Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Ulvehundgåten

Jørn Lier Horst Kagge 2016

Cecilia, Leo, Une og hunden Egon ser en mystisk ulveaktig hund løpe rundt ute på Fjelltangen. Etterpå forteller Gamle-Tim dem om ulvehunden fra frakteskipet Lady Anetta som ble funnet av fiskeren Gabriel Coch. Men det er jo snart 200 år siden, og bare en spøkelseshistorie?

KAPITTEL 3
Spor

«En spøkelseshund.» Cecilia gjentok ordet for seg selv og kikket ut av vinduet i retning av der hvor de hadde sett den store hunden.

«Det sies at hunden varsler ulykke og død», fortsatte Gamle-Tim. «At den viser seg når noen skal dø brått og uventet.»

«Hvordan da?»

«Vel», kremtet Gamle-Tim. «Det sies at da Gabriel Coch la til ved dypvannsbrygga, hoppet hunden i land. Den fulgte etter ham hjem, på femti meters avstand. Han forsøkte å gi den mat, men den ville verken ha vått eller tørt. Neste morgen var den borte, men tretti dager senere viste den seg igjen. En morgen sto den plutselig på tunet, og samme ettermiddag falt kona hans i en bekk, slo hodet og druknet.»

Leo flyttet urolig på seg på stolen.

«Har du sett den noen gang?» spurte han.

Gamle-Tim ristet på hodet.

«Faren min så den en gang. Den sto på brygga da han dro ut med båten. Da han kom hjem, var onkelen hans død. Han hadde falt fra hustaket og brukket nakken.»

«Er det flere som har sett den?»

«Den forfulgte Coch-slekten», nikket GamleTim. «Den dukket opp på en familiefest. Neste dag, da gjestene dro hjemover med hest og kjerre, ble hesten skremt. Den løp ut. Vognen veltet, og to menn og en kvinne døde.»

Gamle-Tim ramset opp flere tilfeller hvor hunden hadde vist seg.

«Andre nyttårsdag i 1936 sto den utenfor inngangen til Gibsongruven», forklarte han og pekte i retning av der hvor gruven lå. «Den sto der, som om den liksom sperret gruvegangen, før den forsvant. Noen timer senere raste gruven sammen, og tre menn døde der inne.

Noen år senere gikk den rundt oppe ved Mølla, samme dag som kona til mølleren falt i fossen og druknet.»

«Så du mener at noen kommer til å dø nå?» spurte Leo. «Nå når vi har sett hunden.»

Gamle-Tim drakk av koppen, uten å svare.

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2016/2017. Derfor har vi nå fjernet resten av utdraget.

977 anmeldelser av “Ulvehundgåten

 1. Fantastisk bok jeg elsket slutten den bare «jeg tror den er tilbake» så bra???????????????????

 2. ! ULVEHUNDGÅTEN !
  Forfatter: Jørn Lier Horst
  Sjanger: Spenning og skummelt
  Anmelder: Falk   

  Det utdraget jeg likte best er ULVEHUNDGÅTEN. Denne teksten handler om CLUE som står for Cecilie, Leo, Une og hunden Egon som ser en mystisk ulvehund på Fjelltangen. Handlingen skjer i en snøfull skog. Sjangeren til teksten er spennende og litt skummelt.

  Jeg liker den fordi spenning er den beste sjangeren! Det er også kult at det er et skummelt dyr som du ikke vil møte på i virkeligheten som tydeligvis som bringer død. Gamle Tim forteller mange eksempler på at noen hadde sett ulvehunden og kort tid etterpå dør en bekjent av de som hadde sett den. Her er et eksempel fra teksten: (Det sies at Gabriel Coch la til ved brygga, hoppet hunden i land. Den fulgte etter ham hjem på femti meters avstand. Han forsøkte og gi den mat men den ville ikke ha noe mat. Samme ettermiddag druknet kona i en bekk). Teksten starter med en liten forklaring på hva som skjer og hvem som er viktige personer. Rett etter den lille beskrivelsen er det rett i handlingen. (Med at de hadde sett ulvehunden). Den drar deg ganske rett inn i spenningen. Personene virker ganske normale til å være i en bok. Jeg liker hunden E gon for han virker snill og søt. Det er egentlig ikke om noe aktuelt i verden nå i dag. Utdraget slutter brått spennende stopp. Jeg får veldig lyst til å lese hele boka. Teksten var vanskelig å legge fra seg. Teksten skjønner du veldig enkelt og du burde ikke slite med å lese denne i det hele tatt.
  Denne tekstens styrke er at det alltid er en type spenning i lufta, det er bra for du vil lese når noe er spennende. Svakheten er at den ikke har noen svakheter. Anbefales til alle som liker spenning. DEN ER BRA.

 3. Skummel bok med mange detaljer. Dere valgte bra del av boka og jeg vil gjerne lese den.
  Terningskast: 5

 4. Ulvehundgåten handler om Cecilie, Leo og hunden Egon og Gamle- Tim og en ulvehund og vær eneste gang noen ser ulvehunden dør tre personer.

  Sjangeren er krim. Jeg synes boken var spennende og litt morsom fordi gamle Tim var morsom. Han fortalte historier og jeg syntes det var spennende at vær eneste gang noen så ulvehunden så døde 3 personer. Jeg synes det var leit at en mann hadde falt fra hustaket og bruket naken sin og død fordi noen så ulvehunden.

  *Jeg likte teksten fordi den var spennende fordi vær eneste gang noen så ulvehunden døde noen og det var spennende at Egon så ulvehunden. fordi jeg har lest boken men det jeg mislikte var at utdraget var kort og jeg synes boken var spennende en utdraget. Handlingen var lett og leve seg i fordi du fikk vite på starten hva boken handler om. Og den byget seg gradvis opp og ble mye mer spennende en på starten. men handlingen utviklet seg som jeg trodde. Jeg ble veldig gla i gamle tim fordi han var morsom og fordi han fortalte historier og jeg synes han var kul men det er ingen som jeg mislikte. Men det er ikke et viktig emne det er bare om en spøkelses hund men jeg anbefaler den for sjetteklassinger. Den sluttet litt brått men jeg brydde meg ikke fordi jeg har lest boken. Boken var ikke så vanskelig og lege fra seg fordi utdraget var kort. Den var lett og lese fordi jeg jeg kunne alle ordene.

  Det som irriterte meg var at utdraget var kort. Andre bør lese den. Men jeg synes den ikke skal bli superfinalist fordi utdraget var kort og det var litte av den originale boken.

 5. De er på ulvehund jakt fordi de har hørt av gamle-Tim at en ulvehund er på frifot, å vær gang man ser ulvehunden dør tre personer. Cecilia, Leo, Une og hunden Egon som er på jakt etter en ulvehund å setter ut feller.

  Boken er i sjangeren krim, en sjanger jeg liker godt. Handlingene var lett å leve seg inni fordi det ikke var noen vanskelige ord. Jeg likte Leo siden han var smart og kreativ, Egon var også ganske gøyal og leken. Teksten starter litt brått, men det gikk greit siden teksten bygger seg opp og ned. Det som overasket meg var at en person døde i andre avsnitt. Jeg syntes gamle-Tim var gæren og skummel når han forteller historier. Boken tar opp et litt viktig emne siden noen dør. Teksten slutter sykt brått med: ‘’jeg tror den har kommet tilbake’’. Det likte jeg veldig godt og det gjorde at den skumle følelsen jeg fikk av å lese boken fortsatt var der. Teksten var vanskelig å legge fra seg, og jeg fikk lyst til å lese mer selv om jeg har lest den før.

  Tekstens styrke er at den er spennende hele tiden og det er ganske kult fordi det gjorde at det ble mye morsommere å lese. Det som irriterer meg var at hunden hoppet ut av skuta. Jeg syntes boken passer barn fra 10-16 år. Jeg syntes ikke boken fortjener å være super finalist i boksluker prisen siden den var ikke så bra bok.

 6. Boken handler om noen venner som heter Cecilia, Leo, Ine og hunden Egon. Det som skjedde var at de så en slags ulvehund. Så gikk de til Gamle-Tim og forklarte hva de hadde sett. Å da sa Gamel-Tim at det sies at hunden varsler ulykke og død!! Han fortalte masse om folk som hadde sett den hunden og etter at de hadde sett den så døde det noen nært dem!! De tre og Egon gikk ut for å lete etter spor fra hunden. De fant spor som førte dem til Cocheplassen der så de et stort mur hus som var forlatt! Ved siden av det huset var det et skur. De gikk inn og lette etter spor. Cecilia lette plutselig så hun noe mellom buskene som rørte seg! Så sa hun »jeg tror den er tilbake…»
  Sjangeren er krim.
  Jeg synes at boken var kjempe bra! Den hadde gode setninger og lett å forstå. Denne boken var ganske spennende så jeg fikk lyst til å lese videre i boken. Tekstens styrke er at den ikke er så komplisert å lese. Det kan være noen vanskelige ord men jeg merket de ikke. Jeg synes utdraget var for kort fordi. Jeg synes at dette utdraget fortjener å vinne bokslukerprisen 2k16. Jeg vil anbefale denne boken for 9-14 åringer! Vis jeg skulle ha gitt dette utdraget et teringskast ville det ha vært en 5’er. Dette var det beste utdraget som jeg hadde lest på bokslukerprisen. Jeg synes denne boken minner meg om en film som handlet om spøkelsesulver! Vis jeg hadde hatt en tabell hvor jeg hadde skrivet hvem bok som var bok nr.1, 2 & 3 så hadde denne boken vært på 1. plass?

 7. Cecilie,Leo, Une og hunden Egon så en veldig stor hun som de trodde var en ulvehund. Gamle tim forteller at når hunden blir sett dør noen veldig nære deg. De drar for å lette etter og finne en Coch plassen men de er ikke alene. sangeren er: krim

  Det er den beste boken jeg har lest etter min mening , Boken er man bare nøt til å lese vider fordi den er mystisk å spenene. Boken var klempelet å leve jeg inn i fordi at det var mye man ville ha svar på å lurte på som kommer noen til å dø? hvem. Hva er det med den ulvehunden. Cecilie , Une , Leo er en gruppe som liker å løse mysterier Boka kaler seg Clue som står for Cecilie, Leo, Une og Egon hunen dems sel om de løser mysterier er de ikke fryktløse heller, de er akkurat som oss vanlige mennesker. Jeg liker krim godt å jeg skal lese den videre fra der jeg er. Tekstens styrke er at den er som en taco lag på lag med spenning å utforsking. Takstens svakhet er at det er en dårlig innledning med få beskrivelser direkte om hovedpersonene.

  Jeg anbefaler denne boken å helle serien til alle som liker krim bøker. Denne boken gir jeg 100/100 denne boken burde bli superfinalist i bokslukerprise 2016/2017 terningkast 6

 8. Boka «Ulvehundgåten» handler om at det er en ulvehund som tre barn tror er en spøkelseshund. Det er fordi noen har dødd hver gang noen så ulvehunden, og den første gangen dette skjedde var for 200 år siden.
  Sjangeren er krim.
  Jeg syntes utdraget var veldig kult, fordi mysteriet det handlet om faktisk var ganske skummelt og mystisk. Det var mange skremmende detaljer som ikke kunne være tilfeldigheter som gjorde det mer realistisk og ekkelt. Selv om det var urealistisk med en spøkelseshund, var det kjempeskummelt og hadde stor effekt. Jeg fikk absolutt lyst til å lese resten av boka, og siden jeg har lest Salamandergåten (den første boka i Clue-serien) og nå denne, har jeg blitt ganske godt kjent med karakterene i boka, som forfatteren tydeligvis er kjempegod på. Jeg håper virkelig denne boka går videre til superfinalen, eller kanskje aller helst vinner hele prisen. Alt i alt elsket jeg utdraget, og jeg er sikker på at jeg hadde elsket hele boka også. Terningkast 6.

 9. JEG SYNS BOKA VAR VELDIG SPENNENDE.!!!!!!!!!!
  Jeg liker spennings bøker.Denne boka var mye bedre enn de andre bøkene jeg leste.
  Det var en veldig bra bok.!Denne boka hadde også krim.

 10. Boka handler om Leo, Une og Cecilia som liker å løse mysterier. De har fått et nytt mysterium ved at Gamle Tim fortalte dem noen historier om den spøkelseshunden.
  Hvis man se spøkelseshunden dør noen man er glad i og det skal Leo, Une og Cecilia finne ut av.
  Sjangeren er krim.

  Jeg synes at teksten var spennende fordi hunden hadde klort på døra og litt skummel fordi Cecilia så ut vinduet og hunden var der. Boken var lett å lese så jeg anbefaler denne boka til alle som liker krim som meg terningkast 6.

 11. «Ulvehundgåten» handler om tre mennesker og en hund. Cecilie, Une, Leo og hunden Egon kaller seg selv CLUE. De liker å løse mysterier. En dag så de en spøkelseshund på isen. GamleTim begynte å fortelle om den da de kom inn. «Det sies at hvis man ser hunden, kommer en nær venn til å dø brått». Sjangeren er krim. Jeg syntes boka var veldig bra fordi det var veldig mye som skjedde. Det var lett å leve seg inn i teksten fordi forfatteren hadde skrevet den på en måte som gjør at det blir lett å leve seg inn. Den var super spennende og jeg tror mange kommer til å syntes at den er dødsbra. Denne burde være en av superfinalistene! Boka passer kanskje for 9-13 år for den kan være litt skummel for de minste. Jeg anbefaler skikkelig å lese alle bøkene i CLUE serien, for det er noen av de beste bøkene jeg noen gang har lest!

 12. Forfatter: Jørn Lier Horst
  Sjanger: Krim
  Anmeldt av: Mathilde Kristiansen

  Cecilia, Leo, Une og hunden Egon ser en mystisk ulveaktig hund løpe rundt ute på Fjelltangen. Etterpå forteller Gamle-Tim dem om ulvehunden fra frakteskipet Lady Anetta som ble funnet av fiskeren Gabriel Coch. Men det er jo snart 200 år siden, og bare en spøkelseshistorie?

  Jeg synes boka hørtes spenenes ut fordi det er en hund som skaper død hvor enn den går. Det var litt rart at når man så på denne ulvehunden så var det noen som døde…? men jeg syntes også denne boken var veldig kul! Jeg håper ikke at gamle- Tim bare har lurt Cecilie, Leo og Une med rare og gamle historier som ikke er sanne! Jeg håper heller ingen dør, selv om de så hunden. Det kan jo hende det bare er en vanlig hund. Jeg likte boka fordi det var et mysterie. Men det som jeg likete mest med boka var den siste setningen. «Dere!» sa hun lavt, uten å ta blikket bort fra skogkanten. «Jeg tror den har kommet tilbake.»

  Jeg anbefaler denne boken for de som elsker krim og masse spenning! Jeg likte boken fordi den var skrevet på en sånn fin måte som tiltrekker seg flere lesere! Jeg gir boken terningkast 6!!

 13. ANMELDELSE
  Tittel: Ulvehundgåten
  Forfatter: Jørn Lier Horst
  Sjanger: Krim
  Anmeldt av: Miriam Roushdy

  Utdraget handler om Cecilia, Leo og Une. De får øye på en mystisk, stor ulveaktig hund i skogkanten. Når Gamle-Tim forteller om en spøkelses hund som kun viser seg når noen kommer til å dø, bestemmer de seg for å finne den.
  Jeg likte utdraget fordi det var gode beskrivelser som for eksempel: Den kalde vinden ble skarpere og sved i kinnene. Jeg likte at teksten startet rett inn i en handling fordi da fikk jeg lyst til å lese videre. Jeg likte også at forfatteren klarer å holde i boka. Jeg syntes at det var greit at man ikke fikk vite så mye om personene fordi handlingen var så spennende at det var derfor jeg fikk lyst til å lese videre. Jeg likte at boken sluttet brått fordi da fikk jeg lyst til å lese resten av boken.
  Tekstens styrke er at den er spennende hele tiden. Tekstens svakhet var at man ikke fikk vite så mye om personene. Jeg syntes boka fortjener å være superfinalist i bokslukerprisen.

 14. Boken handler om noen som heter Leo, Une, Lise og Egon, de hadde sett en ulveaktig spøkelseshund. Den kom fram når noen skulle dø.
  Sjangeren er Krim
  Jeg synes boken er veldig spennende fordi det er en spøkelseshund og den gjør at noen dør hvis den kommer fram.
  Det var gode beskrivelser
  Denne boken bør bli superfinalist

 15. Ulvehundgåten
  Her er en kort oppsummering av utdraget. Den handler om Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. De ser en stor hund. Når de kom tilbake der de bodde, snakket de med en eldre mann. Han sa at det var en hund som bringer ulykke. Da bestemte de seg for å følge etter hunden. Jeg likte at det var en spennende tekst og at det var en bra beskrivelse.
  Eksempeler på at det var litt spennende: Hver gang ulven/hunden kom var det noen som brått døde. Det lå også en dukke i snøen som var den store hunden sin. Dukken var så å si ødelagt, det var bitemerker i hode av store spisse tenner.

  Eksempel på at det var en bra beskrivelse: Det sto et hagebord der, og seks stoler. En benk, en trillebår og noen tomme blomsterkrukker. På veggene hang det forskjellige hageredskaper.

  Jeg opplevde teksten som en tekst med masse krim. En tekst som dro meg med i teksten og jeg har lyst til å lese mer av boken. Det som gjør teksten god er de gode replikkene, beskrivelsene og formulerende. Fordi det gjør at du forestiller bilde i hode ditt lettere. Jeg likte også at sjangeren var krim fordi det er en spennende sjanger som gjør at jeg får lyst til å lese mer. Jeg synes andre burde lese boka fordi det er en bok som gjør at man bare må lese litt til. Denne boken anbefaler jeg alle å lese.

 16. Jeg syns utdraget var bra fordi det var lett og lese, spenndene og jeg får lyst til å lese boka
  Ternigkast 7

 17. Ulvehundgåten handler om Cecilia, Leo, Une og hunden Egon som hørte en spøkeleseshistorie om en merkelig ulv som viser seg når noen kommer til å dø av gamle-Tim. Disse barna går da ut for å finne denne ulven men finner de den og var det en sann historie? Denne boken synes jeg garantert burde bli superfinalist i Bokslukerprisen. Jeg synes det var en superspennende bok med utfyllende og passende språk. De beskrev personene og tingene med en bra måte, da ble jeg også bedere kjent med de. Jeg greide også å leve meg ordentlig inn i denne supre boken og jeg følte at jeg var med i boken. Jeg skal definetivt kjøpe boken!

 18. Ulvehundgåten av Jørn Lier Holst.
  Boken handler om noen som heter Leo, Une, Lise og Egon, hunden som løser gåter. Sjangeren er krim.
  Det er en bra bok, men det er litt dumt at den skiller seg ut fra de andre clue bøkene. Dette er fordi det er mye over tro i denne boken. For eksempel er det en ulvehund: «Andre nyttårsdag i 1936 sto den utenfor inngangen til Gibsongruven», forklarte han og pekte i retning av der hvor gruven lå. «Den sto der, som om den liksom sperret gruvegangen, før den forsvant. Noen timer senere raste gruven sammen, og tre menn døde der inne.» Det er en godt skrevet bok, med variert språk. Jeg vil anbefale boka bortsett fra hvis du ikke liker over tro.

 19. Teksten handler om tre barn som heter Leo, Cecilie og Une som hadde sett en ulvehund. Ulvehunden var et dyr fra en spøkelseshistorie. Når man så den, ville noen dø. De spurte en gammel mann som het Gamle-Tim om hjelp. Han fortalte dem at det var en mann som het Gabriel Coch for 200 år siden. De fant noen spor og fulgte etter dem til et hus som het Cochplassen og det var der Gabriel Coch bodde. Hoved huset var låst men uthuset var åpent. De gikk inn i uthuset for å undersøke. Når Cecilie så ut av vinduet, så hun noe som rørte på seg i skogen. Det så ut som et dyr. Sjangeren er krim.

  Jeg synes boka var veldig spennende fordi de hadde sett et dyr som levde for 200 år siden. Først så tenkte jeg at det bare var et spøkelse. Men så fant de spor og en dukke som den hadde satt ned på bakken. Jeg synes man ble godt kjent med personene fordi jeg fikk inntrykket om at Leo den modige, Cecilie var nysgjerrig og Une kunne mye. Hvis jeg var dem så ville jeg ha aldri turt å gå å finne den. Foreldrene mine ville ha aldri latt meg få lov. Jeg ble irritert over at den sluttet brått på. Jeg fikk veldig lyst til å lese denne boka siden den var spennende og at den kunne kanskje ha hendt i virkeligheten. Den fikk meg til å tenke litt om hva ulvehunden var og hvorfor den var fortsatt levende. Jeg synes det var litt skummelt det at hvis man så den, ville noen dø. Jeg ville virkelig anbefale boka for alle!

 20. Denne boken handler om 3 barn som heter Cecilia,Leo og Une med hunden Egon som ser en hunde-ulv skapning. Og når de kommer hjem forteller gamle-Tim og fryktelige historier om coche familien og at hver gang de så denne ulven døde en fra coche familien .
  Sjangeren er Krim.
  Jeg likte denne historien fordi jeg kunne leve meg godt inn i teksten. Jeg hadde lyst til og bare lese mere og mere. jeg har veldig lyst til og lese mere av denne boken.
  Jeg synes boken bør vinne bokslukeprisen??❤️❤️❤️❤️
  Terningskast: 6,999999999999999

 21. Ulvehund-gåten
  Utdraget handler om 2 gutter, 1 jente og 1 hund, de heter Cecilia, Leo, Une og hunden Egon som har sett en ulv som var på en måte en «spøkelseshund» som beviser å være en draps hund.
  SJANGER: Krim
  Jeg syns teksten/utdraget var veldig bra og spennedene fordi jeg liker krim og jeg har lest nesten alle de andre CLUE bøkene. Det her avsnitte syns jeg var litt spennende og litt skummelt «Det sies at hunden varsler ulykke og død». Handlingen er lett å leve seg inn i, hvorfor den er lett å leve seg inn i er på grunna den boken er så bra. Utdraget starter med at gamle-Tim begynner å snakke om den «spøkelseshunden». Den grep tak i meg med en gang det var liksom at en hånd kom ut av teksten og dro meg inn i boken. Jeg syns Gamle-Tim var egentlig ganske kul syn jeg fordi han hadde litt flyt når han sa de historiene. Boken tar opp et viktig emne, med at man ikke skal kødde med ulver. Det stopper veldig brått fordi det sluttet mitt i når Cecilia sier «Dere!» » jeg tror den har kommet tilbake». Den var veldig vanskelig å legge fra seg siden den var så bra. Det som irriterte meg litt var at utdraget sluttet der det var ordentlig spenning. Alle bør lese den selv om du absolutt ikke liker krim uansett bør du lese den. Terning kast 6,9. #superfinalist!

 22. «Ulvehundgåten»
  Utdraget handler om at Cecilia, Une og Leo ser en hund/ulv. De snakker med en gammel mann og han sier at hver gang noen har sett hunden har noen dødd. De vil finne ut hva det var for noe og bestemmer seg for å se etter. Sporene etter hunden fører til et forlatt sted og nå ser Cecilia noe i buskene uten for vinduet i det forlatte uthuset.
  Sjangeren re krim.

  Utdraget var spennende, interessant og hadde veldig godt språk. Jeg fikk veldig lyst til å lese resten av boken, med en gang. Teksten startet litt brått på, men det er forståelig siden det var kapittel 3 som var utdraget. Det gjorde egentlig ikke noe at det var litt brå start, fordi det var veldig lett å leve seg inn i. Forfatteren ga oss tid til å tenke selv, han skrev ikke det de lurte på og så svaret med en gang, men han ga oss tid til å lure og tenke. Det synes jeg er det beste med krim- og spenningsbøker, når de gir oss tid til å tenke. da blir det lettere å forstå handlingen.Jeg liker at forfatteren finner på litt nye og spennende ting og ikke bare skriver om det alle andre forfattere skriver om. Jeg føler ikke at teksten har noen svakheter, egentlig. Hvis jeg skulle gitt terningkast hadde denne fått en stor sekser.

 23. «Ulvehundgåten» handler om en mystisk ulvehund som ofte dukker opp før noen dør brått og uventet. Denne ulvehunden ble funnet på et vrak av Gabriel Coch, for to hundre år siden! Leo, Une, Cecilie og hunden Egon bestemmer seg for å løse mysteriet med alle dødsfallene og går for å finne ut hvor hunden kommer fra. Sjangeren er krim. Teksten griper tak i deg med en gang fordi man starter med å få vite om den mystiske ulvehunden. Jeg likte at det var mange gode beskrivelser av både landskapet og følelsene til hovedpersonene, samtidig som det var mye handling. Teksten går veldig fort opp til et spenningspunkt som holder seg og når stadig høyere spenningspunkt. Spesielt på slutten når Cecilia ser ut av vinduet på uthuset på den forfalne Cocheplassen (stedet de sporet ulvehunden til) og sier «dere! Jeg tror den har kommet tilbake.» Jeg synes det er litt kult at det handler om flere hovedpersoner ikke bare en eller kansje to, slik som det pleier å være. Teksten sluttet brått og uventet, men det fikk meg til å få skikkelig lyst til å lese videre. Noe som var veldig morsomt var at det var en blanding av at det kunne skjedd og at det ikke kunne ha skjedd, det kunne ikke skjedd i virkeligheten, men bare såvidt. Tekstens styrke var at det var skikkelig mystisk og spennende, nesten litt skummelt. Jeg anbefaler den til alle spesielt hvis du liker krim.

 24. Denne boken handler om en gruppe barn som kaller seg clue. De liker og etterforske mysterier. De ser en kveld en stor hund som står og ser på dem. De blir seinere fortalt av gamle tim at det er en farlig hund de bør holde seg unna. De som ser hunden mister en de er veldig glad i. Dette begynner de og etterforske.

  Jeg synes at boken ulvehundgåten var en sikkelig spenndene bok!!!. forfatteren hadde brukt gode følser forklaringer og overaskelser. Han var også flink i språket og skrev det som som han hadde nesten opplevd det selv. Det var ekstra spenndene når gamle Tim begynte og fortelle de skumle historiene om hvem som døde. Denne boken ambefaler jeg til de som liker spenning Terningkast 6.

 25. Boka Ulvehundgåten handler om Cecilia, Leo, Une og hunden Egon som drar på et mysterium for og finne en eller annen skygge de så og noe Gamle-Tim hadde fortalt dem om.
  De kommer til en plass der det står et gammelt hus men det er låst.
  Så de prøver seg på et utehus som er åpent.
  I utehuset hang det hageredskaper og sånt…
  Men der ser Cecilia noe… noe som rører på seg ved trestammene hu så en slags skygge.
  Dere! sa hun lavt uten å ta blikket bort fra skogkanten.
  Sjangeren er Krim som jeg egentlig ikke syntes er så gøy siden det er veldig skummelt og jeg vil ikke lese om det men denne boka var overaskende veldig god siden den handlet om en spennende ting som skjedde det var et mysterium de skulle løse.
  Boka hadde godt språk siden beskrivelsene var veldig gode og man levde seg lett inn i boka uten og ha lest halve for og leve seg ordentlig inn i den.
  Boka var veldig spennende og om jeg hadde vært en av dem ville jeg nokk ikke ha turt og fått lov til og gå ut for og lete etter spor og sånt.
  Jeg vill anbefale boka til de som er litt eldre og ikke syntes det er så skummelt men selvfølgelig var jo dette en krim bok så det skal jo være litt skummelt.

 26. Jeg syntes at boka var kjempe spennende fordi:

  det var spennende da norr gamle tim fortalte om spøkelseshunden og nygiftet parret.
  og etter det norr de var på Cocheplassen og da de så noe der, det var sikkert spøkelseshunden!!!
  jeg anbefaler denne boka den var super!

