Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Dobbeldaten

Robert Næss Juritzen jr 2015

 

Familiene til Tobias og Bendik bor under samme tak, og det er ikke alltid så lett. Da to søte jenter flytter inn i nabohuset, får de to guttene imidlertid et annet fokus. 

 

1
To beibs og en baby

«Ser du noe?» sa Tobias.

Bendik dreide fokushjulet på kikkerten. «Hvorfor kan de ikke åpne gardinene helt?» sa han, irritert.

De lå under en busk i hagen og spionerte på to jenter som helt plutselig hadde dukket opp i nabohuset. Jentene vimset omkring i andre etasje, og Bendik og Tobias fikk av og til korte glimt av dem gjennom vinduet.

«Min tur!» sa Tobias og dultet Bendik med albuen.

«Favoritten din har på seg den blå kjolen,» sa Bendik.

«Den samme som i går? Få den, da!» stønnet Tobias og rev kikkerten ut av hendene til Bendik.

«Men hvor er hun, da? Jeg ser bare hun du liker, ikke hun som jeg liker,» klaget Tobias.

Dobbeldaten-6

De var så opptatt av å spionere på jentene at ingen av dem merket Stefan som kom gående mot huset. Ikke før han stoppet opp rett bak og satte fra seg handleposene. Han kikket ned på de fire beina som stakk ut fra busken, og kremtet.

«Jøss, vokser det bein ut av busken?» sa han. «På tide å ta frem hekketrimmeren.»

Bendik og Tobias så forskrekket på hverandre. Begge ville at den andre skulle si noe, for ingen av dem kom på noe smart.

«Vi … bare … ser på … fugler,» sa Tobias til slutt og syntes det var et godt svar. Det ville i alle fall forklare kikkerten.

«Fugler? Hva slags fugler da?» sa Stefan og måtte virkelig konsentrere seg for ikke å le.

«Gjøk og sisik?» sa Bendik. «Trost og stær,» sa Tobias. «Og en og annen myrsnipe.»

«Hm, visste ikke at det var et så rikt dyreliv borte hos naboen,» sa Stefan og myste bort mot nabohuset. «Jeg ser ikke en eneste spurv engang.»

«Ehm, de har fløyet bort nå,» sa Bendik. «Jeg tror du skremte dem.»

«Ja, det er vel best jeg ikke forstyrrer dere,» sa Stefan. Han tok handleposene og gikk mot huset mens han smilte for seg selv.

«Tror du han skjønte noe?» sa Bendik.

«Nei,» sa Tobias, overbevist. Han løftet kikkerten til øynene igjen.

Rettighetene for utdraget gjelder for aksjonsperioden, derfor har vi måttet fjerne resten av utdraget. Utdraget var hentet fra s. 9-18.

1 207 anmeldelser av “Dobbeldaten

 1. JEG synses at den er litt rar og morsom men veldig bra historie.
  jeg har lyst til å begynne å lese den fordi den er så spennende.

 2. Morsom, litt flau men, jeg likte den godt og vil gjerne lese hele boka!??

 3. Jeg liker humor men denne boka var ikke så morsom som jeg trodde. Hadde venta bedre
  Terningkast 3

 4. Barna mener: Morsom, kjedelig rar, ikke morsom.

 5. Æ synes den hva dritt kjedelig.
  Vil ikke lese hele boka.
  Terningkast 0

 6. Den var løyen og morsom. Kjekt av det er forskjellige sjangre.

 7. Kjjjjjeeeeeeeeddddddeeeeelllllllliiiiiiiigggggggg.
  Jeg likte ikke den den var bare rar

 8. Den var ekstremt kjedelig jeg hatet hvert minutt jeg leste. Den sa den var morsom men det var den ikke. 🙁

 9. Denne boka passer fordi som liker å lese om litt rare hverdager.
  Dette er helt klart en bok som kan fange deg men jeg følte ikke helt at den fanget meg på samme måte.
  Jeg personlig er stor fan av tv-serien alle sammen sammen og hadde håpet boka skulle være minst like bra! Dessverre ble jeg litt skuffet,boka kan selvfølgelig være bedre enn utdraget.
  Jeg ville gitt boka terningkast 4 🙂

 10. Jeg synes denne boka var rar. Den handlet ikke så mye om dobbeldaten og slutten fikk meg ikke til og ville lese mer. jeg syne den var rar fordi jeg skjønte ikke meninga. Terningskast 2.

 11. JEG LIKTE IKKE DENNE BOKA. JEG LIKTE HELLER IKKE DA LEA KOM INN I BOKA OG DA LEA SA PERVO. TERNINGKAST. 1.? ?⚽️??⚽️??⚽️?

 12. Jeg likte ikke at de sa så mange ekle ting i boka jeg synes den var dårlig bok for det var så ekkelt da Tobias og Bendik drev å spionerte på noen i fra buskene til vinduet til jenta. Den har jeg ikke lyst til å lese igjen. Jeg trodde boka var morsom for serien på TV-en er bra

 13. Det var en bra bok synes jeg og morsom. Det var morsomt da Tobias og Bendik spionerte på de to jentene, fordi de likte dem. Det var også morsomt, da Lea skulle passe på en data-baby. Det skulle vise seg at det ikke er lurt å få barn, når man er en 10-åring. Det var særlig morsomt, da Bendik og Tobias ble redd for at Lea var blitt mor, for hun ville vært den verste mora ever!

 14. Litt variert mottagelse. Ble kjedelig og de syns slike tema er bedre å se på film/tv

 15. Boka er lett å leve seg inn i fordi ho er så morosam. Personane i boka er også morosame og kule; Lea er veldig morosam, Bendik er kul og Tobias er rar. Teksten er oppteken av at ein ikkje skal spionere på andre. Lett og lese fordi det var mange enkle ord.

 16. Teksten handler om to gutter som heter Tobias og Bendik. De ligger og spionerer på to jenter, som nettopp har flyttet inn i nabohuset. Det er en morsom bok. Jeg synes teksten var bra, fordi at det var morsomt , da Lea kom og de trodde hun hadde fått en ekte baby, og da stefaren kom og de sa at de så på fugler: gjøk, sisik, trost og stær. Det var også morsomt at de spionerte med kikkert! Jeg klarte å leve meg inn i boken, da Lea kom med babyen, da stefaren kom og da Tobias snakket med Marek. Teksten starter rett inn i handlingen, og det går ganske fort mellom ting som skjer. Jeg ble litt overrasket da Marek sa at de skulle ta en drone. Det var ganske komisk, da Tobias trodde på det og sa at det var en god idé. Jeg har ganske lyst til å lese resten av boka. Jeg synes teksten var lett å lese, fordi den var så bra bygd opp. Boka burde alle lese. Jeg synes likevel ikke at denne boka burde være superfinalist.

 17. Da vi leste,la vi merke til at den ikke var spennende.Vi synes at boka var passe bra.Vi likte godt da de spionerte på jentene.Vi ble irritert over når vi la merke til at den ikke var morsom.Det gjorde inntrykk på oss da at den var passe bra og ikke våres humor.Hvis jeg var Bendik ville jeg dyttet vekk Tobias. 🙁

 18. Boka var litt rar men det var veldig gøy og høre på. Masse morsomme øyeblikk og noen rare øyeblikk. Men det var en veldig god bok

 19. Den er veldig morsom og jeg har lyst til og kjøpe boken og lese videre. Alle sammen sammen er alltid kul

 20. Jeg synes det var litt morsomt da Bendik trodde at Lea hadde vært gravid og født en baby på do uten at hun visste det.
  Det var også litt morsomt da Tobias og Marek snakket med hverandre.
  Jeg liker også veldig godt å lese om humor og Alle sammen sammen er jo på en måte en TV serie med komedie i, men jeg syntes denne boka fortsatt manglet mer spenning og humor.
  Men nå må jeg si noe positivt, jeg synes også at det var kult at Lea hadde fått en datababy som hun skulle passe på.
  Men boka var fortsatt litt forvirrende og rar, så jeg likte ikke boka særlig godt.

 21. Jeg syes boka var morsom og kommer til å bli en favoritt hos mange. Jeg like boka for den var morsom og letthjertet. Jeg gir boka 7,5/10.

 22. Jeg synes at boka var ganske kjedelig. Den burde hatt litt mer spennding. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive fordi den var ikke så særlig morsom. En av de DÅRLIGSTE bokene jeg har lest!

 23. Dennne boka var litt bra og litt dårlig.Jeg synnes var bra på grunn av at den var morsom og at jeg følte at jeg var inni boka.Jeg synnes også at den var dålig på grunn av at de so på de jentene og at denne boka var ekel.denne boka var dårlig.

 24. denne boka var ikke spennende. jeg har sett serien der er den morsommere.
  jeg syntes denne boka også var ekkel fordi de er så forelsket i de to jentene.
  for å si det kort : denne boka var kjedelig.

 25. Jeg synes boka ikke var så morsom, Forfatteren kunne ha litt mer Action.

 26. det var veldig morsomt. de kunne bare snakket med dem.
  det var litt rart at de bare spionerte på dem.
  men jeg likte uansett boka. og jeg elsker serien å.

 27. jeg syntes at denne boken er morsom å lese.jeg likte best når Tobis trodde at Lea var gravid, men lea viste det ikke. Tobias tenkte at Lea var på skolen å gikk på do så når hun var ferdig kom hun ut med en baby,men det var en data baby som Lea lånte fra skolen.

 28. Jeg synes at boka var kjedelig. Jeg vil ikke lese boka ferdi. Den var ikke noe morsom den burde hatt litt mer spennding. Jeg kommer ikke på noe fordi boka var ganske kjedelig.

 29. den var ikke så spennede som jeg tenkte den skulle være.Jeg tror at teksten trenkte litt av moren til Tobbias og Bedik skulle ha vært med.
  Ternig kast 4 🙂 🙁

 30. Den var ikke morsom og den hadde ikke humor. Jeg likte den ikke så godt. Den fikk meg ikke til å le eller smile, men når jeg ser på episodene av «Alle sammen sammen» da får den meg til å le og smile.Den var kjedelig.

 31. jeg synes boka var bra jeg. den var morsom og det som også er så bra er at vi har sett episodene så man kan også forstile seg stemmene så det er veldig bra .forfetteren hadde hadde gjort en bra job. men det var bra at det også handlet om jenter og gutter men det var litt for mye av det. men eller veldig bra.

 32. boka var morsom ekkel og kul,men jeg likte den delen da lea kom bendik trodde at han har blitt en onkel,men det var ikke ekte baby

 33. Denne boka var ikke veldig morsom. Jeg har sett episoder av denne boka og de episodene var mye morsommere enn denne boka. Det var litt ekkelt at de spionerte på de jentene som flyttet inn i huset. Den var veldig kjedelig.

 34. jeg likte boka fordi, jeg har sett serien og serien er morsom.

  jeg likte ikke boka så mye fordi, den var ikke så morsom som den er i serien men, den var jo en bra bok.

 35. boka var morsom ekkel og kul,men jeg likte den delen da lea kom bendik trodde at han har blitt en onkel .

 36. Jeg syntes boka hvar litt grane morsom litt kjedelig også. Fordi de sa det samme hele tiden. Slutten var litt dårlig, men jeg likte boka også.

 37. Happy Ending
  Happy ending handler om en jente som heter Oda. Hun begynner på ungdomsskolen akkurat samme dag som hun har bursdag. Hele skolen skulle synge bursdag sang for henne. Hun måtte stå på en scene. Hun falt nesten av scenen og det var veldig flaut for henne. Bestevennen hennes var et år yngre så hun går fortsatt på barneskolen. Det var ikke lett for henne og finne nye venner.

  Jeg liker bøker som denne godt fordi den handler om ting jeg liker. Den handler om en jente som begynner på en ny skole. Bestevennen hennes går fortsatt på barneskolen så hun får ikke så gode venner akkurat. Jeg gir denne boken en 5’er.

  Jeg likte denne boken fordi den er veldig spennende og veldig morsom. Jeg liker å lese om eldre jenter og deres kjærlighetsliv.

  Happy ending handler om en jente som heter Oda. Hun begynner på ungdomsskolen akkurat samme dag som hun har bursdag. Hele skolen skulle synge bursdag sang for henne. Hun måtte stå på en scene. Hun falt nesten av scenen og det var veldig flaut for henne. Bestevennen hennes var et år yngre så hun går fortsatt på barneskolen. Det var ikke lett for henne og finne nye venner.

  Jeg liker bøker som denne godt fordi den handler om ting jeg liker. Den handler om en jente som begynner på en ny skole. Bestevennen hennes går fortsatt på barneskolen så hun får ikke så gode venner akkurat. Jeg gir denne boken en 5’er.

  Jeg likte denne boken fordi den er veldig spennende og veldig morsom. Jeg liker å lese om eldre jenter og deres kjærlighetsliv.

 38. Anmeldelse

  Tittel: Dobbeldaten

  Forfatter: Robert Næss

  Anmeldt av: Elise F. B.

  Teksten handler om to gutter som ligger i buskene og spionerer på noen jenter, hver gang det går noen forbi finner de på dårlige unnskyldninger og later som om de ikke vet at de er i buskene. Handlingen foregår for det meste i naboenes busker. Sjangeren er humor og det passer veldig bra til boken, fordi den har ironi som får deg til å le hele tiden. Boken/utdraget er morsomt fordi det er mange morsomme replikker der forfatteren har brukt ironi i noen setninger der man ikke forventer det, som for eksempel der Lea har fått en datababy på skolen og hun kaller Tobias og Bendik for to pervoer.

  Handlingen er lett å leve seg inn i fordi det starter med humor og det kan man kjenne igjen fra tv- serien, og da blir det mye enklere og morsommere å leve seg inn i boken. All humoren og ironien fikk meg til å ta et dykk in i boken og le hele tiden, teksten starter med en humoristisk hendelse og en kikkert i buskene. Teksten griper tak i meg med en gang fordi jeg er veldig glad i humor og ironi og da får jeg levd meg inn i boken. Dobbeldaten er en bok der man ikke trenger å lese 50 sider før man kommer seg inn i boken. Personene er kanskje ikke så høflige men det er noe av det av det morsomme som skjer. Teksten slutter ikke brått og jeg vil lese mer av boken fordi det er så morsomt å lese utdraget. Teksten er kjempevanskelig å legge fra seg, fordi den er så gripende og morsom. Teksten er lett å lese og den har noen bilder.

  Teksten har en fin måte å få andre til å le på og andre som liker humor og ironiske tekster bør lese den. Boken fortjener å være superfinalist over alt!

 39. 18 av 27 elever likte boka. Den var morsom. Klassen har sett den serien og syntes derfor det var artig å lese dette utdraget.
  De elevene som ikke likte den syntes den ikke var noe særlig morsom. Boka skulle ha vært litt mer spennende og morsom. Alt for mye jente-gutt fokusert.

 40. Jeg likte ikke at guttene spionerte på jentene. Kanskje de vil ha litt privatliv. Slutten var litt morsom. De dunket hodene til hverandre. Det var morsomt at Marek sine råd ikke hjalp, halo ingen vil bare gå bort til ei jente å begynne å snakke med henne. I hvert fall gutter. Boka var litt ekkel og bitte litt morsom. Men jeg likte den ikke så serlig.

 41. boka er litt rar.
  og det er rart at tobias og bendik spionerer på to andre jenter,
  det er samtidelig kult og ekkelt.
  kansje jentene har noe privat og si til hverandre og guttene hører det, forde det er bare flaut veldig fleut, derfår må ikke gutter spionere på jenter.

 42. Jeg synes boka var veldig bra. Den var morsom det med gravid. Jeg likte den så mye at den er favoritten min.

 43. jeg suns den var bra bok. den var spennede bok, morsom og deilig å høre om. den boka er interessant å høre om den.

 44. kappitelen var morsom og kul. det handler om at lea hadde en
  prosjekt på skolen om en baby dokke.når lea gikk på do så falt
  babyen i do. boka var veldi arti.

 45. Jeg syns at boka var morsom.
  Og at de prøver seg hardt på å spionere.
  Det var veldig morsomt da de ble fersket av Lea.
  Da jeg leste det trodde jeg at jeg sto et sted og så hva som skjedde.

 46. Det var en bra bok jeg likte da bendik sa at de ser på fulger men de ser på jentne og at han sa til lea har du fått baby.

 47. Hei!
  Jeg likte godt da Marek hjalp Tobias og Bendik.
  Men jeg likte ikke da Tobias og Bendik så på de to jentene som holdt på å ta av seg klærne for å skifte.
  Den var morsom fordi de trodde at Lea hadde fått barn!
  Den var sykt morsom!!
  Boka var super!

 48. Jeg likte denne boka fordi jeg elsker humor og jeg har sett hele serien.
  terningkast: 5

 49. Det er en kjedelig bok. Den er dårlig. Jeg likte den ikke.

 50. jeg synes boka var veldig veldig morsom 🙂 og intresant det er den beste boka jeg har lest

 51. jeg sins det var lit morsomt og at det var lit uhøflig å spionere på nabone. men alt i alt syns jeg at boka er bra.

 52. Boka var morsom, jeg likte best da de snakket med Marek om tips. Jeg likte også da Lea kom.

 53. Det var et morsomt utdrag. Tobias og Bendik er to dumminger som spioner på to jenter som nettopp flyttet inn dem blir ferska av Lea hun sier at de er to pervoer. Tobias skyper med Marek etterpå for å spørre han om tips. Men han sier at de bare skal gå bort å spørre jentene om de vil bli med ut å leke. Det synes ikke Tobias er en god ide.
  Jeg synes det var morsomt fordi Tobias og Bendik er to ikke så smarte gutter som ikke vet hva de skal gjøre når det flytter inn to søte jenter i nabolaget. Det er sikkert noe mange kan kjenne seg igjen i.

  Det var ingenting i teksten som var dårlig eller negativt.

  Jeg vil anbefale denne boken for fra 9 år og oppover.

 54. jeg syntes at denne boken var morsom og veldig original. jeg syntes at de oppførte seg litt rart fordi jeg ikke tror at noen blir så forelsket i virkelig heten. jeg syntes at det var spennende fordi jeg aldri viste hva som skulle skje. den var original fordi folk blir forelsket i virkelig heten og det er morsomt

 55. Dobbeldaten, Robert Næss
  Det handler om en litt pinlig familie. Tobias og Bendik ser noen jenter og blir veldig forelska, de ser at en av dem skifter men de trakk gardinene igjen. De ville komme bort å spørre om noe til jentene.
  Dette er sjangeren Humor.:)
  Den er veldig morsom og rar, men noen ganger litt kjedelig, fordi de bare snakket om jentene under en busk.
  Jeg anbefaler den til alle som liker humor.
  Terningkast 4.

 56. Dei fleste av oss likte ikkje denne boka noko særleg. Ho var kjedeleg og uinteressant.
  Terningkast 3.

 57. Jeg elsket boka fordi de to guttene er så morsome. Jeg likte mest den perioden der de spionerte på jentene som nettop hadde flyttet inn i huset ved siden av deres. De har også en serie på Nrk Super som også er veldig morsom. Jeg ville veldig gjerne kjøpe den?.

 58. Denne boka var meir ekte enn dei andre eg har lest. Eg synest at boka er meir drama enn humor. Etter det eg har lest trur eg denne boka er morosam. Personleg trur eg at eg aldri kjem til å lesa boka. Kansje eg vil lesa ein slik bok viss eg er i humør til det Eg for mykje drama, men det er mi personlege meining. Det er godt skrivet så dette trur eg er ein bok mangen vil like.
  Eg vil gje boka terningkast -5, fordi eg ikkje har lest heiel boka. Eg trur den har eit potensiale.

 59. Boka Dobbeldaten handler om to familier som bur under same tak.Tobis og Bendik ser nokon søte jenter i nabohuset. Dei ligger i busken og ser på dei to jentene med kikkert.
  Eg syntest boka var litt morosam men, eg likte ikkje boka så godt, fordi den har nesten ingen og veldig dårlige skildringar.
  Eg gir den terningkast 3.

 60. Denne boka heiter dobbeldaten.
  Boka handlar om to gutar:Bendik og Tobias som spionerer på to jenter.
  Eg likte ikkje denna boka,fordi eg synest den er kjedeleg!!

  Denna boka fortjener ikkje og vinna bokslukerprisen2016.

  TERNING KAST:1

 61. Eg synst at boka var kjekk fordi:
  1.Den passa til karakterane
  2.Det var min smak
  Eg har lyst til å lese boka.
  Terningkast 4
  Men nokon av setningane gav ikkje meining.

 62. Boka handlar om to gutar som heiter Bendik og Tobias. Dei vil bli kjent med dei nye søte jentene i nabohuset. Dei ligg til dømes i buskane for å spionera på dei. Ting går ikkje heilt etter planen, dei vert ferska av systera til Bendik.
  Eg synest at boka er kjedelig fordi den ikkje er så spanande.
  Eg gjer terning kast 2

 63. Dobbeldaten handlar mest om Tobias og Bendik som har sett to søte jenter i nabohuset.
  Dei gøymer seg i buskane med ein kikkert og ser på dei. Søstera til Bendik oppdagar dei, men gidder ikkje sei noko fordi ho ikkje vil at folk skal vita at ho har ein rar bror som ser i kikkert på to jenter.

