Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Lars er LOL

Iben Akerlie Aschehoug 2016

 

Amanda har blitt fadder for Lars som har Downs syndrom og nettopp har begynt i klassen. Det er først litt vanskelig, men etter hvert blir de venner og finner blant annet på noen artige trylleformler sammen. Men det var ikke meningen at de andre i klassen skulle høre dem i gymtimen. Og i hvert fall ikke Anna og Christina.

Vi hjelper alle til med å sette opp postene. Bukker trilles ut på gulvet, tauene slippes løs fra veggen slik at de blir hengende midt i rommet, og tjukkasen dras frem. På den ene posten har Stein Vidar funnet frem fire godt brukte turnflagg, som han oppfordrer oss til å være kreative med. De andre stasjonene er mer tradisjonelle med bukkhopp eller sit-ups eller balanseøvelser.

Vi blir igjen delt inn i grupper, denne gangen på tre og tre, og jeg havner på gruppe sammen med Anna og Christina. Ikke akkurat det jeg drømte om, men jeg bestemmer meg for å overse dem og bare gjøre øvelsene mine, heller enn å la meg plage av mobilkameraene jeg vet kommer til å dras frem veldig snart.

Gruppen rett før oss består av Sari, Adam og Lars, og bak meg kommer Kays gruppe med to andre fra klassen. Vår gruppe starter med bukkhopp, og gruppen foran oss med tauene. Det er heldigvis et par stasjoner før vi skal være kreative med turnflagg, en øvelse jeg neppe kommer til å like spesielt godt.

Vi setter i gang, og det går i grunn lekende lett. Gym er et av favorittfagene mine, og ett av dem jeg er best i, uten at jeg skiller meg ut av den grunn. Vi er egentlig temmelig gode alle sammen, og Stein Vidar sier ofte at vi er den beste klassen han underviser i gym. Når han sier det, sørger han selvfølgelig også for å komplimentere seg selv, fordi uten han hadde vi nok ikke kunnet løfte en spiker med to hender en gang.

Anna, Christina og jeg har kommet oss gjennom øvelsene med tauene og sit-ups, og skal til å starte med balanseposten, hvor vi skal balansere over noen lave benker som er snudd opp ned. To benker er plassert etter hverandre, slik at den totale lengden er cirka fem meter. Nå er flaggøvelsen den neste, og gruppen foran oss, det vil si Sari, Adam og Lars, er allerede i gang med sin kreative utfoldelse.

Det er vanskelig å ikke bli stående og se på dem fra den trygge balanseposten og nyte den komiske fremvisningen derfra; spesielt Sari tar oppgaven seriøst og veiver rundt i store sirkler. Anna og Christina har helt gitt opp balansepinnen, og står noen skritt bak meg og krøker seg sammen i latterkrampe. Det tar noen sekunder før jeg oppdager hva det er de ler av, men så er det ikke lenger mulig å ikke få med seg Lars, som plutselig tar oppgaven veldig alvorlig.

Med turnflagget hevet høyt i den ene hånden farer han frem og tilbake langs en fem meter lang strekning han har kapret for seg selv midt på gulvet. Han veiver med armene i store sirkler og bøyer nakken opp og ned i mekaniske bevegelser. Plutselig bråstopper han, gjør et lite hopp og veiver vilt med flagget, før han snur og løper i motsatt retning. Øynene hans er halvåpne og ansiktet strammer seg i en intens grimase, som vitner om en total utelukkelse av omverdenen.

Samtidig som han utfører disse merkelige bevegelsene, roper han ut trylleformler. Trylleformler som jeg også kan. Trylleformler jeg har funnet opp.

Mange har stoppet med aktivitetene sine nå, bare Stein Vidar står fremdeles og babler ut i luften i hjørnet ved bukkeposten.

Anna og Christina kan ikke beherske seg lenger, og tross latterkrampen klarer de å fiske frem mobilene fra innerlommene av gymtøyet. Jeg legger merke til Christinas hånd som løfter opp mobiltelefonen og retter den mot Lars. Som så ofte ellers blir jeg helt paralysert, uten evne til å handle eller gjøre noe med saken.

Jeg vet jo, eller har en sterk anelse, om hva Christina gjør. Hun filmer Lars, og jeg vet at hun ikke gjør det for å senere vise alle hvor kul og kreativ Lars er, heller det motsatte.

Men jeg klarer ikke å stoppe henne. Jeg har fryst helt fast og makter ikke å redde Lars, som nå fortsetter som en duracellkanin frem og tilbake på gulvet mens han gauler:

«TANTATUM FAKTOTUM!!»

Tantatum faktotum, den siste trylleformelen vi utviklet, som når den perfeksjoneres skal kunne omvandle løgner til sannhet. Vår beste formel hittil.

Jeg blir stående stiv som en stokk og liksom hviske for meg selv: «Tantatum faktotum», uten at det hjelper noen.

Lars er helt i transe, og dansen hans blir villere og villere. Absolutt alle har stanset opp nå, til og med Stein Vidar, som er blitt stående litt i villrede i det motsatte hjørnet av gymsalen.

Jeg ser bort på Sari og Adam, som er blitt presset opp mot ribbeveggen av Lars’ altfor kreative turnoppvisning. De ser begge temmelig forskremte ut, og da jeg ser opp, fanger Saris isende blå øyne mine. Hun sender meg et hardt blikk som tydelig sier: «burde du ikke gjøre noe?».

Jo, jeg burde gjøre noe! Men hva?

Jeg står fortsatt paralysert, mens Lars roper ut enda en trylleformel:

«KARAKAS KANINUS!!!»

Karakas kaninus; hvordan få kaninører til å vokse frem fra hodet til vilt fremmede personer. En av yndlings-formularene til Lars, som vi nesten er ved å få til å fungere.

Noe må gjøres, og det er jeg som må gjøre det. Jeg registrerer at Christinas gule mobil fortsatt sikter direkte på Lars. Den rister fordi hun ikke klarer å holde den stødig gjennom latterkrampen. Det er ikke jeg som lager reglene, men Lars dummer seg definitivt ut, og i enda større grad fordi han selv er så uvitende om hvilken grufull sosial situasjon han befinner seg i.

Stein Vidar er på vei over gulvet nå, men skrittene hans er usikre, og det ser på ingen måte ut som om han har planer om eller evner til å håndtere situasjonen. Jeg ser bort på Sari igjen, og får øye på Adam som står like fortvilet som meg ved siden av henne.

Det tar alt jeg har av viljekraft å ignorere Anna og Christinas latterbrøl idet jeg trer inn på arenaen. Jeg vet de fortsatt filmer, jeg vet at dette blir min sosiale død, men jeg kan ikke la Lars stå i dette alene.

I store teatralske byks nærmer jeg meg han med en liksom-tryllestav i høyre hånd; jeg gjør en keitete piruett før jeg ender bevegelsen i et «STANITUS STOPPIS» med armen strukket frem mot Lars.

Rommet fryser momentant. Ingen lager en lyd. Anna og Christina slutter å le, og Stein Vidar stanser opp midt i rommet. Sari og Adam står som forstenet borte ved ribbeveggen. Lars rives ut av transen og blir stående og stirre på meg, hånden fortsatt hevet i høy guard. Han rynker brynene litt, før han forskrekket sier:

«Virker ikke!»

Jeg blir stående og stirre tilbake på han.

«Men du stoppet jo», prøver jeg meg, og Lars lar hendene falle mens et lite beskjedent smil sprer seg over ansiktet hans.

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. I sidesynet kan jeg se Christinas mobiltelefon i hånden hennes, som fortsatt er hevet. Denne gangen sikter kameraet på meg.

Men jeg er lettet, jeg har klart det. Jeg har avverget at situasjonen ble enda verre, og jeg har reddet Lars. Selv om han nok aldri vil skjønne det, har jeg mest sannsynlig utført skoleårets største sosiale redningsaksjon.

Stein Vidar har endelig kommet seg hele veien bort til oss.

«Fantastisk, Lars!!» sier han høyt, men blikket vitner om forvirring.

«Det kaller jeg sannelig kreativt! Minner meg om da jeg selv hadde planer om å danse med sufistene nede i Tyrkia!»

Lars ser taust opp i Stein Vidars oppglødde ansikt, og smiler svakt.

«Vi kan alle lære noen triks av deg, Larsern!»

Lars nikker, men virker ganske lite opptatt av den rosen han får.

I stedet ser han på meg, møter mitt blikk og faller til ro med det.

Gjennom meg bruser det en blanding av stolthet og redsel, stolt over at jeg reddet situasjonen, men redd for hvilke konsekvenser det kommer til å få. Det er ikke noen tvil om at Christina har opptredenen min på film, et drøyt ti sekunders superkomisk trylledrama hvor jeg gauler ord ingen har hørt før. Spørsmålet er bare hva hun har tenkt å bruke det til?

1 452 anmeldelser av “Lars er LOL

 1. Utdraget har gitt meg lyst til å lese boka, og nå leser vi boka i klassen min:)

 2. Boken er levende, lystig, og man sitter og venter og venter på hva som kommer etter den ene setningen etter den andre. Boken er ikke spennende på den måten som hobbiten men passer for de som liker humor og vennskap

 3. jeg likte utdraget fordi det var litt mosromt og liksom skjedde med en gang. og det var veldig bra for da vil man bare lese boken og det var litt morsomt ar alle dem andre som var i gymsalen bare sto helt stille og bare så på

 4. Jeg likte boken fordi den viste oss at hvis det kjer noe domt eller rart kann vi ikke bare stå og se på men vi må gjøre noe. Som for eksempel si i fra til en lærer, eller stoppe de som ser på, eller stoppe personen som gjør det. Og så likte jeg boken fordi den hadde mye drama som gjorde det spennende.

 5. Jeg likte utdraget fordi: Det var modig gjort av Amanda, fordi hun gjorde noe mot sin vilje til og redde Lars. Amanda måtte jo stoppe han på en eller annen måte . Men samtidig ville hun ikke dumme seg ut, det var derfor hun gjorde mot sin vilje.
  Jeg liker også at forfatteren forteller så mye om hvor de er og hva de gjør, hva slags øvelser de skal ha. Fordi da får man litt oversikt.

 6. Jeg likte den fordig jeg kom inn i boka. Og den var veldig bra at Amanda gikk inn til Lars. Den boka forklarer også at det er ikke utseende som teller. Og det høres ut som Amanda og Lars er gode venner.

 7. jeg likte utdraget fordi det var litt morsomt og liksom alt skjedde med en gang. og det var veldig bra for da vil man bare lese boken og det var litt morsomt ar alle dem andre som var i gymsalen bare sto helt stille og bare så på. men det var litt domt at ingen andre hjalp til men det var enda domere at dem at anna og cristina filmet med telefonen. men jeg har lest hele boken uanset. men jeg gleder meg til vi skal lese neste bok nemlig vardens varste burstag.

 8. Jeg likte utdraget som passe fordi den er skrevet veldig bra, men jeg liker bøker som er spennende i sammenheng med gåter eller problemer. Amanda støter på et problem med Lars. Hun må jo selv redde Lars for å ikke bli filma av Christina, men det rart at de andre bare står å ser på eller ler i isteden for å hjelpe. Derfor liker jeg utdraget fordi problemene gjør boka/utdraget spennende.

 9. Jeg likte boka fordi: Når man har lest denne boka kan det være at det er færre barn i Norge som blir mobbet. Man kan kanskje tøre og si ifra, eller hjelpe det barnet som de ler av! Jeg likte boka fordi: Man føler at man blir dratt inn i boka og ikke minst en veldig bra innlevelse!

 10. LARS ER LOL
  Iben Akerlie
  Jeg likte den fordi det var spennende, når de filmet Lars og Amdanda fordi vi vet ikke hva de skal gjøre med videoen. Amanda var veldig tapper som tok å hjalp Lars.

 11. Jeg likte teksten fordi det skjedde så mye på bare 10 sider. Jeg har lest boka men det er ikke noe problem å lese den igjen. Amanda er tøff som passer på Lars det er nok ikke så lett. Hvis mitt/mine fadderbarn hadde hatt Downs syndrom hadde jeg nok ikke klart å stige fram så lett. Altså hvis han/hun hadde gjort noe dumt hadde jeg nok villet gjøre det men ikke gjort det fordi jeg er en ganske sjenert jente. Selv om man har Downs syndrom er man ikke dum, stygg eller rar. Man er bare litt annerledes. Jeg syntes ikke Anna og Christina burde være så slemme mot Lars eller noen andre. Det de gjør er at de mobber. De mobber Lars og Amanda ved å filme de og kanskje legge videoen ut på nettet uten å spørre om lov først. Det er ikke akkurat bra og bli mobba så da må du bare si stoppp eller ignorere de som mobber deg.
  Jeg likte boka fordi den var spennende, morsom og vanskelig og slutte å lese. Jeg anbefaler deg å lese denne boka jeg gir denne boka 5 stjerner!

 12. Jeg syntes at det var morsomt at Lars og Amanda hadde så rare trylleord, men jeg syntes at den kunne vært litt mer spennende og morsom for den var ikke så god egentlig. Det ville vært bedre med noe ordentlig spenning.

  Grunnen er fordi den er ikke min type bok. Jeg liker mer skrekk og ordentlig spenning, ikke nettkatastrofer og sånt styr.

  Jeg likte trylleordene fordi de var liksom litt kule da, fordi jeg liker å lage litt rare ord eller bevegelser selv. Jeg likte jo også litt den katastrofen, den var litt spennende da, men ikke så spennende!

  Hvis jeg skulle valgt mellom en spenningsbok, skrekkbok eller Lars er LOL så hadde jeg valgt skrekkboka.

  Kunne vært bedre men den var OK.

 13. Jeg likte utdrage fordi når Lars dumma seg ut tok ikke Amanda og redda han med en gang. Også likte jeg at det ikke var alt for mye som ble putta inn med en gang fordi hvis det er det så blir det lit vanskelig og følge med på alt som skjer. Jeg syntes også at det hvar bra at Amanda hoppa inn og hjalp isteden for og bare se det blir nesten som en mobbesirkel. Men Amanda hadde ikke trengt og dumme seg ut hunn kunne bare sagt til læreren at han måtte konfiskere mobilen til Kristine. Men det hun gjorde hjalp jo Lars og Amanda er jo ett godt forbilde.

 14. Jeg synteskal boken var super fordi den var fryktelig morsom og spenne☺

 15. Det er er veldig bra bok. Man føler at man er Amanda som må hjelpe Lars med og ikke bli latligjort på Internett.

 16. Jeg syntes at dette utdraget var bra. Jeg håper forfatteren vinner. Dette lille utdraget var veldig bra, det får meg til og lese boken.(:

 17. jeg synes boka var nok så bra fordi boka er veldig kul. og jeg får lyst til å lese mer.

 18. Hei jeg syntes denne boka burde trengt litt mer spenning men ellers syns jeg denne boka var bra men ikke for bra, men jeg syns det er bra at forfatter viser litt hvordan de med down syndrom har det og at det ikke er tull.

  dette er ikke min sans for bøker jeg liker spenning, men jeg liker best når det er mye action,spenning,fantasy og sånt. akkurat nå leser jeg en bok som heter Percy jackson av Rick Riordan den syns jeg er super bra.

 19. Den var litt morsom med de trylleformlene men egentlig var den ikke så bra.
  Fordi jeg liker litt mere spenning.
  Den for ok.

 20. jeg syntes det var litt kjedelig når det ikke var ,men den var spennende.

 21. Jeg synes at boka var PASSE BRA fordi den var sånn at jeg ville vite hva som skjedde videre, men samtidig var det ikke akkurat som spenningsbøker som jeg liker best å lese.
  Boka var bra skrevet, men jeg synes den var ikke helt etter min sans for å si det sånn. Jeg gir boka terningkast tre.

 22. Jeg syntes boka Lars er LOL var en veldig gøy og morsom bok. Jeg kunne godt lest hele boka og hatt den hjemme, og jeg syntes den var veldig spennende, så jeg syntes den er perfekt.

 23. jeg syntes boka hadde en ganske god start og jeg vil gjerne lese videre, men jeg syntes at kanskje boka burde ha litt mere spenning. Men det er min mening jeg likte at boka ikke handla så mye av en ting men flere. 🙂

 24. Den var litt kjedelig, og jeg skjønte meg ikke helt på den. Jeg liker best fakta og spenning, så dette var ikke helt meg.

 25. Jeg likte ikke denne boka så godt fordi jeg liker best krim og de som er mer spennende.

  Dette var ikke helt meg<3<3<3<3<3

 26. Vi synest utdraget var litt rart, men artig. Der var mye drama, og vi blei nysgjerrige på kva som kjem til å skje vidare. Fleire har lyst til å lese heile boka.

 27. Eg syns boka er veldig realistisk og at det her kan skje i ekta livet og at nokon som christina kan ta ut telefonen og filme og da må nokon hjelpe. Denne her boka gir en veldig god melding til barn og unge.

 28. Jeg synes det var et flott utdrag i tillegg til at jeg har lest hele boken. Det er mye drama og en fin slutt. Jeg elsker denne boka! Anbefales!!!

 29. Jeg syntes boka var litt rar og morsom, men jeg kunne ha lest den.🤗

 30. Jeg synes at boka var lit skjedelig mon greit nok jeg vile ikke lest den selv.

 31. Den er veldig bra,
  Terningkast 6 😎😃😀😄😁😆🤠😝

 32. Vi likte dette utdraget veldig godt. Vi syns det er fint at det handler om å være faddere siden vi er det nå. Boken er både alvorlig, spennende og morsom og tar opp temaer som er viktige for oss. Vi lærte mye om hvordan det er å ha Downs syndrom gjennom å lese den. Vi gir boken terningskast 5.

 33. Fleire i klassa har lese boka før. Dei likte den veldig godt. Mykje som skjer, kjekke og aktuelle tema for denne aldersgruppa.

 34. Jeg synes egentlig denne boken var veldig bra det er et fint budskap i boken, budskapet er ikke bare fint men også veldig viktig Boken er godt skrevet og man skjønner hva forfatteren prøver å få fram hvis jeg skulle gitt denne boken terningkast skulle jeg den boken terningkast 5

 35. Litt bra, litt kjedelig. Litt gøy at Lars danset og dummet seg ut. Modig av Amanda. Litt bra, men ikke den typen bøker jeg liker å lese. Hadde kanskje lest allikevel. Likte at Amanda reddet Lars. Litt drama og litt artig at alle sto i ro da de rare ordene ble sagt.

 36. Jeg liker teksten fordi Amanda er snill mot Lars og prøver å redde Lars fra å dumme seg skikkelig ut. Så mitt terningkast til denne boka blir: 5/6

 37. Jeg likte da Amanda sa STANITUS STOPPIS og reddet Lars fra dummheten!
  Ternigkast 4 av 6

 38. Jeg synes at den var passe bra for at de ropte mase rare ord. Men Amanda er ganske tøff
  som bryter inn og stopper Lars. Vis jeg skal gi terning kast så gir jeg 3 av 6

 39. Jeg likte da Amanda sa STANITUS STOPPIS og reddet Lars fra dummheten!
  Ternigkast 5 av 6

 40. Denne boken virker passe bra fordi det er en del detaljer i den. Boken er ganske spennende. Det er en del drama i utdraget. Ting skjer fort i boken, nesten for fort. Vi har lest boken i klassen. Den blir mer og mer spennende når du har kommet et godt stykke in i boken. Lars har en litt annen utseende fordi han har downs syndrom. Terningkast 4

 41. Jeg syntes at starten startet litt for fort og at det kunne ha vært mere informasjon.
  Boken handler om: Amanda har fått et fadder barn som heter Lars, han har Downs syndrom. Men det hindrer ikke Amanda for å væregrei mot Lars. Amanda og Lars leker og lager trylle formler og koser seg. Men når de skal ha gym så har de forskjellige poster og på den ene så skal de være kreative med turnflagg, men det går ikke så bra når Lars skal være på den posten. Han starter med å danse, han hopper og spretter, men så plutselig så begynner han å rope ut trylleformler «Han får et lite utbrudd». Jeg anbefaler denne boken for de som liker humor. Jeg likte boken og gjiir en 5 er.

 42. Boka var spennande, men nokon synest at den mangla det lille ekstra. Boka var kjekk, fordi den var skrevet på ein bra måte. Boka var morosam, og gøy. Boka var kul fordi den handla om kjærleik og temaer som skaper drama. Boka var ekstra kjekk fordi den handler om 6. Klassingar. Ikkje alle elevane liker dramabøker. Boka passer for dei mellom 10 og 14 år. Me leser boka høgt i klassen no. Me gjer boka terningkast 5.

 43. Jeg likte denne boka fordi Lars veivet med armene og gaulet ut trylleformler.
  Så hvis jeg skulle gitt boka terningkast hadde jeg gitt terningkast 5

 44. 6. klasse på Tjeldstø meiner at boka er trist, og ein kan læra av ho. Vi er skuffa over at nokon mobbar, men vi likar at den handlar om Downs syndrom på ein god måte
  Boka fristar til videre lesing, og vi håpar det ordnar seg til det beste for Lars.
  Vi meiner boka passer frå 9 år.

 45. Amanda er fader til Lars som har downs syndrom de holer på å lage trylle formler.
  Lars har nettopp startet på skolen han går i 1 klasse. i gymsalen begynte Lars å si mange rare trylle formler og alle i hele gymsalen. Anna tok fram telefonen å siktet det mot Lars Amanda kunne ikke se på hun gikk opp til Lars og sastanitus stoppos terningkast 3

 46. Klassens mening:
  + Positivt at Amanda hjelper og er fadder for Lars.

 47. Denne boken handler om ein som har down syndrom som heiter Lars og har ein venn som heiter Amanda. Dei hadde gym og Lars dumma seg ut. Men Amanda hjalp Lars.
  Denne boken var veldig gøy😍 eg anbefale denne boken.

 48. Jeg likte ikke boka så godt siden jeg er ikke så glad i drama. Jeg likte boka da Amanda da hun hjalp Lars👍🏽

 49. Jeg likte boka ganske godt. Det var en fortelling som kunne vært virkelig, som skremmer meg. Men alt i alt var boka veldig underholdende. Så jeg gir den terningkast 5.

 50. Denne boka var veldig gøy og lese fordi Amanda var flink med å gjøre noe hunn ikke hadde tørt, og stå opp for Lars son at han ikke ble ledd av alene.

 51. Vi likte denne boken fordi den var spennende. Vi likte veldig godt at Amanda tok Lars i forsvar. Vi merket at vi fikk lyst til å lese videre i denne boken.

 52. Veldig dramatisk. Har lest den før. Utdraget har gitt meg lyst til å lese boka, og nå leser vi boka i klassen min:)

 53. Jeg synes boken er ganske bra. Men den kunne hat litt mer drama jeg likte boken best når
  Amanda reddet Lars.

 54. Lars er LOL er en fin, spennende, morsom og kul bok. Det er fint at den handler om noe viktig. Vi har lest boken i klassen og det så ut som om alle likte den ganske godt. Vi gir den terningskast 5!

 55. Hei jeg er Amalie. Dette er en bok som kan inspirere andre til og ikke mobbe. jeg liker skrekk og spenning så denne passet ikke meg perfekt. Men boken viser at alle må få være den man er og ikke bli ertet for det. Denne har et godt budskap. jeg vil gi denne boken terningkast 4–5.

 56. Jeg synes at boka var passe bra fordi at Amanda så hvitt og hjelpe Lars. Men boka var ikke dårlig heller fordi at jeg likte at Lars hadde en ydmyk forestilling forran klassen.

