Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Magnus Carlsen og sjakkmorderen

Aleksander Kirkwood Brown Cappelen Damm Illustratør: John S. Jamtli 2020


En seriemorder er løs i Oslo. Kartet over hovedstaden blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Politiet står uten spor i saken og må hente inn sjakkspiller Magnus Carlsen for å hjelpe til i etterforskningen. Men morderen ligger et trekk foran verdens beste sjakkspiller. Klarer Magnus å avsløre hvem morderen er?

 

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2020/2021. Derfor har vi nå fjernet utdraget. Utdraget var hentet fra s. 14-25.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Tips til å skrive anmeldelse

3 473 anmeldelser av “Magnus Carlsen og sjakkmorderen

 1. Magnus Karlsen og sjakk morderen er en bok skrevet av Aleksander kirkwood brown og John S.Jamtil. Boka handler om Magnus Karlsen og et politi som skal finne ut hvem sjakkmorderen er. Det er en drama/krim bok, jeg syntes den var helt fantastisk å lese jeg ville ikke legge den fra meg, boken passer for alle over 8 år, anbefaler boken på det sterkeste. Terning kast 6/6

 2. Sjangeren på boka er tegneserie. Forfatteren heter Aleksander Kirkwood Brown, og illustratøren heter John S. Jamtli. Jeg vil gi boka terningkast 6 fordi boka er ganske lang, det var mange spennende personer og hendelser, og det var masse drama og spenning. Jeg synest omslaget ser inspirerande ut, det har de to “hovudpersonane” på seg og teamet er blå og lilla. Jeg synest det er veldig kult at de innblander ekte folk, altså Magnus Carlsen og i tilleg sjakk. Jeg forventa at Magnus skulle være død også måtte en “detektiv” finne ut kven det var, men ettter jeg leste ingressen fant jeg ut at det er Magnus som skal finne ut kven morderen var, som jeg synest er veldig spennende. Jeg likte Magnus. At de ga han de samme personlighetene, f.eks at han virker ganske kjedelig og at han HATER å tape. Eg forventa eeegentlig ikke SÅ mye spenning, men boka var gøy å lese. Det var gøy at de blanda inn litt fantasy også (deep blue), det var i hvertfakk en mye bedre bok enn jeg hadde forventa. Jeg synest at denne boka burde vinne bokslukerprisen!

 3. Magnus carlsen og sjakkmorderen

  Terningkast: 6

  Eg syntes boka var veldig bra. Det er ein enkel bok å lese og bildene forklarer veldig bra. Omslaget ser kjempe kult ut og eg fekk lyst å lese den med ein gang eg såg den. Det var noken vanskelige ord i boken med dei gav meining når eg leste resten. Det er ein bra bok for dei som liker sjakk. Boka var veldig spannade og det er ein veldig bra bok. Boka kan hørest kjedelig ut siden det er sjakk, men det handler ikkje så mye om sjakk det handler bare om ein sjakkmorder.

 4. Boken er morsom og kul man kunne ha en liten serie med sånne bøker og mange barn hadde likt den den hadde vært kulere med flere kapitler osv.

 5. Denne boken var kjempe bra! Den var veldig spennende jeg fikk virkelig lyst til og lese denne boken!

 6. boken handler om magnus calsen som prøver å finne ut hvem som er sjakkmorderen.
  jeg likte at det var en tegneserie og at hvordan det var laget. det var ingen ting jeg ikke likte med denne tegneserien. jeg kunne godt lest denne tegneserien.

 7. Den er UTROLIG spennende! Jeg synets at forfatteren skrev setningene veldig kort, men man fikk mye informasjon. Jeg synets at det er kult at Magnus Carlsen er med. Jeg føler at jeg er med fordi forfatteren er veldig flink til å få deg med. Bildene i boken ser også sikkelig proffe ut. Det kuleste er at dette kunne ha jo skjedd i virkeligheten. Fordi det har med adresser som faktisk er i Oslo. Jeg synes at barn burde lese denne boken fordi:
  Den er sikkelig spennende.
  Den har kule bilder
  At den er enkel å forstå
  6/6

 8. jeg syntes boken var spennende siden jeg liker krim. boken var veldig bra og jeg liker at den var tegne serie

 9. Jeg synes denne boka var morsom og spennende. Jeg personlig liker jeg tegneserie sjangeren og krim sjangeren så jeg synes dette utdraget var veldig bra. Tror det kan bli litt kjedelig vis du ikke liker tegneserie sjangeren eller ikke forstår sjakk språket.
  Terningkast 5,5

 10. Super bra utdrag slutten fikk meg så lyst å lese hele boka kjempe bra fortsett sånn så kommer du kommer til å bli en kjempe god forteller👍👍👍

 11. Dette utdraget var ikke noe for meg.
  Det er ikke min type sjanger.
  Men for de som liker denne type sjanger er den bra for dem.

 12. Hei, jeg syntes den boka var sånn passe fordi jeg er ikke så glad i tegneserie bøker.
  Men jeg anbefaler den til andre som liker tegneserie bøker. Terningkast 3 av 5🎲

 13. Jeg syntes at den var veldig bra for jeg like veldig godt tegneserier og krim det var veldig spennende

 14. Jeg syntes denne boka egentlig var veldig spenne. Jeg vil gjerne vite mere og om hva som skjedde på slutten med presten. Terningkast 4/6😊

 15. Jeg syntes denne boka egentlig var veldig spenne. Jeg vil gjerne vite mere og om hva som skjedde på slutten med presten. Terningkast 4/6

 16. Jeg likte dette utdraget veldig mye. Syntes at det var veldig gode tegninger, likte også at det var greit beskrevet og veldig spennende. Jeg vil gi den terningkast fire 😊

 17. Den var super, men skulle ønske at den viste hva som skjede på slutten. Det er et bra utdrag og den var bra til tegneserie. Terning kast 6.

 18. Jeg syntes tegneserien var bra,den var spennende men skulle ønske det ble vist litt mere når Magnus fant ut av oppgavene, og når drap skjedde. Terningkast 4/6🧐😎

 19. Den var super, men skulle ønske at den viste hva som skjede på slutten. Det er et bra utdrag og den var bra til tegneserie. Terning kast 6

 20. Jeg bare elsker denne boken. De som har lagt denne bokjen har gjort en veldig bra jobb. Så, elsker dere altså. Jegvilgjerne vinne denne bok.
  Hislen PAUL HJORTELAND

 21. Veldig bra! fordi den er krim som passer for 6 år og oppover. Du møter magnus carlsen som prøver å finne ut hvem som er sjakkmorderen. Det er spennende. noen blir drept.

 22. Magnus Carlsen og sjakk-morderen handler om en serie-morder som bruker Oslo som et sjakkbrett, og sjakk-verdensmester Magnus Carlsen blir satt på saken. Boka er for det meste krim og humor, men det er også mye spenning og action, og det er en tegneserie, min favoritt. Den er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown, og er illustrert av John S. Jamtli.

  Jeg mener at dette utdraget var veldig bra, og det gjør at jeg bare vil lese videre. (Kanskje jeg låner boka fra biblioteket en gang?). Jeg liker utdraget fordi det var spennende og morsomt, for eks. På side 81, hvor Magnus sier listen sin om ting han trenger på kontoret sitt, og han sier bare masse tullball, og på side 86, når han har vært inni huet sitt for å løse gåten og ser rar ut når han roper «H1!, H1!», DET er humor, og når de løper desperat ned Oslo, og håper at de rekker å løse gåten før noen dør, DET er spenning.

  Jeg syntes at utdraget fortjener et terningkast på en solid 5-er, og jeg syntes at man kan godt nyte og like boka, selv om man ikke liker sjakk. Jeg har tenkt til å låne den på biblioteket og aldersgrensen (syntes jeg) er på 10+. Jeg syntes utdraget var spennende, og jeg ville anbefalt boka.

 23. Det er ikke den beste boken som jeg har lest, men jeg har lest verre….. for og være ærlig så gir jeg den en 2/6

 24. Vi likte denne boka. Den var spennende og lett å lese. Det var mange fargerike bilder. Det var kjekt med krim.

 25. Jeg likte den ikke den ikke for jeg skjønte den ikke. Siden det var så mange små bobler og de hoppet fram og tilbake jeg ble nesten irritert av all den hoppingen fram og tilbake🥵🥵🥵🥶🥶🥶 men var også litt bra.

 26. Denne boka likte jeg ikke fordi jeg kjente den ikke siden det var mange koder og ting jeg ikke forsto. 👎👎👎😤😠🤬🤬

 27. jeg syntes den var litt spennene men skulle kanskje hatt litt mer tekst og litt fordeling på teksten. jeg gir den terningkast 3

 28. Litt åpen slutt.
  Blir litt nysgjerrig på historien videre.
  En helt grei bok.
  Hadde kanskje vært mer interessant om jeg kunne mer om sjakk?
  Burde det vært et mord i utdraget?

 29. Det var et stort flertall for at elevene i klassen syns at denne boka virket bra. Flesteparten av stemmene lå i sjiktet mellom passe bra, bra og veldig bra. Noen stemte også super. De syntes at boka virket veldig spennende, og de ble interessert i å høre hvordan det går videre. De likte også at det var en tegneseriehistorie, for da ble det lettere å sette seg inn i historien.

 30. Jeg likte ikke boken så mye, frodig jeg syntes den var urealistisk. Men jeg kan forstå at andre syntes den er spennende.

 31. Ideen om mord, sjakkbrett og krim syntes klassen var en god ide. Utdraget i seg selv mener de passer best for 5-6.klasse, og at det fort kan bli litt barnslig på 7.trinn.

 32. Boka var veldig spennende! Litt dumt at teksten var så liten, men fortsatt beste boka av alle desse bøkene i konkurransen.💩🤡🤡🤡🤡🤡💩💩🤡💩💩🤡💩🤡🤡🤡🤡💩🤡👻💩🤡💩🤡💩🤡💩🤡💩🤡💩🤡💩🤡💩🤡🤡🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇

 33. Beste starten på ei bok, kul, spennende, bedret seg, ikke mi type bok.
  Terningkast 4

 34. Jeg leste utdraget til boka og jeg syntes den hørtes morsom ut. Men at den er spennende.
  Anbefales å lese boka. Må være ærlig å si at jeg ikke kan så mye om sjakk, men jeg likte boka. Men vis du ikke kan så mye om sjakk så kan det henne at det ikke er noe for deg. Boka handla om en som skulle drepe. Jeg likte boka selv om at det handla om sjakk, fordi det var mye action. Likte boka veldig godt.

 35. boka er ganske bra. jeg syntes boka var bra fordi den var ganske spenndene
  den passer bra for de som liker litt spending

 36. Magnus Carlsen og sjakkmorderen

  Boka handler om Magnus Carlsen og en dame som prøver å finne ut hvem er det som dreper menneskene i verden, de prøver å finne ut hvem sjakkmorderen er.

  Boka er laget av Aleksander Kirkwood.
  Magnus Carlsen fant ut at sjakkmorderen brukte hele gaten som sjakkbrett, de gikk ut og startet de gikk overalt før de forsettet så ga en mann noe til Magnus Carlsen det var en slags mobil han ikke visste om.
  Magnus Carlsen tok mobilen og forsettet med å gå overalt sjakkbrettet(gaten), etter noen minutter så ringte noen mobilen og sa med en dypt stemme «er dette Magnus Carlsen» Magnus Carlsen sa «ja» også sa sjakkmorderen « jeg skal gi deg tre sjakknøtter hvis du klarer dem da skal ingenting skje men hvis du feiler en eller bruker bil eller sykkel da skal noen dø».
  Magnus Carlsen sa «hva er den ene sjakknøtten» også sa sjakkmorderen den ene Magnus Carlsen fant det med en gang og løpet til det stedet også der borte så ringte han sjakkmorderem og sa hva er den andre, han startet og snakke om noe til han men Magnus Carlsen skriket og sa «hva er den andre!» så sa sjakkmorderen den andre når Magnus Carlsen hørte det så sa han «ehhhh».
  Så sa assistent «hva ehhh» også startet Magnus Carlsen og og gå inn i en drøm i en sjakkbrett og startet med teknikken han greide det og var full av svett i ansiktet.
  De løp til den neste stedet, derifra så ringte sjakkmorderen igjen også sa han den tredje sjakknøtten, de hadde 2 min på seg, Magnus Carlsen fant den sjakknøtten med en gang og måtte til kirken og hente pristen med en hest fordi sjakkmorderen sa ingenting om hesten så de møttes på den siste stedet og…………(sa ingenting om boka etter).
  Snip snap snute eventyret ute.

 37. Utdraget verka spanande, men ikkje alle var einige om at dei ville lese heile boka. Eg synes det var kjekt at forfattaren brukar Magnus Carlsen som hjelp til å løyse krimgåten, fordi dei aller fleste veit kven han er.

 38. Det var en kjempe gøy bok til og lese og jeg anbefaler boka til andre. Jeg har lest hele boka og det er en kjempe gøy bok og den er litt skummel.

 39. Jeg likte boka, den var spennende og smart. Hadde nok lest den om jeg fikk sjansen, terningkast 5 <3

 40. jeg synes det var ganske spennende til å være en tegneserie, jeg er ikke så fan av tegneserier

 41. Jeg synes boka var spennende fordi jeg er interessert i sjakk og boka var spennende fordi det var mord.

 42. Jeg syns det var greit, litt spenene og hadde sikkert lest hele boka. Jeg gir 6/10
  MEOW <3

 43. Jeg er ikke så glad i tegneserier men denne var ganske spennene. Jeg syntes det var litt gøy at Magnus Karlsen var med.

 44. Halve klassen likte boken mens resten syntes den var litt kjedelig og vanskelig og forstå. Boken anbefales til de som er interessert i sakk og tegneserier.

 45. Alle forsto ikke det som gikk på sjakk, men den opplevdes likevel som spennende, og krimsjangeren infridde.
  Mange ville lese mer. Terningkast 4

 46. Jeg synes at Mangnus Carlsen og sjakkmorderen var spennende og litt rar, men bra.

  Boka handlet om en seriemorder som er løs i Oslo kartet over hovedstaten blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Poletiet står uten spor i saken og må hente inn sjakkspiller Mangnus Carlsen for å hjelpe til i etterforskningen. Men morderen ligger et trekk foran verdens beste sjakkspiller.

  Jeg syntes boka var son passe bra, Man den var litt lett og lese. Den passer bra for en 5 klassing. Men likte ikke at det var en veldig liten histire.
  Terning kast 4.

 47. Fine illustrasjoner og spennende tekst, synes klassen. Det hadde vært gøy å lese hele boka.

 48. Boken forteller om et mysteriet og der er det en agent som skal løse et mysteriet med Magnus Carlsen og mysteriet har masse sjakk oppgaver som de må løse. Det er en mystisk telefon som ringer fra usjken nummer

 49. Magnus Carlsen og sjakk morderen
  Den var gøy og litt spennene og morsom.
  Han skulle dra til forskjellige steder og løse gåter.
  men jeg ville ikke lånt den på biblioteket.
  jeg synes den var litt rar.
  og denne boka er kanskje mest for folk som
  synes sjakk er gøy.

 50. Det er en spenene bok som handler om mord og sjakk. Det handler om Magnus karsen som skal hjelpe med å avsløre morderen.

 51. Jeg synes at utdraget var supert. Jeg likte at flere av bildene var fra virkelige steder, slik at jeg kunne kjenne meg igjen. Dette gjorde fortellingen mer ekte. Jeg vet også hvem Magnus Carlsen er. Jeg likte også tegningene, og vi så at illustratør brukte ulike perspektiv, som jeg har hatt fokus på i de 3 siste bøkene. Jeg synes det var mest spennende når det ble zoomet inn på detaljer og noe ukjent, dette gjorde at jeg ble nysgjerrige på hva som skjer videre.

 52. Jeg synnes Magnus carlsen og sjakkmordern er litt spenndene å lese. Kult også at Magnus Carlsen er innblanet i boken. Det er action, spenning og mysterium det liker jeg gotd.

 53. Jeg syntes boken var veldig interessant og bra bok, hadde masse humor og spenning i boka. Akkurat når Biskopen ble drept, kom det masse spenning. Ratingen min er 10/10.

 54. Jeg synes boka Magnus Carlsen og sjakkmorderen var ganske bra.Det handler om en morder og Magnus må svare på gåter og finne ut noe.Jeg likte at det var en tegneserie.Jeg synes denne boka passer for alle.Hvis jeg skulle gitt ett terningkast ville det ha blitt en femmer!

 55. Boka er skrevet av alexsander kirkewood brown
  Illustrert av John s. Jamtli

  Boka var spennende og veldig kul. Den handlet om en sjakkmorder og mangnus Carlsen hvis han ikke løste koden så dør en person.

  Min mening om boka var at den ikke var så veldig spennende men litt. Jeg synes det fordi bildene lignet ikke så mye syns jeg og det sto at det var en krimbok men jeg synes det ikke var det minste skummel viss jeg skulle gi terninkast så er det en 4irer.

  Boka passer for de som liker sjakk og litt krim men ikke så mye aldersgrense 6-11 år.

 56. At den var skumel.
  God fordi det er ein teikneserie.
  Du bør lese på grunn av den var bra

 57. jeg likte boka godt den var spenene og gøy jeg har også lest harpa før så jeg likte kanskje denne like godt men den var ikke like spenene

 58. Jeg likte boka veldig godt fordi du kan lære litt sjakk og du kan oppleve spenning.
  Andre bør lese boka fordi du kan lære litt sjakk .

 59. jeg likte bok. den var bra.jeg liker sjakk men jeg spiler ikke sjakk
  jeg synes den var spenene jeg likte også harpa også men jeg har lest den før så jeg likte denne best

 60. Vi synes Magnus Carlsen og sjakmorderen var veldig gøy.

  I starten var det litt kjedelig.

  Vi liker denne boken fordi vi liker krim fordi det skjer mye rart og kule ting.

  Vi liker denne forfatteren for han er god til å lage gode barnebøker.

  Forfatteren heter aleksnder Kirkwood Brown.

  Illustret av john S. Jamt

 61. Vi synes Magnus Carlsen og sjakmorderen var veldig gøy.

  I starten var det litt kjedelig.

  Vi liker denne boken fordi vi liker krim fordi det skjer mye rart og kule ting.

  Vi liker denne forfatteren for han er god til å lage gode barnebøker.

  Forfatteren heter aleksnder Kirkwood Brown.

  Illustret av john S. Jamt

 62. Mathias 5 klasse solneset skolen

  Anmeldelse: Magnus-Carlsen og Sjakkmorderen.

  Magnus-Carlsen og Sjakkmorderen er etter min mening en veldig bra bok. Den handler om en morder som bruker Oslo by som et sjakkbrett. Han klarer og lure politiet om og om igjen, politiet blir nødt til å hente inn verdens beste sjakkspiller Magnus-Carlson for å prøve å løse saken, men det er ikke lett.

  Jeg liker denne boken veldig godt fordi det er mye spenning og mange saker som må løses. Dette gir boken en bedre innlevelse synset jeg.

  Jeg likte denne boken fordi den var veldig spennenende og veldig gøy å lese.

  Terning kast 5.

 63. Mathias 5 klasse solneset skolen

  Anmeldelse: Magnus-Carlsen og Sjakkmorderen.

  Magnus-Carlsen og Sjakkmorderen er etter min mening en veldig bra bok. Den handler om en morder som bruker Oslo by som et sjakkbrett. Han klarer og lure politiet om og om igjen, politiet blir nødt til å hente inn verdens beste sjakkspiller Magnus-Carlson for å prøve å løse saken, men det er ikke lett.