  Boka var god, litt rar og morsom.
  Eg har lest ei anna bok om alle sammen sammen før og sett serien. Eg liker dei lika godt som denna.
  Eg fekk lyst å lesa resten av boka.
  Terningkast:4

 64. Denne boka heiter Dobbeldaten. Hovudpersonane er Bendik og Thobias. Tobias og Bendik spioneren på dei to nye jentene i nabohuset. Men alt går ikkje etter planen. Lea systra til Bendik ferskar dei når dei spionerer på nabo jentene.

  Eg synest ikkje denna boka er bra fordi det var ingen skildringar. Det høyres ikkje ut som serien. Eg har sett serien og ,personane i boka er ikkje di samme som du ser på serien.

  Eg gir boka terningkast 3

 65. Boka handlar om to gutar, Tobias og Bendik. Det flytter inn to søte jenter i nabohuset. Dei gjer alt for å bli kjent med dei, dei ligg i buskane og spionerar på dei fine jentene. Dei blir ferska av systra til Bendik. Dette er ein humoristisk bok som gjer at eg har lyst til å lesa heile boka.
  Eg syntes det var ein god historie fordi den er morosam.
  Eg syntes at guttane får som fortjent, fordi dei blei ferska. Eg har ikkje sett denne serien på TV, men det kan nok hende at eg kommer til å gjera det.
  Eg gjev denne boka terningkast : 5

 66. Familiene til Tobias og Bendik bor under samme tak, og det er ikkje
  alltid så lett. Da to søte jenter flytter inn i nabohuset, får de to guttene imidlertid et annet fokus. Det er humor. Det er lett og leve seg inn i teksten for det er løye boka begynte med at dei spionerte det begynte i starten av fortellinga. Høydepunkta var når faren, Lea og Marek kom og ferska dei. Det som overassker meg i teksten var at Lea kom. Personane var løgne syns eg. Boka var bare løyen eg syns ikkje det var noko viktig dei tok opp. Teksten slutta litt brått for det var så løye. Eg fekk lyst til og gå og lese boka ferdig. Eg synes teksten var lett og lesa for eg levde meg inn i boka og for dæ va løye. Det beste med teksten var ayt den var løyen. Det verste var at det sluttet så brått. Eg synes alle burde lese boka. Dette er den boka eg meiner skal ver superfinalist.

 67. Teksten handler om at Bendik og Tobias er forelsket i to jenter som har flyttet siden av dem. De spionerer på dem og plutselig hører de en kjent stemme som sier: «Jo, dere er to pervoer.» «Åhh nei», tenkte Bendik,»nå er vi ferdige!» Tobias sier at de bare så på fugler til pappaen som også kom. Jeg likte teksten fordi den var morsom og tullete.

  Jeg likte da de ble fersket av pappaen og søsteren.
  Jeg ble overrasket da jentene skulle kle av seg og guttene ble sure da de lukka gardinene.
  Hvis jeg var en av guttene ville jeg la være med det der.
  Da jeg leste, la jeg merke til at det var mye slengord!!!
  Jeg synes at teksten var lett å lese med alle slengordene fordi jeg er vant til å snakke sånn selv.
  Jeg synes teksten var lett å legge fra seg fordi jeg følte at jeg fikk med meg alt.
  Det beste ved teksten var da de ble ferska.
  Jeg synes ikke at teksten har noen svakheter så jeg synes den var veldig bra.
  Jeg synes at mange andre burde lese den.
  Jeg synes helt klart at teksten burde være superfinalist på bokslukerprisen.

 68. Super bok! Elsker den, hadde vert kult om dette ble en episode i serien. Veldig morsomt når Lea kom og de trodde hun var gravid??

  ? Terningkast 6 ?

 69. Kjempe bra liker veldig godt sånne typer bøker han var morosam og kul og håper at denne boka vinner??????????

 70. Den boken var kjempe bra og fortjener og vinne. DEN ER RETT OG SLETT(sorry uttrykket) dritbra

 71. Vi synes denne var passe bra, fordi den var kjedelig. Den hadde ikke noe spennende innhold og den var ikke morsom. Sjangeren var humor, men vi syntes ikke den var morsom. Det var heller ikke lett å forstå sammenhengen i teksten.
  Noen liker serien og de andre bøkene, men ikke dette utdraget. Det var tørre vitser.
  Terningkast 2

 72. Dobbeldaten
  Familien til tobias og bendik bur under samme tak og det er ikke alltid så lett.Da to søte jenter flytter inn i nabohuset får de to guttene imidlertid et annet fokus. Det er humor for det skjer mange morosame ting.

  Ja, handlinga er lett å leve seg i fordi det er ganske løye bok synest eg. ««Ser du noe?» saTobias.» starter teksten med. Utraget er starten av boka. Det er to gutta som er forelska i to jenter. Dei jenter har flytta i nabohuset dei spionerer på jentene. Og dei skal passe på ein robot baby og te er vanskeleg babyen griner bare heile dagen. Søster hørte at babyen griner så hun kom in og passte på babyen og vist babyen griner så kan hun tappe kokuransen dei har ein baby kokuranse. Eg ble overraska over at dei guttane spionerte på jentene eg ble overraska. Eg synest at personane er morsome og kule hahaha.

 73. Dobbeldaten

  Den handler om Tobias og Bendik som spionerer på to jenter som nettopp hadde flyttet inn i nabohuset. De spionerer på dem, de ser med en kikkert. De prøver å få et lite glimt av jentene gjennom vinduet. De så jentene skifte av seg kjolene de hadde på deg. Og så kom Lea og ødela alt imens hun var der!!!

  Jeg liker å lese om litt drama så jeg syntes den var veldig bra og morsom. Jeg synes den var morsom og bra fordi det er litt morsom at de spionerer gjennom en busk med kikkert. Og når Lea komme så går ikke planen som de hadde forventet. Det er veldig enkel å forstå og lett å lese tror jeg. Hvis du har sett serien «alle sammen sammen» så kan du prøve å komme på hvordan stemmene dems er og prøve å innlede deg inn i teksten for å få en enda morsommere opplevelse å lese boka og det gjorde jeg.

  Jeg mener at denne boken passer for barn 8-12 år. Hvis du liker å lese litt morsomme bøker så burde du lese denne. Jeg synes den er veldig bra.

 74. Jeg levde meg inn i boka. Den var morsom flere steder. Som for eksempel da guttene trodde at Lea var gravid. Jeg syntes det var morsomt fordi Lea sa at de var dumme gutter som ikke skjønner noen ting. Så det var litt morsomt det Lea sa til dem. Jeg synes det var rart at guttene spionerte på nabojentene. Det overasket meg litt at Tobias og Bendik spionerte på to jenter uten at de vet at guttene gjør det. Det kom litt som et sjokk at Tobias og Bendik er venner når de har helt forskjellige personligheter.

 75. Dobbeldaten
  -Lea,Bendik,Tobias og jentene i nabohuset.
  -Tobias og Bendik spionerer på jentene i nabohuset fordi dei erlitt forelska Lea har ein datababy som er som en ektebaby det er sefølgelikt eit skoleprosjekt.

  -Hanlinga er veldig lett og leve seg inn i fordi det er morosam.Eg levde meg inn for det var morosam.
  -To beibs og en baby
  – 1.Ser du noe?Sa Tobias.
  2.Bendik dreier fokushjulet på kikkerten.
  3.Horfor kan di ikkje åpne gardinene helt?Sa han irritert.
  -Høydeponkte i teksten er nårBendik og Tobias spionerer på jentene i nabohuset.
  -Det som overaska meg i teksten var når lea hadde med seg ein datababy heim fra skulen.
  -Eg syntes at personane høyres kule ut.
  -Boka tar ikkje opp eit viktigt evne for det er humor bok.
  -Teksten sluttar brått.
  -Ja eg får lyst og lese meir av teksten.

 76. Dobbeldaten
  Av: Robert Næss
  Boka handler om at det flytter in to nye jenter i nabohuset og Tobias og Bendik ligger i ein busk og spionerer på de. Det er humor !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Eg syntes at det er lett og leva seg in i boka for de har laga ein.
  Den første setningen er «Ser du noe» sa Tobias. Det er i starten av boka.
  Høgdepunktet i teksten er når de ligger og spionerer på de søte jentene.
  Det som overasker meg i teksten er at lea må passe på ein baby.
  Eg syntes at personene er morosamme og kule.
  Eg syntes ikkje at boka tar opp eit viktig emne.
  Teksten sluttar sont som dette «Fus» ropte de i kor- og skallet hodene sammen «KLACKH»
  JA eg får lust til og lese resten av boka for ho verka kjekk og morosam !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Teksten er lett og lese for det slår lett forklart.
  Det beste i teksten er at boka er morosam.
  Det verste med teksten er at Marek ga de dårlege råd.
  Ja andre bør lese teksten for ho er VELDI morosam
  Ja eg syntes at boka burde være SUPERFINALIST for boka er VELDEG morosam 

 77. DOBBELDATEN 
  Det handlar om Tobias og Bendik som er forelska i dei nye nabojentene. Det er ei humorbok.
  Handlinga er lett og leve seg inn i. Det er fordi den er morosam og måten den er skriven på.
  «Ser du noe?» sa Tobias. Bendik dreidde fokushjulet på kikkerten. «Hvorfor kan de ikkje opne gardinene heilt?» sa han, irritert.» Utdraget er skriven frå begynnelsen av boka.
  Høgdepunkten i teksten er når Lea avslører dei.
  Det som overraskar meg i teksten var at Lea fekk ein datababy.
  Personane var morosame.
  Eg synst ikkje teksten tek opp eit viktig emne.
  Teksten slutta som forventa.
  Eg får lyst til å lese resten av boka fordi den verkar morosam og lese.
  Teksten er lett og lesa fordi det er ikkje nokon vanskelige ord og det er passe stor tekst.
  Det beste med teksten er at den er veldig gild og lese.
  Det verste i teksten er at det ikkje er så mykje humør.
  Andre bør lesa teksten viss dei liker humorbøker.
  Denne boka burde være superfinalist på Bokslukerprisen.

 78. DOBBELDATEN
  1) Denne teksten handlar om ein familie, som bur i huset og det er to jenter som bur i nabohuset. I familien til Tobias er det far som heiter Stefan, mor som heiter Pamela og Tyra . I familien til Bendik er mor Guro, far Åke og Lea.

  Det er Humør bok.

  2) Handlinga er lett å leva seg inn. Fordi denne familien er stor som min familie og Tobias og Bendik er like gamle som eg.

  Tobias og Bendik ser etter to jenter i nabohuset med ein kikkert. Utdraget av sjølve boka er frå starten.

  Høgdepunktet var når Lea avslørte dei.

  Det som overraskar meg var når Lea fekk ein datababy.

  Personane er heilt normale og vennlige.

  Det boka seier for meg er at vi skal ikkje sjå og kikke etter andre folk.

  Teksten slutter med at Bendik og Tobias forsto at det veldig feil å kikke etter dei to jentene.

  Eg får lyst å lesa meir av boka fordi den er interessant og spennande.

  Den teksten er ikkje vanskeleg å lese. Fordi det er ikkje mykje vanskelege ord og lett å forstå.

  3) Det beste med teksten er at Bendik og Tobias forsto sin feil at dei må ikkje kikke på jenter med kikkert.

  Det verste med teksten er at det var ikkje så mykje humør.

  Andre bør å lese denne teksten, fordi den er kjempe interesante syns eg.

  Eg syns boka skal vera superfinalist på Bokslukerprisen. 

 79. Dobbeldaten

  -Teksten handlar om Lea,Tobias, bendik, Marek og jenetene i nabohuse.
  -Teksten er type humor.

  .-Eg synest at boka ver lett og leve seg inn i , for at det er lett og lese nor det er så mye humor.
  -Utdrage er i frå starten i teksten:» ( TO BEIBS OG EIN BABY )»
  « ser du noe ?»sa tobias .
  Bendik dreide fokushjulet på kikkerten.»hvorfor kan ikkje åpne gardinene helt?»samhan , irritert.
  -Det beste i boka var når lea kom og avbryte nor di spionerte.
  -Det overaske meg at ikkje alle di andre er med.
  -Eg synest at parsonane er morsome og forståleg.
  -Boka tar opp at det ikkje er lurt å spionere på andre.
  -Teksten slutter brått dåme :»fus!» ropte de i kor-og skallet hodene sammen :»KLACKH!»
  -Eg vill lese mer av boken.
  -Teksten er lett og lese for dei som liker å lese men er ikkje lett og lese for dei som ikkje liker og lese.

  -Det beste med teksten er at det er bare eit samandrag og ikkje ein bok , sån at eg kan lese videre på boken.
  -Det verste med teksten er at det er mye skrift.
  -Eg synest at andre bør lese den
  -Eg synest at dobbeldaten burde vere superfinalist på bokslukerprisen.

 80. Robert Næss…
  HVORFOR?!!
  Denne boken er forferdelig!!!

  Humor: Prøvde og ta humoren fra TV Programet fra NRK. Feilet med det. VELDIG MYE.

  Handling: Ikke Gøy. Ikke Morsom. Ikke Spennende. Søppel, ja.

  Rating. Terningkast -100

 81. DOBBELDATEN
  -Teksten handler om en stor familie som bor under samme tak-Lea, Tobias, Bendik og jentene i nabohuset.
  -Det som skjer er at Bendik og Tobias blir forelska i to jenter som flytter inn i nabohuset. Lea har en robot-baby .
  -Teksten er typen humor.
  -Boka er lett å leve seg inn i når du har forstått kva det handlar om. Eg synest at det var lett å leve seg inn i teksten for det er lett å lese når du koser deg med boka. Det som gjor at boka var god var måten den er skriven på.
  -Utdraget er frå starten av boka: «(To beibs og en baby)«
  «Ser du noe? »sa Tobias. Bendik dreide fokushjulet på kikkerten. Korfor kan de ikkje opne gardinene helt? sa han, irritert.
  – Det eg synest er høgdepunktet i teksten er denne setningen «(De var så opptatt av å spionere på jentene at ingen av dem merket Stefan som kom gående mot huset. Ikke før han stoppet opp rett bak og satte fra seg handleposene. Han kikket ned på de fire beina som stakk ut fra busken, og kremtet.
  – Det som overrasket meg i teksten var at Bendik og Tobias ble forelsket. For eg hadde aldri trudd at dei var optatt av jenter!
  – Eg synes at Lea er litt for penselig. Så synest eg at Bendik er søt. Så synest eg at Tobias er morosam.
  – Boka er morosam synest eg. Boka er humoraktig og når eg les boka så kommer det alltid fram eit smil. Boka tar opp eit vigtigt emne for alle i verden må få litt humor
  – Eg synest at boka slutta litt brått.
  – Om eg får lyst til å lesa boka meir? Ja gjett om!!!!:)
  – Eg synest boka er lett å lesa, for at eg kom fort inn i handlinga og då synest eg at det er lett å lesa.
  – Det eg synest er det beste med teksten er at det handler om kjærligheit og humor.
  – Det var egentlig ikkje noko verst med teksten men viss eg må svare så er det verste at me ikkje kunne lesa videre.
  – Eg synest at alle som liker humor og litt kjærligheit burde lesa boka.
  – Eg synest at boka skal bli superfinalist i bokslukerprisen!!!!:)

 82. Tobias , Bendik , Stefan, Lea og Marek som er med i teksten. Tobias og Bendik er forelska i to jenter. De er hjeme i buskene. Teksten er ein humor tekst. Handlinga er ikkje let å leve seg inn. Utdrage er fra starten av boka. Høydepunkte i teksten er når dei sitter i buskene med ein kikkert og ser inn i vindauget på jentene. At Lea skal passe på ein robot baby. Personane er morosame . Boka tar ikkje opp eit viktig emne og de har ikkje noko viktig og sei for andre sjette klassingar. Teksten slutta brått. Eg får lyst til og lese meir av boka. Teksten er litt let og lese, for det er ganske morosam bok så det er litt lettere å lese boken da. Det beste med teksten er når Stefan komer. Det verste med teksten er at jentene kled av seg. Andre bør lese teksten. Eg synes at boka skal vere superfinalist på bokslukerprisen.

 83. DOBBELDATEN
  BOK NUMMER 4 I SERIEN
  Av Robert Næss
  Sjanger : humor
  Dette er ei bok av Robert Næss.
  Denne boka heiter dobbeldaten. Det er nummer 4 i serien.
  Boka handlar om to guttar som heitar Tobias og Bendik .
  Dei har fått to nye nabo jenter som dei vil finne meir ut av.
  Boka er lett og leve seg inn i fordi det er lett tekst ,og dei har begynt i frå begynnelsen .
  Det som gjorde at eg levde meg godt inn i teksten var fordi det var god samanheng.
  Teksten begynner slik.
  «Ser du noe» spør Tobias .
  Utdrage er frå begynnelsen.
  Høgdepunktet i teksten er når dei blir avslørt av Lea.
  Det som overasker meg i teksten er at dei krangler om kikkerten.
  Eg syntes at personane var teite når dei gøymde seg i busken.
  Teksten slutter brått. Teksten slutter sånn her KLACKH
  Eg får lyst til og lesa meir av boka.
  Teksten er lett og lese fordi det er god samanheng.
  Det beste med teksten er når Lea avslørar dei.
  Det verste med teksten er når dei krangler om kikkerten.
  Eg syntes at andre burde lesa teksten.

  ”Ja” eg syntes boka skal vere super finalist i bokslukerprisen.

 84. DOBBELDATEN
  Av Robert Næss
  Teksten handler Tobias og Bendik som spionerer på to jenter.I teksten er det humor. Det er lett å leve seg inn i teksten,fordi eg har sett serien på nrk super.Teksten starter midt i boka.Høydepunktet i teksten er at Lea avslører dem.Det overraskar meg at den eine jenta tar av kjolen.Eg synes at personene er morosame. Boka tar ikke opp emne.Teksten slutter brått.Eg har lese boka allerede.Teksten er lett å lesa fordi det er passeleg skrift.Det beste med teksten er at du fårstår samanhenge sjølv om du ikke leser bok 1,2,3 og det er humor. Eg elsker humor.Det verste med teksten er marek som trur han har greie på det.Eg synes andre bør lesa boka og denne boka skulle blitt superfinalist.

 85. DOBBELDATEN
  Teksten handlar om 2 familiar som bur under same tak ( 1 familie Bendik, Leah, Guro og Åge. 2 familie Tyra, Tobias, Marek, Pamela og Steffan.) Handlinga er at det er 2 jente som flytter i nabohuset og dei blir forelska. Dobbeldaten er ein humortekst.
  Det er lett å leve seg inn i fordi det er skreve på ein lett måte. Det som gjorde at eg levde meg inn i historie er at det er skreve på ein lett måte for barn. Teksten starter slik: «Ser du noe ?» sa Tobias. Utdraget er frå byrjinga av boka. Høgdepunktet i boka er at Marek ser dei nor dei spionerer i busken. Eg vart overraska over at det var ei humorbok. Eg syntes personane var kule fordi dei ikkje er normale. Eg syntes ikkje at boka tar opp eit viktig emne for meg eller andre. Utdraget slutter slik: « fus!» ropte dei i kor- og skallet hovdane saman: « KLACKH». Eg syntes at det slutta venta. Ja eg for lyst og lesa boka. Det er lett og lese boka fordi det er mange små setningar og det er ein lett tekst fordi det er ikkje tenkt deg om det stå presis.
  Det beste med teksten er at det er ein humortekst. Det verste med teksten var at Steffan fant dei nor dei spionerte. Ja andre bør lesa teksten. Eg syntes at dobbeldaten bør vert superfinalist i bokslugerprisen 2016.

 86. Jeg synes boka var morsom fordi den er spennende og er gøy å lese.Den var bare gøy og spennende, ville kjøpe den hvis jeg fant den et sted.Filmene til alle sammen sammen er også veldig morsome og jeg ler mye av dem. De guttene er morsomme og rare.

 87. Jeg synes boka var morsom forfdi den er spennende og er gøy å lese.Den var bare gøy og spennende, ville kjøpe den hvis jeg fant den et sted.Filmene til alle sammen sammen er også veldig morsome og jeg ler mye av dem.

 88. DOBBELDATEN

  Teksten handler om at Tobias og Bendik som spionerer på to jenter. I denne teksten er det mykje humor. Det er veldig lett å leve seg inn i teksten fordi eg har sett serien på nrk super. Teksten starter midt i boka. Høydepunktet i teksten er når Lea avslører dem. Det overasker meg når den ene jenta tar av seg kjolen. Eg syntest at personene er morosame. Boka tar ikkje oppp eit viktig emne. Teksten slutter brått med att Bendik og Tobias skallet hodene sammen. Eg får kjempe lyst å lese meir av boka. Teksten er lett å lese fordi det er lette ord. Det beste med teksten er at det er bilder. Det er ingentig dårleg med teksten. Eg syntest at andre bør lese boka. Boka bør vere superfinalist.

 89. DOBBELDATEN
  Boka handler om Bendik og Tobias som er forelska i dei nye nabojentene og det står om dei og planen deira. Teksten er ein humor tekst.

