Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Spesialklassen

Flu Hartberg Cappelen Damm 2020

 

Steven er skolens mest populære gutt. Han er kjekk, kul og sjarmerende og har også den nyeste iBrain – en chip som settes inn i hjernen og gir tilgang på den nyeste teknologien. Men en dag begynner det å skje merkelige ting.

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2020/2021. Derfor har vi nå fjernet utdraget. Utdraget var hentet fra s. 24-33. 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Tips til å skrive anmeldelse

4 620 anmeldelser av “Spesialklassen

 1. Jeg synes denne boken var kul fordi de hadde Ibrain men også litt kjedelig fordi Rumpedød hva betyr egentlig det?

 2. Den var ganske bra. men den var litt trist også Pga alle lo av han i klasse rommet som om han var klassens klovn. Fordi han egentlig ikke kunne styre seg selv.så det var ikke han som gjorde noe galt personelig. Også turte han ikke si det til noen at han ikke klarte og styre seg selv. Han mener at folk ikke hadde trodd på han hvis han hadde sagt han ikke kunne styre seg selv hele tiden.

 3. Steven skriver noe stygt på tavla men, det var egentlig ikke han som gjordet det.
  Han ble kontrollert. noe rart skjer med steven og han må finne ut av det, fort!
  Så langt jeg har lest er denne boken stålende. den har litt action, humor og mysterige.
  Jeg vil anbefale denne kule boken.

 4. boken handler om Steven Rasmussen som er den smartese kjekkeste kuleste av alle som har handlet i trøbbel. jeg synes det var bra utvalg av tegne effekter. jeg kunne godt lest denne boken altså veldig gjerne.

 5. har ikke lest boka ennå men nå skal jeg høre på den. håper den er bra. jeg tror den kommer til og bli bra

 6. Disclaimer : dette er min mening og ikke din så hvis du blir sint pa eller irritert av denne teksten så ber jeg deg snilt om å dra til helvete.
  Denne teksten handler om Steven,han har den nyeste ibrainen installert, men så begynner dumme ting å skje. Sjangeren er humor (selv om den mangler det totalt) jeg synes boken var helt passe fordi den mangler humor (syntes jeg) , men den gjør opp for det med spenning. Slutten var bra og ga meg lyst til å lese videre. Would recommend.
  Hvis jeg skal gi denne boken en anmelding fra 1-10 ville jeg gitt den en 6

 7. Jeg syns boken var veldig dårlig, fordi den var veldig urealistisk, barnslig og kjedelig. Jeg syns det er rart at den var kategorisert som humor, for jeg vil ikke kalle denne boken morsom. Det er helt rart for meg at de har ibrain, at folk faktisk vil sette en chip inn i hjernen dems. De tenker jo ikke på at noen kan hacke chipen deres, det er sikkert det som har skjedd med Steven. Og hvorfor skrev han akkurat rumpedød, jeg vet at det ikke var han som kontrollerte seg selv men den personen som gjorde det hvorfor velger han å skrive rumpedd det er veldig barnslig. Boken er også ganske kjedelig fo det eneste vi fikk lese var at han skrev det og at han fikk kjeft, så den hadde ikke så mye innhold. Jeg gir boken 4/10

 8. Jeg mislikte teksten:
  For det første jeg skjønnet ikke hvorfor Steven akkurat skrev rumpedød. For det andre jeg synes ikke at det var så bra fordi han bare gikk mot tavla å skrev rumpedød og skjønnet ikke hva som skjedde. For det tredje jeg likte ikke den så godt fordi de hoppa veldig fort fram så jeg skjønnet ikke så mye av teksten.

  Andre burde ikke lese den fordi:
  For det første den var ikke morsom selv om forfatteren prøvde. For det nedre jeg skjønnet ikke så mye av boka.For det tredje det spørs hvordan bøker du liker da. Jeg likte ikke den men kanskje en annen. Denne boka passer for de som liker tegneserier.

 9. jeg syntes denne boka var morsom.
  jeg gir den terningkast: 6.
  jeg anbefaler denne boka for 2-7 trinn.

 10. jeg syntes boken virket litt spennende og morsom men sammendraget var litt kort så jeg skjønte ikke helt hva boka gikk ut på

 11. jeg syntes denne boka var ganske bra. den var morsom og jeg liker tegneserier.
  jeg gir denne boka ternings kast : 6
  jeg hadde anbefalt denne for 2-7 trinn.

 12. Jeg synes utdraget var for kort til å sette seg godt nok inn i boka.
  Litt rotete.
  Skjønte ikke helt starten.
  Lite humor og litt kort.

 13. SPESIAL KLASSEN Boka er skrevet av Flu Hartberg. Spesial klassen handler om en gutt som heter Steven. Steven er den mest populære gutten på skolen. Han har også den nyeste iBrain. Det er en chip som man legger i hjernen den gir tilgang på den nyeste teknologien. En dag klarer han ikke å kontrollere kroppen sin. Sjangeren til boka er humor.

  Jeg synes teksten er litt rar fordi i timen står han opp går til tavla og skriver rumpedød. Jeg synes det er kjempe rart.
  Abiramy Kokilan

 14. Den var morsom,gøy, på emblem skole synes klassa mi at den var kul alle likte den.

 15. Denne boka mente klassen passet best for noe yngre lesere. De hadde vansker med å finne motivasjonen og spenningen delvis fordi den var en tegneserie. Jentene syntes i tillegg det var vanskelig å engasjere seg grunnet temaet teknologi.

 16. det var en bra bok men den er ikke for men den er rar og lit teit.den paser til 3 klasse tenker jeg den var bare lit sån njeh.

 17. Mange i klassen syns at boken var rar og forvirrende. Men de likte bildene fordi menneskene var tegnet «rart».

 18. Boken slo an pga. det var kult med tegneserier og tekst. Motiverende å lese. Mange synes den var morsom, noen synes den av og til ble litt barnslig. Flere vil lese mer enn utdraget.

 19. 🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
  🟥⚫️🟥🟥🟥🟥⚫️🟥.
  🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
  🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
  🟥🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟥
  🟥🟥🟧🟧🟧🟧🟥🟥 Passé bra for For og være helt ærlig

 20. Hei, jeg skal snakke litt om boka spesialklassen

  Spesialklassen handler om Steven, skolens mest populære gutt
  Men…han har også den nye iBrain chipen som har den nyeste teknologien…………………..(lang pause)…………men en dag begynner det å skje de merkeligste tingene

  For å vite mer må dessverre lese boka🤫😝

  Ambefaler boka til barn 10-12 år

 21. Her var vi delt i vår mening. Noen syntes historien var merkelig og hadde ikke lyst å lese videre, mens enkelte syntes det var et spennende tema og fikk lyst til å finne ut hva som skjedde videre. Tegningene var morsomme, men litt barnslige.

 22. Her var klassen veldig delt i sine vurderinger. Dette var morsomt, men ikke spesielt inspirerende for videre lesing av hel bok.

 23. Det handler om den mest populære gutten som har en i brain som ikke gjør som han vil han går å skriver rompedød på tavlen. Å da må han til rektor.

 24. Dette var min favoritt Jeg elsker den. Den var spennende og jeg har nå lånt den hjemme❤️^﹏^ Terningkas 6

 25. Spesialklassen er bra. Jeg synes spesialklassen var morsomm fordi Steven skrev rompedød på tavla.🤣 Steven er hovedpersonen. Boka handler om at Steven sin chip styrte han sån at han skrev rompedød. Og jeg vill gjerne lese mer av boka📒

 26. 👌👌👌👌👌👌👌👌Jeg syntes boken var morsom og gøy👍👍👍👍👍👍👍

 27. jeg synes den var bra fordi det var spennende og morsom og jeg liker.
  hovedpersonen heter Stiven som er verdens første gutt som har ibrain
  teksten handler om en gutt som heter Stiven som er i en spesiell klasse og han har veps i ibrainen hans og det skal det ikke være. jeg gir terningkast 6/6

 28. den var spennende fordi det handler om at Steven hadde en ibrain som man setter i hodet. Ibrainen til Steven ble hacket så styrte den kroppen noen ganger. Så skal Steven prøve å finne ut hvem som har gjort det. ternings kast 5.

 29. jeg synes den er bara fordi den er veldig morsom og jeg liker humor;)
  den handler om at I-Brain kan bli hacket.
  det er en humor og mysteriebok.
  hovedpersonen heter Stiven som er den første i hele verden som har I-Brain.
  jeg gir den terningkast 5/6

 30. Teksten handler om at det er en gutt som heter Steven med ibrain som er en chip i hjernen. sjangeren er humor.

  Jeg synntes teksten var kjempe bra og morsom fordi det er tegne serie jeg likte også at han Steven skrev ROMPEDØD på tavelen.

  Det beste med teksten er at han Steven skrev ROMPEDØD på tavelen. Jeg synnes at andre bør lese boka fordi den var kjempe morsom og at den er en tegne serie.

 31. Det handler om en gutt som har den nyeste ibrain. jeg syntes den er morsom (pga
  rompedød) og syntes den er bra fordi den handler om fremtiden.

 32. boka handler om Steven han er veldig populær han har den nyeste iBrain, boka er i sjanger humor. jeg syntes boka var skikkelig bra, Boka var skikkelig bra fordi den var en tegneserie og fordi den var morsom det var morsomt når han skrev på tavla RUMPEDØD. syntes denne boka var den beste boka i bokslukerprisen Jeg gir den terningkast 6.

 33. stiven er den populære gutten på skolen. dde har fått en chipp i hjernen og en dag skjer det noe rart

  Jeg synes den var veldig kul kul på grunn av det var bilde av flyvende biler på forsiden.
  den var morsom på grunn av av hakende var så rare. den er en humor bok.
  den var kul på grunn av chippene som de hadde inne hjernen . jeg anbefaler gutter og jenter fra sju til 11 år til å lese den. skrevet av Mathias 6c.
  jeg gir den en terningkast 5

 34. Boka handlet om en gutt som het Steven. Han hadde data hjerne. Data hjernen til steve kalrte og gjøre sånn at han skev rumperød på tavla. Steve måtte til rektor fordi læren ble sur.

  Jeg synest folk burde lese den fordi den var litt morsom.

 35. Spesial klassen.
  Boka handler om en gutt som hadde en chipp i hodet tror jeg. Men en dag så skjedde det noe med den chippen. Det som skjedde var at han gikk opp til læreren, han tok et kritt og tegnet noe på tavla. På tavla skrev han rumpedød.

 36. Spesial klassen handlet om en gutt som het Steven, han ble styrt av en kraft som førte han mot tavla så han skrev et litt upassende ord, så måtte han til slutt til rektors kontor.

  Jeg likte denne boka fordi jeg liker humor og boka var morsom.
  Forfatteren skrev en god tekst og fikk meg til og fnise litt.

  Jeg gir boka 4/6

 37. Jeg syntes den var litt morsom men kjedelig samtidig likte bildene og at Steve skrev rumpedød på tavla. anbefales til 7-10

 38. Den var ikke så morsom med den var grei
  fine bilder
  Jeg har lyst til å lese hele boka 😀

 39. Spesialklasse: Denne boka handler om den flinke og sjarmerende Gutten steven. Han gjør alltid det rette og er flink på skolen. En dag mister han kontroll over kroppen sin og skriver rompedød på tavlen. Jeg likte denne boka fordi den var morsom men likte den ikke for jeg synes det er vanskelig å lese tegneserier. Jeg gir boka en 4

 40. Spesial klassen:

  Det jeg likte:
  At de fikk en chip, og at de egentlig ikke trengte å gå på skolen.
  De trengte bare å lære om eventyr og bruke sin egen fantasi.
  Det jeg ikke likte:
  At han ikke kontrollere seg selv, fordi chipen bestemte over kroppen hans.
  Han skrev noe stygt på tavla.

 41. Spesialklassen: Boka handlet om en gutt som het Steven. Han var veldig smart fordi han hadde data hjerne. Jeg synest folk burde lese den fordi den var litt morsom. Jeg likte kjeven til Steven.

  PS pølse er digg

 42. Spesial klassen
  Dette handler om en gutt som blir styrt av seg selv.
  Han går opp og skrev noe veldig rar på tavla.
  Jeg syns den kommer til å ble spennende når vi leser mer.
  Jeg gir den 2/5.

 43. Den var ikke så morsom med den var grei
  fine bilder
  Jeg har lyst til å lese hele boka 😀

 44. Spesialklasse: Denne boka handler om den flinke og sjarmerende Gutten steven. Han gjør alltid det rette og er flink på skolen. En dag mister han kontroll over kroppen sin og skriver rompedød på tavlen. Jeg likte denne boka fordi den var morsom men likte den ikke for jeg synes det er vanskelig å lese tegneserier.

 45. Jeg syntes boken var bra fordi de var morsomme

  Det var morsomt at det var snakkebobler og vanlig tekst.

  Jeg syntes boken var bra fordi de var morsomme

  Den passer bra til 1-5 og meg

  Det var morsomt at det var snakkebobler og vanlig tekst.

 46. Spesialklassen er er en bok skrevet av Flu Hartberg. Den handler om Steven som har den nyeste iBrainen. På skolen begynner det å skje rare ting. Steven er skolens mest populære gutt. Han er kjekk og kul. Jeg likte boka fordi den var morsom og lettlest. Hvis man liker humor bøker burde man lese den. Jeg anbefaler den for barn mellom 10-13 år.

 47. Det jeg likte var at steven hadde ikke en anelse på hva som skjedde med han.
  Det jeg ikke likte var den var litt rar og litt kjedelig. 😐
  trenings kast 3/5 🐝

 48. Den var litt morsom, jeg liker humoristiske bøker jeg har lyst til og lese resten av boka.
  Jeg gir terningkast 4.

 49. Jeg likte den fordi den var morsom og fordi det er en tegneserie jeg elsker tegneserie.
  Terningkast 4

 50. Det jeg likte med spesial klassen var at den var kul, morsom og veldig spennende klasse.
  Det var ikke kjedelig i det hele tatt for det var noe som skjedde nesten hele tiden så den var veldig morsom.
  Det jeg ikke likte var egt ikke så mye, men den var litt rar men det er jo sånn historier pleier og være og det er kult.

