Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Kampen mot superbitchene

A. Audhild Solberg Aschehoug 2015


Anne Bea er tolv år, født med albinisme og nestnest nederst i hierarkiet i klassen. Hun plages av Thea og de andre superbitchene, og Nils er hennes eneste venn. Men etter at hun snakket med Magnus i trappa, er det som om det har åpnet seg et nytt rom inni henne og at noe har begynt å skje.

«Særlig at det der skjedde i grunn!» Thea satt på kateteret og himla med øynene.
«Det gjorde det!» sa Ylva-Merete.
«Yeah right,» lo Thea.
For én gangs skyld var det ikke meg hun lo av. Ylva-Merete har gulrotfarga krøller og fregner og vil bli kunstmaler når hun blir stor. Hun er med andre ord ikke særlig populær blant guttene. Så da hun plutselig begynte å fortelle eksotiske klinehistorier noen dager etter at hun forstua høyrearmen, vekte hun en smule oppsikt.

Jeg skal innrømme at jeg og Nils også stussa litt over den rivende utviklinga i kjærlighetslivet til Ylva-Merete, men vi lot som ingenting.
Det gjorde ikke Thea.
«Herregud, Ylva-Merete,» sa hun. «Prøv og jobb litt mer med storyen neste gang, ’a. Alle skjønner at det der bare er noe du finner på!»
Det er synd å si det, men jeg skjønte på en måte hva
Thea mente.

Denne gangen hadde Ylva-Merete nemlig ikke bare råklina med nabogutten til bestemoren. Han var i tillegg seksten år og fotomodell. Og da de var ferdige med å kysse, hadde de tatt en runde på mopeden hans, før de avslutta kvelden med å kræsje i en av hagegnomene til bestemoren.
«Altså, bare fordi du ikke var der,» sa Ylva-Merete til
Thea, «så betyr ikke det at det ikke skjedde!»
Thea dingla med beina, Uggs-ene hennes kom nesten borti pulten min.
«Ok, hva het han, da?» sa hun.
«Hvem da?» sa Ylva-Merete.
«Hallo, hvem tror du? Han gutten du liksom klina med, vel!»
«Å ja. Joak… Nei, Jona… Nei, ikke det … Benjamin!
Han het Benjamin.»
Ronja og Shirin satte i å hylfnise.
«Sikker på at det ikke var Joakim?» lo Ronja.
«Eller, vent … Jonas?» lo Shirin.

Rettighetene for utdraget gjelder for aksjonsperioden, derfor har vi måttet fjerne resten av utdraget. Utdraget var hentet fra s. 68-78.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

732 anmeldelser av “Kampen mot superbitchene

 1. Kampen mot superbitchene er en bra bok som handler om Anne Bea. Hun er 12 år og er albino, og hun blir mobba av Thea og de andre superbitchene for det. Anne har bare en venn, og han heter Nils. Denne boka har noen stygge ord og derfor anbefaler den for alder 12-16. Handlingen foregår i klasserommet. Jeg likte best når Anne sa «Sist jeg så Felix satt han nemlig på rommet sitt å sikla ganske kraftig etter et YouTube-intervju med Justin Bieber.»

 2. Boka var utrolig bra! uten Uten Nils hadde det ikke vært noe gøy! Jeg har lest begge bøkene og håper VIRKELIG det kommer flere! 🙂

 3. Jeg har lest hele boken før og jeg elsker dem<33 Jeg har også lest nummer 2 som heter «Superbitchene driter seg ut» Den handler om halloween festen til tante mona. Og det er bare de i bånnligaen som er invitert fra klassen. Alt går supert på festen, men så dukker en av superbitchene opp i døra og vil inn. Superbitchene krangler og alle er lei av de. Så de er ikke invitert pl noen av festene. Nils er forelska i halvs
  stera. Føkk justin trenger ny vokalist… Magnus vil at anne bea smal vdre vokalist men de andre vil ha Brithany så det blir to mot en og Brithany blir vokalist. Men så får anne bea en melding fra johanne der det står at hun er ny bassist i føkk justin og at de trenger en på keyboard og en vokalist.Nils er god på keyboard og anne bea s synger som en engel. Terning kast på begge bøkene: 6

 4. jeg synes boka er suuuuuupeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  den er både komisk, og handler om hvordan jenter kan ha det.
  Jeg synes det er bra at de skriver bøker som handler om følelser, og hvordan man har det innvendig:)
  har dessuten lest boka flere ganger før
  EEEEEEEEESLKER DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Som jeg sa forrige gang, var det lite humor i den. Den humoren som var, var når de der «Superbitchene» banner. Det er det eneste klassen min 5B så som humor. Denne boken kan øke mobbing p.g.a handlinga i boka. Fortsatt øker jeg humoren litt, etter at jeg gikk gjennom den to ganger. Fra 0 – 100 vil jeg si 32, som er 31 mer enn den humoristiske måleren min. Boka, derimot, blir kanskje tatt litt mer på alvor. Ville vurdert denne til aldergrense minst 8 år. De forstår i hvert fall hvordan man skal oppføre seg og ikke oppføre seg. På en skala fra 1 til 10, blir det 7. Jeg forstår boka mens jeg ikke ser så mye humor. Takk for meg.

 6. den var ganske bra og kul det fikk meg til og ha lyst til, og lese boka den som skrevet denne boka er sikkert ganske kul hvor du kommer fra aner ikke jeg men du er helt sikkert rå på og skrive bøker. håper du skriver flere bøker om superbitchene.

 7. det var et veldig spennende kapittel. Har lyst til å lese hele boka, har hørt om den før 🙂 Har lyst til å høre om den som har skrevet om boka jeg er veldig inntresert i og skrive bøker!

 8. jeg syntes den var fin men på en anenn måte jorde jeg ikke fordg atter det var mange stygge ord

 9. jeg synes denne boka var veldig kul og spennende siden de skal løse hvordan dde kan si imot Thea .
  De tør å si imot de superbitchene og så blir de sure det synes jeg var veldig bra med boka!

 10. Jeg har ikke boka men kommer til å mase på mamma og pappa for å kjøpe en sånn.[Jeg kunne låne på biblioteket men en dag er den der og neste dag er den ikke der.]
  SUPERBOK EVER!!!!!!!!

 11. Fint at du prøver å lage bøker om livet til en som blir mobba. Super bok, men den underholder ikke så mye. Hvis du kunne legge litt mer humor i neste bok, ville det vært supert! Terningkast 4.

 12. Jeg synes at utdaget Kampen mot superbitchene var veldig bra fordi den var veldig spennende. Det kan hende det er noe som har hent på ekte. jeg ambefaler å lese den. Jeg gir terningkast 5. spraket var litt ungdommelig, men ellers var den veldig bra.

 13. Jeg synes denne boka var utrolig bra, morsom og spennende, men jeg synes også at den var litt trist vis jeg tenker over det, men jeg har utrolig lyst til og lese boka uansett.

 14. Jeg likte boka veldig godt . JEG ELSKER HESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Jeg likte boka ganske godt . Men man burde ikke ha så masse banning!!!
  liker veldig godt masse drama .

 16. Noen av elevene syntes utdraget var gøy. Den stygge språkbruken gjorde boken spesiell. Noen likte boken, men ikke banningen. Den var gøy og morsom, språkbruken gjorde det mer ekte og gøyere. Kunne kjenne seg igjen.

 17. Eg syns boka var så bra at eg ikkje gløymer ho, eg skal snart lese superbitchene driter seg ut.☺️?

 18. Eg syns at boka var super og eg har lest den andre boka og den heitter superbitchene driter seg ut den burde vere med neste års bokslukeerene prisen ?????????????????????

 19. Spennende fordi personene var på omtrent samme alder som oss. Litt forvirrende å lese fordi det var så mange navn å holde styr på i starten. Boka tar opp mobbing, noe som er et aktuelt tema. Den tar opp hvordan det er å være annerledes og ha andre interesser.

 20. boka var veldig morsomt og spennende det var litt drama i den og masse humor jeg syntes at den boka skal vinne jeg har lyst til å lese hele boka. helt supert.

 21. ikke så bra jeg er jo gutt og det er om jenter så den var helt grei men skulle vært litt mere om gutter. jeg håper de som har lagd denne boka kan lage noe om gutter takk

 22. boka var veldig morsomt og spennende det var litt drama i den og masse humor jeg syntes at den boka skal vinne jeg har lyst til å lese hele boka.

 23. Denne Boken Her Var Veldig Gøy Å Lese Men Jeg Ønsker Ikke Å Lese I Denne Heller Da :),
  Ikke Verden’s Beste Bok Heller Da Det Var Okay Bok Kan Jeg Si.

 24. Oliwia: jeg syntes at den boka var super og veldig braa håper at den boka kan vinne:)

 25. Boken handler om: anne bea er 12 år,hun er født med albinisme. hun er minst populær i klassen.hun er forelsket i magnus.

  boken er sjangeren humor, men vi synes den var mer drama.Utdraget var passe bra. Synes veldig synd på anne bea

  Anne bea er født med albimisme. Dumt at det var så mye banning.Det var tre divaer i klassen. den minner meg om en bok som heter kurt blir grusom.

  De jentene som mobbet Anne Bea var diva, men kjæresten til en av de hadde beliver kjæreste. Vi synes ikke dere under 9 år burde lese den.

  Hilsen David og Andrea

 26. Jeg syntes boka var helt SUPER……..
  Jeg tror den VINNER….
  DEN MÅ VINNE 🙂

 27. Den var spennene fordi jeg liker fantasy. Jeg synes at boka var litt dolig fordi jeg synnes at utrage var dolig

 28. Boka var spenende go de baneorene paset i teksten men det de jorde var i boka handelinfen paset ikke i boka der fo gir jeg boka:veldig bra

 29. Det er en super morsom bok! Håper det kommer en til av de bøkene! Hun er en super god forfatter! Love Nathalie!

 30. Malin: Er en super bok hvis man ikke bryr seg så mye om banning, men kategorien burde vært «Oppvekst».

  Helene: Jeg synes den var gøy.

 31. kampen mot superbichene er en dramatisk og veldig morsom bok. gleder meg til neste bok kommer ut. jeg stemmer på denne boka fordi det har vært min favorittbok første gang jeg leste den. så håper den vinner.

 32. veldig morsomt men litt for mye stygt språk. PS. hilsen Johannes. johannes er veldig kul

 33. de var skikkelig bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEN VAR (LITT) AWESOME!! A. AUDHILD SOLBERG, DU MÅ LAGE EN TOER!!! JEG HUSKER NÅR DU VAR HER!!!

 34. Denne var meget populær, har vore utlånt frå biblioteket sidan vi las utdraget.
  Berre to elevar som ikkje meinte at den var super.

 35. Jeg likte boka kjempe godt. Det var nok detaljer. Det var litt banning men det var bare kjempe gøy. Jeg ville gjerne ha lest resten av boken. Jeg har ikke prøvd denne før fordi forsida så litt kjedelig. Men helt super bok!

 36. Boka handler om ei jente med lav status. Ho heter Anne bea.
  Ho og noen andre blir plaga av superbitchene. Superbitchene er Thea,Shirin og Ronja.
  De er veldig populære. Anne bea har snakka med Magnus i trappa.Alt dette foregår på en skole. Sjangeren til boka er humor.

  Boka er spennende fordi det er mye handling i boka.
  Boka har mye drama i seg fordi det skjer mye med at Thea og de blir sure på Anne bea.
  Boka viser hva som kan skje i virkeligheten fordi det er mange som blir plaga,det er mange som er opptatt av status og gutter.

  Teksten starter med at Ylva-Merete prøver å imponere superbitchene fordi ho finner på klinehistorier,men jentene tror ikke på det.
  Anne bea: Ho er en jente som er snill og grei,flink på skolen.
  Thea: Frekk jente. Bryr seg ikke om andre. Egoistisk
  Shirin og Ronja: Frekke fordi dem henger med Thea. De er på en måte tjenerne hennes.

  Boka tar opp et viktig emne med status, populæritet.

  Man har lyst til å lese hele teksten fordi man vill vite hva som skjer, om Anne bea klarer å stå opp for superbitchene igjen..
  Ja man blei dratt inn i boka.

  Den lett å lese fordi det var ikke noe vanskelige ord, det var mye handlig som gjorde boka spennende.
  Kanskje andre bør lese den.:):)

 37. Jeg syntes at boka var kjempe gøy han hadde masse vitser og mye banning men det gjorde den bare morsommere.?✨✨✨✨?????

 38. Jeg syntes at boka var kjempe gøy han hadde masse vitser og mye banning men det gjorde den bare morsommere han hadde vanskelige humor jeg elsker superbitchene???

 39. Jeg syntes at boka var kjempe gøy han hadde masse vitser og mye banning men det gjorde den bare morsommere han hadde vanskelige humor jeg elsker superbitchene????????????????????????????????

 40. Jeg elsket det!?

  PS: jeg skjønner meg ikke helt på slutten, jeg vil høre litt mere av de som var med på å mobbe. Men ellers så er det helt????

 41. Jeg elsket det!

  PS: jeg skjønner meg ikke helt på slutten, jeg vil høre litt mere av de som var med på å mobbe. Men ellers så er det helt????

 42. Den vinner lett den er sykt bra takket være Benjamin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 43. Den var super fordi Benjamin kræsja i hage nissen til Bestemor. bra håper den kan vinne!!!!!

 44. Flott bok! Liker språkbruken, for den minner egentlig litt om «hjemme»… 🙂 Har lest hele to eller tre ganger… 🙂

 45. Vurdering: SUPER
  Meninger: Boka er «meg»: kjærlighet og drama! Du må være gammel nok Ungdomsaktig Superbra Moderne Morsom «Hadde vært kjedelig uten bannord» Populære jenter / fotballgutter Ikke så bra med stygge ord Kul bok Jeg levde meg inn i historien Skuffet over barna i klassen

 46. Da jeg leste la jeg merke til at det var noen stygge ord. Jeg synes at Thea,Ronja og Shirin var slemme. Jeg likte godt da jentene ropte til hverandre. Jeg ble irritert over at jeg ikke kunne lese mere. Hvis jeg var Anne-Bea hadde jeg sakt noe tilbake til de som sa stygge ting til henne. Jeg ble skuffet over at boka ikke fortsatte. Jeg ble overasket over at boka var så bra. Slutten var spennende. Jeg fikk lyst til og lese hele boka. Jeg anbefaler denne boka.

