Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Egoland

Lars Joachim Grimstad Aschehoug 2016

Pappaen til Finn er statsminister i Norge og ufattelig populær. Teddy Fahr mener nemlig at nordmenn fortjener å kose seg og bruker oljepengene på å gi folket det de vil ha. Men folket vil ha mer, og snart er statsministeren i full fart på vei nedover – i verdens største rosa vannsklie.

TIDENES NEST MEST POPULÆRE STATSMINISTER

Den smørblide programlederen med den koselige dialekten skakket litt på hodet og smilte sitt bredeste margarinsmil.

– Og siden detta e sommarens siste «Sommarkos», har me fått storfint besøk, sa hun til TV-kameraet.

Hun satt i programlederstolen på taket av Operaen i Oslo, slik hun hadde gjort hver eneste kveld denne sommeren. Hun ledet Norges mest populære TV-program, og i den hvite sofaen ved siden av henne hadde det sittet nye gjester hver dag.

Nå satt det en liten, småtjukk mann med en veldig lang hentesveis der.

– Me e nemlig så heldige at me i dag har med oss selveste statsministeren, sa hun og slo hendene sammen.

– Velkommen, Teddy Fahr!

Kameraet zoomet ut og viste hundrevis av publikummere som nå klappet og jublet som gale i kveldssola på operataket.

– Takk, takk, takk, sa statsminister Fahr og bukket lett til alle kanter, før han dro hånda raskt over skallen, for å holde de få hårstråene på plass i den lette vinden.

– Ja, har statsministeren hatt ein fine sommar?

Statsminister Teddy Fahr snudde seg mot publikum.

– Har dere hatt en fin sommer?! ropte han.

Folk jublet og ja-et alt de kunne. Teddy snudde seg tilbake mot programlederen.

– Da har jeg også hatt en fin sommer, sa han med et stort smil.

Hun smilte tilbake og folk i de tusen hjem tenkte at det blir ikke sommerkoseligere enn dette.

– Det hjelpe vel litt på at du e så inderlig populære for tiå? sa programlederen.

– Ellår ka seie dåkkår, folkens?

Nok en gang jublet og klappet publikum, inkludert statsministerens gamle mor og to av de tre sønnene hans.

– Hehe, det var da voldsomt, sa statsministeren i et forsøk på å være beskjeden, men det var lett å se at han likte det.

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2017/2018. Derfor har vi nå fjernet resten av utdraget.

1 397 anmeldelser av “Egoland

 1. Jeg likte boken. Statsministeren var morsom, men han burde ikke være så egoistisk.😜
  Han trenger ikke å bygge masse unødvendig.💸💵
  Det var gøy at forfatteren tok med en vannsklie i fortellingen.💧💦
  Boken var ikke så spennende, så jeg gir boken terningkast 4.🎲

 2. Jeg synes at boka var litt kjedelig men litt morsom også fordi det skjedde ikke så mye. Jeg synes at det er dumt av statsministeren å bruke pengene på dumme ting. Jeg synes at overskriften er noe alle burde vite AT MAN IKKE SKAL VÆRE FOR EGO!!😌
  Jeg gir boka 🎲5

 3. Boka var gøy ,men jeg skjønte ikke helt historien.
  Jeg synes statsministeren var litt dum siden han brukte masse penger siden har kjøpte masse rare tin.
  Jeg gir boka en 3.

 4. Jeg synes boka var morsom p.g.a dialekten til programlederen. Det som var litt uforventet var at statministeren ikke var Erna, men en mann (Teddy Fahr). Det synes jeg var litt gøy! Synes at Teddy var litt dum da, siden han bare brydde seg om at nordmennene skulle ha det gøy. Han ville jo bare bruke pengene til Norge på gøyale ting. Spenningen startet definitivt i det han dro av seg klærene, og var på vei mot den store rosa vannsklien som han hadde brukt masse penger på. Mer spenning tror jeg ikke det kunne bli! Jeg gir terningkast 6, fordi jeg er veldig glad i morsomme bøker, så dette utdraget var perfekt for meg!

 5. Boka var gøy når han bare sto i den rosa badeshortsen sin! Og jeg synes den var litt kjedelig når nyhetsdama snakket så rart!😏😜😄! Uansett gir den terning kast 3. ☹️

 6. Boka var litt kjedelig ,men også litt spennenede. Det var litt kjedelig fordi det var så mye som skjedde på en gang. Også var den litt spennende fordi jeg lurte på hva som kom til å skje når statsministeren sklei ned sklia. Men det fikk jeg ALDRI vite. 😭Uansett jeg gir boka terning kast 4.

 7. Jeg syntes boka var litt kjedelig, og litt spennende.
  Hvor i fortellingen jeg syntes var kjedelig, var når han snakka om at de hadde rå til å bygge verdens største vannsklie. Det var ikke så kjedelig da.
  Så jeg gir terning kast 3😊

 8. Terningkast 6.🎖🥇Fordi boka var veldig bra og jeg synes at statsministeren hørte på det de andre sa. 🤩 Stadsministeren var veldig snill.💎 Han bygde verdens største vannsklie.

 9. Jeg synes boka var morsom fordi statsministeren gjorde mye rart.
  Jeg synes boka var litt sjedelig i starten men så ble den gøyere og gøyere.
  Jeg gir den terningskast 5

 10. Boka var litt kjedelig i starten men den ble bedre etter vert.
  Jeg likte boka mest på grunn av at den var morsom.
  Boka viser at man ikke skal være ego.
  Jeg gir den terningkast 4👌🏻

 11. Jeg synes boka var morsom.fordi det var gøy når det var verdens største sklie. det var spennende når statsministeren sulle ta sklia. ❤️

  Jeg gir terningkast 5 fordi den var morsom.

 12. Boka var litt kjedelig i starten men den ble bedre etter vert.
  Jeg likte boka mest på grunn av at den var morsom.
  Boka viser at man ikke skal ego.

 13. Først og fremst var det morsom bok og den beskrev hvordan jeg skulle ønske Norge var, men den var veldig kul fordi det var om en statsminister i en knall rosa badebukse som rett og slett elsket å kose seg jeg gir den en 5 av 6!!!

 14. jeg synes at starten av boka var kul og morsom. Det var kult at det er virkeligheten og i Norge, men samtidig så har jo ikke vi noen statsminister med hentesveis. Jeg skal virkelig lese den etter at jeg er ferdig med de andre to. Denne boken anbefales for barn mellom åtte og tolv. PS: før man leser denne boken bør man lese de andre to først.
  GOD LESEGLEDE!

 15. Boken var ganske bra, og det var gøy at det handlet om en statsminister. Det var litt vanskelig å følge med i teksten…

 16. Jeg synes at starten på boka var veldig morsom og kul, mest fordi forfatteren fikk Norge (som vanligvis er ganske kjedelig) til å fremstå som et land med mange morsomme folk (og verdens største vannsklie). Jeg kommer definitift til å lese den etter at jeg har lest de to første.

 17. Jeg syntes denne boka var veldig bra. Gode beskrivninger og et morsomt tema. HEIA EGOLAND

 18. Boken er helt tydelig humoristisk, men kanskje litt kjedelig.
  Jeg gir den en terningkast fem🎲

 19. boka var kjedelig men litt bra jeg syntes at teddy var dumm fordi han bruker på ting han ikke trenger.som den store skiliya som går fra nordnorge til oslo . så jeg gir den 2.

 20. Jeg synes at boken er spennende og morsom. Men jeg klarer ikke helt å forstå boken.
  Den er ikke akkurat min favorittbok, men den var jo ikke dårlig. Så jeg gir den en 4er.

 21. Denne boken handler om at Norge har fot en veldig useriøs statsminister. Han finner på mye tull og mye useriøst. Først så liker folket han godt men så går det neddover.
  Jeg anbefaler denne boken for barn mellom 8 til 12 år. Den virker morsom for set meste men kanskje litt spennene også. Jrg vil gi denne boken terningskastene 4.

 22. Nesten alle mente denne boken var morsom. De koste seg når de høre på var kommentaren fra mange.

 23. Den var veldig bra🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

 24. Bra bok men jeg tror det er ikke humor for meg jeg tror det er drama 😂😂😂🔥🔥🔥💯💯💯

 25. Jeg synes boka var bra fordi den var morsom og bra og veldig bra og lese den

 26. Den ser veldig spennende ut har veldig lyst til å lese den. Super bok wow.

 27. Dette var en ganske bra bok med mye bra beskrivelser og virker ganske ekte. Boka handler kort fortalt om stasminsteren Teddy Fahr som blir intervjuet av Sommerkos. Der blir han blant annet stilt mange spørsmål og presenterer den nye rosa vannsklien som går fra Oslofjorden, rundt operaen og lander mot et stup. Og som sagt blir statsminsteren den første som prøver Verdens Største Vannsklie.

  Jeg synes dette var en bra bok som hadde en handling med litt tull og tøys. Dette var akkuratt ikke den type bok jeg liker så jeg gir den terningkast 4.

 28. Egoland handler om en gutt som heter Finn. Finn er sønnen til Theddy Fhar, han er statsmimister i Norge .Å han byger verdens største rosa vannsklie på opra taket.Vi synes denne boka var veldig bra.Og veldig spenende og morsom vi gir dene boka en 6.

 29. Klassen mener følgende: Vi vil si at «Egoland» er midt på treet fordi handlingen ikke var så veldig spennende. Det var litt vanskelig å forstå teksten. Likevel synes vi den var bra på den måten at den fikk oss til å tenke over egoisme.

 30. Boka var bra og morsom. Vi likte at den handlet om en statsminister, det var kult. Selve innholdet kunne bli litt kjedelig. Noen steder var den morsom.

 31. Boka var passe bra, fordi den var litt morsom – men teksten var litt dårlig.
  Terningkast: 3/4

 32. Dette var en bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bok

 33. jeg synes at det gikk litt fort. Jeg forsto meg ikke helt på denne boken. Litt lite detaljer. Men jeg synes den høres ganske spennende ut!:-)

 34. boka var ikke så bra. den var litt kjedelig synes jeg. men andre har sikkert forskjellig smak. anbefaler den ikke så veldig

 35. denne boken var veldig morsom fordi det hadde vert gøy og hatt det i den virkelige verden og jeg har lyst til og ha en rosa vannsklie i år kommune.

 36. Jeg syns at boka var rar og litt kjedelig fordi det var ikke noe spenning. Og jeg syns at boka var rar fordi Teddy Fahr hadde en rosa underbukse.

 37. Jeg syns den var rar og rarere da jeg hørte på den og leste den hvem har navne finn
  og presidenten var rar og ham lingner på Dhinal Trump.

 38. Jeg synes boka var rar og kjedelig fordi det ikke var noe spenning. og jeg synes den var rar fordi Teddy far hadde på seg rosa badebukse.

 39. denne boka likte jeg godt!! Den var kjempe morsom og jeg begynte å le flere ganger. Det var også morsomt at de hadde med Opraen og Oslo. Terningskast:6

 40. Denne boken er veldig morsom og det er en veldig bra at den handler om egoisme fordi det kan man lære mye av. Det er veldig bra at det er mye humor i den. Jeg har så lyst til å lese hele, den inspirerer meg veldig til å ikke være egoistisk. Jeg gir den terningkast 6.

 41. Jeg synes at Presidenten var morsom og stygg, fordi han var stygg.
  Luna synes at han var morsom og rar, fordi presidenten hadde ROSA badebukse som kunne matche sklia.

 42. egolad er en morsom bok og jeg synes at den var super underholdne og det skulle vært en rosa vann-sklie på orgentlig

 43. denne boken er egentlig ikke så bra.. den handler om at Norge er egoistiske, vi har faktisk spart disse pengene. og bruker dem fornuftig.
  terningkast;;;; 1 1/2

 44. jeg likte boka fordi den var morsom.Det var lit rart fordi han brukte penger på tule ting

 45. jeg elsker boka den er fantastisk når jeg leste utdraget ville jeg lese helle boka og nå fikk jeg endelig tak i den og har begynte og lese den i går gleder meg til flere bra bøker fra forfatteren Lars Joachim grimstad

 46. Jeg elsket boka. Den er helt sykt morsom. Jeg har to av den hjemme.

 47. Vi gir boka veldig bra fordi den var morsom og rar.
  Jeg likte også at de faktisk stemte på Teddy fhar!!!!!😀🇳🇴

  Jeg la merke til at Norge🇳🇴 kan bli et Egoland.

 48. Vi syns at boka var bra men samtidig litt dårlig. Boka var bra fordi sjangeren er humor og det passer bra til boka, den var litt dårlig fordi de kunne ha forklart det bedre og fått fram poenget. Vi anbefaler å lese boka. Terningkast 5!

 49. Jeg syntes at boka passet til sangeren humor. 🙂
  Boken var kjempebra. Terningkast 5 🙂

 50. Jeg syntes at boka passet til sangeren humor. 🙂
  Boken var kjempebra. Terningkast 5

 51. det var gøy da presidenten hadde på seg rosa badebukse som var helt lik farge som den rosa sklia.

 52. Det var en gøyal bok, men ikke den beste jeg har lest. Jeg gir den terningkast 5

 53. Dette var mer enn #GREIER, dette var #SUPERGREIER!
  Jeg likte at forfatteren tok med fargen #ROSA på #SKLIEN og #BADEBUKSENE !!!
  Fra Katti (Katja) !!

  Jeg synes #BOKEN ikke akkurat var den #MORSOMSTE boken jeg har lest!
  Fra Mati (Matilde)

  Fra oss fra #VERDEN , #EUROPA , #NORGE , #AKERSHUS , #NESODDEN og til slutt #HELLVIK
  😀

 54. Dette en god bok fordi det beskriver litt hva men kan gjøre med land hvordan man kan bygge det opp men det viser også at folk som er uenige går langt for at de vil ha viljen .
  Men forfatter har klart og kombinert alvor, spenning og humor i en veldig god bok .
  Boka er også en liten oppvekker til oss nordmenn om at verden ikke bare er bra .
  Terning kast 6

 55. Jeg likte utdraget det var veldig godt skrevet, det var morsomt men også litt kjedelig.
  Det var teit at statsministeren brukte så masse penger på tullete ting som verdens største rosa vannsklie og ikke viktige ting.

 56. Jeg syntes boka var bra. Det var dumt at statsministeren bare tenkte på seg selv og lanne hans. Som det sto i tittelen han var ego.

 57. utdraget var bra men jeg likte boka beder. boka var kjempe spennene kunne ikke slutte og lese. men utdraget var ikke akkurat spennende hvis jeg bare hadde lest utdraget hadde jeg ikke villet lese boka. jeg gir utdraget terningkast 2

 58. Jeg synes at Teddy er veldig bortskjemt og bare tenker på sitt eget land og ikke tenker på de som har det landene som har det vanskelig i verden. Men jeg synes at boka var godt skrevet og boka tar opp et veldig viktig tema nemlig og tenke på andre og ikke bare seg selv. Jeg gir boka terningkast 6.

 59. Egoland handler om en statsminister.

  Han heter teddy Fahr. Det handler om at

  Han har bygd verdens største sklie

  Og den er rosa. Han mener at de i Norge

  Skal kose seg mer.

  Jeg sytes boka var veldig morsom fordi teddy Fahr

  Skal prøve sklia. Det er veldig gøy han holder en tale

  For folket og det er tidenes mest populære statsministeren

  I Norge.

  Jeg syntes boka passer for alle som liker humor.

  fordi den var morsom og de som liker humor

  passer boka for dem.

  Terningkast: 6

  Jeg syntes boka burde være superfinalist.

 60. Innlednig
  Egoland handler om en statsminister.
  Han heter Tedy. Han lagde verdens lengste vansklie.
  Den var rosa. Tedy hadde en søn. Han heter finn.
  Tedy mener at oljepengene skal brukes på kos og moro.
  Han var sjalu for at han ikke var den beste satatsministern.
  Han var på andre plas.

  Dette er ei numorbok

  Hoved del
  Det beste med boka er at:
  Den rosa vansklia var verdens lengste .
  Å når han ble intervjuet.
  Å håret var kult.

  AVSLUTNING
  Denne boka passer til 4-12

  Jeg gir boka terningkast :

  Jeg synes boka skal vere superfinalist:

  JA

 61. Den var litt rar. Eg kjønte ikkje handlinga heilt.
  Det var kult med ein statsminister og ei rosa sklie!
  Gir den terningkast 3.

 62. Eg likte ikkje utdraget så veldig godt fordi det var forvirrende og det var ikkje så kult med at det var ein statsminister som alltid sa hantenkte på folket men eg trur at han nesten kun tenkte på seg selv, og a det var mest han som ville ha den rosa vannsklier på taket. Eg gir terningkast🎲🎲🎲3.men det er min meining.

 63. Eg likte ikkje utdraget så veldigt godt fordti han var ganske forviranes.
  Men han var litt kul ikkje så veldigt men litt.

 64. Denne boka var ikke min type den var rett å slett ikke så bra jeg liker mer drama så vis dere liker litt humor bør dere lese denne!

 65. Utdraget handler om ett program der Teddy Fahr skal åpne verdens største vansklie som går inni operaen og ut i Oslo fjorden

  Denne humor boken er en av flere bøker i serien om Finn Fahr og faren hans
  Jeg anbefaler boken for de som liker humor og rare statsministere

  Boken er morsom og det ble bare bedre da statsministeren rev av seg klærne
  Boken fortjener å bli finalist.

 66. Denne boken var veldigt bra. Fint at dere hadde mye komiske ting og sånn med i boken.👍👍👍👍👍👍👍😀😄😊🤔🤗

 67. Elsker den! Veldig bra skrevet, jeg syntest beste parten var nor statminnisteren sa «Normenn må slappe av!» nokko sån det. 🙂 Det var supper! 😉

 68. Jeg synes den var bra. Men det var ikke vits å gjenta det med publikum og sånt, så jeg gir terningkast 4🤩🤪🎲🎲🎲🎲

 69. Navn på boka: egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad

  Det handler om ein statsminister som heiter Teddy fahr.
  Han sitter på taket på operaen i Oslo sammen med programlederen i sommarkos.
  Det er Norges mest populære TV-programm.
  Det sitter mange folk der.
  De er på TV.
  Det er bare ein statsminister som har vert mer populær enn han.
  Men han vil vere den beste.

  Eg fikk lyst til og lese boka fordi den hørtes spennende ut.
  Eg likte boka fordi eg syntes statsministeren var kul.
  Terningkast nr 4

 70. Jeg syntes boka var bra. Jeg likte at dem byttet dialekt for hvem som snakket.
  Jeg gir boka terningkast 5

 71. Jeg syntes boka var bra. Den var veldig morsom. Jeg synes statsministeren var veldig kul og morsom. Denne boka passer for barn mellom 9-12 år.
  Terningkast: 5/6

 72. Den er spennende og den er morosamt. pappaen till Finn er statsminister.terning kast 4

 73. Forfatter Lars Joachim Grimstad tittel egoland .

  Bok handler om ein statsminister, og at dei kranglar om kven som er best statsminister.
  Eg syns at boka var dårleg fordi eg ikkje liker politikk .
  Eg liker ikkje å blande meg. Det er ikkje boka for meg.
  Terning kast 4.

 74. Det er litt rart at statsministeren har et så stort ego ingen har det men det er morsomt at sklia skal gå gjennom opera huset og til havet eg gir den terning kast 🎲 6😏😏😎😎

 75. Jeg synes at denne boken var veldig godt skrevet .Men den var litt for tøysete

 76. Jeg syns det var en morsom og bra historie. Statsministeren høres gøyal og uansvarlig ut. Jeg ville anbefalt denne boken til andre.

 77. Jeg likte at boken har en blanding av humor og seriøse tilfeller. Jeg syntes at utdraget fortalte om hva som kan sje i fremtiden hvis vi er så optatt på å bruke penger på oss selv. Fra og lese boken kan man fårstå hva som kan skje medverden hvis vi ikke passer på miljøet og hjelper verden. Det var bra at boken hadde humor for da vil flere barn syntes den er interesann og lese. Flere barn vil da fårstå hva som kan skje med verden og hva må gjøres.

 78. Jeg syntes boken Egoland er super gøy! Da jeg leste ferdig utraget gikk jeg rett på sak og tok fatt på hele boken. Boken er morsom og spennende. I mitt tilfelle hørte jeg boken på lydbok og da kunne jeg sitte å le med propper i ørene, mens rett etterpå kunne jeg sitte å lytte i spenning. Mens familien min sitter og stirrer rart på meg. Så som beskrevet ble jeg revet med i historien ganske fort. Jeg er veldig glad i sånne type humorbøker, så derfor gir jeg boken terningkast…6!

 79. Jeg likte den boka, men jeg tror at det er ikke så realistisk. Teddy Fahr vil ha ikke vært valget bare for å gjøre tull medt alle di pengene fra olijen.

 80. Jeg synes boken var veldig bra. Jeg likte at statsministeren brukte masse unødvendig penger. Jeg likte og at programlederens stemme var skrevet på dialekt. Det var morsomt at håret til statsministeren lignet på Donald Trump sitt hår. Jeg gir boken terningkast 5.

 81. Jeg likte at boken handlet om en barnslig statsminister som brukte pengene på hva han ville. jeg likte også at programlederens stemme var skrevet på dialekt. Jeg synes det var morsomt at statsministerens hår lignet på Donald Trump sitt hår. Bra bokk så jeg gir terning kast 5

 82. jeg heter David denne boken er anbefalt for de som luker humor bøker jeg lier denne boken fordi jeg liker humor bøker.

 83. Jeg synes at denne historien burde vært ekte. Det er fordi at hvis Norge hadde hatt en slik statsminister, så hadde vi hatt vannsklier ned fra bygninger og fornøyelsesparker overalt. Utdraget var bra og veldig morsomt, og jeg lurer på om det går bra med han etter han har tatt sklien. Jeg kunne ønske at hele boken sto der.

 84. Egoland en bok fylt med humor. Elevene likte denne og ga den veldig bra som bedømmelse. Mange ønsker å lese denne.

 85. Den morsomste boken i verden. den var gøy og lese den begrunn av den hadde mase gøyt inhol for eksempel at statsmenisteren brukte penger på verdens største vannsklie.

 86. den var veldig morsom bok og gøy og lese om at statsmiriteren skulle ta og skøre sklien

 87. ganske bra men likte en tenkt fortelling bedre. men det er vanskelig å lage en bok alle liker.

 88. Egoland.
  Eg likte boka, men den var litt rar.
  Den handla om en statminister som heter Fahr han var rik og berømt. Han var på sommerkos eit lite intervju der dem stilte litt spørsmål vor han skulle åpne norges største sklie og han var litt redd fordi at han håldt på å bli blakk. Eg likte boka eg gjir terningkast 4 den kunne vært litt mer spennene eg vill lese mer fordi at eg vill vite kva som kjer når han sklir i sklia

 89. Navn: Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Sjanger: Humor

  Boka handler om ein mann som blei statsminister og som kjøpte alt folket ville ha. Da han kom på TV vart han stilt fullt av spørsmål. Han snakker bare om seg sjølv og korleis folket burde få kose seg. Han meiner at alle nordmenn burde få kose seg og at visst man ikkje brukar peng så kva skal man bruke dei til. Slutten var ikkje så bra siden den var så dratt ut og den var ikkje noko morosam heller. Det burde også ha vært meir humor i boka. Sjølve historia var også vanskelig å forstå.

  Terningkast: 4

 90. Egoland av Lars Joachim Grimstad er grei og lese. Den er litt skjedelig fordi at dei bare satt der og pratet men den var litt bra fordi at den handlet om ein kul ting som er den rosa vannsklien. Og det var litt litt komisk at statministeren stod der bare i ein matchene rosa badebukse. Eg syns at den ikkje var noe særlig og lese fordi at den ikkje var noe spennenes og heller ikkje artig og eg liker sånne bøker somm er spennenes og artig.

 91. Egoland:
  Det handlar om ein statsmenister som elsker og bruke penger. Han er verdens mest populære. Han bygger verdens største vannsklie rundt orerahuset, den er rosa. Han akal åpne den med å skli ned.
  Eg likte ikkje boka for eg synest den var kjedelig, for det var nesten ingenting som skjedde. Den passer for 8-10 åringar.
  Terningskast:1

 92. Dette er ein anmeldese Egoland.
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad

  Statsministeren skal bli med på norges mest populære program, sommerkos.
  Han er veldig populær i Norge
  Statsministeren heiter Teddy Fahr.
  Teddy har blitt norges mest populære navn.
  Han opna Norges største vansklie

  Eg gir den terningkast 4

 93. Ego land
  Skrevet at forfatteren Lars Joachim Grimstad.
  Boka handler om Teddy Fahr som er blitt statsminister i Norge, han har gjort landet til eit egoistisk land.
  Eg gir boka eit terningkast 3, fordi boka hadde eit kjedelig tema.

 94. Eg syntes boka var bra eg ville lese meir det beste var nor han vrengte tå seg alle kledene bortskjemt fra den lille rosa bade buksa.
  Det kjedelige var nor han snakka så lenge at i hal å og daue.
  Eg har løst å finne ut ka som skjer.

  Terningkast=4
  Sjanger= humor
  For alder = 8 – 12

 95. Jeg likte EGOLAND fordi det er nestend sant. Den daserer seg på virklighetend og det liker jeg det er en spenende bok. Det er en morsom dokk

 96. jeg synes den var veldig morsom fordi han hadde bygd en rosa vannsklie rundt operahuset

 97. Denne boken var veldig morsom og jeg synes historien var veldig kreativ.

 98. Egoland er en veldig morsom bok. Helt ærlig må jeg si at den fikk meg til å le hvert sekund men det eneste jeg har imot boken er at Teddy Fahr som er statsminister i Norge i boken ville bruke opp alle olje pengene vi hadde spart her i Norge og de pengene vil Fahr at vi skal bruke for og kose oss men da er det sånn at hvis det skjer noe som vi faktisk må prioritere da er jo alt av pengene borte! Så sånn sett er det bra vi har en bok der vi faktisk snakker om olje penger det liker jeg veldig godt!

 99. Jeg syns der er en bra og morsom book. Jeg liker hvordan han har humor og at han er veldig uansvarlig. Denne boken ville jeg definitivt anbefale.

 100. Denne boken er den beste jeg hvet om den er veldig morsom fordi den bruker så mye FANTASI ! Jeg er person som liker forfatter som tenker om historiene sine ut av boksen. Noe som ikke er vanlig foreksempel denne historien jeg skulle hvert veldig overasket om vi hadde en slik statsminister. Historien er veldig morsom fordi den sier så mange menigsløse ting som jeg liker.Det er det jeg kaller for en morsom historie

 101. Jeg elsket boken fordi den var morsom og jeg har bare lyst til og lese videoer i boken😍

 102. Utdraget var morsomt og spennende
  Elevene fikk lyst til å lese mer av den etter den brå slutten!
  Ikke likt av alle

 103. Boka var ikkje så morosam som vi hadde tenkt. Men siste avsnittet i utdraget var veldig bra!

 104. Teksten handler om en statsminister som heter Teddy Fahr som sier at alle skal kose seg. Det er en humor bok.  
  Jeg syns teksten ikke morsom men kjedelig for de bare snakket og det skjedde ingen ting. Det var ikke vanskelig å lese teksten. 
   Det var en kjedelig tekst så du bør ikke lese den.  
   

 105. Ganske morsjomt men kanskje finnes det en bedre måte å bruke oljepenger enn å bygge opp en diger rosa vannsklie.
  Terningkast 6

 106. Boka var bra fordi den var litt morsom og rar.Kunne vore meir spenning. Fekk liott lyst å lese den.

 107. Jeg synes denne boka var SYKT BRA!! Folk tenker forskjellig å må gjøre ting man mener. Men han teddi hva litt av en ego fyr assa 🙂 Jeg likte boken veldig godt å jeg hvil absolutt lese mer:) boken får en 5-er av meg:)

 108. Jeg syntes at boka var litt merkelig og at overskriften passet til boka. Jeg gir boka terningkast 3 fordi jeg syntes den var litt dårlig og litt rar på samme tid

 109. Den var veldig forvirrende og den var veldig dårlig🔥😅😂🤣😜

 110. Jeg syntes den var bra OK jeg fikk lyst til å lese mere bare i starten og på slutten det er ikke likt meg bare så du vet det eller What ever. Den hadde mye humor i seg 🦄

 111. Egoistisk statsminister jeg vil heler prioritert de fattige og dyra terningkast3

 112. Jeg synes ikke denne boka var morsom og bra så denne boka får2/6 teningkast

 113. Jeg synes den var litt kjedelig men også ganske bra. Men jeg så ikke helt humoren i boka,men jeg har jo ikke lest hele da 😀 jeg gir den en fire!