 27. Utdraget fra «Ulvehundgåten» handler om Cecilia, Leo og Une som har sett en diger, ulvelignende hund. De lurer på hva den har å gjøre der. De spør gamle Tim som forteller en spennende historie om en mann som kom i land med en såkalt ulvehund. Gamle Tim forteller også hvordan ulvehunden ikke ville ha mat og holdt seg på ca. tretti meters avstand fra denne mannen som hadde kommet i land. Den hadde plutselig blitt borte, men så viste den seg igjen på gårdstunet hans. Samme ettermiddag faller kona hans i en bekk, slår hodet og drukner. Gamle Tim forteller flere historier om ulvehunden og hvordan disse mysteriene skjer. Leo, Une og Cecilia tenker at det i så fall må være en spøkelseshund fordi historiene var over 200 år gamle. De tar med seg sprayer til å beskytte seg med og går til der de hadde sett ulvehunden for å se etter spor. De finner store spor og finner ut at den har komt fra isen. De følger sporene til de kommer til huset til mannen fra historien til gamle Tim. Der ser de at den har prøvd å bryte seg inn i huset og uthuset til mannen. Uthuset er åpent og barna går inn. Cecilia går bort til et vindu og ser en bevegelse i skogkanten. Hun ser ikke helt hva det er, men hun mener at det er ulvehunden som er tilbake. Sjangeren er krim

  Jeg synes at «ulvehundgåten» var det beste utdraget jeg har lest. Jeg levde meg ordentlig inn i teksten fordi det var så gode beskrivelser. Jeg elsket at jeg for eksempel kunne se for meg huset og gårdstunet til mannen i historien som gamle Tim fortalte. Jeg liker veldig godt krimbøker med gåter så dette var en bok mitt i smørøyet for meg. Storyen var engasjerende og fikk meg til å ville lese mere. Det var lett språk og lett å lese som gjorde boka ekstra spennende. Hvis jeg må gi litt kritikk måtte det være at vi ble for lite kjent med personene.

  Alt i alt en ekstremt bra bok. terningkast 6. Elsket boka

 28. Boken «Ulvehundgåten» handler om noen barn som heter Cecilie, Leo, Une og hunden dems Egon. De blir fortalt av en mann som heter Gamle-Tim at det var en ulvehund som hadde kommet til ommerådet der de bodde for 200 år siden. Han sa at hver gang noen så den ville noen de kjenner brått dø!
  Boken er Krim.

  Jeg synes at boken var veldig bra. Jeg levde meg godt inn i den, jeg kunne liksom se alt for meg. Forfatteren hadde klart og gjøre teksten veldig spendene, for eksempel når de var inne i uthuset og hun ene så at det var en bevegelse i skogen! Denne boken var super. Jeg anbefaler den til alle som liker krim og spennene bøker. Jeg gir denne boken terningkast 5!

 29. «Ulvehundgåten» Handler om Tre persjoner og en hud som hører en spøkelse historie om en ulevehund. Nor ulvehunden kommer så er det noen som skal dø.
  Hoved persjonene er Cecilie,Leo og hunden Egon.
  Handlingen foregår på hotellet og ute.
  Sjangeren er krim.
  Jeg synes dette utraget var lett å leve seg inni forde det var et godt språk og det var spenende.
  Teksten startett med beskrivelse og forfatteren hadde beskrevet hele tiden.
  Teksten gripper meg in i foregåringen med en gang.
  Hvis du liker krim ambefaler jeg denne boken!
  Dette utraget sluttet veldeg brot og jeg ville gjerne lese mye mere av boken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DEt beste med teksten er at det var veldeg spenende, gode beskrevet og godt språk.
  Jeg ambefaller tekksten til andre sjetteklassinger.
  Jeg tar ternigkast 5

 30. Boken handler om en gruppe barn som heter Cecilie,Leo og Une som liker å finne ut av ting og man kan kalle de for etterforskere! Gamle-Tim forteller om en historie om en slags ulvehund som blir sett på som et spøkelse. Det sies at hvis man ser ulvehunden så kan det hende at et familiemedlem omkommer/dør. Cecilie,Leo og Une prøver å finne ut om dette er sant så de følger etter fotspor gjennom skoger og plutselig ser Cecilie en skygge. Sjangeren er krim.
  Jeg syns boken var bra og at man kunne leve seg godt inn i teksten fordi at historien om «ulvehunden» hørte så ekte ut og jeg følte at det kunne vært meg som følgte etter spor og etterforsket siden at de også var barn. Jeg syns at replikkene dems var veldig bra og jeg kunne godt lest resten av denne boken, terningkast 5.

 31. Boken handler om en mysterie gjeng som har løst mange mysterier. De har fort hørt at det er en ulvehund som har kommet. Ulven har blitt sett for over 200år siden og fortsatt lever den? Mysterie gjengen prøver å finne ut hva den gjør. De for vite at når noen ser ulvehunden dør en som er nær deg. Grunnen til at de vil finne ut av dette er fordi de så hunden selv.

  Boken er sjangeren krim, det er en av favoritt sjangerene mine så jeg likte boken ekstra godt. Denne boken er så spennende at jeg må lese boken. Ulvehundgåten er en bok som mange kan leve seg inn i. Da jeg leste boken la jeg merke til at Egon lignet min egen hund i oppførselen. Boken var så spennende at selv om den var noen få sider. Jeg likte godt slutten fordi da var det ekstra spennende siden de kanskje så ulvehunden for andre gang. Jeg kunne se for meg at jeg var med dem fordi forfatteren var utrolig god på å fortelle hvor de forskjellige husene eller tingene. Denne boken burde jeg anbefale til alle. Hvis jeg hadde gitt den terningkast ville det vært en 6. Denne boken må være superfinalist i bokslukerprisen. Jeg håper at boken vinner.

 32. Denne teksten handlet om Leo Une Cecilia og hunden Egon.De hadde sett en spøkelse hund. Gamle-Tim hadde fortalt noen historier om spøkelseshunden. De historiene handlet om folk som hadde set spøkelseshunden .De som så spøkelseshunden ville miste en nær person. Leo ,Une ,Cecilia og hunde Egon gikk ut for og finne spor eter spøkelseshunden.De tok med seg en spray boks som våpen til og beskytte seg med.når de hadde gått en stund fant de mega store spor. Der lå det en dokke som var full av bitemerker.De fulgte sporene til cocheplassen døra var full av kloremerker. Spøkelsehuden hadde prød og komme se inn!. Leo prøvde og åpne døra men den var låst de gikk videre til et ute hus der var døra åpen.De gikk in og Cecilia gikk bort til et vinduet og sa: dere jeg tror hunden har kommet til bake.
  Sjangeren på teksten var krim.
  jeg syntes boka var bra og lett og leves seg inn i fordi det skjedde så mye spennende i boka. Jeg likte boka spesielt godt fordi jeg elsker krim bøker. Denne boken fortjener og være superfinalist i bokslukerprisen.no.

 33. «Ulvehundgåten» handler om tre personer og en hund, de er en gruppe. De leter etter en hund som kalles spøkelses-hunden. Sjangeren er krim.
  Jeg synes det var overraskende hvordan forfatteren har tatt med overtroiske ting i boka uten at den ble for kjedelig. Historien om hvordan hunden kom, hadde de hørt. Gruppen fulgte sporene til spøkelses-hunden inn i skogen og til et hus. Det hadde en gang for lenge siden vært et fint hus, men nå var det forlatt. Spøkelses-hunden hadde levd i 200 år. Hvis jeg var en fra gruppen de hadde ville syntes det var veldig spennende å lete etter den.
  Jeg anbefaler denne boka. 9/10

 34. Cecilie, Leo, Une og hunden Egon så en mystisk ulvehund. Gamle-Tim forteller at når hunden blir sett vil noen dø brått. De drar ut for lete og finner en dokke og Cochplassen men de er ikke alene.
  Sjangeren er: Krim

  Dette er en av de beste bøkene så langt etter min mening, denne boken er mystisk derfor MÅ man bare lese mer. Boken var kjempelett og leve seg inn i fordi at det var mye man ville ha svar på som f.eks. Hvis noen kom til og dø? Hvem. Eller hva er det med den ulvehunden. Cecilie, Une og Leo er noen som liker og lese mysterier men som også er redde for noe. Egon er som i mange barnekrimbøker den som snuser på noen spor. Denne boken har veldig mye spenning men også bittelitt humor. Jeg liker krim godt og denne boken skal jeg lese videre.
  Tekstens styrke er at den er som en kake lag på lag med spenning.
  Tekstens svakhet er at det er en dårlig innleding med få beskrivelser direkte om personene men det er nok fordi det er en serie hvor forfatteren regner med at du har lest de andre bøkene i serien og vet mye.

  Jeg vil anbefale boken til alle som liker krim i 8-14 årsalderen.
  Boken bør definitift bli superfinalist i bokslukerprisen.

 35. «Ulvehundgåten» handler om Cecilie, Leo, Une og hunden Egon, som har vært på skøyte banen og har sett ulvehunden. Og alle som har sett ulvehunden har en person som de enten liker eller er i slekt med og som har dødd. Cecilie, Leo, Une og Egon skal prøve å finne ulvehunden, hva skjer videre ? sjangeren er Krim.

  Jeg syntes dette var en av de beste bøkene av bokslukerprisen og minst komme på andre plass fordi man kan fort leve seg inn i boka det syntes jeg fordi jeg gjorde det. Man blir godt kjent med personene i boka, men slutten var det beste. Man kunne ikke legge fra seg teksten og det var da Celcilia begynte å se ulvehunden og hvisket «dere, jeg tror den har kommet tilbake». Jeg gir terningkast: 6.

 36. «Ulvehundgåten» Handler om Cecilia, Leo, Une og hunden Egon som ser en ulveaktig hund som løper rundt på Fjelltangen. Gamle-Tim forteller om når ulvehunden dukker opp og folk dør.
  Sjangeren er krim.
  Utdraget var lett og leve seg inn i fordi det stod på en forståelig måte. Da forstod jeg også handlingen.
  Jeg likte også måten den er skrevet på fordi det var enkelt og forståelig å lese.
  Teksten startet ganske brått på, men den var lett og leve seg inn i.
  Utdraget grep tak i meg med en gang og den ble bare mer og mer spennende.
  Teksten sluttet ikke så brått og jeg fikk lyst til å lese mer.
  Jeg synes teksten var vanskelig å legge fra seg fordi det var så spennende og det skjedde så mye.
  Det beste ved teksten var slutten. Når Cecilia, Leo, Une og hunden Egon ser seg rundt på Cocheplassen og Cecilia ser en skygge som beveger seg og sier«Jeg tror den har kommet tilbake.»
  Jeg synes dette utdraget ikke har noen svakhet fordi den var så gripende.
  Jeg anbefaler alle fra 8-12 år å lese den.
  Denne boken synes jeg burde få være en superfinalist i Bokslukerprisen 2016.

 37. «Ulvehundgåten» handler om tre venner som heter Ceicilla, Une, Leo og hunden Egon. De tre har sett en ulvehund som løper rundt på Fjelltangen og spør gamle Tim om han vet noe. Han sier at det finnes en historie om en ulvehund som levde for 200 år siden og ble funnet av fiskeren Gabriel Coch. Han sa at hunden betydde ulykke. Når hunden ble sett kom noen til å dø.
  Sjangeren til boken er krim.
  Jeg likte boken veldig god fordi den var veldig spennende for eksempel når gamle Tim sa det med alle de som hadde død etter at noen hadde sett hunden. Hvis jeg hadde sett den ulvehunden tror jeg hadde blitt veldig redd.
  Jeg synes Cecilla, Une og Leo er ganske tøffe som tør å lete etter noe de ikke vet helt er ekte eller ikke. Gamle Tim hørtes veldig klok ut og som at han visste mye.
  Starten var veldig bra selv om den startet rett på.
  Når vennene så etter spor ble jeg veldig spent på hvor de ville ende opp.
  Slutten var så bra at jeg ble helt sånn jeg må lese resten av boken !!!!
  Jeg vil virkelig anbefale denne til andre den er kjempe spennende og passer til flere en bare 6-klassinger.

 38. Boken handler om tre barn som heter Cecilia,Leo og Une. De har en hund som heter Egon. De er hos gamle-Tim som forteller om en ulvehund. Han forteller at hver gang hunden viste seg kommer noen til å dø.Barna og hunden bestemmer seg for å finne ulvehunden, og løse mysteriet om alle de døde folkene. Sjangeren er krim. Handlingen var lett å leve seg inn i fordi man så for seg hvordan det var der de var. Boken startet rett inn i handlingen. Teksten slutter brått og uventet fordi de så noe som rørte seg ved skogkanten. Teksten var kjempevanskelig å legge fra seg fordi man levde seg så veldig inn i den. Boken fortjener å være superfinalist i bokslukerprisen. Jeg anbefaler denne boken!!!

 39. Jeg fikk veldig lyst til å lese boka fordi den var veldig interesang og gode detaljer.
  jeg har lest 3 av serien og de var veldig gøye.
  Denne skal jeg helt klart lese.
  ternigkast 7

 40. Jeg synes denne boka var bra spennende fordi den handlet om tre barn og en hund som er ute etter et hundspøkelse og prøver og løse et mysterium. Jeg anbefaler denne boka til de som liker mysteriebøker. Terningkast 5

 41. Boken het Ulvehundgåten. Den handlet om tre barn cecilie, leo og une som trodde de hadde sett en ulv som gamle Tim hadde fortalt om at når noen ser den betyr det at noen skal dø brått.
  De går for å se hvor den gikk, så ser de at den har klort noen dører så ser une en skygge som rører på seg. Så sier hun Jeg tror at den har kommet til bake.
  Sjangeren er krim.
  Jeg likte denne boka veldig godt, jeg liker krim jeg får veldig lyst til å lese resten av boka.
  jeg synes at denne boka burde vinne bokslukerprisen.
  jeg synes at den er spenene fordi det skjer ting ganske ofte.
  Jeg ambefaler denne boken sterkt.
  Jeg gir terningkast 6.
  J

 42. «Ulvehund gåten» handler om Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. De har sett en ulvehund når de gikk på skøyter. Det viste seg at der hvor ulvehunden hadde hvert så hadde det dødd 1 eller 2 mennesker. Men hunden hadde dødd ut for sirka 200 år siden! Eller?
  Jeg likte boka fordi det er krim og spenning, og fordi det kan være en spøkelse hund som bringer ulykke så folk dør. Den kan være litt skummel noen ganger, men ellers er den bare spennende hele tiden. Jeg gir denne en tommel opp og anbefaler den til de som liker krim.

 43. Boka handler om noen venner som utforsker en mystisk ulvehund. Når man ser på ulvehunden dør en av dine nærmeste. De fikk vite masse hos gamle-Tim
  sjangeren er krim.

  Denne er absolutt den beste mysterie boka jeg noen sinne har lest! Forfatteren hadde brukt ett godt språk med mange gode setninger.
  Det dukket opp masse overraskelse.
  Jeg likte delen der gamle-Tim forteller om hvordan alle menneskene døde. Det er fordi det ble liksom litt skummelt, og jeg liker å bli litt redd en gang i blant. Nå er jeg veldig redd for å møte den mystiske ulvehunden.
  Dette utdraget gidde meg kjempe lyst til å lese mer.
  Jeg tror at bokens svakhet er at det er umulig å legge den fra seg.
  Bokens sterkhet er at den er super spennende.
  Jeg likte at boka var realistisk. Hadde den vært urealistisk hadde den ikke vært like spennende. Da hadde det ikke vært like skummelt.
  For eksempel hvis den hadde vært overtroisk, hadde det kanskje vært et slags troll som skulle være ulvehunden. Da hadde det i hvert fall ikke vært skummel.
  Barna i boka virket som at var veldig nysgjerrige på denne ulvehunden. Men samtidig litt redd for å møte den. Det hadde hvert fall jeg vært 🙂
  Jeg anbefaler denne boka til ALLE! uansett hva du liker. Jeg er ikke spesielt fan av krim, men denne boka elsket jeg. i forhold til at «ungdom», «dagbok» og «spenning» er det jeg leser, så var denne boka kjempe bra. Selv om det er krim.
  Jeg gir boka terningkast: 5

 44. Ulvehundgåten skrevet av: Jørn Lier Horst
  Denne boken handler om en vennegjeng som har sett en ulv og de spør gamle Tim om hva det var. Han forteller historier om ulvehunden som har vært andre steder og der ulvehunden har vært har en eller flere personer dødd. De drar for å lete etter spor og de kommer til et hus der ulvehunden har vært en gang i tiden. Så ser en av dem i vinduet og får øye på noe og tror det er ulvehunden.
  Sjangerne er krim.
  Boken var litt vanskelig å leve seg inn i fordi det virket ulogisk at hver gang ulvehunden var et sted så døde noen. Men ellers var boken lett å leve seg inn i fordi det virket så ekte og man kunne føle hvordan personene hadde det. Teksten starter litt rolig fordi de først forteller hva som har skjedd. Teksten tar tak i meg med en gang fordi man får vite om ulvehunden med en gang. Teksten utvikler seg med spenning og forventninger fordi de finner spor og de ser ulvehunden. Hovedpersonene er Leo, Una og Cecilia. Jeg syns Una og Cecilia er litt mer pysete enn Leo fordi når han sa de skulle gå å lete etter spor så nølte de litt. Men alle virker veldig snille. Teksten slutter veldig brått fordi det slutter med at en av dem ser at det er noe som beveger seg der ute og at det er ulvehunden. Da fikk jeg lyst til å lese fortsettelsen på boken. Teksten var ikke vanskelig å lese fordi alt var skrevet på en normal måte. Det beste med teksten var at det var veldig spennende. Denne boken syns jeg var super bra, jeg anbefaler alle 6. klassinger å lese denne. Jeg syns boken fortjener å bli superfinalist på bokslukerprisen.
  Terningkast 6.

 45. Utdraget handler om Cecilia,Leo og Une. Une har en hund som heter Egon. De ser en ulvehund og de får høre mange forferdlige historier om den når de forteller hva de så til gamle Tim. Det er ikke bare en ,men mange døds historier. Gjengen prøver å finne ut hva som er så spesielt med denne hunden. Sjangeren er krim. Jeg likte teksten veldig godt fordi jeg liker sjangeren krim. Jeg synes teksten også var veldig godt skrevet og det gjorde den veldig spennende. Teksten er veldig lett å leve seg inn i fordi det skjer noe som vekker følelsene mine hele tiden. Teksten starter på en måte rett inn i en handling ,men handlingen kan også bli tatt som en beskrivelse. Teksten griper meg med en gang fordi man blir automatisk dratt inn i boken som om du foreksempel var Une. Teksten bygger seg veldig fort til et høydepunkt og høydepunktet holder seg der egentlig hele tiden. Det som overasker meg er at de klarer å gjøre det så ekte sånn at du føler at du er inne i boken. Jeg synes personene er snille og tøffe fordi de tør mye. Boken sier at man vet ikke helt sikkert om det finnes spøkelser eller ikke og noen ganger kan det virke ganske logisk. Teksten slutter ganske brått og som et spørsmåltegn. Jeg får veldig lyst til å lese mer. Personlig synes jeg teksten var veldig vanskelig å legge fra seg. Teksten er veldig lett å lese og den passer for både jenter og gutter. Det beste ved teksten er at det skjer noe hele tiden og at det er lett å leve seg inn i. Det er egentlig ingenting feil med teksten, untatt at utdraget skulle vært lengre. Jeg synes alle burde lese den. Den passer for alle mellom 8 og 12 år. Jeg synes ulvehund gåten burde være superfinnalist i bokslukerprisen. Terningkast 6.

 46. Denne boka er en av de beste bøkene jeg noen gang har lest,jeg håper at denne boka vinner bokslukerprisen!!
  Jeg elsket at det var en gruppe og ikke bare en,spenningen var helt utrolig,spesielt hvordan den sluttet også elsker jeg ulver og det ga et ekstra piff.

 47. Boka «ulvhundgåten» handlet om personene Cecilia, Leo, Une og hunden Egon som er hos Gamle-Tin. Han forteller at det har vært en ulvehund i området for omtrent 200 år siden. Er den her fortsat?
  Sjangeren er krim.

  Da jeg leste, la jeg merke til at forfatteren hadde skrevet boka veldig bra så det var lett å leve seg inn i teksten. Jeg likte godt da Une forklarte at hun trodde sporene gikk til «Coceplassen».
  Slutten var veldi spennende når Cecilia sa:«Dere!» sa hun lavt, uten å ta blikket bort fra skogkanten. «Jeg tror den har kommet tilbake.»
  Jeg syns denne boka helt klart fortener å være med i bokslukerprisen!
  Terningkast 6.

 48. Denne boken handler om noen personer som heter Leo, Una, Cecilia og Egon. Egon er en hund. De ser en stor hund\ulvehund som er veldig mystisk. De er hos en gammel mann som heter gamle Tim. Han forteller om en stor hund\ulvehund, når man ser den hunden så dreper den en av dine nærmeste. Jeg syns denne boken var spennende fordi det er flere mord som skjer med en slekt. Jeg syns denne boken burde være bokslukerprisens valgte bok fordi den var så spennende at jeg fikk lyst til å kjøpe denne boken.????????????☺☺????????????????????????????????????????

 49. Cecilia, Leo, Une og hunden Egon ser en mystisk ulveaktig hund løpe rundt ute på Fjelltangen. Etterpå forteller Gamle-Tim dem om ulvehunden fra frakteskipet Lady Anetta som ble funnet av fiskeren Gabriel Coch. Men det er jo snart 200 år siden, og bare en spøkelseshistorie?

  Dette utdraget handler om at det er en ulv som kommer før det skjer en ulykke. Jeg ble litt irritert over at de ikke beskrev personene så godt. Vis jeg hadde vært dem ville jeg vært mer redd en det de var. Jeg ble overasket over at forfatteren klarte og skriv sånn at jeg levde meg inn i teksten. Slutten av teksten var veldig spennende. Jeg likte utdraget veldig gått får lyst til og lese mer. Jeg gir terning kast 5. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 50. Det handler om en jeng som ser en ulv som dreper andre og vis du ser den dreper
  Den noen. Sjangeren er krim. Jeg synes den burde bli super finalist i boksluerprisen

 51. Det handler om en jeng som finner ut
  Det er en ulv som viser seg når noen dør.
  Sjangeren er krim. Det var den beste boken jeg hadde lest den burde bli super
  Finalist i bokslukerprisen og det var dumt at den sluttet akkurat da

 52. Det handler om en jeng som finner ut
  Det er en ulv som viser seg når noen dør.
  Sjangeren er krim. Det var den beste boken jeg hadde lest den burde bli super
  Finalist i bokslukerprisen

 53. CLUE 🙂
  Clue handler om Cecilia,Leo,Une og hunden Egon.
  Dei stor og svart hund som sprang forbi dei.
  Dei får høyre ting som har skjedd med Coch slekta av gammle Tim .
  Dei følgte etter spora til hunden .
  Denne boka er fantastisk, vis du vil høyre meir må du lese boka.:)(:

 54. Eg likte spenninga i boka.
  Og at dei skulle på ein måte løyse eit mysterium.
  Det var litt kjedelegt når dei skulle følge spora.

 55. det er gøy å lesa boko.
  den var spananes på sluten.
  det handla om ein ulvehund fra gamlke dager.
  Cecilia , Une , Leo og hunden Egon er på spore.

 56. Det var den beste boka eg har lest.
  Den boka her var min smak.
  Det kunne ikkje vert bedre.
  Terningkast 6
  Anbefales

 57. Den er spennande og gøy og lese!
  Den handler om ein ulvehund som varsler brå død!
  Nokon unger såg han når dei lekte på isen no trur dei nokon skal dø snart!

 58. ulvehundgåten
  Det handlar om ein stor og farleg hund.
  Eg likte godt da hunden følgde etter ham heim.
  Det var overraskene da hunden stod på tunet.

 59. Cecilia og gjengen går og ser etter ulvehunden.Dei såg han i vindauget hos gammle Tim,
  men dei finn han ikkje igjen når dei gjekk ut får og sjå eller?

 60. Boka handler om Cecilia, Leo, Une, Hunden Egon, Gamle-Tim.
  Gamle-Tim forteller ein historie om Ulvehunden. Kvar gong Ulvehunden viser seg dør ein person. Cecilia, Leo, Une og hunden Egon bestemmer seg for og leite etter den.
  Eg synest boka var spennande.

 61. Eg likte godt då gamle-Tim fortalde om ulvehunden. Eg blei overaska over at ulvehunden var på biletet men det var ingen som såg den. Eg likte ikkje då dei dreiv på med dukka. Eg blei irritert over at dei leita så masse i dei spora til ulvehunden. Eg synest at boka var spennande. Eg synest at slutten gjorde det meir spennande.

 62. ULVEHUNDGÅTEN

  Boka handler om ein ulvehund som dukka opp når nokon skulle dø.
  Og den var tatt bilde av på coch plassen og den hadde vore inne i et hus.

  Eg likte godt da dei leita etter spor etter ulven i skogen.
  Eg blei overaska da dei hadde sett at den var inne i eit hus og at det døde så mange folk i boka.
  Eg likte ikkje da dei bare snakte med Gamle Tim.

 63. Denne boka handler om ein hund som får folk. . .
  Og nokon som prøver finne ut av Kva som skjer.

  Skreve av Jorn LIer Horst

  Tittel Ulvehundgåten

 64. -Det handler om ein hund som som er ein ulvehund som går rundt og er mistenkeleg og dreper……Då må dei finne ut saka.

  -Eg likte godt då dei kom til det huset med kloremerkepå døra.

  -Eg blei overaska over at boka var så spennande

 65. Ulvehundgåten var ein spennande historie.
  Gamle-Tim forteller om ein spøkelseshund, som betyr at nokon skal dø brått og uventet. Cecilie, Leo, Une og hunden Egon trur dei ser den, men det er snart 200 år sidan og ein hund lever jo ikkje meir enn 15 år…

 66. ULVEHUNDGÅTEN

  Eg synest boka var litt bra fordi den hunden var med.
  Og når dei såg hunden så var det alltid nokon som døyde.
  Og så var det ein som heiter Gamle Tim han visste om den hunden og han var med nokon av dei som døydde.
  Det var først ein spøkelseshistoirie men så trudde dei at det var ekte.

 67. Filip:Utdraget handlar om Cecilie, Une, Leo og hunden Egon
  som ser ein hund som spring rundt på Fjellangen.
  Etterpå fortell gamle-Tim om ein spøkjelseshund som sist viste seg for to hundre år sidan. Meir får du vite når du les boka.
  Eg likte godt då hunden viste seg for andre gong.
  Eg blei overraska då hunden viste seg inne i skogen
  Eg syntes denne boka var passe bra fordi den var spennande men kanskje ikkje min sjanger.

 68. Den boka var supper fordi den var veldig spenende og lit skumel den boka var den baeste jeg har lest jeg gir den boka tegning kast 6 +

 69. Spanande! Digger CLUE-serien! Mange som ville lese heile denne boka.

 70. Vennene Uno, Leo og Cecilia ser ein mystisk , ulveaktig hund springa ute på Fjelltangen.
  Etterpå fortel Gamle Tim dei om ulvehunden fra frakteskipet Lady Anetta som blei funnen av Gabriell Coch for 200 år sidan. Er dette ei spøkelsehistorie eller ….?
  Sjangeren er Krim.

  Eg synest at boka var veldig kjekke, fordi det var masse spenning og skildringar.
  Vennene leitar etter spor av ulvehunden dei har sett.
  Etter Hundeulven har vist seg, så skjer ofte dødsfall og ulykker.
  Det kan virke som at dei som dør, gjør det fordi dei har sett Hundeulven. Han er eit varsel på at noko trist skal skje!
  Dagen ungane var ute og sprang fann dei eit spor, eit ekstra stort hundespor.
  Eg syntest at spenninga steig meir og meir då Gamle Tim starta å snakka om ulykkene. Det var skummelt då han sa » Dere, det kan virke som at Ulvehunden har komt tilbake…»

  Det var lett å leva seg inn i boka.
  Eg synest sjølvsagt at denne boka skal komma til superfinalen.
  Boka passe for barn i alderen 6-8 klasse.
  Terningkast 6.

 71. Une, Cecilia og Leo har sett ein stor, svart hund, kan det vera spøkelseshunden? Dette må dei finna ut! På Cocheplassen venter det både fare og spenning.Boka er i sjangeren krim. Eg liker veldig godt at gamle Tim fortel om gamle dagar i starten fordi at eg liker veldig godt når det er sånne utspill spesielt ifrå gamle dagar. Boka har veldig gode skildringer og du får mange bilder i hovudet.
  Det eg likte best i boka er at det er krim fordi det er så spennande.
  Handlinga i boka er veldig lett å leva seg inn i.
  Det blir bare meir og meir spennande opp mot høgdepunktet som heilt klart er når dei ser spøkelseshunden igjen.

  Personane i tekstutdraget virker som heilt normale, snille folk som liker spesielt godt å løysa mysterium. Boka tek som eg ser spesielt tak i emne frykt. Denne boka er underhaldande skjønnlitteratur av beste klasse.
  Slutten er heilt perfekt fordi at dei slutta midt oppi eit av høgdepunkta. Eg fekk lyst til å springa og låna boka nå med ein gang. Teksten var vanskeleg å leggja frå seg fordi at eg vart dregen inn handlinga og måtte vita kva som ville skje.
  Eg meiner at boka burde vera ei av bøkene på topp.