 57. Vi synes den var bra men den kunne vært bedre med lit mindre drama og mer spenning.
  Det burde handlet mer om Lars og ikke så mye om Anna og Christina.
  Gym læreren burde ta telefonene til Anna og Christina så de ikke kunne filme Lars.
  Amanda burde si ifra til gym læreren om at Anna og Christina filmet Lars.
  Så vi gir terningkast 3.

 58. Vi synes boken var bra fordi den var litt anderledes enn andre bøker. Det likte vi veldig godt. Slutten var spennende. Vi fikk lyst til å les mer av boken.😊✌◑
  👍👎💭✏📎📏📄📷🎧🎤🎭

 59. Vi har lest den i klassen før. Jeg likte boka veldig godt. Jeg synes Amanda var veldig ansvarsfull.

 60. Lars er lol er en bra bok,jeg har les hele boken å jeg synes den er både morsom og kul. Den handler om en jente som heter Amanda som ikke får fadder barn men en ny gutt i klassen som har downs syndrom og hetter Lars. Boken passer bra til høyt lesning,for min del er den lett lest og passer bra for en alder på 8-12,jeg gir den terning kast 4

 61. Denne boka passet meg. Jeg elsker drama. Det var veldig mye drama det var akkurat passe med drama. Jeg gir denne boka terningkast 5-6.

 62. Lars er LOL synes jeg er en veldig bra bok. Den er full av spenning og drama. Ambefaler deg å lese den! Jeg vil gjerne gi dennne boka terningkast 5.

 63. Jeg synes at boken var bra men den var ikke så bra at jeg
  ville kjøpe den. Fordi den var lit dårlig beskrevet.

 64. Jeg syntes at boken var passe bra fordi at den var dårlig og bra.
  Jeg syntes også at det var teit at Amanda var redd får å gå bort til Ctristina får og si at
  hun skule slutte.
  men framføringen Lars jorde foran klassen var gøy.
  Terningkast 3

 65. Hei jeg er Hedda. Dette er en bok jeg anbefaler og lese. Grunnen til det er at det skjer mye forskjellig og at Amanda gjør mye forskjellig. Boken er veldig drama-aktig. Boken skulle ha handlet litt mere om Lars. Jeg gir den terning kast 5 eller 6.

 66. Jeg synes at den var bra fordi det var mye drama. Men jeg synes kanskje at det burde være mere spenning. Og pluss at læreren Stein Vidar burde ta telefonen til Christina når hun filmer Lars og Amanda. Men ellers var boka super bra! Jeg gir boka terningkast 5!

 67. Jeg likte godt at Amanda redda lars.
  Jeg likte da hun filmet Lars for da begynte dramaet.
  Jeg ble overasket over at Amanda ikke tok mobilen til Christina.
  Jeg synes boken var bra fordi det var mye drama. Slutten var bra fordi den var veldig spennene. jeg gir boka terning kast 5

 68. Boka Lars er Lol handler om Amanda som har blitt fadder for Lars som har Downs. Det blir først litt vanskelig, men de blir venner. Jeg likte godt at Amanda hjalp Lars fordi hun var modig .Jeg ble irritert over at Lars ble mobbet fordi det er ikke gøy. Jeg syntes boka passer for barn over 10 år. Jeg gir den terningkast 3.

 69. Jeg likte godt da Amanda sa til Lars stanitus stoppis fordi det var modig gjort av hun.
  Jeg likte ikke da Christina tok opp mobilen og filma Lars fordi det er slemt. Jeg ble overrasket over at Stein Vidar syntes det Lars gjorde var fantastisk fordi det ikke var så veldig fantastisk. Jeg ble irritert over at Amanda ikke sa noe til Christina fordi hun burde ha sagt noe. Jeg synes at utdraget var litt dårlig fordi det ikke var så veldig spennende jeg synes at det burda ha skjedd litt mer. Slutten var ikke så spennende fordi det er ganske sikkert at Christina kommer til å legge ut videoen av Lars. Jeg gir utdraget terningkast 2 fordi jeg det ikke var så spennende.

 70. Jeg synes boken var ekstremt dårlig fordi den ikke var noe spennende eller morsom. For eksempel likte jeg ikke at boka handla om en som hadde downs og at *Amanda får så ofte sjokk. Spesielt den episoden med Lars i gymsalen med skrikebøttene Anna og Christina i bakgrunnen.

  *Amanda går i 7.kl og liker ikke så mye oppmerksomhet, derfor er det litt problematisk at hun fikk en fadder som hadde downs, LARS.

  Jeg gir boka terning kast 1

 71. Boka Lars er LOL handler om en jente som heter Amanda som er forelsket i en gutt som heter Adam. Men hun hadde fått et fadderbarn som heter Lars, og han Lars har Downs syndrom. Og han dummer seg ut foran hele klassen, og da må Amanda redde han. jeg syntes boka var god fordi det skjer drama og spenning hele veien. Jeg gir boka terningkast 4.

 72. Boka Lars er lol handler om at en gutt som heter lars blir mobba.
  Jeg likte godt at Amanda hjelper Lars.
  Jeg likte ikke da Anna og Christina mobber Lars og Amanda.
  Jeg ble overasket over at Anna og Christine gidder og mobbe Lars og Amanda.
  Jeg ble irritert over at folk mobber andre på grunn av en av dem har Downs.
  Jeg syntes at Anna og Christine må slutte og mobbe folk.
  Slutten var litt kjedelig fordi det var ikke så mye som var spennende.
  Jeg gir utdraget terningkast 3 fordi det var litt lite spenning i boka.

 73. Boka handler om en jente som heter Amanda å hun blir fadder til en ny gutt som har Downs syndrom. hun synes det er vanskelig i begynnelsen men de blir venner. Jeg likte godt da Lars begynte å danse fordi alle så på han.
  Jeg likte ikke da Christina tok bilder av Lars fordi det er frekt.
  Jeg ble overrasket over at han var like gammel som de fordi han er fadderbarnet hennes.
  Boka passer for de over 10 jeg gir den terningkast 4

 74. Boka handler om at Amanda får en som heter Lars med downs som fadderbarn så overdriver han veldig med turnflagg. Jeg likte godt at Amanda gikk og stoppet Lars. Jeg likte ikke da de begynte med gymtimen for da visste ikke man hvem personene var. Jeg ble overrasket over at Anna og Christina fikk lov til å ha telefonen i lomma. Jeg syntes at det burde vært litt mer informasjon om personene, for eksempel hvilken klasse de gikk i og om Lars begynte i klassen eller alltid har vært der. Slutten var ganske overraskende fordi Amanda sa masse trylleformler selv om de filmet. Jeg gir utdraget terning kast 4.

 75. I boken handler det mest om Amanda og Lars men også Sari, Adam og noen andre.
  Jeg likte godt a Amanda reddet Lars fordi jeg ville ikke turt det.Jeg likte ikke at læreren ikke gjorde noe fordi på ekte så ville læreren gjort noe
  Jeg ble overrasket over det Lars gjorde!
  Jeg ble irritert over at Christina og Anna var så slemme.

  Jeg synes boken var god fordi den var godt skrevet men den inneholdt litt mer drama.
  Derfor gir jeg terningkast 4.

 76. Hei, jeg skal skrive om boken LARS ER LOL.
  Boken er veldig morsom fordi Amanda fikk alle til og stå stille med en trylleformel. Boka handler om Amanda og at hun har fått et fadder barn som er like gammel som hun og fadder barnet har Downs syndrom. Jeg likte godt at Amanda turte og redde Lars fra en nett video. Jeg ble overasket over at denne boken handlet om nettmobbing fordi det er ikke ofte bøker handler om det. Den er en god bok og jeg anbefaler den til 1kl-7kl. Jeg gir den terningkast 3 fordi jeg har lest bedre bøker en den for og si det sånn :-/

 77. Jeg likte godt da Amanda forsto at hun måtte redde Lars fra internett og at det var spennende å vite hva som kommer til og skje.
  Jeg likte ikke da jentene tok bilde av Lars uten å vite at det er slemt og dumt.
  Boka Lars er LoL handler om at Amanda blir fadder til Lars som har Downs Syndrom og at uansett om vi er født ulikt skal man behandle de og alle andre på en fin måte og ikke mobbe.
  Jeg ble overrasket over at det ikke var noen lærere eller hvis det var så skulle de si stopp til jentene.
  Jeg ble irritert over at jentene ikke forstår hvordan det er og ha det.
  Jeg synes at boken er fantastisk fordi jeg følte at jeg var Amanda i boken.
  Slutten var bra fordi nå fikk jeg veldig lyst til å lese den:)
  Jeg gir utraget terningkast 5!

 78. Amanda har blitt fadder for Lars som Downs syndrom og har begynt i klassen. Det blir vanskelig, men så begynner de å bli venner og finner på gøye ting. Men det skulle ikke være sånn at de skulle bli ertet og filmet av andre. Jeg likte godt da Amanda reddet Lars fra sosiale kriser. Jeg likte ikke da læreren bare stod der og ikke gjorde noe. Jeg ble overrasket over at han ble filmet. Jeg ble irritert over at Anna og Christina var så slemme. Jeg synes at læreren burde ta inn telefonene. Slutten var gøy og litt spennende. Jeg gir utdraget terningkast 4 fordi boken virker ganske gøy.

 79. Boka Lars er LOL handler om en jente som skal ha fader barn. det kommer til og bli vanskelig for henne.
  Jeg likte at Amanda turte og beskyte Lars, på grunn av Digital mobbing.
  Jeg ble overasket over at hunn turte og beskyte Lars (Lars har Daowns) for Nett mobbing.
  jeg ble irritert over at det var to forferdelige jenter som het Amanda og Anna det var di som filmet og tok bilder og sete på Nettet.
  Jeg synes Boken var spendene og trist.
  slutten var sppenende.
  Terninkast 3 ; ) 😀 🙂

 80. Boka «Lars er LOL» handler om en Jente som har blitt fadder til en gutt som heter Lars som har Downs syndrom som nettopp har begynt i klassen. Mange mobbet han, spesielt to jenter som heter Anna og Christina. De tar bilder og filmer Lars. Men så kommer Amanda og siller seg foran kameraet i mens de filmer.
  Jeg likte godt da Amanda gikk foran kameraet for å redde Lars.
  Jeg likte ikke da Anna og Christina filmet Lars. Det var helt unødvendig.
  Jeg ble overrasket over at Amanda turte å stille seg foran kameraet.
  Jeg ble irritert over at Anna og Christina lo av Lars.
  Jeg synes at boka var spennende og dramatisk fordi de filma i skoletiden og at Amanda beskytta Lars.
  Slutten var sykt spennende fordi jeg lurte på om hva de skulle bruke filmen til.
  Jeg gir utdraget terningkast 5.

 81. Boka Lars er LOL handler om en jente som heter Amanda som er fadder til Lars som har Downs syndrom.Jeg likte godt da Amanda reddet Lars fordi det viser at hun er en god venn. Jeg likte ikke da læreren bare stod og så på at Christina filmet Lars, han må jo prøve og stoppe henne . Jeg ble overrasket over at Christina filmet Lars siden det er mobbing. Jeg ble irritert over at Amanda ikke gjorde noe i starten . Jeg syns at boken var veldig bra fordi det var drama i boken og jeg liker drama i bøker. Jeg syns at slutten var litt irriterende fordi man ikke fikk vite slutten. jeg gir den terningkast 5.(:

 82. Jeg syns Lars er LOL var spennene fordi nye folk på skolen er alltid spennende for det er gøy og møte nye folk.
  Jeg likte ikke at Christina filmet Lars.
  Jeg ble overrasket over Amanda redda Lars.
  Jeg ble irritert over at Christina filmet Lars uten lov.
  Jeg syns boka var spennene for de Lars har Downs syndrom
  Jeg gir terning kast 5

 83. Boka Lars er LOL handler om Amanda som blir fadder for Lars. Jeg likte at Amanda turte å gå ut på golvet for å stoppe Lars. Jeg likte ikke da dem filmet Lar. Jeg ble overrasket over at Lars løp rundt på golvet og ropte trylle ord. Jeg ble irritert over at dem nettmobbing. Jeg synes at boka er spennene fordi det handler om en med Downs syndrom. Slutten var spennene og vil lese mer. Jeg gir boka terningkast 4.

 84. Jeg syntes boken var veldig trist. Fordi Lars dommer seg så ut.
  Christina og Anna tar telefonene opp og filmer Lars roper ut trylle folmelene til han og Amanda f.eks TRAKULA RASPUKLA.
  Amanda stopper Lars sånn at han ikke dummet seg ut så mye mer.
  Amanda kom på gruppe med Christina og Amanda det likte hun ikke.
  Jeg gir boken terningskast 3.

 85. Boka Lars er LOL handler om en jente som heter Amanda. Og henne skule bli fader men de var ikke en søt førsteklassing henne fikk en som var like gammel som han som hadde Downs syndrom men i gymtimen tok anna og Christina tok filmet lars og fikk latterkrampe for de lars hopa og jorde mye forskjellig i mens Lars gjorde masse ting og hoppet og sa trylleord Amanda og lars hadde funnet opp

  jeg likte godt at Amanda hjalp Lars til slutt.

  jeg likte ikke da Anna og Christina tok video av han

  jeg ble overasket over at han sa masse trylleord

  jeg ble irritert over at anna og Christina nettmobba Lars

  jeg synes at boka var veldig bra for de Amanda hjalp Lars når anna og Christina fik latterkrampe og hjalp han

  Slutten var veldig bra for de de Amanda hjalp Lars og Anna og Christina slutta og filme henne.

  jeg gir utraget terningkast 4 for de boka var fin og den viste at man ikke må nettmobbe andre og ta bilder og video av de.

 86. Jeg likte godt da Amanda brukte en trylleformel for å stoppe Lars fra sin sosiale død.

 87. jeg likte boken for at Amanda reddet Lars fra og bli mobbet i mange år. Jeg likte slutten fordi den var litt trist

 88. jeg likte denne boken fordi den handler om noe som er veldig viktig.
  jeg anbefaler denne boken fordi den er veldig bra;)

 89. Jeg synes at dette utdraget av boken var bra fordi det var noen som hjalp Lars slik at han ikke fortsatt ledd av. Jeg ble irritert over at de filmet lars.

 90. Denne boken er veldig dramatisk, og veldig bra. Men den er ikke helt min stil. Så jeg likte ukjent fare bedre.

 91. Jeg ble overasket over at Amanda turte og rope ut den trylleformelen selv om Christina sto og filmet.

 92. jeg synes boken var bra men ikke noe helt for meg.
  jeg liker ikke bøker med drama men med krim.

 93. boken var bra fordi jeg syntes den var morsom jeg likte de tullete trylle formelene

 94. Det var litt rare og gøye trylleformler.
  Det var litt teit av jentene og filme Lars

 95. ok slutt fordi vi ikke fikk vite hva de skulle bruke videoen til.
  jeg ble overasket over det plutselige anfallet til lars

 96. Jeg syntes Lars er lol var litt gøy. Jeg syntes Amanda var tøff og stilte opp.
  Terning kast 4

 97. Jeg synes den var gøy og det var bra gjort av Amanda og stoppe Lars fra å rope flere trylleformularer.
  Jeg gir den terning kast 4

 98. Jeg syntes Lars er lol var litt gøy.Jeg syntes Amanda var tøff og stilte opp.
  Terning kast 4

 99. Boka var morsom, men jeg skjønnte ikke alt om hva boka dreide seg om. Som betyr at det var vanskelig og skjønne ;3

 100. Jeg likte boken, men den fortalte litt lite om hvem personene var. Det ble veldig mye navn på en gang, men det var veldig modig gjort av Amanda. Hun satte seg selv til side for å redde Lars. Det er nok tøft og være fadder til en som har Downs Syndrom. Jeg synes også boken fortalte at utseende er ikke alt. Selv om man har Downs Syndrom kan man være snill og ha en fin personlighet. Det synes jeg boken fortalte
  Terningkast 4

 101. Jeg skjønte ikke helt boka i starten for hvem var Anna og Christina.
  Men ettervert så skjønte jeg den litt mer. jeg synes at kansje læreren burde
  gjøre noe siden Christina sto med telefonen i hånden.
  Og det var tøft av Amanda og gå bort til Lars.

 102. Boken var ikke noe spennende i det hele tatt fordi den ikke var noe spennende. Terningkast 3.

 103. Jeg syns at utdrage fra Lars er lol var morsom og litt spennende. Jeg syns at det var bra at forfatteren forkalrte hva de gjorde, og dette er en bok man vil lese av og bare lest utdrage.

 104. jeg syntes boken var bra fordi det var gøy med trylleformler og at lars hoppet og danset rundt. Men jeg syntes slutten var ganske brå.

 105. Jeg synes boken var bra og veldig mye drama. Den passer veldig bra til 6 klassinger.

 106. Jeg ble overrasket over at Amanda gikk fram å «hjalp» Lars, for jeg tror jo de fleste ville stått i ro for å ikke bli innblandet.
  Jeg synes boka virker ganske bra frem til nå, Lars virker jo som han er en morsom person, man får jo fort veldig lyst til å fortsette å lese for å finne ut om han gjør noe annet.

 107. Jeg syntes utdraget var litt morsomt men også litt drama. Den passer for 6 klassinger.

 108. Jeg synes den var forvirrende i starten, for hva gjorde Lars i gymtimen til Amanda sin klasse.
  Men ellers likte jeg boken. Jeg synes Amanda var snill som gjorde det og hun var modig.
  Jeg synes det var dårlig gjort av Christina og Anne som tok film av Amanda og Lars. Jeg gir terningkast 4

 109. Jeg syntes gymtimen var morsom fordi Lars bare dansa og dansa men Amanda var modig fordi hun hjalp Lars til å stoppe han til å danse.

 110. Lars er LOL er en drama/humor bok i minr øyner, for andre ser jeg at det er en fovoritt, personelig synes jeg den er kjedelig og uintressang. Mine tanker: Ikke en bok jeg ville kjøpt. Alderspannen jeg ville gitt den er 10-14 Terningkast:2.

 111. Jeg synes Lars er LOL er ganske LOL! Den er LOL fordi Lars roper ut «trylleformler» og legger ikke merke til at (nesten) alle får latterkrampe. Jeg ble irritert over at noen filmet Lars uten hans tillatelse.

 112. jeg ble irritert over at dem sto og lo av lars og at noen sto og filmet han. jeg synes at boka var bra.

 113. Jeg synes den var vanskelig å forstå teksten fordi det var mye som skjedde på samme tid. Jeg også likte den fordi Amanda sto opp for Lars. Hvis jeg var henne, hadde jeg nok ikke klart å stige frem som Amanda gjorde for Lars. Jeg synes også at trylleformlene var morsomme og at hun tørte å stå fram for Lars. Men det var dumt at vi ikke fikk vite om hvem Anna og Cristina er. Hvorfor er de så slemme mot Amanda og Lars? Jeg gir den terningskast 5.

 114. jeg synes boka var litt bra fordi jeg synes det var litt morsomt at lars danset rundt. Jeg likte og slutten fordi jeg fikk lyst å vite hva hun skulle gjøre med bildet.

 115. jeg syntesat denne boka er ganske orginal.jeg likte godt da de brukte trylle formelene.jeg likte ikke da Lars dumma seg ut.Lars er LOL eren 5/6bok som kunne trengt litt mer.Hvis det var mer av boka kunne den kansje vhært bedere.

 116. Jeg synes den var morsom, spennende og rar fordi det var mye jeg ikke skjønte fordi alt skjedde så fort. Jeg synes det var dumt at Christina filmet det og at Amanda ikke gjorde noe. Jeg likte den fordi man skjønte også ganske mye av Lars er LOL

 117. Utdraget var veldig bra. Jeg synes synd på Lars. Ut i fra utdraget synes ikke jeg den var så spennende, men den høres interessant ut. Jeg kunne lest boka for å finne ut hvordan det går med Lars.

 118. Boken var ganske bra fordi det var ganske mye beskrivelser og boken hadde en del drama sån at man var ganske spent store deler av tiden. Denne boka passer for barn mellom 8-14 år. Har lest boka får, syntes utdraget var litt bedre enn boka. Dette var kanskje ikke min skjanger men boken var ganske bra somsakt sellom jeg aldri har vert så fæn av drama bøker. Jeg liker Gott acion og fantasi og spending men så gotd dektektiv bøker. Denne boka er ganske mye bedre enn Ukjent Fare.

 119. Slutten var bra fordi han ble reddet.

  jeg ble overasket over at hun turte å redde han fordi det er ikke lett å gå frem dit når alle står helt stilt å ser på deg.

 120. jeg syntes at det var artig at Lars danset
  og at det var overaskende at Lars og Amanda kunne trylleformler
  Derfor syntes jeg at lars er lol er en bra bok

 121. jeg synes utdraget var bra. jeg har lest boken og vill annbefale den til de som liker bøker med humor og drama . jeg likte at amanda turten og ståppe lars men hun ståppet han ikke bare vanlig hun turte og jøre det som en trylleformell foran klassen mens det ble filmet.

 122. Jeg syns boken var bra, men det var litt dumt at hun brydde seg om seg selv. Jeg vil gjerne lese hele boken.

 123. Vi har lest denne boka på skolen også har jeg den hjemme. Jeg synes denne boka er morsom og lærerik. Den lærer deg at du ikke skal mobbe andre for hvordan de ser ut eller hvordan man er. Jeg elsket denne boka også ble den kjedeligere, for jeg leste den 12 ganger. Terningkast:5🎲🎲

 124. jeg likte ikke da: de begynte å filme lars
  jeg ble overrasket over at gymlærern ikke gjorde noe da de filmet han.
  jeg ble irritert over at gymlærern ikke gjorde noe
  jeg synes at boka var dårlig
  slutter var dårlig

 125. jeg syntes boka smenende var morsomt og før vær setnig ville jeg lese mer. jeg ambefaler denne boka for 10-13 åringer;P

 126. Boken var nesten lit trist fordi Lars ble plaget og han vet det nesten ikke selv å Anna og Christina gjordet faktisk noe som er ulovlig

 127. Jeg syntes at boka var helt grei.
  jeg ble overasket over at det var mange rare trylleord.
  Jeg ble irritert over at gym læreren ikke reagerte da Lars ble filmet.
  slutten var spennende

 128. Jeg likte ikke da Lars ble filmet av Anna og Christina.
  Jeg ble overrasket over at gym læreren Stein Vidar ikke gjorde noe.
  Jeg synes boken var spennende og trist.
  Slutten var spennende.

 129. Jeg synes boken var litt trist fordi Lars ble sannsynligvis mobbet og Lars forstod ikke det. Jeg ble overasket og irritert over at gym læreren ikke gjorde noe og bare stod og så på.

 130. Det var bra at det morsomme kom veldig tidlig og at forfatteren forklarte godt hva som skjedde

 131. den var bra fordi den var spennende, artig og lit trist
  jeg likte da Amanda hjalp Lars.
  jeg ble irritert av at gymlæreren ikke grep inn
  slutten var kul

 132. boka var bra fordi den var trist og bra
  jeg ble overrasket over at gymlæreren ikke gjorde noe
  jeg ble irritert for at de filmet lars uten lov

 133. den var trist fordi han ble mobbet å vi vet ikke om d skjer ofte .Man blir også litt nysgjerrig om hva som skjer videre. jeg likte da Amanda hjalp lars. jeg ble overasket over at de filmet da lars. jeg ble irritert over at gym læreren ikke gjorde noe da de filmet lars. jeg syntes at boken var trist å spennende på samme tid. slutten var sånn at man har lyst å lese hele boken.

