Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hva skjedde egentlig med deg?

Jenny Jordahl Cappelen Damm Illustratør: Jenny Jordahl 2020

 

 

Janne er annerledes enn resten av familien. De andre er slanke, mens Janne er stor. Hva skjedde egentlig med henne? I det siste har hun fått flere sårende kommentarer, for eksempel fra Stian og Patrik, og det har begynt å gå inn på henne.

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Tips til å skrive anmeldelse

2 546 anmeldelser av “Hva skjedde egentlig med deg?

 1. Kjempebra og tankevekkende om spiseforstyrrelser – hvor lite som skal til for å utvikle det… Passer kjempebra for 6-7 trinn hvor kropp blir viktig 🙂

 2. Det er trist at de gutta tok bollene til den stakar jenta og da sier de at henne er kjuk det er trist. Jeg ambefaler denne boka til 10 – 15 åringer siden det er fakta som veldig bra for livet i boka.

 3. Boka handler om en jente som liker boller og en dag så er det to gutter som erter henne og hun blir lei seg og foreldrene klager på at ho er tykk.

 4. Denne boken synes jeg er bra, fordi man ikke skal mobbe andre og man er fin akkurat som man er🙂

 5. Dette er ein bra bok og synest den børde få terningskast 3
  Har lyst og lese videre av boka og sjekke kordan det går.

 6. Jeg elsker denne boka! Den er så bra. Den handler om Janne som er litt større enn de andre. Hun blir mobbet.. Jeg anbefaler denne masse! Terningkast 6.

 7. det var ganske spennende og jeg tror kanskje at jeg vill lese boka men det var lit teit når en jente sier at noen stjal bollene deres, hvis dere skjønner hva jeg mener.

 8. Det var ein god bok men guttene var veldig slemme til dei som ser denne ikkje gjer det hjemme på andre det er slemt hun fortener ein god ting for eksempel ein god klem så gjer som ho føler seg bra

 9. Jeg synes boken var alt for kort til å skjønne noe så jeg synes at den var ganske kjedelig

 10. Jeg syntes den var litt kjedelig fordi det var ingen spenning i denne teksten det var bare ikke noe for meg. den var liksom ikke nok med en jente som var veldig tykk og blir mobbet.

 11. Jeg syns denne boken er var ganske trist og litt spennende jeg syns den er helt ok ,men ellers veldig bra:)

 12. Jeg syntes boken var helt grei men den var litt trist.
  jeg syntes boken var litt trist fordi jenta blir mobbet med vekten sin eller størrelsen sin og det syntes jeg er litt trist.

 13. Jeg syntes boken var litt spennende fordi jeg vil vite hva foreldrene skal gjøre.
  Boken var litt rar fordi guttene bare sa at hun var feit og maste for å få boller.
  Boken var litt kjedelig fordi det er tegneserie for jeg liker ikke så godt tegneserier.

 14. jeg synes det er en bra bok fordi den viser hvordan det er å bli mobbet og veldig forskjellige følelser som er veldig bra å lære om fordi da kan man liksom vite hvordan det for and som blir mobbet med da var noe som også var veldig bra da de viste hvor triste andre kan bli om de blir mobbet 😊

 15. Jeg synes boken er veldig bra og viser hvordan folk reagere for frekke komentarer.Og at bare folk sier at det går bra betyr det ikke at det faktiskt går bra.

 16. Jeg likte denne boken fordi folk må lære seg å ikke tro at å være feit er en skam og noen ganger når folk blir kalt noe sånt som det kan de komme i et mørkt sted å kanskje tro at de ikke er god nok så jeg håper at noen lærer av denne boken.

 17. Jeg synes boken var helt grei, men jeg synes at den var litt kjedelig fordi den bare handler om noen som stjeler boller og sier at hun er stor.

 18. Jeg syntes boken var litt bra fordi den er kort og den handler om noen som blir plaget

 19. eg synest at boken var litt dum for det er frekkt og si at andre er feit men boken er trist.

 20. Det er trist at Janne blir mobbet for å være feit.
  Dette er en bok jeg har lyst til å lese.

 21. Elevar i 7. klasse seier: Nokon må snakke med dei gutane. Dei kan ikkje gjere slik. Han faren må også tenkje seg om.

 22. Jeg synes boka den var ganske ok, : )den var litt trist da. 🙁 Men jeg synes den er ganske ekte , det er det som skjer, man blir mobba på grunn av utsende sitt og all slags annet . Og jeg synes det er litt trist.
  Boka handler om en jente som heter Janne, alle andre i familien hennes er slanke men hun er stor og tykk. Så hun blir mobba og alle andre liker ikke henne 😠 på grunn av det. Og hun blir ganske lei seg😥. Da hun kom hjem så ble hun veldig trist . Også kom moren hennes og trøsta hun. Så gikk moren hennes ut når Janne ble bedre ,og snakket med faren til Janne. Og Janne hun hørte på hva de snakket om , men hun hørte bare på den siste delen da de snakket om å stoppe godteri og sånt for at hun skal ikke bli så feit. Jeg tror hun har misforstått det og det gjorde at hun ble både litt sint 😡 og lei seg på 😥foreldre sitt. Det var cirka det hele historien så langt handlet om.
  Jeg synes boka den var ganske grei men jeg levde meg liksom helt inni det boka. Ikke helt etter min smak men for å være ærlig var boka ganske god. Så jeg gir boka terningkast 4. 🙃
  Ps : egentlig hadde jeg lyst å gi den terningkast fem, men tilslutt så ga jeg opp. Fordi den ikke var helt etter min smak. Bokanmeldelse er jo en ganske ‘etter sin smak ting’ . 😶

 23. Stakker jente som må høre alt dette. Kroppspress og spiseforstyrrelser blir et større problem. På sosiale plattformer ser man bilder og videoer av pene jenter som har urealistiske kropper. Dette er en fin bok for alle, fordi det er viktig å lære om dette.

 24. Jenny hadde kjøpt 3 boller så var det to gutter som maste om å få en bolle men hunn svarte ikke dem så kom de bort til hun å sa ikke rart hun ikke vil dele på grunn av at hun er så feit. De dokk bollene så sprang Jenny hjem og var på badet å var lei seg.
  Hun prøvde og slanke seg men hun fikk det ikke til for hun trengte masse mat for og bli mett.

  Jeg synes det er trist at guttene mobbet Jenny for størrelsen hennes.
  Jeg synes det er en trist bok.Men jeg gir den en 3\10

 25. Det var sykt gøy, men litt trist for noen gutter mobbet henne med at hun var feit. Mammaen trøstet henne men pappaen var litt slem🥺

 26. Denne boken var bra men pappaen til Janne var ganske slem og mammaen var snill som var på Janne sin side👍🏻 Anbefaler og lese hele, terning kast 5/6🎲

 27. Det var en grei bok, den var litt kjedelig, men man får se innblikk i hvordan det er og få stygge kommentaren. Men siden utdraget var litt kort lurer jeg på hva som liksom skal skje videre. Gir boka/utdraget 3/10

 28. Jeg syntes den var syyyyyyyykt bra fordi at det har et viktig budskap og ingen fortjener og bli mobbet pågrunn av utseende. Jeg syntes at pappen hennes var litt slem. Terning kast 6/6🎲

 29. Jeg synes denne boka er grei og viser hvordan det er å oppleve kroppspress på en god måte. Jeg synes også at den viste bra hvordan folk kan føle på diskriminering pga kroppsvekt osv.

 30. Dette er et viktig tema og den var godt illustrert. Enkel å lese. Håper det går bra med Janne.

 31. Hei! Jeg syntes ikke at det er greit å mobbe andre fordi de ser annerledes ut! Det var ikke snilt av pappaen eller guttene… Jeg kunne ønske at de skjønner at det ikke er greit! Dette er en bra bok som jeg gir 9/10. Jeg syntes at det er viktig med sånne ting… Det er jo folk med følelser!!! Det finnes mennesker i alle farger og fasonger, og det er greit! Jeg har ikke lest boka ferdig, men utdraget var bra🙂Jeg håper ikke at noen velger å være sånn!!! De som blir mobba sier det kanskje ikke, og da blir det en stor klump i magen…. Alle er like mye verdt🌈Uansett hva💖 Håper at alle skjønner det etter hvert…💖🥰

 32. Det er trist at de gutta tok bollene til den stakar jenta og da sier de at henne er kjuk det er trist. Jeg ambefaler denne boka til 10 – 15 åringer siden det er fakta som veldig bra for livet i boka.

 33. Jeg synes boka er veldig bra fordi den tar fram et viktig tema og det er tegneserie og jeg liker tegneserier. Jeg syntes også at tegningene var veldig fine og forklarte veldig mye av det som sto der. Jeg syntes den hørtes veldig spennende ut og jeg ville bare lese en til side for og finne ut hva som skjedde med Janne. Jeg synes at boka var også veldig fint skrevet og skriften var ganske forståelig. Boka var veldig bra.

 34. Jeg synes boka er veldig bra fordi den tar fram et viktig tema og det er tegneserie og jeg liker tegneserier. Jeg syntes også at tegningene var veldig fine og forklarte veldig mye av det som sto der. Jeg syntes den hørtes veldig spennende ut og jeg ville bare lese en til side for og finne ut hva som skjedde med Janne. Jeg synes at boka var også veldig fint skrevet og skriften var ganske forståelig. Boka var veldig bra.

 35. Jeg syns boka virket bra. Jeg likte budskapet og at forfatteren skrev om hvordan det kan føles å bli mobbet for kroppen sin. Jeg syns boka passer for de mellom 5. og 6. klasse. Jeg vil lese ferdig hele boken fordi jeg vil se hvordan det går med jenta. Boken kan være lærerik men den kan også være litt trist.

 36. det var en veldig bra fortelling men det hadde vært bedere om det var lit mer. terningskast 4/6

 37. dene boka var rar jeg
  likte ikke den fordi den handlet om førelser
  og jeg liker ikke bøker som handler om følerser

 38. Jeg syns boka var trist og det var et veldig seriøst tema.
  Det var veldig trist da de mobbet henne for at hun var feit og tok bollene hennes

 39. Det var for trist og at Janne vil ikke dele med guttene og guttene var for slemme til henne.
  Men så trøsta mamma hennes og da funka det heller ikke at det går bedre.
  Det er et par av tegneserie og et par av drama.

 40. Den er veldig bra og den er basert på noe sån er veldig viktig for alle å vite å kjønne tærning kast 4/5

 41. Boken var veldig bra og ganske fengende, men jeg liker ikkje så godt slutten. Det handler om en jente som er litt overvektig, så får hun hundre kroner for hvert kilo hun går ned. Hun ender opp med å ikke spise og gå på lange turer. Selv om hun var sulten og sånn, ble bare livet hennes sosialt bedre og bedre. Spør du meg er den litt sånn «Ting blir bedre når du er tynn». Hun spiste så vidt inntil slutten. Kanskje boken kunne vist at man ikke skal la være å spise, men gå på mange turer. Bortsett fra det var den helt fantastisk og jeg kunne ønske det var en nummer 2. Jeg gir den en 8/10.

 42. Jeg syntes boka er faktisk ganske bra.
  Den handler jo på en måte om ting som er ekte.
  Den virker veldig kul og litt trist kanskje.
  Hadde definitivt lest denne.

 43. Jeg syntes boka er faktisk ganske bra.
  Den handler jo på en måte om ting som er ekte.
  Den virker veldig kul og litt trist kanskje.
  Den er skrevet på en bra måte og jeg liker at det er en tegneserie.
  Hadde definitivt lest denne.

 44. Utdraget var for kort. Det ble vanskelig å mene så mye om boka når det var så kort. Tema i boka er viktig.

 45. Denne boka var litt trist og jeg ble litt sur på de guttene som gjorde nar av henne bare fordi man er andledes betyr ikke at man kan gjøre nar av noen.

 46. Jeg synes boka var veldig bra og veldig spennende.
  Jeg får kjempelyst til å lese boka, og jeg synes den handler om et veldig viktig tema.
  Jeg gir boka terningkast 6.

 47. Jeg synes utdraget var litt trist men samtidig spennende fordi i boka så viste de hvordan hun har det inni seg, jeg gir den terningkast 4.

 48. Jeg syntes ikke at det var bra at hun ble mobbet.
  Jeg syntes det var et bra budskap.
  Jeg gir terning kast 5
  Jeg syntes at det var domt at foreldrene ikke tar kjempe mye tak i det sånn at det kan være at de guttene ikke stopper med å mobbe henne

 49. JEG SYNES AT DET VAR VELDIG FREKKT AV DE TO GUTTENE Å MOBBE HUN FORDI HUN VAR LITT TYKK!!! OG JEG SYNES IKKE AT DET ER GREIT AT FORELDRE SNAKKER SÅNN FREKKT OM DATTEREN SIN.

 50. Det er trist at de gutta tok bollene til den stakar jenta og da sier de at henne er kjuk det er trist. Jeg ambefaler denne boka til 10 – 15 åringer siden det er fakta som veldig bra for livet i boka.

 51. Jeg liker den sikkelig fordi det er sååå interessant , jeg lånte den til å med fra bibliotek etter jeg leste utdraget fra boka , jeg bare føler at folk som har eller opplever det nå kanskje lærer litt og de som er frekke også lærer , fordi jeg syntes det er viktig m alle skal få spise så mye de vil så lenge de har kontroll 🙂

 52. Jeg synes dette er en ganske bra bok fordi den handler om noe viktig. Jeg gir denne boken terningkast 4.

 53. Gir den 7/10. jeg liker den tjukke demonen, og tegnestilen. Tegningene. jeg elsker dem.
  Pog, og de guttene som stjal de dumme bollene. Jeg elsker dem. De er snille mot hun. De gjør sånn at hun går over på en diet. Hun jenta er ikke god til å passe på seg selv. Da må guttene gjøre det.

  Denne anmeldelsen er bare tull, hvis du ikke hadde skjønt det ennå.

 54. Jeg syntes ar boka høres interesangt og spennende ut så jeg får bare lyst til å lese mere. Men egentlig syntes jeg også at det er domt at folk kan være såvslemme bare på grunn av utsene så jeg gir den terningkast 5🎲

 55. Jeg likte boka egentlig ganske godt fordi den hadde en bra handling, den var spennende, sp jeg fikk lyst til og lese mer av boka. Jeg gir ternings kast 5.

 56. Hva😎skjedde🤣egentlig😶med😫deg?🐝
  Hva skjedde egentlig med meg at jeg likte denne boka.
  Terningkast 5.

 57. Jeg likte boken fordi den var veldig spennene og det er et viktig tema og prate om så det er bra at noen har skriv en bok om det. Det er en bok mange kan skjenne seg igjen i. Og når du har lest litt vil du bare lese mer og mer. Ambefalles. Terning kast 5 av 6.

 58. Boka var veldig spennende. Jeg syntes boka var bra fordi at den viser litt hvordan noen unge har det. Jeg fikk ufattelig lyst til å lese resten av boka. Jeg gir den terningkast 5🎲

 59. Jeg synes boka var veldig lik andre bøker. også er den veldig forutsigbar, så historien ble ikke så spennende. men jeg likte at den var veldig lett å lese, også likte jeg den litt fordi den viser hvordan andre barn kan ha det. så boka får terning kast 3/6

 60. Jeg syns denne boka er interessant samtidig litt trist. Men jeg anbefaler folk å lese den fordi den har såpass viktige temaer. Jeg gir boka terningkast 5/6.

 61. Boka er veldig bra og handler om et veldig viktig tema. Tegningene passer bra til teksten og viser hva Janne føler og tenker. Boka anbefales for barn fra barneskolen og oppover, fordi det er en veldig lettlest bok. Boken får terningkast fem av seks.

 62. Jeg syntes det var en veldig spennende bok. Og boka har et viktig tema. Jeg likte hvordan dem hadde fått med så mye av etse lite utdrag. Men jeg syntes skolebollene frista litt får mye. Jeg tror jeg ville lest hele boken! Jeg vil anbefale denne boken. Terning kast 4.5/6.

 63. . Temaet passer bra til verden idag.
  Man får med seg mye på bare noen få sider. Jeg synes utdraget er bra men jeg hadde ikke lest hele boken fordi den var litt kjedelig og litt trist.
  Terningkast 3

 64. Det var en fin bok den var veldig spennene jeg likte at den hadde mye bilder.
  Jeg gir den en terning kast 4

 65. Boka var lettlest. Bildene forklarte hva boka handlet om. det var litt leit å høre om hva folk gjør med andre. De tenker ikke seg om noen hadde gjort det mot dem.
  Jeg gir boka terning kast 4/6

 66. Boka handler om en jente Som synes hun er feit og hun blir mobba, foreldrene sier at hun kan få 100 kroner for hver kilo hun går ned. Men det var ikke lurt siden hun sluttet å spise. Hun har en stemme i hodet som sier at hun er feit, og hun mister sin eneste venn. Men hun får tre venner til slutt og har det fint. (=

 67. Jeg synes boken var veldig spennene og litt trist. Jeg likte at det var mye bilder.
  Jeg gir den en 4

 68. Jeg syns at utdraget fra hva skjedde egentlig med deg
  jeg gir boken en 5 er fordi den var litt trist fordi man skal ikke mobbe folk på størrelse men boken fikk høyere poeng av at det var tegneserie og litt løye

 69. Dette er en bra tegneserie. Til og med det er bedre en min. Bare litt dumt. Jeg mener det var litt dumt at guttene var slemme! Også da faren også mente at hun var tykk

  9 / 10!

 70. Jeg synes at andre burde ikke mobbe andre Ford vekta og hun burde ikke bry seg om hva andre synes det er ikke bra.:..(

 71. Det er to gutter som mobber en jente som har kjøpt seg boller.
  De to guttene sa at hun var feit.
  Faren til jenta sa, Hun propper jo i seg. Jeg skjønner ikke hvorfor.
  De prøver å få hun tynnere med å ha godtestopp det vil hun ikke.
  Jeg syns synd på jenten. 🙁
  Jeg gir terningkast 6.