  Det beste med teksten var at den er i sjangeren krim. Andre bør heilt klart lesa boka.
  Denne boka bør heilt klart koma til superfinalen

 72. Alle i klassen likte denne boka. Spennande og kjekk bok! Denne boka gjekk til topps i klassen.

 73. Cecilia, Leo og Une blir fortalt om en mystisk ulvehund. Dei meinar å ha sett hunden og tar opp jakta i denne krimboka.

  Eg liker boka. Eg har lest ho, og angrar ikkje. Det er mykje som skjer og det er eit godt språk.
  Det er noko som eg ikkje heilt veit. Eg føler meg som Leo. Det må være nokon som spanar dei. Forfattaren skriv ikkje om eg på alle, men i fra sidelinje vinkel.
  Eg syntes at utdraget er like bra kvar gang.
  Gamle Tim fortalde jo om ulvehunden og om at etter at han hadde vist seg kom nokon til å døy brått. Eg anbefaler ho til alle.
  Det er mykje som skjer og eg klarte ikkje å leggja vekk boka når eg las ho. Eg lurer på om dei finn svaret på om hunden var eit spøkelse eller ein real hund. Eg har lest alle bøkene og elsker bare serien. Det er gode skildringar og Jørn Lier Horst (forfattar) har sine skrivetriks for å byggja spenninga opp. Det likar eg.

  Boka får ein 5 av meg på skalaen. Den er anbefalt til alle som elsker krim, og for dei som ikkje liker det i det heile.

 74. Eg har lese eit utdrag fra Ulvehundgåten. Det er ei krim bok. Hovedpersonene er Cecilie, Leo, Une, gamle Tim og hunden Egon. Forfatteren er Jørn Lier Horst.

  Boka handler om dei tre vennene Cecilie, Leo og Une, og dei snakker med gamle Tim som fortel om ein hund som varslar om død. Om nokon såg hunden, kom nokon til å døy ei tid etterpå.
  Gamle Tim fortel at faren hans såg hunden då han drog ut med båten. Då han kom heim, så var onkelen hans død. Han hadde falt fra hustaket og brukke nakken.

  Dei tre vennene såg ulvehunden, og dei lurer på om det var den same som gamle Tim snakka om.
  Dei leita etter han, og dei finn nokre gigantiske spor, til og med større en Egon sine !!

  Eg syns boka er bra. Det er lett å leva seg inn i det som skjer fordi forfatteren bruker mykje replikkar eller dialogar. Dette gjer at eg føler at eg er der og høyrer kva som blir sagt.
  Men eg savnar skildringer av korleis det ser ut rundt hovudpersonane. Høgdepunktet er i slutten av teksten. Høgdepunktet er når Une ser skuggen av hunden i skog kanten.

  Eg fekk lyst til å lesa meir og eg vil anbefale boka til alle andre.

 75. Cecilie, Leo, Une og Egon får auge på ein ulveaktig hund som lusker rundt i fjelltangen,
  Dei får vita at ulvehunden vasler ulykke og død. Dei bestemmer seg for og følgja den to hundre år gamle historia om eit frakteskip som forliste.

  Eg syntes at det gjekk veldig fort og komma seg inn i historia.
  Det var veldig spennande når gamle-Tim fortalde om festen på coceplassen, og bilde med ulvehunden på.
  Forfattaren bygde opp ein stemninga da det brått stod noko i skogkanten, eg blei litt redd på Cecilie, Leo og Une sine vegne.
  Eg likte godt å lesa om at dei følgde spora og fann dokka! Dei var veldig modige, men eg hadde gjort det sama sjølv……trur eg.

  Eg likte veldig godt alle historiene gamle-Tim fortalde. Historia om at han var på ein fest på Coceplassen. Det blei tatt eit bilete der og i bakgrunnen kunne du sjå ein stor, svart ulveaktig hund. Gamle-Tim fortalde at det var rart han ikkje hadde lagt merke til ulvehunden for han var jo på heile festen? Kvifor hadde ikkje gamle-Tim sett den spøkelsesaktige ulvehunden? Var det nokon andre som hadde sett ulvehunden?
  Eg synes boka er kjempe spennande og hadde mykje handling. Forfattaren var kjempe flink til og skildre stemninga i rommet. Boka får topp karakter av meg og burde absolutt komma i superfinalen!

 76. Leo, Cecilie, Une og hunden Egon får eit glimt av noko eller nokon? Dei spør gamle Tim. Dette er ei krimbok.

  Leo, Cecilie, Une går og spør gamle Tim om kva det var dei hadde sett. Gamle Tim viste kva dei hadde sett. Dei hadde sett……Ulvehunden.
  Gamle Tim fortel dei om Ulvehunden som er på ein måte forbannelse over ein familie. Kvar gong ulvehunden blir sett, blir nokon drepne i familien Coch.
  Spenninga auka og auka då Leo og dei andre påstod at dei hadde sett dette dyret. Dei var modige når dei følgde etter spor for å prøve å finne dette dyret. Det hadde ikkje eg gjort.
  Eg liker krimbøker, og denne var veldig spennande. Eg fekk skikkeleg lyst til å lesa heile boka.

  Eg anbefaler boka til alle som liker bøker spenning og mysterier, for det har denne boka mykje av. Dette er ein av dei beste smakebitene på ei bok eg har lese til nå.

 77. – Bra og spennende bok
  – Beste av alle
  – Det skjedde mye
  – Har lyst til å lese boka

 78. Boka handlar om Leo, Cecilia og Une. Dei høyrer rykter om ein ulvehund som går rundt. Der hunden dukkar opp blir eit menneske drept same dag. Dette er ei krimbok.

  Gamle Tim fortel mange forskjellige drapshendingar. Dei tre ungane vert så fascinerte at dei spring ut og leiter etter denne ulvehunden som varslar ulukker, og menneske døyr etter at han har vist seg.
  Spenninga i boka byggjer seg opp. Først ein litt treig start med mykje snakking, og så endar utdraget med at eg ikkje klarer å leggja boka frå meg.
  Boka tek ikkje tak i eit viktig tema, men ønskjer å underhalda lesaren med spenning og ei krimgåte. Teksten er lett å setja seg inn i. Personane er veldig glade i opplevingar.
  Men dei er kanskje litt vel nysgjerrige og lystne på nye oppdagingar. Dei leiter etter ein drapshund! Utan nokon foreldre med seg, kven veit om dei kjem levande frå det? Slutten er god fordi han er heilt open og eg berre må over til neste kapittel.

  Denne boka passer for barn mellom 10-14 år. Denne boka syns eg skal til superfinalen.

 79. Ulvehundgåten av Jørn Lier Horst.

  Boken handlet om noen barn og en hund. Barna sitt navn var Cecilie, Leo, Une og hunden sitt navn er Egon. Det er hund som døde for over 200 år siden og hver gang noen dør er hunden der. En gang så de barna hunden med noe i munnen det var en dukke, når de hadde sett hunden begynte de å lete og lete men plutselig så de dukken lå på bakken.
  Jeg syns ikke boken var så gøy for jeg er ikke veldig glad i krimbøker men jeg tror veldig mange kommer til å like denne boken. Boken var jo spennende på en måte da.

 80. Jeg likte denne boka fordi:
  -Den var spennende
  -Den var skummel

  jeg vil lese resten.

 81. Jeg synes at boka var spennende siden jeg elsker krim. Det skjedde nesten noe helle tiden. Den var litt lite beskrivelse. Men det er litt kjedelig at det bare var litt av en hel bok. Jeg kunne ha lest denne boken men ikke så mange ganger. Jeg gir terning kast 5.

 82. Ulvehundgåten
  Historia handler om en mystisk ulveaktig hund som viser seg hver gang det skjer en ulykke eller at noen dør brått. Hunden holder seg på avstand, så de trodde bare at de så den. Og av og til så de den heller ikke, de kjente bare at det ble kaldere i rommet og da var de sikker på at hunden var der. Dette er en 200 år gammel spøkelseshistorie.
  Ungene i historien hadde også sett en hund som de lurte på var ekte eller om den var en spøkelseshund. De fulgte etter hunden og skremte hverandre med å tro at det var den gamle hunden som var tilbake.
  I denne historia er det mye overtro- Jeg tror ikke det er en sann historie fordi jeg tror ikke på spøkelser.
  Men jeg synes boka var litt skummel, veldig forunderlig og ganske spennende.
  Derfor anbefaler jeg boka for alle som liker spenning.

 83. Jeg syns boka var veldig spennende på grunn at hunden dukka opp rett før folk døde.
  Jeg anbefaler denne boken til andre folk. Men andre folk har kanskje annen bok smak.
  Jeg likte boken. Jeg likte denne boken.

 84. Boken er veldig spennende. Forsto ikke alt men jeg forsto litt. Jeg syns at boken ikke er akkurat min sjanger. Det kunne vært litt mer spenning. Men boken er bra.

 85. Jeg likte boka veldig godt. Jeg liker spenning, krim og humor bøker. boka inneholder spenning og krim.
  Jeg mener boka er en superfinalist.

 86. jeg syns boka var veldig spennende på grunn at hunden dukka opp rett før folk døde.
  jeg anbefaler denne boken til andre folk. men andre folk har kanskje annen bok smak.
  jeg likte boken. jeg likte denne boken………………………….

 87. Cecilia, Leo, Une og hunden Egon ser en mystisk ulveaktig hund løpe rundt ute på Fjelltangen. Etterpå forteller Gamle-Tim dem om ulvehunden fra frakteskipet Lady Anetta som ble funnet av fiskeren Gabriel Coch. Men det er jo snart 200 år siden, og bare en spøkelseshistorie?

 88. boka var veldig bra! jeg synes den var veldig spennende. jeg leser serien Clue og er på bok 3, gleder meg til å lese hele denne boka!

 89. Denne boken syntes jeg var veldig mystisk og spennende. Det var litt rart at når man så på denne ulvehunden så var det noen som døde…? men jeg syntes også denne boken var veldig kul! jeg håper ikke at gamle- Tim bare har lurt Cecilie, Leo og Une med rare og gamle historier som ikke er sanne! (håper ikke det…) Jeg håper heller ingen dør, selv om de så hunden. Det han jo hende det bare er en vanlig hund.
  Denne boken var uansett veldig tiltrekkene og høre hva som skjer videre…
  Jeg håper virkelig at det kommer mange nye bøker som jeg kan lese etter denne boken!!!!! Denne boken var kul ? ? ?

 90. Det handler om 3 barn og 1 hund. De heter Cecilie, Leo, Une og hunden heter Egon. Det er en hund som døde for over 200 år siden og den hunden er nesten alltid der når noen dør. En dag har barna sett den hunden. Senere begynner de å lete der de sist så hunden og finner dukke. Og de husket at når de så hunden hadde den noe i munnen og det er den dukken de fant.
  Jeg likte godt da at det var så mye spenning i boken. Det skjedde noe hele tiden i denne boken. Så jeg syntes den var kjempe, kjempe gøy og bra. Slutten gjorde sånn at jeg ble nysgjerrig på hva som hender videre. Nå har jeg lyst til å lese hele boken.

 91. Jeg er en ivrig leser av CLUE serien, og dette utdraget har vært veldig spennende. Så jeg gir boka et godt terningkast; 6! 🙂

 92. Dei fleste synes denne boka var super eller veldig bra. Elevane synes det var spennande og ville gjerne høyre korleis det gjekk vidare.

 93. Boken var veldig spennende, den fenget alle elevene.

 94. Veldig spennende, mystisk, var lett å lage bilder i hode.
  ville høre mere av fortellingen.

 95. Jeg syntes dette utdraget var veldig spennende.Jeg syntes det var litt rart at den spøkelseshunden fortsatt er i livet .Men jeg fikk lyst å lese hele serien.

 96. boka va vældi spenannes æ fikk løst tel å læs heile boka :-))))

 97. Hovudpersonane i dette utdraget er Cecilia, Une og Leo. Dei får høyra om ein ulv som av og til viste seg for folk før i tida. Ei tid etter at han hadde vist seg, døyr eit familiemedlem eller ein venn. Sjangeren er Krim.

  Gamle Tim fortel barna om den mystiske ulvehunden som av og til dukka opp og viste seg for folk i gamle dagar. Han fortalde om fleire personar som hadde vore utsett for ulykker og døydde ei tid etterpå. Det var uventa at når nokon såg den ulvehunden så døydde nokon i familien.
  Eg synst boka var litt kjedeleg fordi dei bare sitt der og høyrer på det gamle Tim fortel. Men eg likte at dei kom seg ut og prøvde å finne ulvehunden. Det var spennande! Det gamle Tim fortell er mest ikkje til å tru! Likevel verkar det som Tim sjølv trur på det! Ein hund varslar at nokon snart skal døy! Litt rart å tenkja at ein hund er kriminell! Bør han skytast? Det Gamle Tim fortel er spennande.

  Eg anbefaler boka for dei som er 10 til 12 år! Eg synst ikkje han bør koma til superfinalen.

 98. Une, Leo, Cecilia og Egon er hovudpersonane. Gamle Tim fortel om ein ulvehund. Det vert sagt at hunden varslar ulykke og død. Men det er jo snart 200 år sidan, og berre ein spøkelseshistorie? Dette er ei av bøkene i ein krimserie.

  Då eg las dette utdraget, fikk eg lyst til å lesa boka fordi det var veldig spennande og mystisk. Det virka som om Gamle Tim har veldig mykje kunnskap og har opplevd mykje. Eg skulle ønskja det var illustrasjoner i boka.
  Eg begynte å lura på om ulvehunden kom fram og om nokon kom til å døy. Eg såg for meg handliga i hovudet, men eg synes det var vanskeleg å sjå for meg korleis personane såg ut.
  Det var lett å leva seg inn i utdraget, for forfattaren skildra følelsane og tankane til hovudpersonane. Han forklarte ting så bra så det var lett å forstå det meste. Her er eit eksempel: Han forsøkte å gi den mat, men den ville verken ha vått eller tørt. Istedenfor å ramse opp alle typer mat og drikke har forfattaren skreve vått eller tørt.
  Eg savna skildringar! Men eg la merke til denne: Cecilia synes plutseleg det hadde blitt kaldare i rommet. Ho gjorde nokre rykningar med skuldrene, som for å rista av seg den uhyggelege følelsen historien om ulvehunden hadde gitt ho.
  Eg hadde ikkje turt å gå ut og leita etter ulvehunden sjølv om eg hadde med meg ein sprayboks! Eg fekk veldig lyst til å lesa boka når det slutta med at Cecilia sa <>. Slutten var veldig bra og open. Dette gav meg lyst til å lesa boka, eg lurer på kva som kjem til å skje vidare.

  Anbefaler denne boka for dei som likar krim og spenning. Boka passer for barn i alderen 9 – 13 år.

 99. Hovudpersonane er Cecilie, Leo, Une og hunden Egon.
  Ulvehunden er ein spesiell hund som dukkar opp alle plassar. Men det er noko mystisk med denne hunden. Når han dukkar opp, døyr mennesker kort tid etter. Sjangeren er krim.

  Cecilie, Leo og Une skal ut å finna spor etter hunden. Dei finn ei øydelagd dokke med bitemerker i og hundespor.
  Eg likte at forfatteren brukte masse adjektiv og beskriv masse ting. Han senkjer tempoet, og det er noko eg og andre legg merke til. Det skapar spenning og mystikk.
  Det var mange uforventa hendingar som skjedde i teksten, eit av dei er når dei såg spor inni skogen, og dei følgde etter. Eg trudde at dei skulle springa heim fordi dei blei redde, men dei fortsatte å følgja etter spora. Spora var dobbelt så store så Egon sine, så eg hadde ikkje tørt å følgd etter dei.
  Eg gir boka terningkast 5.

  Boka passar for born fra alderen 8 – 12 år, fordi det var ikkje blod og vold. Det var meir spenning i boka. Denne fortjener å komma til finalen, men kanskje ikkje akkurat superfinalen.

 100. Hovudpersonane heiter Cecilie, Leo og Une. Dei ser ein spøkelseshund som alltid er der når det skjer ei ulykke. Sjangeren er krim.

  Eg likte veldig godt at gamle Tim fortalte mange forteljingar frå gamle dagar. Han fortalte om far sin som såg denne ulvehunden ute på brygga ein gong. Då han kom heim, fekk han vita at onkelen var død.
  Og når Gamle Tim fortalte at han hadde vore på festen heile tida, men han hadde ikkje lagt merke til hunden. Martha døydde etter festen.

  Eg likte godt fleire av forfatteren sine skildringar. Han skreiv om snøen som rakk dei nesten til knea, og det var tungt å gå. Og når han skreiv, gjekk forbi snødekte busker, klynger av furutre.

  Eg trudde først at det var ein hund som drepte, men så forstod eg at han berre varsla når nokon skulle døy. Eg likte at forfatteren brukte dyr. Fordi i krim bøker pleier det å vera menneske som er hovudpersonane, kjeltringane.
  Forfattaren overraska meg mange gonger, og det likte eg. Han overraska meg da gamle Tim sa at han hadde vore på festen der Martha døde.
  Det var også overraskende og uventa at dei sa det var spøkelsehundar.

  Eg anbefaler boka til andre og ho bør koma til superfinalen!

 101. Ein spøkelseshund blir sett på fleire festar. Når hunden kjem, plar ein person døy ei tid etterpå.
  Leo,Une, Cecilia og hunden Egon. Har sett hunden og drar tilbake for å leita etter han. Men det er jo nesten 200 år sidan nokon såg hunden for fyrste gong. Sjangeren er krim.

  Gamle Tim fortel ørten historier om ulvehunden. Og om alle som døde etter at han hadde vist seg for dei.
  Gamle Tim var på ein fest der ulvehunden hadde vore. Der døde kona til Andreas Coch. Ein venn av gamle Tim. Eg trur at dette ikkje er ei røverhistorie. Eg trur at hunden er skuld i alle . Bare at dei har ein svart hund. Far til gamle Tim såg hunden då han gikk ut med båten. Då han kom heim seinare fall onkelen hans ned fra taket og brekte nakken.
  Eg likte godt at forfattaren hadde så mange forskjellige dødshistorier, som gamle Tim fortalde. Om kona til Gabriel Coch som fall i bekken slo hovudet ,hesten som velta på vei heim frå fest, høg feber og virusykdom, gruva som raste saman, og til slutt at kona til mølleren fall i fossen og drukna.
  Leo,Une,Cecilia går tilbake for å leita etter hunden dei hadde sett. Det hadde ikkje eg turt! Dei finn nokre spor og ei dokke hunden har lagt frå seg.Dei følgjer spora og merkar at hunden kjem ifrå havet. Men det er jo ikkje mogleg å koma ifrå havet?
  Dei følgjer nokre spor til ein plass som blir kalla Coch plassen. Då dei kom fram, høyrde dei ein lyd.

  Eg syntes boka burde koma til superfinalen. Terningkast:4. Ho passar for 11-14 års alderen. Ps: Denne boka er ikkje for pyser.

 102. Eg synes boka var bra fordi jeg liker mystiske hunder og historier om mystiske hunder haha????☠️? Tihihi ?

 103. Eg synes boka var bra fordi jeg liker mystiske hunder og historier om mystiske hunder haha????☠️? Tihihi

 104. Den var en kul og spennende bok med mye innhold. Den var slik at man ikke ville legge den fra seg. Vi håper flere leser den boken for den var veldig bra.

 105. Ulvehundgåten

  Boken handler om en spøkelses hund som er mystisk fordi folk dør når den er til stedet.dette skjer litt om vinteren og flere steder.
  Hovedpersonene heter Une,Cecilia og Leo.

  Jeg syntes boka var veldig bra fordi den var spennede.
  Det som var spennende var at hunden var mystisk.

 106. Samlet anmeldelse fra 6. trinn:
  Vi likte utdraget fordi det var spennende når de skulle finne ulvehunden. Det var også spennende å høre om hva som var skjedd før, og når den gamle mannen fortalte historier. Slutten var også spennende og mystisk og vi fikk lyst til å lese videre. De fleste i klassen likte boka godt. Terningkast 5! 🙂

 107. Denne boka er veldig spennene og lese. Det er et mysterie om en spøkelseshund som hjemsøker mennesker. Når den viser seg betyr det at noen kommer til å dø. Denne boka ambales for de som liker spenning!

 108. Ulvehundgåten skrevet av Sandra

  Fortellingen foregår et i skogen.

  Det var på ettermiddag.

  I boka er hunden Egon, Cecilia, Leo og Une.

  Det som skjer er at leo forteller en historie og er ulvehund som folk ser og neste dag dør de.

  Jeg synes boka er bra fordi det skjer mye.

 109. Ulvehunde gåten.

  Henna Regine.

  Det som skjer er at før i tiden var det en spøkelses historie om en ulve hund,Og Cecilia, Leo, Une og hunden Ego, hadde lyst å finne den ulve hunden, så de gikk ut for å se om at ulven kunne være i skogen eller en plass. De måtte også ha noe å forsvare seg med fordi ulven var farlig.

  Fortellingen skjer i et hus og ute.
  Det er vinter å snø ute
  Cecilia, Leo, Une og hunden Ego, er hovedpersonene.

  Jeg syntes denne boka var passe bra, fordi jeg skjønte den ikke helt… Men jeg er sikker på at det har vært morsomt å lest hele boka. Utraget er kanskje litt lite på en måte, det kunne vært mer. Men utraget er passe bra.

 110. Ulvehundgåten
  Av Jørn Lier Horst
  Sjanger: krim
  Eg synest boka var super
  Boka handlar om Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. Dei skal prøve og finne ulvehunden.
  Det er sagt at viss nokon ser hunden so dør nokon etter på.
  Eg likte godt at det var krim og eg vil lese den vidare.
  Den var spennande og litt scary! Eg trur Gamle Tim er død når dei kjem heimatt sidan Cecilia såg ulvehunden.

 111. Boken handler om tre unger, en hund å en gammel mann. Det er vinter og kveld. De tre ungene har sett en hund med noe i munnen. De går til Gamle-Tim som er den gamle mannen om hva den hunden var får noe. Gamle-Tim forteller noen historier om den hunden. De drar ut får å lete etter den. De finner mange spor. Boken foregår i skogen. De tre ungene og hunden heter Leo, Une, Cecilia og Egon.

  Boken var bra fordi det var mye spenning. De beskrev også veldig mye som gjorde at jeg forsto mye som skjedde.

 112. Forfattar: Jørn Lier Horst
  Sjanger: Krim
  bok: Ulvehundgåten

  Gamle-Tim fortel Leo, Une og Cecilia om ulvehundspøkelse. Kvar gong det dukkar opp, dør nokon. Dette skremmer dei. Leo, Une og Cecilia og Egon (Egon er ein hund) går ut for å leite etter ulvehunden. Sidan det er eit spøkelse, tar dei ein sprayboks kvar til å forsvare eg med. Dei finn nokre fotspor i snøen. Dei var gigantiske! To av potane til Egon fekk plass i eit av dei store fotspora. Så fann dei ei øydelagd dukke. Dei gjekk litt vidare, men gjekk tilbake til der dukka og fotspora var. Så følgde dei fotspora vidare. Trea virvla på ein rar måte slik at det følest som om ulvehunden var tilbake.

  Eg synest den var bra, eg meina superbra. Det var litt merkeleg at det fins spøkjelse av dyr, men bryr meg eigentleg ikkje noko spesielt. Likte da dei snakka om det ulvehunden hadde gjort i løpet av tida. Skapte mange bilder når gamle-Tim fortel kva ulven har gjort. Eg skjønte ikkje det med «fiskaren fant ulven greia», eg synest dei kunne forklart det litt betre. Eg lurte på korleis nokre sprayboksar kunne forsvare dei mot ein SPØKELSE hund? Det kunne berre vere litt storm ute da trea virvla. Likte boka, men kunne fortalt tinga litt betre. Slutten var kjempebra .Terningkast 5

 113. jeg syntes den var SUPER fordi ulven var der helle tiden før noen døde! 😀
  og jeg har veeeeeldig lyst til og høre/lese resten av boka!
  og jeg tror at noen kommer til og dø… (vis jeg leser resten av den)
  😀 jeg må kjøpe den boka !! liker såne bøker!!
  terningkast 6!! ::: 😀
  krim er favoritten!

 114. Ulvehndgåten
  Forfatter: Jørn Lier Horst
  Hoved rolle: Cecilie,Leo,une og hunden Egon
  Den var kjempebra. For det var spennende. Jeg fikk lyst til og lese mere.
  Og min sjanger er krim.

 115. Jeg syntes denne boka var kjempebra fordi det handlet om liksom et mysterium som de skulle løse. Jeg har lest flere av de bøkene jeg syntes de er kjempebra??jeg likte spesielt den ulven. Jeg anbefaler denne boka spesielt til 6. Klassinger. Det hadde vært kjempe kult å lese mer. Jeg gir terning kast 6 ?? det er helt klart min sjanger. Jeg elsker krim og mysterium. Jeg fikk mange bilder i hodet mitt av den skummle skogen og den elva. Det var mange spenningstopper i boka???

 116. Jeg elsker denne boka, pappa er selv politi. Så jeg kunne forestille meg situasjoner med folk som detter i vannet og drukner. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker denne boka. Jeg vil bare lese mer mer mer. En i klassen har lånt boka så jeg skal spørre om jeg kan låne den boka når hun er ferdig å lese den. Jeg syntes denne boka skal komme til super finalen. Jeg håper alle i 6.klasse vil lese denne boka les boka les boka. Jeg sier super. Hvis jeg kunne valgt ett tall mellom 1-100 ville jeg valgt 100

 117. Jeg elsket boka, helt klart min sjanger. Jeg levde meg inni boka.Den var spennende, og gøy og lese.Jeg har boka og holder på med og lese den. Den er gøy og lese. Anbefaler denne boka. Jeg likte at Cecilia så noe i skogen, noe svart, noe mistenkelig . Denne boka for terningkast 6???☺️????❤️#ulvehundgåten
  ?☺️??????

 118. Ulvehundgåten
  Det som skjer er at gamle tim forteller om ulvehunden
  Og Cecilia leo og une og hunden egon tror ikke på gammle tim og prøve og finne det de så i skogen.
  Det skjer i en skog
  Og det skjer i nåtiden
  Jeg syndes at boka ar spendene fordi det var mye spendig i boka
  Skrevet av signe

  • Cecilia, Leo, une og hunden Egon ser en mystisk ulvaktig hund løpe runt ute på fjelltange

 119. Ulvehundgåten. Marie

  Fortelingen fåregår i skogen.

  De heter cesilia, leo, une og hunden egon.

  De begynte å lete etter ulvehunden de fant en dokke som var helt ødelakt så drar di til et utehus da oppdager de skrape merker på døra.

  Jeg synes boka var helt grei for den beskrivde hvordan tim sa alle de folka døde.

 120. Hulvehundegåten

  I boka møter vi CLUE Cesilie Leo Une Egon.
  De ser en spøkelses hund da beyr det noen blir å dø

  Boken hvar suuuuuuuupppper i følge meg

  Den hvar spenende og jeg fikk veldig lyst til å lese resten av boka

  Det var spenede for det var ikke skummelt eller kjedelig

 121. Super! Jeg har lest hele boka. Jeg likte den veldig godt! Den handler om Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. Clue heter serien som Jørn Lier Horst har laget. C står for Cecilia, L står for Leo, U står for Une og E står for Egon.

 122. Jeg syns boka var spennende fordi jeg liker å lese krim bøker.
  jeg ville lese mer av boka og finner ut hva skjer med Cecilie, Leo, Une og hunden Egon.
  Jeg gir boka terning kast 6.

 123. 1.Tittel på boka: Ulvehundgåten
  Navn: Zainab

  2. Det er en mann som forteller om en ulvehund til tre barn.
  Han forteller masse skumle ting som har skjedd på grunn den ulvehunden.
  Barna blir redde men de vil finne den ulvehunden på den kalde vinterdagen.
  De tar på seg jakke, lue og votter og går ut for å lete.
  De kommer til ett gammelt hus der ulvehunden hadde drept tre personer for 50 år siden. De leter overalt også ser de ut av vindue og ser en skygge….

  3. Jeg synes boka er veldig bra og spennende fordi det var veldig modig av de tre barna å prøve å finne den ulvehunden og det blir veldig spennende vis de møter ulvehunden.

 124. dritt spennende og eg vil lese resten av boken!!
  eg likte alt sammen!! #TryHard
  Terningkast: 6

 125. Jeg har lest litt av serien og jeg liker sjangeren godt.
  For den river deg ut av godstolen og inn i mysteriet!
  Den får deg til å gruble over spørsmål du aldri får vite (med mindre du leser boka), og det gjør det bare mer spennende!
  Jeg synes at det var kult at det handler om en ulvehund som bringer ulykke.
  Jeg gir boka terningkast 6 🙂

 126. Det var en veldig bra bok
  Clue serien er velde bra elsker serien
  tommel opp terninkast 6 døds bra bok
  ????????

