Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Kalde føtter, varme hjerter

Bjørn Arild Ersland Cappelen Damm Illustratør: Bård Sletvold Torkildsen 2019

Magnus er den eneste som ikke gleder seg til leirskolen. Han har en klump i magen og skulle ønske at pappa var med som ekstra voksen, ikke moren til Nora. Heldigvis er også Thea med på turen.

DER THEA ER

Uten Thea ville han aldri blitt med på turen. Han kunne sagt at han var syk og måtte være hjemme.

De neste dagene skal han få se Thea hele tiden. Han kan se når hun spiser frokost og står på ski og når de skal drive på med ting om kveldene. De kan være ute i snøen og inne og spille kort. Han vil sitte så nær som han kan uten at noen begynner å tro noe.

Rundt ham svirrer lydene fra klassen. Magnus leter med øynene. Han gjør slik han har gjort det siste året, etter at han ble forelsket: Når han kommer til et sted hvor Thea kan være, må han vite om hun er der. Som i skolegården om morgenen, da ser han automatisk etter den blå jakka med pels på. Han ser etter den rosa lua og ansiktet som han kan beskrive helt nøyaktig inni hodet. Thea er så utrolig fin.

 

Magnus fryser. Det har begynt å snø. Han trekker hetta over hodet og ser etter bilen med Thea og de andre jentene.

Snøen og hetta gjør at lydene blir stillere. Han stikker hendene dypt ned i lommene. Lufta lukter fersk eksos.

I støvet på bussen kunne han skrevet MAGNUS ELSKER THEA. Men for å gjøre noe slikt måtte han visst at Thea elsker Magnus.

 

TO SEKKER TETT I TETT

Jentene er de siste som kommer. Faren til Julie kjører dem. Julie, Maren og Thea. Men Magnus ser bare Thea. Hun har satt solbrillene på lua, skibuksene slenger rundt beina og hun bærer sekken på den ene skulderen. Magnus står der han stod da pappa dro.

«Skal jeg hjelpe deg med sekken?» spør han.

«Tusen takk,» svarer Thea.

«Jeg tar sekkene, jeg,» sier mora til Nora. «Vi kan ikke slenge bagasjen helt tilfeldig inn i bussen.»

Magnus hadde ikke tenkt å slenge noe. Planen var å sette Theas sekk ved siden av sin egen. Så kunne de to sekkene stått sammen under bussturen. To sekker tett i tett med samme bevegelse i hver hump.

«Thea, er det dine ski?» roper Leo.

Han haler i en skipose som stikker ut fra boksen på biltaket. Så dunker han posen i bildøra.

«Forsiktig,» roper faren til Julie. «La meg ordne skiene!»

Leo later som han ikke hører.

«Sinnssyk tung pose,» roper han. «Hva har du i den?»

«Ski,» svarer Thea. «Slalåmski og langrennsski.»

«Har du virkelig tatt med deg langrennsski?»

«Selvfølgelig, det stod på lappen. Har ikke du ski? Eller skal du bare renne på rumpeakebrett?»

«Jeg har twintip,» sier Leo. «Jeg og Magnus skal i bakken hver dag.»

Leo slenger skiposen inn i lasterommet.

«Forsiktig, Leo!» roper Thea. «Langrennsskiene kan knekke.»

Magnus lar de andre styre på. Han vil passe på at Theas sekk havner ved siden av hans. Så ser han at sjåføren tar jentenes sekker og går rundt bussen og åpner luken.

«Det er plass til en av sekkene her,» roper Magnus gjennom lasterommet.

«Nei, vi må fordele vekten,» svarer sjåføren. «Vi må ha tyngde på begge sider av bussen.»

Magnus tar sekken sin ut av bagasjerommet igjen og bærer den rundt bussen og gir den til sjåføren.

«Her, jeg fant en til,» sier han.

«Takk,» svarer sjåføren.

Da skjer det Magnus har drømt om. De to sekkene står plutselig tett i tett. De er så nær hverandre at Magnus er redd noen skal se det. Han tenker på alt Thea har med seg. Slalåmstøvler og gensere, ullundertøy og T-skjorter, en ekstra varm jakke og alle toalettsakene. Nå ligger alle tingene hennes ved siden av hans. Theas tannbørste. I kveld står Thea foran speilet og pusser tennene med tannbørsten som har ligget like ved siden av sekken hans. Så ruller hun soveposen ut på senga. Han ruller ut soveposen sin, og så skal de sovne samtidig på et sted han aldri har vært. Klumpen i magen er blitt en millimeter mindre.

 

 

DE BESTE PLASSENE

Sjåføren åpner døra til bussen. Klassen stormer inn. De roper og dunker borti hverandre. Alle vil sikre seg de beste plassene.

«Kom, Magnus,» roper Leo. «Vi setter oss bakerst!»

Leo brøyter vei. Magnus vil vente og se hva Thea gjør.

«Julie!» roper Thea. «Jeg holder av plass til deg!»

Hun sitter helt foran. I setet bak sitter Nora og Maren. Leo har sikret seg baksetet. Setter Magnus seg der, er Thea så langt unna det går an å komme i en buss. Magnus står i midtgangen og klarer ikke å velge.

«Her, Thea, legg lua mi på plassen,» roper Julie. «Jeg glemte skjerfet i bilen.»

«Kom, Magnus!» roper Leo. «Du må holde av plassene våre, jeg skal noe.»

Leo har reist seg og er på vei framover. Magnus må sette seg før noen tar plassene deres. Helt foran ser han hodet til Thea. Tenk om hun reiste seg og kom hit. Magnus skulle hatt en tankekraft så sterk at ingen kunne stått imot. Kom hit, Thea, tenker han. Kom hit.

Thea er kulest i klassen. Hun spiller på førstelaget i håndball. Thea står keeper. Magnus har sett når hun spiller. Egentlig er han null interessert i håndball. Det er Thea han ser på. Hun kaster seg etter ballene og slenger med armer og bein for å stoppe skuddene. Magnus forstår ikke at hun tør å ta de harde ballene.

«Gjør det vondt?» har han spurt.

«Ja,» svarte hun. «Men vi trener på å ikke merke noe.»

Thea trener styrke i tillegg til håndball. Kanskje er hun sterkest i klassen. På klassebildet de tok før sommeren, står hun rett foran Magnus. Bildet henger over skrivepulten hjemme. Når Magnus gjør lekser eller når han legger seg om kvelden, er det som om Thea er der.

Magnus kan se at hun hadde planlagt hva hun tok på seg den dagen. En helt ny dongeribukse som hun har gått med siden, og en blå T-skjorte hun brukte i sommer. Hun må ha sminket seg, øynene er ikke slik til vanlig. Fotografen tok også et tullebilde hvor klassen bestemte at alle skulle ha på seg et plagg som handlet om bading. På dette bildet står Magnus, Leo og tre til og holder Thea så hun ligger vannrett i lufta. Det skal se ut som hun stuper. Hun har gul badedrakt og blå badehette. Magnus har badebukse og bar overkropp. Han later som om Thea er tung og lager en grimase. Fingrene hans husker henne nøyaktig fra den dagen. Stoffet i badedrakten var glatt. Magen var myk og litt hard når hun strammet musklene. Det er det nærmeste Magnus har vært. Han har tatt Thea på magen med bare et tynt stoff mellom fingrene sine og huden hennes. Magnus drømmer om å komme enda tettere. Han vil føle hvor myk hun er på kinnet.

Han drømmer om å stryke hånda over ryggen hennes. Han har aldri kysset noen, og aner ikke hva som skal til for at han skal få lov å kysse Thea.

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

1 318 anmeldelser av “Kalde føtter, varme hjerter

 1. Jeg tenker at denne boken hadde vært perfekt for 3-4 klassinger.Den traff ikke meg helt, jeg kunne godt tenkt meg mer action og drama. – Leah 11 år

 2. Denne boken tok overraskende oppmerksomheten min. Det er noe jeg kunne ha lest selv👍

 3. Jeg synes boken var veldig bra fordi det var spennende om Marius, ble sammen med Thea. Det var også litt gøy at sekkende deres sto ilag. Jeg synes denne boken anbefales for 9 År og oppover.

  • Eh. Denne boka syntes jeg egenlig var litt kjedelig fordi det skjedde ingenting. Assa jeg dør ikke om jeg må lese boka men det er IKKE noe jeg kunne tenkt meg og låne på bibloteket. Jeg gir den en 3.

 4. jeg synes boka hadde passet mer for 3 eller 4 klassinger fordi det var litt for lite action og drama for meg men det var gode beskrivelser

 5. Boka traff meg ikke noe særlig… Jeg kunne ha ønsket noe drama og hindringer tidlig i boka. Jeg tror jeg ville ha lest den hvis jeg hadde gått i 3 eller 4 klasse. Forfatteren har en god start, men litt mye innledning.

 6. Den var bra fordi att den var spennende men det kunne vært litt mere drama.

 7. Jeg synes at boken var et passende innhold for 3-4 klassinger. Men det var ingen action i starten som gjør boken litt kjedeligere. Også så var det altfor mye info om akkurat en person, det ble bare altfor mye info. Det som var bra med boken var at man får vite hvordan det er å være forelsket og man lærer sikkert mye mer i resten av boken. Boken var bra og har sjangeren de aller fleste liker. Anbefales til 3-4 klasse.

 8. Jeg følte virkelig følelsen som Magnus hadde. Den var spennende men det skjedde ikke så mye drama og det kunne vært litt mer om Thea og ikke bare om Magnus.💕

  terningkast 5 🙂

 9. Ikke den beste boken jeg har lest. Jeg føler den er litt mer jente bok. Skjedde ikke så mye. Denne boken var ikke min type.

 10. Jeg syns denne boka passer best for 3-4 klassinger.
  Jeg er ikke så glad i forelskelse, jeg liker mer action å drama.

 11. Boken var ikke særlig noe for meg.
  Men hvis jeg hadde likt den sjangeren hadde den sikkert vert god.

 12. Jeg liker ikke forelskelse bøker så jeg liker jerntrolle bedre jeg gir terningkast 1.

 13. Dette er en bok som jeg anbefaler til frorelsket barn
  Hvis du ikke liker å lese pinlige øyeblikk ikke les denne

 14. Denne boka var ikke noe for meg.
  Det var nesten bare at Magnus ville at Thea skulle være der.
  Boka passer litt bedre for jenter.
  Anbefaler for 12 år og oppover!

 15. Boken var ganske bra. Jeg anbefaler 4-6 klassinger. Den var gøy og Spennende. Jeg gir terningkast 10 av 10. Den var super.

 16. Jeg hadde likt boka sikkert kjempe godt om jeg var 9-10år men den var helt grei.
  Terningkast: 4

 17. Boka var passe men det var ikke min type men kanskje den er noe for andre men ikke for meg min mening.
  4/10

 18. Det er en veldig god bok men bildene de kunne blit bedre men han greier og skrive veldigt bra

 19. Jeg likte at boken beskrev Magnus sine følelsene med mye. Kunne ha mer drama det var ikke mye som skjedde.

 20. Jeg likte ikke boka men jeg hatet den ikke heller
  Jeg synes det var lit kjedelig jeg liker ikke son
  Kjærlighet

 21. Jeg syns boka var litt spennende og litt ekkel for han ville kysse henne. Jeg gir terningkast 5.

 22. Jeg likte denne boka veldig godt😀 Det er fordi jeg liker kjærlighet bøker. Den var detaljer og det likte jeg, jeg kunne se alt for meg. Denne boka anbefaler jeg til 10 år og oppover.

 23. Jeg likte denne boka veldig godt!🤩 Boka var ikke for detaljert men så detaljert at jeg klarte å se det for meg. Jeg syns den var spennende, siden hovedpersonene var like gamle som meg. Jeg anbefaler denne boka 10 år til 14 år. Jeg gir denne boka terningkast 6. Hilsen Selma🥰

  • Boken handler om Magnus som er forelsket i Thea.
   Vi synes ikke boken var så bra fordi;
   Forelskelsen i boken var litt for intens,
   man tenker ikke så mye på om tannbørstene må ligge ved siden av hverandre.

 24. Jeg likte denne boka eller den var helt passe bra, jeg kunne ha lest hele boka. Jeg gir denne terningkast 3 av 6:)

 25. Jeg likte denne boka eller den var helt passe bra, jeg kunne ha lest hele boka liksom. Jeg gir denne terningkast 3 av 6:)

 26. Jeg likte den ganske godt, den var spennende og nesten som om jeg kunne føle meg litt i den.

 27. Jahhhh…
  Har lest boka før! Kunne vært mer drama, men den er sikkert passende for 3-4 klasse.

 28. Jeg synes sen var bra fordi jeg likte at de skulle på leirskole. Og at de skulle stå på ski.

 29. Dette var en bra bok. Det var nok noen som kunne kjenne seg igjen¡ og det er det jeg liker. Det føltes ekte, så derfpr likte jeg denne boka og fikk lyst til å lese videre!

 30. Jeg likte ikke boka noe særlig.
  Jeg likte den Ikke fordi jeg liker ikke så godt temaet.

 31. Boka var bra. Jeg fikk litt lyst til å lese resten. Jeg anbefaler å lese hele boka👍🏻

 32. Jeg synes boka høres veldig gøy ut fordi de fortalte historien så diskré og ekte.

 33. Jeg vet ikke helt hva jeg syns, jeg er ikke så glad i romantikk i bøker. Terning kast 3

 34. Jeg liker ikke forelskelse så godt, men denne boka er sikker god for noen som liker den. Denne boka passer for 8+

 35. Jeg likte den veldig godt. Jeg villet likt å hatt boka. Terningkast 6:).

 36. Vi synes at dette utdraget var bra, noen synes det var supert. Noen av oss kommer nok til å låne boka for å lese hele.

 37. Me tykkjer boka var litt kjedeleg. Det var lite humor, lite drama og det skjedde for lite.

 38. Jeg syntes at boka var veldig dårlig fordi det handla veldig mye om kjærlighet og det skjedde ikke noe spennende jeg skulle ønske at det skjedde mer action i den.

 39. Denne boka var morsom helt til alle de ekle beskrivelsene om den gule badedrakten og magen hennes, denne boken kunne passet får 2. Og 3. Klassinger. Så jeg hadde ikke lest den men skal få broren min til å prøve å lese den , går i 2. Klasse😊

 40. jeg synes denne boka var kjedelig det var ikke noe drama jeg gir 000.000.000.0.001 sjerner

 41. Den var litt gøy i starten, men litt mye forelskelse. Fin fra 2-3klasse. Ønsker litt mer action ikke akkurat min type bok

 42. Boka passet ikke helt meg,men den kunne ha passet for litt mindre barn.Jeg hadde likt boka om det hadde vært litt mer action.Da hadde boka passet meg.

 43. Da var ein heilt grei bok fordi at ho var veldig rar og ikkje alt for morosam

 44. Denne boken var heilt grei fordi eg er ikkje så glad i foreskelses bøker, så denne var ikkje heilt min favoritt.

 45. Eg syns denne boken hadde passet meira på 9-10 åringer. Den va ikkje så kjekk for meg.
  Men det var kjekt og lese den. Fordi eg liker mest krim, action bøker. men den va heilt ok.

 46. Dette var ein heilt ok bok. Vist du liker kjærlighets historier er dette ein bok for deg, men eg synest det blei litt for masse. Vist du ikkje liker kjærlighets historier er ikkje dette ein bok eg anbefaler. Den kan kan bli litt mykje. Eg synest han overreagerte litt.

 47. Boka var bra. Vi syntes den var bra fordi det er gode og positive ord og fordi kjærlighet er gøy og spennende. Første gangen jeg leste sa jeg bare Oooooohh..

 48. Jeg likte den delen da de skulle i bussen og at Magnus ikke kunne bestemme seg for hvor han kunne sitte. Jeg syntes at boka var fin men den hadde vært litt bedre vist den var litt overaskene og spenende.

 49. Jeg syns det er litt flaut å lese boka som handler om forelskelse selv om det ikke var jeg som oppleve det. Jeg har bare lest litt av boka men jeg syns den var litt spennende. Jeg kunne tenkt meg å lese mer.