 114. Ok bok men Ikke den beste terninkast 3😏😏😕😕😕😱😱😨😨😰😰😥😥😥😓😴😴😷🤧🤔🤥🤢🙄😍😍😘😘😇😅😂😀😄😁😆😊☺️😂😅😅😇🙂🙃😉😌😙😚😗😍😋😜😝😛🤑🤠🤡😎🤗🤗

 115. Boka inneholdt ikkje spenning og elevane fant den kjedelig. vanskeleg språk for nokre. DÅRLEG

 116. Jeg elska denne boka. Den var både morsom, underholdende og spennende. Denne boka MÅ jeg låne. Terningkast: 6

 117. Det var rart at statsministeren ga folket alt de ville ha fordi folk kan ikke alltid få viljen sin. Dersom vi bruker for mye penger så kommer landet til å gå konkurs! Det er ganske humoristisk at han setter opp en rosa sklie på Operaen og at han går i bar overkropp forran hele Norge og ikke har barbert seg.
  Skulle ønske det var mer humor og spenning!
  Terningkast 3 til 4

 118. jeg syntes boka var spennende og litt kjedelig men jeg gir den terning kast 3 og jeg syntes den var passe bra jeg anbefaler boka til 6 til 10 åringer

 119. denne boka er spennende blodig og morsom. men litt overodreven barne bok jeg gir den ternnigskast 5.

 120. jeg syns boken var helt grei jeg gir den terningkast 3 den var lit morsom men også kjedelig

 121. Jeg synes Egoland utdraget var dårlig fordi at den ikke var spennende i det hele tatt. Jeg liker spennende bøker ikke snakke bøker. Du må lage spennende bøker ikke lololol bøker
  Terningkast: 1 LOLOLOLOLOL

 122. Den var litt rar synes jeg fordi han kunne heller brukt pengene på viktigere ting som å gitt dem til fattige folk men jeg synes den var passe bra. Terningkast 3

 123. egoland var bra det var humor i boken men ikke så mye spenning jeg gir egoland terningskast 3,5

 124. Egoland var morsom og det var en kjempe kul statsminister. Jeg vil også ha en sånn statsminister. Jeg likte at han brukte pengene sine på morsomme ting. :):):)

 125. Jeg synes boka var bra den var både morsom og rar.
  Jeg gir den terningkast 4.

 126. Boken var sånn passe. Ikke skammgod og ikke skammdårlig!

 127. Jeg synes at boka var en kjekk bok så langt fordi den hadde humor og den var en bok som jeg kunne tenke meg å lese. Også var det morsomt når han skulle bli skutt ut i verdens største rosa vannsklie. Jeg gir den terningkast 6.

 128. Jeg synes at Egoland er en god bok. I Selve utdraget skjedde det ikke så mye, men jeg fikk lyst til å lese mer .
  Jeg gir den terningkast 4,5

 129. Jeg synes at egoland var litt morsom og det var kjekt at det handlet om en statsminister, men det kunne skjedd litt mer. Men utenom det var det en bra bok. Jeg gir den terningkast 4.

 130. Jeg synes det var litt kjekk, men det var litt rart at han brukte penger på ting som ikke var vært det. Jeg gir boka terning kast 3.

 131. Jeg synes at boka Egoland var en kjekk bok så langt fordi den hadde humor og den var en bok som jeg kunne tenke meg å lese. Også var det morsomt når han skulle bli skutt ut i verdens største rosa vannsklie. Jeg gir den terningkast 6.

 132. Det var en Veldig bra bok! Den hadde mye humor i seg og litt rart humor i seg. Jeg gir den terningkast 5! 🙂

 133. Jeg synes boka var litt kjedelig. Det var veldig lite spenning og ganske teit. Noe som var kult var at den handlet om en statsminister. Jeg gir boka en terningkast 3.

 134. jeg synes at boken var passe bra, fordi den var løyen jeg gir den terningkast 3

 135. Den var morsom fordi statsministeren var morsom
  Vannsklia var kreativt laget
  Det var morsomme replikker
  Det var artig at statsministeren spurte folk om hva de mente.

 136. Jeg synes den var bra. Men den manglet spenning og kanskje litt følelser?
  Men det var bra at ikke det bare handlet om en pensjon men om flere så derfor gir jeg den terning kast 3/6

 137. Jeg syntes boken var morsom men jeg syntes statsministeren kastet bort pengene å han ødela operaen også men jeg likte slutten men det var litt rart at statsministeren reiv av seg klærne sine men boken passet til sjangeren men det kunne vært litt mere action.

 138. Jeg syntes den var middels men bra. Det var dumt at den stoppet akkurat da han skulle ta vann sklia.

 139. Jeg synes boka ikke burde være en humor bok, jeg begynnte ikke å le eller flire. Jeg synes boka har en veldig bra tittel. Og det var en god ide av forfatteren. Terningkast: 4

 140. Jeg likte at det handlet om en statsminister. Jeg skjønte ikke helt hva det handlet om. Jeg syntes den også var litt morsomt. Ternings kast 4

 141. Jeg synes boka var helt grei kunne blit bedre jeg gir terningkast 2😱

 142. Jeg synes den var dn nest dåligste bå bokslukerbrisen så jeg gjir den minus 6678799990009723;6534664457585&8757848767587555578568857857857678890909090900000909786755454&&43421213334&5

 143. Jeg har bare et problem med boka er at Trygve Slagsmvold vedum ikke er presidenten.😘🤣❤️

 144. Tittel: Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Sjanger: Humor

  Boka var morsom og kul, men det var lite som skjedde.
  Jeg likte at de var en statsminister i boka.
  Jeg hadde ikke lest boka videre.
  Jeg annbefaler den til barn mellom 9 – 12 år
  Jeg gir den terning kast 🎲🎲🎲🎲

 145. Jeg synes boka var helt forferdelig 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤧🤧🤢🤢🤢🤧🤧🤢🤧😷🤒🤕🤕😷🤧🤢🤢🤧😷🤕🤕😷🤧🤢🤢🤧🤧🤒🤕🤕🤧🤢🤢🤢😬🤒🤒🤒🤢🤢🤧🤧😷🤒🤕🤕😷🤧🤧🤢🤧🤒🤕🤕

 146. Vi syntes at denne boken var passe bra. Vi tok passe bra fordi noen likte denne boken og andre ikke. Vi syntes at denne boken var morsom fordi at han hadde på seg rosa badebukse og han rutsjet på verdens lengste vannsklie som også var rosa som han hadde laget. Vi gir terningkast 4. Denne boken passer kanskje for 7 og oppover.

 147. Jeg syntes boka var bra. Jeg likte at den var litt på en annen dialekt. Jeg gir boka terningkast 5

 148. Jeg syntes at boka var bra. Jeg likte at den var litt på en annen dialekt . Jeg gir boka terningkast 5.

 149. Jeg synes den var morsomt og litt spennende med vardens største vannsklie.

 150. jeg synes det var gøy med at han hadde rosa badebukse. Det var veldig spenndene jeg fikk lyst til å lese videre

 151. Denne boken høres helt suuuuuuuuuuuuper ut.
  Den statsministeren kunne Norge trengt en liten stund.
  Terning kast 5

 152. Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Sjanger: humor

  Egoland handler om en statsminister som er snill og lager en stor vannsklie, statsmenisternen heter Teddy Far og blir intervjuet på tv nor han viser frem sklia.

  Min mening om boka
  jeg synes boka var lit kjedelig for dette er kanskje ikke helt min typebøker fordi jeg liker best grøserbøker.

  jeg synes denne boka passer for de mellom 6og12år. jeg gir terning kast 3

 153. OMG! For og være ærlig så synes jeg at boken var kjempe bra! Den var veldig spennende. Óg jeg synes den var morsom<3 jeg kunne gjerne ha lest videre i boka❤️ Terning kast 5

 154. Jeg synes at boken ikke var bra forde det ikke var min djanger. Boken pase ikke til sjangeren humor spør du meg

 155. Litt kjedelig i starten. Ikke så spennende som jeg trodde. Ikke min humor. Ville ha lest videre. Helt greit.
  Dårlig: 1. Passe bra: 6. Bra: 11. Veldig bra: 2. Super: 1

 156. Jeg likte boka ganske godt. men jeg likte mest da vi fikk høre om at stadsministeren fløy utfor sklia å at hadde rosa badebukse

 157. boken var litt kjedelig fordi det var litt mye tekst jeg ikke liker å lese. det var mange ord lang tekst men jeg lærte meg mange ord og jeg likte den lange sklia. I boken var en mann litt frekk og sa til en liten gutt hva er det du skal med alle de pengene du trenger vell okke dem. Statsministeren skulle åpne en sklije som var verdens største sklije boka er laget av:Lars Joachim Grimstad den er lest av Aschehoug den kom ut på bokslikerprisen.no i 2016 boken får terningkast 2

 158. Den var veldig morsom jeg likte statministeren og programlederen. Jeg syns at statministeren var for ego. Han syns han skulle være best ikke nest best jeg gir den
  SUPER 🙂

 159. Morsom men det kunne skje noe litt mer en bare intervjuet men det er jo bare et utdrag

 160. Jeg syntes utraget var veldig bra man kjønte virkelig va det handlet om og hadde ikke en forvirrende tekst. Men i utraget sa de at statsministeren var faren til Finn og det var ikke noe om Finn i teksten. Men det var morsomt at staministeren hadde laget en rosa sklie på operataket.

 161. Boka var morsom fordi statsministeren hadde brukt penger på en stor rosa vannsklie som gikk gjennom operaen. Det var bra at boka var uvanlig. Jeg har lyst til å lese videre, men ville ikke stemt på Teddy Fahr.

 162. boka er bra. jeg likte at det var en dum statsminister. jeg ble overasket over at han bygde en stor rosa vannsklie fra operahuset. det er en klar 5er

 163. Jeg syntes boken var morsom og spennende.
  Det var litt dumt at den var skrevet på nynorsk.
  Jeg fikk lyst til og lese hele boken.
  Jeg gir den terningkast 5.

 164. Jeg syntes den var ikke så morsom. Men det er kult med VERDENS STØRSTE VANNSKLIE! Jeg gir terning kast 3

 165. boka var bra den handlet om en statsminister som alle elsket jeg likte boka fordi det var humor jeg gir terningkast 6

 166. jeg syntes at boka var fin den var veldig morsom p.g.a statsministeren han var veldig morsom jeg gir terning kast 6

 167. Jeg synes boka var passe bra.
  Jeg ble overasket over at faren til Finn var statsminister.

 168. Det var en morsom bok,💜litt kjedelig,😴men jeg likte den!
  Jeg lurer på hvordan det går😆! Men jeg tror ikke jeg leser den📚😁

 169. Jeg syntes boken var ganske bra men den skjedde ikke så mye🙈 jeg forsto det ikke helt. Men det var gøy at det var om en statsminister 👍Jeg gir den en 4❤️❤️

 170. Boken var litt artig for at presidenten lagde verdens største og lengste vannsklie.😂😀📚

 171. Jeg synes boka var sånn passe bra. Jeg synes å statsministeren kunne vært litt mindre selvopptatt.

 172. Jeg synes at boka var morsom fordi at han lagde en sklie i operaen🤙🤙

 173. Jeg synes at boka var morsom fordi at han lagde en sklie i operaen🤙🤙

 174. Boka heter Egoland og er skrevet av Lars Joachim Grimstad.
  Boka handler om en statsminister som har egoistiske planer han blir intervjua på operahuset om en rosa vannsklie fra operaen og ned til vannet.
  Boka har sjangeren humor.
  Jeg synes teksten var morsom fordi det handler om en statsminister som bruker penger på en morsom måte og ting man egentlig ikke burde brukt penger på.
  Det jeg likte ved teksten var at statsministeren var positiv til det meste.
  Det jeg ikke likte ved teksten var at jeg ble litt forvirret med navnene til personene.
  Jeg anbefaler boken for 9-13åringer.
  Jeg synes teksten var bra.

 175. Jeg synes statsmenisteren hørtes litt selvopptatt ut, jeg synes han heller burde ha brukt pengene på sykehus og sånt.
  Jeg ble overrasket over at han faktis kjørte ned vannsklia

 176. Jeg syntes boka var ganske morsom. Den er bra bygd opp og har fine beskrivelser. Boka er alt i alt veldig bra! Jeg vil gi boka terningkast 5 eller 6.

 177. Jeg synes det var dumt at Teddy han brukte alle pengene på dumme ting.Når han kunne hjelpe barn I krigen.

 178. Det var en bra bok og jeg skjønte litt av den og det hadde vært kult vis han faktisk hadde vært statsminister gir den 5

 179. boka handla om statsminister og jeg synes den var litt fin og litt morsom og litt ikke

 180. Jeg likte utdraget fordi det var morsomt, rar og sånn passe spennende kunne hat lit mere Action. Jeg vill fortsatt lese videre

 181. Jeg syntes boka var bra, men det var litt domt at de prater pånynorsk.Det var også spennende fordi man har lyst til å lese hva som skjer videre.🤗😇

  • Jeg likte denne boka fordi den var morsom siden den hadde forskjellige og artige dialekter. Jeg ville hatt en sånn statsminister. Denne boka vil jeg lese!

   TERNING KAST: 6

 182. 1:Boka heter Egoland og er skrevet av
  2: Teksten handler om en president som skal åpne den største rosa vann sklien.
  3:Boka er en bok.
  4:Jeg syns at boka er morsom og at den er veldig spennende bok.
  5:Jeg likte når han hadde noen knall rosa svømme bokser.
  6:Jeg likte ikke at teksten var så kort.
  7:Jeg anbefaler boka for de som liker humor bøker.
  8:Jeg syns boka er en SUPER!

 183. Boka heter Egoland og er skrevet av Lars Joachim Grimstad. Boka har sjangeren humor og det skjønner jeg fordi jeg synes den var morsom.

  Denne boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr og skal være den første som skal ta verdens største vannsklie og badebuksa til statsministeren er den er knall rosa og den matcher med vannsklia. Vannsklia går fra toppen av Operataket og ut til Oslofjorden og når han skal til å ta vannsklia så sier han: «Et lite skritt for menneskeheten er et stort skritt for menneskene i heten!» Også forsvinner han inn i vannsklia. Dette fikk meg til å le fordi det er ikke så vanlig at en statsminister sier det.

  Og jeg gir denne boka terningkast 6.

 184. Jeg synes boka var morsom, det er noe jeg har lyst til å lese mer av. Den handler om pappaen til Finn, som er statsminister. Nå har han bygget verdens største vannsklie som han tester ut, mens han er på TV. Jeg liker at folk i boka har fått forskjellige dialekter, og at den er godt beskrevet. Jeg gir den terningkast 5.

 185. Jeg synes det varn en bra bok det viktig at man ikke er for ego, den var litt kjedelig men ble bedre etter hvert. terningskast 5.

 186. Jeg likte at statsministeren lagde en vannsklie for folket og at han var så positiv.

 187. Jeg syntes det var en veldig veldig bra bok og den var veldig veldig morsom fordi den var fin å lese og når de beskrives statsmenisteren. En mann som var kjukk og likte fargen rosa. Jeg syntes barn fra 7- 14 år kan lese denne boka. Jeg gir den terning kast 5🎲

 188. Jeg syntes det var en veldig veldig bra bok og den var veldig morsom fordi den var fin å lese og når de beskrives statsmenisteren. En mann som var kjukk og likte fargen rosa. Jeg syntes barn fra 7- 14 år kan lese denne boka. Jeg gir den terning kast 5🎲

 189. Boken Var morsom og bra den handler om en statsminister som heter Teddy
  Jeg gir den terningkast 5

 190. boka handler om statsmenisteren som er på et tv program. statsmenisteren bruker masse unødvendig penger på gøye ting og ikke viktige ting. Han skal nå også åpne verdens strøste vannsklie I Oslo. Han står klar I den rosa badebuksa som matcher sklia og sklir.

  jeg syntes boka var kjedelig fordi jeg likte ikke at de bare snakket om politikk og tull som vannsklie mitt i Oslo.

  terningkast 1/6

 191. Jeg syntes det var en veldig bra bok og den var veldig morsom fordi den var fin å lese og når de beskrives statsmenisteren. En mann som var kjukk og likte fargen rosa. Jeg syntes barn fra 7- 14 år kan lese denne boka. Jeg gir den terning kast 5🎲

 192. dette var en litt sjedelig bok.
  jeg har ikke så lyst til å lese hele boken.
  jeg gir den 2.
  jeg holte på å sove mest fordi den ikke passet meg.

 193. dette var en litt sjedelig bok.
  jeg har ikke så lyst til å lese hele boken.
  jeg gir den 2.

 194. Jeg likte godt da han sa et lite skritt for mennesket et stort skritt for mennesket i heten.
  Jeg synes at boken var artig.

 195. Jeg likte godt da han sa et lite skritt for mennesket et stort skritt for mennesket i heten.
  Jeg synes at boken var artid

 196. Jeg syns boka var morsom.
  Det var litt rart når de klappet for statsministeren for han var ikke en god statsminister.
  Jeg gir terningkast 3.

 197. Jeg syns boka var morsom.
  Det var litt rart når de klappet for statsministeren for han var ikke en god statsminister.
  Jeg gir terningkast 4.

 198. Boka heter egoland og er skrevet av Lars Joachim Grimstad

  Teksten handler om en statsminister i Norge som er på et tv-program, der snakker de om hva han har bygget. Han har bygget verdens største vannsklie gjennom Operahuset. Mange er kritiske, men ungdommene elsker det.

  Det er en humorbok

  Jeg syns boka er ganske bra fordi den handler om en morsom statsminister som vil at alle skal ha det morsomt og han liker å sløse med penger.

  Det morsomste med teksten var den gale statsministeren.
  Det dårlige ved teksten var ingen ting.

  Jeg vil anbefale boka for 8-12 år.

  Jeg syns boka er veldig bra.

 199. Jeg synes boka var spennende fordi statsministeren skulle skli ned sklia og tenkte mange skumle tanker da han skulle skli.

 200. boka var litt middels men litt bedre en det den var dårlig selvom det var litt rart at teddy brukte penger på rare ting spesielt den skilja som går fra Oslo til Nordnorge det var ganske morsomt med statsministeren, han minnet meg om Donald Trump 🙂 Jeg gir boka 4/6 i terning kast =) Jeg anbefaler den til de som er 7 – 12 år

 201. Jeg synes at den var veldig morsom. Men jeg synes det var for mange folk med for de snaka heat likt så jeg ble forviret. Den får ternigkast 🎲🎲🎲🎲men for og ikke nevne det så listed jeg når han skull sklid ned den rosa sklia 😂😂😂😂😂😂

 202. boka handler om at faren til finn er statsminister og er veldig populær. Teddy fahr mener at nordmenn må få kose seg litt og bruke oljepengene. men folke vil ha mer. statsministeren ordner verdens største vannsklie og han skal være først som prøver den. statministeren er litt dom som bruker alle pengene sine på vannsklie. jeg syntes at boka var sånn passe bra fordi jeg syntes at boka ikke ga så mye mening. jeg vil anbefale boka til 9-13 år. jeg gir terning kast 3

 203. Boka som heter Egoland handler om en statmeninster som er på et interju sommerens siste interju, stats menisteren prater å smisker hele interjue, Han prater om alt fra viking parker til bade sklier å rosa bade bukser.

  Jeg synes at boka var veldig kjedelig å at utdrage å boka var veldig uitresang. Jeg syns at delen hvor han skal skli er lit morsom.

  JEg gir boka 2 av 6 i terrningskast.

 204. Boka handlet om en pappa som heter Teddy fahr som var så fryktelig kul og syntes at nordmenn fortjener å kose seg litt å bruke oljepenger.
  Jeg syntes boka var kjedelig fordi det ga ikke mening og den var ikke morsom.

 205. EGOLAND: Boka handler om en gutt som heter Teddy. Teddy var litt dom fordi han brukte penger på tin han ikke trengte som for eksempel den store sklia. jeg syntes boka var lit rar men den var også morsom jeg gir den terningkast 4. skrevet av Lars Joachim Grimstad

 206. Jeg syntes at denne boken morsom men rar. Jeg skjønte ikke helt va meningen med den var. Jeg likte ikke at statsminister var så ego. Jeg anbefaler denne boken til de som er rundt 9-13. Jeg gir denne boken terningkast 🎲🎲🎲

 207. Boka handler om en statsminister som heter Theddy han har bygget verdens største vannsklie. Han skal være den første til å bruke den. Boka var litt spennende forrdi Theddy skal prøve sklia. Den var også litt morsom. Jeg vill i den boka 4-5 i terningskast

 208. jeg synes det var litt morsomt da han tok på en rosa badeshorts.
  ellers var boka dårlig.

 209. Boka handler om en gutt som har en far som er statsminister. Han skulle åpne verdens største vannsklie som ligger på operataket i Norge. Statsministeren mente at normenn burde kose seg. Statsministern avsklørte nesten at han var gal og brukte pengene påe n vannsklie.

  Jeg syntes boka var litt morsom så jeg gir terning kast 5

 210. Jeg syntes boka «Egoland» var ganske rar. Men jeg likte den ikke så godt. Jeg anbefaler boka til de som er 8-10år. På en skala fra 1-10 gir jeg den 4-10 poeng

 211. Jeg syntes den ikke var så bra ,den lange sklia har jeg lyst til og prøve.
  det var liksom ikke noe spennende syntes jeg.
  jeg gir denne boken terningskast 2

 212. Pappaen til Finn er statsminister i Norge og ufattelig populær. Teddy Fahr mener nemlig at nordmenn fortjener å kose seg og bruker oljepengene på å gi folket det de vil ha. Men folket vil ha mer, og snart er statsministeren i full fart på vei nedover – i verdens største rosa vannsklie.
  Jeg likte boka veldig godt. Jeg synes det er gøy at Teddy er så uansvarlig og at han sløser så mye med pengene. Starten på utdraget synes jeg ikke noe særlig om, men ettersom jeg leste videre likte jeg det veldig godt. Slutten på utdraget fikk meg til å tenke at det kommer til å skje noe galt når han prøver sklia. Boka levde helt klart opp til forventningene!

 213. Det handler om at det var en statsminister som åpnet verdens største vannsklie.
  Den er veldig morsom.
  Terning kast 6🎲

 214. Super bra bok jeg SKAL lese resten jeg gir boken teningkast 6!

 215. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr. Han var på et program i operaen. Teddy Fahr skulle ta oslo fjordens største vannsklie. Han tokk av seg klærne og gikk til vansklia, så tokk han et til skrift Sån at an suste ned i Oslofjordens lengste vannsklie og havnet i Oslofjorden. Jeg synes denne boka var veldig morsom og jeg gir den terningkast 6!

 216. jeg synes den var kul, spennende, morsom og litt voldelig på slutten.

 217. Jeg likte denne boka forde d var spendende og det var morsomt å lese. Treningkast 6

 218. jeg synes boken var morsom.jeg tror han ville vært en kul statsminister og han hørtes hyggelig ut.😊

 219. Den handla om pappaen til finn som var en helt sinsykt populær statsminister. Han gikk nesten konkurs. En dag var han på et tv program. Han fikk stor aplaus da han sa noe viktig eller morsomt. Da sa program lederen at han var den nest beste statsministeren. Stemninga til statsministeren sank med en gang. Statsministeren sa at han hadde bygd en gigantisk vannsklije. For å feire skulle statsministeren prøve den først. Avsnittet slutter med at han er nærvøs for å ta den. jeg synes den var veldig morsom. 8/10.
  ps: statsministern het Teddy Fahr.

 220. jeg syntes boka var helt grei siden statsmenistern var hovedpersonen.
  jeg gir boka 4-10

 221. Jeg synes boken var morsom og spennende fordi forfatteren var kjempeflink å skrive det som skjedde.

 222. den var morsom. det var morsomt med statsmenisteren. men man skal ikke være ego. jeg gir den terningkast. 4,5

 223. Jeg syntes fortellingen var morsom og litt rar. Fordi det var en rosa vannsklie, som var verdens største. Statsministeren ville bare at alle skulle like han og det var litt dumt.
  Det var litt morsom dialekt i teksten.

 224. Jeg liker denne boka fordi jeg liker vannsklier. Jeg ville lest denne boka. Jeg kunne bruke den vannsklia. Terningkast 5.

 225. Boka var litt rar.
  Den var ikke spennende eller noe humor i den.
  Jeg syntes boka var dårlig.
  Terningkast 3/10

 226. Denne boka handler om en statsminister som het Teddy Fahr og skulle åpne verdens største vannsklie. Han snakka til publikum og lo, det var meninga at det skulle være kos for alle som så pa TVene og for publikum. Men det var noen som spurte om hvis den sklia faller eller blir delt da sa han til barna at det er det samme som og bygge Lego etter det skulle han være den første som prøver den sklia det siste skrittet for og skli ned den største vannsklia i verden. Denne boka syntes jeg var morsom, fin, spennende. Hvis jeg kunne låne den boka hadde jeg lest mye på den. Jeg gir denne boka ternings kast 5🎲🎲🎲

 227. Boka handler om en gutt som har en pappa som er statsminister men han vil gi alle det de vil ha. Han åpner verdens største rosa vannsklie oppe på operataket der han har lovt å være den første til å prøve den. Når han tar av seg klærne står han igjen i en helt rosa badebukse som er lik som sklia han var nervøs for sklia såkalt redd. Men han skulle gjøre det fordi han ville være den mest populære statsministeren ikke den nest mest populære.
  Jeg synes boka høres spennende og morsom ut fordi statsministeren gjør rare og uventede ting. Det gjør at jeg får lyst til å lese boka der man aldri vet hva som skjer på neste side. Vis jeg kunne valgt ville jeg gitt 🎲6

 228. jeg synes boken var morsom og litt spennende på slutten
  jeg gir den terningkast, eeh, 4!!!!

 229. Pappaen til Finn er statsminister i Norge og ufattelig populær.
  Teddy Fhar synnes at de i Norge burde få lov til å bruke oljepengene-
  På det de vil ha og det synnes jeg er kult.
  Men folket vil ha mer og det er synes jeg er rart.
  Og statsministeren er på full fart på vei ned en rosa vannsklie.
  Jeg gir denne boka terningskast 4 fordi den var passe bra.

 230. Denne boka er veldig morsom, med masse humor:)
  Vi anbefaler boka til de som liker bøker med humor og som er lette å lese:)

 231. Jeg likte at forfatteren brukte ditaljer og forklarte nøye på hva som sjedde jeg syns boken var morsom og spennene jeg gir terningkast 6🎲🎲🎲

 232. Den var morsom Den var veldig rart at statsministeren skule skli ned verdens lengeste vann sklie det var en bra bok derfor gir jeg den terning kast 🎲🎲🎲🎲🎲

 233. jeg synes boka var rar og fin
  jeg anbefaler dene boka til de som er10/13.
  jeg gir ternigs kast 3/6
  jeg syntes de var kult at det var om en statsmenister .
  men jeg skjønte ikke helt historien .

 234. de likte vist den statsministeren men jeg trur han ikke har vært statsminister på ekte
  og det hørtes ut som han brydde seg og det norske folket.

 235. Egoland boka handler om starmenister som er og.
  Han heter Teddy far. Han lager et slags lekeland, med en rosa rutsjebane.
  Min mening om boka:
  Boka er morsom fordi det at mye spenning i teksten.
  Hvem passer boken for? Boka passer for 6.7 år

 236. Forfatter: Lars Joachim Grimestad
  Sjanger: humor

  Boka Egeland handler om Fahr og Norge som skal kose seg. Fahr som bygger verdens største rosa bade sklie som Fahr skal prøve. Men jeg skal ikke avsløre alt som skjer.

  Jeg likte boka fordi den Hvar moro men den Hvar lit kjedelig. boka Hvar lit spenene men jeg gir terning kast 5 sa anbefaler jeg den til barn under 12 år.

 237. Hveldig kult at det er statsministren. Og verdens støreste sklie og han har noen poeng der. En sekser.

 238. Forfatter: Lars Joachim Grimestad
  Sjanger: humor

  Boka Egeland handler om Fahr og Norge som skal kose seg. Fahr som bygger verdens største rosa bade sklie som Fahr skal prøve. Men jeg skal ikke avsløre alt som skjer.

  Jeg likte boka fordi den Hvar moro men den Hvar lit kjedelig. boka Hvar lit spenene men jeg gir terning kast 5 sa anbefaler jeg den til barn under 12 år.

 239. EGOLAND

  Forfatter: Lars Joachim Grimestad
  Sjanger: Humor

  Boka Egoland handler om Fahr og Norge
  Som skal kose seg. Fahr bygger verdens største rosa vannsklie. Han åpner den med å ta sklia selv.

  Jeg likte boka fordi den var morsom men den var litt kjedelig (Kanskje fordi det handlet om et TV-program hele tiden). Boka var litt spennende, men hadde ne brå slutt. Jeg anbefaler boka for folk som liker humor og spenning. Jeg tenker at boka passer for barn i alder 8-12 år. Jeg gir boka terningkast 4.

