Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Kepler 62. Nedtelling

Bjørn Sortland Piggsvin Illustratør: Pasi Pitkanen 2015

Alle snakker om dataspillet Kepler 62 og om hva som venter på de første som klarer å gjennomføre det vanskelige spillet. Marie har en styrtrik pappa og kan derfor betale de beste nerdene for å runde spillet for seg. I premie mottar hun et ark fra den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR, med koordinater og passord til det hemmeligste stedet på jordkloden. 

 

 

Rettighetene for utdraget gjelder for aksjonsperioden, derfor har vi måttet fjerne utdraget. Utdraget var hentet fra s. 50-65.

 

 

 

988 anmeldelser av “Kepler 62. Nedtelling

 1. Bokslukerprisen anmeldelse:
  Kepler 62
  Boken jeg har valgt heter, Kepler 62. forfatteren som har skrevet boken heter Bjørn Sortland. Sjangeren er spenning. Og boka er anmeldt av A.

  Det er laget et nytt spill som heter Kepler 62, alle snakker om det. Marie er hovedpersonen, hun er like interessert i spillet som alle andre. Men, hun har ikke spilt det selv! Det sies at hvis man klarer å runde spillet vil det skje noe utrolig. Man vil mota en ark fra den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR, og få passord til hemmelige steder på jordkloden. Og selvfølgelig vil alle vinne den turen. Faren til Marie er styrtrik og betaler noen av de beste nerder til å runde spillet, og en av nerdene klarer det. Virkelig! Nå skal Marie til et hemmelig sted på jordkloden som heter Area 51. hun tar med seg to eldre gutter som heter Jim og Jeff. Men Amerikanere liker ikke dette, at det skjer noe så rart og mistenkelig. De kan skyte når som helst!

  Jeg syntes boken er kjempe kul, fordi den er litt annerledes enn andre bøker og historier. Det er ikke magi eller kjærlighet som det er i mange andre populære bøker. Den skiller seg ut og det er kult! Jeg liker handlingen, på grunn av at den er veldig spesiell og kreativt funnet opp. Det er ikke kjedelig og tungt å lese den, fordi den får deg bare til å ville lese mer og mer. Jeg likte hovedpersonen, Marie på to litt forskjellige måter. Hun er smart og jeg tror hun er snill. Men det virker som om hun er ganske selvopptatt og at hun aldri blir imponert av andre, men, det kan jo være på grunn av alle pengene sine. Jeg fikk mange bilder i hodet, og det var nesten som en film i hodet mitt. Boken er i nå tid, det er masse moderne ting i boken som jeg skulle ønske var virkelige. Handlingen starter mitt i, og det er bra for innledninger er ikke alltid så gøy å lese, og man får hvite det meste man trenger å hvite. Det dumme med boken er at man ikke får hvite så mye om hovedpersonene og hvordan de er. Stedene Marie og gjengen er i minner meg ikke om noe spesielt som jeg har opplevd men, man kan forestille seg at man har vært der før fordi man ønsker det!
  Det beste med teksten er handlingen, jeg har aldri møtt på en sånn handling som den. Jeg likte alle kodenavnene, og det var bare gøy at jeg ikke forstod hva alle bokstavene og tallene betyr. Det var bare at de ikke beskrev hovedpersonene bra nok som var dårlig med boken. Og kanskje personligheten hennes var litt teit. Jeg syntes alle andre som liker litt annerledes og spennende bøker burde lese denne boken, Kepler 62. Dette er en bok du ikke vil legge fra deg, og du alltid har et spørsmål å stille, men, slapp av du får hvite alt du vil trenge. Hvis du vil sveve ut av den virkelige verden en liten stund, les denne boken! Jeg gir denne boken terningkast 5. løp og kjøp!

 2. Bokanmeldelse,2016
  Forfatter: Bjørn Sortland
  Tittel: Kepler 62
  Sjanger: sci-fi
  Anmeldt av: Sadir

  Innledning:
  De fant opp et nytt dataspill som heter kepler 62.Marie sin far betaler de beste nerdene for og runde spillet og for premie får de Koordinatene og passordet til verdens hemmeligste sted fra organisasjonen OTNSPCFRVR.
  Hoveddel:
  Denne boken er veldig spennende fordi det er lett og leve seg inn og føle at du er der. Forfatteren har skrevet mange bøker og denne er best! Jeg elsker sci-fi. De fikk koordinatene til AREA 51. Jim og jeff tok turen til area 51.Jim og jeff var så ivrige av en million spørsmål de ikke fikk lov til og spørre. Der de skulle er det hemmeligste stedet på jordkloden. Det fins en hemmelig flyplass hvor ansatte mellomlandet før de ble fløyet til til area 51. air force one med presidenten får ikke lande direkte det er nesten for enkelt amerikanerne kommer til og skyte od ned de skyter jo. Jeg tror jeg skal sove. Jeg våkner flyet må ha landet motoren går men det er ingen bevegelse. Kar du lyst på frokost? Nei men jeg tar en kopp kakao tar jeg. Jim og jeff har så vidt rørt kaffe koppene. Det er lite og se noen bygninger og en eeeeeenorm hvit rullebane. Jim hvisker det kommer en svart suv sånne som fbi bruker.
  Avslutning: denne boken er bra jeg synes den fortjener ternigkast:6
  Og sterkt anbefaler alle under alder 25

 3. KEPLER 62

  Marie er datter til en styrtrik mann.
  Det er et spill som heter Kepler 62 og Marie kan betale de beste nerdene for å vinne spillet for seg, på grunn av hennes pappa.
  Hun får en melding med brukernavn og passord til et hemmelig sted.
  Hun bruker det og møter Jeff og Jim de reiste sammen til AREA 51 med fly.
  Hun sover og drømmer om at hun er ei jente i hånda til King kong –gorillaen .
  De ankom til AREA 51 så kom en FBI bil.
  Inne var det en jente som er tynn og sterk og ser ut som en tegneseriefigur.
  Hun heter Olivia Cohen.
  Hun er løytnant i det amerikanske luftforsvaret.
  De er nå i Home airport.

 4. Det var denne boka klassen likte minst av alle utdraga

 5. Dette utdraget var like dårlig som dobbeldaten.
  vil ikke lese hele boka.
  terningkast 0.

 6. Jeg liker science fiction bøker.
  Syntes handlingen var litt tynn.
  Historien hadde mange fine detaljer.
  Skulle likt å vite mer om area 51.
  Gode karakterbeskrivelser.
  Boka virket grei den.

 7. i vår klasse fikk boka mest stemmer på bra bok og noen super bra

 8. Veldig spennende, jeg levde meg inn i den. Jeg liker godt science fiction. Likte godt bildene. Noen vanskelige ord

 9. Boka var spennende og rar. Bra med bilder i boka. Er nysgjerrig på å vite hvordan det går videre.

 10. Jeg ble overrasket da de sa at de ikke fikk fylle drivstoff, og syntes slutten var litt brå.
  Jeg skjønte ikke hvorfor de skulle ha en så lang rulle bane, og det var dumt at vi ikke fikk vite hvor de kom fra. Supert at det var mange bilder.

 11. Jeg syns at Jill og jeff er veldi kul marie tenke ikke på etternavn til jill og jeff.
  Terningkast 2
  Jeg syns at boka var ikke bra.

 12. Jeg la merke til at forfatteren ikke skrev så mye om romvesener og det irriterte meg litt,
  Jeg synes at boken var spennende.

 13. Marie, Jim og Jeff er morosame og kule, men teksten er ikkje så lett å kome inn i fordi det skjer så mykje heile tida. Moralen er at ein ikkje kan stole på brev eller ting ein får frå ukjende menneske.

 14. Marie, datteren til en styrtrik forretningsmann, har to betalt de to nerdene Jeff og Jim, til og spille et populært nettspill, Kepler 62, for seg. De for oppgitt en hemmelig kode som gir dem koordinatene og passord til Area 51, en topphemmelig base i Nevada Ørkenen i USA, hvor det lages mystiske, avanserte fartøy. Marie, Jim og Jeff drar til Area 51 for og se hva som skjuler seg der. Jeg synes det var en passe bra bok. jeg vill anbefale denne boken fordi den var spennende. Terningkast 5.

 15. Elevene likte denne veldig bra. Spennende med litt rare hendinger. Bra med mange bilder.

 16. Jeg syntes at denne boken var litt kjedelig, for det passer litt for gutter. For det var litt vanskelig ord!

 17. Jeg synes det med area 51 var kult å høre om fordi det var hemmelig.
  Resten av boka synes jeg at det er den verste boka EVER!!!!!!!!!!!!!

  SISTE PLASS!!!!!!

 18. jeg likte ikke denne boka i det hele tatt. Det eneste jeg likte med dette utdraget var at det var noen bilder med. jeg gir boka 1,5/10.

 19. denne boka var bare dårlig.Den hadde for mye senning. Denne boka var bare dårlig.Jeg stemmer ikke på deg som har skrevet denne boka

 20. Jeg likte denne boka fordi den handlet om Area 51. Og jeg syns den var litt spennende, jeg kunne godt ha lest litt mer.

 21. jeg kjønte nesten ingen ting av denne boka .pga det likte jeg den ikke .
  jeg vil helst lest en annen bok det er for mye teknologi eller tekniske ting der.
  kort sagt: ikke en bok for meg

 22. det var litt kjedelig.
  og ikke spennende for meg.
  jeg kunne ønsket at det var litt mer spennende.
  men jeg likte noe av det.

 23. jeg likte boka mye fordi, det stede fins og det er kult at man lager en bok av det til barn på en litt fantasi måte men, det var litt vanskelig å forstå som KXTA og det er min menning.

 24. jeg synes det var spennende og bra men det var en ting. og det var at den gikk for fort i det ene øye blikke var hun nede med nerdene og di hjalp henne med og komme ditt i det andre secunde er hun der det var det eneste om den hadde gått litt saktere og gitt litt mer forklaring skulle den ha vert 10 av 10 men jeg gir den 4 av 10

 25. Kepler62 var ikke så spennede.Jeg likte bare den siste delen der hvor de dro til Area51.Jeg ville vite hva som var inne i Area51. Men som sagt hadde boka veldig mange ord som man ikke forstår som foreksempel KXTA.

 26. Utdraget var ikke det beste, jeg har lest hele boken og boken før (Kelper 62) så jeg forsto ting, men ikke alle gjorde det. Hvis dere hadde tatt utdraget fra litt etter starten ville andre ha forstått litt mer.

 27. Den var kjedeli jeg likte ikke boka alle de ordene jeg fårstår ikke noe arena 51 liksom jeg kjønner ikke

 28. Jeg synes boken var superbra . Jeg synes Olivia var ganske kul.Hvis jeg hadde vært Marie, ville jeg ikke dratt. Jeff og Jim virket morsomme. Hvorfor er rullebanen så lang?

 29. Jeg syntes boka var bra fordig vi fikk høre hva hun gjorde på flyet. Jeg syntes boka var bra fordig det var mye detaljer .jeg gir den terning kast 6.

 30. KEPLER 62
  Kepler 62 handler om en Jente som heter Marie og en styrtrik far. Marie er en bortskjemt og grisk unge som får det akkurat som hun vil når hun vil. En dag kommer det et spill som heter Kepler 62. Marie vinner spillet og får koordinatene til det hemmeligste stedet på jordens overflate, area 51. Hun reiser med privat jeten til faren. Når hun er fremme er det en svart van som kommer for å plukke henne opp. Ut av vanen kommer det en dame. Hun sier at Marie skal følge henne og så går de inn i van’en. Så skjer det mange ting det ikke burde skje en 12 åring.
  Jeg liker denne boka fordi den høres så spennende ut og fordi det nesten alltid skjer noe nytt og spennende. Jeg ble overrasket over at Marie bare er 12 år og tør å sette seg i en bil der hun ikke kjenner noen.
  Jeg syntes utdraget fra denne boka var veldig spennende det gjorde at jeg hadde lyst til å lese resten av boka. Jeg syntes den passer for ni år og opp. Jeg anbefaler at de som liker sci-fi leser denne boka.

  Anmeldt av Noah

 31. Tittel: Kepler 62 nedtelling

  Forfatter: Bjørn Sortland

  Anmelder: Sigurd

  Denne boken handler om Marie som har greid å få tak i koordinatene til Area 51, og bruker farens flypiloter Jeff og Jim som flyr henne til Homey airport.

  Jeg synes den var lett å leve seg inn i, men den hadde litt vanskelige ord. Personene Jim Jeff og Marie får ikke så mange beskrivelser.

  Hvis du plokker opp denne boken og ser på omslaget får du automatisk lyst til å lese boka og hvis du først begynner å lese boka kan du ikke legge den fra deg.

  Jeg ble overasket over at Marie så på youtube.

  spenningen holder seg gjevn utover starten men blir gradvis høyere.

  Jeg likte godt den beskrivelsen hvor det ser ut som om de hadde funnet en odentlig revolver som de først trode var en lekepistol fordi den var litt spessiel.

  Tekstens styrke er at du får lyst til å lese mer men har en svakhet om at den hadde lite beskrivelser jeg synes at boken er så bra at den burde få være superfinnalist i bokslukerprisen.

 32. 8 av 27 elever i klassen likte boka. 8 elever likte den på grunn av den var spennende og kul. Noen ønsket å lese mer for å vite mer om Area51.

  Resten av klassen likte ikke boka på grunn av at de ikke kjønte helt hva boka handlet om. Det var litt kjedelig og forvirrende. Det var veldig mange ord som de ikke forstod og ble derfor forvirret og irritert.
  Handlingen gikk litt for fort.

 33. Jeg likte da de dro til Area51
  jwg likte også navnene til hovedpersonene.
  Det var morsomt fordi de trodde at jenta fra FBI var en tegneseriefigur
  Boka var bra!

 34. Jeg likte ikke den boka helt, men den var spennende.
  Jeg likte illustrasjonene. Jeg synes den burde litt mer om spillet.
  Bildene var litt skummel. Jeg lurer på hvorfor ingen får lov til å være på det hemmeligste stedet i jorda.

  • Man kan ikke gå i det hemmeligste stedet på jorda fordi det er teknologi som utvikler seg der og hvis andre fikk vite om hva som skjer der og bruke det på en veldig dårlig måte.

 35. den boka var ikke så spennede bok. den burde ha litt mer infomarsjon om de andre ikke bare om spillet. men den boka burde ha vært litt mer spennede bok. Ikke bare om spillet det var sjedeli å høre om bare spillet å ikke om de andre.

 36. jeg suns om den boka at den skulle bli litt mer spennede å høre om den. men det var litt bra å høre om den den var litt morsom med spillet å høre om.

 37. det er den ja den er ikke den jeg liker mest men jeg likte den veldig godt

 38. dette kapittele handler om et spill. som er veldi vanskelig.
  og at man må konsontrere seg i det spillet det er bare en sjanse
  det er et sted som heter area 1 men det vannskligste brette er area
  51 og 91.

 39. Jeg likte boka den var bra. Det jo spill så den synes den var best boken jeg har lest.

 40. jeg syntes at denne boka var kul og jeg likte best da de døgna med det spillet.
  denne boka hadde mye sci-fi.
  terningkast: 4

 41. Det er en spenende bok. Slutten var bra. Det er den beste boka.

 42. Jeg ELSKET denne boka! Handlingen var bra, karakterene var bra, og illustrasjonene var de beste!

 43. den var bra menfor lite tekst og formye bilder
  jeg likte den og jeg anbefaler den.

 44. jeg synes boka var veldig morsom spennede intresant 🙂 jeg elsker å lese kepler 62 jeg har lest mange av bøkene

 45. jeg syns det var morsomt med alt dramma. jeg gleder meg til å lese hele serien til alle bøkene i boksluke prisen.

 46. Jeg har lest hele boka. Den er veldig spennende, jeg likte best da de spilte KEPLER 62

 47. jeg likte den 10 av 10 jeg elsker ting om UFO når jeg var liten så jeg på top UFO SIGHTINGS

 48. Jeg syntes at utraget var spennende og interessant fordi jeg aldri viste va som kom til og skje. Jeg syntes også at det var litt dumt av forfatteren og plassere så mange unødvendige bilder. Dette syntes jeg fordi man sløser bort sider vor det heller kunne stått ord. jeg syntes også at boken var litt mystisk fordi jeg aldri har lest SCI-FI før.

 49. Det var en spennende bok ;). Terningkast 4. Men var litt meningsløst, med koordinater til et sted som var i forbindelse med et spill. Som liksom var det mest hemmeligste stedde på jorda.

 50. veldig spennende, men vanskelige ord. Alt skjedde på en gang, mye action. mye bilder er positivt. Detaljert.

 51. jeg synes boka er morsom.
  boka var veldig spennende.
  fordi det handler om gutter som reiser rundt verden.
  boka passer til 9-12.

 52. jeg synes boka var helt utrolig og super jeg etnbefaler den til alle som liker spenning
  den handler om to stikker som er alene hjeme som runnet et spill som vinner en tur til area 51

 53. Denne boka handler om en jente som har en styrtrik pappa. Hun har lyst til å betale noen nerder for å runne spillet for seg. Jeg for bare lyst til å lese mer fordi du føler du er hun jenta. Jeg anbefaler denne boken for de som liker spenning.

 54. Dette er ikke en bok for meg, jeg syntes den var litt kjedelig, men vist jeg hadde likt disse slags bøkene så tror jeg nok att jeg jeg hadde likt den. terningkast: 2.

 55. Kepler 62 Nedtelling
  Det handler om eit spill som heiter kepler 62 og om ei jente som heiter Marie. Ho reiser til area 51:Det hemmeligste stedet på jorda.
  Det er ei sci-fi bok.
  Eg syns det er lett å leva seg inn i handlinga fordi det ikkje er for mange ting som skjer. Døme: Eg gjer pappas piloter arket med koordinatene. Høgdepunktet med teksten var reisen. Det overrasker meg at faren til Marie var rik. Personane var greie. Boka tar ikkje opp eit viktig emne. Eg tenker at eg faktisk burde ha spurt Jim og Jeff kva dei heiter til etternamn. Eg får lyst til å lesa meir av boka. Teksten er lett å lesa fordi han hadde stor skrift. Det beste med teksten er at han har stor skrift. Det verste med teksten er at det bare er ein hovudperson. Andre bør ikkje lesa teksten. Eg synest ikkje boka skal være superfinalist.

 56. Kepler 62. Nedtelling
  1.
  De hanler om et spel kalt kepler 62.
  Jeff og Jim er hovedpersonane i boka.
  Dette er ei bok i kategorien Science-fiction.

  2.
  Boka er lett å leva seg inn i fordi det er så mykje som skjer.
  Teksten startar med: Alle snakkar om dataspillet Kepler 62 og om hva som venter på de første som klarer å gjennomføre det vanskelige spillet.
  Høgdepunktet i teksten er når dei kjører i ørkenen i «Area 51»
  Det som overrasker meg i teksten er når dei er i eit fly og dei snakkar om «Area 51»
  Eg vil seie nei. Dette er underholdning og spenning.
  Teksten slutter som forventa. Det var egentleg ikkje så mange spørsmål i slutten av utdraget.
  Eg får litt lyst til å lesa meir ifrå denne boka. Den var både spennande og eg fekk mange svar.
  Eg synest ikkje teksten i boka var lett å lesa, fordi det var mange forkortelser.

  3.
  Det beste med teksten er at eg synest at innholdet er bra og spennande.
  Det verste med teksten er at det er mange forkortelsane.
  Eg synest absolutt at andre bør lesa teksten. Dette er ei spennande bok for de fleste.
  Eg synest at utdraget av denne boka var den beste av alle dei sju bøkene. Så ja, eg vil at denne boka skal vera superfinalist på Bokslukerprisen.

 57. Kepler 62
  Det handler om ei jente som heter Marie. Det foregår hjemme og på A rea 51.
  Sjangeren hører til spenning.

  Jeg viste ikke om Area 51 før jeg leste boka. Boka var spennende, fordi jeg liker
  å finne hemmelige steder. Jeg ambefaler andre å lese boka.

 58. Kepler 62.

  Forfattar: Bjørn Sortland
  Sjanger: SCI-FI
  Utdraget handlar om at ein rik jente får nokon nerder til å fullføre eit spel ingen andre har klart. De som klarer det får tilgangen til den mest hemmelege staden på jorda. Når ho fullførte spelet fekk ho ein adresse. Privatflypilotane hennar fløy ho dit. Dei meinte det var ein skikkeleg kul plass, men dei lurte på om dei hadde lov å lande flyet der. Uheldigvis har ho ikkje fortalt nokon kor ho er…

  Boka er litt vanskeleg å komme inn i, men når du først har kommet deg inn i den er det vanskeleg å komme ut igjen. Den er kul fordi eg har aldri høyrt om ein bok som er slik. Framsida av boka minner meg litt om Ben 10 fordi det er to personer som står rundt ein slags glassrør med ein rar skapning inni.

