Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hør’a dagbok

Amina Sewali Aschehoug Illustratør: Amina Sewali 2021

Anansiwa kom til Norge for bare to år siden og er ikke så god i norsk. Hun får derfor et tips om å begynne å skrive dagbok og blir – noe motvillig – med på det. Men egentlig har hun helt andre planer.

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Tips til å skrive anmeldelse

196 anmeldelser av “Hør’a dagbok

 1. Jeg syntes det var ganske spennende at han ville bli en rap stjerne og den var ganske morsom.
  Terningkast 4

 2. Jeg synes den var ganske bra men det var ikke helt den type bok jeg er vant til å lese men jeg synes det er bra at jeg fikk prøve å lese litt av denne boken og det kan godt hende at jeg skal prøve å lese boken fordi jeg vil gi den en sjanse selv om at jeg ikke er så glad i sånne type bøker.

 3. Boka var sånn passe bre jeg likte ikke hvordan alt det var så mange skrift størrelser og typer. terning kast 3

 4. Jeg syntes boken var bra, men litt vanskelig og lese. Det var et kult utdrag og jeg vil gjerne lese hele boken.

 5. Den var veldig bra jeg like at den handler Om en Muslim jente som har så mye til felles med meg
  Jeg likte også at hun forklarte hvordan hun skulle bli rapstjerne

 6. jeg synes boka var bra og morsom men litt vanskelig og lese. Jeg gir den terning kast 3

 7. jeg synes boken var morsom og spenende, jeg synes også skriften var veldig morsom.

 8. Boken er en veldig morsom og spennende, jeg har veldig lyst og lese boken. terningkast:5

 9. Jeg synnes denne boka var veldig gøy å spenende fordi det var me gøy å at det var gøy å spenedet fordi han ville bli en rap stjerne, og denne booken vill jeg velidg leste helle av
  terning kast 100 av 10

 10. denne boken er morsom og er veldig interessant og den er litt rar anbefales for alle terning kast 5

 11. Hør’a dagbok er en spennende og fin bok. Den handler om en en jente som har nettopp kommet til Norge. Hun jenta er ikke noe særlig god på å snakke norsk så hun får ett godt tips om å starte å skrive dagbok. Hun begynner å skrive dagbok. Hun forteller at den aller største drømmen er å bli en rapper stjerne. Men hun har et problem. Hun har en sykdom som heter duskesi. Den gjør at hun ikke klarer å lese, som også har gjort at hun ikke klarer å sette ord i riktig rekkefølge når hun snakker, og hun klarer ikke bøye verb riktig. Det gjør at boka blir veldig komisk. For eksempel edderkopp=dillekopp snorke=snorkel.
  Jeg syntes at boka var veldig bra, fordi at det var ikke så mye tekst og den var spennende og det er en ting som gjør at boka er så spesiell: Nansi (hovedpersonen) har en sykdom. Og det kommer i veien for å bli en rapper. Men Nansi gir ikke opp!

 12. Jeg synes den var bra, men litt vanskelig å lese. Den var morsom så jeg gir den terningkast 4

 13. Jeg digger denne boka , den er morsom og annerledes fordi den ikke er skriver etter bokmål og litt hulter til bulter liksom . Jeg synes denne boka er fantastisk og vil lese hele en gang 👌🏻 Cred’s til forfatteren

 14. jeg syns ikke denne boken er for de små siden de sier svartinger ikke skriver boken og har skrive feil, men ellers så likte jeg den boken fordi det var litt spenning og pitte pitte pitte litt drama i boken.

 15. Boken var veldig god. Jeg likte hvordan den ble skrevet på og uttrykkende de brukte i boken.

 16. Jeg synes den var spennende og litt morsom. Nansi han var ganske modig. Jeg vil ikke tenke på å synge foran hele skolen engang. Nansi han var en fyr med store drømmer veldig store drømmer. Og han vil gjøre noe for å oppnå målet sitt.
  Ikke som noen mennesker som gjør ingenting og bare tenker at en dag de kommer fulle drømmene sine av å gjøre ingenting. De synes at de har gjort veldig mye og er bare sjalu på de som er suksessfulle, fordi de tenker at de som er suksessfulle er bare veldig heldige. De tenker ikke på at de som fikk suksess jobbet hardere.
  Vel Nansi er 100000 ganger bedre enn de folka kanskje han ikke får suksess men han har iallfall jobbet hardt mot det.
  Jeg synes boka den var ganske bra den nærmer å få er terningkast 6 men den er ikke helt på den nivået
  så jeg gir den terning kast 5