 240. Mange synes boka var veldig bra, men noen synes den var dårlig. Intervjustilen var lite fengende. Det var mange morsomme navn og det skjedde mye sprøtt.

 241. Dette var en humoristisk tekst, f.eks at statsministeren hadde rosa badebukse. Vi forstår at handlinga foregår i Oslo og syns det var fint at de nevnte Operahuset og andre kjente steder.

 242. Den var morsom fordi den hadde god humor
  Navnet Teddy fahr var litt spesielt og det ble litt morsomt

 243. Andreas (brånås skole) 21 oktober 2017 på 12:19 pm sier: jeg likte at statsministeren var barnslig. Jeg syns at det var noen morsomme ideer i boka. Jeg syns at den var bra jeg gir den terningkast 6.

 244. Den var litt kjedelig, fordi de snakka så mye.
  Den var litt morsom og kul, fordi Statsministeren gjorde mye morsomt.

 245. Den var kjempebra! Den var liksom tiltrekkende fordi, man tenker : hva skjer nå, og hvordan kommer dette til og gå. Jeg kunne ha syntes den var bedre hvis den var mere morsom, men nå er jeg den typen som liker spenning.

 246. jeg syntes denne boken var bra og veldig spenene men også morsom og passer bra for de som liker humor terningkast:5

 247. jeg synes denne boken var helt grei jeg synes d var artig at han ville bygge verdens største rosa vannsklie på opra taket den får 🎲 4

 248. Jeg synes boken er artig for den halet om ego og jeg gir den terningkast 6 vis jeg kan vile jeg gikk den 10

 249. EGOLAND
  Hei vi er 6.klasse fra Spydebergskolen. Det her er vår mening om boken EGOLAND. Egoland er en humor bok. Den er skrevet av Lars Joachim Grimstad. Den handler om en statsminister som har en gutt som heter Finn. Faren til Finn skal kjøre ned verdens største vannsklie som er rosa.

  Vi syntes at boken var veldig bra vi gir den tk:4 som er veldig bra.

  Hilsen Spydebergskolen 6.klasse.

 250. Det var litt gøy men det var også litt kjedelig, men burde det ikke vært noe mer om Finn?

 251. Handling

  Faren til Finn er statsminister. Han heite Teddy Fahr. Sjangeren er Humor. Han er intervjua av Norges mest populære TV program.

  Mi egen meining

  Eg gjer terningkast 6 fordi det var middels lange setninga

 252. Egoland

  Handling
  Boka handlar om Teddy Fahr som er statsminister i Noreg. Teddy Fahr er tidenes nest beste statsminister. Han meiner at me nordmenn fortjener å kose oss, og bruke oljepengane på det me vil ha.

  Mi meining
  Eg likte boka fordi det er kjekt og sjå kva Teddy Fahr finn på og at det ikkje foregår ein fantasiplass, men i Oslo. Og boka er ikkje vanskeleg og lese. Eg gjer ho terningkast 6!

 253. Elevene er atter engang delt i synet på hva de synes om boka. Her er det noen som mener denne er både morsom og aktuell. Morsom pga. statsministeren og hans framtoning. Aktuell fordi vi som lever i dette landet stadig blir mer egoistiske og vil ha mer og mer. Noen mente at forfatteren Lars J. Grimstad kanskje fikk idèen om temaet da han sparka fotball….. fotballspillere er ofte kjent for å være egosentriske 😉
  Andre mente den var kjedelig og at det å «ødelegge» operabygget var en katastrofe.
  De aller fleste likte boka godt og ga terningkast 5.

 254. det var en veldig bra bok og jeg fikk lyst til å lese den. det var bra innhold og hørtes ut som en bra bok.

 255. Jeg syns den var sån passe fordi det handlet mest om publikummet

 256. Noen i klassen synes boka var rar/morsom, fordi statsministeren kjøpte en gigantisk rosa sklie. Litt rart å bruke penger på det, men morsomt også.

  Veldig ulogisk, fordi det blir for dumt at en statsminister bruker penger på den måten.

  Rart at alle var så glade for det statsministeren gjorde. Gøy for barna da.

  15 stykker kan tenke seg å lese hele boka.

 257. Denne boken var lett og leve seg inn for jeg liker og lese morsomme bøker. Denne boken handler om en statsministeren som bygger en vannsklie. Jeg synes det var litt dumt at statsministeren og bruke all pengene på en rosa vannslie. jeg gir den terningkast 4

 258. Boken ble skrevet av Lars Joachim Grimstad å her er et lite sammendrag. Pappaen til Finn er statsminister i Norge og ufattelig populær. Teddy Fahr mener nemlig at nordmenn fortjener å kose seg og bruker oljepengene på å gi folket det de vil ha, men folket vil ha mer og snart er statsministeren i full fart på vei ned verdens største vannskille. Jeg syns boken var veldig bra og jeg følte jeg ble dratt inn i boken. Jeg likte godt da Teddy Fahr sto på scenen i den rosa badebuksen sin, men boken sluttet litt brått men ellers var den bra. Jeg anbefaler denne boken til de som liker humor 9-11 år. terningkast 6

 259. Boken Egoland handler om Teddy Fahr som er statsminister i Norge, og svært populær. Teddy Fahr mener at folket burde få lov til å kose seg og bruker derfor opp alle oljepengene på tøys og tull, han hadde blant annet lagd verdens største rosa vannsklie som begynte oppe på Opera taket, stupte ut mot Oslofjorden, buktet seg rundt hele Operaen, før den forsvant inn i selve bygget i den største salen før den kom ut igjen og svingte ut mot Oslofjorden. Statsministeren selv hadde lovet at han selv skulle teste den ut, og utdraget sluttet med at den lille runde mannen med rosa bade bukse sklei ned i verdens største rosa vannsklie, boken er skrevet av Lars Joachim Grimstad og er i sjangeren: Humor.

  Jeg syntes boka var veldig morsom og jeg fikk veldig lyst til å lese hele boka, jeg syntes boka passer for de som liker humor bøker. Jeg klarte å lese meg ordentlig inn i boka fordi den handlet om en plass i Norge og jeg klarte virkelig å forstå boka. jeg vil gi boka terningkast: 5 fordi den virket veldig morsom og bra.

 260. Det var en veldig bra bok og veldig morsom. Jeg syntes det var litt vanskelig og lese når det sto på dialekt. Det var litt dumt av statsministeren å bruke opp alle oljepengene på en rosa vannsklie.

 261. Egoland handler om Norges statsminister han bestemmer seg for å bruke olje pengene på verdens største rosa vannskille. boken var lit artig men ikke så bra jeg gir terningkast 4

 262. Det handlet om en statsminister som skulle åpne verdens største vannsklie.
  Teddy Fahr hadde rosa badebukse.
  Teddy fahr skulle prøve verden største vannsklie.
  Teddy fahr rant ned og gikk til oslofjorden.
  Teddy fahr mistet litt hår så han hadde en sveis over det han mistes.

 263. jeg synes boken var bra den var ikke den beste boken som jeg har lest men ikke i nærheten den verste, Boken handler om at en statsminister som heter Teddy Fhar
  er på en intervju og begynner å si masse rare ting, jeg gir et terningkast på 3.

 264. Statsminister Teddy Fahr er tidenes beste statsminister. Han er opptatt av at nordmenn fortjener å kose seg og å gi folket det de vil ha. Derfor har han åpnet verdens største vannsklie. Den er bygget på Operaen. Han er gjest i et sommershow på TV og har lovet å være den første til å prøve den. Programlederen sitter og stiller masse spørsmål med en koselig dialekt, mens det er masse publikum i bakgrunnen.

  Jeg synes boken er veldig morsom og fantasifull. Jeg likte den veldig godt og den kunne godt kommet til superfinalen. Jeg gir den terningkast seks.;~)

 265. Herr Fahr var en virkelig god statsminister.
  Lurer på hvem den MEST populære statsministeren hvar?
  En Yeti, et romvesen?
  Han må i hvert fall ha hvert fantastisk.
  Morsom. Likte veldig godt når han sklei.
  Resten var litt kjedelig.
  Gir boka 🎲kast 3.

 266. Faren til Finn er statsministeren i Norge, han heter Teddy Fahr.
  Men det så er spesielt med Teddy Fahr er at han er veldig populær.
  Han vil at nordmenn skal kose seg.
  Så derfor bruker han penger på verdens største vannsklie, smørepatruljer osv.
  En dag blir han invitert til et tv-show oppå operahuset.
  Der ble han godt tatt imot fra publikumet og programlederen.
  Programlederen begynte å stille spørsmål om hvordan han hadde hatt det den sommeren.
  Da stilte han spørsmålet til publikumet og de sa ja og da var han enig.
  Da han hadde svart på mange spørsmål var han klar til å gå, men da sa programlederen at han måtte gjøre en ting til.
  Det var at Teddy Fahr måtte prøve verdens største vannsklie som var med operahuset.
  Da ble han plutselig redd, men han rev av seg klærne og gjorde seg klar.

  Denne boken er komisk, bra skrevet og perfekt spennendes.
  Det som var spennendes var når han skulle ta sklia, jeg kunne føle hvor nervøs han var.
  Det som var komisk, var når de sa at det satt en små tjukk mann med hentesveis i sofaen.
  Men selv om den var komisk og spennendes vet jeg ikke helt om den fortjener å komme til superfinalen.
  Jeg gir terningkast 4.

 267. Egoland handler om en statsminister som åpner masse attraksjoner i Norge.
  Han lager for eksempel verdens største vannsklie på Operaen i Oslo.
  Statsminister hetter Teddy Fahr.
  Teddy er den nest mest populære statsminister gjennom tidene.
  Teddy skulle være den første til og prøve den nye vannsklia.
  Han rev av seg klærne.
  Under hadde han på seg en rosa badebukse som matchet sklia.
  Da han kom seg opp på skli sto han der og holdte seg fast.
  Han nølte men etter en liten stund var det som nølingen stanset helt.
  Og der så du bare en rosa badebukse med statsminister i skutt mot Oslofjorden.

  Jeg synes denne boka var spendene og morsom. Denne boka gir jeg terningkast 4.
  Denne boka burde komme i superfinalen

 268. Egoland handler om en statminister.
  Statsministeren heter Teddy fahr.
  Teddy er veldig berømt og han mener at nordmenn skal få kose seg mer for det fortjener de.
  Han var på et intervju der snakket de om smør aksjonen han hadde opprettet.
  Det var altså unge menn som reiste rundt og smørte folk inn med solkrem helt gratis.
  Teddy hadde enda et kunstver og det var nemelig sklia han hadde åpnet i operaen.
  Statsministeren var redd for at sklien skal falle sammen i en sving.
  Men det tenkte han ikke noe på.
  Jeg synes boken skal komme til superfinalen.
  Fordi den var morsom og spennende bok.
  Jeg fikk lyst og lese den videre.
  Forfatteren hadde kledd på setningene og det var også veldig bra.

 269. Legoland handler om Norge og en statsminister som heter Teddy.
  Finn er sønnen til Teddy, det er sommerkveld og Statsministeren er invitert til operaen.
  Der det er et kveldsshow og masse publikum.
  Lederen i showet tar godt i mot statsministeren.
  Hun sier til han at han er den nest likte statsministeren i hele Norges historie.
  Man kan se at han blir litt sur når hun sier det.
  Så går lederen over på de litt mer kritiske spørsmålene.
  Hun sier er det lurt å lage verdens største vannsklie gjennom operaen.
  Og er det fint med en diger rosa vannsklie gjennom.
  Han peker med fingeren sin og sier 1,2 og 3 grunnlag for at det er bra.
  Og publikum er enig.

  Min mening
  Jeg mener at denne boka fortjener å komme i superfinalen.
  Jeg vil gi tarningkast 6.
  Dette er den beste boken hitil og går under min lesekategori.
  Det er bra at de har med nynorsk i boken.
  Og jeg vil veldig gjerne lese hele boken.

 270. Verdens nest mest populæreste statsminister er invitert til det siste showet i sommerkos.
  Sommerkos er denne gangen arrangert oppå taket på opera huset.
  Der er det nye gjester hver gang denne ganger er det statsministeren.
  Han er der fordi han er utrolig populær 96% av befolkningen elsker han.
  Han er liten og feit og har en lang hentesveis.
  Dama som snakker med han spør om han har hatt en fin sommer og han sier ja fordi folkene gjør det.
  Når hun forteller han er det nest mest populære statsministeren får han er rart uttrykk på fjeset.
  Så sier han han har prata med mange folk og er så populær fordi han vet hva nordmenn vil, kose seg han sier vi fortjener å kose oss.
  De snakker sammen om hvordan han er så populær, så sier han de skal åpne en ny verdens største sklie.
  Statsministeren skal også være den første til å prøve den rosa sklia.

  Jeg likte historien men ga ikke helt mening synes jeg…….
  Jeg kunne godte tenke meg og lese hele boka.
  Jeg gleder meg til og lese hele boka å forstå alt.
  Og synes denne boka ikke fortjener en plass i superfinalen
  Jeg synes boka var kjekk med kjente ikke til hele historien men likte teamet 4,5🎲

 271. Boken Egoland handler om statsministeren Teddy Fahr er ufattelig populær og er den nest beste statsministeren som Norge noen gang har hatt, men så bestemmer han seg for og bruke alle oljepengene til Norge på verdens største rosa vannsklie som er på operaen. Så må Teddy Fahr sklie ned den store sklien.

  Jeg syns boken var helt ok den er helt ok på mange mulige måter. jeg likte godt når han skulle dra ned vannsklien, men det som ikke var så bra var at han brukte alle oljepengene på en rosa vannsklie. Jeg vil anbefale boken til elever fra 8-10år
  Terningkast 4

 272. Denne boken handler om en gutt som heter Finn. Faren hans er statsminister og er skikkelig populær. Og mener at alle folk fortjener og bruke tiden på kose seg. Faren til Finn heter Teddy Fahr. Nå holder faren til Finn med et program. Mens Teddy Fahr var på scenen spurte en journalist om at han har en hatt sommer. Så roper Teddy Fahr – Har dere hatt en fin sommer! Så etter mange spørsmål så skulle Teddy lage en vannsklie og være den første som prøvde den. Nå er Teddy klar for å prøve den og sklie er skikkelig rosa som matcher badebuksa. For en sporty statsminister vi har sier en journalist. Nå sitter Teddy opp i sklia og venter til det perfekte tidspunktet og nølte. Så sa Teddy – Et lite mennesket, et stort skritt for mennesket i heten, sa han og lo så sklidde han ikke ned dit. Denne boken var spennende og humoristisk eg synes at den fortjener og være med i superfinalen

 273. Egoland, skrevet av Lars Joachim Grimstad, handler om statsministeren i Norge, Teddy Fahr som har brukt oljepenger til å bygge verdens største rosa vannsklie. Penger som heller kunne blitt brukt til skoler, eldrehjem osv. Når han er gjest på et tv- program på sommeren, snakker han og programlederen om jobben hans og senere tester han vannsklien.

  Jeg synes utdraget var morsom og litt mer interessant enn fleste humor bøker. Humor er en av mine favorittsjangre, og utdraget fra boka imponerte meg veldig.
  Jeg har veldig lyst å lese resten av boka, og jeg føler at det er akkurat min type bok. Jeg synes ikke det var noe svakt ved teksten, og anbefaler boka til barn fra 10-14 år.
  Jeg synes den passer til nesten alle aldersgrupper. Jeg gir den terningkast 6.

 274. Jeg synes den var hanske bra men det var litt artig nor han hadde rosa bade bukse og jeg fikk et bilde av det i hodet mitt jeg fikk latterkrampe jeg gjr den terningkast 6

 275. Egoland handler om den selvopptatte statsministeren i Norge som er på kveldsprogram. Programlederen har en søt dialekt og har hatt mange kjente personer på programmet hele sommer. Når programlederen spør statsministeren om han har hatt en god sommer ser han mot publikum og spør om det samme. Da roper hele publikummet ja, da sier statsministeren ja og smiler. Programlederen sier at 94 prosent av innbyggerne i Norge er fornøyd med statsministeren.
  Bare en statsminister har blitt elsket mer av Norge, da han hører det blir han litt sur i fjeset.
  Statsministeren har hatt mange gode idear sier programlederen. Som for eksempel smørepatrulje. Da buer noen av kvinnene i publikum. De består det meste av unge menn som smører solkrem gratis på folk. Men han ska få en annen idea i oppfyllelse, på opera huset har han lagt verdens lengste vannsklie. Men så blir programlederen seriøs og sa at mange synes at statsministeren sløser penger på tulle ting. Men da sier statsministeren at Norge må jo kose seg ekstra fordi de bor i Norden. Der er det jo surt og vått nesten hele tiden. Kveldsprogrammet er snart ferdig men så spør programlederen om statsministeren kan teste vann sklien. Da river statsministeren av seg klærne og mot sklien. Han sier et lite steg for mennesket og et stort skritt for menneske i heten og sklir ned sklien.

 276. Pappaen til finn er statsminister i Norge og ufattelig populær.
  Teddy Fahr mener nemelig at nordmenn fortjener å kose seg og mer, og snart er statsministeren i full fart på vei nedover i verdens største rosa vannsklie. Tidenes mest populære statsminister. Den smørblide programlederen med den koselige dialekten skakket litt på hode og smilte sitt bredeste margarinsmil. Og siden dette e sommarens siste sommar kos har med fått storfint besøk, sa hun til tv-kameraet. Hun satt i programlederstolen på taket av Opeara i Oslo, slik hun hadde gjort hver eneste kveld denne sommeren. Hun leder Norges mest populære tv program, og i den hvite sofaen ved siden av henne hadde det sittet nye gjester hver dag. Jeg synes boken var speedene og komisk 🎲 5

 277. Jeg synes Egoland ikke er den beste boka jeg har lest men den er heller ikke den verste,
  det er irriterende at teddy Fhar tok fra oljepengene for å lage masse tull for å få folk til å like han, de oljepengene kunne bli brukt på nye veier i stedet for verdens største rosa sklie, men den var veldig artig fordi statsministeren skulle prøvekjøre den rosa sklien i en rosa badebukse. Jeg gir den terningkast 4

 278. 1.det handler om ein gutt
  2. Pappen er statsminister
  3. Pappen laget verden største sklie
  4. Pappen var den første som prøvde sklien
  5. Jenta heter Finn
  6. Pappen var på TV sjov
  7. Pappen er ant verden kjent av statsministeret
  8. Pappen heter Teddy fahr
  9. Finn liker og varme pappen
  10. Pappen suns at sklien var gøy

 279. Egoland begynner med en veldig kjekk og populær statsminister som skal være på det mest kjente TV-programmet sommarkos.
  I intervjuet forteller de om den litt spesielle Stastminister Teddy Fahr, som ønsker og bruke oljepengene på kjekke ting til folket.
  Og han skal prøve og toppe alt det han har skaffet folket med og bygge verdens største rosa vannsklie.
  Vannsklien gikk rundt Oprahuset i Oslo og til slutt havnet i Oslofjorden.
  Han forteller også at han skal opne en vikingpark om bare en liten stund.
  Og til slutt setter statsminister seg inn i sklien og gjør seg klar.
  Han er nervøs og tenker over forskjellige ting som kan hende med sklien.
  Publikumet som ser på, sitter og heier på han.
  Men til slutt hopper han ned og fyker ned sklien.
  Og til slutt havner i Oslofjorden.

  Jeg synes denne boken var morsom og fikk meg til å få lyst til og lese videre.
  Den er nok ikke den aller, aller beste boken vi har lest om i dette prosjektet, men ikke så langt i fra.
  Jeg må nok gi denne boken et terningskast 4!

 280. Pappaen til Finn er statsminister i Norge og ufattelig populær.
  Statsministeren heter Teddy Fahr.
  Han sier at å være statsminister er en veldig viktig jobb.
  Han skulle åpne verdens største vannsklie.
  På onsdag åpner vi vikingpark sa Teddy.
  Vannsklien var i Oslofjorden.
  Programlederen ropte: for en sporty statsminister vi har.
  Mens han snakker om vannsklien er han på TV.
  Han blir filmet på operaen i Oslo.
  Programlederen spurte Teddy om han hadde en fin Sommer.

  Håper den kommer til superfinalen siden den er veldig bra bok.

 281. Jeg synes ikke at boka Egoland var så bra.
  Hovedpersonen bruker alt for mye penger på tull å ikke på noe bra.
  Jeg anbefaler boka for folk mellom 9-13 år, pluss for de som liker humor. Boka var okay og den var litt morsom.
  Boka handler om folk som bare er egoistiske og bruker mye penger på tull.
  Boka vil fortelle deg at man ikke skal være egoistiske og å bruke pengene på noe bra.

 282. Jeg synes det var et dårlig utdrag av boka fordi de satt bare i et studio. Jeg ble ganske skuffet da vi ikke fikk lese om da han skled på vannsklia. Fordi utdraget sluttet der. I tillegg synes jeg statsministeren var dum som brukte penger på tull. Jeg gir den terningkast 2.

 283. Jeg synes boka var lit bra men det var lit for mye informasjon på første jeg synes det er kult at han skal ta en vannsklie det var vanskelig og huske allt som ble sto jeg gir terning kast 2

 284. Utdraget handler om en statsminister som er veldig populær.Han er med i ett Tv-program den dagen han skal skli ned i verdens største vannsklie. Han selv var den personen som brukte mye penger på den.

  Jeg synes utdraget sluttet brått. Utdraget er ikke min sjanger fordi jeg liker ikke morsomme bøker men spennende bøker. Det var ett kort utdrag som burde vært lenger.
  Jeg gir utdraget terningkast 2 fordi det var ett litt bra utdrag. Utdraget passer kanskje for barn fra 8 til 15 år.

 285. Jeg syntes utdraget var morsomt. Men jeg ønsket at de ikke skulle snakke hele tiden. Det var litt kult at de lagde verdens lengste sklie og det var kult at den var fra operataket. Terningkast 3

 286. Jeg likte ikke utdraget fordi jeg ikke syntes den var morsom. Jeg syntes liksom ikke den hadde nok spenning og action. Jeg fikk ikke lyst til å lese mer og gir utdraget terningkast 1.

 287. Jeg synes boka var litt forvirrende. Jeg skjønte ikke helt boka.
  Jeg synes det var dumt at vi ikke fikk vite hvordan sklia var.
  Jeg syns boka passer til 5-10 åringer. Jeg gir terningkast 1-2.

 288. Jeg syntes at boka var litt morsom. Noen ganger falt jeg ut teksten, men jeg kom meg inn igjen. Boka var passe bra , men ikke helt min sjanger. Det kunne vært litt mer humor eller spenning. Jeg gir boka terningkast 3 av 5

 289. Jeg synes boka var bra og lese og morsom jeg gir den tærningkast 4

 290. Jeg synes at boka var sånn passe. Boka var ikke min smak.Jeg gir boka en 3er fordi det var passe bra.

 291. Jeg syntes boka var kjedelig fordi det var ikke noe humor i boken. Det manglet både spenning og humor. Men det som var litt rart var at statsministeren skulle åpne og teste verdens lengste sklie. Men å skli verdens lengste sklie høres gøy ut. Det som var dårlig var at de snakket mest og ikke gjorde noen ting.

 292. Jeg synes at den vannsklia hørtes veldig kul ut og lang ut jeg synes statsministeren var veldig morsom terningkast 3.

 293. Jeg synes boka var rar fordi det handlet om egoistisk statsminister som bare brydde om seg selv. Jeg la merke til at de skulle åpne en rosa vannsklie hvorfor akkurat rosa. Jeg likte godt da statsministeren skulle til å kjøre vann sklien. Hvis jeg var forfatteren hvile jeg ha tatt å lat i mer beskrivelser om statsministeren og hva han gjorde. Slutten var overraskene bra.

 294. Jeg likte ikke denne boka, fordi den er bare rar og egoistisk. Jeg liker ikke egoistiske og rare bøker. Terning kast 3.

 295. Jeg synes at boka var bra fordi den var spennende. Det som gjorde at den var spennende er at han statsministeren var med i boka det syntes jeg var bra. jeg fikk lyst til å lese den mer og mer så jeg gir den terning kast en femer.

 296. Jeg likte boka jeg syntes boka var morsom og kul . Jeg likte da de fortalte om hvordan vann sklia så ut . Og bade boksa til Statsministeren . Jeg kan tenke meg å lese resten av boka senere . Jeg gir boka terning kast 4 av6 .

 297. Jeg synes boka var veldig kjedelig, fordi jeg synes de nesten bare var på det TV-programmet. Jeg gir terningkast 3. Jeg fikk ikke lyst til å lese boka.

 298. Jeg likte boka fordi det var mye fantasi i den. Jeg likte ikke helt at statsministeren skulle bruke alle oljepengene på nordmenn og ikke til de fattige. Jeg syntes det var litt rart at de skulle lage verdens største rosa sklie, men det var en bra bok.

 299. Bok: Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad

  Utdraget handler om en statsminister som heter Teddy Fhar. Han er den nest mest populære statsministeren gjennom Norges historie. Den kvelden utdraget handler om er han med i Norges mest populære TV-program. Man får høre at han har hatt mange gode ideer og han snart åpner en vikingpark, hen har også sponset smørepatrulien som smører inn nordmenn på strander over hele landet, men nå åpner han verdens største rosa vannsklie. Den bokter seg rundt operahuset og ut i oslofjorden. Slutten på utdraget er at han suser ut i vannsklien.

  Jeg synes Teddy Fahr er dum som bruker penger på vikingparker, smørepatrulier og vannsklier isteden for andre viktigere ting (det synes også noen kritikere i boka).
  Egoland er ikke akkurat min type bok, men jeg vil ambefale å lese vertfal litt av boka.
  Jeg gir den terningkast: 3.

 300. Jeg likte ikke boken fordi den var ikke spennende, men når leg fikk høre om boken trode jeg den skulle bli morsom. Jeg ble irritert over at litt av boken var på nynorsk. Når jeg leste, la jeg merke til at faren tengte mye på seg selv. Sjangeren er «Humor», jeg gir den terningkast 2

 301. Jeg elsker dette utdraget fordi det var veldig morsomt og tullete og det er akkurat sånn jeg liker og lese. Det domme var at man kommer litt mitt inni.
  Det er som om man har gått glipp av masse.
  Hvis hele boka er som dette er det en super bok som jeg vil anbefale.

  Utdraget handler om Norges nest mest populære og
  morsomme statsminister.
  Han er statsminister men han bruker penger bare tull
  og gøyale ting
  Han er på et tv show på operaen og plutselig står han i bare en rosa
  badebukse og skal til og gå inni verdens største
  lengste vannsklier rundt hele operaen og ut i Oslofjorden.
  Terningkast 6

 302. På starten i boken Egoland hørtes det litt kjedelig ut. Men når jeg kom litt ut i boken ble det litt kult. Det som jeg tror den handlet mest om var en vannsklie. Jeg synes boka ikke var helt min sjanger. Jeg gir boka terningkast 4.

 303. Jeg syntes boka hørtes kjedelig ut fordi jeg skjønte ikke hva tema var i boken. Teddy far hørtes ikke akkurat så populær ut. Det hørtes ut som Teddy far hadde brukt veldig mye penger på tull og tøys. Jeg gir boka terningkast 1 🙂 🙂 🙂

 304. EGOLAND
  Utdraget handler om Finns far, Teddy Fahr, som er statsminister i Norge. Han synes man må bruke oljepengene og bygger verdens største rosa vannsklie gjennom operaen og ned i Oslofjorden. Teddy skal få være så heldig å prøve sklia først (lurer på hvordan det går).
  Jeg synes forfatteren beskriver personene bra. Jeg likte godt setningen: «Den smørblide programlederen med den koselige dialekten skakket litt på hodet og smilte sitt største margarinsmil».
  Jeg leser ikke mye humor, men boken var godt skrevet. Kunne kanskje vært litt mere spennende, men det kommer sikkert senere i boken.
  Jeg gir boken terningkast 5

 305. Egoland
  Forfatter Lars Joachim Grimstad

  Jeg har lest «Egoland». Jeg syntes boka var morsom og urealistisk.
  Den var morsom og urealistisk fordi de skule lage verdens største vannsklie.

  Teksten handler om en gutt som heter Finn, han har en pappa som er statsminister i Norge og er ufattelig populær. Statsministeren mener faktisk at nordmenn fortjener og kose seg og bruke oljepengene på å gi folket det de vil ha, men etter hvert har folket brukt det opp og må ha mer.

  Jeg syntes boka var morsom og urealistisk. Den var morsom fordi statsministeren brukte en veldig stor badebukse, og jeg syntes at det var litt urealistisk fordi det liksom var verdens største vannsklie.