  Det beste med teksten var at den skilte seg ut frå andre bøker. Eg synes absolutt at andre bør lese den! Eg synes og denne boka burde vere superfinalist!
  -Jenny

 59. Denne boken var fordi at de legger ut et spill så man kan komme seg inn i orginisaskonen mot rom vesener

 60. jeg synes boken var veldig kjedelig og den ga ingen ting mening. jeg anbefaler å ikke lese denne boken

  terningkast 1

 61. Den boka er supper. Det er den beste boka jeg har lest. Den var veldig spennende.

 62. Skjønte ikke boka. Språket var vanskelig og jeg fikk meg ikke inn i boken. Dette er ikke en bok jeg anbefaler.

 63. Det var ikke en veldig spennende handling. Jeg klarte ikke å leve meg inn i boka fordi forfatteren forklarte ikke handlingen og emne godt nokk. Så jeg skjønte ikke det forfatteren prøvde å formidle ved teksten. Jeg har lest den tredde boka i serien før, så jeg kjenner igjen serien. Jeg likte den tredde boka bedre enn denne boka. Jeg har jo min egen mening, så jeg synes ikke dette utdraget var så bra. Denne boka syntes jeg ikke var like bra som den tredde. Jeg synes rett å slett at boka er kjedelig.

 64. Syyyyykt bra ass vil låne denne 10000000000 00000 ganger!futti så bra!!

 65. Jeg syntes at dette utdraget var spennende og mystisk og kunne godt tenkt meg og lese hele boken,d et var litt kult med den hemmelige militær basen. Terningkast:5. ???????????????????????????

 66. Den var super kjedelig eg likte den ikkje for det handlet om det og eg liker ikkje det.

  Terningkast 1

 67. Kepler 62. Nedtelling
  1.
  De hanler om et spel kalt kepler 62.
  Jeff og Jim er hovedpersonane i boka.
  Dette er ei bok i kategorien Science-fiction.

  2.
  Boka er lett å leva seg inn i fordi det er så mykje som skjer.
  Teksten startar med: Alle snakkar om dataspillet Kepler 62 og om hva som venter på de første som klarer å gjennomføre det vanskelige spillet.
  Høgdepunktet i teksten er når dei kjører i ørkenen i «Area 51»
  Det som overrasker meg i teksten er når dei er i eit fly og dei snakkar om «Area 51»
  Eg vil seie nei. Dette er underholdning og spenning.
  Teksten slutter som forventa. Det var egentleg ikkje så mange spørsmål i slutten av utdraget.
  Eg får litt lyst til å lesa meir ifrå denne boka. Den var både spennande og eg fekk mange svar.
  Eg synest ikkje teksten i boka var lett å lesa, fordi det var mange forkortelser.

  3.
  Det beste med teksten er at eg synest at innholdet er bra og spennande.
  Det verste med teksten er at det er mange forkortelsane.
  Eg synest absolutt at andre bør lesa teksten. Dette er ei spennande bok for de fleste.
  Eg synest at utdraget av denne boka var den beste av alle dei sju bøkene. Så ja, eg vil at denne boka skal vera superfinalist på Bokslukerprisen.

 68. Kepler 62

  Alle snakker om dataspillet Kepler 62 og om hva som venter på de som klarer å gjennomføre det vanskelige spillet. Marie har en styrtrik pappa og kan derfor betale de beste nerdene for å runde spillet for seg. I premie mottar hun et brev fra den mystiske organisasjonen otnspcfrvr, med koordinater og passord til det hemmeligst stedet på jordkloden.

  Dette er en science fiction tekst handlinga er lett å leve seg inn i for de som liker spenning. Eg levde meg inn i teksten fordi emnet var spennende. Teksten er i begynnelsen av boka. Høgdepunktet i teksten var når de kjørte til Area 51.Eg ble overaska over at Area 51 var med i teksten .Personene var spennende
  Boka tar opp emne om data og det og dette emnet er et spennende emne for de i sjette Boka slutta brått «om under 1 minutt vil de ta av og forsvinne jeg tenker jeg kanskje skulle spurt Jim og Jeff kva de heter til etternavn».Eg får lyst til å lese ferdig boka. Teksten er lett og lese fordi han er skrevet på en måte
  Som gjer at den er lett og lese.
  Det beste med teksten er emnet. Det verste med teksten var ingenting. Andre bør lese teksten. Boka burde være superfinalist i bokslukerprisen.

 69. Den var ikke så bra..nårr vi leste den da hørtes det ut sånn at Marie var en «Pappa jeg vil ha» jente…

 70. Kepler 62
  Teksten handler om et dataspel som heter kepler 62 også får dei en kode som er OTNSPCFRVR med kordinater og et passord til et hemmeligt sted på jorda, Marie, Faren, Nerder, Jim, Jeff er med i teksten. Dei har fått kordinater så dei flyr te Area 51 eller Homey Airport KXTA. Når dei kommer ned der henter Olivia Colin dei. Handliga er et spill som ingen har klart før nå. Teksten er SCI-FI.

  Handlinga er lett å leva seg inn i for dei som liker dataspel og kanskje for andre og. Eg levde meg inn i boken / Utdraget for det handler om dataspel. Teksten starta med «Jeg gir pappas piloter arket med koordinatene. Jim og Jeff må teknisk sett akkurat ha stått opp» Utdraget er fra midten. Høgdepunktet er at ho reiser i en bil vekk fra Area 51 så vi ikkje får vite resten viss vi ikkje låner boken. Det som overraska meg var at dei brukte Area 51 i teksten. Personane er helt greie. Boka tar opp Area 51 og romvesener sidan det er det folk sier dei forsker på der. Teksten slutter forventa med at vi ikkje får vite meir viss vi ikkje låner boken selv. Ja, eg får lyst å lese mer av boken. Teksten er lett å lese.

  Det besta av teksten er at det handler om Area 51 og Dataspel. Det var at den slutter bråt med et bilda av en ørken med skilte Area 51. Andre burde Lese teksten syns eg. Eg syns boken burde vere Superfinalist i boksluker prisen.

 71. Er så glad i SCI-FI (Science fiction) så det er kanskje litt mer easy for meg og skrive anmeldelse…

  Handling: Utrolig spennende og bare…awesome!

  Anbefalese: 96%

  Mening: BARE LES DEN!!!

 72. Kepler 62

  Alle snakkar om dataspillet Kepler 62 og om kva som venter på dei første som klarer å gjennomføre det vanskelige spelet. Marie har ein styrtrik pappa som betaler de beste nerdene til å runde spillet. I premie mottar ho eit ark med koordinater og passord til det hemmeligste stedet på jorda. Boka handlar om Marie, Jim og Jeff som reiser til Area 51. Dette er ein SCI-FI tekst.

  Teksten er lett og leve seg inn i. Fordi boka er skriven på ein måte som gjer det lett for lesarane å forstå og leva seg inn i teksten. Utdraget er frå kapittel 7: «Jeg gir pappas pilotar arket med koordinatane.» Høgdepunktet i teksten er når dei kjem til Area 51. Eg blei overasket over at dei kom seg til Area 51. Eg synes at Jeff og Jim verkar som greie fyrer som gjer som dei får beskjed om, Marie verkar som ei jente som liker å utforske. Eg synes at teksten ikkje tar opp eit viktig emne. Teksten slutter litt brått: «Jeg tenker at jeg faktisk burde ha spurt Jim og Jeff hva de heter til etternavn.» Eg får lyst til å lesa meir av boka. Teksten er passe lett å lesa fordi ho ikkje er skriven for lett men heller ikkje for vanskeleg.

  Det beste med teksten var at dei kom seg til Area 51. Det verste med teksten var at eg ikkje fekk vite meir. Eg anbefaler boka, terningkast 5. Denne boka burde vera superfinalist på Bokslukerprisen.

 73. /-

  Kepler 62 handler om en jente som betaler to nerder for og runne et spill. Da hun runnet spillet fikk hun en invitasjon til Area 51. Boken er SCI-FI.
  jeg likte boken fordi jeg liker SCI-FI. jeg syntes det er lit usannsynlig at noen normale folk skylle få lov til og komme in på Area 51. handlingen er let og lese fordi jeg er gla i SCI-FI.
  teksten starter rett inni handlingen. jeg synten at hoved personen er bortsjemt. jeg syntes de to pilotene Jim og Jeff er lit rare. teksten slutter brott. jeg fikk lyst til å lese mer.

 74. Det handler om en jente som heter Marie og som er veldig rik. Hun betaler nerder for å runde et spill som heter Kepler 62. Sjangeren er SCI-FI. Hun fikk en invitasjon til Area 51.
  Jeg tror det er en fantastisk bok for det har et spennende tema for meg.

 75. Kepler62 nedtelling handlet om en jente som heter Marie. Hun har en pappa som ikke bryr seg om henne. Maries pappa er styrt rik. Hun prøvde å få seg venner. Men det gikk ikke. Marie får noen nerder til å runde av spillet Kepler62. Hun får et ark om koordinatene til reisen. Hun får to gutter som heter Jim og Jeff til å være piloter får seg. Når Hun er framme må Jim og Jeff dra fra Marie med en gang. Det syns jeg var slemt av Jim og Jeff. Da hun var fremme kom en dame som tok henne med inn i en bil for å komme dit. Marie virker ganske bortskjemt og frekk. Hun tar alt forgitt. For det er ingen som for det er ingen som for komme inn der. Men det er også synd på henne for at pappen hennes ikke bryr seg om henne. Jim og Jeff virker snille, men da de dro fra Marie var de litt hjerteløse. Starten på boken virket ganske rolig å forsiktig, mens slutten var litt mer brå. Jeg levde meg inn i teksten fordi alt virket så ekte fordi jeg visste at dette stedet finns på ekte. Etter at jeg hadde begynt på teksten fikk jeg veldig lyst til å lese fortsettelsen.

 76. Boka handler om Boka Kepler 62 og Marie har en styrtrik pappa og kan og kan derfor betale de beste nerdene for å runde spillet for seg. En dag i premie mottar hun et ark fra den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR, med koordinater og passord til det hemmeligste stedet på jordkloden.

 77. Kepler 62 er en science fiction bok som handler om Marie som har en styrtrik pappa og har betalt noen nerder for og runde det vanskelige dataspillet Kepler 62. En dag mottar Marie et ark fra organisasjonen OTNSPCFRVR. På arket står kordinatene og passordet til Area 51, jordklodens best og mest bevoktede sted. Teksten var lett å leve seg inn i fordi det var så mye som skjedde hele tiden og at det var mange spørsmål som gjør at du bare må lese videre og finne ut hva som skjer. Teksten er bygget opp slik at med en gang du begynner og lese kommer du inn i en sene hvor du bare må lese videre, og så er du fanget i boken og klarer ikke rive deg løs.

 78. «KEPLER 62» handler om en jente som heter Marie som har en styrtrik far og ingen venner. Marie får noen nerder til å vinne spillet «Kepler 62» og får koordinatene til «Area 51». Hun bestemmer seg for å dra dit. Privatpilotene til Marie «Jim» og «Jeff» blir så klart med. De drar uten beskjed til «Area 51». «Jim» og «Jeff» drar med en gang Marie har gått ut av flyet. Hun møter en jente som er litt eldre enn Marie.

  Boken er i sjangeren SCI-FI
  Handlingen var lett å leve seg inn i fordi det var en lett og intresang bok å lese. Marie er en tøff jente, men jeg ville ikke vert som henne. Jim og Jeff er morsomme og litt alvorlige.
  Pappaen til Marie burde passe på Marie litt mer eller være med henne mer. Teksten var vanskelig å legge fra seg fordi den er en gripende tekst.

 79. Kepler62 nedtelling handlet om en jente som heter Marie. Hun har en pappa som ikke bryr seg om henne. Maries pappa er styrt rik. Hun prøvde å få seg venner. Men det gikk ikke. Marie får noen nerder til å runde av spillet Kepler62. Hun får et ark om koordinatene til reisen. Hun får to gutter som heter Jim og Jeff til å være piloter får seg. Når Hun er framme må Jim og Jeff dra fra Marie med en gang. Det syns jeg var slemt av Jim og Jeff. Da hun var fremme kom en dame som tok henne med inn i en bil for å komme dit. Marie virker ganske bortskjemt og frekk. Hun tar alt forgitt. For det er ingen som for det er ingen som for komme inn der. Men det er også synd på henne for at pappen hennes ikke bryr seg om henne. Jim og Jeff virker snille, men da de dro fra Marie var de litt hjerteløse. Starten på boken virket ganske rolig å forsiktig, mens slutten var litt mer brå. Jeg levde meg inn i teksten fordi alt virket så ekte fordi jeg visste at dette stedet finns på ekte. Etter at jeg hadde begynt på teksten fikk jeg veldig lyst til å lese fortsettelsen.

 80. «Kepler 62»
  Utdraget handler om en jente som heter Marie, som har en far som er styrtrik. Hun får faren til å leie de beste nerdene til å runne et dataspill med navn «Kepler 62». Hun får kordinatene til det hemmeligste stedet på jorda, Area 51. Hun får invitasjon til å dra dit, og gjør det. Når hun kommer dit etter en lang reise med mellomlanding i New York, blir hun etter å ha ventet en stund møtt av en dame i en lang frakk.

  Boken var overraskende, spennende, interessant og lett å leve seg inn i, fordi det skjedde noe hele tiden, så det ble ikke kjedelig. Det var engasjerende, fordi Aarea 51 er et ekte sted, så det var troverdig. Det var veldig kult at forfatteren hadde brukt et ekte sted i fortellingen sin. Det var litt skuffende at utdraget var så kort. Teksten var litt vanskelig å forstå.

  Utdraget var spennende, inntresant, overraskende og lett og leve seg inn i. Det var engasjerende og troverdig. Teksten var litt vanskelig å forstå og utdraget var litt kort, men det gikk bra.

 81. Boka handler om en jente som heter Marie som har en super rik pappa. Han bryr seg ikke så mye om henne. Sammen med pilotene Jim og Jeff for de en koordinat de må løse. Hun har ikke så mange venner kun Jim og Jeff som er to ganske gamle piloter.
  Sjangeren på boken er SCI-FI. Handlingen starter rett inn i handlingen med at med at Marie får koordinater. Det bygger seg ganske gradvis opp. Det overrasker meg at Marie virkelig tør å dra på en son reise.
  Handlingen er lett å leve seg inn i fordi Marie er på min alder å da er det ganske enkelt å forstå hva de mener.
  Jeg syns dette var en ganske bra bok fordi han forklarte veldig bra personene.
  Jeg syns denne boka helt klart fortjener å være med i bokslukerprisen!

 82. Denne innledningen handlet om en jente som heter Marie. Faren hennes er rik.
  Hun fikk to nerder til å utføre det vanskelige spille. Handlingen foregår i Arena 51.
  Sjangeren er SCI – Fi.
  Jeg synes boken var litt avansert, fordi det var litt vanskelige ord. Jeg synes boken var litt spennende fordi det kjede ganske mye hele tiden.
  jeg synes at Jim og Jeff var litt irriterende fordi de forlatthet Marie.
  Jeg anbefaler » Kepler 62″.
  Slutten var litt irriterende fordi de stoppet litt brått å jeg ville lese mer fordi det var spennende.

 83. Teksten handler om en jente som heter Marie. Hun har en styrt rik far. Hun betalte de beste nerdene for å vinne det nye spillet, «Kepler 62». Når de vant, fikk Marie koordinater og passord til det hemmeligste stedet på jordkloden. Men hun må gå alene… Sjangeren er SCI-FI.
  Boken var lett å leve seg inn i fordi jeg så for meg at jeg var Marie. Jeff og Jim, Marie sine piloter, var veldig morsomme og ble veldig nysgjerrige over hvorfor de skulle landet i det hemmeligste stedet i verden. jeg likte godt at forfatteren beskrev med korte setninger.
  Jeg fikk veldig lyst til å lese boken selv. Jeg anbefaler boken fordi jeg vil vite hva som skjedde med Marie når hun gikk inn med Olivia Collins.

 84. Teksten handler om en jente som heter Marie. Faren hennes er veldig rik. Marie får noen nerder til å klare et data spill for seg som heter «Kepler 62». Etterpå får hun koordinatene til «Area 51» .
  Sjangeren er sci-fi
  Innledningen var bra fordi jeg begynte sakte men sikkert å bli mer og mer nysgjerrig.
  På slutten da pilotene, Jim og Jeff dro fra Marie begynte jeg å tenke på hvordan jeg ville hatt det vis jeg var hun. Jeg tror ikke jeg hadde tordt å dra alene med en fremmed jeg nettopp hadde møtt. Jeg synes Marie var tøff som dro, men også veldig synd fordi hun ikke hadde noen ekte venner.
  Jeg vil anbefale boken til de som liker urealistiske, fantasi og spennende bøker.

 85. Boken handler om en jente som heter Marie. Hun har en veldig rik pappa men som ikke bryr seg å mye om henne. Hun har betalt de beste nerdene til og runde spillet» kepler 62″. Da får hun muligheten til og komme til det hemmeligste stedet på jorda Area 51. Hun blir fløyet dit av de to pilotene sine, Jim og Jeff, og forlatt. Dette er i sjangeren SCI-FI.
  Jeg syntes at boken var veldig spennende og jeg kjente fort at dette var en bok jeg ville lese mere av. Area 51er et sted som finnes i virkeligheten. Det er et sted hvor det ikke er lov og gå inn og det sies at det skjuler seg mystiske vesener der som f.eks. romvesen. Marie virker som en ensom jente. Pappaen bryr seg ikke om henne og hun har ikke noen venner. Dette er en bok jeg virkelig anbefaler alle og som jeg også har lyst til og lese resten av.

 86. Kepler 62
  Teksten handler om en jente som heter Marie som har leid noen nerder som kan runne spillet «Kepler 62».
  Hun har fått et brev der det står koordinater på til et sted kalt Area 51.
  Stedet er verdens hemmeligste sted i verden.
  Marie har en rik far som har noen piloter som kan ta hun med til koordinatene hun har fått.
  Hun blir tatt med til et sted der det kommer en dame ut fra en FBI bil.
  De tar med seg Marie inn i bilen og kjører av gåret.

  Boka er SCI-FI som også minner meg om «Star Wars».

  Det jeg syns om boka er at den er veldig interessant og den har veldig gode beskrivelser og språk som gjør at men kan forstå boka lett og at den fører til at mange vill lese mer av den.
  Jeg fikk i hvert fall veldig lyst til og lese videre på den.
  Det jeg merka var at jeg også kunne forestille meg hvordan det så ut eks hvordan det var der de landa eller hvordan soverommet på flyet var osv…
  Bildene var også ganske gode siden de har tegna på en måte jeg syns er ganske kul det ser veldig fint ut.
  Jeg ble også veldig overasket over at Marie faktisk turte og bli med i bilen alene eller hun ble egentlig dratt inn da.
  Men jeg ville nokk aldri ha gjort det siden jeg kjenner ingen.
  Boka var også basert på et sted som finnes på ekte og det likte jeg veldig godt det var også derfor jeg ble litt mer nysgjerrig på og få vite hva som skulle skje videre.
  Jeg vill anbefale denne boka til de som liker sånne type bøker.

 87. Teksten handler om en jente som heter Marie, som har en styrtrik far som hun nesten aldri ser. Det er et nytt spill som heter «Kepler62» som er veldig vanskelig, så Marie betaler de beste nerdene til å gjøre det for henne og de greide det. Hun fikk et ark hvor koordinatene til Area 51 stod.
  Sjangeren er sci-fi.
  Jeg syntes Marie var spesiell fordi hun nesten aldri så faren sin, hadde ingen venner og bare dro rundt i hele verden.Teksten var spesiell fordi Marie får koordinatene til det mest skjulte stedet på jorden. Jeg lurte på hva den jenten skulle gjøre med Marie når hun tok henne i armen. Det var dumt at Marie ikke fikk lov til å ta med Jim og Jeff.
  Svakheten til denne teksten var at den hadde litt lite beskrivelse, men jeg vil fortsatt anbefale den.

 88. Kepler 62 handler om en jente som heter Marie og er styrtrik. Marie har ingen venner og faren er aldri med henne. Hun betaler de beste nerdene for og runde det populære spillet «Kepler 62». Når en nerd klarer og runde spillet får Marie kordinatene til den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR. Jeg likte «Kepler 62» fordi det var spenning og SCI-FI i boka. Jeg likte Marie fordi hun var ikke noe redd når de dro til Area 51og hun er jo styrtrik. Area 51 fins også på ekte og det gjorde ekstra inntrykk. Jim og Jeff er to piloter som er litt morsomme, og er pilotene til Marie. Jeg anbefaler «Kepler 62» fordi den var morsom, Spennende og bra tekst

 89. Utdraget handler om en jente som heter Marie som har en søkkrik pappa og har ingen venner. Hun har fått de beste nerdene til å runde et spill kalt «Kepler 62″ for henne. Deretter fikk hun kordinatene til det hemmeligste stedet på jord: Area 51». Boken er i sjangeren Sci-Fi. Boken var engasjerende og lett å leve seg inn i. Den var ganske morsom å følge med på og troverdig siden vi vet at Area 51 er et ekte sted. Den handlet om noe litt unikt, noe jeg synes er veldig gøy siden jeg ikke har lest særlig mye om sånne her type temaer. Marie var veldig tøff som turte å dra til Area 51, jeg hadde aldri gjort det. Samtidig syntes jeg synd på Marie siden hun ikke har noen venner. Jeg fikk lyst til å lese videre og lurte veldig på hva som skjer med Marie videre i Area 51.

 90. «Kepler 62 nedtelling» handler om en jente som heter Marie. Hun betalte noen nerder med masse penger fordi faren er så rik til å runne et spill. Da fikk hun koordinatene til Area 51. Sjangeren er SCI-FI.
  Jeg synes at man blir veldig godt kjent med personene. Hvis jeg var Marie ville jeg vært veldig spent. Marie er ganske ensom og har ingen venner. Area 51 er et ekte sted og det gjør det veldig mye mer troverdig.
  Teksten sin styrke er at den er overraskende fordi hun plutselig får et brev om verdens hemmeligste sted. Jeg anbefaler denne boken.

