Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Et hundeliv

Arne Svingen Gyldendal 2017

Basse lever et skikkelig hundeliv – et liv der alle de bra tingene mangler. Det skyldes ikke først og fremst at han er hund, men at han bor hos en mann som kalles Narko-Kjell. Narko-Kjell har nemlig både dårlige vaner og dårlige venner. Og det blir ikke lettere da det en dag banker på døra…

Det finnes sikkert de som tviler på at det er mulig. Men selv mellom mine rustne kjever og nedslipte tenner kan det knase i skjelett. Lyden av bitt som gnisser mot menneskebein, sender skjelvinger nedover hele ryggraden min. Det skjærer i ørene. Kjevemusklene fylles av melkesyre.

– Uææææææh!

Mannen skriker så høyt at jeg nesten glipper. Huden hans oser en intens blanding av sinne og smerte. Slipper jeg nå, får jeg neppe en ny sjanse før slagene og sparkene hagler over meg. Jeg er nødt til å stramme kjevene enda et hakk.

– Slipp meg, din kjøter! roper mannen så høyt at det etterlater en pipelyd i øregangene.

I munnen har jeg mannens salte blod. Det eneste jeg vet, er at han må gi seg før jeg slipper. Love dyrt og hellig at han ikke skal gjøre oss noe. Helst legge inn et spakt unnskyld.

Det er i sånne øyeblikk jeg tenker at jeg har et hundeliv. Men et hundeliv er ikke det samme som et liv som hund. Nei, menneskene snakker om et hundeliv som et liv der alle de bra tingene mangler. Akkurat nå er jeg helt på bånn. For dette er ikke meg. Jeg går ikke rundt og biter folk. Jeg liker at folk sier pene ting, gir meg matrester og klør meg under kjaken. Jeg elsker å ligge langflat i en sofa, løpe etter en ball og stjele isen til et lite barn. Jeg er typen som logrer bare folk smiler og legger stemmen i et mykt leie.

Snart klarer jeg ikke å holde oppe kraften i leggbittet lenger. Heldigvis vet min beste venn en del om mine begrensninger. Narko-Kjell er typen som skjønner at kjever blir støle og tenner kan ise. Dessuten vet han at vi må vekk herfra før kompisene til mannen kanskje dukker opp med balltrær, kniver og en hel drøss knyttnever.

For litt siden kunne jeg bare lukte redselen til Narko-Kjell. Nå oser også mannen i treningsbuksa av frykt. Egentlig er det godt han har tynne sweatpants, for jeans kan være trevlete å bite gjennom. Riktignok har han legger på størrelse med kloakkrør, men jeg har fått et godt tak. Nå knekker han i knærne og synker ned på bakken. Det er alltid et godt tegn.

– Ok, ok, ok, jeg gir meg! sier mannen.

Endelig! Likevel slipper jeg ikke riktig enda. For det er ikke alle som holder det de lover. Derfor venter jeg på den endelige beskjeden.

– Slepp ham, sier Narko-Kjell.

Idet jeg slipper, ber jeg ham bli liggende, mens jeg vet at blodfarget spytt fyker ut av kjeften min. Jeg flekker hele den skjeve perleraden og følger opp med sånt som menneskene kaller knurring, men som egentlig er lyder fulle av trusler om de grusomste ting. Sånt jeg egentlig ikke klarer å gjøre mot noen, uansett hvem som ber meg om det.

– Åååå, fy fader …, stønner mannen som ligger på bakken og tar seg til den blodige leggen. – Se hva kjøteren din har gjort! Tenk om jeg må amputere.

Noen mennesker sier utrolig mye teit. Det er ikke lenge siden han truet med å rundjule oss begge to. Meg skulle han henge i et rep, sånn at Narko-Kjell lærte en lekse en gang for alle. Ikke at han hadde med noe tau. For sånne folk er flinke til å true, litt dårligere til å gjøre det de snakker om. Akkurat som Narko-Kjell. Og meg.

– Hvis du prøver deg igjen, Willy, kommer Basse til å gnafse i seg nesa di, påstår Narko-Kjell.

Jeg spiser virkelig ikke neser. Ikke slafser jeg ører eller tygger på folks fingre heller. Jeg er en leggbiter. Selv om jeg hater det. Jeg vet om nok av firbeinte muskelkropper som glefser mot småunger og knurrer til gamle damer. Men jeg har hengevom og triste øyne, og halter litt på det ene bakbeinet. Jeg begynner ofte å hikke når barn kommer bort for å klappe.

– Kom, Basse, vi stikker, sier Narko-Kjell.

Jeg tusler bort til ham mens jeg prøver å slikke mannens ekle blod ut av kjeften.

– Din jævel! freser Willy på bakken idet vi småløper vekk.

Han kan kalle oss hva han vil. Det er hundre ganger bedre enn juling. Og jeg vet hva juling er.

– Hold kjeften din, eller så biter han deg i pungen, sier Narko-Kjell uten å snu seg.

Jeg biter ikke folk i punger heller. Men trusler funker iblant. For Willy holder munn. Riktignok siver det et par hissige grynt ut av ham der han ligger på bakken, men han er tom for krutt. Vi runder hjørnet, og da er det nok bare superhørselen min som fortsatt oppfatter banningen hans.

Jeg blir ikke kvitt blodsmaken, så jeg prøver å spise litt gress. Dessuten må jeg tisse litt på en stolpe og sjekke ut et par lukter. Jeg finner fort ut at en god del kjente har besøkt denne stolpen, særlig en tispe jeg liker godt.

– Kom igjen, da, Basse.

Jeg legger igjen en ekstra stråle før jeg går bort til Narko-Kjell. Det virker som han fortsatt forsøker å løpe, men beina hans har vært to trestokker i lang tid nå. Jeg er fortsatt så rask at jeg nesten tar igjen katter. Narko-Kjell blir forbikjørt av unger på trehjulssykkel. Det var ikke sånn før. For jeg og Narko-Kjell har kjent hverandre siden han bare var Kjell og fortsatt kunne klatre i trær og gjøre triks med en håndball. Det rare er at det ikke føles så lenge siden, heller. Men nåler og piller gjør ikke underverker for noen kropper. I hvert fall ikke de Narko-Kjell tar.

– Du viste ham, du, Basse.

Jeg vet. Basse høres ikke ut som en badass. Så jeg heter jo ikke Basse. Sånn egentlig. Navnet mitt er Reginald Birger El Nachos Bigdog IV. Men det vet jo selvsagt ikke Narko-Kjell. Vi hunder gir oss selv navn, og hvis vi blir lei, skifter vi. Mennesker bestemmer seg for et navn, og så er det liksom skrevet i stein. Derfor blir jeg noen ganger irritert når noen kaller meg Basse. Men hva kan jeg gjøre?

Det finnes hunder som sier at de eier menneskene sine, og de har jo litt rett, for de fleste klarer seg ikke uten oss. Jeg synes uansett det er litt drøyt å eie noen. Av alle mennesker jeg har møtt, så er Narko-Kjell kanskje den som aller mest trenger en venn som kan passe på seg. Og det gjelder ikke bare når han stjeler fra superhissige bolere.

Dessverre hører han ikke alltid på meg når jeg sier fra. Som nå, når han går på rødt lys.

– Øy, jeg går her, din dust, roper han til sjåføren, som må bråbremse.

Det hender at jeg tenker at Narko-Kjell og jeg aldri blir gamle sammen. Men det hadde vært fint om jeg tok litt feil akkurat der.

Selv om vi har kommet oss så langt vekk at heller ikke jeg kan høre mannens stønn, så er Narko-Kjell fortsatt redd. Det lukter litt som noe dødt under en busk.

Da vi kommer fram til bygården vår, holder Narko-Kjell opp døra til oppgangen for meg. Vi trasker trinn for trinn opp i andre, og han putter nøkkelen i låsen. Vi har hatt innbrudd to ganger, så jeg vet ikke helt hvor mye den låsen hjelper. Egentlig ser det alltid litt ut som om det har vært innbrudd hos oss, siden Narko-Kjell ikke er den ivrigste til å rydde. Men det gir jo mange fine kleshauger å ligge i.

– Det der var helt sykt, ass’, sier han til meg.

Noen påstår det er teit å snakke til hunden sin. Men det blir jo helt feil om han skal holde munn bare fordi jeg ikke kan skravle tilbake. Jeg forstår jo alt han sier. Selv om jeg later som om jeg ikke skjønner det meste. Særlig når han ber meg gå ut av sofaen eller hente noe til ham.

– Det der var bare så utrolig nære på, ass’.

Dessuten kan jeg svare ham på min måte. Jeg stikker hodet mitt inn i hånda hans, og måten jeg trykker meg mot ham på mens han klapper og krafser, forteller mer enn utallige menneskeord.

– Det blir liksom alltid trøbbel og bråk. Rikdommen i verda må fordeles bedre. Det er jo ikke sånn at han går konk bare fordi jeg bøffa ham litt. Noen ganger har man spenn, andre ganger er lomma full av regn.

Narko-Kjell ljuger ganske mye. Særlig når han trenger penger eller heroin eller piller, eller når han har gjort noe dumt. Men han ljuger aldri til meg. Bortsett fra når han sier at han kan slutte med dop når han vil. Men da ljuger han nok for seg selv også.

– Hadde det ikke vært for deg, så hadde sikkert begge arma mine vært brekt nå.

Det kan godt hende han har rett. Det fine med at han har begge armene i behold, er at han kan mate meg med noe ekstra godt for å si takk. Og stryke pelsen min etterpå. Jeg håper bare at ikke i dag er en sånn dag han har glemt at vi trenger mat.

– Vet du hva, Basse? Jeg skal skaffe noe skikkelig goodygoody middag til oss.

Se der! Noen ganger lønner det seg å være en blodtørstig kjøter. Men før vi får planlagt middagen, banker det på døra. Narko-Kjell farer opp. Han begynner å søke under noen bunker med klær. Jeg vet at han leter etter balltreet med to hakk i tuppen fra en veldig dårlig dag. Selvsagt vet jeg hvor det ligger, men siden Narko-Kjell alltid skader seg selv når han bruker våpen, viser jeg ham ingenting.

– Hælvete. Det lå da her et sted, mumler han fortvilet.

– Kjell, er du der? sier guttestemmen utenfor døra.

Narko-Kjell stivner midt i letingen. Det er på tide å si fra at vi er her. Menneskene kaller det bjeffing, som om det bare er masse usammenhengende bråk. De har virkelig ikke peiling.

– Hvem er det? spør Narko-Kjell.

– Kjenner du ikke igjen stemmen min?

Han blir stående midt på gulvet og klø seg en stund på haka før han sier: – Jeg er ikke hjemme.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

1 429 anmeldelser av “Et hundeliv

 1. Jeg synes den var spennende og forfatteren var veldig flink til å beskrive følsene.
  Den startet med spenningen veldig brått, og det likte jeg.
  Det var morsom.

 2. den var god men eg forsto liksom ikkje heilt i begynnelsen men så begynte eg på nytt og då forsto eg alt

 3. Boken er litt kul og litt morsom men ikke spennende ( ikke alle bøker trenger å være det )
  jeg syns den var ok. passer for de som liker hunder og kamp og humor. Annbefales for 9-11.

 4. Boka hvar ikke spennende før den slutta. Det hvar bare at en hund fortalte noe om hvordan han hadde det. Gir boka 4.

 5. Jeg synes denne boka var veldig super fordi jeg likte N-K Og den fikk frem et veldig viktig eksempel på hvordan hunder har det!!!

 6. Bra Bok Karakter: Super, Veldig artig og veldig mye frampek vil lese hele boka fordi det var frampek og det er den første boka jeg har lest som handler om en hund! som er en bra ting

 7. jeg synes boka var veldig bra fordi ideen var original,den var ikke for vanskelig å skjønne og jeg likte å lese den.

 8. Jeg synes denne boka var helt grei.
  Den var litt morsom.
  Enkel å forstå.
  Men ikke det temaet som interesserer meg mest.

 9. PASSE BRA
  Det var litt kult at de var en hund som fortalte.
  Jeg syntes boken var kjedelig.
  Den var ikke så spennende.
  Jeg fikk ikke lyst til å lese boken videre.

 10. PASSE BRA

  jeg likte ikke boken fordi
  den var litt kjedelig
  men den var litt interesant fordi det var en hund som var hovedpersonen
  den var rar

 11. Boka var artig og spennende. Blod og banneord var positivt. Noen mente den var kjedelig, lite fart og vanskelig forstå.

 12. Et hundeliv
  Jeg likte boken fordi den var enkelt, men også bra skrevet. De brukte litt banneord i denne boke som ikke passer bra for småbarn. Den var litt morsom siden han likte en tispe som hadde godt på do på den stolpen😂
  Jeg syntes det ble forklart ganske bra uansett om det kan være den miste detaljen. Jeg vil kanskje ikke anbefale den for småbarn begrunn av alt banningen, men det er det ikke jeg som bestemmer. Jeg syntes det var kult og gøy at det var hunden som snakket. Jeg har ikke lest sånn bok før så det syntes jeg var innteresant. Jeg likte alt uten om banningen og ordet narko, men kanskje forfatteren har brukt dette for å vise at Narko-Kjell har vokst opp i et tøft miljø.
  Tittelen på boken passer til teksten fordi det handler om en hund, men læreren vår sa det kan også være en metafor/bilde på at narko-Kjell ikke lever et normalt liv, men hardt og slitsomt liv: og det kan også bety et hundeliv. Det er et merkelig vennskap mellom hunden og Narko-kjell.jeg kunne klappet hunden vis jeg traff den, men ikke narko-Kjell😂😂🐶🐶🐶
  🎲5

 13. 6🎲
  Jeg likte boken veldig godt faktisk! Jeg har aldri lest i en bok der en hund snakker, men jeg liker det. Boka var godt forklart og den var litt morsom. Det eneste med boka var at den ikke traff sjangeren «spenning» så mye. Likevel har ikke sjangeren så mye med selve boka å gjøre. Kanskje det er spenning senere i boken, men nå virker det som om noen bare har kastet på en sjanger! Selv om hunden trenger mer omsorg enn det narko-Kjell sikkert kan gi den, virker det som om de er glade i hverandre på en spesiell måte. Jeg tror at hunden passer mere på Narko-Kjell enn det Narko-Kjell passer på hunden. Tittelen passer til teksten fordi det er en hund som snakker, men læreren vår sa at det også kan være en metafor/bilde på at Narko-Kjell ikke lever et normalt liv, men hardt og slitsomt liv: å det kan også bety et hundeliv. Tittelen kan bety flere ting. Jeg likte boka veldig godt og jeg anbefaler den videre.

 14. Jeg gir terning kast 🎲🎲🎲🎲🎲for det var veldig gøy
  Jeg syne at det var spennene siden det var action. De hadde morsomme navn, i stedet for vanlige navn. Jeg synes at det var nytt for meg at hunden forteller, det var bra. Jeg synes at det var masse banning, det var ikke så bra men kanskje narkokjell levde et hardt liv og derfor bannet han mye for å vise at han var tøff. Kanskje mammaen hans kanskje ikke har lært han og ikke banne.
  Jeg syne at den passer til sjangeren. Jeg ville lest hele boka 😃😊😂

 15. et hundeliv

  Jeg syns at boka var spennende, fordi det handler om en hund som forteller om hvordan han har det, og det er kult å lese når det er en hund som forteller isteden det er en menneske. Han bor med en eier som jeg synes er tullete. Det var også litt vanskelig å lese. Fordi når hunden snakker, er det litt vanskelig å lese hva han snakker om, fordi når snakker så plutselig så snakker han noe nytt. Tittelen passer til teksten fordi det er en hund som snakker, men læreren vår sa det også kan være en metafor/bilde på at Narko-Kjell ikke lever et normalt liv, men hardt og slitsomt liv: å det kan også et hundeliv. Tittelen kan bety flere ting. Jeg tror at hunden hjelper Narko-Kjell, å det syns jeg er vennskap!🐕

 16. Jeg likte ikke denne boka fordi den var veldig kjedelig. Jeg anbefaler ikke denne boka terning kast 1.

 17. Jeg syntes boka var ganske spennende og har lyst til å lese mer av denne boka og lese mer hva som skjer med Narko Kjell

 18. Jeg likte denne boka fordi den var spennende. Men det var litt dumt at forfatteren brukte banne ord i texten. Jeg likte godt da hunden bet mannen i foten. han fortjente det.
  Det ble bare mer og mer spennende. Slutten var ganske bra men han kunne forklart bedre om hvem narko- Kjell var og hvordan han så ut 🤷‍♀️👍😬

 19. Jeg likte boka fordi det var hunden som fortalte men jeg likte ikke at det var banding i boka. Jeg vil si terning kast 6

 20. Boken var spenende og kult, men jeg likte ikke at det var banning i det.
  Men det var veldig kult hadde lust til å lese mer.
  Terning kast 5.

 21. ET HUNDE LIV

  Jeg likte den ikke så godt fordi jeg skjønte ikke alt, så jeg fikk ikke levd meg inn i den. Det er noe som kanskje kan være veldig viktig i en bok. Det syntes i hvertfall jeg.

 22. Jeg syntes at den var litt…ikke helt bin stil akkuratt. Forde jeg ikke skjønte om dem var mennesker eller hunder, men det var også litt vansklig og lese boka den var litt rotete syntes jeg. Men den var også litt morsom på slutten.

 23. jeg likte boka fordi: det var morsom og litt spennende. Men jeg skjønte ikke helt greia med at han plutselig ble bitt, i beina?? Forfatter’n har ikke gjort boka så spendene.

 24. jeg likte ikke utdraget så godt fordi: Det kom så mye på en gang, Basse beit Willy også gikk Kjell på rødt lys osv. Jeg syntes de kunne holdt seg til en stor sak ikke mange små- saker.
  Men jeg likte også utdraget fordi: jev liker at forfatteren lager litt spenning og bekriver ting så godt. Forfatteren har gjort en bra jobb med boka, men han burde holdt seg til en ting.

 25. Jeg synes at hunder kan ha det bedre! Men basse er snill selv om han bittet
  Han mannen ,men jeg skjønner ikke om Narko- Kjell er slem🤔

 26. Boka var litt morsom, man ser liksom verden fra forskjellige sider, både hundelivet til en narkoman og hvordan hunden tenker om sin herre. Terningkast: 4

 27. Sarah Helen

  Den var helt grei men den kunne vert bedre. Jeg liker ikke helt sjangeren. Kunne lest halve boka så blir jeg nok lei.

  Grunnen er fordi Ja, jeg skrev kanskje at jeg liker spenningsbøker i en annen anmeldelse men jeg liker ikke spenningsbøker egentlig lenger. Jeg liker bare skrekkbøker nå.

  Fin bok å lese for dere som liker spenning da(:

  Sebastian

  jeg likte IKKE boka fordi den er ikke min stil…..

 28. jeg syntes at boka var veldig spennende for man kunne leve seg inn i hva som ble skrevet og se for seg hva som skjedde i boka. Det var kanskje litt dumt for de mindre og lese masse banning men for meg så var det egentlig bare morsomt og merkelig. vis jeg skulle gi boka terningkast fra 1-6 ville det ha blitt 5. Fordig jeg likte alt ved den men det var litt ekkelt at hunden beit i leggen på den slemme mannen, men ellers var alt veldig bra:)

 29. Jeg syns denne boka er noe for meg derfor syntes jeg den er god. Jeg syns boka er spennende, det er som en hunde dagbok med spenning i. Jeg syns forfatteren var god til å forklare det som skjedde og hva Basse følte og ville, men jeg skulle gjerne vist hva slags type hund basse er jeg tror kanskje en Golden retriever eller en Border Collie.

  Jeg syns det var litt morsomt fordi Basse kverulerte og jeg liker å kverulere så da er det en vinn vinn for oss to da på en måte. Jeg likte boka fordi den hadde spenning i seg og på en måte var det en dagbok også og jeg liker dagbok bøker og spennings bøker så ja.
  Slutten var liksom spennende den også fordi den stoppa i det spennende og da har jeg noe og glede meg til neste gang jeg skal lese i denne boka!!!!!

  Jeg syns det er litt dumt at det handler om en som doper seg selv men det bestemmer ikke jeg. Jeg syns litt syn på Basse fordi hvis han mannen Basse beit sier ifra til politiet kan Basse bli avlivd.

 30. jeg syntes boka var litt morsom. Det morsomste var da narko-Kjell sa at han skulle bite han i pungen.
  jeg syntes boka var spennene og morsom fordi jeg liker morsomme og spennene bøker.
  hvis jeg var forfatteren hadde jeg lagt til noen par bilder.
  jeg gir boka terning kast 3
  den var passe bra.

 31. Jeg synes det var PASS BRA bok.
  Jeg synes den var litt dårlig.
  Den var ikke så gøy. For de den var ikke spenndene nok for min smak.