 47. Da jeg leste la jeg merke til at det var noen stygge ord i teksten.
  Jeg synes at Thea, Ronja og Shirin var frekke.
  Jeg ble irritert over at jeg ikke fikk lese mer.

 48. Kampen mot superbichene var veldig gøy. Jeg fikk lyst til å lese mere. Jeg synes at det var veldig dumt at Thea,Ronja og Shirin mobba Anne Bea. Det var ikke så gøy at de banna i boka. Jeg likte boka veldig godt. Jeg vil lese HELE boka.

 49. Vi syntes utdraget var gøy og spennende. Vi har faktisk lest hele boken, til og med litt av «superbitchene driter seg ut». Veldig bra bøker, men noen fra klassen synes det var litt mye banning og tenkte at de som leser burde gå på mellomtrinnet og oppover. Vi stemmer på: SUPER!! har tenkt til å lese flere bøker av Anne Bea. Ordentlig gøy dette her og få være med på Bokslukerprisen og velge ut bøker og stemme og gi anmeldelser. 🙂

 50. Den var veldig gøy. Jeg anbefaler andre å lese den. Jeg har lest hele boken og de vinner talentkampen. I boken superbitchene driter seg ut blir Thea mobbet og sagt stygge ting til. Anne Bea blir i vertfall ikke sagt stygge ting til. Den boken burde bli en av de fem bøkene som blir valgt. Den var veldig spennende og det burde komme flere bøker av den boken. bok nummer en heter jo kampen mot superbitchene og nummer to heter superbitchene driter seg ut. Det burde komme flere bøker

 51. Denne boka var veldig gøy . Eg er glad for at eg velte dene boka. Eg har lese heile.Eg vil lese del 2, og eg har bestilt boka fordi eg liker denne type bok.

 52. Kan dere lage en film om den plisssss ??????????????????. Det hadde vært kjempe fint om dere lagde en film om den

 53. Jeg liker ikke denne bitcheboka her fordi det er en svært stygg tittel.

 54. likte den ikke fordi den var bare passe bra, spennende og håper hun ikke blir mobbet til slutt. spennende fordi den var realistisk. jeg likte humoren og språket. likte ikke slutten. kjempemorsom, det ligger et budskap i dette. veldig bra og ganske spennende. kjedelig. gøy og morsom. morsom, men mange styggord. håper hun ikke blir mobbet til slutt. vil lese mer.

 55. Jeg syntes boken var super morsom og spenenne forde det skjedde så mye på en gang og det likte jeg.?

 56. Dette utdraget var veldig kjedelig.
  Den var ikke så spennende.
  Jeg vil aldri lese denne boken.
  Den var bare veldig rar.

 57. Denne boken var kjempe gøy . Jeg ville veldig gjerne lest ferdig resten av boka . Ho var morsom samtidig som ho var litt tøsete . Men ho var mest spenene .

 58. Dette utdraget var ikke så spennende og eg ville ikke lest denne boka den intreserte meg så ikke så særlig den var ikke noe får meg

 59. Denne er kjempe kul, I LOVE IT <3
  ønsker eg hadde boken, lest den sikkert mange tusen ganger.
  vil lese mer 🙂

 60. Den var bra mye drama og var litt humoristisk og mye banne ord. hilsen 6B

 61. SuperBichene var skikkelig morsom, det var veldig humoristisk og kul, jeg lo nesten hele tiden?

 62. Jeg syns boka var super, fordi forfatteren var flink på å finne gode personbeskrivelser. Hun fikk boka til å virke kjekk,fordi hun brukte sterke ord.

 63. Jeg synes at boka var super.

  Det var litt mye banning men jeg prøvde å overse det.?

 64. Denne boka var mosom og viste at jenter og er frekke det viser og at mobbing ikke er bra. Jeg anbefaler den for når jeg leste utdraget så måtte jeg ha boken , så jeg løpte rett til butikken for å kjøpe den, og nå har jeg lest den og jeg koste meg. En av de kjekkeste bøkene jeg har lest fordi jeg lærer hvordan andre har det. Vis jeg var deg ville jeg ha lest den.??

 65. Jeg synes boka var helt utrolig gøy å lese, den hadde både god humor og masse masse kule morsomme ting i seg! Jeg skjønte hva den handlet om og poenget av boken! Jeg likte boken utrolig godt! Jeg synes ikke minst at boken hadde et godt budskap om det å mobbe. Jeg elsket den!!??

 66. Denne boka var super fordi den var morsom.
  Jeg likte den veldig godt fordi beskrev «superbitchene» veldig godt på en morsom måte.
  Det var ganske godt påfunnet.

 67. Jeg elsket denne boken. Jeg har lest den kjempe mange ganger hjemme, men kanskje det var litt for mye banning, men en bra bok. Jeg selv elsket denne boken jeg skal definitivt kjøpe den. Dette er grunnene til at jeg liker denne boken:
  1. Jeg synes den var litt løyen med alt banningen selv om det var litt mye.
  2. For meg var det litt fakta av denne boken siden du lærer hvordan det er å bli mobbet av andre i klassen.
  3.Du lærer at det er dumt å lyve om ting.

 68. Denne boka var så kul og spennende at jeg valgte å låne den, til å med ta den på super.
  Anbefaler den veldig?

 69. Jeg likte best denne boken fordi jeg er veldig glad i dagbøker og dette var på en måte litt lignende. Det var også veldig bra fordi forfatteren fikk veldig godt frem når hun beskrev superbitchene, og til slutt det var også bra fordi det var masse humor.

 70. Denne boka er best fordi den er morsom og lærer noen å beskytte seg selv. Jeg håper denne boka vinner?Jeg håper det kommer også en film til denne boka. Jeg liker denne boka også fordi den er nyttig for tenåringsliv og ungdomsliv.

 71. Jeg synes denne boken bør vinne fordi den er superhumoristisk og det var kjempekos å lese anmeldelsen. Forfatteren fikk fram at bøllene var superbitcher på en fantastisk måte. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan han gjorde det, men det var visst veldig effektivt. Banningen var også en fin liten detalj for å få fram smilet og stemningen. Tommel opp til kampen mot superbitchene!

 72. Jeg liker denne boka fordi den er spennende og det skjer mye og den er veldig morsom og jeg holder på og lese den. Den er veldig gøy og jeg anbefaler den veldig?

 73. Denne boka var super! Absolutt den beste av alle bøkene!? Jeg har lest ut hele,den var helt fantastisk,håper virkelig at hun som har laget den vinner!?? Takk for at jeg i det hele tatt fikk lese den!,hvis vi ikke skulle lese den i lekse og sånt,så hadde jeg aldri lest den,men nå gjorde jeg det heldigvis!?

 74. Jeg synes at denne boken var veldig morsom fordi den hadde masse humor og masse banning. De var veldig gode på personbeskrivelser.

 75. Kommentarer fra klassen:
  -Det var for mye banning!
  – En av de beste bøkene i verdenshistorien!
  – Jentete!
  – #Awsome!
  -Spennende, fikk lyst til å lese boka.
  – Heftig med mye banning!
  -Hvordan greide de å lage denne boka.Wow, Fantastisk!!

 76. Jeg liker veldig god denne boka det kjempe morsom og det er aktorat som jeg spiser bacon og leser den boka…

 77. Jeg likte kampen mot superbichene fordi den tar opp et veldig viktig tema, og forfatteren skriver på den måten det kansje er for noen. Den for meg til å smile, men også til og syntes synd på alle de som faktisk har det sånn. Det kjennes at man blir sint på alle de i «toppligaen»
  Jeg har lest begge bøkene, så jeg anbefaler begge to på det sterkeste.

 78. Den var bra fordi språket var morsomt og Anne Bea sa det hun hadde på hjerte.

 79. Passe bra fordi boka innebærer jenteting og romantikk. Liker ikke kyssing og jentebøker.

 80. BRA! Men ikke super fordi den hadde mye banning i seg, men det var bra det var en jentebok.

 81. Vi syntes den var bra fordi den var spennende og hadde bra humor. Hovedpersonen var tøff og vi fikk lyst til å lese boka.

 82. hei jeg syntes denne boka er super, den har veldig masse spenning i seg. Den er gøy og lese for jeg har lest hele boka, den var bra.

 83. hei jeg syntes denne boka er super, den har veldig masse spenning i seg. Den er gøy og lese for jeg har lest hele boka.

 84. jeg elsker boka jeg hadde lest boka fra før og på fredag ble jeg ferdig med 2end av den den er også veldig gøy forfateren har klart og skrive 2 bra bøker 😉

 85. Superbitchene:
  Jeg syntes boka er kjempebra.
  Språket er ikke alltid så fint, men det gjør det morsomt.
  Jeg ler mye av denne boka fordi det er mye humor og slengord.
  Jeg syntes det er kult at hovedpersonen er en albino og jeg liker hvordan Anne-Bea kjemper mot superbitchene Thea, Ronja og Shirin.
  Håper det blir laget en film av denne boka.

 86. Jeg liker denne boka veldi dog fordi det som kjer skal ikke skje på virkelig heten . Jeg likte denne boka fordi det kjer så mase syns jeg. Det jeg likte med boka er starten av utdraget for det var så mage som anaka og jeg liker sånne bøker som denne ,for da lever jeg meg inn i boka. Jeg syns at denne boka hvar bra.

 87. boka handler om Anne Bea som har albinisme og Nils hennes eneste venn, Thea og de andre vennene hennes. Anne Bea er nesten nederst i hierarkiet, Men etter hun snakket med Magnus på trappa er det som et nytt rom har oppnet seg in i henne. Jeg syntes boka var lett og leve seg inni fordi spennende når man for med seg banneord. Jeg vil anbefale boka!:D For 10-13 år.

 88. Denne boka er en humor bok som handler om et barn som blir mobbet fordi hun er albino. Jeg synes at den har litt banning men jeg synes den har alt for mye romantikk. Jeg synes handlingen er sterk. Jeg synes dette er en bra bok og anbefaler boka.

 89. Denne boken handler om Anne Bea. Anne Bea er ganske ung ca 14 år. Boka er humor.

  Jeg synes boka er morsom. Men litt mye banning. Jeg synes de ikke var noe hyggelig mot
  Anne Bea. Jeg vil ikke anbefale denne boka fordi det var mye banning.

 90. Denne boken var berfekt for meg. Jeg synes det var morsomt at det var med litt banning
  For jeg er glad i bøker med litt trøkk.
  Det var fine detaljer om personene og masse morsomme hendelser. Jeg gir denne boken terning kast 6/6. Det var gøy at det var med litt virklelige ting som fks justin bieber, youtube og sånne ting. Denne boken var helt fantastisk! Fortsett og lage sånne here bøker:) hilsen hedda fra søre ål skole

 91. boken var kjempe morsom og bra det som var bra var at det var masse humor i boken.jeg håper det kommer ut en film av superbitchene. Det var veldig masse kjærlighet i boken . Det som var morsomt var alt det som skjedde i boken. 🙂

 92. boka var morsom. forfatteren fikk meg til og forstå hvordan hun har det. litt banning men det går bra. har veldig lyst på boka. veldig bra

 93. Jeg gir den veldig bra den var morsom og den var veldig spenene. det var litt mye banne ord ellers så var den helt grei og jeg har lyst til og lese den mer jeg håper den kommer ut på biblioteket 😉

 94. Jeg gir den veldig bra fordi den var veldig spennende og morsom men det var lit mange banne ord men ellers så var den ganske bra og har lyst til og låne den på biblioteket når den kommer dit

 95. Jeg syntes boka syntes jeg var super. Dette er min type humor! . Jeg syntes det var bra karakterer. Skjønte ikke helt hvem som var Ronja og hvem som var Shirin, men forstod det til slutt. Litt mye banneord men sånn må man regne med i et par bøker 🙂 Håper det kommer en filmutgave av boka en gang. Bra bok!

 96. boka var morsom. forfatteren fikk meg til og forstå hvordan hun har det. litt banning men det er ok. har veldig lyst på boka. veldig bra

 97. Elevene hadde store forventninger til utdraget. Mange syntes det var gøy å lese utdraget. De syntes språkbruken var litt stygg, noe som gjorde boken spesiell. Noen syntes det var et morsomt utdrag, men de likte ikke banningen/språkbruken så godt. Andre igjen mente at språket gjorde utdraget morsommere og mer ekte. Noen kjente seg igjen i handlingen.

 98. Jeg elsker boken. Jeg synes forfatteren er utrolig flink, det må vere veldig vanskelig å skrive så bra. Har VELDIG lyst til å lese hele. Jeg klarte å leve meg inn og se for meg alt.

 99. jeg likte spesielt denne boken. Jeg følte meg lit rar for den var alvorlig og jeg følte at jeg var en del av Anne Beas liv. Jeg følte også at jeg ikke kunne hjelpe Anne Bea. Den var også min smak og jentete. Jeg har veldig lyst til og lese mer av den. Jeg er egentlig glad i og lese bøker med bilder på, men denne boka fikk jeg ett godt inntrykk på.

 100. den var super. det var min smak. den var også andre jenter sin smak men ingen av guttene likte den, men den var litt rar litt spesiell liksom

 101. bra fordi det er en jente bok men også litt for jentete. fikk litt lyst til å lese boka

 102. Dette var en super bra bok!
  Dette er måten å skrive bøker på!
  dette er ting mange jenter opplever i virkeligheten!
  Jeg har bare en ting å si HEIA KAMPEN MOT SUPERBITCHENE!

 103. Super! Vi har lest boka i klassen. Den viser hvordan det er å bli mobbet, og viser hvordan en kan stoppe mobbingen. Men vi mener det er for mye banning i boka.

 104. jeg likte boka den var morsom men det var litt jentete men ellers så var den bra!

 105. jeg likte boka fordi den var spennende og fordi jeg har lest den før og elsker den.

  PS: ser noen av dere på jenter som er på nrk super.