 127. jeg synes boka var super.jeg likte da de dro for og finne en ulv.jeg ble overasket over da de fant sporene.

 128. Eg har lest hele boka eg likte alt men slutten var best når di fant ulvehunden
  Og når heile bugda kom go dei dat ned i vanne

 129. Boka var bra men jeg leser den ikke på bok jeg hører på lydbok og jukser hahahaha??????????????

 130. Eg synest boka var veldig bra. Eg synest det var morosamast når dei var inne i uthuset fordi hunden kunne kome når som helst, og det er veldig spennande. Eg har veldig lyst til å lese boka fordi den var veldig spennande og bra. Eg synest forfattaren var veldig flink til å skrive og har lyst til å lese fleire bøker av han.

 131. Eg synest boka var super. Det er veldig dumt når ulvehunden viser seg for da er det nokon som dør. Eg har lese boka og har lyst til å lese dei andre bøkene og. Eg synest at Jørn Lier Horst er ein flink forfattar. Eg elskar skumle bøker.

 132. Jeg synes Ulvehundgåten var kjempespennende fordi den var litt skummel og jeg elsker krimbøker, spesielt fra Jørn Lier Horst. Clue-serien er en av de beste krimseriene jeg noen gang har lest. Jeg har definitivt lyst til å lese resten. SUPER!

 133. Jeg synes at boken var veldig bra og jeg liker at boka er litt skeptisk. Hvis dere visste det så består «CLUE» Cecilie Leo,UNE hunden Egon Jeg har lest denne boka med klassen min 6B og Jeg takker læreren vår som har hjelpet oss med og lese alle de 10 bøkene.

 134. Elevene mener denne boken er den mest spennende, og det begrunner de med at teksten var spennende, den laget bilder i hodene deres, og det var som om de var tilstede i fortellingen. De likte miljøbeskrivelsene godt, og de synes det alltid skjedde noe. Ingen stillstand. Flere av elevene fikk frysninger av teksten. De synes den var kreativ , og at språket var godt. At språket er godt forklarte flere med at setningene var godt påkledd.
  For dem er dette det beste utdraget.

 135. Utdraget fra boka var veldig spennende og jeg likte det godt!!!!
  Bra skrevet!!!

 136. veldig bra bok denne burde vinne ass, vis dere lurer på hvorfor jeg har så langt etternavn så er det fordi jeg ble født med mange besteforeldre u know

 137. Råbra bok! elsker den det er den beste boken av alle de andre

 138. Jeg syns boka var lit dårlig på grunn av at jeg liker ikke sånne bøker. men jeg ville anbefaler den får de som liker sånne bøker

 139. Super.
  Veldig bra bok som anbefales å lese. Skummel bok som passer for de som liker krim å grøsser. Terningkast 6

 140. Jeg syns boka var veldig bra, den var skummel og hadde mye spenning, jeg anbefaler boka til de som liker og løse mysterier.

 141. Jeg synes boka var veldig bra fordi den er veldig spennene og skummel

  jeg likte den veldig….

 142. BOKA VAR SPENANES OG DE VAR DEN BESTE BOKA Æ HAR LØST TIL A LÅNE DENE BOKA

 143. Boken var gøy fordi den var skummel det liker jeg.
  Men den var litt sjedelig. JEG GIR DEN «bra» 😀

 144. Jeg har lest nesten alle bøkene av denne serien og synntes den er kjempe bra og spenndene. Jørn Lier Horst skriver skikkelig bra syntes jeg. Han skriver så at man bare har lyst til og lese helle boka med en gang. For når vi hørte på han mannen som leser høyt så bare leste jeg forbi han fordi jeg var så spent på hva som ville skje.

  denne boka anbefaler jeg til alle som liker krim (:

 145. Dette var en spennende og bra beskrevet bok. jeg følte at jeg ble levd inn i boka og jeg synes alle som liker krim bør lese denne boka.
  Terningkast 6 😉 🙂

 146. Jeg synes denne boka er veldig spennende, og har allerede lest den 🙂 derfor synes jeg denne forfatteren er veldig god, og har lest noen av voksenbøkene hans. Ternignkast 5

 147. Denne boka, var så spenndene! Jeg elsker bøkene av Jørn Lier Horst. Han skriver de beste krimbøkene for barn og voksene!

  Terningkast: 6

 148. Jeg synesboka var veldig bra kansje den beste boka i bokslukerprisen og forfatter hadde med masse bra beskrivelser. Terning kast 6!!!

 149. Den var veldig spennende. Boka hadde gode beskrivelser. Forfatteren er fryktelig god til og skrive gode, spennende bøker. SUPER!

 150. Denne boken hadde bra beskrivelser og den og den var spennende! Veldig bra.

 151. Jeg synes at denne historien var veldig bra. Jeg likte slutten og at hunden var litt skummel

 152. Den var spenndene og jeg fikk lyst til og lese mer 😉 . Når jeg kommer hjem skal jeg finne boken frem og begynne og lese 🙂 . Jørn Lier Horst er en god forfarer 😉 . Han har veldig gode beskrivelser 🙂 . Jeg ble overasket over at den kom fra havet. Jeg ble inspirert til og skrive en bok. Ternings kast 6 🙂 😉 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 🙂 😉

 153. denne boka var syyyyyykt spennende og jeg fik lyst til og lese hele boka!
  jeg anbefaler den til alle!
  terningkast 6!

 154. Jeg har lest mange bøker i denne serien og elsker dem. Jeg syntes den var veldig spennende . Jeg gir den terningkast 6.

 155. Jeg har lest alle bøkene i CLUE men ikke denne! (ennå) Det var så fine beskrivelser. I LOVE THIS BOOK! (heart)

 156. Boka var bra. Jeg liker spennende bøker. Boka hadde bra beskrivelser og boka var KJEMPEBRA!!!!!!!!!!!!!!!!! terningkast 6. jeg har lyst til å lese mere av boka.

 157. Denne her boka er KJEMPEGOD!! Boka er kjempe spennende og jeg har stor lyst å lese mere. Terningkast 6

 158. Jeg synes boka var bra beskrevet og fikk lyst til og lese mer. Jeg vil annbefale og lese boka.

 159. En veldig spennende bok med masse beskrivelser. Jeg fikk skikkelig lyst til og lese mer! :):);:):):):):):)

 160. Ulvehundgåten ei bok Jørn Lier Horst
  Det handlar om to jenter som heiter Cecilia og Une, ein gut som heite Leo og hunden Egon.
  Egon ser ein mystisk ulveaktig skikkelse springe på Fjelltangen. Gamle-Tim begynner og fortelje ungane om ulvehunden frå eit frakteskip som heite Lady Anetta. Der blei ulvehunden funne av fiskaren Gabriel Coch. Men det er jo 200 år sidan og det er jo berre ein spøkelesehistorie.
  Eg syns boka var skikkeleg spennande. Eg fikk mange forskjellege bilde i hovudet når eg leste om ulvehunden. Eg elskar å lese krim. Eg fekk frysningar i heile kroppen når Cecilia sa at ho såg ein skygge eller noko sant utanfor vindauget. Eg har skikkeleg lyst til å finne ut om det er ulven som er utanfor vindauget eller ikkje. Eg syns boka var veldig lett å leve seg inn i. Det slutta litt mystisk og brått og det gjer at eg får meir lyst til å lese meir av boka. Eg syns at det var bra at det var so mange detaljer. Spindelvev, gamle hus og at det var mørkt ute det gjorde det veldig mykje meir spennande enn viss det ikkje hadde vore nokon detaljer. Det var veldig bra at det skjedde noko heile tida. Eg ANBEFALER denne boka til dei som likar krim. Eg gir terningkast 10+. Eg syns at denne boka fortener å bli SUPERfinalist. 🙂

 161. Ulvehundgåten sjanger: Krim
  Av Jørn Lier Horst
  En spøkelseshund. Dei såg ut av vindauget i retning av kor dei hadde sett den store hunden. Gamle-Tim sa at hunden varslar ulykke og død. Den viser at nokon skal dø brått og uventa.
  Eg synest boka var super fordi den var spennande og morosam. Det var bra at boka var spennande og det var lett og forstå handlinga.Det var spennande når Gamle-Tim fortalte om hunden som betyr død og ulykke og då han sa at hunden varslar at nokon skal dø brått og uventa

 162. Ulvehundgåten av Jørn Lier Horst
  Cecilia, Une, Leo og hunden Egon har nettopp fått høyrt om ein spøkelsesulvehund som skal vere 200 år. Etter at hunden viser seg døyr nokon.
  Eg likte boka fordi den slutta so innmari spennande, og eg vil vite kva som skjer vidare i boka. Eg likar eigentleg ikkje desse bøkene so mykje for eg har lese ei før. Det var Gravrøvergåten. Den las eg ein gong og eg synest ikkje den var so bra. Men denne var mykje betre og eg vil skikkeleg vite kva som skjer vidare. Om det er ulvehunden eller noko eller nokon andre som er der.

 163. Ei bok av Jørn Lier Horst
  Sjanger: Krim
  Namn: Ulvehundgåten

  Hovudpersonane er Leo, Une og Cecilia.
  Gamle-Tim fortel om Ulvehunden og familien Coch. Mange har død av Ulvehunden trur Gamle-Tim. Leo vil ut og finne hunden dei hadde sett. Så dei går ut og dei tar med seg hunden Egon. Dei følgjer spor som fører til Coch huset. Da ser Cecilia noko eller nokon.

  Eg synest boka var super fordi det var eit supert utdrag og fordi det sluttar så spennande og startar med ulvehunden. Eg synest det var spennande då Gamle-Tim begynte å fortelje om ulvehunden og dei som har dødt. Det var modig og bra av Cecilia, Leo og Une å gå ut for å leite etter ulvehunden. Eg lurer på kvifor spora førte til Coch-huset. Eg fekk frysningar når eg fekk vite at dei var med Coch-huset og Cecilia såg den skikkelsen bak i skauen. Boka var super-duper og den er heilt klart ein superfinalist i Bokslukerprisen synest eg. Terningkast

 164. Den var super fordi det var spennende når Gamle-Tim fortalte om ulvehunden.

 165. Eg synes at boka var superbra. Det var kjekt at det handla om ein ulvehund. Og eg håper at dene boka viner! Eg elsker dene boka???????????????????6??

 166. Vi synes denne boka virker veldig, veldig spennende og mange av oss kunne tenke seg å lese hele boka.

 167. Eg syntes utdraget var SUPERT fordi:
  – det var spenende
  – det var masse mord og mysterier
  – eg liker mord og mysterie bøker.
  – eg ambefaler denne boka for 5 kl og oppijønå.
  Terningkast ?????? 6 ??????
  Denne boka har eg lyst til å lese.
  Kjempe brad utdrag.
  ?????????????

 168. Eg syntest utdraget var bra fordi dt var ganske spennanes og fordi det var kult at det er ein spøkelseshund og når den viser seg er det noge som brått og uventet dør. Eg likte og utdraget fordi det er pitte litt skummelt terningkast 6??????????????

 169. Eg likte ikkje utraget for det starta midt i. Eg vil veta mer om historien til ulvehunden ????????????????????????????????????????????????????????????????

 170. Utdraget var kjempe super fantastisk bra det er den beste boka i bokslukar prisen og eg hoper at den vinner! Eg likte det kjempe godt! Terningkast 6

 171. Eg likte utdraget fordi det skjedde mye i det, det var mange beskrivelser!
  Anbefales?
  Terningkast 6?

 172. Dette utdraget var superopptifantafenomenalistisk altså spenene og det likar eg.??

 173. Eg likte utdraget fordi det var spenende og det var masse krim og eg elsker krim bøker også blei eg overaska over mange ting!?
  Terningkast 6?????

 174. Eg likte ikkje utdraget det var dårlig og ikkje spennande og i begynnelsen følte eg dei begynnte mitt i utdraget terningkast 1️⃣??

 175. Eg syntes utdrage var super for det var spenanen og det skjede kule ting som den ulvehunden terning kast6

 176. Eg syntest utdraget var bra fordi det var spennandes og litt sån dødlig og litt skummel. Terninkast 10.????????????

 177. Denne boken var super fordi den hunden var skummel, og det var spennande gamle Tim var kul????‍♀️??

 178. Jørn Lier Horst skrev Ulvehundgåten. Den handler om de fire hovepersonene Cecilia, Leo, Une og hunden Egon som er oss Gamle-Tim. Tim Forteller om en spøkelsehund som som hadde hjemsøkt Coch-slekten. Spøkelseshunden hadde alltid vært tilstede en dag før noen døde i Coch-slekten. Hovedpersonene så spøkelsehunden og fulgte sporene etter den. Jeg gir terningkast 4 fordi du fikk lyst til å lese resten og det var lett å få bilde av handlingen i hode.

 179. Ulvehundgåten.

  Jeg likte ulvehundgåten fordi den var litt skummel og utrolig spennende. Det som gjore den utrolig spennende var det at gamle-Tim fortalte om ulvehunden og alle som hadde død. Og når de fant en dukke. Og når de så hunden litt tidligere hadde hunden den dukken i munnen. Og sporene de lette etter gikk til Coche-passen. Også så Cesilia en skygge som rørte på seg i skogen. Også sa hun. Dere sa hun lavt. Jeg tror den har kommet tilbake.

 180. Jeg synes dette utraget var veldig spennende!
  Jeg anbefaler boka til alle som liker spenning og krim. Terningkast 6.

 181. Jeg syns at boka var veldi bra og spente.
  Terningkast 6
  Jeg vil veldi høre rense av boka.

 182. Jeg synes at utdraget er kjempebra. Jeg likte godt da Cecilia så skyggen i skogkanten. Jeg ble irritert over at det sluttet akkurat da det var så spennende. Det gjorde inntrykk på meg at de turte å gå opp i skogen. Jeg synes det var skummelt at de fant en dukke!

 183. Jeg synes boka var superspennende!
  Jeg ble bokstavlig talt helt oppslukt!
  Jeg ville garantert likt den!!!!
  Terningkast 6

 184. Boka, Ulvehundgåten, var interessant, fordi det var brukt nye ord for meg.
  Jeg liker spenningbøker og denne boken var spennende fra start til slutt
  Boka var mystisk og litt rar fordi den var litt anderledes enn andre bøker jeg har lest.
  Jeg likte slutten fordi den var sikkelig bra og kul og jeg fikk lyst til og lese mer.
  boka var litt rart navn,fordi hunden gikk langs veien
  starten var litt skummel,fordi det var mange som døde

 185. Den var super og bra og litt bra og dårlig ASA det jeg mener er det er den verste boka i verden???????????

 186. Jeg syntes den var spennende også likte jeg spesielt godt når de trodde ulven hadde kommet tilbake. Terning kast 5

 187. Jeg synes den var spennende fordi jeg likte veldig godt når han gamle-Tim fortalte om ulvehunden.

 188. Kjempe bra bok!! Jeg elsker krim og ben var veldig spennende jeg fikk lyst til å lese hele boka! Terningkast 6!!??‍♂️?

 189. Boka var SUPER fordi den var spennende. Jeg likte godt da Cecilia så noe i vinduet, det var nesten litt skummelt. Slutten var spennende. Jeg får lyst til og lese den.

 190. Dette sa klassen
  De fleste likte denne boka kjempegodt. Super. En elev måtte bare låne boka, og leste den ut på to dager.
  En elev synes det skjedde for lite., jeg liker dagbøker bedre, sa hun.

 191. For en bra bok!!! Jeg likte godt alle de merkelige historiene om «hunden». Den var veldig spennende. Slutten var litt skummel synes jeg. Det var en super krim bok!!!!:)

 192. Jeg synes at boken var spennende og bra. Jeg la merke til at hver gang ulven var i nærheten døde en eller flere personer. Jeg ble overrasket over at ulven bare «dukket» opp. Hvis jeg var med i boken ville jeg prøvd og undersøke det med ulven. Slutten var ekstra spennende og skummelt på e måte.

 193. Bra bok. Jeg likte spesielt godt når Cecilia sa at hun tror at den har kommet tilbake.
  Jeg liker også veldig godt krim og spenning så jeg gir den en terning kast 6.
  Jeg vil lese boka.

 194. Boka er spennande og full av forventningar. Cecilie, Leo og Une pluss hunden Egon er ved kysten og kjem på sporet av ein ulvehund, i alle fall er det digre spor! Ein mystisk ulvehund spring rundt ute på fjelltangen. Historia byggjer seg gradvis opp. Personane i boka er modige fordi dei tør så mykje. Dei er også smarte og kule.

 195. Ulvehundgåten av Jørn Lier Horst:
  Den handler om en hund, og hver gang denne hunden dukker opp så dør det et eller flere mennesker. Leo, Une og Cecilia prøve å finne ut av det.
  Jeg syns den var veldig spennende, skummel og forfatteren har vært flink.
  Jeg anbefaler denne videre.
  Sjangeren er krim.
  Jeg fikk lyst til å lese mer for å finne ut av hva som skjer videre.

 196. Jeg elsker krim bøker og det er verdens beste bok?Pluss jeg fikk lust til å lese hele boken nå for den var så kjekk?

 197. er den spøkelseshund ekte det var bedre en alle boker jeg har lest eller hørt. Ternig kast 6

 198. Jeg synes den var spennene fordi det var en ulvehund. Jeg ble skremt av fortellingene som Gamle-Tim fortalte. Det var skummelt at folk døde når ulvehunden kom. Jeg ville ha lest denne boka.

 199. Den var spenene fordi det var mange mennesker som døde og fordi det var en ulv som kom med ulykke så mange mennesker som døde av den farlige ulven

 200. Jeg synes boka var bra for at det var veldig spenndene da gamle-trym fortalte om ulvehunden. ???? ? ? (Terningkast? 6.)

 201. Jeg synes dette utdraget var veldig bra og fikk veldig lyst til å lese resten av boka. Dette er akkurat sånne bøker jeg liker å lese. Jeg liker boka også fordi det kommer mange overraskelser. CLUE- serien i seg selv er veldig bra! Terningkast 6++

 202. Jeg synes boka var veldig bra; ) Jeg liker krim så dene boka passet for meg. Den var spennende; ) Terningkast 6; )

 203. Jeg synes denne boka var kjempe bra. Den var skikkelig spennende.Den var bra fordi den fikk meg til og ville lese mer. dette er en av de to beste bøkene. Jeg synes slutten var bra fordi man fikk litt frysninger. Terningskast 6

 204. |jeg syntes boka var veldig bra og spennende og jeg syntes boka hadde bra innhold i teksten. jeg kunne ha lest boka mer, slutten var veldig spennende og skummel.
  jeg fikk frysninger når de sa døde hunder. Jeg gir boka en. 6 🙂 🙂

 205. Jeg synes boka var super, fordi det var en spennende bok om en ulv/hund, som kanskje var en spøkelsesulv/hund. Det var spennende at spøkelseshunden dukket opp samme dag som noen døde, og når gamle Tim begynte å fortelle historiene om spøkelseshunden. Det ble enda mer spennende da Cecilia, Leo og Une kom til Coche-plassen, da de fant dukken og sporene, og begynte å følge etter dem til Coche-palssen. Så så Cecilia noe i buskene og så var utdraget slutt. Jeg anbefaler denne boka til alle som liker krim.

 206. Boka var spennende og skummel. Skikkelig bra bok – heia Horst! En av de beste bøkene jeg har hørt! Skrevet på en spennende måte. Man kan lett «føle» seg inni boka. Det var et veldig bra utdrag fordi slutten var veldig spennende.

 207. Veldig spennende tekstutdrag. Småskummelt veldig ofte, meget populær tekst hos de aller fleste.

 208. Jeg likte veldig godt boken 🙂
  Jeg liker krim og spenning veldig godt.
  Jeg fkk lyst til og lese mere av boken når jeg hørte litt av teksten.
  Jeg abefaler og lese den.

 209. a) Da jeg leste la jeg merke til at ulven ble kalt for UlveHunden når jeg selv syntes at den lignet mest på en ulv.

  b) Jeg syntes at boka var utrolig bra men jeg liker ikke at Ulvehunden betyr ulykke/død.

  c) Jeg likte gådt da vi startet og lese boka fordig den var super bra.

  d) Jeg ble igjen irritert over at UlveHunden betyr ulykke/død.

  Terningkast 10000000000000/10

 210. Jeg likte boka veeeeeeeldig godt!:-) Den var veldig spennende!!! jeg fikk veldig lyst til å lese boka! Jeg liker krim-bøker, så dette var en perf bok for meg!!! slutten var veldig bra!!!

 211. Da jeg leste la jeg merke til at det er mange som var blitt drept av ulve hunden:)
  Jeg synes det er spennende fordi det er masse dreping.
  jeg liker godt at de beskrider så bra
  jeg ble overasket over al drepingen

 212. jeg la merke til at hver gang ulven kom så døde en person eller to
  jeg syntes at det var litt urealistiks at de bare døde norr ulven kom
  jeg like godt da gamle Tim forttelte historiene å sånt
  jeg ble ikke irritert over noe
  det gjorde inntrykk på meg norr alle døde plutselig
  hvis jeg var med i historien om det var sant
  jeg ble ikke skuffet over noe
  jeg ble overasket norr folk bare døde.
  slutten var spennende.

 213. Da jeg leste la jeg merke til at forfatteren (Jørn lier horst ) brukte mange adjektiv som laget teksten mer spennende og lese. Jeg synes at boken var bra veldig spenenede. Jeg ble overasket over at Ulvehunden var ment for at den skulle varsle om død nesten som grimen i Harry potter og fangen fra Azkaban. Jeg likte godt at det var en gamel mann som fortalte om ulvehunden. Det var min andmeldelse. xD

 214. baka var veldig bra, den fanget opp min interesse. hvis jeg skulle valgt en bok til bokslukerprisen så ville det vært den her. da jeg leste la jeg merke til at spenningen var oppe hele tiden.

 215. Da jeg leste fikk jeg lyst til og lese heler boken. Jeg synes boken er super å jeg får lyst til og lese mere. Jeg likte da de lete etter ulvhunden .jeg ble ikke irritert over noe,jeg fikk et inntrykk at denne boken er en ekte krim bok. Jeg ble overasket over at de fant en dokke mitt i skogen. Slutten var super bra det virker som en superbra bok. terningkast 6

 216. den var spenende og lit søt med den ulven eller hunden hva det nå en var så jeg syntes den må få en super bra kretik

 217. Da jeg leste, la jeg merke til at det var vinter.
  Jeg synes at boka var spennende!
  Jeg likte godt da gamleTim fortalte om hunden…

 218. Boken var veldig spennende og litt skummel. Den var lett å leve seg inn i fordi det skjedde noe hele tiden. Forfatteren hadde laget gode beskrivelser som var forståelig.

 219. Denne boka er super bra vi har lyst til å lese den. Fordi den høres veldig spennende ut.

 220. Det var en super og spennende bok. Det var spennende da gamle Tim fortalte historier om den store hunden, ulykker og død, og da de fulgte etter den hunden for å finne ut hvor den kom fra og fant et hus. Da fikk jeg lyst til å lese hele boka videre. Det er spennende å lese krimbøker.

 221. Det var spennende og litt trist at så mange døde. Litt skummel og morsom.

 222. den er vel helt ok
  ikke helt min smak.
  hadde vært fint med flere skildringer.

 223. Jeg liker sånne bøker som er i denne serien så jeg likte denne godt. Gir den veldig bra

 224. Jeg syntes at utraget var bra.
  Jeg likte godt da GamleTim fortalte legenden om Ulvehunden.
  Slutten var veldig bra.
  Fordi den var veldig spennende.

 225. Jeg synes det var spennende når gamle Tim fortalte at når noen så hunden døde han eller noen den personen kjente. Hvis jeg var Une ville jeg ikke sett i vinduet.

 226. da jeg leste la jeg merke til at sjangeren var krim.
  jeg synes at boka var veldig krimaktig som den skulle.
  jeg likte godt da Cecilia så ulvehunden.
  det gjorde inntrykk på meg at ULVEHUNDEN ble sett mange ganger.
  slutten var veldig bra.

 227. Jeg likte godt da gamle-Tim fortalte Une,Cecilia og Leo om spøkelsehunden.Boka var spennene, og jeg fikk lyst til og lese den.Jeg ble overasket over at hunden kom tilbake på slutten.Slutten var spennene og jeg lurer veldig å hva som skjer videre.

 228. Jeg synes at boka var bra fordi det var spennende når de fortalte historier om hunden som levde for 200 år siden og når de lette etter den hunden de så. Det var skikkelig skummelt og spennedes når hun sa at hun tror hunden tilbake. Det fikk meg til å få en lyst til å lese videre. Boka tror jeg blir veldig spennendes videre og det høres ut som den er ganske bra. Forfatteren har skrevet og forklart bra synes jeg. Jeg håper de klarer å finne ut mysteriene.

 229. da jeg leste, la jeg merke til at var som en historie.
  jeg synes den var bra.

 230. -da jeg leste la jeg merke til at det var en ulv som var med i historien/teksten
  -jeg syntes at boka var rar da det var mange som døde.
  -det gjorde inntrykk på meg da det var så mange som hadde skadet seg og død foreksempel den som brakk nakken og en som druknet i vannet.
  -slutten var bra
  -fordi de brukte mange ord som jeg ikke alltid forsto

 231. Da jeg leste, la jeg merke til at boka var spennende og skummel.Jeg fikk lyst til å lese boka videre.Jeg ble overrasket da Gamle-Tim fortalte at hver gang noen så ulvehunden kunne personen dø.Slutten var litt brå. Det var da det begynte å bli mer spennende!

 232. da jeg leste la jeg merke te att det var en ullvehund. slutten var kjempe bra. hvis jeg var de har jeg gjort det samme. jeg synes at det var spenene. jeg likte godt da de skulle lete etter ulven

 233. Da jeg leste la jeg merke til at boka var veldig spennende.
  jeg syntes at boka var utrolig bra og spennende.
  jeg ble overasket over at ulven hadde drept så mange.
  sluttet var veldig bra og veldig spennende.
  hvis jeg var de så hadde jeg ikke gått inn i huset.
  jeg likte godt da de så ulven i huset.
  da jeg leste la jeg merke til at jeg hadde veldig lyst til og lese hele boka.

 234. Jeg synes at boka var spennende og jeg synes at sjangeren passet bra til krim.
  Jeg likte godt da de fant fram sprayboksene til å forsvare seg for ulven.
  Jeg ble irritert over at det var så brå slutt.

 235. Da jeg leste la jeg merke til at gamle Tim Beskrivet masse.
  Jeg synes Boka Var Veldig Bra Fordi den var spennende.
  Jeg likte godt da de lette etter UlveHunden.
  Jeg Hvis jeg var Leo Ville jeg gå ut av huset.

 236. Spennende bok. En del av en serie. Urealistisk, spøkelseshunden.

 237. Jeg syntes at boka var veldig bra, fordi den var spennende.
  Jeg er veldig glad i mysteriums bøker, når det er en historie som forteller alt.
  Terningkast: 4

 238. Jeg synes boka var veldig bra fordi det var spenning og jeg fikk litt lyst til å lese resten.
  Jeg likte boka fordi forfatteren hadde fått med seg detaljer sånn at det ble lettere å forestille seg stedene de var på, og han fikk med seg spenningen og han fikk med seg de viktigste tingene.
  Terningkast 5

 239. Jeg syns boka var veldig gøy PGA. Jeg liker når det skjer litt spennende ting.
  Hvis jeg var en av hovedpersonene ville jeg vert litt redd, men det hadde også vært litt spennende.
  Jeg syns boka var SUPER!!!!!!!!!!

  Jeg gir den terningkast 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 240. Jeg syntes boka var veldig bra, fordi den var spennende. Det var gøyest på begynnelsen og på slutten. Også var det litt kjedelig i midten. Jeg sytes boka så like gøy ut på utsiden som boka faktisk var når jeg leste den. Forfatteren har gjort en bedre jobb på denne enn Salamandergåten.

 241. jeg likte denne boken, jeg har aldri lest han sine bøker. men jeg vil lese mer.
  Terning kast 4

 242. jeg likte boka

  den er litt creepy
  #dog4president

  terning kast 6

  TOAST HAR VÆRT HER

 243. Jeg synes denne boken var veldig bra. Jeg kunne forestille meg skrapemerkene på døren. Jeg gir denne boken terningkast 6.