 32. Jeg synes boka var passe bra men jeg sliter litt med å forstå hva den handler om.
  Også synes jeg det var en kjedelig bok.
  jeg gir boka terningkast 3.

 33. Da jeg leste la jeg merke til at den var ikke spennende.
  Jeg synes at den var kjedelig.
  Slutten var grei.
  Jeg ble overasket over at den ikke var spennende.
  Jeg ble skuffet over at de var ikke spennende.

 34. Det handler om en hund som heter Basse og en som heter
  Narko-Kjell. Narko-Kjell liker ikke og få besøk.
  Basse får ofte kjeft av han. Men noen ganger får Basse
  Det han vil vil ha.

  JEG AMBEFALER DEN FOR ALLE FORDI DEN ER ENKEL OG FORSTÅ. den var morsom.👍😎💕

 35. Jeg likte boka litt fordi det handla om et hundeliv og var litt spennende.
  Jeg likte ikke at fortellingen starta litt brått på.

 36. jeg synes denne boka var passe bra. jeg synes slutten var bedre en starten. jeg synes det var vanskelig å forstå hva som egentlig skjedde i denne boka. jeg synes denne boka passer til 5-7 klasse.denne boka får terningkast 4 av meg.

 37. Den er grei men ikke for barn masse stygge ord. Spesielt narko Kjell
  Og fy fader og jævel og pungen og tispe hvem lagde denne boken den burde ha aldersgrense 10 år burde det ha vært

 38. Jeg synes boka var veldig gøy og jeg likte at det var hunden som fortalte historien og at mannen heter narko-Kjell.

 39. Jeg likte ikke boka så mye, den var litt spennende siden hunden var liksom forteller, men var ikke noe for meg var litt blodig og dårlig språkbruk👎🏻

 40. Denne boka var ikke noe for meg. Jeg synes den var litt blodig, og litt for voldsom og dårlig språkbruk. Men den var jo litt spennende siden hunden var forteller👍

 41. Jeg likte ikke boka så mye fordi de bannet litt mye i den, men jeg likte at hunden var fortelleren. Jeg kunne kanskje ha lest den.

 42. Boka var morsom men det var litt dorlig språkbruk. Jeg ville lest boka men kanskje den ikke passer til meg, for jeg kunne lest den bare for og lest den, men jeg kunne andbefalt denne boka for folk somm likker spenining og dorlig språkbruk.

 43. Jeg syntes boken var for litt større. Men det var kult at hunden var hovedpersonen. Den passet ikke til meg. Jeg liker spenning og morsome bøker.

 44. Jeg synes boka var kul og litt trist. Jeg synes ikke det var greit at de bannet i den! For er det ikke sån at BARN skal lese den?! Jeg synes barn som er 9-12 kan lese denne boka. Men jeg synes den var spennende så jeg gir terningkast 4.

 45. dette synes jeg er en kjedelig bok. Det er ikke en bok jeg ville lest eller anbefale andre om og lese boka. Det er ikke spennende eller morsomt for meg

 46. Jeg syns boka var bra. Men dere skal ikke skrive om narkotika, selv om det ikke fr folk til og begynne. Den var vanskelig aa skjønne. Men det var bra oppfunnet.

 47. Jeg synes denne boka var helt greit. Jeg anmberfaler ikke denne boka siden den banner så mye .passer til 7-13 år. Jeg likte ikke denne boka fordi den var litt kjedelig og den boka har veldig mye banne ord. Jeg gir terningkast 🎲 2

 48. Jeg likte boka. Jeg blir liksom revet med.
  Men jeg skjønte ikke hvem som var hvem.
  Denne boka var ganske morsom så jeg gir terningkast5″!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jeg anbefaler dene boka fordi den er morsom og spenene .
  Denne boka var for 8-14

 49. Jesu gir boka terning kast 3 forde jeg ikke syns at boka var så spenenede. Og det var litt for langt utdrag fra boka.

  • Jeg gir boka terning kast 3 fordi Jeg ikke syns boka var så spennende som det sto den skulle være. Jeg anbefaler denne boka for gutter og jenter fra 9 og 10 år.det er litt rart at det er en hun som hoved person men også litt kult.

 50. jeg synes at denne boken virker rar. jeg liker ikke at de banner. det gjør at barn også begynner å banne. jeg syntes at det er teit at han som skrev boka brukte Heroin i boka. det er veldig mange barn som vet hva Heroin er( narkotika) jeg syntes at denne boken passer for barn som er 11-15. terningkast: 3

 51. Jeg syns at det var lit for mye banning i den boka Var lit spennene også men det er akurat ikke min stil den boka som jeg liker mest så jeg gir terning kast 3😉

 52. Slutten var litt stor brå. Vi fikk jo ikke vite hvem han som banket på var, eller noen av de andre.

 53. Jeg syntes den boka var litt sjokkerende og skummel.

  Jeg syntes synd på hunden som hadde Narko-Kjell som eier.
  Jeg skal ALDRI røre narkotika i mitt liv.

 54. Jeg liker denne boken fordi jeg syns det var bra at hunden og eieren er så gode venner.
  Jeg vil anbefale denne boken til andre, denne boken får terningkast 4, og fordi det var litt banning syns jeg at aldersgruppen fra 9-12

 55. Boka høres ganske kul ut.jeg likte boka fordi. Basse beit på beinet til en fyr. Jeg anbefaler boka fordi fordi den var kul. Jeg syntes boka passer til folk over 10. jeg gir🎲4

 56. Jeg syns denne boka var veldig dårlig og kjedelig. Det var dumt at de banna så mye. Og hvorfor måtte de liksom si PUNGEN?! Jeg syns denne boka passer best for barn fra 10 år og oppåver. Denne boka gir jeg terningkast 1.

 57. Jeg synes boka var dårlig, fordi den ikke var spennende. Jeg fikk ikke lyst til og lese boken hele boken, jeg vil ikke anbefale den. Jeg tenker boka er for barn mellom 8 og 12 år.
  Terning kast 2.

 58. Jeg synes historien var sjokkerende. Den forteller om en måte å leve på som jeg synes høres skummel ut. Den fikk meg til tenke og jeg vil ALDRI ta narkotika eller ruse meg. Jeg gir denne boken terningkast 5 da det er en svært viktig bok som kan få unge til å tenke seg om.
  Jeg anbefaler denne boken mellom 10-12 år.

 59. Jeg syntes boka var helt grei, men jeg likte ikke at de banna og det om narkotika og blod. Er ikke dette liksom en barnebok!!!??? Det var forvirrende i starten. Hvorfor beit hunden den mannen i beinet? MYSTERIUM!!!!!!!!! Hvem var den mannen? OGSÅ ET MYSTERIUM!!!!! neida, men jeg skjønte ikke helt hvem han var og HVORFOR han der Narko-Kjell ( navnet hans lyder ikke bra) syntes at Basse var flink.. HAN BEIT JO DEN MANNEN I BEINET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg gir denne boka terningkast 4 og jeg syntes boka er til de som er 10-14. Anbefaler for de som liker hunder og banning og sånt.

 60. Jeg synes boka hørtes bra ut jeg synes det var lit dumt at hunden beit for det er ulovlig. jeg hvil gjerne lese boka den var veldig spenene jeg synes den passer for de som er 10-13 år den får terningkast 5 av meg.

 61. Jeg syntes at boken var passe. Det var litt mye stygge ord.
  Jeg kjønte ikke helt historien:(
  Jeg ambefaler ikke boken men det er sikkert noen som liker den!
  Terningkast 2

 62. Boka var dårlig skjedde nesten ingen ting.
  Den var kjedelig.
  Hadde ikke anbefalt den til noen.
  Terningkast 2.
  Alderstrinn 10-14 fordi de bana lit

 63. jeg synes at boken var kjedelig, fordi det skjedde veldig lite. men det var litt bra at hunden og narko kjell hadde et så bra forhold til verandre. jeg anbefaler ikke denne boken til andre. terningkast 2

 64. I denne boka syns jeg forfatteren fikk frem mange følelser. På starten av denne boka skjønte jeg ikke så mye, men når jeg kom litt mer inni historien skjønte jeg mye mer. Jeg likte denne boka fordi den var veldig spenende på slutten, jeg anbefaler denne boka til de som liker litt spenning. Jeg syns at denne boka passer til aldersgruppen 12-15 år. Jeg gir terningkast: 6

 65. Jeg syntes boken var spenanes fordi vi fikk vite korsen det var for hunden og bite og kor han likte å bit

 66. Boka var spennende den var morsom.
  Men det var litt mye banning i den.
  Jeg synes boka er for 10-12 åringer,
  terningkast 5.

 67. Ok. Den var ikke så spennende. Navnene var greie.
  terningkast 1

 68. jeg synes boken var spennende fordi basse passet mere på narko kjell en narko kjell passet på basse.

 69. Jeg likte ikke da jeg hørte ordet blod.
  Jeg ble overrasket over at han hadde hatt innbrudd 2 ganger.
  Jeg ble irritert over at han han hadde hatt innbrudd 2 ganger.
  Jeg synes at boken var spennende.
  Slutten var spennende.

 70. Jeg gir boka ternigkast 4. Boka ble litt for voldelig og med litt mange stygge ord i forhold til hva tittelen på boka. Jeg liker boka fordi den er bra skrevet, kult at det er en hund som er hoverperson. Fint å lese om vennskapet mellom Basse (hunden) og Narko-Kjell (mennesket). Jeg anbefaler boka mest for gutter og noen jenter mellom 10-12 år.

 71. Jeg likte boka fordi at det ser ut til at Narko Kjell og basse har ett fint vennskap, men det er lit mye banning i boka og lit mye ekle andre greier. jeg gir boka terningkast 5

 72. Jeg syntes boka var dårlig fordi. Den var litt stygg og den hadde banne ord.Jeg vil ikke anbefalen. Jeg anbefaler den for barn mellom 6-11. Jeg gir den terningkast 2.

 73. Jeg synes boken var bra og spennende, men det var veldig mye rart snakk på starten jeg forsto ingenting og på starten bar jeg usikker på om det var en hund eller en gutt og det var mye banning men jeg forstod mer og mer etter hvert han leste. 🎲3

 74. Jeg likte ikke boken, jeg synes boken var bra og spennende, men det var veldig mye rart snakk i starten, så jeg forstod ingenting. I begynnelsen var jeg usikker på om det var en hund eller en gutt. Det var mye banning. Jeg anbefaler bare de som er imellom 9-13 år å lese den. Den passet ikke helt for meg så jeg gir den 🎲2

 75. Jeg synes dette utdraget var ganske kjedelig, men jeg fikk litt lyst til å lese videre når det ringte på døra.

 76. Det var for mye banning og vold. Det var ikke noen hyggelig handling i boka. Passer i alderen ca.13 år.

 77. Jeg syntes den ikke var spennende, det kom bare plutselig at hunden bet mannen i foten. De skulle ha tatt med hvorfor. Jeg syntes denne var kjedelig også fordi at det nesten bare var snakking, det eneste som skjedde var bare at hunden bet mannen i foten. Etter det var det bare snakking. Det var veldig mye banneord også, jeg syntes ikke noe om det.

 78. Dette utdraget var spennende. Den var litt ekkel, med alt blodet, og det var litt mye banning. Men alt det andre var veldig bra. Jeg vil gjerne lese resten av boka, å se hvordan den er.

 79. boken syntes jeg var kjedelig fordi det skjedde ikke noe som fikk meg til og synes at boken var spennende for jeg syntes ikke det skjedde noe som var spennende og jeg syntes ikke det skjedde så mye.

 80. Utdraget til boka var veldig bra og spennende og
  Jeg likte innholdet i boka. jeg likte at det handlet mye om hunden.

 81. Den var litt kjedelig og litt mye banning og litt morsomt.Den var ikke
  så spennende for å være spenningsbok .

 82. Jeg syntes det var kjedelig fordi det handlet bare om en hund og det var bare snakking. Det eneste som skjedde var at hunden bet mannen. Det var ikke spennende.

 83. Jeg synes boka var morsom fordi narko Kjell sa at han skulle bite han i pungen.
  Jeg likte boka fordi den var spennene,fordi det var en hund som skrev boka.
  Forfatteren har hatt god fantasi når han skrev denne boken.
  Jeg vill anbefale denne boken til folk som liker hunder.
  Jeg gir boka terningkast 3.

 84. Boka var Super. Jeg likte at Reginald Birger El Nachos Bigdog lV fortalte, og at han passet så godt på «Narko-Kjell».
  Jeg synes boka var spennende, og det er derfor jeg gir boka terningkast seks.

 85. Den var artig og hadde noen rare-stygge ord i seg men jeg syntes den var grei. #Ikke bruk stygge ord i barnebøker
  😬

 86. Jeg syntes at boka var gøy og spennende, fordi jeg likte hva den handla om. Jeg syntes det burde vært bilder i boka. Jeg likte boka fordi det er min type bok. Forfatteren er god til og skrive veldig kreative bøker. Jeg vil anbefale denne boka til de som liker hunder og spenning. Jeg gir boka 4\6.

 87. Jeg syntes at boken var spennende,jeg har veldig lyst til å lese hele boken.
  Jeg syntes at det var litt mange stygge ord. 🙂

 88. jeg synes at boka var rar for at det var en rar man i boka.
  jeg ble overraska at han banna. slutten var rar for han sa at han ikke var hjemme når han var hjemme.

 89. Den var veldig voldelig og ekkel fordi hunden beit mannen å det kom masse blod å det var veldig ekkelt og den var veldig spennene fordi det var mange som ville ta Narko Kjell.

 90. Jeg likte teksten fordi jeg fikk lyst til å lese mer og mer, men det ble også bittelitt kjedelig siden det ikke skjedde noe særlig overraskende, det kom liksom ikke noe skikkelig uventet så det ble liksom litt lite handlinger.

  Jeg likte at hunden forklarte ganske mye slik at jeg skjønte mye av hva som skjedde men det var også ting som jeg ikke skjønte helt som f.eks hvorfor den mannen var sur og hvordan Basse og Kjell hadde havnet i den situasjonen som de var i.

  Jeg likte slutten veldig godt fordi den sluttet sånn at du lurte veldig på hvem som kom og hva som kom til å skje. og jeg fikk veldig lyst til å vite hva som kom til å skje, jeg kunne gjerne lest hele boka men det er nok ikke førstevalget.

 91. Jeg syntes at det er litt unødvendig å ha med narkotika i en barne bok fordi at det er sikkert mange 1 klasse som skal lese denne boka og da de bli litt redde for boka.
  Det er sikkert ikke mange i 1 klasse som vet hva et banneord er.

 92. Jeg sintes at boka var bra:) men jeg likte ikke når de bannet fordi de som er små kan lære disse ordene:(men det som jeg likte mest var at hunden så alt hva mannen gjorde.
  jeg likte at det var mye spenning fordi jeg liker godt spenning.derfor gir jeg terning kast 4

 93. Jeg syntes boken var grei fram til det kom bannord, fordi bannord er ikke akkurat det man vil lese, hvis et yngre barn enn oss 6 klassinger skal lese boka og ikke skal lære bannord ennå er det dumt at det er bannord i teksten.

  Det var dumt at det er biting for da oppfordrer han som har skrevet boka til å bite.

  jeg syntes også slutten på utdraget kom litt for brått på så jeg gir den terning kast 3 🙁

  Jeg anbefaler denne boka for 11 år og opp til 14 år 🙂

 94. jeg syntes denne boken var veldig bra fordi jeg vite hva Basse tenkte og mente.
  jeg syntes også det var veldig bra at det handla mye om Basse og Narko-Kjell fordi da fikk jeg liksom vite hvem de var og hvordan de var og hva de likte, og jeg fikk hvite hvorfor Kjell ble kalt Narko-Kjell og det syntes jeg også var veldig bra.
  Jeg syntes også slutten var veldig bra fordi det var veldig spennende for jeg fikk veldig lyst til å finne ut hvem det var og hva den personen ville, så det gjorde at jeg fikk veldig lyst til å lese mer og det syntes jeg var veldig bra.

  Jeg syntes ikke denne boken var så bra fordi jeg skjønte ikke helt hva det var som skjedde i starten siden jeg kom liksom mitt i noe og da var det ikke så gøy å lese fordi da skjønte jeg liksom ikke så mye. Og jeg syntes heller ikke at det var så bra fordi jeg skjønte ikke hvorfor Basse beit i leggen til han mannen fordi Basse sa jo at han egentlig ikke likte det så godt så det skjønte jeg ikke så mye av.

  Kort sakt syntes jeg at den var veldig bra bare noen små ting jeg ikke skjønte men ellers var alt bra. så jeg vi si at denne boken var veldig bra.

 95. Da jeg leste la jeg merke til at Basse var den som fortalte. jeg ble litt irritert over at Narko-Kjell bana så mye. Jeg likte god da det var en stemme på den andre sia av dør som kalte Narko-Kjell for bare Kjell. Jeg ble skuffet over at fortellingen sluttet så fort etter at hoveddelen begynte. jeg syntes slutten var litt brå men samtidig veldig bra.

  jeg likte hoveddelen fordi den var litt blodig men fremdeles veldig bra.

  jeg likte ikke at personene bana så mye.

  den var veldig bra;)

 96. Klassen sier at: Jeg vil lese mer, den var morsom og spennende! Jeg syns synd på hunden, savnet bilder. Jeg var overrasket over at Narko Kjell var så snill mot hunden sin, boka var tullete. Syns boka hadde tøffe uttrykk/tøft språk. Humor i boka og artig med litt banning. En god start, men litt kjedelig etter hvert. Gode beskrivelser, jeg kunne se alt for meg.

 97. Denne var egentlig dårlig. Det var ikke noe spennende som var derfor jeg ikke ambefaler den og gir den terningkast 1. Plzz slett de andre annmeldensene fra meg og fjern denne setningen værsåsnill

 98. Klassen var litt delt i hva de synes om boka. De er ikke vant til å lese så mye banning, og mange hang seg nok opp i det. Flere hørte den som lydbok og de var opptatt av at leser leste med monoton og kjedelig stemme. Det gjorde det vanskelig å følge med. Han leste for raskt.
  Et artig perspektiv at hunden snakket.
  Terningkast 2

 99. Jeg synteskal denne boka var passe bra fordi jeg hadde forventetenkt at den skulle vare mer morsom

 100. Jeg anbefaler at du leser et hundeliv. Boka passer til barn fra 8-13 år. Jeg syntes boka var bra, men ikke super bra. Jeg fikk ikke en god nok forklaring på personene, men boka var spennende. Terningkast: 5

 101. Det var en litt bra bok fordi den handlet om en hund som bor hos en narkoman.
  Alder 10-11år.🎲4

 102. Jeg syntes denne boka høres kjempe morsom ut. Jeg vil gjerne lese denne boka. Denne vil jeg anbefalt å lese, den høres morsom og rar ut. Denne tror jeg alle kan lese. Det var bittelitt mye baning men ellers hørtes den bra ut. 🎲 5

 103. Det hørtes ut som en bra bok akkurat min stil kinda. Passer sikkert for 9 og oppover i alder. terningskast 5.

 104. jeg syntes at dette utdraget var kjempe bra. Det gir masse detalier på hva som skjer og hvordan folk ser ut og man får også vite en god del detaljer. Hvis det var noe negativt ved denne boka var at jeg ikke helt skjønte hvem hunden bet men etter hvært så skjønte jeg det. Jeg gir terning kast 5 og en halv

 105. jeg synes den var veldig bra!! jeg har sykt lyst og lese hele boken ,fordi den handlet om en hund som bor hos en som brukte dop 🙂

 106. Jeg likte dette utraget av boken veldig bra fordi det var spendene å lese, jeg fikk lyst til å lese videre terningkanst4

 107. Jeg synes utdraget var spennende og litt uvanlig fordi det handler om en mann som bruker narkotika og dop. Jeg synes denne boka passer bra til litt eldre barn fordi den inneholder mange stygge ord

 108. det var et bra utdrag. Skulle ønske de var litt mer. Det var veldig bra beskrevet. Jeg likte slutten for det fikk meg lyst til å lese videre. Det var en veldig bra bok. Kunne kanskje starta med litt mer informasjon om basse og Narko Kjell. Terningkast 5

 109. boka er bra og morsom. den beskriver virkelig godt et hunde liv. den inneholder litt stygge ord men det går fint. Den er litt voldelig men det er bare gøy. Litt stygge ord går fint men her ble det litt mye. Jeg gir den ternig kast 4.

 110. det er en spennendene bok.
  Fordi det ser mye rat .
  Det er artig at boken handler om et hundeliv.
  Men di sier litt stygge ord.
  jeg gjir boka en femmer og jeg har lyst til å lese boka.

 111. Jeg synes boken er veldig morsom. Jeg synes Arne Svingen beskriver hvordan hunden har det på en super måte. Det er veldig morsomt og spennende på samme tid. Personene i boken veldig morsomme navn.