 72. jeg synes den var litt bra men også litt mye frekt som ble sagt og det var litt kjedlig men anbefaler får 10 -13 terningskast 4

 73. Jeg likte boka fordi det handler om et veldig viktig tema mange sliter med og jeg syntes at boka var litt trist fordi hun ble sedd på som anerledes fordi hun var større en de andre.

 74. Boken handler om spiseforstyrrelser som er et veldig alvorlig. Jeg gir boken en terning kast:4

 75. Jeg synes denne boken er bra fordi den handler om et viktig tema og om hva en person kan føle når den blir mobbet.

 76. Jeg synes denne boken er bra fordi den handler om et viktig tema og hva en person kan føle når den blir mobbet

 77. Boken var ok og litt trist fordi hun ble mobbet av de andre fordi hun var større. Det er bra at boka handlet om et tema som er alvorlig.

 78. Jeg synes synd på Anne, hun ble mobba fordi han var feit… det er ikke snilt å mobbe folk på grunn av at hvordan mans ser ut o.s.v på grunn av at da blir man lei seg. Man får dårlig samvittighet av å mobbe og jeg hadde iallfall fått det. Jeg gir boka terningkast 4/6. Men jeg håper ingen her som deltar i bokslukerprisen mobber folk fordi da blir jeg sur…. Skikkelig sur. Anbefaler boka for 8-12 år.

 79. Ingen følelser, har en kjedelig og banal historie. Hovedpersonen kan ikke engang beskytte seg.
  Terningkast 1/10 fordi den var kort.

 80. Den var ganske trist, og det er veldig trist også og tenke på at dette ikke bare er en historie men den er basert på irkeligheten og det er det jeg syntes er veldig trist.

 81. Dette tema er kjempeviktig, mange føler på press, med hvordan man ser ut, spesielt når man begynner og utvikle seg som mest.
  Jeg selv foretrekker ikke tegneserie og litt mere tekst, men boka er veldig bra ellers.
  Jeg gir boka 3/6

 82. Jeg er Ieva😊😍🤩🥳, boka: hva skjedde med deg? Forfatter: Jenny Jordahl handling: det handler om en jente. Så sa noen gutter at de kunne få bolla hennes! De mobbet henne bare fordi henne var skjukk. Henne var veldig lei seg…..

  Det er ikke lov til å mobbe jeg gir boka 5/10

 83. Jeg synes utdraget fra boken var trist fordi:de kalte hun feit.
  Jeg synes det var dumt.
  Av alle tingene hun likte måtte de ta bollene.
  Jeg føltes synn.
  Boken lærer oss om hva de føler når de blir mobba.

 84. Jeg synes utdraget fra boka var trist.
  Det var dumt at de mobbet henne.
  Jeg synes det var trist fordi de
  sa at hun var feit.
  Men det var slemt av foreldrene å ikke
  gjøre noe.
  Jeg håper at de som mobbet fikk kjeft.

 85. Jeg synes utdraget fra boken var trist, fordi Janne ble mobbet bare fordi hun var større.
  Det er ganske trist at dette skjer i virkeligheten.
  Det var bra at moren til Janne trøstet henne.
  Jeg likte ganske godt tegningene.
  Jeg gir terningkast 6 fordi jeg vil lese mer!

 86. Jeg syntes boka var veldig bra og ganske trist. Jeg syntes den er fint fortalt og veldig seriøs. Jeg anbefaler den for 6.trinn og oppover. Jeg gir den terningkast 6 av 6. Ikke mobb folk for vekta deres.!

 87. Jeg synes utdraget fra boken var passe bra. Den handlet om mobbing. Det som skjedde var forferdelig. Den handlet om en jente som ble mobba og ble kalt feit. OG FORELDRENE SA DET SAMME.

 88. jeg synes denne boka handler om et veldig viktig teama jeg liker ikke tegneserie så dette var ikke noe for meg men det var et veldig kort utdrag

 89. Denne boken er ikke så spennende det gikk veldig fort og lese utdrage men tema er viktig så en 3/6

 90. Jeg liker tegneserie ganske godt, fordi det tar kort tid og lese, og det kan noen ganger være litt mer spennende enn bøker uten bilder. Dette er fordi man kan se bilder av det som skjer. Men jeg tror jeg liker bøker uten bilder best, fordi da kan man forestille seg ting mer.

  Utdraget var egentlig litt trist. Jeg synes synd på Janne. De guttene var veldig slemme, og det ble ikke så veldig mye bedre av at Janne hørte alt foreldrene hennes sa ute i stua. Jeg sier ikke at foreldrene ikke brydde seg, for det gjorde de jo, det jeg sier er at de kanskje ikke burde snakket så høyt om det de snakket om.

  Jeg anbefaler denne boka til de som liker tegneserier.

 91. Jeg synes utdraget fra boken var litt trist fordi hun ble mobbet.
  Jeg likte at det var en tegneserie.
  Jeg likte også at det var hele tiden noe som skjedde.
  Jeg skulle ønske det var litt mindre mobbing.
  Jeg ville ha lest boka ferdig for å se hva som skjedde.

 92. Jeg syntes boken var veldig dårlig foridi jeg likte at det var så mye drama.
  Ellers hadde jeg likt den bedre. Jeg gir den (1 utav 6)

 93. Jeg synes utdraget fra boken ikke var så bra fordi boken var litt trist. Jeg gir denne boken terningkast 1/6 fordi den var ikke så spennende .Jeg anbefaler ikke denne boken.

 94. Jeg synes boken var veldig trist fordi hun blir mobbet av andre elever, Den ene eleven sier
  «Viste ikke at feitinger kunne løpe».

  Janne er lei seg fordi hun er mobbet av andre folk, Og av pappaen sin. Pappaen sier «Hun spiser for mye av alt ikke bare godteri».

  Janne sitter på bade og griner.

  Jeg synes syn på Janne fordi hun blir mobbet.
  Guttene som mobbet henne sa «Kan jeg få en boller eller?» Janne bare ignorerte dem.
  Da sa den andre gutten «Har du ikke lært å dele?» Så tar de bollene fra henne.

 95. Jeg synes denne boken var gøy. Men og trist at hun ble mobbet, Jeg har ikke lyst til og lese videre men jeg har også lyst. Grunnen til at jeg ikke vil lese videre er fordi hun blir mobbet og det er ikke gøy og lese om noen som blir mobbet. Men jeg har lyst og lesse videre fordi jeg vil vite om det går bra med henne. Jeg synes at det var bra at mammaen trøstet henne. Denne boken synes jeg var lit trist men den var også gøy. Den var gøy fordi at jeg fikk vite hvordan det er og blir mobbet men jeg synes synd på henne. Jeg gir denne boken en 4/5👍

 96. Jeg synes utdraget fra boken var lit slem fordi de burde seg om ut siden å ikke inside.
  Jeg hadde lyst til å lese boken. jeg gi den 5 av 5.

 97. jeg synes det er litt creepy at skyggen ser sånn ut den ser litt skummel ut. jeg synes det er trist at hun blir mobbet av noen gutter. det er irriterende at de tar bollene. jeg synes det er bra at mammaen trøster henne. jeg gir boken en 4 av 5 fordi det var creepy.

 98. Jeg likte denne boken fordi den er kort men den sier vceldig mye.
  Jeg får lyst og lese resen av boken 6/6

 99. Boken var kul og litt trist. Eg likte den boka. Eg likte bildene. Eg likte teksten. Eg og syns synd på jenta.

 100. Eg synest at boka var bra. Eg likte ikkje at foreldrene sier sånne ting om Janne. Eg likte og at ho skrev det i ein bok, pågrunn av folk kan kanskje ha det som Janne. Eg synest og at det var slemt av guttene og kalle henne feit. Eg likte temaet som forfattarenbrukte og eg ville ha gitt den terning kast 4🎲

 101. Eg syntest at denne boka er bra og at det er bra at dei får fram ting som barn kan slite med.
  Når unge leser denne boka kan dei kanskje tenke seg om å kanskje hjelpe andre barn som har det slik som i boka.
  Det er ikkje greit at det er nokon som er slik og mobber andre, og Janne fortjente ikkje all haten ho fekk i mot seg.

 102. Flott bok.👏👏
  Boka har eit viktig tema, og har blitt forklart godt med teikningane.
  Det er bra at nokon tar opp dette og viser kor fæle folk kan faktisk vere.
  Flotte teikningar.👏✍️
  Håper denne boka blir mer kjent og at folk kan begynne å slutte med kommentarer på kropp😊😊

 103. Eg synest at gutane ikkje burde seie det til ho fordi det kan øydelegge veldig masse.
  Foreldra burde ikkje hatt sagt det.
  Folk seier at ho er tjukk.
  Boka er litt bra.
  Eg girr den terning kast 5

 104. Det var veldig trist. Og eg ville bare ha sagt det til mine foreldre. Så det var ein 6/10. Anbefaling 11—16. Kva synest dokke?

 105. Eg likte ikkje at dei guttene mobbet henne om kroppen hennes.
  Eg synest at det var ein bra bok begrunn av skildringane.
  Eg gir boka 9/10

 106. Kul bok eg likte bok. Bok fine bilder. Bok bra tekst. Bok trist. Bok gøy. Eg gi bok 7,5/10

 107. Eg syns denne boka var ei bra bok fordi det viser kor lei seg folk kan bli og kor stygge folk kan vere. Det var også dårleg gjort av pappaen og sei sånne ting sjølv om at han ikkje visste at Janne høyrte på. Tegningene i boka beskreiv også ganske mykje av situasjonen. Eg vil gi boka terningkast 8/10 fordi det kan vise at alle er forskjellige og at ingen er perfekte🌟

 108. Der er om at nokre gutter stjele bollene til jenta og dei kalte hun feit.
  Og boken var super duper skummel men skyggen Eg blei ultra redd når eg såg skyggene
  Eg er no super redd fra så skummel lol Eg gir det Eg 1000 av 10 fra den redde + ho blei mobbet ho blei lit trist men det var banan skummel..

 109. Flott bok👏👏
  Boka er eit godt eksempel på bodyshaming og skam over seg selv.
  Boka har tatt opp eit godt tema og blitt godt forklart.
  Trist at nokon faktisk kan føle seg sånn.😧
  Flotte teikningar✍️👏
  7/10

 110. Eg syntes denne boka var veldig tankevennendene og ei bra bok eg har bare lest dette utdraget men eg trur denne boka vil handle om at ho får det mykje verre.
  Og kansje ikkje tørr og kjøpe foreksempel bollar eller slike ting og heller kansje ikkje tørr og spise så mykje som kroppen vår trenger.
  Boka er veldig bra og er eit ganske viktig budsjett for unge.
  Boka passer for alle mellom 7-14 år.

 111. Eg syns boka var god og det temaet er super viktig.
  Den boka kan hjelpe mange barn og undgommer som er usikker på kroppen sin.
  Men alle er fine og unike.

 112. Boka er god. Det om gutane at dei mobba ho er ikkje greit. Det er flere som føler det. Eg lurer på om denne boka er lik den eg snart kan lese. Terningkast 5

 113. Eg syntes boka var bra. Det var veldig fint at den tok opp så bra tema med mobbing og vekt. Eg trur den boka kan hjelpe andre i samme situasjon. Det var ikkje greit det guttene holdt på med. Det var litt dumt at faren og mora dreiv og snakka om at ho var litt stor, men dei meinte det nok godt. Eg gir boka teriningskast 4/6.🔥

 114. Eg syns boka var trist fordi ho blei mobba fordi ho var stor.Men det eg syns og var trist at faren snakka stygt om henne når ho stod og høyrde på.Men det dei gutane burde vite er at ingen er perfekte og alle kan vere forskjellige.Eg syns og at boka var bra fordi da kan det vise at korleis folk har det når dei blir mobba sånt.Eg gir boka ein terningkast 9/10 fordi den viser at alle er forskjellige.

 115. Eg synest at dei gutane var slemme og ikkje burde ta bollane bare la henne være i fred.
  Eg synest at faren ikkje burde seie det han sa.
  Nokre av bildene viste om ho var lei seg eller om ho var glad.
  Eg synest og at gutane skulle hat ikkje brydd seg om henne.
  Og dei ikkje skal mobbe på grunn av korleis ho ser ut.

 116. Denne boka var bra fordi folk trenger kanskje litt hjelp til og slutte og mobbe og irritere folk vis dei gjør det👍 Og det var bra at den viser kor lei seg folk kan bli. Eg vil gi boka terningkast 7/10🥇

 117. Eg synest denne boka var veildig bra. Den viser at ingen er like eller perfekte.
  Eg synest at det var dumt av faren at han sa de han sa.
  Og det viser kossen folk har det om dei blir mobba.
  Og det viser at det veldig ofte 1 mot 2.
  Og boka viser veldig mange bilder som forteller om kossen situasjonen er.

 118. Eg synes det var trist og slemt gjort av guttene.Det er mange som er slemme fordi dei vil tøffe seg eller gjør andre lei seg.Nokon ganger stopper aldri mobbing og utestenging.Det er trist.Det eg synest var bra var at dei beskrive korleis ho føler det inni seg.Det er mange som har det sånn i verden.Det var stygt sagt av guttene at dei kalte henne bolla.Siden dei sa det så skammer ho seg sikkert.Det er veldig mange som får eit kalle namn og husker det til dei blir voksen.Eg synes foreldrene til jenta burde gjøre noko meir enn å trekke henne ned.Det er skummelt når andre gjør noko mot deg.Eg veit korleis ho har det,og det har skjedd med nesten noko lignende.

 119. Det er masse ting som skjer i boken. Eg syns synd på Janne . Me får jo se kva som skjer i virkeligheten me folk som blir mobba. Eg gir boka 7/10 .Vi får vite at alle er forskjellige.

 120. Det er viktig at den boka blei publisert fordi det er om helse og kropp, ikkje minst mobbing. Folk kan bli veldig lei seg og redd av at folk mobber av kroppen til andre folk. Og alle kropper er like mykje verdt. Det var dumt av foreldra hennes ikkje tenkte over at ho kunne høyre det. Eg gir terningskast 8/10😀😀

 121. Eg synest boka var bra, fordi den viser korleis folk føler seg etter at folk seier sånne ting. Det var og veldig dumt av guttane, fordi ho kan begynne å tenke stygt om seg sjølv og då blir ho lei seg.
  Blidene viste godt korleis ho hadde det og at alle er forskjellige, men framleis kan være snille.

 122. Eg synest boka var bra, fordi det er bra at folk skriver om mobbing og tristhet. Det er trist at folk mobber andre for korleis dei ser ut.

 123. Den boka her er kjempeviktig at mange for lesa, fordi det her er eit stort problem som er rundt i verda. Og boka vis at du bør aldri snakka stygt til nokon, fordi du veit aldri kva han eller ho går gjennom. Det her er eit kjempe viktig sak som alle bør veta og skamma seg for.

 124. Utraget handler om en jente som ikke føler seg bra ved seg selv. jeg synes boka var helt grei, fordi den var ikke så gøy men den var ikke kjedelig heller.

 125. Jeg syntes at denne boka er ganske spennende, og jeg har veldig lyst til å vite hva som skjer med Janne .

 126. Boken virker veldig bra, det handler om en jente som noen gutter er slemme mot. De sier at hun er tykk og tar bollene hennes. 😢😎

 127. Jeg synes boka hadde et veldig bra budskap og jeg synes folk som de guttene burde skjerpe seg.🧊🌺

 128. Den var bra. Jeg likte illustrasjonene om den slemme skyggen som følger henne. Hvordan alt plutselig blir mørkt. Det er så fælt hvordan folk behandler hverandre, men jeg tror at hun får det bra til slutt. Jeg kunne tenke meg å lese resten av boka.

 129. denne boka handler om en jente som ble tatt bollene fra seg. hun gråter og har en skygge. denne er veldig braaaaa. jeg SKAL låne den!!!!!!

 130. Boka er kjempebra og tankevekkende. Jeg begynte nesten å gråte da faren fortalte at hun var feit og spiste for mye .

 131. BOKA VAR SÅ BAR!!!!! jeg skal lese den hele tIDENNN. de guttene var så slemme hun fortjener bedre!!!!!!!!!!!!!!

 132. Boka handlet om en jente som heter Janne hun i motsetning til hele familien hennes er stor og blir mobbet. Det er to gutter som heter Stian og Patrik som tar bollene hennes fordi hun ikke vil dele bollene sine med henne.

  Boka var veldig lærerik fordi noen barn har det kanskje akkurat sånn. De blir mobbet hver dag, folk sier stygge ting om han eller hun og, det er er ikke noe man vil oppleve. Det kan være vennen din, en i familien din eller noen du møter på gata.

  Jeg gir den terningkast 4 av 6.

 133. Det var et ganske bra utdrag og veldig interessant historie, Janne er en feit jente som har hatt en oppvekst blant tynne slanke foreldre og blir mobbet for det. (høres kjent ut) Anbefales, Men det var lite tekst siden det er en tegneserie. Så ikke les den om du vil ha en utfordring¸ uansett bra enda 9/10

 134. Den er ok det er føles ut som en sant historie, jeg synes boken kunne være litt lengre men ellers en bra historie

 135. Jeg synes at boken hva skjedde egentlig med deg er en trist bok om en tenåringsjente som er overvekt som blir sett ned på for hvordan hun ser ut som. Denne boken har bra tegninger, skrift og historie. Jeg anbefaler denne boken 100%! denne boken passer for barn i 6-7 trinn fordi da lærer de at utseende er ikke viktig og at personlighet er mest viktig. Mange folk har en dårlig metabolisme eller blir født overvekt og kan ikke gjøre noe med deg, denne boken lærer oss at det er okay og være overvekt eller ikke passer inn i skjønnhetsstandaren. Jeg gir derimot denne boken en 8/10.

