Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

En himmel full av skyer

Arne Svingen Gyldendal 2019

Henrik har fått en alvorlig beskjed hos legen og har bestemt seg for å redde verden. For å spare tid planlegger han å overraske statsministeren, true henne med en sprøyte og bruke oppmerksomheten til å streame sitt viktige budskap. Men ikke alt går som planlagt da han og broren, Bredo, går mot statsministerboligen for å sette planen i verk…

Skyene ligger som himmelgjørme da vi går opp fra Nationaltheatret stasjon. Jeg er hele tiden halvannet skritt foran Bredo. Framme ved statsministerens fort nikker Bredo et slags lykke til mot meg før han fortsetter et stykke lenger opp i gata med laptopen under armen. Jeg presser inn knappen på callingen. Et ja spraker ut av anlegget.

– Eh, hei, det er jeg som var her for noen dager siden og ville ha autografen til statsministeren. Jeg har med en sånn autografbok og en gul tusjpenn som det blir veldig fine autografer med.

Jeg ser inn i kameraet og peker på bagen min.

– Ja, jeg husker deg, sier stemmen. – Du får bare vente der litt, så skal vi se hva vi kan få til.

– Veldig kult. Jeg bare … står her… eller går litt fram og tilbake. Men ikke langt bort, altså.

Det meste av livet er venting. Jeg husker ikke hvem som sa det. Men akkurat nå skjønner jeg hva den personen mente. Og jeg tror venting er aller verst rett før noe stort skal skje.

Jeg kan se Bredo stå et stykke oppi gata og følge med. Da vi testet kameraene hjemme, var bildet i fin YouTube-kvalitet. Alene hadde det vært umulig å gjennomføre dette. Jeg må huske å takke Bredo mange ganger etterpå så han skjønner hvor viktig dette er for meg. Hadde jeg hatt mer penger, skulle jeg kjøpt en sånn Yankees-caps som Bredo ønsker seg. Jeg tar opp autografboka og pennen så jeg slipper å rote nedi bagen når statsministeren dukker opp. I
ytterlomma ligger sprøytene lett tilgjengelig.

– Er du der? spør stemmen inne fra callingen.

Jeg løper bort til anlegget.

– Ja, jeg er her.

– Jeg lover ingenting. Men hun kommer nå.

Jeg viser tommelen opp til Bredo. Han tar opp mobilen. Hvorfor gjør han det? Er det mamma som ringer? Håper han ikke tar den.

Det står en svart bil foran inngangen. En mann med plugg i øret kommer ut av bygningen. Deretter en til. Og så dukker hun opp.

– Hei, statsminister! roper jeg. – Kan jeg få autografen din? Please!

Hun har sett meg og kommer smilende bort til porten.

– Åpner du? sier hun til en av vaktene.

Porten glir opp, og hun kommer mot meg.

– Så kult av deg, sier jeg med så mye entusiasme at jeg blir helt lys i stemmen. – Jeg har allerede den svenske statsministeren sin.

– Hva heter du, da?

– Henrik.

– Da skriver jeg Til Henrik, sier hun og begynner å skrible.

Jeg begynner å hoste som om jeg skal vrenge innvollene.

– Uff da, er du ikke helt bra?

– Jeg har utlagt tarm, og da blir jeg dårlig når jeg opplever stress. Tror du det hadde vært mulig å låne doen din? Det er litt krise.

Det med tarmen er noe som jeg finner på her og nå, men det ser ut til å funke. For hun sier til en av vaktene: – Vi kan vel gjøre et unntak for en kjekk gutt som dette. Hvor gammel er du, Henrik?

– E-e-elleve, sier jeg og hoster så hele kroppen rister.

– Kom her, du.

– Tus…en …takk, sier jeg mens jeg holder meg for magen.

– Truls følger deg.

Truls er en av statsministerens livvakter, en alvorlig mann med veldig lite hår. Vi går mot inngangen da Truls brått griper meg i skulderen. Vi stanser. Han holder seg til øret, som om fingeren gjør at han hører ekstra godt det som blir sagt inne i pluggen. Grepet i skulderen er akkurat litt for hardt.

– Oppfattet, sier han og snur seg. – Fru statsminister. Kode rød. Denne veien. Nå!

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2019/2020. Derfor har vi nå fjernet resten av utdraget. Utdraget var hentet fra s. 47-56.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

1 044 anmeldelser av “En himmel full av skyer

 1. Denne boken skjer det litt for mye på en gang det skjer ting hele tiden og han får flere og flere problemer jeg liker bøker med et problem som blir løst i løpet av boken, men det er sikkert mange som liker boka 🙂

 2. Boka var spennende og engasjerende. Jeg likte at det var mye som skjedde og det var mange overraskelser .Teksten hadde blitt enda bedre hvis forfatteren hadde fortalt hva som skjedde med Bedo. Jeg forstår at enkelte syntes at åpne slutter er intresante, men jeg trenger som oftest en avslutning.
  Jeg Anbefaler at du skal lese den hvis du liker bøker som handler om problemer og løsninger.

 3. Jeg likte ikke boka så godt fordi jeg syntes at den kunne ha litt mer spenning, som gjorde den litt mer bedre. Jeg gir denne boka terningkast 3.

 4. Veldig bra bok og veldig spennende får så lyst til å lese resten av boka. Jeg synes forfatteren var veldig god til å formidle teksten sånn at en kan skjønne innholdet mye bedre. LES DENNE BOKA! Terningkast 6

 5. Jeg syntes boken er veldig bra og er spennende og har mye fokus på klima, og den sier at politikere ikke gjør så mye for miljøet, som er sant.

 6. Jeg likte denne boken godt fordi jeg synes den gir bra budskap at man aldri skal gi opp og vare på planeten

 7. Rettelse: Feil melding postet i stad.
  Boka fikk bare supert og veldig bra. Elevene ble veldig nysgjerrig på fortsettelsen, og syntes boka var fantasifullt bygd opp.

 8. Boka scorer bare på de to øverste nivå. Hvorfor er mor blitt som hun har blitt? Mye kan leses mellom linjene. De markerte avsnittene gir og pause til å tenke før man går videre. Skaper stor nysgjerrighet.

 9. Jeg synes utdraget var bra siden den handlet om miljøet👍😜🤩
  Jeg gir den terningkast 5😁😄

 10. Jeg syntes boken var bra fordi en del av boken handler om miljøet og det er viktig for kloden.

 11. Jeg synes boken var veldig spennende og morsom, og jeg kommer til å lese mer.
  Jeg gir boken 9 av 10

 12. Den var kjedelig veldig vanskelig og følge med 👀
  Terningkast 2🎲🎲
  Anbefaler 9-13 9️⃣—1️⃣3️⃣

 13. Dette er ei bok som du enten elsker, eller som du ikke liker. Alle guttene og et par jenter likte utdraget kjempegodt. Tre-fire stykker syntes at den var dårlig

 14. Vi på Borge Skole synes boken var super, fordi den handler om ting vi engasjerer oss i siden miljø er et stort tema nå.

 15. Den var passe bra fordi:den var skummel,den var kjedelig,den handla om miljøet som er en viktig ting,hvorfor er den skummel:den var skummel da statsministeren ble sikta med rifle.hvorfor var den kjedelig:fordi det var nesten ingen ting som skjedde vi ledde 1 gang på starten.

 16. SJanger:Drama

  Personene som er med heter Henrik, Bredo, Truls, Sofie og Vibeke. Henrik fikk en alvorlig beskjed av legen. Han ville også redde verden og derfor ville han true statsministeren med en sprøyte, men ikke alt går som planlagt ved statsministerboligen.

  Jeg liker dette utdraget fordi da det var kode rød så ville statsministeren ta Henrik med seg inn fordi at det ville blitt for dumt å la han stå ute. Jeg likte også at de fikk hentet datteren til statsministeren fordi Hvis det hadde vært en ekte situasjon og de ikke fikk hentet henne så kunne personen/personene som siktet på statsministeren fra et hustak tatt henne til fange.

  Jeg mener at boken er Super for de som liker Spenning fordi utdraget var ganske spennende og derfor tror jeg det vil vare helt til boken er slutt.

 17. eg liker den veldig mye og fordi den er spenende.Og eg sakll lese boken, hele boken

 18. Denne boken var passe gøy. Den ble mer og mer gøy. Jeg syntes den passer best for 3-5 klasse gutter. Terningkast:3. Kommer ikke til å lese den igjen, men gøy å prøve denne sjangeren.

  Mina, 11 år

 19. Jeg elsket denne boka den var❤ veldig spennende bok👍jeg liker veldig godt drama og forelskelses bøker❤ vis jeg kunne gi terningkast hadde det garantert blitt en 6😍

 20. Denne boka var sikkerlig bra! Jeg elsker sånne bøker sånn som dette. Verden trenger flere sånne bøker.

 21. Boken var kjempe fin og jeg vil anbefale den😄, det at Henrik får en beskjed om at han er dødssyk er trist😭 med så bestemmer han seg for og redde verden ved og bortføre statsministeren!🙊 Det hadde en ikke sett for seg😃.Jeg gir boken terningkast 6!👍På grunn av at den er spennede😳 og morsom😂😂

 22. Det var en bra bok jeg likte den, men det var litt kjedelig i starten… Jeg likte at det hadde mye drama i det^-^ For meg er det 8-10.

 23. Boka var veldig spennende. Men den kunne ha vært bedre. Anbefales 8-12 år
  Den må ha litt mer om verdier. Jeg brukte lang tid på å forstå boka som jeg synes er veldig bra

  Terningkast 6

 24. » Utdraget var spennande og eg vil gjerne lese boka. Eg likar drama. Framsida hadde mange detaljerte teikningar. Det var litt mange personar å halde styr på i utdraget og ein måtte konsentrere seg for å vite kven som var kven. Teksten er god på å bygge opp spenning og det er noko eg likar med ei bok! Slutten på utdraget gjer det så spennande at eg må lese heile boka! Utdraget var lett å lese, men måtte konsentrere meg inn i mellom for å skjøne kven som var kven» » 6. trinn

 25. Det ble litt lite informasjon så jeg vet ikke om jeg skal ta terningkast 1 eller 2.

 26. Den var litt mer bra enn de andre..men litt kjedelig den også
  terningskast 4/6

 27. Bra book. Jeg vet ikke myk et norsk men bra book. Det far cool

 28. jeg synes denne boken var ganske spennende og jeg hadde likt å lese den, vis jeg skulle gitt den et ternings kast ville jeg gitt den 6/6<3

 29. Jeg syntes at denne boka var litt dårlig. Men den var fortsatt litt spennende jeg likte ikke veldig denne boka fordi den var også litt kjedelig ikke for og klage eller noe sånt.

 30. dette var ikke helt min type bok jeg liker krim grøsser og spennende bøker den var ikke kjempe kjedelig men den var ikke så gøy.. terning kast 2\10

 31. Jeg synes det høres ut som en litt kjedelig bok. Jeg vet ikke helt om jeg har så lyst og lese den. Jeg gir den terningkast 3.

 32. Denne boka var veldig spennende den var også veldig gøy jeg vil gjerne lese denne boka!
  Jeg gir terningkast 5.

 33. Jeg likte dette utdraget. Det var veldig spennende. Jeg kunne godt tenkt meg å lese boka;)

 34. Det var en veldig spennende utdrag som også er interessant.
  Jeg gir denne terningkast 5.

 35. bra bok skulle jerne lest hele

  han var på vei til memmelig adresse ,kullt
  terningkast 6

  speneeende bok lige den

  fotball e best😇

 36. bra bok skulle jerne lest hele

  han var på vei til memmelig adresse ,kullt
  terningkast 6

  speneeende bok lige den

  fotball e best

 37. bra bok skulle jerne lest hele

  han var på vei til memmelig adresse ,kullt
  terningkast 6

 38. Eg synest at boka var artig og spenende eg likte best nor henrik var med statministeren.
  Eg synest at boka paser til di som er seks år og oppå er.

 39. Denne boka er veldig spennende! Jeg kunne gjerne ha lest mer! Forfatteren hadde en litt spessielt og morsomt budskap!

 40. Jeg liker boken fordi den er super spenende og ganske morsom. Jeg føler også at det er spenende at han skrivet om klima.

 41. Utraget var spennende og intressangt, men jeg er ikke helt glad i sånne type bøker. Men jeg syntes at forfatteren brukte veldig passende ord i utraget. Hovedpersonen Henrik får en avlorlig beskjed, han har fått kreft. Henrik fikk beskjed at han ikke kommer til å leve lenge. Før han dør prøver han å redde verden

 42. Jeg syntes teksten er bra fordi det er action og ganske dramatisk.. Jeg syntes teksten var morsom fordi Henrik fant på at han hadde utlagt tarm å at han måtte låne doen.
  Jeg ble ganske overrasket når jeg så innledning av boka fordi de skulle true statsministeren med sprøyter.Jeg syntes det var litt kult att begge guttene hadde tenkt å gjøre noe som kunne gå veldig dårlig. Jeg syntes det brått ble ganske dramatisk når de fikk vite at det var en snikskytter som hadde tenkt å skyte statsministeren.
  Jeg synes det var litt synd med at det var vanskelig og forestille seg men ellers er den bra.

 43. Denne boka handler om et viktig tema og er spennende jeg får lyst til å lese mer. Denne boka treffer meg og er spennende og fylt med drama.

 44. Jeg synes boka var bra men jeg fikk OCD av forsiden fordi det ikke var likt på begge sider lol, men ellers var alt bra med boka terningkast 4

 45. Boken handler om en gutt som er veldig syk og får vite at han ikke har så mye igjen av livet. Derfor bestemmer han seg for å bortføre stat ministeren. Det er en fin bok jeg gir denne boken terning kast 3

 46. Jeg skjønte ikkje så mye om kva boka handla om, men boka handla om to brødre som skulle besøke statsministeren og true henne å ta ein sprøyte.
  Jeg synstest boka var litt bra fordi att det var litt vanskeleg å forstå kva boka handla om.

