Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Verdens verste bursdag

Marius Horn Molaug Gyldendal Illustratør: Kristoffer Kjølberg 2016

Ruben har snart bursdag, men føler seg sikker på at ingen vil komme til festen. Sammen med bestevennen Kent legger han derfor en plan for hvordan han kan bli populær på rekordtid. Kanskje han blir berømt hvis han setter rekord i å spise brunsnegler?

Kapittel 6

Kent kastet seg over dataen og snart hadde vi laget følgende reklameplakat:

Vi løp ut i gatene med hendene fulle av brunsneglspisingsreklame. Vi la reklamen i postkasser og
klistret dem opp på alle lyktestolper vi så.

Snart var hele nabolaget fylt av brunsneglkameratene.

Og responsen lot ikke vente på seg. Telefonen til Kent begynte å ringe allerede før vi var ferdig med å henge opp de siste lappene. Brunsnegler var tydeligvis noe som veldig mange var opptatt av og som veldig mange tok svært alvorlig.

NB! Rettighetene for utdraget gjaldt for aksjonsperioden – skoleåret 2017/2018. Derfor har vi nå fjernet resten av utdraget.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

1 778 anmeldelser av “Verdens verste bursdag

 1. Jeg likte boken veldig godt og er veldig interisert av dem . Jeg håper at jeg får lest alle verdenst verste bøkene.det var veldig morsomt at de spiste snegler det var veldig gøy og lese kapittel 6

  Anmelding 10/10

 2. Jeg synes den var kjempe morsom og må låne den på biblioteket.Jeg håper at de har en . Jeg er veldig glad i humor bøker så jeg håper at jeg kan lese alle verdens verste bøkene.

  Anmeldelse 10/10

 3. Jeg gir terningkast 3 fordi det handlet om snegler og spy.
  Jeg synes boka kunne handlet om noe annet for brunsnegler er bare ekkelt.
  Jeg synes at denne boka passer for folk som liker snegler.

 4. Jeg syntes denne boka var veldig gøy og ikke noe kjedelig. Jeg syntes denne boka passer best for 5 år til 9 år og jeg gir den terning kast 5.

 5. jeg synes boka var morsom og veldig gøy på grunn av de sier at de kan spise brunsnegler men så spyr han og mye mer og mer

  jeg gir den terningkast 6:)

 6. jeg synes boka var morsom og veldig gøy på grunn av de sier at de kan spise brunsnegler men så spyr han og mye mer

  jeg gir den terningkast 6:)

 7. Jeg gir boka terningkast 4. Fordi jeg synes den var litt ekkel jeg be litt kvalm selv :-(. Men resten likte jeg :-). Boka passer for barn over 8 år.

 8. Jeg likte boka denne boka er den eneste med bilder jeg synest først at den var barnselig men nå liker jeg den bokaog har kjøpt en lik en

 9. Passer til barn mellom 4 og 7 år synes jeg det var ekkelt at han spydde på de snobete jestene æsj terning kast 4.

 10. jeg likte ikke boka, den var kjempe ekkel å ikke min type😡😡😡😡😡😡😡😡😡 Jeg gir den terning kast 1☹️☹️😡😡😡😡👎👎👎👎

 11. Jeg gir🎲🎲🎲for den er litt ekkel synes jeg. Det som var ekkelt var at Ruben spiste snegler og spyttet på gjestene til de som de jobbet for. Men jeg synes at det var litt komisk også! Jeg anbefaler denne til 6-åringer og 10-åringer fordi den var litt for barnslig for meg, og da ble den litt kjedelig.

 12. Denne boka syntes mange av elevene var veldig bra eller super og mange av elevene syntes den var passe bra eller dårlig. Kompromisset blir å stemme «bra».

 13. Det hetter verdens verste bursdag menmen det handler bare om snegler ps……… den var boring

 14. Klassen mener følgende: Den var ekkel siden den handler om brunsnegler som grilles og spises. Vi ble kvalm av den, særlig hvis vi spiste samtidig som vi leste. Den er morsom fordi de prøvde å bli populære av å spise brunsnegler.

 15. Boka er veldig bra fordi den er spennende, morsom og litt ekkel. Den var også lett å lese.
  Terningkast: 5

 16. Jeg likte ikke denne boken. Mest fordi det var ekkelt å lese den og en tullete handling. Denne boken var absolutt ikke for meg. Den var rett og slett litt for barnslig for meg…. Jeg liker best romaner, med et ordentlig tema og historiske bøker 2. verdens krig. Tips til dere som skal lese denne boken. Ikke spis mat mens dere leser den. det har jeg lært. Men jeg liker verdens verste rektor for den er ikke fult så kvalmene.

 17. Jeg synes boka var super bra! jeg elsker humor bøker. Det som er så dumt er at når jeg er på biblioteket er alltid bøkene utlånt. Så jeg har ønsket meg verdens værste venn og bursdag til jul av mamma og pappa. Hvis jeg får en av bøkene kommer jeg til å LESE boken om verdens verste skolekorps! DA kommer jeg GARANTERT til å gjøre alt for å lese resten av DAGEN! Du skriver verdens BESTE bøker! Foresten kan du kanskje skrive en bok om verdens verste skolekorps da kommer jeg til å lese den får å si det sånn.

 18. Hei!
  Jeg synes at utdraget var kjempe morsomt jeg liker da Ruben skal spise en sneglen og kaster opp på alle gjestene. Men det jeg likte best er da de dumper alle brunsneglene utenfor huset der de skule spise brunsneglene. Bare en ting jeg lurer på hvordan kom du på at de skule spise brunsnegler? likte utdraget veldig og jeg følger deg på snapchat. Håper du leser dette og vis jeg skal ha meg en ny bok skal det være en av verdens verste bøkene. Ha en fin dag 🙂
  Hilsen Connor

 19. Jeg syntes at denne boka var like bra som ukjent fare og de to er på andreplass. Denne boka hadde mye humor og struktur. Jeg fikk veldig lyst til å lese denne boka. PS: jeg er hjelm gutten fra deichmanske bibliotek

 20. Jeg syntes denne boka er veldig morsom og litt ekkel. Den er en veldig spennende bok. Det er en situasjon som bare de teite kommer i, det er liksom ingen som vil spise brunsnegler. Jeg har så lyst til å lese hele boken etter jeg leser Lars er LOL. Jeg syntes Verdens verste bursdag virker mer spennende enn Lars er lol. Jeg syntes det er bedre å lese bøker med litt tegninger enn å lese en bok med bare masse tekst. Det er litt merkelig at de spiser brunsnegler for å virke mer populære.

 21. jeg likte denne boken fordi den er veldig morsom og litt ekkel jeg har lest boken 5 ganger fordi jeg har den hjemme.

 22. Det var morsom og høre hvordan Ruben opplevede sin Verden verste bursdag boka var super morsom. Anbefales til de som liker humor !!!!!

 23. Boka er passe bra bortsett fra når Ruben begynte kaste opp på gjestene og når han spiste brunsnegle Æsj. Anyway boka var morsom jeg tenkte inni meg at jeg måtte kaste opp i helgen osv. Jeg gir 🎲kast 5

 24. Boka er rar og ekkel men den er kul. Det var rart at ham spiste en brunsnegle og at de stekte dem. Ja men boka var ok. Den var spennende og ekkel. Jeg likte bildene til boka men den gjorde meg ikke le. Jeg gir terning kast 🎲 tre fordi den er ekkel og rar men litt kul.

