Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Verdens verste bursdag

Marius Horn Molaug Gyldendal Illustratør: Kristoffer Kjølberg 2016

Ruben har snart bursdag, men føler seg sikker på at ingen vil komme til festen. Sammen med bestevennen Kent legger han derfor en plan for hvordan han kan bli populær på rekordtid. Kanskje han blir berømt hvis han setter rekord i å spise brunsnegler?

Kapittel 6

Kent kastet seg over dataen og snart hadde vi laget følgende reklameplakat:

Vi løp ut i gatene med hendene fulle av brunsneglspisingsreklame. Vi la reklamen i postkasser og
klistret dem opp på alle lyktestolper vi så.

Snart var hele nabolaget fylt av brunsneglkameratene.

Og responsen lot ikke vente på seg. Telefonen til Kent begynte å ringe allerede før vi var ferdig med å henge opp de siste lappene. Brunsnegler var tydeligvis noe som veldig mange var opptatt av og som veldig mange tok svært alvorlig.

Etter hvert ble vi også kontaktet av pressen. Det vil si selveste skoleavisen. Kent var selvsagt i hundre og sa ja til alt og alle.

Vårt første oppdrag var en hage i nabolaget. Mannen i den andre enden ga oss beskjed om å møte opp klokka 18.00. De skulle ha hagefest, og han ville gjerne ha noen som både kunne rydde og stå for underholdningen.

Klokka var 17.55 da Kent, jeg og en gutt fra skoleavisen sto utenfor et av de største husene i nabolaget. Det var et sånt digert hus med en diger dør som man nesten ikke tør å ringe på. Selv ringeklokka virket stor, tung og skremmende.

– Skal vi ringe på og stikke av? sa Kent.

– Kanskje vi bare skal stikke av uten å ringe på, sa jeg.

Mer fikk vi ikke sagt før en eldre mann med rar hatt åpnet døra. – Der er dere jo! Brunsneglkameratene!

Mannen med den rare hatten viste oss rundt på den gigantiske eiendommen sin.

– Vi er svært plaget av brunsnegler, skjønner dere. De spiser opp alle de vakre premieblomstene våre. Så da jeg så annonsen, tenkte jeg at nå skal vi endelig ta innersvingen på de små, brune jævlene for godt. Alle gjestene på kveldens hagefest har derfor fått hver sin bøtte og beskjed om å samle inn så mange brunsnegler de klarer. Jeg regner med at
det blir mange! Hagen er GIGANTISK og sneglproblemet er ENDA MER GIGANTISK.

Kent klappet den gamle mannen på ryggen. – Sånn skal det låte, gammer’n! Vi er klare, vi, ikke sant, Ruben!

Jeg var ikke klar i det hele tatt. Jeg tenkte på bøtter fulle av slimete brunsnegler.

Den gamle mannen presenterte oss for noen av gjestene. De var alle kledd i pene kjoler og snobbete skjorter. – Her er brunsneglspiserne jeg snakket om. Det er bare å gi dem sneglene, så tar de seg av resten.

Gjestene lo høyt og dro fram bøttene de hadde stående. – Endelig! Vi har samlet tusenvis, sa en av dem. – Her er bøtter fulle av brune delikatesser! Og her har dere en trillebår! Dette er mat for resten av sommeren! Trenger ikke å gå i butikken mer dere, ha-ha.

Jeg så ned i bøttene. De var stappfulle av brune slimklumper, det var som en levende seng av brunt
slimgørr. Jeg grøsset.

– Takk skal dere ha! sa Kent. – Da gjelder det bare å spise dette, da.

Gutten fra skoleavisen hadde allerede begynt å ta bilder. – Se på meg, Ruben og Kent! Hvordan har dere tenkt å tilberede dette? Koking? Steking? Sushi? Sashimi?

Jeg var stum som en snegl. Kent stakk hånda si ned i en av bøttene og løftet opp en neve med brun masse. – Vi skal grille dem! Det er jo sommer!

Den gamle mannen med den rare hatten smilte og viste oss bort til grillen. – Selvsagt skal dere få grille sneglene! Grillen er allerede oppvarmet, så det er bare å starte.

Jeg stirret på grillen, jeg stirret på alle bøttene fulle av brunsnegler, jeg stirret på alle gjestene som hadde flokket seg rundt oss, jeg stirret på skoleavisgutten som knipset bilder i ett sett.

Kent stirret ikke, han virket rolig da han la den første sneglen på grillen. Det freste i slim.

– Ta det rolig, Ruben. Vi griller dem og putter dem i lompe med ketsjup og sennep. Dette blir som små, deilige grillpølser!

Helt likt som grillpølser var det ikke. Sneglene begynte å ryke og krympe og frese på en måte som jeg ikke kunne huske å ha sett grillpølser gjøre.

– Det er sikkert smart å la dem steke litt lenge, sa jeg. – For sikkerhets skyld, altså.
Etter hvert som sneglene ble svartsvidde og fikk en «fin stekeskorpe», som Kent kalte det, la vi dem på en tallerken. Kent rullet en lompe rundt den ene og sprutet en solid dæsj med ketsjup og sennep på toppen.

– Da er den første brunsneglepølsa klar, ropte Kent.

Jeg tok imot og holdt den skjelvende i hånda. Kjente at den luktet spesielt. Kent lente seg mot meg og hvisket. – Husk å smile til kamera, Ruben. Nå blir du endelig kjendis.

Jeg svelget, lukket øynene, åpnet munnen og førte brunsneglpølsa langsomt inn. Jeg begynte å tygge, kjente hvordan sneglepølsa gled ut av lompa og satte seg fast mellom tennene. Det smakte forferdelig. Akkurat så forferdelig som jeg tenkte at en brunsnegl ville smake.

Jeg kjente hvordan noe i magen begynte å bevege seg. Først rolig, så kraftigere og kraftigere. Til slutt eksploderte det. Jeg spydde som en fontene. Rett inn i de snobbete gjestene.

Avisgutten knipset bilder som en gal, gjestene skrek som gale og jeg spydde som en gal.

Kent holdt seg for øynene, og jeg spydde videre helt til det var tomt.

Tomt og stille. Den eneste lyden man kunne høre, var lyden av sprakingen fra svidde brunsnegler på grillen.

– Da tror jeg vi har fått alt vi trenger, sa avisgutten og tørket svetten av pannen. – Dere blir garantert berømte etter dette.

– VANDALER! DERE HAR AKKURAT ØDELAGT KLÆR OG MITT GODE NAVN OG RYKTE FOR MANGE MILLIONER! Den gamle mannen med hatt skrek så høyt at hatten ikke lenger satt på hodet hans mens han kjeppjaget
oss ut av hagen. – OG TA MED DERE SNEGLENE, DERE ER LIKE EKLE ALLE SAMMEN, SLIMETE UNGER!

Noen sekunder senere sto vi alene ute på fortauet med åtte bøtter og en trillebår brunsnegler mellom oss. Kent så bedrøver ut, og sint.

Vi tar ikke med oss sneglene, sa Kent. – Vi kan jo ikke stjele noe som ikke er vårt.

Jeg var fremdeles kvalm, Kent måtte støtte meg hele veien hjem. Og da mamma spurte om jeg ville ha kveldsmat, svarte jeg nei takk.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

1 778 anmeldelser av “Verdens verste bursdag

 1. Innhaldet blei ekkelt, mange blei kvalme. Elevane gløymte kva det eigentleg handla om fordi det var «for godt beskrive.»

 2. Verdens Verste Bursdag
  Jeg likte ikke så godt boken fordi den fikk meg ikke til å le, men jeg likte hvordan alle ditaljene ble skrevet sånn at jeg skjønner hva som skjer. Forskempel når han spydde og boken forklarte at alle fikk det på seg og at de ble sinte og lei seg. Jeg likte plakatene fordi det var kult at de viste hvordan reklamene så ut. og jeg brakk meg nesten når han spiste sneglen, men igjen jeg ledde ikke. jeg syntes ikke at den passer til sjangeren humor så mye, men alle har forskjellige meninger om bøker og humor. Jeg anbefaler boker for kanskje barn på 5-9år, men også for folk liker rar humor og folk som spyr. Også snegler da!
  Bokas fremside gir jeg 🎲kast 4 fordi den så mer trist ut en morsom.

  🎲 3

 3. Jeg gir🎲🎲🎲for den er litt ekkel synes jeg. Det som var ekkelt var at Ruben spiste snegler og spyttet på gjestene til de som de jobbet for. Men jeg synes at det var litt komisk også! Jeg anbefaler denne til 6-åringer og 10-åringer fordi den var litt for barnslig for meg, og da ble den litt kjedelig.
  😃😊😂
  Bokas fremside gir jeg 4 fordi den ser mer trist ut en morsom ut, og sjangeren var humor. Siden det er bilder i boka er det fint å lese for da blir det ikke så mye tekst.

 4. Verdens verste bursdag

  Jeg syns at boka var veldig morsom. Det var morsomt når de grillet sneglene fordi det er ikke vanlig å grille, æsj så ekkelt og slimete, Ruben skulle ta en av sneglene, da lukket han øynene og smakte. Da begynte han og spy på alle gjestene, det var skikkelig morsomt. Og til slutt havnet de på fortauet med 8 bøtter og en trillevogn med snegler. Jeg gir terning kast seks 😀😀😀😀😀😀!

  Bokas fremsiden gir jeg terningkast 4 fordi den såg mer trist ut enn morsomt,
  og sjangeren var jo humor. Det var fint å ha bilde på boka, fordi da er det ikke så mye tekst.

 5. 2🎲
  Jeg synes boken var litt morsom, men jeg ble bare kvalm. Det var ekkelt å lese om at de spiste slimete snegler. Jeg ville vanligvis likt detaljerte forklaringer, men dette var for mye. Dette er en bok jeg tror «yngre» ville synes var morsom. Jeg ville ikke anbefalt denne videre til mine venner, fordi vi har lest mye og dette blir for barnslig. Likevel var satt jeg mange kryss i teksten hvor forfatteren treffer sjangeren humor. Så selv det var var barnslig skrev forfatteren godt. Jeg ga terningkast 2 til framsiden før vi begynte å lese, fordi den virket barnslig. Jeg ville ikke valgt denne boken på biblioteket. Jeg synes ikke forsiden passet til utdraget.

 6. Jeg syntes at den var morsom og litt ekkel fordi det er ikke normalt og steke brunsnegler. Jeg liker ikke brunsnegler, de bevegelser sakte og er slimete, det er fult av dem her og dere ekle, æsj!!!
  Den var også litt trist fordi ingen kom i bursdagen. Jeg ville ikke likt det. Jeg ga terningkast 5 til forsida fordi det såg ut som en dårlig bursdag og det passet til tittelen! Jeg likte at det var bilder underveis.

  JEG AMBEFALER DEN FOR ALLE.🦋

  🎲3

 7. Eg likte boka littegrann. Den var litt vel ekkel, fordi Ruben spiste snegler. Kunne dei ikkje bare finne på noko anna!

 8. Eg likte ikkje boka så godt men det var litt morosam når han spydde på gjestene, eg synest boka var ekkel og rar. Eg synest boka passer for 5- 10 år og for folk som liker ekle bøker. Eg gir utdraget terningkast 4.

 9. Eg synes utdraget var dårlig og USPISELIG!🤣
  Eg synes det var ekkelt.
  Sjangeren var humor men lo eg NEI!!!!!!
  🎲1

 10. Jeg likte ikkje boka fordi den er meget meget urealistisk og meget meget meget tullete
  Terningkast: 2

 11. Denne boka var veldig gøy å lese og den var bra detalijert. Det var litt «cringe» når han åt sneglen syns eg.

 12. Denne boka var ekkel og rar. Det er ekkelt med brunsniglar og denne boka gjor det bare ekklare. Boka hadde vert meir passeleg til 1-4.trinn enn 6.trinn. Eg gir denne boka terningkast 2 siden framsida såg kjekk ut men innhaldet var ganske trist. Sjangeren var humor men det var ikkje særleg morosamt:(

 13. Denne boka likte eg ikkje så godt, det var fordi eg trudde boka skulle handle om ein bursdag, men det gjorde ikkje utdraget. I tilleg syns eg den var ekkel, den var ekkel fordi de spiste brunsnegler og tok brunsnegler i bøtter og trillebord. Og ruben spydde og da ble eg kvalmen fordi de forklarte litt for mye om spyingen

 14. Eg syns boka var passe bra.
  Den var litt morsom men og veldig ekkel. Den blei og litt kjedelig nokon steder.
  Men eg fekk eit veldig klart bilete i hovude korleis det var. Då eg las, la eg merke til att boka ikkje hadde noko spenning det syns eg var litt kjedelig, fordi eg liker best spenning bøker. Eg likte godt att dei klarte å gjer ein så ekkel situasjonen morsom. Eg blei litt skuffa i boka fordi eg blei aldri overraska eg såg alltid får meg kva så ville sje. Men eg likte utraget, men fekk ikkje lyst til og lese heile boka.

 15. Eg synast denne boka var kjempe ekkel. Eg holdt faktisk nesten på å spy!! Eg er egentlig fortsatt kvalm av denne boka. Når dei grillet snegler og spiste dei som ei pølse og forfatteren sa at sneglene hang fast i tennene så hadde eg ikkje matlyst lenger, men eg synast den var litt morosam og fordi mannen som var rik blei sur og kalte Ruben og Kent for slimete unger. Når Ruben spydde på gjestane til den rike mannen hadde eg nesten lyst til å spy skjøl. Den plakaten som dei laga var og litt morosam fordi det stod plaget av brunt i hagen vi spiser snegler om dagen. Ruben og Kent- ikke vent. Ring brunsneglerkameratene i dag! Eg gjir denne boka terningkast 3.

 16. Litt kjedelig, utdraget handlet ikke om bursdag, litt rar og ekkel, som om jeg spiste sneglen selv!

 17. Jeg syns at det er godt de har med litt bilder. Men det kunne være litt informasjon om Kent og Ruben. Terning kast 5

 18. Jeg syntes det var litt ekkelt. Jeg fikk grøsninger, men det var mye som var greit.(: Det står at det skal være humor, men det er jeg ikke enig i. Det var ikke noe spesielt gøy.
  Jeg gir terningkast 3.

 19. 🎲3og en halv. Jeg likte ikke dette utdraget av boken så veldig godt for det var ganske ekkelt synes jeg. Men jeg likte at det var masse detaljer.Som eksempel da han spydde å boken forklarte at de han spydde på ble sint. 😊👍

 20. Jeg synes boka hvar ganske bra. Det hvar litt rart at de ville spise snegler men det hvar bra at de ville tjene penger. Gir boka 5

 21. Jeg synes at boka var veldig morsom. Det var nesten som gjenkjenn seg selv og andre gutter på mine alder som prøver å førske og samtidig til å gjør narr av hverandre . for eksampel som å grille brunsnegler, sette på ketchup og sneip og toppen av alt å blir tatt bildet mens en spiser noe som er ekkelt. Jeg lo veldig godt mens jeg lest at Rubben spiste den slimete snegler og deretter kastet opp på gjestene.

 22. I denne boka er det mye humor som passe for de som er 6år og oppover. Boka var lett og forstå. Vi kunne godt ha tenkt oss og lest ferdig boka. Terningkast 4

 23. Verdens verste bursdag: Den var spesiell men ikke så veldig morsom, men ville dessverre ikke lest videre, terning kast 3

 24. Vi synes at boka er veldig bra og forståelsesfull. Vi kunne tenkt oss å lese ferdig boka.
  Vi gir den terningkast 4.

 25. den var morsom kalmenes. det var ekkelt nor han skule spise brun sneglene. terning kast 4 for den var morsom og lit ekkel.

 26. Denne boka syntes jeg var litt kjedelig men bra, jeg tror ikke jeg vil lese denne boka men jeg gir den terningkast 3!

 27. Jeg synes boka var morsom og litt ekkel. Jeg vil ikke lese resten av boka. Terningkast 2

 28. jeg syntes boka var spennende da de måtte spise brun sneglene det var samtidig morsomt og litt ekkelt vi kunne forståelse full vi gir den terningkast 5

 29. Denne boken synes jeg basser best 6-8 år, men den var morsom og ekkel. Jeg gir terningkast:3.

 30. jeg synes boken virker litt kjedelig når det bare handler om og spise snegle pølse

 31. Karakter Dårlig.
  Jeg skjønte ikke humoren
  den var ikke så gøy,
  selv om humor er min sjanger så var ikke denne så gøy ,
  det vi fikk høre handlet ikke om bursdag,

 32. jeg synes boka var passe bra,den var litt ekkel og jeg syntes ikke tittelen på boka passa helt,det er ikke min favorittsjanger heller,men syntes boka var skrevet på en bra måte

 33. veldig bra. :):):)::):)))::)):))::):):):)):)::))::):):):):):):)
  jeg skjønt allt.
  den var lit ekel.

 34. DÅRLIG
  Jeg syntes boken var litt ekkel å kjedelig.
  skulle ønske de skjedde noe mere spennende.

 35. Den var utrolig morsom og veldig ekkel liksom når du spiser snegler med ketchup og sennep litt merkelig, men veldig morsom.

 36. Den var veldig ekkel.Og jeg tror ikke at det var så mange som ville komme etter at han hadde spist brunsnegler.
  terning kast 4

 37. Jeg syntes den var litt ekkel fordi de spiste svidde brunsnegler med lompe ketsup og sennep men plakaten dems var skikkelig morsomme.Jeg gir terningkast 3.

 38. Jeg syntes det var ekkelt når Ruben spiste brunsnegler med ketchup.Så jeg gir den terningkast to.

 39. Jeg syntes denne boka var veldig bra å litt ekkel, å de var tøffe som spiste Sneiler. jeg ville lest hele boka

 40. Denne boka er ganske ekkel, så den var ikke så bra som jeg håpet på, men kult med sneglene.
  Snitt på terningkant på 3.

 41. Korleis klarte dei finne på at dei skulle ete snegler for å bli (kjendiser)? Eg synst det var litt ekkelt og i tilegg var det veldig kjedeligt.