 47. Jeg synes boken var fin og det var litt mye vold og det var ikke så mye og lese seg inn i unntat følsen av og sitte i en svart bil når statmenister tror hun skal bli skutt av en person mens det er broren til han som sitter i bilen.

 48. Jeg syns det var en spennende bok med at noen skulle true folk og sånt. Jeg ville lest mer av den hvis jeg hadde boka

 49. Denne boken er kjempe bra og spenende. Det er veldig intresangt hvordan forfatteren har kommet på dett men kjempe bra!
  Terningskast:6

 50. Den var spennende og bra. Jeg likte veldig godt hvordan boka er skrevet på og hvordan den fikk meg til å leve meg inn i det

 51. Dette er en bra bok. Den har drama og humor samtidig. Den er spennende. . Henrik hat fått beskjed at han er veldig syk. Da bestemmer han seg får å redde miljøet/klimaet. Ved å bortføre statsministeren. Men da ble det heller at han ble tatt inn i bygget til statsministeren. Bra bok!

 52. Velidg spennende bok, jeg likte den ganske mye fordi jeg liker saker om politiet og delta, jeg er en person som liker å lese om saker som skjer i verden hvor politiet eller spesial styrker må brukes. En veldig bra bok alt i alt.

 53. Den var sikkelig kul og spennende! Jeg likte den veldig godt. Og jeg fikk sikkelig lyst til å lese den!😀

 54. Denne boken traff meg veldig og jeg fikk veldig lyst til å lese mere. Denne boken tror jeg er en av de beste i bokslukerprisen.

 55. Denne boken er vansklig og tro at noen har kommet på for den var kjempe bra.kjempebra terning kast 7. Bra bra bra. Den er litt spesiel og intresangt !!!!!,

 56. jeg syntes denne boka var super fordi jeg liker lese litt spendene bøker og boka handler om at det var en gutt som var skjempe ivrig etter og få autograf av statsministeren men plutslig skjer det noe som at det blir kode rød og at de må evakuere og de må tilkalle poletiet mens gutten bmister baggen med autografen og bedøvelsepiler men han blir også dratt in i en skuddsiker bil . jeg gir boka ternigskast:6 og jeg syntes den var super!!

 57. den var veldig bra jeg vil vite hvorfor han hadde et ben. jeg likte at den var kreative jeg vil lese helle boka. alle bøkene fra boksluker prisen er jo veldig bra. jeg er glad for at læreren vår fikk oss til og bli med på det her. terningkast:6

 58. Jeg synes boken var morsom og spennende. Jeg likte godt at det alltid skjedde noe, det ble liksom ikke noe stoppe på hva som skjedde:). Boken var også enkel å følge med i. Jeg anbefaler denne boken til barn fra 9-12 år.

 59. jeg syntes utdraget var kjempebra fordi det var drama.
  hvem var med: Vibeke, Sofie, Henrik, Truls
  TERNINGKAST 10/10

 60. Boken var bra min type spennene og kul denne boken skal jeg foreslå til andre
  Dette er en bok alle liker med skyting.

 61. denne boken var veldig bra syntes jeg, det beste var når de snakket om olje og at olje forurenser fordi jeg er veldig miljøbevist.jeg skjønte ikke helt hva broren hadde gjort galt men veldig bra bok.den virket veldig sann men på en måte ikke sann hvis du skjøner det val lit lite vi fikk høre men det er sikkert fordi at andre skal lese resten.den var bra så jeg vi såklart lese den helt ferdig. jeg gjir den 5 av 6

 62. jeg likte boka, den var veldig bra.
  dette er emojine jeg vill beskrive boken med: tommel opp, smilefjes, XD( dø av latter) .

  terning kast: 12

 63. Jeg syntes boka var litt spennende men ikke så spennende men bra:) Den handler om at Henrik for beskjed av legen av at han har kort tid og leve. Så han må drepe statsministeren Anbefaler den fra 5-7 klasse. terningkast 4

 64. Jeg syntes boka var litt spennende men ikke så spennende men bra:) Den handler om at Henrik for beskjed av legen av at han har kort tid og leve. Så han bestemmer seg for og redde miljøet og må da bortføre statsministeren og true henne med en sprøyte. Anbefaler den fra 5-7 klasse. terningkast 4

 65. jeg likte boka, den var veldig bra.
  hvis det hadde likt boken enda bedere hvis den hadde drept noen også.
  dette er emojine jeg vill beskrive boken med: tommel opp, smilefjes, XD( dø av latter) .

  terning kast: 12

 66. Denne boka var veldig bra. Denne boka var spennene å jeg kunne ha lest resten.
  Jeg anbefaler den for de som liker litt spenning.
  Jeg gir den terningkast: 5

 67. Jeg synes boka var litt bra, og det er en bok jeg vil lese. Boka var litt kjedelig, men ikke for kjedelig. jeg synes at denne boka passer for 5-7 trinn.

  Terningkast:6

 68. Den var super og Arne svingen er en av mine favoritter
  har alltid likt han og bøkene han skriver

 69. vi synes boken er en veldig morsom og spenene bok. vi synes synd på Henrik som har kreft men, det er bra at han får gå på piller. jeg liker at det er en åpen slutt men, jeg vil også vite om han overlever. vi synes det er bra at han bruker tiden han har igjen på å redde verden.

 70. Jeg syns boka var kjedelig, fordi den ikke hadde noe action. Men den var forsatt godt beskrevet og jeg syns det var bra at den ikke hadde noen illustrasjoner. Jeg gir boka terningkast 2 og jeg vil ikke lese hele boka.

 71. Dette er en veldig bra bok som handler om en gutt som heter Henrik som får vite at han har en alvorlig sykdom så han bestemmer seg for å redde verden og stoppe klimaendringene, han lager en plan med broren sin om hvordan de kan få det til. Jeg har lest hele boka og vil absolutt anbefale den for alle over 9 år.

  Terningkast 6!!👌

 72. Den er super bra!!!!!!!❤️❤️❤️ Jeg leste hele boka og den er super fin.Litt trist da🥺En av favoritt bøkene mine.😍Terningkast 6!💯

 73. Jeg Sins at bøkene dine er bra og at jeg likte himmel full av skyer er den beste boken jeg har lest

 74. Jeg synes boken er bra p.g.a at den har mye spenning i seg, og fordi historien kunne vert helt ekte. Henrik får beskjed at han er dødssyk, og bestemmer seg får å redde verden fra miljøkatastrofer, siden han er veldig miljø bevist. For å få oppmerksomhet så drar han derfor til statsministerens kontor sammen med vennen sin Bredo. Der har de lagt en plan, å kidnappe statsministeren, men planen går ikke som den skal….

 75. Denne boka synes jeg var ganske dårlig, den var kjedelig. jeg følte ikke så mye med da vi hørte på boka fordi den var kjedelig.

 76. jeg synes boka var spenene fordi det var veldig mye som skjedde .

 77. denne boka er action fylt jeg kjeder meg ikke ett sekund! Det gir ekstra mye spenning når Henrik får beskjed om at han er dødssyk. Men jeg syntes de bruker litt lang tid på å forklare ting. jeg gir den trenings kast 5 av 6, og anbefales til 4-7 trinn

 78. Kjempebra og topp aktuell bok ! Henrik får beskjed om at han er dødssyk , og bare har kort tid å leve, og bestemmer seg derfor å redde miljøet i verden – ved å gå drastisk til verks ; å bortføre statsministeren.
  Boka er lettlest og aktuell, og ikke så trist som man skulle tro med en gang. Terningkast 4!

 79. Mange syntes boka var bra og spennende. Noen var ikke like fornøyd fordi de ikke mente det var deres sjanger.

 80. jeg synes boka var litt vanskelig og forstå. Men den var som passe bra😊༼ つ ◕_◕ ༽つ

 81. Jeg synes denne boken er veldig bra. Jeg fikk veldig lyst til å lese mere av denne boken.

 82. Jeg synes denne boka var veldig bra! Elsker spenningen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 83. jeg synes denne boka er dårlig for den er RAR som deg!!!!!!!!! ååååååååååååååååååååååååååå

 84. den får en toer etter min smak jeg likte ikke at de brukte statsministeren som prøvekanin

 85. Likte boka👌 Vil gjerne lese videre😜😎
  Terningkast: 6😍 (12:2🤓)
  Bokslukerpris-anmeldelse: Super😝

 86. Dette vare en bra bok. Jeg ville lest videre hvis jeg fikk muligheten.
  Terningkast: 6
  Bokslukerpris-anmeldelse: Super

 87. En himmel full av skyer
  Forfatter: Arne Svingen
  Sjanger: Drama
  Sider: 205
  Utgivelsesår: 2018
  Språk: bokmål
  Terningkast: 6

  Jeg likte boken veldig godt.
  Det er spenning fra start til slutt og det blir bare mer og mer spennende.Jeg anbefaler denne boken for de som er 9-13 år.

  Det handler om en gutt som heter Henrik. Henrik får en alvorlig beskjed fra legene om at han ikke har lenge igjen å leve . Henrik har en ting han vil gjøre før han dør og det er å redde verden. Henrik går til statministeren for å snakken. Han har tenkt å true henne med sprøyter.
  klarer Henrik å redde verden før han dør?

 88. En himmel full av skyer

  Forfatter: Arne Svingen
  Sjanger: Drama
  Sider: 205
  Utgivelsesår: 2018
  Språk: bokmål
  Terningkast: 6

  Jeg likte boken veldig godt.
  Det er spenning fra start til slutt og det blir bare mer og mer spennende.Jeg anbefaler denne boken for de som er 9-13 år.

  Det handler om en gutt som heter Henrik. Henrik får en alvorlig beskjed fra legene om at han ikke har lenge igjen å leve . Henrik har en ting han vil gjøre før han dør og det er å redde verden. Henrik går til statministeren for å snakken. Han har tenkt å true henne med sprøyter.
  klarer Henrik å redde verden før han dør?

 89. boka var ganske kjedelig men spennande eg anbefaler den for dei som er intresert i miljø og politikk og som liker spennande bøker

 90. den hadde veldig masse spenig denne boka var veldig gøy og lese eg vil ambefale den 6\6 🙂

  • Likte boka👌 Vil gjerne lese videre😜😎
   Terningkast: 6😍 (12:2🤓)
   Bokslukerpris-anmeldelse: Super😝

 91. Denne var teksten var spennende. Har lyst til å høre mer. Henrik fant ut en plan og skulle gi sprøyte til statsministeren, som ikke gikk så bra. Det var spennende med bagen, som livvaktene må finne. Hva skjer da? Hvordan går det med broren til Henrik? Vi gir boka terningkast 5.

 92. Vanskelig å forstå fordi det var for mye tekst
  Det kunne vært flere bilder
  Én syntes det var for lite tekst

 93. Jeg likte denne boka bra og syns den var spennene.
  Den handler om en gut som har fått et viktig oppdrag med broren Bredo og plutselig skjer noe som ikke sulle ha skjedd. Bredo sikter inn mot statsmenisteren med pistol men skyter ikke å så er de på jakt etter han.

 94. Veldig bra bok skulle ønske fortellingen varte lengre super❤ Det er er en bok som jeg kommer til og lese mange ganger
  Terningkast 10/10

 95. Den var heilt ok kunne tenkt meg litt meire spenning, men den var bra. Eg trur eg kan anbefale den for noken som liker litt meir forsiktige ting, men for meg var den for forsiktig.

 96. Arne Svingen er super flink til å skriva bøker. Eg syntes at denna er den beste. Eg er ikkje lika glad i grøssarar.

 97. Boka var litt rar og morsom. Statministeren var veldig snill. Håper at Henrik klarer å redde miljøet. Eg trur at jenta til statministeren er snill.

 98. Eg synast at boka var bra. Eg ELSKAR Arne Svingen sine bøker, men denne boka var sånn heilt passe. Eg likar best bøkene i serien Svingens Mørke Verden.

 99. En himmel full av skyer

  Forfatter: Arne Svingen
  Sjanger: Drama

  Hovedpersonen er Henrik. Han får en alvorlig beskjed om at han ikke har så mye igjen å leve. Så da bestemmer han seg for å redde verden. Henrik og broren planlegger å bruke statsministeren til å få frem et budskap. Henrik lurer vaktene til å tro at han vil ha autografen til statsministeren. Plutselig er han inne i statsministerboligen i et terrorangrep. Henrik er redd for at det er broren som står bak. I bagen sin har Henrik sprøyter.
  Jeg synes at boken var spennende og får meg til å tenke på miljøet. Det aller morsomste som skjedde var når Henrik sa at han hadde utlagt tarm for å komme seg inn i statsministerboligen.
  Boken passer for barn fra 5. til 7. Jeg vil gi denne boken terningkast fem.

 100. Denne boken handler om en gut som har fått melding fra en doktor så sier at han har veldig kort tid til å leve, så han bestemmer seg for å redde klimaet med det han har igjen av livet sitt. Han skal egentlig true statsministeren men han ender opp med å kjøre til en trygt tilfluktssted i bilen hans.

  Jeg tror at statsministeren kommer til å ta vare på gutten for litt og så kontakte moren og sende han hjem. Senere kommer han til å prøve å true statsministeren igjen og denne gangen kommer det til å virke og så stopper de å grave etter mer olje.

  Jeg synes denne boka var helt passe bra fordi den var litt forvirrende men den hørtes også ganske gøy. Jeg likte når han skulle egentlig true statsministeren med en sprøyte men så endte han opp med å kjøre i bilen hans. Jeg gir denne boka terningkast 5 og hadde anmeldt den for folk 7+ både voksne og barn.

