lyst til å lese resten av boka.

 131. Jeg syntes at boken er ganske morsom, og at jeg har lyst å lese hele boken.
  den var også litt ekkel, men mest morsom. (:

 132. Jeg syntes boka var veldig spennende. Robert Næss/forfatteren har fått med ALLE detaljene og det var bare helt rått. Jeg har veldig lyst til og lese HELE boken en gang.

 133. Jeg synes boken er litt morsomt fordi Tobias og Bendik er så domme at de ikke gidder å banke på det er lættis.

 134. Boken var morsom fordi.
  De ble avslørt av søsteren når de gjorde noe flaut,
  det var morsomt da de trodde søsteren var gravid.

 135. jeg synes boka var veldig morsom pga Tobias og Bendik ikke har lyst til og banke på hos de jentene har veldig lyst til og lese resten av boka

 136. Denne boken var veldig morsom. Jeg gir boka terningskast : 5,9 .Det kunne kanskje også handle om litt annet.

  • Dobbeldaten av Robert Næss
   Jeg syntes boka var morsom og litt kjedelig. Den var morsom fordi Tobias og Bendik var redd-pyser fordi de turte ikke å gå å snakke med dem og de var desperat etter jentene, Og den var litt kjedelig fordi alt var ikke like morsomt og boka hadde ingen bilder men ellers det var det en veldig bra bok. Jeg ville ha gitt den terningkast 4.

 137. jeg syntes den var sykt bra. da jeg leste utdraget fikk jeg lyst til og lese hele boken.
  jeg syns forfatteren har vert veldig flink til å dikte. det var det beste utdrage hittil.

 138. Den var morsom! Og spennende på en annen måte enn Luridiumstyven. Jeg ble litt lei meg når den var ferdig siden jeg ville høre mer.

 139. Den var morsom fordi at Lea sa at den babyen var ein datababy.Dei to gutane Tobias og Bendik spionerte på to jenter i nabohuset med kikkert.

 140. det var morsomt da de sang om fugler når Stefan kom og når de trodde Leah hadde vært gravid

 141. Denne boken er helt kanon❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Love it❤️❤️❤️❤️❤️
  Terningkast:1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

 142. Jeg synes det var kjedelig da jeg leste det for meg selv men da jeg hørte det sammen med min klasse var mye mer morsomme.

 143. DOBBELDATEN
  Boken handlet om at Bendik og Tobias hadde forelsket seg i to jenter som nettopp hadde flyttet inn. De lå og så på jentene fra en busk. Jeg synes den var litt rar fordi det meste av utdraget handlet om at guttene lå i en busk og spionerte på jentene. Robert Næss er en bra forfatter men dette var ikke supert synes jeg. Dobbeldaten var en OK bok.

 144. Boken har en morsom tittel som gjør meg nysgjerrig på boken.
  Denne boken passer for for de som liker humor og passer for barn og ungdom.

 145. jeg syntes at boken var morsom, men det kunne hatt mer handling en at de lå i buskene å spionerte.

 146. Den var veldig morsom og det var gøy å høre den.
  Hovedpersonene heter Bendik og Tobias.
  Den anbefales.

 147. Eg synest teksten var morosam. Men det var litt merkeleg at dei spionerte på ei jente inn gjennom vinduet. Vist eg var ei av jenten ville eg blitt flau for dei spionerte inn igjennom vinduet. Terningkast 6!!!

 148. Mange i klassen syntes utdraget var morsomt, og noen vil lese hele boka. Det er spennende hva som vil skje videre. Guttene i klassen syntes gutta i boka oppførte seg dumt. Vi synes det er fint at forfatteren bruker kjente «ungdomsord».

 149. Supert å høyra på!
  Boka var morosam!
  Eg likte boka, men den var litt rar!
  Litt flau!
  Kjekk!
  Likte den passelig godt!
  Bra!

 150. Eg likte boka fordi det var morosamt, og at Bendik og Tobias trodde Lea var gravid????

 151. Boka var veldig bra og dere som ikkje liker kjereste bøker bør ikkje lese denne for denne handler om forelskelse.

 152. Eg synest boken var spennende og kjekk fordi eg liker og lese sånne bøker det var morsomt når stefan såg tobias bendik

 153. Dette var ei god bok men sølv vile eg ikkje lest boka for at ho var lit kjedeleg for ho var lit vel overdreven

 154. Eg likte den ikkje fordi eg likte ikkje at dei spionerte og eg blei flau når han sa at hun tokk av kjolen.

 155. Eg synest den var morsom fordi dei er så løgne og det er litt flaut når eg tenker meg om så hadde eg kanskje vert like gal som dei. Eg annbefaler denne boka til alle det kan ver litt flaut men det går ganske bra

 156. Vi synes boken var bra, men litt rar.
  Noen av oss i klassen synes boken er morsom.
  Terningkast 4.

 157. Dobbeldaten
  Ei bok av: Robert Næss.
  Boka handlar om to tennårings gutar som spionerer
  på to jenter med kikkert. Og så finn dei ut at det ikkje
  er ein god ide og spionere på jenter. Difor spør dei Marek om tips.

  Boka traff ikkje mine interesser, difor synest eg ikkje boka var så bra og det blei kjedeleg å lese.
  Anbefaler boka for 12-13 åringar.

 158. Ei bok av Robert Ness
  Tobias og Bendik spionerer på jenter med kikkert. Stefan kjem og lurer på kva dei gjer. Tobias og Bendik lyg om at dei ser på fuglar istedenfor jenter. Tobias skypa med Marek for å få råd. Dei likte ikkje rådet hans og bestemte seg for å fusa jentene på same tid.
  Eg synest denne boka var passe bra. Eg trur den hadde vert betre viss eg hadde lest heile boka.
  Den anbefalast viss du les heile boka, ikkje halve. Passar for dei som liker TV programmet.
  PS: Eg har aldri sett på «alle sammen sammen.»

 159. Dobbeldaten
  Boka er laga av Robert Næss
  Eg synest den var morosam når Bendik og Tobias trur Lea får baby.
  Kan hende boka er bedre lenger inn i boka.
  Terningkast:4

 160. En bok av Robert Næss
  Tobias og Bendik spionerte på to jenter. Stefan kom og lurte på kva dei gjor.
  Eg synst at boka var passe bra.

 161. Ei bok av Robert Næss.
  Tobias og Bendik spionerte på to jenter som hadde flytta inn i nabohuset. Tobias og Bendik låg under ei busk i hagen og kikra på jentene og så kom Stefan og lurte på kva dei gjor. Dei sa at dei såg på fuglar. Og så hørte dei ei kjent jentestemme og det var Lea med ein baby og det var ein datababy.
  Eg synest boka var passe bra.

 162. Boka var morosam!
  Det var gøy då dei smalt hovuda saman!
  For mykje kjærleik!
  Løyen!
  Heilt grei!
  Hørt betre!
  Likte overskrift på kap. 1!
  Syns ikkje det var så interessant!

 163. Denne boka var spenndene.
  Bendik og Tobias må nok streve litt men de kan få det til til slutt❤

 164. Boken var bra fordi den har mange morsomme replikker. Det som var litt dumt er at den er litt for jenter.

 165. Jeg synes de i denne boka forsøker å gjøre ting morsomt. Desverre klarer de ikke å treffe min humor.

 166. jeg synes den var veldig morsom fordi de spionerte på jentene nabo huset og at de blei ferska av stefan og lea

 167. jeg syns boken er veldig bra skrevet. Jeg syns at det er veldig morsomt fordi Bendik og Tobias var redde for å snakke til jentene. Jeg gleder meg til å lese hele boka :).

 168. Jeg syntes boka var morsom:)
  Den handlet om at Tobias og Bendik spionerte på to jenter som just hadde flyttet inn i nabolaget. De brukte kikkert. Den ene jenta begynte og ta av seg kjolen men så lukket de gardinene.
  Tobias og Bendik ble ferska av Stefan og Lea.
  Lea hadde en data baby og Tobias og Bendik trodde Lea hadde fått en ordentlig baby.
  Jeg anbefaler denne boka.

 169. Boken handlet om at Bendik og Tobias spionerte på to jenter som hadde flyttet inn i nabohuset.
  Jeg syntes at denne teksten var morsom og jeg vil gjerne lese boken.
  Det jeg leste fikk meg til å le.

 170. Dobbeltdaten av Robert Ness

  Jeg syntes boken var en morsom og kreativ bok.
  Jeg er veldig «fan» av humor genneretllt, men denne boken passet ikke helt meg.
  Denne boken er en svært kreativ bok, for kanskje de på alderen rundt 9 år.

  Jeg lo selv litt innimellom, men dette var ikke drømmeboken jeg ville lest.

  Jeg syntes dette lille utdraget av boken ikke var nok til å forstå det boken handlet om gennerelt, og jeg syntes ikke akkuratt det som sto der hang noe særlig sammen.

  Jeg gir denne boken terningkast 3:-)

 171. Jeg synes boken var veldig morsom, jeg har jo sett serien ( alle sammen sammen ) på NRK super og likte den bra. Boken var også litt rar/klein. Det med at Bendik trodde Lea hadde en ekte baby var morsomt og det med når Stefan kom og Bendik og Tobias sa de kikket på fugler. Jeg kunne godt ha tenkt meg å lese hele boken en gang, jeg gir denne boken terningkast 5.<3

 172. jeg syntes at boken var veldig bra fordi at den har mye humor i den, Jeg syntes også det var artig når Tobias og Bendik trodde at lea var gravid.Jeg gir den terningkast 6

 173. Jeg synes boka va bra, og jeg synes det va artig når tobias ble så forskrekket når han trodde lea var gravid. Jeg synes overskrifta passa veldig godt til teksten også.

 174. Ingrid Marie Ekeland
  Dobbeldaten av: Robert Næss

  jeg syntes utdraget var spennende for du levde deg inn og tenkte hva skjer nå.
  og du ble så irritert på slutten da du ikke får vite hva som skjer.
  men alt i alt var det spenene og morsomt for
  tenk at gutter gjør sånn det er litt barnslig.
  jeg sier da :veldig bra og over og ut for meg

 175. jeg synes denne boka høres morsom ut fordi alle sammen sammen er alltid gøy. og i tillegg handler det om at to gutter liker to jenter og det kan bli veldig komisk 🙂

 176. Den boka var bra fordi den var morsom.
  Eg likte godt då Stefan kom å ferska Tobias å Bendik i spionasje.
  Eg synst den var bra, og eg gir terningkast 5

 177. Eg likte ikkje boka fordi dei hadde dårlege vitsar og forelskels bøker er ikkje noko spennande for meg.

 178. Eg syntest at boka var passe men ikkje noko for meg. Den handlar om kjerligheit og spionasje.Eg gjir terningkast 1

 179. Klassen stemte boka frem til super. Begrunnelse:
  Boka var morsom og litt klein, derfor måtte de le mens de leste. Noen mente språket var litt » ungdomsslang», så mange av ordene var vanskelig å forstå

 180. Jeg syntes boka var morsomt. Spesielt at de spionerte.
  Jeg vil anbefale boken for alle barn som er 8 år og oppover.

 181. Boken passer bra til de som liker kjærlighet og humor.
  den var litt rar og morsom og rar men den var gøyyyy!
  Vi trodde den var bedre men vi har heler ikke lest hele boken men hit til gir vi boken terning kast 5!
  hilsen super Girls 05 🙂 XD

 182. Denne bokas forfatter heter Robert næss.
  Sjangeren er humor. Tittelen er Dobbeldaten.
  Forlaget er Juritzen jr og Nrk super.

  Denne boka handler om to, gutter som heter Bendik og Tobias.
  De liker å titte på «fugler» siden de ikke er så god på jenter.
  Derfor spør de «eksperten» Marek om hjelp.
  Han sier de bare burde gå å si hei til dem, men det er de ikke med på
  så de «titter på fugler igjen».