  Handlinga er lett og leve seg inn i fordi du får høre om alle ulempene og alt det posetive, det som gjorde at eg levde meg inn i teksten var når dei låg på golvet og snakka og alle utropsteikna.
  Teksten starter med at Bendik og Tobias ser på jentene i kikkerten og at Lea merker dei,utraket er i frå starten av boka.
  Høgdepunket i teksten er når gutane blei avslørte av Lea.
  Det som overraska meg var da Lea var så flink med babyen.
  Eg syns personene er kule og dei er modige. Nokon ganger kan dei vær litt sprø.
  Boka snakker ganske mye om og vere seg selv og det syns eg er viktig,og det trur eg ei andre i sjette er enige også.
  Teksten sluttar uventa.
  Eg får lyst og lesa meir av boka så eg løp til bibloteket og lånte hu.
  Teksten er lett og lesa fordi dei brukar ikkje vanskelege ord.

  Det beste med teksten er at den er lett og lese og er forsåeleg.
  Det verste med teksten er når dei tenker på Thiril og Frida.
  Andre burde lesa teksten.
  Ja,eg syntes at boka skal være superfinalist på bokslukerprisen.

 90. Dobbeldaten handler om to gutter som heter Bendik og Tobias. Plutselig dukker det opp to søte jenter i nabohuset. De begynner å spionere på dem. Stefan og Lea tar dem på fersken. Sjangeren er humor.
  Hvis jeg var Lea, ville jeg ha tenkt at guttene var skikkelig rare fordi de spionerer på jenter med kikkert. Jeg synes denne boka var veldig morsom og har lyst til å lese den selv. Denne boken ville jeg anbefale.

 91. Dobbeldaten er en humorbok som handler om to gutter som heter Tobias og Bendik og kommer fra to familier som bor under samme tak. En dag dukker det opp to jenter i nabohuset, og Tobias og Bendik blir stupforelsket. Boken er basert på TV-serien alle sammen sammen. boken er bra fordi den har et bra språk og du blir revet inn i den med en gang ettersom at boken starter rett inn i at Tobias og Bendik ligger i buskene utenfor huset sitt med en kikkert og spionerer på jentene gjennom vinduene i huset deres. Jeg blir litt irritert på Tobias og Bendik fordi at de er så dumme som spionerer på jentene selv om de vet at det ikke er riktig av dem. Teksten sluttet litt brått og uventet fordi at jeg trodde at Tobias og Bendik ville finne fornuften og slutte å spionere på jentene, men så slutter teksten med at de kaster seg mot kikkerten, begge to. Teksten var ikke så vanskelig å legge fra seg for meg, men det tror jeg at en del andre vil oppleve. Det som først og fremst var bra med teksten var at den var morsom. Den kunne hatt mer spenning. Jeg anbefaler å lese den. Jeg synes ikke at den bør være superfinalist, men ikke så langt unna.

 92. Jeg synes at boken dobbeldaten er en veldig morsom og fin bok. Den hadde en veldig fin humor det var spessielt morsom når lea kom inn som en berte og en ungdum. Det var også morsomt når stefan kom inn og ferska dem det gjorde at du fikk en følse sell at du på en måte ble ferska og at du ble veldig flau. Jeg klarte ikke helt og leve meg inn i boken det var spenndene men ikke helt meg. Men jeg er sikker på at forfatteren har en del morsommr bøker jeg klarer og leve meg inn i.

 93. Det er morsomt at Bendik og Tobias spionerer på to jenter med kikkert. det er også morsomt at Tobias tror at Marek mener at de skal bruke en drone med kamera.
  Sjangeren er humor. Jeg likte når de trodde at Lea hadde fått en baby og at Bendik så for seg at Lea kom sjanglende ut av jente doen.

 94. Boka var morsom og gøyal, jeg begynte selv å le smått inni meg.
  -Jeg syns boka var helt grei, det hadde vert morsomt å se om denne boka hadde kommet på film. Jeg kom fort inn i handlingen og de forklarte det bra og de ga det litt «krydder» når de ble ferska.
  boka handler om Tobias og Bendik som spionerer på nabo jentene, de ble jo ferska av Lea som kom med en liksom baby.

 95. Familiene til Tobias og Bendik bor under samme tak å det er ikke alltid så lett.Da to søte jenter flytter inn i nabohuset ,Får de to nye Guttene imidlertid et annet fokus. Jeg vil gjerne lese mer av denne boka Ternings kast 4 Grei bok

 96. Denne teksten handler om to tenåringsgutter som er interessert i noen jenter.
  De to guttene er helt forskjellige.
  Sjangeren er humor.
  Jeg liker teksten fordi personene er som vi folk forestiller seg oss tenåringer.
  Teksten har ikke så mange beskrivelser, men de skriver veldig nye av det som kjer.
  Jeg synes at teksten er morsom fordi jeg har sett serien,
  Hvis du leser boka kommer du til å møte de andre personene i serien

 97. Denne teksten handler om to gutter som heter Bendik og Tobias som netopp har sett to pene jenter i nabohuset…
  denne boken er en humor bok.
  Jeg synes denne boken er bra fordi jeg har sett serien før og da var det mye enklere og se for seg ansiktutrykket som foreksempel da Tobias skulle se på robot babyen til Leah og den begynte og skrike og Tobias skvatt og trakk seg tilbake.
  Jeg er glad i denne type bøker/serie fordi de er lette og leve seg inn i og da er det mye morsommere fordi man aldri har lyst til og stoppe.

 98. Denne boken handler om to guter som spionerer på jenter.
  Jeg syns teksten var litt kjedelig og ikke så morsomt.
  Hvis jeg var Bendik og Tobias spionerte jeg ikke på jentene og jeg løy ikke for dem.
  Jeg ble skuffet over Tobias at han sa jeg så jentene som tar klæren ….. fordi han bruket ikke fine ord.
  Jeg ble irritert over at guttene spionert jentene.
  jeg likte slutten fordi jeg tror de guttene skulle slutte å spionere jenter.

 99. Dobbeldaten handler om to gutter som heter Tobias og Bendik som spionerer på to jenter i nabohuset. Sjangeren er humor.
  Jeg synes at det var rart å spionere på to jenter i nabohuset som plutselig hadde dukket opp. Stefan så at det stakk bein ut av en busk og sa «Jøss, vokser det bein ut av busken» . Dette skjedde uten at Tobias og Benik hadde merket at Stefan kom. Dette synes jeg var litt morsomt. Ellers synes jeg det skjedde litt for lite og det var ikke så veldig kreativt.
  Jeg ble overrasket når Lea kom med en mekanisk baby. Det var litt morsomt at de trodde Lea hadde vært gravid.
  Personene og stedet var lite beskrevet, så det ble vanskelig å se det for seg.
  Svakhetene til denne teksten er at det var for lite humor, for lite beskrivelse og at det skjedde for få ting, derfor vil jeg ikke anbefale denne boken.

 100. Dobbeldaten
  Jeg syntes at dobbeldaten var en spennende/humoristisk bok.
  Jeg har sett episodene fra Alle sammen sammen og jeg syntes det er ganske morsomt.
  Boka Dobbeldaten handla om Tobias og Bendik som drev og kikka på jenter med kikkert.
  Det var litt mosomt da Lea kom og hadde en baby i en vogn eller noe og Bendik spurte «Er du gravid»…
  Hvis jeg var de gutta ville jeg ikke gjort det siden det er ganske creepy som Lea sa at noen liksom driver og ser på deg med kikkert.
  Det jeg ble litt irritert over var at Dobbeldaten var navnet på boka og vi fikk ikke høre noe om en dobbeldate, men det var sikkert bare at bokslukerprisen ikke tok med den delen eller noe.
  Jeg har aldri lest boka så det var litt nytt for meg siden jeg leser ikke så mye sånne type bøker.
  Jeg vil kanskje anbefale boka for de som liker sånne typer bøker men det er det ikke alle som gjør da.
  Terningkast ville jeg nok gitt 4 siden den er ganske bra har gode beskrivelser og godt språk.<3

 101. Alle sammen sammen
  Dobbeldaten

  Jeg har lest et utdrag av Dobbeldaten, boken er skrevet av Robert Næss. Boken er en humoristisk bok for barn. Det er en sesong av alle historiene på nrk super.
  Boken handler om to gutter som heter Tobias og Bendik. Guttene blir forelsket i noen jenter som plutselig dukker opp i nabohuset. De ligger i en busk og spionerer med kikkert. Der blir de oppdaget flere ganger av forbipasserende som ser fire føtter stikkende ut av en busk. Guttene er beskjedne og tør ikke snakke med jentene.
  Guttene lagde en del styr ut av små ting. Jeg syns at det var bra og at de lagde masse humor. Boken har masse morsomme replikker. Det likte jeg veldig godt.
  Jeg anbefaler boken til de mellom 11 og 13 år.

 102. Boka handler om to gutter en dag flytter det inn to jenter i nabo huset og guttene spionerer på dem. så kommer Lea som er storesøstera til Bendik og oppdager dem. Hun synes de er ekle som spionerer på jentene så oppdager guttene at Lea har fått en data baby på skolen som hun skal passe på. Så går hun inn for babyen guttene skyper med Marek og han sier at de skal snakke med jentene

  Jeg syns boka var bra og morsom jeg likte hvordan forfatteren hadde
  skrivd og hvordan hun hadde gjort den morsom på samme tid.

  jeg syns den burde få en 4

 103. Jet synths Bokassa var passé bra forde jet kite da de pioneer the po dem og da de skulls skifte jet Erik ending I de to Kennedy ikke gardinen vert lit mere open. Jeg likes ikke skjerlighetsboker men dete hadde vert litt spenende.

  Jet gir den en 5 I ternings kast…….

 104. jeg synes boka var bra, fordi det skjedde en masse rare ting. hovedpersonene var bra og boken var humoristisk.

 105. Boken handler om to gutter som heter Tobias og Bendik. De to guttene ligger i en busk å skikker på to jenter med kikker, som er i nabo huset. Tobias og Bendik er forelsket i de to jentene og plutselig så kommer Stefan og da sa de at de så på fugler!!! Etter at han hadde vært der så kom, Lea å sa at de var noen pervoer som kikket på jenter!!!
  Sjangeren er humor.
  Jeg synes at boken ikke var så morsom som jeg trodde. Jeg klarte ikke å leve meg inn i boken. Det var ikke så veldig mye humor i den synes jeg. Jeg følte at det ikke var en bok jeg ville ha lest ellers. Vis du liker litt humor vil jeg anbefale boken. Men jeg ville ikke lest hele boken. Nå leste jeg bare litt men den kan være bedere litt lenger ut i boka.

 106. Teksten handler om to tennårings gutter som heter Bendik og Tobias, og de har fått seg nye naboer som er to jenter, og som Bendik og Tobias syns er søte så de spionerer på de, men blir ferska av Lea……

  Jeg syns denne boken er fin for de som liker humor og litt rare ting.
  jeg likte boka godt fordi den var morsom også likte jeg den fordi Tobias og Bendik aldri har prøvd seg på jenter før…-.-!

 107. Teksten handler om to tennårings gutter som heter Bendik og Tobias, og de har fått seg nye naboer som er to jenter, og som Bendik og Tobias syns er søte så de spionerer på de, men blir ferska av Lea……

  Jeg syns denne boken er fin for de som liker humor og litt rare ting.
  jeg likte boka godt fordi den var morsom også likte jeg den fordi Tobias og Bendik aldri har prøvd seg på jenter før…-.-

 108. Utdraget «Dobbeldaten» handler hovedsaklig om Tobias og Bendik som spionerer i en busk med kikkert på to jenter i nabohuset, som de synes er søte. Dette er innenfor sjangeren humor, og en bok jeg tror barn vil synes er gøy. Jeg mener boken var morsom og hadde litt humor. Dette utdraget er basert på serien «Alle sammen sammen». Denne serien har jeg sett, noe som gjør det lettere for meg å leve meg inn i teksten. Jeg tror uansett om du kjenner til denne serien eller ikke tror jeg denne boken er ganske lett å leve seg inn i, fordi det er med replikker og det er korte enkle setninger så det er lett å forstå. Jeg likte godt når andre personer også var innblandet sånn som for eksempel Stefan, Marek og Lea. Jeg ble skuffet over at de ikke hadde noen kontakt med jentene i nabohuset og ikke snakket med dem. Jeg tror jeg hadde synes det hadde vært morsommere. Slutten gjorde så jeg ville lese mer, i og med at slutten sluttet med at begge sa «FUS!» i kor for å bruke kikkerten først og deretter stanget hodet i hverandre og slutten ende med et høyt «KLACKH!» Dette er en bok jeg vil anbefale.

 109. «Dobbeldaten» er en bok fra serien «Alle sammen sammen». Dobbeldaten handler om to gutter som heter Tobias og Bendik som spionerer på noen jenter de er forelsket i. Plutselig oppdager Stefan dem. Når tenåringen Lea kommer hjem fra skolen med en datababy blir det morsomt.
  Dobbeldaten er i sjangeren «HUMOR»

  Jeg syns det var veldig morsomt når Lea kom hjem med en datababy fordi Tobias og Bendik ble skremt da de fikk se den. Jeg fikk lyst til å lese hele boka. Jeg syns andre bør lese den.

 110. Dobbeltdaten av Robert Næss
  Dobbeltdaten er en humorbok. Boken handler om to gutter som heter Tobias og Bendik. De ser noen pene jenter som har flyttet inn ved siden av huset deres.
  Guttene lurer på hva de skal gjøre for å prate og få kontakt med dem.
  Jeg klarte lett og leve meg inn i utdraget, fordi jeg liker humor og spennendene bøker.
  Det var lett å lese boken, men det sto ikke hvordan det så ut der de bodde.
  Det var morsomt når faren til Bendik og Tobias kom og lurte på hva de gjorde.
  Jeg likte godt da Tobias og Bendik prata på Skype, fordi jeg har ikke Skype.
  Hvis jeg var Tobias ville jeg gått bort til jenta og begynt å prate med henne.
  Boken er sjangeren «humor» og den treffer derfor en stor lesegruppe.
  Denne boken kan alle lese.
  Boken må være super finalist i bokslukerprisen.

 111. Boken dobbeldaten handler om at det er to gutter som heter Tobias og Bendik. De ligger i buskene og spionerer på de nye naboene som er to jenter som de fort blir forelsket i. Så blir de fersket av Lea og det er starten på noe veldig morsomt. Dette er i sjangeren humor. Starten på teksten var veldig morsom. Teksten startet med en gang som gjorde at jeg ble lett interessert i og lese mer. Det overasket meg når jeg fikk vite at det var to jenter de spionerte på. Jeg likte veldig godt da Lea kom og tokk de på fersken fordi jeg syns at Lea er veldig morsom og jeg kan kjenne meg litt igjen i måten hun er på fordi jeg har en storesøster selv som også oppfører seg ganske likt i personligheten. Jeg syns det var litt irriterende at det ikke kjedde så mye mer enn at de ble fersket av Lea. Fordi jeg hadde gledet meg veldig til vi skulle lese denne boken og har også sett TV- serien og den er veldig bra så synes ikke at boken var like bra morsom som serien. Det beste med teksten var da ble fersket av Lea fordi da kjedde det veldig mye morsomt som f.eks. Da Lea kommer og Bendik tror at Lea er gravid. Dette er absolutt en bok jeg syns alle burde lese! Boken er lett og lese og er veldig morsom.

 112. Teksten handler om Tobias og Bendik som gjemmer seg i en busk for og spionere pa to jenter.
  Sjangeren er humor. Jeg synes boken er bra fordi jeg syns det er veldig morsomt nor Lea kommer og begynner og snakke. Jeg syns boken var lett og leve seg inn i fordi moten de skrev p[ gjorde det lett.
  Boken startet rett inn i handlingen.
  Det overaskett meg at Lea plutselig kom inn i handligen nor Tobias og Bendik hjemmte seg i busken. Handligen slutter brott og man for veldig lyst til og lese mer. Det var iriterende at Tobias og Bendik spionerte p[ to jenter. Denne boken abefaller jeg for alle skjetteklassinger som liker humor!

 113. Boken handler om to tenåringsgutter som heter Tobias og Bendik. De spionerer på noen jenter i nabohuset. Det eneste som står i hodet til guttene er de to jentene.
  Sjangeren er humor.
  Jeg likte boka fordi den var litt morsom, men kunne godt ha litt mer humor.
  Det som var morsomt var at de gjemte seg i noen busker og spionerte på noen jenter de synes var søte.
  Denne boka passer for 9 til 13 år.

 114. Dobbeldaten av Robert Næss.
  Dette var en morsom bok. Den handler om Tobias og Bendik som bor i hver sin familie. De sitter i en busk å smug kikker på naboen som de er forelsket i og de blir fersket av Lea. Tobias og Bendik oppdager at Lea har en baby bagg. Bendik tror Lea er gravid, men egentlig var det en robot baby. Tobias og Bendik sitter å tenker på de to jetene de er forelsket i. Jeg syns det var morsomt da Bendik og Tobias trodde babyen til Lea var en ordentlig Baby. Hvis jeg var Lea hadde jeg hvert skikkelig flau over brødrene mine. Håper jeg kan lese fortsettelsen på Dobbeldaten.

 115. Boken handler om to familier som bor i samme hus. Bendik og Tobias spionerer på to jenter som plutselig har dukket opp i nabohuset. Teksten går rett inn i handlingen og beskriver situasjonen bra. Men kunne vært mer humor. Det skjer mye drama i vertfall når tenåringen Lea kommer inn i situasjonene. Etter de har spionert litt kommer Stefan og spør hva de driver med. Denne boken burde alle sjetteklassinger lese også alle andre i verden. Jeg synes ikke boken burde være superfinalist på Bokslukerprisen. Boken sluttet ikke får brått heller ikke for sedelig!

 116. Dobbeldaten handler om to gutter som ligger i buskene og spionerer på noen jenter de så inni nabohuset. Guttene heter Tobias og Bendik. De syntes jentene er pene så de spionerer på dem i hagen. Plutselig dukker Lea opp. Hun skjønner hva de driver med, så hun sier, » Dere er bare såå bøsta! Sjangeren er humor. Jeg likte utraget veldig godt fordi det var mye humor. Det kunne kanskje vært litt mer humor. Jeg syntes det var morsomt da Lea kom og begynte å snakke sånn fjortisspråk. Boka passer kanskje best fra 9-12 års alderen. Jeg levde meg kanskje ikke inn i boka som jeg ønsket.

 117. Dobbeldaten virker som en morsom bok som jeg helt klart kunne lest. Jeg er vanligvis ikke så glad i kjærlighets bøker men her er det like mye humor som det er forelskelse jeg gir ut-drage en femer 🙂

 118. Vi synes boka var veldig tullete og spennende fordi det var morsomt at de spionerte i en busk på naboene. Vi syntes også det var morsomt da de sa at de så på fugler. Men det skjedde litt lite, det var gøy de første sidene, men så ble det litt kjedelig etterhvert. Det handlet liksom bare om en ting, at de spionerte, og et litt lite utdrag. Derfor gir vi terningkast 4. 🙂

 119. boken handler om to guter som heter Tobias og Bendik.
  som spionerer på jenter med en kikkert, så kommer stefaren dens og fersker dem.
  so lyver de og sier at de kiket på fugler så fortetter de og spionere.
  plutselig ser de storesøsteren sin som holer en baby, so byer guttene og snake om at søsteren deres var gravid men det var kun noe de innbilte seg.
  så byte de og snake med broren deres han foreslo og gå bort og snake med dem.
  men det synes de var en dårlig ide.
  den var morsom og internsang jeg gir den 4 av 10

 120. Teksten handler om to gutter som heter Tobias og Bendik. De har oppdaget to jenter som har flyttet til nabohuset. Tobias og Bendik er forelska i dem og spionerer på dem i en busk. Sjangeren er humor. Boken minner meg om tv-serien som er det samme bare andre historier.

  Det jeg likte med boken var at forfatteren hadde beskrevet mye og at den hadde mye humor i seg for eksempel»og skallet hodene sammen: KLACKH! Handlingen var lett og leve seg inn i fordi de var på samme alder som meg. Jeg synes at personene var kule og morsomme. Teksten slutter med at de ville se på jentene enda mer og kranglet om å få kikkerten først. Teksten slutter veldig brått fordi man visste ikke hva som skjedde med dem etter at de skalla.

  Jeg får lyst til å lese mye mer fordi jeg lurer på om de dummer seg ut for jentene. Det beste ved teksten var at man levde seg veldig inn i den og at den var veldig overraskende. Tekstens svakhet var at det var veldig bråe skiftninger til hvert sted de var. Jeg synes at andre bør lese den fordi den passer for nesten alle aldre. Boken fortjener og være superfinalist i bokslukerprisen. Jeg anbefaler denne boken!

 121. Denne boka handler om to gutter den ene heter Bendik og den andre heter Tobias, når det flytter to jenter inn i nabohuset begynner de to guttene bare å tenke på jentene. Så kommer faren til Tobias. Han er på vei inn i huset helt til han ser to gutter som gjemmer seg i en busk. Han skjønner fort hvem det er å da sier han Tobias og Bendik hva er det dere driver med. Da sier de at de ser på fugler å prøver å komme seg unna med det. Faren til Tobias skjønner at det ikke er det de gjør. Jeg synes boka er er morsom fordi det er to gutter som er veldig forelska å både faren og søsteren finner ut av det. Jeg synes det er morsomt fordi de finner ut at det er galt å se på jenter med kikkert men så gjør de det alikavel.