  Jeg liker denne boken veldig godt fordi det er mye spenning og mange saker som må løses. Dette gir boken en bedre innlevelse synset jeg.

  Jeg likte denne boken fordi den var veldig spennenende og veldig gøy å lese.

  Terning kast 5.

 64. Elsker boken. Den har tatt sjakk og krim å blandet det sammen. Perfekt vis du liker spenning. 10 av 10 og terning kast 6

 65. Denne var veldig gøy og den boken er min stil fordi den var spennende morsom og masse krim.
  Denne boken håper jeg at alle leser vis det liker morsom spennende og krim.

 66. jeg synes boken var så bra så jeg leide boken med en gang på biblioteket og leste boken jeg vil anbefale den til alle som synes at krim spennende jeg synes at på slutten var det kjempe spennende.
  Jeg likte boken kjempe mye så jeg måtte ha gitt den terningkast 6 boken er den beste boken i bokslukker prisen

 67. Jeg likte virkelig «Magnus Carlsen og sjakkmorderen».
  Jeg er ikke så glad i tegneserieblader eller krimbøker, men denne var virkelig annerledes;
  Jeg likte hele sjakkmorder-greia og sjakknøttene som morderen serverte. Og selv om jeg ikke kjønte så mye av sjakknøttene (siden jeg ikke kan spille sjakk) så likte jeg at de blandet det med destinasjoner. Den var veldig spennende, og jeg likte duoen veldig godt. Selv om de var annerledes, så gjorde det det morsommere å lese. Jeg har veldig lyst til å lese den!
  Jeg må jo det etter den cliff-hengeren!

 68. Hæ? Er det slutt nå? Spenningen og de levende bildene gjorde denne boka til en vinner i klassen vår.

 69. Boken handler om en person som dreper folk men han har et puslespill han ringer hvilken som helst person og spør dem noen ting og for dem til å dra et sted og masse ting.
  Det er en krim sjanger.
  Den er veldig spennende kul på grunn av Magnus går inn i en sjakk verden og løser sjakk brett og morderen dreper folk vis han ikke klarer det.
  4/6 stjerner.

 70. 🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
  🟨🟨⬜⬛🟨⬜⬛🟨🟨
  🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
  🟨🟨⬛🟨🟨🟨⬛🟨🟨
  🟨🟨🟨⬛⬛⬛🟨🟨🟨
  🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
  🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨

 71. Magnus Carlsen og sjakkmorderen handler om Magnus Carlsen og en ukjent person som dreper mange folk. Magnus Carlsen sin jobb er å fange morderen.

  Jeg liker Magnus Carlsen og sjakkmorderen fordi jeg liker tegneserier og mysterier.

  Jeg anbefaler boken for de som liker action og tegneserier.

 72. Jeg synes boka var bra. Den handler om en sjakkmorder som dreper folk i Oslo som da en dame og Magnus Karlsen skal stoppe.

  Den er veldig veldig spennende. Jeg gir den 4/6 i terning kast.

  Jeg anbefaler den for folk som liker spenning.

 73. Det handler om en person som dreper folk å at der personan blir drept er som et sjakbret. Den var litt spendende og litt skedelig. folk som liker sjak, spending og mord burde lese dene.

 74. Boken handler om en morder som er løs i oslo og bruker gatene som et sjakkbrett. Derfor tilkaller poltiet Magnus Karlsen inn i saken.

  jeg liker boken fordig den handlet om mord men var fortsatt ganske morsom.
  og at jeg også liker tegneserier. Jeg likte da han sa at an trenger alt den maten på kontort sitt.

  jeg ambefaler denne boken for folk som liker krim og humor. 5 srjerner

 75. Boka handler om en mann som er veldig god i sjakk og skal finne ut hvem som er morderen som har delt opp Oslo i ett sjakkbrett.

  Jeg synes boka var dårlig fordi det var litt lite spenning.

  Anbefaler boka for 8-13 år og bare dem som liker krim.
  Gir terningkast 3/6

 76. Magnus Carlsen og sjakkmorderen handler om en sjakkmorder og de tar og tar med Magnus Carlsen for og få hjelp av han. Jeg synes boken var rar og spennende fordi gode beskrivelser og masse tekst. jeg likte boken godt jeg gir boken terning kast 6 bra jeg skal lese hele boken når jeg finner den.

 77. Det var veldig spennende jeg må låne denne boka og lese resten det var liksom så spennende og de hadde liksom tid på seg noen kunne havne i døden og det så ut som om han presten eller hva enn han var datt av hesten akkurat i det han mannen i telefonen sa tiden er ute. Jeg anbefaler denne boka til de som liker drama spenning litt krim terningkast 6/6

 78. Det var spennende tekst.
  Jeg likte den veldig godt fordi det var Krim og at det var en ukjent som sto bak.
  Jeg sytes at andre burde lese denne boken den var bra skrevet, gode handlinger og sjakk.

  (:

 79. Boka handler om at Magnus Carlsen og en politietterforsker som prøver å avsløre en morder i Oslo. Den eneste ledetråden de har er at de som er drept er blitt funnet med en sjakkbrikke i hånden. Magnus må løse sjakkoppgaver for å finne morderen.

  Jeg likte ikke boka fordi det var en tegneserie, men den var fortsatt ganske spennende.

  Jeg tror at denne boka passer for barn mellom 8-11 år

 80. Boka handler om en morder som er løs i Oslo. Magnus Karlsen har tatt å se oppgaven å avsløre hvem morderen er. Magnus Karlsen har en trofast assistent som hjelper han å finne morderens neste trekk.

  Jeg anbefaler boka til de som liker å lese mystiske krim tegneserier. Boka er lett å lese og passer for de fleste aldere. Alle fra 7-12 tror jeg kommer til å like boka.

  Jeg synes boka var ganske bra, men ikke den beste boka jeg har lest. Jeg likte at det var en tegneserie ,det gjøre det mye enklere å leve seg inn i boka. Jeg gir boka terningkast 5.

 81. boken handler om en sjakkmorder og en veldig kjent sjakk spiller Magnus må løse oppgaver for og finne sjakkmorderen.

  jeg likte boken veldig godt fordi jeg liker Magnus calsen og jeg liker sjakk.

  jeg synes den passer til folk som liker sjakk og krim

 82. jeg synes denne boka var veldi bar likkte den hele 100% jeg vil gjiden 6 år var sakt at de var dreping ikke så fint.

 83. jeg synes boka var veldig bra og liker boka veldig bra anbefaler terningkast 6

 84. mangnus calsen og sjakkmorderen
  det er en sjakk morder løs i byen.De har inn kalt magnus calsen han må løse sjakk gåtene

  jeg synnes boka var passe bra fordi det ikke var hummor idet men det var mye krim

  boka passer for 4-7

 85. Denne boken synes jeg var bra og morsom. Den handler om Mangus Karlsen og en annen person med et forsvinnende tingene idk jeg rakk ikke og lese den fsrdig helt men det er morsom og bra denne har en sjanse og bli den beste. det er en tegneserie det gjor den enda bedre. jeg gir den 5 ut av 10

 86. Denne boka handler om politi etterforsker. Det er en morder som bruker Oslo kartet som et sjakkbrett.Jeg synes boka var litt kjedelig men også litt spennende.Denne boka handler om politi etterforsker. Det er en morder som bruker Oslo kartet som et sjakkbrett.Jeg synes boka var litt kjedelig men også litt spennende.

 87. Magnus carlsen og sjakk morderen handler om at det er en morder som dreper mange. Plutselig ringer hun Magnus og sier noen gåter som handler om sjakk, om han løser dem finner Magnus morderen.
  Jeg syntes boken var veldig bra fordi, det var mye action og jeg liker tegneserier, det var mye drama og det var mye gåter.
  Jeg syntes boken passer for folk som liker action og tegneserier. 5-15 år terningkast 5.

 88. boken handler om en sjakk spiller som heter magnus carlsen som ble invitert til et mysterium. Han skal hjelpe til med et sjakk mysteri.

  jeg liker boken fordi jeg liker spenning og den var lett å lese. Jeg likte den også
  fordi jeg liker tegneserier. Min favoritt del er da mannen fra kirken falt av hesten i siste sekund.

  Jeg tror denne boken passer for folk som liker sjakk og fra 9-15 Terningkast 5,7-6

 89. Jeg synes boken var veldig bra fordi jeg liker tegneserier og spenning bøker. Og jeg snes det var bra att de avsluttet den så brått og da fikk jeg lys til og lese den. Jeg gir den 9/10 fordi det var noe rar matte jeg ikke skjønte. Jeg ambefaer boken til de som liker spenning,

 90. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  boka haner om mord som ser og Magnus Carlsen og en detektiv prøve og løse et mysterier det og han får 3 spørsmål av en fremmed, om han ikke klarer og løse hvert spørsmål på 10 minutt så skal en dø. Jeg synes at denne boken var gøy og spenene og bra og mystisk fordi jeg liker veldig godt mystiske bøker og at det ser masse tinger og det er veldig gøy. Denne boken anbefaler jeg til de som liker mystiske tinger og masse spenene tinger og terningkast gir jeg 6 av 6

 91. Boka var kjempedårlig de bare kommer ut av poenget og det var bare babling. Dårligste boka EVER . Terningkast 0.0.0.1. Anbefales til de som liker sjakk og kjedelighet

 92. Jeg likte ikke denne boka.

  Jeg liker ikke at de tar et ekte menneske og seter han inn i en tegneserie der han er en detektiv. Men jeg kan forstå at det er mange som liker den.

 93. Jeg likte ikke denne boka.

  Jeg liker ikke at de tar et ekte menneske og seter han inn i en tegneserie der han er en detektiv. men jeg kan forstå at det er mange som likker den.

 94. Magnus Carlsen og sjakk morderen. Det handler om en seriemorder som er løs i Oslo. Magnus Carlsen Hjelper politiet med å løse krim gåten med å løse ulike sjakk gåter. Jeg synes boka var bra.

 95. Boka handler om noen som vil drepe noen. For å hindre det må Magnus Carlsson få tre spørsmål.

  Jeg syns boka var spennende siden jeg elsker kim bøker for da vil jeg bare lese mer og mer.

  Jeg anbefaler denne boka til 7 åringer og videre siden alle kan ikke lese kim. Jeg gir terningkast 5/6

 96. Jeg syntes boken var veldig bra,den var spenene og gøy å lese. Jeg syntes den var gøy fordi det var tegneserie. Boken handlet om at Magnus Carlsen og en anen fyr skulle finne sjakk morderen og hvis de ikke klarte det tidsnok døde noen.
  Jeg syntes boken passer til de som går i 2-7 trinn. Den passer også til de som liker sjakk.

 97. jeg likte boka veldig den har masse action.Sjangeren er krim.Jeg likte den den var spenene.de brukte hjernen veldi likte boka.Boka var bra den handlet om magnus carlsen og en annen detektiv som prøver og finne ut hvem morderen er.Mordern brkr er sjakkbrett for og finne ut vem,hvor han skal ta sitt neste offer

 98. Boken handler om en morder som dreper folk i Oslo og dreper dem som ett sjakk spill.

  Jeg synes boken var kjedelig fordi de ikke beskrev den noe og det var så mange vanskelige ord.Jeg ville ikke leste hele boken.

  jeg anmelder den til de som kan sjakk og de som liker mysterier og til 2-6 trinn

 99. Boken handler om en seriemorder som dreper folk. Mønsteret til morderen er et sjakk brett. En kriminaletterforsker ber Mangnus carlsen om hjelp. De prøver å stoppe morderen. Mens de er på oppdraget kommer det en mann bort til dem å sier at han skal få 1000 kr hvis han ga en telelefon til dem. De tok i mot mobilen og så ringte det et uskjentnummer.

  Jeg synes at boken var veldig spennende fordi jeg liker spenning og krim. Jeg skjønte ikke alt de snakket om fordi jeg kan ikke så mye om sjakk. Kanskje forfatteren kunne ha forklart litt mer.

  Jeg ambefaler denne boken for de som liker spenning. Terningkast 4

 100. Boka handler om noen som vil drepe noen. For å hindre det må Magnus Carlson få tre spørsmål.

  Jeg syns boka var spennede siden jeg elsker krim bøker for da vil jeg bare lese mer og mer.

  Jeg anbefaler denne boka til 7 åringer og videre siden alle kan ikke lese krim. Jeg gir terningkast 5/6

 101. Boken handler om en morder som dreper folk i oslo og dreper dem som ett sjakk spill.
  Jeg likte boken fordi jeg synes sjakk er morsomt å spille og morsomt å se på å jeg synes den var veldig spennende. Jeg ambefaler boken jeg gir den terningkast 5.

 102. Denne boken handler om Magnus og sjakkmorderen,Magnus må gjøre sjakk oppdrag for og redd andre folk.
  Jeg syntes denne boken var veldig spennende men ikke helt min type bok.Boken var spennende fordi han måtte gjøre sånn oppgaver,boken var litt dårlig og vanskelig og forstå for de som ikke kan sjakk.

  Terningkast 3
  🙂

 103. boka var imponerende bra terningkast 6 men dårlig i starten så jeg hadde ikke tro på boka men den imponerende i slutten.😃

 104. Magnus carlsen
  jeg syntes boka var ikke så bra på starten men etter vert ble den bedre. På slutten var ganske bra. Jeg likte da Magnus løste koder.

 105. jeg synes boken var passe bra. den var bra fordi jeg liker tegneserie og det var veldig bra bilder. dårlig fordi jeg ikke er intrisert i sjakk.

  jeg ambefaler denne boken til 7-3 trinn. Terningkast 3

 106. Eg synest boka var veldig dårlig fordi handlinga var kjedelig og eg forstod ikkje heilt kva som skjedde. Eg synest det var alt for masse sjakk språk som f4 og d5 for eksempel. Magnus Carlsen er liksom ikkje blitt ein krimetterforsker så vidt eg har skjønt. Boka passer sikkert bra for folk som liker sjakk. Eg synest den kunne vert litt meir morsomt. Eg forventa at boka skulle vere bedre, men det var den ikkje. Eg trur boka passer for 8 år og oppover

 107. Boka handlet om at Magnus carlsen skal finne ut hvem sjakkmorderen er.

  Jeg synes boka var hekt ok. Den var også litt morsom.

  Jeg anbefaler boka for 6-8 år

 108. ❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙💜

 109. Denne boken handler om en seriemorder, han har laget et kart som ser ut som et sjakkbrett. Hva kan det bety?

  Jeg synes boken var spennende, men rar og kjedelig. Jeg gir den terningkast 4. Den var morsom, og jeg liker tegneserier.

  Jeg synes denne boken passer for de som liker spenning og sjakk. Jeg vil ha denne som en av super finalistene. Men ikke det beste til nå.😃🙂🎲

 110. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  dette er en bok som handler om en fyr som spiller sjakk med Oslo som sjakkbrett dette blir til at Magnus Carlsen må være med å stoppe forbryteren eller morderen. Jeg synes at denne boken passer til 3. trinn.

 111. Jeg syns at boken var spennende og skummel jeg vill veldig kjerne lese helle boken og at det skal bli en superfinalist.Den anbefales får de som går i 4-7 trinn. Jeg likte boken fordi de fortalte på en bra måtte son at man forsto hva de mente viss du skjønner hva jeg mener. Den får deg til og føle at du er i boka og at du ikke sitter i en stol men du er der. Du får en følelse av hvordan det er og spille sakk uten at du spiller og at det er flere liv som står på spill.👍❤️🧡💛💚💙💜

 112. Det handler om at en sjakkmorder er løs i Oslo. Magnus Carlsen blir kalt inn til og hjelpe politiet i saken, kan han klare å løse saken?

  Jeg synes det er veldig spennende men jeg er ikke så veldig fan av tegneserier.

  Jeg mener at det kanskje skal være 9+

 113. Boka er super, men vis du ikke liker spenning så er ikke et en bok for deg.
  Boken handler om en som heter Magnus Carlsen og han har fot en tlf handler om sjakk og vis han la på så kom noen til og DØ. Boken var bra og jeg har veldig lyst til og lese mer av den. Jeg anbefaler og lese bokanmeldelsen men vis du ikke vill så er det GREIT!😁

 114. Denne boken var veldig bra og burde bli en av super-finalistene. Den var veldig spennende å jeg har lyst til og lese videre på boken. boken passer for alle, terninkast 6

 115. Boken Magnus Carlsen og sjakkmoderne handler om en etterforskning på flere drap i Oslo den som dreper kaller seg sjakkmorderen.

  Jeg synes boken var lit bra fordi det var litt spennende jeg gir boken
  terning kast 3 .

  Jeg anbefaler boken til folk som liker krim på 8 – 13 år.

 116. Jeg synes at boka eller utdraget da var supert! Når jeg leste ferdig boka hadde jeg så lyst til og lese hele. Det jeg synes er gøy og spennende er at det er tegneserie fordi det er så mange bilder

 117. Denne boken handler om at det er en sjakkmorder løs i Oslo, og Magnus Carlsen er detektiven som skal løse mysteriet. Det er flere offer og hver av dem har en sjakkbrikke i hånda.. Han får en telefon av en gammel mann i gata. Telefonen ringer od det virker som om noen hvil utfordre Magnus.

  Jeg synes denne boken var litt spennende så jeg gir den terningkast 3.
  Jeg anbefaler denne boken får de som liker krim og er på alderen 8-11 år

 118. Denne boka handler om Magnus Carlsen og en annen dame som prøver og finne ut hvem som er sjakkmorderen. Jeg synes denne boka var litt kul og litt spennende men den var litt kjedelig også, men jeg liker action og spenning også. Denne boka passer for folk som liker action bøker å litt kjedelige bøker. Jeg gir den terningkast 3.

 119. Denne boken handler om magnus Carlsen som blir utfordret til en sjakk kamp av et ukjent nummer. Jeg synes at denne boken var litt spenndende og litt rar fordi at jeg ikke skjønte så mye. Denne boka passer får de som liker sjakk og Spenning.😜

 120. Jeg synes boken ikke var så bra fordi det var ikke noe spenning.
  Jeg anbefaler boken for 6-9.
  Boken var litt kjedelig.

 121. Det handler om at Magnus Carlsen og hans partner får en telefon i en skummel bakgate av en ukjent person. Med en gang de får telefonen ringer den av en annen person. Hun sier at hvis de klarer tre rebusser som handler om sjakk og hvis de ikke klarer alle de tre rebussene så dør en person. vil de klare det…?

  Boken var veldig spennende og litt skummel. Super bra bok altså. Jeg vil gi den en super her altså. 100%. terningkast 6. Passer for sjakkelskere.

 122. jeg synes boka var bra👍✌️den er ikke helt min type da. Jeg anbefaler den også. terningkast 4.

 123. Jeg synes boken var dårlig.det var bare babling og ikke spenning i min mening boken var ikke min type. Boken anbefales til de som liker mye snakk i bøkene.

 124. boka handler om mangnus carlsen og kjakk morderen jeg synest boka var spennede og kul

  jeg anbefaler boka til barn over 10 år skal lese den.
  terning kast 5

 125. Veldig bra bok jeg elsker den men jeg mener at anmeldelsen ar litt for kort men den var veldig bra jeg tror veldig jeg skal lese boka !!!!!!!!! terning kast 5 av 5

 126. Jeg synes at denne boka var bra fordi at jeg er veldig glad i tegneserier og krim. Denne boka annbefales til barn fra 8-12 år. Jeg håper at denne boken blir en superfinalist.

  Terningskast 5.