 134. jeg syntes at boken var bra fordi at Amanda klarte å redde Lars i å bli tabbet ut.
  jeg ble overrasket over at gym læreren ikke gjore noe

 135. Jeg synes boka var helt grei. det var litt kjedelig. Har tenkt å lese boka, men kun fordi jeg har hørt at den var bra. Men jeg likte at det handlet om noe som er viktig.
  terningkast 3

 136. Boka er skikkelig morsom og jeg syntes den er faktisk veldig bra og har lyst på den selv!!!👍🏻👍🏻👍🏻

 137. Boka er skikkelig morsom at jeg har lyst på den selv!!!👍🏻👍🏻👍🏻

 138. Den er ikke akkurat boktype men den syntes passe bra. Modig gjort av Amanda og gjøre no sånt spennende og bra. Jeg gir terningskast 3.

 139. Det var veldig modig av Amanda for Lars😊 Jeg ble irritert av Anna og Christina å filme Lars😡😡 Boken trenger personbeskrivelser. Syntes at læren burde gjøre noe med Anna og Christina. Bør være noen bilder. Boken er ganske morsom🤣 Det er en bok om vennskap og om å ta vare på hverandre❤️ Jeg klarer ikke å vente med å lese den!!!! Det er viktig at alle som har sykdom ikke blir mobbet!!! Dette er i det viktig å lære mer om for alle!

 140. Elevene i klassen sier at utdraget var morsomt og at de likte at de brukte trylleformler. De syns Amanda hadde en overraskende måte å løse utfordringen hun fikk på. Det var gode beskrivelser i boken. Layout`n passet. Ønsket seg noen bilder i utdraget. Det ble spennende når mobilen i historien ble tatt frem. De lurte på om Lars har det bra. Elevene var spente på fortsettelsen.

 141. tekstutdraget var det mye drama i nå vil eg lese boka.
  Eg likte tekstutdraget det var spennende eg anbefaler boka(tror eg).
  #:):):)

 142. Det var en veldig bra bok. Jeg syntes den var veldig bra fordi jeg har vert i samme situasjon som Amanda. Det var en ganske rørende historie fra min side. Jeg gir (Lars er lol) en søle klær 6!!!

 143. Jeg syntes at dene boka tiltreker oppmerksomheten min.
  og jeg blir sugd inn i teksten.
  jeg gir terning kast 6

 144. jeg syntes at det var slemt av Christina og Anna at de filmet at Lars dummer seg fullstendig ut på gym gulvet. jeg hadde også gått ut og reddet han fra å bli skolens latterklump. det var tøft av hun jenta. hun gjorde seg selv om til skolens raring. hun ville bare ikke at Lars skulle dumme seg ut. jeg gir terningkast 4.

 145. Jeg synes boka hørtes morsom ut, fordi den var spennende og handler om mobbing. Utdraget gjorde så jeg fikk lyst til og lese hele boka.
  Jeg gir boka terningkast 5.

 146. Den var var veldig bra bok, og syntes det var veldig bra at hun redet Lars og at det handlet om mobbing og at man kunne lære om mobbing. jeg gir terningkast 5.

 147. Boka var bra. Jeg får lyst til å lese den.
  Boka er mot mobbing og det er bra
  jeg gir den terningkast 5

 148. Jeg gir denne boken terning kast 4 forde jeg likte ikke handlingen. Jeg synes boka var helt grei og det var litt morsom men det var ikke noe for meg egentlig. Den viser litt annet kan gjøre mange dumme ting selv om jeg synes det er gøy.

 149. Jeg syntes denne boka var helt greit. Passer til 4-12 år.det var bra at alt ble bra til slutt. Jeg forsto ikke Alt men jeg forsto litt. Burde hatt litt mere spenning men ellers var alt bra. Jeg gir terning kast 3.

 150. Jeg syntes at denne boka var sånn passe bra fordi at den forklarer liksom om noe som faktisk kan skje i virkeligheten. den var ganske dramatisk. men det var litt rart (og teit) at læreren ikke reagerte på at Anne og Christina brukte mobilen i timen OG lo av Lars OG at de filma Lars uten å spørre!!! jeg gir terningkast: 3

 151. Jeg synes det var for lite drama fordi Lars greide seg ganske bra selv. Jeg syns ikke hjelpen var så veldig god

 152. Jeg gir boka og utdraget terningkast 4. Bok tar for seg et viktig tema, nemlig å ikke mobbe andre. Dette er kjempe viktig synes jeg! Boka ellers virker litt treig og tullete med magiske formler og sånn. Jeg synes boken passer for barn mellom 6 – 9 år.

 153. Jeg syns at boka var lit morsom fordi at Lars domma seg ut og så filmet Christina og så måte en redde han og ja alt bynte så fort jeg gir terningkast 4😃

 154. Jeg syns dette utdraget var litt morsom og litt kjedelig, jeg liker ikke bøker som man må vente to sider før det skjer noe annet. Men selve personene var litt humoristiske.
  Jeg kan kanskje tenke meg i å lese denne boka, men det er bra at de for frem at man må være seg selv. Terningkast: 3

 155. Jeg syns boka var trist og lærerik. Jeg likte best den delen der hvor Amanda tørr å beskytte Lars, selv om hun kunne bli mobbet selv. Dette er en bok der man får vite at mobbing ikke er bra og at man skal respektere andre uansett hvordan de er!

 156. Jeg liker denne boken fordi at den har mye humor og samtid er det mye drama.
  Man har veldig lyst til og forsette og lese i boken.

 157. Jeg synest boka var bra fordi den var morsom og den slutta på ein måte som gjorde at jeg ville lese videre

  • Jeg syntes boka var litt kjedelig men den hadde mye betydning for det er sikkert noen som har det sån. Men jeg vil gi denne boka ……………. 👎🏽3

 158. jeg likte boka fordi jeg syntes at det var bra at Amanda kom bort og reddet han. Det var gøy at Amanda sto helt stille på benken til og begynne med men at hun også turte og dumme seg ut foran alle sammen.

 159. Jeg liker at Amanda hjelper Lars når han trenger det, og det var morsomt når han løp rundt i rommet som en galning. Jeg likte ikke så godt at det bare er om gymtimen og ikke noe annet fra boka. Den var veldig gøy!

 160. Jeg likte at Lars løp som en galning i gymtimen.
  Jeg likte at det var humor.
  Jeg likte ikke så gått at det bare er om gymtimen og ikke noe annet fra boka.
  Den var veldig gøy.

 161. Jeg likte boka fordi den var morsom. Jeg syntes den morsomste delen i utdraget var da Lars gikk bananas med turnflagget. Men det er litt dumt att Anna og Christina filmer Lars i gymtimen. Jeg gir boka terningkast : : 4

 162. jeg synes det var veldig kjedelig, det var rart og merkelig jeg gir det terning kast 1 🙁

 163. Den var veldig gøy å lese så jeg kunne tenkt meg og lese resten av boka. Men jeg foretrekker Romanse og drama.

 164. denne boka var lit kjedelig men helt grei da. jeg vil gi denne boka en nedtommel

 165. Noen av oss syntes at det var feil boksjanger. Flertallet likte boka. Den var morsom da den beskrev dansen til Lars og trylleformlene. Den ga lyst til å lese videre, da man får lyst til å vite hva som skjer videre med Lars på sosiale medier. Passende alder er 8-12. Terningkast 4.

 166. Lars er lol er ei grei bok. Men den var litt trist då dei gjorde Lars til latter. Ho var og litt kjedeleg for dei forklarte ting for nøye og det skjedde ikkje noko særleg spennande heller. Men det er og bra at Amanda beskytta Lars fra å komma på nettet. Eg gjev terningkast 3.

 167. Anmeldelse fra klasse 6D:
  Vi synes at boken var kjedelig.
  Vi synes at boken var gøy, FORDI det var mye drama i den. Det var gode skildringer av gymtimen. Det var realistisk. Det var morsomt med trylleformlene.
  Den var dårlig, fordi det ikke var noe gøyt med den. Vi fikk ikke vite nok om hvem hovedpersonene er. Det kunne vært mer om hva Lars tenkte og følte når han danset.
  Det var ikke nok spenning, så det var ikke særlig gøy.
  Det var flaut når Amanda hoppet bort til Lars og reddet han.
  Terningkast 3

 168. Denne boka var kjedeleg fordi det var om ein som hadde downsyndrom for dei som har da kan bli såra og sånne bøker er eg ikkje intressert i.

 169. Utdraget var veldig morsom.Eg vil gjerne ha meir detaljar og meir drama. Eg vil lesa boka.

 170. Eg likte ikkje utdraget fordi dei fortalte det så nøye at det blei litt kjedeleg. Men eg synes det var bra at Amanda beskytta Lars for å komma ut på nettet åleine.

 171. Eg synes boka er veldig brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra

 172. Eg synes at boka var morsom fordi Lars begynte å danse. Eg vil lese boka.

 173. Eg syntes Lars er lol passer ikkje som namnet på boka for han kan ikkje noko for det. Eg vil ikkje lese ho ferdig. Det er på ein måte mobbing i den så eg gjev ho 1 stjerne.

 174. Synes boka ikke var så bra den var litt kjedelig ! Jeg gir boka terningkast 2🙃

 175. Denne boka høres bra ut på grunn av all spenningen og dramaet.Det var snillt å hjelpe Lars selvom hun ydmyket seg selv.

 176. Jeg synes dette var en fin del av boken og jeg synes den var trist

 177. Jeg synes den var spennende og samtidig morsom, men Anna og Christina var slemme.

 178. Jeg syntes denne boka høres spennende ut på grunn av alt dramaet og trylle formlene

 179. Jeg synes den var spennende og bra. Den viser litt om hvordan en med down-syndrom oppfører seg og har det på en måte.

 180. Jeg synes den var bra. ( Det lille avsnittet som jeg leste, jeg har ikke lest hele boka enda.) Men jeg kunne tenke meg å lese vidre på den.

 181. Nå som jeg har lest utdraget, har jeg nå veldig lyst til å lese boka. Jeg synes dette er en litt morsom bok, men samtidig litt spennende. Jeg synes den er litt spennende fordi man vet aldri hva som skjer og jeg gleder meg alltid til neste linje(:

 182. Kjempe bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜 jeg gir terningkast 6!!!!

 183. Boken var spennende og litt trist jeg satt med en tåre ventende i øye kroken hvis jeg hadde lest resten av boken hadde jeg grått. Jeg syntes teksten passet til tittelen på boken.
  Jeg har veldig lyst til og lese resten av boken;)

 184. Jeg syntes boka var litt kjedelig men den hadde mye betydning for det er sikkert noen som har det sån. Men jeg vil gi denne boka ……………. 👎🏽

 185. Jeg synes utdraget var litt morsomt og spennende, spesielt når Lars tok den kaninøreformelen. Terningkast 4

 186. Jeg syns at denne boka er litt kjedelig men også spennende. Jeg liker ikke drama men
  det var fortsatt bra.

 187. Jeg synes det høres ut som en artig bok.
  Jeg får veldig lyst til å lese den.
  Jeg synes Amanda gjør en god jobb i gymsalen.
  B-l =) =) =) =)

 188. Lars er LOL høres ut som en spennende bok.
  Jeg får veldig lyst til å lese den.
  Det som er spesielt spennende er at hun er fadder til en gutt som heter Lars og har Downs syndrom .
  =)=)=()=)

 189. Jeg synes den er veldig morsom fordi vi har lest den på skolen og det handler om og ikke måbbe folk for hvordan man ser ut

 190. Jeg synes at denne boka er morsom, men den er litt kjedelig når man leser den selv. Jeg har lest denne boken før og den var morsommere når læreren vår leste den. Men tittelen var kanskje litt feil det kunne kanskje vært Amanda og Lars eller noe sånt.
  Men boka var bra så den får terningkast 5 av meg:-)

 191. Jeg syns boka er bra, men den er litt kjedelig nå fordi jeg har lest den to ganger før. Boka er også spennende og Amanda minner meg litt om søstra mi.

 192. jeg synes boka var veldig morsom jeg har lest den mange ganger. jeg synes det var gøy når han fikk anna og Christina på gruppe. jeg synes den var litte gran kjedelig pågrunn av at jeg ha lest ned flere ganger. ternigkast så har jeg gidd den en 5

 193. jeg synes denne boken var bra og morsom. Den passet veldig bra til meg.
  hvis jeg skulle gitt denne boken ett terningskast ville jeg gitt den en 5±

 194. Jeg syntes boka bra og den var litt morsom litt drammatisk den ble mer dramma ut på boka

 195. Jeg syntes boka var ok men det kune hatt litt mere drama men
  jeg syntes det var gåy at Lars gjora framfåringen foran klassen.

 196. Passe bra / bra / veldig bra, fordelte seg slik: 13 / 18 / 7. Boka engasjerte, og de lærte mye om mennesker med utviklingshemninger, og at man må være ekstra greie, forståelsesfulle og hjelpsomme med disse. Det var en del vanskelige ord som måtte forklares. Alt i alt likte elevene bokutkastet.

 197. Jeg synes Lars er lol er en sikelig morsom bok og jeg synes det er bra att Lars er seg selv.
  så jeg jir terningskast: 10

 198. jeg synes boka er veldig kul. og jeg synes at det er bra for Lars tår å være seg sel. og Anne og Christina SYNES JEG ER VELDIG SLEME så jeg gir terning kast 3. Ellers veldig bra

 199. Jeg syntes den var litt kjedelig, men også bra gjort av hun jenta som stoppet han Laseren. Å si en av trylle-formelen deres.
  Terningkast 3.

 200. veldig god bok, ikke noen drama fan selv men denne var annerledes liker temaet og blir glad.
  igjen god bok fortsett San. 🙂

 201. Jeg syns denne boken var litt trist fordi Cristina og Anna mobbet Lars. Den var litt uklar for meg på begynnelsen. Hvorfår hadde Lars og Amanda gym sammen, når de går i forskjellige klasser? Amanda burde rykket til med en gang hun så Lars bli mobbet. Jeg gir denne boken terningkast 4.

 202. jeg syntes boka var litt kjedelig men den var også veldig bra jeg gir den terningkast 4

 203. Det var litt morsomt med at de sa at Lars var kreativ. Men jeg syns ikke det var en veldig bra bok. 🎲3

 204. jeg syntes boka var bra siden den handlet om mobbing og lek og at de får fadderbarn. å at fadderen og fadderbarnet finner opp trylleformler. så jeg gir den terningkast 4.

 205. eg synes boka var gøy fordi: Lars var kul som tør å være seg selv. og boka er levende, lystig og du sitter og venter og venter på kva som kommer etter den ene setningen etter den andre. boka er ikke spenenes for deg som liker Harry Potter, men gøy for deg som liker humor og venskap. og det var modig gjort av Amanda, for hun gjorde noe mor sin vilje for å redde lars. terningkast 4

 206. Jeg synes dette var morsomt. Spesielt da lars begynte med trylleformlene. Jeg synes at det var godt fortalt av følsene til amanda. Jeg likte dette skikkeligtt godt.

 207. Den er har mye drama. I 5.klasse hadde vi Lars er LOL som høylesnings bok. Det er spennende hvordan situasjonen til Amanda snur seg. Terningkast:4

 208. Jeg synes det var en kjempebra bok. Jeg forsto godt hvem som hvar hvem. Lars som har downs syndrom er ganske kul det samme er Amanda. Jeg gir boka en soleklar 6+.

 209. Jeg syns boka er glad,lystig og komisk! Jeg elsker å lede om drama så jeg likte boka VELDIG godt. Når jeg leser er det som om du hele tiden lurer på hva som skjer i neste setning😽 Jeg syns hver setning er morsom og lystig, det skjer liksom noe hele tiden. Boka har ikke akkurat den samme spenningen som hobbiten eller Harry Potter men er allikevel spennende på et vis!

 210. Jeg synes boka er morsom og veldig fin. men jeg skjønner ikke helt hvem alle personene er. Jeg gir boka terningkast 4 eller 5.

 211. Jeg syntes boka var ganske bra. Den var veldig morsom, men også litt pinlig. Det var fint at hun stoppet Lars i å gjøre masse pinlige ting.3🎲

 212. jeg synes at det er liksom litt dumt at de bruker en gutt med Down syndrom som dummer seg ut. I mitt hode blir det litt som at forfatteren synes det er morsomt at en gutt med en sykdom som de ikke kan noe for at de har dummer seg ut foran alle andre, jeg synes de heller kunne brukt en vanlig gutt som var frisk og ikke en som hadde en sykdom. Terning kast 2

 213. Den var en VELDIG God bok. Jeg klarte ikke å legge den fra meg. Veldig morsomt det med trylleformelene 😂 jeg for den terningkast 🎲

 214. jeg likte at Lars hadde en god venn og at han hadde en og være sammen med men, det var ganske vanskelig og forstå hva de mente med alle de postene og sånt.også var det en ganske brå start. Men jeg tror jeg hadde likt boka mere hvis jeg hadde lest selveste boka. Og det var en ganske fin bok så jeg gir terningkast 3.

 215. Denne boken er veldig bra, Jeg liker spesielt at Lars har Downs og at Amanda kommer inn og hjelper han selv om han er litt annerledes. Selv om dette er en av mine type bøker anbefaler jeg den veldig derfor gir jeg den terningkast 5.

 216. jeg syntes den var passe bra fordi den ikke gir noe mening. Den handler litt om tenårings jenter. Å gir ikke så mye mening jeg gir den terning kast 4

 217. jeg synes denne boken var kjedelig de forklarte veldig lite og dårlig om hva som skjedde. Det ga ikke så mye mening men jeg tror at hvis jeg hadde lest hele boken hadde den nok blitt bedre og bedre. terningkast 3

 218. Jeg synes boka var veldig kjedelig. Jeg synes de som skrev den var veldig utydelig på hva det handlet om.

 219. Jeg syntes boka var bra og utdraget gjorde sånn at jeg fikk lyst til å lese boka. Og det var bra at Amanda redda Lars , men jeg syntes det var dumt gjort av Anna og Christina og mobbe Lars. Det var litt koselig at Amanda fant på trylleformler med en som hadde Downs syndrom. Jeg gir boka terningkast: 5

 220. jeg syntes den var bra fordi de tokk opp mobbing og at man kan være venn med alle.
  Å at alle har det ikke like bra som andre de som har sykdommer kan ikke noe for det.
  Jeg synes at det er fint det hun gjorde hun støttet vennen sin sellom han er syk.
  terning kast 6

 221. Jeg syntes at boka var bra fordi det var lett og forstå innholdet og det skjedde ikke for mye på en gang! Den var litt dramatisk og spennende. Jeg ble nesten dratt inn i boken da jeg leste selv, men å høre utdraget på lydbok ga IKKE samme effekt. Det var så vitt innlevelse:( jeg anbefaler boken for andre og skjønner hvorfor den fikk en 6 i terningkast.

 222. jeg syns boka var veldig morsom om underholdene! vil gjerne lese boka!!!!! juhuuuuu!

 223. Jeg syntes det var gøy at han løp som en gærning inne i hallen.
  Og at det var drama.
  Men den var litt kjedelig fordi det ikke var nok spenning.

 224. Utdraget har gitt meg lyst til å lese boka, og nå leser vi boka i klassen min:)

  • Det er terningkast 18! Utdraget har gitt meg lyst til å lese boka, og nå leser vi boka i klassen min:)

 225. Jeg synes utdraget var veldig morsomt, og spennende.
  Og boken viser at utsende ikke har noe og si.

 226. Jeg syntes at det her utdraget ikke var spennende det var kjedelig og høre på og det var litt trist og merkelig.

 227. Jeg anbefaler og ikke lese denne boka. Den er litt for mye drama og veldig dårlig. IKKE LES DENNE BOKA!!!!!!!

 228. Boka er ikke noe for meg, men de som liker denne slags humor liker det nok.

 229. Jeg syntes boka var intens. Alt kom med en gang. Lars har en sykdom, han blir mobbet for det. De intense greiene burde hvert fordelt utover boka slik at når man er mitt i boka er det spenning.

 230. Den handler om at det kommer en gutt i klassen til Amanda. Gutten heter Lars og har down syndrom. Amanda og Lars blir venner. Det var gym og Amanda var med Cristina og Anna som er de slemmeste i klasse de filmer alt.Lars er på gruppe med Lars,Sari,og Adam. Lars tar øvelsen veldig seriøst og roper ut trylleformeler Anna og Cristina begynner og filme Lars. Amanda må redde Lars selv om det vil ødelegge Amanda sitt
  sosiale liv. Jeg skjønner at det er et budskap i denne boken. Jeg liker boken fordi det er et budskap og mobbing og Amanda redder alt Altså drama.

 231. Det var helt grei, den kunne blit bedere, grunnen til at jeg ikke synes den er så bra er:
  Den var lit rar tris

 232. Jeg synes boka er blanding av morsomt og ikke morsomt på grunn av at amanda står for sitt og tør og prate om tryle formene og ikke på grunn av sammendrage forteler ikke om boka.

 233. Boka handler om Amanda og Lars. Amanda ble fadder for Lars.
  De lagde trylleformel sammen. Jeg synes utgaven var bra for de den ga med bra innblikk i det som skjedde i boka! Jeg synes at den forklarer bra om folk som har Downs. Og man mobber jo heler ikke greit. Filme uten lov er ikke greit. Boka forteller hva det har og si å ha Downs og bli mobbet på samme tid! Jeg skal låne boka

 234. Denne boka er veldig fin men litt trist samtidig. Jeg synes synd på Lars, og jeg føler at denne boka prøver å fortelle noe, om at vi skal stå for den vi er å at ingen kan forandre det. Og jeg tror denne boka prøver å fortelle at vi skal ikke være som Anna og Christina.

 235. Jeg syntes at boken var spennende og mye drama. Boken var også morsom og litt rar på slutten.

 236. Jeg synes boka Lars er LOL var bra og jeg har veldig lyst til å lese hele utdraget Lars er LOL så jeg gir boken Lars er LOL terningkast 5. Jeg anbefaler andre å lese Lars er LOL vis dere liker drama.

 237. Jeg syntes boka er kjedelig fordi jeg liker mer spennende og grøsser enn drama😒👍

 238. Boken var kjempe spennende jeg har lyst til lese hele boka den er morsom trist og spennende og det høres som om det er ekte historie boken gir meg lese lyst

 239. Jeg syntes den hadde et veldig fint budskap og at den var veldig fin ,en det var ikke helt min sjanger terningkast 🎲4

 240. Jeg syntes den var bra men ikke super bra fordi den kunne ha mer spenning☺️

 241. Passe bra 🤷🏻‍♀️ Dette syntes jeg la meg komentere

 242. Denne boka var passe bra🙄 fordi det kunne skjedd litt mere🔆Men jeg har lest bøker som er dåligere☺️ Terningkast 4

 243. For mange detaljar om gymtimen. Vi får vite litt for lite om personane.
  Terningkast 3

 244. Den var ganske bra fordi den var mye drama,og jeg syntes formlene hadde morsomme navn. Det er likevel ikke helt min type bok. Terningkast 3:-)

 245. Denne boka er veldig super fordi at den var om faddere og litt om mobbing.
  det var mye morsomt å lese.

 246. Den hadde mye drama og jeg likte at formlene var morsomme. litt rart at Amanda ble fadder for en i klassen sin. Det var litt morsomt når Lars drev med turnflaggene. Jeg synes Lars er lol er morsom og bra ,men kunne hatt litt mer av boka i utdraget. Terningkast 4:)

 247. Boka var super, den var veldig gøy. Og det var bra at alle ble venner til slutt. Og det var litt rart at fadderungen var like gammel som fadderen. Jeg likte boka 🙂

 248. Lars er lol er ikke så bra som det ser ut. Fordi vi har lest helle boka er bra men utdraget er ikke så bra. Vi ville heller ha det utdraget der de viser videoen av Lars. Hun Amanda er veldig ansvarlig.