 51. Denne boken var spennene og morsom. Noen hacket eller klarte og styre Ibrainen til Steven. Så han gjorde masse rare ting. Jeg synes boka er bra😁

 52. Den var litt rar men veldig morsom og, det var kult at det var med fortiden.
  Den var morsom men også rar og bare litt barnslig men den var innafor.
  Boken var helt grei. Terningkast 4/5

 53. Veldig artig og jeg liker at det er frem tiden men den ga liksom Ikke noe mening
  Terning kast 3

 54. Den var veldig bra fordi den var morsom, jeg liker tegneserier så det er positivt, den var veldig lettlest det er også bra. Den var veldig spennende, men den ble litt kjedelig etterhvert. Jeg anbefaler denne boken til nesten alle aldere. Jeg gir den terningkast 5

 55. Den var bra fordi det var kulle figurer og veldig bra fantasy. Og jeg likte vor dann det var skrevet.
  Det var mye kulle bilder også. Jeg synes det var morsomt og jeg håper det plir flere bøker av den.
  Jeg vil anbefale den for mange. Og jeg er gla i sone tegneserier og jeg vil gi den terning gast fem👍🏻

 56. Den handler om steven
  Jeg likte at den var morsom
  Jeg likte ikke at den var lite spennende.

 57. Den var ok, kunne vært litt flere detaljer. Kommer dessverre ikke til å kjøpe boka den har forbedringspotensiale. Terningkast 1,50/5

 58. Jeg syntes teksten var morsom. Teksten handlet om humor som jeg er veldig interessert i.
  Teksten gjorde at jeg ville lese mer av boka. Jeg likte boka på grunn av at den hadde humor og den hadde mye spenning. Jeg likte veldig at det var mye Fantasi i boken. Tegningene var veldig humoraktig noe som jeg liker veldig godt. Tegningene var også veldig kule og de passet inn i boken. Det er ikke kjempe mye tekst i boken, det kan være en perfekt bok hvis du ikke er en super god leser, den er perfekt til å lære seg å bli en bedre leser. Du burde lese denne boken hvis du er ute etter humor. Terning kast 6!!!!!

 59. Denne boka var bra 10/10.👌👍😂 jeg synes at bildene passa bra til teksten og at man skjønner meninga med boka. Kunne gjerne vert litt lenger sammendrag.

 60. DENE BOKEN VAR super BRAAAAAAA fordi den var morsom og litt for mye vitenskap for min hjerne. Den er perfekt til å lese på sengen, om morgenen og vis du kjeder deg. Jeg gir den terning kast 6.

 61. 10 av 10. Jeg syntes at boken var morsom fordi starten er som en vanlig skoledag og ordet rumpedød fikk meg til å lure på hva forfatteren mente. Jeg lyst til å lese hele boka. Det var morsomt hvordan karakterene var tegnet.

 62. Jeg likte boken veldig godt ,den var veldig spennende,artig og det føltes ut at jeg var i fram tiden og alle ville ha en smart chip i hjernen fordi det var populært og de kunne bli smartere.jeg liker veldig godt tegne serier.Jeg anbefaler boken for folk som liker tegneserier og humor,Jeg vill gjerne lese mer,Jeg synes det er den beste tegneserien jeg har lest.

 63. jeg synes boka var litt rar
  jeg synes boka var litt kjedelig
  jeg synes boka var litt spenende

 64. Jeg likte boka veldig godt. Den passet meg. Den passet meg fordi jeg liker tegneserier å at den var spennene og morsom. Det var lit drama i det men jeg synes den var grei å lese fortsatt. Det var humor i det kan man si. 😺😺😺

 65. Bok anmeldelse av «SPESIAL KLASSEN»

  Boka handler om Steven. Steven er skolens mest populære gutt. Han er kjekk, kul og sjarmerende. Handling foregår i framtida så det var mye ny teknoligi og sånn. Han hadde noe som heter en Ibrain i hjernen, det er en chip som settes inn i hjernen og kan gjøre masse kule ting og den gir tilgang til den nyeste teknologien. Men en dag så skjer det noe merkelig. Det er noen som styrer Ibrainen hans. Steven begynner og gjøre masse rare ting. Det er en Humor bok.

  Jeg likte og lese utdraget veldig godt. Det var skikkelig morsomt og lese. Det morsomste var da han skrev Rumpedød på tavla. Og jeg liker at forfatteren har skrevet det sånn at handlingen skjer i framtiden. Siden da kan man liksom se for seg hvordan det ser ut i framtiden. Og det var mange fine og morsome tegninger i den.

  Det jeg synes var litt dumt med utdraget av boka var at utdraget var så kort siden jeg har lyst til og lese helle boka. Jeg ambefaler boka, i vert fall for barn som liker humor. Jeg elsker morsome bøker så jeg syns denne fortjener bokslukerprisen fordi den var skikkelig morsom.

 66. Jeg synes ikke denne boka var så bra. Jeg er ikke så fan av tegneseriebøker. Jeg syes det blir litt for lite tekst på vær side og det blir litt rotete. Det var litt mye om den iBrain – en og det ga ikke så mye mening.

 67. Den var morsom å jeg liker tegneserier. 😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
  Jeg kunne å ha lest mer av den. 🤨🤨🤨🤨
  Men, det var også litt mye tekst der. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
  Jeg kaste meg med å lese det. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😻😻😻😻
  Jeg likte den veldig veldig veldig veldig veldig godt. 😘😘😘😘😘😘😘
  Den passet meg veldig godt kan man si. Hehe. 🥳🥳🥳🥳

 68. Den var ganske kjedelig. kjønte ikke helt greia.
  🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
  🟨🟦🟦🟨🟦🟦🟨
  🟨🟦🟦🟨🟦🟦🟨
  🟨🟨🟨🟧🟨🟨🟨
  🟨🟨🟧🟧🟧🟨🟨
  🟨🟨🟧🟧🟨🟨🟨
  🟨🟥🟥🟨🟥🟥🟨
  🟨🟨🟥🟥🟥🟨🟨
  🟨🟨🟨🟨🟨
  🟨🟨🟨

 69. jeg likte at boka var kort og at jeg fikk vite mye og det var intresangt at han gjore noe han ikke viste

 70. Jeg synes at det er en bra bok og morsom med ideen om at det er en chip man har i hjernen.

 71. jeg syns ikke utdraget var så veldig bra den var så kort, men det var morsomt at det ikke var så mye tekst.

 72. Boken er ikke helt min smak men for folk som liker tegneserier litt utenom det vanelige kan folk like den.

 73. Jeg synes at den var bra. Og jeg likte den hvorde at den hvar morsom og jeg liker mosome boker. Den hvar morsomt hvorde at han stev skrev på tavla en morsomt ting.
  Og jeg liket den hvor de at den er en tenig serie.
  Jeg gier den en tarneg kast 6.
  Og de som liker stenig seire komer til og like den.

 74. Denne boka er passe bra men litt barnslig fordi den hadde mye «rumpe» i.
  Men ellers er den litt morsom!.

  Jeg gir boka 6 stjerner.

 75. Jeg synes denne boka ikke var noe bra siden den er veldig barnslig! Jeg synes denne boka ikke skulle vært nominert i bokslukerprisen 2020

 76. den er intresang og har humor som sjanger. den er veldigmorsom og jeg er ganske rar så jeg elsker humor det er liksom min greie.
  den er for barn fra7 år og oppover.
  du ikke skjønne hva som skjer i teksten vist du ikke er 7 år og oppover.
  det kan hende du ikke liker humor men jeg elsker det men folk er forskjelige hahah men tilbake til boka.
  jeg opplever teksten som en morsom tegne serie bok som har lyst til og få folk til og le.
  det som gjør teksten god er at den er humoristisk og veldig kul.
  dere bør lese den fordi den er ja vel humoristisk.
  dette er noen stikk ord som forklare teksten at de har norsk i første time.
  og de hadde i lekse at de skulle skrive et eventyr men det gjdder ikke den ene eleven hun har chippa noe fra nettet isdenenfor og skrive det selv.
  og de skal lese de høyt for verandre.
  og vi veit ikke hva som har skjedd men han ble forgiftet og skrev ROMPEDØD på tavla

 77. Jeg syns at Spesialklassen er en SUPER bok fordi jeg ELSKER teknologi bøker! Det handler om en gutt som heter Steven, han har den nyeste IBrain! IBrain er et micro-chip som blir settet inn i hjernen, som gir tilgang til den nyeste teknologien. Chippet hans glitchet ut.

  Jeg anbefaler denne boka for de som liker Sci-fi bøker, fordi den inneholder masse spennende fremtids greier.

  Forfatter: Flu Hartberg
  Boktittel: Spesialklassen
  Anmeldelse skivet av: Daniel

 78. Spesial klassen er humor. Teksten handler om at Steven er skolens mest populære gutt. En dag begynner det å skje merkelige ting. i timen han reiste fra stolen og kroppen bevegde seg uten han kontrollere kroppen hans.
  Denne boka er veldig morsomt og jeg liker det. Min favoritt setning var Sivert sa hun kommer til å sove i timen😂.

 79. Denne boka handler om den flinke og sjarmerende Gutten steven. Han gjør alltid det rette og er flink på skolen. En dag mister han kontroll over kroppen sin og skriver rompedød på tavlen. Jeg likte denne boka fordi den var morsom men likte den ikke for jeg synes det er vanskelig å lese tegneserier.

 80. Jeg synes at boken var morsom. Jeg likte også at den hadde snakkeboble og litt tekst. Jeg hadde litt lyst til å lese hele boka. Jeg likte den også fordi det var tegneserie og det liker jeg. Jeg likte den veldig godt så jeg gir den en tommel opp. takk for meg. 🙂

 81. Jeg syntes at denne boken var en litt kul bok å jeg gir boken 8 av 10 stjerner.
  Jeg syntes også at denne boken er litt morsom.😉

 82. Jeg synes boka er ikke humoristisk og det er ikke noe spesialt med klassen.
  1:Det jeg ikke skjoner med boka er fordi det stor at den er humoristisk nor den ikke er det. 2:Og jeg synes at det ikke kunne hette «spesial klassen» fordi det er ikke no spesiel med den klessen. jeg hadde gitt terningkast 1

 83. Jeg skal skrive om spesial klassen. Jeg likte den fordi at jeg liker veldig god tegne serier og den var veldig morsom fordi det var en som hadde veldig store lepper, og på slutten så man en gigantisk rompe. Og på forsiden ser man jo noen som står i en klynge. Der trodde jeg at det var noen mobbere, men det var det ikke. Han som står helt foran har en mikroshipp i halsen sin.

 84. Jeg likte ikke spesialklassen for det var ikke god humor. Rompedød det hadde lillebroren min på 5 år ledd seg i hell av.jeg gir terningkast ⚁. Jeg skjønte ikke boka vi så jo nesten ingen av de på framsiden.Anbefales ikke. Passer bra for barn mellom 6-3 år som synes rompe vitser er morsomme👎🍑.

 85. Jeg syntes boken var dårlig. Fordi det var ikke så mye som skjedde. Jeg skjønte ikke poenget med boken. Hvis det var terningkast ville jeg gitt den 2 av 6. Fordi den var litt morsom men også litt barnslig.

 86. Jeg synes den ikke var så bra fordi det var litt barnslig humor. Og jeg skjønte ikke noe i slutten. Jeg liker humor,men jeg synes ikke den var så bra

 87. Den var spendene og anderledes en alle andre bøker og det var gøy at det var tegneserie.

 88. Jeg synes at den var spenende og kul fordi den var anderledes en andre bøker jeg har lest.

 89. Denne boken falt godt i smak hos klassen, den blei vurdert som «Veldig bra». Personleg meiner eg at den passer bedre for dei som er litt mindre, og likte ikkje boka like godt som dei andre i klassen.

 90. Denne boka var egentlig ikke så veldig morsom. Den er sikkert veldig morsom for de som liker denne sjangeren. For meg var det alt for lett. Jeg fikk egentlig ikke noe utfordring. Det var ikke noe for meg. Jeg syns dette passer for litt mindre barn, som fortsatt syns rumpedød-humor er morsom. Det var noen i klassen som likte det, men jeg var ikke en av dem.

  Utdraget handler om Steven, som er den kjekkeste gutten på skolen. Plutselig skriver han rumpedød på tavla.

  Denne typen humor syns jeg passer for litt yngre personer. Kanskje 3 klasse.
  Terningkast 1 fra meg, men den hadde vært mer hvis den var skrevet litt annerledes.
  Jeg har ikke så veldig lyst til å lese den.

 91. Denne boken var ikke så morsom og var litt mer for 1-3 klasse vil anbefale boka for de. Men for meg passet ikke boka så bra😬 Fordi jeg ikke liker tegneserier så bra😑 den var altfor lett å lese😮 var litt rar. Terningkast 1🎲 sorry

 92. Hei;) Denne boka syntes jeg var dårlig. Jeg likte ikke sjangeren eller boka. Det var kjedelig får meg på 12 år og syntes heller at dette er noe får 3 klassinger eller mindre.

  Terningkast: 1

 93. Jeg syns boka var ganske bra og morsom men ikke den beste boka jeg har lest men jeg har lyst til å se hva som skjer videre👍👍👍

 94. Hei Jeg syntes boka var sånn passe fordi det er ikke min type bok fordi jeg er ikke så glad i tegneserie bøker:) men jeg anbefaler den til de som liker tegneserie bøker!

 95. Hei:)
  Jeg har lest utdraget av Spesialklassen.
  Jeg likte ikke boka i det hele tatt.
  Jeg følte at det ikke var noen sammenheng.
  Og ordet Rumpedød har ingen betydning.
  Sjangeren er ikke noe for meg.
  Men de som liker sånn her type sjanger, liker nok denne boka.
  Så dette utdraget var ikke noe for meg.

 96. Jeg syntes at denna boken var veldig morsom den hadde humor en de andre bøkene jeg har lest i bokslukeprisen så jeg anbefaler denne boken til andre.

 97. Hei: Den var litt kjedelig, barnslig og veldig lite fantasi. Jeg vil si at den er får mindere folk ikke så bra får 7. Klasse. Jeg syntes ikke rompe død var morsomt, men kanskje andre syntes det, men ikke jeg. Vis jeg skulle gitt det et ternings kast så hadde jeg gitt det en 2, men den er nok bra får 1-4 Takk får meg:)

 98. Hei:) Boka var ikke det beste jeg hadde lest. Den var ikke så morsom, litt barnslig, men den passa veldig bra til 1-4 klasse😀👍 Jeg vil anbefale den til de:)

 99. Jeg likte den, den var ganske bra men den var ikke så spennende jeg liker litt mer spennende hadde ganske mye humor 4 av 6

 100. Jeg syntes den var helt ok, den var ikke veldig spennende og det var ikke så mye som skjedde. 4/6 fra meg

 101. Jeg syntes ikke boken var så bra fordi det sto at den skulle være morsom, men det var den ikke! Jeg som går i 7 klasse syntes den passa mere for 1-4klasse, men jeg gir den kast2.

