Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hør’a dagbok

Amina Sewali Aschehoug Illustratør: Amina Sewali 2021

Anansiwa kom til Norge for bare to år siden og er ikke så god i norsk. Hun får derfor et tips om å begynne å skrive dagbok og blir – noe motvillig – med på det. Men egentlig har hun helt andre planer.

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Tips til å skrive anmeldelse

3 481 anmeldelser av “Hør’a dagbok

 1. Jeg syntes det var ganske spennende at han ville bli en rap stjerne og den var ganske morsom.
  Terningkast 4

 2. Jeg synes den var ganske bra men det var ikke helt den type bok jeg er vant til å lese men jeg synes det er bra at jeg fikk prøve å lese litt av denne boken og det kan godt hende at jeg skal prøve å lese boken fordi jeg vil gi den en sjanse selv om at jeg ikke er så glad i sånne type bøker.

 3. Boka var sånn passe bre jeg likte ikke hvordan alt det var så mange skrift størrelser og typer. terning kast 3

 4. Jeg syntes boken var bra, men litt vanskelig og lese. Det var et kult utdrag og jeg vil gjerne lese hele boken.

 5. Den var veldig bra jeg like at den handler Om en Muslim jente som har så mye til felles med meg
  Jeg likte også at hun forklarte hvordan hun skulle bli rapstjerne

 6. jeg synes boka var bra og morsom men litt vanskelig og lese. Jeg gir den terning kast 3

 7. jeg synes boken var morsom og spenende, jeg synes også skriften var veldig morsom.

 8. Boken er en veldig morsom og spennende, jeg har veldig lyst og lese boken. terningkast:5

 9. Jeg synnes denne boka var veldig gøy å spenende fordi det var me gøy å at det var gøy å spenedet fordi han ville bli en rap stjerne, og denne booken vill jeg velidg leste helle av
  terning kast 100 av 10

 10. denne boken er morsom og er veldig interessant og den er litt rar anbefales for alle terning kast 5

 11. Hør’a dagbok er en spennende og fin bok. Den handler om en en jente som har nettopp kommet til Norge. Hun jenta er ikke noe særlig god på å snakke norsk så hun får ett godt tips om å starte å skrive dagbok. Hun begynner å skrive dagbok. Hun forteller at den aller største drømmen er å bli en rapper stjerne. Men hun har et problem. Hun har en sykdom som heter duskesi. Den gjør at hun ikke klarer å lese, som også har gjort at hun ikke klarer å sette ord i riktig rekkefølge når hun snakker, og hun klarer ikke bøye verb riktig. Det gjør at boka blir veldig komisk. For eksempel edderkopp=dillekopp snorke=snorkel.
  Jeg syntes at boka var veldig bra, fordi at det var ikke så mye tekst og den var spennende og det er en ting som gjør at boka er så spesiell: Nansi (hovedpersonen) har en sykdom. Og det kommer i veien for å bli en rapper. Men Nansi gir ikke opp!

 12. Jeg synes den var bra, men litt vanskelig å lese. Den var morsom så jeg gir den terningkast 4

 13. Jeg digger denne boka , den er morsom og annerledes fordi den ikke er skriver etter bokmål og litt hulter til bulter liksom . Jeg synes denne boka er fantastisk og vil lese hele en gang 👌🏻 Cred’s til forfatteren

 14. jeg syns ikke denne boken er for de små siden de sier svartinger ikke skriver boken og har skrive feil, men ellers så likte jeg den boken fordi det var litt spenning og pitte pitte pitte litt drama i boken.

 15. Boken var veldig god. Jeg likte hvordan den ble skrevet på og uttrykkende de brukte i boken.

 16. Jeg synes den var spennende og litt morsom. Nansi han var ganske modig. Jeg vil ikke tenke på å synge foran hele skolen engang. Nansi han var en fyr med store drømmer veldig store drømmer. Og han vil gjøre noe for å oppnå målet sitt.
  Ikke som noen mennesker som gjør ingenting og bare tenker at en dag de kommer fulle drømmene sine av å gjøre ingenting. De synes at de har gjort veldig mye og er bare sjalu på de som er suksessfulle, fordi de tenker at de som er suksessfulle er bare veldig heldige. De tenker ikke på at de som fikk suksess jobbet hardere.
  Vel Nansi er 100000 ganger bedre enn de folka kanskje han ikke får suksess men han har iallfall jobbet hardt mot det.
  Jeg synes boka den var ganske bra den nærmer å få er terningkast 6 men den er ikke helt på den nivået
  så jeg gir den terning kast 5

 17. Jeg synes utdraget fra boken var veldig bra. Jeg likte at den handler om en muslim jente.som har så mye til felles med meg. jeg likte også at hun forklarte hvordan hun skulle bli rapstjerne

 18. Anasiwa kom til Norge for to år siden og er ikke så god å snakke norsk. Men hun fikk tips om å skrive i en dag bok en det hatet hun bare så hun fikk planer å bli verdens beste raper.
  Jeg synes boken her er veldig morsom og spenende. Jeg gir den en 8\10

 19. Ibrahim (Skole: Nyborg) på september 10, 2021 på 8:30 am sier:
  Anasiwa kom til Norge for to år siden og er ikke så god å snakke norsk. Men hun fikk tips om å skrive i en dag bok Men det hatet hun bare så hun fikk planer å bli verdens beste raper.
  Jeg synes boken her er veldig morsom og spenende. Jeg gir den en 8\10

 20. Vi syntes den var littvanskelig å lese, men morsom. Dritbra. Vi kjente oss igjen i temaet. Vi tror hun kunne blitt rapstjerne. Kult å rappa sånn.

 21. Anasiwa kom til Norge for to år siden og er ikke så god å snakke norsk. Men hun fikk tips om å skrive i en dag bok Men det hatet hun bare så hun fikk planer å bli verdens beste raper.
  Jeg synes boken her er veldig morsom og spenende. Jeg gir den en 8\10

 22. Jeg synes denne boka høres ganske morsom ut, og jeg synes Neisen skrev litt rart. Jeg gir denne boka 5/6

 23. Denne boken er passe bra, jeg likte hva den handlet om, men synes det var litt for mye aggressivt språk. For meg, da. Men jeg anbefaler boken til andre, siden jeg har fortsatt lyst til å lese hvordan det går med Anansiwa. Den er veldig morsom og jeg gir den en 5/6.

 24. Jeg likte denne boken veldig mye, fordi: den var bra skrevet , den hadde god humor, og jeg likte at forfatteren skrev boken som om hun var Nansi. Jeg pleier ikke å like dagbok bøker, men jeg elsket denne, fordi den var ikke for «jentete» eller ikke for kjedelig, jeg vil gjerne lese videre.

 25. Jeg synes at denne boken har en velidig god humor. For: Når un skriver feil er deg ganske morsom å lese. Den har også en hummor som jeg ikke er i andre boker. Dette er en bok jeg kan forstå, og har lyst til å lese. Jeg gleder meg til å lese resten. Jeg vil også gi litt poeng til at den har teiningar i seg. Dette er en super bok 10 av 10.

 26. Høra Dagbok

  Boken handler om Nansi, som egentlig heter Anasiwa, men ingen klarerå utale navnet hennes orgentlig. Boken handler om Nansi som 12 åring når hun prøver og bli Norges storeste rap stjerne. Boken er morsom fordi hun har selvironi fra egen kultur.

  Terningkast 6

 27. Hør’a dagbok er dagboken til Anansiwa, som har lyst til å bli rapstjerne i Norge. Hun har flyttet til Norge, så er ikke så god på norsk. Derfor blir hun nøt til å skrive dagbok i en Hello Mjau-mjau bok.
  Jeg synes utdraget fra boken var veldig morsomt! Elsker måten forfatteren skriver på. Den minner meg veldig på Dustedagboka og En pingles dagbok.
  Tror den kan passe til barn over 7 år. Kan være litt vanskelig å lese for yngre pga skrivestil:)
  Jeg hadde lest videre!

 28. Denne boken handler om en person som heter Anansiwa, men som mange bare kaller ananas. Hun har lyst til å bli rapstjerne, og hun har en «kjempebra» plan for hvordan hun skal oppnå det.

  Jeg synes at dette utdraget var veldig morsomt, spesielt det at det var så mye feilskriving, men at det var med vilje, og at det var så mye selvironi. Det var også ikke en veldig «jentete» bok,sånn at gutter også kan synes det er morsomt å lese den. Den ble også lest veldig morsomt av forfatteren, ikke sånn kjedelig som mange ofte leser lydbøker. Dette utdraget virker også som om det kunne vært en ekte dagbok.

  Jeg anbefaler denne boken til barn over 7 år, så lenge de vet at det er feilskriving med vilje, sånn at de ikke tror det er skrevet riktig, sånn at de lærer å skrive sånn.
  Men alt i alt, dette var et veldig bra utdrag, og jeg tror boken er like morsom, hvis ikke mer. Du burde gjerne lese den!

 29. JEG ELSKER DEN.
  Det var veldig lett og lese, og jeg likte måten den var skrevet på, og alle de morsome ordene (ordene som var skrevet feil osv). Jeg likte også at det var banneord der 😏 Bra humor.
  Det var også bra at boken var ikke så jentete.
  Jeg tror at hun er »Tomboy» og det kan få fler gutter til å like og lese boken.

 30. Boken handler om en jente som flyttet fra Uganda til Norge. Hun elsker og rappe, hun hadde et rapcrew med en som het Marvin men han begynte og henge med noen andre, så nå er de ikke venner lengre. Hun skal ha en rap batle mot han. Læreren sytes at hun hadde en dårlig norsk så hun sier at hun må begynne å skrive en dagbok.

  Jeg syntes at boken var veldig morsom og gir et innblikk i livet til en som en som flytter til Norge. Boken var veldig bra skrevet og hr en sån rasist vs hvit greie

 31. Denne karakteren fremstår som en Jente som har store drømmer og ider, en ting jeg ikke liker er at denne boken får henne som å fremstå som en «guttejente» men er det egenlig en ting? Klær og farger er for all, Ellers er denne boken veldig gøy og spennende og får et til ville lese mer. Denne boken kan bli likt av alle til og med voksene som leser for å ha det gøy. Denne boken er egnet for å bli lest på sengen eller alene bare for å ha det gøy. jeg ville anbefalt den fra 7-1000000 den er egnet fra nesten alle aldere,men det er noen ord som ikke er for de yngste eller som bare forvirrer dem som ass og andre ord. Dette er en god bok jeg ville gitt 5/6 stjerner siden jeg er litt uenig med hvordan folk tenker etter på og beskriver henne. Alt i alt en bra bok som er interesang for alle. Jeg er normal ikke veldig glad i humor , men denne var bra! Hvis jeg får mulighet skal jeg lese resten!

 32. Jeg syntes den var veldig bra og morsom. Jeg likte at han lage en rap plan den var morsom 😂. Jeg gir den terning kast 6/6🎲

 33. Æ syns den va veldig bra førdi Nansi va morsom, å at ho skrev i en hello mjau mjau dag bok når han engenkli ikke likte den å ikke ville skriv i dagbok men måtte sån at han kan bli bedre i norsk. Å ho ville bli en heftig Rapstjerne.😉

 34. Det var en litt morsom bok, og jeg synes at nanzi var kul. :)). Gir boka 5/10 fordi den var helt grei.

 35. Hør’a dagbok
  Amina Sewali

  I begynnelsen av boken fikk vi lese om at Nansi synes at å skrive i en dagbok er teit. At bare hvite, rike jenter, med blondt hår, som tiltrekker seg kjekke vampyrer. Men Nansi er ikke sånn. Hun har stort svart hår som ikke danser i vinden. Hun sitter ikke å gråter, fordi hun er ikke en baby. Hun vil ikke ha en rosa Hello MjauMjau-dagbok. Hun er ikke sånn. Selfølgelig, så hører ikke Lillun, læreren, etter. Heller ikke moren.

  Vi får vite at det ordentlige navnet til Nansi er Anansiwa. Ikke Ananas eller Anasiva. Ser hun ut som en ananas? Nei! Hun er 12, og har en duste bror. Nansi hadde en bestevenn som her Marvin, men han dumpet henne for noen i 7A. Hun har planer om å bli Verdens (eller Norges) beste rap stjerne. Hun har laget en plan og alt!

 36. jeg likte at hun hadde store forhåpninger på og bli Norges beste raper. og den var drit morsom. skule lest hele boka ternigkast 6/6💗

 37. veldig gøy og spenndene. jeg har veldig lyst å lese mere av denn. 10/10 passer best for 10+

 38. Jeg synes utdraget fra boken var ok. jeg synes at det var bra at han brukte en dagbok som han har nok skrevet masse i. Jeg gir denne boka terningkast 4. Jeg synes boken var ok fordi han snakket gjennom dagboken sin.

 39. Jeg gir utdraget en 3 er fordi det er gøy å lese om en som ikke er vant til norsk stemme men alle vet at favoritten min er tegneserie så det hadde vært gøyere med det

 40. Jeg syns utdraget fra boken er bra og jeg vil vite hva som skjer videre.

  Han flyttet til norge får to år siden.

  Han vil bli Popstjerne som han som han sikkert ikke blir.

  Mange kaller han får Ananas men han heter egentlig anansiwa og ikke ananas.

  jeg syns det er mye tekst og det liker jeg.

  Jeg gir den terningkast 5.

 41. Jeg synes det var en bra bok! Jeg liker og lese dakbøker. jeg liker at han ville ville bli en rap
  stjerne! jeg gir denne boka en 10/10 vil lese den om igjen.

 42. Jeg synes denne boka var kjempe bra jeg likte hvordan henne som leste boka lagde stemmen sin, jeg gir denne boka 5 av 6.

 43. Jeg synes utdraget fra boka var ganske bra. den var gøy. Jeg vil gi den en 5\6. Det er ganske bra det. Jeg liker hvordan hun snakker. Og begynnelsen er ganske morsom.

 44. Jeg synes den var ganske bra men det var ikke helt den type bok jeg er vant til å lese men jeg synes det er bra at jeg fikk prøve å lese litt av denne boken og det kan godt hende at jeg skal prøve å lese boken fordi jeg vil gi den en sjanse selv om at jeg ikke er så glad i sånne type bøker.

 45. Den var veldig bra. Jeg like at den handler om en muslim jente som har så mye til felles med meg. Jeg likte også at hun forklarte hvordan hun skulle bli rapstjerne

 46. Jeg synes det var litt rart fordi jeg vet ikke hva hun sa noen ganger.
  Jeg synes det er litt rar tittel.
  Utdraget er ​litt trist.
  Jeg synes det var trist at bestevennen forlot hun.
  Det var rar skrift.

 47. Jeg synes utdraget fra boka var litt morsom. Han skulle være en gangster kid og det var morsomt. Jeg fikk veldig lyst til å lese boka. Og det var spennende for å se om han ble Norges største rappe stjerne. Jeg gir terningkast 5.

 48. Jeg syntes utdraget fra boken var bra.
  Den var morsom.
  Jeg gir terningkast 4/6
  Jeg likte at han kalte boken mjaumjau dagboken.

 49. Jeg synes utdraget til boka var litt rart og trist.
  Jeg synes det var litt trist siden hun mistet sin beste venn.
  Men jeg synes det var litt rart siden folk kalte hun ananas.
  Jeg synes det var litt rart siden hun måtte begynne med dagbokskriving.
  Men jeg ville ikke ha lest den siden jeg synes det var litt vanskelig og lese det.

 50. Jeg synes utdraget fra boken var spennendes, kul og morsom fordi moren til Anansiwa ble kalt ananas.
  Det var kult fordi Anansiwa rappet.
  Det var morsomt at hun kalte boken mjaumjau dagboka.
  Det var litt vanskelig å forstå boken siden det ble skrevet litt feil i rekkefølgen.
  Jeg gir terningkast 5.

 51. Jeg synes utdrag fra boken var litt rar fordi:han sa moren din er en ananas. jeg gir den terningkast 3.den var litt kul. Jeg synes den passer til folk 7+. jeg synes boken var også morsom

 52. Jeg synes boka var interessant, kult at Anansiwa var fra et annet land og at det var morsomt at hun måtte skrive i en mjau mjau dagbok. Jeg gir boka terningkast 3\6.

 53. Kult at henne ville vare sanger. hun har en veldig fin drøm foran seg.
  Den var veldig bra og hun er veldig kul. 10/10%

 54. Boka var bra, ville ha kjøpt boka. Men, det var ikke så mange ord jeg skjønte. Jeg har en bok som er litt lik som er en hel serie. Gir boka 7/10.