 17. Jeg synes utdraget fra boken var veldig bra. Jeg likte at den handler om en muslim jente.som har så mye til felles med meg. jeg likte også at hun forklarte hvordan hun skulle bli rapstjerne

 18. Anasiwa kom til Norge for to år siden og er ikke så god å snakke norsk. Men hun fikk tips om å skrive i en dag bok en det hatet hun bare så hun fikk planer å bli verdens beste raper.
  Jeg synes boken her er veldig morsom og spenende. Jeg gir den en 8\10

 19. Ibrahim (Skole: Nyborg) på september 10, 2021 på 8:30 am sier:
  Anasiwa kom til Norge for to år siden og er ikke så god å snakke norsk. Men hun fikk tips om å skrive i en dag bok Men det hatet hun bare så hun fikk planer å bli verdens beste raper.
  Jeg synes boken her er veldig morsom og spenende. Jeg gir den en 8\10

 20. Vi syntes den var littvanskelig å lese, men morsom. Dritbra. Vi kjente oss igjen i temaet. Vi tror hun kunne blitt rapstjerne. Kult å rappa sånn.

 21. Anasiwa kom til Norge for to år siden og er ikke så god å snakke norsk. Men hun fikk tips om å skrive i en dag bok Men det hatet hun bare så hun fikk planer å bli verdens beste raper.
  Jeg synes boken her er veldig morsom og spenende. Jeg gir den en 8\10

 22. Jeg synes denne boka høres ganske morsom ut, og jeg synes Neisen skrev litt rart. Jeg gir denne boka 5/6

 23. Denne boken er passe bra, jeg likte hva den handlet om, men synes det var litt for mye aggressivt språk. For meg, da. Men jeg anbefaler boken til andre, siden jeg har fortsatt lyst til å lese hvordan det går med Anansiwa. Den er veldig morsom og jeg gir den en 5/6.

 24. Jeg likte denne boken veldig mye, fordi: den var bra skrevet , den hadde god humor, og jeg likte at forfatteren skrev boken som om hun var Nansi. Jeg pleier ikke å like dagbok bøker, men jeg elsket denne, fordi den var ikke for «jentete» eller ikke for kjedelig, jeg vil gjerne lese videre.

 25. Jeg synes at denne boken har en velidig god humor. For: Når un skriver feil er deg ganske morsom å lese. Den har også en hummor som jeg ikke er i andre boker. Dette er en bok jeg kan forstå, og har lyst til å lese. Jeg gleder meg til å lese resten. Jeg vil også gi litt poeng til at den har teiningar i seg. Dette er en super bok 10 av 10.

 26. Høra Dagbok

  Boken handler om Nansi, som egentlig heter Anasiwa, men ingen klarerå utale navnet hennes orgentlig. Boken handler om Nansi som 12 åring når hun prøver og bli Norges storeste rap stjerne. Boken er morsom fordi hun har selvironi fra egen kultur.

  Terningkast 6

 27. Hør’a dagbok er dagboken til Anansiwa, som har lyst til å bli rapstjerne i Norge. Hun har flyttet til Norge, så er ikke så god på norsk. Derfor blir hun nøt til å skrive dagbok i en Hello Mjau-mjau bok.
  Jeg synes utdraget fra boken var veldig morsomt! Elsker måten forfatteren skriver på. Den minner meg veldig på Dustedagboka og En pingles dagbok.
  Tror den kan passe til barn over 7 år. Kan være litt vanskelig å lese for yngre pga skrivestil:)
  Jeg hadde lest videre!

 28. Denne boken handler om en person som heter Anansiwa, men som mange bare kaller ananas. Hun har lyst til å bli rapstjerne, og hun har en «kjempebra» plan for hvordan hun skal oppnå det.

  Jeg synes at dette utdraget var veldig morsomt, spesielt det at det var så mye feilskriving, men at det var med vilje, og at det var så mye selvironi. Det var også ikke en veldig «jentete» bok,sånn at gutter også kan synes det er morsomt å lese den. Den ble også lest veldig morsomt av forfatteren, ikke sånn kjedelig som mange ofte leser lydbøker. Dette utdraget virker også som om det kunne vært en ekte dagbok.

