Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hør’a dagbok

Amina Sewali Aschehoug Illustratør: Amina Sewali 2021

Anansiwa kom til Norge for bare to år siden og er ikke så god i norsk. Hun får derfor et tips om å begynne å skrive dagbok og blir – noe motvillig – med på det. Men egentlig har hun helt andre planer.

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Tips til å skrive anmeldelse

3 484 anmeldelser av “Hør’a dagbok

 1. Den boka er veldig spennende jeg har hørt den på lydbok også og jeg bare elsker den!!

 2. Anansiwa syntes ikke hun bør skrive i dagbok men læreren hennes sier at hun må det for å bli bedre i Norsken, Men Anansiwa tror bare at rike blonde jentete jenter skriver dag bok om hvor vanskelig det er at noen kjekke vampyrgutter slåss om henne, og i dag fant hun et rosa Hello mjau mjau dagbok på sengen hennes så hun klager til moren sin men moren hennes sitter på do og vil ikke bli plaget.Nå skriver hun om seg selv hun heter Anansiwa og kommer fra uganda men folk klarer ikke å si Anansiwa så de bare kaller henne nansi. Hun har en bror som heter Dembe som går i 9.klasse og moren hennes heter Fiona og jobber som vaskedame.Og Anansiwa hadde en bestevenn som het Marvin men de sluttet å henge sammen fordi Marvin begynte å henge med noen andre gutter. Anansiwa Sier at de hadde et rap-crew sammen men nå som de ikke er bestevenner lenger må Anansiwa lage et selv. Anansiwa lager en plan for å bli rap-stjerne hun sier at hun først må lage en farlig rap-sang så må hun opptre den farlige rap-sangen foran alle på skolen så må alle filme hun og legge det ut på internett så vil plutselig alle elske hun og bli venn med hun og så leser kongen om livet hennes. Jeg syntes boken var ganske morsom også var det også ganske morsomt måten på hvordan hun satt sammen ordene. Jeg anbefaler den hvis du er i dårlig humør.

 3. Bokanmeldelse hør`a dagbok

  Høra dagbok handler om nansi og vennene hennes på tøyen. Som har litt krangling innimellom.
  Jeg syntes at hør`a dagbok er en ganske bra bok som passer for barn i alderen 11- 13, handlingene er veldig enkle og forstå og leve seg inn fordi du kanskje kjenner deg litt igjen. Du kommer bra inn i teksten og vet hvem personene er. Jeg syntes det er litt bra motiver at ask blir mobba, fordi det passer ganske bra med handlingene som skjer igjennom boka, jeg syntes også at de tar opp at nansi har dysleksi fordi det forklarer litt skrivinga hennes.
  Jeg liker at det er kebab norsk i den fordi det gjør det mer spennene og gøy og lese, jeg syntes også at det blir spennene når de har plottwister. Jeg liker forholdet nansi og broren hennes dembe har, mammaen og nansi har også veldig bra forhold sammen. Jeg syntes at de har bilder som passer veldig bra med teksten. Jeg liker ikke at teksten er veldig dramatisk jeg syntes nansi overreagerer mye. Jeg liker at Marvin og gjengen har rap battle mot ask og nansi selv om jeg kunne se det komme hjem som vant men det fikk det mer spennene. Jeg syntes boka blir bedre og bedre men i slutten ble det litt kjedelig. Jeg syntes andre burde lese denne teksten og at den fortjener og være superfinalist, jeg er ikke så glad i og lese men denne gjorde så det var vanskelig og legge boka fra seg.

 4. Bokandmeldelse hørà dagbok.

  Hørá dagbok er en bok som handler om en 12 år gammel jente som heter Nansi, Nansi er en ugandisk jente som går på en skole i Norge og vi får vite hvordan det går gjennom skolen. Gjennom boken får vi vite om moren hennes fiona, broren hennes Dembe, den gamle vennen hennes Marvin og hennes nye bestevenn Ask. Jeg liker at boken handler om flere enn bare en person fordi da får vi vite litt mer og boken er mye bedre og lese. Boken er også veldig bra pågrunn av all spenningen i den, alt dramae, og alt det morsomme som skjer.

  Måten boka startet på var veldig bra den starta ikke midt inne i alt men ikke helt fra starten heller som gjør at boken blir mye bedre og lese og ikke mye vente tid på at forskjellige ting skal skje. Boken har også et viktig emne hvor vi får vite hvordan forskjellige folk har det og hvor vanskelig det kan være for andre men vi får vite det på gode måter. Folkene vi får vite om er veldig kule alle sammen har sin egen gode måte som gjør det gøy og lese om dem.
  Nansi hadde heller ikke en pappa som gjør at henne moren sin og dembe må klare seg på egen hånd, nesten samme som hos ask forskjellen er det at ask bare har moren sin.

  Denne boken er en veldig bra bok jeg likte og lese den, man kan bli irritert i blant men det er noe som kommer til og gjøre boken bedre senere. Jeg mener at denne boken passer for folk som er 12+ fordi det er er et parr banneord og stygt språk innimellom men som er ok for folk som er 12 eller eldre

 5. Bokanmeldelse hør’a dagbok

  Boka handla om to venner som ble uvenner også skulle de ha rap battle. De fleste delene i boka skjer på skolen. Hoved personene er Anasiwa/ Nansi, Ask og Marvin. Teksten kjer på mange dager.

  Teksten var litt vanskelig og legge fra seg boka fordi jeg lurte på hva som kom til og skje videre. Jeg opplevde at teksten var morsom litt spenene typ fordi jeg lurte på hva som kom til og skje. Det som gjør teksten bra er at den er skrivet på en litt annen måte en det man hadde vanligvis skrevet en tekst. Jeg liker også at Nansi sier dillekopp og ikke edderkopp. Teksten slutter litt brått som får meg til og lese enda mer. Den er litt vanskelig og lese i starten men etter vert som du kommer inn i det så er det lett. Jeg syns boka er mer for ungdom og ikke små barn i første klasse for eksempel siden det er noen vanskelige ord.

  Så for og oppsummere litt så syntes jeg boka er bra og anbefaler at andre barn og ungdommer. Den beste delen for meg er dillekopp. Jeg syntes at denne boka kanskje burde vinne fordi den er veldig bra og jeg tror andre barn vill like den

  • Denne boka handler om ei jente som het Anansiwa hun flyttet til Norge men er ikke så glad i Norsk hun får tips om å skrive dagbok og dette blir hun (ikke frivillig) med på:)

 6. Bokanmeldelse av Hør`a dagbok

  Hør´a dagbok er en bok laget av amina sewali og forlaget av Aschehoug. Denne boken handler om en jente som heter Nansi som vil bli en heftig Norges storeste rapstjerne. Hun var dårlig i norsk så moren hennes sa hun måtte begynne å skrive dagbok i en hello mjau mjau dagbok. Nansi hadde en bestevenn som heter Marvin men han ville henge med de kule guttene isteden som heter Leo og Dario. Så må hun prøve å bli en rapstjerne alene, men så møtte hun Ask som liker brokkoli på pizza og er en rasist.

  Jeg elsker denne boka den er full av humor og spenning, jeg synes det var veldig bra at nansi stolte på seg selv og følte drømmene sine. Jeg synes tegningene var veldig bra men kanskje boka trengte litt mere farger for det er jo en dagbok og en dagbok trenger noen farger. Jeg synes det blir mere spenning når de var på rappebattelen fordi jeg lurte så veldig på hvem som ville vinne og hva som ville skje. Og hva moren ville ha sakt om det. Det overrasker meg veldig åssen foreldrene til Marvin er mot han jeg viste ikke at foreldrene hans var så egoistiske. Denne boka har noe viktig å si for meg er at du må følge drømmene dine uansett hvor vanskelig det er og du skal aldri gi opp.

  Det beste med denne boka er rappebattele, denne stryken med å aldri gi opp kan få deg langt. Det irriterte meg litt at Ask liker brokkoli på pizza, jeg synes andre bør lese den jeg synes det var så morsom og lærerikt. Denne boken var fin favoritt jeg vil absolutt at denne boken skal vinne bokslukerprisen. Denne er en 6/6 en sterk 6er.

 7. Hør`a dagbok.

  Jeg skal skrivne en bokanmeldelse om hør`a dag bok.

  Boken handler om en 12 år gammel jente som heter Anasiwa som skal ha en rapbattle med marvin og vennene hans Anasiwa er fra uganda. i boken blir man kjent med noen hovedpersoner som heter Marvin, Leo, Dario, Ask, mammaen til Anasiwa og dembe. Marvin er den gamle bestevennen til Nansi, Nansi er kallenavnet til Anasiwa, Leo og Dario er vennene til Marvin, ask er sossegutten som blir venn med nansi ettervært og mammaen til Nansi er mammaen til nansi, dembe er broren til nansi.
  Jeg synes boken er veldig bra og gøy og lese men det kan være litt vanskelige ord som er vanskelig og lese når man ikke vet hva det betyr og mener. Da jeg leste synes jeg boken var bra men det var noen rare setninger noen ganger, jeg synes det er bra forklart og markert hva som skjer inni boken. Jeg ble litt overrasket over at sossegutten og nansi ble venner, jeg likte også gått når nansi ble stresset i klasserommet siden det var bra forklart hva som skjedde der. Boken var spenndene og interresang fordi det er nok sikkert sånn ungdommer har det i ekte liv, jeg er ikke så glad i og lese men denne boken var spenndene. Slutten var veldig bra og gøy.

 8. Høra dagbok er en bok om Anansiwa eller Nansi hun var dårlig i norsk og måtte bruke dagbok for å kanskje bli bedre. I bok blir man kjent med Anansiwa, Marvin, Ask og fler.

  Jeg synes at det er for mye skrive feil det ble litt irriterende etter noen kapitler jeg tror at du kunne ha skrivd med mindre skrivefeil. Det var også ganske morsomt at det var litt kebab norsk i boken fordi det er mange barn som snakker det for å være kule. Nansi var litt irriterende til tider fordi hun var ganske dum og irriterende. Jeg tror at Nansi er ganske lei seg for at hun ikke hadde noen venner til hun ble venn med Ask. Ask er en som er veldig god på piano og hjalp Nansi med å vinne rap battlen. Han kunna ha vært litt tøffere fordi han turte ikke å si ifra at han ble mobbet. Marvin er irriterende nesten hele tiden men han prøvde bare å være likt tror jeg, og moren var hansker strenge mest han som kanskje gjør noe med han.

  Jeg synes at boken var bra fordi det var mye morsomt som skjedde og mye kult og jeg likte nesten alle karakterene. Veldig bra bok.

 9. Bok anmeldelse- hør´a dagbok

  I denne teksten skal jeg skrive en bok anmeldelse om hør´a dagbok.

  Teksten handler om en 12 år gammel jente som heter Anansiwa men hun kaller seg selv for Nansi mammaen hennes sier at hun må skrive dagbok, hun skriver om hverdagen sin i dagboka. Hun fikk seg en venn som heter Ask, Anansiwa vil bli rapstjerne. Hun hadde en gammel venn om heter Marvin men han begynte og henge med noen andre en hun. Nansi har en store bror som heter Dembe, han er ganske smart og han fokuserer med skole. Læreren til nansi tror at hun har dysleksi.

  Jeg likte og litt men også ikke så mye siden jeg synes at det var litt vannskelig og forstå hva hun skrev siden det var litt mye skrive feil men ellers likt jeg den siden den var kul og morsom. Men jeg likte den også fordi hun snakka litt sånn kebab norsk og hun var kul og ganske morsom siden hun ikke viste hva en sommerfugl het hun kaldt den en samefugl. Jeg synes at boka ble bedre da Marvin, Leo og Dario hadde rappe battle mot Ask og Nansi og at Ask og Nansi vant battlen. Jeg likte boka sånn passe.

 10. Bok anmeldese for hør’a dag bok.

  Teksten handler om en 12 år gammel jente som kommer fra Uganda som har flytta til Norge. Og jeg syntes teksten er veldig morsom fordi hun kommer på masse rare ord som « hello mjau mjau» teksten var veldig spennende på slutten
  fordi Nansi ikke begynte og synge med en gang og jeg likte at forfatteren lå in masse bilder i teksten det gjorde det som at jeg ville lese den mer

 11. Høra dagbok handler om en jente fra Uganda som skal stoppe den nye vennen fra å bli mobba. Det foregår på skolen, der Marvin, Leo og Dario mobber mange på skolen. Dette er en humor, bok ville jeg kalt det og dette minner ikke noe om det jeg har lest og det liker jeg faktisk. Denne boken er morsom, har litt spenning og handler om at det ikke er for sent og snu til bake om du har gjort noe galt, Den handler også om vennskap. Styrken til denne teksten ville jeg kalt vennskap. Det som irriterte meg var at familien til Marvin ikke ville ha han i familie portrettet. Jeg synes at andre burde lese den fordi den var morsom, så vis de vil få et lite smil så burde de lese den.

 12. Hør´a dagbok.
  Hør´a dagbok er en bok under sjangeren dagbok skrevet av Amina Sewali, gitt ut av Aschehoug. Hør´a dagbok handler om en jente ved navn Anansiwa, Nansi for kort, som er hovedkarakteren. Nansi er dårlig på norsk så læreren hennes sa hun burde begynne å skrive dagbok. Nansi elsker musikk og flere ganger i boka bytter hun drømmene sine, men en ting er sikkert uansett hvilken musikkdrøm Nansi har støtter moren hennes henne ikke. I Hør´a dagbok får du høre flere navn, noen av dem er Dembe, Ask, Marvin, Leo, Dario, Marvin og moren til Nansi.

  Teksten kan være utfordrende å lese på grunn av at teksten er skrevet på kebabnorsk, men hadde ikke teksten vært sånn ville ikke boken vært like bra. Så lenge man skjønner hva forskjellige slangord betyr skal ikke teksten være et problem. Teksten har mye bilder som gir muligheten for folk som ikke kan lese like bra til å forstå hva som er skrevet, igjen så lenge man kan kebabnorsk da. Teksten inneholder ikke svært mye spenning så det er ikke mye spenningskurve å se, men teksten inneholder mye humor som er perfekt for typen hovedkarakter teksten har. Når du leser denne boka kan jeg nesten garantere deg at det ikke tar lang tid før du blir hekta.

  Bokens styrke ville jeg sagt at er personligheten til hovedkarakteren hun er en livlig person men stor kreativitet og en frekk munn. Jeg ville sagt at svakheten til teksten er at noen ting ikke blir nevnt, jeg lurer for eksempel fortsatt på om Dembe går på skolen til Nansi eller ikke selv om jeg har lest hele boka. Denne boka passer nok best for ungdommer og om du er under denne kategorien vil jeg absolutt anbefale å lese denne boka. Terningkast 5,5/6.

 13. Bok anmeldelse.
  I denne bokanmeldelsen skal jeg skrive om hva jeg likte med boken hør´a dagbok.

  Det jeg likte med boken er at den er morsom og det er bra innhold i boken. Det er en sånn bok som man ikke vil legge fra seg fordi den er så bra. Jeg likte boken fordi den er på kebab norsk og da er det ganske mange morsomme ord i den. Noe jeg ikke likte med boken er at selv om den var på kebab norsk så er det ganske mange skrive feil det er meningen men det gjør for eksempel for meg at det er ganske mye vanskeligere og lese boken. Jeg liker alle de morsomme ordene som er i den for eksempel dillekopp, hello mjeu mjeu eller samefugl. Jeg liker at det ikke er så veldig masse skrift på sidene det er liksom nok ikke for mye skrift men heller ikke for lite. Jeg liker også at det er bilder som passer til teksten, liksom det er ikke bare helt random bilder men det er bilder som passer til teksten og det liker jeg.

  Dette var det jeg hadde om hør´a dagbok. Jeg håper at det fines flerre deler av denne boken.

 14. Bokanmeldelse ( Hør’a Dagbok! )

  Innledning

  Denne boken handler om Nansi, Ask, Marvin og familien til Nansi. Boka handler om en jente med dysleksi som kommer fra utlandet og flytter til Norge med mammaen sin og broren sin. Denne boka er om livet hennes hjemme og på skolen.

  Hoveddel

  Jeg likte denne boka veldig godt, fordi den hadde veldig morsomme handlinger, for eksempel så var det en gang Ask kom inn i musikkrommet i mini-topp og shorts. Men det som kunne ha blitt litt forandra på er skrive vanskene til Nansi, siden når hun skrev i dagboka si så skrev hun feil, så det ble litt vanskelig å lese høyt men jeg likte at hun hadde det siden det fikk boka til å være mer morsommere å lese, men kanskje det burde tatt ett hakk ned.

  Avslutning

  For å oppsummere, så likte jeg denne boka veldig bra, og jeg håper det finnes/eller blir laget en del 2 av Hør’a Dagbok! Denne boka tror jeg er den eneste boka jeg har lest hele av og likte det!

 15. Bokanmeldelse for hør’a dagbok

  Jeg har lest en bok som heter hør’a dagbok av Amina Sewali, og forlaget er Aschehoug. Boka handlet om en person som heter Anansiwa (Nansi). Nansi er en jente som ønsker og bli en rappepianist, hun har mistet bestevennen sin Marvin. Marvin har funnet seg nye venner som heter Leo og Dario de bøller en ny gutt som heter Ask. Ask og Nansi har blitt gode venner, Nansi står opp mot Marvin og gjengen hans fordi de bøller Ask. Ask og Nansi har krøllet seg i trøbbel og skal opptre med en rappe sang. Alt dette forgår på Tøyen.

  Jeg synes boka var morsom, noe jeg synes var bra var at Nansi aldri ga opp på drømmene sine. Hvis jeg skulle sagt en stjerne så synes jeg den var litt lærerik. Jeg synes at det som ga boka mening var hvordan ting skjedde og handlingene de gjorde. Denne boka viser også ting som skjer hverdaglig. Også det at Nansi skrev kebabnorsk var litt morsomt. Boka var veldig fin synes jeg.

  Selvom dette er den første boka jeg leste fra bokslukerprisen så synes jeg denne burde være en 2 eller 1 plass. Jeg er glad for at vi ble en yuryklasse fordi bøkene som ble valgt er veldige fine og handler om ting som skjer daglig. Terningkast 5

 16. HØR´A DAGBOK

  (Hør´a dagbok er en av bøkene som kom på top 5 i boksluker prisen)

  Jeg syntes at humoren til boka ikke var fult så morsomt som jeg tenkte fordi humoren i boka var annerledes enn min egen humor og det gjorde den litt mere kjedelig. Jeg syntes at boka kunne ha litt mindre skrive feil siden det gjør det mere komplisert å lese det, og vist du er ganske ung å ikke har lært å skrive enda så an det hende at man går rundt å tror at det er sånn man skriver noen ord.

  Men det var bra at de inkluderte ting sånn som mobbing, erting, osv. Vanelig vis så tar de ikke med de tingene i en dagbok.

  Det var også litt morsomt at hun kalte edderkopper for dillekopper

  Forside designet var ganske kult og kreativt og det kan være en måte å få folk til å kjøpe / leie boka.

  Men av alt som jeg har skrivet nå så syntes jeg at boka var ganske passe litt dårlig litt bra. Og i terning kast gir jeg den 5/10

 17. Hør’a Dagbok er en bok, skrevet av Amina Sewali, som handler om en jente som heter Anansiwa/Nansi. Hun er en jente fra Uganda som har flyktet til Norge med sin mor og bror. Hennes norske skrift er ganske dårlig men den blir bedre senere. Faren ble sannsynligvis skutt mens de flyktet. I Hør’a Dagbok så er det noen ganske viktige navn: Ask, Avi, Dembe, Marvin, Leo og Dario. Sjangeren til boka er «dagbok» og den minner meg en god del om «En pingles dagbok»!

  Jeg synes Hør’a Dagbok er en veldig bra bok og den gir meg en slags følelse som jeg synes er ganske vanskelig å forklare, hehe… Men! Jeg synes noe som er ganske interresant er at gjennom boka så blir skriften til Nansi bedre og bedre! Noe som er litt morsomt er at en del i teksten (husker ikke hvilken del) så skriver hun noe, hvisker det bort, så skriver det riktig… og hvisker det bort og heller skriver det feile! Det er en morsom liten ting som viser fram hennes karakter. Jeg liker det! Det er ganske lett å bli fast i denne boken og jeg synes at hvis de andre karakterene ikke var der, selv om de er side-karakterer, så ville jeg sikkert ikke blitt hektet på denne boken.

  For å oppsummere, jeg likte denne boken veldig, veldig masse! Siden jeg har bare lest Hør’a Dagbok og ikke de andre i bokslukerprisen så kan jeg ikke si at jeg synes denne boken burde vinne, men over noen av de andre som vi leste utdrag fra, så synes jeg denne burde vinne.

 18. Jeg syntes boka var bra fordi, den viste litt hvordan det kan være vanskelig og bo i ett samfunn med mobbing og at alt kan gå fint. Og at føre du blir sinne på en som er slem mot deg først sjekk om han har det bra selv. Det var morsomt og spennende alt med og snike seg ut av huse til rapbattle og vennskap dette var en bok jeg likte veldig godt og håper de lager flere:) Terning kast 5

 19. Bokanmeldelse for Hør´a dagbok

  Jeg har lest boken hør´a dagbok. Den handler om en jente som heter Nansi, som flyttet til Norge for 2 år siden, og hun sliter litt med norsk. Sjangeren til boken er dagbok. De viktigste personene er Nansi, Ask, Marvin, Leo, Dario, Dembe, og moren til Nansi.

  Jeg syntes at denne boken er veldig morsom å lese, og den passer for folk i alderen 11 til 14. Jeg ville ikke anbefalt denne boken for noen i første klasse, men det er fordi den kan være vanskelig å lese. Jeg ville egentlig anbefalt den for noen i femte klasse, og kanskje noen i fjerde hvis de liker å få en utfordring. Jeg ville helt klart anbefalt denne til vennene mine hvis de ikke har lest den, for dette er en helt fantastisk bok, som jeg ville anbefalt til alle jeg kjenner. Boken er unik, og helt spesiell. Den forteller ganske mye om hvordan det kan være for noen fra et annet land å flytte til et annet sted. Jeg syntes det var ganske overraskende å få vite at Nansi har dysleksi. Alt i alt, er dette en bok jeg ville kjøpt selv, og jeg syntes den var spennende, morsom, overraskende og uforutsigbar.

  Jeg syntes det beste med teksten, var da Nansi og Ask ble venner, siden de ikke virket som de ville blitt noe gode venner. Jeg tror tekstens styrke ville vært det at den viser og sier litt om mobbing, men også hvor viktig det er å ha noen som bryr seg.

 20. Jeg gir denne boka 4 av 6 fordi jeg synes det var en litt rar bok og henne Anansiwa hadde litt mange skrive feil som gjorde det vanskelig å forsto det.

 21. Boken var helt ok. Det er ikke akkurat den sjangeren jeg liker. Jeg gir den terningkast 3/6

 22. HØR’A DAGBOK
  Forfatter: Amina Sewali
  Boka handler om Anansiwa som vill bli norges største rapstjerne. Hun har et farlig rapstjerne planen. Boken er veldig morsom og gøy oanbefales fr 8 år og oppover.
  Terningast: 5

 23. Jeg synes det var gøy å lese dette utdraget. Jeg har lyst til å lese resten av boken, fordi jeg synes den var veldig interessant. Det var ganske gøy å lese hvordan Anansiwa tenkte og skrev. Jeg gir utdraget 7/10

 24. Jeg synes denne boken var god og morsom å lese, men ikke akkurat min type. Jeg gir den terning kast 4.

 25. jeg syntes boken var helt ok, litt sånn wanna be språk men den var ok ig.
  den får terningkast 2,4 pga hun var litt dum og jeg tror mange ikke skjønner helt hva hun sier

 26. Boken er morsom og den beste jeg har lest minner meg om Herman Flesvig sin personlighet og min personlighet 10 av 10 ass

 27. Jeg synes denne utdrag var bra! hehe, jeg synes dette utdraget var veldig bra, og det høres ut som en kul bok. Det var kult det med at hun var så dårlig i norsk. terningkast: 4.