  Jeg liker denne boka og vurderer den 10\10 siden
  jeg elsker humor. Jeg liker den delen der Stefan kommer og sier
  <>

  Jeg anbefaler denne boka til folk som ser på serien og liker den. For da gir det mye mer mening.
  Og til folk som elsker humor.
  Jeg anbefaler den også til folk som er 10 og oppover pga orbruk og forståelse

  Terningkast: seks eller 6

 183. Dobbeldaten
  En bok av: Robert Næss.
  Boka handlar om to gutar som heite Bendik og Tobias, dei spionerer med kikkert på to jenter som nettopp har flytta inn i nabohuset. Dei spør Marek storebroren til Tobias om tips, men dei finn ut at han ikkje hadde peiling på jenter.

  Eg syns ikkje boka var so bra fordi dei ikkje spurte jentene om å bli med ut eller noko sånt, men boka duger.
  Vil anbefale boka for 7-11 år 🙂 Men mest for jenter.
  Eg gir terningkast 4.

 184. Dobbeldaten av Robert Næss
  Det handla om Bendik og Tobias som blir forelska i dei nye jentene som flyttar inn i nabohuset. So blir dei ferska av Stefan når dei kika i kikkert mot nabohuset. Dei seier at dei kika på fuglane: gjøk, sisik, trost, stær og myrsnipe.
  Boka var kjedeleg når eg las den sjølv. Men når eg hørte den frå dataen var den betre. Dette er ikkje ei bok for meg. Eg likar meir spennande bøker.

 185. Boken var grei…. folk som liker bøker om kjærlighet er dette en bra bok for de som ikke liker kjærlighet var dette en dårlig bok……. Bendik og Tobias spionerer på to jenter som har flyttet inn i nabolaget og Lea har fått seg en data baby som hun skal passe på…………..

 186. Dobbeldaten
  Ei bok av Robert Næss
  Det handlar om to gutar som heite Bendik og Tobias. Dei kikra på jenter som dei syns er søte. So blir dei opp daga av søstera som har ein baby. Dei trur ho har vert gravid. Då sei ho at det er ein robotbaby, som dei har fordi at læraren vil at dei ikkje skal få ungar før dei er blitt eldre.

  Eg syns ikkje boka var so bra fordi eg likar krim og andre skumle ting. Denne boka vil eg ha anbefalt for 8-11 åringar. Terningkast 4 🙂

 187. denne boka er ganske bra men den er også kjedelig.
  Den burde vært mere spenndene og morsom dette burde ikke kalles humor for å si et milt!

 188. VEgardo the kakerlakk, Tompet, , Ullebulle på september 9, 2016 på 7:46 am sier:
  Din kommentar venter på godkjenning

  Boken var grei…. folk som liker bøker om kjærlighet er dette en bra bok for de som ikke liker kjærlighet var dette en dårlig bok……. Bendik og Tobias spionerer på to jenter som har flyttet inn i nabolaget og Lea har fått seg en data baby som hun skal passe på…………..
  Forfatter: Robert Næss

 189. Vi synes boka var veldig bra fordi den var spennende og morsom. Det var spennenda at Stefan kom når guttene lå i hekken. Det var artig når de snakket om å kjøpe en drone. Vi flirte også godt når gutta trodde at Lea hadde fått en ekte baby. Vi anbefaler boka til andre – denne må dere bare lese.

 190. Denne boken er humor-basert. Forfatteren heter Robert Næss. Terning kast 3. Tobias og Bendik ser på jenter gjennom vinduet. Og så trodde de at Lea var gravid :P. De slo hodene sammen på slutten. Vi likte ikke boken fordi det var ikke så mye humor og litt for mye dating.

 191. Boken heter Alle sammen sammen dobbeldaten,forfater Robert Næss.
  Boken passer for de som liker kjærlighet og humor.
  Den var litt rar men litt morsom!
  Fugler,jenter,spionerer,kjærlighet.
  Vi gir denne boken terningkast 5,
  Morsom bok

 192. Forfatteren: Robert Næss.
  Tittelen: Alle sammen sammen Dobbeldaten.
  boken passer bra for folk som liker romance bøker
  vi synes boken var passe bra.
  men du like kanskje du liker boken.=)

 193. «Dobbeldaten» av Robert Næss.
  Sjanger: Humor.

  Kapitlet vi las handlar om Tobias og Bendik, som spionerer på to jenter i nabohuset. Jentene har akkurat flytta inn, og gutane ligg inni buskane og kikka på dei med kikkert. Tobias og Bendik vil så gjerne få kontakt med jentene, men veit ikkje korleis dei skal få det til.

  Kapitlet var litt kjedeleg samanlikna med TV-serien.
  Vi gir boka terningkast 3. 🙂

 194. Klassen er noe delt i synspunktene på boka, de fleste syntes at den var morsom, ga de lyst til å lese resten av boka.
  Noen syntes den ble litt for kjedelig.

 195. Jeg likte godt da de trodde Lea var gravid og det var morsomt da Bendik og Tobias spionerte på de to jentene. Jeg syn

 196. Jeg likte da de lå under busken fordi det var et bra gjømmested.
  Jeg ble irritert over at Lea kom og ødela for dem.
  Jeg likte også at de tokk et tv program

 197. Den var rar for Bendik og Tobias lå under en busk. Når Lea kom det var det rareste for at Tobias og Bendik trodde at Lea var gravid. Det var morsomt

 198. Dette var en morsom og litt dum bok. Fordi de satt i en busk og spionerte på to jenter. De trodde Lea var gravid. Jeg ble overrasket over at de trodde Lea var gravid. Jeg likte godt da de sa at det var feil å se på jentene med kikkert, så stupte de mot den og de skalla.

 199. Jeg synes den var en veldig bra komedie,morsomt med den robotbabyen!:D vil gi den terningkast 5, fordi at syns den kunne hatt litt mer spenning, og litt mere morsommere, men den var veldig bra ellers!;D

 200. Jeg synes at boka var litt kjedelig og morsom.
  Det morsomste var at Bendik og Tobias gjømte seg i buskene så kom Stefan.
  terningkast 3.

 201. Eg likte boka fordi det va komisk og denne boka ambefaler eg for di som liker komiske bøker et STORT ????????

 202. Jeg synes boka virker veldig morsom fordi dem driver og ser på de jentene hele tiden. Jeg ble veldig overrasket over da Lea kom med babybagen så dem trodde hun hadde vært gravid. Jeg synes at slutten var morsom fordi dem ble enige om ar det var feil og se på jentene med kikkert også plutselig kastet dem seg etter den. Terningkast 3.

 203. Jeg synes at boka var ganske morsom! Jeg likte det best når Leah dukket opp og da trodde Tobias og Bendik at Leah hadde vært gravid.

 204. jeg jeg likte godt da det var morsomt at Bendik og Tobias trodde at Lea var gravid og at Tobias og Bendik spionerte på de to jentene. Jeg syntes at den var veldig morsom da Stefan skulle klippe beina til Tobias og Bendik. slutten var litt morsom og litt kul.

 205. jeg syn de var lit bra og lit kjedelig fordi det skjedde ganske lite i boka men den var lit morsom fordi Tobias og Bendik lå i busk å så på jenter og trodde Lea var gravid
  og hadde barn

 206. Dobbeldaten

  Av Robert Næss

  jeg synes den var passe bra.

  Boka handler om to gutter som heter Bendik og Tobias som ligger bak en busk og spionerer på de nye jentene i nabohuset. Så kommer Leah med en late baby og lurte på va dreiv på med, men Tobias og bendik lurte like mye på va hun gjorde.

  Terningkast 4.

 207. Dobbel Daten

  Forfatter: Robert Næss

  Det handler om to gutter som heter Bendik og Tobias som er forelsket i de nye jentene i nabohuset. De sitter ofte i buskene i hagen sin med en kikkert og spionerer på jentene. Tobias skyper med Marek (Broren) og spør om råd om jenter. Hvis du vil vite mer får du lese boka.

  Jeg synes boka var veldig morsom fordi det handler om to gale gutter, som er forelska i de nye jentene i nabohuset. Det morsomste var da Bendik og Tobias trodde at Lea (søsteren) var gravid.

  Så jeg anbefaler denne boka til den som liker humor og kjærlighet.
  Jeg gir boka terningkast 6 .

 208. Dobbel Daten

  Forfatter: Robert Næss

  Familiene til Tobias og Bendik bor under samme tak.
  Bendik og Tobias er veldig forelska i de nye jentene som har flyttet inn i nabohuset.
  De sitter ofte i buskene i hagen sin med en kikkert og spionerer på jentene.
  Tobias skyper med Marek (Broren) og spør om råd som handler om jenter.
  Hvis du vil vite mer må du lese boka. 🙂

  Jeg synes boka var ganske morsom fordi Bendik og Tobias trodde Lea (Søsteren) var gravid. Boka handler om humor og kjærlighet.

  Jeg gir denne boka terningkast 3 fordi jeg ikke akkurat er den som liker kjærlighet bøker. Så hvis du liker humor og kjærlighet bør du lese denne boka. 😀

 209. Tobias og Bendik så på to fine jenter med kikkert i noen busker. Boken den var en humorbok. Vi syntes ikke boka var så gøy fordi vi ikke liker kjærlighet bøker. Vi anbefaler denne boken for dem som liker humor og kjærlighetsbøker. Vi gir denne boken ternings kast tre. Dette var ikke den beste boken så langt.

 210. Dobbel Daten

  Forfatter: Robert Næss

  Det handler om Tobias og Bendik som er forelska i de nye jentene i nabohuset. DE sitter ofte i buskene med en kikkert og spionerer på jentene. Tobias skyper med Marek (Broren) og spør om råd som handler om jenter. Hvis du vil vite mer får du lese denne boka. 😀

  Jeg synes boka var veldig morsom fordi det handler om to gale gutter. Det morsomste var når Bendik og Tobias trodde Lea (søsteren) var gravid.

  Terningkast: 6
  Jeg anbefaler boka for de som liker humor og litt kjærlighet. 🙂 🙂

 211. Denne boka handler om familiene til Tobias og Bendik.
  Når to søte jenter flytter inn i nabohuset blir forelsket. 🙂
  Lea som også er med i familien har fått lekse om å passe på en robotbaby.
  Mens Lea passer på robotbabyen forteller Tobias om jentene til storebroren Marek.
  Men det er ingen råd å få fra han.

  Vi synes den var morsom og vis du liker humor bøker er dette en bok for deg.
  Selv om den var kjedelig i begynnelsen var den bedre etterpå.

  (Michelle) Jeg synes den var kjedelig fordi de bare lå i buskene hele tiden og byttet på kikkerten.
  (Lise) Jeg synes den var litt kjedelig fordi humor er ikke helt min type.
  (Begge) vi synes den var morsom fordi guttene trodde at Lea var gravid. 🙂

 212. Det teksten handler om er to familier som bor sammen og de to familiene har to gutter som heter Tobias og Bendik. Bendik og Tobias så at to jenter flyttet in i nabohuset og de jentene var fine syntes Tobias og Bendik. Tobias og Bendik gikk ut for å spionere på jentene. Så etter noen timer kom Stefan fra handletur og han så to føtter utenfor busken og lurte på om det hadde begynt å vokse føtter ut av busken, men det var det jo ikke det var bare Tobias og Bendik som spionerte på de to jentene. Etter noen minutter skjønte Stefan at det var Tobias og Bendik og spurte de : Hva gjør dere gutter? og de svarte : Vi ser på fugler. og det var litt morsomt for oss fordi det var jo ikke det som skjedde vi synes også at det var rart når Bendik spurte om Lea om hun var gravid, men det var hun ikke. Vi synes at boken var bra og vi har litt lyst til å lese mer.

 213. Anmeldelse av Dobbeldaten, Robert Næss

  Bendik og Tobias forelsker seg i jentene som bor i nabohuset og spionerer på dem med en kikkert. Lea har fått seg data-baby. Marek prøver å hjelpe guttene, men det går ikke så bra. Dette foregår i en busk ved huset til jentene og på rommet til Tobias.