  Jeg anbefaler denne boken til barn over 7 år, så lenge de vet at det er feilskriving med vilje, sånn at de ikke tror det er skrevet riktig, sånn at de lærer å skrive sånn.
  Men alt i alt, dette var et veldig bra utdrag, og jeg tror boken er like morsom, hvis ikke mer. Du burde gjerne lese den!

 29. JEG ELSKER DEN.
  Det var veldig lett og lese, og jeg likte måten den var skrevet på, og alle de morsome ordene (ordene som var skrevet feil osv). Jeg likte også at det var banneord der 😏 Bra humor.
  Det var også bra at boken var ikke så jentete.
  Jeg tror at hun er »Tomboy» og det kan få fler gutter til å like og lese boken.

 30. Boken handler om en jente som flyttet fra Uganda til Norge. Hun elsker og rappe, hun hadde et rapcrew med en som het Marvin men han begynte og henge med noen andre, så nå er de ikke venner lengre. Hun skal ha en rap batle mot han. Læreren sytes at hun hadde en dårlig norsk så hun sier at hun må begynne å skrive en dagbok.

  Jeg syntes at boken var veldig morsom og gir et innblikk i livet til en som en som flytter til Norge. Boken var veldig bra skrevet og hr en sån rasist vs hvit greie

 31. Denne karakteren fremstår som en Jente som har store drømmer og ider, en ting jeg ikke liker er at denne boken får henne som å fremstå som en «guttejente» men er det egenlig en ting? Klær og farger er for all, Ellers er denne boken veldig gøy og spennende og får et til ville lese mer. Denne boken kan bli likt av alle til og med voksene som leser for å ha det gøy. Denne boken er egnet for å bli lest på sengen eller alene bare for å ha det gøy. jeg ville anbefalt den fra 7-1000000 den er egnet fra nesten alle aldere,men det er noen ord som ikke er for de yngste eller som bare forvirrer dem som ass og andre ord. Dette er en god bok jeg ville gitt 5/6 stjerner siden jeg er litt uenig med hvordan folk tenker etter på og beskriver henne. Alt i alt en bra bok som er interesang for alle. Jeg er normal ikke veldig glad i humor , men denne var bra! Hvis jeg får mulighet skal jeg lese resten!

 32. Jeg syntes den var veldig bra og morsom. Jeg likte at han lage en rap plan den var morsom 😂. Jeg gir den terning kast 6/6🎲

 33. Æ syns den va veldig bra førdi Nansi va morsom, å at ho skrev i en hello mjau mjau dag bok når han engenkli ikke likte den å ikke ville skriv i dagbok men måtte sån at han kan bli bedre i norsk. Å ho ville bli en heftig Rapstjerne.😉

 34. Det var en litt morsom bok, og jeg synes at nanzi var kul. :)). Gir boka 5/10 fordi den var helt grei.

 35. Hør’a dagbok
  Amina Sewali

  I begynnelsen av boken fikk vi lese om at Nansi synes at å skrive i en dagbok er teit. At bare hvite, rike jenter, med blondt hår, som tiltrekker seg kjekke vampyrer. Men Nansi er ikke sånn. Hun har stort svart hår som ikke danser i vinden. Hun sitter ikke å gråter, fordi hun er ikke en baby. Hun vil ikke ha en rosa Hello MjauMjau-dagbok. Hun er ikke sånn. Selfølgelig, så hører ikke Lillun, læreren, etter. Heller ikke moren.

  Vi får vite at det ordentlige navnet til Nansi er Anansiwa. Ikke Ananas eller Anasiva. Ser hun ut som en ananas? Nei! Hun er 12, og har en duste bror. Nansi hadde en bestevenn som her Marvin, men han dumpet henne for noen i 7A. Hun har planer om å bli Verdens (eller Norges) beste rap stjerne. Hun har laget en plan og alt!

 36. jeg likte at hun hadde store forhåpninger på og bli Norges beste raper. og den var drit morsom. skule lest hele boka ternigkast 6/6💗

 37. veldig gøy og spenndene. jeg har veldig lyst å lese mere av denn. 10/10 passer best for 10+

 38. Jeg synes utdraget fra boken var ok. jeg synes at det var bra at han brukte en dagbok som han har nok skrevet masse i. Jeg gir denne boka terningkast 4. Jeg synes boken var ok fordi han snakket gjennom dagboken sin.

 39. Jeg gir utdraget en 3 er fordi det er gøy å lese om en som ikke er vant til norsk stemme men alle vet at favoritten min er tegneserie så det hadde vært gøyere med det

 40. Jeg syns utdraget fra boken er bra og jeg vil vite hva som skjer videre.

  Han flyttet til norge får to år siden.

