Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Luridiumstyven

Bobbie Peers Aschehoug 2015

 

For åtte år siden var William involvert i en ulykke, og bestefaren hans forsvant på mystisk vis etter å ha fortalt at familien var i livsfare. Siden den gang har de holdt seg skjult, men nå har William løst Umuligheten – verdens vanskeligste kode – og har derfor havnet i medienes søkelys. Da er freden forbi.

 

kapittel 7

William lå oppå dyna med klærne på. Han kikket opp i taket. Klokka var halv fire, og han var fremdeles lys våken. Han visste at han ikke kom til å få sove. Det var for mange tanker som stormet rundt i hodet hans. Han tenkte på det mamma hadde sagt om ulykken og om hvordan han hadde holdt på å dø. Hvordan hadde han overlevd? Hadde bestefars forsvinning noe med det å gjøre? William skulle så innmari ønske at bestefar var her. Men det var han ikke. Han fikk vondt i magen hver gang han tenkte på det som hadde skjedd på museet. Nå visste hele verden hvem som hadde løst Umuligheten. Det var hans skyld at de var på rømmen igjen.

William hørte at mamma og pappa romsterte nede i stua. De pakket sammen det mest nødvendige. De skulle kjøre så snart det ble lyst.

William satte seg opp i senga og så seg omkring i det mørke rommet. Var det blitt kaldere her inne? Han reiste seg og gikk mot vinduet, men stoppet da han tråkket på noe hardt. Han kikket ned og fikk øye på noe som lå på gulvet foran ham. Han satte seg ned på huk. Det var en bille. Den lå på ryggen med de små beina i været. William pirket forsiktig borti den med fingeren. Den reagerte ikke. Han plukket den opp og la den i hånda.

Så gikk han bort til skrivebordet og la billen forsiktig på bordflaten. Han åpnet en av skuffene og tok opp et forstørrelsesglass. Ble sittende og stirre fremfor seg. Dette var ingen vanlig bille. Den var laget av ørsmå metallbiter som ble holdt sammen med mikroskopiske skruer. Det var en mekanisk bille! Og noe av det vakreste og mest avanserte han hadde sett.

Rettighetene for utdraget gjelder for aksjonsperioden, derfor har vi måttet fjerne resten av utdraget. Utdraget var hentet fra s. 43-51.

1 341 anmeldelser av “Luridiumstyven

 1. Luridiumstyven av Bobbie Peers
  Boken handler om en som heter William og som finner en metallbille på romet sitt. Samme dag blir han jagd ut av huset sitt av foreldrene sine fordi noen kommer og raserer huset deres. Tilslutt finner han en bil, men noen finner han.

  Dette er en speningsbok og det elsker jeg.
  Jeg lever meg veldig inn i boka fordi det er masse små detaljer som gjør boka ekstra bra.
  Og dette er noe for seg selv

  Boka starter rett inn i speningtoppen som er veldig spenende.
  Personene blir ikke så veldig bra forklart men for meg var ikke det det viktigste. Jeg har veldig lyst til å lese hele boka, og det var en utfordring å legge den fra seg.

  Jeg elseket boka den var superduper bra.
  Viss jeg skulle gitt terningkast ville det ha vært 7.
  jeg anbefaler denne boka spesielt til de som liker spening.

 2. Luridiumstyven av Bobbie Peers

  Teksten handler om William. Han blir følgt av en farlig fyr. Det starter i William’s
  hus men så sier faren at han må løpe!

  Det er en spenningsbok.

  Boken anbefales!
  Det var veldig mye som sjedde 😀
  Den var spennende 😀
  Likte perfekt når Monstre kom inn i boken 😀

  Mvh: Valde

 3. LURIDIUMSTYVEN
  AV: BOBBY PEERS
  En gutt ved navn william blir nødt til å flytte hjemmefra fordi han blir forfulgt av en maskin eller en man / dame? Fordi han er et geni som har løst en kode.

  dette er en spenningsbok.
  Jeg synes den var spennende man den startet litt tregt men ble veldig spennende i slutten.
  jeg synes det var dumt at vi stoppet på at vi stoppet så tidlig.
  dette er en bok du lett kan leve deg inn i men den var kjedelig i starten.

  Jeg syns det var en god bok, men starter for tregt.
  Jeg gir den terningkast tre. Den passer for 9 år og oppover.

 4. Luridiumstyven
  AV: BOBBY PEERS

  Denne boken handler om eg gutt som heter William som blir jaget av en maskin som kiddnappet foreldrene hans

  Dette er en bok med mye spenning
  det er derfor jeg liker denne boken

  Jeg likte denne boken veldig godt
  kunne godt ha lest hele boken

  Starten var litt kjedelig men men helt grei

 5. Godt skrevet synest jeg! Forfatteren gjorde en bra jobb med å forklare og fortelle. Kom virkelig inn i historien. Likte historien veldig godt og er spent med hvordan det går med William! Terningkast 6!!

  • Jeg synes at boken var spennende. Det var litt morsomt med billen som oppførte seg som en hund. Terningkast 4

 6. Denne boken var veldig gøy og spennende??? fordi vi viste ikke at en skygge skulle komme og det var spennende når han løpte☺️
  ? Kast 6

 7. Boken var kul??. jeg likte kombinasjonen av grøss og spenning?. min venn Likte den også, jeg gir terningkast? 4.??

 8. Tatiana: Boken var sånn passe bra, jeg likte den ikke.
  Rikke: jeg synes at boken var spennende og veldig bra!
  Bard-m:lol
  Mascha: jeg synes at den var spennende og litt skummel
  Rakel: jeg synes den var litt treg i starten, men den ble bare mer og mer spennende:)
  sindre: den var artig
  ola :jeg likte boka veldig mye.

 9. Denne boka var meget bra. Jeg elsker krim og spenning og denne var veldig spenningsfull. Og det var et helt perfekt utdrag. Jeg fikk virkelig lyst og lese boka.
  Victoria:-)

 10. den var veldig gøy, for de jeg liker veldig godt mysterier og skumle bøker. denne boka var veldig spennende jeg vil gi denne en terningkast 5

 11. Boka var veldig spennene og jeg har veldig lyst å lese hele boken! Jeg gir den terningkast 5!

 12. Jeg gir den en 3 til 4. Fordi det ikke noe særlig spennende, men det er eksplosjoner og gevær og det liker jeg 🙂 Så jeg ville ikke kjøpt boken, men kkjøp den selv vis du vil. 😀

 13. Utdragene som vi får høre har en god spenningskurve, og det er lett å knytte disse kapitlene til hvordan man kan bygge opp spenningen.

 14. Boken var veldig spennende fordi det skjer mange mystiske ting. Vi anbefaler å lese den.

 15. Forfatteren skrev på en måte som gjorde at det ble spennende, det var spennende når han måtte rømme. Likte godt da han hoppet ut av vinduet. Vi ble nysgjerrige på billen. Spennende fordi det skjedde veldig mye. Litt for brå slutt – men det gjorde at vi ville lese videre.

 16. Eg likte den for den var spennande. Spennande fordi noen jaga han, hulle i vinduget,og skyggen.

 17. Eg likte denne boka fordi den var spennende, og boka var proppfull av detaljer sånn at eg kunne forestille meg bilder i hode. Håper at denne boka vinner bokslukerprisen. 🙂

 18. Denne boka er kansje ein av de mest spenndane bøkene eg noen gang har lest. Denne er fult av spenning. Eg likte ditaljane, fordi eg greide og se får meg alt saman. Eg blei veldig nysjerring på denne boka.

 19. Eg synest dette var ei kjempespennande bok fordi: Det blei meir ig meir spennande heile tida og forfattaren greide og forklare veldig bra om kva Willian høyrte og om kva William såg. Eg vil lese videre på denne boka for og finne ut kven dei to mennene var.

 20. Eg synest boka var spennande fordi den hadde plutselig overraskelsar og den var veldig kjekk.

 21. Eg syns boka var kjekk fordi den var spenande.
  Vi fikk akuratt ikkje kem det var som følte etter han og eg vill vite ka som har skjedd med foreldra.

 22. Denne boka er definitivt ei spenningsbok! Når du leser lurer du om kven er dei to skikkelsene og kva er det som forfølger William? Denne boken kommer definitivt til å vinne bokslukarprisen. Terningkast 6.

 23. Eg syntes det var spennande og kjekk for det er mye vi ikkje veit som om kven som sendte billa eller kven dei to fyrane er.

 24. Eg syntes boka var super spennande, proppfull av detaljer og tror den garantert vinner bokslukerprisen:-) (-:

 25. Eg synest at boka er spennende .Fordi eg vil vite meir om bestefaren og William.
  Terning kast 6.

 26. Eg synest boken var bra, fordi det var masse spenning
  og boka var proppfull av detaljer.
  Viss du liker spenningsbøker er denne boken anbefalt for deg.
  VI skal lese boka høgt i klassen og det gleder eg meg til fordi eg liker spennings bøker.

 27. Eg har veldig lyst til å finne ut kva Umuligheten er, og kven dei folka som jagde William er. Boka hadde masse detaljer, og det er bra for då kunne eg sjå for meg historien i hodet. Det var bra att det skjedde noko heile tida, men det som skjedde var ikkje alltid like kjekt.

 28. Eg likte boka fordi det var mange detaljer og eg fekk lyst til og vite kven som kom og kva som skjedde med foreldra .

 29. Eg likte boka fordi den hadde riktig beskrivelse sånn att eg kan sjå bilete i hode mitt
  og riktig spennande .

 30. Eg likte boka veldig godt. Fordi den var spennande og kjekk. Det var mangen detaljer i boka så eg kan forestille meg det i hodet. Eg gleder meg til og høyre meir.

 31. Boka var både spanende og mystisk. Mange av elevane i 6 klasse likte utdraget og har veldig lyst til å lese boka. Nokre likte ikkje sjangeren og dermed ikkje boka. Samla gjer klassen karakteren veldig bra.

 32. hei denne boken er veldig spennende og jeg skulle gjerne lest hele boka denne boka er akkurat en sånn bok jeg vil lese

 33. Syns den var spennende, jeg vil lese videre! Veldig god! Den var gøy, jeg får lyst til å skrike! Jeg vil anbefale den for 5.kl og oppover! Fantastisk! Spennende!

 34. Luridiumstyven
  av: Bobby Peers

  William finner en bille på rommet sitt, men det er ikke en vanlig bille. Det er en bille laget av metall. Den oppfører seg som en hund. Merkelig!
  Noen minutter senere roper faren og moren at han må løpe. Og når han ser seg tilbake ser han at han blir forfulgt. Av en skummel skapning…

  Terningkast: 4

  • veldig bra «bok» det var spennende at det skjedde noe hele tiden det var en litt rar start fordi vi skjønte ikke hva umuligheten var. vi ble overassket over at det var en mekanisk bille fordi den tenkte selv. det var litt kult slutten gjorde sånn at vi ville lese mer fordi vi er spente på hva som kommer til og skje videre med William.

 35. Jeg syntes boka var veldig spennene. Anbefales for 8-13 år.

  Det handler om William han har vært med i en ulykke det er midt på natta han får ikke sove det kommer noen inn i huset hans og jager han til et jorde. Han går inn i et hus og jemmer seg i en lastebil. noen treffer han med en blå stråle så blir alt svart.

 36. Eg har ikkje lest heile boka men akkurat kapittel 7 og 8 fikk meg til å ville lese meir. Akkurat den delen var ganske spenande!!

 37. Den er UTROLIG bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Den er den beste boken jeg noen sinne har hørt om, SÅÅÅÅÅÅ spennende

 38. A: Den var veldig spennende og jeg fikk frysninger! Jeg anbefaler alle i hele verden å lese den! 😀 H: det var veldig spennende, jeg likte spesielt den delen der gutten ble jakta på.
  BEGGE TO VIL LESE DEN!!!

 39. Luridiumstyven det var veldigspenende fordi at bestefaren forsvant etter ulykka. Eg lurer på ka som kjedde med han. Det her er ein av dei mest spenande bøkene eg har lest i mit liv

 40. dette er en veldig bra bok. Dettte er en sånn bok du ikke kan legge fra deg fordi den er så spennene. jeg vil anbefale dene boken til alle over 7-8 år.

 41. Boken handler om en gutt som heter William. Historien starter med at William finner en metall bille på rommet sitt. Så begynte billen å røre på seg ,den gikk ut i gangen. William fulgte etter den. Den forsvant. plutselig fikk han øye på en stor skygge. Jo lengre du kommer i boken, jo skumlere blir det…
  Denne boken passer for dem som liker spenning og skumle ting. Den passer for 9-14 åringer. Jeg gir den terningkast 6. Jeg anbefaler denne boken.

 42. Luridiumstyven er veldig spennende og litt skummelt. Jeg ville ha gitt den terning kast 6

 43. LURIDIUMSTYVEN
  AV BOBBIE PEERS
  (Min anmeldelse baseres på at jeg har lest hele boka og ikke bare utdraget.)
  Luridiumstyven handler om en gutt som heter William. De bor på en hemmelig adresse i en by i Norge. Han løser umuligheten: verdens vanskeligste kode. Det betyr at han er i fare. Hele verden vet det og familien til William og William er i fare. En natt kommer det en veldig farlig robot for å ta William og han rømmer og greier å redde seg. Men han besvimer og våkner først i en bil som kjører. Han får vite at han er i trygghet og at han er på vei til et institutt for spesielt smarte unger. Her får han får vite om luridium og kjønner etter hvert mer og mer om bestefaren sin…
  Han får vite at han består av 85% Luridium.
  En mann ved navn Abraham Telley trenger Luridium får å Overleve og William er i fare…

  Jeg synes at boken var superbra og gir den terningkast6️⃣?
  Anbefales til Gutter og Jenter 9-14

 44. Teksten handler om en gutt som heter William. William er oppslukt av koder. En dag ser han en bille på rommet sitt, men ikke en helt vanlig bille. Billen Advarer William at noe skal skje. Han lytter til det faren og moren sier, helt til noe raserer huset deres. Faren begynner og brøle at William skal komme seg ut. Skikkelsen er ute etter William. William hopper ut vinduet og spurter unna så for som han kan. Men skikkelsen finner han.

  Man blir oppslukt av boka etter den første siden.

  Jeg anbefaler denne boka fordi den er spennende og godt skrevet.

 45. Det var skikkelig spenende bok og jeg vil lese hele. Hvis du vil vite hva boka handler om les den selv.???

 46. En spennende og kretiv bok.
  Jeg har lest hele og lover dere at denne boken her fantastisk!
  Fra start til slutt er det noe som skjer. det er en forklaring på alt det merkelig og jeg gleder meg til å få lese to’eren!
  boken høres nesten litt ut som et spill med urben som man kommer opp i høyere grader og alt merkelig på instituttet og sånt!
  så denne boken annbefaler jeg!

 47. Luridiums tyven.
  William har alltid lurt på hvorfor bestefaren hans plutselig bare forsvant når William ble født. Han får mer informasjon når han blir tatt inn på et innstitutt, for de smarteste menneskene i verden.

  William får en falig reise, når han leter etter mer informasjon om det han ikke vet.

  Jeg har lest hele boka , og det er en kjempe spennende bok som er veldig vanskelig å legge fra seg. Når man kommer litt inn i boka får man følelsen av at man er inni boka. Akkurat der og da blir man så engasjert at man nesten hopper opp og ned. Jeg anbefaler boka til spenningssøkende barn. Men som alle bøker passer den til voksne og. Dette har nå blitt en av mine yndlings bøker. Som jeg gjerne kan lese omigjen og fortsatt ha den samme spenningen som jeg hadde første gang og jeg kan knapt vente til bok 2 kommer ut. Av meg får den en soleklar 6-er i terningkast.

 48. elsket boka jeg gleder meg til å lese boka. lurer på hva den siktelsens var.
  terning kast 6. 😉

 49. Vi likte boka kjempegodt.
  Utdraget var godt skrevet, skummelt og det var spennende å lure på hva William hadde funnet ut av tidligere. Spesielt spennende var det da William ble fanget i det nedlagte lagerhuset, og vi likte måten forfatteren gjorde det spennende på oss på.
  Vi sitter igjen med mange spørsmål; hvor kom billa fra, hvem løp William fra, hvem styrer billa, hvem styrer skyggen, er det kanskje bestefaren som har laget billa for å advare William+ Hva skjer egentlig videre?
  Vi vil lese mer!

 50. Klassen tykkjer boka var veldig bra. Den var spanande, detaljrik og fantasifull. Den var eksplosiv og skummel. Vi likte den svært godt og vi har lyst til å lese meir!

 51. Det var spanande fordi det var godt forklart og det skjedde noko heile tida. Då vart det ikkje keisamt.

 52. jeg synes boken var spennende.
  fordi man viste ikke hvem skyggene var også hvem det var.
  jeg likte at man ikke fikk vite hvem det var.
  jeg gir boken terningskast: 5

 53. Vi syntes at boka var veldig bra.
  Fordig det var mye spenningng i den men det tok litt lang tid til man forsto boka.
  Jeg likte at det var spennning i den.

 54. Jeg syntes at denne boken var veldig spennene og skremmende.
  Den var veldig bra terningkast 5.
  Og den var veldig morsom og litt ekkel.

 55. jeg synes at boka er spennene. Når jeg hørte utdraget så fikk jeg kjempe lyst til å lese den, jeg likte også slutten veldig godt.

 56. jeg syntes at boka var veldig spennende. jeg gir den terningkast 6. forfatteren har vært veldig flink på å utvide øyeblikkene.

 57. jeg synes boka er veldig spenene og etter vi bare leste det lile fra boka syntes jeg at det var sykt spenende og jeg har lyst til og leåne den på bibiloteket 🙂

 58. Jeg syns at denne boken er en av de beste bøkene jeg har lest!!!!

  Den er spennende når han William LØP!!!!!!!!!!

  Hilsen Kristine,Malin.A og adria

 59. Jeg syntes at boken var veldig spennende, fordi når pappaen om mammaen ropte «William, William løp løp!»

 60. Jeg synes den var veldig bra.
  Fordi den var spennene og kul.
  Jeg synes forfatteren hadde veldig bra fantasi.

 61. jeg likte den veldig godt, jeg syns de fleste bøker er ganske så kjedelige, så jeg syns det er vanskelig å finne en bok for meg.
  men denne boka er definnetift noe for meg!
  terningkast 6

 62. Det hånler om en gutt som het William. Hans familie var utsat for en ulykke på et museum. De her vært på rømmen lange. En natt fikk de et uventet besøk. Og måte tømme.
  Jeg synes boken virket gøy og spenene ut.

 63. Jeg likte det utdraget veldig godt siden at det var spennende fordi du ikke viste hva som var det neste som skjedde hele tiden. Har til og med lånt denne boken selv etter dette fine utdraget.

 64. Boka var spennende skummel og bra!? Jo lengre ut i boken du kommer jo mer spennende blir den?Dette er litt starten av boka: Det er en gutt som heter Wiliam og han får øye på en metall bille på gulvet, han prøver og fange den men så stikker den av men Wiliam følger etter den og ned i trappa og ned i trappen ser han en skygge? Les boken for resten

 65. Vi i 6 Rød, Gausel skole, synes denne boken var spennende, skremmende, kjekk og veldig bra.

 66. den var veldig gøy men jeg ble ikke glad når det ikke var forsettelse terningkast på boka er 6 men jeg skal lese den ferdig en dag.

 67. veldig spennene!jeg likte alle detaljene men vi kunne ha fått lest litt er av boken fordi dt sluttet uten noe mysterie

 68. Boken var spennende fordi det skjedde veldig mye i den. Boken var morsom fordi det var en bille som oppførte seg som en hund. Det var irriterende at vi ikke fikk vite slutten. Vi vil lese mer. Det var spennende fordi William ble forfulgt.

 69. Vi synes dette virker som en spennende bok! noen i klassen har lest hele boken, og anbefaler den på det sterkeste…(O:

 70. Boka var veldig spennende og skremmende fordi det var kult at det var mørke skygger som følger etter William. Jeg ble veldig overrasket da den jernbjelken falt oppå bilen som William var i. Slutten var ganske spennende fordi det sluttet så brått med alt!! Fikk kjempe lyst til å lese den:)

 71. Jeg synes den var bra og spennende fordi det var teknologi og litt skummelt, men den var kul fordi det var veldig kult da kloa tok tak i panseret til lastebilen og da hageporten eksploderte i fille biter. Jeg likte godt da hage porten eksploderte, men jeg likte også den glødene pistolen. Slutten var litt kul men også litt skummel. Jeg syntes at boken får en veldig bra og at jeg har lyst til å lese hele boken. den var kjempe bra. Jeg synes at romme til William skulle eksplodere.

 72. Jeg likte da han hoppet ut av vinduet fordi det var så episk.
  Jeg likte ikke at de skulle sende han til England.
  Jeg syntes at slutten var spennende fordi lastebilen ble løfta opp.
  Jeg synes at det var rart at han gikk inn i det falleferdige bygget.

 73. Jeg synes at det var en spennende bok. Boken var spennende fordi det var en stor skygge i huset, en fyr med en metall klo og en fyr med et pulserende blått gevær. Slutten var kul fordi takket var liksom revet av å en jernbjelke falt på pansere til lastebilen og knuste frontruta.