 249. jeg syntes at denne boken var veldig fin , for dette er egentlig en veldig viktig tema. for det hender at noen kan komme i samme sitvarsjonen som Lars og Amanda . Det jeg likte best av denne boken var delen hvor Amanda gjorde noe med at Lars ble filmet.

 250. Dette utdraget har gitt meg lyst til å lese boka. Utdraget var bra boka er super fordi jeg liker at fadderungen var like gammel som Amanda. Jeg liker også at boka er morsom. Lars begynner i klassen til Amanda også etter vert får hun vite at hun er fadderen til en i klassen.

 251. Jeg likte teksten fordi det skjedde så mye på bare 10 sider. Jeg har lest boka men det er ikke noe problem å lese den igjen. Amanda er tøff som passer på Lars det er nok ikke så lett. Hvis mitt/mine fadderbarn hadde hatt Downs syndrom hadde jeg nok ikke klart å stige fram så lett. Altså hvis han/hun hadde gjort noe dumt hadde jeg nok villet gjøre det men ikke gjort det fordi jeg er en ganske sjenert jente. Selv om man har Downs syndrom er man ikke dum, stygg eller rar. Man er bare litt annerledes. Jeg syntes ikke Anna og Christina burde være så slemme mot Lars eller noen andre. Det de gjør er at de mobber. De mobber Lars og Amanda ved å filme de og kanskje legge videoen ut på nettet uten å spørre om lov først. Det er ikke akkurat bra og bli mobba så da må du bare si stoppp eller ignorere de som mobber deg.
  Jeg likte boka fordi den var spennende, morsom og vanskelig og slutte å lese. Jeg anbefaler deg å lese denne boka jeg gir denne boka 5 stjerner

 252. Jeg likte teksten fordi det skjedde så mye på bare 10 sider. Jeg har lest boka men det er ikke noe problem å lese den igjen. Amanda er tøff som passer på Lars det er nok ikke så lett. Hvis mitt/mine fadderbarn hadde hatt Downs syndrom hadde jeg nok ikke klart å stige fram så lett. Altså hvis han/hun hadde gjort noe dumt hadde jeg nok villet gjøre det men ikke gjort det fordi jeg er en ganske sjenert jente. Selv om man har Downs syndrom er man ikke dum, stygg eller rar. Man er bare litt annerledes. Jeg syntes ikke Anna og Christina burde være så slemme mot Lars eller noen andre. Det de gjør er at de mobber. De mobber Lars og Amanda ved å filme de og kanskje legge videoen ut på nettet uten å spørre om lov først. Det er ikke akkurat bra og bli mobba så da må du bare si stoppp eller ignorere de som mobber deg.
  Jeg likte boka fordi den var spennende, morsom og vanskelig og slutte å lese. Jeg anbefaler deg å lese denne boka jeg gir denne boka 5 stjerne

 253. Denne teksten er en dramatisk fortelling om Lars. Lars er en gutt som akkurat har begynt i klassen med downs syndrom.Amanda har akkurat blitt fadder for Lars som går i samme klassen. jeg likte dette utdraget fordi det var morsomt dramatisk og trist og spennende.Terning kast 5

 254. Vi kjenner oss godt igjen i boken, da vi har en klassekamerat med Downs syndrom, kjempebra at temaet blir tatt opp. Klassen likte boken og alle var enig om at Amanda var den vi selv ville vært. De to andre jentene var ikke populære her i klasserommet.

 255. Hei jeg har lest boken og den er veldig spennene, Amanda var grei som hjalp Lars. Amanda var tøff som turte å stå opp for Lars og jeg synes det var tøft av Amanda å hjelpe lars.
  Jeg likte boken og jeg gir den ternings kast 5. MVH Rawda og Mahdere

 256. Lars er lol handler om en gutt som heter Lars. Han har downs syndrom. Amanda har blitt fadder til Lars. De har blitt veldig gode venner. I gym timen skulle de bi deles inn i grupper. Amanda vil ikke komme i gruppe med Anna og Christina. det gjorde hun. Når de skulle starte og bytte poster, begynte Lars å snurre runt i salen. Han begynte å kaste trylle ord. Amanda så at Anna og Christina tok opp mobilen, og begynte å filme. Så gikk Amanda til Lars og stoppet han. Da var det helt stille. Hun har reddet han!!!!!!

  Vi syntes boken hørtes veldig spennende og morsom.
  Hoved personene er Lars og Amanda.
  Vi syntes boken passer til 8-13
  Den passer til gutter og jenter.
  terningkast 5

 257. lars er LOL er en drama bok som jeg likte utdraget av veldig godt:-) det beste var da Lars ble filmet for da kom spenningen og da begge drtita seg ut. Men utdraget var ikke det mest spennende i boka i følge meg. 7-8 og oppover fordi den har ikke noen bilder og det er kanskje kjedelig for de under 7 og 8. terningkast 5!!!

 258. Jeg syntes at det var dårlig gjort av Anna og Kristina å filme Lars og jeg syntes boka var utdraget var ikke passe jeg ville heller ha hatt utdraget når Amanda og Lars nesten akkurat hadde blitt kjent. for nå var det ikke så veldig mye å skrive om men den var litt bra og litt drama og Amanda syntes det var litt dumt å ikke være fadder for en 1.klassing men hun og Lars ble jo gode venner vi har lest boken i klassen:)

 259. Jeg likte godt boka fordi boka var gøy!! Men det var litt lite drama. Jeg likte boka fordi de fikk stoppa de som mobba Lars.

 260. Lars er lol er en dramafortelling om en gutt som har downs syndrom. Teksten handler om en gutt som heter Lars som er ny i klassen og han er ikke som alle andre.Lars har fått en fadder dom heter Amanda. Lars blir filmet i gymtimen der hvor man skal være kreativ med gymflagg,han lever seg veldig inn i oppgaven slik at det ser litt rart ut. Han blir filmet av noen dramaquins. Lars roper ut trylleformler han og Amanda har laget. Til slutt klarer ikke Amanda å stå og se på så hun stepper inn for Lars og roper ut en trylleformel som får han til å stoppe. Vi tre synes denne boken høres spennende ut. Vi gir den terningkast 5. Vi synes gutter og jenter i alderen 9-14 år kan like denne boken å synes den er spendene.

 261. Ganske bra.Det var litt dårlig utklipp for at det var ikke så mye drama.
  For i klassen har vi lest boken og på slutten var det mer drama.
  Amanda gruet seg til og få Lars som fadder men hun taklet det fint.
  Kristina og Amanda var veldig slemme og boka tar opp mobbing og det er bra.
  Det var modigt da Amanda reddet Lars

 262. OK de er bra men hvorfor heter lars er lol og de er ikke morsom

 263. Boken var morsom, dramatisk.Jeg likte den veldig godt fordig,
  den hadde ett bra konsept og fikk meg til å tenke litt, jeg liker boka, den er bra

 264. Dene boken var litt skjederlig og ikke så gøjt. Den så spenndende men ikke når jeg leste(ikke gøjt).Ukjent fare var mer spendende.#måHaSpenning. PS:lol

 265. den var interesting og gøy.god joba på boka. jeg vil fine boka og lese den 1oo ganer heler mere.(:

 266. jeg likte boken veldig godt og at lars var litt annerledes enn de andre det jeg også likte var at det foregikk på skolen og videre men jeg likte og at i boken snakket de om hverdagen til lars og den var grei og litt morsom tilsammen med alt det andre så det betyr at jeg elsket boken !!

 267. Jeg Syntes at boka var morsom,humoristig, og gøy. Jeg likte når de hadde gymmen. Jeg har lyst å lese hele boka.

 268. boka handlere om lars amanda anna og christina og om hemligheter. jeg opplevde teksten litt kjedelig men den var jo gøy å lese. teksten var bra fordi den var lett til å lese og det var ikke så mange vanslige ord. andre bør lese boka fordi den er gøy till barn fordi den var spennende ☺

 269. 1.en handler om en gutt som har downs syndrom.
  2. den var rar og kul å morsom.
  3. de var lit rar for de han skrek siklig hart.
  4.den her hantdsi og morsom de som liker å lese da liker de dene bokend

 270. Jeg synes at det var fint at Amanda hadde det gøy med fadderbarnet sitt Lars. Jeg likte boken veldig , men jeg synets veldig synd på Lars i gymtimen når han løpte rundt. Og det var veldig slemt av Anna og Christina å filme Lars. Jeg ville gitt boken terningkast 5

 271. Jeg synes at boken var temmelig god. Og masse drama og humor. Veldig bra bruk av ord og oppholdene. Fra en skala fra en til ti vil jeg gi den åtte.

 272. Boka «Lars er lol» handler om Amanda som skal bli fadder til Lars som har Downs syndrom. De skal ha gym og skal gå gjennom en hinderløype. Amanda er på gruppe med Cristina og Anna. Når Lars skal begynne og sveve med flaggene begynner Cristina og Anna og filmer Lars når han dummer seg ut. Amanda går fram sånn at de filmer henne istedet for Lars. Jeg syntes Amanda var tøff som torte og gå fram og hjelpe Lars.

  Jeg syntes boka er for passer for 9-11 år.
  Jeg liker ikke dramabøker, men ellers var den ganske bra.🙂🐤

 273. Jeg synes boka var morsom og gøy, og det var morsomt når Lars begynte og rope ut trylleformelene☺

 274. Boka «Lars er lol» handler om en gutt som har Downs syndrom. Han starter på en skole der får han en fadder som heter Amanda. Amanda og Lars lager noen trylleformeller.
  De skal ha gym. I den timen er det forskjellige poster de skal gjøre. På den ene posten skal de bruke noe turnflagg. Når det er Lars sin tur dummer han seg ut. Christina og Anna filmer Lars mens de får latter krampe. Amanda er på gruppa med Christina og Anna. Først gjør ikke Amanda noe, så stopper hun Lars. Da filmer Christina og Anna Amanda.

  Jeg likte Amanda best fordi hun hjelper Lars når han dummer seg ut.

  Boka passer for 9-11 år.
  Jeg likte ikke boka, fordi dramabøker ikke min type sjanger.😀

 275. Boka «Lars er lol» handler om Lars som har Downs syndrom og fadderen hans som heter Amanda. De lager hemmelige trylleformler som ingen vet om. Når de skal ha gym så dummer Lars seg helt ut. Han roper ut mange hemmelige trylleformler. Anna og Christina filmer Lars i mens han vifter med flaggene. Men så klarer Amanda å stoppe Lars, da blir hun jo filmet selv. Jeg syntes at Amanda var ganske tøff når hun gikk fram og stoppet Lars.

  Jeg syntes boken passer for 10-11 år
  Jeg anbefaler boken for de som liker drama😱
  Terning kast4️⃣

 276. Eg likte boka som-passe, pga det var vanskelig og komme rett inn i boka. Men eg kunne godt lest ho. Meninga med boka er fin og vi er jo faddere nå så eg veit korleis det hadde vert..Terningkast: 3

 277. Eg likte boka som-passe, pga det var vanskelig og komme rett inn i boka. Men eg kunne godt lest ho. Meninga med boka er fin og vi er jo faddere nå så eg veit korleis det hadde vert..Terningkast:3
  Vis eg skulle dømt boka fra utsende så er ikkje det det beste eg har sett boka fleire gonger før men eg har ikkje blitt frista til og lese ho.

 278. Utdraget av » Lars er lol» handler om: Amanda blir fadder til Lars som har Downs syndrom.
  Det virker litt skummelt i starten for Amanda men så blir det bedre etter hvert. De lager trylleformler og leker i lag. Så blir det gym og Lars roper ut formler og sier rare ord. Anna og Christina filmer det. Hun bryter inn og prøver og redde Lars hun roper formler og sier noe som: Kaninus stopp filmus. Lars stopper og ser på Amanda….
  Jeg likte Lars best for at han ropte formeler men jeg fikk ikke nok informasjon til og vite så mye.
  Jeg likte ikke boka fordi drama ikke er min type bok📓 Jeg liker grøss og spenning ☠️ Jeg anbefaler denne boka for de som liker drama.
  Terning kast ✌🏻

 279. Denne boka såg veldig kjekk ut å lese.
  Den var veldig løyen. Når eg leste litt av den ville eg lese resten av boka.
  Det var veldig bra at Amanda hjalp Lars.

 280. Eg likte boka , men den var vanskelig og forstå.Er Lars magisk?Ønsker ikkje å lese boka fordi eg tror den er for lang. Lars er veldig lol.

 281. Boka «Lars er lol😂» handler om en jente som heter Amanda som skal bli fadder.Hun fikk ikke en 1.klassing men en som er like gammel med downs syndrom.Amanda og Lars lager trylleformler i hemlighet for Christina og Anna.I gymtimen har de forskjellige poster og en er og være kreativ med flagg. Lars dummer seg helt ut og Christina filmer Lars og de ler av han.Amanda blir med og danser hun dummer seg ut med Lars så han ikke står alene.Jeg synes at Amanda var tøff som tør og stå fram sammen med Lars.
  Boka passer for 9-12 år.
  Jeg likte ikke boka så mye fordi den er drama og ikke spenning jeg liker spenningsbøker og derfor er ikke boka for meg.
  Terning kast🎲3.🇳🇴

 282. Amanda var veldig modig og ein god venn for lars. Boka er veldig bra og tar fram eit viktig tema nemlig nettmobbing og forskjellsbehandling. Amanda satte Lars framfor seg sjølve. Det er ikkje heilt min stil og lese bøker som denne. Men for folk som liker og lese slike bøker anbefaler eg boka.

 283. veldig kul bok.den får fram korleis hu jenta har det som passar på lars. eg ønskar og lese boka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 284. Boka «Lars er lol» handler om en gutt som har Downs syndrom, og har en fadder som heter Amanda. Amanda og Lars har funnet på trylleformler i hemmelighet, spesielt for Anna og Christine. Lars og Amanda blir gode venner. I gymtimen filmet Anna og Christine Lars. Amanda sto fram og reddet Lars. Amanda var tøff.
  Jeg likte ikke boka fordi det var ikke så mye spenning. Den var litt kjedelig.
  Boka passer for 10-12 unger. Jeg gir ternings kast 1

 285. Eg likte ikkje boka så vedlig godt. Men bra at de tar opp det tema. Forsto ikkje heilt kven personane var. terningkast 3.

 286. Eg likte boka.
  Og Amanda var modig som redda Lars for å dumme seg ut. Flott når nokon stiler opp for andre.

 287. Eg syntes at boka var god.
  Boka var spennende , eg har lyst til å lese hele boka og se hva som skjer.
  Men det er ikke lov og filme medelever i klassen din.
  Eg hadde sagt ifra til en annen lærer ikke til Stein Vidar .
  Terning kast:5

 288. Det jeg likte med denne boken er at den har en følelse av virkelighet når du leser den.
  Jeg liker ikke at når du begynner å leser boken så har du ikke lyst å forsette med den.
  Anbefaler til dem som liker drama sjanger som bøker, ellers hold deg vekk fra denne boken.
  No Offense! 😉

 289. Jeg syntes det var lite oppfinnsomt å lage en formel som gir folk kanin ører, men samtidig var det kanskje sånn at Lars skulle like det. Jeg likte Hvordan forfatteren skrev hva som skjedde å hva hun gjorde da og da.

 290. Synes ikke boka var så bra😭😜 , men var litt morsomt med alt det lars gjorde i gym timen🤣 Men likte ikke mår de filmet lars😒🤔☹ terning kast 2👶👶👶👶👶👶🍕🌭🍔🥓🍟🚗🚓🚐🚐

 291. Jeg synes at boka er bra. Den føles realistisk ut. Amanda hadde en god metode. Jeg synes at det er dumt at Lars har Downs syndrom. Lars er lol er ikke helt min stil, men jeg likte den. Terning kast 3. 🙂

 292. Lars er LOL er en bra bok
  Terningkast: 5 ʕ•ᴥ•ʔ
  (▀̿Ĺ̯▀̿ ) ¯\_(ツ)_/¯

 293. jeg syntes ikke det var en så veldig bra bok.😶
  jeg vill gi denne boken terningkast 2 for dette er ikke min type bok.
  🥓🍔

 294. Karakter:Passe Bra
  Det vi fikk høre var veldig treigt
  Den var kjedelig
  Det skjedde lite

 295. den bok var artig og litt hyggelig og litt kjedelig da ikke
  alt var artig men æ likte jo litt fra den bok æ likte den bok men det
  var åso litt kjedelig jeg gir den bok kast mellom kast 8 eller 10 æ liker og lese hilsen gerlinde v\d wal 😐😘😜😍🙂💖

 296. jeg synes boka var super! den tar opp et bra tema,men ble heller ikke kjedelig og fikk meg til å lese videre.

 297. Jeg likte boken lit fordi veldig mange i klassen min hadde samme navn som dem i boka.
  og jeg heter Lars

 298. Lars er lol er en rar bok. lol lol lol .༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽༼ʘ̚ل͜ʘ̚༽(͡ ͡° ͜ つ ͡͡°)(͡ ͡° ͜ つ ͡͡°)(͡ ͡° ͜ つ ͡͡°)

 299. æ liker og lese det var en hyggelig og artig bok hilsen gerlinde v\d wal 💖💟👸👮☺🙂😍

 300. (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Den hva rar, men bra samtidig terning kast 2

 301. Boka «Lars er lol» 😂. Den handler om Amanda skal bli fadder. Hun skal bli fadder til Lars, han har Down syndrom. Lars og Amanda er i gymsalen. De roper ut trylleformler. Nå er det gym de har forskjellige stasjoner. Amanda er på gruppe med Anna og Christina. De går over en benk som er ca 5 meter. Lars er foran Amanda. Lars gjør noe med noe flagg. Anna og Christina filmer Lars fordi han gjør noe rart. Amanda ser på Lars. Hun tenker, hva skal eg gjøre? Hun går fram og sier en trylleformel. Den trylleformelen yndlingsformelen til Lars. Amanda blir filmet.
  Jeg gir terningkast 🎲 3.
  Jeg likte ikke boka, fordi jeg liker spenning, action og komedie.

 302. bra
  jeg syntes denne boken var bra fordi
  jeg likte den vet ikke helt hvorfor

 303. Jeg syntes boka var morsom, jeg har faktisk lyst til å lese Lars er lol boka. Boka var veldig bra. Det var bra at Amanda reddet Lars.

 304. Denne boka handler om Amanda som har fått en ny fadderunge. Fadderungen heter Lars og han har Downs syndrom. Lars og Amanda blir gode venner og de finner på noen morsomme trylleformler. Når de har gym er en av oppgavene å være kreative med flagg. Når Lars skal gjøre det tar han det veldig alvorlig . Han begynner å vifte med flagget å springer rundt om kring imens han roper ut trylleformler. Så tar Christina fram telefonen å begynner å filme mens hun og Anna flirer seg i hjel. Amanda står der bare å ser på, hun vet at hvis hun gjør noe nå kan hennes sosiale liv være over. Men hun er tøff å redder Lars likevel.
  Jeg synes boka var bra, men den kunne vært bedre. Jeg liker bøker med litt spenning. Drama er ikke helt meg. Men jeg anbefaler boken til folk som liker drama.
  Jeg synes boken passer til 10 -14

 305. Dette utdraget handler om en gutt med navn Lars som har Downs syndrom og fadderen hans Amanda. Amanda er egentlig litt skeptisk til og måtte være fadderen til Lars. Men det viser seg at de får det veldig gøy i lag. Når Lars og Amanda er i lag lager de mye trylleformler. En dag de skal ha gym skal de ha en hinderløype men noen poster. Amanda er ikke fornøyd med hvem hun havner ilag med på gruppa. Etter en stund er gruppa til Lars med en post der de må være kreativ med turn flag. Amanda føler med på Lars. Lars begynner plutselig og hoppe rundt over alt med turn flagget. Det værste er at Lars også sier trylleformlene. Amanda ser nå at Christina og Anna de hun dessverre handla på gruppa med, Tar opp telefonene og sikter på Lars med kamraene. Lars fortsetter og etter en stund bestemmer Amanda seg. Hun må hjelpe Lars. Hun går ut på gulvet og sier en trylleformel. Alle stopper.
  Jeg likte boka som passer bra for det egentlig ikke min type bok. Men denne var OK. Jeg synes denne boka passer for alle på 9 til 13 år. Jeg gir boka terning kast 4.

 306. Jeg likte utdraget! Boka «Lars er lol» høres morsom ut, fordi jeg lurer på hva de gjør med videoen, om noen sier ifra, og om trylleformlene faktisk fungerer? Boka handler om Amanda, en jente som er fadder til Lars. Lars har Down syndrom, og går i samme klasse som Amanda. De blir venner og driver med trylleformler og sånt🔮. I gymtimen er de på stasjoner, på en måte. Den som Lars er på, skal være kreative med turnflagg. Lars tar det litt for langt, og plutselig, begynner han å si trylleformlene. Anna og Christina, to ikke så snille jenter, begynner å filme Lars🙎. Amanda fryser helt. Hun måtte jo gjøre noe. Hun løp ut og ropte en stoppe-trylleformel, og alle stopper og bare stirrer på henne.
  Jeg anbefaler denne boka til de som liker drama. De som liker spenning og skrekk, burde heller ta en bok som passer dem. Mange mener kanskje at det er for lite informasjon, men dette er jo bare et utdrag🤦‍♀️. Amanda var veldig tøff som våget å løpe inn i bildet. Jeg liker denne typen bøker, men spenning og humor er mine favoritter😎
  Jeg gir den terningkast 6🐥

 307. Boka «Lars er lol» handler om: Amanda som har blitt fadder til Lars som har Down syndrom. Lars er engentilg like gammel som Amanda. I gymtimen skal de være kreative med bånd. Lars lever seg litt inn i det. Da starter Anna og Christina å filme Lars mens de ler seg i hel. Amanda bare står der en stund så kommer Amanda gående inn på gulvet og roper en trylleformel hun og Lars har funnet på. Alle stopper å le og bare ser på.

  Jeg syntes denne boken høres spennende ut, men jeg er ikke så stor fan av drama bøker. Jeg syntes det var modig av Amanda å gå ut på gulvet selv om hun vet at hun blir filmet. Jeg likte ikke Anna og Christina for de var slemme mot Lars.

  Jeg er litt nysgjerrig på hva som skjer vidre, men det hadde ikke gjort noe hvis jeg ikke leser den. Jeg gir den terning kast 4😁Jeg ville anbefalt denne boka til 11-14 år.

 308. Jeg syntes boka var bra, men kunne ønske det var litt mere spenning.Jeg syntes att Anna og Christina var VELDIG slemme mot Amanda og Lars.I år er jeg selv fadder og jeg syntes det er veldig GØY!Men jeg fikk en søt førsteklassing da.Alt i alt vil jeg gi boka en 4.(ps:jeg og klassen min har lest boka høyt i klassa:D)<3<3<3<3

 309. Klassen synes boka var passe bra. Noen elever hadde lest i boka tidligere, og mener at utdraget som var valgt fra boka kunne vært bedre. Da ville kanskje flere elever valgt å lese boka. Vi synes det er bra at boka tar opp alvorlige temaer, som for eksempel mobbing. Utdraget var en god begynnelse på flere diskusjoner i klassen. Vi gir den terning kast 3.

 310. Eg likte utdraget syntes det var spennene og eg får lyst til og lese hele boken. Det eg syntes gjorde teksten god var at den hadde ein god beskrivelse og den var spennene. Eg syntes andre burde lese boken fordi den er spennene og den var gøy.