 136. Jeg har lest utdraget ¨hva skjedde egentlig med deg¨ skrevet av forfatter Jenny Jordahl.
  Boka handler om at Janne er annerledes enn familien. Janne er stor og de andre er tynne. Janne får flere og flere sårende kommentarer, i det siste har folk sagt stygge ting.
  Det jeg synes var bra med utdraget var at de snakket om mobbing og viste at andre ikke er de eneste som blir mobbet.
  Det jeg synes var dårlig med utdraget er at det var kort og ikke spennende.
  Jeg likte boka fordi de snakket om mobbing og det er et viktigg tema å snakke om fordi mange blir mobbet.
  Jeg syntes boka passer for 7+ fordi folk under 7 vil ikke forstå mye. |
  Terningkast 4/6

 137. Jeg har lest utdraget fra boka “Hva skjedde med deg?” skrevet av forfatteren Jenny Jordahl. Boka handler om en jente som blir ertet, mobbet og som blir snakket stygt om fordi hun er rund. Jeg synes familien og mobberne er slemme mot henne som du kan se på side 102-103 for eksempel. Bildene er også veldig fine og viser mye følelser som for eksempel på side 94- 95. Det som er bra med utdraget er at de tar opp viktige ting. Det som var dårlig med utdraget var at det var litt for kort, synes jeg. Jeg synes boka passer fra 8 år og oppover, fordi du må kunne litt for å virkelig lese utdraget eller boka. Jeg gir utdraget terningkast 3 av 6.

 138. Hva skjedde egentlig med deg

  Jeg har lest et utdrag fra boka hva skjedde egentlig med deg skrevet av forfatteren Jenny Jordal.

  Boka handler om en jente som blir mobba for måten hun ser ut. Hun blir sagt stygge ting til som F.eks. feiting.

  Det jeg likte med boka var at den var veldig på bilder. Jeg liker måten skyggen følger etter henne og blir større og større var gang det skjer noe dumt og trist.

  Det jeg ikke likte ved boka var at det føltes litt som om faren også var litt negativ og kom opp med forslag til å gjør henne tynnere, men egentlig er jo alle perfekt som de er.

  Jeg liker utraget. Det var veldig forklarende om mye om hvordan hun har det med hvordan bildene og skyggen forandra seg.

  Jeg anbefaler boka for 11 og opp over. ikke at den var skummel, Det var bare at man måtte være veldig nøye med hva man så på bildene.

  Jeg gir boka terningkast 6 var veldig glad i måten den ble vist på.

 139. Hva skjedde egentlig med deg?

  Jeg har lest et utdrag fra boka “Hva skjedde egentlig med deg?” skrevet av forfatteren Jenny Jordahl.

  Boka handler om en jente som heter Janne, som har vært og kjøpt boller. Men på veien hjem var det noen gutter som stoppa henne og spurte om de kunne få bollene. Janne sa nei, og guttene ble sure. De kalte henne feit og bare tok bollene hennes. Janne ble kjempelei seg og løp hjem. Moren prøvde å trøste henne, og pappaen kommenterte også på vekten hennes.

  Boka er en tegneserie. Det er fine lyse farger, helt til noen gjør Janne trist eller redd. Da blir tegningene mørkeblåe og svarte. Når hun blir trist eller redd kommer det en skummel mørk skygge bak henne.

  Det jeg synes var bra med utdraget var at boka forteller om hvor lei seg man kan bli av sånne små kommentarer.

  Jeg synes boka passer for barn mellom 8-13 år fordi 8 åringer burde lære litt om hvordan slemme kommentarer kan påvirke noen, og de som er over 13 synes kanskje ikke at boka er så spennende, også burde de også vite at man ikke kommenterer på utseende.

  Jeg gir dette utdraget terningkast 6.

 140. Anmeldelse om hva skjedde egentlig med deg
  Jeg har lest et utdrag fra boka hva skjedde egentlig med deg? skrevet av forfatteren Jenny Jordahl.
  Boka handler om en jente som er på vei hjem til foreldrene sine, men på vei hjem blir hun blokket av to gutter og de sa at hun var stor og at hun ikke skal spise så mye og at hun ikke skal spise alle bollene hun hadde i posen selv.
  Det som var bra med utdraget var at moren trøstet henne og støttet henne.
  Det som var dårlig med utdraget var at faren foreslo at hun skulle på slanking og at han ikke var noe snill, og At guttene mobbet henne er ikke bra. Det er heller ikke bra at noen faktisk blir behandlet sånn, for de kan ikke styre hvor mye de spiser eller hvorfor de ble født sånn, så de kan jo ikke gjøre noe med det.
  Jeg likte boka for du kan lære noe fra den som for eksempel at du ikke skal behandle hverandre sånn og at bare noen få ord kan ødelegge livet til noen.
  Jeg syntes at boka passer for 7+ for det er bra at alle lærer at du ikke skal behandle andre sånn.
  Jeg vil gi dette terningkast 3.

 141. “Hva skjedde egentlig med deg”

  Jeg har lest utdrag av boka “Hva skjedde med deg”

  Av forfatteren Jenny Jordahl.

  Utraget handler om en jente som skal ut i parken og spise skolebollene sine,

  men to gutter sier at hun må dele og at hun er feit.

  Så stjeler de bollene hennes og hun løper vekk mens hun gråter.

  Når hun kommer hjem, løper hun på badet.

  Etter en stund kommer moren og sier at de andre guttene er dumme,

  men hun er fortsatt lei seg.

  Jeg likte ikke utraget fordi jeg liker ikke sånn type bok,

  men det er det kanskje du som gjør.

  Jeg anbefaler boka for barn fra 9 til 12 år.

  Terningkast 3

 142. Utdraget av boka Hva skjedde egentlig med deg uke39

  Jeg har lest et utdrag fra boka “Hva skjedde egentlig med deg”, skrevet av forfatter Jenny Jordahl.

  Boka handler om en jente som var litt tykk og stor. Det var to gutter som ikke var noe snille med jenta, og mobbet henne og kalte henne feit. Når hun kom hjem begynte hun å grine, mammaen trøstet henne. Når mammaen gikk ut av soverommet til jenta, spurte pappaen hva det var og mammaen fortalte alt. Da sa pappaen “ja, men hun må stoppe å spise så mye, da er det ikke rart at hun er feit”. Men det pappaen ikke visste var at jenta hørte alt han sa.

  Det som er bra med utdraget er at mammaen trøstet henne og var der for henne. Det jeg syntes var dårlig med utdraget var at guttene mobbet henne, og at faren ikke trøstet henne og kalte henne feit.

  Bildene var ikke sånn veldig hyggelige, det var mest triste bilder. Bildene gir mye mening og man forstår mer av bildene, og at man kan se mer hva som skjer.

  Jeg likte ikke boka fordi den hadde ikke noe humor og den var trist.

  Jeg synes boka passer for 6+ fordi den var ikke skummel, det var mest tegninger i den da er det lettere å forstå for 6 år og oppover. Jeg vil gi dette utdraget terningkast 2/6.

 143. Jeg har lest et utdrag fra boka hva skjedde egentlig med deg av forfatteren Jenny Jordahl. Boka handler om en jente om blir mobbet for kroppen hennes.

  Det som jeg syntes var dårlig med utdraget var at folk sa slemme kommentarer til hun og at pappaen er negativ mot datteren hans.

  Jeg likte boka fordi den skal vise hvordan noen har det og at alle er forskjellige og at man er perfekt som man er.

  Jeg synes boka passer for barn over 9 år fordi det er litt vanskelig å skjønne for de små hva dette handler om.

  Jeg vil gi dette utdraget terningkast 6/6 🙂

 144. “Hva skjedde egentlig med deg” utdrag

  Jeg har lest et utdrag fra boka “Hva skjedde egentlig med deg” av forfatteren Jenny Jordahl.

  Boka handler om en jente som er stor, og blir mobba for vekten sin av folk på hennes alder og til og med foreldrene sine.

  Det som jeg synes er bra med utdraget er at det kan vise hvordan det er for noen folk som kanskje er litt overvektige å bli mobba og hvordan sånne små kommentarer kan påvirke personer og gjøre at de blir skikkelig usikre osv.

  Jeg syntes at det var veldig dumt at foreldrene hennes, spesielt pappaen hennes sa sånne ting om henne.

  Jeg likte boka fordi som jeg sa den viser hvordan det er for folk som er overvektige, og ikke overvektige å bli sagt sånne ord til.

  Jeg synes boka passer for 10+. Det er bra at det er skrevet en bok om hvordan ord kan påvirke folk. Det kan hende at når folk leser denne boka så skjønner de at de ikke burde snakke sånn til folk, og kanskje stopper.

  Jeg vil gi dette utdraget terningkast 4/6

 145. Hva skjedde med egentlig med deg

  Jeg har lest et utdrag fra boka “Hva skjedde med egentlig deg “skrevet av forfatteren Jenny Jordahl.

  Boka handler om en jente som er stor og det er 2 gutter som mobber henne. Hun kjøpte 3 skoleboller. Hun kom hjem og gråt.

  Det som er bra med utdraget er at det er spennende fordi den skyggen på tegningene gjør meg nysgjerrig.

  Det som jeg syntes var dårlig var at hun ble mobbet.

  Jeg likte boka fordi den skyggen forandret seg. Den var tynn og lang og etter det var han stor.

  Jeg vil gi dette utdraget terningkast 4.

 146. Jeg har lest et utrag fra boka Hva skjedde egentlig med deg skrevet av Jenny jordal illustrert av Jenny Jordal

  Boken handler om at Jenny er litt rundere en de andre og guttene på skolen mobber henne.

  Hun får en negativ skygge som viser henne rundere en det hun er og hun stenger seg inne på badet og sier ikke noe til foreldrene sine.

  Moren merker det er noe galt og hun må tvinge det ut av henne. Faren sier hun spiser for mye veier for mye og sånne ting.

  Det var egentlig ikke noe dårlig med boka:)

  Det jeg syns er bra det er at denne boka viser at noen har det sånn. kanskje ikke bare sånn, men mobbing i seg selv og at kanskje man ikke alltid har det bra.

  Jeg syns boka passer for 7+ sånn at man får vite dette tidlig og at man bør si ifra.

  Terning kast 5+

 147. Anmeldelse av boka “Hva skjedde med deg egentlig?”

  Jeg har lest et utdrag av boka “Hva skjedde med deg egentlig?” skrevet av forfatteren Jenny Jordahl.

  Boka handler om at en jente som heter Janne er forskjellig enn de andre i familien. De andre er slanke mens Janne er stor.

  Hun for mange negative kommentarer om hvordan hun ser ut. Pappa sier at hun ikke bare spiser godteri hele tiden, men hun spiser altfor mye av alt.

  Det som er bra med utdraget er at ikke alle er negative med ho.

  Det jeg syntes var dårlig med utdraget er de negative kommentarene hun får om seg selv.

  Det jeg likte med utdraget var de mørke og lyse fargene, som også kan være negative og positive farger fordi da kunne man se hvordan følelser hun hadde.

  Jeg syntes boka passer for 9 – 12 år fordi da kan man vite litt om hvordan mobbing fungerer.

  Jeg gir dette utdraget terningkast 3.

 148. Hva skjedde egentlig med deg

  Jeg har lest et utdrag fra boka Hva skjedde egentlig med deg skrevet av forfatteren Jenny Jordahl.

  Boka handler om en jente som heter Janne som følte seg litt stor, det var en dag hun hadde kjøpt skoleboller så var det noen gutter som var slemme med henne og tok bollene til Janne. Når hun kom hjem gikk hun inn på badet og følte seg bare mye større enn det hun var, en stund etter mammaen trøstet henne satt hun seg ned for å tegne.

  Det som var bra med utdraget er at hun som lagde boka tok opp et bra tema, det temaet er mobbing over størrelse.

  Det som jeg syntes var dårlig med utdraget var kanskje at pappaen ikke støttet Janne.

  Jeg likte utdraget fordi de tok opp et bra tema, det temaet er mobbing, det er jo litt slemt at noen blir mobba på grunn av hvordan man ser ut eller størrelsen. Ingen er perfekte, og alle er like mye vært uansett hvordan man ser ut.

  Jeg synes boka passer for de som er 9 eller eldre fordi det var en bok som er ganske lett å forstå.

  Jeg vil gi dette utdraget terningkast 5 fordi hun som lagde boka tok opp et bra tema.

 149. Jeg har lest et utdrag av boka hva skjedde egentlig med deg, skrevet av forfatteren Jenny Jordahl.

  Boka handler om en jente som heter Janne som føler seg mye feitere en de andre i familien. Hun går bortover en vei da to gutter roper til henne: – Kan jeg få en bolle? De går bort til henne og tar bollene fra henne da løper hun hjem og låser seg inn på do moren kommer inn til henne å trøster henne etter hvert for moren lakt henne iværtfall er det det hun tror. Når hun går inn i stua og begynner å snakke med mannen sin om hvordan de skal få datteren tynnere, men dette hører hun.

  Jeg likte ikke at guttene mobbet henne for vekten hennes.

  Jeg likte at bildene fortalte mer en teksten. Fordi De forklarte hvordan følelsene hennes var.

  Jeg syntes boka passer for alle over 5. klasse. Fordi det er tøffe følelser i boka.

  Jeg gir boka terningkast 4

 150. Bokanmeldelse om Hva skjedde egentlig med deg?

  Jeg har lest et utdrag fra boka Hva skjedde egentlig med deg? Skrevet av forfatteren Jenny Jordahl.

  Boka handler om en jente som heter Janne. Hun blir mobba av to gutter som heter Stian og Patrik.

  Hun blir kalt feit, foreldrene er ikke feite tenker hun, hun vil bare være normal.

  Det som er bra med utdraget er at det viser at folk er forskjellige

  Jeg syns den er trist, men det er sånne bøker som kan minne oss om at vi blir født forskjellig.

  Likte tegningene fordi det var finne farger, gode forklaring på bildene, man så når hun ble redd og alle slags følelser.

  Jeg likte ikke faren han skal være støttende ikke frekk hun ble akkurat mobbet.

  Jeg synes boka passer for 9 til 13 fordi den er en sånn bok som 9 åringer kan lese, kanskje litt kjedelig for folk over 13 år.

  Jeg vil gi dette utdraget terningkast 4\6 fordi jeg syns den var son passe bra

  Var litt trist bok.

 151. Hva skjedde egentlig med deg?

  Det handler om en jente som nettopp hadde kjøpt skoleboller til seg selv. Hun så litt rund ut. Det var mobbere som sa “Hei! gi oss en bolle da” og mobbet henne mens de spiste boller. Når hun kom hjem fikk hun en “venn” som er skyggen hennes. Det så ut som det var de dårlige tankene sånn som “jeg er visst ganske feit”.

  Mammaen hennes brydde seg men pappaen hennes sa at hun spiser jo veldig mye osv. Datteren overhørte det og så dukket “skyggen” opp igjen..

  Boken var veldig bra fordi den tar opp mobbing.

  Tegningene var bra og godt jobba med.

  Skulle ønske det varte litt lengere slik at jeg skjønte mer.

  Jeg gir den terningkast 4.

 152. Jeg har lest et utdrag av boka, “Hva skjedde egentlig med deg” som er skrevet av Jenny Jordahl.

  Boka handler om en jente som heter Jenny som blir mobba fordi andre sier at ho er feit.

  Det som er bra med utdraget er at mennesker kan lære av denne boka, men den er veldig trist samtidig.

  Bildene beskriver veldig mye fordi den store skygge skapningen som sitter samen med ho og det er trist

  Det jeg synes er det var en veldig sedelig bok.

  Jeg likte ikke bokat fordi Pappen er veldig slem med Janne som også kaller hun feit og sier at ho må stoppe med sokker, så han er ikke så omsorgsfull

  Jeg synes boka passer for 11+ fordi det er mobbing og ting barn ikke trenger å tenke på så ja 11+.

  Jeg gir denne boka 4 terningkast

 153. Jeg har lest et utrag fra boka Hva skjedde egentlig med deg skrevet av Jenny jordal illustrert av Jenny Jordal

  Boken handler om at Jenny er litt rundere en de andre og guttene på skolen mobber henne.

  Hun får en negativ skygge som viser henne rundere en det hun er og hun stenger seg inne på badet og sier ikke noe til foreldrene sine!

  Moren merker det er noe galt og hun må tvinge det ut av henne. Faren sier hun spiser for mye veier for mye og sånne ting.

  Det var egentlig ikke noe dårlig med boka:)

  Det jeg syns er bra det er at denne boka viser at noen har det sånn. kanskje ikke bare sånn, men mobbing i seg selv og at kanskje man ikke alltid har det bra.

  Jeg syns boka passer for 7+ sånn at man får vite dette tidlig og at man bør si ifra.

  Terning kast 5+

 154. Jeg har lest et utdrag fra boka «Hva skjedde egentlig med deg»
  som er skrevet av forfatter Jenny Jordahl.
  Boka handler om en jente som hadde kjøpt 5 skoleboller
  Hun møtte 2 gutter på veien som spurte om å få skolebolle. Hun svarte ikke. De sa hun var feit.
  Det jeg likte med utdraget er at jenta løp fra guttene og løp så fort hun kunne, og sa ifra til mammaen at det var noen gutter som sa hun var feit.
  Det jeg synes er dårlig med utdraget er at guttene trenger ikke å si at hun er feit. Vi er jo forskjellige og hun ble sikkert såra.
  Jeg anbefaler 10 + å lese denne boka.
  Jeg vil gi boka terningkast 5.

 155. Jeg synes det var en litt kjedelig bok, men det var også litt trist han hun fikk så mye hat kommentarer.

 156. Den var kjedelig og ganske slemt å høre.

  Jeg ville ikke lest den videre.

  Jeg gir den 1 av 10

  Jeg liker ikk å lese om mobbing så godt.

 157. Temaet er mobbing.
  Teikneserien handlar om ei jente som blir mobba.
  Hovedpersonen er Janne.
  Ho har det ikkje bra for ho blir kalla tjukk, og faren sier at ho spiser for mykje.
  Eg trur forfattaren prøver å fortelje at det ikkje er greit å mobbe folk og kommentere på utsjånad.
  Eg tenker at foreldra heller burde trøsta ho og gutane burde slutte å mobbe.
  Eg trur at ho framleis vil bli mobba vis ingen gir beskjed.
  Eg gir 3🎲 men det var eit veldig pra tema

 158. Tema kropp og mobbing .Boka handler om janne som blir mobba siden hun er litt større. Ho har det dårleg fordi gutane mobber hun. Gutane tekk bollene. Eg trur forfattaren prøver og fortelle dei som er litt større har det litt dårleg. Eg syns at dei gutane er body shamerar. Det som var posetivt med teksten var at dei forteller kossan folk som e litt større har det. Det er ingenting som var negativt 4/6

 159. Hva skjedde egentlig med deg?: Terningkast 3

  Tema er mobbing og hovudpersonen Janne blir det. Ho har det ikkje bra. Forfatteren prøver ikkje å fortelle noko ant en at ho skriver boka.