 74. Jeg synes at boken var spennende fordi det var kult med laserpistolen og mekanisk bille den var kul. Jeg likte ikke at billen gikk til gangen. Slutten var bra fordi det var en kraft og en blå stråle traff lastebilen og det ble helt svart.

 75. Boka var veldig spennende og gøy. Det var vanskelig å legge bort boka, for en ville gjerne se hvordan det gikk til slutt.

 76. 3 av 6 i klassen kunne tenkt seg å lesa vidare i boka.
  Starten av utdraget var noko keisamt, og me syns det var litt forvirrande. Det blei betre etterkvart då spenninga auka!
  Hadde det vore laga ein film av boka, ville me definitivt sett den.

 77. Passe bra: «Det er ikke det beste jeg har lest.»
  Super:» Den var så spennende at jeg fikk lyst til å lese hele boken.»
  Veldig bra: » Den var så spennende at jeg ikke kjedet meg et sekund.»
  Super:»Den var super fordi det var action og jeg synes at forfatteren var god til å gjøre slik at jeg hadde lyst til å lese den.»
  Passe bra:»Den er artig og interessant og det var mye action»

 78. Jeg syntes det var spennende når William så at taket plutselig var helt borte!!!

  Terningkast 6

 79. Neiiiiiiiiiiiiiii jeg hatet at boka sluttet der ?
  Men jeg elsket boka fordi den var veldig spennende???
  Jeg gir den terning kast 6?????

 80. Boka var spennende og morsom. Det skjedde veldig mange uventede ting i boka. Og derfor ville jeg lesse videre på boka. Jeg anbefaler boka for 10 til 12 år.

 81. Jeg synes boka var litt skummel og spennende. Jeg fikk lyst til å lese resten og vite hvordan det går. Jeg synes den er spennende fordi det foregår på kvelden. Jeg fikk lyst til å lese videre fordi det sluttet så brått der jeg stoppet og forfatteren forklarte ting bra:)

 82. Luridiumstyven
  Av Bobbie Peers
  Teksten handlar om ein gut som heiter William. Han og familien har holdt seg skjult, men nå har William løyst Umoglegheiten. Det er verdens vanskelegaste kode, og nå er dei på rømmen. Plutseleg må William springe for livet fordi han har eit eller anna monster etter seg, og han gøymer seg i eit nedlagt industriområde. Men så kjem det to personar som har eit gevær som skyter ut eit blått lys. Dei skyter på bilen som William har gøymt seg i. Så blir alt svart.
  Boka er ei spenningsbok.

  Eg likte boka veldig godt fordi den var veldig spennande, og eg likar spenning. Eg likte den delen når William måtte hoppe ut av vindauget og springe fordi nokon jaga han, det var spennande.

  Det beste med teksten var då William var inni varebilen då varebilen blei løfta opp og truffe av eit blått lys. Det var veldig spennande. Eg syns at andre bør lese denne boka fordi eg likte den og ho var veldig bra! Når eg leste teksten, var det nesten som om eg var med i boka. Den var veldig lett å leve seg inn i.
  Eg synst at boka fortjener i bli superfinalist!!!

 83. Eg likte godt då kloa drog opp lastebilen.
  Det var spennendes då dei sa:- Så ble alt svart.
  Eg likte ikkje starten , fordi den var litt treig.
  Eg gir terningkast 4

 84. Vi syns utdraget var spennende, skummelt og dramatisk. Vi levde oss godt inn i teksten og kunne se for oss det som skjedde. Det var godt forklart og beskrevet. Eksplosjoner, blått lys, mekaniske biller, skumle monstre – vi vil lese mer!

 85. Veldig spennande!
  Veldig god science fiction!
  veldig bra!
  Mystisk!
  Fekk lyst til å lesa heile boka!

 86. Vi synes Luridiumstyven var super-spennende.
  Det var mange mystiske hendelser. Kan anbefales til andre på vår alder.
  Terningkast 5.

 87. Den var bra fra begynnelsen til slutt .Den var spennande eg vil gjerne låne denne boka .Eg lurer på kven som var utanfor lastebilen! Lurer på kva som skjer med William.Eg likte boka fordi den hadde spenning og tristheit .Terningkast 5

 88. Luridiumstyven
  Boka handla om ein gutt som heitte William. Ein dag klarte ikkje William å sove, og han gjekk ut av rommet sitt og høyrte foreldra snakke om masse rart. Dei sa at han måtte flytte til England? Plutseleg så begynnte foreldrene og rope: LØP WILLIAM LØP!! Og William løp for harde livet inn på rommet sitt. Han såg at døra fauk opp! William hoppa ut av vindauget.
  Eg synst boka var veldig spennande fordi akkurat når det spennande skjedde så stoppa det. det er så masse som skjer og først så forstår du det ingenting men når du har lest litt meir av boka så forstår du alt! Då klarer eg ikkje og legga frå meg boka.
  Eg anbefaler denne boka fordi eg synst den var kjempespennande fordi den er på ein måte er grøss og spenning på sama tid. Eg elskar både grøss og spenning 🙂

 89. Ei bok av Bobbie Peers
  Hovudpersonen heiter William.
  Han har løyst umuligheten, verdens vanskelegaste kode!
  Det kom ei bille inn på rommet til William, billen går ned i trappa.
  Så roper pappa, LØP!!
  William er på flukt, han blir forfølgt av ein robot.
  Han hoppet ut av vindauget og spring bortover gata.
  Til slutt kjem han til eit industriområde.
  Der set han seg inn i ein lastebil.
  Lastebilen blir løftet av ein klo også vart det svart.

  Boken er ei spenningsbok i høg klasse.
  Boken var super duper, kjempe bra!!!!
  Eg synest boka var super duper fordi at eg liker spennings bøker spesielt når det er ein gut som blir forfølgt og at det er masse drama.
  Heilt klart terning kast 8!!
  Eg anbefaler boka!
  Boka passer for alle som liker spenning!!
  M.V.H. Elias.

 90. Luridumstyven
  Eg synst at Luridumstyven var veldig kjekk. Forfattaren var veldig god til å skriva bøker. Eg synst det var spennande når det var noko med bestefar si forsvinning. Boka var veldig kjekk fordi det var ikkje så veldig mange vanskelege ord i den. Då eg hadde begynt å lese kom eg inn i mi ega bobla. Eg likte godt når William skulle redda billa. Eg trur at 6. klassingar kan lera noko av boka.
  Eg synst da var spannande då boka var slutt. Det sluttar med «så blei alt svart». Eg hadde lyst til å lesa vidare, men kapittelet var slutt. Eg har lånt boka hos ei klassevenninne. Eg synst at ho var så god at eg ville lese heile.
  Det beste med teksten synst eg var bestefar si forsvinning. Eg vil anbefale boka til andre.

 91. Eg synest at utdraget var spennande, men ikkje heilt min stil.

  Slutten var ganske spennande fordi da kom det nokon etter William og ingen fekk vite kva som skjedde.

  Det var nesten det einaste eg likte med utdraget.

  Terningkast 3.

 92. Eg likte da William trakka på billa.
  Eg synes at det var ei spanande historie, eg ønsker å lese boka.
  Eg ønsker å vite kva som skjer vidare.
  Boka var veldig bra.
  Terningkast fem.

 93. Eg likte da pappan ropte LØP WILLIAM LØP!!! Så skreik mamman.

  Eg blei overasket da den billen var laga av metall og den var levande etter William trakka på billa.

  Terningkast 4/5 🙂

 94. Eg likte ikkje da monsteret kom.
  Slutten var spanande. Eg har lyst og lese videre. Eg lurar på ka som skjer.
  Terning kast 6

 95. Eg vart overraska over at billa var mekanisk. Men Jeg likte godt då monsteret kom.
  Eg syns at utdraget ikkje var så gøy fordi det ikkje er min stil.

 96. Eg blei irritert over slutten, fordi det blei bare svart. Men eg får lyst til å lese meir.
  Det er ein gut på min alder med i forteljinga, og eg kjenner meg litt igjen.
  Han får ikkje sove, han har for mange ting å tenkje på.
  Han er veldig nysgjerrig, og det er vel alle barn
  eg synast at veldig spennande

 97. Eg blei overaska da billa kom. Eg synas at slutten var ekkel fordi det blei mørkt. Kva skjedde?
  Eg synas at det skulle ha vert fleire bilder. Terningkast fem.

 98. Eg synast utdraget var spennande. Eg blei overraska over at slutten kom så brått på.
  Det var skremmande og morosamt når monsteret kom inn i bildet.
  Terningkast 5

 99. Jeg likte da den metaliske billa og når far ropte løp fordi monsteret kom.

  Jeg likte ikkje når han måtte hoppe ut av vinduet og gøyme seg. terningkast 3

 100. Eg blei overraska over at det sprengte. Eg synast William skulle fulgt etter bilen. Slutten var overraskende.Eg likte godt da billa kom.

 101. boka var kjedelig. eg liker mye bedre humør. og ikke krim på en måte. det er ikke min type bok.
  #boring

 102. Eg synest at boka var spennande fordi at gutten var i ei ulykke. Og eg likte da billa kom. Eg vil lese videre. Gjerne med lydbok. Terningkast fire.

 103. Eg synest at utdraget var ganske bra. Eg fekk lyst til å lese boka fordi utdraget var
  spenende(:
  Terninkast:5

 104. Eg synes boka var spennande, men slutten stoppa brått. Eg likte at William var på same alder som meg. Terningkast 4.

 105. Eg likte boka fordi den var spennande. Slutten syntast eg var litt rar, den stoppa litt brått. Men det var ikkje den ekte slutten da. Terningkast 5!

 106. Eg synest boka er bra.
  Slutten var veldig rar fordi alt blei svart. Eg blei overraska da alt blei svart.
  terningkast ❸.

 107. Eg synest boka var spennande og bra? Slutten var rar så eg har lyst til å lese resten av boka.

 108. Eg blei overraska over at billen var mekanisk, og at den prøvde å advare William. Slutten var overraskande da taket eksploderte, for det hadde eg ikkje venta. Terningkast 5

 109. Eg synest at dette utdraget var spennande. Det var det beste utdraget eg har lest på lenge. Det var så spennande at eg vil låne boka på biblioteket og lese resten av boka. Eg ble overraska for det er nesten ingen bøker som eg liker. Men dette utdraget var kjempebra.
  Slutten var det beste med hele boka.
  Bobbie Peers du er veldig flink og skrive bøker.
  terningkast 5

 110. Eg blei overraska da det kom inn ei teknologisk bille. Fordi at eg forventa det ikkje. Og eg har aldri høyrt om det eller sett det.

  Eg blei irritert over at det slutta litt brått men utdraget var veldig spanande. Og det er jo da det blir bra . Eg vil lese boka.

 111. Slutten var veldig rar.
  Eg blei overraska over slutten, det blei svart.
  Eg synest boka var bra og dårleg . Den laserstrålen var rar, og slutten var overraskende bra for det vart svart….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 112. Eg synest denne boka var veldig bra sidan det var veldig lett og forestille meg det som sjedde. Eg blei veldig overraska at billa var laga av bitte små metallbitar. Det hadde eg ikkje forventa. Bobbie Peers er veldig flink til å skrive bøker. Slutten på denne boka syntes eg var veldig spennande. Eg er veldig glad for eg leste boka. Denne boka er ein av dei beste bøkene eg har lest. TERNINGKAST 5

 113. Vi syntes boka var spennende. Det var mye som skjedde. Martin fikk veldig lyst til å lese resten. På slutten var det nesten for mye som skjedde. Noen sier at det ble litt overdrevet, slik at det føltes urealistisk. For andre ble det nesten litt irriterende for mye forble usagt. Men, det var en positiv irritasjon. 20 av 22 bokormer har lyst til å lese hele boka.

 114. Vi synes utdraget var veldig spennende og litt skummelt. Det var mange spenningstopper. Det var lett å leve seg inn i handlingen i boken fordi det var så detaljert beskrevet. Vi fikk lyst til å lese mer av boken med en gang for å se hva som skjer, og forstå hvorfor roboten ville ta William.

 115. Det er en spennings tekst, william og familien er på rømen. På grunn av att bestefaren
  sa att dei var i livsfare.

  Det er en spennigs bok, vi synes at teksten er spennnede og mystisk. For at vi får ikkje vite noko, vi liker boka for den er så spennande

  teringkast 66565656

 116. Denne boka handler om en gutt sånn heter William sånn var involvert i en ulykke for åtte år siden der bestefaren forsvant på mystisk vis etter at han sa at familien var i fare.William har løst Umuligheten-verdens vanskeligste kode derfor må familien til William flykte igjen.Eg synes at boka var veldig spennende fordi det skjer så mye på en gang .Eg anbefaler at andre bør lese den.Eg gir boka terningkast 6.

 117. Teksten handler om ein gutt som heiter William som har løst ein umulighetsutstilling,derfor er det ein monster,robot,mann\dame som jager han og kidnapper foreldrene hans.

  Dette er ein bok som er mystisk og spennande det er derfor eg elsker boka.

  Eg liker denne boka, eg kunne ha lest heile boka mange gongar.
  Starten når han leikte med den mekaniske billen var litt kjedelig, men greit.
  Eg anbefalar at andre skal lese den, terning kast 6

 118. Det handler om ein gut som heiter William, han løyste umuligheten. So måtte han på rømmen at med foreldra og seinare blei William jagd av en skygge. Vi synast at boka var spennande og litt skummel. Vi synast den va spenande fordi vi ikkje fekk vite noko. Vi synast at den var skummel fordi han blei jagd av en skygge, og for at det var ein blå stråle som traff ned i panseret og so blei alt svart. Vi kunne godt lest heile boka, dette er ein bok med mye spenning.
  Vi gir denne boka terningskast 6
  Vi synast at denne forfatteren er veldig kreativ.

 119. Boka virker veldig spennende, og alle i klassen har lyst til å lese hele boka.
  Den inneholder masse detaljer, og det er lett å se handlingen for seg inni hodet.
  Det var mye som skjedde på en gang, og vi gleder oss til fortsettelsen.

 120. Boka var spennende fordi det skjedde så mye rart. Vi sitter igjen med mange spørsmål og gleder oss til å lese hele boka for å få greie på mer om billen, skyggen og «Umuligheten».

 121. Det beste jeg syntes med teksten var at den var spennende og lettlest .
  Det som irriterte meg var at jeg ikke kunne lese hele boken ferdig.
  Jeg syntes flere skulle ha lest denne boken .
  Jeg tror denne boken kan bli superfinalist på Bokslukerprisen 2016/2017fordi jeg har ikke lest de andre bøkene enda

 122. Jeg synes boka var spennende og man får lyst til og lese hele boka. Man skjønner ikke så mye hvem skyggen/ den store tingen som følger etter William er, derfor viljeg lese boken, for og finne ut hvem skyggen/ den store tingen er. jeg gir boken terningkast 4 1/2

 123. Jeg synes Lyridiums Tyven var veldig ba og spennende, fordi det skjedde ting hele tiden, og det synes jeg var veldig gøy! 🙂

 124. Luridiumstyven handlar om ein gut som heiter William. Han var på rømmen frå noko stort. Dette er ein spenningshistorie. Boka var skummel når det kom nokon etter han. Boka var sennande når han satt i lastebilen. Det beste med teksta er at alt skjer so fort. Andre bør lese boka. Luridiumstyven bør bli superfinslist!!!

 125. Boka var superbra fordi den var spennande. Den var gøy å lese fordi, eg levde meg inn i historia. Eg fekk veldig lyst til å lese heile boka.

 126. Luridiumstyven av Bobbie peers.
  Denne boken handler om ein gutt som heite William som har løst umuligheten nå må han og familien flykte igjen ein dag såg han nokon midt på natta inne i huset. Han skulle til å rope men han vart avbryt av foreldra rope løp William løp. Han sprang opp på rommet sitt og hoppa ut av vinduet gjerdet eksploderte bakk hann han sprang til eit nedlagt industriområde. Han såg ein bil uten hjul og tok ein skiftenøkkel til å knuse vinduet å hoppe inn. plutsleg var det en ekplosjon over han en stor bjelke datt ned på panseret med so stor fart han det knuste frontruta.
  vi likte denne boka fordi den var spennande og litt skummel. den var spennande fordi det var so mange spørmål vi ikkje fekk svar på. Og skummel fordi det kom ein fremmad mann eller robot inn i huset og prøvde og ta William. Den begynte litt kjedlig men elllers var den bra. vi gir denne boka terningkast 5,

 127. Det handlar om ein gut som heiter william som har løyst umuligheten. Hans bestefar har forsvunnet. Rett før hans forsvinning sa han at familien var i livsfare, det var nokon som prøvde og kidnappe william. vi synast at boka var spennande fordi vi viste ikkje kva som skjedde. vi synst at boka var spennande og vi synst at andre skal lese den.

 128. Den var treg i begjynelsen men var bedre etter kvart. teksten handla om en gut som heite Wiliam en stor sygje og en robot bile. Vi tror att det er bestefaren til Wiliam som sende bilen for og advare han.vi synest boken var sppenande fordi vi får ikkje vete så mykje om Wiliam og kven som er etter han. Vi liker godt boka og har veldig lyst til å lese heile boka.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 129. boka var spennende. Boka var veldig bra. Jeg fikk lyst til å lese videre. Terningkast 5. Det ble veldig spennende på slutten. Boka var bra og spennende.

 130. Det var en veldig spennende og litt skummel bok. Den var slik at vi ikke greide å legge den fra oss. Vi fikk veldig lyst til å fortsette på boken, for å få høre fortsettelsen. Det var mye action og gode detaljer. Teksten var lett å lese og forstå.

 131. Luridiumstyven er en bok innenfor sjangeren spenning, Den er skrevet av Bobbie Peers, og utgitt av forlaget Aschehoug.

  William s familie har en hemmelighet. han vet ikke hva den er, men vet at deb alltid måp rømme fra den. Når William løser umuli8ghetskoden, verdens vansgliste kode, bbegynner frolk å jakte på dem.
  En dag fører en mekanisk liten bille ham ut i stua, der det er en skygge. William løper til en nedlagt hall, der skyggen skyter på ham med en blå laser. Alt blir svart.

  Jeg syntes den var bra, fordi den slutter spennende og man får lyst til å lese mer av den.
  Anbefaler boka for dem som liker spennende bøker. For 4 klassinger og oppover.
  Jeg gir den terningkast 4.

 132. Luridiumstyven er skrevet av Bobbie Peers. Det er er spenningsbok. Forlaget er Aschehaug.

  Luridiumstyven handler om William, moren hans og faren. For åtte år siden skjedde en
  ulykke der faren ble lam og bestefaren forsvant sporløst.
  William er glad i koder. Han har klart å løse «umuligheten» verdens vanskligste kode.
  Nå er det noen som er ute etter William og oppsøker huset der han bor for å ta han, men William kommer seg unna.

  Jeg syntes boken er veldig spennende. Jeg har lest boka før, men jeg får lyst å lese den igjen. Det er veldig godt forklart og lett og lese. Man må tenke seg til svarene på spørsmålene og det liker jeg.

  Denne boka ANBEFALER jeg! Den anbefales fra 4.klasse og oppover, fordi den er skrevet på en litt komplisert måte og har mange, lange, vansklige ord. Men alt i alt,
  den beste boka jeg har lest på lenge!

 133. Boken var veldig gøy og spennende. Du bør lese den vis du liker roboter/biller og action.x-0

 134. denne boka er en spennende Boobi Peers bok som heter luridiums tyven.det forlaget som har skrevet denne boka heter aschehoug. de har laget mange bøker.

  william er en gutt som elsker kodingog han klarte og løse umulighetens umulighet. bestefaren hans har forsvunnet på mystisk vis for åtte år siden. William har en lam pappa og en snill mor . pappaen ble lam i en bilulykke der William var med.

  jeg synes denne boka var veldig bra fordi jeg liker spennings bøker. den er spennende fordi han er på rømmen også skjer det mye rart. jeg får lyst til å lese hele boka.

  denne anbefales for de som liker koding og spenning. den vil jeg si er for 4-klasse og oppover. denne boka får ternigskast 5.

 135. Teksten handler om en person som heter William som blir jaget av robot vesener.
  Boken er SCI-FI . Boka er super god. Boka passer for de som liker spenning og SCI-FI.
  Vi synes handlingen er lett og leve seg inn i. Det var lett og leve seg inn i teksten for det var spenning. Teksten starter rett i handlingen med litt forklaring først.

 136. Fortellingen var spennende, men hva var det med den mekaniske billa og hva var etter William? Hva skjedde med foreldrene?
  Det var kjempe irriterende måten det slutta på.. vi lurer veldig på hva som skjer videre. Men nå har lærer bestilt klassesett av boka. Den skal vi lese!

 137. Luridumstyven av Bobbie Peers
  Boka handler om ein gutt som heiter William, han og familien er på rømmen etter att bestefaren fortalte att dei var i livs fare.
  Det er ei spenningsbok
  Eg synest det er ei god bok for alle som liker spenning. Eg lurer på kva som hender vidare i boka. Eg gleder meg til å lese boka. Det er den beste boka eg har lese. Det er ei super sennande bok

 138. Forfattaren av boka er Bobbie Peers.
  William var involvert i ei ulykke for 8 år sidan der bestefaren forsvant på mystisk vis etter å ha fortalt at familien var i livsfare.
  Ein kveld fant William ei mekanisk bille på rommet sitt og han leika litt med den. Plutseleg roper faren til William LØP!! FORT WILLIAM LØP!!! William spring for livet så finner han ein lastebil han kan gøymer seg i. Plutselig gikk ei bombe av rett over han, den kom så fort at han ikkje rakk å reagere. Ein jernbjelke traff panseret som knuste frontruta. Eit stort blått gevær peikte rett mot fjeset hans.