  Egoland var bra fordi den hadde noen ganger at det ble morsomt for eksempel da de lagde en veldig stor vannsklie som var rosa og statsministeren hadde en veldig stor rosa bade bukse. Jeg syntes boka var lett å lese men det er noen artige episoder.
  det er en bok som er god for litt mindre barn.

  Jeg syntes avslutingen var veldig morsom fordi han kjørte verdens største vannsklie
  med den største rosa bade buksa i verden.

  Jeg gir terningkast 5.

 306. Egoland
  av Lars Joacim Grimstad
  Sjanger: Humor

  I denne boka får du høre om faren til Finn Teddy Fahr som er statsminister.
  Han mener at nordmenn fortjener å kose seg og bruker oljepenger på det folket vil ha.
  Men folket vil ha mer.

  Teksten starter litt dårlig men jo lengere du kommer inn i boka desto bedre blir det.
  Det som overasket meg mest var at sklia og badebuksa var rosa.
  Hvis jeg hadde sett boka i en bokhandel ville jeg ha lest den selv om at jeg ikke leser så mye.
  Men det er ganske masse tekst i den

  Jeg syntes at slutten var best fordi da dro han i sklia
  Jeg syntes den var bra men jeg gir den en terningast 5

 307. Egoland
  Sjanger: humor

  Pappen til Finn er statsminister i Norge og kjempe populær han er med på sommerskos et program på tv. ham syn nordmenn fortjener og kose seg nå er han på vei ned i verdens største rosa vannsklie.

  Jeg syns boka er morsom fordi de bruker morsomme ord for eksempel «verdens største rosa vannsklie». Jeg syns handlingen er lett og leve seg inn i fordi det har passe mye beskrivelser og det er noe overraskende som skjer i teksten. Jeg får lyst til og lese mer fordi jeg syns boka hørtes morsom ut. Men jeg syns det var litt rart at de ikke sa noe om Finn. Jeg syns boka er lett og lese og fin og leve seg inn i.

  Jeg syns Egoland er morsom fordi de bruker morsomme ord i boka.
  Jeg syns det beste med teksten er når Teddy suser ned den rosa vannsklien.
  jeg syns alle over 8 år burde lese denne boka og den burde være med som superfinalist.
  jeg gir boka terningkast: 5

 308. Egoland
  Lars Joachim Grimstad
  Dette utdraget handler om statsminister Teddy Fahr som er blitt gjest på det populære TV programmet «Sommarkos». Teddy Fahr mener at Norge bør bruke oljepengene på kos og at vi nordmenn fortjener det. Og det har gjort ham til tidenes nest mest populære statsminister. TV programmet foregår på taket av Operaen i Oslo. Og nå var verdens største vannsklie plassert på Operaen. Bokens sjanger er humor.

  Jeg synes teksten er fin fordi den veldig mange beskrivende adjektiv i seg og den hadde ord som var fullt forståelig. F.eks den smørblide programlederen med den koselige dialekten skakket litt på hodet og smilte sitt bredeste margarinsmil. Jeg får altså veldig lyst lese mer av denne boka også fordi det blir spennende å høre hvordan det går når statsministeren skal skli ned vannsklien som «testkanin».

  Jeg liker altså «Egoland» utrolig godt! Andre bør lese den og den kan leses av et hvert barn i hvilken som helst alder. Jeg synes boken bør bli superfinalist på bokslukerprisen! Og jeg gir boken terningkast 6!

 309. boken handler om en statsminister som skal åpne verdens største vannsklie.
  dette er en humor bok.
  jeg synes boka var bra, men ikke veldig bra. utdraget kunne begynt en annen plass i boka. utdraget handlet bare om at programlederen og statsministeren snakker.
  jeg gir denne boka terningkast 4

 310. Boken handler om en programleder som har besøk av nye kjente folk oppe på opera taket. Denne boken handler om når hun intervjuer en statsminister. Statsministeren skal åpne verdens største vannsklie, den går gjennom operaen og ut i havet. Sjangeren er humor. jeg synes boken var bra og artig fordi den handler om ting som skjer. Jeg gir terningkast 4.

 311. Boka handler om en gutt som heter Finn og han har en pappa som er statsminister i Norge og ufattelig populær. Teddy fahr mener nemelig at nordmenn fortjener å kose seg og bruke oljepengene på å gi folket det de vil ha. Men folket vil ha mer, og snart er statsministerne i full fart nedover- i verdens største rosa vannsklie. Jeg synes at boka var dårlig og kjedelig jeg gir den terning kast 3.

 312. Egoland. Jeg likte den fordi ordføreren river av seg klærne i salen og at han var klar for å hoppe ut i vann sklien. Jeg gir den terningkast 5

 313. jeg likte boka fordi den var ganske morsom. jeg synes den var lett å lese og leve seg inn i boka. det jeg likte best var at pappaen til hoved personen var statsminister jeg gir den terningkast 4.

 314. Jeg synes det var artig at pappen til hoved personen var statsminister. Det var let å leve seg i boken. Terning kast 4.

 315. Ut i fra utdraget fikk jeg med meg at det handlet om en statsminister som het Teddy Fahr. Teddy Fahr bruker mesteparten av pengene sine på tull, han har f.e.k.s. nettopp åpnet verdens største vannsklie, og skal snart åpne et vikingmuseum.
  Sjangeren til denne boka er humor. Jeg synes at den var litt bra. Forfatteren av denne boka har vært flink mad å bruke detaljer og skrive hvordan den og den personen har det!
  Jeg gir denne boka terningkast 3.

 316. Anmeldelse

  Tittel: EGOLAND
  forfatter: Lars Joachim Grimstad
  sjanger: humor
  kast: 5

  Egoland er en humoristisk bok. Jeg likte boken, det var gøy at det handlet om en norsk statsminister. Teddy Fahr er veldig egoistisk, håper det gikk bra da han dro ned verdens STØRSTE vannsklie i rosa badebukse.

  gir boken er 5 er

 317. Boka handler om en statsminister som bruker for mye penger på tull som verdens største rosa vannsklie. Denne boka har mange beskrivelser og du blir dratt inn i boka og du føler at du er statsminister selv. Denne boka passer til de som liker humor. De er bra at de bruker fantasi i boka for da blir den morsommere. Vi syntes boka skal bli nominert til superfinalist.
  Vi syntes boka fortjener terningkast 5.

  • Den var fakings super jeg elsket den jeg gir den terning kast 999999999999999999

 318. «EGOLAND»

  Denne boken har sjangeren HUMOR.
  «Egoland» er en bok som handler om faren til Finn som er statsministeren i Norge. Han heter Teddy Fahr. Teddy mener at nordmenn skal kose seg med oljepengene i Norge. Men folket vil nå ha mer fra han. En dag er han med på et TV-program på Operaen i Oslo, og da skal han åpne verdens største rosa vannsklie.

  Når vi ser forsiden får vi lyst til å lese den, den virker så spennende. Når du begynner å lese er det litt kjedelig i starten, men den blir morsommere utover i utdraget. Teddy Fahr har også en hentesveis som han er veldig stolt av. Og når han ler kaster han ofte på sveisen. Alle liker Teddy Fahr nesten hele 100% av befolkningen liker det han gjør.

  Vi gir den terningkast 6, den fortjener å vinne bokslukerprisen!

 319. Den var dårlig.Jeg synes den burde vert spennende og at den burde vert morsom og litt krim dette er son den boken kommer til å bli mer bedre

 320. Egoland er en humorbok som er skrevet av Lars Joachim Grimstad. Den handler om Finn og faren hans. Finn blir ikke nevnt i denne teksten. Faren hans heter Teddy Fahr og er statsminister i Norge. Han er en liten småtjukk mann med en veldig lang hentesveis. Teddy Fahr mener at nordmenn fortjener å kose seg så han bruker oljepengene på kos. Når han får høre at han bare er tidenes nest mest populære statsminister blir han litt småsur og har kanskje lyst til å gjøre det enda bedre. Da bygger han en diger, rosa vannsklie som går både rundt og igjennom opraen!

  Jeg synes teksten var både god og dårlig. Jeg synes den var god fordi den var ganske spennende. Jeg synes den var spennende fordi jeg synes den stoppet på det riktige tidspunktet. Den var litt dårlig fordi jeg synes den manglet litt den humoren forfatteren kanskje prøvde å få frem. Teksten hadde pangstart og grep tak i meg raskt, men kunne bli ganske kjedelig noen ganger. Det var litt kjedelig når Teddy Fahr snakket i programmet, men når han skulle prøve vannsklia ble det fort mye mer spennende og grep tak i meg med en gang. Teddy Fahr er veldig dum som bruker alle pengene på morsomme ting og ting han selv vil ha, når han kan bruke dem på andre mer fornuftige ting som for eksempel de fattige barna i Afrika. Derfor misliker jeg Teddy Fahr som statsminister. Jeg anbefaler denne boken fordi barn kan lese den og lære at man ikke må sløse bort penger.

  Tekstens svakhet er at den kan bli ganske kjedelig. Det beste med denne teksten ar at den verdenen blir snudd opp ned og det liker jeg godt fordi det er litt spennende. Jeg vil gi denne boken terningkast fem.

 321. boka var veldig teit. den var ikkje morosam i det heile tatt! boka var heller ikkje spennande eller noe, lag bedre bøker..ø..

 322. Denne var ikke så bra pga. statsministeren oppførte seg som en baby og de snakket om t-v hele tiden og det var kjedelig.

 323. Jeg syns teksten var morsom og litt rar.Jeg syns teksten ble morsom og bra når de hade med en sprø statsminister som miner meg om en morsom skuspiler jeg liker.Jeg syns folk burde lese boken fordi da kan man lere at hvis du bare bruker penger på tulete ting så har du ikke rå til de praktiske tingene.Teksten handler om Teddy fahr som er statsminister og bruker mase penger på tulete ting.Sjangern er humor og utrage miner meg om en morsom film som heter Kurt blir grusom.Jeg syns det var veldig rart at Teddy fahr brukte mase penger på en rosa vansklie jeg syns det var morsomtat teksten sier at Norge har verdens største vansklie,og det stemer jo ikke med virkligheten og det liker jeg at ikke alt skal steme.Jeg føler at boken ble bra og jeg levde meg inn i boken når alt ble snyd på hode.Jeg syns det var bra at noen folk skjønte at man ikke bare kan bruke penger på tull.

  Tekstens svakhet er at det kan bli litt kjedelig når statsministern skal ha et intervjuv.Vis jeg måte gi boken et ternigskast vile det blit en sterk fem.

 324. Teddy Fahr er statminister i Norge. Normennene elsker han og vil bare ha mer. Teddy vil heller bruke oljepengene på å kose seg, enn å hjelpe andre land. han var med i sommerprogrammet sommarkos. Han fikk spørsmål om han hadde en god sommer og så sa programmlederen at han var veldig populær, men han var den nest mest populære statministeren i Norge, men det likte han ikke godt. i det øyeblikket slenger statministeren seg i en rosa badebukse nedover en splitter ny rosa vannsklie.

  Jeg synes utdraget var morsomt fordi det var et ganske «ego» og «urealistisk» Norge.
  Jeg savnet litt av spenningen fordi man ikke kom helt inn i teksten og hva den handlet om. Forfatteren heter Lars Joachim Grimstad og er en tidligere fotballspiller. Det er to bøker til i denne serien og det er barna som forsvant og solkongen.

  jeg synes statministeren ligner litt på Donald Trump.
  utdraget var litt rotetete, men det er også et eksempel på et verldig egoistisk land. Jeg gir utdraget en sterk treer.

 325. Egoland handler om finn og pappan hans. Faren heter teddy fahr og han er statsmenister i Norge. Teddy fahr mener at nordmenn fortjener å kose seg. Teddy fahr er popuulær i Norge.

  Jeg synes at boka er veldig bra og at alle børde lese bokenfordi det er så mye so kjer i boken. Jeg gir det terningkast 5

 326. Denne delen av boken handler om en statsminister som er norges nest beste statsminister. Han blir elsket av folket og han har laget verdens største vann sklie som går gjennom opra huset.

  Det jeg synntes er at teksten er bra fordi dette er ikke noe som er ekte men kunne vært ekte.De beskrivde teksten ganske bra og det var ganske morsomt når de beskrivde han en kjøtt bolle med rosa bade bokse.Da han sklei ned sklien ble han en kanon kule som ble skutt over oslo fjorden.Det var litt kjedelig når de prata.

  Det var best når han var på sklien. Det var irriterene når de prata sammen. Det var dramatisk når hen fikk vite at hen var norges nest beste statsminister.

 327. Bra bok. Fekk lyst til å høyre meir om korleis det gjekk når han skulle ta den rosa sklia.
  Gode opplesarar. Artig med sunnmørsdialekt.
  Terningkast 5

 328. Faren til Finn er statsminister, han heter Teddy Fhar. Han vil at vi i Norge skal kose oss for oljepengene, men innbyggerne vil ha mer og mer.

  Jeg synes det er dumt at Teddy Fhar bruker oljepengene på at vi i Norge skal kose oss. Det er dumt fordi man bør heller bruke pengene på skole, vei, utdanning osv. Jeg synes Teddy far er litt selvopptatt fordi han velger å bruke oljepengene på at vi/han skal ha det morsomt. Jeg liker veldig godt hvordan forfatteren skriver utdraget/boken. Jeg vil lese boka fordi jeg lurer veldig på hva mer Teddy vil at vi skal bygge og bruke penger på.

  Boka passer godt for barn fordi boka har god barnehumor. Jeg gir utdraget terningskast 5.

 329. Boka egoland handler om en statsmanister som er med på et program som heter sommarkos.Han syns at normenn burde ha rett til og kose seg så derfor bruker han masse penger på ting vi ikke trenger.Som verdens største rosa vannsklie gjennom opraen.Istedenfor og bruke penger på noe vi virkelig trenger eller mennsker i nød.

  dette syns jeg er en fin bok fordi den hadde en så god beskrivelse at jeg kunne forestille meg hvordan det så ut.

 330. Fahr er statsminister i norge.
  Folket elsker han fordi han bruker
  penger på tull og tøys, som en sklie som barna elsker så klart.
  Men det er noen folk som synes at Fahr bryr seg bare om seg selv.

  Jeg synes boken var bra fordi han Fahr er så egoistisk å da er det
  så mye som kommer til og skje.
  Jeg ville gjerne løpt bort til butikken og kjøpe boken, men nå
  er jo jeg på skolen så da kan jeg ikke.
  Jeg synes boken er: rar, egoistisk og spennende men
  jeg synes boken manglet litt humor,men ellers var boken bra.

  Så jeg synes boken var bra så jeg gir den terningkast 4.

 331. boken var morsom men teddy fhar var det aller beste med hele boken og den ongen hadde det sikkert rat og den kule vansklien terning 5

 332. pappaen til Fin er statsminister i Norge og ufattelig populær.Teddy Fahr mener at nordmenn fortjener og kose seg og bruke oljepengene på og gi folket det de vil ha. Men folket vil ha mer, og snart er statsministeren i full fart på vei nedover- i verdens største rosa vannsklie! jeg likte boka ganske bra fordi jeg synes det var morsomt og jeg likte at de sa -Et lite skritt for mennesket,et stort skritt for menneske i heten.jeg gir den et terningkast:5

 333. Forfatter: Lars Joachim Grimstad, 45 år, Født 8.10.1972.
  Navn på Boka: Egoland, utgitt i 2016.

  Boka handler om Norges Statsminister «Teddy Fahr» som har bygd en Knall rosa vannsklie fra Opera huset til Oslofjorden. Statsministeren skal skli ned sklia og tenker at den rosa sklia kommer til å falle fra hverandre og hvordan Norges statsminister skulle bli til en liten kanonkule av kjøtt, blod, og en rosa badebukse mot Oslofjorden.
  Jeg synter at boka var litt kjedelig fordi det var ikke så mye humor i boka selv om sjangeren var humor, men det var litt morsomt fra starten. Det jeg ikke skjønte var at det var litt ironi i boka som at vi skal bruke oljepengene våre på hva folket vil ha, men når vi bruker penger på hva vi vil kommer ikke landet vårt til å bli sånn det er nå i dag.
  Jeg vil anbefale boka til barn mellom 5-12 år .
  Jeg gir terningkast 4 fordi den var ikke bra og ikke dårlig.

 334. Fakta om boka:
  – Sangeren er humor.
  – Forfatteren er Lars Joachim Grimstad.
  – Det er 381 sider i hele boka.
  – Boka er utgitt i 2016.
  – Hele boka heter Statsminister Fahr og sønn: «Egoland» , det er den 3.boka Forlaget er Aschehoug.

  Boka handler om en gæren statsminister og at han er med på et tv show det heter «Sommerkos» og det er på operataket i Oslo. han mener at alle nordmenn å kose seg. jeg synes boka er veldig morsom og jeg ville anbefalt den til de som liker humor og gal statsministere .derfor gir jeg boka terningkast 5
  Den var veldig morsom. jeg synes boka var gøy fordi jeg liker bøker med humor.
  Derfor jeg ikke liker boka er fordi det sto nesten ikke noe om at han var pappa.

 335. Sjanger: humor.
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad.
  Sider: 381.
  Utgitt år: 2016.
  Originalens tittel: statsminister Fahr og sønn.
  Forlag: Aschehoug.
  Forfatteren er født den 8.oktober 1972 og han er 45år.
  Han har spilt fotball på Stabækk fra 1988-1998.

  Jeg har nettopp lest boka Egoland og her er et lite sammendrag.
  Statsminister Fahr er med i et program som heter sommer kos, det er på taket på operahuset i Oslo.
  Han skal åpne verdens største vannsklie og det er han som er først til å prøve den. Han fikk også hør at han var den nest mest likte statsminister gjennom tidene, men han vil være den beste

  Kommentar:
  Det jeg leste var ikke for kort eller for lang den var akkurat passe.
  Jeg synes den ikke var så morsom, sjangeren passet ikke så bra.
  Den sluttet litt for brått.
  Jeg skjønte ikke alt som sto, det skjedde så mye at jeg ikke fikk med meg alt.

  Jeg vil ikke anbefale denne boka. Det skjer ikke så mye gøy.

 336. Boka heter Egoland tittelen passet til utdraget fordi teddy fahr som er hovedkarakteren i teksten han er litt egoist så tittelen passet ganske bra.
  «Statsminister Fahr og sønn Egoland» er den 3. boka
  Forlaget er Aschehoug
  Forfatteren heter Lars Joackim Grimstad.
  Boka er utgitt i 2016

  Forfatteren heter Lars Joackim Grimstad.
  Han er født den 8 oktober 1972 og er 45år.
  Han har spilt for Stabæk ifra 1988-1998.
  Han jobber i et reklamebyrå og skriver barne bøker.
  Flere av bøkene hans er nominert til priser.

  Statsminister Fahr deltar i et program som heter sommarkos og han blir deprimert når reporteren sier han er norges nest mest likte statsminister men han har også bygd en vannsklie som er rosa på opera takket som går ut og inn i opera bygget han er den første som prøver den rosa sklia han mener nemelig at han skal gi folket det de vil ha.
  Jeg vil gi boka en anbefaling på 5-12 år

  Jeg vil gi boka terningkast 4 fordi boka er ikke dårlig å ikke super bra

  AV Ole Anders

 337. Litt om boka
  • Sjangeren er Humor
  • Forfatteren er Lars Joachim Grimstad
  • Det er 381 sider i hele boka
  • Boka er utgitt i 2016
  • Hele boka heter «Statsminister fahr og sønn:Egoland»,dette er den 3. bokaom statsminister Fahr og sønn
  • Forlaget er Aschehoug
  Litt om forfatteren
  • Født: 8.10.1972(45 år)
  • Han jobber for et reklamebyrå og skriver barnebøker
  • Flere av bøkene hans har nominerte priser

  Sammendrag av handlingen

  Statsminister Teddy Fahr er nå den nest beste statsministeren i Norge. Nå er han med i programmet sommerkos på oprataket i Oslo. Han har bygd verdens største rosa vannsklie. For og åpne den skulle han skli den. Han mente at olje pengene skulle brukes til det folket vill ha. Han mente også at nordmenn fortjener og kose seg.

  Jeg likte boka fordi jeg syntes sjangeren passet bra og jeg syntes den var morsom.

  Jeg likte ikke boka fordi jeg syntes den burde ha vært enda mer spenning.

 338. Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Sjanger er humor
  Boka er utgitt i 2016
  Det er 381 sider i hele boka

  Statsminister Fahr deltar i programmet «sommarkos» på operataket. Han er Norges nest mest likte statsminister. Og han liker ikke helt det for han vil være den beste statsministeren han mente at pengene i Norge skulle brukes til det folket ville ha. For eksempel en rosa vannsklie

  Jeg syntes boka var litt spennende fordi jeg liker litt sånne typer bøker med litt humor, men jeg synes boka var litt kjedelig fordi den slutter så fort. Så boka får terningkast 4 av meg

 339. Forfatter: Lars Joachim Grimstad.
  Utgitt: År 2016.
  Sjanger: Humor.
  Original tittel: Fhar og sønn Egoland.
  Utdraget handler om Pappaen til finn altså Fhar som er statsminister i Norge og er ufattelig populær. Statsminister Fhar vil bygge en rosa vannsklie over operahuset og ut i Oslofjorden men han skulle være den første som skulle prøve den.
  Terningkast 3. Jeg gir denne boka terningkast 3 fordi humor paset lit dårlig til sjangeren og det var bare noen punkter i boka der de var gøy og interessant.
  Anbefaling/Vurdering Jeg vil anbefale denne boka for de som liker å humor, men humor for meg er ikke denne slags humor for meg. Vil anbefale denne boka for de er mellom 9 til 13 år. Vurdering Terningkast 3.

 340. Bokanmeldelse om Egoland.

  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Lars Joachim Grimstad er født 8.Oktober.1972 (Alder 45)
  Side tall: 381.s i Egoland.
  Utgitt:2016.
  Boka handler om en statsminister som skal åpne verdens største rosa vannsklie som begynner på toppen av Operaen så går den ut i Oslofjorden.
  Jeg likte boka fordi den var morsom og fordi det var humor og den var rar.
  Jeg anbefaler boka for de som liker humor og liker morsomme bøker.
  Terningkast: 4/5.

 341. Forfatteren er Lars Joachim Grimstad. Sjangeren er humor. Det er 381 sider i boka. Boka er utgitt i 2016 av forlaget Aschehoug.
  Boka Egoland handler om statsministeren Teddy Fahr som vil være den mest likte statsministeren i Norge. Han er på showet Sommarkos, der prater han om den sklia som han skal åpne, det blir verdens største rosa sklie, også prater han på det andre han også skal åpne for eksempel, den vikingparken han skal også skal åpne i nærm framtid. Han gjør alt for at folket skal for at han blir den mest likte statsministeren i Norge noen gang, derfor gjør han alt for at folket skal bli glade. Da det var varmt sendte han ungdomsgutter til å gå rundt å smøre inn folk. Da han har pratet på de tingene han kom for å prate på skulle han ta en tur i verdens største rosa vannsklie, han har på seg en rosa badeshorts som matcher den rosa sklien, han er litt redd for å kjøre verdens største rosa vannsklie.

  Jeg gir boka terningkast 5, grunnen til at jeg synes boka er en 5’er er fordi jeg liker reaksjonene til personene, også liker jeg det at han bare skal gjøre folket glade det er nok litt derfor, det er nok derfor han er den nest best likte statsministeren noen gang.

 342. Boka «EGOLAND» er en bok av Lars Joachim Grimstad. Boka har 381 sider og er utgitt i 2016, Sjangeren er humor. Det er ingen illustratør for denne boken Lars Joachim Grimstad har også lagd flere kjente verker som «Barna som forsvant»

  Den handler om at Fahr er den nest best likte statsministeren, men Fahr ville være best derfor kjøpte han og lagde alt innbyggerne ville ha. Fahr vil jo at alle skal ha det bra derfor har han lagd en rosa vannsklie fra toppen av opera taket og ut i Oslo fjorden.

  Jeg syntes boka var spennende fordi han alltid vil bygge noe nytt hele tiden og det syntes jeg var bra. Jeg syntes at sjangeren ikke passet, jeg vil anbefale boka, men jeg gir den bare terningkast 4 fordi sjangeren ikke passet så bra, jeg syntes det burde være mere humor siden sjangeren er jo humor. Og derfor syntes jeg boka ikke var så bra hadde det vært mere humor i boka så ville jeg anbefalt den.

 343. Bokanmeldelse Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Født: 8. oktober 1972 Alder 45.
  Fakta om forfatteren: Spilt for Stabæk fra 1988-1989
  Andre kjente verker: Barna som forsvant.
  Sjanger: Humor
  Sideantall: 381
  Utgitt: i 2016
  Forlag. Aschenhaug

  Den nest beste statsministeren Teddy Fahr hadde et intervju på operataket i Oslo. Han var på det nest beste tv-showet, «Sommarkos». Han hadde lagd verdens største rosa vannsklie gjennom tidene, og han ville være den første som skulle prøve den.

  Jeg ville anbefale denne boka for dem som elsker humor, fordi det er mange morsomme kommentarer i dette utdraget av Egoland.
  Jeg gir boka terningkast 6

 344. Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Utgitt år: 2016
  Original tittel Statsminister Fahr og sønn Egoland.

  Utdraget handler om at Statsminister Fahr er på tv showet «Sommerkos»
  Og statsminister Fahr hadde laget verdens største vannsklie rund operaen og ut i Oslofjorden.
  Men så var han den første som skulle prøve den.

  Jeg gir bok terningkast 4.
  Jeg anbefaler boka fra 8-13 år
  For boka var litt morsom og en smule spennende

 345. Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Antall sider: 381
  Forlag: Aschehoug
  Utgitt: 2016
  Sjanger: Humor
  Jeg syntes boka ble skrevet veldig godt. Boka var både kjedelig og litt morsom. Boka handlet om at Faren til Finn som heter Teddy Fahr, som er statsminister åpner verdens største vannsklie. Noen blir ikke så veldig glade for at Teddy Fahr åpner verdens største vannsklie, fordi de mener at han bruker pengene på ting som vi ikke trenger. Teddy mener at nordmenn fortjener å kose seg inniblant. Jeg ble overrasket da jeg fikk høre at Teddy som lagde vann sklien måtte vare den første som prøvde den. Syntes at boken sluttet så bra at du vil bare fortsette å lese den.

  Jeg vil anbefale boken for barn mellom 6-10 år gamle.
  Jeg gir boka et terningkast: 4
  Av: Adrian

 346. Jeg syns at boken var sån passe bra fordi det sjedde ikke så mye i den biten det var mest av det andre.

 347. Jeg synes at boka ikke var så spennende men den er litt morsom også. Jeg likte ikke at de brukte så mange detaljer. Jeg har ikke så lyst til å lese hele boka, men jeg har lyst til å få hvite hva som skjer videre så jeg aner ikke helt. Men jeg gir boka terningkast 3

 348. Jeg synes at boka ikke var så spennende men den er litt morsom.
  Jeg har ikke så lyst til å lese resten av boka.
  Jeg synes at utdraget var veldig langt.
  De skrev mange detaljer som gjorde at det ble litt kjedelig.
  Jeg gir boka terningkast 3,5

 349. Jeg syntes boka var ganske kjedelig fordi at de snakket bare om hva statministeren var moro. Ikke noe som var nyttig for landet.

 350. jeg synes boka var sjederlig og en bok jeg ikke hadde tatt og lånt fra biblioteke.

  Boka var også litt spendende og bare bittelitt bra.
  jeg gir boka tærningkast 1.

 351. Nøkkelord

  Ego, Teddy Fahr, Småtjukk, Rosa vannsklie
  Rosa badebukse, Nest mest populære Statsminister
  Finn, Smørepatrulie, Prøve sklia, Operaen, Tull og Tøys med Penger, vikingpark.

  Samandrag av Egoland

  Egoland handlar om ein småtjukk statsminister som heter Teddy Fahr som har en unge som heter Finn.
  Teddy Fahr finner på mykje tøys og eit eksempel på det er at han vil åpne verdens største rosa vannsklie på Operaen. Teddy Fahr har tenkt og åpne den rosa vannsklia med og prøve den sjølv i den matchende rosa badebuksa si. Et annet eksempel på ein ide han har hatt er smørepatrulie ein gjeng med mannfolk som går rundt omkring i Norge og smøre inn damene med solkrem. Og på denne onsdagen skal han åpne ein vikingpark.

 352. Jeg syntes boka var bra, men jeg syntes at de bare ikke bare skulle sitte der og ikke gikk rundt og sånn. Og fortalt litt om Finn og sånn men det kommer sikkert i resten av boka da. Terning kast 4🍀

 353. Jeg gir terning kast 3🎲. Jeg gidde terningkast 3 fordi den var ikke så gøy som jeg trodde. Men den var morsom for de bare «For en sporty statsminister vi har!» Det var litt morsomt. Jeg tror jeg anbefaler den.