 112. den er lit morsom fordi det er lit banneord. Denne boken likte jeg den var så bra. Det var sånn at man begynte og le masse.

 113. jeg syntes boka var spennende. jeg føler på en måte når jeg leser det at det er virkelig. jeg synes Arne Svingen har vært flink til å krydre boka med gode adjektiv sånn at det er lett å se for seg hva som kjer. 😀

 114. Denne boken var morsom og rar 😂😂😄😛 jeg anbefaler denne boken
  (͡° ͜ʖ ͡°)ƪ(˘ᴗ˘)┐
   🌸🌸🌸          🐝
  🌸🌝🌝🌸
  🌸🌝🌝🌸   🌺🌺🌺
    🌸🌸🌸   🌺🌞🌞🌺
       🌱          🌺🌞🌞🌺
  🍃🌱             🌺🌺🌺
       🌱                    🌱
          🌱               🌱🍃
            🌱          🌱
                 🌱🌱

 115. Denne boka synes jeg ikke var så bra fordi det skjedde så lite og jeg liker bøker der det skjer masse, men ikke for mye.

 116. jeg likte ikke denne boken den var kjedelig og jeg liker ikke så godt at folk snakker fram og til bake til hverandre

 117. Denne boka viser oss litt om hvordan det er å være en hund med en narkoman som eier hunden. Boka var bra og litt ekkel fordi han bet folk i leggen og hadde masse blod i munnen og sånn. Denne boka får 3/6

 118. Denne boka viser oss litt om hvordan det er å være en hund med en narkoman som eier hunden. Boka var kjedelig, rar og litt ekkel fordi han bet folk i leggen og hadde masse blod i munnen og sånn. Denne boka får 3/6 stjerner!

 119. Jeg synes boka Et hundeliv var helt grei. Den var spennende og litt morsom.
  Det var veldig nytenkende å ha en hund som hovedperson men jeg likte ideen.
  Boken var ikke helt min type.
  Men jeg tror andre kan like den godt.
  Jeg gir boken Et hundeliv terning kast 4

 120. jeg synes boka var helt grei men den var bra at det er litt spenning i teksten.
  jeg synes boka var litt rar fordi det var de snakka bare, det var liksom ikke noe fortetlse

 121. Denne boken synes jeg var Ganske spennende. Det er litt fint at man kan lese om hvordan personer som har en litt annen hverdag enn oss selvhar det. Denne boka kunne jeg gjerne ha lest hele av. Terningkast 5

 122. Jeg personlig fikk ikke lyst til og lese resten av denne boken fordi det er litt for mye dop og sånt. Jeg fåretrekker bøker som handler litt mer om folk som har det bedre enn i denne boka terningskast 2

 123. Jeg synes boka var dårlig. Fordi det var masse banning og at han bruker piller. jeg vet ikke va som er resten men jeg ville ikke ha lest den. jeg personlig vil ikke at niåringer skal lese den boka her. jeg gir boka terningkast to.

 124. Jeg syntes boken var super og selv om språket var litt røft. Det var kult med action.
  🎲6

  • Denne boka handlet om en hunder. Jeg personal liker ikke så godt Hudner. Men jeg gir denne boka en Ternigkast: 3. Den kunna ha blidt litt bedre vis boka var litt mer krydra ord. Og jeg liker bedre bøker som er med et mysterie og denne var det ikke så masse av.

 125. Jeg syntes boka var veldig bra, men litt stygt språkbruk. Jeg syntes det var spendende,
  men skjønnte ikke helt slutten, men ellers bra. Denne boken kan passe fra 8-11 år . Jeg gir ternigkast 4.

 126. Synes starten av boken var litt dom fordi jeg hengte ikke med, Men i midten av boken skjønte jeg bedre og da synes jeg boka var ganske grei.

 127. jeg synes den var litt kjedelig fordi det var så lite som skjedde. jeg likte boka fordi han beskriver hva som skjedde, f.eks hundens tanker. jeg vil gi en 3 for det utdraget her.

 128. Bokka var veldig bra og jeg likte at man hørte at hunden snakte og tenke
  Jeg vil gi denne boken terningkast 6

 129. Jeg synes boka ikke var så bra. Fordi det ikke skjedde så mye. Derfor så gir jeg den terningkast 4.

 130. Boka var bra fordi forfatteren skriver hvordan hunden tenker og føler ting som skjer.
  Det som ikke var så bra med boka var at de brukte en del stygge ord.
  Terningkast 4

 131. jeg synes den var litt rar,fordi det var rare ord i den. Men samtidig synes jeg den har litt humor, så alt i alt var den bra.

 132. Jeg syntes denne boka ikke var noe for meg.
  Jeg likte ikke at de banna og jeg synes ganske synd på Basse!!
  Og hvorfor skal barnebøker handle om narkotika og sånt?
  Anbefaler denne boka for 10 til 14 åringer.
  Men den var bittelitt spennende så jeg gir den terningkast:3.

 133. Jeg synes at boken var litt kjedelig fordi det var ikke så mye som skjedde. Og det burde ha vert mye mer som skjedde. Jeg vill gi dette utdraget fra denne boken terningkast 3. Men de var sånn passe bra for den kunne ha vert litt morsommere. Den var litt morsommere men fikk meg ikke til å le.

 134. Denne boken synes jeg var morsom jeg ville garantert anbeflale den til mellomtrinnet å oppover. Jeg er veldig glad i denne forfatteren, fordi han får med spenning og humor av og til. Denne boken gir jeg terningkast 5 jeg vil nok lese denne senere .

 135. Jeg synes denne boka var litt rar og vanskelig og forstå i begynnels,men ble bare mere og mere spennende jo lenger du kom.jeg gir denne boka 4️⃣av6️⃣.

 136. Det var en veldig bra bok. Jeg likte spenningen og det var litt gøy med banneord for det er ikke alltid det er med i vanlige bøker. Jeg vil så gjerne låne denne boken uten tvil. Terningkast:6

 137. Denne boken sytes jeg var veldig spennende fordi at jeg synes det er kult med narkotika huder.Og den er også spennende fordi at dem var i en kommflikt med Willy. Også får jeg veldi lyst til å lese videre fordi at det var spennende at det banket på dåren og så var boken ferdig.👍👍👍

 138. Det var et veldig spennende utdrag. Det var kansje ikke så fint ordbruk men jeg synes det var morsomt likevel. Jeg følte nesten at jeg kom inn i boka fordi der var så gøy og lese utdraget. Denne boka var veldig bra😆😆😆😆😆😆😆

 139. Jeg synes den var bra og fikk liksom litt fram hvordan det egentlig er hundene har det. Jeg synes forfatteren skrev den spennende og at han har beskrevet følelsene veldig bra.😀👍

 140. Et hundeliv var en ok bok og det er sån at det er flere en en kan jeg gjerne lese NR. 2

 141. Jeg ville gjerne ha lest videre boka. det var spenning i boka. det var gøy at han het narko Kjell

 142. Jeg synest boka var ganske bra men jeg forsto ikke alt eks. at det plutselig bare fikk blodsmak i munnen og på slutten forsto e ikke helt men jeg er sikker på at jeg hadde forståt bedre hvis at jeg hadde lest hele boka jeg ville ha gidd den bra😊❤

 143. Jeg likte boka den var kjempe artig. Har kjempe lyst og lese den videre. Jeg likte boka fordi boka hadde en bra handling.

 144. Boken var bra og stilig.
  Jeg forsto ikke så mye fordi den startet på et rart sted.
  Det er ikke bra at det er så mye banning.
  Det er trossalt en BARNEBOK!!!!!

 145. Jeg syns at det var bra at han passet på hunden.
  og jeg skjønte ikke helt slutten .
  men den var spennende og jeg ville lest mer, men likte ikke banninga.

 146. Jeg syntes at et hunde liv er en super bok. men likte likte ikke at den var så kort i slutten .
  men ellers så var den bra og jeg ønsker at den skal bli vinner av bokslukerprisen veldig godt kunne fortsatte i hele dag men det kan jeg dessverre ikke. men den er veldig bra .
  men det var jo mange andre bøker som jeg likte.

  men det jeg ikke likte med den var at de banna litt og sa sånne stygge ting til basse.

 147. Jeg likte godt teksten fordi en hund var hovedpersonen og at eieren var en narkoman.
  De som liker kamp hunder og narkotika bør lese denne.
  Anbefales for 9-12 år.

  8/10

 148. Jeg synes at boka var bra fordi jeg likte å lese historien gjennom Basse sine øyne.Jeg likte ikke at Narko-Kjell bannet. Forfatteren er flink til å skrive bøker. Ja jeg anbefaler boka. Jeg gir boka terningkast 3 🙂

 149. Jeg syntes boka var passe bra.
  Jeg likte ikke at de banna og at det var en som dopa seg.
  Jeg likte ikke boka fordi den var ikke så spennende.
  Forfatteren var god til at jeg levde meg inn i boka
  Jeg vil kanskje anbefale den fra 10-12år

  Jeg gir boka terningkast 4

 150. Jeg syntes den ikke var spennende. Jeg likte at det var en hund med. Jeg likte ikke at de banna. Likte ikke boka for de de snakka om narkotika. forfatteren har vert god til å lage en bok. forfatteren har vert ikke god til å banne. nei vill ikke an befale denne boka. jeg gir boka terning kast 3.

 151. Vi syntes boka var spennende og at det var bra at Narko-Kjell og basse samarbeidet. Vi trodde at Narko-Kjell var litt slem fordi han ble kalt Narko-Kjell, men bare fordi han blir kalt Narko-Kjell betyr det ikke at han er slem mot dyr eller andre. Det var morsomt at Basse ga seg selv et navn og vis han ble lei av det byttet han. Basse het egentlig «Reginald Birger EI Nachos Bigdog. Narko-Kjell viste jo ikke det, fordi hunden kan jo ikke snakke. Vi likte ikke at det var noen banneord i boka men ellers var det veldig bra 🙂 Vi anbefaler denne boka fra 4. kl til 7. kl. Vi gir denne boka terningkast 5 😀

 152. jeg syntes det var ikke en spennene bok . jeg likte ikke at de banna i den . jeg likte at det var hund med likte ikke boka for de smaka om narkomaner. forfatteren har ikke vert god til og skrive ufine ord. terning kast 1

 153. Jeg syntes boka var morsom. Jeg likte at det var mye spennende handling i boka. Forfatteren var god til å forklare hva som skjedde. Jeg gir boka terningkast 6.

 154. 1 jeg syntes at boka var dårlig.
  2 Den var ikke så morsom som jeg hadde trodd !
  3 jeg likte ikke boka fordi den var kjedelig.
  4 forfatteren var god til å fortelle.
  5 jeg gir boka terning kast 3.

 155. Eg synest boka var bra fordi den var perfekt. Eg blei overaska då hunden beit mannen i leggen. Eg blei irritert då boka slutta fordi eg ville vite kva som kom til å skje med Narko-Kjell og kven som banka på døra.
  Nikolai i 6a

 156. boka var ikke bra
  boka ga ikke noen mening.
  dette er ingen vits og lese.
  anbefales ikke.
  du trenger ikke og kjøpe denne boken.
  det er waste of money og kjøpe den.

 157. Jeg synes den var dårlig fordi jeg kjønte ikke noe som helst og den var ikke spennende. Dere burde gjort den spennene og litt mer forstålig.

 158. jeg synes at boken var
  dorlig side jeg kjønte ikke
  hel hva som kjedde i boken
  jeg synes osos at den var kjedelig

 159. Dette synes jeg ikke var en bra bok fordi
  at den var ganske kjedelig
  og den var ganske rar fordi at det var en som het Narko-Kjell og en hun som bet han i leggen. Anbefales ikke.

 160. denne boken var ikke så spenene.
  fordi jeg skjønte ikke historien.
  men jeg synes at det var veldig mye tekst.
  jeg synes boken var lit bra.
  Boken var ikke så enkel å lese siden det var veldig mye tekst.

 161. Den var dårlig.
  Jeg skjønte den ikke.
  Jeg likte den ikke.
  Det var ikke bilder i den.
  Det var en man som sa ting som er teite.
  Jeg skjønte ikke hvem som er hvem.

 162. Jeg syns den var dårlig fordi jeg likte ikke handlingen.
  Og jeg syns den var litt ekkel. Jeg mener den var litt grov.

 163. det var en dårlig slutt. og det var rart at mannen
  det var teit at vi ikke fikk vite

 164. Jeg syntes denne boken bra fordi at den ikke var alt for kjedelig og den var ikke så gøy heller. Jeg vil anmelde denne boken får de som er mellom 9-12 år.
  Denne boken passer for de som liker hunder. 🙂

 165. jeg syns det var DÅRLIG fordi:
  det var ekkelt og masse banning.
  Navnet på tittelen passet ikke til teksten, nor jeg leste tittelen trodde jeg det var om en rik og snill hun og at han hadde et godt liv, men det hadde han ikke.
  Den var litt rar og kjedelig. Det var litt teit at han gutten\mannen sa at han kanskje måtte amputere. Den gav ikke mening.

 166. Jeg syntest boken var veldig sjedelig på grund av jeg ikke sjønte det.. 😍😍😍 😍😍😍 😍🐳😍 😍🐳😍 😍😍😍 😍😍😍

  😉 😉
  😉 😉
  😉😉😉😉

 167. Boka var veldig var bra.
  Jeg savnet litt humor for i seg selv var den veldig bra men litt mer humor ville gjort super!
  Jeg likte boka godt og kunne tenkt å lese den.
  Jeg gir en tomel opp til forfatteren!!

 168. Bra bok! Den var både skremmene og morsom. Jeg likte boken men lurer veldig på hva som skjer videre. Forfatteren er flink til å skrive følelser.jeg likte ikke helt at basse eller nå enn hva han het beit i benet til mannen😓Menn ellers likte jeg boken veldig!😍 Skriv flere sånne bøker

 169. Jeg synes at boka var veldig spennende og har veldig lyst til å lese den.
  Den er perfekt for alderen vår og jeg har bare lyst til å lese den igjen og igjen.
  Dette er en av mine favoritt bøker😍😍😍😍😍😍

 170. Jeg synes boka er super spenende, faktisk en av de mest spenneste bøkene jeg har lest. Den er super bra, og jeg kan ikke vente med og lese videre. Jeg lurer så mye på hvem som er bak døra. Den er så så SUPER. Jeg har så lyst til og lese videre om Basse’s hundeliv. Dennne boka er perfekt for alderen vår, og jeg håper du skriver flere bøker om Basse. Og var veldig morsom, og også veldig alvorlig. Det er derfor det er så spenende.

 171. Eg synst at dinne boka var bra for den hadde ganske mykje frampeking. Den passer kansje for dei som er 9-12 år. Boka hadde ikkje alle ting som var spennande (Ei bok treng ikkje og vere spennande for at den må vere bra). Hadde ganske mange rare ord spesielt amputere den synest eg var rar.

 172. Boka var bra, morsom og spennende og eg likte at det var ein hund som fortalte, denne boka er for folk som tåler banning og eg liker banning eg gir den terningkast 5.

 173. Eg synest at Et Hundeliv var veldig bra 10/10 terningkast og vist du liker litt banning og blod så bør du lese den. Eg ville ha lest denne boka sjølv fordi eg likar litt blod og banning. Den passar også for folk som likar action og spenning.

 174. Et hundeliv!
  Boka var bra/passe bra fordi den va morsom og der va masse spenning, men det va litt masse banning så då datt den lenger ned ifrå veldig bra. Den passer til folk som er over 10 år.

 175. Vi synes utdraget fra boken «Et hundeliv» var midt på treet, eller BRA. Utdraget virket både spennende, men det var også litt vanskelig å forstå handlingen helt. Språket var moderne og litt morsomt, men det var ikke alle som likte banningen eller forsto helt humoren. Det var også endel fremmedord som kanskje hadde passet bedre til et eldre klassetrinn. Klassen hadde delte meninger, men midt på treet er en riktig dom.

 176. Den var dårlig fordi det var mye stygge ord og det er en barnebok
  Jeg likte egentlig ikke så mye
  Slutten var dårlig fordi den var rar

 177. Jeg syntes boka var bra siden forfatteren var flink til å beskrive følelsene sine og boka var morsom. Jeg anbefaler denne boka til årsklasse 9 til 10 år gamle. Jeg gir boka terningskast 5.😃😃🤘🏼🤘🏻

 178. jeg synes den var spennende og forfateren har vert veldig flink til å beskrive følesene.
  Den startet med spenning veldig brått på, og det likte jeg.

 179. Boken var ikke humor sjanger men den var morsom selv om. Den var godt beskrevet så det var lett å se for seg. Terning kast |: 😐 (4)🤓

 180. Spennende fordi man har lyst å lese mere av den for å se hva som skjer videre. Den var også litt trist fordi narko-Kjell bruker narkotika

 181. Jeg synes det var en spennende tekst, men jeg likte første del best. Det var morsomt at hunden også fortalte. Jeg tror at hunden var klok.

 182. det er dårlig at det er blod og biting i en barnebok. det var også dårlig at vi nesten ikke sjanse og forstå hvem er hvem. jeg ble irritert over det var dårlig orden i boka

 183. Jeg synes boka var mest spennende på slutten. Men det var litt dorlig orden i boka, så den ble litt komplisert.

 184. Kjempe bra bok! Jeg likte den veldig godt fordi det var mye spenning og det var mye detaljer og hunden Basse forteller mye og Narko-Kjell er litt morsom og jeg likte når hunden angriper Willy og Willy overdriver mye med amputering og sånt. Og det er litt banning og det er følelser, tittelen er også bra og jeg skjønte ikke helt i starten hva som skjedde og jeg likte boken og at folk kaller Kjell for Narko-Kjell. Kjempe bra bok, jeg likte den veldig godt og jeg skulle ønske jeg kunne lese resten.

 185. Utdraget var morsomt, morsomt navn på Kjell, Narko-Kjell. Handlingen var morsom siden historien ble fortalt gjennom hundens synsvinkel. Interessant å høre hvordan narkomane lever.
  Litt trist også å høre hvordan narkomane lever og hvordan de er redd mennesker. Litt mye banneord i teksten. Spennende gjennom hele utdraget. De aller fleste kan tenke seg å lese denne boka 🙂

 186. Jeg syntes et hunde-liv boka var bra med mye ord og humor jeg syntes boka kun vere lit mer lystig og jeg gir terning kast 4,5 får et hunde-liv.

 187. Vi syns boka var morsom fordi hunden forteller om livet sitt. Det at det var litt banning var litt spesielt, men gjorde boka kulere. Boken virket spennende. Utdraget sluttet veldig spennende.
  Vi anbefaler andre å lese boken! Terningkast 5

 188. jeg syntes den var sånn passe, Men det var artig når de sa litt stygge ord. Det var litt gøy med vold. Narko Kjell er et litt morsomt navn. Jeg gir den ternig kast 4

 189. Jeg syntes boka var fin og interresant (fram til nå i allefall)
  Slutten var veldig spennende så man får lyst til å lese videre.
  Terningkast: 5

 190. Det handler om en hund som ikke liker å være slem men han jør det for eieren sin men det er ikke altid så lurt. jeg likete ikke boke for jeg liker ikke krim og blod. jeg anbefaler boka til de som liker krim bøker.

 191. Jeg synes den var helt grei kunne kanskje vært litt mer spennende og den var litt kjedelig😟

 192. jeg synes denne boken var kjempe bra jeg har ikke så mye og si men jeg synes boken var kjempe bra

 193. Jeg elsket boka den var veldig fin samtidig som den var litt trist.
  Den boken var helt meg jeg følte at når jeg leste denne ville jeg bare lese mer.

 194. Jeg synes boka var bra og fik meg til å lese mer av den.
  Jeg liker spenning i bøker så denne passet meg perfekt.
  Jeg gir terningkast 5.

 195. Jeg synes boka var spennende jeg likte den veldig godt.
  Og jeg synes Narko kjell var et morsomt navn.
  Og det var bra at hunden fortelte va han menet og sånt.
  Jeg vil gi den terningkast 5

 196. blæææææææ så masse narko, narko narko narko

 197. Jeg synes at boka var spennende😂, men det var noen ord som ikke passet inn😑, anbefales for 11- 14 .😉😎

  terning kast 5 og 1\2👌

 198. Jeg synes denne boken var bra for at det er mye rare navn.
  Men jeg synes at det er lit rart med blod i en barnebok.

 199. Jeg synes boken var dårlig fordi den hadde nesten ingen replikker. Boken passer til barn som er mellom 1-10000000000000000.Terningkast 3.

