Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Evig midnatt på museet

Aleksander Kirkwood Brown Omnipax 2015

På dagtid var skolebesøket på utendørs-museet ganske kjedelig. Men nå er det allehelgensaften, og Bjørn, Maja og Andreas har dratt tilbake for å leke gjemsel. Og nå er det alt annet enn kjedelig, for nå er det noen andre her…

6.

Håret til kvinnen var en eneste stor floke, som et forlatt fuglerede, brunt, med striper av grått. Det var noe vilt i blikket hennes, de klare, blå øynene som betraktet meg gjennom tykke brilleglass skremte vannet av meg. Eller kanskje det bare var kniven hun holdt. Kniven som dryppet ferske bloddråper ned på gulvet.

«Vær så snill … vi skulle bare leke gjemsel …» tryglet jeg mens jeg rygget sakte bakover.

Hun fulgte blikket mitt mot skjeletthånden som hang på veggen. Det rykket litt i munnviken hennes. Et slags smil, kanskje?

«Det er en bjørnelabb. Ser skremmende ut som en menneskehånd, eller hva?» Stemmen hennes var hes, raspende.

Hun løftet den andre hånden. Den holdt rundt noe brunt og loddent. Da hun slengte det på benken, så jeg at det var en død hare.

Først nå oppdaget jeg hylla med utstoppede dyr. Jeg pustet lettet ut. Så det var det hun drev med! Utstopping av dyr til museumsutstillingene.

Kvinnen lot kniven gli oppover magen på haren, nesten som om hun kjærtegnet den.

«Hvis du har vettet i behold, forlater du dette museet før klokken blir tolv,» sa hun, uten å se på meg.

«Hvorfor det?» spurte jeg.

Hun trakk knivbladet langs skallen på haren, så brått at jeg skvatt til.

«Det er allehelgensaften,» svarte hun, og skar nedover pannen til haren, mot snuten. «Veggene mellom vår verden og åndeverdenen er tynnere enn normalt i natt.»

«Du tror vel ikke seriøst på spøkelser?» sa jeg, og prøvde å virke tøffere enn jeg var.

Jeg ville se bort, men klarte liksom ikke å rive blikket vekk. Hun tok en pause fra den groteske operasjonen og vendte seg mot meg.

«Dette har ingenting å gjøre med å tro,» sa hun alvorlig.

Hun så meg inn i øynene noen sekunder, som for å forsikre seg om at jeg forsto alvoret i det hun sa, før hun konsentrerte seg om «pasienten» sin igjen.

«Et spøkelse er et slags ekko. Sjeler som sitter fast i en loop, klarer ikke, eller vil ikke, dra videre til neste verden. De fleste av dem er ikke engang klar over at de er spøkelser.»

Mens hun pratet, lirket hun fingrene sine ned i hakket hun hadde laget i hodet på haren. Jeg kjente kvalmen velte opp i meg da hun tok tak i kantene og trakk skinnet til side. Skinnet løsnet med en ekkel, revnende lyd, som en borrelås.

«Spøkelser sitter fast i en rift mellom vår verden og den neste. Alle spøkelser er forskjellige, de følger litt forskjellige regler, kan du si. Noen kan bevege seg fritt rundt, andre er kanskje bundet til et rom. Men de fleste spøkelser er uløselig knyttet til det stedet de døde.»

Hun vrengte skinnet nedover hodet. Innsiden av haren var rødrosa. Nå kjempet kroppen min en hard kamp mot kvalmen.

«Noen av dem har noe uoppgjort, noe viktig som de ikke rakk å avslutte før de døde. Andre er bare redde for å dra videre.»

«Hvordan kommer de seg videre?»
«Ved å fullføre det de aldri fikk gjort. Eller hvis de blir gjort klar over at de er spøkelser,» sa kvinnen. «Slik de var da de døde, slik blir de som spøkelser. Et menneske som var trist da det døde, blir et trist spøkelse. Et som døde med redsel, blir et skremt spøkelse. Og onde mennesker … blir til onde spøkelser.»

Hun tvang det ytre laget nedover livet på haren, kledde av den en kjeledress av skinn og pels, slik at alle musklene kom til syne. Den så ikke lenger ut som noe jordisk dyr, men en slags demonisk, lyserosa hund. Endelig klarte jeg å rive blikket vekk.

Da jeg snudde meg mot henne igjen, sørget jeg for at jeg så rett på ansiktet hennes og ikke på det som lå på benken. Hun kikket på meg med de smale øynene sine. Hvor gammel var hun egentlig? 30? 40? 60? Det var umulig å si.

«Det nærmer seg midnatt. Etter at jeg gjort meg ferdig her, går jeg herfra. Jeg foreslår at dere gjør det samme.» Det var noe insisterende i den hese stemmen.

På vei ut snudde jeg meg en siste gang. Kvinnen hadde fått av hareskinnet og holdt det opp foran lyset for å studere det mens blodet dryppet. Måtte man være gal for å ha en slik jobb, eller var det jobben som gjorde en gal?

Det var en lettelse å komme seg ut i den friske, kalde luften igjen, vekk fra den råtne lukten. Hvis hun hadde ønsket å skremme meg, hadde hun lyktes bra. Jeg trodde ikke på spøkelser, men jeg likte dette museet mindre og mindre for hvert minutt som gikk.

Jeg så på klokken min. Ti på tolv. Ti minutter igjen av runden.

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2016/2017. Derfor har vi nå fjernet resten av utdraget.

 

815 anmeldelser av “Evig midnatt på museet

 1. For å være ærlig…
  Dette var veldig bra.
  Skummelt, og spennende kombinert.
  Jeg skal virkelig låne denne boka!

  ABONNER PÅ SHAREDDY

 2. Jeg syntes boken var spennende. Knall bra det er den beste boken jeg har lest.

 3. Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown

  Sjanger: Grøsser

  Anmeldt av: Mathilde Kristiansen

  Evig midnatt på museet handler om tre venner som hetter Bjørn, Maja og Anders, de har vært på et museum på dagtid med klassen sin, men det synes de var kjedelig. Men nå har de dratt tilbake på museet for å leke gjemsel og nå er det motsatte av kjedelig fordi nå er det noen andre her!!!

  Denne boken var litt skummel… Men det som er bra at jeg liker litt sånne skumlebøker. Jeg likte denne boken fordi den handlet om et hjemsøkt museum (eller jeg tror det er hjemsøkt). Jeg følte at jeg klarte å leve meg inn, selv om det bare var i en bok så skvatt jeg litt av og til når jeg leste, selv om det bare var litt fra en bok! Det som var litt rart var at vennene løp fra Bjørn. Jeg ville ikke ha vært på det museet midt på natta jeg ville uansett ikke vert der, når en gammel dame sier at du bør gå fra museet, da ville jeg ha gått fra det museet.

  Jeg anbefaler boken for de som liker å bli litt skremt i blant og liker skumle bøker. Jeg likte boken godt fordi det var noe litt rart med den dama og at Maja og Andres bare hadde gått fra Bjørn. Jeg gir boken terningkast 5.

 4. Denne boken handler om en gutt som skal leke gjemsel med en venn. De tenker at det vil bli bedre å leke gjemsel ved et skummelt museum så plutselig er de der. De stopper opp ser at en gammel dame står å ser på dem, hun har store krøller, spisse øyer og holdt en kniv i hånden sin. De lurte plutselig på om det var så lurt å være der. I starten tenkte de at det gikk fint å være der. Så begynte damen å snakke hun sa at hvis dere fortsatt har nok av vet burde dere dra snart. De ble helt svette de klarte så vidt å røre på seg. Sjangeren er grøss. Jeg vil anbefale denne boken til de som liker spennende bøker.

 5. Boken handler om at det er allehelgensaften. Den handler om Bjørn, Maja og Andreas som skal leke gjemsel på museet. Maja ble borte når de skulle hjem.

  Dette er en grøsser bok.
  Jeg synes at det var ekkelt når hun skar skinnet av halen. Jeg fikk følelsen av at jeg skulle kaste opp.
  Jeg likte godt da Maja forsvant fordi at det var grøssende og mystisk på samme tid.
  Man bør ikke lese denne rett før man skal legge seg.
  Jeg syns at boken var lett å leve seg inn i fordi at den var grøssende og det er min yndlingssjanger.
  Boken startet rett inn i handlingen.
  Jeg denne boka terningkast 6 og jeg synes at denne skal bli vinneren av Bokslukerprisen.

 6. boken handler om Bjørn, Maja og Andreas de skule leke gjemsel på et utndørs museum.
  Når bjørn skulle finne de andre så møte han en dame som jobbet på museet. hun advarte han om at han ikke skulle vere her eter klokken tolv. Når han kommer ut så han en jente i en vit kjole. han går bak skuret der jenten sto men jenten er der ikke lenger. han går opp en bakke som leder til et herskapshus og i et av vindunne står det en kvine kled i vit. boken er i sjangeren grøsser.

  boken er let og leve seg in i. boken startet rett in i handling. boken slutter brått. den var vanskelig og lege fra seg fordi den var spennende. teksten var let og lese. jeg synes boken var veldig spennende.

  jeg sunnes andre bør lese den.

 7. Hei, jeg er veldig fan av grøsse bøker!
  Den er kjempe spennende og skummel. Men boken var litt trist da hun dama på museet utstoppet haren…
  Jeg tror at jeg kommer til å lese alle bøkene fra «mørkets utvalgte» 😉

 8. Denne boka var veldig spennende skrevet, med mange gode beskrivelser. Vi anbefaler den velldig for barn som liker grøssere på 9-13 år.

  • jeg syntes boka høres spendende ut å jeg har lyst å lse resten av boka

 9. Jeg synes boka var skummel og spennende.
  Med en gang læreren begynte å lese da så jeg for meg alle bildene i hodet.
  Jeg gir boka terningkast 5.

 10. Jeg synes at boken var spennende og litt skummel.
  Starten var bra men slutten var best???

 11. Elevene stemte slik:
  Dårlig 5 stemmer
  Passe bra 2 stemmer
  Bra 8 stemmer
  Veldig bra 8 stemmer
  Super 14 stemmer

  De fleste elevene likte denne boken godt. Mange syntes den var spennende.

 12. Klassen sier:
  – Jeg synes det var litt rart fordi det hang ikke sammen. – Det var mange beskrivelser og det var bra.. – Gode personbeskrivelser av dama. -Den var litt spennende og skummelt. – Dersom du liker grøssere så føles det ut som boka varer i 10 minutter istedenfor 40…… – Jeg likte at det var grøsserbøker med i bokslukerprisen, fordi det er en sjanger som noen liker og det er gøy å lese. – Beskrivelsene var så gode at jeg fikk frysninger og «hørte» den ekle lyden. – Det var kult med miljøbeskrivelsene fordi de beskrev så ekte. – Jeg likte at de startet rett på spenningen. Da slapp vi å vente…..

 13. Evig midnatt på museet.

  Jeg synes boka var litt bra. Den var litt spennende og litt kjedelig. Det var litt ekkelt når hun damen skar i den haren. Det var litt spennende når han Bjørn så en jente som var ute og sprang ute rundt et hjørne. Jeg syns boka var litt kjedelig for meg. Ikke akkurat min type bok. Men jeg anbefaler den for folk som liker litt krim og som liker litt spennende bøker.

 14. Jeg syntes utdraget var spennende og grøssende.
  Jeg likte godt at utdraget grøsset meg når jeg leste den.
  Slutten var spennende.
  Fordi jeg vil se hva er det som skjer videre.
  Jeg vil gi boka en super.

 15. Jeg syntes at boka var spennende og litt skummel.
  Jeg likte godt da han snakker med dama.
  Jeg ble irritert over at dama snakket så ekkelt.
  Slutten var super.

 16. utdraget var veldig bra.Jeg ble irritert over at utdraget var så kort.Jeg ble overasket når dama i vinduet bare smuldret opp.Jeg liker grøsser bøker godt men denne var spessielt bra.

 17. OMG!!!
  Elsket denne boka.Den var helt råd.Jeg elsker skumle bøker,og den var så spennende at jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å lese den.Så kul bok.
  LOVE THE BOK.

 18. da jeg leste fikk jeg frysninger, den rare damen skar en kniv i skallen på en uskyldig hare.
  Jeg synes boka var kjempe spennende. Fordi jeg hadde alltid lyst å vite hva som skjedde videre. Boka skremte ikke meg men den var skummel. Slutten var grei men jeg vil vite hva som skjer videre….

 19. den var veldig spennende og kul.

  jeg hadde nok lånt den boka på biblioteket 🙂

 20. da jeg leste la jeg merke til att dames stemme var hes. hun måte være ute før kl 24:00.
  jeg gikk ut av huse og der var runden over på hjemsel. klokka var 24:00 jeg så en dame meg hvit kjole. jeg så i vindue der sto hun.

 21. Det er Allehelgensaften og ved midnatt er museet skummelt! Det mest spennande var då Andreas, som står på sisten, ser ei kvitkledd jente med flagrande hår og kjole. Andreas trur det er Maja, men det er det ikkje. Det er eit spøkjelse. Den som liker spenning og grøss, må lese denne boka!

 22. boka var bra men kunne ønske det var mer spenning
  terning kast 4

 23. jeg likte godt da han trodde det var Maja men det var det ikke.
  jeg ble irritert over at den sluttet så brått
  jeg la merke til at det var spooky
  boka var intressang og spennende
  boka hadde brå start og slutt

 24. Dette utdraget var skummelt da hun dama flådde kaninen kom det frysninger nedover ryggen min

 25. jeg synes boka var veldig Spennende og bra? Terningkast 6?

 26. Denne boka var skikkelig bra ? Jeg fikk frysninger for det var skummelt? Jeg elsker grøsserbøker. Jeg likte boka fordi det kom mange bra overraskelser ?

  Terningkast 6?

 27. jeg syntes boka bra og spennende og lit ekkel. jeg kunne ha lest boka mer, slutten var bra og spennende. boka hadde bra innhold. jeg syntes det var lit ekkelt da hun dreiv å reiv opp skinet på et dyr og at det lukta blod. Terningkast. 5

 28. Denne boka var kjempe bra og spennende fordi den handlet om noe spennende hele tiden. Jeg likte god slutten fordi den fikk meg til og ville lese mer. Jeg likte god da de var på museet fordi man fikk seg et lite bilde i hodet av hvordan det så ut der. Terningskast 6 🙂

 29. Det er den beste boken jeg har lest noen sinne. Det var såå mye gode miliøbeskrivelser. Den var spennende!!? Terning kast 6. Den var kjempe bra

 30. Veldig bra! Spennende bok. Nysgjerrig av å lese den. Skummelt inne på museet. Lyst til å lese heile boka. Anbefales ikke for små barn..litt blodig inn hold… Uhu!

 31. DRIT SKUMEL BOOOOK!!!!!!!
  Skumel fordi…

  DET STÅR EN LITEN JENTE MED EN LANG HVIIIIIIIIIIT SKJOLE………………………………….

  O.M.G trippy

  TOAST
  () ()

  ———-

 32. Jeg synes at den biten vi leste forklarte ikke mye og er litt kjedelig… Den passer for barn fra 9-12 alder synes jeg. Selv om jeg syntes den var kjedelig håper jeg mange leser den.
  Jeg gir terningkast: [5]. Hilsen Meg…

 33. Dette var en litt skummel bok, jeg vil gjerne lese mere. jeg vil få vite hvem den dama er som gjømte seg, og jeg vil få vite hvor vennene var. terningkast 5

 34. Boka var spenene fordi det var mye spenning, det var veldig morsomt å lese fordi det var ikke noen vanskelige ord og det skjedde noe hele tiden så det ikke ble kjedelig å lese.

 35. boken var veldig spennende og det skjedde noe hele tiden! vi lese resten! ternigkast 5

 36. Jeg synes det var en kjempe bra bok,jeg elsker grøsserbøker og denne boken vil jeg lese mer av!!
  Jeg elsket spesielt damen i glasset,jeg fikk gåsehud!!
  Håper at lærern min lar meg lese boka.

 37. boka er super bra for det er krim , spenning, og mye mye mer
  terningkast 6
  side du er i fra Dokka og det er je og Dokka er best

 38. SÅ SPENNENDEELSKER DEN MÅ VÆRE DEN BESTE BOKEN HITTIL DEN SKAL VÆRE PÅ 1 PLASS WOWO SÅ BRA BOK

 39. Vi synes boken var veldig bra fordi det var masse spenning også synes vi den var godt skrevet. Det var lett å leve seg inn i boken, men den startet litt brått.

 40. Jeg syntes boka var veldig veldig spennende og ikke minst skummel. Den var bra skrevet, og den passer for folk som er 9 år og oppover.
  Jeg var veldig konnsentret når jeg leste og jeg levde meg inn i rollen. For meg var dette den beste boka i bokslukeprisen. Jeg gir den helt klart en 6er.

 41. 1. Onde mennesker blir til onde spøkelser.
  2. Klokka er 00.00 og spøkelsene kommer til vår verden.
  3. Det er en skummel jente med hvit kjole og hun er skummel.
  4. Den skumle dama med grusom stemme prøvde og skremme gutten.
  5. Dama hadde en hare som hun rensket .

 42. Den er morsomm og spennene og en orgentli grøsser.Slutten var super og Den var super. Det var spennende når han så en jente. Det virket som en morsom bok som jeg vil fortsette å lese mere av. Den virker kjempe morsom og lese og den er sikkert veldig bra. Den var bra fordi det var veldig mye detaljer som fikk meg til og lese mere av boken. De siden fikk meg til å lese hele boken. Jeg gir den terningkast seks……

 43. Jeg synes boka var bra forde den var spennende. Slutten var bra den også.
  Boka var ganske spennende og litt skummel.
  Boka var bra og jeg får lyst til og lese den.
  Da jeg leste litte granne fikk jeg lyst til og lese hele boka.
  Jeg gir den terningkast 6

 44. Slutten var bra

  Jeg synes boka var bra fordi det var spennende

  Boka var skikkelig bra

  Jeg syntes også boka var bra fordi det var mye mye detaljer

  Forsiden får meg til å lese den

  Når jeg leste den første siden ville jeg lese hele boken

  Jeg boken terningkast 6

 45. Evig midnatt på museet.
  Boken handler om noen barn som leker gjemsel på kirkegården midt på natta. Hun som «står» på gjemsel treffer på en av de som jobber på museet, hun stopper ut dyr.
  «Jeg» personen er nok den viktigste personen, hvertfall i utdraget?
  Boka er nok grøss, men den minner meg ikke om noen film eller bok jeg har lest/sett. Og det gjør boka veldig spennende å lese. Jeg liker boka veldig godt fordi den er spennende og man begynner å lure litt. Noe syntes jeg var litt ekkelt som f.eks «mens hun pratet lirket hun fingrene inn i hakket hun hadde lagd i hodet på haren. Jeg kjente kvalmen veltet opp i meg da hun tok tak i kantene på skinnet å dro til side». Men resten av boka var kjempespennende fordi forfatteren (Aleksander. Kirkwood. Brown) skriver sykt bra!!! Teksten starter beskrivende men går fort opp i spenning og inn i handlingen. Og den griper garantert tak i deg med en gang!!!! Spenningen går mot et høydepunkt, å utvikler seg bra. Jeg ble litt overrasket pga. kaninen. Personene liker jeg, å de er bra beskrevet. Boken har kanskje ikke noe viktig emne. Teksten var vanskelig å legge fra seg, og den er lett å lese. Den slutter ikke spesielt overraskende, men du får lyst til å lese hele boka. Jeg annbefaler boka til andre, og den fortjener å bli superfinalist??

 46. 6A sier: Boka var spennende fordi han ikke trodde på spøkelser, men så kom det et spøkelse.

  Kjedelig bok fordi det var en grøsser, og dårlig fordi det ikke skjedde så mye på starten.

  6B sier: Forfatteren hadde gjort boka spennende med bra setninger, og det var en eller to damer der som var litt creepy.

  Det var dumt det sluttet akkurat da det mest spennende skjedde, og vi fikk ikke vite hvor jenta ble av og om damen stod der fortsatt.

 47. Hovudpersonane heiter:Bjørn, Maja og Andreas. dei drar på museet på allhelgensaften for å leike gjemsel. Eg likar boka særs godt, den var spanande og gode skildringar. Eg levde meg veldig inn i handlinga.
  Det blei veldig ekkelt då det kom ei dama i vindauget. Med andre ord dei er ikkje åleine på museet.

  Eg gjev terningkast:6

 48. Eg synest at dette utdraget var veldigt skummelt. Eg pleier aldri å bli redd når eg les i ei bok, men det blei eg i dette utdraget. Boka er så godt skildra at eg ser for meg allt, det er som om eg er med i handlinga. Boka handlar om ein gut som er på eit museum. Der møter han ein gammal dame som seier at han må komme seg vekk frå museet før midnatt. Guten gjer sjølvsagt ikkje det, han vil leite etter vennene sine i staden. Når klokka blir 24.00 begynner det og skje fryktelege ting.
  Terningskast 6

 49. Boka Evig midnatt på museet, handlar om tre venner som leiker gjømsel på eit museum seint på kvelden, Andreas, Bjørn og Maja.
  Andreas har den og går inn i ei slags hytta, der er det ei dama med ein hare i handa som fortel han at om han har vettet i behold forlater han museet før klokka tolv.
  Klokka er ti på tolv og det er ti minutter igjen av runden.
  Plutseleg kjenner Andreas noko som prikker han i nakken og suser forbi han i rask fart.
  Han trur at det er Maja som spring forbi han, men var det det?
  Så ser han ei dama i vindauget i herskapshuset.
  Han lukker augene og då skal ho bli vekke.

  Boka var kjempegod og eg følte spenningen i kroppen.
  Eg har veldig lyst å lesa resten av den.
  Eg såg for meg alt sammen og klarte å leva meg inn i det.
  Terningkast:6

 50. Boka Evig midnatt på museet handler Bjørn, Maja og Andreas som ser noe veldig spesielt på museet på nattid.
  Eg syntest at boka var kjedelig på starten men det blei spennande når han gjekk ut av museet.
  Men boka kan bli kjedelig viss spenningen skal dette sånn igjen.
  Det var gode skildringar og eg likte at han forklarte kva han såg og kva han høyrte. Og då klarer eg å leve meg inn.
  Eg gir boka terningkast 5.

 51. Jeg syntes denne boka var spennende. Hvis jeg leser mer av denne boka vil jeg forvente mer grøss. Jeg vil gjerne lese mer av denne boken. Jeg liker grøsser bøker. Påen måte levde jeg meg inn i denne boka. Jeg anbefaler boka for de som liker grøss og øksemordere.Jeg gir terning kast 6 . Men jeg lurer på hvordan eller hvem denne mystiske jenta i vinduet var egentlig. Den var skummel. Jeg vil bare lese mer og mer. Jeg håper det kommer flere like bøker en gang fordi jeg likte virkelig boka. Det er den beste boka hittil. Er den gamle dama god eller ond??? Lurer på om jeg finner boka i butikken eller på biblioteket. Hvis jeg finner den så skal jeg lese med en gang.

 52. Den var veldig bra fordi den var skummel. Jeg liker skumle bøker.

  ?

 53. Jeg syntes boka var veldig spennende. Klassen bestemte super, så vi vil alle lese mer. Jeg skal prøve å låne den boka på bibliotekbussen. Jeg har så vidt ord. Jeg syntes det var så rått. Jeg elsker denne boka. Jeganbefaler den til alle barn mellom 8-13 år. Jeg håper den kommer til superfinalen. Det er den beste boka jeg har lest i hele år. Jeg ønsker at alle barn leser den, i alle fall de som elsker grøss. Jeg gir terningkast 6. Hvis jeg kunne valgt ett tall mellom 1-100 ville jeg valgt 100 les denne boka<3<3<3.

 54. Jeg likte boken. Den var morsom og skummel.Jeg elsker grøss. Så den boka må du som liker grøss lese.
  Det var veldig skummelt når slutten kom. Jeg vil bare lese mer og mer og mer.???

 55. Denne boka heiter Evig midnatt på museet. Hovudpersonane er Bjørn,Maja og Andreas.
  Bjørn går inn på eit gammalt museum for å leite etter Maja og Andreas fordi dei leikar gjemsel. Inne på museet er ei gammal dama ho driver og stoppar ut dyr.Ho fortel Bjørn at etter klokka tolv kjem det spøkelsar.

  Eg synest denne boka var spennende fordi dama som stoppar ut dyr fortel Bjørn om spøkelser og det likar eg.

  Eg gir boka terningkast 6.

 56. Jeg syns boka var skummel.
  Jeg ville lest mer av boka å finne hvem som står ved vinduet med kjole og hva skjedde med Andrea,Maja og Bjørn.
  Jeg gir boka terning kast 5.

 57. Jeg elsker grøss og krim. Dette var den beste boka jeg har lest hittil. Jeg anbefaler denne boka. Jeg likte den kvinnen som holdt en kniv med ferskt rennende blod. Jeg elsket boka ,den var så skummel og i tilleg var den kjempeartig og lese . Jeg anbefaler boka for de som liker grøss. Jeg gir boka terningkast 6??????????