 28. To stjerner og et ønske. Jeg synes starten av boka (den delen vi leste altså) var kul fordi den handlet om noen som hadde en «heftig plan» om å bli rap stjerne og de nvar skrevet på en måte som jeg synes var kul. I det vi leste av boka var det ikke så tydelig om hovedpersonen var gutt eller jente, så det tok meg tid å forstå hvilket kjønn det var på hovedpersonen*
  *Nansi/Anansiwa

 29. Hør’a dagbok er skriven av amina sewali og som i tittelen seiar er ein dagbok. Boka handlar om ein familie som har flytta til norge men, ho kan ikkje så godt norsk. Anansiwa som hovudpersonen heitar støtter på nokon undringar som f.eks at hennes venn har ikkje så mykje kontakt med anansiwa lengre.

  Boka var veldig morsom og har veldig mange gode illsusrasjonar. Når eg leste teksten trudde eg, eg leste noko feil fordi det står skreven nesten akkurat som ein utalandsk vill snakka, viss persoen ikkje kan flytande norsk, derfor trudde eg eg leste feil men det v ar bare skreven sånn. Itilleg synes eg at boka var veldig lærerik, fordi me får læra litt om korleis folk frå utlandet kan ha det.

  Boka var ikkkjhe den kjekkaste eg nokon gong har lesen men den var heilt grei så eg v ill gje boka terningkast 4 av 6.

 30. Den var NAICE ( trykk på naice) Den var drit morsom jeg kunne lest den 1000 ganger ass. terning kast 6 ass.

 31. jeg syns boka hvar veldig bra ford liksom måten hun skreiv det på var morsom og det h var en gøy bokk bare

 32. Denne boken var en morsom, og herlig bok!! Jeg lo og lo når jeg lesten denne boken. Dette var jammen en herlig bok. Anbefaler denne veldig. Gir den terningkast 6

 33. Hør’a dagbok er en spennende og fin bok. Den handler om en en jente som har nettopp kommet til Norge. Hun jenta er ikke noe særlig god på å snakke norsk så hun får ett godt tips om å starte å skrive dagbok. Hun begynner å skrive dagbok. Hun forteller at den aller største drømmen er å bli en rapper stjerne. Men hun har et problem. Hun har en sykdom som heter duskesi. Den gjør at hun ikke klarer å lese, som også har gjort at hun ikke klarer å sette ord i riktig rekkefølge når hun snakker, og hun klarer ikke bøye verb riktig. Det gjør at boka blir veldig komisk. For eksempel edderkopp=dillekopp snorke=snorkel.
  Jeg syntes at boka var veldig bra, fordi at det var ikke så mye tekst og den var spennende og det er en ting som gjør at boka er så spesiell: Nansi (hovedpersonen) har en sykdom. Og det kommer i veien for å bli en rapper. Men Nansi gir ikke opp!

 34. ba handler om en jente som heter anansiwa og at hun kom til Norge for 2 år siden. boka er en dagbok sjanger

  jeg likte boka fordi den var lett å lese men det var noen vanskelige ord. jeg likte at Anansiwa ville bli en rapstjerne og at hun har en bror som er en nerd. jeg synes boka var kjempe morsom fordi jeg likte måten Anansiwa snakket på. jeg synes boka passer til barn til 9-13 år jeg gir boka terning kast 5.

 35. boken handler om en jente som heter anansiwa som ikke er så god i norsk.
  sjangaren til boken er dagbok.

  jeg liker boken fordi den er veldig morsom og jeg liker bøker som er morsommme.
  jeg likte at anansiwa snakket veldig dårlig norsk fordi det var morsomt å høre på.
  jeg anbefaler boken får gutter og jenter fra 10-12 år.
  jeg gir boken terningkast 6/6 veldig episk bok!!!!

 36. boka handler om en jente som kom til Norge for 2 år siden og hun er ikke så god i norsk. hun får et tips om å begynne å skrive dagbok, men hun vil egentlig ikke hun har lyst til og bli Norges største rapstjerne.

  Jeg synes boka var morsom siden hun snakka på en morsom måte. boka er egentlig ganske lett å lese men boka har lit rare ord. Jeg fikk lyst til å lese videre i boka. Boka er er sjangeren dagbok. jeg synes boka passer til både gutter og jenter, og til 10 til 13 åringer. Jeg gir terningkast fire.

 37. jeg likte hør’ a dagbok denne boka handler om at en 12 år gammel jente som er dårlig i norsk så hun for lekse av læreren til og skrive dagbok. jeg syntes den var morsom også likte jeg hvordan snakket på.
  jeg syntes den var spennende siden hun ville bli rap stjerne. Jeg syntes boka var fin jeg gir boka terningkast 6

 38. jeg synes boka var veldig morsom og når han sa hellow kitty mjau mjau . det er en dagbok, den minner meg om en morsom film, hun som skrev den heter Amina Sewali.

  Jeg synes boka var veldig morsom og kreativ og annerledes. boka var fin og hadde litt språk i seg jeg anbefaler boka til 11 år og eldre.

 39. Sjanger dagbok, hun heter Anansiwa og blir kalt enten Anasiva eller ananas, læreren hennes sier til moren hennes at hun burde skrive en dagbok sånn at norsken hennes skal bli bedre og så etter møte kjøper moren hennes en rosa hello majumaju-dagbok, hun sier at hun ville bli Norges største rapstjerne og hadde mange ideer om hvordan hun skulle bli det,

  Boken var veldig morsom men vis jeg hadde lest den som bok isteden for lydbok tror jeg det ville være litt vanskelig, jeg mener at vis boken var lest med noen andre ville det kanskje blitt litt vanskelig.

  jeg vil gjerne lese hele boken, det beste med boken er kanskje at den var morsom, starten va egentlig morsomst, når hun sa SVARTINGER SKRIVER IKKE DAGBOK. jeg anbefaler boken til folk som liker og lese sjangeren dag-bok og humor bøker, jeg mener boken burde være i alders gruppe 5-7 både jenter og gutter, jeg gir den terning kast 6.

 40. Jeg synes at Hør’a dagbok er en morsom bok. Jeg pleier ikke å lese så mye, men jeg har aldrig lest noe som dette før. Hovedpersonen i boken er Anansiwa med folk kaller hun Nansi fordi de klarer ikke å utale navnet hans. Anansiwa blir tvingt av læreren hennes å skrive dagbok. Anansiwa vil ikke det, hun synes det er «kætt» å skrive dagbok. Hun må skrive i en rosa «hello mjau mjau» dagbok som moren kjøpte til henne.

  Jeg føler ikke at denne boken er ikke så å «føle seg inn i» fordi det er ikke noe jeg kan finne meg selv inn i, men utdraget var veldig morsom å lese. Boken starter rett på handlingen synes jeg. Hun må skrive dagbok fordi læreren synes norsken hennes er dårlig, så hun sa til moren til Nansi at hun burde skrive dagbok. Boken sin sjanger er dagbok men den har mye humor i seg. Det er litt vanskelig å skjønne den når du leser fordi skrivefeilene gjør at det er vanskelig å følge med, men når du lytter til den er det mye bedre. Boken slutter ikke så brått, men den gjør at jeg vil lese mer. Teksten var ikke vanskelig å legge fra seg, det er litt sånn med dagbøker de er annerledes enn lange fantasy tekster.

  Den beste delen var «norges største rappstjerne» delen den var morsom fordi planen hennes var så rar, den kan funke, men det er liten sjanse. Det som irriterte meg var feilene og hvodan hun snakket på, men alt annen var veldig bra. Denne boka burde vinne eller komme top 3. Alle kan lese denne boka. Jeg synes det er for aldersgruppe 10-13. Alle gutter og jenter kan lese denne boka. Terningkast 5/6.

 41. Boka handler om Nansi som ikke har bodd i Norge så lenge og ikke kan norsk så godt. Moren hennes sier at hun skal begynne å skrive dagbok. Men det har egentlig kikke Nansi lyst til? Jeg likte hør’a dagbok fordi måten Nansi snakket på var veldig morsom, det var også veldig spennende at hun ville bli rap stjerne. Boken var noen ganger litt vanskelig å lese på grunn av språkbruken. Jeg synes det var morsomt når moren hennes sa at hun skulle skrive dagbok fordi Nansi egentlig ikke ville det og hun sa mye morsomt da. Jeg har har lyst til å lese boka fordi den virker ganske spennende. Jeg tror sjangeren på boka er dagbok, Jeg anbefaler alle å lese boken. Jeg gir boka terningkast 5/6 og jeg har lyst til å lese den.

 42. Den handler om Anansiwa hun er ikke så god i norsk så hun har fått i oppgave av læreren og skrive dagbok slik at hun blir bedre i norsk. men det og skrive dagbok er ikke hun så veldig glad over og måtte gjøre for moren har nemlig kjøpt den mest jentete dagboka ever. Men egentlig har hun helt andre planer. boka er en dagbok sjanger.

  Jeg likte boka fordi måten hun snakket på gjorde boka litt mer spennende og morsom. egentlig er jeg ikke så glad i dagbøker men måten forfatteren skrev alt gjorde det mer interessant. jeg kunne gjerne lese mer av boka men siden jeg egentlig ikke er så glad i dagbøker hadde dette kanskje ikke hvert første valget mitt, selv om boka er veldig bra. Det beste med boka er kanskje humoren, det er gøy at de har fått noe sånt inn i en bok.

  Jeg tror boka passer best for 10-12 år. Andre bør lese boka, fordi boka var bra selv om den ikke passer for meg. Jeg synes boka bør være en av superfinalistene med tanke på at det sikkert er en morsom bok for mange, for eksempel at måten hun sier ting på er morsomt. Terningkast: 5

 43. Denne boken handler om at det er en jente som heter Anansiwa, og er ikke så veldig flink i norsk, og læreren sier til mammaen at hun burde begynne å skrive i en dagbok, og Anansiwa gjør det motvillig.

  Denne boken er veldig morsom fordi hun vil bli en rap stjerne og at kongen skal vite om henne, og bare hvordan hun skriver på norsk er også morsomt, og sjangeren er dagbok, men jeg skulle ønske at utdraget var lenger, fordi det var så morsomt å høre på, og jeg likte at dag boken het hello mjau mjau. Forfatteren heter Amina Sewali, og jeg håper jeg får lese denne boken en gang. Terning kast 5,5/6.

 44. Boka handler om en jente som har lyst til og bli popstjerne og hun hadde en bestevenn som ikke er vennen huns lenger så hun er alene og dem kommer ikke fra Norge så dem må lære seg bedre norsk. Hun får av oppgave av læreren om å skrive dagbok.

  Det er litt mye rare ord i boka. Jeg synes boka var ganske bra fordi jeg liker sånne bøker og jeg syntes det er litt morsomt men det jeg ikke liker er hvordan de snakker på men ellers er den ganske bra. Jeg syntes boka passer fra ti til tretten åringer. Det som er best med teksten er at han sendte et brev til kongen om at hun har lyst til å bli popstjerne. Det som irriterte meg var måten dem snakka på. Jeg syntes bok burde vinne fordi det er en morsom bok. Jeg anbefaler og lese den vis du har en bra humor. Jeg gir boka terning kast fem av seks.

 45. Hør’a dagbok handler om en jente som heter Anansiwa hun blir også kalt ananas men det handler om at kommer til Norge og ikke kan så bra norsk så læreren hun måtte begynne og skrive en dagbok for og lære seg bedre norsk, men hun hadde ikke lyst til det. dagen etter kommer moren en hello mjaumjau bok som hun ikke likte. hun hadde veldig lyst til og bli popstjerne så hun har laget den plan.

  det jeg hørte av boka hørtes veldig bra ut og noe jeg vil lese resten av men det som var litt dumt er at det er litt vanskelig og lese fordi det har blitt skrevet rart fordi hun ikke han så bra norsk men jeg likte den og den var morsom, jeg anbefaler denne boka for gutter og jenter i alder 9-15 år. denne boka er i sjangeren dagbok så denne boka tror jeg folk som leser den pingles dagbok kan like godt, jeg gir den terning kast 5 av 6 fordi det var litt vanskelig og lese.

 46. Teksten handler om Anansiwa som ikke er god på å snakke norsk. hun får da i oppgaven av læreren av å skrive i dagbok. handlingen starter mest i midten av boka. boka passer for gutter og jenter alderen burde kanskje være 3 år, så alle som kan lese kan lese den. Dette er en dagbok sjanger.

  Jeg syntes at boka var bra fordi den er lett å lese. måten forfatteren leser på er også bra. den var bra fordi ikke alle klarer å snakke bra norsk. jeg liker den delen når henne kommer hjem og ser dagboken på senga. jeg likte godt den delen når henne snakket til moren når moren var på do. det er lett å leve seg inn i handlingen fordi den starter rett på at henne starter md å skrive i dagboken. Personene i boka er greie de nevner broren, men han var ikke så godt med i utdraget det var mest Anansiwa og moren. Jeg føler at boka handler om at du kan gjøre hva du vil så lenge du har troa. Boken sluttet når henne sender et brev til kongen.
  Det som er bra med boka er at den er morsom den er lett å lese….
  Terningkast 5 av 6

 47. Jeg syns «Hør´a dagbok» sitt utdrag var veldig bra, det jeg likte med den var at det var kebabnorsk og den var veldig morsom.
  Jeg likte at den var morsom og hadde kebabnorsk fordi jeg liker humorbøker, og de gjorde sånn at jeg ledde veldig mye når jeg hørte utdraget.

  Jeg vil lytte til resten av boka fordi de blir vanskelig å lese den siden det er kebabnorsk og fordi den virket veldig spennende.

  Jeg tror denne boka kan passe for 10-12 åringer.

 48. Det det jeg liker med boka er at den er morsom og at hun ikke snakker helt norsk og at det noen or hun sier feil som kan være veldig morsomt.
  Fordi den er morsom og lese og høre.
  Jeg ville hvite hva som skjedde videre i boka.
  Jeg syntes boka passer til 4 og oppover

 49. Boken var veldig morsom og at folk kalte henne for Ananas,det var veldig morsomt.Boken var bra og morsom.terningkast 8.

 50. Jeg syns boken er morsom! Det føltes akkurat ut som en dagbok og jeg likte at hun skrev som hun hadde sagt det!

 51. Denne boken er fantastisk!!! Jeg elsker den! Faktisk har jeg lest hele boken ferdig, den var super!! Boken er kul, veldig morsom og spennende!

 52. Boka er morsom og spennene og den forteller mye om nansi som person jeg elsker denne boka og jeg anbefaler til alle som ikke har lest den til og lese den

 53. Det med at boken høres som en ekte dagbok å i tilegg når det er skrevet på den måten gjør det litt gøyere og morsommere å lese

 54. Den morsomste boka jeg har hørt fordi måten den ble skrevet på å lest på.
  Terningkast 11 av 10 😁😁😁😁

 55. Den var morsom gøy og veldig trivelig. Jeg likte når hun snakket sånn rart og kebabnorsk,

 56. Den var ganske morsom og litt snål, boka er jo en bok i den samme sjangeren som en pingler dagbok og mange andre. Boka er bra fordi det er ikke bare tull,tøys og noen som kanskje oversvømmer toalettet. Boka prøver å få fram et poeng om hvor vanskelig det er å flytte til et helt ukjent navn ,uten og kunne språket. Hvis jeg måtte si 3 grunner til å lese denne boka er grunn 1: Den ganske morsom og litt tøysete. Grunn 2: er ikke like vanskelig å lese som, for eksempel hobbiten. Grunn 3: Den er en bra lese bok hvis du kjeder deg litt.

 57. Vi valgte Hør´a dagbok fordi vi synes den var morsom og skrevet bra. Aninswa er jo ikke så god i norsk så hun skriver ikke helt riktignorsk og det irriterer oss på en bra måte. Vi håper at denne vinner bokslukerprisen 2021-2022!
  Av Signe Widahl 6c

 58. Hør’a Dagboken er en bok som er veldig morsom. Den er laget av Amina sewali, boka handler om en jente som ikke sakker norsk helt perfekt, men hun sier ord på morsomme måter. I boka så heter hun Nansi fordi folk ikke klarer og si hennes ekte navn Anansiwa. Denne boka var veldig gøy og lese, jeg har aldri lest en så morsom bok før. Det jeg likte med boka var måten hun gjorde hver setning morsom på og ordene hun brukte. Jeg anbefaler virkelig denne boka.

 59. Boka er veldig rar morsom spennende og gøy å lese, fordi hun lagde boka som hun ville og det blir gøy å lese, men det var noen rare ord som jeg forsto ikke, men ellers kjempe bra. Jeg gir den 6.

 60. Jeg syntes boka var morsom og gøy og lese. Det var gøy å vite hvordan hun hadde det og hvordan hun reagerte når hun måtte skrive i dagbok. Skrivemåten var gøy å lese når hun brukte noen ord feil. Jeg synes boka var gøy og morsom, jeg gir den terningkast 6

 61. Jeg syntes denne boken var kjempe gøy å lese, grunnen til det er at siden det var en dag bok var det så ekte og det var kjempe gøy og høre om hvordan hun hadde det når hun var yngre.
  Så jeg gir den terning kast 5.

 62. Det var en av de beste bøkene jeg har lest morsom jeg gir boka 10 ut av 10, den var morsom fordi hun snakket om håret sitt og om dagboka og at moren huns sa at jeg klappe til ditt tryne hvis du ikke skrive😂😂veldig morsom bok og hvis jeg hadde fått sjansen til å lese den så hadde jeg lest den!

 63. Hør’a dagbok

  Tittelen på denne boka er «Hør’a dagbok». Boka er skrevet av Amina Sewali, og er innanfor sjangeren Dagbok. Boka handler om at Anansiwa må begynne å skrive dagbok sidan norsken hennas er dårleg.

  Eg likte boka på grunn av dialekta som er brukt og måten ho snakka på. Dette var kreativt. Eg har aldri lest ei bok som har dialekt som det. I tillegg liker eg sjangeren dagbok. Du kjem tettare inn på personen.
  Eg syntes at det var litt morsomt at Anansiwa fekk hello mjaumjau dagbok bare fordi den var på tilbud.

  Eg gjer boka terningkast 5. Boka passer for alle som kan lese. Denne boka bør bli med i superfinalen

 64. Hør’a dagbok av Amina Sewali illustrert av Amina Sewali

  Boka handlar om Anasiwa som skrivet ein dagbok om det ho gjer. Eg likte godt når ho ikkje heilt klarer og skrive orda heilt rett. Eg blei irritert over at det er banning i utdraget. Viss eg var Anasiwa hadde eg ikkje skrivet i den dagboka. Eg vart overraska overe måten den er skriven på. Eg likte godt når Ho blei litt irritert på mora fordi at mora hadde kjøpt ei dagbok ho ikkje ville ha.

  Eg anbefaler denne fra 7 og oppover. Eg gjer den terningkast 5/6 fordi at det er litt banning i dette utdraget

 65. Jeg syntes hun var modig jeg gidder ikke å spille foran 800 folk, selvom jeg spiller clarinett.
  Jeg har vert i Tanzania som er nabo landet til Uganda. Jeg syntes boka var morsom.

 66. Det var ei morosam bok som minna oss om Ola Halvorsen.
  Den var også «lætttis».
  Den var direkte og rare ord, men morosame ord.

 67. Denne boka er kanongod! Den er full av humor, og vi blir kjent med ei morsom jente. Alle i 6. klasse har lyst til å lese boka.

 68. Hør’a dagbok handler om 12 år gamle Anansiwa, som flyttet til Norge for to år siden. Hun kom fra Uganda. Folk kaller henne Nansi fordi de ikke klarer å si navet hennes. I boka får du lese om livet til Nansi og hvordan hun har det.
  Det var mye positivt med utdraget, men noe jeg synes var ekstra bra med utdraget var at hun buker sånne rare, morsomme ord. For eksempel pændot og kætt. Noe annet jeg likte godt med utdraget var når hun sa at folk kaller henne ananas fordi de ikke klarer å si navnet huns. Det var morsomt måten hun sa: «se jeg ut som ananas? DITT MAMMA ER ANANAS! Pændot, bare kall meg Nansi, a!»
  Noe som var litt negativt med utdraget var at noen av setningene forstod man ikke. Nansi ser ting litt feil og det gjør det vanskelig å forstå alle setningene. For eksempel: selv om det er orkan, min håret stå stille som sjukk sta sæu på min hodet.
  Selv om det var noe jeg ikke likte med utdraget var det veldig morsomt og jeg vil anbefale denne boka til 10-12 år. Terningkast 5 av 6🎲 fordi det var så morsomt og de ordene hun brukte, men boka får ikke full pott på grunn av at man ikke forstår alle setningene.

 69. Hør’a dagbok
  Det handler om en jente som heter Anansiwa. Anansiwa kom til Norge for to år siden og hun er ikke så god i norsk. Læreren til Anansiwa gir et tips til Anansiwa. Hun sier: du burde begynne å skrive dagbok Anansiwa!

  Det jeg likte med utraget var at det var veldig morsomt utdrag. Det var litt morsomt at folk kalte hun ananas!
  Denne boka passer fra barn mellom 7 til 13 år!

 70. Hør`a dagbok
  Hør`a dagbok handlet om en jente på tolv som kom til Norge for to år siden så hun kan ikke norsk så godt. Denne jenta heter Nansi. Nansi er kanskje litt sint, men på en morsom måte. Jeg likte denne kjempegodt, den var på en måte så teit at ble morsom og egentlig kan jeg ikke komme på noe jeg ikke likte, men jeg kan komme på tonnevis av ting jeg likte for eksempel at hun ikke prøver å være noe hun prøver ikke å være en av de jentene på den perfekte stranda, hun bare er seg selv og sier det hun mener.

  Jeg vil anbefale boka til alle som kan lese egentlig ikke noe spesiell aldersgruppe egentlig for vis du kan lese den burde du lese den. Som du kanskje allerede har skjønt kommer jeg til å lese boka og utdraget får terningkast 6 av meg 😊

 71. HØR`A DAGBOK😊
  -Hør`a dagbok handler om en jente som heter Nansi. Egentlig heter hun Anansiwa men folk greier ikke å si det så de sier bare Nansi. Nansi flyttet til Norge fra Uganda for to år siden og kan ikke så bra norsk. Derfor sa læreren hennes at hun burde skrive dagbok.
  -Jeg likte delen hun fikk dagboken og hvordan hun reagerte. Jeg ville anbefalt utdraget til noe som liker humor or sjangeren dagbok.
  -Jeg ville også anbefalt den til barn mellom 10-12 år. Jeg tror det er en bra aldersgrense. 😉 Terningkast: 5/6 😊 Anbefales mye!

 72. Hør’a dagbok
  Boka handler om en gutt som kommer fra Uganda og heter Anansiwa. Men folk kaller henne for Nansi. Nansi kan ikke ordentlig norsk, så læreren hennes sier at det kanske hjelper hvis hun begynner og skrive i dagbok. Den dagboka er det vi leser.