  Jenta begynner sikkert på slankekur siden guttane og foreldra ikkje var greie.
  Syntes det var litt kjedeleg men lett å lese.
  Bra tema

 160. Tamaet i denne boka er mobbing. Denne teikneserien hamdler om Janne (altså hovudpersonen) som blir mobba å som har en skygge som alltid er på sida av henne. Eg trur Janne ikke har det så bra og at hu føler seg alene. Eg trur forfatteren vil vise oss at det er noen så har det sånn og kanskje det er noen så føler det samme,» Janne er annerledes enn resten av familien», Denne setninga velgte eg fordi alle e annerledes, ingen er heilt like, og eg syntes det ble feil å si det siden selv om hun er «annerledes» så er hun en del av familien. Mammaen hadde rett men pappaen var ikke noe snill, og guttane var frekke og oppførte seg dorligt. Eg trur at jenta kanskje blir mer og mer populær. Det var positift siden det ble forklart på en bra måte. Det negativa var at den var litt for kort. Eg vil lese mer fordi mobbing er ett viktigt tema og eg likte selve boka. Denne boka passe te alle fra 9-14 åra. Terningskast: 5

 161. Eg synes boka var bra. Eg synes den var viktig siden den handler om kropp og mobbing.
  Bra tema.☺️
  Siden ingen er like.
  Den passer for 9 år og oppover. Eg gir terningkast 4.☺️

 162. Bokslukeren
  Jeg syns boka var helt ok den var ikke kjempe bra men heller ikke så dårlig.
  Jeg syns det var slemt av faren å si sånn.jeg sir boka 3 får det er ett bra tema😁
  Tema handler om mobbing og teksten handler om Janne.Janne hadde det ikke bra. Eg trur hu vil at folk ska slutte å mobbe.jeg trur jenta får ett dårlig selvbilde av seg selv.
  Det bilde å teksten me at viste ikke feitinger kunne løpe

 163. Det handler om ei jente som heiter Janne, ho blir mobba fordi ho er lubben. Eg trur forfattaren prøver å si at det ikkje er bra å mobbe. Guttane er kanskje slemme fordi dei ikkje har det bra hjemme. Eg trur dei seier ifra til foreldra til guttane. Alt var bra. Eg ville lest boka. 4/6. Den minner meg om ein sang som heiter styggen på ryggen.

 164. Jeg syns at boka var heilt grei
  jeg syns at det faren og guttene sa var stygt
  jeg syns boka passer til 11-13
  jeg gir boka 4 siden mobbing er ett viktig tema😆

 165. Tema er mobbing.
  Tegneserien handlar om ei jente som heiter Janne som blir gjort narr av på grunn av kroppen hennar.
  Det er Janne som er hovudperson.
  Janne har det ikkje bra.
  Eg trur forfattaren prøver å fortelle at ingen skal bli gjort narr av på grunn av kropp.
  Eg velger det bildet der skolebolla er tre gonger så stor som handa.
  Eg tok dette bildet fordi skolebolla er tre gonger så stor som handa til ein av gutane.
  Mora er snill, faren er frekk og gutane er dumme.
  Eg trur jenta begyn på slankekurs.
  Eg vil ikkje lese meir fordi det er ikkje denne type tema som intresere meg.
  Eg meiner boka passar sor 10-12 år.

  Terningkast 2.

 166. Tema i denne boka er mobbing.
  Boka handler om Ei jente som blir mobba fordi ho er litt overvektig.
  Hoved personen er Janne
  Forfatteren prøver og fortelle at det er ikkje greit og mobbe og erte si stygge ting til folk. Eg låg ekstra merke til når faren sa at ho spiste får mye og så ho.
  Eg trur ho kommer til og rømme hjemme fra og så blir foreldrene bekymra og begynner og lete etter ho
  Det som er positivt med lesinga er at det er lett og lese skjølv for yngre.
  Det som var negativt med tegneserien var at det ikke var gøy og se at ho blei mobba. Eg vil se meir av boka fordi eg vil vite kva som skjer med jenta om ho får det bra til sist. terninkast 3

 167. hva skjedde med deg var ein litt bra bok men hen var ikke så spennendes. Boka passer til 7 år og oppøver. Dette temaet er viktig og det er bra at dei tar det opp i ein bok kanskje fler tørr og sei i fra etter og ha lest denne boka. Og eg synes synn på hu jenta som blir mobba. Eg gir terningkast 4/6. Foreldra og guttene var ikke snille fordi han mobba og faren baksnakka hu. Eg trur dei ordner seg og hu ikke blir mobba lenger. Det som var positivt var at det tar opp eit viktig tema.

 168. Jeg har lest utdraget av «hva skjedde egentlig med deg?» Pg jeg gir den et terningkast av 5 begrunna hvor fine illustrasjonene var.

 169. Eg likte teikneserien og er gir den terningskast 6/6.
  Eg synest den var kjekk, og vil gjerne lese meir om det er meir om teikneserien.Eg synest den passer til aldersgruppa 10-13 år.

 170. Temaet er mobbing og bodyShaving.
  Teikneserien handler om ein jente som er større enn andre og derfor blir hun mobbet og Janne er hovudpersonen.
  Eg tenker at Janne ikke har de så bra siden at alle kommenterer på vekta hennes til og me faren hennes.
  Eg trur at forfattaren vil fortelje oss som les at de er greit og var annleis og at de ikke er fint å mobbe.
  Setningen som faren sa hun propper jo i seg eg skjønner ikke koffor, reagerer eg på siden at faren skal jo støtte og forsvare datteren sin men i staden for sitter han og snakker stykt om hu.
  Eg tenker at foreldra er litt enige med guttene men di må trøste ungen si og eg trur guttene syntes de er gøy å vare frekk med hun.
  Eg trur jenta begynner å ta de veldig inn over deg og prøver å gjør noe med de.
  Eg syntes de var positivt å lese fordi at de er bra at folk tar opp sånne ting side at det er så mange som blir mobbet på grunn av vekt og størrelse.
  Det som var negativt med tekseten var at den var litt trist.
  Eg vil lese meir fordi den var bra og den var litt trist og eg er spent på som skjer vidare.
  Eg syntes boka passer for 6-10 klasse.
  Eg gir terning kast 5.🎲❤️🥰⭐️

 171. Hva skjedde egentlig med deg?

  Temaet er mobbing.
  Teikneserien handlar om ei jente som er litt større enn andre og som blir mobba.
  Eg trur ho har d heilt grusomt.
  Eg trur forfattaren ønsker å fortelle at det ikke er greit med mobbing og at det er greit å vere annerledes og at ho må få vere sånn som ho er uten at folk skal kommentere det.
  Eg syntes guttene er frekke å skal si unnskyld for det di har gjort osv.
  Mora likte eg, ho var snill og viste kjærligheten ho har for dattra.
  Eg trur at ho lar kommentarane går så innpå ho at ho prøver å miste vekt å spise mindre.
  Det positivet var at det var veldig bra skrevet.
  Eg syntes det ikkje var noko negativt.
  Eg vil gjerne lese meir fordi eg syntes dette var spennende.
  Eg syntes nesten denne boka passer for alle.
  Eg gir den terningkast 6.

 172. Eg likte denne boka fordi folk må lære seg å ikke tro at å være feit er ein skam og noen ganger når folk blir kalt noe sånt som det kan de komme i et mørkt sted å kanskje tro at de ikke er god nok, hovud peresonen heter Janne og hun blir mobbet fordi hun er feit. Det er nokk ikke så gøy å ha det sån så Janne har det, så jeg håper at noen lærer av denne boken.
  Men vis dette er noe som har sjedd med deg, så snakk med en voksen eller en venn som du føler deg trygg på:)
  terning kast: 5

 173. Eg syns boka passer til folk fra 10-12. Eg trur jentå bynner og trener elle får godtestopp fra foreldrene, og foreldrene lure nokk på kem guttane va og eg gjir terningkast 4. Temaet handler om mobbing og bodyshaming. Janne er hovudpersonen. Eg har veldig lyst til og lese mer, faren var ikke veldi snill

 174. Denne boka var om ein viktig tema og eg synest det var ei fin bok bilde passer bra til teksten .tema trur eg er kroppen teksten hadler om ei litt større jente med navne janne som blir mobbet janne har det sikkert ikke så bra med dei stygge orda som blir slengt til hun . forfattern prøver nok og vise at alle er ulike på ein bra måte og at mobbing ikke er greit . faren var ikke snil fordi han seier stygge ting og alle er ulike.
  .❤️treningkast 5/6

 175. Eg syntes boka var bra men den får terninkast 3🎲
  Men fekk lyst til å lese mer og se ka så skjer videre.

  Tema handlar om mobbing og bodyshaming.
  Hovudpersonen er janne som blir mobba.
  Trur ikke janne har d så bra får folk er ikke så veldig snille med hu.
  Fordattaren har sikkert opplevd d sjøl, å bli mobba derfor hu har valgt å skrive om det.
  Eg syntes at d var veldig dårlig gjort av faren og gutane å si sånne stygge ting om hu.
  Eg trur at jenta får spiseforstyrelsar, og at hu ikke har d så bra får hu blir mobba av vekta hennas eller kroppen hennas.
  Det negative med teksten var at det var ikke så mye å lese og boka skulle vært lenger.
  Eg syntes boka passer til 9 til 14 år.
  Eg gir terningkast 3🎲

 176. Temaet er mobbing og tanker. Det handler om ein jenta som heiter Janne som blir mobbet av vektet hennes. Hun hadde store følelser om hun sjølv. Eg tenkte hun hadde ikkje så godt.
  Forfatteren ynskjer å fortelje lesarane om korleis det føles å bli mobba.
  Biletet av Janne som hadde skygge over henne mens moren prøvde å trøste henne. Biletet fortel
  meg om at skyggen betyr ein stor følelse og sår over Janne. Skyggen blir større når meir dårleg som skjer.
  Eg tenkte at foreldrene kunne hjelpe henne meir og Janne kunne unngå gutane eller andre mobbere.
  Eg trur at mobbing stoppa eller blir verre at Janne går ikkje ut av huset eller rommet.
  Det var positiv at boken forestiller korleis barn og folk i verden blir mobbet, så kan lesarane veit korleis det føles og korleis å bli kvitt det.
  Eg ville lese meir så eg kan veite kva skal skje vidare.
  Anbefaler dei som var mobbarar og dei som blir mobba.
  Terningkast 5, God Bok!

 177. Tema handler om mobbing og body shaming.
  Hovud personen er Janne.
  Hovud personen har det sikkert ikkje heilt greit etter det folk har sagt til hu.
  Forfattaren ynskjer å fortelje dei som les at det ikkje er greit å behandle folk slik.
  Eg tenkjer at faren ikkje var serlig snill,men mammaen var snill.
  Guttane var ikkje snille i det heila tatt.
  Eg trur jenta begynner og trener og ikkje spiser like mye.
  Det som var postitivt var at mammaen var snill mot hu.
  Det som var negativt var at nesten ingen var snille mot hu.
  Eg ville lest meir og gir terningkast 4/6
  Boka passer for 7-13 åringer

 178. Tema handler om at du er folkelig en andre.
  Tegneserien handler om at du føle deg andelenes en andre, hovedpersonen er Janne.
  Eg tenkar at ho ikke har det bra og at ho e perfekt som hun er.
  Eg trur forfatteren vil fortelle at mobbing e ikke bra og det kan gå for langt.

  Eg legger ekstra merke til dette bilde fordi ingen skal ha sånne Tankar i hodet.
  Eg tenkar at mammaen vil det beste for hu og guttene og pappaen e frekke.
  Eg trur hu komme til og bli lei seg.
  Det som er positivt med lesing at foreldrene hjelper hu og det som var negativt var at det var mobbing.
  Eg ville hat lest meir av den fordi den var spennes.
  Eg trur boka passar for alle
  3/6

 179. Hva skjedde egentlig med deg?
  Forfatter: Jenny Jordhal
  Bra bok med et bra budskap. Har lest hele boka før og synes alle burde lese denne boka og forstå at alle har sine problemer og at ingen andre en deg selv burde ta valg. Man for å se hvordan det dessverre er i mange unges liv. Man lærer også av denne bokens «feil» og man kan se hvor ille slike ting egentlig er og kan bli.

 180. Denne boka var jo litt trist fordi jenta ble kalt feiting og foreldrene hennes sa at hun spiser alt for mye, når hun gråt in badet så var det en stor monster some hun tror er henne.

  Jeg har noen grenser ved å spise masse junk også, så det er nesten som mitt liv.
  Jeg elsker alt i denne boka, den interesser meg veldig.

  Jeg har ikke lest helle boka men den var jo bra.

 181. Hva skjedde egentlig med deg?
  Bokanmeldelse.

  Jeg synes dette utdraget var litt trist. Hun var jo bar et barn så det var urettferdig hvordan de andre oppførte seg mot henne. Jeg synes det er fint at det er en bok om ting som kan skje i virkeligheten. Det er mange barn i verden som opplever ting som Janne, og det kan ødelegge livene deres bare på grunn av en dum kommentar. Det at noen kan lage en bok som ligner mye på realiteten synes jeg er bra. Samtidig som det er spennende å lese boken, kan det også få leserne til å forstå hvor fælt det er når man får en kommentar som det.
  Jeg ville gjerne lest hele boken, fordi at siden et kort utdrag får meg til å like boken så godt kommer jeg nok til å elske selve boken. Denne boka passer for alle aldre. Alle burde lære om innholdet i boken uansett om de går i barnehagen eller på skolen. Jeg vil gi 5 som terningkast for dette utdraget. Jeg hadde gitt terningkast 6 om jeg hadde skjønt hvem som pratet på slutten.

 182. Jeg synes at boka var super fordi det er fint å være stygg eller fin så jeg tar terningskast
  10 av 10 😍😍😍😍

 183. Jeg har boken hjemme og den har et ordentlig innblikk på hvor frekke noen kan være og dette skjer faktisk i min klasse og guttene sier de frekkeste kommentarene du kan tenke deg.

 184. Jeg synes tekstutdraget var veldig bra men også trist. Det er bare et barn og det er forferdelig at det skjer i virkeligheten. Jeg skulle gjerne lest hele boken. Jeg mener at andre bør lese denne boken fordi den har et viktig budskap. Alle er like mye verdt uansett utsene. Terningkast 10

 185. boka heter hva skjedde egentlig med. Deg skrevet av Jenny Jordahl.

  Jeg synes boka er bra og litt trist, på grunn av noen gutter stjeler bollene hennes. Pappaen hennes synes selv hun er litt rund, men moren prøver beskytte henne. jeg synes boka passer fra 4.trinn-9.klasse. Jeg gir den terning kast 3 på grunn av boka var ikke helt for meg.

 186. Jeg synes at boken var intresanket go spenende det var goså lit trist nor de to guttene tokk bolene fra jenta go jeg synes at det var skumelt nor den sygen av hene åpnetb døra å nor det var mørkt.

 187. jeg likte den, men jeg likte ikke at dem hadde den samtalen å at ho hørte den.
  Å jeg håper at det blir bedre for henne. 6/10

 188. Jeg likte den boka jeg vil høre resten, fordi jeg liker litt sånne type bøker men jeg likte ikke at hun hørte den samtalen.

 189. Jeg syntes ikke noe om det de guttene sa til henne, jeg likte heller ikke det faren sa. Folk er som de er og det må man bare akseptere, stakkars henne som hørte det faren sa til henne:(
  Jeg gir boka terningkast 5/6.

 190. Dette utdraget går ut på en jente som heter Janne. Janne er overvektig og spiser veldig mye. Hun går hjem mens hun spiser skoleboller helt til to gutter kommer og stjeler bollene og kaller Janne feit. Da er Janne inne på badet og gråter, mammaen hennes prøver og trøste henne og da hører Janne pappa som kaller henne feit i en rar måte. terning kast 3\6 eller 6\10 Veldig vanskelig tema og ikke helt min type men anbefales for folk som vil vite hva en overvektig dude går gjennom.

 191. Jeg har lest hele boka før men jwg synes den var bra men jeg synes di guttene var veldig slemme med henne. Jeg gir boka terningkast 5 av 6

 192. Jeg syntes boka var bra fordi den handler om et viktig tema og at man ikke skal kommentere på noen fordi de ikke har lik form som du har. Jeg anbefaler den hvis du vil lære mer om dette.

 193. Jeg syns boka var bra fordi da kan man se hvordan folk med spiseforstyrrelser eller folk med utseende har det. Det er bra at man kan lese om hvordan Janne og flere mennesker har det med sin eget utseende og hvor mye hat en person kan få bare av utseende. Det er mange mennesker som har det sånn som Janne og da er det fint og lese å se hvordan mennesker sånn som Janne takler det og hvordan det føles.

 194. Boka handler om en jente som heter Janne som har spiseforstyrrelser og kjøper noen boller.
  Etter at hun har kjøpt bollene kommer det 2 gutter som sier mange frekke ord og stjeler bollene hennes.

  Jeg syns boka hadde et veldig viktig tema om spiseforstyrrelser og at man kan bli veldig såra av at andre sier stygge kommentarer til deg.
  Boka var helt ok 4/10 på grunn av at hun får stygge kommentarer.

 195. Det var ikke snilt av guttene å ta bollene hennes. Tegneserien var veldig spennende jeg likte boken siden det det ble veldig spennende jeg anbefaler å lese denne boken. Jeg gir den 7 av 10.