 91. Teksten handler om en jente som heter Marie. Faren til Marie er styrtrik. Et nytt spill som heter «Kepler62» har nettopp kommet ut. Vis du er den første som runner spillet får du dra til Area 51.
  Sjangeren er SCI-FI

  Jeg synes at boken er en fantastisk bok som tar deg inn i boka. Bjørn Sortland skrev ganske bra og brukte gode ord. Det jeg også liker er at man blir veldig godt kjent med personene. Marie er veldig ensom og har ingen venner og faren er .Teksten sin styrke er språket til forfatteren og at Area 51 finnes på ekte.

  Jeg anbefaler denne boken for de som liker å leve seg inn i boka og bruke lang tid på den. Selv jeg har lyst til og dra til butikken for å kjøpe den!
  Den er veldig bra!

 92. Denne boken handler om en jente som heter Marie som vil følge drømmen sin.
  Hun har en far som er så rik at hun kan betale noen nerder for å runde spille for henne.
  Hun har fått koordinater til jordens hemmeligste sted fra en organisasjon som heter OTNSPCFRVR . Hun får sine egne piloter til å fly henne dit.
  Sjangeren er SCI-FI.
  Jeg levde meg inn i boka fordi den var spennende.
  Jeg syns Marie var veldig modig og litt redd.
  Jeg anbefaler at dere leser denne boka.

 93. Boka handler om en jente som heter Marie. Faren er så rik at hun betaler noen nerder får å runde spillet for dem. Hun har fått koordinater fra en organisasjon som heter OTNSPCFRVR.
  Sjangeren er SCI-FI.

  Jeg synes at teksten ikke er så lett å leve seg inn i fordi den passer ikke helt for meg. Jeg synes at Marie var modig fordi hun dro til det hemmeligste stedet på jorden. Slutten var litt spennende, men jeg har lyst til å lese mer.

 94. Teksten handler om Marie, som får noen koordinater for å runne et spill. Handlingen foregår på et fly og AREA 51.Faren er styrtrik. Sjangeren er Sci-Fi. Jeg syns teksten er veldig spennende synes jeg. Teksten starter midt i en handling. Teksten bygde seg gradvis oppover når jeg leste. Jeg synes personene er veldig tøffe fordi de drar til AREA 51 og til å med presidenten for ikke lov å komme inn der. Jeg for veldig lyst til å lese mer i denne fabelaktige boken. Jeg nominerer denne til superfinalist.

 95. Boken handler om en jente som heter Marie som har fått noen nerder som runder til et spill som heter kepler62. Hun har en far som er styrtrik, og hun får alt det hun vil ha. Hun fikk passord og koordinatene til Arena 51. Nå skulle hun dit. Hun skulle ta fly med pilotene sine og med vennene sine som heter Jiff og Jim. Marie gikk uten å si noe til faren sin.

 96. Marie ville klare og runde et mega vanskelig spill so het kepler62, så hun betalte noen nerder for å få de til å gjøre det for seg. Faren til Marie er styrtrik, så akkurat det var ikke et problem. De klarte det og fikk et passord og koordinater til selveste «Area 51». Hun ville dra dit, så hun tok jet-flyet til faren og ba pilotene kjøre henne dit. De fortalte at det var et topphemmelig sted der ikke presidenten fikk lov til å være der engang. Det var et sted der de forsket på ufoer og romvesener. Sjangeren er SCI-FI. Det var veldig lett for meg å leve meg inn i teksten. Forfatteren brukte forskjellige ord, så ordene ble ikke gjentatt. Jeg syntes utdraget var veldig spennende fordi forfatteren hadde brukt fantasien. Jeg syntes Marie virker som en jente som liker eventyr. Jeg tror boka passer for 9-12 års alderen.

 97. Marie har en rik far som har betalt noen nerder for å runet spillet for henne så vant hun en tur til Kepler 62 så fløy de for å finne hemmeligste på jorden stedet med koordinater de fikk. sangeren er SCI-FI

  boka var veldig let å leve seg in i fordi den var spenene å mye rare hendelser. å hvis jeg var marie ville jeg ha seka va area 51 var før jeg dro dit. boka var spenene jeg anbefaler den til noen som liker spenning.

 98. Teksten handler om en som heter Marie som har en skikkelig rik far. hun har vunnet et spill eller vunnet og vunnet nerdene gjorde det for hun de ble betalt. Men når hun vinner det spillet får hun koordinater fra et topp hemmelig sted som heter AREA51. Der ser det nye spenning med Marie. Jeg synes at teksten er lett og leve seg inn i fordi det er en spennene tekst og det er mystiske folk du lurer på hvem er. Det er kompliserte ord som du lurer på hva er. Det som gjorde at jeg levde meg inn i historien var at det var mystiske folk ikke alle man kunne stole på og til og med de som var nærest som du kjente var kanskje sviktede de og. Boken synes jeg ikke tok opp så veldig viktig emne. Boken gir meg enkling ikke noe kunnskap

 99. Denne boken handler om en jente som har en søkkrik far som betaler nerder til å runde kepler62.Hun får et ark med koordinater på de koordinatene leder til area 51. area 51 er et hemmeligste stedet på jordkloden, ikke en gang presidenten kan fly dit. jeg syns det er en veldig spennende fordi det kommer bare flere spørsmål i teksten. Maria er en veldig bortskjemt jente, hun er også en tøff jente.

 100. Teksten handler om en jente som heter Marie og hun fikk nerder til å runne et spill til å komme til en hemmeligste stedet på jordkloden. Marie sa til Jim og Jeff at de skulle ta fly til AREA 51. Nerdene ble betalt for å vinne fordi Pappa til Marie var rik.

  Jeg syns at teksten var kjempe spennende og at tekste var lett å leve seg inn i . Du burde lese denne boka fordi du kan får vite hva Marie gjør og at det foregår noe mystisk med Jim og Jeff. jeg anbefaler deg å lese boka fordi den er så mystisk og spennende.

 101. Det handler om Marie som prøver og runde et vanskelig dataspill. Marie leier nerder til og runde spillet. Hun får et ark med koordinater som fører til et topp hemmelig sted.
  sjangeren er Sci-Fi. Det var spennende fordi det var fantasi.
  marie var rik. og bortsjent

 102. Marie har en rik far som har betalt nerder til og runne spillet Kepler 62. Som premie får hun koordinater til Area 51, det hemmeligste stedet på jorden. Sjangeren er: Sciences Fiction.
  Jeg syntes boken var flink til og skape spenning. Handlingen er lett og leve seg inn i fordi Marie gjør noe ingen ville turt og gjøre. Personlig hadde jeg ikke turt og være alene med noen jeg ikke kjenner i det hele tatt. Marie er en motvillig jente uten venner men gjør mye hun ikke har lyst til. Omslaget forteller oss at det kommer aliens inn i bildet. Boken er veldig uforutsigbar du vet ikke hvordan det går videre med Marie.
  Maries liv er beskrevet veldig bra og du føler deg trist på hennes vegne

  Jeg vil anbefale boken videre. Dette er en bra oppladet SCI-FI tekst.
  Denne boken bør bli superfinalist i bokslukerprisen.

 103. Jeg likte denne boka fordi den var veldig fantasifull. Bok handler om en jente som heter Marie som får hva hun vil fordi faren er styrtrik!! Alle snakker om ett spill som heter «Kepler62». Et veldig komplisert spill som ingen har runnet på hele jordkloden. Den første som runner det for koordinater til et hemmelig sted som ikke engang presidenten for lov til å være i. Marie bestiller to nerder som skal runne spillet for henne. Jeg synes slutten var litt skummel fordi en som heter Olivia som hun møter på flyplassen som drar henne inn i en bil. Jeg synes boka var spennende og akkurat min type bok.

 104. boken handler om en jente som heter Maria, faren hennes har betalt nerder for å runde spillet Kepler62. Når nerdene hadde klart det fikk hun kordinater og passord til det mest hemmelige stedet på Jorden. Jeg likte boken litt fordi jeg syntes boka viser ikke så mye hvordan det så ut, men det sier det sikkert videre i boken.
  Handlingen er lett å leve seg inn i, men jeg liker ikke så godt sci-fi bøker.
  Boken er for den lesegruppen som liker SCI-FI bøker.
  Det som overrasker meg er hvordan Area-51 kan være så hemmelig.
  Denne boken er for de som er 6-12år
  Boken kan være superfinalist i bokslukerprisen med min mening.

 105. Kepler62 handler om en jente som heter Marie. Det er ett kjempe vanskelig spill som heter Kepler62. Faren til Marie er kjempe rik. Marie betalte to super nerder til å fullføre spillet for hun. I premie fikk hun koordinatene og en kode til ett hemmelig sted.
  Sjangeren er sci-fi.
  Jeg syns denne boka var litt vanskelig å leve seg inn i. Den var urealistisk, og jeg liker best realistiske bøker. Jeg er ikke så fan av rommet og rom vesen.
  Jeg likte at Marie var så tøff som dro til det mystiske stedet. Jim og Jeff var litt mystiske som forlot Marie hos Olivia. Jeg syns Olivia virket grei, men jeg tror hun jobber for noen. Hvis jeg hadde vært Marie hadde jeg sagt i fra til noen før jeg dro. Hun virket ikke som den personen som tenker så mye før hun gjør ting. Som for eksempel å dra dit.
  Når de kom fram til Area 51 ble jeg overrasket over at det ikke var noen der. Jeg forventa egentlig at noen skulle prøve å drepe dem.
  Jeg likte ikke at den ikke hadde så mye action fordi det skjedde ikke så mye dramatisk.
  Denne boka var ikke noe for meg. Jeg anbefaler denne til de som liker spenningsbøker.

 106. Denne boka heiter Kepler 62 nedtelling. Den handler om Marie ho har ein rik far og ho ville vinne eit spel. Eg syntes boka verkar litt vanskeleg å lesa.Fordi det var mange vanskelege ord.Vist du liker vanskelege bøker passer denne boka for deg.

 107. Denne boka heiter kepler 62 nedtelling.Hovudpersonen er Marie. Faren til Marie er kjempe rik. Marie har ingen venner, ho klarer ikkje å få seg venner. Kepler 62 er eit nytt spill, alle prøver å runda det fordi ingen veit kva som skjer med den som runde spelet. Marie leier inn nerder for å runda spele for ho.
  Eg likar denna boka godt å har lyst til å lesa heile boka.Eg anbefaler denne boka for 3-7 klasse. Eg gir boka terning kast 4

 108. Eg synest at boka var god fordi
  Den var spennande
  Den var bra med sci-fi og det var ikkje for mykje.Boka var veldig mystisk for dei som liker mystiske ting er dette ein god bok. Det er kanskje lurt å lesa litt om romstasjonen før du begynner og lesa.Eg tror denne boka passar for folk som er over 10 år og liker mystiske bøker og sci-fi bøker. Terningkast 4

 109. Boka handler om Marie som har ein styrtrik far.Ho betaler nerder for å vinne eit spel som heiter Kepler 62.Eg syntest boka hadde nokon vanskelege ord men eg forsto dei fleste ordene.Eg syntest teksten var god fordi eg skjønte handlinga.Eg syntest utdraget var spennande.Eg har lyst til å lese heile boka.

 110. Boka var ikkje kjekk fordi eg ikkje skjønte handlinga. språket er vanskeleg og skjønne.
  terningkast 3

 111. Boka handlar om Marie som har ein styrtrik far. Derfor kan ho betala nerder til å spela eit spel som ho har lyst å fullføra, vinnaren får eit ark med koordinater og passord til ein hemmeleg plass på jordkloden. Boka var god fordi den var spennande, og eg fekk lyst å lesa meir.
  Eg trudde den skulle vera heilt annerledes.
  Det var ikkje for mykje eller for lite sci-fi.
  Eg synes boka passer mest til mellomtrinnet. Terningkast 4

 112. Eg trur at hovudpersonen Marie er litt bortskjemt fordi faren er veldig rik og ho kan gjera litt som ho vil.
  Eg syntest at boka var spennande og mystisk.
  Det som gjer teksten god er at forfattaren ikkje hadde alt for mykje sci-fi i boka.
  Eg synst at boka var god og eg anbefaler den til folk som kanskje er litt interesert i sci-fi.
  Eg synst at boka passer til 5-8 klasse.

 113. denne boka var mer spennende når jeg hørte på den på pc en når jeg leste selv.

 114. DEN VAR SKJEDERLIG. Forde den var rar og hadde så masse tull ball i seg

 115. Eg elska boka ??
  Den var super bra eg kom inn i boka
  Eg elska den en av di beste bøkene hit til super bra ??

 116. Jeg har lest boka. Den var kjedelig,jeg likte den ikke fordi jeg forsto lite og det var kjempe kjedelig. Jeg gir den terningkast 1. Jeg trodde boka var mye bedre:(

 117. Jeg syntes boka var bra den var spennene og kul det var litt rart at de dro til et sted der det var grønne menn men uten om det så var boka bra

 118. jeg likte ikke kepler62 den var sån bøker jeg ikke liker og jeg er ikke så glad i spill men den var bra skrevet (: (:

 119. Jeg syns at utdraget til Kepler.62 var kjedelig. Jeg syns det ikke var så spennende som jeg trodde utdraget skulle bli. Så det var ikke store greier, men jeg vil se hvordan det fortsetter videre så jeg vil lese hele boka.

 120. jeg likte kepler.62 fordi den var kjempe spennende, bra skrevet av Bjørn Sortland 🙂

 121. denne teksten var helt grei. Jeg likte den ikke så godt fordi det var mange ting som var vanskelig å forstå.

 122. Alt var ikke helt klart, men jeg forstod mesteparten. Ikke så bra 🙁 terningkast 2.

 123. Det er ein av dei beste bøkene eg har lest hit til!! Teningkast 6

 124. Jeg synes boka var ganske bra. Jeg og klassa mi så på en ordentlig fortelling av denne boka. Det var skummelt men spennene. terning kast 4 av 6

 125. Jeg skjønte nesten ingen ting. Det var veldig mange ord som forvirret meg.Jeg fikk ikke lyst til å lese den boka. Terning kast 1.

 126. Jeg synes denne boken var bra men jeg trodde den skulle være bedre men den er i hvert fall bedre enn Dobbel daten .Jeg skjønte ikke helt meningen men jeg kan lese den. Det er litt sånn at jeg ikke likte den helt men jaja den var bitte litt bra. Ternings kast 3.

 127. Boka var bra spennende og slutten gjorde at jeg ville høre lydutgave derfor gir jeg terningkast 5

 128. Det er spennende fordi man har lyst til og se hva som er inne i basen til area 51.

 129. Det er spennende fordi man har lyst til og se hva som er inne i basen til area 51

 130. Jeg synes den ikke var noe kul og lite spennende. fikk ikke lyst til å lese den.

 131. Jeg synes boka var spennende, men litt utydelig. Jeg kunne gjerne lest mer, men det var dumt at boka ikke begynte fra starten av. Klassen synes at den var spennende, men det negative var at vi ikke skjønte så mye av handlingen og visste ikke hvor man var i starten. Derfor gir klassen vår terning kast 4.

 132. Jeg synes boka var spennende og kul fordi det var med area 51 og det handlet om et spill 10/10 veldig bra bok boka passer for gutter og jenter kansje mest for gutter fra 8-14 år

 133. Jeg syns boken var SYKT bra, jeg elsket at det var litt mystisk og at det handlet om en jente?❤️

 134. Den var bra fordig det var spenning og man syntes at det var lett å forestille seg det.

 135. Den var bra fordig det var spenning og det var lett å forestille seg det.

 136. Jeg synes boka var rar og ikke så morsom fordi jeg ikke fikk svar på alt jeg ville vite

 137. Boka handler ikke så særlig og så veldig spennende og det er det jeg gjerne harlyst at du

 138. Jeg synes boken var morsom,spennende og kul.
  Den var morsom fordi man får lyst til å lese mere!
  Den var spennende fordi jenta vet ikke hva hun skal og man vil ikke at utdraget skal slutte. Jeg synes utdraget var lett og forstå!!
  Jeg vil lese helle boken!! Bra utdrag! Terningkast 6! ???

 139. Dette utdraget var interessant, det likte jeg.
  Jeg lurer på hvordan boken fortsetter.

 140. det var spennende. det var noen ting jeg ikke kjønte. det var noen ting som kunne blitt bedre forklart. men det var helt greit

 141. Litt mye fantasi for meg. Jeg skjønte ikke helt sammenhengen. litt dårlig?

 142. Jeg syntes ikke boken var så bra fordi:
  Det var mange navn og jeg skjønte ikke så mye.

 143. Boken er spennende og jeg får lyst til å lese boken. Jeg likte at de plutselig skulle dra til Area 51 uten å vite hvorfor. Jeg håper det blir spennende etter hvert.

 144. Det var spennende kult fordi Area 51 finnes på ekte og det handler om romvesener og hemmelige baser .

 145. Boken var spennende og jeg får lyst til å lese boken. Jeg likte at jeg plutselig skulle dra til Area 51 uten å vite hvorfor. Jeg håper det blir mer spennende etterhvert.

 146. dette utdraget var litt kjedelig fr meg fordi det var ikke så mye som skjedde.

 147. Jeg likte ikke dette utdraget fordi det hang ikke så godt sammen for meg jeg fortsto ikke denne teksten den gav så vidt mening for meg,jeg skulle ønske jeg forsto denne teksten bedre.

 148. den var ganske bra men de burde snakke litt mindre noen steder. litt for mye snakking!

 149. For å være 100% ærlig så kjønte jeg INGENTING av den boken. Jeg tror jeg ikke forstod teksten fordi jeg alderi har spilt kepler og fordi det var litt mye voksen ord.. men det jeg syntes var litt morsomt at det var så mange bilder i boken?

 150. jeg syntes den var kjedelig fordi jeg ikke skjønte historien. det var ikke noe sammenheng

 151. Det jeg synes var gøy var at jeff var så snill og åpnet døren
  Det jeg synes var kjedelig var at at hun tok triste smil
  Terningkast ?Happy endingene

 152. Jeg syns at boka var spennende. Fordi i area 65 var det ulovlig. Fordi noen seier at de har funnet et UFO, så de seier at den kan være farlig å go in til area 65. Og det såg spennende ut og ekte.
  Terning kast 6.??????

 153. Kepler 62 nedtelling tema: SCI-FI.

  Jeg synes boken var veldig kort. Og det var veldig mye bilder og en video? Boka var mye mer annerledes enn de andre i bokslukerprisen. den var kjedelig jeg har ikke peiling hva som skjede i boka. så de hadde et skip, de skal til area 51, og de kom til en millitærbase? Boka var veldig forvirrende. Jeg har ikke peiling på hvem jeg anbefaler boka til men… Jeg gir boka terningkast 3;|

 154. Temaet var historie, myter og vesener. Jeg vil IKKE anbefale denne boken fordi den var gørr kjedelig! Jeg synes boken var kjedelig fordi ingenting skjedde, det handlet om et SPILL! Og jeg forstod ingenting av teksten. Vi fikk nesten ikke noe ytre eller indre kjennetegn. Jeg gir denne en «dårlig». Jeg ville heller hatt tatt vekk bildene og skrive mere tekst fordi jeg synes bildene ikke forklarte nok.

 155. Kepler 62 nedtelling
  Jeg syntes denne boken var spennende! Litt morsom og litt sånn fakta liksom.
  Jeg lærte på en måte om romvesen å om den airporten og area 51. Jeg vil anbefale denne boken. Temaet tror jeg er grøss men også fakte. Sjanger tenker jeg også er sci-fi. Denne boken gir jeg passe bra å terning kast 4. Den var også litt dum fordi. Jeg fikk ikke så mye ut av hun Marie så jeg forsto ikke helt hvem hun var.

 156. «Kapsler 62 nedtelling» har sjangeren SCI-Fi, skjønte ikke hva andre temaet den var.
  Boken var ikke noe for meg, skjønte ikke handlingen. Selv med bilder fikk jeg ikke klar tanke på hvordan scenen var i hode.
  Teksten var ikke noe kjekt å lese, synest ikke den var noe spennende.
  Terningkast 2:/

 157. Spennande, kjekt med snobbete personer, fantasiar som blir ekte, gøy å teikne aliens.

 158. Først forsto eg ingen ting men så forsto eg meir og meir, den var litt sån ja… ord eg ikkje forsto ,men hadde den vert på mitt språk hadde den vert bedre.
  Men sån i ka som skjedde va den litt bra.
  Eg gir terning kast 3

 159. Den var bra håper det komer flere av disse bøkene uten bilder.
  12212121222121212121212121221212212 1

 160. Det var ei bra bok.
  Men den manglet spenning 🙁
  Terningkast: 5 🙂

 161. bra bok jeg likte FBI bilen som kom

 162. Jeg likte denne boken, den var morsom, men jeg tror ikke akkurat denne var min type sjanger. terningkast 3. Hilsen Eline

 163. Jeg syntes boka var veldig bra jeg skal lese den så fort jeg har lest luridiumstyven. Terningkast 6

 164. Det var kjedelig fordi det var så mange vanskelige ord vi ikke forstod og fordi vi ikke skjønte sammenhengen.

  Vi syntes boka var spennende på slutten da dama tok med seg jenta.