  Han vil bli Popstjerne som han som han sikkert ikke blir.

  Mange kaller han får Ananas men han heter egentlig anansiwa og ikke ananas.

  jeg syns det er mye tekst og det liker jeg.

  Jeg gir den terningkast 5.

 41. Jeg synes det var en bra bok! Jeg liker og lese dakbøker. jeg liker at han ville ville bli en rap
  stjerne! jeg gir denne boka en 10/10 vil lese den om igjen.

 42. Jeg synes denne boka var kjempe bra jeg likte hvordan henne som leste boka lagde stemmen sin, jeg gir denne boka 5 av 6.

 43. Jeg synes utdraget fra boka var ganske bra. den var gøy. Jeg vil gi den en 5\6. Det er ganske bra det. Jeg liker hvordan hun snakker. Og begynnelsen er ganske morsom.

 44. Jeg synes den var ganske bra men det var ikke helt den type bok jeg er vant til å lese men jeg synes det er bra at jeg fikk prøve å lese litt av denne boken og det kan godt hende at jeg skal prøve å lese boken fordi jeg vil gi den en sjanse selv om at jeg ikke er så glad i sånne type bøker.

 45. Den var veldig bra. Jeg like at den handler om en muslim jente som har så mye til felles med meg. Jeg likte også at hun forklarte hvordan hun skulle bli rapstjerne

 46. Jeg synes det var litt rart fordi jeg vet ikke hva hun sa noen ganger.
  Jeg synes det er litt rar tittel.
  Utdraget er ​litt trist.
  Jeg synes det var trist at bestevennen forlot hun.
  Det var rar skrift.

 47. Jeg synes utdraget fra boka var litt morsom. Han skulle være en gangster kid og det var morsomt. Jeg fikk veldig lyst til å lese boka. Og det var spennende for å se om han ble Norges største rappe stjerne. Jeg gir terningkast 5.

 48. Jeg syntes utdraget fra boken var bra.
  Den var morsom.
  Jeg gir terningkast 4/6
  Jeg likte at han kalte boken mjaumjau dagboken.

 49. Jeg synes utdraget til boka var litt rart og trist.
  Jeg synes det var litt trist siden hun mistet sin beste venn.
  Men jeg synes det var litt rart siden folk kalte hun ananas.
  Jeg synes det var litt rart siden hun måtte begynne med dagbokskriving.
  Men jeg ville ikke ha lest den siden jeg synes det var litt vanskelig og lese det.

 50. Jeg synes utdraget fra boken var spennendes, kul og morsom fordi moren til Anansiwa ble kalt ananas.
  Det var kult fordi Anansiwa rappet.
  Det var morsomt at hun kalte boken mjaumjau dagboka.
  Det var litt vanskelig å forstå boken siden det ble skrevet litt feil i rekkefølgen.
  Jeg gir terningkast 5.

 51. Jeg synes utdrag fra boken var litt rar fordi:han sa moren din er en ananas. jeg gir den terningkast 3.den var litt kul. Jeg synes den passer til folk 7+. jeg synes boken var også morsom

 52. Jeg synes boka var interessant, kult at Anansiwa var fra et annet land og at det var morsomt at hun måtte skrive i en mjau mjau dagbok. Jeg gir boka terningkast 3\6.

 53. Kult at henne ville vare sanger. hun har en veldig fin drøm foran seg.
  Den var veldig bra og hun er veldig kul. 10/10%

 54. Boka var bra, ville ha kjøpt boka. Men, det var ikke så mange ord jeg skjønte. Jeg har en bok som er litt lik som er en hel serie. Gir boka 7/10.

 55. Jeg syntes denne boken var veldig 👍🏻 og morsom, men noen av ordene var litt vanskelig og forstå. Terningkast 5/6🔥

 56. Det var en jente som het Anansiwa. hun ble mobbet og ble kalt ananas. Anansiwa kom til Norge for to år siden og er ikke så god i norsk. hun begynte og skrive en dagbok. hun ville bli rapstjerne. jeg syns denne boka var gøy og morsom! og passer til barn!

 57. jeg synes ikke den her var bra i det helle tatt jeg likte ikke den her fordi det var liksom en sinne bok å jeg likte ikke det den handla om. det ga meg en ekkel følelse. jeg gir den her boken minus 50 av 50

 58. Jeg likte boka veldig gått, fordi den er mere realistisk en vanlig. Den var også litt morsom på grunn av måten hun skrev på. Jeg gir denne boka 6/6 helt super bok!