 58. jeg likte ikke denne boka noe særlig fordi jeg hater skumle bøker, jeg blir alltid redd.
  terningkast: 1

 59. ANMELDELSE

  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown

  Tittel: Evig midnatt på museet

  Anmeldt av: Othilie Hellum

  Utdraget handler om Bjørn, Maja og Andreas. En dag var de på utendørs-museet med skolen, men på kvelden når de drar for å leke gjemsel begynner det å bli skummelt. Bjørn står på gjemsel, men han møter på en dame som han ikke aner hvor gammel er. Damen holder en kniv med ferskt blod på. Hun sier at etter midnatt bør de dra hjem for da kommer skikkelsene fram. Det tro ikke Bjørn på. Til å begynne med.

  Jeg likte utraget fordi jeg skjønte ikke alltid hva som skjedde, eksempel: da damen holdt en kniv for da ante man ikke hva hun hadde brukt den til. Jeg levde meg inn i udraget fordi det skjedde mystiske ting som når Bjørn så en jente som hadde på seg hvit sommerkjole og løst hår. Når jeg hadde lest ferdig satt jeg igjen med mange spørsmål som hvem den jenta var og hvorfor de måtte dra før midnatt. Jeg lurte på hvem damen var og hvordan hun viste så mye om spøkelser og om hun egentlig var snill. Utraget startet rett i handling og tok tak i meg. Når bjørn så den jenta skjønte jeg at det var en skikkelse og prøvde å advare han og si at han ikke skulle gå etter henne. Jeg synes det var veldig lett å lese.

  Jeg synes ikke at den burde være superfinalist. Jeg gir terning kast 4 men andre som liker grøssere burde lese den.

 60. ANMELDELSE

  Tittel: Evig midnatt på museet

  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown

  Anmeldt av: Isak Alexander Varsi Gustafsson

  Utdraget handler om en gutt som heter Bjørn. De hadde vært på et utendørsmuseum, men nå er det allehelgensaften og Bjørn, Maja og Andreas drar tilbake for å leke hjemsel.

  Boka er en grøsser.

  Jeg synes utdraget var helt greit, men det var mer som en spenningsbok enn en grøsser fordi jeg ikke følte at det var noen skumle hendelser som skjedde.

  Selve utrdaget var bra, men siden det er en grøsser å føles ut som en spenningsbok gjør at jeg blir litt skuffet. Det derfor jeg ikke synes den er super eller veldig bra, men bare bra.

  Det som var bra med selve utdraget er at det er litt mystiskt f.eks når den gamle damen holdt en kniv med ferskt blod rennende fra den, men så stoppet hun bare ut dyr.

  Slutten var ganske bra fordi den sluttet med at det var en skikkelse i vinduet som stirret rett på Bjørn, akkurat det synes jeg var spennende fordi det fikk meg til å lure på om hva den skikkelsen ville. Slutten gjorde også at jeg ville lese boka.

  Det største svakheten med boka var jo det med at for meg føltes det mer ut som en spenningsbok. Jeg synes andre burde lese den hvis de liker grøsser/spenningsbøker. Boka kan nok være verdig en plass mellom superfinalistene i bokslukerprisen.

 61. Jeg synes du burde lese denne boka fordi:
  Det er så mye som er spennende, særlig når man kommer til da de leker gjemsel. Det var litt skummelt, da han så den jenta som han trodde var venninna han lekte gjemsel med. Da han kom fram, så så han at det ikke var henne, men en annen jente. Det var også skummelt da den gamle dama kom, fordi hun holdt en kniv med blod på. Da han så at det lå en hare på bordet, innså han at det var blod fra haren. Jeg synes hun var skummel og ekkel, da hun sa: «Hvis du har vett, så kommer du deg bort fra dette stedet før klokka slår tolv…»

 62. Spennende og litt skummel, veldig bra, masse detaljer, gledet oss til denne boka, de likte den og synes den var kul

 63. den var en bok jeg synes var morsom og ekkel og med ekkel mener jeg veldig ekkel

 64. Bjørn, Maja og Andreas er på eit museum for å leike gøyme og leite. Det er allehelgensaften. Når dei leika møtte dei på ei dame som hadde ein død hare i handa. Ho sa at det var allehelgensaften og spøkelsa kunne komme ut. Og dei måtte gå ut av museet før det var midnatt. Han såg på klokka det var ti minutt til klokka var tolv. Han skinte med lykta under stabburet han såg ingen Andreas og ingen Maja. Klokka var tolv og runden var over og han kunne rope at alle skulle komme fram.
  Eg synset boka var super fordi den var spennande. Det var spennande fordi dei møtte ei dame med ein kniv med og ein dø hare. Lurer på om det er dama som er spøkelse dei ser. Det var nifst når dei skulle leike gøyme og leite, og eg lurer på korleis det ender.

 65. jeg synes boka var den beste boka jeg har let den var intresant den skummleste boka jeg har lest

 66. EVIG MIDNATT PÅ MUSEET. 
  Utdraget handlar om to gutar og ei jente som heiter Bjørn, Maja og Andreas
  Ei bok av Aleksander Kirkwood Brown.
  På skulen skulle elevane på museet, det syns mange var kjedeleg. I dag er det allehelgens-aften og vennane Bjørn, Maja og Andreas er tilbake på museet for å leike gøyme og leite. Dei går inn i museet og da ser dei ei dame som ikkje akkurat ser so venleg ut. Ho løftar handa si der held ho noko brunt og loddent. Då dama slengjer den på benken ser Bjørn at det er ein død hare. Først då oppdagar Bjørn hylla med utstoppa dyr som heng på veggen. So det var det ho dreiv med, tenkte Bjørn. Ho lot kniven gli oppover magen. Ho seier- viss du har vettet i behold forlater du dette museet før klokka blir 12. Bjørn lurer på kvifor han må forlate museet då.
  Boka var super eg elskar krim og litt skumle ting. Eg kjente at eg fikk frysningar i nakken når den skumle dama heldt ein stor kniv med dryppande blod. Eg syns det mest spennande i teksten er dette samandraget: Dama seier at det er allehelgensaften og veggane mellom vår verden og åndeverdenen er tynnare enn normalt i natt. «Du tror vel ikke seriøst på spøkelser», seier Bjørn, som om han er tøffare en det han eigentlig er. « Dette har ingenting med tro», seier dama alvorlig. Ho ser Bjørn i augene for at han skal forstå alvoret i det ho seier. « Et spøkelse er eit slags ekko. Sjeler som sitter fast i en loop, klarer ikke, eller vil ikke, dra videre til neste verden. De fleste er ikke engang klar over at de er spøkelser»

  Eg synes at dama var veldig bra skildra. Eg lurer på om ho eigentleg er eit menneske eller spøkelse. «Håret til dama er berre ein stor floke og det er brunt med striper av grått. Det er ikkje godt og vite kor gamal ho er. Det var noko skummelt i blikket hennar, blå auge og tjukke brilleglas. Og ikkje berre det. Ho held også ein stor kniv som det dryp blod av rett ned på golvet. «Vær so snill…..vi skulle bare leike gjemsel», trygla Bjørn mens han ryggar forsiktig bakover. Dama følgte blikket til Bjørn mot ei skjeletthand som hang på veggen. «Det er ein bjørnelabb. Ser skremmande ut som ei menneskehand, eller hva,» seier dama med hes og raspende stemme.»
  Eg synes Boka var veldig lett å leve seg inn i eg følte at eg på en måte at eg var i museet når dei gikk inn. Eg blei veldig inspirert til å lese meir av boka. Teksten slutta litt brått og eg har veldig lyst til å vite om Bjørn finn ut kven han såg eller om det berre var Maja. Boka fortener terningkast 10 og eg ANBEFALER BOKA FOR DEI SOM LIKER KRIM. Boka FORTENER garantert å bli superfinalist. 🙂

 67. Denne boka var spendene og vedig bra jeg ambefaler den til andre. Jeg gjir denne boka terningkast 4??
  Jeg ville ha kjøpt boka hvis jeg finner den på en butikken

 68. Dette var en spennende presentasjon som elevene likte godt og som de gjerne ville lese hele av.

 69. Denne boka virket veldig spennende. Denne har jeg lyst til å lese.

 70. Veldig bra
  Spennende
  Mye detaljer, positivt
  De fleste ville høre mer

 71. Jeg syntes det var skummelt, fordi at advarselen til utstopper-damen svirret rundt inni personens hodet og sa Hvis du har vettet i behold, forlater du dette museet før klokken blir tolv.

 72. Den var super! God beskrivelser. Jeg fikk veldig lyst til og lese boka. Forfateren hadde gode beskrivelser. Det som kjedde virket velsig ekte.

 73. Denne boka er veldig bra og forfatteren er veldig flink med fantasien. Han skriver mange ting som er super spennende og det liker jeg. Likte den var veldig scary? 18+ ikke for barn og man vet ikke om hvem som er spøkelset eller den dama med kjolen. Jeg gir den terning kast6️⃣?????????? denne forfatteren elsker grøsser av Aleksander Kirkwood Brown

 74. Jeg synes boken er veldig spennende og grøssende. Hovedpersonen heter Bjørn. Damen sa ikke kom her før klokken var tolv, men Bjørn hørte ikke etter så han kom. Jeg synes boka forteller veldig masse om Bjørn og masse andre ting i boka. Jeg gir terning kast 6 fordi boka var skummel og grøssende. Egentlig liker jeg ikke krim men denne boka passer for meg??

 75. Denne boka var litt skummel…men det som er så fint er at jeg elsker bøker som er skummle?Jeg levde meg veldig inn i boka
  Det som er litt sprøtt er at hun kjærtegnet på magen til en hare.
  Og hun damen som hadde et hår som var et forlat fuglerede, hun var ekstremt skummel og hun minnet meg om helga filmen. Men til bake til boka bjørn, maja og andreas var nysgjerrige på det museet de var på tidligere på dagen med skolen.
  Terning ?6 med et stort smil?

 76. Jeg synes boka var skummel og spennende. Boka bør være 10 års alders grense. Terning kast 5.

 77. det var en spendene bok. men istarten viste man ikke om de to andre sto der eller ikke. Det var først i slutten jeg skjønte det. jeg syntes forfatteren utvidet øyenblikket veldig bra når hun damen flodde den kaninen.

  terningkast 4

 78. Den var ikke den beste akkurat den kunne ha merket litt mere realistisk som får lov og være på et museum kl 00:00 og Leke gjemsel. Men den var ikke så aller værst terningkast 3

 79. Jeg syntes boka var spennede og en grøsser,fordi at de måtte dra hjem presis klokken 00:00 og når Bjørn var alene med den gamle damen og hun kjertegnet haren som om hun koste seg. Det syntes jeg var litt ekkelt,og når hun dama løp foran Bjørn og han trodde det var Maja var det spennende. ? Og jeg vil gjerne lese boken selv!!! Dama minner meg litt om Helga fra filmen Anne+Jørgen=sant. Jeg vil gi boken terningkast 6+!! Fordi det var skrevet på en spenndene måte og det likte jeg veldig godt. ?

 80. Jeg synes boka var spennende. Boka handler om to gutter og en jente som er på museumeet etter stenge tid. Bjørn møtte mange skumle mennesker f.eks. Kvinnen som drepte kanin. Dette er en veldig morsom og skummel bok så vis du ikke liker littskumle ting så er dette ikke noe for deg. Hvis du liker skummel bøker så er denne boka noe for deg.
  Jeg gir boka terningskast 6+!
  Jeg elsket boka!
  PS: Jeg har ønsket meg boka på skole biblioteket vårt!

 81. Jeg likte denne boka veldig godt. 🙂 🙂 🙂 🙂
  Jeg leser den boka, jeg er på 15 kapittel. 🙂 🙂
  Og syns det er veldig spendene bok. 🙂 🙂
  jeg ambefaler boka for de som liker spenning og skumle ting. 🙂 🙂

 82. Jeg synes boka var ganske spennende, men samtidig ganske skummel. Jeg fikk veldig lyst til og lese videre på denne boka fordi det var ett lite frampek som viste litt om at det kom til og skje noe vis Bjørn ble der til klokka ble 12. For min del, en 5+ (hvis karakter, eller 6 (hvis terningkast).
  Anbefales på det sterkeste, men folk under 7 år KAN bli skremt.

 83. Evig midnatt på museet
  Jeg syntes boka var veldig bra og selv om jeg ikke liker krim passer denne for meg. Jeg syntes boken var bra fordi de sier ikke så mye om personene og andre ting men fortsatt skjønner vi masse. Og den er ganske skummel og det er også veldig bra. Det som var ekstre skummelt var at det var en dame som var kledd i hvitt og sto i viduet
  Jeg gir den terning kast (6) ??

 84. Denne bok var ikke helt min stil. Denne boka passer til de som liker grøsser og krim.

  Terningkast: 4

 85. Jeg likte denne boka veldig godt fordi det skjedde noe hele tiden. Jeg syntes at spenningskurven var på topp nesten hele tiden. Det med den personen/spøkelset som var i vinduet gjorde at jeg virkelig vil lese mer.

  Da Bjørn så den personen med kniven var jeg så spent at jeg måtte høre mer og mer.
  Men jeg skulle ønske at vi fikk vite mer om den personen/spøkelset som var i vinduskarmen.

  Jeg gir denne boka terningkast 6!

  Elsker grøsser bøker.

 86. Denne boka var driiiii….t bra!?? Bare ved å lese denne intro’en…. ble jeg skikkelig gira!!?
  Terningkast:// (6✌️️) Bruh(; levde meg inn i den scary boka!

 87. Denne boken hadde veldig bra beskrivelser, og var veldig spennende
  Terningkast 5

 88. jeg er ingen stor fan av grøssere men boka hadde mange bra beskrivelser men ikke så skummel.
  terningkast 4

 89. Denne boka er skummel. Jeg elsker sånne skumle bøkeeeer, terning kast 6
  PS. Denne boka gir meg frysninger.
  Denne boka er kul…
  De som lagde denne boka burde ha laget en film av boka også, det er en 8+ Bok

 90. En bok som den er bar
  Den har mye spenige og mase skumle ting som skjer
  Sangere er grøsser jeg gjir boka 6 der passer til dem som er gla i spening.
  Det er så bra jeg likte bok av de andre bøkene

 91. Denne boka var driiiii….t bra!?? Bare ved å lese denne intro’en…. ble jeg skikkelig gira!!?
  Terningkast:// (6✌️️)

 92. Det er allehelgensaften. Bjørn, Andreas og Maja har dratt til museet for å leke gjemsel. Men de er ikke alene. Sjangeren er grøsser. ?

  Bjørn møter en kvinne på museet, og han er usikker på hvor gammel hun er. Hun jobber med stuffing av dyr og trekker frem en hare og en svær kniv mens hun snakker med Bjørn. Hun virker veldig skummel. Hadde jeg vært Bjørn, hadde jeg vært livredd! Den blodige kniven! Hun forteller Bjørn at han må være forsiktig når det blir midnatt for da kommer spøkelsene frem.

  Kvinnen sier at spøkelsene holder seg til stedene hvor de bodde i sine tidligere liv. Og når klokken slår 12 skjer der mange mystiske ting på en gang…

  Er det virkelighet eller fantasi ?

  Viss jeg var Bjørn, hadde jeg sprunget vekk fra damen som arbeidet på museet. Tenk om hun også var et spøkelse? Jeg likte at der var så mange levende beskrivelser slik at du nesten kunne føle spøkelsene i rommet. Jeg fikk frysninger da Bjørn fikk prikkinger i nakken.
  Jeg lurer på hvor Andreas og Maja er blitt av. Kan Maja være kidnappet? Eller har hun vandret over til åndeverdenen?

  Hvis jeg skulle velge aldersgrense for boka vil det være 9 år . Jeg anbefaler så klart boken. ???

 93. Boka var bra. Jeg liker skummle og spennende bøker og dene boka var det. Jeg skulle ville lese hele boken. Boka hadde bra beskrivelser. Og forsiden ser veldig spennende ut. Jeg vil lese mere av boka/hele boka! Boka var super!

 94. Boka var ganske spennende. Jeg likte veldig godt beskrivelser som var inni boken. Jeg synes at det var litt får mye ekkelt med skjæring inni i kaninen,det var grusomt. Jeg har lyst til å lese denne boka. Damen var skummel

 95. Jeg syntes forfatteren hadde beskrivet ganske mye. Det var en spennende bok og anbefaler denne.

 96. Boka hvar spendenne den hadde gode beskrivelser
  Boka var super bra og jeg vill lese hele Boka!

 97. Evig Midnatt På Museet

  Jeg liker ikke Grøsser men den var litt spennende
  ANBEFALES: FOR DE SOM ER OVER 10 ÅR OG OPP OVER OG FOR DE SOM VIL SOVE DÅRLIG! Terningskast:3

  P.S: men uansett er grøsser ikke noe for meg UANSETT!

 98. Ganske spennende og bra beskrivelser jeg vil anbefale og lese boken.
  Terningkast 5

 99. Dette var en veldig spenende bok! Beskrivelsene var supre!:) 😛 :B Super Bra!

 100. denne boken er veldig spennende! den er ikke noe for pyser! jeg ble litt sint når en dame flodde en hare. (jeg elsker dyr) denne boken var super!
  terningkast 6!

 101. Det var en veldig spennende bok med masse gode beskrivelser! Jeg fikk veldig lyst til og lese mer!

 102. Boka var bra, jeg likte godt da den skikkelsen viste seg i vinduet. Boka var ganske spennende, denne boka passer til meg. Jeg synes den ikke var så skummel nesten litt kjedelig, jeg synes det var litt ekkelt med den haren. Jeg gir terningkast 6 🙂 Ps. Jeg kunne godt lest boka.

 103. Jeg likte boken, men det var litt ekkelt når dama utstoppet haren.
  Jeg synes det er lett å forestille seg hva som skjer når spenningen stiger fort
  og denne boken kan man innleve seg lett inni, for eksempel spøkelse som dukket opp i herskapshuset.
  Jeg har kjempelyst til å lese boken, terningkast 6.

 104. Super bok! jeg elsker kjempeskumle bøker spesielt på den tiden her 🙂
  høst = halloween 🙂 jeg vil lese mer.
  Håper hun er der når han åpner øynene
  elsket når hun dama gjorde det ekstra skummelt med
  haren 🙂 terningkast 6 🙂

 105. Jeg elsker grøsser og spenning! <3 Denne boka er akkurat noe for meg:) Men jeg syntes det var veeldig ekkelt også, for liksom man skriver ikke om noen som skjærer av huden på en hare! Men ellers synes jeg boka var veldig bra. #DenFølelsen
  Terningkast 6:)
  Jeg har veldig lyst å lese boka. <3 🙂

 106. Den var ganske skummel. Jeg liker ikke grøss. Ingen ting for meg. Terningkast 2. Jeg vil ikke anbefale den til andre en de som liker grrrrøøsssss, men jeg liker fantasy. Ps jeg liker ikke spøkelser. (:)(:)

 107. Jeg elsker grøsser:)
  Jeg elsket boka fordi det er både skummelt og morsomt.
  Jeg likte ikke da dama utstoppet haren #ekkelt.
  Den var kjempe kul.
  Jeg har lyst til å lese boka, terningkast 6 🙂

 108. Evig midnatt på museet
  Eg liker ikkje grøsser bøker.
  Likevel fann eg noko frå boka som eg synest var godt skrive og spennande. «Hun så meg inn i øyene noen sekunder som for å forsikre seg om «pasienten» sin igjen. «Et spøkelse er et slags ekko. Sjeler som sitter fast i ein loop, klarer ikke, eller vil ikke dra videre til neste verden. De fleste av dem er ikkje engang klar over at de er spøkelser.» Mens hun pratet lirket hun fingeren sine ned i hakket hun hadde laget i hodet på haren.»
  Eg synst den var passe bra:|:|:|

 109. Det var gøy å høre på boka, den var spennende og det skjedde noe hele tida. Boka var interessant. Det var lett å følge med på alt som skjedde. Den var skrevet på en skummel måte. Det kunne vært enda skumlere. Alle vil lese boka!

 110. det var en kul bok med nok spenning. Det jeg likte best med utdraget var at damen skar skinnet av en hare med kniv så blodet rente. og at hovedpersonen så spøkelser (tror jeg).

  • Anmeldelsen er skrevet av Ingrid i 6. klasse

 111. Denne boken var veldig bra. Den var skummel å jeg liker skummel bøker. Jeg synes karnigskast 6??

 112. Jeg syntes boka var veldig bra fordi den var veldig skummel fordi at helt plutselig kom det en gammel dame med en blodig kniv, og da det sprang noen forbi gutten , og da det sto en dame i hvit kjole i et vindu. Boka var veldig bra og jeg anbefaler den boka for alle som liker skumle bøker 🙂

 113. Utrolig bra skrevet. Full av beskrivelser og lett og forstå. Liker egentlig ikke grøssere, men denne tar kaka. Forfatteren er veldig flink med ord

 114. Den ekla dama gjorde denne boka veldig spennande.

 115. Jeg syntes den var passe skummel. Det kunne vært litt mer spenning, men vi likte den.
  terning kast 3

 116. Jeg synes boka var spennende p.g.r. hun jenta med hvit kjole som stirra på gutten.

 117. det var super spennande. Men kem var ho jenta i kjolen? Og kvem var ho dama i vindauge? Eg lurer litt på kor blei vennene hennes tå? Og korfor leika dei gjemmsel i museet? Eg syntes boka var spennande fordi:
  Eg syntes det er spennande med grøs og skummle ting………

 118. den var bra men ikke best. den var ganske skummel i hvert fall hvis det hadde vært film
  :)<3

 119. Eg syntest boka ikkje var så morosam. Det var rart at det sto ei i vindauget. Det var rart at ho eine sprang frå han. Kven var i vindauget. V ar museet gamalt. Eg syntest boka var passe bra.

 120. det var skummel bok og rre personar den dama på museet var skummel boka va spenande eg synets synd på haran8/10

 121. Boken var super, fordi den var veldig spennende. Forfatteren har gode beskrivelser som satte oss inn i en skummel omgivelse. Vi er fortsatt nysgjerrige, og ønsker å lese mer av boken. Vi ble litt irriterte over at hun tok skinnet av en hare, da dette var ekkelt og trist.

 122. Jeg syntes at boka var bra fordi den virket spennende og hørtes gøy ut!

 123. Jeg syns boken var litt spende men mest døll. Men jeg gir doken en 4er.

 124. EVIG MIDNATT PÅ MUSEET
  Teksten handler om at Bjørn,Maja og Andreas som leker gjemsel på museet.
  Denne type bok er grøsser!Det er lett å leve seg inn i boka fordi har lese boka!Et synes at boka ikke tar opp viktig emne.teksten slutter slik:når jeg åpnet dem igjen ville hun vere borte………….Et har lese boka fra før av .Ja et synes andre skulle lese boka fordi hun var veldig spennende.og boka skulle blitt superfinalist på bokslukerprisen.?☺

 125. Det var en litt kjedelig start med det bygget seg opp etter hvert.
  Jeg fikk lyst til å lese videre.
  Var ikke så skummel som jeg trodde, ut fra forsiden av boka.

  Terningkast 4

 126. Jeg synes at utdraget var litt spennende.
  Men det er ikke akkurat de bøkene jeg vil lese, men med litt mere spenning.

 127. Evig midnatt på museet
  Boka er laga av Alexander Kirkwood Brown, og sjangeren er grøsser. Boka handlar om ein gutt om som heiter Bjørn, og venane hans Maja og Andreas. Bjørn skulle leke gjemsel bak museet med venane sine når det var mørkt ute, men det var ikkje lurt fordi det var eit hjemsøkt museum.
  Eg synest denne boka var skummel fordi dei lekte gjemsel i mørket. Dette var fordi Bjørn trudde ho såg Maja, men det var ikkje Maja. Handlinga er ikkje så lett å leve seg inn i fordi viss eg var Bjørn hadde eg sprunge for livet, men det gjorde ikkje han. Det eg synest om Maja og Andreas er at dei er litt slemme, fordi når Bjørn ropte på dei, så kom dei ikkje fram. Eg blei veldig irritert! Og eg likte den dama så var i museet fordi ho advarte Bjørn om at han måtte gå kl 12. Boka har noko å seie til sjetteklassingar. Det er at dei må ikkje leke gøymsel i mørket. Teksten var veldig vanskeleg å leggje i frå seg fordi den var spennande når dei skule leke gjemsel ute i mørket.
  .

 128. Midnatt på museum

  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown.
  Sjanger: Grøsser.
  Det handlar om ein gut som leiker gøymsel på museet i lag med nokre vener, så møter han ei dame som forklarer allehelgensmidnatt. Når ho er ferdig med å snakke, så drar han for å finne dei andre.

