Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Et hundeliv

Arne Svingen Gyldendal 2017

Basse lever et skikkelig hundeliv – et liv der alle de bra tingene mangler. Det skyldes ikke først og fremst at han er hund, men at han bor hos en mann som kalles Narko-Kjell. Narko-Kjell har nemlig både dårlige vaner og dårlige venner. Og det blir ikke lettere da det en dag banker på døra…

Det finnes sikkert de som tviler på at det er mulig. Men selv mellom mine rustne kjever og nedslipte tenner kan det knase i skjelett. Lyden av bitt som gnisser mot menneskebein, sender skjelvinger nedover hele ryggraden min. Det skjærer i ørene. Kjevemusklene fylles av melkesyre.

– Uææææææh!

Mannen skriker så høyt at jeg nesten glipper. Huden hans oser en intens blanding av sinne og smerte. Slipper jeg nå, får jeg neppe en ny sjanse før slagene og sparkene hagler over meg. Jeg er nødt til å stramme kjevene enda et hakk.

– Slipp meg, din kjøter! roper mannen så høyt at det etterlater en pipelyd i øregangene.

I munnen har jeg mannens salte blod. Det eneste jeg vet, er at han må gi seg før jeg slipper. Love dyrt og hellig at han ikke skal gjøre oss noe. Helst legge inn et spakt unnskyld.

Det er i sånne øyeblikk jeg tenker at jeg har et hundeliv. Men et hundeliv er ikke det samme som et liv som hund. Nei, menneskene snakker om et hundeliv som et liv der alle de bra tingene mangler. Akkurat nå er jeg helt på bånn. For dette er ikke meg. Jeg går ikke rundt og biter folk. Jeg liker at folk sier pene ting, gir meg matrester og klør meg under kjaken. Jeg elsker å ligge langflat i en sofa, løpe etter en ball og stjele isen til et lite barn. Jeg er typen som logrer bare folk smiler og legger stemmen i et mykt leie.

Snart klarer jeg ikke å holde oppe kraften i leggbittet lenger. Heldigvis vet min beste venn en del om mine begrensninger. Narko-Kjell er typen som skjønner at kjever blir støle og tenner kan ise. Dessuten vet han at vi må vekk herfra før kompisene til mannen kanskje dukker opp med balltrær, kniver og en hel drøss knyttnever.

For litt siden kunne jeg bare lukte redselen til Narko-Kjell. Nå oser også mannen i treningsbuksa av frykt. Egentlig er det godt han har tynne sweatpants, for jeans kan være trevlete å bite gjennom. Riktignok har han legger på størrelse med kloakkrør, men jeg har fått et godt tak. Nå knekker han i knærne og synker ned på bakken. Det er alltid et godt tegn.

– Ok, ok, ok, jeg gir meg! sier mannen.

Endelig! Likevel slipper jeg ikke riktig enda. For det er ikke alle som holder det de lover. Derfor venter jeg på den endelige beskjeden.

– Slepp ham, sier Narko-Kjell.

Idet jeg slipper, ber jeg ham bli liggende, mens jeg vet at blodfarget spytt fyker ut av kjeften min. Jeg flekker hele den skjeve perleraden og følger opp med sånt som menneskene kaller knurring, men som egentlig er lyder fulle av trusler om de grusomste ting. Sånt jeg egentlig ikke klarer å gjøre mot noen, uansett hvem som ber meg om det.

– Åååå, fy fader …, stønner mannen som ligger på bakken og tar seg til den blodige leggen. – Se hva kjøteren din har gjort! Tenk om jeg må amputere.

Noen mennesker sier utrolig mye teit. Det er ikke lenge siden han truet med å rundjule oss begge to. Meg skulle han henge i et rep, sånn at Narko-Kjell lærte en lekse en gang for alle. Ikke at han hadde med noe tau. For sånne folk er flinke til å true, litt dårligere til å gjøre det de snakker om. Akkurat som Narko-Kjell. Og meg.

– Hvis du prøver deg igjen, Willy, kommer Basse til å gnafse i seg nesa di, påstår Narko-Kjell.

Jeg spiser virkelig ikke neser. Ikke slafser jeg ører eller tygger på folks fingre heller. Jeg er en leggbiter. Selv om jeg hater det. Jeg vet om nok av firbeinte muskelkropper som glefser mot småunger og knurrer til gamle damer. Men jeg har hengevom og triste øyne, og halter litt på det ene bakbeinet. Jeg begynner ofte å hikke når barn kommer bort for å klappe.

– Kom, Basse, vi stikker, sier Narko-Kjell.

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2017/2018. Derfor har vi nå fjernet resten av utdraget.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

1 429 anmeldelser av “Et hundeliv

 1. Jeg gir boka terningkast 6. Fordi den var veldig morsom på slutten. 😀

 2. Utdraget var bra, det gir meg lyst til å lese resten. Det er bra at den handler om hvordan det er noen steder i virkeligheten og ikke bare prinsesser og gutter:)

 3. Jeg syntes denne boken høres veldig bra ut. Jeg syntes litt synd på Basse. Jeg andbefaler denne boken for barn mellom 8-12 år og jeg Jim den terningskast 5+.

 4. Klassen synes det var en morsom bok. Den var mer morsom enn spennende. Noen kommenterte at språket ikke akkurat var barnevennlig. 🙂

 5. Klassen mener følgende: Den var forvirrende fordi vi ikke helt forstod hva som skjedde. Det var litt rotete skrevet. Det var litt rare navn. Det var en litt for brå slutt, men det kan jo være med på å gjøre at vi vil lese videre.

 6. Jeg synes boka var super, fordi boka var spennende og det var også drama. Jeg ville ha gitt denne boka terningkast 6.og jeg ville ha nominert denne boken til bokslukerprisen.

 7. jeg likte denne boken veldig godt, og jeg har så lyst til å lese hele. (Jeg skal det!)

  jeg gir denne boken terningkast 6

 8. Boka var sikkelig hunde liv den boka er litt stygge ord men ellers bra til de som liker spennende ting om hva som forteller

 9. Et hundeliv
  Det handler om at basse som er en hund og at han har et hundeliv. Eieren er Kjell som er narkoman han blir kalt narko-Kjell. Basse er en hund som er en bein biter selv om han ikke liker det men han er redd for at Kjell skal dra. For at han var ikke sånn han er nå som før.
  Jeg likte spesielt at han har det bra med Kjell.
  Jeg synes at boka viste hvordan folk har det når dem er narkoman forfatter beskreiv mye å det hva bra.
  Jeg vil anbefale denne boken til dem som liker spenning og følelser. Terning kast 3
  Forlag: Gyldendal
  Sider:216
  Utgivelsesår:2017

 10. ET HUNDELIV
  Et Hundeliv forfatter Arne Svingen
  Et hundeliv handler om en mann som heter Narko-Kjell som har en hund : Basse lever et skikkelig hundeliv – et liv der alle de bra tingene mangler. Det skyldes ikke først og fremst at han er hund, men at han bor hos en mann som kalles Narko-Kjell. Narko-Kjell har nemlig både dårlige vaner og dårlige venner. Og det blir ikke lettere da det en dag banker på døra…

 11. et hundeliv er den beste boken jeg har lest. Jeg syntes den var så bra når vi leste små utdrag av den at jeg kjøpte den. Når man først begynnner å lese så klarer man ikke legge den fra seg. Den er helt fantastisk. Jeg kunne skrevet en bok om hvor bra den boka var.

 12. Veldig bra! Jeg liker ikke helt at det er så mye banning å stygge ord. Det gjør at det ferre småbarn som kan lese denne boka. Jeg har lest hele og synes at den er som sagt veldig bra. Basse virker veldig søt;) Fortsett å skriv sånne bøker!

 13. Det var en spennende bok og kult at basse beit i leggen til mannen og at eieren het narko-kjell og han hadde et kjedelig liv og kjedelige venner.

 14. Det var en spennende bok og kult at basse beit i leggen til mannen og at eieren het narko-Kjell og han hadde et kjedelig liv og kjedelige venner.

 15. Eg synstest boka var kjempe bra. Den var komisk og litt rar. Var litt vanskeleg og forstå på starten kven som var kva, og kvar dei var, men etter litt vart det bedre. Terning kast 5

 16. Jeg likte boka fordi forfatteren virkelig for frem følelser. Den har litt humor men samtidig for den frem viktige temaer. Den sluttet på en spennende måte og jeg får lyst til og lese hele boka. Jeg anbefaler boka til alle aldere fordi den ikke var skummel men veldig morsom. Terningkast 5

 17. Jeg synes boken var litt morsom og at det var litt trist. Hvordan er det å ha en eier som er narkotika son sånn narko-Kjell. I dette stykket er narkotika Kjell og hunden sin Basse hovedpersonene det handler om at narko-Kjell ber om Basse om å gnage på andres legger når Basse ikke har lyst. Jeg synes boken får en terningkast 4 av meg.

 18. Denne historien handler om «basse» og «narko-Kjell» som er gode venner men kjell er narkoman så han trenger litt hjelp fra basse. Basse er en fredelig hund men når kjell kommer i trøbbel hjelper basse han. Basse og narko-Kjell lever et ganske dårlig liv på grunn av Kjell som alltid kommer i trøbbel. Jeg syntes det var ganske kult at vi fikk høre alt i basses vinkel. Jeg håper jeg finner denne boka på en eller annen måte så jeg får lest videre. terningkast 🎲🎲🎲🎲🎲 altså 5

 19. Jeg synes det var veldig morsom fordi han het Reginal Birger El Nachos Bigdog IV og at mannen het narko-Kjell. jeg gir teringkast 4

 20. Jeg synes boken var spennende og trist fordi det handler om en man som er narkoman og må gjøre veldig forferdelige ting fordi han er av-hengi. Jeg syns jo også at den var spennende fordi basse eller Reginald Birger El Nachos Bigdog IV. Men uansett jeg syns boken var spennende når Basse eller ja dere kan navnet hans beit i leggen til den personen Narko-Kjell var og pratet med.
  Jeg skulle ønske det kanskje sluttet litt mer spennende men det var jo morsomt da jeg gir boken terningkast 5.

 21. jeg synes dette utdraget var veldig morsomt. det var veldig mye humor i utdraget. utdraget var også bra skrevet. jeg synes at det egentlige navnet til basse var veldig morsomt ellers så gir jeg dette utdraget terning kast 5.

 22. Jeg forsto ikke mye av utdraget men jeg synes det var litt morsomt også som for eksempel navnet hunden hadde gitt seg selv Reginald Birger El Nachos Bigdog IV. Det var ikke så fin ordbruk i boken, så jeg synes boken er for barn over 9 år.
  terningkast: 4.

 23. Denne boken syns jeg er spennenede og jeg har lyst til å lese mer.Denne boken handler om en hund som heter Basse. Eieren til basse kaller seg narko Kjell og han er narkoman.

  Jeg elsker denne boken allerede. Tærningskast 6.

 24. veldig humoristisk og fin bok. jeg liker veldig att «Arne svingen» har valgt å lage en bok, men fortelleren er hunden basse. humoren er veldig morsom, og liker att
  «Basse» bet så masse. og alt banningen fikk meg til å få latterkrampe.

 25. Jeg syntes boka var bra men også litt trist, det må være dumt for Basse og ha en Narko Kjell isteden for Kjell. Boka var også ganske morsom, det var morsomt nå vi fikk høre og det orginale navnet til Basse og når han truet med å bite i balla. Det var en bra bok jeg gir den terningkast 8

 26. Jeg synes boka var bra og litt dårlig. Den var bra fordi den viser at folk kan ha det ille i verden, at alt ikke er bra. Den var også litt dårlig fordi den sier at noen eiere ikke oppfordrer hunden sin til å bli flink men faktisk bite folk. Fint skrevet med gode forklaringer! Terningkast:3

 27. Jeg synes utdraget var veldig kult. fordi det var morsomt og det tok opp et viktig tema. for det virker som narko skjell tar narkotika. og det bli blanda inn mye morsom i et alvorlig tema. som gjør det litt morsommere og lese for barn. det var kult tenkt å skrive det fra en hund sitt perspektiv. så jeg gir boka terningkast 4.

 28. Jeg synes boka var veldig spennende for det handler om en hund som blit tvunget av narkokjell til å gnage på leggen til andre mennesker når han ikke vil det. Men jeg synes det var snilt av narkokjell og gi han god mat når han hadde gjort noe han ikke ville gjøre. det handlet også om et veldig bra tema. Jeg gir boka terningkast 4

 29. Jeg syntes boka var bra men også litt trist, det må være dumt for Basse og ha en Narko Kjell isteden for Kjell. Boka var også ganske morsom.

 30. Jeg mener at denne boken er godt skrevet . Forfatteren har gjort noe helt nytt når han skiver fra hundens perspektiv men det gjør også at man kan skrive en bok om narkomane som er egnet for barn . Denne boken for jeg veldig lyst til og lese . Jeg gir den terningkast 6

 31. Utdraget av boken «Et hundeliv» skrevet av Arne Svingen er en spennende og litt morsom tekst. Teksten handler om hunden Basse og eieren Narko-Kjell. Narko-Kjell har dårlige vaner og venner. Det spennende er når hunden Bosse må hjelpe eieren sin når han får problemer. Hunden er en «badass». Det morsomme er at vi får høre tankene til hunden.

 32. Jeg likte boka, men for at jeg skal si det helt Erlig så har jeg 5 hunder og jeg syns dette var ganske likt som valper, kul bok, men at man skal ha blod er litt overdrivelse. Hunder er snille jeg er født med et hundeliv😏

 33. Eg synstest boka var litt rar fordi utdraget startet veldig brått.
  NARKO KJELL??? Litt drøyt navn, liksom *Narkoman* jeg synstest det er litt drøyt navn for en barnebok. Og det var ikke så enkelt og høre om det var i en hund som så alt dette, det er også flere i klassen min enig i.

 34. Je syntes den var veldig bra👌🏻 Men jeg måtte lese flere ganger før jeg skjønte det.😳 Jeg likte spesielt at det starter veldig brått det liker jeg👍 Jeg gir boka terningkast 5

 35. jeg liker denne boken fordi den er morsom og spennende. Det er kult at vi ser gjennom Basses synsvinkel. De har også veldig kule og morsomme navn. Det er noen banneord i den, men de gjør bare teksten mer realistisk. denne boken er den første jeg har lest som handler om en hund!Favorittdelen min er når Narko-Kjell sier til William at vis han ikke er stille kommer basse til å bite ham i pungen. Dett er den beste boken i bokslukerprisen synes jeg.

 36. Jeg føler denne boken er et middel for å ta VEKK hunde gleden!!!!!😡😡😡😡😡😡

  Jeg likte boken litt men liker ikke at dere får vekk lit av hunde gleden min!!!!!!!!

  Jeg gir boken passe bra på grunn av det med hunde…..!!!!!

 37. Jeg syns det er vanskelig å skjønne situasjonen. På den ene siden så er det synd på Basse som bor med Narko-Kjell… på den andre siden så er de bestevenner – og det er fint!
  Boka fikk meg til å forstå at narkomane kanskje ikke er så skumle som jeg trodde. Jeg syns den var grei.

 38. Jeg synes boka var litt tris,å når jeg leste boka så tenkte jeg at det faktis er noen som har det som Narko-Kjell og Basse 😔men alt i alt så var boka var bra👍

 39. Jeg syns boka hver helt grei fordi jeg liker sånne bøker med slåss og krim🙃 så jeg gir den terningkast 4 😀

 40. Jeg syntes boka var bra, men likte ikke at den handlet om en hund og en narkoman.❤️(Terning kast 4)

 41. Jeg synes boka var bra fordi den var artig litt banning og eiren sitt navn var morsom🐶🐶🐶🐶jeg gir terningkast 5️⃣

 42. Jeg syntes den var litt rar men forsatt bra jeg syntes at forfatteren var flink til og beskrive følesene i fortellingen men,jeg forstod ikke helt på begynnelsen men etter vært så forstod jeg deg. Boka passer for de som liker hunder og humor.

 43. Jeg syntes boka var bra, men jeg syntes synd på Basse fordi han bor med en narkoman, men narko Kjell er heller ikke slem mot Basse. Men det er vennene til narko Kjell de liker ikke Basse så godt.

 44. Jeg syntes den var litt rar men forsatt bra jeg likte når forfatteren beskrev følesene på personene i fortellingen men,jeg forstod ikke helt på begynnelsen men etter vært så forstod jeg deg. Boka passer for de som liker hunder og humor.

 45. Jeg synes boka var røff siden den handlet om narkotika og vold. Den er ikke min boktype. Så jeg gir den terningkast 3😒😒😞

 46. Bra bok ikke lyver men det med banningen er litt rart ,men jeg bryr meg ikke om det 😎😇🙄🤓👍🖕

 47. Jeg synes boka var veldig bra fordi den var spenndene og jeg liker sånne bøker med krim og slåss👍😝😝😝 (jeg gir boka en 5 er)

 48. Jeg synes boka hvar helt ok ,men jeg hadde ikke valgt å lese videre på den. Jeg synes bøker med mennesker er mer spennende. 🙂

 49. Jeg syns ikke boka var noe bra fordi at jeg ikke skjønte helt hva boka handla om!⚽️👎

 50. Jeg syntes boka var bra og at forfatteren beskrev veldig godt. Men dessverre ikke en bok jeg ville lest videre på fordi jeg syntes det var litt kjedelig men forfatteren var god

 51. ET HUNDELIV

  Et hundeliv er skrevet av: Arne Svingen

  Denne boka handler om en hund som heter Basse, han bor med en narkoman som heter Kjell. Basse hjelper Kjell, med å beskytte han. Basse er nødt til å bite personer for å redde Kjell, men Basse liker ikke å bite de (De kaller han for leggbiter) han vil heller at andre sier pene ting om han, gir han matrester og klør han under kjaken. Basse elsker å ligge langflat på sofaen.

  Sjangeren på boka er spenning, men jeg synes det er mer en dramabok. Fordi det handler om et realistisk liv. Vi hører om Basse sitt liv, fordi det er Basse som er fortelleren.

  Det var uvant at boka handler om en narkoman som tar narkotika. Jeg har aldri hørt om noen som bruker hunden sin som vakthund, som får hunden sin til å beskytte seg ved å bite andre folk.

  Dette er ingen typisk barnebok. Vi synes at den boka passer til 11-14 år. Ettersom det er litt stygge ord i boka, og fordi boka handler om en hund som er forteller om en narkoman, anbefaler vi den ikke til de som er yngre enn 11.

  Kjell har kanskje også et dårlig liv, kanskje det er derfor han tar narkotika. Kanskje han ble banket av foreldrene sine da han var liten? Eller kanskje ble han mobbet på skolen?

  Basse forteller at han ikke har et så dårlig liv, han får jo matrester til middag, som han liker godt. Vi synes at det er litt trist at det faktisk skjer med en dyr i virkeligheten, men det er bra at Basse synes live hans er greit men det kunne vært bedre.

  Vi likte spesielt godt den delen som begynner med at.. det en dag banker på døra og Kjell blir redd og prøver derfor å finne balltreet sitt. Han spør Basse, men Basse vil ikke si hvor det ligger fordi han skader seg alltid. Det var nemlig Basse som hadde gjemt det. Til slutt finner han

  det også banker det på døren igjen og noen spør om han er hjemme, og han roper ‘’Jeg er ikke hjemme’’. Da lo vi mye.

  Det beste i boka var at det var en hund som fortalte om en narkoman, Vi mener at det kunne vare mer sånne typer bok. Man lærer veldig mye av det. Vi vil lese mer av boka fordi det var litt morsomt at de fortalte om en narkoman og at det var en hund som forteller om han narkomanen.

