Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Kalde føtter, varme hjerter

Bjørn Arild Ersland Cappelen Damm Illustratør: Bård Sletvold Torkildsen 2019

Magnus er den eneste som ikke gleder seg til leirskolen. Han har en klump i magen og skulle ønske at pappa var med som ekstra voksen, ikke moren til Nora. Heldigvis er også Thea med på turen.

DER THEA ER

Uten Thea ville han aldri blitt med på turen. Han kunne sagt at han var syk og måtte være hjemme.

De neste dagene skal han få se Thea hele tiden. Han kan se når hun spiser frokost og står på ski og når de skal drive på med ting om kveldene. De kan være ute i snøen og inne og spille kort. Han vil sitte så nær som han kan uten at noen begynner å tro noe.

Rundt ham svirrer lydene fra klassen. Magnus leter med øynene. Han gjør slik han har gjort det siste året, etter at han ble forelsket: Når han kommer til et sted hvor Thea kan være, må han vite om hun er der. Som i skolegården om morgenen, da ser han automatisk etter den blå jakka med pels på. Han ser etter den rosa lua og ansiktet som han kan beskrive helt nøyaktig inni hodet. Thea er så utrolig fin.

 

Magnus fryser. Det har begynt å snø. Han trekker hetta over hodet og ser etter bilen med Thea og de andre jentene.

Snøen og hetta gjør at lydene blir stillere. Han stikker hendene dypt ned i lommene. Lufta lukter fersk eksos.

I støvet på bussen kunne han skrevet MAGNUS ELSKER THEA. Men for å gjøre noe slikt måtte han visst at Thea elsker Magnus.

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2019/2020. Derfor har vi nå fjernet resten av utdraget. Utdraget var hentet fra s. 13-23.

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

1 325 anmeldelser av “Kalde føtter, varme hjerter

 1. Boka handler om forelskelse, om du liker kjærlighets bøker anbefaler jeg at du skal lese denne. For min del kunne den vært litt mer spennende og mer detaljer i boka. Om du er som meg og er glad i krim og mysterier, vil boka gå ganske sakte. En bok skal holde deg interessert, dessverre gjorde ikke boka det for meg.

 2. Jeg synes at boka ble litt mer spennende helt på slutten og jeg anbefaler boka til dere som liker å stå ski, slalom og andre ting man kan gjøre ut i snøen, boka var også litt romantisk.

 3. Denne boka er veldig bra og romantisk. Anbefaler boka til barn fra 10-14 år.

 4. Denne boka var spenene og kjekk den skal eg anbefale til folk den var fantastisk bra.

 5. Den var veldig spennende og morsom. Eg liker VELDIG godt å lese kjærlighetsbøker!!

 6. Forfatter: Bjørn Arild Ersland
  Forlag: Cappelen Damm
  Illustratør: Bård Sletvold Torkildsen
  Hovedperson: Markus
  Årstid: Vinter

  SAMMENDRAG:
  Denne boka er veldig bra! (Syntes jeg)Markus er forelska i Thea som er veldig flink håndball keeper, hun er kanskje den kuleste i klassen! En dag skal de på leirskole og Markus går bare fordi Thea går, men det viser seg at det var litt gøy likevel. Jeg gir boka et terning 4-5 og anbefaler den fra 10-13.

 7. jeg likte ikke denne boken helt fordi jeg synes ikke at forelskelse er det beste og lese det var litt creepy…

 8. Vi synes boken var (passe bra) men noen genger kjedelig siden det kjedde ingenting i noen av kapiitlene😑. Vi begge synes at det var bra at det car bilder i boka😮 sånn at det ikke ble kjedelig å lese.😱 Men vi synes fortsatt at den var kjedelig.👎🏽 Vi synes kapiltelet gutten som fløy var rotete foklert☹️. Kapitlene var veldig korte til barn i sjette klasse boken burde være til fjerde til femte😁 den er passe bra😕

 9. Hei! Ingeborg fra Fredheim skole. Kalde føtter varme hjerter er min favoritt bok. Karakter Super.

 10. Jeg likte ikke boka veldig mye fordi historien er veldig kort og litt kjedelig 😕

 11. Jeg synes denne boken var kjedelig fordi jeg likte den ikke. Jeg foretrekker fakta som er fra fortiden og biler.

 12. i liker bedre spenning og action enn kjærlighet og flørting. Denne boka ble for kjedelig og har alt for lite handling fra start.

 13. Jeg syntes at boka var fin❤️ Jeg kjøpte boken i dag og gleder meg til å lese den på senga!😇😴Jeg anbefaler boken til 5 – 7 klassinger, jeg gir den 10 / 10🥰🥰😍

 14. Jeg synes boka var helt grei men jeg liker ikke romantikk så jeg synes ikke den var så bra men kan se for meg mange av de som liker romantikk liker denne boka.

 15. Jeg syntes boka var veldig bra men jeg er ikke fan av kjærlighetsbøker så ikke min stil.

 16. Jeg syntes boken er kul og skulle gjerne lest den vis det ikke var for at jeg leser sånn 439
  bøker allerede. 😐

 17. Jeg syntes denne boken var gøy. Jeg klarte å leve meg inn i historien og følte at jeg var der. Jeg skriver denne anmeldelsen litt sent, siden nå er jeg ferdig med bokslukerprisen og dette er favorittboken min. Denne boken elsket jeg. Det var drama og det var gøy. Jeg har lest hele boken det skjer mye på leiren og det får meg til å glede meg enda mer til leir i 7.klasse. Jeg kommer til å anbefale boken. Den er blandt topp 3 som jeg har lest i hele mitt liv.Terningkast: 5,5. Jeg anbefaler denne til 4-6 klassinger.

  Mina,11 år

 18. Boka var så romantisk jeg gir den 6 i terning kast du som leser dette bør lese boka om Magnus og Thea 😍 håper de blir ammen. Hvil lese mer

 19. Dennne boka var spennenes jeg anbefaler den til dere som liker kjærlighets bøker.Jeg synes det kunne hatt litt mer drama og spennendes men denne boka var kjempe bra uansett.

 20. Denne boken tok overraskende oppmerksomheten min. Det er noe jeg kunne ha lest selv👍 Terningkast 6! Elsker boken

 21. super bok kjærlighets bok i 💗(❁´◡`❁)(☞゚ヮ゚)☞

 22. Dette boka likte jeg ikke fordi jeg liker ikke forelskelse bøker, men det er en bra bok. Bare ikke for meg.

 23. Jeg syntes boken ikke var det temaet jeg er mest glad i, men det jeg mener om den er at det var litt rare tanker og mål som de vil oppnå.

 24. Jeg likte boka men jeg liker ikke tittelen men jeg anbefaler den til andre fra 10 år og oppover

 25. Jeg syntes den var lit kjedelig , skulle ønske det skjedde lit mere ting lit mere action!😐 jeg syntes den kan passe til 3-4 kl😊

  • Jeg likte den ikke, men den hadde sikker passa bra fra 3. til 4. klasse. Jeg gir den terning kast:3

 26. Jeg synes boken var litt kjedelig fordi det skjedde ikke så mye og temaet ikke traff meg

 27. Morsom bok! Magnus tenker veldig rart for og være så liten, dette gjør den morsom. 😀

 28. Søtt og artig tema, forelskelse. Det var ganske lett å sette seg inn i Magnus sine tanker. Vi likte godt å lese om da de dro på leirskolen, og da de dro på skitur. Vi har lest hele boka.

 29. Denne boka var gøyal men samtidig litt kjedelig så den var ikke helt noe for meg. Så terningkast 3.

 30. Jeg synes det var en son passe morsom bok passer mer til 4/5 klassinger jeg liker mer drama ( Henriette 11 år)

 31. Jeg er ikke så veldig glad i sånne romantiske bøker, så for meg så satt den ikke

 32. Hei! jeg syntes at boken ikke var så bra.Og jeg likte ikke slutten så godt.

 33. jeg synes boka var passe bra. den var ikke helt bra men jeg synes den var fin. Den var også litt romantisk og jeg er ikke helt glad i romantikk men dette var romantikk på en fin måte. jeg gir den terningkast 4

 34. jeg synes boka var passe bra. den var ikke helt bra men jeg synes den var fin. jeg gir den terning kast 4. den var også litt romantisk og jeg er ikke helt glad i romantikk men dette var romantikk på en fin måte.

 35. Jeg syntes boken kunne hatt litt mer drama men jeg har ikke lest hele boken.
  Jeg syntes boken passer folk mellom 7 og 12 år.

 36. Jeg synes boken var litt kjedelig fordi jeg er mest glad i litt drama og action. Men den er sikkert fin for folk som er lit yngre.

 37. Jeg synes at det kunne ha vært mer spenning, men så vet ikke jeg helt hvordan resten av boken er😀 Jeg tror at barn fra 8-13 kan like å lese boka.

 38. Jeg synes boka hvar fin men den falt ikke helt for min smak av terningskastene hadde den fått en 3.

 39. Jeg synes boka bare er litt bra fordi jeg liker ikke kjærlighet ting.

 40. Jeg synes boka var spennende jeg lurer på hva som skjer videre. Jeg har lyst til å lese hele boka. Jeg trodde det var mye kjærlighet i historien☺️

 41. Boken bar bra, jeg Annbefaler boken til alder 9-11 fordi den hadde passe mengde tekst og hadde fint tema til den aldersgruppen!

 42. Jeg synes boken var bra, men ikke helt min type. Terningkast: 3. Aldersgruppe: 7 til 10💞

 43. Jeg synes at boken var bra
  Jeg lurer på hva som skjer videre
  Hvis det hadde vært terning kast ville keg hit den terning kast 4

 44. Denne var veldig koselig! Skrevet veldig fint. Jeg er skikkelig nysgjerrig på å lese hele boken.

 45. Denne boken tok min oppmerksomhet fort. Jeg syntes denne boken var spennene og ikke så dramatisk, men det kunne vert mere drama ellers var boken super. Mangnus ble veldig glad når sekkene sto inntil hverandre og gikk smilene inn i bussen. Jeg syntes denne boken passer for alle aldrer.

 46. Jeg syntes den var morsom å ganske flau. Det var ganske flaut da han sa at han ville ta på kinnet hennes, men den var også ganske morsom. Jeg fikk ikke lyst til å lese boka.

 47. Jeg likte boken veldig godt, og vil gjerne lese mer av den. Men jeg skulle gjerne hatt litt mer spening og detaljer på hva som skjer til en vær tid. Men uten om det likte jeg den veldig gode og ville anbefalt den fra 8-12 år

 48. Denne boken tok min oppmerksom het fort. Jeg syntes den var spennene og ikke så dramatisk.

 49. Den var bra og morsom samtidig jeg liker boka men det er for mase forelske ting inni boka

 50. Denne boken er rar men morsom på samme tid. Det er bra at en gutt er forelska får det er som regel en jente som er forelska og at han er forelska i hovedpersonen( en av de populære ) den handler om at de skal på skitur. Den er kul men ikke helt min stil. Jeg liker ikke så godt romantikk. Men bra får de som liker romantikk.

 51. Denne boka var spennende og morsom men dette er ikke noe jeg hadde lest ferdig det er ikke helt min type bok.

 52. Jeg synes boken var morsom og spennende å lese. Jeg syntes at den var morsom på grund av bildene. Og bussturen syntes jeg var spennende. Jeg anbefaler boka til barn fra 9-12 år.

 53. Jeg var litt skeptisk når jeg så mini-utdraget, fordi det viket som det eneste Magnus brydde seg om var Thea. Litt dårlig bok, fordi Magnus var litt innpåsliten og tenkte litt for mye over henne enn det han egentlig bude gjøre.

  Alt i alt likte jeg ikke boka så godt. Terningkast 2..

 54. denne boka likte ikke jeg så dessverre gir jeg en passe bra.
  Jeg liker ikke denne sjangeren fordi jeg synes ikke det er så spennende.

 55. Denne boken syntes jeg var litt kjedelig. Jeg er ikke så veldig glad i drama bøker, men jeg syntes den er passe bra. Jeg anbefaler denne boken til 3 klassinger og oppover.

 56. Jeg likte boka veldig godt, tankene til Magnus var litt upassende, men den var litt spennende. Jeg kunne tenkt meg å lese denne boka videre

 57. Den var egentlig ganske bra, men den var litt for klei og klissete for meg. Men for de liker denne type bøker er den sikkert bra.

 58. Denne boka var bra. Dette er ikke helt min sjanger, men en kjempe bra bok innenfor sjangeren. Jeg syntes også det var perfekt mengde adjektiv ikke for mye ikke for lite og jeg slapp å drukne i adjektiv

 59. Boken var morsom, men ikke spennende nok for meg. Den var ganske klein å lese, jeg begynte å le når jeg hørte boken, det var gøy å høre den, men tror ikke at jeg ville lest den.

 60. Jeg synes boken er helt grei den begynte bra men så begynte det og bli drøyere og drøyere og det var ikke helt sånn sjanger jeg liker.

 61. Jeg likte boka veldig godt. Tankene til Marius var litt upassende, men den var veldig spennende. Jeg kunne tenkt meg å lese denne boka.

 62. Denne boken var litt annerledes enn de bøkene jeg pleier å lese, men den var fortsatt bra. Jeg tror denne boken passer bedre til dem som liker å lese om forelskelse og son.