 59. Denne boka er så bra! >:) den er mye mer realistisk enn andre barnebøker skjønner ikke hvorfor andre synes denne var dårlig 😐 vil så gjerne lese denne boka. Så inspirerende beste utdrag hittil!!!!!!!!! MÅ LESE DEN

 60. Jeg likte den men den var kort. Drit mange skrivefeil og hun sa hun ikke liker rasister men sa ja svarting ( jeg mener ikke å si det nå ) hun burde ikke si det selvom hun kanskje ja er det selv. det var litt som om hun var sånn wannabe ghetto person eller noe lignende å hun kalte bestevennen sin for lø osv. Jeg gir den 4 av 10 den var ikke skikkelig spennende.

 61. Anmeldse av Høra Dagbok
  Boken handler om en person som heter Anansiwa som er en innvandrer som vil bli norges beste rapper
  Bokens sjanger er dagbok
  Den handler om at Anansiwa vil bli norges beste rapper
  Amina Sewali lagde denne boken

  Jeg likte litt hvordan hun skrev og hvordan hun snakket
  Det var ingenting jeg ikke likte
  Jeg vil anbefale den fordi den er morsom

  Terningkast: 5

 62. Anmeldelse Hør`a dagbok

  Boken er en dagbok som betyr at den handler om en person som skriver om dagene sine.
  Boken handler om en Jente som heter Nansi som skriver dagbok hun drømmer om å bli en rappestjerne så hun skal lage en rap så hun blir kjendis.
  Boken er skrevet av Amina Sewali

  Jeg liker at boka har dårlig norsk som skrift fordi det gjør den veldig morsom.
  Jeg har egentlig bare positive saker om den.
  Ja jeg vil anbefale den til andre det er en veldig bra bok

  Jeg elsket boken og gir den super 6/6

 63. Historien til boken var morsom og jeg vil vite hva som skjer i boken, men det ble irriterende med alle skrivefeilene. Jeg gir boken 6/10 stjerner

 64. Boken var kul og morsom, Jeg likte spesielt språket, det gjorde bok morsom og gøy og lese.

  Jeg gir boka 8/10

 65. Jeg syntes denne boken var veldig 👍🏻 og morsom, men noen av ordene var litt vanskelig og forstå. Terningkast 5/6🔥

 66. Jeg synes boken var bra fordi den var på kebabnorsk på en måte.
  Så jeg har lyst til å gi den 8 av 10.

 67. jeg likte boka den var morsom fordi henne snaket morsomt og hun kalte dag boken sin hello mjau mjau. 6,6

 68. Denne boka fikk meg til å le veldig mye. Hvis jeg hadde hatt en dårlig dag så hadde jeg åpnet boka og begynt å lese i den. Fordi da hadde jeg ledd og blitt mye gladere. Dette er en bok som jeg fikk ganske lyst til å lese videre på. Noe av dette som blir skrevet i boka er sikkert noe noen kjenner seg igjen i hvis de holder på å lære seg noe eller ikke får noe helt til. Men aldri gi opp. 🤩
  Jeg vil gi denne baka alt i alt terningkast 4. 🎲📖😀

 69. Den var morsom og gøy å lese i.
  Og den hadde ord Som er morsomme.
  Men til de som skal faktisk lese denne boka er ikke til dem men ellers en 4/6

 70. Jeg likte boken den er heller ikke sånn typisk jentete eller typisk guttete som andre bøker.
  Jeg gir den terning kast 5/6 boken har dårlig norsk men det er det som gjør det til en bra bok.

 71. Jeg synes boken bar spennende og morsom jeg synes den bar morsom fordi jeg liker hvordan hun skriver. Og boken har morsomme setninger. Jeg synes folk fra 11/15 kan lese denne boken. Derfor gjir jeg denne boken 5/6

 72. Anmeldelse av hør’a dagbok
  boken handler om en jente fra et sted i Afrika som kom til Norge for 2 år siden, hun blir tvunget av mammaen sin at til å skrive en dagbok for å bli bedre på norsk. hun er litt kebab norsk, og hun har lyst til å bli Norges største rapper.

  Amina Sewali har skrevet boken.

  jeg liker at hun snakker kebab norsk, og skriver litt sånn feil i dagboken sin sånn at det blir litt ekstra morsomt.

  jeg liker alt.

  jeg vil anbefale boken fordi den er kjempe morsom og den er ikke serlig lang å lese heller.

  jeg gir 11/10.