 52. ET HUNDELIV
  Et hundeliv er skrevet av: Arne Svingen
  Denne boka handler om en hund som heter Basse, han bor med en narkoman som heter Kjell. Basse hjelper Kjell, med å beskytte han. Basse er nødt til å bite personer for å redde Kjell, men Basse liker ikke å bite de (De kaller han for leggbiter) han vil heller at andre sier pene ting om han, gir han matrester og klør han under kjaken. Basse elsker å ligge langflat på sofaen.
  Sjangeren på boka er spenning, men jeg synes det er mer en dramabok. Fordi det handler om et realistisk liv. Vi hører om Basse sitt liv, fordi det er Basse som er fortelleren.
  Det var uvant at boka handler om en narkoman som tar narkotika. Jeg har aldri hørt om noen som bruker hunden sin som vakthund, som får hunden sin til å beskytte seg ved å bite andre folk.
  Dette er ingen typisk barnebok. Vi synes at den boka passer til 11-14 år. Ettersom det er litt stygge ord i boka, og fordi boka handler om en hund som er forteller om en narkoman, anbefaler vi den ikke til de som er yngre enn 11.
  Kjell har kanskje også et dårlig liv, kanskje det er derfor han tar narkotika. Kanskje han ble banket av foreldrene sine da han var liten? Eller kanskje ble han mobbet på skolen?
  Basse forteller at han ikke har et så dårlig liv, han får jo matrester til middag, som han liker godt. Vi synes at det er litt trist at det faktisk skjer med en dyr i virkeligheten, men det er bra at Basse synes live hans er greit men det kunne vært bedre.
  Vi likte spesielt godt den delen som begynner med at.. det en dag banker på døra og Kjell blir redd og prøver derfor å finne balltreet sitt. Han spør Basse, men Basse vil ikke si hvor det ligger fordi han skader seg alltid. Det var nemlig Basse som hadde gjemt det. Til slutt finner han det også banker det på døren igjen og noen spør om han er hjemme, og han roper ‘’Jeg er ikke hjemme’’. Da lo vi mye.
  Det beste i boka var at det var en hund som fortalte om en narkoman, Vi mener at det kunne vare mer sånne typer bok. Man lærer veldig mye av det. Vi vil lese mer av boka fordi det var litt morsomt at de fortalte om en narkoman og at det var en hund som forteller om han narkomanen.

 53. Boken var helt grei.
  Fant ikke helt humoren i alt.
  skjønte ikke helt hva som skulle være spennende.
  terningkast: 3

 54. Jeg synes at det var veldig morsomt hvordan han hadde skrevet boken fordi man så historien gjennom hundens øye

 55. Jeg syns det var en god historie og jeg likte at det bar en hund som fortalte historien.

 56. Jeg liker dette utdraget veldig godt. Den er realistisk og gjør sånn at barn kan skjønne om folk som er narkomaner. Det beste var at historien var sett gjennom hundens øyne. Jeg syntes det har stor innvirkning på hele historien. Jeg fikk veldig lyst til å lese hele boken!

 57. Jeg likte denne boken veldig godt. Boken fanget meg skikkelig bra.
  Den var morsom, spennende og innholdsrik. Den inneholdt mange morsomme episoder og hvordan vi får se verden gjennom en hund sin synsvinkel.
  Boken har noen banne ord. Denne boken synes jeg ikke bør leses for barn under 10år fordi det er litt banning.
  Mitt ternings kast er 6/6.

 58. Denne boken er en superbra bok!
  Forfatteren har vært veldig flink til å beskrive det som skjedde.
  Det var litt morsomt å se fortellingen fra en hund sin vinkel, og det var kult fordi det er ikke så mange forfattere som gjør det.
  boken grep tak i meg og dro meg inn i fortellingen!
  Jeg ville lese fortsettelsen, så jeg lånte hele boken og leser den nå.
  Jeg synes alle burde lese den fordi det er en bok for alle.
  Jeg gir den en 5-er fordi det stort sett er en bra bok, men av og til blir det litt kjedelig.
  Super bok:)

 59. Jeg liker veldig godt boken og jeg syntes at det er bra at forfatteren ikke er redd for å bruke litt røffe ord. Narkotika er et veldig viktig tema men du greide selv om å ha litt humor i boken og det gjør boken bare enda bedre.

 60. Jeg likte Et hundeliv fordi den var morsom og spenene og det skjedde noe hele tiden og det var gode beskrivelser av forfatteren.

 61. Den var super. For det var mye spenning og den var morsom, spesielt når han beit mannen for jeg følte meg inn i teksten.

 62. Denne boken var veldig spennende. Jeg likte hvordan den startet og resten av historien. Likte ikke forsiden så godt, den var litt kjedelig.
  Terningkast 5

 63. Jeg synes at boka var bra og veldig morsom. Narko Kjell var et rart navn synes jeg. Jeg anbefaler å lese denne boka får de som liker spenning og humor. Den slutta så åpent sån at den ble litt dårlig. Jeg gir denne boka 6 terningkast:).

 64. Jeg elsker at han heter Kjell ,men han burde ikke være en narkoman. Det er en interessant historie ,men Kjell er kjempe ypp med folk han møter på gata. Det som er interessant er at han skriver fra hundens perspektiv. 🙂 🙂 🙂 🙂

 65. denne boka er veldig bra og spennende og det er super kult at man ser det gjennom hundens perspektiv og ikke menneskets

 66. Boken er veldig ikke intresant for meg og jeg vil ikke lese denne boken igjen

 67. jeg synes den var veldig interessant den handlet liksom et tema ikke mange bøker er skrevet fra så jrg likte den

 68. Veldig bra bok med mye handling. Jeg synes at det var bra at forfatteren valgte å snakke om noe såpass realistisk og at det er mange som lever sånn. Veldig realistisk og bra synes jeg!

 69. Jeg likte denne veldig godt jeg likte at det var en hun som fortalte historien.

 70. Jeg synes at denne historien er veldig trist. Det er mange barn som kan ha det sånn. Boken kunne hatt vert litt mer barne venlig om denne ikke hadde slemme ord fordi hvis en liten barn søker opp slike ord til og forstå hva det betyr kan de komme grusome bilder og ord. Ellers så var historien veldig intressant.Det er litt dumt og frusterende for at narkokjell ikke er en normal person og ikke har masse penger og alchol er ikke en løsning. Det er sikkert at mange barn sine foreldre har det sånt. Det jeg synes som er mest kult er at det er en hund som forteller om livet sitt. Vanlig hvis så er det mennesker

 71. Jeg har nettopp lest Et hundeliv.

  Boka jeg nettopp leste vil jeg gjerne anbefale for både gutter og jenter mellom 9 og 12år som liker litt action og spenning.

  Jeg synes språket i boka var ganske grovt og litt banning innimellom i boka.

  Jeg synes boka begynner ganske brått og med mye spenning nå plutselig en dag at det banker på døra… og basse håper og biter mannen hardere og hardere i leggen.

  Jeg tror narko kjell ikke hadde så masse penger men det var veldig bra at han tok fint vare på basse.

  Påstand 1:Utdraget har mye action.

  Utraget passer for meg.

  Utraget er lærerikt.

  Utraget er lett å lese.

  Påstand 2:Utdraget er imponerende.

  Utraget er litt trist.

  Utraget er overaskende.

  Utraget er spennende.

  Påstand 3:Utraget er skummelt.

  Utraget er artig.

  Utraget er underholdende.

  Utraget er viktig.

  Bevis/Begrunnelser nr1:

  Utraget passer for meg fordi jeg liker spenning og action og at det skjer noe spennende hele tiden.

  Utraget er lærerikt fordi vi/jeg lærer hvordan noen har det,og at det er noen som går på stoffer og dop, og at det er ikke alle som har like mye penger som andre har.

  Utraget er lett og lese fordi forfatteren skriver ganske gjevnt til teksten sånn at det er lett og forstå hvis det er vanskelige ord.

  Utraget har mye action feks når det banker på døra og basse hopper og biter mannen hardere og hardere i leggen.

  Bevis/Begrunelser nr2:

  Utraget er imponerende synes jeg fordi at jeg trodde ikke at Narko Kjell skulle ta så bra vare på basse og var så snill med hunden.

  Utraget er litt trist fordi at Narko Kjell har hatt innbrudd to ganger og sikkert motet masse verdi saker.

  Utraget er overaskende fordi at når det banker på døra i slutten av boka blir Narko Kjell redd og prøver og finne våpen før han kanskje åpner døra. For han er jo en voksen mann og når det er en barne stemme som spør er det noen hjemme og banker på.

  Utraget blir bare mer og mer spennende utover boka fordi først banker det på døra og når Kjell åpner hopper basse ut og biter mannen hardere og hardere i leggen også slipper basse taket.Også helt i slutten av Utraget banker det på døra igjen og en barne stemme sier er det noen hjemme?Narko Kjell løper opp og lofte og begynner og lete etter våpen…… .

  Bevis/Begrunnelser nr3:

  Utraget er skummelt fordi Narko Kjell vet aldri når han kommer hjem om det har hvert innbrudd eller ikke og at det er nære på at Willy tar dem. Og hvem hvet i slutten av Utraget om det er en farlig mann bak døra som snakker med barnestemme.

  Utraget er litt artig fordi det er litt grovt språk.Og at det er litt artig når guttestemmen sier er det noen hjemme.Og så sier Narko kjell hvem er det.Og etter at han har lettet etter balltreet.Sier han jeg er ikke hjemme.

  Utraget er underholdende fordi at det er mye action og spenning i boka.

  Utraget er viktig fordi de har med alt det viktige i teksten for at det skal være en spenning bok.Og det er viktig å få vite at det er ikke alle som har like mye penger.

  Konklusjon:Dette er en av de beste bøkene/utdragene jeg har lest på lenge.

  Det er ikke alltid lett å finne bøker som passer for deg/meg men hvis du liker acion og spenning så anbefaler jeg denne.

  Du må lete lenge for å finne en så bra bok som denne.

  Jeg håper så virkelig at Et hundeliv vinner bokslukerprisen!

 72. Boka var spennende, litt vanskelig og forstå.
  Men det jeg likte var når en gutt kom og banket på.
  Jeg vil gi dette utdraget terningkast 4️⃣😊

 73. Forfatter: Arne svingen Forlag: Gyldendal Utgitt i:2017

  Boka handler om narko-Kjell og hunden hans, Basse. det handler også om halvbroren til narko- Kjell, Gusto. moren til Kjell og Gusto er syk med kreft og kommer til og dø snart. kjell bryr seg ikke. Han har ikke hatt en god barndom med moren. Det er derfor han doper seg. kjell havner i masse bråk og trøbbel med politiet og falige menn. Det er mange som er ute etter kjell fordi Kjell er en svindler og skyller penger. Gusto er en vandlig gutt med navn oppkalt etter en kaffemaskin. Han er glad i den voksene broren sin men Gusto er redd for og bli som Kjell. Gusto er i 13 års alderen. I håp om og få et normalt liv gjør Basse, Gusto og Kjell noe veldig dumt.

  Jeg likte denne boken veldig godt. det var veldig gøy at hele historien kom fra hunden. Jeg synes veldig synd på kjell fordi han hadde det ikke noe bra, men da var det godt og ha Basse! basse er hunden til Kjell. Han hjelper Kjell når Kjell gjør noe dumt. Basse er veldig smart og tenker over alt han gjør. det liker jeg. den sluttet så brutalt her, at jeg rett og slett dro på bibiloteket samme dag og låne den. jeg synes den passer i sjangeren drama, selv om det var mye små humor og mye spenning.

  Boka passer for barn mellom 9-14

 74. . Om utraget Et Hundeliv.
  Anmeldt av Erlend fra Midtbygda skole.

  Teksten handler om en hund som heter Basse og eieren Narko-Kjell. Narko-Kjell sier jo litt om fortellingen.

  Hos Narko-Kjell mangler det mye. Basse får beskjed om å bite en mann i beinet. Basse pleide egentlig ikke å gå rundt og bite folk i beinet. Basse var egentlig en ganske snill hund. Handlingen foregår det meste i parken. Basse er redd for at hvis han slipper mannes bein ville Narko-Kjell bli sur og han hadde blitt sparket og slått av mannen han beit.
  Sjangeren er spenning.

  Jeg syntes teksten var litt spennende og morsom fordi det var litt morsomt når de bannet, men det var ikke sånn slem type banning det var litt mer morsom banning. Jeg syntes omslaget var kult samtidig som det var litt kjedelig. Men ellers ville jeg anbefale boka for de fleste. Jeg liker misliker Narko-Kjell litt fordi han er litt sånn skummel type. Jeg syntes boka passer ganske bra til sjangeren spenning. Teksten slutter ganske brått. Fordi den slutter så brått blir boka ganske spennende.

 75. Eit hundeliv av Arne svingen var vanskelig og forstå fordi at dei beskreiv ikkje handlinga så godt. Men eg syns at den var ikkje så spennenes av det eg forsto av den. Så eg gir den terningkast 2

 76. Tittel Et hundeliv
  Forfatter Arne Svingen
  Dethandler om Narko-Kjell som har ein hund, han stjeler mykje og driver med narkotika.
  Eg vil lese heile boka fordi den er spennende og eg vil vite kva som skjer med Narko-Kjell.
  Aldersgruppe 11-13

 77. Forfatter: Arne Svinger
  Skjanger: spenning.
  Terningkast: 4

  Eg skjønte ikkje så mykje av boka men lit. Boka handler om ein hund som biter ein mann. Og eieren av hunden heter narko-Kjell. So reiser hunden som heiter basse og Kjell. Så hade det vart in brud. Slut!!!

 78. Navn: Et hundeliv
  Forfatter: Arne Svingen
  Sjanger: Spenning

  Boka handler om ein hund og eigaren hans som er fattig. Han blir kalt Narko-Kjell fordi han bruker doping. I utdraget ender dei opp i ein slåsskamp. Narko-Kjell er grei mot hunden sin og når hunden gjer noko bra så får han eit godt måltid.

  Det som ikkje var så bra med boka var alle dei lange delene.
  Men boka var ganske bra

  Terningkast: 5

 79. Boka heiter: Hundeliv
  Forfatter: Arne Svingen
  Jeg syntes det ble forklart ganske bra uansett om det kan være den minste detaljen.Jeg vil kanskje ikke anbefale den for småbarn begrunn av alt banningen, men det er det ikke jeg som bestemmer. Jeg syntes det var kult og gøy at det var hunden som snakket. Jeg har ikke lest sånn bok før så det syntes jeg var innteresant.Jeg tror at hunden passer mere på Narko-Kjell enn det Narko-Kjell passer på hunden. Tittelen passer til teksten fordi det er en hund som snakker, men læreren vår sa at det også kan være en metafor/bilde på at Narko-Kjell ikke lever et normalt liv. Det var også litt vansklig og lese boka den var litt rotete syntes jeg.
  Eg kunne ha kanskje lest meir om den boken.
  Eg anbefaler den til barn fra 10 til 13 år.
  Terningkast 🎲5

 80. Navn: Et hundeliv
  Forfatter:Arne svingrn
  Hovedkaraktere:Narko-Kjell

  Den var ikkje så spenennde.
  Eg forstå aldri boka.

  Eg gir den ternigkast 2

  Det handler om hunder.
  Narko-Kjell er fatig.

 81. Utdraget var bra fordi det var spennende og rart.
  Det var morsomt når narko Kjell sa «hold kjeft vis ikke biter basse deg i pungen.»
  Det var veldig bra fordi den var et morsom utdrag og at basse var søt.
  Jeg synes det var ikke noe dårlig i utdraget og det burde være mer story.
  terningkast 4:-)

 82. Et Hundeliv
  Sjanger Spenning
  Boka handler om basse som er hunden til ein narkoman. Han liker Narko eigaren sin så han har lyst og få vekk avhengigheten til Narko-Kjell.

  Boka var heilt OK den var ikkje fantastisk men handlinga var god.
  Anbefalt for unger 10-12 år.
  Eg gir den eit terning kast 3

 83. Om utdraget fra Et hundeliv.
  Anmeldt av Aurora Sandbækken Hansen.

  Boken handler om en hund som heter Basse. Basse bor hos en mann som heter Kjell, men han blir kalt for Narko-Kjell, fordi han drikker så mye alkohol. Basse er ikke en sånn type hund som biter, men når Willy banker på døra, og truer med juling gjør han det likevel.

  Et hundeliv er en spenningsbok skrevet av Arne Svingen. Illustrert av Kristian Krogh-Sørensen. Boken ble publisert av Gyldendal 2017. Arne Svingen ble født den 10. juli 1967, i Oslo.

  Jeg synes utdraget var veldig spennende, og jeg hadde bare lyst til å lese mer. Her er et sitat fra når jeg syntes det var spesielt spennende: «Idet jeg slipper, ber jeg ham bli liggende, mens jeg vet at blodfarget spytt fyker ut av kjeften min.»
  Det var veldig lett å leve seg inn i teksten, fordi det var godt skrevet og gode personbeskrivelser. Det var gøy og spennende og høre boken fra hundens side og ikke fra menneskets side. Basse virket som en snill og god hund, og det likte jeg. Narko-Kjell hadde litt stygt språkbruk, og det mislikte jeg. Teksten var veldig spennende, men litt stygt språkbruk. Så derfor anbefaler jeg denne boken til gutter og jenter fra 9-13 år.

 84. Jeg likte boka veldig godt. Den var helt ny for meg. Jeg forvanta meg ikke at ting ville skje. Vi fikk boka på biblioteket men jeg fikk desverre ikke boka. Terning kast6️⃣👍👌

 85. Vi syntes at denne boken var dårlig fordi de oppførte seg ekkelt og det skjedde litt lite i boken. Når man leste boken fikk man litt dårlig sandvittighet og språket var stygt for barn. Men kanskje denne boken passer for noen andre det var litt blandet meninger om denne boken. Vi gir terning kast 2. Denne boken passer kanskje for barn fra 11 og oppover.

 86. Denne boka høres litt brutal ut.
  Men hunden høres snill ut men narko kjell har ødelagt han litt.

 87. Boka heter Et hundeliv og er skrevet av Arne Svingen. Teksten handler om en hund som heter basse og eieren som heter narko Kjell. Det skjer at basse mister Narko Kjell. det er noen som har tatt han men basse leter eter Narko Kjell.

  Boka er spenning bok og jeg synes boka var bra fordi jeg liker å lese spennings bøker. Og fordi jeg fikk leve inn i historiene.

  Det jeg likte med boka var at den gjorde at jeg kunne ikke legge fara meg boka fordi den var så bra . det jeg ikke likte med boka er alt banningen. Jeg anbefaler at 10år oppover og jeg synes boka er passe bra.

 88. boka var bra morsom,spenende og basse var morsom samme var kjel men jeg syns ikke mange liker banne ord men ialle fal liker jeg banne ord og dumme bøker

 89. Elevene synes boka var morsom, spesielt når bikkja bet i foten til mannen. De synes humoren var bra. De synes boka var litt spesiell/annerledes enn andre bøker, fordi det handla om hunden. De fikk med seg at verden kan være litt brutal, slik som å leve som en narkoman osv. Terningkast 5.

 90. Jeg synes boken var bra fordi den handlet om en hund som het Basse. Basse hadde litt dårlige eiere og boforhold, han bodde sammen med Narko-Kjell. Jeg synes også den var bra fordi det er hunden som er fortelleren i boka, altså «jeg-personen». Jeg har hund selv, så det var fint å kunne se verden på en annen måte, og gjennom hundens øyne!

  Boka var morsom, spennende og annerledes, og jeg vil anbefale boka til alle som ønsker å lese komikk og krim i en god blanding. Passer for barn i alderen 7-13 år.

  Terning kast 6!

 91. Jeg likte ikke denne boka fordi den er kjedelig. Det handler liksom bare en hund som bitermennesker og en mann som tar narkotika. Det hadde kanskje vært litt bedre om jeg fikk lese litt mer, så jeg fikk vite litt mer om hva det handler om. Jeg gir denne boken terningkast 2.

 92. Et hundeliv
  Forfatter: Arne Svingen
  Boka handler om en mann som heter Kjell og en hund som heter Basse. I boka skjer det mye spennende og man for en smake bit av hvilket miljø de lever i.
  Jeg vil si at den passer for barn mellom 9-13 år. Og jeg gir boka terning kast 5.
  PS litt banning i boka.