 102. Boken var lett og lese som kan bety at du kan være ganske avslappet men samtidig få med deg hva det står jeg gir den terningkast 4 av 6

 103. Kjedelig og kort ikke morsom som de sa den var og den var alt for kort den er dårlig
  (Om du har denne boken hjemme kast den i søpla👍🏻🗑)

 104. Jeg likte den ikke fordi den var kjedelig og det var ikke så mye spenning i den, og den avsluttet kjedelig. Dette kan anbefale for andre enn meg. Gir den 1/10
  det er ikke noe mer og si.

 105. Jeg syntes den var veldig dårlig fordi den var ikke morsom men bare rar.
  Men kan kanskje passe bedre fra 2.klasse og nedover👎

 106. Jeg syntes denne boka var gøy fordi han reiser seg når læreren snakker om eventyr så går han mot tavla. Så skriver han RUMPEDØD på tavla.

 107. jeg syntes boken var morsom og gøy, men jeg likte ikke så godt at det var en tegneserie men ellers en god bok (terningkast 5\6)☆♡

 108. Jeg syntes boken var morsom og gøy,men jeg likte ikke så godt at det var tegneserie!
  Terningkast 4/6.

 109. Jeg synes den var veldig morsom og gøy å lese og jeg likte at det var fargerike bilder. Kunne ønske jeg kunne lese hele boken.

 110. Den handler om at Steven bare reiste seg og begynte og gå frem over og skrev «Rumpedøden» på tavla. Jeg syns den var gøy kunne tenkt meg og lese hele boka og den som kunne lest denne er 7 åringer.

 111. Jeg liker denne boken
  Jeg liker sånne bøker som dette jeg liker bøker som har derama,rare og kleine ting i.
  Jeg synes at det gøyeste med dette utdraget var at steven srev rumpedød på tavlen og ble kastet ut av klasse rommet

 112. Boka var veldig morsom men ikke helt min stil så ja. Den passer for 4.klasse og oppover.
  Jeg gir boka en 7/10. Fordi den er sånn helt ok.

 113. Boka var litt bra og litt rar. Den var bra fordi den virket spennende og rar fordi det var rare ting som skjedde.

 114. Han måtte til rektor han hadde gjort noe dårlig. Ble sent til rektor det var spennende. Ei artig bok.

 115. Denne boken er veldig morsom jeg anbefaler deg og lese den og skriv en bra anmeldelse terningkast 6/6 den er super morsom.😂👍🏻 😁

 116. Den var bra hvis det var noe som styrte han et spøkelse Eller noe.den var spenende vil lese mere men har ikke boka😭

 117. Jeg syntes boka var skjedelig fordig det var
  Lite skrift jeg gir boka 1 av 6 stjerner og anbefaler den til 5 plus

 118. Boka høres ikke så spennende ut, men jeg har fortsatt lyst til og lese boka siden den høres litt spennende ut og litt kjederlig.

 119. Boken høres spennende ut!🤩 hvis jeg var Steven der ville jeg fått panikk, og jeg ville ikke visst hva jeg skulle gjøre!😳😬

 120. Var veldig bra hvis det var noe som styrte han kanskje et spøkelse eller noe jeg vet ikke men vil lese mere men vi har ikke boka 😭

 121. Boken høres spennende ut!🤩 Hvis jeg var Steven der ville jeg fått panikk og ikke visste hva jeg skulle gjøre!😳😬

 122. Jeg syns den er artig jeg har lyst til og lese hele boken,
  Boken er lett og les det er veldig mange tegninger,
  Terningkast ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 123. Veldig bra bok den er helt super jeg har lyst til å lese hele boka!
  Jeg håper boka vinner boksluker prisen.
  11 av 10!

 124. Jeg synes boka var litt rar fordi han skrev rompedød på tavla. Jeg tipper læreren ble sint på han. Jeg gir den en firer.

 125. «ikke så morsom» «dårlig» «ok forside…» «kjedelig…» «skjønte lite av boka…» «litt lite beskrivelser..»

 126. For meg er dette den verste boka som finnes. Jeg hater bøker. Men personen som lagde denne er sikkert proff. Men jeg hater alle bøker. Denne er verste jeg har lest. Bare tulla. Denne boka var drit bra👍

 127. skole: vesterskaun skole (5 trinn)
  Jeg syntes boka var litt morsom og kul. Gutten/Steven virket faktisk litt realistisk.
  Terningkast 5 🙂

 128. Likte den Ikke. Den er Ikke noe for meg. Jeg synes den var trash. Sorry, men det er bare det Jeg synes

 129. Eg syntes at det var litt gøy, men eg blei ikkje så interisert når eg leste. Det var riktig sjanger det var humor i den boken, men det var ikkje ein bok til meg. Eg syntes at den var litt kjedeleg fordi det var litt lite tekst og litt for mye bilder. Eg gir terningkast 3

 130. Steven er en rar liten kid som ser rar ut og er populær i klassen. Det virker også som han er irriterende i klassen. For meg ser det ut som Steven ville ha gjort mye dumme ting på fritiden og stelt seg mye før han går på skolen.

 131. Boka var ikke akkurat så spennende. Alt den handlet om var bare at han ene gutten ble styrt og gikk opp på tavla og skrev rompedød. Han ble sendt på gangen og måtte snakke med rektor. Jeg ville gitt den 3 av 6 siden hadde jeg lest mer ville jeg kanskje synes den var gøy.

 132. Jeg liker traileren til den nye kule boken Spesialklassen. Den var morsom og jeg gleder meg til og lese den. Jeg vil si at den passer for 4.klasse-6.klasse.
  Terningkast 4.

 133. den var morsom, spennende og eg har veldig lyst til å høyre resten

 134. Jeg syntes denne var veldig gøy og spennende, fordi liker tegneserier og dette er noe for meg vil jeg si. Den var også interessant at den gutten ble på en måte hypnotisert og det var ganske spennende

 135. Jeg likte ikke dette utdraget så godt. Det var litt kjedelig, og det er ikke helt min type.
  Men det var litt morsomt når den ene gutten bare gikk opp å skrev noe.
  Jeg anbefaler denne boken til alle.

 136. Jeg liker ikke dette utdraget så godt, det var ikke så mye spennende, og det er det jeg liker med bøker at de er spennende og skummelt.
  Jeg vil anbefale alle.

 137. Denne boka er veldig god og jeg har lyst til å lese mer av den.

  Jeg anbefaler denne boka til 4 eller høyere.

 138. Eg synnest at boka Var SUPER! Fordi eg ELSKER teikneserie denne er noen av de beste bøkene eg har lest! Sånne her bøker vill eg har mer av! Denne bOka var god fordi eg liker krim og sånn som denne har med seg. Eg likte godt at politiet hadde HEEEST. Og ein annen ting så eg likte med denne er at dei var i prinsens gate for der har eg vært på hotel. Denne boka må vinne vis ikkje veit ikkje eg hva slags bok som vinner. Eg gir den terningkast 7/6! Eller mer. boka var gald god!!!!!!!!!!!

 139. Jeg synes at boken hørtes litt kjedelig ut og jeg vil sikkert ikke lese resten av boken. Jeg gir terning kast 3/6. Det var ikke den beste boken jeg har lest men det er ok.

 140. Jeg syntes boken var bra men ikke min favoritt terningkast 7av10. jeg syntes boken var lit rar men også lit morsom.

 141. Denne boken syntes jeg ikke hørtes så spennende ut. Det ser ut som det skjer litt mer i framtiden, og ja. Det er litt kult det der iChip greiene, men det at den begynner å ikke fungere fikk meg ikke til å bli spent. Terningkast 2

 142. Det var en bra bok men for meg så var den litt kjedelig. Jeg hadde ikke lest hele men jeg anbefaler denne til noen som liker humor

 143. Jeg synes boken var ok. Den var litt morsom ,men ikke så jeg hadde nok ikke lest videre på den. Jeg gir den terning kast 3/6

 144. Spesialklassen
  Forfatter: Flu Hartberg

  Fortellingen handler om en gutt som heter Steven han er skolen mest populære gutt. Han har en iBrain som er en chip, denne putter han i hjernen og den gir han tilgang til den nyeste teknologien. Steven har time i norsk der de skal skrive eventyr. Læreren spør om noen har jukset siden Steven kan bruke chipen sin, nei da svarte de. Kroppen til Steven styrte seg selv og gikk bort til tavlen, der skrev han noe. Det han skrev syntes klassen var morsomt, men ikke læreren. Steven ble flau da han forsto hva han hadde skrevet. Han måtte til rektor, skulle han nå fortelle sannheten?

  Jeg synes fortellingen var morsom og kul. Fordi Steven var annerledes på grunn av at han hadde en chip.

  Jeg synes denne tegneserien var veldig morsom og kul.

 145. Jeg syntes boka var helt grei, vi fikk ikke høre så mye om dem som de andre bøkene syntes jeg. Om jeg hadde fått lest litt mer kunne jeg ha hørt mer om den og kanskje ville lest mer. Jeg er ikke så glad i tegneserier, så andbefaler den til folk som syntes det er kjedelig å lese lange tekster.

 146. Jeg synes den var litt gøy men jeg liker bedre bøker som er spennende og action. Jeg anbefaler denne boken til folks som liker morsomme bøker

 147. Jeg synes boka egentlig var bra men litt urealistisk men det er jo bare gøy. Jeg gir boka terningkast 4/6 fordi den var ikke den beste jeg har lest men den var litt bra.

 148. Jeg ville ikke ha lest denne boka ferdig fordi at jeg personlig syntes at den var litt kjedelig. Det er jo sikkert mye humor i den men ikke min type humor.

 149. Jeg syntes denne boken virket veldig spesiell. Jeg vet ikke om jeg ville lest mer av den men den passer perfekt til de som liker tegneserier.

 150. Jeg syns den var litt rar, men gøy. Det var spennene og jeg ville vite mer. Den er kjempe bra for de som elsker tegneserier, som jeg. 10av10

 151. Boken var litt morsom men jeg ble litt forvirra av den jeg skjønte ikke så mye om hva som egentlig skjedde

 152. Jeg synes boken var litt rar, jeg skjønte ikke helt hva det handlet om, men jeg kunne sikkert lest mer:)

 153. Jeg likte ikke boken så mye fordi den var ikke så veldig spennende og jeg liker ikke den typen bok.

 154. Boken syntes jeg ikke var noe for meg. Jeg syntes boken var litt kjedelig. Jeg ville ikke hat lest den videre. Terningkast: 3.

 155. Jeg likte boken, jeg har lest den før. Jeg liker at det er bobler med skrift inni. Det er ikke den beste boken jeg vet om, men jeg hadde velgt den boken vis jeg hadde funnet den på biblioteket.

 156. Boka handlar om Steven som lever i framtida der faren har funne opp noko som heiter Ibrain. Dette er ei brikke som vert operert inn i i hjernen. Steven har alltid den nyaste versjonen
  Sjangeren er humor.

  Eg syntest teksten var bra fordi han hadde mykje bilde. Personane på bilda var ganske humoristiske og ser ganske enkle ut å tegne.
  Boka hadde ganske mykje humor. Eit eksempel på dette var då Steven opna døra til lærargarderoben. Det var også litt løye då han gjekk inn i jentegarderoben. Der vart det fullt kaos.
  Det var ganske gøy at spesialklassen og Steven braut seg inn på Ibrain og gjekk inn i hjernen til Steven fordi nokon hadde hacka Steven sin Ibrain. Då måtte spesialklassen og Steven inn i hjernen for å fjerna hacken, dette syntest eg var det mest spennande i heile boka.

  Det var gøy å lesa korleis forfattaren tenkjer at framtida kan bli.
  Boka hadde to typar lesestilar. Nokre plassar var det lettlest tekst mens andre plassar var det blanda inn litt teikneserie.

  Teksten er ganske lett å lesa fordi bokstavane er ganske store og det er lite tekst. Dette synest ikkje eg er så bra, men eg trur ein 1. – 4.klassing vil lika det.

  Eg anbefalar boka og eg syntes ho bør koma til superfinalen. Terningkast 5,5.

 157. SPESIAL-KLASSEN

  Forfattar: Flu Hartberg

  Sjanger: humor

  teikneserie

  Handling:

  Den handlar om ein gut som har fått en ting i hjernen som heite iBran, men den iBrain greia gjorde sånn at han ikkje kunne kontrollere seg sjølv. Og no mister han kontroll. Han skreiv ‘’rumpedød’’ på tavla med penn, men han husker det ikkje fordi det va ikkje han som skreiv det, etter det fekk han kjeft og må gå ut i gangen, etter det så…

  Eg syntest den va litt barnsleg og den ga ikkje så masse meining, og den hadde ingen spenning og den handle ikkje så masse om iBrain og meir om skule.👎🙄

  Terningkast: 2/6

  5-8 år

 158. Tittel på boka: Spesialklassen

  Forfattar: Flu Hartberg

  Forlag: Cappelen Damm

  Sjanger: Humor

  Boka handlar om: Det handlar om at det var ein gut som gjekk på skule og I timen så plutseleg begynte han og reise seg opp og bevege kroppen og han klarte ikkje og styre seg sjølv. Han er ikkje typen som kan finne på noko artig I timen. Plutseleg tok han pennen til Birger og begynte og skrive noko på tavla og han gidde pennen sakte tilbake til Birger. På tavla skrev han rumpedød og alle lo. Han syns de var rart men ikkje fordi de_ som sto men det var fordi det var rart at han begynte å skrive utan at han ville. Og læraren blei veldig overraska han. Læraren blei med han til rektoren .Og der spurte rektor om kvifor han skreiv rumpedød på tavla og han tenkte på om han skulle si sannheita om at en kraft kom til han og styrte han. Og at han ikkje klarte og kontrollere seg sjølv.

  Kva eg synest om boka:

  Eg syns at boka var dårleg fordi eg likar ikkje innhaldet i denne boka. Andre burde ikkje lese bok fordi den er så kjedeleg og det er ingen ting spennande som skjer og det står at det er humor men det er det ikkje. Eg synest boka passar for folk I alderen 5-7 år.