  I begynnelsen kan enkelte synes den er litt døll, litt kjedelig, men etter en stund er det liten sjanse for at du legger den fra deg. En av grunnene kan være det som er morsomt, for eksempel at Bendik trodde at Lea på 13-15 år er gravid. Spenningen i teksten bygger seg gradvis opp. Med spenning mener jeg ikke bomber og pistoler, men du får lyst til å vite hva som skjer med personene.
  Jeg synes Lea er en klassisk tenåring (litt sånn diva-aktig), noe som gjør bokserien bedre. En annen morsom karakter er Bendik. Han er litt yngre enn Tobias og er redd for at andre skal se rart på ham.
  Utdraget slutter morsomt, med at Bendik og Tobias krasjer, og spennende så jeg får lyst til å lese mer. Teksten er lett å lese, men fortelleren kunne brukt litt mer adjektiv.
  Det er tydelig at sjangeren er humor.
  Det beste med boken tror jeg er at den er så unik og at forfatteren har blandet inn engelske ord som «creepy» og «please».
  Det er egentlig ingenting som irriterte meg særlig. Andre bør lese denne boken, men jeg ville ikke anbefalt den til ALLE vennene mine.
  Det er nok ikke superfinale-materiale, dessverre.

  Terningkast 4.

 214. Dobbeldaten av Robert Næss.
  Da Tobias og Bendik gjemte seg i buskene og spionerte på de 2 jentene, syntes jeg at det var litt spending.
  Det var morsomt da Bendik og Tobias trodde at Lea hadde fått en baby
  Men det var et skoleprosjekt for å se om de kan ta vare på en baby og for å vise at det ikke er lurt å bli ung mor.
  Boken var ganske morsom, men det er sikkert fordi det er en humor-bok.
  Det var enkelt å leve seg inn i boken fordi jeg har fulgt mye med på alle sammen sammen serien.
  Boken begynte mitt inni en handling.
  Jeg ble overasket over at Stefan ikke dro en tørr vits som han pleier å gjøre.
  Jeg syntes at Marek er kul og litt snill og at Bendik er veldig rampete.
  Lea er en liten diva syntes jeg men ikke på en frekk måte.
  Tobias er en snill å stille gutt og blir veldig fort redd av og til.
  Jeg har veldig lyst å lese resten av boken fordi den var veldig spennene.
  Den var syyyyyyyyyyyyykt vanskelig å legge fra seg fordi jeg liker sånne typer bøker.
  Jeg anbefaler den til 7-15 åringer.
  Terningkast 6 :):):):):):):)

 215. Denne boka var veldig bra gleder neg til den kommer på nrk super hvis den kommer denne boka anbefaler jeg til alle som liker alle sammen sammen jeg syne det var morsomt når bendik og tobias trodde lea hadde vert gravid ?????tommel opp til denne forfatteren??

 216. Hahahaha det hvar knal løye ????????????????snakte om robot babyer og son?????????????????????????????‍?‍?‍?????‍?‍?‍????????????????????❤️?????‍?‍?‍????‍?‍?‍??❤️???❤️?????‍?‍?‍???????????????????‍?‍?‍???????????

 217. Boka var veldig morsomt fordi de var så hekta på de to jentene og at de krangla om hvem som var penest det som var morsomst var når de spionerte på de med en kikkert

 218. Jeg synes denne boka var gøy og jeg har sett alle episodene jeg liker lea best,i alle fall i episodene.Det var gøy at det kom ut en ny fortelling

 219. Hahaha Gravid??? Jeg likte veldigt godt da de trode lea var gravid??? og da lea bøsta de med at de spionerte ??? Og da stefan trodde de kiket på fugler ? Og da jentene lukte gardinene og guttene ble så sinte ???

 220. Denne boka var morsom og litt rar.Det var rart når de ble ferska av Lea og Marek???Rating 1-10 min 4

 221. Terningskast 6 jeg synes denne her var kjekk forndet var gøy og spennende for alle i familien begynte å vite hva de gjorde og de to jentenne skjønte det og. Men det var litt løye for de så det og de trodde de greide å skjule det for faren men det greide de det ikke. Bendik og Tobias ville se på de to jentenne og Tobias ringte Marik og han sa at de skulle bare gå bort og snakke me dem. Men de fortsatte og kiket i kikerten. Veldig bra og løye?

 222. Den var dritt bra
  Den var dritt morsom
  Den var løyen fordi det var robotbaby
  Jeg gir 5 i tarning kast
  Gi en tommel opp til forfateren

 223. Jeg synes dette utdraget var veldigt morsomt.Det var veldigt morsomt nå de begynte og krangle om vem som var søteste

 224. dene boka er ikke min sjangr å jeg liker ikke dene boka for jeg liker ikke humor så mye terningkast 2

 225. Kjekk bok og mosom . Morsåmt nor de trode at lea var gravid ??ambefales til de som liker humor sån som meg ✌?️Ahahahahaha

 226. Jeg syntes boken var litt dårlig , fordi det ikke skjedde ikke så mye. Jeg syntes guttene skulle gått til jentene og snakket med dem.Guttene burde vært litt mer modig.Det var ikke helt min sjanger.Men jeg skal lese hele boken fordi jeg vill se om den blir bedre. terningkast 3

 227. Denne boken handler om Tobias og Bendik som får øye på to jenter i nabohuset. Jeg synes ikke boka var så veldig bra, fordi det skjedde ikke så mye. Jeg liker heller ikke bøker som handler om forelskelse og sånt, men anbefales for de som liker det.

 228. jeg synes at dobbeldaten er ikke en bok for meg e kunne likt litt meir spening eller litt fantasi men den hvar morsom så terningkast 2

 229. Alle sammen sammen var ikke helt min bok fordi det var ikke så spennende og det var litt kjedelig og det var ikke helt min sjanger.
  Terningkast 2

 230. Jeg likte ikke denne boka fordi den var ikke min sjanger, den var ikke spennende å det er en av grunnene at jeg ikke likte boka. Den lille biten jeg leste av boka handlet veldig lite om boka.

 231. jeg synes ikke denne boka var så bra for det var ikke helt min sjanger jeg liker andre bøker det var ikke så spenndene
  terningkast 2

 232. Jeg synes ikke at Dobbeldaten var så bra, den var ikke helt min type bok. Jeg liker bedre litt skumle og fantasi bøker og ikke kjærliget og forelskelse. Det har nok vært en super bok hvis jeg hadde likt sånne type bøker, jeg synes at det var en helt grei bok. Jeg har sett tv-serien «Alle sammen sammen», og jeg synes det er en veldig bra tv-serie. Men jeg vil gi denne en 2 av 6<3 Gleder meg til neste bok <3<3<3<3

 233. HEI JEG SYNES DEN VAR LITT FOR MYE SKJÆRLIGHET MEN DEN ER LITT SPENENDE AT HVA SKAL SKJE OM DE SKAL MØTEST ELLER IKKE MEN IKKE FOR Å VÆRE EKEL DET ER IKKE HELT MIN TYPE JEG LIKER JO LITT SKJÆRLIGHET MEN DET ER ALT FOR MYE SOORY DET KAN VÆRE NOEN SOM ELSKER SKJÆRLIGHET MYE OG NOEN IKKE SÅ MYE JEG SIER IKKE AT DEN ER DORLIG DEN ER BARE LITT FOR MYE SKJARLIGHET OK

 234. det var ikke bra bok for meg men det er sikert mange andre som synes den er bra. men det var ikke min type bok fordi at jeg liker ikke den type humor. 🙂

 235. Jeg synes boken var morsom fordi de ble avslørt av Lea og de trodde Lea hadde fått baby. Men boken var ikke den beste av alle jeg har lest fordi det var ikke den akkurat den rette boken til meg. Jeg ble litt overrasket over at Tobias sa at de kledde av seg.

 236. jeg likte boken passe. jeg likte at Lea avslørte de og at de løy når da sa at de så på fugler.
  Det jeg ikke likte med boken var at det skjedde lite, jeg tror ikke at denne boken passer får meg.

 237. Jeg likte boken kjempe godt. Den hørtes spennende ut og jeg fikk lyst til og lese videre. Jeg liker serien godt og den jeg liker best i serien er Lea. Hun er så kul og får boken til å bli bedre med en gang hun kommer inn i boken eller serien. Jeg skal begynne å lese bøkene!!

 238. jeg syntes at den var veldig morsom. det jeg likte var da de dunka hodene i hverandre.
  jeg anbefaler at dere skal lese den

 239. jeg likte veldig da Lea kom fordi hun sa mye morsomt. Og Bendik og Tobias trodde at Lea hadde fått barn.
  men samtidig folk burde lese den. Jeg ble ikke overasket over noe.
  Jeg ble heller ikke irritert over noe.
  fra en skala på 1-10 var boken 6.
  jeg syntes boken var passe. 🙂 🙂

 240. Jeg synes denne boka var dårlig. Og jeg kunne ønske denne boka var mer spennende. Denne boka var derfor ingen ting for meg.

 241. Jeg synes denne boka var dårlig. Og jeg kunne ønske denne boka var mer spennende. Denne boka var derfor ingen ting for meg. Dere kunne laget denne boka mer spennende synes da jeg. Men jeg likte da Lea kom og avslørte Bendik og Tobias. Jeg synes det var dumt av Bendik og Tobias og spionere på de to jentene.

 242. Jeg syntes at boka var veldig bra. Men at det var veldig rart da Tobias og Bendik dreiv og spionerte på jentene, og da de ble skuffa når jentene dro får gardinene.

 243. Jeg syntes den var ganske bra. Jeg likte best da Tobias og Bendik trodde at Lea var gravid.

 244. Mange kunne fortelle at de hadde sett serien på TV, men ikke fra denne boka. De aller fleste likte at det var replikker/direkte samtale. Mange i klassen syntes det var litt kjedelig, for «det skjedde ikke så mye».
  Litt morsomt var det at to gutter dreiv og spionerte, og det var komisk da de slo hodene sine (på slutten).
  Boka får dommen: passe bra/bra.

 245. Jeg synes boken var veldig morsom??. Det var gøy når Tobias og Bendik trodde at Lea var gravid??. Jeg heter Tobias også men jeg er ikke en pervert. Jeg tror denne boka vill vinne bokslukerprisen???. Søsteren min elsker serien og jeg gir terningkast ?8/10?.

 246. Hei denne var kjærlighetig å det liker jeg med denne. Jeg likte den veldig godt å vis jeg kunne bare si ett tall blir det 100000000…….. Men det kan jeg ikke så terningkast 6??Det jeg likte med den var at den var kjærlighetig å at det var morsomt men også ganske slemt da de spionerte med kikkert på de jentene men ellers var den bra ?
  Men på den delen da de spionerte vis det bare var det hadde jeg gidd den terningkast 3? Så det blir halvt ternigkast 3 men i slutter blir det terningkast 6???

 247. Jeg likte ikke så godt dette utdraget fordi at den forklarte ikke så mye. Men den var litt morsom. Terning kast 3.Jeg synes at de burde ha forklart mere av teksten. Jeg synes også at det var litt frekt at de spionerte på jentene XD. Det er frekt å spionere på andre fordi at du kan ikke bare se på noen uten å spørre. Uansett jeg ville ikke hatt spionert på de fordi det er teit. Jeg ble nesten flau av å lese at de spionerte. Jeg fikk en del festlige bilder i hodet av å lese det. ?✌?️

 248. Utrolig morsom bok! Litt feil å kikke på andre sine vinduer men det var veldig snålt. Tobias og Bendik burde tenkte litt synes jeg? Kunne se for meg inni hodet mitt når Tobias og Bendik spionere inni den busken, det gav meg indrebilder.
  Terningkast 4:)

 249. Jeg syns at lesebiten var veldig morsomt? Fordi Tobias og Bendik spionerte på jentene og det syns jeg at det var veldig morsomt!✌? Tobias og Bendik burde ikke spionere på jentene, det er bedre å snakke enn å spionere.Ternning kast 6.

 250. Boka var veldig bra og vi synes den passar til sjangeren humor og aldersgruppa. Nokre av oss har sett programmet på TV før, så vi kjende til personane. Dette gjorde det enklare å forstå og setje seg inn i historia. Det var litt teit humor på ein god måte, den fekk oss til å le! Vi synes den var morosam! 🙂 Vi har lyst til å lese boka vidare! Vi vil bestille alle bøkene av serien! 🙂 Den er godkjent av 5. og 6. klasse på Sandsøy skule! 🙂 Terningkast: 6!

 251. Dobbeldaten

  Boken sto ikke helt til forventningene mine. Jeg forventet mer humor. Det er min mening om denne boken.