 127. Jeg liker ikke boken fordi den var kjedelig og ikke bra
  trenekast 2. Den var ikke spennenes eller morsom bare litt. Jeg liker bedre spenning böker

 128. Jeg synes boken var bra, men vi fikk ikke bli kjent med hovedpersonene. Jeg liker sjakk så den var spennende. Jeg vil lese resten av boken. Den passer for dem som liker sjakk. terning kast 4.🥝

 129. Veldig spennende bok. Svært interessant like reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Kul og kreativ bok.

 130. Jeg liker ikke boken fordi den var kjedelig og ikke bra
  terne kast 2.

 131. Denne boka er kjempegøy! Anbefales kjempesterkt for folk som liker drama, spenning og krim.
  Terningkast: 6

 132. Jeg syns dette utdraget var veldig kjekt å lese, så jeg gir dette terningkast 5. Jeg er ikke så veldi interessert i sjakk, men dette utdraget var spennende å lese og det som gjorde det enda bedre var at jeg elsker tegneserier! Spennende at de hadde sjakkbrikker i hendene sine når de fant alle de forskjellige offerene. Jeg gleder meg til å lese denne boken! 😀

 133. Eg synest at boka var spennande pga eg liker bøker som dinne (krim) og spesielt tegneserie bøker. Eg synest handlinga var bra og berre boka var bra kunne tenkt meg og lese heile boka.

 134. Heia, jeg syns denne boka var sånn passe, jeg likte ikke helt at sjakk hadde noe med krim og gjøre, og jeg skjønte ikke helt hva som skjedde. Jeg liker krim men egt syns jeg at sjakk ikke har noe i krim og gjøre, men ellers var boka helt ok 😊

 135. Dinna boka var veldig mystisk og veldig morsom da det kom en man fra gata og sa til magnus ein man ga meg 1000kr for og gji deg denne telefonen! da fekk magnus eit litt rart fjes hahaha!!!

 136. Eg likte boka var bra. Eg likte best då presten datt av hesten og når mordaren sa at vist dei brukte ein bil døyr nokon, Brukar du for lang tid døyr nokon. Boka var morosam

 137. den er veldig bra fordi den handler om sjakk og mor- ei meina burgera men den var bra og sjakk er bra yes?

 138. Gøy bok, ganske spennande og morosam, kanskje kunne vert mer mystisk, men ej synest at den var god med ord og forklarte godt.

 139. Boken handler om en morder som er i Oslo.Og Magnus carlsen prøver og finne ut hvem han er og katet blir et sjakkbrett.Jeg syntes boken var bra men ikke nok spenning men den var litt bra og morsom.Jeg anbefaler denne boken til folk som liker mysterier bøker.

 140. boka handlet om at Magnus Carlsen og en etterforsker skal prøve å finne ut hvem som er seriemorderen og for mange hint og er i Oslo. Sjangeren til boka er krim.

  Jeg synes boka var kjempe bra og det var kult å høre når de var i Oslo og skulle få seg til det stedet fordi hvis de ikke kom seg dit en person døde og de fikk ikke bruke en bil.

 141. Teksten handlet om en seriemorder som er løs i Oslo. Kartet over Oslo blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. politiet står uten spor, de må hente inn Magnus Carlsen. Boken er Krim og tegneserie.

  Boken var fantastisk, fordi den er krim å er lett å lese. Boken er veldig spennende, det skjer veldig mye, som drap og masse rart. Det er veldig morsomt hvor mange planer Magnus Carlsen har i løpet av en dag. Det er lett å leve seg inn i den delen da han sier hvor lang tid han bruker til å løse saken. Starten er veldig bra, fordi det er spenning felt fra starten. Magnus Carlsen spiller veldig bra i boka.

  Det beste med teksten er at Magnus Carlsen sier mye morsomt. Ingenting irriterte meg med boka. Alle bør lese denne boka. Terningkast: 6

 142. Jeg likte ikke denne boken så godt siden den var ikke min smak av spenning og anmeldelsen 😤

 143. Boka handler om en seriemorder som er løs i Oslo. kartet over hovedstaden blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Politiet et står uten spor i saken og må hente inn sjakkspiller Magnus Carlsen for å hjelpe til i etterforskingen. men morderen ligger et trekk foran verdens beste sjakkspiller klarer Magnus å avsløre hvem morderen er? Det er krim bok jeg gir den terningkast 5. Jeg likte den fordi den var spennende. jeg anbefaler boka for gutter og jenter.

 144. Utdraget handler om at det er folk som blir myrdet og de forstår snart at det er et sjakk mysterium. De må tilkalle den berømte sjakk spilleren Magnus Carlsen.
  Jeg synes utdraget var ganske spenenndes fordi det var krim og masse forskjellige oppgaver de skulle løse.
  Synes denne boka passer for de som liker sjakk og mysterier.
  Gir boka terningkast 4/6

 145. Boka handler om Magnus Carlsen som får en telefon fra en sjakkmorder, som går rundt i byen lagd som ett sjakkbrett. Magnus prøver å gjøre bra trekk i byen for å finne sjakkmorderen. Boka er en krim, den minner ikke om en film jeg har sett før men forfatteren har prøvd å lage den litt som sjakk, bare på ekte. Jeg opplevde teksten som en veldig morsom bok, det var veldig spennende akkurat når utdraget var ferdig når tide var ute og han falt av hesten. Boka var bra fordi Magnus måtte bevege seg rundt i byen som om det var et sjakkbrett, og han måtte komme til de riktige feltene for å finne morderen. Andre bør lese boka fordi den passer for nesten alle. Jeg gir boka 6/6

 146. Boka handler om Magnus Carlsen som prøver å stoppe en person fra å drepe folk, og Magnus Carlsen stopper han ved å løse noen sjakkgåter.

  Jeg liker boka fordi det er tegneserie og jeg liker tegneserier.

  Jeg andbefaler boka for alle og gir den terningkast 6

 147. Det handler om at Magnus Carlsen og en anden person gå i gata så får han en telefon fra en fattig mann så ringer en ukjent.Jeg synes at boka var bra fordi jeg liker sjakk.Jeg anbefaler denne boka til de som liker Magnus Carlsen.

 148. Denne boken likte jeg ikke så godt for,jeg liker egentlig ikke Krim. Jeg likte at det var om sjakk,men ikke min still😦Jeg anbefaler den til folk som liker Krim

 149. Den va kjekt og fint fordi de va mikje bilde og skrift va veldi fint og de eg ikkje likt at de va lite boksdav men den er gøj og morsom

 150. Jeg likte ikke boka. Harpa burde vinne fordi den er bedre en brunost!!! (og det sier noe)

 151. Denne boken likte jeg veldig godt. Jeg er ganske glad i sjakk og er vell den beste i klassen… ikke mange i klassen likte boka men jeg kan jo sjakk veldig bra så jeg skjønte hva som skjedde. Den var både morsom og spennende: passer for kanskje 6 eller 7+. terningkast 6

 152. Aleksander Kirkwood Brown
  Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Hovedpersonen er Magnus. Han er i virkelig heten verdens beste i sjakk men i boka så har an et sjakk brett inni hodet sitt til og løse oppgaver.

  Boka handler om at Magnus må løse en mord sak. For og løse saken og finne ut hvem som har gjort det så må han løse noen sjakk oppgaver han får av en ukjent person.

  Jeg likte boka veldig godt fordi den hadde så interesant slutt og jag har vært interessert i sjakk før.
  Jeg likte den også fordi det er tegneserie og jeg elsker tegneserie.

  Andre bør lese den vis de liker tegneserie og vis de er omtrent fra 9 år til 16 år.

 153. Jeg likte boken passe bra siden det var en tegneserie. Favoritt scenen i tegneserien var når presten datt av hesten på slutten fordi han fikk sjokk eller døde eller noen sånt.

 154. Hei, jeg likte boka den var fin, men magnus så ikke så veldig kul med det håret. Jeg vil lese den, men jeg håper at dere neste gang på del to passer på hvordan kjendisen ser ut. Skolen min har boka, men den er utlånt. Jeg tenker og vente med og Lese den fordi det håret var ikke så fint.

 155. Boka handler om en serie morder i Oslo. Magnus Carlsen og en venn skulle finne ham og de gjorde gåter for å finne Ham. Boka var bra og spennende. Boka passer til 7-13 åringer.

 156. Jeg synes boka var spennende men ikke helt my style liksom👁👄👁 Den er bra får de som liker denne stylen. Skolen min har denne boka, den er allerede utlånt. Men tror ikke jeg vil lese den! 🥰

 157. Hei, jeg likte denne boka veldig godt. Skolen min har kjøpt denne boka til biblioteket og den er allerede utlånt! Jeg likte alle bildene i teksten og gleder meg til å lese resten av den. Kommer det en del to? Håper mange andre koser seg med denne boken i corona tiden. Det var mange andre i klassen som ville låne boken så jeg venter i spenning til å lese boka.

 158. Hei, jeg likte denne boka veldig godt. Skolen min har kjøpt denne boka til biblioteket og den er allerede utlånt! Jeg likte alle bildene i teksten og gleder meg til å lese resten av den. Kommer det en del to? Håper mange andre koser seg med denne boken i corona tiden. Det var mange andre i klassen som ville låne boken så jeg venter i spenning til å lese boka.

 159. Jeg likte at det var en tegneserie fordi det er gøy når det er mye bilder. Det var gøy når Magnus Carlsen spurte om masse greier som han kunne spise og drikke fordi det var alt for mye. Jeg likte ikke så godt at det var krim fordi det er ikke halt min type sjanger.

 160. Jeg likte at det var tegneserie.
  Jeg liker sjangeren krim fordi det er et mysteriet og det er alltid gøy.
  Syns den var spennende fordi det var mystisk og et vanskelig oppdrag.

 161. Magnus Karlsen og sjakkmorderen
  Boken handlet om en mann som heter Magnus Karlsen og ble satt på et oppdrag med assistenten sin. Han blir ringt og får en kode som han skal løse innen en viss tid. Dersom han ikke klarer det blir enda et offer drept.
  Jeg likte at det var spennende og at karakterene hadde humor for det gjorde boka mer morsom.
  Det var ikke så mye jeg ikke likte med den.
  Andre bør lese den fordi den er enkel og lese siden det er en tegneserie og at den er både morsom og spennende på en gang.

 162. Aleksander Kirkwood Brown
  Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Hovedpersonen er Magnus. Han er i virkelig heten verdens beste i sjakk men i boka så har an et sjakk brett inni hodet sitt til og løse oppgaver.

  Boka handler om at Magnus må løse en mord sak. For og løse saken og finne ut hvem som har gjort det så må han løse noen sjakk oppgaver han får av en ukjent person.

  Jeg likte boka veldig godt fordi den hadde så interesant slutt og jag har vært interessert i sjakk før.
  Jeg likte den også fordi det er tegneserie og jeg elsker tegneserie.

  Andre bør lese den vis de liker tegneserie og vis de er omtrent fra 9 år til 16 år.

 163. Gøy at noen blir drept. Jeg liker også tegneserier og jeg liker Magnus Carlsen.2020 12:57

 164. Magnus Carlsen og sjakkmorderen skrevet av Aleksander Kirkwood Brown.
  Magnus hadde en ny partner som ikke likte Magnus så mye.
  Men de måtte samarbeide for og ta sjakkmorderen
  før tiden er ute. Sjakkmorderen skal
  spille sjakk med Magnus. Jeg likte boka for tegningene viset hva som skjedde. Boka passer spesielt for ca 3-4.klasse.

 165. Veldig gøy bok tegneserie og krim i en bok er jo helt supert. Jeg er veldig glad i sjakk og jeg ser ofte på når Magnus spiller så dette var en gøy bok. Gøy med alle de kravene til Magnus.

 166. Magnus Carlsen og sjakkmorderen.
  Denne boken handler om en morder som gir sjakk-hint.
  Politiet innkaller Magnus Carlsen for å få hjelp.
  De får en vis tid på å løse en oppgave, vis de ikke klarer oppgaven til tiden er ute dør en person.

  Jeg likte denne boken veldig godt så jeg har kjøpt boken.
  Denne er for noen som er glad i spenning og har en sans for en spesiell humor. Jeg likte denne boken fordi det er i Oslo og jeg har vært alle plassene de var på, den var lettlest og kriminalitet, jeg er veldig glad i krim og mord. Jeg ville anbefale det for 8 og oppover.

 167. Magnus Karlsen og sjakk morderen.

  Jeg syns denne boka er bra fordi jeg liker sjakk og mord. Så den passer veldig bra. Den handler om Magnus Karlsen som skal prøve å finne ut et mysterie om hvem som er sjakk morderen. Det er spennende fordi det skjer noe hele tiden. Boken blir litt mer spennende ut over i boken syns jeg på starten kan den verre litt kjedelig syns jeg. Jeg liker denne boka og anbefaler den for de som kanskje liker litt sjakk og mord.
  Denne får terningkast: 5/6 av meg.

 168. Boka handler om en sjakkmorder som er løs i Oslo. Den er lagt opp som et sjakkspill gjennom Oslos gater. Boka er kanskje spennende for de som liker sjakk, men jeg synes den ble kjedelig med mye sjakkspråk. Jeg synes også at det blir litt dumt å lese krim som er laget som en tegneserie. Fra meg får boka terningkast 1🎲

 169. Helt grei jeg vet ikke helt hva jeg synes den var grei jeg kommer sikkert til å lese den.

  4/6 gerningkast

 170. Jeg vet ikke helt hva jeg syntes litt rar men kul. kommer sikkert til å lese den liker action.

  4/6 terningkast

 171. Jeg er litt usikker på hva jeg syntes, jeg syntes den hørtes kul ut men jeg syntes at Magnus Karlsen fant ut av ting litt fort. men kommer sikkert til å lese den.

  4/6 terningkast

 172. Jeg synes boka var veldig artig pga den handla om sjakk.
  Det handlet om Magnus Carlsen prøvet å hjelpe politiet og fange en tyv i Oslo
  Terningkast 5

 173. Denne boken var ganske bra
  Liker at det er tegne serie og ar det er litt drama
  Og at det er liksom et mysterie som de må løse
  Terning kast 5

 174. Stykke handlet om en sjakkmorder og om Magnus Calsen. Historien fåregår i nå tiden. At Magnus prøver å stoppe en morder. Det fåregår i Oslo. Jeg liker at den handler om sjakk.
  Jeg ga den terning kast 5.

 175. Morsom den var gøy at det handlet om Magnus Carlsen og om sjakk.
  Stykke handle om Magnus Carlsen
  Jeg ikte at det handla om sjakk og Magnus Carlsen
  Jeg vet faktisk ikke hva jeg likte så ja.jeg vil lese mer men ikke min favoritt bok

 176. jeg likte den, den var litt morsom og rar at en person bare skulle død bare vis de ikke klarte oppgaven men det gjorde de og brukte Oslo som et kart. jeg vil lese den fordi den gir meg innspirasjon om boka

 177. Jeg syntes den er spennende, og morsom.
  Jeg syntes den var rar fordi hun jenta sa til presten(vi tror noen vil ta deg.
  Terningkast 5 fordi en ekte persson det handler om.
  (😎😎😎)Magnus Carlsen er jo verdens beste sjakkspilleren.
  😎😎😎😎😎😎😎😎

 178. kjempe bra masse mysterier jeg er også litt oppmerksom i sjakk han gjorde veldig menge og overaskende trekk!!!!! terningkast 6\6

 179. Denne boka var bra fordi den var en krim bok og jeg liker krim bøker denne foreslår jeg til personer som liker krim bøker jeg synes den var veldig bra terningkast 6/6

 180. Jeg syne den var super fordi den var morsom og jeg levde meg inn i boken. Litt liten skrift og var noen vanskelige ord, men jeg kommer nok til å lese hele boken. vis det var terningkast hadde det vert 5/6.

 181. 6A syntes at denne boka var både spennende og morsom. De likte godt at det var et mysterium som måtte løses. Mange likte også godt at det var tegneserie med snakkebobler, og at Magnus Karlsen var med.

 182. Jeg synes denne boken var veeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Det var gøye tegninger og spennende bok den var veldiiiiiiiig gøy bla bla bla…

 183. Jeg snes den var veldig gøy og spennende. Jeg får lyst til å lese hele boken. Terningkast 5

 184. Jeg synes denne boken var veeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Det var gøye tegninger og spennende

 185. Jeg synes den var veldig spennende og gøy. Jeg har lyst til å lese hele boken. Terningkast 5

 186. Bokanmeldelse «MAGNUS CARLSEN OG SJAKKMORDEREN»

  Boka handler om at det er en seriemorder løs i Oslo. Karte over Oslo blir et slags sjakkbrett, men politiet har ingen spor så derfor tilkaller politiet Magnus Carlsen for hjelp. Magnus Carlsen må løse mange sjakknøtter og må finne ut hvem neste offer er og hvor neste offer bli drept. Handlingene skjer i hovedstaten Oslo. Dette er en krim bok.

  Jeg syns boka var skikkelig bra fordi den var veldig spennende og det var kult at de måtte bruke sjakk for og på en måte løse mysteriet, det ble på en måte som en sjakk rebus. Jeg tror at veldig mange barn liker denne selvom de ikke er så glad i sjakk, for eksempel jeg er ikke så glad i og spille sjakk, men jeg syns fortsatt at denne boka var veldig bra. Jeg likte at det var en ekte person som er kjent i en fantasi fortelling. Det jeg syns var best med boka var da morderen ringte og sa at Magnus Carlsen måtte løse noen sjakknøtter i løp av noen minutter, siden da lurte jeg på om han greide det eller ikke.

  Det jeg syns var litt dumt med boka er at vis man ikke har spilt sjakk før og ikke kan sjakk språket er det litt vannskelig og forstå, men jeg skjønte det. Jeg syns boka var veldig bra og syns at den fortjener boksluker prisen.

 187. Jeg elsker denne boka fordi jeg liker veldig godt tegne serier og dette er ikke for perimen men jeg elsker denne boka og jeg vil ha denne boka fordi den er spenene og morsom😄
  Denne teksten kommer rett fra hjertet❤️

 188. Hei Denne boka er morsom og spennende Jeg er veldig glad i tegneserier liker at Magnus Carlsen er med tror dette er noe for meg.😊

 189. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Sjanger: tegneserie
  Forfattere: Aleksander kirkwood brown og tegnet av John s.Jamtli
  Handling: Det skal visstnok være en morder, politiet har et kart over Oslo det blir et sjakkbrett på en måte der morderen velger sitt neste offer siden Magnus Carlsen er verdens beste sjakk spiller låner de han til saken tror dere at Magnus Carlsen og politet finner det ut eller ikke. Jeg syns at utdraget var litt kjedelig måten de tegna personene på var rare hodene var 30% av kroppen å de så litt rart ut jeg likte ikke boka det står at det er krim hvis det var en ting det ikke er da er det krim det minner meg litt om NRK super barne krim så dette var ikke noe for meg terningkast en svak 2 Jeg anbefaler denne til de som liker tegneserie og sånn jeg liker tegneserier men denne likte jeg ikke

 190. Utdraget handler om at en seriemorder er løs i Oslo og de måtte få hjelp av Magnus Carlsen for å finne ut hvem morderen er.Politibetjent Maud og Magnus Carlsen får en telefon og de må løse tre sjakk gåter. Jeg synes utdraget var bra fordi det var spennende men det var litt lite tekst. Jeg liker også godt tegneserie. Bildene var også ganske bra fordi det var finne farger og de gjorde sånn at det var ganske store haker på ansiktene. I noen av ansiktene var det også store øyne og på noen var det prikker som øyne.Boka passer for de som liker tegneserier og mysterier. Jeg gir den terningkast 4 av 6.