 106. Kampen mot Superbitchene

  Jeg likte den ,jeg syns den var rar men spendene.
  Jeg elsker den.Lest hvert eneste ord.Beste boken ever!!
  Den er litt ekkelt, de kliner!!! :-(Kul

 107. veldig artig VILL LESE MER!!!! bra bok veldig artig artig ARTIG YEAHHHHHHHH! ARTIG JA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JEG LIKER DEN jeg skal kjøpe den med en eneste gang må dra hade

 108. Denne boka er super, navne er morsomt som jeg vil lese hele boka. Superbitchene er en titel som er for 10 til 13 år;) DEN BESTE BOKA JEG HAR HØRT PÅ ! 🙂 🙂 🙂 🙂 ):

 109. Jeg synes at denne boken var super bra? men jeg syntes vel egentlig ikke det var humor mer som drama. Det handlet om at Ane Bea har albino og blir mobbet av Thea og gjengen hennes. Og banningen var bare bra det får fram litt av poenget. Og jeg synes det var veldig bra at Nils støttet Ane Bea når Thea og dem mobbet hun??? jeg synes at denne burde vinne bokslukerprisen???

 110. jeg likte boka skulle ønske og ha lest den boka. Beste boka jeg har lest. Det var gøy da hun fant ut at mamma skulle starte på skolen hennes. Og lurer på hva hun sier til at hun lagde en dating nett side

 111. Dette var eit utdrag som verkeleg falt i smak. Mange av elevane ynskjer lese boka og har sett seg på venteliste på biblioteket. Karakter super 🙂

 112. En bok man kjenner seg igjen i. Bruker mange stygge ord. En bra ok fordi temaet er spennende.

 113. Superbitchene er en super kul logo på en bok! Det viser at det ikke er en bok får 1.klassinger! Den er litt mer ungdom, det er veldig bra! Jeg liker også forsiden fordi ilustrasjonene er utrolig bra tegnet. Liker hvertfall Magnus<33 han virker veldig perfekt! Anne bea virker som en sterk og snill person! Boka virker veldig spennende! Skal hvirkelig kjøpe boka eller låne på bibloteket! Elsker boka<3

 114. Klassen likte denne boka godt, og mener at den tar opp et viktig tema. I beskrivelsene sine sier de at boka var spennende, kul, morsom, rar og spesiell. De likte at jenta klarte å stå opp mot de andre jentene. Noen reagerte på at der var mye banning, og at den passer bedre for eldre barn. Flere av guttene mente også at boka var litt jentete.

 115. denne boken var super men det var litt mye banneord nestegang skriv en bok uten stygge ord.#super

 116. jeg synes denne boken var veldig morsom men det var litt mange stygge ord. jeg har veldig lyst til og lese hele boken og nummer 2 boken

 117. Jeg syntes at kampen mot superbitchene er veldig kul og den er en bok om kjerlighet, den passer for en jente og en gutt. Det handler om noen som mobber hverandre og at de er venner. Jeg anbefaler boka for di som liker spenning.

  Litt mye stygge ord, men hvis ikke det hadde vært stygge ord så hadde boka ikke vært så spennende.

  Jeg likte boka veldig godt, og at den bør vinne.
  Det tror jeg at di andre også syntes det også.

 118. ALTOR MYE BANNIG! TILOGMED I TITTELEN! :# Men utenom det så var det en helt grei bok! MEN HADDE ALDRI LEST DEN FOR MYE BANNING

 119. kampen mot superbitchene.
  Det er anne bea som er tolv år er albino og plaget av superbitchene!!! Jeg synes den er over dramatisk fordi hun bare ikke brydd seg om bitchene. jeg vil ikke kjøpe boken fordi jeg ikke liker tenårings drama. Anbefaler den til jenter som liker drama.

 120. Humor? Dette er mer som drama. Det handler om Anne Bea, som er 12 år og er født med albinisme. Hun blir mobbet, og jeg synes det er rart at ingen av de voksene/ lærerne bryr seg. Boken er bra, fordi den er realistisk. Folk som blir mobbet, og mobberne burde lære av hvordan Anne Bea føler seg. Jeg synes denne boken er verdt å lese.

 121. Denne boken er en humor bok.
  Teksten handler om Anne Bea som er albino.
  Hun blir mobbet av super bitchene.

  Jeg synes at den er bra fordi den er skrevet veldig veldig bra.

  Jeg synes folk burde kjøpe denne boken fordi den er spennende og morsom.
  det er lett å lese seg inn in i boken, fordi den er skrevet detaljert.
  Den passer for både jenter og gutter.

 122. kampen mot superbitchene er en morsom, litt spennende når det er mye krangling. Hovedpersonen er Anne-Bea som har albinisme som er en sykdom.
  Jeg syntes at boken er morsom og rar fordi at det er mye banning og at læreren ikke bryr seg om det som skjer.
  Jeg anbefaler den fordi den er morsommere enn mange andre bøker. Og rar
  Jeg anbefaler den.
  Den passer både for jenter og gutter.
  Boken burde vinne.

 123. Boka var veldig morsom og spennende. Forfatteren var veldig flink til å beskrive personene. Boka kan kanskje hjelpe noen som har det slik som Anne Bea. Det er lett å kjenne seg igjen i boka. Litt mye banning. Boka var passe tykk og vi har veldig lyst til å lese resten av boka. Håper at andre 6. klassinger har lyst til å lese boka. Garantert en 1. plass!

 124. Den høres spennende ut og morsom ut, litt trist, men mest morsom. Det var mye banning.

 125. Jeg likte veldig godt teksten,og jeg har lyst til å lese boken. Den var bra og morsom.

 126. Den var bra! Kjente meg liksom igjen! 🙂 Alle i klassen min selv guttene likte denne boka!

 127. jeg synes at boken var superbra jeg skulle gjerne lest mye mer av den jeg håper det kommer ut fortsetelser av boken men du kunne kanskje kuttet litt på banne ordene men ellers synes jeg boken var superbra

 128. Jeg elsker boka.Den er bra skrevet og ikke gammeldags.Jeg har hele boka selv hjemme og har lest den fire ganger.Den er jentete og beskriver hvordan vi er i dag.Jeg syntes ikke det gjør noe at det er litt banneord i den. Hilsen Emma:)

 129. Mange synes den var morsom. Det var litt humor i utdraget. Den tar opp et alvorlig tema, det er bra at det blir skrevet om dette. Mange jenter likte boka veldig godt.
  Noen elever synes den var litt rar og «bitchete».

 130. Jeg elsket kampen mot super bitchene fordi den var morsom og handlet om jenter? Den var også morsom på grunn av ord bruken ✨Jeg forsto boka veldig godt den var lett og lese og leve seg inn i den var og så morsom på grunn av ord bruken ek gulerotfarga randeuuu og gnom ,og jeg vil ambefale den som superfinalist?

 131. Superbitchene var en bra bok. det handler om at en som heter Anne bea blir mobba av en som heter Tea og det liker ikke Anne bea. jeg synes denne boka passer for barn over 10 år. Det er mye humor og det er litt banning og det er bra synes jeg . Denne boka må bli superfinnalist.

 132. Humor? jeg synes drama. Det var en super bok den var spennende og morsom, men mye stygge ord. boka burde bli lest av 9 og 10 åringer og oppover. hovedpersonen Anne Bea er upopulær! men Thea hun tror hun er best og dronningen av alle de populære!! men Anne Bea har en skikkelig god venn han heter Nils og jeg synes boka burde vinne!!!

 133. Kampen Mot Super Bitchene
  Denne boka handler om Anne Bea som har
  Albinisme. Hun blir plaget av de andre
  Elevene. Dette er en humor bok men jeg
  Syntes den ikke var så morsom. Jeg
  likte ikke boka fordi det var mange
  banne ord og den var litt kjedelig.
  Jeg syntes ikke boka burde vinne……

 134. Kampen Mot Super Bitchene
  Denne boka handler om Anne Bea som har
  Albinisme. Hun blir plaget av de andre
  Elevene. Dette er en humor bok men jeg
  Syntes den ikke var så morsom. Jeg
  likte ikke boka fordi det var mange
  banne ord og den var litt kjedelig.
  Jeg syntes ikke boka burde vinne…

 135. Boka inneholder humor i og tenåringsalderen. Jeg syntes boka var bra fordi det var litt banning. Boka handlet om Anne BEA som har albinisme og blir plaget av tre andre jenter. Jeg syntes det burde vært aldersgrense, kanskje 9-10 år. Det jeg ikke likte med boka var at det bare var hun som ble plaget. Jeg vil anbefale boka som vinner og hvert fall superfinnalist.

 136. Boka handler om Anne Bea som er 12 år og er albino. Hun har en venn som heter Nils og hun plages av Thea og de andre super bitchene. Jeg syns boka var bra fordi at det var mye humor og det var litt banning i boka. det var også bra at boka var lett å forstå. jeg syns boka anbefales til barn som er 9 år og oppover. boka fortjener å være superfinalist i Bokslukerprisen 🙂

 137. Denne boken virket veldig spennende, og vi kommer til å velge den som høytlesningsbok i klassen neste gang!:)

 138. Jeg synes utdraget av boken var VELDIG gøy. Jeg vil VELDIG mye lese hele boken.

 139. jeg synes boka var artig og kjempe morsom men utdragge var litt kjedderlig for man fikk liksom ikke høre om det som kjedde. men resten er morsomt 🙂

 140. Den var morsom. Vi kjente oss igjen. Det ble fine samtaler etterpå. Litt for mye banning

 141. hele klassen syntes at boka var kjempe kul! den er på første plass hos oss i allfall;)

 142. Jeg synes at kamper mot superbitchene er super duper fordi den har mye spenning i seg og drama.
  Når jeg leser den begynner jeg å skjønne mer og mer.
  Det er mange bøker som er like men denne boken skiller seg ut.
  Blant alle bøkene jeg har lest i boksluker boka min er dette en delt første plass så langt.
  Jeg håper å få lese resten en annen dag.
  Jeg liker også at denne boken har mer innlevelse enn mange av de andre bøkene.
  Det var veldig bra at jeg får vite mye om hvem personene er og hvordan de er på de ti sidene.
  Jeg har bare lest ni av bøkene så jeg har fortsatt en bok igjenn men jeg håper ikke den boken er bedre.
  Jeg elsker denne boken å jeg håper den VINNER 1. PLASSEN. :0)

 143. Den er veldig bra. Men du får ikke vite så mye om hvor eller hva hun er. Jeg synes ikke at den var så morsom. Men den var grei på andre ting. Hun kunne vært litt flere steder enn bare de samme. Men den er veldig bra på skrivingen og sammenhengen av teksten var bra. Den hadde bra tekst. Det er litt for stygge ord i teksten. Men det var ikke så ille.
  Dette var min anmeldelse

 144. Jeg synes denne boka, Superbitchene, var utrolig morsom og bra. Det er min type humor. jeg har faktisk lånt boka på biblioteket fordi den var så bra og morsom. jeg synes tittelen var den helt rette til denne boka. Den handler på en måte om mobbing og og være en jente som blir mobbet. Vis jeg skulle gitt denne boka poeng fra en til 10 så hadde jeg faktisk tatt 11! Haha.. jeg elsker sånne bøker som denne og leser morsomme bøker 10 ganger fortere enn kjedelige bøker! Bra.

 145. Jeg synes boken er dårlig, fordi det var altfor mye kjæresteprat. Det var veldig mye banning og annet tull. Den var veldig kjedelig.

 146. Jeg syntes at utdraget av kampen mot superbichene var veldig dårlig.
  Fordi den ikke var morsom eller spennende.
  Jeg likte ikke at det bare var kjæresteprat.
  Jeg likte ikke at det bare var en jentebok og ikke en guttebok.

  Det var dumt at det det var mye banning i den.

 147. – Kjempebra! Den var både morsom og spennende, helt super!
  – jeg liker ikke jente problemer
  – Veldig bra ! God humor, godt eksempel på en jente som blir mobba

 148. Anmeldt av elev
  Jeg liker ikke tittelen på boka. Jeg er irritert over at jentene i boka bruker alle de typiske «jenteordene» som f.eks. «liksom». Jeg er også irritert over at det er så mange banneord i boka, for det skal det ikke være i ei barnebok. Det er også et ord vi ikke trenger å lære eller bruke og det er homo. Jeg er også irritert over at det blir snakket så mye om klining og slike ting som det der.

 149. Vi i 5.klasse synes boka var superbra. Hadde et godt innhold og fin humor.
  Vi håper boka kommer ut på kino, da vil vi se den!!!!!
  Både guttene og jentene kunne tenkt seg å lese ferdig boka!

 150. denne boka har jeg KJEMPE lyst å lese resten av boka, hele boka faktisk!!!
  jeg håper at det kommer en film av super bitchene .
  den er veldig morsom.

 151. – Kjempe bra! -Ramona
  – Super duper kjempebra! -Veronje
  – Kjempe bra! -Miriam
  – Bra den var helt okei! -Fredrik

 152. SUPER!
  den var morsom og spennende.
  det er en bok jeg vill lese.
  den er kanskje mest for jenter,
  jeg ville anbefalt den for 10+.

 153. Jeg elsker denne boken fordi

  Den er morsom
  jeg liker at det er beskrevet alle følelsene hun har.
  Den representerer ungdommen i dag.
  Jeg liker alle de dumme tingene hun gjør.
  Jeg elsker Superbitchene. Det hadde ikke blitt det samme uten dem banningen, jeg mener randevuuuuu. Jeg syntes alt i alt at dette var en hl fantastisk bok og anbefales for de som kan lese.
  Jeg liker super b

 154. Bra !? utdraget var bra, det var litt dumt var at jeg ikke skjønte helt hvem som sa hva fordi det var litt mange navn. Utdraget var super morsomt.*-* Håper det kommer en film ut av den.

 155. Dårlig
  Bra bok for jenter i alderen fra 11 til 13. Det plager meg at hvis jenter i alderen 7 til 10 skal lese den, da føler jeg at det går for langt. Passer bedre for jenter en gutter, derfor liker jeg ikke denne boken fordi det er for mye drama og de sitter liksom i klasserommet og krangler og diskuterer. Jeg er gutt btw.