 122. Teksten handler om to tenårings gutter som heter Bendik og Tobias fra serien alle sammen sammen. De har nettopp fått nye naboer som er to søte jenter og Tobias og Bendik spionerer på dem, handlingen foregår utta for huset til Tobias og Bendik. Sjangeren er humor. Jeg synes teksten er veldig morsom fordi de bruker slang ord. Jeg syns det var veldig morsomt da Tobias og Bendik sa «Men Tenk Vis!» «Vi blir stemplet…. som to pervoer!». Teksten bygger seg gradvis oppover syns jeg. Teksten var litt vanskelig å legge fra seg fordi den var så morsom. Teksten har ingen svakhet. Alle andre som ikke har lest denne boken bør lese den.

 123. To beibs og en baby handler om Tobias og Bendik som har oppdaget at det er to nye nabojenter som de spionerer på med kikkert. De blir avslørt av Lea som de trodde hadde fått en baby, men det var bare en datababy som hun hadde fått på skolen.
  Sjangeren i To beibs og en baby er humor.

  Jeg synes boka er morsom fordi forfatteren har gjort det sånn at personene snakker med litt morsom slang som er typisk fjortiser. Et eksempel på dette er for eksempel når Lea sier at de er så bøsta. Boka fikk meg til å ville lese mer fordi jeg likte at den var så morsom og godt skrevet. Vitsene i boka fikk meg til å le inni meg og det likte jeg.
  Jeg vil anbefale flere å lese denne boka

  Kort sagt synes jeg at det er en god bok som er morsom å lese og er en god kandidat til bokslukerprisen.

 124. DOBBELDATEN
  Dette er en morsom bok med litt fantasi og spionasje.

  Boken handler om at to gutter er forelsket i nabojentene som nylig har kommet dit, guttene heter Bendik og Tobias. Handlingen starter med at Bendik og Tobias ligger i en busk og spionerer på nabojentene med en kikkert.

  Jeg syns at boken er morsom fordi Tobias og Bendik sier rare og morsomme ting til Lea.
  Den handler også om forelskelse og det er morsomt fordi da blir Bendik og Tobias flaue og sånt! 🙂 Handlingen er lett og komme seg inn i fordi man kan kanskje kjenne igjen noe av det som skjer fra noe man har gjort før, son som følelser. Alle personene i teksten er både rare og morsomme. Hvis du liker morsomme bøker så kan det være vanskelig å legge fra seg denne boken fordi den er veldig morsom. Den er lett å lese fordi det ikke er så mye vanskelige ord og det er passe stor tekst.

  Det beste ved teksten er at den er morsom. Hvis du er glad i morsomme bøker så burde du virkelig lese denne boken.
  Jeg syns boken fortjener å være superfinalist på bokslukerprisen. 🙂

 125. Dobbeldaten handler om Bendik og Tobias som sitter med kikkert å ser på to jenter. De synes jentene er veldig fine. Så kommer det noen familiemedlem.
  teksten starter med at Bendik og Tobias krangler om hvem som skal ha kikkerten for å se på de to jentene. Teksten var veldig morsom fordi søsteren var megaungdom og Bendik og Tobias var megaforelska. Teksten er lett å lese fordi det er korte setninger og mange replikker.
  Det beste med teksten var at den var veldig morsom. Jeg anbefaler denne boken.

 126. Jeg synes denne boka ikke var så spennende, men jeg ville gjerne ha fått vite hvordan det ender opp med de guttene. terningkast 3

 127. Teksten handler om Tobias og Bendik som spionerer på de nye naboene, som er to jenter. De ser med en kikkert inne i en busk og så kommer Stefan og fersker Tobias og Bendik, og rett etter kommer Lea og fersker dem og så skaller de. Jeg synes det var en bra og morsom bok fordi Bendik og Tobias trodde at Lea var gravid og hadde blitt mamma. Jeg anbefaler Alle sammen sammen og dobbelt daten fordi den har veldig mye humor.

 128. Boka var veldig morosam eg likte alt eg elskar dobbeldaten eler alle samen samen
  Elsker den ???

 129. Denne boka var veldig morsom jeg vil gjerne lese mere av denne boka. Jeg syntes at forfatteren klarte å skrive sån at jeg forsto hva som skjede og det er ikke ofte jeg gjør eller noen ganger gjør jeg det. Boka var utrolig bra og jeg vil gjerne lese mer!!!;) likte Leah best!!!!###

 130. Teksten handler om Tobias og Bendik som ligger å spionerer på to søte jenter i nabohuset. Det er to familier som bor under samme tak og det går ikke alltid så bra og det skjer mye drama ivertfall når tenåringen Lea kommer inn i situasjonene. Sjangeren er humor. Boken minner meg veldig om serien på nrk super. Jeg synes boken er morsom fordi de bruker et morsomt språk foreksempel engelske slangord. Spesielt når Lea bruker de. Dette er et eksempel fra boken. «Har du vært gravid? spør Bendik sjokkert. Han hadde sett et tv-program om en tykk jente som ikke visste at hun var gravid før hun fødte en baby på do. Kanskje det var sånn med Lea.»
  Jeg synes boken er lett å lese og det er enkelt å bli dratt inn i historien fordi jeg synes boken beskriver situasjoner godt og er veldig morsom.
  Boken starter med en beskrivelse av personene, og så bygger historien seg gradvis ut. Det som overrasker meg er at boken er like gøyal som serien. Jeg liker personene veldig godt fordi alle er forskjellige. For eksempel er Pamela veldig jålete og Guro veldig naturlig. Selv om de er forskjellige er de veldig snille med hverandre, hvert fall for det meste. Når jeg leser boken tenker jeg på at ingen familier er like og at alle er forskjellige. Det er fint og noe boken fikk meg til å tenke på. Boken sluttet ikke så brått, det var en rolig avslutning og samtidig fikk jeg lyst til å lese mer. Jeg klarte nesten ikke å legge fra meg teksten fordi den bare ble mer og mer morsom. Teksten var lett å lese og passer for alle. Til og med voksne.
  Historiens styrke er at alle kan kjenne seg igjen på en eller annen måte, fordi alle har en eller annen familie. Jeg mener garantert at alle i universet bør lese boken og derfor være superfinalist i Bokslukerprisen.

 131. Dobbeldaten handler om to gutter med navn Tobias og Bendik. De to sitter i buskeene å ser i en kikkert på de to nye nabo jentene. Både Stefan faren til Tobias og Lea store søsteren til Bendik ser dem , men kun Lea fant ut av hva de holdt på med.
  Boken er en humor bok og handler om familelivet.
  Jeg synes boken var helt OK fordi jeg liker best spendings bøker og jeg synes ikke det var noe særlig gøy humor for meg. Da jeg leste la jeg merke til at storesøstra Lea snakket med litt ungdoms slæng og det synes jeg var litt gøy. Jeg synes boken har fått fram hvordan ungdomene nå for tiden snakker.
  Jeg vil ambefale boken til de som liker familedrama.

 132. Boka handler om to gutter som bor i samme hus som får jente naboer.Så de spijonerte på dem med sikkert de bledde også opp daget av Lea og en til fyr de lurte dem at de så på fuler men det gikk ikke. Jeg synes boka var litt bra fordig den var ganske morsom terningkast 4.

 133. Det handler om en serie egentlig på NRK super men nå til en bok det handler og en som heter Bendik og Tobias som spionerer på nabo jentene Men så går skikkelig dårlig jeg elsket boka siden den har mye humor i seg så jeg ler meg ihjel og den er bare så super den gjør meg glad den gjør meg leken og ja terningkast 6! elsket den

 134. Dobbeldaten handler om to gutter som spionerer på jentene i nabohuset. De dukket plutselig bare opp. Tobias og Bendik spionerer på dem med kikkert.
  Sjangeren er humor.
  Jeg syns at det var overraskende at jentene var ca like gamle som Bendik og Tobias.
  Sannsynligheten for at nye naboer er like gamle som deg er jo ikke så stor. Jeg klarte ikke å leve meg inn i denne fortellingen fordi den ikke hadde de setningene jeg liker. Hadde jeg hvert dem så hadde jeg ikke spionert på vilt fremmede folk. Jeg syns det ikke var så mye humor i boka men det var gøy med slengord og tenåringsjenta som foreksempel «pervoer» og «bøsta». Jeg likte ikke boka så godt fordi den var vanskelig å komme inn i. Det irriterer meg at de ikke beskriver så mye om hvordan de føler og har det. Språket i boka var ganske lett å forstå, det var enkelt språk.
  Jeg likte at boka var realistisk men samtidig ikke noe alle gjør.

 135. Jeg synes boka er hveldig bra.jeg syntes det har hveldig morsomt nor de lo i buskene og gjemte seg men ble avslørt av stefan;). Jeg gir boka en femmer?

 136. Familien til Tobias og Bendik bor under samme tak, det er ikke alltid så lett. I denne morsomme tennåringsboka blir det masse drama og krangel. Denne boka er fin for 8-14 åringer. Jeg synes denne boka var veldig morsom og spennende. Jeg likte godt på slutten da de skulle ta kikkerten begge to og endte med å skade seg begge to, da fikk jeg veldig lyst til å lese videre. Disse guttene prøver da å ikke bli oppdaget når de spionerer på disse fine, pene og søte nye naboene, eller var de bare på besøk til naboene? Dette lurte de lenge på. Hvis jeg var dem ville jeg bare stoppa med å se på dem med en gang og heller bare gå bort til dem. Da jeg leste la jeg merke til at de snakket litt som typisk tennåringer gjør. Denne boka var veldig bra og jeg anbefaler den.

 137. boka handler om Tobias å Bendik som ser på jenter med sikkert å så fersker lea dem å se på jenter så spør de Marek om hjelp. jeg syns boka var moro for de blir ferska av lea.
  denne boka var morsom les denne boka den er morsom.

 138. Dobbeldaten av Robert Næss
  Dobbeldaten handler om to gutter som heter Tobias og Bendik. de sitter i buskene og spionerer på to jenter som plutselig har dukket opp i nabohuset. Når Lea og Marek fersker dem sier de bare at de ser på fugler. Marek sier at de ikke burde gjøre det for de ødelegger jentenes privatliv, men de gjør det likevel.

  Boken var veldig morsom og på en måte litt spennende fordi, jeg begynte å lure på om de jentene ville oppdage Tobias og Bendik eller om de skulle forsette og spionere på jentene.
  Boken startet rett inn i handlingen, men den var lett å lev seg inn i.
  Sjangeren er humor.
  Jeg likte godt hvordan boken var skrevet på, men jeg synes det kanskje var litt mye replikker.
  Når Lea sier «Jeg er så glad jeg ikke fikk en gutt,» trodde jeg hun først hadde hvert gravid, men heldigvis var det bare at hun hadde fått en dukke som hun skulle passe på.
  Jeg fikk lyst til å lese mer fordi jeg levde meg så inn i boken. Jeg synes den sluttet litt brått, men det gjorde ingen ting. Den er sånn passe å lese. Det kan være noen ord som er litt vanskelig å forstå, men jeg vil anbefale alle å lese den.
  Jeg synes det beste ved teksten var når Bendik og Tobias spionerte på de to jentene og så ferska lea dem.

 139. Det handler om at Marek og Tobias ser på to jenter
  jeg levde meg inn i boka fordi det var veldig mye spenning
  og jeg likte slutten fordi de skalla

 140. boken handler om Tobias og marik som stirrer på to jenter de er forelsket i
  Jeg synes at dobbel daten var en morsom bok fordi det var mye humor.
  Jeg synes også at de brukte mye ungdoms ord og at lea ferska dem.

 141. Teksten handler om at to jenter har akkurat flytta inn i nabohuset. Guttene spionerer på jentene med kikkert gjennom vinduet deres.
  De blir tatt, men kommer med dumme og overraskende unnskyldninger.
  De finner ut at dette blir for dumt, så hva finner de på?

  Sjangeren er humor er en bok som gir mening hvis du er eller kommer i puberteten.
  Jeg synes boka var spennende og interessant (og litt morsom).
  De kommer med så dumme unnskyldninger, og virker veldig dumme også.
  Jeg synes boka var rar men gøy, her noen punkter som viser hvorfor:
  «Nå er hun som er min der også! Hun har byttet kjole. Hun har på seg den søte hvite sommerkjolen, den med … Hun … hun …»

  Tobias klarte ikke å snakke, ja, han glemte nesten å puste.
  «Hva gjør hun?» spurte Bendik, ivrig.
  «Hun … tar den av seg!» sa Tobias.

  Handlingen er lett og leve seg inn i fordi forfatteren har gjort alt så ekte. Det er noen vanskelige ord.
  Jeg gjorde ikke stort for og leve meg inn i teksten, det bare skjer.
  Boken starter med litt beskrivelser, men den bygger seg opp.
  Den bygger seg opp mot noe morsomt.
  Det overasker meg at dette faktisk kan skje.
  Personene gir mening til boka.
  Jeg for lyst til og lesse mer, hvis du leser skjønner du hva jeg mener.
  Teksten var vanskelig å legge fra meg.
  Styrken til teksten er at den er morsom og er vanskelig å legge fra seg.
  ALLE BURDE LESE DEN.

 142. jeg syns at boka var kjempe morsom. Tobias og Bendik drev å stirra på to jenter som akkurat flytta i nabolaget. Stefan kom fra butikken og han sa har det begynt å vokse bein eller hva så han gikk for å hente saksen men så hoppet Tobias og Bendik opp å sa til Stefan at vi drev å så på fugler.Men så sa Stefan hvor er fuglene da de sa at den fløy av gåre fordi du skremte dem bort. det jeg ikke likte var at når Lea kom og drev å snakket .

  det jeg likte var når de snakket med Marek og at handrev å ga dem råd og når Tobias og Bendik trodet at Lea var gravid men det var hun ikke. Jeg likte også at de dunket hodet sammen også sa det fus likt .

 143. Teksten handler om to gutter som heter Tobias og Bendik. De kikker på to jenter med kikkert. De to jentene er Tobias og Bendik foelsket i. De to guttene ligger i en busk i hagen å ser på jenene som står i vinduet.
  Dette er sjanger humor.
  Denne bokken minner meg om Alle sammen sammen serien på NRK super.
  Jeg likte teksten fordi det kjedde noe hele tiden og det var litt drama.
  jeg synes dette utklippet var bra: Vi …. bare …. ser på …. fuker sier Tobias til slutt og synes det var et godt svar.
  Jeg synes personene er flinke til å overdrive og til å tulle. Teksten var litt vansklire til å leve seg inni en Luridiumstyven. Denne boken burde alle sjetteklassinger lese også alle andre i verden. Jeg synes ikke boken burde være superfinalist på Boslokerprisen.Boken sluttet ikke får brått heller ikke for sjedelig!

 144. Dobbeldaten handler om Bendik og Tobias som plutselig finner ut av at det er 2 jenter som er naboen deres. De spionerer på dem og så fersker Lea dem.
  Sjangeren er humor.
  Jeg synes den var veldig bra fordi den er morsom og jeg ville bare lese resten fordi det var en morsom slutt
  Jeg anbefaler Dobbeldaten for de som liker humor.

 145. Dobbeldaten av Robert Næss
  Boken handler om to familier som bor i samme hus. Bendik og Tobias spionerer på to jenter som plutselig har dukket opp i nabohuset. Lea og Stefan fersker dem, men de prøver å vri seg unna med å si at de ser på fugler. Detter er en humor- bok og er samme greia som TV-serien Alle sammen sammen som har gått/går på nrksuper.

  Jeg synes boken var morsom og litt klein, fordi de dreiv å kikka på jenter som ikke visste at de gjorde det, noe som er litt merkelig, men også morsomt. Jeg likte spesielt godt da Lea ferska dem, fordi hun er veldig morsom. Jeg begynte å tenke på hva jeg ville gjort hvis jeg gjorde noe sånnt som Bendik og Tobias gjore og ble ferska i det, og jeg satte meg inn i teksten. Jeg likte veldig godt måten boken er skrevet på og kunne absolutt tenke meg å lese resten av boka. Det irriterte meg litt at det skjedde litt lite, så det kunne skjedd lit mer.

  Det overaska meg når Lea hadde med en baby hjem fra skolen, og jeg synes kanskje det er et av høydepunktene i boken. Teksten starter rett inn i handlingen, noe som kan være bra og dårlig, fordi det tar tid å skjønne hva det egentlig handler og og hvem personene er, men siden jeg hadde sett serien først gikk det bra.

  Personene i boken er morsomme, og litt rare og de er motsetninger, noe som gjør boken ekstra gøy.

  Det beste ved teksten er når Lea fersker dem, blir aldri lei av å lese det. Det skjedde litt lite og teksten starta litt brått, men siden jeg hadde sett serien gikk det bra. Jeg vil absolutt anbefale denne og jeg har veldig lyst å lese ferdig boken.

 146. Tobias og Bendik spionerer på to søte jenter som de er forelsket i. Så fersker Lea dem.
  Sjangeren er humor.
  Boken var vansklig og leve seg inn i fordi det var ikke mye humor i teksten. Teksten går rett inn i handlingen og beskriver situasjonen bra. Det var vanskelig og ha følelser for personene for det var ikke dramatisk og humoren var dårlig. Teksten sluttet morsomt men jeg fikk ikke lyst til og lese videre. Tekstens styrke er at når humoren er der er den bra.
  Tekstens svakhet er at det er for lite humor.
  Jeg vil ikke anbefale boken fordi det er vanskelig og leve seg inn i det
  Boken bør ikke bli superfinalist på bokslukerprisen.

 147. jeg syntes det var morsomt når Tobias og bendik spionerte i buskene og så kom stefan og så at det stakk bein ut av buskene og han sa jøss vokser det bein ut av buskene.Det var også morsomt når Lea kom og hadde med seg en data baby og Tobias trodde hun var gravid.
  Denne teksten hadde helt klart humor det jeg syntes som gjorde det var at den hadde masse engelsk ord og sånt. Jeg syntes det er lett og leve seg inn inn i boka.Teksten var også veldig vanskelig og legge fra seg. personene er morsomme særlig den ene det er lea det er fordi hun er en veldig jålete berte.

 148. Boka var bra men litt for lite spenning terningkast 5????????????????

 149. Denne boken er den beste jeg noen gang har lest jeg vil virkelig at denne skal VINNE!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????????

 150. Boken er veldig morsom. Jeg har sett denne serien på TV. Lea hun er skikkelig dramaquin, jeg liker det. Og de er veldig mange og de har kult hus.

 151. Jeg syntes boke var morsom. Jeg likte den veldig GOT og det var morsomt da de trofé lea var gravid.

 152. Jeg syns den var super bra den er morsom og spennende på sammetid.
  Hvis jeg skal si hvor bra den er fra 1-10 så er det 10???

 153. Jeg likte boka fordi den var veldig spennende og morsom og jeg gleder ,jeg til å lese hele boka ferdig.

 154. jeg synes dobbeldaten hvar artig bra men det hvar litt kjedelig men hvis jeg leste hele boken ville den sikkert liket den terningkast: 5

  • Jeg synes utdraget morsomt og veldig bra. Jeg trodde faktisk dem skulle gå å kjøpe en drone

  • Jeg syntes den var spennende og vil lese boka. Håper at jeg får lest denne boka.

 155. Denne boka er så morsom, jeg håper jeg får lese hele boka en gang og håper det kommer flere bøker av dem?

 156. Boka var veldig bra, har lyst til å lese den. Men det ligner ikke på de i TV-serien så jeg likte den ikke så godt. Terningkast

 157. Denne boka var litt kjedelig i starten, men etter hvert ble de mye bedre. Dette er et utdrag jeg syns var ganske gøy 😀 Dette utraget gir jeg terningkast 5/6

 158. Vi likte godt måten Tobias snakket med Marek på. Ble irritert over at slutten var så brå. Veldig morsom fordi de gjorde rare ting. Handlet om stalking på en måte. Humoristisk. Ble litt pinlig berørt av at de kikket på jenter i kikkert. Ble litt irritert over at gutta var litt smådumme og at de ødela privatlivet til jentene.

 159. Den var litt rar , men også litt morsom. Den var mest teit. Det ville sikkert endre seg hvis jeg leste hele boka. Noen ganger var det litt vanskelig å forstå og ingen ting handlet om en dobbeldate. Ikke min type bok. Terning kast 2!!!

 160. Boka var litt rar og morsom, men jeg vil lese litt av boka. Jeg skjønte ikke helt meningen med boka og det var vanskelig å forstå hva den handlet om. Den handlet ikke om en dobbeldate. Terning kast 2!!!

 161. Jeg syntes at boka var litt rar. Men jeg syntes at et er litt kleint det med roboten og damene. Dette er ikke helt min type bok. Terning kast 4,5

 162. Boka var veldig kjedelig og ikke morsom. Det handla engang ikke om en dobbeldate. Terning kast 1 av 6

 163. Jeg synes denne bok ikke var så bra. Dem har nok valgt ut feil bit av boka til oss (altså elevene) ,ellers viss jeg hadde lest boka selv hadde den nok vært litt bedre. Men selve innholdet var bare teit det syntes jeg og resten av klassen, men jeg gir boka terningkast 1. (av det innholdet jeg har lest)

 164. Jeg hadde forventa bedre. Jeg tror boka var litt morsom hvis jeg hadde lest boka. Hvis de hadde tatt ut et mer spennende avsnitt hadde det blitt kanskje litt mer fristende å lese boka. Terning kast 2.