 50. Jeg synes denne boken er passe bra. Jeg liker denne boken litt så jeg tror den boken passer 4.klasse eller høyere

 51. Den var ikke så bra som jeg hadde håpet på. Det vart litt for mye innledning og for mye informasjon om Magnus. Anbefales mellom 9år og 10år.

 52. jeg syntes boka var dårlig i forhold til alle bøkene jeg har lest før (og jeg har lest VELDIG mye)! denne boka passer IKKE for de som liker fantasy bøker (jeg liker fantasy bøker UTROLIG godt).

 53. Boken var bra. Den var spennende og romantisk. På framsiden så den ikke så morsom ut men da vi leste den var den ganske bra. Jeg anbefaler denne boken fra 10-13 år.
  Han beskrev jenta ganske nøye sånn at det ble enklere og se det for meg.
  terningkast 5.

 54. Denne boken passer ikke til meg. Jeg syntes at den var litt for klissete og kjedelig jeg liker ikke romantiske bøker. den passer ikke ti meg men den kan passe til de som er 3. – 4. klasse.

 55. Jeg synes at denne boken var bra fordi det var spennende at Magnus liker Thea. men litt lite action og drama men vil gjerne lese boka fordi det kommer sikkert drama og action utover boka

  perfekt bok til 4.- 7. trinn

 56. Jeg syntes boken var ok. Den var ikke så spennende i begynnelsen, men kanskje den bli litt mer spennende ut i boken. Den var uansett bra. Terning kast fire. 🙂

 57. jeg synest den var litt kjedelig siden jeg liker ikke kjerlighets bøker.Kings terningkast fra 1 til 6 så er det 2 📘📗📙

 58. Jeg vet ikke hva jeg skal si, kjempe bra bok jeg vet ikke hva men den er kjempe fengslende.
  veldig bra bilder.

 59. Jeg syntes boken var spennende fordi det handlet om romantik
  Passer 4 til 8 år
  terningkast 3

 60. Den var lit klein for at han snake et om henne helle tiden. Jeg likte den for den hadde gode beskrivelser.

 61. Litt lite action syntes jeg, men siden jeg ikke har lest hele boken så vettet jo ikke om den blir mere spennendene.
  Men boken var egentlig ikke noe for meg alså!

 62. trenger mer drama og action. dette er for 1-4 og ikke 11åringer eller 6 klassinger

 63. Jeg syntes denne boken var bra men den er sikkert bedre for 3-4 klassinger. Men jeg kunne tenkt meg litt er action og drama ikke så mye forelskelse. Julian 11år

 64. Jeg synes det var en super bok. Men at Magnus glemte seg veldig bort på slutten, når han begynte å snakke om de bildene. Jeg hadde likt litt mer action, men det plaget meg ikke så veldig. Jeg har veldig lyst til å lese hele!

  Jeg anbefaler denne boken for 10-12 år. (og for folk som liker litt romantikk:)

 65. Jeg likte dette utdraget veldig godt fordi jeg liker forelskelse. Jeg synets den slutter litt kjedelig og begynner ganske gøy. Jeg liker at det er bilder fordi det er lettere og kjøne hva som skjer og det blir mer beskrivelse. Boken er veldig bra skrevet og man får mange følelser av og lese den. Jeg syntes egentlig ikke forelskelse er min sjanger men denne boken likte jeg og kommer nok til og lese. Den passer alle aldre fra 8 og oppover. Jeg kommer til og anbefale denne boken. Bra bok fra Bjørn Arild Ersland.

 66. Jeg likte boken. Jeg kunne godt ha kjøpt den. Me jeg gir den en terning kast 5. Jeg anbefaler den år 10-11 åringer. Jeg likte den fordi det høres ut som om det kommer til å bli flaut. Jeg likte godt at han kunne skrive Magnus elsker Thea i snøen. Jeg ble overasket da han sa så mye ut for eksempel jeg kunne ønske at jeg kom tettere inntil henne. Jeg tipper at det er mange som ikke liker boken men jeg liker boken godt HÅPER at det ikke er bar jeg som liker boken.

 67. Jeg likte at Marius og Thea ble sammen det var det jeg håpet på skulle skje det jeg liker med boka er at dette kunne jo skjedd på ekte men denne boka anbefalles ikke for de som ikke liker klisete ting men hvis du gjør det anbefaler jeg det da:’)

 68. Bra fordi det var mye følelser og poesi. Det manglet handling, ble derfor kjedelig. Mange gode beskrivelser. Kanskje litt for mye følelser. Splittet mening i klassen, men flertallet stemte dårlig.

 69. Denne boka var ikke noe for meg. Forfatteren har gjort en god jobb men dette var litt for klissete for meg. Jeg gir terningkast🎲 2-3. Men jeg synes at det var en godt gjort bok å ser hvordan den kan fenge andre.☹️📚📖♥️

 70. Jeg syntes at boka var alt for klissete og alt for klein.
  Men jeg skjønner at folk som liker denne sjanger syntes at den er bra. Jeg tror jeg vil gi terningkast🎲1-3.👍🏻👍🏻🤜👌🖖🏻

 71. Jeg synes denne boken var passe bra.
  Det var litt dumt at det ikke handlet om da de var på leirskolen i utsnittet.
  Jeg synes at det kjedde litt lite i utsnittet, og jeg kommer ikke til å lese hele boken.
  Jeg syntes den var litt kjedelig , men også litt fin . Jeg synes den passer fra 7 til 12 år. Jeg gir den terningskast 3!!!!!!!!!!!!

 72. Jeg syns boka var litt kjedelig og jeg syns den trenger litt mere drama. Jeg anbefaler denne boka for de som går i 3 eller 4.👍

 73. Jeg synes boka var bra og sånn, og hadde kanskje likt og vite hva som skjer videre. Men hvis jeg hadde funnet den på biblioteket eller noe sånt hadde jeg kanskje ikke lånt den,
  Jeg er glad i å lese, men jeg er jo litt kresen på bøker og da, boka passer kanskje fint for de som er fra åtte til 13 år

 74. det er en veldig dårlig bok. det er søtt kliss og det liker ikke jeg. fordi jeg hater kyssing og sånt.

 75. Boka var bra men jeg føler at det kunne skjedd mer. Jeg føler at det kunne vært mer spenning og drama.

 76. Sjangeren kjærlighet er ikke akkurat sjangeren for meg, men jeg synes utdraget var koselig. Det var mye innhold og ting som skjedde. Det var ekstra koselig da sekken sto ved siden av hverandre akkurat som Magnus ville. Jeg anbefaler boken for de som er 9 til 13 år.

 77. Boka handlet om kjærlihet og om to parsoner jenta heter Thea og gutten heter magnus og fiber jo forelsket I heverande og jeg likte boka lite fordi jeg liker ikke kjælihete Bøker
  Og jeg anbafaler 13 år og oppover

 78. Jeg skulle ønske at det var litt mer drama men boken var fantastisk! Passer ganske bra for 3-5 klassinger 🙂

 79. Jeg synes at denne boken ikke var noe for meg. Fordi jeg er ikke så glad i forelskelse bøker, men hvis man liker romantikk sjangeren, så tror man kan like denne boken veldig godt. Jeg anbefaler denne boka for dere som er 10 år og oppover.
  Det som var bra var at det var noen bilder, og at det var godt skrevet.

 80. Jeg liker romantiske bøker så jeg synes den var veldig bra så jeg anbefaler til de som liker romantikk og alders grensen bør være 10år og oppover.

 81. Eg synes den boka var veldig spennene og eg likte at de var en klasse og klasse tur eg vil Ambefaler den boka😱😱

 82. Jeg likte den ikke så godt så jeg vet ikke om jeg liker den kanskje litt men ikke så godt

 83. Den var god men den var ikke noe mor meg. Jeg likte at det var bilder og alle detaljene

 84. Jeg synes boka virket veldig gøy og lese. Det var ekstra gøy og lese for det var så mangen fargerike bilder.

 85. Boka var litt kjedelig siden det ikke skjedde så mye.
  Men det var bra at han ikke ga opp. Vi gir terningkast 3

 86. jeg syntes det var litt dårlig fordi det er så ulikt sannheten og da blir det ikke helt virkelig også syntes jeg at det var litt rart at han ville være ved siden av sekken hennes.

 87. Jeg synes boka ser interessant ut og har lyst til å lese den. Selv liker jeg godt kjærlighets bøker og denne så gøy ut. Forfatteren var flink til å skrive sånn at man får lyst til å lese videre.

 88. jeg synes boka var litt kjedelig for det handlet bare om en ting.
  jeg liker bedre spennende bøker.

 89. Jeg synets boken var passe bra fordi det var litt lite spenning i boken.
  jeg vil gi den en 3’er

 90. Det var flaut å lese det med klassen. Vi syntes han var litt for forelska.
  terningkast 3.

 91. Jeg syntes den var litt klein og leo var slem skjedde ikke så mye

  Jeg gir den 2 stjerner

 92. Jeg synes boken var bra. Jeg synes det burde være mere drama og spenning. Jeg anbefaler denne boken til folk som liker romanser.

 93. Vi liker å lese om kjærlighet. Det er gøy at det blir «kleint» og litt flaut. Bildene var fine i boka. Det er tøft å vise følelsene sine. Morsom. Spenning på slutten av utdraget. Man får lyst til å lese videre og kjøpe boka. Noen elever syntes det var veldig kjedelig å lese om romantikk og følelser og følte ikke at boka var noe for dem. Flertallet i klassen var likevel begeistret for boka!!

 94. utdrage var super fordig det var artig å lese om forelskelse å det var artig at Magnus vile ha sekene tett til tett.

 95. jeg synes at boken var sån passe bra fordi at jeg liker ikke så got å lese om forelskelse. men jeg likte den fordi den var litt bra.

 96. jeg synes dette utdraget var bra. jeg likte den ikke på grunn av alt det Magnus sa.
  men det som var bra var at Magnus og Thea hørtes kule ut. så 🙂

 97. jeg synes at den var bra fordi, jeg synes at den var veldig flau i slutten men så synes jeg at den var liksom litt grei også. Jeg synes at Thea hørtes veldig snill ut siden han var forelsket i hun.

 98. jeg synes boken hører romantisk og rolig ut.selv kunne jeg ha lest den.så jeg gir den terning kast fire.💕🌹💖😍😘💋

 99. jeg syns utdraget er bra fordi jeg liker karakterene og handlingen, jeg har lest hele boka og den er veldig spennende, jeg liker måten forfatteren forteller på.

 100. dårlig. forde jeg liker ikke denne sjangeren så godt. jeg liker ikke denne boken forde jeg kan ikke sei at den er super forde jeg har ikke lest hele boken.

 101. Det er en romantisk bok, håper Magnus og Thea blir kjærester, boka er å litt flau. Jeg gir denne boka 4 stjerner.

 102. Kalde føtter, varme hjerter.

  Forfatter: Bjørn Arild Ersland

  Den var sånn passe bra fordi det handlet om kjærlighet.
  Handler om: Magnus og klassen skulle på tur, Magnus ville at pappaen hans skulle være med men hvertfall var Thea med og det var bra.
  Magnus er forelsket i Thea og han prøver å komme så nært Thea som mulig.

  terningkast: 3

 103. Kalde føtter, varme hjerter.
  Forfatteren heter Bjørn Arild Ersland.
  Det handler om en om en gutt som heter Magnus og en jente som heter Thea.
  De skal på leirskole med klassen.
  Og Magnus vil at sekken til Thea og sekken til Magnus skal stå ved siden av hverandre.
  Magnus var litt forelsket i Thea.
  Men Magnus vet ikke om han får lov til å kysse Thea.

 104. Kalde føtter varme hjerter
  Det var bra, jeg likte den fordi
  den var litt morsom og spennende.
  Forfatter: Bjørn Arild Ersland.
  Den handlet om en gutt som
  heter Magnus. Han var
  forelsket i en jente som het Thea.
  Magnus skulle på leirskole
  til et skisted og de skulle ta
  buss til. Magnus la sekken sin
  ved siden av Thea sin i bagasjerommet.
  Og Magnus ville sitte med Thea men så ropte
  vennen til Magnus på ham som
  heter Leo og han satt helt bakerst
  men Thea satt helt foran.
  Terningkast 4
  Jeg anbefaler den til folk fra 7 til 10 år.

 105. Kalde føtter, varme hjerter
  Den var klein og kjedelig fordi det handlet bare om at “jeg vil kysse Thea” (~o~)~zZ
  Det er teit. Jeg kastet bort 7 viktige minutter
  av livet mitt på og lese det derre.😢😤
  HVORFOR ER DET SÅ SPESIELT OG SETTE SEKKEN SIN VED SIDEN AV THEA SIN SEKK!!!!
  HVORFORRRRRRR?!?!?
  ( ͠° ͟ʖ ͡°)

 106. boken var spenenne .Jeg lurer på va skjer etter.Har litt lyst å lese resten av boken.
  Anbefaler for 4-7.terningkast 2.
  lit avdet jeg leste,de var på enn tur.
  Magnus likte enn jente som het Tea

 107. Magnus !!!elsker!!! Thea.
  De er på en leirskole.
  Det er masse snø!!!
  De skir.
  Magnus vil at hannes og hennes sekk er anig hverandre på bussen.
  Gir boken 4/6

 108. Jeg likte ikke denne historien, fordi den var klein og kjedelig.
  Fordi han er så forelsket i hun at det er kleint og kjedelig og han er bare en feiging at han vil ikke si at han er forelsket og what merker hun ikke at han er forelsket i hun.
  jeg anbefaler ikke denne boken. ):🤮 OG HVORFOR ER DET SÅ SPESIELT AT HAN MÅ SETE SEKKEN SIN VESINAV TIL HUN SINN SEKK

 109. Kalde føtter varme hjerter
  Forfatter Bjørn Arild Ersland

  Denne boken gir jeg en terningkast 4.
  Denne boken handler om at Magnus ELSKER Thea.
  Og at de skal på leirskole men Magnus ville egentlig.
  Ikke være med men siden Thea skulle så ville han.
  Siden da kunne han se Thea hele tiden.
  Når de skulle spise stå på ski.
  Og alt annet ann ville sitte så nært Thea som mulig uten at noen merket det.

 110. KALDE FØTTER,
  VARME HJERTER Forfatter Bjørn Arild Ersland
  Det handler om en gutt som het Magnus, han er hekta / forelsket i en jente som heter Thea. De skulle på leirskole, han ville ikke egentlig på leirskole, men Thea skulle gå så jeg ville gå også. Når de gikk på bussen så ville Magnus ha sekken ved siden av Thea.

  Den var dårlig. Magnus var veldig rar og jeg er ikke så gla i kjærlighetsbøker, jeg vil ikke anbefale denne boken til noen.

  1/10

 111. Kalde føtter, varme hjerter

  Magnus skal på leirskolen, han er den eneste som ikke gleder seg. Han skulle ønske pappa var med som ekstra voksen, ikke moren til Nora. Heldigvis er også Thea med på turen. Uten Thea ville han aldri blitt med på turen. han vil sitte så nær Thea som mulig uten at noen mistenker noe.Han kan beskrive ansikte hennes i hode helt perfekt! Han er forelsket i Thea. Når de skal i bussen, har Magnus en plan. Han skal sette sekken til Thea og hans sammen, tett i tett. Han klarte det de to sekkene står tett i tett. Han vil kysse Thea, men han har aldri gjort det før.

  Jeg synes boken var ok, fordi den var veldig ekte og at det kan skje i virkeligheten.

  Bråd Sletvold Tokildsen

 112. Bra… Ikke min stil:. Kunne vært bedre. Litt lite som skjedde. Ellers ganske bra.

  Terningkast 4/6

 113. Kalde føtter varme hjerte forfatter: Bjørn arild ersland

  Magnus skal gå på leirskole med klassen. Uten Thea ville han ikke blitt med. Når han kommer på leirskolen kan han se Thea hele tiden derfor er han med. Da de skulle på bussen plasserte Magnus sekken sin ved siden av Thea sin. Han ble veldig glad da sekken var ved siden av Thea sin han ble helt rørt. Han synes at Thea er så fin. En venn av Magnus kommer Leo, han narret Thea Magnus Gjorde ingenting. De tok hadde tatt et bilde med mange av klassen. Mange av guttene satt og holdt Thea oppe.