 244. Elever i klassen sier:
  – Den var veldig spennende. -Det skjedde noe hele tiden og jeg fikk lyst til å lese mer av den. -Det var mange miljøbeskrivelser i boka og det likte jeg. -Det var så spennende at jeg fikk lyst til å lese flere slike bøker. – Jeg elsker når bøkene er litt legendeaktige. – Slutten er knallkjekt og jeg vil virkelig vite hva som skjer videre. -Slutten av boka er overraskende. – Den var så bra skrevet at jeg kunne leve meg inn i det. Jeg så det for meg.

 245. Den er kjedelig. Terningkast 1

 246. Jeg synes du bør lese denne boka fordi: Det er spennende at i Coche-slekta døde etter at hunden var blitt sett. Jeg synes også at det var spennende, da jenta så en skygge som rørte på seg i skogen.

 247. Teksten handler om gamle Tim, Une, Cecilia, Leo og hunden Egon (Unes hund). De har sett en hund, som de tror kanskje er en spøkelseshund. Gamle Tim fortalte at den hunden er sett flere ganger før, og etter at den er sett, dør noen i Coch-familien. De tror kanskje at noen de kjenner skal dø…. Det er en skikkelig krimfortelling. Jeg har lest sju bøker i den serien. Det er veldig lett å leve seg inn i handlingen, da Egon; Une, Leo og Cecilia var utenfor Cocheplassen. Jeg så liksom huset, hagen og tingene for meg inni meg. Jeg levde meg også inn i, eller så for meg nesten alt som skjedde. Det føltes litt ut som om jeg sto og så på ved siden av dem. Det er spennende alt som skjer, da de fant sporene til spøkelseshunden og gamle Tim fortalte om Coch-slekten. Det skjer noe spennende hele tiden, og man kommer rett inn i handlingen. Jeg er veldig glad i Cecilia og Leo, fordi jeg synes de er så kule, fordi Cecilia bruker å være litt feig, men når det gjelder, blir hun kjempemodig. Jeg MÅ lese den boka, når jeg er kommet så langt! teksten er kjempelett å lese og å leve seg inn i. Jeg elsker den delen, der de fulgte sporene til spøkelseshunden, da de gikk til Coche-plassen og det ble kjempespennende da Cecilia så hunden (eller skyggen). Teksten har ingen svakheter, synes jeg, fordi alt er topp. Alle som har mulighet burde lese CLUE-serien! Den er verdens beste serie! Jeg synes Ulvehundgåten burde være superfinalist i Bokslukerprisen!!

 248. Fin bok likte spenningen og morsom vis jeg kunne ville jeg kjøpt denne boka???. Terning kast 6

 249. Boka: ulvehundgåten
  Forfatter: Jørn Lier horst
  Hovedpersoner: Leo,Cecilia,une og hunden Egon

  Boka handler om at Leo Cecilia og une ser en mystisk hund i skogen. Så møter de på gamle Tim som forteller en historie om spøkelses hunden. Spøkelses hunden ble funnet av en fisker for over 200år siden. Men alle som har sett hunden har mistet noen de kjenner. Leo,Cecilia og une tror han ikke og går ut for bevis, når de går ut der de så hunden ser de noen spor. De følger sporene til de slutter og de kommer til ett hus. De går inn i huset og ut av vinduet ser Cecilia hunden.

  Jeg syntes boka var super fordi: den var spennende, og det var krim og jeg liker veldig godt krim bøker. Det var veldig bra at alt med den hunden var så mystisk.
  Men det var veldig irriterende da den sluttet så brått. Jeg har veldig lyst til å lese denne boka.

  SUPER TERNINGSKAST 6 ??

 250. Spennende, sluttet på et veldig spennende tidspungt så vi fikk lyst til og lese videre.?????Den var litt ekkel, men det gjorde ingenting fordi boka var super bra!!??????

 251. Ulvehundgåten
  Av Jørn Lier Horst
  Sjanger; Krim
  Hovedpersoner: Cecilia, Leo og Une
  Handling: En hund eller en type ulv som døde for lenge siden, pleide å vise seg for folk rett før noen der døde brått å uventet. Mange mener på at detter er bare tull, og at spøkelser ikke finnes. Hunden viste seg for disse tre barna, så nå er de redde for hva som han skje. De utforsker steder og kanskje di finner den?

  Nå er jo dette bare 2 kapitteler, så jeg kunne gjerne ha tenkt meg å lese den selv.
  Boka er spennende og man kan liksom leve seg inn i teskten.
  Jeg ga boka super, så jeg likte den veldig. Jeg tror nok a flere også kommer til å like den.
  Terningkast: 6 (:

 252. Clue har jeg lest før, bare en annen bok.
  Jeg synes den var bra fordi den var 15% spennende, og 70% kjedelig,
  og 15 gøy.

 253. Ulvehundgåten

  Forfatter: Jørn Lier Horst
  Hovedpersonene: Egon, Une, Cecilia og Leo.

  Det handler om at gamle Tim fortalte historien om hunden som forsvant.
  Hovedpersonene sa de hadde sett hunden. De ble redde når gamle Tim fortalte at folk som hadde sett hunden plutselig døde.
  Han fortalte også om en gang det hadde skjedd i et bursdag selskap der han var.
  En mann skulle ta bilde av kona si, og hunden viste seg på bildet. Etter en dag fikk hun kjempe høy feber, og døde.
  Hovedpersonene gikk til stedet det hadde skjedd og plutselig så de hunden……….

  Jeg likte boka veldig godt fordi den var spennende.

  Super Terningkast 6

 254. Ulvehundgåten av Jørn Lier Horst

  Boka handler for det meste om en ulvehund som dukker opp hver gang noen er i ferde med å dø, og ulvehunden er egentlig en skapning kaldt spøkelse, som mange kaller overtroisk og ikke tror på (i boka).

  Jeg likte boka, syntes den er ekstremt spennende fordi det var så mange detaljer at jeg levde meg inn i det selv, og kunne forestille meg at jeg var der og opplevde det selv, og dermed ble boka enda mere spennende.

  Jeg elsker denne boka, ga den stemmen super, og ønsker den skal vinne hele greia ellerno.
  Jeg ville gitt den terningkast 6 av 6.
  Annbefaler boka fra 5 til 9 trinn.

 255. Ulvehundgåten
  skrevet av: Jørn Lier Hors

  Cecilia,Leo og Une er på jakt etter en “spøkelsesulvehund”? da Cecilia ser en skygge bevege seg utenfor………

  Jeg eeeeeelsket den!!!!!
  Men uansett- jeg synes at utdraget var ganske lett å leve seg inn i, fordi forfatteren(Jørn Lier Hors) har beskrevet og forklart forskjellige ting så godt- her er et eksempel: Han forsøkte å gi den mat, men den ville verken ha vått eller tørt. Istedenfor å ramse opp alle typer mat og drikke har han(forfatteren) skrevet vått eller tørt.
  Man kan si at teksten startet ganske midt inni boka, men det er noe jeg liker med utdraget. Etter hvert bygger utdraget seg oppover og oppover, og slutter VELDIG!! brått. Siden teksten slutter så brått får jeg bare lyst til og lese hele boken, og det er jo bra!. Teksten hadde vært vanskelig å legge fra seg, men det trengte jeg ikke.
  Jeg gir utdraget terningkast 5.
  Jeg vil anbefale denne teksten til aldersklasse 9 og oppover.
  Dette utdraget fortjener definitivt å være superfinalist i bokslukerprisen.

 256. Dette utdraget handler om Cecilia, Une, Leo og hunden Egon. De hadde sett en slaks ulvehund. De får vite fra gamle Tim at det var en tohundre år gammel spøkelseshund som varslet om et en plutselig dødsfall.

  Forfatter:Jørn Lier Horst
  Tittel:Ulvehundgåten

  Jeg likte denne boka fordi det skjedde alltid noe og du visste aldri hva som kom til å skje.
  Det var mye spenning og det er krim som jeg liker.
  Terning kast:6

 257. denne boken var bra
  jeg likte den fordi den var veldig mye speiding men ikke for mye
  den fortjener å være med…
  det var helt supert

 258. Jeg syntes boka var gøy fordi den er spennende og jeg liker spennende bøker.
  terningkast 5.

 259. Det jeg fikk høre av boka var veldig spennende. Jeg kunne ha lest hele boka.

 260. Tittel: Ulvehundgåten
  Forfatter: Jørn Lier Horst
  Hovedpersoner: Une, Leo og Cecilie
  handling: Det handler om en gammel ulvehund som viser seg før folk dør, nice det.:)
  Likte at folk døde så fort, likte ikke; at det var så få folk som døde.
  Terningkast: 6 (;

 261. jeg syntes boka var gøy og litt spendene jeg gir den passe bra og terningkast3

 262. Det er en super bok. Den beste boken jeg har lest.?????????????????

 263. Bjørn Iier Horst har skrevet boka Ulvehund mysteriet.
  Hoved personene er Cecilia, Leo og Une.
  Jeg likte at det var litt scary, fordi det var innblandet en spøkelses historie, og mange som hadde død.
  Boka handlet om noen barn som så en ulv eller hund som bare viste seg når noen skulle dø, og den viste seg for dem!
  De sa det til Tim som fortalte en creepe spøkelses historie.
  Jeg likte egentlig alt med boka ikke noe negativt fra meg.
  Jeg vil absolutt anbefale denne til andre som liker krim.
  Terningskast 6.

 264. Jeg syntes boka var spennende fordi det skjedde så mye.
  Jeg syntes boka var super.
  Terningkast 6

 265. jeg syntes denne boken var spennende og kul, jeg vil gjerne vite hva som skjer og om det er noen som dør siden de ser den spøkelses hunden.

 266. Jeg syns det var en veldig gøy bok fordi det skjedde så mye hele tiden og mann kunne ikke vite hva som ville skje. Terningkast 5

 267. Ulvehundgåten av Jørn Lier Horst handler om Clue-gjengen som ser en mystisk spøkelseshund som i følge historien skal være over to hundre å gammel. De prøver å finne en logisk forklaring på det.

  Jeg syntes dette er en helt fantastisk bok! Jeg elsker spenning og krim, jeg vil anbefale denne boka til alle som er glad i litt krim! Terningkast; 6

 268. Ulvehundgåten. Jørn lier har skrevet boka og jeg likte boka veldig godt fordi det var krim og jeg elsker grim. boka handlet om tre personer som møte en ulv også fortalte de det til onkelen sin og han fortalte en spøkelses historie om en spøkelses hund vil du vite mer må du lese bok. jeg syntes den var super og gir den terning kast 6.

 269. jeg likte godt da de fulgte eter sporene til ulv hunden .det jorde et inntrykk på meg at det var så mange som døde .jeg syne historien som gamle Tim fortalte var spenene. det var rart at de døde hvis du så på ulven

  • Boka ulvehund gåten, Jeg husker ikke hoved personene, det var spennende fordi den handlet om spøkelser…

 270. jeg syns boka var spennende men den slutta etter at jeg fikk vite viss hun så ulven men jeg blir også spent :-:

 271. Dette er garantert den BESTE boken av alle den var veldig spennene og gøy jeg anbefaler dere og lese den.
  TERNINGKAST 10000000000000000000000000

 272. boken heter ULVEHUNDGÅTEN. Den handlet om søkelseshund og en gammel historie.
  det er Jørn lier Horst. jeg likte denne boken fordi det skjedde noe hele tiden. jeg gir boken terningkast <kfdkjjsksofjflspwihv<<<<<<

 273. Jeg synes at utdaget ikke var bedre enn passe bra, fordi jeg ikke liker sjangeren krim.
  Slutten var spennende.
  Jeg skulle ønske at utdraget varte litt lengre.
  Jeg likte godt da gamle-Tim fortalte om ulvehunden.
  Jeg gir utdraget terningkast 4.

 274. Jeg synstest boken var gøy fordi den var spennedene.
  Jeg har lest en aen nok av samme forfatter og den var veldig bra

  SUPER??

  Terning kast 6

 275. Ulvehundgåten av Jørn Leir Horst
  Jeg likte boka fordi den var veldig spennende fordi det skjedde mye og det var også med krim. Det handlet om en gutt og to jenter som skulle ut for og se på ulvehunden, den drepte folk. Jeg vil absolutt anbefale denne boka for de som liker spennende boker og krim. TERNINGKAST 6

 276. Bjørnemyseriet

  Det er en veldig bra bok og det skjedde noe hele tiden så den boka vil jeg lese handlingen var god og boka var…

  SUPER !!! Terningkast 6

 277. tittel:Ulvehundgåten forfatter:Jørn leir horst hovedpersoner:leo og Cesilia og Une. En dag de var på sjøytebanen så så de en hund som var diger.så gikk de til TIM og sa de hadde sett en hund så fortalte TIM dem om ulvehunden til lady anetta.Jeg synes denne boken var veldig spendene terningkast 6

 278. Jeg likte boka veldig godt fordi den var så spennende. Terningkast 6,

  v SUPER v

 279. forfateren er Jørn lier og de handlet om Cecilie, Leo og Une og hunden Egon

  denne boka var kjempe spenende jeg liker krim og det skjede veldig mye jeg elsket denne boka

 280. jeg syns boka var veldig bra fordi det var spennende.
  terningkast 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 281. Jeg syne denne boken var veldig gøy fordi den hadde veldig mye spenning og den var ganske skumme, jeg har lyst til å lese denne boken selv. Jeg gir denne boken 10/10

 282. ulvehunde gåten laget av Jørn lier horst. Leo Une Cecilie og hunden Egon ser en mystisk ulveaktig hund løpe rundt ute på Fjelltangen. Etterpå forteller Gamle-Tim dem om ulvehunden fra frakteskipet Lady Anetta som ble funnet av fiskeren Gabriel Coch. jeg likte alt fordi den var kjempe spennende så jeg vil anbefale denne boka til andre som liker spennings bøker. Jeg gir terning kast 6

 283. boken heter(Ulvehundgåten) Jeg synes den var bra fordi den var spennend og gøy.Den handler om en hund som hvis man ser den hunden blir en man kjenner død. Terningkast 6:) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 BARCA ER BEST!!!!!!!!!!!

 284. Ulvehundgåten. Forfatter: Jørn Lier Horst. Jeg likte boka fordi jeg liker krim og masse spenning. Jeg syntes boka var godt skrevet så jeg gir den terningkast 6. Jeg vil også anbefale boka for de som liker krim og spenning. boka handler om en spøkelseshund som viser seg av og til på forskjellige steder. Når spøkelses hunden viser seg varsler den at noen skal dø. Hovedpersonene i boka er Cecilia, Leo, Une, Egon og Gamle-Tim.

 285. kul bok likte måten den er skrevet på. gir den terningkast 5 pga jeg liker krimbøker.

  jeg ambefaler denne boken for barn som liker krimbøker.

  abc

 286. Boka slutter veldig veldig spennende jeg har veldig lyst til å lese resten for å finne ut hvem andre som (dør)

 287. Forfatter: Jørn Lier Horst
  Tittel: Ulvehundgåten
  Hovedperson: Leo
  jeg likte at boken var spennende fordi det var en hund som viste seg rett før noen dør
  det var ingenting jeg ikke likte med denne boken
  terningkast: 6

 288. jeg syns boka var bra fordi den var spennende og skummel på en god måtte.
  forfatteren har gjort en god jobb.
  terningkast 6

 289. jeg elsket den har veldig lyst til å lese mer av den skal be om boka! 😀
  hvis jeg skule gi terning kast hadde det vært 6. den er skrevet veldig bra. Den er også skrevet skummelt elsket den 😀

 290. Da jeg leste, la jeg merke til at det var en krim bok.
  Jeg syntes at boka var bra fordi den var spennende.
  Jeg likte godt da gamle Tim fortalte historien til «CLUE».
  Jeg ble irritert over at boka ble slutt så tidlig.
  Det gjorde inntrykk på meg at de ikke fant ut hva hunden var i utdraget.
  Hvis jeg var Leo så ville jeg ike gått, men jeg ville ha blitt hjemme.

  Det

 291. Da jeg leste, la jeg merke til at det var en krim bok.
  Jeg synes at boka bra fordi den var spennende.
  Jeg likte godt da gamle Tim fortalte hostorien til «CLUE».
  Jeg ble irritert over at boka ble slutt så tidlig.
  Det gjorde inntrykk på meg at de ikke fant ut hva hunden var i utdraget.
  Hvis jeg var Leo så ville jeg ikke godt, men jeg ville blitt hjemme.

 292. Da vi leste la vi merke til en ulvehund som bringer død og lidelse.
  Vi synes at utdraget var super bra!
  Vi synes det var morsomt at de fire oppdagerne samlet forbokstavene sine og ble CLUE.
  Vi ble irritert over utdraget endte på en DIGER cliffhanger.
  Det gjorde inntrykk på oss at ulvehunden ville tilbake til han som fant han. (vår teori)
  Hvis vi var en av CLUE medlemene ville vi IKKE dratt ut på reise etter ulvehunden med bare sprayboxer til å forsvare oss selv med.
  Vi ble skuffet over at Ulvehunden var ond.
  Vi ble overrasket over at ulvehunden bare viste seg når noen skulle dø.
  Slutten var veldig spennende og fikk oss til å ville lese boka.

 293. jeg synes utdraget var veldig bra
  jeg likte at gammle tim fortallte om ulykene

 294. da jeg leste la jeg merke til at det var mennesker
  jeg syntes at …….
  jeg likte godt da den sluttet
  jeg ble irritert åver at skråskrifta sto det cecilie og i boka er det cecilia
  det gjorde intrykk på meg at egon var liten

 295. 1. Jeg synes at utdraget var bra.

  2. Jeg ble irritert over at det ikke var hele boken.

  3. Jeg likte godt da gamle Tim fortalte historien.

 296. Denne boken er veldig spennende og jeg har veldig lyst til og lese resten av boka!!!
  Boka handler om tre barn som heter Cecilie, Leo, Une og hunden deres Egon som prøver og løse et mysterium om en ulvehund som Gamle-Tim mener er en 200 år gammel hund der hver gang den har dukket opp har noen dødd på en bråd og uvanlig måte. Jeg synes det som er bra er at historien ikke blir kjedelig under veis av historien og at kapittelene er sluttet sånn at man bare må lese neste kapittel og da kjøper flere boka.

 297. ????????Beste boka i verden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 298. Slutten var superbra.Jeg ble skuffet over at jeg ikke fikk høre hele boken.Jeg synes at boken var veldig bJeg ble overrasket over at hunden hadde angripet huset. Jeg ble irritert over athunden drepte så mange.

 299. Jeg synes boka var spennende.? ??????
  Jeg likte godt da de skulle lete etter spor av hunden.?????????????
  Jeg synes det var dumt at den stoppet så brått, fordi jeg ville høre resten av boken.
  Jeg synes det var skummel stemning når den gamle mannen fortalte om ulvehunden.
  Jeg synes de klarte og lage en veldig skummel stemning.
  Jeg ville ikke ha lett noe mer etter hunden.
  Slutten var ekstremt spennende.
  Jeg fikk veldig lyst til og lese denne boken.

  Den var super!!!

 300. jeg synes boka var spenende fordi det lette etter en ulve hund.Da jeg leste,la jeg merke til at hunde ulven lagde spor i snøen.jeg likte godt da gamle tim fortalte om historien.Jeg ble irritert over at historien sluttet så fort.det gjorde inntryk på meg at det var så mange som døde

 301. jeg la merke til at folk døde neste dag de så hunden
  Jeg syntes at boka var spenende

 302. Jeg synes boka var spennende.? ??????
  Jeg likte godt da de skulle lete etter spor av hunden.?????????????
  Jeg synes det var dumt at den stoppet så brått, fordi jeg ville høre resten av boken.
  Jeg synes det var skummel stemning når den gamle mannen fortalte om ulvehunden.
  Jeg synes de klarte og lage en veldig skummel stemning.
  Jeg ville ikke ha lett noe mer etter hunden.
  Slutten var ekstremt spennende.
  Jeg fikk velig lyst til og lese denne boken.

  Den var super!!!

 303. Den var bra fordi det var krim å krim er bra.Jeg synes slutten var spennende og jeg får lyst å lese hele boken. Jeg likte godt at det var mye død. Og at hunden var der alltid litt før vedkommende skulle dø.

 304. Forfattar: Jørn Lier Horst
  Sjanger: krim
  Bok: Ulvehundgåten
  Det handlar om at tre venner som heite Cecilia Une og Leo og hunden Egon. Dei er ute og skal finne ulvehunden. So såg dei ein hund og gjekk til ein som heiter Tim. Tim fortel at han var i eit selskap når nokon såg ulvehunden og fekk han på bilde. Kjærasten til vennen døde dagen etter av høg feber. Legane sa at det var eit virus av ein hund eller eit dyr. So gjekk dei ut og dei hadde med seg spraylakk og insektsspray. Dei gjekk til huset til Coch familien. So såg Cecilia noko. Ein skygge i skogen. Kva var det? Kven var det? Var det ulvehunden eller berre trea?
  Eg synest utdraget var sjukt bra fordi eg liker at det er skikkeleg masse spenning og fordi eg elskar spenning. Spesielt når nokon kan dø i historia. Eg trur det som skjer vidare er at det ho ser berre er Gamle Tim som prøver å skremme dei. Men vist dei seier at dei har sett den kvifor er ingen av dei dø? Å vist ein av dei skal dø so trur eg at Gamle Tim er død når dei kjem tilbake frå skogen og Coch familien sitt huset.
  Den passer for barn over 9 til 14 
  Terningkast:6 kjempebra

 305. Jørn Lier Horst.
  Ulvehundgåten.
  Her er litt frå boka.
  Cocheplassen.
  «Cecilia ga den ødelagte dukken tilbake til Leo, som stappet den inn i jakkelommen. «Vi følger sporene», sa han og ledet dem videre.»
  Eg synset boka var super fordi det var lett å forstå handlinga. Det som skjedde var spennande godt fortalt og godt skildra. Det var spennande at dei følger spor over vegen og i gjennom ein skog. Gamle¬¬-Tim fortel dei om ulven slik dei blir ganske nysgjerrige.

 306. Jeg syntes det var en veldig spennende bok .
  Og den var morsom da den gamle dukka var på bakken.
  Jeg gir terningkast 6. :):):):)

 307. jeg synes det var veldig spennende fordi, Ulvehunden bringte ulykke.folk ble drept sånn helt ut av det blå, men jeg tror ikke det skjedde sånn helt uten videre. det er spennende å kunne få tenke litt selv hvordan det skjer og hvorfor.

 308. Jeg liker at det er dyr i historien som gjør det litt mer spennende og lese! det jeg ikke liker er at hunden ikke har noe familie:(

 309. Teksten handler om gjengen clue som ser en mystisk hund og prøver og løse mysteriet.
  Jeg syntes teksten var bra fordi den var litt skummel og hadde mange spenningskurver.
  og det sluttet som en cliffhanger, og derfor fikk jeg lyst til å lese mer. Teksten var bra anbefales for 7-11 år terning kast 5,4

 310. Utdraget handler om tre barn og en hund som har sett en ulvehund. Når de kom hjem fikk de høre om en ulvehund som bringer ulykke, og vær gang noen ser den, dør noen. Det var 200 år siden den først ble sett. CLUE som de tre kalte seg, gikk ut der de hadde sett den, og fant noen spor og en fillete dokke. De fulgte sporet å ende opp på en resturant der det var kloremerker over alt. Da de hadde undersøkt litt, så en av dem ut av vinduet, noe bevegde seg i trærne, DEN ER TILBAKE.
  Utdraget er i genren krim og veldig spenende, for den er så godt beskrevet. Den clifhangeren. Jeg ambefaler denne boka for alle aldere over 8.

 311. Utdraget handler om rte barn og en hund som har set en ulvehund. OG når de kom hjem fik de høre om en ulvehund som bringer ulyke å vær gang noen ser den dør noen, men det var 200 år siden den først ble set. CLUE som de tre kalte seg, gjik ut der de hade set den. å fant noen spor å en filete doke. DE følgte sporet å ente opp på resturant det var klore merker over alt. da de hadde undersøkt lit så så en av dem ut av vinduet noe bevegde seg i trerne, DEN ER TILBAKE.
  Utdraget er i genren krim å veldig spenende for den er så got beskrevet å den klifhangeren.jeg ambefaler denne boka for ale aldere over 8.

 312. Jeg synes at denne boken er en av dem beste bøkene vi har lest i bokslukerprisen. Jeg likte denne boka fordi det var veldig mye spenning i den og fordi den var skummel. Jeg liker veldig godt krimbøker så denne boken passet veldig godt for meg. Jeg synes det var litt skummelt da gamle Tim fortalte om historier om folk som hadde møtt ulvehunden og folk i familien hadde dødd brått og uventet.

  CLUE står for Cesilia, Leo, Una og hunden Egon. Det synes jeg var litt kult, men CLUE kan også bety å løse et mysterium.

  Jeg vil veldig gjerne lese resten av boka og hele serien. Jeg synes det var spennende på slutten da Cesilia så noe i skogen og jeg lurer på hva som skjer videre. Jeg skulle ønske utdraget var lengre.

  Jeg lurer på om ulvehunden faktisk var over 200år. Det jeg synes var litt rart var at ulvehunden var helt alein fordi i en ulveflokk er alle samlet i flokk så jeg synes også litt synd i den.

  Jeg synes ulven burde se seg selv i speilet fordi da dør den kanskje.

  Jeg ville ha anbefalt denne boken til noen som liker krim og spenning. Jeg ville gitt denne boken terningkast 6.

 313. Det handler om Cecilia, Leo og Una som ser en stor svart hund. En gammel mann Tim, forteller et sagn om en stor svart hund som bringer ulykke. Når hunden viser seg, dør noen. Cecilia, Leo og Una bestemmer seg får å lete etter hunden.

  Boka var veldig spennende, fordi at det er et skummelt mysterium og at barna løser det.
  Jeg vil lese hele boka.

 314. Ulvehundgåten
  Skrevet av Jørn Lier Horst

  Ulvehundgåten er i serien CLUE-serien.Denne serien handler om Cecilie,Leo,Une og Egon.Utdraget handler om en spøkelseshund, som bare viser seg når noen skal dø.
  Cecilie,Leo og Une tror at dem så spøkelseshund,så har de bestemt seg for å etterforske.

  Jeg likte denne utdraget fordi den var spennende.
  Jeg likte denne måten forfatteren har beskrivet følelser og det som skjedde i boken.
  Jeg har lyst til å lese hele boken.

  Anbefales 10-13 år.
  Terningkast 5

 315. ulvehundgåten

  Dere! sa hun lavt, uten å ta blikket bort franskogkanten. Jeg tror den har komme tilbake.

  jeg likte eldig godt beskrivingene hannes. For eksempel. Hele huset lå innhyllet i mørke, som om det skjulte seg i skyggen av de krokete, gamle trærene rundt. Det må være min favoritt setning fra utdraget.

  Jeg har krim til favoritt sjanger så jeg elsket utdraget, og så har jeg lest de fire første.
  Jeg syntes at denne burde bli en av superfinalistene.
  Terningskast 6

 316. Ulvehundgåten
  Det handler om Cecilie, Une, Leo og Egon(hunden). De får vite av gamle-Tim at det var en spøkelseshund (200 år) som gikk rundt i nærmiljøet. Hver gang noen så den hunden døde en like etterpå.
  Jeg likte utdraget fordi når forfatteren forklarte ting så gjorde han det så spennende. For eksempel «Det var sprekker i muren, takstein hadde løsnet, vinduslemmer hang skjevt og en av takrennene hadde falt ned». Jeg likte også slutten på utdraget, fordi det sluttet når det var mest spennene slik at man for lyst til å lese hele boken.
  Jeg synes boken skal være en av superfinalistene!

 317. Teksten handler om tre barn og en hund. De blir fortalt at en hunde- lignende ulv har lusket rundt, og der hunden er dør et menneske. Det er en krimsjanger.

  Jeg mener at teksten er spennende. Det som gjør den spennende er at ulven er på de stedene som menneskene døde. Det er også spennende at de fant hundespor i snøen. Jeg synes det er mange spennende setninger i teksten f.eks at Gamle Tim forteller om ulvehunden som kom fra lasteskipet Lady Anetta som ble funnet for 200 år siden.

  Jeg synes at teksten er spennende fordi at det er mange forunderlige ting som skjer. Man vet ikke om det er helt sant. Jeg synes andre burde lese den. Jeg synes den skal være superfinalist og vinne bokslukerprisen.

 318. Jeg syntes boken var bra
  Jeg likte godt da de dro til huset til coch
  Jeg ble irritert over at slutten kom så fort
  Slutten var spennende

 319. Veldig bra, liker boka
  Spennende, skummel
  Lett å leve seg inn i handlingen
  Liker måten J.L.Horst skriver på
  Dette var den beste boka!!!
  De fleste vil høre mer……….