 73. Det var en veldig morsom bok som fikk meg til å le. Og at hun skrev mye feil gjorde det også morsommere, men det var også en del ord som man ikke bruker så ofte, så jeg anbefaler denne boken for 4 klassinger og oppover.

 74. boka heter: hør» a dagbok

  forfatter: Amina Sewali

  boken handler om en jente som flytta til norge for 2 år siden hun het anansiwa og er 12 år, og henne er ikke så god i norsk. hun får derfor et tips om å begynne å skrive dagbok den dagboken het mjaumjau dagbok. henne gikk i klasse 7B i tøyen skole. bor i fjerde etarsje på blokk. hun hadde en bestevenn som het marvin, og de hadde rapcrew sammen, og lagde masse farlig hiphop- musikk.

  jeg syntes boka er super bra!🤩for de den var skrevet er en rar/morsom måte hvis man kan se det sånn.😉 og henne hadde en atitude som gjorde henne morsom!😎

 75. Jeg likte boken fordi hun brukte morsomme ord, jeg syntes det var kult at hun ville bli rappestjerne.
  Jeg gir boken terningskast 4.

 76. Boken var lærerik fordi man kunne lære hvordan det hadde vært i et annet land.
  Det er veldig vanskelig og lære seg kulturen og hvordan man oppfører seg men det var mye tull. Jeg føler personen prøver å være morsom men er ikke det.
  Hvis du liker dagbøker er dette boken for deg. Jeg gir terningkast 2 til boken.

 77. Hør’a dagbok
  Hør’a dagbok handler om en jente fra Ugunda og som har kommet til norge. hun må skrive en dagbok men hun vil ikke. Mange kaller hun Ananas men hun heter egentlig Anansiwa men hun vil bli kalt Nansi. Forfatteren heter Amina Sewali. Jeg likte egentlig alt om boken fordi den var morsom. Jeg anbefaler for folk som liker morsome bøker. Terningkast 11 av 10. Det er så langt den beste boken i bokslukerprisen. Det er en bok som er under Dagbok.

 78. Denne boka fikk meg til å le veldig mye. Hvis jeg hadde hatt en dårlig dag så hadde jeg åpnet boka og begynt å lese i den. Fordi da hadde jeg ledd og blitt mye gladere. Dette er en bok som jeg fikk ganske lyst til å lese videre på. Noe av dette som blir skrevet i boka er sikkert noe noen kjenner seg igjen i hvis de holder på å lære seg noe eller ikke får noe helt til. Men aldri gi opp. 🤩
  Jeg vil gi denne baka alt i alt terningkast 4. 🎲📖😀

 79. Jeg syntes boken var ganske morsom, å lurer på hvordan det går videre med rap-planen hennes.
  Jeg gir boken 4/6

 80. Jeg syntes denne boka var veldig morsom pga. språket var veldig rart.
  Boka er bra fordi det var bra tekst og den var morsom.
  Andre bør lese boka fordi den var veldig morsom.
  🙂 7/10

 81. Det var en morsom og en kreativ bok. fordi Nansi er en jente som flyttet fra Uganda til Norge og hun skal skrive en mjau mjau dagbok. det er en morsom bok fordi hun skriver feil og er morsom. Nansi skriver ord som wallah, kætt og føkk deg dagbok. hun heter Anansiwa men alle kaller henne for ananas eller Ansiwa men hun sa at de skal kalle henne Nansi. sjangeren er dagbok. terningkast 6 av 6. ilustrert av Amina Sewali.

 82. Jeg likte boka den var morsom. Og det er kult. Det var veldig morsomme ord.
  Jeg gir terningskast 5. fordi det er bra.

 83. Hør’a dagbok

  Denne boken var veldig morsom og annerledes. Jeg har aldri lest en sånn type bok før. Boken handler om en jente som ikke er så god i norsk, læreren hennes sier at hun må begynne med dagbok.

  Denne boken var morsom og gøy og lese. Jeg gir boken/utdraget terningkast 5/6

 84. Jeg likt denne boken fordi den hadde mye humor og ordene stod i feil rekkefølge. Denne boka er ikke for de minste men ikke de største heller så jeg syntes aldersgruppen er barn fra 11 til 13 år. Jeg lurer på hvordan den rappeplanen slutter. Jeg gir denne boka terningkast 6/6.