  Hva jeg synes om boken

  Jeg synes at boken var grei siden den hadde en fin klasse
  og ok historie om hva som var på den turen. Og det var bra det var bilder
  i denne historien.

  Bipersonen og Hovedpersonen

  Hoved persone: Hoved personen heter Magnus og er omtrent på samme alder som oss. Han var forelsket i en jente som er Bipersonen: Og hun heter Thea hun er også like gammel som oss og kanskje liker Magnus og?

  Jeg gir boken 5/10

 114. Kalde føtter, varme hjerter

  Forfatter: Bjørn Arild Ersland

  Boken handler om en gutt som heter Magnus og en jente som heter Thea.
  De skal på leirskole og Magnus er den eneste som ikke gleder seg til leirskolen.
  Han kunne sagt at han var syk og måtte være hjemme.
  De neste dagene skal han få se Thea hele tiden.
  Han kan se når hun spiser frokost og står på ski og når de skal drive på med ting om kveldene.
  De kan være ute i snøen og inne og spille kort.
  Han vil sitte så nær som han kan uten at noen begynner å tro noe.

 115. KALDE FØTTER VARME HJERTER
  FORFATTER BJØRN ARILD ESKELAND

  Magnus er den eneste som ikke gleder seg til leirskolen.Han har en klump i magen og skulle ønske at pappa var med som ekstra voksen,ikke moren til Nora.Heldigvis er også Thea med på turen.Uten Thea ville han aldri blitt med på turen.Han kunne sagt at han var syk og måtte være hjemme.De neste dagene skulle han få se Thea helle tiden. Magnus var forelska i Thea. Han likte den blå jakken med pels på. På vei til leirskolen ville Magnus at sekken til Thea skulle stå ved siden av hans.Når bussen gikk sto sekkene ved siden av hverandre.Det handler om at Magnus liker Thea.

  Jeg likte boken for den var gøy og den var veldig spennende og jeg lurer på hvordan det gikk og om de ble sammen eller ikke.+ om Thea fant ut at Magnus likte henne.

 116. Vi likte ikke boka så godt. Vi synes forelskelsen til Magnus var for overdrevet. Vi er heller ikke så glad i bøker som handler om forelskelse.

 117. Jeg synes at boken passet veldig bra til sjangeren. Den var ikke helt i min gate men den passer sikkert bra til noen andre. Det kunne vært litt mer action og drama. Det er en bra bok for alderen min, men det var litt merkelig at han som var forelsket i Thea, gjorde det så tydelig at han var forelsket.

 118. Jeg synes boken var interessant.Jeg leste ikke hele boka men jeg likte det godt men det var ikke helt min type. Boken var ganske bra å perfekt til min alder men,10-15 år. Men jeg liker best bøker med litt mer action og litt mindre Romantikk.

 119. Den var veldig bra og det hadde vært en bok jeg kunne ha lest. Selv om det var mye forelske så var den bra. Boken var spennende og morsom.
  Det var morsomt når Magnus ikke kunne være med på turen uten henne.Han gledet seg til og se Thea spise, pusse tenner og andre ting. Jeg ville ha lest boken.

 120. Den var veldig bra og høres ut som en bok jeg gjerne kunne ha lest. Selv om den handler om forelskelse og sånt er det en litt spennende bok. Tegningene er fine og litt annerledes, men tegnestilen kler boken og handlingen. Det var morsomt at Magnus ikke kunne dra på turen uten Thea. Lurer på hva mer som skjer i boken.:)

 121. Jeg syntes boka var bra ,spennende og litt klein. Boka handlet om en klasse som skulle på leir skole og Mangus er forelska i Thea.Jeg syntes at aldersgrensa burde være 10 år og oppover. Jeg likte boka.

 122. Denne boken handler om en gutt som heter Magnus, han er forelsket i en jente som heter Thea. Jeg liker at Magnus beskriver hvordan han har det\føler det. Men jeg syntes ikke denne boka var helt noe for meg, men denne boka passer for barn som liker og lese om forelskelse. Anbefaler denne boken fra 8 og videre. 👍👍👍

 123. Boka var morsom og litt rar Men jeg likte den.
  Det morsomste var når Magnus fortalte om at han tok Thea på magen.
  Boka er ikke for små barn.
  Aldersgrense som er anbefalt er 9+.

 124. boken var veldig morsom og litt rar,denne boken var altså litt spennende,jeg ville ha denne på 11+

 125. Jeg synes denne boken ikke var noe for meg. Den var morsom og sånn men det var alt for mange detaljer.

 126. Denne boken var ganske grei men ikke noe får meg. Jeg likte den fordi den var litt bra og spennende.

 127. Jeg synes at boken var passe bra. Jeg kan anbefale for dem som liker forelskelese. Jeg anbefaler for de som er 9 år og større. Den var litt rar og litt for mye detaljer. Det jeg likte at vis Thea ikke var med så ville ikke Magnus være med. 🙂

 128. Boka har sjangeren forelskelse. Den handler om at klassen skal på leirskole og det eneste Magnus vil er og være ved siden av Thea. Jeg likte boka men det var ikke helt min type sjanger. Boka var brå og jeg tror de fleste liker den. Min mening er at den anbefales for 8 til 15 år. Når jeg leste boka så levde jeg meg litt inn i boka så denne boka anbefales for de som ikke vet hva de skal lese. <3

  • jeg syntes boka er veldig romantisk men utdraget burde bli litt lengre sånn at vi kunne lest litt mer spenning, da vet vi litt mer om hva som skjer og da kan vi kanskje gi den en tommel opp.

 129. Boka er bra, passer for barn fra 11-14 år. Bildene passer godt til teksten og boka handler om det den ser ut til å gjøre, nemlig forelskelse.

 130. Jeg syntes utdraget var veldig bra fordi jeg liker bøker med vennskap og at den bbeggynte å bli ganske spennende på slutten av utdraget

 131. jeg syns den boka er morsom litt rar men det er ok så håper jeg får lese sånne bøker mer her på bokslukerprisen:)

 132. jeg synes boken er bra, fordi det er en god historie men lit for mye kjærlighet prat. jeg vet at det er en kjærlighet bok men det er litt for mye av det

 133. Denne boka er passe bra fordi denne boka har noen handlinger som er litt ekle som når de laster på sekken så sier Magnus noen ekle ting som jeg ikke likte å lese derfor får denne boka 2 dabs av 5 dabs

 134. Jeg syntes boka er veldig bra, utdraget er bra men selve boka er bedre, jeg likte delen med at de gikk ut al leieren og ble jaget da når de fant ut at de var borte det det syntes jeg var spennende. Men det kan bli litt mye kjærlighet prat og sånn. Anbefales for de som liker kjærlighet og litt spenning.

 135. Fikk skrevet feil på den første anmeldelse. Jeg syntes denne boka er morsom og litt rar fordi Magnus ville røre på Thea mer og de var litt morsome fordi de snakka veldig rart osv.

 136. kale føter kale romper

  jeg likte ikke den boka fordi den er kjedelig og 😶
  jeg holtte på og sovne når jeg leste den.

  terne kast 1\6

 137. Jeg synes denne boka er romantisk og litt ekkel fordi Magnus forklarer at han er helt forelsket i Thea på en måte at han tenker på hun hele tiden. og når han sa den dagen de tok det klasse bilde hadde Magnus kjent på stoffe i badedrakten til om med til magen at han sa den var myk er litt for langt. men boka kan ha en fin slutt

 138. Jeg synses boken var kul men litt for mye beskrivelse. Jeg syns boka kunne vert bedere
  men var LITT bra.

 139. Jeg syntes denne boka er veldig spennende. Jeg er veldig glad i bøker som denne og jeg syntes det er veldig gøy når Magnus prøver og komme seg nærmere Thea.

 140. Jeg synes det var bra fordi det er spennende og jeg ville ikke at utdraget
  skulle slutte. Jeg synes at man ikke burde skjule at man er forelska
  fordi hvis ikke man sier det da er du ikke ærlig mot deg selv og
  da tør du aldri og si fra. Jeg likte boka og gleder meg til og lese hele boka.

 141. Jeg synes boka var veldig spennene fordi forfatteren forklarer godt hvordan Magnus føler det

 142. Jeg synses boken var kul men litt for mye beskrivelse. Jeg syns boka kunne vert bedere
  men var LITT bra

 143. Jeg synes denne boka var veldig spennende fordi at Magnus liker Thea jeg lurer veldig mye på hvordan det kommer til og gå videre, jeg har veldig lyst til og lese mer av denne boka. Dette kunne ha skjedd i virkeligheten og det liker jeg veldig godt.

 144. Jeg likte ikke boken så veldig godt siden det var veldig kleint på slutten da han sa sånn at hann tar på badedrakten. Men det kom som ett lite sjokk at han likte henne så godt.

 145. Dette boka var så spennende fordi den var rar. Denne boka vil jeg høre mer om.

 146. Boka var litt kjedelig boken passer mest for 3-4 klassinger likte den litt men ikke så mye fordi boka ikke var spennende

 147. Jeg synes boken var: spennende, litt klissete, og. Jeg kjente meg litt i det å ikke glede seg til å sove borte fordi jeg er heller ikke så glad i det. Jeg gir boken 5 av 6!

 148. Det var en helt ok bok😊litt kjedelig, men jeg har lit lyst til å lese resten☺️Boken anbefales til barn fra 9 år og oppover💕

 149. Jeg får lyst til og leste videre i boka.Den er bra fordi det er spennende,fin og gøy

 150. Det er en grei bok, det burde handle mer om Thea. Men jeg synes det er mer en jentebok og jeg har lest bedre enn dette.

 151. Her på Vevelstadåsen skole var klassen noe delt. Det hadde nok en del med at mange ikke enda kjenner seg igjen i det å være forelsket. I alle fall ikke på denne måten. Derfor var det noen som sa at utdraget virket spennende og morsomt, mens noen syntes det var rart at han tenkte såpass mye på Thea. Derfor beskrev enkelte utdraget som kjedelig, fordi det bare handlet om kjærlighet. Noen syntes tilogmed at det var litt ubehagelig. Allikevel skar det gjennom at flere hadde likt utdraget og det ble også lagt til at det var mange gode beskrivelser på det å være forelsket.

 152. Jeg er ikke så glad i kjærlighets bøker fordi jeg liker bedre sånne bøker det er litt spenning i sånn som Tom Gates

 153. Jeg synes den ikke var noe jeg hadde lest på min fritid.
  Jeg liker litt sci-fi, action og humor. Den var ikke noe for meg men jeg tror den passer for 4-5 klassinger eller de som er glad i romantikk

 154. Jeg syntes den var veldig bra. Jeg elsker romantikk bøker. Kunne gjerne lest en bok som den!😍

 155. Jeg syntes at boken var ganske spennende, og fikk litt lyst til og lese videre. Det som gjorde boken ikke helt super for meg, var at det ikke skjedde så mye og at jeg ikke liker så godt romantikk bøker.

 156. Jeg syntes at boken var bra fordi de beskrev godt hva som skjedde, og jeg likte at de gikk litt sakte fremover for da ble det spendende. Jeg liker romantikk bøker så jeg anbefaler denne boken til 5-7 klassinger

 157. Jeg syntes boken var ganske bra fordi det var bra beskrivelse og litt spennende.Det var litt lite drama.YEET

 158. Denne boken synes jeg var bra fordi den var morsom og interessant men kanskje litt mye romanse inn i bilde.

 159. Boken handler om Magnus som er forelsket i Thea, og har Leo som bestevenn.

  Da jeg leste, la jeg merke til at Magnus ikke brydde seg om hva Leo sa, han bare så på Thea.

  Jeg ble irritert over at det var mye mindre tekst enn Victoria Vargmo og jerntrollet fordi boken var både spennende og gøy.

  jeg ble overrasket over at Leo ikke visste at Magnus var forelsket i Thea fordi Leo og Magnus var bestevenner og Magnus så bare på Thea

 160. Jeg syntes den var bra, den var litt morsom, den var klein på slutten. Men det var bare morsomt at Mangnus var såååååå forelska i Thea. Den var litt spennene men den var mest bra jeg hadde lest helle boka.😊😁😄🙃

 161. Jeg syntes den var bra, den var litt morsom, den var klein på slutten. Men det var bare morsomt at Magnus var såååååå forelska i Thea. Den var spennende men mest bra. Jeg ville lest hele boka.☺️

 162. Jeg syntes boka var spennende og bra, men den var også litt rar fordi Mangus var sååå forelsket i Thea og drømte om henne hele tiden og hadde lyst til å kysse henne. Mangus var også hekta på at Thea sine ting skulle være tett inn til han, men den var også bra.👌🏿❤️😂

 163. Jeg syntes utdraget av boka, var kjempe bra, det hadde vært noe jeg hadde hatt lyst til å lese daglig! Keep up the good work»!!

 164. Denne boken var super den var morsom og jeg likte at den handlet om romantikk jeg er veldig glad i krim men denne tok tankene mine kunne ikke funnet en bedre bok å lese en denne jeg syntes den er veldig bra

 165. Den boka var bra fordi, jeg liker forelskelse. Jeg liker forelskelse og fotball bøker.

 166. Jeg syntes utdraget var bra fordi liksom Magnus måtte på en måte velge mellom kjærlighet eller venner og hvor glad Magnus er i Thea. En fem stjerner fra meg 🙂

 167. Utdraget handler om en som heter Magnus som er forelsket i en som heter Thea. I følge utdraget har Magnus veldig lyst til å kysse Thea, han vet ikke om Thea er forelsket i han. Han har lyst til å være nærme Thea. Den nærmeste han er kommet Thea er den gangen de to klassebildet. De tok også et tullebilde som handlet om Badeland. Det er Magnus og noen andre gutter hold Thea som at det så ut som Thea stupte. Han har lyst til å komme nærmere Thea som at han kan skjønne hvor mye kun er på skinnene. Jeg synes boken var bra. Jeg synes den passer for fjerde til syvende klasse. Jeg vil gi boka terningkast fem.
  Jeg likte boken godt og skal kanskje kjøpe den. Jeg anbefaler den.

 168. Jeg synes denne boka var fin men er ikke noe sælig glad i forelskelse.
  Jeg synes boka passer best for 4-5kl.
  Men den hvar fin.🙂

 169. hva søøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøren

 170. Jeg syntes boka var passe bra. Forelskelse er ikke akkurat det jeg liker best å lese, jeg liker best spenning.

 171. Jeg syntes den var litt dårlig. Jeg hadde kanskje likt hele boka men vi fikk ikke lese noe mye.
  Det var gode beskrivelser og bilder men det paset ikke for meg.
  Fortsett med det du gjør fordi det er mange som liker det :).
  Jeg anbefaler boka for 10 år og oppover.

 172. Jeg synes at boken var bra. Den hadde med alle tingene han følte for henne, og den stoppa akurat da det var noe spennene sånn at folk låner boka på biblioteket for og finne ut va som skjer

 173. Hei ,
  det skjedde litt for lite i denne boken syntes jeg.
  jeg anbefaler denne boken for litt mindre barn.
  jeg liker litt mer action i bøker.

 174. Jeg syntes at boka var fin til kjærlighetsbok å være. Jeg liker best fantasi, men syntes denne boka var bra fordi forfatteren skrev tydelig og bra.

 175. Jeg syns boken er spennende for man tenker kommer de til å bli sammen kommer Thea til å like han tilbake og noe sånt den er ganske bra for de som liker romanse og samtidig bra for de som liker spenning.

 176. Jeg syns boken er spennende for man tenker kommer de til å bli sammen kommer Thea til å like han tilbake og noe sånt den er ganske bra for de som liker romanse og samtidig bra for de som liker spenning. Boken kan være bra for 8 og over.