 165. Eg skjønte absolutt ingen ting. ingen humor, ingen spening.
  Eg vil ikkje anbefale denne.

 166. Vi anbefaler Kepler 62. Nedtelling, fordi at det kriblet i føttene når vi leste utdraget. Det var utrolig spennende når Marie skulle finne hemligheten. Det var også kult når de dro til den hemmelige flyplassen.

 167. Denne boka heiter Kepler 62, og hovudpersonane er Marie og Olivia.
  Marie ønsker å gjennomføre dataspillet Kepler 62. Ho har ein STYRTRIK far. Marie får med seg nokre NERDER og deretter skal alle nerdene vinne over dette. Dette er ei SCI – FI bok.

  Eg likte godt at forfattaren brukte nye ord, og skapte spenning. Han brukte ei jente som hovudperson og denne jenta var nesten som ei gutte-jente. Pilotene til Marie, Jim og Jeff bruker KORDINATAR for å finne vegen inn i Area 51. Eg synest denne boka var spennande, men den passa ikkje akkurat for meg. Denne SCI – FI boka passar for dei som likar spenning.

  Denne boka ryker nok ut i kvartfinalen, men eg trur andre barn over 10 år hadde likt denne boka. Terningkast: 4

 168. Marie er ei styrtrik jente sidan faren er veldig rik. Ho betaler Nerdar for å vinna spelet
  Hovudpersonane heiter Marie og Olivia. Marie spelar eit spel, og når ho klarer spelet får ho nokre Koordinatar. Sjangeren er SCI – FI.

  Når ho vinn, får ho nokre koordinatar som fører til ein hemmeleg stad. Ho flyr bort til den staden som heiter AREA 51. Ho blir møtt av ei dame der.
  Eg likte best at dei fekk koordinatene gjennom eit spel, det var litt rart. Eg synest slutten var litt brå sidan Jeff og Jim sleppte Marie av, og flaug vekk utan dei visste noko om plassen.

  Eg synest boka verkar heilt grei, og at ho bør koma til superfinalen. Terningkast 4.

 169. Jeg forsto ikke noe men hvis jeg har lest boka har jeg sikkert forstått litt av boka, det var veldig mye ord og sånt som jeg ikke kjønte

 170. Denne boken var veldig bra og spennende. Likte at de skulle lande der det var ulovelig å lande.

 171. Alina: Boka passet ikke for vår aldersgruppe (11 år). Den var for barnslig.
  Oskar: Man kom mitt inn i boka så man forsto ikke hva det handlet om.

 172. Emilie: boka var kjedelig fordi den var litt rotete. Vi kom rett inn i en historie som vi ikke skjønte.

 173. Passe bra, fordi var litt for guttete. Det var mye krig og våpen, det var ikke så gøy.

 174. Det handler om en jente som heter Marie. Hun er med sin far og to gutter som heter Jim og Jeff. De er på et oppdrag. det er mye som står på spill. Pappaen til Marie betaler de beste nerdene for å runde spillet for seg. I premie mottar hun et ark fra den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR, med koordinater og passord til det hemmeligste på jordkloden. De skal til Area 51 eller Homey Airport KXTA, som det heter. det er basen ved Groom Lake som americanerne har for a utvikle mystiske, avanserte fartøy som piloter bare drømmer om å kunne fly. De skal kjøre fly dit. Faren til Marie har sitt eget rom på flyet oog der la hun seg for å sove. Helt til Jeff veket henne. Han spør om hun vil ha frokost men hun sier «nei takk». Hun ville heler ha en kopp kakao. De er endelig framme Marie, Jeff og Jim går ut og der ser de en jente hun sier «Hei jeg heter Olivia, Olivia Colin velkommen til Homey Airport» hun nikker kort til Jim og Jeff. de ser døds forelska ut. det bør de ikke være tenker Marie. den var spennende og bra tening kast 9 ;).

 175. Kepler 62 er en bok om et data spill som Marie har dett er det vanskeligste data spille noensinne Marie betaler de beste nerdende for å runde spilles hennes. Fordi hun vant fikk hun en premie det var et ark hun fikk det fra den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR på papiret står det et passord til det hemmeligste stedet på jorda. Jeg syns det var spennende

 176. Kepler 62 er en ci-fi bok som handler om en hemmelig orginasjon. Jeg synes denne boka har en sterk historie og gir deg en liten følese at du vil passe på de som er i boka og jeg likte boka veldig godt. Historien handler om at en nytt spil hadde kommet ut de hadde en konkeranse og koneransen var at den første som ble ferdig med spillet skulle vinne kordinater til et hemelig sted på jorda.De dålige tingene til denne boka men det som er problemet er at jeg kan ikke tenke på noe som er galt med denne boka. Men uansett jeg gir Kepler 62 nedtelling en 10\10 eller bare en 6\6.

 177. Kepler 62 var kjempe gøy fordi jeg liker sci-fi bøker. Den handler om en som heter Marie hun er rik å kjøper gamere som kan løse spille kepler 62. Hun tar med seg to venner som heter Jeff og Jim. De drar med et eget fly til Area 51 der skjer det ting. Jeg synes teksten var bra fordi den har mye spenning i seg. Men det var mange ord jeg ikke skjønte sånn som OTNSPCFRVR og KXTA. I starten er det rett på hva det handler om. Jeg gir den en sterk 6. 🙂 <3

 178. det handler om et data spill som heter Kepler62. Det er en premie til de som klarer å runne det først. Pappaen til Marie er veldig rik og har noen fly, Marie Beteler nerder for å runne det vanskelige spille for seg. når hun har runna spillet få hun noen notater på et ark der det står OTNSPCFRVR, Marie gir notatene til to av pilotene til faren og de sier: Men dette er jo det mest beskyttede stede på jorda. det tar mange timer å fly dit. ja da drar vi nå da: når di hadde komet frem venta de lenge på at en dame skulle komme. Plutselig kom det en bil med stor fart og ut kom en tynn dame og tok med seg Marie. det var mange fly veier der og de var veldig lange men det gikk jo ingen fly der. jeg syntes den var bra fordi det var spennende slutt. men var litt rar i starten.

 179. kepler 62 er en bok som kan anbefales for alle den er spennene den handler om en jente som er størt rik hun leier mange nerder for å spille og vinne det nye spillet kepler 62 han ene vinner så starter en helt spesiel reise boka er lett å lese og ganske gøy det er litt vansklig å forstå all de for kortninger ellers er den gøy

 180. Viss du liker SCI-FI er denne boka noe spesielt lagd for deg. Denne boka handler om ei jente som drar til den topp hemmelig militær base også kjent som Area 51 i USA.
  Personlighetene til hoved personen er at hun elsker spill og at hun elsker å oppdage nye ting synes jeg men vi har forskjellige meninger. Hun er veldig heldig for faren hennes er skikkelig rik. De har et falcon jet i bakgården. Det er en lang reise til USA. Du burde lese denne boka!!!!!!!!! Når jeg leser denne boka blir jeg skikkelig inspirert. Mitt terning kast er en HØY sekser. Viss biblioteket ikke har denne boka, spør om de kan kjøpe den. Den er som en god drøm.

 181. jeg likte ikke boka så godt, fordi jeg skjønte den ikke helt. Jeg tror at hvis man hadde lest hele boka ville man forstått den bedre.

 182. Den var ikke noe særlig spennene fordi de jorde ingen ting men den var spennene på slutten

 183. Jeg har lest boka som er ok, men boka ender uten videre.
  Det var veldig mange bilder ( for mange ).

 184. Jeg leste 3 eller 4 sider og skjønte ganske mye men den er ikke den beste boka, den er litt kjedelig.

 185. Boka handler om dataspillet kepler62 pappaen til jenta kjøper spillet til henne . terning kast 6.

 186. Det har kommet ut et nytt spill som heter Kepler62 . Marie har en styrtrik far hun de største nerdene til og runde spillet for henne. I belønning fikk hun et ark fra den hemmelige gruppen: OTNSPCFRVR med noen koordinater. Hun drar dit med pilotene til faren. De sier at koordinatene er til et topp-hemmelig sted som heter area51. De sier at det er et at de mest hemmelige stedet i verden. Når de kommer fram kan de ikke gjøre noe. De kan ikke fylle bensin. Det kommer en dame bort til dem og når Marie viser hun at hun rundet spillet fikk hun bli med damene mens pilotene måtte dra. Damen heter Olivia og ser ikke så gammel ut.

  Jeg syntes boka var litt kjedelig i starten og den kom litt tregt i gang men det var gøy i slutten når hun kom fram. Boka får en 4

 187. det handler om en familie som skall fly til kepler62 og der er det egentlig ikke lov til å lande eller ta av. Men de fikk lov til å lande og ta av nor de landet kunne de ikke gå ut eller fylle drivstoff de ville ha dem bort så fort som mulig. Nor de hadde ventet en stund kom det noen i en pansret bil. jeg syntes den var ikke så gøy terning kast 2.

 188. Kul bok å jeg likte at De Fikk Koordinater til Area 51, Fordi folk i verden mener at de skjuler alien teknologi, romvesen, Romskip eller eksprementere. Jeg har hørt at de skjuler en drage lignene vesen (som du ser på Forsiden).
  Etter å betalt noen nerdevenner til å runde det umulige Kepler62 Spillet for seg mottar hun noen koordinater til et rart sted.I farens private Falcon jet, blir hun fløyet til dette rare stedet, som viser seg å være Area 51 i Nevada der får hun beskjed om at hun er plukket ut til å være blant de første menneske som skal sette føttene på en planet i et annet solsystem som heter Kepler62 en planet som ligner på jorda.

 189. Kelpler62 er veldig spennende det er veldig gøy bok og lese med et hemmelig sted i jordkloden. Jeg lurer på hvor det kan være og jeg ville sagt at denne boken er en fantastisk bok og lese jeg gir terning kast 6.

 190. kepler62 er en av de beste bøkene jeg har lest. jeg bestilte lydboka i går og har allerede kommet langt inn i boka. denne boka får en stor 6 fra meg. forfatteren var skrevet boka på en utrolig spennende måte og jeg har så mange spørsmål.

 191. boka var gøy. jeg vil låne boka. de var morsom når ho sa at ho skule på deit med en 6 hodet eilien

 192. jeg synes boka var spennende og mystisk fordi Marie blir ført til et sted henne aldri har vært og henne vet ikke hva som venter henne
  terningkast 5 🙂

 193. Vi synes den var spennende, litt teit at den stoppet når det begynte å bli veldig spennende 🙁 men vi har veldig lyst å høre mere:-) terningkast 5

 194. Boka var kul og morsom jeg anbefaler den til alle som liker romvesen og fbi
  jeg gir boka terningkast 4

 195. Denne boka synes jeg gikk litt langsomt! Denne boka blir for meg litt kjedelig, men jeg ga boka bra !!

 196. Jeg synes den var bra fordi den var spennende og det var mange ting jeg ikke hadde svar på. Terning kast 5.

 197. Boken var spennende men jeg synes ikke den var noe spesielt med den boken.-Jeg gir den terningkast 2

 198. Jeg kjønnte ingen ting. Så det ga ikke mening. Den hadde kanskje vært bra hvis de hadde skrevet det litt sånn at man skjønte det.
  (Dårlig)

 199. Utdraget var spennende, men det var litt forvirrende for det var så mye som skjedde på en gang. Kepler 62 var litt morsom, men også litt rar. Jeg kunne lest resten av boka, men det hadde ikke vært førstevalget mitt. Terningkast 4

 200. Denne var litt kul men jeg synes at boka skulle ha handlet mer om spillet. Jenta kunne ha fullført spillet selv men det var kult at area var med i boka

 201. Denne boka var veldig kul og jeg har lyst til og lese boka.

  Jeg liker veldig got SCI-FI bøker.
  Jeg gjir terning kast 6 😉

 202. jeg synes den passer bra og ambefaler alle sammen som liker bøker som er spenndende

 203. jeg synes keppler 62 er den beste boken jeg har lest og synes den er super.

 204. Det var veldig vanskelig å forstå denne boka, jeg forstod liksom ikke handlingen. dere burde skrevet mer forståelig.

 205. Boka var ikke det jeg liker. Jeg gir terning kast tre.

 206. Den var spennende fordi den handlet om noe som var hemmelig, Area 51
  og at man kan lære av å lese . terningkast 3.

 207. Boka var veldig bra og spennende fordi de dro til AREA 51.
  Terningkast: fem.

 208. Det var en spennende og litt skummel bok.
  Jeg synes den var bra fordi den hadde masse informasjon om handlingen.
  F.eks Area 51, den fly dama og hva som er i area 51
  Terning kast 6

 209. Denne var ikke min favoritt. Jeg liker ikke sånne type bøker så godt.
  Men de som liker sånne bøker liker denne boken.
  jeg gir terning kast 2

 210. Det er en god bok fordi den er spennende og handlingen er Sci-Fi og handler om framtiden. Det gjør noe med fantasien til den som leser. Bildene gjør det kjekkere å lese..

 211. Jeg synes boka var veldig bra spesielt da de dro til AREA 51.
  Jeg skule ønske att spillet var virkelig for da hadde jeg ville kjøpt spillet.
  terningkast 5

 212. Jeg synes boka var spennende fordi Marie drar på en stor spennende reise. i area 51.
  men alt er bare et spill så det var kjedlig. ternekast 3

  Svar

 213. Denne boken var veldig spennende, og jeg likte spesielt de illustrasjonene som var med.
  Det gjorde den bare bedre… Jeg syntes også de ordene de brukte var kule f.eks : FBI eller CIA. igjen det gjorde den bedre og at man får høre at Marie skal reise til Area 51….
  da tenker man hva skal skje nå?…. Denne boken var jo også sci-fi som gjorde den super bra. og den passer for 5-7 etter min mening. terning kast 6 og vis jeg kunne enda høyere så ville det ha vært 1000 🙂

 214. Jeg synes boka var spennende fordi Marie drar på en stor spennende reise. i area 51.
  men alt er bare et spill så det var kjedlig. bla bla bla. ternekast 3

  Svar

 215. Får å være ærlig så likte jeg ikke boken så godt,Men jeg er ikke den typen som liker mysterier.Vis jeg hadde likt Mysterier så hadde boken vert veldig kul. 😀

 216. Jeg likte boka veldig godt, men jeg syntes det var veldig mye sånn fake og sci-fi sellom den handlet om det. Kanksje vis det var noe mer som var sant… Men jeg må si at den var veldig spennende og gir terningkast: [6] . Håper mange leser boka.

 217. Jeg synes boka var bra. Jeg likte boka siden jeg liker oppdrag og spill. Jeg vil gjerne lese mer om boka. Jeg gamer nemlig dagen lang derfor liker jeg denne boka!

 218. Jeg likte ikke denne boken for den var veldig kjedelig og jeg skønte ikke hva det handlet om.

 219. Jeg likte ikke Kepler62 fordi den var kjempe kjedelig.Det var ikke noe spennende,skumelt eller morsomt.Ikke store greier liksom.

 220. Varierte meninger om boka:
  -Helt ok. Har lest bedre bøker
  -Spennende, kul
  -Skikkelig bra, spennende, skulle gjerne lest den
  -Dårlig sammenlignet med 1. boka i serien
  -Rart at det ikke var samme hovedperson
  -Rar, vanskelig fordi det skjedde så mye
  -Vil lese mer

 221. Klassen var veldig delt i tilbakemeldingene. Flertallet lå på bra og nedover på skalaen.

 222. Det var lit kul ikke så men jeg likte at snaket on are 51 jeg vet dete plasen dete er den heleligste plasen i hele veden

 223. Boka var super bra jeg har lyst til å låne boka.den var super duper super bra.

 224. den var ikke så bra, men litt bra. fordi den var ikke spennende, ikke gøy. kunne hatt mere action i boka.

 225. Den var litt spennene men ikke så veldig fordi det skjedde litt ting i den men ikke så veldig mye. Den var sånn passe bra…

 226. Jeg syns denne boka var bra fordi jeg har alle star wars filmene og fordi jeg liker sciense ficion’s men ikke son type bøker me dandre rare romvesner også videre.

 227. Jeg syntes at boka var sånn passe.
  SCI-FI ikke min stil.
  Men jeg anbefaler bøkene som Bjørn.Sortland har skrevet om «kunstdetektivene».
  Jeg syntes at boka ikke handde så mye mening, kansje?
  sorry forfatter, de andre bøkene er bedere!!!!!!!!!!

 228. Jeg syntes boka er litt bra, men den var ikke så veldig morsom. Boka var ikke akkurat min stil. Og ikke den boka jeg ville lest en million ganger.

  KAST
  3

 229. det er en bra bok men…. ikke akkurat min type bok men den var bra da!

  KAST
  . .

  . .

 230. Jeg likte boka veldig godt.En av grunnene var måten boka ble lest på det var som om jeg var der. En annen ting jeg likte godt var at det var vanskelig å vite hva som vil skje.
  Boka var kanskje ikke helt min favoritt men den var skrevet på en bra måte.

 231. Jeg opplevde boka som spennende og ganske bra, men litt vanskelig å forstå innimellom. Den var ikke dårlig, men heller ikke super. Jeg anbefaler denne boka til folk som liker sci-fi. Men jeg vil gi boka terningkast 4! 🙂

 232. jeg syntes boka var spennende, men litt vanskelig å forstå. Boka var bra, men ikke super!
  Jeg gir boka terningkast 4!!! Jeg anbefaler boka litt.

 233. Boka var spennende og bra
  Kunne vært litt mer spennende…
  Terning kast 5?

 234. Den var bra men ikke den beste boka jeg har lest, jeg leser ikke ikke bildebøker. Les enne boka om du liker litt fantasi og bilder.:-):-)

 235. Jeg syntes at boka var BORING!!!!!
  Sorry til forfatteren.
  Den var sånn littebitt grann bra kanskje.

  jeg syntes at den ikke var så bra fordi jeg ikke er så gla i SCI-FI.

  Jeg syntes også at det var en liksom litt TOM slutt. Den bare slutta liksom! De kunne ha valgt en annen slutt. Vi fikk ikke vite alt som: HVOR kommer pilotene fra????

 236. Det var ganske spennende og kul.
  Men jeg vet ikke om jeg ville lest hele boka
  men jeg syntes den hørtes veldig spennende ut

 237. Dette var en bra bok, boka var spennende. Bjørn Sortland (forfatter) er veldig god til å beskrive ting/mennesker godt. Forfatteren beskriver adjektivene bra med andre ord!!!
  Jeg gir denne boken terningkast 5.
  Jeg anbefaler denne boken til dem som liker sci-fi og spenning!!!

 238. Dette var en bra bok, den gikk nesten rett inn i spennings toppen. Bjørn Sortland [forfatter] skriver veldig bra. Denne boka gir jeg 5 i terningskast. Jeg anbefaler den videre vis du liker sci-fi.☺?????✌

 239. jeg syntes den var kjedelig og at det ikke er min type bok 🙂

 240. Boka var rar på en god måte den var spennene og litt morsom jeg gir den terning kast 5 jeg anbefaler den!!:):):):):):):):)::):O:):)::):):):):):):):).9..9

 241. jeg synes utdraget var gøy men kanskje litt lite informasjon men hvis du har lest boken så forstår du litt mer hva som står der i utdraget.

 242. Spanande science fiction, nokre av oss hadde trudd den skulle være litt meir spanande. Etter å ha sett på framsida vart forventningane høge og det var ikkje alle forventningane som vart innfridde. Me såg for oss at det ville være meir romvesen i utdraget då dette handla om å lande på ein anna planet. Språket var greit og handlinga hadde grei framdrift. Me har heile boka som høgtlesingsbok, og ser fram til å høyre resten av boka.

 243. Eg syns at den var litt kjedelig på grunn av eg liker egentlig ikkje å lese om alien. Også fårstår eg nesten ingenting om kva boka handla om. Terningkast: 3,10

 244. Jeg synes boka var kul fordi det var mange kule ord som F.eks Area 51, homey, nerd og Jeff/navn.

 245. jeg synes boka var litt rar og kul. Fordi at jeg forsto ikke så mye. med den er litt spennene.

 246. jeg synes boka høres ganske spennende ut og jeg har lyst til å lese den. det er nok ikke den beste boka jeg har hørt om men virker kul likevel. jeg er veldig glad i fantasi og eventyr. jeg liker å finne på historier sammen med søsteren min når vi for eksempel kjører bil veldig langt. det er sikkert mange som liker denne boka men ikke kjempemange. jeg håper det finnes flere bøker som den ;D

 247. jeg syntes boka var veldig bra men skjønte litt lite men håper dere kan komme ut med flere bøker sone bøker som man skjønner litt mer men gøj å lese.

 248. bra en spennende bok men jeg har skrivd super på bokslukerprisen plakaten

 249. Jeg syntes at boka var kjempe spennende og morsom og jeg skulle ønske at utdraget var lengere.

 250. jeg syntes at boken var veldig bra men skjønte ikke så veldig mye men den var bra håper dere kan komme ut med flere bøker.Men litt flere sone bøker man kan skjønne litt mer.ellers syntes jeg det var veldig gøj å lese å morsom

 251. Boka var super bra. En av forfatterne har også skrevet Stig Svartvik-mysteriene, og jeg har lest nesten alle. Og de er veldig like.