 200. denne boken var veldig fornermende fordi at hunden blei brukt som ein biter hund DET ER IKKJE GREIT hunder skal ikkje brukes som biter hund fordi at da blir det en slem hund men den var snill samtidig 🙂 så da blei eg veldig glad men samtidig så burde det være mindre banning kanskje et eller to fordi at da kan mindre barn lese boken men fortsatt ikkje for små barn for dei kan ikkje lera seg banning sier ulven her men ingen bryr seg om det da uannsett boken får 1/6 ja eg sa det men hadet uannsett BISH

 201. Noen deler var morsomme som den der han tissa på lykte stolpe og brukte det som sosial, media men personlig likte eg ikkje språket og kordan Narko-kjell var narkoman. Anbefalt alder 11+ ternigkast 4

 202. boken var gøy men anbefaler ikke åver 12 år forde det er banning. Og den var litt kult forde hunden fortelte. Men eg synest det ikke var så morsomt att de bannet og sa orde narko. Men eg synest den var morsom.

 203. Jeg likte boka fordi den var morosam fordi hunden snakker og han var ein blodtørstig kjøter som ikkje likte og vera blodtørstig. Den passa ikkje sjangeren «spenning» den passer sjangeren morosam. jeg gjir terning kast «6/6»

 204. Klassen syns at boka var kjekk, og mange likte boka fordi dei liker hundar. Boka blei fortalt av ein hund, og det var gøy. ikkje så bra med banning i barnebøker. Vi trur at det er politiet, Willy eller advokaten til Willy som bankar på døra. Det er fleire i klassen som kunne tenkt seg å lest vidare i boka. Boka passar best for. 5-10. Klasse. Vi gjer boka terningskast 5.

 205. Jeg synes boken var veldig bra fordi at den var så sykt morsom at jeg fikk latterkrampe.
  Jeg likte spesielt godt han Narko Kjell fordi han var så morsom, på grunn av alle tingene han sa. Jeg synes boka beskrev veldig godt slik at vi fikk vite mye. Jeg anbefaler boken fra
  6 til 10 år. Terning kast 6.

 206. hei der jeg liker denne boken litt begrunn av hunden men det har ikkje noe og si banning er ikkje noe for de små det er ikkje greit men igjen det har ikkje mye stort og si det som teller er hvor god den er eg synst at den er veldig dårlig den burde være skrevet om fordi at «teksturen» på boken er litt dårlig og når eg sier tekstur meiner eg at den er dårlig skrevet samma det no skrivar eg mye eg er trøtt fordi det er tidlig men det har igjen for siste gang ikkje mye og si det er en dårlig bok og skulle blitt revet av forfatteren ja det synst eg HA WOLFIE UT

 207. Jeg synes boka var ok . Det jeg likte var at jeg fikk vite hva Basse følte og at jeg fikk vite litt om han. Det som var spennende var at på slutten så kom en random person . Jeg liker godt humoristiske bøker og krim. Denne boka PASSET INN I EN AV KATEGORIENE.

 208. Kjempe god bok. Den hadde alt. Jeg likte spesielt godt at forfatteren beskrev absolutt
  alt! han er en fantastisk forfatter og jeg gir den terningkast 6 og super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 209. Det var fint at Basse var så grei og snill mot narko Kjell .
  Han reddet han og var en hund som Kjell trengte. Det var fint at forfatteren greide å få det til å høre ut som en hund som beskrev det. Den var veldig fin og det var veldig kjønt at narko Kjell en gang var Kjell og at han kunne spille håndball og klatre i trær.
  Jeg gir terningkast 6 fordi narko Kjell egentlig pleide å være Kjell å leke og at Basse savnet det. Og det morsomste var at Basse egentlig het Reginald Birger El Nachos Bigdog IV

 210. Saft suse for ei god bok! Jeg har hør den som lydbok før, og likte den godt. Nå som jeg har lest den så liker jeg den enda bedre. Det beste med boken var at beskrev om hunden Basse og Narko-Kjell. Jeg synes det kunne være litt mer om hvor de var,
  og det var litt lite replikker. Jeg synes denne bokken passer for barn på 7-10år.

 211. Vi i 6A syntes dette utdraget var litt kjedelig fordi den var litt vanskelig å forstå og det skjedde ikke noe annet spennende enn at hunden bet Willy i foten. Men banningen forklarte karakterene veldig bra og det var artig at hunden fortalte utdraget.
  Det var også spennende når det banket på døren.

  rstå

 212. Denne boka var det mange ulike meiningar om, men dei fleste elevane likte den godt, medan ein av elevane ikkje likte den i det heile.
  Dei fleste meinte at boka var meir morosam enn spanande.
  Grunna banning og narko, vil dei anbefale at ikkje små born les denne boka.

 213. hei det er meg igjen og jeg må si att det er også en kjempe flott bok kappa. jeg gir igjen terne kast 7 kappa. og per kjeks sån at den sulter ikke til jell og alle son leser denne boka må værre stolte fordi dere faktisk kan lese wuhu!! lykke til med nese bøkene ;P XD

 214. Jeg syntes at boka var ganske så kjedelig, det var liksom ingenting som skjedde. Jeg ville ikke lest den, men det er sikkert noen som liker den. 3,5

 215. Det er jo ikke den beste boka jeg har lest akkurat, men den var bra. Den var bare spennende på slutten. 3.

 216. Boka var ganske skjedlig fordi det handla for mye om narko-kjell og boka heter jo hundeliv derfor gir jeg boka ternigkast 2

 217. jeg syntes at boken var veeeeeeldig spennende,jeg likte da basse beit mannen.
  jeg anbefaler og lese hele boka.
  om jeg hadde fått den boka hadde jeg lest den om og om igjen.

 218. Denne boka likte 6B på Korsgård veldig godt. Det var mange som likte at mannen het «Narko-Kjell» og at det var en hund som hovedfiguren. Det var rar og morsom humor og det var det mange som likte. Språket var moderne og morsomt og det trekker opp scoren. Det kunne kanskje vært noen bilder?

 219. Boka handler om en mann som heter Kjell som tar narkotika. Kjell har en hund som heter Basse. Jeg likte da Basse beit han mannen fordi det var spennende skrevet og mye som skjedde. Jeg likte ikke da Narko-Kjell hørte den stemmen på utsiden av døren, fordi jeg fikk aldri vite hvem den gutten var. Jeg ble overrasket over at Basse beit mannen, for Basse var jo en snill og glad hund. Jeg syntes at boka var kjempebra fordi jeg fikk vite litt om de som var med i boka. Slutten ble jeg litt skuffet over, fordi jeg fikk ikke vite hvem han gutten utenfor døra var. Boka passer for 9-13 år. Jeg gir terning kast 5 Fordi den var så spennende og godt detaljert.

 220. Boka handler om en hund som heter Basse som har en eier som heter Narko-Kjell.
  Jeg likte godt da Narko-Kjell sa goodygoody fordi det var morsomt.
  Jeg likte ikke da Basse beit en mann i benet fordi da utsetter man seg selv for fare.
  Jeg ble overrasket over at boken startet der den startet fordi jeg trodde den skulle starte i starten. Jeg syntes at boken var veldig bra fordi forfatteren forklarte ting på en god måte. Slutten var veldig dum fordi noen akkurat banket på og vi ikke fikk vite hvem det var. Jeg gir boka terningkast 5.

 221. Boka handler om Basse som er en hund som bor hos en som heter Narko -Kjell.
  Jeg likte godt at Kjell hadde en hund som venn, fordi jeg er også glad i hunder. Jeg likte ikke at det er mye banning og det handler om narkotika. Det er ikke så bra at det skal være i en barnebok fordi det er ikke så bra og vite om narkotika hvis du er liten og vil lese boken. Jeg ble overrasket over at Basse beit mannen i beinet for det er ikke vanlig. Jeg ble irritert over at det over at det var banning og narkotika og at det handlet om selvskading og slå med balltre. Jeg syntes det var litt vanskelig å skjønne for eksempel om det var en hund eller person de snakket om, fordi en hund kan ikke snakke. Jeg gir terning kast 2 fordi det var mye banning.

 222. Boka handler om en hund som heter Basse og en mann som heter Kjell.
  Jeg likte godt da Narko-Kjell sa til Basse at de skulle ha en god middag fordi han hadde gjort en bra jobb.
  Jeg likte ikke da Narko-Kjell bannet fordi jeg synes at banning ikke skal være i barnebøker.
  Jeg ble overasket over at de gikk på rødt lys fordi det kan være livsfarlig.
  Jeg synes boka var kjempegøy fordi den var så SPENNENDE.
  Jeg synes slutten var bra fordi det var en spennende slutt.
  Jeg gir boka terningkast 5

 223. Boken handler om Basse som er en hund og bor med eieren Narko-Kjell.

  Jeg likte godt hvordan forfatteren hadde skrevet boken fordi det hørtes så realistisk ut!!!
  Jeg likte ikke at Willy kom alene fordi det hadde vært litt mer spennende hvis det hadde kommet noen med han, men det var ok.
  Jeg ble overrasket over at Basse likte Narko-Kjell så godt, fordi han var narkoman!!! Han kunne løpt vekk!!
  Jeg ble irritert at Basse ble behandlet så dårlig fordi han burde ha det bedre enn det!!
  Slutten var sånn at jeg fikk lyst til å lese mer fordi boken var så spennende.

  Jeg likte boken veldig godt å synes at den fortjener terningkast 5!!

 224. Boka handler om en hund som hetter Basse. Basse hadde en eier som heter Narko – Kjell.

  Jeg likte da de tok den mannen.

  Jeg likte ikke da Narko – Kjell banna fordi det er stygt å banne og det er mange småbarn om skall lese dette som ikke vet alle banneordene.

  Jeg ble overrasket over at Narko – Kjell banna så mye.

  Jeg synes at de ikke var en så fin bok for de han var en narkoman og at han banna så mye. Det er ikke så bra.

  Jeg gir terningkast 1 fordi jeg synes han sa litt for mange stygge ord og at han var en narkoman og det burde ikke små barn vite om.

 225. Boka handler om en hund som heter Basse. Basses eier heter Narko-Kjell. Jeg likte godt da Narko-Kjell sa til gutten som banka på døra «Jeg er ikke hjemme», fordi jeg syntes det var morsomt. Jeg likte ikke da Basse beit i leggen til mannen fordi jeg syntes synd på Basse fordi Basse ikke liker å bite folk. Jeg ble overraska over at noen banka på døra fordi jeg ikke trodde at noen kom til å gjøre det. Jeg ble irritert over at det var vanskelig å forstå hva som skjedde, for eksempel så trodde jeg i starten at Basse beit Narko-Kjell i leggen, men det gjorde han ikke. Jeg syntes at boka var litt dårlig fordi det ikke skjedde så mye og at det var vanskelig å forstå hva som skjedde. Slutten var den beste delen av boka fordi den var litt spennende. Jeg gir boka terningkast 1 fordi det ikke er gøy å lese en bok man ikke forstår.

 226. Boka handler om en hund som heter Basse, han sin eier Narko-Kjell har mange slemme venner eller…ikke akkurat venner.
  Jeg likte at det var morsomt på slutten da han sa `Jeg er ikke hjemme` fordi endelig kom det noe morsomt.
  Jeg likte ikke at det var så voldelig og at det ikke passet får barn fordi barn som leser det kan begynne selv å gjøre det som står i boken og at de lærer hunden sin kanskje å bite.
  Jeg ble overrasket over at de banner og hvis barn leser det kan de begynne og ta narkotika som Narko-Kjell.
  Jeg ble irritert over alt i boken fordi dette passer IKKE for barn.

  Slutten var ok fordi det var morsomt.
  Jeg gir denne boken terningkast 1 fordi den passer ikke for barn.

 227. Boka handler om en hund so heter Basse. Jeg likte godt at det handler om en hund fordi jeg liker hunder. Jeg likte ikke da dem banna. Jeg ble overasket over at hunden beit i benet fordi hunder pleier ikke og gjøre det. Jeg ble irritert over at han banna fordi det er ikke bra for barn å høre banning. Jeg synes at boka var rar fordi det så mye banning. Slutten var litt spennene fordi det var noen som kom på døra å de viste ikke hvem det var. Terningkast 2.

 228. Boka handler om en hund som har et litt spesiell hundeliv og eieren heter Narko-Kjell.
  jeg likte godt da BASSE koste med Narko-Kjell. : )
  Jeg likte ikke godt da Narko-Kjell lette etter et VÅPEN! det er ikke nødvendig og ha våpen når man er REDD!
  Jeg ble overrasket over at han ble redd fordi jeg skjønte ikke hvorfor han ble det. Jeg ble irritert over at Basse begynte og bite en mann.Jeg synes at han Narko-Kjell banna og sa stygge ting.
  Slutten var spennende. Jeg gir terningkast 4 fordi den var lit trist og spennende og
  at jeg skjønte ikke helt teksten. 🙂 🙁 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :D¨
  * * ! !
  === ________

 229. Boka handler om en hund som hetter Basse. Basse hadde en eier som heter Narko – Kjell.

  Jeg likte da de tok den mannen.

  Jeg likte ikke da Narko – Kjell banna fordi det er stygt å banne og det er mange småbarn om skall lese dette som ikke vet alle banneordene.

  Jeg ble overrasket over at basse beit en man i beine.

  Jeg synes at de ikke var en så fin bok for de han var en narkoman og at han banna så mye. Det er ikke så bra.

  Jeg gir terningkast 1 fordi jeg synes han sa litt for mange stygge ord og at han var en narkoman og det burde ikke små barn vite om.

 230. Hei, jeg heter Astrid og blir 11 2 dager før jul. I dag skal jeg snakke litt om en bok som heter ET HUNDELIV. Denne boken handler om en hund som heter Basse/ Reginald Birger El Nachos bigdog IV, og en mann som heter Kjell / Narko Kjell. Jeg likte ikke så godt at denne boken hadde så mye banning og stygge ord i seg fordi tenk om en voksen leser for en førsteklassing eller om førsteklassingen leste denne boken og alle de stygge ordene, da hadde han / hun / hen sikkert sagt alle disse stygge ordene til andre og de hadde skat det til noen flere osv. Jeg ble ikke så overasket i denne boken fordi med en gang jeg hørte disse stygge ordene så viste jeg at denne boken handlet om en stygg historie. Unnskyld ,men det er det jeg syntes om denne boken. Jeg ble irritert over at denne boken hadde så mange banneord fordi denne boken skal liksom være en barnebok og ikke en bannebok. Jeg syntes at slutten var spennene, men ellers var den super fæl. Jeg gir den terningkast 1 fordi det var for mange stygge ord 🙁 Den skal ikke passe for barn under 9 år.

 231. Boka handler om en hund so heter Basse. Jeg likte godt at det handler om en hund fordi jeg liker hunder. Jeg ble overasket over at hunden beit i benet fordi hunder pleier ikke og gjøre det. Jeg ble irritert over at han banna fordi det er ikke bra for barn å høre banning. Jeg synes at boka var rar fordi det så mye banning. Slutten var litt spennene fordi det var noen som kom på døra å de viste ikke hvem det var. Terningkast 2.

 232. Boka handler om en hund som heter Basse som skremmer pøblene når Narko-Kjell sier det. Jeg likte godt da Narko-Kjell sa at Basse skulle bite pøblene i ballene fordi det var artig . Jeg likte ikke da de banna fordi det er stygt. Jeg ble overrasket over da bøllene kom fordi jeg trodde de skulle ta dem . Jeg ble irritert over at de banna fordi dette er en barnebok ; > . Jeg syntes boka var spennende fordi det var litt action i boka . Slutten var bra fordi det skjedde mye gøy da. Jeg girboka terningkast 3 fordi de banna litt på slutten.

 233. Boka handler om en hund og en mann.
  Jeg likte godt at boka handlet om en hund fordi jeg liker hunder.
  Jeg gir terningkast 3.

 234. Boka handler om en hund som heter Basse. Basse lever et hundeliv og bor hos en mann som kalles Narko-Kjell. Jeg likte godt da Basse beit på leggen til Willy fordi det var morsomt at han ble sur og begynte å skrike. Jeg likte ikke da Narko-Kjell kjørte på rødt lys. Det skal man ikke gjøre. Jeg ble overrasket over at Basse beit så hardt at Willy fikk så vondt. Jeg ble irritert over at han sa at han ikke var hjemme når han egentlig var det. Jeg synes at Narko-Kjell burde slutte med dop fordi det er ikke bra. Slutten var spennende fordi jeg lurte på hvem som banket på. Jeg gir boken terningkast 3.

 235. Boka handler om en hund som heter Basse som lever et skikkelig hundeliv. Han bor hos en som heter Narko – Kjell. Narko-Kjell hadde nemlig dårlige vaner og dårlige venner.
  Jeg likte godt at det var så spenene fordi jeg følte at jeg var med i historien.
  Jeg ble overrasket over at han beit mannen fordi han hørtes så snill ut.
  Jeg syntes boka var bra fordi den ga så mye mening .
  Jeg gir boka terningkast 4 fordi den var så bra.

 236. Boka handler om en hund som heter Basse han bor hos en mann som kalles Narko-Kjell, Basse passer litt på Narko-Kjell.
  Jeg likte godt at Kjell sa at han ikke var hjemme når det var noen som banka på, fordi det var litt morsomt at han sa at han ikke var hjemme.
  jeg likte ikke at jeg ikke fikk vite hvem som ble bitt i leggen på starten, fordi jeg liker å få vite hvem som gjør ting eller noe sånt.
  Jeg ble irritert over at Basse ikke ble kalt Reginald Birger El Nachos Bigdog IV fordi det er et kult navn.
  Jeg synes at boken var bra fordi den var både morsom og rar (på en god måte).
  Slutten var litt dum fordi Basse ikke hjalp Narko-Kjell å finne balltreet.
  Jeg gir den terningkast 4.

 237. Boka handler om en hund som heter Basse. Basse bor hos en mann som heter Narko-Kjell.
  Jeg likte godt da Basse beit en mann i beinet fordi det var veldig spennende og morsomt.
  Jeg likte ikke da mannen satt på bakken og ingen hjalp han.
  Jeg ble overrasket over at de banna i boka.
  Jeg ble irritert over at Narko-Kjell var en narkoman og hadde Basse fordi Basse kanskje ikke hadde det så bra.
  Jeg synes at boka var kjempegøy og bra fordi den var sykt morsom og jeg kunne godt låne den på biblioteket en gang hvis jeg har tid.
  Slutten var morsomt fordi Narko-Kjell banna.
  Jeg gir terningkast 5 fordi den var veldig morsom.

 238. dårlig dårlig dårlig dårlig bok terningkast – 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

 239. Jeg har nesten aldri lest en så bra bok, en så spennende bok!!
  Jeg likte boka fordi den var bra lest og VELDIG god innlevelse i teksten.
  Boka var trist fordi det virker som om Basse ikke har et bra liv!!

  Jeg vil anbefale denne boka for de som liker hunder/dyr og spenning.
  Fra 1 til 10 gir jeg den 9.

 240. jeg syns at boka var spennende fordi det handlet om en hund,
  boka var morsomt fordi Basse bitet mannen i bena
  men den var litt kjedelig fordi vi visste ikke hva som skjedde
  jeg råder deg å lese den
  jeg gir terning kast 6 🙂

 241. Denne boken var ikke så morsom som jeg trodde. Jeg skjønte ikke hva som skjedde i starten i teksten. kast 3-4

 242. Jeg anbefaler denne boka fordi den viser hva narkotika kan gjøre med deg og personligheten din.
  Jeg anbefaler boka fordi den e artig
  🙂 🙂 😉 😉 🙂 🙂 😉 😉

 243. Jeg syntes boka var litt forvirrende og litt rar. Jeg syntes forfatteren hadde ikke skrivet tydelig og jeg følte st jeg hang etter. Jeg gir boka terningkast 3.

 244. Jeg synes denne boka var dårlig fordi den ikke var så særlig spennende. Og det var rart at han beit noen i legget til en annen person når han egentlig ikke ville bite han.

 245. Jeg syntes boka var bra men det var litt badning.
  Jeg syntes boka var kjempe bra.Jeg syntes boka kan være for 7+ .
  jeg gir boka terningkast 4.

 246. Jeg synes forfatteren var veldig flink til og beskrive følelsen i denne boka. Før jeg leste boks tenkte jeg: Åhhh denne boka høres gørrkjedelig ut!!! Men når jeg begynte og lese den tenkte jeg: Hmm… denne boka var kanskje ikke så verst likevel.
  Terningkast:4🎲🎲🎲

 247. Jeg gir boka terningkast 4. Jeg synes boka var passe bra. Det var interessant å høre hvordan hunden opplevde livet sammen med Narko-Kjell.