  Ternekast: 1

 42. Den var morsom samtidig som den var ekkel. Heile klassen fekk vondt i magen. Terningkast: 4

 43. Boka var bra. Ekkelt med brunsneglene. Det var et gøy påfunn å spise brunsnegler. Rotete handling.

 44. Den var veldig bra og spennene.når jeg leste den så føler jeg meg at jeg er inni boken

 45. Jeg synes boka var kjempe morsom😅😅. Så dette var humor bok. Jeg ble uggen i magen av å høre om den sneglepølsa. Men dette var en god bok. Terningkast:5🎲🎲

 46. hei (Carmen) Jeg syntes boken var helt grei den var litt ekkelt pga at det handlet bare om brun snegler og at de skulle spise dem og det gjorde meg litt kvalm og det likte ikke jeg så veldig godt. så jeg hadde anbefalt boken får 9-11 år og den handla liksom ikke noe om en bursdag. og jeg hadde gledet meg til og høre om en bursdags feiring så ja jeg hadde kanskje ikke hørt eller les denne boken når jeg spiste heldig vis så spiste jeg ikke. jeg gir terning kast. 🎲 3

 47. Litt for ekkelt for min smak handlet egentlig ikke om En bursdag og det blei litt for godt beskrevet. Passer nok bedre for litt mindre barn 3-8 år .
  Dessverre bare terningskast 2

 48. Vi synes boken var ekkel fordi han spiste brunsnegler. Vi synes også at boken var trist fordi Ruben regnet med at ingen kom i bursdagen hans. Boken handlet mest om spy og brunsnegler og ikke bursdag. Vi gir terningkast 3.

 49. Boka var litt ekkel med de sneglegreiene, men sånn ellers var den «OK». Terningkast: 3

 50. Jeg syntes boka var litt ekkel fordi de skulle spise brunsnegler og da han spiste den spydde han og d var ekkelt.

 51. jeg synes boken var morsom fordi de prøvde og bli populær med og spise brunsnegler. og i virkeligheten tror jeg ikke noen hadde blitt noe mer populær av og spise brunsnegler

 52. det er dårlig at det ble brukt bannord i en barnebok det er et stort minus. Jeg ble overasket over at han spiste snegler.

 53. Jeg syntes boken var spesiell siden de spiste brunsnegler for og bli mer populær på skolen sånn at folk ville komme i bursdagen hanes . Men jeg likte ikke når han bannet.

 54. Det var en bra bok men jeg hater brun-snegler. Jeg ble kvalm når jeg leste boka.
  Utdraget skulle handlet mer om bursdagen

 55. jeg likte ikke da Ruben begynte å kaste opp. Jeg synes det var ekkelt at de måtte spise brunsneglene.

 56. Jeg syns den ble for detaljert og ekkel. Den passet ikke inn i sjangeren humor. terning kast 2 😛

 57. jeg syntes at boken var rar fordi de spiser snegler for å bli populær. boken passer ikke inn i sjangeren humor

 58. Jeg likte ikke da Ruben spiste brunsnegler.
  Jeg ble overrasket over at Ruben spydde på gjestene.
  Jeg synes boken var spennende og morsom.
  Slutten var spennende.

 59. Jeg synes at boka var litt rar og ekkel på grunn av at de spiste slimete snegler, og litt gøy på grunn av navnet demmes.

 60. jeg likte ikke da: de spiste brunsnegler
  jeg synes boka var dårlig
  slutten var
  jeg synes at boka var kvalm

 61. Jeg syntes det var ekkelt pga: snegler er slimete og ekle typer og Ruben spiste en snegle lompe og det var ekkelt også spydde han på noen gjester.

 62. Jeg synes denne boka var kjedelig og ekkel. Jeg likte den ikke for den fikk meg ikke til å le, det den klarte var å få meg kvalm. Men det jeg likte med boka var at noe av det rimte og detaljene ble forklart godt. Min klasse hørte på boka og han som leste opp leste så kjedelig og sakte og så kunstig. Terningkast 1

 63. den var ekkel fordi den handlet om at de skulle spise brunsnegler. den var ikkeen bok jeg synes er så bra:p

 64. Jeg likte ikke helt dette utraget av boken så veldig godt, fordi det var veldig ekkelt synes jeg. Men jeg likte at det var mage detaljer, som eksempel da han spydde å boken forklarte at de ham spydde på ble sinte. Terningkast 3.

 65. boka var passe bra fordi den var litt ekkel og litt morsom fordi den handlet om snegler og spissing av snegler så den var litt ekkel

 66. Jeg ble overasket over at de tenkte at hvis de spiste snegler ville flere komme på bursdags festen hans. Jeg tror ikke jeg villet ha kommet.

 67. jeg synes boken var bra fordi det er min type sjanger det var litt ekkelt at de spiste brun snegler men jeg synes boken er bra

 68. jeg synes at boka var litt dårlig fordi man fikk nesten ikke høre noe om bursdagen. jeg likte ikke da Ruben spiste snegler fordi det var veldig ekkelt.

 69. jeg synes kapittelet var litt rart og ekkelt siden de trodde de ville bli populære av å spise brunsnegler.
  Slutten var også litt for brå og alt skjedde litt for fort, men jeg har jo ikke lest hele så kanskje den blir bedre etter vært.

 70. Jeg syntes den var litt kjedelig, men jeg kunne ha lest den 0 ganger mer.
  Men jeg har lest artigere bøker før men de er ikke norsk xD.
  Pluss den var dårlig men ikke så dårlig den får 2 av 5.
  dårlig dårlig dårlig

 71. jeg likte at det var mange bra detaljer . Jeg likte også at det ble vist hvordan plakaten så ut. Men den var litt ekkel.

 72. jeg synes at boken var veldig ekkel… og jeg ble overrasket over at han spydde FØR han spiste sneglene. terning kast 2

 73. kapitelet var morsåmt fordi han spydde på jestene

  det var ekkelt at han spiste brunsnegle

 74. jeg syntes boken var ekkel siden de spiste brun snegler og spydde på jestene. jeg syntes ikke den var bra

 75. jeg synes boka lite gran bra så jeg gir terning kast 6 fordi den var spnnende og artig og morsom bok og rå kul jeg synes lars er ikke lol han er litt rar om dagen

 76. Nei takkbare ekkelt og for detaljert brrrrrrrr spyr neseten ikkje for meg. Ikkje humor men bare ekkelt anbefales for folk some spiser snørr terningkast 2

 77. I klassa vår var det litt delte meiningar, men dei fleste synest utdraget var ekkelt og rart, men samtidig litt kult. Fleire synest ikkje den var så morosam, då Molaug skildra så godt korleis det var å ete dei slimete brunsneglene og det var kvalmande. Sjangeren skulle heller ha vore «ekkel».

  Andre synest derimot at den var underhaldande, men også litt trist. Trist at Ruben var redd for at ingen kom i bursdagen hans, og at han følte han måtte gjere dette for å bli populær. Nokre synest den var morosam og flira minst seks gongar i løpet av utdraget.

 78. Eg synest den var super men eg blei kvalm når han åt snegla, og når han spydde på dei. Eg lo ikkje, så den passer ikkje sjangeren. Eg synest det var ekkelt, anbefaler den for folk som liker ekle ting. Eg gjer den terningkast: 6

 79. den var ekkel. eg blir kvalm av den boken anbefales til de som er ekkel mitt terningkast er 3

 80. denne boken var skuffende fordi den fikk meg ikkje til og le.
  DEN ER IKKJE UNDER SJANGERET HUMOR!
  Den er lit gøy og spenande.

 81. eg gir terning kast 3.
  grunnen til at eg gir terning kast 3 er at eg syns den den var ekkel og eg blir kvalm av tanken på og spise brun snegl.

 82. terning kast 4 fordi eg synes at den var ekkel men eg begynte å le . eg synest at den var ekkel fordi at han spiste en brun snegle og eg ble kvalm. eg likte boka fordi eg begynte å le

 83. Bra bok jeg har lyst til å vite mere om denne boka jeg skal til biblioteket og LÅNE DEN!

 84. De aller fleste i klassen synes bokutdraget var dårlig. De synes at mye var ekkelt og kvalmt, og at det ikke var morsomt (sjangeren er humor). Klassen gir terningkast 1.

 85. Boka var ekkel for eg holdt på å spy, videre trur eg at han blir litt mobba, men er fortsatt populær på skulen. Eg har bare eit spørsmål KVIFOR SNEGLER!!!!!!!!!!! Eg syns boka passar fra 1.kl – 4.kl. Eg gjer terningkast 2

 86. Eg synest at boka var ekelt fordi dei åt sniglar. Eg trur vidare i boka får Ruben mase sniglar. Det er den ekleste boka. Boka paser til 1-4 klasse.
  Eg gjer tarnigkast 2.

 87. Eg syns at boka var kjempeekel fordi dei spiste snegler. Videre trur eg at det kommer personer i bursdagen. Boka så bare trist ut og det skulle vere morosamt. Eg blei kvalm av boka. Boka passer til barn mellom 7 og 9 år. Eg gjer boka terningkast 2.

 88. Denne boken var litt kvalme. Vi leste denne boken akkurat når vi skulle spise det var så ekkelt🤢 jeg synes det var løye når de spydde rett på gjestene til mannen. det var litte grand drama men ikke så mye.🤔🤔

 89. Eg syns at boka var morosam, kjekk og ekkel fordi det var kjekt at det var bilder. Og det var ekkelt at Ruben spiste snigler. Eg trur at ingen kommer i selskapet fordi han er så ekkel. Boka passer for barn mellom 9 og 12 år. Eg gjer boka terningkast 4.

 90. Eg syns at boka var litt ekkel men boka var veldig nøye forklart eg og det likte eg bare at eg blei litt kvalm eg syns boka passer 9-11 eg gjer terningkast 4

 91. Eg synest at boka var kvalmeste fordi han spiste singler og han spydde. Boka passer til barn mellom 6- 8. Eg gjer boka tarneng kast 4.

 92. Jeg syns denne boken var veldig ekkel. Jeg synes at denne boken er for gutter som går i 1-3 trinn. Jeg leste den med klassen, rett før mat. det var veldig kvalmene 😣😣😣 Jeg syntes at boken var altfor ekkel, fordi de SPISTE BRUNSNEGLER. Jeg vil ikke anbefale denne for barn som er eldre en 8 år. Terningkast 2

 93. Jeg likte ikke boka fordi den var kjempe, kjempe
  ekkel😝😝😝 Jeg syns at denne boka passer til 1-3 klassinger, jeg anbefaler ikke denne boka hvis du hater brunsnegler (som meg). Jeg gir den terningkast🎲: 2

 94. jeg synes denne boka var veldig bra, fordi den var veldig spennende og veldig morsom. Passer til 6-11 år. Jeg vil veldig gjerne lese denne boka. Jeg gir terning kast 6

 95. Jeg synes boka var morsom og lit ekkel.
  Den var morsom/ekkel fordi: de spiste brunsnegler, Ruben spydde, at skole avisa tok bilder av at Ruben spydde og at de trodde at det skulle smake bedre når de puttet brunsneglen i en lompe med ketsjup og sennep.
  Jeg synes alders gruppa på ene boka er fra 12 og nedover.
  Terningkast 6 av 6

 96. denne boka var lit for ekkel men ikke barnslig. fordi en gammel mann banner der…😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😈 og alders grensa burde gå på 9+.
  det jeg likte var att den var moro og se på. og det jeg ikke likte var att den var ekkel. og terningkast er 2,

 97. Jeg syntes boken var super fordi. Den hadde veldig mye humor ,den er også beregnet for barn mellom 6 og 10 år. Jeg gir den terning kast seks.

 98. Utdraget var super bra, fordi den var litt ekkel. Jeg vil anbefale boken for barn mellom 6 og 10 år.
  Terning kast :6

 99. den var dårlig så jeg gir denne boka 🎲1. denne boka var ekkel.
  sjangeren var humor men lo jeg nei 😠😠😠😠😠😒😒😒

 100. Jeg likte boka fordi den var litt rar, og morsom. men lo jeg… NEI!!!😈😈😈😈
  jeg likte den ikke fordi den delen der Ruben spyr er litt ekkel.jeg gir boka terningkast🎲3

 101. DETER EN FANTASTISK BOK MURSOM OG EG TROR DET ER EN AV DE BESTE LITT SOM KAPTEIN SUPER TRUSE

 102. jeg synes boka var passe bra fordi det kunne skjedd litt mer i teksten sellom det skjedde mye. jeg syntes den var veldig morsom bra jobba med boka. brunsneglene var ekle men morsomme.
  Aldersgruppe 10 å nedover. terningkast 5

 103. Jeg synes opplegget til guttene var rett og slett helt idiotisk, dette synes jeg er en litt barnslig bok. Ingen på min alder ville ha spist brunsnegler. : 2

 104. Jeg synes den var morsom og litt ekkel. Den var ok. Jeg synes den var ekkel fordi når han spiste brunsneglen kastet han opp på alle sammen. Den var morsom fordi de lager en sånne teite plakater for at de skal bli populære. 4.

 105. Jeg syntes boka var bra fordi den var morsom.
  Det var morsomt da han skulle spise snegla og litt kvalmt.
  Jeg gir terningkast 6

 106. Jeg syntes at det var et litt rart opplegg å spise snegler for at folk skulle komme i bursdagen din, jeg hadde i hvert fall ikke hatt lyst til å ha en sur, gammel mann i min bursdag. 3

 107. Jeg synes dette var supert Den hadde spenning og humor den hadde alt på en bok jeg elsker boka min favoritt øyeblikk var når han spiste en snegle å kastet opp på alle

 108. jeg synes denne boken var barnslig, forfatteren beskrev veldig detaljert hva som skjedde da guttene grillet brunsneglene, nesten for detaljert. Hvis jeg skulle gitt denne boken terning kast, skulle jeg gitt den terningkast 2.

 109. Boka handlet om at Ruben skule ble populær så folk skule komme til bursdagen til Ruben.
  jeg likte godt da Ruben spydde på gjestene.
  jeg ble overasket over at Ruben spiste snegler.
  jeg synes boka var bra fordi det var litt morsom menn mest ekkel.
  slutten var bra fordi han spydde.
  jeg gir den terning kast 3

 110. Boka handler om Ruben og Kent som spiser brunsnegler. Jeg likte godt da Ruben spydde på gjestene fordi det var morsomt. Jeg likte ikke da mannen ble sint. Jeg ble overrasket over at de faktisk spiste brunsnegler fordi i starten trodde jeg at de bare tullet. Jeg syns at boken var veldig bra. Jeg syns at slutten var veldig irriterende fordi man ikke fikk vite slutten. Jeg gir den terningkast 5 fordi den var morsom, og jeg liker morsomme bøker. ( :

 111. Boka handler om Ruben og Kent som setter opp masse plakater som det står vi spiser snegler dagen lang. Så må de spise brunsnegler så spyr Ruben. Jeg likte godt da Ruben og Kent kom på den ideen med å bli populære. Jeg ble overrasket over at Ruben spiste brunsnegler. Jeg ble irritert over at det ikke ble fortalt noe informasjon om personene som var med. Jeg syntes at det burde vært mer humor for det sto at det skulle være humor i utdraget men jeg syntes utdraget var ekkelt. Jeg gir boka terning kast 3 fordi det sto at det skule være humor og ikke ekkelt.

 112. Boka handler om to gutter som får en idiotisk ide. De skal spise brunsnegler for å bli kjent. Jeg likte ingenting av boka, fordi jeg ble kvalm av sneglene. Jeg likte ikke da Ruben spydde, fordi da ble jeg enda mer kvalm. Jeg ble overrasket over at de klarte å komme på en sånn idiotisk ide. Jeg ble ikke irritert over noe, bare kvalm. jeg syntes at boka var ekkel og rar. Slutten var like rar som resten av utdraget. Boka passer til 10-13 år. Jeg gir terningkast 1 fordi den boka var så ekkel.

 113. Boka var veldig ekkel fordi de spiste snegler.
  Boka handler om en gjeng som heter brunsneglekameratene som solgte stekte brunsnegler.
  Jeg likte ikke boken fordi den var veldig ekkel.
  jeg ble overrasket over at Ruben spiste den ekle, slimete og stekte brunsneglen.
  slutten var ekkel.
  Jeg likte absolutt ingenting med boka.

  Jeg gir terningkast 1fordi den var umoden.

 114. Boka handler om en gutt som heter Ruben. Han ville bli populær, men det gikk ikke bra.
  Jeg likte at han ville bli populær. Jeg likte ikke godt da han spiste SNEGLER!
  Jeg ble overasket over at han turte og spise snegler. jeg ble irritert over at mannen ble sint. Jeg synes at boka hadde masse humor. slutten var lite bit trist og lit ekkel. Jeg gir terningkast 5 fordi den var morsom, ekkel og kvalm!

  Illustratør heter Kristofer Kjølbærg, forfater heter Marius Horn Molaug.

  ( o _ o ) : D

 115. Boka handler om en som heter Ruben som vil bli berømt.
  Jeg likte godt da Ruben ville hjelpe til med å plukke snegler.
  Jeg likte ikke da Ruben spiste brunsnegler.
  Jeg ble overrasket over da Ruben og Kent ville spise masse brunsnegler.
  jeg ble irritert over at Ruben og Kent ville bli berømte av og gjøre ekle ting.
  jeg syntes at boken var bra fordi den har mye av det jeg liker som humor og litt forskjellig.
  jeg gir terningkast 4 fordi den var veldig spennende og morsom.

 116. Boka handler om en gutt som heter Ruben og han vil være populær.
  Jeg likte godt da Ruben og Kent lagde klar brunsneglepølsa.
  Jeg likte ikke da Ruben spyttet ut snegla.
  Jeg ble overasket over at den rike mannen bannet.
  Jeg ble irritert over at fattigdom kom på 4.plass.
  Jeg synes jeg gir boka terningkast 3, fordi den ikke var så morsom eller spennende.
  Slutten var dårlig, fordi den ikke var så spennende eller morsom

 117. Boken handler om at Ruben snart har bursdag, men tror ingen vil komme. Med bestevennen Kent legger han en plan slik at han kan bli populær og kanskje berømt av å spise brunsnegler. Jeg likte godt da han skulle spise brunsnegler. Jeg likte ikke at mannen var så sur. Jeg ble overrasket over at det var så mange brunsnegler. Jeg ble irritert over at de ikke spiste opp alle brunsneglene. Jeg synes at det virker ekkelt å spise brunsnegler. Slutten var litt gøy fordi alle gjestene ble sure av at Ruben spydde på de. Jeg gir terningkast 3 fordi det var morsomt og litt gøy.

 118. Boka handler om en som ville bli populær så han skule spise snegler.
  jeg likte ikke da han skule spise snegler.
  Jeg ble overrasket at han prøvde å spise sneglen.
  Jeg syns at boka var lit ekkel på grunn av sneglene.
  Slutten var ekkel fordi han spydde på gjestene.
  Jeg gir terningkast 1 fordi han spiste snegler.

 119. Boka handler om at Ruben skal feire bursdagen sin men han tror at ingen har lyst til å komme i bursdagen. For å bli populær lager Ruben og vennen hans Kent en plan som går ut på å spise brunsnegler . Jeg likte godt da Kent snakka fordi han hadde en morsom stemme. Jeg likte ikke at Kent, Ruben og skoleavis gutten kom til huset til mannen 17.55 fordi de burde ha vert der 17.59. Jeg ble overrasket over at noen ringte til Kent og Ruben og spurte om de kunne spise brunsneglene i hagen, fordi jeg trodde at ingen kom til å gjøre det. Jeg ble irritert over at Ruben spydde, fordi han burde ha spist opp hele sneglen. Jeg synses boka var helt ok, fordi det ikke var så mye spenning i den. Slutten var vittig fordi Ruben ikke ville ha kveldsmat. Jeg gir boka terningkast 3,33 fordi den ikke var så spennende.