 320. Cecilia, Leo, Une og hunden Egon ser en hund i skogen. De går hjem igjen og sier det til Gamle Tim. Gamle Tim forteller de om den mystiske hunden. Han forteller at det var en mann som heter Gabriel Coch som først så hunden. Men det var 200år siden Gabriel Coch så hunden. Det sier at alle de som så hunden døde eller noen de kjente døde. Men hunder kan jo bare bli sånn ca 15-år så det må være en spøkelseshund. Jeg likte dette utdraget fordi det var sjangeren Krim. Jeg synes utdraget var bra og spennende. Jeg anbefaler folk å lese boka. Jeg gir dette utdraget terningkast 5.

 321. ULVEHUNDGÅTEN

  Cesilia, Leo, Une og Egon har sett en ulvehund, og det går rykter om at hver gang den ulvehunden blir sett er det en person som dør brått og uventet.

  Dette er i sjangeren krim.
  Jeg liker egentlig ikke krim så godt, men dette er spennende på alle mulige måter! Forfatteren er veldig flink til å beskrive frykt, og det gjør teksten så mye bedre. Utdraget er spennende og man kan virkelig leve seg inn i teksten. Jeg liker at utdraget slutter brått fordi det gjør sånn at man har lyst til å lese hele boken.

  Jeg synes at utdraget fortjener terningkast 5.

 322. Jeg synes Clue serien er veldig gøy (jeg har bare lest en bok fra den da)
  Tittel:Uvehundgåten
  forfatter:Jørn Lier Horst
  Hovedpersoner:Cecilia ,Une ,Leo og hunden Egon
  Gamle-Tim sier ta det er en ulvehund som ble funnet av en fisker for 200 år siden, og den dukker opp når noen skal dø:(
  Også tror de at de ser den ,men det er jo 200 år siden ,da må det jo være et spøkelelse.
  Men Leo tror ikke på spøkelseshunder så han og de andre føller etter sporende i snøen ,også tror de de ser den!!!!!
  Jeg likte denne bokanmeldensen KJEMPE godt fordi,den var skummel og spennende og fikk lyst til og lese boka:)
  Jeg gir den terninkast 6

 323. Jeg synes boka hvar bra for de det var hveldig mye spenning i den det synes jeg hvar bra med denne boka jeg gir den terning 4 og jeg fikk hveldig lyst til og lese mer? kris LH ☆

 324. Cecilie, Leo, Una og Egon hunden til vennene ser en skapning som ligner på en ulvehund og etterforsker dette og hva tror du skjer??

  Jeg likte ikke boken så godt fordi den var litt kjedelig men det som var bra med boken var at forfatteren greide og beskrive det så godt at selv en treåring hadde forstått det.
  Definisjon: Boken var bra og dårlig samtidig.

  Jeg gir boken terningkast 4???

 325. Denne anmeldelsen handler om Cecilie, Leo, Une og hunden Egon. Gamle Tim forteller dem en historie om en ulvehund. Og gamle tim sier at han har sett den før. Da blir de nyskjerrig og går i skogen og sjekker om de finner noen ting. Så ser Une noen spor.
  Denne boka var bra fordi det var lett å leve seg inni. Sangeren er krim og jeg liker ganske godt krim bøker fordi dem beskrive følelsene så bra. Denne boken passer til 10 og oppover. Jeg gir den 6 av 6 poeng.

 326. Ulvehundgåten

  Cecilie, Leo, Une og hunden Egon har nettopp sett en ulvehund-ting og har nå hørt en historie om ulvehund-tingen og den som ser den vil snart miste noen de elsker…

  Utdraget av denne boka var veldig bra og spennende. Hvorfor jeg synes utdraget av boka var så bra er fordi den er spennende, bra forklart og man kan virkelig leve seg inn i historien og se for seg bilder og hvordan alt ser ut og det er en egenskap alle brae bøker bør ha. Jeg synes utdraget av boka er ikke best fordi Sjangeren krim er ikke min favoritt sjanger men en av mine topp fem.

  Jeg gir utdraget av boka terningkast 5. Jeg anbefaler boka for alle som liker krim og spesielt dem som ikke liker krim så mye heller fordi dette er et flott utdrag som kan få deg til og virkelig like krim.

 327. Ulvehund gåten av Jørn Lier Host
  Det handler om Cecilia Leo, Une, og hunden Egon. Plutselig så ser Egon en ulvehund som springer. De dro hjem og fortalte det til Gamle-Tim og han sa, det sies at at hunden varsler død og ulykke….

  Jeg synes at utdraget er spennende og litt skummel fordi det slutter med at Cecilia sier «jeg tror at den har kommet tilbake» Jeg ville ha gitt utdraget terning kast 7 fordi jeg liker krim

 328. Ulvehundgåten

  De går i skogen og ser en ulv hund aktig dyr og går videre. De får høre nifse historier om det dyre.

  det handler om 3 personer som møter en hund ulv og kommer til et hus eid av Gamle-Tim han forteller historier der den mystiske hunden er nær.

  Sjangeren er krim. Jeg syns at den var veldig bra og passer for alderen 10-16. Derfor gir jeg denne boken en

 329. Cecilia, Leo, Une og hunden Egon ser en ulvehund. Gamle-Tim forteller historien om ulvehunden. Men det er jo en spøkelseshistorie som og alt skjedde for 200 år siden.

  Jeg elsker krim. Det beste utdraget i verden. Forfatteren er kjempe flink og forklarer alt super spennende. Slutten var kjempe spennende fordi han forklarer følelsene og tankene så bra. Skulle ønske det var lengre. Jeg vet at det er ti bøker i Clue-serien. Og skal sykt lese alle sammen. Jeg har lest alle bøkene i detektivbyrå nr 2 serien. Og han er en kjempe bra forfatter. Skulle ønske det også var illustrasjoner med. Og det var litt kipt at så mange døde. Men det gjør det ekstra spennende. Fordi da lurer man på om noen vil dø eller ikke.

  Det beste utdraget i verden. Skal sykt lese hele boka. Terning kast (det høyeste tallet i verden.) Vil sykt at dette blir en av superfinalistene og blir årets bok på bokslukerprisen.

 330. Ulvehundgåten. Dette handler om Cecilie,Leo,Une og hunden Egon.De har en kopp kakao i handa mens Gamle Tim forteller en historie.Han forteller om en mystisk ulv. Gamle Tim sier at vis man ser den svarte store ulven får en god venn av dem svi.Jeg likte veldig godt to setninger den ene var:Det sies at ulven varsler ulykke og død.Den andre setningen var:Jeg tror den har kommet tilbake. Uansett vis jeg skulle gitt terningkast så ville jeg gitt den en klar 5.Boka er krim.Jeg likte veldig godt denne boka jeg vill gjerne lese den ferdig!Jeg synes denne boka passer 10-14 år.

 331. Ulvegåten

  Une, Cecilie og Leo ser en ulveaktiv hund gli ute på isen. Etterpå forteller Gamle-Tim dem om ulvehunden fra frakteskipet Lady Anetta som ble funnet av fiskeren Gabriel Coch. Men det er jo snart 200 år siden, og bare en spøkelseshistorie? De har lyst til å utforske litt mer om denne historien. De drar tilbake til isen og følger fotsporene. Sporene leder dem til camping plassen og der finner kloremerker på døra.

  Utdraget var veldig spennende og veldig bra forklart. Jeg likte godt at det var folk som døde da de så hunden, det gjorde at historien ble mye mer spenende. Jeg likte godt Gmle-Tim med de skumle spøkelsehistoriene. Det her er det beste utdraget jeg har lest til nå. Jeg gleder meg til å lese hele boka og gir utdraget terningkast 6.

 332. Jeg liker clue serien veldig godt 😀 😀 . Har lest alle bøkene, og jeg håper på flere bøker.
  terningkast 100000000000000000000000000000…… #ARSENAL ER BEST!!!!!!!!!!

 333. Forfatter: Jørn lier horst
  Sjanger: krim

  Boka handler om at cecilia,une,Leo og hunden Egon er på skøyter banen og ser en hund en hund som også ligner en ulv en ulvehund de spør gamle tim som forteller om hunden og hva som skjer når man ser ulvehunden.

  Jeg har lest boka før så det var ikke like spennende men første gang var det litt skummelt men veldig spennende også men uansett om jeg har lest boka er den spennene jeg likte da de leter etter hunden og ser masse spor begynner jeg allerede og leve meg inn i den og jeg likte at gamle tim fortalte om hunden da fikk jeg litt informasjon om ulvehunden men jeg får vite at barna og hunden liker og løse gåter og mysterier som ingen har klart og løse boka er veldig spennende og jeg synes den burde være superfinalist boka er super det som var best var når de var litt usikre på om hva hunden var det var veldig spennende .

 334. Ulvehundgåten

  Av Jørn Lier Horst

  Utdraget handler om 3 venner som har dett en stor ulvelignende hund. Gamle-Tim har fortalt dem at vær gang den hunden har vist seg har noen dødt. Den kom hit i et skip for to hundre år siden. Og nå følger de sporene.

  Jeg gir utdraget terningkast 6 fordi han beskrev veldig bra, hadde mange spenningskurver, en ting jeg liker med utdraget er at den erfor både gutter og jenter. Jeg liker hvordan han skriver bøker, han skriver liksom ikke bare litt informasjon og så skjer det noe på en gang. Anbefales for 9-13 år.

 335. Ulvehundgåten
  av: Jørn Lier Horst

  Cecilie, Leo, Une og hunden Egon så en ulveaktig hund løpe ute på fjelltangen. Etterpå forteller Gamle-Tim om en spøkelseshund fra et fraktskip som het Lady Anetta og ble funnet av en fisker som het Gabriel Coch. Men det er jo nesten 2oo år siden og bare en spøkelseshistorie?

  Denne boka er i sjangeren krim.

  Jeg likte denne teksten fordi den var veldig beskrivende, som for eksempel: “Hele huset lå innhyllet i mørke, som om det skjulte seg i skyggen av de krokete, gamle trærne rundt.”

  Denne boka er veldig lett å leve seg inn i siden den er så virkelighetstro.

  Jeg liker personene i utdraget siden de gjør det jeg ville gjort.

  Jeg synes at flere sjetteklassinger burde lese denne teksten siden den er veldig spennende og litt skummel.

  Jeg likte dette utdraget godt.

  Terningkast 5

  • Jeg opplever denne boka som helt super, jeg elsker den følelsen når man sitter å leser og ikke greier å legge fra seg boka. Personlig syntes jeg krim er den beste sjangeren, og derfor er bøkene til Jørn Lier Horst helt geniale. Hvis du liker krim, action og spenning anbefaler jeg denne boka sterkt, jeg har lest mange bøker i CLUE serien, og jeg har tenkt til å kjøpe denne også. Jeg syntes boka fortjener terningkast 6!

 336. Ulvehundgåten

  Dette utdraget handler om:Cesilia og Leo Une og Egon. og de får høre om en skummel ulvehund som bare viser seg når noen skal dø brått og uventet og de tror de ser den.

  Jeg synes dette utdraget er fenomenalt. Fordi han er så virkelig flink til å forklare følelser og når han er flink til å forklare er det lett å leve seg inn i fortellinga.

  Jeg anbefaler denne boka til gutter og jenter fra 9-14 som liker sjangeren krim og litt grøss.

 337. Leo, Cecilie, Une og Egon ser en hund på fjelltangen og går til GammleTim for råd men det eneste han har er en 200 år gammel ulvehund.
  Jeg syntes den var bra fordi jeg liker generelt krim veldig godt nesten uansett og Jørn Lier Horst er en av mine yndlings forfattere og spesielt denne boken var veldig bra.
  Det beste med utdraget er at han er så god til og forklare det de føler slik at vi nesten føler det samme.
  jeg syntes utdraget var veldig bra og jeg vil gi den en 5 på grunn av at den var veldig spennende men den manglet litt av det jeg liker best.

 338. utdraget handlet om Leo Une og Cecilia som har sett en hund eller så er det en spøkelseshund og hver gang noen så den døde noen. Jeg likte utdraget veldig godt fordi han forklarte det sånn at det ble spennende og krim er favoritt sjangeren min.
  denne burde være en av super finalistene ternings kast 6 ??????

 339. Utdraget handler om Cecilia, Leo, Une og Egon (CLUE) som ser en mystisk ulveaktig hund
  og går for å utforske.

 340. Ulvehundgåten. Forfatter: Jørn Lier horst.

  Jeg syntes boka var gøy,spennende,skummel,mystisk fordi…………….det var mye krim og mysterier i boka og jeg elsker når det er spennene og mystisk i en bok
  Terningkast 6. Jeg anbefaler denne boka for de som liker spenning og krim????

 341. Jeg syntes at utdraget var veldig spennende å lese.Jeg likte godt da gamle-Tim fortalte om den spøkelses hunden som lusket rundt på plassen deres.Handlingen var godt beskrevet hvordan ting var og hvor den hunden hadde vært drept,skremt og gjort forferdelig ting med dyr og mennesker.

 342. Ulvehundgåten

  Av Jørn Lier Horst

  Det handler om Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. De ser en spøkelse hund. Gamle tim forteller om andre ganger denne hunden har vist seg. Han forteller at den bringer ulykke og død.

  Dette er en bok i krim sjangeren. Jeg syntes at boka var super fordi det var mange gode beskrivelser og jeg likte at forfatteren bygde veldig høye. Jeg mislikte at det var ingen illustrasjoner. Den var lett og leve seg inn i. Jeg har lyst til og lese ferdig boka

  Terning kast 6 av 6

  • Ulvehundgåten
   Jørn Lier Horst
   Teksten hadler om Leo, Une, Cecilia og hunden Egon som er på sporet av en hund som hver gang den har vist seg skjer det en ulykke kort tid etterpå. Boka er en krimbok. Fortellingen er lett å leve seg inn i fordi den er godt beskrevet.I starten av boka forteller gamleTim og ulvehunden.jeg synes at de fire hovedpersonene er kule fordi de har så forskjelige personligheter.Boka slutter på et spenningstopp så man ikke får lyst til å legge fra seg boka. Det beste med den var at den er så spennende.Andre burde lese hele boka og de andre bøkene i serien. Boka burde bli superfinalist. terningkast 6

 343. den var fantastisk den var så spennande, denne boka skal eg lånne på bibilioteke vår!
  Denne boken syntes eg er super!!!!!!!!
  Dette var kjemmpebra Jørn Lier Horst, og eg elsker krim og eg trur denne boka vinner!!!!

 344. Ulvehundgåten. Dette utdraget handler om 3 venner og en hund som for høre en skummel spøkelses historie og lurer på om den er sann.
  Jeg syntes dette utdraget var veldig bra fordi forfatteren er veldig god til og beskrive følelsene.
  Og det er veldig lett og leve seg inn i utdraget.
  Jeg syntes boken var veldig spennende fordi forfatteren har skrevet veldig gode beskrivelser.
  Men hver gang jeg trodde det skjedde noe så bare fortsetter det vidre uten noe spesielt.
  Dette utdraget likte jeg veldig godt jeg syntes dette utdraget skal bli en av superfinalistene.
  Dette utdraget får terningkast 6.
  Jeg anbefaler dette utdraget til alle over 10år.

 345. Utdraget handler om Cecilie, Leo og Une som får høre om en mystisk ulvehund som bare viser seg når noen kommer til og dø. De begynner følger sporende til ulvehunden og kommer til et forlatt hus.

  Når leste dette utdraget fikk jeg veldig lyst til og lese resten av boka fordi den var veldig spennende og mystisk og slutten var veldig brå.
  Jeg liker også måten forfatteren skriver på fordi han gjør alt så spennende.
  Dette utdraget er også veldig lett og leve seg inn i.

  Jeg syntes denne boken er super bra og vil gi den 6/6.

 346. Utraget handlet om en Ulvehund som er et spøkelse og når folk ser den, så dør noen uventet så Cecilia, Leo og Una har bestemt seg for å etterforske.

  Jeg syntes Utraget var veldig, veldig spennende fordi han beskrive ting godt og det handlet om en spøkelse Ulvehund som på en måte dreper folk, jeg fikk veldig, veldig lyst til og lese hele boka.

  Anbefales 9-12. terning kast 6.

 347. Eg synest ku eg liker såne bøker eg vil gjerne lese heille boka
  Terningkast: 6

 348. Jeg meiner at denne boka ikke var heilt min greie. Litt kjedeleg ikke noe spenande. Plus ikke forståelig.!!!

 349. Ulvehundgåten

  Av: Jørn lier horst

  Ulvehundgåten er i serien CLUE-serien, hovedpersonene er Cecilie, Une, Leo, og Egon, bare at Egon er en hund da. Det handler om en spøkelseshund, som bare viser seg når noen skal dø brått og uventet.
  De tror at de ser denne hunden, og bare MÅ etterforske.

  Jeg likte bare dette utdraget sånn passe, fordi jeg er ikke så veldig glad i sjangeren krim. Jeg synes det var ganske lett å leve seg inn i historien.

  Jeg likte slutten fordi det var en ‘CliffHanger’ og det gjør at du bare MÅ lese mer.

  Jeg synes det var litt fint at alt var så mystisk, og jeg har ganske lyst til å lese mer. Jeg likte at du liksom tenkte ‘nå blir det kjempespennende’ men så blir det ikke det, og sånn tenker du liksom mange ganger.

  Jeg anbefaler denne boka til barn mellom 9-12. Jeg synes ikke at dette utdraget burde vinne bokslukerprisen. Jeg gir dette utdraget et terningkast: 4

 350. Jeg elsket utdraget. Jeg elsker krim det handler om Cecilia,Leo,Une og hunden Egon.
  de for høre mange historier fra gamle Tim de gikk en tur og de sa at de hadde set en hund eller en ulv de ser etter den de går inn i et lite skur cecilia tror hun ser noe det avslutter med en cliff hanger cliff hanger betyr at det avslutter veldig brått og det gjør at man vil lese mer.

 351. Eg likte boka. Den var spanande fotdi dei fant ei fillete dukke.Det var rart at ulvehunden vart sett på cocheplassen.Eg syntest boka var morosam.

 352. UlveHundGåten!
  Jeg synes at utdraget fra Ulvehundgåten var ganske spennende selv om jeg har lest boken fra før av.
  Jeg elsker Clue serien og har lest mange av bøkene som Jørn Lier Horst har skrevet.
  Det handler om at Cesilie,Leo,Une og hunden Egon ser en stor skummel ulvehund som sies at den bare viser seg rett før noen skal dø skrekkelig.

  Boken ligger under slaget ((Krim)) som er litt skumle bøker. Jeg gir utdraget fra boken terningkast 6.

 353. Er Leo vennen til Cecilie.
  Kven er Gabriel Coch.
  Kva er nesten 200 år gammalt.

 354. Eg likte den veldig godt eg hadde lest boka fra før av 6/6

 355. det var skummelt og veldi ekelt stakars ulven som mista tenner når tennene dett utt blir det litt rart men boka va bra

 356. den var spennende men jeg vil vite mer av det som skjer!!! ellers så var boka veldig god!!!!
  terningkast 5

 357. Veldig bra! Passer flott for spesielt guttene i klassen. Mange positive barn som nå har lyst til å lese hele boka:-)

 358. Denne boka var kjempefin (slet

  Terning kast 6

  Denne boka var kjempefin PS sjekk ut YouTube kanalen min Ogge og ase??

 359. Hovudkarakterane heiter Leo, Cecilia, Une og hunden Egon. Boka handler om ein spøkelseshund som levde for ca 200 år sidan.
  Viss du ser spøkelseshunden kommer nokon du kjenner til å dø.
  Eg trur Cecilia blei litt redd fordi dei hadde sett spøkelseshunden.
  Då dei såg spøkelseshunden kanskje dei ikkje visste at det var spøkelseshunden.
  Eg synst at boka var veldig kjekk å lese. Den var spanande og lett å leva seg inn i handlinga.
  Eg anbefaler boka for alle.
  Terningkast:5

 360. Eg synest denne boka var helt super. Eg likte den veldig godt fordi den var kjempe spennende og det en var bra og litt ekkel. Eg har lyst å gå på biblioteket for å låne denne boka vis den er der da. ?? den er det nok mangen som har lyst å låne. Det var gøy når det handlet om Cecilie, Leo og Une som skulle prøve og finne den døde hunden/ spøkelse hunden. Eg vill låne denne boka fordi eg synest denne boka fortjener ein 6 i denne type boka eg liker sånne bøker og eg synsest det var bra og ikkje bare lese dagbøker og andre bøker ein denne. Det var kult at det var ein krimbok. Det var kult at det sluttet på ein spennende slutt.

  Terningkast 6+?

 361. Det var ein kjekk bok for den var spennene og den var den kjekeste me har lest på bok suker prisen fornøden var spennene,og kjekk. Trening kast 6+.???????????????????????????????????????

 362. Den var ganske gøy for at den hadde krim og den var litt skummel sån han skulle verer. Eg ambefaler dene boka til alle men mest til dei som liker krim. Eg vil gji den ein 6 for den var spendande, eg vil lese denne boka. Eg likte den ganske god.???????

 363. Eg syntest boka var veldig spennende. Den var spennende når Gamle Tim fortalte alle dei historiene og når dei var ute og så cocheplassen. Den var også litt skummel. Eg har veldig lyst til og lese boka. Den slutta på ein litt skummel slutt og det gjer sånn at eg har ekstra lyst til og lese boka.
  Eg gjir terningkast: 6????

 364. Denne boka var perfekt eg likte denne boka kjempe godt.Det var ein bok som var spennede og det me den hunden att den hadde drept så mangen det var spennende. Denne boka er ein eg har lyst til og lese:Terningkast 6

 365. Denne boka var veldig bra. Spenningen var bra, historien var bra, den gir meg mykje bra å tenkje på anngående den ulvehund spøkeslet. Og den lykkest bra på kva den den prøver på. Men den var liksom ikkje 100 prosent. Den ga meg enn del interesse men ikkje det meste i verda. Ellers ei veldig bra bok. Terningkast er ei blank 5 fra meg.

 366. Denne boka var super! Den var veldig spennandes etter min meining, og eg likte at det handlet om en gjeng som leter etter den ulven/hunden. Det var bra at utdraget stoppet når det mest spennandes kommer. Eg har veldig lyst til å lesa denne boken. Terningkast: 6

 367. Den var veldigt spennane eg liker veldigt godt spenning. Det var bra at dei hadde mykje adjektiv for det gjør den kjekare å lese den. Eg kunne godt ha lest den eg anbefaler den til andre. Den var veldigt bra. Han leste den veldigt for så det var lit vanskelig å følge med

  Terningkast:6

 368. Bra bok. Boken vart den beste krim bok som eg har hørt. Eg vil låne denne boken. Og det høyrest så gjekk ut at det er min 2 favoritt bok.

  Terning kast sterk 6

 369. Eg syntes at boka var super. Eg likte at det var spennanes heile tida. Men eg syntes at det byrde vert litt meir adjektiv. Eg likte veldig godt at det var ekstra spennanes i slutten. Eg likte og at det var ein spøkelses hund. Eg har lyst å lese denne boka.

  Terningkast: ein sterke 5

 370. Eg likte denne boa veldig godt! Somregel så hater eg krim, men denne var kjempe kul! Eg likte når han dærene mannen fortalte historie om ulvehunden, og når dei folka dødet.
  Eg vil ambefake andre til å lese denne boka her!(:
  Terningkast: 6 ?〰???✌️️??????? ?????

 371. Denne boka var perfekt eg likte denne boka kjempe godt.Det var ein bok som var spennede og det me den hunden att den hadde drept så mangen det var spennende. Denne boka er ein eg har lyst til og lese:Terningkast 6.

 372. Bra bok. Eg liker spenning og krim så denne er heilt perfect for meg.
  Terningkast 6??

 373. Det var spennende bok for dei som like krim elller mysteriet
  Terningkast det bestemmer du . Takk for meg

 374. Eg syns denne var veldig spennade bok. Di brukte beskrivelse og skreiv kva som skjedde. Og eg liket jo krim bøker så det passet at med hørte/leste denne boka..

  TERNINGKAST: sterke 5

 375. Eg syntes boka var veldigt spennandes fordi det handla om ein ulve-hund som fekk folk til å dø. Det var veldig spennandes men man fekk også litt sånn ekkel følelse.
  Terningkast: ein strek 5!5️⃣

 376. Eg syntes at boka var bra. Spennades og kjekk. Eg liker skrekk bøker og likte denne boka.
  Eg gir den tengingkast 6.

 377. Jeg sunds det var litt skummelt. Fordi dukka var der, noe beveges seg i skogen, en spøkelseshund. Jeg sunds det var spenne fordi. noen var i huset.

 378. Jeg syntes det var super og spennende fordi du kom med spennende og skumle ord som fikk meg til å ha lyst til å lese mer og jeg elsket da Cecile sa «Jeg tror den har kommet tilbake»

 379. Heile klassa likte boka veldig godt! Den passar godt til sjangeren krim, den var spennande. Den var på ein måte litt skummel sidan den handlar om død. Boka var ultra bra! 🙂 Vi har lyst til å lese boka vidare! Vi er nysgjerrige på kva som skjer vidare. Vi synes litt synd å Cochefamilien. Terningkast 6/6

 380. Jeg syns boka var spennene fordi jeg er glad i spenning og litt krim og den var litt skummel. Den kunne vært litt mer skummel syns jeg da eller så var den veldig bra:)

 381. jeg syntes boken var veldig spennende fordi det var plutselig skjedde nye ting som når Une sa den må ha kommet fra vannet.

 382. Den var super fordi jeg likte best da de gikk inn i huset og da Une så den skyggen bak trærene. Men jeg synes at de skulle være inne der de drakk kakao og sove.

 383. Boka handlar om Cecilia, Leo, Une og Egon.
  Gamle Tim fortel dei ein historie om ein spøkelseshund, og kvar gang den kjem døyr tre mennesker.
  Dei lurer på om detta er sant eller ikkje og går ut for å leita etter hunden ved hjelp av sporene.
  Så såg dei at sporene gjekk bort til cochplassen.
  Er det berre ein tilfeldeghet eller er det ein spøkelseshund?
  Eg likte boka fordi:
  Den var spennande
  Eg liker krim
  Eg såg for meg alt og det gjer at eg lever meg inn i boka.
  Eg har lest den før og eg syntes den var god.
  Terningkast:5

 384. Bra men mangla litt spenning fordi de leter bare etter en hund som kan drepe folk. Vi fikk jo ikke møte denne hunden og man tenker jo at en magisk ulv finnes ikke
  så jeg synes ikke den var så bra. Men ellers så var den bra selv om den var litt overdrevet. Vis man skal skrive om hunder med magiske krefter så kan man skrive en fantasy bok

 385. Jeg syntes boka var spennende fordi boka handlet om en ulv/hund.
  Jeg syntes boka var skummel fordi ulven/hunden var etter en familie.
  Jeg syntes det var skummelt at ulven/hunden var en spøkelseshund.
  Jeg syntes boka var super!

 386. Boka er kjempe bra og spennende. Gode beskrivelser som (Snøen løsnet og drysse ned på dem mens de gikk). Han skrev ikke bare det snødde men med litt sånn liv i seg. Jeg trodde før at de bøkene ikke var så bra men når jeg leste denne ble jeg forelska i den :D. Det som var bra med den var at du måtte ikke se på boka at det var krim du merker det selv når du leser selv om det ikke står de ordene politi og sånt!!! Jeg vil veldig gjerne låne en av bøkene på biblioteket i hvert fall denne! SYND AT JEG IKKE ER VOKSEN. Vil lese voksenbøkene hans!!!!!!

 387. Jeg syntes boka var bra fordi du hadde med masse spennende og litt skummelt og overraskende og god beskrivelse. Jeg syntes det var veldig sennendene på slutten fordi
  du skrev at ho rev blikket ut av det ho så på å sa at det var en skygge som rørte seg borte ved træra det syntes jeg var spennende

 388. Boka handler om ein ulvehund som bringer ulykke. Kvar gong ulven viser seg er det nokon som døyr.
  Eg likte boka fordi den er spanande. Forfattaren skriv veldig levande og det er lett å leva seg inn i teksten.
  Eg anbefaler denne boka om du liker spenning.
  Terningkast:6.

 389. Den var veldig spennende fordi du brukte mye beskrivelse, jeg tok passe bra fordi jeg har lest bok en og jeg synes at den var litt kjedelig og det var denne også.
  Men det var den beste boka i bokslukerprisen. Du brukte mye beskrivelser og det var bra. Fortsett å skrive bøker! du er flink.