 85. Hør`a Dagbok
  Jeg synes at boka var spennende den handlet om det var en jente som er 12 år å flytta til Norge for 2 år siden hun bor i en blokk i 4 etasje hun vil bli Norges rapstjerne jeg likte veldig hvordan den ble uttalt og hva den handlet om. Terningkast 5/6 👍

 86. Det var en fin bok, jeg hadde ganske lyst til og lese resten av boken. Jeg likte måten den ble skrevet og humoren i boken. Fortsett og skrive, bøkene dine er bra. Jeg likte spiesielt setningen, MAMMA DIN ER ANNANAS

 87. Jeg synes boken var morsom. Men hun hadde lært seg mye norsk på to år. Jeg mener at målgruppen er 10-15. Planen hennes var spesiell.
  Og jeg ville gitt den 7/10.

 88. Utdraget av boken, «Hør’a dagbok» var veldig morsom å lese! (Anbefales å lese)
  Jeg likte veldig godt måten hun skrev og hva slags ord hun brukte.
  (Målgruppe) Jeg synes boken passer barn og unge fra 10-13 år.
  (Terningkast) Jeg vil gi boken terningkast 5 🎲

 89. Den beste boka jeg har lest helt til nå veldig morsom😅. Nesten alt som står er fakta. Veldig mye humør selv om mange skrive feil men man skjønner hva som står der. Jeg gir den en terning kast 5!!! Og jeg vil gjerne lese hele boka.

 90. Jeg syns utdraget var ganske bra. Språkbruket er morsomt, men det kan bli litt for mye.
  Ganske mange folk er sånn som henne i boken. Det kan bli spennende å se om hun får drømmen sin oppfylt, som er å bli en rap stjerne. Hun forteller at rap er bestevennen hennes. Jeg syns egentlig det blir altfor mye av de tullete ordene, så det blir ikke like morsomt. Jeg gir terningkast:
  4

 91. Jeg syntes boka var bra og jeg likte skrive måten den passer nok til personer som er 10 til 15 år
  Terningkast: 4/6 ganske bra bok

 92. Boken var morsom😂 Og hun jenta var kul. Jeg vil lese resten av boken og finne ut om hun blir en famous rapstjerne😎. Jeg gir boken terningkast 6🎲.

 93. Boka var rar og veldig merkelig. Hun greide ikke så godt norsk det er derfor hun snakka kebabnorsk. Det var ikke så bra at hun bruker stygge ord fordi barn kan lese den. Fin dagbok men jeg gir den terningkast 2/6.

 94. Den var litt bra og morsom. Men den var også rasistisk. Men det var kult skrevet
  Jeg gir den terningkast 4.

 95. anmeldelse av høra dagbok.
  det handler om en jente som heter Anawasiva som blir kalt ananas. Hun er innvandrersom har flyttet til Norge. Jeg likte hvordan forfatteren skrev ordene. Hun skrev veldig mye ass. forfattern heter amina Sewali.
  Jeg likte boken fordi den var
  morsom og spennende, jeg likte den. Henne fikk en hello mjau mjau dagbok som hun sa var for jentete. Hun drømmte om å bli popstjerne og opptre på skolen, og lage en farlig rap.

  jeg stemte veldig bra og ternekast 5 av 6

 96. Det var en morsom bok og den var litt annerledes enn de fleste bøker. Det var gøy at hun var fra et annet land og skrev litt annerledes. Men boken var litt kjedelig, så jeg gir boka 4/6

 97. Jeg synes den var morsom fordi det var mye skrive feil og rare ting. det er en morsom bok fordi hun skriver i en mjau mjau dagbok. hun heter Anasiwa men folk klarer ikke å si Anasiwa så de kaller hun enten Anasiva eller ananas. Boken er skrevet av Amina Sewali. Jeg synes den er super bra fordi det er mye skrive feil. Jeg gir boken 6 av 6 på terning kast

 98. Jeg synes det var en morsom bok fordi, de som lagde boka skrev på en annerledes måte med vilje tror jeg…… Forfatteren var ganske kreativ, jeg hadde lest boka fordi, den høres interessant ut. Jeg anbefaler boka til alder: 11-15 år. Terningkast 5

 99. bok anmeldelse: hør`a dagbok er bok som er skrevet i dagboksjanger av forfatteren Amina Sewali. Hovedpersonen er Anansiwa eller Nansj som hun kaller seg, og hun har ikke en bestevenn lenger, å hun har lagd en plan på hvordan hun kan bli en stor stjerne og at alle elsker henne. det jeg syns er at den er ganske bra, og det jeg likte med boken var at hun snakket litt morsomt, men de jeg ikke likte vet jeg ikkke jeg syns alt var bra.