 120. Boken handler om at Ruben skal feire bursdagen sin snart, og han vet at ingen vil komme. Han tror han vil bli populær hvis han slår verdensrekorden i å spise snegler.
  Jeg likte godt at det var litt morsomt og at jeg følte hvordan han har det med å spise pølser som ble til snegler.
  Jeg likte ikke da de forklarte hvor slimete det var.
  Jeg ble overrasket over at man kan bli populær av å spise snegler, jeg hadde ikke likt og være venn med en som spiser snegler.
  Jeg ble irritert over at det ikke er min type bok.
  Jeg synes at illustrasjonen var bra, fordi jeg følte hvor ekkelt han hadde det.
  Slutten likte jeg ikke, fordi jeg fikk ikke lyst til å lese mer.
  Jeg gir denne boken terninning kast 2.

 121. Hei, jeg heter Astrid og jeg skal anmelde en bok som heter VERDENS VERSTE BURSDAG!
  Denne boken handler om en gutt som har verdens verste bursdag fordi ingen vill komme, vel det er det han tror i hvert fall. Jeg likte best da han spydde fordi det var veldig morsomt. Jeg likte ikke at han Kent gutten var så rolig fordi det var ikke noe særlig morsomt. Jeg ble overrasket over at Ruben faktisk spiste sneglen fordi det smaker ikke godt og det vet jeg med egen erfaring fra barnehagen. Jeg syntes at slutten var bra fordi han fortsatt var kvalm. jeg syntes boken var SUPERFANTASTISK BRA OG MORSOM! Så jeg gir boken terningkast trommevirvel takk 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 122. Boka handler om Ruben og bestevennen som prøver å bli berømte av å spise snegler på rekordtid, men det fungerte ikke så bra. Jeg likte ikke da han spydde fordi det var så ekkelt.Jeg syntes boka var litt rar fordi den ikke ga så mening. Jeg gir den terningkast 2 fordi den var så kjedelig. Jeg ble overrasket over at den var så kjedelig fordi den hørtes så gøy ut. Jeg ble irritert over at over at han spydde over gjestene fordi det var pinlig.

 123. Boka handler om en gutt som heter Ruben han hadde snart bursdag og Ruben og Kent
  visste at ingen ville komme så de hadde en plan.

  jeg likte godt da Ruben spydde på gjestene, jeg likte ikke da mannen kasta de ut.

  Jeg ble overrasket over at Ruben spiste en brunsnegle.

  jeg ble irritert over at Ruben ikke spiste flere snegler.

  Jeg synes at boka var veldig morsom fordi den var rar og gøy.

  Slutten var bra fordi de slutta med utfordringen.

  Jeg gir terningkast 4 fordi den boka var veldig morsom.

 124. Boka handler om en gutt som snart har bursdag og tror at ingen kommer til å komme, derfor prøver han og bli populær.
  Jeg likte ikke da de viste et bilde om at de stekte brunsnegler fordi det er nok ganske ekkelt å måtte spise en brunsnegl.
  Jeg ble overrasket over at han faktisk smakte på brunsneglen.
  Jeg ble irritert over at han spydde på gestene fordi det var ekkelt.
  Jeg likte godt stemmen til Kent
  Jeg synes boka var ekkel fordi det handlet om brunsnegler og jeg hater brunsnegler.
  Slutten var litt rar,men morsom fordi de la brunsnegler utenfor huset til den gamle mannen.
  Jeg gir boken terningkast 2 fordi den var ganske kjedelig og ekkel.

 125. Boka handler om to gutter som heter Ruben og Kent og er bestevenner. Ruben ville bli populær på rekordtid av å spise brunsnegler.
  Jeg likte godt da Ruben tok sneglepølsa i munnen og spydde fordi det var morsomt.
  Jeg likte ikke da Ruben spydde på gjestene.
  Jeg ble overrasket over at Ruben tok sneglepølsa i munnen og at mannen lot dem ta sneglene på grillen.
  Jeg ble irritert over at mannen jagde Ruben og Kent vekk fordi Ruben spydde.
  Jeg synes at det var ekkelt men morsomt å se på tegningen med trillebåren med snegler i den.
  Slutten var gøy og morsom fordi det var snegler i og jeg ville lese mer.
  Jeg gir boka terningkast 5 fordi jeg synes den var morsom og jeg ville lese mer.

 126. Jeg synes boken var jammen meg skikkelig artig!! Jeg synes den var helt super av, liksom spenning og humor! Blir nok sikkert til å lese hele boka (:

 127. Jeg synes den var spennende og får veldig lyst til å lese boken.
  det var artig det med sneglene.

 128. Jeg synes den virket veldig morsom. Men dessverre ikke helt min stil. Den var godt fortalt og heldigvis er det mange som liker dramabøker. Jeg vil gi den terningkast 3 av 6

 129. jeg synes den var veldig ekkel. Denne boka er upassende for barn synes jeg. Dette er en bok jeg ikke ville lest. Derfor gir jeg den terningkast 2.

 130. Jeg syntes boka var veldig kul og morsom. Jeg hadde lyst til å lese enda mer men da sluttet utdraget. Jeg gir denne (kule og morsomme) boka en……..

  6🎲

 131. Dette var en ekkel bok. Jeg holdte på og å spy. Jeg syntes den var passe bra. Jeg ville ikke a anbefalt den hvis man spyr enkelt. 🎲Terningkast 3.

 132. jeg synes at denne boken var altfor barnslig. det var liksom gutter som skulle spise brunsnegler for å bli populære. terning kast 1🎲

 133. jeg synes at denne boken var altfor barnslig. det var liksom gutter som skulle spise brunsnegler for å bli populære. terning kast 1🎲.

 134. Boka var bra, den var litt ekkel men det går bra.
  Jeg synes at den herma litt etter andre bøker med det og spise en ekkel ting for og bli populær.
  Jeg synes at denne boka passet for 8-9 åringer.
  3.

 135. dette er en ekkel fortelling fikk meg nesten til og spy anbefales ikke og lese terning kast 2

 136. Jeg synes at boka var ekkel og litt rar. Jeg likte ikke at Ruben måtte spise BRUNSNEGLER!!!
  ÆRSJ! Jeg synes at denne boka bør leses av voksne (Voksne leser for barn rundt 4-6 år ) Jeg gir terningkast 2 fordi man lærer at man ikke skal spise BRUNSNEGLER!!!

 137. Jeg synes boka var bra men også litt ekkel. Fordi han spiste brunsnegler. Denne vil jeg ikke anbefalt til noen andre. Jeg ville sagt at denne kan man lese fra du er 3 – 7 år.
  3/6

 138. Jeg synes verdens verste bursdag var dårlig den var også barnslig. Jeg vil ikke lese den. Jeg synes den passer til 3-5 år jeg vil gi den 2

 139. Boka var litt spesiell og litt rar. Jeg skjønte ikke innholdet helt, men jeg kunne lest boka. Terningkast 3

 140. jeg syns at boka var lit ekkel og lit morsom det er fordi at Ruben spiste en brunsnelle og det var ekelt men det som var morsomt var at ruben spydde på alle gjestene jeg terning kast 5 🎲 aldergrensen jeg syns boka burde passe til er 4 år

 141. jeg gir boka terningkast 2 fordi den er ekkel😞. Jeg synte at den ble litt rar også.
  denne boka passer for barn i 4-6 alderen. Jeg anbefaler ikke boka for andre. (andefales til de som liker å spise brunsnegler)

 142. Emma Bergersen Danielsen (skole: Rossabø) Jeg synes denne boken var veldig kjekk.

  Den var veldig spennende og morsom.

 143. Jeg synes boken var veldig gøy fordi jeg syntrs det var en sprø ide de kom med.
  Men jeg syntes at det kune vært lit fakta om hvordan Ruben følte seg når han kastet opp.
  Terningkast 3

 144. Jeg synes boken var veldig gøy fordi jeg syntes det var en sprø ide de kom med.
  Men jeg syntes at det kune vært litt fakta om hvordan Ruben følte seg når han kastet opp.
  Terningkast 3

 145. Jeg syntes at denne boka var EKKEL og EKKEL og EKKEL 😞😞😞😷😷😷😷!!!! Den boka er ikke noe for meg, siden jeg holdte på å spy av brunsneglene!!!! men en ting har de rett i i boka: brunsnegler ER GRUSOMME både til å spise og……. AT DE FINS!! Jeg syntes at boka var dårlig og jeg syntes at boka passer til… tjaaaa….. 7-8 år kanskje. Den var jo litt( ikke bare litt..) barnslig!!… og… hvorfor brunsnegler 😨??? hvorfor ikke fluer eller noe sånt!!!! Men neeeeeiiiida!! de skulle absolutt få Ruben til å spise BRUNSEGLER!!!!! Jeg gir den 🎲= 2,3 fordi den var veldig ekkel og barnslig og… EKKEL!!!! Anbefales til de som liker å spise brunsnegler.

 146. Jeg synes at utdraget fra boka var veldig gøy og morsom. Jeg har lyst til å lese denne boka. Terningkast 5.

 147. Jeg syntes at boka var ekkel og veldig veldig barnslig denne boka ville ikke jeg anbefalt terning kast 1.(cringe)🤢🤢🤢🤢🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌🐌😶🔫🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🦄🤡🤡👺👺👾👾👾👾✌🏿👋🏼

 148. eg synes boka er bra: fordi det var morosamt når de grillet senglene, og di beskrev godt hvordan sneglene smakte. litt barnsleg fordi dei spiste snegler.
  #verdens verste bursdag.

 149. Bokanmelelse.

  Eg synes att verdens verste bursdag. Var gøy og litt ekkel.
  Eg har lyst til å lese resten.
  Eg gjer boka terning kast 4.

 150. Boka var morsom og litt ekkel!
  Det var litt ekkelt med snegle pølsa og spyet!
  Men spenende. ; )

 151. Jeg synes boken var helt grei fordi det skjede ikke så masse og boken var ikke helt meg.
  Terning kast2️⃣💭

 152. Mathea|Jeg syns den var bra siden den hadde forklaring od den var litt ekkel men ellers bra👍🏻. 🎲3.

 153. Denne boken var veldig ekkel og jeg likte ikke humoren. Boken gjorde meg kvalm😨. Tittelen passet ikke. Hvis jeg skulle gitt et terningkast ville det vert⚁ fordig den passer ikke meg.

 154. Jeg synes dette utdraget var litt gøy, litt kjedelig og litt ekkelt så jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om det men hvis jeg skal gi denne boken et terningkast så blir det: 3

 155. Jeg synest boka var bra fordi den var morsom .jeg har lest hele boka før og boka har mange andre morsomme kapitler så jeg anbefaler boka og gir boka terningkast 5,😜😜😍😍💩

 156. Denne boken var veldig gøy å lese og eg likte når Kent bare var Rolig. Men det var ikke så greit når de banna i boken. Boken fikk meg til å le og det var ikke så ekkelt egentlig. Denne boken var beste jeg har lest. Men jeg gir boken terning kast 6.

 157. Jeg likte at det var en humor bok
  Og jeg likte ikke at de spiste snegler fordi jeg ble kvalm

 158. Jeg liker at det er en bok med rar humor. Men det var ekkelt når de spiste snegler, det gjorde meg kvalm. Jeg gir den terningkast 4!

 159. Jeg syntes denne boken var litt rar….. Men også morsom. (: Jeg anbefaler denne boken til de som er fra 6-11 år kanskje…. den er fordi denne boken er både rar og morsom…..(:
  Den var kanskje litt kvalmenes men det går bra så denne boken får en 3-4-er(:

 160. Jeg syntes boka var morsom. Jeg synte det også var litt ekkelt med brunsneglene. Og de lagde pølse med brunsnegle og det var ekkelt. Jeg vil ikke kese mer av boka

 161. Den var veldig morsom. Jeg fikk kjempe lyst til å lese den. jeg har også lest Verdens Verste Jul, den er morsom også denne boka er ssssssssssssuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrr BRA!!!!!!!!!!!!! 6/6 terning kast

 162. snittet var veldig bra men litt ekelt det med brunsneglene og det vr ikke akkuratt noe om en bursdag der men jeg kunne gjerne lest hele boka skal prøve å finne den på skole biblioteket eller biblioteket i sentrum elsket boka jeg gir den en sterk sekser i terningkast
  bra skrevet!!!!

 163. Dette var en kvalm, og litt rar historie. Jeg likte Kent best, for det hørtes ut som om han gledet seg til å smake på brunsneglene. Jeg synes denne boken var litt dårlig.😉

 164. Jeg syns boken var passe bra og litt ekkel, jeg likte alle detaljene og man forstår godt det man leser, men det er ikke helt min type bok. Terninkast: 4

 165. Jeg synes at den var kjedelig, den er mer for 8 eller 9 åringer.
  Jeg synes det burde være mer action og bedre bilder eller ingen bilder for at den skulle blitt bedre.
  bildene er litt mer for 1-4 klasse.

 166. Spennendene og ekkel fordi at man kan jo ikke spise snegler men spennende fordi at de turte ikke og ringe på hos mannen og de lurte på om noen kom i bursdagen.
  Anbefales for 10-16år Bra bok.

 167. Den var litt ekkel fordi de spiste brun snegler. Men morsom fordi den rare mannen kasta dem ut av hagen. Passer til 8-13.

 168. Jeg synes at boka var litt rar, fordi de spiste brunsnegler. Men jeg hadde nok lest boken ferdig, fordi jeg fikk lyst til å vite hvordan boka ender. Jeg synes at boka passer for 8-10 år.

 169. Jeg syns at det var supert fordi gutten spiste brunesnegler og grillet sneglene jeg har lyst å lese den

 170. Jeg synes boka var ekkel. Men den var litt kul når han spydde og da de spiste snegle og det syntes jeg var ekkelt.

 171. Den er kul og tøff fordi han lagde en plakat som er rar og morsom. Den passer 5-9 år.
  6

 172. Jeg syntes at boka var gøy fordi at fordi at Ruben og bestevennen Kent ville bli populær på rekordtid for og spise flest brunsnegler. Det som var morsomt at avisgutten spiser brunsnegler og… at han spydde som en gal. Jeg syntes at boka vil passe for 9-13 år. Terningkast 5.

 173. Jeg synes at boka var litt ekkel å litt morsom fordi han spiste en segle
  å jeg synes at den var litt morsom da mannen kastet de ut av huset

 174. Den var ikke morsom selv om den egentlig skulle være det.
  Anbefaler for 5-7 år.
  Terning kast 2

 175. Jeg syntes den var morsomt, siden han skulle grille 8 bøtter og en trillebår med brunsnegler og han skulle bli berømt på noen dager før bursdagen sin. Han ville bli populær og få mange venner på sin bursdag men så ente han med bare Kent og Brunsneglkameratene. Han spydde mye og ble kastet ut av den gamle mannen. Jeg syntes det var morsomt når han ble spurt om kveldsmat og han sa nei. og syntes jeg var morsomt. Jeg anbefaler boken. Gir den terningkast 6

 176. Jeg synes at boka var ganske bra. Det var morsomt at de prøvde å spise snegler for å bli populære, i alle fall når de skulle ha ketsjup og sennep på sneglene. Og det var morsomt når mammaen sprute om de ville ha kvelds mat. Jeg gir denne boka tærne kast 4. Og denne boka passer til 7-9 åringer.

 177. Det var sykt morsomt da Ruben spydde på gjestene. Jeg ble kvalm da Ruben spiste brunsneglen. Terning kast 5 for jeg lo så mye.

 178. Jeg synes den var ikke var noe morsom fordi de forklarte hvordan sneglene var slimete og ekkel.
  Terning kast 2.

 179. Jeg synes at boka var ikke så bra. Den hadde ikke så mye spenning. Jeg likte ikke denne boka fordi jeg synes at den ikke passer til meg. Jeg synes boka passer til 8-9 år

 180. Jeg likte en del av boka men ikke den delen der han spiste brunsnegler. Den delen jeg likte var at han turte og at han var litt smart. Men jeg anbefaler dere at den er bra. Passer til 8-13.

 181. ok denne var EKKEL med sneglene. Denne anbefaler jeg ikke!!!! Denne kan passe til 5 åringer.
  terningkast 2

 182. Jeg syns denne boken var morsom, men den var litt ekkel da. Jeg vil ikke anbefale denne boka for folk som ikke syns brunsnegler smaker så godt. Den passer for barn fra 6-9 år. Jeg gir den terningkast 3.

 183. Jeg likte ikke denne boken, jeg syns den var ekkel. Den handlet ikke så mye om bursdag.
  Jeg vil ikke anbefale denne boka.
  🎲1 alder under 11

 184. Jeg likte boken så jeg vil anbefale den fordi den var veldig morsom og fordi jeg liker upopulære folk. For alle aldere under 13 jeg gir den 6

 185. Jeg likte boken fordi den var kjempe morsom, den var veldig ekkel men jeg syntes det var morsomt. Det var en kreativ mening i boken, og jeg syntes det var kjempe bra forklart av følelser når Ruben måtte spise den sneglen. Jeg anbefaler boken for de som synes ekkelt er morsomt og ikke for de som synes at ekle ting er bare rart. Jeg synes den passer for alle aldre under 13 jeg gir den 6

 186. Jeg likte ikke boka fordi den var ekkel. Jeg anbefaler ikke boka fordi den var kvalmende. Boka passer for barn mellom 2-15 år. Jeg gir 🎲3

 187. Jeg syntes boka var super, men litt ekkel fordi de spiste snegler. Boka passer for barn over 6-12 år. Jeg anbefaler at du leser boka. KOS DEG!!!! Terningkast:6

 188. Jeg ville ikke anbefalt denne boka siden det er en ganske ekkel bok og det er banning i den. Aldersgruppe=9til10 år gammel. terningkast 3.

 189. Jeg liker denne boka kjempe godt!😍
  Og kommer til og anbefale boka for 10 og oppover!
  Og jeg eklsker humor.
  De som er mindre en 10 syntes sikkert denne boka er litt rar og ekkel.
  Jeg gir denne boka terningkast🎲6

  1

 190. Jeg syntes boka var super, men litt ekkel fordi de spiste snegler. Boka passer for barn over 6-12 år. Jeg anbefaler at du leser boka. KOS DEG!!!! Terningkast:6❤

 191. Jeg syntes boka var kjempe bra.
  Den har masse humor,
  jeg ville anbefale denne boka til 10 og oppover.
  De som er mindre syntes kanskje denne boka er litt ekkel.
  Jeg liker bøker med humor.
  Jeg gir denne bok6

 192. Jeg syntes denne boka var kvalmens. Jeg anbefaler ikke denne boken fordi den var ekkel.
  Jeg anbefaler mellom 10-13 år.
  Terningkast: 3.