 248. Jeg liker boka fordi mannen er ganske så halla dude. Jeg liker og når du bruker banne ord for og få mer intryk arne svingen er den beste forfateren tening kast 9,999 jeg synes boka er super jeg vil lese mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 249. ET HUNDELIV
  Eg har lese utdraget av boka «ET HUNDELIV».
  Forfattaren av boka er Arne Svingen.
  Eg anbefaler denne boka til folk som likar spenning.
  Det var ei veldig bra bok og eg kunne gjerne ha lest resten av boka.
  Denne boka handlar om en mann som heitte Kjell, men no vert han kalla Narko-Kjell. Og ein som heiter Basse. Dei var ute og gjekk og då var det nokon Narko-Kjell yppa med, som ville brekke begge hendene til Narko-Kjell. Då beit Basse mannen i leggen heilt til han gav seg.

 250. jeg likte boka veldig godt, mest fordi at hovedpersjonen er en hund.
  Og fordi at Basse snakket mye for seg selv, men kan ikke Norsk. =)

  Terningkast 6

 251. Jag synes denne boken var litt voldelig og likte den ikke så gifte men gir denne boken en ⚂

 252. Hei jeg syntes at Narko-Kjell var en dårlig mann. Han var slem. Men boka var spennende. Jeg gir den terningkast 3.

 253. Boka var spennende men også litt trist .Den var spennende fordi det handlet om en hund som het Basse og narko-Kjell, det var litt trist for narko-Kjell og Basse hadde hat innbrudd /ranet så låsen var ikke så mye til hjelp. Det som er litt dumt i teksten er at de banner , så jeg anbefaler til de som er over 9 år . Men jeg synes det er ikke så mye banning . Så den får terningkast 7 av meg.

 254. Vi synes den ikke var så spennende, men klassen er veldig uenige i stemmegivningen denne gangen. Boka fikk mange stemmer i alle «gradene», men flertallet kom på dårlig. Klassen syntes det var litt mange rare ord, bl.a. banning, og han som leste leste litt mørkt. Vi savnet litt mer beskrivelser. Det var ikke alle som forstod alt, mens andre syntes den hadde gode forklaringer, spenning og beskrivelser. Vi likte at det var humor i boka, og flere av oss hadde lyst til å lese mer. Vi likte også at den handlet om en hund, og at den var til å stole på.

 255. Jeg likte boken. jeg kunne ha tenkt meg å lese videre lit mase stygge ord .Men jeg liker Action!!!!!!😜🐱‍👤🐱‍🐉🐱‍🏍👌👍

 256. Den var veldig bra jeg vil lese videre. Det kan være sønnen hans hvis han har en da. Så kommer han inn og sier søte vov vov til Reginald Birger El Nachos Bigdog IV.

 257. jeg synes den var bra men ikke akuratt så viss jeg må har lest denne boka kunne jeg har lesten men terning kast 🎲🎲🎲 3

 258. dette var helt ok jeg synes den var litt kjedelig det var liksom ikke noe spening så ternig kast 🎲🎲🎲 3

 259. Første inntryket var bra men det var litt for mye banning i den til og være en barnebok.
  Jeg gir denne boken terning kast 3.

 260. Boken var veldig morsom. Og det var veldig spennende og se verden fra en hunds synspunkt dette er en sjanse til å lære om hundene

 261. Denne boka var det ikke akkurat noe spenning i. Den var sånn helt ok så ikke den beste boka jeg har lest. Æ har lest bøker fra Arne Svingen før men de var myyyyyyye bedre enn denne. Så jeg gir denne boka ternigkast 3,5.

 262. Boka er litt kjedelig og dårligere enn jeg hadde forventet, og jeg synes boka passer for de mellom 7-10 år. Det kan hende boka hadde vært mer interessant hvis jeg hadde lest hele boka på en gang. Boka er jo en barne bok så det kunne vært litt mindre banning i den. Jeg gir denne boka terningkast 3.

 263. jeg synes at boka ikke var super men bra.Boka passer for barn i alder 7–10.Hvis jeg hadde lest hele tror jeg kansje jeg ville intresert meg mere.

 264. Boken var bra den var spennende og morsom og de fortalte veldig mye om hva som skjedde så hvist jeg skulle gitt terningkast hadde de blitt terning kast 4😇😀👑

 265. Boka var morsom. Fordi narko-kjell hadde en «blodtørstig» hund😅 Basse var et rart navn til en hund som bet😅 Jeg gir trening kast 4/6

 266. Jeg synes denne boken er dårlig fordi det er så mye banning, pluss at banningen passer ikke til en barnebok. Jeg gir denne boka terningkast :3!

 267. Utdraget heter «Et hundeliv». Og er skrevet av Arne svingen. Utdraget handler om Basse som lever et hundeliv, og bor sammen med Narko-Kjell.

  Fortellerstemmen er basse: selve hunden. Det er litt artig at hunden forteller. Narko-Kjell har besøk av en slem fyr og Basse angriper den fyren 👍🏻👍🏻.

  Dette var en ganske spennende bok og, jeg vil nå lese hele. Og jeg vil lese hele fordi jeg likte denne veldig godt. Jeg anbefaler de i 8-12 års alderen til og lese denne boka.

  Jeg gir den terningkast 5 😃😃😃😃😍😍😍😍

 268. Boka heter «Et hundeliv». Mannen som skrev boken heter Arne svingen. Boka handler om en mann og en hund som bor i lag og mannen har et dop-problem. Den er morsom. Basse biter en mann i foten, men til vanlig er han ikke en hund som biter.

  Dette er en spenningsbok. Jeg har lyst til og lese resten av boka.
  Jeg synes boka er for 12-16.

  Jeg gir terning kast 6.

 269. Boka jeg har lest utdrag av heter «Et Hundeliv»🐶. Boka er skrevet av Arne Svingen📝.
  Boka handler om Narko-Kjell og Basse. Narko-Kjell er en mann som bruker dop og ikke har noen venner🚶. Basse er en hund som eies av Narko-Kjell.
  Utdraget blir fortalt fra Basses synsvinkel👀. Det er litt merkelig at man får vite hva en hund tenker, men det er litt artig også😂. Jeg synes det skal bli flere bøker med dyrenes synsvinkel🐶.
  Det som skjer i utdraget er at Basse biter Willy i leggen fordi han truer Narko-Kjell.
  Dettte er en spenningsbok, men det er også litt humor i den og det liker jeg🤗.
  Jeg får lyst til og lese hele boken for jeg liker spenning og det er jo bare bonus at den er artig også👍.
  Jeg synes denne boken passer i aldersgruppen 11-12☺️.
  Jeg vil gi utdraget terningkast 🎲6 fordi den var spennende og bonus fordi den var morsom😝.

 270. Utdraget av boka «Et hundeliv» skrevet av Arne Svingen. Det handler om Narko-Kjell og Basse hunden til Narko-Kjell. Narko-Kjell har rusproblemer og har lite penger.
  Det er litt uvanlig at en hund har fortellerstemmen i boka, men det gjør det litt morsomt.
  Basse biter en man som heter Willy i leggen fordi han truer med og gi Narko-Kjell juling.
  Det er en spennings bok.
  Jeg har lånt boka på bibiloteket. Jeg syntes at boka var morsom.

  Jeg anbefaler boka til de som liker humor og spenning.
  Aldersgruppe 11-14 år.
  Jeg gir terningkast 6.

 271. Utrdraget heter «Et hundeliv». Boka er skrevet av Arne Svingen. Utdraget handler om Narko-Kjell 🚶🏻og Basse 🐶. Narko-Kjell har et problemer med narkotika 💉og sånn. Basse er hunden til Narko-Kjell. Han gir han mat🍗 og passer på han. En dag går Basse og Narko-Kjell ut. Om en stund så biter💀 Basse Willy i leggen. Men, til vanlig biter han ikke.

  I boka er fortellerstemmen Basse sin. Jeg syntes boken er artig og uvanlig fordi hovedperson er en hund og det er uvanlig syntes jeg. Denne boken passer for de som liker spenning 😱😨. Jeg har lest boken 📚 før så anbefaler den.
  Denne boken passer for 11/12 år.

  Jeg gir den terningkast 🎲 6

 272. Boka «Et hundeliv» er en spenningsbok. Forfatteren heter Arne Svingen. Karakterer er Basse og Narco-Kjell. Basse er jegpersonen i denne boken og Narco-Kjell har rusproblemer.

  Basse er en hund som biter. Jeg har lyst til og lese hele boken for den var spennende og artig.
  Jeg synes at boka passer for 10-13. Jeg gir boka terningskast 6🎲.

 273. Boka heter «Et hundeliv». Arne Svingen har skrevet boka. Dette handler om Narko-Kjell og Basse. Basse har fortellerstemmen det er litt artig at en hund har fortellerstemmen. Narko-Kjell er en fyr som tar dop, han har et hundeliv. Han har en hund som heter Basse. Denne boken er en spenningsbok. Jeg har veldig lyst til å lese hele boken fordi den var veldig artig. Denne boka burde være til 10-15 år. Jeg vil gjerne gi denne boka terningkast 6.

 274. Boka jeg har lest heter «Et hundeliv». Han som har skrevet boka heter Arne svingen. Denne boka handler om Narko-Kjell og Basse. Fortellerstemmen er Basse. Det er uvanlig at Basse er fortelingstemmen synes jeg. Basse biter Willy i leggen.
  Denne boka er spenning. Jeg får lyst og lese boka fordi jeg liker spenning. Jeg synes boka passer til 11 til 13 år. Jeg vil gi utdrage terningkast 6🎲.

 275. Boken «Et hundeliv» Er skrevet av Arne Svingen. Boken handler om: Hunden Basse som er hunden til Narko-Kjell. Narko-Kjell er narkoman og har en hund og hunden har et hundeliv men ikke på den gode måten. Hunden Basse skjønner va Narko-Kjell sier.Men han later som at han ikke forstår når Narko-Kjell sier at han må gå ut av sofaen. Basse har et anet navn en Basse han heter egentlig: Reginald Birger El Nachos Bigdog IV. Jeg likte boka litt men ikke en 6er eller en 5er. Jeg synes at det var mer humor en at det er spenning og det ødela litt. Jeg gir terningkast 4️⃣

 276. Utdraget fra boka «Et Hundeliv» er skrevet av Arne svingen. Utdraget handler om en mann som heter Narko-Kjell som har et problem med dop og hunden Basse. Jeg synes selve synsvinkelen er litt morsomt og uvanlig for hunden har jo forteller stemmen. Det eneste vi egentlig får vitte er at Basse biter en mann med navn Willy i foten.Etter en stund stikker Narko-kjell og Basse hjem og låser døra. Det tar en stund og så banker noen på……
  Dette er en spennings bok. Jeg får ikke lyst til og lese boka ferdig fordi jeg likte bare ikke innholdet. Dette er ikke sånne bøker jeg liker.
  Jeg tror denne boka passer for alle fra 9 til13 år. Jeg vil gi boka terning kast 3🎲. For den var grei.

 277. Utdraget fra boka «Et hundeliv» handler om hunden Basse og eieren hans Narko-Kjell. Boka er skrevet av Arne Svingen. Fortellingen er skrevet fra Basse sin synsvinkel og det er jo ganske kult. Det handler om at Basse biter en mann i leggen. Mannen skriker så høyt at Basse nesten mister taket. Tilslutt når Basse slipper har han smaken av blod i munnen. Mannen roper og banner. Basse og Narko-Kjell småspringer bort der i fra. Når de er endelig er kommet hjem banker det på døra. Narko-Kjell farer opp. Han leter etter balltreet, men han finner det ikke…..
  Dette er en spenningsbok, og det liker jeg derfor vil jeg lese resten av boka.
  Jeg synes denne boka passer fra 10-13 år.
  Jeg gir boka terningkast 4.

 278. Boken heter «Et Hundeliv». Den var morsom, men samtidig spennende også😉. Boka er skrevet av Arne Svingen. Hovedpersonene er hunden Basse, og eieren hans Narko-Kjell. Vi leser boka fra Basses synsvinkel. Jeg syntes boka var veldig morsom🤣, jeg syntes utdraget var kort☹️, Men det var greit.
  Basse biter en fyr vi ikke får vite så mye om, men vi vet at han vil skape trøbbel. Han gir seg, og så får vi ikke vite mer om han🕵️. De drar hjem, og noen banker på døra. Det virker som om dette er en liten gutt, og han kan navnet til Narko-Kjell. Jeg lurer på hva som skjer videre😯 Og på hvem den gutten er.
  Jeg anbefaler denne boka til de som er rundt 11, fordi denne hunden biter jo så blodet renner, og de vil sikkert forstå den bedre en de rundt 7 for eksempel.
  Jeg gir den terningkast 6🦇

 279. Utdraget jeg har lest heter «Et hundeliv». Den er skrevet av Arne Svingen. Boken handler om Narko-Kjell og Basse.
  Boka blir fortalt gjennom Basses synsvinkel, det er kanskje ikke så vanlig at en hund forteller en bok. Basse er hunden til Narko-Kjell. Basse er ikke glad i og bite folk, men gjør det like vel. Narko-Kjell truer Willy med at Basse skal bite han. Det vil ikke Basse. Han vil bare at folk skal si fine ting til han, ikke sparke og slå etter han.
  Jeg synes språkbruker er litt stykt. Så jeg synes boken passer for 11 år og oppover. Jeg er ikke så glad i spennings bøker så jeg vil ikke lese hele.
  Terningkast to🎲

 280. Jeg likte Et HundeLiv for at den var morsom og realistisk. jeg likte at den ble grundig forklart , dette var den første boka jeg har lest med en hund og en miss bruker som hoved personer. jeg gir boka terning kast 6 av 6

 281. Den var ikkje så bra, på grunn av at han blir kalla Narko Kjell. Også handlar den om blod og ikkje så snille ting. Men kanskje nokon får eit innblikk i kvardagen til folk og dyr.

 282. Eg likte denne boka fordi det var hunden som snakka. Eg likte ikkje bruk av banneord i denne boka fordi barn får da ikkje låv til å lese boka, men eg likte boka så terningkast 5.

 283. Jeg syntes at boka var grov fordi de brukte «Bannesord»
  Jeg syntes at boka var spendene fordi vi for se en hel verden i øynene til en hund.
  Jeg syntes at boka var andeledes fordi Det handlet om en hund og eieren til hunden.

 284. Likte boka fikk ikkje 10/10 av meg heller 8/10
  Det var litt banning og det likte eg ikke men helt OK vist banningen ikke var der.

 285. Eg likar ikkje boka fordi eg skjønte ikkje boka heilt. Eg forsto ikkje om han var ein hund eller ikkje i starten.

 286. Den var ikkje så bra, på grunn av at han blir kalla Narko Kjell. Også handlar den om blod og ikkje så snille ting.

 287. Eg likar boka sånn passe🦄Fordi det var litt banning i den og det gjorde det litt meir ekte😅Boka var heilt OK🐶🚬😵

 288. Eg syntest det var spennande og litt trist.
  Men det burde ikkje vere banning i ei barne bok.
  Og det var litegrann trist

 289. Den var bra fordi den var spennande. Den var spennande fordi den handla om ein hund og ein narkoman.

 290. Jeg syntes den var veldig bra fordi den hadde detaljer, og fordi den er lærerik, og den viser litt om hvordan den virkelige verden er. Basse virker som en veldig fin hund som han selv sa, «jeg spiser virkelig ikke neser eller slafser ører eler tygger på folks fingre. Narko-Kjell virker mer som en mann som trenger en virkelig god venn som er der for han og hjelper hann med dopinga. Banninga syntes jeg er grei fordi det er viktig at barn lærer seg om hvordan den virkelige verden er. Basse og Narko-Kjell er et godt team på en spesiell måte. jeg syntes den var veldig bra!

 291. Eg synast boka var super bra fordi eg liker bøker med spenning, og no veit eg litt om korleis dyr og mennesker kan ha det. Har veldig lyst til å lese boka og finne ut kva som skjer og hvem som banka på døra til Narko-Kjell.
  Terning kast 5

 292. Den var veldig morsom,
  og det er veldig gøy at det er hunden som forteller.
  Men det var noen baneor i teksten men derfor var den så god.

 293. Eg likte ikkje boka på grunn av at den er kjedelig og gir ikkje meining!
  Den er barnseleg å ganske så kjedelig😞⚽️
  ⚽️
  Terningkast 1😞⚽️

 294. Jeg synes at boka høres veldig spennende ut og jeg har veldig lyst til lese hele boka.
  Basse har det nok veldig fint men siden Kjell er narkoman så er det nok litt vanskelig, han må jo passe på Kjell ganske mye.
  Historien forteller jo veldig mye om et liv til en narkoman og en hund.
  Det er kult at fortellingen blir fortalt av en hund.
  Jeg synes ikke historien skal bli forandra på for den er veldig bra fra før.
  Og om det kommer noen banneord her og der så gjør det ingen ting for de fleste banner jo ganske mye.
  Forfatteren (Arne Svingen) for denne boka har vert veldig flink til å forklare hvordan ting foregår.
  Det er liksom ikke bare son at da gikk de der, også gikk de her, han forklarer på en fin måte.
  Veldig bra bok!!!!
  Terningkast: 6 🙂

 295. Eg likte den får den viste hvordan et hundeliv er. Litt masse banning men ellers var den veldig bra og den viser at narko-Kjell og Basse er gode venner som da Basse hålt fast helt til mannen sa at han ikkje ville gjøre dei noko og det viser at dei er glad i varandre.
  5

 296. Boka var bra, fordi det er bra at man kan få fram i en bok at ikke alle har det like bra som kanskje du har det. Og spesielt når man skriver det på en barnevennlig måte.
  jeg tror forfatteren har satt seg litt inni hvordan det kan være og være en hund å bor sammen med en mann som ikke alltid har det like lett. Et lite minus for at det er banneord i boka.

 297. Boka får 5/10 fra meg
  Jeg likte boka men det var lit mye baning hadde det ikke vert så mye baning hedde jeg git boka 7/10

 298. Eg synest eit hundeliv var spennende fordi på slutten var det nokon ukjente folk som banka på døra.

 299. Eg likar ikkje boka fordi eg ikkje alltid skjønte om hunden snakka eller om det var eit menneske som snakka.Og eg synes det var litt bra fordi hunden forklarte litt kordan hundar lever.
  Eg likar ikkje boka fordi eg synes det vart litt voldsomt når hunden beit ein mann voldsomt i leggen.
  Og eg synes det ikkje var morosamt eller spennande .🐶👱🏼👎🏻

 300. Den er litt kjedeleg fordi eg ikkje klarte og kome så godt inn i historia. Det var litt vanskeleg og finne poenget i historia. I starten skjønte eg ikkje heilt om han var ein hund eller ein person. Den kan vere spennande for nokon, men siden eg ikkje skjønte historia heilt så var den ikkje spennande for meg. Framsida var litt kjedelig fordi det ikkje er så mange fargar og det var veldig mange strekar. Men vist det hadde vert meier fargar hadde eg fått meir lyst til og lese boka.

 301. Jeg synes at utdraget var bra!
  Boka var spennende, underholdene og den passer for meg!
  Boka er full av spenning, humor og bra beskrivelse om personene!
  Jeg vil anbefale boka til absolutt alle sammen.
  Terning kast: 6 ;-;

 302. bra fordi det var mye spenning og den hørtes veldig morsom ut gleder meg til og lese boken lol lol hahahhahahah

 303. Denne boka er nok veldig spennende og jeg har veldig lyst til og lese hele boka.
  Basse har det nok veldig bra men siden Kjell er narkoman så er det nok litt vanskelig, han må jo passe på Kjell ganske mye.
  Jeg synes at den forteller ganske mye om livet til en narkoman og til en hund og det liker jeg.
  Forfatteren (Arne Svingen) har vert veldig flink til å forklare hvordan ting foregår.
  Det er også ganske kult at den blir fortalt av en hund.
  Og det gjør ingen ting om det kommer et banneord litt her og der for det er veldig mange som banner.
  Jeg synes den er bra som den er og ville ikke ha forandra på den.
  Dette er nok også en bok som mange hadde likt.
  Veldig bra bok!!!!!
  Terningkast: 6 🙂

 304. Boka var spennende lesning, det er meningsfullt å sette seg inn i hverdagen til mennesker som ikke har ett A4 liv.

 305. Jeg syns at denne boka var kjedelig. det sto at det var spenning bok hva var spennende med det? jeg likte denne boka ikke i det hele tatt. måtte jeg gitt terningkast hadde jeg gitt: 1 av 10. og jeg forsto en gang ikke det meste. wow så spennende bok

 306. Den var gøy å lese i (:
  Men hvorfor blir de beste punktene i boken slutter så brått ): men ja ja den var bra terningskast 5

 307. Ett hunde liv dette er ett veldig bra utsnitt FORDI det er ett bra utsnitt. Det er også med en hund som heter Basse, Basse er bestevennen til en som heter Narko-skjell han holder på med stoffer før het han bare Skjell Basse hjelper Narko-skjell i vanskelige tilfeller denne boka for en 10/10

 308. Synes forfatteren er flink til å si hva hunden føler og tenker, men synes at det ble litt mye banning, og hunden er havnet i et veldig dårlig miljø. (!)