  Boka er veldig bra! Det er både komedie og drama i den, og måten han snakker er veldig kul. Jeg likte da han ble irritert over at folk kaller han for ananas, boka passer for 10-13 år i min mening. Terning kast 6, 6 stjerner😊

 73. Forfatter: Amina Sewali
  Denne boka handler om en jente som heter Anansiwa eller siden ikke så mange klarer og si navnet hennes blir hun bare kalt Nansi. Hun kom til Norge for 2 år siden og er ikke så veldig god i norsk. Så hun får ett tips om og skrive dagbok.
  Jeg syntes at denne boka\ Utraget var ganske morsomt fordi det er litt gøy og høre på de ordene i setninger hun sier feil.
  Jeg har veldig lyst til og lese hele denne boka.
  Denne boka kan jeg anbefale til alle de som er over 6 år fordi det kan hende at ikke alle som er under 6 år skjønner helt hva det betyr siden når Nansi sier forskjellige setninger kan hun ikke alle ord sånn kjempe bra
  Jeg gir denne boka en 8\10

 74. Utdraget hør’a dagbok handler om en jente som heter Anansiwa men blir kaldt Nansi. Nansi er fra Uganda, men flytta til Norge. Nansi hadde en bestevenn i Norge, men ikke nå lenger fordi han bare begynte å henge med andre gutter i klassen hans. Læreren til Nansi sa til moren og Nansi at Nansi burde begynne å skrive i dagbok fordi henne er så dårlig i norsk.

  Det jeg likte med utdraget var at det var en dagbok å handla om livet til en jente. Jeg likte det også fordi det var spennende.

  Jeg ville anbefalt boka til folk mellom 7-13,

  Jeg gir boka terningkast 5 av 6.

 75. Hør’a dagbok

  Hør’a dagbok handler om at det er en jente som har flyttet til Norge og ikke kan norsk veldig godt så hun får kjøpt til seg en dagbok som hun skal skrive i, læreren hennes sier at det kan hjelpe henne i å lære norsk.
  Jeg likte at det var en morsom bok, jeg synes i hvert fall den var morsom, dette er sånne typer bøker jeg pleier å lese, men som jeg aldri finner på biblioteket. Jeg synes det var gøy når hun sa at hun ikke likte de «kjekke vampyr guttene».

  Jeg ville anbefalt utdraget til alle som liker morsomme bøker fordi denne var garantert en morsom en, jeg skal låne denne boka garantert!
  Jeg tror ikke at 5-åringer og 9-åringer forstår poenget med denne boka så kanskje 12-16.

 76. Hør’a dagbok
  Utdraget handler om en jente som heter Anansiwa
  Hun kom til Norge for to år siden hun er ikke veldig god i norsk derfor får hun tilbud om og skrive dagbok som hun absolutt ikke vill men må på skolen kaller de henne ananas selv om hun ikke liker det jeg likte at utdraget viser ganske mye kebab norsk og at hun snakker veldig rart og sier my ass det er ingenting jeg ikke likte med utdraget jeg synes denne boka passer for 10år til 14år kanskje

 77. Boka handler om en jente som har bodd i Norge i omtrent to år. Læreren har bedt henne om å skrive for å øve på norsk. Hun skriver fra hverdagen sin og forteller om sin drøm om å bli en kjent rapsanger. Hun lager en plan.
  Flertallet mener dagboka om Nansi er morsom, fordi hun skriver morsomt. Elevene sier at de liker sjangeren og at hun skriver slik hun tenker. Nansi virker som en vanlig ungdom som mange kan kjenne seg igjen i. De liker også tegningene til og synes det er lett å lese teksten. Den har fått SUPER på avstemningen av 15/18 elever.

 78. Jeg synes denne boken var utrolig morsom, når jeg leste utdraget fikk jeg lyst til å lese hele boken. Så nå holder jeg på med hele boken! Jeg synes denne boken var skikkelig morsom å lese siden hun jenten ikke helt kunne norsk så det var litt rar tekst, men det var bare gøy haha. Jeg anbefaler denne boken til barn mellom 8-12 år!

 79. DET VAR DEN MORSOMSTE BOKEN I BOKSLUKERPRISEN! MÅTEN DEN VAR SKREVET PÅ VAR FANTASTISK OG ORDENE SOM VAR SKREVET FEIL GJORDE AT DU FIKK ET BRA INNTRYKK OM HVORDAN PERSONEN VAR. NOEN AV ORDENE SKJØNTE JEG IKKE MED DET GIKKN FINT:) JEG ELSKERB Å LESE SÅ JEG HÅPER JEG VINNER!

 80. Bokslukerprisen:
  Hør*a dagbok
  Dette utdraget handler om en jente som heter Anansiwa, som flyttet til Norge for to år siden. Anansiwa er ikke så god i Norsk og får et tips av lærer sin om å begynne å skrive dagbok for å bli bedre i Norsk.

  Jeg synes at boken var veldig gøy og morsom. Jeg synes at det var litt morsomt at det var så mange skrivefeil i boken, det gjorde boken litt mer morsom og man forsto at det kanskje handlet om en som ikke er så god i Norsk. Jeg liker egentlig ikke dagbok sjangere så godt, så boken var helt passe, men den var også ganske gøy.

  Jeg vil anbefale denne boken til de som liker å lese sjangeren dagbok. Jeg tror denne boken passer for 9-11 år. Jeg gir boken 6/10.

 81. den var veldig bra og kan hjelpe jenter og gutter til å kle seg i hva de vil og gjøre hva de vil, att jenter ikke må gå i rosa og gutter må gå i blått, vi kan gå i hva vi vill.

 82. Hør’a dagbok

  Hør’a dagbok handler om Nansi som har flytta til Norge for to år siden og ikke er så god i norsk. Hun får derfor et tips om å skrive dagbok og blir –noe motvillig- med på det. Men egentlig har hun helt andre planer.

  Jeg likte dette utdraget fordi det var morsomt, spesielt når hun ble kalt ananas.

  Men det jeg ikke likte så godt med dette utdraget var at det var noen ord jeg ikke skjønte hva betydde, som for eksempel ‘pændot’.

  Jeg vil anbefale dette utdraget fordi den er morsom.

  Denne boka anbefaler jeg til barn mellom 8 til 12 år, fordi de som er yngre enn 8 skjønner kanskje ikke så mye av boken siden det er mange skrivefeil i den. Jeg vil ikke anbefale den til de som er over 12 siden den kan bli litt kjedelig tror jeg.

  Jeg gir dette utdraget terningkast 4🎲

 83. jeg synes att det er en bra bok fordig at det er en bra budskap og det var morsomt.
  det jeg ikke likte var att det var banneord og at det sto at svartinger ikke skriver i dagbok

 84. Jeg likte at den var litt forskjellig enn andre bøker. Men den var kanskje litt vanskelig og lese for andre, men ingen skriver så bra etter og nettopp ha flytta så det gikk fint. jeg gir den terningkast 5,5.

 85. Denne boka gjorde super bra i vår klasse, og med 4,16 poeng.

 86. Jeg syntes boken var litt vanskelig å lese siden skrivefeilene. Men utenat det er det en kul bok. Jeg har også litt lyst til å lese denne boken. Kul bok. 4/5

 87. Boken var veldig god. Den var god fordi den var morsom hadde mange morsomme setninger. Jeg likte tullenorsken og måten hun skrev ting på. Jeg anbefaler denne boken om du vil ha litt latter i hverdagen. Du lærer deg kanskje litt tullenorsk og morsomme ord.

 88. utdraget handler om en jente som kommer fra et annet land ( Uganda )
  hun har kommet til Norge for 2 år siden
  Anansiwa ( Nansi ) går i 7. klasse og har en bror som går i 9. klasse
  Nansi er ikke så god på norsk så læreren hennes (Lillun) foreslo at hun kan begynne og skrive dagbok.
  men Nansi er litt uenig, hun mener at det er bare rike hvite jenter som sitter på en perfekt strand med det fine lange glinsehåret dems som danser i vinden som skrive dagbok om hvor vanskelig det er når mange kjekke vampyrgutter er forelska i henne
  -og jeg har bare 11kr og en død flue, jeg kjenner ingen vampyrgutter
  og mitt hår er som en sta sau på hodet mitt ……

  sjanger: dagbok

  boka var veldig morsom og kul

  god : jeg syns boka var god fordi den er morsom

  dårlig: ????

  10/10 👍

 89. Den var bra. Jeg likte da hun lagde rapstjerne planen. Den va veldig spennende også jeg anbefaler den, jeg gir terningkast 4

 90. Hør’a dagbok!
  Av Amina Sewali
  Illustrert av Amina Sewali

  Anansiwa kom til Norge for to år siden og er fortsatt ikke så god i norsk. Hun drømmer om å bli Norges største rap-stjerne

  Jeg synes det var kjempemorsomt, og jeg får lyst til å lese boken. Det er bra at forfatteren ser humoren i det. Det kunne kanskje være litt lengre kapittel, men ellers synes jeg det var bra.
  Jeg gir terningkast 5

 91. Den er helt ok, men den er litt kjedelig og er ikke så spennende. Ikke helt min still. Jeg liker bedre spennende bøker. Jeg gir den 6/10.

 92. Jeg synes boka var morsom og bra. 10/10👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 93. HØRÀ DAGBOK….
  Denne boken heter Høra dagbok og er en Dagbok. Forfatteren som skrev om denne jenta som skrev en dagbok heter Amina Sewali. Boka ble utgitt for første gang 1 September 2020. Det er 237 antall siden i boken.

  Boken handler om 12 år gamle Anasiwa men alle kaller henne bare Nansi siden ingen klarer og uttale navnet hennes ordentlig. Hun kom til Norge for 2 år siden fra Uganda. Hun er veldig dårlig i norsk så læreren ba henne om og begynne og skrive dagbok. Hun startet og skrive om livet sitt og om at hun skulle bli Norges største rap stjerne.
  Mine meninger: Jeg synes ikke at boka var så bra siden jeg skjønte ikke helt hva det stod fordi hun skrev på en litt rar måte, jeg skjønner at det var meningen men det var litt vanskelig og skjønne.

  Jeg vil anbefale denne boka til 9-12 åringer fordi den kan være litt vanskelig og skjønne hva det står. Jeg gir denne terningkast 2.

 94. Hoved personen heter Ananswia hun går i 7.klasse på Tøyen skole. Hun blir kalt får Nansi.
  Hun elsker å skrive dagbok. For to år siden kom Ananswia til Norge, men hun er ikke god i norsk.
  Men favoritt maten er chapati. hun har en nerdete bror som heter Debe. Han går i 7.klasse, hun er 12 år.

 95. Jeg leste høra dagbok fra Amina Sewali, og Sjangeren er dagbok. Høra dagbok kan minne om pingles dagbok. Utdraget handler om en som heter Anansiwa og hun er 12 år som kom til Norge for to år siden, og kom opprinnelig fra Uganda, men hun er ikke så god i norsk så derfor blir hun bedt om å skrive dagbok som hun egentlig ikke. Hun går på Tøyen skole i 7b, og bor i fjerde etasje i en blokk. Hun elsker å tegne og hiphop, men hater rasister og brokkoli. Hun hadde en venn som het Marvin som hun rappet med, men han begynte å henge med noen andre så hun ble litt ensom. Hun har en plan om å bli rappestjerne. Anansiwa høres ut som en inntresang person. Jeg liker at hun ikke bryr seg om hva andre sier. Moren hennes Fiona høres ut som en typisk utenlandsk mor. Jeg likte utraget siden det var bare spennende å lese om en utenlandsk person. Boken viser at det kan være vanskelig å flytte til ukjente land å lære seg nye språk. Jeg gir boken terningkast 6/6.👌

 96. Boka handler om en jente som het Anansiwa. hun har flyttet til Norge, der får hun i oppgave av læreren å skrive en dagbok. Det som gjør boka unik er at hun ikke skriver helt riktig. Sjangeren er humor, og jeg har sett en annen bok som ligner, men den er mer for voksene.

  Jeg syntes det er lett å leve seg inn i boka fordi hun snakker ikke helt riktig. Teksten starter med att hun prøver å skrive kjære dagbok, men klarer det ikke. så da bare skrev hun hør’a dagbok. Det var en bra start fordi da Forsto man at hun ikke var så god i norsk. Anansiwa prøver å tøffe seg, og er veldig morsom. Boka viser at selv om man ikke er god til å skrive, er det fortsatt gøy å lese. Den var veldig morsom, så jeg ville fortsette å lese, den var veldig vanskelig å legge fra seg.

  Jeg anbefaler boka til alle, den er mye morsommere en du tror. Jeg synes den burde vinne hele bokslukerprisen.

 97. Jeg tok hør`a dagbok fordi jeg synes den var litt morsom og det skjedde ganske kue ting i den. Boka handler om at Anansiwa flytta til Norge for bare 2 år siden. Hun er ikke å god i norsk så hun for tips om å skrive dagbok. Det hjelper henne ikke så mye med å lære norsk, men hun blir bedre til å skrive da. Moren hennes synes det er en god ide å skrive dagbok, men Anansiwa synes ikke det er noe gøy å skrive dagbok. Jeg gir boka terningkast 5.👌😊
  NAVN: Andreas 7B.

 98. Den er spennende og morsom. boka handler om en jente som har flyttet til Norge og kan ikke helt norsk, læreren sier til hun at hun må øve seg, så moren huns kjøper en dagbok der hun kan skrive, men hun er egentlig ikke så glad i å skrive jeg synes at boka passer bra til folk som ikke kan helt norsk/utlendinger. Den passer ikke helt til barn, fordi det er noen ord de sikkert ikke kommer til og kjøne for eksempel gando, chare og mjaumjau dagbok. Det som jeg syntes var mest morsomt var rapstjerne planen.

 99. Hør’a Dagbok er en morsom og spennende bok. Den handler om en jente som ikke er så god i norsk og derfor får tips om å skrive dagbok, hun har egentlig lyst til å bli rappestjerne. Hun kommer egentlig fra Uganda. Anansiwa går i 7B på Tøyen skole. Hovedpersonen heter Anansiwa, men blir kalt for Nansi. Jeg likte denne boka fordi den hadde humor og den var bra skrevet. den passer ikke helt for barn for de kommer ikke til å skjønne alle ord for ekssempel pændot. Den får terningkast 6. Jeg kommer definitivt til å lese videre.

 100. jeg likte boken for den var morsom og spennendene og det er kult at hun ville bli en rapper, det var bra humor.
  jeg liker sånne bøker med bra humor og det er ikke enket å finne.
  boken handler om at det er en jente som vil bli en rapper som har bodd i Norge i 2 år som starter å skrive i en dagbok.

 101. Jeg syntes at boka var egentlig ganske morsom, og både andelenes.
  Grunnen til at jeg syntes at boka er andelenes er fordi det er ikke så mange Norske som lager sånne type bøker.
  Plus planen til Anansiwa var ganske kul, jeg tørr så vidt å rekke opp hånda mi å svare på ett spørsmål foran klassen så det var ganske tøft å synge høyt foran alle sammen.
  Anansiwa virker ganske modig, men jeg mener at hun savner den gamle bestevennen sin ganske mye, men bare vil ikke innrømme det. Jeg liker også humoren hennes ganske godt.
  Plus henne sier sånne ting som » Det er bare hvite rike jenter som skriver dagbok. » Som jeg mener var ganske morsomt, og boka har sånne kebab norske/ghetto ord som noen kaller det. Jeg personlig bare syntes at ordene er morsomme og jeg egentlig ikke så mye imot dem.
  Boka passer sikkert godt til noen som er 12 og oppover.
  Jeg lurer på hva som skjer videre i boka, og jeg gleder meg til å lese videre. 🙂

 102. Denne boka var veldig bra fordi da vi leste syntes jeg den var veldig morsom. Man kunne høre at den ikke var vanlig norsk og det var det som var kult og spesielt. Man kunne alltid høre at det skjedde noe i livet hennes så man kunne høre at det var en kul bok og at man ville fortsatte og lese den. Jeg mener at man burde lese denne boka 100 prosent fordi den var spennende, morsom, kul og veldig kult språk åssen hun snakker. Jeg mener alle burde lese den og at man ikke skal legge fra seg boka og at man burde iverfall prøve å lese den. Da man leste den har man bare ikke lyst til å legge den fra deg i boka var det alltid noe som skjer. Det skjedde noe hjemme det skjedde noe på skolen det er veldig kult at hun forklarer at hun har en drøm og sånne ting i livet sitt. Jeg likte den også fordi hun sa hun ikke likte barbie og sånne ting hun vanligvis jenter liker og leke når de er mindre. hun forklarer om seg selv det er litt kult fordi hun sier at hun er 12 år og at hun kommer fra Uganda men kom til Norge. Hun sier hva hun heter det er veldig spennende fordi hun forklarer nesten hver eneste ting i livet og da lever man seg in i boka. det er litt kult at hun faktisk tør og vise det med at hun ikke greier og skrive bra og snakke så man blir liksom litt vann til det etter at hun har lest boka. Jeg syntes at bildene var veldig bra og man skjønte hva som skjedde og man skjønner hvor du er.

 103. jeg synes boka høra dagbok var veldig morsom og spennende. Det var veldig kult at de hadde med skrivefeil og at ikke bare hadde bokmål men at de også hadde med kebabnorsk. Denne boken er annerledes en alle andre bøker fordi de har med skrivefeil og kebabnorsk og det synes jeg er kult fordi ingen andre bøker gjør det. jeg likte beskrivelsen om henne at folk kalte henne ananas fordi navnet hennes var vanskelig og si. Morsomt at henne trodde planen skule bli populær det er vanskelig og få en video til og bli populær. Jeg anbefaler denne boken veldig for de som liker morsomme og spennende bøker. anbefaler boken veldig.

 104. Denne boka handler om jente som har flytta til Norge, og en dag får hun beskjed om at hun kan skrive en dagbok for og bli litt bedre og skrive på norsk. Jeg personlig elsket boka. Men på grunn av skrivefeilene i boken blir det ikke alltid så lett å lese.
  Jeg anbefaler boka for folk som er ganske lese dyktige og skjønner vis det er en skrivefeil.

  Boken har masse masse humør og morsomme forklaringer og fint budskap.
  Sjangeren på denne boka er «Dagbok»
  Jeg kan godt tenke meg å lese boka senere!

 105. Jeg syntes boka er veldig bra, men det var litt vanskelig å lese. Litt fordi det var ikke helt korrekt skrevet. Men jeg likte boka fordi den var morsom og litt spennende. Tegningene i boka er veldig bra til at forfatteren har tegnet det. Jeg har lyst til å lese boka fordi den er morsom og virker litt spennende. Jeg likte også veldig godt måten den ble skrevet på fordi hun kunne ikke så godt norsk så jeg følte at jeg levde meg inn i historien, det var litt vanskelig å lese med det går bra. Gir terning kast 9/10. Jeg anbefaler denne boken vis du liker humor eller dagbøker.

 106. Det er lit av en bok(på en god og morsom måte) å måten forfatteren skriver på et morsomt språk( alsta kebab norsk) Det er en morsom bok å jeg vil gjerne leste mere av den

 107. Jeg syns boka var morsom og spennende. Jeg liker tegningene og hva den handlet om. Den handler om at Nansi kommer egentlig Uganda og er 12 år. Hun flytta til Norge for 2 år siden. Nansi er ikke så god til å skrive på norsk så læreren ville at hun skulle starte med dagbok. Jeg likte at boka skiller seg ut fordi skriften er ikke så i vanlige dagbøker. Noen ord var litt vanskelig å forstå men likte den fortsatt. Jeg gir den 5/6

 108. Jeg syns den er veldig morsom.❤️ Grunnen til at den er morsom er fordi Nansi ikke er så god i norsk, da blir ordene så rart formet. Liker den veldig godt👌🏼

 109. Jeg synes denne boka var kjempe bra! Jeg har veldig lyst til å låne den på biblioteket! Terningkast: 6/6

 110. Den er bra fordi den minner om kongen av Gulset. Liker du kongen av Gulset liker du definitivt dette. Og dette er en dagbok så hvis du liker dagbøker er denne bra. Den er skrevet på dårlig norsk som gjør at den er kul og realistisk bok.

 111. Jeg likte boken veldig godt og jeg ambefaler den definitivt. Den handler om en jente som kommer til norge for to år siden. Forfatteren har svevet feil med vilje fordi hun som alle kaller Nansi er ikke så veldig god i norsk enda. Jeg gir boken terningskast:6!

 112. Jeg syntes den var veldig morsomt på starten og at han skrev feil på starten

 113. Hør’a dag bok, jeg syntes hør’a dag boka var bra og veldig morsom jeg anbefaler den for folk fra 8-12 år det er litt mer ungdom humor, men den er helt grei ! Jeg gir den 10/10 !

 114. Hør’a dagbok
  Forfatteren til Hør’a dagbok heter Anansiwa.
  Sjangre til Hør’a dagbok er dagbok.

  Den handler om at Anansiwa skal planlegge ”Nansis heftige rapstjerne planen”.
  Og at hun vil bli Norges største rapstjerne.
  Jeg anbefaler den til folk som går i 5. klasse.
  Jeg synes denne boken er bra, fordi den er morsom.

 115. Tittel: HØR’A DAGBOK
  Forfatter: Amina Sewali
  Sjanger: Dag bok

  Handler om: Anansiwa må begynne å skrive dagbok. Anansiwa liker ikke å skrive dagbok. Læreren hennes avslørte henne. Læreren sa at hun må forbedre seg i norsken. Hun kan forbedre seg med å skrive dag bok. Anansiwa har en bestevenn som heter Marvin. Eller før het bestevennen hennes Marvin. Marvin begynte å henge med noen andre fra 7a. Men hun har noe bedre, hun har musikk.

  Anbefaler 8-14 år

 116. Hør’a dagbok
  Forfatter; Amina Sewali
  Sjanger: dagbok

  Anansiwa skjønner ikke hvorfor hun skal skrive dagbok. Hun drømmer om å bli Norges største rapstjerne. Folk på skolen hennes kalte henne Nansi, fordi de ikke klarte å si Anansiwa. Hun har en bror som heter Dembe. Hun går k 7b klassen.
  Jeg gir den terningkast 5/6 fordi hun hadde en spesiel skrift enn de andre bøkene.

 117. Den var bra. Folk som liker drama burde lese den, og jeg har litt lyst til og lese den. Det handler om en jente som heter Anansiwa, læreren sier at hun må skrive dagbok for at norsken hennes skall bli bedre.

 118. Hør’a dagbok av Amina Sewali. Sjanger: Dagbok.
  Boka handler om en jente som heter Anansiwa som kom til Norge for 2 år siden. Hun er 12 år. Hun skal skrive dagbok og får en rosa Hello MjauMjau dagbok på sengen sin. Læreren snitca til moren om at norsken var helt krise. Og at den kunne blilittebittegranne bedre. Anansiwa syntes det er dumt at rike hvite jenter med glinse hår snakker om at det er vanskelig at flere sjekke vampyrgutter vil bli sammen med dem. Mens hun ikke kjenner en eneste kjekk vampyrgutt. Jeg anbefaler teksten til barn fra 9 – 13 år. Jeg syntes teksten er bra.

 119. Hør’a dag bok, jeg syntes hør’a dag boka var bra og veldig morsom jeg anbefaler den for folk fra 8-12 år det er litt mer ungdom humor, men den er helt grei og morsom !
  Jeg gir den en 10er !💜💜

 120. Tittel: HØR’A DAGBOK
  Forfatter: Amina Sewali
  Sjanger: Dagbok

  Det handler om: Anansiwa må begynne å skrive dagbok. Anansiwa liker ikke å skrive dagbok. Læreren hennes avslørte at Anansiwa ikke er noe god i norsk. Læreren sa at hun kan forbedre norsken vis hun begynner å skrive dag bok. Anansiwa har en bestevenn som heter Marvin. Eller for het bestevennen hennes Marvin. Marvin begynte å henge med noen andre. Anansiwa trenger ikke en bestevenn, fordi hun har noe mye bedre. Musikk. Hun har musikk.