 193. Jeg har lest boka før, jeg synes den var morsom. Med det med brunsneglene var skikkelig ekkelt. Jeg gir boka terningkast 4 og framsiden terningkast 3.

 194. Jeg likte boken fordi den var morsom og lit ekkel men mest morsom denne boken kunne passe til 6-11 år å jeg gir terning kast 6 anbefaler ja.

 195. jeg syntes boka var veldig UEEEEEEEEEHHHHHKBLÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆKK. Den var morsom, men jeg fikk grøss anfall i ryggen. Denne boka er fin til barn. de som er 6/12 år vil nok like boka. Bare tenk på en brunsnegl som sklir opp av halsen å spruter ut. Jeg likte denne boka godt.

  terningkast:5

  👾💛

 196. jeg syntes boka var veldig UEEEEEEEEEHHHHHKBLÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆKK. Den var morsom, men jeg fikk grøss anfall i ryggen. Denne boka er fin til barn. de som er 6/12 år vil nok like boka. Bare tenk på en brunsnegl som sklir opp av halsen å spruter ut. Jeg likte denne boka godt.

  terningkast:5🎲

 197. Jeg synes boken var FORFERDELIG EKKEL!
  Men litt morsom å da;) Men jeg ville nok ikke ha lest vidre på den.

 198. Det var ganske ekkel så jeg hadde nok ikke lest videre, men det viser litt om hvor mye en person er villig til å gjøre for venner så jeg tror vi kunne lært litt om den boken(:

 199. Boka var bra men ikke noe jeg ville lest til vanlig! Jeg synes den var barnslig! Det jeg leste handla ikke akkurat om bursdag for å si det sånn😂 Den er sikkert bedre for mindreårige
  Så det blir terningkast 3,3. Forsiden blir 2,6 Den ser mer trist ut!!!

 200. Det var garantert en passende sjanger den var suuuuper morsom og jeg vil veldig gjerne lese resten av boka en annen gang.

 201. Jeg syntes boks var 😑 Fordi den var ekkel og jeg blei kvalm takket være boka!!!! Neida jeg tuuleer jeg syntes boka fortjener terning kast 4 fordi det var ekkelt de kunne jo finne på noe annet men det kunne vært værere🤦🏽‍♀️🐺

 202. Den var veldig bra og kul, og jeg ble ikke så kvalm. Den var morsom, og det var gøy når det skjedde ekle ting. Den var rar på en bra måte. Noen syns den var litt ekkel og de ble litt kvalme. Over halve klassen vil lese hele boka.

 203. Jeg syntes at boka var dårlig fordi overskriften ikke passet til teksten og ja kjedelig jeg gir boka terningskast 2

 204. Detter er en super bok for de som er 8-9 år. Boka er spennende og morsom. Vis du ikke liker ekle ting ikke les boka. Boka kan kanskje beskrive personer litt bedre. Mitt terning kast er 4

 205. Denne boka syntes nesten heleklassen var kjedelig.:-(
  Fordi den var ikke så veldig spennende og brunsnegler er ekle og søte.

 206. jeg likte ikke boken siden den var litt kjedelig fordi det var ikke min type boksmak. Ambefales ikke å lese denne boken rett før maten👌
  jeg gir denne boken terningkast 3👍

 207. Jeg synes at boka ikke var så bra fordi de snakket nesten bare om brunsneglene.
  Terningkast 2

 208. Jeg likte ikke boka, fordi det gikk om å spise brunsnegler.
  Og det er ingen som spiser dem på ekte håper jeg.
  Terning kast 1 =(

 209. Hei jeg synes at boka var lit kjedelig fordi, at den var veldig kvalmende. Jeg synes at slutten var lit dårlig. Jeg gir terningkast 1.

 210. Jeg likte ikke denne boka fordi den var kjedelig og ekkel.
  Terning kast 2
  Likte at det var tegninger.
  ( °╭͜ʖ╮͡° )

 211. Hei, jeg likte den boka litt dårlig fordi der var en brunsnegle, og jeg hater snegler.
  Der for synes jeg at den boka var litt dårlig men jeg liker og lese for alltid lese er artig synes jeg men ikke alltid hilsen Gerlinde jeg gir den bok terning kast 5😎🤔😋💖💕😎

 212. Jeg likte ikke denne boken så bra😒🤔🤗 fordi boken var ikke helt min stil 😜🙄 synes sånne ting blir litt ekkel😝 gir denne boken terningkast 3.
  😭😃😚🤣😚😗😅😉😊😐🙂☺🤣🤣🤣😭😭😅👶👶👶👶👶👶🍕🍕🍕🍕🌭🍔🥞🍔🥚🥙🍲🥓🥘🥖🍦🍦 LOL

 213. Jeg synes denne boka var både bra og både dårlig. Den var ganske kvalmende. Når han Ruben skulle spise brunsneglene var det ganske kvalmende!! Jeg synes den var ganske barnslig og til mindre unger enn 6. klassinger. Jeg synes det fordi den var ganske ekkel.
  Jeg liker best bøker om liv enn om brunsneglspiserne!!! Terningkast 2,5. 🙂

 214. Den hva dårlig men bra nok te og få (Terning kast 2) (╯°□°)╯︵ ┻━┻
  Eg likt den ikke fordi ka er artig med brunsnegler (▀̿Ĺ̯▀̿ ̿) O’RLY? en bok om brunsnegla

 215. Denne boken gjorde meg veldig kvalm. Jeg skulle til å spy når Ruben spiste BRUNSNEGLER!! ÆSJ!! Jeg HATER brunsnegler. Jeg synes denne boken var EKKEL! Denne boken var ikke akkurat meg, hvis dere liker brunsnegler passer nok denne boken for dere.

 216. Utdraget var spennende og morsomt å lese, det var skrevet på en humoristisk måte, og morsomt å lese om brunsnegler. Noen synes det var ekkelt og kvalmende å lese om snegler. Det var kjempefint at det laget fine og gode illustrasjoner til boka. Det blir mye enklere å forestille seg hvordan det ser ut.

 217. Jeg synes at boka var rar og ekkel,forfatteren har beskrevet den ekle delen for nøyaktig og jeg skulle til å spy når Ruben spiste brunsneglen denne boka ambefales for brunsnegle elskere

 218. Hei jeg likte ikke når de spiste de brunsneglene det var litt ekkelt. Boka var passe bra. Det er en bra bok å lese.

 219. Jeg synes handlingen var ekkel. Det var en barnslig bok å jeg syne egentlig den passer fra 1-4. Det var også en ganske enkel handling med sniler. Jeg har ikke lyst til å lese vider på den boka. terningkast 1-2

 220. Jeg synes at boken var bra men også litt ekkel. Når jeg leste boka tenkte jeg at Brunsneilene var meningen med boken Så de synes jeg ikke det var like ekkelt. av meg får denne boken terningkast 4.

 221. Jeg syntes boka var veldig ekkel, rar men også litt ulogisk at de lagde reklamer om at de skulle spise snegler. Men snegler er jo sundt da, og det var ikke noe bursdag i utraget så hvor ble den av. Vi fikk ikke vite hva alderen var. Terningkast 1

 222. Jeg synes at den var bra for jeg begynte og grøsse når han skulle spise en snegle.
  Det jeg syntes var rart var at han ville bli populær av og spise snegler ;C.
  ellers morsom bok jeg gir den terning kast 3 :D.

 223. Jeg syntes det var litt ekkelt at han spiste snegler. Også var det litt ulogisk at den bevegde seg inni magen når den var grilla og dø. Den het jo verdens verste bursdag men så var den ingen bursdag. Jeg gir den terning kast 1.

 224. Jeg synes det var spennende da de ringte på døra. Men det var veldig ekkelt da de fikk så mye snegler og de spiste de det var ekkelt. Jeg ville blitt flau og synes synd på han i boka. Jeg likte beskrivelse de var veldig bra. Jeg gir den terningkast 3.

 225. Hei jeg gir boka terningkast 4 fordi at det var litt ekkelt når Ruben spiste de brunsneglepølsene og når Ruben spydde på personene. Boken var passe bra.

 226. Jeg synes at boken var ekkel og ikke særlig bra. Og det var litt ulogisk at de klarte og fylle et trillebord med brunsnegler. Det var også ulogisk at han la ut anmeldelse om at han kunne spise sneglene. Så av meg får den terning kast nr.1

 227. Jeg syntes at boka var ganske dårlig. Fordi Ruben måtte spise de brunsneglene. Når Ruben begynte spy begynte jeg nesten å spy selv. terning kast 1.

 228. Boka var fin i seg selv, men den var litt for ekkel og rar til at jeg likte den.
  Det var spesielt ekkelt når de faktisk spiste sneiene.

 229. Jeg syntes at boka skulle vært mer spennende og skummel ikke ekkel. Jeg synes at neste gang kristoffer Kjølberg skriver enn bok burde den være spennende sånn at vi kan komme inn i teksten.
  Jeg gir boka ternekast 1

 230. jeg syntes den skal få et terningkast 2 fordi jeg syntes det var for lite info i utdraget. Og fordi den var alt får ekkel til å gi den noe mer den det!!!

 231. jeg synes at den ikke er så bra. Fordi det ble ganske ekkelt at de spiste snegler.
  siden det ble veldig kvalmt at han spydde opp. Også ble han kasta ut av huset… Ruben spydde hele tiden fremover. Kent hadde det fint videre men de ble ikke populære på skolen.

 232. Verdens verste bursdag, jeg synets smakebiten av boka var morsom, ekkel og litt spennende terningkast 5 og en halv

 233. Det er en bok som jeg ikke likte særlig godt fordi den var ganske ekkel å mange i klassen ble kvalme., men boka blir sikkert bedre etter vårt men utdraget vår ikke så bra. og du finner ikke så mange brunsnegler i en hage tenker jeg. Men den hadde litt humor i seg .
  og banne ordet var kanskje litt drøyt. Det var nok en bok som får ternigkast 2 av oss i klassen.

  • Thomas, jeg er helt ening med deg at den var ekkel. Og jeg spydde nesten jeg å jeg ir den terning kast 1-2

 234. Jeg synes boka var morsom fordi Ruben spiste snegler.
  Å det var litt ekkelt fordi Ruben spydde på de hagefest gjestene.
  Men jeg synes at det kanskje burde vært litt mer om bursdagen i utdraget men ellers var det bra. Jeg synes boka var godt beskrevet. terning kast 3

 235. Verdens verste bursdag
  Jeg syntes den var ekkel og rar fordi de skulle spise brunsnegler for å bli populære så flere skulle komme i bursdagen hans.
  Terningkast 1

 236. Jeg synes denne boka var ekkel fordi Ruben skule spise en brun snegle jeg liker ikke brun snegler blø denne boka er ikke meg.

 237. Klassen var ganske todelt når de skulle anmelde boka. Noen synes det var artig og komisk når Ruben spiste snegler og spydde på gjestene, mens andre synes det var kvalmende ekkelt… og litt barnslig. Alle var enige om at det var trist at ingen kunne komme i bursdag.

 238. Jeg likte ikke denne boka særlig godt. Den gjorde meg kvalm og var ganske ekkel. Jeg anbefaler den for folk som ikke synes brunsnegler er ekle. Jeg gir den terningkast 2.

 239. Ruben og Knut er bestevenner. Ruben skal ha bursdag men han og Knut er nesten het sikere på at ingen blir med på bursdag så de må prøve og bli poppulere. Dere må finne det ut sell.jeg synes denne boka var ganske morsom så jeg gir terningskast 4

 240. Denne teksten gjør den komisk fordi Ruben prøver på en ekkel utfordring. Illustrasjonene gjør sånn at det blir gøyere å lese og jeg får lyst til å lese mer! Jeg synes at det er bra at boka forklarer veldig mye fordi da føler vi på måte det samme som de i boka gjør. Jeg synes at boka passer best for 6-13 åringer. Det er litt dumt at vi ikke får høre om bursdagen, men boka var bra og morsom! NB! ikke les denne boka i maten hvis du blir fort kvalm.

 241. Boka er helt forferdelig ekkel! Det var nesten så jeg måtte spy selv! Så denne boka er ikke noe for meg. Men likevel har jeg litt lyst til å vite hva som skjer videre. Jeg gir denne boka terningkast 3.

 242. Jeg syntes boka var morsom og veldig ekkel men for de som liker morsomme bøker kan sikkert lese denne. Jeg liker mer spennende og krim bøker så det var ikke helt min stil, men får de som liker morsomme bøker så anbefaler jeg denne

 243. Jeg synes at utdraget av Versens Verste Bursdag var morsom litt ekelt fordi Kent og Ryben spiste snegler og at Ruben begynte å spy, men det var fint at de ville hjelpe andre folk med deres snegle broblemmer. Jeg ble litt irritert over avisgutten som tok bilder av Ruben mens han spydde. Jeg vil veldig gjerne lese boka Verdes Verste Bursdag og jeg anbefaler denne boken for folk som liker og har god humor. Så jeg vil gi denne boken terning kast 4!!

 244. Jeg syntes boken var veldig kvalmene og morsom. Jeg syntes litt syn på Ruben som følte at ingen kom til å komme på bursdagen hans. Kent er en veldig god ven som hjelper Ruben. 🤓

 245. Jeg synes den var morsom fordi de spiste snegler for å bli populære. Men ekkel fordi Ruben begynte å spy

 246. Jeg synes boka høres gøy ut. Det var kanskje ikke helt min type for den gjorde meg litt kalmenes. Men jeg tror den passer for litt mindre barn som er rund 6-10 år gammel og den har godt innhold. Jeg har ikke så mye annet og si men jeg gir denne boka terning kast: 3 😉

 247. Den var morsom og gøyal, jeg elsket den💜. Men jeg ble litt kvalm av snegle spisingen!🤢😂. Men ellers var den veldig kul! Altså jeg hadde nok lest den vis ikke det var for alt det andre jeg leser! 🤓😅 Jeg gir den terningkast 5 eller 4 🎲

 248. Morsom
  Litt ekle bilder(spiste bolle mens jeg leste) 

  Denne boken her var den beste boken fram til nå i bokslukerprisen, den hadde et godt innhold og den gjorde så jeg kjønte hva det var som kjedde. Jeg kjønte hvem de forskjellige persjonene var. Denne boken vil jeg gjerne lese videre.  Det er et pluss med tegninger. Jeg gir denne boken terningkast: 
  5

 249. Jeg synes at denne boka var veldig bra👍🏼Fikk veldig lyst til og lese hele🤓Det var veldig ekkelt når han spiste en brunsnegle😖Jeg måtte nesten spy selv🤢 🎲5

 250. boka var veldig morsom og den hadde mange detaljer men den kunne ha trengt litt mer humor

  • boka var veldig morsom men den manglet litt humor men den hadde mange detaljer og det var bra fordi da forstår jeg mer
   TERNINGKAST = 4

 251. Ruben og Kenet er bestevenner. Ruben har bursdag, han og Kenet er nesten helt sikere på at ingen kommer på bursdagen så de må prøve og bli poppulere. Hvordan de blir poppulere må du lese selv. Jeg synes denne boka var litt morsom og litt ekkel. Terningskast 4

 252. Jeg syntes at dette ble litt ekkelt: Jeg tok imot og holdt den skjelvende i hånda. Kjente at den luktet spesielt. Kent lente seg mot meg og hvisket. – Husk å smile til kamera, Ruben. Nå blir du endelig kjendis.

  Jeg svelget, lukket øynene, åpnet munnen og førte brunsneglpølsa langsomt inn. Jeg begynte å tygge, kjente hvordan sneglepølsa gled ut av lompa og satte seg fast mellom tennene. Det smakte forferdelig. Akkurat så forferdelig som jeg tenkte at en brunsnegl ville smake.

  Jeg kjente hvordan noe i magen begynte å bevege seg. Først rolig, så kraftigere og kraftigere. Til slutt eksploderte det. Jeg spydde som en fontene. Rett inn i de snobbete gjestene. 🎲 3

 253. boken var litt passe morsom, men det var en bra bok! Jeg bare liker ikke å lese.
  Den ga meg litt ekle tanker, men ikke å særlig. Både jenter og gutter kunne ha likt denne boken. Terningkast 2-3

 254. Jeg syns den var litt ekkel for at han kastet opp på noen han ikke kjente. Og de spiste snegler. Så jeg syns den var litt dårlig. 😑😑

 255. Jeg gir terningkast 1 fordi jeg synes den var ekkel og kjedelig.

  De kunne ha tatt noe annet enn brunsnegler, for eks. i å stappe så mye marshmallows i munnen så lenge man klarer.

  Jeg likte ikke når Ruben spiste brunsnegla fordi det var så ekkelt.

 256. Jeg synes ikke boka var så veldig morsom. Mest ekkel. Jeg følte meg litt kvalm da jeg leste dette utraget. Jeg synes at den burde fortalt litt mer om vordan gjestene reagerte da Ruben spydde på dem. Jeg får ikke lyst til å lese resten av boka. Jeg gir den 🎲2.

 257. Det var enkelt at di skule spise snegler mend den var morsjom. Jeg gir den terning kast🦄🦄🦄🦄🦄

 258. Jeg syntes boka var ekkel og at det hadde hvert bedere hvis den fikk meg til og le.
  Og jeg syntes jeg ble kvalm.
  Jeg syntes ingen som blir lett kvalm bør lese boka
  Jeg gir den en terningkast 1
  Og det var veldig dårlig for jeg fikk ikke lyst til og lese resten.

 259. Jeg syntes det var litt ekelt utdrag av boken fordi det to guttene spiste brunsnegler som var slimetemen boken hurtes kjempe finn å lese i håper jeg blir månedes andmelder mvh iman rahimy fra rykkinn skole

 260. VERDENS VERSTE BURSDAG! utdraget fra verdens verste bursdag handler om en gutt som skal ha bursdag, han vet det ikke kommer serlig mange så derfor vil han og kompisen bli populære på rekord tid for og få flere til og komme på bursdagsfesten! Så får du se hvordan det går. Jeg synes boka var morsom og bittelit ekel! jeg vil gi boka terningkast 5 fordi jeg likte boka ganske godt og fordi det var veldig mange morsomme detaljer.

 261. Jeg synes at boka var veldi kul. Og jeg synes at den var veldig morsom. Fordi jeg likte den delen da de guttene grillet sneglene. og da kent måtte spyd.

 262. Jeg synes boka var okay, jeg likte ikke alle de snobbete folka. Jeg ble overrasket da de faktisk kunne grille sneglene. Jeg gir boka en svak firer.