 309. Den boka var spennende og var veldig interessant. Jeg vil lese hele boka, fordi den var veldig spennende og jeg lurer på hva som skjer videre i boka.

 310. Jeg synes det var litt for mye banning men, mye spenning. Jeg synes set var litt rart at det var med en narkoman i boka…
  Terningkast 3 🙂

  • jeg synes forfatteren var veldig flink og forklare føleser.
   det var noen stygge ord men det jør det mer realistisk.
   boka var ikkje noe spesijelt spendene.
   passer for di som liker hunder og humor.
   passer for deg mellom 9-11 år

 311. Eg synest boka var spesiel og kjedelig fordi dei sa litt stygge ord ,men dei beskreiv teksten bra. Det ville blitt bedre og lese heile boka for dette stykke var ikkje begynnelsen om kva den handla om. Den var bra ,men eg gjir den terningkast 2

 312. Jeg synes at boka var spennende , men hadde også den typen humor jeg liker. Boka passer fra 4 klasse til 8 klasse. Jeg gir boka ternings kast 5.

 313. eg synes boka var spenande og kjedelig eg synes boka passer best for 4 til 7 klasse
  eg gir boka terning kast 5

 314. Jeg yntes boka var dårlig på grun av at de brukte mye ord jeg ikke likte.Det er veldig rart at lissom hunden snakker jeg syntes det var veldig ulogisk. Jeg syntes også det var rart at hundene ga navn selv. Terning kast 3.

 315. Jeg likte dene boken fordi den var spennende og at den handlet om en hun som ikke likte eieren sin

 316. Jeg likte dene boken fordi den var spennende og at den handlet om en hun som ikke likte eieren sin

 317. Jeg likte møten forfatteren viste vordan det er og være hund og hvordan det kan føles.
  Jeg likte litt at det var stygge ord i den fordi det gjorde det litt mer spenende men det er ikke fint!
  Jeg likte den fordi den handler om en hund.
  De som liker dyr og hunder/spenig liker denne boken.
  Anbefalt for 9-11åringer.

 318. Jeg synes utdraget fra Hundeliv var litt spennende og jeg har lyst å finne ut av hvem
  guttungen på slutten er.

 319. Jeg likte utdraget fordi ma får se hvordan det er å være hunn og man får høre om livet til en narkoman. Jeg syns det passa i sitvasjonen at de banna ,men jeg syns ikke de skal banne så mye mer enn det de gjorde nå.Jeg syns ikke de skal kalle Kjell for narkokjel.

 320. Jeg syns boka var bra. Ville lest den! Anbefales for 9-13 år. Terningkast:5👍🏻

 321. Denne boka var super dårlig den var ikke noe spennende eller morsom eller noe annet

 322. Jeg synes at det hadde vært bedre vis jeg fikk vite litt om starten av boka . Så jeg har ikke skjønt så veldig mye egentlig . Terning kast 2 fordi jeg ikke forstod så mye .

 323. Jeg syntes at boka var sånn passe. Jeg likte at man fikk hvite hva hunden tenkte og at de var så gode venner. Jeg ble litt forvirra fordi jeg trodde først at narko-Kjell var blind og så døv.😹 Jeg gir denne boka 🎲Kast 3 fordi den var ikke super bra og heller ikke super dårlig

 324. Denne boken var litt brå liitt mye banning, men det var morsomt at hunden fortalte historien🐶 Terningkast 3.

 325. Jeg likte boka ganske godt fordi den handlet om ting ikke så mange andre bøker handler om.

 326. Jeg syntes denne boken var bra og morsom. denne boken var morsom siden han ble kalt «Narko-Kjell» og at Basse tok og beit den tilfeldige mannen. denne boken passer for 10-15 år siden språk. Gi terningkast 6

 327. Jeg likte boka fordi den var veldig fin å lese. Hvis jeg hadde anbefalt dere hadde jeg sagt at dere skal sitte å begynne å lese, og når dere har lest den ferdig gi den til vennen din. Å hvis vennen din likte den fortell den. Den passer til 8-10.

 328. Det var ganske bra på grunn av den kule blodtørstige hunden Basse.
  Det var gøy når Basse bet han fyren i lege.
  Jeg syntes narko-Kjell og Basse er et bra team som ingen kødder med det likte jeg.
  Den var spennende!
  Anbefalt for 7 år og oppover.
  Terningkast 6.

 329. Jeg synes at boka var veldig bra og morsom. Det var veldig morsomt når Bass beit i benet til den mannen. Det var ganske morsomt at han het Narko-Kjell. Jeg gir boka terningkast 5 . Denne boka passer til 10-15.

 330. Jeg likte ikke boka fordi det var ikke noe spennende. Det var en hund eller en person som het Narko-Kjell å det var noen stygge ord i boken. Det var litt morsomt da han ble bitt i bene…
  jeg synes den passer for år mellom 5-12
  Terningkast 2

 331. Boka er spennende og morsom på slutten og i midten av boka.
  Når han må løpe når hunden sier at han blir forbikjørt av en sykler.
  Da han sier heroin og piller var ikke morsomt, fordi du tuller ikke med sånn.
  Passer for 13-16år fordi vi under skal ikke lese om narkotika og piller.

 332. Boka var bra fordi det var en hun som bet men det høres så vont å bli bitt av en hun.
  Terning kast 6

 333. Det er ikke en bok for meg. Jeg syntes ikke den var noe kul fordi det skjedde ikke så mye. Jeg anbefaler 4-16

 334. Jeg synes at boka var veldig bra fordi jeg synes at det var litt kult at handlingen ble sett fra hundens perspektiv. Jeg likte også at de var spennende på slutten fordi jeg fikk lyst til å lese hele boka. Boken passer for 9-11 år. Terningkast fem.

 335. Jeg syntes at boka var morsom, fordi at han het Narko-Kjell og at mannen sa slipp meg din kjøter! Mannen roper så høyt at det… etterlater en pipelyd i øregangene. Basse høres ut som en badass. Det finnes hunder som sier at de eier menneskene. Jeg syntes at boka er anbefalt for 10-14 år fordi det var noe banning i den. Terningkast 5. (Arne Svingen) var god forfatter som hadde den i boka som pågår

 336. Boka var bra men jeg skjønte ikke helt starten.
  Innledningen hjalp med hvem de var (navna deres) så jeg skjønte ikke hva som »skjedde» liksom i starten, men handlingen ble mer klar etterhvert. Boka var spennende og morsom det var det som gjorde boka så gøy!
  Det var liksom spennende hel tiden (unntatt starten fordi der skjønte jeg ikke så mye) og det morsomme kom av og til.
  Jeg synes den passer for de som er mellom 7 og 12år, jeg vil gi den terningkast 5

 337. Jeg syns at det var super fordi de liker blodtørstige kjøter og narko Kjell heter bare Kjell og narko Kjell stivner midt i letingen. det er veldig spennende og morsomt
  alder 11- 16
  terning kast 6

 338. Jeg likte ikke denne boka. Jeg synes at den ikke var noe spennende. Det skjedde lite i boka. Å det var litt ekkelt når hunden hadde blod i munnen. Boka passer til 9-10 år

 339. Det var en morsom og spennende bok. Fordi hunden var ganske morsom når han snakket om mennesker . Jeg liker denne boka fordi den handler om hunder og jeg er veldig glad i hunder. Passer til 8-12.

 340. Jeg synes boka var bra og at forfatteren var flink men detaljer, men det var litt ekkelt når hunden beit han ukjente mannen. Jeg anbefaler ikke boka for de som ikke tåler og høre om blod og skjellet. jeg gir boka 5 i terningkast.

 341. et hunde liv synterboka er veldig tiltrekkende når du ser på den lånte den på bibilioteket en gang den var bra det er litt trist att basse beit han uten å ville det litt synd på mannen som ble biti også narko kjell vis jeg var basse ville jeg rømt (kansje) super bok veldig kreativt godt beskrivet vis jeg skulle saktett terning kast ville det hvert en sterk 5 er.

 342. Vi syntes boken var spennende,og passe morsom. Vi syntes også det var veldig synd på basse fordi han haltet i beinet. I begynelsen så tenkte vi ikke så mye om den men så begynnte den å bli bedre og bedere… det var litt av vår mening om et hundeliv.<3 <3

 343. Jeg syns at boka var kul og likte at hovedpersonen var en hund. Det gjør boka litt mer spennende å lese. Jeg syns også at det var litt morsomt at eieren blir kalt Narko Kjell, når vi hørte på lyd fila var det der heile klassa begynte å le. det va kult at det var litt banning for det ga litt mer liv til teksten. jeg anbefaler boka for 9 og oppover og gir terningkast: 5.

 344. Jeg syntes boka var veldig bra. Lit morsom fordi basse sa han likte en som hadde tissa ved lyktestolpen. jeg gir boka en 5.

 345. Boka var dårlig.
  Fordi den boka var ikke min type bok.
  Jeg har lest hele boka men det vi ikke fikk lese i utdraget var også dårlig!!!!!!

 346. Jeg syntes at boka var helt passe grei fordi Basse ble behandla litt dårlig av den mannen som Basse beit i leggen. Jeg syntes det var dårlig gjort av mannen å si litt sånne stygge ting til Basse. For når Basse beit han mannen i leggen forsvarte seg bar. det gjør jo hunder. Litt for mye banning kanskje. jeg gir terningkast 4

 347. Boka var dårlig.
  Boka var dårlig fordi jeg synes synd på Basse.Narko-Kjell var ikke snill mot Basse.
  Basse likte ikke og bite folk i punger eller bite nesa av folk, men han var ikke en leggebiter.
  Men Basse gjorde det han fikk beskjed om.
  Det var litt moro da det banket på døra og narko-Kjell sa at han var ikke hjemme.

 348. Veldig bra bok den var så kul og spennende at jeg vil lese boka. Spesielt det kule navnet Basse på en hund.

 349. Boka var passe bra men litt kjedelig også . Det skjedde aldri noe spennende i utdraget . Navnet til Narko Kjell var litt rart . Jeg vil anbefale boka fra 6 år og oppover men boka var litt rar .

 350. Jeg syntes boka var ganske dårlig. Det var veldig lite spenning i boka og det var nesten ikke noe morsomt. Jeg vill gi boka terningkast 1. Og jeg vill bli månedens anmelder fordi jeg ELSKER å lese bøker. Jeg gjør det nesten hele tiden og liker de fleste bøker, men denne syntes jeg var ganske dårlig.

 351. Jeg synes boka er litt dårlig ,men morsom. Det var morsomt at han het narko Kjell og at hunden beit mannen. Jeg synes boka var litt dårlig fordi det var litt mye banne ord. terningkast 3 [:

 352. Den var litt teit fordi det var mye banning og stygge ord. Likte at det var en blodtørstig kjøter. Det var tåpelig at Narko-Kjell sa :jeg er ikke hjemme.terningkast 3.

 353. Denne boka var litt rar men også morsom.Jeg skjønte ikke helt poenget i boken. Jeg syntes «Narko-Kjell» var et spesielt navn. Basse var en kul hund som var badass. Var litt mye banning. Terningkast 4.

 354. jeg synes at boka var litt voldsomt fordi de var mye banne ord og mye blod og snus.
  men ellers var det greit

 355. Dene boken var rar og det var masse banning men jeg forstår boken. Hvorfor var Narko-kjell «DRUNK»? Hadde han «WEED» og hva var vitsen med hunden
  🐶🐶🐶. Er han kjent med «Snoop Dogg»?🤘🏻Uanset det var OK (1-10) [6-7).

 356. Boka var bra og spenende men brukte dolie or man boka var spenende. jed for ikke lise til og lese bvoka!

 357. Jeg tror boka var veldi spenende og morsom, me det var noe banne ord som ikkje låv å vise små ongene.Ka jeg likte mest er det om boka var det setninger. Takk!

 358. Jeg synes at denne boka ikke hadde så vennlig språk. Jeg likte ikke boka fordi den hadde mye banning og stygge ord.

 359. bra bok. men hva er vitsen med narkotika og banningen er ikke dette en barne bok.

 360. Terningkast: 5
  Vi i 6a likte boka veldig godt fordi det var mye spenning og humor. Det var morsomt å høre/lese hunden sine tanker når vi leste. Birger i klassen vår liker ekstra godt navnet på hunden. Boka har også et budskap om at ikke alle har det like bra i samfunnet.

 361. Jeg synest dette er trist fordi jeg liker ikke å høre/lese slike bøker. fra en skala fra en til ti vil jeg gi boken en 3 det eneste jeg likte var at boken var godt skrevet.

 362. Jeg syntes at boken er bra og spennende. Det var bra skevet om hvordan hunden, forklar livet sitt. I mitt språk da betyr hundeliv noen som er slemt å si til andre folk. Bra bok!Men bare en ting, må det være banne ord?

 363. Denne boken er veldig gøy. Jeg synes det ble spennende og spennende etter vært og slutten var veldig fin. Jeg skulle ønske det kom Et Hunde liv 2!!!!

 364. Denne boken er veldig gøy. Jeg synes det ble spennende og spennende etter hvert, og slutten var veldig fin. Jeg skulle ønske det kom Et Hunde liv 2!!!!

 365. Denne boka var kjempe bra fordi det skjedde så mye og jeg bare elsket den. Har sykt lyst å lese den!!! En av de beste utdragene jeg har lest.
  !TERNINGKAST 6!

 366. Super bok fordi den gir spenning og fordi at det handler om et hunde liv.
  Kunne ikke være bedre!!!
  best i test!!!!!!
  Terning kast 6!!!

  • Den er god fordi det er gøy å tenke hvordan et hunde liv er.
   Litt trist men jeg elsker den.
   Veldig bra!!

 367. Denne boka likte jeg ikke. Jeg liker forfatteren og har lest mange av bøkene blant annet marg og bein. Men denne var annerledes. Jeg likte ikke boka for den inneholder Narkotika og heroin. I tillegg banning og ord som ikke passer for barn. Du må skjerpe deg barn skal ikke lese om heroin og narkotika.

 368. Hei jeg synes boka var litt spennende men også litt kjedelig siden det ikke skjedde så mye i starten. Men jeg synes det var veldig bra beskrivelser og godt forklart. Fra 1-10 synes jeg den var 4-5………………..Terning kast 3 eller 4. mvh…Maia;)

 369. ET HUNDELIV
  Boka handlar om ein hund som heiter Basse. Han bur med Narko-Kjell. Nokon gongar er det bra, andre gongar ikkje. «Eg biter han i leggen uansett om det ikkje er likt meg. Narko-Kjell står og oppmuntrar meg mens eg kjenner blodsmaken i munnen. No seier han at han gir seg, men eg slepp ikkje enda. Eg venter til Narko-Kjell seier at eg skal sleppe. Då dreg vi heim.»

  Eg synes utdraget var veldig bra etter det eg no har lese. Eg kjende eg var på ein måte på lag med Basse. Eg synes det blei veldig spennande i slutten når nokon banka på døra heime. Eg føler eit drag inni meg om at eg MÅ lese boka!

  KJEMPEBRA SKRIVE!

 370. Jeg syntes boka var ganske bra.:) jeg gir boka terningkast 6 og det var litt morsomt at de la til noen banne ord her og der. Men jeg syntes Narko-Kjell har noe han må jobbe litt med og kanskje god til en veterinær med hunden hans fordi jeg tror basse trenger en sjekk.

 371. Jeg synes boka var bra eg liker det at forfatteren forteller historien gjennom ein hund. Men eg synes det var meir ei drama bok enn ei spennings bok. Eg gir boka 4.

 372. 7.trinn på Tyristrand skole synes boka var veldig bra/super. De synes det var mye spenning som bygde seg opp til at noen kom og banket på døra. Slutten fikk elevene til å ville lese mer. De likte at de måtte tenke litt mens de leste. De mente også at det var mange gode beskrivelser og kult at det var en hund som var stemmen i boka. Det var nesten aldri et kjedelig øyeblikk. Elevene gir boka terningkast 5.

 373. Den var ikke noe spenndene og ganske kjedelig var for mange banneord passer ikke for små barn men syntes at det liksom var en hund som liksom forklarte livet sitt. Terning kast 1🎲👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

 374. Et hundeliv er en bok jeg syntes er spennende fordi forfatteren har skrevet en god handling bra. En av de beste bøkene av Arne Svingen jeg har lest. Den handler om en hund som heter Basse og eieren Narko-Kjell. Det er en grunn til at Narko-Kjell blir kalt Narko-Kjel. Nemli at han tar narkotika. Gode venner har han heller ikke. Arne Svingen har skrevet en god spennings bok som jeg anbefaler fordi den er morsom,spennende og actionfull. Jeg gir den 9/10.

 375. Eg syntes boka var helt grei fordi den hørtes spennene ut men den var og litt kjedelig og hadde litt stygge ord inni seg. Boka hadde et litt alvorlig tema men det var noe av det som gjorde den lit spennene. Eg syns boka kan passe for folk på min alder siden alle forstår ikkje det alvorlige temaet.

 376. Emmm.🐶.. jeg syns den var bra. Jeg vil lese den. Men jeg grøsset litt da Basse🐶 fortalte om blodet og beinet🙊! Skulle ønske jeg hadde en hund også🐶😭!

 377. Tittel hundeliv: Det er litt for drøy, heroin og dop og alt liksom, å når det banker på døra løper opp å leter etter et baltre med piggerdet er da du hvet du har ett dårlig nabolag😂.litt banning da men🤔…. Boka er hveldig tiltrekkene når du ser den,😃 skall vi se da…… terning kast….. å hvent jeg har en terning her ok jeg skall hive kryss fingra……åååååå… en ener..😐 neida jeg gir boka 🙈………………………………..4 pga banning å litt drøy handling…… men bra bok da

  -TOBIAS

 378. jeg syns det var ganske spennende, men litt mye banning. Den var litt sånn søt, fordi Basse passer liksom på narko-kjell. Ja, denne boka vil jeg vite hva som skjer videre.

 379. Jeg synes boka var veldig bra. Den var spennende å jeg vil helt klart lese videre på den. Jeg likte at det var med litt ord som det ikke ellers ville vært med👍😆

 380. jeg syns det var ganske spennende, men litt mye banning. men jeg vil vite hva som skjer videre.

 381. Jeg synes boka var bra men jeg synes det var en dårlig forklaring av Narko-kjell. Og jeg synes at det er rart at han spytter blod. Jeg gir boka 3 stjerner.

 382. eg syntes boka var litt kjedelig fordi han var ikke så spennende og det var rart når Basse beit han fyren. eg gir han terningkast 2.

 383. Jeg synes boka var morsom, fordi jeg aldri har sett på en hunds liv på den måten
  og når hunden bor sammen med en narkoman da vet man aldri Hva som kommer til å
  skje. Jeg gir boka Terningkast 6

 384. Jeg syntes at teksten var spennende.
  Teksten er spennende fordi det skjer masse underveis.
  Synes du at fart og spenning er morsomt burde du lese denne boka.

 385. Jeg synes det er veldig fint at man merker Basse og Narko Kjell egentlig er venner siden hadde de ikke vært vanner haddde ikke Basse bitet Willy i leggen, jeg synes også det var veldi fint beskrevet at Basse egentlig ikke liker å bite andre folk i leggen men han gjorde det for Narko Kjell. Det høres ut som om Basse savner at Narko Kjell er vanelig. Jeg fikk veldig lyst til å lese boka og se hvem som banket på.

 386. Jeg synes det er veldig fint at man merker at Basse og Narko Kjell egentlig er venner for hadde de ikke vært venner hadde ikke Basse bitet Willy i leggen, jeg synes det er veldig fint beskrevet at Basse egentlig ikke liker å bite folk i leggen. Jeg tror Basse savner at Narko Kjell er vanelig. Jeg har veldig lyst til å lese boka og se hvem som banket på.

 387. Jeg synes det var litt mye banning. Men jeg likte at historien ble fortalt av en hund, at det ikke alltid er av mennesker. Å jeg synes han skrev/forklarte historien veldig bra. Jeg synes tittelen passet veldig bra til boka.

 388. Jeg synes du gikk bitte bitte litt inn i teksten men vis den var burde vært litt mer spennende
  så jeg gir den ternekast 1

 389. Jeg synes at boken er bra fordi det er mye spennene øyeblikk.
  De som liker spennings bøker burde lese denne boken.

 390. Boken var veldig bra det ble litt grovt snakk, men det var en veldig bra bok 🙂

  Terningkast: 5

 391. var ikke gøy fordi det ikke handla om så mye di forklatrte mest jeg likte det ikke fordi det ikke var humor

 392. Jeg synes at boka var morsom å lese, det bar mest morsomt da den gutten banka på døra. Synes jeg da…😂🤣

 393. jeg synes den var spennende og forfatteren veldig flink til å beskrive følesene.
  Det startet spenningen brått å det likte jeg
  Den er ikke så vanskelig å skjønne inn holde
  jeg likte å lese den

 394. Utdraget var veldig spesielt, siden det handler om et hundeliv! Det er første gang jeg leser et utdrag av bok der det er en hund som forteller. Men jeg likte det veldig godt! Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å låne boka fra biblioteket en gang. Jeg synes det mest spennende øyeblikket var helt til slutt, det var også litt morsomt. Kort sagt: virker som en KJEMPE bra bok!!