 252. Jeg synes boka var bra når Stefan kom og Tobias og Bendik sa de kikka på fuglene menst de kikka på de to nye nabojentene.

 253. Dobbeldaten
  Den var humoristisk når Lea kom fordi de trodde ho hadde vert gravid.
  Det var morsom når de lå i buskene og spionerte på jenter og kranglet om å få kikkerten.

 254. Klassen var delt i kva dei syntes om denne boka. Dei fleste syntest den var morosam, men det var ikkje alle som likte den like godt.
  Samla gir vi den karakteren bra.

 255. I klassen vår var det litt ulike meiningar om boka. Nokon likte den fordi den var morosam og det var kjekt å lese om då dei spionerte på jentene. Andre likte ikkje boka fordi dei ikkje lo av boka, det gjorde at den var kjedeleg. Me anbefaler boka for både gutar og jenter. Me gir boka treningkast 4.

 256. Gledet meg til slutten
  Denne boka likte jeg ikke så god
  Fikk lyst til å lese mer
  Passe morsomt, men var kanskje ikke boka for meg.
  Den var spennende, hadde mye humor

 257. Denne boka var Veldig morsom jeg ville ha lest denne igjen Og Jeg anbefaler alle til og lese denne Terning kast

 258. Boka var bra, men det er gøyere å se serien på TV. Det var morsomt at de trodde at Lea var gravid. Det var morsomt at de spionerte og at de dunka hodene mot hverandre. Vi anbefaler å lese hele boka, for da får vi vite slutten! Vi anbefaler boka til både gutter og jenter, fra 4. trinn og oppover.

 259. Den var ikke så morsom som jeg forventet. Jeg hadde ikke så store krav. Men serien er mye bedere. Det som veide det litt opp var at man liksom kjente igjen karakterene fra serien. Jeg synes faktisk at det var litt gøy at de skallet på slutten av utdraget. Ander burde lese den (jeg har bare så dårlig humor).

 260. Utdraget var veldig morsomt.
  Det var spennende, og jeg fikk lyst til å lese boka.
  Jeg lurer på hva som kommer til å skje videre, og om det gikk bra med Bendik og Tobias.

 261. Jeg syntes utdraget var morsomt. Man kunne kjenne igjen karakterene fra serien. Når jeg leste utdraget, tenkte jeg at det er akkurat slike ting karakterene på TV ville ha sagt også.
  Men jeg skulle ønske det var litt flere detaljer, sånn at man kunne leve seg mer inn i det man leser.

 262. Dobbeltdaten
  Jeg synes boka var veldig veldig bra.
  Og alt som skjer i teksten er bare helt fantastisk morsomt,
  og det om at Stefan og Lea kommer er veldig morsomt,også etter det da det med at Tobias prater med Marek er bare helt ubeskrivelig=)
  Jeg anbefaler denne boka til alle=)

 263. Spennende utdrag. Det førte til mange spørsmål rundt temaet om det finnes utenomjordisk liv.

 264. Jeg synes boken var ganske morsom og lurte på hva som kom til å skje videre. Det kunne vært litt mer variert med ordene, det ble litt ensformig.

 265. Jeg fikk lyst til og lese mer.
  Det var kreativt med datababy.
  Jeg syntes den var morsom og spennende fordi man begynner og le av Lea, Bendik, Tobias, Marek og alle sammen sammen!

 266. Denne boka synes jeg ikke var så spenene Så hvis jeg skule gitt terning kast vile det ha blit 2 eller 3

 267. Boken var bra fordi den var morsom.
  Den var på en måte spennende.
  Jeg fikk lyst til å lese boken ferdig.

 268. Jeg fikk lyst til å lese hele boken fordi den var morsom. Det var særlig samtalen mellom personene jeg synes var ekstra morsom. Det var mange fine detaljer og teksten var godt skrevet. Terningkast 5.

 269. Jeg synes utdraget egentlig var litt teit for den var egentlig ikke noe morsom bare veldig mye om «stalking». jeg synes boka burde hatt mer humor og mindre tullete ting.

 270. Jeg syntes utdraget av boken var veldig morsom fordi de spionerte på to jenter og at Lea hadde fått en data baby. Utdraget var veldig bra fordi det skjedde mer og mer hele tiden. jeg fikk veldig lyst til å lese hele boken.

 271. NEI NEI NEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg likte ikke denne boka den var liksom kjedelig.
  Jeg likte spesielt ikke at de bare lå i busken og spionerte.
  Denne boka var litt sånn kjedelig og teit.
  og når Lea ikke har en kjæreste en gang også tror de at Lea har vært gravid.
  Det som var teitest var at de fant opp så mye tull om den babyen som bare var en data baby. 🙁 🙁 ;(

 272. Boka var OK men litt kjedelig også. Fordi de satt bare i en busk og så på to jenter i vinduet.
  Men da tok jentene for gardinene. Og da kom Lea og kalte dem for pervoer. og Tobias skammmet. Etter det skypet Tobias med Marek og sa at de bare kunne banke på døra til jentene og spørre om de ville leke. Men Tobias sa at det var barnslig. Så Tobias avsluttet samtalen.

  Boka var passe bra terning kast 2

 273. Hei jeg syntes at denne boka var veldig morsom. favoritt delen min er når Tobias og Bendik kikket på den jenta i vinduet så kom Lea.
  også likte jeg når Tobias og Bendik trodde Lea hadde en baby.
  det jeg syntes kunne ha vert bedre når Bendik og tobias så på de jentene og beina kunne man se i gjennom buskene så hadde Lea dratt beina deres
  Jeg kunne definitivt lese denne boka igjen.
  jeg syntes at alle som kan burde lese denne boka.
  Jeg tror denne er den beste boka av de alle.
  Denne boka får terning kast 6

 274. Den var spennende. Og jeg fikk lyst til å lese boka. Men det kunne vært litt mer variert språk. Terningkast: 5

 275. Jeg syntes boken var morsom og litt rar fordi de sa rare ting. Men jeg fikk lyst til å lese videre:)

  Terningkast 5

 276. Den var veldig morsom og spennende. Jeg synes at det er bra at boken er basert på serien Alle sammen sammen. Jeg ville lest boken fordi at jeg likte serien.

 277. Jeg synes boken var morsom. Men den kunne vært litt mere variert ordbruk og det kunne skjedd litt mer.

 278. Jeg synes denne boka er kjempemorsom! Den er full av komiskehendelser og uventede overraskelser. Jeg anbefaler denne boka veldig, kanskje mest for aldersgruppen 10-13 år. Men den er virkelig morsom!

 279. En veldig morsom bok, med mye humor. Veldig mange komiske og litt pinlige ting som skjer.Anbefales for alle:)

 280. Denne boken fikke jeg veldig lyst til å lese fordi det var mye humor, men det var fortsatt en handling. Noen (ikke jeg) kan til og med kjenne seg litt igjen. Jeg anbefaler denne boken til du som leser dette.

 281. Jeg synes at boken var morsom og spennende.
  Boken var skrevet på en god og detaljert måte.
  Jeg fikk lyst til å lese mer om boken for å se hva som skjer.

 282. Jeg synes boken var veldig morsom. Det skjer mye hele tiden, personlig mener jeg at boken er litt rotete og slitsom. Alt blir beskrevet. Det er mye humor, noe barn forstår, og noe barn ikke forstår.

 283. Dette er en veldig morsom bok.
  Man får lyst til å lese videre og finne ut hva som skjer videre.
  Jeg anbefaler boken.

 284. Den var litt gjentakende och litt kjedelig. Men det var litt morsomt at de spionerte på de jentene og etter på ble de oppdaget, så det var litt gøy. Hvis jeg skulle gitt 1-5 stjerner så får denne boken av meg 2,5 stjerner 🙂

 285. Bokanmeldelse til teksten Dobbeltdaten
  av Robert Næss

  Denne teksten handlet om Bendik og Tobias, som var forelsket i to jenter fra nabohuset. I teksten spionerte de på jentene med kikkert. De visste at det var galt, så de spurte Marek om hjelp. Marek sa at de måtte gå og prate med dem. Tobias mente dette var en dårlig ide. Hva skulle de gjøre da?
  Vi synes Robert Næss, skriver så vi får lyst til å lese videre. Han bruker humor, slængord og har et muntlig språk. Denne boka passer godt for 11-åringer.

 286. Den var ikkje så morosam og bra .
  Eg synest det kunne vere litt meir spenning i det.
  Det var ein forstålig tekst.
  Eg ville vite litt meir om dei jentene om kva dei heiter.
  Det er bra at di sier kem som snakker det blir enklare å forstå

 287. Eg syns boka var veldig bra.
  Eg syns boka var best på slutten og ikkje så god på starten.
  Kven er Stefan?
  Er Tobias og Bendik

 288. Eg synest boka var morosam. Fordi eg er veldig glad i humor. Eg har sett mange episoder av Alle sammen sammen og eg har aldri lest bok før så det var litt morosamt å få lese boka. Og eg har lyst til å lese resten av boka. Eg lurer på kva ordet bøsta står for?

  • Det var ein dårleg bok!
   Den var kjedeleg! Eg vil ikkje lesa denna boka fordi det ikkje intresserte meg i detheiletatt. DEt vart for klissete.!

 289. denne var kjedeleg dårli forklart og veldi kjedeleg. burde vara meir morosamt og ikkji berre kjedeleg ting.det skulle vøre mykje meir spenande tin. det stod att ei drone med kamera kosta 200 kr men det er heilt feil.ei drone med kamera kan koste alt ifrå 2000-10 000

 290. Eg syns boka var best på slutten og ikkje så god på starten.
  Eg syns boka var veldig bra.
  Kven er Stefan?
  Er Tobias og Bendik brødre
  Kva er ein pervoer?
  Kven er Lea

 291. Eg synes bokavar bra,super,morosam og kul eg fårestiller meg boka når eg les eg vil låne heile boka

 292. «Alle sammen sammen» er så kulttttt. Eg ser på det på nrk super og det er så morosamt
  eg viste ikkje at det var bok av den også. såååå kult! Det er bra det er bilete.
  DETTE VAR KJEMMPE BRA ROBERT NÆSS! (=

 293. Eg syntest ikje at boka var morosam fordi det handla om jenter og kjerlighet. Men det var veldig bra at det var med eit bilete. Det var barnseleg at gutane spionerte på jentene. Det var litt morosamt da gutane ikkje ville spionere meir, men så plutseleg sprang dei mot kikkerten for å spionere meir og så skalla dei i kvarandre. Eg likte ikkje da gutane hadde tenkt å kjøpe ei drone med kamera for å spionere på jentene.

 294. Boka var veldig morsom.
  Eg likte boka veldig godt fordi eg har sett på alle sammen sammen på tv så eg veit litt kva den handler om.
  Eg har veldig lyst til å lese resten av boka.
  Den som har skrive boka er veldig flink til å skrive bøker.
  Eg syntest boka var veldig bra.
  ???

 295. det var morosamt når Bendik og Tobias spionerte på de to jentene. Eg skulle ønske at det var litt lengere men det var fortsat morosamt . Eg håpar dei blir avslørt

 296. Boka var passe bra, den var middels morsam.?
  Eg kunne lest boka men det var ikkje saånn at EG MÅ LESE BOKA!!!
  Men eg likte godt da Lea kom bak Bedik og Tobias. #BOKAVARKLEIN?

 297. Kul bok og litt kjedeleg. Men hva skjedde når dei skalla i kvarandre? Hvorfor spionerte Tobias og Bendik på to jenter på gata? Hvorfor hadde dei ein datababy?

 298. Eg liker boka, og den er eigentleg veldig spanande!
  men kva tyder ordet «pervoer»?
  Eg håper eigenkleg at jentene finner ut at dei spionerer.!
  Og eg lurer på kva som sjer viss jentene finner det ut?
  Kva tids pungt var spioneringa på?????

 299. Kva meinte Lea då ho sa at Bendik og Tobias var to pervoer? Boka var heilt grei. Kva meinte Bendik då han sa at dei var lost

 300. Denne boka var kjempe komisk eg LO meg i hjel,den er skreve av Robert Næss og den handla om Bendik og Tobias som spionerte på noen jenter,men så vart dei fersk av Steffen så dei måtte spør om råd frå marekatt,den var veldig bra!