 252. Hei!

  Jeg heter Maiken å synes dette var kjempe spennende!
  D var kult at den hadde sin helt egen youtube kanal da d handler om Marie.
  Denne boken er ikke min personelige favoritt men den var ganske spennende!
  Skulle gjerne ha lest hele boka med en gang men leser Happy Ending akkurat nå 😀
  De fleste i klassen så ut som at boka var spennende da vi viste den på skjermen!
  Da jeg kommer hjem ville jeg ha gjerne sett alle episodene på youtube, men skal desverre pakke til Gaustatoppen til Lørdag. Kjempe bra bok! 😀

 253. Det handlar om at Marie har klart å runda eit spill som heiter kepler 62.
  Eg synest boka er ei SCI-FI bok.

  Denne boka handlar om at Marie har klart å runda eit spel. Dei som klarer å runda dette uhyre spennande spelet får nokre koordinatar til Area 51.

  Eg synest at tekstutdraget manglar eit gripande høgdepunkt.
  Teksten var likevel vanskeleg å leggja frå seg fordi det skjedde noko heile tida, og nye ord dukka stadig opp. Då utdraget var ferdig, sat eg igjen som eit spørsmålteikn. Dette fordi eg hadde så mange ubesvarte spørsmål.

  Eg synst boka passer for barn 9 -12 år.
  Denne boka fortjener å koma til superfinalen.

 254. Den var litt rar, og spennede.
  En veldig kul person skulle på date med en sekshodet alien var itt rart.

 255. Det var en veldig bra og spennende bok. Du må lese hele boken for at den skal være gøy. Man føler seg som en del av boken.

 256. Hovedpersonen er Marie, ho er ei tøff jente. Marie har ein styrtrik pappa og kan derfor betala dei beste nerdene for å runda dataspelet. Sjangeren er sci – fi.

  Eg likte godt at det var ei jente som var hovudpersonen når sjangeren var sci – fi fordi det er mest gutar som er hovudpersonane i slike bøker. Eg synest at utdraget var spennande fordi det bygger seg opp ei mystisk stemning om kva som skjer vidare. Eg likte skildringa av Jim og Jeff då det sto at det såg ut som om dei hadde fått tak i eit leikegevær som viste seg å vera ein ordentleg revolver.
  Eg synst det var dumt at starten var så rett på. Eg likar betre at handlinga byggjer seg opp litt etter litt. Eg synst at det var tøft at dei skreiv om Area 51 fordi det finst på ekte.
  Slutten var litt brå, men fungerte bra.

  Eg synst at boka fortjener terningkast 4. Eg lærte mange nye ord og boka var veldig spennande. Anbefaler denne boka for dei som likar fantasi og action.

 257. Boka var litt spanande, men eg forstod ikkje særleg mykje av den….. Dei brukte vanskelege ord på firma (nesten berre konsonantar), som gjorde det vanskeleg å lese. Anbefaler boka til vaksne.

 258. Jeg likte denne boka og jeg har kjempe lyst til å vite hva som skjer,
  så jeg ga denne boka VELDIG BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 259. jeg syns at boka er dårlig og rar jeg vil aldri lese denne boka den boka er ikke meg.

 260. Jeg synes denne boka var dårlig, fordi jeg er ikke så veldig interisert i sci-fi bøker

 261. jeg synes at boka var dårlig og kjedelig. jeg synes at boka var dårlig fordi det var ikke akkurat min type å lese om det. jeg synes den var kjedelig og litt guttete

 262. kjempebra terningkast 6
  gode detaljer og bra skrevet
  anbefales på det sterkeste.Mystisk og spennende.den beste til nå.
  fantastisk håper andre også får gleden av boka.uforstålig bra .

 263. Denne boka var litt spennande,men eg greide ikkje leva meg skikkeleg inn i boka. Det er bra at boka handla om ei jente og att det bare ikkje er guttar som er den modige hovudpersonen.Det var bra,men ikkje min smak,men forfattaren var god til og formidla ting.Det var kult at den handla romvesen det er det ikkje så alt for mange bøker som handler om.

 264. Den var god. Den var litt spennande i starten men så vart det litt mindre spennande. 4/6

 265. Dette var ein ganske rar bok. Eg forstod nesten ingenting av den.
  Det er heller ikkje min stil.
  Det skjedde ganske lite derfor gir eg terningkast : 3

 266. Denne boka var passe kjekk.
  Den var kjekk når dei hadde komt fram.
  Den var lett og lese.
  Det var kjedelig når dei var på flyet.
  Denne boka er lett og lese og mange bilder i.
  Eg vil lese den den fordi den var lett og lese og passe mye tekst.
  Ternings kast 4.

 267. eg sunst at boka var ok for di det var ilt vanskeli og lit let eg vil ji terning kast 5 :).

 268. Spennande bok eg får lyst til å lesa heile boka.
  Lurer på kva som skjer videre med Marie.
  Terningkast 5.

 269. Denne boka er bra, den var ikkje skummel men litt merkelig det var litt merkelig skrivd, men alikavel bra.
  Den får terningkast 5

 270. KKKKJEEEEEEEEEEEDELIG. Boka er kjedelelig. Den er så uforståelig.
  TERNINGKAST 0,000000000000001

 271. Jeg opplevde at teksten var spennende. Det som gjorte teksten bra er at man kom inn i spenninga med en gang. Boken var bra, jeg synes andre bør lese boken.

 272. Jeg oppfattet boken som en litt komplisert og ikke fullt så interessant bok. Det som gjør teksten dårlig er at man ikke kan forestille seg handlingen så godt. Min mening er at hvis du er interisert i romvesener bør du lese boken men, hvis ikke så la vær.

 273. Den boka var kjempe gøy har lyst til å lese mer av den skal låne den på bibloteket

 274. Denne boka var kjempe spennende og det var litt fakta i den denne boka vil jeg lese mer i,den var kjempe bra❤️?

 275. Dette er en spennende bok fordi utdraget dro oss inn i handlingen. Jeg fikk lyst til å lese resten av boken fordi jeg synes den var morsom og spennende. Det jeg la merke til da vi hørte boken på skolen var at alle var veldig opptatte av boken.

 276. Jeg synes at boken var litt spennende, men også kjedelig fordi den var vanskelig å forstå.

 277. Det er en spennende bok og et spennende tema. Jeg fikk lyst til å lese mer, men etter hvert blir det lite som skjedde.

 278. den var veldig kul. fikk lyst til og lese hele boka. Den hadde utfyldenne tekst.
  trodde ikke at jeg likte cifi men når jeg hørte på dette utdraget fikk jeg lyst til og lese boka.

 279. Kepler 62:
  Jeg syntes at utdraget var kjedelig og ganske dårlig, fordi det var lite detaljert.

 280. Jeg synes boken høres veldig spennende ut fordi jeg liker sci-fi bøker og fordi historien virker kul. Spesielt da jeg fikk vite at de skulle til area 51. Jeg har veldig lyst til å lese boken og høre hva som skjer videre.

 281. jeg ble irritert over dette utdraget, for jeg synes ikke dette er noe spennende. Og
  jeg Liker ikke strekk historier.

 282. Marie er ei grådig jente for ho betaler nerder for å runda spelet som heiter Kepler 62.

  Viss nerdane rundar spelet får ho kordinatane til den mest hemmelege staden på jorda.

  Dette er ei sci-fi bok.

  Boka er skriven på ein god måte sånn at det blir spennande.

  Eg likte godt når dei fortalde at dei kunne bli skotne ned, då steig spenninga!

  Teksten var vanskeleg å leggja fra seg, eg hadde berre lyst å lesa meir.

  Høgdepunktet er når dei lander på Area 51 fordi då begynner eg å lura på om dei skal bli tatt eller bli skotne.

  Det var kjekt og spennande då Marie landa i ørkenen. Teksten skapte mye tanker og bilde i hovudet mitt. Kva skulle skje videre? Det som irriterte meg var at utdraget ikkje var lengre.

  Andre bør lesa boka han høyres berre så kjekk ut, og eg håpar å få lesa ho sjølv.

  Denne boka bør definitivt komma til superfinalen.

  Christoffer

 283. Flertallet på trinnet synes det var en dårlig bok fordi den var kjedelig, lite spennende og det skjedde lite. Det var kun 6 av 35 elever som likte sci-fi.

 284. Boka hadde gode beskrivelser. Men jeg likte den ikke serlig jeg ville ikke lest resten. Den var verken spennende eller morsom.

 285. Det var en utrolig bok ,det var gøy og det er gode beskrivelser. jeg fikk lyst til og lese mer og mer. til og med står jeg på vente liste på den på biblo. ANBEFALES FOR DE OVER 7 ÅR

 286. det bar en morsom og spennende bok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 287. Dette er ikke den beste boka jeg har hørt utdrag av den hadde litt dårlige beskrivelser og mange ord som forviret meg og mange andre!

 288. Den var bra.
  Det var litt for mange ord som jeg ikke skjønte, så
  det ble litt forvirrende.

 289. Denne boka er super! Jeg likte at forfatteren brukte koder. Boka hadde mange beskrivelser,spesielt for den jenta som kom ut av bilen. Det var litt vanskelige ord men man skjønner det allikevel. Kult for at boka har bilder.

 290. Boka var bra den var spennende og de hadde beskrivd personene bra! terningkast 4. jeg ville lese mere av boka!

 291. kepler 62
  denne boka hadde gode beskrivelser og var veldig spennende. jeg fikk lyst til å lese videre! 🙂

 292. Kepler 62
  De var en spennende og kul bok. jeg fikk lyst til og lese mer. Boken får 5 av 6
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 293. sci-fi bok som kan være ganske lærerik for de som ikke vet hva area 51 er. terningast: 5

 294. jeg syntes boka var bra og jeg gir den terningkast 4. boken handler om et spill som heter kepler62.

 295. Bildet på forsiden av boka syntes jeg var skummel og fikk meg til å ha lyst til å lese mer om hva som kommer til å skje mer i boken. Jeg syntes at det virket som en spennende bok.

 296. Dette var så veldig bra akkuratt, jeg syntes det kunne ha vært litt mere spenning, terning kast 1.

 297. jeg likteat det stoppet så brått og at det sluttet med den setningen «jeg tenker at jeg kanskje burde spurt hva Jim og Jeff het til etternavn. jeg syntes de hadde gode beskrivelser på ting foreksempelpå hun jenta som kom ut av bilen og i starten da hun skulle høres sikker ut på at hun fikk lande der.
  jeg ambefaller denne boka for 8-12 år

 298. Den siste steningen var veldig morsom. Da jeg leste la jeg merket til at de beskrivde personene veldig godt. Boka var spennende da jeg leste. Men jeg ble ikke helt revet med.

  Terning katst: 4

  Jeg anbefaler boka til de som liker at det er mye spenning.

 299. en spendene bok med fine beskrivelser og en litt underlig slutt. boken er vel ikke akkuratt noe jeg ville lest men jeg kan abefale denne boken fra de til 9 til 11 mitt terningkasst er 3

 300. Boka var veldig spennende. Forfatteren beskrev jenta som kom ut av den svarte bilen og bilen veldig bra, så det var veldig gode beskrivelser i boka. Boka var ikke noe får meg men det er sikkert noen andre som kommer til og like boka. Jeg vill ambefale boka får barn over 8-9 år.

 301. kepler 62 var spenende og synes det var bra beskrivelse av jeff og jim det var bra beskrivelse av dene damen på sluten jeg gjir terning kast 3

 302. Jeg synes ikke boka var så veldig gøy i starten siden det bare handlet om flyturen. Men når de kom fram til area 51 ble det mer interessant. Det var en grei bok og jeg gir en firer.

 303. Jeg synes denne boka var veldig spennende. Det at Marie ikke har sagt hvor hun skal, ikke til noen, er veldig spennende fordi hva vil skje når hun kanskje forsvinner, og blir der for alltid? samtidig er det jo ikke sikkert at hun skal være der mere en 3 kvarter, så… denne boka er bra for barn som er mellom 8 og 12 år, spessielt hvis du liker litt sci-fi og spenning. TERNINGKAST 5

 304. Jeg synes boka var kjedelig på grunn av det handlet bare om flyturen og det var for mange bilder i boka. Terningkast 2!!!

 305. Jeg synes denne boka var veldig spennende, Bjørn Sortland har klart og beskrive personene veldig bra synes jeg. Jeg har veldig lyst til og lese mer av denne boken. Terningkast 4

 306. Mariell:
  jeg synes dette var en rar bok fordi ar den handlet om romvesen.
  den var spennende og artig.
  dette er en av de rareste bøkerne jeg har lest.

 307. Jeg syns det var litt kjegelig men litt kult fordi Maria hadde rik far.

 308. Jeg forsto ikke så mye. Sen føltes ikke ekte ikke min favoritt. Terningkast 3?.

 309. Jeg synes at utdraget var spennende og jeg likte den fordi det var så godt skrevet at jeg ikke ville at fortellingen skulle slutte. Jeg tror at dette er en bok som mange vil like.

 310. jeg synes boken var dårlig fordi han ikke har brukt noen adjektiv, men den var litt spennende.

 311. Det er en spennende bok, det er noe underlig og merkelig som skjer nesten som i et mysterium.Det er bra skrevet fordi det er forklaringer og beskrivelser. Jeg anbefaler denne boken fordi den er veldig spennende.

 312. Jeg synes man kom litt fort ut i det siden den startet på kapittel 7. Ellers hørtes det ut som en bra bok med mye spenning. At det var en reise i et privatfly som skulle til jordas hemmeligste sted. Personene ble beskrevet detaljert som gjorde at det er lettere å skape et bilde i hode. Noen setninger hang ikke helt sammen. Jeg fikk ganske lyst til å lese den.

 313. jeg synes boka virka veldig bra den var spennende jeg er ikke akkurat en person som digger Sci-Fi men denne virka veldig bra kanskje faktisk noe som ville stått i bokhylla mi jeg forsto faktisk overaskende mye

 314. Jeg synes boka var litt merkelig. Det var dårlig med beskrivelser av Marie, Jeff og Jim. Ikke «tipp-topp» akkurat…

  Terningkast : 3

 315. Denne boken kan være fin og lese, men det var mange av ordene jeg ikke forsto. Dette utdraget er passe bra.

 316. Jeg levde meg inn i det. Og jeg så for meg bilder. Den var kjempebra. Og du burde lese boken fordi den var kjempe spende!!!!!

 317. Jeg synes det er den beste boka som er i bokslukerprisen, den er spenning i boka, men den har noen vanskelige ord som jeg ikke helt forstår? Hvem vet kanskje det kommer noen andre som er enda bedre enn Kepler 62: Nedtellingen. Tror at mange barn ikke skjønner alle ord og da synes de at den er litt kjedeligere. Den er tilpasset for sikker litt eldre barn.

 318. Jeg mener boka er bra men den forteller ikke så mye om selve Area 51, men jeg anbefaler boka til de som liker spenning og Sci-Fi. ??

 319. Det er kult at de har tatt med steder som fines for eksempel Area51. Det er en spennende bok. Jeg har lest boken og anbefaler og lese resten. Jeg likte at steder som var der faktisk finnes. Det er kult at hun forteller om livet sitt.

 320. Jeg synes boken var kjedelig. Skjønte helt hva som skjedde. Det skjedde ingen ting.

 321. Flertallet syns at boka var litt rar. Det var flere elever som ikke forsto hva boka handlet om, og de aller fleste av elevene kunne ikke tenkt seg å lese denne boka. Et par av elevene syns at dette var et kjempebra og spennende utdrag av ei bok.

 322. Denne boka fenga veldig! Elevane likte den godt. Alle likar godt spenning og fantasy, så denne var midt i blinken!

 323. Boka var ganske spennende. Den som liker sci-fi gil nok like denne boka veldig godt.

 324. Den var litt rar og litt tøff. Og litt lang men det var tøft da ho nesten datt ned trappa.
  Ho var litt rar og da ho datt i fanget på han gutten. Og Anita var slem som mobba ho.
  Og det var slemt at alle skrata tå ho da ho datt ned trappa.Og den var spennande. den var ikkje så bra att eg har lyst til å lese heile.

 325. Boka var lett og lese. Boka var lit rar. den var lit klein. Hu hadde lit for mykje uflaks.Bra med lit bilder. Boka var spenande. Det er flaut fordi det er nesten berre kjærester greier.
  5/10

 326. Det var spennende. Jeg fikk lyst til å vite hva som skjer videre.
  Jeg likte godt at det var en del detaljer med, det gjorde det litt lettere og leve seg inn i handlingen. Terningkast 5

 327. Jeg synes boka var kjedelig. Men hvis du liker sci-fi så anbefaler jeg den. terning kast 1

 328. Jeg synes den boka var veldig spennende på grunn av at det var med romvesen, og area 51. Jeg synes boka var kul, og fikk lyst til å lese den.

 329. Jeg syntes boken var litt dårlig fordi de skjedde litt for mye.
  Det skjedde litt for mye.
  Jeg anbefaler ikke boken.

 330. Jeg synes denne boken var ganske bra. Det skjer veldig mye hele tiden. For å kunne forstå hva som skjer må du lese hele boken. Jeg skjønte neste ingen ting av boka. Om du skal lese den, og forstå den må du starte fra begynnelsen. Terningkast 4

 331. Jeg synes utdraget var ganske kjedelig og det beskrev ikke så mye.
  Jeg fikk ikke så lyst til å lese boka.

 332. jeg syntes boken var ganske dårlig fordi det ikke skjedde noe og den var ganske kjedelig
  jeg anbefaler IKKE denne boken

 333. Jeg synes Kepler62 – Nedtelling – utdraget er veldig spennende og jeg anbefaler alle mellom 8 og 12 å lese den . Jeg har veldig lyst til og lese boken ( eller høre den på lydbok ) .

  Jeg gir boka / utdraget terningkast 6

 334. Jeg syntes utdraget var litt kjedelig fordi det ikke skjedde så mye. Det ble litt mye fantasi og det er jeg ikke så glad i. Man ble ikke helt revet med. Jeg anbefaler ikke å lese boken.

 335. jeg kunne se får meg alt og jeg syntes det var morsomt med bilder.
  Jeg syntes det burde stått mer om hva det handlet om i starten får jeg kjønnte
  ikke alt og hvem som var hvem. Men den var litt spennende.???
  ?=4️⃣ av 6️⃣

 336. Det er en spennende bok som mange kan drømme om. Aleine og romskip er noe alle liker nesten. Jeg anbefaler denne boken!

 337. Jeg synes boka høres spennende ut og jeg fikk lyst til å lese mer av den, men jeg syntes det var litt vanskelig å forstå. Og det kunne stått litt mer om Kepler62 og siden det de begynte midt i var det ganske vanskelig å skjønne hvem som var hvem. Terningkast 5 🙂

 338. Ikke for og være slem men jeg likte ikke boka(ikke min type). Det var litt vansklige ord og veldig lite beskrivelse!!
  Terningkast: En god 3er

 339. Jeg syntes teksten var kul, og jeg likte at de hadde masse kule ord og sånn.
  Andre burde lese boka hvis de liker spenning og kule ord.

  Terningkast 5:)

 340. Jeg syntes teksten var kul, og jeg likte at de hadde masse kule ord og sånn.
  Andre burde lese boka hvis de liker spenning og kule ord. Jeg fikk lyst til å lese videre.

  Terningkast 5:)

 341. Jeg synes boken var bra, men litt lite detaljert språk! Jeg synes det var et dårlig avsnitt, men tror resten av boken er bra.

 342. jeg syntes boka var dårlig fordi jeg ikke liker sånne typer bøker og fordi vi ble kastet rett in i handligen

 343. denne boka er SUPER 🙂 men de andre i klassen satt den på dårlig 🙁
  kepler62 du er best

 344. Mange har lyst til å lese videre fordi den virker spennende, mystisk, passende for vår klasse. Vi fikk lære mer om Area 51.
  Hilsen Birgitte og resten av gjengen.

 345. Noen synes utdraget var litt vanskelig å forstå, mens andre synes det var fint og godt forstålig. Det var litt vanskelig å skjønne sammenhengen , fordi handlingern hoppet frem og tilbake. Vi synes bildene/illustrasjonene var fine. Kult med sci-fi.

 346. jeg synes boka er spennende og litt morsom, den er litt surrealistisk men mye kunne også skjedd på ekte. Jeg anbefaler boka fordi den er vanskelig å legge fra seg og du vet aldrig hva som kommer til å skje.

 347. Jeg synes boken var spennende. Ordbruken var variert og fortellingen gjør at jeg har lyst
  til å lese boken. Jeg synes boken passer til de som liker spenning, men det var noen vanskelige ord.

 348. Boken var morsom og litt spennende.
  Det var en litt spennende og litt vanskelig bok.
  Denne boken hadde en spennende tekst.
  Jeg likte at boka hadde mange kule bilder og illustrasjoner.
  Bjørn Sortland lager mange spennende bøker med gode bilder og tekster.
  Jeg gir boken terningkast 6

 349. Jeg synes boka var litt kjedelig og udetaljert. Jeg synes at vi burde ha fått mer informasjon om Kepler 62 og area 51. Avsnittet de tok fra boken var bra. Terningkast 3,5

 350. Denne boken er ganske spennende. Det var litt kleint på slutten (av utdraget), men ellers var den bra. Jeg synes det var litt kult at det var med Area51 (Selv om jeg ikke vet du hva det er). Jeg tror de fleste ville likt å lese den. Terningkast 6.