 101. Denne boken handler om en gut som har fått melding fra en doktor så sier at han har veldig kort tid til å leve, så han bestemmer seg for å redde klimaet med det han har igjen av livet sitt. Han skal egentlig true statsministeren men han ender opp med å kjøre til en trygt tilfluktssted i bilen hans.

  Jeg tror at statsministeren kommer til å ta vare på gutten for litt og så kontakte moren og sende han hjem. Senere kommer han til å prøve å true statsministeren igjen og denne gangen kommer det til å virke og så stopper de å grave etter mer olje.

  Jeg synes denne boka var helt passe bra fordi den var litt forvirrende men den hørtes også ganske gøy. Jeg likte når han skulle egentlig true statsministeren med en sprøyte men så endte han opp med å kjøre i bilen hans. Jeg gir denne boka terningkast 5 og hadde anmeldt den for folk 7+ både voksne og barn.

 102. Boken handler om en gutt som heter Henrik og et 11 år, en dag drar han til statsministeren for og få autografen hennes men plutselig sier en av vaktene at det er det noen som prøver og skyte statsministeren. Henrik blir med Statsministeren og to vakter til en ukjent adresse der de er trygge. Hva skjer videre? Jeg likte denne boken fordi den var spennende og lett og forstå. Jeg gir den terningkast 6. Passer for 9- 12 år.

 103. Arne svingen. Gyldendal. Boka var veldig bra. Av og til VAR DEN LITT VANSKELIG OG FORSTÅ. BRA INNHOLD I BOKA. JEG LIKTE DA HENRIK SA AT HAN IKEKE HADDE NOE IMOT JENTER MEN IKKE VAR SAMMEN MED DEM. TERNINGKAST .6.

 104. bokanmeldelse:

  Tittel:En himmel full av skyer
  Forfatter:Arne Svingen
  Boka handler om en gutt som har veldig lite igjen og leve og derfor skal han bruke resten av livet sitt på og redde verden.Han drar og snakker med statsministeren men noen prøver og skyte henne og hun tar med seg til en sånn hemmelig hus.
  Jeg syntes boka var vedlig bra og det er bra at den handler om milijøet siden det er vedlig viktig.Boka passer for barn mellom 9 – 13 år.
  Boka får terningkast:5

 105. Supert utdrag, flere elever i klassen ønsker å lese hele boka etter å ha hørt det.

 106. Vi synes utdraget var veldig spennende og vil vite hva som skjer videre. Vi gir karakter 10/10!

 107. Kjempebra bok om miljøet! Jeg synes boka var fengende og veldig gøy. Forfatteren har gjort en veldig bra jobb og håper du også får muligheten i å redde miljøet vårt. Terningkast 4

 108. Det er en veldig Kul bok men en lite uhel med en pinne hnet ikke så kommer delta og politi terningkast 4

 109. Jeg synes at boka var veldig grei og kul og at Henrik var veldig modig å turte og true statsministeren, altså hun er jo på den øverste plassen da. jeg likte også at det var politi involvert.
  Jeg syntes også at boka var veldig spennende.

  Jeg anbefaler denne boka.
  Terningkast: 5

 110. Jeg synes at boka var spennende fordi, det handler om en gutt som vil få vekk statsministeren. Men da broren holder riflen blir Henrik redd for at broren blir tatt.
  Jeg gir terningkast 4

 111. Denne boken var best! Hvis jeg hadde vært Henerik så ville jeg vært heldig å få møte statsminesteren,jeg gir terningkast 10,

 112. Jeg synes at boka var veldig spennende fordi hvis du finner ut at han gutten som er med statsmistern er hans bror prøver å true statsmistern.

 113. Jeg synes denne boka har mye drama, fordi Delta gruppen og politiet hadde full beredskap når statsministeren skulle liksom bli angrepet av Bredo (broren til Henrik)
  måtte kase mobilen. Og det jeg likte aller best er at statsministeren måtte evakuere med Henrik. Denne boka fortjener terningkast 5. Anbefales fra 8 år og oppover. Anbefales på det sterkeste!!!

 114. Jeg syntes denne boken var ganske morsom og spennende. Jeg ble dratt fort inn i boken og ble nysgjerrig på hva som skulle skje videre. Terningkast 5.

 115. Den var spennende og den var kul. Og bare av et lite uhell så kom politiet så det var kult.

 116. Jeg syntes boken var kjempe kjekk. Nå vil bare høre hele boka. I bøker pleier det ofte komme en lykkelig slutt. lurer på hvilken slutt dette blir. Tenk om det ikke blir en lykkelig slutt. Håper legen sier at han blir frisk igen og sipper og dø. Men det kan også være at Statsministeren faktisk kutter oljeutslippe.

 117. Denne boken handler om Henrik som har fått en alvorlig beskjed fra legen og har bestemt seg for og redde verden.Henrik og broren Bredo har laget en plan om og redde verden men planen går ikke helt som de hadde tenkt.
  Jeg liker denne boken fordi den er spennende og handler om noe viktig.
  Jeg gir denne boken terningkast 5.

 118. Jeg likte denne boka best fordi det var med Statsministeren og mye Delta og masse koder.
  Den var morsom og artig. Den var bra men jeg sier terning kast 5. anbefaler og låne den. aldersgrense 10/13. 🙂

 119. Jeg synes boka var gøy fordi at egentlig skulle han true statsministeren med en sprøyte men så siktet Brede på statsministeren med et gevær terningkast 5

 120. Dette høres ut som en veldig spennende bok!! Syntes det var veldig spennende når storebroren siktet på statsministeren!!! Men jeg syntes utdraget kunne ha vist eller forklart det bokomslaget viser. Håper jeg får lese hele boka!!

  • jeg synnes den var spenende og lese den var gøy og lese. jeg håper jeg får lese hele boka ferdi.

 121. Vi synes dette utdraget var sånn passe bra, men flere i klassen her ønsker ikke å lese hele boka. Noen synes den var spennende. Vi håper neste utdrag blir enda bedre, så vi kan skrive en litt mer positiv anmeldelse. (^^,) #skuffahurrødgjeng

 122. Denne boken får terning kast: 6 🎲
  Fordi:
  Den handlet om Erna Solberg😂 og var spennene!:)

 123. Morsom bok liker måten han gikk på krise toalettet o_O til statsministeren. Gjærne hør og les denne boken med litt melk og morsflatbrød ha!!! viktig initiativ med boka. Teksten har ingenting med overskriften men, det gjør ikke noen. Ihvertfall ikke vi skulle vært løver den for en 🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐹🐹🐹🐹🐹😃😃😃😃😃😃🐱🐱🐱🐱❤❤🐴🙈🙈🙈🙈🙈😎😭🙌🐦🎩👏👊💜💙😣😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐veldig bra . Og 4/10jeg liker at Jørn lier prøver noe annet enn krimm men, Jørn lier sine krimm bøker er bedre. 🙂 :'( ~_~💕⛲🐮🐮🐮🐮🐮🐮😐😐😐😐😐😄😝😝👀Planen hans ble jo ikke til så ikke så spenene.

 124. Denne boka var veldig spenene bok og jeg likte den veldig godt selv. Jeg kan anbefale denne boken for 3-7 klasse. jeg gir denne boka Treningkast 6.

 125. den var kjempe gøy eg vill veldig lese denne no seier eg sanhetten eg vill veldig lese denne 1000 stjerner

 126. Boka var spennende. Noen syntes kanskje den var litt overdramatisk.
  Men vi er også spente på hvordan den slutter.
  Boka passer kanskje for 5.-7. trinn.

 127. dene boken var super. den ble morsomere da dei kjørte til hemelig adresse

 128. Jeg bare elsker denne delen av teksten skule ønske jeg kunne vite mer om den. Den er veldi fra 9-14 år❤️ Verdenst beste bok . LOL

 129. Jeg synes at boka var spennende, kul og morsom.
  Selv om jeg ikke liker drama så godt så inneholdt den gøye setninger.
  Jeg ble litt sjokkert da statsministeren tok Henrik med seg til et eller annet sted.
  Jeg ville nå trodd at Bredo ikke var den smarteste rundt folka, men det var en god bok
  og jeg anbefaler den til midt skolen og høyere. Terningkast 4/6.

 130. Jeg synes at boken var veldig bra! Jeg syns at det er mye spenning og mye som skjer i denne boken! Jeg håper at denne boka vinner.6/6

 131. Jeg synes boka var bra! Jeg synes også at den var morsom. Jeg kunne vil gjerne lese denne på fritiden. Jeg liker måten denne boken er skrevet på. Denne boken var spennende og jeg anbefaler den hvis du liker drama bøker. Jeg synes det var trist og litt fint at de tok opp temaet kreft. Terningkast: 5

 132. Jeg synes boken var veldig bra.det handlet om en gutt som heter Henrik og har bestemt seg for å redde klimaet og verden.Han har en plan om å true statsminister.Jeg gir boken terningkast 5,og vil anbefale den.👍👍

 133. FAKTA.

  Erna Solberg er fødd 24. februar 1961 i Bergen.
  Solberg ble i 1996 gift med siviløkonom og fagsjef i Norsk Industri(1925–1989) .de har to barn.
  Erna Solberg er en norsk politiker. Hun har vært Norges statsminister siden 16. oktober 2013, partileder i Høyre siden 2004 og innvalgt på Stortinget fra Hordaland siden 1989.Erna har vert på den cinesiske mur.22 milliarder i skattekutt, 20 milliarder mer hvert år til vei og bane.

  Jeg er glad får at vi har en dame som statsminister.jeg syntes Erna bryr seg får lite om klimaet.Erna burde si ifra om gratis skolemat.Erna burde høre mer på barna.jeg personlig liker AP litt bedre enn Høyre.Jeg syntes at Erna er tøff.
  Jeg syntes det ser ut som hun liker jobben sin.Klimastreikerne ropte ”hvor er Erna. Jeg syntes Erna bør kjempe får leksefri skole.

 134. Boken var bra synes jeg fordi det med at Henrik skulle få autografen til statsministeren er litt rart men jeg skjønte hvorfor. Når jeg leste at Bredo skulle skyte statsministeren ble jeg litt skjokkert. Jeg gir denne boken en 5/6 og fra 9-12

 135. En himmel full av skyer:
  Den var ikke så bra på starten men kanskje hele boken blir gøy da???
  Den var ikke drama og den var kjedelig
  🙃 😶

 136. Det var spennende men det ser ikke drama til meg ut men (SPOILERS) det er drama.
  Jeg har lyst å lese mer. Boka var jo spennende

 137. Boka var spendene! Jeg likte alle detaljene, og egentilktalt med boka.
  Skulle ønske jeg fik vite mer.😊😋😜🙈😎💕👌✌👍🙏

 138. 🙂 Jeg syntes boka var passe bra fordi den var ikke spennende nok og den var ikke akurat noe for meg. Jeg gir den terningkast 3 😅

 139. Jeg synes den var bra men litt kjedelig. Likte ikke helt denne boka, men den var helt grei.

 140. Boka som sprøytet meg opp
  Litt ekelt på starten.
  Livet handler alltid om penger.
  Men vi kan ikke betale at vi skal få et godt miljø.
  Denne boken passer for de som vil komme i stortinget.

 141. den hvar bra fordi den hvar litt skummel og litt morsom jeg syntes gutten lygde ganske mye synnes jeg

 142. Jeg synes boka var god og spennende, og derfor gir jeg den et terningkast 5 👍.

 143. Kjempebra og topp aktuell bok ! Henrik får beskjed om at han er dødssyk , og bare har kort tid å leve, og bestemmer seg derfor å redde miljøet i verden – ved å gå drastisk til verks ; å bortføre statsministeren.
  Boka er lettlest og aktuell, og ikke så trist som man skulle tro med en gang.
  Også en veldig kul video på Youtube , der Arne Svingen promoterer boka.
  Terningkast 6 !

 144. Denne boken heter “En himmel full av skyer”, og er skrevet av Arne Svingen. Sjangeren er drama.
  En himmel full av skyer er om en gutt som heter Henrik, og han har en bror som heter Bredo. En dag så fikk han en alvorlig beskjed hos legen og bestemte seg for å redde verden. Han skulle møte med statsministeren og få signaturen hennes sånn at han fikk komme seg inn. Men, han visste ikke at broren hans skulle prøve å skyte statsministeren. Fordi han gjorde dette, måtte statsministeren evakuere og hun tok med seg Henrik. De måtte hente Sofie, datteren til statsministeren.
  Denne boka var kanskje favoritten min av bokslukerboka fordi den var så spennende. Jeg ble veldig sjokkert av at broren, Bredo, prøvde å skyte statsministeren. Jeg vill ha anbefalt boka til 5.klasse-10.klasse.

 145. En himmel full av skyer
  En himmel full av skyer er satt i sjangeren drama, men jeg synes ikke den passer inn. Det kan være pga. av lite informasjon i utdraget vi fikk i boksluker boka.
  Den handler om Henrik og broren hans Bredo.
  Jeg synes denne boka var veldig spennende og interessant.
  Jeg anbefaler denne boka til alle.

 146. En himmel full av skyer

  Den handler om noen som skal overraske statsministeren. Og den handler om Henrik har fått en alvorlig beskjed hos legen. Jeg tenkte at den skulle bli artigere, men den ble ikke så artig som jeg trodde. Jeg følte at den var lett å lese. Jeg har ikke lest noe lignende før. Jeg synes det er litt spennende. Jeg har ikke sett filmen før. Jeg anbefalere dere å prøve og lese den.