 177. Boken hørtes ganske bra ut men ikke helt min stil. Tegningene var ganske kule, jeg likte at det var farger. Teksten var gått laget den fikk meg til og føle at jegvar med i boka. Jeg tror katten min likte den også.den boken tror jeg passer fra alderen 9-16 år. Fra 0-10 stjerner ville jeg gitt den 8 stjerner =)

 178. Jeg syns dette utdraget var bra, fordi jeg liker romantikk bøker og action

 179. Jeg syntes boken var bra, den hadde mange detaljer og fikk litt av min oppmerksomhet, den hadde vært bedre med mer spenning og drama.

 180. Jeg synes den var ganske bra, jeg hadde lyst til at det var hele boka å ikke bare litt av den.

 181. Jeg likte ikke denne boken fordi jeg ikke er interessert i kjærlighet, men hvis du er det så er dette en bok for deg! 🙂 håper du liker boken mere enn meg! 😉

 182. Forelskelse.
  jeg synes at boka var ganske bra, men jeg liker ikke kjærlighets-bøker.
  Men det var veldig fine bilder.

 183. Den er dålig jeg syns at de under 1 år kan ikke lese den 🖖🏾🖖🏾🖖🏾🖖🏾🖖🏾🖖🏾🖖🏾👁

 184. Jeg syntes boka var bra fordi den hadde mange detaljer og den var romantisk. Det var min type bok. Jeg anbefaler boka for 9-12 åringer! 10/10

 185. Jeg syns at denne boka er bra men litt mye romantikk. Jeg syns at denne boka er for 9-8 år gamle barn.

 186. Jeg sytes at boken var bra men den var også litt klein. Boka var egt en litt annen stil enn min stil så det var ikke like gøy å lese den. Jeg kunne faktisk tenkt meg å lese hele boka.
  Jeg syntes at boka passer til barn som er 8-11 år gamle hvis man liker romantikk.

 187. Jeg personlig syns ikke denne var så bra forsi hele teksten handlet om at han tenkte på Thea. Denne boken syns jeg passer best fra 8-10 år

 188. Jeg syns den ikke var så bra. Veldig mye romantikk den handlet bare om det. Den trengte litt action. Passer best til de som liker romantikk. Jeg gir den 7/10

 189. Jeg syntes boka var veldig koselig fordi det var en typisk kjærlighets historie. Den var godt skrevet og jeg fikk lyst til å lese mer.

 190. Jeg synes ikke boka var så bra siden tema var ikke helt min greie.
  Den var litt kjedelig får det skjedde aldri noe.

 191. Jeg syns ikke den var noe bra, fordi jeg ikke liker bøker om forelskelse. Jeg syns boka var veldig rar for det var så mye kliss og kjærlighet. Jeg vil ikke anbefale boka til de fleste, men den passer kanskje for de som liker å lese om romantikk.

 192. Jeg har lest boka og syntes den var relativt bra men, jeg savner litt mer spenning. Boken blir mer spennende utover i boka. Anbefaler å lese denne hvis du liker drama og romantikken. Boken passer til de som er 8-11 år. Terningkast 5☀️

 193. jeg synes dette utdrage var ganske dorlig fordi det ikke var noe serlig som skedde
  men jeg tror Leo skulle finne på noe siden han bare sa til Magnus at han «skulle gjøre noe»

 194. Jeg synes boken var passe bra. jeg er ikke så veldig fan av den sjangeren men kan anbefae den fra 3. og oppover

 195. jeg syntes at den var passe bra. Men det var ikke helt min type bok. Men den kan anbefales til andre.

 196. Boken passer til folk som liker kjærlighet til 4/10 helt grei.fordi den er lit koselig noen ganger .🥈👍👍👍

 197. Jeg likte boken VELDIG godt. Den var veldig spennende og romantisk.
  Jeg har lest boken og jeg syntes at dette utdraget var bra valgt:)
  Terningkast fra 1-6 så gir jeg den en 5 og en halv:):):):)

 198. Jeg synes boka var ekkel fordi det var for mye romantikk. Det som kunne gjøre boka bedre var å ta vekk romantikken. Jeg synes denne boka for folk over 9 klasse.

 199. Jeg synes boken var litt romantisk .
  Den hadde lite spenning .
  Jeg synes at boka var grei.
  Jeg tror den passer for barn som er 8-10 år.
  Den var ganske kjedelig.
  Den passer ikke får meg.

 200. jeg tenker boken er for 3-4 klassinger. det kunne hvert litt mer drama, for eksempel at kompisen til Mangnus også var forelsket i Thea.

 201. jeg synes boka var dårlig fordi jeg liker ikke dene sjangeren. den er kjedelig fordi et var ikke noe spesielt med boka..

 202. Jeg syntes at boken var veldig bra! Den var morsom og selfølgelig romantisk(:
  jeg fikk lyst til å lese boka! Ternigskast 5+!!

 203. Jeg syntes boken var veldig bra. Jeg har lest den før, men det var veldig lenge siden.
  Det er en bok vi alle kan relatere til. På slutten av utdraget fikk jeg lyst til å lese mye mer!
  Jeg tenker at boka er morsom pågrunn av bestevennen til Magnus Leo. Denne boka passer til barn mellom 9-11 år.

 204. Boka var helt grei men litt kjedelig handlet for mye om at han tenker på Thea. Men jeg syntes dette avsnittet ikke var så bra. Men den blir også fort kjedelig hvis du leser den to ganger sånn som jeg har gjort.

 205. det er veldig bra tekst. veldig fine illustrasjoner. det kunne hvert litt mindre klissete mindre voksen prat.

 206. Boken er dessverre ikke noe for meg. Men veldig innlevende bok for de som liker denne sjangeren. Litt brå slutt, men bra.

 207. Vi stemte «passe bra» fordi temaet forelskelse ble litt flaut i klassen:-) Men vi kunne faktisk tenkt oss å lese boka for å få vite hvordan det gikk med Thea og Magnus.

 208. Det skjedde veldig lite veldig sakte, men det var mye beskrivelser i boka. Det handla om Magnus som blir forelska i Thea på leirskolen.
  jeg syns at det er en bok for 6 til 10 år

 209. den var grei men veldig flau
  jeg likte den ikke så god fordi det var ikke humor i den

 210. jeg syntes boka var dårlig den kunne vært litt mer morsom .jeg liker ikke forelskelse det er ikke min type.

 211. Boka handler om Markus og Thea. Og Markus er forelska i Thea. jeg opplever teksten som en fin tekst. MEN DET VAR KJEDELIG FOR JEG LIKER IKKE FORELSKELSE. men jeg trur noen som liker sone bøker liker den, jeg sytes den fortalte
  mye om de menneskene i boken🤑

 212. jeg syntes boka var litt dårlig fordi de kunne hatt med litt mer detaljer men jeg syntes boken var spennende fordi han sa mye følser i teksten.

 213. boken var litt rar og litt kjedelig.
  Jeg liker ikke så godt forelskelse.
  jeg liker bedre spenning og humor.

 214. boka handler om en gutt som heter Magnus han er forelska. jeg likte ikke boka for den har ikke nok drama. hvis du liker forelskelse bøker er det en jackpot for deg.

  • anmeldelse av kalde føtter varme hjerter
   Boka var romantisk, forelskelse og kjærlighet. Hvis du liker sånne bøker så anbefaler jeg deg og lese denne boka!
   Jeg synes boka var litt kjedelig!

 215. Jeg er ikke så begeistra på forelskelse bøker men hvis du liker forelskelse bøker så er dette en jackpot for deg.
  Altså teksten er bra det er fin tekst å sånn, dette handler om en gutt som heter Magnus som er forelska i en jente som heter Thea, Magnus gleder seg til turen de skal på, fordi av kan han se Thea hele tiden.
  Som jeg har sagt så er det om forelskelse så hvis du ikke liker forelskelse bøker la vær å lese den, og hvis du liker forelskelse s er denne perfekt for deg.

 216. Boka handla om Magnus som var forelsket i Thea og han gjorde alt han
  Kunne for og være så nær Thea som mulig.

  – teksten var bra og den hadde en fin størrelse, den hadde heller ikke for mye tekst på hver side.
  – Teksten gjør boka bra.
  – Jeg anbefaler denne boka til de i 4-5 klasse.

 217. Boka handlet om Magnus som liker Thea og de skal på en tur og Magnus ville egentlig ikke dra på den turen men siden Thea drar på turen vil Magnus også det. Jeg opplevde teksten som en fin tekst fordi det var mye beskrivelser
  teksten var god fordi det skjedde ting hele tiden men det var ikke helt min stil.
  Men jeg anbefaler den for de som liker romantikk

 218. boka handler om en gutt som heter Magnus har er forelska. jeg likte ikke boka fordi den hadde ikke nok drama. hvis du liker forelskelse bøker er dette en passe bok til deg.

 219. Magnus er den eneste som ikke gleder seg til leirskolen. Han var forelsket i Thea men han tør ikke og si det til henne. Når de skal dra skal Magnus prøve og sette seg ved siden av Thea. Jeg opplevde teksten spennende. Andre bør lese boka den er bra.

 220. Boka handler om en gutt som er forelsket, og de skal på klassetur sammen.
  Jeg andbefaler boka for den er spennende.
  Teksten er god fordi den er bra skrevet.
  Jeg opplevde teksten kul,og morsom.

 221. Boken var veldig fin og spennende. Jeg elsket boken og jeg håper at det er flere som leser boken og likte den veldig godt.Boken er godt beskrevet.

 222. Den var ganske bra, likte romantikken. Men den kunne godt hatt litt mer humor og beskrivelser. Jeg kunne anbefalt denne til en av vennene mine. Men for meg ville jeg ikke lest den.

 223. Boka handler om en gutt som heter Magnus. Han er forelsket i Thea. De skal på klasse tur, og han vill være så nær Thea som mulig, ut at noen finner ut at han er forelsket i henne. Jeg opplevde teksten som ganske spennene bok. Boka var bra fordi forfatteren klarte å utvide øyeblikkene. du burde lise boka viss du liker spennene bøker med forelskelse i.

 224. Magnus var forelska i Thea og men det var litt dumt at jeg ikke fikk lese hele boka fordi boka var veldig spennene og fin å lese om jeg kunne ønsket at Teksten var fin å lese om.
  Teksten gjør den god fordi teksten var fin å få med seg.
  Andre bør lese boka fordi de som liker å lese om forelskelse.

 225. den var sykt dårlig fen kan passe til noen som er litt mindre fordi de kommer til å le

 226. jeg synes at boken var litt kjedelig men den var ok. Den kunne paset til noen som er litt større fordi han som skrev denne brukte voksene ord.

 227. jeg synes at den som skrev boken brukte litt voksene ord.
  men jeg likte boken litt fordi den var morsom.

 228. Den var bra terning kast 5 det var rart at han syntes at kroppen var my ag at ville komme nermere henne♥ Den var bra! Og kul.

 229. den var passe bra.
  jeg liker ikke så godt forelskelser bøker, men bildene var bra.den va passe bra!!

 230. den er helt grei der ikke så bra men ikke dårlig den var litt rar og jeg hadde blitt flau vis jeg måtte lese den høyt for foreldrene mine.

 231. Jeg synes boka er litt bra fordi jeg synes han høres litt for hekta ut på ho Thea.
  Og den var også veldig kjedelig.

 232. Jeg synes boka var helt grei og Magnus var rar.
  Det beste bilde i boka var klassebilde fordi det var morsomt.

 233. Jeg synes boka er litt bra fordi jeg synes han høres litt for hekta ut på ho Thea.
  Og den var også veldig kjedelig.

 234. Jeg synes boka var litt kjedelig pga jeg synes den var litt får lite ting som skjedde så den ble litt kjedelig men jeg tror denne boka passer bedre til 3-4 klassinger.

 235. Jeg synes at boken var bra men ikke det beste jeg har lest fordi det hørte ut som han var veldig hekta på henne. Boken passer for 9-12 år men jeg syns ikke boken var så bra men kunne lest resten av boken.

 236. Jeg likte boka veldig godt fordi det var nervepirrende og jeg ville også savnet faren min, men jeg synes det var litt rart den scenen når han holdt Thea. Håper det går bra videre i boka. Terningkast 4,5.

 237. Denne boka handler om Magnus, Thea og Klassen deres. Klassen skal på leirskole om vinteren.

 238. Utdraget handler om en gutt som heter Magnus, han er forelsket i Thea. De skal på leir skolen og Magnus tør ikke å si hva han føler. Jeg likte boken fordi den var rar og morsom. Det som var rart var at Magnus ville at sekkene deres skulle stå sammen. Jeg likte hovedpersonene og hvordan teksten var bygd opp. Jeg synes boken passer for de fleste aldere.

 239. Den handler om en gutt som het Magnus, Magnus var forelsket i ei som het Thea Magnus ville komme seg så nær Thea som mulig klassen til Magnus var på leirskole der var Thea også. Jeg vil lese videre i boka for det er litt morsomt med forelskelse og den var spennende for jeg vil se om Magnus og Thea blir sammen.

 240. Denne boka handler om Magnus, Thea og Klassen deres. Klassen skal på leirskole om vinteren. Jeg synes boka er veldig spennende og det skjer mye uventet, fordi først trodde jeg at Thea skulle være jeg person men det var Magnus som var jeg person. Jeg trodde også at han skulle få kysse henne men det fikk han ikke. Denne boken passer for alle som liker å lese om kjærlighet. jeg synes denne boka burde gå videre.

 241. Det handler om en gutt som hetter Magnus, som liker en jente som heter Thea. Klassen deres skule til leirskole om vinteren.
  Jeg synes det var bra fordi at det handlet om forelskelse og at det er en gutt som liker en jente. Og den for meg til å lese mer. Og jeg syns at boka skal dra til neste runde.

 242. Dette handler om en gutt som het Magnus og en jente som het Thea.
  Magnus er den eneste som ikke gleder til leirskolen.Den eneste som han gleder seg er at Thea blir med.
  Jeg synes at boka passer bra fordi det var litt spennende og artig.
  Jeg har lyst til å lese hele boka.

 243. Boka handlet om en gutt som het Magnus og en jente som het Tea. Og Magnus var forelsket i Tea. Jeg likte ikke boka fordi den handler om kjærlighet og det føltes rart ut fordi jeg heter Magnus. jeg likte boka fordi Magnus heter det samme som meg.

 244. Teksten handler om en gutt som heter Magnus som er håpløst forelsket i en jente kalt Thea.

  Jeg likte boka for at den er godt skrevet pluss at jeg liker hvordan forfatteren har lagd Magnus og Thea.

  Boka var bra passer kanskje fra alderen 9-12 år. Jeg anbefaler den på det varmeste.

 245. Denne boken handler om Thea og Magnus. Magnus er forelsket i Thea på en sykt høy Level og det rart å lese om. jeg liker ikke boken den var rar å lese siden jeg har aldri vert forelsket så jeg tror bare at Magnus er et creep denne boken er kanskje bra å lese vet ikke helt men burde gå videre.

 246. Denne boken handler om en gutt som heter Magnus og klassen hans og de skal på leirskole men hann vill ikke før han får vite at Thea skule være med.
  Jeg syntes denne boken var ganske bra fordi at den var ganske spennene.

 247. Magnus er veldig forelska i Thea.
  Magnus vil ikkje vera med på leirskulen. Thea er den einaste grunnen til at han blir med. Når dei skal dra er Magnus heilt desperat etter at sekken hans står ved sida av Thea sin.
  Sjangeren er forelskelse.

  Då eg las, la eg merke til at Magnus var heilt besatt av Thea.Tenk å vera så forelska!
  Eg likar at forfattaren har fått med mange bilde i boka. Dette gjer boka lettlest, alle kan lesa ho.
  Eg synes at det er litt rart at han absolutt ville ha sekken sin ved sida av Thea sin sekk, fordi det er jo bare ein sekk.
  Det gjorde inntrykk på meg sjølve måten Magnus var forelska i Thea på, fordi eg synes det var litt mye. Han gjorde alt for å bli saman med Thea, det synes eg var rart. Det får meg til å tenkja at det er fleire måtar å vera forelska på. Lurer på kva Thea tenkjer. Legg ho merke til blikka hans og korleis han styrer? Ville ho ha blitt kjærasten med han viss han hadde spurt?
  Viss eg var Magnus, ville eg gleda meg veldig mye til leirskulen.
  Eg hadde aldri turt å halda ein person oppe når dei bare hadde badedrakt på. Det gjorde inntrykk på meg at Magnus likte å halda Thea endå ho berre hadde badedrakt på seg. Det verka ikkje som det gjorde Thea nokon ting.
  Eg får sikkert svar på nokre av spørsmåla viss eg les heile boka.

