Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Magnus Carlsen og sjakkmorderen

Aleksander Kirkwood Brown Cappelen Damm Illustratør: John S. Jamtli 2020


En seriemorder er løs i Oslo. Kartet over hovedstaden blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Politiet står uten spor i saken og må hente inn sjakkspiller Magnus Carlsen for å hjelpe til i etterforskningen. Men morderen ligger et trekk foran verdens beste sjakkspiller. Klarer Magnus å avsløre hvem morderen er?

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Tips til å skrive anmeldelse

3 473 anmeldelser av “Magnus Carlsen og sjakkmorderen

 1. Vi som klasse tenker at dette er en fin bok om du er interessert i sjakk. Kunne være litt vanskelig med sjakkspråket. Om du ikke er så glad i å lese tegneserie, tenker vi at dette ikke er boken for deg. Vi synes boka var litt skummel, så om du liker skumle bøker er denne bra for deg. Vi likte at det ble brukt en ekte person i en fantasifortelling.
  Noen av oss i klassen synes det var litt kjedelig at det bare var at Magnus Carlsen løp fra plass til plass. Det var en spennende bok som flere av oss kunne tenke seg å lese.

 2. Det er en seriemorder løs i Oslo. Det eneste sporet politiet har å forholde seg til er at alle ofrene har en sjakkbrikke i hånden, men ellers er det ikke noe som knytter dem sammen. Politiet kobler sjakklegenden, Magnus Carlsen, på saken for å løse gåten. Sjakkmorderen starter en katt og mus-lek med Magnus og politibetjent Maud, men morderen ligger alltid noen trekk foran dem. Dette er en tegneseriekrim om en genial morder som bare kan stoppes av et sjakkgeni. Løsningen på krimgåten følger i store trekk sjakkens logikk og regler.

 3. den var så bra at eg ville lese den igjen den er så bra! og eg synest den er litt skummel men den er bra. og det er mange fleire i klassa me som liker den.

 4. denne boka var veldig spennende. det var litt vanskelig å forstå sjakkspråket, men jeg leste den flere ganger. den var skummel men jeg likte den godt.

 5. Denne boka er morsom og spennende. Jeg er veldig glad i tegneserier, så jeg tror at dette er noe for meg.😄

 6. Den var bra, men sjakktrekkene kunne man ikke gjøre. Politi ber Magnus Carlsen om hjelp klarer han og fakke morderen. Og hvem står bak?

 7. Det var en spennende tekst.
  Jeg likte den veldig godt fordi det var litt krim og at det var en ukjent som sto bak.
  Jeg syntes at andre burde lese denne boken den var bra skrevet, gode handlinger og sjakk.

 8. Kjedelig. 😔
  Alt for lite drama i teksten.
  Den var kjedelig, men dere andre kan les den vis dere vil.

 9. Jeg synes ikke at den var så bra fordi jeg liker ikke sjakk men hvis du liker sjakk så er den bra.

 10. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Aleksander kirkwood brown

  Jeg syntes boka var spennende, morsom og jeg likte bildene veldig godt. Fargene på bildene var veldig kule.

  Det var litt vanskelig å henge med når Magnus begynte å ramse opp alle de tallene.

 11. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Aleksander Kirkwood Brown
  Illustrert av John S. Jamtli

  Jeg synes den er veldig bra for mange grunner, den har mange bra bilder og fargene rr veldig bra og passer til temaet. Jeg liker at det handler om en morder som går rundt i byen og dreper folk og legger sjakkbrikker i hendene, men jeg liker ikke så mye at Magnus fant ut greia nesten med en gang. Men boka var ganske bra, har lyst til å les ehele boka senere kanskje. Klassen syntes også den var bra.

  3/5 terningkast

 12. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen

  Av Aleksander Kirkwood Brown

  Boka var spennende og morsom. Det var morsomt når Magnus Carlsen sa talt han ville ha . Det var spennende at de hadde tid på seg. Det var fine tegninger og forsiden var spennende og fikk meg til å ville lese boka.

  Den var litt ulogisk og jeg ble litt forvirret når Magnus Carlsen sa alle de sjakktrekkene

 13. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown

  Jeg synes denne boka var bra fordi den var spennende og morsom. Det ble litt mer virkelig når det var med en ekte by og person. Det var bra når de hadde tidsfrister, da ble det mer spennende.

  Det jeg ikke likte så godt var når han begynte å ramse opp masse sjakktrekk.

 14. Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Forfatter Aleksander kirkwood brown.Boken var bra men det var litt slitsomt med alle de sjakk trekkene men ellers var det morsomt og spendene.

 15. Tittelen på boka er Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Forfatteren av boken er: Aleksander kirkewood Brown. Bildene er illustrert av John S. Jamtli.
  Jeg synes boka var veldig spennene, og det var bra med bilder. Bildene var morsomme og hadde fine og skarpe farger. Jeg lekte boka ekstra godt fordi jeg liker tegneserier. Jeg synes at det var fint At boka handlet om en person som lever i virkeligheten.

 16. Mangnus Carlsen og sjakk morderen
  Forfatter:Aleksander kirkwood Brown

  Jeg synes boka var veldig bra,den hadde bra bilder likte fargene veldig godt.
  Det var spennende når de hadde tid på seg for at ikke en person blir drept.den var morsom når Magnus skulle ha alle de tinga.synes den boka er veldig bra.

  Det kunne vært mere tekst.det er det enste som jeg synes var dårlig med boka.

 17. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown

  Jeg synes boka var spennende og morsom. Det ble mere spennende når de hadde tidsfrister. Likte at Magnus Carlsen var en person i boka.

  Det be litt surrete når han begynte å ramse opp sjakktrekkene.

 18. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown

  Jeg synes denne boka var bra fordi den var spennende og morsom. Det ble litt mer virkelig når det var med en ekte by og person. Det var bra når de hadde tidsfrister, da ble det mer spennende. Jeg synes det var morsomt når han sa alt han måtte ha på kontoret

  Det jeg ikke likte så godt var når han begynte å ramse opp masse sjakktrekk.

 19. Tittel:Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Av:Aleksander Kirkwood Brown

  Den vare morsom ,spennende og jeg likte at det var mange bilder.
  Men jeg likte ikke at det var så liten tekst den kunne være lit lenger.

 20. Tittel:Magnus Carlsen og sjakkmorderen.
  Forfatter:Aleksander kirkwood Brown.
  Jeg syntes boken var veldig spennende siden de hadde en tidsfrist og viss ikke de klarte det de skulle gjøre så døde noen og at når du leser den så er det som du er i boka den er veldig lett og lese men kan bli litt vanskelig når han begynner og snakke om trekk i sjakk jeg anbefaler denne boka for 5-7 trinn. Jeg likte også at det var veldig mye bilder og ikke så mye tekst😁😁😁

 21. Magnus Carlsen og sjakkmorderen av Aleksander Kirkwood Brown. Illustrert av John S. Jamtli.
  Spennende bok og kunne lese den ferdig. Slutten gjorde så jeg hadde lyst til å vite hva som skjedde med biskopen.

 22. Mangnus Carlsen og sjakkmorderen.
  Av Alexsander Kirkwood Brown

  Jeg synes den var morsom. Det var morsomt når Mangnus Carlsen skulle ha alle de tingene. Det var bra tegninger. Det var fine farger. Det kunne vært mer tekst. Det var ikke nok tekst.

 23. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Av Aleksander Kirkwood Brown
  Illustrert av John S. Jamtil

  Jeg synes boka var et bra konsept og et morsomt valg for en tegneserie. Jeg likte når Magnus Carlsen begynte å tenke på alle tallene og at han klarte og finne det. Tegningene var også veldig bra laget.

 24. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Av Aleksander kirkewood Brown

  Det var bra at denne er en krim bok for barn. Den er overraskende på en viss level. Som for eksempel det med at den jenta rir på en hest. Litt rart at hun galloperer på asfalt som er skadelig for hovene på hesten. Men ellers bra.

 25. Tittel (Magnus Carlsen og Sjakkmorderen)
  Forfatter (Aleksander Kirkwood Brown)

  Hva jeg synes (spennene bok og morsomt og boken er bra.

  Det kunne verre mere tekst

 26. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander kirkwood Brown
  Illustrert av John S. Jamtli
  Hva som var bra: den var spennene og litt morsom. Tegningene var veldig bra.
  Det som var dårlig: den kunne vært litt mer morsom.

 27. Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Av Aleksander Kirkwood Brown.

  Boka var spennende med at de hadde tid.

 28. Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Av Aleksander Kirkwood Brown.
  Illustrert av John S. Jamtli.

  Boka var spennende og innholdet var interessant. Jeg likte at det var forskjellige tider, for det fikk meg litt dratt inn i boka. Det gjorde også at det ble vanskeligere og stoppe å lese.

  Det som var mindre bra var at kodingen ikke var veldig forståelig. Denne boka anbefales ikke for de som ikke liker tegneserier.

 29. Jeg syntes den var passe den var litt for mye å lese og ønsker at det var mer spending i teksten.

 30. Den var spennende. Den var Morsom. Den var kreativ. Jeg anbefaler denne boka👍🔥

 31. Jeg synes den var mystisk men jeg er ikke så glad i tegne serier men den var fortsatt litt spennende. Jeg synes at den burde ha litt større tekst fordi den var litt liten. Slutten var også bra fordi vi vet jo ikke hva som skjer siden tigeren har stoppet. Terning kast 4/6 🙂

 32. En serjemorder er løs i oslo. Kartet over hovedstaten blir et slaks sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Politiet står uten spor i sjaken og må hente inn sjakkspilleren Magnus Carlsen for å hjelpe til i eterforskningen. Men morderen ligger er trekk foran verdens beste sjakkspiller. Klarer Magnus å avsløre hvem morderen er

  Jeg syntes boka var ganske bra men jeg vil ikke helt kale det krim forde det ikke var noe skumelt det burde heler vere melom krim og vanlig men jeg anbefaler dene boka fra barn fra syv til ti år

 33. Denne boka her er ulikt andre jeg har sett, Den har både bilder som er enkle og beskrive og også på en måte som får det til og bare ville lese mer. Boka er rett og slett helt fantastisk! Denne vil jeg virkelig kjøpe!

 34. Jeg synes den er kjempe bra
  problemet er bare at jeg ikke er så glad i tegneserier.
  Liker mest bøker med bare tekst.

 35. den er spennene og den er morsom, det er veldig kult at de bruker kart som sjakkbrett og det er bilder i boka.🙂😋🙃

 36. Tegningene var detaljerte og fine. Det var gøy at Magnus Carlsen fikk være med i en bok. Morderen virker som en smarting, kanskje det er en mann, men kan også være en kvinne. Denne boka passer bedre for yngre lesere enn 5.-7.tr. Den var litt kjedelig.

 37. Jeg likte boka den var 99% for min smak jeg liker å spille sjakk i tillegg så boka passa veldig bra for meg jeg gir terningkast 6/6

 38. Mange syns boka var spennende. VELDIG spennende!!! Det var kjekt at boka var tegneserie. Mange hadde lyst å lese videre.

 39. Hei, det er ein spennande bok eg skal fortsette og lese den. Det er kult at noko sååååå kjedeleg som sjakk kan bli såååå gøy😁. Kan ikkje vente med og fortsette😊

 40. Anmeldelse: Magnus Carlsen og sjakkmorderen.
  Den var meget spennende med tanke på at det er en tegneserie.
  Det jeg har lært av denne boka er at sjakk basert mord blir en bra tegneserie.
  Generelt en meget bra bok.

 41. Den var ikke så bra men litt morsom men anbefalt å lese den den er valdig spennende🇬🇷🍍👍🏽⭐️

 42. Jeg syntes denne boken var FANTASTISK!!!!!!!!!!🌸 Jeg har så lyst til og lese videre håper denne vinner jeg gir terningkast 6!!!!!!!!!!!!!🌸🌸🌸🌸🌸🌸

 43. Jeg likte Magnus Carlsen og sjakkmorderen best for jeg likte bilde på utsiden og at det var litt spenning i boken så jeg håper virkelig at den vinner bokslukerprisen 2020.

 44. Denne boken var bra, men ikke den beste jeg har lest. Likte handlingen og at det var en tegneserie. Vil gi den terningkast 4/6. Anbefaler den fra 4. klasse og oppover.👌

 45. Eg elsker og spille sjakk med vennen min. og Eg syntes den var super. det var kult at Dåkker tok med Magnus Carlsen. Og eg elsker krim 😎😎😯

 46. Eg elsker og spille sjakk med vennen min. Ternning kast 6\6. Eg elsker Krim og tegneserier og sjakk . det var veldig kult at Magnus Carlos. Eg elsker boken. skikkelig god spenning. 😎😁😮

 47. Jeg syntes denne boken var kjempe Morsomt spennene og gøy! Fordi det var verdenst beste I sjakk mot en serie kurder som prøver å få Magnus Carlsen neste trekk. Det syntes jeg var gøy! En sekser av Null 6/0

 48. Jeg syntes at boka var veldig spennende og litt kul. Jeg likte den veldig og den var nesten helt min stil. Jeg anbefaler denne boka til de som liker krim og spenning. terningkast 5

 49. Jeg synes den var kjempe spennende og artig å dra inn Magnus Carlsen som krim ekspert. Også artig å se litt nerdete ting som Kasparov og Deep Blue 🙂

 50. Jeg synes at denne tegneserien var veldig kjedelig. Den ga nesten ikke mening og kunne ha vært lenger. Terningskast 0.1

 51. Det burde være litt av boka synes eg. Høres veldig spennende ut. Er sikkert veldig bra bok. 4/6

 52. Super duper kjedeliiiiiiiiiiiig

  Eg skal saksøke denne nettsida vist dere ikkje kar meg sende inn anmeldelsen min!!
  La meg sende inn!!
  Aaahhhhhhh😡

 53. Eg synest at boka var litt kjedelig siden eg ikkje kan sjakk så mykje. Men eg like å lesa krim bøker så eg gir denne boka 3/6.

 54. Eg synstest boka ikkje var så kjekke, d var ikkje så mykje krim så eg håpte. Å eg trur boka hadde vert kjekkare vist me hadde lest heila boka. Så eg gir terningskast 3/6

 55. Eg syns denne boka her var ikkje så kjekk. Eg tror at eg ikkje likte denne boka så godt får eg ser ikkje så mykje sjakk på TV og eg speler heller ikkje sjakk. Men det var kule teikningar og boka var litt morsom. Eg tror at Magnus Carlsen kommer til og løyse denne saken.
  Så eg gir denne boka 2/6.

 56. Utdraget av boka var litt kjedelig, for nokon folk som ikkje spiller sjakk. Eg synest at boka var litt spennande, men eg føler at denne boka er ikkje så mykje om krim.

 57. Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Jeg syntes boken var litt kjedelig jeg skjønner liksom ikke poenget med det så jeg gir terning kast 3,5

 58. Eg synest at boka var passebara fordi eg sjønt ikkje helt med den sjakkspråket
  Eg likte bildene best fordi det er så gøy og se på fordi det er veldig masse farger i bildene.
  men det var litt gøy.