 196. Jeg syntes denne boken er veldig viktig og spennende og få vite hvordan jenta Jane hadde det og følte det inni seg jeg ville gitt denne boken en 8 av 10

 197. Jeg syntes den var rar fordi de mobbet henne og at moren ikke var mer trøstende. Jeg føler mødre skal være mer trøstende. hovedpersonen blir jo mobba over at hun er tjukk

 198. Denne boka synes jeg var helt grei den har ett viktig budskap som handler om spiseforstyrrelser. Jeg synes det virket som en bra bok og ville lest den. Jeg synes det var teit av faren å si litt stygge ting om jenta når han snakket med mammaen hennes, jenta sto i gangen å hørte på alt sammen. Heldigvis virket det som om mammaen hennes forsto det.
  Jeg ville gitt boka terning kast 3-4
  Jeg ville ambefalt boka fra 8 år og opp til12år

 199. Jeg synes boka høres bra ut. Den har et alvorlig tema og jeg synes det er bra at vi får høre litt hvordan det faktisk er å få stygge kommentarer for så å bli usikker av størrelsen på kroppen sin. Det er godt skrevet og jeg anbefaler boka, fordi den høres bra ut, og man burde lære litt hvordan det er å bli kalt feit/spiser for mye, spesielt fra de man er glad i, som Janne ble.

 200. Bok : hva skjedde egentlig med deg.
  Den var ganske trist fordi det handla om en jente som het Janne. Hun ble kalt for feit av noen gutter som het Patrik og Stian og de tok bollene hennes. Hun ble ganske lei seg og gikk inn på badet og bare satt der. Moren gikk for og se og spurte hva som skjedde. Janne fortalte det til moren og moren fortalte det til faren. Faren begynte og si dumme kommentarer om at det var sant og at hun spiser for mye av alt. Det de ikke viste var at Janne kunne høre det. Det var trist og kjempe dumt, sånn kommentarer fører til at folk spiser mindre eller ikke spiser i det hele tatt. Den var også bra for boken handler om spiseforstyrrelse som er et viktig tema.
  Jeg anbefaler boka for folk som ikke vet så mye om spiseforstyrrelser og for 6-7 klassinger.

 201. Jeg synes boka var trist fordi de guttene behandlet henne dårlig og at det er mange som blir mobbet i verden. Å denne boken viser hvordan de som blir mobbet har det. Jeg synes også den er bra fordi det er noen som bryr seg om deg. Jeg anbefaler boka fordi den kan få de som ble mobber til og føle seg dårlig. jeg gir terning kast 6.

 202. Jeg synes boka var spennende og litt trist fordi det var noen gutter som drev å mobbet hovedpersonen Janne. De tok tingene hennes som hun hadde kjøpt selv. Pappaen til Janne var også litt slem mot henne og fordi hun stappet mat i seg hele tiden. Jeg anbefaler å lese denne boka. jeg gir den 8/10 🙂

 203. Hva skjedde egentlig med deg?

  Boka handler om en jente som blir mobba på grunn av vekta sin

  Jeg likte boka fordi man for vite hvordan en person kan føle det når noen mobber han/hun.
  Boka var også trist fordi at de som har ekstra vekt blir mobba for det og det er ikke greit.
  Jeg synes veldig synd på henne fordi hun ble tatt fra bollene og ble mobba fordi hun var feit og det har ikke barn rett til!

  Jeg likte boka og synes den var spennende og jeg har lyst til og lese den. Og jeg anbefaler boka veldig.

  Alma

 204. Jeg synes boka høres bra ut. Den har et alvorlig tema og jeg synes det er bra at vi får høre litt hvordan det faktisk er å få stygge kommentarer for så å bli usikker av størrelsen på kroppen sin. Det er godt skrevet og jeg anbefaler boka, fordi den høres bra ut, og man burde lære litt hvordan det er å bli kalt feit/spiser for mye, spesielt fra de man er glad i, som Janne ble.

 205. Bokanmeldelse: Hva skjedde egentlig med deg.

  Noe av det som skjedde: Det handler om en jente som heter Janne, alle i familien hennes er slanke men Janne er stor. En dag når hun var på vei hjem så hørte hun noen si «kan jeg få en bolle» hun ble mobbet og de tok bollene hennes.

  Det jeg likte med boka er at jeg liker å lese litt ting som handler om hvor ille ting kan bli bare vis man sier en slem ting eller dytte.
  Det jeg også likte var at Janne turte å si i fra til en voksen.

  Jeg anbefaler boka for folk som liker å lese om mobbing.
  Jeg likte boka godt.

 206. Hva skjedde egentlig med deg
  Jeg synes boka var bra fordi da kan man se hvordan det er å bli mobbet og da forstår kanskje at de må stoppe å mobbe hvis de leser boka. Jeg like boka fordi den tok opp et viktig tema. Jeg anbefaler boka fordi den tar opp et viktig tema som ikke mange snakker om.

 207. Boka var veldig bra. Det var veldig trist det som skjedde og det er bra at boken tar opp at det er viktig å få hjelp fra en du stoler på hvis du har spiseforstyrrelser. Det er viktig at alle vet at man ikke skal mobbe folk uansett hvordan man er eller ser ut.
  Jeg anbefaler denne boka til 11-18 åringer.

 208. Hva skjedde egentlig med deg

  Denne boka var litt trist fordi noen barn tok skolebollene fra henne.
  Du burde lese den for å lære hvordan noen barn har det.
  Jeg synes dette utdraget var litt trist. Hun var jo bar et barn så det var urettferdig hvordan de andre oppførte seg mot henne. Jeg synes det er fint at det er en bok om ting som kan skje i virkeligheten. Det er mange barn i verden som opplever ting som Janne, og det kan ødelegge livene deres bare på grunn av en dum kommentar. Det at noen kan lage en bok som ligner mye på realiteten synes jeg er bra. Samtidig som det er spennende å lese boken, kan det også få leserne til å forstå hvor fælt det er når man får en kommentar som det.
  Jeg ville gjerne lest hele boken, fordi at siden et kort utdrag får meg til å like boken så godt kommer jeg nok til å elske selve boken. Denne boka passer for alle aldre. Alle burde lære om innholdet i boken uansett om de går i barnehagen eller på skolen. Jeg vil gi 5 som terningkast for dette utdraget. Jeg hadde gitt terningkast 6 om jeg hadde skjønt hvem som pratet på slutten.

 209. Jeg likte boka fordi den var litt spennende når guttene tok bollene fra Janne, men det hadde ikke vært spennende om det var ekte, fordi da hadde det vært trist og hun hadde ikke hatt det noe bra. Den går ut på en jente som blir erta fordi hun er litt stor, også får hun spiseforstyrrelser på grunn av det. Og det er ikke bra. Den var ikke så veldig lang, men den hadde mye følelser i seg.

  Jeg gir den terningkast 3/6 fordi det er ikke helt min stil.

 210. Bokanmeldelse, Hva skjedde egentlig med deg?
  Utdraget handler om Janne som er litt overvektig. Hun ble ertet av noen gutter som var på gata. Når hun kom hjem fortalte hun hva som skjedde til moren, da begynte foreldrene å krangle.
  Jeg synes utdraget var bra, men det var litt kort så det var ikke så mye informasjon. Likevel synes jeg at det er et viktig tema å snakke om, alt er ikke bare svart hvitt. Kanskje Janne hadde blitt mobba og begynte å spise for mye som en utvei, det er ofte det som skjer med folk som legger på seg mye vekt. Så tenk deg om neste gang du kaller noen feit.
  Det var litt lite tekst så jeg anbefaler det for barn som er i aldersgruppen 10 og nedover. Eller hvis du bare vil ha en kort bok til å lese så kan denne også være god.

 211. Hva skjedde egentlig med deg:

  Denne boka syntes jeg var grei, det var et bra tema om spiseforstyrrelser.
  Boka handler om en jente som blir mobbet på grunn av størrelsen sin. Jenta heter Janne, Hun forteller det til foreldrene sine om mobbingen og de begynner å diskutere hvordan de skal få henne litt tynnere.

  Jeg vil gi den 3/10 selv om den var helt grei.
  Denne boka vil jeg si er for aldersgruppen 10 år og oppover.

 212. Jeg syntes denne boka virka veldig bra når jeg hadde lest utdraget av boka. Boka har et veldig godt budskap som er viktig å snakke om, det er viktig og bra at man ser hvordan hun føler seg etter hun har fått slengt kommentarer for eksempel » er ikke rart hun er feit, når hun spiser ale selv » og » visste ikke at feitinger kunne løpe!» av noen gutter. Jeg syntes faren var veldig frekk når han sier litt slemme ting om barnet sitt. Jeg vil anbefale denne boka til barn rundt 9-13 år , det er mange som kommer til å forstå hvordan hun har det. Jeg vil gi boka terning kast 4/6 siden det kan være mange som ikke tror det er riktig for sin aldersgruppe å lese tegneserie.

 213. Det var et alvorlig teama og det var bra at de tok opp akkurat dette. Det var bra skrevet. Man kan lære mye av denne boken også.
  Jeg anbefaler denne boka.
  Det er 8\10 fra meg.

 214. Jeg likte denne boken fordi folk må lære seg å ikke tro at å være feit er en skam og noen ganger når folk blir kalt noe sånt som det kan de komme i et mørkt sted å kanskje tro at de ikke er god nok så jeg håper at noen lærer av denne boken. Stakker jente som må høre alt dette. Kroppspress og spiseforstyrrelser blir et større problem. På sosiale plattformer ser man bilder og videoer av pene jenter som har urealistiske kropper. Dette er en fin bok for alle, fordi det er viktig å lære om dette. Jeg gir den 9/10!

 215. Boka handler om en jente som heter jane. Hun er anderledes enn alle andre. De andre er slanke mens Jane er for stor. Jeg digget boka jeg vil høre resten.🐅🐅😘😍🤩

 216. jeg har lest denne boka tre ganger nå, den blir bedre for hver gang. det er så bra at boka setter fokus på spiseforstyrrelser og å mobbe på grunn av utsene. mange skjønner ikke hvor fort man kan få en spiseforstyrrelse. det er ei trist bok, hvor Janne mister beste vennen sin som egentlig var en dårlig venn, men får nye venner også dette er en kjempe bra bok: annbefalt fra 6 – 10 klasse for da er det ofte mye press om kropp og utsene. fra en score på 0-10 er detteen klar 10.

 217. Man kan ikkje velge korleis utsende ser ut. Det er ikkje det som tellar. Men man kan kanskje tenke på kva du et.
  terningkast 5:6

 218. Liten bok lite og si, men boka har ikke så mye skrift på hver side skulle kanskje vært litt mer. Jeg føler at denne boka er får folk som går i fjerde/ er 9 år og ikke akkurat eldre ganske enkel.

  Det har vært bedere bøker i bokslukere til nå syntes jeg men boka er jo ganske følsom på en måte men det er den skyggen som får meg til og si at den er følsom.. fordi om det er noe dumt som har skjedd eller noe så har man nesten alltid en slags skygge som ikke går vekk før det stopper.

 219. Jeg synes den var trist fordi ingen skal kunne dømme andre folk for størrelsen des. Den passer for 6-8 klasse når du begynner å komme i puberteten.

 220. Den var bra, fordi den hadde masse bilder og tegneserier. Den handle om hvordan noen i verden har det. Jeg gir den terningkast 5

 221. Jeg likte boka fordi jeg elsker tegneserier og jeg synes at den var gøy å lese.

 222. Jeg syns det var bra fordi det er en tegneserie og jeg elsker denne spenning bok..

 223. Elsker den! Den er kjempe kul og har et viktig tema. Lurer på hvem den skyggen er!! 10/10 😃

 224. Jeg syntes boka var litt trist og litt rar men den viser hvordan noen kan hadet.

 225. Jeg gir den 5/10 fordi jeg syntes den ikke var så bra og den kunne blitt bedre

 226. jeg synes at den var passe bra. Men det er et veldig viktig tema hun har skrevet om.

 227. Bra bok, men jeg liker ikke at det er om tjukke folk. det er så mange av dem, hvorfor ikke om folk med en eller annen sykdom?

 228. Denne boka var kjempebra (jeg skriver anmeldelse for hele boka fordi jeg har lest den)! Tegningene var flotte og boka var lett og hyggelig å lese. Anbefaler for alle! Den boka handla om en jente som var tjukk og ble mobba. Foreldrene hennes finner på at for hver kilo hun mister får hun 100 kroner. Og så begynner det å skje, men blir hun egentlig fornøyd?

 229. Denne boka var jo litt trist fordi jenta ble kalt feiting og foreldrene hennes sa at hun spiser alt for mye, når hun gråt på badet så var det en stor monster bak henne, hun syns hun er feit men da kommer mammaen og sier at de gutten som tok bollene
  hennes er dumme.

  Jeg har noen grenser ved å spise masse ting også, så det er nesten som hvordan jeg har det.
  Jeg elsker alt i denne boka, den interesser meg veldig.

  Jeg har ikke lest hele boka men den var jo en utdrag.

 230. Jeg syntes denna boken var bra det er trist at noen sier sånn til noen de må begynte å være snillere jeg liker boken den er bra✨

 231. Jeg synes den var bra, den handlet om en jente som andre ertet fordi hun var tykk, de tok bollene hennes den var en 6/10.

 232. Jeg syntes boken var passe bra. Den handlet om en jente som ble mobbet om størrelsen hennes. Jeg gir boken en 4/10.😐
  Forfatteren heter Jenny Jordahl.

 233. Hva skjedde egentlig med deg
  Jeg likte ikke boken jeg vet at den handdler om en jente so blir moba fordi hun feit.

  Jeg gir den 4/10.

 234. Den var kjedelig og stygg. De guttene kalte jenta feit og det er mobbing…

 235. Utdraget handlet om en jente som hadde kjøpt boller så møtte hun noen gutter som ville ha men hun ville ha de selv , så tok guttene bollene å kalte hun tykk. jeg syntes denne boka var sånn passe jeg gir boka 5/6

 236. Jeg synes den var ganske dårlig den var så kort å ikke så spennende den var bare ikke bra😔😔😔😔

 237. Utdraget handlet om en jente som het Janne, hun skulle et sted og møtte på to gutter de maste på hun om å få boller. De kalte hun feit og sånn. Når hun kom hjem gikk hun på do og satt å var lei seg moren kom inn og snakket med Janne. Faren og moren til Janne begynte å diskutere. Jeg synes utdraget var bra og spennende og jeg vil lese resten av boka. Jeg gir boka 6/6. Forfatteren heter Jenny Jordahl.

 238. Tittel: Hva skjedde egentlig med deg.
  Forfatter: Jenny jordahl
  Hva handler utdraget om? Utdraget handler om en familie som er tynne unntatt en jente i familien
  Min mening om det jeg leste: Jeg synes den er passe bra 3/10

 239. Jeg syntes de gutta var kjempeslemme! Jeg lurer på hva som skjer med Janne så jeg kunne kanskje lest litt mer. Men ikke hele. Det var bra at Janne fikk hjelp av moren sin, da! Jeg håper moren til Janne får snakket med foreldrene til de slemme guttene! Da slutter de kanskje🤗

 240. Boka er super.Jeg likte ikke guttene som var slemme og de stygge ordene som rant ut av munnene dems.

 241. Jeg syntes det var trist å høre om henne. Alle mennesker er forskjellig!🤷🏼‍♀️ Jeg vil gjerne vite hva som skjer selv om det var litt dårlig at hun ble behandlet sånn…😟

 242. Bokmelding:
  Tittel: Hva skjedde egentlig med deg
  Forfatter:Jenny Jordahl
  Hva handler utdraget om? En jente som blir mobbet på grunn a at hun er stor og blir veldig lei sei.
  Min mening om det jeg leste:den var kjedelig det er ikke noe jeg ville anbefalt for folk som vil ha sp

 243. Boken var veldig trist, Fordi folk kommenterte på kroppen hennes.
  jeg likte den fordi den gjorde som at vi ble irritert på de guttene.
  vi likte den ikke så godt fordi den var ikke vår type.
  terning kast 4/6

 244. Jeg liker demoner, og den tjukke er en kul en. Og jenta er morsomt tegnet.

  Jeg gir den: 7,25/10. best for folk under 12.

 245. Denne boka var bra, denne anbefaler eg for 6-9 klasse fordi det kan være at folk i denne alderen har kroppspress😁✌🏻

 246. Tittel: Hva skjedde egentlig med meg
  Forfatter: Jenny jordahl
  Referat:
  Det handler om en jente som heter Janne som er feit som noen sier ikke at jeg syntes hun er feit men hva så, hun blir mobbet av to gutter.

  Mening: jeg syntes boka var dårlig fordi den var kjedelig og ikke noen kule handlinger

  Anbefaling: De som liker ikke så mange handlinger og at ting går sakte burde kjøpe denne boka.

  Terningkast 3

 247. Jeg synest boka var heilt grei. Utdraget var litt kort, men det var bra at det var mykje bildetekst. Boka handla om ei jente som heiter Janne som ble erta av to gutar som heitar Stian og Patrik som ville ha bolle av Janne. Dei begynte å dra bollene ut av hendene til Janne. Ho sa at dei skulle slutte, men til slutt tok dei bollene. Dei var veldig frekke som sa at Janne var tjukk. Ho var veldig lei seg når ho kom heim, men ho vart trøsta av mora. Eg synest at faren til Janne var litt frekk når han snakka med mora til Janne. Han sa at ho propper i seg. Tegningene av skyggen til Janne inne på badet skulle liksom beskrive at ho var tjukk. Eg vil gje boka terningkast 5👍

 248. Eg synest det var lite tekst. Eg synest det var dumt at Janne vart mobba. Boka passer for alle under 8 år. Terningkast 3 av 6

 249. Eg synst at den kunne vert bedre vist det ikkje var boller i posen siden eg fekk lyst på bolle

 250. Jeg likte boka fordi den handler om et viktig tema, mobbing. Jeg synes det var et bra utdrag, men det var litt kort.

 251. Jeg syntes boken var veldig bra og jeg likte den veldig godt på grunn av at den handler om et veldig viktig tema jeg vil anbefale denne boken for alderen 8-15😁

 252. Denne boka var veldig bra fordi den handlet om et viktig tema mobbing og vennskap. Hva som gjør denne boka bra er fordi man får en liten lærepenge om at man ikke skal mobbe andre fordi andre blir skikkelig såret. I dette avsnittet får vi møte Janne som får slemme kommenterer fordi hun er stor. Moren til Janne prøver og hjelpe, men det hjelper ikke så mye. Vi får også høre at faren hennes begynner å si slemme ting om henne lenger inn i avsnittet. Denne boka kunne hat flere sider om hva som skjer litt videre. Jeg gir denne boka en 6/6.