 165. Jeg synes denne boken ikke var så bra siden jeg skjønte ikke helt meningen med boken fordi det sto på forsiden at det var en Dobbeldate men det var ikke akkurat det som handlingen var om.Jeg synes den var dårlig jeg vil ikke lese denne boken. Terningkast 0.

 166. Jeg synes den var morsom og jeg liker humor bøker er og andre slags sjangere.

 167. Jeg syntes det var veldig morsom det at dem spionerte på jentene. Det med med at Lea liksom skulle bli mamma, hysteriskt. Hvis jeg skulle valgt ett tall fra 1-100 ville jeg valgt 99. Jeg liker veldig godt og se serien Alle sammen sammen på TV. Hvis du ser etter en bok ville jeg anbefalt Alle sammen sammen.

 168. Jeg synes boka var bra. Jeg likte når Stefan kom og så bein ut av busken og sa: jøss vokser det bein ut av busken. Terningkast 5.
  :)anbefaler og lese den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anbefaler anbefaler.
  se tv programm

 169. den var morsom og kjedelig og. det som var morsomt var at lea kalte dem for to pervoer

 170. Jeg syntes denne boka ikke var så bra.Fordi det var så mye stalking. Hvis jeg skulle bestemt om denne boka skulle vunnet så ville jeg ikke stemt på akkurat denne boka.
  Jeg gir terningkast 3.

 171. Jeg synes boka var bra. Jeg likte når Stefan kom og så bein ut av busken og sa: jøss vokser det bein ut av busken. Terningkast 5.
  🙂

 172. Jeg syns Dobbeldaten var morsom og artig. jeg kunne godt lese mer av boka. Det var mange ord jeg ikke forsto.

 173. Man kan få litt lyst til og finne ut hva som skjer.
  Og om de får en date.

 174. Jeg synes boka var kul å lese , fordi det er humor i den. Det liker jeg. Jeg har sett serien på TV, så det er gøy å lese den også. Jeg gir terningkast 4.

 175. Jeg likte ikke boka særlig godt fordi den var kjedelig og ikke spennende. terningkast 0 🙁

 176. Jeg syntes at boka var litt kjedelig men jeg kunne godt lest hele boka (: terning kast 4

 177. Hei jeg heter hanannah

  Jeg gjir tterning kast seks
  Den er morsom elsker humor bøker
  Den er så bra elsker den boka
  Jeg anbefaler det til 5 til 6 klasse

 178. Den var morsomm fordig de er dumme men jeg likte ikke at det plutselig komm så mange folk .

 179. Jeg synes denne boka hørtes veldig morsom ut, fordi det skjer så mange rare og uventede ting og det er morsomt at de spionerer på dem med en kikkert!!!!
  Jeg har veldig lyst til å lese videre.

 180. Den hørtes skikkelig morsom ut med Tobias og Bendik som spionerer på de to jentene i nabo huset, og da de skvatt av at Stefan sa at han måtte ta fram hekk trimmeren.?

 181. Jeg syntes boken var ikke så bra.
  Den hadde for lite humor.
  Terningkast 4

 182. Det var ikke så veldig bra bok fordi det var ikke min type bok og den var ikke noe spennende

 183. Jeg synes at dette utdraget er bra fordi den er morsom.
  Den var også litt rar.

 184. jeg synes at det var morsomt at de så på de to jentene gjemmom kikkert. men det var litt kjedelig også fordi jeg kom alldri inn i handlingen

 185. var litt rart men de var gode på unnskyldninger ikke en bok for meg

 186. Det er en så fantastisk bok som alle burde lese mellom 9-14 år. Den er morsom, spennende, kul, idiotisk bra, super, extreme, super bra, fantastisk!

 187. Jeg syntes att boken var litt rar og veldig morsom?Kunne gjerne lest resten

 188. «Dobbeldaten» av Robert Næss

  Tobias og Bendik har fått nye noboer. Da blir T og B veldig glade fordi det er noen dritheite jenter. De spaner på dem helt til…

  Boka er kjempemorsom fordi Bendik og Tobias gjør veldig mange rare og morsome ting som kanskje ikke er helt innafor.
  Jeg gir dette utdraget terningkast 5!!!
  Jeg annbefaler å lese boka 🙂

 189. Det var litt rar og litt morsom men vil ikke låne den for den var litt kjedelig.

 190. Boken var OK. Jeg følte ikke at jeg vil låne boken fordi den ikke var så spennende.

 191. jeg syntes dette utdraget var ganske kjedelig fordi det skjedde ikke så veldig mye

 192. Jeg likte at den var bassert på en TV serie som har humor,men jeg ledde ikke akkurat fordi den er ikke like bra som den er i TVserien.Men jeg likte at jeg fikk vite litt om en episode,men på en måte var den litt rar fordi hvem spionerer på forelskelsen sin det er ganske rart!?

 193. den var litt rar fordi de stirret på damer. men kjedelig innhold. likte den ikke.

 194. Jeg syns at den var lit ekkel og da de så inn i vinduet til de to jentene .Men boken var finn.

 195. Jeg syntes denne boken var som passe bra fordi jeg liker best spenning og krim, men i denne boken var det mere humor i. Jeg syntes at (alle sammen sammen) er litt gøyere å se på tv-en en å lese den.. men sefølgelig boken var jo veldig morsom?

 196. Dårlig bok, fordi avsnittet som var plukket ut virket kjedelig

 197. Jeg syntes dette utdraget var morsomt fordi at Bendik og Tobias trodde at Lea hadde vært gravid. Og at de ikke gadd å snakke med jentene. dette utdraget var bra

 198. boka høres bra ut fra utdraget og jeg har veldig lyst å lese hele boka terningkasrt5/6

 199. Morosam bok, men litt lite spenning.

 200. Eg synes at boka var litt morsom.
  Eg har set på alle sammen sammen før så eg håpte den var litt morsommere.
  Eg gir boka terningkast 3.

 201. Jeg syntes ikke boken var så veldig bra kan ikke forstå at den har havnet blant top 10.
  Dete er ikke min type bok , den er bra men det er noe som mangler.

  Noah

 202. Jeg synes at den var ikke så spennende og ikke så veldig morsom.
  Jeg liker fantasi og spenning.
  Humor er ikke min sjanger.

 203. Den var dårlig. Jeg likte den ikke i det hele tatt. Den var dårlig!! Jeg fikk ikke leselyst i det hele tatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 204. Denne boka var ikke helt min type, men den var morsom og bra. Jeg personlig har sett serien som handler om de samme personene. Terningkast 3.

 205. Jeg syntes boka ikke var så bra fordi jeg liker ikke alle sammen sammen.

 206. Jeg synes at Alle sammen sammen, dobbeldaten bør vinne, fordi:
  -den er morsom.
  -jeg blir glad av den.
  -jeg fikk leselyst når jeg leste den.
  -jeg ledde av den.

 207. Hei!! Denne boka var veldig kul, men det var veldig tørr humor noko som eg ikkje liker. Den var terning kast 3

 208. Dette her var en ganske god bok . Eg kan tenke meg og lese boka snart. eg gir terningkast 1.

 209. Den var ganske morsom med mange ting som kjer som vi ikkje forventer:)
  Hahaha ha ha ha ha ha hahahahahahhahahahaha!

  #Farlig Floktning

 210. Det var høres ut som ein kjekke bok. Den var løyen og det var ganske kult.

 211. Synes at den var morsom og jeg liker TV-Pogrammet. Det jeg synes var morsomst er at de er så klønete og er en stor KLOSSMAJOR

  Ingvald rm

 212. Dobbeldaten synes jeg var en super bok for barn og unge i 10 års alderen og videre oppover. Jeg synes forfatteren Robert Næss har brukt fantasien sin veldig bra. Jeg gir boka SUPER og det er den!!!!!!!!!!! Dette er en av de beste bøkene jeg har lest!!!!!

 213. Den var bra men ikke det beste boka jeg har lest, jeg syntes den ikke var så morsom. Men den var litt bra

 214. Jeg syntes denne boken ar super, fordi det var humor og Bendig og Tobias var ganske barnslige. Og de var ikke så veldig gode på unskyldinger, for da Stefan kom hjem fra butikken ser han jo fire ben som stikker ut av hekken, og så spør Stefan hva de driver med, og de vil jo ikke si sannheten til han og si at de ser på to heite damer. Så de lyver og sier at de ser på fugler. Denne boken var ganske humoristisk. Det var det jeg likte best med denne boken. dobbeldaten var det utraget jeg likte best av alle.

 215. Dobbeldaten av Robert Næss

  Boken handler om Bendik og Tobias som ligger under en busk med en kikkert de titter inn gjennom naboen sitt vinndu. Der hvor det nettopp har flyttet inn to søte jenter. De snakker med Marek for å få noen tips. Men det ender opp med at de fortsetter å spionere.
  Jeg sytes boka var bra og morsom fordi de spionerer gjennom vinduet til naboene i stede for å gå å hilse på dem, men jeg syntes også det var synd at de ikke gikk å hilste på dem får da tror jeg boka hadde blitt enda bedre.

 216. Dobbeltdaten. Robert Næss Jeg syns utdraget vår morsomt og fordi at det var veldig mye tull.
  De brukte spennende ord og forklarte orende godt .
  Jeg har sett alle sammen sammen flere ganger og det er noe og ambefale for de som liker humor og litt spenning.
  Jeg syns at utdraget er noe jeg kan lese mere av dette for det var spenne og høre på.

 217. Dobbelbaten av Robert Næss
  Jeg synes at dobbeldaten er en spennende bok og jeg får lyst til å lese mer.
  Boken handler om Tobias og Bendik som spionerer på nabo jentene, som bare en deg bukker opp. Det er morsomt når de kommer med unnskyldninger som at de kikket på fugler når de egentlig spionerte på jentene i nabohuset

 218. veldig god veldig god veldig god veldig god veldig god veldig god veldig god veldig god

 219. Boka handler om to personer som har sett at det har flyttet inn to jenter, Guttene skal prøve å få en dobbeldate med de. Bendik og Tobias får råd av Marek. Guttene spionerer på jentene i hagen så kommer pluselig Stefan å spør hva de gjør så sa de at de holdt på med fugle titting. Jeg synes boka var morsom å gøy fordi jeg liker bøker som er morsomme og handler om dating. Dette er en humor bok. Jeg synes det var gøy å lese den fordi jeg har sett den på TV. Denne er en lett bok å lese og Dette er en bok som får deg til å le og jeg anbefaler denne boka til de som liker humor å dating.

 220. Denne boken handler mest om Tobias og Bendik som spionerer på noen jenter og er litt forelska… Så blir de avbrutt flere ganger, blant annet av Stefan og Lea. De sitter i en busk utenfor huset og de sitter inne i vinduet. Her snakker vi humor. Jeg synes teksten er morsom og gøy fordi Tobias og Bendik virker veldig desperate. Jeg liker teksten fordi den handler ikke bare om krim og mørket, den er mer basert på barne-humor. For eksempel som at Lea sa til Bendik «Jeg har sagt til mamma tusen ganger at du trenger hjernemedisin,». Visst man har sett noen av filmene er det lett og leve seg inn i den. Den er skreven på en måte det er lett å forstå den. Starten er ikke kjedelig så man har lyst til å lese mer i den. Personene er «kule» på en måte. Teksten var veldig vanskelig å legge fra seg. Det beste ved teksten var at den handler om humor. Teksten hadde egentlig ikke noen svakhet i mine øyne. Jeg anbefaler å lese den til alle sjetteklassinger!!!
  Boken fortjener veldig å være superfinalist på bokslukerprisen!

 221. Denne boka handler mest om Tobias og Bendik, men også om Lea, Marek og Stefan. Det forgår i en busk og på rommet. Sjangeren på denne boka er Humor. Jeg synes den er bra fordi boka er bra beskrevet og gode bilder. Den minner meg om serien som gikk på nrk super som heter «Alle sammen sammen.» Jeg synes at flere burde lese denne boka fordi den er morsom og veldig spennende. Personene er veldig gode skuespillere. Jeg liker ikke så godt Stefan fordi han prøver og være kul hele tiden. Slutten er også bra jeg fikk veldig lyst til og lese mer. Teksten er lett og lese fordi det er ikke så mange vanskelige ord. Jeg synes at boka fortjener å være superfinalist i Bokslukerprisen. Jeg vil anbefale den hvis du liker humor.

 222. Den var veldig gøy og mye humor i den. Det var veldig fint at det kom en bok i serien forde jeg har sett det på tv får og likte det godt.
  Litt overdreven med Lea og babyen som kom med det er veldig morsomt. Jeg ville gitt boken fra en skala til 1-10 så klart 10. 🙂

 223. Liker du humor? Da kan jeg anbefale deg Dobbeldaten av Robert Næss. Den handler om to familier som flytter inn i samme hus! Og guttene Tobias og Bendik har funnet ut at det har flyttet inn noen pene jenter på deres alder har flyttet inni nabohuset. Lea søstra til Bendik har fått i oppgave å passe på en robot baby på skolen. når Lea kommer hjem og ser at guttene sitter i hekken. Så sier Lea at hun var glad for at hun var glad for at hun ikke fikk en gutt. Da trodde guttene at hun hadde fått en levene baby. Det likte jeg godt. Denne boka levde jeg meg helt inn i. Jeg gir denne boka terning kast 6. du er nøtt til og lese denne boka!

 224. Utraget fra Dobbeldaten er veldig morsom. Dnne boka passer for både gutter og jenter. den handler litt om to gutter som heter Tobias og Bendik. Det er flyttet to nye jenter inn i nabo huset. Tobias og Bendik spionerer på de to jentene fordi de syntes de er søte. Leah er store søstera til Bendik, hun har fått en robot baby av skolen til å passe på. Marek er storebroren til Tobias og Tyra, han skal prøve å hjelpe Tobias og Bendik. Det er noen bilder i boka. Boka er også en serie på nrk super. Denne boka anbefaler jeg virkelig.

 225. Teksten handler om Tobias og Bendik som skal spionere på noen nye jenter i nabolaget.
  De ligger i busken å ser på jentene med kikkert.
  Lea og Stefan kommer forbi å ser på Tobias og Bendik spionere.
  Denne boken er perfekt for de som liker humor.
  Hvis du leser denne boken da må du være forbrett på å le resten av dagen.
  Jeg ELSKER DENNE BOKEN fordi jeg lever meg så inn i den.
  Hvis du ikke kan høre kan du lese den! Boken er på NRK super den er veldig populær.
  Tobias er veldig redd for mange ting.
  Bendik er veldig merkelig.
  Lea er veldig fjortis!!!
  Marek er veldig frempå.
  Tyra er veldig smart.
  Stefan er veldig barnslig.
  Les denne boken!! Jeg gir denne terningkast 6!!

 226. Den var veldig morsom!
  Jeg har fåt lyst til å lese den etter å ha lest foredraget.
  Terningskast 5

 227. Boka var ganske bra fordi, den var litt morsom å eg har sett programmet før å da skjønte eg kordan figurane er:) Håper det er flere bøker av Alle Sammen Sammen

 228. Jeg syntes den var bra fordi den var morsom. Det var veldig morsomt når de møtte på Lea og Stefan og sånt.

 229. boken var bra. liker alle sammen sammen på tv og. Robert Næss er god til å skrive bøker!!!

 230. boken er kjempebra. jeg liker å se på alle sammen sammen på tv og youtube!!! Robert Næss er veldig flink til å skrive bøker synes jeg.

 231. Jeg syntes boka hadde dårlig humor, og det skjedde ikke noe som på måte viste hvordan humor det var og hva det liksom skulle handle om. Noen ganger er ikke humor bøker veldig morsomme?
  TERNING KAST :3

 232. Boka var klein,rar,creepy, jeg liker ikke boka fordi jeg hater stalking og rare ting
  (terningkast 1)

 233. Denne boken er spennende og interessant! Jeg synes dette er en helt super bok for alle barn!!!!! Dette er den nest beste boken jeg har lest!

 234. Jeg synes boka var kjedelig siden boken var ikke spennende eller morsomt i det hele tatt, pluss at jeg liker TV serien bedre.

 235. Jeg synes dette var en bra bok for folk på min alder. Det var kjærlighet men også komedie. Jeg gir terning kast 5.

 236. jeg likte den ikke så godt fordi jeg synes den var barnslig og jeg er ikke så glad i humor bøker

 237. Jeg synes den ikke var så bra fordi den ikke var morsom eller så veldig spennende.

 238. Jeg synes utdraget var litt morsomt. Det var morsomst der hvor de trodde at Lea var gravid, men ellers var utdraget litt kjedelig.
  (Passe bra)

 239. Jeg synes boken var morsom og noen kunne kansje ha sett seg igen. Den manglet noen beskrivelser av jentene ,men det får man sikkert se et annent sted i boken. terningkast 4

 240. Jeg synes boken var morsom og noen kunne kansje ha sett seg igen. Den manglet noen beskrivelser av jentene ,men det får man sikkert se et annent sted i boken

 241. jeg likte ikke boka så veldig bra. jeg likte ikke den delen Lea kom inn i boka og da Lea så pervo. jeg ble overasket da jenta kledde av seg. det var dårlig innhold i boka, jeg ville ikke ha lest den mer. slutten var rar. boka får en 2 er

 242. Jeg synes at utdraget var dårlig i forhold til serien. Jeg synes at det var dårlig fordi det er ikke så gøy å lese om noen som ligger i noen busker. Jeg har ikke så lyst til å lese hele boka. Terningkast 3

 243. Jeg synes den ikke var så bra=( Det var litt morsomt da Lea så dem i buskene og da Tobias skypa med Marek. Jeg gir den terningkast 3!

 244. jeg synes at denne boka var rar. Ikke akkurat en bok jeg ville ha lest.

 245. Jeg synes denne boka var veldig morsom.
  Og det var noen ord på engelsk og det var kult.
  Jeg vil gi ternekast 6.

 246. den var ganske mosom og jeg likte at de liksom blandet norsk og engelsk.
  Det var også mosomt at Marek liksom var 😀

 247. Denne boka var lit rar, men begge familiene er jo rare. Boka var ca like god som å se den på TV. Forfatteren er veldig god med humor. God bok!!

 248. Jeg synes at boka var dårlig, fordi den hadde så lite action og jeg savne liksom »Daten» i det hele.
  Terningkast:1 av 6

 249. Jeg likte ikke utdraget så godt fordi, den ikke fanget ikke opp oppmersomheten min og at den var ikke så morsomm som jeg trodde. Jeg ble irritert over at det var for mange manuseri dette utdrage. Jeg liker heller sci- fi, fantasy, fakta og spenning.

 250. Veldig bra bok og vil gjerne lese heile. Eg synes den var bra fordi eg likar serien alle sammen sammen.

 251. Jeg synes denne boken er bra, fordi den er veldig morsom. Jeg fikk lyst til å lese den videre. Denne boken anbefales.

 252. Denne boka var veldig dårlig for denne boka var ikke spennende, humor, morsom og drama

 253. Jeg synes denne var veldig bra fordi den var morsom. Jeg synes denne var den beste av alle bøkene.

 254. Denne boka synes jeg var bra fordi det er humor og du kan se for deg bilder til teksten.

 255. Jeg syns denne boken var passe bra for den var ikke så gøy for det skjeedde ikke så mye.

 256. Denne boka var grei. Fleirtalet av elevane syns den var litt morsom. Dei av elevane som har sett serien på TV syns boka var bra, og likte at det var lett å sjå føre seg det som skjedde og personane i boka.

  Helsing 6.klasse på Valsvik skule

 257. Det er mykje humor i det vi fekk høyre. Det at to gutar spionerar på jenter og korleis desse to gutane snakkar saman. Det vi fekk opplest var kjekt å høyre på. Det var litt spennande. Det var litt kult når dei sat å kikka på jentene og når dei som gjekk forbi kommenterte det.
  Fleirtalet av klassen vil gje terningkast fem med seks som best.
  Fleirtalet har lyst å lese boka.

 258. Det var litt forvirrende for jeg aner ikke hva pervoer er. Men historien var ganske morsom.

 259. Jeg likte denne boken godt fordi den var morsom. Men det var litt kjedelig at de nesten bare spionerte.
  Terningkast 4

 260. Dobbeldaten.
  jeg synes det var morsomt og jeg liker humor. Jeg anbefaler den til andre.

 261. Jeg likte Dobbeldaten fordi den var morsom og, kul de krangler om hvem av jentene som er penest de er jo like pene jeg likte når de krangla ,jeg vil låne den boka.

 262. jeg syntes at boken var litt kjedelig for at alt de gjorde var å spionere.
  TERNINGKAST 3

 263. Den boka var rar og morsom. De guttene var rare og den rare jenta kom å babla. Andre burde lese boken

 264. Jeg likte ikke Dobbeldaten fordi den var kjedelig.Jeg syns det var ekkelt når Tobias og Bendik spionerte på de nabo jentene.Men jeg ble litt overrasket når Lea hadde med seg en data baby.