  Terningkast 1/6

 159. Hovudpersonen i teksten er Steven. Han er ein populær gut i klassen og har ein chip i hjernen som gjer at han kan nytta den nyaste teknologien som finst. Ein dag så merka han at han ikkje hadde kontroll over hjernen sin.
  Sjangaren er humor

  Eg synest bilda var veldig overdrivne. Eksempel på dette er at Steven hadde ein kjempehake og ei svær nase som stikk rett ut. Andre elevar i klassen hadde sterke fargar i håret.
  Då Steven skreiv rumpedød på tavla syntest eg det var barnsleg. Men så forstod eg at han sikkert var hacka, og at andre i klasse syntest det var rart.
  Starten var litt bra fordi dei fikk godt fram kven som gjekk i klasseen og korleis dei såg ut.
  Eg trur at Silje ikkje likte å bli mistenkte for å ha skrive frå nettet. Eg trur kanskje at Birger ikkje veit kven som har ein chip i hjernen.
  Temaet i denne boka er litt framtid og teknisk utvikling. Det hadde vore tøft viss ein kunne fått opplevd noko som kanskje liknar på dette. Det er rart å tenkja på at me menneske kanskje går rundt som robotar ein gong i framtida. Eg synest også det høyrest kult ut, men likevel ønskjer eg ikkje at det skal bli slik.

  Det eg likte best med boka er teikningane fordi dei brukte masse fargar og dei var kule.
  Eg anbefaler denne boka for dei som likar å lesa om korleis det kan bli i framtida. Eg synest framsida på boka var veldig kul og ho minte meg om korleis det kan bli i framtida viss den tekniske utviklinga går fort.
  Terningkast 5 frå meg.

 160. Flertallet i klassen syntes hele historien var rar. De likte ikke humoren rett og slett. vi hadde også 2 på bra og en på veldig bra. Ingen stemte super på denne boka. Det at denne ikke falt i smak hos de fleste i vår gruppe, kan kanskje ha sammenheng med at det er flest jenter, og at de ikke liker sci-fi så godt. Det blir selvsagt bare en påstand som ligger å lurer, men de skjønte ikke humoren helt. De hadde så høye forventninger når de så at det var tegneserie og mange klare, sterke farger. Det gjorde at de fleste mente den var dårlig.

 161. Bokanmeldelse om Spesialklassen
  Forfatter: Flu Hartberg
  Illustrert: Flu Hartberg
  Steven er skolens mest populære gutt. Han er kjekk, kul og sjarmerende og har den nyeste iBrain, en chip som settes inn i hjernen og gir tilgang på den nyeste teknologien. Men en dag begynner det å skje merkelige ting.

  Jeg syns Spesialklassen var morsom og spennende.
  De som liker tegneserier vil like denne boka.
  Jeg får veldig lyst til å lese hele boka.
  Jeg gikk veldig fort i surr når jeg leste utdraget fordi at teksten var overalt i boka så jeg visste ikke hvor jeg skulle begynne, men ellers var den bra.
  Jeg anbefaler og lese hele boka for de som liker humor og litt drama.

 162. Den var…OK? Bra humor for de yngste, men litt vanskelig språk, men gode karakterer.

 163. BOKANMELDELSE
  Tittel: Spesialklassen
  Forfatter: Flu hartberg
  Illustrert av: Flu hartberg
  Forlag: Cappelen Damm
  Sjanger: Humor
  Anmeldt av: Lasse
  Handling:Det går om steve han er den populæreste gutten på skolen.han er kjekk,og kul han har også den nyeste ibrain- en chip som settes inn i hjernen og gir tilgang til den nyeste teknologien.Men en dag begynner det og skje merkelige ting.
  Min mening om boken:Jeg syns den er bra og morsom jeg liker også at det er i framtiden.

  Min anbefaling: Jeg syns den er morsom jeg syns den passer for barn 7-12 år.

 164. BOKANMELDELSE
  Tittel: Spesialklassen
  Forfatter: FLU HARTBERG
  Forlag: Cappelen Damm
  Sjanger: Humor
  Anmeldt av: Nicolai

  Handling:
  Det handler om en gutt som heter Steffen.
  Steffen er skolens mest populæreste gutt og har den nyeste ibrain.
  Steffen er på skolen men plutselig går han opp på tavla å skriver noe.
  Han skjønte ikke hva som skjedde som om en mystisk kraft styrte han.
  Han skrev rumpedød på tavla også måte han til rektor.

  Min mening om boken:
  Jeg synes boken var kul fordi det ser ut som de er i fremtiden på en skole.
  Jeg likte boken fordi synes det var spennende og kult at Steffen hadde en ibrain i hodet.
  Jeg mislikte boken også litt fordi synes det var litt lite skrift på vær side.

  Min anbefaling:
  Jeg synes at hvis du liker morsomme bøker og ikke super mye skrift anbefaler jeg å lese boka. passer fra 2 trinn til 6 trinn.

 165. Jeg syntes at boka var veldig morsom og rar.
  Boka var også veldig bra skrevet og den hadde morsomme tegninger.
  Jeg syntes at hvis du liker humorbøker så bør du lese denne.
  Det høres litt skummelt å få en iBrain i hjernen sin.
  Jeg gir boka terningkast 5.

 166. Overveldende oppslutning rundt veldig bra og super-heeelt tomt i bunnen av skalaen:)

 167. Jeg synes » spesialklassen » er litt morsom og rar og at det er rart at Steven hadde en «chip» i hjernen som gjorde at han gjorde noe han ikke ville gjort i virkeligheten. så jeg vil gjerne lese resten av boka. Terningkast 4

 168. Jeg synes » spesialklassen » er veldig morsom og rar og at det er rart at Steven hadde en «chip» i hjernen som gjorde at han gjorde noe han ikke ville gjort i virkeligheten. så jeg vil gjerne lese resten av boka. Terningkast 4

 169. Den er veldig morsom og bra, jeg syns kanskje den kunne vinne Bokslukeprisen! 😅😂🤣😆

 170. Boken var litt vanskelig å forstå, for det at den var veldig kort å det sto ikkje så mye tekst.

 171. boka var bra. jeg likte boka fordi det var god beskrivelse og eg liker tegneserier.

 172. Jeg synes boka var morsom fordi den handler om å være redd for hva andre tenker om deg og å være redd for å gjøre noe «feil».
  Jeg ville lest boka fordi jeg liker humor og å lese. Den høres spennende ut.

 173. Det er en veldig bra bok fordi den er morsom og litt spennende.
  Jeg anbefaler boka for folk fra 7-14 år
  TERNING KANST 6
  Jeg elsker den

 174. Utdraget frå «Spesialklassen» var godt likt hos dei fleste elevane. Den var lett å lese og den var morosam. Dei likte godt dei ulike karakterane og hovudpersonen var artig. Sjølve formatet, med mykje bilete, likte alle saman godt. Fleire har også trua på at boka er veldig bra om ein får lese meir.

 175. Den hadler om ein gutt som har ein chip i hjernen så skreiv han rumpedød på tavla.
  Eg synst den var dårlig siden den var kort.Eg synest den var morsom når han skreiv rumpedød på tavla.
  Eg synst den passer til 7år til 13år.

 176. Den var veldig morsom men kanskje litt rar. Fordi jeg synes det var gøy at den var i fremtiden og jeg likte at Ibrainen styrte hovedpersonen i boka.

 177. Jeg syntes boka var gøy, morsom og rar. Gøy fordi det var et langt utrag og my morsomt som jeg ikke vet hvordan jeg kan beskrive. Rar fordi en dag beynner å skje rar ting.
  Jeg anbefaler boka for 7 til 10 år. Jeg skal låne boka selv fordi det var spenning på slutten.
  Hvis ieg skal forklare det spennene ville jeg sakt at Steve ble sent ut på ganngen. Terningkast 6

 178. Jeg elsker denne boken jeg tror jeg kommer til og bli kvelt av latter jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til og leve jeg gir den et terning kast 6

 179. Jeg synes at boka var bra fordi det var spennende å lese om i-Brain.
  Lurer på hva rumpe død betyr!

 180. Spesialklassen var en veldig bra bok. Jeg fikk veldig lyst til å lese den, fordi den er en morsom bok og den tror jeg er en bok mange syntes er bra. skulle ønske det kom flere bøker av den. Jeg gir den 10 av 10 fordi den er veldig veldig veldig bra.

 181. Denne tegneserien var ganske stander men også litt morsom det var ett ord som var spesielt morsomt som var Rompedød. Hilse Thomas

 182. Denne tegneserien var ganske stander men også litt morsom det var ett ord som var spesielt morsomt som var Rompedød.

 183. denne tegneserien var ganske standar og kjedelig det var ikke mye tekst.
  jeg ville ikke lest denne boken

 184. Denne boka var morsom jeg lo meg i hjel av ordet rompe død 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😱😨😀

 185. Jeg personlig elsket spesial klassen. Dere burde lese den. Jeg har lyst til å lese den hele boka 🙂

 186. Helt ærlig jæ bare syns den var bra mann! Den er sånn passe morsom✌️passer lissom får jæ vet ikke ass. Jæ kan Ambefale den fårr folk såmm er 6 till 7årr . Shønneruhvajæmeneramann!🤩

 187. Utdraget fra spesialklassen handler om den populæreste gutten på skolen som heter Steven og han har den nyeste ibrain men plutselig skjer det noe rart, Steven skriver rumpedød på tavla. Steven ble sendt ut på gangen for å tenke over det han gjorde. Og Steven ble sendt til rektoren. Jeg likte utdraget fra spesialklassen fordi jeg synes utdraget fra boken var morsom og fordi jeg liker å lese tegneserier. Jeg synes utdraget passer for 6-12, og for de som liker å lese tegneserier. Jeg anbefaler boken videre fordi den er morsom og litt rar.

 188. Utdraget handlet om Steven som har en chip i hjernen. Han skrev rumpedød på tavla.
  Jeg likte utdraget fordi det var gøy.
  Jeg tror boka passer for 8-10 år.
  Jeg anbefaler boka videre fordi den var bra.

 189. Den handler om en gutt som skriver ROMPEDØD🤣Jeg likte boka📖📚Fordi den var kul👍Boka passer for de som er 7år🤪Jeg Anbefaler boken fordi den var bra👍🤑

 190. Den er bra fordig det var stygge folk og det er moro å se på stygge folk i bøker.

 191. Jeg synes utdraget var ganske kult. Boka var morsom og jeg fikk lyst til å lese videre. Utdraget handlet om en gutt og klassen. Gutten Steven har den nyeste iBrain- en chip som settes in i hjernen

 192. Den var veldig kjedelig fordig jeg liker ikke den boka den er VELDIG KJEDELIG!!!!!!’!!!!!!!!!

 193. Jeg likte boka den er morsom og spennende for meg er det nok boka passer for kanskje 7-12 jeg anbefaler den veldig veldig veeeeeeeeldig bra.😀😃😄😁😆

 194. Jeg syntes boken var kul og morsom fordi fordi de hadde en chip i hjernen. Jeg anbefaler boken

 195. It was an okay book, I didn’t really like it cuz almost nothing was happening. It just sounded like a normal day in a weird school. All it was, was it just student writing something “bad”. I wouldn’t read this book especially when I’m bored.

 196. Jeg likte ikke boken for den var kjedelig, og det eneste som kjedde vr en perfekt gutt gjorde noe hn ikke skulle gjøre, ferdig det er derfor også jeg ikke liker den det er så lett å si hv hele boken handler om på to setninger.

 197. Eg synes at utdraget var kjedelig fordi det skjedde ikke så masse i teksten. Men boka hadde fine tegninger. Og boka var ikke så morsom som eg trudde den var.

 198. Eg synest utdraget var bra og at forfatteren skreiv bra. Eg likar at det var en god blanding av vanlig tekst og snakkebobler. Eg håper eg får lest heile boka en gang. Men eg lurer på korleis man får den ibrainen inn i hodet sitt og kva det egentlig er? Eg syntest tegningane var bra og godt tegna.

 199. Eg liker dette utdraget veldig bra. Bra skildring av personane, eg vil anbefale denne boka. Viss du liker tegneserier, liker du dette utdraget. Det er også bra tegninger, eg vil gi boka 10/10 poeng.

 200. Eg synest utraget var kjedelig, fordi det skjedde ikkje så masse. Eg liker meir spenning som gjeld liv og død.

 201. Eg synes boka var veldig bra fordi den fikk meg til å ønske å lese vidare. Eg synes boka var bra fordi den var bra å lese og teikningane var fine.

 202. Eg synes boka var litt morosam, men og litt kjedelig. Det var morosamt at han skreiv Rompedød. Eg lurer på kva Rompedød betyr.

 203. Eg syntes boka var spennandes å lese fordi det var rart. Det var også litt morosamt det dei sa til kvarandre og bilda var gøy å sjå på. Eg fikk lyst til og lese boka. 🙂

 204. Eg synes at boka var passe bra, den var litt kjedelig. Den passer kanskje bedre for deg som er mindre. Eg synes den var kjedelig fordi det var ikke spennande, og nesten ingenting skjedde.

 205. Hei, eg likte dette utdraget veldig godt, og eg får veldig lyst til å lese hele boka pga eg vil vite hva en ibrain er. Eg synes Flu Hartberg har gjort en god jobb med å skrive denne boka. Det var veldig gøy å spennende å veldig morsomt å lese dette utdraget, spesielt når han skreiv «Rumpedød» på tavla.

 206. Eg synes boka var spennande og eg likte at det var tegneserie blanda med vanlig.
  Eg har lyst til å finne ut meir om Ibrainen så eg har lyst til å lese boka. 🙂
  Eg syntes det var litt forvirrande å sjå kven som snakkar og kva dei meinar.

 207. Eg synes boka var morsom og litt rar. Personane i boka var morosame. Det var litt vanskelig å skjønne kven som sa kva.

 208. Eg synes den var spennande, men den tok ikkje heilt tak i meg. Det var ikkje så mykje som skjedde i utdraget og den var litt kjedelig.

 209. Jeg synes boka var morsom spennende og artig.
  Jeg likte ar temaet var framtiden jeg vil lese resten av bok jeg gir boka 6av 6

 210. Den boka var spenene og bra, den er en bok som jeg liker, den som liker tegneserie liker denne boka.

 211. Den boka var spenene og bra, den er en bok som jeg liker, den som liker tegneserie liker denne boka, den er litt ekkel med rompedød.