 147. Klassen vår var veldig uenige om hvordan vi syntes boka var. Mange syntes den var super, men klassens gjennomsnitt havnet likevel på bra. 🙂

 148. Jeg likte boken veldig godt, den handler om Henrik som er alvorlig syk og vil redde verden mens han enda har tid… vil lese mer 6/6

 149. Denne boka var bra. Den handler om Henrik som får en beskjed om at han er dødssyk og har kort tid å leve. Han har lyst til å redde verden. Han drar til statsministeren og sier at han var der en gang tidligere å spurte om autografen. Han spurte igjen om å få autografen til statsministeren. Han har med broren sin Bredo. Han gikk lenger opp i veien og skulle filme. Henrik sa at han har utlagt tarm så han kunne komme inn selvom han ikke har det. Han ringte og sa at noen ville skyte på statsministeren. Alle fikk beskjed og fikk panikk. Statsministeren har en datter som var på skolen. Statsministeren ville hente henne så Henrik fikk bli med. De satt i en skuddsikker bil. Jeg synes boken var bra og jeg ville absolutt lest mer. Terningkast: 6

 150. Jeg syntes boka var skikkelig bra og morsom da Henrik sa at tarmene vrengte seg.Jeg anbefaler boka for de som liker litt drama.Jeg har skikkelig lyst til å lese hele boka.Jeg gir boka terningkast 6.

 151. jeg synes boka var spennende fordi det skjedde noe hele tiden. Jeg likte at teksten var lett å lese .Jeg anbefaler boka for de som liker spennende bøker. Terningkast 5

 152. Boka var bra og morsom fordi han skulle true statsministeren med en sprøyte, men det endte med at han satt i bilen til statsministeren på vei til nødhuset hennes. Jeg gir terningkast fem.

 153. Boka var spennende! Jeg lurer på hva som kommer til og skje! men den var litt kjedelig, jeg kunne ønske at det var litt mer drama! Men hvem vet hva som skjer i boka, tenk om det blir mer drama! Det jeg likte mest var når det var mest drama. jeg gir boka terningkast 4.

 154. Jeg syns den var spennende når han satt i statsminister sin bil og de skulle til et skjult hus. terningkast 4

 155. Jeg syntes boka var bra jeg vil lese hele boka☺Det var også bra skrevet, Terningkast 5.

 156. jeg synes boka var spennende for jeg lurer på om det var en gutt som skjøt eller bare var falsk alarm. og Henrik sa at han sa han ikke hadde gjort noe kriminelt eller ennå.jeg vil gi utdraget terningkast 5.

 157. jeg likte denne boken om Henrik som skal bryte seg in på kontoret til statsminister å true henne med sprøyter. Jeg anbefaler denne boken for folk som liker drama og spenning. Terningkast 6️⃣

 158. veldig bra bok den passer ti barn som er 7-13 år spennende den er kul bra og jeg har lyst til og lese hele boka om og om igjen det er bra og ha litt spennende ting inni den men denne boka vår rå bra jeg er veldig glad fordi jeg elsker spennende bøker ,Mitt terningkast er 6 fordi jeg elsker denne boka og jeg likte spesielt boka da de sa at det er noen ser sikter på dere statsminister. dette er en veldig bra bok.

 159. Den var bra fordi at det var masse spennende i boka. jeg gir den terningkast 6.

 160. jeg syntes boka hørtes litt spennende ut. Det var veldig spennende når Bredo lå på taket å siktet på statsministeren. Jeg gir terningkast 4.

 161. Jeg syntes boka var veldig spennende. Jeg likte spesielt boka godt da han satt i statministerens bil. Jeg har veldig lyst til å lese boka. Jeg gir boka terningkast 6.

 162. Boka var spennende og litt morsom fordi Henrik egentlig skulle true statsministeren med en sprøyte og få oppmerksomheten til å streame sitt viktige budskap, men endte opp i en skuddsikker bil med statsministeren. Terningkast 4.

 163. Dette var en super spennende bok. Jeg ville gjerne kjøpt boka. Jeg syntes forfatteren var veldig flink og hadde en god fantasi. Jeg anbefaler boka for de som liker drama. Jeg gir også boka terningkast 6.

 164. Boken høres veldig spennende ut. Og jeg har lyst til å finne ut hva Bredo gjør videre om han virkelig prøvde og treffe statsministeren eller noen andre. Jeg vil gi denne boken terningkast 5.

 165. Jeg syntes boka var litt spendende, men også litt kjedelig. Jeg ville hatt enda mere drama. Jeg gir boka terningkast 3.

 166. Jeg synes boka var bra. Jeg likte spesielt godt da Henrik sa ikke enda på slutten. Det var veldig spennende. Terningkast 5

 167. Jeg likte en himmel full av skyer best fordi den var spende mye detaljer. Den handler om Henrik han ville red naturen. Jeg trodde det var en sedelig bok men den var super bra

 168. Synes boka er spennende.Spesielt når han må være sammen med statsministeren i bilen,uten at han har planlagt det.Veldig bra bok for de som liker spenning.

 169. Forsto egt ikke ka som va meninga mr boka forsto bare at d vaa nokkken som prøvde og drepe borgermesteren så ikke helt min tuype bok:)

  • Jeg syntes boka var veldig feilfri. Terningskast:6/6. Det som gjorde at jeg likte utdraget var at det liksom var så spennende og bra at jeg fikk en rar følelse i meg, liksom at jeg var så glad av å finne denne boka. Jeg syntes det var spennende når Bredo var oppdaget og Politiet kom til hjelp. Jeg tror boka er muligens 9+ siden all dramaen, men 6+ kan sikkert også lese den.

 170. I syns boka va heilt elendig ass ikkje nokka fer meh ass ikkje tale om at i skal lese den boka

 171. kjempebra og topp bok! henrik får beskjed om at han har kreft, og bare har kort tid å leve
  og bestemme seg derfor og redde miljøet. Det er bra fordi, han vil gjør noe positivt med det lille tid han har igjen på jord. Han vil bli husket som en bra person. Jeg syns boken var super bra og var i full spenning da jeg leste det!

 172. Jeg synes boken var veldig spennende. Jeg likte at han egentlig skulle true statsministeren men så endte det med at han satt i bilen sammen med statsministeren.

 173. Jeg syntes boken var bra men ikke helt min stil. Jeg synes boken er litt bra fordi den hadde mye spenning i seg, men jeg liker ikke så godt sånne ting fordi jeg liker best sånne ting som kunne kjed i virkeligheten. Ellers då er det en veldig bra bok.

 174. Jeg liker boken en himmel ful av skyer fordi den er veldig spenene, når de sitter I en skuddsikker bil med hemmelig adresse. Men boka er ikke bare spenene den er også morsom fordi når Henrik sier Og jeg har ikke engang gjort noe kriminelt. I hvert fall ikke ennå.jeg likte ikke boka fordi han skulle true statsministeren med en sprøyte. Men det var en bra bok når alt kommer til alt.Dene er verdens beste bok

 175. Denne boka var veldig spennende! Det var ikke alt jeg helt forstod, men det er sikkert fordi jeg ikke har lest boka. Jeg har i alle fall tenkt å lese den!

 176. Jeg syntes det var spennende at det var en snikskytter med. Det var gøy å lese boken fordi det var så mye som skjedde.Jeg liker action.

 177. Jeg syntes boka var sånn passe bra fordi det skjedde veldig mye på en gang, og jeg syntes det var litt over dramatisk av liv vaktene, det er jo skremmende at noen sikter på deg fra et tak men man trenger ikke å være så overdramatisk.

 178. Jeg syntes at den var veldig bra og spennene og super og den startet bra og sluttet bra jeg ble drat inn i boken og det var gøy.😍😝👏💛

 179. den var veldig gøy og litt morsom jeg likte den veldig godt! jeg tenkte den var litt kjedelig men det har den ikke

 180. Jeg syntes boken var veldig bra, men også litt kjedelig .
  Det likte godt at det var enkelt og lage bilder i hodet.

 181. Boken handler om en gutt som prøver og si til statsministeren at hun burde gjøre noe med klimaendringene. Hovedpersonen Henrik har en alvorlig sykdom. Henrik prøver og gå direkte til statsministeren og filme hvor lite statsministeren bryr seg om klima. Det går ikke helt etter planen. Jeg syntes Arne svingen har skrevet originalt. Boken forteller et viktig budskap om at mange politikere ikke bryr seg om klima og at noen må gripe inn og gjøre noe. Forfatteren er god til og ikke avsløre noe, sån at du får lyst til å lese mer.
  Jeg sytes utdraget var bra og gir det terning kast 5 av 6

 182. Jeg har lest et utdrag fra En himmel full av skyer. Boken er skrevet av Arne Svingen. Boken handler om en gutt som heter Henrik. Henrik er veldig opptatt av miljø og han og broren planlegger og true statsministeren med en sprøyte og streame budskapet. Men det gikk ikke helt som planlagt. Jeg synes at Henrik er veldig modig for at han tar miljø saken i egne hender. Jeg synes boken er veldig spennende og jeg har veldig lyst til og lese hele boken. Terning kast 5,5 / 6 Skrevet av Johannes Lein 11år

 183. Jeg liker at statsministeren er med og at Henrik vet at det er broren som prøvde å skyte statsministeren.
  Jeg synes at den var bra fordi jeg liker drama og jeg synes at den er spennende.
  Jeg synes det er gøy når noen er i trøbbel.
  Jeg likte at Henrik lurte statsministeren om at han var syk.
  Jeg ville ha lest hele boken og jeg gir terningkast 6

 184. Baka handler om en gutt som heter Henrik. Han vil redde jorda først ved å få statministerens oppmerksomhet. Henrik er 11 år og ganske tøff. Han er villig til å gå langt for saken sin. Jeg synes boka er spennende fordi det med sprøyta og at Henrik skal true statsministeren, er spennende. Jeg vil vite hvordan det går videre. Jeg har lyst til å lese hele boka, eller kanskje høre den på lydbok.
  Boka passer for barn i 9 – 13 😂😁😎😱😵

 185. Utdraget handler om en gutt som heter Henrik som vil true statsministeren med sprøyter men får det ikke til. Jeg synes det ikke er så greit å true statsministeren. Ellers var utdraget veldig spennende og jeg vil gjerne lese hele boka. :3

 186. Boken handler om en gutt som heter Henrik. Han vil redde jorda først ved å få statsministerens oppmerksomhet. Henrik er 11 år og ganske tøff. Han er villig til å gå langt for saken sin. Jeg synes boken er Spennene fordi det skjer mye i starten og jeg for lyst til og vite hvordan det går med Henrik, Bredo og statsministeren. Boka passer for barn i 9-13 års alderen. Jeg gir boken terningkast: 5

 187. Boka handler om en gutt som vil stoppe klimaendringene.
  Jeg synes Henrik er en litt rar gutt fordi han vil true statsministeren med noen sprøyter for å prøve å stoppe klimaendringene. Og lyver til statsministeren om at han er kommet bare for å få en autograf og at han er syk med en utlagt tarm og derfor må låne doen. Men så går noe galt og planen går ikke helt som planlagt… For nå er han på vei i en svart bil til en hemmelig adresse og ikke aner hvorfor.

  Jeg synes boka var ganske bra. Litt vanskelig å skjønne så mye fra utdraget, men mesteparten var fint. Jeg har lyst til å lese boka for å se hva som skjer.
  Terningkast 5!

 188. Boka handler om at Henrik vil stoppe klimaendringene. Jeg synes hovedpersonen Henrik er veldig modig som tørs og ta ansvar for noe ganske alvorlig. Han prøver og true statsministeren med noen sprøyter. Jeg synes at boka var spennende fordi han havnet i litt trøbbel. Den var også litt morsomt når han fant på at han hadde utlagt tarm. Det jeg synes var litt dumt om boka var at han skulle true statsministeren med sprøyter for at hun skulle skjerpe seg og ta tak i klimaendringene. Jeg synes heller at han kunne snakke om klimaet og at de kunne finne ut en løsning sammen. Men jeg sunes alt i alt at det var en veldig kul bok, den var bra skrevet så man kunne forstå alt forfatteren mente. Jeg synes dette var en spennende bok og jeg vil gjerne lese den.

 189. Jeg likte boken veldig godt👍🏻, men jeg syntes at det var kjipt at broren hans å varsle politiet👮🏼‍♂️. terningkast 5 😛

 190. Boka handler om en gutt som heter Henrik. Han vil redde jorda først ved å skaffe statsministerens oppmerksomhet. Henrik er 11 år og ganske tøff. Han er villig til å gå langt for saken sin. Jeg synes boka er morsom fordi han skal true statsministeren med en sprøyte. Jeg har lyst til å lese eller høre på lydboka for å vite hvordan det går videre.
  Boka passer for barn i 9-14 års alderen.
  Terningkast: 5

 191. Når Henrik vet at han er kjempe syk og vet at han ikke har lang tid igjen og leve prøver han og redde verden ved og live streame at han har kidnappet statsministeren. Det går ikke som planlagt. Han lyver om at han har tarm problemer og vet at han kommer til og havne i trøbbel.
  Jeg likte boka på grunn av at det er veldig mystisk. Plutselig så skjer det ting som ikke er ventet for eksempel at bredo sikter på statsministeren
  Jeg ville ha lest boka fordi du lever deg veldig inn i hva som skal skje. terningkast 6!

 192. Denne boken handler om en gutt som vill true statsministeren. Jeg syntes gutten var bra kunne ikke vert så mye annet med han. Jeg likte hva han gjorde men han burde ikke lyve eller være slem. Jeg syntes boka var bra og spennende men litt vanskelig og forstå hva som skjedde det gikk ganske fort burde gått litt saktere. Jeg ville ikke valgt den boken og lese fordi det hadde ikke så mye med miljøet og gjøre så langt. Det burde ikke handlet så mye om truing fordi det kan være barn som bryr seg om miljøet og kan prøve det på ekte.

 193. Denne boka handler om en gutt som møter statsministerfruen, og han skal egentlig true henne men så blir han «venn» med henne. Gutten heter Henrik og er 11 år, Henrik er en person som bryr seg om miljøet. Jeg synes denne boka var spennende og morsom, jeg har nesten aldri hørt en bok som handler om miljøet og statsministerfruen. Jeg kunne godt ha lest mer av denne boken.