 265. jeg likte boken men jeg skjønner ikke hvorfor dem ikke sa hei og at det bare handla om at dem gjemte seg i buskene.jeg synes også det hva litt rart at boken het dobbeldaten for ingen av dem var på date.men selve boken var bra

 266. jeg likte boken men jeg skjønner ikke hvorfor dem ikke sa hei og at det bare handla om at dem gjemte seg i buskene.jeg synes også det hva litt rart at boken het dobbeldaten for ingen av dem var på date.

 267. De fleste likte utdraget. De syntes den var morsom. De likte også at det var mye drama og kjærlighet.
  Noen syntes det ble vel mye kjærlighet og at boka ikke var like bra som serien på tv.
  Mange ønsker å lese boka.

 268. Ei morosam bok som var spennande på mange forskjellige måtar. Den var spesiell. Den var tullete . Eg har sett tv serien. Eg skulle ønske det var ein episode til denne boka. Eg synest den var super for en elve åring . Dei skreiv mange innholds rike setningar. Andre burde lese denne fantastiske boka fordi du kankje kjenner deg igen……..

 269. For første gang har jeg fått latter krampe av en bok liksom terning kast 6

 270. Vi likte boken veldig godt den var inspirerende;-)
  vi tror boken inspirerer Unger til og lese mere bøker;-)
  Det er mange adjektiv som gjør boka bra og spenende;-)
  fordi den er velllllllldig bra;-);-)

 271. Den var kjempegøy og bra og jeg håper og lese resten av boka.et av den beste boka jeg har lest. beste boka på boksluker prisen.dere burde lese den fordi den var spennende og gøy. terningkast 6

 272. Det har nettopp flytta inn nokre søte jenter i nabohuset, som Bendik og Tobias likar veldig godt. Dei ligg i hekken med kikkerten og spionerer på jentene.

  Bendik og Tobias ligg i hekken og spionerer på to søte jenter som har flytta inn i nabohuset. Plutseleg dukkar Stefan opp og lurer på kva dei driv på med. Tobias fortalde at dei såg på fuglar.
  «Gjøk og sissik» sa Tobias. «Trost og stær «heldt Bendik fram. Dette ordspelet likte eg godt. Gutane måtte jo svara eit eller anna.
  Eg syntes boka var morsom og kan tenkja meg å få vita kva som skjer vidare. Eg lurer på om jentene oppdagar dei. Bendik og Tobias må vera kjempeforelska sidan dei er så uthaldande og håpar å få sjå jentene utan kle.
  Eg vil lesa heile denne boka.

  Bendik og Tobias likte kanskje jentene for mye, fordi det begynte og bli for rart når dei ville se at ein av jentene kledde av seg. Eg vil anbefale boka for dei som liker humor.

 273. Tobias og Bendik ligg i hekken og spionerer på to jenter. Det er ei humorbok for både jenter og gutar.

  Eg likte teksten fordi at det var litt humor. Humoren i boka var ikkje for overdriven, men litt på grensa til urealistisk. Eg likte spesielt godt at gutane trudde at Lea hadde vore gravid, eller når Tobias fortalde om at ei jente hadde vore så stor at ho ikkje visste at ho var gravid, og fødde i do. Det er mykje som skjer heile tida. Eg anbefaler boka for gutar og jenter i alle aldrar. Det er ei humorbok som er lett å forstå. Det er vanskeleg å leggja frå seg boka.

  Eg synst at boka er spennande, men ikkje så spennande at ho burde komma til superfinalen, så god er ho ikkje.

 274. morsomt ha ha ha. de kaller seg selv lost så morsomt. Bra bok til den sjangeren og være.

 275. Den var morsom fordi de sa at de så på fugler, men de så på jentene med kikkert.

  Det var morsomt og spennende fordi gutta ble bøsta.

  Det var litt kjedelig, for det skjedde ingenting.

 276. Jeg syns denne boka var passe bra fordi jeg har dusja og fordi det er bare rart å sepå jenter.

 277. Vi synes boka var morsom og litt rar. Den var morsom fordi det var så mye følelser og tull. Den var rar fordi det var litt rare temaer – på en god måte.

 278. denne boken har jeg veldig lyst til å lese resten fordi den var morsom rar å spenende.

 279. 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 .

 280. Denne boka var SKIKKELIG artig og spennende!!!!!Jeg likte den veldig godt!
  Begynelsen var LITT kjedelig…Men etterpå ble den mer spennende
  Jeg har lest den 4 ganger på rad for den er så morsom

 281. Jeg likte denne boka fordi den var veldig morsom og spennende da Stefan kom og så føttene i buskene og sa «på tide og ta fram hekketrimmeren»
  Terning kast : 6 🙂 🙂 😉

 282. Jeg likte Dobbeldaten fordi jeg synes den var morsom, men den var også litt kjedelig det var ganske morsomt da Bendik og Tobias trodde at Lea var gravid:) 😉 😉

 283. dobbeldaten var litt bra men den var også litt kjedelig, det var ingen spenning, men den var fortsatt litt morsom, det kunne vært mer klining.

  terningkast : 4

  🙂

 284. Jeg likte Dobbeldaten fordig d var morsomt da Tobias ropte til lea «Er du gravid» det var morsomt da de sa at det hva dumt det de hadde gjort helt til begge ropte fus! og skallet hodene i hverandre. 🙂 😉 😉

 285. Dobbeldaten var gøy og jeg syntes den var rar også.
  når de løy om å se på fuglene var de heldig
  så jeg likte boken

 286. Jeg likte dobbeldaten var artig ikke så bra den var lit ekkel Den var ikke bra terningkast:3

 287. dette var en veldig bra bok,jeg elsket den,gleder meg til neste bok kommer ut.

 288. Jeg likte dobbeldaten var artig ikke så bra den var lit ekkel

 289. Denne boka var ekkel og litt artig men dårlig (Mooning) (:

 290. Jeg syntes dobbeldaten var en komisk og humoristisk aritig og rar bok.
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  terningkast:5

 291. Jeg synes denne boken var morsom og spennende. Den var kjekk og gøyal. Jeg har lyst til å lese mer av denne boka fordi den var veldig veldig veldig morsom og gøy.

 292. Je gsyntes denne boka var morsom og sepennende. Jeg syntes denne boka var kjekk fordi jeg har lyst til og lese mer av denne boka. Jeg syntes også at denne boka var veldi veldi veldi gøy.

 293. Jeg synes boken var passe bra for det skjedde nesten altid det samme å de bare satt der å spionerte. Det skjedde aldri noe spesielt. Terningkast 4.

 294. jeg synes denne boka var super fordi den er morsom. Jeg liker morsome bøker og jeg vil lese den videre. Jeg gir den terninkast 6️⃣.?

 295. Jeg syntes at denme boken var morsom og spennende. Jeg syntes denne boka var kjekk fordi jeg har lyst og lese mer av denne boken her. Ikke glem gøy denne boka var skikkelig skikkelig gøy syntes vartsefall jeg då.

 296. Jeg gir denne en 7/10. Jeg liker den fordi de er mennesker ?????????????????????????

 297. utdraget var litt gøy men jeg lo ikke så mye at det er den morsomste boken jeg har lest

  jeg gir boken en 4

 298. Den var ikke morsom. Du skjønte liksom nesten ingenting. Det begynte liksom rett på. terningkast 1. Det eneste som var morsomt var robotbabyen og når Tobias trodde Lea hadde vært gravid.

 299. Jeg syntes boken var lit rar.
  det var rart att de bare spionerte i stort sett hele kapittelet.

 300. Jeg syntes denne boken var morsom fordi at Tobias og Bendik spionerte på nabo jentene. Så kom Stefan å sa at det var på tide å ta fram hekketrimmeren. Det artigste var da Lea kom å guttene så babybagen atme henne.

 301. Jeg synes boka var litt barnslig, men samtidig var den også morsom.

 302. Jeg er veldig glad i den serien ,så jeg syntes det var veldig morsomt . Noe av det jeg syns var mest morsomt var nor Bendik sa til Lea Er du gravid .

 303. Eg synes at den var veldig kjekt, fordi det handla litt om forelskelse og at guttane spionerer på jentene. Så det syns eg var veldig kjekt å lese. Også ser eg veldig mye på: Alle sammen sammen på Nrk super. Terningkast: 5,95

 304. den var morsom, kul,artig,gøy. og det var gøy når de skulle se i vinduet når hun tok av seg kjolen, men de håpet at de ikke skulle trekke for, men de trekket for de trudde egentlig at de så dem bak buskene. 🙂

 305. Situasjonen der hvor det viste seg at babyen var en robot var morsom.
  Det var rart når Tobias og Bendik spionerte på jentene, dette likte vi ikke.
  Det var litt for mange navn/personer med i fortellingen.

 306. Vi syns den var bra og morsom, men at den var litt pervers.
  Artig at de ble fersket, og sa at de så på fugler.

 307. jeg syntes den var litt kjedelig, for alt skjedde i en klump. ikke det beste utraget jeg har lest.

 308. Margrethe Heglum Homstad

  Jeg syntes at denne boken var veldig bra.
  Denne boken var veldig bra fordi den hadde mye humor.<3

 309. Hannah Fossheim

  Jeg synes dette var en veldig bra bok.
  Den var bra fordi det er humor i den.

 310. Oline Rødsjø Grannes

  Jeg synes boka var morsom og bra.
  Jeg likte boka fordi den handlet om kjærlighet. 🙂

 311. Vi i klassen hadde delte meninger om boka. Noen synes den var dårlig, fordi det var litt lite humor. De andre synes boka var ganske bra, men ikke superbra. De synes at det var bra humor.

 312. Jeg syntes at denne boken var veldig morsom.
  Det var veldig morsomt når de trodde at Lea hadde fått seg baby.

 313. Kjempegøy!!!!!
  Bra illustrert, god humor. Blei lett dratt inn i handlinga. Likar veldig god å sjå serien på TV…. 🙂

 314. Humor er noe vi liker i 6. klasse. Dette utdraget var veldig morsomt. Vi så for oss Bendik og Tobias som to litt usikre gutter som ofte snakker før de tenker og derfor ikke de beste til å prate med jenter. Kommer nok derfor ofte opp i pinlige situasjoner. Denne boka har vi veldig lyst til å lese og står på venteliste på biblioteket for å ha den som høytlesningsbok i klassen. Hilsen 6 klasse på Tysværvåg barne og ungdomsskule.

 315. Boka var ikke så bra, fordi den ikke var så spennende og det var ikke nok humor. Den var litt artig innimellom. Her i Hommelvika bruker guttene teleskop og snap chat, ikke kikkert. 😉

 316. den var passe bra syntes jeg jeg liker ikke så gått så jeg ambefaler ikke disse bøkene så gått

 317. Meningene om boken var litt delte i klassen, men de fleste mente at boken var bra!

 318. Bokanmeldelse alle sammen sammen dobbeldaten

  Teksten handler om at Tobias og Bendik spionerer med kikkert fra en busk ute i hagen inn i huset til naboen for å se på noen jenter.

  Jeg syntes at den var morsom. Det er en humor bok. Den er akkurat som programmet som går på nrk super. Boka var bra men den var også litt rar. Det var som om jeg så ansikts utrykkene deres. Personene var veldig morsomme. Jeg fikk lyst til og lese mer. Det Som var morsomst var når Lea kom med den dukken. Jeg syntes helt klart at andre burde lese boken fordi den var veldig!!!!!! Morsom.

 319. Boka var skam bra.
  Elska den.
  Denne setningen likte eg godt: Han hadde sett på TV ei jente som ikkje visste at ho var gravid før ho føda på do!!!
  Ska lesa denne boka.?????????????????????????????

 320. Bra .
  Bra beskrivelse
  Morosam
  Likte setningen : » jøss , vokser det bein ut av busken? Sa han. På tide å ta frem hekketrimmeren»
  Fordi den var litt morosam.
  Så eg ga han Super

 321. Eg likte veldig godt denne boka! Den var løyen og kjekk. Eg likte best denne setningen: » Er du helt idiot?! Det er ikke en ekte baby, skjønner du vel, det er en datababy.»
  Eg gir denne boka SUPERT!

 322. jeg synes at utdraget fra alle sammen sammen er bra , jeg likte ikke så godt at guttene
  hadde en kikkert, og glodde på jentene når de skulle skifte. Men jeg ble veldig overrasket
  at guttene er så nyskjerrig.

 323. jeg syntes boka var veldig bra fordi jeg liker humor og boka var jo nesten stappfull med humor. 🙂

 324. Jeg syntes denne boka var morsom og gøy. Jeg likte spesielt den delen med robotbabyen. Derfor gir jeg terningkast 4.

 325. Boka er super og morsom og har masse beskrivelse.Eg likte denne setningen godt:Han så for seg Lea som sjanglet sjokkert ut fra jentedoen med en nyfødt baby i armene.
  Eg fekk lyst til å lese denne boka.
  Terningkast 6

 326. Dobbeldaten-alle sammen sammen.
  Den handler om to gutter som spionerer på to søte nabojenter. De spionerer på dem fordi de ikke tør å snakke med dem.

  Da de spionerer på dem kommer Stefan og lurer på hvorfor de ligger i busken med kikert. Etterpå kommer Lea som de tror er gravid! Tobias skyper med Marek og spør om råd.

  De er i en busk. Det er der de spionerer fra.

  Boka er: humor og drama.

  Jeg syns boka er bra fordi den var humoristisk. Og de havner alltid opp i trøbel. Og måten de ordner opp på er morsom.

  Personene er litt dumme. Og litt morsome.

  Jeg fikk lyst til å lese mer for å vite hvordan det går og slutter.

  Det beste med boka er at den er så morsom.

  Andre bør lese den fordi de kommer til å le nåe de leser den.

 327. Elise L.M.P:
  Jeg synes denne boken var en veldig artig og gøial bok ,jeg har veldig lyst til å lese mer.

 328. mariell:
  Jeg likte denne boka fordi at den var litt rar og artig.
  jeg synes denne boka var spennende fordi at de ble oppdaget.
  Dette synes jeg var en bra bok.

 329. Boka var kul?. Lagde meg bilder i hode noe jeg ikke greide på alle bøkene. Den føltes ekte. Terningkast 5?.

 330. jeg synes boken er veldig dårlig fordi forfatteren ikke har brukt adjektiv og jeg liker heller ikke noe godt humor bøker.

 331. Jeg liker ikke denne boka så godt fordi det er nesten ingen beskrivelser Terningkast 3

 332. jeg syntes boken var litt dårlig for på starten hadde jeg gode forventninger me det skjedde ikke så mye

 333. Jeg syns det var så så så morsomt særlig når Lea kom med datababy??????

 334. Jeg synes boka var morsom og utfyllende. Forfatteren har skrevet bra og dette var rett og slett perfekt for min stil!

  Terningkast : 6

 335. Den var veldig morsom fordi:
  Da Lea så Tobias og Bendik sa hun noe morsomt???

 336. Gleder meg til å lese mer om boka. Lurer på hva som ser med Tobias og Bendik.
  Jeg syndes boka passer til alle. Jeg gjr terning kast fire.

 337. Boka var passe god og litt morsom.
  Jeg synes temaet er litt kjedelig. Det er andre bøker som er mer spennende. Jeg liker bøker som er skumle og spennende.
  Terningkast: 3

 338. sier:

  jeg syntes boka var kjempe morsom.
  jeg har lest de andre bøkene i serien de var veldig bra det syntes jeg denne var også.
  den hadde bra humor spenning og lit fantasifull. 🙂

 339. Da Tobias og Bendik gjemte seg i buskene og spionerte på de 2 jentene, syntes jeg at det var litt spennende.personene var litt rare men det var det som gjorde de morsomt.men jeg synes at den som laget boken kunne ha litt mer om va foreldrene het å lit mer detaljer i.det som var veldig morsom var at leah hadde en baby. jeg ambifaler denne boken fra 9-12. ha ha ha ha den var morsom. terning kast 4

 340. Jeg synes boken var veldig morsom fordi to tenåringsgutter spionerer på to jenter som de synes er «søte». De gjemmer seg i en busk, så kommer lea forbi og sier hun har fått en baby. Tobias og Bendik trodde lea var gravid. denne boken passer for 10-13 år.
  Denne boken får terningkast 6

 341. dett er en gøy bok og jeg syns det er morsomt nor de lyger for og ikke få trøbbel.
  terningkast: 5

 342. Jeg synes Alle sammen sammen var veldig morsom.
  Det var veldig morsomt at Tobias og Bendik trodde at Lea var gravid.
  terningkast: 6

 343. Denne boka var bra
  Jeg syns at boka var morsom

  terning kast 4

 344. Bra bok
  Jeg synes at det var mye humor og vitser.
  OG DET ER BOK MAN KAN LE HØY.

  HAHAHAAHAHAHHAAHHAA

 345. Dobbeldaten er en humor fortelling som er tatt ut av en norsk serie som heter Alle sammen sammen. Denne biten av fortellingen som vi har fått lest er veldig morsomt og jeg tror den passer for alle som vil lese boka. Jeg gleder meg til å lese mer, og kanskje lese hele. Tobias og Bendik er hoved personene i boka, og de er de morsomste i familien.
  Terningkast: 6.

 346. Det var veldig morsomt, det var mye å le av. Jeg levde meg langt inn i boka, jeg så masse bilder i hodet mitt. Å det betyr at det er en god bok. jeg liker denne boka veldig mye 🙂

 347. Jeg personlig syntes at boken ikke var så morsom og ganske kjedelig. Og jeg liker ikke serien heller, det er sikkert mange andre som liker den. jeg liker ikke så mye humor i bøkene jeg leser, men ellers er boken veldig moderne…

 348. Vi synes boka var dårlig, fordi det skjedde ikke så mye spennende. Mange synes tv-serien er artigere og bedre enn boka, for da er det enklere å leve seg inn i historien. Vi mener også at man ikke skal se på folk med kikkert.

 349. Jeg likte utdraget litt. Fordi det var litt anerledes enn serien på tv. Så det blir terning kast 3

 350. Jeg synes boka var veldig bra, og spennende. Jeg har sett TV-serien, og vil gjerne lese bøkene også. Det var veldig morsomt at de brukte ord som: KLACKH, Bøsta og lost. Det gjorde på en måte boken mye morsommere for barn å lese.

 351. Boken var litt rar, de stirret på nye jenter AKA naboer
  den var veldig morsom og veldig rar de er ganske pervert og ser på at de kler av seg! WTF? HVA ER NRK SUPER LENGER?!
  Men det var litt morsomt at de ble busta muliple ganger

 352. eg synest boka var kjempe morsom og spennande. eg har ikke lest boka men eg har sett serien og det var gøy.det som var gøy med boka var at det hørest ut som dei er betatte av dei jentene og det er litt morsomt.serien var litt anarledis men boka og var gøy. eg har lyst og lese dei andre bøkene vist det finst og vist det ikke finst har eg lyst at det skal komme fleire av den serien.korleis kan folk lage så bra bøker. eg har lyst og bli oppfinner fordi eg liker og lese bøker og denne boka var veldig spennande

 353. Jeg synes boka er super siden Bendik og Tobias spionerte på to jenter.så kom Lea og Bendik Trodde hun var gravid.

 354. jeg synes at boka var super. den var super fordi den er morsom og har humør i seg!! ler meg i hjel av at Bendik trodde at Lea hadde vært gravid

 355. Jeg synes denne boka var super. Fordi Bendik og Tobias spionerer på to jenter og så kommer Lea og Bendik tror at Lea har vært gravid.

 356. den bok var søppel fordi jeg ikke liker tings som er i boka

 357. jeg syntes boka var kjempe morsom.
  jeg har lest de andre bøkene i serien de var veldig bra det syntes jeg denne var også.

 358. Jeg synes boka var kjekk fordi bendik trodde at lea va gravid hahahahaha
  Jeg anbefale om å lese den

 359. Denne boka var morsom. Men jeg likte den ikkje så mye fordi den var ikkje så spennande.
  4/6

 360. Denne boka er skrevet av Rober Næss.Den handler om to gutta Tobias og. Bendik som spionerer på to jenter som plutselig kom i nabohuset,dei veit ikke om dei bur der eller er på ferie eller på hetta eller besøk.Dei sitter i buskene og spionerer med kikkert dårlig Stefan kommer dei blir ikke ferskaMen så avslører lea dei det var ei veldig moro bok!Og den var veldig humoristisk og eg ville anbefalt den.

 361. Veldig morsom og eg vil gjerna lesa heile ein gong eg får sjansen til det. Eg likar den fordi eg likar serien alle sammen sammen. terningkast 5

 362. latterlig komisk umulig å forutse kva som skal skje rundt neste hjørne
  bra skrevet men ternnigkast 4.

 363. Dete var ein litt kjedelig bok fordi det kjede ikkje så mye.
  Det er ikkje heilt min stil.
  Den boka var veldig skjedeleg
  Terning kast 2

 364. Denna boka høyres moro ut, eg vil uten tvil låna eller kjøpa den.
  Den virkar og på ein måte litt kjeisam ut men framleis morosam.
  Terningkast 4

 365. Bra bok eg Kjønte ikkje heilt som kjede men eg synest det var ei bra bok terningkast 4

 366. jeg synes det ikke den artikste boka jeg har lest.
  ikke sælig bra ☹️

 367. Passe bra?

  Boka er passe bra for at det er veldig lett og forstå???
  Det er veldig artig humor??