  Eg synest boka var gøy å lese, fordi boka var lett å leve seg inn i, og den var merkelig og mystisk. Eg vil gi den ein seksar på bokslukarprisen. Om eg var han så hadde eg sprunge min veg då eg endå kunne.
  Framsida var skummel.
  Eg synes at denne boka skal vere ein av superfinalistane.
  Helsing Ida Elisabeth.

 129. Evig midnatt på museet
  Skriven av Aleksander Kirwood Brown
  Denne boka er ein grøssar. Boka handlar om nokre barn som skal besøke museet og leker gøymsel. Guten som leiter, ser mange skumle og skremmande ting som spøkelser fra ein annen verden. Eg synest teksten var lett og lese. Eg trur en 6 klassing kunne ha likt denne boka. Eg anbefalar ho.

 130. Vi i 6. og 7. klasse på Dalsfjord skule elsker krim og spenning. Denne boka var super, Vi gir den terningkast åtte og ein halv

 131. Evig midnatt på museet
  Skreven av Aleksander Kirkwood Brown
  Dette er ein grøsser. Denne boka handler om nokon som heiter Bjørn, Maja og Andreas som leikte gøymsel, men Bjørn blei tatt av ei gamal dame som var på museet og haldt ein kniv og skjerte i ein brun kanin som var død og låg på benken. Den gamle dama sa at Bjørn måtte gå før klokka var tolv. Eg vil ambefale andre å lese denne boka. Eg vil at denne boka blir ein superfinalist

 132. Evig midnatt på muset
  Skrevet av Aleksander Kirkwood Brown.
  Det er ei grøsserbok. Det handlar om ein gut som heiter Bjørn. Han er på eit museum med to av vennene sine. Dei leker gøymsel, men når det plutselig står ei dame i vindauga på museet så blir han han ganske redd.
  Teksten er veldig lett å leve seg inn i. For dei forklare veldig godt. Eg synes alle personane er heilt greie. Teksten var vansklig å legge fra seg forden var så spennada. Boka var litt vansklege og lese for det var nokon vansklege ord.
  Eg synes det er ei bra bok men det beste med den er at den er så spennande. Eg synes den er veldig god så eg anbefaler den til andre. Eg synes den fortjener ternigskast 6

 133. Evig midnatt på museet
  Skreven av Alexander KirkWood Brown
  Bok sjangeren til evig midnatt er grøsser det handle om ein gut som heiter Bjørn og vennen hans Maja skulle leke gøymsel ved museet på allehelgensaften og den dagen seier dei at det spøker i museet. Bjørn såg ei jenta som han trudde det var Maja men det var ikkje Maja det var eit spøkelse for plutseleg bara forsvann hun. Dei møtte ei gammal dama som sa vist du har vet i behald går du frå stede før klokken tolv. Dame heldt ein kniv og skar den ned over magen på ein hare. Eg likte denne boka veldig bra og eg synest den bør vere superfinalist.
  

 134. Evig midnatt på museet
  Skriven av Aleksander Kirkwood Brown
  Boka er ein grøsser. Den handlar om ein gut som heiter Bjørn. Han leiker gøymsel med vennane på museet om natta. Han hadde leita lenga, så kommer ei dama og seier at det kommer spøkelse.
  Eg synst det er lett å leve seg inn i boka fordi den var bra skriven. Eg synst at Bjørn er kul og modig. Teksten var veldig lett å lese for det var ingen vanskelege ord. Eg klarte ikkje å legge frå meg boka for det skjedde noko heile tida. Den var også ganske spennande.
  Eg likte boka veldig godt sidan det alltid skjedde noko gøy. Eg anbefaler boka til andre sjette klassingar fordi det er ei god grøsserbok. Eg vil gi boka terningkast 6.

 135. Vi syns den var litt makaber.Vi syns den var spennende.

 136. Utdraget var dårlig/passe bra, p.g.a kanskje litt lite beskrivelse og spenning. Men ellers synest eg at utdraget var bra. Terning kast 3 av 6. ✒️?

 137. Utdraget var bra fordi det var spennande! Slutten på utdraget gjorde at nokon fekk lyst til å lesa resten av boka! Mange likte også å lesa beskrivinga av korleis dama flådde haren, det var ekkelt på ein litt «god» måte!

 138. Utdrage var dårlig p.g.a. Lite forklaringer, begynte i midten av boka uten forklaring.

 139. ?Utdrag var passe bra for det var ikkje så spennande terningkast ? 2 ???

 140. Eg syntes utdraget var bra.
  Fordi eg fekk frysninger på rygen, Men, eg ambefaler ikkje utdraget for 2 klasse men oppover. Eg syntes og utdraget kunne hatt litt mer innhold .
  Terning kast ???3,6?????

 141. Eg syntes boka var bra for det var mangen kule ting som eg såg forsempel haren?
  Det som eg syntes var ikkje så bra det var atte lite forklaring og atte det starta i miten av teksten,terning kast 3

 142. Eg synes utraget var bra men det kone hatt litt mer innhold.?????????????

 143. Eg syntest utdraget var bra fordi det var ei gammal dama som utstoppa ein hare og eg like sånt.????????????

 144. Jeg synest utdraget var ~DÅRLIG~ pga det beskreiv aldri den gutten skikkeleg og det begynte midt inni boka! ?Terningkast? 1

 145. Eg syntest utdraget var bra men også litt skummelt??????????????

 146. Jeg syntes boka høres litt skummel ut og jeg har lyst til å lese den. Jeg lurer på hvem den i vinduet er og om det finnes spøkelser.

 147. Boken burde slutte med små unødvendige detaljer det syntes jeg, men den var interessant. Den handlet om en gutt med noen venner og leker gjemsel men da møtte gutten en dame og den damen pratet om spøkelser etter det lette han etter de andre.
  Jeg gir den terningkast tre.

 148. Jeg syntes boka høres litt skummel ut og jeg har lyst til å lese dan.

 149. Veldig skummel anmeldelse, også lit ekkel når den gamle dama dro av skinnet på haren. Terningkast 5

 150. Aleksander Kirkwood Brown
  Bjørn Maja og Anders var på eit museum for å leike gøyme og leite. Bjørn går inn på museet og støtter på ei gammal dame. Ho jobba med å utstoppe dyr. Det var allehelgasaftan og no kunne spøkelsa komme til dei. Ho sa at dei burde forlate museet før klokka blei 12.00. bjørn gjekk ut og såg Maja med ein lys kjole som sprang rundt hjørnet. Da han sprang etter rundt hjørnet såg han ikkje ho lenger. Han sprang opp ein bakke der herskapshuset var. Då såg han plutseleg ei dame der, kledd i kvitt. Då lata han igjen augne med eit håp om ho ville vere vekk.

  Den var heilt fantastisk. Gjett om eg skal stemme super altså! Dette er nokk favoritt boka mi av alle bøker i heile verda. Eg må berre finne denne boka fordi eg nesten sprakk av spenning. Eg har også lyst å skrive ein fortsette å skrive på den (konkurransen altså). Likte spesielt da dama snakka om spøkjelse. Alt ho sa høyrdes ut som var sant, som om set gjekk and, at det kunne skje på ekte. Det er ein ekstra bonus. Blei skremt av at jenta sprang bak hjørnet. Eg forstiller meg alt så det blir meir som ekte. Eg fekk lyst til å teikne alt saman så dei andre kunne sjå kva boka skaper. Eg vil vite meir, eg MÅ vite meir. Denne boka skaper heilt spesiell stemning som alle liker. Den får oss til å ville bla til neste side når utdraget er ferdig. Eg lurte litt på kor Andreas var? Men det skapte berre enda større stemning. Dette har fått meg til å ville lese grøsser bøker. Eg har alltid synest at grøsser ikkje er noko for meg, så dette utdraget har snudd det på hovudet. No elskar eg det.
  Terningkast: Alt for mykje

 151. Ei bok av Aleksander Kirkwood Brown. Evig midnatt på museet.
  Bjørn, Maja og Andreas har vert på utandørs-museet i dag og det var kjedleg, men no er det allehelgensaften og dei tre vennane har dratt tilbake for å leike gjemsel. Bjørn kjem inn i museet og han ser rett på ei dame som ikkje ser så venleg ut. Bjørn ser rett på ein kniv det drypte blod av. Men så går det opp for Bjørn at ho berre utstoppar dyr og skjerer av dei pelsen og skinnet. Ho held på med ein hare. Ho seier – Viss dere har vettet i behold drar dere her ifrå før klokka 12. Men Bjørn bryr seg ikkje. Han går og leiter etter Maja og Andreas. Klokka 12 trur Bjørn at han ser Maja med kvit kjole. Eigentleg viser det seg at det ikkje er ho fordi Maja hadde aldri kvit kjole! Bjørn spring etter ho, men så er ho vekk!! Bjørn spring opp på ein haug for å få oversikt, men det einaste han ser er ei jente i kvite klede med eit slør over hovudet. Bjørn stivnar og han knip igjen augene og seier til seg sjølv. – Når eg opnar øynene igjen er ho nok vekke…..
  Ei bok med sjangeren grøsser. Eg likte spesielt da Bjørn stod ved den uhyggelege dama med kniv og det var modig av dei at dei drog tilbake til museet for å leike gjemsel. Eg tenkte at ho dama var eit spøkelse som ein kunne sjå og ho var knytt til museet fordi ho døde der som ho forklarte i starten av utdraget. Det var merkeleg at Bjørn, Maja og Andreas torde å leike gjøme og leite ved museet igjen.
  Eg synest at boka var lett å leve seg inn i. Eg synest boka var SUPER fordi at det skjedde noko heile tida og det var ein super slutt. Dette utdraget (og sikkert boka og) skaper masse bilder i hodet ditt om korleis ting skjedde og du føler deg som Bjørn når du leser utdraget fordi det er så bra forklart. Eg fekk nesten svette drøper og frysningar over heile kroppen når eg fekk vite at dama stod med kniv i arma som det dryppet blod frå men, eg vart letta når ho bare kutta av skinn og pels på dyr. Det var eit supert utdrag fordi at det følast ut som om du har lest heile boka og eg gleder meg til å lese heile boka. Eg anbefaler denne boka til alle som likar grøsser og spenning. Terningkast 10.
  M.V.H. Elias.

 152. Boka var ganske creepy, og mystisk på grunn av den hvite kjolen. Boka var bra fordi den var skummel. Den skulle vært mer skummel. Boka passer godt idag fordi det er halloween. Stemmen til den gamle dama var stygg/bra.

 153. jeg vil ha mer og jeg skal låne dena boka den er så kul at jeg vil ha mer hele boka å ha mer og mer

 154. jeg vil ha mer og jeg skal låne dena boka den er så kul at jeg vil ha mer hele boka å hame mer og mer

 155. En bra bok fordi du fikk gode beskrivelser på hvordan ting så ut. LItt kjedelig fordi det ikke var en skikkelig spenningstopp, men det var spennende når han så damen. Klarte ikke helt å komme meg inn i boken. LItt for mye snakking. Kjedelig fordi all tiden gikk bort på forklaring. En llitt treg bok. Gode detaljer.

 156. Klassa likte boka ganske godt, og dei ville lese boka vidare. Vi lurer på kva som skjedde før i boka, og vi er nysgjerrig på kva som skjer vidare. Nokre synes det hadde vore kjekt om den kom ut i film. 8/10 poeng

 157. Bjørn, Andreas og Maja leikar gøymeleiken på museet. Bjørn treff ei skummel dame der. Sjangeren er grøss.

  Eg synest boka var spanande fordi forfattaren bygger opp stemninga litt etter litt. Stemma til dama var raspande. Stilig å skildra ei stemme som raspande.
  Eg vart irritert over at Maja og Andreas ikkje kom fram då det var midnatt. Eg merka Bjørn var redd. Eg kjente meg litt redd sjølv når eg fekk høyra at dama trakk fram ein blodige kniv.
  Teksten var vanskeleg å leggja frå seg, og eg fekk lyst til å kjøpa eller låna boka!
  Høgdepunktet i dette kapittelet er då Bjørn står ute og oppdagar jenta i kvitt oppe i vindauget. Samstundes opplever eg ei stemning der demonane svevar rundt Bjørn. Han har ikkje kontroll lenger.
  Eg likte skildringane med måneskin og tåke. Dette er med å skapa den magiske spenninga som ligg i lufta denne natta.

  Eg gjev boka terningkast 6. Boka fortener verkeleg å koma til superfinalen.

 158. Hovudpersonen er Bjørn.
  Bjørn og to venner leikar gøymeleiken på museet. Klokka slår 12 slag, det er midnatt og ting begynner å skje.
  Boka går for sjangeren grøssar.

  Eg synst boka var kjempespennande! Ho hadde mange adjektiv og skildringar. Det vart fortalt at blodet fraus til is og at tåka kom rullende. Vidare synst eg måneskinnet skapar eit trolsk bilde, det er spøkjelsestid!
  Eg likte ekstra godt at Bjørn snakka med ho gamle dama. Då dei snakka saman, og dama plutseleg kom fram med den blodige kniven kjende eg at stemninga blei ekstra høg eller kanskje varm. Bjørn var nok veldig nervøs! Utruleg at han ikkje vart redd og sprang!

  Eg har kjempe lyst til å lesa resten av boka:) Eg berre må få vita om Maja og Andreas dukkar opp igjen, eller om dei blir drivne inn i åndeverda!?
  Eg gjev boka terningkast 5! Eg synst andre bør lesa boka:)

 159. Det er allehelgensaften og Bjørn, Maja og Andreas leikar gøymeleiken på museet. Bjørn har fått ein advarsel om at veggen mellom åndeverda og vår verden er tynnare enn normalt i natt, og han begynner å oppleva merkelege ting. Boka går under sjangeren grøss.

  Eg likar veldig godt at forfattaren brukar så mange skumle skildringar, spesielt den delen der dama flår haren, Det var så ekkelt at det gjekk kaldt nedover ryggen min.
  Eg lurer litt på kvifor Andreas og Maja ikkje kom fram klokka tolv, det var jo avtalen.
  Viss eg var Bjørn, hadde ikkje eg tort å leika gøymeleiken så seint om kvelden på eit museeum, spesielt ikkje på allehelgensaften.
  Slutten var veldig brå og skummel. Eg fekk veldig lyst å lesa boka, og få veta korleis det går med Bjørn.
  Då klokka slo tolv, fekk Bjørn akkurat eit lite glimt av ei jente i lys kjole, han følgte etter henne opp til herskapshuset. Jenta forsvann inn i huset. Eit mystisk kvinneansikt viste seg snart i vindauget.
  Eg trur kanskje det var same person. Jenta i lys kjole var nok eit agn som blei sendt ut for å lokka Bjørn opp dit.

  Denne boka et det gildaste utdraget eg har lese av bokslukerbøkene til no. Eg synst boka passar godt for dei som likar å kjenna på frykt.

 160. Bjørn, Maja og Andreas har vore på museumsbesøk. Dei går tilbake om kvelden for å leika gøymeleiken. Ei dame er på jobb og driv med utstopping av dyr. Det er allehelgenskveld og klokka nærmar seg 12 på natta.

  Teksten var lett å leva seg inn i. Det var vanskeleg å legga boka i frå seg for det skjedde så mye spennande på ein gong.
  Eg likte ekstra godt at dei var på eit museum på dagtid, og så kom Bjørn, Maja og Andreas snikande inn på museet igjen om kvelden. Eg lurer på kven av dei som fekk den ideen? Det var litt merkeleg.
  Får verkeleg barn lov å gå ut på natta, allehelgenskvelden eller andre kvelder for den saks skuld? Det var modig av dei, eg hadde aldri turt.
  Slutten var brå og overraskande.
  Eg lurer på koss dette skal gå. Eg anbefaler boka til andre!

 161. Bjørn, Andreas og Maja leikar gøymeleiken på eit museum allehelgensaften. Bjørn treffer ei dame som seier dei burde forlata museet før klokka blir tolv.

  Eg likte godt at ho dama berre forsvann. Kor vart ho av? Dette var skummelt og skapte spenning i boka. Eg syntest teksten var så spennande at eg klarte nesten ikkje å leggja boka fra meg.
  Handlinga var lett å leva seg inn i. Eg synst personane var modige. Tenk å gå bort på museet på kvelden allehelgensaften. Alt kan skje ein slik kveld.

  Det beste ved teksten var at han var spennande. Eg gir denne boka terningkast 6,og eg synest denne boka fortjener å koma til superfinalen.

 162. Hovudpersonane heiter Bjørn, Andreas og Maja. Boka handlar om dei 3 venene, som er på eit museet der det skjer mange rare ting. Sjangeren er grøss.

  Bjørn er på museet då det kjem inn ei skummel dame. Ho seier med raspande stemme:
  » Veggene mellom vår verden og åndeverden er tynnere i kveld».

  Ho virka veldig sur og var liten av vekst. Ho hadde med seg ein kniv det draup blod frå og ein sekk. Inni sekken låg det ein hare, som ho skulle stoppa ut.
  Bjørn sa ingenting. Han var sikkert både redd og nervøs. Kva skjer no? tenkte eg.
  Eg syntes det var veldig spanande med dama og haren. Eg blei letta då eg forstod at det ikkje var Bjørn ho ville angripa med kniven.
  Eg likte veldig godt at forfattaren brukte mange skildringar, for eksempel tåka som rulla over bakken og det dryppande blodet. Eg likte boka og eg skal lesa ho.

  Eg anbefaler andre å lesa boka. Ho bør koma til superfinalen. Eg gjev terningkast 5.

 163. Hva er meningen me denne?Finnes spøkelser?Mamma sier at d ikke gjør det?hav heter denne boka?jeg sjønnte ikke meingen?Hva var det me den kniven?!

 164. Den var kjempe bra vil lese denne-me d er bare fordi den hadde gode beskrivelser,den var ikke gøy akkuratt,men jeg dømmer ingen…

 165. Ganske skummel og spennnende!! Denne ville de fleste i 6b lese!?
  Terningkast 6

 166. jeg likte ikke boken for jeg ikke er så glad i krim. jeg likte ikke boken for det var litt ekkelt for det var så mye blod Terning kast: 2 🙂 😉

 167. jeg synst at den var passe bra jeg liker ikke så mye krim bøker. jeg gir en et terning kast:4

 168. boka var passe bra. den var ikke like bra som jeg trodde. hun dama på museumett var rar.

 169. Jeg likte ikke boken fordi jeg er ikke så stor fan av grøsse bøker. Så denne er ikke noe for meg. Terningkast 3.

 170. jeg synes boken var som passe bra men den var spennende.
  Jeg synes det var spennende når hun jenta kom.
  Jeg gir boka terningkast: 3

 171. Denne boka var passe bra, på grunn av jeg liker bedre morsomme bøker som gutta i trehuset.
  jeg gir den boka terningkast: 2

 172. Jeg likte boka sånn passe fordi jeg kjønte ikke helt innholdet. Så jeg gir boke terningkast 4

 173. Boka handlar om ein gut som heiter Bjørn. Han leikar gøymeleiken saman med vennene sine inne på eit museum seint på kvelden, allehelgenskvelden.
  Boka er krim og grøss.

  Eg synest boka var bra fordi , det var masse skildringar og spennande handling.
  Det var veldig lett å leva seg inn i boka.
  Eg synst sjølvsagt at denne boka skal komma til superfinalen.

  Boka handlar om Bjørn og vennene som er på eit museum midt på natta, der møter dei ei dame som stoppar ut dyr, og ho snakkar bare om spøkelser som kan dukka opp etter klokka 24.
  Vennene til Bjørn forsvinn…
  Bjørn ser eit herskapshus..det står nokon i vindauget.
  Men ho forsvinn.
  Det eg likte spesielt godt var då dama flådde skinnet av Haren. Det var spennande. Ein ting var at eg syntest synd på den daude kaninen, men eg lurte samstundes på kven kniven skulle brukast på seinare?

  Boka passer for barn i alderen 11-13 år.
  Terningkast 5.

 174. «Evig midnatt på museet» er ein grøssar som handlar om Bjørn, Maja og Andreas. Det er allehelgensaften og Bjørn er inne i museet, men han er ikkje åleine…

  Eg synest boka var spennande, og mystisk. Boka var skriven på ein spennande måte slik at eg fekk lyst til å lesa meir. Handlinga var lett å leva seg inn i. Boka hadde gode skildringar som: hese stemmen og ferske bloddråper.
  Den skumle «slaktar-dama» som snakka om ånder bygde opp spenninga. Eg begynte å lura på om ho var eit gjenferd sjølv.
  Det som overraska meg litt var at Bjørn ikkje spurta heim og fortalte om «slakter-dama». Noko av det beste i utdraget var jenta som dukka opp i skogkanten. Bjørn trudde først det var Maja, men etter å ha tenkt seg om, fann han ut at det måtte vera ein annan. Det var spennande fordi ho forsvann like fort som ho kom.
  Noko anna som var spennande var at verken Maja eller Andreas kom fram då Bjørn ropa på dei. Det eg lurer litt på er korleis Bjørn kom seg inn på museet etter stengetid, og har eigentleg Bjørn og dei andre lov å leika rundt klokka tolv?

  Slutten var god fordi jenta i vindauge stod der urørleg, som eit spøkelse. Kven var ho, og kva ville ho med Bjørn?
  Utdraget hadde ein uventa slutt. Bjørn håpa at ho vart borte. Eg hadde venta at det slutta med at han blei angrepen eller at det skulle koma ein skummel lyd eller noko anna.

  Boka var veldig spennande og bør absolutt dra vidare til superfinalen. Eg gir boka 5,3 på skalaen.

 175. Dette er sjangeren grøss. Bjørn, Maja og Andreas har gøymeleiken på eit museum, men dei er ikkje åleina…

  Eg blei litt overraska over at ei dame kom inn og snakka til Bjørn mens ho flådde ein hare. Eg synst boka er ganske spennande fordi forfattaren bruker mykje adjektiv og skildringar.
  Hadde eg vore Bjørn hadde eg blitt ganske redd. Eg hadde høyrt på dama som sa at han måtte koma seg heim før kl 00.00. Eg blei litt redd då han ropte på dei andre, men dei kom ikkje fram. Han hadde jo sett ei jente som likna Maja, men det var ikkje ho.
  Eg syntes det var ganske skummelt då Bjørn såg ei kvit dame inne i vindauget. Kven var det? Kvifor stod ho der og stirra på han?
  Eg syntes at dei skulle ha slutta boka litt annleis. Dei kunne ha gjort boka litt skumlare. Det hadde eg tålt. Det kan vera at dei neste kapitla har endå meir spenning i seg.
  Eg fekk lyst til å lesa heile boka med ein gong eg høyrte ho.

  Boka passar for barn frå 9-12 år. Eg gir boka 5 i terningkast. Den burde koma til superfinalen.

 176. Bjørn, Andreas og Maja leikar gøymeleiken på museet seint ein kveld. Det er ikkje ein kva som helst kveld, det er allehelgensaften. Dette er ei grøssarbok.

  Eg syntest at boka er veldig spennande. Eg likte særleg godt denne delen her.
  «- det er allehelgensaften, svarte hun, og skar nedover pannen til haren, mot snuten. – Veggene mellom vår verden og åndeverden er tynnere enn normalt i natt» .
  Medan dama sa dette stod ho med kniven i handa, og så drog ho opp ein daud hare frå sekken sin. Kjempespennende. Eg lurte ei stund på om ho ville bruka kniven på Bjørn, men så forstod eg at ho jobba på museet. Rart å jobba midt på natta. Alt er unormalt.
  Då dama med kvit kjole plutselig dukka opp, begynte eg å tenkja på om ho var eit spøkelse, eller om det var Maja og Andreas som prøvde å skremma han. Eg lurte også på om det hadde hendt noko med Maja.
  Overraskande at dama i kvitt dukka opp i vindauget til herskapshuset, det oppstod ei mystisk stemning. Kva tenkte Bjørn då?
  Eg likte boka veldig godt og håpar verkeleg at ho kjem til superfinalen.

  Eg vil anbefale boka for dei som elskar spenning og å kjenna på litt frykt. Terningkast 6

 177. Eg har lese eit utdrag frå boka Evig midnatt på museet. Hovudpersonane er Maja, Bjørn og Andreas. Boka er skriven av Alexander Kirkwood. Boka er ein grøssar. Ho handlar om at vennene til Bjørn har gøymeleiken inne på eit museum seint på allehelgenskvelden. Ei skummel dame dukkar opp.
  Då vennene hadde gøymt seg, begynte Bjørn å leita rundt på museet. Brått dukkar ei ekkel kjerring opp. På ryggen har ho ein sekk og ho drog ut ein daud hare ut frå han. Den driv ho og flår med ein diger kniv, medan ho snakkar med Bjørn om spøkelser.
  » Hvis du har vettet i behold forlater du dette museet før klokken blir tolv», seier ho.