 55. Jeg syntes denne boken var veldig 👍🏻 og morsom, men noen av ordene var litt vanskelig og forstå. Terningkast 5/6🔥

 56. Det var en jente som het Anansiwa. hun ble mobbet og ble kalt ananas. Anansiwa kom til Norge for to år siden og er ikke så god i norsk. hun begynte og skrive en dagbok. hun ville bli rapstjerne. jeg syns denne boka var gøy og morsom! og passer til barn!

 57. jeg synes ikke den her var bra i det helle tatt jeg likte ikke den her fordi det var liksom en sinne bok å jeg likte ikke det den handla om. det ga meg en ekkel følelse. jeg gir den her boken minus 50 av 50

 58. Jeg likte boka veldig gått, fordi den er mere realistisk en vanlig. Den var også litt morsom på grunn av måten hun skrev på. Jeg gir denne boka 6/6 helt super bok!

 59. Denne boka er så bra! >:) den er mye mer realistisk enn andre barnebøker skjønner ikke hvorfor andre synes denne var dårlig 😐 vil så gjerne lese denne boka. Så inspirerende beste utdrag hittil!!!!!!!!! MÅ LESE DEN

 60. Jeg likte den men den var kort. Drit mange skrivefeil og hun sa hun ikke liker rasister men sa ja svarting ( jeg mener ikke å si det nå ) hun burde ikke si det selvom hun kanskje ja er det selv. det var litt som om hun var sånn wannabe ghetto person eller noe lignende å hun kalte bestevennen sin for lø osv. Jeg gir den 4 av 10 den var ikke skikkelig spennende.

 61. Anmeldse av Høra Dagbok
  Boken handler om en person som heter Anansiwa som er en innvandrer som vil bli norges beste rapper
  Bokens sjanger er dagbok
  Den handler om at Anansiwa vil bli norges beste rapper
  Amina Sewali lagde denne boken

  Jeg likte litt hvordan hun skrev og hvordan hun snakket
  Det var ingenting jeg ikke likte
  Jeg vil anbefale den fordi den er morsom

  Terningkast: 5

 62. Anmeldelse Hør`a dagbok

  Boken er en dagbok som betyr at den handler om en person som skriver om dagene sine.
  Boken handler om en Jente som heter Nansi som skriver dagbok hun drømmer om å bli en rappestjerne så hun skal lage en rap så hun blir kjendis.
  Boken er skrevet av Amina Sewali

  Jeg liker at boka har dårlig norsk som skrift fordi det gjør den veldig morsom.
  Jeg har egentlig bare positive saker om den.
  Ja jeg vil anbefale den til andre det er en veldig bra bok

  Jeg elsket boken og gir den super 6/6

 63. Historien til boken var morsom og jeg vil vite hva som skjer i boken, men det ble irriterende med alle skrivefeilene. Jeg gir boken 6/10 stjerner

 64. Boken var kul og morsom, Jeg likte spesielt språket, det gjorde bok morsom og gøy og lese.

  Jeg gir boka 8/10

 65. Jeg syntes denne boken var veldig 👍🏻 og morsom, men noen av ordene var litt vanskelig og forstå. Terningkast 5/6🔥

 66. Jeg synes boken var bra fordi den var på kebabnorsk på en måte.
  Så jeg har lyst til å gi den 8 av 10.

 67. jeg likte boka den var morsom fordi henne snaket morsomt og hun kalte dag boken sin hello mjau mjau. 6,6

 68. Denne boka fikk meg til å le veldig mye. Hvis jeg hadde hatt en dårlig dag så hadde jeg åpnet boka og begynt å lese i den. Fordi da hadde jeg ledd og blitt mye gladere. Dette er en bok som jeg fikk ganske lyst til å lese videre på. Noe av dette som blir skrevet i boka er sikkert noe noen kjenner seg igjen i hvis de holder på å lære seg noe eller ikke får noe helt til. Men aldri gi opp. 🤩
  Jeg vil gi denne baka alt i alt terningkast 4. 🎲📖😀

 69. Den var morsom og gøy å lese i.
  Og den hadde ord Som er morsomme.
  Men til de som skal faktisk lese denne boka er ikke til dem men ellers en 4/6

 70. Jeg likte boken den er heller ikke sånn typisk jentete eller typisk guttete som andre bøker.
  Jeg gir den terning kast 5/6 boken har dårlig norsk men det er det som gjør det til en bra bok.

 71. Jeg synes boken bar spennende og morsom jeg synes den bar morsom fordi jeg liker hvordan hun skriver. Og boken har morsomme setninger. Jeg synes folk fra 11/15 kan lese denne boken. Derfor gjir jeg denne boken 5/6

 72. Anmeldelse av hør’a dagbok
  boken handler om en jente fra et sted i Afrika som kom til Norge for 2 år siden, hun blir tvunget av mammaen sin at til å skrive en dagbok for å bli bedre på norsk. hun er litt kebab norsk, og hun har lyst til å bli Norges største rapper.

  Amina Sewali har skrevet boken.

  jeg liker at hun snakker kebab norsk, og skriver litt sånn feil i dagboken sin sånn at det blir litt ekstra morsomt.

  jeg liker alt.

  jeg vil anbefale boken fordi den er kjempe morsom og den er ikke serlig lang å lese heller.

  jeg gir 11/10.

 73. Det var en veldig morsom bok som fikk meg til å le. Og at hun skrev mye feil gjorde det også morsommere, men det var også en del ord som man ikke bruker så ofte, så jeg anbefaler denne boken for 4 klassinger og oppover.

 74. boka heter: hør» a dagbok

  forfatter: Amina Sewali

  boken handler om en jente som flytta til norge for 2 år siden hun het anansiwa og er 12 år, og henne er ikke så god i norsk. hun får derfor et tips om å begynne å skrive dagbok den dagboken het mjaumjau dagbok. henne gikk i klasse 7B i tøyen skole. bor i fjerde etarsje på blokk. hun hadde en bestevenn som het marvin, og de hadde rapcrew sammen, og lagde masse farlig hiphop- musikk.

  jeg syntes boka er super bra!🤩for de den var skrevet er en rar/morsom måte hvis man kan se det sånn.😉 og henne hadde en atitude som gjorde henne morsom!😎

 75. Jeg likte boken fordi hun brukte morsomme ord, jeg syntes det var kult at hun ville bli rappestjerne.
  Jeg gir boken terningskast 4.

 76. Boken var lærerik fordi man kunne lære hvordan det hadde vært i et annet land.
  Det er veldig vanskelig og lære seg kulturen og hvordan man oppfører seg men det var mye tull. Jeg føler personen prøver å være morsom men er ikke det.
  Hvis du liker dagbøker er dette boken for deg. Jeg gir terningkast 2 til boken.

 77. Hør’a dagbok
  Hør’a dagbok handler om en jente fra Ugunda og som har kommet til norge. hun må skrive en dagbok men hun vil ikke. Mange kaller hun Ananas men hun heter egentlig Anansiwa men hun vil bli kalt Nansi. Forfatteren heter Amina Sewali. Jeg likte egentlig alt om boken fordi den var morsom. Jeg anbefaler for folk som liker morsome bøker. Terningkast 11 av 10. Det er så langt den beste boken i bokslukerprisen. Det er en bok som er under Dagbok.

 78. Denne boka fikk meg til å le veldig mye. Hvis jeg hadde hatt en dårlig dag så hadde jeg åpnet boka og begynt å lese i den. Fordi da hadde jeg ledd og blitt mye gladere. Dette er en bok som jeg fikk ganske lyst til å lese videre på. Noe av dette som blir skrevet i boka er sikkert noe noen kjenner seg igjen i hvis de holder på å lære seg noe eller ikke får noe helt til. Men aldri gi opp. 🤩
  Jeg vil gi denne baka alt i alt terningkast 4. 🎲📖😀

 79. Jeg syntes boken var ganske morsom, å lurer på hvordan det går videre med rap-planen hennes.
  Jeg gir boken 4/6

 80. Jeg syntes denne boka var veldig morsom pga. språket var veldig rart.
  Boka er bra fordi det var bra tekst og den var morsom.
  Andre bør lese boka fordi den var veldig morsom.
  🙂 7/10

 81. Det var en morsom og en kreativ bok. fordi Nansi er en jente som flyttet fra Uganda til Norge og hun skal skrive en mjau mjau dagbok. det er en morsom bok fordi hun skriver feil og er morsom. Nansi skriver ord som wallah, kætt og føkk deg dagbok. hun heter Anansiwa men alle kaller henne for ananas eller Ansiwa men hun sa at de skal kalle henne Nansi. sjangeren er dagbok. terningkast 6 av 6. ilustrert av Amina Sewali.

 82. Jeg likte boka den var morsom. Og det er kult. Det var veldig morsomme ord.
  Jeg gir terningskast 5. fordi det er bra.

 83. Hør’a dagbok

  Denne boken var veldig morsom og annerledes. Jeg har aldri lest en sånn type bok før. Boken handler om en jente som ikke er så god i norsk, læreren hennes sier at hun må begynne med dagbok.

  Denne boken var morsom og gøy og lese. Jeg gir boken/utdraget terningkast 5/6

 84. Jeg likt denne boken fordi den hadde mye humor og ordene stod i feil rekkefølge. Denne boka er ikke for de minste men ikke de største heller så jeg syntes aldersgruppen er barn fra 11 til 13 år. Jeg lurer på hvordan den rappeplanen slutter. Jeg gir denne boka terningkast 6/6.

 85. Hør`a Dagbok
  Jeg synes at boka var spennende den handlet om det var en jente som er 12 år å flytta til Norge for 2 år siden hun bor i en blokk i 4 etasje hun vil bli Norges rapstjerne jeg likte veldig hvordan den ble uttalt og hva den handlet om. Terningkast 5/6 👍

 86. Det var en fin bok, jeg hadde ganske lyst til og lese resten av boken. Jeg likte måten den ble skrevet og humoren i boken. Fortsett og skrive, bøkene dine er bra. Jeg likte spiesielt setningen, MAMMA DIN ER ANNANAS

 87. Jeg synes boken var morsom. Men hun hadde lært seg mye norsk på to år. Jeg mener at målgruppen er 10-15. Planen hennes var spesiell.
  Og jeg ville gitt den 7/10.

 88. Utdraget av boken, «Hør’a dagbok» var veldig morsom å lese! (Anbefales å lese)
  Jeg likte veldig godt måten hun skrev og hva slags ord hun brukte.
  (Målgruppe) Jeg synes boken passer barn og unge fra 10-13 år.
  (Terningkast) Jeg vil gi boken terningkast 5 🎲

 89. Den beste boka jeg har lest helt til nå veldig morsom😅. Nesten alt som står er fakta. Veldig mye humør selv om mange skrive feil men man skjønner hva som står der. Jeg gir den en terning kast 5!!! Og jeg vil gjerne lese hele boka.

 90. Jeg syns utdraget var ganske bra. Språkbruket er morsomt, men det kan bli litt for mye.
  Ganske mange folk er sånn som henne i boken. Det kan bli spennende å se om hun får drømmen sin oppfylt, som er å bli en rap stjerne. Hun forteller at rap er bestevennen hennes. Jeg syns egentlig det blir altfor mye av de tullete ordene, så det blir ikke like morsomt. Jeg gir terningkast:
  4

 91. Jeg syntes boka var bra og jeg likte skrive måten den passer nok til personer som er 10 til 15 år
  Terningkast: 4/6 ganske bra bok

 92. Boken var morsom😂 Og hun jenta var kul. Jeg vil lese resten av boken og finne ut om hun blir en famous rapstjerne😎. Jeg gir boken terningkast 6🎲.

 93. Boka var rar og veldig merkelig. Hun greide ikke så godt norsk det er derfor hun snakka kebabnorsk. Det var ikke så bra at hun bruker stygge ord fordi barn kan lese den. Fin dagbok men jeg gir den terningkast 2/6.

 94. Den var litt bra og morsom. Men den var også rasistisk. Men det var kult skrevet
  Jeg gir den terningkast 4.

 95. anmeldelse av høra dagbok.
  det handler om en jente som heter Anawasiva som blir kalt ananas. Hun er innvandrersom har flyttet til Norge. Jeg likte hvordan forfatteren skrev ordene. Hun skrev veldig mye ass. forfattern heter amina Sewali.
  Jeg likte boken fordi den var
  morsom og spennende, jeg likte den. Henne fikk en hello mjau mjau dagbok som hun sa var for jentete. Hun drømmte om å bli popstjerne og opptre på skolen, og lage en farlig rap.

  jeg stemte veldig bra og ternekast 5 av 6

 96. Det var en morsom bok og den var litt annerledes enn de fleste bøker. Det var gøy at hun var fra et annet land og skrev litt annerledes. Men boken var litt kjedelig, så jeg gir boka 4/6

 97. Jeg synes den var morsom fordi det var mye skrive feil og rare ting. det er en morsom bok fordi hun skriver i en mjau mjau dagbok. hun heter Anasiwa men folk klarer ikke å si Anasiwa så de kaller hun enten Anasiva eller ananas. Boken er skrevet av Amina Sewali. Jeg synes den er super bra fordi det er mye skrive feil. Jeg gir boken 6 av 6 på terning kast

 98. Jeg synes det var en morsom bok fordi, de som lagde boka skrev på en annerledes måte med vilje tror jeg…… Forfatteren var ganske kreativ, jeg hadde lest boka fordi, den høres interessant ut. Jeg anbefaler boka til alder: 11-15 år. Terningkast 5

 99. bok anmeldelse: hør`a dagbok er bok som er skrevet i dagboksjanger av forfatteren Amina Sewali. Hovedpersonen er Anansiwa eller Nansj som hun kaller seg, og hun har ikke en bestevenn lenger, å hun har lagd en plan på hvordan hun kan bli en stor stjerne og at alle elsker henne. det jeg syns er at den er ganske bra, og det jeg likte med boken var at hun snakket litt morsomt, men de jeg ikke likte vet jeg ikkke jeg syns alt var bra.

 100. Boka anmeldelse av Hør’a dagbok

  amina sewali sin bok handlerom en jente som heter Anawasiva, henne blir kalt nansi, eller Ananas. hun er fra utlandet, og må skrive dagbok. læreren sier at det vil gjøre henne bedre i norsk. henne får en hello mjau mjau dagbok, som hun skal skrive i.

  henne drømmer om og bli rapstjerne, og har en plan. trinn 1: henne skal lage en farlig rap, trinn 2: synge på skolen og bli filma, Trinn 3: videon blir sendt ut på nettet og hun blir kjent.

  så får henne masse venner, og er ikke lonly mer. boka anbefales, den er morsom så en 5 av 6

 101. Bokanmeldelse
  Hør`a dagbok

  Denne boken handler om Anasiwa som kaller seg selv for Nansi, fordi ingen klarer å si navnet hennes riktig. Anasiwa går i 7b på Tøyen skole. Læreren sier hun er elendig i språket, og at en dagbok kanskje kunne hjelpe. Men det synes Anasiwa er en superdårlig idè! Men moren drar til byen for å kjøpe en dagbok. Hun kommer hjem med en Hello Kitty dagbok!

  Jeg syntes boken var sånn passe bra, den var litt morsom på grunn av språket (hun kunne nesten ikke norsk). Jeg anbefaler den til folk som liker litt humor. Helt ærlig var det litt lite spenning. Men det kan hende at den er bedre hvis man leser hele. Jeg gir terningkast 2.

 102. anmelese av Hør`a dagbok.
  boken handler om en jente som heter Anansiwa som kaller seg for nansi, hun har en plan om og bli kjent assa, NoRgEs StØrStE sTjErNe!! den som har skrivet boka heter Amina sewali. jeg syntes den var SYKT MORSOM og en skikkelig bra bok. jeg anbefaler denne boka vis du liker kebbab norsk!! nei da, jeg gir boka 5/6!!!!

 103. skjer`a dagbok er en veldig morsom bok med litt stygge tekster i den.Den som har skrevet boka kan ikke så bra Norsk. Hoved personen heter Anansiwa eller Nansi får det er vanskelig og utale navnet hennes.
  Den som har skrevet boka heter: Amina Sewali.

  Jeg syns bokavar bra og veldeig morsom

 104. Den var veldig morsom fordi det var sånn han så mange ord som jeg ikke forsto helt terning kast 8

 105. En morsom bok med vennskap. Den passer for de som liker musikk og morsomme ting. Terningkast 6

 106. Jeg syns boka var veldig bra og den var også veldig morsom så jeg likte boka. Jeg likte veldig godt at det var mange skrivefeil siden det gjorde den morsom.
  Jeg gir den terningkast 8.

 107. Anmeldelse på hør,a dagbok
  Hør,a dagbok boken er en bok som er skrevet i en dagboksjanger, boken handler om en jente som kommer fra Uganda men flyttet til Norge for to år siden men er ikke så good i norsk. boken er skrevet av Amina Sewali.