 354. Jeg synst boka var gøy, fordi det handlet om en statsminister. Men den var lott kjedelig også, fordi Teddy brukte penger på så dumme ting.
  🎲3

 355. Jeg synter boka var litt forvirrende men morsomt jeg elsker at det er en statsminister som har en søn og folket sa at de ville ha mer og at han gidde for lite😂 jeg gir denne en 🎲4

 356. (🎲5) jeg syntes boken var veldig morsom fordi det handlet om en statsminister som skulle ta verdens største vannsklie og den var kul fordi jeg har ikke lest noen bøker om en statsminister.

 357. Jeg synes at boken var ganske bra på grunn av den var veldig morsom. Og jeg har lyst til og vite om vannsklien blir ødelagt. Sånn at statsministeren faller ut av sklien. Det som er blitt lest er at statsministeren Teddy Fahr har blitt invitert til Norges mest populære TV-programe sommerkos. Der snakker de om verdens største vannsklie som. statsministeren laget i opran i Oslo. Etter vert skal statsministeren være den første som prøver sklien.

 358. Jeg synes boka var Ok fordi jeg likte ikke så godt Teddy Fahr, han sløse bare bort pengene og sån og jeg synes han er ikke en god president. Men det som var bra med boka var at jeg likte dialekten til programlederen xD og at det forklarte det veldig bra at jeg kunne forstå det… Jeg gir den tenikats 3🎲

 359. Jeg syntes boken var bra, rar og morsom bra fordi den forklarte oss hvor de var hvem de var og hvordan det luktet. Morsom fordi han hadde lite hår på hode men ryggen var helt svart av hår og rar fordi det morsomme var rart også. Terningkast 🎲 5.

 360. Jeg likte boken veldig godt for at det var en så snill statsminister den var spendene og en bok jeg hadde lest jeg gjir den terningkast 6🎲

 361. 🎲6 fordi jeg synes at den var så morsom fordi han gjorde alt på sin måte.
  Jeg likte boka og de beskrev boken veldig bra.
  Den var lett og lese.
  Jeg har virkelig lyst til og lese hele boka fordi den var så god fordi alt var beskrevet.
  Og jeg anbefaler boken

 362. Jeg syntes den var helt grei jeg gir terningskast 4 fordi den er spennende

 363. 6A på Korsgård skole likte boka supergodt fordi den var kul og kreativ. Da blir det spennende å lese.

 364. Skjønte ikke helt hva den handlet om. Kjedelig når det bare ble prat.

 365. Boka handler om teddy Fahr, og at han syntes vi i Norge skal kose oss, og istedenfor å gi penger til land som har krig skal vi gi dem til oss.
  Jeg syntes den er morsom fordi en taxisjåfør blir til en statsminister, og har veldig mange rare ideer.
  Hvis du liker humor burde du lese denne.
  Terningkast 5.

 366. Jeg syntes boka var litt kjedelig for det kjedde nesten ingenting for de bare snakket om at folket synes at han var den beste statsminister.

 367. Boken er fin men ikke så forståelsesfull
  Hvorfor må sklia være rosa?
  Boken var litt rar.
  Jeg synes boken passer fra 5-8 år
  Litt for lite beskriving
  Terningkast 2

 368. Statsmisteren er veldig opptat av og bruke penger på på tull. En statsminister skal bruke penger på det som er best for innbygerne i norge. Derfor gir jeg boka terningkast 3.

 369. Jeg synes Fahr var morsom og boka er en fin bok, Jeg likte den jeg gir den terning kastc 6

 370. «Egoland» er en bok i serien om statsminister Teddy Fahr, som var taxisjåfør, og sønnen hans Finn.
  Teksten handler om at Teddy Fahr har fått laget verdens største,rosa vannsklie, og blir intervjuet av Norges mest populære TV-program. På slutten av sendingen har han lovet å åpne sklia ved å være den første som prøver den ut. Når han skal til å skli ned blir han redd for at sklia kommer til å falle sammen, og han kommer til å dø.
  Sjangeren er humor.
  Jeg synes boka hørtes ganske morsom og spennende ut, og jeg fikk litt lyst til å lese litt videre.
  Jeg synes Teddy Fahr er en ganske dum og egoistisk statsminister, som bare tenker på at Norske statsborgere skal ha det moro.
  Det var ganske lett å leve seg inn i teksten.
  Selv om jeg ikke har lest hele boka anbefaler jeg den.
  Jeg gir den terningkast 5.

 371. Jeg syntes at boken var super fordi mange ekte kjente steder ble nevnet for eks: Opraen og legoland. Teddy hørtes ut som en litt selvopptatt person. Jeg tror at han ble litt mesunnelig på den statsmenisteren som hadde vært den beste fordi han var jo den nest beste statsmenisteren. Jeg ville annbefalt denne boka for barn fra 9-11 år. Jeg gir den terningkast 4. ps tusen takk til Lars Joachim Grimsta.

 372. Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Sjanger: Humor

  Boken handler om en statminister er med i Norges mest populære Tv-program. Og han snakker sammen med programlederen, og på slutten av programmet skal statministeren skli ned verdens største rosa vannsklie som han foreslo at den skulle bli lagt. jeg syntes den var morsom og derfor gir jeg terning kast 5

 373. jeg syntes at Fahr var dum som ødela halve opera-huset!!!!!!!!!
  opera-huset var mye finere uten en rosa sklie som går inn og ut.
  men statsministeren er nok veldig tykk i hue.

 374. Egoland.
  Finn sin far er statsminister i Norge. Han hetter Teddy Fahr. Han er en statsminister som bare bruker penger på seg selv. På et tv program snakker de om verdens største rosa vannsklie. Teddy Fahr skulle vist prøve vannsklien først. Han vrengte av seg alle klærne og gikk opp, han hadde nok ikke lyst til det. Når han var oppe sa han et lite skritt for menneske heten, et stort skritt for mennesker i heten. Boka var morsom så den kan godt være en superfinalist. Jeg fikk lyst til å lese videre på den. Siden jeg lurer på hva som skjer med han når han tar vannsklien. Den får terningkast 5

 375. Jeg likte Egoland fordi den var morsom.spennende og super bra.
  Jeg likte den fordi den handlet om en statminister som het Teddy Fahr.
  Teddy Fahr tenker bare på at folket skal ha det gøy .
  Den delen jeg likte aller mest var når Teddy Fhar var den første som skulle ta verdens største rosa vannsklie og ble forvandlet til en kanonkule av kjøtt, blod og rosa badebukse skutt ut i Oslofjorden.
  forfatter: Lars Joachim Grimstad
  sjangle: Humor
  terningkast 6 super bra dere må bare lese den.

 376. Egoland er en veldig morsom bok Teddy fhar er veldig kjent statsminister det finnes Teddy duker Teddy bamser Teddy har laget rosa vannsklie når han sa at det finnes kriger og sult det er viktigere enn rosa vannsklie begynte jeg å le når han sa et lite skritt får et menneske er et sort skritt får menneske i heten jeg likte boken fordi den var veldig morsom jeg gir den terning kast 6 bar fra 10 til 12 bør lese denne boken

 377. Jeg syntes boken var bra og at Teddy Fahr var morsom. Jeg får lyst til å lese videre men det som var litt dumt var at Finn ikke var med i utdraget. Jeg likte boken og barn fra 8-15 bør lese den jeg gir den terningkast 6.

 378. Navn : Ego land
  forfatter : Lars Joachim Grimstad

  Boken handler om faren til finn som er statsminister. Faren til teddy vil lage VERDEN STØRSTE ROSA VANNSKLIE!!!!!!!!!!!. Og den skal være i operaen. det er den jeg liker om boken på grunn av den er veldig morsomt. Da kommer latter av meg. jeg anbefaler for 8-12 åringer og boken er super bra og gir terningkast 5.

 379. Pappaen til finn er statsminister… Teddy Fahr mener nemlig at nordmenn fortjener å kose seg og bruke oljepengene. Teddy Fahr skal kansje åpne enn lang sklie for barn. Og buksa hans matcha seg på sklien, sklien var rosa og buksen å….. boken var super så jeg gir den termimg kast 10 og denne var den beste boken jeg har lest!!!

  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Forlag: Aschehoug
  Bok: Egoland

 380. Jeg likte boken fordi den var veldig bra og det jeg syntes var litt morsomt var det at når
  han tok av seg klærne og hadde på seg den rosa badebuksen. Jeg syns boken passer bra for barn mellom 9-12

 381. jeg synes detter er en veldig spennene bok og det var veldig bra beskrevet
  og mye detaljer jeg elsket denne boken det var en super bok

  Takk til forfatter Lars Joachim Grimstad

 382. Boka var veldig morsom fordi statministeren Teddy Fahr var så rar. Jeg tror ikke at detter er en bok for meg. Rater boka 3 ut av 10

 383. – Å være statsminister er en veldig viktig jobb. Man kan nemlig være med på å bestemme hva slags land man vil ha.
  Teddy Fahr er statsminister i Norge ogr ufatterlig populer. Han mener nemlig at Norge skal være et slikt land som bruker oljepengene på å kose seg mest mulig.

  Dette er tredje bok i serien Statsminister Fahr og Sønn. Tiderligere bøker i serien er Barna som Forsvant og Solkongen

  Boken er latterlig, absurd og litt ironisk blantt annet fordi statsministeren ikke er en alvorlig politiker, men heller en kort, tykk mann med veldig lang hentesveis. Boken er sånn at man må leve seg inn i teksten for at vitsene skal nå sin fulle høyde.
  Starten er en rolig pangstart og avsluttes på den måten at jeg ønsker at den aldri tok slutt. Historien ligger innenfor sjangeren humor og man får intrykk av at det er en ironi på det ønsket å bli likt av alle.

  Boken ambefales for de som har lest de andre bøkene, men også de som liker humor, ironi og korte tykkke statsministere med veldig lang hentesveis.

  Terningkast: 5

 384. Bokanmeldelse Egoland
  Statsministeren Teddy fahr blir elsket av folket i Oslo. Intervjueren med den «koselige» dialekten intervjuer Teddy for å snakke om hans nye operasjonen, verdens største vannsklie.

  Det er tre bøker i denne serien. De er skrevet av Lars Joachim grimstad. Bøkene er: solkongen,barna som forsvant og egoland. Jeg har ikke lest noen av de, men synes de ser bra ut. Statsministeren (altså teddy) vil at nordmenn skal bruke alle oljepengene og ikke dele med de som trenger det. Det er jo kult med sklie og sånn men alle de pengene kunne gått til noe annet so skole, veier, miljø osv. Synes slutten var bra og et fint sted i teksten å stoppe utdraget. Jeg får kjempelyst til å lese videre i boka. Personene er godt beskrevet og man kjønner hvordan personen(ene) er.

  Jeg anbefaler denne boken for alle barn. Jeg gir den terningkast 5.

 385. Egoland er en bok skrevet av Lars Joachim Grimstad. Statsministeren Teddy Fahr er tidenes mest populære statsminister.

  Jeg likte boken fordi den var spennende, morsom og ganske rar. Det jeg Ikke likte så vesldig med teksten var at den kunne bli litt kjedelig noen ganger. Jeg Får lyst til å lese resten av boka. Jeg synes ikke det var så bra atStatsministeren bruker opp alle oljepengene,, på badeland, tusenfryd og sonne ting. Teksten har en pangstart og man kommer fort inn i historien. Høydepongtet er både rart, mordomt, spennende og gripende.

  Det beste med teksten var da statsministeren sklir ned vannsklia. Det kunne bli litt kjedelig noen ganger. Jeg synesAt andre burde lese denne boken også den er veldig bra. Denne boben kunne kommet i bokslukerprisen finalen.

 386. Fahr er statsminister i Norge. Folket elsker han fordi han bruker oljepenger på tull og tøys. Foreksempel verdens største rosa vannsklie, som går gjennom Opraen ogl ender i oslofjoren. Ettervert vil folke ha mer og mer.

  Jeg likte godt at persjonene i boken var godt beskrevet og det var mye detaljer. Det fines flere bøker i serien : Barna som forsvant, Solkongen og egoland som er den siste boka i serien. Da ville jeg begynt å lese Barna som forsvant. I sjangerlogoen sto det humor,men jeg syntes det var mer spenning enn humor.

  Derfor gir jeg terningkast 5

 387. Egoland er en humoristisk bok for barn. Den handler om en statsminister som heter Teddy fahr.

  Teddy fahr er veldig populær. Han vil gi folk det de vil ha. Men folke vi ha mer. Litt utover i teksten lager han en stor rosa vansklie rett ved opraen. Sklien går ut til oslofjorden. Jeg syntes boken var bra fordi den var morsomm og den fikk meg til å lese hele boka. Derfor anbefaler jeg denne boken til barn. Teddy fahr høres litt kul ut. Han er morsomm og rar. Det beste ved teksten er at han bruker penger på folk, vannsklie og morsomme ting. Jeg gir den terningskast 4

 388. Utraget handler om en som heter Finn og har en pappa som heter Teddy Fhar. Teddy Fhar han var før en taxisjåfør, Men nå er han statsminister i Norge. Handlingen fåregår i Oslo. Det er humor bok skrevet av Lars Joachim Grimstad.

  Jeg likte boka fordi jeg synes den var rar og morsom. Jeg likte også at statsministeren gjorde det som folket hadde lyst til, Men han kunne ha brukt noen av oljepengene på noe nyttiere enn en badesklie, Han kunne ha brukt det på vei, bedre miljø osv. Det jeg ikke likte med utraget var at siden det er humor kunne det ha vært litt mere humor fordi det ble litt kjedelig å høre på noe av det, Men ellers grei bok.

  Det beste med utraget var at Teddy Fhar var så morsom og rar med folket, Han lagde jo en badesklie. Jeg irriterte meg litt over at Teddy Fhar brukte alle oljepengene på at folket skulle ha det gøy. Det synes jeg var litt domt. Det var et morsomt utdrag, Kunne bli litt kjedelig noen ganger.
  JEG GIR UTRAGET TERNINGKAST
  4.

 389. Bokandmeldelse til Egoland av:Storm (bestum skole)

  Utraget handler om en mann som heter Teddy Fhar som er statsminister i Norge.Folket elsker han fordi han vill at alle nordmenn skal kose seg å bruker alle oljepengene på det.Det er ganske interesant fordi først sitter ham å blir intervjuet og i det andre sekundet er han i verdens lengste rosa sklie og sklir gjennom operaen som en kanonkule av kjøtt og blod.

  Det er faktisk tre bøker i denne serien solkongen, barna som forsvant og egoland.Alle disse bøkene er skrevet av Lars Joachim Grimstad og sjangeren er humor.Jeg synes de som har tatt ut utraget har gjort en god jobb for de finner riktig tidspunk å starte så vi får vite litt i starten å slutter beldig bra når han sklir ned skila og ned i Oslofjorden.Teddy Fhar er en ganske fin mann fordi han bruker alle oljepengene på dem menn litt egoistisk også istedenfår å ikke bruke det på veier skoler osv.

  Jeg synes teksten var litt kjedelig fordi den hadde ikke like mye humor som jeg trodde så jeg gir teksten en 3 i terningkast.

 390. Utdraget fra Egoland handler om Teddy Fahr som er statsminister i Norge. Han er utrolig populær! Fahr mener at nordmenn fortjener og kose seg fordi det ikke er bare bare og bo så langt nord, og bruker alle oljepengene på tull, tøys og fanterier.

  Jeg synes at utdraget ikke levde helt opp til sjangeren som er humor. Jeg mener at humor skal være mye morsomt og ikke bare litt som i allefall utdraget var, men det kan jo hende at resten av boka kan være morsom. Jeg likte at det var inspirert av virkeligheten med Sommarkos. Siden jeg bor i Oslo synes jeg at det ikke var så lett og leve seg inn i boka. Jeg er ikke sikker på om det hadde vært lettere hvis jeg bodde et annent sted heller. Det hadde vært fint omm man fikk høre litt om Finn også siden det står om han i ingressen selv om det er veldig lite. Jeg er enig med forfatteren at programlederen har en koselig dialekt og jeg synes at det er fint at det ikke bare er bokmål. Da utdraget var ferdig kunne jeg gjerne hørt litt til , men jeg trengte ikke og høre masse fordi det var ikke så morsomt. Forfatteren brute ikke så mange adjektiv.

  Jeg synes at andre burde lese boka hvis de liker denne sjangeren og synes det er gøy. Etter min mening kan boka godt være superfinalist selv om det har vært bedre bøker til nå. Jeg gir boka terningkast 4.

 391. Boken er skrevet av Lars Joakim Grimstad og utraget handler om Teddy Fahr som er norges nest mest populære statsminister i norges historie. han blir invitert til et talk show som heter sommerkos som skal intevjue han dirkte og snakke litt om den nye tingen han gir til Oslo/Norge som er en gigantisk ROSA VANNSKLIE. Jeg syns boken er morsom fordi Teddy Fahr gir norge en haug med ting som en rosa vannsklie på og inni opraen. Det eneste jeg ikke liker med boken er at Teddy river av seg klærne på TV. Jeg anbefaler å lese boka hvis du har veldig bra sans for humor.

  Så jeg gir boka tærningkast 4.

 392. Teddy Fhar er statsminister i Norge og er veldig egoistisk. Han mener at nordmenn fortjener å kose seg, men han bare skjemmer folket bort og de vil bare har mer så Teddy Fhar lager verdens største vannsklie.

  Jeg gir boka terningkast 4 fordi den var morsom, men utdraget ga ikke så mye mening fordi de ikke sa hvordan han ble statsminister

 393. Denne boken heter Egoland. sjangeren til boken er morsom og litt spennende fordi jeg lurte veldig på om stats menisteren Teddy fahr skal skli i denne rosa sklien eller ikke. Jeg skjenner sjangeren fra veldig mange bøker og filmer.

  Statsmenisteren der er faktisk litt egoistisk fordi han tenker bare på seg selv og folket hans fordi i steden for å hjelpe andre land som har ikke så mange penger på seg, bygger han et vannskli som er verdens største som går helt til oslofjorden. Han tror at han og nordmenn skal ha det gøy i landet sitt. Jeg misliker statsmenisteren fordi han er ego. Tror at utdraget slutta for opent og det er ikke så spennende å kjøpe boken alerede fordi på slutten så kjønte alle at Teddy byggde ferdig sklien og sklidde den, det tror jeg at er litt dumt.

  Det beste i teksten var at den var morsom. jeg gir den terning kast 5.

 394. Den er gøy.Den er full av masse gøye ting.Det er i Oslo og man får måtte på en rar statsmenister.Hann kjøre ned verdens lengste vannsklie.der er humor. den passer til folk på en alder 5-10

 395. Klassen synes som helhet at boka var tullete og kjedelig. De synes den var litt rotete å lese, og at den kunne være litt vanskelig i og med at det var mye som stod på dialekt. De synes også at dette talk-showet ble langtekkelig. Det var rart at de skulle bygge en rosa vannsklie fra operataket. Det var irriterende at pappaen «skrøt» slik av å være statsminister og brukte penger på vas. Det var morsomt da han skulle prøve vannsklia. De ble nysgjerrige på hvordan det gikk, og fikk derfor lyst til å lese resten.

 396. Teksten handler om faren til en gutt som er statsminister i Norge. Gutten heter Finn og statsministeren heter Teddy Fahr.
  Teddy Fahr er ufattelig populær i Norge. Han er også tidenes nest mest populære statsminister. Teddy Fahr mener at nordmenn fortjener å kose sykt og bruker oljepengene til hva de vil ha med pengene. Teddy Fahr skal nemlig åpne verdens største rosa vannsklie.

  Jeg likte boka fordi den er overraskende på grunn av han mener dumme ting for eks. Folket skal få det de vil ha med å bruke oljepengene.
  Jeg anbefaler boka fordi den er gøy å lese og det er mye å lese i boka.
  Den er morsom og overraskende synes jeg.
  Den er lett og litt vanskelig å lese.
  Passer for 3 trinn og oppover.
  Jeg gir terningkast 5.

 397. Jeg synes den er artig og morsom da statsministeren skule dra i en rosa vannsklie og at
  han hadde rosa badebokse jeg synes den er artig jeg har lyst og lese den videre og det var gøy da han ble kalt tedy far

 398. jeg synes boka var lit spennene fordi statsministeren skule prøve den rosa sklia
  jeg synes den var litt kjedelig for de de bare snakket
  jeg gir terningkast 4

 399. jeg syntes boken var dårlig fordi det ble liksom aldri spennende det ble bare mumling.
  Mén en positiv ting er at den var litt morsom. men ellers var ikke boken noe for meg. jeg gir den en «dårlig». terning kast 0.5. ;):(:(:)<3<3

 400. jeg syns den var litt morsom.
  jeg liker drama

  jeg gir den terning kast 5

 401. Jeg synes boken var passebra. Jeg synes den var morsom men jeg likte ikke at han var så egoistisk og at han ble sur pga. han var nest best og ikke best. Jeg likte at han lagde verdens største vannsklie, men jeg gir den terning kast 4!

 402. jeg synes boken var veldig bra fordi jeg synes statsministeren var morsomt og alle likte han, men statsministeren hadde fortsatt ett stort ego og brukte penger på unødvendige ting men det var fortsatt den var litt morsom så jeg gir terningkast 3

 403. Jeg likte ikke at statsmenisteren var så egoistisk at han bare brukte penger på unudvendige ting når han kunne brukt det på fattie og hjemløse menesker, dyr, flyktninger, krig i andre land og mye mer. man må bruke penger ordentlig og ikke bare på ting sån at han blir mer populer. han sa at når man har så mye penger så må man bruke det. ikke ver i egoland. terningkast 1

 404. Egoland
  Jeg likte ikke boka Egoland pga. den var kjedelig og ikke spennende i det hele tatt.
  Den er kjedelig siden det er ikke noe spenning det eneste som skjer er at statsministeren er på et show med en program leder med en utrolig irriterende dialekt.
  og det er ikke realistisk at en sklie skal gå gjennom operataket og hvis det er verdens største vannnsklie så er det ganske urealistisk at man skal la statsministeren teste den først i steden for å teste at den er trygg med noen dukker sånn at man vet at statsministeren ikke kommer til å dø! Terningkast 1

 405. Jeg synes boka ar morsom fordi jeg likte at statsministeren hadde litt humor;). Jeg likte også at boken var litt tullete, men jeg synes statsministeren var et stort ego når han bare brukte penger på seg selv og Norge.

  Man skjønte jo liksom at boken ikke var ekte på grunn av at Norge ville ikke ha lyst på en sånn statsminister

  terningkast: 4

 406. Jeg følte at det ikke skjedde noe særlig i boka. Den var litt morsom innimellom.

 407. Egoland er en bok om som handler om Finn Fahr som har en pappa som er statsminister. pappan var Taxi sjåfør. Han heter Torbjørn Bjørnstjerne Fahr, men alle kaller han Teddy. Faren til Finn bruker alle oljepengene på rare og morsomme ting for eksempel verdens største rosa vannsklie som går gjennom hovedsalen i operan.

  Denne boka er en humor bok. Den skal være morsom. Dette synes jeg er veldig bra lesnig. Jeg synes det er dumt at de tok ut et litt dumt punkt av boka. Jeg har lest boka før og elsket den. Det er lett og leve seg inn i teksten og det er action hele tiden. jeg liker kimmelm fordi han er morsom. det er en ambefalt bok for alle.
  utdraget får terningskast 4 ,boka får ternigskast 6

 408. Statsministeren er en tjukk mann,den siste dagen i sommerferien er statsministeren Teddy med i programmet sommerkos.
  På slutten av sommerkos kjørte statsministeren ned verdens største rosa vannsklie.

  Jeg synes boken var morsom fordi statsministeren gjorde gøye og morsomme ting.
  Men jeg ville ikke hatt Teddy som statsminister fordi han bare gjorde morsomme ting og ikke tenkte på viktige ting som å hjelpe andre land eller folk som trenger det.
  Man følte at man ble sugd inn i teksten,folket elsker statsministeren og glemmer det viktige.
  Jeg synes boken var godt skrevet.
  Den hørtes spennende ut og hadde ingen stygge ord i seg.
  TERNINGKAST 4

 409. Jeg syns at boken var veldig bra for jeg har lest boken før men klippet som er valgt er ikke bra. Hvis klippet var det med blo badet hade det hvert bra. Og kansje andre som ikke liker klippet ville like delen med blo badet.

 410. Bokslukerprisen
  Jeg synes boken var litt bra for at statsministeren var morsom
  Og at han reiv av seg klærene sine og at han hadet en rosa badebukse

 411. Boka kunne vært morsommere, dette utdraget av boka passet ikke til sjangeren humor.
  Vi likte at boka baserer seg på ting som er virkelige, som Operaen og et TV-program derifra.
  Utdraget var litt kjedelig.

 412. Jeg syntes boka ble ganske kjedelig. Selve hendelse kunne vært morsom men det virket som om forfatteren prøvde for mye og da ble for overdrevet og for mye tull.

 413. Vi synes at boka var bitte litt kjedelig,……ok den var kjempe kjedelig! Den var kjedelig fordi nesten ingenting skjedde. det som var kjedelig var at de snakka hele tiden, det var også litt vanskelig å forstå alt fordi de snakka nynorsk….tror vi. Også var den kjedelig også da. Vent vi har allerede sagt det. Vi syns at dere har plukket ut et dårligt utdrag fordi når det ble spennende så slutta utdraget. ikke vondt ment… Ehm…hadet på badet din gamle sko..(:

 414. Den var bra fordi den var spennende fordi det var søvnterror.

 415. Den er bra fordi den er spennende:). Og det var morsomt. 🙂 🙂

 416. Vi synes at utdraget var passe bra. Den ble skrevet bra, men den var ikke spennende. Vi gir den terningkast 3. Aldersgrensen bør være 7 – 11 år.

 417. Vi synes utdraget var bra. Man datt liksom ut fordi det var mye prating. Det var litt vanskelig å forstå hvem som sa hva. det var morsomt da Teddy Fahr skulle til å skli verdens lengste rosa sklie. Vi gir boka terningkast 3, fordi utdraget var morsomt men det var mye snakking.

 418. Vi synes boka var bra. Noen på gruppa synes at utdraget hadde mye humor. Utdraget handlet om pappaen til Finn, og han er ufattelig populær. Men folket vil ha mer av han. Noen på gruppa synes derfor var den morsomste delen at han skulle skli verdens største rosa vannsklie.

  Vi gir terningkast 3
  Vi mener at boka passer til barn som er 7-12 år

 419. Egoland
  Skrevet av: Lars Joachim Grimstad

  Denne boken handler om en statsminister som bruker alle pengene sine på alt mulig rart. Det rareste er den rosa vannsklien som han har satt opp på Operaen midt i Oslo. Jeg likte boken godt fordi den var morsom. Det jeg ikke likte var at det var så mye hår på ryggen til statsministeren, så det hørtes litt kvalmt ut. Denne boka anbefaler jeg for 3.-5. klassinger fordi den er så lett å forstå. Det var morsomt når han satt i sklia og tenkte at den ville falle sammen. Jeg håpet mest på at den ville falle sammen, men det tror jeg ikke den gjorde. Det var litt dumt at vannet skulle være så skittent, for det hørtes ganske ekkelt ut. Jeg gir boka terningkast 4.

  Av Tristan

 420. De fleste elevene syntes boken var morsom selv om , statsministeren var litt grådig med pengene. Spennende da Statsministeren stod på på toppen av sklia og var litt nervøs før han skulle sette utfor.

 421. Boka var morsom og komisk. Noen syntes den var hysterisk morsom andre sånn passe.
  De som liker humoristiske bøker ønsker å lese boka.
  Enkelte likte ikke type bok.

 422. Denne boken var litt scak så jeg syntes den var ganske kul men også veldig ego) så denne boken andmeler jeg til (politiet) denne var bra

 423. Jeg synes boken handler om en viktig sak, at man ikke bare kan tenke på seg selv. Jeg synes det var morsomt at han åpner vannparker, sklier og tøys og tull. Han burde heller bruke pengene på skoler, sykehus, barnehager og andre viktige ting. Jeg gir utraget 4🎲

 424. Jeg synes den var superbra! Jeg likte det at det fantes Teddy-dukker, Teddy-bjørner og Teddy-masker.😂 Det var dumt at han bare tenkte på landet sitt som er så rikt istedenfor å tenke på de som ikke har det så bra. Jeg lurer veldig på hvem statsministeren som gjorde det bedre enn Teddy Fahr er. Jeg vil gjerne lese den!

 425. Jeg vil gi boka VELDIG BRA 👍 fordi den var morsom og fordi det er ikke hvem som helst statsminister det er en gal😖 statatsmenister.