 191. Jeg trodde aldri at det var mulig å kombinere krim og sjakk i en bok!
  Jeg leser engentlig ikke tegneserier. Personelig tror jeg at jeg ville likt den som en hel bok enda bedre. For jeg likte bildene ganske dårlig.

 192. Det er om en seriemorder som er i Oslo, og det eneste hinte de har et at alle likene har en sjakkbrikke i hånden. Politibetjent Maud og Magnus Carlsen er de som prøver å løse det. Jeg tror at mange andre kunne ha likt dette utdraget, men jeg følte meg ikke så interessert kan være litt klisjé at det er Magnus Carlsen som skal prøve å finne ut hvem som er seriemorderen. Men det var et interessant utdrag. Og en av mine største klager er tegnestilen, jeg hata den, det var bare at karakterene sine hoder og fjes var rare, jeg føler at den tegnestilen er brukt litt for mye. Men hvis du liker sjakk og krim så er sikkert denne boka for deg. 👁💧👄⭐️👁🃏 terningkast 2. Takk for meg ☭

 193. Den var bra og den var spenene. Og jeg syntes at bildene passa til inholde.🤩😎

 194. Boka hadde gode bilder og morsomme mattenøtter. Det var fint at det kom litt sjakk inn i bilde. Jeg gir boka en 4+ av 6 i terningkast. Jeg hadde anbefalt boka til de vennene jag har som ikke liker så godt å lese.

 195. Hei🌵
  Boka handler om en seriemorder som er løs i Oslo.

  Jeg likte egt ikke boka så godt. Jeg syntes den var litt kjedelig.
  Utdraget passer til de som liker tegne serier og sjakk.
  Terningkast 3/6💚

 196. Jeg likte ikke denne boka veldig godt. Jeg er ikke noe glad i tegneserier og når det kommer masse sånn A5 og sånne tegn. vannskelig å forstå.

 197. Den var sikkelig bra den anbefales, men var litt sånn med tegneserie så det var litt vanskelig å skjønne hvor man skulle starte

 198. Jeg likte denne boka egentlig ganske godt, jeg liker vanligvis ikke krim men denne var faktisk ganske bra

 199. Boken handler om en seriemorder som politiet ikke greier å fange morderen. De setter Magnus Carlsen på saken.
  Jeg synes utdraget var passe bra fordi tegneserier ikke er min type bok og jeg liker ikke sjakk.
  Jeg gir den terningkast 4/6👍

 200. Jeg synes boka var veldig bra fordi jeg lærte mer om sjakk.

  Jeg gir terningkast 5.

 201. Utdraget handler om at det er en løs morder i Oslo og Magnus Carlsen og en dame får oppgaven og mordere utfordrer Magnus til en sjakk kamp om liv og død. Boken var ikke helt for meg fortegn er ikke så glad i sjakk jeg gir boken 3 av 6

 202. Magnus Carlsen og sjakkmorderen handler om at det er en løs seriemorder som setter Magnus Carlsen på prøve. Magnus og kollegaen/politietterforskeren drar rundt i byen og prøver og finne plassen neste mord skal skje, men tiden renner ut. grunnen til at jeg liker denne boken best av alle bokslukeprisen bøkene er fordi dette er KRIM, og jeg elsker krim, og jeg er både fan av sjakk og god i sjakk. Boka blir så spennende at jeg ikke kan ta øyne av teksten. Teksten starter litt rolig og så bygger den seg opp og blir spennende.
  teksten utvikler seg litt som en sjakkrunde. Jeg synes Magnus er den kuleste/beste karakteren fordi han skiller seg ut fra alle andre. Noen ganger er han helt rolig og plutselig går han i full sjakk-modus, og fordi han bestilte mat fra hele oslos matbutikker. Alt i alt gir jeg denne boken 6 / 6

 203. Magnus Carlsen og sjakkmorderen handler om at det er en løs seriemorder som setter Magnus Carlsen på prøve. Magnus og kollegaen/politietterforskeren drar rundt i byen og prøver og finne plassen neste mord skal skje, men tiden renner ut. grunnen til at jeg liker denne boken best av alle bokslukeprisen bøkene er fordi dette er KRIM, og jeg elsker krim, og jeg er både fan og god i sjakk. boka blir så spennende at jeg ikke kan ta øyne av teksten. teksten starter litt rolig og så bygger den seg opp og blir spennende.
  teksten utvikler seg litt som en sjakkrunde. jeg synes Magnus er den kuleste/beste karakteren fordi han skiller seg ut fra alle andre. noen ganger er han helt rolig og plutselig går han i full sjakk-mode, og fordi han bestilte mat fra hele oslos matbutikker. ingen er spesielt ille som karakter, men alt i alt gir jeg denne boken 6 / 6

 204. Magnus Carlsen og sjakkmorderen handler om en morder som er løs i Hovedstaden i Norge, Oslo. Politiet undersøker saken og for Co-operation fra Sjakkmester Magnus Carlsen. Han finner ut at Morderen bruker sjakk Taktikk. Kan Magnus Løse mysteriet med sin Sjakkaktige hjerne.

  Magnus Carlsen og Sjakkmorderen er en spennende Krim for Barn mellom 9 og 14 år. Jeg har ikke erfaring med sjakk så boka kan bli veldig forvirende for de som ikke har peiling på Sjakk. Terningkast 4.

 205. handlingen foregår i nåtid i Oslo. Magnus Carlsen må hjelpe politiet og finne en morder som er løs i hovedstaten jeg likte tegningene og krimen den var også veldig spennende
  anbefaler den gjerne terning kast 3.

 206. boka var litt spennende fordi det var mord og drap og kommer godt med temaet krim. det var litt forvirende og ulogisk med alle sjakktrekkene og jeg likte ikke at det gikk for fort. Men ellers ganske bra godt tegnet.

 207. Handlingr foregår i nåtid i Oslo. Magnus Carlsen må hjelpe politiet med å finne en morder som er løs i hovedstaden. Magnus må knekke en kode på sjakkbrettet for å finne morderen. For hver død persin de finner er det også en sjakkbrikkke på mordedestedet. DE finner en telefon som en person fikk 1000kr i betalingen for å gi Magnus. Til slutt ser vi at presten dør. Jeg likte den fordi at det var litt krim, tegneserien var bra. skriften var bra sellom det er litt vanskelig og forstå . men untatt det var den super og jeg håper at alle liker den

 208. Handlingr foregår i nåtid i Oslo. Magnus Carlsen må hjelpe politiet med å finne en morder som er løs i hovedstaden. Magnus må knekke en kode på sjakkbrettet for å finne morderen. For hver død persin de finner er det også en sjakkbrikkke på mordedestedet. DE finner en telefon som en person fikk 1000kr i betalingen for å gi Magnus. Til slutt ser vi at presten dør. Jeg likte den fordi at det var litt krim, tegneserien var bra. skriften var bra sellom det er litt vanskelig og forstå . men untatt det var den super

 209. Handlingr foregår i nåtid i Oslo. Magnus Carlsen må hjelpe politiet med å finne en morder som er løs i hovedstaden. Magnus må knekke en kode på sjakkbrettet for å finne morderen. For hver død persin de finner er det også en sjakkbrikkke på mordedestedet. DE finner en telefon som en person fikk 1000kr i betalingen for å gi Magnus. Til slutt ser vi at presten dør. Jeg likte den fordi at det var litt krim, tegneserien var bra. skriften var bra sellom det er litt vanskelig og forstå .

 210. handlingen foregår i nåtid i Oslo. Magnus Carlsen må hjelpe politiet med å finne en morder som er løs i hovedstaden. Magnus må knekke en kode på sjakkbrettet for å finne morderen. for hver døde presjon de finner en telefon som en person fikk 1000kr i betaling for å gi til Magnus. til slutt ser vi at presten dør.

  likte tegningene og likte at det var krim. likte at det var tegneserie hadde det ikke vert tegneserie hadde det blitt en forferdelig bok.

 211. handlingen foregår i nåtid i Oslo. Magnus Carlsen må hjelpe politiet med å finne en morder som er løs i hovedstaden. Magnus må knekke en kode på sjakkbrettet for å finne morderen. For hver død person de finner er det også en sjakkbrikke på mordstedet. De finneren telefon som en person fikk 1000kr i betaling for å gi til Magnus. Til slutt ser vi at presten dør. Jeg likte at det var krim, jeg syns det var litt lite skrift. Jeg vil gjerne lese hele boken. Jeg ville gidd den terningkast 4.

 212. Boka var litt spennende fordi det var krim.

  det jeg ikke likte var at det gikk for fort og det var forvirrende. 🙂

 213. handlingen foregår i nå tid, i Oslo. Magnus Carlsen må hjelpe politiet og finne en serie morder. for hvert lik de finner har vær sin sjakkbrikke i hånden, Magnus Carlsen må knekke en kode som bare han kan klare. de får en ukjent telefon som de får sjakk koder av. det neste offeret måtte bli reddet, men de feilet. hva skjer videre?

  jeg syns boka var bra, spennende og den var veldig fint illustrert. jeg syns tegneserier er morsomme og gøye å lese, jeg håper at Aleksander Kirkwood Brown og John S. Jamtli fortsetter og samarbeider. terningkast 4

 214. Boka var litt spennende fordi det var krim.

  det jeg ikke likte var at det gikk for fort og det var forvirrende. 🙂

 215. Handlingen foregår i nåtid i Oslo. Magnus Carlsen må hjelpe politiet med å finne en morder. Magnus får mange sjakkrebuser så han må løse for å finne morderen. Boka er spennende. Det var litt forvirrende. Det skjedde litt mye. Jeg likte at det var tegneserie og den var fint illustrert. Det er en sånn type bok jeg ville ha lest.

 216. handlingen foregår i nåtid. i Oslo. magnus carlsen må hjelpe polititet med å finne en morder som er løs i Oslo osv.
  hva jeg syns:
  jeg syns at boken var ganske dårlig. jeg fikk ikke med meg hva så som skjedde. jeg liker ikke tegneserier, likte ikke at alt skjedde så fort. terningkast 1🤢

 217. Handlingen foregår i nåtid i Oslo. Magnus Carlsen blir leid ut for å hjelpe politiet med å finne en sjakkmorder som er løs i hovedstaten. En person på gata får tusen kroner og en mobil, mannen på gata måtte gi den telefonen til Magnus. Jeg syns boka så enormt gøy ut. Gir den terningkast 4 fordi jeg likte at den var spennende fine bilder og godt skrevet. Jeg likte ikke at ting skjedde så fort. Anbefaler den til 4.-7. klasse. Jeg kommer til å lese boka.

 218. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Sjanger er krim og det er en tegneserie.
  Tegneserien var passe bra men det var litt liten skrift.
  Det ble litt mye bokstaver og tall.
  Den passer for sjakkinteresserte.
  Jeg gir boka terningkast 3-4. Det kommer litt an på fortsettelsen.☺️🌻

 219. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Sjanger er krim og det er en tegneserie.
  Tegneserien var passe bra men det var litt liten skrift.
  Det ble litt mye bokstaver og tall.
  Den passer for sjakkinteresserte.
  Jeg gir boka terningkast 3-4. Det kommer litt an på fortsettelsen.☺️🌻

 220. Denne boken er veldig bra og den er også litt morsom og jeg syntes andre personer hadde likt denne boken her. Jeg anbefaler denne boken til andre.

 221. Boka handler om at det har kommet en sjakkmorder i Oslo. Magnus Carlsen og Maud får sjakk nøtter de må knekke slik at de finner ut av hvem som er morderen.

  Jeg synes at boka var spennende men litt kjedelig også.
  Boka passer for de som liker sjakk og spenning.

  Jeg gir boka terningskast 3/6.🎲☺️

 222. Boka handler om at det har skjedd noen mord i Oslo, og at Magnus Karlsen og en etterforsker skal finne ut av hvem som er morderen og at de får sjakk nøtter. Jeg syntes boka var litt spennende men jeg syntes det var litt vanskelig og forstå det sjakk språket. Jeg liker tegneserier så den var litt mer spennende da, men det er ikke helt sånne tegneserier jeg liker. Jeg gir boka terningskast💙🐵

 223. Jeg syntes boken så veldig spennende ut, men av og til ble så mye på en gang. Boken var gøy å lese og den får meg til og ha lyst til å lese mere.

 224. Utdraget handler om en morder politiet har fått med seg den berømte sjakk spilleren Magnus Karlsen Magnus finner ut at det er en sjakk morder når han går i byen får han en telefon med en gang ringer et ukjent nummer han. Morderen bruker Oslo som et sjakk brett . Magnus blir ringt i en gang til av samme person, og han får 3 gåter klarer han og løse den?
  Jeg synes utdraget var veldig bra fordi jeg eeeeeeelsker tegneserier og jeg vill veldig lese resten.
  Utdraget passer for de som liker krim og tegneserier.👍
  Terning kast 6/6

 225. Utdraget handler om Magnus Karlsen og en annen jente som jobber for politiet, det har begynt å skje mange drap i Oslo så de skal etterforske det. En dag får de en telefonsamtale fra et ukjent nummer som sier at han skal teste Magnus, han løser gåtene og det fører han til en kirke. De løper inn og rekker akkurat og hente biskopen, men når de kom ut…

  Jeg syntes boka ar spennende fordi jeg liker tegneserier og forfatteren var flink til å skrive. Tegningene var morsomme, og jeg liker sjakk så boka passer bra for meg. Man må ikke være interessert i sjakk for å like boka, men man skjønner kanskje litt mer av boka hvis man er det. Jeg gir boka terningkast 5/6 og jeg kunne gjerne tenke meg å lese hele boka☺️🎲

 226. Utdraget handler om at Magnus får en en mobil av en ute ledning å nei ikke en ledning du har ute vi fortsetter han får mobilen der ringer det me et skjult Nummer jeg synes at boka var spennende men å ikke min type. Man ser så mye av bildet men jeg liker litt mer spennende men jeg tror denne boka kan være spennende jeg bare likte den ikke jeg vet ikke jeg bare ikke likte den. Jeg synes boka passer for 10-14 terning kast 5 av 10 Det er en spennings type💬🗯

 227. denne boka var spennende fordi det gikk på at han skulle regne i hodet hvilket trekk han skulle ta. Og hvis han brøyt reglene ble noen drept. Men tegneserien var også bra det var litt morsomt hvordan han hadde lagt figurene det var litt fantasy. Men jeg vil se slutten fordi slutten var så brå det var liksom like brå som harpa boka. Så jeg gir terningkast 5/6

 228. Boka handler om at det er en sjakkmorder løs i Oslo. Magnus Carlsen og hans partner prøver å løse mysteriet, hvem er det som er morderen? De blir testet og får en rekke oppgaver som de må løse, feiler de dør noen…
  Jeg synes utdraget var sikkelig bra! Jeg elsker tegneserier og spenning. Jeg likte tegningene veldig godt:) Har veldig lyst å lese hele boka og vite hvem som er morderen. Jeg anbefaler den for de som liker tegneserier og spenning✌🏼 Håper den blir en superfinalist❤️
  Terningkast 5 og en halv🥰

 229. Hei, jeg syntes att utdraget var litt kjedelig. Jeg syntes att det var litt morbid og inkludere seriemordere i en barnebok. særlig Når det er en god del død i boka. Men overalt er det nok en bra bok som jeg gir en 8/10👍👍👌

 230. Dette var en spennende bok og den var morsom å lese. Jeg liker denne boken fordi den har mye spenning. Bildene i denne boken er inmari bra tegnet og ligner veldig på ekte mennesker.

  Jeg synes det var litt lite tekst, men anbefaler denne boken.

 231. Denne boka er spennende og tragisk, fordi presten i kirken blir drept. Men det jeg liker med boka er at det er snakkebobler og ikke sjedelig tekst. Jeg gir boka 8/10

 232. Anmeldelse «Magnus Carlsen og Sjakkmorderen»

  Jeg hadde en bra opplevelse av denne boken. Den var bra fordi jeg kunne leve meg inn i boken. Boken var også spennende og morsom på samme tid.

  Den var veldig bra fordi det skjedde i oslo så jeg kunne leve meg inn i fortellingen.

  Jeg anbefaler denne boken hvis du syns spennende bøker og krim bøker er bra så burde du lese denne

 233. MAGNUS CARLSEN OG SJAKKMORDEREN

  Selve boka handler om er en seriemorder som er løs i Oslo. Morderen ringer og forklarer en oppgave med en vis tid vis de ikke greier det innen den tiden dør noen.Hovedpersonene er Magnus Carlsen og en politi agent.

  Det som gjør teksten bra er at det er veldig spennende og det er krim og humor. Jeg anbefaler boka vis du liker krim og sjakk.

  Jeg gir den et terning kast 5/5

 234. Boken handler om Magnus Carlsen
  Politiet kalte inn Magnus fordi det var en seriemorder i Oslo. Byen var som et sjakkbrett derfor ville politiet kalle inn Magnus som er en av de beste i sjakk i verden
  så ringte seriemorderen Magnus han sa for å finne meg får du sjakkgåter hver gåtte vill gi et hint til hvor jeg er men vis han bruker mer en tre minutter vil noen dø.
  terningkast seks

 235. jeg syntes boka var veldig spenene fordi jeg liker krim og aksjon denne boka var en kjempespennende bok jeg gleder meg til å lese resten av boka. Men det var noen småting som kunne vært bedre.

 236. Magnus Karlsen og sjakkmorderen er en veldig bra bok. Den har sjangeren krim. Det handler om Magnus og en sjakkmorder. Den har veldig mye action. Jeg liker boken veldig god fordi det er så mye som skjer om gangen. Med en gang jeg begynte å lese den var det så lett å leve seg inn i den. Jeg lever meg inn i den fordi, det er så mye action og mye spenning i boken. Jeg syntes det var lett å forstå. Den starter med en vanlig dag så begynner det spennende. På slutten av boken skjer det noe veldig spennende vis du vil finne ut av hva som skjer videre må dere lese boken, det skal jeg. Jeg syntes det var veldig bra beskrevet. Jeg lurer på hva som skjer vider? Den er den beste action boken jeg har lest. Boken er bra at det er vanskelig å lege den fra seg.

 237. Magnus carlsen og sjakkmorderen er en veldig bra bok. Jeg elsker mysterier OG jeg elsker sjakk. Boken er veldig spennende. Det er mye action. Det er morsom og kul😎. Jeg liker at det er en morder som dreper i et mønster. Det er kult at magnus carlson har super krefter👾. Jeg elsker at det er en person som har en hemmelig identitet og gjir vansklige gåter🤯.Det er en EPISK bok✨🎇🎇✨✨

 238. Jeg synens denne boka er kreativ, morsom, spennende

  Denne boka var veldig spennene jeg liker krim 👍🤔

 239. Boka var spennande, men også litt lite skummelt. Forfattaren har skrevet boka på ein dårlig måte. Boka passer i kategorien «bra».

 240. jeg synes denne boka er veldig spennende og alle som liker sjakk og tegneserier burde lese denne boken og de som liker skrekk burde også lese boken. fordi denne boken er en bok som jeg har sett etter med skrekk spennende og mye mer. alle burde lese denne boken for en kul oplevelse. jeg synes at det er kult at en berømt personer i en fantasibok. elsker denne boken alle burde lese den.