  Dette er ei spenningsbok.
  Boka var spennande og litt skummel. Fordi noken er ute etter dei det gjer boka litt meir spennade. Eg gir terningkast 5.
  Boka passer for 7-12 år. Boka anbefales. Eg har berre so lyst til å lese resten 
  M.V.H. Hanne

 139. Bobbie peers bok
  William har løyst det umulige. Bestefaren hans har sagt at familien er i livsfare. Så forsvant han. William får auge på ei robot bille, som lokkar han ut i trappa. Så roper faren til William: LØP! Villiam hopper ut av vindauget å gøymer seg i ein lastebil, så blei alt svart
  Denne boka er spennande
  Den er heilt super fordi eg berre må vete resten. Eg anbefaler den. Skal eg trille terningen landar den på 7. Er spesielt bra for 7-13 år!

 140. Hei!
  vi synes at boken var helt OK
  og at den var ikke så dårlig men vi synes at det var ikke den boken vi ville hat lest til vanelig! Terning kast 4!

 141. Vi synes boken var veldig bra fordi det var flere som levde seg inn i boka. Vi kunne føle og se for oss hva William følte og så. Boka var kul og spennende.

 142. Luridiumstyven av Bobbie Peers

  Det handlar om ein gut som heite William. Han var involvert i ei ulykke for 8 år sidan.
  Han ligg oppå dyna å tenker på rare tankar som storma rundt i hovudet på han. So kom ei mekanisk bille inn på rommet. billa kom med ein blyant i munnen, og so spørte William om han ville leike. William kasta den ut i gangen og billa følte etter blyanten. Men billa kom ikkje inn igjen. William gjekk ut i gangen for å sjå om billa var der. Bila for bort til trappa og William ropte lavt nei, nei, nei ! William hørte att mor og far romsterte nede for at dei skulle rømme dagen etter. Så dei tok med seg det mest nødvendige so hørte William noken som gjekk i trappa og faren ropte for fulle lunge: løp, løp! William han følte seg lam i eit lite sekund til faren ropte løp William løp og han sprang inn på rommet og låste døra. William hørte ein mann eller noko sånt kom opp gjennom trappa og William hoppa ut vinduet og sprang langt vekk.
  Denne boka er for ungar frå 9-12 år og den var kjempe spennande. Eg har veldig lyst å lese resten.

 143. boken var kjedelig, og ikke spennende, Terningkast 2, det var lit mye rare ting som bilen og fantasi.

 144. Den var veldig bra og spennende og litt skummelt. Det var veldig mange eksplosjoner. Men veldig mye bra. Teksten handler om William som har løst verdens vanskeligste kode. Sjangeren er spenning. jeg liker all spenningen i teksten. Hva er etter William en robot eller hva.

 145. Levde meg veldig inn i boka, den var spennende, og fantasifullt, jeg likte den. 😀 fra terningskast 1-6…..:6!:D det handlet om en mekanisk bille som sprang avsted helt plutselig, og huset begynnte å riste! det var spennende!:D

 146. boka var veldig spennende
  boka handlet om en gutt som hetet William og han hadde løst verdens vanskelige kode
  jeg synes at boka var veldig gøy jeg anbefaler å lese boka hvis du er glad i spenning
  hvis jeg skal gi terningkast fra 1 til 10 så gir jeg 9 i terningkast.

 147. det var en veldig spennnende bok, terningskast 6, boka hadde god fantasi!:D elsker boka!:)

 148. Boka var veldig spennende og jeg klarte ikke å slutte å lese…. Den minner meg om noe som jeg ikke husker. Slutten var mystisk og jeg har veldig lyst til å lese fortsettelsen.
  HM

 149. En veldig spennende bok! Gode skildringer! Vi måtte rett og slett låne boka til høytlesing med en gang.

 150. vi synes boka var litt skummel, men utrolig bra og spennende. En perfekt bok for de som liker action 🙂

 151. Vi synes utdraget var veldig spennende. Forfatteren var flink til å beskrive med spennende adjektiv, og man ble revet med inn i handlingen. Det var spesielt spennende da skikkelsene og billen kom. Vi fikk lyst til å lese mer, fordi kapittelet sluttet så spennende. Hilsen klasse 6c på Trasop skole!

 152. Vi synes at boka var veldig bra fordi det var mye action og spenning. Vi levde oss inn i stemninga og ble med William på flukten.
  Vi får lyst til å lese resten av boka.
  Terningkast 5

 153. Dette var ei spanande bok som passa godt for vår aldersgruppe.
  Det var passeleg mengde tekst, og det skjedde noko heile tida.
  Klassa var litt delt, då nokon meinte at boka var passe bra, fordi dei ikkje var så begeistra for sjangeren. Andre synes igjen at boka var super, og ville gjerne lese resten.

 154. først syntes jeg den var kjedelig . men når billen kom ble det mer spennenes. boka var kjempegøy jeg anbefaler den for folk som liker spenning. jeg selv likte den supergodt.det håper jeg dere også gjør.til nå likte jeg alt.jeg kommer så til å¨lese resten av boka.hvis du vil vite mer av boka sånn som meg.hilsen en jente som liker spenning. min ternings kast er 6

 155. Luridiumstyven
  Forfattar: Bobbie Peers
  sjanger: fantasi & spenning
  Boka handlar om ein gut som heiter William.
  William måtte rømme heimanfrå fordi nokon kom inn i huset , kven var det???

  Boka var spennande fordi det skjedde noko heile tida , slik at vi ikkje klarte å stoppe å lese. Andre burde lese boka fordi den var for spennande til å la vere.

  Terning kast 4

 156. Luridiums-Tyven av: Bobbie Peers.

  Boka handlar om ein gut som heiter William som fann ei mekanisk bille på rommet sitt, rett før han blei jagd ut av huset av foreldra. Han måtte rømme frå eit stort monster som kom etter han.
  Han gøymde seg inni ein gammal bil. Finn monsteret han? For å finne ut det må du lese boka.

  Vi synest at boka var bra! Vi gir boka terningkast 4/6. Vi anbefaler boka fordi den var spennande, gøy, mystisk og skummel. Det var veldig spennande då han blei jagd av monsteret.

 157. Eg synst at boka var bra.
  Eg vart overaska at billa ikkje levde.
  Eg synst at eg vil låne boka før Erling.

  Luridiumstyven av Bobbie Peers handla om William.
  Han fann ei mekanisk bille .Billa lokka han ut, so kom eit monster.
  Sjangeren er fantasi og er spenande.
  Eg anbefaler boka.

 158. Luridiumstyven av Bobby Peers: )

  Boka er ei spenningsbok og handlar om ein som heiter William , som finn ei robotbille på rommet sitt. Den fører han ned til trappa der han høyrer mamma og pappa snakkar om å ringe instituttet. Plutseleg ropar pappa til William : KOM DEG UT AV HUSET!!

  Vi synest boka er spennande og får lyst til å lese vidare.

  Vi likte boka fordi det var bra spenningspungt og derfor gir vi boka terningkast [ 6 ] <3

 159. LURIDIUMSTYVEN
  BOBBY PEERS
  Boka Luridiumstyven er ei spenningsbok. Boka er ei spenningsbok fordi den blir meir å meir spennande. Boka handlar om ein gut som heiter William som har løyst ei kode ingen kunne løyse. Derfor må William og familien hans rømme frå heimen sin. Boka var spennande fordi den begynte midt i9 spenningsdelen. Vi syns at når bfolka følte etter han var den mest spennande delen i heile boka. Vi anbefaler boka viss du liker spenning! Vi gir terningkast 5 🙂

 160. Eg likte boka.Eg vart overaska at billa ikkje var levande.Eg synest at boka var spenande.
  Eg synest slutten var spenande

  Luridiumstyven av Bobbie Peers Boka handlar om William. Han fann ei mekanisk bille.
  Billa låkka han ut.Så var det eit monster som forfulgde han.Monstere skaut han også besvimte han.Sjangeren er fantasi og spenning.Eg anbefaler boka.

  • Denne boka er helt super fordi er litt skummel og veldig spennede , du føler at du er inni i boka .

 161. Jeg syntes at boka er den beste jeg har lest. Terningkast 6.

  Gleder meg til å lese hele boka.
  Tkk for denne boka, bokslukerprisen

 162. Jeg synes boka var veldig spennende. Du blir dratt inn i historien. Jeg synes at boka var litt skummel,og du grøsser når du leser den.Det er et stort problem der, men du vet ikke hva problemet er. Boken er så spenene at du ikke klarer å stoppe å lese boken. Jeg skal helt klart låne boken på biblioteket. Terningkast 6

 163. Dette var et kjempespennende utdrag! Vi har veldig lyst til å kjøpe boka og lese mer etter dette! 🙂

 164. En veldig spennene og kul bok anbefalt for alle. Denne boka er nesten umulig å legge fra seg, du blir nysgjerrig på hva som kommer til å skje!

 165. Denne var kjempe spennende når han måtte løpe fra huset og i snøen og når han var i lastebilen. Har lest den før men denne er er bare best?Terningkast 1000000000!!!!!!!?

 166. Forfatteren var veldig flink til og bygge opp spenningen. Forfatteren var også flink til og forklare hvordan alt var og ble. Jeg anbefaler boka til alle over 3.trinn jeg gir boka terningkast6++.

 167. De fleste i klassen syns boka var bra og spennende. Basert på en avstemning i klassen velger vi å gi denne terningkast 4.

 168. Boken hørtes spennende ut, det du kunne nesten føle redselen til William og jeg skal uten tvil lese boka. Forfatteren var flink til å beskrive spenningen. Terningkast 6

 169. Klassen syns at boka kunne oppsummeres som følger: «KJEMPEspennende, vi har lyst til å lese alt fra start til slutt, vi må få tak i denne boka som høytlesningsbok i klassen, irriterende at vi ikke fikk lese alt, den var så kjekk, nysgjerrig på å få vite resten. Passer like godt for gutter, som for jenter! «

 170. Boken var passe bra. Den var ikke særlig godt likt blant elevene. Den var ikke spesielt spennende.

 171. Boka handlar om William.
  Han ligg i senga i det mørke rommet og går mot vindauget og trakkar på noko hardt.
  Det var ikkje ei vanlig bille den var mekanisk. Det var det kulaste han hadde sett.
  Det kjem eit stort monster som er etter han. Han knuser vindauge på ein lastebil og går inn og plutseleg kjem ei stor jernklo ned i panseret.
  Det er ei spenningsbok.
  Eg har lyst til å lese heile boka, fordi eg vil vite kva som skjer vidare.

 172. Luridiums tyven
  Boka er laga av Bobbie Peers
  Boka handlar om William som har løyst Umuligheten om ulykka som skjedde for 8 år sidan
  Det er derfor nokon vil ta han.
  Han stakk frå monsteret fordi monsteret ville fange han.
  Han gøymde seg i ein bil, plutselig dundra det ei jernklo ned i panseret på bilen.
  Den er spennande og får meg til og ville lese meir.

 173. Boka handlar om William.
  Han ligg i senga og so kjem ei mekanisk bile.
  Billa ville ha han utav romet og ned trappa.
  Det var ei mekanisk bille og det var det kulaste han hadde sett.
  Etter på kjem det eit monster som vil fange han.
  Det var ei speningsbok.
  Eg ville ha lest meir .

 174. Dette er en bokanmeldelse om Luridiumstyven
  Hei, Jeg likte denne boken veldig godt. Fordi den var spennende og det var litt action.
  Jeg anbefaler denne for alle aldere, Fordi den er spennende og ikke for skummel.
  jeg gir boken terningkast 5.

 175. Denne boka var spennende, fordi det skjedde merkelige ting som man ikke trodde skulle skje. Boka var veldig detaljert. Fikk lyst til å lese den.
  Terningkast 6

 176. Boken høres spennende ut. Jeg elsket de spennende sluttene, fordi man bare kan ikke slutte der (åhhh, det eier!). Og må ikke glemme at man sitter der og lurer på hva som skjer videre mens man tenker for seg selv, noe som dette:
  «Herregud! Jeg bare må lese den boka!»

 177. Boken er kjempe spennende, og jeg lever meg inn i det.
  Jeg for veldig lyst til å lese resten av boka.

 178. Jeg syntes den er litt skummel noen ganger
  Og veldig spennende. Jeg elsker boka. Terningkast 6!

 179. Denne boka var veldig spennende jeg vil lese resten av denne historien. Den var veldig detalijert. jeg gir denne boka terning kast 8

 180. Jeg syntes boken er bra fordi den er spennende.
  Jeg lever meg inn i boken.
  Jeg får lyst til å lese hele boken.

 181. Boka starter rett inn i speningtoppen som er veldig spenende.
  Personene blir ikke så veldig bra forklart men for meg var ikke det det viktigste. Jeg lever meg veldig inn i boka fordi det er masse små detaljer som gjør boka ekstra bra.

 182. jeg syntes boken var bra fordi den var nokså morsom og den var bra skrevet. jeg fikk lyst til og lese mer av boken fordi det var detaljert skrevet

 183. Jeg likte denne boken veldig godt, det var synd at det bare var et utdrag. jeg levde meg veldig inn i boken. Vil virkelig kjøpe denne boken:)

 184. Denne boka var veldig bra fordi den er spennende. Jeg får lyst til å lese resten av boka for å se hva som skjer. Jeg ble revet med i handlingen å så for meg bildene i hodet. Det var mange spennende detaljer i boka.

 185. den er kjempe spenene og litt skummel. jeg lever meg veldig inn i fortellingen.
  Jeg anbefaler og lese den.

 186. Den var spenene. Jeg levde med inn i det.
  Jeg fikk lyst til og lese hele boken.

 187. Jeg synes boken er veldig spennende og engasjerende.
  Jeg lever meg inn i boka fordi det er så masse detaljer som gjør boken ekstra bra.
  Jeg har lest boken før å fikk lyst til å lese den igjen.

 188. Jeg synes at man burde lese boken fordi den er spennende og det er noe som kjer hele tiden. Man klarer ikke stoppe og lese.

 189. veldig spennende og interessante bok
  skulle bare ønske at utdraget var lenger
  får lyst til å lese denne boken

 190. Jeg syntes den var veldig spennene og godt skrevet.Boken er forklart godt .Jeg fikk veldig lyst til og. Lese boken.Forfatteren har fått med mange små viktige detaljer.Levde meg veldig inn i boken.En av de beste utdragene jeg har hørt.

 191. Luridiumstyven
  av Bobbie Peers
  Boken handler om en gutt som heter William og som liker å løse koder. Han har løst verdens vanskeligste kode (umuligheten). Noen er ute etter Wiliam. Han har gjemt seg i en gammel låve, og noen kommer inn.
  Jeg synes at boken høres spennende ut og jeg vil lese boken for å finne ut hva som skjer.
  Boken er bra skrevet og den er spennende hele tiden.

 192. En kjempe bra bok nå har jeg veldig lyst til og lese resten av boken. Den var super spennende!!!

 193. Jeg syntes denne boken var kul fordi jeg elsker spenning!
  men det var trist når det ble helt svart

 194. Klassen syns utdraget var bra! Spennende. Likte godt at William ble så godt beskrevet. Samtlige hadde veldig lyst til å lese boken videre. Totalt fikk «super» og «veldig bra» flest stemmer.

 195. Luridumstyven

  Eg synest utdraget var veldig spennande fordi det kom plutseleg ein skygge og da ropte faren til William: «Spring!». Han sprang ut og inn i ein lastebil og da var det ein bjelke som datt ned i lastebilen. Men det var dumt at slutten var så brå. Eg ville lese resten av boka. Eg trur boka passar for dei som går på mellomtrinnet.

 196. Bokanmeldelse fra 6. klasse
  Denne teksten handler om William. William er en smart gutt som nettopp har løst verdens vanskeligste kode i verden. Den vanskeligste koden er umuligheten. Umuligheten beskrives som en sylinder med knapper, mange rare tegn og kunne på mystisk vis åpnes .William fikk derfor for mye oppmerksomhet og måtte fordufte.
  Dette er en bok vi synes går inn i mange sjangere, det er fantasy, grøss og spenning.
  Vi synes teksten var veldig bra, fordi forfatteren har skrevet så spennende at vi får lyst til å lese videre. Vi kan anbefale denne boka for alle 11-åringer.

 197. den var okay fordi den var ikke god men ike dårlig.
  jeg likte bare at den hadde en bille i seg (jeg skjønte ikke noe annet.)

 198. Dette var ei spennande bok. Boka kunne vere litt skummel nokre plassar. Vi synes boka var bra! Det var mange detaljar i teksta som gjorde det enklare å forstå. Vi vil lese meir av den! 🙂 Vi er nysgjerrige på om billen er ein ven eller ein fiende… Luridiumstyven er godkjent av Sandsøy skule! 🙂 Håper den kjem ut i film! Terningkast: 5,5! 🙂 Boka fekk 5,5 fordi nokre av elevane synes det mangla fleire detaljar.

 199. Boken var spennende. Jeg ble veldig redd men det var spennende også.
  Jeg levde meg inni boka. Den var virkelig gøy…Boken handlet om en gutt som het William som fant en metallbille som var leken…William må rømme på grunn av noe som jager han. Vil du vite hva som jaktet han?? Les boken for og finne ut mer…Dette blir terningkast 6!

 200. Denne boken var litt spennende, likte den! Håper William har det bra.

  Terningkast: 3.

 201. Jeg synes boka var OK fordi, for eksempel får man ikke vite hva Umuligheten. Det er MIN mening. TERNINGKAST3

 202. Well, well, well denne boken var helt ok 😀
  Men det er litt rart at bare en bille kommer inni huset.

  Fordi hvordan kan bare en skygge komme ned fra trappa?!
  Rart… blå stråle? Emm er det aliens??
  Skjønte ikke så mye av den.

  Men har litt lyst til å lese boka 🙂
  Likte slutten da han siktet på den lille William >:)

  Terning Kast 4-5 🙂

 203. Det er en veldig kjekk bok, enkel å lese og forstå. Du vil ikke stoppe og lese fordi den er så spennende. Det er alltid noe som skjer.

 204. Me i 6 klasse på Straumen skule synes boka var passe bra. Grunnen til det er boka ikkje var så spennande for oss. Me trur boka passer betre for litt yngre elevar både gutar og jenter. Men me trur også at boka kan vere litt vanskeleg å lese for yngre elevar. Dei kan heller høyre den på lybok.

  Likevel likte me at dei skilrdra mykje i boka. Det var fleire i klassen som likte boka fordi det var action i den. Me likte til dømes billa som var laga av metall og som leikte med William. Det var fleire som lurte på kva som skulle skje videre. Med andre ord var med ikkje heilt einige i klassen. Nokon likte boka og andre ikkje, derfor skriv me at den var passe bra.

 205. Jeg synes at den er veldig spennende. Jeg har lest Luridiumstyven 3 ganger. Jeg gleder meg til den neste boka

 206. Boka virker spennende. Flere vil låne den på biblioteket for å få lest hele boka. Gode refleksjoner over hvem som løftet lastebilen i lufta, hvor var bestefar blitt av og hvem/hva er metallbillen.

 207. Jeg syntes denne boka er actionfylt og spennende. Jeg har gjerne lyst til å lese mere av den. ????. Terningkast 5

 208. jeg synes at luridiumstyven hvar veldig spendene og litt gøyal fordi at det sjede noe helle tiden det hvar intresant når monstre jaget William og jeg tenkte hva som skjedde når faren til William sa at han måtte løpe ut av huset.

 209. Jeg syntes Luridiumstyven var litt spennende fordi det var mye som skjedde på en gang, og fordi det var noen som forfulgte william. Men jeg syntes den ble litt for mye spennende i en liten historie, og boka passet ikke helt til meg.

 210. Jeg likte boka veldig fordi jeg syns den var spennende og tiltrekkende.
  Jeg synes at den var spennende fordi jeg likte den delen da William satt i lastebilen, eller da døra hans ble ødelagt og han stakk av.
  Og den billen var litt rar, hvor kom den fra egentlig?
  Og den var tiltrekkende fordi jeg fikk en følelse av at det var morsomt og lese.

 211. Jeg synes boken var bra, fordi bare plutselig ble det mye spenning. Jeg likte spesielt den delen. Der William løp fra den gale skapningen og gjemte seg i en lastebil uten hjul. Jeg tror William lever ett farlig liv videre i boken. En ting jeg lurer på er hva er Umuligheten? Jeg likte ikke boken fordi at det er ikke helt min type bok men den var helt grei. favorittsjangeren ,min er krim . terningkast 5

 212. JEG SYNES DEN VAR LITT SPENENDE AT FAMILIEN HOLER NOE SHULT JEG ER SÅ SPENT TIL Å VITE HVA DE HOLER SHULT OG SPESIELT BESTEFARN TIL WILLIAM. HVAR PLUTSELIG BORTE OG AT HVEM SOM JAGDE HAN. DET VAR LITT FOR SPENENDE MEN IKKE FOR Å VÆRE SLEM DEN ER IKKE HELT MIN TYPE SOORY. MEN DET JEG HÅPER PÅ AT FORELDRENE TIL WILLIAM OVERLEVD ELLER AT DE DØDE NÅR HUSE

 213. bra bok jeg synes boka er spennenes men ikke helt min bok men boka kunne vert lit mer spennende i starten:-) Alexander T.O

 214. Den var veldig bra og spennende bok.Den var veldig interesan bok, men den vart litt mer spennende på slutten når den der kloa som for rett i panseret,og når han knuste rutta med skiftnøkkelen og når gjerdet vart eksplodert og det med den der billa som han trudet var en mekanbille det var artig og spennendet og sprøt og dramma og skrek.