 156. Denne boka var kjempe bra fordi det var mye spenning og den va veldig leselyst. Jeg elsker denne boka fordi den var veldig rendezvous. den var kjempe morsom og virkelig en jente bok. og det viser ungdommen i dag!

 157. Det var en super bok, den er mer for jenter fordi det handler om gutter, forelskelse og hvem er den fineste og kuleste i klassen, trinnet eller skolen.

 158. drit kul, super bitchene har til og med laget en sang om den. kjempe morsom elsker den vil lese boka. randevuu klassikk. hun hadde mannet seg opp mot de drit super duper bitchene. kommer alltid til og tenke super bitchene vær kveld jeg legger meg takk for denne rå kule boka. super bitch ut.

 159. Boken var dårlig, var ikke spennende. Jeg likte ikke at de bannet. Handlet litt for mye om kjærlighet og klining.

 160. Jeg synes boka var super, fordi det var mange morsomme ord og navn der.
  Jeg likte at Anne Bea tok igjen på en så bra måte. Hun ble ertet uten grunn, men tok igjen så de «kule» jentene ble usikre.

 161. Superbitchene var veldig artig for ene jenta sa kaler du kjeresten min homo eg måte flire eg gir 6 poeng

 162. Den var bra for forfateren vise kosson ongdoma snake no til tiden og den er spennende med at dei kjemppe mot den kulejentejengen som mobbe hun

 163. Noen synes det var litt mye banning.
  Det var mye drama. Noen har lest den og noen leser den akkurat nå.
  Det var også noen flere som kunne tenke seg å lese den.

 164. litt humor og bra at hun står opp for seg selv . hvis jeg kunne ha velt helt sel hadde jeg velt super jeg vet ikke om alle i hele Norge synes det men jeg jeg syntes i vertfall at den var super hvis du ikke liker den kan du jo kan skje lese en annen bok for eksempel forfulgt i London ormeegget Yoko onur svarte dalen men jeg anbefaler kampen mot superbitchene men liker ikke navnet på den for gutter som liker tøft språk og banning så tror jeg dere vill like denne jeg har ikke lest hele boka men hørt ut dragene.

 165. Når jeg startet med denne boken trodde jeg at den ikke var så gøy ,men jeg småflirte litt .jeg likte at hovedpersonen var smart og at hun hadde sykdommen albinisme. Det fikk meg til å ville lese hele boka.

 166. jeg synes boka var super fordi den var kul og artig å jentete. jeg synes de var veldig mye banning i boka. det var morsomt. jeg vil gjerne lese hele boka.

 167. superbitchene er super fordi den er morsom og litt trist fordi hun blir mobbet men hun har en guttevenn <3 <3 <3 <3 <3 <3…

 168. boken var veldig bra har lest 1 og 2, men vorfor kampen mot superbitcene hvorfor ikke kampen mot bitchene!!!

 169. jeg synes boka var bra frodig forfatteren var ikke red for og si banning og sone ting.
  jeg trudde den skule være som de andre båkene men det var mye spennende en de andre.
  jeg vil anbefale denne boka

 170. Jeg elsker denne boken. Jeg synes det er så spennende og høre om hvordan hovedpersonen har det,og hvordan hun reagerer på de to superbitchene . Hun har en guttevenn .Jeg synes at den guttevennen hun har er veldig snill som vil ha henne som venn .Jeg synes veldig synd i henne som blir plaget av de to .

 171. Denne boken er syyyykt morsom!!! Jeg liker også at de har et vulgært vokabulær og at det er en bok med som heter kampen mot Superbitchene!! Det er også en veldig gøy og morsom bok!!! Jeg har så lyst til å ha denne boken hjemme også!! Denne boken er bare så bra!!
  Det er også den beste av de jeg har lest til nå!! (jeg har jo bare lest tre da, men den er sykt bra da!)

 172. dene boken var vaeldig bitchy og jentete jeg er en gutt ogsa sa den passa ikke helteller sa var den morsom men jeg hadde ikke lest den ferdig men jeg far lyst til a vite va som kommer til a sje med henne og magnus

 173. Kampen mot superbitchene

  Den som skriver boka hetter Audhild Solberg.

  Boka handler om en jente som hetter Anne Bea og hun er født med albinisme. Anne Bea er tolv år gammel. Hun har noen som driver og plager henne de er superbitchene. Det er tre jenter og sjefen for gruppa hetter Thea og de to andre heter Shirin og Ronja. Anne Bea har en bestevenn og det er Nils. Hun kommer i trøbbel for å si at kjæresten til Thea er homo, å for å si at kjæresten til Thea satt og så på et intervju med Justin Biber og sikla etter han.

  Boka er en humorbok den er gøy og morsom.

  Når vi leste den lo alle seg i hjel. Men det var noen stygge ord i den men det var bare morsomt.

  Vis jeg skulle gi terningkast til den hadde jeg gitt en sterk 6 for den var sååååååååååååå bra.

  Den var både morsom og spennende jeg måtte bare le kjempe mye når jeg leste den.

  Jeg vil at den skal vinne hele konkurransen. Fordi den var morsom og spenenes. den tok også opp et viktig emne og det var mobbing. Jeg håper andre barn kommer til og lese den.

  Jeg hørte av en av venninnene mine at det skal komme ut en bok nr to er på vei og den hetter superbitchene driter seg ut. Jeg gleder meg skikkelig til den kommer ut.

  Jeg syntes boka passer for 3 klasse og oppover.

  Jeg anbefaler boka for den var kjempemorsom som jeg har skrevet før.

 174. Kampen mot superbitchene

  Forfatteren Audhild Solberg er utrolig flink. Kampen mot superbitchene er den beste boka jeg noen gang har lest.

  Den handler om 12 år gamle Anne-Bea som er født med albinisme og nestnest nederst i hierarkiet i klassen.Hun plages av Thea, Ronja og Shirin eller på en anen måte superbitchene og Nils er hennes eneste venn.

  Etter min mening er boken garantert en bok full av humor. Alle i klassen lo seg i hjel da de hørte boka, men ikke bare er boka morsom den tar også opp et veldig alvorlig tema nemlig mobbing.

  Skulle jeg gitt boka en vurdering fra 1-10 ville jeg gitt en stor 10.Dette er en bok som jeg tror mange barn vil kjenne seg igjen i. Jeg tror jeg ville sagt at boka er for de som er 8+.

  Jeg var innom bibloteket i morges der de sa at bok nr 2 er på vei den heter superbitchene driter seg ut og jeg gleder meg. Jeg anbefaler kampen mot superbitchene dypt og jeg håper den kommer til superfinalen.

 175. Jeg synes det var en bra bok fordi at, banningen kanskje vekker litt av oppmerksomheten til de fleste som går i 6 klasse. Boka viser hvordan det er og være nerden i klassen og hvordan det er og være populær i klassen. Og det viser hvordan du bare trenger en venn for og gjøre dagen enklere. Jeg synes flere barn bør lese boka, men mann bør hå hørt ordene før som for eksempel albino for og skjønne boken. Men min mening på boka er: veldig bra bør bli en av superfinalistene. 🙂

 176. Kampen mot super bitchene er en bok med humor, men jeg syntes den var spenene. Det var helt greit at det var mange bande ord. Små barn burde ikke lese den. Anne Bea er hoved presjonen og hun er albino. Jeg syntes at den var super og jeg vil lese resten av boka. Den var enkel å forstå , men noen vanskelige ord. Den burde vinne! 🙂 😀

 177. Dette er humor. det var en kjempebra bok og jeg anbefaler den til alle som er ca 9-10 år gamle og oppover, fordi det var mye banning i teksten. Denne boka var bra fordi: f.eks Anne Bea er ikke populær og har ingen venner, men en dag snur alt seg. Denne boka bør vinne Bokslukerprisen!!!

 178. Humor? Syntes det burde være drama! Jeg ville ikke sagt at mobbing er humor.
  Men det er det eneste jeg pirker på, boka var kjempebra. Fordi den minner meg om hvordan man IKKE skal være mot hverandre 😀 Den handlet om Anne Bea, hovedpersonen. Hun er 12 år og har albinisme. Det betyr at hun er veldig lys i huden og håret, og at man ser veldig dårlig. Det handlet om at Anne Bea ble mobbet og har en venn som heter Nils. Hun blir mobbet av Thea, Thea er skikkelig teit fordi hun tror hun er bedre enn alle andre. Jeg syntes at det ikke gjorde noe at det var mye banning.. Jeg torr at det ikke er så menge småunger som kjøper boka hvis det står BITCH på forsiden. Så, det er ikke så farlig om det er litt banneord 🙂 Jeg stemte på at boka var Super, det var den virkelig! Jeg synes at boka burde vinne, i alle fall komme videre!!

 179. Jeg likte boken fordi jeg synes den var spennende, hoved personen heter Anne Bea og hun er 12 år,bestevenn hennes heter Nils det er hennes eneste venn. Det er noen jenter i klassen som plager henne og de heter Thea, Ronja og Shirin og som Anne Bea kaller dem…… SUPERBITCHENE. Jeg ambefaler denne boken, den var artig og spennende.

 180. jeg likte ikke overskriften veldig mye men handlingen var veldig interessant og irriterende med de ekle jentene i klassen , og i tillegg er romantikken rundt overalt i denne boka.

 181. jeg syntes denne boka er veldig god å lese i.
  jeg har lest denne boka tusenvis av ganger å har lyst å lese enda mere.
  jeg har denne boka hjemme som er min og jeg har hørt at det er kommet superbitchene 2 og den har jeg lyst å lese.
  de tvar mange stygge ord i denne boka men den er fremdeles gøy å lese i 🙂

 182. Jeg syntes boka var morsom fordi det var ganske mye humor. Jeg anbefaler deg og lese denne boka, Den er superbra. 🙂

 183. «kampen mot superbitchene» er en av de beste bøkene jeg har lest. Boka har veldig mye humor og stærke inntrykk.

 184. Det var en veldig bra bok fordi det var ganske masse drama og den var veldig morsom.Men jeg synes det var ganske masse banning.

 185. Jeg synes denne boka var litt lærerik fordi den gir oss et innblikk i livet til en som blir mobbet, og ikke har det så bra. Den viser oss også at vis vi står opp for seg selv og gjør ting man er redd for, ender det ofte bra. Thea var ikke hyggelig men det gikk ut over henne selv.

 186. Boken var spennende og morsom og man kunne se for seg bildene. Når jeg leste overskriften fikk jeg lyst til å lese utdraget. Det var noen stygge ord men de sa det på en morsom måte.

 187. Jeg syntes at boka var bra morsom og spennende. Den var lett og lese og synlig skrivt. Det var noen personer som jeg mislikte litt fordi de var slemme. Det var lett og leve seg inn i boka. Det var noen personer som var kule og morsomme. Det var litt spenende at det foregikk på skolen dems. Det er en bok som er humor og veldig morsom. Den er litt som yoko onur. Jeg levde meg inn i historien fordi de ikke var noe snille mot Ann Bea. Det var mange slemme ord og noen mosome ord. Den startet med at noen beskrivde boka. Det var da jeg fikk lyst til og lese boka fordi den så så spenende ut. Det overasket meg at Anne Bea hadde albinisme. Jeg mislikte de som mobbet Anne Bea fordi de vr slemme mot henne og sa stygg ord til henne. Ja den sier at det ikke er bra og mobbe. De som blir mobbet blir såret av de stygge orda. Den slutta lit rart men jeg har veldig lyst til å lese boka. Den var lett å lese fordi jeg levde meg inn i historien. Jeg synes at de skal slutte og mobbe Anne Bea. Jeg synes at boka kan komme til finalen.????

 188. Jeg syntes boken var bra og lett og leve seg inn i. Det var spennende og morsom. Det var noen personer jeg mislikte fordi de var slemme og noen var kule og morsomme.Jeg syntes alle burde lese boken fordi det kul. Jeg syntes denne boken burde vinne bokslukerprisen fordi den er en fin barne bok og spennende. Og kanskje noen har det sånn i hverdagslivet. De som mobbet Anne Bea ble jeg litt irritert fordi det var ikke kult. Jeg synes boken var lett og lese fordi det var ikke mange vanskelige ord i teksten. Jeg syntes slutten var veldig bra fordi den var spennende og alt endte bra til slutt. Når jeg hadde lest ferdig utdraget ville jeg lese mer det var vanskelig å legge fra seg boken. Jeg syntes boken ligner litt på en bok som heter yoko onor fordi det er nesten det samme.

 189. Klassen likte utdraget, de synes det var bra at temaet mobbing ble skrevet om, og de likte humoren. De synes det var litt mange stygge ord i boka, og mener forfatteren kunne byttet disse ut med andre ord.

 190. Noen syntes boken bare burde fått karakteren «bra» fordi språket var vanskelig. Man klarte ikke å leve seg inn i handlingen fordi man ikke forstod alle ordene. Enkelte mente også at boken ikke burde hatt humor som sjangerbetegnelse. Det er ikke morsomt at noen blir mobbet.

 191. Superbitchene er noen slemme jenter. Ylva Merete er en jente som ikke har det så bra. Superbitchene er veldig slemme mot Ylva Merete. Anne Bea er forelsket i en gutt. Boka var veldig bra men det er lit domt at det er en del banne ord. Det syntes jeg ikke var bra. Denne boka er liakt sammen til en bok om hvordan noen kanskje har det. Ingen burde ha det sån på skolen.

 192. Litt bra at slike bøker blir skrevet, for vi kan lære noe av hvordan personene i boka har det. Vi kjente oss ikke så veldig igjen. Gjerne dette skjer mer på ungdomskolen. Vi likte ikke at det var så mye banning i boka.

 193. Klassen syntest det var for mykje «kliss», og boka fekk difor berre passe bra denne gongen!

 194. Denne boka handler om humor.
  Det handler om jenter. De er i tenårings alderen.
  Det handler om Bea som er albino.
  Jeg sytes at boka var bra.
  Jeg likte at det var banning med og at det var god humor.
  det som var dårlig var at det bare var en person de var i mot.
  Jeg synes at hvis noen skal lese boka burde det være fra 9 og oppover.
  Fordi det er litt stygge ord i.