 194. Boka handler om en gutt som heter som heter Henrik. Han er veldig sint på grunn av alt som skjer i verden, men har en plan om å prøve å fikse den. Henrik er en veldig smart gutt som er veldig fornuftig og han har rett til å være sur. Han har kanskje en litt drøy, men har jo nettopp fått vite av legen at han har en alvorlig sykdom. Jeg synes at Arne Svingen er en skikkelig bra forfatter og han har skrevet en bok som har et kjempe bra budskap. Jeg synes at boka er veldig spennende, men hvis jeg hadde valg så hadde jeg ikke lest denne boka. Jeg gir denne boka terningkast 5.

 195. Jeg liker at guttene i boka har en plan men så går det ikke hvordan de ville. Henrik er tøff fordi han skule true statmesteren med en sprøyte, men så gikk det som han ville. Boka er spennende fordi jeg vet ikke hva som skal skje. Jeg har lyst til å lese boka fordi jeg vil vit hva det er som skjer videre.😀

 196. Det handler om at en gutt skulle få en autograf av statsministeren.
  Hoved personen hetter Henrik. Han er veldig tøff og modig. Jeg liker innholdet det er veldig bra og morsomt. Han bestemmer seg for og rede verden.

 197. aro malik machmed mæcmil molsan mrokolsolfrol mollllo koli holl mastro foll mololololollolollm (Skole: eberg skole) sier:

  denne boken handler om at henrik vil redde verden fra dårlig klima
  jeg synes at det han gjør er bra fordi han prøver å redde verden
  jeg synes at boken var bra fordi det var spennende og det var hele tiden noe som skjedde
  terningkast : $ ®

 198. Det er en gutt som har en sykdom, men vil gjøre alt for å redde verden.
  Henrik er modig som gjør alt for alt for verden selv om han kanskje dør.
  Boka var bra fordi at han hjelper miljøet for å få en bedre verden.
  Kanskje folk innser at de må gjøre en forskjell å slutte å kaste søppel.
  Bredo bør hjelpe broren sin ikke ødelegge mer eller hva han gjør de er jo søsken.
  Jeg får lyst til å lese boka fordi den høres bra ut og jeg lurer på om han greier å redde verden å kanskje få folk med seg eller få alle til å skjønne at de må hjelpe til.

 199. Hei, boka var grei. Jeg hadde nok lest den. Boka var bra fordi jeg liker litt spenning og det var det. Den hadde det jeg vil ha i en bok: spenning, noen som ikke liker noen andre.

  Henrik og Bredo hatet ikke statsministeren men de ville hun
  skulle gjøre noe for dem.
  Jeg likte tittelen og innholdet i boken. Jeg likte bildet på forsiden også.
  Jeg syns dette utdraget var litt tung å lese men selve teksten var passe bra.

  Tilsammen gir jeg den 5/6, 4/5 eller 7/10.
  Jeg syns boken passer for barn fra 10 til 16 år.

 200. Boka handler om en gutt som heter Henrik. Henrik har en alvorlig sykdom. Han planlegger at han skal true statsministeren med en sprøyte for klimaet. Men det skjer noe uventet…… Jeg synes Henrik ikke er så lur fordi at han tror at planen komme til å virke, det er jo vakter der! Jeg synes boka er spennende fordi at han sitter i en bil med statsministeren og at han har mistet bagen med sprøytene i. Jeg har lyst til å lese videre!

 201. Denne boka handlet om en gutt som vil redde verden fra klimakrisen. Henrik har en sykdom som gjør at han ikke sikkert vil leve så mye lengre. Jeg liker at Henrik vil ta opp hvordan man kan redde verden. Jeg likte boka godt fordi den tar tak på klimakrisen på en måte sånn at det er gøy å lese om den. Jeg synes det var litt vanskelig å følge med i handlingen i starten, men etter hvert blir det lettere å skjønne det som skjedde. Jeg kunne fint ha lest boken, men jeg synes det var litt tungvint å forstå boka. Jeg vil gi boka et terningkast 5.
  Jeg synes boka passer bra for flere aldre, men kanskje mest for de fra 7/8 og oppover.

 202. Boka handler om en gutt som skulle true statsministeren med spray og da skjer det noe annet. Henrik har en sykdom at han blir dårlig når han blir stressa. Jeg synes at boka er spennende fordi det skjer noe hele tida. Det var bra at hovedpersonen ( Henrik ) er 11 år fordi det er ikke så vanlig at hovedpersonen er ikke unge. Jeg syns boka er super og jeg vil lese mer fordi jeg vil vite hva skjer til Henrik og om det går bra med han og Bredo til slutt.

 203. Boka handler om en gutt som heter Henrik som vil redde jorda ført ved å få statsministerens oppmerksomhet. Henrik er elleve år og ganske tøff. Han er villig til å gå langt for saken sin. Dette er en litt rar bok siden han hadde tenkt å true statsministeren med å stæbbe henne med en sprøyte og har tenkt til å redde hele jorda! Terningkast: 4
  Anbefalt for 10-15 år 🙅

 204. veldig spennende bok med mye action! og jeg har veldig lyst til og høre resten, det handler om noe som faktisk skjer ((global oppvarming)) så det blir enda mer realistisk. forfatteren har skrevet boka ganske lett men han har fortsatt gått i dybde. jeg gir boka karakter 9,5/10 og den passer mest sannsynligvis for folk fra 10 -16 år.. :))

 205. Boken handler om en gutt som prøver å stoppe klimaendringene og si til statsministeren at det må stoppe. Hovedpersonen Henrik har en alvorlig sykdom. Han prøver å få strømme at han truer statsministeren med sprøyte om at politikerne må stoppe klimaendringene. jeg likte denne boka veldig godt Jeg gir den terningkast 6 Jeg vil lese den mer og vite hva som skjer.

 206. Boka handler om en gutt som heter Henrik. Henrik har en plan om å true statsministeren med en sprøyte og streame budskapet sitt når han oppmerksomheten. Jeg synes kanskje planen er litt drøy. Men han har jo også nettopp fått beskjed fra legen om at han har en alvorlig sykdom. Når Henrik prøver og komme seg inn på statsministeren og er hyggelig så synes jeg Henrik var en veldig fin gutt. Han burde kanskje ikke ha lagd en son plan og fått broren sin med på det.
  Alt i alt tror jeg at jeg kanskje ikke så lyst til og lese denne boka. (Sorry Arne Svingen hvis du leser dette. Jeg elsket LITT AV EN PLAN da.)
  Jeg gir denne boka et terningkast 3,5.

 207. Boka handler om en gutt som heter Henrik som vil true statsministeren til og gjøre klimaet bedre😮 Jeg synes at Henrik er lit tøff og lit dom som skal true statsministeren til og gjøre klimaet bedre🏭🗻 Jeg synes boken virker ganske spennende fordi han skal være med statsministeren til en hemmelig adresse når han har fortalt henne en LØGN
  📉⚠ Jeg vil lese videre fordi jeg ble litt sugd inn i innholdet…

 208. Boka handler om en gutt som heter Henrik som vil redde jorda ført ved å få statsministerens oppmerksomhet. Henrik er elleve år og ganske tøff. Han er villig til å gå langt for saken sin. Dette er en litt rar bok siden han hadde tenkt å true statsministeren med å stæbbe henne med en sprøyte og har tenkt til å redde hele jorda! Terningkast: 4
  Anbefalt for 10-15

 209. Boka handler om Henrik som er en gutt som er syk og vil rede klimaet. Han er litt rar han prøver å true statsministeren med en sprøyte. Den var spenende

 210. Hei jeg syns dette utdraget var gøy å lese det var litt morsom da det var noen unger som var de kriminelle jeg håper at jeg kan lese hele boken en gang vi leste den i lekse på skolen jeg er forresten 11 år 👌snakes snake 😁🙌hade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 211. Boka handler om en gutt som heter Henrik. Han er 11 år og vil redde jorda. Han er villig til å gå langt for saken sin, og det starter med at han vil true statsministeren for å få oppmerksomhet.
  Jeg synes at boka er veldig bra fordi den er spennende, og jeg vil lese resten for å finne ut hva Henrik, statsministeren og broren til Henrik, Bredo, gjør videre. Vil Henrik nå målet sitt?

 212. Boka handler om en gutt som er veldig syk men han får mange oppgaver. Han heter Henrik og han er smart og modig gutt. Henrik vil gjerne redde verden og gjøre verden til et bedre sted men det blir ikke så lett.
  Jeg liker boka fordi den handler om å redde verden og om det virkelige liv.
  Denne boka er bra for 7-12 og jeg gir boka en terningkast 5

 213. Boka handler om 11-årige Henrik som prøver og redde verden ved true statsministeren for og få oppmerksomhet.Jeg synes Henrik er veldig tøff gutt som er villig til og gå langt for og redde klimaet.Jeg synes boka er kul,fin og morsom fordi at forfatteren forklarer alt veldig bra og at det er en bok om det barn kan føle på nå som at jorda kommer til å gå under vis vi ikke skjerper oss. Jerg gjir boka terning kast 6 av 6

 214. Jeg syntes boka var bra og jeg likte at den handlet om miljøkrisen fordi da gjør det sånn at flere bryr seg om miljøet.
  hovedpersonen er en gutt som et dødssyk og som ikke har lang tid å leve på jorda og jeg likte at han var fordi miljøbevist.
  denne boka har jeg lyst å lese fordi jeg hvil vite hva som skjer videre.

 215. Boka handler om 11 -årige Henrik som vil redde verden ved å
  true statsnministeren for å få oppmerksomhet.
  Henrik er en tøff gutt som er villig til å gå langt for saken sin
  Jeg synes at boka er ganske bra. Det blir spennende å lese boka for å finne ut om Henrik lykkes, og hvordan det går med statsministeren, og ikke minst, Bredo.

 216. Jeg synes at boka var spennende og bra fordi han kjemper for noe.
  Hovedpersonen heter Henrik og han er 11 år og har fått en beskjed fra legen at han er dødsyk.
  Henrik kjemper får at verden ikke går under og han vil ikke at det skal være klimakrise, han skal true statsmenisteren med en sprøyt for og få henne til og høre på han.
  Jeg kunne gjerne lest boka fordi den er veldig spenende og bra!

 217. Boken handler om en gutt som skal true statmenisteren med en sprøyte for å få fram ett budskap om klimaet. Jeg synes det høres spennede ut. så jajakja

 218. Planen til Henrik går helt annerledes enn planlagt, på en måte som ikke var forventet. Henrik er ikke bare snill eller slem, han prøver jo å redde jorda – men på en kriminell måte. Jeg synes boka er skrevet på en veldig spennende måte, og historien er også veldig spennende. Jeg har veldig lyst til å lese resten av boka, for jeg har lyst til å vite hvordan det går med Henrik og Bredo. Terningkast 6!

 219. Boka handler om en gutt som heter Henrik og som har bestemt seg for å redde verden. Henrik er hoved personen, og som har veldig sprøe planer for å prøve å redde klima. Jeg synes boka var spennende og litt rar og jeg har lyst til å lese

 220. Boka handler om 11-årige Henrik som vil redde verden ved å true statsministeren for å få oppmerksomhet. Henrik er en tøff gutt som er villig til å gå langt for saken sin. Jeg synes at boka er bra fordi den er fin fordi de er spennende bok! passe for 8-15 Terningkast er 5

 221. Boka handler om en gutt som er veldig syk og har bestemt seg for å redde verden. Han heter Henrik ,han er modig og lit morsom men er ikke så flink til å tenke gjennom ting. Han vil bortføre statsministerføre og han truer med en sprøyte for å få henne til å gjøre noe med klima. Denne boka er veldig spennende og det bygger opp med spenning. Skikkelig bra video på youtube av Arne Svingen. Jeg gir denne boka 4 og en halv.

 222. Boka handler om eg gutt som kjemper for miljøet men han gjør det på en litt rar måte,og er det egentlig så lurt……? Hovedpersonen heter Henrik og har en bror som heter bredo, bredo hjelper han med å oppfylle ønsket til Henrik. Jeg synes boka er veldig morsomme, fordi det skjer noe HELT anet en man forventer! Jeg har veeeeeldig lyst til å lese boka. Jeg anbefaler boka for de som liker spenning og morsomme bøker!

 223. Boka handler om 11 åringen Henrik som vil redde verden .ved å true statsminister for å få oppmerksomhet . han er ganske tøff gutt. som er villig til å gå langt for saken sin . jeg synes er bra . morsom . de sier mye gøy
  kul. å den kan passe 9 til 18 . 10 av 9

 224. jeg synes det var spennedes, man jeg synes det var ikke så forstålig så jeg ville kanskje lest
  litt videre i boka.
  terningkast: 3/6

 225. Boken handler om en gutt som skal true statmenisteren med en sprøyte for å få fram ett budskap om klimaet. Jeg synes det høres spennede ut

 226. denne boka handler om en gutt som vil redde verden etter at han var til legen og fant ut at han er veldig syk. henrik er en gutt som er opptat av klimaen i norge og hele verden fordi han bryr seg om framtiden henrik prøver å stop forurensing på en veldig dårlig måte.
  jeg synes boka er veldig bra og morsom jeg har kjempe lyst til å lese den jeg liker den fordi det er min stil. jeg synes det er rart og morsomt at han prøvde å true statsministret med sprøyter.

 227. Boka handler om en gutt som heter Henrik, og han vil redde jorda. Henrik er en nervøs person. Hovedpersonen kjemper for å redde jorda. Jeg synes boka var litt sånn rar fordi Henrik skulle liksom true statsministeren med sprøyter for å få oppmerksomhet. Jeg vil ikke lese denne boka fordi jeg synes den var litt kjedelig.

 228. Boka var super og full av spenning fordi Henrik vil redde verden men det går ikke etter planen. Henrik er en gutt som vil redde verden og har sprøyter i lomma for å utpresse statsministeren for å bli lagt merke til. Igjen, boka er superbra og artig fordi det er masse spennings-svinger.