 93. Likte boka fordi den viser hvor hardt det er å være narkoman og hvor viktig det er å ha en venn.

 94. ET HUNDELIV
  Et hundeliv er en spenningsbok som er skrevet av Arne Svingen. Boka handler om en hund som heter Basse og eieren Narko-Kjell. Narko-kjell sier at Basse må bite vennene hans i leggen når «vennene» hans kommer hjem til han. «Vennene» til Narko-kjell prøver å drepe han det er derfor Narko-Kjell sier at Basse skal bite de i leggen.
  Det er en fantastisk bok om spenning og drama.

  Vi i 6. klasse på spydebergskole synes boken Et hundeliv var SUPER!!! Vi oppfordrer dere til og lese boka.

  Hilsen 6. klasse Spydeberg skole.

 95. jeg syntes at boka var ganske bra. jeg kunne ønsket at «udyret» kunne blitt bedere beskrivd, men jeg hadde ikke hat noe imot å lese den.

 96. Et hundeliv
  Boka går ut på att det er ein som heiter narko Kjell og hunden til narko Kjell som heiter basse. Narko Kjell har dårleg vaner og dårleg vener. Ein dag bankar det på døra.

  Mi meining
  Eg lika boka fordi den er kul og det er vold. Eg gjer den terningkast 6

 97. Jeg har lest «Et HundeLiv»
  Skrevet av: Arne Svingen

  Jeg synes at boken var morsom, fordi det er mye som skjer og morsomme scener. Han klarte virkelig å gjøre boken veldig spennene F. eks. Når Narko-Kjell truer Willy med at Basse kan bitte! ! Det var gode beskrivelser og anbefaler ikke at de som er under 9 leser dette! Det er mye banning og grove setninger, men jeg som er over 9 bryr meg egentlig ikke.

  Den handler om en hund som heter «Basse». Eieren heter «Narko-Kjell».
  Basse heter egentlig ikke «Basse», han heter egntlig «Reginald Birger El Nachos Bigdog IV, men menneskene vet ikke det så de har gitt han navnet «Basse».

  Terningkast 6

 98. Det er narko-Kjell og Hunden basse er hovedpersonene i teksten de har et tett forhold med hverandre men noen tar feil om narko-Kjell.

  Jeg liker boka , fordi at når at Basse biter ikke men Kjell sier at han gjør det for å skremme folk men Basse biter når han for beskjed .Men boka var mer humor en spenning men det overasket meg når han kjente igjen stemmen og sa jeg er ikke hjemme .

  Et hundeliv oppsummering er så lett at Kjell er dårlig til å true folk og han er dårlig til å finne på utskjellinger.
  Terningkast 6.

 99. Jeg har lest boken Et Hunde liv.
  Av: Arne Svingen
  Haha, denne boken er utrolig morsom.
  Boken handler om en hund kalt Basse og eieren Narko-Kjell, hunden Basse heter egentlig ikke Basse han heter Reginald Birger EL Nachos Bigdog IV, og Narko -Kjell het før bare Kjell.

  Denne boken er skal egentlig hver spenning men jeg synes den er mer humor.
  Før likte jeg ikke å lese så mye men jeg forandret mening når jeg leste denne boka.
  Boka har veldig mye banning så jeg anbefaler ikke alt for små bar å lese boka men foreldrene som bestemmer selvfølgelig. Hvis jeg hadde bestemt vinner hadde denne boka vunnet.
  JEG GIR EN STOR 10 AV 10.

 100. Et hundeliv av Arne Svingen.

  I boka møter du Basse og Narko-Kjell Basse er en hund han forteller oss om livet til Narko-Kjell. Det meste foregår inne og noe foregår ute også. Det er lett og leve seg inn i boka. Jeg har lyst til å lese hele boka for jeg liker sånne bøker. Boken var overraskende morsom.

  Jeg synes at boka var bra men det var litt banneord så små unger som er mindre en 7 år bør ikke lese den. Den var artig for at Narko-Kjell sa artige ting som for eksempel når noen banket på sa han «jeg er ikke hjemme» og at hunden kunne snakke. Jeg synes at boka også var litt voldelig for at han ba hunden om å bite en mann hardt i leggen.

  Jeg synes at boka fortjener å bli superfinalist på Bokslukerprisen.

 101. Et hundeliv

  Basse og Narko-Kjell bor sammen i en leilighet. Du kan tenke selv hva Narko-Kjell driver med på navnet. En dag kommer noen og ringer på døra og da er livet hans for alltid forandret. «Et hundeliv» er en bok med spenning og humor.

  Jeg likte boka fordi det var morsomme kommentarer innimellom for eksempel «Jeg finner fort ut at en god del kjente har besøkt denne stolpen, særlig en tispe jeg liker godt». Det var litt dumt at de brukte en del stygge or for eksempel «Hold kjeften din eller så biter han deg i pungen». Boka var lett og lese med godt forklart innhold. Jeg får lyst og lese mer om boka fordi det stoppet akkurat i noe spennende.

  Jeg likte altså «Et hundeliv» godt fordi den var morsom, godt forklart og spennende. Det beste med boka var når det kom en gutt og banket på døra. Jeg anbefaler denne boka men kanskje ikke til små barn. Jeg syntes boka bør være med i Bokslukerprisen.

  Jeg gir denne boka terningkast 5.

 102. Bok: «Et Hundeliv»
  Forfatter: Arne Svingen

  I boken møter du hunden Basse og mannen Narko-Kjell. Begge lever et «hundeliv» som betyr et vanskelig liv.

  Boken er veldig bra. Den er morsom og har gode beskrivelser for eks. » Det skjærer i ørene. Kjevemusklene fylles av melkesyre. -Uææææææh!- Mannen skriker så høyt at jeg nesten glipper.» Jeg likte også de morsomme ordene som Narko – Kjell sier, de bare passer inn i teksten! Basse og Narko-Kjell er merkelig gode venner! Boken er min favorittbok!

  Jeg gir den terning kast 6. Jeg anbefaler boken til alle unntatt de minste på grunn av litt banning. Jeg synes at boken burde være med i superfinalen!

 103. Hoved personene i boka et hundeliv er: Narko -Kjell og Basse. Basse er fortelleren i denne boka. Det skjer i en plass hvor det ikke er så veldig hyggelig. Narko-Kjell og Basse er veldig nær hverandre.
  Sjanger: spenning.

  Vi liker boka fordi det er bra beskrivelser. Det er mange bra setninger for eksempel: pass på eller så biter Basse deg i pungen. Jeg synes at narko-Kjell er en veldig morsom karakter i denne boka.

  Handlingen er lett å leve seg inn i fordi den har gode beskrivelser. Boka bygger seg opp etter hvert. Det var overraskende når vi fikk hvite at Basse beit Willy i leggen.

  Vi får lyst til å lese hele denne boka.
  Boka et hundeliv er bra fordi den er morsom og lett å lese.

  Denne boka fortjener sole klart en plass som superfinalist. Jeg gir denne boka en sterk 6’er.

 104. Boka handler om hunden Basse som bor hos en mann som blir kalt Narko-Kjell og fører et skikkelig hundeliv.

  Det er veldig enkelt og leve seg inn i boka fordi den både er morsom og spennende F. eks. da Narko-Kjell truer med at Basse biter Willy ( mannen i begynnelsen av utdraget som truer med og banke Narko-Kjell og Basse) i pungen. Jeg liker et hundeliv fordi du ser handlingen i boka for deg, derfor gir jeg terningkast 6.

 105. Boka «Et hundeliv» handler om narko-Kjell og hunden Basse.
  Basse lever et skikkelig hundeliv. Det skyldes ikke først og fremst at han er hund, men at han bor hos en mann som kalles Narko-Kjell.

  Vi synes at boka er lett å leve seg inn i og bra beskrevet. Det er litt ekkelt av og til, det er også ganske mye banning. Vi anbefaler boken til de som er 7 år og oppover. Det blir mer og mer spennende. Vi vil lese resten av boka fordi slutten er veldig spennende.

  Vi liker altså «Et hundeliv» fordi den er spennende og godt beskrevet. Det beste med teksten er at den av og til er litt morsom også. Vi anbefaler alle over 7 år å lese boka. Vi synes boka fortjener å være superfinalist.
  Terningkast : 5

 106. Jeg likte boka fordi narko-Kjell sier til Willy at neste gang Willy prøver seg biter Basse han i pungen men Basse er bare en leggbiter og han liker ikke å være en.

  Jeg synes heller ikke boka er for små unger fordi det er mye banning i boken, men det er det ikke jeg som bestemmer.

  Jeg anbefaler boken fordi den var morsom og spennende jeg klarte nesten ikke å lese fordi slutten var så spennende.

  Jeg gir den terningkast 5.

 107. Tittel: Et hundeliv
  Forfatter: Arne Svingen

  Et hundeliv er en bok som handler om hunden Basse og eieren hans narko-Kjell.
  Basse lever et skikkelig hundeliv et liv der alle de bra tingene mangler. Basse og narko-Kjell har et litt spesielt vennskap. Jeg synes boka er litt trist fordi at de lever et så dårlig liv eller et hundeliv. Boka tar opp en ganske viktig sak om at noen lever i fattigdom og da er det ikke alltid de tar de riktige valgene. Jeg anbefaler denne boka til folk som liker spenning og humor. Det jeg likte best med boka var at den var lett å leve seg inn i og den blir bare mer og mer spennende. Det som var litt gøy var at hunden fortalte det som skjedde. Den er ganske grei å lese så jeg anbefaler den til barn fra 10-14 år. Derfor gir jeg boka terningkast 5,5.

 108. ET HUNDELIV
  Skrevet av Arne Svingen.

  Boken handler om en hund som heter Basse og eieren til Basse som heter Narko-Kjell.
  Narko-Kjell har både dårlige venner og dårlige vaner. Det er litt morsomt at hunden er forteller.
  Jeg ville skrive om denne boken for den var morsom og fordi jeg følte meg ordentlig inn i teksten, når jeg lukket øynene var det som om jeg var i en film. Det var også spenning og overraskelser som plutselig dukket opp som jeg ikke forventet. Det var også veldig mye banning i teksten og det var det eneste som jeg syntes var dumt.
  Slutten var litt overraskende får det plutselig banket på døren og vi ikke fikk vite hvem det var. Og det var mye blod og biting og sånt og det liker jeg for det er litt spennende.
  Jeg syntes dette var en passende bok for meg. og jeg anbefaler å lese den.
  Jeg gir den terningkast: 6

 109. Et Hundeliv er en historie om Narko-Kjell og hunden Basse. Og Narko-Kjell har et skikkelig Hundeliv.

  Denne boken er lett å leve seg inn i. Med masse spenning er boken «Et Hundeliv» perfekt for folk som meg som liker spenning og action. Jeg har lest en god del av denne boken. Jeg ville ikke ha gitt denne boken til små unger fordi det er så mye banning i denne boken. Jeg liker denne boka fordi jeg liker ting som skjer i denne boken som jeg ikke kan fortelle om i tilfelle noen ikke har lest denne boken. Jeg syntes at det er litt ekkelt at vi ikke får vite hvilken type hund Basse er men det går bra. Dette er den første boka jeg har lest om en hund som er hovedperson. Det er morsomt å høre om tankene og følelsene hans.
  Men jeg syntes denne boken kan få Terningkast 5.
  SUPER
  Anbefales for 9-13 år.

 110. Dette var en gøy bok og jeg liker å lese om hunder og tegne hunder. Jeg syns denne boken var spennene ,og jeg gir terningkast 6 😍😂❤️💙

 111. jeg syna den var litt merkelig, jeg kjønte ikke menninga i boka og han banna det synns jeg ikke noe om

 112. 6A: Super. Morsom. Ganske bra, men mye banning. Skjønte ikke hva det handlet opp. Rotete skrevet. Vanskelig å forestille seg. For mye banning.
  Dårlig: 1. Passe bra: 5. Bra: 4. Veldig bra: 7. Super: 5.

 113. Det var en helt grei bok litt dårlig vil si passe bra men den hadde lit for mye banning i seg.

 114. Denne boken var veldig morsom og spennende jeg likte delen hvor Basse beit mannen i leggen denne boken er veldig bra!!!

 115. Denne boka var ganske kreativ. Det var kreativt fordi det var kult at det var hvordan den hunden tenkte og jorde. Det var ikke så kult at det var banning i den, men ellers var boka ganske bra

 116. Jeg synes den var spennende og forfatteren var veldig flink til å beskrive følsene. Jeg syns den var ok. passer for de som liker hunder og kamp og humor. Annbefales for 9-11.

 117. Jeg syntes boka var litt dårlig fordi de bannet alt for mye får en barnebok å være

  Så jeg gir den tærningkast 1

 118. Et hundeliv.
  Forfatteren heter Arne Svinge.
  Boka handler om en hund sitt liv.
  Jeg synes boka er gøy fordi dette er en bok om en hund sitt liv.
  Passer for 10 år og oppover.

 119. Fy søren denne boka var god. Den var morosam og gøy å lese. den var morosam fordi Narko Kjell dreiv og dopa seg og var heilt tullerusk.

 120. Dette var den beste av alle bøkene i år. Alle av oss tykte ho var veldig bra, og vi vil lese heile boka når vi får ho inn på biblioteket.

 121. ET HUNDELIV🐶
  Hovedpersonen i boka var Basse, Narko-Kjell og Willy er også med. Boka var lærerik og spennende. Jeg likte boka fordi den var litt annerledes enn de andre bøkene. Boka er i sjangeren spenning.😱

 122. Jeg likte Narko Kjell sin hund basse. Han er en snill hund. Og pleier aldri å bite.+ bra bok spenning.😄👍

 123. Et hundeliv
  Det handler om en hund som heter Basse, Basse lever et skikkelig – et liv der alle de bra tingene mangler. Basse bor hos en mann som kalles Narko-kjell.
  Den er veldig humoristisk og spennende bok. Jeg syns Denne boka har mange gøyale ord og
  den forklarer følelser og bevegelser.
  Jeg liker boka fordi at den er lett å lese og er morsom.
  Jeg anbefaler den til alle som kan lese.

 124. Jeg likte utdraget veldig godt!😍 Det var veldig spennende! Forfatteren var veldig god til å beskrive situasjonen. Jeg ble veldig nysgjerrig på hvem gutten var
  😏.Denne boka fikk jeg veldig lyst til å lese!😁😉📚

 125. Dette bok utdraget levde ikke helt opp til forventningene mine ved grunn av språkbruket , det var litt mye banning og det er ikke så veldig kult å høre på ellers så var det et helt greit utdrag.

 126. I begynnelsen var den ikke akkurat så spennende, den var litt rarere enn spennende. men på slutten var den spennende, fordi jeg ikke vet hvem han gutten utenfor var, og nå har jeg veldig lyst til å finne ut hvem det var

 127. Jeg synes denne boka var kjedelig. Men jeg likte måten de skrev det på. Terningkast2

 128. Denne boka falt i smak fordi den handlet om narkotika og vold, noe som gjorde boka spennende og actionfylt. Det var bra at Basse (hunden) beit han fyren. Vi likte også at Basse var fortelleren i boka og at vi fikk vite hva han tenkte. Terningkast 6.

 129. Denne boka var veldig gøy fordi at den hadde humor.
  Jeg forsto alt som sto i den det er ikke så ofte at jeg leser en bok og forstår den fordi at det som gjør at mange bøker er så vanskelig å forstå er at dem skriver: en svart varebil.
  de kunne for eksempel de kunne skreve: Det var en stor svart varebli som var skummel den hadde svarte vinduer. Denne boken synes jeg var perfekt. Boka var trodde først at den var ikke noe gøy, men det var den. Terningkast 5

 130. Elevene likte boka og ga dem bedømmelsen bra. det var et friskt språk og flere syntes at det hørtes ut som en spennende og morsom bok.Noen syntes også at den kunne virke litt ekkel. Noen ønsker å lese resten av boka.

 131. jeg synes boken var bra fordi
  det handla om hunder kanskje hvordan et hunde liv er.
  Og at det er med dyr og ikke bare mennesker
  boka var gøy spennende og fantasifull.
  jeg anbefaler den til 8 til 12 år
  terning kast 5 av 6.

 132. Jeg likte ikke da jeg fikk høre om blod eller når utdraget sluttet men jeg likte resten
  jeg ble overasket over at teksten var så bra, jeg ville lest hele og jeg ville anbefale den til alle jeg kjenner på min alder jeg tror den passer for 9-12 åringer terningkast : 6.

 133. jeg synes boken var spennende jeg likte gott basse fordi han var veldig snill og litt snill
  jeg gir den en 6

 134. jeg syns den var gøy. passer for de som liker hunder og kamp og humor. Anbefales for 9 år og oppover

 135. Jeg syntes den var morsom får flere grunner som når de banna det var litt morsom. Den var spennende fordi jeg har lyst til å finne ut hvem som banker på døra.

 136. Jeg syntes boken var kjempe bra fordi alt var detaljert, og jeg likte karakterene og at det handla om hunden sitt liv.

 137. Dette var en bra bok.
  den var spennende og litt rar for å si det selv.
  i starten trodde jeg Basse var slem men han var en flink gutt.
  eieren drakk mye alkohol og brukte narkotika sa han var litt rar i hodet men han var snill.

 138. Jeg syns boka var spennende å jeg følte at jeg var en hund når jeg leste den

 139. Jeg synes den var artig at det var en hund som forteller. og jeg likte at eieren hadde narkotikaproblemer. Jeg likte at de ikke sa hvordan hunden så ut da kan jeg forestille meg det. Jeg gir terning kast 3

 140. Boken var ganske forvirende det var mye som skjedde. Det var mye banning og blod den var litt voldelig. Terningkast 3

 141. Jeg synes boken var passe bra, Jeg synes forfatteren var veldig god til å forklare hvordan Basse hadde det, Men den manglet litt spenning så jeg gir et terningkast på 3.

 142. Jeg synes ikke den boken var så bra. Den var litt kjedelig, men jeg likte hunden Basse. Men boken var ikke bra, det skjedde ingenting. Terningkast 2

 143. Den var artig på starten, men på slutten var den spennende. Så jeg gir den boka terningkast 4.

 144. jeg syntes boka var helt ok, og jeg kunne kanskje tenkt meg å lese hele boka. Boka passer for barn mellom 9-12 år og jeg gir den terningkast: 4

 145. Jeg synes boka var kjedelig fordi den var ikke helt min smak. Den er sikkert bedre for de som liker og lese om hunder, eller de som er rundt 9 år.

 146. Jeg synes det morsomme ved boka var Narko-Kjell, han sa mye rart og mye morsomt. Jeg synes ikke det var noe dårlig ved boka, jeg likte den veldig godt og jeg tror jeg ville lest hele boka. Det jeg likte best var når Basse sa sitt egentlige navn, for det var så langt, rart og morsomt.
  Jeg gir den terningkast 5.

 147. Jeg syns boka var helt ok. Jeg liker ikke helt disse type bøker. Jeg ville anbefalt denne boken til elever på 8-10år.

 148. Jeg syntes at boken ikke falt helt i smak for meg, fordi det var litt mange stygge ord i deng den var litt blodig. Men forfatteren var flink med følelsene. Jeg gir boken terningkast 3

 149. denne boka handler om en hund som heter basse som bor hos narko-kjell.jeg syntes at boka var litt teit jeg han liksom ikke så mye med men den var fortsatt morsom. jeg likte at hunden bet mannen i benet det fortjente han.
  jeg gir terning kast 4

 150. jeg syntes boka var bra fordi forfatteren skrev mange detaljer så jeg nesten fikk blodsmak i munnen. Det var også veldig bra av Arne Svingen å velge en hund som hoved person/dyr. Jeg syntes også at det var gøy å ta med en narkoman som eier av hunden.