 25. jeg synes at boka var ilt spennende og lit ekle og boka var rar fordi han grill te sneglene
  jeg gir boka terning kast 🎲

 26. Jeg likte boken veldig godt fordi den var morsom og spennende. Jeg synes den var morsom fordi de spiste brun snegler får å bli populære…

 27. Jeg syntes det hvar kjempe ekkelt at han spiste brunsnegler og spydde på gjestene men det hvar morsomt alikevel.
  Så jeg gir denne boka en femmer✌️✊

 28. Boka var morsomt, men litt ekkelt på grunn av sneglene.
  Forfatteren beskrivet boka veldig godt.

 29. Ha, ha! Dette var morsomt! Det var morsomt at han måtte spise brunsnegler! Ha, ha! Stakkars han! Jeg fikk lyst å lese mer! Gir den terningkast 9!

 30. jeg syntes boka var morsom men det var litt urealistisk å spise snegler men ellers var den bra

 31. Dette var en morsom men samtidig en ekkel bok, får å tenke på at noe går rundt til folk og sier at de spiser brunsneglene dems er veldig kvalmene, spessielt når de spiser dem!

 32. Verdens verste bursdag

  Eg likte boka på grunn av dei lagte singel i bød i staden for pølse i bød.😂

  Den var vel kul den var morsom.😁

  Eg anbefaler til 7-13 år.

  Terningkast 6.

 33. Jeg synes den var veldig ekkel fordi brunsnegler… Seriøst!
  Den var veldig kjedelig for det var ikke noe spennende som skjedde her.

 34. Denne boken likte vi godt. Det var mye morsomt som skjedde, og veldig bra at vi kunne se på bildene samtidig. Selv om mange syntes at de ikke behøvde bildene for de klarte fint å se det for seg likevel. Det var litt kvalm handling, men morsom også.

 35. Jeg digger denne boken og likte måten den var skrevet på.
  Det beste med boken var at det var mue humor. Jeg vil gi denne boken en 5er for det er en av de beste bøkene jeg har lest. Og jeg liker egentilg ikke bøker men denne boken gjor at jeg ville lese mer og mer. En dag skjer det noe som noen synes er ekkelt det som skjer er… du får vite det vis du leser boken.

 36. Den bra💋💅🏿💅🏿💋💋💅🏿💋💅🏿💋💋💅🏿💅🏿💄💄💄💄💄💄💋💋💋💋💋

 37. Bokanmeldelse-Verdens verste bursdag
  Denne boken handler om Ruben. Ruben er ikke så veldig populær det
  er heller ikke vennen hans, Kent. Ruben har bursdag og inviterer hele
  klassen, men han var sikker på at ingen ville komme bortsett fra
  Kent, bestekompisen hans.
  Drømmen til Kent og Ruben er at de andre skal få øynene sine opp
  for dem. Ved å spise ekle, slimete brunsnegler, tror gutta at de vil bli
  kjendiser. Så de lager plakater og henger dem opp på hver eneste
  lyktestolpe de ser. De kaller seg selv for brunsneglekameratene.
  Denne boka minner om en Pingles dagbok fordi hovedpersonene
  ikke er populære. Forfatteren heter Marius Horn Molaug.
  Jeg liker ikke denne boka så godt fordi Ruben spiser ekle, brune,
  slimete snegler og det er bare helt ute og kjører. Dette er en
  humorbok, men det er ikke bra humor i det hele tatt.
  Teksten starter sånn ok og bygger seg opp men den var ikke noe
  særlig bra. Jeg ble overrasket da Kent startet å snakke. Det hørtes ut
  som at han var supersøvnig.
  Jeg syntes Ruben er veldig dum som skal prøve å bli populær ved å
  spise brunsnegler. Det samme med Kent. Og naboen i nabolaget var
  slem fordi han overdrev med hvor mye penger dressene og kjolene
  kostet som Ruben kasta opp på. Jeg liker ikke den rike naboen fordi
  han oppfører seg dustete syntes jeg.
  Teksten slutter som jeg forventet. Kent og Ruben legger alle sneglene
  og bøttene utenfor huset til den slemme naboen. Jeg får ikke så lyst
  til å lese mer fordi den var veldig ekkel sånn sirka fra starten av og
  det var ikke så morsomt heller.
  Det var veldig enkelt å legge denne teksten fra seg fordi den var ikke
  noe spesielt bra og det var ikke noe gøy å lese den.
  Den er veldig enkel å lese fordi denne boken hadde ikke noen
  avanserte ord og uten litt avanserte ord, er det virkelig ikke gøy å
  lese denne boken.
  Det som irriterte meg med teksten var at de spiste brunsnegler og
  spydde oppå de rike gjestene, selv om det var litt fortjent. Kent
  irriterte meg fordi måten han snakket på hørtes ut som at han hadde
  drukket 50 kasser med øl.
  Andre burde dessverre ikke lese den jeg gir den terningkast 1 av 6,
  jeg anbefaler denne boken til barn på 6 og 7 år. Denne boken
  fortjener ikke å være en av superfinalistene i bokslukerprisen, fordi
  jeg kjenner i hvert fall ingen som vil lese om to gutter som vil bli
  populære ved å spise brunsnegler.

 38. Bokanmeldelse- verdens verste bursdag.

  Denne teksten handler om Ruben. Ruben er ikke så veldig populær. Det er heller ikke vennen hans, Kent. Men Ruben skal snart feire bursdag, og han føler at ingen kommer til å komme. De prøver derfor å finne en måte å bli populær på- å sette verdensrekord i å spise brunsnegler!

  Dette er en humorbok, og den minner meg litt om en pingles dagbok, siden hovedpersonene er så upopulære. Forfatteren heter Marius Horn Molaug.

  Jeg liker ikke denne boken så godt, fordi den var veldig ekkel og ikke så morsom til at det er en humorbok.

  Teksten starter sånn passe bra, og boka bygger seg litt opp, men den var ikke noe spesielt bra. Det overrasker meg at Kent blir sur for at Ruben spyr fordi han smakte jo ikke på sneglene selv.

  Jeg synes personene i teksten virker veldig dumme når de prøver å bli populære av å spise brunsnegler. De er litt unormale.

  Det var ganske lett å lese, fordi det var litt store bokstaver, og de brukte ikke så vanskelige ord.

  Jeg tror denne boken er mer for litt yngre folk enn oss. Den er kanskje bra for de som er litt yngre fordi den virker litt barnslig for meg, men det er ikke sikkert de andre sjetteklassingene synes den er barnslig, men jeg synes det.

  Jeg anbefaler andre litt yngre folk å lese den.

  Jeg synes dessverre ikke at denne boken skal være superfinalist i bokslukerprisen.

 39. Jeg likte dette utdraget fordi det var veldig morsomt og veldig godt beskrevet.
  Jeg likte best da de grillet sneglene fordi det ikke er vanlig å grille snegler,
  også likte jeg da Ruben skulle smake på en av sneglene og spydde på alle gjestene.
  Tilslutt havnet de på gaten med 8 bøtter og en trillebår med brunsnegler
  Det var lett å få med seg hva som skjedde fordi det var bilder og godt beskrevet

 40. Jeg likte boken. Den var bra detaljert og godte beskrivelser. Denne boken er kjanse lit barnselig. Men boken var gøy og morsom. Den kunne kjanse ha lit mindre barselig. Men denne boken anbefales. Den er gøy morsom og kul.