 63. Jeg tenker at denne boka passer til de som liker sjangeren ‘forelskelse’. Men jeg er ikke så glad i sånn forelskelse. Men ellers greide forfatteren å jobbe seg til et spenndene innhold

 64. Jeg syntes boken var ganske bra og forfatteren fikk inn masse adjektiv, men den er ikke en type bok som jeg ville ha lest.

 65. Jeg syntes at denne boka var ikke så veldig spennende og bra , jeg syntes at den begynte og bli litt kjedelig men jeg gir den en terning kast 2

 66. Jeg synet boka var kjedelig hele tiden fordi jeg liker ikke og lese kjærlighets bøker får de aller fleste er veldig kjedelige. Jeg anbefaler boka til 5 klasse og oppover.

 67. Jeg likte ikke boka fordi jeg liker ikke romantikk og jeg synes boka var kjedelig. Jeg ønsker at boka var mer spennig

 68. Boka ser kjempebra ut. Jeg tror jeg kunne likt å lese boka.<3 Jeg gir den en femmer:-)

 69. Hei!
  Jeg syntest at teksten var bra, og man skjønte hva den handlet om med en gang. Den hadde også mye tekst og bilde som jorde at jeg forsto enda mer. jeg gir denne terningkasrt 6 av 6.

 70. Jeg synes boka var bra men jeg liker egentlig ikke kjærlighets bøker.Det var bra at den handlet om slalåm. Jeg synes boka passer til barn fra 7-10 år. Jeg gir boka terningkast 3.

 71. jeg syntes denne boka var litt kjedelig. hadde vært bedre med litt action. terningkast 3/6 passer for 4-10 åringer ikke helt min smak

 72. Den var fin men passa best for 2-4 klassinger.😶Det skjedde lissom ingenting. Terningkast 2.

 73. Jeg likte denne boken mest av Alle.jeg Har Veldig List til og lese resten av den.jeg syntes at de var mye kjærlighet i boken. jeg er ikke den type personen som ikke leser kjærlighetsboker

 74. Jeg liker godt forelskelses bøker👍
  Terningkast: 6
  Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullll
  Spennende
  Jeg vil veldig gjerne få ta i denne boka her
  Jeg synes denne boka er veldig fin ut
  Man burde kjøpe denne boka

 75. jeg syntes boka var helt super
  jeg elsket den boka og gir den terningkast 6
  jeg liker forelskesesbøker og sånne type bøker som dette så jeg syntes boka var bra

 76. Jeg liker godt forelskelses bøker👍
  Terningkast: 6
  Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullll
  Spennende
  Jeg vil veldig gjerne få ta i denne boka her
  Jeg synes denne boka er veldig fin ut👍
  Man burde kjøpe denne boka

 77. Jeg liker godt forelskelses bøker👍
  Terningkast: 6
  Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullll
  Spennende

 78. Først synes jeg boka hørtes litt morsom ut så jeg lånte boka på biblioteket, men jeg klarte ikke lese den ferdig fordi den ble kjedelig. jeg liker egentlig ikke bøker om forelskelse.

 79. Jeg syntes boka var kjedelig. Boka handla ikke om så mye. Jeg syntes forelskelse er kjedelig. barn bra 7-12 passer den for, men bare de som er glad i å lese om romantikk.

 80. boka hadde ingen futt. jeg likte ikke boka den var kjedelig fordi de pratet ikke.

 81. Boka bra fordi jeg synes det er morsomt å høre om leirskoler og turer til forskjellige land.

 82. jeg syntes boka var helt passe bra. den var ikke så spennende. den beskrev bra og sånn men jeg likte ikke handlinga

  boka var ganske bra.

 83. jeg syntes boka var bra. den bra hva som skjedde, boka gjorde det gøy å lese. og det skjedde alltid noe spennende og gøy. Boka passer bra til mange aldere. men det kommerann på hvordan bøker du liker. Terning kast 4-5

  • Jeg er egentlig ikke glad i forelskelses bøker, men denne var veldig bra. jeg synes den var bra fordig den handlet om en gutt som skulle på leirskole. Og jeg har vært på leirskole selv.

 84. Jeg synes denne teksten var ganske kjedelig fordi det var liksom ingen spenning og jeg synes at temaet kjærlighet ikke er noe kult og fint fordi det er litt flaut

  Passe Bra.

 85. Eg synest at utdraget var veldig bra, kunne godt tenkt meg og lese heile boka. Og boka var veldig koselig og romantisk. Eg berre synest utdraget var veldig bra!

 86. Eg likte ikkje denne boka så mykje. Den var litt ekkel og eg syntes den ikkje passer for 3-4 klassinger. Magnus var ganske så direkte, og eg tenkjer at vi ikkje trenger å høyre fantasiene hans. Han høyrdast litt pervers ut.

 87. Den var litt rar men og fin. Vist du er intresert i kjerlighet burde du lese boka men vist du likar action kan du kansje lese litt og sjekke om du er intresert. Eg likte ikkje boka så godt fordi eg ikkje er så inntresert i den typen bøker.

 88. Eg syntest at boka var veldig bra. Eg syntest at boka var spennande og gidde masse spenning. Eg vil få fleire folk til og lese og like denna boka. Eg har lyst og lese meir av denne boka. Eg gir terningkast 6\6.

 89. Eg synest at boka var spennande og bra. Eg synest at folk burde lese denne bok.Vis du liker bøker med spenning i så burde du lese denne boka, Eg har lyst å lese heile boka. Eg gir 6\6. Eg anbefaler denne boka.

 90. Rart – han ville røre kroppen hennes, og han ville sitte sammen med henne i bussen.
  Ekkelt med kjærester…
  Litt spennende om de fikk sitte sammen.
  Litt rart

 91. Boken var ganske gøy og jeg har litt lyst til å lese resten. Men jeg tenker at denne boken heller hadde passet bedre for 4-5 klassinger.

 92. Boken var veldig bra. Det var morsomt at han ville veldig mye ha sekken sin ved siden av Thea sin sekk. Jeg likte veldig boken og har lyst til å lese videre.

 93. boken var bra men jeg likte ikke boka fordi den var ikke spende det kunne trengt drama

 94. Jeg likte ikke boka særlig mye fordi jeg liksom forstår boka litt annerledes enn andre så boka ble bare dårlig

 95. Jeg likte ikke denne boken fordi den er romantisk og jeg liker ikke romantiske bøker.

 96. ( boka var veldig søt og gøy📚 jeg liker kjæreste bøker fordi det er spennene❤️
  Jeg synes det var spennene fordi det var vinter og kaldt ute🌨

 97. Jeg synes boka var rar fordi:
  På slutten når Magnus sier .
  Jeg synes det var ikke noe spennende og det burde vært litt mer action.
  Ikke helt den type bok jeg pleier å lese.
  Jeg synes boka passer til 9 – 10år. Terning kast 3.

 98. Jeg synes boka var veldig rar. Jeg anbefaler denne boka. Boka var morsom. Terningkast 3 .

 99. Jeg synes denne boka var ganske OK. Jeg er liksom ikke gal etter den liksom men den var bra. Det handler om at Magnus er forelska i Thea. På bussen ville Magnus at sekken til Thea skulle ligge nærme sekken til Magnus. En gang så skulle de ha klasse bilde og han holdt Thea på magen. når han gjør lekser så ser an på bildet og det minner han om Thea.
  Det var litt rart når Magnus sa: Jeg vil komme enda tettere. Denne boka er ikke helt de bøkene jeg pleier å lese men jeg skal gi den terning kast 4. hadde anbefalt til 9-12. Bye….

 100. Jeg syns at den var ok. Jeg syns at den var litt rar på slutten av denne boka. Jeg hadde anbefalt denne boka for 9 åringer. Jeg skulle hadde ønsket å vite om Magnus og Thea ble sammen. Denne boka var litt kort. Jeg hadde gitt denne boka terning kast 4.

 101. Jeg synes ikke denne boka var den beste fordi det ble så lett å se for seg hva som kom til å skje. Og det var veldig rart at han ville ta på magen hennes og ville at begge sekkene skulle stå ved siden av hverandre. Jeg tror han var veldig forelsket i henne.

 102. Jeg likte ikke boken. han sa veldig mye om det samme tingene hele tiden. Det var en ganske rar bok. Jeg er ikke så glad i forelskelse bøker. Den var heler ikke så mye gøy tekst sytes jeg.

 103. Jeg syntes dette utdraget var: kjedelig, bra og litt irriterende.

  kjedelig: Jeg syntes det var kjedelig fordi det skjer nesten ingenting. Vi får jo nesten bare vite hva Thea gjør ikke hva Magnus gjør.

  bra: Det var en bra forelskelse historie, men den er ikke så original.

  irriterende: Det var irriterende at utdraget bare forklarer alle detaljene om Thea.

  anbefalt for: Jeg anbefaler denne til 3. klassinger eller 4. klassinger, og kanskje 5.

 104. Jeg likte den litt men den var litt rar. Men det var litt morsomt at han ville gjøre alt for å at sekkene skulle ligge samen. Denne boken passer sikkert for 5.-6. klasse.

 105. Jeg synes boka var litt rar fordi det eneste Magnus ville var å se på Thea. Den var ikke så veldig interessant. Jeg vil ikke anbefale den til noen. Jeg gir den en terningkast 2.

 106. Jeg syntes denne boken var rar, dramatisk og kjedelig. Fordi jeg liker ikke så godt dramatiske bøker, Ingenting spesielt skjedde i boka, Veldig rart på slutten. Denne boka handler om forelskelse og en jente som heter Thea og en gutt som heter Magnus.

 107. Jeg synes boka var litt flau fordi jeg heter det samme som hovedpersonen i teksten.
  Noen ganger var det litt rart fordi jeg tenkte at han sa ting laft og merkelig.
  Jag anbefaler denne boka til de som er 8 år.

 108. Jeg synes boka var ekkel og rar. Det var for mye om kjærlighet og det liker ikke jeg. Boka handlet om en gutt som het Magnus som var forelsket i ei jente som het Thea. Jeg vil gi terningkast 2. Jeg ville anbefalt denne til folk som liker kjærlighetshistorier.

 109. Jeg synes det var en rar amenelse fordi vi fikk så lite informasjon. Den handler om en gutt som heter Magnus og er veldig forelska i Thea. Han bare vil på fordi Thea er på den leiren. Magnus og Leo sitter bakerst og Thea og Julie sitter fremst. Magnus har et klassebilde over der han gjør lekser og sover. Jeg gir den terningkast 2.

 110. Jeg likte ikke boka fordi han beskrev henne på en rar måte og det var kjedelig,jeg ville heller ha action og drama i den boken.

 111. Jeg syntes boka passet veldig bra for meg. Jeg liker å lese eller se en film om romantikk. Jeg gir boka et terningkast 5. Jeg vil ha anbefalt denne for 5. og 6. klassinger. Det kunne kanskje vært litt mer action i boka, men ellers var den god!

 112. Jeg likte denne boka fordi jeg har lest den før og fordi jeg liker når det er kjærlighet i textene.

 113. Jeg syns at dette boka var litt kjedelig så jeg tror jeg ville anmeldt boka for 3-4 klassinger eller noen som er litt mer interessert i forelskelse. Boka handlet om en gutt som het Magnus og han var forelsket i en som het Thea.

 114. Jeg synes ikke denne boken var så bra fordi den var litt rar. Kanskje den får en 2/6.
  Jeg synes boka handlet om ganske mye om forelskelse. Jeg vil anbefalt boka til 7 åringer.
  Jeg har lest dette i leksa denne uka. Boken handler om en som heter Magnus og er forelsket i en som heter Thea. De går i samme klasse.

 115. Jeg synes at boken var veldig bra. Det var veldig mye forelskelse i boken. Jeg ville lest hele boken når jeg fant den. Det handler om en gutt som heter Magnus som er forelsket i en jente som heter. Thea og de skal på tur sammen ned klassen til ski bakken han passer på at sekken hans er ved siden av hennes. jeg ville anbefalt denne boken til 7-9 år.😁😀

 116. Jeg synes boka var helt grei.
  Har egentlig ikke så veldig lyst til å lese resten.
  Synes den var litt dramatisk.
  Jeg synes boka var litt lite underholdene.
  Jeg ville gitt den terningkast 3.
  Anbefaler den fra 6 til 9 år.

 117. Jeg syns boka var helt greit.
  Det var ikke så spennende og litt kjedelig.
  Det er en bra bok hvis du er sånn 8-9 år

 118. Jeg synes denne boka passer for 2-4 klasse.
  Forde den er enkel å lese og ingen aksjon.
  Den var litt teit og kjedelig fordre det var for dramatisk og ikke min type bok.
  Dette er ikke min type bok.
  Fra 1-6 er denne boka terningkast 1.

 119. Jeg synes boken var bra men den var litt flau.
  Jeg gir terningkast 5.
  Jeg leste den i lekse.
  Den burde være litt til eldre og.
  Anbefales til sånn 8-10.

 120. Boka var ikke så gøy fordi den boka var ikke for meg jeg gjir den terning kast 1
  jeg leste boka fordi jeg hadde den i lese lekse

 121. Jeg synes boka var bra men jeg liker den ikke helt.
  Jeg liker den ikke så mye fordi den er for dramatisk.
  jeg liker ikke bøker som handler om kjærlighet men denne var god.
  Neste gang bjørn Arild lag en bok som er mindre dramatisk.
  Den får Terning kast 6

 122. Jeg synes boka var helt grei.
  Har egentlig ikke så veldig lyst til å lese resten.
  Synes den var litt dramatisk.
  Jeg synes boka var litt lite underholdene.
  Jeg ville gitt den terningkast 3.