  Eg synest boka passar for 4-6. Klasse. Eg synest ikkje denne boka bør komma til superfinalen.

 248. I utdraget møter me Magnus og Thea. Dei skal på leirskule. Magnus er forelska i Thea. Magnus ville ikkje vore med på leirskole viss ikkje Thea skulle reisa. Viss ikkje ho var med, ville han sagt han var sjuk og måtte vera heima. Han gleda seg til å sjå Thea gå på ski.
  Sjangeren blir kalla forelskelse.

  Eg synest at boka var god fordi det handla om forelsking. Utdraget fortalde raskt at Magnus var forelska i Thea. Han tenkte ikkje på stort anna.
  Eg likte at dei skulle på leirskole. På leirskulen kan mykje spennande skje.
  Det var eit lettlest utdrag. Der var helst ingen vanskelege ord.
  Det er bra at forfattaren skriv om forelskelse for det er nok mange som likar å lesa om forelsking sjølv om ein ikkje vil innrømma det.
  Eg syntest av og til det var kleint når dei snakka så mykje om forelsking.
  Det gjorde inntrykk på meg at Magnus var forelska, så alvorleg liksom. Viss eg var Magnus, ville eg snakka med Thea. Eg er litt skuffa over det. Ei ærlege sak å snakka saman. Viss han hadde fått fyken, så kunne det ha roa han ned.
  Eg blei overraska over at Magnus tok Thea på magen då dei skulle ta foto. Dette trur eg ikkje eg hadde våga viss det var meg.
  Eg er spent på koss det kjem til å gå med desse to.

  Boka passar for 5. – 7.trinn.
  Eg gjev boka terningkast 5. Eg håpar boka kjem til superfinalen.

 249. Denne boken her den er………bra men dårlig men bra men dårlig men bra men dårlig

 250. Boka var bra, men de fortalte ingenting om thea og alle sammen, det er bare at magnus er forelska, også han sa ikke EN ord til thea, jeg får lyst til å lese mer.

 251. Den var bra men den var ikke får meg jeg liker ikke så mye rommantyske boker

  5/10

 252. Den var bra forklart og den hadde passa 3. Til 4. klasse, men den boka var ikke min type fordi jeg liker ikke så mye romantikk.

 253. Jeg syntes denne boka var veldig bra, Men Magnus sa ingenting og forklarte bare om Thea de kunne kanskje også ikke bare forklart hva som kjede på starten. Men jeg gir denne boka 5 terningkast.😊

 254. Hi hi🙂jeg likte boken ganske godt av en eller anen grunn var den spennende! Jeg anbefaler 5 til 7! Jeg likte at den handlet om kjerlighet

 255. Jeg synes den var spennende, kul, men den var ingenting for meg trur jeg

  Jeg gir det terningkast 9av10

 256. Jeg synes boken var bra fordi den var spennende og morsom å lese. Jeg levde meg veldig inn i boken.

 257. Jeg syns den var bra,fordi jeg syns den hadde passa til ca 4-6 klassinger. Jeg syns den var bra men kanskje det kunne skjedd litt mer. Terningkast 7 av10.😉

 258. Jeg syntes at boken var litt fin men jeg syntes at det var dumt at han ikke sa noe til thea.
  Men ikke noe jeg vile lest. Terningkast 5/10

 259. denne boken var veldig gøy og spennende og lett og forstå men det var litt rart også da

 260. Denne boken syntes jeg var bra! Syntes kanskje det skulle handle mere om Thea og ikke bare om Magnus, vi burde sett litt mere om hva Thea følte og ikke bare hva Magnus følte.
  Jeg fikk litt lyst til og lese resten av boken, syntes slutten var litt spennene på en litt annen måte! Denne boken gir jeg terningkast 5 av 6💝

 261. Den var veldig bra men jeg syns at det burde være litt mere om hva thea føler og mere om henne men den var fin når magnus prøvde å være romantisk jeg gir terning kast 5

 262. Jeg synes den var bra og litt dumt at den bare begynte på en måte midt i boken men ellers var den veldig bra,jeg gir den terning kast 5 av 6

 263. Jeg synes boka var fin og spennene jeg fikk lyst til og lese hele boka👍

 264. Den var ikke så bra fordi det var ikke noe spennende og de forklarte ikke hva som skjedde på førsten.

 265. Jeg syns boka var passe bra fordi den var rar ekkel og litt skummelt og romantisk. Jeg syns den var ekkel og rar og skummel på samme tid fordi han snakka om og ta på henne og at han var skikkelig nærme huden hennes jeg gir den terning kast 3,5.😊

 266. Jeg syntes den var veldig bra siden at jeg følte at jeg var der på ekte og så det liksom, og det likte jeg!💕Men jeg anbefaler den ikke til de under 10 år siden at den var litt drøy innimellom, 10 av 10 poeng! Den anbefales.

 267. Veldig fin bok. jeg vil gjerne lese hele boka. jeg elsker den den. 5 stjerner av meg, den beste boken i verden.

 268. 🧸Jeg syntes den var skikkelig bra og veldig romantisk. Jeg fikk lese mer av boka 🧸

 269. jeg synes den var litt gøy fine tegninger men………. det mangler mer spenning 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

 270. I utdraget møter me Magnus. Han og klassen skal på leirskule og Magnus har ikkje så veldig lyst til å vera med fordi mora ikkje er med, men han reiser fordi Thea er med. Magnus er veldig forelska i Thea og tenkjer på ho heile tida, men han veit ikkje om ho føler det samme for han så han seier ingen ting, men han prøver å vere hjelpsam. Då dei skal reise er Magnus heilt desperat. Han skal ha sekken sin til å stå ved sida av Thea sin og får det til til slutt.
  Sjangeren er forelsking.

  Eg synest det er bra at forfattaren skriv om forelsking, fordi det kan vera godt å lesa om det viss ein har det slik og er veldig forelska sjølv. Det kan og vere litt flaut å lese om for ein del, fordi det handlar om kyssing, men det bør me kunna tåla.
  Det gjorde inntrykk på meg at Magnus var så besatt av Thea, fordi eg har ikkje høyrt så mykje om folk som er så veldig forelska. Det var på ein måte litt nytt for meg.
  Forfattaren klarte å laga teksten veldig ekte for meg, fordi han skreiv om korleis folk har det når dei er forelska. Eg trur på han. Det er bra at dette temaet får god plass i ei bok synest eg.
  Magnus styrte litt mykje med å få sekken til å stå ved sida av Thea sin. Det synes eg var litt irriterande fordi det er berre to sekker. Viss det hadde vore meg, hadde eg ikkje brydd meg, men han gjer det jo fordi han er så forelska.
  Eg likte godt då dei sa at Thea var god i handball, fordi det er ein veldig gøy sport og eg liker å lesa om tøffe, aktive jenter.
  Eg blei skuffa over at Magnus ikkje fekk lov å bera sekken til Thea, fordi han må jo få lov til å vera snill og hjelpsam.

  Boka får terningkast 3 av meg. Ho passar for 5. – 7.trinn. Eg er ikkje kjempegira på å få henne til superfinalen.

 271. Boken handler om en gutt som heter Magnus. Magnus er forelsket i Thea. Klassen skal på leirskole og Magnus er redd men han drar bare fordi Thea skal. Jeg synes denne boken kunne hatt litt mer action og man kunne få vite litt mer om Leo og Thea.

 272. Jeg syns boka var helt ok. Boka var bra skrevet. Men forelskelse er ikke det jeg liker best å lese om.

 273. Hovudpersonen er Magnus.
  Magnus er forelska i Thea. Han veit ikkje om Thea liker han.
  Magnus og dei andre i klassen skal på leirskule. Magnus har ikkje lyst å reise på leirskule. Han hadde sagt han var sjuk viss ikkje Thea skulle vore med.
  Sjangeren er forelskelse.

  Då eg såg framsida hadde eg ikkje så lyst å lese boka fordi eg ikkje liker så godt kjærlighetsbøker. Det er liksom ikkje heilt mi greie.
  Eg blei irritert då Leo kasta skiene til Thea. Ein skal behandla andre sine ting skikkeleg.
  Viss eg var Magnus, hadde eg ikkje våga å halde Thea i bare badedrakt. Eg synest det hadde blitt for nært.
  Magnus var heilt desperat etter Thea. Han ville på død og liv ha sekken sin ved sida av Thea sin. Dette synest eg var litt irriterande sidan det er bare to sekkar.
  Høgdepunktet var då Magnus og Leo stakk av frå ein slalombakke og blei jaga av ein snøscooter. Eg lurte på om dei ville bli redda eller om dei skulle kjøre ifrå dei på slalomskia. Viss nokon hadde tenkt å redda meg med ein snøscooter, hadde eg ikkje stukke av. Eg ville vel vore glad?
  Eg blei overraska då Magnus kjørte utføre eit stup då dei kjørte ifrå snøscooteren. Eg ville aldri ha kjørt slalom i ein bakke som ikkje var kjørt opp i. Eg hadde trudd at Magnus skulle slått seg meir då han hoppa på ski nesten 30m.
  Eg ville aldri ha stukket av fra slalombakken sjølv om eg var forelska. Dette viser at Magnus er ganske besatt. Slutten var overraskande. Eg hadde ikkje trudd at Thea faktisk likte Magnus. Eg trudde det kun var Magnus som likte Thea fordi Thea var den mest populære i klassen

  Eg synest det handla om litt for mykje forelsking. Eg synest det blei litt drøyt nokre plassar.
  Eg gjev boka terningkast 3 og ein halv.
  Denne boka vil eg ikkje skal vidare til superfinalen.
  Boka passar for 5. – 7.trinn.

 274. Mangnus er den einaste som ikkje vil på leirskolen
  Han har ein klump i magen, og han skulle ønskja at pappaen var med. Men heldigvis er Thea med på turen. Han er forelska i Thea og heilt hekta på henne.
  Sjangeren er forelskelse.

  Eg likte boka fordi ho skildra koss det er å vera forelska. Det gjorde inntrykk på meg at Magnus var så besatt av Thea.
  Eg likte at elevane skulle på leirskule fordi det virka ekte, men rart at han ikkje gleda seg til å reisa med klassen sin.
  Boka var veldig lett å lese fordi det var litt lite tekst.
  Eg trur Thea visste at Magnus var forelska i ho fordi eg trur ho må ha sett blikka hans.
  Eg trur at Magnus blir saman med Thea på leirskolen fordi eg trur at Thea kanskje er forelska i Magnus. Mitt råd til Magnus er at han berre kan snakka med Thea og vera ærleg. mykje forelskelse fordi det ikkje er min sjanger.
  Det vart litt for mykje fokus på forelsking i dette utdraget etter min smak. Viss eg hadde lese heile boka, kan det henda eg hadde skifta syn.
  Eg meiner at boka bør vidare til superfinalen.

 275. jeg likte ikke boka fordi det er kjedelig å lese om kjærlighet.
  Det skjedde ingenting som var spennende.
  Det er bedere å lese om jenter som er forelska.

 276. Jeg synes boken var passe bra.den var ikke helt meg.og den var litt klein.dette temaet er ikke helt meg.men jeg kunne lest mer.

 277. Denne boka var helt ok, men tema er ikke akkurat min smak. Den var godt skrevet, men ja forelskelse er ikke noe for meg. Jeg har jo lyst til og lese hvordan det går med Magnus og Thea. Jeg vill gi denne boka en passe bra.

 278. Jeg synes ikke boken var så bra. Jeg er ikke interessert i dette temaet som boken handler om. Og jeg synes det var litt flaut å lese.

 279. Denne boken er ikke bra. Den er dårlig fjårlig. Denne boken får karakter F-. Boken fikk meg til å tro at ingen jenter vil like meg når jeg blir stor. Tips les verdens verste fotballag.

 280. Hovudpersonen er Magnus, og temaet er forelsking.

  Magnus er ein veldig forsiktig person. Dette kom fram då dei skulle reisa på leirskule. Han ville eigentleg ikke, men tanken på at han skulle få sjå Thea kvar dag gjorde at han blei med.
  I boka blir du kjent med Magnus og hans store forelsking. Magnus var heilt besatt av Thea. Thea derimot viste ikkje stor interesse for Magnus, men dei snakka saman ein gong i blant.
  På leirskulen skjer det litt etter kvart. Magnus har blant anna ein veldig god venn, han heiter Leo, han er veldig morsom og kul synest eg. Resten får du vita viss du les boka.
  Då eg las, la eg merke til at Magnus ikkje ville sitja bakerst i bussen. Rart syntest eg. Eg meiner det er dei beste plassane i ein buss!!!.
  Jeg synest Magnus godt kunne latt vera å bry seg om ALT Thea gjorde. Han kunne bare sagt «hei», ferdig med det. Og kva så om ho er sjuk? Det er ikkje akkurat verdens undergang.
  Eg likte godt då Magnus hoppa på ski. Eg har lese heile boka nemleg og veit han er god på ski.
  Eg blei irritert då eg forstod at Magnus ikkje likte leirskule. Du får fri frå vanlege skule timar, kjempefint synest eg.
  Det gjorde inntrykk på meg at Magnus var besatt av Thea. Han hadde ingenting anna i hovudet. Det verka nesten litt skummelt.
  Hadde vore kult om boka kom i superfinalen. Eg anbefaler boka for 5. – 7.

 281. jeg synes boka var bra.Kjærlighet er ikke mitt favoritt sjanger, men forfatteren klarte å gjøre boka litt spennende.jeg likte at de forklarte hvordan ting var. jeg gir den terning kast fem

 282. Boka er bra, men ikke min type. Utdraget burde være lenger, men den er bra. Den er kort, men den er fin.

 283. jeg likte måten det var skreve på men, det var ikke min type sjanger.
  vil virkelig anbefale forfatteren har lest noen andre bøker av han var veldig bra!!

 284. Vi syns det var et kjedelig utdrag med lite spenning. Kanskje et annet utdrag fra boken hadde vært mer spennende å lese. Vi syns Magnus var litt får ung i alder til å være opptatt av kjærlighet. Det hadde vært kjekt å få vite mer om hva Thea mente om Magnus.

 285. Boka handler om en gutt som heter Magnus.
  Han er forelsket i en jente som heter Thea. De skal på leirskole sammen.
  Magnus gleder seg ikke så mye til turen. Men alt ble litt bedre da Thea også er med.
  På leirskolen skal de blant annet stå på ski.
  Magnus har en bestevenn som heter Leo, og som han sitter sammen med på bussen til leirskolen. Men han har mest lyst å sitte med Thea, som han er forelsket i. Thea er keeper på håndballaget, og Magnus pleier å se på at de trener- men bare for å få se på Thea.

 286. Det er en fin bok med forståelig tekst og den er skrevet på en god måte. Men denne boken var ikke noe for meg. Men de som liker at det handler om romantikk og forelskelse, tror jeg vil like denne boken kjempegodt.

 287. Denne boken handler om forelskelse.Det er en gutt som heter Magnus og han er forelsket i ei jente som heter Thea.Klassen til Magnus og Thea skulle til leirskole.Magnus var den eneste som ikke gledet seg til leiskole.Hele klassen syttet på bussen.Magnus ville at sekken hannes skulle hamle nær Theas sekk.Jeg likte denne boken veldig godt fordi den var spennende.Jeg likte best klassebildet.jeg synes at den var kult.
  Denne boken vil jeg anbefale fra 9 år osv.