 41. Det var en kjempe fin bok som jeg synes var morsom, rar og gøy. Men at hovedpersonen spiser en Brun snegle og kaster opp på alle de andre gjesten er ekkelt.
  men det er en kjempe fin bok som jeg har lyst til og lese.

 42. Jeg synes denne boken var veldig gøy men litt ekkel. Forfatteren synes jeg var veldig flink til og ikke ha for mye fantasy med det at Ruben og Kent skulle bli populær ved og spise snegler! Det ekleste synes jeg var da Ruben spiste en snegle og så spydde på de som bodde i huset. Men utdraget var og veldig komisk! Jeg likte at forfatteren hadde mange detaljer og beskrivelser. Det gjorde sånn at jeg fikk med meg det som skjedde i boken. Jeg gir terningkast 5. Jeg synes denne boken passer for barn fra 7-11 år!!!!!!!!! Bra bok!

 43. Eg syntes verdens verste bursdag er morsom fordi dei spiser snegler og det var kjempe mange snegler i Hagen til mannen. Og det var morsomt att det var brunsnegler. Det var litt rart att dei trudde han kunne bli populær av og spise masse brunsnegler. Og det andre som var litt rart att det var masse snegler i Hagen men bare brunsnegler.og att dei ville grille dei.

 44. Jeg syntes boka var ekkel fordi at Kent spiser brunsnegler. Men i tillegg var den litt morsom. Vi mista konsentrasjonen når vi leste den og ble heller litt kvalme.
  Slutten var litt rar fordi de ikke tok med seg brunsneglene som de sa de skulle spise.
  Denne boka syntes jeg er for alle fordi man kan både bli kvalm og få seg en god latter. 🙂
  Og jeg gir den terningkast 4. ♥ ☻☺

 45. Boka var overraskende bra. Når jeg leste boken, var jeg en bombe som eksploderte. super men det er en bok som er bedre en denne. Det dårlige med boka var at Ruben spiste grilla brunsnegler. Ha ha ha, very funny. Jeg gir terningkast 5. 🙂

 46. Boka var overraskende bra. Når jeg leste boken, var jeg en bombe som eksploderte. super men det er en bok som er bedre en denne. Det dårlige med boka var at Ruben spiste grilla brunsnegler. Ha ha ha, very funny. Jeg gir terningkast 5.

 47. Jeg syntes den var kjek og litt trist. Men det var også litt ekkelt når han spiste snegler. Æsj.
  Jeg gir den terningkast 4 den var veldig bra.

 48. Ruben føler at ingen kommer i bursdagen hans. Han må bli populær, men vet ikke hvordan. Men så kommer Kent på at de skal spise brunsnegler. De lager en morsom plakat og henger den opp på alle stolper de kan finne. Det blir litt ekkelt etter hvert, men det er veldig morsomt.  
  Jeg vil si at det er lett å leve seg inn i teksten fordi det skjer mye hele tiden. Boka griper tak i deg med en gang. Det er ganske overaskende når de faktisk spiser brunsneglene. 
  Jeg synes at Kent og Ruben er litt rare fordi det går vel an å bli populær uten å måtte spise brunsnegler. Teksten slutter litt ekkel med at Ruben spyr!!! 
  Man får lyst til å lese mer når du har lest utdraget. Teksten var vanskelig å legge i fra seg. Teksten var lett å lese det var ikke mange vanskelige ord. 
  Tekstens styrke er at det skjer mange morsomme ting hele tiden. Det som irriterer meg er at folkene blir sinte når Ruben spyr du må jo nesten forvente at du spyr når man spiser brunsnegler. Liker du humor burde du lese boka. Jeg synes at den fortjener en plass som superfinalist i bokslukerprisen. 
  Jeg vil gi terningkast 6 til denne boka!!!! 
   

 49. Kent og Ruben skal bli populære. Da må de bli rike eller noe annet. Det er en morsom og litt ekkel.

  Det er gøy å lese. jeg gir denne boken 5 stjerner. Denne boken er fantastisk gøy. Det er lett å leve seg inn i handlingen. Jeg blir glad i Ruben og Kent for de er så dumme og finner på så mye rare ting. Du blir ikke populær av å spise snegler, men det tror de to. Det sluttet uventet. Teksten var vanskelig å legge fra seg. Boka er lett å lese, for det var ikke mange vanskelige ord i boka.

  Det er kult at de lager masse morsomme ting. Det beste med teksten er når de spiser snegler. Igjen ting irriterer meg i boka. Andre folk burde lese denne boka. Jeg synes denne fortjener å være superfinalist på bokslukerprisen.

 50. verdens verste bursdag var en bra bok men litt ekkel så terningkasr🎲6

 51. Boka var ganske kjedelig, fordi det var ikke noe spenning i den. Jeg skulle ønske det var mer spennening. Terningkast 2

 52. Boka var ganske kjedelig, fordi det var ikke noe spenning i den. Jeg skulle ønske det var mer spennening. Terningkast 2

 53. Boka var bra fordi det var så moro når han spydde på dei gjestene. Og det var moro med brunsneglene

 54. Jeg likte ikke denne boka fordi jeg ble kvalm da jeg leste den.
  Den ga nemmelig så skarpe detaljer og hadde så ekkle bilder

 55. Bra. Terning Kast 🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲🎲/10 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 56. Ekte meningen: Boka var bra bare litt ekelt med det med sneglene.Men fortsatt var den morsom og bra hilsen:rinat 🤗😏😫💩

 57. Jeg synes at boka var mest ekel fordi at de skulle spise grillet brunsnegle i lumpe og ketsjup og sennep

 58. Denne boka er bra og jeg ambefaler den🔺🤔💩😙😑🙃😲😌😓😂☠️😣👺🙁👨‍👩‍👧‍👦💏🐭👨‍👩‍👧‍👦🐏🍾🚙🚑🎳🚀🎯🛥🚈🏭🚈🏭🌇🌠🗽🖨⏳🚽🔋🚽💡⚒🎈⚖️🎁💳📃💉📉✒️📇💚🗓🔓📅🈶❤️💕🈚️✝️⚛️

 59. Det er tullete og sykt ekkel at noen vil spise brunsnegler for og bli populære rart det ville aldri jeg gjort. Jeg gir den terning kast 2🎲

 60. Den var bra men litt sånn ekkel med de sneglene også var det rart at de spiste sneglene bare får å være kule

 61. Verden verste bursdag er helt grei men se på dybala skils på you tube.dybala er en av verdens beste spillere gjennom tidene dybala dybala dybala dybala dybala dybala dybala dybala

 62. Jeg syns boka var bra fordi den var lit ekkel spennende Og artig.Jeg ble litt Kvalm av Og lese den.jeg gir terningkast 6

 63. jeg syntes boka var veldig bra fordi ruben trodde ingen skulle komme derfor fant han ut at han skal spise brunsnegler bestevennen kent hjalp han å henge opp plakater jeg gir den terningkast 5😝😝😝

 64. Jeg synes verdens verste bursdag var ganske ekel men den var også morsom og lese men jeg tror ikke jeg kommer til å prøve å finne denne på biblioteket men jeg nror det er fordi jeg liker å lese spennene bøker