 121. Hør’a dagbok
  Ananas Sewali
  Dagbok
  Boka var veldig morsom.Jeg rater boka 9/10.Hun drømmer om å bli en farlig rap sanger. Jeg syntes boka var en komedie. Hun var bare 12 år og bodde i Norge i 2 år.
  Anbefaler den for alle👌🏻👌🏻

 122. Boka heter Hør’a dagbok.
  Forfatteren heter Amina Sewali og sjangeren dagbok.

  Sammendraget handler om en jente som heter Anansiwa.
  Anansiwa kom til Norge for to år siden og hun er ikke så flink i norsk.
  Derfor anbefalte læreren hennes om å skrive dagbok. Det vil hun ikke selvom moren hennes har kjøpt henne en rosa hello mjau mjau dagbok. Marvin var bestevennen til Anansiwa helt til han begynte å henge med Leo og Dario. Og siden hun ikke har noen å henge med er planen hennes og bli Norges største rapstjerne.

  Jeg anbefaler teksten tror 9-12, fordi det kan være litt vanskelig å forstå for de yngste.
  Jeg syntes teksten var litt rar siden det var litt annerledes norsk.

 123. Hør’a dagbok
  Forfatteren er Amina Sewali.
  Sjangeren er dagbok.

  Anansiwa kom akkurat til Norge og har lært seg litt norsk.
  Derfor anbefalte læreren hennes at hun burde skrive dagbok for å bli litt bedre.
  Hun drømmer om å bli Norges største raps stjerne.
  Så forklarte hun hvordan hun skulle bli Norges største rap stjerne.

  Jeg anbefaler teksten til 8-12 år.
  Jeg synes teksten var litt kjedelig, fordi hun skrev på kebab norsk og hun hadde ikke så mye humor i teksten.

 124. Tittel: Hør’ a dagbok.
  Sjanger: Dagbok
  Forfatter: Amina Sawali

  Det handler om en jente som kommer Uganda og heter Anansiwa. Hun flyttet til Norge for 2 år siden og hun blir kalt Ananas på skolen. Hun liker å lage farlige rap sanger. Hun drømmer om å bli populær. Hun liker ikke læreren sin Lillun. Jeg anbefaler denne boka til de som kanskje er 11 til 12år

 125. Hør’a dag bok
  Forfatteren heter Ananas og sjangeren er dagbok.

  I dette sammen draget handler det om en jente som heter Anansiwa.
  Anansiwa kom til Norge for 2 år siden når hun skrev denne boken.
  Hun var ikke så flink i norsk, så da anbefalte læreren til Anansiwa at hun burde begynne å skrive dagbok.
  Anansiwa har ikke lyst til å skrive dagbok.
  Moren har fortsatt kjøpt en rosa hello mjau mjau dagbok.
  Anansiwa hadde en bestevenn som het Marvin.
  Marvin begynte å henge med Leo og Dario så nå henger ikke Anansiwa med Marvin lenger.

  Jeg anbefaler teksten til 9-11.
  Jeg syntes teksten var litt rar siden det var kebab norsk.

 126. Anansiwa kom til Norge for to år siden. Hun er ikke så veldig god i norsk og får et tips om å begynne å skrive dagbok. Hun begynner med det, men hun gjør det ikke for å bli bedre i norsk, hun gjør det for å bli en berømt rapstjerne! Boken var bra og morsom, men den var litt vanskelig å lese på noen steder. Jeg gir den terningkast 5.

 127. Boka heter Hør’a dagbok.
  Forfatteren til boka er Anansiwa.
  Sjangeren er dagbok.
  Teksten handler om en jente som heter Anansiwa.
  Hun kommer fra Uganda å flyttet til Norge for 2 år siden.
  Hun har lært seg en del norsk, å har noen rare ord hun pleier å si.
  Bestevennen til Anansiwa (Marvin) pleide å henge med Anansiwa men nå henger bare Marvin med Leo og Dario.
  Hun drømmer om å bli norges største rap stjerne.
  Å folk kaller hun for ananas, fordi de klarer ikke å si Anansiwa.
  Dagboka heter Anansiwa’S mjaumjau dagbok.

 128. Boka heter Hør’a dagbok. Forfatteren til Hør’a dagbok er Amina Sewali. Sjangeren er dagbok. Boka handler om en jente som kom til Norge for 2 år siden. Hun heter Anansiwa.
  Hun er 12 år. Hun prøver og bli rapstjerne. Siden hun ikke kunne norsk så godt så får hun et tips fra læreren sin. Det er og skrive dagbok, men det liker ikke Anansiwa.

 129. Amina Sewali
  Tittel: Høra dagbok
  Sjanger: moro

  Boka handler om det er en jente som heter Amina. Hun er 12år og læreren hennes sier at hun skal skrive dagbok. Hun har ikke lyst til å skrive dagbok men moren hennes tvinger hun til det så hun gjør det. Hun skrive om hvordan hun skal bli en rapstjerne. Hun har en venn som heter Marvin men de ble uvenner. Amina er fra Uganda. Hun syntes at å skrive dagbok er kætt.
  Det er morsomt da hun sa nei ikke jeg skrive i en hallo mjau mjau dagbok og når moren da hva er du en kamelete kamel!?
  Nå ja meg være jeg sitter på do!

  Boka var helt ok jeg anbefaler den til 11åringer.

 130. Boka var morosam.
  Den handlar om ei jente som skal skrive ei dagbok fordi mora og læreren trur ho blir bedre å snakke norsk da.
  Eg kjem kanskje til å lese denne boka.

 131. Den handlar om Anansiwa som kom til norge for 2 år sidan. Ho skal fortsette å lære bedre norsk sa læreren Lillun at ho burde skrive dagbok. Ho begynte å skrive men ho hadde mykje skrivefeil, så ho blei sur på dagboka. Det var ei hello mjau mjau dagbok som mora kjøpte på salg på butikken. Mora hadde to jobbar som vaskedame, folk kalte Anansiwa for ananas eller Anasiva. Anansiwa kjem egentlig frå uganda men flytta til noreg for 2 år sidan. Ho har ein nerdebror som heiter Dembe. Ho elskar å teikne og hip hop musikk. Ho HADDE ein bestevenn som heitte Marvin. Dei hadde rap crew ilag men plutselig begynte Marvin å henge med Leo og Dario fra 7a, og dei var skikkelig lø ass. Anansiwa hadde kallenamnet Nansi. Nansi hadde ein stor plan om å bli rapstjerne. Først skulle ho rappe foran heile skulen, så skulle dei filme det å legge det ut på internett. Når dei hadde lagt det ut på internett kunne nrk super ringe, plutselig kunne alle slutte å kalle ho ananas og Anasiva, men faktisk kalle ho Anansiwa. Plutseleg ville heile noreg elske ho, også blei ho norgest største rapstjerne.

  Eg synest utdraget var kjempebra og eg likte det veldig godt, likte at det var sånn kebab norsk.

 132. Hør å dagbok
  Eg synest boka var ganske bra den var morsom og gøy å lese ho har bare bud i norge i 2 år å allerede begynt å skrive dagbok det er veldig bra for ein person som har bud i norge i 2 år.
  ho fortalde mykje om korleis livet honna er.ho går for sine egne meninger ho seier kva ho vil bli og korleis ho ser ut det syntest eg var veldig bra.

 133. Boka handlar om ei jente som heiter Anansiwa. Ho har levd i Noreg i to år no. Anansiwa har og planer om og bli ei rapstjerne.Ho Ville hatt laga en sang og songe den foran hele skulen san at folk kunne filme hun og at hun kunne bli famous. På skulen blei ho og kalt Ananas på ein slem måte. På grunn av den mørke huda hennar synest ho at dei med lys hud har det mykje lettare i livet.Ho synest og at gutter liker bare kvite jenter og ikkje mørke. Sjølve boka e skrive med skrivefeil som er planlagte. Eg likte forfateren sin humor.

  Boka var 10/10

  Den var veldig morosam, eg likte kontroversijen.

 134. Eg likte at jenta skreiv og at ho skulle skrive dagbok. Eg likte dagboka godt ligma godt.

 135. (Sebastian 6/10)(Nora 7/10) boken er morsom fordi den er litt tullete og vi har lyst å høre helle boken.

 136. Sjangeren er dagbok.
  Navn: Høra dagbok.

  Boka handler om en jente på tolv år som må skrive dagbok og som har en drøm om å bli en rapstjerne. (Henne skriver weird)

  Jeg liker måten henne snakker på. (morsom)

  Jeg gir boka 4/6

 137. Forfatter: Amina Sewali.
  Sjanger: Dagbok
  Bok: Hør’a dagbok

  Boka handler om det er en jente som heter Amina. Hun er 12år og læreren hennes sier at hun skal skrive dagbok. Hun har ikke lyst til å skrive dagbok men moren hennes tvinger hun til det så hun gjør det. Hun skrive om hvordan hun skal bli en rapstjerne. Hun har en venn som heter Marvin men de ble uvenner. Amina er fra Uganda. Hun syntes at å skrive dagbok er kætt.

  Boka var helt ok jeg anbefaler den til 11åringer.

 138. HØR’A DAGBOK AV AMINA SAWAI

  boka har sjangeren dagbok.
  Denne boka møter man Anansiwa.
  Anansiwa har fått beskjed av norsk læreren at han kanskje kan skrive en dagbok. Han flyttet til Norge for to år siden og kan ikke så godt norsk. Anansiwa synes at og skrive dag bok er kjedelig.
  Jeg synes denne boka er bra fordi den er morsom og forteller litt om sannheten.
  Den passer kanskje fra 10 og oppover.
  Terningkast 6 AMBEFALES!

 139. Jeg likte veldig godt hvordan utdraget ble skrevet og at det finnes så mange forskjellige personer uti verden inkluderer Anansiwa og hennes dialekt. Jeg likte ikke så veldig godt at det var noen ting jeg ikke skjønte siden hun har så annerledes dialekt. Jeg ville gitt utdraget terning kast 4, men en sterk 4!

 140. Veldig bra dagbok, jeg ønsker å låne den, men ett spørsmål: er anansiwa en gutt eller jente?
  Men supert 👍🏻

 141. I denne boka møter man Nansi, moren til Nansi og Lillun.
  Egentlig heter hun Anansiwa, men folk klarer ikke å si Anansiwa så de kaller henne bare Nansi.
  Boka handler om at Nansi må skrive dagbok, men Nansi vil ikke skrive dagbok.
  Nansi er ikke veldig populær, men hun har en plan for å bli populær.
  Teksten er skrevet som en dagbok.

  Jeg synes at boka er super fordi forfatteren har skrevet boken på en veldig morsom måte.
  Når jeg leste utdraget ble jeg nysgjerrig på fortsettelsen så jeg gleder meg til å lese hele boka.
  Boka var så spennende at jeg klarte ikke å legge den fra meg.
  Boka er lett å lese fordi det ikke er veldig masse tekst men det er noen vanskelige ord.

  Jeg anbefaler boka til barn mellom 8-11 år.
  Terningkast 6

 142. Jeg synes at boka var morsom og gøy . Jeg vill les boka mer og boka er min Type bok og det var veldig gøy og morsom og spennende lesing Milli-Milli og jeg synes boka er den beste.

 143. Høra dagbok av Amina sewali. Terningkast 5\6 Jeg likte at det var banning og hun prata litt kebabnorsk. Hun er tullete og det er gøy. Boka handler om at det er en jente som heter anansiwa som må skrive dagbok.

 144. Jeg likte ikke så godt boka fordi det jeg opplevde med teksten var at den var rar og jeg kjønte bare ikke poenget. Jeg anbefaler denne boka for gutter som liker en rar bok.

 145. HØR’A DAGBOK!
  Dette er ut fra utraget:
  Den var veldig sånn god underholdning.
  Den hadde også veldig bra humor og var liksom veldig godt skrevet.
  Man kunne forstå at han var ny av skrivta og måten han skrev på var veldig kult.

 146. Hør’a dagbok er skrevet av Amina Sewali.
  Boka tilhører sjangeren humor.
  Dette er en kjempe morsom bok hvis man skjønner kebab norsk.
  Boka handler om en jente som kom til Norge for 2 år siden. Hun heter Anansiwa men de fleste kaller hun enten Anasiva eller Ananas. Hun drømmer om og bli en rapstjerne. Hun vil ikke skrive dagbok men læreren sier at han må. Hun hadde en venn som het Marvin men han ble lø da han begynete og vanke med Leo og Dario 7a.
  Jeg rater denne boka 10/10 Denne boka anbefaler jeg for 10 til 13 åringer.

 147. Jeg syntes boken var veldig bra fordi hun hadde bare vært i Norge i 2 år og hun var veldig bra på å snakke norsk og hun hadde veldig morsom stemme men hun banet veldig mye men den var bra og morsom og jeg syntes det var morsomt at hun sier rosa mjau mjau dagbok. Jeg tok at den boka var super!!!!!

 148. Eg likte best Hør’a dagbok. Fordi den var veldig morsom, fordi han sa veldig mange morsome ord, og han prata på ein veldig morsom måte. Det var veldig gøy at han leste den sjølv. Eg har veldig lyst til å lese heile boka. Eg gir den 10/♥

 149. Eg må gi terning kast 4. Dagbok bøker er ikkje min type men faktisk likte eg boka det var spennende og eg synest at Anansiwa er modig og vill synge for hele skulen eg blir jo nervøs når eg synger foran skulen i vart fall men det er ikkje vondt å prøve fram i vart fall.
  Håper ho bilr rapstjerne på slutten av dagboka, Eg trur eg kom til å lese hele boka når eg får tak i den. 🙂

 150. Hør’a dagbok
  Forfatter: Amina Sewali
  Sjanger: Dagbok
  Jeg anbefaler denne boka til barn mellom 9-14 år. Alle andre kan også lese den.
  Den handler om en jente som skriver dagbok og hun vil egentlig ikke skrive dagbok. Hun skriver også om hva hun gjorde den dagen og sånt. Hun drømmer om å bli kjendis og har en egen plan på hvordan hun skal bli det.
  Jeg syntes at den var veldig bra , fordi jeg liker sånne bøker. Jeg gir denne boka 10/10. Kjempe bra.

 151. Hør’a dagbok
  Forfatter: Amina Sewali
  Sjanger: dagbok

  Sammendraget handler om en jente som heter Anasiwa. Hun har akkurat kommet til Norge. Læreren hennes sa at norsken hennes ikke var så god. Læreren sa at Anasiwa burde begynne og skrive dagbok. Det ville hun ikke. Da hun kom hjem fra skolen lå det en hello mjamjau dagbok på senga hennes. Moren sa ar hun måtte skrive i dagboka fordi hun måtte bli bedre på norsk. Anasiwa ville bli rapstjerne. Hun hadde en plan om og bli kjent i Norge. Hun hadde en plan. Planen var at hun skulle lage en farlig rap sang, så opptre med den farlige rapsangen også hvis noen liker sangen så filmer de den også poster de det på internettet.

  Jeg anbefaler teksten til jenter og gutter som er mellom 7-12 år.
  Jeg likte teksten litt fordi den var morsom.

 152. Denne boka er veldig morsom. Den handler om flytting og utlandet.
  Det er en jente som drømmer av å bli en rappestjerne.
  Eg gir den 7 av 10.

 153. Hør’a dagbok
  Forfatter: Amina Sewali
  Sjanger: Dagbok
  Denne boka handler om Anansiwa
  Hun må skrive dagbok.
  Hun vil ikke skrive dagbok.
  Men læreren Lillun sier at hun må skrive dagbok.
  Hun drømmer om og bli en rap stjerne.
  Hun drømmer også om at alle vet hvem hun er.
  Den var bra.
  Jeg anbefaler den for 9år

 154. Høra’s dagbok er laget av Amina Sewali sjanger: Dagbok.
  Jeg anbefaler boken til 10-13 år

 155. Eg synst at den var veldig bra å den var masse bedre når ho leste den sjøl, eg vil lese heile boka fordi den var spennade og veldig veldig morsomt😁

 156. HØRA DAGBOK

  Jeg syntes at «Hør`a dagbok» var en veldig god bok fordi den var veldig morsomt at hun snakket kebabNorsk. Anansiwa er hoved person å har flyttet til Norge å blir fortalt at hun bør begynne å skrive dagbok for å bli bedre på Norsk. Sjangeren til denne boken er humor, denne boka anbefaler jeg til folk som klarer å tolke rare ord, jeg gir terningskast 4/6 fordi den er morsom rar å den har et viktig tema om at man ikke skal bry seg om uttalen til andre mennesker uten om vis de prøver å være morsomme

 157. Jeg likte den veldig got men jeg skulle ønske det var litt lenger jeg har lyst till og låne den jeg gir den terning kast 5

 158. Jeg synes boken var fint og morsomt jeg ledd når Anansiwa blir kalt for ananas raten 7/10

 159. SPÅDAMA 7B

  Denne boken har sjangeren drama.
  I teksten man: Nina, rektor, lærer og klassen
  Nina ska begynne i ny klasse der hun forteller en løyn.
  Hvordan kan dette gå?
  Jeg synes denne er bra fordi det forteller litt om hvordan det er å begynne i ny klasse.
  Boken passer fra 10 og oppover

  Terningkast 4 AMBEFALES!

  TITTEL: BARE VICTOR. FORFATTER: VICTOR

  Bokens sjanger er selvbiografi, men jeg synes det også er litt drama.
  I teksten møter man: Victor, Amanda, Maren, og en gutte gjeng.
  Jeg Synnes denne boken er veldig bra fordi han får fram noe veldig viktig.Det er IKKE greit at noen mobber din legning.
  Denne boka passer kanskje for 9 og oppøve.

  Terningkast 5 anbefales!

  HETEBØLGE AV DAG OTTO

  I denne boka møter man Hannah, Einar, politimesteren, mange brannmenn og en gutte gjeng.
  Einar og Hannah skulle ha en overnatting helt til en helt utrolig ting skjedde.
  Denne boka er gøy og lett og lese. Det er lett og føle seg inn i boka fordi den er så spennende. Den er spennende fordi forfatteren klarer og dra meg i teksten.
  Den blir mer og mer spennende jo mer du leser. Passer kanskje fra 9-13. anbefaler boka sterkt!
  Terningkast 5 AMBEFALES!

  HØR’A DAGBOK AV AMINA SAWAI

  boka har sjangeren dagbok.
  Denne boka møter man Anansiwa.
  Anansiwa har fått beskjed av norsk læreren at han kanskje kan skrive en dagbok. Han flyttet til Norge for to år siden og kan ikke så godt norsk. Anansiwa synes at og skrive dag bok er kjedelig.
  Jeg synes denne boka er bra fordi den er morsom og forteller litt om sannheten.
  Den passer kanskje fra 10 og oppover.
  Terningkast 6 AMBEFALES!

 160. Den var veldig bra og morsom. Siden det var veldig masse gøye ord. Forfatter er amina Sewali. Anasiwa var en kjempe bra rolle. Hele klassen begynte og le. Anasiwa skrev om livet sitt.

 161. Hør’a dagbok.
  Forfatteren heter Amina Sewali.
  Sjangeren er dagbok.
  Teksten handler om en jente som har bod i Norge i to år.
  Læreren sier til moren at norsken hense er helt krise.
  Anansiwa vil bli en kjent rapper.
  Hun har ikke noen venner fordi Marvin han gamle venne begynte å leke med Leo og Dario.
  Hun er ikke serlig god i norsk.
  Jeg vil anbefale teksten til barn som er glad i humor og de som er 8-13 år.
  Jeg syntes teksten var bra fordi den er basert på fakta, humor og det var morsomt at det var en bok som var basert på en sand historie.

 162. Hør’a dagbok av forfatteren Amina Sewali sjanger dagbok. Hør’a dagbok handler om en jente.
  Hun drømmer om og bli rapstjerne og heter Anansiwa. Alle kaller henne Ananas, fordi de ikke greier og utalle Anansiwa. Anansiwa ble lei av og bli kalt Ananas så hun la en plan for og bli Norges beste rapestjerne. Planen var lett for henne. Først lager hun en farlig rapsang så opptrer hun på skolen da blir hun filmet og lagt ut på internett da ser alle den og til slutt blir hun en berømt rapstjerne.

  Jeg anbefaler teksten ril 9-12 år barn.
  Jeg syntes teksten var ganske morsom og ganske rar.

 163. Hør’a dagbok. Forfatteren er Amina Sewali. Boka handler om en jente som skulle skrive en dagbok. Hun som er i boka heter Anansiwa. Hun hadde lyst til å bli en farlig rap stjerne så hun skrev om hvordan hun skulle bli en farlig rap stjerne. Og hun sa at hun ikke trengte bestevennen sin fordi hun ikke trengte han. Så hun måtte opptre for å bli en farlig rap stjerne, også måtte hun bli filma på skolen huns så hun blir lagt ut på internett. Jeg anbefaler boka til 6-7 klassinger. Jeg syntes at teksten var veldig bra.

 164. Den var veldig gøy å det var veldig masse gøye ord å det var litt sån att alle i klassen begynte å le dt var alt for gøy håper dere leger en til

 165. Hør’a
  Forfatter Amina Sewali
  Sjanger er dagbok
  Boka handler om en jente som heter Anansiwa. Hun blir fortalt at norsken sin er helt ute ass. Hun skriver en dagbok som handler om livet sitt. Anasiwa vil også bli popstjerne. Jeg anbefaler denne til 9 år og. Ledig morsom, spennendes

 166. Hør’a dagbok
  Forfatter Amina Sewali
  Sjangeren er dagbok
  Boka handler om en jente som heter Anansiwa. Hun blir fortalt at norsken hennes er helt ute ass. Læreren synes hun burde skrive i dagbok. Da blir Anansiwa veldig sur. Hun synes dagbok er noe dritt. Hun skriver om livet hennes og at hun vil bli berømt.
  Jeg anbefaler boka til 10-12 åringer.
  Jeg synes teksten var morsom, spennende og jeg vil høre resten

 167. Denne boken handler om en jente som heter nansi. hun er ikke så flink i norsk så læreren hennes ambefaler henne å skrive en dagbok. hun har ingen venner, bare en ex-venn, Marvin. Nansi vil bli rapstjerne en dag, men hun vet ikke hvordan hun skal begynne. Derfor må hun finne på en god plan.

 168. jeg synes boken er dritbra. Alle som liker en pingles dagbok kommer til og elske den.

 169. Jeg synes denne boken er bra jeg synes også den er morsom. En litt annen type bok og det er gøy at det er forskjellige typer bøker. Kunne ønske at det var mer som sto i utdraget den høres veldig gøy å lese så jeg gir den er 5/6.

 170. Boken “Hør`a dagbok!” handler om en jente som heter Anansiwa, Anansiwa er 12 år og kom til norge fra Uganda for kun to år siden og går på en norsk skole. Læreren til Anansiwa, Lillun, hadde sagt ifra til moren til Anansiwa at norsken hennes var helt krise, men at den kanskje kunne blitt litt bedre om hun startet og skrive i dagbok. Dette synes ikke Anansiwa noe om, dagbok liksom?! hvorfor skal jeg skrive i det?! Tenker hun. Selv om hun ikke vil det skriver Anansiwa allikevel i dagboken. Anansiwa mener at dagbokskriving ikke er for folk med mørk hud. Hun mener at det kun er for hvite jenter som sørger over at hun ikke klarer å bestemme seg hvilken gutt hun vil bli sammen med. Anansiwa hater rasister og brokkoli, Hun har en nerdebror som heter Dembe, hun elsker og tegne og å høre og lage hip hop musikk. Anansiwa hadde en bestevenn, han het Marvin. De brukte og lage hip hop musikk sammen. Men etter at Marvin begynte og henge med de andre gutta, ble han helt teit. Men Anansiwa trenger ingen bestevenn! Hun kan lage hip hop musikk alene! Jeg likte boken utrolig godt, men jeg levde meg ikke inn i den, det var mer som om jeg satt og hørte på en utrolig morsom historie. Den var superbra og jeg anbefaler den til alle som liker humorbøker. Jeg kommer garantert til og lese hele boken.