 212. jeg synes spesiaalklassen er en helt grei bok. en ting jeg liker med boka er at den har litt humor og litt andre ting sånn at alt ikke blir helt likt.
  og jeg liker også at den ser ut som en tegneserie.
  boken handler om en gutt som har den nyeste ibrain men en dag så begynner det å skje rare ting med han.

 213. Boka var bra og morsomt. Det er en bra bok. Litt kjedelig. Det var morsomt når han sa rompedød

 214. Jeg synes den var gøy og kul jeg likte utdraget fordi jeg liker tegneserier og litt sprøe ting denne boka passer best for folk som ikke er alvorlige og jeg andbefaler denne videre fordi den er morsom og sprø.

 215. Spenene ikke det beste men spenene.
  Boka passer til 7 åringer.
  Hilsen Thea .🤓
  Jeg vill ikke lese boka men jeg er glad i serier 😃

 216. den var bra!! men lit ekkel da han skreiv rompedød men jah jeg hvet ikke noe mer men den er ambefalt for den er kul og jeg vil lese hele:)

 217. Den er kjempe bra, jeg elsker tegneserier.❤️❤️❤️❤️Den var også veldig morsom.👍🏻👍🏻👍🏻😋😍😂🤣og jeg anbefaler denne til 7 til 15 år cirka.

 218. Jeg syntes den var dorlig hvet ikke kofor men jeg synes den er bra for gutter på 7 år.🤮🤮🤢 anbefaler den ikke👎

 219. boka var morsom og spennende, jeg kunne godt ha tenkt og lese hele boka.
  den var bra👌😉👏

 220. Den var kjempe artig jeg likte den den er spennende paser for barn i alderen 9-10 jeg ambefaler den terning kast 6.

 221. Jeg synes den var ikke så veldig gøy den passer best til 4 trinn og under. Handler om en gutt som har en chip i hodet og blir fjernstyrt anbefaler ikke

 222. Spesialklassen handler om en gutt som har en chip i hjernen den chip i hjernen kan gjøre han litt gal🥴. Jeg likte ikke den så godt for de den var lit ekle bilder og veldig rar så tommel 👎🏻. Jeg synes boka passer til 7-13. jeg gir den 3 av 6 👎🏻.

 223. Utdraget handler om en gutt som har fått en chip in i hjernen en da ser det noe galt.jeg likte ikke boka fordi den var lit vanskelig og forstå. an befaler den ikke til andre.🥺

 224. Det handler om Steven som for en kraft utenfra og går bort til tavla i klasseromme og skriver Rumpedød😳jeg likte det bare litt fordi det var litt ekkelt med rumperød😬boka passer for 5-9 år. Jeg anbefaler den til de som liker humor 😁

 225. Jeg synes boka var 🔥👍
  Fordi boka var litt morsom😂🤣🤣😂
  Men det var dumt at Nebbe ikke ble nevnt.
  Jeg anbefaler ikke boka for deg hvis du er 1-10 sorry😂😂😂🤣🤣🤣🤣😅😂😂

 226. Jeg likte ikke denne boken mend at jeg likte at det var tegneserie og at navne var kult aldersgrense 0år

 227. Jeg likte det ikke så mye fordi det var litt lite tekst. Å vanskelig og vite rekkefølgen jeg skal lese.jeg tror boka passer til barn over 7 år. Jeg anbefaler den til dem som liker humor.

 228. Susanne 6A: Dette er en bok som handler om en gutt som ikke klarer å styre seg selv. Og som går ut av kontroll og skriver noe litt stygt og rart på tavlen, men ellers er boken veldig veldig bra og forfatteren har funnet noe veldig spennende å skrive om.

 229. Boken handler om en gutt med en data brikke i hjernen. Jeg synes boken er så passe bra. Boken passer best til 6,7,8,910 åringer som liker humor.

 230. Spesialklassen handler om en gutt som heter steven.
  Han har en chip i hjernen som gir han tilgang til den nyeste teknologien.
  Jeg synes dette utdraget var veldig kjedelig👎🏻😴🤤
  Jeg anbefaler boken fra 8-14 år.👦🏻🧑🏻👧🏻👩🏻
  Denne boken er en tegneserie, så for de som liker det kan du lese denne📚
  Hvis jeg skulle ha gi terningkast ville jeg gitt 3 av 6💬

 231. Bra bok på grunn av at den var morsom. _-_-_-__-_-_-_. Passer alle over 5 år_-_-_-_-_—_-_-__-_-_ -_-_anbefaler denne boken for de som liker bøker med spenning og morsomhet🐯🦜

 232. Jeg synes det var en veldig bra bok. Jeg likte boka på grunn av at det var en tegneseri. Boka passer til folk over ni år

 233. Det handler om at Steven får en chip i hjernen. Jeg syns at den var litt kjedelig. Men også litt morsom som rompedød.😂 Denne boka passer for alle barn og voksne. Jeg anbefaler den til dem som liker morsomme bøker, teknologi og tegneserier.

 234. Jeg synes boken var bra👍🏻Men den var litt rar😅Jeg synes denne boken passer bra for barn som er 7-12😊Og jeg anbefaler denne boken💛Boken handler om en gutt som har en chip inne i hjernen😅det synes jeg er litt EKKELT😶Men den var bra ellers😁

 235. Denne boken handler om en gutt som har noe i hjernen.
  Jeg likte denne boken siden den er morsom og jeg liker rompedød.
  Denne boken passer for 5-9 år gammel.
  Jeg anbefaler den vidre

 236. Funn med rummpedød. ja jeg likte boka
  Jeg tror boka passer for de som er 6 år.
  Jeg anbefaler den ikke

 237. Jeg synntes denne boken var kjedelig og gikk ikke innen for kattegorien humor 2/10

 238. Den var morsom for jeg liker tegneserie bøker og kunne tenkt meg å lese hele boken.

 239. Jeg synes at denne boken var veldig morsom jeg gir den terning kast 6. Jeg kunne tenke meg å lese hele boken.

 240. Bokas tittel: Spesialklassen
  Forfatter: Flu Hartberg
  Sjanger: Humor

  Jeg synes denne boka var ganske god. Steven er den kjekkeste gutten i klassen og han har ibrain som er laget av faren hans. Mens så skjer noe. Han kan ikke gjøre noe men han beveger seg. han skriver rompedød på tavla men det var ikke han det var ibrainen. Jeg synes denne boka er kanskje mer for gutter. Denne boka har lit humor men det er ikke det beste 😐 Boka var ganske spennende. Jeg har lest helle boka og jeg synes den var veldig god. 5/6 👍👍👍

 241. Bokanmeldelse
  Spesial-klassen handler om en populær gutt som heter Steven. Dette foregår på fremtiden så de har noe som heter ibrain. Han blir manipulert til å skrive rompedød på tavla. Da havnet han hos skolepsykologen.

  Jeg vil anbefale spesial-klassen, jeg synes den er morsom siden han må skrive rompedød. Det er spennende å finne ut hvem som har gjort det. Den lett å lesse fordi den har mange bilder. Den er også kul og underholdende.

  Jeg vil lesse resten av boka, og anbefale den til 8-12 år.

 242. Spesialklassen

  Jeg har nettopp lest spesialklassen.
  Boka jeg har nettopp lest vil jeg (ikke) anmelde.
  Jeg har lest mange bøker som ligner på spesialklassen men denne boka er bedre.
  Boka er lett og lese.
  Boka er morsom.
  Boka er spennende.
  Personene i boka er morsomme.
  Det skjer rare ting.
  Boka passer godt for alle som liker humor.

 243. Spesialklassen

  Boka handler om hovedpersonen har en ibrain i hjernen. Han blir hacka.

 244. Jeg syntes den var rart at steven leker deilig og at skrev rumpedød. Boken passer bra til de som liker tegne serier. Alderen er jeg ikke helt sikker på men som sagt den passer bra til de som er glad i tegneserier

 245. Jeg likete❤️boken den var veldig fine✨✨ bok og en bra👍🏻👍🏻boke.
  Jeg likete den bok fordi den er morsom og når steven gikk opp får å skrive i tavla han vet ikke hva han holdt på med han skrev rumpedød.😃
  Det var gøy å ha den som lekse.Den var også litt rar.
  Jeg anbefale den bok 7-13

 246. Jeg synes at boken er veldig kjederlig og bare ikke min type bok. Sjangeren til denne er en kjererlig sjanger. Jeg personelig likte ikke boka. Jeg ville ha anbefalt den til gutter på 5-6 år

 247. Boka er ok. Slutten er morsomt. Jeg likte det var også bilder og ikke bare tekst. Jeg gir den 4/10

 248. Boka var litt kjedelig fordi det ikke var noe spennende som skjedde og fordi det ikke var min type bok. Det men den var litt bra uansett. Den var litt bra fordi den var mystisk og litt rar på en god måte. 4/10🙂

 249. Jeg synes ikke at boken ikke var så veldig bra siden de sa at boken skulle være morsom men den var ikke så veldig morsom. Jeg synes den passer til barn under 5 trinn og nedover.

 250. Boken kan være morsom for mange men den er ikke for meg. Litt merkelig humor for
  5 trinn og nedover. De burde prøve og bruke en bedre type humor og rumpedød var ikke morsomt. Men ellers ikke dårlig. 6/10

 251. Den var morsom. Jeg likte at det var blandet tekst og snakkebobler.Det var fint med farger og bilder. Jeg har lyst til å lese boka igjen.Masse rart men han jeg likte best var ibrian.folka i boka er litt rare men den var gøyal.men hva er det med hovedpersonen.

 252. Den var veldig kjedelig syns jeg. Det er en slags tegneserie. Jeg likte ikke boka så godt. Det er en bok som ikke akkurat er for meg. Den var veldig rar og jeg skjønte ikke alt med boka fordi jeg ikke vet så mye om boka.

 253. Jeg syns boken var bra og morsom ,fordi han skrev rumpedød på tavla. Den var ganske spennenden ,fordi noe eller noen kontrollerte kroppen hans.

 254. Jeg syns boken var bra og morsom ,fordi han skrev rumpedød på tavla. Den var ganske spennenden ,fordi noe eller noen kontrollerte kroppen hans.

 255. Boka var morsom litt rar og spennende. Det som gjorde at jeg likte boka var at den handlet om hverdagen bortsett fra at de hadde chipper i hjernen. Det som kunne vert bedre var at den kunne hatt litt mer tekst. Jeg anbefaler den til aldersgrupper mellom 10-13 år.

 256. Det var en gutt som gikk opp til tavla å skrev rumpedød men det var ikke han som styrte seg selv det var en kraft som styrte han. Jeg syns denne boken var veldig kjedelig og jeg gir den en terning kast 2

 257. Boka passer for barn i alderen 7 til 10 år den var litt barnslig. Tegningene var litt rare. Humoren i boka var litt dårlig.

 258. Jeg likte godt når han ble kontrolert og skrev rompedød det var veldig morsomt jeg syns bike er for 7-10 åringer fordi den var enkel å lese med mange bilder jeg gir den terningkast 4 og en halv. Den var veldig spenndene i tilleg😂

 259. Det er litt morsomt av og til men det blir veldig tørt etter hvert. Den var litt kort og litt kjedelig men, den var en terningkast 3.

 260. Tittel: Spesialklassen
  Forfatter: Flu Hartberg
  Forlag: Cappelen Damm
  Utgitt: 2020
  Sjanger: Humor
  Hovedperson: Steven

  Boka handler om Steven som er skolens mest populære gutt og har en IBrain (en chip som settes inn i hjernen og gir tilgang til den nyeste teknologien opplever at det begynner og skje rare ting med han.

  En dag da han er på skolen går han plutselig bort til tavla og begynner og skrive. Steven vet ikke hva som går av han. Når han er ferdig går han tilbake og setter seg. På tavla står det nå «RUMPEDØD». Hele klassen lo unntatt han.

  Hovedpersonen heter Steven og han har en IBrain i hjernen som muligens er ute av kontroll.

  Utdraget var var litt rart og det var ikke så veldig lett å forstå alt som var skrevet.
  Passer for dem som liker tegneserier og litt rar humor. Passer til gutter og jenter kanskje mest gutter fra 7-9+?

  Terningkast: 4

 261. spesialklassen

  denne boka handler om en fyr som blir heket til å skrive ronpedød på tavla.
  aldri har jeg lest en bok som er så morsom.
  denne boka er morsom for boka er full av morsomme ting.
  jeg kunne tengt å lese ferdig boka. jeg ville anbefalt denne boka til 5år+

 262. Det er en humor bok navne på boka er:spesial klassen. Forfatteren heter Flu Hartberg. Teksten handler om en gutt som heter Steven. Han er veldig populær og har den nyeste teknologien i hjernen . Så tar teknologien over kroppen has å får han til å gå opp til tavla å skrive rompedød. Jeg synes boka så kjedelig ut, men den var litt morsom. Jeg synes ikke den var så bra. Boka begynte brått den startet med at læreren sa hva de skulle gjøre så gikk Steven opp til tavla. Jeg mislikte læreren fordi han var veldig streng. Teksten går rett inn i handlingen, vi får ikke blir ikke kjent med personene som er i boken, bokens emne er humor. Boken har ikke noe viktig å si for meg, men kanskje for andre. Det er viktig for meg at det er en god beskrivelse. Vi må lese litt før vi skjønner hva som skjer. Den er lett å lese fordi det var veldig lite tekst og mye bilder. Det beste med teksten var at det var litt spennende på slutten. Tekstens svakhet er at det er veldig lite skrift. Jeg anbefaler ikke boken til de som liker mye tekst. Jeg synes ikke at boken burde vinne bokslukerprisen. Jeg får lyst til å vite hva som skjer etter han blir sendt ut på gangen. Boken var vanskelig å leve seg inn i fordi vi ikke fik så mye informasjon.