 65. Jeg likte ikke boka fordi den var så barnslig og ekkel. Jeg gir den terningkast 🎲

 66. Jeg syntes boka var morsom men ikke en bok jeg ville lest videre på. Fordi det ikke var noe spenning. Hvis jeg skulle gitt den terningkast ville jeg gitt den en 2er

 67. Jeg syntes det var ekkelt at han tenker at han blir kjent av å spise brunsnegler, men ganske morsomt at han prøver å bli kjent av å spise brunsnegler🤢🐌

 68. Boka var morsom og litt ekkel men dessverre ikke en bok jeg ville lest videre på fordi det ikke var noe spenning. Hvis jeg skulle gitt den terningkast ville jeg gitt den en 2er.🤔🙂

 69. Jeg syns boka er bra, fordi den er morsom og den er spennende, jeg fikk lyst til å lese videre på den.

 70. Jeg syntes det var litt ekkelt når det handla om brunsnegler, men det var en morsom bok. Terning kast 5

 71. Ruben hadde snart bursdag , men han følte at ingen kommer til å komme til festen hans.Ruben og bestevenne hans Kent lå en plan sammen.Planen er hvordan de kan bli rekordtid.Kjanse blir berømt hvis han setter rekorden med å spise brund snegler.

 72. Jeg syns den var veldig ekkel! Jeg ville kaste opp, og da jeg leste den var jeg også syk🤢🤢🤢🤢🤢😷😷😷🤧🤧🤧🤒🤒🤒

 73. Jeg syntes at denne boka var både spennende og morsom.Barnevennlig og hadde bra humor.Denne boka var veldig morsom,og jeg syntes at den var litt realistisk,med bra beskrivelser.

 74. Denne boken var bra fordi jeg liker humor og boken var veldig humoristisk , denne boken ga inntrykk på grunn av at han Kent har faktisk verdens gøyeste bursdag han har ikke bare verdens verste bursdag for det første han skriver ned alt som er ille og for det andre han griller mark og putter det i lomper og så sier han det er pølser og de spiser det og kaster opp, æsj

 75. Utdraget handler om to gutter som heter Kent og Ruben. De er ikke noe populære, Ruben skal ha bursdag

 76. kvam, ekkel, rar, handla ikke om bursdag, den var ikke bra nok til å komme inn på bokslukerprisen.

 77. Boken var bra, men det kunne vært litt mer fra bursdagen. Sånn som det sto på overskriften. Den var veldig ekkel med sneglene. terningkast: 4

 78. Den fargerike og detaljerte forsiden var det første som fanget klassens oppmerksomhet da vi skulle begynne å lese dette utdraget. Det satt dermed mange spente 6.klassinger klar for å lese utdraget. Dessverre ble mange skuffet da utdraget var ferdig lest. Det kom fram at flere elever syntes humoren ble litt barnslig og de ventet på momenter der de kunne le. Det kom også frem at «verdens verste» serien egentlig var godt likt av flere i klassen, men dessverre slo ikke denne like godt an. Det klassen trakk fram som gode egenskaper ved boken var de gode beskrivelsene som satte fantasien i gang hos elevene.

 79. Tittel Verdens verste bursdag
  Forfatter Marius Horn Molaug
  Illustrere av Kristoffer Kjølberg
  Det handler om to gutter som heiter Ruben og Kent.
  Eg vil ikkje lese heile boka fordi den var ekel.
  Eg likte ikkje boka fordi den handler om grilla snegler.
  Passer til dei som liker ekle ting.

 80. Eg har tenkt på noko i hodet og vet dere kva det er? .KVIFOR MÅ DET VERE SNEGLE SPISING I DENNE BOKEN!!??😖😖😢😢. KVIFOR! KVIFOR!. Eg gir den terning kast 🎲 6 FORDI DEN ER RAR DEN ER BARE!!😕😕😏😏

 81. Tittel:verdens verste bursdag.
  Forfatter: Marius Horn Molaug.
  Tema:humor
  Terningkast:1
  Ruben har snart bursdag, men han har på følelsen at ingen vil komme. Så han og bestevennen Kent lager plakater om at dei spiser brunsnegler. Det ender med at dei kommer inn i eit selskap, og at Ruben begyner å spy.
  Eg likte ikkje boken for den var ekkel, og det var mykje spying. Eg liker ikkje sånne bøker, den er anbefalt for 4-7 år.

 82. Forfatter: Marius Horn Molaug
  ILLustraskjon: Kristoffer Kjølberg.
  Skjanger: humor.
  Terningkast: 2/6

  Boka var mer ekle en humoristisk. Men boka handler om Ruben og Kent. Di er beste venner og vil bli mer populære. Derfrå har di laget et brunsnegle spiser klub. Di ble invitert til ein som var veldig plaget av brun snegler han hade ein stor hage.
  Mange av vennene til han kom. Og så kom avisa. Men så skule dei grille brun sneglene og pakke dei i ei lompe med kertsup. Men så spyde Ruben. Og alle farte.

  Eg synest boka var veldig ekkel.

 83. Boka heter: Verdens verste bursdag
  Forfatter: Marius Horn Molaug

  Eg likte ikkje denne boka fordi den hørtes ikkje artig.
  Boka handler om ein gutt som skal ha bursdag men føler seg sikker på at ingen vil komme til festen hans Kent (bestevenn) legger ein plan om hvordan han kan bli populær sånn at andre kommer på bursdagen hans. Så de lager ein reklame om at dei spiser brunsnegle rundt heile nabolaget.

  Er lit ekkel men kunne ha lest fortsettelsen kanskje det blir lit bedre etter hvert.
  Terningkast: 3

 84. Eg likte boken den var artig.
  D beste var han åt den snegla. Det var bra at dei viste plakaten og bilder Det beste bilde va na der snegla i lompe med ketsjup og sennep.
  Boken var barnslig men den var bra den fikk meg til brekke meg litt men den var fortsatt morsam mange i klassen synes boken var ekkel men ikkje eg😁.

  Sjanger=humor
  Terningkast=5
  For 6-12

 85. Verdens verste bursdag av Marius Horn Molaug. Eg likte den ikkje fordi at den var ikkje særlig bra eller spennenes i det heile tat. Når eg leste den delen da han Ruben åt snegla så fikk eg ein klump i halsen fordi at det må vere ekkelt og ete ein snegle. Så eg gir den ein 1

 86. Namn: Verdens verste bursdag
  Forfatter: Marius Horn Molaug
  Sjanger: Humor

  Eg synest ikkje boka var noko særlig bra fordi den var så ekkel.

  Boka er ikkje bra og er veldig ekkel. Den gjer bare at eg blir ekkel i magen og eg blir kvalm bare av å lese at han et brunsneglane. Ein ting som var bra var kreativiteten. Forfatteren hadde ein bra idé, men det passar ikkje for alle. Starten var det beste og da han åt brunsneglen var det verste.

  Anbefalt for alder 7+ Og for folk som synest slike rare ting er litt morosamt.
  Terningkast: 2

 87. Eg syntes at boka var litt ekel fordi dei spiste snegler og spytta på gjestene.
  Den passer 7-9 år.
  Det handler om at 2 guter ønsker å bli poulære.
  Den eine skal ha en bursdag men han tror ingen kommer så da starter de brunsneglekameratane.
  Eg sybtes at den blei for barnslig for meg.