 351. Jeg syns utdraget var litt kjedelig, men det var også litt spennende. Det skjedde veldig mange ting på en gang så det ble litt rotete. Det virket ikke som om hovedpersonen brydde seg så mye om hva som skjedde, derfor ble det litt uinteressant. Ellers var boka ganske bra.

 352. Kul bok jeg fikk lyst til å lese bok’a.
  Kult med FBI, CIA & AREA-51.
  Det er så sykt KUUULT.??
  ?✌️️

 353. Jeg likte boka den var spennende men den kunne hatt litt mer action inni ble litt kjedelig etterhvert.

 354. Jeg synes at dette utdraget var veldig spennende i starten, men den ble litt kjedeligere mot slutten. Jeg håper jeg kan kjøpe denne bøken. Terningkast 5

 355. Jeg syns boken er spennende og kul. jeg syns det var kult med de unormale ordene.

 356. Jeg synes boken var godt skrevet. Det var mange fine detaljer, men jeg synes ikke boken var noe spennende. Terningkast 4

 357. Jeg syntes den var bra. Teksten var litt spennende og mange kule navn. Jeg fikk litt lyst til å lese boken. Jeg anbefaler boken til alle som liker spennende gode bøker

 358. Jeg opplevde teksten som spennende.
  Det som gjorde teksten bra var at man ikke ville slutte å høre etter.
  Andre, inkludert meg, burde lese boka fordi da har man en bok man ikke klarer å legge fra seg.

 359. Passe bra bok men den var litt rar fordi hvordan kan man få dra til area 51 fordi du rundet et spill det er det mest forsvarte stedet ever så hvorfor for de dra ditt fordi de rundet spill?????!!!!!!

 360. Jeg syntes at boken var bra og spennende. Den var spennende fordi jeg fikk lyst til og få vite mer om area51. Det var også variert språkbruk.

 361. Jeg synes boken var bra men den hade ikke så mye spenning i seg. Det handlet litt for mye om samme ting. Jeg anbefaler ikke denne boken veldig sterkt men jeg skulle kunne lese mere av den, men den dro meg ikke med så veldig mye heller. Den var også litt vanskelig og forstå. Hvis jeg skulle gi 1-5 stjerner så gir jeg denne boken 2.5 stjerner.

 362. Jeg synes denne boka var bra, fordi det var mye rart som skjedde. Jeg fikk lyst til å lese videre og finne ut mer om area 51.
  8/10

 363. Jeg synes boken var veldig spennende. Jeg synes boken blir lit ekstra spennende fordi det er lit mystisk med Area 51. Jeg synes andre burde lese den fordi den er veldig spennende.

 364. Jeg syntes at boka høres veldig spennende ut. Jeg får lyst til å lese den.

 365. Boken hørtes lit spennende ut, men noen av setningene var dårlig skrevet. Eks, Jeg følte meg kul, men ikke så kul. Terningkast 2. Jeg fårstod heller ikke så mye av handlingen.

 366. Jeg synes boken var spennende og kul. Det var variert ordbruk og det var mye som skjedde. Jeg fikk lyst til å lese hele boken.

 367. Utdraget var spennende men litt dårlig men jeg fikk lyst til og lese boka.?

 368. Jeg synes den var spennende.
  Men det skjer veldig mye, så det blir litt rotete.
  Men den er veldig bra uansett.

 369. jeg syns boken er veldig spenene og lit skummel, den er også lit trist når Mari drar fra Jim og Jeff.

 370. Jeg synes denne boken var gøy og spennende.
  Bjørn Sortland er også en av favorittforfatterne mine.
  Jeg klarte å leve meg godt inn i teksten.
  Jeg anbefaler denne boken.

 371. Den hørtes spennende ut, selvom det ikke er helt min stil. Teksten beskriver veldig mye av det som skjer, men jeg synes det er litt overdrevet bruk av punktum. Jeg synes at andre bør lese boken fordi den virket bra.

 372. Boken var spennende, og jeg klarte å leve meg inn i den.
  Jeg likte den ganske godt men jeg har lest bedre.
  Jeg gir den terningkast: 5.

 373. Jeg synes boken ikke var bra siden det var så mye fantasi og rare ord at det ble rotete. Jeg synes ikke folk burde lese boka??

 374. Jeg syntes boken var spennende fordi den handler om aria 51.
  Boken var bra fordi de skjer mye.
  Du bør lese boken fordi den er spenende.

 375. Bra bok. Kul spenende morsom. Jeg synes boka var bra fodrde at boken handler om teknologi og sånne ting terningkast6

 376. Klassen vår hadde veldig forskjellige meninger om boka. Noen synes den var bra , andre mente den var dårlig. De som liker å lese om det utenomjordiske, likte boka godt. De synes den var spennende.
  Andre synes denne boka var kjedelig fordi den var vanskelig å forstå. Det hadde nok vært lettere om en leste fra starten. Illustrasjonene var passe bra.

 377. Kepler62
  Boka var kjedelig, fordi alt var bare helt rart.

 378. boka var spennedene og bra fordi det var kult at de reiste til den hemelige plassen.

 379. Jeg syntes at denne boken var kjempespennende og gøy fordi den startet rett på handling. Jeg syntes at det var ganske kult når hun der damen kom ut av den FBI bilen

 380. JEG SYNES BOKA VAR LITT GØY FORDI DET SLUTTET SPENNDENDE SÅNN DU VILLE LESE MERRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 381. Jeg synes boken høres spennende ut. Og gir den 6 terningkast. Jeg likte at det handlet om romvesener og area 51. Mye spenning og veldig spennende.

 382. Vi skulle ha lest mer enn bare dette utdraget for å kunne mene noe. Det var mye forkortelser og fremmedord som gjorde lesingen litt tung. Stor variasjon i stemmegivingen fra elevene.

 383. jeg synes denne boka var god fordi jeg likte ikke helt at det handlet om et dataspill

 384. Vi syns denne boken var veldig dårlig. Fordi det var så mye forkortelser og så mye romvesener og mye tulle prat

 385. Vi syntes den var kjempe kjedelig, fordi det ikke var god forklaring og veldig guttete. Vi liker ikke romvesen ting, så vi gir terningkast—————-#1:(:(:(:(:(:(

 386. Det er delte meiningar om denne boka. Nokre likte boka veldig godt fordi dei klarte å leve seg inn i boka og sjå føre seg det som skjedde. Boka var spennande og dei ville lese den vidare. Dei ville vite kva som skjedde vidare i boka og kva som skjedde med Marie. Nokre meinte at der var for lite detaljar og at den var litt uforståeleg. Poeng på boka varierte også – gjennomsnittet vart ca. 9,5/10

 387. Jeg syntes boka var veldig bra og spennende. jeg fikk lyst til å lese resten av boka,når jeg hadde lest utdraget.det var mye action og det likte jeg.jeg syntes Bjørn Sortland lager mange bra bøker.

 388. Eg synest boka vardåli og kjedelig eg vil ikke lese bka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veldi kjedeli eg sjønner ikkje meninga heller?:(?????????????????????????
  BU veeeeeeeeeeeeeeeeeldi dåli! Vill heller låne ein bedre bok!

 389. Eg likte ikkje boka fordi den var kjedeleg.Litt fordi eg skjønte ikkje innhaldet . Biletene var litt rare 🙂 Eg skjøner mange spel men ikkje «Kepler62»

 390. Det er litt rare ord men litt spanande bok. Og det var meir fortåeleg med bilder. Kva betyr KXTA og OTNSPCFRVR. Eg får lyst til og lese meir tå boka. Kvar er Area 51?

 391. Det er en veldig bra bok fordi det er spenning og du får lyst til å lese mer. Jeg måtte med en gang finne ut mer om Area 51. Det er bra at det kom en bok til<33333

 392. Teksten handlet om ei jente som fikk dra til en plass som heter Area 51. Det er en topphemmelig base.
  Vi liker teksten veldig godt, fordi den er spennende, skummel og topphemmelig. Vi får lyst til å lese videre.
  Denne teksten kan vi godt anbefale for 11-åringer.

 393. Det var spenande. Det eg synest var mest spenande var når Olivia kom. Eg lurer på kva som skjer videre når Olivia er med. Bildene var litt rare men spenande.

 394. Eg lurer på kva kxta betyr? Eg synest boka ikkje var noko spennande.kva betyr otnspcfrvr?eg synest temaet ikkje var noko for meg.eg skjønte ikkje kva det handla om.Det var ein veldig dårleg bok!!???☹?????????

 395. Veldig tøff bok men litt rar den var vanskelig å fårstå men bildene gjorde sånn att det
  vart litt enklere og ho likte å sjå på youtube men ho vart leitt etter ei stund
  og når det var frokost ville ho ikkje ete ho ville berre drikke kakkao

 396. Boka var kjedeleg.
  Eg syntest boka ikkje var så passende for meg.
  Liker ikkje dataspill,derfor liker eg ikkje boka,(det er ikkje min favoritt).
  Eg syntest den passer bedre til data nerder.
  Eg likte ikkje bildene og boka.
  (Stygge folk!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
  (Eeeeeeeenormt kjedeleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
  ????????????????????????????????????????

 397. Boka var spendande . Det var ganske vanskeleg tekst. Boka fekk meg til å få krim følelse. Det var bra at den hadde litt bilder men det bled for mye bilder. 6/10

 398. Eg syntes den var kjemmpe kjedeleg vellllllddddiiiiigggg kjedeleg ! Eg får stod inngenting ? ?? Bjørn Sortland dette var veldig dårlig bok

 399. Eg syntest at boka var litt morosam fordi den fyrste som klarte og løyse eit dataspel fekkn koordinatane til den hemmelegaste staden i verda. Eg likte godt at dei skulle dit dei testa nye fly at det var bilete i boka. Eg vart overraska av at passordet for og få lande var scorpion dwt var litt rart at ho tok ei sovepille som var altfor sterk. Det var og rart at pilotane vart forrelska i FBI dama, men boka var litt morosam.

 400. Eg syns boka var veldig bra.
  Kor er KXTA.
  Eg syns boka var velidig bra på slutten og ikkje så god på starten.
  Kofor blei dei kansje skutt ned.
  Eg syns bileta var litt skumele

 401. Denne boka synest eg var kjedeleg fordi det var veldig lite spenning i det skulle vert meir spenningi teksten.Og mindre bilete.
  Den var litt vanskeleg og fårståfår eg sjønnte ikkjealle orda.

 402. Det var ein veldig mistenkeleg bok. Eg skjønte egenlig ikkje heilt kva som skjedde i denna boka. så eg syns den var ganske kjedeleg.

 403. Jeg syntes boken var spennende. 🙂 Men det var vanskelig og skjønne hvem Jim og Jeff var
  Og om det var i spillet eller IRL (in real life) Og hvorfor de skulle til are51 så jeg syntes den var ok. Men jeg ville ikke helt anbefalt den

 404. Jeg syntes boken var litt dårlig fordi det skjedde så lite. Det de gjorde var å snakke om et hemmelig sted inni et fly.

 405. Flere av elevene syntes utdraget var kjedelig, og at det var vanskelig å få tak i handlingen i den. Utdraget var lite fengende, og at det bare var samtaler mellom personer.

 406. Jeg forsto ingenting! Det var vanskelig å forstå om det var en drøm eller ikke. Terningkast: 1,5

 407. Marie er ei bekymra, stressa, nysgjerrig, tøff og ensom jente. Vi tror Marie skal til Area51 for å finne ut hvem som har laget dataspillet. Kunne dette skjedd i virkeligheta? Nei, mener mange i klassen. Men noen sier «jo, for Area 51 finnes jo».
  Klassen mener at dette var en super bok som passer bra for aldersgruppa deres. Dette var spennende!

 408. Jeg synes det var en grei bok jeg har lest bedre bøker. Slutten var litt rar på grunn av hun dra bare plutselig, den ser spenene men jeg synes det var litt kjedelig bok.

 409. Klassen synes boka var veldig bra, og likte den godt.

 410. Linnea syns boken Christian syns boken var
  ikke var så gøy. veldig gøy.
  terningkast 2av6 Terningkast 5 av 6

 411. Jeg syntes boka var spennende, fordi det var litt mysterier og da nor jeg leste boka begynte jeg og tenke på mye forskjellig som, hvor den grå rullebanen førte til.

 412. Jeg synes boka er kjedelig og ikke noe for meg. Det er ikke min stil med sånne bøker. jeg liker egentlig ikke romvesen og sånne ting. Ikke noe for meg. 2 av 10 gir jeg den.

 413. Jeg syntes boka var bra og jeg vil lese den!!!!!! og den var spenne

 414. jeg syntest boken var dårlig fordi det kjedde ingenting og slutten var ikke noe bedre. Men nå har ikke jeg lest hele boken da. Men jeg syntest iallefall ikke avnittet vi leste var noe bra og slutten var ikke bra på det avsnittet. Fra en skala på 1- 10 var boken 3 dårlig sorry Bjørn Sortland

 415. Den var gøy. Terning kast 4.??????????????????????????????????✈?????♿?♿??????????>»<:-P^0^;P;P^0^^0^^_~???:-P:-P?

 416. jeg likte boka fordi det var i et romskip.
  jeg likte boka fordi det er science fiction.
  du burde lese den. terning kast 6.

 417. Fia syntes : Passe bra ,men vil ikke lese den. Ikke helt min stil. Emma syntes : Bra og vil lese den. Gleder seg til å lese den. Sofie syntes : Passe bra, har ikke så veldig lyst til å lese den.
  Fia: terningkast 3. Emma: terningkast 6. Sofie terningkast 4.

 418. jeg sinst boka var ganske dårlig. Jeg skjønte ikke boka helt men jeg skjønte ordene og sånt men ikke boka.

 419. den er passe bra fordi den er spennende og den er dårlig ferdig den handler om et spill

 420. Jeg synes denne boka var dårlig. Denne boka synes jeg var dårlig fordi det var så lite som skjedde og det var så lite spenning. Så denne boka var ingen ting for meg.

 421. vi likte ikke boka fordi vi liker ikke sci-fi og det var for lite spenning terningkast 3??

 422. Jeg syns at boka er super fordi jeg lest denne boka her for

 423. Den var passe.
  jeg gir terning kast 4
  den syntes jeg dere burde lese den
  det er ikke bra og gå glipp av denne boka☺

 424. Jeg syntes boken var bra. Fordi det var kult at Marie får koordinatene til det hemmeligste stedet på jorda. Jeff og Jim flyr Marie til Area 51. Area 51 er en hemmelig plass der de forsker på alians og utenomjordiske skapninger. Faren til Marie betalte noen for å runde spillet Kepler62 for henne. Kepler62 er et spill som alle pratet om. Da Marie kom til Area 51 møtte hun Olivia Collin, som jobber i luftforsvaret. Faren til Marie har fått laget ett soverom i privatflyet hans. Privatflyet kunne Marie bruke når hun vil. boken er sci-fi. Boken var bra og hadde mye spening men samtidig ikke. Jeg skal lese hele boken.
  Terningkast 5

 425. Kepler 62
  Jeg synes at kepler 62 var veldig bra fordi at den var spennende. Starten var litt kjedelig men slutten var artig. Fordi at det kom en sort bil og så kom det en dame ut av bilen og tok hovedpersonen Marie.

 426. jeg synes denne boka var lit kjedelig for det poppet opp nye ting hvert sekund, så det ble litt mye å hole styr på men den var litt spennende det var lit kult når den damen kom ut av den bilen. Terningkast 3.

 427. HEI JEG SYNES DEN HVAR LITT SPENNENDE DER SOM HVAR SPENNENDE DET VAR AT DET HANLER OM DATTA SPILL MEN JEG ER IKKE EN DATTA SPILLE JENTE MEN DETR OGSÅ HANLER OM ROMVESENDE KANSKJE DETR SKJER PÅ FREMTIDEN AT DET FINES SONER GREIER DET KAN VÆRE SON AT DE KOMMER HER OG AT DET JEG SYNS DET LIGNER PÅ ET EVENTYR BOK FOR AT DET INNEHOLDER SON MYSTERIUM DET ER IKKE HELT MIN TYPE FOR AT DET HANDLER OM FLY, ROMVESEN OG DATTA SPILL SOORY SÅ JEG KAN SI DEN ER BRA DER ER BRA MED ALT JAKTEN OG MYSTERIUM.

 428. Kepler 62 fra terning kast 1 ti 10 blir det 6.
  Den er gøy og fin å lese.
  Det jeg likte var når de kom fram til area 51.
  Jeg likte også den bilen som kjørte kjempe fort.
  Jeg likte at det var bilder.

 429. Jeg likte ikke boka så godt fordi når det skulle bli spennende stoppet den.
  Og jeg syns den var litt kjedelig men litt bra fordi jeg likte når den fbi-damen kom ut av den bilen.
  men den hadde varet litt lenger så hadde jeg kanskje likt boka.
  for jeg ville vite hva som var på den hemmeligste plassen på jorden.
  Og jeg liker sci-fi men ikke helt min type bok.
  Terningkast 3

 430. kepler 62 nedteling : Bjørn sortland scifi
  Nerdane hennar runda spillet Kepler 62 nedteling. Ho fekk fare til Amerika.
  Den var ikkje bra. Fordi vi ikkje forstod ikkje kva det hanla om.
  Det var veldig mange koder og det gjekk fram og til bake med teksten på ein måte.
  Folk burde la vere fordi
  Teksta var veldig ufoståeleg

 431. Jeg synes at kepler62 var en veldig bra bok, jeg liker egentlig litt andre bøker men denne synes jeg var veldig bra. Jeg synes den var veldig bra fordi det var spennende at Marie skulle til Area 51, og når den dama kom ut av den svarte bilen og tok Marie med seg. Jeg gir den ikke en super, fordi jeg følte at den ikke var så bra som den kunne ha vært. Jeg liker spenningsbøker som denne, men jeg skulle ønske det var en litt annen avslutning fordi det var bare en brå stopp. Jeg likte boka så jeg gir den en 5/6 🙂

 432. Kepler 62 av Bjørn Sortland
  Sjanger: Sci-fi

  Boka handler om ei jente som heiter Marie, som spelar eit spel som heiter Kepler 62. Faren til Marie er styrtrik og leiger noken nerder for å runde spillet.

  Marlee & Emma

 433. kepler 62 nedtelling Bjørn Sortland

  Marie skal på ein flyplass med pilotane Jim og Jeff og skal møte ein person.

  Vi likte boka passe bra. Teksta var dorlig fordi det var lite spening og lite innhald. Dei som likar romvesen kan lese boka.

 434. Dei fleste elevane i 6b på Rimbareid skole syntes boka var kjempespennande! 10 av 16 gav topp karakter!

 435. Kepler 62 «nedtelling» av Bjørnsortland

  SJANGER:sci-fi

  Boka handler om ei jente som har fått koordinatane til til ei hemmeleg militærbase
  Boka er spennande, men litt rar.
  Teksten er god fordi den bygger seg opp med sepenning.
  Andre burde lese boka viss dei likar romvesen osv.
  Vi gir terningkast 4 🙂

 436. Jeg likte Kepler62 for den var spennende og det var sci-fi med i den. Den var mest spennende når jenta med frakken kom ut av den svarte bilen. (Bilen var en SUV med sotete vinduer.) Det var litt sci-fi i utdraget hele tiden. Spesielt når de snakket om aliens osv. Jeg likte det ikke når Jeff og Jim snakket om flyting som jeg ikke forstår. Alt i alt så var utdraget om Kepler62 passe bra. Terningkast 3.

 437. Jeg syntes Kepler62 var litt bra fordi det handlet om romvesner og det var litt mystisk.
  Pappaen til marie skulle leie inn to nerder til runne dataspille Kepler62.
  Boka var ikke så bra fordi den var ikke så spennende og denne sjangeren var ikke helt min sjanger.
  Terningkast 2,5

 438. Denne boken handler om en jente som heter Marie som har en styrtrik pappa, og kan derfor betale de beste nerdene for å runde dataspillet Kepler62. Jeg likte ikke boken så godt da jeg ikke forsto så mye av den. En av grunnene for at jeg ikke likte den så godt er også fordi jeg ikke synes det er så gøy med spill. Terningkast 2!

 439. jeg synes at kepler 62 er en spennende bok som kunnet passet til meg men sci fi er ikke min bok sjanger men jeg likte at eria 51 hvar me i boka og kunne tenkt å lesse helle boka

 440. denne boken anbefaler jeg til alle SAMMEN! denne er sinsykt bra!
  denne er spenene når du begynner å lese den må ikke glemme SLUTTEN! håper der andre liker den?
  den er morsom, bra,

 441. Vi synes at boka var dårlig, fordi den hadde så mange vanskelege ord. I klassa var heller ikkje dette den sjangeren som var best likt. Mange hadde problemer med å forstå innhaldet.

 442. -Kommer inn med ting som ikke passer til teksten. For eksempel «Jeg er kul, iallfall litt»
  -Ikke så mye action.
  -godt forsøk på ei barnebok
  -Framsida så mer spennende ut enn utdraget var.
  -Kjedelig
  -Fikk vite for lite i kapitlet.
  -Rart med ordet otnsppc…osv
  -Kunne valgt et annet utdrag av boka.
  -Spennende utdrag synes noen.

 443. Vi synes at boka er dårlig fordi den ikke var så spennende. Den var litt vanskelig å forstå pga vanskelige ord. Men flere likte den fordi de er interessert i verdensrommet og hemmelige ting.