  Eg syntes boka var ganske bra skriven av forfatteren. Han har mange fine skildringar. Det skaper spenning. Eg har sansen for grøssar – sjangeren.
  Eg opplever at handlinga er lett å leva seg inn i. Klokka tolv utanfor museet er høgdepunktet i handlinga. Då byrjar Bjørn å sjå rare ting.
  På slutten ser han ei jente som er kledd i kvitt. Ho spring forbi han og inn i eit stort hus. Det var litt skummelt for eg lurte på om det kunne vera Maja. Kvifor stoppa ho ikkje?
  Eg anbefaler boka for barn mellom 9 – 13 år. Ho får terningkast 6 av meg!

 178. Bjørn er på museet og der møter ei dame med kniv. Ho anbefaler han å forlate museet før tolv. Dette er en grøsser.

  Eg likte utdraget ganske godt. Den dialogen med ho dama er bare ein fantastisk start.
  Det er litt urealistisk at dei er på museet når klokka nærmar seg tolv. Men såvidt eg veit, så er det meste lov når ein skriv grøssarar. Det er ein tekst som er lett å leva seg inn i. Det var noko som skjedde heile tida, og det likte eg godt. Når Bjørn trudde at det var Maja han såg, begynte eg å lura. Kunne det vera Maja?
  Slutten var brå, og eg kunne ha tenkt meg å få høyra meir.
  Utdraget har mange skildringar, og eg levde meg godt inn i handlinga. Då jenta titte ut av vindauget, vart eg litt mistenksom. Vil ho lokka han inn, eller kva? Eg begynte sjølv å lura på om det var Maja, men eg trur ikkje det.

  Dette høyrest ut som ei bok som er verdt å lesa, og boka får 4 på skalaen frå meg.

 179. Bjørn er på museet klokka tolv på natta med Maja og Andreas.
  Dei gjekk til museet for å leika gjemsel men det ikkje bare dei som er der.
  Denne boka er ein grøssar.

  Eg synst at boka blei skumlare og skumlare då ho dama flådde den haren.Viss eg var Bjørn, så ville eg høyrt på dama og forlate museet før klokka 12 på natta.
  Ho jenta med den kvite kjolen var ganske skummel, fordi at ho sprang rundt eit hjørne og plutseleg stod ho i eit vindauge og såg på Bjørn. Var det ein måte å lokka Bjørn inn i huset på?
  Boka var ganske god med masse skildringar for eksempel: tåka rulla over bakken.

  Eg synest at denne boka bør komma til superfinalen og gjev ho terningkast 5.
  Denne boka passar for dei som likar grøss.

 180. Bjørn, Maja og Andreas har vore på skuletur på eit utendørs museum. Seinare på kvelden dreg dei tilbake for å leika gøymeleiken der. Dette er ei grøssarbok, så denne leiken blir garantert ikkje kjedeleg.

  Det blir bare skumlare og skumlare. Spenninga tek seg skikkeleg opp allerede i byrjinga då Bjørn treffer ei skremande dame med ein kniv i hånda. Ho fortel at på allehelgenskvelden kjem det spøkelser fram etter midnatt, så han burde koma seg heim fort. Men det bryr ikkje Bjørn seg om.
  Han held fram med å leita etter dei andre. Kvifor sprang Maja vekk når Bjørn hadde sett ho, eller var det eigentleg Maja? Kor er Maja og Andreas, har dei berre gått heim, eller….?

  Boka var sånn passe bra. Eg hadde forventa at ho var skumlare. Eg meiner at denne boka passer for barn mellom 7-10 år.

 181. Bjørn, Maja og Andreas leikar gjemsel på eit museum etter stengetid 31.oktober. Boka er ein grøssar.

  I utdraget snakkar Bjørn og ei dame saman medan dama driv på med å flå ein hare med ein stor, skarp kniv. Kven er kvinna? Er det ei ukjend. Eller kanskje tanta? Det eg ikkje heilt skjønar, er kvifor ho flår ein hare inne. Skal liksom ikkje museet opna i morgon tidleg.
  Eg likte godt alle skildringane forfattaren brukte, f.eks grumsete slør og tåka rulla over bakken. Dette skapte ei mystisk stemning.

  Eg stussa litt då dama sa «Hvis du har vettet i behold, forlater du dette museet før klokken blir tolv». Hadde eg vore Bjørn, ville eg ha sprunge heim i full fart.
  Irriterande å koma rett inn i boka. Eg berre må ha med meg heile handlinga. Så denne boka skal lesast!
  Slutten gjer at eg fantaserer vidare om kva som har skjedd med Maja og Andreas, og eg lurer fælt på om Bjørn kjem til å gå inn for å finna jenta i herskapshuset!
  Eg gjer boka terningkast 4.

  Eg anbefaler denne boka til alle som likar spenning. Denne boka synest eg skal til superfinalen.

 182. jeg synes boka var bra fordi jeg liker rare fortellinger om rare……… Personer/ting ???

 183. Den var artig/beast for den var spennende og litt skummel for det var en skummel dame

 184. Boka var spennende fordi han så en Stygg dame i vinduet!!!!!!!!!!!

 185. Jeg synes denne boken var gøy og litt skummel. Jeg gir den ternings kast:4.

 186. Jeg synes denne boken var veldig spennende og litt skummel.
  Den jenta fikk meg til å lure på om det er spøkelse eller om det bare er en som tuller.
  jeg gir boken terningkast 5.

 187. Jeg likte ikke denne boken. Den var altfor skummel, men jeg orket heldigvis å lese den.

 188. Denne boken var gøy! Denne boken gjord son at jeg merker jeg liker grøss.

 189. Den var veldig gøy og bra, jeg syntes ikke den var noe skummel. Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste! 🙂 Terningkast: 6

 190. God bok men den kunne vert bedre. Jeg likte ikke det so skjedde med kaninen det var ekkelt og ufyselig. Terningkast 3

 191. Denne boken var veldig gøy og den var lit skummel. Når de fortalte da hun dro av skinnet til haren. jeg gir terningkast 6.

 192. Boka var kjempespennende og skummel. Det er den beste boka vi har lest hittil. Vi vil gjerne lese hele boka så vi får med oss hele handligen.

 193. den var ok men var ikke skummel og den manglet spenning jeg gir den terningskast 4 🙂

 194. Anbefales til de som vil ha et grøss, kanskje på kveldstid? Eller kanskje du har lyst til og lese den på skolen? Jaja, fremdeles ganske gøy! Terningkast 6 c.c

 195. Hei, Denne boken var litt spennende på slutten. Han var ikke så spennende i starten. :/

 196. Evig midnatt på museet
  Bjørn, Maja og Andreas har gjømsle på eit museum. Då seier ei dame til bjørn at det finst spøkjelse. Når det blir midnatt viser det seg å vera sant.
  Som du hører er dette ein grøsser tekst.

  Det er lett å leve seg inn i teksten. Å det er lett fordi den er spenanes også, så du må liksom lese ferdig.
  Teksten starter på kapittel 6 sån som dette: Håret hennes var ein enste stor floke, som eit forlatt fuglerede, brunt, med striper av grått.
  Høgdepunktet i teksten er at det finst spøkelse.
  Det som overraskar meg i teksten er at spøkje ikkje rømte og at Bjørn ikkje sprang vekk.
  Personane i boka var modige.
  Boka tar ikkje opp eit viktig evne.
  Teksten slutter brått. Det siste som sto var at han sto å såg på eit spøkelse og trudde
  at viss han lokka augene og opna dei igjen ville spøkjelset vera vekke, så derfor lokka han augene…
  Eg får lyst til å lese meir av boka.
  Teksten er litt vanskeleg å lesa. Å det er litt vanskeleg fordi det er litt mangen vanskelege ord i teksten.

  Det beste med teksten er at den er spenanes og skummel.
  Det verste meg boka er at den er at folk kan få mareritt av den.
  Andre bør lese teksten.
  Eg syntes at boka skal vere superfinalist på Bokslukerprisen.

 197. denne boken er spennende synn at vi ikke har denne boken på skolen eller hva??

 198. Boka handler om en jente som heter Maja og to gutter, Bjørn og Andreas, som leker gjemsel på et museum. De er der på kvelden, og Bjørn får vite av en mystisk dame at de ikke bør være på museet etter at klokka har slått tolv på natten. Bjørn får nemlig vite at veggene mellom vår verden og åndeverdenen er tynnere enn vanlig denne natten. Det er nemlig allehelgensaften. Vi syntes at det var en veldig spennende bok. Det var spennende fordi det var allehelgensaften på et museum, og der kunne det skje mye rart. Den var også litt rar, fordi det eneste vi får høre om Maja og Andreas er at de er der, men hvor er de? Litt for mye av det utdraget som vi leser handler om møtet med den mystiske damen, og da er det nesten for mye grøss og for lite handling. Det som var spennende, var at skyene drev bort, slik at månen kom frem og lyste på vinduet der vi så jenta med hvit kjole og langt hår, og vi skjønte at det ikke var Maja. Det var skummelt. Det var ekkelt når de beskrev hvordan hun dama skar i haren, og de lydene som de klarte å beskrive. Vi syntes det var bra skrevet. Han skriver på en måte som gjør at vi får lyst til å lese mer. VI kan anbefale boka til alle som liker grøssere. Den fortjener en finaleplass

 199. Evig midnatt på museet av Aleksander Kirkwood Brown.

  Bjørn, Maja og Andreas leikar gøyme og leite på museet. Det er allehelgensaftan. Håret til ei kvinne såg ut som eit forlatt fuglereir. Det var brunt med grå striper. Ho var ein som flådde dyr til museumsutstillingane. Ho hadde hes stemme. Ho fortalde mykje om spøkjelse. Seinare såg Bjørn eit spøkjelse som han trudde var Maja.
  Dine boka fekk meg til å begynne å like grøssarar fordi før likte eg det ikkje. Eg har skikkeleg lyst å lese denne boka. BESTE BOKA eg har lese!

 200. Det handlar om at Andreas, Bjørn og Maya var på eit museum på skulen. Dei synest det var kjempe kjedeleg, men so gjekk dei tilbake på kvelden og no var det alt anna ein kjedeleg. No var det nokon andre som var der. Bjørn gjekk inn i museet og der var ei dame med ein bloddryppande kniv. Blodet rann ned på golvet, men det var berre ein hare ho hadde flådd.
  Går du ikkje før klokka er tolv so skal e love deg at det ikkje går bra. Finn vennane dine og gå heim fordi i dag er det allehelgensdag og veggen mellom dei døde og vi er tynnare enn vanleg.
  Eg synest den var bra fordi eg likar krim og det var morosamt når dei hadde med kniv i historia.
  Eg gir terningkast: 6

 201. Evig midnatt på museet
  Anmeldelse
  Teksten handler om en gutt som heter Bjørn og hans to venner, Maja og Andreas. De leker gjemsel på et museum, men inne på museet fins det mange mysterier. Men hvem er den mystiske damen på museet? Hvorfor går det en dame i hvit kjole rundt museet midt på natten?

  Sjangeren er grøsser og hvis du setter deg ned når det er kveld kan du godt få følelsen at det er noen i huset eller utenfor.

  Denne boken er veldig spennende fordi du kan lett komme deg inn i teksten og kan føle at du er der. Forfatteren er veldig flink til å beskrive steder og personer så det er lett å få bilder i hodet. Det er vanskelig å legge fra seg boken når du først har startet fordi det er ofte kapittel på spennende steder, da må man bare lese videre! Det er en ganske spesiell handling som jeg ikke kjenner igjen fra andre bøker, det er bra fordi da blir den ikke kjedelig og du vet ikke hvordan den slutter. Det kommer mange overraskelser i boka som du ikke hadde forventet. Den er ikke en av de tyngste bøkene men den har passe med skrift. Den er ganske troverdig og det er det som gjør den så skummel.

  Den beste med teksten er at du kan leve deg veldig inn i den. Jeg anbefaler boken hvis du liker spenning, mysterier eller grøssere. Denne boken burde vinne eller komme langt i Bokslukerprisen fordi den er så veldig bra. Jeg ville gitt denne boken et terningkast 5.
  MM

 202. Evig midnatt på museet
  Bokanmeldelse

  Teksten handler om Bjørn og hans to venner Maja og Andreas.De har vært på klassetur til museet også drar de tilbake på museet samme dag for å leke gjemsel.Hvem er den piken i grå kjole som går rundt på museet midt på natten.Hvem er den damen som utstoppet haren og hva vil hun.

  Bokas sjanger er grøsser og man kan virkelig leve seg inn i historien og føle at det er noen som følger etter deg eller er i huset og ser på deg.

  Denne boka er spennende og mystisk.Du lever deg inn og det er lett og kjenne seg i igjen når man leser for man føler jo av og til at det er noen i huset når man er alene
  hjemme.Jeg synes boka kan ligner litt på Arne Svingen sine grøsser for det handler også barn som opplever noe skummelt.Boka kan leses av både gutter og jenter mellom 9-12 år.Det er kanskje morsomt å ha den boka på nattbordet, så kan du lese den på sengekanten når du skal legge deg(kan ikke love at du får sove?). Det kommer mange overraskelser under veis og spennende ting.

  Jeg synes boka var spennene og hadde e god handling. Jeg er ikke så fan av grøsser men vis du liker grøsser og skummel overraskelser har du nok kommet til riktig bok. Jeg gir kanskje boka terningkast 5.Boka er lett og komme inn i og det er mye spennende som skjer.

 203. Jeg synes boka var bra fordi det var mye spennende ting som skjedde som da museums dama snudde skinnet til haren.
  Jeg gir boka anmeldelse veldig bra.
  Det som var skummelt var museums dama sin stemme.

  Aleksander

 204. Jeg likte utdraget veldig mye fordi det var spennende. Jeg har veldig lyst til å lese videre.
  Det var skummelt når han møtte museums dama, og den døde haren, og den jenta som løp forbi han. Det var også skummelt da vennene hans hadde forsvunnet.
  Jeg vil gi boken terningkast 6.

  Truls

 205. Jeg syntes boka en midnatt på museet var veldig bra og spenende den er deffentlig en av mine typer sjangere.

 206. Eg synes boka var spennande, eg likar krim og Halloween. Eg synes det var litt ekkelt når ho dama skar skinnet av haren. Eg lurar på kven ho jenta som var bak han var og kven som var i vindauget. Boka var super!

 207. Eg synes den var spennande fordi det var på Halloween dei var der på museet og fordi han møtte den dama som slakta dyr. Det var også spennande at han fekk vite at når klokka var 12.00 på natta så kom dei døde. Og det var kult når han såg den jenta som var eit spøkelse. Eg fekk lyst til å lese meir av den boka.

  • Eg synes boka var veldig bra fordi det var spennande da han følgde etter dama opp til herskapshuset. Eg trur ho dama er der fortsatt og at ho er eit spøkelse. Eg trur eg vil lese boka.

 208. Boka var skummel og spennande.
  Det var ekkelt når ho dama skjerte av skinne til haren.
  Det var skummelt når ho dama med hare plutseleg dukka opp.
  Det var litt skummelt når ho dama sto i glaset.
  Boka skulle vert med på åndenes makt.
  Det var ein super bra bok!!!!!
  Eg vil veldig gjerne lese boka.

 209. I denne boka møter du Bjern på Halowen, han leter detter vennene sine Maya og Andreas, de leker gjemsel på museet kloka: 24:00

  Jeg syntes boka var spenende fordi det var litt uhygelig.
  Jeg andefaler boka til de som liker å lese krim og spenning!!!!

 210. Evig midnatt på museet
  Boka handler om Bjørn som leker hjemsel med vennene sine i museet. Bjørn møter en dame som sier at han burde komme seg ut før midnatt.
  Boka gjør at jeg vil lese mye mer.

  Bjørn ser etter vennen sin når han plutselig ser han noen/noe løpe bort fra han…
  Jeg synes boka er veldig bra. Terningkast 5

 211. Jeg likte utdraget supergodt siden det var veldig spennende.
  Denne boken er kanskje den beste boken i boksluker prisen så langt.
  Jeg lurer på hvordan resten av boken ender.
  Boken var så super at den eneste måten å beskrive boken på er super og spennende.
  Jeg likte best slutten.
  Men jeg likte også veldig godt da han snakket med den gamle damen. 🙂 :))

  Abel :))

 212. Jeg likte boka fordi den var spennende, rar, dramatisk og skummel
  Jeg likte ikke boka fordi den var ekkel og kjedelig

 213. Jeg synes boka var god til forskjell til de andre bøkene men den var dårlig til forskjell til Harry Potter. Det eneste som var bra var at det var en grøsser og at den var mystisk.

 214. Jeg synes boka var morsom og SPENNENDE og jeg har lyst til og lese hele boka <3

 215. Skummel fordi det er en skummel dame, en skummel jente og en skummel kanin.

 216. Evig midnatt på museet

  Boken handler om to gutter som heter Bjørn og Andreas og en jente som heter Maja. De leker gjemsel på et museum. Bjørn skal finne Maja og Andreas som har gjemt seg en kniv rundt en hare som er død. Bjørn blir litt redd.
  Sjangeren er en blanding av skrekk og spenning. Jeg synes den er lett lest og den er spennende og litt skummel. Boken passer barn fra 8-14 år. Boken er litt merkelig men den er skrevet veldig bra og man får lyst til å lese videre. Her er et sitat <>.

 217. Eg synest boka var spennede. Eg hater vist det blør mye. Den var litt morosam. Den var kul. Den er bra. Eg synest den eraneledes. Eg synest den er rar

 218. Eg synest boka var litt skummel.
  Eg synest boka var spennande.
  Den var lett å forstå.
  Fordi det var enkelt ord.
  Det var ein bra bok.’
  Men det var eit ord eg ikkje forsto og det var allehelgsaften
  Eg har litt lyst til å lese boka

 219. Dette var ein spennene bok med mye spening i.
  Eg hadde lyst til å lese boka. Det var ein forståleg bok.
  Han beskrivde alt eg trengte å vite.
  Eg synnest den var velig bra.
  Han sa detaljer om ting.
  Eg lurer på kem ho dama var,

 220. det var ein skumel historie…… boka var spenande. boka var lett og lese. Den dama på museet var skummel. Eg hadde tenkt meg litt mer bilder til en sån tekst. Eg synest syn på haren. 8/10

 221. Jeg synes boka var dramatisk, fordi det f.eks. dryppet ferskt blod fra en kniv. Og den var spennende fordi vi fikk ikke vite hele handlingen med en gang. Den var morsom og spennende.
  Jeg stemte: SUPER!

 222. Den var kul og bitte litt skummel. Jeg levde meg inn i boka enkelt. Dama i hvit kjole var det eneste skummel i hele utdraget. Boka burde være med i finalen fordi den er kjempebra.
  TERNINGKAST 6.

 223. Den var bra og spennende, når han så en person gjennom vinduet, men den sluttet litt brått. Jeg levde meg i teksten og var som forventet 🙂

 224. Jeg syntes boka var veldig spennende,og det var litt grøss i den. Jeg så for meg at jeg var på museet. Jeg likte ikke den dama i vinduet ,og utstopperdama var også litt skummel.

  JEG STEMTE: SUPER:)

 225. Jeg syntes boka var spennende fordi dem så en dame i hvit kjole. Og utstopper-damen var også skummel. Og den var litt skummel, men jeg liker bøker som er skumle.

  Jeg stemte SUPER!

 226. Jeg syntes boka var veldig spennende og skummel. Og jeg liker spennende bøker og skumle bøker. Jeg levde meg inn i boka. Jeg hadde veldig store forventninger til denne boka, og jeg syntes den var opp til forventningene mine. Det som var spennende var at han var på et museum på natta. Og den dama i hvit kjole var skummel.

 227. denne boken var spennende jeg likte den veldig gått …….. Men det kunne ha stått likt mer der for den var så utrolig spennende ……. jeg synes den kunne vær skumlere siden det var en grøsse bok.

 228. hei dette er min anmeldelse, jeg syntes at den ikke var spennende jeg ville hatt en skumlere bok. KANSKJE DU LIKER DEN MEN IKKE JEG…. terningkast 1, det er bra de ikke røper formye for de som vil lese den,jeg lurer på hvem maya er ? og jeg hadde aldri klart og holdt frykten borte!

 229. dette var en ganske spennende bok jeg syntes den var sånn på mitt alders trinn men kunne vært litt skumlere syntes jeg syntes den ikke var super men heller ikke dårlig

 230. Her var det nesten slik at den fikk karakteren SUPER! Tror opptil 10 stykker ønsker å lese boken. Den engasjerte flere elever.

 231. Jeg synes at utdraget var spennenende og ganske skummel
  TERNINGKAST:gorilla

 232. EVIG MIDNATT PÅ MUSEET
  Bokens tittel: Evig Midnatt På Museet
  Sjanger: Grøsser

  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Anmeldt Av: Hassan Ali Al Hajj

  Evig midnatt på museet er en grøsser som handler om Bjørn, Maja og Andreas som har vert på utendørs-museet med skolen. De syntes det var ganske kjedelig. Så de bestemmer seg for å gå tilbake for å leke gjemsel på allehelgensaften. Jeg fikk ikke vite om gutten var Andreas eller Bjørn, men en av de møter en gammel dame på museet. Han blir skremt når han ser kniven med masse blod på seg. Det viser seg at kniven er brukt til å utstoppe dyr og ikke drepe mennesker. Damen forteller han at han må dra fra museet før klokken blir 00:00 fordi da blir veggen mellom vår verden og de dødes verden svakere. Gutten tror ikke på det og bestemmer seg for å fortsette å leke. Utdraget slutter med at gutten ser en kvinne kledd i hvitt og hun hadde et slør foran ansiktet, han for lyst til å skrike men frykten hindrer han i å ideheletatt puste.

  Jeg likte boken fordi du heletiden fikk spørsmål i hodet og du fikk lyst til å lese videre for å finne svar på spørsmålene. En annen ting jeg likte med boken var at karakterene ble godt beskrevet og jeg fikk bilder i hodet, det ble også fortalt i utdraget at gutten måtte dra før 00:00 og det begynte å bygge seg gradvis opp med spenning til vi traff det punktet av historien, historien sluttet med et brått spennings hopp og det gjorde deg veldig nysgjerrig på hva som kommer til å skje etterpå, og du ble fristet til å låne og lese boken fordi du ville finne ut av hva som skjedde med gutten. Det som irriterte meg litt med boken er at det var mange replikker som var ment til å være skumle, men som ikke skremte meg og jeg tror heller ikke at de skremte noen andre fra alderen 8 og oppover. En annen ting som irriterte meg litt med utdraget var at de valgte et utdrag som var midt inni en handling så du ble litt forvirret når du leste, du viste for eksempel ikke om hovedpersonen var Andreas eller Bjørn, eller hvordan hadde gutten møtt damen som jobbet med utstoppede dyr. Boken ble skrevet i presens og det gjorde det lettere å leve seg inn i handlingen. En annen ting var att gutten var på vår alder som gjorde det lettere å forstå alle følelsene gutten hadde.

  Jeg likte boken og jeg hoper att noen på bokslukerprisen.no leser dette og for inspirasjon til å skrive sin egen anmeldelse av boken. Jeg syntes boken var veldig bra og jeg gir den terningkast 6. Jeg gleder meg til å lese hele boken! Jeg syntes forfatteren Aleksander Kirkwood Brown har gjort en god jobb med denne boken og jeg tror at vis alle de andre bøkene hans er like som denne boken tror jeg at de fremtidige bøkene hans kommer til å bli enda bedre enn de han allerede har skrevet!

 233. Veldig bra
  Jeg syntes den er spennende og litt morsom
  Terningkast 5,9

 234. Jeg får lyst til å lese hele boken fordi jeg synes den var veldig spennende og jeg liker grøsser. Terning kast 6.

 235. Jeg synes denne boka var veldig spennende og jeg har veldig lyst til å lese hele boka. Terningkast 5

 236. Jeg syntes at boken var skummel? og spenenne?,men jeg ble litt forvirra? på starten. Jeg ville gitt denne boken en femmer5️⃣??❣???✌️

 237. Anmeldelse
  Anmeldt av: Kristian Hafstad Berg
  Tittel på utdraget: Evig midnatt på museet
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown

  Det er allehelgensaften, og Bjørn, Maja og Andreas er tilbake for å leke gjemsel. Turen til ute-museet med skolen var kjedelig, men nå er det noe helt annet enn kjedelig, for nå er det noen andre der.

  Teksten starter midt i en handling, der Bjørn eller Andreas møter en gal kvinne, og hun sier at de må forsvinne fra museet før klokka blir tolv. Jeg synes at boka var spennende fordi den var bygd opp der det gjorde det spennende og mer spennende, man fikk også vite mye om hva som skjedde og mye av beskrivelsene, f. eks: Hun tvang det ytre laget nedover livet på haren, kledde av den en kjeledress av skinn og pels, slik at alle musklene kom til syne.
  Handlingen er lett å leve seg inn i fordi omgivelsene og hele handlingen er beskrevet godt. Jeg synes at handlingen utvider seg mot et høydepunkt fordi det er gradvis bygget opp med spenning og det var spennende på slutten fordi han følte at noen så på han.
  Jeg synes at tekstutdraget var bra fordi man levde seg veldig inn i handlingen som gjorde det lettere å forstå.
  Teksten sluttet midt i en handling, der Bjørn eller Andreas ser noen i vinduet og han lukker øynene og håper at hun er vekk.
  Jeg synes at tekstutdraget var litt dårlig fordi den sluttet da det var mest spennende og det var veldig irriterende. Og det var også at man ikke fikk vite hvem som var hovedpersonen i tekstutdraget.