  Sjanger:Humor (men eg ledde ikje)😧
  Terningkast:1

 88. Verdens Verste Bursdag
  Eg likte ikke så godt boken fordi den fikk meg ikke til å le, eg likte ikkje at alt var så godt detaljert. Forskempel når han spydde og boken forklarte at alle fikk det på seg og at de ble sinte. Eg likte plakatene fordi det var kult at de viste hvordan reklamene så ut. og Eg brakk meg nesten når han spiste sneglen, men igjen jeg ledde ikke. jeg syntes ikke at den passer til sjangeren humor så mye, men alle har forskjellige meninger om bøker og humor. Eg anbefaler boken for barn som er 8- 11.
  Boka gir eg ternignkast 1 fordi den er sinsykt ekkel

 89. eg snest denne boka var morsom og litt ekkel fordi det var seglar og de var litt ekle.. jeg gir denne boka ein treningkast 5.

 90. Eg synest boka var ltt ekkel siden han skulle spise brunsnegler! Eg blei ganske kvalm. Eg gir boka terninkast 2.

 91. Jeg synes den var passe bra, fordi de måtte grille snegler og spise dem. De spyde ut det var ekkelt.

 92. Jeg synes den var passe bra fordi det ekkelt, og at han grillet sneglene. Spiste dem og kasta opp igjen.

 93. Eg syntes boka var litt morsom samtidig som litt ekkel og rar. Eg syntes den var litt ekkel siden den hadde så masse ekle snegler.
  Eg gjer boka terningkast 3.

 94. Denne boken høres veldig morsom ut.
  Det var komisk at de kalte seg selv brun sneile spiserne.

 95. Jeg likte fordi Ruben og Kent går spiser brun snegler og Ruben sydde som en fontene. Rett inn i det snobbete gjestene. Denne boka er veldig gøy også.

 96. Jeg syntes denne boke var SSSSSUUUUUUPPPPPEEEERRR EEEKKKKKKEEELLL!!!!!!!!!!
  Ikke vondt nent men ikke les denne boke. Jeg spøy nesten🤢🤢. Jeg syntes det var teit at de trodde de ble populære av å spise noe så ekkelt som SNEGLER. Det hadde sikkert vært litt spennende den delen med bursdagen men jeg tar ikke sjansen på at den delen ikke er no ekkel.

 97. Hverdens verste bursdag

  Den handler om en gutt som vil bli populær og for og bli det skal han spise noe ekkelt.
  Men han greier det ikke så han kaster opp foran alle som så på.
  Jeg synes den var ekkel derfor gir jeg den 3.
  lese alder 7-12

 98. Verdens verste bursdag
  Jeg syns boka var morsom men også litt ekkel. Det var bra detaljer og fine bilder. ambefaler boken for barn mellom 6-9

 99. Elevene synes boka var morsom og bra, og litt ekkel. Vennen til Ruben var kul, han som heter Kent. Det var morsomt når han skulle spise den brunsneglepølsa, og spydde etterpå. Det var også morsomt at han sa at de ikke kunne ta med seg noe som ikke var deres. Terningkast 6.

 100. Boka var rar men det er personene også jeg mener hvem vil spise snegler

 101. jeg syns at boka var bra forde de spist snæiler men det var synn at bare en kom på bursdagen hans

 102. Boka var veldig bra fordi måten de prøvde å bli populære på var morsomt. Vi synes den var morsom, særlig når han spydde på gjestene! Det var litt ekkelt også. Andre morsomme ting var da sneglene ble lagt i trillebåret og når man skulle spise snegle med ketchup og sennep.

 103. Mange synes boka var dårlig fordi de ble kvalm av å lese den. Litt for barnslig for 11 åringer.

 104. Hei vi leste Verdens Verste Bursdag på skolen og jeg tenkte at denne boken var veldig morsomt og ekkel jeg vil lese hele boken nååå!!!!

 105. Jeg synes at boka var morsom og bra skrevet men det er definitivt ikke noe som jeg ville ha lest fordi det ikke er min still og det å spise brunsneier er så ekkelt.

 106. Jeg likt ikke boken fordi det var veldig ekkel og det var ikke morsomt. Jeg vil gi den 3 ut av 10

 107. Jeg synes Verdens verste bursdag er veldig ekte i tanken men litt for ekkel

 108. Jeg likte denne boken veldig godt fordi den var veldig morsom når de folka spiste brunsnegler. Det jeg likte best om boken var at de hang opp plakater om annonsen.

 109. Jeg datt nesten ut av stolen da jeg leste den for første gang. Utdraget var veldig morsomt og jeg har veldig lyst til og lese hele boken. Jeg tror at det alle barn vil ha en morsom historie om finnes i denne boken. Det er nok ikke så mange bøker om og grille og spise brunsnegler. Det var veldig originalt og i hvert fall ikke kjedelig! Jeg ville gi boken terningkast 5. Jeg syntes boken var perfekt for mitt humor men det som hadde vært enda bedre var om forsiden så litt kulere ut. Den kunne hatt mange små bilder av det boken handler om, og med en gang folk ser brunsnegle pølsen på forsiden tror jeg de vil lese den.

 110. Boken var bra skrevet men veldig skummel og ekkel. Jeg er ikke en fan av brunsnegler. Jeg hadde foreslått den til andre men ikke til noen som meg.

 111. Jeg elsket boken og vil gjerne lese videre på den den var litt rar men det er min type.Det var veldig gøy å lese i den boken.Boken var litt ekkel, brunsnegler liker jeg ikke men den var foratt morsom

 112. Den var ikke morsom, fordi den var ekkel.
  Noen syntes den var morsom på grunn av detaljene og beskrivelsene.

 113. Verdens verste bursdag

  Vi i 6. Klasse på Spydeberg skole syntes denne boken er bra fordi det er mye humor og kanskje litt merkelig men fortsatt veldig morsom!
  Dette er en ganske bok som handler om to litt forskjellige gutter. Denne gangen er det Ruben som har bursdag han er litt usikker på om det vil komme noen på bursdagen hans. Kent som da er bestevennen skal prøve og leggen en plan på hvordan Ruben kan bli superpopulær på veldig kort tid. Så de skal prøve og få rekord i og spise brunsnegler. Så folket i byen kan kontakte dem.

  Hilsen 6. Klasse i Spydeberg skole.

 114. Jeg likte denne boka fordi det var mye humor.
  Det jeg likte best med Verdens verste bursdag er da Ruben og fetteren grilla brunsneglene og putta den ene brunsneglen oppi en lompe med ketsjup og sennep,
  og tok en bit av brunsneglepølsa og spydde utover de andre.
  Jeg vil gi denne boka terningkast 5.

 115. Den handla om bursdagen til Ruben. Han var redd at ingen skulle komme i bursdagen hans, so for at han skulle bli berømt so satt han opp plakater slik at han skulle sette verdens rekord i og ete brunsnegle

  Eg gir teksten terng kast 6 fordi eg syntest den var veldig morosam. Eg syntes og forfatteren og ilustra tøren var god.

 116. Eg syns den var dramatisk og litt ekkel.
  Eg vil anbefale boka fordi den var bra.
  So eg gjer boka terning kast 3 fordi den var litt ekkel og dramatisk

 117. Ekkelt for de det handlere om brunsnegler. Men den var også litt morsom. Og at de spiste brunsnegler for og bli populære son at det kanskje ville komme noen i bursdagen til Ruben jeg kan anbefale den til 5,6,og kanskje 7 trinn og jeg gir terningkast 4,5.