 241. Jeg synes at boka var spennende men tegningene var cringe. Boka handler om et draps mysteriet, det er to detektiver som prøver å løse mysteriet ved å gjøre sjakk oppgaver . Jeg liker død. Men tegningene ødelegger alt. Såååååå uhmmmmmmmm. Her er noen grunner til at jeg ikke likte boka:
  -tegninge er helt shitty (allerede nevnt)
  -jeg likte heller ikke slutten
  -jeg likte ikke at det var mye sjakk
  Her er noe av det som var bra med boka
  -den var ganske spennende sån egentlig
  -en person døde 😀

  Jeg anbefaler denne boka til de som liker sjakk og krim.
  Jeg gir denne boka terning kast 4

 242. Utdraget handler om Magnus Carlsen som blir satt i en politisak om en seriemorder. Vær gang noen blir funnet dø har de en sjakkbrikke i hånden. De finner fram et kart over Oslo og skriver ned det likene blir funnet og hvilken brikke de ha i hånda. Det ser ut som morderen bruker Oslo som et sjakkbrett. De får en sjakk gåte som leder den til en mann som gir dem en telefon av noe slag. Det er plutselig en mørk stemme som ringer og gir Magnus tre sjakk gåter som han må løse så fort så mulig. Ellers kommer noen til å dø…

  Jeg har lest hele boka og synes den er bra fordi den har en uforutsigbar slutt og fordi boka er så spennende.

  Boka passer for de som liker fart og spenning eller er veldig glad i sjakk.

  Jeg gir boka 🎲5

 243. Hei🌵
  Boka handler om en seriemorder som er løs i Oslo.

  Jeg likte egt ikke boka så godt. Jeg syntes den var litt kjedelig.
  Utdraget passer til de som liker tegne serier og sjakk.
  Terningkast 3/6💚

 244. Boka handler om at en politi etterforsker og Magnus Carlsen prøver å fange en serie morder jeg elsket utdraget fordi det er spennende og jeg liker sjakk 9/10 denne boka passer for de som liker sjakk eller krim/spenning 😁

 245. Den var spennende fordi jeg likte slutten å jeg vil lese mer av boka. Den handler om en etterforsker som heter Magnus og det slutter med at en dør.

 246. Utdraget handler om at Magnus Carlsen og en Dame, som får en telefon der stemmen sier at de må gjøre gåter. De har tid på seg, på slutten av utdraget rir de på en hest presten faller av så er det ikke mer. Jeg syntes i starten så var det litt kjedelig fordi det skjedde ikke så mye og han snakker sjakk greie, så skjønner ikke så mye. Litt lenger ut ble det mer spennende fordi de fikk en mobil så gikk de fra sted til sted. Boka passer nok får de som liker sjakk og gåter. Terningkast: 3 av 6

 247. Utdraget handler om at Magnus Carlsen og en annen person skal finne ut hvem som er sjakkmorderen. Jeg synes selve utdraget var litt spennende fordi det er veldig vanskelig å finne ut hvem som er sjakkmorderen terningkast. Denne boka passer for folk som liker sjakk, lite bilder og lite tekst og de som liker spennende bøker terningkast 4/6

 248. Magnus Carlsen og Sjakkmorderen

  Boken handler om en seriemorder i Oslo. Politie står uten spor å må kalle in verdensmesteren i sjakk Magnus Carlsen. Oslo blir et sjakkbrett å uskyldige folk er i fare. Seriemorderen gir gåter om sjakk som blir vanskeligere og vanskeligere. Seriemorderen har kontakter over hele Oslo. Seriemorderen er ikke redd for å drepe og er veldig generøs med å drepe. Seriemordere ligger et skritt foran å uskyldige folk er i fare.

  Jeg synes at det var en veldig bra bok og jeg ville gjerne lest denne boken selv. Det var mange spenningstopper og mye spenning som jeg liker. Det var mye humor som jeg likte og personlighetene til karakterene er også veldig morsomme. Jeg liker at politidamen ikke liker Magnus og Magnus er så veldig overlegen. Jeg liker at det er litt dreping og sånt. Jeg synes at illustrasjonene er perfekte de er ikke for realistiske men de er heller ikke for urealistiske. Jeg ønsket at det hadde vært litt mere dreping men ellers var boken perfekt. Jeg ville anbefalt denne boken til de som liker masse spenning og humor. Jeg gir denne boken terningkast 4.5 av 6.

 249. Utdraget handler om att Magnus Carlsen skal finne en seriemorder. Han bruker et kart over Oslo og tegner et sjakkbrett på det. Han får oppgaver av en anonym på mobilen. Jeg synes dette utdraget var bra. Fordi det bygde seg opp i spenningsnivå og ble bare mer og mer spennende. Utdraget passer best for de som liker spenning ,humor og tegneserier.
  Terningkast 5🎲

 250. Det handler om en morder som utfordret Magnus Carlsen til sjakkgåter. Magnus Carlsen ble med som en etterforsker. Jeg synes boka var bra fordi den var spennende og det er tegneserie, jeg liker å lese tegneserier. Jeg tror boka passer til de som liker sjakk og spennende bøker. Terning kast 6 av 6

 251. 🦋Hei🦋
  Denne boka er en krim bok. Og er en tegneserie.
  Det handler om Magnus Carlsen og sjakk morderen. Magnus og en politi dame etterforsker en krim sak om en sjakk morder det er funnet tre oftere

 252. Tittel: Magnus Carlsen

  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown

  Illustratør: John S. Jamtli

  Forlag: Cappelen Damm

  Utgivelsesår: 2020

  Sjanger: Krim

  En skjakkmorder er løs. Politistasjonen spør selveste Magnus Carlsen Om hjelp. Politiet har ingen aning om hvem som kunne ha gjort det. Morderen ligger et eller kanskje flere trekk foran verdens beste skjakkmorder.

  Jeg likte utdraget fordi jeg liker krim og skjakk.

  Mitt terningskast er: 4

 253. Bra, litt spennende. Flotte bilder, lett å lese, har lyst til å finne ut hvem morderen er, lyst til å kunne lese hele boka. Terningkast 6

 254. Jeg synes at boka var kjempe bra og super spennende fordi at Karl var med. Jeg vil gjerne at en bli en superfinalist. det var litt dumt at den biskopen jeg tror han døde. Jeg gir den 6 av 6……………………

 255. Denne boken var spennende og den hadde super innlevelse. Det er som om jeg blir dratt inn i boken, og klarer ikke å slutte og lese. Jeg vill veldig gjerne lese mer, jeg er ikke så veldig glad i å lese bøker, men jeg kjente ikke at jeg leste det var som om jeg var der på ekte. Denne boken var super kanskje den beste jeg har lest 🙂

 256. Spennende men skjønte ikke helt hvorfor presten døde ville gjerne vitnet mer av boka
  9/10

 257. Super episk, når jeg leste holt jeg nesten pusten jeg har så lyst til å høre mer.

 258. Dette utdraget var fint, det var spenning og litt drama.
  Denne boken er en grøsser derfor liker jeg den litt ekstra.
  Jeg elsker grøssere og denne er en kul grøsser.
  Dem fleste grøssere er kjedelige men denne er en av få jeg elsker. 😊
  Jeg synes det var lett og se for seg ting å det er jo noe av det gøye av og lese bok.
  Og nå som jeg har lest denne boken har jeg begynt og lese grøssere.
  Og jeg vil faktisk anbefale en serie for dem som liker grøssere det er: svingens mørke verden. denne boken gir jeg terning kast 6 av 6 denne boken anbefaler jeg
  10-15 åringer til slutt vil jeg si at dere som leser begynner og lese bøkene jeg har annbefalt
  takk for meg

 259. Hei!dette var en kul og morsom bok mitt i blinken får 5-7 klasse(10-12 år )
  ternigkast 5 skal lese boka ass🍕🍔🌭 men det var litt mye av mording og litt nerdette
  men kul bok da.

 260. denne boka er veldig bra det er sånn at dem må løse sjakk gåter og dem har ikke lov til og bruke sykkel eller noe som er i bruk men de sa ingen ting om å ri hest. så er det Magnus Karlsen som løser alle gåtene.

 261. Hei!dette var en kul og morsom bok mitt i blinken får 5-7 klasse(10-12 år )
  ternigkast 5 skal lese boka ass🍕🍔🌭

 262. Denne boken var veldig bra! den var spennende, gøy og morsomt! jeg gir terning kast 6 😊🌹

 263. Denne boken var veldig bra! Den var veldig spennende, gøy og morsomt til og lese! Jeg gir terning kast 6! 😊🌹

 264. jeg syntes boka var spennende fordi Magnus tenkte at Oslo var et sjakkbrett .
  jeg likte også når agenten ride en hest gjennom en veg det var gøy.
  jeg gir boka en 6 av 6.

 265. Min anmeldelse til denne boka er: Denne boka er kjempe kul, morsom og veldig bra
  jeg hadde spurt skolen om å bestille eller kjøpe denne boka til skolen..👍👌

 266. Jeg likte utdraget fordi det var godt skrevet. Og jeg liker også at det Inneholder sjakk og en morder som dreper folk.

  Terning kast (5)

 267. denne boken Synnes jeg var veldig morsom og aksjon fylt.det var veldig kult når han gikk in i denn magiske sjakk verdenen. jeg vil anbefale denne boka

 268. denne boken Synnes jeg var veldig morsom og aksjon fylt.det var veldig kult når han gikk in i denn magiske sjakk verdenen. jeg vil anbefale denne boka

 269. Utdraget var bra, jeg lurer veldig på vem morderen er. Utdraget var spennende, kult, litt action. Jeg likte utdraget fordig jeg liker spenning og action.

 270. :/ Denne boken var VELDIG spennene.
  Jeg vil gjerne ha denne boken.
  terningkast 5/6 fordi den var spennene som jeg sa og litt skummelt men ikke altfor skummelt.
  Og en ting til er at jeg synes den var gøy og det kunne vært koselig og fortelle til lillebroren min!

 271. 20/28 av elevene stemte «super». Boka var spennende, det var gøy å lese sjangeren krim. Den var morsom, fordi Magnus Carlsen sa at en jente skyldte han 100 hamburgere og 50 brusbokser. Vi likte alt ved utdraget.

 272. Den var bra pga. de visste ikke hvem morderen var og det var fine tegninger. 🙂 <3
  det er en av de beste bøkene jeg har lest! 🙂
  det var også røde lys å kameraet og telefonen og det var rart at en som var blind kunne se forskjell på mann og dame og at han viste at det var magnys carlden som passerte forbi

 273. Jeg synes denne boken var litt intresang fordi den hadde med Magnus karlsen å det var veldig uvanlig.

 274. Denne boken var VELDIG spennende! Jeg syntes at denne boken var veldig bra! 5/6 siden jeg liker ganske godt tegneserier, og fordi jeg liker litt sånne bøker som ikke er for skummel men ikke sånne som bare er morsom og gøy. ;D

 275. Jeg synes denne boken var dårlig fordi jeg liker ikke denne typen sjangere. 🙄
  Jeg gir denne boken terningkast 3.🙄

 276. De var en veldig spennene bok. Jeg liker veldig godt sjangere. Det var veldig fine tegninger.
  Terningkast 6.

 277. boken var veldig spennende men den kunne vart litt lengre sånn at me fikk sjå kva som skjedde.

 278. Den var litt spennene men jeg hadde ikke lest den igjen får og si det son får den vvar ikke min type bok.

 279. Jeg synes denne boken er veldig intresant selvom jeg ikke er så interessert i sjakk. Jeg likte hovedpersonene, fordi de sammarbeidet.
  Jeg synes denne boka er passende for de som liker krim og mysterier. Jeg skal ikke gi den alder, fordi alle kan lese den. Terningkast: 4

 280. Jeg elsker denne boka jeg vil så gjerne vite hvem som er sjakkmorderen og jeg håper denne boka vinner den er super.😍👍 Yeah verdens beste bok.

 281. Jeg elsker denne boka jeg vil så gjerne vite hvem som er sjakkmorderen og jeg håper denne boka vinner den er super.😍👍

 282. Jeg likte at boka var tegneserie men jeg syns ikke innholdet var så spennende. Jeg tror ikke jeg ville ha lest hele boken og jeg gir den terningkast 2.

 283. Jeg syntes boka om magnus Carlsen var kjempe spennende og gøy fordi jeg syntes at sjakk er gøy og det er krim, mord og mysterier.

 284. Jeg syntes boka om magnus Carlsen var kjempe spennende og gøy fordi jeg syntes at sjakk er går og det er krim, mord og mysterier.

 285. Jeg synes Magnus Carlsen og sjakkmorderen er en kjempe spennende bok.

  Den handler om Magnus Carlsen som finner ut at det er en sjakkmorderen.

  Passer for 7-13 år, gir den terningkast 7/10

 286. Det er en seriemorder løs i Oslo og politi etterforsker Maud prøver å løse saken. Hun får det ikke til å spør den kjente sjakkspilleren Magnus Carlsen om hjelp fordi alle ofrene ble funnet med en sjakkbrikke i hånda. Sammen løser de mange spor for å finne sjakkmorderen. En dag finner de ut at morderen ikke er en person men en ting…

  Dette er en bok av sjangeren krim og jeg synes boka passer bra til sjangeren. Jeg synes boken er veldig bra. Den er veldig godt skrevet og veldig spennende. Boka er så bra at jeg definitivt leser den igjen.😄

  Denne boken fortjener virkelig å bli en av superfinalistene. Jeg anbefaler boken til og spesielt deg. Jeg gir den 6/6

  Hilsen Maike

 287. Mangnus Carlsen og sjakkmorderen!
  En seriemorder er løs i Oslo. Kartet over hovedstaden blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Politiet står uten spor i saken og må hente inn sjakkspiller Mangnus Carlsen for og hjelpetil i etterforskningen. Men morderen ligger et trekk foran verdens beste sjakkspiller. Klarer Mangnus å avsløre hvem morderen er?

  Boken er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown og illustrert av John S, Jamti.
  Jeg synes at boka var helt passe fordi jeg liker ikke så godt sjakk men jeg liker veldig godt sånne krim bøker og tegneserier så den var ikke helt min type bok men jeg likte den litt.

  Jeg synes at boken passer til 7+ fordi den kan være litt skummel for de mindre. Jeg gir den terningkast 4️⃣

 288. Mangnus Carlsen og sjakkmorderen!
  En seriemorder er løs i Oslo. Kartet over hovedstaden blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Politiet står uten spor i saken og må hente inn sjakkspiller Mangnus Carlsen for og hjelpetil i etterforskningen. Men morderen ligger et trekk foran verdens beste sjakkspiller. Klarer Mangnus å avsløre hvem morderen er?

  Boken er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown og illustrert av John S, Jamti.
  Jeg synes at boka var helt passe fordi jeg liker ikke så godt sjakk men jeg liker veldig godt sånne krim bøker og tegneserier så den var ikke helt min type bok men jeg likte den litt.

  Jeg synes at boken passer til 7+ fordi den kan være litt skummel for de mindre. Jeg gir den terningkast 4️⃣

 289. Det er en seriemorder løs i Oslo og politi etterforsker Maud prøver å løse saken. Hun får det ikke til å spør den kjente sjakkspilleren Magnus Carlsen om hjelp fordi alle ofrene ble funnet med en sjakkbrikke i hånda. Sammen løser de mange spor for å finne sjakkmorderen. En dag finner de ut at morderen ikke er en person men en ting…

  Dette er en bok av sjangeren krim og jeg synes boka passer bra til sjangeren. Jeg synes boken er veldig bra. Den er veldig godt skrevet og veldig spennende. Boka er så bra at jeg definitivt leser den igjen.😄

  Denne boken fortjener virkelig å bli en av superfinalistene. Jeg anbefaler boken til og spesielt deg. Jeg gir den 6/6

  Hilsen Maike

 290. Forfatteren har vært flink til å skape spenning i dette lille utdraget av boka, vi har lyst til å lese resten. Klassen vurderte boka som «Passe bra», men forfatteren kunne gjerne ha gjort boka enda litt mer skummel.

 291. Denne her er en veldig bra bok. Det er en tengne serie så det tar ikke så lang tid så jeg gir den en 3,5/5.

 292. Jeg syntes denne boken er bra, og den får meg til å innse at sjakk kan være mye mer enn et spill.

 293. I dette utdraget prøver Magnus Carlsen og Maud å finna ut kven sjakkmordaren er. Mordaren tenkte på Oslokartet som eit sjakkbrett. Sjakkmordaren gir sjakkmattspørsmål. Viss Magnus klarar det, då døyr ingen, men viss han ikkje klarer det då døyr nokon.
  På slutten av utdraget døydde ein ny person fordi Magnus og Maud ikkje klarte alle tre sjakkmattspørsmåla på tida. Sjangeren til Boka er Krim.

  Dette utdraget likte eg veldig godt. Det var mykje som skjedde og sånn type bøker likar eg. Teksten starta rett på action og for meg føltes det veldig kult.
  Eg var veldig imponert over at Magnus Carlsen var med i teksten. Det var overraskande at han vart leigt inn for å hjelpa politiet. Lurer på om Magnus sjølv også synest det er kult?
  Tema i denne boka er krim og seriemord. Det som var spesielt var at mordaren leika med politiet og spelte sjakk med dei. Det har vel ikkje skjedd i virkeligheten kanskje.
  Boka er veldig lett å lesa fordi det er veldig lite tekst og mange teikningar.

  Det beste med teksten for meg var då Magnus blei veldig sint og gjekk inni sjakkverden og kom tilbake seinare.
  Eg likte ikkje då Maud rei med hesten rett inn i kyrkja, og at dei ikkje klarte redda presten. Det er ei veldig spennande bok for dei som likar krim og teikneserie.
  Eg veit ikkje heilt om eg vil at boka skal vera superfinalist, for eg har likt fleire av konkurrentane betre.

 294. Boka var veldig bra, det er gøy når det er tegneserie. Eg anbefaler at at folk leser den. Den var spannende fordi Magnus Carlsen måtte bruke sjakk får å finne ut kor dei skulle. Eg har veldig lyst til å lese heile boka nå, fordi eg vil finne ut kva som skjedde med presten.

 295. Det utdraget jeg fikk, ga ingen mening. Jeg forsto hva de prøvde å få frem med boka, men dette var ikke yndlingsboka mi. Jeg er ikke så glad i bøker fra før, så jeg burde ikke skrive dette. For jeg liter ikke noen bøker egentlig.

 296. Boken var rar og kul og spennende og jeg vil lese flere sånne bøker og spinnvill og den var bokettersyn

 297. Boken var rar og kul og spennende og jeg vil lese flere sånne bøker og spinnvill

 298. Boka høres litt spennende ut, men jeg har ikke så lyst til og lese den.
  Den skulle hat mere tekst og litt mindre bilder.

 299. Den så lit spenende ut og jeg trodde ikke at sjakkmorderen drepte ekte persjoner

 300. Denne er kjempe bra anbefaler deg og lese den terningkast:6/6
  Den handler om en sjakkmorder mangnus og en etterforsker.
  😁👍🏻

 301. 🦠🔥Den var super dårlig. Jeg syntes at det var den dårligste boka i verden🔥 🦠

 302. Boken var spennende😉jeg ønskjer å vite hva som skjer videre!🤩

 303. Den var veldig spenende og jeg likte den veldig godt vil lese va som kjede med presten.
  Og veldig bra vil anbefale den 10 til 16-åring

 304. Den var veldig skjedelig og dårlig fordig det var tegneserie og jeg liker litt mer skrift

 305. Kjedelig. Jeg liker den ikke men jeg liker sjakk men det are kjedelig den er ikke spenende

 306. Den var spennende den er tegne serie og lite og les.
  Den handler om Magnus Karlsen og en skjakmorder

 307. Jeg syns at det var ganske spennende fordi at det var en ukjent fyr med et rar stemmet på mobilen og sa ting som de måte løse opp.