 253. Boka var bra, men ikke noe jeg pleier å lese. Jeg pleier å lese mer drama, krim eller fantasy. Illustrasjonene var ganske brae. Jeg likte best delen der hun satt på badet, likte godt hvordan at de viste hvordan Janne føler henne ser ut med skyggen i bakgrunnen. Jeg kunne sikkert ha lest den. Hvis noen liker noe som forteller noe viktig kunne denne boka være noe for dem. Det er noe i hvert fall noe viktig å ta opp.

 254. Jeg tror hun har det vondt og vanskelig, hun klarer ikke stoppe spise mye. Den var litt kjedelig, men samtidig spennende. Jeg fikk lyst til å lese videre. Jeg anbefaler denne til du som liker spenning, fra 7-11 år. Terningkast 4.

 255. Jeg syntes at boka var ganske spennende og det var lit dårlig at dette skjer i verden. Jeg hoper at alt går bra til slut i boka og jeg skal lese boka.

 256. Jeg likte denne boka ganske mye fordi den handler om mobbing og om kroppsskam. Jeg synes at mobbing, kroppsskam og kroppspositivitet er alle tre veldig viktige temaer som bør tas opp. Det kan være så skadelig at det er holder seg ved deg hele livet. Denne boken er anbefalt får 8-15 åringer fordi selv de unge bør lære om disse temaene og som oftest møter man på folk som kommenterer på utseendet ditt eller mobber deg da man kanskje er 9 og oppover. Jeg gir terningskast 6/6

 257. Det handler om en jente som heter Janne som blir mobbet for størrelsen hennes. Guttene mobber henne for størrelsen og da tar de bollene hennes og da blir hun lei seg og går inn på badet. Da kommer mammaen og og spør om det går bra og trøster henne. Og da prata mammaen og pappaen om mobbingen til Janne.

  Jeg syntes boka var en bra bok for det handler om mobbing og jeg syntes at mobbing er en dårlig ting. Jeg gir boka en 6/6 for den er bra for det handler om mobbing og mobbing er ikke bra

 258. Jeg synes denne boka var fin og trist. Den viser hvordan folk som blir mobbet over å være litt stor har det. Stian og Patrik burde tenke over hvordan det hadde vært for dem om de ble mobbet. Jeg synes de burde akseptere henne sånn hun er, og de burde ikke bry seg om hvor mye hun spiser.

  Mobbing er ikke bra og det må stoppes derfor anbefaler jeg denne boka for 9-13 år gamle. Alle burde se hvordan det er å bli mobbet, hvis de er mobbere selv.
  Jeg gir denne boka terningkast: 5

 259. Bokanmeldelse

  Janne er annerledes enn hennes familie.
  Hele familien er tynn mens hun er stor.
  Hun spiser alt for mye.
  Hun hadde kjøpt mange boller og hun ville ikke dele.
  Janne er grådig.

  Jeg syntes den var passe fordi den var ikke så gøy.

 260. Den handlet om janne som var tjukk. Og at janne føler seg annerledes en familien.
  janne kommer med en pose boller, også stjeler patrik og stian bollene… Også føler janne seg annerledes. siden de kalte hun tjukk.

 261. Jeg synes Denne boka er ganske bra. Fordi man kan lære at man ikke skal mobbe. Og at man er fin som man er.denne boka handler om at det var en jente som kjøpte boller også ble hun mobba av to gutter. Denne boka gir jeg ternings kast 6 og jeg synes denne boka passer for 3 til 6 klasse.

 262. Hva skjedde egentlig med deg av Jenny Jordahl.

  Denne boka var sånn passe bra. På grunn av synes jeg for den var litt kjedelig. Man kan lære hvordan man ikke skal oppføre seg. Og at man burde være litt sunn og ikke bare spise masse boller hele tiden. Jeg gir boka terningkast 6/6 og boka passer for kanskje 5.klasse og oppover.

 263. Hva skjedde egentlig med deg
  Jenny Jordahl

  Boken handlet om en jente.
  Hun var litt overvektig.
  Hun tror hun er kjempe tjukk,
  selv om hun egentlig ikke er det.
  Så er det noen gutter som mobber hun pga vekten hennes.

  Jeg likte at det var en tegneserie.
  Jeg likte den også ikke fordi jeg syns den var litt kjedelig. Boken passer for 8-15 syns jeg.

 264. <Bokanmeldelse til “Hva skjedde egentlig med deg”
  Forfatter: Jenny Jordahl

  Boken handler om en jente som heter Janne. Hun ble mobbet av to gutter som sa at hun var feit og tok bollene hennes. Hun ble veldig lei seg. Faren hennes syntes også at hun spiste for mye, så han og moren begynte å diskutere hva de skulle gjøre.
  Jeg synes boken var bra fordi det var en tegneserie og den var lett å lese. Det hadde et bra tema og en god moral.
  Boken passer til alle som liker triste tegneserier.

 265. Boken handler om en jente som heter Janne.
  Janne blir mobbet fordi hun er overvektig.
  Janne føler seg mye større enn det hun egentlig er, hun føler seg som et monster. Boken skal vise hvordan folk som blir mobbet har det og hvordan overvektige KAN ha det.

  Jeg likte boken, den hadde et bra budskap, men det kunne vært mer tekst i boken. Boken passer til folk som er 8-15 år.

 266. Hva skjedde egentlig med deg? Bokanmeldelse.

  Boken handler om en jente som heter Janne, og hun er litt tjukk. Hun har fått noen kommentarer om at hun er feit. Det er to gutter som heter Stian og Patrik, og de tar bollene til Janne. De kommentarene har begynt å gå inn på henne.Nå tror Janne at hun er ganske tjukk.

  Jeg likte ikke boken noe særlig fordi den var litt kjedelig, og det var litt lite som skjedde.

  Jeg tror kanskje sånn 8-9 åringer ville likt boken.

 267. Bokanmeldelse

  Boken handler om Janne som blir mobbet av Stian og Patrik for størrelsen på kroppen. Hun får stygge kommentarer av de om at hun er feit. Kommentarene går veldig inn på henne. Det blir også veldig vanskeligere når faren og moren ikke blir enige om hva de skal gjøre.

  Jeg likte boken litt, men den var litt kjedelig og det var lite tekst.

  Denne boken passer for 8-13 åringer.

 268. Jenny Jordahl: Hva skjedde egentlig med deg? Illustrert av Jenny Jordahl.
  Den handlet om at en jente som heter Janne og hun ble mobbet for å være feit. Hennes skygge var et monster pga at hun ble mobbet. Moren hennes prøver å hjelpe, men faren sier at hun bare propper i seg og aldri stopper. Hun Spiser boller hver dag. Jeg likte måten den ble skrevet på, men jeg likte ikke hva den handlet om. Jeg synes temaet var kjedelig. Boken passer til alle.

 269. Janne er ikke som de andre.
  Alle andre er tynne, men hun er stor.
  Hun blir mobbet fordi hun er større en de andre.
  Og når hun forteller foreldrene, sier de at hun må spise mindre godteri.

  Jeg syns den var bra. Det var et spennende tema, men den var litt kjedelig.
  Den passer for 8-15 år

 270. Jeg synes at boken var grei. Den får fram et veldig viktig tema for barn og unge. Janne blir bodyshamet. Denne boken var trist.

 271. Hva skjedde egentlig med deg?

  Boken handler om Janne. Janne er mer storvokst enn de andre i familien. En dag hun hadde vært på butikken ble hun mobbet av to gutter. De stjal bolleposen hennes og kalte henne for feit.
  Jeg synes boken tar opp et viktig tema, nemlig mobbing. Jeg likte ikke at foreldrene diskuterte hvordan de skulle få Janne til å spise mindre når hun kunne høre hva de sa. Boken passer for jenter og gutter fra 10 til 16 år. Men, boken er sikkert mye å lære bort til voksne også.

 272. Hva skjedde egentlig med deg?
  av Jenny Jordahl

  Boken handler om Janne. Hun er litt annerledes enn de andre i familien sin. En dag når hun er på vei hjem med noen boller er det noen gutter som spør om de kan få en bolle. Hun prøver å bare gå forbi dem, men de stopper henne. Deretter tar de bollene hennes fra henne og kaller henne feit. Når hun kommer hjem lurer moren på hva som har skjedd. Etterpå overhører hun foreldrene diskutere hva de skal gjøre med henne.

  Jeg synes boken var bra fordi den tar opp et viktig tema, men det var litt lite tekst og noen ganger var det ikke så bra beskrivelser.

  Jeg synes boken passer for de som er 10-11 år gammel.

 273. Den handler om en jente som blir mobbet hvordan
  kroppen ser ut at hun er tjukk og det går innover henne.
  Moren prøver å trøste henne, men det hjelper ikke så veldig
  hun er fortsatt trist. Så går moren og snakke med faren blir enig at hun for tjukk.

  Jeg likte boken og jeg ville vite hva som vil skjer videre
  boken passer for alle.

 274. Boken handlet om en jente.
  Jenten var tjukk, men familien var tynn.
  Det var noen gutter som tok bollene hons og kalte hun feit.
  Hun bli veldig lei seg.

  Jeg synes boken var litt kjedelig, men ellers synes jeg den var grei.

  Jeg synes at aldre fra 8-15 passer til boka.

 275. Boken handler om en jente som blir mobbet. Og at folk kan bli deprimerte hvis de blir mobbet. Den handler også om at folk kan få skikkelig store problemer med kroppen deres. Og at de kan være deprimerte for resten av livet for grunn av noe som hadde skjedd når de var unge.

  Jeg likte ikke boken så veldig mye, fordi den var litt kjedelig og ikke helt min sjanger, men jeg likte hvordan boken viste at folk kan bli skikkelig lei seg og deprimerte når andre folk er stygge mot de. Jeg synes denne boken var passe bra, anbefaler den til folk som liker triste mobbe bøker. 🙂

 276. Boken handlet om en jente som heter Janne.
  Hun ble mobbet av to gutter, Stian og Patrik.
  Da Jenny hadde kjøpt boller så kom Stian og Patrik og
  ville ha en bolle. De sa stygge ord. De tok bollene. Da hun kom hjem
  satt hun seg på badegulvet og følte seg stor.

  Det jeg ikke likte var at det var lite skrift.

  Det jeg likte var at man kan lære hvordan andre føler seg når man blir
  mobbet for hvordan man ser ut

  Boken passer for 9-13

 277. Hva skjedde egentlig med deg
  Av jenny jordahl
  det handler om en jente som er litt overvektig og hun syntes seg selv er kjempe tjukk. hun blir mobbet av to gutter. når hun skulle gå hjem hadde hun kjøpt noen boller på veien hjem. så kommer det to gutter å begynner å mobbe hun. hun blir lei seg og løper hjem og låser seg på do. når hun kommer ut av rommet så hører hun foreldrene krangle.

  jeg synes boken var ikke helt min stil.
  men det er bra at noen tar med mobbing i en bok.
  fordi det er alltid noen som blir mobbet ,men de får
  ihvertfall vite at de ikke er alene. 8-15

 278. Stian og Patrik mobbet Jane og tok bollene til Jane. Jane løp hjem og satt på bade.
  Mammaen trøstet Jane. pappaen sa dumme ting som gjorde vondt får Jane
  Jeg liker budskapet.
  den var kjedelig
  men litt gøy

 279. jeg syntes boken var dårlig men jeg likte at det var virkelige ting som kan skje det var gøy siden det var tegneserie og lite tekst jeg synte det det var trist at guttene stjal bolene

  det passer best til 8-15 år

 280. Boken var om en jente som het Janne, hun bli mobbet av to gutter som heter Stian og Patrik fordi hun er feit. Jeg synes at dette tema er viktig fordi da vet barn hvordan noen folk blir mobbet. Jeg synes at denne boken passer for barn fra 6-12.

 281. Boken handlet om en jente som gikk hjem med noen boller i hånden,
  og på veien hjem kom det to gutter til henne. De erter henne og sa mange stygge ting til henne, hun ble lei seg og gikk hjem. Når hun kom hjem satt hun seg på bade lenge, Etter en stund kom moren til henne og spurte om det gikk bra med henne, hun sa at det var to gutter som hadde sagt stygge ting om henne.Moren gikk inn i stuen til faren og sa det som hadde skjedd med Janne.

  Jeg synes denne boken passer til 8-15 åringer. Jeg synes at boken var helt grei 🙂

 282. Hva skjedde egentlig med deg?
  Av Jenny Jordahl

  Boken handlet om en jente som heter Janne. Hun ble mobbet av to gutter, Stian og Patrik. De ville ha bollene hennes, og det de hadde sagt har virkelig gått inn på henne. Moren og faren var uenige om hva de skulle gjøre, men det verste var at Janne hørte alt de sa.

  Jeg syns boken var bra, det var et bra budskap og det viser at slemme ting folk sier trekker inn på folk. Boken passer for 9-13 syns jeg.

 283. Janne blir mobbet.
  guttene sa at hun var så feit at hun ikke trengte bollene.
  guttene tok bollene go janne løp hjem.
  janne låste seg in på badet og gråt , moren kom inn å trøstet henne.
  moren og faren begynte å snakket sammen og imens janne kunne høre de gjennom døren.

 284. Hva skjedde egentlig med deg?
  Av Jenny Jordahl
  Boken “Hva skjedde egentlig med deg?” handler om en jente som heter Janne. Resten av familien til Janne er slanke, mens hun er stor. To gutter som heter Stian og Patrik har sagt flere stygge ting om kroppen og størrelsen hennes. Alle disse kommentarene har begynt å gå inn på Janne og sårer henne.
  Jeg synes at boken hadde et fint budskap f.eks at man ikke skal såre andre, si noe stygt om kroppen eller størrelsen til en person og at man er fin som man er. Jeg synes også at det kunne vært litt mer tekst i boken. Denne boken synes jeg passer egentlig for alle, men kanskje spesielt for barn og unge. Terningkast 4.

 285. Boken handler om en jente som blir plaget av noen gutter som stjeler bollene hennes.
  Også kommer hun hjem og forteller hva som har skjedd.
  Så begynner foreldrene å krangle over hva som er best for hun.
  Også overhører hun hele samtalen og blir lei seg.

 286. Den handler om en jente som er overvektig. Alle andre i familien er slanke og de forstår ikke hvorfor hun er så stor. Hun blir mobbet av to gutter og en dag stjeler de en pose med boller hun hadde. Hun blir veldig lei seg og går inn på badet når hun kommer hjem. Foreldrene begynner å krangle om hvorfor hun er stor istedenfor å trøste henne og prøve å hjelpe.

  Det jeg liker med boken er at den tar opp det viktige temaet om mobbing og å snakke om vanskelige ting.

  Jeg synes den var kjedelig fordi den ikke var helt min stil men den var bra.

 287. Jeg likte boken veldig godt fordi jeg synes at temaet det handlet om er veldig viktig og jeg fikk lyst til å lese resten av boken.

 288. Janne er litt overvektig. Janne er glad i å spise. Hun kjøper boller. Hun går forbi noen gutter. Guttene plager hun, og spør om de kan få bollene. Boken var veldig bra og den tok fram et veldig viktig tema.

 289. Boken handler om Janne.
  Hun liker ikke kroppen sin.
  Hun tror den er feit og ikke fin.
  Noen gutter kaller henne stygg.
  Da blir hun lei seg.

  Jeg likte boken fordi det er et viktig tema.

  Boken passer for sånn 8-20 år cirka

 290. Jeg syns det er et viktig tema sån at folk ikke mobber / plager folk som er over vektig.

 291. Boka handlet om en tjukk jente som ble mobbet for utsene hennes. Familien hennes er nesten alle tynn utenat utenat hun. Hun følger seg veldig utenfor. Jeg elsket boka🥰🥶😶‍🌫️😇😎

 292. Janne er litt overvektig, og hun han akkurat kjøpt boller. Så går hun forbi to gutter, guttene er ikke snille, og når hun sier nei til å gi dem boller, så sier de at det ikke er rart at hun er så feit når hun spiser så mye. Janne ble veldig lei seg, og når hun kommer hjem snakker hun til mammaen sin. Moren og faren begynner å krangle fordi faren mener hun spiser for mye, det er ikke bra.

 293. Boken handlet om en jente som heter Janne. Janne blir mobbet av to gutter som heter Stian og Patrik. De stjal noen boller hun hadde og sa at hun var feit. Janne spiser også litt for mye.

  Jeg likte boken fordi den handler om noe viktig og tegningene er gode.

 294. Boken handler om en jente som blir mobbet på grunn av kroppen hennes. Da hun skulle hjem hadde hun kjøpt en liten pose med boller. Når hun hadde kommet et lite stykke møtte hun 2 gutter som spurte henne om å få bollene hennes, men hun ville ikke gi de bollene hennes. Guttene begynte og snakke om hvorfor de trudde hun var så tjukk og lo.
  Jenta ble lei seg å løp hjem og rett inn på badet å begynner å grine.

 295. Bokanmeldelse (Hva skjedde egentlig med meg)

  Boken handlet om en Jente som heter Janne og
  Ble mobbet av to gutter fra klassen hennes, guttene tok bollene hennes fordi de synes hun spiste for mye og at hun måtte lære seg å dele.

  Jeg likte boken veldig bra fordi det er et viktig tema og jeg synes den passer for alle over 4 år.

 296. Boken handler om en jente som blir kalt feit. Jenten blir mobbet fordi hun spiser litt mye. Når hun gikk med en pose boller spurte noen gutter om de kunne få, så tok de alle. Faren synes også hun spiser for mye. Det gjør at hun føler seg som en formløs klump.
  Jeg likte boken fordi det er et viktig tema og jeg fikk lyst til og lese resten , det jeg ikke likte med boken var at den gjorde meg bare irritert.
  Jeg synes boken passer for alle.