 59. Eg synest boka var veldig dårlig fordi handlinga var kjedelig og eg forstod ikkje heilt kva som skjedde. Eg synest det var alt for masse sjakk språk som f4 og d5 for eksempel. Magnus Carlsen er liksom ikkje blitt ein krimetterforsker så vidt eg har skjønt. Boka passer sikkert bra for folk som liker sjakk. Eg synest den kunne vert litt meir morsomt. Eg forventa at boka skulle vere bedre, men det var den ikkje. Eg trur boka passer for 8 år og oppover

 60. Eg synets boka var passe bra fordi det var veldig mangen fine bilder. Eg kunne ha godt lesa heile boka, men eg synest det var ein litt for liten skrift for ein teikneserie. Boka var god å lesa i den var litt spennande, fordi den handla om mord. Det var gøy at ein som var veldig god i sjakk var med i boka, boka blei derfor litt meir spennande, men eg synest boka kunne vera litt meir morosam.

  Det var veldig spennande at Magnus Carlsen skulle løse eit mysterie, om ein sjakkmordar.

  Boka passar for 9 – 13 år

  Nikola

 61. Eg synest boken var passe bre for det var litt vanskelig å forstå sjakkspråket. Eg likte bildene for det var fine detaljer på dei. Kanskje viss eg hadde lest heile boken så hadde det vert meir spennede. Det er ikkje min type sjanger, for eg er meir glad i skrekkbøker, men eg anbefaler boken til dei som er interessert i sjakk. Eg gir terningkast 3.

 62. Eg likte ikkje denne boka fordi handlinga var kjedeleg, det var komplisert med sjakkspråket og eg får ikkje lyst til å lesa resten av den. Det er eigentleg ganske dumt, for eg hadde ganske høge forventningar til denne boka, men alt i alt vart eg ganske skuffa. Bileta var litt rotete og eg føler at dei ikkje passa til teksten. Boka kan vera bra for deg viss du er glad i sjakk og teikneseriar, men viss du ikkje er det så vil eg ikkje anbefala denne boka for deg. Eg stemte på dårleg fordi eg merka ganske raskt at dette ikkje var min sjanger. Ein bør nok vera over 8 år for å lesa denne boka pga. den handlar om mord og sjølvsagt kan både jenter og gutar kan lesa boka.

 63. Den var drittkjedelig, alt de gjorde var å løpe rundt. Ingen i klassen forstod sjakkspråket. Den kunne vert litt mer kreativ, det er så mange like mordmysterier, men dette var den verste av de alle. Jeg forstår ikke helt meninga med denne boka. Hva var liksom meninga med liksom and han kom i sin egen verden.

 64. Eg syntes at boka var dritdårlig fordi det var alt for lite som skjedde og eg forsto ingenting av det Magnus Carlsen sa om at sjakkmordaren brukte Oslo som eit sjakkbrett, det gidde ingen meining. Han er ikkje ein etterforskar ein gang! Og det ligna ikkje litt på Magnus Carlsen. Håret var alt for stort.
  Boka passer for dei som er super glad i sjakk.
  Terningkast 1

 65. Eg syns at boka var passe bra, fordi framsida var veldig kul og såg veldig spennande ut. Det er synest var dumt med boka var at det var for liten skrift, og så er ikkje eg så opptatt av sjakk og mord. Eg forstod ikkje sjakkspråket. Eg syntest at det var bra at Magnus Carlsen var med fordi eg synst at han er kul og ser stilig ut. Det kunne være litt meir humor i boka.

  Favorittdelen min var når dei måtte leita etter seriemordaren.
  Eg syns boka passar for 6-8. klasse.

 66. 10 ⭐️ Av 10⭐️ Bra book iteresang spenende jeg liker ikke og lese så mye og denne har ikke mye text men fosat bra 🏆🏆🏆

 67. Jeg likte denne boka veldig godt, men jeg synes at det kunne ha vært vanlig bok istedet for tegneserie. Men ellers veldig bra bok og jeg ble litt sur når den slutta så brått.
  Jeg gir den terningkast 5. 🙂

 68. Jeg likte boken den hadde mye spening her lyst å lese mer hvis jeg var en bok orm.

 69. Veldig spennende! Jeg likte boken veldig godt, og har veldig lyst til å lese videre!
  Jeg elsker tegneserier og bøker med bilder, så jeg tror at jeg gir boka en 5 av 6!

 70. Jeg syntes den var ganske spennende, det er den kjekkeste boka jeg har lest til nå, av alle bokslukerpris bøkene. 8/10

 71. jeg synes boken var veldig spennende jeg ville anbefalt denne boken til 10-13 åringer og jeg ville gitt denne boken terning kast 6/6

 72. Boken var veldig spennede da var leit at den endet der jeg anbefaler denne boke den er strålende god 99/99

 73. gode ting: Boken var helt fantastisk! Kjempe spennende, den virker god for alle aldre!

  ikke så bra: Det var litt mye trekk ting, hvis du ikke helt skjønner sjakk vil ikke boken gi mye mening.

  terning kast 6/6

 74. Jeg syndes boken var helt grei fordi eg e bare litn sjakk intrisert eller eg like sjakk men sitte ikke og ser på det frivilig men den var spendene og derfor likte eg den lit.

 75. Jeg synes at det var gøy at de skrev om en norsk verdens kjent sjakk spiller. Og jeg synes det var litt morsomt at det var en tegneserie fordi da er det mye bilder. Så synes jeg utdraget av tegneserien var ganske bra og spennende.

 76. Jeg liker ikke tegneserier men den var bra men ikke min type bok. det er sikker mange andre som liker den men det gjorde ikke jeg . Terning kast 4. den var helt ok liksom

 77. Boka Mangnus Karlsen og Sjakkmorderen er skrever av Aleksander Kirkwood Brown
  Boken handler om at politiet trenger hjelp til å finne en seriemorder. Mangnus Karlsen skal vise veien til hvor seriemorderen er. Men når de har kommet til plassen der drapet skal skje. Er de der.

 78. Jeg syntes at den var veldig bra og jeg har så lyst til og lese den. Jeg likte veldig godt at det kom inn noen sjakktrekk i boken. Jeg vil anbefale den til de som liker sjakk. Terningkast 6.

 79. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Av Aleksander Kirkwood Brown. Boka handler om en sjakkmorder som myrder uskyldige folk. Jeg syntes boka var kjedelig fordi jeg er ikke så glad i krimbøker. Terningkast: 2

 80. Boka Magnus Carlsen og sjakkmorderne er skrevet av Alexander kirkwood brown. Boken handler om en morder. Boken starter som en vanlig bok og den var spennende og jeg vil lese mer om boken. Jeg vil gi terningkast 5.✨😍💅🏻

 81. Boka Magnus Carlsen og sjakkmorderen er skrivet av Alexander kirkwood brown. Boka handler om en mordrer. Boka startet som en vanlig bok og den var spennende og jeg vil lese mer om boka. Jeg vil gi den en terningkast 4.😊

 82. Eg synes denne boka var bra og at det blir lettere å lese tegneserie. Denne boka vil eg lese ferdig. Kult at dei bruker ekte personer. Eg er ikkje så glad i sjakk da men eller er den bra. Anbefales alder på 8-13

  Terningkast 6/10

 83. Jeg syntes boka var bra og det var bra med krim.
  Jeg likte at det var en tegneserie fordi jeg elsker tegneserier og jeg er veldig glad i både krim og sjakk.
  Så jeg gir terningkast 6.
  Jeg syntes at det var kult at de kalte alle som var bønder for bonde brikke.
  så jeg ville anbefalt denne for barn fra 7 -12 år.

 84. Boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen og er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. Boken handler om et sjakkspill hvor de spiller om liv og død. Sjakkmorderen gir Magnus oppgaver han skal løse sammen med en annen jente.
  Boken var gøy å lese fordi det var spennende å høre videre. Men det var litt forvirrende fordi noen ganger svarte ikke personene på et spørsmål eller at forfatteren bare hoppet over noe som skjedde, f.eks da hun spurte om Magnus var sikkert på om svaret var riktig. Alt i alt synes jeg boken var bra. Om du liker krim er denne boken noe for deg. Jeg gir boka terning kast 5 😃

 85. Denne boken handler om Magnus Karlsen og en politi betjent som er partneren og en sjakkmorder. Jeg synes denne boken var veldig spennende å bra jeg anbefaler denne boken til 8-14 år gamle barn. Terning kast 5…

 86. Boken var helt okay. Boka var ikke den mest spennende boka, men den var også litt spennende siden det handlet om en ekte by og en ekte person. Jeg hadde lest boka, men kanskje ikke hele.

 87. Boken Magnus Carlsen og sjakk morderen er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. Boken handler om en myrder som har drept flere personer. Magnus prøver å finne ut hvem det er. Han får spille mot denne personen. Nå står det om liv og død. Jeg synes at utdraget var spennende og interessant. Jeg gir terningkast 4

 88. Boke ble skrevet av Aleksander Kirkwood Brown og Cappelen Damm. Boka handler om at Magnus Carlsen blir ringt av en ukjent morder som gir han 10 minutter til å svare på 3 vanskelige sjakknøtter. Hvis han ikke klarer det blir han mordet. Jeg syntes boka var spennende fordi han akkurat rakk det i tide. Jeg vil anbefale denne boka for de som liker tegneserier og krim. Jeg gir terningkast 5🎲

 89. Jeg synes denne boken ikke var så spennene fordi jeg er ikke interessert i sjakk, men hvis du er interessert i sjakk bøker er dette en bok for deg! Jeg syntes den var bra fordi det var spenning og jeg liker spennings bøker. Jeg gir denne boken et terning kast 4/6.

 90. Jeg syntes boka ikke var så veldig bra fordi jeg ikke er så glad i tegneserier fordi noen ganger så vet jeg ikke hvor jeg skal lese, men jeg syntes boka var litt bra den var litt morsom og kul noen steder så jeg gir boka. Terning kast 3 av 6%

 91. Boken heter Magnus Karlsen sjakk mordet og er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. Boken handlet om at tre folk hadde blitt drept på forskjellige steder i Oslo. Politiet tok med Magnus fordi de hadde fått en telefon av personen som sto bak dette at det kommer til å være spor rundt i Oslo og att de måte bruke sjakk metoder får å finne spor.

  Jeg syntes at boken var grei fordi det var vanskelig ord i teksten og at det var vanskelig og forstå. Jeg gir boken 4

 92. «Magnus Carlsen og sjakkmorderen» skrevet av Aleksander Kirkwood Brown.
  En seriemorder er løs i Oslo. Polititet har tilkalt Magnus Carlsen som er proff sjakkspiller som kanskje kan løse mysteriet. Men morderen ligger ett trekk foran Magnus Carlsen. Jeg syntes boka var bra fordi det var en krim og den var spennende. Jeg liker at mysteriet handler om sjakk. Jeg ville gitt boken terningkast 5.

 93. Jeg syntes boka var bra men det jeg likte best var tegningene de var helt supre.
  Terning kast 5

 94. Jeg synes boken var spenene ferdig de måte fine ut mysterier. Boken var vanskelig å lese så jeg gir terning kast 4.

 95. Boka Magnus Carlsen og sjakkmorderen lagt av Aleksander Kirkwood Brown. Det handler om at en fyr eller dame dreper folk etter et sjakkparti og gir dem quizer og hvis de bruker noe med hjul dør noen hvis de henter forsterkninger dør noen hvi side legger på DØR NOEN. Super bra tegneserie 6 av 6 terningkast ANBEFALER MED MYE

 96. Boka var gøy og spennede. Likte at hun stormet inn igjennom døra eller hva enn det var.
  Og rett før sa han at verdens undergang skulle komme med en hest og rett etter kom hun (på en hest) Så boka får 8/10

 97. Boka Magnus Carlsen og sjakkmorderen lagt av Aleksander Kirkwood Brown. Det handler om at en fyr eller dame dreper folk etter et sjakkparti og gir dem quizer og hvis de bruker noe med hjul dør noen hvis de henter forsterkninger dør noen hvi side legger på DØR NOEN. Super bra tegneserie 6 av 6 terningkast ANBEFALER MED MYE

 98. Jeg likte boka fordi den hadde masse krim og spenning. Jeg likte at det var en tegneserie.
  Jeg synes at bildene fortalte mer av historien. Det var lettere å holde styr på karakterene fordi det ikke var så mange. Jeg gir boken 5/5. Jeg anbefaler den til folk som trenger litt spenning i hverdagen.👍🏻

 99. Boka sjakkmorderen er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown
  Boken handlet om at Sjakkmesteren Magnus Carlsen måtte hjelpe til med å finne ut hvem som var morderen som hadde drept to stykker. Magnus må løse gåter for at ingen skal dø.

 100. Denne boka var spennendet og den var kul. Denne er til dei som liker tegne serier.terningkast 6️⃣ av 6️⃣

 101. Jeg syndes den var litt spenne og kanskje litt lite drama, men anbefaler denne boka for de som liker sjakk

  treningkast 4/6

 102. Jeg tenker at dette er en fin bok om du er interessert i sjakk. Kunne være litt vanskelig med sjakkspråket. Om du ikke er så glad i å lese tegneserie, tenker jeg at dette ikke er boken for deg. Jeg synes boka var litt skummel, så om du liker skumle bøker er denne bra for deg. Jeg likte at det ble brukt en ekte person i boka .Jeg synes det var litt kjedelig at det bare var at Magnus Carlsen løp fra plass til plass. Jeg synes denne boka var litt kjedelig
  fordi Det var vanskelig og forstå hva forfattern mente.

 103. Boken handelen om Det er en seriemorder løs i Oslo. Det eneste sporet politiet har å forholde seg til er at alle ofrene har en sjakkbrikke i hånden, men ellers er det ikke noe som knytter dem sammen. Politiet kobler sjakklegenden, Magnus Carlsen, på saken for å løse gåten. Og der i fra så ser det veldig spennene ut jeg synes boka er anbefalt for de som er 12 og oppover terning kast 6 forfatterens gjort Sikkelig bra job.

 104. veldig veldig veldig veldig osv SPENENE! elsker spenningen og drama og alt!
  må ha en😁😍🤩

 105. Boken handler om Magnus Carlsen som prøver og stoppe sjakkmorderen til og drepe flere mennesker . For at sjakkmorderen skal gi beskjeder og oppgaver så er han på telefonen med Magnus som et ukjent nummer . Hvis han stetter seg på en sykkel eller i en bil så dør et menneske . Jeg syntes denne Starten av boken var veldig bra . Det var masse tegninger i den , Det var spennende og lese den , og slutten gjorde att jeg fikk lyst til Og lese mer av boken .