 151. Boken er en av de beste jeg har lest fordi den er spennende og morsom. Jeg synes banningen i boken er veldig morsom. Jeg elsker hvordan han fremstilte hundens perspektiv på hva som skjedde rundt den.
  Jeg anbefaler denne boken. Terningkast seks.

 152. Boken handlet om et hund som liksom skrivet selve historien og om hvordan bodde sammen med en man som han måtte forsvaret for at han ikke skulle bli drept,fyren han forsvarte brukkte narkotika og sånt. Det var litt kult måten Bassa liksom leste på.Den var helt grei men den kunne vert bedre. Jeg liker ikke helt sjangeren. Kunne lest halve boka så blir jeg nok lei. OG jeg sines den burde hatt mere spenig de var litt for litte med spening i denne boka. Den var litt annerledes enn andre bøker.men jeg skjønte at det handlet om en hund og en mann som ikke hadde det noe bra!
  MEN det største jeg likte med denne boken var at den hadde baneord i seg,det er bra fordi at da sjønner man bedre hvordan det føles å være der,,det beskriver på enn måte følesene til alt.

 153. Bokanmeldelse
  Et hundeliv skrevet av Arne Svingen er en spennings bok. Boka handler om to venner som heter basse og Narko-Kjell.
  Den var bra fordi det var litt action i den. Den beste delen var da basse beit mannen i foten. Jeg syns den beste delen av teksten er, «mannen skriker så høyt at jeg nesten glipper. Huden hans oser en intens blanding av sinne og smerte.»
  Jeg likte boka veldig masse. Boka passer for alle.

 154. Arne Svingen
  Et Hundeliv.
  Et hundeliv handler om en hund som heter Basse, som har en eier som heter Narko-Kjell. Sjangeren er spenning
  Som jeg syns er passende fordi den var veldig spennende. Du blir liksom dratt inn i boken, du klarer å forestille deg hva som skjer. Jeg liker hunder så derfor liker jeg Basse veldig godt. Jeg likte ikke Narko-Kjell så godt fordi han drev med narkotika og sånt. Jeg kunne gjerne tenkt meg å lese resten for å se hvordan hele boken er, jeg syns andre burde lese den. Jeg syns ikke små barn burde lese den. Jeg syns boken var ganske bra, derfor gir jeg den terningkast 4.

 155. Jeg syntes boka var hef10, fordi det var banning og slåssing. Barn liker den type bok med banning og slåssing. Jeg gir boka en 4🔞

 156. Boka handler om en hund som heter Basse som bor hos Narko-Kjell i denne boka så er hunden den som forteller historien. Dette er en bok med litt mye banneord. Jeg synes boken var veldig forvirrende fordi jeg skjønte ikke helt hvem vi var i starten. Men denne boka er lett å leve seg inni den er ikke akkurat meningen til småbarn fordi det er en del banneord. Vis jeg kunne valgt ville jeg gitt boka 🎲3

 157. Jeg synes boka er intresang og betyr at det er ikke bare mennesker som tenker og at men må være hyggelig med andre men må kunne si sin mening.
  Terning kast 4. ☺️

 158. Liker boken den er en bok jeg kunne lest og liker litt sån drama som da vi får vite at narko Kjell bruker heroin og piller. Terningkast 5 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 😝

 159. Jeg likte ikke utdrage jeg synes at det var en dårlig bok det var ikke som jeg trodde den skulle være. Den var kjedelig og teit.

 160. Den var helt grei ikke spennende og det passer for 8-9 år. Terningskast 2 og en halv

 161. Jeg synet at boka har ett veldig bra tema. Jeg vet ikke om det noe å lære av men boka var spendene, altså ikke at det kjer masse ting men det er jo en hund som har en narkoman som eier. Det er kansje litt spesielt og litt spendene for ham. Terningkast 5

 162. Jeg likte at den hadde et seriøst temae. Jeg liker også i denne boka at di viste at man trenger venner, men også det at gode venner skaper gode vaner.
  Jeg likte boken.

 163. Det handla om basse en hund og Narko-Kjell. De var kompiser. Basse beit en mann i kneet. Til han falt på gulvet. Så løp de vekk før vennene til mannen kom og tok ham.
  Så de løp og løp så fort de kunne men narko-Kjell hadde dårlige bein så han var ikke rask.
  Da tenkte basse at han skulle få en belønning. Og det skulle han da ble han glad å tenkte at det lønte seg å være en leggbitene blodtørstig hun. Da de kom hjem banke det på døra og narko-Kjell ville finne balltre. Men han gjorde ikke det. Jeg synes den var ganske kul og mye spenning. Men den er ikke den beste jeg har lest. 6/10 det er scoren dens fra meg.

 164. Denne boka handler om en hund som heter Basse å bor sammen med en eier som heter Narko-skjell. De var hos en fyr som het Willy og Basse beit han. Etter det gikk Basse og Narko-skjell til gården som de bodde på. Der hadde det vært innbrudd flere ganger. Jeg likte denne boka fordi det var morsom kul men det var litt banning. Jeg gir denne boka ternings kast 4

 165. Jeg syntes boken ikke hadde så veldig spenning fordi det var ikke så mye jeg fikk høre Om hundens liv men jeg likte og høre om litt av livet til hunden. Det var litt gøy og lese den men den hadde litt for Mye teks. Det som kunne forbedre teksten er att den kunne bli litt mer spennende og att det kunne komme en serie eller en film om den boken. 🎲3

 166. Jeg synes boka var helt OK. Den var litt kjedelig, forde jeg skjønte ikke helt greia med boka den for terning kast 🎲🎲🎲men det er min mening vis du vil hvite hva som kjer👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 167. Jeg syntes boka var grei.boka handler om hunder så den passet ikke meg. Jeg gir boka terningkast 4

 168. Boka handler om en hund som heter Basse. Basse bor hos en mann som heter Narko-Kjell.
  Jeg likte godt da Basse beit en mann i beinet fordi det var veldig spennende og morsomt.
  Jeg likte ikke da mannen satt på bakken og ingen hjalp han.
  Jeg ble overrasket over at de banna i boka.
  Jeg ble irritert over at Narko-Kjell var en narkoman og hadde Basse fordi Basse kanskje ikke hadde det så bra.
  Jeg synes at boka var kjempegøy og bra fordi den var sykt morsom og jeg kunne godt låne den på biblioteket en gang hvis jeg har tid.
  Slutten var morsomt fordi Narko-Kjell banna.
  Jeg gir terningkast 5 fordi den var veldig morsom

 169. Utdraget var litt morsomt fordi man er i tankene til hunden. Det var dumt at Narko-Kjell ikke stoppa og dopet seg fordi da kommer han og hunden hans i trøbbel.

 170. Jeg syntes boka var passe siden det kjedde ikke så mye. Men det var litt kult at hovedpersonen bar en hund. Jeg gir boka terningkast 3.

 171. Det var en passe bra bok. Lite som skjedde bortsett fra i starten og i slutten. Mye fortelling. Gir den terningkast 4.

 172. jeg fikk litt lyst ti å lese den men ikke særlig mye
  jeg synes den var litt for brutal

 173. Jeg syntes boken var morsom og ganske spennende! Så de som liker action bøker bør lese denne! Terning kast 6 av 10, boken anbefales!

 174. Boken handler om en hun som bor med en som heter Narkoskjel.
  Hunden heter Basse jeg synes boken er lit bra og lit dårlig så jeg gjir den terningkast
  3-4

 175. Jeg synte boka var litt kjedelig men jeg syntes navnet Narko-Kjell var rart.
  Jeg likte ikke denne boken fordi jeg var ikke med jeg gir denne terningskast🎲🎲

 176. Jeg likte boken sånn passe godt. Ikke helt min stil når det kommer til bøker. Jeg ville kanskje anbefalt den til vennene mine jeg gir terningkast 4🎲

 177. jeg syntes boka var bra. jeg likte at forfatteren var god med og beskrive føleslsene og at den startet brått og at den var veldig morsom. jeg gir boka terning kast 4

 178. Denne boken syntes jeg var litt trist. Jeg skjønte ikke helt hva meningen med den var. Den hadde på en måte ingen betydning. Jeg likte ikke så godt denne boken. Jeg gir den terningkast 🎲🎲🎲

 179. Jeg synes det var bra bok men den jæv. Og helv. Greia er litt slemt for et barn:-(

 180. Boka handler om hunden til narko-Kjell. Han heter basse og hjelper narko-Kjell. Det er en krim og drama bok tror jeg. Jeg har sett en film om en jente som hadde fått basse fra narko-Kjell.

  Handlingen er ikke så lett å leve seg inn i fordi jeg håper at det ikke er så mange som leser denne boka som tar narkotika💉😢😬. Tekste starter rett i handling. Man blir glad i basse. Boka prøver å si ikke ta dop. Seriøst ikke gjør det. Teksten slutter alt for tidelig den er så spennende. Jeg har veldig lyst å lese mer av boka. Den er ganske lett å lese men det er to tre vansklie ord.

  Andre bør lese denne boka. Terning kast 6. Den fortjen er å vinne.

 181. Boka handler om Basse han lever et slags hundeliv, i et hund liv mangler alt det gode. Eiern til Basse heter Narko-Kjell. Basse forteller hva han bitter og hva Ikke biter. Narko-Kjell liker ikke å rydde. Hos Narko-Kjell er det ikke ryddig fordi hannliker ikke å rydde.

  Jeg synes det er morsomt at boka er skrevet i jeg person. Og jeg syntes ikke at boka ga veldig mye mening, og at det var vanskelig å komme inn i historien. Jeg synes at boka hadde mange banne ord lit for mange, jeg synes også at det er morsomt at boka handler om en snakkende hund.

  Jeg gir boka:
  2 i terningskast
  Å anbefaler boka for 8-13 år

 182. Boka handler om Basse. Han lever et slags hundeliv et liv der de bra tingene mangler. Basse har en eieren som heter Narko- Kjell. Narko- Kjell liker ikke å rydde, og Basse forteller hva han liker å bite å ikke liker å bite.

  Jeg syntes at boka ikke gå noe mening å det var mange banne ord i boka. Jeg følte at jeg ikke ble levd inn i rollen. Men jeg vil gi denne boka terningkast 2. Jeg vil anbefale boka for 9-13 år

 183. Boka var veldig rar. De banna veldig mye så jeg syntes at det hvar veldig dumt sted banna veldig mye fordi det kan være små barn som leser denne boka så de som lagde boka burde ikke skrivd det. Jeg gir denne boka terning kast 2.

 184. Jeg skjønte den ikke så godt så likte jeg den ikke den hadde nok kanskje vert litt bedre hadde jeg skjønte den

 185. Jeg synes boka var bra men ikke helt min stil. Jeg kjønte ikke helt om Narko Kjell var snill eller slem og jeg sjønner ikke hvorfor narko. Derfor gir jeg boka terningkast 2/5

 186. Boken handler om at en hund forteller om livet sitt, og om hva han liker. Men hunden liker ikke eieren som blir kalt narko Kjell og han liker heller ikke vennene hans, men vennene liker heller ikke hunden, men hunden liker ikke og spise neser eller noen ting men han er en legg-biter. Hunden heter basse. Hunden er litt lei seg fordi narko Kjell har forandret seg siden han var mindre. Men hunden mener at narko Kjell trenger en venn som passer på han. Jeg syntes boken var kjempe bra og at han er flink til og beskrive følelsene til hunden. Hvis jeg skulle gi denne boken terningkast ville jeg gitt en 6’er.

 187. Klassen synes som helhet at boka var spennende, de likte den. De synes det var spennende med hunden da den angrep, og de lurte veldig på hvordan dette ville gå. Det var også spennende da mannen truet med å ta de. De synes det var annerledes og morsomt at det var hunden som «pratet» i boka. Det var gøy at karakterene hadde så originale navn. De ble overrasket over språket, de synes det var litt mye banning. De synes at Narko-Kjell var feig, siden han sendte hunden til å angripe i stedet for å slåss selv. De synes det var lett å leve seg inn i boka og se for seg hendelsesforløpet. Slutten var veldig spennende. De ble veldig nysgjerrig på hvem som banket på.

 188. Boka handler om hunden til narko Kjell har et hundeliv. Jeg syntes boka var litt bra fordi man får vite mye av følsene til personene. Jeg syntes boka var litt kjedelig. Jeg vil i denne boka terningskast 3

 189. Terningkast 🎲🎲🎲
  Jeg syntes boka var helt OK. Jeg er ikke så veldig glad i bøker som dett.
  Jeg syntes det beste var navnet narko-Kjell.

 190. jeg synes boka var litt artig fordi måten di snakket på. det var lit morsomt at hunden beit Willy

 191. Jeg suntes den var rar og litt morsom.
  Det var spennende at det var en hund som var den som fortellte

  jeg gir den terning kast 5

 192. boken var KJEMPE bra!!! vil gjerne lese hele boken. den ar bra fordi den var spenndene. den var spenndene fordi vi viste ikke om willykom tilbake eller om han bare ble liggende.

 193. Jeg synes boken var spennende og fin. Ja, det var det jeg synes jeg ambefaler boken til 9-11 jeg synes boken fortjener en Terningskast 5.😃😃😃

 194. Jeg syns boka var passe bra siden jeg kjønte meg ikke på boka. haha. jeg gir den terning kast 4.

 195. Jeg synes boken var litt kjedelig fordi det skjedde nesten ingen ting, og når det skjedde noe så var det bare ekkelt f.eks når han bet i leggen til mannen. jeg gir terningkast 4

 196. jeg likte boken veldik godt fordi den handlet om en hunder og indholdet var bra, det er en bok som jeg kune lese vis den var skummel. terningkast 5

 197. Jeg syns boka var bra. men jeg vil vite hvem stemmen er!! Terningkast 5:)

 198. jeg synes boka var veldig morsom og kul, og det var
  artig å se livet som en hund,
  men jeg ble litt forvirret, for hvorfor beit hunden han i leggen?
  terning kast 6 🙂

 199. Et hundeliv Super 6/6
  Boka var super siden den var
  spennende og artig siden det handler om
  livet til en hund

 200. Den var bra fordi den handlet om et dyr so hovedperson.
  Den var ikke bra fordi den også handlat om en man som brukte heroin.
  Terningkast 5.
  Skala fra 1-10 =7

 201. jeg likte boka forde
  den hørtes spennende ut
  og jeg fikke lyst til å lese resten av boka,
  den ble mer og mer spennende
  terningkast 5

 202. denne boken var litt morsom og jeg tror denne boken kan være noe for meg, men syntes den var bra. bare ikke helt min style.

 203. Et hundeliv av Arne svingen

  Det er en hund som heter Basse og en mann som heter Narko-Kjell.

  Det handlet om en hund som beit en man i foten til han nesten ikke klarte mer. Når Narko-Kjell sa stopp da stoppet Basse. De har hatt innbrudd to ganger og Kjell går på dop, heroin og piller men han ljuger aldri til Basse.
  Og han skader alltid seg selv når han bruker våpen.
  Jeg ville gitt boka🎲 4,5/6

 204. Jeg syntes den var helt grei og forfatteren beskrev veldig mye noe som er bra men det ble litt mye beskrivning så det var ikke så spennende. Men alle bøker skal ikke være spennende da. Man fikk høre hvordan hunder kanskje har det og det er bra.I starten kjønte jeg ikke alt men når jeg leste litt til så forstod jeg. Jeg syntes denne boka passet for de som liker hunder og banning,narkotika og kamp. Jeg syntes ikke denne boka passer for de som er kristne og ikke liker hunder og sånt.
  Denne boka ambefalles for de som er 9-15 år gammle. Jeg gir terningkast 4🎲.

 205. Jeg syntes den var bra og forfatteren beskrev veldig mye noe som er bra men det ble litt mye beskrivning så det var ikke så spennende. Men alle bøker skal ikke være spennende da. Man fikk høre hvordan hunder kanskje har det og det er bra.I starten kjønte jeg ikke alt men når jeg leste litt til så forstod jeg. Jeg syntes denne boka passet for de som liker hunder og banning,narkotika og kamp. Jeg syntes ikke denne boka passer for de som er kristne og ikke liker hunder og sånt.
  Denne boka ambefalles for de som er 9-15 år gammle. Jeg gir terningkast 4🎲.

 206. Jeg syntes denne boken var dårlig fordi den ikke var morsom og fordi jeg skjønte ikke hvem som var hunden av Narko-Kjell og basse. Denne boken var passe bra. Terningkast 2

 207. jeg syntes at denne boka var litt skjedelig å uinspirert men den jan gå langt jeg gjir den en 3,4/5

 208. Jeg synes at det var spennende og forfatteren var veldig flink til å beskrive følelsene. Starten var spenning, men den startet veldig brått.
  Jeg synes den var morsom.

 209. Det handler om at det var en hund som bet en gutt i benet.
  Boken var veldig spennende
  Terning kast 6🎲

 210. Jeg syntes boka «et hundeliv» var litt bra. Men jeg tror ikke jeg kommer til og lese den en gang til. Jeg anbefaler denne boka til de som liker litt sånn spenning. Fra 1-10 gir jeg den en 6-10

 211. Det var en rar of fin bok men set var litt voldelig go narko Kjell burde bare vere Kjell og fo bedre venner men diet var en innbydende book go jeg Fikk last Til og lese videre

 212. Jeg likte ikke denne boka, fordi den er kjedelig. Det handler liksom bare om en hund som biter mennesker og en mann som tar narkotika. Det hadde kanskje vert litt bedre om jeg fikk lest litt mer, så jeg fikk vite mer om hva det handler om. Jeg gir terningkast 2.

 213. Jeg syntes boken var veldig kjedelig og lit mye banning.
  jeg vill ikke lese denne boka.

 214. Jeg syntes denne boken var OK fordi jeg skjønte ikke så mye av poenget, men den var ganske spennende og litt morsom. Jeg gir den terning kast 3.

 215. Når jeg først så på tittelen tengte jeg «Dette blir spennende» Men når jeg var ferdig med å lese så skjønte jeg ingenting. Så jeg syntes at boka ikke var morsom og at den ikke ga mening. Men det kan hende det er fordi jeg ikke har lest hele boka, bare et lite utdrag. Men jeg trodde utdraget jeg leste skulle være mer spennende fordi boka er laget av Arne Svingen og han skriver jo skumle spennings bøker.

 216. Den var morsom at det handlet om en hund. Den kunne være spennende så derfor gjør jeg terningkast🎲🎲🎲🎲

 217. Basse lever et sikkelig hundeliv der alle de bra tingene mangler.
  Det skyldes ikke først og fremst at han er en hund men han bor hos en man som kalles Narko-Kjell.
  Jeg synes boka er spennende fordi det er masse ting som skjer.
  Det jeg synnes er dårlig i boka er stygge ord.
  Jeg gir terningkast 5.

 218. jeg syntes boka var bra og kul . med litt spendene strøssel på toppen av kaka jeg som har hund selv syntes boka var en soleklar 4/6 i terning kast og starten med brå spenning var jo bra. forfatteren var flink til og utrykke følesene sine

 219. Et hunde liv. Jeg syntes den var skjedelig for det skejede ingenting.
  Jeg mener det burde hvet mer teks og lese og mer spenning jeg gir det et terningkast 2.
  Basse har et sånt hunde liv hvor alt det fine mangler.

 220. Den handlet om Basse og Narko- Kjell, som skulle robbe noen penger av en fyr.
  Basse beit leggen til mannen og fortsatte og beit han til Kjell sa stopp.
  Basse kjente blodsmak i munnen🔥

  Den var ikke så spennende og morsom.
  (likte ikke boka)

 221. Jeg synes boka var kul .
  Jeg syntes at den var ekstra kul for jeg har en hund.
  Den får terningskastet🎲5/6🎲
  Jeg anbefaler denne boka til de som liker hunder .