 297. Boken handler om en jente som het Janne.
  Hun blir mobbet av noen gutter på grunn av kroppen hennes.
  Når hun kommer hjem forteller hun moren om det mens hun gråter.
  Så når moren drar inn i stuen til faren, hører hun at de krangler om hva de skal gjøre med henne. Faren sier at hun måtte slutte å spise så mye, men moren var ikke enig.

 298. Boken handler om en jente som heter Janne.
  Hun blir mobbet fordi størrelse. Hun får kjipe
  kommentarer at hun er feit.
  Hun føler seg som en stor klump inni seg.

  Jeg tror kanskje denne boken er for alle
  fordi det er et veldig viktig tema!

  Jeg likte ikke boken så veldig fordi jeg
  synes ikke den var så gøy, men jeg
  vil gjerne vite hva som skjedde
  med henne til slutt.

 299. Boken handler om en jente som heter Janne. Alle i familien hennes er slanke og hun er tydeligvis litt “feit”. Noen gutter mobber henne og da blir hun jo lei seg. Hun dro hjem og fortalte foreldrene om den og moren sa hun ikke måtte bry seg, men når foreldrene var alene snakket de om at det var et problem og Janne hørte det de sa.

  Jeg likte boken fordi dette er et veldig viktig tema.

  Jeg syns boken passer for 8-30 år.

 300. Det er en bra bok,
  fordi at vi får vite hva folk føler når de blir mobbet.
  Det er veldig mye du kan lære av den.
  Man burde ikke mobbe eller plage,
  fordi man kan føle på det resten av livet.

 301. Bokanmeldelse

  Boken handler om en jente som syntes hun er annerledes fra de andre. Hun blir mobbet fra de andre, og hun syntes hun er feit. Faren sier hun spiser for mye. Moren og faren argumenterer om hva de skal gjøre, i mellomtiden sitter hun på gulvet på badet.

  Jeg likte boken fordi den har et viktig tema, jeg syntes den passer for barn over 4 år.

 302. Boken handlet om en jente som het Janne. Janne hadde vært og kjøpt boller. Noen gutter som het Stian og Patrik mobbet henne for størrelsen og tok bollene hennes. Hun løp hjem og låste seg inn på badet. Foreldrene krangler om hva de skal gjøre med det mens Janne kunne høre.

  Jeg likte denne boken fordi den handlet om et viktig tema som jeg vil vite litt mer om. Jeg synes at denne boken hadde passet til 10-20 år men vis mindre leser med foreldre og hjelper de og forstå går det nok fint. jeg tenker også at det er litt for lett bok for eldre.

 303. Hva skjedde egentlig med deg?

  Den handler om en jente som blir mobbet for å være litt større enn andre.
  Foreldrene har forskjellige meninger om hva de burde gjøre.
  Hun hørte det og ble veldig lei seg.

  Jeg likte boken,fordi det er et viktig tema.

  Den passer for 7-70 år gamle.

  Jeg likte boken veldig

 304. Det handler om en jente som heter Janne. Alle i familien er slanke og Janne synes at hun er feit. Hun blir mobbet og kalt stygge ord. Moren sier at hun ikke skal bry seg. Når Janne sitter og tegner,hører hun at moren og faren krangler om hva de skal gjøre med henne. Faren sier også at hun propper i seg alt for mye mat hver dag.
  Jeg likte boken, det handler om et viktig tema og jeg har lyst til å lese hele boken sånn at jeg kan vite hva som skjer videre med Janne. Boken passer for alle.

 305. Boken handlet om en jente som ble bøllet fordi hun var feit. i bunne det var to gutta som stelte bolle fra hun. Hun var trist hva mor hjelpe hun å var litt glad. Hun faren vil hjelpe hun.

 306. Boken handler om en jente som var stor. noen gutter plaget henne på vei hjem. hun ble lei seg og løp hjem og satt seg på badet. moren prøvde og trøste henne, men det funket ikke.
  Jeg likte ikke boken fordi det skjedde for lite. Men det er et viktig tema. Den passer for 10 og oppover

 307. Eg syntes at det var litt domt at di mobba ho får hennas kropp. Eg syntes at det e ganske trist at mamman og pappan baksankka ho. Ingen skal snakke om ongen sin på den måten for eg følte at ho pleas ganske lei seg og at skyggen blei større og større jo meir ho here masse stykt om ho. eg likte ikkje at folk sankker så masse om ho bak ryggen hennes.

 308. Eg synest at boka er veldig fin og handler om noe viktig.
  Eg likte godt da moren prøvde å hjelpe.
  Eg ble irritert over at di guttene mobba ho.
  Det gjorde inntryk på meg at mora trøsta ho
  Eg ønsker å lese mer
  Eg gir boka terning kast 6/6

 309. eg syns boka var veldig bra kansje super og.
  eg likte at nor hon sa i fra til moren kva som hadde skjedd.
  Eg blei iritert nor faren snakka stykt om Janne.
  Eg gjir boka 5 av 6

 310. eg synst at den var heilt grei eg likte godt då mammaen gidde ho ein klem får eg suunest egentlig at det var ikkje så mase bra i boken eg blei iritert over at foreldrene snakke sånn om ho

 311. Eg syns at denne bokken er grei til å lese. Denne boken synes jeg er bra, fordi man ikke skal mobbe andre og man er fin akkurat som man er. Den var velding bra. Og eg elsker denne bokken så mase.

 312. Bra bok, eg synest. Det er trist at hun blir mobba, mobbing er ikke greit.
  Lurer på kvifor gutane ville ha boller fra henner.

 313. Ho blir mobba av noken gutter som kaller ho feit.
  Boka var bra men ikkje super. Terningkast 6 vis eg skulle gitt det.

 314. Boken var kul,jeg syns at man egentlig ikke skal mobbe andre bare på hvordan dei ser ut

 315. Eg synest ho burde kutte ned bollespisingen.
  boka handler om ei ei jente som blir erta/mobba.
  og ho spiser veldig mykje boller.
  Eg likte ikkje boka, det var ikkje så spendane.

 316. jeg synnets at dette utslage var ganske bra. jeg er ikke helt sikker på at jeg hadde lest helle boken men kansje vis jeg fikk lest litt mer av den siden utslage var ganske kort kunne det hende at jeg hadde lest den.

 317. Eg synes den var bra det var litt trist. Eg synes synd på henne, fordi folk mobber henne. Det er ei bra og viktig bok, fordi den handler om noko som vi veit er eit problem for mange. Eg ville lest resten av boka vis eg kunne.

 318. Bra bok har lest hele og den beskriver godt 6-7 og spiseforstyrrelser viser vor vanskelig det faktisk kan vere

 319. jeg gir den en passe bra fordi den er veldig kort og den var sjedelig men det er ikke lov til og mobbe sellom noen er tykk

 320. den var good men lit kort så jeg liker den ikke så mye han handler om at noen guttter sier at en jente ble mobet fordig at hun er feit

 321. Den var bra litt kort da.Jeg lurer og litt på hva som sjer videre med hun og den skyggen som er litt rar. 😮 -_-

 322. Jeg likte den fordi den handler om at folk ikke har det bra når dem blir mobbet og ikke fordi faren er stygg i kjeften.Men skyggen var veldig rar. Jeg an befaler dene boken for nye lesere terningkast 5

 323. bra, men jeg syntes den er litt trist fordi det er andre som mobbet henne.
  terning kast 3

 324. Boken var litt kjedelig siden den var så kort men også litt trist.
  Jeg har lyst og lese hele boken.

 325. Jeg syntes boken var lit trist men ganske kort jeg har lyst til å lese hele boken det var dumt at gutta tok fra henne bollane terninkast: 4

 326. Boken var litt kjedelig og den var veldig kort men samtidig har jeg lyst å lese hele boken.
  Den handler om en jente som har noen boller og så kommer det to gutter og sier at hun er feit og tar bollene hennes.

 327. g synst at boka var trist og spennane og den var litt kjedelig.
  Eg likte ikkje at jeni bei bobba
  boka pasa for alle

  og

 328. Jeg likte denne. Viktig tema. Ikke gjør mot andre som du ikke vil andre skal gjøre mot deg!

 329. Boken var bra men trist var ikke greit at ho blei mobba, Eg gir den terningkast 5/6

 330. Boken handler om en jente som blir mobbet på grunn av størrelsen på kroppen hennes. Det jeg likte med denne boken var at den var veldig grei å lese fordi det ikke var så mye tekst om gangen. Og det er bra at de lager bøker om spiseforstyrrelse og at alle er forskjellig. Jeg anbefaler boken til 5. og 6. klasse.

 331. Denne boken handler om en jente som hetter Janne og hun føler seg ander ledes. Jeg liker boken for den var spenene og det var bra at moren støttet hun. Men det var dumt når guttene tok bollene og det var ikke så bra når faren var på guttene sin side. jeg anbefaler den til 5 år og opp.

 332. Det handlet om to gutter var slemme mot Jenny. Jeg er syns boken var spennende og lit trist og litt dumt. Det var frekt av de gutten å gjøre sånt. Anbefaler til de som går på mellom trinnet på barne skole

 333. Jeg synes den er ganske bra å spennende fordi den handler den om mobbing og litt overvekt

 334. Boken er spennende og kul, men det var litt dumt at hun overdrevet så mye med å gå ned i vekt.
  Jeg gir den 5/6

 335. Jeg synes den var litt trist fordi guttene stjal bollene hennes jeg gir denne terningkast 3/6

 336. Jeg synes boken var ikke var så bra, men den viser hvordan det er å bli mobbet fordi man er feit.

 337. Jeg likte ikke det de guttene gjor mot henne, og at ho hørte den samtalen. Jeg anbefaler den for folk som går på mellomtrinn 6.5\10

 338. Jeg syntes det var trist at Janne ble mobbet for at hun spiser mye, jeg håper at hun får det fint til slutt😥😔😔😔terning kast 7/10

 339. Eg hoper det går bra med Janne (´▽`ʃ♡ƪ)
  siden eg bare har lest litt av boka er det bare terningkast 4/6.

 340. Det var et viktig tema. Det var artig da de fant pornoblad på rommet til foreldrene.😑

 341. Jeg likte denne boken veldig godt, for jeg liker å lese om folk som har litt sånne problemer.
  Jeg syntes også at bokomslaget var kreativt og inspirerende. Den starta og slutta bra, og jeg fikk lyst til å dra til bokhandelen for å kjøpe den!

 342. Jeg synes det var trist at de guttene var slem med henne. Jeg synes boken var litt bra. Fordi jeg liker ikke at noen er slem med noen andre, det er grunnen til at jeg bare liker den litt.

 343. Trist men samtidig bra for den handler om en bra ting. Men ok foreldrene kunne være mere støttene. Så den får 6/10 fra meg:)

 344. En av venene mine kan den utenat.
  Hun hetter Eleah hun går i klassen min.
  Jeg og vennen min liker boka.
  Vennen min i den siste setningen er ikke Eleah.
  Venen min liker boka mer en meg.
  Den handler om en jente som hetter Janne hun er en person som har spiseforstyrrelser og blir mobbet på grunn av det.
  Hun blir mobbet av to gutter på grunna hun har spiseforstyrrelse.
  Vennlig hilsen Hermine og hennes venn.

 345. En jente som har et tungt liv med gutter som ser henne fra en annen side og en far som er imot hvilken kroppsvekt hun har. Det er Janne som må leve med tanker og skygger. En trist bok på farta😢

 346. Jeg syntes det var dårlig frodig det var lite teks men den var jo også litt bra.

 347. Jeg mener det er viktig at andre hører hvordan stygge kommentarer kan påvirke andre og kanskje endre deres liv. Jeg likte boka fordi den forteller om hva mange barn går gjennom og barn som ikke har det så bra. Jeg ville likt og se og lese mer av boka. Det er veldig trist at de gutte gjør sånne ting. Jeg anbefaler denne boka til 10 år og oppover fordi det er mange som trenger og høre dette. Alle burde vite at de er fin nok som de er og ikke fortjener og bli mobba uansett hva.

 348. Boka handler om en jente som er litt større enn de andre og at noen tok bollene hennes og kalte henne tjukk. Jeg synes at boka var passe bra fordi det skjer med mange folk på ekte, men jeg er ikke glad i tegneserier. Jeg anbefaler boka til de som liker tegneserier på alder fra 6-10. Jeg gir terning kast 3.

 349. Jeg synes boka er trist fordi hun blir mobbet. og plaget og ble kalt feit og de tok bollene fra henne. jeg anbefaler den til 12-14 fordi den er en fakta bok om de som blir mobbet

 350. Jeg synes den boka var bra fordi det var tegninger og de viste hvordan det er og få kommentarer mot seg.

 351. Jeg syntes at denne boken var bra . det var dumt at de guttene tok bollene hennes og sa at ho var tjukk. Jeg anbefaler denne boken til de som mobber fordi da kan de lære at de ikke skal mobbe

 352. Jeg likte den fordi, den var spennende og man kan lære om mobbing og at man ikke skal klandre andre for hvordan dem er og hvordan man ser ut. Jeg vil anbefale denne til både gutter og jenter, fra 9-15 år fordi de kan lære om hvordan det er og bli mobbet og at man ikke skal mobbe.

 353. Jeg syns boka er veldig viktig og lese fordi man skal ikke være frekke med noen. Jeg syns at boka er veldig bra jeg får lært mye. Ingen skal bli mobbet man er fin akkurat som di er. Jeg anbefaler boka til de som er 10 til 13. terning kast 4/6

 354. Jeg syntes det var dårlig frodig det var lite teks.det var dårlig fordi den ho ble mobbet fordi hun var feit

 355. Den er bra fordi at den viser hvordan noen folk som er litt stor har det når noen blir mobbet av størrelsen sin og at den gjør sånn at noen folk stopper med det😀. Jeg anbefaler den til 8-16 år.

 356. Jeg synes at boka handler om mobbing som skjer hver dag at barn som har en sykdom eller noe som gjør at man blir stor blir mobbet. Det var trist at de guttene valgte henne.
  Jeg anbefaler denne boken til dem som mobbere for at de Vet hva som skjer nor de mobber.

 357. Jeg synes det var trist at de guttene tok bollene til hun jenta bare fordi hun ser annerledes ut. Det er noen som blir mobbet fordi de er litt større en andre jeg synes folk fra 9-14 år burde lese den fordi det er fakta.

 358. Jeg synes den boka er bra synes jeg.det var veldig dumt at gutter tok bolene til jenta
  Jeg anbefaler de til 13-15

 359. Den var trist fordi de mobbet henne de stjal og kalte henne feit det er ikke greit jeg synes at mobbere må lese den .

 360. Jeg synes at det var dumt at hun ble kalt feit. Det var veldig dumt at guttene tok bollene til jenta. Jeg anbefaler den til 10 år

 361. Jeg likte boka fordi den var spennendene.
  Man kan lære om kordan man kan ha det når andre blir mobbet.
  Det var synd at de å kaldte ho feit.

 362. Boka tar opp et viktig tema som mange kan slite med. Vi har lyst til og lese videre for å se om Janne får hjelp.

 363. Boka skrives om et veldig viktig tema som ikke tas opp nok. Det snakkes mer om at folk spiser for lite, enn at de spiser for mye. Det viser at man må akseptere seg selv og prøve å tenke at man selv er perfekt som man er. Mobberne har ingenting å si for DITT liv.

 364. det er et veldig viktig tema med mobbing og spising, og det er ganske mange som går gjennom dette idag. Det er veldig viktig å ikke skamme seg over sin egen kropp, fordi alle er forskjellige, og det er viktig og ikke bry seg om mobberne.

 365. Jeg syns at den er spennende, jeg liker ikke at det er en copy and paste av andre bøker.
  Jeg synes at denne boken passer for 10 åringer.
  3 stjerner

 366. Boken handler om en jente som het janne som blir mobbet av to gutter som sa at hun var for feit, og de spurte om å få boller og guttene sa at hun aldri delte boler med guttene sa at det var derfor hun var så tykk.
  Jeg likte godt boka den viser faktisk noe som skjer på ordentlig. Og den passer til alle boka er litt trist, for man kan ikke gjøre noe med hvordan man ser ut.

 367. jeg syntes den var fin fordi man kan ikke mobbe andre for sånn de ser ut.
  jeg kunne ikke tenke meg å lese mer av den. men selvom syntes jeg det var litt dumt at de ertet henne fra hvordan hun så ut.

 368. Hva skjedde egentlig med deg:
  Boka var bra.
  Boka hadde et viktig budskap.
  Jeg ville ha lest boka.
  Boka hadde klar skrift og fine bilder som passet til teksten jeg gir boka terningkast 4/6

 369. Jeg synes utdraget fra boken var litt trist. Jeg syns det var litt dumt at Janne fikk stygge kommentarer fra andre. Jeg hadde ikke hatt lyst til og lese denne boken fordi det er ikke noe bra i den. Jeg gir denne boken terningkast 3.

 370. Jeg synes synd på Janne fordi du skal ikke mobbe andre om vekten deres.
  Jeg ville ha lest denne boka fordi den var trist og spennende for å se hvordan Janne ble​.
  Jeg synes utdraget til boka er tristhet.
  Jeg synes det frekt sagt av foreldrene at Janne burde ha godtestopp.
  Det var frekt at guttene tok bollene til Janne.

 371. Jeg synes utdraget fra boka var veldig rar. Charlie hørtes veldig mystisk ut. Jeg synes det også var spennende. Men jeg synes at boka var litt vanskelig å forstå. Jeg gir terningkast 3.

 372. Jeg synes utdraget fra boka var trist. Det var trist fordi Janne ble ertet av noen gutter bare fordi hun var litt annerledes enn de. Jeg fikk ikke så lyst til å lese boka fordi det hørtes ikke så spennende ut. Det var heller ikke helt min type bok. Jeg gir boka terningkast 2.

 373. Jeg syntes utdraget fra boken var rar. Den var rar fordi de sa så mye rart om hun. Jeg har ikke lyst til å lese boken, fordi den var rar. Jeg gir den terningkast 3.