  PS ikke stem på Teddy Fahr til neste valg!!!!😊

 426. Jeg liker boka og syns den er morsom og den beste delen er når han skal ta sklia😀😀

 427. Jeg synes boken var ganske bra fordi den var morsom og litt rar. Det var litt rart at statsministeren var så ego og brydde seg bare om seg selv. Han kunne blitt litt mindre ego og brydd seg om å få inn sykehus og ting man trenger får å leve. Det var morsomt fordi han ville at man skulle kose seg hele tiden.

 428. Halo Halo det en addexio! 💩 Jeg synes boken var bra siden den var spennende, og jeg likte at sklien var rosa og ikke blå eller lilla, gul, grønn…………. Jeg synes også at statsministeren bare tenkte på seg selv🤓🤓. Vet ikke hvorfor men jeg får en dårlig tanke av den boken!🤔. Lololololol

 429. Jeg synes boka burde være mer spennene og morsom jeg gir denne boka en 🎲4.
  Denne boka kunne bli mer spennene og morsom men jeg likte at han ville at Norge skulle kose seg. Men vis landet vårt hadde hatt en sånn statsminister hadde landet blit ødlagt og utrygt.

 430. Det var en passe bra bok men litt dårlig at tedddy fahr var litt for ego. Så jeg anmelder den til politiet

 431. Hei jeg synes denne boken var litt dårlig fordi statsmennisteren pratet litt for mye om penger. men jeg synes fortsatt at den var litt morsom.

 432. Jeg synes boka var ganske bra fordi det var morsomt og det var litt gøy og få vite va statsministeren gjorde. Men den kunne være litt mere ting

 433. Jeg synes denne boken er bra Forde at de viste hva som hadde skjed hvis man hadde en så dårlig bresident så jeg likte den.

 434. Jeg synes at boken er bra, men jeg synes at det er dårlig at han bare tenker på seg selv og bruker opp Norges olje. Han minner meg på Donald Trump.

 435. Jeg synes den var kjempe morsom og kjempe spennende men jeg synes det er domt at han bruker penger på unødvendige ting.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣😅🤣😅😅😂😅🤣😅😅🤣😅🤣😅😅🤣😅😅😂😅😂😂😂😂🤣😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😅🤣😅🤡

 436. Denne boken var litt scak så jeg synes den var ganske kul men også veldig EGO) så denn boken anmelder jeg til (politie) denne var bra.

  Mvh Herman / zReqe

 437. Statsmenisteren skule ta vannsklia. Det var morsom at han har rosa bade bukse. Men han er dum som bruker mange penger på en vannsklie. Han ødela jo flotte buygninger med å ta vannsklia runt bygg. Det var morsomt. Jeg syns at den var veldig bra.😄😄😄

 438. Dene boka han dler om en statsmister som brukker penger på mye rart.🤑jeg ir boka tæning kast 6😀

 439. Dette er en bok som handler om en mann som heter Teddy Fahr. Han er statsminister i Norge som bruker penger på mye tull. Jeg synes boka var veldig bra fordi den var kreativ og morsom. Men det var litt dumt at han brukte så mye penger på en rosa vannsklie.🌞⭐️

 440. Det handler om statminister som heter Tedy Far. Han bruker pengene på mase tulle ting. . Han har lyst til å bygge verdens største rosa vannskliye får det må han ødelege opperasalongen. Jeg gir den terning kast 5 🎲

 441. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr og var en veldig populær statsminster. Han mente at nordmenn fortjener å kose seg. Jeg synes at boka var gankse morsom og at det var i Oslo ved Operaen.

 442. Jeg synes det var en bra. Jeg synes den var litt morsom han skulle skli ned akesklia. Jeg synes at han bruker veldig mye penger på unødvendige ting. Og jeg synes at den var litt dårlig fordi de bare snakka

 443. Dette er en bok om en rar statsminister som gir folket alt det dem vil😱. Jeg synes boka var morsom😝, men jeg må si at han statsmenisteren men tre hårstrå var en onkli raring. Det var teint at han ville ødelegge det fine opra huset🎶. Oprahuset er jo KUNST ikke et leketøy. Men det som var bra var at den var skikkelig morsom og selv om var super rar, så tokk dem ganske mye humor i den. Jeg gir utrage terningkast 6! Og kanskje 4 vet ikke helt men mellom 4 og 6 så da blir det vel (veldig bra)👌🏻

 444. Dette er en bok som handler om en statsminister som bruker penger på tull. Jeg synes boka var kjempebra. Den var morsom og underholdende. Jeg synes boka var Super!!👌🏻

 445. Jeg synes at boka var bra fordi den var litt kjedelig men morsom jeg gir den terningkast 3️⃣🦎

 446. Denne boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr! Han har bygd verdens største rosa vannsklie fra toppen av Opraen og ned til Oslofjorden eller no! Jeg likte denne boka super mye!!!!! Jeg ga den veldig bra, fordi den var morsom! Men ga den ikke super fordi den var litt kjedelig i starten når det handlet bare handlet om folka som var med🌸 ELSKER DENNE, DET ER DEN BESTE BOKA JEG HAR LEST TIL NÅ I BOKSLUKERPRISEN!!😍❤️❤️❤️💕💕💕🤞🤞🤞🤞

 447. Boka handler om en statsmenisteren bruker mye penger på ting som ikke folk egt trenger.

  Syntes teddy fahr er litt dum siden han bruker penger på ting han egentlig ikke trenger. Jeg syntes at progrem lederen hadde veldig morsom dialekt.

 448. Jeg synes at boka var dårlig fordi teddy fahr brukte pengene på å gi folk ting de ville ha.

 449. jeg syns at boka var ganske morsom det er faktisk en av bøkene som jeg likte best av alle i bokslukerprisen boka det som var morsomt var at på slutten så ble han redd og ta sklia selv om han sa at han ikke var redd og at han egentlig bygde den opp selv også var det morsomt at han hadde lik farge på badebuksene som på sklia

 450. Jeg gir boka en 6! Den var veldig morsom. Avsnittet jorde at jeg fikk lyst til å høre om hvordan det gikk med statsministeren i den rosa sklia og hva som kom til å hende.
  Utdraget dere valgte var veldig bra, boka var super.
  MVH Karoline

 451. Egoland var en gøy og morsom bok og jeg fikk veldig lyst til å lese videre i boka. Jeg synes det er gøy at det handler om en statsminister. Dette synes jeg var et bra utdrag fra boka.

 452. Jeg syntes at boken var veldig bra! og den var morsom og gøy
  fikk lyst til og lese videre!!!!!!!

 453. jeg likte veldig gått dette utagget og jeg har lest «barna som forsvant». jeg tror det er samme forfatter da, men tilbake til egoland. jeg syntes den var morsom og gøy, jeg fikk veldig lyst til å lese resten av den. nesten alle i klasse syntes den var super, så vi stemte på super, jeg var en av dem da. jeg liker gått å lese og denne boken var helt fantastisk! (:
  jeg håper vi kan møte den som forfatteren til denne boken fordi den var skikkelig morsom, men bittelitt ekkel med at det var en kanonkule av kjøtt, blod og en rosa badebukse, men imens morsomt med at det var med rosa badebukse. Så nå kommer det mange har ventet på…
  jeg gir terningkast……6((:

 454. Egoland var veldig gøy og jeg fikk veldig lyst til og lese videre.
  Det var veldig spennende og jeg for veldig lyst til og se hva som skjer når statministeren tar den store sklia.

 455. Jeg syntes utdraget var veldig bra! Jeg har lest boka og jeg syntes den er syyyyykkkkkkt bra!!!! Men jeg syntes det var litt rart at de tok akkurat det utdraget fordi sånn jeg forsto det når jeg leste boka hjemme handlet den om at de måtte finne ut av noe. Boka 6++++++, dette utdraget 5….

 456. Jeg synes dette utdraget var veldig gøy. Det var veldig morsomt å lese den. Jeg fikk lyst til å lese mer. Synes dette utdraget var et av de beste vi har lest fra bokslukerprisen så langt.

 457. Jeg synes boka var kjempe gøy og morsom! Jeg har lyst til å få boka på skolebiblioteket.
  Så jeg kan få lese videre om hva som skjer med Teddy Fahr og vannsklia.

 458. Utdraget var veldig gøy og morsomt. Stedet utdraget avsluttet på gjorde så jeg fikk lyst til å lese videre! Terningkast: 5,8 😉 🙂

 459. Jeg likte den boken VELDIG godt. Den var morsom og jeg likte veldig godt at det handlet om bading.( siden jeg liker å bade) Jeg anbefaler denne boken til folk som liker bøker med litt humor og spenning;) Jeg har bare lest utdraget. Jeg likte godt da han skulle sette seg på sklien, men jeg likte ikke da boken/utdraget var ferdig. Jeg ble overasket over at han ble litt rar når programlederen sa at han var nest beste statsminister for han smilte i hvert fall ikke. Jeg gir denne boken terning- kast 6, siden jeg likte godt boken. Så anbefaler denne til alle 😉

 460. Jeg elsker humor bøker så denne boka var super den hadde bra innhold og fikk lyst til å lese mer

 461. Jeg syntes boka var veldig gøy og morsom. Det var et veldig bra utdrag fra teksten. Jeg har lyst til å lese boka. Terningkast 5

 462. boken var veldig gøy jeg har lest litt av den å jeg anbefaler den får de som liker godt humor mysterier 😉 🙂

 463. Boken handler om Teddy fahr, som er statsminister og om sønnen hans, Finn fahr. Jeg liker sånne bøker som denne. Jeg har lest den første boka fra denne serien, barna som forsvant, og jeg kan anbefale den. Boken (og serien) er for de som liker moro, spenning og god beskrivelse.

 464. Jeg likte godt da han ville gjøre noe godt for nordmennene.
  Jeg likte ikke da han brukte olje pengene på å kjøpe hva han vil.
  Jeg ble overrasket da han hadde laget verdens lengste vannsklie.
  Jeg ble irritert over at han valgte nordmennene istedenfor de fattige.
  Jeg syntes boken var passe bra.
  Slutten var litt overdrevet at han suste lynraskt ned vannsklia.
  Jeg anbefaler denne boken til folk mellom 9-12
  Jeg gir terningkast 3.

 465. Jeg synes at av de utdragene vi har lest hittil har Egoland vært den beste. jeg synes den var veldig morsom. Jeg lurer på hva som skjer videre.

 466. Jeg synes at av de utdragene jeg har lest hittil har Egoland vært det beste. Jeg synes den var både spennende og morsom. Jeg lurer på hva som skjer videre.

 467. Jeg syntes boka var litt rar fordi jeg følte at han tenkte at alle hadde det så bra som han og hadde råd til og kose seg så mye. Jeg likte ikke at han ville bruke mer av oljepengene på og kose seg fordi: Da måtte vi ta opp mer olje og det forurenser og det er ikke bra for klima. Jeg syntes ikke boka passa til innledningen siden vi ikke hørte om noen som het Finn. Men hvis jeg hadde lest litt lenger så tror jeg den hadde passa mer. Det var en bok jeg kunne lese mer av men det var ikke den beste boka jeg hadde lest. Og det var ikke sånn jeg syntes en statsminister skal være. Jeg gir terningkast 4. Jeg syntes denne boka passa fra 9-12 år jeg syntes det fordi: Jeg syntes den var litt vanskelig og forstå men den var bra.

 468. Jeg synes boka var litt kjedelig for det var ikke mye spenning og humor i boka. Jeg synts at den kunne vært litt mer morsom. Jeg gir den terning kast 3

 469. Jeg synes boka er ok fordi den var mye informasjon, men kanskje litt for mye og når det er veldig mye informasjon kan det bli litt kjedelig. Den var litt spennende, men humor skulle denne boken være, men det var litt humor men ikke mye. Jeg gir boken terningkast 3.

 470. Jeg syntes at denne boka var passe bra.
  Den burde innerholde mere sannsynelige ting.
  Denne boken syntes jeg ikke at hører til i sjangeren humor, fordi den var ikke så morsom. Denne boken passer til de som er 8-12 år. Jeg gir ternings kast 2.

 471. Bokanmeldelse (Egoland)
  Jeg syntes at denne boka var helt grei fordi jeg syntes kanskje at det skulle vært mere humor og krim i den og jeg syntes da at den ble litt kjedelig for meg. Men jeg syntes at det var bra at vi som leser boka fikk høre litt om statsministeren og meningene hans, jeg likte også at det var bra at de tok med mange detaljer. Jeg gir denne boka terningkast 3.

 472. Jeg synes at du hadde vært god til å forklare hva som skjedde, men det var dessverre ikke så mye som skjedde. Det var bra at du hadde forklart mange småting som gjorde boka mer spennende. Jeg synes at boka hadde litt barnslig humor og jeg synes intervjuet varte litt lenge. Jeg gir den terningkast 3.

 473. Jeg synes boka egoland er passe bra fordi:
  Jeg synes forfatteren har lagt boka i feil sjanger, fordi jeg synes ikke den var særlig morsom.
  Det var litt kjedlig og det kunne vært mer som skjedde og litt spennig.
  En ting som var positiv var at jeg synes forfatteren har brukt mye fantasi, men igjen så var det ganske urealistisk.
  Jeg mener at egoland ikke levde opp til forventningene.

 474. Jeg synes at boka var dårlig fordi den hadde veldig dårlig humor. Og det sto på boka at det skulle være en humorbok.
  Men boka hadde noen gode sider også, den var kreativt laget på grunn av den store sklia. Jeg synes også at den var laget på riktig sted. At den skulle bli laget oppe på operataket var en god ide.
  Boka sin tittel var «Egoland« og jeg synes ikke at den forklarte så mye og I tillegg var ikke statsministeren så veldig ego. Boka manglet bra humor og action. Den var liksom ikke helt min smak. Så hvis du har samme type humor som meg så anbefaler jeg deg å ikke lese den. Jeg gir den stjernekast 2.

 475. Bokanmeldelse om Egoland
  Laget av Tilde Grønli

  Boka egoland handlet om en statsminister som blir intervjuet på opera taket i Oslo. Han heter Teddy og han er veldig populær blant folk. Han har mange rare ideer å har nå funnet opp verdens største rosa vannsklie. Det er han selv som skal åpne den, så han skal skli den først. Det vi får vite er at han sitter på toppen av sklia, han er litt redd men så sklir han å hopper ut for Oslofjorden……
  Noen ting jeg likte ved boken:
  Jeg likte at det var tatt med mye fantasi og at statsministeren skulle ta den rosa vannsklia først. Forfatteren var flink til å skrive å ta med detaljer i boka, sånn som at han var redd når han var på toppen av vannsklia å at publikum hoiet å klappet. Mange barn synes nok boka er morsom.

  Noen ting jeg ikke likte ved boken:
  Jeg synes boka var litt forvirrende også fordi handlingene var på operataket i Oslo og Oslo finnes jo, så når forfatteren skriver at det er en svær rosa vannsklie der kan små barn tenke at det faktisk er det og at det ikke bare er fantasi. Jeg synes også at boka hadde litt voksen humor og at det var litt feil at det sto at sjangeren på boka var humor også var det ikke så mye humor i boka.

  Jeg vil gi boka terningkast 4 av 6

 476. Jeg synes at du var flink til å forklare hva som skjedde, men det var det var dessverre ikke så mye som skjedde. Du var flik til å forklare litt småting som gjorde boken mer spennende. Jeg synes at humoren var litt barnslig. Jeg synes også at intervjuet varte litt lenge jeg gir den terningkast 3.

 477. Det var en kreativ bok, men den kunne ha mer humor og spenning. Men det var bra forklart med alle detaljene. Men det kunne også være litt mer interessant.
  Og det at den var merket humor så det var litt skuffende fordi det var så lite av det.
  Den kunne være litt mer realistisk fordi det var mye som ikke ga mening. Men ellers var boken bra.

 478. Bokanmeldelse

  Jeg syns at Egoland ikke var bra fordi det var teit at han skulle skli ned i en rosa vannsklie. Det var også teit at det var på taket av operahuset. Og jeg syns det var fullstendig uinteressant fordi det skjedde ingenting morsomt. Det står at det er humor men det er ikke sant. Jeg skulle ønske at det var mer humor og action.

 479. EGOLAND

  Det jeg syntes var dumt med boka var at det skulle være en humor bok i følge temaet i hjørne, den var morsom men ikke sånn at jeg begynte å le, jeg tror den hadde passet bedre som spenning.
  Boka var bra forklart, forfatteren var flink til å forklare hvorfor statsministeren var populær og hvorfor han gjorde ting som han gjorde. Det var litt vanskelig og alltid henge med men uten om det var den ganske bra.
  Jeg gir den terningkast fire.

 480. EGOLAND

  En ting jeg ikke likte med boka var at at det sto humor på tema, men det var ikke noe særlig humor i utdraget. En ting jeg likte var at de forklarte bra gjennom hele utdraget. Jeg liker at man forklarer bra da følger jeg bedre med, og det blir ikke så rotete.

  Denne type bok er ikke helt min smak. Jeg likte også at han hadde rosa badebukse.

  jeg gir boka terning kast 2

 481. Jeg syntes teksten var bra fordi den var morsom og godt forklart
  Teksten var passe bra for de sa ingenting om finn
  Jeg syns andre burde lese boka.
  Terningkast 5

 482. Jeg synes boka var bra, i utdraget jeg leste så kom det ikke så mye action og spenning. Men det hadde nok kommet det hvis vi leste mer, som for eksempel at han sklidde ned sklia. Jeg synes at humoren var morsom fordi det var veldig urealistisk alt han gjorde og alle valg han tok, som for eksempel at han var veldig populær fordi han hadde skaffet Norge verdens største vannsklie, isteden for å hjelpe andre land med krig og økonomi. Jeg likte også at de var oppå operahuset, og ødelagt en av Norges mest fine og populære bygg med å plassere verdens største sklie oppå den.

  Jeg skulle ønske at boka hadde mer humor fordi det sto at boka skulle være morsom, det var den men jeg synes det kunne vært mer humor.

 483. Boka var bra men ikke helt min stil.
  Jeg likte det som skjedde, men jeg ville hat litt mer spenning eller action.
  Jeg ville kanskje byttet sted jeg ville ikke hat det på opera taket.
  Jeg mener at den ikke er så morsom.
  Boken er jo satt under humor så jeg ville har lit mer humor og drama.
  terning kast: 3

 484. Bokanmeldelse

  Det var en kjedelig og ikke spennende bok. Jeg syntes at teksten var bedre når du forklarte når ting skjedde men det var ikke noe som skjedde i boken så det var ikke så bra likevel, du kunne vært mer spennende. Det som var bra med denne boka er at det var morsomme navn og type tekst.

 485. Denne boka er ikke morsom. Hvorfor er dette under sjangeren «Humor». Det eneste som jeg ser forfatteren prøver å få til å være morsomt er den rosa vannsklien, hva karakterene gjør og hvordan karakterene ser ut. En god bok i sjangeren «humor» skal få meg til å le, smile eller kanskje gi meg latterkrampe. Denne boka fikk meg ikke til å gjøre noe av dette. Jeg sier ikke at boka er dårlig men dette er et skikkelig dårlig kapittel. Det er godt skrevet men humoren gir meg lyst til å få kreft. Barn i Afrika kunne ha spist papiret som ble brukt for å printe ut denne boka. Jeg anbefaler denne boka til de som har lyst å ta selvmord for denne boka vil drepe deg. Terningkast 1. Ingen harde følelser 🙂

 486. Boken «Egoland» var litt passe bra.
  Boken handlet om en statsminister som ville bare at folkene i Norge skal ha det morsomt. Han hadde bygd blant annet verdens største rosa vannsklie.
  Den lille delen vi leste var da det var et program på sommeren hvor statsministeren kom og skulle kjøre vannsklien, den første som noensinne gjorde det.
  Det var ikke så mye annet enn at han gjorde seg klar og så sluttet teksten.
  Den kunne vært bedre på mange måter. Det sto at det var en «komediebok» men den hadde egentlig ikke så mye humor. I tillegg ga delen vi leste ikke så mye inntrykk på leserne.
  Boken hadde et ganske bra språk, selv om det var en person i boken med dialekt.
  For all del kunne resten av boken ha mer spenning og humor ellers når man tenker om var det ikke bedre enn,
  Terningkast 3. **/*****

 487. Jeg syntes at Egoland var veldig bra fordi jeg syntes at teddy var kul når han hadde bygd om operaen til en vannsklie og brukte masse penger på kule ting så jeg gir den terningkast 5

 488. Den var morsom fordi det kunne vært en ekte historie med en kjedelig handling som forfatteren gjorde gøy. Den passer for ganske mange aldere. Den var også morsom fordi statsministeren minnet meg om Trump.

 489. Jeg syntes det var en morsom bok men den skulle hatt litt mer spenning.
  Jeg anbefaler den til barn som er 7-12 år.
  🎲5

 490. Jeg synes den var morsom vertfall når han sa «Et lite skritt for mennesket, et stort skritt for mennesket i heten»

 491. jeg syns at han burde ha brukt oljepengene på noe annet enn tull og verdens lengste rosa vannsklie. jeg syns han han burde ha brukt pengene på å gjøre skolen bedre og samfunnet bedre. han burde ikke bli populær for at han gir alt det folket har lyst på. jeg syns at det er bra at kritikere mener at han burde bruke oljepengene på noe annet. han burde ikke bygge om bislett arena. jeg syns at det var morsomt at han skulle åpne vannskila med å kjøre i den.

 492. Egoland
  Faren til Finn er statsministeren. Han bruker alle oljepengene til at alle skal få det de vil. En dag var han på operataket for å åpne verdens største vannsklie på TV programmet Sommerkos. «Om en uke skal jeg åpne verdens kuleste vikingpark.» Programlederen spurte statsministeren om han hadde en fin sommer og da svarte han bekreftende på dette. Han tro ned buksa og skulle ned i vannsklia.
  Jeg syns at boken passer til 3-6.trinn. jeg syns at statsministeren bruker penger på unødvendige ting som folk ikke trenger.
  Jeg syns at boka var morsom, jeg gir boka terning kast 5

 493. Egoland
  Faren til Finn, Teddy Fahr er statsminister i Norge. Han synes at siden vi bor i nord fortjener vi å kose oss og bruker oljepengene på å kjøpe verdens største rosa vannsklie som starter på taket av operaen. Sklia går rundt operaen og ender i Oslofjorden. Han skal også åpne verdens kuleste vikingpark på onsdag. Han er med på et TV program som heter sommerkos. Programlederen spør statsministeren om mange spørsmål og han snakker mye, men hver gang hun snakker om kritikere som synes han bruker masse penger på tull er han flink til å snakke seg ut av det. Programlederen sier at han er den første som skal prøve vannskia først. Publikumet jubler. Han går opp mot starten av sklia. Hva om den knekker i en sving. Han tar av seg buksa og badebuksa hans matcher perfekt til sklia.
  Jeg synes boka var veldig bra og det er min type bok. Forfatteren har skrevet mange beskrivelser så jeg kan se for meg hvordan han ser ut. Boka var morsom og jeg fikk veldig lyst til å lese mer. Jeg lurer på hva som kommer til å skje så jeg gir den terningkast 6.

 494. jeg syntes boken var morsom og spennende, fordi det er litt morsomt at en litt tjukk statsminister skal kjære i verdens største vannsklie. Jeg tror at noen kritikere til statsministeren vil prøve å få statsministeren ut av politikken.

 495. EGOLAND
  Forfatter: Lars Joakim Grimstad
  Sjanger: Humor
  Det handler om at Teddy Fahr er statsminister. Han skal være den første som prøver verdens største rosa vannsklie. Han er med på årets siste «sommarkos». Han får et litt rart uttrykk i ansiktet når programlederen sier han er den nest mest populære statsministeren noen sinne. Jeg tror at i den ekte boka, så vill han prøve å bli mest populær. Jeg syntes at det skjedde litt lite i utdraget, for han var liksom bare på det TV-programmet og skulle til å skli ut i den sklia. Men jeg syntes forfatteren hadde skrevet boken med litt morsomme beskrivelser. Jeg gir boken terningkast 5 og håper at det blir en superfinalist.

 496. Egoland
  Boka handler om pappaen til Finn som er statsminister. Han heter Teddy. Han bruker oljepengene og skattepengene bare på tull for eksempel verdens største rosa vannsklie. Da han var med på programmet Sommerkos sa program lederen at han var den nest mest populære personen i landet. Teddy ble helt i sjokk. Da programlederen sa at han skulle være den første til å prøve sklia, rev han av klærne og tok et og et skritt.

  Jeg syntes boka var skikkelig bra siden jeg liker humor bøker. Jeg har litt lyst til å lese boka og få vite hva som skjer. Denne boka passer for barn mellom 8-13 år og som liker humor. Jeg gir boka terningkast 5 fordi jeg er skikkelig glad i humor bøker.

 497. Egoland
  Boka handler om Teddy Fahr, han er statsminister, men han er ikke en helt vanlig statsminister. Han gjør nemlig akkurat det folket vil. Han har for eksempel laget verdens største vannsklie, og han åpner et vikingmuseum på onsdag. Han åpner sklien selv faktisk, på live TV. Teddy er veldig egoistisk og har et veldig stort konkurranseinstinkt. Da programlederen sa at han var Norges nest beste statsminister, ble han ganske misfornøyd. Han har tre barn også, og han det blir mest snakk om er Finn.
  Jeg syntes utdraget var ganske bra. Det hadde god humor og forfatteren var god til å skrive. Slutten var veldig brå, for man fikk aldri vite hvordan det gikk med han, der han suste ned verdens største vannsklie. Jeg likte godt forsiden på boka. Den var full av tegninger, og man kunne ta seg litt tid i å bare se på den. Når jeg leste ingressen, fikk jeg ikke så veldig lyst til å fortsette å lese, men selve utdraget var overraskende bra.
  Jeg gir boka terningkast 5.

 498. Sjanger drama.
  Boken handler om en statsminister som heter Teddy Fahr. Jeg syntes booka var lite action i så derfor gir jeg den terningkast 3

 499. JEG likte boka fordi den var !VELDIG! MORSOM! NÅR jeg så fram sia flirte jeg den så morsom ut den var morsom skulle ønske at NORGE hadde en sånn statsminisder. JEG synes TEDDY FAHR var en blanding av donald trump og erna solberg.MEN EN STOR SKRIVEFEIL FOR FORFATTEREN HAN SKREV FAR FEIL HAN SKREV fahr.DET ER DEN BESTE UTDRAGET JEG HAR LEST. BRA DERE VALGTE DENNE BOKA TIL bokslukerprisen!!!!!!

 500. Den er veldig morsom i sin handling og beskrivelse av en statsminister som ikke sparer på oljepengene. Han er meget populær og han lager det mest tullete og morsomme planer en statminister kan lage. Motstanderne peker på at han bruker oljepengene og han han ikke gir noe til veldedighetsarbeid. Men han sier at nordmenn fortjener å ha det gøy. Jeg gir boka som handler om Teddy Fahr en terningkast 4.

 501. EGOLAND skrevet av Lars Joachim Grimstad
  sjanger humor
  pappaen til Finn er statsminister i Norge og er veldig populær han finner opp smørepatrulien og nå er han på vei ned verdens største rosa vannsklie igjennom operaen
  jeg synes boken var artig og litt rar men bra jeg syntes Teddy Fahr var litt egen men gir terning kast 5

 502. Boken er skrevet av Lars Joachim Grimstad
  Denne boken handler om en gutt som heter finn og har en far som er statsminister.
  faren til finn heter Teddy Fahr og er ufatttelig populær. Han mener at vi har det så kaldt hær at vi må nesten alle oljepengene til kos. Han blir invitert til TV programmet sommer kos der han finner ut at en statsminister før han har hatt større oppslukning en han han blei litt sur.programlderen sier at han skal skli i verdens største rosa vannsklie.

  jeg likte den veldig godt fordi den har mye humor og den viser at man ikke burde være så ego. jeg gir den terningkast 6

 503. Utgitt: 2016

  Forfatter: Lars Joachim Grimstad

  Sjanger: Humor

  Handling: Boka handler om Teddy Fahr, som er statsminister. Han er ufattelig populær. Teddy bruker pengene til landet på tullete ting, sånn som en giga vannsklie ned fra Operaen i Oslo. Han er Norges nest mest populære statsminister gjennom tidene. Det er bare 6% som ikke liker han.

  Jeg synes utdraget var ganske kjedelig og rart, fordi det beskrev ikke personene, og den var ganske barnslig. Boka passer for barn som liker humor og barnslige bøker, men jeg er ikke en av dem. Det var litt dumt at Teddy Fahr brukte pengene på tull, for da tar man ikke hensikt til det alle vil. Det er viktig og bruke penger på andre ting enn å bare ha det gøy.

  Jeg gir den terningkast 3.