 229. jeg synes det var spennedes, man jeg synes det var ikke så forstålig så jeg ville kanskje lest
  litt videre i boka.
  terningkast: 2/6

 230. Jeg synes boka hørtes spennende ut fordi det skjedde mye ting ganske tidlig. Boka handler om Henrik som har bestemt seg for å redde klimaet. Han legger en plan, men den går fort rett i dass. Jeg synes at denne boka var inspirerende og litt typisk, men den var ikke som de beste bøkene som man bare vil lese mer og mer av . Den var mer som en bok som man tar opp bare for å lese noe. Denne boka passer best for de som liker bøker med god handling, litt humor og typiske bøker. Personlig ville jeg ikke ha lest denne boka så jeg gir den terningkast 4!

 231. Boka handler om en gutt som vil true statsministeren fordi han vil at hun skal gjøre noe med klimaet. Han heter Henrik og han har fått beskjed av legen at han er syk. Han kjemper for at klimaet skal bli bedre. Jeg synes boka var veldig bra fordi det var bra skrevet og bra ord. Jeg vil lese denne boka fordi jeg er spent hva som skjer videre, lurer på hva Henrik gjør.

 232. I boka får vi bli kjent med Henrik (11) som prøver å redde jorda sammen med broren sin.
  Jeg synes Henrik er en flott gutt som vil bidra med å redde jorda. Dessverre er han veldig syk.
  Henrik kjemper for å redde jorda.
  Jeg synes boka er veldig bra og at forfatteren greier å bygge opp spenning veldig bra.
  Dette er en bok jeg sterkt vil anbefale for andre medelever.

 233. Jeg syntes boka var spennende fordi det skjedde noe hele tiden.
  Terningkast 4.

 234. Boka handler om Henrik som er klima kjemper han skal prøve og true statsministeren for å så streame at statsministeren har sagt at alle må stramme inn på forbruket og jobbe for miljøet etterpå. Hovedpersonen heter Henrik er elleve år og veldig interessert i klima og vil prøve og redde verden fra den største krisen som noen gang har hendt oss nemlig klimakrisen. Bredo er broren

 235. Den var veldig spennende siden det skjedde veldig masse.😃😆👍 Den var morsom😆👍😃. jeg gir boka terning kast 20/6😃😁🤣🤣

 236. Bra! Denne kan få flere til å tenke på klima og miljø. Henrik er en tryhard. Terningkast 5. Anbefalt 7-10 år. Jeg leser boka hviiiiiiiiiiiiiiiis jeg ikke finner andre bøker som er bedre. Men den var bra!

 237. Denne boka blir aldri kjedelig. Hovedpersonen heter Henrik og er snill og skjønner ingen ting når han blir dratt inn i bilen. Jeg synes at boka er veldig spennende og blir aldri kjedelig.

 238. Boka handler om en gutt som får vite at han er dødssyk og bestemmer seg for å true statsministeren med sprøyte til å gjøre noe med klimakrisen og det går ikke helt som planlagt. Hovedpersonen i boka heter Henrik. Han og broren Bredo vil redde Jorda ved å få lederne i landet til å gjøre noe med klimaet. Jeg synes at boka var veldig spennende og jeg har veldig lyst til å lese mer. Jeg gir boka 10/10

 239. Denne boka snudde bra fordi plutselig begynte de å dra til en hemmelig adresse.
  Henrik er litt morsom når han sier han har en tarm sykdom og at har sprøyter i jakkelomma. Jeg synes den er bra fordi den har en bra start om at han skal egentlig drafår og få en sprøyte prøve. Jeg har lyst til og lese hele boka pågrunn av humoren

 240. jeg syns teksten var veldig spennene jeg kunne veldig gjerne tenke meg å hele boka

  terningkast 1000000/1000000

 241. Den var veldig BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Terningkast 6/6 jeg ville lest mer 🙂

 242. morsom men hovrfor er det drama jeg syn ikke att det er drama🤣😂👍🤞

 243. Det var spenende fordi det var action og det var gøy å høre på .
  Jeg kunne lest mer .

 244. Boka var KJEMPEBRA🕶👌😃 Den var veldig spennende, fordi det skjedde mye på en gang😎 Og den hadde mye DRAMA👌👌😜 Jeg gir den terningkast 10/10

 245. Jeg synes boka var bra fordi den handler om at vi må redde miljøet.

 246. Elevane har delte meiningar om boka, der nokre syns boka fremstår som veldig spennende og seier dei har lyst til å lese meir av boka. Mens 1/3 av gruppa gir uttrykk for at boka er spennande men at dei syns der er litt rar.

 247. Jeg syntes denne boka var veldig spennene og var lett og skjønne hva de snakka om. Jeg kunne godt lest hele boka. Jeg synes denne boka var super 😃👍

 248. Jeg synnes at den var veldig bra men ikke så spennende.denvar kjedelig og lese men den er fortset bra.😜😜☺️

 249. Jeg sinnes at denne boka var veldig bra men ikke så spennende. Fordi det var veldig kjedelig og lese den, men den er fortset bra.

 250. Han minner meg om meg bare en chill gangster sonsom meg Ganstaking og luk luk bb

 251. Helt grei. Litt kjedelig å lese, men den var okey, liker egentlig ikke å lese bøker:)

 252. jeg håper denne boka får god karakter og at Arne svingen får bokslukerprisen Terningkast 6

 253. Jeg likte utdraget til boka, jeg vil bare lage en fortsetellse. Og en fortsetelse kan bli bra og den kan få mange utfal blant aent at delta finer ut at Bredo er bor til Henrik men Henrik og Sofie har alerede bynt å sene fløtene blik men hvordan komer Henrik ut av knipa

 254. Jeg synes boka var spennende! Fordi når Henrik sa jeg har ikke gjort noe dumt,… ikke ennå nei! Jeg synes boka passer for barn 7-13

 255. boka virka ikke så spennende…og jeg ville ikke lest resten så jeg ville ha gitt den terning kast 5

 256. Jeg synes boka var kjempe bra. Den var godt fortalt og spennende fordi. Det er en veldig aktuelt bok for meg og lese. eg vil gi boka terningkast 5.

 257. Jeg syns boka var bra fordi den handlet litt om klima olje ogsånt. Den var også veldig spennende så jeg fikk lyst til å låne den.

 258. den var litt spenene og litt morsomt på slutten .jeg syns den var bra men jeg liker mer teine serier

 259. Jeg syntes at utdraget var spennende, om jeg finner boka vil jeg gjerne lese hva som skjer videre. Den er veldig bra for unge som meg og andre fordi den handler om klimaet. Altså ikke å true en statsminister, men at boka kanskje kan veilede barn til å bry seg mer om miljøet å klimaet.
  Med vennlig hilsen Aksel

 260. Jeg syntes boka egentlig var sånn passe bra. Jeg likte at Henrik egentlig skulle true statsministeren, men plutselig satt han i bilen hennes. Jeg syntes boka passer for 6-13 år. Jeg gir boka terningkast 5.

 261. jeg synes at boka var veldig gøy og lese for en fin bok jeg fikk lyst til og lese hele boka

 262. Synes boka var spennende, anbefales for de som liker drama. Jeg kommer helt sikkert til å låne den, Jeg liker også bøker med masse drama og feiling 😂 Denne boken er en jeg har letet etter, litt gøy at an skulle egentlig til statsministeren med en sprøyte, men endte med at han satt i bilen til statsministeren. Terningkast 6 😜

 263. Jeg synes den var veldig bra bok. Jeg kjente meg igjen fordi tanten min døde også var kreft men før det så ville hun redde verden

 264. Jeg synes at boka var ganske bra og spennende. Jeg forsto veldig mye av boka.

 265. Veldig bra. Jeg syntes det var spennende når de fikk kode rød og måtte gjemme seg i huset til statsministeren.

 266. jeg synes at utdraget var vanskelig og lese som om noen hadde klippet ut setningene men den virket som en spenene bok

 267. Henrik og storebroren Bredo Planlegger å redde verden.De har tenkt å tvinge statsministeren med å gi henne en sprøyte så de kan få sende melding ut i verden.

  Jeg har lyst å lese resten. ☺

 268. Jeg synes denne boken var gøy. spennenes og mye mer! Har veldig lyst til å lese den.

 269. dette var en veldig bra bok som jeg tror passer til mellomalder (9-13) og ungdommer terning kast 99999999999 av 6 owO

 270. Jeg synes boka var bra og litt spennende men den var litt sånn ja annerledes synes jeg da

 271. jeg syntes boka var kjedelig fordi det skjedde ikke så mye og jeg liker ikke kjedelige bøker. jeg liker morsomme bøker og spenene bøker.

 272. Jeg syns den var spennende fordi de var med statsministeren og at de skulle true henne med en sprøyte for og spre sitt budskap.

 273. Jeg synes boka var SYKT BRA! Boka handlet om en gutt som het Henrik som får en alvorlig beskjed av legen. Deretter bestemmer han seg for å redde verden. Han og broren hans dro til statsministerens bolig, der broren filma i mens han spurte om en autograf…
  Det var forskjellige meninger i klassen min men jeg synes at den er den beste boka hittil fordi den hadde action, spenning og jeg hadde lyst til og lese mer, men det var en hake ved det den hadde noen vanskelige ord så jeg foreslår og ha en voksen ved siden av for og spørre om hjelp.boka var 9 av 10.👍👍👍

 274. Den var veldig bra je g likte best at han skulle true statmeminister også ble det til at han satt i statmeministerens bil

 275. Jeg sytes boka var veldig bra siden den var på en måte spennende siden jeg kjønte hva som kjedde og sånt🌸7 av 10 poeng fra meg✨

 276. Jeg synes den var bra fordi den var spennene, kul, fordi han skulle true statsministeren med sprøyte, så fra meg så får den
  5av10

 277. Den var passe bra men det var ikke så lett å forså hvor dem var og sånt. Jeg synes den fortjener 5 av 6 stjerner.

 278. Denne boken veg helt grei egentlig🙂 Syntes kanskje den burde hatt litt mere forklart.
  Vil anbefale boken til aldersgruppa 8-10

 279. Hi hi,🥳 Jeg synes boka var bra, litt kjedelig men det var bra skrevet😘😇
  Terningkast: 4 av 6
  Anbefaler alder: 9 til 13
  ❤️❤️

 280. Jeg syns den var bra,fordi jeg ikke skjønte den helt. Den var litt forvirende noen ganger. Men den var egentlig helt ok.

 281. Jeg syns boka var veldig bra og jeg skjønte den ikke på førsten men når læreren vår forklarte det så skjønte jeg den bedere 🤓😊❤️😇🥳

 282. Jeg syntes denne boka var veldig bra: jeg likte boka men den ga ikke så mye mening for meg og hva de ville forklare men jeg gir denne boka 4/6 terningkast💛

 283. Bra.
  Var lit spennende skrevet.
  Den var lit morsom.
  Har lit lyst til og lese resten av boken.

 284. 😇Jeg syntes at boka var bra fordi når broren til Henrik ringet politiet så trua ikke hennrik statsmenistern 😇

 285. Jeg synes boka var bra fordi at dem forklarte ganske mye men jeg skjønte ikke helt hva som sto der, jeg synes språket var litt vanskelig. Jeg synes ikke denne passer for 6 klassinger.Jeg gir boka terning kast 3 av 6. ♥️💕😊

 286. 😀 Jeg synes at boka var ikke bra. Den passer for 7 klasse men ikke 6 klassse. Det var litt vanskelig å forstå.😫Den er ikke noe for meg. Kjedelig😫

 287. Den var veldeig spennende fordi den hadler om at han prøver å redde verden ved å stikke en sprøyte i presidenten det var og litt morsom ,fikk lyst til å lese mye mere den var så spennde jeg gir den terningkast 6.

 288. Denne boken var veldig bra. jeg vil gjerne lese hele boken. For en dramatisk bok.

 289. Jeg synes boken var k jeg gir en terning kast av 3/6😑😐😦

 290. Jeg syntes at boken var veldig bra. Jeg har veldig lyst til og lese mer. Jeg tror ikke at denne boken passer for alle. Jeg liker den frodig det var veldig mye spenning.7/10👍😊😇

 291. Jeg skjønte den ikke, min lærer måtte forklare den til meg, når hun gjorde det tenkte jeg at den var dårlig., wow noen vil redde verden med en sprøyte wow statsminister.

 292. Den var veldig bra og jeg har veldig lyst og lese mer fordi den var spennende😇

 293. Jeg likte teksten.Jeg synes teksten var litt rar, morsom og spennende,pluss at jeg var helt enig i hva de sa.

 294. det var ikke så bra fordi jeg er ikke vanlig vid så glad i drama og det var ikke så mye drama men det er min mening.
  jeg synes bare ikke drama er så gøy for det første det burde vert bilder til denne teksten så jeg skjønte hvor de var og forfatteren burte vert lit tydrligere

 295. den var litt spennende men tittelen skjønte jeg ikke det er jo ikke noe om en himmel full av skyer.
  hvorfor?

 296. jeg likte den ikke fordi det var ikke masse spenning. jeg likte den ikke fordi det ikke var ikke noe humor i boka. det var ikke så gøy å lese fordi det var vanskelig tekst

 297. Jeg likte ikke utdraget fordi jeg synes det burde vært bilder.
  jeg synes det var et kjedelig tema.

 298. Boka handler om Henrik og broren Bredo som skulle ta en sprøyte på stasministeren.Så fikk statsministeren en varsel om at noen sikta på dem med rifle. Etterhvert fikk de vite at det var en gutt som het Bredo som sikta på dem og da skjønte Henrik at det var broren hans som sikta på dem. Henrik ble tatt med i en skuddsikker bil med statsministeren og noen livvakter til et hus. Der skulle de møte dattera til statsministeren. Boka var spennende. Jeg likte boka fordi den var spennende og den hadde mange utvida beskrivelser. Jeg anbefaler boka til de som liker litt krim og drama å lese den. Jeg gir den 6/10.