 308. Denne boken er spennende boken det er stasjoner på karte grønnland og stortinget jeg tror at de er i politistasjon han hovedprasjonene når han tenker dypt da kommer sjakkbrett veldig bra illustrasjon eller tegning.

 309. Jeg synes denne utdragen var intresangt.Jeg vill lese hele boken. Utdraget var kult jeg likte utdraget. Utdraget var litt morsom. Det var gøy å lese utdraget.Utdraget hadde mange mysterier i seg det er det som gjorde den intresangt. Jeg gir den en terningskast 6.

 310. Denne boka var spennende og morsom fordi jeg liker sjakk og i denne boka er verdens beste sjakkspiller i, Magnus Carlsen og sjangeren var krim og krim er favoritt sjangeren min, og det morsomste var da de brukte en hest som gikk rett inn i en kirke. Det var mange detaljer i boken og jeg liker tegneserier, fordi en tegneserie inneholder bilder, verbaltekst og snakkebobler og jeg likte da han tenkte og da kom han i sin egen verden med sjakk og han lærte meg litt om koordinat systemet til sjakk.

  Terningkast: 6/6

 311. Jeg synes denne utdragen var intresangt.Jeg vill lese hele boken. Utdraget var kult jeg likte utdraget. Utdraget var litt morsom. Det var gøy å lese utdraget.Utdraget hadde mange mysterier i seg det er det som gjorde den intresangt. Jeg gir den en terningskast 5.

 312. Jeg likte boken den var morsom og lærerik, jeg lærte masse om koordinatsystemet man har i sjakk. Den har mange bra bilder og fargene passer til bildene, det var detaljerte bilder jeg skal lete etter hele boka fordi jeg har så lyst til å lese den ANBEFALES TIL ALLESAMMEN. Jeg likte Magnus Carlsen sin rolle best for den var kjempe bra og han var en god detektiv.

 313. Jeg synes denne utdragen var intresangt.Jeg vill lese hele boken. Utdraget var kult jeg likte utdraget. Utdraget var litt morsom. Utdraget hadde mange mysterier i seg det er det som gjorde den intresangt. Jeg gir den en terningskast 5.

 314. Boken er bra fordi den er morsom, spennende ok kul. Jeg lærte et nytt ord og det er Bishop og at koordinatsystem har navn på alle plasser. Det var masse detaljer på bildene og at bildet av mannen med hest er den samme hesten som Magnus Carlsen og poleti damma. Terning kast 4.

 315. Denne boken er den mest spennende og den jeg liker aller mest av dem alle. Boken er også bra jeg syns denne boken burde vinne. Det er også kult at forfatteren kune blande sjakk med krim. Jeg gir terning kast 6/6.

 316. Jeg synes at den var veldig intressant utdrag som jeg har lest om og jeg tror jeg kommer til å stemme på den siden jeg liker sjakk veldig mye og likte utdraget men jeg anbefaler de som er 10 år eller eldre burde lese den utdraget eller boken siden den har sjangeren krim. Jeg gir den terning kast 10/10

 317. Mine Tanker Om Boken Er At Den Var Spennende Og Kul. Det var mye humor i boken. Alexander KirkWood Var Flink Og Få Sjakk Med I Et Sjanger Som Var Drama😂

 318. Jeg syntes at utdraget var veldig bra og spennende. Og jeg likte den veldig mye.
  Jeg gleder meg til å lese mer av boken.

 319. Jeg likte boken så godt. Den var spennende. Det var litt morsomt da hun damen som jobbet med Magnus bare tok en hest og ridde inn i kirken. Jeg gir den terningskast : 6/6 ✅

 320. Jeg syns denne utdraget var kjedelig , likte den ikke, skjønte ikke noe siden biskopen ble plutselig «drep» men det var ingen blod elle noen spor! Med en gange de hikk ut liksom, anbefaler ikke hvis du ikke liker den men jeg personlig anbefaler ikke, jeg gir den terningskast 1,5/6 siden jeg forsto ikke utdraget først så blir «mangus» med og så er Oslo et sjakkbrett? Og så ble biskopen plutselig «drep» rett etter mobilen ringte? Biskopen ble «drept» uten noen spor så det var det jeg ikke skjønte siden det var ikke noe blod eller noen som gjorde noe! Så jaja jeg personlig hater denne utdraget skjønte ikke joe og anbefaler ikke hvis du ikke liker sånne bøker, takk for meg!✨

 321. Jeg syns at boken bar veldig spenende! Den var veldig detaljert som jeg syns er bra. Det var mange bilder og det var mye som skjedde i bakrunen så det var lit vansklig og se på alt. Jeg likte hvordan fortsettelsen var! Jeg gir den 9/10

 322. Denne boken hadde mange inntrykk og boken var også veldig morsom. Den handlet også om liv og død så jeg tror boken kan være aldersårsgrense 7 år. Man kunne lære også nye ting om matte og sjakk vis man er 7 år. Man kunne lære om eksempel KORDINATSYSTEMET og sjakk språk. TERNINKAST 5/6

 323. Denne boka var bra jeg likte den veldig mye og jeg likte at du putta in sjakkbrett in og jeg prøvde å løse dem men det ga ikke så mye meining. Jeg likte boka terningskast 5/6

 324. Det jeg synes om denne boken er at. Den er spennende bok og morsom jeg liker hvordan den er illustrert på. Anbefaler å lese denne boken det skal jeg.

  FIN BOK!!! 9/10

 325. Jeg synes dette var en intresang bok masse detaljer og nesten alt passer sammen jeg liker denne boken den er spennene.

 326. Jeg likte måten de gjorde sjakk til krim jeg syntes også at historien var spennene og intresang

 327. Jeg synes denne boken er veldig bra tegneserier er en av mine favoritt type for bøker
  Denne boken var også veldig spennene

 328. Jeg synes den var bra men tegneserie er ikke helt min type bok. Jeg gir den et terningkast 3 fordi det var litt kjedelig i starten men det ble mer og mer spennende.

 329. Jeg liker tegneserier men jeg er ikke så glad i sjakk. Men de som liker sjakk synes sikkert den er spennende.

 330. Jeg syntes denne var ganske dårlig jeg skjønte ikke helt hva som skjedde også så liker jeg ikke så veldig godt tegneserier men den var litt spennende ettervært jeg gir terningkast 2/6

 331. Jeg liker tegneserier men jeg er ikke så gla i sjakk. Men de som liker sjakk synes sikkert den er spennende.

 332. Det var en veldig spennende bok. Jeg fikk lyst til å lese mer og stemte derfor bra. Men hva skjer framover?

 333. Jeg syntes det var en spennende bok men det var litt rare tall og litt sjakk jeg ikke forsto men det får 5/6 av meg😊

 334. Jeg syntes denne var ganske dårlig fordi jeg så nesten ikke noe teksten, og med en gang jeg begynte og lese den så hadde jeg ikke så lyst til og lese mer. Men på slutten var den ganske bra. Så jeg gir terningskast 3/6.

 335. Den var veldig spennende og morsom, jeg har veldig lyst til å lese hele boka, men det var litt vanskelig å forstå sjakk språk.

 336. Jeg synes den var bra men ikke så veldig spennende, men jeg tror det har litt med at jeg ikke er interessert i sjakk.

 337. Jeg synes boka var ganske spennene. Den ga meg ganske leselyst. Boka begynte å bli spennene når Mangnus fikk den telefonen.

 338. jeg syns dette er en god bok men det er noe med innholdet i boken som jeg ikke likte så jeg vil gi terningkast 4 og alder til bok er 6-13 år.👌 nice

 339. jeg synes at boka var spennende og grei. men eg synes at boka hadde mange uforsettlige ord og det var ikke lett å forstå.

 340. Boka handlar om Magnus Carlsen og ein politibetjent som skal finne ein morder som dei kallar sjakkkmordaren. Dei må løse oppgaver for å redde folket.

  Det var veldig kjedelig at teksten var så liten så det var litt vanskelig å lese.
  Eg likte veldig godt at det var ein ekte, kjent person med i utdraget og at dei dikta resten.

  Eg synest det var spennande heilt på slutten da dei skulle hente biskopen, men også døde han likevel.

  Slutten var spennande fordi at biskopen berre døde uten noke spor etter seg.

  Eg synest boka var veldig bra fordi den var spennande og eg likar krim og grøsser.

  Eg vil anbefale boka for 9+ siden det er krim.

  Veldig bra

 341. MAGNUS CARLSEN OG SJAKKMORDEREN
  Forfatter:Aleksander Kirkwood Brown
  Sjanger: krim

  Den var veldig spennende fordi den hadde hele tiden noe spennende i seg. Det handlet om en morder som gikk løs i byen som tok folk i et spesielt mønster, altså i et sjakkmønster. Noen ganger var det også litt mer spennende enn andre ganger. Det jeg likte best var når Magnus Carlsen gikk i sjakkland, men jeg skjønte ikke så mye av det han sa med de forskjellige tallene. Den hadde også en veldig spennende slutt som fikk meg til å ville lese mer . Jeg tror hvis jeg hadde kjøpt den tegneserien hadde jeg nok lest hele tegneserien med en gang.

  TERNINGSKAST:6

 342. En seriemordere er løs i Oslo. Karte over hovedstaden blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt nye offer.poletie står uten spor i saken og å hente in sjakkspillere Mangnus Carlsen for og hjelpe til i etterforskningen. Men morderen ligger et trekk foran verdens beste sjakkspiller. Klarer Mangnus å avsløre hvem morderen er?

  TITTEL: Mangnus Carlsen og sjakkmorderen .

  Forfatteren: Aleksander Kirkwood Broen.

  Sjangere: Krim.

  Jeg synes boka var bra. Den var veldig spennende på slutten jeg fikk skikkelig spenning følelse. Jeg liker og lese om krim og jeg liker jo sjakk så den boka var veldig bra for meg.
  Jeg fikk lyst til og lese resten av boka og finne ut hvem som er morderen. Meste parten av boka var bra . Så den som har skrivet dene boka har gjort en god jobb.

  Dene boka er Terning kast 5.
  Anbefalt de som liker krim og sjakk.
  Alder 7-10.

 343. jeg syns boka var veldig god
  jeg synes det siden det er en ekte levende person som lever nå.
  kjempe god bok.
  den får terningskast 5 1\2\6😀😀😀😀😀😀😀😀😁😁😁😁😁😁😁😁🙂🙂🤗🤗🥇🏅🏆.

 344. Jeg likte boka
  Den var ikke bare sjakk og det likte jeg fordi jeg ikke er så glad i sjakk
  Jeg liker det når den er litt blanda som sjakk, krim, morsomhet og masse mer
  Jeg gir boka 8 av 10
  Den passer til 8 til 12 år
  jeg vil gjerne lese hele boka hvis jeg for skansen

 345. boka var jill. jeg synes den var spennene. boka var tegneserie og jeg liker det. jeg vill gi den terning kast 5. he he he he….

 346. Jeg synes boka var bra. Den var spennende og morsom. Den var spennende fordi morderen brukte Oslo som ett sjakk brett. Det var en anderledels bok. Jeg gir boka ternings kast 5. Boka passer for barn fra 8-12 år. Jeg har lyst til og lese hele boka.

 347. Lagd av Aleksander Kirkwood Brown.
  Illustret av John S. Jamtli.

  En seriemorder er løs i Oslo kartet over hovedstaten blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger sitt neste offer. Politiet står uten spor i saken og må hente inn en sjakkspiller Magnus Carlsen for å hjelpe til i etterforskningen. Men morderen ligger et trekk foran verdens beste sjakk spiller. Klarer Magnus å avsløre hvem morderen er?

  jeg synes at boka er veldig bra fordi jeg liker action veldig godt pluss jeg liker også tegneserier veldig godt

  terningkast fem av seks

 348. Jeg syns boka var passe bra siden sjakk er sånn passe bra.
  Jeg likte ganske godt at det var en sjakk morder. Jeg likte at det var mye krim.
  Jeg anbefaler den til 5-7 trinn.
  Jeg gir den terning kast 3 pga det var liten skrift.

 349. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter:Aleksander Kirkwood brown
  Illustrert av: John S. jamtli

  handler om: Magnus og ei jente må løse
  3 sjakknøtter. Vis ikke vill noen dø. De har
  løst alt men tiden er ute…….

  jeg synes at utdraget var sånn passe bra
  det var action når de hadde løst alt og
  tiden var ute men da var det jo slutt på
  udtraget.

  terningkast:4
  alder:(7-10)
  og takk for meg!!!

 350. Tittel: Magnus Karlsen og sjakkmorderen
  Av: Aleksander Kirkwood Brown
  Sjanger: krim

  Hei
  jeg likte utdraget et var spennene, litt rart ,men aller mest morderisk. Nyaktig min stil det med at man løper fra gate til gate ,for å rede folk nær døden ,det med sjakk det er ikke helt min greie. Døden selv er ikke så morsom ,men i bøker er det noe annet ,for det er da action begynner.
  boken handler om en morder som bruker byen som et sjakkbrett ved Magnus Karlsen ved sin side til å løse mysteriet hvem vet hvordan det ender følg med videre.

  Ambefaler boken til en vær.

  Aldersgrense: 7

  Terningkast: 5

 351. Jeg syntes boka var bra fordi det skapte spenning underveis. Det var en veldig gøy bok syntes jeg. Boka hadde litt lite skrift. Boka passer 8 til 12. Jeg gir den en 4 av 6.

 352. Jeg syntes at boka var spenende fordi det var krim og noe som måtte løses og at Magnus fikk gåter på telefonen. Jeg gir den terningkast 5.😊

 353. jeg synes boken var bra fordi den har krim i seg og det er tegneserie. den passer for alle sammen.

 354. Jeg synes boka er veldig bra fordi den har humor og spenning. Jeg likte den veldig godt og det tror jeg flere kommer til og gjøre. Jeg fikk veldig lyst til og lese hele boka så jeg gir den terningkast 5+✌😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

 355. Boka var bra, fordi det var spennende. Det var en unik bok, det var veldig spennende at de brukte Oslo som et sjakk brett.Den var også veldig morsom. jeg har lyst til og lese hele boka. Jeg gir den ternings kast 5.

 356. Jeg synest at dette utdraget er passebra, det jeg likte var at han brukte oslo som et sjakk brett, får og knekke koden, det er en bra tegneserie til barn fra 9-11.

 357. Jeg likte at det var krim. Jeg likte at det var en tegneserie med Magnus Carlsen. Jeg synes boka var bra skrevet. Jeg vil gi den 10 av 10.Passer fra 8 til 12.

 358. im tray to speek norwegian eg likta boken kveldig goddt fordi den handla om sjakk eg speller sjakk med pappan min, det er veldig jilt og jeg har sett nesten alle kampen med magnus karlsen. det var gøy at han var med…………………………..

 359. mangnus calrsen og sjakk morderen

  jeg syntes denne boken/utdraget var veldig kjedelig jeg liker ikke sjakk så det kan være grunnen til at jeg ikke liker den kanskje de som liker sjakk liker denne jeg anbefaler ikke krim heler. så terningkast 4,5 den var litt spennende.

 360. Den var veldig gøy fordi den hadde masse krim som er min type, og jeg likte at det var en kjent person isteden for en helt random person. Jeg likte at vær person som døde holdt en brikke i hånden. Det eneste som ikke var så gøy var at Magnus sa ting som var vanskelig og forstå. jeg anbefaler den til folk som liker krim og elsker spenning
  9/10

 361. boken var bra, fordi den var liksom ett mysterium som var spennene, mens den var tegneserie.

 362. Jeg syns boken var veldig gøy, fordi det er krim og at de tok med en ekte person som de fleste norske vet om.
  Det handler om en seriemorder som har lagt igjen spor for at politiet skal finne det ut.

 363. den var kul og fin og kjempe spennende den var passe bra og og ikke så kjedelig og fin tegning og kule farger men var litt mye bokstaver og litt småe bokstaver men kule karakterer og fin bok og mye drama.

  terning kast fem
  anbefaler å lese boka
  aldersgrense:6 år
  forfatter:aleksander kirkwood brown
  illustrert:john s jamli

 364. 👍jeg likte boka og innlevelsen veldig🤣 Dette er en bok jeg vill anbefale fra 8 – 12 år.
  Jeg vill i denne boka (VELDIG BRA) jeg ville ikke i den SUPER får jeg har ikke lest hele boka å da vet jeg ikke hva som skjer videre.

 365. Jeg synast at utdraget var spenande fordi han hadde tid på å redde mennesker. Og at det var ein teikneserie.

 366. jeg synes denne boka var passe bra fordi jeg liker ikke så godt tegneserier men den var også litt spennende jeg gir denne boken terningkast 4.

 367. Den var ikke så bra fordi jeg liker ikke så god sjakk. Den var litt spennende, men den var litt lite morsom. Terningkast 2.

 368. Jeg synes denne boka var passe bra. Jeg synes ikke den var spennende og jeg liker ikke tegneserie. Jeg gir denne boka terningkast 2.

 369. Jeg synes den var bra fordi den var spennende, og jeg liker krim bøker og det var kult at de hadde tatt med en ekte person med. og jeg vil gi terning kast 4.

 370. Jeg synes dette var en veldig bra bok fordi den var spennene og litt morsom.
  Jeg synes det er gøy med tegneserier så jeg anbefaler denne for 3 klasse til 7 klasse,
  terningkast 5.

 371. Jeg likte innholdet av boka, men jeg likte ikke så godt at det var tegneserie. Jeg synes at det ble vanskeligere å lese da. Jeg syns at det var spennende. jeg gir boka 3 av 6.

 372. Jeg likte ikke denne boka. Jeg liker ikke tegneserier og jeg klarte ikke å henge helt med. Den hadde god fantasi, men det var ikke noe for meg. Jeg gir den terning kast 1.

 373. Jeg synest denne boka var super fordi: den var veldig spennende, og at de hadde tid på seg og løse nøtter jeg gir denne boka ternings kast 6 😊

 374. Jeg likte denne boken veldig godt, fordi krim er en av mine favoritt sjangere. Selv om historien var bra synes jeg den hadde passet bedre til en bok med bare noen få bilder, i stedet for tegneserie. Det var litt vanskelig å følge med siden de hadde med så mange sjakkposisjoner, men ellers var den bra.

 375. Denne boka var morsom og spennende, men det var ikke så lett og forstå alt det sjakk tegnene til slutten var den best. terningkast 4

 376. jeg gidde den dårlig på grunn av den var ikke så spenndene og jeg liker ikke så godt tegneserier, så derfor gir jeg den 2-3 ich

 377. jeg likte ikke denne boka så bra siden den handlet om sjakk som ikke er så gøy.
  Det føltes ikke ut som en krim bok så jeg gir denne boken terninkast 2
  anbefaler for folk som er 7-10 og som liker tegneserier

 378. jeg synes denne boken var passe bra ,men jeg skjønte ikke helt hva han handlet om ,men virket spennende. den var ikke helt for meg. så jeg anbefaler denne boken til barn og ungdommer. terningkast 4.