 390. Dette er min favoritt-bok av alle bøkene?? Veldig spennende bok, selv om om jeg har lest flere av bøkene dine og aldri klart og komme meg gjennom en eneste, fordi jeg syntes de var kjedelige. Jeg har ikke lest noen av bøkene dine på 1-2 år så kanskje jeg har byttet mening!?

 391. Jeg synes boken var super fordi boken var spennende og det handlet om krim. jeg synes denne setningen var spennende:» jeg tror den har kommet tilbake»

 392. Boka var veldig spennende fordi det handlet liksom om en spøkelseshund, folk døde og det var mange mysterier.|| Terning kast 6||

 393. Terningkast 3. Syns ikke den var så spennende fordi nesten det eneste de gjorde var å høre historier og den var så kort, men litt spennende når de fant dukken og de folkene som døde.

 394. Jeg likte boka fordi den var veldig skummel og spennende. Den ble ikke kjedelig. Det var ikke vanskelig og lese videre. Jeg vil veldig gjerne ha boka hjemme hos meg eller låne den på skolen

 395. Dette er ei krimbok. Eg synest at den var skummel. Eg har lyst til å lesa heile boka. Eg elskar krim difor bør alle som likar krim lesa boka. Når eg les boka føler eg spaninga heile vegen. Du må berre lesa meir.

  Eg gjev terningkast 4

 396. Eg likte denne boka frdi det var bra sameng heng i den og eg liker lit bøker som er litt mysterie. Terningkast 7 den var bra

 397. Eg likte denne boka den var spennende og var veldigt terningkast 5 denne boka har eg lyst å lese heile av. Denne anbefaler eg til dei som liker krim å spenning. Eg har lyst til å begynne å lese serien. ???

 398. Boka var passe bra. Det boka var bra med var at boka slutta bra og det var ein spennende slutt. Det boka ikke var så bra med er at boka varte litt lenge og han som leste venta litt lenge med punktom og eg er ikke så inntrisert i sånne bøker.
  Terningskast: 4

 399. Denne boka var veldig kjekke den var spenanes og litt skummel. Det var spenanes når alle som møtte på ulvehunden døde etter på. Det var masse spening. Det slutta akkurat der det var spenanes så eg har lyst til og les heile. Terning kast 6..

 400. Denne boka var bra, fordi den hadde mykje inleving og du skjønte samanhengen i den. Den kunne du leve deg inn i og late som at du var der og at alt skjedde. Terningkast 6?

 401. Eg synest av boka var veldig spendende, den forklarte mye om kva som kjede. Mye innlevelse.??
  Terningkast: 5+?

 402. Eg synes at boka var super fordi eg liker krim og spenning.
  Terningkast: 6

 403. Veldig bra bok. Den var spennande og eg fekk lyst til å lese heile boka. Likte oppbygningen om forteljingane. Eg liker veldig godt krim og spenningsbøker.
  Terningkast 6

 404. Denne boka var litt spennande. Denne boka vil eg gi eit terningkast 4/6.

 405. Eg syntest at boka var bra. Det syntest eg fordi at det var spenning og bra forklart.

 406. Boka Ulvehundgåten handler om Cecilia, Une, Leo og hunden Egon. Dei liker å løyse mysterier og denne gongen ser dei ein hund som ser ut som ein ulv. Denne hunden har blitt sett før.
  Eg syntest at den er spanande. Eg likar skildringane godt, det gjer at eg lever meg inn i boka.
  Eg likar godt når Gamle Tim fortel om dei gongane ulvehunden viste seg fram, då døyr det alltid ein person.
  Eg har veldig lyst til å lese heile boka.
  Eg gir boka terningkast 6.

 407. Denne boka heiter ulvehundgåten . Hovudpersonene er Cecilia,Une og Leo. Cecilia,Une og Leo har sett ein spøkelsehund, Gamle Tim fortel dei om ein spøkelsehund som har vore mange plassar i området. Leo vil fylgje spora, og Cecilia og Une blir med.

  Eg synest denna boka var ganske bra fordi kvar gong hunden viste seg døde nokon.

  Eg gir boka terningkast 4.

 408. Boka handlar om Cecilia,Leo og hunden Egon
  Dei ser ein hund som liknar på ein ulv.Dei finne ut at hunden er ein spøkeulvehund. Kvar gong nokon ser den kjem nokon til og døy.
  Eg har lese boka tidlegare, og eg likar boka særs godt. Etter eg hadde lest denne boka blei eg hekta av serien clue . Eg synest utdraget fra boka var dårleg og gjorde inntrykket av boka som i utgangspunktet er bra, dårleg.
  Eg likar skildringane i boka, det er levande og lett å leve seg inn i handlinga. Eg oppfordrer alle til og lesa boka.

  Terningskast 6

 409. Dette utdraget var gildt. Eg har lest heile serien og den er kjempe bra. Eg elsker krim så dette er perfekt for meg. Det er bra at han klarer å få fram det han han prøver å sei. Eg likte dette utdraget veldig godt.

 410. Eg likte utdraget veldig godt. Det var eit veldig spennande utdrag. Ein ting eg ikkje likte var når Gamle-Tim snakka om alle som hadde død, det var litt kjedelig fordi han sa nesten det samme om og om igjen. Men utenom det så var det eit veldig gildt utdrag, og det er ikkje umogleg at eg kjem til å lese boka. Terningkast 5.

 411. Eg syntes denne boka var spennande!? Eg syntes den va kjekk!? Terningkast: 6??

 412. Eg likte boka. Boka var spennene. Utraget fikk meg til å ha lyst til å lese det så den boka vil eg kanskje prøve å finne. Terningkast 6.

 413. Boka var veldig god krim og spenning.Eg likte boka fordi det var spendene inni boka då begynte dei å leita etter hunden den var veldigt bra.Eg gir den terningkast 5/6.den var bra men kunne blitt litt bedre ellers veldigt bra,eg kunne ha anbefalt denne til alle.Eg kunne ha lest boka selv.

 414. Eg likte boka fordi ho var spenannde og det var mye som skjede.eg har lest boka Før så eg veit kva som skjer.og det er en ganske god bok.syntes eg.+ eg liker veldig godt krim bøker.terningkast 6

 415. Den var ganske gilt. Eg likte den veldig godt for det var mye spenning i den.
  Den boka er det rette boka for meg.

  Terningkast. 6

 416. Eg syns boka var veldig god. Det var veldig mye spenning. Boka var helt perfekt.
  Terningkast: 6

 417. Boka var gild for det kjedde noe heile tida.
  Det var gjaldt å lese for det var spendene.

 418. Eg synest den boken vare spenenes men han hadde ikkjee så mye informasjon om det virkelig va ulven eg haddee gitt den boken ternig kast 4

 419. Eg syns boka var bra, den var mystisk og spennande. Eg syns det blei litt kjedelig siden den var litt lang men den var ok.

 420. jeg ble litt redd da jeg leste den, ikke helt min smak
  terningkast: 2

 421. Ulvehundgåten

  Fortellingen handler om Uno, Leo, Cecilie og hunden Egon. De har sett en mystisk, stor hund som løper omkring. De får høre mange historier om en hund som ble tatt med dit for 200 år siden og som varslet død og ulykke. Det ble fortalt at når hunden hadde vist seg var det noen som døde rett etterpå. Det høres ut som om det er en spøkelseshund. De bestemmer seg for å lete etter den, de skal følge sporene.

  Jeg synes fortellingen var spennende fordi det virket skummelt at man ikke visste om hunden var ekte eller om det var en spøkelseshund. Jeg likte at det var en gammel mann med i historien som kunne fortelle fra gamle dager. Siden hunden bare viste seg når noen skulle dø lurte jeg på om Uno, Leo eller Cecilie kom til å dø. Det var artig at det var tre barn som skulle finne ut av dette og at de hadde en hund med seg.

 422. Eg synest boka var passe bra.Den var litt kjedelig og litt bra men ikke får meg

 423. Jwg synes den var en av de beste boken jeg har lest???U_❤ jeg anbefaler denne boken og gir den 6 terning kast

 424. Ulvehundgåten
  Ulvehundgåten handler om tre barn og en hund. Barnene heter Une, Cecilia og Leo. Hunden heter Egon. De ser en stor ulv inne i skogen. De hører et skrik der ulven var. Etter på snakker de med en mann som heter gamle Tim. Etter de har snakket med gamle Tim vill de ut i skogen og finne ulven.
  Jeg liker denne boken fordi de forklarer masse av det som har skjedd og de er eventyrlystne og elsker mysterier. Jeg liker når Gamle Tim forklarer om det som skjedde med mennesker som ble forbannet av ulven.
  Jeg anbefaler denne boken fordi du lever deg inn i den ganske fort hvis du liker krim og mysterier. Du blir også kjent med personene. Jeg syns at denne boken burde komme til superfinalen.
  Anmeldt av Karolina
  ten
  Ulvehundgåten handler om tre barn og en hund. Barnene heter Une, Cecilia og Leo. Hunden heter Egon. De ser en stor ulv inne i skogen. De hører et skrik der ulven var. Etter på snakker de med en mann som heter gamle Tim. Etter de har snakket med gamle Tim vill de ut i skogen og finne ulven.
  Jeg liker denne boken fordi de forklarer masse av det som har skjedd og de er eventyrlystne og elsker mysterier. Jeg liker når Gamle Tim forklarer om det som skjedde med mennesker som ble forbannet av ulven.
  Jeg anbefaler denne boken fordi du lever deg inn i den ganske fort hvis du liker krim og mysterier. Du blir også kjent med personene. Jeg syns at denne boken burde komme til superfinalen.
  Anmeldt av Karolina

 425. Jeg synes boken var en av dem beste bøkene vi har lest. Jeg synes det var litt skummelt da gamle Tim fortalte historier om folk som hadde død brått og uventet fordi noen i familien hadde sett ulvehunden det var trist. Jeg synes at denne boken var veldig spennende og skummel å jeg liker sånne krim og grøsser bøker. Jeg vil anbefale denne boken til dem som liker krim og spenning. Jeg vil lese hele boken og hele serien siden jeg lurer på hva som skjer videre. Jeg synes at det var litt skummelt da Cecilia så noe i skogen og jeg lurer på om det var ulvehunden og jeg skulle ønske at dette utdraget var lengere. Jeg synes at det var litt kult at forbokstaven til alle hovedpersonene ble til CLUE. CLUE står for Cecilia,Leo,Una og hunden Egon. CLUE kan også bety å løse ett mysterium. Jeg synes at det var veldig bra stedsbeskrivelse og at forfatteren beskrev hovedpersonene veldig bra. Jeg lurer litt på om ulvehunden er over 200 år. Jeg synes at ulvehunden må se seg selv i speilet siden da dør den kanskje. Jeg synes at det er litt rart at ulvehunden er helt alein siden i en ulveflokk er alle ulvene sammen. Det er også litt synd i den som er helt alein. Har hørt om forfatteren før og han skriver veldig brae bøker.

 426. Aurora og Iver synes boka var veldig bra krim er gøy terning kast 6

 427. Vi syns at boka var ganske bra:-)
  terning kast 5

 428. boken var bra og spennende og dette er en bok med mye spenning noe som gjør det mye morsommere og bedre denne boka får en 5

 429. Damian: jeg likte boken fordi jeg liker ulver og hunder

  Fia: jeg likte boken godt. dette er mi sjanger! elsker denne serien assa!

 430. Den var bra og spenne, vi synes at boka er litt trist fordi det var mange som døde.
  Hunden var mystisk og litt skummelt.
  Vi gir terningkast 4

 431. Sofie: Jeg liker spannings bøker veldig godt og synes boka var bra. Terningkast 6
  Ibrahim: boka var bra

 432. Linnea og Brynjar syns at boken var litt spenenes vi liker egentlig ikke krim, men denne var litt gøy. vi gir terning kast 5.

 433. Den var bra og den hadde en god spenning
  Jeg tror hunden kommer på slutten
  tenings kast 5 av 6

 434. Jeg elsker denne boken og vil bare lese videre. CLUE serien er kjempe bra har lest mange av dem. Jeg vil anbefale denne for 8 år og oppover uansett hvor gammal du er så tror jeg nei jeg vet at du kommer til å like den. Denne boken er ikke i nærheten av alle de andre. Den er mye bedre. Jeg kan ikke si mer tror jeg. Den er alt en bok trenger får at jeg skal lese den: Senning, action og gåter. Jeg vil gi denne boken terningkast 10/10 og mer. Du er fantastisk til å skrive Jørn Lier Horst!!!!!!! Ps: denne skal jeg lese videre!!!!!

 435. Den var veldig bra jeg liker CLUE serien veldig bra. Den var spennende. Og boka er den beste boken i serien syntes jeg.

 436. Dette er den beste boken jeg har lest, jeg har aldri lest en så bra bok.
  Det jeg likte var spenningen jeg elsker og lese spenning. Jeg har lest noen andre bøker i denne seriene var og bra men denne var den beste, heter ikke serien Clue.
  Forfatter du lager e bø

 437. Jeg syns boken var super fordi jeg ilker krim. jeg ble overasket over at vis man ser ulvehunden så dør noen. det er ingenting jeg ble irritert over.

  terningkast: 6 ??

 438. Denne boka var helt super, på grunn av det var min type bok og det skjedde mye i det utdrag. Jeg har lest alle de andre Clue bøkene. gir terningkast: 6
  Jeg anbefaler 9-13 år gammel.
  hovedpersonene i boka: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon.
  Det som skjer er at folk har Set en hund og noen de skjener har død etter på.
  Hovedpersonene har personlighet som er nyserig.

 439. Boka er veldig bra og jeg er lyst til å lese denne boka fordi det er veldig smennede og … HVORFOR ER UTDRAGET SO LITEN ???????????????????

 440. jeg synes boken var super fordi jeg liker Clue seriene.
  Jeg likte godt da de gikk til det gamle huset.
  det var mest spennende da ulvehunden kom
  Det var også spennende da de fortalte om ulvhunden
  terningkast: 6

 441. jeg likte boka veldig godt fordi den var kjempe spennende. Jeg har kjempe lyst til å lese hele boka. Den boka var den beste boka i boksluker prisen. jeg gir boka terningkast 6.

 442. jeg likte boka veldig godt fordi den var kjempe spennende. Jeg har kjempe lyst til å lese hele boka. Den boka var den beste boka i boksluker prisen. jeg gir boka terningkast 6
  elsker denne boka.

 443. Denne boken var super. Fordi det kjede noe hele tiden. Jeg liker CLUE serinen og denne var super som sagt. Dette er klart den beste boken synes jeg.

  TERNINGKAST: ?6?

 444. Jeg synes at denne boka var helt fantastisk. så jeg gir denne boka en klar 6.
  så jeg anbefaler denne boka

 445. Det er den værste boka jeg har lest i hele mitt liv. Boka SUGER!!!!!!!!!!

 446. jeg synes boka var litt kult morsom intresan og spennende og den beste boka jeg har lest

 447. Denne boka var veldig god og spennende.
  Eg har lyst på helile boka og se kva som skjer.
  Lurer på om ulvehistorien er sann.
  TERNINGKAST: 6,99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

 448. Robin (Skole: Røldal) på november 2, 2016 på 7:54 am sier:
  Denne boka var veldig god og spennende.
  Eg har lyst på helile boka og se kva som skjer.
  Lurer på om ulvehistorien er sann.
  TERNINGKAST: 6,99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

 449. Dette var ei super bok! Typisk at utdraget slutta når det var så spennende. Anbefaler denne.

 450. Ulvegåten
  Jørn Lier Horst er forfatteren. Før var han etterforsker i Larvik i politet men han sluttet for å bli forfatter på heltid. Han skriver bøker for voksene og barn. Dette er en krim bok som passer for 10-12 års alderen.

  Bokas handling:
  Cecilie, Leo, Une og hunden Egon ser en ulveaktig skaping ute ved Fjelltangen. De drar til en mann som de kaller gamle Tim. Når de kommer til han forteller han en historie om en ulvehund som har gått rundt. I mange år. Når man ser ulvehunden så skjer det merkelig ting. Hvis man ser den, dør du eller en du kjenner. Han forteller om at faren hans hadde sett den og onkelen hadde falt ned fra taket en dag etter og brukket nakken og ja døde. Hunden hadde fulgt etter en mann med båten som kommer inn på land. Ja Coch, han prøvde å mate den men den ville ikke ha. Tretti dager senere skled kona i bekken og slo hodet og druknet. Det finnes et bildet av den, da den var på Cochplassen.De vil finne spøkelses hunden, de tar med seg spray bokser og finner fort spor etter hunden. De finner en dukke som har blitt bitt på og masse spor. Så går de ned til brygga og finner et hus der Cochplassen der den var på bildet. De så døra var skrapet opp og det var ferskt. Den ville sikkert inn.De så inn i vinduet det var helt mørkt. De gikk rundt huset og fant en bakdør. De skjekket om den var open og det var den. De gikk inn og så bare møbler.Cecilie snudde seg å sa – dere. Jeg tror den har kommet tilbake.

  Vurdering: Jeg synes boka høres veldig bra ut. Den er veldig spennende og har lyst til å lese boka. Jeg likte at det stoppa med spenning for da ville jeg bare lese mer av boka. Jeg tror boka er lett å lese( Pga har ikke lest boka) Det jeg synes er bra med boka er at det er veldig spennende og at ingen helt vet hvordan hunden ser og hvor den gjemmer seg og om det er en hund en gang. Og at man kommer rett inn i handlingen og man får bilder i hodet av det og det synes jeg er bra. Jeg ambefaler å lese den. Den høres veldig bra ut og har hørt av andre at den er veldig bra.
  Ternings kast: 6

 451. Den var spennende ❤️ kul litt skummel av Og til i boka,det var et stort mysterium for :Cecilie,Una,Leo,og hunden Egon.??.
  Så det blir terningkast 6??

 452. Skikkelig gøy! Spennende og små skummel;) Anbefales til alle egentlig….
  Lurer på hva som er mellom trærne… 😉

 453. jeg synets at boka var VELDIG gøy fordi den var kjempe spenndene og jeg fikk bare lyst til og lese hele boka med en gang.

 454. Boka var veldig spennende, det var spesielt spennende når de så spøkelsehunden. Jeg har veldig lyst til å lese resten av boka ;))
  Terningkast 6+

 455. Den ble spennende tilslutt når hun sa «dere,jeg tror den har kommet tilbake».
  Det var litt kjedelig når de skulle lette.

 456. super bra bok likte den.
  men var det enkelig noe spøkelse hund?
  spenende bok akuratt sånn bok jeg liker.
  terning kast 6:)

 457. Jeg synes boka var drit gøy! jeg synes spenning er helt PERF<3 terningkast: 6!

 458. Boka hørtes utrolig gøy ut 🙂
  Har veldig lyst til å lese hele boka.
  Terningkast 6 😀

 459. jeg synes den var veldig bra fordi den var spennende og det hadde vært gøy og lese resten av boka.

 460. ikkke så GØY #¤/&%&/&%#!!#¤&%/&(//)(=/(%&#%%(/=()(&/¤##&%(=^^**ILIUIT#=)(/&%¤#»!¤)(/=?)(/&¤#»»¤#»(/)`=)=//&): HIUUOIU=)()((/&/&/%&/%%%&¤#¤#/&(/&%#¤%%)/&(/

 461. Boka var veldig spennende! Jeg lurer på hvorfor har ulvehunden kommet tilbake.

 462. gøy bok terningkast 6 gøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøy

 463. Et utdrag som fenget nesten alle i klassen. Flere har lest boka, og anbefaler den for de som ikke har lest den. De liker måten forfatteren skriver på, og har lest flere bøker av han. Elevene liker spenning og krim.

 464. Jeg synes boken var veldig spennende og bra. Det var veldig spennende når Gamle-Tim fortalte om de som døde etter å ha sedd ulvehunden. Og når Cecilia så den skyggen i buskene. Og når de dro til Cocheplassen og fant en dør som var åpen. Jeg elsker denne serien det er en super serie og anbefaler denne bokserien til alle som er glad i spennende bøker! Denne boker er såklart super! =)

 465. Jeg syntes boka var helt SUPER. Jeg ELSKER denne bok-serien. Det er sånne her type bøker jeg elsker. Det var både skummelt og spennende da gamle-Tim fortalte om alle de som hadde dødd når ulvehunden hadde vist seg ! Det var også veldig spennende da Cecilia plutselig så en skygge imellom trærne….

 466. jeg syntes boka var bra men den var litt trist sia alle de som så hunden døde, jeg synes det kunne ha vært litt mer action i den. Jeg kunne godt tengt meg å lese resten av den.

 467. Kevin 6c FiBa Jeg syntes boka var spendende og kul men ikke så skummel! Men den var morsom og litt teit innimellom!

 468. litt dårlig. den fortjener terningkast 3. var bare snakk om en bikkje som går rund og lager trøbbel. ikke spennende. jeg foretrekker mer skrekk i en bok enn bare babling om en bissevov. Jeg satt og kjedet meg når jeg hørte på denne boka. #prayforskrekk ❗??

 469. Den var spennende, likte den. forfatteren skrev godt, fikk lyst til og lese mer og mer.

 470. Det handlet om to personer som var ute og letet etter en ulv jeg skal ikke røpe noe mer men den var bra. jeg opplevde boka som spennende og skummel. Terningkast 8

 471. Det var en veldig spennende bok. Den var veldig bra, og jeg fikk lyst til å lese en senere… Jeg har lest bøker fra den samme forfatteren før og de var minst like bra. Det var en de beste bøkene vi har lest på bokslukerprisen, men jeg syns ikke det var den beste… 🙂

 472. Eg synest bokavar litt kjedeleg.Den var litt skummel .Den passa ikkje for meg.
  Den var forstårleg.

 473. Har lest nesten alle bøkene i clue serien??serien er super☺️Det er utrage også(terning kast 6??

 474. Boka var spennende likte den men kanskje litt mange som døde men av spennende. Likte da de skulle jakte på ulven. Terningkast 4

 475. Likte boka fordi det var spennende og jeg håper spøkelsehunden ser seg selv i speilet

 476. Beste boka vi har lest no. Ho var spennande og kul. Vi gler oss til å lese heile boka seinare.

 477. Vi syntes at denne boka var super fordi det var god spenning og god skildring i boka. Vi følte vi var en del av historien.

 478. Heftig bok jeg elsket den ville lest hele selv?Terningkast 6
  Beste boka ever

 479. Veldig bra og spennande bok. Eg anbefaler denne boka for de som liker krim. 10/10
  ???????

 480. Denne boka var spennende.
  Eg likte den fordi eg liker ?
  Denne boka var helt min stil.
  Eg synest det var spennende med spøkelse hunden.
  Ternings kast 6

 481. Denne boka er bra og veldig spennande. Eg har lest alle bøkene i serien no unntatt den siste for den er ikkje på biblioteket endå. Anbefaler boka! ???????
  10/10

 482. Denne boka vart bar eg liker krimbøker og den var ganske spennande!Eg ville anbefalt denne boka til andreog eg gir denne boka terningkast 6!Dette var ei god bok heilt min smak 🙂

 483. eg synst at boka var spenande sikli spenande.
  eg vil fore slå boka til folk som liker spenede båker.
  eg gjir ternig kast 11 🙂 🙂 .

 484. Denne boka var kjempespennande og eg vil lesa heile.
  Boka forteller om ein død hund som kommer når noken skal dø brått og uventet og nå vil folk leite etter denne hunden.
  Terningkast 6

 485. Eg elskar denne boka denne er sikker den beste boka eg har lese i bokslukarprisen.Eg håpar att denne boka er på biblioteket eg gjir ein terningkast 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 denne boka hadde masse spenannde og se på men denne boka er jo klart best

 486. TERNIGKAST 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999,66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

 487. Denne boka var veldig god og spennende.
  Eg har lyst på helile boka og se kva som skjer.
  Lurer på om ulvehistorien er sann.
  TERNINGKAST: 6,99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

 488. Eg syns at boka er spenede sikli spenande bok
  Eg vil fore så boka til forlk som liker sikli spendenene båker.
  eg jgir terning kast 11.

 489. Veldig spennande bok, har lest heile serien.
  Gledar meg til å lesa neste bok i serien som heite Sjøormgåten!!
  Terningkast 6

 490. Boka var SUPER og jeg synest boka var bra skrevet og har lest nesten alle bøkene i serien og den er kjempe bra terningkast 6/6

 491. Jeg synes boka er den beste boka vi har lest! Jeg fikk litt frysninger da gamle Tim fortalte om spøkelseshunden! Jeg synes boka var super fordi jeg liker skumle bøker. Jeg vil gjerne lese resten av boka!

 492. (Fosslia) Jeg synes boka er den beste boka vi har lest! Jeg synes boka var bra fordi jeg liker krim bøker. Jeg synes de var spennene da gamle Tim fortalte om hunden og alle ulykkene, for da fikk jeg litt frysninger. Jeg fikk litt frysninger da de gikk in i de gamle huset! Jeg vil gjerne lese resten av boka!!

 493. Jeg synes boka var bra fordi at jeg liker krim og spenning. Det var bra stedsbeskrivelse.jeg synes boken var spennende. Jeg synes at det var litt skummelt at hvis noen så ulvehunden, så døde som oftes noen? jeg synes det er morsomt at de løser en gåte. Jeg vil gjerne lese hele boken!

 494. jeg synes boken var litt skummel og veldig spennende.
  De hadde forklart hvordan det så ut veldig bra.
  Jeg likte best slutten da de så noe i skogen og jeg synes det var litt dumt at de måtte slutte der.
  Jeg kan gjerne lese hele boken. Jeg anbefaler denne til de som liker spenning,krim og litt skumle bøker.
  Tipp Topp Tommel Opp.
  Terning Kast fra 1-6 så blir det en 6

 495. jeg synes denne boken var helt super, fordi det var mye spenning i denne boken , og jeg elsker spenning jeg gir terning kars 6 :::

 496. jeg synes den var spennende og ekkel fordi det var krim og det ekle var når de snakket om hvordan folkene døde det gordet meg lit kvalm. MEN det var en BRA BOK.GLEDER MEG TIL OG LESE RESTEN. terning kast,6

 497. Jeg syntes boka var veldig bra fordi det var krim.Men jeg lurer på om ulvehunden var et ekte dyr eller et spøkelse? og om den var over 200 år.Jeg har lest de andre CLUE bøkene og de var også veldig bra?

 498. Boka handler om 3 personer som heter Cesilia,Leo og Une og 1 hund som heter Egon den første bokstaven i navnene deres blir til sammen clue. Boka handler om at de så en spøkelseshund. Gamle Tim sitter å forteller de 3 barna om at det var en gang en ulvehund som bringer ulykke å en brå død. Jeg likte denne boka veldig godt fordi jeg fikk frysninger da gamle Tim fortalte om ulvehunden som brakte ulykke å død. Jeg liker veldig godt denne serien å anbefaler andre å lese denne serien! Terningkast 6?

 499. Jeg syntes boka var veldig bra fordi jeg elsker krimbøker og har lest flere bøker i serien. Det var spennende da de fulgte sporene og fant dokka. Jeg likte også da Gamle Tim fortalte alle dødshistoriene. Terningkast 6

 500. Har lest boka den er kjempe bra.anbefalest på det sterkeste
  Terningkast. 6 bra skrevet,og lettlest.Serien er anbefalt
  Forfatteren er kjempe god og dette er ein god kandidat til bokslukerprisen.
  PS: neste bok i serien har kommet ut den heter Sjøormgåten anbefales som resten.

 501. Hvorfor beskrev dem ikke personene?
  Jeg liker krim og spenning. Jeg likte boken så godt ar jeg vil ta terningkast 6

 502. Jeg syntes boka var ganske spennende og litt skummelt. Det må være skummelt og høre at vist hunden viste seg så døde noen.? Jeg kunne tenkt meg og lese resten av boken?? jeg tror denne boken passer best for de som er 8-13/15??

 503. Den var super. Jeg liker krim bøker.
  Boka handler om Cecilie, Leo , Une og hunden Egon som ser en ulveaktig hund.
  Gamle-Tim sier at der den var kom det til å skje en ulykke.

 504. Ulvehundgåten

  Det er ei veldig spannande bok fordi man kan leve seg fort inn i boka. Eg likte den fordi jeg er veldig glad i spannadne bøker. Eg likte det bestefaren fortalte om ulvehunden. Eg tenker at ulvehunden ser litt ut som en vanlig ulv, men at man kan sjå at de ikke er ein vanleg ulv. Eg tenker at det ville vert gøy om jeg fekk lest heile boka. Eg trur eg hadde gitt den 10 av 10 stjerner, men sidan eg berre har lest utdraget så får den 9 av 10 stjerner. Likevel så liker eg denne boka veldig. Då eg såg bilete på boka tenkte eg at den sikkert ikke var så gøy, men den var veldig spannande og gøy.
  Forfatteren heiter Jørn Leier Horst.
  Denne boka får mange smilefjes av meg.     