 299. Boka handla om en gutt som het Henrik. Han skulle sette en sprøyte på statsministeren .Men så ringte noen inn om at noen sto på et tak og sikta på statsministeren med en rifle.Da måtte Henrik bli med i en skudd sikker bil til en hemmelig adresse. Jeg syns boka var spennende. Jeg syns teksten var dårlig. Jeg anbefaler boka til 6.klasse. 5/10

 300. Denne boken handler om to gutter som vil drepe statsministeren med en sprøyte. Jeg syntes den var litt spennende. Den burde leses.💛

 301. Boka handler om en gutt som heter Henrik. De hadde en plan om å true statsministeren med en sprøyte. Boka var kjedelig jeg anbefaler den ikke.

 302. Den handla om en gutt som ville ha autografen til statsministeren. også kom og ble med statsministeren i en skuddsikker bil til hemmelig adresse. det er mange livvakter der som skal beskytte statsministeren. Gutten heter Henrik. Han har en bror som heter Bredo som har våpen.

  jeg syntes boka var veldig spennende. og jeg vil lese hele boka håper at boka får en bra tittel i Bokslukerprisen.

  teksten er bra fordi den har mange beskrivelser

  Jeg syntes alle burde lese den fordi den er bra og morsom.

 303. Den handler om Henrik og Bredo som skulle stikke en sprøyte i statministeren. Jeg syntes at den var bra. Jeg anbefaler den for andre.

 304. Denne boka handler om en som heter Henrik og broren hans heter Bredo. Og at Henrik møter statsministeren. Jeg syntes teksten var godt skrevet. <—– . Jeg anbefaler denne boka til de som liker å lese om spennende og morsomme bøker.

 305. Elevene sitter igjen med mange spørsmål som de ønsker svar på, så dette er nok en bok vi må få lånt på biblioteket 🙂

 306. Boka handler om en gutt som heter Henrik. Og han skal overraske statsminister og true henne med sprøyte, og så streame sitt viktige budskap.Men alt går ikke etter planen. Jeg opplevde teksten som en spenene bok. Jeg synes det var mange beskrivelser i boka. Jeg ville ha anbefalt boka viss du liker spenene bøker.

 307. Henrik vil sende en beskjed men det går galt å eter mange løyner kommer han i en skuddsikker bil på veg til statsministeren sin datter.

  Jeg opplevde teksten spenene og skummel.
  Det var tilfeldig og koselig men litt alvorlig.

  Anbefaler den viss mann er glad i revolusjon. Jeg vil gi den 3/5

 308. ✿♥✿░B░E░A░U░T░I░F░U░L ░✿♥✿
  Det var 2 gutter som ville gi en sprøyte til ordføreren.
  Men så begynte det og skje mye.
  Han måtte sitte i en skudd fri bil, til hemmelig adresse.
  Jeg syntes den var spennende.
  Teksten er bra fordi man vil bare høre mer og mer!
  De burde lese boka fordi de kommer mest sannsynlig til å elske denne.
  Jeg gir denne boka en 7/10 ✷    ·
   ˚ * .
     *  * ⋆  .
  ·  ⋆   ˚ ˚  ✦
   ⋆ ·  *
     ⋆ ✧  ·  ✧ ✵
   · ✵

 309. Jeg synes den var kjedelig.Den var ikke noe spennende,og ikke noe gøy.

 310. den var bra da swat team kom men jeg vil ha mer og vite mer om hva som sjer

 311. jeg syntes det var en bra bok men detter ut av å til når de snaker blir littegrande vanskelig å hålde følg men fin bok

 312. Den var spennende men det kunne handle litt mer om hovedpersonen. og jeg skjønte ikke helt hva det handlet om.

 313. Denne boka handler om en gutt han skulle ta en sprøyte på ordføreren så. Så måtte han være med i en skuddsikker bil. Så skulle det hente barne til ordføreren. jeg sytes denne boka var lit kjedelig. Men jeg trur den boka er morsommere får en som liker sone. Jeg gir denne boka 3 🙂

 314. Boka handler om at Henrik skal ta en sprøyte i statsministeren, men ender opp i en skuddsikker bil med statsministeren til hemmelig adresse. Jeg opplevde at det var drama og spenning i teksten, å det gjør den veldig god. Jeg anbefaler den til de som liker drama. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 315. Ganske bra bok, godt med spenning
  8 ut av 10
  og BTW i like turtles

 316. Boka handler om to gutter som vil sette en sprøyte på statministeren. Også når de står utenfor døra tror statsministeren på dem. Plutselig blir Henrik sittende med statsministeren i en skuddsikker bil.
  Jeg opplevde boka som spennende og kul.
  Teksten er kul og bra fordi den er spennende og det liker jeg.
  Du burde lese boka vist du liker spennende bøker.

 317. Jeg synes at den kunne inkludert flere personer og at du kunne sakt ikke en ting som du snakka om ganske lenge men ellers var den ganske bra synes jeg.

 318. Skjønte ikke hvem som snakka noen ganger ,men veldig fin og spennende utdrag ville lest mer av den.

 319. den var spenndene fordi statmenisteren var med og det var mange personer som snakka så klarte ikke og følge med så veldig.

 320. den var ganske bra jeg syns den var litt kjedelig så jeg gir den terning kast 2 jeg liker ikke denne typen bøker så derfor gir jeg denne boken så lite . den var ganske trist

 321. når jeg leste boken så var den passe bra men etter jeg kom lit lenger i boken var den bra jeg vil ikke lese denne boken selv fordi jeg liker ikke sånne bøker men jeg kunne gått lest litt til men ikke hele boken.

 322. Jeg likte ikke utdraget. Jeg syns det var spennende men,de snakket veldig mye.
  Jeg skjønte ikke så mye av boken derfor, syns jeg det ikke var så gøy.
  Jeg syns det var litt lite som skjedde inni mellom.
  Det var ingen bilder.
  jeg fikk litt lite info

 323. Jeg likte ikke utdraget. Jeg syns det var spennende men,de snakket veldig mye.
  Jeg skjønte ikke så mye av boken derfor, syns jeg det ikke var så gøy. Jeg fikk for lite info.
  Jeg syns det var litt lite som skjedde inni mellom.
  Det var ingen bilder.

 324. den var ganske bra jeg syns den var litt kjedelig så jeg gir den terning kast 2 jeg liker ikke denne typen bøker så derfor gir jeg denne boken så lite

 325. Jeg likte utdraget fordi teksten var spennende og fordi statsmenistern var med, Og at tekstenhade en god mening

 326. Jeg syns udraget var sånn passe bra fordi jeg syns det var et veldig bra budskap siden det handlet om at han skulle redde verden og miljøet, men jeg syns utdraget var litt vanskelig og skjønne på en måte.

 327. det var lit kjedelig men jeg likte de på grund av opp bygningen i utraget 👏👏😒😕

 328. Hei
  jeg synes at den var passe bra for de at jeg ikke fikk vite hva den dålig nyhet det ville jeg vist da hadde det blit mer spnene

 329. Jeg syntes at boken var kjedelig, men den var litt bra og. Jeg syntes den var passe bra fordi noen ganger var den spennende men andre ikke. Det er en del jeg syntes var best og det var da han gikk til statsministeren.

 330. jeg synes boka var bra fordi den handlet om et bra tema.
  den var også bra fordi det var spenning og den var realistisk.
  jeg følte at jeg var der å sto å så på👍.

 331. dedte er min favorit så langt jeg liker å see at andre bryr seg om miljøet som meg pluss den var spennende

 332. Den er spennene og meningen av den er veldig fin. Terningkast 6 😋😛💖💘💗💓💞

 333. Mine tanker og notater:
  Denne boken var grei. Jeg hadde nok lest den.
  Boka var bra fordi jeg liker litt spenning og det var det.
  Den hadde det jeg vil ha i en bok: Spenning og noen som ikke liker noen andre.

  Henrik og bedro hatet ikke statsministeren, men de vill hun skulle gjøre noe for dem. Jeg likte tittelen og innholdet. Jeg likte humoren i boka og bildet på forsiden. Tilsammen gir jeg den 5/6 eller 7/10.
  Jeg syntes den passer til barn fra 10 til 16 år.

 334. Jeg fikk lyst til å lese boka. Jeg lurer på hva om skjer videre. Om Henrik greier å redde verden. Bredo var veldig rar når han sto på et tak og sikta på statministeren. Det var ikke planen til Henrik. Så på grunn av Bredo gikk ikke planen til Henrik så bra. Han måtte sitte i en skuddsikker bil sammen med statministeren og en mann som heter Truls. Jeg gir boka terningkast 4,5.

 335. Eline -------------------------------- (tiktok: elinexviento) (Skole: Dagali og Skurdalen Oppvekstsenter) sier:

  (DARLIG ANMELDELSE)

  forfatteren bruker någlene lett-leste ord, men boka hadde nok (kanskje) passet best for folk fra 9 – 15/16 år.

  (som jeg så, dårlig anmeldelse)

  men innholdet er bra og det sprer en viktig «melding» 🙂

 336. Utdraget av en himmel full av skyer var bra fordi de fik møte statsministeren og skulle tulle med henne og det var mye delta og mye bra og det jeg syntest var best var att Henrik skrev meldingen til Bredo at han skulle kvitte seg med mobilen.

 337. Jeg syntes boken var helt OK og jeg anbefaler den for unger. Trekning kast 🎲 2

 338. Den var spennende fikk ikke med meg så mye av utdraget (ikke spør hvorfor)

 339. Jeg synes boken er bra men ikke akkurat det beste jeg har lest, jeg trodde de skulle snakke lit mer om miljøet å sont. Terning kast 3

 340. Den var litt gøy, men jeg tror burdet lest den når jeg var eldre

 341. Jeg syntes boka var veldig spennende, men jeg tror ikke det en bok jeg kommer til å lese videre på.

 342. jeg synts at den var litt kjederlig men også litt spennende. det som kunne vært bedre var at det kunne være mye mer drama:-)

 343. En kul bok som jeg hadde likt å lese ferdig, jeg likte denne veldig godt

 344. Jeg har lest utdraget en himmel full av skyer. Jeg likte utdraget og jeg tror at dette er en veldig bra bok. Denne boka er spennende, interessant og får deg til å bla om. Temaet i boka er ekte og viktig. Terningkast 5. Ha en god lesestund.

 345. Jeg synes boka er bra fordi den er interessant og spennende. Den handler om et viktig tema. Jeg anbefaler boka til barn i alderen 10 – 13 år. Jeg gir denne boka terningkast 4. God fornøyelse.

 346. Jeg synes boka er bra fordi den er interessant og spennende. Den handler om et viktig tema. Jeg anbefaler boka til barn i alderen 10 – 13 år.

 347. {jeg har en daarlig pc saa noen av bokstavene er ikke som de skal vaere unnskyld for det{Utdraget av denne boke var akkurat en spennende nok del av boka som gj;r t jeg har lyst til @ lese videre. Henrik faar beskjed av legen at han er syk, bestemmer han seg for aa redde verden og miljoeet. Da Truls faar kode roed, ble det veldig interresant. Henrik sin plan gaar ikke som planlagt og det gir bare mer spenning. Hva skjer naa, liksom? Veldig bra del av boka som var i utdraget, gjoer saan at jeg vil lese videre. 8 av 10

 348. Jeg har lest utdraget fra En himmel full av skyer.
  jeg syntes den var bra fordi at forfatteren hadde skrevet sånn at vi forsto mye om hva som skjedde.
  Det som gjorde meg litt sånn små irritert er at vi ikke fikk vite mer om Sofie(Datteren til statsministeren) og .D.E.L.T.A.
  Vi kunne kanskje vite litt mer om Bredo.
  Jeg gir boken en terning kast 4, andbefales til de som liker acion

 349. Jeg liker bok fordi det ble spenene når vakta fike vite at noen sikta på statsministeren og delta kom og tok dem inn i bilen med svarte panser glass. Veldig bra og likte det med klimaet. 9 til 14 og folk som liker klimaet og drama. terningkast 6 av 10

 350. En himmel ful av skyer.

  Den boka er intresang og spenene det handler om Henrik .

  Det er så kult at det er med statminister med noen sikkerhets vakter som er så strenge og iriterene . Men det er kult at det er en liten gut som skal gjøre alt samen mens brore ringer og sier at det er no en som skyter og det førstepersons fortelling jeg kunne ønske at det ikke hade hvert så alvorlig

  Jeg anbefaler boka sikkelig

 351. Boka var veldig gøy. Jeg synes de kunne beskrive personene bedre. Boka var gøy på slutten .Når Henrik og statsmenisteren satt i bilen i bilen satt det flere menn\esker de var vakter
  .statsmenisteren hadde en datter hun heter sofie . hun er og på vei til den hemmelige adresen .Jeg gir terning kast 6. Jeg likte boka godt og vil gjerne lese hele .❤️Jeg er helt enig med Henrik, og likte grunnen av boka. ALLE burde lese denne boka så de faktisk får litt mere forståelse om det💡🗑Jeg syntes at dette må folk begynne å bry seg mere om!💞.

 352. Jeg syntes at boka var bra, men jeg liker bedre krim og sånt😊
  Det jeg likte best var da han møtte statsministeren og at Hans spurte om autografen🐨
  Terningkast 3🎲🎲

 353. den var ikke bra jeg likte ikke boka skriv heler drama neste gang BOKA får 3/10😬😬👎👎😔prøv igjen

 354. Jeg syns den var veldig spennende,
  men den hadde vært enda bedre på nynorsk. Vet ikke hvorfor.
  Jeg fikk lyst å lese boka. Terning kast 5/6.