 171. Min mening om «Hør’a dagbok» er at den er en veldig fin bok å lese. Det er bok med mye humor, og jeg synes boken var helt super. Jeg vil gi den 9/10 det var den beste boken etter min mening i boksluker- prisen.

 172. Jeg synes Hør”a dagbok hadde et veldig morsomt utdrag. jeg har veldig lyst til og lese den. terningkast 6. ser fram til og lese den!!!!!!!

 173. Boka handler om en jente hun heter Anansiwa og på skolen sier læreren at hun kan bli bedre på norsken sin hvis hun begynner og skrive dagbok. Men hun har en annen plan også hun skal bli Norges største rapstjerne!

  Jeg synes teksten slutet ok den slutet ikke så brått. jeg har litt lyst til og lese den fordi den var litt morsom. jeg liker litt sånne tekster men den var ikke vanskelig og legge fra seg.
  jeg levde meg ikke så inn i boka fordi det er litt kjedelig men jeg liker at hun sier masse det er litt gøy

  Jeg synes teksten er bra og litt kjedelig fordi jeg liker egentlig fantasy. jeg synes den ikke burde bli superfinalist på bokslukerprisen fordi det ble litt mye for meg jeg klarte ikke og følge med så gott. (Men litt da)Det som var bra var at hun var veldig kul og morsom.

 174. Jo Erlend (Skole: Bispehaugen barneskole, I Trondheim i dette universet på denne kloden i Norge Trøndelag) sier:

  Anansiwa har bodd i Norge i 2 år og er ikke så god i Norsk. Og da gir læreren hennes Lillun tips om å skrive dagbok for å bli bedre i Norsk og Anansiwa blir litt motvillig med på det. Hun var bestevenn med en gutt som het Marvin men Anansiwa syns han begynte å bli kjedelig og nå er de ikke bestevenner lenger men Anansiwa har nemlig planer å bli Norges Heftigste rapstjerne.

  Boken er definitivt på SUPER nivå.
  Jeg elsker hvordan Nansi forklarer ting så det blir morsomt feks. “håret stå stille som sjukk sta sæu på min hodet”. Faktumet at hun skriver dårlig Norsk er bra fordi da gir det mening at hvorfor læreren ga ideen om å skrive dagbok.

  Jeg ville 100% lest boken hvis jeg kunne det er den beste som har vært Bokslukerpris kandidat Terningkast 6 pga. at utdraget var veldig morsom og hvis denne ikke kommer til finalen er det noe galt med stemmene beste humor utdraget i bokslukerprisen.

  Jeg ville 100% lest boken hvis jeg kunne. Det er det beste humor utdraget i bokslukerprisen 2021 så langt. terningkast 6. Hvis Hør’a dagbok ikke blir superfinalist er må det være noe galt med stemmene.

 175. Teksten handler om en jente på 12 år som heter Anansiwa. Hun har nettopp fått beskjed av læreren sin Lillun at hun skulle skrive i en dagbok fordi Lillun synes at norsen til Anansiwa ikke er så bra. Det syns moren var en god ide. Så moren hennes har vært på en butikk og kjøpt en rosa Hello Mjau Mjau dagbok. Det likte ikke Anansiwa fordi hun har andre planer, hun skal bli Norges storeste rapstjerne.

  Jeg synes den var lett å lese fordi dagbok er en type bok som man ikke trenger så mye tekst i. Da blir det litt enklere å lese enn hvis det skulle være en helt vanlig bok.
  Jeg synes den startet litt brått på men etterhvert så skjønte jeg litt mer av det som foregikk. Du kunne skjønne litt av det som skjedde litt i starten men det var ikke så enkelt.
  Jeg synes den slutter litt brått fordi den ikke helt forteller hva som skjer etter at hun har fortalt planen sin om å bli Norges storeste rapstjerne. Men der jo egentlig bare bra fordi da vil man jo ihvertfall lese ferdig boken, og da kan det hende at boken blir veldig populær og at forfatteren får vite at det er folk som liker boken deres

  Det jeg synes er bra med teksten er at den er en bok for personer som har vanskeligheter med å lese siden den har tekst som ikke er så vanskelig å lese. Jeg synes definitivt at andre skal lese denne boken fordi den er populær og den ikke er så lang. Den er også en ganske barnevennlig bok, den har noen ord som ikke er så bra men ellers er den en bok barn kommer til å elske.

 176. Jeg synes at boken er veldig bra og morsom, og at den burde vinne. Jeg gir den 9\10 siden den er morsom og greier. Jeg liker spesielt det med «Og du da? Er du en kamelete kamel?» Også liker jeg at Anansiwa overdriver med at kongen kommer til å si «Å Nansi, vi har så mye tilfelles» på slutten av utdraget. Veldig bra bok.

 177. Jeg liker boka. Det er en bok jeg kunne tenke meg å lese. Jeg likte boka, fordi jeg liker hva den handler om og måten ting er skrivet på.

 178. Kebabnorsk var bra. Morsomt. Mye latter under høytlesning. Rar på en god måte.

 179. Hør`a dagbok er en bok som handler om en jente som har kommet til Norge for to år siden. Hun heter Anansiwa og drømmer om å bli Norges største rappstjerne.
  Anansiwa er ikke så veldig flink i norsk og læreren hennes sier til moren at Anansiwa burde begynne å skrive dagbok får å bli bedre i norsk, men Anansiwa vil ikke skrive dagbok.

  Hør`a dagbok er en veldig bra og morsom bok. Jeg synes den er super fordi den er skrevet på en veldig humoristisk måte og fikk meg til å le flere ganger. Jeg liker beskrivelsene Anansiwa har når hun beskriver f.eks seg selv eller læreren sin. Hun har veldig bra humor og er ikke redd for å være seg selv eller si sine egne meninger.
  Den er lett å kjenne seg igjen i fordi det er mange som flytter til Norge og må lære seg språket og det kan være vanskelig. Det kan være litt vanskelig og forstå alle ordene men ellers en lettlest bok.

  En veldig bra bok med bra tema, som fortjener og være en superfinalist i bokslukerprisen.
  Jeg er vanligvis ikke så glad i og denne type bok men jeg elsket den. 11/10.
  Super!

 180. HØR’A DAGBOK
  Jeg likte boken veldig godt siden den var veldig morsom. Jeg synes den er morsom fordi boken er skrevet på en måte som vi unge snakker og beskriver ting på en morsom måte. Jeg anbefaler denne boken til barn fra 8-12 år.
  Jeg gir den terningkast 6 fordi den er morsom og mange kan kjenne seg igjen

 181. Jeg synes denne boka er morsom men jeg skjønner at han snakker så rart for han kom til Norge for 2 år siden og det er ikke så lett å lære seg flytende norsk på 2 år. Jeg synes denne teksten var bra fordi de som drømmer mye om masse ting som er og er ikke mulige. Jeg vil anbefale denne boka til alle barn i Norge.

 182. Den handler om en jente som heter Nansi. Hun heter egentlig Anansiwa, men i hennes klassen greier de folka si Anansiwa, enten sier de Anansiva eller Ananas.
  Hun er 12 år og kommer egentlig fra Uganda, hun kom til Norge.
  Hun er ikke så veldig god i norsk, men læreren Lillun anbefaler at Nansi skriver dagbok og at det skal hjelpe henne.
  Moren hennes har vært vaskedame og tar norskkurs.

  Hun hadde en venn som het Marvin, men sluttet å henge med Nansi.
  Men hun bryr seg ikke, hun trenger ikke venn, hun vil ha musikk.
  Hennes drøm er å bli Norges største rapstjerne.
  Hun liker å tegne og hip-hop musikk.

  Jeg gir boka 8/10

 183. Mette.Elisabeth.Myrvold@edu.kongsvinger.kommune.no (Skole: Marikollen Skole Trygvestokkesvei 57 Kongsvinger) sier:

  Denny boka var den beste. Det var et morsomt språk og det var humor fra starten av. Det var også situasjoner elevene kjente seg igjen i. Det er også et språk som treffer 6.trinn.
  Vi, på Marikollen, kan anbefale den til 11-13 åringer

 184. BOK: Hør’a dagbok

  Det var en veldig bra bok med veldig bra ordbruk og veldig morsom fra start. Jeg likte boken veldig mye fordi den handlet om livet hennes og hvordan hun ville bli NORGES STØRSTE RAPSTJÆRNE. Som man kan allerede se så er hun VELDIG selvsikker og hun er veldig sikker på at hun kommer til å ha det veldig fint når hun kommer til å prøve å bli NORGEST STØRSTE RAPSTJÆRNE. Det er en veldig bra bok og jeg kan tenke meg å lese hele boken senere. Rating: 10000/10. Veldig VELDIG VELDIGGG bra bok.

 185. Den var faktisk ganske gøy, lite granne vanskelig å forstå, men det er greit.
  Jeg har altid visst hvordan norske skriver dagbøker, men utelanske…
  men, veldig nytt og spenende for meg (:

 186. Jeg elsket boka er den på bibloteket kan dere lage flere sånne bøker og lyd bøker

 187. boka var morsom, du forstår meir viss du lytter enn vis du leser siden det er ein del skrive feil.

 188. Jeg synes boken var gøy det har vært en av favoritt bøkene mine du er morsom og jeg likte at det handlet om en jente som bare ikke opptatt av kjærlighet det er første gangen jeg har ledd av en bok🤣😃👌🏻

 189. denne boka var den beste av alle bøkene han var morsam og hovudkareteren var morsam og kul og dritt heftig. # den beste boka 5/5

 190. Eg synest boka var veldig gøy fordi den var morsom og inntrensant og det var gøy og høre på problemene og drømmane til Høra.

 191. Boka var bra og det var morsomt at ho ikkje heilt klarte å skrive rett eg gir boka terningkast 4\6

 192. eg synest boka var bra og morrsom den var bedre og lytta til enn og lesa fordi det står mangen skrivefeilar og det er meininga at det ska det.

 193. Hør´a dagbok
  Amina Sewali

  Hør ´a dagbok handler om en jente som heter Anansiwa men de kaller henne for Nansi. Hun kom som flyktning til Norge for 2 år siden og hun er ikke så god i norsk, så læreren hennes gir henne et tips om å skrive dagbok. Så Nansi begynner med det.Det er en dagbok sjanger,

  Jeg synes utdraget er bra, men det er litt vanskelig å lese.
  Jeg liker den fordi den er morsom , har mye bra innhold.
  Den er lett å leve seg inne i ,men det kunne ha vært litt mindre sånn feil ord.
  Jeg gir terningkasts: 4!
  Jeg vil si at det er en bok fra aldrene 7-13 år .
  Jeg synes at den absolutt vinne bokslukerprisen.

 194. Denne boka elsker jeg så mye at jeg vil ha den til bursdagsgave 🤣😂 denne forfatteren
  Burde vinne 🏆🥇 og da hun sa at hun bor på tøyen likte jeg boka enda bedre siden faren min vokste opp der.

 195. jeg synes at boka var kjempemorsom og jeg har den hjemme selv. Grunnen til at jeg synes at den var morsom er fordi det er masse skrivefeil der fordi hun bare har bodd i Norge i to år. Jeg gir terningkast 6/6😉

 196. Liker hvordan hun skriver. Ganske morsom. Hun høres ganske alene. Gir boken en terningkast 4

 197. Jeg synes at booka var fin, morsom og spennende. Jeg håper jeg får lest hele booka og får vite hvordan booka ener.

 198. Hør,a! Dagbok er kul jeg likte at hun av og til sa hello mjaumjau dagbok.

  Du burde lese den

  Eller er du for opptatt?

  Synes du det er kjedelig å lese?

  Er det moralsk forsvarlig?

  Hvis du synes det er kjedelig å lese så er dagbøker som dette noe for deg!

  Alt kan skje!

  Du tror kanskje når du leser dette at du tror at dette er en helt NORMAL anmeldelse

  Som alle de andre ber den deg om å lese boka MEN ikke i dag!

  Dette er ALVORLIG SAKER ASSA!

  En liten bit av din lille nysgjerrighet

  Du vet du vil forsette å lese anmeldelsen min

  Uansett oppdager du at du leser dette for ellers er det ikke noe vits med å lese!

  Spenning er ordet SPENNING bøker er gøye! Fordi de kan ha HVA…….SOM……..HELST……..!!!

  OG IKKE TENK bare se!

  Det er ikke galskap det er tro

  Jeg er ikke rar skal du se men du må tro på bøkene for å se….. hva du har gått glipp av!

  Les DAGBØKER de er bedre enn alle de andre mer normale Bøkene

  Du kommer til å like dem jeg bare vet det!

  Hør,a dagbok er en flott snart på dagbok fantasien!

  Bruk bøkene og bruk deg selv!

 199. Boka er veldig bra vil lese mere av den 10/10💕Hun sa at hun vil bli verdens mester i hip hop, det vil jeg å😁🌟😎✅

 200. Hør’a Dagbok
  Bra bok!
  Jeg syntes at det var gøy og spennende at hun/han ikke snakket så bra norsk!
  Jeg syntes også at slutten var veldig morsom! Kongen sa: Nansi! Vi har såå mye til felles!
  Jeg gir 7/10

 201. Boka er Kjempe bra det er fordi den handler om at alle er unike som de er. Den er også veldig morsom fordi de kalte henne får en ananas 🍍

 202. Jeg synes at boka var kul, jeg likte alle de kule ordene som han skrev. Jeg hadde nok ikke lest den om jeg hadde funnet den på biblioteket liksom, men nå som jeg har lest den så er den jo egentlig ganske kul. Jeg gir den 5 av 6.

 203. Jeg likte boken veldig godt, og det var morsomt at det var så mange skrivefeil.
  Det hørtes ut som en morsom tenårings-bok og det må være grunnen til at den fikk den høyeste rangeringen i klassen. Jeg håper også at Amina Sewali skriver flere lignende bøker
  For det er KÆTT ASS!

 204. Hør’a bagbok

  Det var en kul bok jeg vil veldig lese mere persjonen i boken var veldig dårlig i norsk men ikke verst i verden. Men jeg syntes ikke læreren burde komme med forslage om dagbok men den var morsom

 205. Jeg syns at boken var veldig kul men lit ekkel fordi du sa en ting i teksten som var annerledes men ok sø jeg syns at det var en bra bok.

 206. Denne boken var litt morsom
  Litt bra
  Litt rar
  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 207. Jeg syntes boka var bra. Jeg syntes boka var morsom og jeg likte at han faktisk skrev anneledes og den viste hvordan flyktninger her det

 208. Jeg syntes boka var bra. Jeg syntes boka var morsom og jeg likte at han faktisk skrev anneledes og den viste hvordan flykniger hadde det

 209. Dette var et fint utdrag! Det var veldig morsomt at Anansiwa ikke skrev riktig norsk! Jeg gir utdraget terningkast 5 av 6

 210. Jeg syntes boka var litt rar fordi skriften men den var også kul å morsom fordi skriften og planen hennes var kul og bra!! Hun viste planen bra og den var kul😎 boka er defentlig 10/10

 211. Hør’a dagbok

  Jeg gir terning kast 3

  Jeg likte at hun var lit morsom.

  Jeg likte at de hadde bilder.

  Jeg likte ikke at de sa at bare jenter kan ha hello kitty

  Jeg hadde ikke lest boka.

  Jeg likte ikke at hun var veldig kul.

 212. Hør’a dagbok
  Jeg gir utdraget 3/6

  Jeg likte at det var litt morsomt.

  Jeg likte at det var kebab norske.

  Jeg likte at hun hadde sånne planer om at hun skulle bli famous.

  Jeg likte ikke at man nesten ikke kunne høre hva de sa.

  Jeg likte ikke at hun trodde hun var kul.

  Jeg likte ikke at hun sa «assa» hele tiden.

  Derfor gir jeg utdraget 3/6.

 213. HØR’A Dagbok
  Jeg fir boka en 1er fordi
  Jeg følte at det var ikke så bra norsk
  Jeg likte ikke at det aldri kommer til et punkt
  Jeg likte i den også ikke fordi det er ikke min type bok
  Jeg likte ikke at alt kom i et kjør
  Jeg likte boken fordi det var en dagbok.

 214. Dagbok
  Jeg gir utdraget terningkast 4
  Jeg likte at den var litt sånn kebabnorsk
  Jeg likte at den var veldig morsom
  Jeg likte at den hadde bilder
  Jeg likte at den handlet om en jente
  Jeg likte ikke at den var litt kjønnsdiskriminerende
  Jeg likte ikke forsiden
  Derfor gir jeg utdraget terningkast 4

 215. Hør’a dagbok
  Jeg gir den terningkast 4

  Fordi den var morsom.

  Fordi hun snakka kebab norsk og det var litt gøy

  Fordi det var artig å høre på.

  Fordi hun erta de andre jentene og det var morsomt

  Fordi det var liksom litt kjedelig bare litt

  Jeg likte ikke at det var kebab norsk.

 216. Hør`a dagbok

  Jeg gir den terningkast 4.

  Bra:
  Ser på tegningene og de er rare
  Kunne ønske jeg kunne lese mer
  Og det var litt rart (og det var bra)
  Litt morsomt
  Dårlig:
  Litt kjedelig
  En litt dårlig bok (bare bittttttttttteeeeeeeeelllllllliiiiiitttttttt.

  Er
  Tortur

 217. Hør’a dagbok anmeldelse
  Jeg gir utdraget 1/6
  Fordi boka var kjedelig.
  Fordi boka hadde en drit dårlig hovedperson.
  Fordi hovedpersonen ikke oppførte seg bra.
  Fordi hovedpersonen sa «svarting».
  Fordi hovedpersonen stereotypet jenter på en kjønnsdiskriminerende måte.
  Fordi hovedpersonen var litt morsom.
  Derfor gir jeg utdraget 1/6.

 218. Hør a dagbok.
  Jeg gir utdraget terningkast 3/6.
  Jeg likte utdraget fordi det var litt morsomt.
  Jeg likte utdraget fordi det var mange morsomme sleng ord.
  Jeg likte utdraget fordi jeg tror boka blir veldig morsom lengre ut også.
  Jeg likte ikke utdraget fordi jeg synes ikke det ga så mye mening.
  Jeg likte ikke utdraget fordi det var lite som skjedde og det ble ganske kjedelig.
  Jeg liket ikke utdraget fordi det var bare meg meg meg meg og ikke så mye annet.
  Derfor gir jeg terningkast 3

 219. Jeg gir hør av dagbok terningkast 2

  Jeg likte ikke den fordi den var ikke så fengende.
  Jeg likte ikke fordi den var ikke så bra norsk.
  Jeg likte ikken den fordi den var ikke noe spenndene.
  Jeg likte ikke den så gått fordi den var ganske kjedelig.
  Jeg likte den litt fordi den handlet om musikk .
  Jeg likte den fordi den var litt morsom.
  Derfor gir jeg hør a dagbok terningkast 2.

 220. Hør’a dagbok
  Jeg gir denne boka terningkast 3 fordi…
  Jeg likte at den var litt morsom.
  Jeg likte at den handlet litt om musikk.
  Jeg likte at det var en dagbok.
  Jeg likte den ikke så godt fordi den var litt kjedelig.
  Jeg likte heller ikke den fordi den hadde litt lite spenning.
  Jeg likte ikke at det var kebab norsk.

 221. Hør, a dagbok.

  Jeg gir utdrage terningkast 1

  Det var litt morsomt.

  Ikke spenning

  Litt dårlig norsk

  Jeg liker ikke dagbok

  Bare en dårlig bok

 222. jeg elsker boka fordi det er masse humor og den er veldig morsom men,også litt trist fordi hun måtte flytte på grunn av krig.

 223. Jeg likte denne boka fordi den var morsom og det var veldig gøy å lese. Det var veldig morsomt at kongen sa: Nansi! vi har jo sååå mye tilfelles

 224. jeg synes at boka var kult og veldig morsom. det som var mest morsom var at hun som skrev boka skrev det på en litt feil måte.

 225. jeg likte den veldig mye fordi hun ville bli rap stjerne og jeg syntes den var veldig morsom. Terningkast 5.

 226. Denne karakteren fremstår som en Jente som har store drømmer og ider, en ting jeg ikke liker er at denne boken får henne som å fremstå som en «guttejente» men er det egenlig en ting? Klær og farger er for all, Ellers er denne boken veldig gøy og spennende og får et til ville lese mer. Denne boken kan bli likt av alle til og med voksene som leser for å ha det gøy. Denne boken er egnet for å bli lest på sengen eller alene bare for å ha det gøy. jeg ville anbefalt den fra 7-1000000 den er egnet fra nesten alle aldere,men det er noen ord som ikke er for de yngste eller som bare forvirrer dem som ass og andre ord. Dette er en god bok jeg ville gitt 5/6 stjerner siden jeg er litt uenig med hvordan folk tenker etter på og beskriver henne. Alt i alt en bra bok som er interesang for alle. Jeg er normal ikke veldig glad i humor , men denne var bra! Hvis jeg får mulighet skal jeg lese resten!💕💕

 227. Denne boken var fantastisk jeg lånte helle boken burde låne den, helt super.

 228. Den er bra og vanskelig og lese fordi det ord som er stokket om på hverandre.

 229. Det var litt vanskelig å forstå ,fordi ordene gikk i en litt annen rekkefølge en det jeg er vant til og teksten hadde ett litt annerledes skriftspråk enn det den jeg har

 230. Denne boka vill eg lesa, den hørres så løyen ut. Eg vill ji dette utdraget terning kast 20/6🎲

 231. Teksten handler om en jente som ikke er så god i norsk så læreren snitcha til moren at hun måtte skrive dagbok. Jenta heter Anansiwa men ingen klarer og si navnet hennes så hun sier at folk skal kalle hun Nansi. Jeg synes at. Boken var veldig morsom fordi det ble skrevet med masse skrivefeil og skrevet masse gøy. Etter jeg hadde lest utdraget hadde jeg veldig lyst til å lese mere. Jeg likte når hun skrev om at hun skulle bli rapstjerne. Jeg vil anbefale denne boka til folk over 10, jeg synes at folk under 10 ikke bør lese denne fordi det kan være litt dårlig språk. Men jeg likte boken veldig godt og gir den terningkast 6/6

 232. Jeg syns at denne boken var bra fordi den hadde kebabnorsk som jeg ELSKER. Men det var MANGE skrivefeil. Terningkast 4😊😈

 233. Hør`a dagbok
  Amina Sewali

  De viktigste personene er Anansiwa og mammaen. Det som skjer er at Anansiwa må skrive dagbok men hun har ikke lyst. Det skjer hjemme til Anansiwa.
  Sjangeren på boka er dagbok.

  Teksten startet veldig morsomt, jeg hadde lyst til å lese mer med en gang.
  Teksten sluttet forventet, jeg ville lese hele boken etter det.
  Jeg klarte ikke å legge fra meg teksten før jeg var helt ferdig med den.
  Det er litt vanskelig å lese fordi det er litt skrivefeil i teksten.