 368. Passe bra. Det var spenende i starten fordi jeg lurte på hva de så på, men på slutten tapte det seg litt.

 369. (Super)Boka var morsom å ganske intresant. Jeg fikk lyst til å lese den igjen??

 370. Jeg synes boka var passe bra fordi det ikke var noe særlig god humor, men starten var inntresant.

 371. boka var bra, jeg leste fort gjennom, det var ikke noe som var dårlig med den

 372. Dobbeltdaten av Robert Næss.
  Jeg levde meg godt inn teksten og fårestillte meg mye av utdraget fra den fine boken. Jeg synes boka høres morsom og humoristisk ut, jeg får veldig lyst til å lese boka. Nå er jeg veldig spent på hvordan dette ender!!!!! TERNINGKAST: 4☺

 373. Dette var ikke den beste boka akkurat, og jeg synes Bendik og Tobias var litt rare som gjemte seg i hekken

 374. Boken var morsom og litt rar fordi at Tobias og Bendik spionerer på jenter.( ͡o ͜ʖ ͡o)

 375. Den var litt rar, men morsom også.
  Det var litt dum slutt.
  Jeg syntes den var sån passe bra.

 376. Det var en bra og morsom bok men selv om det så må den bli bedre i hvordan dem kom ut av huset og hvem som var hjemme o.s.v??☺️☺️

 377. Jeg synes den var veldig bra, spesielt når de trodde Lea var gravid!! :))

 378. Når to jenter i nabohuset flytter inn blir Tobias og Bendik helt forelsket. de lager en risikabel plan som inneholder en resturante, høye hæler og en god del sminke. som normalt er det helt kaos i huset. Lea har fått en datababy fra skolen for og se om hun klarer ansvaret med en ekte baby.

 379. Jeg likte utdraget veldig godt og ville gjerne lest hele boken fordi den så veldig morsom ut:) Jeg likte at de lagte en bok fra TV serien Alle sammen sammen fordi jeg liker veldig godt den serien og da liker jeg sikkert boken også.

 380. jeg syntes at denne boken var kjempemorsom og gøy fordi den startet rett på en morsom og gøy handling

 381. Jeg synes utdraget var litt rart fordi de spionerte på jentene som hadde flyttet inn i nabohuset men veldig kul,fikk lyst til å lese hele boken.

 382. Jeg syntes denne boken var kjempemorsom og gøy. Jeg likte at denne boken begynte rett på rett på handlingen.

 383. jeg synes at boka er for litt eldre fordi den handler om kjærlighet.
  men den var litt morsom

 384. jeg synes denne boka var litt kjedelig men litt morsom og fordi jeg liker bedre krim og utdraget handlet bare om Tobias og Bendik som spionerte og det var kjedelig

 385. jeg syntes boka hadde en kjedelig utdrag var ikke helt min bok ellers var den bra men jeg liker veldig godt serien men må komme ut nye videoer igjen

 386. Jeg synes at boka var litt rar fordi Bendik og Tobias spionerte på jenter, men det var morsomt når de ble ferska.

 387. jeg synes boka var kjedelig. men jeg liker ikke sånne bøker. jeg liker krim og spenning.

 388. jeg likte lit denne boken men det er ikke den beste boken jeg har lest?
  ternings kast 2/6

 389. Vi syntes at boken var kjempe morsom, fordi Tobias og Bendik, lå og spionerte på jentene i busken. Vi liker sånn humor derfor, gir vi terningkast—————–#5??????????????

 390. jeg synes den var kul, morsom og spennende håper jeg får lest hele boka. Terningkast
  6\5

 391. Vi syns denne var kjempe morsom fordi Tobias og Bendik ble avslørt av jentene men viste det ikke. Og Bendik lurte på om Lea hadde fått baby,

  Terningkast: 6

 392. Vi syntes boka var MORSOM ! Fordi Tobias og Bendik ikke har peiling på jenter, og fordi Tobias trodde at Lea hadde fått en baby på do. Og vi lurer på hvordan Lea skal klare å passe på en datababy. Vi fikk lyst til å lese mer fordi utdraget hadde en åpen slutt.

  Hilsen Mari og Martine! 🙂

 393. boka var lett og lese. Eg synest boka var som passe. Eg synest boka var kjedeleg. Eg synest det var dårleg humor. Det bled litt drøyt. Eg likte ikkje boka. 3/10

 394. boka va veldig bra og morsom. de beste var når Stefan kom. jeg vil låne boka med en gang4

 395. Boka var ganske bra, men det skjedde ingenting overraskende. For lite spenning? Terningkast 2

 396. Klassen ble enige om at dette utdraget var dårlig. Da vi stemte som klasse var det 9 stykker som stemte for dårlig, og 7 stykker som stemte for passe bra.

 397. Vi synes boken var helt ok, men den kunne vært bedre vis det ikke hadde vært så mye prating. Vi synes det er bedre å se serien på TV. Så vi kommer ikke til å lese mer av disse bøkene ?

 398. Det var ikke det beste jeg har lest.
  Litt rart språkbruk iblandt :I
  Det blir nok ikke min favoritt.
  Men jeg sier ikke at den er helt forferdelig:)
  Jeg tror ikke jeg kommer til å lete etter denne boken så mye:)

 399. Jeg syns den var bra og lit morsom. Fordi at Tobias og Bendik så i nabo huset. De hade kommet nye jenter. Di så med kikkert in i huset. To jenter skiftet kjole. Så trakk de for gardinene.

 400. Litt rar men morsom. Kult å vite om datababyer. Er dette en sann historie?
  Klein historie. Men livet er sånn av og til.

 401. jeg synes at den lille teksten om den boken var egentlig veldig spennende og at jeg har ambefalt boken alle i klassen om og lese hele boken?

 402. Jeg synes denne boken bør være mer passende. Jeg liker ikke disse bøkerne , jeg skal ikke lese mer av denne boken! Jeg liker ikke at tobiias sier sånne stygge ting!

 403. Det handler om Tobias og Bendik som ligger i en busk og spionerer på de nye nabojentene og blir ferska av Lea som har fått en datababy på skolen, men de fortsetter og spionere på jentene.

  Det er en rar type humor som gjør det artig terningkast 3mill!!/3

 404. Boka var helt grei, litt kjedelig. Men kanskje lettere å forstå hvis man har sett serien «alle sammen sammen» terningskast: 4?

 405. Mange syntes den var morosam. Eit par av elevane vil lese heile boka.
  Det var stor forskjell når vi stemte. Alt blei stemt på, men til slutt fekk Dårleg flest stemmer fra oss. Guttene trudde boka passa best for jenter (men jentene våre seier dei likar krim og spenning best).

 406. Gøy, kjedeleg, artig, humor, litt kjedeleg litt gøy spennande

 407. dobbelt daten av Robert Næss.
  Han har skrevet historiene av alle sammen sammen episodene.

  Det er kommet to nye jenter til nabohuset. Tobias og Bendik spionerer på dem med kikkert. de syntes det er flaut og de prøver å skjule det. Samtidig som dette har Lea som er storesøsteren til Bendik fått en oppgave på skolen om å passe på en elektronisk dokke som om det var en baby.
  Forfatteren er ikke så god til å beskrive personene i boken. Man klarer ikke å se for seg hvordan ting skjer.
  Jeg likte veldig godt da Tobias og Bendik trodde at Lea var gravid. Det var en veldig morsom og «typisk» sene.
  Jeg likte ikke så godt når man ikke fikk vite hva Stefan drev med. Fordi det hadde vært litt gøy å få vite noe om noen andre enn bare Tobias og Bendik.

  Jeg anbefaler denne boka for de som går i 1-6 trinn.

  Det var masse humor i denne teksten, men den var litt klein. jeg gir den terning kast 4.

 408. Jeg synnes den var litt klein og ja…
  Jeg ville ha gitt den terninkast 2 fordi den var klein og ja….
  Herregid…………

 409. Denne boken var morsom jeg kunne ønske jeg fikk høre hele
  Men HERREGID!

 410. den var ikke så bra jeg likte den ikke den var dårlig fordi den var ekkel og Mats ikke liker ekle bøker

 411. jeg syntes boken var morsom fordi det var humor i den jeg vile gitt denne boken terningkast: 5

 412. den var bra fordi det var morsomt det jeg ikke likte var at det skjedde ikke så mye.

 413. Dobbeltaten er litt morsom men også litt rar fordi de tror at Lea har vært gravid. Og når de fortalte om da som fødet på do. ÆSJ

 414. Jeg likte boken litt, men den var litt rar på en måte. Fordi den handlet om et litt rart tema. Men den var ganske morsom! Det innrømmer jeg. så jeg satte den på «veldig bra» fordi den var ganske morsom, og ganske bra.

 415. Denne boken virket litt morsom. Men æsj så ekle de guttene var! Jeg satt den bare på passe bra. Men jeg har så lyst til og låne den på bibloteket. Men jeg kjønte ikke om alle tre var søsken eller bare venner.

 416. Denne boken syns jeg var dårlig fordi det er litt rart og spionere på jenter når man er så liten.

 417. Veldig bra den har mye humor og sånt anbefales virklig til den som liker humor

 418. jeg syntes den var dårlig fordi det de gjorde ikke ga noe mening de satt inni en busk og spionerte på jenter

 419. Jeg syntes boka var litt morsom, litt rar. Kunne vært litt bedre beskrevet, men ellers var den bra.???? Terningkast 5!

 420. den er morsom og bra men det mangler litt spenning. jeg liker bedre spennende bøker.

  KAST
  . .
  . .

 421. Boka var rar og litt morsom. Jeg vurderer og kjøpe den. Den er på en tv kanal som heter NRK SUPER. Jeg har sett alle episodene. Dobbeldaten var en av de rareste. Terning kast
  6 ?

 422. Hei, jeg synes denne boka var spennende og morsom. jeg har tidligere sett alle episodene på Nrk super. Så jeg synes det er kult det kom en bok om Alle sammen sammen serien. Jeg anbefaler denne boka videre for barn fra 9-12 år. Så jeg gir denne boka 5 i terningskast. Mvh. Adrian 6B

  • Boka var litt kjedelig og litt morsom. Boka er ikke så veldig morsom fordi den har ikke den spenningen og humoren som jeg syntes er ok! Men det var en litt rar/ekkel setning som var når jentene begynte og kle av seg før de lukket gardine. Men Lea har også en robot baby det var litt rart syntes jeg.

 423. Jeg synes denne boka ikke var så bra, men jeg syntes den var litt morsom.
  Jeg har ikke lest noen av de andre bøkene i serien heller….

 424. Jeg syns boka var litt kjedelig, men bitte litt morsom.
  Fordi det er litt morsomt på måten forfatteren skriver på, men ellers så er den kjedelig.
  En setning som var litt morsom var da Stefan sa:Oi! Har hekken fått ben, da må jeg hente hekksaksa. men en setning som var litt rar/ekkel var da jentene begynte å kle av seg før de hadde lukket gardinene sikkelig. jeg har sett TV programmet på NRKsuper og jeg har de 3 første bøkene hjemme.

 425. Boka var bra =-) men ikke den beste boka jeg har lest!!! Men les denne boka vis du liker humor=-)

 426. Boka var ikke akkurat min favoritt bok men den var sånn passe bra.

 427. Et ord LOL Den var kjempe morsom, tullete og rar! Lurer på hva som vil skje man vet aldri med de to! Gleder meg til å lese resten!
  #SUPER_FUNNY_:-)

 428. Denne boka virker sånn passe bra. Jeg har lest de andre bøkene i serien og de er ganske bra. Jeg skal lese boka:-):-)
  KAAAAAJJJJEEEEZZZOOO!!!!!!!!! ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ

 429. Jeg synes at det er en veldig godt skrevet og morsom bok. Den har veldig mye god humor og er utrolig underholdene. Man for liksom lyst til å lese videre og blir engasjert.

 430. Litt klein, passer bra til elever på min alder (eller rundt den alderen). Fint utdrag , hoved- personene virket litt dumme, men ellers bra! Jeg vil lese boka.

 431. Jeg synes boken var passe bra fordi…
  det var morsomt skrevet men jeg synes boken var lit drøy. fr.eks: Pervo

  terningkast 3

 432. Boken er litt kjedelig. Det kunne vært litt mer handling og den var ikke så morsom som jeg hadde håpet.

 433. Boken handler om to gutter som bor i samme hus. En dag flyter det to jenter in i nabohuset. En dag begyner de å spionere på jentene. Jeg synes at boken er morsom og spenende, og jeg likte boken veldig godt.

 434. Dobbeldaten:
  Det er to jenter som flytter inn i nabo huset til Bendik og Tobias.
  De to guttene får straks ett nytt fokus….

  Morsomt men også litt kjedelig. Kapittelet handlet mest om det samme og spenningstopper fins det ikke så mye av i denne boken.
  Men over det hele, var boken både underholdene og litt morsom.
  Er heller ikke det beste jeg har lest men den var helt grei!

 435. Denne boka var dårlig og kjedelig fordi at Hele boka handler om 2 gutter som var i buska og spionere på 2 jentene og det har ikke ,,Denne,, Humor som jeg liker 🙁

 436. Jeg synes denne var morsom, men det var litt lite
  spenning og litt uvariert ordbruk.
  Og den var litt kjedelig.

 437. Jeg synes denne var morsom, men det var litt lite
  spenning og litt uvariert ordbruk.

 438. Det er en veldig morsom bok fordi guttene tror Lea er mamma på ekte
  Jeg anbefaler boken.

  Du bør lese den ???

  • Den var morsom. Det var veldig mye av det samme i boken.eks de spionerer på jentene hele tiden. Det var litt morsomt at Lea hadde en data bebi.

  • Den var morsom. Det var veldig mye av det samme i boken. eks de spionerer på jentene hele tiden. Det var litt morsomt at Lea hadde en data bebi.

 439. Boken var veldig morsom. Man fikk lyst til å lese videre for og finne ut hva som skjer.
  Det var veldig morsomt når de ble oppdaget. Det var også veldig morsomt når de fikk råd av Marek. jeg anbefaler at dere leser boken den er veldig bra.

 440. Denne boka var kjempe, kjempe, kjempe bra
  eg anbefaler at alle leser denne boka
  terningkast: 6

 441. Dobbeldaten er en morsom bok.
  Jeg liker at de har laget bøker til Alle sammen sammen.
  Jeg elsket å se på den serien og jeg har lest alle Alle sammen sammen bøkene.

 442. Jeg syntes att denne boka var gøy. Jeg likte når Lea kom og begynnte å snakke med Bendik og Tobias. Terningskast 6! Denne boken var morsom og spennende! Jeg hadde lyst til å lese mere av boka

 443. Boka hvar morsom
  spendenne.
  Og jeg kunne ønske att jeg kunne lest mer av böka

 444. Jeg ble litt irritert over beskrivelsene. Jeg syntes at den var morsom da, dette er en passe bra bok;)

 445. Den var bra.
  Han hadde ikke utviddet øyeblikket så mye men jeg har sett serieen og den er veldig bra.

 446. Dobbeldaten er en humoristisk bok som folk skal le med. Hovedpersoner er Tobias og Bendik. Det kom mange bypersoner. Jeg likte teksten fordi den var morsom. Kanskje det kunne vært litt mere beskrivelser.

 447. Denne boka er veldig morsom.Jeg skal låne denne boka på biblioteket.jeg liker bøker som er lit urealistiske men spenene på samme tid.

 448. dette var en veldig morsom bok. jeg kunne ønske det aldri tok stopp. jeg har sett mye på alle sammen sammen og jeg liker serien og hvordan de gjør det så morsomt men samtidig vanlig, Jeg heter lea selv men er veldig ulik henne
  jeg likte denne boka fordi man lett kunne se for seg stede og handlingen.
  Jeg anbefaller denne boka for folk med humor

 449. denne boka er veldig spennende og forteller litt om «det ekte livet». Hvis du har sett episodene av denne serien, er dette boka for deg! den er nærmere utrolig fint hvis du liker litt morsomme bøker og er mellom 7-13 år, den passer såsi for de fleste! Boka forklarer litt om hvordan det er og bo to familier under samme tak! denne boka far terningkast 4 1\2 av meg, hvis det er mulig!

 450. Det var en veldig morsom bok, jeg savnet beskrivelsene men det var bra uansett. Boken er fin får barn over 8 år. Det er en morsom bok! Så jeg vill ambefale denne boken får folk med fin humor! 🙂

 451. boka var veldig morsom.
  jeg likte den passe bra, den kunne hatt flere beskrivelser.
  jeg ambefaler for barn over 8år.

 452. Denne boka var veldig kul fordi den handlet om kjærlighet. Jeg synes Tobias og Bendik er kule som spionerte jenter. J+T =bra. Marek+ ide= ikke. B+J=æs.

 453. Den var egentilg ikke så spennende men den var morsom. Så de som liker at bøker er morsome burde lese denne boka han beskrivde personene veldig dårlig. jeg gikk i surr med personene.

 454. Boka var morsom og kul. Forfateren må ha hatt humor og ha tenkt en go stund. terningkasst 5.

 455. Jeg synes ikke denne boken var noe bra for og være ærlig. Forfattern forklarte ikke hva som var rundt og hvordan været var og sånt, bare hva de sa

 456. Ikke den beste kanskje fordi det ikke er min type bok. ^.^ .
  Kjærlighet ( ÆÆÆÆSJJ ) kanskje ikke min favoritt sjanger men men, den er morsom gøy å spesiell.

  Anbefales til de som liker romantikk å humor.

 457. Jeg anbefaler ikke denne boken.
  Jeg liker ikke at det er romantik i bøker. Jeg ble irritert over at de to guttene spionerte på de to jentene. Hvis jeg hadde vært de guttene hadde jeg hatt en bedre forklaring. Jeg liker ikke romantikk i bøker det er teit syns jeg. Jeg liker best krim og mysterier.

 458. Jeg syntes boka var dårlig fordi det handlet bare om kjærlighet og lite aksjon. Jeg anbefaler ingen å lese denne. Slutten sluttet litt rart fordi det sluttet med et klask. Jeg syntes det var dårlig av dem og spionere på damer med en kikkert.

 459. Den ikke er bra siden den handler om jenter og Bendik og Tobias var forelska i di ikke så fine jentene. Og Stefan som er sånn er ikke så smart som tror det vokser bein ut av busken. Og de er så pinglete som ikke tør å si hei.

 460. Jeg syntes boka var gøy fordi Tobias og Bendik ville ha seg kjæreste og Anna passet på en dataprogramert babydokke og Tobias og Bendik var litt dumme fordi de spionerer på nabojentene med kikkert.!!!!!!

 461. Boka er skrevet på en morsom og humoristisk måte. Det er skrevet på en ungdommelig måte, som er morsom å lese. Det er lett å identifisere seg med måten boka er skrevet på. Utdraget holder seg til «en» ting, så det er lett å følge med.

 462. Boka var morsom og ekstra gøy var det med datababyen.

 463. jeg synes den var morsom litt spendene, men jrg har lest bedere. det var litt ekkelt også at de drev og så på jenter.

 464. Elevane synest at boka var morosam, og kjenner igjen karakterane frå serien på NRK Super.
  Spesielt morosamt at gutane trudde Lea hadde vore gravid, og såg føre seg at ho hadde fått babyen på do.
  Nokre har lyst til å lese ferdig boka, andre synest at den ikkje var så interessant at dei vil lese den.
  Vi høyrde lydsporet av dette utdraget, og nokre av elevane synest at stemma ikkje passa så veldig bra til utdraget.
  Samla karakter: Veldig bra.

 465. Klassen hadde ulike synspunkter om utdraget. Her er ordene som kom fra klassen: morsomt, dårlig, handlingen var uklar, kul, ekkel og pinlig.

 466. Dette avsnittet var spennende første gang jeg leste det. Men så raknet det litt. Sette var alders den beste boken men var grei nok.

 467. Boken er veldig morsom. Jeg likte spesielt godt at bendik og tobias er dumme. Jeg har lyst til å lese boken fordi den er godt skrevet✌️

 468. Bendik og Tobias sitter i en busk og spionerer på to jenter som nettopp har dukket opp i nabohuset. De spionerer på jentene da Stefan dukker opp og sier har busken fått bein på tide å ta fram hekkesaksa. Og så kommer Lea og sier at hun har fått en baby . De tror at hun har vært gravid og fantaserer om det. Før hun sir at det er en datababy. Så fortsetter Tobias og Bendik å se på jenten da de trekker for gardinene. De går til Marek å spør om tips til hva de skal gjøre. Han sier at de skal ringe på å spørre om de vil være med ut å leke. Men det går ikke sier Tobias. Så fortsetter de å spionere på jentene.

 469. Jeg synes boka var ganske morsom fordi Tobias og Bendik er ganske teite og skjønner ingenting. Jeg synes også det var ganske morsomt da de trodde Lea hadde vært gravid. Jeg har veldig lyst til å lese boka.

 470. Boken er morsom fordi jeg levde meg inn i boken.
  Jeg likte boken fordi jeg synnes det var veldig morsom humor.
  Jeg kunne gjerne tengt meg og lese boka.
  Boken var veldig morsom og litt rar.