 379. Jeg synes denne boka var super gøy den var morsom og spennende. Jeg har lyst å lese hele boka, jeg anbefaler denne boka til de som liker krim bøker. Jeg gir denne boka en terning kast 6

 380. Jeg synes den boka var super bra fordi den var spennende og gøy.
  jeg liker godt tegneserier i tillegg så jeg anbefaler den og gir den en terning kast 5

 381. denne boka var veldig spennende. det var litt vanskelig å forstå sjakkspråket, men jeg leste den flere ganger. men ellers så denne boka bra! terning kast 5

 382. Jeg elsket utdraget fra boken slutten var veldig spennende og fikk meg til og lese mer!
  Jeg gleder meg til og lese boken som vil komme på biblioteket våres. Jeg elsker tegneserier og drama og krim. Jeg ville anbefalt denne boken til folk som liker tegneserier. Terningkast 4/6

 383. Jeg syntes det var mye med sjakk. Jeg likte det ikke syntes den var kjedelig.

 384. Denne boken var veldig gøy siden jeg elsker sjakk og mysterier. Jeg liker og tegneserier som har bilder. Forfatteren til denne boken er veldig flink til å lage bøker. Denne boka kunne passet til meg og for de som liker mysterier og spenning.

 385. Denne boka var veldig morsom og spennende! Jeg er egentlig ikke så glad i tegneserier men jeg likte denne boka veldig godt. Jeg kunne ha lest hele.

 386. Wow, det høres ut som en kul bok.. jeg liker spenning, men pleier egentlig ikke å lese tegneseriebøker men det er en god måte på å bli bedre på. Den passer sikkert for de som liker å lese tegneserier og krim.

 387. Eg syntes at boka var bra fordi det var mye spenning og kunne ønske at eg kunne lese hele.

 388. Eg syns denne boka var veldig spennende fordi den begynnte rett på og det var aldri kjedelig.

 389. denne boka var ikkje noe for meg den var ikke så spennende og ikke så gøy. terningkast 1/10

 390. Eg synst boka var bra! Eg har veldig lyst til å lese resten av boka og eg gir den terningkast 5/6.

 391. Boka var ikkje dårleg, men ikkje så veldig bra. Kunne ha lest resten av boka. 5 av 10

 392. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm……………………………………………………………………………………………………………………….. den var ok

 393. Eg synest den var litt gøy og lese men den var veldig kjedelig og lese så eg hadde gitt den 4/6

 394. Eg synest den var litt gøy og lese men den var veldig kjedelig og lese så eg hadde gitt den 4/6

 395. Denne boken var litt spennende men og litt kjedelig. Den var gøy men eg ville ikkje lest en sånn bok selv.

 396. Jeg synes boken var litt bra fordi det var så spennende, men også litt kjedelig fordi det var så liten skrift og det var såååå mye farger. Jeg anbefaler denne boken videre👍🏻Syns at aldersgrense 8-13👍🏻

 397. Mangnus carlsen og sjakk morderen

  Jeg syntes ikke dette utdraget ikke var så spennene. Jeg anbefaler ikke dette jeg er ikke så Intrisert mangnus Carlsen så terning kast 4

 398. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen.
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown.
  Illustratør: John S. Jamtli.
  Sjanger: Krim

  Det er en seriemorder løs i Oslo. Kartet over Oslo begynner og se ut som et sjakkbrett, derfor trenger politiet hjelp av Magnus Carlsen. Nå hjelper Magnus politiet med å løse saken. Seriemorderen gir Magnus flere vanskelige oppgaver, men for hver oppgave han ikke klarer å løse, er det noen som dør. Det er sånn sjakkmorderen handler, men ingen vet hvem sjakkmorderen er.
  Jeg synes boka var litt kjedelig fordi jeg er egentlig ikke så glad i tegneserier, pluss at jeg er ikke en sjakkperson. Så da Magnus snakket sjakkspråk var det litt vanskelig å henge med. Men jeg liker jo krimbøker så den var ikke så kjedelig for det er jo mye som skjer i boken. Jeg liker at det er en anonym person som ringer dem med skjult nummer og stemmeforvrenger, det gjør det også litt spennende. Så for meg var denne boka helt ok.
  Anbefaler: Jeg anbefaler boken spesielt for dem som liker sjakk, krim og tegneserier, men andre også.
  Jeg gir boka terningkast 4. Alder: 7-10+.

 399. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Krim 😵

  Jeg vil bare si at jeg ikke kan skjakk. men boka var helt grei Sånn egentlig Men vis du liker sjakk eller kan sjakk så er dette boka for deg✌️

 400. Boka var suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper jeg elsket den den var så bra skrevet. Den var også veldig morsom. Jeg gir terningkast 6. På skala fra 1-10 gir jeg 11. Hvis du som har skrevet denne boka leser denne boka vil jeg bare si at du er en KJEMPE god forfatter!!!!!🤩👍🏻👏🏻

 401. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Illustratør: John S. Jamtli
  Sjanger: Krim

  En serie morder er løs i Oslo. Kartet over hovedstaden blir ett slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Politiet står uten spor i saken og må hente inn sjakkspiller Magnus Carlsen for å hjelpe til i etterforskningen. Men morderen ligger ett trekk foran. Klarer Magnus å avsløre hvem morderen er?

  Jeg synes utdraget/boka var spennende. Jeg pleier ikke å like tegneserier, men denne likte jeg😀
  Jeg ville bare lese hele boken. Utdraget burde ikke slutte sånn som det sluttet. Det var kjempe gøy å lese synes jeg og sikkert mange andre i klassen min. Det burde være mange flere som skriver bra ting om denne tegneserie p.g.a. tegneserien er bra!!!!!!!!
  Det var nok mange som ikke likte den p.g.a. den handlet om sjakk, men det synes jeg bare er tull. Det var veldig lett tekst og veldig lett å lese. Veldig bra bilder også!!!

  Terningkast: 6
  Aldersgrense: 7+

  Jeg anbefaler denne boken!!!!!!!!!!!!!!

 402. Bokanmeldelse til Magnus Carlsen og sjakkmorderen.

  Boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen.
  Forfatteren er Aleksander Kirkwood Brown.
  Illustrert av John S. Jamtli.
  Forlag Cappelen damm.
  Sangeren er krim.

  Teksten handler om Magnus Carlsen og en politidame.
  Seriemorderen har lagd Oslo til et sjakkbrett og politiet trenger hjelp fra magnus Carlsen.
  Magnus Carlsen hjelper politiet med og finne ut av hvem det er som er seriemorderen.

  Teksten er spennende fordi den er om at Magnus Carlsen som skal finne ut av hvem som er seriemorderen. Jeg fikk lyst til å lese hele boka fordi den er spennende og jeg liker spennende bøker. Jeg liker teksten fordi jeg liker krim bøker.

  Det som ikke var så bra var at teksten handler mye om det samme.
  Jeg liker at teksten er en tegneserie men samtidig er det dumt fordi da må jeg hoppe til hver tekstboble. Siden teksten er en tegneserie er det vanskelig og tenke bilder oppi hodet.

  Teksten forklarer hva som skjer og da blir det enklere å lese teksten.

  Jeg synes boken passer fra 10 og oppover fordi jeg synes ikke teksten er skummel men den kan virke skummel. Jeg gir teksten terningkast 5 fordi jeg liker den men den er ikke den beste boken jeg har lest.

 403. Mangnus Carlsen og sjakkmorderen
  Fra: Aleksander Kirkwood Brown
  Illustratør: John S. Jamtli
  Når boka kom: 2020
  Sjanger: Krim

  Det er noen som dør med en sjakk bonde i hånden, hvem kan ha gjort det, det er iallefall sjakkmorderen. De som døde er Reinert Myrvold fra Ås, Bibliotekaren Aisha Akram som døde i Akersgata, og den siste av de var Jockeyen Martin Engelund funnet død imellom Rosenkrant’z gate og Stubs gate.

  Nå snakker Mangnus Carlsen om kartet i Oslo siden kampen mellom to personer som spilte Vienna Gambit, Mangnus snakket med treneren/agenten. Nå prøver de å finne sjakkoppgaver.

  Nå går han men der gir noen en telefon til Mangnus og det er ukjent nummer…
  Nå blir det 10 minutter på noen oppgaver som er vanskelige som Mangnus skal ta først oppvarming… ferdig med starten, men nå starter tiden der blir det en lang sjapp gå/løpe tur gjennom Oslo (Som er hovedstaden i Norge) Det er til og med sjakk trekk og det blir rart igjennom byen/Oslo,så er det spillet med digre ute brikker. Det ser masse trekk, men tiden er ute……..

  Jeg syntes det var bra bok det var en bok som jeg synes var bra.
  Jeg spiller sjakk så jeg skjønner litt, men her kan jeg si noe til dem som ikke forstår.
  D4 er foreksempel et trekk siden man ser at det er på D og på 4 da blir det D4.

  Anbefalt alder til boka: 12-14 år
  Passer til: De som liker sjakk/Krim
  Terningkast: 5½
  Spennende: er terningkast 6

 404. Emma

  Bok: Magnus Carlsen og sjakkmorderen

  Forfatter: Aleksander Kirkwood

  Illustratør: John S. Jamtli

  Sjanger: Krim

  Hva handler boken om?

  Boken handler om Magnus Carlsen og han’s hjelper som skal prøve og finne en morder.
  De kan bli drept hvis de bruker noen kjappe hjelpemidler sånn som bil sykkel og ting.
  Oslo er på en måte et sjakkbrett.

  Jeg syntes boken ikke var så spennende fordi det ikke var noe humor i boken.
  Jeg likte ikke boken så godt fordi man ikke fikk vite hvem morderen er, hva som skjer med morderen og hvordan boken sluttet.
  Jeg tror jeg hadde likt boken bedre hvis den ikke var i tegneserie, hvis det hadde vært humor i den og hvis man fikk vite hvordan boken sluttet.
  Og jeg syntes ikke boken var noe skummel.

  Jeg anbefaler boken til de som liker tegneserie-bøker og krim bøker.

  Terningkast: 2

  Aldersgrense: 6 eller 7

 405. Sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown.John s.Jamtli

  Denne boken syntes jeg var egentlig ganske bra jeg følte den var litte grann spennende, men jeg er ikke akkurat en tegneserie fyr, men til å være en tegneserie så var den bedre enn jeg hadde trodd. Jeg kommer til og gi den en 4 av 6.

 406. Tittelen er Mangnus Carlsen og sjakkmorderen
  Skrevet av Aleksander Kirkwood Brown
  Illustrert av John S. Jamtli
  Sjanger er krim

  Utdraget er spennende og litt Som et mysterie (det ville mest sannsynlig aldri skjedd i virkligheten)
  Jeg liker bøker som er tegneserier. Det kribler i magen min når jeg leser utdraget og jeg får lyst til å lese hele boka. 📔📚Det var mest spennende når biskopen falt av hesten

  Terningskast seks
  7+ for den som liker spenning 😁

 407. Jeg synes boka var spennende og litt gøy. Jeg synes tegningene var bra. Jeg gir den en sekser.

 408. Det har vore tre drap. Alle dei drepte blei funne med ein sjakkbonde i handa. Då tok politiet kontakt med Magnus Carlsen for å kanskje få meir informasjon. Magnus Carlsen fekk eit kart over Oslo og brukte dette som sjakkbrett. Eit parti frå 1900-talet inneheld 27 trekk. Det var denne gåta sjakkmordaren ville at Magnus Carlsen skulle klare. Han fekk med seg Maud, som var politietterforskar. Dei måtte heile tida gå til staden for det neste trekket. Ein stad møtte dei ein mann som sa at han hadde fåt 1000 kr for å gje Magnus Carlsen ein telefon.

  Magnus Carlsen fekk høyre at han var i det farlegaste sjakkpartiet han nokon gong hadde spelt og at dauden var konkurrenten.

  Sjakkmordaren var eigentleg ein robot. Magnus Carlsen klarte til slutt å finne ut av mysteriet og seira over sjakkmordaren.

 409. Jeg synes boka er fin. Det jeg liker med boka er tegningen, og at det så ut som en tegneserie med Magnus Carlsen. Jeg gir terningkast 5

 410. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Sjanger: Krim
  Utdrag: En seriemorder er løs i Oslo. Kartet over hovedstaden blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Politiet står uten spor i saken og må hente inn sjakkspiller Magnus Carlsen for å hjelpe til i etterforskningen. Men morderen ligger et trekk foran verdens beste sjakkspiller. Klarer Magnus å avsløre hvem morderen er?

  Jeg syntes denne boken var spennende. På slutten så vil jeg vite hva som skjedde. Jeg liker ikke tegneserier så godt, men denne var spennende. Jeg har ikke så mye å si om denne boken men den var spennende

  Terningkast: 4,6

 411. Magnus Carlsen og sjakkmordern

  Den handler om : at Magnus Carlsen blir tatt inn i mange saker å det er 3 Mennesker som har død og de prøver å finne morderen. Mordern bruker Oslo som et sjakkbrett.✌🏻☺️

  Hva jeg syntes om boka:
  Jeg syntes boka var litt kjedelig og fikk meg ikke helt til å ville lese mer men var litt spennende men det handlet egentlig bare om at 3 dør å de(politie/ Magnus Carlsen ) prøver å finne ut hvem som drepte dem.

  Anbefaler: jeg anbefaler denne vis du liker krim
  Aldersgrense :7-10

 412. Magnus Carlsen og sjakkmordern

  Den handler om : at Magnus Carlsen blir tatt inn i mange saker å det er 3 Mennesker som har død og de prøver å finne morderen. Mordern bruker Oslo som et sjakkbrett.

  Hva jeg syntes om boka:
  Jeg syntes boka var litt kjedelig og fikk meg ikke helt til å ville lese mer men var litt spennende men det handlet egentlig bare om at 3 dør å de(politie/ Magnus Carlsen ) prøver å finne ut hvem som drepte dem.

  Anbefaler: jeg anbefaler denne vis du liker krim
  Aldersgrense :7-10

 413. Magnus Carlsen og Sjakkmorderen
  Sjanger: KRIM
  Forfatter :Aleksander Kirkwood Brown
  Illustratør: John S. Jamtil
  Utdrag: EN seriemorder er løs i Oslo .Kartet over hovedstaden blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Politiet står uten spor i saken og må hente inn sjakkspilleren Magnus Carlsen får å hjelpe til i etterforskningen. Men morderen ligger ett trekk foran verdens beste sjakkspiller. Klarer Magnus Carlsen å avsløre hvem morderen er ?
  Jeg syntes at boka var veldig bra , men jeg syntes at de burde tatt mer fra boka inn i utdraget. Jeg likte spesielt da Biskop Vetlesen plutselig begynnte å riste når tiden var ute. Jeg lurer på hvordan sjakkmorderen greide å drepe han sjakkmorderen var ikke der…..
  Terningkast 6
  Alder: 9-13

 414. Jeg synes at boken var spennende og fordi jeg liker tegneserier. Jeg synes at boken var ikke så bra fordi den hadde mye tekst og liten skrift.

  Jeg synes at den sluttet så fort

 415. Anmeldt av Victoria i 6B:

  Magnus Carlsen og sjakkmorderen av Alexander Kirkwood Brown.
  Jeg liker boken veldig godt fordi den var spennende og den ga faktisk litt mening i forhold til andre tegneserier. Det skjedde mye, men det var ganske oversiktlig allikevel, fine tegninger, morsomme replikker og bra etterligning av Magnus Carlsen.
  Jeg likte ikke at det var så liten tekst. Litt vanskelig sjakkspråk for de i klassen som ikke spiller sjakk.
  Terningkast: 6/6. Jeg tror boken passer for de mellom 8 – 13 år.

 416. Dette er det elevene i klassen skriver om boka:

  Jeg synes boka var spennende, kul og morsom. Det skjedde kule ting, som at de fikk en mobil av en uteligger.

  Jeg likte ikke innholdet, og skriften var veldig liten og vanskelig å lese. Men bildene var fine og forklarer mye.

  Jeg syntes boka var bra fordi den var spennende og det var mye humor i den.
  Jeg liker ikke sjakk, og jeg liker ikke sjakkbøker, men denne boken får meg lyst til å lese boken ferdig. Det er drama, spenning, krim og mye mer i boken. Den er en av de beste bøkene jeg har lest.

  Hege – kontaktlærer

 417. Jeg synes den var interessant og spennende
  Jeg tror den passer for 6-12 år
  Jeg anbefaler den videre 😀😀😀

 418. «Litt vanskelig å henge med på alt» «Bra forside!» «Fikk lyst til å høre mer!»

 419. Teksten handler om at Magnus Carlsen løyser eit mysterium saman med politietterforskaren, Maud.
  Han skal klare å tenka igjennom alle sjakktrekka som seriemordaren gir han. Han må gjera alle sjakktrekka i tankane sine for å løysa krimgråta.
  Sjangeren er krim.

  Eg synest at teksten var kjempekul. Den såg kjekk ut fordi Magnus Carlsen er veldig god til å tenka sjakktrekk inni seg. Mord er alltid eit viktig tema.
  Teksten startar med at Magnus Carlsen løyser eit sjakkmysterium i Oslo. Mordaren driv og leikar med Magnus. Han verkar litt ertete, og så er han flink i sjakk, forstår eg.
  Eg synest at personane såg kule ut fordi dei ikkje såg så ekte ut. Det var teikneserie der illustratøren teikna stor nase og stor hake på hovudpersonane slik at dei såg litt ukjente ut.
  Sjakk er viktig i denne boka. Det var gildt at forfattaren brukte ein kjendis i teikneserien.
  Då eg las boka, tenkte eg mye på sjakk og Magnus Carlsen. Eg kjende han raskt att frå tvskjermen.
  Boka er lett å lese fordi boka er teikneserie. Det er lite tekst inni tekstboblene.

  Det beste med teksten var at Magnus Carlsen klarte å flytte alle di forskjellige sjakkbrikkene til forskjellige plasser med tanken sin. Han kom til rett plass i Oslo kvar gong han fekk nye trekk frå mordaren.
  Det eg ikkje likte var at presten datt av hesten. Eg håpar berre at han ikkje døydde på den måten.
  Eg synest andre bør lesa boka fordi ho hadde så mye spenning i seg.
  Eg synest at boka bør vera superfinalist i bokslukarprisen.

 420. Magnus Carlsen og Sjakkmordaren

  Forfattar: Aleksander Kirkwood Brown

  Forlaget: Cappelen Damm

  Sjanger: Krim

  Boka handlar om at det er ein seriemordar som er laus i Oslo. Og ein etterforskar prøver å finne ut av kven seriemordaren er, men hun trenger hjelp av den kjende sjakkspelaren Magnus Carlsen.

  Dei prøver alt dei kan for å avsløre kven mordaren er. Men det er vanskelegare en dei trur.

  Dei blir invitert til å spille sjakk med Oslo som det store sjakkbrettet. Mordaren får dei til å løyse forskjellige sjakktrekk for å komme eit skritt nærmare han eller ho. Men det er ikkje så lett som ein skal tru, for mordaren ligg eit skritt nærmare en verdas beste sjakkspelar.

  Det blir vanskligare og vanskligare etter kvart som dei løyser oppgåvene. Kven er mordaren? Kva skal dei gjere? og korleis løyser dei oppgåvene?

  Eg likte ikkje boka fordi eg synest at boka var kjedeleg å lese fordi eg ikkje likte innhaldet i boka og det skjedde så lite. Men det som var bra med boka var at man kunne prøve å finne ut kven mordaren er sjølv. Og eg tenkjer at forfattaren kan prøve å få meir spenning neste gong.

  Magnus Karlsen og sjakkmordaren er ein bok som er kjedeleg og bra på same måte. Eg anbefaler boka for både gutar og jenter frå 6-9 år fordi at det blir meir spanande for litt småe barn ein eldre barn. Eg gjer boka terningkast 2/6.