 118. jeg syntes boka var veldig bra fordi jeg er en rar gutt og syntes bæsj er morsomt.

 119. Verdens Verste Bursdag:

  Ruben har snart bursdag, men han føler seg sikker på at ingen vil komme til festen. sammen med bestevennen Kent legger han derfor en plan for hvordan han skal bli populær på rekordtid. Kanskje han bli berømt hvis han setter rekord i å spise brunsnegler?

 120. Verdes verste bursdag
  Forfatter: Marius Horn Molaug

  Jeg har lest «Verdens verste bursdag».
  Jeg synes boken var morsom og rar. Jeg synes boken var morsom og rar fordi de skulle spise brunsnegler.

  Teksten handler om en gutt som heter Ruben, og har en venn som heter Kent.
  Ruben har snart bursdag, men han tror ikke det kommer noen på bursdagen hans.
  Ruben og vennen Kent legger en plan får at han skal bli populær på rask tid.
  Ruben og Kent tenker på om de skal spise brunsnegler.

  Jeg synes boken var morsom og rar. Jeg synes boken var morsom fordi de skulle spise brunsnegler. Jeg synes boken var rar fordi Ruben spydde på gjestene. Boken er også lett og leve seg inn i. Jeg får lyst til å lese mer av boken.
  Jeg synes boken er lett og lese, men det er noen latterlige episoder.

  Jeg synes avslutningen var morsom fordi mammaen spurte om han ville ha kveldsmat.
  Jeg liker altså «Verdens verste bursdag» fordi den er morsom.
  Det beste med teksten er da han spyr på gjestene.

  Jeg anbefaler denne boken til andre.
  Jeg gir boken terningkast 5.

 121. Tittel: Verdens verste bursdag
  Forfatter: Marius Horn Molaug

  Verdens verste bursdag handler om at Ruben har snart bursdag men redd for at ingen vil komme. Da legger Ruben og bestevennen Kent en plan for og bli populær i rekord fort.
  Jeg likte boka fordi den var morsom da de spiste brunsnegler ,og den var spennende fordi det var alltid noe som skjedde eller var redd for, og den var lett og lett og leve seg inn i fordi det var masse bilder med farger.

  Jeg syntes tekst starter med et bra tema om noen som ikke er så populære, utover teksten så blir den bare mer og mer morsom og spennende ,slutten var veldig morsom da Ruben spydde på gjestene. Jeg syntes personene i teksten virket ganske alvorlige og da ble de veldig morsomme. Slutten var veldig overraskende når Ruben spydde. Jeg syntes teksten passer bra for folk som har masse humor og liker og lese humor. Denne boken minner meg egentlig ikke om noen annen bok jeg har lest før, så det var morsomt og lese noe nytt.

  Jeg liker Verdens verste bursdag fordi den var spennende og morsom. Det beste med teksten var at den var utrolig morsom.

  Jeg synes at denne skal komme til superfinalen -terningkast 6!

 122. Det var helt ufattelig morsomt når Ruben spydde over gjestene til den rike mannen. Den grunnen for at han spydde var at han spiste brunsneglen i lompe, det var litt ekkelt for å si det sånn. Jeg vil anbefale deg at du leser denne boken hvis du liker å lese humor.

  Det var en ganske rar ide av Ruben å finne på å spise brunsnegler for å bli populær.
  Jeg tror det er mange andre måter å bli populær på enn å spise ekle brunsnegler.

  Jeg mener at teksten var bra og morsom og litt ekkel. Det var spesielt bra at det var bilder i boka.

  Terningkast: 6

 123. Tittel: «Verdens Verste Bursdag»
  Forfatter: Marius Horn Molaug

  Jeg likte boken «Verdens Verste Bursdag» godt, fordi det er en bok man fort kan leve seg inn i. I boken møter du som hovedroller Ruben og Kent, du møter også en veldig snobbete og rik mann som eier huset Ruben og Kent skal spise brunsnegler hos. Denne sjangeren er humor, den minner meg egentlig ikke så mye om en bok jeg har lest før, så derfor synes jeg det var gøy å prøve å lese noe nytt.

  Jeg synes den er litt ekkel, fordi de spiser brunsnegler, men den er ekkel på en morsom måte. Jeg liker at det er med illustrasjoner, jeg mener det forteller mer om både boken og forfatteren. Illustrasjoner gjør uansett boken mer levende og lettere å leve seg inn i. Forfatteren passer på at leserne morer seg når han viser hvordan rollene er ved å vise hvordan språket er om de banner eller ikke.
  Jeg anbefaler denne boken og gir den terningkast 6.

 124. Hovedpersonene i boka er Kent og Ruben .
  Boka handler om Ruben som prøver å bli populær på rekordtid, men så havner han med å spise brunsnegler som er blitt grillet på en grill og ender opp med å spy. Det er en humor bok.

  Jeg syntes at boka var morsom fordi den var tullete, spennende og ekkel. Det var ekkelt spennende og morsom fordi han spiste brunsnegler og begynte og spy. Det er veldig lett og leve seg inn i.

  Verdens verste bursdag var både tankevekkende og morsom. Anbefales.
  Den fortjener bokslukerprisen.

  Terningkast 6

 125. Tittel: Verdens verste bursdag
  Forfatter: Marius Horn Molaug
  Illustrert av Kristoffer Kjølberg

  Jeg synes «verdens verste bursdag» var en veldig morsom og kul bok, dette var den beste boka jeg har lest, denne anbefaler jeg til de som liker masse humor.

  Hvis du tåler litt kvalme ting så er boken her akkurat for deg. Den beste delen er da han spyr over alle de snobbete gjestene som får med fullt av spy på de fine klærne sine. Men det viser seg å spise brunsnegler er ikke den beste måten å bli populær på.

  Jeg gir denne boka en 6’er, fordi det var så mye snegler og humor.

 126. 6A: Veldig morsom, men mistet matlysten. Enkel å lese. Underholdende bok. Ville ikke lest hele boka. Litt ekkel. Ikke min humor. Fikk mange i klassen til å le.
  Dårlig: 1. Passe bra: 2. Bra: 4. Veldig bra: 12. Super: 1.

 127. Vi leste boka mens vi spiste mat, og synes den var veldig upassende mens man spiser. Den var ikke kjempedårlig, men heller ikke kjempebra.

 128. jeg synes den var pase bra planen deres er dom hadde de gjort det hade de blit ungot og de hade aldri hat noen å væremed de hade ret og slet gjort rykte deres vere. Geg gir den terning kast 3

 129. Den var veldig morsom så jeg gidde den Super men den var allikevel littt ekkelt med sneglene.Hvem spiser snegler!?! Men det var litt morsomt da. LOL :]

 130. Jeg syns den var passe bra men den var litt rar litt morsom jeg gir terningkast 3

 131. Den var veldig rar,og karakterene var dumme fordi at de spiste snegler for å bli populære. Terningkast 1.

 132. Jeg synes at boka er morsom og ekkel. Jeg syne det var ekkelt når de skulle spise brunsneglene. Men de hadde en morsom plan. Jeg gir den en 4.