 106. Boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen og er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. Det handler om Magnus Carlsen og politibetjent som får en telefon av en gamel man som sier en person sa jeg fikk 1000 for å gi deg denne telefonen så ringer det og de får sjakk oppgaver for å finne hvem neste ofre er og redd hun eller han. Den er super dra for den er veldig spenene og jeg liker veldig godt krim for det er spennene den er 6 av 6. Jeg anbefaler denne boken for barn som liker krim og spenning.

 107. Boken er skrevet av Aleksander Krikwood Brown og Cappelen Damm. Boken handlet om en sjakkmorder som gikk løs i Oslo og politiet spør Magnus Carlsen om å hjelpe å løse mysteriet. Jeg syntes boka var helt grei fordi jeg følte at forfatteren ikke brukte ordene sine så bra. Boka passer kanskje best til de som er glad i sjakk. Jeg vill gi boka 3,5 fordi det ikke var helt min type bok.

 108. Boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen og er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. Den handler om Magnus Carlsen og politibetjenten som får en telefon av en gammel mann, som sier en person sa jeg fikk 1000Kr for å gi deg denne telefonen. Så ringer det og de får sjakk oppgaver for å finne hvem neste ofre er for å redd hun eller han. Den er super bra for den er veldig spennende og jeg liker veldig godt krim for det er spennende den er 6 av 6. Jeg anbefaler denne boken for barn som liker krim og spenning.

 109. Boken handlet om en mann som brukte Oslo som et sjakkbrett og drepte mange

  Jeg syntes boken var spennende og passer for de som liker sjakk.

 110. Om du liker sjakk og tegneserier tror jeg dette er en bok for deg. Jeg syntes boka var spennende og bra fordi det var litt skummelt, og jeg liker å lese skummel ting. Så jeg gir denne boka terningkast 3/6 fordi jeg liker det skumle,men ikke er så glad i tegneserier. Jeg kunne godt ha lest boka.😁

 111. Boken er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown og John S. Jantli.
  Magnus Karlsen og en dame fikk i oppdrag om å løse tre sjakk oppgaver, som de måtte løse på ti minutter vis ikke ville noen dø. Vis de ringer etter hjelp vil noen dø, om de legger på vil noen dø, om de setter seg i en bil eller på en sykkel ville noen dø.
  Vis jeg skulle gitt boken ett terning kast så skulle det vært Nummer seks.
  Jeg anbefaler boken til folk som er glad i sjakk og mord.

 112. Boka handler om en morder. Han bruker Oslo som et sjakkbrett og politet trenger hjelp av Mangnus Carlsen til å løse saken. Sammen med hans partner må de finne ut hvem som står bak alt dette. Jeg likte boka veldig godt. Den var spennende og jeg likte at de kunne få med litt humor i boka selv om det handlet om noe litt mørkt. Alt i alt: 9 av 10

 113. Boka er skrevet av Aleksander kirkwood brown og utgitt av Cappelen damm.Om du liker sjakk og tegneserier tror jeg dette er en bok for deg. Boken handler om en sjakkmorder som er løs i Oslo og politiet lurer på om Magnus Carlsen kan hjelpe å løse mysteriet. Jeg syntes boka var spennende og bra fordi det var litt skummelt, og jeg liker å lese skummel ting. Så jeg gir denne boka terningkast 3/6 fordi jeg liker det skumle,men ikke er så glad i tegneserier. Jeg kunne godt ha lest boka.😁

 114. Jeg syntes at teksten var litt spennende men ellers så var den litt kjedelig. Jeg likte slutten litt. Jeg syntes at det var passe tekst den var ikke så lang heller ikke så kort. Jeg gir terning kast 3

 115. Jeg syntes denne boka var spennende.✨🍄
  Det var litt morsomt at Magnus Carlsen var med i boka.☁️🚀
  Jeg lurer på hvem som er seriemorderen.🦕💕⚡️
  Jeg har lyst til å lese videre i denne boka.🦩🧃🧇
  Terningkast 5🎲♟

 116. Magnus Carlsen og sjakk morderen skrevet av Aleksander Kirkwood Brown.
  Boka handler om en morder og at det er 3 forskjellige personer som døde i Oslo. Politiet hadde med seg sjakkspilleren Magnus Carlsen fordi politiet fikk en telefon av morderen og fant ut at det kommer til å være noen spor rundt i Oslo og at de måtte bruke noen sjakk metoder.
  Jeg synes at denne boken var veldig spennende og fin, men sjakk er ikke helt min greie. Men for mennesker som liker sjakk er denne boka perfekt.
  Jeg anbefaler denne boka til andre. Terning kast 4.

 117. Denne boka hetter Mangnus Carlsen og sjakkmorderen, og er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown.Boka handler om at Magnus og en politibetjent jobber sammen om å finne ut noe og plutselig for en telefon av en gammel man som sa at han fikk 1000kr vis han ga han telefonen, så ringer den og de for 3 sjakk nøtter de må løse eller så dør en person. Det var mye sjakkspråk der men jeg likte den for det. Den var spennende og jeg anbefaler denne boka til andre. Jeg skulle ønske jeg kunne fått lest hele boka. Jeg gir den terningkast 5 av 6.

 118. Boka Magnus Carlsen og sjakkmorderen skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. Det handler om Magnus Carlsen og en politi dame som prøver å finne ut en sakt om flere folk som har blitt drept den 12,19 og den 27, og en gammel mann sier at en fyr ga han 1000kr hvis han ga dem en telefon. Jeg liker boka fordi jeg er glad i tegneserier og jeg gir 5 av 6. Anbefaler denne boka til folk som liker tegneserier😉

 119. Magnus Karlsen og sjakkmorderen er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown Cappelen Damm Illustratør: John S. Jamtli. Den handler om en seriemorder som er løs offentlig, politiet prøver å finne han/hun og de for hjelp av verdensmester i sjakk: MAGNUS KARLSEN. Den er spennende synd at det er lite tekst men så langt gir jeg den en 6 ut av 6 terningkast.

 120. Boken: Aleksander Kirkwood Brown og Illustratør: John S. Jamtli. Boken handler om en morder, Magnus Carlsen Og en jente. Jobben til jenta og Mangnus Er å dølle instruksjoner til morderen eller så dør en man. Den var passe spennende, Jeg anbefaler den til andre.
  Jeg gir den 07/10. Fordi jeg forstå nesten ingenting av det Mangnus sa på språket sitt.

 121. Jeg syntes ar Magnus Karlsen og sjakk morderen Var en bra bok og jeg får veldig lyst til å lese litt mer av den! Det var en spennende fortelling. Terningkast 6/10.

 122. Boken handler om, to personer som skal finne en morder, som tar livet til noen bare på grunn av sjakk.
  Sjangeren er krim jeg liker krim sjangere ganske godt.
  Jeg likte boken kanske godt.

 123. Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Magnus må hjelpe til med et puslespill og en morder tester han. Jeg likte boka veldig mye. Den hadde spenning og en morsom tekst. Jeg gir den 5/6

 124. Magnus Carlsen og sjakkmorderen var en spennende tegneserie. Jeg kunne sikkert ha lest videre. Jeg er ganske glad i sjangeren krim også. Jeg er ikke særlig glad i tegneserie, men denne var spennende. Jeg gir den en 4er.

 125. Denne boken handler om Magnus Carlsen og en partner. De to skal prøve å løse en mysterie. Sjanger: krim. Denne boken var veldig spennende. Det var en tegneserie. Jeg gir boka terning kast 5.

 126. Magnus Carlsen og sjakkmorderen er en good tegneserien. Jeg anbefaler den.
  Jeg ville ha gi den en 4-6

 127. «Magnus Carlsen og sjakkmorderen»
  Det går en morder løs i Oslo, og politiet trenger hjelp av Magnus Carlsen for å finne ut hvem morderen er.

  Magnus Carlsen og sjakkmorderen er en bok som er lett å lese. Det er en tegneserie så det mange bilder og lite tekst. Sjangeren er krim. Den er veldig godt skrevet og lett å følge med i.

  Terningkast 5

 128. Sjanger: krim.
  Jeg synes ikke tegneserier er det beste for meg å lese. Jeg synes ikke det er så gøy å lese tegneserier. Teksten var spennende, men det hadde vært hakket bedre om det var en vanlig tekst som ikke var tegneserie. Terningkast: 3.

 129. Teksten heter «Magnus Carlsen og sjakk morderen» Sjangeren er krim. Den handler om at Magnus må spille sjakk med noen, men hvis han kjører bil vil noen dø og hvis man setter seg på en sykkel vil noen dø.
  Meningen min om teksten er at den var bra. Jeg kunne ha tenkte meg å lese boka.
  Terning kast 4.

 130. «magnus carlsen Og sjakkmorderen» handler om magnus carlsen og en politi betjent. De blir med i nesten som et rebus løp for og prøve å stoppe en morder.

  Jeg syntes dette utdragge var veldig gøy og spennende. Jeg syntes det var bra at de ikke fortelte hvem som drepte de i utragget. Jeg har veldig lyst til å lese helle boken.
  Jeg anbefaler denne boken. Jeg gir denne boken 6 av 6 i terningkast.

 131. Dette handler om en dekektiv som heter Magnus Carlsen og asistenten hans. De drar til forskjellige gater i Oslo, som om Oslo var et sjakkbrett. Sjanger: krim. Jeg synes ikke dette var noe spennende. Jeg gir det terningkast 2.

 132. Jeg elsker denne boken fordi det er en tegne serie jeg ønsker å lese resten av den. Jeg anbefaler til andre tegne serie lesere denne boken

 133. MANGNUS CARLSEN OG SJAKKMORDEREN, handler om sjakk og mord. Sjanger: krim. Jeg synes ikke dette utdraget var så særlig bra. I utdraget var det alt for små skrift. Hvis Det ikke hadde vært sjangeren krim hadde jeg elsket dette utdraget. Jeg liker ikke sjangeren krim. Jeg vil anbefale boka til de som elsker tegneserier en noen annen tekst. Jeg likte ikke boka særlig godt. Terningkast 4.

 134. Spennande og fekk lyst å lese meir. Nokon syns den var litt kjedeleg for det var litt mykje sjakksnakk. Likte at det var sjakkspel med.

 135. Den var veldig bra! Jeg anbefaler denne boken. Den var ganske fantasifull og det er jeg veldig glad i og at det var en tegneserie får da har den så mange flotte tegninger. Og man ser faktisk hva som skjer.

 136. Bra: boka var med mange bilder så man vet mere av hva som skjer og det skjer mere da. Jeg liker også krim (som denne boka var) fordi man kan tenke litt selv også.

  Dumt(dårlig): det slutta på den mest spennende delen som skjer hele tiden. Den startet også midt i det og bare sa at det var en morder.

 137. Jeg likte Magnus Carlsen siden sen hadde mye spennenes ting.
  Jeg likte ikke at hadde så mange vanskelige ord.
  Denne passer til dem som også liker sjakke

 138. Boken er veldig morsom og spennende den handler om en dektetiv og sjakk spilleren Magnus Carlsen prøver og finne en sjakk morder. Denne sjakk morderen bruker slo som et sjakk brett

  Terning kast 6

  Terning kast 6/6

 139. Jeg likte boka veldig godt. Det var den baste av de ti. Jeg likte når Magnus bare begynte å snakke. 10/10

 140. Denne boken er veldi bra den hadde mange skjaknøtter og jeg likte når Magnus Carlsen
  Jobber med politi og når Magnus Carlsen sier jeg ville ha en 1000 burgere men det må være med burger king brød og en 1000 Fanta eller var det kola men den var 5 terning
  Kast

 141. Jeg syntes at boka var bra og at det handlet om sjakk og jeg liker sjakk å jeg liker action og at det handler mord det som også var bra var at han brukte Oslo sentrum som sjakkbrett Og det som var rart er at dett var en person som sa til Magnus Carlsen ta disse 1000 kr

 142. Boken var spennende fordi det er et mysterie noen må løse og i dette tildele var det Magnus Karlsen som måtte løse et mord mysterie.

  Det jeg synes de kunne gjort annerledes var at vi kunne fått litt historie om det som skjedde før.

 143. Jeg likte boka fordi den var spennende og mye action og jeg likte at han spilte sjakk med Oslo by og det er en seriemorder fri i Oslo by.

 144. Jeg synes Magnus Carlsen og sjakkmorderen var en spennende bok fordi folk døde og de måtte prøve og finne ut hvem som hadde gjort det. Jeg liker sånne bøker som handler om mysterier.

 145. Jeg likte boka litt fordi den var spennende å lese. Det var mest spennende når sjakkmorderen snakka med Magnus Carlsen.

 146. Boka var spennene og den var passe får tenåringer. Jeg anbefaler og lese denne vis du liker spenning og mord. Takk får meg

 147. Denne boke er lit spenene men sjakk er ikke akkurat noe for meg… jeg gir denne boke en trer🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊😱😱😱😱😱

 148. Jeg likte den. Jeg likte hvordan det ble skrevet, og at det var en tegneserie. Har litt lyst til å vite hva som skjer senere også. Terningkast 5

 149. Jeg syntes at boken var ok fordi at den var spennende og hadde fine farger.

  Jeg gir denne boken terningkast 4

 150. Jeg syns boka var spendene fordi den var et mysterie og kartet over Oslo var et sjakkbrett. Jeg likte at det var en tegneserie fordi da er det mange bilder og lit litere å lese, men jeg syns at det var lit vanskelig å forstå hva det handlet om. Så terningskast 3 av 6🎲

 151. Jeg synes boka var bra fordi den var morsom, spennende og litt skummer, men jeg liker skumle bøker. Så til dere som liker skumle bøker anbefaler jeg denne boka. Jeg har veldig lyst til å lese denne boka.

 152. Magnus Carlsen og sjakkmorderen skrevet av Aleksander kirkwood broen Illusret av John S. Jamtli. Jeg liker når han får mobilen og han fyren sier tan denne jeg 1000kr hvis jeg gir deg den. Jeg gir den 4 ut av 6 terningkast

 153. Jeg syntes denne boka var helt OK fordi den var litt rar og jeg liker ikke helt sjakk .
  Jeg gir den terningkast 2/5. Jeg ville anbefalt boka til rare folk.🥴

 154. Jeg syns denne boka var kjedelig. Jeg syns det var litt vanskelig og følge med på hva som kjede. Jeg anbefaler ikke denne boka til andre. Terningkast 2/6😌😒

 155. Boka handlet om noen som hadde død, men alle de som døde hadde en sjakk brikke i hånda. Jeg synes boka var litt kjedelig fordi det skjedde ikke så mye å jeg fikk ikke lyst å lese mere av den.

 156. Bra: jeg synes at denne boken hadde vært bra hvis man liker sjakk men jeg er ikke interessert i det.
  Mindre bra: jeg likte ikke denne boken i det hele tatt den var kjedelig, surrete og den var bare ikke intetesang. Terningskast 1/6 😐

 157. Jeg syntes boka ikke var så bra fordi jeg liker ikke så godt tegneserier å er ikke så glad i mysterier å velger derfor heller humor å terningkastet til Magnus Carlsen og sjakkmorderen er 2.