 108. Jeg likte ikke boka, jeg skjønner ikke hva de sier den rekkefølgen ting står i gir ikke mening terningkast 2

 109. Jeg synes det var en passe bra bok, men jeg skjønte ikke så mye av det ,men det var en bra bok jeg like at det fordi det var liksom litt tull og en gangster, men alt i alt en passe bra bok.

 110. Jeg synes denne boken er ikke så gøy for meg, jeg liker ikke så mye at de sier ass hele tiden nesten. Boken kan passe til folk som liker fantasi, 9-11 år tenker jeg.

 111. Jeg har lyst til å lese hele boka fordi utdraget gjorde sånn at jeg vil lese boka. Den er anbefalt for 4-7 klasse. Jeg vil vite om hun blir Norgesberømt. Jeg liker ikke at ingen klarer å uttale navnet hennes. Boka får 7\10

 112. 1. Jeg synes den var bra
  2. Jeg synes den var morsom
  3. Jeg synes den var viktig fordi den handla om barn som flytter til Norge å ikke kan snakke norsk
  4. Jeg likte den
  5. spennende

 113. Jeg likte boken fordi det var kule ungdommord og den var morsom. jeg anbefaler denne boken for 5-8 klasse.

 114. Jeg synes at boka varnspennende. Det var morosomt at hun ville bli rappstjerne. Anansiwa(hovedpersonen) høres ut som en morosom og kul person. Jeg er veldig glad at jeg leste denne boka. Jeg gir den 10/10.👌

 115. Boka morsom den gjør deg i god humør. Den får deg til og le når du er lei deg. den veldig bra og morsom jeg hadde lest den om jeg hadde sett den i bibloteket.

 116. Jeg syntes at boka var bra. Den var veldig morsom spesielt med lyd-bok! Var litt kort. Litt dårlig skrevt. Kul bok.

 117. Det er den beste og den morsomste boka jeg noen gang har lest. Det er litt som humor for ungdommer og noen voksene vil ikke forstå. Det er morsomt da det er plutselig morsomt. Pluss når henne forteller på den måten er det ganske morsomt. Og jeg liker sånne type bøker.

 118. Den var bra
  Jeg likte måten det var skrevet
  Jeg likte personligheten hennes
  Rappe drømmen hennes er kul
  Forfatteren har virkelig gjort dagbok bøker kule

 119. Jeg syntes den var bra. Den var morsom men, litt vanskelig å lese. Når du hørte litt av den så får man lyst til å høre hele boka.

 120. Jeg syntes Hør`a dagbok er morsom for hun klarer ikke og skrive norsk så bra. Det handler om en jente som heter Anansiwa. Hun kom til norge for to år siden og kan ikke så mye norsk. Det var en annerledes bok men veldig morsom. Hun har en veldig morsom plan om og bli en rapstjerne.

 121. jeg syntes den er morsom og litt interessant.
  jeg likte måten den var skrevet på fordi jeg kjente meg litt igjen.
  jeg syntes boka er skrevet på en morsom måte
  jeg tror den er mer morsom når man hører den på lydbok men den er sikker morsom å lese.
  jeg syntes boke er bra å lese hvis du har en dårlig dag.

 122. Hei jeg leste akkurat boken og jeg elsker den man får lyst til og hoppe opp av stolen og kjøpe den med en gang. Den er morsom,gøy og lese,og faktisk litt spennende.Jeg var litt overasket over at jeg likte boken så godt fordi jeg er mest opptatt av romantiske bøker men denne boken forandra boksmaken min litt.Jeg gir boken 10av10 anbefaler den.

 123. Jeg føler at hun som skrev denne boka prøvde å gjøre den morsom, det syns jeg ikke den ble. Det var noen ganger vanskelig å se hva det sto på grunn av skriften og fordi det var skrevet på en rar måte. jeg syns denne boka er en 3/10

 124. Jeg likte boken (VELDIG) godt, syns den var morsom og kul. Etter jeg hadde lest utdraget hadde jeg lyst til å lese hele boken med en gang! Jeg gir boka 9/10 fordi den var veldig løyen, anbefaler boken på det sterkeste!🤩

 125. boken var svert bra. men det jeg ikke liker er at det er ikke an sann historie

 126. Boken var grei men litt dårlig den var litt vanskelig å lese.
  Boken var spennene og litt dramatisk det var sånn ok ternings kast 4,5
  Jeg vill ikke and befale boken så veldig.

 127. Jeg synes den er helt ok fordi jeg vet at det er meningen at det skal være skrive feil men,
  det er litt ireterene. boken blir gøyere å gøyere etter vert da.

 128. Hei! Jeg syntes dette utdraget er veldig bra, fordi: 1. Det er annerledes skrift(dagbok) 2. Jeg liker at de har litt annerledes språk🥰😍

 129. Jeg syns den var veldig bra👌men litt vanskelig å lese. Jeg gir den 9/10.😁🌹 Jeg håper denne boken vinner!🥇🏆🎊

 130. Jeg synes den var morsom og det var en veldig kul bok fordi hun ville bli en rapp stjerne

 131. Jeg synes at boken var spennende og at hun burde lage flere bøker. Men det var litt dårlig at hun skrev svarting

 132. Jeg syntes at det var et bra tema å skrive om, og at forfatteren klarer å skrive hvordan det er for de som kommer fra et annet land.

 133. Jeg synes den var morsom og det var en veldig kul bok fordi hun ville bli en rapp stjerne jeg gir den en 4/6👍

 134. Jeg synes den var veldig bra fordi de handlet om hvordan hun hadde det når hun var 12 også var det artig den måten hun skrev på, det gjorde det mer morsommere.

 135. Din kommentar venter på godkjenning
  Den var sånn passe bra jeg likte den og jeg vil også lese hele boka

 136. Jeg synes denne boken var kjempebra. Den er kjempe morsom og kul. Jeg likte hvordan den var skrevet som at det var en ekte person som skrev den. Jeg likte at hun skrev om seg selv og hvordan henne ville bli en rap stjerne. Jeg gir terningkast 6 av 6 og 10 av 10

 137. Jeg synes denne boka var veldig morsom. Fordi det var veldig morsomt fordi teksten var
  veldig morsom å kul. Å måten hun snakket på var også veldig morsom. Jeg gir denne boka ternings kast 6

 138. Jeg synes at denne boken er veldig morsom fordi at boken hadde bra humor. Jeg gir boken terningkast 3/6 fordi jeg har lest boken mange ganger. Første gang jeg leste den så var den kjempemorsom.

 139. Jeg likte boken veldig mye. Den var morsom fordi han bannet mye. Han snakket litt rart. Jeg gir boken terningkast 6

 140. Boken var kjempe morsom jeg elsker den det var den morsomste boken jeg har hørt fordi det var rare ord og måten hun snakka på terning kast 6

 141. Jeg synes denne boka var veldig bra og jeg vil lese resten av hele boka.De banneordene likte jeg ikke på grunn det var stygt terningkast 6.

 142. Jeg syns at boka var veldig morsom og jeg syns det var bra at hun forklarte alt, som hvordan hun skulle bli rappstjerne og det var kult at hun sa hvordan hun hadde det, men jeg syns at noen ord var litt vanskelig å lese så jeg gir denne boka terningkast 5.

 143. Jeg synes denne boka var veldig bra og jeg vil lese resten av hele boka.De banneordene likte jeg ikke på grunn det var stygt terningkast 6.

 144. Jeg syns at boka var morsom fordi hun snakket og skrev rart. Det jeg synes var spesielt om boka var at hun

 145. Jeg synes at boka var litt morsom siden jeg er svart og har veldig lite penger. Det er jo bra at forfatteren prøvde å gjøre et realistisk med å skrive setningene feil. Det var litt sånn rart men ikke rart at Anansiwa begynte å lære seg Norsk da henne var 10 siden jeg er 10. Terningkast 5.

 146. Jeg syns at boka var ganske morsom. Fordi hun ikke snakka ordentlig Norsk. Og fordi hun snakka rart og skrev rart. Jeg gir den terningkast 6.

 147. Jeg synes denne boka var kjempe kul. Grunnen til at den boka var så bra var fordi hun viste at man kan være seg uten hun bry seg om hva andre sier. og den var veldig morsom. Jeg gir den terningkast 6.

 148. Denne boka var KJEMPEBRA fordi den var så morsom jeg ønsket jeg kunne lese videre. Jeg likte når Anansiwa skrev: Fordi, på konferanse timen i går, hun snitcha til mamma at min norsken er heeeelt krise ass. Jeg gir terningkast 6! Jeg vil at denne boka skal VINNE! Den gjør sånn at jeg kan le VELDIG MYE! Denne forfatteren er kul ass. LOL🥇🏆🥇🏆♥♥♥♥♥

 149. Jeg syns boka var ganske morsom. Jeg vil gjerne høre mer av boka. Jeg vil høre mer av boka fordi den var veldig spennende. Jeg håper mange liker denne boken jeg gir terningkast.6

 150. jeg elsket boken fordi den er veldig morsom fordi hun måte skrive i en hello kitty dagbok og hun ble 6/6

 151. Jeg elsker boka den er morsom fordi hun måtte skrive i hello kitty dagbok og hun ble kalt ananas 6/6 🙂

 152. Jeg synes at boken er morsom fordi boken har god humor. Jeg gir boken terningkast 3 fordi jeg har lest denne hele boken mange ganger. Første gang jeg leste boken så holdt jeg på å gråte fordi den var så morsom.

 153. Jeg syns at boka er morsom fordi hun snakket og skrev feil. Jeg kjenner meg igjen med håret. Jeg likte også at hun hadde skriften sin i boka.

 154. Denne boka er sykt gøy anbefales sikkelig jeg elsker denne boka❤️❤️❤️
  Tips : Hør boka da er den gøyere

 155. Hør’a dagbok!
  Forfatter: Amina Sewali
  Den var jo helt ok? Litt kult at hun snakka son utledning-norsk.
  Og at hun ikke brydde seg helt om hva andre sa og at hun var sikker på å bli rapstjerne. Jeg synes absolutt andre burde lese den selv om det er litt vanskelig å lese. Men hvis det finnes lydbok skal jeg sikkert låne den.

  Eg har venta på deg
  Forfatter: Atle Hansen
  Boka var litt spendende jeg lurer på hvem som var der oppe. Det var på en måte litt mer spennende siden det var på ny norsk. Jeg tro boka passer for alle.

  Bare Victor
  Forfatter: Victor Sotberg
  Boka er bra fordi forfatteren for frem et bra budskap om å være deg selv og ikke tenke på hva andre sier. Jeg synes andre burde lese denne boka fordi, ja den har et bra budskap.

 156. Den var løyen/morsom. Jeg syntes det var gøy å lese, og syntes det var litt morsomt når hun skrev mye feil. Fikk latterkrampe midt i teksten når hun sa at folk kalte henne Ananas. Gir terningkast 8,5/10

 157. Jeg likte boken fordi hun brukte morsomme ord, jeg syntes det var kult at hun ville bli rappestjerne.
  Jeg gir boken terningskast 4.

 158. Det var fint og vanskelig. Det handler om at han skal være rapstjerne og Norge største og han hater rasister. Jeg syns det var bra

 159. Det er masse banneord i boken, men litt morsomt og han synes at det er så enkelt å bli rapstjerne.
  Jeg gir denne boken terningkast 4.

 160. Boken var bra men, jeg likte ikke at de snakket kebabnorsk. Den får 4 stjerner.
  Jeg likte ikke at de bannet.
  Og jeg ble forvirret om hun var gutt eller jente. Og jeg likte at boken ikke var så lang. Og den var morsom.

 161. Jeg syntes boka var bra. Jeg likte den. Men han burdet få seg nye venner. Tenk om han aldri får venner så han burde få seg venner.

 162. Den var ikke så spenene fordi lite skrift og ikke så gøy og lese det var lit for mange ord jeg forsto ikke som ass det var sedelig de tegna ikke så masse og det ble lit vanskelig til og forstå. jeg gir den 4\10

 163. boka var morsom og kul jeg gir boka 6 av 10.
  boka var mest om dag bok og jeg likte navnet (HØRA DAGBOK!)

 164. jeg har ikke hørt utdraget men jeg har lest halve boka og den er spennende men det samme skjer hele tiden og det er litt vanskelig å lese noen av orda siden de ikke er skreve riktig. men jeg vet at det var meningen å skrive de feil

  jeg gir den: veldig bra

 165. Denne boken er veldig morsom fordi hun sier ass hele tiden. Jeg vil lese videre fordi alle i klassen elsket denne boka. Forfatteren er KUL ASS! På bursdagen min så vil jeg kjøpe denne boka. Jeg vil at denne boka skal vinne ass! 🥇🏆❤

 166. Jeg likte veldig godt boka fordi den var morsom, spennende og kul. Forfatteren skiver veldig morsom tekst som jeg tror nesten alle liker. Terning kast 6/6

 167. Jeg syns boka var veldig spenndene og morsom, fordi forfatteren leste boken på en morsom måte.
  Jeg vil gi boka en 6/6

 168. Jeg syns boken var veldig morsom fordi hun brukte rare ord og bøyde ordene litt annerledes. Det var også noen morsomme språklige bilder i teksten. Boken var veldig morsom rar og jeg gir den terningskast 5. Jeg anbefaler sterkt boken Hør’a dagbok.

 169. Hør’a dagbok av Amina sewali
  Jeg syntes denne teksten var morsom og likte veldig godt måten den var skrevet på. Det var bra at det var slæng i teksten, hvis ikke tror jeg denne hadde vært veldig kjedelig. Hun har mange fine språklige bilder i teksten som gjør denne enda bedre.

 170. Bokanmeldelse for hør’a dagbok
  Av Amina Sewali

  Boka handler om en 12 år gammel jente som heter Anansiwa. Læreren hennes sier at hun burde skrive dagbok, men Anansiwa har andre planer, hun vil nemlig bli en rap stjerne.

  Jeg synes at dette var en av de beste bøkene jeg har lest noen sinne,
  Den har alt det jeg ser etter i en bok som f.eks humor, stemning og gjenkjennelse.
  Hør’a dagbok viser hvordan innvandrere kan ha det når de kommer in i Norge på en morsom og forståelig måte, det er en av de beste tingene med denne boka.
  Denne boken er veldig morsomt så hør’a dagbok får seks av seks terning kast.
  Jeg vil anbefale denne boka til alderen 10-16år. 

 171. Jeg syntes boken er veldig morsom og kul. Det er veldig mange morsomme ord, og språklige bilder. Jeg gir denne boken terningkast 6. Jeg anbefaler boken sterkt.

  eg syntes boken er veldig morsom og kul. Det er veldig mange morsomme ord, og språklige bilder. Jeg gir denne boken terningkast 6. Jeg anbefaler boken sterkt.

  eg syntes boken er veldig morsom og kul. Det er veldig mange morsomme ord, og språklige bilder. Jeg gir denne boken terningkast 6. Jeg anbefaler boken sterkt.

  Jeg syntes boken er veldig morsom og kul. Det er veldig mange morsomme ord, og språklige bilder. Jeg gir denne boken terningkast 6. Jeg anbefaler boken sterkt.

 172. Jeg synes boken var kjempe bra fordi det var mange morsomme ord, det var mange ord som jeg kjønte. Men noen vanskelige, den var også bra og spennende. Jeg har veldig lyst til å lese videre på boken.

 173. Dennne boka synnes jeg var veldig morsom men også veldig viktig.
  Før jeg leste denne boka hadde jeg ingen anelse om at flyktninger hadde det son når de skrev dagbok på et annet språk ennn det de er vann til.
  Men boka var jo mest morsom da og det med at den var skrevet på kebabnorsk gjorde det egentlig bare mer morsomt.
  Det var litt vanskelig med når jeg hørte på den i lydbok var det akkurat som og se en humor klovn.
  Jeg gir boka definetift 9/10.

 174. Jeg syntes denne boka var veldig morsom fordi henne brukte veldig mange ord som vi barn kanskje bruker, men ikke forfattere. Det var ganske morsomt med de ordene henne brukte for å beskrive hvite gutter og jenter. Hun brukte ganske mange rare uttrykk å språklige bilder. Som for eksempel «ekstra small truse på ekstra large rumpe. Det var kult fordi det var liksom litt min stil syntes jeg da.

 175. jeg syns at boken var bra fordi den hadde bra slæng. Jeg syns at boken var veldig morsom fordi jeg likte hvordan hun forklarte personene , men jeg at den hadde litt vanskelige ord.