 301. morsom men idiotisk!!!!!!!!!!!!!
  terningkast 4
  spørsmålet er når spør de jentene ut ??????

 302. Boka er veldi morsom, fordi menneskene er veldig dumme. De er dumme, fordi de tror at lea har vært gravid?

 303. jeg syntes boken var veldig morsom.
  jeg likte godt slutten fordi de sa det var slemt og spionere på jentene men så løp de mot kikkerten og ropte fus så skalla de. jeg anbefaler og lese boken, jeg har sett serien og den var veldig bra. jeg anbefaler for 7-12 år og gir den terningkast 9,8 av 10. De var domme og det gjorde det veldig morsomt. Hilsen VILDE KK. 🙂

 304. jeg synes første kapittel var litt kjedelig. Jeg tror ikke jeg kommer til og lese boken. kanskje den er litt morsom.

 305. Boka hørtes veldig morsom ut, jeg vil gjerne lese mer av den. ????????. Terningkast 6

 306. Jeg synes boken høres morsom ut, men det er litt dårlig ordbruk i den, og så var det ganske mye forandring fra TV showet så jeg likte egentlig TV showet bedre.??

 307. Boken er morsom fordi jeg levde meg inn i boken.
  Jeg likte boken fordi jeg synnes det var veldig morsom humor.
  Jeg kunne gjerne tengt meg og lese boka.
  Boken var veldig morsom og litt rar.

 308. Jeg synes boka var ganske morsom fordi Tobias og Bendik er ganske teite og skjønner ingenting. Jeg synes også det var ganske morsomt da de trodde Lea hadde vært gravid. Jeg har veldig lyst til å lese boka.

 309. Bendik og Tobias sitter i en busk og spionerer på to jenter som nettopp har dukket opp i nabohuset. De spionerer på jentene da Stefan dukker opp og sier har busken fått bein på tide å ta fram hekkesaksa. Og så kommer Lea og sier at hun har fått en baby . De tror at hun har vært gravid og fantaserer om det. Før hun sir at det er en datababy. Så fortsetter Tobias og Bendik å se på jenten da de trekker for gardinene. De går til Marek å spør om tips til hva de skal gjøre. Han sier at de skal ringe på å spørre om de vil være med ut å leke. Men det går ikke sier Tobias. Så fortsetter de å spionere på jentene.

 310. Boken er veldig morsom. Jeg likte spesielt godt at bendik og tobias er dumme. Jeg har lyst til å lese boken fordi den er godt skrevet✌️

 311. Dette avsnittet var spennende første gang jeg leste det. Men så raknet det litt. Sette var alders den beste boken men var grei nok.

 312. Klassen hadde ulike synspunkter om utdraget. Her er ordene som kom fra klassen: morsomt, dårlig, handlingen var uklar, kul, ekkel og pinlig.

 313. Elevane synest at boka var morosam, og kjenner igjen karakterane frå serien på NRK Super.
  Spesielt morosamt at gutane trudde Lea hadde vore gravid, og såg føre seg at ho hadde fått babyen på do.
  Nokre har lyst til å lese ferdig boka, andre synest at den ikkje var så interessant at dei vil lese den.
  Vi høyrde lydsporet av dette utdraget, og nokre av elevane synest at stemma ikkje passa så veldig bra til utdraget.
  Samla karakter: Veldig bra.

 314. jeg synes den var morsom litt spendene, men jrg har lest bedere. det var litt ekkelt også at de drev og så på jenter.

 315. Boka var morsom og ekstra gøy var det med datababyen.

 316. Boka er skrevet på en morsom og humoristisk måte. Det er skrevet på en ungdommelig måte, som er morsom å lese. Det er lett å identifisere seg med måten boka er skrevet på. Utdraget holder seg til «en» ting, så det er lett å følge med.

 317. Jeg syntes boka var gøy fordi Tobias og Bendik ville ha seg kjæreste og Anna passet på en dataprogramert babydokke og Tobias og Bendik var litt dumme fordi de spionerer på nabojentene med kikkert.!!!!!!

 318. Den ikke er bra siden den handler om jenter og Bendik og Tobias var forelska i di ikke så fine jentene. Og Stefan som er sånn er ikke så smart som tror det vokser bein ut av busken. Og de er så pinglete som ikke tør å si hei.

 319. Jeg syntes boka var dårlig fordi det handlet bare om kjærlighet og lite aksjon. Jeg anbefaler ingen å lese denne. Slutten sluttet litt rart fordi det sluttet med et klask. Jeg syntes det var dårlig av dem og spionere på damer med en kikkert.

 320. Jeg anbefaler ikke denne boken.
  Jeg liker ikke at det er romantik i bøker. Jeg ble irritert over at de to guttene spionerte på de to jentene. Hvis jeg hadde vært de guttene hadde jeg hatt en bedre forklaring. Jeg liker ikke romantikk i bøker det er teit syns jeg. Jeg liker best krim og mysterier.

 321. Ikke den beste kanskje fordi det ikke er min type bok. ^.^ .
  Kjærlighet ( ÆÆÆÆSJJ ) kanskje ikke min favoritt sjanger men men, den er morsom gøy å spesiell.

  Anbefales til de som liker romantikk å humor.

 322. Jeg synes ikke denne boken var noe bra for og være ærlig. Forfattern forklarte ikke hva som var rundt og hvordan været var og sånt, bare hva de sa

 323. Boka var morsom og kul. Forfateren må ha hatt humor og ha tenkt en go stund. terningkasst 5.

 324. Den var egentilg ikke så spennende men den var morsom. Så de som liker at bøker er morsome burde lese denne boka han beskrivde personene veldig dårlig. jeg gikk i surr med personene.

 325. Denne boka var veldig kul fordi den handlet om kjærlighet. Jeg synes Tobias og Bendik er kule som spionerte jenter. J+T =bra. Marek+ ide= ikke. B+J=æs.

 326. boka var veldig morsom.
  jeg likte den passe bra, den kunne hatt flere beskrivelser.
  jeg ambefaler for barn over 8år.

 327. Det var en veldig morsom bok, jeg savnet beskrivelsene men det var bra uansett. Boken er fin får barn over 8 år. Det er en morsom bok! Så jeg vill ambefale denne boken får folk med fin humor! 🙂

 328. denne boka er veldig spennende og forteller litt om «det ekte livet». Hvis du har sett episodene av denne serien, er dette boka for deg! den er nærmere utrolig fint hvis du liker litt morsomme bøker og er mellom 7-13 år, den passer såsi for de fleste! Boka forklarer litt om hvordan det er og bo to familier under samme tak! denne boka far terningkast 4 1\2 av meg, hvis det er mulig!

 329. dette var en veldig morsom bok. jeg kunne ønske det aldri tok stopp. jeg har sett mye på alle sammen sammen og jeg liker serien og hvordan de gjør det så morsomt men samtidig vanlig, Jeg heter lea selv men er veldig ulik henne
  jeg likte denne boka fordi man lett kunne se for seg stede og handlingen.
  Jeg anbefaller denne boka for folk med humor

 330. Denne boka er veldig morsom.Jeg skal låne denne boka på biblioteket.jeg liker bøker som er lit urealistiske men spenene på samme tid.

 331. Dobbeldaten er en humoristisk bok som folk skal le med. Hovedpersoner er Tobias og Bendik. Det kom mange bypersoner. Jeg likte teksten fordi den var morsom. Kanskje det kunne vært litt mere beskrivelser.

 332. Den var bra.
  Han hadde ikke utviddet øyeblikket så mye men jeg har sett serieen og den er veldig bra.

 333. Jeg ble litt irritert over beskrivelsene. Jeg syntes at den var morsom da, dette er en passe bra bok;)

 334. Boka hvar morsom
  spendenne.
  Og jeg kunne ønske att jeg kunne lest mer av böka

 335. Jeg syntes att denne boka var gøy. Jeg likte når Lea kom og begynnte å snakke med Bendik og Tobias. Terningskast 6! Denne boken var morsom og spennende! Jeg hadde lyst til å lese mere av boka

 336. Dobbeldaten er en morsom bok.
  Jeg liker at de har laget bøker til Alle sammen sammen.
  Jeg elsket å se på den serien og jeg har lest alle Alle sammen sammen bøkene.

 337. Denne boka var kjempe, kjempe, kjempe bra
  eg anbefaler at alle leser denne boka
  terningkast: 6

 338. Boken var veldig morsom. Man fikk lyst til å lese videre for og finne ut hva som skjer.
  Det var veldig morsomt når de ble oppdaget. Det var også veldig morsomt når de fikk råd av Marek. jeg anbefaler at dere leser boken den er veldig bra.

  • Den var morsom. Det var veldig mye av det samme i boken.eks de spionerer på jentene hele tiden. Det var litt morsomt at Lea hadde en data bebi.

  • Den var morsom. Det var veldig mye av det samme i boken. eks de spionerer på jentene hele tiden. Det var litt morsomt at Lea hadde en data bebi.

 339. Det er en veldig morsom bok fordi guttene tror Lea er mamma på ekte
  Jeg anbefaler boken.

  Du bør lese den ???

 340. Jeg synes denne var morsom, men det var litt lite
  spenning og litt uvariert ordbruk.

 341. Jeg synes denne var morsom, men det var litt lite
  spenning og litt uvariert ordbruk.
  Og den var litt kjedelig.

 342. Denne boka var dårlig og kjedelig fordi at Hele boka handler om 2 gutter som var i buska og spionere på 2 jentene og det har ikke ,,Denne,, Humor som jeg liker 🙁

 343. Dobbeldaten:
  Det er to jenter som flytter inn i nabo huset til Bendik og Tobias.
  De to guttene får straks ett nytt fokus….

  Morsomt men også litt kjedelig. Kapittelet handlet mest om det samme og spenningstopper fins det ikke så mye av i denne boken.
  Men over det hele, var boken både underholdene og litt morsom.
  Er heller ikke det beste jeg har lest men den var helt grei!

 344. Boken handler om to gutter som bor i samme hus. En dag flyter det to jenter in i nabohuset. En dag begyner de å spionere på jentene. Jeg synes at boken er morsom og spenende, og jeg likte boken veldig godt.

 345. Boken er litt kjedelig. Det kunne vært litt mer handling og den var ikke så morsom som jeg hadde håpet.

 346. Jeg synes boken var passe bra fordi…
  det var morsomt skrevet men jeg synes boken var lit drøy. fr.eks: Pervo

  terningkast 3

 347. Litt klein, passer bra til elever på min alder (eller rundt den alderen). Fint utdrag , hoved- personene virket litt dumme, men ellers bra! Jeg vil lese boka.

 348. Jeg synes at det er en veldig godt skrevet og morsom bok. Den har veldig mye god humor og er utrolig underholdene. Man for liksom lyst til å lese videre og blir engasjert.

 349. Denne boka virker sånn passe bra. Jeg har lest de andre bøkene i serien og de er ganske bra. Jeg skal lese boka:-):-)
  KAAAAAJJJJEEEEZZZOOO!!!!!!!!! ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ

 350. Et ord LOL Den var kjempe morsom, tullete og rar! Lurer på hva som vil skje man vet aldri med de to! Gleder meg til å lese resten!
  #SUPER_FUNNY_:-)

 351. Boka var ikke akkurat min favoritt bok men den var sånn passe bra.

 352. Boka var bra =-) men ikke den beste boka jeg har lest!!! Men les denne boka vis du liker humor=-)

 353. Jeg syns boka var litt kjedelig, men bitte litt morsom.
  Fordi det er litt morsomt på måten forfatteren skriver på, men ellers så er den kjedelig.
  En setning som var litt morsom var da Stefan sa:Oi! Har hekken fått ben, da må jeg hente hekksaksa. men en setning som var litt rar/ekkel var da jentene begynte å kle av seg før de hadde lukket gardinene sikkelig. jeg har sett TV programmet på NRKsuper og jeg har de 3 første bøkene hjemme.

 354. Jeg synes denne boka ikke var så bra, men jeg syntes den var litt morsom.
  Jeg har ikke lest noen av de andre bøkene i serien heller….