 158. Jeg syntes boka var litt dårlig fordi jeg liker ikke så godt tegneserier og sånne ting og den var litt kjedelig, jeg syntes også det var litt lite tekst å det liker jeg ikke med tegneserier.
  Terningkast 2🙂

 159. Boka er skrevet av Aleksander kirkwood brown og utgitt av Cappelen damm.Om du liker sjakk og tegneserier tror jeg dette er en bok for deg. Boken handler om en sjakkmorder som er løs i Oslo og politiet lurer på om Magnus Carlsen kan hjelpe å løse mysteriet. Jeg syntes boka var spennende og bra fordi det var litt skummelt, og jeg liker å lese skummel ting. Så jeg gir denne boka terningkast 3/6 fordi jeg liker det skumle,men ikke er så glad i tegneserier. Jeg kunne godt ha lest boka.☺️😊

 160. Jeg synes denne boken var spennende fordi det er mye spenning i denne boken og har et bra tema.
  Jeg vil anbefale denne boken for barn fra 9 år og oppover fordi det er noen vanskelige ord og liten tekst.
  Jeg gir boka treningkast: 🎲4/6

 161. Jeg syntes ikke boka var så bra, fordi den ikke var så spennende og jeg liker ikke så godt tegneserier. Jeg anbefaler denne boken til de som liker sjakk men ellers så syntes jeg at den var kjedelig og den var ikke noe spennende.✨

 162. Magnus Carlsen
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown, John s. Jamtli
  Tittel: Magnus Carlsen og sjakk morderen.

  Magnus Carlsen og sjakk morderen er en bra bok. Den er morsom og spennende. Denne boka anbefaler jeg alle barn og lese.

  Boka handler om Magnus Carlsen prøver og finne sjakkmorderen. Det var noen som ringte Magnus men han visste ikke hvem det var. Magnus ser alltid så streng ut. Det var en gammel mann som ropte Magnus Carlsen og ga han en telefon.

  Jeg anbefaler denne boka og gir den en 6er fordi det var en veldig bra bok.

 163. Forfattere: Aleksander Kirkwood Brown og John s. Jamtli
  Tittel: Magnus Carlsen og sjakk morderen.

  Boka handler om en sjakkmorder som truer Magnus Carlsen med å løse noen gåter i sjakk ellers dør noen. Så Mangnus jobber med politiet for å finne ut hvem sjakkmorderen er.
  Jeg tror at sjangeren på denne boka er krim og den minner meg om en bok eller film som hetter mysteriegåten.
  Jeg synes ikke at handlingen er lett å leve seg inn i fordi jeg ikke er så veldig glad i sjakk og det var litt for litte beskrivende.
  Teksten starter med en beskrivelse. Jeg synes at den bygger seg gradvis opp og at handlingen og spenningen utviklet seg til et høydepunkt var da sjakkmorderen ringte Mangnus Carlsen og ga han mange oppgaver for å løse dette mysteriet.
  Den gir meg ikke noe viktig og tenke på fordi det er det som skjer når jeg leser boka.
  Jeg synes at teksten slutter uventet og jeg får litt lyst til å lese mer.
  Jeg anbefaler denne boka fordi den er morsom og spennende.
  Terning kast 4 av 6.

 164. super bra bok elsker den. skal kjøpe denne boken men litt rar skrift hvis 5 eller 6 åringer skal lese den. men super bok elsker den

 165. Det var litt mye forskjellig som skjedde, føltes litt ut som om det var en humor bok, 3/6

 166. Kjempebra bok! Den virker utrolig bra, bare på det lille avsnittet fordi den er så spennende. Jeg synes det er den beste boken til nå. Boken handlet om en morder som tar kontakt med Magnus Carlsen, som er leid inn til å hjelpe politiet med en vanskelig sak med sjakkbrikker involvert. Gleder meg til fortsettelsen. Terningkast 6. ( Håper denne vinner.)

 167. Jeg syntes boka var veldig bra og hvis jeg kan så vil jeg lese resten.
  jeg syntes den var spennende og det var fine tegninger, så jeg gir den terningkast 4 av 6.

 168. Magnus Carlsen er en bok som handler om Magnus Carlsen og partneren Maud, de har en sak om en serie-morder som bruker Oslo som et sjakkbrett og finder sitt neste mål, de får en mobil av en man i gata som gir dem hint om hvor neste mål er.

  Jeg liker den fordi at den er en Tegneserie om Magnus carlsen, jeg liker sjakk litt så den er litt Interessant.

  Boken er veldig bra og jeg gir den en terning kast 6.

 169. Jeg liker det fordi den var ganske spennende, og fordi den er artig og tegneserie.
  Den handler om sjakk på en mere spennende måte!
  Jeg gir denne boka en super! 😁🤩
  Jeg synes den stoppet veldig brått, sååå… det er hvorfor jeg

 170. Jeg synes det var veldig kreativt at de skrev en bok basert på en person fra virkeligheten. Det var også bra fordi, på utdraget hadde det et spennende stopp som for meg lyst til å lese resten.

  Denne boken minner meg litt om påskekrim, ikke at det har noe med påske og gjøre, men krim.
  Jeg synes dette var en kreativ og spennende tegneserie.
  —————————————————————————————————————————–
  Terningkast 6/6
  Anbefales ♡

 171. Kjempebra bok! Den virker super bra,Fordi den var spennende tegne serie og den er krim og er en morder serie som jeg liker veldig godt.

 172. Jeg synes boken var bra fordi det var spennende.
  Jeg kunne tenkt å lese hele boken fordi den hadde et spennende tema. Å jeg gir terningkast 5/6.Jeg anbefaler å lese denne boken.

 173. Magnus Carlsen og sjakkmorderen er en krim bok som handler om sjakk, i boken så er det Magnus og en politietterforsker om heter Maud som skal løse sjakkmordergåten, Magnus får en mobil fra en uteligger og den mannen som ga han mobilen snakker over en stemmeforvrenger.

  Jeg synes boken er spennende men intens på samme tid den er morsom å lese å se også, dette er en god bok som passer perfekt for de som liker både sjakk og krim, den er veldig.

  Jeg gir boken treningkast super😁

  Jeg synes at boken burde bli en superfinalist på bokslukerprisen

 174. jeg syntes boka var veldig bra fortalt og spennende, jeg ikte humoren og tegningen. Anbefaler til tegneserie elskere 7/10

 175. Jeg skjønte ikke boken. Jeg likte ikke boken fordi den var en tegneserie, jeg føler liksom at tegneserier er litt barnslige. 1\10

 176. denne boka var passe bra fordi jeg liker tegneserier jeg gir denne boken 5/6🙂😑

 177. den var bra den var intens og den handlet om sjakk og krim vhis du liker krim les denne boken den var til og med litt skummel

 178. 🟥🟥🟥🟥🟥
  ⬜⬛⬜⬛🟥
  🟥🟥🟥🟥🟥
  🟪🟥🟥🟥🟪
  🟥🟪🟪🟪🟥

 179. super bra bok anbefaler den for alle fordi det er er kul krim bok om Magnus Karlsen
  å en morder som gir gåter til Magnus Karlsen om sjakk treningkast 6.

 180. 16/09/2020 Magnus carlsen og sjakkmorderen

  Jeg liker ikke teksten fordi jeg liker ikke tegneserier jeg anbefaler deg å lese den teksten vis du liker tegneserier.

 181. Magnus Carlsen og sjakkmorderen handler om en sjakkmorder som går fritt rundt. Magnus Carlsen og politibetjenten samarbeider om å få løst saken. Det er en rar stemme på en telefon som sir ting de må gjøre. det er tre stykker som er død allerede.

  Jeg syntes boka var ganske skremmende. Det er litt trist og skummelt at folk dør.
  Jeg er ikke så super glad i bøker som folk dør i.
  Jeg kunne kanskje lest boken. Jeg kunne nok hørt den på lydbok i iallefall.

 182. Denne boken kandler om en fyr som er hekta på en noe jeg mener er litt kjedelig hobby, nemlig sjakk. Han og en annen turteldu som er politi prøver å løse et stort mysterium men jeg vet ikke om de klarer det.
  Den er IKKE spenende og IKKE artig i det hele tatt fordi jeg liker ikke denne typen bøker.
  Jeg vil ikke lese den.
  Du burde heller ikke lese den.
  Terningkast -1

 183. En seriemorder er løs i Oslo. Politiet har hentet inn sjakkspiller Magnus Carlsen for å etterforske saken. Kartet over Oslo blir et slags sjakkbrett hvor morderen velger ut sitt neste offer. Boken er en tegneserie.
  Jeg liker boken ganske godt fordi det er en tegneserie og det liker jeg å lese. Det så spennende ut å lese videre i boken, så det har jeg lyst til. Jeg gir utdraget terningkast 4.
  Boken anbefales for de som liker krim og de som liker å lese tegneserier.

 184. Magnus Carlsen og sjakkmorderen handler om en seriemorder som er løs i Oslo og Nå prøver Magnus Carlsen og Maud politietterforskeren og finne seriemorderen. De blir ringt av ukjent nummer og den personen sier at han får ti minutter på å løse 3 sjakknøtter hvis dere ikke klarer det vil noen dø, om dere ringer etter forsterkninger vil noen dø, om dere legger på vil noen dø og om dere bruker sykler eller biler vil noen dø sier personen
  Magnus blir ferdig med den første ganske fort men den andre er litt vanskerligere men han klarer den å men på den siste har de kun få minutter igjen, Maud blir stressa og hun står å skjelver mens Magnus klarer den siste. Når han er ferdig har de kun litt over ett minutt igjen og nå er de skikkelig stressa og de kan ikke bruke bil eller sykkel men personen sa ingenting om hest.

  Jeg synes at boken var super og jeg likte den fordi den var spennende og det var mye action og jeg likt den boken veldig godt min begrunnelse er: super.

 185. Denne Bøker er en fin book som man kombinere flare ting I en bok. Jeg personlig liker veldig godt krim og skjakk så denne boken er perfekt for meg. Jeg kunne heller ønske at det var en bok med bilder i steden for tegneserie men det går helt fint fordi den er så bra.

 186. Jeg likte boken, den var spennende, enkel og lese og det var bra bilder.
  Det som var spennende med boken var at det skjedde noe hele tiden og at det var gåter de hadde tid på seg for å klare.
  jeg gir den terninkast 5.
  Jeg tror boken passer barn fra 8-12 år

 187. Jeg synes det var en Finn bok, likte at man for mye inn i boka mye spenning i boka.
  Jeg håper denne kommer på 1 plass 6 av 6.
  Anbefaler boka for de som er 8 år.
  Likte at boka var mye action i boka.
  Moro at Magnus var med i boka, det var kult.

 188. Denna boka sykest eg virka veldig gøy, passar nok godt til dei som lika tegneserie og litt krim og detektiv bøke. Gleda meg til denna boka visst eg får lese den!

 189. Dette er en bok som jeg syntes ikke passet for meg selv om jeg liker krim så var ikke den boka som var spennende. Jeg er ikke veldig interessert i sjakk derfor terningkast 2. Passe bra bok.

 190. Jeg syntes boken var passe spennende.. likte den egentlig ikke så godt. Jeg hadde ikke lest den hvis jeg kunne velge, men hvis jeg måtte så greit. Tegneserier er gøy så det gjør den mer bra. Jeg gir den 💯💯💯💯💯 av 💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯. Anbefaler denne til de som liker spenning, krim og Magnus Karlsen. Liten applaus til forfatteren 👏

 191. Jeg likte denne boka son passe. Den var din midt på treet. Jeg er ikke en son super fan av tegneserier. Jeg vil anbefale denne boka hvis du liket krim, men jeg personelig liker bedre fantasy og vil ikke anbefale denne boka. Terning kast 3🎲🎲

 192. Jeg likte ikke utdraget. Anmeldelsen ble sletta så jeg har ikke mye å si. Jeg gir den 💯💯💯💯💯 av 💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯. Liten applaus til forfatteren 👏

 193. kjempe kul spennende liker denne fordi den er krim anbefaler denne fo 9-11 år vis dere liker krim

 194. Vi synes at utdraget var supert! Vi likte at Flere av bildene var fra virkelige steder, slik at vi kunne kjenne oss igjen. Dette gjorde fortellingen mer ekte. Alle kjente også til Magnus Carlsen. Vi likte tegningene, og vi så at illustratør brukte ulike perspektiv, som vi har hatt fokus på denne uka. Flere elever synes det var spennende når det ble zoomet inn på detaljer og noe ukjent, dette gjorde at de ble nysgjerrige på hva som skjer videre. Uttalelse fra en elev: – Jeg pleier ikke like tegneserier, men denne var veldig bra.
  En ting vi mener kan forbedres, er at teksten blir veldig liten noen steder. Dette gjorde at elever med synsproblematikk hadde litt utfordringer med å lese utdraget. Dette føltes ikke ok. Synd at det ikke var lydfil til Teksten.

 195. Magnus calsen og sjakmorderen
  Jeg syntes at boken var veldig kjedelig fordi jeg er ikke så fan av sjak 👎

 196. Sjakkmorderen
  Forfatter: Aleksander kirkwood Brown

  Jeg synes det var bra men jeg er ikke så glad i å tegne tegneserier, men det var fortsatt litt spennende med a lese boken, det er ikke den beste men den er bra nokk til å få et smil
  I mens man leser den, fordi noen ganger kan den være morsom.

  Terning kast 4/6.

 197. jeg elsker dene boken fordi den er så morsom og jeg elsker krim og lit spending.
  jeg ambefaler boken for de som liker krim og tegne serier.

 198. boka var veldig spenene og masse action det var spenene når dem skulle finne ut hvem som sto bak ale mordene og jeg fikk lyst til å lese mer så frest med sånne bøker

 199. boka var veldig spenene og masse action det var spenene når dem skulle finne ut hvem som sto bak ale mordene og jeg fikk lyst til å lese mer så frest med sånne bøker.

 200. Boka var veldig spennende. Det var kult at magnus carlsen var med. Og jeg synes at det var enda mer spennende når han fyren ble sparket av hesten

 201. Når eg såg framsida av boka tenkte eg at den såg kjedeleg ut og at eg ikkje kom til å like den, men det gjorde eg. Eg likte den fordi det var fine bilde og bra skreve. Eg er egentlig ikkje så intresert i sjakk, men den var spennande likevel. Eg likte at mordaren gav ein telefon til ein tiggar og sa han skulle gi den til Magnus Karlsen, og at mordaren gav dei gåter. Men det var litt dumt at Magnus løste gåtene så fort fordi det ikkje blei så spennande då. Det var litt kult at det på ein måte er basert på ein ekte sjakkparti og at det er ein ekte person som er hovudpersonen. Terningkast 4

 202. Magnus Carlsen og sjakkmorderen

  Alexander Kirkwood Brown har bland annet skrevet for tegneseriebladet Donald duck, og laget manus til Askeladden-filmene.
  Nå har han gitt ut det fasinerende prakteksemplaret på en tegneserie man vil huske lenge; Magnus Carlsen og sjakkmorderen.