 176. Tidel: hør a dagbok
  Forfatter:Amina sewali

  Boka handler om en jente som kom til Norge for 2 år siden.hun kom fra Uganda .Hun er ikke så god til å snakke Norsk.Men, hun snaker lit kebab norsk. Hun fikk beskjed at hun skal skrive i dagbok for at hun skal bli bedre.

  Det som er bra er at forfatteren leser boka.
  Morsom og spenene og gøy vil lese videre på boken

 177. Hør´a dagbok Av Amina sewali
  Denne boken handler om en person som heter Anansiwa, men som mange bare kaller ananas. Hun har lyst til å bli rapstjerne, og hun har en «kjempebra» plan for hvordan hun skal oppnå det.

  Jeg synes at dette utdraget var veldig morsomt, spesielt det at det var så mye feilskriving, men at det var med vilje, og at det var så mye selvironi. Den ble også lest veldig morsomt av forfatteren, ikke sånn kjedelig som mange ofte leser lydbøker. Det var ikke så mye spenning i boka.

 178. Jeg synes boka er bra fordi det var en veldig morsom tekst og det er litt av det samme språket som vi nå bruker, noen ord kan være vanskelig og lese, men ellers så var det ikke så mange vanskelige ord. Læreren min kunne ikke lest denne boka foreksempel. Hun snakker litt stygt så hvis barn som er yngre leser denne kan de si sånne ting de også. Jeg anbefaler den 10 av 10 fordi den var veldig morsom og var litt sånn for oss liksom.

 179. Min mening om boka!
  Jeg likte boka veldig godt fordi den var morsom og brukte et språk som jeg likte veldig godt. Boka var noe jeg kunne lest mange ganger og jeg hadde fortsatt ledd og ledd.

 180. Min mening om boka var at den var litt vanskelig og lese men den var veldig morsom og gøy å lese.

 181. Jeg syntes at boka var veldig gøy vis det ikke hadde vært sånne sleng ord så hadde det ikke været no gøy så jeg likte boka veldig godt.

 182. Jeg syntes at boken var ganske morsom, og det var endel farlige ord i boka det var det som gjorde boka litt en del mer morsommere, men det var gøy og lese en morsom dagbok.

 183. Jeg synes at dette utdraget var gøy å lese. Den var ikke som jeg trodde den skulle være da jeg så på forsiden.

  Når jeg først begynte å lese, synes jeg at det var litt rart skrevet, men så skjønte jeg at hun ikke kunne snakke så godt norsk. Hun kunne masse norske ord, men det var ikke helt grammatisk riktig. Ikke det at det gjorde noe, for jeg forsto jo alt som skjedde.

  Denne boka har jeg lyst til å lese, selvom det ikke er helt min stil med dagbøker.

 184. veldig morsom fodi det va rar norsk og skreiv feil og sånn og hn var veldig flink til å skrive dagbok

 185. Jeg synes denne boka var bra fordi hun skriver på sånn hun hadde sagt det! og den var veldig morsom, men noen ting var litt vanskelig å lese/forstå.

 186. Denne boken var kjempe gøy og lese. Kanskje jeg liker den så mye at jeg kommer til og ha lyst til og kjøpe den. Det jeg likte i boka var sikkert måten den var skrevet på.
  Men detvar litt vanskeligt og forstå noen ord.
  Jeg anbefaler boken.
  Terningskast 6/6

 187. Jeg synes den var veldig morsom. Måten boken var skrevet på var kul.
  Jeg anbefaler boken for alle. terningkast 5

 188. Den var kjedelig Jeg skjønte nesten ingenting Jeg kjente meg ikke ingen i boken og den var dårlig forklart

 189. Den var veldig løyen og morsom men det var litt vanskelig og lese fordi de ordene var sånn utlending norsk .

 190. Den var ikke så bra men har ikke lest hele så jeg kan ikke være helt sikker, men den blir sikkert bedre.

 191. den var morsom, bra, kul, fin.
  jeg vil lese den boka vis jeg finer den på biblioteket.
  jeg gir den terning kast 5.

 192. jeg syns boka var morsom og litt rar. jeg liker veldig godt at de ikke er redde for å si feil. jeg har veldig lyst til å lese hele boka fordi jeg vil gi den en skanse, jeg gir den terning kast 9 av 10

 193. Veldig morsom og jeg gleder meg og lese hele. Jeg liker hvordan hun forklarer hvordan rapper ho skal være.

 194. Jeg syntes boken har et bra budskap og den er morsom. Den er morsom fordi når hun vill bli rap stjerne forklarer hun hvordan. 8/10

 195. jeg synes boken var bra fordi den var morsom og jeg likte hvordan ananas var så tøff.
  skulle ønske foredraget var lenger. 🙂 terningkast 5. PINEAPPLE APPEL PEEEN

 196. Jeg Synnes at den var morsom men det er ikke akkurat den boken som passer til meg og teksten var lit annerledes til va jeg leser men den hørtes bra for noen av vennene mine.

 197. Jeg likete boka veldig godt for den var morsom og jeg kunne lest den flere ganger. jeg likte da hun sa maw bok ratatata

 198. Jeg syntes boka var veldig morsom fordi språket! Boka er skrevet på en kul måte sånn at at små og store kan lese den!
  Terningkast er 10! Håper denne boka vinner👌🤣

 199. Jeg synes boken var morsom, fordi språket var ikke helt som jeg hadde forventet. En litt annerledes bok. Det er gøy og lese, men den er kanskje være litt vanskelig og lese. fordi orene er ikke skrevet helt riktig.

  jeg gir den terningkast 7/10

 200. Jeg synes boka er morsom fordi den er skrevet på en gøy måte. Det jeg liker spesielt godt er at det handler om en jente som vil bli Norges beste rapstjerne fordi det er helt greit at jenter også har sånne drømmer. Terningkast 5.

 201. Vetle R (Skole: Okstad Skole) på august 23, 2021 på 12:59 pm sier:
  Jeg syntes det var ganske spennende at han ville bli en rap stjerne og den var ganske morsom.
  Terningkast 4

  Svar
  jenni (Skole: Okstad skole) på august 23, 2021 på 1:09 pm sier:
  jeg synes den er bra men noen ganger i boka forsto jeg den ikke helt

  Svar
  Ronja (Skole: Okstad skole) på august 23, 2021 på 3:38 pm sier:
  Jeg synes den var ganske bra men det var ikke helt den type bok jeg er vant til å lese men jeg synes det er bra at jeg fikk prøve å lese litt av denne boken og det kan godt hende at jeg skal prøve å lese boken fordi jeg vil gi den en sjanse selv om at jeg ikke er så glad i sånne type bøker.

  Svar
  selma (Skole: okstad skole) på august 24, 2021 på 9:14 am sier:
  jeg syndes boka var bra, jeg kommer til og lese hele en gang 10/10

  Svar
  Håkon (Skole: Okstad) på august 24, 2021 på 10:28 am sier:
  Boka var sånn passe bre jeg likte ikke hvordan alt det var så mange skrift størrelser og typer. terning kast 3

  Svar
  Emma (Skole: Okstad skole.) på august 24, 2021 på 12:38 pm sier:
  jeg synes boka var bra men litt vanskelig i lese.

  Svar
  Elisabeth S (Skole: Okstad Skole) på august 24, 2021 på 2:05 pm sier:
  Jeg syntes boken var bra, men litt vanskelig og lese. Det var et kult utdrag og jeg vil gjerne lese hele boken.

  Svar
  Lars (Skole: Okstad) på august 24, 2021 på 2:42 pm sier:
  Jeg synes ikke boken var så veldig bra, men noen morsomme setninger var det.

  Svar
  Parwin B (Skole: okstad skole) på august 24, 2021 på 2:44 pm sier:
  Den var veldig bra jeg like at den handler Om en Muslim jente som har så mye til felles med meg
  Jeg likte også at hun forklarte hvordan hun skulle bli rapstjerne

  Svar
  Celine (Skole: Okstad skole) på august 24, 2021 på 3:10 pm sier:
  Den var ganske bra fordi den hadde litt mer sån modærene tema.

  Svar
  Idris (Skole: Okstad skole) på august 25, 2021 på 8:04 am sier:
  jeg synes boka var bra og morsom men litt vanskelig og lese. Jeg gir den terning kast 3

  Svar
  Sander B. (Skole: Oksta Skole) på august 25, 2021 på 10:43 am sier:
  jeg synes boken var morsom og spenende, jeg synes også skriften var veldig morsom.

  Svar
  Leonard (Skole: Okstad skole) på august 25, 2021 på 11:13 am sier:
  Boken er en veldig morsom og spennende, jeg har veldig lyst og lese boken. terningkast:5

  Svar
  LEAH (Skole: okstad skole) på august 25, 2021 på 12:44 pm sier:
  Jeg synnes denne boka var veldig gøy å spenende fordi det var me gøy å at det var gøy å spenedet fordi han ville bli en rap stjerne, og denne booken vill jeg velidg leste helle av
  terning kast 100 av 10

  Svar
  isak (Skole: okstad skole) på august 25, 2021 på 12:46 pm sier:
  denne boken er morsom og er veldig interessant og den er litt rar anbefales for alle terning kast 5

  Svar
  Wid (Skole: Gullaug skole) på august 30, 2021 på 2:49 pm sier:
  Hør’a dagbok er en spennende og fin bok. Den handler om en en jente som har nettopp kommet til Norge. Hun jenta er ikke noe særlig god på å snakke norsk så hun får ett godt tips om å starte å skrive dagbok. Hun begynner å skrive dagbok. Hun forteller at den aller største drømmen er å bli en rapper stjerne. Men hun har et problem. Hun har en sykdom som heter duskesi. Den gjør at hun ikke klarer å lese, som også har gjort at hun ikke klarer å sette ord i riktig rekkefølge når hun snakker, og hun klarer ikke bøye verb riktig. Det gjør at boka blir veldig komisk. For eksempel edderkopp=dillekopp snorke=snorkel.
  Jeg syntes at boka var veldig bra, fordi at det var ikke så mye tekst og den var spennende og det er en ting som gjør at boka er så spesiell: Nansi (hovedpersonen) har en sykdom. Og det kommer i veien for å bli en rapper. Men Nansi gir ikke opp!

  Svar
  Arman (Skole: Tinnesmoen) på august 31, 2021 på 6:24 am sier:
  Bra

  Svar
  Ingrid (Skole: Okstad skole) på august 31, 2021 på 11:05 am sier:
  Jeg synes den var bra, men litt vanskelig å lese. Den var morsom så jeg gir den terningkast 4

  Svar
  Mia (Skole: Okstad) på august 31, 2021 på 12:57 pm sier:
  Den var litt bra men jeg var ikke så stor fan

  Svar
  sara (Skole: kjølberg skole ) på august 31, 2021 på 7:36 pm sier:
  rar

  Svar
  Lucas Haraldseid Nilsen (Skole: Kjølberg skole) på september 1, 2021 på 1:10 pm sier:
  Den var veldig rar og morsom.

  Svar
  Leo Sandtangen (Skole: Kjølberg skole fredrikstad) på september 1, 2021 på 1:12 pm sier:
  den er veldig rar og kul

  Svar
  Lucas Haraldseid Nilsen (Skole: Kjølberg skole) på september 1, 2021 på 4:38 pm sier:
  Den var morsom, rar og kul. Terningkast 4 av 6

  Svar
  Lucas Andre gram Hansen (Skole: Tjodalyng skole ) på september 6, 2021 på 12:49 pm sier:
  Jeg digger denne boka , den er morsom og annerledes fordi den ikke er skriver etter bokmål og litt hulter til bulter liksom . Jeg synes denne boka er fantastisk og vil lese hele en gang 👌🏻 Cred’s til forfatteren

  Svar
  Lea (Skole: Hærland skole) på september 7, 2021 på 4:54 pm sier:
  jeg syns ikke denne boken er for de små siden de sier svartinger ikke skriver boken og har skrive feil, men ellers så likte jeg den boken fordi det var litt spenning og pitte pitte pitte litt drama i boken.

  Svar
  Leon (Skole: Hundvåg skole) på september 8, 2021 på 8:10 am sier:
  Boken var veldig god. Jeg likte hvordan den ble skrevet på og uttrykkende de brukte i boken.

  Svar
  Ilektra (Skole: Hundvåg skole) på september 8, 2021 på 8:11 am sier:
  Boken var veldig gøy å lese og veldig morsom.Nå har jeg lyst å lese hele boken.

  Svar
  Elise (Skole: Høgtun ) på september 9, 2021 på 6:43 am sier:
  Uhm boken var bitte litt kjedelig men også gøy jeg likte den boken egentlig 🙂

  Svar
  Jon Li (Skole: Manglerudskole) på september 9, 2021 på 11:59 am sier:
  Jeg synes den var spennende og litt morsom. Nansi han var ganske modig. Jeg vil ikke tenke på å synge foran hele skolen engang. Nansi han var en fyr med store drømmer veldig store drømmer. Og han vil gjøre noe for å oppnå målet sitt.
  Ikke som noen mennesker som gjør ingenting og bare tenker at en dag de kommer fulle drømmene sine av å gjøre ingenting. De synes at de har gjort veldig mye og er bare sjalu på de som er suksessfulle, fordi de tenker at de som er suksessfulle er bare veldig heldige. De tenker ikke på at de som fikk suksess jobbet hardere.
  Vel Nansi er 100000 ganger bedre enn de folka kanskje han ikke får suksess men han har iallfall jobbet hardt mot det.
  Jeg synes boka den var ganske bra den nærmer å få er terningkast 6 men den er ikke helt på den nivået
  så jeg gir den terning kast 5

  Svar
  Fatima (Skole: Grannes skole) på september 9, 2021 på 5:55 pm sier:
  Jeg synes utdraget fra boken var veldig bra. Jeg likte at den handler om en muslim jente.som har så mye til felles med meg. jeg likte også at hun forklarte hvordan hun skulle bli rapstjerne

  Svar
  Helle Aarøe (Skole: Rognan barneskole) på september 9, 2021 på 8:50 pm sier:
  Den var veldig artig og fortjener å vinne📓📓

  Svar

 202. Denne boka heter Hør’a dagbok og den er skrevet av Amina Sewali.

  I denne boka så er det en jente som heter Anansiwa men blir kalt Nansi fordi navnet hennes er for vanskelig for folk til å uttale. Hun starter med å prøve å skrive «Kjære dagbok» men feiler og istendenfor skriver «Hør’a dagbok» som hinter litt til tittelen av boka. Hun skriver om seg selv og at hun har lyst til å bli rappestjerne i Norge, og kanskje over hele verden.

  Denne boka var ganske interessant med alle de ekstra ordene hun brukte. Jeg skjønner at noen folk bruker de ordene men jeg vet ikke hva de betyr, men jeg bare gjetter at boka skal være sånn. Jeg synes at boka var skrevet ganske annerledes enn de fleste bøker men det er det som gjør boka spesiell.

  Jeg er ikke så veldig fan av hovedfiguren i boken så denne boken er helst ikke noe for meg. Men jeg tror folk fra 14-16 årene ville ha likt denne boka fordi hovedfiguren behandler seg eldre enn det hun er, som kanskje folk i den aldergruppen ville ha likt.

  Jeg gir denne boken terningkast 2 og 1/10.

 203. Boka heter høra dagbok og er skrevet av amina sewali.

  utdraget handle om en jente som skrive en dagbok.

  jeg synes at den er drit fordi jeg ikke liker og lese.

  jeg tror at de som liker og lese ville likt denne

 204. Boka heter hør»a dagbok og Skrevet av Amina Sewali illustrert av Amina Sewali

  Boka handler om en jente som heter Nansi, hun kom til Norge for to år siden. Å lærer seg Norsk. Læreren sa at hun måtte lære mere norsk og at å skrive dagbok kunne hjelpe. Hun drømmer om å bli rapstjerne og at alle vil være venn med henne. Hun hadde en bestevenn med han fikk andre venner.

  Jeg syntes boka var helt bra fordi det var bra å skrive om noen som for ikke så lenge siden hadde kommet til Norge og at flere begynner å skrive dagbøker. Det som var litt vanskelig var å forstå alt som var skrevet fordi det var brukt litt andre utrykk.

  Jeg anbefaler boka til de over 11 år fordi da forstår man mere hva som står og boka blir litt gøyere

 205. Boka heter høra dagbok og er skrevet av amina sewali.

  utdraget handle om en jente som skrive en dagbok.

  jeg synes at den er drit fordi jeg ikke liker og lese.

  jeg tror at de som liker og lese ville likt denne

 206. Boken heter hør`a dagbok, forfatter er Amina Sewali.

  Boken handler om en jente som heter Anansiwa som sliter med å skrive norsk, men hun prøver å skrive dagbok og det synes hun er litt vanskelig.