 311. Det var et spennende og dramatisk .Og det var veldig tøft av Amanda å gå bort til Lars og få de andre til å slutte å le. Jeg likte veldig godt at man blir fortalt hva slags følelser Amanda hadde. Så jeg gir terningkast 5.

 312. Jeg synes boka var ganske kjedelig for den ga ingen mening. Jeg skjønte ikke helt poenget med den.

 313. Jeg synes det var litt spennende. Jeg lurte på om Amanda vill gå å gjøre noe eller ikke.
  hun var veldig tøff selv om Anna å Christina filma hun og Lars.
  Jeg gir den terning kast 5 jeg fikk lyst til å lese den.

 314. Jeg syntes boka var kjedelig fordi den har liksom ikke noe action. Jeg skulle ønske det var litt mer action så jeg gir den Terningkast tre.

 315. Jeg likte ikke så godt denne boka, fordi den var ikke så spennende og det var heller ikke så mye drama. Det var heller ikke så mye som skjedde. Anna og Christina filmet Lars å det det er ikke så morsomt og lese om.
  Snitt på terningkast på kanskje 4.

 316. Boka var litt bra, å viser litt hvordan de med downs har det. Jeg ville lest hele boka.

 317. jeg synes boka var helt grei fordi jeg hater drama og det viser at vi ikke skal være slem med hemede

 318. den boka var litt kjedelige men det var litt bra men æ vil ikke les den mer…

 319. Jeg synes at det var bra Amanda hjalp Lars men jeg synes hun kunne ta telefonen å stikke av med den å slette videoen samtidig.

 320. det er artig at lars løper rundt og roper trylleformler, det er slemt at de filmer han, dette kunne ha skjedd på flere måter men dette var den artigeste måten

 321. Boka var ganske bra men jeg synnes også at den var litt kjedelig fordi at det var så lite som skjedde så jeg vil gi denne bokka/utdrage terningkast 4

 322. jeg syns boka var bra det var mye som skjede de sa mange morsom ord og den var spenende

 323. Jeg synes at boka tar opp et viktig tema. Boka er litt trist. Jeg synes at Anna og Christina var veldig slem mot Amanda og Lars. Jeg synes veldig synd på Lars på grunn av at Anna og Christina filmet Lars når han danset med turn båndene.

 324. jeg synes boka var bra men kjedelig noen ganger jeg er ikke den som gald i dramma men jeg synes den var bra

 325. Boken var veldig bra og morsom . Den var et utdrag der handlingen kunne skjedd på en vanlig skole.

 326. Jeg synes boka høres bra ut. Den har godt innhold og viser hvordan mange har det i livet. Jeg liker veldig godt at den skiller seg ut fra de andre bøkene jeg har lest og at den handler om folk/barn som Lars som kanskje ikke passer helt inn med resten av klassa men fortjener en venn som Amanda. jeg gir boka stjerne kast 5

 327. Jeg synes at den er helt passe fordi jeg liker ikke drama men jeg liker at de som har dan sydrom kan gjøre som andre.

 328. jeg syntes ikke boken var så bra fordi den var kjedelig. Og den var ikke så bra jeg hadde trodde.

 329. boken var veldig bra men, jeg kjønte ikke hvorfor lars måtte ha Down syndrom

 330. Jeg syndes den ikke var så bra men den var kjempe rar og det gir ingen mening å ha med en trylleformel som er magisk..

 331. Eg syntes boka var bra fordi den var litt morosam og på ein måte spennende. teksten starter litt for brått på, men den var ok. personene i boka virket litt for dramatiske og dei kunne liksom gått bort og bare sletta videoen lika gått når dei holdt telefonen. teksten sluttet sånn som det fleste bøker slutter. det beste med teksten var da det blei litt spennende når dei filma han gutten som dansa. eg trur eg gir boken terning kast 4 1/2.

 332. Jeg synes boken hørtes bra ut og har lyst til å lese den selv.
  Jeg tror at boken handler litt om at alle mennesker ikke er helt like og heller er lit unike.

 333. Jeg syntes ikke boka var så bra.
  De kunne fortalt litt nøyere på ting.
  Jeg gir denne boka terningkast 3

 334. mesteparten av anmelendsene er bare rare,tullete eller domme men ok har er min anmeledelsen

  eyyyyyy ok boka ver litt rar likte den ikke yeah boiiiiiii men de var litt kreativt likte den woah sa jeg da jag hørte navnet jeg gir memes av 10

  lol

 335. jeg synes at boken var lit rar. men de var også lit morsom. jeg vile ha gjit boken lit bedre en bra.

 336. lars er lol er en litt morsom bok men jeg liker den ikke så godt det er alt jeg hadde å si om boken favoritt delen min i boka var da han latet som om han var er troll man og kunne magi

 337. lars er en fyr som er morsom i dag hadde han gym (for og ikke spoile så går jeg til sluten) også feilet han seg ut men gjorde et kult stønt så alle vile lære seg det THE END

 338. Jeg syntes utdraget var veldig bra. Det ga meg lyst til å lese hele boken. Jeg syntes det er bra at den handler om en gutt som har downs syndrom. Det får fram at det er greit å være annerledes og at det ikke er så stor forskjell på å være fadder til et barn med downs syndrom og et vanlig barn 🙂

 339. Jeg likte utdraget fordi den var veldig morsom og spennende. Dete har gjort at jeg har veldig lyst til og lese LARS ER LOL😜

 340. Egentlig liker jeg ikke drama men det var faktisk spennende!(Og dramatiskt!)

 341. Den var ikke så veldig bra fordi: Det er ikke spenning i det hele tatt. Og det er hele 8 sider med bare at Lars driver å vaier rundt og rundt osv. osv. Og jeg er heller ikke så veldig «fan» av drama i bøker. Så jeg likte ikke denne boka.

 342. Jeg synes boken var litt morsom og interessant. Fordi det var litt morsomt når Lars ble veldig kreativ med flaggene, og det var litt interessant å lese om en bok som handlet om en gutt med Downs syndrom.

 343. Jeg likte dette utdraget godt fordi, de startet på rett sted. Og det er kreativt med en person som har downs syndrom. Han er LOL! Men jeg skjønte ikke helt det med fadder i samme klasse?

  terningkast🎲5

 344. Jeg syntes den var bra! Terningkast 4.. jeg likte at de tok med forskjellige folk og ikke bare det som er vanelig!

 345. Jeg synes boken har et viktig tema.Den handler om mobing.og det er fint at Amanda hjelper Lars med når de andre erterhan.allikevel paset ikke denne boken for meg jeg synes den ble litt kjedelig innimellom.

 346. den var bra men jeg skjønner ikke helt at Amanda er fadderen til LARS de går jo i samme klasse

 347. hei meg igjen jeg lest ikke så godt første gangen men nå inser jeg at…det var ganske kult terningkast 6

 348. høres morsom ut for veldig lyst til og lese den jeg vil gi den terningkast 5,5
  🙂

 349. Veldig bra bok vil lese hele boka. Den beste delen var da Lars svingte turn flagget i lufta og ropte trylleformler. Jeg gir boka terningkast 5 for når jeg kastet terningen så havnet den på 5. ha ha

 350. Jeg synes litt syn på Amanda.Men hun kunne ha sagt i fra før gym timen.Men hun sa i fra til slutt.

 351. Jeg syns at boka var fint og morsomt. Jeg syns at når Lars svingte med turn flagget og sa trylleformler var det beste med boka. Jeg gir boka terningkast 3.

 352. Jeg syntes boken var veldig bra. Veldig detaljert og du får vite mye om hva Amanda tenker og føler. Jeg likte det som skjedde i gymtimen og lurte veldig på hva som kom til og skje. Den var egentlig ganske spennende. Særlig akkurat da Amanda fant ut at hun måtte gjøre noe. Jeg likte utdraget veldig godt:) TERNING KAST 5

 353. Klassen var delt, nokon synast den var kjedeleg då den ikkje var noko spennande, medan andre synast den var god då den tok opp tema som er relevant. Totalt så havna me opp på passe bra

 354. Jeg synes det var en bra bok. Den var bra detaljert og den var egentlig litt spennende også. Vi fikk vite mye om tankene og følelsene til Amanda Det kunne kanskje vert
  litt mer om hva som kjedde etter gym – timen. Altså jeg vet at det bare var et lite utdrag. Men jeg har kommet frem til at jeg gir den boken TERNINGKAST 5.

 355. Jeg synes boken var ganske bra fordi Amanda tar og ofrer sitt sosiale liv for faderbarnet sitt som har dawn syndrom som dumet seg litt ut så jeg gir terningkast 5 .Den passer ganske bra for de som liker vennskap. Den passer for 7-12

 356. jeg likte ikke boken jeg synes den mangler spenning og derfor synes jeg den er kjedelig jeg gir terning kast 3

 357. Jeg syntes boken var veldig bra. Veldig detaljert og du får vite mye om hva Amanda tenker og føler. Jeg likte det som skjedde i gymtimen og lurte veldig på hva som kom til og skje. Den var egentlig ganske spennende. Særlig akkurat da Amanda fant ut at hun måtte gjøre noe. Jeg likte utdraget veldig godt:) TERNING KAST 5

 358. Klassen synes ikke tekstutdraget var så veldig bra. De får lite kjennskap til personer og miljø. Det er en del dramatiske skildringer, men disse fenger ikke flertallet i klassen. De savner mer spenning. Boka passer best for jenter i alderen 9-13 år. Forsiden på boka passer til innholdet, men det kunne med fordel vært noen flere bilder. Terningkast 3.

 359. Vi likte boken veldig godt. Boka var historisk. Vi fikk en følelse av at vi var der.
  Den var spennende og gøy, skulle ønske lydklippet varte lengre. Den var morsom og litt trist, og dette kunne kunne vært ekte. Det var en annerledes bok, og det likte vi. Vi likte godt at hun hjalp Lars. Det er slik alle burde gjøre. Men det var mange ord vi ikke forstod.
  Vi synes at den som leste på lydboka kunne lest med litt mer innlevelse.

 360. Stort sprik i avstemminga…, så landar på BRA. Mange har lyst til å lese boka, andre ikkje.

 361. Vi likte godt at Amanda og Lars ble venner, og da læreren sa at han ville til Tyrkia og danse. Vi likte godt da Amanda tok en piruett da hun skulle hjelpe Lars, og da hun ble kjent med Lars i starten av utdraget. Vi likte slutten godt, fordi Amanda fikk til å stoppe Lars.
  Vi likte ikke hvordan Anna og Christina oppførte seg mot Lars, og at de filmet Lars. Vi likte heller ikke da Anna og Christina lo av Lars. Vi har delte meninger om vi likte at det var jentene som var de som ertet.
  Vi ble overrasket over at Amanda kom på gruppe med Christina og Anna, og at læreren ikke sa at de skulle ta bort mobiltelefonene. Vi ble også overrasket over at Amanda ropte en trylleformel for å hjelpe Lars.
  Vi ble irriterte på Anna og Christina, fordi de var slemme mot Lars, og at de filmet med mobilen. Vi synes starten var litt brå. Vi ble irriterte over at læreren ikke kom med en gang og stoppet filmingen, og at ingen av elevene sa fra.
  Vi synes det er bra at det er med innledning. Vi synes synd i Lars, og synd i jentene som er ute etter mange «likes» og kommentarer på sosiale media for å være kule for å få oppmerksomhet. De forstår ikke hvordan de kan få venner på andre måter. Vi håper jentene lærer av de feilene de har gjort.
  Slutten var pinlig for Amanda, men bra hvis Amanda får positiv respons for å ha stoppet Lars med en trylleformel.

 362. Vi synes den var litt dårlig fordi den handler for mye om dans og turn.
  Vi synes likevel det er bra at det skrives bøker om Downs syndrom.
  Spennende med trylleformler.
  Lurer på om det kommer til å bli trist??

 363. Boka høyrest bra ut📓📚har tenkt å lese boka📙📘📗📕📔lurer på kva Anna og Christina skal med videoen(slemt gjordt)👎🏼

 364. hei jeg synes at Lars er lol var en bra bok.
  Forfatteren har gjort en bra jobb med å skrive Lars er lol.
  Jeg har lyst til å lese boka på skolen.

 365. Lars er LoL.Jeg synes Lars er LoL passer 5 kl.til 8kl. Lars er LoL er morsom spennene levene lystig man bare venter og venter på va som kommer i neste setning.Jeg synes boka passer for de som liker humor og vennskap og drama.🐶😄😃

 366. jeg synes denne boka var bra. Jeg likte godt at den var annerledes enn andre bøker, denne boka viser at alle er forskjellige. Jeg gir denne boka 4/6.

 367. Bokanmelelse.

  Eg syns at Lars er lol var grei.
  Det var mobbing. Mobbing er ikkje greitt.

  Men den passer gjerne for alle.
  Eg anbefaler og lese den.

 368. Jeg synes boka var bra men jeg synes de beskrev litt for mye. Jeg mener boka passer best for jenter og jeg gir den terningkast 2

 369. teksten i denne er bra, den var inspirerende og litt morsom. det var litt artig at det var i en gym-time og at lars blei litt gal og det var frekt av anna og cristine og filme når lars begynnte og bli rar. men ellers var den bra og inspirerende, og litt merkelig og rar!

 370. Det er nesten ikke folk som snakker men det er spennende.
  terning kast 4

 371. jeg likte ikke helt tittelen, den var litt rar. Men boken var morsom og lett å innleve seg i. Det virker som en utrolig bra bok 🙂 poengsum 4

 372. Jeg likte da Lars ropte ut trylleformler
  Jeg likte ikke da Anna og Christina filmet
  Jeg ble overrasket at Amanda turte å redde Lars
  Jeg ble irritert da Anna og Christina begynte å le
  Jeg syntes det var et morsomt utdrag
  Slutten var litt overraskende
  Terningkast fire

 373. jeg syns at boke var ganske bra fordi jeg liker bøker som er spennende og dramatisk og derfor passet den til meg. Jeg syns det var dårlig gjort av Anna og Christina å flire og å ta videoer av Lars. Jeg syns det var bra av Amanda å stå opp for Lars (det var modig). 😉

 374. Lars er LOL var en bra bok. Da jeg var ferdig med å lese utdraget hadde jeg lyst til å lese resten av boka også. Selv om det var en dramabok var det også humor i den. I starten syns jeg at det var vanskelig å forstå hvem personen «jeg» var.

 375. Lars er lol har for første en kjempe dårlig tittel. Måten de bruker ordet lol er helt feil og dumt. Den eneste grunnen til at de bruker ordet er for å appelere til 2 klassingene.
  men boken var morsom og var lett å innleve seg i. Det virker som bra bok mest for de som liker drama altså ikke meg så kommer ikke til å lese den.

  poengsum 3 Bra

 376. -Jeg likte godt da Amanda stoppet Anna og Christina
  -Jeg likte ikke da Anna og Christina tok opp mobilen og filmet Lars
  -Jeg ble overasket da Amanda klarte å stoppe Anna og Christina
  -Jeg ble irritert over at Anna og Christina var så slem
  -Jeg synes at det var en bra bok
  -Slutten var overraskende og bra fordi Amanda klarte å stoppe Anna og Christina

 377. Jeg syntes at boka var litt gøy fordi veldig mange i klassen min har samme navn som i den boka.
  Og jeg heter også Amanda💩

 378. Jeg syntes ikke boka var så veldig gøy, fordi det var ikke noe jeg syntes var spennende.
  Jeg skjønte ikke helt hva det handlet om, men hvis man leser hele boka er den sikkert kjempe gøy:)

 379. jeg likte godt da Amanda stoppet Lars fra å danse rart. det var spennende da Amanda sa de rare trylleformlene til lars og litt morsomt da han lå på bakken og danset hvilt. Jeg synes andre bør lese denne boken fordi fortsettelsen er sikkert bra

 380. Denne teksten handler om Lars som har Downs Syndrom også begynner to jenter som heter Anna og Christina å filme Lars i gymtimen når han holder på med en øvelse. Denne teksten synes jeg var bra.Forfatteren hadde skrevet litt lite om hva de føler. Det kunne forfatteren ha gjort. Jeg synes teksten var bra skrevet ellers. Jeg vil anbefale å lese den for en som liker drama.
  Jeg gir terningkast 4

 381. Denne teksten handler om Lars som har Downs Syndrom. I en gymtime begynner to jenter som heter Anna og Christine å filme Lars når han holder på med en øvelse. Jeg synes denne teksten var bra. Forfatteren skrev litt lite om hva de føler. Det kunne han ha gjort. Teksten var skrevet ganske bra ellers. Jeg vil anbefale å lese den for en som liker drama.
  Jeg gir terningkast 4

 382. Eg likte utdraget fordi det var gøy og veldig lærerikt. Det viste at viss nokon du kjenner er i ein ubehagelig situasjon må du hjelpe med ein gang. Du må ikkje bare se på. Det var litt dumt at Amanda ikkje gjorde noko med ein gang, men det var modig gjort å gjøre noko til slutt. Eg fekk lyst til å lese boka for å sjå korleis det går videre. Eg trur eg gir den terningkast 4.

 383. Jeg synes denne boken virker veldig spennende! Og det virker som om det er en bok med masse moro og passer veldig bra for folk som går på mellomtrinnet

  • Jeg synes det er bra at denne boka viser at folk er forskjellige! Denne boka får 4/6

 384. den var morsom men jeg liker ikke Anna og Christina de var litt slem.det var bra med trylleformene jeg synes den var veldig bra.jeg gir den en 8.

 385. Jeg likte Lars og Anna , men jeg syntes synn på Lars for at han ble filmet. Men jeg likte veldig godt boka og vil kjøpe den på bibliotek håper jeg finner den boka, for den hørtes veldig kjekk ut og viss noen liker drama så er denne boka perfekt ☺️☺️😀😀

 386. Jeg synes den var bra, fordi det er ganske detaljert så jeg klarer å se for meg det som skjer i hodet mitt

 387. Jeg syntes boka var bra fordi Lars var litt annaledes og det handlet litt om at han var spesiell.

 388. Jeg synes denne boken var bra fordi den viser at alle er forskjellige, men jeg synes denne boka virket litt kjedelig og ikke helt min stil. Jeg jir denne boka 3/6

 389. Jeg synts det vi fikk lese var bra
  me jeg har jo lest den. jeg syntes det vi fikk lese her var noe av det viktigste å få me seg hvis mann vil lese mer. 🙂 (-:

 390. Jeg synes boken var så bra fordi den var kjedelig og ikke morsom. Det sto at det var drama man jeg syntes ikke at det var drama.

 391. jeg synes den var bra, fordi den var så detaljert at jeg klarte å se hva som skjedde inne i hodet mitt

 392. Jeg synes den kanskje var litt kjedelig.
  Men den viser at man ikke skal gjøre narr av de unike.

 393. Denne boken virket kjempespennende. Og jeg tenker at denne boken må vi lese i klassen! Jeg er jo spent på om Amanda er like tøff gjennom hele boken, om hun «står i mot» Anna og Christina sin ufine oppførsel. Jeg lurer på om hun velger Lars som venn fremfor å få Anna og Christinas annerkjennelse!

 394. Denne boken var spennende. Jeg er glad for at jeg har lest denne boken! Jeg var spent på om Amanda, om hun vil vise seg med Lars. Boka var veldig dramatisk, men handler også om vennskap.

 395. Lars er LOL er en LOL bok. passer nok sikkert fra 10 og oppover. bra bok hvis du liker drama.

 396. Jeg syntes boken var litt kjedelig fordi det ikke kjedde så mye, men jeg har jo ikke lest hele boken. Jeg kjønner ikke helt hvorfor læreren ikke tok fra Christine telefonen, jeg kjønner heller ikke helt hvorfor ikke noen i klassen hindret Christine i filme!!
  jeg vill gi boken terningkast 2.

 397. Denne boken var kjempe gøy og spennende . jeg er glad at jeg har lest hele denne boka.. Den handler om vennskap og at vi skal være gode venner og ikke erte andre. Det er ikke en god egenskap å erte.

 398. Jeg likte utdraget og synes boken er morsom og kreativ. Jeg synes det er bra at denne boka lærer oss å hjelpe hverandre når det skjer noe dumt. Derfor gir jeg denne boken terningkast 6!

 399. jeg har lyst og lese boken! Jeg syntes den var morsom og spennende! Jeg syntes Amanda var tøff! Og utdraget var bra! Jeg gir terningkast🎲5💙

 400. Jeg har ikke lest Lars er LOL før men nå fikk jeg virkelig lyst til det. Boka er spennende og jeg vill anbefale den til 4. klasse og oppover. Boken er i sjangere Drama, jeg likte utdraget
  veldig godt så det er bare en ting jeg kan si: «Tipp topp tommel opp!»

 401. Boken var blanding av gøy og kjedelig. Den var spennende da Amanda turde å stoppe Christina og Anna. Det var litt morsomt at læreren ikke klarte å stoppe de. Jeg ble litt da irritert da Christina og Anna filmet Lars uten lov og det var spennende da Amanda ikke visste hva hun skulle gjøre. 😉

 402. Boken var veldig gøy. Jeg synes det var bra at Amanda turde og stoppe Lars før han ble enda mer gjort nær av. jeg ble irritert over at Anna og Christina filmer folk uten at de vet det. =)

 403. Det var gøy å lese. Jeg syndes godt at hun ikke likte å bli tatt bilder av seg. Jeg utdraget likte også at det gjedde så fort. Jeg likte at Lars dumma seg ut og at Amanda ikke reddet han med en gang. Jeg gir terning kast 4

 404. Vi likte dette utdraget svært godt, men vi synest det var litt kort. Vi ser ein situasjon som kan vere ekte, og det er ei viktig sak. Det viser korleis det er å vere annleis, og korleis det kan vere i klassen. Vi synes Amanda var kjempetøff som støtta Lars, ho tok eit vanskeleg val og vi meiner ho gjorde det rette. Dei jentene som mobba Lars, var ikkje tøffe i det heile tatt.

 405. Jeg synes at boka var kult og gøy men jeg synes syn på Lars som blir mobbet av Anna og Christina:-(. Men jeg synes forsatt at Amanda gjør en god jobb:-).

 406. Den var passe bra fordi det var litt fantasi, men den manglet drama og spenning. Kjedelig å høre om en gymtime. Det kom aldri noe spennende.

 407. Jeg synes:Lars er LOL (boken)hvar veldig gøy og lese i spesielt når Lars danset rundt i gymmen menn Amanda burde stoppet han litt før han danset rundt men ellers var boken kjempegøy og lese i 10/10 tomler opp

 408. Det var litt plagsomt da Amanda ikke gikk for å stoppe Lars før lenge etter han startet.

 409. den var litt morsom men litt rar også. Jeg forstår liksom ikke hva de gjør i gymtimen.
  Boka passer for 10-12 år.

 410. Jeg synes boka morsom for det var litt morsomt og litt trist men det var en god og morsom bok som jeg ville anbefalt denne boken

 411. -jeg likte da Amanda og lars ropte masse formler
  -jeg ble overasket da Amanda reddet lars
  -jeg likte ikke da Anna og Christina filmet lars

 412. Jeg likte boka ganske godt.
  Den var spenende og boka hadde masse drama.
  Jeg har lyst til å lese boka,jeg har boka hjem men søstra mi leser i den så jeg må vente!

 413. Jeg syntes boken var veldig spennende, spesielt da Lars begynte og rope ut trylleformlene i gym timen. Jeg lurte jo fælt på hvordan det skulle gå, om alle begynte å danse eller om de skulle le. Jeg lurer på om det blir flere slike scener og hvordan det ender. Jeg syntes boken var bra jeg ville bare lese resten av boken og jeg lurer på hva som skjer videre.