 505. ULVEHUNDGÅTEN

  Denne boka er skriven av : Jørn Lier horst. Denne boka er ein av mange i serien Clue. Eg synest denne boka var veldig spennande. Denne boka er den 9 boka i serien.

  Une, Cecilia og Leo er hovud personane i denne boka. Boka handlar om at Leo, une og Cecilia ser ein mystisk hund som er ein spøkelses hund. Eg har lese alle bøkene i serien denne er ein av dei beste bøken. Eg likar veldig godt karakterane i denne boka nemlig, Leo,Une og Cecilia.

  Boka er i kategorien spening, når eg les i boka er det veldig vanskeleg å leggje den vekk. Eg synest boka bør vere ein av superfinalistane frå bokslukarprisen

 506. Boken handler om tre barn som leter etter en hund fordig noen av de har sett hunden og de mener/tror at det er en spøkelses hund. Gamle Timm forteller at det er en spøkelses hund som bare dukker opp når noen kommer til å dø som en slags beskjed eller advarsel hen forteller mange historier om hunden og når den dukker opp og hva som har skjedd etterpå. Mens de leter ser Cecilia en skygge bak noen trær og tror det er hunden…

  Jeg synes boken var sendene og jeg fikk mer og mer lyst til å lese boken for hver setning jeg leste i boka det var sånn at jeg ikke klarte å legge den fra meg og jeg ble bare mer og mer oppslukt i boken den var veldig bra og jeg likte den godt. Det er også bra med alle detaljene og beskrivelsene i boken det liker jeg godt og jeg fårstår alle beskrivelsene og lever meg skikkelig inn i boken.¨Det eneste som er litt dumt er at jeg blander navnene ofte og det er litt vanskelig å holde styr på alle navnene.

  Jeg anbefaler virkelig denne boken til de som ikke har lest den.
  Hvist jeg kunne gi denne boken tærninkast fra 1-6 hville jeg gitt den 5,5

  Det som var mest spendende i denne boken var nåt Cecilia så den skyggen og når Gamle Timm fortalte alle de historiene og hunden. Jeg er nesten sikker på at jeg kommer til å lese denne boken så fort jeg får mulighet til det.

 507. Jeg synes boka var veldig spennende å gøy, kanskje jeg leser den en gang. Jeg ville ha foreslått den til andre. Jeg synes den var spennende fordi alle de som hadde sett hunden så døde noen de kjente, dom var ganske mystisk!

 508. Denne boken var veldig spennende, det var veldig morsomt og høre på fra starten av????

 509. Jeg så på forsiden av boka og tenkte at den kom til å handleom en hund som er litt mystisk og at noen barn skulle finne ut av et mysterium om hvorfor den var der.Jeg tok delvis rett,men den handler egentlig om at Cecilia,Une og Leo har sett en hund som ligner litt på en ulv. De spør Gamle-Tim som en gang for lenge siden reiste rundt på havet, men er for gammel nå. Han har samlet inn masse kunskap alle årene sine.Gamle-Tim forteller at det var en fisker som het Gabriel Coch som fant hunden i fraktskipet Lady Anetta for 200 år siden. Gabriel Coch prøvde å gi den mat men den ville ikke ha. Hunden forsvant og neste dag falt kona hans i en bekk og slo hodet og druknet.Det sies at hver gang noen skal dø brått eller uventet viser hunden seg.

  Cecilia,Une og Leo synes det er rart for hunden levde for over 200 år siden. De bestemmer seg for å sjekke det ut.

  Jeg syntes boka var veldig spennende og det er en av de beste bøkene jeg har lest. Denne boka er av sjangeren krim og jeg elsker bøker som er så mystiske at jeg lever meg ordentlig inn i dem og vil lese mer. Jeg elsket boka og anbefaler den for barn fra 8 og oppover,men du må tåle å bli litt skremt. Terningkast 6!!!!

 510. Den var veldig spenende og jeg fikk lyst til å lese mer, selv om jeg vanelig vis ikke er så «gira» på krim, så var dette faktisk ganske gøy. jeg klarte på en måte å leve inn i historien! som om jeg var det selv.
  jeg likte den, terningkast 4.

 511. Cecilie, Leo, Une og hunden Egon ser en ulveaktig hund løpe rundt ute på Fjelltangen. Etterpå forteller Gamle-Tim dem om ulvehunden fra fraktskipet Lady Anetta som ble funnet av fiskeren Gabriel Coch. Men det er jo snart 200 år siden, og bare en spøkelseshistorie.boka er i sjangeren Krim
  Vi likte boka veldig godt!:-)

 512. Denne boka handler om noen barn som noen ganger så en ulvehund somkansje var en spøkelseshund.

  Jeg syntes denne boka var veldig spennende den var litt ekkel men den va fortsatt en av de beste bøkene jeg har lest

 513. Ulvehundgåten er i sjangeren krim, skrevet av Jørn Lier Horst.
  Cecilie, Leo, Une og hunden til Une, Egon ser en ulvaktig hund løpe rundt på fjelltangen. Etterpå forteller Gamle-Tim dem om ulvehunden og at den varsler brå, uventet død. Cecilie, Leo og Une bestemmer seg for å dra tilbake til der de sto på skøyter å se etter sporene fra den mystiske ulvehunden.

  Boka var like bra som resten av bøkene i CLUE serien, og de klarte jeg nesten ikke å legger fra meg. Jeg fikk veldig lyst til å lese resten av boka! Jeg anbefaler alle, uansett hvem å lese denne boka.

 514. Boka handler om Cecilia, Leo og Une som har sett en ulvehund på Fjelltangen. Det sies at hver gang hunden vises, kommer noen til å dø. Cecilia, Leo og Une prøver å finne ut hva som skjer og om den er ekte, som fører dem opp i noen ganske store farer.Jeg har lest boka før og den er fantastisk! Fordi jeg liker veldig godt spenning og krim. Jeg har lest alle bøkene som har kommet ut! Hver gang jeg får eller begynner å lese noen av bøkene i serien greier jeg ikke legge den fra meg før jeg har lest hele! Jeg klarer ikke legge ord på hvor bra den er! Jørn Lier Horst er en utrolig bra forfatter! Alt i boka er så syyyyyyyyyyyyyyyyykt spennende! Jeg føler at jeg er med i fortellingen, at jeg er en av vennene! Jeg anbefaler denne på det sterkeste for alle som elsker krim og spenning!

 515. jeg syntes boka var veldig bra og spennende men det er litt rart at når man ser hunden så dør man det var litt morsomr når han sa at en dame falt ned taket og brakk nakken fordi jeg trodde hun skulle få MERE! skader og ikke bare <> men uansett var boka veldig bra og spennende! Det var det jeg syntes om boka

 516. Boka handlet om en ulv eller slags spøkelseshunnd som var ganske farlig fordi hvis den viste seg så døde noen. Jeg synes boka var veldig bra og spennende. 🙂

 517. Jeg syns boken var super og skikkelig spennende. Det var krim og jeg har lest mange av den serien (clue) Jeg syns det er spennende når Gamle-Tim forteller en historie. Jeg synes det var kult når de gikk ut for å lete etter spøkelseshunde. Jeg ble irritert når teksten sluttet akkurat når Cecilia trodde hun så spøkelseshunden. Jeg vil gi denne boken terning kast 7 og ambefale denne boka til alle jeg kjenner. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 518. Den er kjempebra, jeg har lest alle bøkene i CLUE serien og denne er best! Jeg liker at de holder på spenningen så lenge, jeg liker det. Den handler om tre barn og en hund som løser mange mysterier i Skutebukta og det er LOL at de nå løser et mysterie med en hund!! Skal lese hele boka!

 519. Det var et veldig spennende utdrag og gode forklaringer og skilkdringer til ting, slik at det var lett å se det for seg. Det var en veldig god bok. Krim er en av de beste sjanger i 6 klasse. Jørn Lier Horst er ein veldig god forfatter.

 520. Jeg likte denne boka her veldig godt fordi den var spennende og jeg liker sånne typer bøker. Det var veldig spennende på slutten da Cecilia trudde hun så ulvehubden. Jeg vil veldig gjerne lese resten av boka.

 521. Boka hørtes SYKT spennende ut! Jeg elsker sånne Krimbøker. Dette er den neste oka jeg ikke har lest i bokserien CLUE. Viss du vil lese serien bør du starte på bok 1 (Salamandergåten) viss ikke skjønner du nesten ingenting. Boka får selvfølgelig terningkast 6!!! Håper du vil lese hele serien:-)

 522. Boka var spennende men var litt kjedelig.
  Fordi det tok lang tid før det skjedde noe …

 523. Jeg synes boka er litt skummel fordi hunden kommer bare når noen skal dø brått og uventet.

 524. Dette utdraget var veldig bra. Jeg liker denne type bok.

  Terningkast:5

 525. An va bra
  . Eg fekk frysninger, men har lagd bedre
  #5
  De va mørkt me den forlatte skogen og mannen bare sto der. Så såg han meg………………

 526. Boka var SYKT spennende! Jeg elsker KRIM bøker?. Detter er den boka jeg ikke har lest i bokserien CLUE?! Viss du vil lese CLUEserien bør du starte på den første boka (Salamandergåten) viss ikke skjønner du ingenting?

 527. Artig bok fordi den var spennende. Den var også skummel på grunn av hunden på bildet og at mange døds ulykker skjedde etter noen hadde sett den. Terningkast6️⃣

 528. Boka hørtes SYKT spennende ut! Jeg gleder meg til å lese boka! Dette er den boka jeg ikke har lest i bokserien CLUE?. Viss du vil begynne å lese serien bør du starte på den første boka i serien (Salamandergåten) viss ikke skjønner du nesten ingenting.?

 529. Den var KJEMPE bra?Den var spenede?Fordi den ulvhunden som bare dukker opp og vis noen ser den så er det noe som dør?☠️Jeg vil GJERNE lese hele boka? Jeg liker spenede bøker, det er mine favoritter? Og jeg leser Jørn Lier Horst sine bøker,de er aldri kjedelig?

 530. Jeg syntes den var VELDIG bra fordi at den var spennende❤️Jeg liker spenningsbøker så denne var en bok for meg?Jeg vil lese hele boka en gang?

 531. Elsker bokja vill lesa heile boka ein gong til. elsker clue serien. eg anbefaler boka eg gir den terning kast 6.
  boka var kjempe spennande. har lese alle bøkene i clue serien. gleder meg til neste bok i serien kommer

 532. Veldig bra og spennende bok. Den hadde bra handling. Vi gleder oss til den kommer til vårt bibliotek.

 533. Cecilie, Leo, Une og hunden Egon oppdager en ulvaktig hund løpe rundt på Fjelltangen. Etterpå forteller Gamle-Tim dem om ulvehunden fra frakteskipet Lady Anetta som ble funnet av fiskeren Gabriel Coch. Alle steder ulvehunden viser seg dør noen som var i nærheten brått og uventett. Cecilie, Leo, Une og Egon leiter etter spor.
  Boka er skrevet av Jørn Lier Horst og går under sjangeren krim. Jeg likte utraget fordi den var spennende og litt mystisk. Jeg synes det ble ekstra spennende og mystisk når de så at ulvehunden hadde prøvd å komme seg inn i mursteinhuset på Cocheplassen. Boka anbefales for de som liker mysterier og spenning.

 534. Jeg synes boken var kjempespennende og hadde bare lyst til å fortsette med og lese.
  Det er en SUPER bok og har lyst til å lese de andre bøkene i CLUE serien!!

 535. Den var kjempe spennende, veldig bra og det var rart at alle som så hunden døde etterpå. Det var mye handling.Den beste boka jeg har lest på lenge. Det var spennende at ulven viste seg når noen døde og når ungene fulgte sporene. Slutten av utdraget var så spennende at jeg har lyst til å lese videre. Jeg lurer på hva som skjer med ungene nå som de har sett hunden.

 536. Jeg synes boka var veldig bra, og den var skummel. Det som var skummelt var at det var en hund som levde for 200 hundre år siden som lever nå. Og når den var i nærheten av noe levende på et bilde eller bare blant folk så døde det mennesker hele tiden. Jeg liker veldig godt krim.

 537. Jeg syntes boken var veldig bra. Fordi den er spenende mistenksom og er jo om krim
  Anbefaler den sterkt -terningkast 4 av 6-

 538. Jeg synes at boka var bra fordi den var spennende og jeg liker veldig godt krim bøker! Jeg likte at hver gang noen så hunden døde noen ( ͡° ͜ʖ ͡°)

 539. Veldig bra bok ?? elsker denne boka for han har spening og krim??Han får terningkast 6

 540. Veldig bra bok?? Elsker spenning og krim✌?️ Har veldig lyst til og lese heile boka??

  Terningkast 6??✌?️??

 541. Jeg synes dette tekst utdraget var super, fordi det var mye som skjedde og det var veldig spennende om hva som skulle skje. Jeg har lyst å lese boka.

 542. Super???? tarning kasst 6. Veldig spennane bok og mystisk eg har veldig lyst til å lese den.?????

 543. Jeg synes boka var SUPER! og veldig funny, fordi jeg likte når de snaket om alle dødsfallene som hadde skjedd rett etter at hunden hadde vist seg. Jeg likte også når de skulle lete etter den ulvehunden i snøen, og når de ser de bevegelsene mellom trærne i slutten.

  #Åi

 544. Me syntes at denne boka var veldig bra, fordi ho var spennande, kjekk og gøy. ??????

 545. Jeg syntes den var bra og spennende men jeg er ikke den som er den som er mest glad i krim men den var bra

 546. Jeg likte boken den var veldig bra og spenende.

  Veldig bra bok !!!!!

 547. Veldig bra bok fordi den var spennende og den sluttar uten eit egentlig svar og derfor vil eg lesa meir.?

 548. Eg synes boken var veldig bra og heile klassen min syntes at boken var super. Eg kunne gjerne ha lest denne boken så denne ønsker eg meg til jul.

  ? Terningkast 6 ?

 549. Eg liker boka veldig godt

  Det er den beste boka eg har lest og den er bra……. SUPER !!!! for meg !!! ?????
  Fordi eg liker krim med masse spening i
  Eg elsker bøker !!!

 550. Boka var veldig bra fordi jeg liker sonne mysterier men det som jeg ikke likte det skjedde ikke så mye bare nor de fortelte om han deren mannen.

 551. Jeg synes boka var kjempe bra og veldig spennende fordi det var mystisk at alle de som hadde møtt ulvehunden neste dag mistet noen de var glad i. Og jeg lurer veldig på om Cecilia så ulvehunden i vinduet eller om det bare var vinden som blåste i trærne. Jeg vil gjerne lese hele boka.

 552. Eg synes boka var veldig bra. Den var veldig spennende og eg vil gjerne lese hele.

 553. Utdraget var veldig bra, fordi det sluttet spennenes og hadde masse detaljer.

 554. De aller fleste av elevene synes det var en spennende og kul bok. De liker godt å lese om mysterier. De har også hatt besøk av forfatteren på skolen.

 555. Alexandra; jeg elsket utdraget, det var utrolig spennende. terningkast 6. Jeg likte måten historien ble fortalt, og forfatteren bruker et godt språk. Likte særlig at ting blir forklart. Kommer til å lese hele boken, gleder meg.

 556. Bokanmeldelse
  Ulvehundgåten

  Boken handler om Cecilia, Leo, Une og hunden Egon.
  Cecilia og Leo bor på Perlen pensjonat med moren og faren sine.
  Moren til Cecilia er død. Og faren til Leo bor i Dubai.
  Handlingen foregår for det meste på Perlen pensjonat.

  Boken handler om en spøkelses hund som har en legende etter seg. Hvis den viser seg så dør 3 personer. Cecilia, Leo og Une ser hunden og like etter dør det en mann. Senere kommer det noen gjester som har med seg et hundebur men ikke noen hund. Hva skjer det vil jeg ikke røpe.

  Dette er en krim bok og den er veldig skummel. Jeg har ikke lest eller sett noe som jeg forbinder med dette.

  Teksten går rett inn i historien for boken er en del av en serie. dette er bok nr.9, og i førte bok forklarer de mye. Handlingen er lett å leve seg inn i og tar tak i deg nesten med en gang. Personene er gøye å lese om og gjør mye spennende. Boken tar opp en viktig ting de fokuserer på og det er gøy. Teksten slutter litt åpent men du får ikke vite hva Ulvehunden er. Boka var veldig vanskelig å legge fra seg. Boka er passe lett å lese. Jeg synes boka er veldig skummel fordi selve Ulvehunden er veldig skummel. Jeg synes boka var veldig skummel men jeg leste den ut fordi den var så spennende.

  Det beste er i midten av boka der det er mest handling.
  Det irriterte meg litt at man ikke får vite hva Ulvehunden er.
  Andre bør definitivt lese den.

  Sitat: Etter det gode kommer det noe vondt.

 557. ulvehundegåten
  Dette er ei bok som er i kategorien krim. Boka er skriven av Jørn Lier Horst. Det handlar om at Cecilie, Leo, Une og hunden går til gamle Tim og fortel at dei såg ein ulvehund. Og då fortel Tim at den ulvehunden er eit teikn på at nokon kommer til å dø brått eller at det skjer ein ulykke. Han fortel om nokon av dei ulykkene. Det er at ein mann såg den ulvehunden og når han kom heim så hadde dama hans drukna.
  Denne boka er sinnsjukt lett å leve seg inn i fordi den er bare så innmari gøy!! Eg synest at Gamle-Tim var veldig snill og verkar som ein rolig fyr. Denne boka er litt skummel og den er nok til vår aldergruppe. Denne boka er drit vanskelig å legge frå seg sidan eg bare måtte lese meir! Eg har lyst til å lese boka ein gong til. Eg elskar denne serien og eg kommer til å mase på Jørn Lier Horst om å lage fleire bøker i denne serien. Eg synest at denne er terningskast 6!!!!!!Eg anbefaler alle i heile universet å lese denne boka!

 558. Ulvehundgåten
  Forfattar : Jørn Lier Horst
  Sjanger: Krim
  Leo, Cecilia og Une ser ein svart hund når dei er på skeisebanen. Hunden har noko i munnen sin. Gamle Tim fortel dei om den svarte hunden. Kvar gang nokon ser hunden dør det ein person. Andreas Coch hadde tatt eit bilde av kona si, men bak henne sto den svarte hunden. Leo seier: «Kommer noen til å dø nå så vi har sett hunden?». Gamle Tim:» Eg veit ikkje heilt, sidan det er så mange år sidan noen har sett den».
  Utdraget var veldig spannande å lese. Eg levde meg veldig inni det. Det var veldig spannande, det var nesten som om det kunne vere litt ekte. Eg anbefaler å lese boken, det skal i alle fall eg.

 559. ULVEHUNDGÅTEN
  Av Jørn Lier Horst
  Boka er ein krimbok. Den handlar om tre ungar. Cecilie, Leo, Une og hunden Egon ser ein mystisk ulveaktig hund springe rundt ute på Fjelltangen. Etterpå fortel Gamle-Tim dei om ulvehunden frå fraktskipet Lady Anetta som blei funnet av fiskaren Gabriel Coch. Men det er jo snart 200 år sidan, og bare ein spøkelseshistorie?
  Eg syntest boka var kjempebra! Den var veldig lett å leve seg inn i. Teksten var kjempevanskelig å leggje frå seg. Og den var super gøy. Eg blei liksom lei meg når den stoppa. Den var veldig lett å lese for eg forstod alle orda. Og den var liksom ikkje kjedeleg.
  Det beste ved teksten ar at eg forstod boka. Og den var ikkje skummel og den var lett og lese. Eg likte at det var lette ord og lese. Anbefaler boka til andre 6.klassingar!

 560. Ulvehundgåten
  Av Jørn Lier Horst
  Boka handlar om tre ungar som har sett ein mystisk hund som liknar litt på ein ulv. Dei bestemmer seg for å snakke med Gamle-Tim fordi han er gammal og veit mykje. Gamle-Tim fortel om ein hund som Gabriel Coch tok med inn til land, og den hunden skal visst bringe ulykke og død. Dei tre ungane bestemmer seg for å leite etter hunden. Dei følger spora til hunden, og dei ender opp ved Coche-plassen. Der får dei eit uventa syn.
  Eg synst at Cecilie, Une, Leo og hunden Egon er veldig modige fordi dei tør å følgje etter hunden. Eg syns boka er lett å leve seg inn i fordi Spenninga byggjer seg opp litt etter litt, og du blir på ein måte reve litt med i boka. Boka var vanskeleg å leggje frå seg, fordi du ville heile tida vite kva som skjedde. Teksten er lett å lese fordi det er ikkje så mange vanskelege ord, og det er samanheng i teksten. Boka viser at det lønner seg å vere modig, men viss du er for modig, så kan det skje noko dumt.
  Det beste ved boka var at Spenninga byggjer seg opp litt etter litt, og at ho er veldig bra skreve. Eg synst absolutt at andre bør lese denne boka, ho er veldig gøy!

 561. Jeg syntes dette var en bra krim bok! Når utdraget var ferdig fikk jeg lyst til å lese mer! Terningkast 5

 562. jeg elsket denne boken fordi den var utrolig spennende og morsom 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉

  terningkast 6

 563. Boka/utdraget var kjempe spennende. Liker måten han skriver på og vordan han får det til å bli spennende ? Terning kast 6?

 564. Ulvehundgåten
  Boka er skriven av Jørn Lier Horst. Sjangeren til boka er krim. Hovudpersonane er Cesilie, Leo og Une. Dei får høyre om ein hund som varsler ulykke og død. Dei begynner å leite etter hunden. Dei fant nokon spor som dei fulgte etter.
  Eg synest boka blei spennande når Gamle-Tim begynnte å fortelje om alle som hadde dødd når dei hadde sett hunden. Handlinga er lett å leve seg inn i fordi du føler nesten at du er på jakt etter hunden sjølv. Teksten var vanskeleg å leggje i fra seg fordi eg ville alltid vite kva som skjedde på slutten av boka. Om dei fant hunden, om dei fant hunden og nokon dødde, eller om dei aldri fekk sjå hunden skikkeleg. Boka var lett å lese det var ingen ord som eg ikkje forstod.
  Det beste ved teksten er når dei begynner å leite etter hunden for det er då det blir spennande. Eg meiner boka bør vere ein superfinalist.

 565. Dette er ein fantastisk bok eg elsker denne boa kjempegodt t???????????????????????????????????????????????? Ternigkast 10,99999999999999999999999

 566. Jeg synes dette er den beste boken fra bokslukerprisen. Terningkast 5!

 567. Jeg synes boken var kjempe spennende. Jeg synes denne boken burde komme på 1 plass. Den bygger seg opp på en spennende måte. Jeg er ikke så særlig glad i krim men denne boken likte jeg veldig godt. Jeg synes den fryser øyeblikket bra.

 568. Synes denne boken var ganske spennende så jeg har veldig lyst å lese hele.

 569. Boken var veldig spennende men tror ikke jeg kommer til å lese hele denne boken, fordi jeg ikke er så glad i krim.

 570. Denne boken var bra, og jeg vil ha hele boken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 571. Jeg syns boken var spennende og jeg har lyst til å lese boken. 🙂

 572. Jeg syns at boken var bra fordi jeg har lest flere CLUE bøker og jeg liker at de løser mysterier og finner ut så mye ting.
  Terningkast: 5

 573. Jeg likte boka veldig godt! Den er spennende og mystisk på samme tid. Det går ikke an og lese utdraget og ikke bare MÅ lese boka. Elsker hvordan den føles så ekte. Og det er lett og komme inn i boka.

 574. denne boka var veldig bra, jeg likte att den vaaar så spennende

 575. denne boka var vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveldig bra 🙂

 576. jeg likte den boka. den spøkelse ulv var spennende veldig bok. 🙂 ¤:::(::::::::::::¤

 577. Jeg likte denne boka veldig godt den hadde meste parten av det som man trenger i en bok. jeg anbefaler denne boken veldig mye…

 578. Ulvehundgåten av Jørn Lier Horst.
  Jeg gir boka karakter super fordi.
  1)Jeg levde meg veldig inn i boka.
  2)Det er veldig mange små detaljer som gjør at det blir lettere å leve seg inn i boka.
  3)Den var veldig spenende.
  Jeg har lest 8 av bøkene i denne serien, så jeg liker denne serien veldig godt.

 579. Karakter: passe bra
  den ikke som «evig natt på muset»
  denne var mye dårligere det var for mye coch 😉

 580. Karakter:Dårlig den er litt kjedelig den passer ikke meg jeg er enig det finnes ikke spøkelser! men dette er sikkert fantasi men den er veldig kjedelig IMO

 581. den får en super fordi:
  1. den var spenndene
  2.den var litt skummel men på en arti måte
  3. jeg levde med fort in i fortelingen

 582. spennende historie 7/10 😀 jeg liker dyr
  jeg liker guten
  hun er skumelt 😐

 583. Vi syns at boken var super! Boka hadde en god balanse mellom dialog og handling. Vi følte vi fikk med oss starten, selv om vi hoppet inn på kapittel 3. Den hadde mye innhold. Boken hadde gode beskrivelser, slik at vi følte vi kom inn i teksten.

 584. Jeg synes at boka var ganske bra, fordi den hadde mange spenningspunkter som: hunden i bakrunnen, historien osv. og fordi det var en del praktiske valg og ikke dumme. Men hvorfor følget de etter hunden hvis ikke de ville bringe ulykke? Og hvorfor hadde de med hunden helt uten grunn? Men det er bare en mening, og man kan ikke unngå sånne ting i bøker. Jeg synes at denne boka fortjener en 4er

 585. jeg synes de hadde funnet et godt navn til Cecilia,det var et nydelig navn altså…

 586. Jeg elsker serien CLUE og jeg har lest nesten alle, men jeg må si at dette er den beste jeg har lest hittil. Det er vanskelig å forklare hvorfor denne boken er spennene, men jeg likte god da mannen fortalte om historien til hunden som barna hadde sett. Jeg syntes også at forfatteren har vært veldig flink til å beskrive hvor de er og hva som foregår. Jeg syntes denne boken var VELDIG BRA.

 587. Jeg synes tekstutdraget var bra fordi det skjer litt og litt derfor har jeg lyst til å lese mer!

 588. Sykt bra og spennende bok,denne var bare SUPERBRA!!!!!!!!!» TERNINGKAST:6++++++++++++

 589. Jeg syns den var spennende fordi den var full av død og mord på grunn av en hund som hadde levd i to hundre år og gamle Tim sa historien spennende. 4,5 stjerner.

 590. Jeg synes boken virket veldig spennende og skummel. Jeg synes det var ekstra kult for jeg heter Cecilia 🙂 jeg har super lyst til å lese boken.

 591. Den var litt spennende. Jeg liker krim, så jeg ble nysgjerrig på hva som skjer videre.

 592. jeg likte tekstutdraget. Fordi det var alltid noe spennende som skjedde som gjorde at man ville fortsette og lese. Jeg likte at de fortalte mange ting som hadde skjedd når de hadde sett ulvehunden. Jeg syns at det var morsomt at det var en krim om ulver fordi jeg har ikke sett noen krimbøker om ulver før.

 593. Jeg synes boka var spennende. Dette var noe nytt i forhold til hva jeg har lest tidligere, og som fikk meg til å ønske og lese videre. Slutten var mest spennende fordi Cecilia så noe rart i skogkanten. Jeg gir denne en bra

 594. Jeg synes at boka var spennende fordi spenningen ikke stoppet at det bare fortsetter og fortsetter det synes jeg var bra.

 595. Boken virker veldig spennende og det skjer noe hele tiden. Det blir både fortalt en spøkelseshsitorie om en ulvehund, og barna finner spor i skogen som gjør at de begynner å lure på om den kan være sann. Jeg ble veldig spent på fortsettelsen og kommer derfor til å lese resten av boka. Jeg gir utdraget terningkast 5.

 596. Jeg synes dette utdraget var veldig spennende fordi hunden var kanskje et tegn på døden eller noe. Og jeg likte at det ble forklart veldig nøye hvor de var og hva som skjedde. Det ble et stort pluss.
  de kunne kanskje fortalt litt mer om de forskjellige personene, men det virket fortsatt som en bra bok.
  jeg er egentlig ikke så glad i sånne bøker, men jeg tror jeg ville likt denne her.

 597. Jeg syntes boka var spennende fordi at det var så mye som skjedde om gangen.Det var veldig mange brae uttrykk som løftet boka ett hakk. Jeg syntes og håper at denne boka får 1,2 eller 3 plass når dem skal kåre vinneren.