 123. Jeg leste denne boken til lekse. Jeg synes boken ikke var så bra fordi jeg liker ikke sånne typer bøker. Jeg synes forelskelsen var for rar og ukomfortabel. Jeg gir det en 1 av 6 terningkast. Jeg anbefaler denne boka til folk som liker litt rar romantikk.

 124. Jeg likte ikke denne boka så godt. Jeg likte ikke denne boka så godt fordi det er en forelskelse bok. Jeg ville anbefalt denne boka for de som liker forelskelse bøker. Men hvis du ikke liker forelskelse bøker tror jeg du ikke kommer til å like denne boka. Terningkast 1 Anbefalt aldersgrense: 11-12

 125. Jeg leste denne boka i lekse. Men jeg synes ikke at denne boka var noe for meg. Jeg er ikke så veldig glad i forelskelse og sånt. Det var lit for dramatisk. Kanskje jeg hadde likt den vist det var lit mindre kjærlighet. Anbefaler denne boka for 9 år.

 126. Vi måtte lese denne boka i lekse. Jeg likte ikke denne boka særlig mye fordi den var også litt ekkelt og fikk meg til og føle meg litt ukomfortabel fordi jeg er litt eldre og tolker boka på en annen måte. Denne boka ville kanskje passet bedre for 3-4 klassinger fordi de vil kanskje tolke boka på en annen måte. Boka var også litt for dramatisk. Jeg tror ikke jeg
  hadde lest resten av boka. Så jeg tror jeg vil gi denne boka terningskast 2.

  Sofie 11 år

 127. Jeg synes boka var bra men jeg liker den ikke helt.
  Jeg liker den ikke så mye fordi den er for dramatisk.
  jeg liker ikke bøker som handler om kjærlighet men denne var god.
  Neste gang bjørn Arild lag en bok som er mindre dramatisk.
  Den får Terning kast 5

 128. jeg syns boka ikke var så gøy jeg syns at boka var bra:)
  men den var treg.jeg befaler den boka for:6år:)
  Jeg gir boka terning kast 3:)

 129. Jeg syntes boka var passe bra på grunn av at han var litt Crazy på Thea.
  Men det kunne vært litt mer drama.
  Det kunne vært litt mer om Thea og i stedet for bare Magnus.
  Men boka kunne vært perfekt.
  Terning kast 4.

 130. Jeg synest ikke boka var så god. Det var ingen action og det var ganske tregt og kjedelig. Det er ikke noe jeg kunne ha lest. Det traff meg kanske dårlig. . Jeg synest det var ternikast 2.
  Men den var lettlest.

 131. Jeg synest ikke boka var så god. Det var ingen action og det var ganske tregt og kjedelig. Det er ikke noe jeg kunne ha lest. Det traff meg kanske dårlig. Men boka synest jeg kunne vært bra 3 klassinger. Jeg synest det var ternikast 2.
  Men den var lettlest.

 132. Jeg likte veldig gått denne boka fordi de forklarte det med mange detaljer son at jeg kunne forstå flere ting, og jeg kunne forestille meg på hodet mitt .🧠 Det betyr på en måte at jeg ELSKET boka veldig veldig gått.❤️🥰☺️😉

 133. Sander 🇧🇪 (Skole: Flegsberg skole 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👌🏽👌🏽😎😎😎) sier:

  Litt mere informasjon kan dere lage🤨🤨🤨 med bra bok 👍

 134. Jeg syntes boken var litt for kjedelig. Skulle ønske litt mer action. Tror boken passer for 8-12 år.
  Jeg gir den terningkast 4.

 135. Denne boken synes jeg var perfekt for meg, sånne boker liker jeg veldig godt.👍 kjempe spennende og morsom. Jeg anbefaler den, terningkast 6

 136. Jeg synes den var spennende og litt kjedelig jeg gir den terning kast 🎲 fire hilsen Sara 10 år

 137. Jeg syns boken var bra fordi: jeg syns det var en fin og litt morsom bok jeg har lyst til å lese resten.
  Jeg syntes at boken faser or barn fra 9-12 år.
  jeg gir den terningkast 5.

 138. Jeg synes boka var bra men det burde være noe mer enn bare å snakke om thea hele tiden.

 139. et gir boka 7 av 10 fordi et synst det var ikke så mye som forteller om hvordan det føltes

 140. jeg syns boka var spennende og morsomt fordi han prøvde og ta sekken til hun jenta og ta den nærmere hans sekk.

 141. det var litt vanlig liv på en måte. Jeg kunne ønske det skjedde litt mer og mer action og drama. Og jeg syntes forfatteren brukte lange forklaringer.

 142. Den var kjedelig frodig jeg liker ikke romantikk. Den passer for 11+

 143. Bokanmeldelse
  Kalde føtter, varme hjerter
  Det handler om en gutt med navn Magnus, han er dypt forelsket i en jente som heter Thea, Thea er den eneste personen som fikk han til og bli med på leirskole å være så nær henne som mulig.
  Min mening om boka er kjedelig fordi den hadde ikke så spennende deler.
  Jeg anbefaler folk, over 4 og lese den fordi det er en historie om forelskelse

 144. Kalde føtter og varme hjerter

  1. Boken handler om en gutt som heter Magnus han var døds Forelska i en jente
  Som het Thea å det kunne gå alt for langt han var så forelsket at magen hans hålt på å eksplodere.

  2. Min mening om boken er at den handler om at han er døds forelska gutt som klikker å vil ha hennes oppmerksom het å jeg likte boken veldig godt men jeg ville ikke akkurat plukket den ut på biblioteket fordi jeg ikke liker sånne forelskelses bøker men jeg likte denne boken veldig godt. Men det negative med boken er at han sier veldig mye av det samme å har veldig mye av det samme .

  3. jeg ville anbefalt denne til de som liker forelskelses bøker å de som liker sånne bøker med det samme innholdet med lette bokstaver. Men jeg ville ikke lest denne på nytt. Fordi den handler om det samme hele tiden. Forfatter Bjørn Arild Ersland

 145. • Den handler om en gutt som er forelsket i en jente, og han prøver å komme så nært henne som mulig.

  • Min mening: Jeg mener den er spennende, fantastisk og super bra, fordi den har bra forskrivelse.

  • Anbefaler: Jeg anbefaler den fordi den er super bra og jeg elsker forelskelses bøker.

 146. BOKANMELLSE
  1, Det handla om en gutt som var forelsket i en jente som het Thea
  2, jeg synes den var rar
  3, jeg anbefaler den til jenter liker romantikk

 147. BOKANMELDELSE
  Det handler om en gutt som er forelsket i en som heter thea dem skulle på klasse tur og Magnus ville ikke dra hvis ikke thea dro da skulle han late som han var syk men så skjedde det…………..

  Jeg syntes boka burde ha lit mere spening forelskelse er gøy å lese om.

  Jeg syntes at boka var bra den ambefales for dem som er 5-12 år

 148. 1. Det handlet om en gutt som heter Magnus og han er forelsket i er jente som heter Thea.
  2. Jeg syntes boka var fantastisk.
  3. Jeg anbefaler boka til barn mellom 10-12 år.

 149. jeg synes boka var bra, men ikke den beste jeg har lest. For meg så kunne den vært litt mer spenning i. Jeg tenker at den boka kunne passet bra for 3-4 klassinger.

  Jeg gir boka terningkast: 4 av 6

 150. Denne boka har jeg lest før og den er skikkelig bra, skulle ønske det kom flere bøker. 6/6 anbefaler denne for 8-12 åringer:)

 151. Jeg syntes denne boka var litt kjedelig, siden jeg liker mye mer drama og spenning. Så denne boka var ikke noe får meg. Men jeg syntes det var bra skrevet men innholdet traff ikke meg helt.

 152. Jeg lurte litt på hva som skjedde videre så jeg lest resten av boka. Det er i hvert fall en kjærlighets historie. det var veldig stor skrift og handlingen passe godt for 3. og 4. klasse. Hilsen Tuva 11år.

  • Bare glem det som står over. jeg syntes boka var så bra at jeg leste resten. det var spennenes og og morsomt. Magnus var tydelig vis veldig forelsket i Thea siden han bare ble med på leirskolen på grunn av henne.

 153. jeg synes utdraget var helt OK. slutten synes jeg var litt skuffende, og det skjedde ikke så mye.

 154. Jeg syntes boken var helt ok, den er perfekt for de litt yngre men passet ikke meg helt. Han var litt overdramatisk i mine øyne.

 155. Jeg synes at boken ikke var så veldig spennende eller morsom, fordi det handlet bare om det samme og det ikke skjedde noe spennende. Derfor gir jeg den terningkast 3,
  men kanskje selve boken og ikke bare dette utdraget er bedre. : )

 156. jeg likte det at han hentet sekken sin for og plassere den ved siden av sekken hennes. boka var super jeg vil gjerne lese hele boka. jeg gir den terningkast 5

 157. Det var veldig spesielle beskrivelser av hva Magnus tenker i forhold til Thea. Men ellers var det en topp bok. Vi ønsker å finne ut hvordan det går videre. Vi synes den passer fra 10-13 år. Vi gir den terningkast 5.

 158. Den var ikke så gøy. Jeg ville anbefalt denne boken for 7-10 år. Jeg ville nok ikke forsette å lese den.

 159. Jeg syntes boken var kjedelig for jeg liker litt mere drama og action bøker. Skulle ønske det skjedde litt mer.

 160. Jeg likte ikke denne boken så godt fordi det er ikke min type bok, så jeg gir den en 2’er🤨

 161. Den er en veldig klein. Men det går bra fordi jeg synes det er morsomt at de er så forelsket at det er rart.

 162. denne boken var veldig morsom og jeg likte den så mye at jeg har begynet å lese igjen så jeg sier terningkast 100000.

 163. jeg syns boka var helt grei. den var ikke morsom men den var bittelitt spennende. anbefales hvis du liker kjærlighets bøker.

 164. var litt for kjedelig kunne handlet om noe mer en Magnus og Thea. terning kast 3

 165. jeg syntes at utdraget var bra, men det kunne vært et annet/lengere utdrag. så vi kunne vite mer.

 166. Jeg syns denne boken var helt ok. Denne boken er ikke helt min stil. Jeg er ikke stor fan av romantikk og sånne greier. Boken handler om Magnus som er forelsket i Thea. De drar på leirskole.

 167. Denne boken var dårlig. Jeg likte den ikke fordi den handla om kjærlighet.

 168. Denne bokken er ikke så bra fordi jeg ikke liker sånne bøker 😒✌༼ つ ◕_◕ ༽つ💕

 169. Jeg likte ikke boka så godt siden jeg ikke liker bØker som handler om forelskelse.
  jeg liker bedre spennende bØker.
  Terningkast 0

 170. Jeg likte ikke boka så godt siden jeg ikke liker bØker som handler om forelskelse.
  jeg liker bedre spennende bØker.
  Terningkast 0.

 171. denne boken var ikke noe for mg og jeg anbefaler denne boken for noen som liker romantikk.Jeg likte ikke denne bokennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!

 172. Jeg synes boka var kjedelig. Jeg likte ikke denne boka og jeg fikk ikke lyst til å lese mer av den.

 173. Jeg likte den delen da de skulle i bussen og at Magnus ikke kunne bestemme seg for hvor han kunne sitte. Jeg syntes at boka var fin men den hadde vært litt bedre vist den var litt overaskene og spenene 😐Denne boken tok overraskende oppmerksomheten min. Det er noe jeg kunne ha lest selv👍Jeg syns ikke den var noe bra, fordi jeg ikke liker bøker om forelskelse. Jeg syns boka var veldig rar for det var så mye kliss og kjærlighet. Jeg vil ikke anbefale boka til de fleste, men den passer kanskje for de som liker å lese om romantikk

 174. Denne boken er ikke så bra for meg fordi jeg like ikke forelskelses bøker. Men den hadde sikkert vært bra for de som likker sånne bøker.

 175. jeg likte boka men jeg syntes den var ganske teit men jeg fikk lyst til å lese resten av boken fordi den også var morsom.

 176. Jeg syntes det var morsomt når Magnus snakket om hvor nærme hendene hans var nær magen til thea.
  Elsker boken

 177. jeg syntes den var bra fordi det handlet om kjærlighet og at han bare måtte være med henne, sitte med henne og han måtte se henne hver dag på skolen, men jeg syns den også var bra og morsom at han bare tengte på henne.

 178. Eg likte denne boken fordi jeg liker romantikk bøker, og denne boken var veldig fin.

 179. hei, jeg likte godt denne fortellingen det var godt forklart!
  I klassen min var det bare meg og tre andre som likte den!
  men vet ikke hvorfor?

  hjertelig hilsen en fra 6.klasse! <3

 180. Jeg synes denne boken var veldig bra, i hvertfall det jeg har lest, jeg har veldig lyst å lese mer.

 181. Jeg synes den var veldig fin jeg elsker ting som handler om kjærlighet. Jeg fikk lyst til å høre mer.

 182. Litt kleint, kanskje. Lurer litt på hvor gamle de er, for hvis de liksom går i 4. eller noe sånt så er det litt ekkelt. Men virker som en veldig bra bok og jeg har lyst til å lese videre.