 471. Jeg synes boken høres morsom ut, men det er litt dårlig ordbruk i den, og så var det ganske mye forandring fra TV showet så jeg likte egentlig TV showet bedre.??

 472. Boka hørtes veldig morsom ut, jeg vil gjerne lese mer av den. ????????. Terningkast 6

 473. jeg synes første kapittel var litt kjedelig. Jeg tror ikke jeg kommer til og lese boken. kanskje den er litt morsom.

 474. jeg syntes boken var veldig morsom.
  jeg likte godt slutten fordi de sa det var slemt og spionere på jentene men så løp de mot kikkerten og ropte fus så skalla de. jeg anbefaler og lese boken, jeg har sett serien og den var veldig bra. jeg anbefaler for 7-12 år og gir den terningkast 9,8 av 10. De var domme og det gjorde det veldig morsomt. Hilsen VILDE KK. 🙂

 475. Boka er veldi morsom, fordi menneskene er veldig dumme. De er dumme, fordi de tror at lea har vært gravid?

 476. morsom men idiotisk!!!!!!!!!!!!!
  terningkast 4
  spørsmålet er når spør de jentene ut ??????

 477. Denne boka var kjempe komisk eg LO meg i hjel,den er skreve av Robert Næss og den handla om Bendik og Tobias som spionerte på noen jenter,men så vart dei fersk av Steffen så dei måtte spør om råd frå marekatt,den var veldig bra!

 478. Kva meinte Lea då ho sa at Bendik og Tobias var to pervoer? Boka var heilt grei. Kva meinte Bendik då han sa at dei var lost

 479. Eg liker boka, og den er eigentleg veldig spanande!
  men kva tyder ordet «pervoer»?
  Eg håper eigenkleg at jentene finner ut at dei spionerer.!
  Og eg lurer på kva som sjer viss jentene finner det ut?
  Kva tids pungt var spioneringa på?????

 480. Kul bok og litt kjedeleg. Men hva skjedde når dei skalla i kvarandre? Hvorfor spionerte Tobias og Bendik på to jenter på gata? Hvorfor hadde dei ein datababy?

 481. Boka var passe bra, den var middels morsam.?
  Eg kunne lest boka men det var ikkje saånn at EG MÅ LESE BOKA!!!
  Men eg likte godt da Lea kom bak Bedik og Tobias. #BOKAVARKLEIN?

 482. det var morosamt når Bendik og Tobias spionerte på de to jentene. Eg skulle ønske at det var litt lengere men det var fortsat morosamt . Eg håpar dei blir avslørt

 483. Boka var veldig morsom.
  Eg likte boka veldig godt fordi eg har sett på alle sammen sammen på tv så eg veit litt kva den handler om.
  Eg har veldig lyst til å lese resten av boka.
  Den som har skrive boka er veldig flink til å skrive bøker.
  Eg syntest boka var veldig bra.
  ???

 484. Eg syntest ikje at boka var morosam fordi det handla om jenter og kjerlighet. Men det var veldig bra at det var med eit bilete. Det var barnseleg at gutane spionerte på jentene. Det var litt morosamt da gutane ikkje ville spionere meir, men så plutseleg sprang dei mot kikkerten for å spionere meir og så skalla dei i kvarandre. Eg likte ikkje da gutane hadde tenkt å kjøpe ei drone med kamera for å spionere på jentene.

 485. «Alle sammen sammen» er så kulttttt. Eg ser på det på nrk super og det er så morosamt
  eg viste ikkje at det var bok av den også. såååå kult! Det er bra det er bilete.
  DETTE VAR KJEMMPE BRA ROBERT NÆSS! (=

 486. Eg synes bokavar bra,super,morosam og kul eg fårestiller meg boka når eg les eg vil låne heile boka

 487. Eg syns boka var best på slutten og ikkje så god på starten.
  Eg syns boka var veldig bra.
  Kven er Stefan?
  Er Tobias og Bendik brødre
  Kva er ein pervoer?
  Kven er Lea

 488. denne var kjedeleg dårli forklart og veldi kjedeleg. burde vara meir morosamt og ikkji berre kjedeleg ting.det skulle vøre mykje meir spenande tin. det stod att ei drone med kamera kosta 200 kr men det er heilt feil.ei drone med kamera kan koste alt ifrå 2000-10 000

 489. Eg synest boka var morosam. Fordi eg er veldig glad i humor. Eg har sett mange episoder av Alle sammen sammen og eg har aldri lest bok før så det var litt morosamt å få lese boka. Og eg har lyst til å lese resten av boka. Eg lurer på kva ordet bøsta står for?

  • Det var ein dårleg bok!
   Den var kjedeleg! Eg vil ikkje lesa denna boka fordi det ikkje intresserte meg i detheiletatt. DEt vart for klissete.!

 490. Eg syns boka var veldig bra.
  Eg syns boka var best på slutten og ikkje så god på starten.
  Kven er Stefan?
  Er Tobias og Bendik

 491. Den var ikkje så morosam og bra .
  Eg synest det kunne vere litt meir spenning i det.
  Det var ein forstålig tekst.
  Eg ville vite litt meir om dei jentene om kva dei heiter.
  Det er bra at di sier kem som snakker det blir enklare å forstå

 492. Bokanmeldelse til teksten Dobbeltdaten
  av Robert Næss

  Denne teksten handlet om Bendik og Tobias, som var forelsket i to jenter fra nabohuset. I teksten spionerte de på jentene med kikkert. De visste at det var galt, så de spurte Marek om hjelp. Marek sa at de måtte gå og prate med dem. Tobias mente dette var en dårlig ide. Hva skulle de gjøre da?
  Vi synes Robert Næss, skriver så vi får lyst til å lese videre. Han bruker humor, slængord og har et muntlig språk. Denne boka passer godt for 11-åringer.

 493. Den var litt gjentakende och litt kjedelig. Men det var litt morsomt at de spionerte på de jentene og etter på ble de oppdaget, så det var litt gøy. Hvis jeg skulle gitt 1-5 stjerner så får denne boken av meg 2,5 stjerner 🙂

 494. Dette er en veldig morsom bok.
  Man får lyst til å lese videre og finne ut hva som skjer videre.
  Jeg anbefaler boken.

 495. Jeg synes boken var veldig morsom. Det skjer mye hele tiden, personlig mener jeg at boken er litt rotete og slitsom. Alt blir beskrevet. Det er mye humor, noe barn forstår, og noe barn ikke forstår.

 496. Jeg synes at boken var morsom og spennende.
  Boken var skrevet på en god og detaljert måte.
  Jeg fikk lyst til å lese mer om boken for å se hva som skjer.

 497. Denne boken fikke jeg veldig lyst til å lese fordi det var mye humor, men det var fortsatt en handling. Noen (ikke jeg) kan til og med kjenne seg litt igjen. Jeg anbefaler denne boken til du som leser dette.

 498. En veldig morsom bok, med mye humor. Veldig mange komiske og litt pinlige ting som skjer.Anbefales for alle:)

 499. Jeg synes denne boka er kjempemorsom! Den er full av komiskehendelser og uventede overraskelser. Jeg anbefaler denne boka veldig, kanskje mest for aldersgruppen 10-13 år. Men den er virkelig morsom!

 500. Jeg synes boken var morsom. Men den kunne vært litt mere variert ordbruk og det kunne skjedd litt mer.

 501. Den var veldig morsom og spennende. Jeg synes at det er bra at boken er basert på serien Alle sammen sammen. Jeg ville lest boken fordi at jeg likte serien.

 502. Jeg syntes boken var morsom og litt rar fordi de sa rare ting. Men jeg fikk lyst til å lese videre:)

  Terningkast 5

 503. Den var spennende. Og jeg fikk lyst til å lese boka. Men det kunne vært litt mer variert språk. Terningkast: 5

 504. Hei jeg syntes at denne boka var veldig morsom. favoritt delen min er når Tobias og Bendik kikket på den jenta i vinduet så kom Lea.
  også likte jeg når Tobias og Bendik trodde Lea hadde en baby.
  det jeg syntes kunne ha vert bedre når Bendik og tobias så på de jentene og beina kunne man se i gjennom buskene så hadde Lea dratt beina deres
  Jeg kunne definitivt lese denne boka igjen.
  jeg syntes at alle som kan burde lese denne boka.
  Jeg tror denne er den beste boka av de alle.
  Denne boka får terning kast 6

 505. Boka var OK men litt kjedelig også. Fordi de satt bare i en busk og så på to jenter i vinduet.
  Men da tok jentene for gardinene. Og da kom Lea og kalte dem for pervoer. og Tobias skammmet. Etter det skypet Tobias med Marek og sa at de bare kunne banke på døra til jentene og spørre om de ville leke. Men Tobias sa at det var barnslig. Så Tobias avsluttet samtalen.

  Boka var passe bra terning kast 2

 506. NEI NEI NEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg likte ikke denne boka den var liksom kjedelig.
  Jeg likte spesielt ikke at de bare lå i busken og spionerte.
  Denne boka var litt sånn kjedelig og teit.
  og når Lea ikke har en kjæreste en gang også tror de at Lea har vært gravid.
  Det som var teitest var at de fant opp så mye tull om den babyen som bare var en data baby. 🙁 🙁 ;(

 507. Jeg syntes utdraget av boken var veldig morsom fordi de spionerte på to jenter og at Lea hadde fått en data baby. Utdraget var veldig bra fordi det skjedde mer og mer hele tiden. jeg fikk veldig lyst til å lese hele boken.

 508. Jeg synes utdraget egentlig var litt teit for den var egentlig ikke noe morsom bare veldig mye om «stalking». jeg synes boka burde hatt mer humor og mindre tullete ting.

 509. Jeg fikk lyst til å lese hele boken fordi den var morsom. Det var særlig samtalen mellom personene jeg synes var ekstra morsom. Det var mange fine detaljer og teksten var godt skrevet. Terningkast 5.

 510. Boken var bra fordi den var morsom.
  Den var på en måte spennende.
  Jeg fikk lyst til å lese boken ferdig.

 511. Denne boka synes jeg ikke var så spenene Så hvis jeg skule gitt terning kast vile det ha blit 2 eller 3

 512. Jeg fikk lyst til og lese mer.
  Det var kreativt med datababy.
  Jeg syntes den var morsom og spennende fordi man begynner og le av Lea, Bendik, Tobias, Marek og alle sammen sammen!

 513. Jeg synes boken var ganske morsom og lurte på hva som kom til å skje videre. Det kunne vært litt mer variert med ordene, det ble litt ensformig.

 514. Spennende utdrag. Det førte til mange spørsmål rundt temaet om det finnes utenomjordisk liv.

 515. Dobbeltdaten
  Jeg synes boka var veldig veldig bra.
  Og alt som skjer i teksten er bare helt fantastisk morsomt,
  og det om at Stefan og Lea kommer er veldig morsomt,også etter det da det med at Tobias prater med Marek er bare helt ubeskrivelig=)
  Jeg anbefaler denne boka til alle=)

 516. Jeg syntes utdraget var morsomt. Man kunne kjenne igjen karakterene fra serien. Når jeg leste utdraget, tenkte jeg at det er akkurat slike ting karakterene på TV ville ha sagt også.
  Men jeg skulle ønske det var litt flere detaljer, sånn at man kunne leve seg mer inn i det man leser.

 517. Utdraget var veldig morsomt.
  Det var spennende, og jeg fikk lyst til å lese boka.
  Jeg lurer på hva som kommer til å skje videre, og om det gikk bra med Bendik og Tobias.

 518. Den var ikke så morsom som jeg forventet. Jeg hadde ikke så store krav. Men serien er mye bedere. Det som veide det litt opp var at man liksom kjente igjen karakterene fra serien. Jeg synes faktisk at det var litt gøy at de skallet på slutten av utdraget. Ander burde lese den (jeg har bare så dårlig humor).

 519. Boka var bra, men det er gøyere å se serien på TV. Det var morsomt at de trodde at Lea var gravid. Det var morsomt at de spionerte og at de dunka hodene mot hverandre. Vi anbefaler å lese hele boka, for da får vi vite slutten! Vi anbefaler boka til både gutter og jenter, fra 4. trinn og oppover.

 520. Denne boka var Veldig morsom jeg ville ha lest denne igjen Og Jeg anbefaler alle til og lese denne Terning kast

 521. Gledet meg til slutten
  Denne boka likte jeg ikke så god
  Fikk lyst til å lese mer
  Passe morsomt, men var kanskje ikke boka for meg.
  Den var spennende, hadde mye humor

 522. I klassen vår var det litt ulike meiningar om boka. Nokon likte den fordi den var morosam og det var kjekt å lese om då dei spionerte på jentene. Andre likte ikkje boka fordi dei ikkje lo av boka, det gjorde at den var kjedeleg. Me anbefaler boka for både gutar og jenter. Me gir boka treningkast 4.

 523. Klassen var delt i kva dei syntes om denne boka. Dei fleste syntest den var morosam, men det var ikkje alle som likte den like godt.
  Samla gir vi den karakteren bra.

 524. Dobbeldaten
  Den var humoristisk når Lea kom fordi de trodde ho hadde vert gravid.
  Det var morsom når de lå i buskene og spionerte på jenter og kranglet om å få kikkerten.

 525. Jeg synes boka var bra når Stefan kom og Tobias og Bendik sa de kikka på fuglene menst de kikka på de to nye nabojentene.

 526. Dobbeldaten

  Boken sto ikke helt til forventningene mine. Jeg forventet mer humor. Det er min mening om denne boken.

 527. Boka var veldig bra og vi synes den passar til sjangeren humor og aldersgruppa. Nokre av oss har sett programmet på TV før, så vi kjende til personane. Dette gjorde det enklare å forstå og setje seg inn i historia. Det var litt teit humor på ein god måte, den fekk oss til å le! Vi synes den var morosam! 🙂 Vi har lyst til å lese boka vidare! Vi vil bestille alle bøkene av serien! 🙂 Den er godkjent av 5. og 6. klasse på Sandsøy skule! 🙂 Terningkast: 6!

 528. Jeg syns at lesebiten var veldig morsomt? Fordi Tobias og Bendik spionerte på jentene og det syns jeg at det var veldig morsomt!✌? Tobias og Bendik burde ikke spionere på jentene, det er bedre å snakke enn å spionere.Ternning kast 6.

 529. Utrolig morsom bok! Litt feil å kikke på andre sine vinduer men det var veldig snålt. Tobias og Bendik burde tenkte litt synes jeg? Kunne se for meg inni hodet mitt når Tobias og Bendik spionere inni den busken, det gav meg indrebilder.
  Terningkast 4:)

 530. Jeg likte ikke så godt dette utdraget fordi at den forklarte ikke så mye. Men den var litt morsom. Terning kast 3.Jeg synes at de burde ha forklart mere av teksten. Jeg synes også at det var litt frekt at de spionerte på jentene XD. Det er frekt å spionere på andre fordi at du kan ikke bare se på noen uten å spørre. Uansett jeg ville ikke hatt spionert på de fordi det er teit. Jeg ble nesten flau av å lese at de spionerte. Jeg fikk en del festlige bilder i hodet av å lese det. ?✌?️

 531. Hei denne var kjærlighetig å det liker jeg med denne. Jeg likte den veldig godt å vis jeg kunne bare si ett tall blir det 100000000…….. Men det kan jeg ikke så terningkast 6??Det jeg likte med den var at den var kjærlighetig å at det var morsomt men også ganske slemt da de spionerte med kikkert på de jentene men ellers var den bra ?
  Men på den delen da de spionerte vis det bare var det hadde jeg gidd den terningkast 3? Så det blir halvt ternigkast 3 men i slutter blir det terningkast 6???

 532. Jeg synes boken var veldig morsom??. Det var gøy når Tobias og Bendik trodde at Lea var gravid??. Jeg heter Tobias også men jeg er ikke en pervert. Jeg tror denne boka vill vinne bokslukerprisen???. Søsteren min elsker serien og jeg gir terningkast ?8/10?.

 533. Mange kunne fortelle at de hadde sett serien på TV, men ikke fra denne boka. De aller fleste likte at det var replikker/direkte samtale. Mange i klassen syntes det var litt kjedelig, for «det skjedde ikke så mye».
  Litt morsomt var det at to gutter dreiv og spionerte, og det var komisk da de slo hodene sine (på slutten).
  Boka får dommen: passe bra/bra.

 534. Jeg syntes den var ganske bra. Jeg likte best da Tobias og Bendik trodde at Lea var gravid.

 535. Jeg syntes at boka var veldig bra. Men at det var veldig rart da Tobias og Bendik dreiv og spionerte på jentene, og da de ble skuffa når jentene dro får gardinene.

 536. Jeg synes denne boka var dårlig. Og jeg kunne ønske denne boka var mer spennende. Denne boka var derfor ingen ting for meg. Dere kunne laget denne boka mer spennende synes da jeg. Men jeg likte da Lea kom og avslørte Bendik og Tobias. Jeg synes det var dumt av Bendik og Tobias og spionere på de to jentene.

 537. Jeg synes denne boka var dårlig. Og jeg kunne ønske denne boka var mer spennende. Denne boka var derfor ingen ting for meg.

 538. jeg likte veldig da Lea kom fordi hun sa mye morsomt. Og Bendik og Tobias trodde at Lea hadde fått barn.
  men samtidig folk burde lese den. Jeg ble ikke overasket over noe.
  Jeg ble heller ikke irritert over noe.
  fra en skala på 1-10 var boken 6.
  jeg syntes boken var passe. 🙂 🙂

 539. jeg syntes at den var veldig morsom. det jeg likte var da de dunka hodene i hverandre.
  jeg anbefaler at dere skal lese den

 540. Jeg likte boken kjempe godt. Den hørtes spennende ut og jeg fikk lyst til og lese videre. Jeg liker serien godt og den jeg liker best i serien er Lea. Hun er så kul og får boken til å bli bedre med en gang hun kommer inn i boken eller serien. Jeg skal begynne å lese bøkene!!

 541. jeg likte boken passe. jeg likte at Lea avslørte de og at de løy når da sa at de så på fugler.
  Det jeg ikke likte med boken var at det skjedde lite, jeg tror ikke at denne boken passer får meg.

 542. Jeg synes boken var morsom fordi de ble avslørt av Lea og de trodde Lea hadde fått baby. Men boken var ikke den beste av alle jeg har lest fordi det var ikke den akkurat den rette boken til meg. Jeg ble litt overrasket over at Tobias sa at de kledde av seg.

 543. det var ikke bra bok for meg men det er sikert mange andre som synes den er bra. men det var ikke min type bok fordi at jeg liker ikke den type humor. 🙂

 544. HEI JEG SYNES DEN VAR LITT FOR MYE SKJÆRLIGHET MEN DEN ER LITT SPENENDE AT HVA SKAL SKJE OM DE SKAL MØTEST ELLER IKKE MEN IKKE FOR Å VÆRE EKEL DET ER IKKE HELT MIN TYPE JEG LIKER JO LITT SKJÆRLIGHET MEN DET ER ALT FOR MYE SOORY DET KAN VÆRE NOEN SOM ELSKER SKJÆRLIGHET MYE OG NOEN IKKE SÅ MYE JEG SIER IKKE AT DEN ER DORLIG DEN ER BARE LITT FOR MYE SKJARLIGHET OK

 545. Jeg synes ikke at Dobbeldaten var så bra, den var ikke helt min type bok. Jeg liker bedre litt skumle og fantasi bøker og ikke kjærliget og forelskelse. Det har nok vært en super bok hvis jeg hadde likt sånne type bøker, jeg synes at det var en helt grei bok. Jeg har sett tv-serien «Alle sammen sammen», og jeg synes det er en veldig bra tv-serie. Men jeg vil gi denne en 2 av 6<3 Gleder meg til neste bok <3<3<3<3

 546. jeg synes ikke denne boka var så bra for det var ikke helt min sjanger jeg liker andre bøker det var ikke så spenndene
  terningkast 2

 547. Jeg likte ikke denne boka fordi den var ikke min sjanger, den var ikke spennende å det er en av grunnene at jeg ikke likte boka. Den lille biten jeg leste av boka handlet veldig lite om boka.

 548. Alle sammen sammen var ikke helt min bok fordi det var ikke så spennende og det var litt kjedelig og det var ikke helt min sjanger.
  Terningkast 2

 549. jeg synes at dobbeldaten er ikke en bok for meg e kunne likt litt meir spening eller litt fantasi men den hvar morsom så terningkast 2

 550. Denne boken handler om Tobias og Bendik som får øye på to jenter i nabohuset. Jeg synes ikke boka var så veldig bra, fordi det skjedde ikke så mye. Jeg liker heller ikke bøker som handler om forelskelse og sånt, men anbefales for de som liker det.

 551. Jeg syntes boken var litt dårlig , fordi det ikke skjedde ikke så mye. Jeg syntes guttene skulle gått til jentene og snakket med dem.Guttene burde vært litt mer modig.Det var ikke helt min sjanger.Men jeg skal lese hele boken fordi jeg vill se om den blir bedre. terningkast 3

 552. Kjekk bok og mosom . Morsåmt nor de trode at lea var gravid ??ambefales til de som liker humor sån som meg ✌?️Ahahahahaha