  Jeg synnes boken var helt okey fordi den var litt kjedelig fordi det var ikke noe spennende, litt artig fordi det var ikke skrevet helt etter bokmål men den var litt kort.

  Jeg anbefaler til de som er ca. 12 år, og for de som liker dagbøker. 🙂

 207. Denne boka heter Hør’a dagbok og er skrevet av Amina Sewali.

  Boka handler om en jente som må øve å skrive norsk i en dagbok. Hun bruker ord som ikke er vanlig å skrive med mindre du skriver med dialekt. Hun er 12 år og liker rapmusikk. Når hun blir stor ville hun bli en rapstjerne.

  Jeg synes at denne boka var helt ok. Jeg gir den terningkasts 3 og 3/10. Det jeg likte med denne boka var måten hun skrev på og det jeg ikke likte var at det var litt vanskelig å lese det.

  Jeg anbefaler denne boken for folk som er 7 eller eldre. På grunn av språket som er i boka. Det kan være ord som noen folk ikke liker.

 208. Boka heter HØR, A Dagbok. boka er en bok og det er skrevet av Amina Sewali.

  Det handler om en jente som ikke kan norsk så veldig godt.
  meninga med boka er at jenta vil bli bedre i norsk.

  Jeg anbefale boken til 7 åriger siden boka er litt rar.

 209. Boken heter hør`a dagbok og er skrevet av Amina Sewali

  Boken handler om en jente som heter Anansiwa som kom til Norge for 2 år siden. Hun blir kalt for ananas. Anansiwa er ikke så god på norsk men hun lærer, hun bruker veldig mange sleng ord. Moren hennes har lyst at hun skal skrive dagbok. Det har ikke Anansiwa så veldig lyst, men hun gjør det likevel.

  Jeg syns at boken var litt spennende, og det var gøy å se alle sleng ordene som Anansiwa brukte.

  Jeg vil anbefale boken for de mellom 9 og 14.

 210. Denne boken heter «Hør’a dagbok» og er skrevet av Amina Sewali.

  Teksten handler Nansi på 12 år som skriver dagbok, om det å lære seg norsk. Hun bruker mange ord og utrykk som ikke er norsk.

  Jeg syntes boken var kjedelig fordi den var lite spennende.
  Jeg kunne anbefalt boken til folk som liker morsomme ord og sir mye ass.

 211. Hør’a dagbok

  Av Amina Sewali Illustrert av Amina Sewali

  Denne boken handler Anansiwa, som ha flyttet til Norge fra Uganda. Læreren til Anansiwa sa til moren til Anansiwa at norsken hennes var forerdelig. Derfor måtte Anansiwa begynne å skrive dagbok. Anansiwa hadde en venn som han hadde et rappe band med. Vennen til Anansiwa het Marvin, men etter Marvin begynte å henge med noen han ikke likte var de ikke venner lenger. Anansiwa har lyst til å bli rappestjerne for å få Marvin til å angre.

  Jeg syntes denne boken var litt gøy, men den var ikke helt for meg. Jeg likte temaet at han kom fra et annet land og hadde problemer med å skrive. Jeg liker dagbøker.

  Jeg synes denne boken passer til de som 7 år og oppover.

 212. Boken heter Hør’a Dagbok og den er skrerevet av Amina Sewali

  Boken handler om en jente med navn Anansiwa med kalle Nansi som må skrive dagbok for å bli bedre i norsk .

  Jeg synes at den ikke er så spennende men litt gøy.

  Jeg anbefaler denne boken til folk på 7 år.

 213. Boken heter hør`a dagbok og forfatteren heter Amina Sewali.

  Boken handler om en jente som heter Anansiwa men hun blir kalt Nansi. Nansi kom til Norge for 2 år siden. Mammaen til Nansi vil at hun skal skrive en dagbok, Nansi vil ikke det men hun gjør det uansett. Nansi drømmer om å bli en rapstjerne som at hun får mange venner og bli populær. Nansi er ikke så godt på Norsk og bruker mange sleng ord.

  Personelig ville jeg ikke lest hele boken jeg syntes den var litt kjedelig. Jeg gir den terningkast 2/6. Det er min mening. Jeg anbefaler den til noen som forstår sleng ord. Det kan være litt vanskelig for småe barn å forstå så jeg anbefaler kanskje 10 år og opp.

 214. HÅR`A, DAGBOK! er en bok som handler om Nansi men hun heter egentlig Anansiwa hun er 12 år og går i 7b på Tøyen skole. Hun bor med moren som heter Fiona og storebroren som heter Dembe som er en nerdenerd. Boken er skrevet av Amina Sewali.

  HÅR`A, DAGBOK handler om Anansiwa som nettopp har flyttet til Norge med mora og sin nerdete storebror. Siden hun er utenlandsk så klarer ikke folk og utale navnet hennes så hun blir kalt Nansi og læreren er slem mot henne og sier at for at hun skal bli god i norsk så må hun skrive dagbok.

  Jeg syntes den var ok men jeg tror jeg ikke vil lese resten men den var ikke så dårlig.

  jeg anbefaler barn fra 8 – 13 år leser denne boken.

 215. boka heter: Hør`a dagbok er skrevet av Amina Savali.
  boken handler om en jente som flyttet til Norge for 2år siden så hun kan ikke norsk så godt.

  hun skriver dagbok

  målet hennes er å bli Norges største rapper.

  jeg ambefaler denne boken fra 7 år og opp

  jeg likte egentlig ikke boka men nå vet jeg det så det er jo bra.

 216. Boken hør`a dagbok er skrevet av Amina Sewali

  Boken handler om Nansi som er 12 år. Hun kom til norge for 2 år siden. Nansi har fått en beskjed fra Læreren Lillun at hun må skrive dagbok for å bli flinkere i norsk. Hun drømmer om å bli en rapstjerne og hun elsker Hip hop musikk. Musikken er hennes venn. Nasi hadde en venn som heter Marvin., men de er ikke venner lenger. Han begynte å henge med Leo og Dario.

  Jeg syntest denne boken var litt vanskelig å forstå pga hun ikke kan norsk. jeg tror ikke jeg ville ha lest den selv. Fordi det er ikke min type bok.

  Jeg ambefaler den til de fra 8-13

 217. Boka heter «Hør’a dagbok» og er skrevet av Amina Sewali.

  Teksten handler om Nansi som har bod to år i Norge og som skriver dagbok.
  jeg synes at den var okei, fordi den var morsom.
  jeg anbefaler den til alle.

 218. Boken heter Hør’a dagbok, og den er skrevet av Amina Sewali

  Boken handler om en jente som heter Anansiwa med kallenavnet Nansi. Læreren til Nansi syntes hun var for dårlig i norsk, å ville at Nansi skulle skrive dagbok for å bli bedere.

  Jeg syntes boken var morsom, men ganske mange ukjente ord.

  Jeg synes at boken bør leses av barn fra 8 år og oppover, fordi det kan være litt vanskelig å forstå hva han mener, pga. alle sleng ordene.

 219. boka handler om en jente som heter Anansiwa som tror a hun skal bli den beste rapperen så hun har en stor plan for seg hun tror at han blir viral. jeg likte boka passe bra fordi den var bra og spennene men det er ikke en bok som jeg ville had lest. Jeg anbefaler denne boka til barn som er 8 år og oppover fordi det kan være vanskelig å forstå slang ord

 220. Hør’a dagbok er skrevet av Amina Sewali

  Utdraget handler om at Nansi (hun heter egentlig Anasiwa) blir tvinga til å skrive dagbok av læreren. Nansi vil bli rapstjerne. Hun har tengt til å opptre med en rapsang for hele skolen for å bli berømt.

  Jeg likte boka fordi jeg likte slengorda og historien til Nansi. Men jeg følte ikke at det var boka for meg.

  Jeg anbefaler denne boka til de som går på mellomtrinnet og ungdomskolen.

 221. Jeg synes at dette var en kjempe morsom bok! veldig gøy å lese. jeg begynte å le masse av denne boka. jeg gir hør`a dagbok 100 av 10

 222. Jeg syntes den var kjempe bra!! Den var morsom og jeg lo skikkelig! Det var en del i boka som minte meg om meg selv da henne sa sånn » Håret mitt er ikke til å ta på, min afro er min afro!» Det minte meg om meg selv fordi alle tar alltid på håret mitt og sier » Kan du ikke gå med det løst engang?» Det er skikkelig irriterende når jeg kjenner en hånd bare være i håret mitt. Jeg tar ikke på ditt hvorfor skal du ta på mitt? Jaja jeg likte boken veldig gått! 10/10!!!!!

 223. jeg liker hvordan Nansi tenker hun vil bli rapsjerne hun sier det sånn om det er så enkelt og jeg liker den hello meo meo boken en hvordan hun skriver den er sånn 10/10

 224. Den er morsom. Jeg synes andre burde lese den fordi den er morsom. Jeg liker at hun ikke skriver riktig. Jeg likte at hun gjorde narr av hvite jenter. Terning kast 5.

 225. denne boka er veldig morsom. jeg mener at flere burde lese den fordi den er morsom og veldig bra, den handler om en jente som heter ananas… nei, Anasiwa, alle kaller henne bare for Nansi. hun lager farlige rapsanger. hun skal bli en kjendis. terningskast 5

 226. Teksten handler om Anansiwa som kaller seg selv Nansi fordi folk ikke klarer å uttale navnet huns. Jeg synes boken var spennende og morsom. Det var morsomt at den hun snakka kebab norsk. Kult at det var sånn dårlig skrevet. Jeg vil lese hele boken. Folk burde lese denne boken fordi den er morsom og spennende. Jeg anbefaler boka til de som er over 12 år. Jeg gir terningkast 6😁

 227. Jeg syntes den var sånn passe bra fordi jeg er ikke så fan av dagbok bøker.

 228. Jeg har lest utdraget fra boka Høra dagbok skrevet av forfatteren Amina Sewali.
  boka hadler om en jente spm er kommet til norge og får tips til å skrive dagbok til å bli dbedrre i norsk. det som var dorlig m utdraget er at at det er er så kort jeg ville lese mer. det som er bra m utdraget er at det er mordsomt jeg likte boka pga deb var gøy å morsom. jeg syntes boka passer for 10+ fordi det er litt gråft sprøk.

 229. Synes det er rart at hun ikke kunne norsk når hun flyttet til norge for 2 år siden.

 230. Jeg har lest et utdrag fra hør’a dagbok skrevet av Amina Sewali

  Tema på boken er dagbok

  Boka handler om Anasiwa og at hun må skrive dagbok og hun skriver om å bli rap stjerne.

  Det som er bra med utraget er skrivingen den er veldig “Good”

  Det jeg syns er dårlig med banning fordi det er en barne bok

  Jeg likte at den er morsom og kul det er morsomt at hun skriver på en rar måte og det mener jeg positivt og jeg liker ordene hun har brukt,

  Jeg syns boka passer for 10+

  Fordi det er banning og fordi moren er voldelig

  Jeg gir utdraget terningkast 5 Jeg har lest et utdrag fra hør’a dagbok skrevet av Amina Sewali

  Tema på boken er dagbok

  Boka handler om Anasiwa og at hun må skrive dagbok og hun skriver om å bli rap stjerne.

  Det som er bra med utraget er skrivingen den er veldig “Good”

  Det jeg syns er dårlig med banning fordi det er en barne bok

  Jeg likte at den er morsom og kul det er morsomt at hun skriver på en rar måte og det mener jeg positivt og jeg liker ordene hun har brukt,

  Jeg syns boka passer for 10+

  Fordi det er banning og fordi moren er voldelig

  Jeg gir utdraget terningkast 5

 231. Jeg har lest et utdrag fra hør’a dagbok skrevet av Amina Sewali

  Tema på boken er dagbok

  Boka handler om Anasiwa og at hun må skrive dagbok og hun skriver om å bli rap stjerne.

  Det som er bra med utraget er skrivingen den er veldig “Good”

  Det jeg syns er dårlig med banning fordi det er en barne bok

  Jeg likte at den er morsom og kul det er morsomt at hun skriver på en rar måte og det mener jeg positivt og jeg liker ordene hun har brukt,

  Jeg syns boka passer for 10+

  Fordi det er banning og fordi moren er voldelig

  Jeg gir utdraget terningkast 5

 232. Hør,a dagbok
  jeg har lest et utdrag fra boka Hør,a dagbok skrevet av forfatteren Amina sewali.

  boka handler om 12 år gamle Anansiwa og føler seg litt alene. hun har flytta ti Norge for 2 år siden og har planer om å bli Norges største rappstjerne.

  Det som er var bra med utraget var at språket var så morsomt F. eks da Anansiwa sa jeg ikke ananas din mammaen ananas.

  Det jeg syntes var dårlig var at det føltes ut som hun var litt dum, for man kan ikke bli rappstjerne på 5 steg.

  jeg likte boka den var morsom og gøy har lyst å lese mer.

  jeg synes boka passer får 10 år og opp over den var litt vanskelig å lese.
  terningkast 5.

 233. Anmeldelse av boka “Hør`a dagbok”

  Jeg har lest et utdrag fra boka “H`øra dagbok” skrevet av forfatteren Amina Sewali.

  Boka handler om at en jente som heter Anansiwa som kom til Norge for to år siden. Moren hennes går på norskkurs og lærer seg Norsk.

  Anansiwa går på en skole som heter Tøyen skole, der går ho i klasse 7B. Og hun hater rasister og brokkoli!

  Hun hadde en bestevenn som het Marvin, men nå henger han bare med gutta. Så nå har hun ingen.

  Det som er bra med utdraget er hvordan hun takler å være alene.

  Det jeg syntes var dårlig med utdraget var oppførselen hun hadde for å bli Norges største rap stjerne.

  Det jeg likte med utdraget var måten hun fortalte dagboken sin på (kebabnorsk)

  Jeg syntes boka passer for 12-15 år fordi de yngre bør ikke vite om de stygge ordene i boka.

  Terningkast 5.

 234. Jeg har lest utrag fra boka «Hør’a Dagbok»
  av forfatteren «Amina Sewali»

  Utraget handler om Anansiwa som er en jente fra utlandet.
  Hun er ikke god i norsk så læreren sier at hun burde skrive dagbok.

  Det som er bra med utraget er at hun sier morsomme ting som:
  Hello mjou mjou bok.

  Det som er dårlig med boken er at den var litt vanskelig å forstå.

  Jeg gir boken terningkast 4
  og anbefaler boken for barn mellom 10 til 14

 235. Jeg har lest et utdrag fra boka “Hør`a dagbok” skrevet av forfatteren Amina Sewali. Boka handler om en jente som heter Anansiwa, men som bli kalt Nansi, fordi de klarer ikke å si Anansiwa. Enten så sier de Anansiva eller Ananas. Nansi vil bli en rapstjerne. Nansi er ikke så god i norsk så hun må skrive dagbok. Det som var bra med utdraget var at det var veldig morsomt. Det var ingenting dårlig med utdraget. Jeg synes boka passer for alle, fordi det var ikke noe spesielt som en aldersgruppe ikke kan høre. Jeg gir boka terning kast 6 av 6.

 236. Hør’a dagbok

  Jeg har lest et utdrag fra boka Hør’a dabok skrevet av forfatteren Amina Sewali.

  Boka handler om en jente som heter Anansiwa men de kaller hun Nansi, Fordi de klare ikke å si Anansiwa. Hun måtte leser en dagbok sånn læreren sa hun må ha dagbok.

  Hun skal lage et Rapsong. Hun hadde 3 ting til å være rapstjerne.

  Det som er bra med utdraget er at den snakker annerledes og er morsomt.

  Det som jeg syntes var dårlig med utdraget var ingenting.

  Jeg likte boka når hun sa moren din er en ananas.

  Jeg synes boka passer for 8 til 15 år.

  Jeg vil gi denne utdraget terningkast 5.

 237. HØR’A DAGBOK

  Jeg har lest et utdrag fra boka Hør’a dagbok skrevet av Amina Sewali.

  Boka handler om at en jente som heter Anansiwa kommer til Norge. Hun må begynne å skrive dagbok fordi hun er ikke så god på norsk. Da skriver hun i en rosa hello mjaw mjew dagbok. Men Anansiwa har helt andre planer.

  Det som er bra med utdraga er all humoren og de dumme vitsene.

  Det jeg synes er litt dårlig med boken er at hun bruker ett slemt ord og det er svarting, men det var jo til seg selv så jeg tror det går bra.

  Jeg likte boka fordi den er utrolig morsom og jeg sitter og ler helle tiden XD.

  Jeg synes boka passer for 10+ fordi det er vanskelig å lese det ho skriver fordi det er kebab norsk.

  Jeg vil. gi dette utdraget 6/6 terningkast

 238. Den har veldig mye humor og er sykt morsom.
  Bra og morsom.

  Terningkast: 4,8.
  Morsomt med kebabspråket.