 222. Jeg synes utdraget var spennende men og ganske skjedelig. veldig dårlig.
  Så det jeg mener er at den er dårlig.

 223. Den var litt bra men blodig. Den var litt Morsom å. Jeg gir…………… ..terning kast 3!

 224. Jeg synes denne boka er bra pga, du for vite hvordan et hundeliv er. Jeg vil også ha et hundeliv. Jeg gir denne boka terningkast 6. Fordi den var morsom og startet brått

 225. Jeg synes boka var morsom, og annerledes det jeg har lest fra før. Den er godt beskrevet, men det kan lønne seg å lese hele boken for å skjønne hva som skjer. Den er skrevet av Arne Svingen, og handler om Basse, som er en hund. Han bor med Narko-Kjell, en smågal mann som driver med dop. Man skjønner ganske så fort at det kan by på problemer. Jeg synes andre burde lese boken, og gir den terningkast 5.

 226. Denne boka var fin og den var morsom og mye blood✌️😂 d liker jeg denne boka får 5-6 fordi de kunne ha forklart litt mer hvordan hunden så ut

 227. Jeg syntes boka var litt forvirrende i starten, men etter en stund syntes jeg den var veldig morsom. Jeg syntes den var bra skrivd. Jeg syntes boka var veldig bra å vil gi den terningkast 5.

 228. Når jeg leste det her hadde jeg bare såååå lyst til å lese videre i boka!!!!!!!det var veldig bra skrevet og det var en bok som jenter og gutter kan like,men det var litt ekkelt når basse beit den mannen leggen!!!!jeg gir boka terningkast 5:-)

 229. jeg synes at denne boken var lit trist fordi den handlet om en narkoman som har det vanskelig. jeg lurer på hvorfor Kjell ble en narkoman,jeg lurer også på hva som skjer videre i boken. Men heldig vis har han basse som hjelper han i det vanskelige livet. jeg gir denne boken terning kast 5

 230. Jeg elsker denne boken for jeg tror det er bra og vite hvordan de har det.
  Jeg synes du lerer mye av den. Jeg skal kjøpe den i dag så. Jeg gjir den terning kast 6

 231. Boken handler om en statmenister som liker veldig gott og bruke penger på unevendige ting.Foreksempel verden største vannsklie rundt oprahuset og ned til sjøen.Og den dagen han kom dit på interju med progamledern.Og da skulle han prøve den nye vannsklier som nettopp hadde åpnet. Statmenisteren var den første som skulle prøve. Han tenkte på at de var et skritt til så skole han nedover verdens største vannsklie. Denne boken er ambefalt fot gutter og jenter. Og jeg ambevaler alderen på 8-12.

 232. Jeg syntes boka var veldig bra fordi jeg likte at det var litt galskap i den. Boka var også veldig spesiell siden den handlet og en narkoman som kommer i en slags krangel med en annen mann og da ble det veldig spennende syntes jeg.Narkomanen som heter Narko-Kjell har også en hund som heter Basse, han føler at han har et skikkelig hundeliv .Det betyr at alle de bra tingene mangler.
  Jeg gir boka terningkast 5!

 233. På dette utdraget syns mange i klassen at utdraget var dårlig, og de andre varierte i sine meninger. Derfor regnet vi gjennomsnitt og havnet på «Passe bra». Teksten var ikke særlig spennende og noen setninger inneholdt vanskelige ord og banneord. Lite beskrivende tekst også. Vi syns synd på Narko-Kjell og Basse som lever et slikt hundeliv.

 234. Det handler om at Kjell tar piller og narko. Han har en hund som heter Basse. De er veldig gode venner. Basse biter en mann i legen blode strømer og mannen skriker ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! Basse biter litt hardere han vet at han må bitte lenge nokk til manen sier greit jeg skal ikke gjøre det slip meg.
  Folk pleier ikke å holde det de lover så jeg venter til Narko Kjell sier slip han. Vi hører at han siter der å banner mens vi småløper bortover gata. Når vi hadde hvert hjeme liten stund banket det på døra.Narko Kjell hopet opp og begynte og lete etter baltreet jeg viste hvor det var jeg viste jo at han bare skader seg selv når han bruker det så jeg viste det ikke. Så hørte vi en steme si er det noen hjemme? Han så hvem er det? Det er meg skjener du ikke igjen stemen min? Nei? Er du der? NEI!
  Jeg synes denne boka var veldig spenende når det banket på døra og når Basse beit den enne fyren i benet. jeg gir denne boka terninkast 6.

 235. Boken er artig fordi forfatteren skriver om hundens tanker og at den inneholder grov action. Det er ikke ofte man leser om narkotika i barnebøker.

 236. jeg likte boken fordi den var kjempe morsom og narko kjell var avhengig av narkotika

 237. Jeg synes boken var kjempe bra og jeg likte narko Kjell veldig bra og jeg likte forfatteren Arne Svingen. Boken var morsom enkel og forstå. Jeg anbefaler å lese denne boken. Jeg gir terningkast 🎲🎲🎲🎲🎲🎲.

 238. Når jeg først hørte navnet Narko-Kjell tenkte jeg shit. Denne boka handler sikkert om en hund som ikke har det bra. En hund som blir sparket og slått. Men så leste jeg og leste og boka ble bare bedre og bedre. Denne boka synes jeg var kjempegod og dette var bra jobbet av forfatteren. Jeg har så lyst til å låne den på biblioteket, så jeg håper jeg finner boka snart.

 239. jeg synes boka var, bra men det var litt mye banneord.
  det var et bra tema å et bra innhold.
  å derfor synes jeg boka fortjener en 4

 240. Jeg synes denne boka var bra og hadde et bra innhold.
  Jeg synes kanskje at den ikke skulle hatt så masse banneord i
  for da kan barn lære stygge ord. Det er derfor jeg synes denne boka burde få en 4 i alle fall.1

 241. Jeg syntes denne boka var litt Rar fordi den hadde en narkoman i boka
  derfor likte jeg ikke boka
  og fordi han ikke var snill mot hunden hans

 242. Jeg synes den virka litt voldelig, men samtidig spennende. Jeg synes den fikk fram det miljøet som er blant narkomaner. Forfattern var flink med detaljer, og jeg følte at jeg kom virkelig inn i fortellingen. Det var en bra sammenheng, men jeg synes ikke det var litt passende med banning i en barnebok, men jeg skjønner at det er for å beskrive miljøet bedre. Alt i alt vil jeg si at boka var bra med gode detaljer.

 243. Mange i klassen synes at utdraget var spennende.
  Bra skrevet, mange detaljer, mange stygge ord, litt for røff.

  Klassen mener at boka passer best for 5. klasse og oppover.

 244. Den var litt dårlig, de burde forklare mer om hvem som var eieren og vennen til Basse. For det skjønte jeg ikke. Det var litt ekkelt med at det var masse blod. Men det var bra fortalt og forklart.Terningkast 🎲 2.

 245. Jeg gir terningkast 🎲3
  Boka handlet om en hund som het Basse. Eller egentlig Reginald Birger El Nachos Bigdog den 4. Han fortalte om live hans. Live hans var ganske farlig. På en måte. Jeg gidde terningkast 3 fordi det var ikke så interessant. Og de sa noen stygge ord.

 246. Jeg gir terning kast 🎲🎲🎲🎲🎲for det var veldig gøy
  Jeg syne at det var spennene siden det var action. De hadde morsomme navn, i stedet for vanlige navn. Jeg synes at det var nytt for meg at hunden forteller, det var bra. Jeg synes at det var masse banning, det var ikke så bra men kanskje narkokjell levde et hardt liv og derfor bannet han mye for å vise at han var tøff. Kanskje mammaen hans kanskje ikke har lært han og ikke banne.
  Jeg syne at den passer til sjangeren. Jeg ville lest hele boka

 247. De fleste i klassen synes at boka ikke var så bra, fordi de ikke forstod helt hva den handlet om. Det burde vært med noen sider til.

  3 av 19 kan tenke seg å lese hele boka.

 248. Denne boken var god. Jeg skjønnte ikke alt. Men det måtte ha gjort vondt når mannen ble bitt av hunden.
  6/10

 249. Det var en større del en vanlig som likte denne boka. Det var ikke alle som klarte å leve seg inn i utdraget og synes det var vanskelig å leve seg inn i det. Dette er boka flest i klassen har likt til nå. Mange synes den var veldig bra eller super. Flere elever syntes boka hadde for grovt språk.

 250. Boka var veldig trist med veldig mye banning. Jeg gir terningkast 2. Boka kan
  passe for barn fra 9-13 år. Jeg likte ikke boka fordi Basse må leve et så trist liv
  med en narkoman. Det er ikke min type sjanger. Jeg hadde ikke lyst til å lese boka videre fordi jeg tenkte på Basses liv at han må leve et så farlig liv med en narkoman, Jeg liker ikke sånne type bøker.

 251. Jeg synes boken var litt forvirrende fordi jeg skjønte ikke helt boken, og jeg kom ikke helt inn i boken. Da jeg leste boken, la jeg merke til at det var en hund som fortalte boken.
  Hvis jeg var hunden hadde jeg rømt til en annen familie. Hadde jeg hvert forfatteren hadde jeg ikke skrevet så mye banneord i teksten, det er jo en barnebok. Jeg gir terningkast 1-2.

 252. Jeg synes at det er veldig morsomt når hunden Basse biter beine til mannen. Boken har noen stygge ord. Jeg ble irritert over at det var så mange punktum i boken. Jeg tror Narko-Kjell er en mann som tar narkotika. Sjangeren er spenning. Jeg gir den terningkast 4.

 253. dette var en spennende og inntresang bok. ut ifra det jeg hørte nå vil jeg anbefale den.

 254. Jeg synes boka var litt kul fordi Basse biter et menneskebein.
  Jeg fikk ikke vite hvordan Basse og Narko-Kjell så ut, så jeg gir boken en 4er.

 255. Jeg synes boka var bra men det var lit for mye banning i boka og den hadde for mye informason på førsten .Jeg fikk ikke med meg alt som skjedde .Jeg synes de som er 8 til 14 burde lese denne og de som er 4 til 7 burde ikke lese denne boka .terningkast 1.

 256. Jeg synes boka var bra fordi jeg liker sånn spenning. Jeg ble overasket over at det startet med at Basse beit Willy i leggen. Slutten var ganske bra fordi det var veldig morsomt at han sa at han ikke var hjemme. Jeg gir den terningkast 6.

 257. Jeg synes boka hundeliv er morsom og kreativ.
  Jeg synes at boka ikke burde ha så mye med biting av legger!
  Jeg liker sånne bøker og sånne sjangere som den her.
  Jeg synes at den var spennende fordi det handlet mye om hunder og en morsom eier. Han heter Kjell men alle kaller han Narko-Kjell.
  Jeg anbefaler denne boka for dem som liker hunder og morsomt historier.
  Så boka får terningkast 5

 258. Boken er fin men den passer ikke så bra til barn. Den passer fra 10 år og oppover. Det er mye snakk om narkotika så det er derfor jeg ikke liker den. Men ellers er den fin. Jeg liker at det handler om en hund. Terning kast 3.

 259. Jeg synes utdraget var ganske dårlig fordi det starta på ett litt rart sted så for meg ga det ikke så mye mening. Jeg synes utdraget kunne startet på et annet sted så man forsto litt mer. Jeg synes ikke dette var min type bok fordi det hørtes ikke ut som en bok som var hyggelig, Jeg liker hyggelige bøker. Handlingen i utdraget var ikke så bra. Jeg gir boka terningkast 1.

 260. Eg synes boka var bra fordi den hadde drama og spenning. Eg likte godt da Narko Kjell sa til mannen at hunden skulle bite han i pungen.

 261. Eg synes boka var bra fordi det var spenning og drama i boka. Eg likte godt da Narko Kjell trua mannen med at hunden skulle bite han i pungen.

 262. Jeg syntes boken «Et Hundeliv» var morsom og fin. Det var et par stygge ord men det gjorde den morsom. Jeg fikk lyst til å lese mer. Terningkast 5

 263. Jeg syntes boka var bra fordi det handlet om en hund som fortalte om følsene sine. Jeg ble irritert over at de kjefta på hunden. Det gjorde inntrykk på meg at hunden snakket. Hvis jeg var Kjell ville jeg ha sakt til mannen som kjefta på Basse at han skulle slutte. Jeg synes slutten var overraskene.

 264. Boka var bra og morsom, men det er mye banning i boka. Hvis noen skal lese den burde det være fra 9-14 år. Boka var morsom fordi, ja alt var morsomt, men ikke en bok for de minste.

 265. Jeg syns boka var kjempe bra fordi at hunden forklarte alt så bra og sa alle tankene sin til oss. Det gjorde at jeg kunne leve meg bedre inn i det jeg las. Jeg tippet også at boka kommer til å bli bra, fordi at alle Arne Svingen sine bøker jeg har lest hittil har jeg likt. Jeg likte også boka godt fordi at det at en hund forklarte var noe nytt, jeg likte det. Jeg likte også at hunden ikke skjønnte alt som skjedde fordi det gjorde at jeg på en måte innlevde meg mer inn i boken fordi det var mer realistisk. Jeg syns tittelen passer bra fordi den har flere betydninger, at han er en hund og at de bra tingene mangler fra livet hans.
  Nå har jeg lånt den fra biblioteket og gleder meg til å lese den.

 266. Jeg synes boka var passe spennende men jeg kjønte ikke om Basse var en hund eller ikke. Boken burde hat litt mere spenning og drama. Men ellersj var boken veldig bra. Jeg synes også boken var litt kjedelig men det er bare litt. Så derfor gir jeg boka en terningkast 5. Men boken bar skrevet på en sånd måte at jeg bare ville lese mer og mer.

 267. jeg syntes den var morsom og rar, jeg syntes at den var rar og morsom når han sier at han skal bite han i pungen. ;D

 268. Jeg likte da de fortalte om hvordan blodsmaken var. Og det er litt morsomt på slutten da han sa han ikke var hjemme . Og han må ta tak i det problemet med at han ruser seg . Det var en bra bok og jeg likte den og hvordan han beskrev alt samen på . Jeg har veldig lyst til å lese resten av boka . Jeg gir denne boka terningkast 3 av 6 .

 269. Boken handler om en hund som heter Basse og eieren som heter Narko-kjell. Hunden liker mat og er aggresiv mot de fleste andre enn eieren. Narko-Kjell har ikke så mange venner og bryr seg ikke så mye om andre. Han bryr seg nesten bare om Basse og han selv Boken staret ganske brått og det likte jeg. Jeg syntes det var morsomt at man på en måte var i hundens tanker. Boken kan noen ganger være litt vanskelig å forstå. Jeg vil anbefale denne boken fra 10-13 år, fordi den noen ganger kan være litt vanskelig å forstå. Jeg gir boken terningkast 5. Jeg fikk lyst til å lese den selv.

 270. Jeg liker ikke boka. Fordi det er masse stygge ord i boka. Det er en veldig rar bok. Det er ikke min sjanger . jeg fikk ikke lyst til å lese boka . jeg gjir terningkast 2

 271. Jeg synes boka var litt rar, fordi jeg skjønte ikke så mye av boka også snakket de om dop og narkotika. Jeg ville ikke vært en forfatter som skriver barne bøker og ta med heroin og alt sånn man blir gærne av. jeg gir terningkast 2.

 272. Jeg syntes boka var bra😎.
  Jeg synes synd på Narko Kjell 🕵.
  Det var kult at Basse også kjent som Reginald Birger El Nachos Bigdog IV beit mannen.
  Jeg synes boka var bra fordi den var spennende og morsom. Jeg lurer på hvem som sto bak døra.
  Jeg gir boka terning kast 99999999999999999999999999999🎲

 273. Boka heter Et hundeliv, og forfatteren heter Arne Svingen.
  Teksten handler om en hund og en mann som løser oppdrag. Hovedpersonene heter Basse og Narko Kjell. Handlingen foregår hjemme hos Narko Kjell.
  Sjangeren for boka er spenning.
  Jeg syns at teksten ikke var skrevet grundig nok fordi det kunne vært skrevet mer grundig og skje litt mer i boka.
  Det som var best med teksten var den delen når hunden bet i leggen fordi da var det skrevet mest grundig.
  Det som irriterte meg med teksten var at teksten ikke var skrevet grundig.
  Jeg syns at barn 8-10 år kan lese denne, jeg syns at andre ikke burde lese denne fordi den var litt vanskelig og lese fordi teksten ikke er skrevet grundig.
  Jeg synes at denne boka var dårlig.

 274. Jeg synes ikke boka var noe bra. Fordi jeg synes ikke Basse burde bite legger men heller være seg selv. Det var litt morsomt at Narko-Kjell sa at han ikke var hjemme. Men jeg likte ikke at han truet folk. Terningkast 3.

 275. Jeg likte boka jeg.syns den var veldig spennende og ga meg litt frysninger i begynnelsen.
  TERNINGKAST.5

 276. Jeg synes boka var bra. For jeg liker humoristiske bøker så jeg tar terning kast 5

 277. Jeg synes boka var veldig min sjanger fordi jeg liker at det er mennesker som snakker litt stygt.
  Jeg synes boka var spennende fordi det handlet om en narkoman.
  Jeg gir boka terningkast 6.

 278. Denne boka var gøy fordi det var veldig morsomt i slutten å spennende .
  men den var litt mye banning i denne boka ,men den var kjempe gøy .
  denne boka handlet om en mann som hetet narko kjell og han hadde en hund som fortalte om hvordan han hadde det med han narko kjell og han hadde det ikke så bra siden han sa mye stygt om hunden å jeg tror at den ble litt redd når de andre banka på døra. Jeg gir boka terningkast 5/6.

 279. Jeg likte spesielt godt denne boka fordi det var liksom ett alvorlig tema.
  Og fordi de snakket liksom om hundens liv.
  Jeg likte også att det begynte med spenning så brått på i begynnelsen da jeg begynte å lese.
  Denne forfatteren har vært veldig flink til å beskrive følelsene til da Narko Kjell og basse som var hunden. Jeg kunne liksom beskrive inne i hodet mitt hvordan han så ut å om hvordan det var å bli veldig bitt av en hund. Jeg fikk lyst til å bare lese videre.

 280. Jeg synes boka var bra og ganske trist når du tenker på at det faktisk er folk som har det slik.
  Narko Kjell er heldig som har en venn som Basse. Det er et litt trist liv for Basse da men jeg tror han ville gjort alt for narko Kjell. Men jeg lurer litt på hvor gamle de er. Er de unge eller er de gamle?? Det er jo ganske stor forskjell på om du er ung narkoman eller gammel. Og det samme lurer jeg på med Basse (altså jeg mener ikke at Basse er narkoman men om han er ung eller gammel hund).
  Men utenom det så høres boka bra og spennende ut har lyst til å lese mer!
  Jeg gir terningkast: 4

 281. EG elska boka . Eg elsker hunder og eg elsker alt med spenning og drama og elker att hunden fikk stemme og vi fikk høre tankene. Eg likte at Narko- Kjell var som eg trudde eg vill gji terningkast 666 fordi dinne boka var best:)

 282. eg synest boka var super fordi, eg likte historia og eg synest forfattaren formidla historia kjempebra.

 283. Eg elskte boka. Det var noe eg vil elske og lese.det var so mye spenning og eg elsker spenning og på slutten måten han lette og lette etter balltrert var so mykkje spenning og eg bare lurer kven var bak døra? Dette er noe eg MÅ lese. VERDENS BESTE BOK. Og eg likte måteen hunden på ein måte snakka til boka som boka var i tankane til hunden basse. 🙂

 284. Eg likte boka veldig godt. Eg har super lyst til å lese heile boka. Arne svingen har vore ein av favoritt forfattarane mine siden eg var liten. Eg synest at den var bra og at kul,morsom og spennande handling. Og det var faktisk ei veldig veldig bra bok. Den var super bra. PS:EG HAR SUPER LYST Å VINNE EI BOK!!! STOR KLEM FRÅ THEODOR:

 285. Eg synes at boka (Eit hundeliv) var super fordi, den er veldig god og eg likte historia og eg likte korleis forfattaren formidla historia.