 288. Denne boken var helt ok det var for lite informasjon og mye som skjedde uten forklaring jeg vil gjerne lese resten av boken når den kommer ut for og se om boken blir noe bedte

 289. Denne boken var helt ok og det var mye som skjedde uten forklaring jeg vil gjerne lese resten av boken når den kommer ut for og se om boken blir noe bedte

 290. Dette var en bra og spennende bok, som handlet om en jente som heter Thea og en gutt som heter Magnus. Magnus har lyst til å bli sammen med Thea, men vet ikke om Thea vil det samme. Jeg er ikke den som er mest glad i sjangeren forelskelse, men mer drama og spenning. Men jeg kan godt lese resten av boka. Jeg anbefaler denne boka fra alderen 8 år og oppover.

 291. Jeg likte ikke boken så godt fordi det var alt for lite spenning og for mye forelskelse.
  Jeg anbefaler den for folk som liker forelskelse i bøker

 292. Ganske bra, men skulle ønske det var litt mer acksjon!!!! Eg okså syntes at den ikje var Jette dårlig.

 293. Jeg er ikke så glad i romantikk, jeg liker bedre litt mer action.

  Jeg anbefaler ikke denne boken jo mindre du er veldig glad i romantikk

 294. Jeg synes denne boka ikke var noe for meg, fordi jeg liker ikke sånne forelskelse bøker, men bøker med spenning og sånne morsomme ting liker jeg. Terningkast -1000000000000000000000

 295. Jeg er egentlig ikke så Glad i sånne bøker, det blir litt for mye forelskelse for min del. Men vis du liker romanser er dette en god bok for deg😊

 296. Jeg synes boka er litt kjedelig fordi det er lite spennende men masse kjærlighet er ikke fan av kjærlighet bøker. Men anbefales for de som liker kjærlighets bøker.

 297. Jeg syntes at boken var dårlig fordi det var litt for mye drama of forelskelse og jeg liker ikke sånn super glad i forelkelse

 298. Hei jeg syntes ikke boka var ikke så bra ass den var lsm helt ut på kanten på litt dårlig den var lsm ikke helt bra den var litt sån klein lsm uansett så liker jeg kjærlighet det er så kleint ass

 299. Jeg likte boka fordi jeg syntes den var spennende, fengende og jeg fikk lyst til å lese den.
  Jeg vil anbefale denne boka for 9år og oppover.

 300. Den var bra men jeg syntes det ble litt for mye med det greiene med sekken og skole bildet. Og jeg personlig liker ikke så godt drama. Den passer godt for de som liker kjærlighet eller de som har det samme problemet selv! Terning kast 4!

 301. Det var ekle beskrivelser og ikke anbefalt for første klassinger hvis du liker drama og forelskelse boker så er den bra hvis ikke så er den dårlig 🙂 min mening er at den var bra men personen som skrev den overdriver med Thea og Magnus Terning kast: 4

 302. Jeg syntes at boken var dårlig fordi det var litt for mye drama og forelskelse og det liker ikke jeg menn den passer for 5 klasse

 303. Jeg synes Boken var grei fordi det var alt for mye av en person denne boken og jeg liker ikke forelskelse bøker så jeg denne boken for 2 🌠🌠. Boken bor leses av 9 år og oppover

 304. Utdraget handlar om Magnus som skal på leirskule men han skulle ønske pappa var med i stedet for mammaen til Nora. Thea er heldigvis med.

  Eg likar at det er så morsomt fordi Magnus vil vere nerme ho. Eg trur dei blir kjempegode venner men kanskje ikkje kjærestar. Eg syntest illustrasjonane var kule. Personane virka kule.

  Eg synst boka passar for barn fra 7-9 år. Fordi den virka litt kjedeleg. Eg synest ikkje boka burde bli superfinalist. Den var litt for kjedeleg og den skulle vært litt meir spennande. Terningkast 3.

 305. Utdraget handlar om at ein gut som heiter Magnus skal på leir. Men han vil ha pappa der som ekstra voksen. Men heldigvis er Thea der.

  Det eg likar med utdraget er at det er forelskelse som er sjangeren. Eg trur at Magnus seier til Thea at han liker ho. Eg synes at illustarasjonane var veldig fine men kansje litt fleire bilder. Eg synes at utdraget var ganske fint. Eg trur Thea ikkje føler noke for Magnus, men at ho vil at dei skal vere veldig gode venner. Eg hadde ikkje passa inn med dei.

  Eg har litt lyst til å lese boka. Fordi det hørest litt kjedelig ut, men kansje det ikkje er så kjedelig. Eg anbefala til 8-11 som liker forelskelse som sjanger.

 306. Magnus skulle på leir, og mora til Nora skulle vere med istedenfor faren til Magnus. Men Thea skulle vere med så då blei han glad.

  Det eg likar med utdraget er at det er godt beskreve.
  Eg trur at Magnus og Thea blir kjærestar på leiren.
  Illustrasjonane var veldig fine.
  Eg syns at Thea er veldig kul og sterk, og Magnus prøvar veldig mykje å få Thea til å like han.

  Eg syns at boka er 11+
  Eg likar ikkje boka så mykje så eg ville ikkje ha hatt den som superfinalist. Eg syns at slutten på utdraget er litt ekkel og eg leser ikkje bøker med den sjangeren.

 307. Kalde Føtter, Varme Hjerter

  Magnus vil egentlig ikkje på leir, mora til Nora skal istedenfor faren til Magnus men Thea skal vere der da, og då blir det litt bedre.

  Eg likte veldig godt at utdraget er veldig godt beskrive, og det er mange fine illustrasjoner.
  Eg håper Magnus og Thea blir sammen.
  Eg syns at personane er veldig godt beskrive og Bjørn får dei til å høyrest så ekte ut.

  Eg syns boka burde vere 9+.
  Eg syns at den ikkje burde bli superfinalist for det følest ut som om den er så kort.

 308. Utdraget handlar om Magnus som ikkje vil på leirskule. Fordi mora til Nora skal vere med som ekstra lærar og Magnus vil at pappaen hans skulle vere ekstra lærar.

  Eg likte utdraget fordi det var ein veldig bra tekst, og veldig bra beskrive og fine illustrasjonar. Eg trur at Thea og Magnus blir kjærester på slutten av boka. Eg fekk lyst til og lese boka etter å ha lese utdraget.

  Eg annbefaler boka for dei som likar romantiske bøker, boka passar til 9 og oppover. Boka bør kanskje bli superfinalist fordi det var veldig fine illustrasjonar, og veldig bra beskrive. Boka var bra.

 309. Kalde føtter varme hjerter.

  Denne boka handler om ein gut som heiter Magnus og han er forelsket i ein jente som heiter Thea. Han skal på skuleleir men går bare fordi Thea skal.

  Eg likte ikkje utdraget fordi Magnus var den raraste guten i verden.

  Eg trur det som skjer vidare er at Magnus går på leir og dei blir forelsket og så kysser dei og det som er normalt i ein bok.

  At dei var teite at Magnus vil at sekkene deira skal vere ilag .

  Personane var rare alle.

  Ingen bør lese boka. Den var rar og eg likte ikkje den. Og den bør ikkje bli superfinalist, fordi den var rar og den var teit.

 310. Kalde føtter, varme hjerter.

  Den var romantisk, og litt spennande.

  Men sjangeren er ikkje heilt min type sjanger.

  Eg likte at han var fast bestemt for og få sekkane heilt inntil kvarandre, og at han ikkje var sikker på om han skulle gå til vennen eller Thea. Det var veldig fine illustrasjonar. Eg trur at dei kjem nermare og nermare kvarandre, så på slutten av boka trur eg at dei blir kjærestar. Det var ein veldig god skildring av personane og dei høyrdes ut som at vist dei var i det virkelege liv så kunne vi blitt gode venner.

  Vist du er heilt imot sjangeren forelskelse, så er den ikkje anbefalt, men vist du ikkje har noko serleg mot det, eller at du likar det så er den anbefalt. Eg synst at den ikkje fortjener å bli superfinalist. For eg er ikkje så glad i den sjangeren.

  Passe bra på bokslukeren.

 311.  
  Utdraget handlar om ein gutt som heiter Magnus som er forelska i ei jente i klassen han går i. Dei skal på leir og Magnus gruar seg. 
  Det eg likar med utdraget er at ting er godt skildra, for eksempel korleis Thea er. 
  Det eg trur skjer vidare er at alle forstår at Magnus er forelska. 
  Eg synest det er bra illustrert i boka. 
  Eg synest at personane er bra teikna og boka er god. 
   
  Kanskje andre burde lese boka. Eg synest at dei kanskje burde lese boka fordi eg har ikkje lest heile så eg er ikkje sikker på korleis boka er. Det var litt mykje tenking i utdraget. Fordi det handla veldig mykje om korleis Magnus tenkte.  
  Eg synest ikkje at boka burde bli superfinalist fordi eg er ikkje så interessert i sånne bøker men det var for mykje av tankane til Magnus som blei skrive om. 

 312. Boka handlar om ein gut som heiter Magnus. Han er stup forelska i ei jente som heiter Thea. Han er glad at Thea er på leiren.
  Det eg likte med utdraget var at kvar gong han kjem på skulen er han på utkikk etter den blå jakka med pels på og den rosa lua. Og at han vil at sekken hans skal ligge ved siden av Thea sin sekk.
  Eg trur at Magnus og Thea får rom i lag, også begynner dei å henge i lag, også blir dei kjærestar.
  Illustrasjonane er veldig gode og kule.
  Eg synest at Magnus er altfor hekta på Thea, og det synest eg er rart men og litt morosamt. Thea høyrest veldig fin og kul ut, og veldig snill.
  Dei som likar forelselskesbøker bør lese denne. Den er veldig bra.
  Eg synest boka burde bli superfinalist. Fordi den er kjempebra, har selfølgelig lyst til å lese meir.

 313. Den handler om ein gutt som heiter magnus og han er forelska i ein jente i klassen sin heiter thea og han prøver alt han kan for at dei ska vere kjærester
  Dei skulle på leirskule og mora til Nora skulle vere med som ein ekstra voksen og Magnus ønsker at faren til hans skulle vere med.
  Når dei skulle på buss da ville Magnus at Thea og han skulle sitte i lag.
  Eg likete utdraket med at Magnus ville at sekken hanas og thea sin sekk skulle vere i lag med Magnus sin sekk
  Eg trur at dei blir kjærester
  Illunstrasjonen var veldig kule
  At Magnus var veldig forelska i thea det var teit
  Dei bør ikkje lese boka vis dei ikkje liker forelskese men dei bør lese boka
  Nei eg vil ikkje at den ska vinne

 314. Det handlar om at Magnus er forelska i Thea. Dei skal på leirskule og Magnus er glad for at Thea skal vare med.
  Han vil alltid være nærheita av Thea, det er som om at kvar gang han veit dei er i same rom må han sjå etter om han ser ho. Eg synes den var ekkel.

 315. Jeg syntes boka var veldig fin, og Jar veldig lust til og lese HELE boken. Den var veldig spendene og veldig sånn «jeg vil ha med, jeg vil ha mer» akti

 316. KALDE FØTTER, VARME HJERTER
  Eg synest detta utraget var litt kjederlig. Det kunne vert meir spenning i boka.

 317. Den var litt lite spennende. Vi synes utdraget kunne vært litt lengre, og litt mer beskrivelser. Vi syns boka var enkel å forstå, og kunne tenkt oss å lest videre. Den passer for 2.klasse og oppover.

 318. Det er en bok om kjærlighet. Det er en gutt som er forelsket i en jente. De skal på leirskole. Jenta heter Tea. Gutten heter Magnus. Bussjåføren setter Magnus og Tea sin sekk tett i tett. Magnus sitter nært Tea.

 319. !!!?? veit ijkke hælt kjedeli rar men hahahaha romantisk men ??????veit ikke

  tikk tokk even19

 320. Det er nesten som om Magnus stalke Thea.
  jeg liker ikke boka fordi den handlet om kjærlighet og det er bare ekelt.
  jeg liker bedre drama og skumle bøker:)
  hade:))

 321. Jeg synes at denne boka var spennende. Jeg fikk til å lese denne boka får de jeg vil vite hva som skjer på leirskolen. 😊☺️

 322. Hovudpersonen i boka er Magnus.
  Magnus skal på leirskulen. Han er den einaste i klassen som ikkje gleder seg til leirskulen.
  Han har lyst til å ha faren med seg. Magnus er forelska i ei jente som heiter Thea. Ho skal vera med og det hjelper på reiselysten.
  Sjangeren er forelsking.

  Magnus er veldig forelska i Thea som går i samme klasse som han. Han prøver å finna ut om at Thea liker han.
  Før dei reiste til leirskulen så skulle dei setja sekkane i bussen. Det var kjempeviktig for Magnus at sekken hans stod ved sida av Thea sin. Han drøymde om at viss bussen kjørte over ein hump i vegen ville begge sekkane dunka borti kvarandre, vera saman.
  Viss ikkje Thea hadde vore med på leirskulen, ville Magnus ha lata som at han var sjuk og ikkje kunne vera med.
  Magnus er ein person som liker best å sova i si eiga seng. Magnus lengtar heim etter faren sin. Eg veit at fleire barn har det slik sjølv om andre meiner at dei burde vera store nok til å klara seg sjølv.
  Eg blei irritert over at det var så mykje kleine ord i boka, det gjer meg veldig flau. Eg synest ikkje det er så lett å snakka høgt om forelsking.
  Det første eg merka meg i denne teksten var Magnus og forelskinga. Vidare syntest eg han var litt pysete som ikkje turte vera med på leirskule. Eg blei overraska over at Magnus ikkje vågde å seia til Thea at han likte ho. Det trudde eg var ganske vanleg?
  Det gjorde inntrykk på meg at Magnus var besatt av Thea. Det virka litt skummelt på meg. Forelskinga verka så alvorleg. Magnus hadde ikkje andre tankar i hovudet.
  Eg har aldri lest ei bok der det er ein som har vore så besatt av ei jente.

  Eg gjev boka terningkast 3 eller 4 for det er ikkje heilt mi greie.
  Eg synest ikkje boka burde komma til superfinalen.

 323. Hadde jeg hatt en sånn tenke kraft. Ville jeg kanskje gjort at foreldrene min hørte på meg, uansett hva. Kanskje gjøre noe med alle som kommer i min vei? Få alt jeg ville 😀

 324. Veldig spennende bok!
  Spørsmål: hvis jeg hadde hatt tankekraft, så ville jeg fått alt jeg ville. Jeg ville brukt tankekraften på at alle hadde det bra. Og at det hadde blitt fred.

 325. Forfatter:Bjørn Arild Erslad
  Illustrert av:Bård Sletvold Torkildsen
  Jeg syntes boka passer til de som liker litt romanse

 326. Jeg synest denne boken var veldig bra. Det handlet om sånne som var på våres alder og det likte jeg.
  🙂

 327. Boka var bra. Det var litt dumt at det slutta før leirskolen men ja. Jeg ville lest resten av boka, I boka var det mye Thea, Thea ,Thea men jeg er litt glad i og lese sjangeren forelsket. Så denne boka får terningkast 5,5.

 328. Boka var ganske spennende, men det ble litt for mye av Thea. Jeg syntes også at det ble dumt at boken slutta akkurat da de skulle til Leirskolen.

 329. Boka var bra veldig søt men lit sånn too much information og aldersgrense 10-12

 330. eg likte ikkje så spesilt boka men eg like at dei vatr på samme alder som meg og ei liten hemlight eg faktisk forelsket sjølv

 331. denne boka var god og ei fin bok for min alder. eg synest hn var lit morsom masse forelska.

 332. Den var fin, men jeg syns det var litt dumt at de skulle på leirskole og så stoppet det rett før de kom dit.

 333. Jeg likte boken men det var litt mye om Thea og jeg kunne ønske at vi leste om leir skolen

 334. Elev 1: «Eg synest den var bedre enn den forrige».
  Elev 2: «Den var ok, men eg likar ikkje så godt kjærleiksbøker».
  Elev 3: «Terningkast 3»
  Elev 4: «Den var ok synest eg».
  Elev 5: «Denne type bok passar ikkje så godt for meg».
  Elev 6: «Terningkast 4».
  Elev 7: «Den var ikkje kjedelig».