  Den er ikke sånn veldig spendene mest morsom.
  Jeg liker boka fordi humor, kebab norsk og rap.

  Det jeg synes var dårlig med boka var ingen ting.
  Passer for 10+ fordi den passer for 10+ bare.

 239. Jeg har lest et utdrag fra boka Hør,a Dagbok skrevet av Amina Sewali.

  Den handler om en jente som har flyttet til Norge og bor i en blokk i 4 etasje. Hun hater rasisme og snakker kebab Norsk. Læreren hennes sier at hun burde starte med Dagbok sånn at hun bli bedre på Norsk. Hun likte ikke det men, hun startet på en. Hun skrev om ting som skjedde og tin hun likte/ likte ikke. Men det mammaen hennes fikk var en Hello kitty bok.

  Det som var bra med utdraget var at det var humor og veldig bra og forstå teksten.

  Det som var dårlig med utdraget var at det var litt over grensa.

  Men jeg gir den terningkast 5.

 240. Jeg har lest et utdrag fra boka Hørà dagbok skrevet av forfatteren Amina Sewali.

  Boka handler om en jente som heter Anansiwa og hun må skrive dagbok fordi hun flyttet til Norge for to år siden og Norsken hennes må bli bedre. Så læreren hennes sier til henne og foreldrene hennes at hun burde skrive dagbok. Og hun hadde en venn som het Marvin, men han begynte å henge med noen andre så de ble uvenner.

  Det jeg likte med boka var at det var ganske morsomt med Kebab-Norsken og Hello mjauMjau-Dagboken og det med navnet hennes fordi ingen greide å si Anansiwa så det ble enten Ansiwa eller Annanas så hun ble bare kalt Nansi.

  Jeg syntes at boka passer for 8+ for en 1. klassing hadde det vært litt vanskelig å forstå Kebab-Norsken. Jeg vil gi dette terningkast 5!

 241. Hør a dagbok

  Jeg har lest utdrag fra boka “hør a dagbok” skrevet av forfatteren Amina Sewali.

  Boka handler om en jente som flytta til Norge for 2 år siden. Læreren sa at hun måtte bli flinkere i Norsk, så Anansiwa måtte skrive dagbok. Det likte ikke Anansiwa, men hun skrev uansett. Hun skrev om at hun ville bli rap stjerne, og planen hennes for å få bestevennen tilbake.

  Det jeg likte med utdraget var at det var fine tegninger og morsomt språk, som f.eks.: Ditt mamma er Ananas.

  Jeg synes at boka passer for barn mellom 10-14 år fordi barn under 10 hadde kanskje synes at det var litt vanskelig å forstå, og barn over 14 hadde kanskje synes det var litt kjedelig.

  Jeg gir dette utdraget terningkast 5.

 242. Jeg har lest et utdrag fra boka Hør´a Dagbok av forfatteren Amina Sewali.

  Jeg synes at dette var et veldig bra utdrag.

  Det var morsomt måten hun skrev, og beskrev ting. Jeg syntes ikke at det var noe vanskelig å skjønne språket hennes.

  Det var også veldig morsomt når hun fikk den “hello mjau mjau” dagboka.

  Utdraget handlet om Anansiwa, eller Nansi som folk kaller henne sideen de ikke klarer å si Anansiwa.

  Hun går i 7. klasse, og flyttet til Norge for 2 år siden. Hennes drøm er å bli Rapstjerne.

  Hun må skrive dagbok fordi ifølge læreren hennes så kan norsken hennes kanskje bli litt bedre hvis hun starter å skrive dagbok.

  Når Anansiwa kommer hjem fra skolen så ser hun en rosa “hello mjau mjau” dagbok som ligger på senga hennes. Da blir hun litt irritert fordi hun sier at det bare er for jentete jenter. Men det brydde ikke mammaen hennes seg noe om, fordi den var på tilbud.

  Før så hadde hun en bestevenn som het Marvin, men etter han startet å henge med de nye vennene hans så startet han å bli skikkelig “lø”.

  Jeg likte utdraget veldig godt fordi det var veldig morsomt og jeg vil gjerne lese hele. Det var veldig morsomt når hun sa Toppenavsideskrift og når folk sa navnet hennes feil så sa hun “se jeg ut som ananas?! DITT MAMMA ER ANANAS!!!”

  Jeg synes at dette utdraget passer for folk eldre enn 10 år.

  Jeg gir dette utdraget terningkast 5/6

 243. Hun skrive ein ein dagbok det er lit mykje tekst og hun er muslim og ho går i sju b og hu er 12 år og ho hater rasister og brokkoli det er ein kol bok som Eg gir
  Det ein 5 av 10 fordi det var ikkje sån book Eg leser men
  Det er ein ok bok for å lese.

 244. Folk trur at ho lager dag bok men har andre planer er spenende.
  Ho meinner at svartinger ikkje skriver dagok og det er feil.
  Hun elsket håret hennes
  Terningkast 1.
  Dein var ikkje så gøy for meg.

 245. Eg synest denne boka var morsom og eg likte den, det var kanskje litt vanskelig å lese noen setninger, men du forstår det viss du bare leser tydelig, ellers synest eg den var intresang og eg likte kossen dei beskreiv livet og familien i boka. Veldig gøy 8/10

 246. Denne boka var så god. Kult at han kan snakke litt uvant norsk. Morosamt med bilde av håret. Eg er enig i hatelista. Hater rasisme. Terningkast 5

 247. Eg synst at boka var litt kjedeleg fordi eg synst det aldri skjedde nåkke.
  Eg synst det var teit at dei skreiv litt feil så eg blei litt forvirra.
  Og eg synst boka var litt rar.
  Så eg gir denne boka ein 3/10👎
  Så eg likte ikkje denne boka.

 248. Det handlar om Anansiwa som kom til Noreg.Han var litt dårleg i norsk.Lærarane ville at han skulle skrive dagbok.Han skreiv kva han drømte om,og kva han ville i Noreg.Det han drømmer om er å bli ein rappestjerne.Eg syns denne boka var morosam.Men litt vanskeleg og forstå.Eg gir denne boka terning kast 4

 249. Ho har mista vennen sin.
  Ho har tenkt at ho skal bli ei poppstjerne.
  Favorittmaten hennes var chapati.
  Læraren hennes sa at ho burde skrive dagbok.
  Når dei andre skulle seie namnet hennes sa dei annanas.

 250. Denne boka var bra og det med at ho fikk ein dagbok til å skrive i.
  Ho ville egentleg ikkje skrive i den siden det var rosa hello MjauMjau.
  Det som var at ho ville bli Noregs største rapstjerne.
  Og at ho hadde bare budd i Noreg i 2 år så ho var ikkje så flink.
  Eg gir terningskast 7/10😄

 251. Eg syns at boka var morosom. Boka var gøy. Eg likte boka. Den var Lett og forstå. Og det bar ein bra tekst. Eg gir terning kast 4/6

 252. Eg synest at boka var heilt grei. Eg blei litt forvirra da det var masse feile ord å slike ting men eg skjønte det meste. Den var litt kjedelig fordi det var ikkje så mykje gøy inni der så eg vil gi den 3/10 heilt grei! 😃

 253. Eg synest at boka var veldig bra.
  Den viser at vi kan nå drømmene våre.
  Og at folk blir kaldt for noe son ikkje er namnet deira.
  Og at ho ikkje har noen venner.
  Eg har veldig lyst til å lese resten.

 254. Eg synest at boka var morosam. Eg like Anansiwa som vil bli rapstjerne. Boka var kjempe morosam og fekk meg til og le masse. Eg lurte litt på om dette var ekte. Eg ville ha gitt han terningkast 5🎲

 255. Eg synest til nå at boka var litt morosam, sjølv om at eg har lest han før. Eg synest at måten ho skreiv på, og var litt morosam. (Ikkje vondt meint). Det er litt rart at ho trur at ho vil bli norges beste rapper med den planen, men jaja.
  Det var og morosame bilder som forklarte litt.
  Eg gir boka terningskast 4/6.

 256. Eg syntes denne boka var skikkelig bra og morosam. Eg skal iallfall lese resten av boka. Den var litt vanskelig og lese fordi det var så mykje rare ord. Den var veldig bra. Eg vil gi boka terningskast 6/6.🔥

 257. Eg syns boka var heilt greit fordi eg skjønte ikkje så masse av den.Men den var litt morsom og at læreren hadde eit rart/morsomt namn.Eg gir den ein terningkast 3/6.anbefaler til folk som liker å lese eller skrive dagbok:D

 258. Eg syntes boka var morosam og gøy.
  Det som var ganske gøy var at når ho skreiv blei det så rart og morosamt.
  Eg likte boka sjukt godt og vil lesa meir av den, den anbefales.
  Den var litt vanskeleg og lese pga ulike skriftstørrelser og slike ting men bra.
  Eg syntes den måten ho sa at folk kalte na ananas istede for det vandrehallen namne hennes var morosamt.

 259. Eg synest at utdraget var litt morosamt, fordi ho vil bli Norges kulaste og beste rappar med ein litt rar plan. Eg likte og bildene fordi dei var morosame.
  Det skjedde ikkje så mykje synest eg, men det gjør det kanskje i sjølve boka.
  Det var framleis ei ok bok.
  Terningkast 3/6.

 260. ganske bra bok enhetlig jeg likte hvordan den fremhevet hvordan livet enhetlig er
  ****
  fire stjerner

 261. Hør`a dagbok handler om nansi som må skrive dagbok fordi hun må lære norsk. Jeg syntes denne boken var bra fordi jeg liker dagbøker og den var spennende. Jeg anbefaler denne boken til 8 år og oppover fordi det var litt vanskelige ord.

  Terningkast 4-5.

 262. Det var mange ord som eg ikkje forsto. Eg tenker at han kan bli norges beste rapper viss han lærer seg bedre norsk.

 263. Eg synest at boka var morsom.
  Eg blei litt forvirra av teksten.
  Derfor gir eg boka 7/10.
  Men eg synest den var bra då.

 264. Boka handler om en jente som kom til Norge før to år .
  Ho er ikje så god i norsk .
  Da fikk ho i det at ho skulle skrive dagbok .
  Ho føler at der er noen som hater ho .
  Ho har ikke lyst til å skrive dagbok.
  Ho er 12 år .
  Ho har en bror som går i 9 klasse .
  Ho har en venn som het Marvin .
  Men ho er ikke med han endå fordi han går med noen andre .
  De kaller ho for nansy .

 265. Eg syns denne boka var gøy fordi måten Nansi sa det på var morosam. Og måten han sa at han eigentleg heiter Anasiwa men folk klarte ikkje og seie navnet hans. Eg gir denne boka ein 8/10 fordi den var gøy og blei liksom aldri så kjedelig😋

 266. Boka var ganske godt oppdikta og morosam. Og skrivefeila gjorde det meir realistisk. Denna boka her kunne eg kanskje hatt låna eingong. Og eg likte at ho snakte litt om kor ho kjem frå og kva ho likar og ikkje likar. 7/10

 267. Høra dagbok er skrivet av Amina Sewali boken handier om en jente som heter ANANSIWA. hun er 12 år og har bodd i Norge i

 268. Boken handler om en jente som heter Anansiwa. Hun er 12 år og har bodd i Norge i 2 år og er ikke så god i Norsk. Hennes drøm er å bli rappestjerne! for og bli rappestjerne måtte hun lage en farlig hip hop musikk og det er jo ikke så lett. Hun måtte jo lage verdens beste musikk for å bli kjent. Jeg likte denne boken siden den var spennene å lese!

 269. Boken handler om en jente som heter Anansiwa. Hun er 12 år og har bodd i Norge i 2 år
  Boken er hennes dagbok og hun vil bli en rap stjerne. Jeg syntes boken er morsom. Det er mange tegninger i b|1|oken som gjør den litt mer spennende. Jeg gir den 8/10

 270. Boken handler om en jente som heter Anansiwa. Hun er 12 år og har bodd i Norge i to år og er ikke så god i Norsk. Hennes drøm var å bli en rappstjerne! for at hun skulle bli en rappstjerne måtte hun lage farlig hip hop musikk og det er jo ikke så lett. Hun måtte jo lage verdens beste musikk får og bli kjent. Hun er veldig tøff som tørr og gjør alt dette. Jeg likte denne boken fordi hun forklarte masse om seg selv og sa hvordan hun har det og alt sånn.

 271. -Share anmeld-
  -sjere anm-
  -Føkk deg anmeldelse!-

  Hør’a anmeldelse
  Bra: Dette er en kul og morsom bok
  Dårlig: Hvertfall ikke banningen, det var morsomt. Vet ikke hva som var dårlig 🙂

  Poeng av ti: 9.9099450423784509247657641617743476782622378164475678 / 10

 272. Boka handler om Anansiwa som begynner og skrive i en dagbok. Hun vil bli rapstjerne. hun er 12 år. jeg liker og lese bøker med tegninger i. Jeg synen boka var bra 7/10

 273. hør’a dagbok er en bok som handler om jente som heter Anansiwa. Hun er 12 år og kommer fra Uganda. Hun kom til Norge for 2 år siden, og nå bor hun i blokk og går i 7b på Tøyen skole. Læreren sa til moren hennes at Norsken hennes ikke er så bra og at hun burde begynne å skrive dagbok. I dagboken skriver hun at hun vil bli rapstjerne og en plan om hvordan hun skal bli det. Jeg syntes den var gøy og morsom å lese på grunn av hvordan hun hadde skrevet det og språkbruket hennes. Jeg gir den terningkast 9/10

 274. Jeg syns at den var rar og spesiell på grund av at hun snakket rart men den er morsom og jeg får litt lyst til å lese resten.

 275. Jeg liker boka. Jeg syntes den var spene. Jeg likte det med rappen. Og jeg likte språket un snakket

 276. Den handler om en en dagbok og en jente som heter Anansiwa. Hun er 12 år og kom til Norge for to år siden. Hun er ikke god i norsk så sa læreren Lillun sa at hun skal skrive i dagbok. Hun drømer om å bli rappstjerne så hun kan bli berømt og bli kalt Anasiva eller ananas på skolen hun går hun på 7B i tøyen skole. Hun kom fra Uganda og hennes mor heter Fiona. Hun bor i blokk i 4. etasje. Hun har en nerdebror som heter Dembe. Han går i 9. klasse. Jeg liker boken. Den er morsom.

 277. Jeg syntes boka var lit rar og veldig vanskelig å lese, den var litt morsom når hun sa litt rare ting sånn som hello mjau-mjau bok.

 278. Vi syns boka var super. Det var lurt å høre den som lydbok, det hadde ikke vært like morsomt hvis vi skulle lest den selv.

 279. Boken handler om en jente som heter Anansiwa. hun er 12 år og bodd i Norge i 2 år. Boken har dagboktekst og tegninger som gjør den lett å lese. Den er også skrevet slik hun snakker.

 280. Jeg Synnes at boken var litt rar fordi den ga ikke så mye mening. Boken var også litt rasistisk og jeg ville ikke ha lest resten av denne boken fordi den høres litt kjedelig ut. Hun sa også ass alt for mye Jeg gir den ternings kast 2.

 281. Den var ganske morsom. Jeg vil vite hva som skjer videre om hun blir en rap mester. Terning kast 4

 282. Jeg syntes ikke boka var spennende men morsomt. Jeg ville kanskje ikke lest resten av boka. Den er litt rar men jeg liker det.

 283. Jeg skjønte ikke helt boka, men at hun hadde en drøm om å bli raper syntes jeg var bra:)
  Jeg gir boka terningkast 5/10

 284. Hør’a dagbok synes jeg var veldig bra mye bilder gøy kul person 10/10

 285. Jeg synes boka var ok fordi det var litt andelenes en andre boker og det er noe kanskje mange følger seg

 286. Den var ganske morsom. Jeg vil vite hva som skjer videre om hun blir en rap mester. Og det var morsom hvordan hun snakka

 287. Det var en bra bok, men det hadde ikke vært noe jeg hadde valgt å lese selv. Grunnen til at jeg ikke hadde lest den er pågrun av at 1 det er en dagbok bok og jeg liker ikke å lese dem. 2 er at den har mange skrive feiler, jeg vet at den er laget son men jeg syntes det er litt irriterende å lese det.

 288. Jeg synes boka var litt morsom og Det var litt rasistisk. Jeg gir ternings kast 2. boka var rar men morsom. Det var rasistiske ord som svartinger og det var noen morsomme ord som hello mjaumjau.