 183. Dette var en bra bok og litt rar.
  Litt for mye forelskelse.
  Dette er dessverre ikke en bok for meg.
  Men spennene bok da(;
  HÅPER ANDRE LIKER DENNE BOKEN
  #Bokslukerprisen😉

 184. Denne boken er så spennende den er veldig gøy jeg får lyst til og lese mer

 185. Jeg synes den er veldig rar, fordi det er for mye klinig. den passer ikke til meg

 186. Jeg syntes boka var helt grei, fordi den var litt rar og klein, men helt grei🖤🖤

 187. Jeg likte boken men kunne tenkt meg litt mer drama, ville sagt den passer for 7-11 år.

 188. Denne boken var veldig bra. jeg likte at magnus ville være der thea var. og at vi fikk litt bakrunns historie om sommeren det året. forfatteren kunne ha fortalt om hele turen og ikke hatt boken så kort : /

 189. jeg likte boken mye fordi det viser at Martin og Thea liker hverandre indirekte

 190. Jeg elsker utdarget og jeg vil få hele boken fordi forelskelser er en av min favoritt sjanger!

 191. Boken handler om en gutt som heter Magnus. Han er forelsket i en jente som heter Thea.
  De skal på leirskole. Magnus gruer seg han vill så gjerne at pappaen hans skal være med istedenfor mammaen til Thea. Heldigvis skal Thea være med 💕🙈😉
  Jeg likte boka fordi at jeg synes at sånne bøker er veldig morsomme og underholdende å lese. Denne boka passer for 9-15 år. Terningkast: 6

  • Jeg likte boka fordi den byggde opp bra og den var spenende fordi vi vet ikke vis Thea likte Magnus eller ikke

 192. Klassen var blanda i tilbakemeldingane. Enkelte syntes at boka ikkje var noko for dei då handlinga var noe spesiell. Mens andre fekk eit godt inntrykk i starten av utdraget før dei følte det blei mindre spennande.

 193. Eg syntes boka var veldig bra👍😀 den var heilt super! Eg har til og med lest heile boka😆 eg syns det var veldig gøy og lese boka😊 eg gjer boka 6/6

 194. OMG, den var veldig god🥓 Veldig mykje informasjon💖 Min type bok✔ Det var veldig realistisk:))😜 Det var en super bok, men desverre likte ikkje klassekameratane mine ikkje den (👩+🧑=💕)

 195. OMG, den var veldig god:))🥓 Veldig mykje informasjon:))💖 Min type bok:))✔ Det var veldig realistisk:))😜 Det var en super bok, men desverre likte ikkje klassekameratane mine ikkje den (👩+🧑=💕)

 196. Det er en kjærlighets bok og den minner meg litt om bøkene om superbitchene .

  Jeg synes handlingen var litt vanskelig å leve seg inn i for di den ikke hadde et så spennende høydepunkt.
  Handlingen gjorde at jeg levde meg litt inn i historien.
  Boken begynner ganske rett inn i historien.
  Spenningen bygger seg gradvis opp.
  Jeg synes ikke at den ikke har et så stort høydepunkt i alle fall ikke i det utdraget jeg har lest.
  Det overrasker meg litt at Magnus synes det er så viktig at hans sekk skal være ved siden av Theas sekk.
  Jeg synes at Magnus virker grei og at Thea virker kul.
  Boken tar opp det med følelser og kjærlighet og det synes jeg er et ganske viktig emne.
  Etter det jeg har lest synes jeg ikke det virkes som om den har et budskap eller noe og si.
  Teksten slutter litt som forventet.
  Teksten var ikke litt vanskelig å legge fra seg fordi jeg lurer på hvordan det går videre.
  Teksten er ikke så vanskelig å lese fordi den er ganske realistisk og har ikke vanskelige ord.

  Jeg synes at det beste er at Magnus lurer læreren til å legge sin sekk ved siden av Thea sin sekk.
  Jeg anbefaler denne boken.

  Jeg gir denne boka terningkast 4.

 197. Jeg trodde den boken var sikkelig bra fordi den var detaliert og spenende.

 198. Dette utdraget var helt greit for min del hadde det passa bedre med drama mellom guttegjengen og jentegjengen også hadde Thea og Magnus stått i mellom dramaet. Bare tips. Anbefaler for de som liker romantikk. terningkast 3

 199. Boka handler om Magnus som er veldig forelska i Thea. De går i 7.klasse og skal på leirskole. På leirskolen skal Magnus finne ut om Thea har samme følelse for han.
  Dette er ei bok som er romantisk og spennende. Vi synes utdraget var bra fordi det handler om om leirskole. Det eneste skuffende var at det bare var et utdrag, vi vil lese mer. Flaks at vi har boka på klasserommet – for vi er mange som vil lese hele boka.
  Det var spennende at boka handlet om kjærlighet og forelskelse. Vi synes det var litt rart at bildene på forsiden av boka ikke stemmer overens med bildet av klassen i boka.
  Vi anbefaler boka for 3.-7.klasse.

 200. Boka var artig men litt teit noen ganger. Noen ganger var den litt bra men andre ganger litt kjedelig. Boka var ok. jeg har lyst å høre mer om boka uansett!

 201. Jeg likte denne boka fordi jeg liker temaet i den og at noen blir så dumme når de er forelsket. Jeg har lyst til å lese mer! 🙂 Jeg anbefaler denne boka til de som liker kjærlighet og galskap og jeg mener at den passer best til 8+ terningkast: 5

 202. Jeg likte denne boka fordi jeg liker temaet i den og at noen blir så dumme når de er forelsket. Jeg har lyst til å lese mer! 🙂 Jeg anbefaler denne boka til de som liker kjærlighet og galskap og jeg mener at den passer best til 8+

 203. Utdraget fra boka kalde føtter, varme hjerter handler om Magnus, en gutt som er forelsket i en jente Thea. De skal på leirskole, og den eneste grunnen til at Magnus er med er fordi Thea er det. Magnus prøver hele tiden å være nær henne.

  Jeg synes boka var veldig bra og interessant. Jeg synes også at boka var veldig lett å lese og veldig lett å forstå. Da jeg leste kunne jeg se for meg alt som skjedde.

  Hvis noen liker å lese om sjangeren forelskelse anbefaler jeg denne boken.

 204. Kalde føter hvarmt hjerte.

  Boka handler om en gut som er forelsket i en jente.

  Og han ville at sekkene deres skulle sette inn til hverandre.

  Hun hadde på en gul farget badedrakt og lå i hendene til hans og noen andre guter.

  Jeg syns at boka var fin og at folk kan lese den.

 205. Kalde føtter, varme hjerter
  Boka heter Kalde føtter, varme hjerter. Kalde føtter, varme hjerter er skrevet av Bjørn Arild Ersland og er illustrert av Bård Sletvold Torkildsen. Sjangeren av boka her er forelskelse.
  Boka er om en gutt, han skal på leirskole, men han skulle aldri ha vært med uten Thea. Gutten heter Magnus. Han var med fordi han er forelsket i Thea.
  Jeg likte boka, men jeg synes ikke det var den beste boka. Jeg synes det fordi jeg er en person som ikke liker kjærlighets historier, men fantasy og spenning. Jeg tror denne boka passer til 3.klasse – 8.klasse.

 206. Jeg gir boken 1 av 6! Det var bare rart at Magnus sa at han tok på Thea!! ¬.¬

 207. Boken var veldig bra terning kast 5 Men det burde blidt forklart mer. Jeg synes den passer for 10 år og oppover.

 208. En veldig søt bok, selv om de andre i klassen ikke mente det samme. Jeg ville stemt super hvis jeg kunne velge. Men det ble bra isteden

 209. Jeg synes den var litt rar i begyndelsen men så begyne den og bli gøyere. Jeg synes denne boken er til 5 klassinger og 6 klassinger. Jeg gir denne er 3 er.

 210. denne boken var ikke noe særligt for meg.
  den kunne trengt litt mere drama å action.
  jeg synnes denne passer bedre til 4-5

 211. Jeg elsker forelskelse.💕❤
  Boken var veldig veldig bra.
  jeg skjønner ikke søsknene mine når de sier at jeg er rar når jeg leser om forelskelse😒💕

 212. Boka var romantisk og jeg skjente meg selv i boka og det tror jeg mange gjorde.Boka var godt detaljert og den var spennende. Eg føle at det e jenter som vise mer følelser men i denne boka innser eg at gutter og e veldig forelska men de skjule de bedre enn jentene og vise det annerledes.

 213. Jeg synes denne boken var super gøy, den var fin og veldig kjekk, jeg liker godt roman bøker, jeg følte hvordan Magnus sine følelser var. De var så sterke og ville liksom ikke se vekk fra Thea.

 214. Vi likte ikke boka helt fordi det var litt rart att han var desperat på den alderen.
  Vi gir boka terning kast 3/10. Men det var en grei bok men ikke våres type bok.

 215. vi likte ikke så godt denne boken fordi vi følte at vi ikke innlevde oss i denne boka.
  den var ganske kjedelig fordi det var bare det samme som ble gjentatt.
  vist vi skulle ha gitt den et terningskast hadde vi gitt den 2(:

 216. Jeg synes denne boken var super gøy, den var fin og veldig kjekk. Jeg hadde god sans for denne boken siden jeg liker godt roman bøker, jeg følte hvordan Magnus sine følelser var. De var så sterke og ville liksom ikke se vekk fra Thea. Othilie 11 år

 217. Jeg likte ikke denne boka, fordi jeg er ikke så glad i den bok-sjangeren.

 218. jeg syntes boka var passe bra.

  fordi boka handla litt for mye om kjærlighet, det første kysse, og at han fikk ta på magen ikke det jeg liker.

 219. Jeg synes den var veldig romantisk og den boka forklarte veldig bra hva som skjedde. Jeg vil anbefale denne boka for mange,denne boka likte jeg og vil lese mer av den!

 220. fin bok fikk på en måte lyst til å lese den 🐱‍🐉🤨🤨😑😣🤐🤐😫😜😋😴😴👶🤶🤶🤶🤶🤶🤶👳‍♀️👶👷‍♀️💂‍♂️🎃🎃🎭🎭🕶🧥👒🥟🥟🥟🌯🧀🥐🥪🍞🥪🥘🍣🍣🥧🍦🍦🎂🎂🍨🍩🍧🎂🍰🍡🍮☕🍯🍵🍼🍶🍾🍫🥃🍻🍺🏺🍽🥝🍴🍈🥢🥥🍍🍐🚚🚞🚛🚞

 221. jeg syntes den ikke var så gøy fordi det er ikke min type bok og fordi jeg liker spennende bøker. terning kast 3

 222. Jeg tenker at den boken er helt grei, men det er at jeg kunne godt tenkt meg og lese hele boken. Den burde hvert litt lengre i Boksluker prisen for det var litt lite. Så jeg kunne godt lest hele boken.

 223. jeg syntes at denne boken var passe bra fordi den var litt spennende, og den var inntresang . Det er ikke noe jeg egentlig ville ha valgt å lese, men jeg har ikke noe i mot å lese den. Den hadde kanskje vært bedre for litt mindre barn, men vi kan godt lese den.

 224. denne boken var faktisk bra det er sånne bøker jeg egentlig ikke liker men denne boken var faktisk veldig bra. skala fra 0-10 er denne boken 12 faktisk

 225. Klassen var enig om at metaforene i denne teksten kanskje hadde passet bedre på eldre elever. Vi skal på leirskole til neste år. Forelskelse er fortsatt litt kleint.

 226. Her var klassen delt. Halvparten mente boka var dårlig mens den andre halvparten mente at boka var passe bra. Den traff ikke helt blink.

 227. Denne boka var litt romantisk men litt rar for de det lille utdraget vi fikk på skolen var ikke helt nok. Jeg trenger litt mer drama og enda mer romantikk. Og litt mer informasjon. Da hadde den vært helt perfekt Amie 11 år.

 228. Jeg syntes utdraget var son passe bra fordi det skjedde mye forskjellig og det ga ikke helt mening. Det var itillegg veldig flaut og lese.

 229. Jeg synes utdraget var bra, men litt flaut og lese. Jeg synes Magnus virket litt desperat.

 230. Jeg elsker forelskelse og drama dette er en kjempe bra bok fra utdraget. Jeg lurte med en gang på om jeg kunne låne den. Jeg gir den trenings kast 6

 231. Denne boka var ikke akkurat den beste boka jeg har lest. Den var litt kjedelig og det skjedde ingenting. Men det er ikke den beste boka jeg har lest. Heller ikke den verste. Jeg syntes den passer for 7 år og oppover og gir den en 3.

 232. jeg synes denne boka var veldig fin og den er litt min type bok som jeg liker og lese det er mitt favoritt utdrag jeg håper jeg for lese hele boka.

 233. jeg synes denne boka var veldig fin og den er litt min type bok som jeg liker og lese det er mitt favoritt utdrag

 234. Jeg elsket boka!!! Og jeg har skikkelig lyst til å lese hele boka:):) så jeg håper at vi får den på skolen vår.

 235. Jeg synest denne boken er gøy og spenndene og vil lese mer av den og jeg likte hvordan mangnus prøver og være nærme Thea og jeg synset boken er romantisk

 236. Jeg synes det var litt mye drama og litt lite forklaring.
  Så den traff ikke akkurat meg, jeg tror kanskje den er litt mer for 3 – 4 trinn.