 133. Jeg synes at boken var veldig bra siden den var morsom fra starten av. Jeg synes at det var morsomt at de prøvde å slå rekorden i å spise brunsnegler fordi jeg tror det ikke finnes en rekord i å spise brunsnegler. Men jeg synes at det var en litt merkelig bok. Så jeg gir den terningkast 5.

 134. Jeg synes boka var rar fordi de spiste brunsnelger. Jeg gir den terningkast 3,5.

 135. Jeg synes boka var litt rar og litt merkelig. Synes at det var et ganske teit konsept å lage en bok om. Du blir liksom ikke populær av å spise brunsnegler, jeg tror heller du blir upopulær. Det var også ganske kjedelig humor og også veldig barnselig. Derfor gir jeg boka terningkast 3.

 136. Jeg synes at utdraget av verdens verste bursdag var veldig bra fordi den var morsom og litt spennende og lese spesielt når planene deres ikke går bra, men det var litt ekkelt når de skulle spise snegler. Jeg gir en terningkast 5.

 137. Jeg synes boken var veldig bra det var mye humor og den var rar og kjempe morsom kreativ jeg gir den terningkast 6.

 138. Jeg synes at boken var veldig bra siden den var morsom helt fra starten. Jeg synes at det var morsomt at de prøvde å slå rekorden i å spise brunsnegler fordi jeg tror det ikke finnes en rekord i å spise brunsnegler. Men jeg synes at det var en litt merkelig bok så jeg gir den terningkast 5.

 139. Jeg synes boka var rar siden du blir ikke populær av å spise brunsnegler. Det var litt kjedelig bok. Jeg gir boka terning kast 3.

 140. Jeg synes at verdens verste bursdag ikke er så veldig bra. Jeg ble kvalm da de skulle spise alle de sneglene.
  Jeg gir boka terningkast 3.

 141. Jeg synes at boken var veldig bra siden jeg synes at den var morsom helt fra starten. Jeg synes at det var morsomt at de prøvde å slå rekorden i å spise brunsnegler fordi jeg tror det ikke finnes en rekord i å spise brunsnegler. Men jeg synes at det var en litt merkelig bok så jeg gir den terningkast 5.

 142. Jeg synes boka var passe bra fordi , jeg synes boka var morsom men jeg fikk liksom en sånn ekkel magefølelse når jeg leste den, jeg ble litt kvalm. Derfor gir jeg den terningkast 3.

 143. Jeg syntes boken var morsom, men jeg likte ikke så godt at de skulle spise snegler. Jeg fikk en rar følelse i magen når jeg leste den. jeg brekket meg.

 144. Tittel:verdens verste bursdag forfatter: mangnus Den handler litt om to gutter som spiser snegler i Hagen til en millionær.Og etter og spise snegler spyr han på jestene som er der.

 145. Tittel:Verdens verste bursdag. Forfatter:Marius Horn Molaug
  Boka handler om en gutt som prøvde å få den beste bursdagen i verden men den ble den verste. Jeg synes boka er morsom og gøy fordi det var en taco snegle og mange andre ting, og jeg liker bøkene til Marius Horn Molaug. Boka passer for barn fra 9 til 16 år.

 146. tittel: verdens verste bursdag
  forfatter:Marius Horn Molaug
  boka handler om: en gutt som heter Ruben som skal ha bursdag men har bare sin venn å invintere.
  Så han vil bli populær.
  Og prøver en sneile reklame.
  Jeg synes den er gøy forde den er morsom og gøyal.
  Og passer får 3-7 klasse

 147. Tittelen heter verdens verste bursdag.
  Forfatteren heter Marius horn molaug
  Det handler om en gutt som heter Ruben med sin venn Kent.
  Denne boka er spennende fordi jeg liker spennende bøker. Boka passer for 1.klasse og oppover.

 148. Vi syns dette var ei ganske bra bok. men vi ville ha hatt meir om bursdagen.
  Vi likte bilda i utdraget veldig bra.

 149. Hei, der!
  Jeg syntes denne boken var trist, og for å være ærlig, litt ekkel. Denne boken har også dyreplageri i seg! I denne boka spiser Ruben, hovedpersonen, snegler for å få seg venner! Det er trist og kvalmende, så jeg vil ikke lese denne boka.
  Denne sjangeren burde være drama. Den er veldig trist.

 150. Ruben har snart bursdag men føler seg sikker på at ingen kommer til festen. Sammen med bestevennen Kent legger han derfor en plan for hvordan han kan bli populær på rekordtid. Kanskje han blir berømt hvis han setter rekord i å spise brunsnegler. De største problemene i verden er brunsnegler, flått, brunsnegler igjen og fattigdom skriver Kent og Ruben på en plakat. Og når Ruben spiser dem så spyr han.

  Jeg synes boka er spennende og gøy fordi han spiste brunsnegler. Boka passer for alle i alle aldre.

 151. Forfatter Marius Horn Molaug. Illustrert av Kristoffer Kjølberg. Boka handler om en gutt som heter Ruben som har snart bursdag. Det er ingen som kommer til festen. Sammen med bestevennen sin Kent finner de på en plan for at Ruben skal bli populær på en rekordtid. Kanskje han blir berømt hvis han spiser Brunsnegler? Kent han ser på dataen de hadde laget reklameplakat. På reklameplakaten står de plaget av brunt i hagen? vi spiser snegler på dagen Ruben og Kent ikke vent! Ring brunsneglekameratene i dag! Jeg synes boka var ekkel. Terningkast 3

 152. Verdens verste bursdag

  Ruben har snart bursdag, men han tror ikke at mange kommer til å komme på festen. Han tror at det er bare vennen hans Kent som kommer.

  Han gikk rett på dataen og snart hadde de en reklame.
  De laget en plakat at de spiser snegler. De gikk rundt i gatene med hendene fulle av brunsnegler.
  De klistret reklamene på lyktestolper og på postkasser.
  Så begynte en mann å ringe til de to guttene. Så kom de til et stort hus med en døds svær ringeklokke, så dinga de på. Da kom det en mann med døds svære klær på og sier: er dere de guttene som spiser brunsnegler? Ja svarte Kent. Mannen sa: kom inn i huset så viser jeg dere rundt.
  “Her er brunsneglene” sa mannen. “Takk for sneglene” sa Kent. Mannen spurte om de vil steke dem eller spise dem rå. Kent sa de ville ha dem stekt med pølsebrød.”Hent grillen” sa mannen. De grillet sneglene, men plutselig så ville Ruben ikke spise sneglene. Han tok en snegle i munnen, han sa det føltes så ekkelt.

  Boka er morsom fordi de måtte spise brunsnegler.
  Den er spennende fordi vi må se om de tør å spise sneglene. Og det som er rart er at en gutt tar foto av de hele tiden. Jeg gir terningkast 5 fordi den er gøyal og passer for gutter og jenter 7 år – 12 år.

 153. Verdens verste rektor

  Ruben har snart bursdag, men har er ikke sikker om noen skal komme til hans bursdag. Derfor skal han prøve å bli populær på rekordtid. “kanskje han blir berømt av å spise brunsnegler på rekordtid?” det spør han seg selv om. De lager en plakat der det står at han skal få alle de brune sneglene fra hagene til folk og spise det etterpå. Plutselig når de tenker at dette er en dum ide, ringer noen de. De plukker opp alt og det ser bare ut som slim, æsj. Denne boken er veldig gøy. Den har mye humor. Den passer til de som er 9+. Jeg ville ha anbefalt denne boken. Du vil reagere masse hvis du leser denne boken, en gang vil du si æsj en annen gang vil du bare le. Du kjeder deg kanskje bitte litt på starten men etter litt kommer alt spenningen.