  Tekstens styrke er at den er veldig spennende og man fikk vite mye om hva som skjedde og omgivelsene rundt seg.
  Tekstens svakhet er at man ikke får vite hvem som er hovedpersonen i utdraget.
  Denne bør bli en superfinalist i Bokslukerprisen 2016.

 238. Jeg synes den var passe bra fordi den var litt spennende og fordi den ikke var så veldig skummel så jeg gir terningkast 3

 239. jeg syntes at den var kjempe morsom!!!! egentlig så syntes jeg ikke at skrekkbøker er så gøy, men nå vil jeg lese såååå mye mer av dem!!!!!! jeg elsket boken fordi jeg liker når ting liksom plutselig bare forsvinner.

 240. Jeg synes boka var dødsspennende!!
  Jeg ble helt oppslukt!!
  Jeg ville nok likt den.

  Terningkast : 5 fem

 241. Boken var spennende og jeg får lyst til å lese videre. Den var bra skrevet og litt skummel.

 242. den er litt skummel men har lest den den er bra. terningskast 5.
  har alerede lagt ut en andmelelse men samma det 🙂

 243. Den var litt skummel, men den var også veldig spennende og den var skrevet sånn at jeg fikk lyst til å lese videre.

 244. Boken var skummel med gjenferdet og det, men den den var ikke fullt så skummel som jeg hadde forventet det var liksom noe som menglet?? terningkast 3.

 245. Jeg syntes at boka var helt OK, den klarte ikke å skremme meg. Det var litt spenndene å, men ikke veldig.

  Terningkast 4️⃣

 246. Bra beskrivelse av handlingene og personene!? Terningkast 5?

 247. jeg syntes boken var morsom fordi det var lit skummelt og man kunne leve seg inn i teksten

 248. Evig Midnatt på museet
  Aleksander kirkwood Brown

  Lars, Maia og Andreas har vært med skolen på musseumet nå vil de dra til bake for å leke hjemsel. Lars står på gjemsel.Han går inn på musseumet der står det en dame med en kniv det. Drypper blod fra kniven, Lars blir redd, dama holder noe grått i den andre hånda. Hun slenger det fra seg først nå ser Lars at det er en kanin og at det er en hylle med utstoppede dyr. Den gamle dama sier at at Lars burde komme seg bort fra musseumet hvis han har vett i hodet. Fordi det er allehelgensaften og da er skillen mellom ånde verden og menneskenes verden er tynnere en vanlig.
  Lars går ut for å finne Maia og Andreas han ser på klokke den er 23.50 det er ti minutter til hjemsel runden er over. Det er noe som prikker han på ryggen.

  Jeg synes boka var bra fordi den hadde hadde passe mye spenning og det er bra fordi jeg liker sånne bøker.
  Jeg synes boka fortjener terningkast 6

 249. Evig midnatt på museet
  Av Aleksander kirkwood brown
  Det er allhegensaften. Bjørn, Andreas og Maja leker gjemsel inn på et museum. En dame vet ikke helt alderen hun jobber der, sier til Bjørn at de burde gå før klokken.12. Når klokken var 12. Bjørn ble prikket på ryggen av en jente med lang lys kjole.
  Jeg syntes boken var litt skummel dette er et utdrag som jeg liker det gjorde at jeg syntes dette utdraget var bra. Jeg anbefaler denne boken til barn fra 8-11 år.
  Jeg gir denne boken terningskast 6.

 250. Fortellingen starter med Bjørn, han møter en dame med en blodig kniv?? Damen sier han burde være borte fra museet før kl.12.
  Bjørn skal finne vennene sine, men ble prikket på ryggen av en jente , et par sek. senere så han den samme jenta i et vindu

  Denne boken var spennende fordi det sto en dame i vinduet.
  Terningkast: 5

 251. Boka handler om noen barn som heter Bjørn, Maja og Andreas. De er på museet for å leke gjemsel. Når det nermer seg midnatt dukker det opp en dame som har en kniv med blod og en død kanin i andre hånda. Hun snakker om at ingen bør være på når klokken slår 24:00 fordi i kveld er det allehelgensaften. Mens hun står å snakker flår hun kaninen. Når Bjørn kommer ut fra museet og bort til skogen så oppdager Bjørn en brå bevegelse bak seg. Først tror han at det er Maja som løper fra han. Men når han kommer rundt hjørnet så ser han ikke Maja i bakken. Han går oppover etter der han tror at Maja løp. Da han kommer på toppen ser han en skykke som ikke ser ut et menneske i vinduet. Hva vil sje nå og hva vil sje med ham…

  Jeg syntes boka var spennende fordi jeg liker skumle bøker som denne. Terningkast 6

 252. EVIG MIDNATT PÅ MUSEET
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown

  Utdraget handler om Bjørn. Han og vennene hans leker hjemmel på et utendørs – museum på allehelgensaften. Men det er noen der, det var en kvinne som sto der med en kniv som det drapp blod av. Hun drev å flådde en hare på bordet hun sto ved, mens hun snakket om spøkelser på allehelgensaften, og portaler fra andre verdener. Hun sa noe om at: hvis du har vettet i behold, forlater du dette museet før klokken blir tolv. Når klokken var ti på tolv var Bjørn ute av museet men hvor er vennene hans. Ute skjer det merkelige ting, han ser noen som ligner på Maja, en kvinne med hvit kjole, men hun forsvant helt plutselig. Og han lurer på om det var Maja han så. Men så ser han noen i vinduet i herskapshuset en kvinne i hvit kjole og slør foran ansiktet…………

  • Utdraget var spennende og skummelt, fordi det er kniver som det drypper blod av og spøkelser fra andre verdener.
   Det var en grøsser bok som jeg liker.
   Terningkast 5

 253. Midnatt på museet av Aleksander kirkwood Brown.
  Bjørn Andreas og Maja leker gjemsel på museet allehelgensaften en skummel dame advarer han om å dra før klokken tolv, men han vil ikke. Han ser Maja og løper etter, hun er borte! Han leter vider, så ser han det, det vinduet.
  Jeg synes boka var bra og spennende, den var ikke like skummel som jeg hadde håpet men den var bra for det. Terningkast 4 og en halv.???

 254. Boka heter: Evig midnatt på museet.?
  Av: Aleksander Kirlwood Brown.

  Teksten handler om: tre barn som leker gjemsel på et ute museum, men det er ganske sent. Han som leter etter de andre heter Bjørn. Han har gått inn i ett av husene der møter han en dame med en kniv i hånden, den drypper det blo fra.? ? Jeg syntes denne boken var bra, fordi jeg syntes den var spennende.
  Anbefales til gutter og jenter som liker spøkelses historier.
  9-13 år.
  Terningkast 5????

 255. Evig midnatt på museet. Av Alexander Kirwood Brown. Boka handler om Bjørn og Andreas og Maia, som leker gjemsel rundt et utendørs-museum. Bjørn går inn i museet.
  Der møter han en dame som har en blodig kniv i hånda. Han rygger mot veggen. Han ser en hylle med utstoppede dyr. Han puster lettet ut. Så det var det damen holt på med, hun stoppet ut dyr. Jeg synes at boka er veldig spennende, fordi det er en skummel stemning, hvertfall når jeg leser den. Når man leser den blir man litt redd men jeg håper de fleste kjønner at det bare er en bok. Terningskast 5

 256. Evig midnatt på museet, av Aleksander Kirkwood Brown.
  Bjørn, Maja og Andreas leker gjemsel på museet, Bjørn skulle lete etter Maja og Andreas da en creapy dame stoppet ham, – hvis du har vettet i behold forlater du dette museet før klokken tolv, sa hun hun sa også at åndene ville komme… Bjørn så Maja og løp etter men da forsvant hun, han lette videre, men da så han det… det i vinduet…?
  Jeg synes boka var spennende og bra. Den var ikke så skummel som jeg hadde håpet, men den var bra for det. Terninkast 4 og en halv.
  Hilsen meg??????????????????????⬇️⬆️➡️????????????????????⬇️???????

 257. Evig midtnatt ved museet av Alexander Kirkwood Brown

  Boka handler om Bjørn som er på et museum på natta. Da møter han en dame med en øks med blod på. Hun sier at ved midtnatt vil det dukke opp ånder og at han bør gå hjem men han blir.

  Jeg synes den var skummel siden det er mange fine detaljer som gjør den skummel som det med øksa, dama i vinduet og den utstoppa kaninen

 258. Hvem har skrevet boken: Evig midnatt på museet

  Navnet på boka:Alexsander Kirkwood Brown

  Hva boka handler om: Bjørn, Maia og Andreas som hadde vært på et kjedelig skolebesøk på ute-museet. Men ved midnatt drar de tilbake, og nå er det alt annet en kjedelig for nå er det noen andre der.

  Hva jeg synes om boka: Jeg synes at denne boka var veldig spennende. Jeg er egentlig ikke så glad i grøsser bøker, men denne fikk jeg faktisk litt lyst til å lese. Forfatteren skriver på en litt skummel måte, men ikke for skummelt.

  Terningkast: 5

  Anbefalt: 10-12 år

  Andre bøker som Alexsander har skrevet: Kistefjes og Ønskebrønnen

 259. Jeg syntes den var litt kjedelig og treg men den kan anbefales for mange

 260. EVIG MIDNATT PÅ MUSEET!
  Forfatter: AleksanderKkirkwood Brown.
  Den hanler om at Bjørn, Maja og Andreas har vært på skolemuseet. Det var ganske kjedelig men de drar til bake dit på kvelden. De leker gjemsel. Bjørn står og plutselig ser han noen han ikke vet hvem er. En jente med kjole og utslåtthår, den andre var en kvinne i vinduet med slør over ansiktet.
  Jeg syns den er veldig spennende og skremmende.
  Jeg gir terningskast:6

 261. Denne boken er ikke veldi bra?. Den handler om en gutt som leker gjemsel med to folk, også møter han en utstopper som sier at han må dra før klokka tolv, for da kommer spøkelser. Så drar han og ser et spøkelse.

 262. Jeg syns at den var veldig gøy PGA: det handla om spenning.
  Hvis jeg var der ville jeg vert veldig redd.
  Slutten var veldig spennende.
  Det var et bra utdrag, jeg ville jest videre i den.
  Jeg gir boka terningkast 5.
  VELDIG BRA!!!!!!!!!

 263. Boken var skummel og spennende. Den var kjempegøy å lese.

 264. Bjørn møter en dame med en kniv i hånda på museet. Damen stopper ut en hare. Hun forteller at når klokken blir 12.00 kan spøkelsene komme til menneskenes verden.Hun sier (om du har vettet i behold drar du før klokken blir 12.00) klokken er 12.00 nå kan Bjørn rope på de andre, han skulle til å rope. Men han kjenner et kalt prikk på ryggen, det var ikke Maia tenkte han, jo det må det ha vært Maia, han tenker på det damen sa, det kan da ikke vært et spøkelse. Han ser i vinduet det står en hvit dame med et slør. Nei det kan ikke ha vært et spøkelse, nei det kan ikke ha vært et spøkelse. Nå lokker jeg øynene tenker han å når jeg åpner de igjen så er hun borte. Jeg synes boken var bra. Fordi den var spennende og jeg likte emnet. Terningkast 4. Anbefales for barn mellom 10-14 år

 265. Jeg liker skumle bøker men ikke denne fordi den var så simpel og hadde alle de vanlige spøkelses tingene.

 266. Bjørn, Maja og Andreas leker gjemsel på et museum. Bjørn møter en gamel dame inne på museeumet. Hun prøver å skremme bjørn.

  Jeg synes denne boka var bra fordi den var spenene og det kjede noe spenene.
  Jeg synes den boka var ikke så skummel men spenene.

 267. Bjørn, Maja og Andreas er på museet på allehelgensaften de snakker med en skumel gammel dame som prøver og skremme dem, med og fortelle om spøkelser. Resten av kvelden ser de merkelige ting snakket damen sant om spøkelsene.

  Boka var veldig bra og spennende. Den var litt skumel og jeg liker skumle bøker.
  Jeg vil gjerne lese resten av boka.

 268. Det handler om en gutt som er på et museum og møter en gammel dame som sier: hvis du har vettet i behold forlater du dette museet før klokken tolv.
  Jeg syntes at denne boka er ganske skummel.
  Og den var lett å leve seg inn i.
  Terningkast 6.

 269. På dagtid var skolebesøket på utendørs-museet ganske kjedelig. Men nå er det allehelgensaften. Hun så meg inn i øynene noen sekunder, som for å forsikre seg om at jeg forsto alvoret i det hun sa, før hun konsentrerte seg om pasienten sin igjen. Et spøkelse er et slags ekko. Sjeler som sitter fast i en loop, klarer ikke, eller vil ikke, dra videre til neste verden. Jeg syntes boken var litt kjedelig fordi det skjedde ikke så veldig mye spesielt og jeg syntes denne boken ikke var så skummel enn forventet.

 270. Det er allehelgensaften og Bjørn, Andreas og Maia leker gjemsel på et utendørs-museum. Da møter Bjørn en dame som utstoppet dyr. Hun sa: Hvis du har vettet i behold, forlater du dette museet før klokken blir tolv. Bjørn lot seg ikke skremme, og gikk videre for å lete etter Maja og Andreas. Når klokken ble tolv så han en jente i kjole og løst hår, han spurtet etter henne, men da han rundet et hjørne var hun borte. Han går bort til herskapshuset på museet og det sto noen i vinduet!!!

  Denne boka var spennende og litt skummel. Jeg likte godt når det skjedde uforventede ting. Bra og velskrevet. Har veldig lyst til å lese hele boka. Passer for barn i alderen 10-13 år. Terningkast 5

 271. Utdraget var spennende fra begynnelse til slutt. Boka var skummel. Vi skjønte ikke alt som skjedde der. Noen likte godt da det handlet om museet. Det skapte «bilder i hodet» og man følte at man var der. Noen tror at dama i vinduet er jenta han så gå rundt hushjørnet. Mange ønsker å lese boka.

 272. Bjørn, Andreas og Maja bestemmer seg for å leke gjemsel i museet de hadde vært på omvisning tidligere samme dag. Men museet er ikke helt det samme om kvelden.. Han møter en kvinne, som forteller at de skal komme seg vekk før klokka blir tolv. Denne boka var ekkel (hvertfall det med at hun skreller kaninen) men på en måte som gjør at du vil lese mer. Du kommer i Halloween stemning av den, så for den som liker grøssere er
  denne boka den rette for deg. Terningkast 5. Passer fra 10 – 14 år.

 273. Den handler om Maja, Bjørn og Andreas som leker gjemsel på et gammelt museum ved midnatt på allehelgensaften.
  Denne boken er en klassisk grøsser, den minner meg om ondskapens hotell. Den handler også om en mann med øks som er et ondt spøkelse.

  Jeg synes det var gøy å lese boken fordi jeg liker å bli skremt, jeg synes boken var bra skrevet og veldig skremmende. Jeg likte delen der den dama som jobber der ga dem en skremmende advarsel, fordi jeg kjente at jeg ble litt redd inni meg. Det var vanskelig å legge fra seg boka da jeg leste et utdrag mitt inni den. Handlingen var veldig lett å leve seg inn i fordi det går sakte fremover og ikke rett på.
  Teksten starter med at de er på museet på skolen. Den er ikke veldig vanskelig å lese men ikke så veldig lett, det er passe tekst på hver side synes jeg. Slutten var ikke så veldig brå.

  Jeg mener at denne boken passer for barn over 8 år. Jeg likte boka veldig godt og jeg gir boka terningkast 5.

 274. Jeg syntes den var veldig spennende…den var bra lest, men jeg er ikke så stor fan av grøsser så jeg gir den terningkast 5!!!

 275. Jeg syntes boka var spennende og skummel fordi damen som ga alle advarslene, hadde kanskje rett. Jeg kan anbefale denne boka.

 276. Bokanmeldelse

  Boka Evig midnatt på museet er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown og ble utgitt i 2015.
  Boken handler om vennegjengen Maja, Bjørn og Andreas som er på museum med klassen og de syntes det var kjedelig der. Men når de gikk dit for å leke gjemsel en kveld fikk de besøk. De møtte en gammel dame med kniv og en død hare som hun flådde foran dem. Hun sa, «dra klokken tolv for da kommer spøkelsene!» Da Bjørn gikk ut av museet så han en skummel jente med hvit kjole og langt mørkt hår. Han trodde bare det var vennen sin Maja, men det var det ikke ………

  Jeg synes boken er bra fordi den er spennende og skummel.

  Terningkast 6

 277. Boken var ganske spendene og morsom den handlet om Bjørn, Andreas 0g Maja.Det var ganske spedene i staren. Boken var Super Bra!

 278. Boken heter Evig midnatt på museet. Den er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. Den er en grøsser. Den handler om en gutt som heter Bjørn som leker gjemsel med vennene sine på museet på natta. Han møter en dame som utstopper dyr. Hun advarer han om at han burde dra før midnatt, men han føller ikke rådet hennes.

  jeg synes boka var spennende. Jeg syns ikke den passer får de minste barna.

 279. «Evig midnatt på museet» handler om tre barn som er på et museum på natta. En av guttene som heter Bjørn treffer en skummel dame som vet veldig mye om spøkelser. Hun forteller at den natta som de er der er allehelgensaften, og at veggene mellom menneskenes verden og åndeverdenen er tynnere en normalt den natta.

  Dette er en grøsser og boka virker spennende

 280. Evig midnatt på museet
  Skrevet av Aleksander .K.B
  Den passer for barn mellom 9 og13.
  Et utdrag:
  Håret til kvinnen var en eneste stor floke, som et forlatt fuglerede, brunt, med striper av grått. Det var noe vilt i blikket hennes, de klare, blå øynene som betraktet meg gjennom tykke brilleglass skremte vannet av meg. Eller kanskje det bare var kniven hun holdt. Kniven som dryppet ferske bloddråper ned på gulvet.
  «Vær så snill … vi skulle bare leke gjemsel …» tryglet jeg mens jeg rygget sakte bakover.
  Hun fulgte blikket mitt mot skjeletthånden som hang på veggen. Det rykket litt i munnviken hennes. Et slags smil, kanskje?

 281. Evig midnatt på museet.?
  Boken handler om en gutt som er på ett museum
  Jeg opplevde boka som kjedelig fordi det ikke var så mye spenning i denn for min del?
  Den er kansje litt mere passe å lese for de som liker skrekk bøker. Den passer best til aldern 9-10

  PS dette var en Lekse ??

 282. Denne boken var kul men så ikke orginal og hvorfor er ikke historien i hans eget hjem!

 283. Jeg syns at boken var spennende, Ikke noe skummel, terningkast 4

 284. JEG ELSKET DEN!!!! jeg er veldig glad i skumle bøker. jeg syntes den var bra å terningkast er vel 6 til 12 hvis det hadde vært to terninger

 285. Evig midnatt på museet
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Denne boka var veldig spennende, og handler om et par venner som heter Bjørn, Maja, og Andreas. De drar til et utendørs museum for å leke gjemsel. En av guttene, støter på en dame som stopper ut en hare, mens hun forteller om veggene mellom åndeverdenen og menneskeverdenen er svakere på allehelgensaften. Hun sier at veggene er på det svakeste ved midnatt. Jeg synes denne boka var spennende og litt skummel. Sjangeren til denne boken er grøsser.

 286. Det var et veldig spennende utdrag. Det dumme var at det slutta så brått. Jeg ville så gjerne lese mer og vite hva som skulle skje, og om det endte godt. Det var et kort utdrag, men jeg fikk fine beskrivelser av stedet og personene i boka, så da greide jeg å leve meg inn i boka. Jeg syntes det var et flott utdrag med mange fine og nye ord og forklaringer. Jeg synes derfor at boka fortjener å vinne bokslukerprisen for i år (2016). Kvinnen var veldig godt beskrevet. Vi fikk vite hvordan hun så ut og hvordan personligheten hennes var. Det gjorde noe med leseopplevelsen. Et sted i boka, så opplevde veldig skummelt. Da kvinnen sa til gutten at: Du burde komme deg hjem før kl. blir tolv, det sa hun med en hes og skummel stemme. Det var et slags dikt før hun sa det, så det fikk meg til å grøsse å bli litt redd.

 287. forfatter:Aleksander Kirkwood Brown
  boka er spennende og litt skummel. Den er en grøsser og passer for barn mellem 10-13 år,boka passer for gutter og jenter. Det meste foregår på et museum.Her er et lite utdrag fra boka: et spøkelse er et slags ekko.Sjeler som sitter fast i en loop, klarer ikke, eller vil ikke, dra videre til neste verden.De fleste av dem er ikke en gang klar over at de er spøkelser.Jeg likte boka fordi den var spennende. Boka handler om spøkelser.Denne bokanmeldelsen er skrevet av: Ena Bull Foss.

 288. Jeg synes boka hvarundt spennene men den er ikke noe for meg jeg er ikke så glad i skumle bøker forde jeg synes det er skummelt å liker ikke sånn blod bøker jeg vike hit terning kast 1 og en halv

 289. boka er veldig fin og skummel at jeg ville gjerne lest den. Og boka er veldig spennende og skummel, jeg ville gjerne gitt den en femer. Jeg synes andre burde også lese evig midnatt på museet. Veldig bra bok.

 290. Bokanmeldelse
  Boktittel: Evig midnatt på museet

  Forfatter: Alexander Kirkewood Brown

  Bokomtale: Jeg synes den var ganske bra, men ikke bra nok til å vinne. Da ville jeg valgt Luridiumstyven.
  På en skala fra 1-10 gir jeg 7-8.

 291. Bokanmeldelse- Axel Ruud
  Boktittel: Evig midnatt på museet
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Bokomtale: Jeg synes boken var ganske bra,men jeg liker mer sann historie. Fra 1- 6 gir jeg en 4-er

 292. Boken er en grøs bok. Boken heter evig midnatt på museet. Et utdrag fra boken er: På dagtid var skolebesøk på et utendørs – museet ganske kjedelig.
  Men i dag var det allehelgensaften, Bjørn, maja og Andreas har dratt tilbake for å leke. Jeg vil anbefale boken for de som er glad i å lese grøsser bøker. Boken er for gutter og jenter.

 293. Boken var bra og spennende. Jeg likte det med det gjenferdet, om det var det. Men boka var ikke min smak. Jeg liker spennende bøker, denne var ikke var ikke så spennende. Terningkast 4.

 294. Den var bra og spenene og er anbefalt for de som er 7-12 år. Den er en krim/grøsser bok.
  Spenningen begynte på starten av boken når dama kom til gutten med kniv.

 295. det ser ut som en litt skummel bok jeg likte boka fordi jeg ble ikke lei jeg ville vite om noen døde.

 296. den var spennende den ,men jeg syntes den var bra. terningkast 4.

 297. EVIG MIDNATT PÅ MUSEET
  De skulle ut å leke. Plutselig stod det en kvinne med en øks i den ene hånden og en utstoppet hare i den andre hånden. De ble vettskremte å tok ett skritt bak seg.

  Jeg synes boken evig midnatt på museet er en av de beste grøsserne jeg har lest. Boken passer for barn og ungdommer mellom 9-14 år.

  Forfatter:Aleksander Kirkwood Brown.

 298. Jeg syntes boken var veldig bra.
  Jeg anbefaler å lese denne boken vis du liker grøsse bøker.
  Jeg anbefaler denne boken til 12 åringer.
  Jeg gir denne boken terning kast 5.

 299. Teit spøkelser finnes ikke… :>Men bra beskrivelser da.

 300. boka heter evig midnatt på museet. Den er skrevet av Alexander kirkwood Brown. Den er litt skummel så den passer ikke for de minste.

 301. jeg synes at den var litt kjedelig fordi den hadde ikke noe spenning i seg og forsida var skummel med den var ikke så skummel dette var ikke en bok for meg. terning kast 2

 302. Forfatteren for denne spennende boken er Aleksander Kirkwood Brown. Boken ble skrevet i 2015 og er i en serie kalt Mørkets utvalgte. Boken handler om tre venner som som lekte hjemsel på et museeum sent på dagen på allehelgensaften. Bjørn var den som skulle lete men plutselig møtte han en kvinne som drev og kuttet opp en død kanin. Hva tror du skjer videre? Det nærmer seg midnatt på allehelgensaften…
  Jeg likte boka fordi den var veldig spennende og ganske skummel. Det fikk meg til å få gåsehud.