  I Oslo skjer det mystiske drap, utført av en slu og smart seriemorder. Magnus Carlsen må hjelpe til med etterforskningen når det viser seg at morderen utfører drapene som et sjakkparti. Morderen gir Magnus sjakkgåter han må løse. Hvis ikke får det forferdelige konsekvenser.

  Bak denne boka ligger det en utrolig kreativ ide. Jeg tror boka passer best for alle mellom ti og tretten år. Et minus ved utdraget/boka var at den hadde en litt brå start.

 203. Jeg synes boka var ganske spennende. Den var kreativ, morsom og anmeldelsen synes jeg var ganske bra fordi jeg fikk lyst til å lese boka. Terningkast 5

 204. Boka var heilt grei. Eg ville nok ikkje lest den men eg blei litt nyskjerrig på kva som skulle skje. men ellers var den ikkje så bra, ganske kjedelig egentllig.

 205. Eg likte boka. Eg synest den var ok morosam og eg kunne lett lest den. Vi fekk bra fakta om kva boka handla om. Eg likte tegningande, og det var ganske spennande.

 206. Den var kjempe gøy for det var en ukjent som ringte.men det var litt kjedelig at den var kort

 207. Jeg syntes den var spennende fordi jeg liker krim veldig godt og jeg gir den terning kast 5/6 jeg anbefaler den for 8 og oppover

 208. Jeg syns at det var ganske lite tekst. Jeg syns at boka var veldig bra siden jeg liker krim bøker. Jeg anbefaler dere å lese denne boka siden den spennende. Her er litt om hva den handler om: I Oslo så har det kommet en sjakkmorder. Politiet henter Magnus Carlesen og han tar saken.

 209. Den var spennene og mystisk det jeg likte aller var at det var en ukjent morder som rinkte dem.

 210. Det var delte meninger i klassen om dette utdraget. De fleste syntes det var en spennende fortelling. Flott bok om du interesserer deg for sjakk og liker tegneserier, men den spennende handlingen gjorde at den fenget de som ikke interesserer seg for sjakk også! Morsomt at Magnus Carlsen er med i boka, og at de knakk koden så lett.
  De som ikke likte boka er generelt ikke så glad i tegneserier, og har liten interesse for sjakk.
  Fine tegninger, god bruk av farger, tittelen passet med innholdet, flott forside.
  Flere kunne tenke seg å lese boka.

 211. Tittel på boken: Magnus Carlsen og sjakkkmordene

  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown og John S. Jamtli

  Boken handlet om en serie mord som ble løst i Oslo. Kartet over hovedstaden blir til et sjakkbrett hvor mordene velger sitt neste offer. Politiet står uten spor i saken og må hente inn en sjakkspiller.

  Boken var veldig spennende og det skjedde veldig mye i den. Det er fint at det er en tegneserie med masse bilder. Boken var gøy synes jeg.

  Jeg anbefaler denne boken for barn som liker tegneserier og for de som liker som skjer i boken. Jeg gir terning kast 5/6 😉

 212. Jeg ELSKER denne boka. Den er fengene, noe for meg og veldig spennende. Terningkast 10 av 6.

 213. Jeg synes boka var kjempespennende! Jeg vil virkelig lese hele boka. Jeg kan ikke sjakk så skjønte ikke alt de sa.

 214. Jeg syntes at Magnus Carlsen og sjakk morderen var en spennene bok men ikke helt min favoritt

 215. Jeg synes at boka får ternigkast 4 av 6.
  Den var litt vanskelig å lese.
  Litt mye tekst

 216. Jeg synes at denne boken var ganske spennende! Kunne absolutt lest mer for å finne ut hvordan det endte. Veldig bra:)

 217. Jeg syns denne boksen er helt super. Hvem liker ikke krim!? Jeg syns det var morsomt at Magnus Carlsen er i tittelen. Jeg likte det når Magnus tenker kjempehardt inni hodet sin og tenker frem et sjakkbrett. Terningkast 6️⃣!

 218. Jeg syntes Magnus Karlsen og sjakkmorderen er en ganske spennende bok og jeg vil gi denne boken en 6/6 terningskast

 219. Jeg heter Joachim
  Sjakkmordern forfatter Aleksander hovedperson mangnus Carlsen noen andre personer morder og politibetjent en sjakk morder hva er temaet i boka en morder jeg likte denne boka terningkast 5

 220. Jeg heter Joachim
  Sjakkmordern forfatter Aleksander hovedperson mangnus Carlsen noen andre personer morder og politibetjent en sjakk morder hva er temaet i boka en morder jeg likte denne boka terningkast5

 221. Gøy spenndene enda spenndene men jeg skulle ønske man kunne lese hele boken jeg elsker krim

 222. jeg synes tegningene er veldig bra tegnet fordi de forklarer godt hva som skjer og hvordan det er ut. Jeg liker at vi starter midt i hanligen. Jeg bruker ikke å spille sjakk, men jeg synes det er kult at de bruker en by som en sjakk brett. Boken er anbefalt for de som liker sjakk og får 8-12. Jeg gir den 5 terningkast. Dere har min stemme på konkurranse, like til 🙂

 223. Jeg syner at den var spennende på slutten starten var litt kjedelig og tegneserier kan bli litt rotete å lese. Det var gøy at de tok med Magnus Carlsen. Dette er en bok for de som liker sjakk. TERNINGKAST : 3 mest fordi at jg ikke liker tegneserier.

 224. Jeg synes boken var ganske spenende på slutten men starten var litt uintresang fordi temaet ikke det jeg vanligvis vant til å lese og jeg er ikke så intresert i sjangeren i sjakk.
  Jeg synes det er vanskelig å engasjere meg i tegneserier og jeg synes det kan bli litt rotete men for de som liker et kan det være en bra bok!. Jeg synes det var veldig orginalt at de tok med Magnus karlsen i boken og det var ganske gøy. Jeg vil anbefale boken for de som liker tegneserier og sjakk. Terningkast 3/6

 225. Jeg syntes boka var spennende. Jeg syntes det ikke var så morsomt at utdraget sluttet når noen dør.

 226. Jeg syntes denne var litt kjedelig. Veldig lang. Vi hadde den i lekse. Ikke så gøy.

 227. Boken handler om magnus carlsen og en poletieterforsker som fikk sånne sjakk nøtter de måtte løse. Men jeg synest boka ikke var så bra fordi jeg ikke er så glad i og lese om sjakk. Men den var også ganske spennende. jeg ambefaler den for de som liker sjakk og spenning.

 228. Jeg synes boka ikke var så bra fordi den var litt dårlig skrevet og det er ikke min stil.
  Og liksom… IKKE bra:(

 229. Det var veldig spennende. Jeg lurer veldig på hvem sjakkmorderen var. Og jeg syns det var bra at det var tegneserie fordi jeg liker tegneserier best.

 230. Jeg synes boken var bra fordi den var litt skummel fordi jeg ikke liker skumle bøker, men jeg er veldig glad i mysterier der for likte jeg boken også litt den fikk meg til og tenke litt hvorfor dør noen… jeg er ikke særlig glad i sjakk.

 231. Jeg synes det blir litt rart å blande inne sjakk i en bok.
  Så da blir ikke boka så spennende og bra som den kan bli.
  Den kunne ha få terningkast 3 men den får 2.

 232. Jeg syntes at den var så bra at jeg bare måtte kjøpe boka for å se hva som skjer videre.
  Anbefaler den. 😄🔥

 233. Tittel: Magnus Carlsen og sjakk morderen.
  Forfatter: Aleksander Kirkwood Brown
  Denne boken handler om at det er en sjakk morder i byen politiet har ikke funnet et eneste spor så derfor har de bet Magnus Carlsen om å hjelpe. Så nå jobber han og en dame som jobber i politiet sammen for å finne ut av hvem som er sjakkmorderen. Etter hvert finner Magnus ut at sjakk morderen bruker Oslo som et sjakk brett. De går gjennom alle som har blitt drept av morderen og finner neste punkt. Der møter de en mann som har noe å gi til Magnus, det er en telefon. Så ringer et ukjent nummer. De hører at han bruker enn stemmeforvenger. Litt senere skulle Magnus få 3 sjakknøtter. Han klarer de to første bra, men har litt problemer med den siste nøtten.

  Jeg synes at boken var veldig bra og spennende. Jeg likte veldig godt at det var en tegneserie.

  Denne boken passer veldig bra til de som elsker sjakk og liker tegneserier. Slutten syns jeg var veldig spennende så jeg fikk lyst til å lese resten.

  Denne boken anbefales.

  10/10 stjerner.

 234. Det er en spennende bok som man får lyst til å lese mer av, morsomme tegneseriefigurer, og handler egentlig ikke så mye om sjakk. Så en fin bok for unge lesere og folk som liker spenning og sjakk. Terningkast 4 😀

 235. Jeg likte ikke så veldig godt denne boken, den var litt vanskelig å forstå. Men samtidig var den spennende og jeg har lyst å vite hvem som står bak. Boken handlet om Magnus Carlsen og en dame som var etterforsker. De prøvde å avsløre seriemorderen som gikk fritt i Oslo. Grunnen for at Magnus Carlsen var med var fordi de fikk sjakk-oppgaver fra morderen, hver gang Magnus klarte å løse en oppgave kom de ett steg nærmere å avsløre morderen. Jeg gir denne boken 4 som terningkast fordi dette var ikke helt min type bok. Denne boken anbefaler jeg til dem som liker krim og er interessert i sjakk.

 236. Jeg syntes den var morsom fordi den hadde med magnus carlsen i seg og jeg liker også krim.

 237. Jeg synes at boka var spennende og morsom. Jeg liker veldig godt å lese bøker med tegneserier. Så jeg sier at boka var veldig bra:)

 238. Veldig spennende bok har veldig lyst til å lese resten og vil absolutt anbefale å lese den 😊

  Så denne boka får terning kast 5 fra meg 😁

 239. Den var ganske bra, men det kunne vore litt lettare å følge med i forteljinga. Fordi Magnus Carlsen bare kunne alt det var liksom som om han var ein kalkulator i sjakk.

 240. Spennende dette med presten. Morsom og bra. Veldig spennende og alle stemte på super. Han var tankeverden. Super fordi en i klassen er sjakkfan. Masse spenning og mye gøy. Spennende det som skjedde.

 241. Jeg synes boka var ganske spennende. Jeg synes ikke det var noe vanskelig å lese den. jeg likte også at det var en tegneserie og ikke bare tekst

 242. Det var en god tegneserier. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i tegneserier son ellers, men denne var morsom. Jeg liker at du tar med en ekte person med i boka. Det får meg til å tenke om han er son i virkeligheten også. Det er et mystisk mysterium og jeg lurer på hva som skjer videre 🙂 Jeg gir den en terningkast 4.

 243. boken var bra, kul og spennende.
  jeg synes det var morsomt at han sa at han smaker forskjell på yak melken.
  jeg likte også at han sa jeg skal ha 24 chessburgere fra MC Donalds

 244. Jeg synes den var veldig bra skrevet og bra tegnet. Den var veldig spennende. Jeg vil lese resten av boka.

 245. Jeg syntes at utdraget var spennende.
  Også syntes jeg den var bra.
  Også vil jeg lese hele boka.

 246. Dette utdraget handler om Magnus Carlsen som samarbeider med en politibetjent for prøve å fange en seriemorder .

  Selv om utdraget er i krimsjangeren er det også mange morsomme øyeblikk, som f.eks. når Magnus ramser opp all maten og drikken han vil ha får og samarbeide med politiet.
  Når jeg var ferdig med utdraget hadde jeg lyst til og lese hele boka!

 247. Denne boka var veldig interessang og jeg ville helt sikkert velg å lese den på nytt.
  Språket var litt vanskelig da.

 248. Jeg syntes boka var veldig bra det er det beste boka jeg har lest .Det var gøy spennende og det handlet om Magnus Carlsen.

 249. Boken var spennende og gøy.
  Jeg følte som inni boken.
  Skulle ønske litt mer fantasi i boken.
  Andre kan lese denne boken den er gøy og spennende.

 250. Dene boka var kjempe bra den gjord som at det var morsomt og lese. jeg vil gjerne at det skal komme en til fordi når jeg leste dene boka fikk jeg lyst til og lese mer.

 251. Teksten var veldig spennende og bra. De gjorde det sånn at det føltes at man var inne i tegneserien. Andre bør lese den pga at den var spennende og bra.

 252. Den var ganske gøy men litt trist og litt skummel jeg vil gji den 6/6 fordi den var så gøy og jeg håper de andre liker den og

 253. Jeg sytes boken var veldig spennende. Jeg har veldig lyst til å lese hele boken og jeg anbefaler å lese den👍

 254. Jeg opplevde att teksten var spennende og dramatisk. jeg syntes at boken var spennende og dramatisk. Jeg syntes ingenting kunne vært bedre. Jeg syntes at andre bør lese denne boken fordi den er spennende.

 255. Jeg syns den er bra bok siden jeg liker sånne creepy bøker.
  Det er egentlig litt dumt fordi Magnus Carlsen brukte 1000 kr bare for å ringe noen.

 256. Jeg synes boka var rar fordi Magnus betalte 1000 kr for en tlf,men Magnus og hun andre trengte tlf til hjelp.

 257. den var passe bra fordi jeg liker tegne serier og på slutten fikk vi ikke høre når presten falt av hesten

 258. jeg synes boka var kjekk fordi boka var spennende det var masse gøy i boka. jeg likte boka.

 259. jeg elsker tegne serier! dete err favoritt delen min av boka,den er veldig kjek,og veldig spenndene.dere burde lese denne boka…vent.jeg menerdenne delen😆

 260. Jeg synes at boka var kjekk og spendene jeg vill vite hva som skjer etterpå.Jeg har lyst å hvite hvem er morderen.

 261. Jeg likte veldig godt tegningene i boken og at det var med en ekte person i boken som gjorde den enda bedre. Jeg leser ikke så mye tegneserie men akkurat denne var veldig bra.

  Jeg anbefaler å lese denne bokken for alle krim og tegneserie elskere.

 262. Jeg synes utdraget fra boka om Magnus Carlsen og sjakkmorderen var Helt grei. Forfatteren har en fin fortelling men føler den ikke er like godt skrevet som mange av de andre bøkene. «Kan ha noe med at dette er en tegne serie». Men likevel er nok dette en bok jeg godt kunne ha tenkt meg å lest. I fra min side gir jeg boka en 7/10, den passer nok for 3/6 trinn. Det jeg mangler i fra dette utdraget er litt mer spenningsmoment, «noe som skjer», men for alt jeg vet kan det hende det kommer lit senere i boka.