 504. Jeg syntes boka var veldig morsom og egoistisk. Teddy Fahr var litt rar. Jeg hadde ALDRI tenkt meg at en statsminister kan være SÅ egoistisk som Teddy Fahr. Han var egoistisk når han hadde en smøre patrulje og når han laget en STOR rosa vannsklie gjennom operahuset. Hvorfor ødelagte han operahuset,jeg tror det var MYE finere UTEN den rosa vannsklia. Jeg blir ikke så fort slukt av bøker , men denne ble jeg ikke bare litt, jeg ble VELDIG slukt av utdraget. Jeg vil lese hele boka .

  Jeg gir terningkast 6<3

 505. hei jeg liker boken får den viser et bra poeng om å ikke være så ego. Jeg vil veldig gjerne lese vidre i boken får søsteren og broren min er så ego.

 506. Jeg synes boka var litt bra fordi den var underholdene men var litt dårlig fordi personene var dårlig forklart.
  Men selve boka var bra og jeg likte den og jeg likte spesielt navne på boka.
  Men selve personene kunne bli beskrevet bedre og omslaget kunne vært litt lengere å det kunne stå mer om va som skjer.
  Men alt ana var ganske bra den får ternings kast 5 .

 507. Jeg syntes boka var veldig bra. Den handlet om en mann som heter Teddy Fahr. Han er statsminister i Norge. Han bruker opp alle oljepengene på det folket vil ha. Men jeg tror mer at han vil ha det. Men jeg tror han vart litt sur på den dere dere dama som var programlederen som sa at han var den nest populære statsministeren. Men ellers var boka veldig bra. Jeg syntes den rosa vannsklia var veldig morsom. Jeg gir boka terning kast 9

 508. Teddy Fahr er kjempe egoistisk. Spesielt når han ødelegger operaen med en rosa vannsklie. Til tross for at det er så mye egoisme gir jeg boka terningkast 5

 509. boka var fin .jeg har lyst til å lese hele boka. teddy fahr er statminster i Norge. Han er litt rar.folkene elsker han. Han har laget en lang sklie . Den er rosa. jeg gir den 3

 510. Jeg synes denne boka var passe bra fordi det var kult at den handlet om en statsminister og at jeg forsto hva den boka handlet om. Det jeg ikke syntes var bra med den var at den var ikke morsom.

  jeg gir denne boka terningkast 2 🙂

 511. Jeg synes boka var LITT morsom fordi statsministeren var ganske dum og ga folket det de ikke trengte som for eksempel en rosa vannsklie gjennom opera-bygget!!! Denne boka synes jeg kunne passe for 3-5 klassinger fordi den var ganske tullete og rar. Jeg gir den terningkast 4 av 6 fordi jeg synes den var passe bra (:

 512. Jeg syntes den boka var bra siden den var litt spennene men det var ikke alt som var bra.
  Det jeg ikke likte med boka var:

  det hadde kanskje vært litt kjedelig å lese hele boka men å lese litt av den var bra. Jeg syntes de burde utdype litt mer om hvem Finn var og at de kanskje burde kommet et større problem i boka.
  Det jeg likte med boka var:
  jeg likte at det var kule atraksjoner som var i boka og at boka ga meg gode bilder.
  dette var min mening om boka.

 513. Jeg synes utdraget var bra, fordi den var morsom og kul. Det var spesiell morsomt siden det handlet om en kjempe stor vannsklie. Tenk at statsministeren faktisk ville ha en stor vannsklie midt i byen. Enda en morsom ting var at han skulle selv teste sklia, men han hadde jo ikke så lyst til, akkurat, liksom ALT kunne gå galt. Det var enda mer morsom fordi han hadde på seg rosa badebukser, tenk, og alle andre likte det.
  Jeg gir boka terning kast 6

 514. EGOLAND
  jeg syntes at boken var passe bra men jeg likte ikke så godt at det eneste vi fikk lese av denne boken var et kjedelig intervju og jeg syntes ikke det ga så mye mening at en statsminister bruker penger på så mye tull og lage en stor vannsklie på opera huset.
  men jeg likte at det var lit humor i det og jeg tror at det var meningen og være en humor/morsom bok men jeg tror ikke jeg ville valgt og lese denne boken i framtiden men og lese lit er greit . for og konkludere gir jeg denne boken terningkast 3 av 6

 515. Jeg syntes dette avsnittet var dårlig og kjedelig fordi jeg syntes at det ikke var så mye humor som det skulle være. Jeg har hørt at boken er bra men at dette avsnittet ikke hadde med den beste delen. Jeg syntes denne boken passer mer til 1-4 klasse. TERNINGKAST 2.

 516. Jeg synes boken var litt dårlig jeg synes de burde valgt et annet utdrag så kanskje boka hadde vært litt mer spennende. men boka var helt grei om jeg ikke hadde hatt noen andre bøker å lese kunne jeg godt kanskje lest den jeg gir boka terninskast 2 eller 3

 517. Jeg synes boka var dårlig fordi i dette avsnittet var det ikke så mye som skjedde.
  Jeg synes at boka ikke var morsom til å være en humor bok . Jeg har hørt fra andre at boka er kul men dette avsnittet var ikke like morsomt som jeg har hørt fra andre.
  Terningkast 2.

 518. Jeg syntes at dette utdraget av Egoland var morsomt siden når statsministeren Fahr tok av seg klærne sine foran publikum på et talkshow. Siden han hadde masse hår på kroppen men ikke på hodet, men det var dumt at han brukte pengene på tull. Ikke til flyktninger som trenger mat og hjem, men bruker penger på en rosa vannsklie!
  Jeg skjønner bare ikke hvordan folk vill ha han som statsminister.
  HVORDAN KAN MAN VÆRE SÅNN!!!
  Jeg skjønte heller ikke historien så bra

  Terningkast: 3 av 6
  Bra 🙂

 519. Jeg synes boka var bra.
  Jeg likte utdraget fordi jeg syns dialekten til programlederen var kul.
  Jeg likte ikke utdraget fordi statsministeren var skikkelig selvopptatt. Teddy tenkte bare på normen og ikke på de som trenger hjelp for eksempel flyktningene. Han tenkte ikke på bedre skoler eller noe annet bare på fornøyelses parker og vann sklier. Men jeg syntes også at boka var litt morsom. Jeg fikk innblikk i at statsministeren ville være Norges beste statsminister. Og at han hadde tegt lenge frem over i tid på hva han ville bygge.

  Jeg syns denne var bra, jeg gir denne en 3\6.

 520. jeg synes boka var kjedelig fordi på egolandboka sto det at det var humor men det var det
  langt i fra den var ikke morsom i det helle tatt de kjøpte en sklie for veldig mange penger for gøy.
  jeg gir terning kast: 2

 521. Jeg synes boka var bra, men utkastet er det kjedeligste tingen i boka. Jeg har lest hele boka og jeg anbefaler den til alle, den fins også i lydbok og det er to bøker får den som (Barna som forsvant og Solkongen). Jeg gir den terning kast 6.

 522. jeg skjønner ikke poenget med boken. At hovedpersonens far er en kjempe kjent statsminister, somm skal åpne verdens største vannsklie på opera taket. jeg syntes at forfatteren må få seg litt mer stemning i boken. den var ganske kjedelig, ikke noe humor i boken. gir terning kast 2.

 523. jeg synes at det var den kjedeligste boka hittil, den var kjedelig fordi det ikke var noe spenning jeg vil ikke lese resten av boka. hadde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 524. jeg syntes boken var dårlig fordi den skulle liksom være morsom men den var ikke morsom i det hel tatt den innledningen var så kjedelig at jeg nesten ikke gadd å lese hel boken

 525. det var litt bra men det var dårlig det hadde ikke noen humu.

 526. Klassen synes utdraget var passe bra. De synes at det var litt gøy at de lagde en rosa vannsklie gjennom opraen, ellers var det ikke mange gode miljøskildringer. De synes heller ikke de få personskildringene som var i utdraget var gode. De synes historien om at en Statsminister er egoistisk er god, men det blir for mye overdrivelse. Forsiden synes de ikke passet så godt til innholdet. Det er bilde av Statsministeren, men ikke av den rosa vannsklia. Boka passer for gutter og jenter i alder 8 til 12 år.
  Terningkast 3.

 527. Boka handler om en man som er statsminister og heter Teddy Fahr. Han er ufattelig populær. Han bruker ljepengene til å gi folket det de vil ha. Jeg likte godt da Teddy Fahr måtte skli ned vannsklia. jelikte ikke da Teddy Fahr sløste med pengene fordi han kunne spart de til noe nyttig. Jeg ble overasket over at Teddy Fahr brukte rosa badebukse. Jeg ble irritert over at de måtte kjøpe en rosa badesklie og ikke en annen farge fordi jeg liker ikke rosa!!! Jeg synes at boka var grei men jeg synes at boka ikke ga noen mening. Slutten var morsom fordi Teddy Fahr tok et skritt og skled ned sklia. Jeg gir terning kast 4 fordi den var passe bra.

 528. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr.
  Jeg likte godt han skulle ta vannsklien, fordi det var litt morsomt at han trodde han skulle dø i svingene.
  Det var litt rart at statsministen ville bruke oljepengene på tull og tøys.
  Jeg syns boka var morsom fordi statsministen var rar. Jeg gir terningkast 4

 529. Boka handler om Norges nest mest populære statsminister som heter Teddy Fhar. Han vil at nordmenn skal kose seg mer og bruke oljepengene på det de vil ha. Teddy Fhar er en småvokst, tung mann med lite hår på hodet. Jeg likte godt da de snakka om smørepatruljen fordi det var morsomt. jeg likte ikke da reporterdama sa at det var 94 % som likte Teddy Fhar, fordi det burde vært flere. Jeg ble overrasket over at Teddy Fhar hadde lagd en rosa sklie fordi den kunne ha vært en annen farge. Jeg ble irritert over at reporterdama snakka dialekt fordi det gjorde det vanskeligere å lese. Jeg synes at boka var ganske morsom fordi de sa mange morsomme ting. Slutten var gøy og spennende fordi Teddy Fhar sklei i sklia. Jeg gir boka terningkast 3 fordi den var morsom og litt spennende.

 530. Boka handler om en som er statsminister som skulle åpne verdens største vannsklie ned til havet.
  Jeg likte godt da statsministeren skulle prøve vannsklien. Jeg ble overrasket over at han turde å prøve den. Jeg ble irritert over at teksten stoppet akkurat da statsministeren skulle prøve vannsklia. Boka var veldig morsom. Jeg gir den terningkast 4.

  Jeg ble overrasket over at statsministeren skulle åpne verdens største vannsklie.

  Jeg ble irritert over at den slutta akorat når statsministeren skule prøve sklia.

  Jeg synes at boka var veldig morsom.

  Slutten var morsom.

  jeg gir terningkast 5! fordi jeg syns boka var morsom og lit rar når statsministeren.

 531. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr han mener at vi nordmenn fortjener å kose oss.
  Jeg likte godt at han tok vannsklien fordi han suste sikkert veldig fort.
  Jeg likte ikke at alle jubla for han fordi jeg synes han burde brukt penger på andre ting.
  Jeg ble overasket over at det var nittifire prosent som likte det han gjorde, fordi han bare brukte penger på masse tull.
  Jeg ble irritert over at han styrte landet sånn.
  Jeg synes at boken var veldig rar fordi alle synes han gjorde en god jobb.
  Slutten var litt morsom fordi han tok vannsklien.
  Jeg gir terningkast 2 fordi jeg synes den var dårlig og fordi jeg har lest den og synes den er veldig uforståelig.

 532. Boka handler om Teddy Fahr som mener at nordmenn får lov til og bruke oljepengene på å kose seg. Så kjøper Teddy Fahr verden største rosa vannsklie. i intervjuet sier programlederen at vi har en sporty statsminister som sklir Teddy Fahr ut for verden største vannsklie. jeg likte godt da Teddy Fahr gikk ut for vann sklia. jeg likte ikke da programlederen sa at Teddy Fahr var nest mest populære statsministeren med 94 prosent og at han bygde verdens største vannsklie. Jeg ble irritert over at det handlet om så mange personer plutselig handlet det om han og så han det var litt forvirrende. Slutten var veldig morsom fordi Teddy Fahr gikk ut for vannsklia. Jeg gir boka terning- kast 4 fordi det var morsomt at Teddy Fahr gikk ut for vannsklia.

 533. Boka handler om statsminister Teddy Fahr som er Norges nest mest populære statsminister. Jeg likte godt da Teddy tok på håret sitt siden han nesten ikke har noe hår. Jeg likte ikke når lydboka var over siden den var så morsom. Jeg ble overrasket over at han heiv av seg klærne. Jeg ble irritert over at han var så eplekjekk. Jeg syns at boka var bra. Slutten var irriterende fordi du ikke fikk vite hvordan slutten var. Jeg gir terningkast 2. ( ; 0-:

 534. EGOLAND
  Egoland handler om statsminister Fahr.
  E synes den er gøy. fordi de er gøy når han skal ned sklia.
  E vil anbefale den de som liker humor.

 535. Boka handler om en statsminister som vil at alle i Norge skal kose seg.
  Jeg likte godt at det var så morsomt fordi da begynte jeg å le.
  Jeg ble overrasket over at han gikk ut i sklia fordi han hørtes så redd ut.
  Jeg ble irritert over at han så på publikumet og ikke kamera fordi da følte sikkert publikumet at de måtte le.
  Jeg syntes boka var bra fordi den hadde mye humor.
  Jeg gir boka terningkast 3 fordi den hadde mye humor i den, men jeg ville ikke ha lest resten av boka.
  Statsministeren heter Fahr og liker bare kos og penger. Han er også ganske tung.

 536. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr . Jeg likte godt da statsministeren skulle skli i den rosa vannsklia . Jeg likte ikke godt da statsministeren ville sløse penger på ting . Jeg ble overrasket over at publikumet likte ideene hans . Jeg ble irritert over at statsministeren bare sløste penger på verdens største vannsklie og kose tid . Jeg syntes boken var dårlig fordi de ikke sa hva de personene het . Slutten var litt spennende fordi statsministeren skulle ski i verdens største rosa vannsklie . Jeg gir terningkast 1 fordi boka var forvirrende.

 537. Utdraget handler om en statsmenister som er på et talk show. Han skal nemelig åpne verdens største vannsklie!!! Plutselig sier programlederen at han er den nest mest populære statsmenisteren og ikke den populæreste. Statsmenisteren blir litt lei seg inni seg, men prøver å ikke vise det til publikum. Etter talk showet åpner han vannsklia. Jippi! Sjanger: Humor. Jeg synes boken var bra fordi den var morsom. jeg synes den også hadde masse fine adjektiv. Det jeg likte med boka: at den var morsom, litt barnslig, (på en morsom måte) spennende og at programleder hadde dialekt. Det jeg ikke likte med boka: Jeg har egentlig ingen tinng jeg ikke likte med boka! Jeg anbefaler denne boken for de som liker humor. Og som er mellom 8-12 år. Boka er på 381 sider. Litt lang, men vis du har lyst til å lese den så får du det til. Terningskast: 4 og en halv.

 538. Boka handler om en gal statsminister som kjører ned verdens største vannsklie.
  Jeg likte godt da folket jublet så høyt fordi det er alltid en god følelse.
  Jeg likte ikke så godt at boka ikke var noe spennende fordi jeg liker spennende bøker.
  Jeg ble overrasket over at statsminister Freddy Fahr kledde av seg i studio.
  Jeg synes Freddy Fahr hadde en rar rygg fordi han hadde en så hårete rygg og lite hår på hodet.
  Jeg synes at boka var kjempebra fordi den var morsom og gøy å lese det eneste var at den mangler litt spenning, ellers helt bra. Jeg gir boka terningkast 5.

 539. Statsmenisteren Fahr er på et talkshow på oprataket.
  han er der fordi han skal opne verdens lengste vannsklie med å være den første som prøver den.
  jeg synes at den var litt morsom, men handlingen var kjedelig
  fordi det handlet bare om en ting og jeg fikk ikke vite så mye om personene som jeg ville. jeg ville ikke ha anbefalten.
  en bok fra 9-12 år
  jeg gir boken en 4

 540. Utdrage handler om en statminister som lager en vann skilie på operataket.Statministeren har en sønn som heter finn.
  En dag sier Teddu fahr at nordmenn fortjener å bruker oljepengene.
  Men folk vil ha mer!,statministeren vil også ha noe,så de finner ut at de skal lage VERDEN STØRSTE ROSA VANNSKLIE….!.

  Jeg synes boka var lit kjedelig fordi jeg ikke levde meg ikke inni boken.Men noe var bra med boken og det var at den hadde HUMOR!

  JEG GIR DEN TERNINGKAST 2!

 541. Jeg synes boka var kjedelig fordi det ikke var spennende og at jeg ikkekunne leve meg i den.

 542. Anmeldelse- Egoland

  Boka handler om statsministeren i Norge som synes at Norge burde bruke olje pengene til og kose seg så han lager verdens lengste rosa vannsklie.
  Jeg syntes ikke boka var så veldig gøy fordi jeg skjønte ikke helt meningen med boka.

  Jeg anbefaler ikke boka til noen

  Terning kast 1!

 543. Hei, i dag skal jeg fortelle om en bok som heter EGO LAND. Den handler om en statsminister som heter Teddy Fahr. Han skal være med på et talk-show. Han sier at han skal åpne verdens største vannsklie, og åpne den ved å skli i den helt selv. Jeg likte godt da han reiv av seg klærne for å skli i sklia fordi det var morsomt. Jeg likte ikke boken fordi han kaster bort penger på en stupido vannsklie, han kan jo bruke pengene på veldedighet. Jeg ble overasket over at han kastet bort pengene på tull og tøys. Jeg ble irritert over at utdraget sluttet før han skulle skli men ellers var den veldig kjedelig. Jeg syntes boken var kjedelig og hadde ingen spenning. Slutten var irriterende fordi den sluttet før han sklei i vannsklia. Jeg gir den terning kast1 fordi den hadde ingen spenning og den var kjedelig.

 544. Boka handler om Teddy Fahr nemlig statsministeren for Norge som er ufattelig populær, og Teddy mener at nordmenn fortjener å kose seg og bruke oljepengene på å gi folket det de vil ha. Jeg likte godt da Teddy holdt på og skli ned verdens største rosa vannsklie fordi det var morsomt fordi jeg trodde at vi fikk høre da han skulle skli ned den rosa sklien. Jeg ble overrasket over at han var så ego, men det var bare morsomt. Jeg ble irritert over at jeg ikke fikk høre mer om Teddy som skulle skli ned den store rosa vannsklien fordi jeg syntes at vi kunne få høre mer om det. Jeg syntes at boka var helt grei fordi den var ikke alt for morsom. Slutten var også helt grei.

  Jeg gir boka terningkast 3 fordi boka var passe god.

 545. Boka handler om statsminister Farh som er den nest mest populære statsministeren. Han mener at nordmenn skal kose seg. Han skal nå åpne verdens største vannsklie på operaen i Oslo. Jeg likte godt da Teddy Fahr skulle skli ned sklia fordi jeg var litt spent på hva som skulle skje. Jeg likte ikke da programlederen stilte så mange spørsmål. Jeg ble overrasket over at han hadde helt rosa badebukse. Jeg ble irritert over at han nølte når han skulle skli i sklia. Jeg synes at han burde mene noe fornuftig, ikke bare tenke på å ha det gøy og morsomt hele tiden. Slutten var ok fordi jeg ville vite hvordan det gikk når han skulle skli sklien. Jeg gir terningkast 2 fordi det var litt gøy, men også kjedelig.

 546. Jeg syns at boka var morsom fordi faren bruker penger på morsome ting. Men jeg syns også at det var veldig dumt gjort av faren som bruker penger på tull å tøys. Og han ødeleger miljøet han kunne brukt penger på fornuftige ting men det gjorde han ikke. jeg syns at boka begynte rett inn. jeg anbefaler denne boka for 10 år og oppover

 547. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr. Teddy er veldig opptatt av å kose seg og å bruke penger. Jeg syntes Teddy er litt snål fordi han sier:»Hvorfor har man penger når man ikke bruker dem?» Jeg likte ikke da statsministeren ble intervjuet fordi det ikke var noe humor med, jeg synes barnebøker skal ha med humor. Jeg ble overrasket over at Fahr ble statsminister fordi han ikke jobber for noen viktige saker. Jeg ble irritert over at han bruker så mye penger på noe som ikke er viktig. Det som gjorde intervjuet kjedelig, var at de bare snakket om hvor god statsminister han var, og at han bare bruker penger på luksus og at folk skal få en mye latere hverdag. Jeg syntes at boken var kjedelig fordi det ikke skjedde noe spennende eller noe morsomt. Slutten var litt irriterende fordi jeg ikke fikk vite hvordan det gikk med Fahr i vannsklia. Jeg gir terningkast 2 fordi det ikke skjedde noe annet enn et kjedelig intervju.

 548. Anmeldelse til Egoland

  Boka var kjedelig. Den var litt rar. Den er ikke fengene. Boka handler om statsministeren i Norge.
  Jeg vill ikke anbefale boka til noen.

  Terning kast 1

 549. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr. Jeg likte godt da han lagde en rosa sklie som er kjempehøy. Jeg ble overrasket over at han bygde en rosa sklie fordi kanskje han burde brukt pengene på andre ting. Jeg synes at statsminister var morsom fordi han bygde en rosa sklie fordi det er jo litt rart å bruke pengene på en rosa sklie. Slutten var spennende fordi han skulle skli sklia og jeg vil vite hva som skjer. Jeg gir terningkast 4 fordi jeg syntes boka var spennende.

 550. • Det handler om en gutt som har en pappa som er statsminister som gir folket det de vil ha sier han. Han er veldig glad i skryt og har vert Taxi sjåfør.
  • Den er morsom.
  • Jeg synes den er morsom for han Assa statsministeren bruker penger på en Rosa!! Van sklie fra opera huset.
  • Jeg anbefaler den til de som liker morsomme bøker.

 551. Boken handler om Teddy Fahr og sønnen hans.
  Teddy Fahr er en ufattelig populær men tullete statsminister.

  Jeg likte godt når Teddy viste publikum vannsklien, fordi det hørtes så rart ut.

  Jeg likte ikke hvordan boken begynte, fordi det var litt forvirrende.

  Jeg ble overrasket over hvor mange folk som likte Fahr, selv om han ga dem så mye kos, så ville nok de fleste voksne sikkert spart oljepengene til fremtiden.

  Jeg ble irritert over hvordan han styrte landet.

  Jeg syntes slutten var litt kjedelig fordi det ikke var noe morsomt (Føler jeg).

  Jeg syntes boken var ok fordi den var litt morsomt skrevet.
  Derfor gir jeg terningkast 3. 🙂

 552. Jeg synes utdraget var dårlig fordi det var vanskelig å leve seg inn i det og den var heller ikke noe morsom. Men jeg synes hovedpersonene var kjempemorsom.

 553. Anmeldelse
  Den handler om en mann som er statsminister og gir alle alt de vil ha, den handler om Teddy Fahr.
  Den var ganske morsom fordi Teddy Fahr var så morsom på måten han snakket.
  Jeg anbefaler boka til folk som liker å lese og liker humor.
  Terning kast 4

 554. Boka handler om en president som bruker oljepengene sine til det som menneskene vill ha, og han bruker ikke pengene sine til noe smart.
  Jeg likte godt at det var så morsomt og at det var humor i seg.
  Jeg ble overrasket over at folket er fornøyd med han.
  Jeg synes at boken var veldig gøy å lese og jeg likte alt med boken.
  Slutten var veldig bra fordi det skjedde noe spennende på slutten.
  Jeg gir denne boken terningkast:5:)

 555. Boka handler statsminister Teddy Fahr, som mener at nordmennene skal kose seg med oljepengene.
  Jeg likte godt da nordmennene fikk den rosa sklien i i operaen fordi jeg tenkte hvor gøy det var å være i den rosa sklia.
  Jeg ble overrasket over at de bygde en kjempelang sklie.
  Jeg likte ikke at det ikke var så mye humor.
  Jeg synes boka var helt grei fordi jeg skjønte ikke helt meningen med boka.
  Slutten var også helt grei fordi boka var litt rar.
  Jeg gir boka terning kast 2 fordi det var ikke så mye humor og jeg skjønte ikke helt boka.

 556. Egoland handler om en statsminister som heter Teddy Far. Handlingen i utdraget foregår på Operaen i Oslo . Jeg syntes boken var kjedelig for den hadde ikke en ordentlig handling. Jeg likte ikke at Teddy sløste så mye med penger og det syntes jeg var litt teit. Jeg anbefaler ikke boken etter utdraget men liker du kjedelige bøker er denne noe for deg. Jeg gir terningkast 2

 557. Svar
  aurora (Skole: Lambertseter skole) på oktober 12, 2017 på 7:33 am sier:
  Din kommentar venter på godkjenning
  utdraget handler om en mann som heter Teddy Fahr. Teddy Fahr er statsminister , og kjøper masse tullete ting. Folket elsker han, fordi han kjøper masse ting » som folket vil ha» han har laget verdens største rosa vannsklie, og skal til å teste den.
  sjanger :humor
  jeg synes utdraget var sånn passe bra, fordi jeg tror BOKA kan få frem at vi må bry oss mer om barn som sulter, og vi som klager over tregt nett, og at eple er litt brunt. Norge er nok et litt egoland iblant. jeg synes utdraget kanskje var litt kjedelig, men jeg tror boka er bedre ( selvom jeg ikke har lest den ). Jeg tror at forfatteren kanskje valgte et litt feil utdrag…
  jeg synes boka passer for gutter og jenter 10-12 år, fordi mange i klassen sa at de ikke skjønte helt.
  jeg gir utdraget: 3 men kanskje hvis jeg leser BOKA vil jeg endre mening:)

 558. utdraget handler om en mann som heter Teddy Fahr. Teddy Fahr er statsminister , og kjøper masse tullete ting. Folket elsker han, fordi han kjøper masse ting » som folket viol ha» han har laget verdens største rosa vannsklie, og skal til å teste den.
  sjanger :humor
  jeg synes utdraget var sånn passe bra, fordi jeg tror BOKA kan få frem at vi må bry oss mer om barn som sulter, og vi som klager over tregt nett, og at eple er litt brunt. Norge er nok et litt egoland iblant. jeg synes utdraget kanskje var litt kjedelig, men jeg tror boka er bedre ( selvom jeg ikke har lest den ). Jeg tror at forfatteren kanskje valgte et litt feil utdrag…
  jeg synes boka passer for gutter og jenter 10-12 år, fordi mange i klassen sa at de ikke skjønte helt.
  jeg gir utdraget: 3 men kanskje hvis jeg leser BOKA vil jeg endre menin 😉

 559. Boken handler om Teddy Fahr som har brukt masse penger på en vannsklie.
  Han blir intervjuet av sommarkos.

  Jeg synes at boken var bra og litt morsom.
  Jeg synes at det var litt morsomt at han bruker så masse penger på en vannsklie.

  Jeg vil anbefale boka TIL ALLE SOM VIL LESE DEN.

 560. Boken handlet om at
  Teddy Fahr ble intervjuet for å ha brukt mye penger på en vannsklie.

  Jeg synes den var passe bra å litt morsomt å urealistisk. Den er morsom fordi han brukte penger på en vannsklie

 561. Boken handler om Norges nest mest populære statsminister.
  Og han har laget verdens største rosa vannsklie.
  Jeg liker teksten for de sir at han har et margarin smil og han skal lage verdens lengste vannsklie. Jeg gir den terningkast 5 for den var morsom

 562. boken «Egoland» handler om Norges nest beste statsminister som mener det er viktig å kose seg.

  sjangeren er «humor»

  jeg ble overrasket over at han skulle lage verdens lengste vannsklie!
  jeg synes boken var både morsom og at alle handlingene var godt beskrevet.
  jeg ble veldig overrasket over den morsomme slutten.

  jeg anbefaler alle sjetteklassinger å lese denne boken.
  og jeg gir den terningkast seks.

 563. Denne boken handler om en statsminister som skal lage verdens lengste vannsklie, men har er litt sur fordi han er Norges nest mest populære statsminister.

  Jeg syntes denne boka var gøy fordi Teddy Fahr skal lage verdens lengste vannsklie og han bader i en rosa bade bukse. Jeg gir denne boka terningkast 4.

 564. Statsministeren skulle lage verdens største sklie som jeg likte veldig god!
  Men så fikk han ikke var den beste statsministere……………Så ble jeg sur!!
  Jeg ble skuffet over at han skulle være den nest beste statsministeren for
  han skulle vært verdens beste statsminister han fortjente det…………..Ja…….
  Denne boka var LOLLA!
  Men jeg klarte ikke akkurat å leve meg inn i denne boka da?