 303. Sjangeren på boka er grøsser. Veldig bra men skummel bok. Jeg anbefaler denne boka for folk som liker spenning. Terningskast 5

 304. EVIG MIDNATT PÅ MUSEET
  Av Alexander Kirkwood Brown
  Jeg synes boka var veldig spennende og mystisk men også litt skummel.
  Jeg likte boken fordi jeg er en person som liker skumle bøker.
  Jeg synes boken passer for barn mellom 10-13 år.
  Jeg vil anbefale den til personer som liker skumle bøker.
  Jeg gir den terningkast 5

 305. den var spennende men ikke så veldig skummel. jeg fikk ikke så veldig lyst til å lese den ferdig.

 306. Det var en veldig spennende bok, det var grøssende som det skulle være og det er jo bra.(Jeg liker veldig godt spenningsbøker). Og den hadde en veldig bra historie. Jeg ville gitt den 5 i terningkast… 🙂

 307. Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Dette er et noen utdrag fra boken :
  «Vær så snill … vi skulle bare leke gjemsel …» tryglet jeg mens jeg rygget sakte bakover.

  Hun fulgte blikket mitt mot skjeletthånden som hang på veggen. Det rykket litt i munnviken hennes. Et slags smil, kanskje?

  «Det er en bjørnelabb. Ser skremmende ut som en menneskehånd, eller hva?» Stemmen hennes var hes, raspende.

  «Hvis du har vettet i behold, forlater du dette museet før klokken blir tolv,» sa hun, uten å se på meg.

  «Hvorfor det?» spurte jeg.

  Hun trakk knivbladet langs skallen på haren, så brått at jeg skvatt til.

  «Det er allehelgensaften,» svarte hun, og skar nedover pannen til haren, mot snuten. «Veggene mellom vår verden og åndeverdenen er tynnere enn normalt i natt.»

  «Et spøkelse er et slags ekko. Sjeler som sitter fast i en loop, klarer ikke, eller vil ikke, dra videre til neste verden. De fleste av dem er ikke engang klar over at de er spøkelser.»

  Mens hun pratet, lirket hun fingrene sine ned i hakket hun hadde laget i hodet på haren. Jeg kjente kvalmen velte opp i meg da hun tok tak i kantene og trakk skinnet til side. Skinnet løsnet med en ekkel, revnende lyd, som en borrelås.

  Likte den godt er egentlig ikke så glad i grøssere men denne var spennende!
  Gir den terningkast 6\10

 308. Boken heter Evig midnatt på museet!
  den er Skrevet av Aleksander Kirkwood Brown.
  Den handler om at 3 barn i en klasse leker gjemsel på muset på dagtid er det helt vanlig men når det blir Midnatt finner de ut at det er noe eller noen andre der!
  Jeg synes boka var bra, men at det var litt for lite spenning.
  Likte handlingen men fikk ikke et bilde inne i hodet mitt av hvordan det var.
  Den var ikke sånn jeg trodde men den var ganske bra, spennende at det skjer på et museum. Terningkast 5.

 309. bra. litteranne kjedelig men bra. skulle vært flere sånne bøker

 310. For min del var den kjedelig men den passer nokk for de som liker skrekkbøker jeg synes de passer i aldern 9-11

 311. EVIG MIDNATT PÅ MUSEET
  Av Aleksander Kirwood Brown
  Jeg synes boka var veldig spennende, men også ganske skummel.
  Jeg synes at boka passer for barn mellom10-13 år.
  Jeg synes boka var passe bra.

 312. Det var et kult bok og skumelt og nå vil jeg egentlig lese hele boka.

 313. EVIG MIDNATT PÅ MUSEET
  Aleksander Kirkwood Brown

  Jeg syns boka var litt skummel, men veldig spennende.
  Boka var bra men, ikke den beste.
  Jeg syns denne boken passer for barn mellom 10 og 13 år.
  Jeg anbefaler denne boken for de som liker litt skumle bøker.

 314. Svart og spennende bok , spesielt når hun jenta i slør bare forsvant og hun dama i vinduet. Terningkast:6

 315. På dagtid var skolebesøket på utendørs-museet ganske kjedelig. Men nå er det allehelgensaften, og Bjørn, Maja og Andreas har dratt tilbake for å leke gjemsel. Og nå er det alt annet en kjedelig, for nå er det noen andre her……
  Jeg syntes boka var veldig spennende og morsom for jeg liker litt skumle bøker.

 316. Jeg syntes boken var veldig bra.
  Jeg anbefaler å lese denne boken vis du liker grøsse bøker.
  Jeg anbefaler denne til 12 åringer.
  Jeg gir denne boken terning kast 5?

 317. Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Jeg synes at det var veldig spennende og ganske skummelt. Men jeg synes boken var veldig bra.

 318. Jeg syntes boka var dårlig fordi den ikke var skummel. Jeg synes ingen ting er skummelt med at noen flår et dyr. Terningkast 2

 319. Jeg synes boka var veldig spennende. Den var mystisk, bra og lit skummel. Jeg vil gjerne lese hele boken pga den var bra. jeg liker veldig godt krim-bøker sånn som den. jeg gir den en terningkast 5.

 320. Jeg syntes denne boken er spennende og skummel. Den ble ekstra skummel med gjenferdet og herskapshuset. Jeg anbefaler denne boken får barn på mellomtrinnet. Jeg gir denne boken terningskast 5. Jeg har lyst til å lese denne boken. (:

 321. Jeg synes utdraget var veldig spennende, jeg klarte og leve meg inn i boken veldig godt.
  Jeg gir utdraget terningkast: 6

 322. Jeg syntes boka var veldig bra fordi den var spennende og morsom.jeg har veldig lyst til og mest resten av boka!?

 323. jeg synes boken er veldig bra og spennende jeg vil gjerne vite hva som skjer med gutten.

 324. Forfatteren heter Aleksander Kirkwood Brown
  Den ble skrevet i 2015.
  Et lite utdrag fra boken.
  Dette er ikke ekte. Dette er ikke ekte, gjentok jeg for meg selv. Jeg knep øynene sammen. Når jeg åpnet dem igjen ville hun være borte.
  Jeg synes boken var bra, selv om jeg ikke liker grøssere. Boken passer for barn i 10 til13 års alderen.

 325. Denne boken høres veldig spennende ut. Jeg synes den burde få en 5. Den er så spenennde at jeg får veldig lyst til å lese videre.

 326. Jeg syns boka ikke var så skummel som jeg trodde. Jeg skjønte liksom ikke helt hva som var så veldig skummelt med den. Den var spennende og bra men ikke helt min type bok. Jeg likte at de beskrev personene sånn at det var skumlere.
  Terningkast: 4:)

 327. Evig midnatt på museet
  Aleksander Kirkwood Brown

  Jeg syntes at boka var veldig spennende og skummel, veldig bra bok!!!!!!

 328. Jeg syntes at denne boken var spennende og skummel jeg syntes at denne boken basser for 10-16 og anbefaler denne bok til andre folk som liker grøss her er litt av boken en kvinne ledd i vitt anikte var dekke av et vir slør hun bare sto der helt urølig

 329. Denne boka er en av de beste jeg har sett jeg anbefaler denne boka Høyt.
  den passer bra til bokas tittel. den handler om noen som skall leke gjemsel på et museum
  så ser de et mirakel?

 330. Denne boka var ganske gøy. Det var masse spenning og eg likte å lesa han.
  Dette er ei bok eg kunne ha lest heile av. Terningkast: 5.

 331. Utdraget handler om et en gutt som er på¨et museum og finner en dame som advarer han om og være her når klokken er 12 for da skjer det skumle ting. Utdraget er i jeg form og har en skummel kliffhanger derfor har jeg lyst til å lese resten av boka. Jeg gir boka terningkast:8 for den er så bra formulert, å for den er så skremmende.

 332. Utdraget av Evig midnatt på museet handler om bjørn som leker gjemsel på et museum.
  men når det er Bjørn sin tur til å lete så møter han en dame med en blodig kniv les for å fine ut hvorfor kniven er blodig
  en bok for de som liker krim, terningkast:5,7

 333. Jeg likte boka fordi den var kjempe spenende og veldig godt skrevet. Det er egentelig ganske dumt at det bare er et kort lite utdrag fra boka og at det var akkurat den delen for igjen det var så spenende og mystisk så man MÅ bare få vite mer!

 334. Det var delte meninger om denne boka. Noen synes den var kjedelig mens de fleste sytes utdraget var spennende.

 335. Jeg synes boka var:

  *Spennende
  *Skummel

  Jeg har lyst til og lese boka fordi den høres spennende og skummel ut og jeg liker sånne bøker!

  Anbefaler: Gutter og Jenter 10-13 år.

  Terningkast: 5

 336. Evig natt på museet

  Utdraget handler om Bjørn, Maja og Andreas som er på museet og leker gjømsel.
  Bjørn møter en mystisk dame med en kniv i hånden som sier at hvis du har vett i skallen, forlat dette museet før klokken blir tolv. Han gikk rundt og lette etter Maja og Andreas, men han fant dem ikke. Han så på klokken, den var tolv presis. Bjørn gikk ut av museet og opp den bratte bakken til lageret som lå over museet og så en jente stå i vinduet.

  Utdraget var veldig spennende, og damen som sa at du burde være ute av museet før midnatt var litt nifs. Sjangeren er grøss og det skjønte jeg for jeg fikk litt frysninger når det sto en jente i vinduet. Kan det være Maja? Det er en skikkelig spennende bok og jeg gleder meg til å lese hele boka. Det som gjore utdraget spennende var at damen som han møtte holdt en kniv i honda med dryppende blod. Det var både nifst og spennende. Terningkast 5.

 337. superbra bok fordi den er jo så spennende absolutt alt er spennende terning kast 6!!!!!!!!!!!

 338. Dette utdraget handler om en gjeng med barn som heter Bjørn, Maria og Andreas. Barna leker gjemsel på et museum på allehelgensaften, men plutselig klokken tolv på kvelden skjer det noe merkelig på museumet.
  Dette utdraget var kjempe bra fordi de beskrev følelsene til bjørn så godt. Denne boken er det definitivt en Grøsser bok. Boken passer til dem som liker spenning og grøss. Boken passert til dem fra 10 år og oppover.
  Jeg gir denne boken terningkast 6

 339. Jeg synes boka var skummel og spennene. Jeg måtte bare lese mer og så fikk jeg frysninger.

 340. Evig Midnatt På Muset

  Utdraget handler om Bjørn, Maja og Andreas som leker gjemsel på et gammelt museum, så støter Bjørn på en dame som jobber med og stoppe ut dyr. Hun virker veldig skremmende i starten.

  Dette er et utdrag i sjangeren grøsser. Egentlig er jeg ikke så glad i grøss men dette utdraget er noe for seg selv. Jeg vil si at utdraget var ganske bra. Det som var dårlig (på en bra måte) er at det slutter så brått. Det gjør sånn at jeg vil lese mer, fordi det slutter midt i det mest spennende. Det jeg likte best ved utdraget er at den damen som jobber med og stoppe ut dyr som det er så vanskelig og finne alderen til. Hun kan være mellom 30 og 70 år. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor Bjørn ikke ropte på Maja hvis han trodde at den jenta med utslått hår og hvit kjole var Maja.
  Jeg vil at dette utdraget kan bli en av superfinalistene. Dette utdraget og Luridiums tyven er mine favoritter hittil.

  Jeg synes at dette utdraget er passe for 10-15-åringer. Jeg gir den terning kast 6:)

 341. Jeg likte boka veldig godt fordi den var spennende jeg vil lese resten fordi jeg vil vite mer om den jenta som sprang for harde livet å hvor er egentlig Maja når klokka er 12 kommer det spøkelser fram fra en annen verden boka var kjempe kul terningkast 6????

 342. Trning mast (3)?.Jeg synes boka var litt skummel. Forde hun utstopper dama prater om så mye spøkelser.? Og advarer barna om skummle ting som kan skje etter kl 24:00 Hadde vært litt spennende å lest hele boken.

 343. Denne teksten handler om Bjørn, Maja og Andreas.

  Jeg synes teksten var bra fordi den var spennende. Jeg synes den var lett og leve seg inn i. Bjørn, Maja og Andreas er på skoletur på et museum og når de har dratt tilbake til skolen sniker Bjørn, Maja og Andreas seg tilbake til museet og leker gjemsel helt til midnatt. Akkurat kl 12 ser Bjørn en jente med kjole og langt hår som sprang rundt hjørnet på museet som han trodde var Maja. Men når han springer etter er hun borte.

  Jeg synes kanskje boken kan være superfinalist. På en skala fra 1 til 10 sier jeg 9,5?

 344. forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  År: 2015
  serie: Mørkets utvalgte
  Handling: Hovedpersonen i boken heter Bjørn og han snakket med en gammel damen ved museet, hun var veldig skummel. Han prøver å være tøffere enn han egentlig er. Det er ikke gøy og være ved museet sammen med klassen men der er gøy og være der på alle helgens aften.

 345. Evig midnatt på museet

  Det er sjangeren grøss.
  Utdraget handler om at Bjørn og vennene hans har gått på et museum for å leke gjømsel. De blir der til klokka tolv, og litt merkelige ting skjer.

  Jeg synes at det er et bra og veldig skummelt utdrag som man lett kan leve seg inn i, fordi forfatteren har beskrevet slike ting som kvalme og frykt veldig bra. Jeg synes at teksten sluttet veldig brått og det kan være bra og dårlig fordi: man enten får veldig lyst til å lese mer og tar fram boka med det samme, eller at man får veldig lyst til å lese boka, men det er ingen flere igjen. Utdraget var veldig vanskelig å legge i fra seg, og det er bra.

  Jeg anbefaler boka til alle som liker å kjenne frykten!
  Terningkast 5!

 346. utdraget handlet om bjørn, Andreas og Maja som leker gjemsel på et museum og klokken nærmer seg tolv.
  jeg synes boka var bra da Bjørn gikk opp skråningen og så den dama i hertskap huset.
  det gjorde sån at jeg fikk lyst til å lese mer.
  terningkast 5

 347. Den var veldig spennende og kul. Det er det beste utdraget jeg har lest så langt! Terning kast 6.

 348. Evig midnatt på museet
  Det er Allehelgensaften. Bjørn, Andreas og Maja leker gjemsel inn på et museum. En dame som jobber der, sier til Bjørn at de burde gå før kl.12. Presist kl.12 prikker noen Bjørn på skulderen. Det er en jente i lang hvit kjole.
  Jeg syntes boken var spennende fordi presist kl.12 ble Bjørn prikket på skulderen av en jente i lang lys kjole. Jeg syntes forfatteren var veldig god til å gjøre det spennende fordi han bruker uttrykt som ‘huset var innpakket i tåke’. Det får det til å bli enda skumlere.
  Jeg syntes boken skal bli en av superfinalistene i Bokslukeprisen.

 349. Aleksander Kirkwood. Utgitt 2016-17. Boka handler om en jente som er på skolebesøk på et museum. Etter skolebesøket drar hun tilbake til museet å leker gjemmsel med vennene sine der. Det blir en skummel kveld. Jeg likte boka, fordi den var spennende, men er ikke så stor fan av skrekk??så terningkast 2??

 350. Forfatteren i boka heter :Aleksander Kirkwood Brown

  Boka handler om Maja, Bjørn og Andreas som drar for å leke gjemsel på allehelgensaften til et utendørs-museum de har vært med skolen på, bortsettfra at det da var dagtid mens at det nå er det kveld.Andreas og Maja skulle komme fram når klokken var tolv men det serut til at ingen gjør det.Plutselig blir Bjørn prikket av noen på ryggen, det var vist ikke bare Andreas, Maja, Bjørn og en anderledes dame der.

  Boken er en grøsser og veldig spennende.Jeg synes boka er veldig bra,har et bra innhold og i denne boka går det virkelig ann å bli litt redd.Jeg likte også boka veldig godt fordi at den har med litt spøkelser og det gjør den også litt mer spennende synes jeg.

 351. Den var morsom og spennende. Jeg liker skumle bøker som serien marg & bein.
  Terningkast 5

 352. Evig midnatt på museet.
  Skrevet av Aleksander Kirkwood Brown.

  Bjørn ser ei jente som han tror er Maja. Men det viser seg at d ikke er Maja.

  Jeg syntes utdraget var spennenes og jeg vil veldig gjerne lese mere.
  Jeg likte godt hvordan Aleksander beskrev følelsenne. Jeg syntes at slutten var veldig brå, men det fikk meg bare mere lyst til og lese boken.

  Jeg gir utdraget terningskast 6.
  Jeg syntes at denne boken burde bli en av superfinalistenne

 353. Jeg syntes at denne boka virket kul og jeg er en fan av grøssere. Jeg syntes dette var den beste boka jeg har lest hittil. Jeg liker måten forfatteren får deg til å bli sugd av virkeligheten og inn i bokens verden. Jeg gir denne boken terningkast 5!!

 354. Bjørn,Maja og Andreas leker gjemsel inne på et museum. Der jobber det en dame med bustete hår, litt hes og raspete stemme. Hun stopper ut dyr, og akkurat når Bjørn treffer henne, flår hun en hare. Blodet renner og hun har en skarp kniv i hånda. Dama sier at barna må komme seg vekk fra museet før midnatt. På vei ut ser bjørn en jente med kjole og løst langt hår, først tror han det er Maja, men hun hadde jo hestehale og bukse. Bjørn springer etter henne, men hun er forsvunnet.

  Jeg synes utdraget var veldig spennende og vil gjerne lese hele boka. Jeg klarte å leve meg inn i det og da ble det ekstra skummelt.

 355. Evig midnatt på museet. Dette utdraget handler om at det er allehelgensaften. Og Bjørn Andreas og Maja er ute og leker gjemsel.
  Denne sjangeren er grøss.
  Jeg elsket og lese utdraget fordi forfatteren har forklart følelsene til bjørn veldig godt. Det er lett og leve seg inn i det.
  Og jeg likte slutten godt fordi den sluttet midt i en spenning scene. Det gjør at jeg vil lese mer.
  Jeg la spesielt merke til at Bjørn,Andreas og Maja var ut og lekte gjemsel til klokken var 12 på natten
  Dette utdraget får terningkast 6.
  Utdraget anbefaler jeg til alle over 10 år.
  Dette

 356. Jeg synes boken var sepenene og bra
  Jeg ville helt klart lest denne boken

 357. Jeg synes denne boken virket spennende og skummel. Bjørn møter en mystisk dame som holder på med å utstoppe en hare. Hun kommer også med advarsler om at han må dra før klokken tolv. Hun forteller om spøkelser og litt etterpå ser han en jente med løst hår og kjole. Han prøver å følge etter hun, men plutselig var hun vekk. Jeg har veldig lyst til å lese denne boken fordi jeg synes forfatteren skriver sånn at man alltid vil lese neste side.

 358. Jeg syns boka hvar spendene fordi når klokka var tolv på halowin så kjede mase rart.

 359. Jeg likte boka men den var litt skummel.Det ble veldig spennende når han så jente i vinduet.jeg har lysst til å lese boka. den passer for barn mellom 8 og 12 år.Jeg gir boka terningkast 5.

 360. Evig midnatt på museet!

  Skrevet av Aleksander Kirkwood Brown

  Denne utdraget handler om en gutt som heter Bjørn, Maja og Andreas.Dem varr i museum og lekte gjemsel på Allehelgensaften.Bjørn møtte en kvinne.Håret til kvinnen var en eneste stor floke,hun så farlig ut.

  Jeg liker ikke bøker i sjangeren grøss.
  Den ser spennende ut,men je har ikke lyst å lese denne boken akkurat nå.
  Jeg elsket måten forfatteren forklarte følelsene til Bjørn.

  Anbefaler 12-14 år.
  Terningkast 4

 361. Jeg synes det var spennende og skummel bok.

  Bjørn, Maja og Andreas er på et museet på allehelgensaften å leker gjemsel midt på natta. En dame som utstopper dyr på museet advarer Bjørn og vennene til å dra fra museum før kl.24.00. Bjørn tror det noe hun sier bare for å skremme dem. Bjørn går for å lete etter Maja og Andreas. Han hører en kvist som knekker han snur seg fort og han får et lite glimt av jenta med hvit kjole og løst hår.Bjørn tenkte at det var Maja, men hun hadde på seg noe helt annet og hvorfor skulle hun ha løpt for livet, det var bare en lek.

  Jeg likte boka og jeg gir terning kast 4. Den er sånn passe skummel, men den gir meg ikke gåsehud.

 362. Jeg likte boken men jeg er ikke noe serlig glad i grøsser bøker

 363. Boka handler om at Bjørn, Maja og Andreas er på skoletur på museet og det er dødskjedelig, men når de drar tilbake på nattestid for å leke gjemsel er det alt annet en kjedelig, for det er et spøkelse der. Jeg synes boka var morsom fordi Bjørn trodde dame med kniven skulle myrde han men egentlig skulle hun bare utstoppe en hare. Boka var spennende fordi Bjørn så et spøkelse i vinduet i et herskapshus. Jeg ville anbefale denne boka til andre fordi boka var både spennende og morsom. Terningkast: 4

 364. Jeg syntes denne boka var var spennende. Jeg har lyst til og lese denne boka. Jeg gir denne boka terning kast 3.

 365. Den var spennende men jeg er ikke noen fan av grøssere så jeg gir den terningkast 4

 366. Denne boka var spennende og kul, men ikke akkurat så skummel som jeg tenker når jeg hører tittelen på boka.
  Terningkast: 4

 367. Evig midnatt på museet
  av: Aleksander Kirkwood Brown

  Teksten handler om at Bjørn Maja og Andreas leker gjemsel på et museum på allehelgensaften.

  Denne boken er i sjangeren grøss.

  Jeg syntes at denne teksten var veldig spennende og man får lyst til å lese mer.

  Det er for eksempel veldig spennende at det står en dame i vinduet på herskapshuset og ser på han.

  Jeg beundrer forfatteren for at han beskriver følelsene til Bjørn veldig bra og greier å lage en så skummel og spennende bok.

  Dette utdraget fikk meg til å grøsse og jeg fikk veldig lyst til å lese mer av boka. Det tror jeg at andre også får lyst til. Jeg anbefaler teksten på det varmeste og syntes at den burde bli en av superfinalistene.

 368. jeg synes den var veldig spennende og skummel og litt ekkel så jeg gir den terningkast 5

 369. Evig natt på museet av Aleksander Kirkwood Brown

  Det handler om en gutt som heter Bjørn som er med vennene, Maja og Andreas og de leker gjemsel i et museum. Bjørn leter etter dem og så plutselig så kommer det en skummel dame……

  Jeg synes at boka er litt skummel og spennendr fordi det er om spøkelser. Jeg ville ha gitt utdraget terning kast 4 fordi jeg liker grøss.

 370. Bjørn,Mathias og Maja har dratt for og leke gjemsel da de møter en skummel dame som sier de må dra før klokken tolv men de gjør ikke det og innser at de har gjort en stor feil

  eg synes utdraget var bra på grunn av all den spenningen og at forfatteren forklarte hvordan han ble redd og hvorfor han ble redd . Jeg synes slutten var det mest spennende fordi forfatteren skrev «Det frøs nedover ryggen det sto noen i vinduet» det fikk meg til og grøsse. Det eneste jeg synes var litt dumt var at han ikke var redd for og skremme de som leste for eksempel delen med damen og haren.

  Jeg gir den terningkast 5/6

 371. Evig midnatt på museet

  Av Alexander Kirkwood Brown

  Det handler om en gutt som heter Bjørn. Han er på et museum med vennene hans. Han ser mange skumle ting.

  Jeg synes utdraget var bra fordi han beskev veldig bra, han hadde mange spenningskurver, han viste følelsene veldig godt. Utdraget var veldig lett å leve seg inn i, den starter og slutter veldig brått. Jeg synes boka fortjener å vinne bokslukerprisen. Jeg fikk veldig lyst å lese videre Jeg anbefaler boka for 10-13 år.

 372. Lekse:
  Forfatteren i denne boken er Aleksander Kirkwood Brown.

  Jeg synes at denne boka passer for 9-12 åringer.

  Boken handler om:
  På dagtid var skolebesøket på utendørs-museet ganske kjedelig. Men nå er det allehelgensaften, og Bjørn, Maja og Andreas har dratt tilbake for å leke gjemsel. Og nå er det alt annet enn kjedelig, for nå er det noen andre her.

  Jeg synes at denne boken var helt grei. Men ikke helt min sjanger. Det som var bra med boken var spenningen og at det skjedde noe hele tiden.

 373. EVIG NATT PÅ MUSET
  Dette utdraget handler om Bjørn, Maja og Anders som leker gjemsel på et museum. Men det er noe mystisk som foregår.
  Og de er ikke alene på muset.

  Jeg synes at boka var veldig spennende og skummel fordi det var så mye jeg lurte på. Jeg syntes også at den var spennende og skummel fordi forfatteren beskrev følelsene til hovedpersonen så bra at jeg trudde det hadde skjedd med han selv. Jeg levde meg virkelig inn i teksten.
  Jeg vil at denne boken skal bli superfinalist.
  Jeg gir den terningkast 6.