 237. Boka var passe man det var ikke min type bok smak men vert å høre eller lese.
  terningkast 3/6

 238. Boka var litt rar, men anbefales for de som liker kjærlighets bøker 😍. Jeg kunne godt lest boka ferdig, men jeg er ikke så får sånne bøker.
  Bra bok 👍🏻

 239. Jeg synest at det var alt for mye forelskelse i denne boka og jeg synest at den var kjempekjedelig

 240. Den var litt kjedelig synes jeg med den var bra jeg anbefaler dem som liker forelskelse les denne boka kalde føtter og varm hjerter.

 241. Jeg synes den var helt passe.
  Den var litt seksuell fordi han ville vere nærmere en bade drakten.
  Jeg gir denne boken en 3.

 242. Jeg synes at boken var bra fordi det var bra beskrivet når Magnus hadde følelser. Det var spennende og morsomt. Det var på en måte en god blanding av forselige sjangere. Må prøve å få tak i boka.

 243. Boka var passe bar. Men var veldig kjedelig når man begynte å lese lengre inn teksten. Og Magnus var ganske barnslig for å komme nærme Thea. Og det var ikke så mye drama enn jeg forventa.

 244. dette utdraget var morsom dere burde lese den dere som ikke har lest denne boken burde gjøre det det var litt kjedelig men bra , det var morsom at mag nus prøvde altid å lage planer om å få Tea mot han. Jeg er ikke glad i forelskelse eller liker ikke det

 245. Denne boka er klein å ikke helt for meg. Denne boka er mer for barn som liker kjærlighet historier.

 246. Boken blir mer kjedelig jo lenger du kommer inn i boken, for meg. Sjangeren er ikke helt min type. Boken er helt passe bra.

 247. Jeg syntes denne boka er bra men jeg liker ikke romantiske bøker.Jeg syntes også at den burde ha mer drama.Jeg har lyst å lese mer av den.

 248. Jeg likte ikke denne boka så mye. Det er ikke helt noe jeg liker/leser mye av.
  Det blir mer å mer kjedeligere etter hvert ord som blir sagt:)

 249. Jeg likte ikke denne boken så godt fordi romantikk er kjedelig å lese. Teksten var også litt klein. Jeg ville ikke anbefalt denne boken :/

 250. Den var litt dårlig.Fordi jeg liker ikke romantikk.Den handlet også mest om Magnus og lite om Thea som var litt kjedelig.

 251. Jeg synes boka var klein fordi Magnus var veldig forelska i Thea. Jeg synes ikke utdraget passet helt til meg, jeg ville anbefalt utdraget for barn 8-13 år som liker kjærlighets historier.

 252. Jeg synes boka var klein fordi Magnus var veldig forelska i Thea. Jeg synes utdraget passet helt til meg, jeg ville anbefalt utdraget for barn 8-13 år som liker kjærlighets historier.

 253. den var bra og jeg likker romantikk så den passa til meg:) men kanskje litt mer bilder. terning kast 4-6

 254. jeg synes ikke den var så bra litt kjedelig å ikke så spennende. terning kast 1-6.

 255. Jeg synes utdraget var kleint fordi Magnus var helt vill etter Thea. Denne boktypen passer ikke til meg, men jeg anbefaler boken til de som liker kjærlighetsbøker.

 256. jeg syns at boka var veldig bra fordig jeg liker forelskene bøker og jeg liker bildene i boka. Jeg vil gjerne lse resten av boka.

 257. Jeg synes boka var litt klein fordi han Magnus var veldig forelska i Thea. Jeg synes boka passet til meg, jeg anbefaler dette utdraget for barn 8-13 som liker kjærlighets historier.

 258. jeg syns boka var veldig bra fordig sånne forelskelse bøker syns jeg er veldig spendene og gøy å lese. Jeg vil gjerne lese resten av historien.

 259. Jeg syns boka var spenene og har lyst til å vite hvordean det blir mellom Mangnus og Thea. terning kastet mitt er 8/10.

 260. Denne boken var litt kort, men veldig bra:) Jeg likte denne boken og jeg kan annbefale den for de som liker korte, men korslige historier.

 261. Jeg likte boken, men skulle ønske det var litt mere drama osv…
  Jeg tror denne boken passer for 3-5 klassinger og hadde den vært mere spenndene hadde jeg nok likt den bedre.

 262. Jeg synes boken var klein fordi det var forelskelse og sånne ekle ting. Jeg skulle ønske at jeg kunne få vite litt mer om Magnus. Hvis jeg skulle gitt utdraget et terningskast ville jeg valgt 2.

 263. jeg er ikke akkuratt den typen som liker så mye romanse, men vis jeg var det hadde den vært en av favorittene.

 264. Vi syns boken ikke var spesielt spennende, passet ikke for vår aldersgruppe. Fin bok for de som liker romantikk.

 265. Boken var litt overdrevet for meg , men andre kan like den.
  Om du liker forelskelses bøker og er litt yngre f.ek. 8-9 år hadde du sikkert likt denne boka.

 266. jeg synes ikke at boken var så bra. Det jeg ikke likte så my eller ikke sjønte helt var at han hadde så gjerne lyst til at sekken var ved siden av hennes.

 267. jeg syntes boka var sånn passe bra fordi jeg er ikke så glad i forelskelse. terningkast 2️⃣

 268. Jeg syntes boken var litt dårlig og litt kjedelig.
  Denne boken passer for barn under 8 år
  Terningkast 4

 269. Jeg synes boken var ok men jeg likte den ikke fordi den var kjedelig
  Jeg anbefaler den for noen som er 10 år gammel.
  Terningkast 2.

 270. Mange syntest den var veldig bra, men nokre syntest det var litt kleint. Det var flest jenter som likte den.

 271. Fin bok terning kast 5 jeg synes det passer for gamle tanter eller bestemødre eller jenter de ler av når de var unge men ikke bra for meg likte den ikke.

 272. jeg synes at boka var rar og at den ikke var så spennende.det kunne ha vært litt mere action og spennelse

 273. Jeg syntes ikke boka var så spennende. Det er sikkert fordi jeg liker krim bøker men for folk som liker bøker om forelskelse er nok dette en fin bok. Jeg gir boka tærning kast 3.

 274. Jeg synes boka er bra og fin men ikke helt min stil. Boka var bra fordi man kunne leve seg inn i personen men litt lite action. Har lyst til å lese resten.

 275. Boken var veldig bra bok og jeg likte den godt, men det er ikke helt min type. Jeg hoper andre liker den enda bedre en meg. 😀

 276. Det var en veldig bra bok, men det var ikke helt min type bok det som kunne vert litt bedre var hvis det kunne vert litt mer spenning.

 277. jeg likte denne boka veldig god fortsett son dette er sikkert den beste jeg har lest GRATULERER!

 278. Jeg syntes utdraget var veldig bra. Den hadde vært enda bedre om de hadde beskrivet mer og skrivet mer i det utdraget. Kjempe fin bok bra og veldig livlig håper den blir nominert! 😀

 279. Jeg syntes boka ikke var så veldig bra.
  Jeg annbefaler denne boka for 7 klasse.
  Jeg gir boka terningskast 2

 280. Eg synes bok var litt rar. Eg kun ønske vi fikk vitte litt meir om leirskulen. Dei snaka nesten bare om guten og jenta og ikkje om leirskulen. eg synes boka var litt bra.

 281. Jeg syntes boka var så kjedelig
  Jeg anbefaler denne boka til 7 klasse
  Jeg gir denne boka 1 i terningkast

 282. Eg synst at det var litt rart at Magnus ikkje ville på leirskule og at han ville ha med faren som ekstra lærar og eg synst boka var bra fordi den var litt kjedelig i begynnelsen men ellers så var det eit bra utdrag.

 283. Eg synest at den var rar. Den var ikkje så spenande fordi at den handler om forelskelse, og eg synest det var rart fordi at han skulle alltid vere ner ho og at sekken skulle vere ner ho sin sekk.

 284. Hei! Jeg syntes boken var litt dårlig men jeg vil se hva som skjer videre.
  Jeg anbefaler boken for 10 og oppover. 🎲 3
  📚

 285. Utdraget var helt greit. Ble litt lang forklaring av det meste, for eldre elever kan boka være litt kjedelig. Men for yngre elever passer den sikkert.

 286. Hei denne boka var jo om Magnus som var forelsket i Thea.Så jeg likte den ikke.Men jeg synes at den skulle vert 11år og oppover.Jeg gir den en 1.

 287. DET HANDLER OM FORELSKELSE. MAGNUS BLIR SKIKKELIG FORELSKA I THEA. JEG TROR AT THEA BLIR
  FORELSKET I MAGNUS OG AT DE BLIR SAMMEN.

 288. Hei denne boka var jo om Magnus som var forelsket i Thea og jeg er ikke en stor romanse fan så jeg likte den ikke.Men jeg synes at den skulle vert 11år og oppover.Jeg gir den en 1.

 289. Boka var dårlig og passer får 2-4 klassinger. Det handler om at noen liker noen og at de blir sammen.
  Terning kast : 1/6

 290. Jeg syntes denne boka var litt kjedelig og litt ekkel, men samtidig så var den litt spennene.
  Boka handler om at Mangnus liker Thea, også skal de på leirskole og der blir Leo bestevennen til Magnus forelska i Thea og det samme er Magnus, men Thea liker bare Mangus.

 291. Magnus er forelsket i Thea og Thea vet ikke det. Det er en forelsket bok. De tok et sommer bad bilde og Magnus vil stå tettere. Det er spennende og kul bok.-

 292. Jeg syntes boken var spennende og romantisk .jeg vil gi denne boken terningkast 3/6. Fordi jeg syntes den burde være litt mere morsom.jeg vil anbefale denne til de som er 8+. Takk for meg .

 293. Jeg syntes boken var spennende og romantisk .jeg vil gi denne boken terningkast 3/6. Fordi jeg syntes den burde være litt mere morsom.jeg vil anbefale denne til de som er 8+ .

 294. Mangnus er forelsket i Thea men Thea vet det ikke . Den er perfekt for boken er 3/4 klasse .jeg ville ha lest boken .Jeg skulle ønsket at det var litt mer drama og spenning. Det jeg syns var best var at Magnus skulle prøve å snakke med Thea

 295. Jeg synes at boken var et passende innhold for 3-4 klassinger. Men det var ingen action i starten som gjør boken litt kjedeligere. Også så var det altfor mye info om akkurat en person, det ble bare altfor mye info. Det som var bra med boken var at man får vite hvordan det er å være forelsket og man lærer sikkert mye mer i resten av boken. Boken var bra og har sjangeren de aller fleste liker. Anbefales til 3-4 klasse.

 296. Magnus er forelsket i en jente som heter Thea. Thea vet ikke at Magnus er forelsket i henne. Jeg synes at dere burde lese boken fordi den er spennende.

 297. boken var ganske bra jeg gir den terningkast 4 dene boken passer til 4-5 klassinger hilsen gina 11 år

 298. Denne boka overrasket meg. Liker egentlig ikke så mye kjærlighetsbøker, men denne boken likte jeg. Den kan passe til de over 4. klasse. Terningkast 5.

 299. Boka var gøy å lese selv om jeg ikke liker bøker om forelskelse. Hvis boka hadde beskrevet hovedpersonene litt mere skulle jeg ha blitt veldig fornøyd. Jeg anbefaler boka til 8-11 år som ikke liker bøker med action.

 300. Jeg syntes boka var kjempegod fordi den var spenndene og morsom. Jeg anbefaler alle over 7år (gutt og jente) å lese boka😀

 301. Jeg syntes ikke boken var for meg fordi jeg leser ikke forelskelse bøker og fordi det eneste de forteller er om den personen han eller hun er forelsket i.

 302. Utdraget var bra og morsom og lese.Det var lett å forestille seg i hovudet.
  Utdraget var veldig bra og eg kommer til å lese hele boka fordi utdraget var så bra.
  Beste utdraget eg har hørt i mitt liv. Terning kast 6. Boka handler om en klasse som skal på leirskule. Og det er en gut som er sjukt forelska i ei jente og bare tenker på henne .

 303. Eg synes den var dårlig si eg ikkje liker kjærlighetsforteljinger. Synes det blir litt klissete. Og eg synes denne boka var flau.
  Men nå har eg ikkje lese boka. Men eg synes utdraget var dårlig.
  Eg anbefaler ikkje boka. Den handler om ei jente og ein gutt som skal på leirskule. gutten er veldig forelsket i jenta og så skjer der noko rundt forelskelsen.
  Du kan høyre eller lese uttdraget sjølv så for du gi ein terningkast sjølv.
  Men eg gir 3 av 10.