 263. Teksten handler om en gutt som heter Steven. Han er veldig populær, også går han opp og skriver: «Rumpedød» på tavla. Da måtte han ut på gangen. Det er en humor bok og heter: «Spesial klassen». Forfatteren er Flu Harberg. Jeg synes ikke at forsiden er så spennende, men boka var morsom fordi det var masse humor i boka. Jeg lo masse, men den er ikke min favoritt. Boka er ikke så lett og leve seg inn i fordi vi ikke får så mye Skildringer.Boka begynner lit brått,fordi vi blir ikke ordentlig kjent med personene i utdraget. Det begynner bare med at hva de skal gjøre på skolen. Jeg ble ikke så kjent med noen personer men jeg misliker læreren fordi han er streng. Teksten går rett inn i handlingen, vi får ingen beskrivelse om noe eller noen. Bokens emne er humor.
  Det viktigste for meg er en god beskrivelse. Man må liksom lese litt mer før man forstår hva det handler om, eller hva de vil få fram.Jeg har lyst til å vite hva som skjer etter han har været på gangen. Den er lett og lese fordi det er ikke så mye tekst og det er mye bilder. Det beste med teksten var at det var spennende på slutten. Bokens styrke er at man får lyst til og lese mer på slutten. Det som irriterte meg var at den sluttet akkurat i det spennende.

 264. Jeg likte spesialklassen fordi en hjerne ble hacket og hvor idiotisk verden hadde blitt med i brains laget av Apple så verden har blitt tatt over av Apple og vi venter alle på døden.

 265. Den var heilt grei.
  «I så fall synest eg at den kunne ha vert bedre.
  I will give it 3 stars…

 266. Det hørest ut som at det er ein gøy bok.
  Har lyst til å lese originalen.

 267. 🤢🤮🤬😡 Eg skjønner ikkje at eg brukte tid på å lese ein bok skreve av ein snakkende rotte. Vert ord eg leste var eit sekund av livet mitt bortkasta dei som liker denne boka er ein rotte.

 268. Eg syns denne boken var kjedelig, og ikke morsom i det hele tatt. 2/10 ikke boken for meg

 269. Denne tegneserien var ekstremt kjedelig, ingenting i denne boken var bra. Dritt kjedelig:) 1/6

 270. Nokre av elevane syntes at utdraget var veldig bra, dei hadde lyst å lesa boka. Andre syntes ikkje at den var så morosam.

 271. Jeg sines at det var lit interessant om chipen men jeg sines det var lit rart og man fik aldri vite hvor for kroppen til Brain begynte å bevege seg og hvorfor alle burde lese boka er fordi den er spennene og lit morsomt

 272. Jeg synes at boka var veldig spennen.
  Boka handlet en gutt som het Steven og han var veldig populær å hadde fått den nyeste versjonen av iBrain det er en greie som putes i hjerne å den får deg til å skrive alt du vil.
  Men en dag på skolen så skjede det noe veldig rart med iBrainen den styrte liksom Steven.
  Steven gikk opp til tavla å skrev rompedød men det var ikke han sa han det var iBrainen.
  Jeg synes teksten var morsom å spenene å jeg anbefaler at man låner denne boka

 273. Bra men noe av de tekstene kan være lett eller vanskelig.
  Noe av ordene morsom eller ikke.
  Fordi da kan man Få mer fokus med å lese.

 274. Jeg opplevde at boka var bra, det er fordi at hvordan boka skiftet fra tegneserie til vanlig gjorde det mer interessant og lese. Forfatteren gjorde en god jobb med å fortelle og beskrive hvordan steven var. Jeg synes at andre burde lese den fordi at den er spennede og passer til de som liker litt tegneserie og sånt.

 275. Den var veldig gøy. Jeg syntes den var morsom, interessant og en blanding av tegneserie og vanlig. Vi i klassen syntes den var gøy og nesten alle har lyst til å lese boka. Du bør lese teksten fordi den er gøy, kan gi skrive ideer og den gjorde meg glad når jeg leste boka. 😄

 276. Jet syntes det ikke var en så god tekst. Siden jeg sytes den var kjedelig og jeg vile hat litt mer beskrivelser om vorden det føltes da steven ikke kunne kontrollere seg selv.
  Og jeg syntes at tegningene føltes bare ut som det var en selv god gutt ikke noe bra med stevne. Jeg synes ikke du bør lese denne boken siden det før det til å få et dårlig syns punkt på popelære og skolen.

 277. Teksten er bra fordi det Er masse fantasi. Og den er dårlig for de som ikke liker fantasi.
  Jeg opplevde at det ikke var så morsomt når jeg leste den men det gjør sikkert andre folk.
  Andre bør lese vis de liker fantasi og tegneserier. Og de som ikke liker fantasi og tegneserier burde kanskje ikke lese den.

 278. Jeg og de fleste fra klassen min likte ikke boken, jeg likte ikke helt tegnestilen. Den var litt rar. Boken er ikke dårlig, men jeg likte den bare ikke. Jeg syntes fortsatt Den er ganske spennende og jeg vil fortsatt vite hva som skjer, derfor rater jeg den en 6/10.

 279. Likte ikke boken var dårlig.Kjedelig det skulle liksom vare kult.men det var bare rart og det var ikke spenene.Miner meg om en 2 klassing som vil flørte.Derfore vil jeg ikke at du leser detter.ikke les det vis du vil leve normalt

 280. Jeg syntes den var bra, og man fikk se hva teknologi til slutt kan føre til, og jeg ville gjerne lest resten hvis jeg hadde kunnet det.

 281. Jeg syntes spesial klassen var en kjedelig bok, fordi det hadde ikke noe spenning.
  Boka sluttet litt brått.

 282. Klassen har ulik mening om boka. Mange synes den er super, men noen synes den virker som en dårlig bok.
  Det som er bra er at den er morsom, det skjer noe hele tiden, god underholdning, kul og rar.
  Det som ikke er så bra er at den virker kjedelig fordi noen ikke har slik humor.

 283. •Anmeldelse Av boka spesial klassen•

  Boka heter spesial klassen og forfatteren er Ful Hartberg.
  Boka er utgitt fra Cappelen Damm. Jeg tror boka er en sjanger. Den minner meg ikke om noen andre bøker jeg har lest.

  Jeg klarte ikke og leve meg inn i den, det var litt vanskelig og leve seg inn i den. Boka starta ikke så brått synes jeg. De fleste bøkene jeg har lest er det ofte sånne person
  Jeg ville anbefalt boka for di som liker sånne bøker. Jeg gir stemme 2=passe bra. Jeg synes ikke boka fortjener å være blant de 5 beste bøkene.

 284. •Anmeldelse av boka•
  •Spesial Klassen•

  Boka heter Spesial klassen og forfatteren er Flu Hartberg. Forlage til boka er Cappelen Damm. Jeg tror at denne boka skal være humor.Og nei den minner meg liksom ikke noen andre filmer eller bøker jeg har sett.

  Jeg syntes at denne boka var litt kjedelig og den var bare ikke min stil i det hele tatt. Den var litt vanskelig å leve seg inn i. Teksten starta litt brått syntes jeg egentlig. Den bygger meg litt opp gradvis, men jeg likte den fortsatt ikke. Den utvikler seg liksom ikke etter vært. Ingenting som overrasker meg. Personene var liksom ikke noen. Det er liksom ikke noe sånt viktig for folk på min aldre føler jeg. Teksten sluttet veldig bratt syntes jeg. Teksten var egentlig ganske lett å legge fra seg. Teksten er litt vanskelig å lese fordi at noen ganger så står det veldig smått.

  Jeg vil ikke anbefale boka for andre, men vis du liker liksom sånn tegneserie bøker så vil jeg anbefale den. Jeg syntes at denne ikke fortjener å være blant de 5 beste bøkene. Jeg gir denne en 1 dårlig.

 285. hei jeg synest spesial klassen ikke var så morsom fordi det ikke kjedde så mye men jeg syns det var litt morsomt med rompedød.

 286. Bra:den er morsom rar og hva betyr rompedød????????????
  kommer nok ikke til og lese ferdig boka tror jeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 287. Denne boka er veldig bra, det er den beste boka som er med i bokslukerprisen. Den var veldig morsom, spennende, rar og veldig gøy å lese men den burde være litt lengere. Denne boka passer veldig bra til de som liker tegneserier. Mange syntes at den var litt ekkel, men nesten hele klassen min ville lese den om igjen. Tror denne boka kommer til å bli populær. 10/10

 288. den var veldig bra fordi det var på en måte en tegne serie det er derfor jeg likte denὣಠ⍨ツ〠〠Ѷﭢ〠ѶﭢツシÜὣὕت⍡⍨ﭢ〲

 289. den var veldig bra fordi det var på en måte en tegne serieὣಠ⍨ツ〠〠Ѷﭢ

 290. BRA: den var spennene morsom og gøy og lese, har lyst til og leste den flere ganger.
  DÅRLIG: INGEN TING!

 291. Jeg syntes at boken «SpesialKlassen» er en ganske god bok men jeg syntes det var litt barnslig å skrive rumpedød på tavla men ellers er er den morsom og jeg liker ganske godt illustrasjonen

 292. hai, det var en bra bok. kunne sett bedre men… den var ganske bra da. 😉

 293. SPESIALKLASSEN-ANDMELDELSE

  Det var veldig morsomt, og det er gøy med tekster fra «fremtiden». 🙂
  at man har Internett inni deg selv er litt sykt, men hvordan bruke den? 😉
  iBrain, inni seg selv er litt merkelig men det er «FREMTIDEN».
  jeg gir den 9 av 10, utfra det jeg har fått med meg.
  🙂

 294. den var sykt bra.
  jeg kunne ønske dere hadde hatt mer den var så fin.
  jeg kunne ønske vi kunne vite hvem som hakka han.

 295. den er vet ikke og den er ganske vet ikke og den er også vet ikke ohhh den er bra!!

 296. jeg synes at den var ganske bra og at den hadde mange kule bilder og at det var i en tegne serie og da er det lettere å lese den å se på bildene.

 297. Spesial klassen er en kul bok og jeg vil faktisk låne resten av boken en gang, fordi den var veldig bra.

 298. Den var kul Men ikke den beste boka jeg har lest. Den var også spesiell med den ibrain greia.

 299. Jeg synes at spesial klassen er morsom og kul. skolen vår fikk besøk av forfatter fordi han er mannen til læreren vår. Da fikk vi vite mer så det er derfor jeg gir den terningkast 6

 300. Jeg syntes at boka var litt kjedelig og jeg skjønte ikke hva som var meningen med boken.
  Det var noe som var litt bra var det bildene fordi, man så følsene til personene om de var sure,triste,glade eller trøtte.
  Jeg liker litt mere tekst på sidene enn noen få setninger.
  Jeg ville ikke lest resten av boken.
  Jeg gir boken en 2.

 301. Jeg synes boka var morsom, å spennende. Det sto at Spesial-klassen var humor, men jeg synes ikke det var humor, men jeg likte den for det. Jeg synes den var super. Jeg synes folk burde lese boka. Fordi den er spennende den er morsom å en bra barnebok. Nå har ikke jeg lest hele boka, men hittil er den bra.

 302. Jeg synes ikke den var særlig bra så jeg valgte dårlig, en grunn var fordi at den ikke sa så mye. 3 i klassen min synes den var dårlig blant annet meg, og 5 synes den var passe bra og 5 synes den var bra, 4 synes den var celdig bra og 5 syntes super

 303. Jeg synes den var super kul og morsom det var det beste boka! Terningkast 6 😎 anbefaler å lese den. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🔥💯💬

 304. Boka handelen om en gutt som heter Steven han er kjekk kul og populær alle liker han og han har den nye chippen denne chipen putter man inn i hjernen og du blir smartere og har tilgang til ny elektronikk men en dag så skjer det noe med han han mister kontroll over kroppen sin går opp på tavla og skriver noe han ikke burde skrive men han klarer ikke å stoppe! Jeg liker at det er at de prøver å forestille fremtiden fordi jeg er veldig fascinert over hvordan folk tror at verden kommer til å bli i fremtiden, men dette var ikke helt min type humor, jeg likte ikke boka så godt fordi jeg fikk ikke leselyst ikke min stil og skjønte ikke så mye av utdraget heller. Jeg tror at litt mere informasjon og spenning hadde jeg likt bedre.

 305. Den var bra, men ikke super bra. Siden boka var kort og kjedelig. Tegningene var rare.

 306. Jeg syntes at det er unaturlig å ha chip i hodet det er lit rart. Men det er veldig morsomt at han noen ganger ikke kan styre seg det var spesielt morsomt når han skrev Rumpedød.

 307. Spesial klassen ga ikke mening fordi det var ikke helt fra starten, men boken var litt morsom. 1-10 gir jeg boken en sekser

 308. En kanskje bra bok. Den er ikke spennende eller akkurat morsom, men den har litt rare ord som IBrain og chipa. Eller denne boka er helt grei og lese

 309. Jeg synes den var litt bra men utdrAGET var lit lite så den er vanskelig å dømme
  Kansje 6/10

 310. Den var litt gøy men litt rart, men jeg ville ikke ha anbefalt denne boken.

 311. Jeg synes boka er litt artig å lese men jeg liker ikke tegneserier så godt. Boka er litt barnslig og jeg liker best krim. Hvis det var litt bedre tegninger så kanskje jeg ville gitt denne en terningkast 4 men det blir en 3er. Jeg anbefaler boken for 5,6,7,8 og 9 åringer.

 312. Jeg synes at den var helt OK. Jeg liker tegneserier men denne var ikke like gøy. Men jeg kan forstå at folk liker den. Litt barnslig humor med rumpedød når du er 11 år. Men jeg vil gi den terningkast 3/6

 313. Jge synes denne boken var veeeeldig spennende ig ambefalles virkelig. ikke noe banning i boka.😅

 314. Jeg syntes den var bra da dem begynte å gjøre morsomme greier til læreren , Den var morsom, Rar, Å litt kul. Så jeg anbefaler å lese den hvis du ikke har det for den er super. 🍪 Terning kast 5.3!

 315. Steven er skolens mest populære gutt. Han er kjekk, kul og sjarmerende og har også den nyeste iBrain – en chip som settes inn i hjernen og gir tilgang på den nyeste teknologien. Men en dag begynner det å skje merkelige ting.

 316. Jeg liker tegneserier… og jeg syntes denne boka var spendene og kul + morsom. For dem som ikke har lest den så anbefaler jeg å lese den den er lit koko…… Jeg gir den 6/10 Jeg likte den ene parten men jeg skal ikke si noe for jeg er ikke en spoiler. Den var morsom 😆 Den inneholder en lærer: kids så den er jo kul å sånt så jeg befaler til de fleste bør lese den og hvordan går det med ibrain ??• jeg har ikke peiling så svar hvis du hvet for jeg lurer.