 286. JEG synte at den er morsom og spennende å den går rett ut i action da Basse biter beine til mannen. Å så drar de. Morsomt fordi språket for eksempel som da Kjell sier «hold kjeften din eller bitter han deg i pungen». Vi får se hvordan narko Kjell og Basse lever. Jeg ble litt oppslukt . JEG ANBEFALER DEN DER SOM DU tåler banneordene . sjangeren er spenning.
  Terningkast: Sterk 5

  Heia Emblem Skule!

 287. Jeg likte ikke utdraget fordi det var voldelig og de bannet mye. Jeg anbefaler ikke denne boken for mindre barn. Jeg synes utdraget starter litt for brått, med at en mann blir bitt av Basse. I starten forstår jeg ikke hvor mange som er i rommet. Den var litt spennende. Jeg gi den terningkast 3.

 288. (Gabriel: Hanøy skole) jeg syntes boken virker spennende og bra. Og det ar gøy og e verden fra en hund sitt synspunkt.

 289. Jeg syntes utdraget var litt morsomt fordi det var en hund som snakka. Jeg likte ikke at det var så mye banning. Jeg ønsket det var bilder i utdraget. Jeg ønsket man kunne vite hvem som banket på. Jeg synte det startet litt brått. Jeg ønsket man fik vite hvorfor han beit den mannen. Jeg gir utdraget terningkast 4.

 290. Eg synest boka var gøy spesielt når han sa at Basse skulle bite punken til Willy.

 291. Et Hundeliv handler om ein hund som hjelper eigaren sin fordi han er narkomane.
  Han narkomanen truer ein man med å bite han i pungen og kallar han for Jævel.!!!!

  Eg likte ikkje boka fordi dei trua verandre og sa stygge ord til verandre.
  eg syntes at dei bør ha laga boka analeis ute de stygge orda fordi det høres så koslig når du leser overskrifta.
  Eg gir boka terningkast 3.

 292. Dette er en bok som vekket både sanser, refleksjon og assosiasjon hos elevene. Boka fikk gode tilbakemeldinger.

 293. HANDLING: Boka handler om en hund som heter Basse og eieren som heter Kjell. Kjell har hatt Basse siden Kjell var liten. Og nå har Kjell blitt narkotikaliker. Men det blir verre når noen banker på døra.

  MIN MENING: jeg syntes boka var litt trist, fordi Kjell tar narkotika. Den er ogaå litt koselig fordiBasse beskytter Kjell. Det var litt vanskelig å forstå staren. Og jeg syntes de beskrivde tankene til Basse litt for mye. Men jeg sytes at det var bra at de hadde skrevet en bok om noen som bruker narkotika, fordi da skjønner kanskje andre barn at det er dumt og bruke det. Jeg håper at Kjell slutter med narkotika og at han og Basse får et bedre liv sammen. Jeg syntes slutten var spennende og jeg fikk lyst til å lese resten av boka. Jeg anbefaler boka for 8 åringer og oppover. Jeg gir terningkast 5.

  SITAT: i munnen har jeg mannens salte blod.

  SITAT2: For dette er ikke meg. Jeg går ikke rundt og biter folk.

 294. Jeg syntes boka var passe bra fordi, det var mye banning og det er ikke så gøy og, det var litt spenning. Jeg liker spenning.

 295. Et hundeliv
  Boken handler om en hund som bor sammen med Narko- Kjell. De bor i et nabolag som er fullt av søppel. Basse er Narko- Kjells hjelper, for Narko- Kjell bruker narkotika og tar masse piller.
  Jeg liker at det er hunden som forteller historien, og at han klarer å beskrive hvordan han har det når han ikke klarer å hjelpe Narko- Kjell. Jeg liker også at det alltid skjer noe spennende. Jeg syntes det var bra at de hadde et tema som var realistisk. Noe av det jeg ikke likte, var at det var ganske mange stygge ord.
  Det var en spennende avslutning på utdraget som gjorde at jeg hadde lyst til å lese videre i boka. Hvem var mannen som kom på besøk?
  Derfor gir jeg terningkast 5

  • Et hundeliv

   Boken handler om en hund som bor sammen med Narko- Kjell. De bor i et nabolag som er fullt av søppel. Basse er Narko- Kjells hjelper, for Narko- Kjell bruker narkotika og tar masse piller.

   Jeg liker at det er hunden som forteller historien, og at han klarer å beskrive hvordan han har det når han ikke klarer å hjelpe Narko- Kjell. Jeg liker også at det alltid skjer noe spennende. Jeg syntes det var bra at de hadde et tema som var realistisk. Noe av det jeg ikke likte, var at det var ganske mange stygge ord.

   Det var en spennende avslutning på utdraget som gjorde at jeg hadde lyst til å lese videre i boka. Hvem var mannen som kom på besøk?

   Derfor gir jeg terningkast 5

 296. Jeg syntes at boken var litt kjedelig men samtidig VELDIG spennende! Utdraget ga meg ca

  87% av 100% lyst til å lese boka. Jeg anbefaler den til 7 år og oppover. LES DEN!

 297. jeg elsket boka den var helt super. Men den var også veldig spennende. Jeg gleder meg til å lese resten. Du er super flink Arne Svingen.

 298. Jeg syntes den er morsom og veldig bra hoved personer.
  Jeg har lest boka og jeg anbefaler den for jenter og gutter i alderen
  8-11 år.

 299. Veldig spenndene! Hr veldig lyst og låne boka og lese. Den er litt vanskelig og forstå men det er bare fordi det er litt av boka. Jeg anbefaler og lese den. Den for terningkast 5.

 300. jeg syntes den var SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  men jeg syntes også synd på narko kjell.
  jeg gir den terning kast 200000000000000000066667893421567899999999999999999999999999999999999999999999999999999900000000000000000000000000000000000000000000000000

 301. jeg elsket boka!!! Den var litt ekkel men veldig spennende. Jeg synes Basse var skikkelig kul. Jeg synes også veldig synd på Narko kjell.
  Jeg gir den terningkast 1000000000000000000000000000000000000000000000000000

 302. Denne boka er den beste hittil, den var ganske lett å leve seg inn i. jeg gir den terningkast 6!

 303. Jeg syntes at boken var kul men eieren Narko-kjell ikke var fult så annsvarlig som han skulle ha vært. Basse var ikke så helidig som han kunne vært. Je ville annbefalt denne boka for 10-12 år. Jeg gir den terninkast 4.

 304. Et hunde liv.
  Base er en hund som lever et skikkelig hunde liv, det er et liv hvor det mangler alle de bra tingene. Siden Base er en hund har han en eier som hetter Narko-Kjell. Han hadde et bra liv til han begynte å ha dårlige vanner og venner.
  Denne boken var ganske bra. Den kan jeg lese resten av. Den får terning kast 5. Det var også lett å forstå.

 305. jeg likte et hunde liv fordi den var spennene . Den handler om en hund som heter basse eieren hans heter narko-Kjell. de skulle få bank så jeg syntes det var morsomt og det ble litt mange stygge ord bruk. anbefaler fra 8-12år terning kast 5.

 306. jeg likte boken fordi jeg likte boken, jeg kommer til å lese hele boken! så je gir den terningkast 999999….osv

 307. jeg likte boka fordi den var spennende og jeg likte best når Narko kjell sa hold kjeft eller så biter han deg i pungen. Jeg anbefaler barn fra 8-12 bør lese den. Jeg gir boka terning kast 6

 308. boken et hunde liv er et veldig bra bok.
  boken handler om Basse (et hund) har en eier som heter Narko-kjell.
  han har dårlig helse og venner men en dag banket noen i døra…
  etter det ville jeg lese halle boken og min favoritt del er da Narko- kjell sa hold kjeft eller biter han deg i pungen.
  min favoritt bok av de jeg har lest. 6 terning kast og det er super bra.
  anbefalt for 9-12 år.

 309. jeg likte boken fordi den var veldig morsom og jeg likte best da Narko kjell sa til han mannen hold kjeft eller så biter han deg i pungen. Jeg anbefaler barn fra 8-12 bør lese
  den jeg gir boka terning kast 6

 310. I denne boka handler det om en hund som heter Basse. Men han er ikke en vanelig hund, for han har Narko-Kjell som eier. Narko-kjell er ikke akkuratt en fin fyr, han banner og doper seg, og har ganske slemme «venner». Men Basse og Narko-Kjell er faktisk ganske gode venner. Basse er egentlig en ganske snill hund, men når de slemme vennene til Narko-Kjell er slemme mot han, kan det henne at han biter. En dag banker det på døra. Hvem er det?

  Dette er en spennende bok om livet til Basse som hund. Jeg har veldig lyst til å lese resten!! Arne svingen er en veldig dyktig forfatter, og jeg liker bøkene hans veldig godt!

 311. Et hundeliv er den beste boka jeg har lest. Den er så bra at jeg klikker. Arne Svingen er den beste forfatteren noensinne

 312. Den var veldig bra. Jeg ble helt oppslukt og ville lese mer og mer. Denne boken er en type bok jeg liker veldig godt. Den var veldig morsom og jeg elsker humor og spenning bøker. Jeg likte ekstra godt at hunden fortalte selv. Jeg gir boken terningkast 6.

 313. Hei! Jeg har lest utdraget til boken din det er den beste boka i bokslukerprisen. Jeg har til og med autografen din på en bokslukerpris informasjons bok. Og jeg likte at du skrev om en hund som hovedperson eller hoveddyr :-). Og at du skrev om en narkomann. Det beste med boka er at du ser fortellingen gjennom en hund.Terningkast 5! 🙂

 314. Jeg synes det er spennende når eieren har noen vansker og vi ser/leser fra hundens perspektiv. Jeg liker godt at boken handler om noe helt annet enn det man kanskje først ville få øye på. Det var også litt vanskelig å å finne ut av hvem som var hvem, men det kom seg. Jeg kjente meg igjen i boken, fordi mange steder i verden er det folk som har dårlige vaner og er avhengig av hverandre. Jeg gir boken tærningkast 4.

 315. jeg syntes at boka var litt spennende og mystisk. Fordi at man ikke helt blir kjent med personene med det første. Det var liksom litt merkelig og lese om en narkoman med en hund, fordi at det vanligvis ikke er det men pleier og lese om med det første. dette var ikke helt min sjanger men jeg vil fortsatt andbefale boka for de som liker litt mer spennende bøker

 316. Dette er en spennende bok men samtidig kjedelig fordi det er litt for mye drama, og det blir litt for mye oppsummering av alt som skjer. Det blir ikke en orgentlig bok det blir bare en bok om noe som kan skje i livet ditt!!! Men jeg har lyst til å lese boka å se om den blir noe bedre/verre utover i boka…

 317. Boken handler om en mann som heter narko-Kjell og hunden sin Basse. Narko-Kjell er en narkoman som ikke har kontroll på livet sitt.

  Boken- ET hundeliv har mange sjangere og de fortalte tydelig hva som skjer og teksten var lett å leve seg inni. Det var handlingen og måten den er skrevet på som gjorde at jeg kunne leve meg inni den. Teksten starter rett på handlingen med god beskrivelse. Jeg kunne nesten ikke legge boka fra meg. Jeg syntes boken var morsom og spennende. Teksten slutter med at Willy banker på døra.

  Basse og narko-Kjell er gode bestevenner. De tar godt vare på hverandre, og jeg kan anbefale boken for sjetteklassinger. Så jeg tror den kommer på superfinalisten på bokslukerprisen!

  Terningkast 5!

 318. jeg leser boka nå og den er kjempe bra. jeg vil bare lese mer og mer. fordi den er morsom og veldig unik og jeg gleder meg til og forsette og lese

 319. Et hundeliv handler om Narko-Kjell og hunden hans Basse. Narko-Kjell driver og tar piller og heroin. Situasjonen er i gata og hjemme hos Basse og Narko-Kjell.

  Jeg synes at det var en spennende og morsom bok, fordi man kan skikkelig se for seg hva som skjer. Det var veldig godt beskrevet, ikke bare av hva som er rundt dem, men også situasjonen. En ting jeg også likte var miljøet. Jeg er ikke så kjent med det narkomiljøet, så det var kult og se for seg hvordan en narkoman og hunden til en narkoman lever.

  Alt i alt synes det var en super bok, og jeg har lyst til å lese hele. Jeg gir den en terningkast 6.

 320. Et hundeliv
  Boken handler om en hund som bor sammen med Narko- Kjell. De bor i et nabolag som er fullt av søppel. Basse er Narko- Kjells hjelper, for Narko- Kjell bruker narkotika og tar masse piller.
  Jeg liker at det er hunden som forteller historien, og at han klarer å beskrive hvordan han har det når han ikke klarer å hjelpe Narko- Kjell. Jeg liker også at det alltid skjer noe spennende. Jeg syntes det var bra at de hadde et tema som var realistisk. Noe av det jeg ikke likte, var at det var ganske mange stygge ord.
  Det var en spennende avslutning på utdraget som gjorde at jeg hadde lyst til å lese videre i boka. Hvem var mannen som kom på besøk?
  Derfor gir jeg terningkast 5

 321. Boken virker veldig bra fordi, den skiller seg ut. Du får høre historien fra hundens vinkel, noe som er ganske kult. I denne boken får du høre om hvordan livet er for en hund med narkoman som eier. Det er spennende og interessant. Boken handler om et viktig tema, som kunne skjedd i virkeligheten. Man får veldig lyst til å lese boken, mye fordi at utdraget slutter på en spennende måte, men mest fordi at den virker veldig bra.

  Jeg gir terningkast 5.

 322. ANMELDELSE -ET HUNDELIV

  Teksten handler om en hund som må passe på eieren sin. Det er fordi han tar narkotika. Handlingen skjer i en by og hunden heter Basse og eieren heter Narko- Kjell. Dette er en spennende bok.

  Jeg likte hvordan teksten var skrevet for eksempel: Men selv mellom mine rustne kjever og nedslipte tenner kan det knase i skjelett. De gode beskrivelsene gjør det lettere og leve seg inn i teksten. Teksten starter med beskrivelser. Jeg synes det er rart at ingen har skrevet en lignede bok. Jeg har lyst til å lese resten av boken.

  Jeg gir boken ternigkast:5

 323. Et hundeliv handler basse og narko-Kjell. Jeg synes utraget er spennene og morsomt fordi det skjer ting hele tiden og de kommer i vansklie sitvasjoner og løser dem på morsomme måter. Utdraget har en pangstart med masse beskrivelser og overaskene handling og det er flere sjangere som er flettet sammen. Jeg gir boken terningkast:5

 324. Denne boken handler om en mann som heter Narko-Kjell og hunden hans Basse. De er på lag mens de sloss mot Willy og mange andre. En dag banket det på døra…
  I Boken-ET HUNDELIV finner man flere supre sjangere. Jeg synes denne boken er spennende, men den er også morsom og følsom. Jeg liker denne boken veldig godt fordi det er noe som kunne ha skjedd i virkeligheten. Narko-Kjell er en mann som går på narkotika, Basse er en hund som prøver å passe på Narko skjell, å ut av det må han gjøre noe han ikke liker.
  Men de passer på hverandre, og er bestevenner Jeg vil ikke anbefale denne boken får de små, men for meg var denne boken rørende, kul og spennende. Jeg vil og skal lese hele boken, og jeg tror den har en stor sjanse for å bli en superfinalist på bokslukerprisen! Terningkast 5

 325. Denne boken handler om en mann som heter Narko-Kjell og hunden Basse. Den foregår i en liten og ganske søplete by.

  I denne boka er det en skikkelig pangstart og det blir bare enda bedre når boka har så gode beskrivelser. Denne boka er gripende og lett å leve seg inn i. Jeg liker også at den klarer å bygge seg gradvis oppover, tross pangstarten. Jeg kunne gjerne ha lest resten av denne boka så jeg ble litt sur da utdraget var ferdig.

  Dette er ikke en bok får de små, men for 6.klassinger er den helt perfekt. Jeg synes at dette er en bok som fortjener og være superfinalist i bokslukerprisen 2017.

 326. Boken handler om Basse og eieren narko-Kjell. Basse er en hund som må passe på narko-Kjell, fordi han er så klumsete. Dette er en bok som jeg anbefaler.

  Jeg anbefaler denne fordi når du først er i gang med boka, så vil du lese mer. Det ble en brå slutt, men det gjorde var bra fordi da hadde jeg lyst til og lese mer. Utdraget handler om Basse som lever et hundeliv. Et liv der alt det bra er borte. Boken tar fram et viktig tema om narkomanene som ikke har det like bra som oss, og hvor mye oss mennesker trenger hunder.

  Jeg syntes denne boken fortjener bokslukerprisen fordi boken er fengende og gjør meg nysgjerrig. Jeg gir terningkast 5.

 327. Basse er en ordentlig kompis. Selv om han har en eier som kalles Narko-Kjell. Selv når tidene er litt innviklet er Basse munter og er der for Narko-Kjell. Han gjør alt for å beskyte Narko-Kjell. Narko-Kjell er heldig som har Basse som bestekompis.

  Min mening om teksten er at spenningen er bra og beskrivelsene er supre. Man lever seg lett inn i teksten. Arne Svingen har klart å få denne boken spennende og morsom på samme tid. Dette er en annerledes bok fra de jeg har lest før fordi det er Basse som forteller historien og han er jo en hund. Vi får se hva Basse føler og hvordan han opplever ting. Hvordan han reagerer på Narko-Kjells oppførsel og hvordan han er. Man får lyst til å lese mer og spenningen er på topp i nesten hele utraget. Når man leser beskrivelsene får man et bilde i hode av hvordan det ser ut og hva som skjer. Jeg syntes denne boken kanskje ikke passer for en 1. klasse men får oss er den superbra.
  Jeg syntes denne boken fortjener terning kast 5!

 328. Denne boken handler om en mann som heter Narko-Kjell og hunden Basse. Den foregår i en liten og ganske søplete by.
  I denne boka er det en skikkelig pangstart og det blir bare enda bedre når boka har så gode beskrivelser. Denne boka er gripende og lett å leve seg inn i. Jeg liker også at den klarer å bygge seg gradvis oppover, tross pangstarten. Jeg kunne gjerne ha lest resten av denne boka så jeg ble litt sur da utdraget var ferdig.
  Dette er ikke en bok får de små, men for 6.klassinger er den helt perfekt. Jeg synes at dette er en bok som fortjener og være superfinalist i bokslukerprisen 2017

 329. Jeg synes boka var litt trist og spennende. Jeg fikk veldig lyst til og se hva som skulle skje videre i boka. Det var litt ekkelt når hunden bet mannen i leggen, men det gjør bare boka enda litt mer spennende. det var ikke så snilt og kalle Kjell for narkoskjell, men det viser jo hvor dårlig liv han hadde.

 330. Teksten Et Hundeliv handler om en narkoman som heter Kjell og en hund som heter Basse. Den handler om et kriminelt vennskap. Det er bra at forfatteren liksom har klart å lure inn litt humor i den boken som egentlig skal være skrekk det gjør boken litt annerledes på en god måte.
  Teksten et hundeliv fordi den på en måte ikke bare har en følelse, og at Narko-Kjell viser litt kjærlighet til Basse og ikke bare bruker han som forsvarshund. Jeg liker også at de på en måte går en annen veien du forventer deg. Det som også er bra er at det som han skriver i boka på en måte skriver noe som faktisk kunne skjedd i virkeligheten og at det er gode beskrivelser gjør at du liksom kan leve deg litt mere inn i det.
  Litt av det som gjør teksten bra er at Basse egentlig ikke vil være slem men vil beskytte Narko-Kjell. Utdraget gjorde at jeg fikk lyst til å lese resten av boka og gjorde meg nysgjerrig på hva som skjedde videre. Jeg ville anbefalt den det var en bra bok. Jeg gir den terningkast 5.

 331. Jeg syns boka var veldig spennende, litt trist også var den litt ekkel med tanke på livet han hadde. Det var ikke akkurat fint å kalle Kjell for narko-Kjell, men det var veldig fint at hunden passet på Kjell. 🙂

 332. Jeg synes at boken var litt trist fordi han mannen hadde det ikke bra, men jeg synes også at den var spennende fordi jeg kom veldig inn i boka fordi den var veldig detaljert.