 444. Gruppe 3 fra 6. på Dokka synes boka var passe bra. De mener at utdraget hadde vært bedre dersom de hadde fått høre mer om hva som skjer på Area 51.

 445. jeg synes boka var lit spenene fordi for jeg forsto ikke jeg teksten.
  skrivet av Henrik holta!!!!!. jeg jeg gir terningkast 3

 446. Den var mega kul fordi jeg elsker romvesener.
  Også syntes jeg science-fiction bøker er veldig kule.
  Jeg syntes denne bør vinne Bokslukerprisen 2016 Det var bare litt vanskelig tekst.
  Jeg anbefaler denne boka for barn fra 12-15 år.
  Og gjir gir denne boka terningkast 7.

 447. Jeg likte boka fordi det var spennende at de dro til et sted ingen hadde vært før Og at det var hemmelig base og kodespråk
  Jeg kunne ønske at forfatteren brukte litt enklere ord fordi da hadde jeg skjønt mer.
  Det var morsomt at Marie sa en spøk til pilotene.
  Jeg likte boka så jeg gir den terningkast 4.

 448. Jeg syntes boka var spennende fordi de var på en hemmelig base og sånne ting.
  Den var også litt morsom på grunn av morsomme episoder
  Men den var ikke min bok type,så den var ikke så bra.
  Det jeg kunne ønske var at det hadde vært lettere tekst fordi forfatteren hadde mange vanskelige ord.
  Jeg anbefaler boka for folk som liker spenning og alien bøker.
  jeg gir terning kast 3.

 449. Jeg synes boka var spennende, men var lit vanskelig og forstå.
  synes det kunne ha handlet lit mer om hvordan hun hadde det hjemme.
  det kunne ha vært lit mer spenning, men ellers bra:)
  jeg gir boka terningkast: 4,9

 450. Jeg syntes at dette utdraget var veldig gøy og lese fordi det er noen morsomme episoder. Som at hovedpersonen sa en vits i flyet. Det som var litt dårlig med utdraget var at det var litt vannskelig tekst og litt mange koder som ikke vi forstår som denne koden som var i utdraget KXTA. Det var liksom noe som skjer hele tiden og det er kjempe bra. Det de kunne gjøre litt bedre var at de kunne fortelle littt mere om flyturen
  TERNING KAST 5

 451. jeg synes denne boka var spennende fordi de skal kjøre fly til en hemmelig base og der skjer det mye hemmelig. jeg synes også at den var litt vanskelig å forstå i starten fordi forfatteren brukte litt vanskelige ord. jeg synes denne boka var var passe bra og gir den terningkast 4

 452. Dette er var et veldig bra og morsomt utdrag.
  men bare litte litte litte gran kjedelig.

 453. Jeg synes at den virket spennende fordi hun skulle jo til area 51 som var verdens hemmeligste base så det var veldig spennende. Jeg fikk veldig lyst å lese den fordi den sluttet med at de kjørte til area 51 så den fikk jeg lyst til å lese.

 454. Jeg syntes at dette utdraget var gøy og lese fordi det er noen få morsomme episoder som da hovedpersonen fortalte en vits.
  Men jeg syntes at det var litt vanskelig fordi det var litt mye kode språk som KXTA OG CIA.
  Jeg syntes at forfatteren kunne fortalt litt mer om hva/når det skjedde fordi jeg skjønte ikke når hun fortalte vitsen og når de var framme og alt det der.
  Jeg følte liksom ikke at det var så spennende som jeg trodde.
  Fordi jeg trodde det skulle holde til i verdensrommet og at det skulle være masse vesner og romvesner.
  Men den var veldig bra!
  TERNINGKAST:4

 455. jeg syntes boka var morsom da hovedpersonen tok vitsen den var morsom den var ikke kjedelig men kunne vert lit mer science fiction

 456. jeg syntes den var dårlig, fordi det var ganske mange vanskelige ord og masse tall og koder. Jeg syntes kanskje at vitsen på flyet var litt morsom. Boka kunne blitt bedre vist det ikke hadde vert så mye koder og sånnt!

 457. Jeg har lest kepler 62 nå vill jeg skrive min mening.
  Jeg likte boka fordi forfatterne fortalte ikke for mye og ikke for lite.
  Noen ganger var det litt kjedelig fordi han brukte litt vanskelige ord derfor ble det litt kjedelig noen ganger. Jeg håper boken blir litt mere spennende.

 458. det jeg synes om denne boka er at den har veldig vanskelige ord.
  fårst synes jeg den var litt barnselig men den har så vanskelige ord at jeg synes den er for 12-13 år i vært fall de som liker sånne sci-fi bøker.
  jeg gir denne boka terninkast 2

 459. Boken var spennende. Man får liksom ikke vite alt, og da lurer vi på hvordan det blir å gå videre i fortellingen. Noen synes at det var litt mye fantasi. Andre synes at den var kul, men litt vanskelig å forstå.

 460. Det jeg syns om denne boka er at den ikke er så bra fordi den har så mange vanskelige ord. jeg synes den var litt barselig men den har så vanskelige ord så jeg synes den er for 12-13 åringer som liker sånne sic-fi bøker så det jeg synes etr at jeg ikke liker denne bok.
  jeg gir den terninkast 2

 461. jeg synes ikke boka var så veldig spenene og morsom synes jeg.
  jeg er kik så vedig kinn

 462. jeg syns det var litt avangsert tekst, jeg skjønte ikke så mye av hva som skjedde.
  så jeg syns det ble litt kjedelig på grunn av det.
  terning kast 2.

 463. Noen mente boka var veldig bra, og noen mente den ikke var så bra.
  Gjennonsnittet ble ca. passe bra.
  Noen syns det var vanskelig å leve seg inn i boka. Kanskje utdraget var litt for kort.
  Noen syns den var både spennende og gøy. Det var gøy når Marie fikk lov til alt mulig.

 464. Den var litt uforstårlig men Med at det stod ikkje kati ho/han vant i eit spill. Terningkast ??????????????????????????‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️‼️‼️‼️??????????☠☠☠☠☠☠??????

 465. Kul bok men lit kjedelig, det var kjedelig for vi fikk ikke høre om noen romvesen.
  Det hadde jeg forventet på grunn av forsiden.

 466. jeg ble overasket over at de faktisk landet eria51 og jeg likte den boka veldig og jeg har veldig lyst til og lese boka

 467. Jeg syntes den var kul fordi det Alien oppstyret og om area 51 od om fly teknologi.
  Jeg likte da de trodde at de skule bli skutt ned og da Jim og Jeff var døds forelsket i hun jenta fra area 51. jeg syntes slutten var kul fordi hun skjørte til area 51.

 468. Det handler om å runde kepler62 spillet. Marie har en rik far, så hun kan betale de beste nerdene til å runde spillet for seg. Premien er koordinatene og passord til det mest hemmelige stedet på jord. Pilotene Jim og Jeff fører Marie til Area51 som ved basen til Groom Lake som Amerikanerne har for å utvikle mystiske, avanserte fartøy. Der blir Marie møtt av Olivia Collins, og hun er løytnant.

 469. Jeg synes at den var bra for Olivia Colin kom.
  Jeg synes at den var ok for de dro til Area 52.
  Jeg synes at det var gøy at Olivia kom fra OTNSPCFRVR

 470. Jeg synes boka virkelig kjedelig, jeg skjønte ikke hvem som var hvem.
  Terning kast 3/6

 471. Jeg syntes dette var spennende fordi jeg har hørt om Area 51. Jeg synes Olivia er kul fordi hun har kule solbriller. Bildene av Aliene var ekle og litt forstyrende.

 472. Jeg synes at boka var litt bra. Den var også veldig kjedelig. Jeg likte den ikke så mye fordi det var om det samme nesten hele tiden. Terningkast 3/6 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

 473. Klasse 6B synes boken var bra. Den var spennende fordi det var mye vi ikke fikk vite. Vi fikk lyst til å lese mer. Noen synes også at den var kjedelig fordi den var litt vanskelig å forstå. Noen mener at andre bøker har vært bedre. De som synes den er super mener det fordi de synes den er spennende og morsom.

 474. Jeg synes at boka virker veldig kjedelig og rar fordi jeg skjønte ikke helt hva som skjedde og hvem de forskjellige var. Det var litt kult at dem var på AREA 51!!! Terningkast 3/6

 475. For og være helt ærlig synes jeg denne boken var litt dårlig. Fordi jeg skjønte VIRKELIG ingenting av boken. Ingenting. Jeg likte ikke at det var EN HEL SIDE med bilder. Det var litt for mye. For meg, fordi jeg liker og se for meg tingene, altså en bok bare med tekst. Så jeg ga denne boken: BRA

 476. Boka var ganske spendene, men var litt vanskelig å forstå. Jeg kjønte allt, men jeg tror det var noen andre som hadde litt problemer med akkurat det. Ellers var den bra.

 477. Jeg syntes denne boken var kjempe kjedelig. Det er ikke helt min type bok. Jeg kjønte egentlig ingenting om boken

 478. jeg synes boken er bra forde jeg synes jeg kom midt inni boken og ikke kjønte noe

 479. KEPLER 62-NEDTELLINGEN

  Kepler 62 handler om en jente som heter Marie. Nesten alle barna spiller det. Men Marie(eller noen vi kommer tilbake til snart) klarte å løse spillet og fikk korrekte kordinater til Arena 51. Et hemmelig CIA program. Marie har noen slags tjenere som egentlig er hennes fars hjelpere.
  HVORDAN JEG OPPLEVDE TEKSTEN:
  Jeg opplevde teksten som spennende. Jeg er egentlig ikke så glad i SCI-FI bøker men denne boka var kanske bra. Terning kast 5. Det som gjør teksten bra er at jeg syntes den er veldig detaljert. Jeg anbefaler at du leser denne boka.

 480. Vi har stemt og gjennomsnittet for klassen ble terningkast 4.
  Slutten var spennende hvor vi måtte tenke selv.
  Mest spennende da Olivia hentet Marie.
  Det kunne vært mer action i utdraget, og spenningstoppen kunne kommet raskere.

 481. Nesten alle i klassen satt denne boken på bra. Den passer nok best for 6-9 år ikke for 6. klassinger. Det var for mye bilder og for lite tekst. Bildene gjorde at man ikke kjønte historien så godt. Denne boken får ternigkast 3.

 482. jeg syns den ikke var noe morsom og den får terningkast 1.Sci-Fi bøker er ikke min type boksjanger.

 483. jeg syns boken var bra men ikke så bra ganske kjedelig ikke så god handling fordi jeg sier det

 484. Denne boken var bra fordi jeg synes at det var kult med fly og dataspill og sånn

 485. boken er passe bra fordi den var litt spennende og det var masse bilder. men jeg liker ikke sånne bøker

 486. jeg syntes kepler 62 var bra fordi den var ikke dårlig men heller ikke super
  den var ikke så spennende men litt spennende var den derfor satte jeg den på bra

 487. KEPLER 62 NEDTELLING
  Jeg opplevde utdraget på en veldig spennede og morsom måte. Den er perfekt for de som elsker Sci-Fi bøker. Personlig er ikke jeg så glad i Sci-Fi, men denne boka overasket meg. Jeg syntes at teksen var veldig morsom, fordi Marie fikk dra til Area 51 med et hemmelig CIA program. Maria har også to tjenere som heter Jim og Jeff. Jeg syntes definitivt folk burde lese utdraget, om du ikke liker Sci-Fi blir du nok overasket av boka.

 488. det er ei jente som har vunnet koordinatene til area 51. nå vil hun dra dit. hun drar dit med Jim og Jeff

 489. Det er en jente som heter Maria. Hun vil runne et spill som heter kepler 62. Maria får noen nerder til å gjennomføre og runne hele spillet for hun. De heter Jim og Jeff. Jim og Jeff tar med et fly og flyr til Area 51. Når de kommer fram møter de en jente som er tynn men er sterk like vel……

 490. Sammen drag:
  Jeg gir pappas piloter arket med kordinarene. De ser på hverandre. De profesjonelle kalde ansiktene har plutselig blitt to ivrige gutte ansikter. Ansiktene deres holder på og eksplodere. Jim og Jeff er så ivrige nå at de bare snakker i vei. Det kom en dame, hun var tynn men sterk likevel…….

 491. Jeg opplevde teksten bedre en kristoffer

  den er helt ok

  du kan lese den vis du vil

  boka handler om noen som drar til area 51

 492. Den handler om at en jente har funnet koordinatene til arena51.Nå vil hun dra dit. Hun drar dit med Jim og Jeff. Den var bra for den var morsom. Dere burde lese den.

 493. jeg likte boka den var spennende fordi en fin historie i boken bør lese fordi den er spennende og fin bok 8\10

 494. Kleper 62 nedtelling

  Kleper 62 sammendrag handler om en jente som har en rik far. Jenta drar rundt i verden i et privatfly, hu har med seg to menn som heter Alfred og Jeff. De drar til arena 51. Da de kommer fram møter Olivia Colin dem og sier at de skal dra alle unntatt meg. Jeg tenker kanskje jeg burde spurt om etternavnet.

  Jeg syntes at boka var passe bra, fordi den var ikke så spennende.
  Jeg anbefaler ikke boka fordi den var kjedelig

  Skrevet av Thomas

 495. Boka var treig.
  Var spennende, men forsto ikke helt teksten.
  En del vanskelige ord.
  Tallkombinasjoner i teksten gjorde den litt vanskelig.

 496. Kepler 62. Nedtelling
  Jeg synes boken er veldig fin, den er spennende og lett og leve seg inn. Det var et morsomt navn på organisasjonen, derfor var boken spennende og morsom i ett sett.

  Boken handlet mest om Marie, Jeff og Jim, men mot slutten av utdraget dukket en anen dame opp. I meste parten av utdraget er Marie opp i lufta i et fly med pilotene Jeff og Jim. Jeff og Jim snakker sammen om at de flyr til area 51. Hvor skal Marie? Og hva er area 51? Lurer jeg på.

  Jeg vil gi boken en klar 6er! Alle som liker humor og spenning burde lese denne boken!

 497. Denne boka var kul og spennende fordi de handler om en Spill og premien som venter på den første som gjennomføre den vanskelige spillet jeg var overesket at dem lande på AREA 51

 498. den var spennende og jeg fikk lyst til å lese den ferdig.det var ikke så mange men store bilder.

 499. Jeg synes den var spennende og kjekke, fordi det er masse ting som skjer og de er liksom i Area-51

 500. Jeg synes boken ikke var så bra fordi det var lite som skjedde. I lydutgaven satt de bare inne i et fly og snakket. Men man ble på en måte dratt litt inn i boken, så den var litt spennende. Kunne også kanskje hatt litt mer variasjon i språket. Terningkast 3 Hilsen Filip

 501. Jeg synes den var veldig bra. Men det kunne hvert litt lengere utdrag. Terning kast:5??????

 502. Jeg syndes boken var passe bra fordi det kunne vært litt lengre utdrag slik at vi fikk vite hva som skjedde. Terningkast 2

 503. Kepler62
  «Etter en lang drømmerotete natt rister noen i meg. Jeg drømmer at jeg er ei jente i handa til den enorme King kong-gorillaen på en gammel filmplakat pappa har i tegneseriebiblioteket sitt.»
  Eg lurer på kva som skjer videre med Marie. Eg synest den var veldig bra.:)

 504. <Etter en lang drømmerotete natt rister noen i meg. Jeg drømmer at jeg er ei jente i handa til den enorme King kong- gorillaen på en gammal filmplakat pappa har i teikneseriebibilioteket sitt.(…)
  Flyet må ha landet motorene går, men det er ingen bevegelser. «Vi lot deg sove, Marie men du må opp. Passordet ditt blei klarert av kontrolltårnet. Og her er vi. I Area 51.
  Eg lurer på kva som skjer med Marie vidare i boka. Eg synest boka var bra. 🙂

 505. Kepler62
  Boka handler om eit dataspill som heiter Kepler62 den som klarer og gjennomføre spillet får eit ark fra den mystiske organsjonen OTNSPCFRVR med koordinater og passord til det hemmeligste stedet på jordkloden

  Eg synest boka var spennende og passe bra når area 51 kom inn i boka!
  Terningkast:9!

 506. Kepler 62 av Bjørn Sortland
  Boka handlar om to gutar og ei jente.
  Det er Jim, Jeff og Marie.
  Alle snakker om spillet kepler 62 og kven som er den første som klarer og gjennomføre det.
  Marie har heldigvis ein søkkrik pappa som betaler dei beste nerdane til å gjennomføre det for ho.
  Eg syns det var kult at premien var å fare til Area 51.
  Eg syns den var bra, men ikkje veldig bra fordi eg ikkje syns det var so veldig spennande.
  Eg gir terningkast 7 🙂

 507. Kepler 62

  Det handlar om to gutar og ei jente dei skal flyge til Area 51. Jenta har ein rik far. Så ho har eit rom i flyet så ho la seg i senga og såg på youtube. I senga so tok ho nokon sovepille som eigentleg berre er berekna på vaksne. Det skulle ho ikkje ha gjort.

  Eg likar ikkje denne boka fordi at eg likar humor 
  Terninkast: dårleg

 508. Kepler 62

  Boka ble skrevet av Bjørn sortland og forlaget er Pigsvin.
  tittelen på boka er nedtelling
  Boken var litt kjedelig siden hun sov i flyet.

  Boken handler om ei jente som har en far som er rik sånn at hun kjøper de største nerdene på skolen. De drar til area 51. og blir hentet av ei dame i en bil. Jeg ville gitt boken en 3. fordi jeg ikke likte boken.Jeg synes boken passer best for de som liker fly og militæret.

  hilsen Håkon den suuper duuuper kule!!!!!!

 509. Kule bilder. Det var spennende med CIA, FBI og Area 51. Man ble revet med fordi det var spennende. Vi fikk lyst til å lese videre. Klarer ikke å stoppe og lese. Det var detaljert, så man kunne forestille seg handlingen i hodet.
  Det var enkelt å følge med fordi det var godt forklart hvordan hovedpersonen følte seg.
  Det var skummelt og spennende. den beste boka på lenge. Kanskje litt rotete og vanskelig å følge med innimellom.

 510. Boken var veldig spennende. Det var dumt at den sluttet midt i det spennende. Terningkast 6.

 511. Scfi e jo en tå dem beste bok typer! Elker Kepler 62! Løst å lese mer av denne!
  Men likevel gir jeg Terningkast 4!

 512. Scfi e jo en tå dem beste bok typer! Elker Kepler 62! Løst å lese mer av denne!

 513. Denne boka er den mest spenene boka jeg har hørt et snitt av.Denne boka høres så spenene ut.Den er boka jeg har let etter for jeg er veldig glad i cfi filmer og bøker.

 514. Noen synes det burde vært mer spennende. Noen synes det bør være mer tekst.
  Det var godt forklart. Derfor fikk noen lyst til å lese videre. Lett å leve seg inn i.
  Bildene får noen til å vil lese videre.

 515. Jeg syntes boka var bra fordi den var spennende. Det som var spennende var når hun ble tatt med av Olivia. Og når Jeff og Jim bare måtte reise. Det var veldig rart at hun fikk lov når det ikke var hun som hadde rundet spillet en gang. Jeg hadde syntes det var litt rart at faren hennes ikke bryr seg. Det er rart at en 10 eller 11 åring får lov til og komme inn på en av verdens mest hemmelige plass.

 516. Super og veldig spennende. Jeg syntes denne boka er bra fordi jeg liker science fiction. Hadde bra tekst. Kunne vært mer morsom. Jeg gleder meg til å lese hele boka.

 517. Den var spennende og veldig veldig bra. Jeg synes den var veldig spennende. Jeg levde meg lett i teksten. Og jeg synes det var kult at de kjørte privatfly. Og det var kult av at de kjørte til Area 51 bare på grunn av et spill.

 518. Den var bra. jeg ble overasket da dem kom inn på Area 51. Utdraget slutta litt brått. Den er veldig spennende. De som lagde boka har gjort en god jobb.

 519. Jeg syntes boka var spennende fordi Marie fikk komme inn på area 51.
  Jeg liker bøker som er spennende og starter rett på det spennende.
  Jeg syntes også at det var spesielt at en dame kom ut av F.B.I bilen.
  Jeg syntes utdraget stoppa brått, men det er et triks for få få lyst til og lese hele boka.

  Jeg sier stem SUPER!!!

 520. Boka var super fordi jeg er veldig glad i spenning. Jeg levde meg veldig lett inn i teksten. Jeg syntes at boka var bitte litt skummel fordi en jente i 10 åra kom ut av en FBI bil. Jeg syntes at det er kult at Area 51 er med i boka.

 521. Jeg synes den var dårlig fordi det var for mange engelske ord og har litt for mange forkortelser, men det kan bli spennende til slutt kanskje…

 522. Jeg synes boka var super kul. Jim og Jeff er kjempekule. Marie høres veldig rik ut. Olivia høres super kul ut. Det er veldig kult at boka handler om dataspill. også er det veldig bra bok synes jeg!!!!!!!! Jim og Jeff elsker veldig mye dataspill . og kult romvesen. Du er veldig kul Bjørn Sortland

 523. Jeg anbefaler ikke denne boken.
  Jeg syns den var forvirrende. Jeg liker mer krim og mysterier. Hvis jeg hadde vært jenta hadde jeg ikke brukt penger for at nerder skal gjør det for meg. Jeg ble irritert over at det slutta med Take off! fordig det høres bare rart ut. Jeg likte ikka da hun var sånn datingaktiv.