 215. Boken handler om William. Jeg likte godt da William fikk øye på en stor skygge. Det ble spennende da det var noen som begynte følge etter William.

 216. Jeg syns denne boka er veldig spennene. Jeg vil gjerne lese hele boka. Jeg syns boka
  er spennene fordi spenningen starter litt etter litt.

 217. boka var skikkelig bra synes jeg fordi at det er en bok som jeg liker å lese .
  jeg liker spenning. jeg likte det med billa det var skikkeli arti.

 218. Luridiumstyven er en spenningsbok. Jeg syntes det var spennende når faren ropte at William måtte løpe ut av huse. William måtte hoppe ut av vinduet fra rommet. Jeg har lyst til å låne denne boken.

 219. Jeg likte Luridiumstyven for den var spennende og hadde litt fantasy i seg. Det var spennende da monsteret jagde William i snøen, og da William var i det nedlagte industriområdet. Jeg er veldig glad i fantasy, så på slutten var det litt ekstra bra når en blå stråle var det siste William så. Favoritt delen min var på slutten i den lastebilen uten hjul. For den delen var mest spennende, men det er ikke den beste boka jeg har lest. Favoritt sjangeren min er fantasy.
  Terningkast 3.

 220. -Den var spennende fordi mye av handlingen skjedde når det var mørkt.
  – Jeg synes boka passer for de som er 10 år eller eldre.
  – Jeg synes boka var spennende fordi jeg klarte å leve meg inn i boka. Jeg likte spesielt når døra ble knust.
  – Jeg klarte å fantasere- lage mine egne bilder av hvordan ting så ut.
  – Jeg likte boka fordi det var mye som skjedde.

 221. Jeg syntes at avsnittet fra boken var spennende og trist. Jeg vil vite hva som skjedde med bestefaren til William og hva som skjer videre. Jeg tror jeg ville ha lest den.

 222. Jeg syntes at avsnittet fra boken var spennende og trist. Jeg vil vite hva som skjedde med bestefaren til William og hva som skjer videre. Jeg tror jeg ville ha lest Luridiumstyven.

 223. dette er den beste boken jeg noen sinne har hørt spenning og av og til så får jeg frysninger av denne boka terningkast 100000000000 🙂 superduper bra

 224. Jeg har lest den før, men det er en god stund siden så det er bra å få ramsa den litt opp.
  Jeg er veldig glad i denne boken fordi jeg elsker bøker det skjer mye i og har mye spenning og humor, denne boken har alt det den trenger for at jeg ikke klarte å legge den fra meg.
  Dette er en av yndlingsbøkene mine og yndlingsforfatterne mine.

 225. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jeg lever meg også veldig inn i boka jeg viiiil lese den jeg vil også være han William en gang og se om hvordan han føler det:) med hilsen ddvar

 226. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jeg lever meg også veldig inn i boka jeg viiiil lese den jeg vil også være han William en gang og se om hvordan han føler det:) med hilsen oddvar

 227. Dette er en veldig spennende bok. Man må bare være tålmodig så blir det mer og mer spennende. Jeg gir boka terningkast 6.

 228. Boken er veldig spennende og kul. Man blir dratt inn i historien.
  Du får lyst til å lese videre.

  Terningkast 6

 229. Jeg syntes avsnittet av boken er spennende, skremmende og trist. Det er veldig spennende når faren skriker at de må ut, og de må løpe. Jeg har lyst til å lese boken fordi jeg lurer på hva som skjedde på museumet og hva som skjedde med bestefaren til William.

 230. jeg synes boken er super bra fordi de har beskrevet bra hva som skjer og hvordan personene er. Boken var også spennende og intresang.:)

 231. Jeg synes at boka er spennende og høres ut som en bok det er vanskelig å legge fra seg. Språket var variert og utfyllende. Og det er lett å leve seg inn i den.

 232. Jeg synes boka var KJEMPESPENNENDE, og jeg hadde utrolig lyst til å lese den! jeg tror faktisk jeg har boka hjemme, så da kan jeg sikkert starte på den. Jeg synes at denne boka passer til 4-8 klasse og oppover.

 233. Jeg syntes historien var veldig bra fordi den er spennende. Jeg lurer også på hva som skjer videre i boken. Jeg ville anbefalt boken for 4.klasse og oppover.

 234. Jeg synes boka er veldig spennende og hvis jeg kunne lest mer hadde jeg ikke klart å legge den fra meg.Terningkast 5

 235. Kjempe bra!!!!
  Bør absolutt lese hele boka, jeg har lest hele.
  Den er veldig spennende, selv den lille biten her!
  Ønske mitt er at det kunne vært litt mer variert ordbruk.

  PS: Det kommer film?

 236. Jeg syns at utdraget var veldig bra, fordi da fikk jeg lyst til å lese boka.
  Det var veldig lett å forestille seg det i hodet fordi det var mange detaljer og det likte jeg.
  Utdraget var super spennende og litt skummelt.

 237. Jeg synes at utdraget var bra, fordi jeg fikk lyst til å lese boka.
  Det var lett å forestille seg alt i hodet fordi det var detaljert, og det likte jeg.
  Utdraget var SUPER spennende og litt skummelt.

 238. Jeg synes utdraget var bra, fordi jeg fikk lyst til å lese boka.
  Det var lett å forestille seg alt i hodet fordi alt var detaljert, og det likte jeg.
  Utdraget var SUPER spennende og litt skummelt.

 239. Jeg synes utdraget var bra, fordi jeg fikk lyst til å lese boka.
  Det var lett å forestille seg alt i hodet fordi det var detaljert, og det likte jeg.
  Utdraget var SUPER spennende og litt skummelt.

 240. En utrolig spennende bok. Med en gang man leser ett kapittel, vil man lese hele boka. Det er veldig lett å forestille seg bildene på grunn av beskrivelsene. Jeg vil kjøpe denne boken med en gang!

 241. vi blir revet med med en gang da vi hørte lydklippet.det var litt skummelt og vi ble triste da den sluttet. vi glemte nesten å puste fordi det var veldig spenende og fint fortalt.jeg har boken og håper å få lest den snart vertfall etter dette.

 242. Boken var kjempe spennende. Jeg ble dratt inn i boken med en gang.Det handler om en gutt som heter William som har løst en veldig vanskelig kode og derfor får han en metall mann etter seg eller en type robot. robot. Boken var bra fordi det skjedde ting hele tiden. Bra med variert språk slik at det ikke blir det samme hele tiden. Jeg synes det var bra at de ikke avslørte alle personene, fordi da er det ikke fortsetetelsen like spennende. Terningkast 6

 243. Jeg syntes boka var spennene når wiliam fikk noen etter seg jeg vil lese boka og se om jeg finner ut av hvem som fulgte etter wiliam ,og hva som skjedde med foreldrene terningkast 4

 244. jeg synes den var spennende og jeg fikk lyst til å lese den ferdig, men den kunne kanskje hatt bilder. jeg lurer på hva som skjer videre og om det er en happy ending

 245. William føler seg sikkert helt normal, men sanheten er at han er spesiell men det vet han ikke men det vet tydeligvis noen fordi kvelden før han moren og faren skal dra. får de uventet besøk heldigvis kom William seg unna.. eller?

  boka virker veldig spennende gleder meg til å lese hele boka

 246. Jeg syntes denne boken var spennende og mystisk. Det var mange detaljer og mye som skjedde. Jeg fikk lyst til å lese den. Jeg vil gi den terningkast 5

 247. Vi syntes boka var veldig bra. Den var spennende og dramatisk. Vi fikk lyst til å lese hele boka.

 248. De fleste i klasse 6A mener at boka er superbra! Mange har lest hele boka og anbefaler den på det varmeste. Flertallet vil gi boka terningkast 6. Boka er spennende og lett å leve seg inn i. Den er vanskelig å legge fra seg. Du får lyst til å lese videre. Vi syns boka passer for aldersgruppa 8-100 år-

 249. Luridiumstyven
  Etter eit sekund av mørket ble det lyst. William var sikker på at han var død, men han var ikkje død. Så kom det nokon. Han var sikker på at det var de to skikkelsene, Men etter å ha sett godt etter oppdaga han at det var bestefaren hans. Men han var ikkje alene. Det var de to skikkelsene som var med ham. De kom nærmare og nærmare. Bestefaren var blitt gal, Han tok fram ein kniv og sa at skikkelsene skulle finne ham og gjøre slutt på ham. William hørte det gjennom ein hull i vegen. William måtte komme seg vekk. Han såg ein dør. Han sprang mot døren. Når han var framme ved døren prøvde han å opne den men den ville ikkje opne seg. Han greidde å opne det akkurat i tide før den eine skikkelsen kom. Han rømte ut i snøen og då oppdaga han at han var på eit fjell. Han blei skutta ned kanten på fjellet og han trode han skulle dø. Men det var så mykje snø at han ikkje kunne dø. Der nede begynte han å lyse og skikkelsene var nær. De var rett ved ham også forsvann de med ein skummel lyd. Det var som om lyset hjalp ham. Han ble teleportert til eit slags fengsel. Han såg ein vakt med ein nøkkel og han tok muligheten til å ta nøkkelen. Han greidde det og vakten gjekk utan å oppdage det. Han skulle rømme men han trur faren og moren hans er der så han leiter. Han går gjennom gangane. Så finner han foreldrene og de finner ein flukt kappsel. Men han vil slå sjefen til skikkelsene så han går mot kongen sin plass. Når han kommer fram gjør han klar lyset. Også såg han sjefen av skikkelsene. Han såg bestefaren som ein CY borg. Kongen av skikkelsene sa: Er ikkje CY borger det nye in i år gut. William sa: nei, gi meg bestefaren min nå. Kongen av skikkelsene sa: nei, prøv å ta han. William begynte å bli sint Så skjøt han eit Skud frå lyset og kongen av skikkelsane forvant. Så trykte William på ein Knap som var rett foran kongen av skikkelsar. Så ble bestefaren normal og de rømde frå rom stasjonen.

 250. 6A på Gimle skole mener at dette var et veldig spennende utdrag. Vi vil lese hele boka!!!!!!

 251. Veldig spennende og kul. Gode beskrivelser av det som skjer. Man får lyst til å lese videre, jeg ville ikke slutte. Veldig bra, mystisk og skummel.

 252. Hmm… Spennende. Mystisk slutt. Vanskelig historie. Fikk lyst til å lese boka.

  Musically: celine_lund

 253. jeg syntes den var veldig bra og spennende. jeg liker krim. jeg har lest hele boka og det er den beste boka jeg har lest. det er detaljerte forklaringer og et spennende utrag.

 254. Jeg synes den var veldig spenene og jeg lurer veldig på hva som skjer vidre og veldig veldig bra innhold.

 255. Jeg syntes boka var Spennende og morsom. Jeg fikk mye spørsmål til boka, som for eksempel: Hvor kom billen fra og Hvorfor kom den?

 256. Jeg syntes at boka var spennende, og at de som har skrevet den har fått med alle detaljene. Den var veldig bra fordi de som skrev den fikk fram spenningen i boka.

 257. Jeg synes at boken ikke var den beste, men den var litt kul fordi jeg ville vite hva den billa var. Så boken kan bli bedre.

 258. Jeg syns at dette var en veldig spennende bok. Jeg vil veldig gjerne lese hele boka. Jeg tror denne boka har en veldig fin sjanse til å vinne bokslukerprisen. Jeg lurer veldig mye på hva den billa egentlig var.

 259. Denne boken syntes jeg var en veldig spennende! Jeg likte godt at det var grøsser og spenning på samme tid. Jeg fikk lyst til å lese hele boken. Jeg anbefaler denne boken til folk som ikke har lest den! Terningkast 5.

 260. jeg syntes at boka er veldig spennende og lese og har veldig lyst til og lese hele boka
  synes også innholdet er veldig spennende

 261. den var spennende, og jeg ble nysgjerrig, og jeg fikk veldig lyst til og lese den videre. Det var bra med innhold og hva skjedde egentlig?!?

 262. Denne boken syntes jeg var en veldig spennende! Jeg likte godt at det var grøsser og spenning på samme tid. Jeg fikk lyst til å lese hele boken. Jeg anbefaler denne boken til folk som ikke har lest den! Terningkast 4.

 263. Jeg syns at boka hørtes veldig spennende fordi man ikke fikk lese hele boka
  Terningkast 4.

 264. Det var veldig spennende jeg vil gjerne lese mer. jeg lurer på hva som skjer på slutten av boken. jeg håper det kommer flere bøker som denne.

 265. Den boka var spennende for det skjedde noe hele tiden.
  Spesielt den billen. Jeg har lyst til å lese resten av boken

 266. Jeg syntes at boka var bra men den er ikke den beste jeg har lest.
  Jeg likte godt da den billen kom.
  Og da han mannen kom.

 267. Jeg syns dette var en veldig spennende bok. Jeg vil veldig gjerne lese hele boka. Jeg tror denne boka har en veldig god sjanse til å vinne bokslukerprisen. Jeg lurer veldig mye på hva den billa egentlig var.

 268. Den var bra fordi den var spennende.
  Den var spennene for di den handla om flukt,
  det var noe etter han men han viste ikke hvem eller hva ???
  Den ble enda mer spennene da slutten ikke var der.

  musikk.ly ida_feyling123

 269. Litt gøy, passe spenning, gøy og spennande, litt artig, litt gøy og litt kjedeleg, kan vere litt forvirrande, litt spennande. Terningkast 4

 270. Boken var veldig spennende fordi det var grøsser og spenning på samme tid. jeg anbefaler denne boken til folk som ikke har lest den. terningkast 4!

 271. Han tittet bakseg, skyggen følget fortsatt etter han. William hoppet over naboen sitt gjerdet å tittet forsiktig over. Skyggen var fortsatt ikke der… William snudde seg rundt å så en man med en lang kåpe sitte på huk rett bak han. Det var skyggen! William holdet på å skrike men før han kunne tok mannen hånden over munnen å dempet det. Mens han holdt munnen til William hvisket mannen inn i øret til William «Du kunne ikke rømme. Slutt å skrik å bli med meg hvis ikke kommer du ALDRI til å få se foreldrene dine igjen! William nikket med store øyne, så tok mannen hånden vekk fra munnen til William å dro han opp, han klemte hånden til William hardt får at ikke skulle rømme. William holdt skriket inne. Plutselig dyttet mannen han in i ett hemmelig rom å stengte døren.. William løpet mot døren men han var får sen.. Han var stengt inne i et rom med bare speil.

 272. Denne boken er den mest spennende boken jeg har lest på lenge. Jeg blir revet med hver gang jeg leser ut-draget. Jeg liker denne boken fordi den er godt skrevet.

 273. Vi synes «Luridiumstyven» er super fordi den er så spennende. Alt som skjer om natta når han er lys våken, at noen prøver å ta William, at han må hoppe ut vinduet – det er skrevet slik at vi blir revet med. Det var morsomt med den billa som advarte, den billa som ikke var en bille likevel. At William har løst «Umuligheten» er også noe vi legger merke til. Vi lurer på mysteriet rundt bestefaren, hva det er med han? Hvem er det egentlig som angriper, og hva vil de. Luridiumstyven var høytlesingsbok hos oss i 5.klasse, og vi er klar for Luridiumstyven 2!

 274. Jeg syns boken var spennende men den var samtidig litt kjedelig fordi det ikke er helt den type boken jeg leser. ?4

 275. jeg ELSKER boken fordi:
  Det er lett å leve seg in i rollene fordi det er så mange gode detaljer,
  det gjør det også mer spennende.
  historien er super kul og kreativ. God jobb Bobie Peers.
  jeg har lest boken 5 ganger. treningkast 6/6

 276. Det er spennende og det får deg til måtte tenke litt. Håper det fortsetter sånn og boken passer for alle som liker å tenke

 277. Det er en veldig bra bok, william er verdens beste kodeknekker i sin klasse, å det fører han til fare.

  Jeg har ikke lest hele boken men har hørt mange bra anmeldelser ?

 278. Jeg synes boken var kjempe bra! Jeg elsker denne type bøker, man får lyst til og bare lese mere av boken!

 279. Jeg synes utdraget var veldig kult og spennende, spesielt da kloa løftet opp lastebilen. Jeg har veldig lyst til å lese videre og jeg lurer på hva som kommer til å skje. Det jeg har mest lyst til å finne ut av er hva det som jager han er og hvem som sendte billen.

 280. Sykt bra bok denan boka e den bæste boka æ har lest de såm har skreve denan boka veit ka de helpå me terning kast tål????????

  • Dene boka var sykt bra det e den beste boka æ har lest de som har laga boka veit ka di hel på med terning kast tål??????????????????

 281. Eg syns boka var veldig bra.
  Eg lurte på kor dei skulle reise hen.
  Kva gjorde den mekaniske billa inne der.
  Kva var det billa stira på i trappa.
  Kvifor sprang dei ut av huset.

 282. Eg synest at den var spenande . den var lett å lese. spenande på slutten. Eg ville hørt litt mer om bestefaren hans. Eg synest at teksten skule vente litt før speninga kjem. Eg gjer han 7/10

 283. Det var ei spenande bok. Det skjedde mykje for kvar setning. Eg syns det var ei veldig lett bok å lesa. Eg ville veta meir om ko den billa var for noko og koden hadde tenkt il å ta med seg guten hen. og om det sjkedde eit drap der eller noko anna mistenkeleg.

 284. Eg likte godt da han fant industriommerådet og klatret inn i lastebilen. Eg vart overaska da moren og faren hans ropte LØP!LØP!. eg vart og overaska da han fant ut at det var ei mekanisk bille. Eg syntest det var veldig spanande fordi det var to skapningar som kom inn i det gamle industriommerådet og akkurat da knuste lastebilen han var inne i. det var litt dumt at det ikkje var nokon bilete. men eg likte utdraget.

 285. Boka er ekstremt spennede og eg må berre få boka. Og kvifor skulle dei kjøyre når det vart lyst og ikkje når dei vart klar? Kva meinte mora hans då ho sa «Jeg vil ha det gamle livet mitt tilbake»? Kvifor var det nokon etter William? mvh BondeKnut Plays

 286. Eg kunne tengt meg å lest meire tå boka den var spennande men kven var dei folka som rosterte i huse til Willham kor kom den billa i frå den virka farlig den lagde jo eit hål i ruta men den henta jo blyanten når han kasta den.

 287. Spanande og litt skummel og bra kapittel. Og eg får lyst til og lese boka. Kva skjer når det blir svart. Og kva skjedde med foreldrene til William.

 288. Eg synest det var litt rart at det var in mekanisk bille.Eg lurer på kva romsterte betyr?
  Eg har lyst til å lese resten av boka.Fordi eg lurer på kem som var etter William og kvifor?
  og eg lurte på kva som var den blåe stråla?Det var ein spennande tekst

 289. Det var spenande fra da foreldrene til William snakka til det ble mørkt. Det eg synest var mest spenande var da William rømte.

 290. Boka var veldig spanande og dramatisk.
  Eg likte boka veldig godt.
  Eg har veldig lyst til å lese resten av boka.
  Det varein veldig god bok.
  Denne forfatteren som har skrive lurdiumstyven er veldig flink til å skrive bøker.
  Det var spanande når det monsteret ødelegde huset til William og familien.
  Det var spanande når William satt i lastebilen og monsteret kom,men det var litt mystisk at William så ingen når han satt i lastebilen.

 291. Det var mye spenning med alt i teksten.
  De skulle ha venta litt med så mye spenning, Men det var ein fin og god bok BOBBIE Peers.
  Dei skulle ha fortalt litt meir om det som var bak William.
  Det va ein fotrsålig bok.
  Det var ein kul overskrivt han hadde tatt men eg veit ikkje kva det er og ikkje kjønner sammen hengen med teksten og overskriften.
  BOBBIE Peer har tatt med seg detaljer.
  Eg forstår nesta alt kva det handler om.
  Det var ein bra bok
  terningkast:5

 292. Eg synes boka var spennene eg fårestiller meg boka når eg lese. Boka var gøy,kul og morosam. Men va sjedde med foreldrene til Willian ?

 293. Den er så spanande. Eg har lyst til å lese meir av boke!
  Kjemmpe spanande og super bok. Og eg håper det er 2 og 3 av den, eg er sikker på at
  mange andre enn meg også liker den. og det var så spanande når Willie var i bilen og
  monstere nærma seg. Kjemmpe bra jobba Bobbie Peers (=
  og det blir på ein måte som om eg lev i boka

 294. Jeg synes boken var veldig spennende, det var en bra bok. Jeg vil anbefale den til de som liker spenning, for meg var den kanskje ikke den beste boka jeg har lest men den var bra. Jeg synes det beste var da han ble forfulgt, og når gjerdet ble sprengt bak William. Jeg synes de beskrev de to skikkelsene litt for lite, men det var ikke så viktig. Men jeg synes kanskje det var litt for mye spenning etter min smak, f.eks når den ene skikkelsen skjøt en blå stråle mot lastebilen William satt i, ble det for mye for meg. Men jeg vil fortsatt gi den en 5/6.