  Det beste med teksten er måten hun skriver den på.
  Jeg anbefaler denne teksten.
  Jeg synes den burde vinne fordi den er morsom, spennende og kul. Den var kul fordi måten hun skrev på var kult.

 234. Hør´a dagbok

  Innledning

  Den boken handler om en jente som heter Anansiwa/Ananas/Nansi/Anasiva. Hun må skrive dagbok i en hello rosa mjau mjau bok fordi læren (Lillun) hun sa til mamman hennes at norsken var helt krise.
  Å problemet hennes var at «SVARTINGER IKKE SKRIVE DAGBOK!». I denne boken er det mange
  skrivefeil. Sjangeren er dagbok.

  Din opplevelse og vurdering

  Når jeg leste boken synes jeg den var morsom og spennende eks «føkk deg dagbok» «SVARTINGER IKKE SKRIVE DAGBOK» «hello mjau mjau dagbok»

  Handlinger var faktisk veldig let å leve seg inni, fordi den var spennende.
  Den griper tak i meg med en gang.
  Hva jeg synes om personene, jeg synes de er morsomme.
  Boken tar ikke opp et så viktig emne.
  I utdraget så slutter teksten med at kongen tenker «Nansi vi har jo sååå mye til felles!»
  Teksten var ganske vanskelig å legge fra seg.
  Teksten var lit vanskelig å lese fordi den manglet lit bokstaver, men bortsett fra det var det lett å lese den.

  Avslutning

  Det beste med teksten var at det var med lit rasisme og banning.
  Teksten har ikke noe svakhet.
  Jeg ble ikke irritert men det bitte litt irriterende med de skrivefeilene men det var gøy med skrivefeil.
  Jeg synes andre bør lese den fordi den var veldig morsom.

  Ja jeg syntes denne boken bør være superfinalist og vinne bokslukerprisen

  Terning kast 6🎲

 235. Hør’a dagbok

  Hør’a dagbok handler om en jente som heter Anansiwa/Ananas/Nansi/Anasiva. Læreren hennes sa til mammaen til Anansiwa at norsken var helt krise, så derfor må hun skrive i en rosa hello mjau mjau dagbok. Men problemet hennes var at «SVARTINGER IKKE SKRIVE DAGBOK!» Det er mange skrivefeil i boken her. Sjangeren er dagbok.

  Jeg synes denne boken er veldig bra fordi at det er mange banneord for eks. «Føkk deg dagbok!!»
  Når jeg leser boken så lever jeg meg inn i hva det står det er veldig artig. Det er mange setninger som er veldig artig for eks. «Men problemet er at SVARTINGER IKKE SKRIVE DAGBOK»
  Teksten starter med å kaste deg rett inn.
  Hva jeg synes om personene: de er veldig morsom.
  Boken tar ikke opp et så viktig emne.
  I utdraget så slutter teksten med at kongen tenker «Nansi vi har jo sååå mye til felles!»
  Teksten var veldig vanskelig å legge ifra seg.
  Teksten var lett å lese.

  Det beste ved teksten er «SVARTINGER IKKE SKRIVE DAGBOK» det er en bra setning fordi det er banneord.
  Teksten har ikke noe svakhet. Ingenting irriterte meg.
  Andre burde lese den med en gang.
  Ja jeg synes boken burde vere superfinalist, og vinne bokslukerprisen.

  Terningast 6🎲

 236. Hør´a dagbok

  Det handler om en jente fra Uganda som skal lære seg å bli bedre i norsk. De viktigste personene er Nansi, mammaen til Nansi og kong Harald. Det foregår hjemme til Nansi han skriver dagbok. Han skriver dagbok fordi Lillun (lærer) snitcha til mammaen om at norsken til nansi var helt ødelagt. Det er en dagbok sjanger. Jeg synes at dette er en veldig morsom bok fordi hun skriver så mye rart og hun liker hallo mjau mjau. Det beste med teksten var alt. Det irriterte meg at hun måtte skrive hallo mjau mjau bok ;( Jeg anbefaler videre til alle som liker morsomme bøker.

 237. jeg synes at boka er en morsom og fin bok. den er morsom fordi man skjønner den uansett om det er skrive feil. og det er mye morsom som de sier foreksempel at han sier at han blir kalt ananas. jeg gir den terning kast 11 av 10.

 238. Jeg synes at boken er bra fordi jeg likte at man fikk vite hvordan hun hadde det når hun var liten.Jeg likte ikke den så gått var at det var ganske mye skrive feil, men den var bra for det. Det som var morsomt var at mitt hår står stille som tjukk sta sau på mitt hode.Så det blir 4 av 6.

 239. Jeg liker dette utdraget. Både fordi den er morsom og ganske spennende. Jeg syntes det er litt dumt at det er masse skrivefeil. Det er litt banneord så jeg syntes den passer for 9 år og oppover. Jeg gir utdraget en 8/10:)

 240. Den var morsom siden det var litt rare ord. Men den ene setningen som var: svartinger skriver ikke dagbok var litt slemt selv om hun er svart kan andre som er det tro at de ikke er bra nok selv om de er det. min anmeldelse: 5/6😁

 241. Jeg synes at boken var veldig bra, jeg synes at den var veldig morsom og det gjorde boken litt bedre. Jeg synes også at det var kult at det var ett nytt og kult språk. Jeg likte boken godt og jeg gir den terningkast 5🍓

 242. jeg likte boken jeg syntes det var morsomt at det var litt kebab norsk og skrivefeil. jeg syntes det var dårlig at han ikke hadde noen venner jeg tror den hadde vært bedre vis han hadde hat venner de kunne ha hjelpet han eller lagd noen problemer men de fiksa altid det den var terningkast 6

 243. Denne boka syns jeg var veldig bra🌟Den var gøy og morsom fordi hun snakket litt tullete og sånt og jeg gir den terningkast 4🎲🎲😊

 244. Jeg syntes boka var ganske bra. Men det var overraskende at det var banneord.Jeg gir den boka 10/10 fordi den var spenende og man fikk litt lyst til å lese videre

 245. Høra! Bok. Det handler om en gutt og hans venner. I boken kan han ikke særlig norsk, vi kan kalle det kebabnorsk. Men hoved greia er dagboken hans i selve boken. Kallenavnet hans er «Nansi» og vennen heter Lillun. Den boken her er morsom og humor stil. Forfatteren heter Amina Sewali. Teksten er humør laget og morsom. Morsom er den om du leser den, da får du litt latter inn i mellom. Teksten starter som et vanlig dagbok, «Dato og måned».

  Overrasket meg at de fikk lov å ha banneord i den. Jeg synes at Nansi er et av de kuleste personene i boken. Stilen til Nansi er morsom og kul. Til barn er den ikke så passende på grunn av banneord osv men lett er den heller ikke. Slutten av teksten var ganske bratt og kjapp men var moro likevel.
  Ingenting var egentlig selvsagt irriterende. Anbefaler den sterkt til noen som har lavt humør.
  Terning kast: 4.5

 246. jeg gir boka terning kast 3. det er velig vanskelig at jeg gir terning kast 3 for en bok som er skrevet med litt vanskelig dialekt og forstå men boka er på en eller en an måte en type av bøker som vi ikke for skaffe så mye av eller se veldig mye. boka passer for alle alder og det er bra.

 247. jeg synes boka er kjempe bra og gøy fordi den er kjempe morsomt og hun vil være en rap stjerne og jeg likte hvordan de skriver den og gjør at ble mye spennende for barn å lese. jeg likte ikke så godt boka som skriver om dagbok, men denne boka er veldig gøy å lese. jeg blir ikke lei når jeg lese den fordi den er veldig gøy å lese.

 248. Jeg likte boka fordi de snakka veldig morsomt og den var veldig spennende, jeg gir den terningkast 5/6

 249. Jeg likte den.. den var kul?😁 alle i klassen lo i så fall👽 Men den var litt voldsom i ord bruk, Tbh🤌

 250. For å være helt erlig ville jeg ha lest denne boka🙂men mamma ville ikke ha likt om jeg hadde lest den. Så jeg gir den en 7/10. litt voldsom i ord💀MEN den var bra alle i klasse lo😌

 251. Jeg likte boken fordi hvordan de snakket til hverandre. Men likte ikke Norsken så den er passe bra.

 252. Boken var artig og hadde inspirasjon. Fint og høre om livet fra en som er fra utlandet. Skrivingen var litt rar men ikke overrasket fordi hun har jo bodd i et annet land for nesten hele livet sitt. Men ellers veldig bra bok anbefales den var også kreativ. 5/5 😉

 253. Den var veldig morsom jeg leste den av latter og jeg skal låne boken å lese helle boka

 254. Boken var morsjom😳😳😳😳😳😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😎😎😎😎😳😳😳😳☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️

 255. Jeg likte boken fordi den var veldig morsom og den var skrevet morsomt😈🥵😩😡😠😎🤪💩🥺

 256. Denne boken er den beste av alle utdragene. Den har masse humor og er sykt gøy å lese. Den er rett og slett lø. 6/6

 257. Jeg syns at boken var veldig kul. Det var mange ord jeg ikke har hørte før. Den var veldig morsom ✨😜😏

 258. Vi synes dette var den beste boka så langt. Den var veldig morsom, spesielt at hun skrev annerledes enn vanlig. Vi koste oss med den.

 259. Den var morsom og veldig bra. Jeg gir den terning kast 5. og jeg vil gjerne lese hele boka

 260. Den er veldig morsom fordi norsken var dårlig. Jeg likte boken den var morsom.😊

 261. jeg likte denne boka fordi den er bra og jeg syne den er bra skrevet og den var spenene.
  jeg likte også tegning men jeg likte best når kong Harald sier Nasi vi har så mye tilfelles

 262. Hør’a dagbok er en spennende og fin bok. Den handler om en en jente som har nettopp kommet til Norge. Hun jenta er ikke noe særlig god på å snakke norsk så hun får ett godt tips om å starte å skrive dagbok. Hun begynner å skrive dagbok. Hun forteller at den aller største drømmen er å bli en rapper stjerne.

 263. anmeldelse: hør´a dagbok, Boken handler om en som heter nansi.
  og hun ville bli en rapper. boken er veldig bra og jeg syntes den var veldig morsom.
  anbefales til alle.

 264. Bokanmeldese :hør´a dagbok

  det handler om en jente som heter anansiwa men siden ingen på skolen klarer å utale det kaller de hun nansi
  hun er dålig i norsk så hun skriver dagbok for å hjelpe henne men hun vil bli råkkestjerne

  terning kast 6 av 6

 265. boka heter Hør`a dagbok

  bra spennende frekk mye stygge ord jeg gir boken 5,9/6

  morsom skrive feilene gjør den morsomere
  denne boken passer til alle morsom å lese ambefales av meg

 266. bokanmeldelse på hør’a dagbok :

  Hei jeg synes boka var morsom og gøyal ambefaler for de som liker som foreksempel
  en pingles dagbok

  Etter min smak gir jeg den 9/10 i terningkast

  men boken handler om ei jente som heter nansi og har lyst til å bli rappstjerne og prøver å lære norsk.

 267. anmeldese: Høradagbok
  jeg elsker boka den er min favoritt bok. jeg har lesten 6 ganger!
  og alle bør lese den og den er kjempe morsom!
  jeg gir den 6/6🎲den er den beste boka jeg har lest hitt til!💗
  ambefaler boken den er kjempe bra! 😍

 268. Andmeldelse «Hør’a dagbok»

  Boken handler om en jente som lager en dagbok for å bli bedere i norsk og vil bli rapstjerne. Hun heter Nansi.

  Jeg opplevde teksten veldig morsom.

  Jeg synes at språket og humoren som gjør boken bra.

  Alle burde lese denne boken. (etter min mening)

 269. veldig bra spennende frekk stygge ord jeg gir boken 5/6

  morsom skrive feilene gjør denne boken morsom

  denne boken ambefales for alle veldig morsom bra bok👍

 270. Bokanmelse til «Hør’a dagbok»

  Teksten handler om humor osv.

  Humoren gjør teksten veldig bra og språket gjør det bra.

  Andbefales for alle. (etter min mening)

  Sjanger : Dagbok

 271. Det var verdens verste bok tror ikke den kommer til å vinne hvis den gjør kjøper jeg is til alle i klassen min. Verdens verste bok!

 272. Jeg synes at det var veldig bra fordi han\hun er raper og hun liker chapati
  og rar fordi hun\han vil at alle skal ta blide av Nansi og sende det på nettet.

 273. Jeg likte utdraget fordi jeg synes at den var veldig morsom og det var mange rare ord.

 274. jeg synes booka var super jeg synes den var morsom fordi han eler hun sa nesten alt feil.

 275. Jeg syne boka var super fordi jeg syne den var veldig morsom terningkast 10000/10000!!!

 276. Boken handler om Ansiwa/Nansi som har et rart liv som hun vil bli en rapstjerne og det for vi vite.
  (a) Da jeg leste la jeg merke til at Nansi er Ugander. (b) Jeg synes det er kult at han kommer fra Uganda fordi jeg gjør det også. (c) Jeg likte godt da han spurte en elev om moren hans var en ananas fordi det var morsomt. (d) Jeg ble irritert over ingenting fordi jeg likte boken. (e) Det gjorde inntrykk på meg da han sa han kommer fra Uganda fordi jeg er også fra Uganda. (f) Hvis jeg var Namsis sin venn ville jeg fortsatt vært hans venn fordi han er snill. (g) Jeg ble skuffet over ingenting. (h) Jeg ble overrasket over at Harald sa *Vi er så lik* fordi det er veldig sjeldent. (i) Slutten var best fordi du vet hvorfor.
  Boken var veldig bra og jeg til og med lånte den. Boken er 6/6

 277. BOKANMELDELSE AV

  innledning:
  Boken heter Høra dagbok!
  Og er skrevet av :Amina Sewali:
  Denne er i sjangeren sakprosa.

  Boken handler om Anansiwa som har flyttet til
  Norge og fått beskjed om å skrive dagbok
  for og bli bedre i Norsk.

  Hendelsen foregår på Tøyen og Anansiwa har et ønske
  og har en plan for og bli en heftig rapstjerne.

  Hennes mor heter Fiona og hennes bror heter Dembe.

  Anansiwa er 12 år og kom til Norge for 2 år siden sammen med familien sin, de kommer fra Uganda.

  Hun elsker og tegne og høre hiphop musikk.

  Hoveddel:

  Jeg synes boken var morsom på grunn av språkbruken.

  Det er ganske mange rare ord.

  Jeg liker at hun er så bestemt på alt

  Jeg synes at Anansiwa er en artig jente og måten hun starter å skrive i dagboken på, gjorde at jeg lo masse.

  Jeg synes at boken passer til alle som har god humor.

  Teksten var litt vanskelig på grunn av ord feil.

  Avslutning:

  Jeg synes alle barn bør lese boken fordi den er ganske morsom.

  Ingenting irriterte meg i boken.

  Det beste med boken var at det er masse humor.

  Den fortjener og vinne.

 278. Jeg synes boka var super bra fordi boka var morsom og det er gøy at hun sier mye ass og at hun kaller hallo kitty for hallo miau miau.

 279. Boka heter hør’a dagbok og ble tegnet og skrevet av Amila Sewali. Boka handler om en jente som opprinnelig er fra Uganda, men flyttet til Norge for to år siden. Hun heter Anasiwa og er tolv år, de andre som kjenner henne fra skolen kaller henne Nansi fordi de ikke klarer og uttale navnet hennes de sier enten Ananas eller Anasiva. Hun går på tøyen skole i 7.trinn. Hun liker og rape og vil bli en stor stjerne.

  Boka handler om at hun ikke er så god i norsk så norsklæreren hennes sa på et møte med moren at hun burde begynne å skrive dagbok hjemme.

  Den er lett og leve seg inn i selv om det er mange skrivefeil, det er mange forklaringer og er en morsom bok. Anasiwa(Nansi) har en type personlighet jeg liker og hun er en jente jeg vil bli kjent med, jeg syns hun er litt kul fordi hun rapper og skal bli en stor rappstjerne. Jeg liker måten hun snakker på og de ordene hun sier feil, fordi ordene er morsomme og godt funnet på av forfatteren. Boka har en god verdi på grunn av at det er et viktig tema, at det er greit og ikke kunne språket like godt som de som er født her eller oppvokst, og at man kan være snill og flink selv om man ikke ikke alle alle sier det.
  Slutten av utdraget er brått men fortsatt en god slutt. Det er en god slutt på utdraget fordi det er en morsom vending og en bra historie som får deg til og ville lese mere og mere.
  Teksten er ikke den enkleste teksten og lese p.g.a teksttype og skrivefeil.

  Jeg synes boka passer for 6-9 hvis en voksen leser og 10+ hvis man leser selv. Jeg vil gi den toppscore for det er en av de beste bøkene jeg ha lest som har vært med på bokslukerprisen. Jeg håper boka vinner og jeg anbefaler den på det meste.

 280. Veldig morsom
  Veldig kult at hun vil være den kuleste på skolen når hun lager ein rapp

 281. Denne boka var helt sykt arit fordi de snakka kebab norsk og det var mange morsomme ord.
  Denne boka får terning kast 5 av 6🎲👍

 282. Boken var bra, fordi den ikke hadde fantasy i seg, jeg liker ikke fantasy. Denne boke må jeg lese på lydbok, fordi skriften er vanskelig å lese.👍

 283. sjangeren er en dagbok.
  den handler om en jente som er 12 år og heter nansi
  hun har lyst til og bli norges største rapstjerne.
  jeg synes at boken er veldig bra og at den er passende for folk over 10 år
  og jeg misliker den litt på grunn av banneordene.
  jeg gir boka en 6 fordi den er morsomt og at den er morsomt skrevet.
  boka tar opp et veldig viktig tema det er og følge drømmene sine.

  tekstens avlutning i boka gjør til at du har lyst til og lese mer og mer.
  teksten var litt vanskelig og lese og teksten var veldig vanskelig og legge fra seg.
  teksten var litt enkelt og lese og litt vanskelig og lese men grunnen til det er på grunn av noen ord man ikke forstår.
  jeg synes boka er veldig bra fordi den er skrevet humoristisk.
  jeg synes at boka passer for 10-15.
  det er lett og leve seg inn i boka.
  avslutning:
  jeg synes at boka var best i starten på grunn av den starter veldig bra.
  det som irriterte meg i boka var at de bannet veldig mye.
  boka passer for jenter og gutter fra 10-15 år gammel.
  ja jeg synes denne burde vinne bokslukerprisen.*

 284. Hør’a dagbok handler om en jente fra Uganda som heter Anasiwa. Hun er 12 år å bor med mammaen sin. Læreren sier hun må starte å skrive dagbok for å bli bedre i norsk. Jeg gir terning kast 6/6

 285. den handler om en jente som er veldig ensom fordi hun ikke har noen venner lenger. hun har veldig lyst å bli en rappestjerne slik at folk kan like henne mer. det blir fortalt i en annen stil enn det jeg er vant til, fordi det er liksom skrevet igjennom en dagbok. Jeg synes boken var veldig morsom. den har en veldig unik stil. jeg anbefaler den 8.5/10

 286. boken Hør`a Dagbok er skrevet og tegnet av Amina Sewali. Boken handler om en jente som heter Anansiwa og er 12 år gammel. Anansiwa har afro hår og kommer fra Uganda. Hun elsker å rappe,tegne og å høre på hip hop og hater brokkoli og folk som er rasist. Hun har en nerde bror som går i 9.trinn Forfatteren er Amina Sewali og illustratør er Amina Sewali.

  Anansiwa kom til Norge 2 år siden og snakker dårlig norsk. Derfor sier Lillun (Læreren til Anansiwa) at hun skal begynne å skrive dagbok. Hun går i 7B på Tøyen skole. Anansiwa hadde en bestevenn (Marvin),men Marvin begynte å være med Leo og Dario. Alle kaller hun Nansi eller ananas.

  Jeg elsker at Anansiwa klarer å snakke så godt norsk fordi det er det som gjør til at boken er morsom. Jeg synes at det var litt vanskelig å lese den ,men etterhvert, når jeg ble vant til språket, ble det mye enklere. Boken forteller at hvis du er dårlig å snakke norsk betyr det ikke at du kan ikke rappe. Jeg synes at boken er bra og morsom. Jeg synes at den burde vinn Bokslukerprisen fordi den er morsomt og det gjør til at folk smiler og flirer

  Den passer for barn i 9-13 alderen.

  Jeg gir boka terningkast 6.

 287. Tittel: Hør`a dagbok

  Innleiing: Det handlar om ei jente som heiter Anansiwa men alle andre kallar ho Nansi. Enten seier dei Anasiva eller Ananas. Ho vil bli rap stjern

  Di oppleving og vurdering:
  Ho prøver å vere kul. Teksten kommer med ein gong i handlinga. Eg likte Anansiwa veldig godt, fordi ho vil vere veldig kul. Når eg les så kan eg begynne å le. Eg syntes at slutten var veldig uventa. Eg får veldig lyst å lese heile boka. Det var vanskeleg å slutte å lese boka, fordi den var morosam. Teksten var litt vanskeleg å lese, fordi eg forstod ikkje alt som stod. Den var veldig overraskande, fordi alt blei plutseleg veldig morosamt.

  Avslutning: Det beste ved teksten er at ho meinte det ho sa. Det som irriterte meg var at ho eg ikkje forstod alt. Eg synest at man burde lese den. Eg synest at den ikkje burde bli super finalist, men den var veldig bra

 288. Jeg elsker denne boken dette er den beste boken jeg har lest og kommer til å lese. Jeg liker at han ikke kan så bra norsk.

 289. Jeg synes det var gøy å lese HØR’A DAGBOK fordi den var morsom.
  Hun hadde veldig rart navn
  Hun ser ut som en gutt.
  Hun har rart hår.
  Hun er VELDIG god i å RAPPE!!!!

 290. Jeg likte boken fordi den var morsom og gøy. Jeg gir boka terningkast 4\6🎲🎲😃

 291. Jeg synes at «Hør’a dagbok» var en middels god tekst.
  Hvorfor jeg ikke likte teksten: Jeg synes den var ganske dårlig fordi
  nr.1 Det var AAAAAAAAAAAALT for mye «kebabnorsk».
  nr.2 Alt for mye skrivefeil .

  Jeg synes ikke folk må lese den, i hvert fall ikke de med dysleksi .

  1/6 poeng

 292. Jeg likte Hør’a dagbok veldig godt fordi det er en dagbok og litt grovt språk. Det er veldig mange skrivefeil for at det skal høres utenlandsk ut, og det synes jeg var ganske morsomt.

 293. hør`a dagbok er en veldig bra bok. Jeg likte den godt fordi jeg er veldig opptatt av rapping. Før vi leste den i klassen hadde jeg hørt den på lydbok og jeg synes den var veldig bra.
  Jeg synes at vis du liker rapping så bur du lese den.

 294. Boken var veldig morsom fordi alle kalte han ananas og ikke anasiwa og at han hadde skrevet så mye feil. Han hadde også ganske store mål. Jeg gir den terning kast 5.

 295. Jeg synes at boken var veldig bra.
  Jeg fikk lyst til og lese resten av boken.
  Det var en av den morsomste boken jeg har lest.
  Jeg vil gi boken terningkast 9 av 10.
  Jeg vil anbefale boken for 8 til 18 år

 296. jeg syns boka var morsom og lit rart vis jeg kunne lese boka da ville jeg sikkert lest den jeg gir den 8/10 jeg syns dette er en av mine favoritter i bok slukerprisen.

 297. Jeg syns boken var litt morsom, men det var ikke helt min type bok. Jeg gir den terning kast 4🎲, Jeg anbefaler denne bok fra 8-13. Denne bok er nok litt mer for folk som liker Dagbok og litt morsomhet.