 317. Jeg liker tegneserier… og jeg syntes denne boka var spendene og kul + morsom. For dem som ikke har lest den så anbefaler jeg å lese den den er lit koko…… Jeg gir den 6/10✨🔥 Jeg likte den ene parten men jeg skal ikke si noe for jeg er ikke en spoiler. Den var morsom 😆

 318. Jeg liker tegneserier… og jeg syntes denne boka var spendene og kul + morsom. For dem som ikke har lest den så anbefaler jeg å lese den den er lit koko…… Jeg gir den 6/10✨🔥

 319. Jeg liker egentlig ikke tegneserier, men denne var ganske bra. Den hvar anderledes og spennende. En ganske god bok. Anbefaler til de som liker…. Den passer egentlig for alle. Så anbefaler å lese den jeg gir den 6/10.

 320. Den var morsom men jeg syns den var litt teit
  Men jeg skjønner at noen liker den boka jeg gir den 5 av 10
  Jeg kunne fått mer informasjon av boka men jeg liker den.

 321. Boka var veldig kul, jeg synes at den var spennende fordi han kommer kanskje til å komme i masse trøbbel. Overraskende fordi han plutselig begynner å reise seg. Og morsom fordi han skrev rumpedød(Jeg har dårlig humor). Jeg ville lest denne boka. Jeg likte at han plutselig bare reiste seg og gjorde rare ting. Jeg likte ikke at hun på siste side hadde så store lepper.👍🏼 Terning kast 6

 322. Jeg synes denne boken var den beste fordi den var veldig morsom. Jeg likte godt at Steven tenkte at han var så kul og kjekk. Forfatteren har vært flink til å skrive hva han tenker. Jeg gir denne boka terningkast 6.

 323. Jeg syntes den var morsom å rar. Jeg anbefaler for aldersgruppen 7-14 år.
  Jeg syntes ideen om Ibrainen var en veldig god ide.
  Jeg kunne gjærne lest hele boken.

 324. jeg synes boka var bra ikke den beste, den var litt kjedelig litt morsom men veldig rar.

 325. jeg syns denne boken var litt morsom men det var ikke akkurat min type men jeg tror mange kunne likt denne boken. hvis dere ikke har noe å gjøre anbefaler jeg deg å lese denne morsomme og korte boka.

 326. jeg synes boka er bra, men ikke den beste jeg har lest.
  den var litt morsom,litt kjedelig, men veldig bra. jeg gir den en terningkast 3 av seks

 327. Jeg synes den var bra. Den hadde humor. jeg gir den en 5/6

  (●’◡’●)

 328. boka var veldig spennende men litt vanskelig og forstå jeg likte den litt og jeg tror det hadde vært gøy og lese resten av boka jeg boka terning kast 3 for det var lit vanskelig og forstå

 329. Jeg synes den var grei ikke den beste men sånn passe. Boka passer får folk som liker tegneserie, 9-12
  Terningkast 3.

 330. Jeg syntes den er sånn passe bra, men litt kjedelig. Fordi det var ikke så mye action. Den passer for folk som er 8 år og oppover cirka.
  Det er en tegneserie.
  Jeg gir den terningkast 3.

 331. den var kjedelig og barnslig det var kjedelig fordi det er ganske barnslig å kontrolere en kropp.

 332. jeg synes at boka var veldig spennende og litt vanskelig og forstå jeg tror det hadde vært gøy og lese resten av boka også jeg gir terning kast 3

 333. Jeg anbefaler boken til alle som liker tegne-serier.
  denne boken gir jeg terningkast 6 av 6

 334. den er en……………………..skikkelig…………………YEet………………………………kul……………………………….y.e.e.t………………………………………………………………………………………

 335. Jeg synes at boken er terningkast 4. Jeg tror at iBrain er lagd av en skurk som vil ta over verden!!! Men det var morsomt når han fikk Steven til å skrive RUMPEDØD🤣🤣🤣🤣
  Jeg gleder meg til å lese boken

 336. Det var en bra bok. Jeg har ikke lest boken, men den virker spennende. Lurer på om iBrain er funnet opp av en skurk. Kanskje skal skurken bruke iBrain til å kontrolere verden? Men jeg det var litt lite seriøst å få han til å skrive rompedød🤣🤣🤣🤣🤣 Jeg gleder meg til å lese boken!

 337. Det var en bra bok. Jeg har ikke lest boken, men den virker spennende. Lurer på om iBrain er funnet opp av en skurk. Kanskje skal skurken bruke iBrain til å kontrolere verden? Jeg gleder meg til å lese boken!

 338. Jeg tok denne boken fordi den så kul ut så jeg valgte den og den var kul 👌🏻

 339. Jeg synes boka var morsom jeg synes det morsomste😁 var når han skrev rompedød😄😄😄😄

 340. jeg likte boken😉veldig godt🤪den var veldig morsomt og lese🤗jeg kunnme godt og lest hele boken’✨ jeg ternings kast💭5😊

 341. Jeg synes den var veldig bra😁
  Kunne ha vært mer artig, den var ikke så artig😑🙃

 342. Kasper6a:
  Den var passebra men den var vanskelig og forstå synes jeg

 343. Mina Roer, Karlshus skole.

  Spesial-klassen handler om en gutt som heter Steven. Han har den nyeste iBrainen. Plutselig en dag i norsk timen går alt i svart får han og han skiver noe på tavla uten at han vet det.

  Når jeg leste spesialklassen la jeg merke til at det var litt gøy, men også litt kjedelig og det kunne blitt en bedere å lese hvis jeg hadde fått lest litt mer. Jeg syntes utdraget var litt får kort så derfor var det litt kjedelig fordi jeg ikke klarte å få men lille mening fordi det var over så fort.

  Det som var morsomt var da det sto Rumpedød på tavla og da hun Silje ble sur på læreren fordi han trodde hun hadde chipa fra nettet.

  «Og du har vel ikke chipa noe fra nettet, Silje?» «Nei da jeg har skrevet helt selv!» med et surt utrykk i ansiktet.

  Jeg likte tegningene fordi dem har overdrevet litt på dem. Det var gøy å se på dem fordi dam hadde så rare former og fasonger osv….

 344. Boken var spesiell, det sier jo kanskje litt i forhold til tittelen. Jeg følte at utdraget var litt kort, litt for lite tekst og fakta men boken er morsom og underholdene også. Jeg skjønner at boken er i sjangeren humor, tegningene gjør veldig mye av utdraget. Flere av personene virket jo spesielle.

  Det virket som om boken handlet om fremtiden. Firmaet iBrain som har en chip du kan sette inn i hjernen, det minner litt om firmaet Apple som produserer iPhone bare i fremtiden. Å kunne ha en chip inne i hjernen som kan skrive og hjelpe deg med ting må jo være kult. iBrain må jo være en fantastisk oppfinnelse, de har nok noen andre produkter også? Kanskje sko som gjør at du flyr, eller bukser som gjør at du hopper langt?

  Jeg følte at jeg fikk inntrykk av at klassen var spesiell. I starten er det en gutt på biblioteket som lager en giljotin(en ting man halshuggde folk med for lenge siden) og læreren virket og som det var noe spesielt med.

  Boka var både morsom og underholdene. Det blir……..(trommevirvel)….(trommevirvlen fortsetter)…terningkast 5!!

  Jeg vil anbefale boka absolutt, alle fra 9-13 tror jeg vil like boka:)

 345. Jeg syntes at denne boka var veldig bra.
  Det handlet om en gutt som het Steven. Han var den populære på skolen.
  Det var noe galt som skjedde i klasserommet som ikke var meningen at skulle skje. Steven prøvde å si at han trodde at det var noen som styrte han, men ingen trodde på han.

  Han ble tatt ut på gangen etter å skrive «rumperød» på tavla. På slutten tror jeg ta han kom til rektor, men det kan ha vært helsesykepleier for å snakke om hva om skjedde.

  Jeg likte godt da han skrev «rumperød» på tavla.

  Jeg tror det var en litt anderledes klasse fordi de var så få og det så ut som at de var i forskjellige alder.

  Jeg har lyst til å lese hele boka.

  Jeg anbefaler denne for 6-7. klassinger.

  🎲Terningkast 5.

 346. Den var litt kjedelig og litt bra men mest kjedelig det var ikke helt min type bok .🌴

 347. Jeg synes den var ganske dårlig den har ikke min type humor terningkast 2/6. Kanskje noen andre liker den.

 348. Jeg synes at boka er litt morsom fordi Steven skrev Rompedød på tavla.Den var også lit spenning synes jeg.Jeg synes også at den var velidg bra jeg ville også ha en iBrain

 349. Spesialklassen er veldig bra fordi den er litt lærerikt og spennende.Den er spennende fordi det er noe som heter i barne og at den er inni hodet til Steven og han klare ikke og kontrollere ibrainen selv. jeg synes andre burde lese den fordi det er bra for andre og den kan være lærerik på en annen måte så tommel opp for boken.👍👍👍👍👍

 350. Jeg synes om boka var veldig morsom ok kul anbefaler til barn over 8 år og oppover

 351. Jeg ble litt skufet over boken fordi den var ikke morsom eller spenende. Jeg anbefaler den ikke under noen omstendiheter.👎👎👎👎👎

 352. Boken handler om en gutt som heter Steven og han har en ibrain.
  Boken bra fordi han har en ibrain.
  Jeg anbefaler at barn under ti år bør lese den.

 353. denne boken handler om en gutt som heter steven han har tatt en ibrain inn i hjernen sin og er veldig populer og han blir konntrolert av noen denne boken var litt bra fordi den var ganske morsom og sånt

  En gang ble han konntrolert av noen. Det hadde vært litt spennende om vi kunne få vite hvem som gjorde det men det kommer sikkert lenger inn i boka. Jeg vil gjerne lese hele boka om han har funnet ut hvem som konntrolerte han og sånt .

  Jeg vil ammbefale denne boka for barn på 9 år.

 354. Jeg likte ikke denne boken så godt fordi det er ikke min type humor. Jeg vil ikke ambefaler denne boken. Jeg gir terningkast en på denne boken, syntes ikke den var så morsom, kanskje du liker boken hvis du liker humor som RUMPEDØD!🥴

 355. Det var en kul bok men det var litt kjedelig, han bare skrev rumpedød på en tavle og vart sent ut på kontoret. Men ellers bra!

 356. Denne boka handler om en gutt som heter Steven, han er en gutt med lyst langt hår. Han har en sånn teknologisk dings som er oppi hjernen hannes og heter iBRAIN. Men en dag går noe galt.
  Jeg synes denne boka var morsom og spennende, og interessant.
  Jeg tror denne boken passer for barn og voksne som liker underholdende bøker, og for folk som er glad i og lese morsomme bøker med action og spenning.

 357. Boken var god og morsom. Det jeg likte med boken handlet om teknologi jeg gir den terningkast 5. Jeg anbefaler denne boken for 3. trinn.

 358. Boken handler om en person som heter Steven som gjør noe rart uten at det var han som kontrollerte det.
  Jeg liker boken mye bra humor

 359. Den var ikke så spennende og morsom som jeg tenkte. Jeg har ikke tenkt og lese den ferdig eller låne den fordi at den var egentlig bare kjedelig. Hittil er det ingen som har tatt super og det skjønner jeg godt for det var ikke den beste boken akkurat. Jeg gir den terningkast 2. Jeg anbefaler ikke denne boka.

 360. Den var kjedelig og ikke morsom. Jeg liker noen tegneserier men ikke denne her fordi den var kjedelig. Og jeg vill ikke lese den ferdig. den var ikke spennenodene den var kjedelig og dårlig. Terninkast.1.

 361. den var bra (rumpedød) og…… jeg….. gir den terningkast…….. 5

 362. boken var bra men den var også litt kjedelig jeg likte godt det med rompedød den var veldig spenende

 363. Hallo alle sammen jeg syns denne boken var ganske bra den hadde både bra og dårlige deler.En av de bra er at boken var morsom.Men den dårlige tingen er at det står ikke når det var.Jeg anbefaler den til folk som liker humor.
  Med vennlig hilsen fra Daniel.🤗

 364. den var kjedelig og ikke morsom. Jeg liker noen tegneserier men ikke denne her fordi den var kjedelig. Og jeg vill ikke lese den ferdig

 365. Eg synes den var veldig spennende og morsom. Det var spenende og høre kva som skjedde etter att han hadde skrevet rumpedød. Og det var bra bileter. og eg liker veldig godt bøker som ikkje er så veldig vanskelege og som ikkje har så mye tekst.

 366. denne boken handler om steven han har en ibrain som han har i hodet, plutselis er det noe som skjer og han gårr bort til tavla og skriveer rompeddød

 367. Eg synes boka var kul,veldig god og morsom.Eg fikk lyst til å lese boka eter på. Terne kast 10.
  Spoiler han får eit virus i ibrain.

 368. Eg synast den var morrosam fordi han blei kontrollert av ibrainen sin og skriver rumpedød.
  Bra skrevet, mykje humor.
  Eg vil lese så mykje meir av boka.
  Eg liker at det var teikneserie, fordi da er det mykkje bilde og då kan ein forstå litt bedre
  Terningkast 5

 369. boka er let og leve seg ini den er spenende fordi stiven har en cip i hode ambefales ikke

 370. jeg synes den var bra.
  Den er litt morsom og litt bra. Det som var morsom at det lå en nål på stolen til læreren.
  😂:-)o_O:O^﹏^:);-)

 371. Jeg synes boka var kjedelig. Tegneserier er ikke helt min greie. Humor bøker kan være morsomme, men når den som har skrevet boka har dårlig humor er det drit kjedelig. Jeg anbefaler boka til de som liker dårlige humorbøker. Jeg gir den terningkast 1.

 372. jeg syns at boka var sedelig mange strafer og jeg likte den ikke det jeg syns var sedelig var at han skrev rompedød jeg sy ns at det var ikke var morsomt og ikke noe spenende

 373. Jeg synes at spesialklassen er morsom og jeg liker temaet iBrain den var litt kjedelig, for fordi jeg synes den manglet innhold.

 374. jeg synes boken var spennende og litt kjedelig det var ikke så mye humor, det synes jeg var litt trist D: hvis du skal lage en bok må man bruke mye tid til og tenke over hva som de skal si. jeg likte ikke den så veldig men den var bra! 😀

 375. Boka handler om en gutt som heter steven. Han har den nye ibrain som er en microchip man setter i hjernen og da for tilgang til nyeste teknologi. men en dag blirhan hacket av noen……

  Jeg liker boa fordig den er en tegneserie og jeg er veldig glad i tegneserier.