 335. Vi syns utdraget var litt pinlig, men også veldig bra. Vi syns også at den var morsom.

 336. Jeg synes boka var veldig fin, og litt spennende også. Jeg skulle ønske det fantes en oppfølger av boka også.

 337. Boken eller den delen av boken syns jeg var spennende, og selv om jeg ikke er så glad i å lese hadde det vært gøy å lese den.

 338. jeg syntes den var veldig bra. Den passer kanskje passer til 9-11,men det kunne ha skjedd litt mer. Men jeg likte boka i helheten, så selve boka er sikkert veldig bra:)

 339. Jeg synes den var helt ok, men det var litt for lite drama og humor.
  Terningkast: 3

 340. jeg syntes at denne boken var ganske morsom,den var ikke helt topp.det var ikke så mye som skjedde . terningkast 3.

 341. Jeg syntes boka var helt grei.
  Jeg er ikke så glad i forelskelse sjangeren men, det kan hende du liker den vis du liker forelskelse sjangeren.
  Kan anbefales for 10-12 år

 342. Jeg syntes at boka var litt…… merkelig.
  Jeg syntes det med at han tok på magen hennes å hadde kanskje 1 mm i mellom magen hennes og den tynne badedrakta var litt ekkelt.
  Boka handla om kjærlighet og det er ikke jeg så glad i.
  Jeg kan anbefale boka til andre:)

 343. Jeg syntes boka ikke var så bra for de det ikke var spennende

  Jeg ambefaler ikke deneboka for deg som liker spenende bøker

 344. Jeg synes boken var veldig bra. Jeg anbefaler og lese den, fordi det er en gutt som leser den.

 345. Denne boken er ganske bra, det er veldig mye kjærlighet i den og spenning. Den er spennende fordi jeg lurer på om Marius blir sammen med Thea. Håper denne vinner.

 346. Vi syns at boka var dårlig fordi den var kjedelig og hadde for lite spenning. Temaet blir for klissete og rart. Vi vil ikke anbefale denne for de som liker spenning.

 347. Jeg synes at det var veldig bra beskrivelser i boken, jeg selv er ikke en veldig stor fan av romaner. Jeg fikk lyst til og lese boken.

 348. Jeg syntes det ikke var så spennende men det var romantisk!
  Beskrivelsen var veldig bra

 349. Jeg synes at boken var bra jeg fikk lyst til og vite mer og jeg synes beskrivelsene var veldig bra.

 350. Jeg syntes det ikke var så spennende men det var romantisk!
  Beskrivelsen var veldig bra.

 351. Det var godt forklart om hvordan han hadde det og følte det.
  Tittelen passet bra til boka.

  • Jeg syndes dette utdraget var veldig bra og jeg likt veldig godt at han var forelsket og gjorde nesten alt for å få sekken hans inntil hennes.

  • Boken var ikke noe får meg men jeg syntes det var morsomt at Magnus ville være at sekken hans skulle være ved siden av Thea sin.

 352. Denne boka er spennende. Jeg har lest den to ganger og jeg ELSKER den!! Den er veldig fin og den er også romantisk. Jeg vil kjøpe boka eller låne den på biblioteket.

 353. Jeg synes boka var litt kjedelig, det kunne godt vært litt mer drama. Men jeg likte at Thea spilte håndball, jeg går og på håndball❤️

 354. Jeg synes boken var litt kjedelig å lese. Boken handlet om en gutt som er forelsket. Temaet i boken fenget ikke meg, derfor synes jeg at den var litt tung å lese. Jeg liker bøker med mer spenning.

 355. Jeg synes det var litt kjedelig, det var litt for lite innformaskjon. Det skulle vært litt mer action👌🏼

 356. JEG HATER ROMANTISKE BØKERRRRRRRR!😑 Derfor syntes jeg ikke boken var noe bra. Terningkast 1 av 6

 357. Kalde føtter varmt hjerte er en jeg synes passer til litt mindre sånn som 3-5. Jeg synes boken var bra men det var litt for litte drama. Jeg gir boken terningkast tre.

 358. Boka er romantisk den boka synes jeg 9 til 14 år er passende for deg som liker romantiske bøker jeg syndes Magnus burde si at han liker Thea 👍

 359. jeg likte den, men det var litt mer får 3-4, men men likte den fårtsatt og forfatteren forklarte veldig bra.

 360. Ikke den beste boken jeg har lest, var litt kjedelig, passer kanskje best for 3-4 klassinger.

 361. Jeg anbefaler boka fordi den var gøy, spennende og intressang. Den var veldig bra👌🏼

 362. Jeg syntes boken var egentlig ganske spennende og romantisk. Den var koselig å lese og det var vanskelig å legge den fra meg 👍

 363. Jeg syntes den var litt rar. Men den var også gøy. Den passer til folk som liker sånne bøker.

 364. Jeg sytes boken var bra. Jeg fikk lyst til å lese hele boka.

 365. 𝓙𝓮𝓰 𝓼𝔂𝓷𝓽𝓮𝓼 𝓫𝓸𝓴𝓮𝓷 𝓿𝓪𝓻 𝓫𝓻𝓪 , 𝓶𝓮𝓷 𝓭𝓮𝓽 𝓱𝓪𝓭𝓭𝓮 𝓿æ𝓻𝓰 𝓫𝓮𝓭𝓻𝓮 𝓶𝓮𝓭 𝓵𝓲𝓽𝓽 𝓪𝓬𝓽𝓲𝓸𝓷シ𓆉

 366. Jeg synes boka var ganske spennende og jeg kunne godt ha tenkt meg å lese resten av boka.

 367. Jeg likte boka veldig godt! Jeg kunne godt tenkt meg å lese hele boka. Den hadde vært enda bedre hvis det hadde vært litt drama i boka. Men ellers likte jeg den veldig godt!

 368. Denne boka passer for jenter fra 3-5 klasse.
  Jeg liker ikke boken fordi jeg ikke liker forelskelsebøker.

 369. Denne boken passer for gutter og jenter.
  Jeg likte dette utdraget siden det handlet om kjærlighet.
  Jeg anbefaler denne boken til 10+.

 370. Det var en kjærlighets-bok, jeg liker ikke kjærlighets-bøker, men det var skrevet på en god måte.

 371. Jeg syns denne boken var helt grei. Skulle ønske at det var litt mer spenning og kanskje litt mer drama. Da hadde jeg hatt mer lyst til å lese boken. Jeg tenker denne boken er for kanskje de som går i 3-4.

 372. Jeg likte ikke boka fordi jeg ikke liker forelskelse bøker.
  Jeg ville anbefalt boken for 8-12 år.

 373. Boka handler om Magnus som skal på tur med klassen sin. Han liker en jente som heter Thea Magnus prøver alt for og bare komme nær sekken til Thea. Ikke en særlig gøy bok for meg jeg liker mer drama og grøsser, men til dem som liker kjærlighet bøker kan denne boka være noe for dem. Jeg gir denne boka terning kast 3. Anbefaler boka for 3-5 klassinger.

 374. Jeg syntes utdraget ble litt kjedelig. Jeg liker best action eller drama. Hadde kanskje likt den vis jeg var litt mindre. Anbefaler den til 3-5 klassinger. Terningkast 3

 375. Boken handler om at Magnus er forelsket i Thea og Magnus vet ikke hvor han skal sitte i bussen. Jeg synes den var gøy men de var flinke til skrive boken. Jeg har lyst til å lese boka. Jeg anbefaler boka til 6 klasse og videre.

 376. Jeg synes at det hva et bra utdrag. Detter utdrag gjorde sånt at eg vil lese helle boka.
  Dessverre så er ikke en som liker så veldig godt kjærlighets bøker,men det hva et veldig fint utdrag. Jeg ville ha anbefalt denne boken til 9-13 år.

 377. Denne boken handler om Magnus han er forelsket i en jente som heter Julie. De skal på leirskole. Magnus gruer seg men heldigvis skal Julie være med. Denne boken handler om kjærlighet. Jeg likte dette utdraget. Terningkast 6! <3

 378. Denne passer til gutter og jenter fra 9 år og oppover.
  Jeg synets om boken var veldig bra fordi det var spennenes om Magnus ble sammen med Thea
  Terningkast 6

 379. Det handler om Magnus som er forelsket i en som heter Thea. Magnus skal på leir og ville egentlig ikke gå men siden Thea skal går han allikevel. Jeg vil gi denne boken et terningkast 3 fordi det er ikke mye spenning og jeg liker best spenning.

 380. Eg syns denne bokå va kjedelig
  men d skjer ikje så mye så den va litt sånn opp og ned emmm såååå den va sje gøy, «den va kjedelig«
  terningkast: 2

 381. Jeg synes ikke var helt bra den passer sikert lit bedre for barn fra 3-5 klasse den burde hatt lit mer spending .

 382. Jeg synes at dette utdraget var veldig følelsesfull og litt spennende. Den passer for jenter fra 4/5 klasse og oppover.

 383. Boka handler om en gutt som heter Magnus som er forelsket i klassens kuleste jente Thea. Klassen skal på klasse tur Magnus vil ikke være med uten faren men, han blir med bare fordi Thea er der. Jeg likte boka veldig godt! Jeg fikk lyst til å lese boka. Jeg likte boka fordi jeg liker bøker med foelskelse.

 384. 😷😷😷😷😫😫😫😫😫😫😫😫😪😪😪😪😪😪😪😪😒😒😒😒😒😒😒

 385. det er den baste boka å jeg vil lese den boka selv .
  den var kjempe gøy høre på, men det var trist at vi ikke fikk høre hele.
  jeg gir den terningkast 6 å jeg håper alle leser denne boka.

 386. Hva er det med forelskelse? Det er bare rart. (Det er det i klassen min da,men det er son med en del av jentene. Jenter er rare da mener jeg RARE!!!!!!!

 387. jeg ELSKET ❤denne boka den var veldig morsom🤣å den var spennende å den boka kommer på andre plass å vis du ikke har funnet din favoritt bok enda er denne bra for deg for de som er 7-13 år 👌👏👌fra terning kast 1 til 6 så blir det en STOR 4😜📚📚📖

 388. Hei! jeg har nesten lest hele denne boka, men jeg liker boka til det jeg har lest, og jeg liker at det er kjærlighet i den. jeg liker også at den er morsom og fin og spenning. så jeg gir kalde føtter varme hjerter terningkast 6⭐:) ^_^jeg liker boka veldig godt¡•£

 389. jeg syntes boken var romantisk og rar, fordi han håpet at sekkene skulle havne tett i tett med hverandre.

 390. Hei jeg syns bok var kjedeligog det var en for lang inledelse det var ingen ting som skjede så hvis du liker bøker med masse spenning er dette ikke en bok for deg

 391. Jeg likte ikke utdraget fordi jeg liker bøker der det er mye drama og action og det var det ikke i denne boken.

 392. Synes boka var dårlig.
  Var alt for mye info, og søker mye mere drama og action
  Terningkast:1/2
  Passer for: 3-4 klassinger

 393. Jeg synes boka passer for de som er 5-6 år👌Fordi de forklarer alt som skjer det trenger de ikke😔

 394. Jeg syntes boka var veldig kjedelig 😏for hoved pensjonen var for kjedelig og klein😬 + at de forklarer alt som skjer 🙁 jeg anbefaler ikke boka for 10/11 åringer men kanskje for 7/8/9 åringer🤔 . Jeg vill ha mer action eller spenning😎 – emmie 11 år😚

 395. Jeg likte ikke boka så mye fordi den var kjedelig og det skulle hvert mer drama og action i den og de forklarer alt som skjer. Jeg anbefaler boka her for 3/4 klassinger

 396. Jeg synes ikke boka er så utrolig god fordi alt han gjør er å forklare alt om Thea. Det kunne vært litt mer spenning i boken og sånt så boken ikke bare kunne forklares med ‘denne boken handler om en gutt som er forelsket i en jente’ som du ser så høres ikke det ut som en spennende bok. Jeg sier ikke at hvis du liker denne boken er du ond, jeg sier bare at JEG ikke liker den. Neste gang forfatteren lager en romantikk bok så ha litt mer aksjon

 397. Det skjedde mye info ka han gjorde jeg hvile anbefale for 2 og 3 klase også den manglet action😱😱

 398. Veldig bra fordi den var romantisk og spennende. Anbefales til folk fra 8-12.
  Den passer for folk som har interesse for romantikk og spenning. Terning kast 4.
  !!! Bra !!!bra !!!bra den som skrev den var smart og kreativ og man blir veldig glad av denne Boka den er bra veldig bra!

 399. Jeg syntes at boken var litt kjedelig i starten, men etter hvert ble den litt mer spennende. Jeg syns at tittelen passet bra med innholdet i boken. Men denne boken traff ikke meg helt. Jeg kunne tenkt meg at denne boken hadde litt mer drama.

 400. Jeg ble overrasket over at på bilde på toppen så hadde Thea brunt har men på bilde nederst har hun lilla…… håper at man kan lese den ferdig og se hva som skjer tilslutt

 401. Det er veldig spennende og lese denne boken!
  Den er godt skrevet og jeg har lyst til å vite hva som skjer videre.

 402. Jeg syntes den var litt gøy, fordi den handlet om at de skulle på leirskole. Og på leirskole og sånt pleier det og skje mystiske og rare ting!😜

 403. alt for mye kjærlighet.
  handler bare om kjærlighet.
  passe gøy ass.
  kunne lest hele boka for å sjekke mer hva som skjer.

 404. Jeg syntes at boken er veldig bra og skrevet i en vei som er lett å lese. Jeg vill også lese resten av boken før å vite hva som kommer til å skje

 405. Den var grei, ikke den beste boken. den passer ikke meg. men passer sikkert noen andre. kunne ha vært litt mer drama.

 406. Jeg synes denne boken var litt kjedelig fordi dette temaet ikke er noe jeg vanligvis pleier å lese. Jeg liker litt mere action. Men denne boken hadde passet bedre for de som liker en sånn sjanger.

 407. Jeg syns at det kunne vært litt mer spennende og så syns jeg at den var godt skrevet fordi den hadde mange detaljer.Jeg hadde ikke lest denne boken fordi jeg føler den passer til 3-4 klassinger.Og jeg går i sjette klasse.

 408. Jeg syns at det kunne vært litt mer spennende og så syns jeg at den var godt skrevet fordi den hadde mange detaljer.Jeg hadde ikke lest denne boken fordi jeg føler den passer til 3-4 klassinger.Og jeg går i sjette klasse.

 409. I utdraget møter vi Magnus.
  Boka handlar om at Magnus er veldig forelska i Thea som går i samme klasse, men Magnus veit ikkje om Thea har samme følelser for han.
  Heile klassen skal på leirskule. Thea skal vera med, og Thea er den einaste grunnen til at Magnus blir med.
  Sjangeren er forelsking.

  Temaet kan gjera mange flaue fordi det er ikkje naturleg for alle å snakka så ope om dette med forelsking. Mange held det for seg sjølv.
  Eg synest at forfattaren kanskje kunne vore litt meir forsiktig når det gjaldt forelskinga til Magnus, fordi eg synest det blei litt for mykje.
  Det irriterte meg at Magnus ikkje berre gjekk til Thea og sa det slik det var. Det er lettare og bare få det gjort. Anten vil ho lika det elles må han tåla å få fyken.
  Eg trur at Thea kanskje har ein liten mistanke om at Magnus likar ho, fordi Magnus viser det så godt med blikk og kontakt.
  Ho fekk sikkert med seg alt styret då Magnus absolutt skulle ha sekken på sida av Thea sin sekk.
  Eit anna eksempel er då Magnus eigentleg skulle sitja bakerst i bussen, men nølte då Thea sat ein annan plass. Eg synest bakerst i bussen er topp.
  Magnus var heilt desperat etter Thea.

  Eg gjev boka terningkast 3, og synest ikkje ho skal til superfinalen.
  Boka passar for 5.-7. klasse.