 263. Den var litt kjedelig. Jeg syntes boka var OK.
  Jeg ville ikke ha lest den vis jeg skulle ha valgt en bok. Jeg gir den en terningkast 3😜

 264. Jeg syntes boken var helt Ok. Den var litt rar og ekkel. Jeg ble overrasket da de faktisk spiste sneglene. Men som sagt den var helt Ok! Jeg gir den terningkast 3🎲

 265. Jeg synes at den var morsom😂 Men jeg likte ikke ideen til de guttene, det var en litt dum idee 😨 Og når de spyde på publikum ble jeg helt overrasket, det var bra humor 😝

  Takk for meg🤗

 266. Den er dårlig fordi de ville ikke ha noe om bursdagen på de ander boksluker prisene skjedde det de sa som er tittelen (YouTube clickbait)

  Terningkast 2 bad.

 267. Den var ekel. JEG HATER BRUN SNEGLER, JEG BLIR KVALM AV Å TENKE PÅ DET. Jeg syntes den ikke var gøy. Denne boke får 1/2. Boka var ikke får meg. Men den som liker brunsnegler bør lese den.

  • Denne var veldig god bok! Det var lit humor hvis jeg skal si det skal si det sånn! jeg Gir den TERNINGKAST, fordi jeg likte den godt men den var ikke heeeeelt super! men den var SUPER! 😀

  • Denne boken var bra men brunsnegler… Uansett jeg gir den TERNINGKAST 5 fordi den var bra og litt av prosentene er… hehe… NEI MEN, DEN VAR BRA!!!!!!! 😀 :3

  • Denne boken var bra men brunsnegler… Uansett jeg gir den TERNINGKAST 5 fordi den var bra og litt av prosentene er… hehe… NEI MEN DEN VAR BRA!!!!!!! 😀 :3

 268. Jeg likte boka fordi di spiste snegler og han grilla sneglene. Jeg syntes også at det var morsomt at han spydde.

 269. Det handlet om at en gutt spiste brunsnegler. Jeg synes det var veldig ekkelt og bittlitt morsom. Men mest ekkelt! Jeg ble veldig kvalm. Jeg gir den bare ternings kast 1

 270. Jeg likte ikke boka fordi den var ikke morsom.
  Jeg syntes boka var rar fordi de spiste brunsnegler.
  Terningkast 1

 271. Ææææææssssssjjjjjjjjjjjjj. Dette har var bare en veldig ekel bok.
  Og boken var like dårlig som bursdagen. Og vist du vil få venner så må du gjøre noen bøst fra Tiern. MED ANDRE ORD DET VAR EN DÅRLING BOK…

 272. boka var skikkelig ekkel!!!
  jeg ble drit kvalm
  det må ha vært skikkelig cringe å stå der å spise brunsnegler lizzm !?
  2

 273. Boka var så morsomt at jeg ble så glad
  for de pølsesnegle var skikkelig morsomt og ekelt
  Hilsen Omar El Ouahabi

 274. Den var dårlig anbefaler og aldri lese den den var ekkel og merkelig jeg vil heller spise snelile enn å lese den boka. Den var dårlig fordi den var ekkel og ikke spennende

 275. Jeg syntes boken var ekkel fordig jeg hater snegler. Jeg syntes også at den kunne handla litt mindre om snegler og kanskje litt mer om en bursdag. Jeg gir den terning kast 2.

 276. Boken er skrivet på en måte som får deg til og ville lese videre.
  Man hører når du leser boken at den er skrivet på en måte som veldig mange bøker er skrivet, sånn som en mann som er rik en som har en venn som hjelper deg med alt og er litt mer populær.

 277. jeg synes den var morsom fordi de trodde at snegler smakte som pølser jeg ledde meg nesten i hjel og kasta også nesten opp men på en god måte.

 278. Den var dårlig. Det var ekkelt og ikke morsom lizom. Den var like dårlig som bursdagen! Kanskje dårligere!😬 Terningkast 1

 279. Boka halndler om:
  Ruben og kent. Rubem skulle feire bursdag. Han trodde det kom igjen i bursdagen hans. Så de begynnte å spise brunnsnegler. De kom ikke så langt med det. Terningkast 🎲🎲🎲🎲 4.
  Jeg lite boken og ikke likte den på grunn av den var ekkel.

 280. Jeg syntes boka var lit ekkel å morsom.
  Det jeg syntes det var ekkelt fordi Ruben spiste en snegle.
  Den var morsom da mannen løp etter dem.
  Det var også ekkelt da Ruben kastetopp på jestene.

  jeg vil gi boka terning

 281. den var drit ekkel . Verdens verste historie helt cringe.Gir den terning kast 1 jeg vill heller dø en å høre den igjen

 282. DEN VAR EKKEL!!!!!!!!! Rar det er veldig ekkel men masse brunsnegle.
  Vis man liker ekkle ting les denne boken😵☠️🐌

 283. Denne boka var ekkel fordi: hvordan de forklarte det med sneglene.
  Altså når han spiste de ogsånn.

 284. Jeg likte ikke boka den var kjedelig, ekkel og for lite intense ting! Hvis du vil ha venner må du være bøs fra 10ern og vi du vil bli populær må du gjøre noe bøst. Boka trenger mer bøshet.

 285. Jeg synes boka var ekkel og bra.
  Fordi Ruben spiste en snegle å det var ekkelt når han spydde.
  Det var gøy når mannen løp etter dem.
  Jeg vi gi boka terningkast 4.

 286. Jeg synes litt synd på Ruben, han ville jo bare ha noen venner. Jeg likte boka, fordi det var en god ide på en bok. Og jeg kunne gjerne lest denne boka. Og den var litt bare pittelitt ekkel.

 287. Jeg synes boka var morsom,ekkel. Jeg elsker morsomme bøker men hater ekkle brundsnegler. Jeg synes den var morsom på grunn av den var lett og lage bilder inni hode. Den boks beviser at men må være seg selv og ikke prøve og være kul. Terningkast 4.

 288. Jeg syntes at den var ekkel når Ruben spiste sneglen og spydde den opp igjen på gjestene

  jeg gir terningkast(3)

 289. KVALMT. DRITT. SØPPEL. Forferdelig bok fordi jeg blir kvalm av å lese den. Den eneste plussen er humoren»nå trenger dere ikke gå i butikken rsten av sommeren» Terningkast 1

 290. Jeg synes boka var dårlig fordi den handlet veldig mye om brunsnegler. Jeg synes boka var mer ekkel en humor ,så derfor får den terningskast 2. Og boka burde handle mer om bursdag en brunsnegler.

 291. Jeg kaster terning kast 1.

  Hvorfor snegler?? Og det verste var at de måtte spise dem.
  Jeg syns den var ekkel.
  Jeg synes at boka passer til 5-7 år.

 292. Jeg syntes at boka var litt sånn ekkel og kvalmenes. Det var ekkelt når Ruben og Kent skulle spise brunsnegler, og det var litt morsomt når han rike mannen ble sint. Boka var bra men som sagt litt ekkel. Terningskast 3

 293. Vi synes det var bra at det var gode beskrivelser i utdraget, men det var litt for ekkelt da Ruben spiste sneglene. Dette gjorde at opplevelsen ikke ble like morsom som vi forestilte oss. Fordi boken heter Verdens verste bursdag, så kunne vi ha ønsket at utdraget hadde handlet mer om selve bursdagen. Derfor gir vi terningkast 2

 294. Bok er en cluster skempe disaster bare barne vitser som prompe vitser rare ting som barn bare liker. Jeg har aldri ledd av en bok. (teller ikke med tegneserier)
  Hvis du ler av en bok hvorfor? 1 egg av 6 bad Movie 21

 295. Lasse:
  Eg vart litt forvirra. Kvifor skal ein bli populær for å ete snegler? Og då han skulle ete sneglen var det kjempe ekkelt. Slutten på utdraget var dårleg. Vi fekk ikkje vite korleis det gjekk.

 296. Denne boken var litt gøy og litt kjedelig og litt ekkel. Jeg ledde når de spiste snegler men syntes den var ekkel når han spydde og kjedelig når de skrev plakater og ble kastet ut. Den handlet egentlig ikke om noen bursdag og jeg gir den terningkast 3 av 6.

 297. Boka var dårlig fordi det handlet mer om brunsnegler en bursdag. Det eneste som var litt bra var humoren her som var da: har dere mat for resten av sommeren. Terningkast 2.
  Og jeg synes boka basser for 3-4år fordi den synes jeg var passe barnslig. Jeg synes at man kan lese den også rate den etter det du har lest.😜

 298. DEN VAR EKKEL!!!!!!!!! Jeg liker ikke brunsnegler derfor synes jeg boka var ekkel.
  Hvis man liker ekkle ting les denne boken😵☠️🐌 Terningkast 2

 299. Jeg syntes at boka var Litt ekkel og jeg ble kvalm etter jeg har lesten og var for teit for 6 klassinger og litt morsom🤢😱🤗😅

 300. Jeg syntes boka var dårlig, boka var ekkel, barnslig og boka burde høre til barnehagen.

 301. Jeg synes boka var skikkelig bra og jeg liker historien jeg vil gjerne høre mer ! Terningkast: 5

 302. Jeg synes boka var bra men den handlet kanskje litt mye om snegler. Men boken var morsom. Jeg gir boka terningkast 🎲4

 303. Jeg likte boken veldig bra det eneste var at mannen de hjalp eller prøvde og hjelpe ble veldig sur og veldig irritert. Jeg likte at de tok igjen på han med og legge alle brun sneglene foran døra på han. Jeg likte også at de fant på en dum ide’ som de faila på. Jeg gir denne boka terning kast 5

 304. Jeg synes boka er veldig bra. Jeg synes det var litt ekkelt med de sneglene men ellers bra. Jeg gjør denne boka terning kast 5

 305. jeg synes boka var morsom, og når jeg leste den andre gang brukte jeg min dialekt stemme ,,,,,,,,, jeg er fra vestlandet, skjønner du.

 306. Jeg syntes boka var VELDIG GOD!Mange i klassen min syntes den var veldig ekkel, men jeg syntes ikke det.Jeg føler at hver gang jeg leser det utdraget får jeg mere og mere lyst til å smake på en brunsnegl. Jeg vil gi boka en 5.Og jeg vill gjerne bli ukens annmelder fordi jeg elsker å lese mye. Jeg leser alltid når jeg får sjansen jeg har til og med altid med meg en bok(nesten).

 307. Boka var litt dårlig men også litt bra . Det var litt ekkelt når de åt brunsnegl . Huset til den gamle mannen var litt for stort .

 308. jeg syntes at boka var veldig morsomm , men samtidig ekkel. jeg vil gjerne ambefale denne boka til andre 🙂

 309. Verdens verste bursdag er helt utrolig! Den er veldig morsom, og bittelitt ekkel. Jeg anbefaler folk fra 7-11 å lese boka. Den bør leses! Jeg gir den en 9 av 10! Så de som elsker morsomme og litt ekle bøker må lese denne! ADVARSEL! Spying

 310. Den boken var ekkel men kul og jeg lærte mye han prøvde å spise en brun snegle og han spydet på gjestene det var ekkelt men sånn skjer jeg likte boken og den var lit morsom også. jeg gir boken terningkast 5. MVH Mahdere

 311. boka handler om en gutt som heter Ruben og han har snart bursdag, men føler seg sikker på at ingen vil komme til festen. Sammen med bestevennen Kent legger han derfor en plan for hvordan han kan bli populær på rekordtid. Kanskje han blir berømt hvis han setter rekord i å spise brunsnegler?
  Jeg likte boka litt, den var ganske morsom og jeg likte komedien i boka, jeg syntes at boka var god fordig at han måtte spise de ekle brun sneglene EWWW!!!
  Les denne boka eller ikke HAHAHA lol

 312. VERDENS VERSTE BURSDAG
  Den boken var ekel og kvalmende,den var også litt morsom.Og vi lærte å ikke gjøre ekle ting for å bli populær.vi gir den terning kast-TAIBA 6-ANISA 5.

 313. Jeg synes boka var morsom å lese , men også litt ekkel . Det var kjempe ekkel at de spiste brunsnegler. Og det var kjempe ekkel bursdag. Jeg synes det var morsom til slutt da moren sa vil du ha mat og han sa nei takk.De andre blitt kjempe sure når bursdag barnet kastet opp.Det var dårlig bursdag fest synes jeg .Bursdag barnet Ruben sin bestevenn Kent var også med å planlegge den bursdagfeiringen . Jeg synes at det var verdens verste bursdagfest.

 314. Jeg syntes at boka var bra men litt ekkelt når Ruben kastet opp.
  Jeg syntes også at han mannen med hatten var slem som kjeppjaget dem.
  Og når jeg leste den fikk jeg lyst til å låne boka. Men litt ekkel måte å bli populær på.
  Det finnes jo mange andre måter og bli populær på. Jeg har veldig lyst til å lese hele boka. Jeg gir terningkast 5

 315. Ruben har snart bursdag og prøver å bli populær ved å spise brunsnegler. Han har en bestevenn som heter Kent som skal hjelpe han med å spise brunsnegler. De drar til hager å andre steder får å spise snegler. En dag spiser han brunsnegle pølse han spiser den å føler at det er noe galt i magen hans å han spyr. Vi syntes boka var morsom å litt ekkel. Vi vil gi boka terning kast 5.

 316. Det var veldig gøy og lese. Men boka var ganske ekkel på grunn av brunsnegle spisingen.
  Jeg ønsket at boka var lengre.
  Jeg fikk lyst til og låne boka.
  Jeg anbefaler boka på det sterkeste.

 317. Det var veldig gøy og lese boka.
  Den var morsom og litt ekkel.
  Den var morsom fordi han prøvde og bli populær ved å spise brunsnegler og derfor var den litt ekkel.Det var en ekkel måte og bli populær.
  Jeg synes at det var litt lite utdrag for det var så mange store bilder.
  Jeg vil lese hele boka.

 318. boka handler om at Ruben prøver å vere populær for at alle komme til hans bursdag. jeg opplevde teksten litt ekelt fordi jeg begynt å tenke hvordan er smak på brunsnagler . teksten gjorde meg dårlig fordi det er ekelt å spise brunsnegler . andre bør ikke lese den fordi det er ingenting morsomt hvertfall jeg liker morsome bøker . og hvis han gjorde bursdagen kanskje boka blei bedre ☺

 319. At boka er morsom og litt pinlig jeg likte den veldig mye !!!!!!!!!

 320. Jeg synest at boka var veldig bra fordi alt de snakka om det var ekelt og orda var morsom, men jeg likte boka litt fordi det var nesten ingenting om bursdagen.Takk!

 321. Æsj det var litt kvalmt og lese og veldig ekkelt derfor likte jeg ikke boken

 322. VERDENS VERSTE BURSDAG
  Vi synes at boka var ekel og kvalmende,den var også litt morsom.
  Vi har også lært at man ikke skal gjøre ekle ting for å bli populær.
  ternings kast-TAIBA 6-ANISA 5

 323. Dette er en bok som har humorsjanger. Det handler om to gutter (Kent og Ruben) som vil bli populære. De henger opp plakater som det står på at de spiser brunsnegler om du har noen i hagen. De får sitt første oppdrag hos en mann som har hagefest og trenger underholdning. Det ender ikke opp i underholdning for å si det sånn. Det endte opp med fontene av spy. Det endte opp med at de aldri tok sånne oppdrag igjen. Dette er en bok som passer for de som liker litt ekkel humor, så vi sier 7-11 år. Av meg får denne boken en 4.

 324. Denne boken handler om to gutter som vil bli populære. For at de skal bli populære tenker de at de skal spise brunsnegler. De henger opp lapper der det står at de spiser brunsnegler. De drar til en mann som har hagefest . Han viser de rund i huset og spør om de vil grille brunsneglene, de sier ja. De legger brunsneglene på grillen. Når de er ferdige legger de en brunsnegle i en lompe og spruter på en ketchup og senep. Ruben er den første som tar en bit ,han kjenner noe i magen. Han SPYYYYYYYYYYYYR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Han som hadde hagefesten ga alle sneglene til dem. vi gir boka 4 stjerner.

 325. Boka handler om Ruben som snart har bursdg. Han og bestevennen sin Kent prøver å slå en rekord i å spise brunsnegler for å bli populær. Jeg likte ikke boka så godt fordi jeg liker bedre sjangeren spenning, og fordi boka var ikke så morsom. Jeg gir boka terningkast 2♣

 326. Den var ganske ekkel og morsom fordi den handlet om å spise BRUNSNEGLER. anbefalt for de over 6 år gammel!

 327. jeg elsker ikke boka fordi den var ekkel.
  vær så snill velg meg til måndens vinner.

 328. jeg synes at boka var spene fordi det var noen som har spist sngile,Men det var samtidi ekelt fordi det var et bilde som noen har kastet opp.Og de andre bør å lese boka. jeg gir ternig kast 5 MVH Rawda

 329. Boka er ekkel og litt kjedelig. Den er litt ekkel fordi han spydde opp brunsnegl. Den var også litt kjedelig fordi humoren glapp.Terningkast 3.

 330. Dette er en bok jeg vil anbefale til vennene mine og mange folk som liker humor. Det er en morsom og en bok som jør mag flau. En av tingene som gjør den morsom er at Ruben og Kent skulle bli populære mad å sluke/spise brunsnegler. Fra en skala fra 1-10 vil jeg gi den en 7 det jeg synes kunne vert bedre med boka hade vert om det var en grund til at Ruben og Kent vile gjøre brunsnegle sluking av alle verdens ting de kunne bli populære av. For eksempel prøve å slå en verdensrekord.

 331. Jeg syntes utdraget skulle vært litt lengre. Boka var morsom og ganske ekkel. De guttene gjorde virkelig alt for å bli populære! Jammen måtte den gammle mannen ha stor hage ettersom det var så mye brunsnegl der. Verdens verste serien er bra å det kan henne jeg skal lese denne og. Terningkast 5.

 332. Boka var litt kjedelig,men den var morsom. Jeg synes det kunne vært litt lengre utdrag ,men ellers var boka ganske morsom. Har veldig lyst til å lese. Jeg synes boka er kjempe bra. de guttene ofret ganske mye for å berømte. Terningkast 4 🙂 (bra bok)

 333. Verdens verste bok ever, dere trenger mere humor, dere må finne på noe bedre. lag flere bilder.

 334. jeg synes boka var intresang og morsom, jeg synes det var eksra morsom når han spiste brunsneglen☺

 335. Jeg syntes boka er dårlig og, ekelt! Fordi det handle om å spise brunsnegler. Det var banne ord i boken.Tips ikke for barn(spesialt for folk som ikke liker snegler). Dårlig forfatter.Trykker en dislike.