 414. Det var bra.
  Da er det flere som tør og si i fra når sånne ting skjer

 415. Jeg synes boka var litt kjedelig.og jeg skjønte ikke hva som skjedde.Jeg gir terningkast 5.

 416. Jeg synes det er bra at det er noen som skriver bøker om mobbing, for da er det kanskje flere som tør å si ifra hvis noen blir mobbet. Utdraget var veldig bra. 🙂

 417. jeg synes den var litt dårlig får at Lars ble filmet. 🎲🎲🎲🎲🎲🎲

 418. jeg likte denne boken.
  Jeg synes det var tøft gjort av Amanda når hun reddet Lars for han dummet seg skikkelig ut.
  jeg synes det var skikkelig frekt av Anna og Christina å filme når Lars gjorde de trylleformene i gym timen. Håper det ikke skjer noe dumt videre??

 419. Jeg likte boken fordi det var mye drama, og det var kjempe LOLLOLOLOLOLOL

 420. Eg syns boka var spenene men litt kjedelig men den var fin eg gjir terningkast 🎖🎖.

 421. Jeg syntes denne boka var kjedelig. Jeg forsto ikke noe av hva det handla om. Jeg fikk ikke hvite hva jeg ville vite og det kunne blitt forklart mer. Terningkast 2.

 422. Jeg syndes at den var litt kjedelig og Kune hvert lit mer spening og den manglet drama. Jeg gir den terning kast🦄🦄🦄

 423. Jeg synes den ikke var så bra kunne ha vært litt mere spennendere.
  Så jeg gir 🎲2.

 424. Jeg synes utdraget var litt forvirrende. Fikk ikke helt med meg hva som skjedde. Tipper boka er ganske bra, men kanskje utdraget kunne vært fra et annet sted i boka. 🙂

 425. jeg synes den var løyen når Lars sa alle trylle ordene i gym timen
  og jeg synes trylle ordene var rare

 426. Jeg har lest denne boka før, og jeg syntes den er super bra! Noe av det beste med boka er at det blir snakket litt om nettvett! Det syntes jeg er bra. Jeg syntes at det finnes bedre utdrag og at dette ikke var et ganske kjedelig dårlig utdrag og at man ikke får vite så veldig mye av hva boka handler om!

 427. Jeg likte ikke boka. Fordi den var ikke spendene. Terningkast 🎲🎲👎🏿

 428. Jeg synes det var veldig bra av Amanda og si STANITUS STOPPIS for og stoppe Lars i og i og fortsette og flaue seg ut og det var slemt av Cristina og Anna og filme og jeg lurer skikkelig på hva Cristina gjør med filmen. Terningkast 🎲🎲🎲

 429. Jeg synes utdraget var veldig bra, og fikk lyst å høre heile boka .

 430. Den var bra. Men jeg lurer på hvorfor at hun var så stolt når hun reddet Lars. Jeg gir terningkast 🎲🎲🎲

 431. den er rar og kul og super spennende jeg lånte den med en gang jeg hørte lars er lol utdraget den er super duper spennende men det som er teit er de jentene anna og kristine som tar opp den mobilen sin det er å teit det borde være ulåvlig og filme andre i gym timen de burde gå til rektor

 432. jeg likte boka veldig godt den var spennende, morsomt og interessant, fordi når Lars gjør litt rare ting hjelper Amanda han det er veldig modig gjort, jeg tror ikke helt jeg hadde tørt å gjort det samme, vertfall ikke hvis jeg hadde hatt Christina og Anna i klassen min.

 433. Jeg sytes boka var litt kjedelig fordi det skjedde jo ikke noenting de bare fulgte etter varebilen. Også var den litt vanskelig å forstå jeg forsto liksom ikke hvem Karen var. Men jeg tror kansje den blir litt gøyere etter vert jeg tror kansje jeg vil lese resten av boken.

 434. Jeg synes det var mye drama og den var litt spennende og jeg ville gjerne lese resten. Amanda var ganske modig når hun dummet seg ut for lars. Jeg anbefaler denne boken til folk som vil ha lit draaama.

 435. Boken er skrevet av Iben Akerlie, gitt ut av Aschehoug forlag og har fått terningkast seks. Det handler om Amanda og fadderbarnet hennes, Lars, som er like gammel som henne og har Downs syndrom. Men hva kommer til å skje med videoen av henne og Lars i den lignende Harry Potter scenen, som Christina filmet og det alle får latterkrampe av eller blir helt stumme som Amanda, som ikke vet hva hun skal gjøre.

 436. Det var dumt att Anna og Cristina filmet Lars. og det var bra att Amanda reddet Lars. Jeg synes den var bra så jeg gir den terningkastn🎲🎲🎲🎲

 437. jeg likte Boken Siden Den Var Spennende Når De Var i GymSalen. Men Jeg Forsto ikke Det med Fadderne, Men Amanda Hvar Faddern Til Lars
  Og Dem Gikk i Samme Klasse. Helt Nydelig Bok..

 438. jeg syntes denne boken hørtes spennende ut. Det var modig av Amanda å stoppe Lars og vis jeg var Christina og Anna ville jeg ikke frekk å filme.jeg ble irritert over at Stein Vidar ikke stoppet Anna og Christina.

 439. jeg syntes den var både morsom og alvorlig!og gøy :-), det var ganske gøy når han sa de trylleformlene, men ikke når Anna og Cristina filmet og fikk latterkrampe 🙁 . jeg har lest den men ikke helt ferdig! jeg anbefaler den.

 440. boken var veldig spendene og gøy. Jeg likte spesielt godt da Lars ropte ut alle de trylle formlene. Jeg syntes det var modig av Amanda og hjelpe Lars selv om Anna og Cristina sto og filmet. Utdraget fikk meg til å få lyst til å lese hele boka. Lurer på hva som skjer videre og hva Anna og Cristina kommer til og bruke videoen til.

 441. Jeg syntes det utdraget var bra fordi det var lit morsomt og dramatisk.
  Jeg fik lyst til å lese baka fordi det var sånn du fikk lyst til å lese mer og mer.
  Det var veldig spennende når Amanda tenkte på om hun skule stoppe Lars.
  Det var veldig modig av Amanda som gjorde det til slut.
  Et veldig bra utdrag

 442. jeg likte bok fordi det virket litt ekte,og jeg likte godt at Amanda beskyttet Lars.

 443. Jeg likte boken, jeg synnes den var spennende og lurer på om Amanda kommer til og svikte Lars og heler være med Christina og Anna.

 444. jeg synes at utdraget var morsomt og spennende. det var morsomt da Lars sa trylleformlene høyt. jeg liker veldig godt drama bøker. jeg tenkte at utdraget var ferdig da de begynte og filme Lars.

 445. Boken var helt grei.Den var litt spennende men jeg gir boken terningkast 4.Den var ikke spennende altid så jeg synes den ble lite gran kjedelig.men ellers var det en bra bok.

 446. lars er lol er en kjekk bok om vennskap, mobbing og kjærlighet!
  jeg vil ikke røpe for mye om denne boken for da blir det bare kjedelig for de neste som leser den! Men det som er sikkert er at denne boken er bare best og fortjener en klar sekser\6!!!!!!
  jeg ville anbefalt denne boken til de som er i 9-14 alderen!!!

 447. jeg likte boken. jeg lurer på om Amanda kommer til og svikte Lars og begynne og henge med Anna og Christina. jeg lurer på om Amanda er tøff gjennom hele boken eller om hun feiger ut. jeg synes de ikke burde ha mobilen i gym timene.

 448. boken handler om en jente som heter Amanda.
  Hun har fått et fadderbarn som heter Lars.
  Lars har Downs syndrom og er like gammel som Amanda.jeg synes boken er helt SUPER!!!
  jeg lurer på hva turnflagg er.
  hvis jeg skulle gitt denne boken terningkast ville jeg gitt den 6.

 449. Boka var passe bra, den var ikke så spennende som tittelen, kanskje den blir kulere utover boka, men jeg synes slutten var litt spennende, hva kommer Christina til å gjøre med videoen hun filmet, og det var bra at Amanda stoppet Lars, hvis ikke hadde han dummet seg ut mer, selv om jeg synes det var morsomt at gym læreren likte det:))

 450. Jeg syntes at det var kult at Lars var ett fadder barn for Amanda, jeg trodde han skulle være en sosial ung gutt. Veldig morsomt da Lars sa en trylle formell kalt : karakas kaninus selvfølgelig funket det ikke. Trist at Lars hadde Downs syndrom, jeg likte ikke da Anna og Christina lo og filmet Lars fordi han hadde Downs syndrom, jeg vil lese hele boka nå med en gang : ) gir den en 6er.

 451. Jeg liker dette utdraget av boken , siden jeg syntes at det var litt morsomt men litt trist at Lars Downs syndrom og han ble filmet uten lov. Jeg syntes at Amanda var veldig snill med Lars. Men jeg likte ikke Anna og Christina var så snille, når Christina filmet Lars, siden han gjorde det i hans greie .Så jeg gir denne boka 5 av 6

 452. Jeg synes boka var ganske bra fordi den er ganske alvorlig og handlet om mobbing jeg synes boka var lærerik og jeg synes at de som mobber andre burde lese boka sånn at de kanskje slutter og mobbe. Anna og Christina so bare og tok bilder og la det ut på bloggen til Anna det er slemt dumt og mobbing.

 453. Jeg syns boka var veldig bra, fordi den handlet om en gutt som hadde Downs Syndrom og en jente som ikke hadde sykdom. Jeg syns det er viktig at det handler om alle typer personer. Derfor syns jeg denne boka var veldig bra. Jeg syns det var litt morsomt når Lars sa alle de «trylleformlene» Med vennlig hilsen: Henrik
  Terningkast: 6

 454. denne boka synes jeg var passe bra, fordi jeg ikke er så veldig interessert av drama.

  Men viss jeg skal si det jeg liker best var da Lars drev og dansa på gulvet, men det er ikke så veldig rart fordi han har jo Downs syndrom, og det er det de gjør.

 455. Den var ikke så veldig spennene men den var litt morsom da Lars begynte og is trylleformler.
  Jeg synes det tok lit for lang tid før hun gikk og sa ifra til Lars.

 456. Jeg synes at dette utdraget var bra. De har fått med mange morsomme ting. Men det var ikke den aller beste boka jeg har lest. Noen steder i utdraget var det litt kjedelig men også veldig kul. Jeg tror det kommer til å bli mer spennende utover i boka. Når jeg leste utdraget hadde jeg veldig lyst til å lese boka. Jeg synes det er en bra barnebok for barn mellom 4 og 6. klasse. Jeg vil anbefale denne boka til vennene mine. Jeg gir den terningkast 5 av 6:)

 457. Jeg syntes utdraget var bra fordi jeg likte at de handlet om en viktig sak, jeg likte når Amanda skulle prøve og redde Lars når han ble filmet av de slemme jentene i gymsalen men var litt redd, jeg syntes at flere burde lese denne boken fordi man kan lære hvordan man kan være en god venn og hjelpe andre selv om mann ikke tørr og er redd, jeg syntes det var morsomt når Amanda skulle bort og hjelpe Lars og skulle være med og si trylle formler så sa hun en trylleformel høyt og det ble stille og Lars ble litt sur.

 458. jeg syntes denne boken var veldig kul og morsom, de har fått med mye morsomme ting. og jeg likte den veldig godt, og jeg syntes den passer bra til 4-7klassinger. Det var et bra utrag men kunne vært litt bedre innimellom den ble litt kjedelig noen stedermen det var også mye bra. jeg vill gi denne boken TERNING KAST 5 av 6 fordI det kunne vært bedre noen steder. Når jeg leste boken ville jeg lese mer og mer av den, jeg vil nå anbfalle denne boken til alle vennene mine.

 459. Den var hekt grei, lit kjedelig faktisk det var liksom ikke noe spendene. Jeg gir den en passe. Men det er en grei bok kansje ikke min type men grei.

 460. Jeg likte ikke boka fordi, den var kjedelig og ikke gøy i det helle tatt. Og hvorfor må tittelen på boka hette Lars er LOL!!? Jeg liker ikke drama bøker men best spenning, og det var ikke noe gøy drama. Mitt terning kast er 1.

 461. jeg syntes boken var passe bra fordi det var ikke så mye action i den men det var vennskap og bitte litt spenning så derfor får den passe bar å ikke dårlig

 462. Det føltes som boka var levende jeg satt å leste en etter en setning jeg synes boka var spennende men ikke som den forrige boka ukjent fare litt mer som drama bok.
  Alt til alt synes jeg boka var ok jeg vil gi den terning 3

 463. Denne boken syntes jeg var veldig bra. jeg gir den en 6\6. Om boka:

  denne teksten handlet om at det er lov å være annerledes. Jeg syntes det var er fint utdrag fordi det minnet oss også på hva ekte vennskap er. det var fint at forfatteren hadde satt inn en karakter som hadde Downs syndrom. Det er ikke alle forfattere som gjør det. Jeg vil at hvis du leser denne boken så vil jeg at du skal tenke på at Lars kunne ikke noe for det og jeg syns at vi må ha flere som Oda. Jeg tror at forfatteren hadde et budskap med denne teksten og når jeg tenker på det i etterkant så er det at det er lov til å være annerledes men at forskjellen mellom en helt vanlig person og en person med Downs syndrom egentlig ikke er så stor.
  Hva likte jeg og ikke:
  Jeg likte at Oda reddet Lars og var med Lars og si alle disse trylleformlene i mens alle sto og så på eller filmet Lars.

 464. jeg synes boka var bra og litt trist trist fordi det var en gutt som het Lars som hadde Downs syndrom og han ble ledd av mange i gym timen og det jeg synes er bra er at det var en jente som reddet Lars fra latterkrampen til de andre i klassen så fikk hun jenta litt stolthet og redsel stolthet for de hun redda Lars og redsel fordi en som het Christina som filma hun og Lars. jeg gir terning kast 5

 465. jeg syns boka hvar bra fordi det hvar mer spening i seg. jeg syns boka paser for 6.klassinger.

 466. Jeg likte boken veldig godt fordi det var drama og da ble det spennende.
  Jeg likte når det var ekstra mye drama og jeg anbefaler denne boken for de som liker drama bøker og spenning.
  Jeg likte også denne boken fordi det var veldig bra drama.

 467. jeg syntes den bra og veldig spennende,jeg likte spessielt på slutten av teksten .helt på starten synes jeg veldig veldig synd for Lars som hadde down syndrom men så var det serr helt lol egentlig .

 468. Jeg syntes at denne boka var bra og jeg kunne ha lest resten av boka. jeg likte den siden det var spennene og likte veldig godt at Oda reddet Lars og det syntes jeg var snilt av henne. Det jeg likte aller mest var boka viser at mobbing ikke er bra og viser at det er lov og være annerledes og at alle som har sykdommer og ikke er som alle andre må få like mye rett som dem.

 469. jeg syntes at den var litt barnslkig så den var ganske dårlig den neste kan være bra da D;

 470. Jeg synes denne boka er bra fordi den viser at man må stoppe mobbing, Men noe jeg synes ikke var så bra var at den var litt forvirrende

  Det er bra at de viser at det er lov å være annerledes

 471. Jeg syntes boka var litt rar, men det var en gøyal bok. Litt minus for at det var gym hele tiden, jeg får lyst til å lese hele boka. Jeg gir den terningskast 3

 472. Boken var litt rar, men den var morsom til tider. Dårlig tittel grunnet blandet norsk og engelsk. Terningkast 3

 473. Vi likte ikke utdraget, for det er veldig lite ytre handling. På den annen side synes vi at det var for mye drama, Det var tilsynelatende veldig store følelser rundt en liten hendelse.
  Mange i klassen har lest hele boka og synes den er kjempebra, så vi synes det var synd at dette utdraget ble valgt. Det som var bra med utdraget var at hovedpersonene og hovedkonflikten i boka var med.

 474. jeg synes boka var litt drama, å litt spende. Fordi det var mye som skjedde med en gang. jeg likte når Amanda støtta Lars . jeg gir den terningkast 6 av 6.

 475. Jeg syns boken var bra og spennene. Fordi det var mye som skjedde på en gang.
  Jeg likte da Amanda støtta lars. Jeg gir den terningkast 4.

 476. leseren var god til å lese, men boka var ikke særlig spennende. jeg gir denne boka terningkast 3 fordi folkene var spesielle.

 477. Sjanger: drama Jeg liker boken fordi den var litt dramatisk. Boken handlet om en gutt het Lars. Boken var spennende fordi det var litt action i den. Christina filmer alt som skjer mens Amanda som er fader til Lars. Hun vet ikke hva hun skal gjøre. Boka var lett å lese. Terning kast 4

 478. Boken handler om en gymtime, noen som filmer en annen uten at den vet det. Jeg synes ikke boken er bra fordi det kjer liksom ikke noe spennende. man blir ikke kjent med personene. Jeg synes ikke boken er så bra. Jeg gir terningkast 2.

 479. personen som leste boka var flink, men selve boka var egentlig ganske kjedelig.
  det var sånn passe bra karakterer i boka. utdraget handlet litt for mye om akkurat da i boka. de andre utdragene jeg har lest til boksluker prisen var litt mer spennende og lettere og lese. så jeg vil gi dette utdraget en 2

 480. Jeg synes den ikke var så bra fordi det var ikke let og leve seg in i boken. Og jeg forsto ikke så mye. terning kast 2

 481. Boka handler om noen som har blitt fadder til en med Downs syndrom.
  Jeg synes boka var litt bra fordi det var litt morsomme navn på trylleformlene til Amanda og Lars, jeg gir denne boka terningkast 3 fordi den boka bare ikke er helt min type bok.

 482. Anmeldelse

  Tittel: Lars er lol
  Forfatter: Iben Akerlie
  Sjanger: drama
  Terningkast:3-4

  Lars er lol er en dramatisk bok. jeg likte ikke boka så mye fordi jeg forstod ikke hvem som var hvem.

  Boken hadde vært bedre vis forfatteren hadde fortalt mer om personene.

  Jeg gir dene boken 3-4 i terniningkast

 483. Jeg synes at boka ikke var så spennende. Teksten handler om at Amanda har blitt fadder til Lars som har Downs syndrom. Jeg likte teksten fordi det var i kursiv til de viktige ordene i teksten, jeg likte ikke teksten fordi jeg ikke ble så godt kjent med personen. Så jeg gir den terningkast 4.

 484. Jeg likte boka fordi Lars var veldig morsom. og det var bra at Amanda stilte opp til slutt,
  jeg likte når Lars sa trylleformlene.
  Jeg syns Amanda skulle stille opp for Lars litt tidligere .

 485. jeg likte da han Lars var på den siste aktiviteten og trylleformlene han ropte ut da han var på effektiv flagg jeg vil ta terningkast 5

 486. boken handler om: at en jente har nettopp fått en faderunge som har downsindrom og en dag hadde hun med seg han i gym salen så lag han seg ned og begynte og sprelle og rope trylleformeler. derfor syns jeg den var litt bra. dette er drama. jeg gir terning kast 5

 487. Jeg likte boka fordi den var morsom .
  Jeg likte når Amanda reddet Lars .
  Amanda virker snill .
  Jeg likte ikke når Christina filmet Lars for å erte han.
  terningkast: 5

 488. jeg likte ikke boka fordi Christina filma lars uten lov men lars sa magisk ord og han trodde
  de var ekte han sa (STANITUS STOPPIS) så begynte hun å le

 489. Jeg likte boken. Og jeg likte når de beskrivde tingene rundt . Jeg likte også at det var drama , spenning og humor. Der var veldig morsomt og se for seg Lars løpe rundt og rope trylleformler.

 490. Ironisk, litt artig da de hadde gym. .Den kunne ha litt mer drama i seg, fordi, de var nesten bare i gymsalen hele tiden. Jeg gir den terningkast 3

 491. Den er bra fordi den er artig gøyal og den er bra skrevet den handler om en jente som er forelsket i en gutt og så gledet hun seg til å bli fadder. Til en søt liten 1 klassing men. Hun blir fadder til en som er like gammel som henne og gutten har Downs syndrom. Den er passe bra for barn terningkast 5

 492. Boken handlet om en gutt med Down syndrom og Amanda har blitt faderen hans. Jeg synes den ikke var så bra fordi det var vanskelig å leve seg in i boken. Jeg synes bynelsen ikke var så bra. jeg synes den var kjedelig fordi det var lite humor

 493. «Lars er lol». handler om en gutt med Downs syndrom og en jente som filmer han, jeg synes ikke boka var så særlig spennende fordi de ikke sa så mye om folkene, jeg hørte lyd boka og hun som leste var veldig flink i det, og folkene i boka var spesielle. jeg gir denne boka en terningkast 3.

 494. Boka handler om en jente som heter Amanda som blir fadder til en gutt som har Downs syndrom, og nettopp startet i klassen. Jeg syntes boka ikke var så spennende fordi jeg ble ikke kjent så mye med personene, og jeg forsto ikke så mye. Boka er en drama bok. Jeg forsto ikke så mye fordi det var et kort utdrag. Jeg tror hun prøvde å skrive boka morsom, men jeg synte det ikke var så morsomt.

 495. Jeg syntes den var ganske kjedelig. For det var ikke så lett å leve seg inn i boka. Den var litt vanskelig å lese.Jeg syntes det var for lite spenning og for lite action. jeg syntes det var for mye drama .Fortellingen var bra men jeg syntes den var litt kjedelig.
  boken handler om Amanda har blitt fadder for Lars som har Downs syndrom.
  terning kast 2

 496. Jeg likte boka fordi det var mye drama.
  Jeg likte når Amanda reddet Lars når han dummet seg ut.
  Jeg synes Amanda er tøff, fordi hun turte og redde Lars når Christina sto å filma.
  Terningkast 6

 497. Jeg synes boka var morsom. Det var morsomt når Lars ble helt LOL. Jeg gir det terningkast 5

 498. jeg likte boka fordi den var koselig og mye drama.jeg likte da Amanda reddet Lars i gym timen. Amanda virket tøft siden hun dummet seg ut foran klassen.jeg likte ikke når christina filmet lars.

 499. Jeg synes boken var kjedelig fordi jeg synes det var liksom for mye drama i noe lite og ingenting annet som skjer.Men søsteren min synes den var gøy men jeg synes den var dårlig.Pluss jeg liker ikke drama bøker.

 500. Jeg synes boken var kjedelig fordi jeg synes det var liksom for mye drama i noe lite og ingenting annet som skjer.Men søsteren min synes den var gøy men jeg synes den var dårlig.Pluss jeg liker ikke drama bøker.