 395. Boka var spennde, vis mande skjønte temaet i utdraget fra boka.Også synes jeg litt syn på narko-Kjell og han som ble bitt av Basse. Men litt syn at vi ikke Finner ut hvem som banka på døra til narko-Kjell terningskast 4 synes jeg.

 396. Det var ganske spennene, men kanskje litt mye banning. Jeg synes det var gøy at basse på en måte passet på narko-Kjell. Jeg fikk veldig lyst til å lese historien videre.

 397. Jeg synes at boken var litt spennende:-)
  Jeg gir boken 6/10
  Jeg ville at det skulle være litt mer spennende og morsom 🙁

 398. Jeg synes at boka var litt trist på starten,men på slutten så var det bra.Jeg la merke til at det var mye banneord i teksten.Je like illustrasjonen til boka fordi at det var over et kart.Og fordi jeg liker kart.

 399. Det var en veldig god ide!
  Det var en Super bok
  Vanligvis er ikke banning bra i barnebøker,
  men i denne sammenhengen var det lurt å ta det med.
  Det passet bra til min humor.
  Jeg likte at Basse hadde så morsomt navn.
  Beste bok til nå i bokslukerprisen.
  Jeg fikk lyst til å lese den
  Poenskår: 9/10

 400. denne boken var bra, det var spennende og inspirerende, men det var en ting jeg ikke likte og det var at det var banning i den, jeg syntes banningen ikke passet helt inn i teksten. men ellers var boken morsom. det var artig at han kalte seg for en leggbiter og skulle markere seg på det stedet med å tisse på en stolpe. jeg likte denne boken, den var helt ok! og en til ting var at det var artig da han sa at hunder egentlig kan finne egene navn. og navnet til basse var egentlig (Reginald-birger-el-nachos-
  bigdog-iv) denne boken var bra, kommer ikke på noe mere!

 401. Boken er spennende morsom. Det var litt banneord men det gjør boka ekte. Den var bra . Jeg synes boka passer for de som er over 9 år . Jeg gir terningkast 5,8.💯💗😀😊😅😉😊😀😃😄

 402. Jeg syntes det var en litt andeledes tekst. Den var litt merkelig. Men man levde seg inni i teksten. Jeg gir terningkast 3eller4🎲 Boka passer for 9-12 år!☺️

 403. Jeg synes boka var morsom. Jeg synes det var litt ekkelt med alt blodet men boka var spennende og jeg har lyst til å vite hva som skjer.
  Jeg gir boka terningkast 🎲4.

 404. Jeg syntes sene boka var den beste boka i verden jeg skal kjøpe den. Jeg gir den terningkast 6🎲🎲🎲🎲🎲🎲

 405. Jeg likte ikke denne boken. Det var stygge ord i boka. Denne boken burde ikke høres av barn. Det var vold i boka det syntes jeg ikke my om. Jeg gir terning kast🎲

 406. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🤔😜artig lolololololololol verdens beste Bok 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 jeg dør av later hahahahahahahahahahahahahahahaha🎲🎲🎲🎲🎲🎲🥇

 407. Jeg synes det var et fint utdrag.
  Jeg synes det var bra at det ble beskrevet følelser.👍😀
  Jeg har lyst til å lese hvem som er på døra.😎

 408. Boken var bra men jeg likte ikke at Narko-Kjell tok narkotika. Jeg synes faktisk litt synd i Narko-Kjell for det virker som om att hann ikke har det så bra. Jeg gir boka terningkast 🎲🎲🎲

 409. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 De vêr bra 😜😜😜 🤑🤑🤑 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🎲🎲🎲🎲🎲🎲

 410. Jeg syntes at denne boka var berdens beste jeg skreiv bare feil på den andre bokanmeldelsen jeg gir den terning kast 6🎲🎲🎲🎲🎲🎲💖💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💓💔💔💔😚🤡🤡🙃🤑💍💍💍🎲🎲😃😃💋💋🙂💘💝💝💝💝💝💝😂😘🙂☺️☺️🙃😗🙃

 411. Jeg syntes boken var helt OK. Jeg trodde det skulle være en hund som gikk rundt i byen. Boken kunne vært litt mer morsommere. Men forfatteren var veldig god til å beskrive følelsene. Så derfor gir jeg terningkast 4.

 412. Jeg syntes at forfatteren (Arne Svingen) var flink til å beskrive hva Basse tenkte.
  Ellers så synes jeg personlig, at boken ikke var så gøy forde at jeg ikke liker narkomaner og menneskeetende hunder.

 413. Jeg synes boken var helt OK. Fordi jeg trodde den skulle være mer morsommere enn den var. Men siden sjangeret var spennende så gir jeg den TERNIGKAST 4:).

 414. Den var gøy fordi den som leste var en hund.
  Denne boken anbefaler jeg de fra 8 til 23år og lese.
  Denne boken var gøy fordi det var( Arne svingen)som skrev den.

 415. Jeg syns boken var Bra og forfatteren (Arne Svingen)var veldig flink med å fortelle hva den handlet om. Boken var spennende i starten med Basse, Narko-Kjell og Willy. Basse sitt ekte navnet til Basse var også veldig bra . Jeg gir boken terningkast 4. =D

 416. Jeg syntes det ikke var en bra bok, det var mange stygge ord,og veldig vanskelig og forstå.
  Så jeg gir🎲1

 417. 💞Denne boka var ikke barne vendelig for det sto bann-ord!💞
  💞Jeg synes den ikke var lett og lese for det sto så
  masse rart!💞

 418. Jeg synes ikke at denne boken passet for di små. Jeg synes at det var domt at narko var med i boken og helvete. Treningkast 🎲🎲

 419. Jeg synes at boken var litt dårlig fordi at jeg skjønte nesten ingenting. Det eneste jeg fikk med meg var at en mann som het Narko-Kjell og en hund som het Basse. Jeg synes at boka ikke var morsom fordi at det står helvete i boka og at mannen heter Narko-Kjell. Jeg synes at barn under 7år ikke bør lese denne boken. Jeg gir terning kast en.

 420. Me synast boka var litt spennande. Men me synast og det var litt mykje banning so trakk ned karakteren. Det var og nokre ord som var litt vanskeleg å forstå. Det var naudsynt med ein god samtale og forklaring på ulike ord og omgrep. Me havna på passe bra

 421. boka var gøy og spennende. Forfatteren var veldig flink til å beskrive hva som skjer og følelsene i boka.
  det at hunden var den som fortalte om det som skjer var morsomt og gøy. Jeg synes den var veldig bra.

 422. Eg synes boka var spennendes fordi det handlar om ein hund som biter i leggen til ein mann så han fosblør og blodet renner ut av munnen til hunden som heiter basse. og litt seinere når dei er komt heim og skal ha seg noko god mat så banker det på døra og narkokjell skal finne ei kølle og slå med. eg gir boka terningkast6.

 423. Jeg synes boken var veldig bra.
  Det var morsomt og spennende.
  Boka passer for de som liker (kamp og humor).
  Jeg synes det var et merkelig vennskap mellom hunden og Narko-Kjell.

 424. eg synest at boka var spenande fordi det skjedde mange ting i den og det beskriver basse sitt liv og korleis det er og ha ein narkotika eiger. Eg gir boka terningskast 5

 425. Eg syntes att boka var litt spennande fordi det beskriver livet til ein hund men det var liksom ikkje heilt sannt. Men det var ikkje så gøy å lese. eg gir terning kast 5

 426. Jeg syntes den var morsom og litt ekkel fordi da Willy ble bitt ble jeg veldig kvalm og følte at jeg måtte spy! Den var morsom da de morsomme ordene spredde seg ut av munnene deres! Jeg vil gi terning kast 2

 427. boka var morsom men dei bana ein del men det var bere bra so eg synst at den er anbefalt eg gir den 6\6

 428. Jeg synes boka var spenne i vært fall da han beit willy.Jeg synes narkokjell er snill på innsiden og leker tøff på utsiden.

 429. boken var veldig bra og liker at arne svingen har lagt føleser i boken det er
  sjelden at forfatere klarer og gjøre det men basse liker at han bitter jeg vet ikke
  hvorfor han bet willy men arne svingen bør få 2 plass ternningkast 4 og liker at det ikke er et menneske som forteler

 430. jeg syntes ikke at boken var så veldig spennende. jeg syntes at boken var litt kjedelig siden det ikke var så mye spenning i den.

 431. Eg syntes narko-Kjell var morsom og litt rar. Eg syntes Basse var veldig morsom. Men det va litt rart att han kunne snakke eller skjønne kva folk sei. Eg syntes boka var morsom. Boka var super.

 432. jeg synes denne boken ikke var så spennende. Det jeg likte med boken var at hunden var den som fortalte utdraget. Det var også spennende når noen banket på.

 433. Eg synst at boka var litt rar men den var spennande. Eg synst litt synd på honden fordi han Narko-Kjell var litt rar. eg villa lest resten av boka. Terningkast 5

 434. Eg syntes at boka var super fordi de var masse action i den og for det var fra hundens perspektiv. Eg vil gi den terningkast 6

 435. Det var ganske forskjellige meninger om denne boka. Mange mislikte all banningen og de stygge ordene. Noen syntes den var kjedelig, andre syntes det var spennende at det var en hund som fortalte. Avstemmingen ga alt fra 5 på Dårlig, til 10 på Super. Resten var midt i mellom.

 436. Eg syntes at boka var passe men var ikkje så spennande som den skulle bli fordi det ikkje var så masse action. Eg gir terning kast 4

 437. Boken handler om en hund som heter Basse og en eier som kalles Narko-Kjell. Narko-Kjell har både dårlige vaner og dårlige venner. Sjanger: Spenning. Vi synes boken var bra fordi den var spennende og morsom. Men den kunne hatt litt flere adjektiv.

 438. Min anmeldelse: Eg synest at denne boka var ikkje så kjekk fordi: orda dei brukte var ikkje så kjekke å lese. Eksempel: baning , ass . Da var liksom ikkje min still. eg vill gi terning 2 . men den skule vere spenanes men eg synest at det var ei anna bok som var spennande.

 439. Jeg synes boken var dårlig og at den ikke er passene for barn fordi de banner og det er vold/blod. Den var ikke veldig spennende eller morsom.
  :Terningkast: 1

 440. Et hundeliv.
  Jeg likte boka fordi boka var bra og litt morsom. Det som var bra det var at jeg fikk vite hvordan en hund hadde det i hverdagen sin. boka passer for de som liker å lese med mye tekst. jeg har veldig lyst til å lese hele boken.
  Terningkast: 5

 441. Den var bra fordi den var morsom men det var mye banning i den det likte ikke jeg ikke.
  Jeg likte boka fordi de latet som de var en hund det var kult syntes jeg.

 442. Jeg synes boka var passe bra fordi den var ikke spennende synes jeg men det var gøy å lese den.Jeg synes boka passer for de som er 5. kl og oppover fordi det var mye banning i den.Ellers så synes jeg forfatteren har hvert flink til å fortelle hvem personene er i boka. Tærning kast 2.

 443. Eg syntest at boka var kjedeleg fordi eg forventa mer spenning, eg likte ikkje at det var banning i teksten, eg syntest det ikkje var kult når Narko Kjell sa ass heile tida fordi han var ikkje så kul når han sa det. Derfor vil eg gi boka terningkast 2.

 444. Jeg syns boka var dårlig, fordi at det var for lite spenning
  Den hade vert passe bra for en 6.klassing.Jeg vil gi boka terning kast 🎲6

 445. jeg syntes boka var litt forvirrende og ikke så sammenhengenge i begynnelsen fordi plutselig begynnte den der så var den deg også var den tilbake der igjen…Men jeg syntes det var bra at spenningen begynnte så tidlig. 🙂 terningkast 4:-/

 446. Jeg syntes boka var ganske ekkel men jeg syntes også at han sa følelsene sine rett ut.
  Jeg vil gjerne vite mer om mannen som ble bitt om han måtte over føre blod eller ikke.
  Jeg gir denne boka terning kast 4.

 447. Jeg synes at boka var bra og morsom for at den var spennende og gøy å lese. jeg ville kanskje ikke ha valgt den boka av meg selv men nå holder jeg på lese den.
  Men jeg skjønte ikke helt begynnelsen, siden hunden bet han fyren i beinet men etter hvert begynte jeg å skjønne litt mer. Men jeg likte boka, den var morsom veldig bra og spennende.

  Jeg synes at andre bør lese den siden den var spennende morsom og veldig bra.
  Jeg synes de fra 10 + og oppover siden det er litt banning og sånt i den og det synes jeg egentlig ikke det burde være.

  Jeg gir boka treningkast 5.
  Dette var en god bok og velge til bokslukerprisen.

 448. Eg synes at boken ikkje var så kjekk men eg synes den var litt spennande fordi eg synes det var spenande når den mannen komm .Boka var ikkje heilt min stil. Eg vil gi boka terning kast 3.

 449. Jeg synes at boka var litt gøy. Det som var gøy var at begge to var litt late og at mannen het Narko-Kjell. Boka var også littdårlig fordi det var litt banning. Boka passer for de som liker og lese mye og de som ikke bryr seg om litt banning. Terningkast 3.

 450. Jeg syntes at boka var veldig bra fordi den ga inntrykk på meg når jeg hører om hvordan hunden har det. Jeg tror at mange fikk litt den samme følelsen som meg.
  Det er fint å høre at hunden har det fint med narko Kjell.
  Jeg syntes det er fint at noen skriver om dette!
  Jeg gir den terningkast 5.

 451. Boka var passe bra for den var lit ekkel for hunden bet en mann det var lit volsomt ikke les denne boka.terning kast 0

 452. jeg synes boka var veldig gøy. forfatteren var god til og fortelle om følelser. jeg syns den var morsom spesielt når de fortelte hvordan leiligheten så ut. jeg syns at de som liker spenning og morsomme bøker burde lese denne boka. terningkast 6 🙂

 453. Jeg likte ikke boka et hundeliv for den var ekkel.
  Basse biter en mann i beinet.
  Jeg lurer hvordan det gikk med mannen.
  Boka passer for de som ikke bryr seg om litt banning .

 454. jeg syntes boka var passe bra siden de bannet litt mye, men ellers var den gøy og den var også spennende når de var i den slåsskampen men. jeg likte slutten at det banker på også får vi ikke vite hvem det er. denne boka passer til 5-7 klasse. og den får terningkast 5.

 455. Jeg syntes boka var bra. den er ikke så passelig for små barn fordi det bannet mye i den.
  ternigkast 5
  jeg syne det var gøy når hunden snakket .

 456. Klassen synes utdraget av boka var bra. Teksten hadde mange gode personskildringer som gjorde at de fikk morsomme bilder i hodene sine. De savnet mer miljø- og spenningsskildringer. Det var noen gode sammenligninger i teksten. Situasjonen som Basse er i gjør teksten spennende. Hva er det som skjer videre? Forsiden til boka synes ikke elevene var så bra. De savnet bilde av Basse og narko-Kjell. De synes boka passer for gutter og jenter i alderen 9-13 år.
  Terningkast 4.

 457. eg synest boka var god fordi da va min bok stil og eg likte humoren. fordi da va mitt språk og den var rett og slett herlige. du får sjå korleis ein hund lever.

 458. Jeg likte ikke boken så godt fordi det var litt ekkelt når hunden bet han mannen i låret.Det som var morsomt var at narko-Kjell doper seg

  Terningkast 3

 459. Et Hundeliv

  Jeg synes boka et Hundeliv var passe bra. De små burde ikke lese denne boka, fordi det var litt mye banning og litt mye blod. Ellers så var den bra terning kast 3.

 460. Jeg likte ikke boka så veldig godt.Det var en ting jeg likte og det var narko Kjell.
  jeg gir terning kast 3.

 461. Jeg syntes boka var passe bra fordi det var litt spenning. jeg synes hunden narko Kjell er kul og morsom. Jeg gir terning kast 🎲

 462. Det var en del banning så den passer ikke for 0-10 år,Det passer er for 11 år og oppover.
  Arne var god til å beskrive følesene. Det var en spennende bok,men passer ikke helt for meg. terning kast 3

 463. Jeg likte boken for jeg fikk hvite hvordan livet var til hunden.
  Det var spennende osen det livet var for hunden.
  TERNING KAST 5.

 464. Jeg syntes boka var kjempe bra fordi jeg følte meg nesten inn i den.Jeg syns det var bra at han fikk fram mange føleser. Det var bare en ting jeg ikke likte så godt var all banningen.

 465. Boka var veldig bra syntes jeg. Den var veldig morsom. Det var litt mye bannord. Narko Kjell var drit morsom. Han er kul. TERNINGKAST: 5

 466. jeg likte boka fordi forfatteren forklarte veldig mye om hundens liv og den var veldig spennedene da det banket på døra

 467. Jeg likte den ikke siden det var mange banne ord som ikkepasset i den barne boka. Jeg vill ikke!!at barn under 11 skal lese den. Jeg likte den heller ikke siden skjønte ikke meningen med den. Alt jeg vet er att mange liker den mens noen ikke likte den sån som jeg. det jeg sier er at den er helt grei og lese men ikke så veldig når det er mange banne ord. jeg jir den terning kast 2. Det var min mening:)

 468. Jeg synes et hundeliv var nokså gøy fordi jeg synes den er ikke som noen vanlige bøker. Den handlet om en hund sitt liv og ikke om et menneske sitt liv. Jeg forsto den ikke i begynnelsen fordi den var mitt i. Så jeg tror jeg hadde forstått mye mer hvis jeg hadde lest hele boka.

 469. Jeg syntes boka var gøy fordi Narko Kjell hadde en hund som heter Basse.
  Og de bodde i en leilighet og Basse lever et skikkelig hundeliv.
  Og jeg likte også boken fordi jeg elsker hunder.

 470. Jeg likte boka fordi den var spennende og litt morsom.Det var noen banne ord i den men det er sånn folk som heter Narko-Kjell gjør.Og det var litt ekkelt når basse beit beinet til den fyren.Det var morsomt og jeg likte boken derfor gir jeg det terningkast 5.

 471. Jeg synes den var litt gøy. Men også litt spennen. Men den var gøy . En finn bok synes jeg. Terning kast 5.

 472. Jeg syntes den var kjedelig på begynnelsen siden det ikke skjedde så mye.
  Jeg syntes boka var passe bra.De bannet litt mye syntes jeg.
  Men det var morsomt når det stod:jeg finner fort ut at en god del kjente har besøkt denne stolpen,særlig en tispe jeg liker godt.Den var passe bra..

 473. Boka var bra: Boka var spennende. Den var veldig morsom fordi hunden snakket til seg,
  og at hunder egentlig finner på sitt eget navn.

 474. Boka var bra: Den var veldig morsom fordi hunden snakker til seg selv. forfatteren var god til å vise følelser.

 475. Jeg likte boka litt:
  Vanlig hvis ville jeg lest en bok med ca 500 sider med masse tekst og ingen bilder.
  Men… den boka var liksom annerledes.
  Det er ikke lett å forklare, men den var liksom gøy, spennende og morsom, men fortsatt ikke super. Jeg anbefaler den for 3.-6. klasse.
  Terningkast: 4

 476. hei dette er min mening: Jeg synes boken var bra, men jeg likte best slutten best fordi det var så mye som kjede. jeg likte ikke at narko-Kjell hadde dårlige venner. jeg har ikke så mye å si men jeg likte boka. terning kast 5

 477. Jeg likte godt da basse redet Narko Kjell.
  Jeg likte ikke at han kunne ha brukket begge henene vist ikke basse hadde bit manen.
  Jeg ble iritert da manen banket på døra.
  Jeg ble overasket at basse bet foten hans.
  Jeg syns at Kjell må slute med narkotikta.
  sluten var lit rar.
  Terning kast 3!!!!!

 478. jeg synes boka var spennenes, jeg likte godt navnet narko-Kjell.
  og jeg synes Basse var morsom. terning kast 3.

 479. Jeg likte godt da Willy skrek.
  Jeg likte ikke da han kalte hunden kjøter.
  Jeg ble overasket over over at Kjell heter narko Kjell.
  Jeg ble irritert over at hunden bet mannen.
  Jeg syns at den var spennende .
  slutten var bra.
  terning kast 4

 480. Jeg likte godt da hunden beit i menneskene. Jeg likte ikke da han sa kjøter. Jeg ble overrasket over at han hadde et hunde liv. Jeg ble irritert over at han loktett redsel. Jeg synes at boka var fin. slutten var ekkel.