 304. Eg syntes boka ærlig talt ikke var bra, eg synes ho var flau.
  Sjanger kjæleik og humor
  Boka passa ikkje for meg.
  Utdraget handla om kjarlighet Magnus er best og forelsket i Thea også skal de på leirskule og det blir mye styr .
  Terning kast 3

 305. Eg syns boka var løyen men eg trur ikkje at eg kommer til og lese videre. 7-13 år.
  Boka handler om Magnus som er forelska i Thea. På leirskulen er han oppteken av å vere i nerleiken av Thea.
  Sjanger: Forelskelse
  3 av 6

 306. Boka var rar, den var så overdreven.
  Det er ikkje sånn det er å vere forelska trur eg.
  Det var flaut.
  Utdraget passer bedre for elevar i 3. og 4. trinn
  Boka handler om Magnus som er forelska. Han skal på klassetur.
  Han er sjukt forelska i Thea.
  Hu har ein rar nase.
  Magnus vil ha sekken sin på sida av Thea sin.
  Og det får han til.
  Eg gir boka terningkast 3.
  Sjanger på boka var forelskelse.

 307. Eg syns boka var løyen eg har lyst til å lese videre på boka.
  Sjangaren er: Forelskelse
  Terningkast 5
  Utdraget begynner med at klassen skal på leirskole og Magnus er klinforelska i Thea ,ei jente i klassen. På veien bort i bussen ligger sekkene til Magnus og Thea tett i tett., Dette synes Magnus er supert.

 308. Dette her syntes jeg er en kjærlighets historie som passer til 3-4 klassinger. Traff ikke meg helt. Men det var bra beskrivelser. Anbefales for de som er 7-9 år. Terning kast 1/6.

 309. jeg mener at boka ikke var så bra fordi jeg liker ikke kjærlighets bøker og liker ikke å lese🤨😐😶

 310. jeg mener at boka ikke var så bra fordi jeg liker ikke kjærlighets bøker og liker ikke å lese.

 311. Kjedelig.
  Boka handlet liksom kun om forelskelse. burde vært litt mer action.
  Av meg for boka terningkast 1

 312. Kalde føtter, varme hjerter.

  Denne boken handler om forelskelse, En gutt som heter Magnus liker en jente som heter Thea.

  Jeg opplevde at denne boken var passe bra, og Vel jeg like jo forelskelse bøker såå ja! Jeg likte den litt.

  Teksten er bra fordi den har kjærlighet i seg, også liker jeg hvordan Han skrev den liksom jeg like skriften og størrelsen på skriften den ble skrevet med.

  Jeg liker slutten av boken Magnus sier han har lyst og stryke Thea på skinnet, Og han aner ikke have som skal til for å kunne kysse henne.

  Jeg synes denne boken er lett og leve seg inn i, fordi den er spennende og jeg bruker og tenke at jeg er inni boken.

  Hva som gjorde at jeg levde meg inn i historien var vel Bildene, og hvordan den var skrevet, jeg så på bildene og tenkte at jeg var inni boken.

  Boken startet med at Magnus tenkte.. Uten Thea hadde jeg ikke blitt med på turen.

  Jeg bare leste vanlig det skjedde egentlig ingenting når jeg leste starten.

  Det som overasker meg er slutten da, Liksom fordi han har lyst og kysse thea, og det er litt ekkelt, så det overasker meg.

  Det beste med teksten er at boken handler om forelskelse, det er det beste.

  Hva som irriterte meg … Egentlig for å være ærlig så irriterte ingenting meg.

  Andre bør lese denne boken, Kalde føtter, varme hjerter Av Bjørn Arild Ersland.

  Andre bør lese denne boken fordi den er ganske spennende, og hvis DU liker kjærlighets bøker, Er dette en type bok for deg!

  Jeg synes at denne boken bør være med i bokslukerprisen.

 313. Bok anmeldelse Kalde føtter Varme hjerter <3
  Forelskelse
  Boken handler om en gutt som het Magnus som var forelsket i en jente med navnet Thea.
  De hadde leirskole på turen skulle de dra til en hytte på fjellet, men Magnus ville egentlig ikke dra dit med klassen, men så lenge Thea skulle dra å dra.
  Han ville sitte vedsiden av henne på bussen og han skulle ha sekken vedsiden av hennes sekk, han ville gjøre alt i lag med henne og han ville alltid se hvordan hun var.
  Den minner om mange forskjellige bøker og filmer jeg har sett og lest.

  Min opplevelse og vurdering
  Ja, jeg likte teksten. Noe av det som gjør den bra er at jeg kjente meg litt igjen.
  Det var lett å leve seg inn i historien.
  Det var en brå start, forfatteren starter med å fortelle direkte på at han egentlig ikke vil være med på turen. Den bygger seg fint å gradvis opp. Handlingene går ofte ut på han tenker mye på Thea og ting han kan gjøre. Nei det er ikke mye som overrasker meg.
  Presjonene er fine, jeg liker Magnus.
  Boken sitt emne forelskelse kan være morsomt og interessant. Teksten slutter litt brått syntes jeg.
  Ja jeg får lyst å lese mer, men jeg klarer å legge den fra meg.

  Avslutning med oppsummering
  Jeg likte godt der han forteller om klassebildet, dens styrke er at det er et interessant tema,
  Jeg ble litt irritert av at han fortalte så mye om tankene det kunne ha vært litt mer som skjedde i teksten. Ja det var en bra tekst jeg anbefaler den.
  Ja den bør vinne, jeg likte den veldig godt.

  Jeg gir boka terning kast 5.

  Karl Steensønn Karlstad og Erik Ribeaux Veranes

 314. Skal jeg si min mening så var den ikke helt min type bok, men forfatteren skrev veldig i detail.
  Noe som er veldig viktig i romanser som denne. Han beskrev hvordan Magnus følte seg. Jeg tror også
  Mange unge kunne kjenne seg igjen i situasjonene. Blant annet det med at han ikke ville sitte ved siden av bestevennen sin, men ved siden av hun magnus var forelsket i. Sånne tilfeller når men egentlig har avtalt noe med vennen sin, men vil heller være med «crushet» sitt.

 315. Varme hjerter, kalde føtter

  Boken var bra, men jeg liker bedre andre bøker. Jeg syntes boken passer bedre for 3-4 klasse. Hvis jeg hadde gått i den klassen hadde den nok hvert bedere.

 316. Denne boka passer sikkert heilt perfek for 4. og 5. klasse. Eg kunne tenkt meg litt meir action eller drama. Det er ikkje så vanskeleg og få med seg kva som skjer. Derfot tenker eg at boka er for 4. og 5. klasse. For meg som ikkje er så inntrisert i forelskelse så passer ikkje denne boka så bra.

 317. Jeg synes at den var fin å lese men jeg er ikke så spesielt glad i denne typen bok.
  Terningkast:5/10

  • Jeg liket boka veldig godt jeg tror mange kjenner seg i gjen når de leser boken.
   Det jeg kunne ønske var at man fikk lit mer av boka i utdraget.

  • Boka var bra! Men bare ikke helt min type bok smak….. Jeg liker best spenning vis det hadde vært litt mer action hadde den vært ekstremt bra!!
   Terning kast 4\6! 🙂

  • Boka hadde mange følelser om hva han følte. Den var ganske bra så kunne ønske at utdraget varte lenger, hahahah. Jeg vil nesten se boka til den, hahahahahah

  • Boka var bra! Men bare ikke helt min type bok smak….. Jeg liker best spenning vis det hadde vært litt mer action hadde den vært ekstremt bra!!
   Terning kast 3\6! 🙂 Den var veldig bra ellers. Kanskje litt mer om de andre personene. 🙂

 318. Vi syns at boken var kjedelig men kunne passet bra for 1-4.
  Vi kunne ønsket litt mer action og spenning.

 319. Den var bra nok
  men kanskje for en 5 klassing
  men jeg føler at 5 klassinger blir feil så kanskje 3 klassinger
  men det blir feil for den er bra for 4 klassinger og.

 320. den var gøy og veldig fine bilder og spenene og vil lese hele boken.
  den hadde gode beskrivelser .

 321. Jeg syntes at denne boken var gøy morsom og koselig og litt rar.
  jeg syntes at denne boken var god å lese.

 322. Jeg syntes boken var gøy fordi den var lett og lese og den var veldig bra skrevet .
  Jeg likte boken fordi det var så masse beskrivende ord og masse følelser.
  Jeg har veldig lyst til og lese resten av boken .
  Boken passer for aldersgruppen 10-14 år

 323. jeg synest at boken var gøy og litt rar . og det var litt bra at det var god beskrivelse sånn at jeg kunne lage bilder i hodet

 324. Jeg synes boka var lett å forstå og det er godt forklart. Innholdet var søtt og koselig så jeg kunne godt ha tenk meg å lese hele boka.

 325. Denne boken var passe bra, det var litt lite som skjedde.
  Boken anbefales for 1. – 4. klasse.

 326. Jeg opplevde teksten spennende fordi det var mange spenningstopper som når han falt på ski også får du vite at det var 30 meter ! og når Thea skal med barte gutta på langrenn ski. og når Leo sier han har kysset med Thea. Boka var veldig got beskrevet i starte når de var på bussen til leirskolen. som når Magnus hadde lyst til at Thea skulle sitte med Magnus Når Leo skulle gjøre noe med skia. så setter han seg med Thea. og dytter vekk julie som satt ved siden av Thea. også når han tenkte på alt inni sekken til Thea og at alt har ligget ved siden av Magnus sine ting. å at de skulle pussa tennene samtidig. og legge seg til å sove samtidig. Det var også mange cliffhangers i boka fordi vi leste boka på skolen. så slutta lesinga når noe kult hade skjedd å da hade jeg skikkelig lyst til å lese videre i boka. Boka var morsom når Leo sa han var et snø monster. og løp inn til jentene. Den var trist når Leo hade kysset Thea fordi jeg trodde de skulle miste vennskape sitt. fordi de begynte og krangle når Thea hadde ligget ved siden Magnus i sovepossen hans. og hun sa hun kunne ha sovnet i sovepossen hans. Det var masse adjektiv ! jeg så fo meg alt. Den var skummel når han fløy i lufta med ski og landa på hodet. Boka ambefaler jeg fordi det var masse spenning og Dramatisk. Boka passer for 4klasse til 7 klasse. Jeg synes en ny bok burde komme om Magnus og Thea og Leo.

 327. Jeg synes denne boka er veldig bra👍🏻 Jeg liker å lese om kjærlighet så denne er en perfekt mach for meg❤️❤️💕 og denne er den beste kjærlighets boka jeg har lest på lenge 😘hvis jeg ser den i en butikk eller på biblioteket så kommer jeg til å låne den eller kjøpe den😅Passer for barn mellom 10 og 14

 328. Vi syntes den var bra fordi det var spenene med forelskelse. hilsen Raya og Sofie og Mouna

 329. Jeg likte boka fordi den var spennene og litt skummel når Magnus hoppet 30 meter på ski. Den var ofte flau. Jeg synes den var flau da de kysset. Jeg synes det var gøy da snøskuteren kjørte etter Leo og Magnus. Boken passer for 9-13. Den passer for gutter og jenter.

 330. Hei. Jeg likte boka fordi den var spennende da Magnus flydde, og når Magnus ble sur på barte guttene og når Magnus og Thea kysset. Den hadde også mye beskrivelser. Jeg gir boka terningkast 6 fordi den hadde utrolig mye drama og kleine ting og kjæresteting. Jeg syntes boka også var gøy fordi den hadde mye adjektiv, og fordi den var romantisk for eksempel første kyss.
  Boka passer for jenter og gutter fra 9-12 år fordi den var spennende og gøy, og den handlet om drama. Jeg syntes boka var super!👌😃💘

 331. Jeg opplevde denne boken morsom, rar og spennenes. Boka var morsom fordi fofatteren brukte mange adjektiv i de morsomme handlingene som puppene, sekkene og snøhulen.

  Boka var rar fordi læreren Runar plutselig ble snill mot Magnus og Leo. Runar betalte en stor bot for dem og gav dem en stor og varm klem.

  Boka var spennende fordi Magnus hoppa og fløy i lufta og landa på ansiktet og brakk ingenting av bein som som nakken, ryggen, beina og armene. Det var også spennende når snø skuteren prøvde å finne Leo og Magnus som rømte fra mammaen til Nora.

  Jeg gir denne boka en 6 i terningkast denne boka passer for 9-13 år, gutter

 332. Jeg opplevde teksten som en tekst som det var mye spenning i. Den var veldig lett å lese fordi det var få ord som var vanskelige. Jeg synes den var gripende. Jeg synes boka burde vært litt lenger og at det var en litt brå slutt. Det som gjorde teksten god var at den var lett å lese og den var lett å leve seg inn i fordi det var mange adjektiv. Jeg synes andre burde lese boka. Jeg synes boka passer for barn fra 8-14 år som liker den sjangeren. 😄

 333. Jeg synes at boka var litt dårlig og litt bra. Boken var bra fordi han fløy. Boken var dårlig fordi den bare slutter.

 334. Jeg synes boka hadde mange følelser. Jeg synes flere burde begynne og lese boka.
  Jeg synes boka var gripende og spennene. Jeg opplevde teksten som en kjærlighetsbok, fordi de lå i sovepose sammen og kysset. Jeg levde meg inn i teksten. Jeg likte at boka slutta med en god spenningstopp i kapittelet han fløy. Jeg synes den var spennene får kapittelet slutta med høye spenningstopper og fordi den handlet om kjærlighet. Jeg likte Ikke at den ikke varte lenger og jeg likte ikke bildene.
  Boka passer for barn fra 9 til 12 år.