 263. Boken var ikke så bra fordi den var ikke så spennende det ble liksom ikke så gøy å lese den dessverre men kanskje boken når man får vite mere er bedre men dessverre var ikke denne helt noe får meg

 264. Det er en seriemorder løs i Oslo. Det eneste sporet politiet har å forholde seg til er at alle ofrene har en sjakkbrikke i hånden, men ellers er det ikke noe som knytter dem sammen. Politiet kobler sjakklegenden, Magnus Carlsen, på saken for å løse gåten. Sjakkmorderen starter en katt og mus-lek med Magnus og politibetjent Maud, men morderen ligger alltid noen trekk foran dem. Dette er en tegneseriekrim om en genial morder som bare kan stoppes av et sjakkgeni. Løsningen på krimgåten følger i store trekk sjakkens logikk og regler.
  Terning kast 6
  Aldersgrense 10

 265. Eg synnest boka var litt kjedelig i starten men når du fekk lese meir så blei den kjekk.
  Det var gode skildringen.
  Treningkast 5/6

 266. Eg synes boka egentlig va ganske kjekke men litt kjedelige også. Den hadde bra innhold å eg skjønte ikkje helt. Terning kast 3/6

 267. Eg syntes denne boka var veldig spennende og hadde bra skildringer,
  Men eg ville ikkje ha lest denne boka frivillig men eg er glad eg prøvde den
  Terningkast: 3/6👍🏼

 268. Eg synst boka var bra, den var ganske spennande.
  Eg ville ikkje ha lest den frivillig, men eg er glad eg prøvde den.
  3/6

 269. Denne boken syntes jeg var litt spennende men ikke så bra syntes jeg fordi jeg ikke liker sjakk. jeg gir denne boken terningkast 3/6 fordi den var spennende å lese men ikke helt min bok.:)

 270. Jeg syntes boka var ganske spennende men jeg likte den ikke super godt. Det var ganske spennende og man får lyst til og vite mer. Det var litt kjedelig når Magnus skulle tenkte på alle gåtene men ellers grei. Spennende bok og anbefaler hvis du liker spenning/krim bøker. Terningkast: 4

 271. Boka var veldig bra! et av de beste krim bøkene jeg noen gang har lest, Det var veldig spennende på slutten og håper jeg får lese hele boka selv, terningkast 5.

 272. Jeg synes boka var sånn passe bra den var litt spenndene siden det var krim. Det jeg likte best med bok var at den var litt spendenne, det jeg ikke likte med boka var t jeg er ikke så glad i tegneserier. Jeg gir boka terningkast 3 og en halv.

 273. Jeg likte ikke så godt boken. Jeg syntes ikke det er så gøy med sjakk. Og boken er jo bare om sjakk. Også er den ikke min type bok. Den er sikkert bra for folk som er interessert i sjakk. 3/10.

 274. jeg synes boka var helt ok den var ikke så veldig gøy men bra laga. liker ikke sjakk så godt terning 3/6

 275. jeg syntes at den var bra fordi det var spenning nesten hele tiden men den var ikke super heller. terningkast 4/6

 276. Jeg syns denne boka var bra fordi den var spenene og jeg liker den type sjanger.
  Det var kult at boka handlet om sjakk. Terningkast: 5

 277. jeg syntes at boka var veldig bra fordi det var så mye som skjedde liksom, man kjeder seg ikke når man leser boka, det er en veldig bra bok får de som liker krim, (jeg liker krim) jeg anbefaler denne boka får alle som liker krim. ternings kast:4

 278. Jeg gir terningkast 3 Jeg syntes boka var var gøy og syntes boka var spennende, men er ikke så glad i tegneserie.

 279. jeg likte ikke så godt denne boken siden jeg ikke liker sånne type bøker.
  denne boken var helt grei

 280. Jeg synte ikke boken var så spennende, fordi det ikke var het min type bok og at jeg ikke liker så godt tegneserie. Det er sikkert mange andre som liker boken men jeg var ikke så stor fan av den

 281. Jeg synes boken virket gøy, og tegningene var veldig bra. Jeg er egentlig ikke så glad i tegneserier så jeg tror ikke jeg skal lese hele boken, men jeg synes det var gøy når vi leste den i klassen.
  Terningkast: 4

 282. Jeg synes denne boken så veldig kul ut. Den hadde kule tegninger og var veldig spennende. Det kunne vært litt mindre stille i noen deler av boken, men ellers bra. Terningkast 5/6

 283. jeg syns at det var en god tekst og vil gjerne lese den likte at det var tegne serie. den hadde sin egen form for skrekk og humor. det var en morsom bok jeg gir den 5 stjerner eller terningkast 5

 284. Hei!
  Jeg syntes at boken var bra jeg likte at det var tegneserie og at det var bok som Magnus Carlsen er med i

 285. Boken var veldig spennende og bra fordi Magnus Carlsen var med selvfølgelig .
  Og den var morsom noen ganger så jeg gir den en 8/10. 0 0
  U

 286. Jeg synes boken var veldig bra. Fordi jeg er ganske interessert i sjakk og i krimbøker. Jeg har lest hele boken før å anbefaler andre fra 7 til 13 år å lese den den er veldig spennende🤔

 287. Jeg syntes den var veldig spennende,
  det var gøy når Magnus bare levde seg i sjakk verden, jeg gir denne en 5 av 6.

 288. Jeg likte boka fordi det var mye spening og litt morsom jeg gir boka 8/10🤗

 289. Sykt spennende vi skal få den på skolen men jeg skal kjøpe den hjemme først.
  Bra tittel og tekst hvis det ikke hadde vært en tegneserie hadde den ikke vært så sykt bra.
  Jeg fikk mer lyst til og lese den på grunn av avsluttingen den var spennende.
  Jeg likte at Magnus Carlsen var med.
  Jeg har så lyst til og lese den. 🙂 🙂 ^O^

 290. Jeg syntes den var bra siden den hadde litt sjakk fakta på en måte. Den var også litt morsom.

 291. Boka var ikke så veldig gøy fordi alt handlet om sjakk men jeg tror det er gøy bok for de som liker sjakk. Men tegningen var kule. Jeg gir den terning kast 3.

 292. Den var veldig spenene ville gjerne hørt mer😁 av den😁 sjakk er ikke min hobby akkurat
  😭

 293. Jeg syntes boken var bra. Jeg likte at det skjedde litt spennende ting. jeg gir den terningkast 8\10

 294. Boken var dårlig. Den gikk veldig sakte og detter var ikke boken for meg det skulle vært mer spenning og mer humor. Jeg gir denne boken trenings kast 1.

 295. Denne boka var veldig gøy. Jeg likte den veldig godt . jeg like veldig godt krim bøker men den er ikke så skummel men det er litt krim i det. Jeg likte at Magnus Carlsen er med i en bok. Jeg gir denne boka terning kast 4. De som har skrivd eller funnet på denne er gode, du eller dere er flinke . Bra jobba!

 296. Boka var bra men kunne vert mer spennende jeg gir den 6/10 jeg vil gjerne lese resten av boka .

 297. Jeg likte ikke denne boken så godt den var litt kjedelig jeg hadde dessverre ikke lest den men det er sikkert mange som hadde gjort det. Det var mange i klassen som likte den. jeg gir den passe bra og trening kast mitt i 2 og 3

 298. Det var bra bok men jeg syntes den var leitegran kledelig.
  Det var gøy når han ville ha så mye mat.
  Terningkast: 3
  Resultat : Spenene, Morsom, Rar, Kul, 3

 299. Det er en veldig bra bok og jeg vil gjerne lese den. Det var veldig kule bilder og den var veldig spennene.

 300. Jeg elsket virkelig denne boken!😍 Den var bare såååå bra! Fordi det var spenning og krim! 😃🧐 Jeg er ikke så veldig glad i sjakk men denne boken likte jeg! 🙏😅 Jeg skal sååå kjøpe den! 🙂 Men jeg synes det var litt dumt at det var tegneserie. Da vet man ikke hvilken boble man skal lese først. 😕 Terningkast 6. 🎲

 301. Jeg synes boka var kjempe spennende ! Artig med Deep Blue og avslutningen med roboter. Magnus Carlsen virket litt nerdete, men kul !

 302. Jeg synes denne boken var spenndene og morsom fordi jeg vanlig hvis ikke ser Magus Carlsen håle på med noe anet en sjakk. Jeg digger at oslo blirbrukt somet sjakk bret. Kansje det er det jeg skal gjøre nestegang 😂 Jeg vill gji denne boken 8/10

 303. Den var helt grei. Jeg er ikke så glad i tegneserier men hvis du er det så ville jeg anbefalt den.

 304. Boka er spennende, jeg likte den godt! Den er også bra skrevet og litt morsom. Kjempefin utdrag\bok! Og forresten elsker å spille sjakk!!!
  Hilsen Nur 😊!!!

 305. Det er en morder i Oslo. Morderen har et slags kart over hovdedstaten blir et slags sjakkbrett. Magnus prøver og finne ut hvem morderen er ingen vet hvem.

 306. Jeg synes den var veldig kul!✌🏻 Jeg liker veldig godt sjakk!😊 Magnus Carlsen må sååå lese denne!☺️✌🏻 Terning kast: 5!

 307. Jeg synes den var sikkelig kul, spennende, rå og skummel!😊 Jeg er veldig glad i sjakk!✌🏻 Magnus Carlsen må sååå lese den!❤️ Terningkast: 5!😊

 308. Det var kult at sjakkmorderen brukte Oslo som et sjakkbrett.
  Jeg vil vite hva som skjedde med presten.
  Jeg synes boka var ganske bra fordi den var spennende også er jeg glad i tegneserier.
  Jeg synes det var spennende, også var det gøy at Magnus Carlsen var med i boka.

 309. Jeg synes at boken var spennende og jeg prøvde å låne den på biblioteket på vei hjem fra skolen. For jeg ville vite hvem morderen var.

 310. synes den er passe bra liker ikke det så godt men må vær spenning synes jeg det er min mening så passe bra

 311. (rettelse i fra min forje) jeg sytens den ikke var bra pga den hadde lite tekst å den er bare ikke for meg

 312. Den var litt kjedelig.
  Men det er garantert fordi det er sjakk.
  Jeg skjønner ikke noe av sjakk, hvis jeg hadde skjønt sjakk hadde jeg sikkert likt den.

 313. jeg syns den var bra man ikke så bra. Får jeg er ikke så glad i sånne bøker

 314. jeg liker at det er så kreativt at de har tatt med Magnus Carlsen. Men jeg synes ikke den var så bra får jeg liker mest skumle bøker. Men ganske bra til de som liker sjakk osv

 315. Boka var litt kjedelig, men også litt morsom… Fordi det var ikke min type bok!!

 316. Forfatter:Aleksander Kirkwood Brown. Det er en seriemorder i oslo, Det eneste sporet poletiet har er en sjakkbrikke i hånden. Jeg synes boken var skikkelig spennende fordi jeg Liker krimbøker, og det var en skikkelig bra tegneserie.Terningkast 6 anbefalt aldersgrense 6

 317. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Aleksander kirkwood brown
  Jeg syntes boka var spennende morsom og jeg likte bildene veldig godt
  Fargene på bildene var veldig kule
  Terning kast 🎲4ツ

 318. Anmeldelse:
  Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Forattere: Aleksander Krikwood Brown og Illustrert av John S. Jamtli

  Jeg synes at boka var spennende den handlet om Magnus Carlsen som måtte løse et mysteriet. Det var en mann på gata som ga en telefon til Magnus Carlsen, og da ringte et ukjent nummer og sa at han måtte løse 3 sjakk nøtter. Han klarte alle. Det ukjente nummeret sa at hvis de sitter på en bil dør noen hvis de sitter på en sykel dør noen

  Jeg anbefaler denne boka. Den får terning kast 5/6

 319. Dette er en helt grei bok .

  Hva var ikke bra. Det var mange ord som kan være vanskelig

 320. Boka var bra alle håpet på og få lese mer men den sluttet veldig brått og sånn så jeg tok bra men jeg vil lese mer og sånt hade.

 321. Jeg liker boken supergodt!!!!. Jeg synes det var spesielt godt med spenningen og morderen. Men jeg skjønte ikke så mye av sjakk språket:) jeg kunne godt tenke meg og lese hele boken

 322. Jeg synes at den var god, siden jeg liker tegneserier og at de tok Magnus Carlsen med. Jeg vil lese boken ferdig. Den var spennende.

 323. Den var dritt bra og jeg gir den en terningkast 6 og anbefales alle barn liker denne tror jeg.😀😄😁😆😅😂🤣😗😙😚😘☺️😊🥰😍🤩🤗😋😛😝😜🤪

 324. Jeg likte boken siden jeg liker sånn action og krim. Jeg likte den siden det er tegneserie.
  Jeg liker å lese om mord, så jeg likte det.🤔🤯😠😡🤬🥳🤑🧠☠️

 325. Jeg syntes boken var veldig bra og den har en veldig spennende tekst. Det var litt vanskelig å skjønne sjakk språket.😀 Jeg ville anbefale denne boken hvis du liker litt krim.

 326. Jeg synes boken var veldig bra, siden den var veldig spennende og jeg liker krim.
  Jeg anbefaler den.😄

 327. Jeg synes boken var spennene siden det er krim og eg selv liker krim . Eg anbefaler boken hvis du liker krim . 😀😀😀😀

 328. Denne leste vi litt av i dag med klassen og jeg er imponert over hvor mye en tegneserie kan bære på! Den var jo kjempe spennende! Jeg forstod ikke sjakk språket men det er vel ikke så rart? Jeg spiller jo ikke sjakk ofte. Men denne boken fortjener en ren terningkast 5 fra meg!:D

 329. Det er en seriemorder i Oslo og politiet spør Magnus Carlsen om han kan hjelpe de.
  Han sier ja, men så må han inn i det farligste sjakkspillet han noen gang kommer til å ha.
  Jeg synes boken var sykt bra, fordi den var veldig spennende og lærerik.
  Jeg lærte mer om sjakk når jeg leste utdraget. Boken passer for folk som liker krim og sjakk. Jeg gir den terningkast 6.

 330. Jeg synes at boka var spennende og kul jeg likte denne boka fordi jeg liker krim og spennende boker jeg anbefaler denne boka til andre terning kast 6.

 331. Boka virker veldig kul jeg har tengt til å spørre mamma om vi kan dra på bibioteket snart.
  Anbefales til 9-13år🙃👍terningkast fire.
  Hสcͥkeͣrͫ

 332. Jeg syntes at boka var ganske spennene! Men jeg lurer skikkelig på hva som skjedde med presten! Ble han skutt falt han bare av hesten? Hvem vet! Jeg kunne lest denne boken isteden får å se på nytt på nytt! Omslaget er ganske kult syntes jeg! Terning kast 5🎲

 333. Det var kjempe spennende det var spennende bå slutten av utdraget når presten falt av hesten jeg tror han ble truffet av en bedøvelse pil elller ble skutt vel jeg anbefaler denne boka 10-13 år

 334. Kul,morsom,spennene fint for folk som liker krim og mysterier anbefaler den til ande
  Den var mystisk. Jeg tror jeg fant ut vem som var morderen når jeg leste boka
  Jeg gir den terning kast 5

 335. Jeg synes boka var veldig bra, spennende og kul.
  Jeg likte boka fordi den handler om sjakk og at jeg kunne prøve selv og finne ut hvem som var sjakk morderen.
  Terningkast 10/10.