 410. Den er veldig dårlig passer ikke meg liker bedre action og humor bøker. 😠😂👎🎮🎮💵💵💵💲💲💲💲💲💵💵💵💲💲💲💵💵💵💲💲💵💵💲💵💲💵💲💵💲💵💲💵💲💵💵💲💵💲💵💲💵💲💵💲💵💵💲💲💵💵💲💵💲💵💵💲💵💲💵💲💵💲💵💲💵💵💲💵💲💵💲💵💵💲💵

 411. Den var litt klein og ekkel,men ellers bra. Den er bra for folk som liker romantikk *aka noah* Jeg er noah det er jeg som liker romantikk. Dette er camilla jeg liker ikke romantikk.

 412. Boken er dritt bra jeg vil at den skal vinne har lest alle bøkene alle har 1 treningkast men denne er 10

 413. Litt rar, tenkte mye rart.
  Lærerne våre synes boka hørtes veldig spennende ut, for vi skal jo på leirskole.
  Litt kleint det der med badedrakta.

 414. Jeg synes det ble litt mye kjærlighet, men hvis du kutter ned på kjærligheten og skriver litt om noe annet også så blir det bra.

 415. Jeg synes at boken var litt kjedelig. Fordi det ikke var noe tegn på spenning eller action, men jeg kan forstå at andre kan like denne boka for eksempel jenter fra 9-10 år

 416. Jeg synes den var kjedelig fordi den hanlet om forelskelse. Anbefalt for jenter, jeg anbefaler de som er 9-11. Terningkast 3

 417. Dette utdraget er veldig realistisk synes jeg. Dette er noe som kan/kanskje har skjedd i virkeligheten. Det er et ganske så romantisk utrdag. Jeg har ikke lest hele boken men jeg tror nok jeg kommer til og låne den på det nærmeste bibilioteket.

 418. KJÆRLIGHETSHISTORIE
  Jeg synes denne boka var litt kjedelig men og litt flaut og kleint.Jeg synes det var kleint når han tenkte på alt med kjærlighets greiene så jeg tror dette ikke er helt min type sjanger dette her.

 419. Jeg syntes den hørtes spennene men litt kjedelig.Fordi jeg er ikke så fan av kjærlighets bøker.

 420. Jeg har for det meste lest spennende pg actionfylte bøker men overaskene nok har jeg lyst til å lese denne. Jeg hadde likt om Thea og Magnus ble kjærester. Jeg tror denne boken passer for 8-12 år.

 421. Hovedpersonene er Magnus og Thea. Handlingen foregår på parkeringen og i bussen. Det handler om at Magnus er forelsket i Thea og tør ikke si det til henne.

  Det handler om forelskelse og det minner meg ikke så mye om noe jeg har sett eller lest før, men bare litt.

  Hanlingene er lett og leve seg inn i, fordi det er spennende på en romantisk måte.

  Det starter litt med beskrivelse, og så bygger det seg opp litt etter litt. Egentlig er det ikke noe som overrasker meg.

  Personene er helt ok, men jeg ble ikke så veldig glad i dem. Jeg kan egentlig ikke si så mye om de siden jeg ikke har lest hele boka.

  Boka tar opp et ganske viktig emne, og det kan ha noe viktig og si for sjetteklassinger. Det gir likevel ikke meg noe å tenke på.

  Egentlig vet jeg ikke hvordan boka slutter siden jeg bare har lest et utdrag av den, men utdraget slutter helt plutselig.

  Egentlig var det ikke så vanskelig å legge teksten fra seg.

  Boka var lettlest fordi teksten ikke hadde alt for vanskelige ord.

  Det beste er den spennende delen når han må velge mellom kompisen og Thea i bussen.

  Det som irriterer meg mest er at Magnus ikke sier til Thea at han liker henne.

  Jeg kunne kanskje ha sagt at man burde lese den, men det kommer an på hvilken sjanger man liker.

  Jeg har ikke lest de andre bøken enda, så jeg vet ikke helt om jeg vil si at den fortjener å være superfinalist, men den var ganske bra da.

 422. Eg tykkjer det er ein ok bok. Det skjedde ikkje mykje, men handlet mest om Magnus sin tanker, eg likar ikkje sånne bøker som det her. Dette avsnittet fekk ikkje meg til å skjønna kvifor, eller kor det fer på leirskole hen, om det var fint vêr, eller noke. Eg føler at det som skjer tar kanskje ti minuttar i verkhelegheita.

 423. Jeg synes att boken var bra, fordi den var underholdene og oppleseren var flink. Jeg fik bare lyst til å høre resten av boken

 424. Jeg syntes denne boka var veldig bra. Jeg likte den veldig godt for jeg liker veldig godt denne sjangeren. Jeg gir denne boka terningkast 6. Anbefaler denne boka for de som liker forelskelse eller romantikk bøker.

 425. Vi likte ikke boka grunnet for mye kjærlighet og lite drama. Men den var godt skrevet til sjangeren. Forfatteren var god til det den skriver om. Bra bilder til teksten.
  Alt i ett – boka var litt dårlig

 426. den kunne hvert mer mor og ikke så mye kjærlighet . den var passe bra litt for mye kjærlighet

 427. 1. At han bare brydde seg om hun jente og ikke noen andre, han kunne han brydd seg mer om vennen hans, også hva det lit kleint han ville legge sekken ved siden av hun.2. Det var bra at Magnus holdt av plassen til Leo i mens han var ute og skulle hente noe.3. Vi likte ikke det fordi det var litt for mye kjærlighet og sånn, det ble veldig kleint og rart.

 428. jeg jeg likte at hun tok henne på magen da var de liksom da de hvar nermest verande da det hvart mest romantik terning kast 2 og en halv

 429. Den var bra, men litt klein. Jeg ville lest den. Det var at Leo og Magnus holt av plasser til hverandre. Han forklarte litt. Jeg synes ikke den var så bra fordi det var litt kleint.

 430. Trash bok, den var veldig dårlig fordi da han snakket at han rørte magen ble det kleint. Den var veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig klein. Jeg likte ikke boken fordi den var klein og ekkel, det tok av når han bare snakket om henne og at sekkene skulle ligge sammen osv.

 431. Den var grei fordi det var litt kleint og det var morsomt.
  Den var ikke så bra fordi det ikke var spenning og action.
  Det mangler spenning og litt sånt.

 432. Jeg synes at utdraget er litt morsomt fordi han liker Thea så godt.
  Det beste med utdraget er at de beskriver hvor godt Magnus liker Thea og hvor godt han har lyst til og være med hun.
  Vi synes den var passe bra fordi det litt kleint og høre hvor mye han likte Thea.

 433. Jeg syntes at dette utdraget var litt/veldig flaut.
  Det beste med utdraget er at han ville at sekken sin og sekken til Thea skulle være sammen.
  Jeg likte ikke boken fordi det ble litt vel kleint. Men jeg ville lest boka ferdig fordi at jeg synes at flaue bøker er morsomme.

 434. Vi synes den var litt for romantisk for oss.
  Vi likte den ikke for den skulle hatt litt mere action og drama å den var litt kjedelig, og den var litt klein. Det beste var at han fikk plassert sekken ved siden av hennes sekk:)

 435. jeg synes dete utdraget var bra.
  jeg synes alt var bra.
  jeg syntes det var bra at det hanler om kjærlighet.
  Utdraget var bra fordi jeg ble glad va å lese den. Den var også spennende.

 436. Vi synes boka var kjedelig fordi det var for mye kjærlighet og det var kleint. Det hadde vært bedre om boka hadde handlet om kjærlighet på pinne. Det som var best med boka var at de flyttet sekkene for at de skulle stå siden av hverandre, det var komisk. Vi likte ikke boken fordi det var for mye kjærlighet.

 437. Vi syntes boka var OK. Den nådde ikke opp til forventningene våres og, det var ikke våres type bok. Det var ikke noe spesielt bra med boka, men han er litt i overkant forelsket da:)
  Denne boka passet ikke helt for oss i 6.klasse etter min mening. Dessverre, kanskje til litt mindre barn.

 438. Den var passe bra
  Det beste var bildene
  jeg likte det ikke fordi jeg har sett bedre
  man jeg likte deg også fordi jeg har sett verre

 439. Jeg synes boken er en bok som er litt pinlig å høre på sammen med andre, men det høres ut som en bra bok å ha på hytta.
  Det beste med dette utdraget var at de skulle på leirskole.
  Jeg ville anbefalt denne boken for sjette-sjuende klassinger fordi de skal på leirskole.

 440. Boka var veldig fin og bra den var ganske lett og lese noe vi savner var at den kunne vært litt mer spennende. Vi gir terningkast 3.

 441. Veldig bra! Dette var ei søt bok, det var litt kjeisamt at dei aldri kom til leirskulen, vi ville ha litt meir spenning og kjærleik! Kunne vore meir tekst og mindre bilete. Vi vil gjerne lese meir, for å sjå korleis kjærleiksforholdet utviklar seg! Kanskje blir det kyssing?

 442. Vi syntes boken var litt kjedelig fordi det ikke skjedde så mye. Vi syntes boken også var litt gøy fordi det handla om kjærlighet.

 443. Boken var kjedelig og kunne hatt litt mer spenning. Det var litt morsomt at Magnus var VELDIG forelsket i Thea. Terningkast: 2

 444. Jeg synes boka var helt ok. Jeg trodde boka skulle være litt mere spennende og lese! Men den var helt grei å lese!!

 445. Teksten handler om forelskelse. Magnus er forelska i Thea, men det vet ikke Thea. De er på vei til leirskole sammen og Magnus er veldig opptatt av at sekkene deres havner ved siden av hverandre.

  Jeg mislikte boka fordi jeg ikke liker temaet forelskelse. Boka var kjedelig å lese og jeg fikk ikke lyst til å lese resten av denne boka. Jeg syntes boka var lett å lese og hadde ingen brå slutt.

 446. Fleire meinte at den var kjedeleg i byrjinga då tema ikkje traff. Dei seier og at den tok seg opp på slutten, men tema var likevel ikkje deira smak

 447. Denne boken var om at Magnus ble forelsket i Thea.
  jeg likte at det var bilder uten bilder er det kjedelig. Denne boken var ganske kul den passer for 5-6 klasse. Karakter 5 av 6. Jeg Kunne gjerne ha boken.😊

 448. Bokaaa
  Jeg synes boka var gøy men det var ikke helt min type da,
  den kunne ha litt mer spenning og ka skjer mellom Magnus og Thea.

 449. Hei jeg hetter Hennie. personlig likte jeg boka, det var akkurat passe romanse og vennskap samtidig og det gjorde boka perfekt, veldig mye detaljer og det gjorde det gøy og lese

 450. Kalde føtter varme hjerter handler om forelskelse, boka handler om en gutt kaldt Magnus. Magnus er sykt forelska i Thea, Thea er den mest populære jenta på skolen. Klassen deres skal på leirskole og Magnus gjør alt han kan for å få sekken sin til å være ved siden av Thea sin på turen.
  Jeg likte denne boka den var bra skrevet, jeg anbefaler denne boka til aldersgruppen 12- 15.

 451. Det var en god bok men det var litt klient fordi det er en gutt som vil ha en jente så mye at……nei det er bare litt klient

 452. Boken var ikke helt noe for meg, men det var litt gøy at Marius absolutt skulle ha sekken sin ved siden av Thea sin.

 453. Jeg synes boken var helt grei. Boken handler om forelskelse og klassetur.
  Magnus ønsker å sitte ved siden av Thea og ville ikke ha vært med på klasseturen om ikke Thea var med. Magnus gjør alt i skjul for å sitte ved siden av eller vare nær Thea.
  Passer bedre for 3 klasse.

 454. Jeg syns boka var litt rar men kul. Grunnen til at jeg syns den var litt rar er at han gutten sa så mye rart.

 455. Boken var helt OK, jeg likte ikke boken så mye. Kanskje terningkast 3. Den var litt kjedelig fordi det ikke var så mye romantikk.

 456. Boka handlet om kjærlighet og forelskelse. Jeg liker mest spenning, men boka var bra, jeg vil anbefaler denne boka fra 3-4 trinn.

 457. boka handlet om kjærlighet og forelskelse. Jeg liker ikke sånne bøker. Jeg anbefaler denne boka til 3-4 klasse.

 458. Jeg syntes denne boken var bra og romantisk, men jeg liker bedre mystiske og spennende bøker. Derfor anbefaler jeg denne boken til 3-4 klassinger.

 459. Boka er ikke min type sjanger, jeg er bare ikke interessert i romantikk.
  Det var en fin bok da.
  Terningkast 2

 460. Boken var veldig bra. Boka handlet om at Thea og Magnus skulle til leirskolen så satte de sekkene ved siden av hverandre. Magnus ville ikke si til Thea at han likte Thea. Magnus ville ikke gå hvis Thea skulle gå. Han ville gå når Thea skulle gå. Da de satte sekkene sine ved siden av hverandre så tenkte Magnus at endelig er Thea sin sekk ved siden av min sekk. Magnus ville se Thea når hun sto på ski imens Magnus spiste frokost.

 461. Boka handlet om kjærlighet og forelskelse. Jeg liker ikke sånne bøker. Jeg anbefaler denne boka til 3-4 klasse.

 462. Jeg synes at kjærlighet ikke er min greie,men ellers er den bra.
  Anbefaler denne boka til 3-5 trinn.

 463. Elevene syntes det var litt kleint at hovedpersonene var så sykelig opptatt av en annen person, så det fristet ikke så veldig å låne boken for å lese videre.

 464. Vi ble litt flaue da vi lyttet til dette utdraget. Hovedpersonen er litt intens. Vi liker ikke så godt kjærestebøker. Vi var ikke helt klare for dette ennå.

 465. boka var bra😊Tittelen passer til boka.
  Jeg liker forelskelser bøker nå😄
  Jeg har aldri lesten forelskelse bok før nå.
  Jeg vil lone den etter en i klassen min.
  den var intresang.
  boka var fin,kul,romantisk og bra

 466. Denne boka syntes jeg var dårlig. Jeg skjønner ikke at noen kan like den. Det eneste som var bra med denne boka var at den var detaljert. Jeg gir den – 10/10. For mye romantikk

 467. Denne boka hadde mye romantikk. 😍Jeg liker romantikk bøker, men jeg liker den ikke så mye.😒 Personlig så synes jeg den er veldig sann at du ikke vil stoppe og lese den. Men jeg likte den litt. 😜

 468. -6. Klasse Her
  Absolutt. Forferderlig. Hvis jeg kunne valgt å lese denne, eller å se på The Emoji Movie, ville jeg allerede ha setta inn disken før du hadde snakket ferdig. Det kan være bra og ha det veldig detaljert, men i alle dager. Hvis noe, så gjør ekstra detaljene at hoved-personen ser ut som en creep! Jeg hater romanser, og jeg hater denne boka. Brenn den.

 469. Den handler om en Magnus som elsker Thea og som skal på leirskole.

  Den er grei.

  Jeg liker ikke den sjangeren.

  Men den kan være fin for andre.

 470. Jeg syns det virker som en bra bok. det er en spenndene, men samtidig en rolig bok, men jeg tror ikke den kan bli perfekt for yngere barn fordi dem kansjke ikke liker så godt romantikk. 8/10

 471. Jeg syntes at boka var bra jeg likte innholdet i boka jeg likte romantikken i boka og det var bra med romantikk i den helt ærlig så likte jeg boka

 472. Boken er bra etter det jeg har lest. Jeg liker forsiden 🙂 . MEN kjærlighet og foreskesle er ikke min ting:( . Men den er sikker bra 😉 🙂

 473. Jeg syns att boken var bra og jeg kunne gjerne tenkt meg og lese fortsettelsen av boken å det er spennende og se hva som skjer videre mellom Magnus og Thea.

  Terningkast hittil er en sterk 4

 474. Jeg syntes den var litt kjedelig fordi det er ikke den typen bøker jeg liker. Jeg liker skrekk/krim

 475. Jeg synes den var bra men jeg elska den liksom ikke heller. Jeg tror hele boka er bedere egentlig. Tror kanskje den hadde passa bedre til litt yngre folk. Så jeg synes den var passe liksom

 476. Boka var ikke så lang syntes jeg og den var litt kjedelig. Men ellers var den bra!😂