 335. Jeg syntes at boken var bra fordi det var ingen vanskelige ord og den var spennende da Magnus hoppet fra fra stupet fordi han kunne dødd. Og det var bra at de ble sammen til slutt fordi han hadde blitt med på turen bare på grunn av Thea. Jeg levde meg inn i boka og lagde bilder i hode. Jeg syntes boken passer for barn mellom 8-12

 336. Jeg synes boken var veldig bra fordi jeg liker denne type sjanger. Den var også litt klein siden Thea og Magnus kyssa. Boken var ganske spennende og gøyal, spesielt når Magnus hoppet ned fra en fjellskrent som var 30 meter høy. Jeg synes boken passer for både gutter og jenter fra 5-7 trinn.

 337. jeg syntes boken var bra fordi den var klein og rar og spesielt da Magnus hoppet over Runar og de andre. Og det var veldig morsomt når Leo kraset i et tre og bled begravet under snøen. Jeg syntes at det var litt kleint da Magnus skulle ha sin sekk ved siden Thea sin sekk. Den var veldig klein da Thea og Magnus kysset. Jeg anbefaler denne boken til 6-8 klasse.

 338. Jeg likte boka fordi den er spennende for eksempel når Magnus fløy på ski over en klippe. boka er også romantisk for eksempel når Magnus og Thea får det første kyss i en mørk snøhule. Og boka er troverdig for det kunne skjedd med noen i klassen.

  jeg gir boka en sekser fordi det skjedde mange ting, mange beskrivelser. jeg likte at det skjedde rare ting jeg ikke visste kom til å skje. jeg synes boka passer for barn fra
  9 – 12 år.

 339. Jeg syns at boka var spennende fordi Magnus hoppet og fløy på ski. Det var litt fint at Magnus fikk kysset Thea til slutt. Boken kunne også være ekte fordi man kan være på leirskole og kysse mennesker. Jeg likte boken fordi den var gøy og at Magnus og Leo sto på slalåm og leter etter jentene. Jeg syns boken passer for 9-11 år og mest jenter.

 340. Jeg opplevde boka som spennende fordi det var mye spennende ting i den, som for eksempel da Magnus hoppa utfor det fjellet .
  Jeg syntes boka var troverdig fordi det kunne være noen av oss i klassen.
  Jeg syntes boka var gøy fordi det med ryggsekken og noen gøye replikker.
  Jeg syntes boka var bra og håper det kommer en nummer 2😎👌.
  Jeg syntes boka passer til barn mellom 8-13 år.

 341. Jeg syntes denne boken hadde oppturer og nedturer. Og det var mange ting du ikke hadde forventet. Jeg syntes teksten var gøy og lett og lese. Jeg syntes spesielt det var spennende og lese det om at Magnus fløy. Boken var litt klein, men den var også morsom. Boken passer for både jenter og gutter fra 5-7 trinn.

 342. Jeg opplevde teksten som en spennende tekst fordi at det også var en annen person som likte Thea og da blir det på en måte litt konkurranse. Jeg synes også at den var bra fordi at den hadde mange adjektiv, som da de var i den snøhula kunne jeg se for meg hvordan det var. Og så synes jeg at den var troverdig som da de var ved bussen, det kunne godt vært vår klasse som skulle på tur. Jeg synes at det var bra at den er lett å lese fordi da kan mange lese den. Jeg synes boka passer for barn mellom 8-12 år og folk som liker denne type bok.

 343. Jeg opplevde boka som en klein, men samtidig en gøy bok, fordi det var gøy når Magnus fløy og det var litt kleint da de kyssa på slutten. Det som jeg syntes gjorde boka bra, er at den hadde mange gode adjektiv og den hadde en bra slutt fordi Magnus fikk oppfylt drømmen sin. Jeg syntes boka passer for barn mellom 9-12 år.

 344. Jeg synes boka var morsom fordi det var litt sånn kleine ting og Magnus hoppa på ski. Magnus og Leo var lit dumme fordi de gikk over det høye fjellet i slalåmski.
  Jeg synes boka var god fordi forfatteren skrev ting som faktisk kunne skje med en 7 klassing. for eksempel Magnus og Leo stakk fra gjengen sin.
  Andre bør lese boka fordi det var mye spenning og kjærlighet.
  jeg synes boka passer for 4-8 klasse fordi den var lettlest og morsomt.

 345. Jeg opplevde teksten som veldig gøy, spennende og troverdig.
  Jeg synes den var gøy fordi det skjedde mye som Magnus ikke ville, sånn som hvis Leo ville noe måtte han bare gi seg hveeer gang uansett.
  Jeg synes den var spennende fordi det var en del som gikk mot han, sånn som når barteguttene (de eldre) kom og flørta med jentene. Eller sånn som når Leo ødela hele tiden.
  Jeg synes den var troverdig fordi det kunne lett skjedd i virkeligheten.
  Jeg synes boka passer for både jenter og gutter i 5. og 6. klasse😍🙌

 346. Jeg synes det var spennende da Magnus skjørte med slalåm skiene over en klippe. jeg synes det var dumt at Magnus ikke spurte om og bli kjæreste med Thea. Boka var god fordi den var morsom og spennende Det var litt pinlig med Thea og Magnus og kjæreste greiene. jeg synes boka passer for 3-7 klasse jenter og gutter. jeg likte boka fordi det var mye spenning og mye adjektiv så boka ble så gøy.

 347. Jeg syns teksten var litt klein når de kysset. Jeg synes
  å at teksten var spennende og morsom f.eks når Magnus
  hoppet 30 meter å landet i snø og det morsomste var at Magnus var
  opptatt med å ha sekken ved siden av Thea sin. Boka var kjempe bra. Nå fikk jeg lyst til å lese flere bøker om kjærlighet.

  Passer for Jenter og Gutter 9-12 år.

 348. Jeg syntes at boken var veldig spenene fordi mange ting kom uventet, som for eksempel når Magnus fløy av den klippen. Den var også koselig, fordi den slutta bra. Det var morsomt når barteguttene kom. Jeg syntes at boka passer for folk på mellomtrinnet.

 349. Jeg likte denne boken fordi Leo og Magnus skulle på slalåm å bryte loven får å møte jentene, men så går de seg vill. Jeg syntes også det var spennende at Magnus hoppa fra et høyt hopp og at han fløy mange meter på ski. Jeg syntes det var litt kleint når Magnus og Thea lagde sengen i snøhulen og at de kysset. Jeg syntes også det var kleint når de skulle ha sekkene ved siden av hverandre og at Leo satt seg foran hos Thea. Det var også kleint når de skulle ligge sammen under soveposen til Magnus.

  Jeg likte boken ganske godt. Jeg syntes den passer for jenter og gutter fra 9-12 år.

 350. Jeg likte ikke denne boka fordi den beskrev veldig rare ting for eksempel Magnus ville at sekkene skulle stå tett inn til hverandre.
  Og jeg synes denne boka var litt dum fordi ingen ville jo hoppet utfor et stup på ski bare for å komme til noen.

  Og boka var litt rar fordi hvem ville banket på en vegg bare for at han ville at hun skulle banke tilbake.
  Jeg synes denne boka passer best for 9-12 år.
  4 av 10

 351. Jeg likte boka fordi det kult når Magnus ble jaget og morsomt når Magnus hoppet og tryna. Jeg likte ikke så godt at de kyssa. Men boka er fortsatt bra. Boka passer for gutter og jenter fra 8-12. Det bør komme en bok 2.😁😎

 352. Jeg likte ikke denne boka fordi den beskrev veldig rare ting for eksempel Magnus ville at sekkene skulle stå tett inn til hverandre.
  Og jeg synes denne boka var litt dum fordi ingen ville jo hoppet utfor et stup på ski bare for å komme til noen.
  Og boka var litt rar fordi hvem ville banket på en vegg bare for at han ville at hun skulle banke tilbake.
  Jeg synes denne boka passer best for 9-12 år.
  4 av 10

 353. Jeg synes boken var bra, det var mye spenning forx… når Magnus stupte ut fra klippen. Jeg synes boken var troverdig fordi det som sjer med Magnus kan skje i virkeligheten. Jeg synes det var drama. Fordi når barteguttene kom. Boken passer for 9 til 12 år

 354. Likte boka veldig😍 vil gjerne lese hele boka terningkast 6 jeg likte den fordi det var litt romantisk også og enkel og lese den passer får alle som liker romanseer ❤💕😍ps. Elsker han som lagde han som lagde denne boka.

 355. Litt kjedelig men også litt spennende sammen. Det er fordi jeg ikke liker ikke korte bøker men jeg elsker kjærlighetsbøker.

 356. Det var ganske morsomt å lese den boka😃
  Fordi det var forelskelse og kjærlighet!!
  Terningkast 6👌😊😜

 357. Hei, Dette er den beste boka jeg har lest på flere år, Jeg gir denne boka lett en 5,
  Kjempe bra bok. 😀

 358. boka var bra anbefales har lyst til og lese resten terningkast 10. plus alle bøkene var veldig bra

 359. 1) Boka var gøy for de at det var mange adjektiv. Da klarte jeg og leve meg inn i det .
  2) Boka var spenene fordi vi ikke fikk vite om Magnus og Thea ble sammen.
  3) Jeg syns boka hadde litt lite av rampe streker.

  Boka passer 9-13. år TERNING KAST 3.

 360. Kalde føtter, varme hjerter.
  Boka er veldig gøy fordi jeg lever meg inn i det spennende som skjer, for eksempel når Magnus flyr i lufta. Det var morsomt men kleint når Magnus beskrev alt han følte for Thea.

  Jeg synes boka passer for gutter og jenter fra 9-13 år. Terningkast 5 eller 6.

 361. Jeg synes denne boken var klein for eksempel da sekkene stod tett i tett, siden Magnus var så forelsket i Thea. Jeg synes det var ekstra kleint på slutten da Thea og Magnus lå å klinte i en snøhule. Jeg synes denne boken var super fordi jeg likte når Magnus hoppet over Thea og de andre på ski. Jeg synes at boken var litt dramatisk fordi det var så mye opp og nedturer for Magnus og Thea. Jeg synes boken var bra fordi jeg likte at Magnus og Thea ble sammen til slutt. Det gjorde meg glad.
  Jeg synes boken passer for, 5 .trinn til 9 .trinn.

 362. Jeg syntes boken var bra siden det var mye kjærlighet. Jeg likte da Magnus og Thea lå i samme sovepose og når Thea ga Magnus er god varm klem. Det jeg likte veldig godt da de kysset i snøhulen på slutten. Det jeg syntes var mest spennende i boken var Magnus kjørte ut av veien og fløy over klassen.
  Jeg anbefaler denne boka for de som liker Vennskap og Kjærlighet.
  Denne boken passer for barn mellom 9-12 år.

 363. Jeg opplevde boka som en gøy og pinlig tekst fordi jeg følte meg flau på Magnus vegne. Jeg syntes også at boka var spennene fordi det skjedde så mange ting i boka.
  Jeg syntes også boka var litt rar fordi når Magnus hoppa på ski så kom Thea og læreren og ga han en klem å var ikke sur på ham.
  Jeg syntes boka var bra fordi det var mange bra adjektiv som gjorde at jeg fikk mange god bilder i hode.
  Boka passer for de som liker kjærlighet og romantikk. Alder 10-13 år.
  Jeg gir boka terning kast 5 av 6.

 364. Jeg syntes denne boka hadde gode beskrivelser fordi den hadde mange morsomme og kleine beskrivelser på ting som skjedde i boka. Denne boka fikk meg til og se bilder i hodet fordi det var så mange bra adjektiv i boka. Jeg syntes denne boka var lit klein fordi noe av adjektivene var litt for mye. jeg syntes måten denne boka ble beskriver på var veldig bra. jeg syntes også måten man leste boka på var veldig morsomt.
  Jeg likte denne boka og jeg vill gjæren lest flere i den serien.
  Denne boka passer for andre som liker kjærlighet og romantikk. Den passer for 10-13 år . Jeg gir denne boka terning kast 5 av 6.

 365. Jeg synes denne boka var veldig bra fordi Magnus hoppet 30 meter. Jeg synes det var veldig kleint da de lå i samme sovepose. Det var også veldig kleint da de lå i snøhulen sammen helt alene å klinet. den karakteren som jeg likte minst var mora til Nora. Jeg synes at denne boka passer for både gutter og jenter fra 9-13 år. Jeg gir denne boka terningkast 6.

 366. Jeg likte boka godt fordi det var Thea som kysset først, og det var mange adjektiv når de kysset. Jeg synes det var kult da Magnus hoppet på ski fordi han landa med hodet i snøen. Leo var veldig morsom da han tullet og sang i bussen. Det kleineste var da de lå i samme sovepose og da de klemte. Denne boka var veldig romantisk, men mora til Nora var litt tykk. Denne boka er veldig lur hvis du vil ha kjæreste. Jeg syns boka passer for både gutter og jenter fra 8 – 13 år. Jeg gir denne boka terningkast 5.

 367. Boka traff ikke meg helt, men jeg synes boka var passe bra fordi det var masse beskrivelser og det gjorde det ganske kleint. Jeg syntes boka var morsom siden det er en som heter Leo der og det gjør jeg også. Jeg syntes boka passer for 9 åringer og opp til 14 år. Jeg gir boka terningkast 4 av 6.