 374. Evig midnatt på museet

  Bjørn var i et herskaps hus og lekte gjemsel så ser han mystiske ting.

  Den er veldig bra fylt med grøss og spenning. kategorien er grøsser.

  Jeg syns at den passer for alle vilken som helst alder. Jeg gir denne boken en god terning kast 6.

  Jeg syns at andre burde lese det før halloween

 375. Jeg synes boken var spennende, skummelt skrevet og mysterisk. Jeg er ikke en som egentlig liker grøsser men, denne boken var faktisk ganske bra. Boken har en mysterisk skrivestil som gjør den til en bra og spennende bok.
  Jeg gir boken terningkast 4.

 376. denne boka var bra og veldig spennende. Jeg er veldig glad i spenningsbøker så jeg gir den terningkast 5

 377. Evig natt på museet

  Det handler om at Bjørn og venene hans er å leker gjemsel sent på kvelden. På museet. Der skjer det mye rart

  jeg likte dette utdraget fordi forfatteren er så flink til å forklare hvordan Bjørn hadde det. Jeg likte godt da den gamle dama kom med en kniv i hånda.Fordi da fikk mann liksom frysninger ved tanke på at hunn kanskje skulle drepe han.Jeg liker veldig godt nor man for frysninger av en bok fordi da for man lyst til å lese mer. Og det er er det med dette utdraget det er lett å leve seg inn i.

  Jeg synes denne boka bør være superfinalist i bokslukerprisen.Jeg anbefaler den til gutter og jenter mellom 9-14.Ternings kast 5.

 378. Den var litt skummel og spenndene, Den var lett lest. Følte at jeg var med i boka,

 379. Det handler om at bjørn og vennene hans leker gjemsel midt på natten på Allhelgensaften. De møter en skummel dame som sier at de må dra før klokken blir tolv. Men de gjør ikke det og innser at de har gjort en stor feil.

  Jeg synes dette utdraget er kjempe bra fordi det er så mye spenning og forfatteren skriver på en sånn måtte at jeg får lyst til og lese mer.
  Jeg synes det kunne vært litt mer grøss fordi i mine øyne er dette mer en spennings bok en en grøsser.

  Denne boken er synes jeg er veldig veldig bra, så jeg vil gi den 6/6.

 380. Jeg fikk veldig lyst til å lese denne boka fordi den var veldig spennende og skummel lurer på hvordan resten av boka er

 381. Denne boka likte jeg fordig den er av min type.
  jeg liker grøss bøker og krim bøker.
  det er litt artig med den gamle dama som ga masse advarsler etter kl 12.
  jeg ville anbefalt boka til folk som liker spenningbøker terning kast 6.

 382. Jeg syntes denne boken var veldig spennende, og jeg likte boken veldig godt. Det jeg likte best var når det var en jente bak han og han trodde at det var Maja også fant han ut at det ikke var henne.

 383. Evig midnatt på museet

  Bjørn, Maja og Andreas var ute på museet sent på kveld og bjørn hadde a,,,,,,,,,

  Boka er i sjangern grøss. Jeg synes utdraget av boka var bra fordi det var spennende, litt skummel og bittelitt morsom, men utdraget av boka var ikke best fordi sjangern grøss er ikke min favoritt dette er hvorfor denne delen var litt rar og ja jeg likte den ikke:
  «Det er allehelgensaften,» svarte hun, og skar nedover pannen til haren, mot snuten. «Veggene mellom vår verden og åndeverdenen er tynnere enn normalt i natt.»
  «Du tror vel ikke seriøst på spøkelser?» sa jeg, og prøvde å virke tøffere enn jeg var.
  Jeg ville se bort, men klarte liksom ikke å rive blikket vekk. Hun tok en pause fra den groteske operasjonen og vendte seg mot meg.
  «Dette har ingenting å gjøre med å tro,» sa hun alvorlig.
  Ja det er derfor.

  Jeg anbefaler boka for folk som liker grøss. Jeg gir boka sitt utdrag terning kast 2.

 384. MIDNATT PÅ MUSEET

  skrevet av: Aleksander kirkwood Brown

  Bjørn møter en gammel dame og får med seg ordene viss du har vettet i behold så forlater du dette museet før klokken tolv. Men har Bjørn vettet i behold??……..

  Jeg synes at utdraget var veldig lett å leve seg inn i, fordi at forfatteren har klart å beskrive følelsene til Bjørn så godt. Utdraget starter veldig brått, og så bygger det seg oppover og oppover og til slutt slutter det også veldig brått. Jeg ble veldig irritert over at hun gamle damen i utdraget, hun var så slem og mystisk mot Bjørn at jeg fikk frysninger. Jeg vil gjerne lese boken, fordi at jeg likte utdraget veldig godt og at jeg rett og slett synes at grøss er en veldig god sjanger.

  Jeg likte den mystiske jenta som vi fikk høre litt fra i utdraget veldig godt. Jeg vil anbefale dette utdraget for aldersklasse 10 og oppover, på grunn av at…. HALLO, DET ER GRØSS!!! Terningkast 5. Andre bør definitivt lese utdraget, for det var drit-bra!!! Jeg synes dette burde være en superfinalist i boklukerprisen.

 385. Boka høres veldig spennende og skummel ut fordi dama i boka er både mystisk og skummel.Etter at han fikk høre alt det av damen så skjedde det så mange rare ting.Det virket plutselig så ekte det damen sa, men gutten brydde seg ikke.
  Terningkast:5

 386. Utdraget handlet om Bjørn,Maja og Andreas som leker gjemsel på museet, men så sier en dame til Bjørn at de må ut før 12.

  Jeg syntes utdraget var spennende fordi det var grøsser og grøsser pleier alltid å være spennende, jeg fikk veldig lyst til å lese mer etter at det har vært HALLOWEEN fordi hvis jeg leser det før HALLOWEEN så kommer jeg til til å bli litt redd på HALLOWEEN.

  Jeg gir den terning-kast 6. Anbefales for 9-12 år (Å de som ikke blir så redd av sånne bøker)

  • Jeg syns at boka var veeeeeeeeelig spennende! Jeg lurer på om hva som skjer videre. Jeg har veldig lyst til å lese boka????❤️????????⚽️⚽️??
   Terningkast:5

 387. Jeg synes utdraget var gøy å spennende. Jeg synes det var spennende fordi en jente med utslått hår og hvit kjole sprang rundt hjørnet og plutseligvar hun borte! Og jeg tror den jenta som sprang og bare forsvant var den jenta som sto i vinduet med brudeslør fordi man bruker jo å ha hvit kjole viss du skal gifte deg og brudeslør. Og hun dama med hes stemme var litt mystisk. Hvor ble det egentlig av Maja..??

 388. Det er allehelgensaften. Bjørn, Maja og Andreas har dratt tilbake for å leke gjemsel. Men de er ikke alene.

  Jeg liker ikke grøssere fordi jeg blir ganske redd av sånt, men dette var sykt spennende. Jeg elsket måten forfatteren forklarte redselen og følelsene til Bjørn. Og det ble så ekte. Jeg levde meg virkelig inn dette utdraget. Slutten var så bra og vil lese resten. Hvis jeg var Bjørn ville jeg bare ha løp hjem å hørt på den skumle dama. Dette bør være en av superfinalistene. Dette er den eneste grøsseren jeg har likt.

  Sykt spennende og bra forklart av redselen. Elsket utdraget. Terningkast 6

 389. Det handler om Bjørn og vennene hans. De leker gjemsel på et museum på allehelgensaften og det nærmer seg midt natt. Det skjer masse skumle ti ng.

  Dette er en bok i grøsser sjangeren. Jeg syntes at utdraget var skummelt fordi forfatteren forklarte følelsene til Bjørn veldig bra. Jeg syntes dette utdraget burde være en av super finalistene.

  Terning kast 5

 390. Jeg synes boka var spennende, skummel og fikk meg til å da frysninger…? Jeg bil finne ut hva som skjer og om det var Maja…..!

 391. Hei! Jeg likte boka kjempe godt for forfatteren var god til å beskrive ting som skjedde og jeg vil bare fortsette å lese men kan ikke det og det er synde for dette var den beste grøsseren jeg har lest

 392. Jeg synes boka var spennende, skummel og fikk meg til å få frysninger!
  Jeg vil lese mer og finne ut hva som skjer og om det var Maja….!

 393. Ekstremt spennende bok.
  Kunne godt tenke meg å kjøpe boken for jeg liker spennende bøker:-)

 394. Jeg syns at bokutdraget hørtes spennende og litt skummel ut. Fordi når han ser den jenta med blondt hår og hvit kjole som han tror er Maja ble det litt skummelt for tenk vis det er et spøkelse…
  Jeg gir bokutdraget terningkast 3-4 🙂

 395. ?den var skummel?Det var skummelt når damen skjærte av pelsen til en hare og det kom en dame med kjole og løst hår det vet jeg hvem det var det var et gjenferd denne boken skal jeg aldri?Lese igjen denne boken var ikke?Min stil?

 396. Teksten handler om Bjørn, Adndreas og Maja som drar til et museum på allehelgensaften….

  Det jeg likte med teksten var at den hadde liksom en høy spenningskurv.
  Den ble bare bedre og bedre. Teksten var litt skummel men min sjanger.
  Jeg likte spesielt da vi fikk møte utstopper dama. Dette utdraget var lett å leve seg inn i anbafaler 9/12 år.

  Jeg synes at den burde være en av superfinalistene.
  Jeg synes den fortjener terningkast:8/10

 397. Evig Midnatt på museet…

  Navnet: Navnet for meg til og tenke på filmene natten på museet.

  Handling: Handlingen er skummel og spennende

  Jeg skjønner: Jeg skjønner boken. jeg blir ikke sånn «Hæ?» Eller «Hva skjer nå?»

  Boken får terningkast 5 av meg. For en eller annen grunn…

  STAY AWESOME!

 398. Jeg syntes boka virket veldig spennende og skummel.
  og når jeg leste bok var det nesten som om jeg var på det stedet
  som han var for det var så godt beskrevet 🙂

 399. Jeg synes boka var spennende og litt skummel,

  Den handler om noen barn som leker hjemsel på et museum sent på Halloween. Der TROR de at de er alene!

  Boka fikk meg virkelig til å grøsse.

  Terningkast 4

 400. Jeg synes denne boka hørtes veldig spennende ut, men det var litt ekkelt med den haren.

 401. Jeg synes denne boka var veldig spennende pågrunn av språkbruken og formuleringen av setningene! Dette var en sånn bok jeg hadde lyst å lese mer av!
  Jeg synes den var skummel på måten han forklarte hva som hadde skjedd og hvilken dag det var og hvor det var!
  Jeg gir denne boka terningkast: 5
  Jeg anbefaler boka for barn fra 9 til 12 år.

 402. Veldig bra bok sjangeren er grøsser og jeg liker grøssere.
  De er så spennende.?

 403. LOVE IT!!!!!!
  Det er en sykt bra bok, har lest hele boka og ELSKER den. Alle burde lese hele boka.
  Terningkast 6 helt klart. Boka burde vinne!!

 404. Jeg synes boka er:

  *Spenndene
  *Skummel
  *Ekkel

  Jeg vil lese denne boka.
  Fordi den er spenndene og det skjer så mye på en gang.

  Jeg anbefaler denne boka for den som liker å lese skummle bøker.

  TERNINGKAST:5

 405. Dette handler om tre barn som skal på et gammelt museum på Alhelgsaften.Hovedpersonen er en gutt som heter Bjørn.Han har to venner som heter Maja og Andreas.Boken er en grøsser.Jeg har lest denne boken før jeg synes den var kjempe bra jeg anbefaler denne boken 10-13 år jeg gir den terning kast 9.

 406. Jeg elsket denne boka. Jeg lånte den på biblioteket, og den er best. Den burde være på 1 plass. Terningkast 6, helt klart! SYKT BRA BOK!!!!!!!!!!!!!!

 407. jeg synes boka var bra. Den var skummel akkurat som jeg liker det, men jeg synes den manglet noe, men jeg vet ikke hva?!!?!!!?

 408. Jeg synes boka er:

  *Spenndene
  *Skummel
  *Ekkel

  Jeg vil lese denne boka.
  Fordi det kjedde så mye og det var skummel.

  Jeg vil anbefale denne boka til den som liker å lese skummle bøker.

  TERNINGKAST:5

 409. Jeg syntes boka hørtes skummel ut. Boka var også ekkel og litt rar. Det var litt rart at tittelen het [Evig midnatt på museet] fordi det ikke var evig midnatt.

  Terningkast:4
  Boka passer for barn fra åtte til tolv år.

 410. jeg synes boken var spennende, jeg har litt lyst til å lese den og finne ut hva som skjer videre. jeg syns denne boken ikke passer for barn unnder 8 år! jeg gir denne boken terningkast 4!

 411. Utdraget handler om Bjørn, som leker gjemsel ved utendørsmuseet med Andreas og Maja på natta en allehelgensaften. Bjørn får en advarsel fra en ansatt som sier at han må forlate museet før klokken blir tolv.

  Jeg synes teksten var superspennende og har veldig lyst til å lese resten av boka fordi jeg liker grøssere og krim, og fordi jeg liker når forfatteren legger inn så mye i følelsene til Bjørn, jeg føler bokstavelig talt at blodet fryser til is.

  Jeg likte utdraget superbra, jeg gir utdraget terningkast 6.

 412. Kvifor var håret eit reir?
  Serlig at han ikkje trur på spøkelser!
  Kven er Maja?
  Kven er Bjørn?
  Kva er skjellethand?

 413. Bjørn, Maja og Anders leker gjemsel på et museum sent på kveld. Plutselig ser Bjørn en spøkelses-dame som utstopper dyr. Hun sier at Bjørn skal dra vekk fra museet før klokken tolv, men Bjørn drar ikke.

  Jeg synes utdraget var bra fordi forfatteren beskrev følelsene til Bjørn hvor redd han var. Derfor var det veldig skummelt også. Jeg gir utdraget terningkast 5.

 414. boka var spennende fordi mye skjer i boka. på allehelgensaften klokka 00:00er han alene på en utendørs museum og ser skikelser

 415. Evig midnatt på museet!

  Av: Aleksander Kirkwood Brown!

  Utdraget handler om Bjørn, Maja og Andreas, som er på museet og leker gjemsel på Allehelgensaften, og så kommer en creepy dame, og Bjørn ser et spøkelse!

  Jeg likte ikke boka så veldig godt fordi jeg er ikke så veldig glad i sjangeren grøss. Jeg likte slutten veldig godt.

  Jeg ville skrike, men frykten hadde trukket all luft ut av lungene mine.
  Dette er ikke ekte. Dette er ikke ekte, gjentok jeg for meg selv. Jeg knep øynene sammen. Når jeg åpnet dem igjen, ville hun være borte …

  Jeg likte at forfatteren beskrev følelsene til Bjørn veldig godt.
  Handlingen var ganske lett å leve seg inn i! Teksten starter ganske brått og det samme gjør slutten. Jeg fikk ikke så veldig lyst til å lese resten av boka!

  Jeg gir dette utdraget et terningkast:3
  Jeg anbefaler denne boka til de som liker grøss og barn fra: 10-13 kanskje.
  Jeg synes ikke dette utdraget bør være en av superfinnalistene!

 416. boka var spennende fordi mye skjer i boka. på allehelgensaften klokka 00:00 er han alene på et utendørs museum.det er mørkt og det er flere en han tror der.

 417. Spanande.
  Fekk lyst å lese boka.
  Veldig bra.
  Likar skumle bøker.
  Kjekk.

 418. Kvifor var håret så flokete.
  Kven er BJørn.
  Kven er Maja.
  Kva er eit skelet hand.
  Kven er den dama med kniven.
  Den var bra men ganske skummel.
  Den boka må vere med åndenes makt.

 419. det er en grøsser bok det er en kul bok jeg liker hvordan den slutter jeg liker at man slutter brått fordi da vil man lese mer fordi det er en brå slutt det liker jeg. det handler omen gutt som heter bjørn han vill leke med vennene Andreas og Maja det er 12 på natten på et ute museum det er skummelt det allehelgensaften det er nifst der de fikk en advarsel om og dra før klokken 12 det er ikke bra klokken er over 12

 420. Jeg synes boken var ganske spennende, den var velskrevet og jeg likte spesielt godt slutten hjertet mitt begynte og pompe skikkelig fort! Det jeg syntes vi kunne fått vite mer av var hvordan Andreas så ut og litt bedre beskrivelse av Maja, men ellers var boka ganske så bra. Hvis jeg skulle bedømme den på en skala fra 0-10 ville jeg gitt den en soleklar 9-er (Og det er ganske bra og få fra meg for jeg er veldig kresen og bedømmende når det gjelder… ja … alt! Og PS: Jeg skal låne denne boka på bibilioteket fordi den var så bra!

 421. Forsto ikke helt handlingen. Den kunne gitt mer mening. Kjedelig uten bilder. Hvorfor lekte de gjemsel på et museum? Slutten av utdraget var bra. Jeg lurte på hvem som prikket han på ryggen. Spennende,men forsto ikke helt hva dama snakket om. Starten var spennende. Jeg har lest boka og synes den var spennende. Boka var spennende fordi de var på et museum. Mye av boka ga ikke mening. Urealistisk å leke så sent på kvelden.

 422. Jeg lurer på hvem hun jenta i vinduet var??? Hun var sikkert død.
  Har litt lyst til å lese den. Den var skummel.

 423. Alle var enige om at dette var en kjempespennende bok- denne boka vil vi lese! Det var nifst- hva skjer? Vi må få vite hva som skjer!!

 424. Den va r kjekk men eg forventa meir grimm og litt meir skummel eg vil gjid den ein 4

 425. Eg synest boka var bra fordi eg likte at den var, spennende og eg likte at det var meir ein ein hovedperson. Det var apennende fordi når den dama, og hun jenta som sprang. Eg synest synn på haren fordi eg liker ikkje når dyr er døde og at dei blir kjerrt for eg elsker dyr.

  Terningkast: ein sterke 4

 426. Eg likte boka de var skummelt og speenande eg likte han best i sluten . Eg liker skumle bøker så eg vil ta terning kast 6 Sterke .

 427. Eg syntes at boka var super eller veldig bra på ein måte. Den var veldig spennende og litt skummel. Den var spennende fordi dama var liksom ganske skummel og det ho sa var litt spennende. Ho sa det liksom på ein litt nivs måte. Og når Bjørn følte ho såg ei jente som ikkje var Maja var det litt kult. Noko avdet einaste eg ikkje likte var det med haren. Eg syns veldig synn på han.
  Eg gir terningkast: 5??

 428. Det var dårleg bok for den var ikkje så spennene,den hadde vår kjekkere viss den var skumlere og mer spenene og for det er mor folk som liker spening og skumle bøker.

 429. Denne boka var spennanes, eg likte at det var i et museum, pga det er på en måte litt logisk at dei verste tinga skal kje i ett museum ? Terning kast:6️⃣!??
  Eg likte når dei trodde at dei blei jaga?〰?

 430. Boka var bra men eg ble ikkje så veldig intressert av den. Den var skummel men eg blei ikkje så veldig oppslukt i boka. Terningkast er ei passe firer fra meg 🙂

 431. Den var veldigt spennane men litt kjedelig og. Eg liker veldigt godt spenning.den var litt dårlig og. Det burde vore meir adjektiv. Kjønte den ikkje heilt.

  Terning kast :3

 432. Boka var spennanes, og høres gøy å lese. Det var en rar dame hun var, det høres ut som om den gamle damen lekte med kaninen. Terningkast 6

 433. Eg likte denne boka den var skummel og spennende. Eg liker skrekk bøker så eg syntest den var bra. Terningkast 5

 434. Denne boka var ikkje så kjekk eg liker ikkje denne typen bøker , eg kjønnte ikkje helt greia:Teringkast 2

 435. Eg syntes at boka var super. Eg likte at det var litt spenning i boka. Og det var litt kult at det var på eit museum. Og at det var ei skummel dame. Eg har veldig lyst å lese denne boka.

  Terningkast: 6

 436. Den var litt kjedelig fordi eg skjønte nesten ingenting. Men det som var kjekt var at det begynte å bli litt spennade i slutten. TERNING KAST: en 3

 437. Boka var kjekk eg hadde hatt lyst til å lest videre. Det stoppa en litt dom plass, sån at det ikke gidde så veldigt mye mening på slutten. Eg syntest at det var litt ekkelt når hu kjørte i kaninen. Det kunne våre litt mer skrekk og. Eg syntest terning kast 4

 438. Eg syns boka var bra?? fordi boka var spenane . Men hu gamla damå?? var skumle med den kniven ?.Terningkast :5

 439. Eg hadde sjempe lust å leser vidare. Boka var veldig spenende. Eg lurte på mangen ting. Det hjorde at eg hadde endar mer lust å leser videre. Eg likte skrive stilen.

 440. Eg synes at boka var kjempegild fordi det var spenning i den og eg elsker spenning. Eg vil gjerne lese denne boka ferdig. Eg er ganske glad i grøsser bøker og spøkjelser.

 441. Eg synest at boka var ganska gøy, den var spendende, men dei sa ingen ting om hvor dei to barna blei av❓?❔

 442. Den var bra, men eg skulle ønske at vi fikk vite om dama fortsatt var der. Det var spennende med dama som hadde ein kanin i hånda, men det var litt rart at hun skar den mens hun snakket.

 443. Denne boka var kjekke det var litt skummelt og så var det spenanes.

 444. Den var ikkje så brå fordi eg liker ikje så gåt såne slaks bøker. Men ellers bra

 445. Den var litt kjedelig, fordi du skjønte ikke saman hengen. Den hadde lite innleving å forklaring. Terning kast 2

 446. Denne boka var veldig kjedelig. Eg liker ikkje sånne bøker. Forstod ikkje samanhengen. Terningkast: 2

 447. Teksten «Evig midnatt på museet» handler om Bjørn, Maja og Andreas som leker gjemsel på museet. Bjørn leter etter de andre. Men ser andre skumle skikkelser. Dette er en skummel grøsser, som gjør at vi får lyst til å finne ut av hva som skjer videre. Teksten passer for 10-11 åringer.

 448. Eg syntes han viket kanske spennene, eg liker litt grøss og mysterium så det hadde vell vore noko for meg. Eg vil nok ha lest boka. Terningkast 5 får utdraget.

 449. Den var morosam,funny. Den var bra, eg likte den. Terningkast 5
  ???????

 450. Eg syntes boka var veldig bra.Den var spennande og mystisk.og det var mye mysterier,og eg vil gjerne lese resten av boka.??????????????

 451. Dette utdraget var litt spennande og gildt. Eg likar spenning og dette var perfekt. Eg kunne godt lest den boka. Men eg leser litt tjukkere bøker så eg held meg til dei.
  Eg elsker tjukke bøker og denne boka burde vær tjukkere.

 452. Denne boka var midt i mellom, den var litt litt kjedelig. Ikkje min favoritt, den var helt OK
  Terningkast: 3

 453. Eg synest utdraget var bra, men også litt kjedelig. Eg likte det fordi det var spenning i og det liker eg. Men det var litt kjedelig fordi det var eit kort utdrag og spenninga kom så seint i utdraget. Terningkast 4

 454. Eg syns boka var bra, det var mykje spenning og mystisk når det gjaldt hu dama i vinduet.

 455. Den var veldigt bra for eg syntest den var passe bra og lit skummelt,eg syntest ikkje den var super fordi eg syntest han var litt kjedelig i menst.Eg gir den terningkast 5/6.Eg likte boka.

 456. Aleksander Kirkwood Brown har skrevet boken «Evig midnatt på museet». Boken handler om en gutt som leker gjemsel med sine to venner, Nina og Andreas,på et museum som spøker. Han møter en mystisk kvinne som sier masse rare ting. Dette er en grøsser. Boken ble skrevet i fortid. Du fikk lyst til å lese resten. Det var litt vanskelig å få et bilde inn i hodet av historien.De var ogs¨spennende. Boken passet ikke meg og derfor gir den terningkast
  3.