 295. LURIDIUMSTYVEN er en super bok og det ser mange kule ting i.
  Bobbie Peers er flink og lage bøker, og Luridiumstyven er den beste boken i verden,
  synes jeg. William er tøff i denne boka og William Hvar i en bil ulykke faren til William
  ble lam i bil ulykken og William knakk et bein i ryggen han er robbot og meneske

 296. Luridiumstyven

  Luridiumstyven synes jeg var veldig spennende. Fordi at hovedpersonen William lekte med en bille helt til den forsvant. Også kom det et monster/stor mann inn i huset og jaget William lenge. Helt til han kom til et stort bygg med en lastebil inni. Han spurtet til lastebilen og prøvde å åpne døren men den var låst. På gulvet lå det en skiftnøkkel han tok den opp å knuste vinduet på lastebilen og hoppet inn. Etter en liten stund kom de som jaget han. Når de kom lyste de en blå stråle og så ble det helt svart………

 297. Boken er veldig spennende. Jeg har lest den før og anbefaler boken for de som liker krim og spenning. Det er en av de beste bøkene jeg har lest noensinne!

 298. Da William endelig fikk synet tilbake hørte han tunge skritt i snøen utenfor. WILLIAM!!!! han hørte en kjent stemme WILLIAM hvor er du?. Han kan huske å hørt den stemmen men han var så kald at han ikke klarte å tenke.Men så slo det han det var jo en søt liten jente stemme, det var Lotte det var en venn fra klassen hun var på tur hjem fra besteforeldrene sine hun hadde funnet lua has i snøen. Plutselig hørte han skritt som kom nærmere og nærmere men så hørte han en høy pipe lyd som kom uten for, og så kjente han den igjen lyden det var en bombe…. han viste ikke ikke hva han skulle gjøre så han reiste seg åpnet døra på lastebilen og hoppet ut i den tykke snøen. og tok hånden til Lotte og ropte kom deg inn i lastebilen. De satt på kne i lastebilen og da helt plutselig BOM!!!!! etter bomben hadde gått så siktet et blått lys inn i lastebilen. William tenkte at han måtte komme seg til foreldrene sine igjen eller på et trykt sted, så hørte de noen stemmer uten for de var veldig mørke i målet og de snakket om noe men det var vanskelig å høre hva de sa. han var så kald og sulten men ikke minst redd men det var ikke tiden til å klage nåde måtte finne på en plan. Litt etterpå tok de hverandre i hendene og løp ut det var ingen som la merke til de men hvem vet??

 299. Denne boka var skikkelig bra og jeg syntes alle byrde lese den.
  Jeg skal definitivt lese hele boka.
  Sykt bra bok

 300. Jeg synes boken var veldig spennende og jeg ble nesten lei meg når den stoppet.
  Boken ble bare bedre og bedre jo lenger inn i den man kom og du ble dratt med i spenningen med en gang.

 301. jeg synes den var veldig gøy og spenne. jeg håper jeg kan lese den boken en gang. jeg gir denne boken en 6-er fordi den var super duper gøy. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 302. Jeg syntes boken var veldig bra fordi den var spennende
  og det fikk til og ville lese mer av boken. Jeg så får meg alt fordi det var så små detaljer som var gått beskrevet.
  Jeg skulle ønske at jeg kunne lese mer av den! Jeg gir den terningkast 6!?

 303. Boken var spenende. Jeg fikk lyst til å lese boken. Det var akkurat nok med tekst son at du ville lese videre. Boken handler om en gutt som er på rømmen med foreldrene sine.

 304. Boken handler om William og Bestefaren som var med i en ulykke og Bestefaren forsvant på mystisk vi og William kom inn i mediassøke lys. Og foreldrene og han måtte rømme.
  Jeg synes boken var gøy og anbefales terningkast 6/6.

 305. Jeg sytes boka hvar veldig spennene, fordi jeg levde meg inn i boka og hadde lyst til å lese mer og mer.jeg vil anbefale denne boka. Men det hvar ikke helt min lese stil.

 306. Jeg levde meg inn i boka fordi den var spennende og godt skrevet.
  Jeg likte boka fordi den hadde mange spenningstopper.
  Boka var spennende og litt morsom

 307. jeg syntes dette utdraget var spennende og litt skummelt. jeg fikk flyst til og lese denne boka fordi jeg liker litt fart og spenning og fordi jeg lurer på hva som skjer videre og hva menene gjorde der.

 308. William har noen rare, men veldig nyttige evner som han har arvet fra bestefaren sin, som forsvant for flere år siden. Noen skumle fyrer vil ha tak i William, og de bruker voldsomme metoder.
  Denne boken er så spennende at man sitter med hjertet i halsen. Skummel, litt morsom og veldig spennende. Den er trist, men også veldig fin.

 309. Spennende utdrag. Den fanget de fleste elvene. Det er ei bok elevene anbefaler.

 310. DEN BOKEN VAR SYKT BRA!
  Jeg hoppet opp av stolen når jeg leste/hørte på den.
  TERNING KAST: 4

 311. Boken handler om en gutt som heter William, som etter å ha avslørt en hemmelighet blir jaget av en ukjent person. Boken velskrevet og spennende, og leseren blir dratt inn i handlingen.

 312. Boken var spennende og jeg levde meg inn i boka. Jeg fikk lyst til å lese mer. Boken passer for de som liker spenning.

 313. Veldig spennende bok, jeg ble dratt inn i handlingen, det eneste jeg ville var å høre mer og mer. Boken handler om William som har vært i en ulykke for åtte år siden og samtidig forsvant bestefaren hans. William tenkte mye på bestefarens fosvining da han fikk øye på noe. Det er en mekanisk bille som prøver og fortelle han noe, men han rekker ikke å tenke før pappaen roper WILLIAM! KOM DEG UT AV HUSET! LØP! LØP! William løper og løper, han hører tunge skritt som følger etter han. Han kommer frem til en bil uten hjul, døren er låst, men han finner en skiftenøkkel som han knuser vindue med. Han ser to menn, den ene holder et gevær. Plutselig kommer en jernklo å tar takk i pansere og allt blir svart for William.

 314. Jeg syntes att den var veldig bra fordi det kom overraskelser og veldig spennende
  terningkast 5 av 6

 315. Jeg synes at den var ganske bra. Spennende bok ,den var også litt skremmende.
  Terning kast 5.

 316. Jeg gjir bokka en tarningskast 6 for det var spennende og litt skumelt for william hadde løst en gåtte og så kommer det en mann etter han og familien så de må flytte. De må flytte så snart det blir lyst. Når William reiser seg så kjenner han noe hart på gulvet det er en bille ikke hvilke som helst bille det er en metall bille. Hva er det???

 317. Eg synes den var spennende.Og jeg anbefaler den.Den var spennede siden jeg ikke vet helt hva som skjer videre.

 318. Jeg synes boka var kjekk og spennande for det kjedde så mye sånn som da william ble forfulgt og måtte rømme fra famillien.

 319. Denne boka er en av de beste bøkene som finnes.:-)
  Spennende og veldig bra. Selv har jeg lest hele boka og jeg ambefaler den til alle som liker spenning.:-)

 320. Jeg syntes boka var kjempe spendene. Det som va kulest var det siste i boken da han var inne i den lastebiltingen og hold seg i rattet og så så han bare svart. Og at han fant en bille av metall som hjalp han. Nå skal neg ret på bibiolteket og låbe den boka?????????

 321. Jeg synes boken var spennende når william trodde at det var noen etter ham.denne boken anbefaler jeg til alle??????

 322. D
  E
  N

  V
  A
  R

  s
  J
  E
  K
  K

  ???????????????????????????????????????????????????????????
  ???☺️?????????☺️????????????????????????

  O
  G
  S
  P
  E
  N
  E
  N
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 323. Super bok, en av mine favoritter:-)
  ambefaler boka sterkt!!!!!!!
  Har selv lest hele boka, helt super:-)

 324. Jeg syntes denne boken var veldig spennende og fantasifull. Som er bra for jeg elsker sånne bøker. Og jeg vil gjerne lese boka.

 325. Dette var er veldig spennende bok. Bobbie Peers (forfatter) skrev veldig bra, han fikk meg til å føle at jeg var der. Han hadde fått med alle detaljer. Det var skummelt når faren til William sa løøp, løp William. Det var også veldig kult at det var med en bille.
  Jeg gir den boka 5 i terningkast.

 326. Jeg synes boka var veldig spennende når pappan sa william ut nå gå og så kom det noen brasende inn døra og inn på rommet hans og når william sprang alt han kunne bort over gåta denne boka anbefaler jeg til alle ???

 327. Boken virka spennende jeg skal helt klart låne den dette er helt klart en bok man IKKE skal undervurdere! Tusen Takk for bok tipset. #ANBEFALER_DENNE_BOKEN (og jeg har bare lest noen kapitler)

 328. Jeg synes det var en veldig bra bok. Den var også veldig spennende.
  Bobbie Peers (forfatter) skriver veldig bra. Han klarer også å få fram adjektivene veldig bra. Det var litt skummelt når faren til William sa løp, løp William. Det var osgå litt kult at det var med en bille. Jeg gir denne boka terningkast 6.

 329. Jeg syntes boka var veldig spennende, jeg liker veldig godt krim.
  Jeg liker hvordan forfatteren har skrevet boka, TERNINGKAST 5 😉

 330. Jeg synes denne boka var veldig spennende. Jeg liker hvordan forfatteren har bygd opp spenningen. Når man først har begynt å lese, klarer man ikke å stoppe! Det er både litt skummelt og spennende, og man kan lett leve seg inn i boka. TERNINGKAST: 5 🙂

 331. Boka var kjempe god.
  Den var spennende,og veldig kjekk å lese.
  Boka handlet om en gutt som het William,og den gutten fant en metallbille.
  Den metallbillen ville at William skulle kaste pinne til den,og William kastet mange ganger.
  Men den ene gangen kastet den pinnen ut i gangen og billen sprang til gangen,men den metallbillen kom ikke tilbake.
  Men……… Jeg likte boka veldig godt

 332. Denne boka er helt fantastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Du mååå bare lese den!!!!!!!:–)
  Hvis du ¨liker spenning så er denne boka noe for deg:-)
  vi har selv lest hele boka.

 333. Det er en veldig bra og spennende bok! den er full av spenning. så jeg anbefaler den til de som liker spenning!!!!!!

 334. jeg syntes at boka er spennene og kul!!!! boka var god og en morsom bok og jeg gir terning kast 7. Men det er den nest beste boka jeg har lest den var super bra jeg anbefaler denne boka for de som liker spenning.jeg syntes det var bra når William måtte LØPE OG LØPE!!!!!!!! 🙂 🙂 denne er nest verdens beste bok. super bra.

 335. jeg syntes at boka er spennene og kul!!!! boka var god og en morsom bok og jeg gir terning kast 7. Men det er den nest beste boka jeg har lest den var super bra jeg anbefaler denne boka for de som liker spenning.jeg syntes det var bra når William måtte LØPE OG LØPE!!!!!!!! 🙂 🙂 denne er nest beste boka.

 336. jeg syntes at boka er spennene og kul!!!! boka var god og en morsom bok og jeg gir terning kast 7. jeg anbefaler denne boka for de som liker spenning.jeg syntes det var bra når William måtte LØPE OG LØPE!!!!!!!! 🙂 🙂

 337. Den var kjempe spennende og litt skummel. :-p Jeg liker sånne bøker som denne.
  Jeg vurderer og kjøpe den. Jeg anmelder den til andre. 🙂 PS ? 6. ? ???????
  ??????????

 338. jeg syntes at boka er spennene og kul!!!! boka var god og en morsom bok og jeg gir terning kast 7. jeg anbefaler denne boka for de som liker spenning.jeg syntes det var bra når William måtte LØPE OG LØPE!!!!!!!! 🙂 🙂

 339. Boka var god og en morsom bok og jeg gir terning kast 7. jeg anbefaler denne boka for de som liker spenning.jeg syntes det var bra når William måtte LØPE OG LØPE!!!!!!!! 🙂 🙂

 340. Luridiumstyven

  Denne boka handler om ein gut som heiter William. Han og foreldrene hans måtte flykte frå heimbyen London fordi bestefaren hadde sagt at til familen hans at William var i fare. Han forsvant og dei veit ikkje ikkje kvifor. Denne boka er i kategorien spenning.

  Eg synest Luridiumstyven var spennande, fordi når eg leste var det som om noken sto bak meg. Ho var skummel, men mest spennande. Eg synest boka var lett å leve seg inn i fordi dei som har skrive boka har forklart godt kva boka handla om. Personane i teksten er William foreldra hans og bestefaren hans. Eg synest boka var vanskeleg å leggje frå seg fordi det skjedde noko heile tida. Teksten enda veldig spennande fordi ho enda med at ein mann me gevær kom mot han menst han sat i den knuste bilen.

  Det beste ved teksten er spenninga, og eg elsker spennende bøker. Det er favorittbokkategorien min. Eg vil anbefale denne boka. Eg synest boka bør vere ein superfinalist.

 341. Luridiums tyven

  Boka er laga av Bobbie Peers. Teksten handla om ein som heiter William. Han måtte rømme frå huset fordi det var ein farlig ting/mann i huset. Boka er ei spenningsbok.
  Boka er skikkelig spennande fordi William måtte springa for å komma seg vekk, og så måtte han spionera littegrann. Eg synest boka var veldig god fordi eg blei dratt så inn i boka, sånn at eg tenkte alltid: Kva kommer til å skje no. Boka var lett å lese, for det var ingen vanskelige ord som eg ikkje forstod. Eg anbefaler virkelig boka!
  Det beste med teksten var når William måtte hoppa ut vindauget og springa, fordi det var då det blei spennande. Det som irriterte meg var at eg ikkje fekk vite kva som var så farleg og som gjor at han måtte springe. Eg meiner dette bør ver ein superfinalist. (Forløpig)

 342. Luridiumstyven
  Teksten er laga av : Bobbie Peers

  Det handlar om at William skulle springe vekk frå ein mann som følgte etter han, faren og mora hans.
  Eg synst at det ikkje var så bra at det var ei utdrag, fordi eg hadde lyst å lese meir av boka. Det som eg likte med denne boka, var at William måtte løpe. Eg synst personane i teksten er veldig mystiske fordi me aldri fekk vita kva som skjedde med foreldrene til William. Teksten var veldig vanskeleg å legge fra seg fordi den var så spennande når han måtte springe vekk fra nokon han ikkje visste kva var.
  Det beste med teksten var at robotbilla som leikte med William og oppførte seg som ei hund. Det som irriterte meg var at teksten slutta med «så blei det svart». Eg synest at andre folk bør lese den fordi den er veldig spennende og at du kan på ein måte føle kva William kan føle.

 343. Luridiumstyven

  Boka handlar om ein gutt som heiter William. Han var på rommet sitt. Han syntest det var litt kaldt, så han reiste seg opp for og lukke vinduet, så tråkka han på ein robotbille. Den suser bortover til gangen. Plustelig høyrte han mora skrike, og så ropte faren » Løp, William!!» Og så såg han ein svart skugge bevega seg i gangen.
  Eg syntes boka var veldig kjekk og spennande. Det var veldig gøy og høyre om William. Eg syntes det var veldig kjedelig og slutte og lese. Eg greide liksom ikkje og legge ifrå meg boka. Eg har VELDIG lyst og lese resten av boka!!!! Han var litt skummel, men ikkje så! Eg likte når det stod ein svart skugge i gangen. Det var gøy og skummelt på same tid. Det blei bare betre tog betre<3 Denne boka skal eg lese
  Denne boka skal eg lese!!!!

 344. Luridiumstyven

  Teksten handlar om ein gutt som heiter William Wenton. Han og familien har holdt seg sjult men når William først løyser umuligheten då begynner ting å skje. Bobbie Peers er ein veldig flink forfattar.

  Eg likte boka fordi den var spennende, gøy og litt mystisk. Slutten var veldig spennande fordi han holdt på og bli kvalt.Eg har lese heile boka, og etter å ha lese 5-10 sider, blei eg berre heilt slukt opp av boka.Eg gleder meg til krypportalen den nr.2 om William Wenton kommer ut.

  Eg anbefaler veldig denne boka. Uansett om du liker og lese eller ikkje.

 345. Luridmusmstyven

  Boka er skriven av forfatter Bobbie Peers. Boka handlar om eit monster som ville ta William. Eg trudde at billa var eit videokamera. Eg syntes billa var litt irriterande. Eg syntes boka var veldig gøy fordi eg kom så godt inn i boka.

  Denne boka burde vinne Bokslukerprisen.

 346. Luridiumstyven av Bobbie Peers
  Det er en spenningsbok. Boka handlar om ein gut som ikkje klarte å sovne. Ein bille som var av stål fann han. Plutseleg begynte mora å skrike: «løp løp løp,» til William. Han høyrde skritt bak seg. Han hoppa ut vindauget og så…….
  Det som var bra ved boka var at det var lett å leve seg inn i den. Eg elska slutten for det var litt skummelt og spennende samtidig. Eg blei veldig oppslukt av boka fordi den var så gøy. Det eg likte best var når når moren ropte: «løp løp løp,» til William.
  Det eg ikkje likte ved boka var når det blei slutt. Eg ville lese meir!! Eg anbefaler folk å lese denne boka!!

 347. Jeg synes at boka var spennende og bite litt kjedelig.
  Det bite litt kjedelig var at starten var ganske lik som de spennende bøker.
  Det spennende var hele boka unntatt starten av det vi leste.

 348. Luridimustyven

  Boka handlar om ein gut som får ei bille på besøk som prøver å advare han mot noe. Guten heiter William, og forfattaren er Bobbie Peers.

  Eg synes boken er veldig bra og gøy fordi det var veldig spennande. Og det som var spennande med boka var den lille billen. Eg lurer på kvar den blei av. Eg likte denne boka fordi den var veldig spennande. Denne boka får 10 stjerner av meg. Eg syns andre burde lese den også fordi den er veldig gøy heilt fra begynnelsen til slutten. fordi Den er veldig bra, og eg synes den burde vinne Bokslukerprisen.

 349. Jeg synes at det var kjempe spennende. Jeg likte det fordi det hørtes spennende ut, og jeg liker veldig godt spennende bøker. Også likte jeg slutten fordi lastebilen ble kastet opp i lufta og da ble det helt svart. 🙂

 350. Luridumstyven
  Bobbie Peers
  Spenning

  Denne boka handlar om ein gut som heiter William som bor saman med foreldrene sine. Eg syntest at det er kult at han løyser umuligheten. Boka var veldig spennende. Eg likte godt at det var spennende. Teksten var gøy å lese.Eg likte godt William fordi han var modig og tøff. Eg anbefaler å lese denne boka. Denne boka fekk meg til å ville lese flere bøker av Bobbie Peers. Eg syntest at det var litt rart at det komm ein bille inn på rommet hans. Eg syntest det var lett å leve seg inn i boka fordi han som har skreve boka har forklart godt kva det handler om. Eg kunne ønske at det ikkje bare var eit utdrag, eg kunne ønske me kunne lese heile boka. Eg syntest det er kult at han heiter det samme som meg. Denne boka er den mest spennende boka eg har lest.

 351. Boka ga oss spenning og undring. Den pirret nysgjerrigheten og vi ønske å lese hele boka.
  Gode beskrivelser og veldig spennende

 352. Det var en spennende, men litt skummel bok. Forfatteren var flink til å avslutte med noe spennende på slutten av kapittelet slik at man får lyst til å lese videre.

 353. Boka virker kjekk og spennande. Største delen av klassen ville lese boka. Dersom boka er på lydbok, var det fleire som høyre boka.
  Fleirtalet vil gje boka seks (seks er høgast skår)

 354. Jeg liker luridiumstyven fordi den er veldig spennende og gøy. Jeg lurer på hvem som kom når William måtte rømme??

 355. Vi synest boka var veldig spennande og vi er veldig nysgjerrige på kva som skjer vidare med William. Skildringane er veldig gode og vi lev oss lett inn i handlinga.
  Vi trudde fyrst at billa spionerte på William. Fann dei William fordi han la att spor etter seg i snøen? Vi vil låne denne boka på biblioteket og lese den for å finne ut kva som skjer med William.

 356. Dette er det beste utdraget jeg noen gang her lest i hele mitt liv. Den var kjempespendende, og mystisk. Jeg lurer indelig på hva som skjer nå?????????????!!!!!!!!!!