 336. dette er ikke ok, BANNE ORD neheheheheheei banna ord i boka som liksom skal vere for barn d u liksom jeg hater denne boka IIKKKKE for barn under 7 år MINST HERRE GUD ASSA

 337. Jeg syns boka ikke var ikke masse humor i fordi jeg syns at folk spiser snegler er kvalmende. At en kjempe snegle kommer er høyere en en person er veldig kvalmende.
  Mere drama en humor. Den er passe bra og de lager Pølser av Snegler er veldig kvalmende. Jeg håper du lager mere humor i bøkene Marius horn Molaug Gleder meg til neste bok goodLuck.

 338. Jeg likte ikke så godt boken fordi den fikk meg ikke til å le, men jeg likte hvordan alle ditaljene ble skrevet sånn at jeg skjønner hva som skjer. Foreksempel når han spydde og boken forklarte at alle fikk det på seg og at de ble sinte og lei seg. Jeg likte plakatene fordi det var kult at de viste hvordan reklamene så ut. og jeg brakk meg nesten når han spiste sneglen, men igjen jeg ledde ikke. jeg syntes ikke at den passer til sjangeren humor så mye, men alle har forskjellige meninger om bøker og humor. Jeg anbefaler boker for kanskje barn på 5-9år, men også for folk liker rar humor og folk som spyr. Også snegler da!
  Bokas fremside gir jeg 🎲kast 4 fordi den så mer trist ut en morsom.

 339. Klassen likte utdraget. Klassen har i fellesskap kommet frem til adjektivene; detaljert, ekkel, spennende, morsom, annerledes, spesiell, overraskende, kvalmende og rar som en beskrivelse av utdraget. Flertallet har lyst å lese resten av boka 🙂

 340. Jeg syntes boken verdens verste bursdag både var godt og dårlig. Den var god for den var morsom fordi at det er moro at de har planer om å spise snegler. Fordi at det er barnslig at de akkurat skal ha snegler i bursdagen. Og jeg likte ikke boken fordi den var ekkel fordi de skule spise snegler. Men det var en bra tittel for det er jo virkelig en ille bursdag. Fordi tenk om du måtte spise snegler i din egen bursdag det må ha vært ille og ekkelt fordi det er ikke vanlig i Norge å spise snegler. Det er litt dårlig at han prøvde å spise sneglen men det høres ekkelt ut med snegle i lomper. Fordi at de spiser jo øynene og slimet. Og jeg syns det er rart og ha snegler i en bursdagen jeg sliter med å forstå hvordan går det an og spise snegler i lomper å sånn. fordi det høres kalmenes ut. Det var litt moro at han spiste sneglen. Fordi tenk kor ille det var for han han kommer aldri til å få sove igjen. Det var dessverre alt jeg fik tid til.

 341. Eg likte Verdens verste bursdag fordi det var morsom og lese eg likte listen der det sto snegler to ganger og når han spydde og når dei putta ein snegel i loffe og sennep og ketchup.

 342. Verdens verste bursdag

  Den var veldig bra og ikkje morsom og ekkel eg likte den ikkje så godt srry men den var litt gøy men ikkje så masse så eg gir den ein ein 2 av 6 srry men det er sanheten det er det derre er letter etter og den var veldig litte meining i boken så eg synst den var veldig dom elrlig talt så likte eg ikkje den i det heila tat

 343. eg synst boken er veldig bra og eg vill gjerne lese resten av boken men den var ekkel når dei spiste snegler

 344. Jeg syntes den var ganske rar men også litt gøy… det er nok ikke min favoritt bok men den er helt grei. jeg har allerede lest hele boka og vil anbefale den tilde som syntes brunsnegler er gøy.

 345. Eg likte boka fordi den var morsam og hadde godt innhald. Eg har lest nokon av bøkene i serien før så da viste eg at den var morsam. Eg syntes den var godt beskriven og at den hadde passe med tekst. boka vil eg anbefale til folk på min alder og kanskje folk som er litt yngre en meg.

 346. Eg synest boka var veldig spennende og litt rar. Eg blei bare meir og meir spent i begynnelsen om kva som skulle skje. Dei fant på rare ting for og bli populere og eg vil lese videre. Dette var ein bra del i boka dei har fått med.

 347. Det var skikkelig ekkelt alle i klassen sa æsj og likte ikke boken i det hele tatt. Terningkast: 1

 348. Det handler om Kent og Ruben som spiser brunsnegler. Denne boken var skikkelig GØY! Det var gøy når Kent tok brillene til Ruben.
  Og det var morsomt når Kent satt armen fast i pantemaskinen😂.
  I slutten av boken var det litt rart at Ruben ikke kunne komme i sin egen bursdag.
  Det var krekslig da Ruben spiste en brunsnegle 🤢

  terningkast 5 Dere burde lese denne boken

 349. Boka handler om at Ruben skal feire bursdag🍰 🎂 og at han tror at ingen kommer🙀, så han og vennen Kent skal spise brunsnegler🐌 for å få folk til å komme. Jeg syntes boka var bra fordi den var morsom🤣. Denne boka er nok gøyest for de som liker humor.

 350. Jeg synes det var morsom
  Det var litt rart at de spiste snegler men den var morsom
  Ambefaler ti 8-13 😀😀👍🏾

 351. Boka handla om to gutter som heter Ruben og Kent som prøvde og blid populære på og spise brunsnegler. Jeg syntes at boka hadde mye humor. jeg vill anbefalt den til de som liker «Verdens kuleste gjeng».

 352. Boka handler om Ruben og Kent som spiste Brunsnegler.
  Jeg likte ikke at de spiste de ekle Brunsneglene.
  Jeg likte at boka var litt spennende.

 353. bok handler om en gutt som tror at ingen vill komme i bursdagen hans.
  jeg synes boken var gøy den var litt rar men lett å lese jeg anbefaler boken.
  terning kast 5.

 354. Det handler om Kent og Ruben som spiser brunsnegler. Jeg syntes at boka var veldig ekkel jeg anbefaler ikke denne boka den er kjempe dårlig. Terningkast 🎲 1. Det ekkleste var at de spiste brunsneglene og så spyttet de de ut igjen på gjestene.

 355. Ruben har snart bursdag.
  Han føler seg sikker på at ingen kommer til bursdagen sin.
  Han er ikke populær,så han skal spise brunsegler.

 356. Ruben tror at ingen kommer i bursdagen hans. Så derfor finner han og vennen hans Kent på noe for at folk skal komme. jeg synes verdens verste bursdag var veldig gøy.
  boka får terning kast 5.

 357. Boka handler om en gutt som tror ingen vil komme til bursdagen hans. Men han og en annen venn prøver å finne ideer for å bli populære på rekord tid. Så de finner på å spise brunsnegler. 😓
  Jeg liker ikke denne boken fordi jeg har aldri likt humor bøker. Men det jeg likte var at hovedpersonen var ikke dum for å bli redd i fronten av alle andre.
  Anbefaler den til de som liker humor bøker.

 358. Jeg synes boka var veldig morsom/ekkel.Jeg skjønner ikke hvordan de ville
  spise brunsnegler for penger!? Jeg synes boka var veldigt bra skrevet.Med en gang jeg leste det i Bokslukerboka tenkte jeg at jeg må kjøpe den boka. Denne boka anbefaler jeg gir den terning kast 6 😀

 359. Jeg synes boka var morsom, fordi Ruben spiste brunnsneglene
  og kasta opp. jeg gir den terningkast 5

 360. Jeg synes boken var veldig gøy og det var morsomt med mange detaljer. Jeg synes forfatteren har gjort en god jobb med å forklare følelser og hva som skjedde hele tiden.
  Det var kult at de hadde kalt seg brunsnaglekameratene for og tjene penger.
  Jeg synes kanskje ikke den var så morsom men nå har jo ikke jeg lest hele boken:-)
  Også var det veldig gøy at mannen som bodde i det store huset hadde lagd en konkuranse ut av og plukke snegler.

  Den var kanskje litt ekkel men boken er virkelig og anbefale:-)

  Terningkast 5 🙂

 361. Jeg synes boken var gøy. Men jeg synes den var også ekkel fordi de spiste snegler i lompe med ketsjup og sennep. Jeg tror jeg ikke ville spise pløser mer i hele mitt liv vis jeg hadde spist de sneglene. jeg synnes at den var litt barnslig fordi de spiste snegler og spydde.
  Jeg gir den karningskast 3.

 362. Jeg sunes at boken var gøy og litt ekkel og jeg synes at de burdem beskrive følesene bedre.
  Men jeg anbefaler den og jeg har lyst til å kjøpe boken.
  Jeg gir den terningkast 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

 363. Den var litt ekkel, at de spiste grillet brun snegler. Men var morsom og gøy.
  Jeg gir terningkast 4 ;>

 364. Jeg sunes at boken var gøy og litt ekkel og jeg synes at de burdem beskrive følesene bedre.
  Men jeg anbefaler den og jeg har lyst til å kjøpe boken.
  Jeg gir den terningkast 3

 365. Jeg synes boken var passe bra. Men jeg synes det var ekkelt da de spiste brunn snegler i lompe med ketesjup og sennep. Jeg synes den var litt barnslig fordi de spiste snegler.
  Jeg gir terning kast 4

 366. Verden verste bursdag ser ut til være en morsom og bra bok.
  Jeg har ikke mer å si.

  poengsum 2 passe bra

 367. verdens verste bursdag var morsom og spennende jeg syntes den var kul fordi den gjde meg en spennende slutt vil fin den i biblioteket

  terning kast 5 veldig bra

 368. Jeg SYNES BOKA VAR LITT EKKEL OG KUL OM bursdag. HAN HadDE BARE EN VENn OG
  EN BaMSE OG MIdDAGEN VAR BRUN SNEGLER TIL MIDDAGEN

 369. Jeg syntes at den var morsom og litt ekkel fordi det er ikke normalt og steke brunsnegler. Jeg liker ikke brunsnegler, de bevegelser sakte og er slimete, det er fult av dem her og dere ekle, æsj!!!
  Den var også litt trist fordi ingen kom i bursdagen. Jeg ville ikke likt det. Jeg ga terningkast 5 til forsida fordi det såg ut som en dårlig bursdag og det passet til tittelen! Jeg likte at det var bilder underveis

 370. Dene boken handlet om to gutter som sto utefor et hus . Etter hvert kom en gammel man ut av huset. Den manen hadde hørt om invitasjonen til de to guttene som skulle ha brusnegle fest så derfor sa at han hadde mange brunsnegler som guttene måtte spise.
  De to guttene tok med seg de åtte bøttene med brunsnegler og la dem på grilen. Rundt dem sto det mange folk som skulle se på at guten spise brunsleger. Da var brunsneglen ferdig guten spiste den men rett etter på kasta ha opp.

  Jeg vil gi denne boken terningkst 3 siden den var ikke så gøy.

 371. Jeg syntes boka var artig og litt dramatisk, hvis dere skjønner! Det var en gøy bok som man bare ventet videre på hva som skulle skje… Jeg likte veldig godt illustrasjonene i denne boka, de passet godt til teksten❤️Dette er en bok jeg vil lese.! Jeg anbefaler og ikke lese den i maten!!! Denne boka passer for barn mellom 6-13år

 372. Elevene syntes det var mye ekkelt i boka. De likte ikke boka særlig godt. Noen syntes noe var morsomt, andre ga uttrykk for at det var litt kjedelig.

 373. Den hadde litt krim i seg, men mest humor.

  Karakterene heter Ruben, Kent og selvfølgelig brunsneglene.

  Boka bar fengene og ville lese fortsettelsen .

  Jeg anbefaler den ikke til personer som blir fort uvel.

  Terningskast: 4

 374. Denne boken var morsom. Og har barnerelatert humor. den ville jeg ha gitt terningkast
  3-4

 375. Boka var kjempe bra, har lest verdens verste rektor før😀😍(er i samme serie altså🐰) ⚽️🏆🏅denne serien har på ein måte litt av alle sjangerar so den er noko for alle! 😀😄😀😄Det er og bra at den har litt bilde,ikkje for mykje for då får ein tenke litt sjøl. 🤓🤓🤓😎😎😘😘😙😙😋😋😃😃For lesing er ikkje berre det du les og ser på bileta i boka men og det du diktar sjøl og forestiller deg oppe i hovudet😂😂😝😛😛😜😜 (FANTASIII)🤗🤗🤗😎🤓 so eg synest at denne boka er veldig bra🙂(serien og) 😍og for fattaren har god innlevelse når han skriver det er veldig bra😊😊😌😌👍👍
  👌 👍👍😻😻😺😺😽😽😸😸👌 So eg gir boka terningkast.🏆🏆 🎲🎲seks :::😍😍😍😍😍😍😍😀😀😀💚💛💜💙❤️

 376. Jeg synes at boka var morsom, men litt kvalmt med alle brunsneglene. Det virket som en dum idet og bli populær på og spise brunsnegler. Kent og Ruben virket som noen rare karakterer. Det er på en måte litt trist at skoleavisen tok bilder og at han blir enda mindre populær. Jeg synes at boka var litt barnslig, men veldig morsom! Denne boka syns jeg passer for barn 6-10 år. Jeg synes den skal få en 5er. En morsom bok!

 377. Denne boka var veldig ekkel! Jeg ble veldig kvalm:-( Kunne det kanskje heller vært fluer eller noe sånt, men neida det måtte være brunsnegler ah. Men den får ternig kast 2 av meg.

 378. Jeg synes boka var ekkel og litt kvalmt. Boka hadde bra humor så man har lyst til å lese videre. Det er bra at boka har en del bilder sånn leseren kan forestille seg hvordan det ser ut og få bilder i hode sitt. Jeg synes det var litt dårlig forklart, men hadde mange personer som var med og det likte jeg. Jeg gir terningkast 3.

 379. Jeg synes at det var bra at de barna ble kastet ut. Dette utdraget får meg ikke til og ville lese hele boka. Jeg synes at denne biten i boka var skikkelig ekkel og ikke spennende. Jeg synes det var alt for lite information om de barna.

 380. jeg likte at boka fordi guttende prøvde og bli kule på en mosom måte og jeg syns det var gode beskrivelser!!!!!!

 381. Jeg likte boka veldig godt fordi at jeg synes den var morsom.
  Jeg synes det var morsomt da Ruben spiste brunsneglepølsa og spydde over gjestene.
  Jeg synes det var en veldig kreativ bok.=)

 382. Jeg synes boka ikke var helt etter min smak, jeg liker ikke helt den humoren.
  Den handler om Ruben og Kent som prøver å få Ruben mer populær ved å spise brunsnegler. Denne boka passer til barn mellom 7-10

 383. Jeg synes boken var litt spennende, kanskje litt rar men kjempebra bok.Dette kappitelet fikk meg til og le,jeg skjønte alt som ble skerevet i kappitelet

 384. Verdens verste bursdag. Den var ekkel. For den var ikke normal maten var ekkel. Terning kast 🎲

 385. Jeg synes boka var bra, men det er ikke det beste jeg har lest. Jeg synes aller mest at boka var ekkel fordi Ruben spiste snegler og spydde dem på folk. Jeg likte tegningene, men jeg gir boka terningkast 4🎲.

 386. Jeg syntes boka var bra,men det er ikke det beste jeg har lest. Jeg syntes at det var mest ekkel fordi han spiste snegler og spydde det ut på folk. Bilde på boka så litt trist ut men det var jo humor i boka! Jeg gir terningkast 🎲3

 387. Jeg synes boka var veldig rar morsom og spenndene.💚❤️
  Det handlet mest om brunsnegler en en bursdag.🌺🌷
  Den er aneledes en andre bøker som vi har lest.🤓💞
  Jeg trodde ikke at boka skulle være sån.🤔👍
  Vi synes at boka passer for 7-13 år.⭐️💖Vi gir terning kast🎲🎲🎲🎲.🐷

 388. Jeg synes at det var en pitelitelitelit rar historie men den var også ganske morsom.jeg tror at jeg ville gid den terningkast🥉. Jeg synes på en måte at det var en litt uintresang historie også var den lit ekel.jeg tror ikke riktig det er noe jeg hadde kommet til og lest jeg anbefaler den for barn mellom 8️⃣og1️⃣2️⃣ år.

 389. 7.trinn på Tyristrand skole synes boka var veldig bra. De likte boka godt fordi beskrivelsene var gode, noe som gjorde at de kunne se for seg hva som skjedde bedre. De likte spesielt godt stemmen til Kent som ble lest opp fra lydfilen, noe som gjorde at de likte karakteren godt. Illustrasjonene var morsomme og understreket beskrivelsene i utdraget. De gir den terningkast 5.

 390. Det Var En SUPER Bok! Fordi Det Hvar Med Snegler Får På Den Plakaten Så Sto Det Brun Snegler Også Brun Snegler Igjen.
  Dette Er den Beste Boken I Verden!

  Og Min Humor i Denne Boken Var Brun Snegler xD
  Og Jeg Skal Låne Denne Boken I Bergen!!

  Hade Hilsen Markus!

 391. Denne boken er ikke noe for meg men kanskje til noen andre. Så jeg gir denne boken er 4(terningkast) (: Jeg anbefaler de til de fra 6-11 (:

 392. Jeg synes denne boka var helt grei , den var både morsom og ekkel. De hadde en fin plan på å bli berømte før bursdagen hans.

 393. Jeg syntes at boka var litt ekkel når de spiste sneglene, men den var også ganske morsom. Terning kast 5.

 394. Jeg synes denne boka var helt grei , den var både morsom og ekkel. De hadde en fin plan på å bli berømte før bursdagen hans. Terningkast 2.

 395. Jeg syntes den var bra og dårlig, bra fordi den var morsom, og dårlig fordi den var litt ekkel. Terning kast 4.

 396. Jeg syntes den var dårlig fordi det var ekkelt at de spiste brunsnegler men den var fortsatt morsomt og høre på terning kast 4 eller 5

 397. Jeg syntes boka var helt grei men den hørtes litt ekkelt ut med alle de brunsneglene som de skulle spise . Terningkast 3

 398. Boken var kjempebra. Fordi den var morsom og latterlig. Og den var god fordi de spiste snegler. Terningkast 5

 399. Jeg syns den ikke var så bra. Jeg likte ikke at det var snegler. Jeg skjønte hvorfor det ble verdens værste bursdag. Ikke så bra bok syns jeg men det kan henne at andre liker den

 400. Boken var bra. Det er morsomt at de spiser brunsnegler og spyr. De får et trillebår og 8 bøtter med brunsnegler og sier at de ikke kan ta brunsneglene fordi det ikke er deres.

  Trenekast: 2

 401. Den var morsom fordi han skulle prøve og spise brunsnegler.
  Jeg gir den terningkast 5

 402. Jeg synes boka var god og litt kvalm jeg vil lese den en gang den hørtes spennende ut og den høres morsom ut. Men og spise brunsnegler høres ikke så godt ut
  Skulle jeg ha gitt den terning kast så ville det bli 5.

 403. Jeg synes utdraget var ganske ekkelt. Vet ikke hvordan resten av boka er, men kunne egentlig ikke tenke meg å lese den. Jeg synes synd på Ruben som prøvde å spise en brun snegl. Jeg synes det var fint at det var bilder da. Bildene var litt ekkle de og.