 374. Denne boken er kjempebra jeg anbefaler denne boken for de som har det litt sånn og har litt spiseforstyrrelser. Jeg synes også Stian og Patrik ikke virker noe snille i det hele tatt. Jeg synes rett og slett virkelig synd på de som har litt problemer når det gjelder mat. Så utenom det var det en fantastisk bok.

 375. jeg synes boken virker litt trist det er synd på hun jenten som blir mobbet jeg har lyst til og lese boken 8/10

 376. Denne boken er en bra eksempel får Å IKKE BODY SHAME FOLK ELLER MOBBE!!! 😡
  Men uten av det så var boken bra 👍, man burde ikke bry seg om hva andre tror av kroppen din, og husk å holde bollene dine fast eller selv forsvar. 😼

 377. Det var bra for bare 14 sider, jeg ønsker og ha hele boken. Fordi da kan jeg vite problemet med skyggen

 378. Jeg synes at boken var dårlig på grunn av at jeg liker ikke tegne serier og boken var ikke no spennende synes jeg.

 379. Denne boken handler om en jente som blir mobba fordi folk mener hun er feit. Hun skal til skolen noen tar bollene hennes og kaller hun feit. Hun løper hjem. Når hun er hjemme, går hun inn på badet og moren kommer inn. Etter en stund går hun inn på rommet, mens moren og faren snakker om det, Moren prøver å forsvare hun mens faren sier det motsatte. Hun hører alt.
  Jeg syns at boken er bra fordi det er om et viktig tema. Temaet er mobbing og det er viktig fordi det skjer mye mobbing i virkeligheten.
  Men boka var litt kjedelig fordi den ikke akkurat var for meg, fordi jeg er mer glad i action.
  Den var også litt for enkel å lese.
  terningkast: 4
  sjanger: tegneserie/drama
  forfatter: Jenny Jordahl

 380. Hva skjedde egentlig med deg?
  Hovedperson: Janne.
  Sjanger: tegneserie / drama.
  Forfatter: Jenny Jordahl.
  Lagt ut: 2020.

  Janne er en jente som er stor mens moren og faren er slanke. Hva skjedde egentlig med henne?
  En dag hadde hun kjøpt tre boller, men noen gutter stjal de og kalte hun feit, da ble Janne lei sei.
  Vi starter rett in i historien med Janne som bærer en pose med boller.
  Guttene kommer fort inn i historien og det gjør det spennende fort.
  Jeg synes boka er bra fordi jeg elsker tegneserier. Når mobberne begynte og ta bollene til Janne ble alt mørkt det synes jeg var en unik måte å tegne følelser på.
  Jeg tenkte at når hun gikk i skogen med bollene var det glad musikk og fuglene sang, men når mobberne kom ble alt mørkt å stille med en lange pipelyd i bakgrunnen.
  Måten det ble tegna på gjorde at jeg så alt som om det var levende. Det var veldig bra.
  Jeg likte moren til Janne best siden faren var lit slem.
  Jeg synes boka bør komme videre.
  Jeg synes boka var en bra og unik jeg gir den 9/10
  Jeg fikk lyst til å lese videre.

 381. Det var slemt av guttene å kalle henne feit. Litt kort utdrag da. Foreldrene burde ikke prate om å prøve å slanke henne eller om at hun spiser for mye. De burde elske henne som hun er.

 382. Den var bra! Fordi boka handler om mobbing, jeg synes synd på henne. Det er ikke greit å kalle folk feite. 🥺

 383. Denne boken syntes jeg var veldig bra. Jeg tror at mange kan kjenne seg ingen i denne personen, men det trenger fortsatt ikke å være en skam. Jeg gir den 5,5 i poeng. Det var en spennende og trist bok.

 384. Hva skjedde egentlig med deg?

  Utdraget handler om Janne som føler seg annerledes. Hun mener at de andre i familien hennes er slanke. Det var et par gutter som sa stygge ting til henne. Sjangeren er tegneserie. Det var egentlig et litt spennende utdrag. Men jeg personlig hadde ikke lest hele boken. Utdraget starter ikke så veldig brått. Historien har sluttet og startet på et rett tidspunkt. Jeg anbefaler til å lese denne boken.
  Terninkast: 4+

 385. Utdraget handler om en jente som heter kanna som er litt annerledes fra familien sin. Hun sliter kanskje litt med dårlig selvbildet og det er jo ikke så rart hvis foreldrene skal diskutere vekta hennes og tenke sånne ufine ting om dattera si. Og det at hun blir stykt behandlet av de guttene. Det er så synd for Janne at hun må gå igjennom det. Jeg syns utdraget var bra bare litt kort og ikke helt etter min smak. Helt ok egentlig. Jeg gir boka sterk 4/10

 386. jeg likte den veldig godt og den var veldig fin og fÅrstÅelig, jeg forsto sÅnn cirka alt!

 387. Det er trist at de guttene tok bollene.
  Hvist jeg var hun ville jeg kjempet mot tilbake.
  Ikke bare det, familien kranglet mot hverandre som gjøres det være for datter.
  Familien må jo tenke at de har en datter som sitter der på baderom, må høre alle det familien snakker/krangler om.

 388. Jeg synes at den var veldig bra. Den handler om et viktig tema og jeg synes den var skrevet godt
  6/6

 389. Bra utdrag men faren var VELDIG slem. Moren var veldig snill. Det var spennende og trist.

 390. Det var en VELDIG BRA bok, jeg leste nettop hele boken. Slutten var fin. 6 Terning kast😊👍

 391. Jeg synes den var kjedelig fordi den var ikke spennende ➖🔟0️⃣0️⃣ av 0️⃣.

 392. Jeg syncs boka var helt grei, pga set viser litt av hvordan noen har det. men velding kort

 393. Jeg syns synd på Janne, for Janne kan bare ikke noe for at hu er litt for tykk. Men det guttene gjorde mot henne, var ikke noe snilt. Om guttene gjør det vær dag, så er det mobbing!! Jeg gir boken 10/10! Denne boken passer for alle klasser. Det var super spennende. Jeg vil ha den boken, jeg vil vit mer hva som kommer til og skje med Janne.

 394. Jeg likte denne boken fordi det er ikke lov til å mobbe andre om størrelsen eller fargen eller om andre ting. Andre bør være stolt over sin egen kropp. Du er den du er. Det bestemmer du selv. Det er fint at boken handler om å ikke mobbe. Slike temaer er viktig å snakke om.

 395. Jeg synes den var bra fordi man skal ikke erte noen om hvordan kroppen deres er de bør være dem selv.

 396. Klassa synest at den var bra, men nokre likte den ikkje så godt. Trist at nokon blir mobba for vekta si. Nokon vil lese den i si heilheit, og synest den var spennande.

 397. boken var ikke så lenge så jeg likte den.

 398. Den var Dårleg den var veldig dårleg, den var trist og bad.
  Eg likte den ikkje skal aldri lese den eller skaffe den.
  Bortkasta peng.

 399. Eg likte boka veldig bra. Eg synst at dei gutane var dome. Eg har lyst til å lese hele boken. Eg gir den terning kast 6.😜

 400. Den var super bra, det er litt bra at den handla om mobbing og vekt. Ikkje at det er bra at ho ble mobba. Men at man må slutte med det. Mange blir lei seg og kan bli sint. Terningkast 6/6🎲

 401. Hva skjedde egentlig med deg?
  Denne boka handler om en jente (Janne) som blir mobbet av noen gutter for å være tjukk. Hun har det vondt inni seg og det hjelper ikke at faren er enig. Handlingen foregår på vei til skolen og hjemme. Utdraget avslutter veldig spennende med at vi får vite at Janne overhørte moren og faren hennes snakke om at Janne er tjukk, og om hva de bør gjøre med dette. Sjangeren er tegneserie.

  Jeg syntes at dette utraget var veldig bra. Det er fordi man lever deg virkelig inni boka med en gang. Jeg føler det Janne føler hele veien. Jeg liker hvordan boka var illustrert, at det blir mørkt når Janne har det vondt og at liksom hele verden står stille når hun ser de guttene som plager henne. Jeg likte også at det er en stor skygge bak henne som viser at det er liksom noen som følger henne hvor enn hun går, som en byrde. Det viser akkurat hvordan hun føler seg.
  Du trenger ikke teksten for å vite hvordan hun har det. Jeg syntes boka er bra fordi forfatteren tar opp et velig viktig tema, nemlig mobbing. Og selv om man ikke trenger teksten for å forstå, er den best med. Jeg syntes boka er veldig fin. Jeg blir også veldig kjent med karakterene i boka og jeg vet hvordan Janne har det.
  Jeg skjønner hvordan moren har det i denne sitasjonen, det er tøft. Jeg vet også hvordan faren har det og hva han mener med alt dette selv om det ikke er den beste måten å håndtere alt dette på. Mobbing er et stort tema og det kan ikke bare være vanskelig for personen som blir mobbet, men også for de som er rundt. Jeg fikk veldig lyst til å lese videre i boka.
  Denne teksten var ganske lett å lese, men det er mye mer til denne boka enn de viser i utdraget Det er derfor kanskje derfor jeg likte den så godt.

  Jeg likte teksten veldig godt og det kan være mange grunner til det, men jeg tror det er mest fordi illustrasjonene var veldig bra. Den beste delen med teksten var når moren trøstet henne. Fordi da kunne jeg også føle på den klumpen inni meg. Jeg vil anbefale boka til alle som kan lese. Og jeg syntes boka burde være med i superfinalistene, og kanskje også vinne bokslukerprisen.

  Av Katrina Granly Macrae

 402. Det handler om en jente som hetter Janne.Hun ville gå ned i vekt fordi hun blei erta og mobba.Og hun får også en ny venn han hetter Brage.

  Eg har lest heile boka eg liker den. Terning cast 10/10

 403. Hva skjede egentlig med deg?

  Sjanger: tegneserie.

  Janne er annerledes enn resten av familien. De andre er slanke, mens Janne er stor. Hva skjedde egentlig med henne? I det siste har hun fått flere sårende kommentarer, for eksempel fra Stian og Patrik, og det har begynt å gå inn på henne.

  Jeg synes at boka sin tegning er kjempe bra!!!

  Jeg anbefaler den til bar fra 10 til 15 år.

  Jeg gir den 5 stjerner!!

 404. Hva skjede egentlig med deg er en bok som er veldig fin bok. Jeg likte den for grunav at man ike skal bry seg at man er lit sykere en andre man er like mye vert💕🙂💖💓

 405. Jeg synes boken var litt kjedelig for det var ikke min stil i det hele tatt terningkast 2

 406. (๑˃̵ᴗ˂̵)/ the moral in this story that I learned about this book is never body shame or say mean things about your body don’t let other people say things about your body for example I’m actually really slender lol XD And really skinny so yeah. I know how that feels. So stay strong! (๑╹ω╹๑ ) and have a good day/ night whoever read this! ヾ(๑╹◡╹)ノ»

 407. Boken handler om en jente som heter Janne som blir mobbet av noen gutter på skolen, som syntes Janne er feit. En dag overhører hun foreldrene snakke om hva de burde gjøre med henne.
  jeg syntes utdraget var ganske bra og hadde et bra budskap. det er sikkert mange som kjenner seg igjen med å være usikker på seg selv.
  den beste til nå av de andre. jeg vil lese videre! anbefales til 9 til 13 år.
  score: 9 av 10

 408. Ja boka var bra men litt trist også, men når 2 gutte rkommer mot deg og sier at de vil ha en bolle og du har 3 boller da kan du jo kansje være litt gjenerøs og gi dem en bolla da. Men det er bare min mening.

 409. Jeg synes at boka var veldig trist. Den var bra skrevet, og jeg skulle gjerne fått vite hva som skjer senere.

 410. Jeg syntes boka var passe bra, fordi den kanskje hadde litt lite tekst på sidene og gikk veldig fort og lese.

 411. Jeg synes boka var passe bra fordi den var veldig kort og jeg skjønte ikke meninga med boka. Men den ble lit bedere mot slutten.

 412. Jeg synes at vi burde fått litt lengre avsnitt av boka og kanskje litt mer tekst. Men ellers synes jeg at boka var bra og det er et viktig tema de snakker om

 413. Den var helt ok det var bare at hun jenta ble mobbet fordi hun var feit og noen gutter stjal ilyyyy byllene hennes så ja hun var en illyyy as derfor ble hun mobba siuuuuuuuu

 414. Jeg syntes at boken er trist. Det er dumt at foreldrene snakker sånn om henne, spesielt når hun kan høre det. Det er interessant hvordan boken skifter mellom lyst og mørkt. Det er trist hvordan folk syntes det er hennes feil. Foreldrene burde være støttende, og de burde snakke om det sammen. Det er ikke lett å føle seg alene i sin egen mørke verden.

 415. jeg likte boka og tema er veldig seriøst. jeg likte hvordan tegnene var veldig likt på hvordan det føles. 6/6

 416. det som er bra med denne boken er at den for fram hvor viktig det og ikke si noe dumt om kroppen til noen for det kan bli et veldig stort problem.
  jeg liker at det er en tegne serie som gjør det lett og lese.
  jeg anbefaler denne boken for alle som i 6-8 klasse jeg gir boken terningkast 5/6

 417. jeg syns at denne boka handler om et veldig viktig ting, så denne boka var nok den beste boka jeg har lest til nå jeg gir den terningkast 5 fordi det var en veldig fin bok
  jeg håper denne boka vinner bokslukerprisen i år ❤💖😉😁😒🤣😜👍😆😊😂😍

 418. jeg synes boka var super fordi den handlet om et veldig viktig tema. Jeg synes det ikke var noe dårlig med den. jeg synes boka passer til 10-15år

 419. -Jeg syntes boka var ok men man fikk ikke vite så mye om hva som har skjedd før. Men handlingen er et viktig tema som er bra som blir tatt opp. Det var trist at foreldrene ikke støttet henne men bare brøt henne lenger ned.

 420. Jeg syns denne boka var veldig bra siden den handla om ett viktig tema mobbing og komentarer, for en komentar kan ødelegge for kroppen din og gjøre at du ikke føler deg bra nnokk selv om alle er bra nokk og ingen er perfekte, når janne kom med boller og guttene kom de var ikke så snille jeg syns at janne burde snakke med helsesøster jeg gir boka 6/6

 421. Boka Hva skjedde egentlig med deg er en veldig god bok. Den tar opp et viktig tema. Boka var ganske trist. Pappen burde ikke sagt alle de tingene om Janne. Jeg synes at Mammaen burde si i fra til læreren om det. De guttene sa veldig stygge ting til Janne og jeg skjønner at ho ble så lei seg.

 422. Jeg likte denne boka. Det er et viktig tema, men det var ganske trist å lese om. 7/10

 423. warsan? 🌽 (Skole: *ulevollllllldlllllllllllllllllllldllllllllllllldllllddlddddlldldlllldldlllllllddddldldddddldlddldldldllldldlddldldlllldldldldldldldldldllddldldldldlldldldldlldldldlddldldlldldldldldlllldldlllpl) sier:

  Boka er en tegneserie og handler om en jente som blir ertet på skolen fordi hun er stor, og klaget på hjemme fordi hun spiser for mye. Bestevennen hennes forlot henne for de populære, men så kom en gutt som ville være med henne. Hun blir tynnere, men blir hun gladere? Nei. Hun spiste veldig lite og trente 24/7, noe som ikke er sunt. Men hun fikk noen venner til slutt da.
  Jeg syntes boka var bra siden den tok inn noe som ganske mange sliter med. For meg, så var ikke boka så veldig lett å legge fra seg. Jeg leste den på èn natt. Dermed er den veldig lett å lese.
  Jeg anbefaler boka for de som er mellom 6-20 år. Jeg synes gutten var veldig snill mot Janne, som gjør han til en av favorittkarakterene mine. Mens faren og ex-bestevennen hennes som er slemme mot henne fordi hun er stor, er de jeg hater mest. Det beste med teksten var tegningene og tema. Det verste med boka var egentlig ingenting jeg kan komme på for øyeblikket. Denne boka fortjener definitivt å komme i finalen! Og håper den vinner.

 424. boka var fin jeg likte at den hadde et bra budskap, jeg fikk lyst til og lese videre, jeg vil gi boka terningkast 5/6:)

 425. Jeg likte ikke denne boken så godt. Fordi andre barn sa mye slemme ting til Janne hele tiden, og det er ikke fint å gjøre mot noen.
  terningkast: 3 av 6

 426. Jeg synes at boka hadde en bra historie om en tjukk jente men jeg likte ikke helt boka boka er ikke helt min stil så jeg synes at boka var dårlig men mange andre folk som kanskje har spise forstylelser kan ha bra av boka

 427. Bra. Først var den super men det er lov å byte mening. Men eg syns at Emma er modig.❤️ Terningkast 5/6🎲

 428. Jeg likte boken VELDIG mye! Jeg hadde allerede lest den på skolen uten at jeg viste det. Jeg likte boken fordi det kan skje i virkeligheten, gir boken: 11/10 😁 PS men jeg anbefaler ikke å mobbe folk på grunn av vekten deres.

 429. Denne boken er veldig viktig siden det ikke bra å mobbe folk. det er trist at noen gidder å gjøre det

 430. jeg synes boka var veldig trist om to gutter som mobber ei jente som har spise problemer og litt om mobbing. gir boka 5/6 i terningkast.

 431. Jeg synes den var bra. og hvorfor kalte de hun feit?. Alle er fine som de er😊Jeg gir boken terning kast 6/6🎲

 432. Veldig bra bok om et viktig tema ikke si til noen at de er feit
  det er så lite som skal til at de du kaller feit kan få spiseforstyrrelser.

 433. Denne boken synes jeg er bra, fordi man ikke skal mobbe andre og man er fin akkurat som man er🙂

 434. Jeg synes boka er veldig bra og trist- hvorfor gjør de sånn til henne? Jeg gir terningkast 6/6.

 435. Boken var veldig trist, Fordi folk kommenterte på kroppen hennes.
  jeg likte den fordi den gjorde som at vi ble irritert på de guttene.
  vi likte den ikke så godt fordi den var ikke min type.
  terning kast 3/6

 436. Dumt at de guttene og mange andre personer sier så stygge kommentarer til henne.