 421. Utdraget fra boken Mangnus Carlsen og sjakkmorderen handler om en seriemorder vil spille sjakk mot Mangnus Carlsen. Hvis Mangnus Carlsen taper mot sjakkmorderen (seriemorderen) vil han dø. Mangnus Carlsen jobber med en dame fra politet for å finne ut hvem som dreper folk. Mangnus Carlsen og damen fra politiet må løse sjakk gåter for å finne ut hvem som er sjakkmorderen (seriemorderen)

  Jeg vet ikke om jeg likte utdraget siden det er flere grunner. To av grunnene er at det tok litt tid det blir spennende men når den blir spennende blir det veldig gøy.

  Jeg anbefaler boken for de som liker krim og for de som liker tegneserier og for de som er fra seks til tretten.

 422. Jeg syntes boka var bra .
  Jeg anbefaler den til folk som liker krim og sjakk.
  Jeg vil lese videre! 👴🏻

 423. Utdraget fra boka Magnus Carlsen og sjakkmorderen handler om mord i sjakkmønster der politietterforskerne får hjelp av Magnus Carlsen til å løse mordmysteriet. Jeg likte utdraget veldig godt fordi jeg rett og slett bare syntes den var spennende og at boka er til å like. Boka passer for de som liker krim og spenning. Jeg syntes at denne boka var den beste så langt. Jeg anbefaler den videre. Den hadde bra fargebruk og fine tegneserie-detaljer.

 424. Jeg syntes boka var bra, krim er spennende og forståelig syntes jeg. I denne krimmen kommer man liksom så kjapt inn i det. Den er et bra eksempel på noen som liker politi, drap og spørsmål. Man må bruke hjernen din. Krim gjør deg smartere du lærer og bruke mer av hjernen din. Jeg likte også tegneserie sånn at man kunne se bildene masse detaljer og så ser du hva som skjer. Denne boka passer for 9-12 år.

 425. Magnus Carlsen og sjakkmorderen var ganske spennende.
  Magnus får en telefon fra hemmelig nummer, der han får beskjed om å løse sjakkgåter, hvis ikke vil noen dø. Sjakkgåtene leder han til ulike steder i Oslo.

  Sjanger: Krim
  Tittel: Magnus Carlsen og Sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Terningkast: 4 av 6

 426. Jeg synes den var bra for at de var krim og at de var med en kjendis.anbefaler den.

 427. Jeg likte boken fordi jeg liker tegneserier og krim.
  Boken gir jeg terningkast 5/6.
  Anbefaler for 9-16 år.

 428. Den handler om at Mangnus Carlsen og vinne over en morder😈🙀Jeg likte boken fordi den var spennende😲Boken passer for de som er 8 til 12 år👍👍Jeg anbefaler boken for de som leker krim👺👺

 429. Jeg synes den var spenene fordi det er jo krim og sjakk jeg liker litt sjakk, men det var litt rart at hun hadde veldig store øyne, men det hadde ikke Magnus Carlsen han hadde veldig små øyne. Jeg gir den terning kast 4.

 430. Jeg eeeeeeeeeeeeeeeeeelsker boka fordig den var spennende jeg tror den passer for 9-12

 431. Jeg syns boka var rå bra fordi den var spennende og jeg fikk lyst til å lese ferdig boka🤪🤪🤪😂😋😜

 432. Den var spennene men eg er dessverre ikkje så veldig glad i sjakk 😁var lit vanskelig og forstå det men kunne lest den vis eg forsto lit mer av sjakk 😁

 433. Jeg likte ikke boka fordi jeg er dårlig i sjakk og skjønner ingenting av det👁💧👄💧👁

 434. 👁👅👁👁👄👁👁👄👁👄👁👄👁👄👁👄👁👄👁👄👁👄👁👄👁👄👁👋🏻👀👂🏻

 435. sier:
  Det er en seriemorder løs i Oslo. Det eneste sporet politiet har å forholde seg til er at alle ofrene har en sjakkbrikke i hånden, men ellers er det ikke noe som knytter dem sammen. Politiet kobler sjakklegenden, Magnus Carlsen, på saken for å løse gåten. Sjakkmorderen starter en katt og mus-lek med Magnus og politibetjent Maud, men morderen ligger alltid noen trekk foran dem. Dette er en tegneseriekrim om en genial morder som bare kan stoppes av et sjakkgeni. Løsningen på krimgåten følger i store trekk sjakkens logikk og regler

 436. Jeg sytes boka var litt kjedelig, men også litt spennende. Jeg syntes også at det var vanskelig å forstå handlingen, og hvorfor han presten på slutten bare døde.

 437. Boken var veldig spennende og veldig bra. Man fikk veldig lyst til å lese mer av den. Jeg likte at det var tegneserie. HADET snakker aldri👍 Spoiler: Magnus dør

 438. Den er ganske gøy og bra. Jeg likte at det var tegneserie, men det er litt mye sånn sjakktrekk og sånt.

 439. Den var egentlig ganske kul synes jeg den var litt skummel mennjeg tipper at de fleste liker den 10/10! Jeg anbefaler denne😁

 440. Den er veldig morsom. Og jeg synes det er gøy at de tar i bruk ekte personer. Det er også veldig gøy at også illustrasjonene ligner veldig på Magnus Karlsen.

 441. Denne boken intriserer ikke meg noe. Jeg synes det skulle skjedd noe annerledes. Jeg synes de burde tatt meg mer inn i boka.

 442. Den var veldig spennende og veldig bra. Man fikk veldig lyst til å lese mere av den. Jeg likte at den var en tegneserie🎂

 443. Boken var ok. Den var litt kjedelig, men den var ikke værst. Det var bare ikke helt min type bok. Jeg gir den Terningskast 3 🙂

 444. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Illustartør: John S. Jamtli
  Forlag: Cappelen Damm

  Boken handler om en sjakkmorder som morder folk i Oslo. Oslo sentrum er blitt et slags sjakkbrett. Morderen spiller sjakk med Magnus Carlsen, men i virkelig liv, det vil si hvis en bonde blir tatt dør en ekte person.

  Jeg synes boken er spennende fordi det er mye som skjer, og de greier og få det fram at Magnus og Politi dama blir sliten. Boka har morsomme tegninger og god tekst til den, men de greier fortsatt greier og få boka spennende, det er imponerende.
  Det er litt kjedelig at man ikke får vite navnet til Politiet, men kanskje du får vite det i boka. Jeg synes det er litt vanskelig å forstå F6 og andre komander for når jeg spiller sjakk pleier jeg ikke og bruke komander.

  Den er så god at jeg tror jeg kommet sikert til og spille sjakk igjen. Jeg håper jeg kan lese denne boka i framtida.

  Terningkast 5

 445. “MAGNUS OG SJAKKMORDEREN” handler om at det er en seriemorder i oslo som bruker oslo som et sjakkbrett, vært flytt er et drap. Vært lik har en sjakkbrikke i hånda. Det tar ikke lang tid før politiet får hjelp av Magnus Karlsen. Han og en proff politidame prøver å finne morderen.

  Boken er skrevet av Aleksander kirkwood brown og illustrert av John S. Jamtil.

  Boka passer for 9-12 åringer

  Jeg personlig synes ikke boka er så mye mer enn bra det er litt rart liksom en en slemming som dreper ved hjelp av sjakk??? Og hvordan skal Magnus carlsen liksom hjelpe??? Dette er langt ifra favorittboka mi men, jeg kommer sikkert til å lese den.

  terningkast 3/6

 446. Det var en spennende tekst.
  Jeg likte den veldig godt fordi det var litt krim og at det var en ukjent som sto bak.
  Jeg synes at andre burde lese denne boken den var bra skrevet, gode handlinger og sjakk.

 447. Tittel: Mangnus Carlsen og sjakkmordene
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Sjanger: Krim

  Magnus Carlsen og sjakk morderen er en bra bok for de som liker spenning og sjakk.Jeg synes det var en spennene bok og jeg vil gærne lese resten.
  Magnus Carlsen og sjakk morderen handler om 2 personer. Det er flere personer som er død og flere vil det bli viss de ikke løser saken. De finner ut at morderen bruker Oslo som sjakkbrett. De må løse 3 sjakkspørsmål de går til svaret men det haster etter 10 minutter vil presten dø som er siste svar.
  Det er en perfekt bok for sjakkinteriserte som liker krim og tegneserier og anbefaler boken fra 7-15 år. Bra bok! Det er lettere å kjøne boken hvis du kan sjakk så derfor er boken perfekt hvis du liker sjakk!
  Ternig kast 4

 448. MIN ANMELDELSE PÅ MAGNUS OG SJAKKMORDEREN

  Magnus og sjakkmorderen handler om en seriemorderer i Oslo som dreper folk som om de er brikker på et sjakkbrett. Nå er Magnus blitt tatt inn til politiet i Oslo, om å hjelpe til med etterforskningen.

  Denne boka er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. Sjangeren er krim.

  Jeg synes denne boka var veldig spennende. Jeg har spilt sjakk flere ganger, så jeg skjønte da han sa f.eks: “hvit springer til D5”. Jeg likte at de måtte løse gåter, for å finne forskjellige steder, og jeg synes det var interessant at de brukte Oslo som et sjakkbrett. Jeg synes også at det var smart at de fikk Magnus Carlsen inn i historien. Jeg synes det er litt gøyere når man har en person som faktisk er i live i fortellingen. Det var også lett å leve seg inn i handlingen. Man kunne liksom forestilt seg dette på ekte også.
  Men noe jeg synes var litt rart var at man aldri fikk vite navnet til hun dama i politiet
  som Magnus jobbet med…
  Jeg synes det var også ganske kult når den ene gangen da Magnus skulle løse en sjakknøtt, så kom han inn i en sånn “sjakkverden” inne i hodet sitt. Det var en ganske kul detalj.
  Men det var ganske mange som ikke forsto det derre “hvit springer til D5” men hvis man skal lese en bok som handler om sjakk, kan det være greit å forstå hvordan sjakk fungerer også, men jeg forsto dette. Jeg synes også det var spennende at sjakkmorderen kunne på en måte få personer til å dø, uten at han måtte gjøre det… det synes jeg er veldig spennende, så jeg er interessert til å finne det ut. Jeg tenker barn fra 8+ og folk som har spilt sjakk flere ganger før. Jeg gir terningkast 5/6

 449. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Sider: 13

  I denne boken handler det om Magnus Carlsen, en sjakkmorder og en politibetjent. Magnus og politibetjenten jobber sammen for å finne en morder som bruker Oslo som et sjakkbrett og så er det opp til Magnus å finne ut hvor han skal drepe den neste.

  Jeg likte boken det var mye spenning. Jeg synes det også var kult at det var en tegneserie. Bildene var tegnet bra jeg følte at jeg var der. Hvis du ikke liker sjakk så er ikke denne boken for deg på grunn av de forklarer trekk og det kan være vanskeligt å følle med. Ellers var det bra overskrift. Jeg vil lese mer av boken og finne ut hvem morderen er 5/6

 450. Titel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Sidetall: 60

  Magnus Carlsen og sjakkmorderen er en tegneserie bok som handler om at det blir mange mord i Oslo og alle ofrenen hadde hvite sjakk brikker i hånden. Så Politiet tilkalt Magnus Carlsen for å løse problemet. Gjennom boken må Magnus bruke sjakk egenskapene sine for å løse mysteriet.

  Jeg syntes boken ikke var så spennende å lese fordi det ikke var så mye detaljer som jeg hadde likt, og at jeg ikke skjønte så mye av når Magnus sa sjakk posisjoner.
  Det jeg likte med boken var at det var veldig gode bilder med mye farge, og at setninger var skrevet på en bra måte.
  Terningkast 3

 451. Jeg synes denne boka var veldig bra. Fordi jeg elsker sånne tegneserie bøker og sånne grøssere. Derfor vil jeg anmelde denne SUPER 😀

 452. MIN ANMELDELSE PÅ MAGNUS OG SJAKKMORDEREN
  Magnus carlsen og sjakkmorderen
  En krim🧟
  Skrevet av Aleksander Kirkwood Brown illustrert av John S. Jamtli

  En seriemorder er løs i Oslo. Kartet over hovedstaden blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Politiet står uten spor i saken og må hente inn sjakkspiller Magnus Carlsen for å hjelpe til i etterforskningen. Men morderen ligger et trekk foran verdens beste sjakkspiller.Klarer Magnus å avsløre hvem morderen er?^﹏^

  Jeg likte boka veldig godt, den hadde kule bilder,teksten var god og jeg er veldig glad i tegneserier så denne boka passet meg veldig bra! Men jeg kunne ikke leve meg inn i boka, og jeg datt ut av hele boka når Magnus sa(Hvit løper til A3….Svart konge til B6……og mer)
  Boka passer til de som faktisk forstår sjakk (9+år)
  └(^o^)┘

 453. Jeg syns boken hadde ganske gode trekk den var litt spennende med at det var mord.
  Jeg syns det er litt kult med at de lagde byen om til et sjakkbrett. Jeg syns det var litt bra at bildene beskrev veldig godt hva de prøver og fortelle i teksten.
  Jeg syns det ikke var så bra at mordene kom så tett på hverandre. Jeg syns heller ikke det var så bra at det var beskrevet så vanskelig med sånne tall og sånn.
  Jeg syns det var en helt grei bok jeg ville nok ikke lest resten av boken men jeg tror det er mer forståelig for de som kan spille sjakk og kan rutene sitt navn jeg gir boken 3/6.

 454. Jeg syns at boka var kjedelig og ikke hadde mye handling. Tittelen på boka ( Sjakkmorderen ) det handlet ikke mye om den tittelen. Jeg hadde ingen interesse av å lese boka og teksten var vanskelig å forstå. Jeg kan ingenting om sjakk og jeg forsto ingenting om boka da de skrev vanskelige bokstaver og tall. Jeg skulle ønske at boka hadde mer spenning og at teksten var enklere å forstå. Boka handler en om gutt som het Magnus Carlsen, han er verdens beste sjakkspiller ifølge boka og han må løse tre forskjellige oppgaver. Han møtte noen på gata og den personen ga han mobilen hans sånn at Magnus kunne snakke med noen på mobilen. Det var sjakkmorderen… han sa at han måtte løse tre forskjellige oppgaver, han må finne hvem sjakkmorderen er. Jeg annbefaler boka for folk som liker en normal start i begynnelsen av boka også blir den spennende. Jeg anbefaler ikke boka for de som liker spenning pga den var veldig kjedelig og vanskelig å forstå. Jeg gir boka en terningskast 2 pga det var ikke min type bok og den hadde ikke mye handling. Kanskje jeg gir den høyere terningskast når jeg har lest hele boka, men jeg hadde ikke lest hele boka hvis jeg kunne velge, men hvis lærerne sier at vi må lese hele boka så må jeg vist det.

 455. Jeg synes denne boka var helt fantastisk, fordi den hadde alt du trenger i en Krimbok. Action, Spenning, Humor, Og følelsen av at du er i boka. Du klarer nesten ikke å legge den ifra deg. Med mindre du må på do.

 456. Jeg synes denne boken var kjedelig. Jeg synes det ikke var så spennende, de skrev så mye sjakk ord som jeg ikke forsta og det gjorde det bare mer kjedelig. Men tegningerne var bra da. De var veldig godt tegnet. Men jeg synes det var veldig liten skrift. Det var litt vanskelig å lese men jeg greide det fortsatt.

 457. Det er den kjedeligste boken jeg noen gang har lest fordig det handler om sjakk og det er kjedelig og fordig det går treigt terning kast 1%

 458. Magnus karlsen og sjakkmorderen.Boka «Magnus Karlsen og sjakkmorderen» er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown.Boka handler om Magnus Karlsen som prøver å vinne i sjakk, og ein sjakkmorder som presser Magnus.Dette er ei krim bok. Eg syntes den er litt bra, fordi den var spennende, mystisk og morosam. Eg syntes også at den var litt rar, fordi det var rart at den handler om Magnus Karlsen som er en ekte person. Boka var ikkje lett å leve seg inn i, fordi den var litt kjedelig. Eg fekk ikkje lyst til å lese meir.Personane i boka er rare. Den gir meg ikkje noko å tenke på. Den passer for folk som liker sjakk. Eg synes ikkje at boka fortjener å vere superfinalist eller å vinne bokslukerprisen.

 459. Boka var sånn ok jeg likte den ikke så veldig med jeg hatet den heller ikke. Men jeg tenker det kan være en fin bok for de som er interessert i skjakk.

 460. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Sjanger: Krim

  Boken var litt kjedelig i starten men den ble bedre etter hvert.
  Jeg liker krim så denne var noe for meg.
  Boken var spennene og jeg likte at boka sluttet med en spennene slutt så jeg fikk lyst til og lese mer.
  Boken var ikke kort men mindre enn de andre utdragene syntes hvert fall jeg.
  Boken anbefales til alle som er 7-9+
  Utdraget får terningkast 4😊😁👍🤍(❁´◡`❁)

 461. Dette er den beste boka hittil. Jeg likte den veldig godt. Den var spennende. Og jeg ville ikke legge den fra meg. Det jeg ikke likte med den var at det var litt vanskelige ord men ellers var den veldig bra. Jeg gir den terningkast 5.

 462. Jeg liker denne boka og har bestilt den på deichman, jeg fikk lyst til å lese hele boka på grunn av utdraget, boka er litt morsomt,spennende og rar.
  Jeg synes den er morsom fordi det er ikke en skjangs for at denne skjer i virkeligheten!
  Den er spennende fordi bRuH det er en Krim!
  Men den er også rar på grunn av at dette er fantasi, liksom hvem vil ha så mange burgere og colaer?!

  Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  illustratør: John S. Jamtli.
  Sjanger: Krim
  Forlag: cappelen damn
  Utgitt: 2019

  denne boka underholder og virker veldig bra og kul!

  hvis jeg skulle rate den ville den landet på en… !
  STERK FIRER!!

 463. Utdraget:Magnus Carlsen og sjakkmorderen.

  Sjanger: Krim å det var jo en bok med krim.

  Litt om utdraget:En seriemorder er slippet løs i Oslo. Magnus prøver å finne ut av det.Magnus å hun jenta kan jo verken kjøre bil eller sykkel pga……………………………………

  Min Mening: Jeg likte boka sånn passe gjør den 4 av 10 fordi den var ikke så spennende å ikke så morsom hadde ikke sykt mye krim inni seg.Likte ikke helt at det nesten bare var sjakk språk der og jeg er ikke god i sjakk eller sjakk språk.Er jo ikke så glad i tegneserier men dette er ikke den verste tegne serien jeg har lest.Jeg kunne kanskje lest hele boka men det er ikke sikkert.Men bildene var bra da.

  Avslutning: Gir den 4av6. Hadde kanskje lest den igjen . Likte ikke helt sjakk språket. Anbefaler til de som liker sjakk.

 464. Denne boka er helt super. Den handler om en sjakk morder som er løs. Kartet over hovedstaden blir et slags sjakkbrett , hvor morderen velger ut sitt neste offer. Jeg anbefaler denne boka til folk som liker sjakk og spenning.

 465. Denne boka er helt super. Den handler om en sjakk morder som er løs. Kartet over hovedstaden blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Jeg anbefaler denne boka til folk som liker sjakk.

 466. handling den handler om mangnus calsen som må løse et sjakk mysterium.
  hovedpersoner Mangnus calsen og en etterforsker og en slem person.
  denne boka synes jeg var veldig spennende <3
  ambefaler den for dem som liker mysterier!!!!

 467. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Den handler om en morder som bruker Oslo som et sjakk bredt
  Jeg likte boken på grunn av morderen og at den er tegne serie

 468. Forfatter:Alexander KIrkwood Brown
  Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Fra 1 til 10 gir jeg boka en 4 fordi den var spennene o