 195. jeg synes boken var kjempe gøy og det var masse gode beskrivelser og mange kjente navn. Dette er sikkert den gøyeste boken i hele livet jeg har lest.

 196. Flertallet i klasse 6a likte boka superbra. Den var morsom, litt spennende, litt drama og handlet om virkeligheten.
  De likte den fordi den handler om et viktig tema, mobbing, og fordi hun som ble mobba tok igjen og sto opp for seg selv. De synes litt synd på Bea, men likte at hun tok igjen. Det ble en del reaksjoner på grunn av språket, men de fleste mente de passet med innholdet.

 197. Vi synes at boka var bra fordi den var morsom og spennende. Vi synes det er bra at forfatteren tar opp temaet mobbing.

 198. Jeg likte boka. Den var så bra at jeg skal kjøpe boka på butikken neste gang jeger på byen
  <3<3<3<3<3<3 🙂

 199. Jeg syntes at denne boken var super, fordi det var gøy morsomt litt spennende, nesten litt av alt på samme tid, men den passer jo bedre for jenter, og brydde meg ikke om banninga eller kjærligheten, visst det hadde vært super bra hadde denne blitt det.

 200. Spennende. Morsom. Beskrivende forside. Språket passet 6.kl, men det var noen stygge ord som vi ikke likte.

 201. boka var spennende og veldig morsom, men det var helt til alle navnene kom inn. Da kom boka fra super til dårlig

 202. Den var litt rar, og det var mange banneord i teksten. Noen syntes det var litt morsomt, mens andre ikke likte alle de stygge ordene.

 203. Den var super bra.Jeg vil gjerne kjøpe boken. Og det var spennende på slutten,
  Men det var litt for voldsomt med banningen♥

 204. Veldig bra utdrag som handler om mobbing på en morsom måte.
  Jeg liker den fordi den kan få folk til å slutte å mobbe.
  Litt for mye banning!

 205. Den var kjempe kul og morsom.Men i boka den slutta så tidlig så det var ikke så spennende. Og jeg likte boka jeg vil lese hele boka. Og jeg likte ikke når de bannet så mye så det var det eneste jeg ikke likte med den,men utdraget var supert.og det var gøy og lese den.

 206. Den var veldig gøy. Klassen min syntest den var veldig bra så jeg tror denne boka var mest populær. Vi vil ha den på skolebiblioteket i hvert fall. Jeg syntest kanskje det ikke skulle være så mange banneord. Litt gjør ingenting men denne boka va litt på grensa. Men gøy var den! Denne boka var topp. Jeg likte den ♥♥♥

 207. Den hva kjempekul men skuffa meg litt når da den slutta for det hva rett før alt det kula kom.
  Men eg tror denne hva mest populær.:)Utdraget hva helt supert;)
  Denne kan kanskje få slutt på alt mobbing og alt det.♥

 208. det var en morsom bok.Annebea hørtest ut som en snill jente men det var litt dumt at hun ble mobba,og slutten gjør sånn at jeg vil lese mer:)

 209. Den var veldig gøy. Klassen min syntest den var veldig bra så jeg tror denne boka var mest populær. Vi vil ha den på skolebiblioteket i hvert fall. Jeg syntest kanskje det ikke skulle være så mange banneord. Litt gjør ingenting men denne boka va litt på grensa. Men gøy var den! Denne boka var topp.

 210. jeg har ikke lest helle boken ennå.Men det er den kjekeste boken av boksluker prisen jeg har lest her til.

 211. Klasse 6C synes at dette utdraget virket bra og spennende og de fikk lyst til å lese boken. Noen har allerede kjøpt boken for å lese den. Boken er morsom. Det er bra at det er ekte mennesker som blir omtalt og ikke bare fantasi. Det går an å lære litt av den, f.eks. om hva albinisme er. Hvis det er en i klassen med albinisme så skal vi ikke påpeke det høyt. Man skal ikke erte en person uansett hvilken farge på huden en har, albinisme osv. Det barnet har følelser selv om det har albinisme.

 212. Vi liker boka veldig godt! Mange av elevene har lest boka fra før og synes dere burde valgt et annet utdrag.

 213. KJEMPE BRA ! sa elevene i 6b, Kongsberg. Vi har mobbeuke denne uka og da passet det å lese denne teksten. Vi lærte om albinisme og vi diskuterte ordet hierarkiet. Ungdomsordene ugg`s og OMG passet gruppa. Emnet forelskelse og rødming passet også godt inn og i alt 70 % av elevene bare VILLE lese resten. Så nå må frøken til biblioteket 🙂

 214. Vi syntes boka var super. Den var morsom, spennende og språket var lett. Selv om det var mange personer var det lett å få med seg handlingen. Dette er en bok som mange ønsker å lese.

 215. Denne boken falt i smak hos nesten alle. Flere gikk og kjøpte den fordi de ville lese mer. Alle var enige i at en sånn språkbruk vil ikke vi ha i vår klasse eller på vår skole. Det er bra å ha normer og regler for hvordan vi snakker til hverandre, og voksne som kan hjelpe når noen bryter dem.

 216. Klassen likte boken godt fordi den handlet om mobbing.
  Noen likte at det var banning, det gjorde at man kunne leve seg mer inn i teksten.
  Andre mente at det var unødvendig med alle banneordene.
  Vi fikk en fin samtale om hva banneordene egentlig betyr, for eksempel bitch!

 217. VI likte boka veldig godt, med tanke på innhold. Mange ønsker å lese resten av boka.
  Det vi ikke likte med boken var språkbruken. Vi synes det var for mange banneord.

 218. Vi var veldig uenige om hva vi syns om boken. Noen likte den veldig godt og noen hatet den. Men vi var alle enige om at det hørtes ut som personene var eldre enn tolv år.

 219. Kult at det var unormale ord.
  Tøft av forfatteren å ta med banning i replikkene.
  Litt rart å se at det lignet på klassen vår.
  Morsomt skrevet.
  Tøft av Anne Bea å stå i mot bitchene.
  Mye action.
  Vi kjenner mange med de navnene.
  _______
  Dårlig fordi det var så mange banneord. Flere mener det.

 220. jeg likte boka fordi det var ganske mye humor, men etter min mening syntes jeg at det var litt for mye banning i utdraget

 221. Jeg syntes at boka var veldig morsom, alle kallenavnene var artige. Men jeg syntes det var litt mye banning. Hilsen Kevin

 222. Jeg synes språket i boka var ganske stygt. Jeg synes boka passer litt bedre for jenter enn for gutter. Hilsen Eivind.

 223. Jeg likte boka fordi jeg kjente meg igjen og fordi jeg liker sone typer bøker. Det jeg ikke likte med boka var at det var mange stygge ord. Ida 6c

 224. Denne boka var svært populær i klassen, særlig hos jentene. En del likte at det var likte at det var et tøft språk i boka, men en del syntes det ble litt mange stygge ord. Noen syntes det var rart at man tøyset med et alvorlig tema som mobbing, Denne boka ville veldig mange lese for å finne ut hvordan det går videre.

 225. Eg synes denne boka var fengslanne bra. Det eneste eg var litt i stuss på var all banninga.
  Boka fortjener en første plass.

 226. den var ikke noe bra fordi jeg liker ikke jente krangel (NB: jeg er en gutt)

 227. Det var et morsomt utdrag fordi det var noen morsomme hendelser –som da de krasjet med hagegnomen.
  Vi syntes det var for mange banneord. Fikk en dårlig følelse inn i meg.
  Vi fikk mye informasjon om hovedpersonen som var albino
  Det var et tema som ikke fengte meg, fordi det handler om å være populær eller ikke.
  Utdraget forklarte og beskrev godt ved å bruke mange stygge ord at det var et tøft miljø i klassen. Det gjorde inntrykk
  Vi likte ikke utdraget fordi de kalte hverandre stygge ting.
  Jeg synes teksten var spennende og dramatisk fordi det var tøff prat mellom jentene. Likte ikke at de var tre som gikk imot en.
  Jeg likte godt da Anne Bea sto opp og brølte i klassen. Det var overraskende og det gjorde inntrykk. Kanskje det var første skritt i kampen mot superbitchene.
  Siden jeg-fortelleren er Anne Bea var det vanskelig å vite hva de andre egentlig tenkte. Var de like fæle i tankegangen som i praten?
  Jeg likte ikke oppførselene til de tre jentene – det gjør teksten mer spennende fordi jentegruppa er så ulik.
  Jeg likte ikke at Anne Bea ble plaget pga sykdommen hennes. Urettferdig
  Det er lett å lage bilder inn i hodet av å lese teksten.
  Vi likte Anne Bea fordi hun var snill

 228. Denne boken var helt grei…. det var ikke den beste boken jeg har lest, men det ikke den dårligste boken jeg har lest. men det var alt for mye stygge ord, jeg bryr meg ikke så mye, men jeg tenker på vis andre skal lese den:()
  Men jeg liker hva tanken er.
  Det er litt mye tull om homo og sånt det liker ikke jeg. Det tror jeg ikke er en om dessverre……….

 229. Anbefales på det sterkeste, språkbruket var kanskje litt kraftig. Viser liksom at et man alltid har en venn da, som hjelper deg. Syntes dette mere var «drama» en «humor», jeg syntes det var helt SUPERT at Nils hjalp Anne bea når hun ble mobbet men kanskje litt dumt at han kaller henne anne bio eller noe sånt. ELSKER DEN!

 230. Jeg liker boka for det er humor men jeg syntes at det var lite humor. Jeg liker ikke at hun Anne-Bea blir mobba og hun er bare 12 år. Hun blir mobba av at hun har albinisme og at hun har sagt homo til en jente men det sa hun ikke.

 231. Jeg synes boka var kjempebra! Boka hadde mye spenning men jeg synes ikke boka passet til humor. Boka forklarte mye men samtidig er det mye mere jeg vil vite. Jeg ble veldig revet med når jeg leste boka og jeg satt mye og kjeftet på Thea og de! Hvis jeg en dag får tak i boka skal jeg lese den!:)

 232. Jeg synes dette bokutdraget var veldig bra fordi jeg klarte å leve meg inn i det.
  det var spennende fordi det skjedde mye drama.

 233. Dene boka var rå men litt stygge ord i den vist eg sjulle ha lest dinnna til nokon so måtte det være en 5.klasing for det var veldig stygge ord. den er super bok

 234. Teksten handler om Anne Bea som er tolv år og så blir super bitchene sure på hun. Sjangeren er humor. Handlingen var lett og leve seg inn i fordi forfatteren hadde beskrevet hvordan det så ut. Den starter med at vi får vite litt om Anne Bea og noe som har skjedd. Den var gøy fordi det skjedde så mye. Den grep tak i meg nesten med en gang. Slutten slutter litt brått fordi vi får ikke vite hva som skjer med super bitchen. Teksten var vanskelig å legge fra seg fordi jeg ville vite hva som skjedde videre. Ja, andre bør lese den fordi den var morsom. Jeg synest den burde være superfinalist på bokslukerprisen.

 235. Det var stygge ord i teksten, men de passet liksom inn og fikk frem stemningen i boka. Vi kjente igjen ungdomsspråket og hendelsene, dette kunne ha skjedd i virkeligheten. Vi likte ikke at de mobbet, men synes det var bra da Anne Bea tok igjen. Det var mer drama enn humor, selv om vi lo da vi leste utdraget. Temaet var både flaut og morsomt på en gang, vi synes boka både passer til ungdom og barn. Mange har lyst til å lese boka.

 236. Veldig bra! Bra bok, men mye banning. Gode personbeskrivelser. Boken blir dårligere med banningen. Morsom Anne Bea.
  For mye «jentebok». For grovt språk.

 237. Hannah Skriver:
  Jeg likte godt da Thea dreit seg ut foran hele klassen. Jeg likte ikke at de banna så mye. Jeg synes at denne boka var bra, og at slutten var koselig.

 238. Maria skriver:
  Boka er utrolig bra og passer godt for aldersgruppa.Man vil sitte å le av de teite setningene av Thea, Ronja og Shirin.

  Ruth skriver:
  Jeg synes den var bra fordi personene sa meningene sine. Jeg synes den var kjempegøy.

  Nora skriver:
  Kjempebra bok! Kanskje litt mye banneord, men det gjør ikke noe. Mye drama og det er gøy. Slutten var veldig spennende og jeg har veldig lyst til å lese mere.

  Nikodem skriver:
  Jeg likte ikke at det var mange banneord. Jeg ble overrasket over at jentene var skikkelig frekke.

  Marcus skriver:
  Jeg likte godt da de ble veldig sure. Den var veldig gøy.

  Klaudia skriver:
  Jeg synes det var litt morsomt da hun banna. Jeg likte Thea fordi hun er kul.

  Scott skriver:
  Jeg elsker den,og jeg er en gutt! Jeg liker at det er drama.

  Amalie skriver:
  Jeg likte boka godt fordi jeg elsker når de upopulære vinner over de populære, og jeg hadde veldig lyst til å lese videre når boka sluttet. Boka var supermorsom fordi det var en som sa at en gutt likte Justin Bieber, og at en sa at man ikke kunne kalle folk homo, når hun ikke hadde sagt at han var homo.

  Sebastian skriver:
  Jeg likte veldig godt at det var litt drama og humor.

  Julian skriver:
  Jeg likte boka godt fordi den var full av humor.

  Ida Marie skriver:
  Jeg likte boka fordi den var spennende. Jeg synes det var en superbok.

  Emilie skriver:
  Den var gøy og spennende fordi det var romantikk. Det falt i smak.

  Magnus skriver:
  Denne boka varverdens beste. jeg har aldri lest en så bra bok. Lag flere bøker OMG!

  Johanne skriver:
  Dette var en veldig tenårings-drama bok. Jeg synes det var ganske morsomt når det skal være så mye problemer med gutter og sånt, men jeg tror ikke jeg vil lese boka med det første. Den traff ikke helt meg.

  Mathias skriver:
  Jeg likte godt da de satt i klasserommet og skulle ha engelsktime, og hadde en diskusjon.
  Jeg synes boka var spennende.