 357. Jeg syntes denne boka var veldig spennende og kul jeg liker sone bøker siden det gir meg lit spenning så jeg vil lese mer terning kast 5

 358. jeg liker denne boka veldig godt og det som er best med denne boka er spennende og til å med litt skummel det er en veldig kul bok som jeg gjerne vil lese hele av dette er 3 gangen jeg hører på lydboka og den er fortsatt like spennende
  jeg liker at det skjer så mye kult og denne boka er akkurat en sånn bok som er for meg og jeg kunne hørt denne eller lest den 100 ganger til og den hadde vært like spennende jeg likte best når pappaen plutselig skrek KOM DEG UT, KOM DEG UT AV HUSET!!!!!!!!!!!!! jeg skjønte liksom ingenting pappaen og mammaen begynnte bare å skrike det var så funny 🙂 😉 🙂 😉

 359. denne boka er bra men den er sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå bra håper dere liker denne jegn elsker denne ambefaler mye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elsker den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 360. For åtte år siden var William involvert i en ulykke, og bestefaren hans forsvant på mystisk vis etter å ha fortalt at familien var i livsfare. Siden den gang har de holdt seg skjult , men nå har William løst Umuligheten-verdens vanskeligste kode-og har derfor havnet i medienes søkelys. Da er freden forbi. Den var ganske kjedelig. Det var ingenting som var spennende eller skummelt. Den var ikke kul fordi det var ikke noe morsomt eller spennende. Jeg liker bøker som er spennende og litt mer morsommere. Terningskast 10 fordi 1 er det høyeste:)

 361. Jeg synes boka var kul og spennende fordi plutselig begynte foreldrene til William å skrike LØP WILLIAM LØP!!!!!! Og når William hørte de tunge skrittene i trappa så sto han og lyttet i gangen. Men så hoppet han ut av vinduet og falt i snøen. Og spurtet vekk, og da hørte han en eksplosjon i hagen, og plutselig falt bakken under han og han kjempet for å få kontroll over kroppen. Da så han et gjerde og klatret over gjerde. Og da så han en lastebil uten hjul. Så han knuste vinduet og klatret inn i lastebilen. Han skulle være i lastebilen til neste dag for å få tak i hjelp. Men plutselig tok en diger jern klo tak i panseret og grep tak og rykket lastebilen opp i lufta.

 362. Denne boken virket drit kul og spennende!!! Jeg syntes det var spennende
  når han gutten ble forfulgt av noen. Det som er bra er at når jeg leser med innflytelse og lever meg inn blir der myyyyyye mer spennende!!!!!!!
  jeg håper det kommer ut mange bøker av denne boken. Å jeg håper at denne boken blir en serie:) 🙂 denne boken har jeg veldig lyst å lese!!!
  Det var litt trist at William var involvert i en ulykke, og det var også veldig vart at bestefaren forsvant.

 363. denne boka er halv krim og halv spennende, den er super spennende når du har lest hele boka og den robot bila den var akkurat som en hund

  den er spennende fordi: William var involvert i en ulykke, og så kom en mørk skikkelse som jaget han lenge til han trodde han hadde ristet den av seg, men etter lit kom den tilbake, det eneste jeg ikke skjønner er hvordan alle de eksplosjonene kom bare ut av det blå.

 364. Luridiums-tyven
  Jeg tyntes den var veldig bra og spennende??
  Jeg har veldig lyst til å lese hele boka en gang?

 365. Boken er spennende og mystisk.
  Man kunne forklart litt mere om personen .

  Men jeg gir terningkast 6
  Jeg ambefaler folk og lese denne boken?????

 366. Den var fryktelig spennende, stakkars Wiliam håper alt ender godt.
  Og finner han foreldrene hans? Denne vill jeg lese!!!

 367. Jeg likte godt at boken er spennene og alt egentlig.
  Det var rett å slett ingen ting jeg ikke likte.
  Jeg ble overrasket over hvor skummel den var.
  Det er en av de beste bøkene jeg har lest egentlig.
  Slutten var så bra at jeg fikk lyst til å dra til butikken å kjøpe den med en gang.

 368. Luridiumstyven
  Eg har lese ei bok som heiter Luridiumstyven av Bobbie Peers. Boka eg las var spennande og veldig kjekk. Forlaget er Aschehoug og boka vart utgitt i 2015. Boka har 238 sider og det skal komme ut ein oppføljar.

  Boka handler om William Wenton som må leve i skjul med dekknamn og leve i Noreg utan og vite kvifor. For åtte år sida forsvann bestefaren hans sporlaus. William er og verdas best kodeknekkar han bare veit det ikkje ennå. William får ein liten konflikt med ein gut som heiter Freddy som William må ha ein orb kamp med. Eg har lyst og anbefale den boka.

  Eg likar boka fordi ho er kjekk og har ein del handling og mange små detaljar. Det er lett og leva seg inn i, fordi det er mange spennande ting i boka. Eg syntes personane er litt rare med rare namn. Det er mykje spenning og litt humor. Eg likar ikkje at boka ikkje seier noe meir om innstituttet, bestefaren og robotane. Eg tror ikkje eg ikkje ikkje liker noe med noen personar. Språket i boka er lett. Spenninga kommer med ein gong å griper tak i meg. Boka får meg til å tenkje på kodar. Eit lite utdrag: «Iscia!» Ropte William og kom seg bort til henne. Bøyde seg frem og la øret til munnen hennes. Pustet hun? «Iscia. Kan du høre meg?» Ingen reaksjon. «ISCIA!». Eg liker at det heile tida skjer noko. Eg syntes og boka er orginal og ikkje som alle andre og den overrasker mye. Eg blei veldig glad av og lese boka. Den er skrive ein fin måte. Eg får veldig lyst til og lese meir, og boka er super. Det var veldig vanskeleg og legge frå seg. Boka er og underhaldane og det blir meir og meir spennande. Eg kan ikkje vente på bok 2 om William Wenton. Eg måtte bare lese vidare og klarte ikkje legge den frå meg.

  Det beste med boka er at den er orginal og kjekk. Eg vil veldig anbefale den boka for personar frå 9-12/13 år fordi den er kjekk med masse spenning og super bra. Det irriterer meg at eg må vente så lenge på neste bok. Eg syntes boka burde få være superfinalist på bokslukerprisen fordi den er super duper bra.

 369. Veldig delte meninger om utdraget. De som hadde lest bare utdraget var ikke så positiv, mens de som hadde lest hele boka var veldig fornøyde.

 370. Spennende og morsom har veldig lys til og lese resten tusentakk for at dere hviste meg dette min nye faf bok

 371. Denne boka er såååå bra for at den gutten lår ned trappa od der ser han mamma og pappa og har hører på hva de sier han blir redd plutselig kammer det noen og han løper opp på rommet og han løper ut i den kalde snøen det var natt og han komm fram til et hus han gikk inn det var ingen der det var tomt og han hørte mange rare lyder han var kald og redd han lurte på om han får sett foreldrene sine igjen, det syns jeg er såååå spennende og lese jeg liker det for det er en god forfatter og en bra historie og en god forfatter en av mine beste og men må ha god fantasi og jeg ambefaler denne veldig mye for den er nr.1.
  Jeg vill ha boka jeg vill veldig lese helle boka

  Hade!

  ❤️????❤️???????????????????❤️???❤️???????????????????? elsker emijoyer

 372. Denne boka er såååå bra for at den gutten lår ned trappa od der ser han mamma og pappa og har hører på hva de sier han blir redd plutselig kammer det noen og han løper opp på rommet og han løper ut i den kalde snøen det var natt og han komm fram til et hus han gikk inn det var ingen der det var tomt og han hørte mange rare lyder han var kald og redd han lurte på om han får sett foreldrene sine igjen, det syns jeg er såååå spennende og lese jeg liker det for det er en god forfatter og en bra historie og en god forfatter en av mine beste og men må ha god fantasi og jeg ambefaler denne veldig mye for den er nr.1.
  Jeg vill ha boka jeg vill veldig lese helle boka

  Hade!
  Elsket den
  ❤️????❤️???????????????????❤️???❤️???????????????????? elsker emijoyer

 373. Hei og hopp jeg er topp !!
  Jeg synes Lurideums Tyven boka var kul og spennende fordi… ( Det står nedenfor )
  Jeg synes det var gøy når William begynte og leke med billen ! HA HA HA Jeg likte godt da den store kloa sto i panseret !!
  Mer kommer

 374. Vi syntes utdraget var spennende, det sluttet på en måte som gjorde at vi hadde lyst til å lese videre. Det skjer noe hele tiden som gjør at vi ikke vil legge den fra oss.
  Boka passer for 5. klasse og oppover fordi den er ganske skummel.

 375. Kjempe spennende bok ! Denne boka har mange cliffhangere, slik at man hele tiden må lese et nytt kapittel 🙂 håper virkelig dette blir en suksess og vi får flere bøker i serien !
  Terningkast 6
  Øyvind

 376. Eg likte dette utdraget har ikke høyre om boka før men har planar om å les den!
  Den var spennende osv.

 377. Jeg synes at denne boka er kjempekul! Desverre er ikke den delen jeg synes er best med i utdraget. Men jeg vil virkelig anbefale boka til alle som vil lese den! Noe av det jeg likte mest med boka var de høyteknologiske robotene! Noe av det mest spennende var slutten, men jeg skal ikke røpe for mye. Alt i alt synes jeg det var veldig gøy å lese boka, og jeg anbefaler den virkelig!

 378. Denne boka var spennande fordi da han blei jaget fekk eg frysninger. Dette er den kjekaste boka eg har lest på veldig veldig lenge.

 379. Jeg synes boken var bra fordi den var spennende og forfatteren var veldig flink å skrive boka fordi jeg følte at jeg var med i handlingen. Den var mye bra som skjedde i boken. Spennende. Også var den veldig kul å lese. Boken heter Luridiumstyven. Boken er bra for de som liker spenning. Mellom 8 – 12 år.

 380. Den er veldig spennende bok!. Og den var veldig trist og jeg ville lese hele boka. Og William bare sto der når faren bare kom neeeeeed!!!! Også bare sto William der William bar veldig tøff. Og boka var bra tøff spennende trist og kul!

 381. Den var kul trist og veldig sån action. og William var veldig tøff også handla jo boka om bestefaren og moren og pappa som rømte fra huse og satt inni bilen og bare sa jeg vil ha det gamle Live til bake det sa også faren også. Det var trist men det som var kul var at William hoppa ut av vindue og med sokker men. Boka var bra

 382. Veldig spennans.
  Eg likar veldig godt spenning.
  Eg likar for det fordi det er spennans og av og te litt skræmmans.
  Hvis me har den på biblioteket vårt så vil eg låne den.
  Eg kommer til å lese den mange ganger hvis me har den på skulen.
  Eg gir terningkast 6

 383. Denne boka virker veldig spennande.
  Dette var veldig bra skriven!!
  Eg skal uten tvil lese denne, eg gjev den terningkast 6 eller meir.
  Luridiumstyven av Bobbie Peers

 384. Den var spennande og den kan få terningkast 5. LIkte boka spesielt godt.Har lyst til og lesa boka.

 385. Denne boka virka veldig spennande,og eg fekk lyst til og lesa heile boka.Eg er veldig glad i fantasy bøker det er den kjekkaste sjangeren.Eg ville anbefalt denna boka videre til dei eg kjenner.Forfattaren skriver veldig bra og får det til og virka som eg er der akkuratt no.Det som er irriterande med slike bøker eg att,det skal vara så spennande og då blir det sånn att eg ikkje kan legga frå meg boka,når det skjer er det ei veldig bra bok.Og det skjedde no når eg las bare eit lite utdrag av boka blei eg heilt gira.Gleder meg til den kjem på skolebiblioteket vårt!Eg vill gjerne lesa fleire bøker frå denne forfattaren.Eg gjer denna boka full pott.

 386. Eg synes den var spennande.
  Eg likar spenning fordi det er spennanes og av og av og til litt skummelt.
  Hvis me har den på biblioteket så kommer eg til å lese den mange ganger.
  Eg gir terningkast 6.

 387. Super bra bok
  Likte når han rømte fordi det var spennende.
  Man visste ikkje kva som følte etter han.
  Vil lese boka med ein gong.
  Lurer på kva som skjer videre.
  veldig spennende.
  Eg likte att dei tok noke veldig spennende fra boka
  Terningkast 6.
  =)

 388. BRA!Veldig spennene anbefalt 7+
  legg merke til at på framsiden er det en stor robot.billen kan ha tilknyttning til denne store roboten det er veldig lett å se når han forteller om jernkloen.det er kanskje bestefarens verk????
  mystisk og spennene

 389. Tittel: Luridiumstyven
  Sjanger: spenning
  Forfatter: Bobbie Peers
  Anmeldt av: Hassan Al Hajj

  Luridiumstyven handler om en gutt som heter William. Det er noe som er ute etter ham og jeg tror det er fordi han løste umuligheten, verdens vanskeligste kode. Det er en spenningsbok

  Luridiumstyven er en bok med masse spenning. Som for eksempel når faren og moren skrek så skapte det mye spenning. Den har mange spenningshopp og jeg likte måten den ble skrevet på. Den får deg til å lure på mange ting som for eksempel hva som skjedde med William. Hva skjedde med William etter den brå slutten, hva hadde skjedd med ham om foreldrene ikke hadde skreket og hva som var ute etter ham. Det er lett å forstå det som står i boken og det ble ikke brukt noen vanskelige ord. Jeg syntes boken passer for alle aldere og for alle kjønn. Du kunne også tenke på hvor tingene kom fra som for eksempel hvor den mekaniske billen hadde kommet fra, hvor den tingen som fulgte etter William kom fra og om de skikkelsene som skjøt mot William med geværet hadde blitt sendt dit av noen. Jeg fikk også mange spørsmål i hodet som for eksempel om den hadde kommet for å advare ham, hadde den kommet for å tilkalle den store tingen eller hadde den kommet for å beskytte ham. Det var ingen bilder men den var beskrevet så bra at jeg fikk bilder i hodet. Jeg syntes det er bra at det ikke var noen bilder i boken fordi da får du forestille alt sammen i hodet ditt. Jeg har aldri lest et utdrag som er likt Luridiumstyven. Alt med boken var bra og det er ingenting jeg misliker med den.

  Boken var FANTASTISK!!! Jeg likte utdraget veldig mye. Jeg gir utdraget et terningkast 6 og jeg gleder meg til å lese hele boken! Bokens sjanger er spenning og jeg anbefaler den for alle som liker å lese.

 390. Anmeldelse av <>

  Tittel: Luridiumstyven
  Forfatter: Bobbie Peers
  Sjanger: Spenning
  Anmeldt av: Thea Nguyen & Mathea Ekeli Karlsen

  Boken handler om en gutt som heter William. Han er verdens beste kodeknekker men vet det ikke enda. Han har en bestefar som forsvant sporløst for 8 år siden etter han hadde fortalt at familien var i livsfare.

  Handlingen er lett å leve seg inn i. Boken er skrevet på en måte der du for bilder i hodet. Da faren til William ba han om å løpe fikk jeg mange spørsmål i hodet. Tidligere hadde William løst umuligheten-verdens vanskeligste kode. Nå var NOEN eller NOE ute etter han! Men hvorfor? Personene var ikke så godt beskrevet, men det gjorde ingen ting for vi skjønte handlingen veldig godt. Det var mange spenningstopper i handlingen. Det som overasket meg var at når Williams foreldre skrek var det skrevet med store bokstaver som gjorde at det skapte drama. Etter vært blir du veldig glad i William fordi han er veldig tøff. Jeg fikk mange spørsmål i hodet da den mekaniske billen kom inn på rommet til William. Hvor kom den fra? Hva gjorde den der? Kom den for å advare William? Det var ingen bilder i boka men det gjorde ikke noe for du skapte dine egne bilder i hodet.

  Jeg likte boken godt og jeg anbefaler den på det STERKESTE for barn og ungdom fra 8-14 år. Jeg gir denne boken terningkast 6.

  • LURIDIUMSTYVEN

   Tittel: Luridiumstyven

   Sjanger: spenning

   Forfatter: Bobbie Peers

   Anmeldt av: Hassan Al Hajj

   Luridiumstyven handler om en gutt som heter William. Det er noe som er ute etter ham og jeg tror det er fordi han løste umuligheten, verdens vanskeligste kode. Det er en spenningsbok

   Luridiumstyven er en bok med masse spenning. Som for eksempel når faren og moren skrek så skapte det mye spenning. Den har mange spenningshopp og jeg likte måten den ble skrevet på. Den får deg til å lure på mange ting som for eksempel hva som skjedde med William. Hva skjedde med William etter den brå slutten, hva hadde skjedd med ham om foreldrene ikke hadde skreket og hva som var ute etter ham. Det er lett å forstå det som står i boken og det ble ikke brukt noen vanskelige ord. Jeg syntes boken passer for alle aldere og for alle kjønn. Du kunne også tenke på hvor tingene kom fra som for eksempel hvor den mekaniske billen hadde kommet fra, hvor den tingen som fulgte etter William kom fra og om de skikkelsene som skjøt mot William med geværet hadde blitt sendt dit av noen. Jeg fikk også mange spørsmål i hodet som for eksempel om den hadde kommet for å advare ham, hadde den kommet for å tilkalle den store tingen eller hadde den kommet for å beskytte ham. Det var ingen bilder men den var beskrevet så bra at jeg fikk bilder i hodet. Jeg syntes det er bra at det ikke var noen bilder i boken fordi da får du forestille alt sammen i hodet ditt. Jeg har aldri lest et utdrag som er likt Luridiumstyven. Alt med boken var bra og det er ingenting jeg misliker med den.

   Boken var FANTASTISK!!! Jeg likte utdraget veldig mye. Jeg gir utdraget et terningkast 6 og jeg gleder meg til å lese hele boken! Bokens sjanger er spenning og jeg anbefaler den for alle som liker å lese.

 391. Luridiumstyven, jeg synes at det lille utdraget var veldig bra, personene var ikke så veldig godt beskrevet, men bra uansett. Den passer veldig godt til folk som liker spenning. For meg var det kanskje litt vel spennende (jeg fikk ikke med meg alt, pga det skjedde noe hele tiden) men jeg er vel ikke akkurat personen som liker mest spenning.. Jeg anbefaler å lese den! Terningskast: 4,5 (:

 392. Jeg synes denne boken var veldig spennende og litt skummel denne boken var kjempe bra❤️??

 393. Luridiumstyven

  Boka heiter Luridiumstyven. Forfattaren er Bobbie Peers. Det er e spenningsbok. Denne boka handla om ein gutt som heiter William. Familien hans har vert i skjul. Han var på rommet sitt og så såg han ei billa og så høyrte han at mora ropte: «William løp løp». Og han satte i gang og løpe. Og han hoppa ut vindauget.

  Det var lett og leve seg inn boka. Da var ein spennende bok. Eg vil lese den igjen. Slutten var mest spennende. Forfattaren er veldig flink. Det beste med teksten er når da blei heilt svart. Denne boka var veldig gøy og spennende. Den var lett å leve seg inni. Eg synest denne boka skal få ein 6.

 394. jeg syntes at det var spennende, selv om jeg har lest den før. det har vært mer spennende seneer enn denne, men jaja

 395. det var veldig spendene, morsomt og skumelt så ja det var gøy. jeg gir den 5 i terningkast

 396. boka var gøy og morsom. jeg vil låne boka. teningast 6

 397. Forfatteren har gjort det veldig bra. Han har gjort det så bra! Han har gjort boken så spennende. Jeg tørster etter å få vite mer om boka! Jeg vil låne boka med en gang jeg får muligheten.

 398. Denne boken var helt fantastisk! Forfatteren hadde utvidet øyeblikkene veldig bra!
  Jeg anbefaler denne boken sterkt! 😀

  Den dro meg liksom inn, jeg følte at jeg så alle tingene og jeg elsket det!

 399. Det var en helt super bok! Så gøy, spennende og kreativt 😀 Det er den beste boka jeg har lest! Anbefaler den til ALLE I HELE VERDEN:) Det er så mye som skjer og alt er spennende.

 400. Denne boka er skremmende og spennene. Jeg anbefaler denne boka til de som liker spenning.

  Jeg følte at jeg levde meg inn i boka.

 401. Boka var kjempe kjekk å spentene jeg kan låve folk som liker spaning at de åkså kommer til å like boka . Den var kjekk å spendene for du fikk vite measse om hoven parsonen(wiliam) å da føles det ut såm at det blir sant !! SKAL LESE DEN I GJEN JEG ????

 402. Det var en super duper bra bok, terningkast 10.
  det var veldig gode beskrivelser! 🙂
  Boken passer til alderen 10-13 år.
  det var en god inledning, og det jeg likte best med boken
  var når forfatteren bygget opp spenningen, da fikk jeg bare
  lyst til å lese mer.

 403. jeg synes at det var kult med eksplosjoner. Da jeg leste la jeg merke til at forfateren utvidet øyeblike.

  jeg anbefaler boka til 9-12 år
  terningskast 5

 404. Da jeg leste la jeg merke til at Bobbie Peers brukte gode beskrivelser.

  jeg ambefaler denne boken fra de som er 9-12.
  terningkast 5.