  • Boka var litt kjedelig og litt morsom. Boka er ikke så veldig morsom fordi den har ikke den spenningen og humoren som jeg syntes er ok! Men det var en litt rar/ekkel setning som var når jentene begynte og kle av seg før de lukket gardine. Men Lea har også en robot baby det var litt rart syntes jeg.

 355. Hei, jeg synes denne boka var spennende og morsom. jeg har tidligere sett alle episodene på Nrk super. Så jeg synes det er kult det kom en bok om Alle sammen sammen serien. Jeg anbefaler denne boka videre for barn fra 9-12 år. Så jeg gir denne boka 5 i terningskast. Mvh. Adrian 6B

 356. Boka var rar og litt morsom. Jeg vurderer og kjøpe den. Den er på en tv kanal som heter NRK SUPER. Jeg har sett alle episodene. Dobbeldaten var en av de rareste. Terning kast
  6 ?

 357. den er morsom og bra men det mangler litt spenning. jeg liker bedre spennende bøker.

  KAST
  . .
  . .

 358. Jeg syntes boka var litt morsom, litt rar. Kunne vært litt bedre beskrevet, men ellers var den bra.???? Terningkast 5!

 359. jeg syntes den var dårlig fordi det de gjorde ikke ga noe mening de satt inni en busk og spionerte på jenter

 360. Veldig bra den har mye humor og sånt anbefales virklig til den som liker humor

 361. Denne boken syns jeg var dårlig fordi det er litt rart og spionere på jenter når man er så liten.

 362. Denne boken virket litt morsom. Men æsj så ekle de guttene var! Jeg satt den bare på passe bra. Men jeg har så lyst til og låne den på bibloteket. Men jeg kjønte ikke om alle tre var søsken eller bare venner.

 363. Jeg likte boken litt, men den var litt rar på en måte. Fordi den handlet om et litt rart tema. Men den var ganske morsom! Det innrømmer jeg. så jeg satte den på «veldig bra» fordi den var ganske morsom, og ganske bra.

 364. Dobbeltaten er litt morsom men også litt rar fordi de tror at Lea har vært gravid. Og når de fortalte om da som fødet på do. ÆSJ

 365. den var bra fordi det var morsomt det jeg ikke likte var at det skjedde ikke så mye.

 366. jeg syntes boken var morsom fordi det var humor i den jeg vile gitt denne boken terningkast: 5

 367. den var ikke så bra jeg likte den ikke den var dårlig fordi den var ekkel og Mats ikke liker ekle bøker

 368. Denne boken var morsom jeg kunne ønske jeg fikk høre hele
  Men HERREGID!

 369. Jeg synnes den var litt klein og ja…
  Jeg ville ha gitt den terninkast 2 fordi den var klein og ja….
  Herregid…………

 370. dobbelt daten av Robert Næss.
  Han har skrevet historiene av alle sammen sammen episodene.

  Det er kommet to nye jenter til nabohuset. Tobias og Bendik spionerer på dem med kikkert. de syntes det er flaut og de prøver å skjule det. Samtidig som dette har Lea som er storesøsteren til Bendik fått en oppgave på skolen om å passe på en elektronisk dokke som om det var en baby.
  Forfatteren er ikke så god til å beskrive personene i boken. Man klarer ikke å se for seg hvordan ting skjer.
  Jeg likte veldig godt da Tobias og Bendik trodde at Lea var gravid. Det var en veldig morsom og «typisk» sene.
  Jeg likte ikke så godt når man ikke fikk vite hva Stefan drev med. Fordi det hadde vært litt gøy å få vite noe om noen andre enn bare Tobias og Bendik.

  Jeg anbefaler denne boka for de som går i 1-6 trinn.

  Det var masse humor i denne teksten, men den var litt klein. jeg gir den terning kast 4.

 371. Gøy, kjedeleg, artig, humor, litt kjedeleg litt gøy spennande

 372. Mange syntes den var morosam. Eit par av elevane vil lese heile boka.
  Det var stor forskjell når vi stemte. Alt blei stemt på, men til slutt fekk Dårleg flest stemmer fra oss. Guttene trudde boka passa best for jenter (men jentene våre seier dei likar krim og spenning best).

 373. Boka var helt grei, litt kjedelig. Men kanskje lettere å forstå hvis man har sett serien «alle sammen sammen» terningskast: 4?

 374. Det handler om Tobias og Bendik som ligger i en busk og spionerer på de nye nabojentene og blir ferska av Lea som har fått en datababy på skolen, men de fortsetter og spionere på jentene.

  Det er en rar type humor som gjør det artig terningkast 3mill!!/3

 375. Jeg synes denne boken bør være mer passende. Jeg liker ikke disse bøkerne , jeg skal ikke lese mer av denne boken! Jeg liker ikke at tobiias sier sånne stygge ting!

 376. jeg synes at den lille teksten om den boken var egentlig veldig spennende og at jeg har ambefalt boken alle i klassen om og lese hele boken?

 377. Litt rar men morsom. Kult å vite om datababyer. Er dette en sann historie?
  Klein historie. Men livet er sånn av og til.

 378. Jeg syns den var bra og lit morsom. Fordi at Tobias og Bendik så i nabo huset. De hade kommet nye jenter. Di så med kikkert in i huset. To jenter skiftet kjole. Så trakk de for gardinene.

 379. Det var ikke det beste jeg har lest.
  Litt rart språkbruk iblandt :I
  Det blir nok ikke min favoritt.
  Men jeg sier ikke at den er helt forferdelig:)
  Jeg tror ikke jeg kommer til å lete etter denne boken så mye:)

 380. Vi synes boken var helt ok, men den kunne vært bedre vis det ikke hadde vært så mye prating. Vi synes det er bedre å se serien på TV. Så vi kommer ikke til å lese mer av disse bøkene ?

 381. Klassen ble enige om at dette utdraget var dårlig. Da vi stemte som klasse var det 9 stykker som stemte for dårlig, og 7 stykker som stemte for passe bra.

 382. Boka var ganske bra, men det skjedde ingenting overraskende. For lite spenning? Terningkast 2

 383. boka va veldig bra og morsom. de beste var når Stefan kom. jeg vil låne boka med en gang4

 384. boka var lett og lese. Eg synest boka var som passe. Eg synest boka var kjedeleg. Eg synest det var dårleg humor. Det bled litt drøyt. Eg likte ikkje boka. 3/10

 385. Vi syntes boka var MORSOM ! Fordi Tobias og Bendik ikke har peiling på jenter, og fordi Tobias trodde at Lea hadde fått en baby på do. Og vi lurer på hvordan Lea skal klare å passe på en datababy. Vi fikk lyst til å lese mer fordi utdraget hadde en åpen slutt.

  Hilsen Mari og Martine! 🙂

 386. Vi syns denne var kjempe morsom fordi Tobias og Bendik ble avslørt av jentene men viste det ikke. Og Bendik lurte på om Lea hadde fått baby,

  Terningkast: 6

 387. jeg synes den var kul, morsom og spennende håper jeg får lest hele boka. Terningkast
  6\5

 388. Vi syntes at boken var kjempe morsom, fordi Tobias og Bendik, lå og spionerte på jentene i busken. Vi liker sånn humor derfor, gir vi terningkast—————–#5??????????????

 389. jeg likte lit denne boken men det er ikke den beste boken jeg har lest?
  ternings kast 2/6

 390. jeg synes boka var kjedelig. men jeg liker ikke sånne bøker. jeg liker krim og spenning.

 391. Jeg synes at boka var litt rar fordi Bendik og Tobias spionerte på jenter, men det var morsomt når de ble ferska.

 392. jeg syntes boka hadde en kjedelig utdrag var ikke helt min bok ellers var den bra men jeg liker veldig godt serien men må komme ut nye videoer igjen

 393. jeg synes denne boka var litt kjedelig men litt morsom og fordi jeg liker bedre krim og utdraget handlet bare om Tobias og Bendik som spionerte og det var kjedelig

 394. jeg synes at boka er for litt eldre fordi den handler om kjærlighet.
  men den var litt morsom

 395. Jeg syntes denne boken var kjempemorsom og gøy. Jeg likte at denne boken begynte rett på rett på handlingen.

 396. Jeg synes utdraget var litt rart fordi de spionerte på jentene som hadde flyttet inn i nabohuset men veldig kul,fikk lyst til å lese hele boken.

 397. jeg syntes at denne boken var kjempemorsom og gøy fordi den startet rett på en morsom og gøy handling

 398. Jeg likte utdraget veldig godt og ville gjerne lest hele boken fordi den så veldig morsom ut:) Jeg likte at de lagte en bok fra TV serien Alle sammen sammen fordi jeg liker veldig godt den serien og da liker jeg sikkert boken også.

 399. Når to jenter i nabohuset flytter inn blir Tobias og Bendik helt forelsket. de lager en risikabel plan som inneholder en resturante, høye hæler og en god del sminke. som normalt er det helt kaos i huset. Lea har fått en datababy fra skolen for og se om hun klarer ansvaret med en ekte baby.

 400. Jeg synes den var veldig bra, spesielt når de trodde Lea var gravid!! :))

 401. Det var en bra og morsom bok men selv om det så må den bli bedre i hvordan dem kom ut av huset og hvem som var hjemme o.s.v??☺️☺️

 402. Den var litt rar, men morsom også.
  Det var litt dum slutt.
  Jeg syntes den var sån passe bra.

 403. Boken var morsom og litt rar fordi at Tobias og Bendik spionerer på jenter.( ͡o ͜ʖ ͡o)

 404. Dette var ikke den beste boka akkurat, og jeg synes Bendik og Tobias var litt rare som gjemte seg i hekken

 405. Dobbeltdaten av Robert Næss.
  Jeg levde meg godt inn teksten og fårestillte meg mye av utdraget fra den fine boken. Jeg synes boka høres morsom og humoristisk ut, jeg får veldig lyst til å lese boka. Nå er jeg veldig spent på hvordan dette ender!!!!! TERNINGKAST: 4☺

 406. boka var bra, jeg leste fort gjennom, det var ikke noe som var dårlig med den

 407. Jeg synes boka var passe bra fordi det ikke var noe særlig god humor, men starten var inntresant.

 408. (Super)Boka var morsom å ganske intresant. Jeg fikk lyst til å lese den igjen??

 409. Passe bra. Det var spenende i starten fordi jeg lurte på hva de så på, men på slutten tapte det seg litt.

 410. Passe bra?

  Boka er passe bra for at det er veldig lett og forstå???
  Det er veldig artig humor??

 411. jeg synes det ikke den artikste boka jeg har lest.
  ikke sælig bra ☹️

 412. Bra bok eg Kjønte ikkje heilt som kjede men eg synest det var ei bra bok terningkast 4

 413. Denna boka høyres moro ut, eg vil uten tvil låna eller kjøpa den.
  Den virkar og på ein måte litt kjeisam ut men framleis morosam.
  Terningkast 4

 414. Dete var ein litt kjedelig bok fordi det kjede ikkje så mye.
  Det er ikkje heilt min stil.
  Den boka var veldig skjedeleg
  Terning kast 2

 415. latterlig komisk umulig å forutse kva som skal skje rundt neste hjørne
  bra skrevet men ternnigkast 4.

 416. Veldig morsom og eg vil gjerna lesa heile ein gong eg får sjansen til det. Eg likar den fordi eg likar serien alle sammen sammen. terningkast 5

 417. Denne boka er skrevet av Rober Næss.Den handler om to gutta Tobias og. Bendik som spionerer på to jenter som plutselig kom i nabohuset,dei veit ikke om dei bur der eller er på ferie eller på hetta eller besøk.Dei sitter i buskene og spionerer med kikkert dårlig Stefan kommer dei blir ikke ferskaMen så avslører lea dei det var ei veldig moro bok!Og den var veldig humoristisk og eg ville anbefalt den.

 418. Denne boka var morsom. Men jeg likte den ikkje så mye fordi den var ikkje så spennande.
  4/6

 419. Jeg synes boka var kjekk fordi bendik trodde at lea va gravid hahahahaha
  Jeg anbefale om å lese den

 420. jeg syntes boka var kjempe morsom.
  jeg har lest de andre bøkene i serien de var veldig bra det syntes jeg denne var også.