 333. Jeg synes denne boka var litt trist, men den var spennende og jeg fikk lyst til å lese mer. Det var litt ekkelt å lese om da hunden beit fordi det var skrevet veldig detaljert.

 334. Boka var veldig spennende. Teksten var veldig bra beskrevet. 🙂
  Selv om det var litt ekkelt når han skrev om blod, er det bra å gjøre det for da blir boka bedre, på en måte. 😉

 335. Basse lever et hundeliv og der Basse lever, mangler alle gode ting, og det blir vanskelig fordi eieren hans er en narkoman. Han heter Narko-Kjell. Det blir vanskeligere for Basse når Willy en dag kommer tilbake og prøver å banke Narko-Kjell for å ha stjålet penger. Da må Basse gjøre noen han rett og slett ikke liker å gjøre!

  Jeg likte veldig godt boken fordi den var veldig spennende, og da vi var ferdig med å lese litt av boken, ble jeg litt lei meg, for jeg ville vite hva som skulle skje videre.

 336. ET HUNDELIV

  Basse er en ordentlig kompis. Selv om han har en eier som kalles Narko-skjell. Selv når tidene er litt innviklet er basse munter og er det for Narko-skjell. Han gjør alt for å beskyte Narko-skjell. Narko-skjell er heldig som har Basse som bestekompis.

  Min mening om teksten er at spenningen er bra og beskrivelsene er supre. Man lever seg lett inn i teksten. Arne Svingen har klart å få denne boken spennende og morsom på samme tid. Dette er en annerledes bok fra de jeg har lest før fordi det er Basse som forteller historien og han er jo en hund. Vi får se hva Basse føler og hvordan han opplever ting. Hvordan han reagerer på Narko-skjell oppførsel og hvordan han er. Man får lyst til å lese mer og spenningen er på topp i nesten hele utraget. Når man leser beskrivelsene får man et bilde i hode av hvordan det ser ut og hva som kjer. Jeg syntes denne boken ikke kanskje passer for en 1. klasse men får oss er den superbra.
  Jeg syntes denne boken fortjener terning kast 5!

 337. Et hundeliv bok anmeldelse

  Teksten handler om Basse og Narko -Kjell. Basse er hunden til Narko- Kjell. En dag hvor Narko – Kjell er hos en venn, så biter Basse Willy i leggen. Det er spenning som er sjangeren. Jeg syntes at boken var ganske dårlig fordi det var så mange stygge ord i den. Hvis det ikke var så mange stygge ord så hadde den kanskje vært bedre.

  Ellers likte jeg teksten det var et viktig budskap i den. Det var ganske lett å leve seg inn i handlingen fordi det var mange beskrivelser. Handlingen begynner med en gang og får meg til å følge med. Jeg syntes Basse og Narko – Kjell er ganske kule fordi de har et godt vennskap. Men Willy er bare rar fordi han banner og sier mye stygt om Basse og Narko – Kjell. Narko – Kjell virker ganske grei bortsett fra at han bruker piller og narkotika.

  Teksten sluttet ganske brått og uventet. Tekstens svakhet er banningen, det irriterte meg fordi jeg likte boken veldig godt ellers. Jeg syntes boken var bra og at andre 6. klassinger burde lese den. Men for de som er yngre er det kanskje en bok med litt mye banning. Jeg gir boken terning kast 5.

 338. Et hundeliv

  Denne teksten handler om en hund/Basse som mener at han har et ordentlig hundeliv, og verdens beste venn/Narko-Kjell. Basse synes at Narko-Kjell kan være veldig dum noen ganger! Selv om han er hans beste venn.

  Jeg likte boken sånn passe. Den bare manglet litt mer krim eller spenning. Jeg synes at boken var tydelig skrevet og hadde et viktig budskap. Boken hadde litt for mye stygge ord, ellers synes jeg den var bra.

  Boken passer bra til 6. klassinger men ikke får de som er 2 år yngre.

  Jeg gir boken terningkast 4.

 339. Narko-Kjell og Basse er venner. Basse er hund men han forstår narko-Kjell for det. Narko-Kjell er narkoman. Det blir litt av en spennende bok.

  Jeg synes den burde få terningkast 6. Man får høre om tankene og følelsene til Basse som lever et skikkelig hundeliv. Denne boken er litt rar spennende. Narkomanen Kjell og Basse gjør mange ting sammen. Jeg synes den er rar spennende fordi Kjell snakker til en hund, hunden forstår Kjell men Kjell forstår ikke hunden. Jeg synes den går litt ned i spenning når Kjell snakker til hunden. Jeg likte veldig godt at den slutter spennende for da vil leseren/lytteren lyst til å kjøpe boken/lydboken. Jeg synes denne absolutt fortjener terningkast 6 men selv om kunne være litt bedre

  Jeg synes denne boken var best på starten og slutten. Det irriterer meg at ikke noen adjektiv på lang tid noen ganger. Vis det er en bok som fortjener å være super finalist i bokslukerprisen 2017/2018 er det denne et hundeliv

 340. Dette er en bok om en hund som heter Basse som bor hos en mann som heter Narko-Kjell. Narko-Kjell er jo avhengig av narkotika så Basse prøver å hjelpe han så godt han kan med forskjellige ting.

  Jeg likte boken godt fordi det var en troverdig hendelse og den var både godt skrevet å beskrevet. Utdraget sluttet på et godt tidspunkt fordi man får veldig lyst til å lese videre. Boka har litt rart språkbruk men det gjør bare at boka blir morsommere og bedre.

  Jeg likte boka og synes den var godt skrevet og beskrevet. Jeg gir boka terningkast 5

 341. Boken er veldig spennende og det er litt banneord i teksten så de som er litt mindre bør kanskje ikke lese den. Basse og Narko – Kjell har et veldig spesielt liv. Narko – Kjell er eieren og basse er hunden.

  Hunden basse er jo egentlig en helt vanlig hund bare at eieren er litt mer gæren og da må basse være det å. Så det er litt gøy når basse prøver å lure Narko – Kjell. Boken er også bra fordi den har så gode beskrivelser så jeg hadde hatt lyst til å lese den.

  Jeg gir boken terningkast 5

 342. ET HUNDELIV
  Denne teksten handler om en hund som heter Basse. Eieren heter Kjell men basse liker å kalle han Narko-Kjell fordi han tar så mye piller og stikker seg selv med nåler.

  Basse er egentlig en veldig snill hund men om han vil ha et tak over hodet og mat så må gjøre som Narko-Kjell. Boken er veldig spennende så man vil bare lese mer. Jeg synes at boken kanskje ikke passer for en førsteklassing for det er litt banning men for oss er den morsom. Kjell får basse til å bite folk for å true dem men det liker egentlig ikke
  Basse, han vil bare være en vanlig hund som å gå tur, leke og bli kost.

  Jeg syntes boken var veldig bra fordi den var spennende og morsom. Derfor gir jeg boka terningkast 5.

 343. Et hundeliv Boka et hundeliv handler om Basse og Narko-Kjell. Narko-Kjell er avhengig av piller og narkotika, det gjør at han kan gjøre litt dumme ting. Basse som er hunden har egentlig lyst til å være en snill hund! Men det er ikke så lett når han også vil være en god venn for Narko-Kjell.

  Jeg likte utdraget godt fordi forfatteren beskriver veldig mye om hva som skjer. Det gjør sånn at man kan se for seg det som skjer veldig godt. Han gjør også sånn at det er spennende eller morsomt hele tiden ved at han gjør det morsomt der det nødvendigvis ikke er spennende. Det gjør sånn at ikke får lyst til å legge fra deg boken men bare fortsette og lese. Jeg har bare lest utraget men jeg har veldig lyst til å lese resten av boken.
  Jeg gir boka en sterk 6 og anbefaler den for andre sjetteklassinger, men nødvendigvis ikke for en førsteklassing.

 344. Utdraget var spennende og jeg kunne godt lest hele boken men det var noen ting jeg ikke helt skjønnte(:

 345. Jeg likte den boka ganske godt. Det var en del stygge ord i boka, men jeg syntes det var litt morsomt også. Noen ganger var det litt vanskelig å forstå teksten, fordi det er ord som jeg ikke pleier å bruke. Jeg syntes det var spennende fordi det skjedde noe hele tiden. Slutten var spennende da det banket på døra. Jeg trodde de bare skulle kose seg med middag, men plutselig banket det på døra. Det var en spennende bok. TERNINGKAST: 5

 346. Jeg synes boken var morsom og spennende.
  Det var veldig morsomt da Basse beit Willy.
  Og det var spennende da det banken noen på døra!
  Jeg synes det var litt mye banning i boken.
  Men ellers var den bra.
  TERNINGKAST 5!

 347. Vi meiner boka er veldig superkjempebra. Det er morosamt når Willy blir bitt i leggen. Det er kult å lese frå ein hund sitt perspektiv. Vi kunne tenkt oss å lese meir av boka.

 348. Jeg likte denne supergodt. Det var veldig godt med adjektiv og verb. Man følte seg liksom med i boken. Jeg ville lest denne videre.
  Jeg gir denne, terningkast 6, super.

 349. Det som var morsomt var at en mann i denne boka som sier ass fordi jeg merker at ingen voksne sier ass.

  det som var nytt er at det alltid blir trøbbel og bråk for en grunn.

  denne boka gir jeg terning kast 4 siden den var spendenenne og kul

 350. Jeg synes at utdraget var spennende men ikke alt for spennende. Jeg synes at det kunne skjedd mye spennende ting i utdraget. Men jeg liker forsatt utdraget fordi det handler om en hund, jeg liker spesielt hunder.

 351. Jeg synes boka var kjedelig fordi det handlet bare om et hunde liv og jeg synes det er kjedelig. Denne boken er kjedelig.

 352. Et Hundeliv
  Et hunde liv handler om hunden Basse. Eieren hans, Narko-Kjell er avhening av piller og narkotika. Basse er egentlig en snill og glad hund, men han prøver å hjelpe Narko-Kjell så godt han kan og da må han gjøre litt dumme ting.

  Utraget er gripende og fanger deg på første side. Det er en sikkelig pangstart! Det foregår alltid noe spenndene eller morsomt, teksten gir ikke slipp på deg! Det står at det er spenning som sjanger, men Arne Svingen har greid å flette inn masse annet også. Du lever deg lett inn i teksten og det er vanskelig å stoppe å lese. Jeg ble litt irritert når utdraget var ferdig, for jeg ville så gjerne vite mer! Jeg anbefaler boka og har tenkt å lese den selv. Den mangler liksom bare det lille ekstra, derfor gir jeg teksten en sterk femmer.

 353. Dette er jo en bok om en narkoman og hunden hans Basse. De bor i et slitt hus og i et kriminelt nabolag.

  Jeg syns denne boken var morsom og spennende. Den var morsom fordi den hadde litt rar og uvanlig humor. I tillegg var det litt rart språkbruk og det var morsomt. Boken har et viktig tema for noe som kunne ha skjedd i virkeligheten. Jeg hadde ikke anbefalt den for en førsteklassing , men den er kul for oss. Den var godt skrevet og hadde mange gode beskrivelser. Jeg fikk lyst til å lese hele boken da jeg hørte slutten av utdraget

  Jeg gir boken terningkast 4

 354. Boken var spennende fordi han var faktisk glad i eieren sin, som og var glad i han, men slutten var lit brå. Jeg gir den terningkast 5 av 6.

 355. Jeg likte utdraget fordi det var gøy når Narko-Kjell trua Willy med at Basse skulle bite av pungen hans.Det var også ganske spennende i starten det likte jeg.Jeg gir den terning kast:6

 356. Boka var veldig gøy fordi det var så mye spenning. Det var spennende når det banket på døra og kjell sa han ikke var hjemme. Jeg lurer på hvem det var som var utenfor.Jeg synes litt synt på kjell og basse fordi det er et litt alvorlig og trist tema.

 357. jeg synes denne boken var kjempe spennende. Det var også skikkelig morsomt også. jeg likte kjempe godt da mannen sa at hunden biter deg i pungen vis du ikke tierstill. Og det var også gøy i slutten når han sa at han ikke var hjemme for jeg lurer på hvem denne personen var og det er noe jeg gleder meg til å lese. Jeg gir den 10/10 skikkelig bra bok

 358. Den var spennene og gøy fordi Basse var morsom og kul. Narko-Kjell er litt rar fordi han sier morsomme ting og litt rare ting. Jeg gir den terning kast 6.

 359. Jeg syntes den var passe bra fordi den var gøy og litt gøy anbefales til barn 9-14

 360. Jeg syntes den var rar. Det var mye rare ord og banning. Den var bitte litt morsom. Jeg skjønte ikke helt, men tror jeg må lese boka. Jeg syntes den passer for 6-11 år. Terningkast 3.

 361. Jeg syns den var veldig bra fordi jeg syntes den var morsom. Jeg føler den er mest for alderen 10 til 12. Den er veldig bra skrevet og gøy. Jeg vil gi denne boka terningkast 5.

 362. Jeg syntes boka var veldig rar. Jeg likte ikke boka i det hele tatt. Jeg likte ikke at de banna. denne boken passer for barn mellom 11-13 år.
  Terningkast: 2 av 6

  • Jeg syns boka var veldig gøy og morsom Men jeg syn det var litt dårlig at de begynte og banne så jeg gir boka terning kast 6

 363. Jeg syntes den var gøy fordi det skjedde mye. Den var veldig bra beskrevet. Den var litt drøy og de burde ikke skrive noen av de orene i en barnebok. terning kast 5.

 364. Jeg syntes den var veldig bra.
  Jeg er veldig glad i hunder så det passa bra! Jeg vil anbefale denne til de som er glad i hunder.
  Jeg gir den terningkast fem.

 365. Jeg syntes at boken var bra og jeg likte veldig forsiden av boken den var bra.
  Jeg syntes det var morsomst i slutten av boken.
  jeg er veldig glad i hunder så det var gøy at den handla om en hund

 366. Jeg likte boka veldig godt det var en spennende og litt trist. Jeg likte den delen der hunden forsvarer eieren. Dette er en bok jeg ville ha lest. Jeg gir den terningkast 6. Elsker denne boka.

 367. Jeg synes at boka var passe bra, men man fikk liksom ikke noe introduksjon på hvem alle var. Så jeg gir boka terningkast 4.

 368. Jeg synes boka var bra. Men det var litt for mye vold for meg. Men jeg koste meg når jeg leste den. Det var morsomt og spennende i starten.

  TERNINGKAST: 4

 369. Jeg syntes den var gøy fordi det skjedde veldig mye. Den var veldig bra forklart. Men den var litt drøy fordi de sa noen ord de ikke burde si i en barnebok. Jeg gir terningkast 5.

 370. Jeg synes boka var veldig bra fordi den var morsom, spennende, gøy og litt drøy. Jeg synes den er mest for gutter mellom 10-13,5.

 371. Jeg syns boka var super fordi den var spennende, gøy og morsom fordi det var en hund som snakket og det var en narkoman som eide han. Jeg synes den passer for både gutter og jenter mellom 10-13.

  jeg syns boka var super, fordi den var spennene, gøy og morsom fordi hunden snakket og det var en narkoman som eide han.

 372. Jeg synes boka var super fordi den var spennene, gøy og morsom fordi det var en hun som snakket og det var en narkoman som eide han. Jeg synes den er mest for gutter mellom 10-13

 373. Jeg synes utdraget var veldig gøy fordi det var morsomme navn og det var ganske spennende. Jeg fikk veldig lyst til å lese boka.

 374. Jeg synes den var gøy fordi det er ikke vanlig liksom at det er en i boka som banner men terning kast 6. Den var så gøy så jeg leste hele boken bare på 1 time. Den hadde veldig mye beskrivelse og innlevelse . Den var litt drøy fordi det var litt røyk, dop, narkotika, piller, sprøyter så det var uansett veldig uvanlig bok og derfor likte jeg den

 375. Jeg syns et hundeliv ikke var så bra. Boka hadde veldig mange banneord. Den hadde veldig lite spenning. Det eneste jeg likte med boka var at det var en hund med i boka. Boka anbefales til 4-5 klasse.

 376. jeg synes denne boken var en veldig spennende bok. Den var litt annerledes enn andre bøker.men jeg skjønte at det handlet om en hund og en mann som ikke hadde det noe bra!

 377. boken var spennende, morsom og litt rar. Jeg synes den var spennende og morsom fordi basse og Narko-kjell var kule, men litt rar fordi det var en narkoman som het kjell.

 378. Jeg syntes boka var trist og jeg likte ikke helt at hunden ikke fikk være som den ville og måtte bite folk…. Men den var veldig bra!:) TERNINGKAST: 4

 379. Jeg syntes den var sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå bra og skikkelig spennende.

 380. Et hundeliv er en veldig morsom bok. Den hadde mange rare ord og den gikk rettt på spenning. Det jeg ikke likte med boka var at det var banneord i den. Barn på 9-12 års aderen bør ikke lese banneord og tro at det er greit å si de ordene, men jeg lo meg i hjel og ble veldig innteresert. Et hundeliv anbefales for 4-8 klasse.

 381. Jeg likte og likte ikke boka, den var spennende og kul men det var ganske mye babanning. jeg ville ambefalt boka for 5-7 klassinger.

 382. Jeg likte godt da Basse bet Narko-Kjell i benet.
  Jeg likte ikke da Narko-Kjell ikke fant balltreet.
  Jeg ble irritert over at Willy banna.
  Jeg synes at boken var litt rar og veldig mye banning i.
  Jeg ble overrasket over at de bannet så mye.

 383. Boken var veldig bra og morsom jeg likte at eieren var en noarkoman fordi det var morsomt. jeg ville gitt denterningkast 4

 384. jeg syns boken var morsom men jeg syns ikke den var så spennende. vis jeg skulle gitt den et terningskast blir det 4.

 385. Eg liker denne boken fordi den var kul og eg liker veldig godt hunder 🐕🐶. Den var kul fordi Basse var egentlig ein snill hund som logrer bare noen smiler til han, men nå måtte han bite for å hjelpe Narko – Kjell. Eg gir terningskastene 5.

 386. Jeg syntes boka var veldig spennende og det var mange løgne ting😀🐼👌🎀
  Jeg anbefaler denne boka til noen som liker bøker med spenning!

 387. Et Hundeliv

  Da jeg leste dette utdraget synes jeg egentlig synd på hunden, men jo mer jeg leste så forstod jeg at Narko-Kjell var veldig glad i hunden, Basse. Dette fordi de «jobbet» sammen. De hadde respekt for hverandre. Basse får godt stell, kos og mat. Det som overrasket meg var det rare navnet til Basse som egentlig var; Reginald Burger El Nachos Big Dog 4. Jeg likte godt fortellinga og slutten ble jo mystisk for når det banker på døra og Narko-Kjell svarer «jeg er ikke hjemme…» Hva er da på ferde?

  Av Eivind, 6A

 388. et hundeliv
  boka handler om en mann som hater Narko-Kjell og hunden hans Basse. En dag biter hunden en mann når de er hjemme banker det på døra.
  sjangeren er spenning.
  den var ikke så spennende så jeg greide ikke å leve meg inn i den så jeg for min del syntes ikke den skal være superfinalist i boksluker prisen.
  Men boka starta rett inn i handlingen det var jo bra.
  teksten sluttet veldig uventet.
  emne denne boka bærer med seg er at man ikke skal stjele det er et veldig bra emne
  så jeg gir denne boka terningkast……….3🎲🎲🎲

 389. Et hundeliv:

  Jeg syns at boken startet litt rart, med at en hund biter leggen på en fyr.
  Jeg syns at boken var ganske morsom, og jeg ville lese resten av boken helt på slutten.
  Den var helt ok, det var litt vanskelig å leve seg inn i den, men etter hvert ble det enklere.
  Jeg har aldri lest noe lingnende, den var veldig spesiell/ original.
  Jeg anbefaler å lese denne boka/ utdraget, fordi jeg syns at det var morsomt og spennende.