 405. Super bra, flotte beskrivelser. Jeg ble slukt inn i boka. Det var som om jeg var den gutten. Spenningen gygde seg oppover. Jeg ambefaler den får de som liker og lese, for barn over 10 år. En tommel opp for boka. Husk at når du går i bokhandelen er det første du skal gjøre og finne den flotte overskriften LURIDIUMSTYVEN! 🙂

 406. Boken var helt fantastisk det var veldig spennende og forfateren har utvidet øyeblikket.

 407. Super bra, flotte beskrivelser. Jeg ble slukt inn i boka. Det var som om jeg var den gutten. Spenningen bygde seg oppover. Jeg ambefaler den får de som liker og lese, for barn over 10 år. En tommel opp for boka. Husk at når du går i bokhandelen er det første du skal gjøre og finne den flotte overskriften LURIDIUMSTYVEN! 🙂

 408. Jeg syntes denne boka er ganske spessisel pga William tror han har ett vanelig liv utenom at bestefaren forsvinner da. Så plutselig ser han en bille, og 3 minutter etterpå hopper han ut av vinduet fordi en gigantisk robot og to menn forfølger ham! I begynnelsen da jeg skulle lese denne boka, tenkte jeg «ahh, her er den typiske Percy Jackson boka, som alle forfatterne prøver og etterligne, for og bli like stor. Men hælledusten, det her er ikke «prøver og lage noe like bra som percy Jackson» det er like bra som Percy Jackson. eller, den er litt dårligere da, men hvilken bok er bedre en Percy Jackson? nettopp, ingen…. tilbake på selve boka, syntes den er utrolig god, William, kjeniet som er hundre ganger smartere enn ett kjeni som er 100 ganger smartere enn folk som er veldig smarte. Og hvor er han dærre bestefaren, blitt usynelig, har funnet sitt livs nye kjærlighet og flyktet? neppe, det har skjedd noe mer mystisk med han dærre bestefaren, og jeg tror clue ligger i den utrolig interresange boken, «luridumstyven»

 409. dette var en veldig bra bok. den hadde en spenningstopp og jeg følte at jeg var William. Jeg har lest boka og jeg vil ikke røpe noe men dere må bare lese boka:) jeg mener at dette er er en bok som jeg gir terningkast 6
  jeg anbefaler denne boka for alle som liker spenning.

 410. Denne boka var litt spennende… Jeg anbefaler denne til folk som liker spenning og den var veldig kul. Terning kast 5

 411. Denne boka var veldig spenndende. jeg likte veldig gått når den skyggen kom bortover gangen og han løp inn på rommet og hoppet ut vinduet. jeg fikk bokstavlig talt frysninger inni meg. Jeg liket bøker hvor man kan tenke litt selv og leve seg inn i det og jeg syntes denne forfattern klarte dette veldig bra. vis du leser denne om kvelden kunne du drømt deg et helt liv med disse problemene de hadde.
  jeg anbefaller denne boka til alle som liker bøker med litt fantasi

 412. jeg synes denne boka er kjempe kul og spenende. Jeg har veldig lyst til og lese denne boka. Jeg synes denne boka er spenende fordi jeg liker fantasi og barn/voksene med krefter.

 413. Jeg synes at boken var veldig spennende og kul jeg skjønte ikke helt hva det var.

 414. Veldig spennende og teknisk. Litt morsom og en av de beste bøkene jeg har lest.

 415. Den var superbra.
  Jeg følte at jeg var med i boken. Da jeg leste la jeg merke til at han hadde utviddet øyeblikket. Jeg ble irritert over at utdraget sluttet så brått. Utdraget gjorde sånn at jeg fikk lyst til og lese mer.
  Anbefales

 416. Da jeg leste la jeg merke til at han utvidte øyeblikket og hadde gode beskrivelser. slutten var spennende og jeg likte boken1

 417. Luridiums tyven er en bok med sjanger,spenning. Det var mange gode beskrivelser. Hovedpersonen hetr William. Jeg ble hele tiden overraska fordi boka brukte mange fantasy personer. Det var også derfor jeg likte boka.

 418. Det var veldig spennende. Den boken gjorde at jeg ville lese mer.
  Slutten var spennende

 419. Luridiums Tyven
  av Bobbie Peers Dette er en veldig spennende bok.Jeglikte hvordan forfatteren bygde opp spenningen og beskrev hvordan det hvar.Utraget hadde en bra slutt som for leseren til å ville lese mer. TERNINGKAST 5

 420. Jeg ble overrasket over den mekaniske-billen. Jeg likte godt de gode beskrivelsene i boka! Dette er en bra bok , jeg fikk lyst til og lese mer!

 421. Luridiumstyven
  Dette er en kjempe spennende bok som har mange gode beskrivelser. Boken handler om en gutt som heter Wiliam. Han har en familie som for ett år siden ble fortalt av bestefaren at de var i livs fare…

 422. Den var skikkelig spennende jeg ble overasket over at den ikke var så skummel som jeg trodde det var. jeg fikk lyst til å lese den MER OG MER:)

 423. luridiums tyven syntes jeg var kjempe spennende. Men jeg ble litt irritert når boka var slutt! Terningkast 6! forfatteren hadde utviddet øyeblikket. jeg ville lese mer av boka. Den var spennende og morsom

 424. Dobbel Daten
  av Robert Ness Dette er en morsom bok med mange slang ord.
  Den handler om at to jenter flytter inn i nabohuset.Tobias og Bendik får et nytt fokus å spionere på de to jentene.Jeg synes boka var okay. TERNINGKAST 3

 425. LURIDUMS_TYVEN
  Boka handler om William som har løst verdens vanskeligste kode. Han våkner hjemme og ser en metallbille. Så måtte han rømme fra huset og foreldrene sine fordi det var noen som var ute etter han. Når han rømmer så knuser han vinduet og hopper ut i den dype snøen. Han løper bortover gata. William løper inn i en gymsal. Der finner han en lastebil og gjemmer seg i den. Plutselig krasjer en bil inn i lastebilen så glassruta knuser. Klassen vår likte boka veldig godt! De levde seg veldig godt inn i boka. Noen synes boka var litt krim også! Klassen synes boka var veldig spennende!
  Forfatteren heter Bobby Peech.

 426. Bokanmeldelse

  Forfatter: Bobbie Peers
  Tittel: Luridiumstyven
  Sjanger: Spenning
  Anmeldt av: Kristian Hafstad Berg

  Luridiumstyven handler om en gutt som heter William. Han er verdens beste kodeknekker! Han har akkurat løst verdens vanskeligste kode, Umuligheten, og noen eller noe er ute etter han. Han og foreldrene må rømme. Fra før har vi fått vite at bestefaren er forsvunnet under mystiske omstendigheter.

  Teksten starter med at William finner en mekanisk bille på rommet sitt. Det er uvanlig og jeg ble nysgjerrig på å finne ut mer om den. Jeg fikk mange spørsmål som jeg ønsket å finne svar på som f.eks. Hvor kom billen fra? Var den kommet for å advare William?

  Handlingen var lett å leve seg inn i fordi teksten og personene er godt beskrevet og William virker som en gutt på min alder. Man må bygge seg gradvis opp i teksten fordi man får vite mer og mer etter hvert.

  Jeg ble glad i William fordi han var kul og klok og litt annerledes. Jeg syntes også litt synd på han, fordi han ble jaget ut av sitt eget hus. Boken ga meg en tanke, hvorfor ble han jaget ut av sitt eget hus? Og hva var det som jaget han?

  Teksten var ganske vanskelig å legge fra seg fordi man ble ganske godt kjent med William og teksten var veldig godt beskrevet.

  Jeg synes boken var god fordi teksten og personene er godt beskrevet. Tekstens styrke er at vi får vite mye om William og teksten bygget seg gradvis til spenningstopper.
  Tekstens svakhet er at vi ikke vite så mye om foreldrene til William.

  Jeg syns at alle burde lese denne boken på det sterkeste. Denne må bli superfinalist i Bokslukerprisen 2016.

 427. Anmeldelse

  Tittel: Luridiumstyven
  Forfatter: Bobbie Peers
  Anmeldt av: Miriam

  Luridiumstyven handler om en gutt som heter William. Han er verdens beste kodeknekker. Han har akkurat løst verdens vanskeligste kode, og noe er etter han. Han og foreldrene må rømme. Bestefaren er forsvunnet. Sjangeren er spenning.

  Jeg likte denne boken veldig godt fordi den var veldig lett å leve seg inn i, fordi det var veldig gode beskrivelser. Det som overrasket meg var når foreldrene begynte å rope om at han måtte løpe, da var teksten skrevet i store bokstaver som gjorde det mer spennende. Teksten sluttet brått så man bare fikk lyst til å lese mer. Jeg syntes at William var veldig modig, fordi han opplevde så mye som var veldig skummelt, som da han måtte rømme fra de to skikkelsene som var etter han. Det var vanskelig å legge fra seg boka fordi det var spennende hele tiden.

  Jeg likte boka fordi den var lett å leve seg inn i det som skjedde. Jeg anbefaler denne boka til gutter og jenter på alderen 8-15. Bokas styrke var at den var spennende hele tiden. Jeg syntes boka fortjener å være superfinalist i Bokslukerprisen.

 428. Denne boka var veldig spannende, hadde gode forklaringer og veldig kul.
  Eg likte boka veldig godt. Anbefaler denne boka til akkurat
  deg som liker pennedes bøker.
  terningkast: 6

 429. Jeg syns at den boka var dårlig og kjedelig Fordi at det var ikke mye til å lese og hele starten var kjedelig men bare slutten var litt bare litt spenende Jeg var Overasket fordi det var en jernebil (Jeg husker ikke hvordan skrives det) i denne boka

 430. Utrolig, utdraget er supert! Vedder på at boken er like bra! 🙂 av Gerik

 431. Utrolig, utdraget er supert! Vedder på at boken er like bra! 🙂 av Gerik
  Terningkast 6

 432. den var veldig bra fordi den var spennende jeg kunne ha satt den på super men slutten ødela litt.

 433. Den var veldig bra fordi det var mye spenning. Men det var noe jeg ikke likte fordi vi fikk ikke hvite helt hva som skjedde når faren og moren ropte løp william.

 434. jeg syntes at boken var veldig spennende. Jeg elsker sånne bøker som er skikkelig spennende og kule.

 435. Jeg synes «Luridiumstyven» var veldig bra, fordi den var spennende, og jeg likte språket som forfateren Bobbie Peers brukte. Siden jeg har lest boken vet jeg hva som skjer men jeg vil si at selv dette lille her jeg letste var helt magisk. Jeg anbefaler denne boken sterkt til de som ikke har lest hele boken.

 436. Jeg syntes boka var bra fordi den virket spennende og jeg gleder meg til og lese hele boken. Jeg gleder meg til og finne ut hva som skjer med William og foreldrene. Og hva er luridium?

 437. jeg syntes boken var veldig spennende fordi plutselig roper forelden at han må ut. og en diger robot følger etter han

 438. Terning kast 4 Den er bra men skremmende og skummel men spenndene den var lett å forstå

 439. Jeg likte dette utdrage fordi det var spesielt spendene når det stoppet brått. Burde lese hele boken.

 440. Denne boken var bra. den var spennende men samtidig viste jeg ikke hva som skjedde.
  jeg har litt lyst til å skjønne hva som skedde plutselig var det en bille der HEREGID!

 441. Boka var veldig spennende og jeg har lyst til å lese hele en gang. Jeg likte godt da han gjemte seg i lastebilen, fordi jeg elsker fantasy-bøker.
  – Bo Stephansen

 442. jeg synes den var super fordi det var veldig spennende og man blir slukt inn i historien

 443. jeg synes boken var døds bra fordi den var så spennende og det skjedde noe hele tiden jeg har til og med bestemt meg for og lese hele boken.

 444. Den var spennende og bra. Fordi man vet ikke hvem som kidnappet han og hvor foreldrene hans ble av eller hvor bestefaren er og hvorfor han forsvannt.

 445. en spennende, fengende, lettlest og passet bra for sjette trinn, gjorde så elevene klarte å leve seg inn i boka. En god femmer!

 446. Boka var veldig spennende og jeg likte den veldig godt. Jeg likte det godt når han gjemte seg i en lastebil, fordi jeg elsker fantasy-bøker. Terningkast 6!
  – Bo

 447. denne boken var rar og super bra kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllll

 448. Jeg synes at utdraget var vekldig kul og godt skrevet. Jeg likte at dere tok med roboten og mettalbillen i utdraget

 449. Jeg synes at boka var veldig spennende. Jeg likte boka fordi det var mye spenning og jeg ble revet med i boka.

 450. Den var veldig spennende. og veldig interessant. Jeg ville gjerne ha lånt denne boka. Hvis jeg var deg, ville jeg anbefalt deg denne boka. Den inneholder masse spenning.

 451. Jeg synns det var et litt kjedelig. Jeg synns ikke det var så mye spenning. Jeg fikk ikke noe serlig håp for han. Det var ikke en god bok for meg. Fordi jeg ikke kjente meg igjen i det forfatteren hadde skrevet. Det hørtes litt merut som tull enn virkelighet. Ganske kjedelig.

 452. Min bokanmelder
  Jeg synes boka VAR VELDIG spennene mest på grunn av det var så mye som skjedde
  Å litt skremmende. jeg synes det mes spennende når han sitter inne i lastebilen og jernkloen tar et grep på på lastebilen blir kastet i lufta med fult kraft! Det er min bokanmelesen

 453. Jeg syns boka var spennende, men den var ikke akkurat noe for meg. Boken er nok fin for folk som liker skikkelig spenning!

 454. Dette er en spennde bok alle som liker sci-fi, robotikk, og mysterium burde lese. Dette er en av mine favorittbøker ever, og og den er kjempespennende! Man blir helt oppslukt av handlingene, og selve beskrivelsen er jo super! Godt jobba Bobbie Peers!
  Dette er helt klart en bestselger. anmeldelsen er SUPER!

  boken er spennende og det var skikkelig vanskelig å legge den fra meg. Jeg fikk hele boka i presang, og den var utlest dagen etter 😀 dette er ikke en spesielt vanskelig bok, noe for noen som trener på lesing, og noe for en klasse å lese i spisingen, eller noe for foreldre å lese for barrna om kvelden. jeg blir aldri lei av å lese den, og jeg gjør det om og om igjen. Jeg håper det kommer en 2er!

 455. jeg synes at lurdiums tyven var en veldig spennende og intresang bok og jeg er ganske siker på at jeg skal lese den.

 456. jeg synes at denne boka var kul og spennende. den har boken er garantert en favoritt

 457. Andmeldelse:Luridiumstyven
  Forfatter: Bobbie Peers
  Sjanger: Spenning og Action
  Anmeldt av: Hussein Al-Rubaye

  Luridiumstyven handler om en gutt som heter William, det starter i det mørke rommet hans, han hørte foreldrene da de snakket høyt, og han tenker på bestefaren som forsvant 8 år siden og fortalte at var i livsfare

  Det var lett å leve i boken, jeg fikk masse bilder i hode fordi teksten var bra skrevet. Det skjedde masse Action i boken og jeg liker Action, Da faren sa at han skulle løpe, tenke jeg hvorfor skal han løpe og det er en bra ting fordi det gjør oss spendt, og når han ikke beskrevet personene godt da gjore det meg spendt. Jeg ble veldig spendt om det lille roboten skulle hjelpe han eller ikke. Det var bra at når noen skrek så var det skrevet med store bokstaver.

  Jeg likte boken veldig fordi det er masse Action og spenning og jeg opplevde masse i hodet mitt og jeg anbefaler den for 8-13 og jeg gir den terning kast 6.

 458. Boka var skikkelig bra! Den minnet meg om Harry Potter! Det er en perfekt bok for 6. klassinger!

 459. jeg syntes boka høres spenendeut og jeg har kjanse lyst til og lese den selv.

 460. Anmeldelse-luridiumstyven
  Forfatter: Bobby Peers
  Sjanger: Spenning
  Andmeldt av: Emil Esjeholm Arnesen

  Luridiumstyven handler om en gutt som heter William. Han er verdens beste kodeknekker! Han har akkurat løst verdens vanskligste kode, og noen eller noe er ute etter han. Han og foreldrene må rømme. Fra før har vi fått vite at bestefaren er forsvunnet under mystiske omstendigheter.

  Teksten starter med at William finner en mekanisk bille på rommet sitt. Det er uvanlig og jeg ble nysgjerrig på å finne ut mer om den. På å finne ut mer om den. Jeg fikk mange spørsmål som jeg ønsket å finne svar på, som f.eks. Hvor kom billen fra? Var den kommet for å advare William? Jeg ble overasket da foreldrene til William sa LØP! Fordi jeg viste nesten ingen ting om boka fra før. Boken hadde ingen bilder men det gjør ikke noe fordi jeg synes det er gøy å fantasere bilder inni hode. Teksten sluttet på en spennende og brutal måte. Det gjorde at jeg hadde veldig lyst til å lese resten.

  Det beste med teksten var at man ikke fikk hvite hva eller hvem som skal ta han. Jeg synes boken ikke hadde noen svakheter. Jeg anbefaler boken på det sterkeste for barn i alle kjønn fra 9-13 år. Jeg synes boken burde være superfinalist i bokslukerprisen 2016. 🙂

 461. ANMELDELSE-LURIDIUMSTYVEN

  Forfatter: Bobbie Peers
  Sjanger: Spenning
  Anmeldt av: Josefine Gonsholt-Nilsen

  Luridiumstyven handler om en gutt som heter William. Han er verdens beste kodeknekker! Han har akkurat løst verdens vanskeligste kode, og noen eller noe er etter han.

  Teksten starter rolig ved at William ligger på senga, det starter fremdeles litt spennende. Jeg ble fort revet med, noe som jeg ikke pleier. Når moren og faren skriker står det med uthevet skrift og det vekker meg. Boken er skrevet på en måte som gjør at den er lett å leve seg inn i. Boken er skrevet godt og forfatteren får fram hver eneste detalj som f.eks. «Den var laget av ørsmå metallbiter som ble holdt sammen med mikroskopiske skruer. Det var en mekanisk bille! Og noe av det vakreste og mest avanserte han hadde sett». Teksten sluttet på en spenningstopp, noe som gjør at jeg får lyst til å lese hele boken. Jeg blir redd for at det skal skje noe med William, men jeg vet egentlig at som oftest går det bra. Spenningen øker gjennom hele teksten, det gjør at jeg blir mer og mer tiltrukket av teksten.

  Jeg vil anbefale denne boka til både barn og ungdom, fordi det er en spennende og gripende tekst. Jeg gir denne teksten terningkast 5.

 462. Vi stemte Veldig bra. Det var tett mellom Super og Veldig bra når vi stemte. Bare to stemmer i forskjell.
  Vi syntes at den var kjempespennende, og alle ville lese hele boka!

 463. Det var en spennende start! Men jeg har lyst og få vite mer om han døde eller ble skadet. Den var ganske bra!!

 464. Vi likte veldig godt spenninga i boka, spesielt da William vart jaga av den mystiske skikkelsen! og da far skreik, «løp William»! og da han gøymde seg i ein bil, og taket falt ned på han. Alt i alt veldig spennande!

 465. Vi syntes den var bra fordi den fikk oss til å ville lese mer. Den hadde bra med action og den var spennende. Da han løp fra fyren kom vi skikkelig med i boka. Vi håper det kommer flere brae bøker.

 466. Vi synes boka er spennene og super bra. Fordi det var skyting og action. Og det var en bra slutt. Så vi fikk lyst til å lese mer.

 467. Vi synes boka var spennende og super bra fordi det var mye action. Det var mye som var åpent som vi ikke kunne vite hva som skulle skje videre! Som gjorde at vi ville lese mer av boken.

 468. Det er den beste boken jeg har lest fordi det er spenning og det er et mysterium hvem som er etter han. Jeg likte det dyret som sa fra at noen var etter han.

 469. best bok av alle klarer ikke stoppe å lese den er veldig spennende gleder meg bok2
  terning kast6

 470. Denne boka er kjempebra fordi det var mye spenning i den og det gjorde at man fikk lyst til å lese mer. Terningkast: 5. Hilsen Mira og Louise 🙂

 471. Vi syns denne boka var kjempe bra. Denne boka vil vi lese. Den var så bra.

  Terningkast: 6

 472. Luridiumstyven er en nervepirrende bok. Kapittel 7 er spennende hele veien, og særlig slutten når alt blir svart for hovedpersonen.
  Vi får vite litt om hva som har skjedd, for eksempel ulykken og bestefars forsvinning.
  Historien har flere skumle karakterer som gjør oss nysgjerrige på fortsettelsen.
  Omgivelsene og områdene med et jorde og et nedlagt industriområde skaper en spennende og litt skummel stemning.
  Vi lurer på hva som har skjedd med bestefar. Og hva er egentlig luridium?
  Det er disse spørsmålene som får oss til å ville lese videre. Vi vil vite hva som har skjedd.

  Vi mener at boka passer å lese for barn i alderen 9-12 år.

 473. Jeg likte boka veldig bra jeg elsket den. Vi trenger flere bøker som denne hær. Terningkast 6/6

 474. Jeg syns dette utdraget var veldig bra , jeg syns det var veldig spennende når det var noen etter William. Jeg gleder meg veldig til å lese ferdig boken??
  Terning kast 6??

 475. jeg likte ikke luridiumstyven fordi den var kjedelig,lite forståelsesfull og ulogisk.

 476. Vi syns denne boka var kjempe bra fordi den var så spennende og bra.?

  Terningkast: 6

 477. super den er veldig kul. Jeg gir terningkast: ——-6666666
  to tomler & en tå

 478. Bokanmeldelse
  Jeg likte den ikke fordi den var ulogisk.
  Å ikke så spennende.
  Det jeg likte litt var slutten fordi han kanskje blir drept.