 501. Jeg likte den ikke for den var ikke gøy. Jeg syntes det ikke nok dramma.

  BOKA VAR IKKE GØY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Terning kast – 1

 502. Jeg likte boka veldig fordi den var veldig morsom fordi han begynte og si trylle formler som ikke virker.Men så kom den trylleformlen som får folk til å få kaninører som på en måte virker:) Men likte ikke når Christina filmet uten lov:( men Amanda var veldig tøff som turte å gå frem og si en trylleformel som stoppet han.
  Også kom læreren fram og begynte og le Akkurat som meg akkurat da.
  Og jeg anbefaler denne boka til de som liker drama og spenning.
  Terningkast:6
  av boka ikke Anmeldelsen

 503. Vi syntes boka var bra fordi:
  • Vi likte godt at Amanda hjalp Lars.
  • Vi ble irritert over at læreren ikke fulgte med på at jentene filmet.
  • Vi ble overrasket over at jentene hadde mobil i gymklærne.
  • Vi likte godt da Lars på en måte fortalte at han hadde Downs syndrom.
  • Vi likte ikke at jentene filmet Lars.
  • Vi ble irritert over at lærerne ikke var tilstede med en gang.
  • Slutten var spennende fordi Amanda turte å hjelpe Lars.
  Terningkast 3

 504. Den var kul, skulle ønske jeg kunne lese hele boka. Terningkast 6
  Jeg likte best da de sa dumme trylleformler^_^

 505. Jeg kaster terning kast 2 . Jeg syns at boka kunne være litt mer morsom
  og litt mer drama .

  Jeg syns denne boka var ok men jeg trenger hvertfall litt mer spenning

 506. Lars er LOL er ikke helt min type bok. Jeg syntes den var litt kjedelig, og jeg syntes den kunne vert litt mer morsom og mer spennende. Jeg gir den terningkast 2

 507. Jeg syntes det var morsomt da han sa de rare trylleformene.
  Jeg likte ikke at det handla om samme ting hele tiden.
  Terningkast 4 :-[]

 508. Jeg syntes boka var bra fordi den handlet om Downs.
  Lars var så søt som løp rundt på gulvet å dansa!
  Jeg ble irritert over at Amanda ikke hjalp til med en gang og at Anna og Christina filmet.
  Terningkast 3 fra meg!!

 509. Jeg likte boka fordi den var gøy.Jeg likte når Lars ble LOL.Amanda er snill og flink.Jeg likte ikke at noen filmet fordi jeg så på yotubekanalen deres og den var dårlig.TERNINGKAST 6.

 510. Jeg likte boka fordi det var litt spennende.
  jeg likte når Lars dansa rar dans.
  jeg syntes Amanda bare sto der og ikke gjorde noe?
  JEG LIKTE IKKE NÅR AMANDA IKKE SA NESTEN NOE!!!!!!

  TERNINGKAST …… 6!!!!!!!!!:)

 511. Jeg likte boka fordi Amanda fikk Lars til å tro at trylleformlene var ekte. Jeg likte når Lars sa de trylleformlene å domet seg ut . Jeg syntes Amanda er veldig snill

 512. Jeg likte boka fordi Amanda gjorde seg flau for hele livet, bare på grunn av Lars og at læreren syntes det var bra. Jeg likte når Amanda begynte å danse for Lars, til og med filmet jo Christina. Jeg syntes Amanda er veldig snill for det hun gjorde og at hun passer på Lars. Jeg likte ikke at Christina filmet og at alle andre begynte å le, Jeg syntes det var trist at Lars hadde Downs syndrom.

 513. Jeg likte boken veldig godt! Og delen hvor Amanda IKKE hjalp til var skikkelig frustrerende i etterkant! Vel uansett jeg likte boken veldig godt, og gir den dermed terningkast 4. H!
  A!
  D!
  E!

 514. Seeeeempe bra eller skal jeg si fantastisk super bok jeg har alderi lest noe så trist før men uansett bra veldig bra jeg gir den tærning kast 6 får den er veldi trist .

 515. Jeg likte boka fordi den var spennende og det var en drama bok .
  Jeg likte når Amanda stoppet Lars ,og ar de forteller når det skjer ting
  og hvor de er ,og hva de driver med .Jeg syntes Amanda er tøff og snill som beskytter Lars , når han dommer seg ut.
  Det var ingenting jeg ikke likte med boka til nå.
  Jeg gir boka en sterk 5″er

 516. Jeg syntes boka var bra fordi vi får vite mer og det var bra at Amanda kunne hjelpe til og at de hadde sine egne hemmelige trylleformler det er bra at andre som er litt annerledes ikke blir stengt utenfor

 517. Tale. (Stathelle Barneskole 6C) Vi hadde mange forskjellige meninger i klassen, men de fleste synes den var bra. Boka hadde et viktig tema, og passe med humor. Det var modig av Amanda alt hun gjorde for å beskytte Lars. Man får lyst til å lese mer.

 518. Jeg synes boka var bra fordi jeg ser mye på Harry potter og jeg liker at hun lærte han mange trylleformler.

 519. Jeg er egentlig ikke veldig begeistret over boken, men jeg likte at Amanda kom og reddet Lars selv om det ville dumme ut henne selv!!! Denne boken var ikke veldig bra men den var heller ikke dårlig jeg syns den var OK.

 520. Vi mener at boka er bra. Vi liker at den kan lære folk hvordan det føles å bli mobbet. Vi liker at Amanda passer på Lars selv om hun synes det er vanskelig. Boka er morsom samtidig som den får oss til å tenke. Det var rørende at Amanda ofret seg sosialt for Lars. Vi fikk vite ganske mye om personene, men vi synes det er rart at elevene fikk lov til å filme hverandre med mobilen, eller at læreren ikke gjorde noe med det.

 521. Boka har gode skildringer (miljø-, person- og dramatiske skildringer) som elevene kjenner igjen, og kan leve seg inn i. Alle ser for seg gymtimen og de ulike stasjonene.
  Allerede fra første side lurer vi på hva som kommer til å skje på postene med turnflaggene.
  Vi blir følelsesmessig engasjert, og lurer på hvordan det går videre.
  Boka passer best for aldersgruppa 11-14 år.
  Terningkast 5 fra oss.

 522. Vi likte utdraget sånn passe.Forsiden fikk oss til å tenke på sol og sommer, det passet liksom ikke med det vi leste, selv om gym er morsomt.. Det eneste vi kjente igjen var mobilen, men vi syntes det var rart at læreren ikke tok den fra elevene når de hadde den i gymsalen. Vi fikk ikke så godt beskrevet personene i boka eller hvor gamle de var, men det kan hende vi får om vi leser boka? Fint at Amanda passer på Lars og det var morsomt at de hadde trylleord sammen. Terningkast 2/3

 523. Kan minnes om meg☺️Har nettopp blitt fadder,heter Amanda denne boken er spennende får lyst til å låne den på skolen.Morsom bok med vennskap😌

 524. Klassen synes at utdraget var artig og spennende, men også litt forvirrende. Det var ikke alt de skjønte, men de synes hovedpersonen var modig, og likte Lars sin kreativitet. De likte også at han danset, og synes at trylleformlene minnet om Harry Potter-bøkene. Noen hadde lyst til å lese videre, mens andre ikke synes at dette var boka for dem. Konklusjonen ble at det var en bra bok.

 525. Klassen likte godt utdraget i Lars er LOL, spesielt la vi merke til at boka har mye drama. Det skjer mye som gjør at vi får lyst å lese mer. Klassen likte spesielt godt når Amanda reddet Lars med trylleformler. Vi likte ikke at Christina og Anna filmet i timene, og vi ble irriterte over at læreren ikke brydde seg om at Lars ble filmet. Det kjennes ut som om dette skjer med deg som leser og klassen mener det er en realistisk tekst. Terningkast 4.

 526. Jeg likte boken det var en del drama det var det jeg likte best. Spendingen gjorde at jeg vile lese mer. Ternigkast 5

 527. Jeg likte boken den var så bra man den får terning kast 5 fordi Lars var for LOL. 🙂

 528. den var helt grei men forsatt ikke på topp :/ Den kunne forlart litt mer fordi jeg kjønte nesten ikke hva som kjedde. jeg gir denne teringkast
  🎲4

 529. Jeg syns denne boken var gøy og spennende. Og jeg syns det var kjempe snilt av Amanda
  for at hun hjalp Lars. Men jeg syns det var kjempe slemt av Anna og Christina for at de var sy sykt slem mot Lars. Men overalt var boken gøy og spennende. Og det er ikke sånne bøker jeg liker og lese men den var gøy. men den hadde lite humør og burde ha hat mer!♥ Jeg gir den terningkast 5

 530. Denne boken var bra men jeg skjønte ikke helt det med trylleformelene. jeg gir den en 4er.

 531. Jeg synes boken var helt grei. Jeg forsto ikke alt hva de sa i boken jeg synes boken burde ha litt mer humor da hadde den blitt bedre syns jeg da. Jeg gir den en 3.

 532. Den var veldig LOL.
  Den var veldig spennende og veldig kul.
  Jeg hadde veldig lyst til å lese mer. Terningkast 5.

 533. Denne boka hadde veldig mye spenning! Jeg vil lese resten, men denne var litt rar… Den skiller seg ut. Men det er bare bra, dette er ikke noe for meg.Dere som har skrevet boka må bare forsette sånn:) TERNING KAST 5!!! ;p

 534. Boka er litt rar men den er også spenndene. Den skiller seg litt ut men er ganske bra. Det er en bra bok som passer best for barn mellom 8 og 14 år

 535. Denne boken er veldig morsom men nesten dobbelt så trist så jeg lurer egentlig på hvorfor den heter Lars er LOL Men den er veldig bra så jeg gir den terningkast 5 ;p

 536. Jeg syntes boka var ganske spennende og lurer på hvor filmen om Lars kommer på sosiale medier.📱

 537. litt for mye av det samme!
  veldig sjedelig!
  vanskelig å komme inn i.
  litt morsom kansje.
  du bør vurdere å lese denne boka.
  terning kast 4 av Frederik
  terning kast 1 av Hallvard
  den var helt ok.

 538. Amanda og lars
  Anmeldt av: Lotte halvorsen

  Bokfakta: Forfatter: Iben akerlie.
  Tittel: Lars er lol.
  Forlaget: gyldendal
  Kategori: drama.
  Serie: Robofobia.

  Boka handler om Lars som har downs syndrom og Amanda som er fadderen til Lars. En dag reiser de til gymmen så skjer det noe………

  Boka var helt grei å lese kanskje litt mangen vanskelige ord for mindre åringer hvertfall og kanskje noen større.

  Jeg syntes at boka passer best for barn 9-13. Jeg gir boka terning kast 4.

 539. Gøy bok om å ta vare på alle selv om de er anderledes

  Anmeldt av: June Tjelta

  Bokfakta: Forfatter: Iben Akerlie
  Tittel: Lars er lol
  Forlaget: Aschehoug
  Utdraget har 8 sider
  Kategori: drama

  Boka handler om Lars som har downs syndrom og de har gym. Han har en fadder som han er venn med og di lager hemmelige trylleformler sammen. Men i gymmtimen skjer det noe.

  Boka var lett og lese og hadde litt humor.

  Jeg syntes boka var litt morsom og jeg fikk lyst til å lese hele boka med en gang. Boka passer best for barn mellom 7 og 13. Fordi større kanskje ikke ville ha syntes den var så morsom.

 540. Gymtimen

  Anbefalt av Thea

  Bokfakta:
  Forfatter: Iben Akerlie
  Tittel: Lars er lol
  Forlaget: Gyldendal
  Utdraget har 9 sider
  Kategori: drama

  Boken handler om at Lars som har downs syndrom. Og at han skal i en gymtime der han begynner å gå helt bananas. Så begynner Christina og filme med mobilen.

  Boken var lett å lese noen plasser men andre plasser var det vanskelig.

  Min mening om denne boken er at den kunne hatt litt mer humor synses jeg. Men den var gøy å lese.

 541. Spennende vennskaps bok om downsyndrom

  Anmeldt av Johanne

  Boken handler om at Amanda har blitt fadder til Lars som har downsyndrom. De finner på mange gøyale og rare trylleformler sammen. En gym time roper plutselig Lars ut alle trylleformlene, de slemme jentene Anna og Christina begynner å filme. Redder Amanda Lars eller ikke?

  Boken var lett og lese i forhold til hvor mye tekst, men det var litt vanskelige ord.
  Jeg synes denne boken passer for de fleste. Jeg gir denne terningskast 5

 542. Overskrift: En humorfyllt bok med seriøse forhold til nettmobbing.
  Bokfakta: Iben Akerlie er forfatteren av denne boka.
  Tittel: Lars Er LOL.
  Forlag: ASCHEHOUG
  Utdraget har 8 sider.
  Kategori: Drama

  Hva handler boken om?
  Boken handler om Amanda som er blitt fadder for en ny gutt i klassen som har Downs- syndrom.
  Dette kan skape trøbbel, i nærheten av Anna og Christine. De verste jentene på hele skolen.
  Og et kamera fanger det meste opp.
  Refleksjon:
  Boken var lett og lese men hadde litt vanskelige ord som barn under 10 år ikke kanskje forstår.
  Jeg ville anbefalt for 10-13 åringer til å lese denne boka.
  Det var noen små kjedelige deler der det ikke var så mye spenning og slikt.
  Jeg fikk lyst til å lese hele boken, fordi det var mye du kunne forundre deg om i boken.
  Terningskast: 4,5

 543. Passe bra bok om drama

  Anmeldt av Tord Skjeldal.

  Bokfakta: Tittel: Lars er lol
  Forfattar: Iben Akerlie
  Kategori: drama
  Forlag: ASCHEHOUG

  Boka handler om ein gutt som heiter Lars som har Downs syndrom. Han og fadderen Amanda hadde begynt å lage trylleformler. I gymtimen fekk Anna og Christina høyre trylleformlane, men det var ikkje meininga.

  Det var ikkje bilde men medium stor tekst. Det var ikkje nokon stygge ord og det var lett å skjønne handlinga i boka.

  Eg syns boka var litt kjedeleg fordi det skjedde veldig lite og når det skjedde noko varte det altfor lenge. Eg gir boka terningkast 2.

 544. Ei spennande bok om mobbing

  Anmeldt av Marcus Kulleseid

  Bokfakta: Tittel: Lars er LOL
  Forfattar: Iben Akerlie
  Kategori: Drama
  Forlag: Aschehoug

  Denne boka handler om ein gut som heiter Lars som har Downs syndrom
  Dei har gym og Lars er i sin heilt eigen verden og Anna og Christina gjør noko som iallfall ikkje er OK.

  Vurdering: Den er bra skrevet men kunne vert litt bilete i boka. Språket er OK og dei snakker forståelig.

  Refleksjon: eg likte boka fordi den var morosam. Og den viser mobbing og korleis det er å ver annerledes

 545. Super bok om vennskap

  Anmeldt av Edle Madland

  Bokfakta: Tittel: Lars er LOL
  Forfattar: Ibsen Akerlie
  Forlag: Aschehoug

  Boka handler om Lars som har downsyndrom, derfor er han annerledes enn dei andre. Å blir ertet begrunn av dei tinga han finn på. Amanda er blitt fadder for Lars å prøver så godt hun kan å hjelpe han.

  Boka hadde passe størrelse på skrift og var godt å forstå. Det var nokon vanskelege ord innimellom men ellers var boka bra skreve.

  Eg synest denne boka var veldig gild fordi det var både spenning, drama og humor.

 546. Synes det var fint å lese om Lars som har Downs syndrom, han gjør ting på en annerledes måte. Skjedde morsomme ting inne i gymsalen. Det er veldig fint å høre om hvordan folk som har Downs syndrom har det. Synes boka var lite spennende i starten da det ikke skjedde så mye. Synes ikke det var så mye dramatikk, mest humor.

 547. Anmeldt av Nora el Rhoch

  Bokfakta : forfatter Ibsen akerlie
  Tittel Lars er lol
  Forlaget Gyldendal
  Utdraget har 8 sider
  Kategori drama

  Hva handler boken om

  Det er en en jente som blir fadder for en som har Downs syndrom hun synes han er kjekk og være med. Men en gang når de skulle ha gymtime hadde de stasjoner der de skulle bli delt inn i grupper og Lars komm på gruppe med noen som ikke likte han så godt. På en stasjon dreit Lars seg ut han begynte og hoppe og sprette med et flagg i hånden. Det var noen som filmet og fadderen så ingen til når de filmet og Lars ikke viste noen ting om det læreren bare sto og så på og gjorde ingen ting.

  Det er litt stor skrift og den er ikke vanskelig og lese men det var litt ukjente ord i teksten.

  Min mening om boken

  Den var kjekk og lese men det skulle ha vert litt mer humor. Terningkast 5

 548. Jeg syns boka var litt morsom men det var mye jeg ikke likte jeg gir terningkast 3.

 549. Jeg synnes den var gøy og lese .Den forteller om hva som er greit og ikke greit på nett anbefaler den til andre

  Terningskast 5

 550. Jeg synes denne boka er veldig følsom og bra og den har mye drama som jeg likte jeg synes alle burde lest denne boka.

 551. jeg likte ikke boken så veldig mye den var ikke akkurat så gøy den var bare så flau og det var litt slemt mot de som har den sykdommen men det var også dumt siden ingen gjør sånt i timen uten at læreren gjør noen ting.

 552. Jeg likte ikke boka fordi jeg synes det var liksom ingenting som skjedde untatt to jenter som var slemme. Men det var litt morsomt når de holt på med trylleformlene. Jeg vil gi boka terning kast 3.

 553. Boka var bra men det var litt vanskelig å forstå i starten. Det skjedde litt fort i starten. Jeg vil gi boka terningkast 3.

 554. boka var en drama bok i hvert fall. Den var lit kjedelig men og gøy og kjedelig og gøy.
  men den hadde en fin moral. boka hadde god fantasi med de formlene

 555. Jeg har lest boken før og den gikk ganske tregt.
  Den var ganske kjedelig.
  Terningkast: 1

 556. Jeg likte ikke boken fordi jeg forsto ingen ting. boken kunne vært mye mer spenene. Den burde hat mer aksjon. Så hadde

 557. Det var en bok med følelser og som gjør at man skjøner hvordan barn har det i verdagen

 558. Jeg synes at boken var sjekke men dumt at Lars blir mobbet . Boken kunne startet på et bedre plass.Ellers var alt bra.Det kunne vert bedre.Dumt at de lage en bok om sykdom ellers var alt bra.

 559. Jeg har lest boken før men syns ikke den var særlig gøy. Jeg syns fadderen til Lars var litt sånn jeg gjorde ditt jeg gjorde datt og at hun var litt skrøytete. Jeg vil gi denne boken terningkast 1

 560. Jeg forsto ikke utdraget fra boka helt jeg synes at det var vanskelig å forstå. Jeg gir boken terningkast 3.

 561. Jeg synes at Lars er lol er en bra bok fordi at den viser at man ikke skal filme andre. Jeg synes at Amanda var modig som hjalp Lars . Når jeg og klassen min leste den tenkte jeg at boken var bra videre så jeg har lyst til og lese HELE boken. Ternigkast 5

 562. Boka var fin, og litt rar:) Fordi det handler om ein gutt som har Downs-syndrom, og det er fint at nokon kan bry seg om han. Den var litt rar fordi den bare var litt rar:):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 563. Klassen likte boka godt . Den minnet dem om Harry Potter bøkene. For noen var dette en bok innen en ny sjanger. Elevene likte godt at Amanda og Lars finne sin måte å kommunisere på ( trylleformler). De likte ikke at Lars ble filma, for de var redde at det skulle bli brukt mot Lars. Terningkast 3

 564. Jeg syns boka er ganske morsom og spennende.Jeg liker veldig godt at det er en serie med bøker.Terningkast 5

 565. Passe bra fordi det ikke skjedde så mye til å være en dramatisk bok. Det var tøft gjort av Amanda å stå foran hele klassen og hjelpe Lars.

 566. Meiningane er delte i klassen. Nokre seier «veldig bra og super», andre er noko meir kristiske, og legg seg på «passe bra». Men alt i alt endar vi på karakteren «bra». Vetle synast den er LOL. Andrea seier Lars er kreativ.

 567. Ukjent fare er en bok skrevet av Jan Tore Noreng. Boken forteller en historie om Rikard,
  Tommy og Karen. Jeg synes boken er spennende, det mest spennende var når faren til Rikard ble kidnappet. Jeg synes det var morsomt når de tok feil bil. Jeg ble overasket når Karen klatret oppe taket på bilen. Jeg gir boken terning kast 4.

 568. Jeg har lest hele boka og synes at utdraget gjorde så boken virket kjedelig fordi det ble så forvirrende med alle navnene og stedene men det er det ikke i boka. jeg synes også at det kunne vert litt mer spenning og hatt en litt bedre innledning for det starta liksom rett på. jeg synes at det var en veldig bra tittel og en veldig bra bok derfor gir jeg den terningkast $$$$ (4)

 569. Eg likte ikkje denne boken fordi eg syntes den ikkje var særlig spennande men visst eg hadde lånt boka å hadde fått lest heile ville eg kanskje ha likt den bedre.

 570. Boka var litt morsom fordi at eg har lest hele boka før. men for og vere helt erleg synest eg at den var dårlig. Så terning kast 1

 571. eg synest boka ikkje var bra for eg synest det var ikkje noko drama og action i boka.
  Terningkast 1

 572. boka var kjedelig eg syns at det var ikke var drama i boka nor det skule ver drama.
  eg syns at den får terning kast 1-

 573. Eg likte ikkje boka. den var dårlig. Det var ikkje nok action og drama. Terning kast 1

 574. Eg synest boka var veldig dårlig det skulle jo vere DRAMA men det var ikkje noko drama i den .

 575. eg likte ikkje boka fordi den var ikkje så spennende.eg er ganske sikker på at eg ikkje villa lest heile boka. terningkast 1.

 576. Jeg syns utdraget av denne boken var veldig fin. Jeg har en onkel som har daonsyndrom og han er en trivelig kar. Jeg syns det er fint at bøker ikke alltid handler om fantasi men og så ting som skjer i virkeligheten. Denne boken fikk meg til å tenke mye forselig og det som også var bra var at vi lærte noe av dette utdraget og vi lærte foreksempel at daonsyndrom ikke er en sykdom og masse mer. Denne boka syns jeg var veldig fin og lærerik og jeg har kjempe lyst til å lese den.

 577. Den var kjedelig. Men bittebittelitt spennende men mest kjedelig! Det skjedde litt lite spennende ting.

 578. Jeg synes Lars er lol boka var bra. Den var spennene, morsom og utrolig rar. Men selvom den var rar så var den kul.

 579. Jeg synes Lars er lol boka var bra. Den var spennene, morsom og utrolig rar. Men selvom den var rar så var den kul. Den handler om en jente som blir fadder til Lars. De blir veldig fort venner men så gjør hun en stor tabbe som ødleger bestevenn forholde. Kan hun fikse det??????????

 580. Jeg synes Lars er lol boka var bra. Den var spennene, morsom og utrolig rar. Men selvom den var rar så var den kul. Den handler om en jente som blir fadder til Lars som har dounsyndrom. Lars er like gammel men trenger ekstra hjelp. Hun var syntes det var litt rart pågrunn av alle andre fikk 1 kallasinger og hun fikk en på sin samma alder.Men de blir veldig fort venner men så gjør hun en stor tabbe som ødleger bestevenn forholde. Kan hun fikse det??????????

 581. Jeg synes boken var grei. Det er fordi jeg synes at det ble fortalt mye mer dramatisk enn det egentlig er. Jeg gir den 🎲 tre.

 582. Lars er lol jeg synes den er passe bra den er litt dårlig siden alt ser så fort det er drama men det er ikke akkurat son dram som jenter er med i eller leser

 583. Jeg syntes det var morsomt at Lars begynte og danse og rope trylleformeler.

 584. bra bok dramatisk rar.
  eller er den god.
  det gjør at jeg har lyst å høre mer av boken min søster har den men har aldri les den

 585. det gjør at jeg har lyst å høre mer av boken min søster har den men har aldri les den

 586. Jeg syntes boka var kjempebra, det skjedde så mye på bare åtte sider. Jeg likte godt hvordan dere skrev detaljene ned, og vil gjerne lese hele boka.