 565. Tittel: Egoland
  forfatter: Lars Joachim Grimstad

  boka handler om verdens nest kuleste statsminister, han åpner verdens største rosa vannsklie som går fra opera taket , gjennom operaen og ut i havet.

  jeg syns boka var godt skrevet. Jeg syns det var litt kjedelig i starten men du levde deg fort inn i boka etter vært . Jeg likte boka og jeg gir den terningkast 6

 566. Beskrivelse om Egoland
  Boka handler om teddy Fahr, og at han syntes vi i Norge skal kose oss, og istedenfor å gi penger til land som har krig skal vi gi dem til oss.
  Jeg syntes den er morsom fordi en taxisjåfør blir til en statsminister, og har veldig mange rare ideer.
  Hvis du liker humor burde du lese denne.
  Terningkast 5.

 567. EGOLAN d
  Boka handler om teddyfar.
  Jeg syndes boka var kjedelig.
  Jeg synes den var kjedelig. For det var ikke så mye eksjen.
  Dene boka anbefaler jeg til tora

 568. Lars Joachim grimstad skrev en god tekst og jeg synes at han er en god forfatter. Boka jeg levde meg inn i boka. Det var morsomt det med den rosa badeboksa til orføreren. Det var gøy og høre boka. jeg ville gjerne lest hele boka. jeg gir boka terning kast 6.

 569. Dette er en humor bok som handler om statsminister som heter Teddy Fahr.Teddy Fahr er den nest mest likte statsministeren i Norge noen gang.Han er opptatt av å kose seg og ha det gøy.

  Jeg syntes boka er spennende fordi man vet ikke hva Konsekvensen kan bli på at han bruker så mye penger på tull.Jeg syntes boka var bra og hadde bra med detaljer. jeg gir boka terningkast 4/6. Aron

 570. Boka handler om en liten små tjukk norsk statsminister som heter Teddy Fahr. Han er tidenes nest mest likte statsminister. Han sløser med olje pengene, og ødelegger viktige bygninger. Boka er sjangeren humor. Jeg synes at den er ganske kjedelig.

  Jeg synes utdraget var kjedelig men det er fordi jeg liker bøker som er sjangerene krim og grøssere. Derfor er ikke dette utdraget helt i min bane. Jeg synes Teddy Fahr virker som en fyr som prøver veldig på og bli likt. Det blir fort irriterende. Boka er så vidt innom et viktig emne som er at vi nordmenn har det veldig bra, og mye penger de kunne brukt til å hjelpe andre. For meg var boka lett å legge fra seg.

  For meg blir utro ikke litt for ensformig. Styrken til utdraget er at fortellingen er i «virkeligheten». Altså i en by på et sted som finnes. Jeg tror folk som liker humor kanskje ville like boka godt.

 571. Det var en fin anmeldelse. Kunne
  godt tenk en sånn morsom statsminister, og en stor sklie på operaen.
  Terningskast 6

 572. jeg syntes den var het super og veldig morsom
  jeg vil gjerne lese resten 🙂
  jeg leste ut draget for lille søster og hun begynte og le hah
  den passer ikke til alle aldere
  jeg gir den 9/10

 573. Synes boka gjorde sånn at jeg liksom ville lese mere😰. Den var artig når han skulle kle av seg😅. Litt kult at det var om en statsminister😎. Passer fra 7 til 11 år😜 Gir terningkast 6😍

 574. Jeg syntes utdraget var bra.Den var i sjangeren humor og jeg syntes utdraget var morsomt.Det handler om en statsminister som mener at Norge skal bruke pengene på oss nordmenn,for at vi skal kose oss litt.Han bruker litt mye penger på tøysete ting.

  Jeg syntes utdraget var bra fordi det var bra person og miljø beskrivelser. Det var en gøy og morsom bok for eksempel da statsministeren Teddy Fahr var på operaen for å teste den nye vannsklia gjennom og rundt operaen. Plutselig dro han av seg klærne og sto i en knall rosa badebukse. Jeg syntes det er litt rart at statsministeren vil bruke alle pengene på bare oss nordmenn og veldig mye tøysete ting.

  Jeg fikk lyst til å lese videre og det virket som om det ville fortsette og være gøy. Derfor syntes jeg du burde lese denne boka.

 575. Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Sjanger: morsom uansett om jeg ikke synes det
  Terning kast: 2
  For: alle opp til 13
  Jeg likte ikke helt denne boka fordi den var kjedelig og ikke mye ga så mye mening syns jeg men den var skrevet ganske bra da. Boka var ikke så spennene eller morsom synes jeg fordi det var bare masse snakking i boka.

  Jeg gir den terning kast 2 på grunn av at den var kjedelig og jeg hadde ikke lest boka fordi den var ikke så morsom den var ikke spennene og ikke så kul heller. Men jeg ga ikke den 0 det er fordi jeg synes det var kult hvordan den var skrevet og hvordan de skrev annerledes på grunn av dialekten. Jeg synes at boka burte bli bedre morsommere og mer spennene. Og at statsminister er så veldig kul fordi han på en måte hjelper de fattige fordi han bruker penger til Norge. Statsministeren er ganske egoistisk men også ikke så egoistisk fordi han syns at bare Norge skulle få alt de ville men at ingen andre fortjente det. Denne boka var ikke så vanskelig å lese derfor syns jeg at alle over 13 år må lese mye vanskeligere. Jeg håper at neste boka han skriver kan han gjøre disse forskjellene.

  Jeg synes at boken var kjedelig jeg ønsket at den hadde mere riming og morsommere vitser og litt spennene som fortelle at no skumlet skjedde i sklia. Jeg synes at han kunne gjort en bedre jobb med Egoland.

 576. Bokslukerprisen
  Boka Egoland er skrevet av forfatteren Lars Joachim Grimstad. Bokas sjanger er humor. Den handler om en veldig populær statsminister som bruker veldig mye penger på unødvendige ting.

  I boka så åpner statsministeren en ny knall rosa vannsklie. Det er verdens største vannsklie. Vannsklia går gjennom opera huset i Oslo og ned i havet. Statsministeren tester den og der ender utdraget.

  Det var mange i klassen min som syntes at boka ikke var så bra men jeg synes den virker veldig morsom og spennende. Jeg har veldig lyst til å lese resten av boka. Jeg synes det var morsomt når statsministeren kledde av seg og hadde knall rosa badebukse under. Jeg anbefaler denne boka hvis du liker morsomme bøker.

 577. Informasjon:
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Tittel: Egoland
  Sjanger: Humor

  Boka handler om en mann som er statsminister og som mener at nordmenn skal kose seg og gir folket det de vil ha . Han skulle åpne verdens største vannsklie som ligger på Operataket i Norge.

  Jeg synes at boka hørtes morsom ut, jeg liker spesielt godt hvordan forfatteren bruker adjektiv i teksten, men jeg ville ikke ha kjøpt den men kanskje lånt den på biblioteket fordi den var morsom men det var ikke helt min type humor. Jeg anbefaler denne boken til barn mellom 8-12 år. Jeg gir denne boken terningkast 4.

 578. Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Skole: Children’s International School
  Sjanger: humor

  Boken handler om en gutt som heter Finn, faren hans er statsminister. Faren er på TV og snakker om sommeren.
  Programlederen satt i programleder stolen sin på taket av Operaen i OSLO. Statsministeren heter Teddy Fahr, hundrevis av folk sto og så på. Teddy Fahr skal åpne Verdens Største rosa vannsklie. Han snakker om at sommeren har vært veldig varm. Han skal være den første som sklir i sklien. Sklien går gjennom Opera huset svinger seg rundt det og lander i OSLO fjorden.

  Jeg syntes boken er bra fordi den er morsom og detaljert!

  Jeg gir boken 🎲5 og anbefaler den til alle som liker humor bøker.

 579. Egoland
  Skrevet av: Lars Joachim Grimstad

  Utdraget handler om statsministeren i Norge som heter Teddy Fahr. Han er på et program for å snakke om statsministerens karriere, også fordi han ville åpne verdens største vannsklie for Norge!

  Jeg syntes at utdraget var bra fordi den hadde masse spenning , fordi du vet aldri når han får sparken av å bruke alle pengene til landet på ting de ikke trenger, imens de kunne ha brukt det på å hjelpe andre land. Det som ikke var så bra at det var kjedelig når de bare snakket og snakket.

  Jeg anbefaler den for folk som liker morsomme bøker .
  Jeg gir den terning kast 4🎲

 580. Egoland
  Jeg synes boka var litt kjedelig, og litt rar. Kanskje de burde ha tatt med den delen der hvor han suser gjennom vannsklia. Det burde de ha ta med i utdrage,
  Terningkast 3

 581. Egoland bokanmeldelse
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Terningkast: 4

  Egoland handler om en gutt som heter Finn, faren hans er statsminister i Norge og forferdelig populær. Han heter Teddy Fahr og mener at nordmenn fortjener å ha det de vil. Han bruker oljepengene på å gi folket det de vil ha. Men folket ønsker mer. De ønsket verdens største rosa sklie og Teddy Fahr har en helt rosa bade bukse som passer perfekt med sklie. Snart så er Teddy Fahr på vei ned verdens største rosa sklie.

  Jeg syntes boka var bra for folk som liker en god bok generelt. Det var interessant og gøy å lese. På starten var den litt uklar for meg men etter par sider var alt klart. Det var en helt fin bok for alle sammen. Jeg syntes barn fra 9-12 burde lese utdraget og boken. Utdraget ga nok informasjon og den var lett å leve seg inn i. Jeg hadde masse gøy med å lese utdraget og nå ønsker å lese hele boken. Alle de som liker morsomme og interessante bøker burde lese denne. Jeg synes det er en humorbok. Den har masse humor i boken. Det er så spennende å lese fordi du ønsker å få vite hva som kommer til å skje. Det var det jeg syntes om Egoland av Lars Joachim Grimstad.

 582. Tittel: Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad

  Jeg synes boka var bra og hadde litt humor men ikke så veldig, noe jeg synes fordi jeg har ikke lest hele boka. Jeg kunne ha godt tenkt og lest den. Forfatteren har også skrevet Barna som forsvant som er også en bra bok.

  Egoland handler om en statsminister som heter Teddy Fahr som har lagd verdens største vann sklie som går gjennom Oslo fjorden og stopper inne i operaen, han er også den første i verden til og ta den. Han er sykt nervøs og redd for at den skal falle og kollapse og tror han kan dø. Men vis man vill vite mer om det må mann lese den.

  Det jeg synes var bra med den var at den var morsom og var skrevet bra, men det som var dårlig med den var at den var ikke så spennende som jeg synes.

  Jeg gir denne boka terning kast 4 den var morsom og bra men ikke helt det
  jeg liker og lese men den kan bli mer spennende vis jeg leser den.

 583. Bokanmeldelse til Egoland

  Forfatter- Lars Joakim Grimstad

  Terning kast- 3

  Egoland var ganske bra bok. Jeg likte den litt fordi den var litt morsom og rar. Det er en gutt som heter Finn, faren hans er statsminister i Norge. Statsministeren er ufattelig populær. Norge er et super rik land så de lagde verdens største rosa vannsklie. Noen ganger er boka litt kjedelig og noen ganger er litt morsom. I begynnelsen er litt kjedelig.

  Jeg anbefaler at 9-12 åringer leser den boka.

 584. Tittel: Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Sjanger : humor
  Terningkast : 4

  Min mening:
  Jeg likte ikke denne boka så godt siden den var litt for detaljert og den sa at sjangeren var humor og jeg synes ikke den var så morsom som jeg trodde. På slutten av utraget var den litt ekkel men jeg likte den litt siden beskrivelsen av statsministern var litt morsom. Jeg har bare lyst til og lese hva som skjedde etterpå . Jeg anbefaler denne boka til alle aldere fra 9-13 .

 585. Bokslukerprisen
  Tittelen er Egoland, forfatteren er Lars Joachim Grimstad. Anmeldelsen handler om boken Egoland. Boka handler om en gutt som er sønnen til statsministeren. Hovedpersonen er Finn.

  Jeg synes den boka ikke var så bra på grunn av at det står at den er veldig morsom men jeg synes den ikke er så morsom. Jeg synes at handlingen ikke er så lett å leve seg inn i fordi jeg synes at den ikke setter igang fantasien min. Jeg synes at teksten starter direkte inn i handlingen fordi den bare begynner å fortelle om at pappaen til Finn er statsminister og Finn er sønnen hans. Jeg synes at teksten var ganske lett å legge fra seg siden jeg synes at boken ikke var så bra. Den var ganske lett å lese på grunn av at det ikke var noen nye eller vanskelige ord der.

  Svakheten i denne boken er noen av vitsene som ikke er morsomme og ødelegger litt for hva vi leser. Jeg synes at andre burde lese denne teksten fordi de kan ha andre meninger enn det jeg har. Men jeg personlig vil ikke lese resten av boken fordi den ikke er morsom sånn som de sier at den skal være.

 586. Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Skole: Children’s Internaitonal School
  Sjanger: Humor

  Egoland handler om en statsminister som heter Teddy Fahr som er en veldig populær statsminister. Han mener at nordmenn skal kose seg ekstra mye pga av alle pengene vi har. Han bygger derfor verdens største vannsklie rundt og inni hele den norske operaen, som ender opp i Oslo fjorden.

  Jeg syntes at boka var morsom og spennende. Den var litt humor og det liker jeg. Jeg ble litt skuffet at den sluttet akkurat i den spennende delen. Det var noen ting som kunne forberedes, for eksempel de kunne hatt litt mer humor syntes jeg men det var det jo litt av. De kunne også ha byttet dialekten på programlederen så mindre barn kunne forstå ordene bedre.

  Alt i alt er det en morsom bok. Boken passer for barn som liker humor og er mellom 8-14. Jeg syntes den var bra.🎲4

  Av: Ulrikke

 587. Ego Land Anmeldelse

  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Terningkast: 1

  Ego land var dårlig. Jeg syntes ikke boka var morsom eller interresant.
  Jeg liker ikke bøker som ikke gir menig og som det skjer ting som vanligvis ikke kan skje på ekte. Boka var rar og uklar om hva som skal skje nå og hva som skal skje snart. Bøker som denne som forteller om «Den lengste og største rosa sklien i verden» liker jeg ikke i det hele tatt. Den boka gir bare ikke mening. Noen ganger var boka litt ekkel, for eksempel når oppfinneren av sklia skled ned sklia sa boken «den store tjukke klumpen av blod og kjøtt sklir ned sklia» det syntes jeg var ekkelt.

 588. Egoland skrevet av Lars Joachim Grimstad er en morsom bok som handler om en statsminister som heter Teddy Fahr. Han har tre sønner og den ene er ikke glad i han fordi han bare bruker opp penger på dumme ting som å bygge en rosa sklie gjennom operaen.

  Statsminister Fahr sin drøm er å bli den mest populære statsministeren og det involverer at han gjør dumme ting. Denne boken handler om sønnen hans som ikke er glad i han og at han tar dumme valg.

  Jeg syns den var morsom fordi de har stat de riktige ordene til hvordan de sier personene er som gjør den bedre og morsommere. Den har også ikke form mange ting som foregår så det er lett til å følge med!

  Jeg syns den passer til alder 9-12

  Denne boken er både morsom og spennende!

  Jeg gir den terning kast 4!

 589. Boken heter Egoland og er skrevet av Lars Joachim Grimstad.

  Boken handler om Teddy Fahr som er den nest mest populære statsminister gjennom tidene. Han åpnet verdens største rosa vannsklie gjennom operahuset. Noen synes det er stygt og at han bruker penger uansvarlig, men han sier at nordmenn fortjener å kose seg.

  Det som var veldig bra med boka var at den var veldig spennene og morsom. Den var spennene fordi han skulle være den første i hele verden til å prøve den rosa vannsklien. Han var redd den skulle falle sammen og da hadde han dødd. Så kjørte han og da var utdraget av boken ferdig.

  Jeg anbefaler boka for de som elsker spenning. Jeg gir den terning kast 4🎲

 590. Egoland

  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Navn:Johanna
  Skole: Childrens Internatinal School (CIS)
  Sjangrer: Humor

  Egoland handler om at en statsminister som heter Teddy Fahr og han er litt koko. Han vil bruke oljepengene til at nordmennene skal få det bedre. En dag sitter han i et studio til et TV program. Det heter Sommarkos. Han blir intiuet om sommeren om at de har fått en gruppe som heter Somørepatrulje. De går rundt å smører solkrem på ryggene til folk gratis.

  Jeg synes den var intresang. Den var morsom og rar. Jeg synes den var litt ekkel fordi på slutten sa dem « en liten kanonkule av kjøtt, blod og rosa badebukser». Det var den ekle delen jeg ikke likte. Jeg synes det var morsomt og rart da han tok av seg / vrengte av seg/ klærene og sto i bade boksa.

  Jeg anbefaler deg å lese den.
  🎲3

 591. Jeg syntes boka var bra og ble veldig spent på hva som skjedde så jeg fikk lyst til og lese boka selv. Jeg gir boka terningkast mellom 4 og 5.<3

 592. Boka heter Egoland og er skrevet av Lars Joachim Grimstad. Egoland er en humor bok og har en god del humor i seg.

  Boka handler om Teddy Fahr som er statsminister i Norge. Teddy Fahr et pappaen til Finn og er veldig populær. Han er ikke så glad for at han er den nest mest populære statsministeren og ikke den mest populære. Statsministeren er veldig opptatt av at folket skal få det de vil ha. I dette utdraget har han bestemt seg for at han skal lage verdens største rosa vannsklie. Han blir intervjua på Sommarkos som er Norges mest populære TV- program. Teddy Fahr skal være den første som prøver verdens største rosa vannsklie. Han har på seg en knall rosa badeshorts som matchet sklia perfekt. Utdraget slutter akkurat før han sklir utfor.

  Jeg synes at boka var bra fordi den var morsom og jeg likte den men det er ikke min favoritt bok akkurat. Jeg likte når han snakka på intervjuet og når han skulle skli på vannsklia. Jeg likte ikke så godt at utdraget slutta rett før han skulle skli utfor fordi jeg ville finne ut hva som skjedde med han. Jeg likte ikke at intervjuet var så langt for jeg vil heller vite hva som skjer når han sklir på vannsklia.

  Jeg anbefaler boka for de som liker bøker med humor. Jeg likte utdraget og vil lese hele boka. Jeg gir Egoland terningkast 5.

 593. Forfatter Lars Joachim Grimstad

  Teksten handler om et TV-program som heter sommarkos, som har invitert statsminister Teddy Fahr til intervju på operataket. Intervjueren synes han bruker mye penger på tull.

 594. Denne boka var veldig bra. Hittil er dette den beste boka. Teddy Fahr var et spesielt navn!
  litt dumt at det ikke var noen bilder,ellers var det bra med innhold!denne boka vil jeg nok lese. Terningkast 6

 595. Jeg syntes boka var bra og jeg syns navnet var veldig kult og jeg kunne tenkt å lese boka.
  Jeg og en venn bor der og navne Teddy Fahr er kult. Jeg vil anbefale og lese den.

 596. Jeg ville ha bodd der statsministeren gjorde som vi fikk en veldig stor vannsklie. Men vannsklia skulle ha vært blå. Og han statsministeren er rar. jeg kunne ha tenk meg og lese boka .

 597. I utdraget møter vi Fahr som er statsminister.
  Han tror han er den mest populære statsministeren i hele verden.
  Men det viser seg at han ikke er det…

  Jeg syntes boka var lit kjedelig.
  På grunn av det skjede ikke så mye.
  Og de gjore ikke så mye spennende.
  Jeg anbefaler boka for de som har god humor.

  Jeg gir boka en 3 siden den var lit morsom.

 598. Boka er morsom og spenende . Det som var morsomt var når han var på toppen av den røde sklia sa Teddy fahr: et lite skrit for et meneske og et stort skrit for meneske heten . befaler boks for alle . ELSKER BOKA

 599. Lit morsom men veldig kjedelig. Skjedde ikke så mye men jeg likte navnet på boka. men jeg gir boka terning kast 3

 600. Egoland.
  forfatter: Joakim Grimsta.

  i boka møter vi Teddy Fahr statsminister av Norge.
  Boka var lett men veldig spennene.
  Særlig spenene var det når statsministeren skal skli ned sklia.
  Denne boken passer for mesteparten.
  Terning kast 5.

  Sigurd 6kl (-:

 601. Jeg syntes boka var SYYYYYYYYYYYYKT BRA!!!!Fordi den hadde litt spenning og mye humor. Jeg har lest solkongen, men ikke Egoland.Men Egoland virker veldig god! Og jeg og en venn bor i Egoland.;). Jeg vill gi boka en 10/10

 602. Det var en bra bok. den var veldig morsom. det var morsomt at navnet hans var Teddy Fahar. Det var veldig moro at han ville åpne den største rosa vann sklie .
  det var morsomt at han hadde rosa badeshorts.
  Og masse hår på ryggen.
  Jeg vill lese denne boka. Anbefaler denne boken

 603. Jeg synes at boka var gøy og lett og lese.
  Jeg anbefaler boka til alle som leser dette.
  Jeg gir boka terning kast 5.

 604. Jeg syntes at Teddy Fahr var ganske positiv men når han hørte at han bare var den nest mest populære statministeren ble han litt sånn sur.men jeg syntes at den var litt bra.jeg gir terningkast 5

 605. Teken handler om et TV-program som heter sommerkonsert som har inviter statsminister Teddy fahr til et intevju på operataket. Teddy fahr bruker alle pengene sine på bare tull sånn at nordmenn skal kose seg.

 606. Boka handler om en statsminister som er veldig populær han heter Teddy Fhar, og han blir en dag hentet inn til en slags sommerskos program som er Norges mest populære sommershow.

  Jeg synes den er kjedelig det er bare kos og vanlig kjedelig prat ikke noe spennende bok i det hele tatt. Jeg vet den er en humor bok men jeg synes det kunne ha vært litt mer blandet temaer, i mange forskjellige bøker.

  Anbefaler til de som liker humor da.

 607. Jeg syntes denne boken var morsom og jeg får veldig lyst til å lese boken

 608. ttel:Egoland
  Forfatter:Lars Joachim Grimstad

  Boka handler om en gutt som har en far som er statsminister. Han skulle åpne verdens største vannsklie som ligger på Operataket i Norge.

  Pappaen til Finn skal bli intervjuet av en programleder. Programlederen begynte å snakke, siden dette er årets siste sommarkos så har vi fått storfint besøk av selve statsministeren. Hun satt oppe på operataket mens hun pratet.
  Nå begynte hun og prate med statsministeren og sa velkommen Teddy Fahr!
  Statsministeren bukket til alle kanter og sa takk takk.
  Ja, har du som statsminister hatt en fin sommer? Statsministeren snudde seg mot publikum og spurte om de hadde hatt en fin sommer. Publikum jublet og hoiet. Da har vel jeg også hatt en fin sommer. Programlederen smilte tilbake og spurte, det hjelper vel litt at du er så indelig populær for tiden? Eller hva sier dere folkens?Enda en gang jublet og klappet publikum, inkludert statsministerens gamle mor også og to av de tre sønnene hans. Jaja,det var vel litt voldsomt og han prøvde og være litt beskjeden, men det var lett og se at faktisk likte det.
  På radioen har de sagt at nittifire prosent av befolkningen synes at du faktisk gjør en god jobb. Nå skulle statsministeren åpne å prøve vannsklia som han hadde laget. Den gikk igjennom operaen,og ut i Oslofjorden. Sklia hadde ødelagt operans glassfasade. Operataket nærmest ristet da publikum tok bølgen.
  Statsministeren vrengte av seg buksa slik at han sto i bare badebuksa klar til å skli… Han viste at hvis han tok et skritt til så ville han fyke avgårde i vannsklia. Han var litt redd for at sklia skulle svikte i en sving, slik at han føyk ut av sklia og inn i operaen eller ut i Oslofjorden.
  Det var nå det gjalt, han tok et skritt og føyk avgårdet inn i vannsklia.

  Jeg synes boka var litt morsom. Jeg synes at det var litt ulogisk at statsministeren hadde brukt nesten alle pengene sine på en vannsklie og ødelagt operaens glassfasade.

  Jeg ville gitt boka terningkast 5.

 609. Jeg likte utdraget sånn passet noen ganger var det kjedelig andre ganger var det passet. Jeg synes kanskje utdraget var litt dårlig og kjedelig. Men boka er kanskje bedere. Jeg synes det kunne vært litt mere informasjon på det utdraget terning kast 3😇😇😇😇

  • Jeg syntes den var morsom fordi når han tester ut vannsklia hva vil skje hvis den blir ødelagt mens han er inni den ?
   Jeg gir den et terningkast 5

 610. Jeg synes den var morsom pga han blir sur for at han er den nest poulæreste statsministeren og pga han trodde vannsklia skulle sprekke.
  Kunne vært bedre, men det var bra da.
  Terningkast 1-6: 4

  Den var middels.
  haha

 611. Boken var bra men ikke fullt så bra, den var litt uforståelig mener jeg da.

  Terningkast: 3

 612. Boka er morsom og kul, jeg syns forfatteren har skrevet boka veldig bra. 🙂

 613. Jeg syntes at det var litt kjedelig for det var ikke så mye spenning i boka og jeg det handlet litt mye om statsministeren.
  Jeg skjønte ikke helt teksten og hvorfor overskriften var Egoland når det ikke helt handlet om det.

 614. Forfatteren kunne ha lit mer humor i teksten for at de som leser vil le lit mer når de leser teksten.
  son kan han få til det:Han kunne klart det med og tenke på va han tror andre synes er morsomt.

 615. Jeg synes ikke boka var morsom (som den sa den skulle være) utdraget kunne ha vært litt lenger og den kunne hatt noen vitser får å gjøre den mer morsom.

 616. En positiv ting er at forfatteren gjorde sånn at man forsto hva den dreier seg om. En negativ ting er at det ikke var så mye humør i det når det sto det skulle være humør.

 617. Boken var litt kjedelig fordi det sto at det skulle være humor men det var ikke humor det var drama

 618. Jeg synes det gikk litt fort i starten og det tok litt tid før jeg forsto hva som hadde skjedd fordi først var avsnittet i et intervju også var det over til sklia og det skjedde så fort at jeg måtte se meg tilbake og lese det på nytt. Jeg er heller ikke inntil humoren som er i boka, ja det er humor i den men ikke den humor’n jeg liker.
  Derfor gir jeg terningkast 2.

 619. Jeg syntes boa var veldig bra fordi statministeren var så morsom, fordi han hadde så mange morsomme ideer. Men boka handlet litt for mye om den samme tingen.
  Så jeg velger og gi boka terningkast 5!

 620. Jeg synes dette utdraget var kjedelig fordi at når de to personene bare satt der å snakket om noe, så skjønte jeg ingen ting, og det burde vært mer humor fordi det sto at det skulle være humor. For å få det til å bli mer morsomt kunne forfatteren ha byttet ut vannsklien med noe annet som var morsommere, og i stede for at karakterene bare satt å snakket sammen kunne de heller gjøre noe annet.

 621. Jeg synes utdraget var bra, men det handla ganske mye om at de satt å snakka på operataket, men det var kult at det var en vannsklie og pengebruk de snakka om. Det er litt fint at det er litt om pengebruk i en sånn bok får da kan vi lære litt om pengebruk mens vi leser boka. Du var veldig flink til å forklare det detaljert.

 622. Jeg synes boka var bra på grunn av den var morsom. Fordi det var en ganske fjong statsminister som var gal og brukte masse penger på ting man egentlig ikke behøvde, eller ihvertfall behøvde andre folk pengene mer.

 623. boka var morsom fordi statsministeren hadde rosa badeshortsen, jeg syntes også boka var litt kjedelig fordi det var en dum statsminister jeg gir boka terning kast 3

 624. Jeg synes boka var litt dårlig det var liksom bare morsomt innimellom. Jeg synes den rett og slett dårlig!!!!!!

 625. Denne boka var ikke så morsom, men handlingen ble forklart ganske bra og nøyaktig.
  Det gjorde boka realistisk og jeg levde meg ganske godt inn i boka. Ikke den beste boken, men bedre enn forventet.

 626. den var veldig spenede og litt morsom jeg gir den ternig kast 6 for den handler om er rik statsminister tenk å ha en så rik far skulle ønske jeg hadde så mye penger.

 627. Jeg syntes at boka var passe bra,fordi jeg syntes at det skjedde så mye på en gang. Men det med den statsministeren syntes jeg var morsomt da.

 628. Det var en veldig bra bok fordi den var spennende å jeg kunne gjerne lest resten av denne boken

 629. Synes den var bra gir den en 5.

  Men hadde brukt penger på andre ting 😛

 630. jeg synes denne boka er veldig kjedelig.
  Fordi den handla ikke om så mye, som jeg synes er spennende!

 631. Den var morsomt: Det høres gøy ut på tittelen. Det var gøy at badeboksa til statsminister passa til sklia for begge dem hadde klerers farge. Og det var gøy da han snudd seg mot publikumet. Og han var veldig morsom.