 404. Jeg syntes utdraget var litt ekkelt men jeg lurer veldig på va som skjer videre
  Eller hva de fant på først

 405. Jeg synes at boka var morsom og veldig ekkel. Fordi det var ekkelt lese og se på noen som spiser brunsnegler. Jeg syns ikke det var noen god ide med de plakatene. Har lyst til å låne boka og lese den

 406. Jeg synes boka var litt ekkel men den hadde mye humor .forfatterren må ha brukt lang
  Tid på boka. Jeg har sikkelig lyst til å lese hele boka

 407. Jeg syntes boka var ekkel og litt barnslig fordi de skulle spise brunsnegler. Og så spyr han på gjestene, han kan spy i gresset. jeg gir boka. Terning kast: 2

 408. Jeg syns boken var litt ekkel. Det at dem skulle spise snegler var litt drøyt. Det var litt overdrevent at de skulle spise snegler fordi Ruben ville at folk skulle komme i bursdagen hans. Jeg syns at det burde handle litt mer om bursdagen. Jeg gir den ternigkast 2.

 409. Jeg synes denne boka var spennende. Det er ikke den typen bok jeg liker best, men det er sikkert mange som synes den er veldig morsom. Jeg synes at Kent var litt morsom når han serverte en brunsnegl i lompe med ketsjup og sennep til Ruben. Det er fint at det er noen bilder i boka, da er det lettere og forestille seg hva som skjer. Det var morsomt når de bare slang fra seg sneglene på gårdsplassen til den gamle mannen og ikke sa det til noen! Slutten var helt grei og litt morsom når han ikke ville ha kveldsmat.

 410. det var en ekkel bok men også en morsomen som jeg fikk lyst til å forsete å lese jeg har boka så jeg sakkal lese den jeg syntes verdens verste jul var velig bra

 411. jeg syns den var litt kvalmenes men kreativt . jeg synes det var bedre for 8 åringer og nedover. terningkast 4.

 412. Jeg syns det var lit spennende fordi jeg lurer på hva som skjer videre. Det er jo lit ekelt med alle de sneglende, men det var også mode å prøve noe nytt. Jeg hadde aldri spist snegler, men det er ikke ekte så da gjør det ikke noe. Jeg lurer på om de har gjort andre rare ting, så jeg kunne nok lest denne boka selv om det er lit ekelt. 🙂
  I

 413. Jeg synes utdraget var ganske ekkelt. Vet ikke hvordan resten av boka er, men kunne egentlig ikke tenke meg å lese den. Jeg synes synd på Ruben som prøvde å spise en brun snegl. Jeg synes det var fint at det var bilder da. Bildene var litt ekkle de og. Jeg tror egentlig at Ruben ikke ville spise den sneglen, men at han gjorde det Kent gjør.
  Det kunne vært bedere å finne en annen måte å bli populær på. De prøver sikkert det i noen andre kapittler i boka, kanskje. Jeg synes denne boka kanskje er for litt mindre barn.

 414. Jeg synes boka var fin og morsom. Jeg synes det var bra at det var mange fine bilder og plakater i boka. Det kunne vært litt mer forklart om hvordan hovedpersonene så ut, men ellers var alt bra.

 415. Boka var passebra. Den var litt ekkel, men boka var morsom. Den var litt ekkel fordi de skulle spise brunsnegler men, boka var ganske bra. Terningkast 3.

 416. *jeg er norsk*
  Okay… jeg liker *ikke* boken sorry menn det er at han spiser snegler jeg syntes det var ekkelt. Men jeg vet at boken kan passe til små barn. Kansje 1.klassinger eller 2 ja… håper du ikke blir lei deg…

 417. Jeg likte utdrage veldig goot, det får meg til å lese mer.
  Det jeg ikke likte var at det handlet veldig lite om bursdagen i ut drage.
  Jeg tror veldign få i klassen min som synes den var så veldig bra, men jeg elsket den.
  Personen Ruben er en person som ikke tenker i gjenom ting før han gjør det.
  Personen kent høres ut som en rolig fyr.

 418. Jeg syntes at boka var litt kvalmende, når de spiste sneglene. Jeg syntes det detaljerte litt i overkant når de spiste sneglene. Den var ikke så morsom pga det var ikke så mye humor i boka i hvertfall av det utdraget jeg hørte. Syntes boka passer til litt mindre kanskje 6-9 år. Gir terningkast 3.

 419. jeg likte denne boken den var morsom fordi de gjorde hva som helst for å bli populær men boken var også litt ekkel jeg vil gi denne boken 5 stjerner denne boka likte jeg. det var en bra bok likte den ville gjærne lest mere om boken den var bra.

 420. Jeg likte boka passe bra jeg ble overaska når ruben faktisk spiste den brun snela.
  Jeg ble irritert over at vennen kent på en måte
  tvingte ruben. Jeg likte da den gammle mannen kassta dem ut jeg syntes det var helt riktig. Jeg synes det var dumt at dem bare dumpa brun sneilene i hegen hans. De som var med var ruben ,kent, den gammle mannen , de snobbete gjestene. Utdrage burde kansje handle om burstagen

 421. boka var veldig morsom! Og litt ekkel! Den handlet om to gutter. Han ene skulle snart ha bursdag og viste at nesten ingen kom til å komme . Så derfor måtte han finne en måte å bli populær på kort tid. Derfor skulle han prøve å få rekord i å spise brunsnegler. De begynte å henge opp plakater over hele nabolaget. De la plakater i postkasser også. Det tokk ikke lang tid før noen ringte, det var en gammelmann. Han skulle ha hage fest. De fikk beskjed om å komme KL.18.00. når de kom til hage festen fikk de en omvisning i hagen og i huset . Det var en kjempe stor hage og et kjempe stort hus. Det var menge gjester der. Alle fikk beskjed om å begynne å plukke brunsnegler. De plukket 8 bøtter og et trillebår fult. Når han skulle spise dem bestemte han for å grille de først. Han smakte på en brunsnegle også begynte han å spy. De ble kastet ut av huset og måtte gå hjem.

 422. seg synes boka var bra men den var litt ekkel. kunne hjerne ha lest den. gir den terningkast 5/6

 423. boka er en lit rar men kul bok. det er kult med bilder i boka de er lit rare men morsomme.

 424. Boka var spennende.
  Bra at i verdens verste bursdag det er bilder. Det gjør utdraget bra.
  Boka var morsom og kul.
  Les den fordi den er gøy.

 425. jeg synes at avsnite var litt ekel. Men det var tøft at de ville prøve å spise brunsnegler. Vis det var jeg som skule bli populer hadde jeg ikke tørt å spise brunsnegler eller gjort noe sånt. Ruben høres ut som en tøff person, som ikke gir opp så fort.

 426. Jeg synes teksten var veldig bra og veldig morsom.
  Jeg synes det burde handle litt mer om bursdagen.
  Jeg anbefaler denne teksten fordi den var morsom og det var veldig morsomt at Ruben kastet opp på gjestene.

 427. Jeg syntes det var en ekkel og kul historie eller bok da. Jeg likte at kent og robert prøvde å bli populære.Jeg likte ikke at det var så mye brunsnegler og sånt. lag en nr.3 bok pls

 428. Boka var kul. Det var gøy at Ruben spiste snegler. Det var bra at dere tok med bilder. jeg anbefaler boka. Dere burde ta med litt mer fra boka.

 429. Den var spennene. Og den var ekkel.
  Den var god for at det var masse bilder.
  Vis du liker Snegler og slim så kan du lese den.

 430. Jeg synes utdraget var bra fordi jeg liker litt barnslige og morsomme bøker.
  Jeg fikk lyst til å lese boka. Jeg leser verdens verste jul, den er veldig morsom.
  Boka var: morsom og du får lyst til å lese mer!!
  Jeg anbefaler den!! 🙂

 431. det var en ekkel bok men også en morsomen som jeg fikk lyst til å forsete å lese jeg har boka så jeg sakkal lese den jeg syntes verdens verste jul var velig bra(:

 432. Jeg synes boka var veldig bra,og samtidig litt ekkel fordi de spiste brunsnegler.
  Men den var artig😁Så jeg gir denn 🎲6

 433. Super bra bok. Jeg måtte le ganske så ofte. Teksten var kjempe god. Anbefaler og lese den hvis du liker humor. Fordi dette er en skikkelig humor bok. Dette er den beste boka jeg har lest. Tipp topp tommel opp til deg Marius Horn Molaug.

 434. Jeg syns den ikke var så bra. Jeg likte ikke at det var snegler. Jeg skjønte hvorfor det ble verdens væreste bursdag. Ikke så veldig bra bok syns jeg. Kanskje andre liker den.

 435. Teksten var litt lett og lese. Teksten var ganske rar. Teksten var dårlig, fordi den handler om ekle brunsnegler. Teksten var også god, fordi den var spennende. Andre kan lese den, om de vill lese en spennende bok. Andre bør lære at det ikke lønner seg og tøffe seg får mye.

 436. Utdraget var veldig spennende. Den inspirerte meg. Bli berømt for å spise brunsnegler, det er humor! Utdraget var kjempebra på grunn av humoren. Vis du liker humor så må du lese verdens verste bursdag. Jeg gir den terningkast 6! Det er mye spenning å slim!

 437. Jeg tenker boka er litt ekelt og morsom. Det var litt spenndene og se hvordan de spiser snailler. Jeg har alldri smakt snailler og jeg syns det er ekelt. Jeg viste med en gang at han kaster opp når jeg hørte det. Kent bestevenn til Rubben er litt gal.

 438. Den var bra men jeg syntes det var veldigt ekkelt så jeg gir terningkast 🎲🎲🎲

 439. Jeg synes teksten var bra. Men jeg trodde at teksten skulle handle om litt mer fra bursdagen og ikke å plukke snegler. Teksten interesserte meg ikke så mye men for de som liker litt mer ekle og klissete ting så er denne teksten anbefalt for de!! Den var litt rar men på samme måte litt morsom.Jeg er helt enig at det er VERDENS VÆRSTE BURSDAG!!!!!

 440. Teksten var bra, den kunne ha handlet litt mer om bursdagen istedenfor bare de brun snegle greiene. De som er interesserte i snegler bør lese boka! Teksten var litt rar men på samme måte var den litt morsom. Jeg vil ikke anbefale denne teksten til de som ikke liker klissete og ekle ting:)

 441. Jeg synes at boka var litt morsom fordi de ville bli populære på rekordtid og at det ikke funket så bra. Den var også veldig ekkel fordi de spiste slimete snegler. jeg synes boka ikke var så bra. jeg gir terningkast 2.

 442. Denne boken var ikke så moro som jeg hadde tenkt den var enkel og lese og ekkel det passet ikke så bra med brun snegler. Terningkast 🎲🎲🎲

 443. – Den var kjempedårleg, ekkel. Snegler i munnen, æsj. Det burde kanskje vore utan snegler.
  – Eg syns den var super, eg syns veldig synd på snegler.
  – Ekkelt. Dårlegaste boka eg har lese. Eg brakk meg då eg las den. Det var veldig dårleg handling, veldig kreativ forfattar – det skal han ha.
  – Eg har lese heile boka, og eg syns den var veldig bra.
  – Den var superdårleg. Dei var keisam.
  – Eg syns boka var teit og veldig dårleg. Eg spiste mat medan eg las den, det var ikkje så lurt.
  – Boka var litt for barnsleg. Det skulle vere morosamt, men det var eigentleg berre morosam. Kven er det som et sneglar for å bli populær?
  – Eg syns boka var veldig gøy. Den var barnsleg, men det er eg også – så den var meint for meg.
  – Kanskje dei som syns den var dårleg, burde lese heile boka. Då hadde dei kanskje likt den endå betre.
  – Det var ikkje så gøy å grille dagen etterpå.
  – Den passar kanskje for dei som er litt yngre.
  – Boka er morosam.
  – Kanskje det var valgt ut feil utdrag av boka for vår alder?
  – Boka var veldig bra, og den inspirerte meg – kanskje eg skal ete sneglar ein gong?

  PS. den handlar ikkje om snegler heile boka, så anbefalar å lese heile.

 444. Jes syntes den hvar veldig bra jeg gir den terning kast 6🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲☹️☹️☹️🙂🙂🙂😍😍😍😎😉🤡🤡🤡😉🤡😚🤠😚🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍👊💍💍👊👊💍💍💍👊💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💋💋💋😝😉😜😉😙😜😉😙😎😉😉😃😝😙🙃😝😉😃

 445. Hei.
  Jeg synes boka var bra fordi de kasta opp det var kult! jeg synes det ekle var da sneglen gikk mellom tennene. EKKELT! Jeg gir terning kast 5.

 446. jeg likte ikke at den nesten var mer trist enn morsom, de var upopulære derfor spiste de snegler for å bli populære. jeg synes at det var bra forklart hvordan det skjedde og hvor det skjedde. jeg synes boken er litt dårlig fordi den passet liksom ikke inn i sjangeren humor. jeg synes at boken passer til barn mellom 5 og 9 fordi den ble litt rar for meg. jeg gir terningkast 3.

 447. Klassen synes utdraget er dårlig. Humoren blir for barnslig og ekkel. Noen ganger synes de det var unødvendig mange bilder som understreket teksten. De synes også at det var en merkelig måte Ruben skulle bli populær på. Det var noen gode skildringer som gjorde at de så for seg det som skjedde. Elevene synes det er et pluss at forfatteren bruker «plakater», stor skrift, utheving, gjentagelse og rim i boka. Dette skaper god variasjon. Boka passer for jenter og gutter i alderen 7-10 år. Terningkast 2.

 448. Hei 🙂
  Jeg synes boken var litt rar og ekkel fordi de spiste snegler og Ruben spydde og fordi det var ekkelt å lese om snegler! men litt morsom også fordi de liksom skulle grille sneglene på grillen 🙂
  Jeg hadde egentlig lyst til å legge fra meg boken når jeg leste men jeg hadde den i lekse så jeg kunne ikke =/
  jeg anbefaler denne boken til de som er 8 år og mindre! Den ble litt for barnslig for 9 åringer og oppover.
  Jeg gir den terningkast…. 3!

  – Hilsen meg (Dina 6. Klasse på Lassa Skole) 😀 🙂

 449. Verdens verste bursdag
  Denne boka var ikke så gøy fordi den var for ekkel til å le av, men det var gode detaljer og det er bra:) Jeg synes de burde heller gjøre noe kult som for eksempel det er masse kake, brus og snop og ikke noe ekkelt fordi da ville det sikkert komme mange gjester. Jeg synes bøker er best når du kan le av dem!
  TERNING KAST: 2

 450. Hei:)
  Jeg synes boka var veldig rar fordi de trodde de skulle bli berømte på sneglespising!!!!!!
  Og litt gøy, ekkel og morsom fordi de spiste snegler.
  Jeg gir terningkast : 4 🙂
  Jeg anbefaler boka til de som er mellom 6-10 år.
  Hilsen meg (Camilla 6.klasse)

 451. Jeg syntes utdraget var passe bra. Utdraget mangla informasjon og de beskrev helt nøyaktig hvordan smaken av seglene var og det var litt kvalmende, men på en annen måte er jo det bra. Det kan fort hende at boka er bedre enn utdraget. Jeg gir utdraget terningkast 3

 452. boken var veldig veldig veldig rar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fordi de spiste snegler. Vi fik vite at sneglen satt fast i tennene.

 453. Jeg synes utdraget var passe bra , men jeg synes utdraget handler bare om brunsnegler og ikke om bursdagen . Boka var ekkel , men den var også spennende

 454. Jeg synes boka var ganske rar og ekkel fordi hovedpersonen (Ruben) spiser grilla snegler i lompe som han spyr ut etterpå. Jeg likte ikke boka fordi den var litt kjedelig, rar og ekkel. Jeg ville ikke ha anbefalt den til andre. (Terningkast 3)

 455. jeg synes boken var ekkel og litt morsom fordi han spiste en snegle. men og kjedelig jeg kjente smaken i munnen når jeg leste den.boka var ekkel fordi han spiste snegler.jeg gir boka terningkast 3.

 456. VERDENS VERSTE BURSDAG
  denne boka var ikke så bra:)
  Den var for ekkel, fordi den handlet om at noen skulle spise brunsnegler:)
  Jeg anbefaler ikke denne boka.
  De burde heler gjøre noe kult,
  jeg synes bøker er best når du lever inn i boka

  Ternings kast 2:)

 457. jeg likte ikke boken fordi den var ekkelt. det var snegler i grillen og i lompe og jeg likte ikke. boken passer for 6-9 år .terning kast 3.

 458. aurora:)
  utdraget handler om en gutt som heter Ruben, og snart har bursdag. Han og kameraten Kent vil bli populære for at folk skal komme på en fest de skal ha. De velger å lage plakat hvor det står» Plaget av brunt i hagen? vi spiser snegler på dagen»
  sjanger: Humor
  min mening: jeg likte ikke utdraget så godt fordi, man blir veldig kvalm av å lese den. Utdraget har en veldig tydelig beksrivelse på hvordan en brunsnegle smaker, og hva som skjer når den grilles. Men samtidig som det var ekkelt, kan man le litt noen ganger. Man lever seg veldig inni boka, som er både bra og dårlig synes jeg. boka var ikke noe særlig for meg, men merker det er veldig forskjellige meninger i klassen. Flest gutter likte boka. Denne boka anbefales for Gutter, men også jenter alderen 6-10 år. terningkast: 2

 459. jeg synes at denne boken er passebra fordi det var ekkelt når de spiste snegler. og at de spelte ring på spring . jeg gir tening kast 3.

 460. jeg synes boken var litt spennende men slutten var ekkel da han spydde. boken var litt spennende,morsom.jeg synes Ruben sin ide var dårlig fordi han ville spise brun snegler jeg vill anbefale boken til de som liker humor jeg gir boken terning kast 3

 461. Jeg synes boken var gøy og morsom fordi han ville spise brunsnegler. Slutten var litt ekkel, fordi han spydde.
  Jeg synes Ruben sin ide var veldig dårlig, fordi han ville spise brunsnegler. Jeg vil anbefale denne boka til de som liker litt humor og litt spenning.
  Jeg gir terningkast 3.