 298. Jeg synes boka var bra.
  Jeg synes at den var morsom og jeg likte at hun hadde lyst til å bli rap stjerne.
  Jeg gir den terningkast 4/6.
  Noen ganger skjønte jeg ikke helt hva hun mente.

 299. Boka var veldig bra syntes jeg. Det var mange morsomme ord i teksten. Den var SÅÅÅÅÅÅÅÅ morsom jeg har veeeeeldig lyst til å lese fortsettelsen av boken jeg gir den 6/6

 300. Jeg likte den fordi den var litt morsom og var bare teknisk sett bra. jeg synes også den føltes veldig ekte så jeg vil gi den en 5/64

 301. BRA) Jeg syntes den var morsom.
  DÅRLIG) Jeg syntes det var litt mye stykt språkbruk.
  ALDER) 10-14

 302. Denne boka handle om at Anansiawa skal skrive ein dagbok for og bli bedre i norsk siden lærere e sa att hun kanskje hadde blitt bedre. Bildene passa heilt greit til boka. Eg likte boka. Eg gir den 3. Og alder 9-12.

 303. Den var rar men samtidig veldig morsom! Spesielt ett ord reagerer jeg litt på men resten syntes jeg at er veldig gøy og mye av det er min humor. Jeg har veldig lyst til å lese resten. det er også gøy når ho sier «as» på slutten av setningene. jeg gir den ternings kast: 9/10!

 304. Jeg synes boka var bra. Det jeg likte med boken er at det er i en dagbok og at det handler om en jente som kom til Norge.

 305. Jeg syntes boka var morsom og gøy.
  Det jeg ikke likte med boka er at det var mange stygge ord.
  Jeg syntes boka passer for 8-14.

 306. Det var en veldig god idé til en bok og veldig kreativt og morsomt med de godt tenkte skrivefeilene. Skulle litt ønske at det var litt mer handling, men det komiske elementet løftet boken ekstrem.

  5,5/6

 307. Jeg syntes egentlig den var ganske bra, vi hørte på utdraget der selve forfatteren forteller fra en lydbok. Det var lettere å forstå denne boken når hun fortalte, siden det var som skrivefeil som var meningen og for noen kan det være vanskelig å lese. Den var veldig bra

 308. Jeg likte den fordi det var litt sleng i språket. Det var også gøy når det sto håret mitt er en orkan. Det var gøy også fordi den hadde skrivefeil.
  Jeg gir den terningkast 6.

 309. Jeg synes utdraget var veldig bra. Den var morsom å lese og jeg ville ikke legge den fra meg. Det er en av de beste utdragene jeg har lest og har veldig lyst til å lese hele boka.

 310. Dette var en av de morsomste bøkene jeg har lest. Den var morsomst skrevet og det var kule tegninger. En solid 10/10

 311. Jeg likte boken veldig godt fordi den var kul at den var dagbok og veldig veldig veldig veldig kul

 312. 12 av 13 elever synes at boka er verdt å lese. De bruker ord som: Legendarisk og morsom! Spennende men rart at forfatteren velger å bruke rasistiske uttrykk som f.eks svarting. Dette skapte en interessant debatt i klassen.terningkast 6

 313. Hei! Vi har lest utdraget fra boka «hør’a dagbok». Vi synes den tar opp et viktig tema. Språket gjorde det morsomt. Handlingen virket også morsom. Vi håper den handler om mer enn å bli en rapstjerne, og at vi får være med på konserten.

 314. Jeg syntes boken var litt morsom ,jeg kunne ha lest den.Gøy at de skriver på en sånn måte i boken

 315. Boka virker litt spennende, det hadde vært bra å lese litt videre. Hovedpersonen ønsket å bli en rappestjerne, det kan være kult. Jeg gir boka terningkast 5, og jeg har lyst å lese hele boka.

 316. Den handler om en jente som kom til norge for 2 år siden men kan ikke snakke norsk så godt, Hun heter Anasiwa men folk kaller henne får ananas eller Navnsin. Hun er 12 år gammel og har en venn som heter Marvin, men Marvin begynte å henge med noen andre. Hun vil bli en sanger og vil at hele norge skal bli fan av henne. Jeg annbefaller denne får alle.

 317. Denne boka handlet om Anansiwa som hadde flyttet til norge for 2 år siden, Anansiwa har lyst til og bli rap stjerne, hun hadde en bestevenn som het Marvin men han ble lø. Hun måtte skrive en dagbok for og bli bedre i norsk. Jeg likte boken fordi det var humor i teksten, jeg vil anbefale boken til 12-14 år Ternings kast 4

 318. Denne boka handlet om Anansiwa som vil bli Norges største rapper.
  Jeg syntes at den var ganske artig. Ananas has high hopes

 319. Denne boka handlet om Anansiwa og familien som flyttet til norge for 2 år siden. Anansiwa ble tvunget til og skrive i dagbok fordi hun måtte bli bedre i norsk. Hun hadde en bestevenn men mistet den. Hun hadde en god plan om og bli rapstjerne.
  Jeg likte ikke boken så sykt godt men, den var litt morsom.
  Jeg vil anbefale den til de mellom 10 og 13 år.
  Terningkast 3

 320. Jeg synes at boka var kjedelig og jeg liker ikke dagbøker. Så jeg gir den en 3/10

 321. Jeg synes boken var sånn passe bra. Det var noen morsomme setninger og man kunne få sett hvordan noen faktisk føler seg. Jeg gir den terningkast 4

 322. Boken var litt mer annerledes, pga skriften og sånn men det var morsomt.
  Jeg synes den passer til 11-14
  Terningkast 4

 323. Jeg synes denne boka var morsom og rar, fordi ordene ble skrivd på forskjellige måter. jeg gir denne boka treningkast 3.

 324. Boka handler om en jente som heter Anansiwa som har en drøm om å bli Norges største rapstjerne. Jeg synes boken var grei, men det var ikke helt min type bok. Jeg gir boken terningkast 3

 325. den handla om at en jente som ble kalt for ananas men som het Anansiwa.
  ho ville få mange bestevenner.
  denne boka var helt grei men ikke den beste boka jeg har lest

 326. Jeg likte denne boka fordi det var gøy og høre hva planene hennes var boka var gøy og lese og jeg vil gjerne lån denne boka

 327. Jeg syntes at boken var sånn passe bra, jeg syntes den var passe bra fordi det var ikke alt jeg helt forsto, å det er ikke helt den type bok jeg er vant til å lese. Jeg gir den terning kast 4.

 328. Jeg syntes boka var gøy men den var litt vanskelig å lese fordi han skrev feil, terning kast 3 🙂

 329. Jeg husker ikke så mye annet enn at den var helt grei, den kunne vært bedre. ps: Jeg er veldig streng når det kommer til bøker. Den var litt barnslig.

 330. jeg synes den var gøy, men det var ikke den beste håndskriften men det var en ganske god bok men den var litt barnslig.

  4/10

 331. Jeg synes denne boka var veldig morsom. Fordi det var veldig morsomt at teksten var
  veldig morsom å kul. Å måten hun snakket på var også veldig morsom. Jeg gir denne boka ternings kast 5.👌

 332. Anansiwa sin mamma sier at hun skal begynne og skrive dagbok. Anansiwa er 12 år hun kom til Norge for 2 år siden. Anansiwa sier at hun blir kalt ananas. Når folk kaller hun ananas så sier hun ser jeg ut som en ananas. jeg syntes bok var spennene fordi at Anansiwa vill bli rapper. Anansiwa skriver dagbok fordi mammaen sier da kan det hendet at hun blir bedre i norsken. Hun er ikke så flink i norsk så det er derfor det er mange skrivefeil i boka. Jeg likte boka veldig godt og jeg gir den terningkast 5/6.

 333. Jeg syntes den var veldig gøy, spennende og morsom. Boka handler om en jente som heter Anansiwa som har kommet til Norge for 2 år siden og er 12 år og er ikke så god i norsk så læreren sier til mamman til Anansiwa, at ho må begynne og skrive dagbok. Jeg gir boka terningkast: 5

 334. Det handler om ei jente som heter Anansiwa. Hun flytta til Norge for 2 år siden. Jeg syntes boka var veldig morsom:) jeg gir boka terningkast 6/6

 335. Denne boka handler om en jente. Hun har bare bodd i Norge i 2 år. Hun heter Anansiwa. Ingen klarer å si Anansiwa så de de kaller meg for ananas. Hun sier moren din er ananas. Jenta har lyst til å bli rappstjerne.
  Jeg syns boka er spennende og morsom. Grunnen til at jeg syns den er morsom, fordi boka har skrevet på en morsom og kul måte. Terning kast 5 av 6.

 336. Utdraget handler om Anansiwa som har lyst til og lage en farlig rapp låt, for ho har lyst til og bli kjent. Noen kalte henne for Ananas. Jeg likte at ho skrev så mye forskjellig i dagboka. Denne boka syns jeg var veldig morsom. Jeg syns boka er bra fordi man får et syn på hvordan de som kommer til Norge har det. Dette utdraget gjorde at jeg vil lese hele boka. Jeg gir denne boka terningkast 6.

 337. Boka handler om en jente som heter Anansiwa, men hun blir ofte kalt Ananas. Anansiwa er ikke så flink i norsk og da ber læreren hennes ho om å skrive en dagbok. Det hadde ikke Anansiwa noe lyst til men hun gjør det likevel. Siden hun ikke er så flink i norsk, ble det veldig mye skrivefeil og det gjorde boka mye gøyere. Jeg syntes ikke boken passer for de minste på grunn av skrivefeilene. Jeg gir boken en 10 av 10

 338. Anansiwa kom til Norge for to år siden og hun er bare tolv år. Egentlig kommer hun fra Uganda. Hun kan ikke så bra Norsk.
  Derfor har læreren hennes gitt et tips til henne om at hun burde begynne å skrive dagbok. Anansiwa sier at problemet er at svarte jenter ikke skriver dagbok. Jeg syntes boka var morsom og gøy å lese. Måten hun snakka på var veldig morsom. terningkast 6

 339. Jeg syntes boka var gøy på grunn av måten hun snakka på, og når hun bestemmer seg for og lage de farlige RAPP-sangene sine. Jeg likte boka, den var spennende og veldig morsom.
  Boka passer ikke til de minste fordi det er mange skrivefeil.
  Jeg gir boka terningkast 6/6

 340. Denne boka var morsom og litt spennende. Boka/teksten var annerledes fra de andre bøkene som du finner på biblioteket. Det gjør at boka var spennende. Jeg ville gitt boka en 4/6

 341. Hovedpersonen i denne boka heter Anansiwa. Hun er 12 år, kommer fra Uganda, og kom til Norge for 2 år siden.
  Anansiwa er ikke så flink til å prate norsk så hun skriver noen feil i dagboken sin. Jeg syntes denne boka var veldig morsom og gøy. Jeg gir boka terningkast 6/6. 😊

 342. Boka handler om en jente som har flyttet til Norge for 2 år siden. Hun kan ikke snakke så bra norsk. Anansiwa er 12 år og hun vil bli Norges store rappstjerne. Jeg syntes bok var spennende, morsom og gøy. Jeg gir boka terningkast 10 av 10.

 343. Jeg syntes at denne boka, altså Hør’a dagbok, var morsom, bra og jeg fikk lyst til og lese hele denne boka etter at jeg hadde lest dette utdraget. 😀 Jeg likte at Anansiwa, altså hovedpersonen i denne boka var morsom, fordi hun prata «kebab-norsk» og at hun var en som snakka og skrev litt feil, akkurat som «Jeg skal bli Norges storeste rapstjerne!» og «Jeg ikke ha bestevenn» og alt det der. Jeg har sikkert dårlig humor, men jeg syntes at det og sånne ting er morsomt 😉 Hvis jeg skal rangere boka fra 1-10 så blir det vel 10/10 🙂 Denne boka var den beste av dem alle. Jeg håper at denne boka skal vinne! 😀

 344. Boka var kjempe morsom. Jeg likte boka fordi den var gøy, fordi ho kunne ikke snakke så bra norsk og ho var så gangster. Hør’a dagbok handler om en jente som heter Anansiwa. Ho har problemer på skolen så læreren sier «prøv å skriv en dagbok». Dagboka handler om hvordan ho har det og hva ho liker. Jeg syntes boka var kjempe bra så jeg gir boka terningskast 9 av 10.

 345. Jeg synes at boka var veldig morsom og spennende og jeg synes det er kult at hun følger drømmene sine. Så jeg gir boka 8/10

 346. Det er ei jente som vil bli Norges største rapsanger og hu har miste bestevenen sin . Og at læraren sier at hun må bli flinkare i norsk .Teksten var bra og bildene passar til. Terning kast 2 Eg gir terning kast 2 på grun av at boka bar ikke for meg.✨🌸🦋

 347. Boka handlar om ein som het Anansiwa, hun må skrive dagbok, siden læreren sier at hun må bli litt bedre i Norsk. Hun skriver at hun vill bli rapstjerne og at hun vill bli kjendis. Boka var litt som en pingles dag bok, så eg syntes den var ganske kjedelig og vanskelig å lese, siden det var mye skrive feil. Så eg gir den terninkast 2🎲og alder 8-10 år. Eg syntes teikninga passa te tenksten så det syntes eg var bra med boka.

 348. Teksten handlar om eit person som er utlandsk og flyttar til Norge for to år. Hun heiter Anansiwa, men folk kaller henne Anansiva eller Ananas. Nå kan hun vil bli kalla Nansi. Anansiwa har skreva i dagbok fordi mammaen vil at ho skal bli bedre med norsk. Anansiwa har ein venn før som dei lagde sangar av hip hop. Anansiwa har ein plan som skal gjer henne populær i Norge.

  Teksten var godt å høyre på fordi det forteller at Anansiwa var utlandsk. Eg var utlandsk og så det ligna på meg. Eg likte sjangeren fordi eg skriver dagbok sjølv. Teikningane var ikkje det beste, men det forteller mye. Det eg ikkje likte så mye er hip hop. Det er ikkje musikk typen mitt. 🎵
  Gir dette 4.

 349. Boka var heilt grei, fordi den var ikke så spendenes. Tekst og sjanger og bilde passa. eg gir terningkast 3/6. Boka passer til 8-11 åringar. Boka handler om ei jente som ikke er så god til og skrive så hu blir tilbedt og skrive dagbok. Hu mista vennen sin men hu trenger ikke vennen hu skal bli ein rocke stjerne. Ligner på pingles dagbok. Teiningane var bra men kunne vert farger til små barn.👍

 350. Boka handler om Anansiwa som hadde komt te Norge for 2 år siden .som måtte skrive dag bok for og bli bedre i norsk. Sjangeren passa. Teikningane var greie. Tema var bra. Skrive måten var vanskelig og lese Teksten var heilt grei terning kast 3.

 351. Teksten handler om ein jente som ikkje er flink til og snakke norsk og læraren
  seier at ho burde begynne og skrivedagbok for og bli bedre.
  Eg synes tegningene var bra men eg synes det var kjedelig og vanskelig og lese.
  Eg anbefaler 10+ siden det er banning i den. Eg gjer terningkast 3.🌸

 352. Teksten handler om ein jente som ikkje er så god i norsk så ha må skrive ein dagbok. Jenten vil ikkje men, ho må gjerne det. Ho skriver om livet og planene for framtiden. Eg likte ikkje denne boka. Eg syntes at den var kjedelig. Eg sytes at sjangeren passa til boka. Teikningane passa til boka også. Dei hadde masse skrive feil i dagboka men, det passa fordi jenten var ikkje god til å skrive norsk. Eg syntes at denne boka passer til 8-10.Eg gir terningkast 2🎲

 353. Hør’a dagbok

  Boka handler om ei jente som heter Anansiwa som kom til Norge for bare to år siden og er ikke så god i norsk. Ho får derfor et tips om å begynne å skrive dagbok på norsk. Men ho har heilt andre planer om å bli rapstjerne. Eg likte teikningane fordi det forklarte litt koss det såg ut osb. Eg likte teksten fordi eg følte den teksten var mer for litt eldre og ikke 8 åringar liksom. Terningkast 5.

 354. Hør’a dagbok😙😀
  Boka handler om ein jente som heiter Anansiwa og ho kom til Norge får to år siden, før bodde hu i Uganda. Anansiwa må lære seg bedre norsk så læreren hennes sier ho må begynne å skrive dagbok, men det vil ho ikke så ho skriver litt om at ho ikke vil skrive dagbok, og om den gamle bestevennen hennes som heit Marvin og at han begynte å vare meir med Leo og Daria fra 7a istedenfor å vare med Anansiwa.
  Eg likte teksten fordi den var gøy og morosam, og bildene og temaet var bra og litt annerledes enn vanleg.
  Eg gir terning kast 5🎲🥰❤️

 355. Denne boka handler om at ananiwa skal skrive ein dagbok får å bli bedre i norsk siden læraren sa at hu kanskje hadde blitt bedre. Eg likte boka men eg synes det var litt iriterenes å hørre på den siden at det var dårlig norsk. Men eg gir boka 3 siden eg likte den.Eg synes og boka var bra siden det var nokon teikninger.

 356. Hør’a dagbok

  Teksten handlar om ei jente som kommer fra et anna land og ikke kan så godt norsk, så ber læreren hennes om at hun skriver dagbok.Moren hennes kjøper en rosa mjaumjau dagbok til henne og hun drømmer om å bli raper.
  Det var litt vanskelig å forstå det hun hadde skreve si det var litt rare ord.
  Tegningane kunne vært litt bedre syns eg.

  terning kast 3/6

 357. Hør’a dagbok

  Den var veldig morosam å lese. Det handla om ei jente som ikkje er så god i norsk. Ho skulle skrive i ei dagbok for å bli god i norsk.

  Sjangeren passa til boka. Terningskast 6/6

  Eg likte teiningane. Det var ei bra bok.
  Eg begynte å le nor eg leste boka.

 358. Boka handler om ei innvandrerjente som heiter Ananswia, ho hater læreren for at ho må skrive dagbok, ho flyttet til Noreg for to år siden, ho snakker og skriver ikke så bra norsk. Ho hadde en venn, men ho blei venn med mange andre og begynte å bli kjedelig. Eg likte denne boka fordi det var bra bok og skrifta ser ut som ein skikkelig håndskrift. Temaet er å være ny i eit land. Boka var skreve bra, Ananswia kan jo ikke så bra norsk, så det er bra at det er masse feil. Terningkast: 4

 359. Hør’a dagbok: 6

  Dette var veldig morosamt og eg likte å lese den.
  Det var ein jente som måtte skrive dagbok for å bli bedre i hennes norge.
  Eg likte godt at det var tegninger

 360. Det handler om ei jente som reiste til norge for to år siden og ikkje er så god i norsk. Ho skulle skrive dagbok for og prøve og bli bedre i norsk. Denne boken var veldig morsom eg begynte og le høyt. Boka var og gøy lese.
  Teikningane var morsome og passe til teksten. terningkast 6.

 361. Denne boka handler om ananiwa ska skrive ein dagbok får og bli bedre i norsk siden læreren sa at hun kanskje hadde blitt bedre.Eg likte boka men eg syns det var litt irritereande og høre på den siden at det var dårlig norsk.Eg likte teikningane siden de passa til teksten. men eg gir boka 3🎲🎲

 362. Teksten handla om ei jente som skreiv dagbok og ville bli rapstjerne.
  Eg har lese at ei jente gjorde det dårleg i norsken så Lillun gidde ho dagbok.
  Ho begynte å skrive dagbok og så ville ho bli rapstjerne.
  Eg lika boka og alt ved den, den var veldig bra fordi det var kult tema og kjekt å høyre på.
  Eg lika teikningane, dei var morsomme.
  Eg gjer terningkast 5.

 363. boka hadler om ei jente som er ijke så veldig god i norsk som skal skrive i ein dag bok denne boka var heilt ok litt formye try hard og prøve og vere sån som som ein ungdom eg synest bilde passa til teksten eg gir ternings kast 4/5 . fakta eg veit at hun er litt anderledels hun er fra eit annent land . Jeg liktet at det var mye bilder og norsk tekst det var gøy og høre om ein ny kultur .

 364. Teksten handler om at ananiawa ska skrive i ei dagbok får å bli bedre i norsk siden læraren sa at ho kanskje hadde blitt bedre viss hu øvde.Det var heilt ok med teikningar.Eg likte boka,men eg synes det var litt irriterandes å hørre på siden det var så dårlig norsk.Men eg gir boka 2/6

 365. Hør’a dagbok
  Denne boka handler om anansiwa så kom til norge får 2 år siden, og læreren ville at hun sku begynne å skrive dagbok slik at hun fekk bedre norsk. Så moren kjøpte eg hallo mjau mjau-dagbok sånn at hun ble bedre i norsk. Eg likte selve boken, fordi det var godt forklart. Eg likte ikkje den siden var så mykje skrivefeil siden da ble det vanskeligt å lese det. Eg likte teiningene siden di var kule. Terningkast : 3🎲🎲

 366. Jeg syntes at boka er morsom men jeg syntes at etter at jeg har lest den mange ganger var den litt kjerdelig så jeg gir terningskast 4/6

 367. Jeg elsker denne boka, ønsker meg den!
  Hvorfor jeg ønsker meg den er vel fordi at den er VELDIG morsom!!!!!!!!
  En jente på 12 ønsker å bli Norges største rapper, men må skrive dag bok fordi hun er dårlig i norsk (HELLO MJAU MJAU) dagbok!

 368. Jeg sins ar boka ikke var så spendene og heller ikke gøy og lese.
  Så jeg sier 5/10.
  fordi den ikke var så gøy.
  og at den var vanskelig og lese den.
  så jeg sa at jeg sier 5/10

 369. Boken er helt ok så jeg gir den 6 av 10 men jeg likte navne på boka😋

 370. jeg liker boka gott men litt kjedelig jeg gir den en 5\10 fordi den var helt ok men ganske bra. og kult navn på en bok
  😎🤩👽

 371. Jeg likte ikke boka så veldig godt men den er også litt bra så jeg gir den en 6 av 10 fordi den var helt ok men veldig gøy navn på boka🙂^_~

 372. Denne boken handler om 12 Anansiwa som har flytta til Norge for 2 år siden. Hun snakker om at folk alltid driver å sier navnet hennes feil og at hun en tid i fremtiden har lyst å være Norges største rapstjerne! Jeg synes boken er spennene og har et formål. Jeg boka en 8/10

 373. Jeg likte boka fordi det er den morsomste boken som fins med masse morsomme ordtak.
  Jeg oppfatte boken som den morsomste jeg noen gang har lest.
  Jeg anbefaler boken til alle som er på mellom trinne og liker humor.
  Hele klassen elsket boken!

 374. Det som skjedde i boka var at det er en jente som het Anansiwa . Hun går i klasse 7b på tøyen skole og læreren hennes sa til moren hennes at hun skulle begynne å skrive dagbok så moren hennes henta en rosa hallo mjau mjau dagbok. Det jeg synes var bra med boka var at hun ble med på å skrive i dagboka til slutt og det sim var dårlig var at moren henta en hallo mjau mjau dagbok til en 12 år gammel jente. På en skala fra en til ti gir jeg boka en fem.