  Freja skriver:
  Jeg likte veldig godt serien siden alt var spennende. Jeg likte ikke at de banna sånn, men jeg likte at det var noen snille i serien. Det var også litt gøy da hun rødma.

  Kristoffer skriver: Jeg synes denne boka var vittig fordi det var mange banneord, og at den var gøy.

  Heidi skriver:
  Jeg elska den. Jeg synes den var morsom fordi setningene til «superbitchene» var rare. Det morsomste var at de gjorde banning til å bli morsomt.

  Philip skriver:
  Jeg likte godt boka fordi de viste hvordan man kan tolkte mobbing, og at Thea dreit seg ut.

 239. Dette var et utdrag det var stor uenighet om i klassen. Tilbakemeldingene varierte fra super til passe bra. Noen syntes det var for stygt språk. Noen mente det var for mange konflikter. Noen syntes det var bra med konfliktene. Noen mente det var for mye om klining. Flere av elevene ville lese boka og ei av jentene er allerede i gang.

 240. Kommentarar frå 6A:
  – Superbra
  – Super-duper
  – Kjempegau
  – middels
  – BRA!
  Suksess
  -Anbefalast

 241. Jeg syns boka høres kjempe spennende ut, Anne bea har albinisme og har ikke mange venner.

  Det er ikke en typisk jentebok den er bra for både gutter og jenter så forfatteren har gjort det veldig bra:):):):):)::):):):):):)

 242. Thune skole 6.tr. Jentene liker dramaet,handlingen i boka fordi de kan kjenne igjen jenters måte å være mot hverandre.Den er egentlig ganske morsom,men de liker ikke det ekle , klissete språket og banneord. Guttene liker ikke hverken handlinga eller språket som de synes er ekkelt fordi de er «stygge» mot hverandre. Alle synes at jentene
  som sjefer nesten mobber andre ved å tøffe seg selv. Klassa velger etter avstemning passe bra.

 243. Kjempedårlig. Jeg likte den ikke (Kim)
  Den var sinnsykt dårlig, handlet jo bare om jenteting (Tobias)
  Dårlig, fordi det var om jenteting (Kyrre)
  En av verdens dårligste bok, men litt bedre enn Ormeegget. Likte ikke banninga (Even)

 244. 6. klasse Sunnylven skule. Boka Kampen mot Superbitchene likte jentene svært godt medan gutane ikkje var så begeistra. Difor blei avstemmingsresultatet: Bra!
  Her kjem nokre kommentarar:
  Sofie- Boka var veldig bra fordi den var morsom og lett å leve seg inn i. Dei banna veldig mykje kanskje fordi dei var superbitcher. Superbitcher er slemme og stygge i munnen og hakkar ned på folk. Dei trur at dei er bedre enn andre og vil bestemme over andre. Annebino hørtest veldig snill ut og modig som torde å seie ifra. ;). Korleis vi er mot kvarandre er viktig, men å forsvare seg er lov. 🙂
  Olai- Eg synest at boka var bra, men det var ikkje akkurat min humor. Personane var litt for mykje tøffe i munnen. det er ikkje morsamt for min del i alle fall.
  Renate – Denne boka er ei av mine favorittbøker. Eg synest den var lett å leve seg inni ,men vi har ingen superbitch på skulen vår. Superbitchene er frekke, men ikkje så veldig synest eg. Dei bannar fordi dei er sure. Eg synest boka er morosam og eg synest den er super!!!

 245. I Klasse 6B likte de fleste boka godt. Noen syntes den var super. De aller fleste reagerte litt på ordbruken, men syntes det var realistisk at mobberne snakket stygt til andre.
  Mange syntes det var spennende å høre om Anne-Bea og superbitchene når de kranglet. Litt vanskelig å forstå hvem som sa hva til hverandre.

 246. jeg synes det var litt mye banning for å være en barnebok. Og jeg synes den egentlig var mere for ungdommer. Jeg synes den var litt bra.:-)

 247. jeg likte ikke boken fordi det var veldig mye banding og fordi det var veldi mye snakk om gutter men det var jo forvantet.

  jeg likkte boken fordi den var gøy og morsom og jeg vil veldig gjerne lese hele boken:)

 248. jeg synes boka var veldig gøy og bra og jeg har veldig lyst til og lese fortsetelsen ???

  de var veldig br at hoved persone liker kjeresten til en av superbithcene?

  og boka var super bra for at de ver en sikelig jente bok syns jeg??

  hilsen mari sofie på opphaueg skole 6 trinn

 249. 5. og 6. klasse på Sandsøy skule synes boka er bra fordi den var veldig realistisk og hadde mykje humor. Der var for mykje banneord, men det passa på ein måte inn i handlinga. Vi vil gjerne lese den vidare for å vite kva som skjer med Anne Bea og dei andre. Vi synes det er bra at boka handlar om noko som er viktig. Den passar for vår alder. Vi håper den kjem ut på film! 🙂

 250. 1. Boken var skummel fordi det var mørkt og det var en skummel beskrivelse av for eksempel lyden av stemmene.
  2. Det var gøy når katten så på personen.
  3. Det var ikke gøy når personen gikk ned trappen fordi jeg fikk en merkelig følelse i kroppen.
  4. Jeg synes det var morsomt når katten gikk ned trappen uten å bry seg, men personen var redd.
  5. Veldig kjedelig var det når forfatteren beskrev i begynnelsen
  6. Boken var gøy og jeg har lyst å lese den, og den passer for meg.

 251. Boka var ganske kul og litt rar og jeg syntes det var en fin bok som passer for 10-16 åringer og den var morsom i starten og i midten av boka jeg likte den veldig godt for det er en bok jeg kunne fortsetta å lest videre jeg syntes den var super kul bok

 252. Bra bok men veldig jentete.
  Den var bra fordi den handler om at noen
  blir mobba og at det er vanskelig å bli mobba.
  (Jeg har aldri blitt mobba selv, så jeg vet ikke hvordan det er.)
  Boka er spendende fordi: jeg føler at jeg blir «dratt» inn i boka.

 253. Jeg elsket boka!♥ Jeg har til og med kjøp boka! Jeg elsker elsker elsker den☺☻♥♦♣♠•◘○

 254. Jeg synes boka var veldig bra,min stil liksom.
  Jeg synes også de beskriver personene godt, og det som skjer.
  Jeg liker veldig godt drama og humor????
  Det var mange i klassa som likte den flest jenter men får guttene ble den for jentete, men ??⬆️ Fra meg!!!

 255. Veldig morsom bok med bruk av ord som er lett å forstå. Språket er ungdommelig og morsomt.

 256. I klassen var det veldig delte meninger, men jeg syntes denne var SUPER. Jeg syntes at boka var bra fordi;
  • Den hadde gode beskrivelse på personene i boken.
  • Den klarer å holde på spenningen hele tiden!
  • Forfatteren skrev det sånt at vi skjønte hva Ane Bea følte.
  • Nils er en sånn venn som alle vil ha!
  • Jeg syntes det er bra at forfatteren tørr å bruke litt banneord (min mening)
  • Det er bra at Magnus er en liten «uopnålig drøm!»
  • Det er også gøy med litt «jentedrama»

  Håper det kommer en nr. 2 elsker denne!

 257. Denne boka ble likt av de aller aller fleste i klassen, både gutter og jenter.
  Boka tar opp et viktig tema. Vi ble provosert av mobberne.

 258. Jeg likte at Anne Bea hadde en venn og likte ikke at de superbitchene var slemme mot henne. Selv om den var bra syntes jeg at det var kjedelig fordi de sa mye stygge ord.
  Ellers var det et bra utdrag.

 259. Det var litt vanskelig og holde orden på alle navnene for det var ganske mange.
  Jeg syntes det var bra med en sånn slutt for da fikk jeg lyst til og lese resten av boka.
  Jeg sunes det var bra att hun ivertfall hadde en venn.
  Jeg synees det var en spennende men også litt kjedelig bok.
  jeg likte ikke da hun nesten ble tvunget til og lyve.
  jeg likte ikke att de andre jentene var så slemme mot henne.

 260. Elida: «Jeg syntes den var bra fordi den handler om mobbing og hvordan det kan være når man er annerledes og folk rakker ned på deg for det.» Prabhlin: «Boken var ikke så bra, fordi jeg syntes den var litt kjedelig.» Henrik: «Det var en del stygge ord i den, men den var morsom for det»

 261. Mange syntes den var kjempespennande og gøy, og dei hadde lyst å lese heile boka. LOVED IT!! Dei elska jentedramaet! Nokre syntes den ikkje passa heilt for seg, fordi den ikkje var i rett sjanger. Boka hadde også for mange banneord i seg, som gjorde at ikkje alle likte den like godt.

 262. Jeg synes boka var dårlig fordi den gjide ikke mening, det var lite humor og den var dårlig?????????????

 263. Jeg syntes boka var super?
  Anne bea er tøff som tør og si imot super bichene?
  Håper denne boka vinner?
  Jeg skal kjempe hart for det❤️

 264. Jeg likte veldig godt utdraget!
  Jeg likte boka veldig godt fordi det var akuratt min smak.
  det jeg kanskje likte best var at hun stilte opp for seg selv.
  Jeg er ganske glad i bøker med masse drama
  så jeg tror denne boka passer meg veldig bra!
  Jeg elsker akurat denne stilen bøker.
  jeg fikk også veldig lyst til og lese ferdig boka!
  Jeg ble på en måte dratt in i fortellingen.
  Så bra skrivd A. Audhild Solberg!

 265. Denne boka var kjempebra! Jeg har såååååå lyst til å lese hele.
  Anne bea virker som en sterk person som opplever mye dumt i livet sitt, men like vel
  Så holder hun seg tøff, og hun begynner ikke å gråte med en gang. Det liker jeg! 🙂
  I

 266. Jeg syntes denne boka var kul. Anne-bea turte å si ifra om at hun ikke syntes det var greit at Thea drev på sånn å det syntes jeg var veldig tøft. Denne boka vil jeg gjerne lese mer av.

 267. Jeg synes denne boka hvor veldig bra fordi jeg synes den har VELDIG spennende og morsom og synes det hvor litt leit at de mobber henne så jeg har veldig lyst til og lese hele boka selv, så jeg hoper jeg vinner den?

 268. Alle synes bokutdraget var morsomt.
  Det var morsomt språk, også veldig effektfullt.
  Det var lett og kjenne seg igjen i karakterene i utdraget.
  Vi har lyst til å lese hele boken.
  Vi var enige om at guttene aldri hadde valgt den boken, hvis det ikke var foruten om bokslukerprisen, siden boken er rosa og ser «jentete» ut, men alle guttene likte den og hele klassen vil lese hele.

 269. Jeg synes var veldig bra, Og jeg kunne godt ha lest hele boka. jeg synes at det var litt for lite erting og det skulle hvert litt mer bitch.
  Og det var litt for mye klining. Men Humoren i utraget var litt spesielt men jeg tror at hvis jeg hadde lest hele boken hadde jeg syns boka var litt bedre i humor. Jeg håper det kommer en film av boka for den kunne jeg veldig godt sett.
  Boka i helhet synes jeg var veldig bra og jeg kunne godt lest hele boka.
  Hilsen Inger

 270. Vi likte at ungdommene bannet. Det er morsomt, og realistisk. Det var spesielt å høre hvordan andre kan ha det

 271. Jeg synes «Kampen mot Super bitchene» var veldig bra pga. Det skulle vært litt mer humor i boka, men jeg ville lest hele boka:) Det hadde vært gøy om det hadde kommet en film av den! Jeg skal prøve å få kjøpt boka:) Det var et veldig bra utdrag og det var veldig spennende:) Jeg gledet meg veldig til denne boka! Det var litt for mye klining i boka men ellers så var den bra! Hilsen Solveig Anine:D

 272. Superbitchene var ikke fult så bra og spennende.Det kunne vært litt mere humor.Superbitchene kunne vært litt mere bitch sidenat på bilde ser det ut som at de erter,men det kan være erting i resten av boka.Boken var bra men ikke fullt så bra.

 273. Denne boken synes vi passer bedre for ungdomsskolen. Det var ekkelt å lese om klining. Det skjedde også mye på en gang, så utdraget vi leste var vanskelig å forstå.

 274. Jeg synest at den var veldig bra og det er akkuratt sånne bøker jeg ønsker meg. Det har kommet en ny bok i superbitchene serien. Har lyst og lese den?

 275. Eg syntes denne boka var veldig morosam, men det var kanskje ikkje så veldig fine ord i den. Det er ikkje Ok og bli mobba slik som Anne-Bea blei.

 276. Eg syntes utdraget av boka var kult og spennande. Eg har veldig lyst til å lese hele boka fordi eg vil vite kva som skjer med hoved personen.

 277. Boka var spendane og kjekk. Den var og ganske trist for Anne bea og Ylva Merete blir plaga av Thea, Ronja, Shirin. Eg vil lese hele boka snart. Det var ein del banneord i boka å det var ikkje kjekt. 🙂

 278. Den var trist for at dei andre jentene ledde av Anne Berit. Den var også søt for det såg ut som Magnus var forelska i Anne Berit .

 279. Denne boka høyes veldig spennanes ut, fordi at det er ein mix av ein voksenbok og ein barnebok og fordi det handler om forelskelse. Eg gleder meg til at eg kan lese denne boka. 😀

 280. Det var bra med drama og spenning. Personene var ungdommer (ikke barnslige). Mer spennende enn humoristisk. Artig når de brukte bannskap som virkemiddel, da ble det mer action. Krangelen var spennende og artig å lese om. Det var noen rare ord i teksten: Randevoooo – stevnemøte. Ikke bra at Anne Bea ble mobbet, men hun sto imot.

 281. De fleste i klassen vår syntes at utdraget var supert:) Den var både spennende og morsom å lese, og vi har lyst til å lese boken i klassen. Det var lett å forstå teksten. Vi syntes at den tar opp et viktig tema: mobbing. Vi liker også at det går bra med de som er snille.

 282. Boka var bra fordi ho handla om mobbing, vennskap og barna hadde kule namn. Boka var morosam fordi det var dramatikk, når superbitchene mobba og rakka ned på dei andre. Boka viser at me ikkje skal mobbe og det var bra at Anne-Beate sto opp for Ylva-Merethe. Det var altfor mykje banning og stygt snakk, og klassen er derfor veldig ueinige i om dei vil anbefale boka for andre.