 336. Boken var bra men, hvorfor hold hun dammen en Glock I hånden den var en bra bok Jeg anbefaler den til barn terningkast Fem 🎲

 337. Jeg likte denne boka fordi jeg liker krim og spennende boker jeg anbefaler dydene boka til andre terning kast 6

 338. Jeg syntes at boka var bra og spennende fordi Magnus Carlsen må tenke at Oslo er et sjakkbrett å så finne ut hvem morderen har tenkt å drepe.

 339. Jeg liker veldig godt denne boken den er veldig bra jeg anbefaler denne boken😁

  🟪🟪🟪🟪🟪
  ⬛⬜🟪⬛⬜
  🟪🟪🟪🟪🟪
  ⬛🟪🟪🟪⬛
  🟪⬛⬛⬛🟪

  jeg liker veldig godt den boken sin den er spennende og den en mystisk og jeg liker
  Sjakk .😺😸😽❤️Jeg tror at mange vil like den😸UvU

 340. Boka var kul og spennende, litt lang men ellers var den kul. Boka var kul fordi den handlet om et mysterium, jeg gir boka ternings kast 5.

 341. Jeg synes boka er bra fordi det var gøy at de hadde Magnus Carlsen som hovedperson i boka!
  Og at han visste mye om sjakk sånn at han sa bokstav og tall etter, det synes jeg var gøy å vite!
  Det var spennende og lese boka fordi det var krim bok og jeg liker krim bøker veldig godt!
  Jeg anbefaler boka for barn som liker sjakk.
  Terningkast 5! 😊

 342. Kul,morsom,spennene fint for folk som liker krim og mysterier anbefaler den til ande
  Den var mystisk. Jeg tror jeg fant ut vem som var morderen når jeg leste boka
  Jeg gir den terning kast 5.

 343. Bra bok likte den har tenkt å skaffe meg den terning kast 4🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴

 344. Jeg syntes boka var kul og litt rar fordi Magnus Karlsen satt som en baby og regner mitt i boka. jeg anbefaler Til barn fra 10-100 fordi jeg syntes at alle burde lese den.
  Jeg gir boka 7 av 10. 😎😎😎😎😎

 345. Jeg synes at bak var bra, men at den hadde noen vanskelige ord. Den var bra fordi jeg liker veldig godt krimbøker, det var også veldig kule bilder. Jeg likte også veldig godt at det var noen morsomme setninger i boka. Så jeg vil si at boka var veldig bra! Jeg gir den terningkast fem!😍

 346. Jeg liker at boka handler om sjakk. Terningkast 5 fordi jeg synes boka var veldig spennende og det er superkult at boka handler om Magnus Carlsen.

 347. Jeg likte boka fordi den var spennende, den var spennende fordi vi ikke vet hvem mannen på telefonen var og vi vet heller ikke hva målet hans var. Jeg likte også boka fordi den var litt morsom når de to fyrene kom og fortalte vitser om saken de holdt på og løse og når Mangnus Carlsen ville ha masse mat på kontoret sitt😂.
  Jeg likte slutten fordi presten måtte være med fort vis ikke ville han dø, men så faller han av hesten og nå lurer jeg på hva som skjer.
  Jeg anbefaler boka for 4-7 klasse.
  Terningkast 5.😊✌️

 348. den var bra, men eg likte ikkje at noen skulle dø når timern gjekk ut men den var ein 6er for meg altså. Og den var super!!!!!! Men kvem var morderen den fikk eg ikkje med meg? men whatever eg likte den så den er super!

 349. Denne boken likte jeg den er bra å lese for
  som liker mysterier og spennende bøker
  jeg anbefaler den for alle terning kast 6

 350. Magnus Carlsen en sjakkspiller løser en mordgåte i Oslo, Oslo er som et stort sjakkbrett. Politiet klarer ikke å spore opp mobilen, så kven kan klare det då. Eg syns boka var veldig spennande og morsom. Eg gir boka terningskast 5, fordi det var litt masse vanskelig med sjakkspråket.

 351. Den var passe bra. Jeg ville ikke ha lest den fordi jeg ikke liker sjakk så godt og jeg er kresen på bøker. Boken ble spennende på slutten av utdraget.

 352. Den var passe bra kunne kanskje lest hele boken den var ikke så bra den kunne bært mye bedre😀gen gir den 4/10

 353. Boka var helt super.
  Den var spennende.
  Jeg syntes det var kult det handlet om sjakk.

  Håper jeg kan lese flere spennende på denne siden.

 354. Dette var ein lettlest bok. Vi hadde litt problem med oppløysing og skriftstorleik. Nokon opplevde boka som keisam og nokon opplevde den som spanande krim.
  Terningkast 4.

 355. Denne boken var kjempe bra og den var veldig spendende og jeg liker sjakk så det er det ensete jeg liker med boken lol
  I like your cut g 👍🏻👍🏻👍🏻🤜🏻🤛🏻👁👄👁シ ッ

 356. Jeg syntes det er så gøy med krim bøker👌BRA JOBBA!! Jeg syntes det er spennende men jeg lurer på hva som kjer videre🤫🤫🧐

 357. Jeg synes at boka var spennende og bra. den var litt uten om det vanlige synes jeg og derfor for meg synes jeg at boka ble litt bedre på grunn av det.

  Jeg synes at teksten burde vert litt større for min del, men ellers var boka bra.
  Den var så bra for meg at jeg fikk lyst til å lese den.
  Jeg vil gi denne boka terningkast 4 av 6.

 358. Den beste boken av dem alle denne er veldig spennede og krim. Det er spennende siden noen kommer til å dø og Magnus Carlsen prøver å stoppe Sjakkmorderen.

 359. Vi hadde høge forventningar på at den skulle vere spennande… Var det namnet på boka?
  Boka var spennande, og litt rar. Vi synes det var merkeleg… Kanskje fordi det var rart å ha Magnus Carlsen med i ein teikneserie, sidan vi forbinder han med å berre spele sjakk… Kanskje derfor han var med?
  Det var kjekt at boka var skriven som ein teikneserie! Bileta var veldig fine og spennande! Bra bok, som vi annbefaler!

 360. Jeg liker ikke tegneserier, jeg liker bedre ordentlige bøker. Jeg vil lage mine egne bilder mens jeg leser. Jeg vile lagt andre bilder til fortellingen – ikke så sterke bilder.

  Ole Ja

 361. Vi som klasse tenker at dette er en fin bok om du er interessert i sjakk. Kunne være litt vanskelig med sjakkspråket. Om du ikke er så glad i å lese tegneserie, tenker vi at dette ikke er boken for deg. Vi synes boka var litt skummel, så om du liker skumle bøker er denne bra for deg. Vi likte at det ble brukt en ekte person i en fantasifortelling.
  Noen av oss i klassen synes det var litt kjedelig at det bare var at Magnus Carlsen løp fra plass til plass. Det var en spennende bok som flere av oss kunne tenke seg å lese.

 362. Denne boken ville jeg ambefalt for tegneserie lesere.
  Jeg likte nederst på side 81 til venstre resten var litt kjedelig jeg har liksom ikke noe forhold t kjakk.

 363. veldig spennene og interessant og jeg liker tegneserier jeg gir 6 i terning kast. Den anbefales for de som liker spenning og krim.

 364. Boka var helt ok den var spennende, og sånt. Den var ikke helt noe for meg så jeg gir den 6-10. denne anbefales for de som liker sjakk.

 365. Jeg likte denne boka ganske bra. Jeg er en fan av krim og annbefaler den.
  Terningkast: 5

 366. Boken en jeg nå skal anmele er: Magnus Carlsen og sjakkmorderen♟. Jeg synes boken var ekstremt spennende. Slutten gjør at man får lyst til å lese resten av boken. Jeg vil virkelig anbefale denne boken.
  En litten smake bit av boken: Det er folk som dør rundt om kring i Oslo by alle som har død er blit fundet med en sjakkbrike i hånden. Det virker som et sjakk mysterium så politiet setter Magnus Carlsen og en agent på saken. I Magnus sine øyne er Oslo et sjakkbrett. En gammel man gir en mobil til Magnus. Morderen vill sette Magnus på saken.
  Litt om boken: Boken er tegnesere. Det er en krim bok.

 367. Boken var helt grei og lett å lesse jeg likte den ikke men vist du liker tegneserier så bår du lesse den. Den var litt spennende.

 368. Jeg skjønte ikke alle ordene, men håjeg vil lese hele boken en dag.

  Terningkast:5

 369. Hei jeg har nettopp lest denne boken den var spennende jeg liker krim, den var litt kjedelig fordi jeg skjønner ikke greia med sjakk. Den var litt morsom Magnus Carlsen burde lese denne.

 370. Dårlig.📕📙📒📗📘🔮❤️🧡💛💚💙💜🍎🍊🍋🍐🧊🍆ikke bra.

 371. Jeg skjønner ikke alle ordene, men jeg vil lese boken en dag.

  Terningkast:5

 372. Jeg syntes denne boken var super. Jeg likte det var en tegneserie og den handlet om sjakk. Terningkast 6️⃣

 373. Boka var helt… FANTASTISK!!!!!!!!!😆 verdens beste BOK!!!!📚 JEG ELSKER UTDRAGET !!!
  Boka var spennende, super duper SPENNENDE, KUL OG HELT FANTASTISK!!!!😜

 374. Den var litt rar fordi jeg ikke forsto den helt.
  Det var mange ord jeg ikke forsto
  men ellers var den bra

 375. Hei:) så eg synest det var litt vanskelig å forstå!Eg likte boka litt.Litt spennende og gøy! Eg gir den 6,5/10

 376. Den var super spennende ble litt sur da dem stoppet på det mest spennende. Har lyst på
  Den boka passer 10 og opp

 377. Spennende det var mye ting som action og bare masse ting som skjedde likte den. Terning kast 9,3/10

 378. Den var sååå spennende!! Jeg må finne ut hvem som står bak. Likte at utdraget var akkurat der det ble skikkelig spennende, for da må man bare lese den for og finne ut hva som skjer. Jeg elsker krim, tegneserie og sjakk, så dette blir nok favorittboka. Jeg skal lese denne boka og jeg gleder meg til det! Terningkast 6/6, passer for alle fra 9 år og oppover. Anbefales og lese!

 379. Spennende bok! Har veldig lyst å ha hele boka. Artig at dem har klart å fått noe så spennende av sjakk! Boka kan passe får 9-13 år. Terning-kast 5/6. Anbefales!!

 380. Jeg synes den var bra men litt kjedelig. Forsto ikke alle ord. Jeg skjønte ikke helt hva meningen var men jeg leste hele ikke hele boken!!! jeg likte skriften og bildene!!! Jeg tror dette er en av de beste jeg har lest til nå! Jeg gir terning kast! 5 av 6

 381. Den var spennende og kul😜👍 var litt vanskelig og skjønne hva som skjedde… men jeg vil gjerne lese boka🤩💕 🎲 3/6

 382. Jeg synes boka var veldig bra å lese og veldig spennende og morsom. Jeg anbefaler dere å lese denne boka. Jeg synes den var spennende fordi han kom ned til sjakk
  tar terning kast 6 av 6.

 383. Jeg synes boken var kjempe bra. Den var full av spenning. Jeg skulle ønske jeg fikk vite hvem som var sjakk morderen. Terning kast 6/6 det var den beste boka til nå.

 384. 🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪 yeah boi jeg elsket boka!!Terningkast 6 av 6
  🟪⬛️⬜️🟪⬛️⬜️🟪
  ⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️
  🟪⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️🟪
  🟪🟪⬛️⬛️⬛️🟪🟪
  🟪🟪🟪⬛️🟪🟪🟪

 385. Jeg ville likt boka hvis det ikke hadde vært en tegneserie. For jeg synes det er vanskelig å holde styr på all teksten. Det var en fin historie derfor gir jeg Terningkast 4/6.

 386. HJEF NNFDD VELDIIiIIIGG BRAAAAA❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕😊😊😊😊❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌😍😍😘😘😘😘😘😘

 387. Magnus Carlsen og sjakkmorderen var en spennende bok. Det er en bok alle burde lese. Boka var spennende og det var fine bilder. Teksten var heller ikke så lang.
  Terningkast 5/6!

 388. jeg likte ikke boken så godt det var vanskelig for meg å henge med i hva som kjede, men jeg syntes det var lit spennende på slutten. det var spennende, jeg har lyst til å se hva som skjer videre, men jeg syntes boken var passe bra, men terningkast: 3

 389. Jeg synte boka var bra og jeg ville lese selve boka, men jeg ville likt boka bedre hvis det hadde vert en vanlig bok. Denne boka er en kandidat for 1. plassen syntes jeg. Jeg vil anbefale boka for alle terningkast 6 av 6.

 390. Teksten handler om Magnus Carlsen og ei politibetjen. De skal prøve og løse et mysterium fordi mange i oslo har dødd i det siste. Sa de må løse en gåte de får av seriemorderen. Sjangere er krim.
  Handlingen er lett og leve seg inn i fordi det er en tegneserie så da er det litt lettere og leve seg inn i. Teksten startet veldig rart fordi vi fikk aldri vite hvorfor de to samarbeida. Personene er veldig samarbeidsvillig. Og det er veldig kult at verdens beste sjakkspiller er Norsk(Magnus Carlsen). Det tar opp et viktig emne som og aldri gi opp og stå på. Teksten slutter veldig spennende og jeg ville gjerne lese mer. Ja teksten var vanskelig og legge fra seg fordi den hadde en spennende avsluttning.

  Det beste ved teksten er at den var ganske så spennende. Det jeg ikke likte med boka var at disse utdragene må alltid slutte spennende. Ja, andre burde lese den fordi den var bra. den fortjener og være superfinalist men ikke vinne. Terningkast ⅚.

 391. denne boken var skikkelig spennende og litt skummel! Jeg elsker den, jeg ville helt klart lest videre. Jeg synses dette var kjempebra! Forfatteren forklarer å beskriver bra. jeg vil anbefale boken😇😍

 392. Jeg synes boka var veldig spennende. Det gjorde den gøy. Jeg vil gjerne lese hele boka! Jeg gir den et godt terningkast 5

 393. Jeg synes boka var veldig spennende. Det gjorde den gøy. Jeg vil gjerne lese hele boka! Jeg gir den et godt terningkast 5

 394. Boka sin spenning var på verdensklasse. likte boka pga den var gøy og ville lee videre hele tiden. Terningkast 5/6.

 395. Boka var veldig spennende og jeg ville gjerne lest hele boka viss jeg hadde den fordi den var veldig gøy å lese og morsom og det var også gøy at den handlet om Magnus Carlsen ! Stor terningkast 6/6

 396. Boka handler om at det går en seriemorder løs i Oslo, på hver person han har drept ligger det en sjakkbrikke i hånden på. Politiet står uten spor i saken og må hente inn Magnus Carlsen for å prøve å løse mysteriet.