 457. boken var bra men jeg liker ikke så godt grøss bøker
  jeg synes den bør komme på 5 plass eller noe sånt
  terningkast:3
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  terningkast:3

 458. Vi likte utdraget veldig godt?
  Vi syntes det var spennende og litt skummelt?
  Vi vil gjerne lese mer av boka❕❕
  Terningskast: 6

 459. Den var ganske spennende og grøsselig PrEtTy GuUd( ͡° ͜ʖ ͡°)

 460. Jeg syntes denne boken var helt super!
  Vi vill gjerne lese mer av den.
  Den var spennende.

 461. Jeg syntes boken var veldig spennende og jeg kunne gjerne ha tenkt meg å lest hele boken(:

 462. Eg sunest at boka var spennande. eg liker grøssarar. eg gir den terninkast 5. eg skal lesa boka. eg anbefaler boka. det var ikkje mye grøssar. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 463. Bra bok, eg vil lesa den fordi den var spennande og litt grøss.
  Den får terninkast 6

 464. Denne boka var kjempespennande og eg ville lese heile.
  Eg følte at alt blei veldig spennande klokka tolv.
  Terningkast 6

 465. Det var ganske spennende bok.
  Dette er den kjekkeste boka til nå i Boksluker prisen til nå.
  Det var ganske spennende da han såg den spøkelsesdama.
  Når han ville skrike toppa det alt.
  Det e er den kjekkeste boka til nå derfor gir eg ternningkast : 6

 466. Denna boka handla om ei jente som heiter maja og to guttar som heiter Andreas og bjørn.Dei har vore på besøk på eit museum,men dei går tilbake får å leika gjømsel.Denna boka var veldig sepennande og eg likte den fårdi eg er veldig glad i å lesa boker med grøss.Denna boka var heller ikkje alt for skummel,men meir spennande.Eg gir denna boka treningkast 5,og eg ville absolutt anbefalt denna boka!

 467. IKKJE min stil overtroisk .ikkje skummel i det heile tatt.kan bli mykje betre .
  Burde komme med noko betre.
  terning kast 1 dårleg.

 468. Denne boka var kjempe kjekk.
  Det var spennende når han såg ein dame i vinduet.
  Denne boka må eg lese.=)
  Eg lurer på kor Bjørn, Maja og Andreas blei av.
  Terningskast 6

 469. Denne boka er ganske kjekk.Fordi dette er heilt min stil.Eg håpar eg finn boka på biblioteket vår Eg gjir denne boka en super god 6\6

 470. eg suns at boka er spenene og ok.
  eg syns at boka er lit vanskelig å lese.
  men eg suns at boka er spenede og ok.
  eg jir tenig kast 5:):).

 471. Denne boka synest eg var ganske spennande. Det var ikkje så mye grøss. Terning kast 6

 472. jeg synes at utdraget var ganske bra, men jag synes at noen skulle bli drept fordi jeg liker at det er drap i grøsser bøker

  terningkast 5

 473. De fleste av elevene synes utdraget var spennende. De tror det er ei super bok, og mange ønsker å lese den. Det er allerede noen som lest boka, og de anbefaler på det sterkeste for andre. Mange synes det er fint å danne seg bilder av hvordan og hva som skjer i handlingen.

 474. Jeg likte boken som passe,men den var mestspennende da han så et skikkelse med vinduet med skuret jeg gir terningskast 5 håper dere fra 10-17 år vil lese denne boken den passer til dere

 475. Noen synes den er spennende, og noen i klassen synes den er kjedelig. Noen har lyst til å få vite hva som skjer videre, mens andre bryr seg ikke. Det er nok litt avhengig av om man liker grøssere og spøkelsesfortellinger eller ikke.

 476. Denne boka var godt likt av de fleste elevene. Den var spennende og passe skummel.

 477. Den er spennende men har lest den før den er skikkerlig bra ivertfall hvis du leser hele boken den har litt romantikk men ikke for mye noen synes sikkert den lille delen der er klisette men det er bare og hoppe over forde det er bare sånn 2 sider med den slags. JEG GIR DEN TERNINGS KAST 6

 478. Jeg syntes boka var veldig spennende og forfatteren drar meg inn i boken.
  5/6

 479. Jeg syntes denne boka var super spennende. Jeg elsker krim så boka var passende for meg.

 480. Jeg likte det utdraget. Jeg liker skumle bøker og når jeg leste det utdraget ble jeg litt redd. Forfatteren skrev den boken på en god måte, og jeg syntes denne boka burde vinne Bokslukerprisen. Jeg gir den terningkast 6?

 481. Jeg synes at boka høres veldig spennende, og jeg har kjempelyst til å lese hele boka, sånn at jeg kan se hvordan den ender fordi jeg vil vite hvordan det går med hovedpersonen og om han kommer seg ut av museumet i tide.

 482. Dette var en spennede bok. Har veldig lyst til å lese videre. Lydfilen hadde god fortellerstemme som gjorde det skumlere. Anbefales!

  • Jeg liker boka fordi den er skummel og jeg liker skummele bøker siden jeg ble 8 år gammel. Boka er spennende og vi vet jo liksom ikke hva når og hvor ting skal skje derfor likte jeg den og det er en så bra bok at jeg gir den en 6 poeng.

 483. Jeg likte utdraget av Evig midnatt på museet fordi det var spennende og jeg ble så redd at jeg klarte ikke å slutte å lese. JEG ELSKER GRØSSER!!!! Jeg må bare lese hele boka!!

 484. Har ikke lest den skal lese den om 2 bøker. DEN BØR VÆRE BRA!!

 485. Jeg synes at dette var spennende og interesang bok.
  Den dama som sa at de måtte ut før kl.24.00 var en interesang dame.
  Hvor var vennene som lekte gjemsel?

 486. Jeg synes den var superbra!! Den var kjempe spennende, jeg gleder meg skikkelig til og lese resten av den!!!!!!

 487. jeg likte utdraget det var spennende veldig bra kunne tenkt å lese hele boken

  terningkast 5

  • jeg syntes den var veldig bra fordi den var spennende og kul jeg kan tenke meg å lese hele boka (Markus) jeg syntes akkurat det samme som han Markus (Sondre)

 488. jeg syntes at utdraget var spennende. jeg tenker at jenta som tok på han var hun i vinduet. jeg får lyst til å lese ferdig boken. jeg gir den bra

 489. Boka handler om Bjørn, Maja og Andreas som er utenfor et utendørs-museum og leker gjemsel på allehelgensaften. Først var det kjedelig men nå er det alt annet en kjedelig når de oppdaget at det var noen andre der. Først trodde de at det var Maja men så forsvant hun ut av det blå! Hva vil skje videre? Dette er en typisk grøsser-bok, men jeg syntes den var spennende og gir terningkast 6!!!!

 490. Synes denne boken var ganske spennende og morsom å lese. Terningkast 5

 491. (Dette er min mening) jeg liker ikke grøss så den boka var ikke noe særlig for meg.

 492. Boken handler om Maja, Bjørn og Andreas som er på utendørsmuseet allehelgensaften, og de aner ikke hva de har i vente. Jeg synes at boken var veldig bra fordi den var så spennende. Jeg har veldig lyst til å lese hele for å se hva som skjer. Jeg anbefaler boken på det sterkeste!! Terningkast 6!!

 493. Den var veldig skummel og det var bra.
  Kan ikke se noe feil med den.

 494. boken var litt skummel og det liker jeg.
  det var spennende hele tiden.
  super bok.

 495. Bjørn, Maia og Andreas leker gjemsel på museet på allehelgensaften. Der møter Bjørn en dame som utstopper dyr. Hun gir Bjørn en advarsel, hun sa hvis du har vette i behold kommer du deg ut herfra innen klokken tolv. Så leter Bjørn videre etter Maia og Andreas. Da ser han en jente i kjole og løst hår. Han tenker at det er Maia, men så kommer han på at Maia hadde gins og svart jakke. så hvem var det da.
  jeg likte boka veldig godt. den var spennende og skummel og jeg fikk en litt ekkel følelse. denne boka får terning kast 6 fra meg.

 496. den va bra ok den va i mela pass bra og bra og lit kjedelig (:(;(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:():):):):):):):):)

 497. 10/10 veldig spennende bok jeg liker nor jente løpte forbi bra bok!!!!!! jeg ogso tror at
  de ar en spågelse 😀

 498. Jeg gir boka karakter super fordi:

  1) Den var veldig spennende

  2) Jeg levde meg veldig inn i boka ,det føltes nesten ut som om jeg var der selv.

  3) Den var litt skummel , spesielt den dama med den ekkle stemmen.

 499. 1: den var skummel
  2:den va spenndene
  3:jeg levde meg veldig inn i boka, skjentes nesten ut som at jeg var med i historien

 500. Karakter: Helt OK i mellom bra og passe bra. Den var litt kjedelig men den var bra. den var skummel (skummel fra 1-10 6 Den var helt ok!

 501. jeg synes boka var super
  den var veldig spennende.
  jeg likte damen som stappet ut dyr 🙂

 502. denne boken var spennende ikke lest noe annet UTROLIG bra bok
  denne damen var en utstoper whaat trodde hun var en drapsmann

 503. det var en spennende bok jeg liker spenning godt. jeg kjønte ikke så godt starten men jeg kunne godt lånt denne boka

 504. levde meg ingenting(litt) inn i teksten egentlig lol ikke bli sur for det8D

 505. Jeg syntes boken var bra fordi:
  Den var spennende, men jeg syntes forfatteren ga litt lite detaljer i historien⚔️?

 506. Det var kjempespennende. Jeg fikk mye spenning i kroppen. Jeg vil lese denne boka ?

 507. Synes det var litt skummelt og litt ekkelt når hun dama på museet som kuttet opp en hare skinn

 508. Denne boken var super bra ? Jeg fikk mange bilder i hode mitt når jeg leste teksten. Det var masse spenning og den var veldig skummel ?Håper du vinner ??

 509. DEN VAR SIKKELIG SKUMMEL!!!!!dette er ikke noe jeg ville ha lest nå men kanskje en gang i fremtiden,fordi den var også veldig spennende men extremt creepy!!!!!

 510. den var spennende fordi jeg liker grøss. jeg likte den. kul historie.

 511. Likte at det var spøkelser, helt konge, liker grøss

 512. God forklaring av Halloween. Kjekt fordi den var litt skummel. Enkel å leve seg inn i. Handlar om spøkelser, finn ikkje vennane sine etter kl 24.. Vil lese heile boka!

 513. Denne boka var litt vanskelig og forstå hvem var jenta som rømte? Var det Maja?

 514. Dette var den beste boka å eg e sån som leser girl:IT bøke eg elske sånne skumle greier.
  Eg har ingen kritik til denne boka, boka får terningkast 6

 515. Den var ikke så spennende men den var ikke like dårlig som de andre bøkene .

 516. Jeg synes at boka bør vinne fordi
  Jeg liker drap og mord.
  Jeg liker grøsser.

 517. Jeg synes denne boka var veldig bra. Jeg syntes denne boka var veldig bra fordi den var spenende og jeg liker spennende bøker.?

 518. Denne blei kjempegodt motteken av alle i klassen! Dei sprang til biblioteket for å låne den med ei gong.

 519. Denne boka var veldig bra. Elevane var delt mellom bra og super, men alle var einige om at den var spennande!

 520. SPENNENDE! Det var veldig spennende for den følelsen i kroppen min når den gurren så den jenta i vinduet.

 521. Jeg synes denne boka var kjempe bra. Jeg vil helt klart ha lest denne boka. Det er spennende og skummelt at det er fullt av spøkelser og andre skumle skapninger.

 522. Jeg synes denne boka var kjempe bra. Jeg vil helt klart ha lest denne boka. Det er spennende og skummelt at det er fullt av spøkelser og andre skumle skapninger.

 523. den ble er mer og mer spenene.
  jeg syntes det var veldig rart hun dama drepte kaninen levende med en kniv det er ikke helt vanelig. eller (10/10)

 524. Den er bra. Men jeg likte den ikke fordi jeg liker ikke grøss. Det var en bra bok til å være en grøsser. ?

 525. Jeg synes boka var bra. Jeg syntes det var spennende at gutten så et spøkelse og trodde det var vennen hans.

 526. Boka var bra. Den kunne gitt mer mening. Jeg likte ikke så godt at den dama holdt på med døde dyr.?

 527. Den var spenne og gøy fordi de er gøy med krim.Den er på 1 plass oss meg.den var super.

 528. Jeg forstod ikke handlingen??. Jeg likte den litt?. Det var en passe bra bok!

  • Jeg syntes boka var dorlig fordi jeg hater grøssere og fordi det ikke var spennende?. Terningkast 3.

 529. Denne boka var litt skummel. Jeg gjir den terningskast 6. Denne boka var kjek for det var litt skumelt for det var skumelt da den hvite dama sto i vinduet.

 530. Jeg syntes at boka var lit dårlig fordi jeg liker ikke grøssere . Slutten var vanskelig fordi man måte tenke til seg selv .Jeg gir terningkast 2.

 531. Hei. Jeg synes denne boken var bra og den var spennende. terningkast 4. bør leses.;)

 532. Boken handler om Maja, Bjørn og Andreas som er på utendørsmuseet allehelgensaften, og de aner ikke hva de har i vente…… Jeg synes at boken var veldig bra fordi den var så spennende. Slutten var helt forferdelig fordi den var så spennende det sluttet med «Dette er ikke ekte. Dette er ikke ekte, gjentok jeg for meg selv. jeg knep øynene sammen. Når jeg åpner dem igjen, ville hun være borte» Jeg har veldig lyst til å lese hele for å se hva som skjer. Jeg anbefaler boken på det sterkeste!! Terningkast 6!!

 533. Boka var spennende fordi det skjede så mye underveis.
  Slutten kom veldig fort

 534. Jeg synes at boken var spennende fordi de var på et museum og lekte hjem selv. Slutten var spennende fordi Bjørn så en dame som så på han og Bjørn lukket øynene sine og til slutt kunne hun være borte?. Terning kast 6:)))

 535. Jeg synes boka var bra og spennende og litt skummel fordi det sto en dame i vinduet.
  Og at det han Bjørn så en dame i hvit kjole. Og om den dama på museet. Denne boka likte jeg. Denne boka anbefaler jeg terning kast 6. Og den dama var litt skummel. Når hun dama skar på haren.

 536. Jeg synes at denne boken var kjempe bra! Fordi den var så spennende, man levde seg skikkelig inn i boka. Man ville liksom ikke at utdraget skulle ta slutt. Jeg synes at slutten var like bra, men kanskje litt skumlere:) fordi den var like spennende! Jeg synes det er så bra at forfatteren fikk med seg den dama som sto i vinduet. For det er jo alles største mareritt å se en hvit dame som står å ser ut av et vindu. Det jeg lurer på er hvor det ble av Maja og Andreas.

 537. Jeg synes at boken var bra og litt spennende. Slutten var litt spennende. Bjørn fant ett museet og så var det en dame som var tøft BOKEN VAR BRA terning kast 6 🙂

 538. Jeg synes at boken var spennende fordi den handlet om et spøkelse. Slutten var litt dum fordi den sluttet midt i det spennende. Jeg likte boken veldig godt det er den mest spennende boken som har vært bokslukerprisen i år terning kast 6!!!!!!!! (:(:(:(: jeg likte godt da de lekte hjemsel og bjørn trodde det var maia som var der men var det det? denne fortjener og bli en a finalistene!!!

 539. Jeg synes at boken var veldig bra fordi den var litt skummel. Men det var også litt ekkelt at den damen som Bjørn møtte, skar i haren. Slutten var veldig spennende. det var veldig spennende fordi de var på et museum I tillegg var det litt skummelt at Bjørn møtte den skumle damen, fordi hun trodde på ånder og sånn, Jeg likte ikke at hun utstoppet den kaninen. .Jeg synes det ble spennende at damen med den hvite kjole bare forsvant. Terningkast 5.
  Jeg kunne godt ha lest hele boken!

 540. Hei, jeg synes den var super fordi den var skummel og spennende, jeg liker sånne bøker. Slutten var spennende fordi når Bjørn skulle lete etter Maja og Andreas møtte han en jente med hvit kjole og flagrende hår som han trudde var Maja, Bjørn løp etter hun å så hun jenta med hvit kjole og ansiktet hennes var dekket av et slør i vinduet.
  Jeg kunne gjerne ha lest hele boken! Terningkast 6!

 541. Evig midnatt på museet:
  SUPER BRA! Jeg syntes boken var super spennende. Denne hvite dama i huset, den likte jeg veldig. Og hvem var hun dama i vinduet? Var det Maja som var bak huset? Jeg vil lese hele boken og enda mer!
  Teksten er skrivet med godt språk som jeg skjønte med en gang. Hele teksten opplevde jeg veldig godt! Andre bør virkelig lese boken hvis dem like grøsser og spenning! Men først så hvert jeg litt irritert fordi jeg vist ikke hvem var «Jeg» personen var, men etterpå så fant jeg ut at det var han Bjørn. Jeg syntes boken bør være finalist siden den er SUPER BRA! Jeg syntes at dem bør lag en film av denne boka, masse kommer å se den, iallfall jeg. Boken der skal jeg lese. Jeg tar terningkast 6.

 542. Jeg synes at den var spennende fordi det var spøkelser.
  Slutten var lit rar fordi noen stirra på bjørn.
  (TERNING KAST 9)

 543. Jeg synes at boken var bra og litt spennende. Slutten var litt spennende 🙂

 544. Jeg synes at boken var spennende fordi de var på et museum og lekte hjem selv….men ikke alene. Slutten var spennende fordi Bjørn fant et hus som det sto en dame å så på han og Bjørn lukket øyene og til slutt være borte.

 545. Jeg synes at boken var spennende fordi den handlet om et spøkelse. Slutten var litt dum fordi den sluttet midt i det spennende. Jeg likte boken veldig godt det er den mest spennende boken som har vært bokslukerprisen i år terning kast 6!!!!!!!! (:(:(:(:

 546. Jeg likte ikke boken fordi den hadde spøkelser i og jeg hater spøkelser. Jeg liker ikke grøssere uansett. «Terningkast 2»

 547. Den er veldig bra . Jeg liker spenning som den. Når dama sto i vinduet så lurte jeg på hva som skulle skje…

 548. jeg synes boka var dårlig:( den var alt for skummel ;( jeg synes den var rar. terningskast 1

 549. Det var en kul bok fordi de handler om spokelser Det var veldig spennende og litt skummel i eneste sidet 🙂

 550. denne boka var litt skummel men veldig spennende det var litt ekelt da hun sto med en hare og kniv med blod.Jeg synes det var spennende da ikke gutten fikk vite om det var han som hadde sett feil eller om det var maja eller et virkelig spøkelse som utstopperdama hadde sagt.Jeg synes det var litt rart vis det var maja at hun plutselig hadde skiftet til kjole! Jeg vil lese denne boka for jeg liker litt skumle bøker. jeg gir denne boka en 4.

 551. Evig natt på museet

  Forfatter: Aleksander Kirkwoood Brown
  Forlag: omnipax
  Utgivelsesår: 2015
  Sjanger: Grøsser

  Utdraget fra Evig midnatt på museet handlet om at Bjørn snakket med en gammel dame på museumet. Hun slaktet en kanin og fortalte at det bodde spøkelser på museumet. Hun sa de burde gå før klokka 24.00. Bjørn gikk ut, og plutselig så han ei jente som sprang forbi i mørket…
  Jeg synes boka var super! Den virker spennende fordi den handler om spøkelser, og det liker jeg å lese om. Boka passer for jenter og gutter fra 10-14 år.

 552. Evig nattåpent museet
  Forfatter: Alexsander Kirkwood Brown
  Forlag: omnipax
  Utgivelsesår: 2015
  Sjanger: grøsser
  Utdraget fra evig midnatt på museet handlet om Bjørn, Andreas og Maja lekte gjømsel på et museum på allehelgensaften. Bjørn snakker med en gammel dame som flår en kanin, og forteller om spøkelser. Han går ut og ser en jente som springer forbi han!!
  Jeg synes at denne boken var kjempe spennende, og da får jeg lyst til å lese mer. Denne boken passer for hvem som helst som liker skumle bøker.

 553. Den var skummel, forsida på boka såg enno meir skummel ut. Boka var bra fordi eg likar skumle bøker. Den var super fordi den var ein grøsser. Eg skal lage film av den.

 554. denne boken var spennende.Jeg ble litt forskrekket da dama Skjærte opp haren. jeg kunne tenkt meg å lese mer av denne boken.

 555. Jeg liker denne boken fordi jeg liker og lese grøssbøker. Fordi de er altid gøy me spening.?
  Denne boken var gøy og lese

 556. Jeg likte denne boken fordi jeg liker grøssbøker, fordi det er gøy og masse spenning .
  ?????

 557. Jeg synes denne boka var ganske bra fordi jeg liker grøssere og spennende bøker.

 558. det skulle vert litt mer spenning fortsatt ganske bra da
  jeg gir den terningkast 4 av 6

 559. skulle kansje vert litt mere spenning. synes den var litt scary terningkast4 av 6

 560. Boka var veldig skummel jeg ble redd når jeg leste. Jeg synes den dama som utstoppet dyr var litt mistengkelig og hva som skjedde med vennene hans. terningkast.6

 561. Denne boken var spenende?Jeg ble litt forskrekket da damen kjærte opp haren?Jeg kunne tenkt meg å lese mer av denne☺️Terning kast 5?

 562. jeg synes at utdraget ikke var så bra. Fordi jeg synes at det var ekkelt når
  gutten så at noe som dryppet, han trodde at det var noen som skulle
  drepe han men det var bare en dame som hadde en hare. hun fortalte
  at han måtte dra hjem klokka, 12

 563. jeg syntes boken var bra fordi at den var spennende og bra.

  jeg kune tenngt og lese mer for vi fikk ikke få så mye spenning.

  jeg fikk med meg når damen sa «du bør være ute før midnatt.

 564. Bra den var skumle jeg sender en emoji en ??????????????????

 565. Den var så spennende, det fikk virkelig adrenalinet til og strømme gjennom meg!
  Det var skummelt, rart, stilig og man blir hekta veldig lett! Jeg har lyst til og lese videre!

 566. Denne boka var passe bra. Jeg hater krim. Det var en bra handling og et bra sted.

 567. Dårlig,kjedelig terningkast [:]
  Ikke nokka skummelt med gjenferdet med kjole og alt det der

 568. Jeg syntes boka var veldig spennende.Jeg syntes og at boka var bra

 569. jeg liker skumle bøker og dette er son jeg har ventet på, jeg har forestilt meg den. Gøy bok. Den er skummel og fengene. jeg syntes den bør være på 1 plass. Jeg tror den bør bli lest på dagen 🙂

 570. Det var tilnærma einstemmig at dette var den beste boka til no! Alle unntatt ei kunne tenkt seg å lesa vidare på historia. Den slutta akkurat på noko veldig spanande, og dei blei veldig skuffa då ikkje skulebiblioteket hadde denne boka inne så dei kunne få lesa heile boka med ei gong!

 571. Denne boka var dødsbra. Den var skikkelig krim.
  eg anbefaler alle som liker spennende bøker og liker litt mysterier til å lese denne boka. Boka passet meg veldig bra. Pga eg liker krim og mysterier.

  Terningkast: 6 😉

 572. Jeg syntes denne boken var skummel og spennende Pga fordi den skremte meg??
  Jeg liker skrekkbøker men ikke før jeg legger meg??
  Jeg gir denne boken terningkast 5?????

 573. Evig midnatt på museet

  Jeg synes boken var spenene og skummel, passer for barn 9-15 år (litt vanskelige ord).
  Den var ikke akkurat så skummel. Den skulle jo være grøss.

  Terning kast 5

 574. Denne boka er bra litt skremmende men ja den var spennende for: det var veldig morsomt i starten da de skulle leke hjemsjhel og han ser en dame på museet og hun kutta opp en kanin det var creepee!!!!
  Når jeg leser denne historien føler jeg at jeg er med i historien og jeg dagdrømmer helle tiden! Det er gøy.Men også på slutten der han gutten så den jenta jeg tror det var et gjennferd! Hun hadde løst hår og hun hadde en hvil kjole men trodde det var maja men det var det ikke!
  Det var det jeg hadde og si hade!!!!!!!!!!!!!!!:)

 575. Håret til kvinnen var en eneste stor floke, som et forlatt fuglerede, brunt, med striper av grått. Det var noe vilt i blikket hennes, de klare, blå øynene som betraktet meg gjennom tykke brilleglass skremte vannet av meg. Eller kanskje det bare var kniven hun holdt. Kniven som dryppet ferske bloddråper ned på gulvet.

  Jeg likte dette utdraget, det var spenning og jeg følte at jeg levde meg inn i utdraget , det føltes ekte ut. Jeg følte at jeg var med Bjørn , Maia og Andreas. Denne forfatteren har vært utrolig flink til å fortelle hva som skjer med spenning. Dette er en veldig spennende utdrag synes jeg !!

 576. Denne boken var litt skummel… Men det som er fint er at jeg elsker bøker om er veldig skummel!!!!! jeg likte denne boken fordi det handler om midnatt på et museum. Jeg følte at jeg levde meg veldig godt inn. Selv om det bare var i en bok så skvatt jeg av og til mår jeg leste, selv om det ikke var en film men en bok! Det som var litt rart var at vennene løp fra han…? Men jeg ville ikke ha vært på det museum midt på natta. Jeg ville uansett ikke vært der, når en gammel dame sier at du bør gå fra museet, da vil jeg gå fra met museum!!!

 577. Utdraget fra boka var spennende i hvertfall lyd boken.
  VI vil lese hele boken.
  boken var SUPER. 🙂