  Jeg liker boka også på grunn av at jeg liker teknologi

  jeg gir boka ⭐⭐⭐⭐⭐

 376. jeg syntes boka var litt kjedelig for eksempel at det var lite humor og lite action. Anbefaler boken til noen som er litt mindre.

 377. jeg synes ikke boken var alt for bra den hadde litt lite spenning boka var litt rar med ibrain chip sotte i hode anbefaler for di som liker og ha det veldi stille og rolig.Det er grunna til at jeg ikke likte den alt for god fordi at jeg liker spenning kule morsomme tinger boka var veldi rolig og lett og lese men ikke min type

 378. Dene boka var veldi morsom denne boka kun hade vert lit mer spenende bok den var helt ok .Haka til steven varb veldi rart og hår.

 379. Den var ikke så veldig morsom fordi de prøvde for mye og få den morsom så jeg synes ikke den hadde bra humor. Jeg har vokst litt fra den føler jeg ekstra mye når jeg leser og ser at ordet RUMPEDØD er med fordi det er ikke et ord en gang.

 380. Jeg synes boka var bra og tegningene er veldig rare,morsomme,merkelige,ulogiske.Jeg har lyst til å lese fortsettelsen og lurer på hva som kommer til å skje.Boka passer fra første til fjerde trinn.

 381. Jeg synes boka var veldig bra fordi det var spenning. Dessuten så er det ike sikkert at det er chippen. Jeg vil låne boka og står i venteliste. Boka passer fra 7 til 15 år. Terningkast 5.

 382. Boka handler om en gutt som heter Steven han har den nyeste iBrain. iBrain er en chip som man setter i hjernen. Men en dag skjer det noe galt. Jeg synes at boka var så veldi bra fordi det ikke var noe bra humor eller nok spenning. Denne boka passer sikkert for barn mellom 8-10 år.

 383. Jeg synes boken var bra og spennende. Jeg synes denne boken er for alle aldere,

 384. jeg syntes boken var veldig bra fordi det var tegneserie.Den handlet om morsome ting. Det var en gøy bok. jeg ambefaler den til 2-5 trinn.

 385. boka hanler om en gutt som heter steven og har en chip i hode

  boka var passe bra

  denne boka passer for 5 til 50

 386. Spesialklasen er en spesialklase i fremtiden. hovedpersonen er en kul og smart gut som har en USB i jernen. Jeg anbefaler den for 2. til 5. trinn. Jeg jir den 6 av 6 terninkast.

 387. superklassen
  den var bra og kul og jeg har lyst til å høre hele historien og denne boken passer til dem som liker mystiske tinger. Jeg har lyst til at denne boken skal gå vidre til finalen og terning kast vil jeg i den en 5 fordi den var veldig bra og spennende.

 388. jeg likte ikke så godt boken. Selv om jeg ikke liker boken betyr ikke det at jeg ikke ambefaler den det er god fantasi og kreatift og jeg er ikke så glad i sonne bøker.

 389. Jeg synes ikke den var veldig i min humor og det hadde kanskje vert morsommere i første klasse eller andre klasse men den var helt ok :-\🙂🙃🥝🧅

 390. jeg syntes boken var kjedelig og hadde for lite spenning men var litt morsom på samme måte.

 391. Tegneserien var spennende fordi Steven gjorde rare ting, som jeg tror skjedde fordi noen styrte det han gjorde. Den var også morsom fordi Steven sa rare ting – til læreren sin!

 392. Boka handler om en gutt som var den mest populære i klassa men en dag så begynte det å skje noe merkelig.
  Denne boken synes jeg er spennende og rar fordi at han vart plutselig fjernstyrt av et menneske. Jeg likte boka jeg anbefaler å lese den

 393. Jeg likte ikke denne boka den var litt kjedelig. Men det kan jo være at den blir bedre snart da. Den var litt barnslig. 😕👎 Men den var ikke heeeeeeeeeeelt forferdelig heller. Det var bare ikke helt min type humor.

 394. Denne boken er barnslig . Jeg liker ikke boken ikke så mye bra humor anbefales ikke .
  Halingen boken er langt i fortiden.

 395. Jeg synes boka var gøyal. Det var gøy å ha den som lekse. Den var også litt rar. Den passer godt for de som liker tegneserier. Den var litt annerledes og spesiell. Det var bra at boka hadde fargerike bilder og at de hadde mange forskjelige ansiktsutrykk. Terningskast 3 det var ikke helt min bok. Passer for 8 – 11 år.

 396. Jeg syns boka var litt kjedelig fordi den hadde nesten samme tema hele tiden og den gikk litt sakte. Jeg anbefaler denne boka til en person som liker fantasi. Jeg gir boka 3 stjerner.

 397. Boken handler om en gutt som heter Steven,han har den nyeste iBrain det er en chip. I boken kommer det til og skje masse rare ting som og skrive rompedød på tavla,denne boken er bra og spennende men ikke helt min type bok. Det er litt rart at han ar en chip i hode.
  terningkast 4 🙂

 398. spesialklassen
  jeg synes boken var dårlig siden den var så dårlig beskrevet.
  Den var kjedelig fordi det var ikke noe sending.
  jeg anbefaler ikke boken .
  jeg gir den terningkast 2 .
  Den bør ikke bli bok finalist

 399. Denne boken syntes jeg var ganske bra men ikke veldig så jeg gir den 5\10. jeg ambefaler den får 7 åringer den handlet om en gutt som puttet en chip i hodet sit jeg likte den ikke så godt for de jeg ikke likker sånn bøker som handler om noen som ikke gjør smarte ting og jeg liten den lit for det den var ganske morsom.

 400. utdraget om spesialklassen synes jeg ikke sier så masse om boka . men jeg liker at de er i fremtiden og at det er en chip inni hovedkarakteren som får uventede ting til å skje.

  Jeg synnes boka var litt skjedelig men jeg har fortsatt lyst til å lese boka.😀😊🤗🌱

  De som burde lese denne boka er folk som liker uventede handlinger.

 401. Boken handler om en gutt som heter Steven. Han er skolens mest poppulære gutt. Han har den nyeste i brainen, som gjør at han får tilgang til all ny teknologi. men plutselig beggynner det å skje veldig rare ting.

  Jeg liker boken fordi den var morsom og spennende. Det var spesielt morsomt da han skrev rumpedød på tavla. Det var veldig spennende da det begynte å skje rare ting med han uten at han kontrolerte det selv.

 402. Boka handler om en gutten som har en chip og den kontrolerer gutten. Jeg synes boka var bra men ikke fantasik 😃😃😃😃😃😃😃😃😃 det som var bra at han skrev rompedød 🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠

 403. Jeg synes denne boka var gøy jeg har gjerne lys til og lese hele boka. Denne boka passer bra til de som liker humor og spenning. Jeg gir denne teksten en 10/10 fordi jeg elsker masse bilder i bøker og fordi den var så morsom 🙂 🙂

 404. Denne boken er veldig morsom,spenene og unik av alle bøkene jeg har lest bare fordi det fines ibrain og sannsynlig vis en iphone med femti kamra.Jeg syne at alle som liker morsom og spenene burde lese denne boken synes jeg.

 405. Boken handlet om mer humor og rare ting.

  Boken var bra og unik med andre jeg har lest. Dette er noe jeg kunne ha lest.
  Jeg likte boka fordi jeg liker tegne serier.

  jeg vil anbefale boka for andre fordi jeg synes den var bra.

 406. Spesisialklassen

  Jeg likte bok veldig godt fordi jeg synes det var kult at han hadde en ibrain chip inni hodet
  og at det plutselig bare begynte og skje rare ting.
  Det var litt morsomt han plutselig bare reiste seg opp og tok pennen fra læreren også skrev rumpedød på tavla.

  Jeg anbefaler andre og lese denne boka hvertfall for de som liker tegneserier.
  Jeg fikk veldig lyst til og lese denne boka.

 407. Jeg synes boka er dårlig men ok jeg gir boka terning kast 2 ikke min type bok

 408. Jeg synes boken var bra fordi jeg liker humor og tegneserier. Det var gøy att han skrev Rompedød på tavlen og det var gøy at han måtte til rektor fordi han er jo skolens kuleste gutt.

 409. Boken var kul litt lite spenning men bra nok jeg elsker humor og tegneserier det er veldig bra fantasi ihvertfall Rompedød terningkast 7/10

 410. Jeg syntes boken var morsom og spennende. Jeg syntes at den var bra fordi at hjernen hans vart kontrollert, så den anbefales videre til barn.

 411. Jeg mener at denne boka er dårlig! Det var ingen humor i boka, dårlig. Terningkast 2! Rompedød er bare barnslig. Boka var dårligst av alle bøker.

 412. Jeg syntes boken var morsom og spennende. Jeg syntes at den var bra fordi at hjernen hans vart kontrollert, så den anbefales videre.

 413. «spesialklassen» var ikke akkurat min favoritt bok. Jeg er veldig glad i tegneserier men ikke akkurat sånne tegneserier.

  Boken handlet om en gutt som het Steven. Han var den mest kjekke, kuleste og populære i klassen. Han hadde den nyeste ibrain. Det er en chip som man setter inn i hodet. Den har den nyeste informasjonen. Terningkast 2!

 414. Boken var IKKE humoristisk. `RUMPEDØD` du liksom. Terningkast 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 415. Vi som klasse synes at utdraget kunne hatt litt mer humor ettersom Bokslukerfiguren hadde dette som merke. Litt uvant å lese en tegneserie som ikke bare hadde tegneserieruter, men også noe som lignet en vanlig tekst. En god del av klassen vil lese fortsettelsen og håper på mer humor. Fikk gode samtaler rundt hva fremtiden bringer og hva avi kan bruke en chip til.

 416. Den var veldig morsom. Vi var ikke helt enig i klassen. Noen likte den veldig godt, mens andre syntes ikke den passet så godt for dem.

 417. Den var bra fordi de var ein kjip i hode hans😚😆🙂😍💋💋💋💋💋😍😍😍😚😚😎
  Og han var dom å skreiv ROMPEDØD😝😝😝
  5av6

 418. Den boken var bra fordi den var morsom, kul, fin og den var bra fordi at den var veldig morsom 😊☺️😊☺️❤️❤️ Terningkast 6

 419. Eg syns at den var spendenede og morsom fordi den var bra og fin og den var gøy Og kul ☺️😊
  De var morsomme teikningar og de var bra at den ble skrevet på norsk terningkast 6😊😊😊

 420. Veldig rar hoved person, synes jeg.
  Jeg synes Birger var veldig rar og synes at håret var fett.
  Anbefaler denne boken til alle den er morsom.

 421. Jeg synes at spesial klassen var gøy og lese.Det var også artig med snakkebobler og de hadde kule sveiser jeg ville definitivt lest hele boka av spesial klassen.Jeg tror dere kommer også til å like den!

 422. Victoria Den var meeeeeeega gøy å kjempe morsom.
  theo; Den var mega gøy å kjempe morsom. 🙂

 423. Boken var ikke så gøy fordi det sto rumpedød og jeg liker ikke sånne ting.

 424. Jeg synes ikke at boken var så morsom siden det var noe med rumpedød. Jeg liker ikke sånne barnslige bøker

 425. Elevene likte denne boka godt. Gjennomsnittet sier at boka er bra. Elevene sier den var lett å lese, litt rar og artig. De syns hovedrollen, Buffy, var litt merkelig. Flere hadde et ønske om å lese hele boka, og noen har allerede leid den.

 426. Klassen var enige om at utdraget var alt for kort til å kunne gjøre seg opp noen skikkelig mening om boka. Kan allikevel si at klassen var veldig todelt, enten likte de det de hørte, eller så likte de den ikke i det hele tatt.

 427. Boka var morsom og hadde bra humor. Elevene lurer på hvordan boken fortsetter. Savner tydeligere rekkefølge på hva som skal leses etter hverandre. Bra illustrasjoner.

 428. I utdraget er det ein populær gut som er snill, smart og kul. Han heiter Steven. Han har ein iBrain som han ikkje kan styra og kontrollera heilt.
  Sidan han hadde den iBrainen, så gjorde han noko ekkelt. Han skreiv Rumpedød på tavla. Etterpå så måtte han til rektor, for det han gjorde var ikkje greit. Læraren vart veldig sur og syntest det var barnsleg det han gjorde, men han kunne ikkje for det fordi iBrainen styrte kroppen hans og gjorde sånn at han skreiv Rumpedød på tavla.
  Steven kunne ikkje for det fordi iBrainen styrte kroppen hans. Han kunne ikkje stansa.
  Det er spennande å lesa om det som kan skje i framtida. Eg kan aldri tru at eg kjem til å oppleva dette, men kanskje barnebarna mine får oppleva iBrainen?
  Eg liker denne boka fordi boka hadde mye spenning. Alt kan skje når du har iBrain, og når andre hackar seg innpå andre sine.
  Det eg ikkje likte med denne boka var at han skreiv opp rumpedød og at folka ikkje såg så ekte ut. Teikneseriefigurane gjorde at eg ikkje heilt trudde på det som hende.

  Denne boka fortener ein plass i Superfinalen.

 429. Det er et litt kort utsnitt som jeg ikke kommer ordentlig in i. De er god for de som liker noe lettlest og tegneserie. Det var litt upassende. Jeg anbefaler for de som går i 2. klasse. 2 av 10

 430. Den var morsom og rar jeg gir den en 9 av 10 Jeg ville gjerne lest hele boka Jeg sytes at det var bra at det var en tegne serie.

 431. Vi var flere som ville lese denne. Den var morsom og vi ble nysgjerrige på hva som skulle skje videre..

 432. Eg synest den boka var veldig bra fordi: det er ikkje for mykje tekst og det er mangen bilder😁.

 433. Morsomme bilder, men kjedelig tekst. Jeg synes han er ikke kul.
  Jeg synes denne boken er veldig rar.
  jeg gir 4️⃣ av 🔟(•_•)

 434. Jeg synes ikke at boken ikke var så veldig bra, siden de sa at boken skulle være morsom men den var ikke så veldig morsom. Jeg synes den passer til barn under 5 trinn og nedover.

 435. Dette var et litt kort utdrag så jeg fikk ikke så mye uttrykk: Lan