  Jeg syns at boka var spennende og gøy å lese. Det var gode tegninger, Jeg syns at boka var bra. Terningkast ⅗.

 397. Jeg syns boka var veldig Bra. Den var bra fordi det var tegneserie. Den hadde mye action og den var veldig spennende. Jeg syns denne boka var veldig gøy og lese

 398. Jeg synes boka var litt vanskelig og lese men gøy når det blir spenndene!
  Fordi jeg liker når det blir spenndene og det gir mening.

 399. Jeg synes at det var litt vanskelig å få med meg alt i teksten for først så skjedde det ingenting så skjer det plutselig så mye på en gang

 400. Boken handler om at det er en seriemorder løs i Oslo, og politiet tilkaller sjakkspilleren Magnus Carlsen til og løse saken fordi alle ofrene blir funnet med en sjakkbrikke i hånden.
  Ganske raskt finner han ut at morderen bruker et kart over Oslo som sjakkbrett, der ofrene er brikkene.
  Under et forsøk på og ta morderen på fersk gjerning blir han oppringt av morderen, som gir ham ulike sjakknøtter som han må løse på kort tid. Hvis han ikke greier det, eller hvis han jukser, er det noen som kommer til og dø……

  Jeg likte boka veldig godt fordi den var spennende, morsom og fordi det var veldig gode tegninger.
  Jeg vil anbefale boka for 9 til 13 åringer fordi historien var veldig bra men det hadde nok blitt litt skummelt hvis noen er mye yngre og leser den. Boka var veldig bra og derfor gir jeg den terningkast 5 av 6!

 401. Bokanmeldelse

  Tittel: Magnus Carlsen og sjakkmorderen

  Forfatter:Aleksander k. Brown

  Jeg synes boka passer best for: 1. – 6.

  Hva boka handler om:
  Sjakk
  Mobil
  En dame
  En mann, magnus carlsen

  Hva jeg synes om boka:
  Jeg synes den var bra, men det var litt dumt at det sluttet midt i spenningen

  Anmeldt av:
  Thilde

 402. Magnus carlsen og sjakk morderen
  Boken heter Magnus carlsen og sjakk morderen. Den er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. Den er illustrert av John S. Jamtli. Sjangeren er krim. Temaet for boken er Mord og sjakk.

  Jeg synes boken var gøy og lese og veldig morsom. Boken er veldig gøy og anbefales. Jeg har lyst og lese boken. Min favoritt bit ar da presten besvimte og falt av hesten. John S. Jamtli som tegnet gjorde en veldig bra jobb

  Min mening er at det er en ganske bra bok som alle burde lese. Jeg gir den 5/5 😁

 403. Forfatteren er Aleksander Kirkwood Brown og den er illustrert av John S. Jamtli
  Boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Sjangern er krim
  Tema for boken mordmysterier

  Boken handler om Magnus Carlsen som skal løse mysteriet.

  Jeg likte ikke boka fordi de måtte ta Magnus Carlsen. Hvorfor ikke noen andre en fyr som spiller sjakk? Hvorfor ikke en detektiv?

  Jeg gir boken 2 / 5 poeng.

 404. Magnus Carlsen og sjakkmorderen
  Boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen Tittelen er Krim og temaet er om å finne. morderen. Forfatteren som har skrevet boken heter Aleksander Kirkwood Brown. Illustratør heter John S. Jamtli. Boken handler om en morder som bruker et sjakkbrett som kart over Oslo. Verdens beste i sjakk hentet de inn for å få han til å finne ut gåten for å finne morderen før han dreper flere personer.

  Jeg synes at boken var kjedelig fordi den var for avansert den hadde mange koder jeg ikke skjønte så derfor likte jeg ikke boken. Jeg synes at bildene var gode og jeg liker tegneserie men denne var ikke min type.

  Jeg hadde ikke lest denne boken hvis jeg fikk valget. Jeg gir denne boken 1 av 5.

 405. Boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Den er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. Det skjer i Oslo. Sjangeren er krim. Han som har illustrert heter John s. Jamtli.

  Boken handler om at det er en sjakk morder i byen som går rundt å morder folk. Det er et sjakkbrett som bestemmer det neste offeret.Nå er det en som prøver å stoppe han.

  Jeg synes ikke boken var gøy fordi jeg er ikke så glad i sjakk historier. Jeg synes også at det var kjedelig at det var så mye om sjakk trekk.
  Men det var litt morsomt at han sa så mye rart.Jeg anbefaler den til folk som liker sjakk.
  Jeg gir den 2/5

 406. Denne boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen og sjangeren er krim.
  temaet er mord Boken handler om en sjakk morder og to agenter som prøver å finne ut hvem det er. Magnus carlsen ble ringt av en ukjent som jeg tror var sjakkmorderen og Når den personen ringte kom det opp sånne utfordringer og vist han ikke klarte de så skjedde det noen dumt men hvis han klarte de skjedde det noe bra.
  Jeg likte ikke boken fordi at jeg ikke liker krim men mer action og morsomme ting.
  Jeg synes det var litt vanskelig å lese boken men det gikk bra.

  Boken er skrevet av Aleksander kirkwood og John s. Jamtli. Det jeg likte best var når magnus Carlsen spilte sjakk mot morderen som han ikke visste hvem var fordi jeg synes det var bra spenning når han spilte mot morderen Det jeg likte ikke med boken var i begynnelsen og litt etter sjakk spilte var når det snakket så masse. Jeg synes at de som lagde denne boken var kjempe gode til å tegne så de er nødt til å fortsette med tegneserier. Jeg gir boken 1/5 og Alder til 9-12 år.

 407. Boken handler om en som skal drepe noen, men politiet skjønner ikke mønsteret. Men på begge stedene det har vært mord har det vært en svart og hvit bonde i hånden på mennene. Så politiet låner inn Magnus Carlsen. Han lager et sjakkbrett over hele sentrum av byen og det stemmer med hvor mordene ble sett. Så han får en mobil senere på dagen og matt på 3 trekk.

 408. Tittelen på boken er Magnus Carlsen og sjakkmorderen.Forfatteren på boken heter Aleksander Kirkwood.sjangere for boken er krim.Temaet for boken er mord.

  Boken handler om en kjent skuespiller som skal hjelpe politiet med å finne morderen.For å gjøre dette får han noen oppgaver han må løse opp.Hvis de greier å løse oppgavene kan de redde den neste personen som skal bli drept

  Jeg syns bokener veldig god og jeg hadde lest den hvis vi hadde hatt den på biblioteket men jeg er ikke sikker på om vi har den.Den var spennende og du visste aldri hva som kunne ha skjedd.

  jeg gir den 4 av 5.Jeg anbefaler denne boken for folk som liker spennende bøker og bøker som handler om krim og mord.

 409. Boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen og temaet er sjakk, etterforskning og mord. Sjangere til boken er krim. Den er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown og illustrert av John S. Jamtli

  Boken handler om Magnus Carlsen som er ute etter en seriemorder som er løs i Oslo. Kartet over Hovedstaden blir et slags sjakkbrett der morderen velger sitt neste offer.

  Jeg liker å lese Tegneserier men det var litt liten skrift. Jeg hadde likt hvis skriften var litt større. Jeg synes det var spennende når de snakket i telefonen med han ukjente personen. Tegningene var veldig kule. Jeg hadde kanskje lest denne boken.

  Jeg hadde anbefalt denne boken hvis du liker tegneserie og krim.
  Jeg gir den en 3/5

 410. Jeg synes den var litt rar, fordi jeg klarte ikke å henge litt med.😕😕😛😝 Jeg anbefaler den til folk som liker tegne serier å mysterier.😃🤩🤗Jeg gir den 4 av 10.🥰😚

 411. Tittelen på boken er Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Og sjangeren for boken er krim og teamet er mord. Forfatteren på boken er Aleksander Kirkwood Brown og illusjonen er John S. Jamtli

  Boken handler om at Oslo er et sjakkbrett og det er en sjakkmorder. Og han ringer til Magnus Carlsen og visst han ikke får svaret riktig kommer noen til å dø.

  Jeg synes at boken er litt kjedelig og ikke min type. Tegneserier var det jeg leste i 4. klasse da ville boken vært bra men ikke nå lengre. Jeg ville anbefalt denne boken til 3-5 klasse.

  Jeg gir den en ⅕ og jeg ville ikke lånt den.

 412. Tegneserien er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown og illustrert John S. Jamtli. Den heter magnus carlsen og sjakkmorderen . Den er sjangeren krim.

  Tegneserien handler om Magnus Carlsen og en politietterforsker som prøver avsløre en morder i oslo som bruker oslo som et sjakkbrett.

  Min mening er at det er mange forsøk på humor i tegneserien som failet hardt. Boken var ikke morsom og ikke spennede heller. Jeg syns tegneserien var skikkelig dårlig og likte ingenting med den. Jeg vil anbefale den for folk helt uten humor og folk som er veldig interessert i sjakk.

  Jeg gir tegneserien 1 av 5.

 413. Den var spennende. Den var Morsom. Den var kreativ. Jeg anbefaler denne boka👍🔥

 414. Boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Boken er laget av Aleksander Kirkwood brown. Sjangere til boken er krim. Temaet er sjakk og mord. Den er illustrert av John S. Jamtli.

  Boken handler om at Magnus Carlsen skal løse et slags sjakk mysterium, Og at Magnus og hans “assistent” har fått en telefon av en uteligger som gir dem hint, og hvis de bruker bil, sykkel eller går over tiden vil noen dø.

  Min mening er at denne boken ikke er helt for meg fordi jeg ikke er så veldig glad i sjakk og krim. Men det er ikke den dårligste boken jeg har lest, så jeg gir denne boken 2 av 5.

  2 av 5

 415. Magnus Carlsen og SjakkMorderen

  Den er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown, og illustrert av John S. Jamtli.
  Boken handler om krim,men også om Magnus Carlsen og en Sjakk morder. Boken handler om Magnus Carlsen og hvordan han kan stoppe en sjakk morder i å drepe flere folk.

  Jeg synes tegneserien var gøy fordi at jeg fikk lese noe annet en bøker. Jeg liker best når han prest blir som faller av hesten og dør. Jeg synes at den var gøy fordi at jeg liker krim bøker.
  Jeg anbefaler den til 5-7 klassinger.
  Jeg gir den terningkast 5/5.

 416. Jeg tror har bok er super. Jeg vil lese hele. Den er cool med alle sjakkreferansene.

 417. (fakta om boken – tittel, forfatter, sjanger, tema….)

  Denne boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Den er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown illustratør: John S. Jamtli. sjangeren er krim og temaet for boken er mord.
  Boken handler om at en seriemorder er løs i Oslo. Magnus og Maud prøver å finne sjakkmorderen, alle som har mistet livet sitt hadde en hvit bonde i hånda.

  (hva handler boken om)

  Boken handler om en seriemorder er løs i Oslo. Magnus og Maud prøver å finne sjakkmorderen, Maud er partneren til Magnus. alle som har mistet livet sitt hadde en hvit bonde i hånda, Magnus viste med en gang at det var tid for sjakk han fant et kart over Oslo som han brukte til et sjakkbrett.

  (min mening)

  Jeg elsker denne boken den har spenning og krim , jeg liker tegneserier så jeg likte denne. Jeg ville gjerne låne denne på biblioteket neste gang jeg skal til biblioteket. Jeg liker at de har med sjakk og mord.

  (karakter/anmeldelse)
  Jeg gir denne boken en 4 av 5

 418. Den var SUPERBRA!😍 Den var gøyal når han Magnus ville ha så mye bare får å jobbe med henne😂Den er anbefalt for dere som liker humor 😂,spenning😱 og action😵 ༼ つ ◕_◕ ༽つ (☞゚ヮ゚)☞ ☜(゚ヮ゚☜)

 419. Jeg likte veldig boken, den var veldig unik og jeg liker veldig krimbøker. Det var veldig kult hvordan morderen brukte Oslo som et sjakkbrett og hvor bra de illustrerte det med bildene. Tegneserier og bilder kan vise veldig mye, som hvordan de oppfører seg eller hvor de er.
  Jeg likte veldig hvordan de illustrerte hvordan Magnus tenkte når han gjorde gåtene.

  3 / 5 Jeg hadde anbefalt den til folk som liker krim eller brettspill, kanskje også noen som ville lest litt om Magnus Carlsen.

 420. Jeg synes boka var bra men ble fort litt kjedelig. Ville anbefalt boka til alle fra 10-3 år. Jeg gir boka en ⅗.

 421. Jeg synes den var litt rar, fordi jeg klarte ikke å henge helt med.🤗🤔🤔😄Jeg anbefaler den til folk som liker tegneserier å mysterier.🤩😘😁Jeg gir den 4 av 10.

 422. Denne boken heter Magnus Carlsen og sjakkmorderen. Den er skrevet av Aleksander Kirkwood Brown. John S. Jamtli har tegnet tegneserien. sjangeren er krim og temaet for boken er mord.
  Boken handler om at en seriemorder er løs i Oslo. Magnus og Maud prøver å finne sjakkmorderen, alle som har mistet livet sitt hadde en hvit bonde i hånda.

  (hva handler boken om)

  Boken handler om en seriemorder er løs i Oslo. Magnus og Maud prøver å finne sjakkmorderen, Maud er partneren til Magnus. alle som har mistet livet sitt hadde en hvit bonde i hånda, Magnus viste med en gang at det var tid for sjakk han fant et kart over Oslo som han brukte til et sjakkbrett.

  (min mening)

  Jeg elsker denne boken den har spenning og krim , jeg liker tegneserier så jeg likte denne. Jeg ville gjerne låne denne på biblioteket neste gang jeg skal til biblioteket. Jeg liker at de har med sjakk og mord.

  (karakter/anmeldelse)
  Jeg gir denne boken en 4 av 5

 423. den var SUPET BRA og de som har skrevet og tegnet denne boka er veldig flink til og skrive og tegne🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 424. jeg synes det var en rar og spenenes å jeg vil lese hele boka 👍🙂 jeg likte ikke at det sluttet akkurat da det ble spenene 🤢🤮

 425. Jeg synes boka var super.😊Jeg liker bildene i boka.👍Jeg anbefaler boka til folk som liker tegneserier.👌
  10/10

 426. den var SUPET BRA og de som har skrevet og tegnet denne boka er veldig flink til og skrive og tegne🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 427. den var super bra og de som har skrevet og tegnet denne boka er veldig flink til og skrive og tegne🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 428. den var veldig bra🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 429. Jeg liker denne boka fordi jeg elsker tengne serier og fordi jeg liker sjakk. Det jeg likte med denne boka er at den handler om at det er en sjakk morder og vis de kjører med bil så dør noen og vis de sykler på er sykkel så dør noen. Jeg anbefaler denne boka for de som er 7+ for de som liker tengne serier og sjakk. Jeg gir denne boka terningkast 5/6.