 390. Bola var egentlig litt spennende på begynnelsen. Jeg synes forfatteren viste følelsene sine. Gir 6/10 😉🐼

 391. Dette var en ganske spennende bok, der klassen spesielt likte narko-Kjell. Det var fint at Basse og Kjell kunne være venner, selv om en av dem ofte gjorde noe dumt. De likte boka godt, men likte ikke banningen.

 392. Jeg syns denne boken var spennende og den ga meg frysninger i begynnelsen.
  Veldig bra skrevet du er flink Arne svingen:

 393. Jeg likte denne boka. Den var spennenes og det var kult at hunden fortalte. Jeg likte ikke at det var banning så derfor gir jeg terningkast 5.

 394. Denne boka var veldig spennende fordi jeg ble liksom dratt inn i boken jeg likte at hunden snakket og fortalte hvordan han hadde det og hva som skjedde. Jeg tror nok at narko-Kjell ble kalt narko fordi han kanskje var narkoman eller noe sånn så derfor ble han kalt det. jeg synes det var banningen i boken ikke er noe for små barn så jeg anbefaler at bar som går i 4-klasse og oppøve bør lese boken.
  Men ellers likte jeg boken veldig godt så jeg gir terningkast 5.

 395. Jeg syns det var en ganske spennende måte å avslutte på, siden jeg får liksom lyst til å vite hvem som banket på.Men jeg ble ganske forvirret når det var så mange navn. Og så syns jeg veldig synd på hunden. Jeg vil gi boka terningkast 3

 396. Jeg likte denne boken fordi den forklarer sånn passe hvordan en hund har det. Den får terningkast 6

 397. Jeg likte ikke boka så godt. 🙁 Denne boka passer for de som liker spenning.
  Jeg gir denne boka terningkast 3.

 398. Boka var veldig spennende og litt trist. Jeg synes synd på hunden Basse som måtte leve slik. Det var litt dumt at hunden måtte leve et slikt liv når han egentlig var en så snill å kosete hund. Jeg likte boka og vil gi den terningkast 5.

 399. Jeg likte boken den var morsom men litt kjedelig og forde Narko Kjell kunne snakke mer.
  Men ellers var boken kjekke.Forfatteren var flink til å fortelle et hundeliv. Den var spennende. Men kunne vært mer morsom.

 400. Denne boken var bra men skjønte ikke helt siden jeg viste liksom ikke hvem som var hvem i boken om begge var hunder eller noe sånt men skjønte det litt lenger ut i utdraget. (utdraget) begynte veldig brått, og likte ikke at de gikk så inn i detaljene i sprøytene så narko-Kjell tok men anbefaler boken til andre så gir den.

  Terningkast: 🎲5

 401. Jeg synes at denne boka var bra men det var mye rare ting som foregikk, og det var veldig bra at vi fikk vite historien fra hundens side og hva den mente om det som foregikk, men synes den er passe bra.

 402. Det var en bra bok men veldig forvirrene først trodde jeg Williams var eieren og Kjell var en anen hund men så skjønte jeg detjeg gir den terning kast 4-5

 403. Jeg likte hvordan starten var det var liksom ikke rett inn i boken men litt inn i boken, det likte jeg. Det var litt kult måten Bassa liksom leste på. Jeg vil lese resten av boken og jeg vil anbefale den til de som er rundt 10 år

 404. Jeg synes boka var litt for voldelig siden hunden beit og tygde på mennesker. Jeg synes også at det var litt for mye siden narko-kjell tok dop, det er jo en bok som små barn skal lese.

 405. Jeg syntes at boken var litt tøff men jeg likte den jeg får lyst til å lese videre jeg vil vite hvem som er bak døren. Og hvem er de slemme og hvorfor skal de folka ta narkoskjell hva er det narkoskjell gjør.

 406. Jeg synes at den boken her høres veldig ekte ut at Basse kunne ha et sont liv i virkelig heten jeg tror og at de narkomane har et son liv at de er mye i konflikter og slåsskamper og de oppfører seg litt rart men de setter hunden først som vis de har en hund

 407. boken var bra men den kunne vert mye bedre. Men nå eg hørte navnet hundelivet trodde eg at boken skulle vert litt bedre.

 408. Jeg synes at forfatteren har vært flink til å beskrive følelser, men jeg likte ikke det han handlet om og jeg synes det var litt vanskelig og forstå hvem sa det og hvem er det. Jeg synes og at de snakket for stygt i boka jeg gir denne boka terningkast 2.

 409. Et hunde liv var en ganske bra bok jeg likte at hunden snakker til boken og at mannen ikke hører det jeg likte også alt det som skjedde på slutten var det spennende jeg gir boken terning kast 4.

 410. Hei, jeg heter Lina og går på Ormestad skole 6 trinn. Jeg digger denne boka!!! den er såå spennende og man blir bare mer og mer dratt inn i boka!!! jeg liker måten forfatteren utdyper seg og at det er litt voksne ord i boka!! ville absolutt anbefalt denne boka for 4.trinn og oppover! jeg liker ikke måten dama som leser, leser på. hun leser på en kjedelig måte som gjør det vanskelig og følge med, terningskast 5

 411. Jeg synes den er passe bra, men den har en litt rar historie og jeg synes at starten var litt forvirende. Jeg synes at forfatteren kan beskrive følelser. Jeg synes det var kult at hunden var hovedpersonen, men det var litt dårlig språkbruk.
  Jeg gir terningkast 3

 412. Den var passe bra men det var banning i seg. det var kjedelig i begynnelsen men etter vært ble det spennende, jeg vil lese videre.

 413. Den var veldig bra og morsom. den skal jeg lese resten av. men det var litt mye stygge ord. Terning kast: 5

 414. boka var litt spennende kanskje ikke helt men litt. jeg syntes også at det var banning har vis de ikke hadde vart noen banning her hadde bokken var mye bedre. og det siste tingen hvordan skal en hun snakke. men det er uansett ingen vits fordi det er jo bare en bok. og hvem var mannen?

 415. jeg syntes at boken var bra fordi var veldig interessant men jeg likte ikke at det var så mye banning. Terningkast 4

 416. jeg synes boka var kjempe spennene og gøy. Og jeg likte spesielt at det handla om en hund.

 417. jeg syns at jeg forsto bedre med lydboken enn da jeg leste den selv. jeg likte ikke at det var badning selv om det var to stygge ord. men jeg syns den var bra

 418. jeg liker at de forklarer hvordan hunden tenker. terningkast 5/6 ikke 6 siden den var lit ekkel når hunden beit han fyren som bannet

 419. Jeg syntes boka Et hundeliv var kjempedårlig. De så mye av tinga veldig mange ganger så jeg greide aldri og komme ordentlig inn i teksten. Terningkast: 2

 420. Jeg likte ikke boka så godt, jeg syntes ikke det burde være banning i en barnebok, så jeg syntes kanskje den burde være for de som er over 8 og oppover, gir boka terningkast 3

 421. boka var døds dårlig! det skjedde ikke noe i det hele tatt! jeg gir den max 1! den var ikke noe morsom. bare få setninger var morsomme.

 422. jeg synes boka var døds-kjedelig!!!!!! det skjedde ikke noe spennende og den var ekkel i starten. TERNINGKAST: 1

 423. Jeg syntes at boka kanskje ikke burde hatt banning is seg. Jeg likte ikke boka så godt, jeg fikk ikke helt med hva den handlet om, og boka burde ha en aldersgrense på 8 eller 9 pga språket, så jeg gir den en terningkast 3

 424. Det var litt banning og folk som var dumme hvert fall narko-Kjell men hvorfor er ikke hunden dø fordi den beit og i Norge så er det sånn at hunden dør hvis den biter.

 425. – Eg tenkte at den var spanande då eg såg tittelen, men den var ikkje så spanande som eg trudde
  – Den var ikkje som forventa. Eg syns tittelen var spanande, men boka var ikkje så spanande. Eg trudde det skulle handle om eit menneske som blei ein hund, men det var det ikkje.
  – Eg tenkjer at den var bra/passe bra, for eg veit at det er folk som har det slik i livet. Som ikkje har det så bra, men som kanskje berre har hunden sin. Det var jo berre ei barnebok, men vi fekk til dømes vite kvifor han heitte Narko-Kjell. Eg syns den levde opp til tittelen sin.
  – Det var ei veldig spesiell bok for ungar, sidan den handla om ein narkoman.
  – Hundeliv trudde eg at skulle vere litt meir lik Annie, sidan dei syns «Et hundeliv»
  – Eg trur den er litt for litt eldre folk, som syns det er morosamt med slike ord. Det var banning og alt i den.
  – Litt kjedeleg og vanskeleg å forstå. Eg skjønte ikkje før i slutten av utdraget at det faktisk var ein ekte hund.
  – Boka var litt forvirrande, eg skjønte ikkje kjempemykje
  – Eg likte ikkje orda som var i teksten. Eg likar vanlegvis alle bøker, men dette var ikkje heilt mi type bok.
  – Eg måtte lese dei fyrste sidene tre gongar før eg skjønte litt. Eg skjønte det framleis ikkje heilt. Det verka som det var fyrsteutkastet til ei bok.
  – Eg likar å høyre om personar sitt liv, og korleis andre har det. Og no når dette kunne vore eit ekte tilfelle, så var det nesten litt meir som ein film. Høyrde litt meir detaljert. Det kan vere litt meir forvirrande i ei bok. Eg syns ikkje at den fortener så mykje kritikk som vi har gitt den no.

 426. Jeg syns at et hundeliv var veldig bra men det var litt ekkelt når basse beit han fyren som banna mye i beinet og det var morsomt at de ikke brydde seg om at det var innbrudd så jeg gir denne boka en femer.

 427. den var veldig morsom, men det var litt stygge ord der så jeg tror ikke at 8-åringer burde lese dette. slutten var spesielt bra! det var morsomt når han banna og sto midt på gulvet og sa at han ikke var hjemme:) terningkast 5:)

 428. den ar ganske bra synes jeg, ikke for lang med a dra. ganske spennende på starten, terning kast 6

 429. jeg synes boka var super! den var veldig morsom og masse spenning.
  Den var veldig kul og rar men på en god måte <3
  Det var litt mye banning da 🙂

 430. Jeg syntes denne var bra fordi den var litt løyen. Den var morsom fordi en mann har en hund som heter basse og snakker til seg selv Den burde du lese du kommer til og like den
  Men det var litt banning i den

 431. jeg synes boka var super! den var veldig morsom og masse spenning.
  Den var veldig kul og rar men på en god måte <3

 432. boka var veldig morsom og lese den var også veldig spennende, Forfatteren var veldig flink til å beskrive følelsene. Den startet med spenningen veldig brått og det gjorde den til en veldig bra bok.

 433. Jeg synes den var veldig morsom og jeg synes den var kjempe gøy! Skriveren uttrykket veldig mange følelser og jeg ble ikke forvirret av boken så jeg likte den veldig godt 🙂
  Den var på en måte ganske spennende fordi Narko Kjell og Basse lever ikke akkurat så trygt, så jeg gir den terningkast 6 🙂

 434. Et hundeliv
  Arne svingen
  Om en hund som lever med en narkoman.
  Spenning
  Den var veldig bra for at de brukte sånn styge ord som jæveld og fan ponge.
  ja jeg har lyst til og lese hele boka

 435. Jeg synes det var artig at en mann het narko Kjell. Jeg synes synd i Hunden fordi han bodde med en narkoman. Og jeg synes tittelen var bra. Men boken hadde vært bedre visst det var Paint ball i den. Jeg synes forfatteren var flink til å beskrive. Og jeg synes det var let å leve seg in i boken. Jeg gir den terning kast 5.

 436. Jeg syntes det ble veldig spennende når det startet midt i handlingen i stedet for så mye forklaring og snakk i starten. Jeg likte også at forfatteren ikke hadde laget boka så barnslig, For mange bøker for denne alderen er så forsiktig og alle skal være så høffelige.
  Det var egentlig ikke noe som var dårlig heller. Men det sluttet så brått så nå vil man jo vite hva som skjer. Jeg ville ha lest resten av denne boka.

 437. Tittel:Et hundeliv
  Forfatter: Arne Svingen
  Sjanger: Spenning
  Terningkast:5

  Et hundeliv er en spennings bok som handler om Narko-Kjell s hund som han kaler basse man de egentlige navnet er Reginald Birger El Nachos Bigdog IV.

  Jeg skjønte hvem som var hvem, Jeg syntes lit synd i Basse nå Narko-Kjell fikk han til å gjøre fæle ting.

  Jeg syntes begynnelsen var lit skremmende da Basse beit beinet til Viktor.

  Jeg gir denne boken en 5 er

 438. Jeg synses et «hunde-liv» var litt morsom og litt spennende jeg syns det ble spennende fordi han skulle hente et balltre med to hakk i tuppen og navnet Narko-kjel. jeg gir boka 4

 439. Jeg synses et «hunde-liv» var litt morsom og litt spennende jeg syns det ble spennende fordi han skulle hente et balltre med to hakk i tuppen og navnet Narko-kjel. jeg gir boka 4 :- )

 440. Jeg synes den var spennende og forfatteren var veldig flink til å beskrive følelsene.
  Men det beste var i begynnelsen da Basse bet mannen i benet.
  Jeg likte boka veldig mye.
  Terningkast 5.

 441. Jeg syntes boka var helt grei men det ble litt drøyt noen ganger. Den var litt spennende men det gikk over ganske fort, så jeg gir boka terningkast 3.

 442. Denne boka handler om en mann som heter narko-Kjell, han har en hund som heter Basse. Denne boka var litt spennende fordi en mann ble bitt.
  Forfatteren har vært flink med det der og ta med detaljer.
  Jeg gir boka terningkast 4

 443. Boka var veldig bra, spennende og dramatisk. Det er banning og stygge ord i boka men det er ikke sånn at noen dør. Jeg liker godt hvordan de beskriver om hunden hva den tenker og sier. De har også fått med fakta? Det var litt dumt med de stygge ordene. Men jeg tenker at de ville ikke fått en så bra bok uten litt banning og stygge ord. Jeg kan se meg for hvordan Kjell ser ut og hunden og folkene, det er en god beskrivelse. Kanskje fra alderen 10-12? Jeg har veldig lyst å lese resten, denne boka er noe for meg?? Terning kast 5!! 😉

 444. Det var en veldig bra bok! Akkurat den siste linjen Narko Kjell fikk meg til å ville lese videre. Oppførselen til Narko Kjell og NAVNET til Narko Kjell var veldig morsomt. Jeg vil fortsatt si at de bommet litt med å kalle denne boka spennende, den var ikke særlig spennende. Denne boka fortjener en:

  Terningkast: 🎲 5

 445. Boken var veldig spennene, og morsom.
  Jeg synes det var veldig morsomt når det ringte på døren til,
  Narko-Kjell svarte «Jeg er ikke hjemme!»

  Jeg gir terningkast 5!🎲

 446. Jeg syntes at boka ikke var så særlig spennende, jeg skjønte egentlig ikke hva teksten handlet om . Jeg syntes forfatteren burde fortalt mer om personene. denne boken er en spennings bok, men var kjedelig. Jeg gir den terning kast 3

 447. Jeg likte bok, det var morsomt med narko Kjell. Det var en bra bok
  Jeg gir den terning kast 5 🙂 🙂 🙂

 448. «et hundeliv» denne boka handler om en gutt som heter narko-Kjell, i boka snakker hunden til narko-Kjell han hetter Basse. Denne boka var litt rar, men veldig spennende bok. jeg vil anbefale denne boka til andre. Jeg gir denne boka terningkast på 4.

 449. Denne boken er jo kjempe morsom! Jeg har kjempelyst til å lese mer! men det er litt rart at narko-Kjell bare sier: jeg er ikke hjemme! for det er han jo. men den er fortsatt kjempebra! terningkast 6!

 450. Hei, denne boka handler om en hund og eieren hans. Jeg synes boken var sånn passe bra det var mye spenning å det likte jeg, men jeg likte ikke de delene med narkotika og blod da kjente jeg at jeg ble litt kvalm. Men noen ting var litt morsomme som da han så han ikke var hjemme. Jeg anbefaler ikke denne boken for små barn men den passer kanskje for store. Jeg gir boken terningkast 2 fordi den er litt bra og morsom men den er også ekkel.

 451. Hei, denne boken likte jeg ikke særlig godt, det er fordi de banner og fordi Kjell bruker piller og nåler. Jeg ble litt kvalm. Det var litt morsomt da han sa at han skjønte hva Kjell sa men later som om han ikke gjør det for eksempel når Kjell spør om han kan hente noe. Det er spenning i denne boken, men jeg likte ikke delen med blod og <>. Jeg er ikke den typen som hører eller ser på voldelige ting, og jeg banner ikke. Så denne boken gir jeg terningkast 2. Men det er bare fordi de har sånne stygge ord. Men de andre bøkene hans er veldig bra! for eksempel <> og <>. 🙂

 452. Denne boken var veldig kul og det var veldig mye fantasi! Jeg likte veldig godt at forfatteren hadde skrevet om at det var en hund som fortalte om sitt hundeliv! Forfatteren var flink til å beskrive følelsene, og med engang begynte fortellingen med spenning! Den var morsom og jeg vil anbefale denne boken til andre. Jeg gir den en terningkast 5!

 453. Hei,
  Jeg likte ikke boken så godt grunn av den hadde veldig mye slemme ord, og den var ikke så spennende som jeg hadde trodd. når jeg skulle lese denne boken trodde jeg at det skulle være spennende og løyen. Jeg ville har gitt terning kast 3.

 454. Boken handler om en mann som er narkoman. Mannen heter Narko-Kjell. Narko-Kjell har en hund. når det kommer noen som heter Willy biter hunden han i leggen. I boken er jeg personen hunden. Jeg synes boken var passe bra fordi: det er ikke så mye som skjer, det er ikke så bra. Det som er bra er at denne boken handler på en måte om noen som ikke har det så bra. Jeg gir terningkast 4.

 455. Jeg likte denne boka veldig godt fordi den var spennende. Det var gøy å høre på utdraget og jeg fikk lyst til å lese mer. Jeg gir boka terningkast 6!!!!!!!!!!!!:)

 456. Hei.
  Jeg likte ikke så godt denne boka så godt fordi det var så mye banning!
  Det var heller ikke spennende eller morsom!
  Jeg gir ternekast:2

 457. Sjanger spenning. Boka handler om en hund som heter basse og eieren narko Kjell. jeg syntes boka var bra fordi den var gøy. Den var lett å lese. Terningkast 6

 458. Hei,
  Jeg likte ikke så godt denne boken, fordi der er så mye banning!
  Det var heller ikke spennende eller noe humor.
  Jeg hadde gledet meg til Et Hundeliv men jeg hadde ønsket å ikke lese boken likevel.
  Boken var passe bra
  Terne Kast: 2

 459. Jeg var hos tannlegen når de leste den men bare ved å høre på tittelen høres den veldig kjekk ut 😇

 460. Jeg syns var litt spennende og ganske morsom, og for og si det sånn så synes jeg boken var mer humor en den var spennende. Det var mange deler jeg syns var drøy og. Jeg mener at den burde ha hat mer spenning. Men det var bare et lite utdrag så den kunne blitt mer spennende videre i boken. Overalt syns jeg boken var en 3 i terning kast!

 461. Boka var spendene og gøy , men de kunne nok ha hat litt bedre språk. De bande en del men ellers var den bra. Forfatteren var ganske flink å beskrive hva følelser personene og dyra hadde. Terningkast 5

 462. Denne boka virket veldig kjekk, det var bare det at den eneste spennende delen var slutten av utdraget det var litt dumt. Men jeg fikk veldig lyst til å lese videre. Denne boka tipper jeg passer for 11 og oppover. Det var også kjekt å se ting fra et annet perspektiv sånn som en hund som jeg synes var en veldig kreativ ide. Terningkast fem!