 100. Boka anmeldelse av Hør’a dagbok

  amina sewali sin bok handlerom en jente som heter Anawasiva, henne blir kalt nansi, eller Ananas. hun er fra utlandet, og må skrive dagbok. læreren sier at det vil gjøre henne bedre i norsk. henne får en hello mjau mjau dagbok, som hun skal skrive i.

  henne drømmer om og bli rapstjerne, og har en plan. trinn 1: henne skal lage en farlig rap, trinn 2: synge på skolen og bli filma, Trinn 3: videon blir sendt ut på nettet og hun blir kjent.

  så får henne masse venner, og er ikke lonly mer. boka anbefales, den er morsom så en 5 av 6

 101. Bokanmeldelse
  Hør`a dagbok

  Denne boken handler om Anasiwa som kaller seg selv for Nansi, fordi ingen klarer å si navnet hennes riktig. Anasiwa går i 7b på Tøyen skole. Læreren sier hun er elendig i språket, og at en dagbok kanskje kunne hjelpe. Men det synes Anasiwa er en superdårlig idè! Men moren drar til byen for å kjøpe en dagbok. Hun kommer hjem med en Hello Kitty dagbok!

  Jeg syntes boken var sånn passe bra, den var litt morsom på grunn av språket (hun kunne nesten ikke norsk). Jeg anbefaler den til folk som liker litt humor. Helt ærlig var det litt lite spenning. Men det kan hende at den er bedre hvis man leser hele. Jeg gir terningkast 2.

 102. anmelese av Hør`a dagbok.
  boken handler om en jente som heter Anansiwa som kaller seg for nansi, hun har en plan om og bli kjent assa, NoRgEs StØrStE sTjErNe!! den som har skrivet boka heter Amina sewali. jeg syntes den var SYKT MORSOM og en skikkelig bra bok. jeg anbefaler denne boka vis du liker kebbab norsk!! nei da, jeg gir boka 5/6!!!!

 103. skjer`a dagbok er en veldig morsom bok med litt stygge tekster i den.Den som har skrevet boka kan ikke så bra Norsk. Hoved personen heter Anansiwa eller Nansi får det er vanskelig og utale navnet hennes.
  Den som har skrevet boka heter: Amina Sewali.

  Jeg syns bokavar bra og veldeig morsom

 104. Den var veldig morsom fordi det var sånn han så mange ord som jeg ikke forsto helt terning kast 8

 105. En morsom bok med vennskap. Den passer for de som liker musikk og morsomme ting. Terningkast 6

 106. Jeg syns boka var veldig bra og den var også veldig morsom så jeg likte boka. Jeg likte veldig godt at det var mange skrivefeil siden det gjorde den morsom.
  Jeg gir den terningkast 8.

 107. Anmeldelse på hør,a dagbok
  Hør,a dagbok boken er en bok som er skrevet i en dagboksjanger, boken handler om en jente som kommer fra Uganda men flyttet til Norge for to år siden men er ikke så good i norsk. boken er skrevet av Amina Sewali.

 108. Jeg likte ikke boka, jeg skjønner ikke hva de sier den rekkefølgen ting står i gir ikke mening terningkast 2

 109. Jeg synes det var en passe bra bok, men jeg skjønte ikke så mye av det ,men det var en bra bok jeg like at det fordi det var liksom litt tull og en gangster, men alt i alt en passe bra bok.

 110. Jeg synes denne boken er ikke så gøy for meg, jeg liker ikke så mye at de sier ass hele tiden nesten. Boken kan passe til folk som liker fantasi, 9-11 år tenker jeg.

 111. Jeg har lyst til å lese hele boka fordi utdraget gjorde sånn at jeg vil lese boka. Den er anbefalt for 4-7 klasse. Jeg vil vite om hun blir Norgesberømt. Jeg liker ikke at ingen klarer å uttale navnet hennes. Boka får 7\10

 112. Jeg likte boken fordi det var kule ungdommord og den var morsom. jeg anbefaler denne boken for 5-8 klasse.

 113. Boken var grei men litt dårlig den var litt vanskelig å lese.
  Boken var spennene og litt dramatisk det var sånn ok ternings kast 4,5
  Jeg vill ikke and befale boken så veldig.

Til toppen