 479. jeg synes boken var veldig god fordi vert kapittel slutter når det er veldig spennende og det gjør boken veldig god.

 480. det jeg syns om boka: det var spennende fra topp av og jeg liker spennende fra begynnelsen til slutten jeg synes boka var kjempebra

 481. Luridiumstyven er en veldig bra bok, det er spenning nesten hele tiden. Og det er en bok som du ikke har lyst til å slutte å lese, det syntes jeg er veldig veldig bra.

 482. jeg syntes boken var veldig spennende og jeg ville bare lese mer. Hvert eneste kapittel sluttet med noe spennende så jeg ville bare lese flere kapittel.

 483. Jeg syntes boka var SUPER det er så mye som skjer HELE tiden det er SÅ spenene.

 484. Jeg syntes at boken var veldig spennende. Jeg likte at den startet rett på spennende handling.

 485. Jeg synes at boka var veldig gøy å lese. Det synes jeg fordi det skjedde mer og mer spennende hele tiden. Jeg anbefaler boken for de som elsker spenning.

 486. jeg syns boka var bar fordi hvert eneste kapittel sluttet med spenning.

 487. Jeg synes boken var veldig bra fordi det var hele tiden noe som skjedde, det var vanskelig å legge fra seg boken.

 488. Boka var spennende og sluttet alltid med noe spennende og jeg gir den 6 terningkast. Jeg ville bare lese mer hele tiden.

 489. jeg synes boka er veldig bra fordi det var masse spenning.
  Den begynte med spenning.Boka er super bra.

 490. Jeg synes boken var bra, men ikke veldig bra. Handlingen i boken interesserte meg ikke så mye.

 491. Den var spennene fordi hvert kapittel sluttet med noe spennende.

 492. Jeg syntes det var gøy nå billen kom fordi den bare hoppet og hoppet og det var veldig morsomt.

 493. Jeg synes at boka var spennende. Fordi det var sånn mystiske ting som skjedde. Den kule billen i boken var morsom. Fordi billen oppførte seg som en hund.

 494. Jeg synes at boka var spennende. Fordi det var sånn mystiske ting som skjedde. Den kule billen i boken var morsom. Fordi billen oppførte seg som en hund. Den sluttet med noe spennende i hvert kapittel.

 495. Denne boka var ganske interessang. At bestefaren hans forsvant magisk vis gjorde boka mye bedre!

 496. Denne boken var veldig spennende og skummel. Vi anbefaler den. 🙂

 497. Veldig god bok. For dere som ikke vet det er det en toer også! Les den!!!!!

 498. Jeg har lest den fire ganger for den var så spennende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Håper det kommer en treer ut snart!?

 499. Jeg elsker Luridiumstyven. Den er en av de beste bøkene jeg noen gang har lest. Og jeg synes denne boken er veldig spennende og litt skummel, men det er bare bra.?Jeg har lest denne boken før. Denne anbefaler jeg for de som liker og lese veldig spennende og litt skumle bøker.

 500. boka var spennande,men trist,og eg kunne gjerne ha lest ut heile boka.eg gleder meg til å låne boka.Eg ville gitt den terninng kast 4

 501. Jeg syntes boka var super fordi den var spenene og jeg har lest nesten hele boka så jeg anbefaler denne boken.

 502. jeg synes denne boka er super fordi jeg har lest boka før å da elsket jeg den

 503. jeg synes boka var bra. jeg synes den var bra fordi det var noen som følgte etter William.

 504. jeg synes boka var dårlig fordi den var rar og umerkelig. Jeg anbefaler dere å ikke lese denne boka.

 505. Jeg synes at boka var spennende og skummel jeg vil gjerne lese hele.

 506. Jeg synes boka var kjempe bra elsker boka. Jeg anbefaler denne boka hvis du liker spenning. Så jeg gir den terning kast 5.

 507. Linus LIKTE ikke denne boken for den var RAR og kjedelig:-(

 508. jeg likte ikke luridiumstyven fordi den var rar og kjedelig.

 509. Thea

  Jeg likte Luridiums tyven fordi det var spennende når William måtte løpe når han hadde noe etter seg . Det var også spennende på slutten når lastebilen William satt i ble slengt opp i lufta og når det ble et blått lys også svart.Etter at jeg har lest dette avsnittet må jeg lese hele boka.

 510. Kaja

  Jeg likte Luridiumstyven fordi jeg syntes den var veldig spennende og slutten spesielt. den var også veldig bra, bra skrevet.

 511. Josefine
  jeg likte boken for alt var veldig detjaliert og den var spennende sammtidi var den litt skummel det var vertfall en god bok

 512. Charlotte
  Jeg likte Luridiumstyven fordi den var spennende og skummel , denne boka er helt fantastisk jeg må bare lese den boka. William er så redd tror jeg fordi det er noen som følger etter ham og holder er gevær mott ham, det er skummelt jeg håper det går bra med William og familien hans.

 513. Kajsa
  Jeg likte Luridiumstyven fordi den var spenningsfull og mystisk. Det er litt spennende at vi ikke vet noe om hvem personen med geværet er. Denne boken må jeg bare lese mer av!

 514. Anora
  Jeg likte Luridiumstyven fordi den var veldig spennende .Den var spesielt spennende på slutten. Jeg likte ikke at utdraget var så kort.

 515. Anora
  Jeg likte Luridiumstyven fordi den var veldig spennende .Den var spesielt spennende på slutten. Jeg likte ikke at utdraget var så kort..

 516. Klassen likte boka kjempegodt! Vi vurderte den til SUPER. Den var sykt spennende og kan gjerne anbefales til andre som liker spenningsbøker.

 517. det handler om William som løser umuligheten, verdens vanskeligste gåte som ingen har løst, men da må William flytte for da var noen etter ham, jeg elsker denne boka, jeg har gått igjennom den flere ganger, og når foreldrene roper til William «LØP» så fikk jeg frysninger igjen hele meg, og jeg har prøvd å anbefale andre om å lese den, for den er superspennende og man får bare lyst til å lese mer og mer!!!!

 518. Eg synest boka var veldig bra fordi den var veldig spennande, gøy og det skjedde så mykje. Den hadde ein spennande og litt skremmande slutt. eg fekk lyst til å lese heile boka.

 519. Jeg synes den var spennende da mor og far roper at han skal komme seg ut av huset, å da han finner billen. Og da billen går ut i gangen og William føller etter

 520. Jeg synes den var spennende da mor og far roper at han skal komme seg ut av huset, og da han finner billen. Da billen går ut i gangen og William føller etter

 521. Boka handler om en gutt som har klart og løse verdens vanskeligste kode og har rømt fra familien sin.

 522. Jeg syntes den var morsom. Kunne ønske det var litt mer spennende.??

 523. Alt var kjempebra fordi forfatteren gjør det så spennende med lyder. Det skjer noe hele tiden så man kan si at det er en ganske inntens bok. Det som er irriterende er at den ståpper akkurat når noe skal til og skje.Når jeg leser får jeg en følelse av at jeg er William.

 524. Jeg synes utdraget var spennende, men ikke helt mi stil, men jeg kunne godt ha est den. All beskrivelsen gjorde alt veldig spennende og oppslukende.

  Terningkast : 6

 525. Det var skikkelig spennende bok og litt skummel det var sånn bombe, gevær og alt sånne ting i boka

 526. jeg syntes at sammendraget var veldig bra fordi. Det er mye spenning og at ting kommer helt ut av det blå helt uforventet liker også at det er alltid noe som skjer

 527. Jeg synes boken er super bra fordi det skjer alltid noe jeg gir terningkast 6

 528. Jeg synes at den er veldig bra fordi forfatteren er god til å beskriv og jeg liker spenningsbøker.

 529. Jeg synes boka er bra fordi forfatteren har brukt mye adjektiv og fordi jeg liker spenningsbøker.

 530. Boka var spenende men man vet jo at en bille ikke er sånn. Og at monstere ikke fines?. Terningkast 4?.

 531. Jeg synes at denne er en av de mest spennende bøkene jeg har lest. Man ble tatt helt inn i boka. Min mening om denne boka er at den har mange adjektiv og forfattern klarer og beskrive boka slik at jeg fikk lyst til å lese denne boka. Jeg synes at denne boka skal få terningkast 6 og den passer til barn fra 9-12 år.

 532. Mariell:
  jeg likte boka fordi den var spennende og morsom.
  jeg synes denne boka var spennende fordi at det var et mysterium og veldig spennende.
  dette er en av de beste bøkerne jeg har lest.

 533. Boken er spennende og med mye action. Man føler seg som en del av boken når man leser den. Den er gøy og overaskende. Den er bygget opp slik at den blir så fengene at man ikke vil legge den fra seg. Det kan bli litt mye teknologi for noen.

 534. Denne boka var veldig spennende, lett å leve seg inn i. Denne boka vil vi gjerne lese videre i for å få vite hva som skjer med William og foreldrene hans.
  Hilsen 6 klasse.

 535. UTROLIG BRA!!! spennende bok som er litt blanding av sci-fi og sannsynelighet.

 536. Jeg syntes dette var en veldig bra bok! Har veldig lyst til og lese hele (:

 537. Jeg syntes boken var spenene fordi foreldrene til William forsvant og at han ble jaget av roboten. Boken er fantasi og jeg lurer på hvordan slutten er og det beste jeg syntes var når det var helt svart etter at bilen ble kastet opp i luften.

 538. jeg synes at denne Boka var spennende å lese, har lyst til å lese hele boka fordi
  jeg vil vite hva som skjer videre

 539. BOKANNMELDELSE OM BOKA LURIDIUMSTYVEN
  Teksten handler om om en gutt som heter William Wenton, han er verdens beste kode knekker men han vet det det ikke ennå. De viktigste personene er William og bestefaren. Det er en spennings bok som er super bra. Boken minner meg om Percy Jakson.

  Luridiumstyven er en bok som er lett å leve seg inn i , fordi forfatteren har skrevet på en så god måte at det blir både morsomt og spennende å lese. Teksten bygger seg gradvis opp i mer spenning. Jeg ble veldig overasket da det kom en blå stråle som traff William. Jeg synes personene passer bra til teksten. Teksten sluttet helt som forventet fordi i sånne spenning bøke er det ofte et kapitte slutter med at alt blir svart. Teksten var veldig vanskelig å legge fra seg, for den var utrolig spennenende og morsom. Det er sånne bøker jeg elsker å lese.

  Det beste med teksten er at du lever deg så inn i den. Det var faktisk ingenting som iriterte meg den var fantastisk. Andre bør lese den er lett å lese og veldig spennende. Jeg synes boka fortjener å være superfinalist på Bokslukerprisen. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):

 540. EG EEEEELSKER KRIM OG SPENNING:):):):):):):)… OG MAMMAN MIN ELSKER ROMANA OG DET E KJEMPE KJEDELEG OG VIST ME SKAL VERE MED NESTE ÅR HÅPER EG DET MARG OG BEIN BØKER FOR DEI ER BBBBBBBBEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSTTTTTTTTTT

 541. Boka er kjempe bra fordi eg kom meg inn i figurane og boka var den mest spennande boka i har lest i mit liv

 542. den var super fordig jeg liker spenndene bøker veldig gått så denne ambefaler jeg andre å lese.

 543. Jeg liker spenningen i boka, det er en av favoritt bøkene mine.
  Jeg ga denne boka SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 544. Jeg synes boka var bra fordi det var spenene. Det var veldig få detaljer lagt til i boka det var det som gjorde boka bra. Jeg anbefaler barn som liker spenene bøker å lese denne boka.

 545. Fantastisk bok!!!!!! Har lest heile frå før. Bra skildringar, og veldig spanande.
  Eg anbefaler boka til alle mellom 8 og 73 år 🙂 🙂 🙂 Bobbie Peers; I love you <3

 546. ANMELDELSE FRA BOKSLUKERPRISEN!

  Tittel: Luridiumstyven

  Forfatter: Bobbie Peers

  Anmeldt av: Alva Johansson

  Sjanger: Spenning

  Boken handler om en gutt som heter William, han bor sammen med moren og faren sin. Bestefaren til William forsvant for noen år siden men ingen vet hva som har skjedd med han eller hvor han er. William får ikke sove så han går til skrivebordet sitt men på vei dit så tråkket han på noe det var en bille.

  Jeg synes boken var veldig spennende, fordi det var lett og leve seg inn i og forfatteren klarte å gjøre boken veldig spennende. Det var også spennende når William gjemte seg inni lastebilen og når noen sprengte taket på den. Det var også spennende når skyggen kom og jeg tror at det var billen som var en liten spion for den skapningen. Jeg synes dette utdraget ble bygget gradvis opp med mer og mer detaljer, men jeg klarte å leve meg inn i handlingen veldig fort. Det som overasket meg i handlingen var at det plutselig kom noe som kom inn på rommet hans og fulgte etter han. Jeg ble litt irritert på William når han ikke gikk til en av naboene og sa ifra. Fordi hvis jeg hadde vært William så ville jeg ha sagt ifra til naboene så kunne de kanskje ordne opp i det.

  Jeg har lyst til å lese hele boken, fordi jeg synes det sluttet ganske brått og veldig spennende. Jeg synes utdraget var veldig vanskelig å legge fra seg, og jeg tenkte ikke at dette utdraget skulle være så spennende. Denne teksten var ganske lett og lese for meg men det var mye tekst.

  Det jeg mener om utdraget er at det var et fantastisk utdrag fordi jeg elsker krim og spennende bøker. Jeg anbefaler boken får 9 år og oppover, fordi deg hadde veldig mye spenning i seg og det var litt krim i den. Jeg synes at dette utdraget har vert det beste hittil, og denne boken fortjener å bli superfinalist i bokslukerprisen.

 547. Spennende bok. Veldig bra.
  Jeg lurer på om den har noe med fremtiden å gjøre.

 548. Superspennede.
  Artig å se hva som skjedde.
  Er ganske sikker på at det har noe med fremtiden å gjøre.

 549. Vi elsket denne boka, det var mye action og alt skjedde så fort.
  Vi vil gi den karakter 10/10.

 550. Jeg synes den er rå bra lurer sånn på hva som skjer. Den er litt skremmende da jeg hørte den ble det så spennende. Jeg gir terningkast 6

 551. Eg syns at den var veldig kjekt fordi det var sånn mye spenning i seg, så det var veldig gåy å lese om. Egentlig så har eg aldri lest den boka før så det var veldig bra at eg fekk lovt til å lese den. Terningkast: en sterke 5

 552. KLassa var einige om at boka var super! Spennande og litt skummel 🙂

 553. Denne boka er veldig spennende . Jeg har lest boka før å jeg var veldig fornøyd med den.Det jeg syntes er mest spennende er når william må rømme fra huset sitt.
  Terningkast: 6

 554. MINE TANKER OG NOTATER
  Jeg likte denne boken veldig godt fordi den var veldig spennende.
  Jeg vil gjerne lese hele boken, det jeg syntes var mest spennende var når han måtte rømme fra sitt eget hus.
  Terningskast:6

 555. Boka for terningkast 5 altså bra fordi jeg synes boka var litt kjedelig med alt som skjedde om at han ble jaget av skummle folk.

 556. Jeg synes denne boken var passe bra siden det var litt skummelt når det var en svart skygge etter han

 557. Denna boke er passe bra fordi den er var ikke så gøy å lese men jeg liker spenning.

 558. Jeg syntes luridiumstyven var passe bra ,men jeg skjønte ikke alt,litt ulogisk.
  terningkast:4

 559. Jeg likte luridiumstyven fordi den hva spennende da William måtte løpe også hva det morsomt da den lille billen kom. Det var morsomt da den lille billen hoppet opp og ned på gulvet foran William og da den hentet blyanten, men likte da den hadde advart William selv om han ikke hviste det med en gang.
  Vil gjerne lese hele boken 🙂

 560. Det var en syyyyyykt spennende bok/det ene kapittelet, og det som gjorde den bra var at den var skummel. Jeg blir å låne boken får å lese resten, og det burde alle andre også! Terningkast : 5.

 561. Dette utdraget gjorde at jeg fikk lyst til å leseboka sånn at jeg kan vite hvem som jaget han og sånn

 562. Jeg likte Luridiumstyven fordi den var spennene,og artig.
  Jeg gir denne boka terningkast: 5

 563. luridiumstyven var en veldig bra bok.jeg fikk lyst til og lese hele boken igjen og igjen

 564. jeg har lyst til å lese resten av boka fordi den var morsom å spenende 🙂
  .

 565. Jeg likte Luridiumstyven fordi den var morsom når billen kom inn på rommet til William og hentet blyanten og hoppet ut i gangen og ned trappen.
  kunne gjerne lest hele denne boken ferdig 🙂 🙂
  Jeg gir den terningkast: 5

 566. Jeg likte Luridiumstyven fordi jeg synes den var spennende. Jeg likte spessielt godt da William måtte rømme fra sitt eget hus.Jeg synes boken var litt kjedelig i starten,men mot slutten ble den bare mer og mer spennende:)

  terningkast: 5

 567. den var helt suveren jeg har veldig lyst og lese resten av denne boken fordi den var litt sån skrek og morsom og spennende. 🙂

 568. denne boka var kjedelig,den var ikke så spennende som jeg trodde
  forsto ikke så mye…som sto…bare litt spennende

 569. jeg likte boka litt fordi: Den var litt kjedelig, men litt spennende.

 570. Vi synes det var en veldig bra bok. Den var spennende og litt skummel også inneholdt den ting som vi aldri hadde hørt om. Det gjorde den interessant. Slutten overrasket og vi fikk lyst til å lese mere.

 571. Jeg syntes den var veldig bra fordi jeg liker når ting er spendene og litt skummel. Den passer for både jenter og gutter fra 10-12 års alderen. Jeg lurer på hva som kommer til å skje videre med William så tror jeg skal kjøpe/låne!!

 572. jeg syntes boken var bra fordi:
  Den var spennende. Ting kom ganske plutselig på. Det likte jeg.

 573. Jeg syntes at den var veldig spennende og skummel. .Jeg gleder meg til å få høre slutten.

 574. jeg synes den er bra fordi den er spennende og litt skummelt så jeg vil gjerne lese den boken

 575. Det var en spennende bok det skjedde noe hele tiden.Men jeg skjønte ikke hva umuligheten var.Det var litt kult at det var en mekanisk bille. Jegvil lese mer av denne boka

 576. den var veldig bra fordi den starter rett på spenning jeg liker den

 577. Den var spennende, men rar, fordi bakken forsvant og fordi gjerdet eksploderte.

  Vi syntes det var spennende fordi det var et monster bak han, og at ting sprengtes.

  Boka var spennende fordi i krim så skjer det mye, og forfatteren hadde skrevet bra setninger.

 578. William har løyst Umuligheten, plutseleg finner han ein bille av metall.Dette er ei spenningsbok.

  Eg likte spenninga i boka. Då faren ropte LØP, blei det alvor.
  Eg forstod handlinga godt.William var tøff som heldt ut då den roboten kom.Eg berre måtte få med meg slutten!
  Boka har ingenting med fakta å gjera men har masse spenning i seg!

  Det beste med teksten var då faren ropte William løp. Dei som likar spenning bør lesa ho. Eg synest boka bør komma i superfinalen og rett og slett vinna.

 579. Vi opplevde teksten som veldig bra. Det var en levende tekst.
  Vi anbefaler denne boka som er veldig bra. Det er ein bra natta historier og bra å lese boka for barn. Det er bra fantasi å gode setninger å det er litt skummelt. Den er veldig
  spennende.

 580. Eg synest den var spennande og artig den kunne vert litt lenger men det var bra gjort. Eg synst den var bra fordi eg liker skumle bøker. Eg vil altså anbefale boka til andre. Han som laga boka er veldig kreativ og smart.

 581. Dette utdraget falt i smak hos alle elevene. De syntes dette var spennende og litt skummelt. De sier at boka er kjempe bra og at de vil lese mer.

 582. Jeg synes denne boken var ok.Den var litt kjedelig.Jeg kunne tenkt en bedre slutt.Det kunne vært flere personer med.

 583. Luridiumstyven: Jeg likte godt at det var mystisk. Bestefaren forsvant. Overrasket over at William klarte å løse verdens vanskeligste kode.

 584. Dette var ei veldig spennande bok. Nokon av elevane fekk veldig lyst til å lese resten av boka når dei las slutten på utdraget. Me anbefaler boka for alle som likar spennande bøker.

 585. Jeg synes denne boken var best for den var spenningsful og jeg vil lese den videre.??

 586. teksten var veldig spennende og boka var ganske grei, det var litt vanskelig og få med seg alt men jeg tror eg fikk det meste med meg.

 587. Denne var bra men ikke så veldig spennende syns jeg men litt spennende var den

 588. Jeg synes denne boken var dårlig, fordi jeg skjønte ingenting av den. Jeg fikk ikke lyst til å lese resten av den.

 589. Dette var en kjedelig bok som jeg ikke skjønte noen ting av. Jeg synes den var vanskelig å lese. Dette var en bok jeg ikke vil lese igjen og anbefales ikke av meg..

 590. Jeg synes boka var passe bra. Jeg likte boka på grunn av jeg synes den var spennende.

 591. Jeg likte boka supert. Jeg likte boka fordi det var action i boka. Jeg likte boka også fordi. Det var snø, mørkt og kaldt ute.☠️??? Terningkast 5+