 375. Hei, jeg synes boka har en bra plot. Boka viser at man må ha tro i seg uansett. Vil låne den!

 376. Jeg synes det er morsomt fordi moren til Anansiwa sa:kamelete kamel.Men det var litt vanskelig å lese.Jeg vil gi den 10/10

 377. Jeg føler at boken var veldig morsom fordi, det var skrive feil og morsomme setninger. Jeg likte boken veldig godt, jeg føler at det ikke er noe galt med boken. Jeg føler at boken passer for alle som liker morsomme bøker. Jeg gir boken en 5/6

 378. Det jeg syns om boken: Boken var veldig morsom fordi at hun snakket rart og det var morsomt, og det hun skriver om i dagboken får meg til og le.
  Boken synes jeg at passer for 5 til 8 klasse. Jeg gir denne boken 8 av 10. 🙂

 379. Jeg synes at boka var morsom fordi at hun ble kalt ananas.Og at den er spennende fordi hun lager planer til å bli Norges største rappstjerne😀.den gjorde sånn at jeg vil lese den mer. Og den passer til 4 klassinger fordi det er ikke skumel og det er bare morsom.Og jeg gir den 8/10

 380. Boka var bra fordi det viser hvordan hun har det i Norge, og teksten viser at hun kanskje syns det er litt vanskelig å skrive norsk. Jeg syns boka passer for 5-7 trinn fordi jeg tror ikke 1-4 trinn ville ikke skjønt poenget på en måte. 8/10

 381. De som var med i boken var Anasiwa mammaen og læreren og den som før var bestevennen hennes. Boken handlet om at Anasiwa hadde fått beskjed av læreren at hun ikke var så god i norsk siden hun hadde kommet til Norge for bare to år siden og da sa læreren at hun måte begynne og skrive dagbok fordi da ble hun bedre i norsk. Men hun hadde helt andre planer hun ville bli en stor rapstjerne. Jeg syntes boken passer til 9 til 12 åringer. Jeg syntes boken var spennende og morsom så jeg gir den terningkastet 5.

 382. Jeg synes at boka var veldig morsom fordi det var mange skrivefeil.
  Og stemmen var også morsom. Den beste setningen var at moren sa skal jeg slå deg i tryne.
  Jeg gir den 8/10

 383. Den var ganske morsom og fikk meg til å få lyst til å lese resten 🙂

 384. Jeg liker til vanligvis ikke dagbokbøker, men denne virket veldig morsom!
  Ut ifra utdraget har jeg allerede lyst til å kjøpe denne boka!
  6/6

 385. Jeg likte den boken, den er så morsom.
  Jeg anbefaler den får 11 år og oppover

 386. Beste boka ever! sykt morsom alle burde lese denne. Denne boka passer for 10 og oppover helt super bok.

 387. Det var en bra bok men, noen stygge ord. Det var neon stygge som ikke var så fine men det var ganske bra. Terningskast 4 av 6

 388. Den var veldig morsom, når mange av ordene var skrevet feil så gjorde det teksten litt morsommere, jeg fikk lyst til å låne boken og lese resten, jeg synes den passer fint for de som er 9 til 14 kanskje. Jeg gir den terningkast 5:)

 389. den var veldig gøy og spendene og veldig veldig morsom
  det var fint innhold og det er en bok jeg kan kose meg med å lese

 390. det handler om nansi som ikke er så god i norsk hu blir bedt om å skrive en dagbok av lillun (læreren) nansi skriver om henne og deler fantasien til dagboken hennes.

 391. Det handler om en jente som har bodd i norge i 2år og ikke er så flink i norsk.
  Og hun hadde en mor som tvang henne til og skrive i en helo mjau mjau dagbok.
  Og hun drømte om og bli en rapstjerne.
  Jeg synes den var bra for hun skriver feil.

 392. Boka handler om at en jente skal begynne med å skrive dagbok og hun har lyst til å bli rapstjerne.Boka var veldig dårlig fordi det var lite spenning.Jeg synes at ingen burde lese boken. Jenta heter Anansiwa hun bor i Norge.

 393. Tittel på bok: Hør’a dagbok

  Hva har jeg lest om: En jente som er fra utlandet og som prøver og få venner og bli rapper.

  At hun var fra utlandet og at det var et banneord i utdraget. Den var veldig morsom. Ikke for barn under 8 år.

  Den var morsom fordi hun snakket rart og fordi at hun skrev feil for hun var fra utlandet og kunne ikke helt norsk ennå.

  Jeg vil anbefale å lese utdraget og hele boka etterpå.
  Jeg likte den veldig godt fordi den var morsom. Burde ikke kjøpes men lånes på bibliotek. 8 av 10. Veldig bra og morsom men, skjedde lite og lite spenning

 394. Boken handler om Anansi/Anansiwa som kom til norge for 2 år siden.
  Hun/han idk.Jeg sier hun ikke spør hvorfor.Hun har mye og mange problemer med og snakke.Hun vil bli hiphop-stjerne.

  Jeg likte den litt fordi den var ikke spennende men den var litt morsom.Hihi ananas.Hahahahahahahahaha

  meh.anbefaler ikke boka (dårlig eller passe bra) Det var rett og slett ikke min type bok

 395. Hør`a dagbok
  Boka handler om Anansiwa hun er 12 år og går i 7B på Tøyen skole og liker å tegne og hiphop musikk.Hun har flyttet fra Uganda til Norge nå bor hun i fjerde etasje i en blokk. Hun har en storebror som går 9. klasse. Mammaen heter Fiona hun tar norskkurs, og har 2 jobber som vaskedame.

  Jeg synes det var morsomt fordi hun skriver masse feil og at hun ble tvunget til å skrive i en hello mjau mjau dagbok som hun kaller det.
  5/10

 396. Bra siden hun sa lø og ass:)

  Nei ingen andre burde lese den

  Det dårlige var at det var ingen spenning

  Hun ble kalt ananas

  Kjedelig at det var ikke noe spesielt med boka.

  Hun er en jente som er litt morsom og kom til Norge for 2 år siden og hun er ikke så god i Norsk.
  Hør’a dagbok handler om en jente som ikke liker rasister

 397. Det handler om ei jente kommer fra et annet land som blir kalt Ananas, de har en norskprøven hun er ganske dårlig så sier læreren at hun må begynne og skrive dagboka hun vil ikke men mamma sier hun må.
  Jeg liker den ikke for det er ingenting spenning.
  Den er dårlig.
  nei, andre burde ikke lese
  10+

 398. Boken var morsom fordi det var morsomt og lese men det var ikke så finne ord de sa i boken men den var morsom så jeg gir terningkast 5.

 399. den kan være semi-rasistisk men det kan være ikke rasistisk fordi jeg mener at siden hoved persjonen/forfateren er møk hudet selv så jeg gir terningkast 6/6

 400. Klassen var delt, nokre syntes boka var bra, medan andre syntes den var dårleg. Dei som likte boka syns den var morosam og hadde vittig språk. Dei ynskjer å lese heile boka. Den andre halvparten syntes boka var litt barnslig og kjedeleg, og den var vanskeleg å lese pga. dårlig språk. Litt rar historie. Terningkast: 3

 401. Jeg synes den var bra😇 men jeg likte ikke helt at det var skrevet litt feil🙃 men jeg synes den var bra fordi det var noen morsome ord🤪

 402. Jeg syntes denne boken var veldig bra! Spennende og gøy å lese. Teksten var veldig morsom fordi den hadde noen ord som ble skreve feil å det var morsomt at det var feil skrift. Jeg anbefaler boken veldig hvis du ikke har noe å gjøre på fritiden fordi den er veldig spennende

  Terning kast: 6/6

 403. Jeg synes boken var litt gøy og lese siden den sto på kebab-norsk. Jeg likte hvordan hun tror at hvite personer er liksom så rike og sånt. det kan jo hende noen er det men mange svarte er det og. Og jeg likte at hun sa at svartinger ikke skriver dagbok. Jeg hadde nok ikke lest hele boken. Men den var bra nok da.

 404. den var kjedelig, men den var litt morsom fordi den hadde kebab-norsk, den var kjedelig fordi den var ikke så spennene. det frista ikke og lese den selv!

 405. Den var morsom, likte kebab norsken likte hva planen var til å bli rapstjerne. Likte litt hvordan noen kalte hun ananas. Jeg hadde sikkert lest hele boken

 406. Det var morsomt og høre de snakke kebab norsk. Jeg syntes den var litt kjedelig begrunn av det var ikke så mye spenning i den. jeg syntes det var gøy og høre noen nye ord som lø og whalla. Jeg ville ikke lest hele boka hvis jeg kunne velge.

 407. Anansiwa er hovedpersonen og hun som skriver dagboken. Hun blir kaldt Nansi. Jeg synes hun er morsom. Folk klarer ikke å si Anansiwa så de kaller henne Anansiva eller ananas. Hun er ikke så god i norsk enda. Jeg liker at hun vil bli rapstjerne. Boken var veldi bra 10/10!

 408. Hør’a dagbok

  Beskrivelse av hovedpersonen:
  Hun er veldig morsom.Hun er 12 år og heter Anasiwa, men blir kalt nansi. Hun har afro og prater ikke 100% ‘ordentlig’ norsk.
  Kort om boka:
  En jente som har flyttet fra Uganda til Norge. Hun prøver å lære seg norsk og bli «Norges største RAPSTJERNE.»
  Hva jeg synes om boka:
  Jeg likte veldig godt boka fordi hun er veldig morsom og det er litt komisk at hun vil bli en «RAPSTJERNE».
  9/10

 409. Anansiwa forteller oss om livet hennes. Siden folk ikke kan si navnet hennes ordentlig så kaller folk hun Nansi. Hun har lyst til å bli rapstjerne.

  Boka handlet om en jente som ville bli en rapstjerne. Hun flyttet til Norge for 2 år siden.

  Jeg synes boka var bra fordi den hadde god humor og at hun hadde store drømmer.

  Jeg gir boka terningkast 6

 410. Hør’a dagbok
  Hovedpersonen heter Anansiwa/Nansi. Hun er veldig bestemt også er hun veldig morsom. Hun snakker en litt rar Norsk, fordi hun flyttet til Norge får ikke så lenge siden. Hun er 12 år.
  Nansi fikk et tips om å skrive dagbok av læreren hennes, sånn at hun kunne bli bedre i Norsk. Det er en spesiell ting hun skrev om og det var en plan. Den planen handlet om at hun skulle bli en slags rappestjærne.
  Jeg syntes boka var veldig morsom, jeg syntes det er bra at boka er litt annerledes en andre bøker. Så jeg synes boka er superbra.

 411. Hør’a dagbok

  Beskrivelse av hovedpersonen:
  Hun er veldig morsom.Hun er 12 år og heter Anasiwa, men blir kalt nansi. Hun har afro og prater ikke 100% ‘ordentlig’ norsk.
  Kort om boka:
  En jente som har flyttet fra Uganda til Norge. Hun prøver å lære seg norsk og bli «Norges største RAPSTJERNE.»
  Hva jeg synes om boka:
  Jeg likte veldig godt boka fordi hun er veldig morsom og det er litt komisk at hun vil bli en «RAPSTJERNE».
  9/10

 412. Anansiwa forteller oss om livet hennes. Siden folk ikke kan si navnet hennes riktig kaller folk hun Nansi. Hun har lyst til å bli en rapstjerne.

  Boka handlet om en jente som ville bli en rapstjerne.
  Hun flyttet til Norge for 2 år siden.

  Jeg synes boka var bra fordi den hadde god humor og jeg liker at hun har store drømmer.

  Jeg gir boka terningkast 6

 413. I Hør’ a dagbok er Anansiwa hovedpersonen og hun er den som forteller. Hun er morsom,snakker kebabnorsk og hun er litt aggressiv. Jeg synes det er kult at hun vil bli rapstjerne. Jeg liker boka fordi hun Anansiwa er morsom og høres ut som en kul person.

 414. Det er en ganske morsom og gøyal, litt koko å😂
  Jeg liker boken veldig mye, og jeg anbefaler alle denne boken.
  Terningkast 6
  Jeg må også ha en heftig rapstjerne-plan.

 415. Jeg synes at boken var veldig morsom. Anansiwa er en veldig humoristisk jente. Og det synes jeg er bra. Hun er god til å beskrive seg selv. Men jeg gir boka en sterk 5 av 6😇 denne boka var den beste i bokslukerprisen i år.

 416. Jeg syns boka var veldig gøy. Jeg likte at hun hadde store drømmer om og bli rappstjerne, å jeg syns at hun hadde veldig bra norsk til og bare hadde bodd i Norge i 2 år. Dette er en bok jeg kommer til og låne 6/6🙂

 417. Teksten handler om Anansiwa det er ei jente som har bodd i Norge i 2 år.
  Hun skrev/snakka annerledes en hva jeg hadde gjort, og hun sa selv at de kunne kalle henne Nansi fordi det var vanskelig og si Anansiwa.

  Jeg synes den var veldig bra og morsom fordi det var gøy og høre på og den var morsom fordi hun sa at mangen kalte henne for ananas og det likte ikke hun.

  Jeg kunne hatt lest den på ny så jeg synes andre burde leste den boka. Jeg synes det var bra fordi den var veldig gøy og lett å lese boka.

 418. en jente som blir kalt ananas og læren hater henne
  5/10 ok burde ikke kjøpes men lånes tilbake til boken det er en dagbok aldersgrense 7 år og ikke befalt til kristne

 419. Tittel på bok: Hør’a dagbok

  Hva har jeg lest om: En jente som er fra utlandet og som prøver og få venner og bli rapper.

  At hun var fra utlandet og at det var et banneord i utdraget. Den var veldig morsom. Ikke for barn under 9 år.

  Den var morsom fordi hun snakket rart og fordi at hun skrev feil for hun fra utlandet og kunne ikke helt norsk ennå.

  Jeg vil anbefale å lese utdraget og hele boka etterpå.
  Jeg likte den veldig godt fordi den var morsom.Tittel på bok: Hør’a dagbok

  Hva har jeg lest om: En jente som er fra utlandet og som prøver og få venner og bli rapper.

  At hun var fra utlandet og at det var et banneord i utdraget. Den var veldig morsom. Ikke for barn under 9 år.

  Den var morsom fordi hun snakket rart og fordi at hun skrev feil for hun fra utlandet og kunne ikke helt norsk ennå.

  Jeg vil anbefale å lese utdraget og hele boka etterpå.
  Jeg likte den veldig godt fordi den var morsom. Men ikke kjøp boka ikke verdt det men, lån den.

 420. Stem på den her boken så er du kul vis du ikke stemmer på denne boken så er du den dummeste personen som leser en bok.

 421. Tittel på bok: Hør’a dagbok

  Hva har jeg lest om: En jente som er fra utlandet og som prøver og få venner og bli rapper.

  At hun var fra utlandet og at det var et banneord i utdraget. Den var veldig morsom. Ikke for barn under 9 år.

  Den var morsom fordi hun snakket rart og fordi at hun skrev feil for hun fra utlandet og kunne ikke helt norsk ennå.

  Jeg vil anbefale å lese utdraget og hele boka etterpå.
  Jeg likte den veldig godt fordi den var morsom.

 422. Jeg synes denne var så kul. Jeg håper denne vinner. Det var den beste boken jeg har lest. Jeg likte at han ikke kan så bra norsk og at han blir kalt ananas

 423. Hør`a dagbok er en bok som handler om en jente som har kommet til Norge for to år siden. Hun heter Anansiwa og drømmer om å bli Norges største rappstjerne.
  Anansiwa er ikke så veldig flink i norsk og læreren hennes sier til moren at Anansiwa burde begynne å skrive dagbok får å bli bedre i norsk, men Anansiwa vil ikke skrive dagbok.

  Hør`a dagbok er en veldig bra og morsom bok. Jeg synes den er super fordi den er skrevet på en veldig humoristisk måte og fikk meg til å le flere ganger. Jeg liker beskrivelsene Anansiwa har når hun beskriver f.eks seg selv eller læreren sin. Hun har veldig bra humor og er ikke redd for å være seg selv eller si sine egne meninger.

  En veldig bra bok med bra tema, som fortjener og være en superfinalist i bokslukerprisen.
  Jeg er vanligvis ikke så glad i og denne type bok men jeg elsket den. 11/10.
  Super!

 424. Den handlar om ei som heiter Anansiwa, men ingen greier å seie det riktige så ho sa at dei berre skulle kalle henne Nansi. Nansi kommer eigentleg frå Uganda, men kom til Noreg for to år sidan, ho går i 7b på Tøyen skole. Ho får ikkje til å snakke heilt rett norsk, det sa læraren til mammaen hennar. Læraren sa også at viss ho begynte å skrive dagbok ville kanskje norsken bli betre. Nansi vil ikkje skrive dagbok, men når ho kom heim låg ei hello kitty dagbok på senga til Nansi. Nansi har ein plan om og bli Norges største rappstjerne. Nansi sin plan er å lage en farleg rapsang,

  Opptre framfor skulen, bli filma og lagt ut på internett.

  Eg synest boka var bra fordi den var litt morosam med at det sto litt feil å måten den er skrive på, for eksempel at komme er kommet, og andre ord.

  Eg synest boka passar for folk som likar humor blanda meg spenning, eg vil anbefale den for alle

  Lesarar.. Eg syns at du kom inn i historia med ein gang. Du får veldig lyst å lese vidare.

  Eg syns teksten var ganske lett å forstå. Eg syns boka fortener å vinne Bokslukerprisen.

 425. den var god gir 6 av 6 og syns forfatteren må skrive litt mer om detaljer fordi husker nesten ingenting men husker att den var kul

 426. Jeg likte boka, men fordi de hadde skrevet så mange skrive feil var den litt vanskelig å lese noen ganger.
  Jeg likte boka fordi det var litt humor i det.

  Jeg gir den 7 av 10

 427. Utdraget var lettlest, men det var til tider utfordrende å forstå det som sto.
  Boka har lagt inn noen skrivefeil med vilje. Dette gjorde boka vanskeligere å lese.
  Utdraget kunne gjerne vært litt lengre. Det var en del humor i utdraget.
  Utdraget kunne vært mer spennende.
  Hovedpersonen pratet på en morsom måte, dette gjorde utdraget litt morsomt å lese.
  Noen ganger var det litt stygt språk, det passet til utraget.
  Noen opplevde lydboka som litt for rask.
  Det var brukt noen ord i utdraget som ikke var så lette å forstå.
  Noen opplevde dette som den beste boka hittil, mens andre ikke likte utdraget.

 428. Jeg synes boka var kjedelig. Jeg synes også det skulle hvert lengre da hadde det hvert litt gøy kanskje. Terning 3/10

 429. Jeg elsket boka. Den var spennene og morsom. Jeg likte hva boka handlet om og hvordan Anansiwa uttaler forskjellige ord. Jeg gir boka terningkast 6/6

 430. Jeg synes boka var litt annerledes enn det jeg var vant til. Men det var en veldig morsom tekst med en litt annen norsk. Den var på en måte enkel å lese men samtid noen ganger litt vanskelig å forstå. Men det var morsomt hvordan Anansiwa pratet. Utifra det jeg har lest gir jeg boka 4 av 6.

 431. Jeg syntes boken var bra, men det kan være litt vanskelig og lese den siden det er litt skrivefeil osv. Men dette gjør boka også litt morsom og lese siden den ikke er som alle andre bøker. Jeg kan anbefale denne boka til de som f.eks liker dustedagboka eller pingles dagbok. Terningkast 4 av 6

 432. Boken hadde for mye tekst og lite bilder. Boken var ganske morsom.
  Den var litt spennene. Jeg gir den en 4/6

 433. Jeg synes boken var helt ok, jegl likte at det var skive på en dagbok måte. Men jeg forstå ikke altid det som skjedd. Ambefalles terningkast 4/6.

 434. Jeg synes at språkbruket i boken var morsomt å lese. Utdraget var bra fordi da kan man høre litt om hvordan det er å være fra et annet land å gå på skole i Norge. Utdraget var passe langt og enkelt å lese. Hvis jeg får muligheten vil jeg gjerne lese hele boken. Jeg vil også anbefale den til andre, og jeg gir utdraget terningkast 5.

 435. Jeg synes boken var helt ok. Den var litt forvirrende med språket, men det var også litt interessant å høre om hvordan hun har det som bare to år i Norge. Det var enkle, men fine tegninger i boka syntes jeg. Den var interessant fordi det var gøy å se hvordan henne lever livet, valgene hun tar og tankene hennes. Boka var også litt kjedelig fordi det var ikke så ,he spenning i teksten. Jeg anbefaler boka hvis du liker å skrive dagbok, da tror jeg dette er ne bok får deg. Terning kast 3 av 6.

 436. Boka var morsom, men også litt irriterende fordi språket var ikke så bra. Den var enkel og lese fordi det også var med litt bilder, det var et litt lite utdrag. Jeg fikk litt lyst til og lese mer om hva som skjedde videre. Jeg gir ternings kast 3/6

 437. Jeg synes at denne boken var ganske kjedelig egentlig. Men jeg er vanligvis ikke veldig glad i sånne bøker som man skal lese i andres liv. Det var gøy at forfatteren har prøvd å skrive på en litt annerledes måte i språket. Jeg kunne lest resten av boka, men utdraget var ikke spennende nok til at jeg har lyst til det akkurat nå. Jeg gir boka terningkast 3.

 438. veldig morsom og litt rar. boka hadde noen rare ord men var fortsatt morsom å lese.

 439. Boken var morsom
  Den var morsom fordi det var annerledes enn andre dagbok bøker som en pingles dagbok.

 440. Utdraget var helt fantastisk!! Jeg har bare nødt til å lese resten av boka! Det var perfekt med humor og alt sammen. Språkbruket passet kjempebra! Jeg gir utdraget terningkast 6/6🎲👍🏼

 441. Boka var veldig gøy, det var veldig mye humor i boka som gjør at boka får et høyt terningkast. Men det kunne også være litt stygge ord. Jeg syntes personen var litt rampette, derfor syntes jeg forsiden også passet til boka. Jeg gir boka terningkast 6.

 442. Jeg syntes at utdraget var morsomt og litt spennende så jeg får lust til å fortsette å lese. Så jeg gir den terningkast 5

 443. jeg likte boka fordi den var spennende og morsom og Anansiwa ble kalt ananas 🤣😂🤣🤣🤣😂🤣

 444. Jeg syntes boka var kul, siden det handlet om en som ville bli rapper.
  Den morsomste delen var når hun sa Ditt mamma er ananas.haha

 445. Den var kjempe gøy! Og jeg likte at de kalte ho for ananas🤣🍍 Ho er en«Tomboy»ass Bruh😑

 446. Jeg synes at boka var morsom. Og det forklare hvordan hun har det, målet hennes er å bli popstjerne hun kan ikke helt norsk, og får høre at hun må skrive en dagbok for å bli bedre i norsk. Skriften var veldig morsom og jeg fikk lyst til å lese resten av boka.

 447. Jeg syns den er veldig bra. Den hørtes veldig gøy ut å lese, og jeg fikk lyst til å lese videre og se hva som skjer.

 448. Boka handler om livet til Anansiwa som kommer fra Uganda og er tolv år gammel. Hun kom til Norge for to år siden og snakker ikke rent norsk. Læreren hennes oppfordrer derfor Anansiwa til å skrive i dagbok slik at hun kan bli bedre i norsk.

  Jeg synes at boka var veldig morsom og hyppig. Jeg liker veldig godt hvordan Anansiwa oppfører seg. Jeg synes at hun er syyyykt kul og jeg elsker denne boka.

  Jeg synes at det var en syyykt bra bok og jeg anbefaler den definitivt. Jeg gir boka 10/10

 449. Denne boken handler om Anansawi som skriver dagbok fordi læreren syns at norsken hennes er litt dårlig. Denne boken er kjempemorsom jeg gir den (10/10)

 450. Jeg synes at boka var bra, og likte den godt. Har veldig lyst til å lese den. Terningkast 5.

 451. Det er den beste boken jeg har hørt. Har såååååååå lyst til å lese hele. Den var veldig morsom. hundre% 6/6