 283. Jentene i klassen likte boka, og flere av dem vill gjerne låne den på biblioteket. Guttene var mer skeptiske.

 284. Det var veldig forskjellig stemmegivning i klassen vår. Nesten alle jentene syntes den var super, guttene var noe mer skeptiske. Det var mye banning, men det gjorde utdraget mer realistisk og morsomt!!! 😛 Mange har lyst til å lese boka.

 285. jeg synes den er kjempe artig men jeg synes det tok litt av da Thea Ronja og Shirin begynte banne

 286. jeg synes den boken var kjempe gøy og det var et veldig bra tema og det var bra at Anne beate sto opp for seg selv og ikke lot den dra henne ned:-) jeg ble veldig overrasket da hun bannet!!

 287. Ganske, morsom.
  Sykt lyst til og lese den 🙂
  Litt mye banning men det er en del av boken 🙂

 288. Mange reagerte på banningen. Ellers var det delte meninger om boka, noen likte den, andre ikke.

 289. dette er den morsomste boka jeg har lest.boka hadde mye humor og mye morsomme ord.det var også sterke inntrykk

 290. Jeg synes at boka var veldig kul den var veldig realistisk på beginelsen nor jeg så forsiden av boka så tenkte jeg at denne skulle ikke være bra for meg men etter jeg har lest denne så byttet jeg meningen med en gang??☺hilsen Oliwia m kirkrvoll❤

 291. 11 av 16 elevar 6a på Rommetveit skule synest utdraget var supert. Resten synest det var veldig bra. Forfattaren skriv veldig bra og tek opp tema mange av oss er opptekne av. Me heiar på Anne Bea. Me likte ikkje at det var banning i boka. Me er nysgjerrige på kva som skjer vidare.

 292. De fleste elevene i 6A på Haslum syntes boken var godt skrevet, lett å lese, morsom og spennende. En del syntes den var litt vel «jentete» (gjaldt både gutter og jenter faktisk), men at den likevel var vel verdt å bruke tid på. Ganske mange mente den rett og slett var helt SUPER. Noen få syntes det ble for mye kjærlighet – kort sagt kliss….. Men alt i alt fikk superbitchene karakteren «Veldig bra». Mange har alt lest boken, og flere uttrykte at de gjerne vil lese den.

 293. SUPERBITCHENE
  Jeg likte denne boken fordi den hadde en boksjanger jeg liker veldig godt En annen grunn for at jeg liker denne er at de snakker litt om mobbing det kan man lære av å da skjønner vi kanskje hvordan andre barn og ungdommer faktisk har det! jeg liker også at Anne Bea og Magnus begynte å bli veldig gode venner da har jo Anne Bea noen å være med. jeg likte at Anne Bea var så modig å snakket til dem jentene. Vi fikk vite mye om de fleste personene i innledningen også begynte boken rett på en krangel i klasserommet i et friminutt slutten var vldig spennende vist jeg skal lese denne så kommer jeg ikke til å få til å legge den ifra meg. jeg likte ikke at det var så mange stygge ord jeg likte heller ikke at Anne Bea ble mobbet

 294. det er veldig bra at det er veldig Masse banning og dere må skrive veldig Masse mer skala fra 1-10 000 000 dere skal får en 10 000 000 dere er så flinke at jeg har lyst til å gråte. og, du er så god til å skrive bok men jeg syns at Anne Bea. takk for ett fint kapittel.

 295. Vi synes den var passe bra i begynnelsen på boka, og på slutten synes vi den var veldig bra.
  Det var litt for mye stygge ord i teksten.Vi synes det var morsom og artig og spennende.

 296. Jeg syntes utdraget var kjempe bra og spennende. Det var bra at temaet var mobbing syntes jeg. Jeg syntes ikke at dere burde ha banning i teksten. Ellers syntes jeg utdraget var kjempebra. Jeg syntes synd på Anne Bea for de andre jentene i klasse var veldig teite. Jeg har veldig lyst til og lese hele boken.

 297. den var artig men det var litt trist att Anne bea ble mobbet men hun var veldig modig men heldigvis hadde hun en bestevenn som støttet henne:)

 298. Eg synes den var gøy. Det var litt mykje baning.
  men den var veldig spenande. Eg likte veldig gåt den fortelingen.
  Og vil gjerne kjøpa boken.

 299. Vi likte denne boken siden den var artig og spenndene. Vi synes at boka var veldig bra fordi jeg likte at en upopulær som Anne bea var tøff som snakket til de bitchie jentene. Vi synes Anne bea var veldig tøff som snakket til de bitchie jentene siden de hadde ikke hvert så grei mot Anne bea , vi tror ikke at de bitchie jentene hadde forventet det.Det handlet om mobbing og det likte vi fordi kanskje flere barn og ungdom kjenner på hvordan det er å bli mobbet.Vi klarte og leve oss inn i boken det synes vi er veldig viktig når vi leser bøker.Selv om man er annerledes og upopulær betyr det ikke at man ikke er tøff og tørr å si ifra det syntes vi dere får fram i denne boken.Tenk dere om hva dere sier til andre! STOPP MOBBING, MOBBING ER IKKE GREIT.

 300. Futt i katta, denne boka var brennende! Det var kreativt at hovedfiguren var albino, og frankofil i tillegg? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Det kunne ha vært mindre banning, og ikkje alle figurane blei skildra så bra. Men den var god alikavel. Nå har eg kun ein ting å si: Livres!

 301. Dene boka om superbitchene er suuper bra! Den er spennande frå begynnelsen, og ganske irriterande at det er så spennande i slutten av teksten.. aaa! eg vil lesa meir. Men men, hmm, noko dårligt med boka? nei,, hmm eller! litt mykje banning og stygge ord, men da blir egentli berre morsomt

 302. Jeg likte ikke boka fordi den var kjedelig og fordi det var mobbing pluss at det ikke var en bra bok og stygge ord!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-)

 303. Klassen var varierta i tilbakemeldingene sine. Dei fleste likte utdraget veldig bra. Ein grunn til det var at Anne Bea vågde å ta igjen for ei gong skuld. Det dei ikkje kunne forstå var kvifor dette gjekk under humor, dette var jo ikkje humor. Det som skjedde i handlinga var alvorleg, til og med mobbing vart det kalla. Dei ville heller kategorisert dette til drama når ein las berre dette utdraget. På skulen vår det reglar mot mobbing os styggeord – banning. Men no skulle me lese banning! Me hadde ein diskusjon rundt kva dette gjorde med teksten – og dei fleste meinte at dette gjorde teksten meir ungdommeleg og handlinga vart på ein måte verre enn den allereie var med stygge utbrot mot Anne Bea. Fleire fekk lyst til å lese meir for å høyre om AB klarar å hevde seg.

 304. Klasse 6A på Kirkevoll skole sier:
  De aller fleste likte boken, men noen synes at det var litt vel kraftig språkbruk i boken. Andre igjen, synes at det var bra at det var slikt språk i en barnebok, og at det gjorde den mer realistisk.
  Mange likte spesielt godt at Nils hjalp til når hun ble mobbet. Stort flertall av klassen anbefaler boken videre 🙂
  Lovis likte tittelen veldig godt.
  Oliwia synes det var en veldig kul bok, men litt sterk språkbruk selv om det er realistisk språk.
  Kristian synes det er litt ekkelt at det var så mye klining og sånn, men ellers var boken morsom.
  Dina og Kristian synes det var fint at hun ble hjulpet når hun ble mobbet.
  Mathea synes boken hadde gode beskrivelser, men litt mange stygge ord.
  Håkon synes boken var veldig – veldig morsom!!
  Flertallet i klassen synes det hadde passet bedre om boken hadde vært kategorisert under sjangeren drama, og ikke humor.
  Kasandra byttet mening om boken etter hvert – fra å ikke like boken til å like den.
  Dina tenkte, oi denne boken kommer jeg ikke til å like, men endret mening etter hvert som hun leste. Henrik og Oliwia er enig i dette.
  Mange hadde ikke hørt om Albino før, og synes det var spennende.
  Hierarki var et vanskelig ord som jeg lærte når jeg leste denne boken, sa Kristian.
  Flesteparten i klassen har veldig lyst til å lese hele boken., og anbefaler den videre til andre.

 305. Mange i 6B synes boka var veldig bra. De syntes det var gøy med banning i boka og at Anne Bea var modig som sa i mot mobberne. Mange av jentene og noen få gutter har lyst til å lese resten av boka. 🙂 🙂

 306. Utdraget var veldig bra med masse humor og spenning. Vi gleder oss til å lese hele boka. Det eneste vi har å utsette var enkelte stygge ord – de kunne godt blitt byttet ut. Alt i alt et utdrag som fenget nesten alle i 6B på Kirkevoll skole.

 307. US 6.klasse
  Kristiane US: Boka var kjempe bra! Eg vil lese heile boka. Eg likte at det var litt morosamt,eit tenårings drama. Håper folk liker denne boka 🙂
  Sander US: Boka var både bra og dårleg .Boka var morosam ,men alt for klissete :Det var bra med banning synes eg.
  Åsne US: Boka var kjempe bra! Ho var morosam og men eg trekkjer litt ned for alle dei stygge orda. Eg likte boka og har veldig lyst å lese heile. Eg håper det kjem ein film og!

 308. Vi synes boka har en morsom tittel, og at utdraget var bra. Det gjorde så du fikk lyst til å lese mer. Det var for mye banning noen steder, og måten de snakket til hverandre på er ikke ok. En som hadde lest boka synes at utdraget ikke stemte med hovedpoenget i boka. Mange vil lese hele og se etter boka på biblioteket.
  Hilsen 6b, Marker skole.

 309. Den var morsom og bra! – Amanda
  Den var sykt bra håper det kommer film! Oda
  boka var fabulous! Mathilde
  boka var JÆVELIG! BRA:HAYAT
  Denne boka var veldig dårlig og veldig kjedelig, hadde dårlig humor også.-Håkon.
  Boka var dårlig og jentete.-Jean.
  Jeg synes boka var bra men jeg har lest bedre. Hadde forfatteren valgt å skrive en fantasybok hadde den vært bedre.Det var Andreas som skrev dette.
  Jeg syntes boka var veldig bra fordi det var moderne banneord.Eirikmann.
  Jeg syntes at boka var veldig bra! Kine
  Jeg syntes at boka var kul . sofie
  Boka var JÆVELIG bra.Nicolai
  Den var så bra at den var bra! Tobias
  Den var like bra som kim kardashian !! Marie
  Den va drit braaaaah!<3 -lisa
  Den var superbra og morsom!!! Emma

  Hilsen oss i klasse 6 A ved Medkila skole

 310. Det var delte meiningar om boka i klassen. Dei fleste jentene likte boka godt, mens gutane syntest ho passa best for jenter. Dei likte ikkje at det var så mykje banning i boka.

 311. Utdraget var morsomt, guttene synes det var sprek ordbruk (bannord). Jentene synes boka var veldig spennende og vil gjerne lese hele boken.

 312. OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeg mener at boka er SÅ KUL OG SÅ ARTIG fordi banneord var\er SÅ ARTIG!!!!!!

 313. 6a, Kila
  -Den var super og morsomt med stygge ord. -Joachim
  -Den er veldig bra. -Elias
  -Artig med banneord. -Trym
  -Jeg synes den var morsom fordi det var mange rare ord. Supert utdrag. -Maya
  -Det var et supert utdrag. -Ine
  -Det var et fint utdrag. -Remi
  -Den var veldig bra fordi det var lett å leve seg inn i. -Margrethe
  -Utdraget var morsomt fordi det var mange morsomme ord med i det.-Kevin
  -Den var SÅ artig. -Fredrik
  -Den var morsom. Jeg likte den veldig godt og vil gjerne lese hele boka. -Tina

 314. jeg synes boka var morsom fordi det var mange morsomme ord i utdraget.
  og derfor jeg likte testen er for det var mange banneord i teksten.

 315. Dette utdraget var super fordi, den var morsom, men det var stygge ord, Men det gjorde det mye morsommere. SUPERT UTDRAG!!!!!!!!!!!!

 316. Jeg syntes boka var morsom fordi det var mye banning 🙂 Jeg likte ikke så godt det som hadde med klining å gjøre.

 317. Jeg syntes at boken var veldig bra, men litt mye banning. Anna
  Jeg syntes at denne boken ikke passer til sjangeren. Ask

 318. Likte at en kunne se det fra en person som ble mobbet. Hvordan hun hadde det. Noen syns det er litt mye banning. Hilsen 6.klasse Øyslebø skole

 319. Philip: Eg synest boka var passe bra.
  Sunniva: eg synes at boka var litt kjekk fordi ho hadde humor.
  Håkon: Eg synes at boka var kjedeleg fordi ho fenga ikkje meg.
  Henrik: Eg syntes boka var kjedeleg men eg har lest verre.
  Celina: Eg synest boka var super den var spennande og gøy å lese. God humor og ei typisk jentebok.

 320. 6A, Kila skole synes det var en god tekst. Den tar opp et viktig og alvorlig tema, men gjør det på en humoristisk måte. Noen reagerte på språket, men det var også med på å gjøre historien troverdig. Det er vel slik mange ungdommer snakker.
  Mange følte at det var lett å leve seg inn i det som skjedde da vi leste teksten.

 321. Utdraget var bra fordi, stygge ord det var morsomt så jeg vil gjerne lese boken, og gode beskrivelser

 322. Dette utdraget er litt rart fordi det er mange stygge ord, det høres ut som en bra bok jeg vil gjerne lese resten av bok, den høres spennende ut. Den er super.

 323. Morsom bok. Litt stygt språk. Ville sagt ti år og oppover.
  Gode beskrivelser. Likte godt : Hvis hjertet mitt hadde gått bananas
  dagen før, var det ingenting mot det det gjorde nå!
  Boken viser hvordan det er å bli mobbet og nesten nederst i hierarkiet i en klasse.
  Gjennom at boken viser hvordan det er å bli mobbet er den på en måtte mot mobbing.
  Det synes jeg er bra.