 368. Jeg syntes boka var morsom og litt pinlig på måten de beskriver flaue hendelser. Jeg synes også at den var spennende når Magnus og Leo skulle skulle dra til jentene når jentene sto på langren fordi snøskuteren prøvde å ta de så det var litt acion. Jeg skulle ønske at vi fikk vite hva som skjedde etter de kyssa, men ellers var boka super👍. jeg synes boka passer for jenter og gutter 8-12 år. jeg gir boka terningkast 5.

 369. Jeg opplevde teksten som den var gøy når Magnus hoppet. Jeg syntes det var flaut når Magnus og Thea kysset. Jeg syntes boka passer til unge fra 12 og oppover til 14. Passer for gutter og jenter.

 370. Jeg synes at denne boken Kalde føtter, varme hjerter var god fordi at det var mange adjektiv, det var morsomt på grunn av at det var kleint for eksempel når de kysset, det var mange morsomme navn som barteguttene og da han hoppet 30 meter på ski. jeg synes at denne boken passer for barn fra 9-13 år.

 371. Jeg synes det var kleint fordi sekkene lå så tett inntil. Det var ganske kleint da de lå i samme sovepose. Den gangen på slutten når de kysset var det ekstra kleint fordi de beskrev det på en måte som var ganske ekkel.

  Jeg synes at boken var veldig veldig bra fordi forfatteren gjordet det veldig spennene og med mange spenningstopper.

  Jeg synes boken passer for 4kl til 7kl.

 372. Jeg syns boka var bra fordi det var mye beskrivelser, for eksempel da Magnus hoppet på ski. Da Thea kysset på slutten var det veldig mange adjektiv som gjorde at det ble litt kleint. Jeg syns det var morsomt da sekkene lå tett i tett.

  Jeg syns boka passer for 5-7 klasse.

  Terningkast 5 av 6

 373. Jeg syntes boka var veldig gøy og litt klein fordi Magnus og Thea kysset på munnen. Jeg syntes boka var spennende og jeg levde meg inn i den fordi det var mange gode beskrivelser og da så jeg for meg noe inne i hodet f.eks da de i boka var i spisesalen, på rommet og det høye skihoppet. Jeg ble overrasket over at Magnus var så god på ski da han klarte å hoppe så høyt. Det var sykt kult. Jeg anbefaler denne boka veldig fordi den er veldig morsom når det var så mange rare beskrivelser. Fra 1-6 får denne boka terningkast 6. Denne boka passer for de som går i 4-7 klasse.

 374. Jeg syntes boka var veldig bra, det skjedde så mye spennende som da, ja hvert kapittel hadde en spenningstopp og når Magnus hoppet på det store hoppet med et uhell. Jeg syntes det var morsomt når Leo sa og gjorde masse ting. Jeg syntes også boka var litt klein når Thea og Magnus kyssa, fordi det var litt mye adjektiv men det var gøy. Jeg syntes boka passer for barn fra 7-50 -år. PS: Læreren min Trine lo mye mens hun leste den boka for og si det sånn hahaha. Terning-kast 6!

 375. Jeg opplevde teksten som den var gøy når Magnus hoppet. Jeg syntes det var flaut når Magnus og Thea kysset. Jeg syntes boka passer til unge fra 12 og oppover til 14 Passer for gutter og jenter.

 376. Jeg syntes at boka var god siden den hadde gode adjektiv, så den gjorde boka litt levende. Boka var litt klein siden det var noen situasjoner der det var for mye detaljer. Sånn som når de lå sekkene sine tett i tett.
  Ternigkast 5

 377. Jeg synes boken var spennende fordi Magnus hoppet kjempehøyt med ski på. Det var også spennende da Magnus og Leo følgte etter jentene og barteguttene og fordi Magnus og Leo gikk inn i spisesalen med ski på og fikk kjeft for det.
  Jeg synes også at boken var klein fordi Magnus og Thea kysset. De lå i samme sovepose og Magnus beskrev Thea litt for mye.
  Boken var også ganske morsom fordi jeg synes det var gøy da Leo og to andre jenter hadde snøballkrig. Det var morsomt da Magnus tenkte at Thea skulle rulle ut soveposen sin på samme tidspunkt som han, og at Magnus var den eneste som gruet seg til turen.

  Jeg synes boken passer for 10-13 åringer fordi jeg synes det er flest barn på den alderen som leser sånn type bøker, og fordi jeg synes den sjangeren passer for 10-13 åringer.

 378. Jeg synes boka var litt flau, fordi de beskrev kyssingen veldig bra. Jeg synes det var veldig spennende når Magnus fløy og landa i snøen, fordi jeg trodde han skulle bli lam eller dø. Jeg synes også at boka var spennende, fordi jeg lurte på om Magnus og Thea kom til å bli kjærester. Jeg synes boka var bra, fordi de hadde mange adjektiv og da levde jeg meg veldig inn i teksten. Jeg synes boka passer for 10-13år, men kan også passe til voksne.
  Ferdig

 379. Boka var bra fordi det var gode beskrivelser sånn at jeg kunne lage bilder i hodet. Det var ikke vanskelige ord. Det var kleint på slutten fordi det var så mange adjektiv. Jeg likte boka fordi Magnus var så forelska i Thea, men ikke turte å si det. Og Leo var sammen med Thea hele bussturen. Da virket det som om Leo var forelska i Thea også.

  Boka passer for jenter og gutter 13-15 år.

 380. Jeg synes boka var litt flau, fordi de beskrev kyssingen veldig bra. Jeg synes det var veldig spennende når Magnus fløy og landa i snøen, fordi jeg trodde han skulle bli lam eller dø. Jeg synes også at boka var spennende, fordi jeg lurte på om Magnus og Thea kom til å bli kjærester. Jeg synes boka var bra, fordi de hadde mange adjektiv og da levde jeg meg veldig inn i teksten. Jeg synes boka passer for 10-13år, men kan også passe til voksne.

 381. jeg synes denne boka var veldig bra, fordi at Magnus hoppet på ski. Jeg synes boka var klein fordi de kysset og jeg synes boka var bra, fordi han ble sammen med Thea og han kjørte i løssnø. Alt i alt synes jeg boka var veldig bra fordi det skjedde mye. Jeg synes denne boka passer for 5 og 6 klassinger

 382. Jeg synes den var grei fordi det ble veldig kleint når de lag i samme sovepose. Eller når de kyssa. Det var slemt av Leo fordi han bare satt og snakket med Thea på bussen. Det var også slemt av Leo da han fortalte løgner om på sommeren ved stranda da sa han at han og Thea hadde kyssa.

 383. Jeg opplevde teksten som: litt kleint fordi jeg synes det var litt mye adjektiv når Magnus og Thea kyssa. Jeg synes det var morsomt da Leo og Magnus sto på ski og når Magnus tenkte på Thea i snøen. Det var kleint da Magnus og Thea kyssa i snøhula. Det var søtt da sekkene til Magnus og Thea var inntil hverandre på bussen.
  Jeg synes boka passer for barn fra 10-14 år.

 384. Boken var spennende og mange adjektiv,kjærlighet og drama og masse annet som gjorde den spennende. Jeg synes boka passer fra 3-7 klasse. jeg synes mange bør lese boka.jeg synes det var spesielt spennende da Magnus hoppet fordi det var skikkelig kult.

 385. Jeg syns boka var litt klein fordi det var mye klining. For eksempel når Thea og Magnus lå i soveposen, eller når de var i snøhula.
  Jeg syns også boken var kul fordi Leo og Magnus sto på slalåm. For eksempel når de kjørte i fra snøscooteren eller når Magnus hoppet utfor kanten.
  Jeg syns også det var kleint når Magnus spurte Thea om å bære sekken hennes til bussen og når sekkene deres lå helt inntil hverandre.

  Jeg syns at boka passer for gutter og jenter fra 9-13 år. Jeg syns at boken passer spesielt for barn som trenger tips om hvordan de kan få kjæreste.

 386. Jeg synes boken var bra fordi den var spennende, f.eks. når Magnus hoppet tretti meter på ski utfor et stup. Jeg synes det var flaut da Thea kysset Magnus, og da Magnus banket i veggen og Thea banket tilbake. Jeg synes boken passer 5. klasse og 6. klasse.
  Jeg likte boken.

 387. Boka var OK men det var ikke noe for meg, jeg vil anbefale den for 3-6år.
  Den for en svak 2er.

 388. Det var en bra bok. Det jorde inntrykk da de var slemme mot leona jeg ble trist og leg meg da de jorde de. Vi vista at hun hadde en hellig het men ikke hva. Men på slutten av bok fikk vi vite hva det var. Men jeg har lyst og lese hele boka fordi jeg vil vite historien rundt hemmeligheten.

 389. Jeg sytes boka var kjedelig fordi det bare handla om at det var en som var dyp forelsket i en annen

 390. Jeg syns boka er bra fordi jeg elsker romantiske bøker. Der var litt morsom når han ville ha sekken sin hvem siden av Thea sin.

 391. Jeg likte ikke boka så godt fordi jeg liker ikke denne sjangeren, men det var morsomt an Magnus skulle absolutt ha sekken sin ved siden av Thea sin

 392. Det jeg syntes om teksten var at boka var ikke så bra fordi de var flaue, men den var interessant. Det jeg syntes om personene er at en av person var skummel og VELDIG flau. En del av meg vil lese videre fordi jeg vil se hvor dette ender og en annen del av meg vil aldri lese boka igjen. Jeg anbefaler denne boka til folk som liker sjangeren forelskelse.

 393. Jeg suns den var dolig fordi det var flaut og lese den
  Han ene var skummel
  Nei jeg vil ikke lese videre
  Nei jeg vile ikke anbefanlte Boka

 394. Det er en veldig bra bok og jeg klarer nesten ikke å stoppe å lese for den er så spennende. Jeg likte denne boken veldig godt. Denne boken er anbefalt for barn mellom 7-12 år. Terningkast 6

 395. Veldig god bok. Denne boken syntes jeg faktisk passer for barn fra 7 til 12 for kjærligheten er man aldri for liten eller for stor for. Jeg er nødt til og lese resten snart for denne er veldig bra. Jeg gir denne terningkast 5 av 6. Jeg håper denne blir ledig på biblioteket straks så jeg får lese resten.

 396. Veldig fin bok. Selv om jeg er 12 år er dette en bok som passer for alle. Nå som jeg har lest litt er jeg nødt til og lese resten. Den synes jeg passer til egentlig alle fra 7 år til 11. Jeg gir denne terningkast 5/6 og håper de har denne boka på biblioteket.

 397. Jeg liker at boken handler om kjærlighet og at den er skrevet sånn at man forstår boken bedre. Terning kast 5/6 🐶😁

 398. Jeg synes boken er kjedelig og litt ekkel, jeg vil ikke lese resten av boken.

 399. Boka var ikke så lang syntes jeg og den var litt kjedelig. Men ellers var den bra!😂

 400. Jeg synes den var bra men jeg elska den liksom ikke heller. Jeg tror hele boka er bedere egentlig. Tror kanskje den hadde passa bedre til litt yngre folk. Så jeg synes den var passe liksom

 401. Jeg syntes den var litt kjedelig fordi det er ikke den typen bøker jeg liker. Jeg liker skrekk/krim

 402. Jeg syns att boken var bra og jeg kunne gjerne tenkt meg og lese fortsettelsen av boken å det er spennende og se hva som skjer videre mellom Magnus og Thea.

  Terningkast hittil er en sterk 4

 403. Boken er bra etter det jeg har lest. Jeg liker forsiden 🙂 . MEN kjærlighet og foreskesle er ikke min ting:( . Men den er sikker bra 😉 🙂

 404. Jeg syntes at boka var bra jeg likte innholdet i boka jeg likte romantikken i boka og det var bra med romantikk i den helt ærlig så likte jeg boka

 405. Jeg syns det virker som en bra bok. det er en spenndene, men samtidig en rolig bok, men jeg tror ikke den kan bli perfekt for yngere barn fordi dem kansjke ikke liker så godt romantikk. 8/10

 406. Den handler om en Magnus som elsker Thea og som skal på leirskole.

  Den er grei.

  Jeg liker ikke den sjangeren.

  Men den kan være fin for andre.

 407. -6. Klasse Her
  Absolutt. Forferderlig. Hvis jeg kunne valgt å lese denne, eller å se på The Emoji Movie, ville jeg allerede ha setta inn disken før du hadde snakket ferdig. Det kan være bra og ha det veldig detaljert, men i alle dager. Hvis noe, så gjør ekstra detaljene at hoved-personen ser ut som en creep! Jeg hater romanser, og jeg hater denne boka. Brenn den.

 408. Denne boka hadde mye romantikk. 😍Jeg liker romantikk bøker, men jeg liker den ikke så mye.😒 Personlig så synes jeg den er veldig sann at du ikke vil stoppe og lese den. Men jeg likte den litt. 😜

 409. Denne boka syntes jeg var dårlig. Jeg skjønner ikke at noen kan like den. Det eneste som var bra med denne boka var at den var detaljert. Jeg gir den – 10/10. For mye romantikk

 410. boka var bra😊Tittelen passer til boka.
  Jeg liker forelskelser bøker nå😄
  Jeg har aldri lesten forelskelse bok før nå.
  Jeg vil lone den etter en i klassen min.
  den var intresang.
  boka var fin,kul,romantisk og bra

 411. Vi ble litt flaue da vi lyttet til dette utdraget. Hovedpersonen er litt intens. Vi liker ikke så godt kjærestebøker. Vi var ikke helt klare for dette ennå.