 421. den bok var søppel fordi jeg ikke liker tings som er i boka

 422. Jeg synes denne boka var super. Fordi Bendik og Tobias spionerer på to jenter og så kommer Lea og Bendik tror at Lea har vært gravid.

 423. jeg synes at boka var super. den var super fordi den er morsom og har humør i seg!! ler meg i hjel av at Bendik trodde at Lea hadde vært gravid

 424. Jeg synes boka er super siden Bendik og Tobias spionerte på to jenter.så kom Lea og Bendik Trodde hun var gravid.

 425. eg synest boka var kjempe morsom og spennande. eg har ikke lest boka men eg har sett serien og det var gøy.det som var gøy med boka var at det hørest ut som dei er betatte av dei jentene og det er litt morsomt.serien var litt anarledis men boka og var gøy. eg har lyst og lese dei andre bøkene vist det finst og vist det ikke finst har eg lyst at det skal komme fleire av den serien.korleis kan folk lage så bra bøker. eg har lyst og bli oppfinner fordi eg liker og lese bøker og denne boka var veldig spennande

 426. Boken var litt rar, de stirret på nye jenter AKA naboer
  den var veldig morsom og veldig rar de er ganske pervert og ser på at de kler av seg! WTF? HVA ER NRK SUPER LENGER?!
  Men det var litt morsomt at de ble busta muliple ganger

 427. Jeg synes boka var veldig bra, og spennende. Jeg har sett TV-serien, og vil gjerne lese bøkene også. Det var veldig morsomt at de brukte ord som: KLACKH, Bøsta og lost. Det gjorde på en måte boken mye morsommere for barn å lese.

 428. Jeg likte utdraget litt. Fordi det var litt anerledes enn serien på tv. Så det blir terning kast 3

 429. Vi synes boka var dårlig, fordi det skjedde ikke så mye spennende. Mange synes tv-serien er artigere og bedre enn boka, for da er det enklere å leve seg inn i historien. Vi mener også at man ikke skal se på folk med kikkert.

 430. Jeg personlig syntes at boken ikke var så morsom og ganske kjedelig. Og jeg liker ikke serien heller, det er sikkert mange andre som liker den. jeg liker ikke så mye humor i bøkene jeg leser, men ellers er boken veldig moderne…

 431. Det var veldig morsomt, det var mye å le av. Jeg levde meg langt inn i boka, jeg så masse bilder i hodet mitt. Å det betyr at det er en god bok. jeg liker denne boka veldig mye 🙂

 432. Dobbeldaten er en humor fortelling som er tatt ut av en norsk serie som heter Alle sammen sammen. Denne biten av fortellingen som vi har fått lest er veldig morsomt og jeg tror den passer for alle som vil lese boka. Jeg gleder meg til å lese mer, og kanskje lese hele. Tobias og Bendik er hoved personene i boka, og de er de morsomste i familien.
  Terningkast: 6.

 433. Bra bok
  Jeg synes at det var mye humor og vitser.
  OG DET ER BOK MAN KAN LE HØY.

  HAHAHAAHAHAHHAAHHAA

 434. Denne boka var bra
  Jeg syns at boka var morsom

  terning kast 4

 435. Jeg synes Alle sammen sammen var veldig morsom.
  Det var veldig morsomt at Tobias og Bendik trodde at Lea var gravid.
  terningkast: 6

 436. dett er en gøy bok og jeg syns det er morsomt nor de lyger for og ikke få trøbbel.
  terningkast: 5

 437. Jeg synes boken var veldig morsom fordi to tenåringsgutter spionerer på to jenter som de synes er «søte». De gjemmer seg i en busk, så kommer lea forbi og sier hun har fått en baby. Tobias og Bendik trodde lea var gravid. denne boken passer for 10-13 år.
  Denne boken får terningkast 6

 438. Da Tobias og Bendik gjemte seg i buskene og spionerte på de 2 jentene, syntes jeg at det var litt spennende.personene var litt rare men det var det som gjorde de morsomt.men jeg synes at den som laget boken kunne ha litt mer om va foreldrene het å lit mer detaljer i.det som var veldig morsom var at leah hadde en baby. jeg ambifaler denne boken fra 9-12. ha ha ha ha den var morsom. terning kast 4

 439. sier:

  jeg syntes boka var kjempe morsom.
  jeg har lest de andre bøkene i serien de var veldig bra det syntes jeg denne var også.
  den hadde bra humor spenning og lit fantasifull. 🙂

 440. Boka var passe god og litt morsom.
  Jeg synes temaet er litt kjedelig. Det er andre bøker som er mer spennende. Jeg liker bøker som er skumle og spennende.
  Terningkast: 3

 441. Gleder meg til å lese mer om boka. Lurer på hva som ser med Tobias og Bendik.
  Jeg syndes boka passer til alle. Jeg gjr terning kast fire.

 442. Den var veldig morsom fordi:
  Da Lea så Tobias og Bendik sa hun noe morsomt???

 443. Jeg synes boka var morsom og utfyllende. Forfatteren har skrevet bra og dette var rett og slett perfekt for min stil!

  Terningkast : 6

 444. Jeg syns det var så så så morsomt særlig når Lea kom med datababy??????

 445. jeg syntes boken var litt dårlig for på starten hadde jeg gode forventninger me det skjedde ikke så mye

 446. Jeg liker ikke denne boka så godt fordi det er nesten ingen beskrivelser Terningkast 3

 447. jeg synes boken er veldig dårlig fordi forfatteren ikke har brukt adjektiv og jeg liker heller ikke noe godt humor bøker.

 448. Boka var kul?. Lagde meg bilder i hode noe jeg ikke greide på alle bøkene. Den føltes ekte. Terningkast 5?.

 449. mariell:
  Jeg likte denne boka fordi at den var litt rar og artig.
  jeg synes denne boka var spennende fordi at de ble oppdaget.
  Dette synes jeg var en bra bok.

 450. Elise L.M.P:
  Jeg synes denne boken var en veldig artig og gøial bok ,jeg har veldig lyst til å lese mer.

 451. Dobbeldaten-alle sammen sammen.
  Den handler om to gutter som spionerer på to søte nabojenter. De spionerer på dem fordi de ikke tør å snakke med dem.

  Da de spionerer på dem kommer Stefan og lurer på hvorfor de ligger i busken med kikert. Etterpå kommer Lea som de tror er gravid! Tobias skyper med Marek og spør om råd.

  De er i en busk. Det er der de spionerer fra.

  Boka er: humor og drama.

  Jeg syns boka er bra fordi den var humoristisk. Og de havner alltid opp i trøbel. Og måten de ordner opp på er morsom.

  Personene er litt dumme. Og litt morsome.

  Jeg fikk lyst til å lese mer for å vite hvordan det går og slutter.

  Det beste med boka er at den er så morsom.

  Andre bør lese den fordi de kommer til å le nåe de leser den.

 452. Boka er super og morsom og har masse beskrivelse.Eg likte denne setningen godt:Han så for seg Lea som sjanglet sjokkert ut fra jentedoen med en nyfødt baby i armene.
  Eg fekk lyst til å lese denne boka.
  Terningkast 6

 453. Jeg syntes denne boka var morsom og gøy. Jeg likte spesielt den delen med robotbabyen. Derfor gir jeg terningkast 4.

 454. jeg syntes boka var veldig bra fordi jeg liker humor og boka var jo nesten stappfull med humor. 🙂

 455. jeg synes at utdraget fra alle sammen sammen er bra , jeg likte ikke så godt at guttene
  hadde en kikkert, og glodde på jentene når de skulle skifte. Men jeg ble veldig overrasket
  at guttene er så nyskjerrig.

 456. Eg likte veldig godt denne boka! Den var løyen og kjekk. Eg likte best denne setningen: » Er du helt idiot?! Det er ikke en ekte baby, skjønner du vel, det er en datababy.»
  Eg gir denne boka SUPERT!

 457. Bra .
  Bra beskrivelse
  Morosam
  Likte setningen : » jøss , vokser det bein ut av busken? Sa han. På tide å ta frem hekketrimmeren»
  Fordi den var litt morosam.
  Så eg ga han Super

 458. Boka var skam bra.
  Elska den.
  Denne setningen likte eg godt: Han hadde sett på TV ei jente som ikkje visste at ho var gravid før ho føda på do!!!
  Ska lesa denne boka.?????????????????????????????

 459. Bokanmeldelse alle sammen sammen dobbeldaten

  Teksten handler om at Tobias og Bendik spionerer med kikkert fra en busk ute i hagen inn i huset til naboen for å se på noen jenter.

  Jeg syntes at den var morsom. Det er en humor bok. Den er akkurat som programmet som går på nrk super. Boka var bra men den var også litt rar. Det var som om jeg så ansikts utrykkene deres. Personene var veldig morsomme. Jeg fikk lyst til og lese mer. Det Som var morsomst var når Lea kom med den dukken. Jeg syntes helt klart at andre burde lese boken fordi den var veldig!!!!!! Morsom.

 460. Meningene om boken var litt delte i klassen, men de fleste mente at boken var bra!

 461. den var passe bra syntes jeg jeg liker ikke så gått så jeg ambefaler ikke disse bøkene så gått

 462. Boka var ikke så bra, fordi den ikke var så spennende og det var ikke nok humor. Den var litt artig innimellom. Her i Hommelvika bruker guttene teleskop og snap chat, ikke kikkert. 😉

 463. Humor er noe vi liker i 6. klasse. Dette utdraget var veldig morsomt. Vi så for oss Bendik og Tobias som to litt usikre gutter som ofte snakker før de tenker og derfor ikke de beste til å prate med jenter. Kommer nok derfor ofte opp i pinlige situasjoner. Denne boka har vi veldig lyst til å lese og står på venteliste på biblioteket for å ha den som høytlesningsbok i klassen. Hilsen 6 klasse på Tysværvåg barne og ungdomsskule.

 464. Kjempegøy!!!!!
  Bra illustrert, god humor. Blei lett dratt inn i handlinga. Likar veldig god å sjå serien på TV…. 🙂

 465. Jeg syntes at denne boken var veldig morsom.
  Det var veldig morsomt når de trodde at Lea hadde fått seg baby.

 466. Vi i klassen hadde delte meninger om boka. Noen synes den var dårlig, fordi det var litt lite humor. De andre synes boka var ganske bra, men ikke superbra. De synes at det var bra humor.

 467. Oline Rødsjø Grannes

  Jeg synes boka var morsom og bra.
  Jeg likte boka fordi den handlet om kjærlighet. 🙂

 468. Hannah Fossheim

  Jeg synes dette var en veldig bra bok.
  Den var bra fordi det er humor i den.

 469. Margrethe Heglum Homstad

  Jeg syntes at denne boken var veldig bra.
  Denne boken var veldig bra fordi den hadde mye humor.<3

 470. jeg syntes den var litt kjedelig, for alt skjedde i en klump. ikke det beste utraget jeg har lest.

 471. Vi syns den var bra og morsom, men at den var litt pervers.
  Artig at de ble fersket, og sa at de så på fugler.

 472. Situasjonen der hvor det viste seg at babyen var en robot var morsom.
  Det var rart når Tobias og Bendik spionerte på jentene, dette likte vi ikke.
  Det var litt for mange navn/personer med i fortellingen.

 473. den var morsom, kul,artig,gøy. og det var gøy når de skulle se i vinduet når hun tok av seg kjolen, men de håpet at de ikke skulle trekke for, men de trekket for de trudde egentlig at de så dem bak buskene. 🙂

 474. Eg synes at den var veldig kjekt, fordi det handla litt om forelskelse og at guttane spionerer på jentene. Så det syns eg var veldig kjekt å lese. Også ser eg veldig mye på: Alle sammen sammen på Nrk super. Terningkast: 5,95

 475. Jeg er veldig glad i den serien ,så jeg syntes det var veldig morsomt . Noe av det jeg syns var mest morsomt var nor Bendik sa til Lea Er du gravid .

 476. Jeg synes boka var litt barnslig, men samtidig var den også morsom.

 477. Jeg syntes denne boken var morsom fordi at Tobias og Bendik spionerte på nabo jentene. Så kom Stefan å sa at det var på tide å ta fram hekketrimmeren. Det artigste var da Lea kom å guttene så babybagen atme henne.