 289. Den var ganske morsom. Jeg vil vite hva som skjer videre om hun blir en rap mester. Og det var morsom hvordan hun snakka. Hun var en gangster jeg gir ternings kast 5

 290. Hør’a boka var en humoristisk utdrag med rart og morsomt språk. Det er noe man kan leve seg inn i. Dagboken er mye skrive feil som viser at det er noen som ikke kan så godt norsk.

 291. Det var lit spennene og ikke så morsom. Den var rar for de at det sa rare ting og jeg tror ikke at det som er skrevet skal gje og jeg likte ikke tegningene

 292. Jeg ville gitt denne boka terningskast 2. Fordi for meg virker denne boken urealistisk og rar. Det høres ikke ut som flere ville ha skrivet dette i en dagbok. På starten prøvde henne og skrive perfekt norsk Men, etterhvert ga henne på en måte opp og bare skrev tankene hennes direkte.

 293. Det var ganske morsom men rar den hadde litt rasistiske ord som fikk meg til og spørre hvorfor men resten var morsom en av de beste bøkene jeg har lest fikk meg veldig til og le😂

 294. Hør’a dagbok er en morsom bok men litt vanskelig og lese, grunnen til at den er vanskelig og lese er fordi det er mange skrivefeil siden henne jenta ikke kan så godt norsk og det er så mange skriftstørrelser og sånn. Boken handler om en jente som flyttet til Norge fra Uganda for to år siden, og begynner og skrive dagbok, motvillig. Og hun drømmer om og bli en rapstjerne. Dette var ikke helt den boken jeg er vant til og lese. Denne boken var også veldig rar men noen ganger rar på en morsom måte. Denne boken er litt dårlig fordi det var litt vanskelig og lese teksten fordi den jenta ikke kan skrive så bra norsk, men den var bra fordi den var morsom og sånn.

 295. Boka var veldig bra, det var bare litt vanskelig å lese det som sto der, men ellers var boka full av humor og humoristiske ord som: mjaumjau-dagbok og at de kalte hun en ananas, men det føltes mer som om det ikke var ment som en dagbok, men en humoristisk bok ikke noe man kunne ha skrivet i en dagbok. Det er typiske sånne bøker som dette jeg liker så da sier jeg terning kast 4-5.

 296. Denne boka føles urealistisk ut siden jeg tror ikke noen ville ha skrivet det men jeg følte at den hadde humor men den er lit rar

 297. Boka handler om en jente som kom til Norge for 2 år siden. Jenta heter Nansi.
  Jeg synes boka var litt morsom på grunn av alle skrivefeilene.
  Nansi høres ut som en kul jente, men litt vell mye opptatt av musikk.
  Jeg tror jeg gir boka terningskast 5 fordi den var morsom og jeg fikk litt lyst å lese boka.

 298. Synes ikke boken er spennende, fordi det er ikke en bok som jeg ville lese. Den virker litt morsom, men det var litt uforståelig og vanskelig å lese. Er ikke en stor fan av sånne bøker. Men det var fint at jeg kunne lese litt av den.
  Terningkast 2

 299. Jeg gir den boka 7/10 fordi jeg synes teksten er litt sånn han anansiwa han drømte litt for mye.Men storien var veldig kul😎

 300. Den var veldig anderledes bok å lese men den var ganske bra bok fordi det er nye å rare ord. Ternings kast til boka 4/6

 301. Den er veldig morsom fordi at det var merkelig tekst som jeg likte å lese.
  Teksten var veldig morsom fordi den var norsk og ikke norsk.

 302. Jeg synes boka var bra fordi den var gøy å lese. Det var gøy å få vite hvordan han hadde det på skolen og hjemme. Jeg gir boka terningkast 6.

 303. Boken handler om en jente som flytter fra Uganda til Norge for to år siden og kan ikke så bra norsk og må skrive dagbok fordi læreren sier det. Boken var bra og morsom. Forfatteren skrev sånn at man forstod det men samtidig var morsomt. Jeg gir den ternigskast 3

 304. Jeg synes den er dårlig fordi, Den boka var vanskelig å lese hva synger jeg er helt norsk så er det litt vanskelig. Terningkast 1/6

 305. Bok var som dårlig fordi titelen var dårlig og det føltes veldig kopiert av en pingles dagbok
  Bare utlending verison. Anmeldelse var bra nok. Litt overdrivet med wallahi når hun så ikke ut som om hun var muslim engang. plus chapati er indisk matrett ikke fra uganda.
  Kunne gjort det bedere ternigkast 1.

 306. Jeg synes boka er bra men henne snakket om og bli popstjerne. Henne ble kaldt svarting som ikke er greit men ellers så er den bra

 307. Da jeg leste la jeg merke til at Anisiwa ikke kunne så godt norsk

  Og jeg syntes at hun sa veldig artige ord. Jeg likte godt at hun sa sån hello mjau mjau og din kamelete kamel.

  Men jeg ble lit iritert over at folk kalte henne ananas i stedet for anasiwa eller nansi.

  Slutten likte jeg fordi at hun var bestemt på at hun vil synge og danse.

  Jeg liker utragedt fordi hun tør og si det hun mener hun er et goal og at hun er artig

  Det hadde vært lit kjedelig hvis hun ikke fant på noe artig så derfor liker jeg den det er bra humor i denne boken.

 308. Jeg elskes denne bøken. den minne mit liv, jeg trives åg lese i bøk.

  Jeg elkses deg ananas, lyke til

 309. jeg syntes terningkast 5 fordi jeg liker sånne sjengere altså dagbokog jeg synes den er litt morsom.

 310. Jeg syntes boka var så morsåmm jeg vill lese mer!!!
  Jeg gir den terningkast 5 av 6

 311. Boken var så morsom at jeg vill høre mer av den. Jeg synes hun er så tøff at hun skriver en dagbok med så tøffe ord. Terningkast 4

 312. jeg synes at boka var super fordi den var bra at hun begynte å skrive i en dagbok!!!!
  så terningskast 10 av 10 \( ̄︶ ̄*\))(* ̄3)(ε ̄ *)

 313. 1. Forfatter: Amina Sewali : Tittel: Hør’a dagbok.
  2. Boka handler om en utenlands person som skal lære seg å snakke norsk med å skrive i dagbok.
  3. Jeg syns boka var kul på fordi hun skrev ikke som bokmål, å fordi jeg synes at hun brukte ord som ikke brukes tilvanelig
  4. Jeg anbefaler denne boken til 10-11 åringer fordi det er ord som vanligvis ikke brukes i bøker.

 314. Bra, fordi den hadde bilder og passe med tekst. Den hadde litt rar Norsk. Terningkast 5.

 315. Bra, fordi den hadde bilder og passe med tekst. Den hadde litt rar Norsk. Terningkast 5.
  Jeg vil ha flere sånne bøker

 316. Den var veldig bra og morsom den er faktisk den beste boken jeg har kanskje lest i mitt liv

 317. Den var litt rar.
  Det var noen ord som var vanskilig og forstå.
  Jeg gir den terningkast 4/6

 318. Jeg syns det var bra fordi det var litt banne ord og nesten som en tegneserie for meg……
  🙂 🙂 🙂

 319. Jeg synes ikke boka var så bra. Det var morsomt å lese en tekst som ikke var skrevet helt rett, men det er ikke helt min stil. Jeg tror boka er bra for folk som liker sånne type bøker, men som sakt er det ikke min stil.

 320. Jeg syntes den var litt vanskelig og lese og det kunne vert mer mord og spenning derfor syntes jeg den var passe bra

 321. jeg ble litt irritert at forfattern ikke skrev helt riktig men jeg synes at den boka var sånn passe bra

 322. jeg likte ikke boka fordi den var vanskelig å lese den. Men den var kul og jeg likte måten forfatteren skrev om livet hennes.

 323. Den var god og var unik med den rare grammatikken som minte meg om Borat. Den fikk meg til å le. Den fortjener en Veldig Bra. 👍

 324. Jeg syntes den var veldig morsom fordi hun ville bli rap stjerne og forklarte hvordan på en morsom måte.

 325. jeg ble litt irritert at forfattern ikke skrev helt riktig men jeg synes at den boka var sånn passe bra.men ja

 326. Boken var morsom og det fikk meg til å tenke over hvor vanskelig det kan være for flyktninger.

 327. Jeg synes boken var helt grei. Den var ikke noe spesielt bra, men den var morsom og ikke noe spesielt dårlig.

 328. Jeg synes at den var bra, den var morsom og det var spennende å høre hvordan hun skulle bli rap stjerne å bli kjent i hele Norge. Helo Mjau mjau var morsomt👁👅👁

 329. Jeg syntes den var veldig bra, den var morsom og spennende, jeg har lyst til og lese hele boka.

 330. Jeg likte alle hummerne, jeg skulle ønske det var flere hummere, men ganske bra.

 331. Jeg synes boka var kjempe bra fordi den var spennende og morsom og den fikk deg til å ville lese mer.

 332. Jeg synes boka var kjempe kjekk.
  Den var veldig morsom og hun forklarer veldig bra hvordan det er å komme fra et annet land.
  Jeg kom selv fra et annet land og har kjent på hvordan det er å begynne å snakke norsk.
  Jeg synes også at det var en veldig bra plan for å bli en kjent rapper.
  Jeg vil anbefale denne boka for alle.
  Terningkast:6/6

 333. Den var bra og litt rar! Den var også litt vanskelig å lese. Den var morsom å lese. Og…… DEN HADDE BANNING JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Uansett… Den var bra 7/10

 334. Jeg likte boka veldig godt, boka hadde bra humor.
  Og kommer nok til og høre på boka, eller lese den.
  Bra plan til og bli kjent raper.

 335. Jeg synes denne boka var veldig kjekk å lese fordi det var masse humor i den å jeg føler at alle kan forstå denne teksten veldig godt. Så jeg tenker at jeg vil lese hele denne boka, terningkast 6/6🤍😆

 336. Boken var veldig bra fordi hun tar opp viktige temaer. Hun tok med hvordan folk prøvde og si navnet hennes men noen klarte ikke og si navnet hennes. Jeg synes det var morsomt å lese, jeg ble sugd inn i boka med en gang. Den som leste inn boka var veldig flink.

 337. Jeg synes at det var en rar bok.Men det var litt vanskelig å lese og jeg synes at den var litt kjedelig og helt ærlig jeg synes at den var dårlig.Men jeg tar passe bra fordi at historien var kul men teksten var dårlig.2/5 «PASSE BRA»

 338. Jeg elsker boka😍, og planen hennes for å bli rapstar😎👍, JEG VIL LESE HEILE DENNE BOKA!😚 Jeg liker faktisk ikje å lese bøker men denne elsket jeg!✌️😎 Kan sikkert lese boka om igjen flere ganger😌👍

 339. Jeg har nettopp lest boka hørá dagbok. Jeg syntes boka var morsom pga henne ikke var så flink i norsk så han skrev ganske mye feil. Henne kom fra Uganda så han hadde et litt vanskelig navn så noen kalte henne ananas og det var litt gøy. Henne hadde veldig lyst til rap stjerne i følge hun. Han går i sjuende klasse og hadde ikke lyst til og skrive dag bok.

  Jeg gir boka terning kast 5 fordi jeg syntes den var veldig bra men ikke på topp

 340. Boka handler om anansiwa som flytte fra Uganda til Norge for to år siden og hun skriver en dagbok fordi hun blir tvunget til det.

  Jeg syns boka var morsom fordi det ikke var helt riktige norske ord så da fikk jeg latterkrampe. Jeg syns boka var bra, boka er for folk som liker dagbøker å humor fordi man får veldig fort latterkrampe. Jeg begynner å le da hun sier kætt og pændot. Hun skriver dagbok i en hello-kitty dagbok.

  Jeg gir den terningkast 6/6

 341. Boka handler om Anansiwa som kommer fra Uganda og har bodd i Norge i 2 år. Hun er ikke så god i Norsk så læreren hans sa til moren huns at hun måtte skrive dag bok for å hjelpe norsken. Jeg syns boka var morsom fordi hun skrev veldig rart og snakket rart.

  På slutten ville hun bli Norges største rapstjerne.

 342. Jeg synes at denne boken var morsom, rar og litt vanskelig å forstå fordi den/hun er litt sånn dramatisk og det er noen ord som er annerledes f.eks ‘Pændot’. Boka er også morsom fordi at folk kaller henne Ananas fordi de ikke klarer å uttale navnet hennes, så de sier Nansi isteden. Boka handler om en jente som egentlig heter Anansiwa. Nansi kommer fra Uganda, men kom til Norge for 2 år siden. Hun er veldig glad i musikk og er litt dårlig i norsk i følge læreren. Hun forteller at hun går i 7B på Tøyen skole. Nansi elske å tegne og synge og høre på hiphop-musikk. Hun liker ikke å skrive i dagboka si, men læreren sa at hun burde fordi norsken hennes er helt krise i følge læreren. Jeg kunne ha gitt den en sjanse og lånt den fordi den er egentlig ganske bra og den handler jo om livet hennes. Jeg anbefaler denne boka til folk som liker humor bøker og tåler at det er litt dårlig norsk.

 343. Boka handler om en jente som kommer fra Uganda og har flytta til Norge, jenta kan veldig dårlig norsk. Jeg syntes boka var morsom men litt kjedelig fordi hun ble kalt annanas når hun ikke het det. Jeg kjønte ikke så mye fordi de skrev ordene feil. Det var litt vanskelig å skjønne hva hun mente.Jeg syntes nansi var litt kul fordi hun var andelenes. Jeg likte at nansi visste hva hun ville bli når hun ble stor. Jeg trodde nansi var en gutt fordi på bildene så hun ut som en gutt men hun var egentlig en jente. Avslutningen var veldig dårlig fordi jeg kjønte ikke hva hun mente med det hun sa. Jeg syntes andre ikke burde lese den fordi den var kjedelig og rar. Jeg gir den en terningkast 3.

 344. Boka handler om anansiwa som flytte fra Uganda til Norge for to år siden og hun skriver en dagbok fordi hun blir tvunget til det.

  Jeg syns boka var morsom fordi det ikke var helt riktige norske ord så da fikk jeg latterkrampe. Jeg syns boka var bra, boka er for folk som liker dagbøker å humor fordi man får veldig fort latterkrampe. Jeg begynner å le da hun sier kætt og pændot. Hun skriver dagbok i en hello-kitty dagbok. Teksten er god fordi jeg liker humor og dette var humor dor meg. Jeg syns ikke det var så lett å leve seg inn i boka fordi jeg ikke skjønte allle ordene.

  Jeg gir den terningkast 6/6
  Det irriterte meg at hun ikke snakket helt norsk.
  Det beste var teksten var da hun så masse rare og morsomme ord som kætt og pændot.

 345. Jeg har nettopp lest boka hørá dagbok. Jeg syntes boka var morsom pga henne ikke var så flink i norsk så han skrev ganske mye feil. Henne kom fra Uganda så han hadde et litt vanskelig navn så noen kalte henne ananas og det var litt gøy. Henne hadde veldig lyst til rap stjerne i følge hun. Han går i sjuende klasse og hadde ikke lyst til og skrive dag bok. Hun hadde en bv som het Marvin, men de er ikke det lenger fordi Marvin leker bare med noen fra 7a men det syntes hun går fint for henne skal få venne når henne blir populær rapstar.
  Det var noen ord som var litt vanskelig, men det gikk fint. Det var litt vanskelig og leve seg inn i boka for jeg skjønte ikke alle ordene. Jeg ville ambefalt denne til 5-7

  Jeg gir boka terning kast 5 fordi jeg syntes den var veldig bra men ikke på topp

 346. Boken handler om en jente som må skrive dagbok fordi hun er dårlig på norsk. Boken den er mursum, den er kul, den fikk meg ikke til og le, de morsomste i teksten var at hun sa at det bare var hvite rike mennesker som skrev dagbok, det var mange ord som var vanskelig, ett av ordene som var vanskelig var chapati, jeg syns andre burde lese den, jeg anbefaler den vis du like morsomme dagbøker men du kan også velge en bedre serie som heter en pingles dagbok

 347. Boka handler om Anansiwa som kommer fra Uganda og har bodd i Norge i 2 år. Hun er ikke så god i Norsk. Læreren huns sa til moren huns at hun måtte skrive dag bok for å hjelpe norsken. Jeg syns boka var rar fordi hun skrev veldig rart og snakket rart.

  Hun hadde en bestevenn som het Marvin. De er ikke venner lenger fordi han begynte å være med noen andre. Hun sier at hun ikke trenger en bestevenn og at Marvin kommer til å angre på han ikke er vennen huns. Hun skal nemlig bli Norges største rapstjerne.

  Jeg anbefal å ikke lese denne boka, den er litt rar.