 481. YO!!
  HALLA. Jeg likte boka. syntes den var spennende, det er ikke mye spennende ting her jeg bor så det var spent. men er litt redd hunder, men de er kule.

 482. Jeg ble irritert over at Narko-Kjell brukte narskotika, fordi det er farlig.
  slutten var spennende, fordi det banker på døra.
  Jeg likte da Narko-Kjell sa til Willy at basse kommer til og gnafse i seg nesen din.

 483. wats up
  folkens det er meg Den mystiske gutten jeg likte boka og jeg elsker hunder de er best men denne boka var spennende og litt voldsom og den gjorde sånn at jeg liker hunder enda mer en jeg allerede gjør. Jeg syntes det var spesielt og morsom at hunden var jeg personen. Hade ha en mystisk dag.
  Gir den en 4.

 484. Jeg synes at slutten var spennende, fordi vi viste ikke hvem som ringte på. Jeg fikk lyst til og lese boka.

 485. Jeg likte godt at det banket på døra får da ble jeg så nysgjerrig på hvem det var.
  Jeg synes boken var spennende.
  Jeg likte at basse hadde en venn.
  Jeg ble litt overasket over at det banket på døra.
  Boken var veldig bra.

 486. Jeg liker godt dette utdraget og det ble enda bedre når jeg hørte det egentlige navnet til Basse, og ble til og med overrasket over navnet begge to. Men jeg må innrømme at jeg ikke likte at det banket på døra, og at jeg ble irritert når utdraget sluttet fordi jeg ville lese mer. Jeg gir utdraget terningkast 6.

 487. Hei på deg din sei!
  boka var spennende, jeg ser for meg en mørk og trist plass med mange folk som tøffer seg.narko Kjell og basse var gode venner og basse hørtes ut som var en person som hjalp Kjell men han gjorde jo det bare at han ikke var en person men en hund
  terningkast 5! Martin Helgetun

 488. Umapuma er veldig stor fan av denne boka! Den er jo kanskje ikke lik bra som Harry Potter og luridiums tyven, men den er det beste utdraget hittil! det syntes i alle fal jeg da. ;-D jeg ble inspirert av dette utdraget! jeg har tenkt på forfatterjobben selv! har planer om en bok om en jente som blir besatt av en demon, hun skal bite et par folk så dette utdraget er en god hjelp.<3 det er gøy at hunden er (jeg) personen, det er bare så synd at utdraget ikke varer lenge nokk til at narko kjel får åpnet døra! jeg kommer ikke på noen forbedringer du kunne ha hat. dette utdraget er allerede så bra!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 hilsen en 10 år gammel bokelsker som heter umapuma! ;-D

 489. Jeg likte godt da de sa narko-Kjell. Jeg likte ikke da narko-Kjell har ikke noen venner fordi det blir ikke noen å leke med.
  Jeg ble overasket over at narko-Kjell har ikke noen gode venner.
  jeg ble irritert over at han sa vi stikker Basse når noen vil klappe Basse.
  Jeg synes at narko-Kjell skulle hat noen venner.
  Slutten var bra.

 490. Jeg likte navnet narko-Kjell for det er ikke så vanlig navn, og jeg likte beskrivelsene, det gjorde det mye morsommere enn hvis det ikke var noe beskrivelser.Jeg ble overasket over at Basse biter legger til folk.

 491. jeg er nysgjerrig på fortsettelsen, jeg er ikke så stor fan av bading så jeg gir boken en terning kast 3. boken var spennende men litt ekkelt, fordi der blod å biting. men ellers så er den bra

 492. boken handler om livet som en hund som kan prate men han liker ikke fingre armer eller leger. jeg anbefaler denne boken, jeg gir den terningkast 5

 493. jeg synes denne boken var spennende, jeg synes narko-Kjell VAR TØFF !!!!!!!!
  boken viser virkelig et godt eksempel på hvordan en hund har det. jeg gir denne boken terningkast 6

 494. Malin: Jeg likte boka. Fordi hunden snakker og er fortelleren på en måte. Jeg liker å lese bøker. Fordi man kan leve seg inni dem. Jeg elsker hunder og jeg syntes det burde være flere bøker hvor dyr snakker. Det trenger ikke å være en hund. Jeg lurer på hvordan dyr ser verden annerledes enn oss og hvordan de synes vi er . Jeg likte at vennen til hunden het Kjell, men ble kalt Narko-Kjell. Da skjønner vi at han er narkoman. Nå vet jeg at et hundeliv er 2 ting. Det er 1:.liv som en hund og 2: at man ikke har det bra.

 495. Michelle: Det er bra at Kjell er glad i hunden selv om det ikke ser sånn ut.
  Jeg bare elsker boka. Det er litt rart at Basse måtte bite folk for å beskytte Kjell. Men Kjell burde slutte med narkotika. Det er bra at Basse ville beskytte Kjell. Og boka var morsom og spennende.

 496. Markus: Jeg elsket boka, det var bra at man fikk lært litt av hvordan en narkoman har det.
  Det var bra at Basse beskyttet Kjell. Det er virkelig kreativit at du fikk oss til å se verden i en hunds perspektiv, Arne Svingen. Det hadde vært kult om du kanskje hadde lagt en bok om tidsreiser.

 497. Anny Karine: Denne boka var litt morsom og rar samtidig som den var litt skummel. Hver gang dem nevnte narko-Kjell fikk jeg en ubehagelig følelse inni meg. Jeg likte måten hunden Basse tenkte på. Det var mange banneord og lignende, men jeg vet at narkomaner snakker slik. Arne Svingen er veldig flink til å skrive bøker.

 498. Magnus: Jeg likte veldig godt banningen fordi den uttrykket hvem han var og når de var sinte. Andre kan kanskje se på det som noe man ikke burde bruke i en barnebok, men jeg synes det uttrykker veldig mye. Jeg liker at hunden er hovedpersonen og ikke Narko-Kjell. Jeg likte at vi på en måte kunne se tankene til hunden. Denne boka vil jeg kalle litt humor, litt drama og litt spenning. Jeg likte at en narkoman ble brukt i stedet for en helt vanlig person. Jeg likte at hunden ble kalt Basse i stedet for noe skremmende. Jeg ønsker å lese mere av boka enn det jeg har blitt lest for på skolen.

 499. Jonatan:Fint at man kan få vite litt mer hvordan narkomane har det og at en hund er jeg personen. Det er spennende med kriminelle og våpen. Det er en bra tittel og man forstår hvorfor den heter Et hundeliv. Jeg liker at man kan ha med banneord for alle trenger noe å si hvis det kan skje noe. Fin bok.

 500. Vi som klasse gir boka «et hundeliv» terningkast 5.
  Elevene synes dette er det beste av utdragene de har lest så langt.
  Selv om de ikke syntes boka har detaljerte skildringer, opplever de den likevel som bra skildret.
  Vi kan se for oss Basse, Narko-Kjell og leiligheten de bor i. Det at den er skildret fra en hunds-synsvinkel synes vi også er med på å heve boka.
  Forsiden er med på å gi oss et inntrykk av hvordan det er i bydelen der Basse og Narko-Kjell bor.
  Det var riktig nok få elever som mente at de hadde stoppet opp ved boka, bare ved å se forsiden. Men navnet Arne Svingen var kjent av flere av elevene fra før, fra «Marg og Bein» –serien.
  Vi synes boka passer best for aldersgruppa 10-13. Den var godt likt av begge kjønn.

 501. Noah: Jeg elsket boken! Men det var litt for mye banning i den. Men jeg skjønner hvorfor med tanke på miljøet de lever i. Jeg synes det er fint at Basse er så utrolig trofast til tross for hva eieren driver med! Det er virkelig en kreativ vinkling at hunden skal være hovedpersonen! Jeg synes det er dumt at Kjell har så mange skurker på nakken som er ute etter han. Jeg er litt forvirret over at Kjell ikke vil hjelpe lillebroren sin.

 502. Jakob: Det var en bra bok. Basse og Narkokjell var gode venner. Jeg likte at Narkokjell var så rotete. Han var heldig som hadde Basse som venn.

 503. Anton: Jeg syntes at boka var veldig morsom fordi at hunden snakka.
  Det var litt rart kallenavn Narko-Kjell.
  Boka var veldig bra .men litt stygge ord i boka.
  Bra at broren hans prøver å få han tilbake til håndball-laget og trene igjen. Arne Svingen er også god på detaljer. Håper at han får venner som hjelper han og at det går bra med mammaen.

 504. KEVIN:Jeg synes at boka var bra, men det var litt mye banning.
  Det var litt rart kallenavn NARKO-KJELL. Hunden og narko-Kjell var litt kranglete, men jeg
  synes de var veldig gode venner.En veldig lærerik bok fordi man ser hvordan narkomane har det.

 505. Et hundeliv
  Et hundeliv handler om hunden basse og eieren hans Narko-Kjell. Basse og Narko-Kjell er venner på en veldig interessant måte. Det er liksom ikke Narko-Kjell som passer på Basse, men Basse som passer på Narko-Kjell. Jeg synes det var annerledes å lese en bok fra en hunds synsvinkel, men det var kult. Boka var litt ekkel og ikke helt min type bok. Det var fordi forfatteren var veldig flink til å beskrive ting som fikk meg til å leve meg inn i handlingen. Boka var litt morsom så jeg gir den terningkast 4.

 506. Odin: Jeg likte boka godt fordi den fikk fram følelsene til hunden Basse. Arne Svingen skriver bra i denne boka. Denne boka handler mye om Basse, hunden til en narkoman
  som heter Kjell og Kjell blir kalt Narko-Kjell, men det blir verre når moren hans må på sykehuset og broren trenger hjelp. TIL: Arne du er god forfatter, jeg elsker bøkene dine .Fortsett sånn.

 507. En veldig bra bok fordi du kan finne ut hvordan folk som driver med narkotika har det.
  Arne Svingen er en fryktelig god forfatter. Boken var bra, men litt for mye banning til å være barnebok. Til Arne : Fortsett som du gjør Arne!!!

 508. Sigve, Meinik, Emil O, Tord, Robin T, Odin, Christian, Johannes, Erica, Dina og Josefine. (Skole: Storsteinnes skole) sier:

  Vi synes den var super fordi vi likte språket i boka. Det var gøy å se ting fra hundens vinkel og vi lurer veldig på hvordan det går videre.

 509. Et Hundeliv
  Boka handler om en hund og den narkomane eieren som har kommet opp i noe trøbbel. En dag biter hunden en narkoman mann.
  Jeg synes boka var bra fordi den hadde så bra beskrivelser i utdraget. F.eks. da han fortalte hvordan det salte blodet smakte osv. Jeg liker at hunden forteller fordi hvis eieren hadde fortalt hadde vi ikke fått de gode beskrivelsene om smaken av det salte blodet og hvordan benet knirket osv. Boka hadde noen upassende ord. Jeg anbefaler ikke den boka for små barn.
  Jeg synes at utdraget var litt drama, spennende og litt om vennskap. Jeg gir utdraget terningkast 5 og jeg anbefaler den.

 510. Et hundeliv var lit mye snakk om narkotika og doping.
  Men den var grei. Boka får 4,5

 511. BOKANDMELDELSE OM ET HUNDELIV
  Boka et hundeliv handler om Narko- Kjell som er narkoman og hunden hans Basse. Narko-Kjell har dårlige venner og dårlige vaner. Når Narko-Kjell er i trøbbel, må Basse hjelpe han å banke dem opp.
  Jeg synes det var annerledes, men litt kult at boka at var skrevet fra Basses synsvinkel og Basses sine tanker. Det er ikke akkurat en sånn bok jeg pleier å lese, men forfatteren var flink til å skrive realistisk fordi det var banning i boka og det hadde det jo vært i virkeligheten også. Beskrivelsene var sånn at jeg levde meg inn i boka.
  Boka var bra og litt morsom så jeg gir den terningkast 4.

 512. Et hundeliv var lit mye snakk om narkotika og doping.
  Men den var grei. Boka får 4,5
  😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

 513. Et hundeliv

  Et hundeliv handler om en hund og eieren. Vi ser dette fra hundens synspunkt. Eieren er narkoman. Hunden sier at han lever et hundeliv, men det er ikke bare fordi han er en hund, også fordi det betyr at man lever et liv som mangler alt det gode.

  Denne boken var ikke så spennende i forhold til at det er en spenningssjanger. Jeg syntes det er en blanding av spenning og vennskapssjanger. Det var også litt morsomt. Jeg kunne ha lest boken, men hvis jeg fikk velge mellom den og f.eks. boken «Den ene», hadde jeg valgt «Den ene». Denne boken er ikke for meg. Den er litt barnslig, men med ord som ikke barn får lære. Hvis Arne Svingen ville skrive om narkotika, burde det vært litt mer realistisk. Jeg synten det var modig av Arne Svingen å ta med banning. Jeg gir denne boken terningkast 2 fordi det ikke er min type bok.

 514. Et hundeliv
  Boka et hundeliv handler om hunden Basse og eieren Narko – Kjell som bor i et røft miljø med narkomane med dårlig råd. Denne boken får du se fra Basses synsvinkel noe som gir oss mer av hundens innsikt og tanker. Narko – Kjell har ofte lett for å havne i trøbbel med de dårlige vennene hans, noe han ikke syntes er så veldig enkelt å ordne opp i selv. Derfor må Basse hjelpe til ved å bite ukjente i legger istedenfor at han og Narko – Kjell blir banket opp.
  Jeg liker denne boken fordi du får et innblikk i hverdagen til en narkoman noe som man ikke hører om i alle barnebøker. Det er mye banning, men da får man bare vite mer av at dette handler om narkomane.
  Jeg liker Basse fordi han virker som en vennlig og trofast hund som Narko – Kjell virkelig trenger. Og Basse biter jo en mann i leggen fordi han vil beskytte Narko – Kjell som er hans eneste venn. Jeg liker godt når Basse og Narko – Kjell kommer hjem og Basse dytter snuten sin inni hånda hans for å berolige Narko – Kjell. Jeg gir denne boken terningkast 5 av 6.

 515. JHeg liker dene boka fordig den er morsom og spennene jeg syns at basse har en spennene liv og at narko skjell er morsom jeg har lyst å gi denne boka ternig kast 8

 516. basse bor med narko kjell, narko kjell har dårlige venner og dålige vaner ,og basse er en hund. narko kjell har dålige venner fordi han gjør domme ting og kler seg dålig.

 517. fin bok den var veldig bra men litt rart konsept men det er ok.
  jeg syntes at boka kunne trengt litt mer spenning annet enn det er det ikke mye jeg kan si om boka.
  bra jobba med boka. curry durry murry mc flurry

 518. Jeg likte den fordi kategeorien var spenning🥒
  Jeg likte den ferdig den handlet om narkorika🥒
  Jeg likte denne boka fordig den var komisk🥒

 519. den var litt morsom, men sånne bøker er ikke helt meg. det er litt spes å skrive om narkiser men samma det. jeg gir den terningkast 3og en halv fordi det var litt koselig når han snakka med hunden og den var litt spennende!!

 520. Et hundeliv var litt småkjedelig føltes ikke ut som en spennings bok. Men veldig godt skrevet passer sikkert bra for folk som liker litt rolige bøker men jeg liker mer action bøker.
  Slutten på utdraget gjorde meg veldig nysgjerrig på hvem som banket på døren.
  Forfatteren var veldig flink til å beskrive følelsene til Basse.

  Poengsum 3 Bra

  PS Arne hvis du leser dette så vil jeg bare si at jeg var med på forfatter undervisningen din i Tromsø bibliotek for 2 eller 3 år siden liker bøkene dine! 🙂

 521. jeg syntes boken var veldig bra fordi Narko-kjell var veldig gæren og det var mye spenning, Jeg likte hunden når han agrep folk og bæit de i leggen.
  Jeg gjir boken terning kast 4 😀

 522. Bokens handling var bra.Jeg likte at Basse bet han mannen i benet fordi han var kjempe frekke.Jeg likte ikke da Basse fortalte om det der med salte blodet og sånn for det var litt ekkelt. Jeg ble overrasket over at de snakket om heroin og bannet det er ikke så vanlig til en barnebok. Jeg ble irritert over at den mannen sa slemme ting til Basse fordi basse ville ikke selv bite ham i kneet.Jeg synes at slutten var spennende.Lurer på hvem var den gutten som banket på døra. Terningkast:3+

 523. Jeg synes boken var super gøy fordig jeg elsker hunder . 🐶🐶🐶Den er veldig spennende

 524. jeg synes at boka var veldig bra. men det var ikke alt jeg forsto og hvem som var hvem. Den var spennende, men ikke så mye som jeg liker men den er sikkert bra for andre som liker det. Jeg anbefaler å lese den!

 525. Jag likte ikke da de bannet så mye, fordi jeg syns det er unødvendig å banne i en barnebok

  Jeg ble overrasket av at de basse måtte bite en man for at de skulle komme seg unna

  Jeg ble irritert av at de som lagde boken ikke lot åss hvite mer om hva som skjedde

  Jeg syns at det var en bra bok og at den var veldig original

  Slutten var bra

 526. Bokomtale av Aurora Heistad
  Forfatter: Arne Svingen.
  Sjanger: Spenning

  Basse lever et skikkelig hundeliv.
  Hovedpersonene er hunden Basse og eieren hans narko-Kjell. Basse og narko- Kjell er bestevenner.
  Det er Basse som forteller historien.
  Det er nok ikke bare gøy å ha narko-Kjell som eier. Han rydder ikke, og glemmer av å til at de trenger mat.
  Basse må bite en mann i leggen, selv om Basse egentlig er snill. Basse og narko-Kjell har kjent hverandre helt siden han bare var Kjell.
  Jeg synes at boka virker bra og vil nok lese den.
  Jeg synes boka var bra fordi:
  * Det var et tøft språk forfatteren brukte.

  *Den hørtes morsom ut fordi det var en mann som ble kalt narko – Kjell, og narko- Kjell hadde en hund som het Basse. Og hunder bestemmer navnet sitt selv: )

  *Basse er smart, og skjønner mer enn narko-Kjell forstår.

  Det er et bevis på at hunden er menneskets beste venn.

 527. Jeg synes denne boken var litt kjedelig, det var ikke helt min smak. Jeg forsto ikke hvem som snakket og sånn. Det var litt spennene at de ble jaget og sånn men jeg likte ikke at Narko-kjell tok narkotika fordi det kan få folk/barn til og gjøre det. Jeg synes det var bra skrevet da så den får en 3-er i terningkast.

 528. jeg synes det var morsomt da han Narko-Kjell lette etter balltreet og bannet. Det var spennende da de løp fra Willy fordi man visste ikke om Willy kom til å følge etter dem. jeg ble glad inni meg da han narko-kjell skulle lage noe middag til de. Jeg anbefaler denne boken.

 529. Boka var bra. Det var ingen spesielle ting jeg likte med boka, men den var morsom, spennende og lett å innleve seg inn i. Forfatteren har gjort en god jobb med hvordan boka ble skrevet. Jeg anbefaler boka for folk på min alder. Les den hvis du vil 🙂 Terningkast 3 bra 🙂 🙂

 530. Jeg likte at man fikk se verden i hundeperspektiv, men det ble litt for mange beskrivelser.
  Narko-kjell virket litt skummel. Jeg forsto ikke helt hvorfor Narko-Kjell fikk basse til å bite en annen mann. 🤔🐶
  Terningkast: 3

 531. boken var bra men i starten skjønte jeg ikke hvem som ble bitt. jeg likte hvordan de beskrev hva de gjorde. terning kast 4.

 532. Eg syntes utdraget var ekkelt og rart. Kjell var egentlig ganske hjelpeslaus uten basse. basse var den som beskytta Kjell. Eg likte boka og vil lese resten. eg gir den terningkast 4.

 533. Jeg synes denne boken er litt kjedelig , det er ikke helt min smak.
  Jeg likte at man fikk se verden i et hundeperspektiv. Jeg forsto ikke helt hvorfor Narko Kjell fikk Basse til å bite.
  jeg gir boken terningkast 2

 534. Her var det mange i klassen som likte boka. De syntes den var spennende, og litt nifst da hunden beit slik at det blei blod. Var litt spennende og skummelt at det handla om en som brukte narkotika. Artig å lese hva hunden tenkte. Mange som vil lese hele boka. Den var Super.

 535. boken var litt kjedelig i starten fordi det ikke kjedde så mye, Men boken er sikkert spennende hvis vi leser hele boken, Jeg likte slutten fordi den var ganske spennende de 🙂 😉 jeg vill gi boken terningkast 4 fordi boken var kjedelig i starten, men spennende i slutten.

 536. Jeg likte boken veldig godt og der for ville jeg låne den boken fra skolen da jeg leste utraget ble jeg så sprø at jeg ikke nesten la boken bli ferdig så jeg heller lånte boken ikke smart.