 524. Jeg syns denne boka var helt fantastisk:-) Den var spennende fordi det var mye uventet som skjedde og det var gøy!:-) Det vår en brå, men gøy slutt! Dette var en fantastisk bok og jeg vil lese alle sammen:)

 525. Jeg synes denne boka er lett å blande seg inn i siden den ligner så mye på vår verden. Jeg ble litt irritert over at Marie betaler folk for å spille spillet for henne. Jeg har et stort lesehjerte og denne boka er blant den beste jeg har lest. 😉
  Håper neste bok kommer ut snart.

  Anbefales på det sterkeste for fantasy og sci-fi fans.

 526. Boka er god fordi den er spennende og når du leser boka føler du deg akkurat som hovedpersonen….. Den er også spennende men slutter litt trist >;) =) 🙂 fordi Marie dør…………… lure på hva ONSPW BLA bla bla står for.

 527. Jeg syntes boka ikke er så bra fordi den handler om masse aliens og det er ikke så gøy for meg!!!!!!!!!! Olivia Colin var veldig sjefete fordi hun snakker for mye.

 528. Jeg syntes boka var spennende fordi hun fikk en melding på det hemmeligste stedet på jord. Jeg synes folk burde lese denne boken, men jeg synes ikke det var den boken jeg vill stemme på.

 529. Jeg syns den var dårlig fordi de nesten ikke forklarte noe, og mange engelske /rare ord.

 530. jeg synes ganske mye var bra, men jeg synes at det var veldig mye frem og til bake men det var spendene.

 531. Synes det er litt vanskelig å få med hva som skjer.
  Spennende og forvirrende.
  Noen synes den er super og kul fordi de liker data og fordi det er mystisk og mye spenning. Anbefaler den til de som liker romvesen og data.

 532. Kepler 62 av Bjørn Sortland, Timo Parvella og Pasi Pitkänen.

  Alle snakkar om dataspelet kepler 62 og om kva som venter på den fyrste som klarer spelet. Ho har ein styrt rik pappa som kan betale dei smartaste nerdane. For å runde spelet for ho. I premie motar ho eit ark frå den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR, med kordinater og passord til det heimlegaste staden på jordkloden.

  Det var ei bra bok. Det var litt rart att ho betalte nerdar i staden for å gjere det sjølv . Det var kult då dei kom til Area 51. Eg likte boka og vil lese den.

 533. Ei bok av Bjørn Sortland, Timo Parvela og Pasi Pitkänen.
  Jeff, Jim og Marie er hovudpersonane. Dei flyr i eit fly som pappaen til Marie eig. Dei flyg inn til Area 51 og landar der. Marie blir henta av ei dame i ein svart SUV. Damen heiter Olivia Collin.
  Eg syntes at boka var morosam, men litt rar. Eg ville gjerne vite hvem som var faren til Marie. Eg synest boka skal få terning kast 5, veldig bra.

 534. Ei bok av Bjørn Sortland, Timo Parvela og Pasi Pitkänen

  Alle snakkar om dataspelet «kepler62» og om kva som venter på dei fyrste som klarer å gjennomføre spelet. Jeff, Jim og Marie flyr i flyet som faren til Marie eiger. Dei landar på AREA51. ei dame kjem å hentar Marie. Namnet hennar er Olivia Colin.

  Eg elska denne boka fordi eg elskar videospel også. Morosamt at Marie synest Jeff er litt søtare enn Jim. Kult at ei jente var spion/agent. Terningkast: 7

 535. Klare ikkje stoppa å lesa! Skummel og kjekk! Råkul:-) Veldig spennande! Skjønte meg ikkje heilt på boka! Rar bok! Romvesen og sånn….Ikkje heilt min type bok! Har hørt betre! Gøy, men spesiell! Eg syns boka var kjedeleg. Action!!

 536. Denne boka var ikkje så spennande.Eg likte ikkje boka så godt fordi den var litt kjedelig.Den handla nesten berre om flyturen.På desse kappitela av boka gir eg terninkast to.

 537. Jeg synest at boka var spennende men litt kjedelig siden det var litt merkelige ord.
  Jeg ville kanskje lest boka

 538. Den var veldig kjedeleg på starten men den vart berdre å bedre.Den handla om et dataspel som heiter kepler 62.Den var passe bra. Den hadde mykje fantasi i seg.Å vist eg hadde vert eit rommvesen hadde eg sikkert vert veldig rar. Eg gir den terningkast 4 fordi eg synest den var passe bra.

 539. Eg liktte boka. Fordi eg lurer på kva som sjer videre.
  Det var litt mange ord eg ikkje sjøner.

 540. Eg syntes boka var passe bra fordi det var litt vanskelige ord og forkortelsar.

 541. Eg syntes utdraget va bra for – det va litt spening og eg lurer på ka som kommer senere i boka MEN eg syntes og at boka hadde ALT for mange forkortelser og engelske or .
  Men eg kan ambefale boka til noen .
  ???

 542. Det var ei litt god bok men ikkje akkurat noko for meg men eg likte at det handla om ei jente og ikkje altid bere gutar . Dinne boka var passe bra , Eg gir dinne boka terningkast 3

 543. Eg synest at boka va litt kjedeligt fordi det var litt vanskelige ord og va litt kjedelig???

 544. Eg synest kepler62 var bra den var lit vanskeleg og forstå men eg kunne gåt lest boken☺️

 545. Eg likte ikkje utdraget fordi det skjedde ikkje så masse action og det var noen ord eg ikkje forsto.

 546. Klassen synes utdraget var spennende, men det var litt vanskelig å forstå alt . Hadde vi ikke snakket på forhånd om Area 51 og Kepler 62, hadde utdraget gitt liten mening.

 547. Eg syns utdraget var bra og eg syns du burde lese boka.For den var litt vanskelig og lese

 548. boka var veldig bra…… Men nokon ord var vanskelige og fårstå…. Så hadde me ikkje snakka om Area 51 og kepler 62….. Så hadde eg ikkje fårstått noko

 549. Boka var mystisk. Fortsod ikkje så godt utdraget, usikker om eg vil lesa boka. Var ikkje så spennande. Språket/utrykkene var vanskelig å skjøne. litt kjedeleg, eg syns boka var bra! Eg venta på at noko skulle skje! Spennande! Super!

 550. Den høres veldig spennende ut og jeg har lyst til å lese resten!
  Jeg vil gi den terningkast 5,2.

 551. Jeg syntes den var ok, men skulle ønske at de fortalte litt mer i utdraget. Og jeg syntes den kan kanskje være litt mindre rett på i begynnelsen.

 552. jeg syns boka var veldig bra og den var spenende jeg likte når det handlet om hemelige flyplaser og romvesner.

 553. eg syns at kepler 62 veldig bra. Eg fekk lyst til å lese meir om kepler 62. terningkast 5.

 554. Den var ikkje bra for der var ikkje krim eller humor for eg liker krim og humor

 555. Eg synes bokutdraget var veldig bra, fordi det handlar om sci-fi og aliens. Denne boka anbefaler eg andre som liker sci-fi å lese. Terningkast 6

 556. Eg synest dette var ein spennendes bok.
  Eg likte godt då den FBI-bilen kom susande bort veien.
  Eg synest boka fortjener terningkast 5

 557. den var ikke så veldig bra ikke helt min type bok den var kjedelig og ulogisk
  jeg gir den terningkast 2

 558. Det var mange elevar som synst at utdraget var vanskeleg å forvirrande. Me enda likevel på å stemme «Veldig bra».

 559. Eg synest att boka var kjekk fordi det skjedde masse som eg synest er kjekt.
  Men det var noko i boka eg ikkje skjønte

 560. Denne boken var helt grei??og lese.
  Man skjønte ikke så mye hva den handlet om syntes jeg??

 561. Eg synest boka var kjedelig og den fortjener ikke terningkast. Eg synest den var kjedelig fordi eg ikke forsto noko.

 562. Eg forsto litt men det var gøy vis du ser det for deg

  I like FOOTBALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 563. Terning kast 6. Fordi eg liker Sci-fi Skule bare ønske at eg fekk lest heile boka

  • HALLO Lager ny kommentar. Eg gir boka terning kast 6. også Fordi den er Veldig god

 564. Bildene i boken gjorde det enklere å huske og skjønne hva som skjedde, og historien mer spennende – det viste for eksempel hvor øde det er på Area 51.
  Marie blir skildret som ei jente som ikke hadde venner, men en far som kjøper alt hun vil ha. Hun er rik, men likevel ensom.
  Vi lurer på hva dette spillet er og hvorfor hun er på Area 51. Hvem er hun som utgir seg for å være løyntnant i luftforsvaret, og får Marie noen venner? Vi ville gjerne ha fått vite mer om Marie, fått lest et mer spennende utdrag med mer action.

 565. Det var vanskelig å forstå spillet, fordi vi hoppet rett inn i boken. Det var mange forkortelser, som gjorde det vanskelig å følge med på innholdet. Det var lite som skjedde. Teksten hopper mye fra ting til ting.

 566. Kepler 62. Nedtelling
  Bjørn Sortland
  Alle spiller kepler 62. Også Marie. Men Marie gjør det litt anneledes. Pappaen til Marie er veldig rik. Så Marie får leid inn nerder som runder spillet for henne. Det gjør at Marie får et kart til en hemmelig flyplass, som hun blir kjørt til i jetflyet til faren. Der kjører pilotente Jeff og Jim henne til flyplassen i New York.

  Jeg synes boka var bra, men den kunne vært bedre. Fordi den ikke hadde en konflikt. Men man forsto at det kom til å bli mer spennende etter hvert i boka. Og den hadde en humoristisk fantasi.

  Jeg tror denne boka passer til aldersgruppen 8-12 år og andre som liker fantasi.
  Jeg gir boka terningkast 3-4!

 567. Jeg synes denne boka er kul og veldig spennende, men den stoppet veldig plutselig, og da var det ikke like gøy. Men på starten var det skikkelig spennende og overraskende. Jeg likte spesielt de utenomjordiske tingene. Men jeggleder meg til en fortsettelse!

 568. Jeg synes at boka var spennende fordi på slutten hadde de en så utrolig slutt. Jeg ville elsket å lese hele boken. jeg kommer til å lete på biblioteket på skolen etter boka. For å si det ut jeg elsker Aliens og sånnne ting så denne boken var perfekt for meg. på fritiden har jeg sett mange science-fiction filmer. og jeg likte best den delen hvor hun dama i den FBI-bilen kom siden det var så spennende jeg kunne ikke legge ifra meg boka. jeg anbefaler den for alle på 11 år til å lese den. den var for det første spennende og litt fascinerende. jeg synes at den forfatteren er helt konge. dette er hva jeg synes. Jeg håper mange andre liker den.

 569. Dette er er kjempe spennende bok ! Man blander reality og sci-fi på en kul måte, og har Area 51 og Kepler-planeter i samme bok. Marie blir jo en slags ufrivillig prøvekanin til å dra til disse exo-planetene, en ny Jord …?
  Øyvind

 570. Kepler 62 er en bok som jeg har lyst til å lese hele boka, spesielt siden jeg er glad i og spille mye så er det fint og lese om et spill. Så denne boka ville ha passet meg super fint
  men det eneste som jeg ikke skjønner er hvorfor ingen for lande på koordinatene. det er kun en ting jeg ikke skjønner hvorfor den delen av boka.

  Jeg likte boka fordi:
  At spilles vinner får de hemmeligste koordinatene og passord til den hemmeligste hulen på hele jordkloden, samtidig så lurer Marie på hva den mystiske organisasjonen OTNSPCFRVR betyr

 571. jeg likte denne boka, jeg liker sc-fi så jeg syntes denne boka var kjempe konge dritt bra bok abefaler boka !!!!!!

 572. Noen synes boka var litt vanskelig å forstå fordi det var noen vanskelige ord, men de aller fleste i klassen likte boka veldig godt. Boka var veldig spennende og mange ble nysgjerrige på hva som skjer videre. Det ga lyst til å lese hele boka. Vi savner at Bokslukerprisen gir oss innledningen av boka . Nå startet det midt i boka og vi vet ingenting om hovedpersonene. Vi trenger å vite mer om det som skjer fra starten av. Noen få syntes boka var kjedelig fordi den ga ingen mening..

 573. Vi synes boken var ganske bra fordi den hadde bilder. Flere av elevene liker denne sjangeren, andre ikke.

 574. Utdraget av boken Kepler 62. handler om et data spill og at den som runder spillet får et ark med kordinatter til area 52.
  Jeg syntes boken var bra fordi at det begynte å bli spennende, og jeg liker den type sjanger. Jeg ble ikke dratt inn i teksten så mye som jeg ville men fordi jeg vet litt om area 51. Og et det er myter om romvesner der så har jeg lyst til å lese mer
  jeg anbefaler boken for de som likker spenning og romvesner jeg gir den terning kast 5

 575. Jeg synes boka var kjedelig,og ikke gøy jeg forsto ikke meninga med boka
  og jeg forsto ikke noe!!!

 576. Den var superbra fordi jeg syntes den var spennende fordi de fikk lande på AREA 51 og at den handlet om romvesen. Jeg vil anbefale den. Terningkast 5.

 577. Kepler 62. Nedtelling

  Denne boka er sci-fi (sciense ficiton)
  Alle er opptatt av spillet kepler 62 og hva som venter den som runder spillet. Marie har en styrtrik pappa og kan derfor betale de beste nerdene for å runde spillet. Da de greier det får hun kordinater til det hemmeligste stedet på jorden fra et selskap som kaller seg for OTNSPCFRVR.
  Boka starter ganske rett på handlingen.
  Denne boka er veldig spennende og man får seg mange overraskelser.
  Det er veldig lett å leve seg inn i boka og denne boka er jo i sjangeren sci-fi så den er ikke så langt fra virkeligheten.
  Jeg syntes at denne boka var spennende å det er noe jeg liker.
  jeg syntes at alle som liker sci-fi og spennende bøker burde lese den.
  Jeg syntes også at illustrasjonene er veldig kule.
  Jeg gir denne boka terningkast 6

 578. Jeg syntes boka var spennende fordi jeg levde meg inn i historien.
  Det handler om en jente som heter Emilie og hun har en pappa som er rik og hun får det som hun vil. Hun har hjemme skole og har ingen venner. Hun har prøvd å få, men hun har ikke fått noen enda. Alle snakker om dataspillet Kepler62, hun får lyst til å prøve å løse det men alt går ikke som planelagt.

  Jeg syntes boka virket spennende og jeg har lyst til å lese hele boka.

 579. Kepler 62
  Skrevet av Bjørn Sortland

  Denne boken handler om en jente som heter Marie.Hun har en veldig rik far og ingen venner.Faren betalte bere de beste nerdene til å runde spillet Kapler 62.Hvis man klarer spillet får man et ark med koordinater til det hemmeligste stedet i jordkloden,Area 51.

  Det er en Vvitenskaps fantasi bok.
  Illustrasjonene var tøffe.Jeg trodde det kom til å være litt mer spennende.Det var veldig vanskelig å forstå i starten.Det er domt at Jim og Jeff forlat henne selv om det er jobben deres.

  Jeg fikk veldig lyst til å lese hele boken.
  Jeg anbefaler boka til alle over 7 år.
  Terningkast 5 ! 😉

  • Kepler 62
   Skrevet av Bjørn Sortland

   Denne boken handler om en jente som heter Marie.Hun har en veldig rik far og ingen venner.Faren betalte bere de beste nerdene til å runde spillet Kapler 62.Hvis man klarer spillet får man et ark med koordinater til det hemmeligste stedet i jordkloden,Area 51,og det er Marie som får denne premie.

   Det er en Vvitenskaps fantasi bok.
   Illustrasjonene var tøffe.Jeg trodde det kom til å være litt mer spennende.Det var veldig vanskelig å forstå i starten.Det er domt at Jim og Jeff forlat henne selv om det er jobben deres.

   Jeg fikk veldig lyst til å lese hele boken.
   Jeg anbefaler boka til alle over 7 år.
   Terningkast 5 ! ! ! ?

 580. Kepler 62

  Det handler om ei Jente som heter Marie som er ensom, men tøff. En dag kommer det ut et dataspill som heter Kepler 62. det sies at den som klarer å rundet spillet først, mottar en premie. Marie sin far er styrtrik, så hun kan betale noen nerder som kan runde spillet for seg. I premie mottar hun et kart som fører til det hemmeligste stedet på jordkloden: Area 51: en base ute i Nevadaørkenen. To piloter som heter Jeff og Jim, flyr henne dit, og hun blir overlatt til ei dame som heter Olivia Colin.
  Boken er i sjangeren Sci-fi (science fiction) som betyr vitenskaps fantasi, og er skrevet i nåtid og førstepersjon.

  Jeg synes utdraget var bra, fordi det skaper masse bilder i hodet ditt, og de kule bildene hjelper deg også med det. jeg synes det var spennende, og ble inspirert til å lese mer. jeg fikk frysninger da de sa at kartet ledet til Area 51.

  Jeg synes teksten var lett å leve seg inn i fordi det var spennende når hun fikk kartet, og fløy til Area 51. Jeg synes det var veldig kule bilder, som skapte spenning, som der den ene illustrasjonen så veldig øde ut, mens den andre viste Olivia som kom ut av bilen. Teksten starter ikke så brått, men griper tak i deg med en gang. Den slutter litt uventet, så du blir mer nysgjerrig på hvordan det går med Marie.

  Det beste med teksten må vere da Marie fløy Til Area 51. Jeg synes det var en litt dårlig slutt fordi sen sluttet med at Marie kunne spurt om etternavnet til Jeff og Jim, og jeg synes ikke det egner seg til en slutt. Jeg anbefaler denne boken til de som liker spenning. jeg synes så absolutt denne boken fortjener å bli superfinalist

 581. Jeg syns det var en fin og morsom. Jeg lurer på hva som vil skje. Jeg syns boka var morsom fordi jeg aldri lest om et spill. Og jeg lurer på om den jenta som kom ut av bilen var snill eller slem.

 582. Kepler 62
  Det handler om en jente som heter Marie, hun har en pappa som er styrtrik. Det er også to gutter med som heter Jim og Jeff, de jobber som fly piloter for faren til Marie. Jeg vil si at det er en fantasi bok, jeg er ikke helt sikker. Så hvis du er nyskjerrig så må du lese denne boken. Jeg synes den passer fra 9-12 år, og jeg gir den terningkast 4.

 583. Jeg syntes utdraget var spenende men jeg skulle ønske boka var mer litt mer morsom. Jeg kunne gjerne lest boka, det var litt vanskelig å forstå alle ordene.

 584. Marie er på Area 51 og venter på hva fremtiden bringer.

  Etter at flyet har landet, kommer en bil kjørene, den stoppet rett utenfor flyet. Ut av bilen kommer det en liten dame. Hvem er denne personen og hva vil hun egentlig? Etter hvert begynner Marie å skjønne at noe er galt. Hun må ta hånd om det og kommer i en verden med masse uhygge.

  Jeg synes boka var veldig bra. Men noen ganger er det vanskelig å forstå teksten.
  Jeg likte hvordan forfatteren utrykte handlingen og illustrasjonene passer til teksten. Bildene sier en god del om hvor handlingen ligger. Jeg vil anbefale denne boken til de som liker spenning og SCI-FI. Jeg synes boken fortjener terningkast 5.

 585. Kepler62 av bjørn Sortland
  Ingrid: jeg syntes boken var spennende.
  Og det er kult at du lærer sanne ting av boken.
  Jeg syntes det var bra med en bok om SCI-FI.
  Jeg syntes boken var veldig bra.

 586. kepler 62 höres ut som en spennende bok som handler om en jente som får de beste nerdene i landet til å runde et spill som heter Kepler 62. I premie får hun noe litt uventet

 587. Jeg synes boka var kjedelig den handletil om romvesener og sånn og det er ikke min greie jeg synes den var dårlig
  Sjanger:sci-fi
  Det eneste jeg likte var at det var gutterom jenter som hang sammen

 588. KEPLER 62 det handler om en jente som heter Marie. Marie ønsker å vinne et nytt spill som kommer ut med navnet KEPLER 62. vinneren av spillet får en spennende og kul premie. Maries far er full av penger, og vil derfor hjelpe henne med å betale nerder for å prøve å vinne spillet for henne…
  jeg synes boken er spennen det for de Marie kommer til et sted som er det mest gjemte stedet på jord og den er litt skummel for de hun møter en person som kommer ut av en svart bil og tar med Maria jeg har gjerne lyst til å lese mer av denne boken for de den dro meg inn i spenningen med en gang, jeg gir den terningkast 5
  denne boken passer for den som liker spenning og litt skumle ting denne boken passer for barn til 9-12 åringer.

 589. Boka handler om en jente som heter Marie som har en styrtrik pappa. Hun får noen til og gjennomføre det vanskelige Kepler 62. Hun får noen koordinater og et passord. Koordinatene viser at Hun må til et sted som heter Arena 51. Der blir hun hentet av en mystisk dame.

  Dette er det jeg liker med boka : Jeg liker at de bruker steder som fines i virkeligheten fordi det gjør det mer spenene. Jeg liker også at illustrasjonene er med på og age en slags spenning i boka.
  dette er det jeg misliker: Det kunne gått være litt mer sci-fi i dette utdraget.

  dette er en relativt bra bok, men jeg vil si ut i fra dette utdraget så vil jeg si at dette er mer en spennings bok