 348. Taksten handler om en jente som heter Anansiwa som vill bli Norges største rockestjerne.
  Hun kommer fra Uganda.

  Jeg synes boka var litt morsom fordi det var feil i språket som gjorde boka morsommere.
  For eksempel et utdrag fra boka: jeg bare har 11 kroner og et død flue i mitt sparegrisen!
  Det er lit stave feil. Det var ikke lett å leve seg in i boka fordi det var en dag bok som nesten bare handlet om hvem Anansiwa er.

 349. Boken handler om en som kommer fra et annet land og skal bli popstjerne med en rar norsk.
  Jeg syntes den var morsom, rar og bra fordi hun hadde tenkt at hun skulle bli Norges
  beste rapstjerne med en rar norsk.

  Det beste med teksten var at den var morsom.
  Terningkast: 5

 350. Jeg syns boka var bra kort forklart så har den rare ting i seg å den er veldig bra for de som liker litt anen humor enn vitser. Hun skriver litt rart fordi hun kom til Norge for 2 år siden. å kan ikke skrive så bra hun går på norsk kurs hun blir tvunget til å skrive dagbok for å forbedre norsken hun har en plan på att hun skal bli kjent for å bli sanger så kongen vet hvem hun er. Jeg gir boka en terning kast 5

 351. Boka handler anansiwa. og om hva som skjer i livet til anansiwa. Hennes skriver en dagbok om seg selv. Anansiwa har mistet bestevennen sin. Hun vil bli en kjent rapestjerne. Hun blir tvunget til og skrive en dagbok. Min mening om boka er at jeg syns den er veldig bra. Fordi den har humor og den er morsom og jeg liker sånne type bøker. Jeg ville anbefalt denne boka hvis du liker humor og morsom bøker.

 352. Boken handler om Anansiwa og livet hennes. Det handler om at hun sier litt om seg selv f.eks at hun egt kommer fra Uganda og at hun er 12 år gammel. Og at læreren hennes sier at hun burde bli beder i norsk siden hun ikke klarer helt å snakke norsk så læreren foreslår at hun skriver en dag bok men det vil hun ikke. Det er det jeg vil si er viktigst i en teksten jeg har lest. Min opplevelse ved å lese boken var bra og morsom. og jeg vil vurdere den til andre. Jeg mener at den er bra og morsom fordi at den har mye forskjellig humor i seg. Det beste ved teksten var når moren til Anansiwa kjøpte en hello mjau-mjau dag bok. Det som irriterte meg mest ved å lese teksten var at det var vanskelig å leste teksten fordi hun ikke greier å skrive bra norsk. Jeg synes andre også burde lese den fordi det har mye humor og spenning og alle liker det. Jeg vet ikke helt om den burde vinne prisen fordi jeg har lest mange av de andre bøkene i bokslukerprisen og dette er kanskje ikke den beste men den er bra da.

 353. Boken handler om en jente som heter Anansiwa. Hun er tolv år og flyttet til Norge for to år siden. Jeg likte boken fordi det var uvandelig humor og drama. Jeg anbefaler den.

 354. Anansiwa kom til Norge for bare to år siden og er ikke så god i norsk. Hun får derfor et tips om å skrive dagbok og blir -noe motvillig- med på det . Men egentlig har hun helt andre planer.
  Min opplevelse av boka:
  Det må nok være at den var ganske morsom. den ble litt slitsom å lese med alle de feile/avanserte ordene som de har skrevet ned. Men må nok også si at denne boka ville jeg nok lese. Den er veldig bra.
  Min historie om denne boka var nok at de skriver litt sånn hvordan det er å komme til Norge. At man ikke skjønner noen ting av språket nesten.
  Boka ble kanskje litt mye eller at de ikke skrev så mye om for eksempel hun mammaen. det skriver de sikkert litt lengre ned i boka.
  Men jeg vil nok si at denne boka var ganske bra men også rar.

  Avslutning.
  Det beste ved teksten er at de skriver mere en det som er vanlig de skiver liksom mere om hun dere blonde jenta som alle vampyrguttene vil ha.
  Det som kanskje irriterte meg er nok at de skriver så mye feil. Det er sikkert meningen siden henne kom til Norge for to år siden.
  Bør andre lese den? Svaret på det spørsmålet er: JA! Den er veldig morsom men også veldig rar så de som liker humor da garantere jeg denne boka for deg!
  Nei denne boka syns ikke at den burde vinne siden en ganske avansert men veldig bra.

 355. Boka handler om en jente som heter Anansiwa. Henne snakker litt rart, fordi hun er fra et annet land som heter Uganda. Hun liker pop musikk. Hun har et år som ligner på saue ull.
  Hun hater brokkoli og rasister. Hun har en nerde bror som heter Dembe. Moren hennes sier at hun skal skrive en dagbok men hun vil ikke det.

  JEG SYNES BOKA ER VELDIG BRA, FORDI hun snakker litt rart så det bli morsomt.

  Det beste med teksten er at hun ikke liker brokkoli og rasisme.
  Anbefaler denne boka for dem som er fra 10 til 13.
  Terningkast: 5 av 6.

 356. Boka handler om en jente som skriver en dagbok. Hun er 12 år. Hun har en bror. jeg tror den er i sjanger drama/humor.
  Boka er: morsom fordi hun snakker norsk men ikke like bra.
  Jeg synes barn mellom alder 9-13 år kunne ha lest den.
  Jeg ville gitt boka terningkast 3/6.

 357. Andre kan lese den de som er mellom 11-13 men jeg syns den var dårlig.

 358. jeg syns at denne boken var veldig morsom og grei og lese. jeg syns også at den var litt kort men det betyr at jeg vil lese resten. ( anbefales )

 359. Jeg likte denne boke n veldig godt denhandledt om en person som ville bli rapperog sånt

  den får ternings karst 5

 360. Boken handler om en jente som heter Anansiva hun vil bli rocke stjerne.
  Jeg synes denne boken var bra fordi det var lit action.

  Jeg vil anbefale den til noen sem er lit store unger

 361. Denne boken handler om en jente som heter Anansiva hun vil bli rocke stjerne.
  Jeg likte denne boka got fordi den var litt action.

  Jeg vil gi denne boken terningkast 6.
  Anbefales til lit store unger 9-13

 362. Jeg synes boka var dritbra.
  Rapstjerne-planen var veldig morsom.
  Det var veldig bra at hun hadde skrevet slik som hun snakker.
  Anbefales på det sterkeste.

 363. gøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøygøy gøy gøy

 364. Jeg syns den var veldig bra!!!men det som var best var at den var veldig fantasifull og spennende!! DEN VAR VELDIG GØY !!

 365. Den var morsom og kul men også litt stygg. Hun som leste var rasistisk. Det hørte ut som hun tøffer seg men en kul bok

 366. Den var veldig spennende jeg syns den var veldig kul og den var helt super🥰✨✨

 367. Veldig dårlig og kjedelig. Jeg skjønte ingenting. Terningkast 1. Hun kommer ikke til å bli en rap stjerne 🧑🏽‍💻⭐️🎤🎲.

 368. Boken var veldig bra. Den var morsom og jeg likte hvordan hun jenta snakket og skrev.
  Boken var helt super👍
  Forfatteren til boken heter Amina Sewali.
  Boken heter hør’a dagbok.

 369. Boka er super.jeg likte ikke læren til nasi fordi henne sa at Nasi sit Noske språk var elendig
  og at Nasi måtte skrive dagbok får og få bedre Nosk.

 370. Den handler om en jente som heter anansiwa som kom til Norge for to år siden hun kin ikke så mye norsk. Min menig:jeg synes den var morsom å

 371. Boka handler om en jente som heter Anansiwa, hun flytta til Norge for 2 år siden. Hun ble egentlig født i Uganda. Hun har en plan om å bli Norges største rapper. Jeg synes boka var spennende, den var litt morsom da. Jeg vil gjerne lese hele boka og gir den terningkast 6/6

 372. Utdraget handlet om en jente som kom til Norge, hun het Anansiwa og ikke hadde noen venner. Hun snakket litt dårlig norsk så læreren foreslo at hun skulle begynne med å skrive i dagbok det ville hun ikke hun hadde planer om å bli popstjerne. Jeg synes boka var spennende og morsom, jeg vil lese resten av boka. Terningkast 5/6

 373. Jeg syntes denne var bra jeg vil gjerne høre hvordan den emner jeg elsket den. Hun skal bli den beste i hele verden spør du meg ikke bare en konge men alle kongene i verden burde elske henne 10/10 veldig bra✨😎✨😎

 374. Boka handlet om en jente som flytta til Norge for 2 år siden og fikk en dagbok av moren sin for læreren syntes hun må lære seg mere norsk . Jeg syntes boka var morsom . Men jeg kommer ikke til å kjøpe den ,jeg gir boka 5/6

 375. Bokmelding:
  Tittel: Hør’a dagbok
  Forfatter:Anasiwa
  Hva handler utdraget om? Utdraget handler om en jente som kom til Norge for 2 år siden.
  Min mening om det jeg leste: Den var super bra.

 376. Jeg syntes Nansi var veldg morsom, fordi hun kunne ikke helt norsk og hun sa veldig mye «ass» (😂). Og at andre ikke klarte å si navnet hennes, så de sa bare ananas🍍😂 Derfor sier de bare Nansi. Så jeg vil lese hele boka!

 377. Bokmelding:
  Tittel: Hør’a dagbok
  Forfatter:Anansiwa
  Hva handler utdraget om? Det handler om en jente som har flytta å kan ikke norsk så gått så hun må skrive dagbok fordi læreren sier det
  Min mening om det jeg leste: jeg syns den var bra men, ikke min favoritt så jeg gir den 6/10

 378. Jeg syntes boka var super og jeg vil gjerne lese den! Nansi var veldig morsomt navn, da!😂
  Det var ganske morsomt at hun sa så mye feil. (Hun sa «ass» veldig mange ganger) Hvis jeg skal gi boken en skala fra 1 til 10 så vil jeg gi en 9. (veldig morsom bok!)

 379. Hun anasiwa var ikke noe flink til å skrive. Som f.eks hei jeg heter anasiwa å jeg er ike flin til å srive.

 380. Den var ikke bra i det hele tatt den var drit kjedelig og lese og man kjente ikke noe av det som sto 0/10

 381. Forfatter: Amina Sewali

  Tittel: Hør’a dagbok

  Handling:
  Boka handler om en en jente som heter Nansi som har en plan om å bli Norges største rapstjerne. Hun har nettopp kommet til Norge, så hun er ikke noe særlig god til å snakke norsk. Hun får da ett tips om å starte å skrive dagbok slik at hun lærer seg språket bedre.

  Jeg synes boka var litt vanskelig å forstå.

  Jeg vil anbefale denne boka til elever som kanskje også sliter litt med å lære seg språket.

 382. Jeg synes boka var veldig kjedelig, fordi det var dårlig innhold og rart skrevet. Så jeg foretrekker ikke boka. 1/6

 383. Bok om ananas veldi bra👌😍. Jeg hope at anananas bli rapstirne. Tror yeg han er veldig fotball og like anananas🌝. Veldi bra boken. Yeg ogso ike bra norge så derfor boken bra😁 yeg vill vine boksklikeprisen fordig det betir veldi Mie for may. Vis yes vine jeg god norge🇳🇴

 384. Jeg synes at boken var gøy, men det var en ting jeg ikke likte; det var litt mye banning og litt rasisme.

 385. Eg likte boka fordi den var gøy, morsom og ein av de beste bøkane eg har lest. Eg gir den terningkast 6

 386. det var ein veldig morsom bok fordi ho snakka veldigth morsomt eg gjir denne boka ein klar 6 på dette utdrage

 387. Eg likte boka fordi den var gøy, morsom og ein av de beste bøkane eg har lest. Eg gir den terningkast 6 ja

 388. Bokmelding, bokslukerprisen 2021 Namn:___________________

  Tittel: Hør’a Dagbok

  Forfattar: Amina Sewali

  Innleiing
  Boka handlar om: Ei jente som ikkje er heilt norsk som er veldig dårleg i norsk. Så ho skal prøve å bli bedre i norsk å då sei læreren at ho kan begynne å skrive dagbok.

  Hovuddel
  Di oppleving / vurdering: Kva gjer teksten god eller dårleg?

  Positivt: Negativt:
  Ho sa nesten ass heile tida det var veldig morosamt.
  Ho snakka veldig fort men det var jo litt morsomt.
  sjølvironi.
  Negative ord
  Skrivefeil – Rare ord

  At ho sa at ho hadde xtra large rumpe med xtra smal truse.

  Avslutning
  Kva er det beste med teksten? Kva irriterte deg? Bør andre lese?

  Dei som liker morsame tekstar burde lese den men dei som driver å leser romaner burde ikkje lese den. Det irriterte meg når eg datt ut av teksten,

  Terningkast 4 1/2

 389. Annmeldelse av Teodor Kalve Haukeland
  Hør’a Dagbok
  Jeg synes at boken var fortalt på en morsom måte men den hadde ikke egentlig en ordentlig handling. Slutten var brå men det var en morsom bok. Moren til Anansiwa og Anansiwa var morsom. Jeg likte godt da moren sa, «Skriv i den Hello MjauMjau boken før jeg klapper til din trynen.» Terningkast 3.

 390. Jeg synes utdraget var bra fordi det var skrevet på en morsom måte og fordi Anansiwa og moren var morsom, det som jeg ikke likte var at det var ikke så mye handling det var liksom bare henne som snakket om hvordan å skrive norsk og om at hun hadde en bestevenn før, hele utdraget handlet bare om at hun hadde en farlig rapsang og skulel vise den foran skolen. Utdraget var morsomt men det skjedde nesten ingenting 3/6.

 391. Boken var gøy fordi de hadde skrevet han på den måten de gjorde .
  Alt i alt var den super bra. Terning kast 1

 392. Hør’a denne boka er bra!

  10 av 10 super bok vil gjerne lese mer!

  Blir hun super rappe stjerne eller ikke vet ikke?
  Blir hun venn igjen med Marvin

 393. Tittel: Hør’a Dagbok

  Forfattar: Amina Sewali

  Innleiing: Anansiwa kom til Norge for to år sida og er ikkje så god i norsk. Ho får derfor tips om å begynne å skrive dagbok og blir – noe motvillig – med på det. Men egentlig har ho helt andre planer.

  Boka handlar om Anansiwa/Nansi som har flyttet til Norge. Ho bor i eit blokk og liker å tegne og hip-hop musikk. Ho er 12 år og kjem frå Uganda. Ho går i 7B i Tøyen Skule. Ho har ei bror som heiter Dembe og mamma heiter Fiona.

  Eg synest boken hadde nokon dårlege deler og gode deler. Eg synest humoren var ganske bra, spesielt «SVARTINGER SKRIVER IKKJE I DAGBOKER» og «ekstra small truse på ekstra large rumpe». For meg var skrive feilene egentlig ganske irriterende og tegningane var forferdelig.

  Det beste med teksten var humoren. Skrive feilene og tegningane var irriterende. Eg synest andre burde lese boka.

 394. Bokmelding, bokslukerprisen 2021 Namn:Sina

  Tittel: Hør’a dagbok

  Forfattar: Amina Sewali

  Innleiing
  Boka handlar om:
  Ei jente som heiter Anansiwa men blir kalt Nansi og er veldig dårlig i norsk fordi ho kom til Norge for to år sidan. Ho kjem eigentlig i fra Uganda og vil bli rappestjerne.

  Hovuddel
  Di oppleving / vurdering: Kva gjer teksten god eller dårleg? Eg likte teksten veldig godt fordi ho skriv masse skrivefeil også når ho las teksten så sa ho alle skrivefeila som blei skreven og det var veldig morsomt.

  Avslutning
  Kva er det beste med teksten? Kva irriterte deg? Bør andre lese? Det beste med teksten var at ho skulle prøve å skrive “skjer dagbok?” men så blei ho så sur at ho skreiv “Føkk deg dagbok”. Eg anbefalar å lese den.

  Terningkast 6/6.

 395. Boka er morosam fordi den har et morsomt språk. For eksempel «Hello MjauMjau-dagbok». Anbefaler boken! 9/10!

 396. Namn:_Sander__________________

  Tittel:Hør`a dagbok

  Forfattar:Amina Sewali

  Innleiing
  Boka handlar om:Amina Sewali flyttet til Norge for 2 år sidan.
  Ho skal skrive ei dagbok. Læreren seier ho kan begynne å skrive dagbok san ho blir bedre Norsk.

  Hovuddel
  Di oppleving / vurdering: Kva gjer teksten god eller dårleg?
  Den var bra, fordi den var morsom. Terning kast 4.

  Avslutning
  Kva er det beste med teksten? Kva irriterte deg? Bør andre lese?

  Det var eit bra utdrag. var feilskriving nokon plassar, men det gjekk heilt bra for meg.