 324. Spennende mange detaljer.VIL LESE BOKEN !!!!!
  Vanskelige ord på engelsk og norsk også stygge ord.
  Vi likte att Anne sto opp for seg selv vi likt også at Magnus var igjen.
  Yndlings setning : OMG!!! skreik Thea. Kalte du nettopp typen min for homo!? Og Fy faen!! hylte Ronja.

 325. Jeg synes at boka hadde veldig morsomt språk og humor.
  Den var godt beskrevet og jeg levde meg virkelig inn.

 326. Jeg synes at dette utdraget var super fordi det var min sjanger.

  Men det var noen stygge ord men det var bare morsomt.
  Jeg gir 10/10 !!

  Hjerelig Hilsen Julian (Kila skole Harstad)

 327. Den var veldig morsom. Den var morsom på grunn av at det var mye banning i den. Boken var lett å lese. Jeg vill ambefale denne boken for alle over 10+!

 328. Dette mener 6b:
  Boka er bra, men litt stygge ord.
  Gøy å lese en bok som ikke er lik alle andre.Bra tema.
  Det var bra at forfatteren skriver om et tema som ikke alle andre skriver om.
  Fin og morsom, vi savner mer beskrivelse av personene.
  Bra bok, og vi håper den blir filmatisert.
  Den beste boken til nå. Morsomt med mye drama, litt mange stygge ord.

 329. Jeg syntes alt var super og morsom å lese. Men det var litt stykt språkbruk men det gjorde det bare enda morsommere. SUPER UTRAG 😀

 330. Boka var KJEMPEKUL og den var morsom og mye banneord… men det gjorde bare boka enda bedre. KJEMPE KUL BOK!!!!!!!
  Stiv!

 331. Denne boka var sykt bra super! super! super! jeg elsker denne boken. veldig morsom bok men litt banning og stygge ord

 332. Klassen meinar at denne boka var morosam og gøy. Det var lett å lesa, og det gjekk an å kjenna seg igjen. Boka kan vera med på å stoppa mobbing. Alle med unntak av ein har lyst til å lesa resten av boka.
  Ein av elevane likte ikkje boka fordi det var mange stygge ord.

 333. Jeg liker denne boken veldig godt fordi den er morsom samtidig som at den lærer folk at det ikke er greit å mobbe andre. Denne boka vil jeg anbefale andre og lese fordi den er svært morsom.
  Det er ganske rart at Ylva Merete ikke klarer å tenke ut flere enn tre guttenavn. . Hvis jeg skulle gitt boken en bedømming skulle jeg gitt den 5 stjerner og 6 i terningkast!!!

 334. Denne boka hvar fin. Men ikke akkurat fin måte å behandle andre folk som er ikke akurat som de andre. Men boka hvar flott?

 335. 6A mener utdraget er veldig bra. De synes det var bra fordi det er drama og spenning. De synes det var humor samtidig som det var en alvorlig tekst. Samtidig var det en del som synes det er en del stygt språk i utdraget. De var mange som kunne tenke seg å lese boka og som allerede har lest den.

 336. 6B synes utdraget var bra. Klassen likte godt at den hadde drama og konflikter. De synes det var en alvorlig historie skrevet på en morsom måte. De synes historien var realistisk. Samtidig likte flertallet i klassen ikke så godt at det var mye stygg språkbruk og litt mye klinespråk:-).

 337. 6b på Rommetveit skule likte boka passe bra. Jentene likte boka betre enn gutane. Det var litt mange stygge ord i boka, og me syns ikkje historia var så spanande. Me syns synd i Anne Bea for ho vart erta. Slutten var veldig bra.

 338. Dette var dritbra – hilsen Amalie. God innlevelse av leseren – hilsen Ida.
  Likte utdraget godt – hilsen Emma. Ønsker meg boka mer enn ps4 – hilsen Patrik.
  En av de beste utdragene jeg har lest – hilsen Katrine. Flott at forfatteren tørr å bruke litt uvanlige ord – hilsen Kristian. Synes utdraget var kjempebra, og jeg ønsker meg boka – hilsen Marte. Kjempebra og morsom, ønsker meg boka – hilsen Frida. Ønsker at flere bøker var som denne . hilsen Thommas. Sykt morsom – hilsen Veslemøy. Utdraget var så bra at jeg nesten falt av stolen – hilsen Jakob. Jeg synes utdraget var kjempebra, og den passet for oss , vil gjerne ha boka – hilsen Marie. Den beste boken jeg har hørt fra i hele mitt liv – hilsen Benjamin. Jeg synes boken var jævlig bra, beste boken ever – hilsen Hanne. Jeg synes den var morsom, og jeg ønsker meg boka – hilsen Ingrid.

  Alle disse anmeldelsene kommer fra en super gjeng i 6b ved Medkila skole i Harstad.

 339. 6.klasse på Svinndal skole likte denne boka svært godt. Kommentarer på lappene var : veldig bra humor, morsom, dramatisk, kul, litt rar. Vi diskuterte også språket som mange mente var stygt, men litt spennende. Noen få likte ikke boka og mente det var mye prat og litt «jentete». Ved avstemning havnet boka på VELDIG BRA!

 340. Boka var kul, spennende og morsom. Det var mange som sa slemme ting i boka. Klassen vil veldig gjerne lese videre! Vi lurer på hva som skjer videre i boka… Hilsen F-klassen.

 341. Mange likte boka. Jentene likte den best. Det er ein god måte å skrive om eit alvorleg tema. halvparten av klassen, spesielt jentene ønksjer å lese boka.

 342. Jeg har lest denne boken hjemme. Synes boken er morsom og det var gøy å lese den med klassen så jeg fikk høre hva de synes om den. For å være ærlig så elsker jeg denne boken.

 343. Dette er en bok om noen som er annerledes og mobbing. Hoved personene er Anne Bea som blir mobbet av Thea og Shirin og Ronja. Jeg anbefaler boka til andre som liker spenning og drama.

 344. Jeg syntes den var bra, men litt mye banning og stygge ord…

  Jeg har veldig gjerne lyst til å lese hele boken 😉

 345. eg likte utdraget kjempe masse 🙂 har veldig lyst og lese meir fra dinna boka seinare , men litt vanskeleg og halde styr i begynnelsen med mange navn. ellers eit av dei beste utdraga eg har lest :))

 346. Har boken kjempe fin ambivalentden og kan dere lage en film om den ps. Alle iIklassen stempel topp på den

 347. Dette utdraget var fantastisk❤️
  Audhild Solberg er en kjempe flink forfatter❤️
  Det må bli mange flere bøker❤️
  Håper det kommer en film av denne boka❤️

  • Kjempe bra bok❤️
   Liker sånne bøker veldig mye❤️
   Håper det blir flere bøker og en film❤️
   Audhild Solberg er en kjempe flink forfatter❤️Hilsen Ingeborg fra Silsand barneskole.

    • Superbitchene har fått anmeldelse «super» av jentene i klassen og» passe bra» av guttene. Jentene ville lese hele denne boken.

     • boka er veldig bra og håper jeg kan lese resten, den var morsom og spenndene og det er sånne bøker jeg liker.

 348. Jeg ELSKER BOKA!!!!!! Og skal lese den andre. Elsker dette opplegge skulle ønske det kunne vere for 5-7.klasse. 😉

 349. jeg likte at den var normalt en fantasi vi kan og ha mer normalt en bare fantasi.
  jeg likte ikke at den sluttet på en så høg spenning.
  men den ga meg ikke akkurat det jeg håpet på.
  men det er en flott bok håper jeg kunne lese helle historien,får vel bare lette i biblioteke

 350. Elevene ved Gratangsbotn skole gir utdraget toppkarakter. Super, veldig bra, fint at noen skriver om tenåringer slik det er i dag , ikke gammeldags. Topp.

 351. Utdraget var spennende, og vi klarte å leve oss inn i historien. Det var litt mye jentedrama, så guttene spesielt ville gjerne hørt noe mer om guttene i boka. Litt mye stygge ord, men det var litt gøy også. Vi lurer på hva som skjer videre med Anne Bea og Magnus, og om Anne Bea og Thea blir venner.
  – «Lesepolitiet», Lunden skole, 6.2

 352. 6. klasse ved Liljevatnet skule synes denne var passe bra, halvparten likte den og vil lese resten, mens andre halvparten likte den ikke. De som likte den synes den var morsom, super, gøy og kul, mens de som ikke likte den synes den var dårlig, rar, superdårlig og helt passe.

 353. Vi likte utdraget, men det ble litt for mye dialog. Noen likte samtalene godt, mens noen syntes det ble for mye av det. Det ble spennende mot slutten fordi det ble en krangel. Vi lurer på hva som skjer videre. Vi er også så heldige at vi får lese hele boka i matpausene!
  Kule kidz leser, Lunden skole, 6.1

 354. Boka var veldig kjekk og litt banning men det går greit. Det var en TYPISK jente krangel. تستطع تسور تتسنى ستنخرط هجرس صهاينة عهد. HAR LYST TIL Å LESE HELE BOKA ?????????????????????????????????????.

 355. SYKT bra bok. det er masse banning, men morsom bok med masse humor i. likte den .veldig godt. håper det kommer film til boka. kunne lest hele boka også. super bra bok 😛

 356. Jeg syntes boka var spennende og da henne sto for det hun sa .Figurene var kule og overskriften var så spennende at den er til og dø av . Dra og kjøp den anbefaler jeg .

 357. jeg synes boka er veldig veldig KKUULL fordig dem turte og si sonne ting i en bok.MEN!! typisk jente kranling ikke noe nytt. men jeg likte boka boka som den var =)

 358. Jeg synts boken var veldig spennende. Når jeg hørte overskriften fikk jeg veldig lyst til å lese ferdig boken. Jeg synts historien til Ylva-Merete var veldig morsom.
  Jeg syntes det passet bra med litt banning i boka. Den lille krangelen de hadde synts jeg var veldig morsom. Det var veldig søtt av Magnus å gi til bake den refleksen. På terning kast fra 1-6 vill jeg gi 6. :

 359. Boka var morsom med alle kallenavnene og banninga. Men det var litt overdrevet med banning. Jeg skjønte at det var en jentebok. Men den var morsom. 🙂

 360. Jeg likte at de var lit tøff i munnen. Dette er den første boken jeg har lest med banning. Dette tipper jeg er en bok for ungdom. 🙂

 361. Jeg syns at boka var veldig jentete og det var veldig mye språk bruk mest banning fra de kule jentene som var akkurat passe .Det var også lit kjærlighet som var kult .Det var bra at Anne-Bea hadde en venn .Hvis ikke Anne-Bea hadde en venn ville hun sikkert blitt mere mobbet en det hun er nå.

 362. Jeg syntes boken er ganske bra, og litt spennende men det var en del vanskelige ord i boken jeg ikke forsto med engang. Men det er litt dumt at det er en del banning i den, ellers er den spennende.

 363. Jeg syns at boka var veldig intens fordi at det var så mange stygge ord. like vel jeg syns at de stygge ordene passet litt også.
  Jeg syns også at boka var veldig jentete, også at det ble litt mer spennende når Markus kom til bordet hennes.
  Jeg vil gjerne lese resten av denne boka. Spennende!

 364. jeg synes den var moro og spennende . gøy fordi det var litt banning og litt ljuging .og det var franske ting og to av hoved personene er frankofil, og jeg likte veldig godt anne bea frdi, hun kalte typen til Thea for homo. jeg fikk lyst til å lese den når jeg så forsiden fordijeg liker sånne bøker som har sånne overskrifter

 365. Jeg syntes boka var spennende. Jeg syntes det var gøy at de tre jentene plaget Anne. Det var gøy da Anne kalte typen til en av jentene homo. Jeg fikk lyst til å lese boka.

 366. Jeg likte at hun sto opp for seg selv og kjempet tilbake mot Thea og gjengen hennes. Jeg synes at den overdrev for mye.

 367. Den er veldig spennene og fin.
  men mye banning.
  men veldig bra.
  ///////////////////////////////////////////

 368. Jeg synes boka var veldig morsom. Boka hadde mye drama og det er morsomt:) Jeg har veldig lyst til og lese boka. Jeg har boka hjemme så da kan jeg lese den når jeg vil:):)

 369. Denne boken var spesiell men allikevel ganske bra vil jeg si.
  det var mye banning og det var veldig jenteaktig.
  slutten var litt rar men jeg forsto.
  alt i alt var boka ganske bra. 🙂

 370. Jeg syntes boka var den type bøker jeg liker.

  Jeg har veldig lyst til å lese hele boka.

  Jeg vil gjerne at den boka skal komme ut på film.

  Litt for mye banning .

  Jeg vil vite litt mer om hva som skjede videre.

 371. Jeg synes boka var veldig bra!!
  Men det ble litt mye banning men ellers var boka super!!
  Å jeg har veldig lyst til å lese den 🙂

 372. Jeg syntes boka var veldig fin og spennende og jeg har veldig lyst til lese den 🙂
  Og den var litt fjortisaktig 🙂

 373. Jeg syntes boka var veldig bra, og spennende. Jeg fikk lyst til og lese resten av den, og jeg fikk lyst til og lese den når jeg så forsiden. Det var drama og litt humor i den, og jeg liker drama!:)

 374. Jeg syntes dette var en veldig morsom bok og jeg likte den godt. Jeg følte at den hadde bra karakterer. Og jeg har lest hele boka 😀 <3

 375. Elsker denne boken! Høres veldig spennende ut! Jeg har kjempeløft til å lese den og den var super morsom!

 376. Jeg syntes at denne boka var veldig bra. Jeg likte godt da Magnus kom med den rosa rabarbrapapa refleksen. Jeg likte ikke at de bannet. Jeg ble overrasket over at hun tok igjen mot Thea. Jeg ble irritert over navnene, på en morsom måte, haha. Jeg syntes at denne boka var veldig bra, og jeg har lyst til å lese resten av boka.

 377. ? Jeg elsker denne boka! Den er det beste boka noen sinne!

  Banning: ☑️
  Noe som du kan relatere til:☑️
  Slemme jenter:☑️