 462. Jeg synes at utdraget var kvalmende fordi man spiser brunsnegle. Og jeg synes at utdraget var litt bra fordi den var morsom og fordi man spiser brunsnegler. Og jeg synes ikke at utdraget var bra fordi den hadde ikke med adjektiv. Og når jeg har lest dette utdraget har jeg lyst til å lese hele boka jeg anbefaler denne boka for barn 8-11

 463. Utdraget handler om Ruben og Kent som er bestevenner. Ruben er ikke så populær å har snart bursdag. Han er redd for at ingen kommer. Kent og Ruben prøver å få Ruben populær. De legger plakater i postkasser og henger opp plakater på alle lyktestolper de ser, om at de er brunsneglespisere. Det er mange som vil at de skal komme i hagen dems å spise brunsnegler. Sjanger Humor. Jeg synes boken var bra fordi den var litt morsom, men den var VELDIG ekkel også! Ruben spiste en brunsnegle og spydden den opp igjen! Da ble jeg ganske kvalm. I utdraget fikk vi ikke vite hvor mange år de var, men jeg regner med at de er ca like gammel som meg (11 år) Jeg gir den ternings kast 3.

 464. Jeg synes boka var litt ekkel fordi, ideen’ til Kent med å spise snegler på bursdagen sin, synes jeg var ikke en god idé, jeg ville heller gjort noe litt mer smartere. Jeg synes boka ikke var så spennende fordi, boka hadde ikke så gøy handling fordi,nesten alt handlet om at Kent spiste snegler for å bli berømt og få gjester til bursdagen sin. Jeg gir boka terningkast 3.

 465. Dette utdraget av verdens beste bursdag var kjempe bra. Når jeg begynte å lese tenkte jeg at dette utdraget vil bli bra . Men det var litt lite adjektiver om personene og det handlet mer om brunsnegler enn bursdagen som det står i tittelen. Jeg vil høyt anbefale denne boka til alle barn fra 6-11år. sjanger på boken :Humor og terningkast4.

 466. jeg syns at boka var passe bra jeg likte hva han planlegg med å bli berømt, men jeg ble kvalm etter jeg leste den terningkast 3

 467. Utdraget kommer fra en bok som heter Verdens Verste Bursdag. Den handler om to gutter som heter Ruben og Kent. Ruben har bursdag og vil at alle skal komme i bursdagen hans. Så Kent har en idé om å sette opp plakater for å samle inn brunsnegler, og deretter spise dem. Jeg synes dette utdraget var dårlig. Ikke bare fordi den var ekkel, men fordi tittelen: Verdens Verste BURSDAG, ikke passet bra i det hele tatt! Når jeg hadde lest ferdig utdraget, husket jeg ikke tittelen fordi den hadde ordet bursdag i seg. Jeg skjønte ikke hva utdraget gjordet som fikk det til å handle om en bursdag? Det handlet jo mest om to gutter som ville bli «populære», gjorde det ikke? Og ingen flere hadde ville komme på en bursdag med brunsnegler til mat, i stedet for pizza eller pølser? Jeg hadde ikke kommet for å si det mildt. Og hvor gammel ble Ruben? Var Kent eldre enn Ruben? Hva synes Ruben om ideen til Kent? (BTW er det for mange detaljer Marius! Jaja smaken er jo som baken, men skjønner ikke helt om noen likte de detaljene. Jeg ville ikke spise en brunsnegle, men det begynte å føles sånn 🙁

 468. veldig veldig veldig veldig ekkel!!! men morsom og kul! likte ikke at de spiste og det handler om snegler! men den var morsom og kul fordi de prøver å bli populære!!!!
  Den passer for 6 til 9 og den bør leses av de. Hvis du ikke liker noe ekkelt så ikke les denne boka!!!!! Jeg gir terning kast 2 og den er passe bra(«3»)!!!!

 469. Jeg likte ikke boka fordi den var ekkel. Han spiste en snegle. Men den var litt morsom fordi de hadde sneglekamaratene som navn!!!!!!!!!!!

 470. litt ekkel fordi det føltes ut som jeg spiste sneglen men gøy. Prøv å spise snegler

  det er gooooooooooooooooooooooodt

  4

 471. Jeg synes at boka var bra og litt ekkelt med brunsnegler. Boka var veldig morsom. Jeg synes at det var fint at det var tegninger. Jeg synes også at boka passer jenter og gutter.

 472. Utdraget handler om en gutt som heter Ruben og vennen Kent. De er ikke populære men ønsker å være det. Derfor vill de verdens rekord i å spise brunsnegler.utdraget er både morsomt og ekkel.De lager brunsneglepølser og det beskrives veldig godt hvordan det føles å spise brunsnegler.Utdraget er morsomt fordi de sier masse rart og morsomt.Sjanger morsom.Jeg ambefaler denne boka til både jenter og gutter mellom 8-12. Terningskast 3 (;-)

 473. Jeg synes boka var ekkel og morsom.Ekkel fordi det var ekkelt at Kent tok på masse snegler og morsom fordi den gamle mannen kasta dem ut av hagen.Jeg syntes mannen var litt frekk.Jeg skulle ønske at de fortalte hvor gammel han var og når han hadde bursdag.

 474. jeg syntes boka va artig og litt rar de beskrev ting veldig bra, og det var en morsom handling.jeg jeg likte plakaten fordi det rimte og det var litt ekkelt. jeg anbefaler og ikke lese boka i maten fordi de spiste snegler…jeg gir terningkast 5 jeg anbefaler boka.boka passer for barn mellom 6 og 13 år!

 475. Verdens Verste Bursdag
  Utdraget handler om 2 gutter som heter Ruben og Kent.De er gode venner. Ruben har snart bursdag og han tviler på at andre en Kent kommer på festen.Han vil at flere skal komme. derfor vil han bli populær på rekordtid.De tenker at den beste måten og gjøre det på er og spise brunsnegler.De kaller seg selv brunsneglekameratene.Like etter kommer det et snegle oppdrag. La oss bare si det endte opp med spy. Utdraget var ok.
  Det er ikke noe for meg.Er det noen som er intereserte anbefaler jeg og lese hele boka.La meg bare si at boka er bedre en utdraget.Sjanger:Humor.For utdraget passer det ikke helt ,men for boka passer det bra. Terningkast 5 for boka.Men terningkast 3 for utdraget!

 476. jeg synes teksten er superbra fordi det var mye humor. Teksten er god fordi den er kjempe morsom. Du burdet lese teksten vis du liker humor og at folk spiser snegler for å bli populære. Jeg vil fortsette å lese denne boken for å se hva som skjer videre. Det kunne ha vert litt mer en nesten bare brunsnegler kansje litt mere bursdag aktiv men jeg vil lese boka så jeg for se hva som skjer etter vert.

 477. Likte denne boka! jeg anbefaler denne boka fordi de må spise snegler for å bli populær og når han spydde på vennene sine. Den var spennende fordi jeg ville se hvordan det gikk når en gutt skulle spise snegler.
  Jeg gir denne boka terningkast 5 (^3^) («0») («-«) 🙂

 478. Jeg syntes dette utdraget var veldig ekkelt. Jeg tror du tenker det samme når du tenker det samme når du hører dette sitatet [[ Jeg svelget,lukket øynene,åpnet munnen og førte brunsneglepølse langsomt inn. Jeg begynte å tygge,kjente at sneglepølsa gled ut av lumpa og satte seg fast mellom tennene]] nå vet du kanskje hva jeg tenkte når jeg leste utdraget jeg ambefaler boken vis du er mellom 5 til 8 år og liker ekkle ting terningkasgt 2

 479. Den var morsom. Det var litt kvalmenes at de spiste brunsnegler. Teksten er god fordi det handlet om vennskap. Den var dålig fordi de spiste brunsnegler. Andre burde lese verdens verste bursdag fordi det handler om vennskap. Andre burde også lese den fordi da lærer de at de ikke skal spise snegler.

 480. Jeg synes at det var litt bra humor, og boka var bra.
  Jeg kunne kanskje ønsket meg litt bedre humor.
  Jeg kunne anbefale den Kanskje.

 481. Jeg syntes at utdraget var veldig morsom og veldig rar. Det er en veldig kul utdrag syntes jeg. Du bør spise først også lese fordi utdraget var litt ekkel. Det var veldig ekkel når han sa følesene når han spiste sneilen. Det var veldig morsomt når han gammle mannen ble sur på dem.

 482. Jeg synes boka var litt kjedelig. Kunne handlet mere om bursdagen. Det kunne også handle om mer en bare brunsnegler . kunne vært litt
  mer bilder.

 483. Forfatter er Marius H. Molaug
  Illustratør er Kristoffer Kjølberg

  jeg synes boken passer best for 8-12 år

 484. Den var veldig ekkel da Ruben spiste sneglene. Det var kvalmt da det satt fast sneglekliss mellom tenne. Ikke les denne boka når du spiser, jeg mistet matlysten!

 485. Boka handler om to venner som heter ruben og Kent.
  Ruben har bursdag men han er sikker på at ingen vil komme.
  Så de finner på å bli berømte.
  Med å spise brunsnegler.😀
  Boka er lit kvalm og ekkel litt morsom i lyd boka. Terningkast 4

 486. utdrage var ikke det jeg forventet meg . jeg tenkt at det var morsomt utdrag men det var kvalmene og ekkel. mannen som leste utdrage hadde ikke noe inlevelse følte jeg. man før lite informasjon om om personene. boka kan være forvirene.sjangeren hvae ikke hummor. terningkast 1

 487. Boka var litt ekkel og jeg blir litt kvalm av å lese den.
  Boka var også veldig bra! veldig gode beskrivelser og tegninger
  jeg anbefaler denne boka til de som er 6 og oppover! jeg gir denne boka terningkast 5

 488. Jeg synes at boka var bra men litt kvalm. Så hvis du er sånn som lett blir kvalm anbefaler jeg å ikke lese den, hvis ikke så bare les den. Den er veldig morsom og bra, altså. Jeg gir den terningkast 5 fordi jeg likte boka godt. Jeg anbefaler den for barn 7-12 år. 🙂

 489. boka handler om en gutt som heter Ruben. Han har en venn som heter Kent. Sammen prøver de å gjøre Ruben populær så noen kommer i bursdagen hans. De prøver å slå rekord i å spise brunsnegler. Men det var de ikke så flink til.
  Jeg synes boka er bra fordi den er morsom og har mange morsomme bilder. det er også gøy at det er litt ekkelt. Jeg anbefaler denne boka.

 490. Utdraget handler om to gutter som er bestevenner.Den ene gutten som heter Ruben skal feire burdagen sin og han er redd ingen skal komme på burdagen hans.Ruben og kent legger en plan for hvordan Ruben kann være populær sånn at alle kan komme på festen hans.Ruben og Kent lager en fest der han lager en brunsnegle fest.Alså at de skal spise brunsnegler på rekordtid.Kent og ruben setter plakater på lykkestolper og ligger noen plakater inni post kasser.

  Jeg synes boken var lit bra fordi den den hadde humor og boken var kul.
  Jeg synes boken kunne ha lit mer info om Ruben og kent men ellers så var den bra.

 491. Jeg synes boka var sånn passe. den var ganske morsom og jeg kommer til og låne den på bibiloteket, men jeg liker ikke bøker som er så kvalme. jeg ambefaler denne boka til de som ikke er superglad i og lese, fordig denne er ganske morsom og man bare sluker ordene og liksom bare må lese. utan at du tenkker deg om har ddu vips lest over halve boka! den passer 0 og oppover.

 492. Boka var kjempebra og skikelig spenende, den var litt kvalm men det gikk fort over.
  Jeg har tenkt til og lese hele boka selv. Det burde hva ert lit mindre tegninger(i størrelsen)

 493. Denne boka handla om enn gutt med navnet Ruben. Han hare en venn som heter Kent. Ruben har snart bursdag og er sikker på at ingen andre en Kent vil komme på bursdagen.
  Så Kent og Ruben starter å lage mange plakater. De tenker at Ruben blir berømt av å spise brunsnegler. Så snart de er skrevet starter de å henge opp. Det første oppdraget er hagen til ett av de største husene i gata.

  Jeg synes boka var ganske bra og humoristisk. Jeg liker illustrasjonene i disse bøkene. Det er gøy at de griller snegler og spiser dem. Det er så morsomt at Kent er så rolig med alt.

 494. Boka var veldig morsom fordi det er det rart ar Ruben kastet opp på gjestene. Boka var dårlig fordi jeg har lest den får.Du kan lese den fordi den morsom uansett.

 495. Boka inneholdt masse ekle detaljer, men det gjorde det egentlig bare veldig komisk. Jeg syntes alt skjedde ganske fort i starten, men etter hvert gikk det i passe tempo. Boka tror jeg ville blitt likt best mellom aldersgruppen 5-10. (:

 496. Jeg synes boka er bra og at bildene beskriver den veldig bra. Bildene gjør den morsom å mann får frysninger når man leser den. den handler om en gutt som har en bursdag som ingen kommer på unntatt bestevennen Kent. Kent kommer på en ide, de skal begynne og spise brun snegler. De lager å plakater henger de opp i gata. jeg anbefaler denne boka får 7-12 år

 497. Boka handler om en som heter Ruben og en som heter Kent.De skal prøve å bli pompulere så de skal spise masse brun snegler.Jeg anbefaler denne boka for andre.

 498. Boka handler om Ruben og Kent. Ruben har snart bursdag, han tror at ingen vil komme i bursdagen hans, så nå må han bli populær. Kanskje å spise BRUNSNEGLER kan gjøre han populær? Jeg synes denne boka er morsom, forfatteren har god fantasi og illustratøren satte et nytt nivå på boka! Det var vanskelig å forestille seg alt så der trenger du tegningene! Jeg anbefaler denne boka for alle opp til 12 år. Terning kast 4…

 499. Som klasse synes me boka var spanande fordi det var mykje action. Til dømes likte me når dei skulle grille brunsneglane og spise dei. Ikkje alle i klassen likte humoren i boka. Boka fekk dei ikkje til å le, og gjorde derfor ikkje «jobben sin», siden boka var i kategorien humor. Me vil derfor gi boka terningkast tre. Ingen av dei 15 elevane vurderte boka verken som super eller dårleg, gjennomsnittet kom på bra.

 500. jeg syntes den var sånn passe bra.men den passer kanskje for noen som er litt yngre enn meg.og den var ganske ekkel.jeg anbefaler ikke denne boka.

 501. denne boken handler Ruben og Kent. Ruben skal ha bursdag men han er sikker på at ingen kommer. Ruben og Kent prøver og få Ruben til og bli populær de henger opp plakater i hele nabolaget de skal spise snegler . Ruben Kent og en gutt fra skoleavisen står utenfor en av de største husene i nabolaget . Jeg syndes denne boken er veldig bra siden det er veldig morsom og lese den o det er mange morsomme og ekle bilder jeg anbefaler denne boken denne boken passer for barn fra 7-12 år

 502. Vi synes den var super for den forklarte bra, sykt morsom, kul og kvalmende. Men overskriften passe ikke og gav ingen mening. Han som leste, leste veldig bra. Det føltes ekte. Ordene var der de burde være. Vi lo oss nesten i hjel og spydde nesten selv.

 503. Boka handler om Ruben og Kent. Ruben har snart bursdag, men han tror at ingen vil komme i bursdagen sin. Ruben og Kent legger en plan for hvordan Ruben kan bli populær. Jeg synes boka var morsom og bra. jeg anbefaler denne boka for de som er over 10 år.

 504. jEg ElSkEt IkKe BoKa!!!!!!!! MeN jEg LiKtE dEn BiTtE liTt!!!DeN vAr LiTt MoRsOm!!!!!
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 505. Boka handler om at Ruben snart har bursdag, men han føler seg sikker på at ingen vil komme på bursdagen hans. Han har en plan om å bli populær på rekordtid ved hjelp av vennen hans Kent. Jeg synes boka var morsom og litt ekkel. Jeg likte at de forklarte bra morsomme situasjoner. Jeg anbefaler den til 7 og helt opp til 12 år. Jeg gir den terningkast 5

 506. Jeg likte boka fordi den var morsom og god. Jeg har lyst til og lese hele boka snart. Jeg hoper andre stemmer bra.

 507. jeg synes denne boka er ganske dårlig fordi jeg synes at brunsnegler er ganske ekle fordi jeg hadde en brunsnegle i skoen en gang og det var ekkelt og ,fordi jeg synes det er ekkelt at de spiser brunsnegler jeg synes det er bra at den gamle mannen kastet dem ut av hagen fordi de fortjente og bli kastet ut.jeg likte ikke boka.=(

 508. Tuva og Florentina (Skole : Kaland skole ) den 9 september, 2017 sier: vi syntes at denne
  boken var litt ekkel og kjedelig. Det var mange som ble litt kvalm. Vi syntes også at den var trist. Denne boken burde ikke hat sjanger humor fordi de fleste syntes at den ikke var morsom. Det eneste den handlet om var snegler. Forfatteren skrev son at vi følte at vi var inni boken.vi gir denne boken terningkast 3.

 509. Jeg synes boka var litt ekel og litt morsom. Jeg vil høre forsetelse vidre på hva som skjer.
  Jeg synes boka hvar finn og synnes den er kul hva skjer vidre med dem. Jeg vila ha gitt boka 5 stjerner for jeg synes boka hvar finn. Ruben har jo snart bursdag og han tror at ingen kommer borset fra foreldene og vennen hans kent. Hvorfor vile de spise sengler? jeg synes boka hvar BRA.

 510. Jeg synes denne boka var bra, men litt ekkel når han spiste brunsneglen.
  Det var veldig lett å skjønne hvem som var hvem, og det var fint.
  Jeg ble overasket over at de kom opp med ideen om å spise brunsnegler, og jeg lurte litt på om Ruben faktisk kom til å spise en brunsnegle.Dette er ikke en bok jeg ville lest, men det er sikkert mange andre som liker den.

 511. Jeg syntes boka var helt grei. Jeg syntes det var gøy når de kom til det første huset. 🙂
  Det handler om to gutter som skal feire Bursdag.

 512. Det var noen elever i klassen som likte å lese om sneglespising, men det var ikke mange. De fleste elevene ga uttrykk for at det ble for mye snegler og de ble kvalme. Klassen syns bare at boka var passe bra.

 513. Jeg syntes boka var litt morsom men den var ekkel. Og navnet var lit missledende syntes jeg. Terningkast 2

 514. Ganske morosam, men ekkel og slimete. (ikkje et brunsneglar!!!!)
  Lett å bli kjende med personane.
  God opplesing!
  Terningkast 3,5

 515. Bok handler om en gutt som tror at ingen vill komme i bursdagen hans.
  jeg synes boken var gøy den var litt rar men lett å lese jeg anbefaler boken.

 516. boken var bra inholde er bra den var morsom den hadde en morsom slut og bra start og det er bra barnhumor men det jeg synes det som var morsomste var at de ble kastet de onga ut av hagen og folkene var veldig snobbete de barna var rare og den ene guten spøy

 517. Denne boka var dårlig. Den handlet om brunsnegl og det var ekkelt.
  Jeg skjønner ikke hva som er morsomt i boka. Det eneste som var morsomt i boka var at de vart kastet ut det var morsomt. 🙂 det jeg sier er at bok er DÅRLIG VELDIG DÅRLIG!!!!!!!!!!!!! hilsen super pusen som er best i verden.