 478. Jeg syntes boken var lit rar.
  det var rart att de bare spionerte i stort sett hele kapittelet.

 479. Den var ikke morsom. Du skjønte liksom nesten ingenting. Det begynte liksom rett på. terningkast 1. Det eneste som var morsomt var robotbabyen og når Tobias trodde Lea hadde vært gravid.

 480. utdraget var litt gøy men jeg lo ikke så mye at det er den morsomste boken jeg har lest

  jeg gir boken en 4

 481. Jeg gir denne en 7/10. Jeg liker den fordi de er mennesker ?????????????????????????

 482. Jeg syntes at denme boken var morsom og spennende. Jeg syntes denne boka var kjekk fordi jeg har lyst og lese mer av denne boken her. Ikke glem gøy denne boka var skikkelig skikkelig gøy syntes vartsefall jeg då.

 483. jeg synes denne boka var super fordi den er morsom. Jeg liker morsome bøker og jeg vil lese den videre. Jeg gir den terninkast 6️⃣.?

 484. Jeg synes boken var passe bra for det skjedde nesten altid det samme å de bare satt der å spionerte. Det skjedde aldri noe spesielt. Terningkast 4.

 485. Je gsyntes denne boka var morsom og sepennende. Jeg syntes denne boka var kjekk fordi jeg har lyst til og lese mer av denne boka. Jeg syntes også at denne boka var veldi veldi veldi gøy.

 486. Jeg synes denne boken var morsom og spennende. Den var kjekk og gøyal. Jeg har lyst til å lese mer av denne boka fordi den var veldig veldig veldig morsom og gøy.

 487. Jeg syntes dobbeldaten var en komisk og humoristisk aritig og rar bok.
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  terningkast:5

 488. Denne boka var ekkel og litt artig men dårlig (Mooning) (:

 489. Jeg likte dobbeldaten var artig ikke så bra den var lit ekkel

 490. dette var en veldig bra bok,jeg elsket den,gleder meg til neste bok kommer ut.

 491. Jeg likte dobbeldaten var artig ikke så bra den var lit ekkel Den var ikke bra terningkast:3

 492. Dobbeldaten var gøy og jeg syntes den var rar også.
  når de løy om å se på fuglene var de heldig
  så jeg likte boken

 493. Jeg likte Dobbeldaten fordig d var morsomt da Tobias ropte til lea «Er du gravid» det var morsomt da de sa at det hva dumt det de hadde gjort helt til begge ropte fus! og skallet hodene i hverandre. 🙂 😉 😉

 494. dobbeldaten var litt bra men den var også litt kjedelig, det var ingen spenning, men den var fortsatt litt morsom, det kunne vært mer klining.

  terningkast : 4

  🙂

 495. Jeg likte Dobbeldaten fordi jeg synes den var morsom, men den var også litt kjedelig det var ganske morsomt da Bendik og Tobias trodde at Lea var gravid:) 😉 😉

 496. Jeg likte denne boka fordi den var veldig morsom og spennende da Stefan kom og så føttene i buskene og sa «på tide og ta fram hekketrimmeren»
  Terning kast : 6 🙂 🙂 😉

 497. Denne boka var SKIKKELIG artig og spennende!!!!!Jeg likte den veldig godt!
  Begynelsen var LITT kjedelig…Men etterpå ble den mer spennende
  Jeg har lest den 4 ganger på rad for den er så morsom

 498. 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 .

 499. denne boken har jeg veldig lyst til å lese resten fordi den var morsom rar å spenende.

 500. Vi synes boka var morsom og litt rar. Den var morsom fordi det var så mye følelser og tull. Den var rar fordi det var litt rare temaer – på en god måte.

 501. Jeg syns denne boka var passe bra fordi jeg har dusja og fordi det er bare rart å sepå jenter.

 502. Den var morsom fordi de sa at de så på fugler, men de så på jentene med kikkert.

  Det var morsomt og spennende fordi gutta ble bøsta.

  Det var litt kjedelig, for det skjedde ingenting.

 503. morsomt ha ha ha. de kaller seg selv lost så morsomt. Bra bok til den sjangeren og være.

 504. Tobias og Bendik ligg i hekken og spionerer på to jenter. Det er ei humorbok for både jenter og gutar.

  Eg likte teksten fordi at det var litt humor. Humoren i boka var ikkje for overdriven, men litt på grensa til urealistisk. Eg likte spesielt godt at gutane trudde at Lea hadde vore gravid, eller når Tobias fortalde om at ei jente hadde vore så stor at ho ikkje visste at ho var gravid, og fødde i do. Det er mykje som skjer heile tida. Eg anbefaler boka for gutar og jenter i alle aldrar. Det er ei humorbok som er lett å forstå. Det er vanskeleg å leggja frå seg boka.

  Eg synst at boka er spennande, men ikkje så spennande at ho burde komma til superfinalen, så god er ho ikkje.

 505. Det har nettopp flytta inn nokre søte jenter i nabohuset, som Bendik og Tobias likar veldig godt. Dei ligg i hekken med kikkerten og spionerer på jentene.

  Bendik og Tobias ligg i hekken og spionerer på to søte jenter som har flytta inn i nabohuset. Plutseleg dukkar Stefan opp og lurer på kva dei driv på med. Tobias fortalde at dei såg på fuglar.
  «Gjøk og sissik» sa Tobias. «Trost og stær «heldt Bendik fram. Dette ordspelet likte eg godt. Gutane måtte jo svara eit eller anna.
  Eg syntes boka var morsom og kan tenkja meg å få vita kva som skjer vidare. Eg lurer på om jentene oppdagar dei. Bendik og Tobias må vera kjempeforelska sidan dei er så uthaldande og håpar å få sjå jentene utan kle.
  Eg vil lesa heile denne boka.

  Bendik og Tobias likte kanskje jentene for mye, fordi det begynte og bli for rart når dei ville se at ein av jentene kledde av seg. Eg vil anbefale boka for dei som liker humor.

 506. Den var kjempegøy og bra og jeg håper og lese resten av boka.et av den beste boka jeg har lest. beste boka på boksluker prisen.dere burde lese den fordi den var spennende og gøy. terningkast 6

 507. Vi likte boken veldig godt den var inspirerende;-)
  vi tror boken inspirerer Unger til og lese mere bøker;-)
  Det er mange adjektiv som gjør boka bra og spenende;-)
  fordi den er velllllllldig bra;-);-)

 508. For første gang har jeg fått latter krampe av en bok liksom terning kast 6

 509. Ei morosam bok som var spennande på mange forskjellige måtar. Den var spesiell. Den var tullete . Eg har sett tv serien. Eg skulle ønske det var ein episode til denne boka. Eg synest den var super for en elve åring . Dei skreiv mange innholds rike setningar. Andre burde lese denne fantastiske boka fordi du kankje kjenner deg igen……..

 510. De fleste likte utdraget. De syntes den var morsom. De likte også at det var mye drama og kjærlighet.
  Noen syntes det ble vel mye kjærlighet og at boka ikke var like bra som serien på tv.
  Mange ønsker å lese boka.

 511. jeg likte boken men jeg skjønner ikke hvorfor dem ikke sa hei og at det bare handla om at dem gjemte seg i buskene.jeg synes også det hva litt rart at boken het dobbeldaten for ingen av dem var på date.

 512. jeg likte boken men jeg skjønner ikke hvorfor dem ikke sa hei og at det bare handla om at dem gjemte seg i buskene.jeg synes også det hva litt rart at boken het dobbeldaten for ingen av dem var på date.men selve boken var bra

 513. Jeg likte ikke Dobbeldaten fordi den var kjedelig.Jeg syns det var ekkelt når Tobias og Bendik spionerte på de nabo jentene.Men jeg ble litt overrasket når Lea hadde med seg en data baby.

 514. Den boka var rar og morsom. De guttene var rare og den rare jenta kom å babla. Andre burde lese boken

 515. jeg syntes at boken var litt kjedelig for at alt de gjorde var å spionere.
  TERNINGKAST 3

 516. Jeg likte Dobbeldaten fordi den var morsom og, kul de krangler om hvem av jentene som er penest de er jo like pene jeg likte når de krangla ,jeg vil låne den boka.

 517. Dobbeldaten.
  jeg synes det var morsomt og jeg liker humor. Jeg anbefaler den til andre.

 518. Jeg likte denne boken godt fordi den var morsom. Men det var litt kjedelig at de nesten bare spionerte.
  Terningkast 4

 519. Det var litt forvirrende for jeg aner ikke hva pervoer er. Men historien var ganske morsom.

 520. Det er mykje humor i det vi fekk høyre. Det at to gutar spionerar på jenter og korleis desse to gutane snakkar saman. Det vi fekk opplest var kjekt å høyre på. Det var litt spennande. Det var litt kult når dei sat å kikka på jentene og når dei som gjekk forbi kommenterte det.
  Fleirtalet av klassen vil gje terningkast fem med seks som best.
  Fleirtalet har lyst å lese boka.

 521. Denne boka var grei. Fleirtalet av elevane syns den var litt morsom. Dei av elevane som har sett serien på TV syns boka var bra, og likte at det var lett å sjå føre seg det som skjedde og personane i boka.

  Helsing 6.klasse på Valsvik skule

 522. Jeg syns denne boken var passe bra for den var ikke så gøy for det skjeedde ikke så mye.

 523. Denne boka synes jeg var bra fordi det er humor og du kan se for deg bilder til teksten.

 524. Jeg synes denne var veldig bra fordi den var morsom. Jeg synes denne var den beste av alle bøkene.

 525. Denne boka var veldig dårlig for denne boka var ikke spennende, humor, morsom og drama

 526. Jeg synes denne boken er bra, fordi den er veldig morsom. Jeg fikk lyst til å lese den videre. Denne boken anbefales.

 527. Veldig bra bok og vil gjerne lese heile. Eg synes den var bra fordi eg likar serien alle sammen sammen.

 528. Jeg likte ikke utdraget så godt fordi, den ikke fanget ikke opp oppmersomheten min og at den var ikke så morsomm som jeg trodde. Jeg ble irritert over at det var for mange manuseri dette utdrage. Jeg liker heller sci- fi, fantasy, fakta og spenning.

 529. Jeg synes at boka var dårlig, fordi den hadde så lite action og jeg savne liksom »Daten» i det hele.
  Terningkast:1 av 6

 530. Denne boka var lit rar, men begge familiene er jo rare. Boka var ca like god som å se den på TV. Forfatteren er veldig god med humor. God bok!!

 531. den var ganske mosom og jeg likte at de liksom blandet norsk og engelsk.
  Det var også mosomt at Marek liksom var 😀

 532. Jeg synes denne boka var veldig morsom.
  Og det var noen ord på engelsk og det var kult.
  Jeg vil gi ternekast 6.

 533. jeg synes at denne boka var rar. Ikke akkurat en bok jeg ville ha lest.

 534. Jeg synes den ikke var så bra=( Det var litt morsomt da Lea så dem i buskene og da Tobias skypa med Marek. Jeg gir den terningkast 3!

 535. Jeg synes at utdraget var dårlig i forhold til serien. Jeg synes at det var dårlig fordi det er ikke så gøy å lese om noen som ligger i noen busker. Jeg har ikke så lyst til å lese hele boka. Terningkast 3

 536. jeg likte ikke boka så veldig bra. jeg likte ikke den delen Lea kom inn i boka og da Lea så pervo. jeg ble overasket da jenta kledde av seg. det var dårlig innhold i boka, jeg ville ikke ha lest den mer. slutten var rar. boka får en 2 er

 537. Jeg synes boken var morsom og noen kunne kansje ha sett seg igen. Den manglet noen beskrivelser av jentene ,men det får man sikkert se et annent sted i boken

 538. Jeg synes boken var morsom og noen kunne kansje ha sett seg igen. Den manglet noen beskrivelser av jentene ,men det får man sikkert se et annent sted i boken. terningkast 4

 539. Jeg synes utdraget var litt morsomt. Det var morsomst der hvor de trodde at Lea var gravid, men ellers var utdraget litt kjedelig.
  (Passe bra)

 540. Jeg synes den ikke var så bra fordi den ikke var morsom eller så veldig spennende.