 355. Jeg syns boka var bra men noen ganger så ble det litt kjedelig å lese. Jeg liker bedre å lese bøker om krim og grøssere og sånne ting som det. TERNINGKAST.:4👍

 356. Denne boka var det ikke mye dramai.):men denvar lit spenene.(: så terning 4.kul bok

 357. Jeg syntes boka var veldig bra,
  Den passet meg veldig bra.

  Jeg gir denne boka en fin 8/10

 358. Denne teksten handler om en person som heter Henrik, han har fått dårlig nytt fra legen og han bestemmer å true statsministeren ved å gi henne en sprøyte. Men underveis så skjer det noe som stopper han. Da skjer det noe som overrasket han.

  Det som skjer er at han vil hjelpe miljøet, det gjør han bare for å si til statsministeren, det jeg likte ved denne boka var at den handlet om miljøet, det har jeg ikke sett før. Denne boka var spennende. Det er en førstepersonsfortelling kjempe spennende, den får meg til å ha lyst til å lese hele boka.

  Jag anbefaler boka fordi den var spennende, og får lyst til å lese hele! Jeg gir den terningkast 6 av 6.

 359. Boka er spennende, morsom og litt kjedelig. Den passer for 9 og oppover. Terningkast 5.

 360. Jeg synes boka var veldig spennende og avhengighets full. Jeg fikk VELDIG lyst til å lese resten. anbefaler boka fra 9-14 år. Jeg gir boka terningkast 6!

 361. Jeg synes boka var veldig spennende og avhengighets full. Jeg fikk VELDIG lyst til å lese resten n

 362. den hvar spendene og mye drama i.😯 jeg syns den hvar veldig bra bok ambefaller å les den 👍
  og den hvar litt andeledes en di andre bøkene🔰

 363. Jeg syntes at baka var spenende og morsom siden det var involvert politi, forskelige skyte våpen og at det var broren til Henrik som siktet på statsmenisteren!😁
  Jeg gir den terning kast 5.

 364. den var spendene og mye drame det var veldig bra og andeledes en de andre bokene . ☺

 365. boka gjorde meg hel interesert arne svingen er en av di klokeste bøker jeg vet omKULLLLLLLLL

 366. Jeg syns at den var bitte litt kjedelig men også bitte litt morsom.Det jeg syns var morsom den teksten på slutten men den var også noe spennende jeg kan lese den jeg ville ha svart at den var sånn bra det er det jeg syns om boken. Det er alt jeg har svart er at navnet på boken var En Himmel Full av Skyer. Den var kult takk for meg. OK

 367. Jeg synes at boka er dårlig, vet ikke om jeg har lyst til å lese den. Terningskast 2 😴💔

 368. Den var bra syntes jeg!!!!!!!! Elsker sånne spennings fulle bøker.

  Boka var bra den var spenndings full☺☺😇😇😂😮

 369. Jeg syntes boka var ganske bra!😀 Det var kult at masse politi kom når statsministeren ble sikta på av
  Bredo. Terningkast 5😀

 370. jeg syntes boken var grei likte at statsministeren ble sikta på, litt kjedelig. Men helt ok anbefaler 7-9.

 371. jeg synes at de var morsomt på siste side jeg har ikke gjort noe kriminelt ikke iallfall enda hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahhahahhahhahahhahahhahahhhahhahahahhahahahahhahahhahahahahhahahahahhhahhahhhahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha

 372. Teksten handler om at det er en gutt som vil ha statsministerens autograf. Plutselig kommer det inn en melding om at noen har prøvd å sikte med harpun på statsministeren.

  Det beste med teksten er at det er veldig mye høydepunkter og det er litt spennende.
  Jeg syns ikke at teksten var så bra til at jeg ikke klarte og legge fra meg teksten.

  Jeg synes teksten er ganske lett å lese fordi det er nesten ingen vanneskelige ord i teksten. Jeg syns at andre burde lese den for den var jo bra, men jeg syns ikke boken var bra nok til at den kan være Superfinalist i Bokslukerprisen.

 373. En himmel full av skyer er en førstepersonsbok og hovedpersonen er Henrik.

  Boka handler om Henrik som har fått en diagnose hos doktoren og bestemmer seg for å gji statsministeren en sprøyte. Henrik har en bror som heter Bredo som hjelper Henrik, tror jeg. Teksten er veldig lett å leve seg inn i.

  Jeg liker ikke Henrik som ville true statsministeren med en sprøyte. Jeg liker statsministeren fordi hun virker veldig snill. Jeg liker ikke Bredo som bare stakk. Jeg tror teksten handler om forurensning på grunn av omslaget. Jeg fikk lyst til å lese mer for å finne ut hva som skjer videre og hvor Bredo ble av. Teksten var ikke lett å legge fra seg fordi den var så spennene og den var lett å lese.

  Tekstens styrke var at det skjedde alltid noe. Tekstens svakhet var at den ikke sa noe om hvor Bredo dro. Andre burde lese den, og den fortjener å være superfinalist i bokslukerprisen. Anbefaler boka til 8-15 årige.

 374. En himmel full av skyer)
  Det er en gutt som heter Henrik, han har fått vite en alvorlig beskjed hos legen, og han var bestemt seg for og redde jorda! Han må true statsministeren! Og si et viktig budskap til folket.

  Jeg syntes boken var litt spennene.jeg ambefaller denne boken hvis du liker litt grøss og gru.

 375. En himmel full av skyer er en bok. Sjangeren er drama. Den handler om en gutt som heter Henrik, sammen med storebroren hans. Planen er at Henrik later som om han vil ha autografen til statsministeren, og så skal han turen henne med en sprøyte. Men planen går ikke helt som planlagt. Mer sier jeg ikke. Jeg synes boka var kjedelig, men kanskje du liker den bedre? Jeg gir den terningkast 2, men jeg anbefaler og prøve den ut.
  Dens styrke er at den er spennende, men dens svakhet er at den er kjedelig.

 376. Bokanmeldelse (En himmel full av skyer)
  Det er en gutt som heter Henrik, han har fått en alvorlig beskjed hos legen, og han har bestemt seg får og redde jorda! Han må true statsministeren! Og si et viktig budskap til folket.

  Jeg synes denne boka er veldig spennende jeg anbefaler at du leser den✌🏻

 377. Det er en drama bok.
  Det handler om en gutt ved navnet Henrik som er sinna på statsministeren. Han skulle dra dit for å forgifte henne. Det foregår i byen. Nåtid.

  Handlingen er litt vanskelig å leve seg inn i fordi det var masse ting som det nesten var umulig å forstå.

  Jeg syns at det som var dårlig med teksten var at den ikke var like fengende som alle de andre utdragene. Denne boka var mye mer roligere men også det at handligene var så tett i tett. Og da var det litt vanskelig å leve seg inn i det siden det var så masse som skjedde på en gang. Og det føltes litt slitsomt.

  Jeg syntes at den var veldig kjedelig fordi det var ikke så spennende eller morsom. Det var kjedelig fordi det ikke skjedde så mye der.

 378. Boka handler om Henrik som har vært hos legen. Så bestemmer han seg for å true statsministeren med en sprøyte og broren Bredo skal hjelpe til.

  Dette er en førsteperonsfortelling hvor Henrik er hovedpersonen. Jeg synes utdraget er veldig spennende, men jeg skulle gjerne ha hørt hvorfor de skulle true statsministeren med en sprøyte.

  Jeg anbefaler boka for de som liker drama og spenning.

  • Denne teksten handler om en gutt som heter Henrik og broren som heter Bredo. Da Henrik var hos legen fikk han en trist nyhet. Han gjorde klar en sprøyte som han skulle true statsministeren, men da de kom frem skjedde det noe galt.

   Jeg likte denne boken sånn passe fordi den var spennende og jeg levde meg inn i historien med en gang, men jeg skjønte den ikke helt.

   Forfatteren av denne boken heter Arne Svingen

   Jeg vil gi boka en 4/6 og jeg vil anbefale boka til barn 8 – 12-åringer

 379. Teksten handler om Henrik.Han har vært hos tannlegen og har fått en sprøyte
  han skal true statsministeren med.

  Henrik, Bredo, statsministeren og livvaktene er ganske viktige personer.
  Handlingen er lett å lve seg inn i.
  Sjangeren er drama.

  Jeg anbefaler boka til de mellom 5-7.
  Terningkast 4.

 380. Boka handlet om Henrik som truet med å stappe en sprøyte inn i statsministeren.
  Da Henrik var oss legen så fikk han en beskjed som var trist. Men da han kom frem så skjedde det noe.

  Jeg syntes at boka var spennende fordi den har action.
  Forfatteren heter Arne svingen

  Jet anbefaler boka til folk som ikke liker statsministere. 4 ut av 6

 381. Jeg syns boka var bra, fordi den var spennende og jeg liker
  Spennende bøker. Jeg anbefaler den for 10-13år, fordi det er noen ord som er litt vanskelige. Jeg gir et terningkast 5.

 382. Vi likte denne boka sånn passe.
  Fordi det var vanskelig å følge med på hva som skjedde ellers var det en veldig bra bok.
  Terningkast 4

 383. Denne boka var sånn passe bra. Jeg forsto ikke alt. Den var også litt spennende. Det er ikke den beste boka jeg har lest, men samtidig ikke den verste terningkast 4.

 384. En himmel full av skyer.

  Teksten handler om Henrik som drar til statsministeren for å true henne med sprøyter så hun kan høre på det viktige budskapet hans. Det er en drama- bok.

  Handlingen er lett å leve seg inn i fordi boka er godt skrevet. Teksten blir bare mere og mere spennende og den er full av overraskelser. Jeg syntes at teksten var lett å lese fordi man levde seg fort inn i handlingen. Den var vanskelig å legge fra seg siden man aldri kunne vite hva som på neste side. Dette gjorde teksten bare bedre og bedre. Teksten var overraskende og en bok som var godt skrevet.

  Det beste ved teksten er at den er full av overraskelser. Tekstens svakhet er at jeg fikk ikke så veldig lyst til å lese den fordi omslag og tittel fanget ikke min oppmerksomhet. Jeg synes at du skal lese den selvom du ikke får lyst av omslag og tittel. Denne fortjener helt klart å være superfinalist.

 385. Jeg synes boka var spennende. Den var godt skrevet, men den var allikevel litt vanskelig å følge med. Jeg gir den terningkast 5.

 386. Utdraget er sååå bra😍!!!! jeg har skikkelig lyst til å lese denne boken. Den er en skikkelig drama bok. Den er spennende og litt skummel. gjeg kan gi denne boken et ternigkast 5✌️🤩

 387. Jeg syns at boken var super, man ble tatt inn i spenningen fort og den var ganske dramatisk. Jeg anbefaler boka og gir den terning kast 6.

 388. Boka var litt bra. Den er bredere en alle de andre bøkene i bokslukerprisen.
  Det beste var da Truls kom og yeet. Så ble det kjempeskummelt da politiet kom in.
  De FBI opend opp huset og Truls kom å sa løp in i bilen, statsministeren kom og så Henrik skal med meg…

 389. Jeg har lest utdraget (En Himmel Full Av Skyer) av Arne Svingen.
  Jeg synes boka var spennende og morsom. Jeg likte da de skulle bli hentet av Delta og fraktet av en skuddsikker bil/vogn til ett sikkert sted fordi de var i en skuddsikker bil å kanskje blitt skøte på av en morder å kanskje Henrik fikk øve seg på en ny katastrofe å fortelle det til familien og venner. Håper at han greier å redde verden å at ha kanskje leve lengre enn han egentlig skal. Anbefalt til alle mellom 9 til 15. Veldig bra bok

 390. Synes boka var bra anbefaler den til alle som liker drama eller miljøet. Veldig morsom bok har lyst til å lese mer. Forfatteren var veldig flink til å gjøre den spennende å at man ville lese mer.

 391. Jeg har lest utdraget av,, En himmel full av skyer,, skrevet av Arne svingen. jeg synes boka var kul og spennende. Det jeg likte mest var når Delta kom og at vaktene ble fortalt noe i øre.

 392. jeg synes at boka var litt spennende. men jeg synes at boka burde ha en annerledes slutt.boka var litt vanskelig å forstå.den var morsom å lese.men jeg ville helst at man kunne fått litt bedre ut av hoved delen.jeg ville helst vite hva som skjedde når jenta kom.

 393. Jeg har lest utdraget av en himmel full av skyer, skrevet av Arne svingen. boka innhold mye drama og jeg synes boka var litt rar på starten så begynte den å bli litt mer forstålig , så ble boka spennende. jeg anbefale boka mellom til 10 og 14 år.

 394. jeg likte boka fordi den var spennende. min favoritt ting i ut drage var nor de sa hat noen siktet på dem

 395. Jeg har lest utdraget av boka ,, En himmel full av skyer» av Arne Svingen. Jeg synes at utdraget var litt merkelig fordi Henrik ville redde jorda ved å true statsministeren med en sprøyte. Det gjorde inntrykk på meg av Henrik og lillebroren Bredo hadde lagt en plan om hvordan å true statsministeren. Men plutselig ble det kode rød å Henrik som hadde fått seg inn i statsministerens hus måtte dra til en sikker plass ilamme henne.

 396. Jeg syns at boka var bra fordi, det var litt spennende og morsom. Jeg har lyst å lese boka fordi, jeg vil vite hva som skjer videre.

 397. jeg syntes boka var ok, den var spendene og kul.
  jeg er bare ikke så glad i drama bøker
  Terningkast 4 av 7
  jeg syntes forfateren var kreativ da
  SNAP: Adrian Måsøy

 398. Jeg liker forfatteren veldig godt men denne boken falt ikke helt i smak. bra bok, men ikke helt min sjanger.

 399. Jeg synes boken var helt ok. Det var en bra og kreativ historie, men jeg er bare ikke så glad i denne type sjangere. terningkast: 3/4 av 6