 587. Lars er lol😜
  Jeg gir🎲🎲🎲🎲🎲for de jeg syntes boka hadde en ganske god start og jeg vil gjerne lese videre, men jeg syntes at kanskje boka burde ha litt mere spenning. Men det er min mening. jeg likte at boka ikke handla så mye av en ting men om flere.vis jeg hadde været Amanda da hadde jeg brølt ut stopp og støttet han. Vis jeg hadde vert gym læreren hadde jeg vært veldig sint og sakt at hun skulle legge ned mobilen og sakt at hun skule gå til rektor.😃😊😂

 588. Lars er lol
  Jeg likte boken fordi det handler om Lars som har Downs syndrom og Amanda som ble fadderen hans. Det var litt vel komisk når Lars løpte rundt og ropte trylleformelene, men jeg syntes det var dumt Amanda ikke gjorde noe med en gang. Gymlæreren var litt teit som ikke sa stopp til Anna og Christina, men kanskje jentene hadde litt makt over gymlæreren. Jeg tror at Anna og Cristina ikke vett hvordan det er og være anderledes. Hadde de visst at å ha downs syndrom kan være vanskelig og det samme med og være anderledes, hadde kanskje de oppført seg anderledes. Vis Noen kunne fått Anna og Christina til å søke på youtube «du er det kvalmeste menneske jeg noen gang har sett» så ville de lært seg noe. ‘Det er ikke dems feil at de er anderledes, så hvorfor la de tenke det. Ikke mobb folk bare fordi de er anderledes, eller har en sykdom’ 🎲 5

 589. Ukjent fare
  🎲4
  Jeg likte den passe fordi
  Når Leif ble tatt, sa ikke Rikard hva han følte og da klarte jeg ikke og føle meg inn i boken. Det savnet jeg.👻 😉😎😳

  Svart senker natten seg.

  Jeg likte ikke teksten i starten, fordi det var nesten ingen ting om St.Lucia. jeg trodde det var hun som skulle være hoved personen og at Lucia skulle myrde folk med lussekatter. 🤐🎃😤😧
  Slutten var veldig skummel, skikkelig bra, håper andre vil lese den. 🎲 5

  Det handler om en hund som heter Basse og en som heter
  Narko-Kjell. Narko-Kjell liker ikke og få besøk.
  Basse får ofte kjeft av han. Men noen ganger får Basse
  Det han vil vil ha.

  JEG AMBEFALER DEN FOR ALLE FORDI DEN ER ENKEL OG FORSTÅ. den var morsom.👍😎💕

  LARS ER LOL.
  Lars har startet i første klasse og han har en fadder som hetter Amanda.
  Amanda syntes det var litt vanskelig i starten
  men nå er det veldig gøy. De fant på mange rare trylleformler. Favoritt Timen til Amanda er gym, det er min også i virkeligheten.
  hvis jeg var Amanda ville jeg tatt Lars med til et annet sted. Gymlæreren virket veldig redd.
  Han skulle det jo passe på de. Jeg syntes syn på Lars.
  Boken var morsom og veldig rar på en god måte. JEG ANBEFALER DEN TIL ALLE.👻💕

 590. jeg likte ikke boken fordi fordi det var nesten ingen replikker før på slutten det gjør sånn at det blir vanskelig og leve seg inn i det og det var en drama bok men det var ikke noe drama det var mer en humor bok så denne boken var dårlig.

 591. Dette er et viktig tema! Folk burde tenke på hva de gjør før de gjør noe. De drev med digital mobbing. Dette er en super bok selv om den er trist.

  • Dette er så viktig alle lærere burde lese den for barna! Bra bok. Jeg likte at Amanda turte og være med Lars. Og støtte han. Men syntes det var søling at ikke læreren hjalp til. Terningkast 6! Dette kan bli min stemme🤣

 592. hei igjen jeg likte ikke lars er lol så godt, fordi jeg ikke fant noe morsomt med teksten.
  LITT MER: vel så jeg synes det var litt morsomt, men jeg synes det er greit at andre synes at downs er morsomt.

 593. Jeg ble litt forvirret i begynnelsen på grunn av at det var litt vannskelig å forstå…
  det gikk litt fort så jeg forsto ikke mye av det som skjedde…
  det gikk litt hit og dit. Jeg syntes at det burde vert litt bedre forklart i begynnelsen, sån at jeg kunne fått med meg litt mer.. ellers var den litt morsom! men det var litt mye som skjedde i en setning. Jeg gir terning kast: 4. men jeg syntes det burde vert bedre forklart, litt mindre tempo, og litt mer morsom.. Men på den positive delen, tror jeg at jeg kunne ha forstått bedre visst jeg hadde lest hele boken. Men jeg kunne ha anbefalt den.

 594. Jeg synes at denne boken er SUPER morsom fordi de roper ut trylleformler og danser og man kan lage bilder i hode og Lars har Downs Syndrom og fadderen til Lars (Amanda) gjør først ingenting mens to jenter står og filmer og så tar Amanda og roper ut trylleformler og danser Sammen med Lars. Kjempe bra bok, jeg fikk lyst til å lese mer.
  Men jeg syntes at den er litt krenkende for folk som har downs eller

 595. Jeg syntes boka va kjempebra og syntes det skjedde mye på bare 8 sider, jeg vil gjerne lese hele boka. Det er et veldig viktig tema og er spennene og lese om. Lars har jo downs syndrom og han trenger ikke og behandles andelededes forde. Og det var veldig fint og lese om når Amanda støttet han.👍

 596. Jeg syntes boka va kjempebra og syntes det skjedde mye på bare 8 sider, jeg vil gjerne lese hele boka. Det er et veldig viktig tema og er spennene og lese om. Lars har jo downs syndrom og han trenger ikke og behandles andelededes forde. Og det var veldig fint og lese om når Amanda støttet han.👍

 597. Denne boken var et tegn på at det er mange som plager mennesker med sykdommer. Lars var heldigvis ikke redd av å vise at han var litt annerledes enn de andre. Anna og Christina var ganske slem for de sto å filmet Lars når han begynte å rope ut trylleformeler og danse med et turnflagg . terningkast 6 av 6

 598. Vi i 6B synes boka var bra fordi den hadde innimellom gode cliffhangere som gjorde at vi ville lese mer.
  Vi har lest boka fra før; noen likte den bedre enn andre.

 599. Jeg likte utdraget fordi: Det var modig gjort av Amanda, fordi hun gjorde noe mot sin vilje til og redde Lars. Amanda måtte jo stoppe han på en eller annen måte . Men samtidig ville hun ikke dumme seg ut, det var derfor hun gjorde mot sin vilje.
  Jeg liker også at forfatteren forteller så mye om hvor de er og hva de gjør, hva slags øvelser de skal ha. Fordi da får man litt oversikt. Terningkast [5]

 600. Lars er lol

  Lars er lol begynner med, en helt vanlig skoledag.
  Og også yndlings faget til Amanda, gym.
  Klassen blir delt inn i grupper og Amanda kommer på gruppe med dem hun hadde fryktet mest, Anna og Christina.
  Og i en av de andre gruppene, der er Lars, Lars er ikke som alle andre, han har downs.
  Og oppgavene de skal gjøre går lekende lett, uten om en.
  Det er at man skal lage en kreativ dans.
  Lars tar denne oppgaven ganske alvorlig og begynner og danse.
  Han svinger og tar piruetter, mens han roper ut trylleformler.
  Det er da Amanda ser det, det samme som hver gang, blitsene mobiltelefoner.
  Og de peker mot Lars sine piruetter.
  Amanda står helt fryst og klarer ikke å reagere.
  Men til slutt kommer hun seg ut på gulvet of danser ved siden av Lars.
  Hun klarer og redde Lars selvom det kommer til å bli det verste hun noengang har gjort.
  Men selvom Lars nok aldri kommer til og forstå det, har hun avverget noe forferdelig.

  Lars er lol er en fantastisk og rørende historie, om noe som skjer i daglig livet vårt.
  Dette er en historie basert på det som folk gjør nå for tiden.
  Om det fortjener en plass i superfinalen, er jeg usikker på.
  Og på grunn av alt dette rørende tror jeg jeg må gi boken, terningkast 4!

 601. Eg likte denne boken fordi den var morsom eg likte når lars dumma seg ut og eg er glad for at Amanda redda lars fra hamselv.

  Denne boken er for dei som liker drama og humor.

 602. dette utdraget var bra. Fordi den sier veldig mye om hvordan det er om og ha en utviklings hemma person i skolen. den er litt morsom samtidig som den er trist. jei vil si at denne boka passer til alle folk.

 603. Dette er ei dramatisk bok og det skjer ei dramatisk handling. Eg synst det er ei bra bok fordi Amanda turte å stå opp for lars når dei to jentene sto å lo og filma lars. Eg syns at Amanda er kjempetøff som sto opp for Lars fordi ho var klar over kva dei to jentene kunne gjer mot ho.

 604. I starten skjønte ikke helt handlingen i boka. Jeg syntes boka hørtes litt kjedelig og trist ut. Jeg gir boka terningkast 2.

 605. Jeg syntes dette utdraget fra boka var i den drama serien som stod på framsiden.
  Jeg syntes at det var dumt at anna og Christina alltid skulle filme lars selv om lars er litt annerledes så trenger de ikke erte.

  Men ellers så var utdraget supert.

  Jeg gir boken terning kast: 5

  Jeg anbefaler denne boka for: 5klasse og oppover 🙂

 606. jeg likte da hun hjalp Lars .jeg syntes at det var en fin bok og jeg vil lese resten av boka .For jeg likte inn holde i teksten. Jeg syntes at det hun valgte var smart. Jeg syntes at slutten var fin . Jeg gir denne boka terning kast 6.

 607. Jeg synes boken var bra og jeg har hørt boken på lydbok. Den er litt kjedelig noen ganger.
  Terning kast 6️⃣. 1-10

 608. Jeg synes det var bra fordi Amanda hjalp Lars. Den var litt kjedelig fordi den ikke hadde så spennende spenningstopp. Det var dumt at Christina filmet lars. Jeg synes boka var passe bra. jeg gir terningkast 3.

 609. Min anmeldelse:
  Jeg syntes boka var litt kjedelig fordi jeg kom ikke inn i den og jeg syntes den var litt meningsløs. Jeg syntes den også ikke hadde en spenningstopp.

  Jeg anbefaler ikke boka til andre fordi den var litt kjedelig 🙂
  Jeg gir boka terningkast 1

 610. Min anmeldelse:
  Jeg syntes boka var litt kjedelig og litt meningsløs.
  Jeg syntes også den ikke hadde en spenningstopp.

  Jeg anbefaler ikke boka til andre.
  Jeg gir boka ternings kast 1

 611. Me likte ikkje boka fordi det er ikkje heilt våres stil. Den var litt alvorleg så kanskje dei som mobber lærer noko av å lese denne boka. Me gir boka terningkast 2.

 612. – Boka var veldig gøy. Litt morosam også.
  – Ganske morosamt då Lars byrja å lage trylleformlar.
  – Den var gøy, og det var ei veldig bra bok.
  – Eg skjønte ikkje alt som skjedde i boka.
  – Eg syns den var litt keisam.
  – Eg syns den var sånn passe bra.
  – Det var litt dumt at det var akkurat det kapittelet som var i utdraget. Sjølve boka er veldig bra. Den handlar om at vi skal behandle alle likt, sjølv om dei er annleis, og det bryr eg meg veldig mykje om. Det er ei veldig viktig bok, og ein veldig viktig sak.
  – Eg syns at Lars er LOL var veldig gøy, utdraget var veldig gøy. Det var ikkje kjedeleg. Det var spanande, og det var veldig gøy at han gjorde det han ville og ikkje var redd.
  – Eg syns boka var gøy, og fekk lyst å lese heile.
  – Eg anbefalar veldig heile boka, det utdraget er berre ein liten del av det som har skjedd. Dette utdraget er berre ein liten del av det som skjedde. Eg trur dei fleste her ville elska den, den er mellom anna trist også.
  – Eg tenkte fyrst at boka kom til å vere veldig gøy, grunna tittelen – og eg elska den!
  – Det var veldig mykje å sei om den, det var litt kjensla eg hadde dersom noko slikt hadde skjedd. Den var veldig følsom, syns eg. Vi kunne sett oss sjølv i den situasjonen, og boka var veldig realistisk.
  – Veldig bra, fekk vite om livet til nokon som hadde downs syndrom, også fekk vi høyre om ei som hjalp.
  – Det er ein av dei beste utdraga i bokslukerprisen.
  – Veldig spanande, eg skjønte nesten alt dei sa. Veldig gøy med trylleformlane. Ho jenta var tøff som gjekk ut og sa ein tøysete trylleformel.
  – Eg håpar denne boka vinn bokslukerprisen.

 613. Jeg synes denne boka var morsom. Den var super duper bra. Lo meg i gjell. Les denne boka fordi den er lære rik. Så tipp tommel opp til Kristine Isaksen.

 614. Som klasse anmelder me denne boka som dårleg/passe bra. Dette fordi den mangler spaning. Handlinga var som ein vanleg kvardag. Enkelte elevar framhever likevel at den kan lære oss noko om Down Syndrom, og om mobbing. Samla vurdering i klassen er terningkast to.

 615. Det er en veldig god bok jeg ser ikke noen svakheter i den det er definitivt en bok som jeg vil lese videre på så jeg gir den terning kast 5 🎲

 616. Jeg synes at boka var veldig gøy å lese. Jeg hadde lyst til å lese mer med boka. Jeg likte at de forklarte det nøye at jeg forsto hva som skjedde. Jeg leste denne får 2 dager siden og jeg husker ennå hva som skjedde i boka. Jeg synes boka var veldig bra så jeggir den terning kast 🎲6

 617. Det er en veldig god bok de har med mer detaljer en vanlig veldig morsom og spennende terningskast 4

 618. 🎲6 Jeg syntes at boken var kjempegøy fordi det skjedde så mye i boken.
  Jeg syntes at Amanda var kjempe tøff som rørte og gå bort til Lars og si stopp.
  Jeg anbefaler boka.

 619. 🎲6 Jeg synes boka hvar gøy jeg har lyst til å lese mer av det. Den hvar morsom

 620. jeg synes denne boka var ganske kjedelig og det var ikke så spennende når de bare var i gymsal hele tiden. jeg syntes det var bra at Amanda turte og beskytte Lars, men det var veldig pinlig.

 621. Denne boken er sykt god fordi at det er en vakker fortelling og alle kan lære noe fra den. Min favoritt del er når de er i skolegården. terningkast 6

 622. Denne boka må jeg lese! Den virket veldig bra! Jeg syntes det var veldig dumt at læreren ikke gjorde noe for å stoppe Christina, men det var veldig bra at Amanda gjorde det hun gjorde. Jeg likte boka veldig godt, fordi den var ganske dramatisk. Jeg gir boka terningkast 5😆

 623. Denne boka må jeg lese! Den virket veldig bra! Jeg syntes det var veldig dumt at læreren ikke gjorde noe for å stoppe Christina, men det var veldig bra at Amanda gjorde det hun gjorde. Jeg likte boka veldig godt, fordi den var ganske dramatisk. Jeg gir boka terningkast 5😆

 624. Hei jeg er Maria. Jeg elsket dette utdraget. Det var ekstra bra at det var med en gutt med Downs. Jeg anbefaler denne boka på det sterkeste. Denne boka passer nok best for de som er mellom 9-12 år.

 625. jeg syns den var litt morsom med formlene til lars og Amanda og den kunne vært litte grann bedre.

 626. Jeg likte boka fordi den var morsom og jeg skjønte va den handlet om. Jeg syns den var kul bra og masse mer jeg likte at det var litt dramma og da de snakka om trylleformel. Jeg gir terning kast 6 😀

 627. Boken er litt kjedelig til å begynne med, mens så blir det litt spennende når alle stopper opp for å se på Lars. Hva kommer til å skje videre med Amanda og Lars og hva med de som filmet. Flere i klassen som vil lese hele boka.
  Myre skole.

 628. Jeg synes at boka er ikke er for meg fordi den ikke passa meg og fordi den hadde ikke humor. Jeg gir den 🎲2

 629. Denne boka er perfekt!! Eg elsker denne boka og den er så spennende. Lars er så søt og spesiell og Amanda er så sjenert og vil ikkje vere meir annaleders enn andre. Det liker eg, fordi eg syns det blir litt skummelt og kleint når hun ikkje vil beskytte Lars, men fortsatt vil det. Eg anbefaler den veldig til jenter som liker drama og kjærlighet. Og kanskje personer som liker humor og drama. Terningkast 6!😉

 630. Denne boka er perfekt!! Eg elsker denne boka og den er så spennende. Lars er så søt og spesiell og Amanda er så sjenert og vil ikkje vere meir annaleders enn andre. Det liker eg, fordi eg syns det blir litt skummelt og kleint når hun ikkje vil beskytte Lars, men fortsatt vil det. Eg anbefaler den veldig til jenter som liker drama og kjærlighet. Og kanskje personer som liker humor og drama. Terningkast 6!

 631. Boka er levande og ekte. Eg synst boka var bra fordi det er ei bok du kan sjå opp til å lære av. Den får folk til å tenke seg om kva dei gjer. Boka viser kva ekte vennskap er. Eg har veldig lyst til å lese boka vidare. Boken passer for dei som liker drama.

 632. Eg likte boka fordi eg liker bøker som er om vennskap og er humor i boka.
  Den er veldig gøy å eg holder på med boka og når eg les i den klarer eg så vidt å legg den frå meg. Eg syns den var spennande. Den var litt trist mitt i boka men den er fortsatt veldig spennande og bra. Eg elskar den boka og den er favoritt boken min.

  🎲: 6

 633. Eg likte boka sikkelig godt fordi veldig masse skjedde på så få sider. Denne boka kan mange lære av. Det var overraskande og merkeleg når rommet «fryste». Eg har lyst til å lese meir fordi eg lurer på kva som skjer vidare. Om eg hadde hatt ein fadderunge med Downs syndrom hadde eg nok ikkje klart å gått fram og spelt med, eg hadde vel sikkert bere stoppa han/ho så eg synst Amanda er sikkelig tøff. Eg lurer på om Christina og Anna forandrar seg i løpet av boka. Eg gir den Veldig Bra

 634. Super!!!!😍😍. Jeg elsket boken den var utrolig jeg kan ikke beskrive den !!!!!!😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

 635. Jeg synes utdraget var spennende og morsomt men noen av vennene mine har lest boka og sier at den ikke er noe gøy i det hele tatt. Men alle sier til meg at jeg skal gjøre det jeg selv vil. Jeg fikk lyst til å lese boka.

 636. Jeg synes boken hørtes morsom ut. Det er drama og spenning. To av mine favoritt ting innen bøker. Men noen av mine venner har lest den og de sier at den ikke er spennende i det hele tatt. Jeg får bare finne boken å se hva jeg synes selv etter at jeg har lest den. Som sagt så gleder jeg meg til å lese den. 🙂

 637. Jeg syntes boka var spennende og morsom.Jeg likte Lars for han gJorde mye rart. Jeg gir terningkast5. Boka passer fra barn på 5-12 år

 638. Vi synes at boka var litt spennende og litt kjedelig. Vi kunne ha lest boka. Terningkast 3.
  Det var fint at i det minste at det var en bok med Downs syndrom:)

 639. Det var rart at lars ropte masse trylleformler som jenta hadde lagd og jenta reddet han det var kult det ble nesten krise jeg tror jeg gir denne boken en treer.

 640. Jeg syntes denne boka var bra og veldig morsom. Jeg likte da lars ropte trylleformler. Denne boka gir jeg terningkast FEM

 641. Ganske bra, ganske trist. dumt å mobbe folk som har spesielle behover. Jeg vil gi den en tre av seks

 642. det var spennende! det var morsomt når Amanda klarte og stoppe det Lars gjorde, så han ikke dumma seg ut mer:)

  terningkast: 5

 643. Jeg likte ikke boka. Jeg liker bare ikke sånn sjanger. Det var litt morsomt da Lars ropte alle de trylleformene.
  Den kunne ha vært enda mer morsom.
  Terningkast: 3:(

 644. Jeg synes boken var kjedelig, det er ikke noe jeg kunne lest.
  Men den var litt morsom da.
  Jeg synes det ble litt vanskelig å følge med.
  Terningkast: 3

 645. jeg likte ikke boka så godt, men den var OK. Den var en del ulik virkeligheten. Og hovedrollen er litt dramatisk, men den var kul. Jeg likte delen der hvor han sa den trylleformelen. Jeg vil gi den terningkast 3 fordi det ikke er en bok jeg ville ha lest 🙂

 646. Jeg likte ikke boka veldig godt, men jeg synes at boka var om et bra tema og litt dramatisk, og jeg gir boka terningkast 2,5

 647. Jeg syntes boka var veldig bra. Jeg likte veldig godt temaet i boken.
  Boken passer for barn mellom 10-12 år. Jeg synes det var fint at Amanda reddet Lars.
  Terningkast: 6 av 6.

 648. Jeg syntes at det var veldig gøy å lese denne boka.
  Jeg likte veldig forsiden på boka.
  det var gøy at de var i gymtimen.

 649. Denne teksten kunne hatt ett litt bedre innledning om personene. Men resten kunne ikke vert bedre. terningkast 4,726

 650. Vi likte boka fordi den var både morsom og det var spennende og lese hva som skjedde i gymtimen. Mobbing er alltid et aktuelt tema og vi synes Amanda var tøff som turte å «redde» Lars fra situasjonen han var i.

 651. Jeg syntes boken er bra, men jeg syntes litt synn på lars fordi han blir ertet. Jeg liker boken jeg gir terning kast fire

 652. I starten av boka skjønte jeg ikke helt handlingen i boka. Jeg syntes boka hørtes litt kjedelig ut fordi det var ikke spennende. Jeg syntes det var dumt at det var lov å ha mobiler i gymmen. Jeg syntes Anna og christina var frekke og slemme mot Lars. Jeg syntes læreren Stein Vidar burde sett litt mer til Lars. Det var veldig mange vanskelige ord. Jeg gir boka terningkast 1.

 653. Dine boka er ganske morsom jeg liker hvordan dere har lagd Tryle ora.jeg synes den er Super og jeg liker bøker med drama

 654. Jeg synes at boka var perfekt for drama. Jeg tror egentlig ikke at de som filmet viste så mye om nettvett ihvertfall. Får håpe de ikke sender det til noen.
  Terningkast 4 🙂

 655. Jeg synes ikke boka var så bra. Fordi jeg synes ikke det var så greit at Anna og Christina filmet Lars når han prøvde så godt han kunne i gym timen. Han tok det jo bare seriøst. Terningkast 3

 656. Jeg syntes at boka var veldig bra .
  Men det er liksom ikke min sjanger .
  Jeg syntes det var morsomt når Lars begynte å Danse foran alle sammen.
  jeg ble overasket over at Amanda ikke stoppet dem med å filme Lars .
  Jeg syntes det burde vert mer spenning eller mer drama.
  Så jeg gir terningkast 4 eller 3 .

 657. Jg synes at boka Lars er lol boka er bra.
  Jeg synes den er bra Fordi det er min type
  Sjanger.
  Jeg liker sånne type bøker

 658. Jeg synes at utdraget var bra. Jeg likte veldig godt at Lars danset og ropte trylleformler. Men det er dumt at Lars blir mobbet. Utdraget var veldig spennende. Og det var litt drama i utdraget men jeg skulle ønsket at det var litt mere drama. Men jeg liker sånne sjangere som Lars er LOL. Håper det kommer en 2 av dene boken bare med litt mere drama. Men håper du tar litt insperasjon fra 1. Hvis du skal lage en bok 2. Jeg likte utdraget veldig godt så derfor får det en 5.