 154. Verdens Verste Bursdag Anmeldt av ibrahim fra slettheia skole 6 trinn

  Teksten handler om en gutt som heter Ruben. Og han har en bestevenn som heter kent. Ruben har snart bursdag men føler seg sikker på at ingen vil komme på festen. Sammen med bestevennen Kent legger han derfor en plan for hvordan han kan bli populær på rekordtid. Kanskje han blir berømt hvis han setter rekord i å spise brunsnegler. Ken kastet seg over dataen og snart hadde vi laget følgende reklameplakat: PLAGET AV BRUNT I HAGEN VI SPISER SNEGLER PÅ DAGEN. RUBEN OG KENT IKKE VENT RING BRUNSNEGLE KAMERATENE I DAG.

  DE STØRSTE PROBLEMENE I VERDEN :

  Brunsnegler
  Flått
  Brunsnegler igjen.
  Fattigdom

  Jeg likte denne boka fordi den er morsom og litt spennende. Handlingen foregår i hagen til en gammel mann. Boken har humor. Ruben har fine og blåe øyner, svart hår, og er 11 år. Jeg synes synd på Ruben fordi ingen kom i bursdagen hans. Hvis jeg var Ruben da hadde jeg har ringt alle i klassen å komme på bursdagen min. Denne boka er lett til å lese. Denne boka er for jenter og gutter. Jeg anbefaler dere at dere bør lese denne boka.

 155. denne bokenvar sykt spennene og jeg likte den veldig jeg har lyst til og lese den terningkast 6

 156. Jeg likte boken godt. Den var rar og morsom. Det var ekkelt å tenke på hvordan en brunsnegle i lompe med ketchup og sennep oppå ville smakt. Jeg gir boken en sterk 4

 157. Dette utdraget var meget interessant. Det var litt ekkelt og merkelig og høre på sånn sett.
  Det var ikke så bra bok utdrag (personlig mening).

 158. boken hørtes morsom ut men veldig ekkel og jeg likte ikke det. det var gode detaljer og bra beskrevet. boken fikk meg ikke til å le men var morsom.

 159. jeg syns at boken var morsom, ekkel og rar
  jeg vil kanskje lese denne boka
  terning kast 4

 160. Den var dårlig fordi jeg sytes at den var kvalmenes. Fordi di spiste snegler.den kunne vert mer morsom fordi den var kjedelig.

 161. Dette var et utdrag som fikk mye oppmerksomhet. Noen lo og andre ble helt grønne i fjeset av de ekle beskrivelsene som kom frem da de skulle spise grilla brunsnegler. så vi kan være enig i at dette var en bok som inneholder mange adjektiver og gode skildringer. Elevene gav tilsammen karakter bra.

 162. Verdens verste bursdag er en veldig rar og morsom bok. jeg likte starten av utdraget men etter vert ble det litt ekkelt, jeg likte ikke da han spiste snegler. jeg likte heller ikke da han spydde på gjestene. jeg har litt lyst til å lese den. jeg anbefaler den til de som like litt ekle bøker men også til de som like humor fordi verdens verste bursdag er en humor bok. jeg anbefaler den for barn mellom 7-12 år. jeg gir terningkast 4

 163. Jeg likte først boka men det ble ekkelt etter vært fordi de skulle spise brun snegler men boka var morsom jeg vil gi den terning kast 5 Jeg vil lese boka jeg syns den er anbefalt til 9-13 år.

 164. Denne boken handler om: To gutter som heter Ruben og Kent, Ruben skal ha bursdag og han vet at det nesten ikke kommer til å komme noen andre enn bestevennen Kent. Så de må finne plan til å bli populære på rekordtid. De finner en plan, og planen er å spise brunsnegler far andres hager. Det er Ruben som må spise dem, Kent står bare å ser på. De har fått en jobb hos en gammel mann som har hagefest med masse snobbete gjester. Skoleavis gutten er der også han står å knipser bilder i full fart for å få med mest mulig bilder. Når Ruben skal spise den ene pølsebrunsneglen, klarere han å kaste opp på de snobbete gjestene til han de på jobbe besøk hos og de blir kastet ut av hagen å må ta med seg alle brunsneglene. Dette mener jeg om boken: Jeg likte ikke boken så veldig godt fordi den var ganske ekkel så jeg ble ganske kvalm av å lese det. De burde ikke ha vært så detaljerte for det var det som gjorde at jeg ble kvalm. Jeg er ikke så glad i brunsnegler i det hele tatt, så den passet ikke for meg akkurat. Det var ekkelt år han tok den inni munnen og fortalte at det føltes helt motbydelig i halsen, da ble jeg iallfall kvalm. SÅ JEG GIR DENNE BOKA ET TERNINGKAST 1, fordi den var motbydelig!!

 165. HANDLING: Boka handler om to gutter som heter Kent og Ruben. Ruben skal ha bursdag og er redd ingen vil komme fordi han ikke er så populær. De vil prøve å slå verdensrekorder for å bli mer populære. De vil prøve å spise brunsnegler i en hagefest hos naboen, men Ruben spyr.

  MIN MENING: Jeg syntes at boka var morsom fordi Ruben spøy på, og fordi sneglene freste på grillen. Jeg syntes boka også var litt ekkel fordi de SPISTE brunsnegler og fordi han spøy på gjestene. Det var litt morsomt at de tok brunsneglene inn i lomper med ketchup og sennep. Jeg syntes boka passer for barn mellom 8-10 år. Jeg gir boka terningkast 3.

 166. Boka handler om en gutt som heter Ruben, han skal feire bursdagen sin. Han er ikke populær, han har bare en venn, Kent. som prøver å hjelpe han å bli populær. Så han prøver å bli det i å sette rekord i å spise brunsnegler for å bli populær på rekordtid. Dette går galt. han spyr utover publikum som ser på.

  Min Mening:
  Jeg likte ikke boka. Den var ekkel, fordi de forklarte alle detaljene, og at de sa slim på brunsneglene. Og at de fortalte om hvordan det når innvollene til sneglen kom ut i munnen hans. Det var dårlig humor. Og jeg vil anbefale boka for folk som liker brunsnegler (det vil si ingen) Terningkast 1

 167. Verdens verste bursdag handler om Ruben og Kent som skal bli populære. Så Ruben lager plakater om at de skal spise brunsnegler. Etterhvert så drar de til en gammel man som har brunsnegle problem. Så han henter vener som plukker brunsnegler og for Ruben til å spise dem. Men Ruben klarte ikke å holde seg når han spiste en så han spydde utover alle gjestene til manen og løp før de fikk kjeft.

  jeg syns at det var veldig kvalmt å tenke på å spise brunsnegler. Man kunne lett leve seg inn i historien . Det var nok verdens verste bursdag. Jeg hadde ikke likt å hatt en liknende bursdag. Terning kast 4:)

 168. Jeg syns denne boka var morsom! Jeg vil gjærne lese mer. Det var morsom at han skulle spise snegler. Ville ikke gjort det selv da! (:

 169. det er to gutter som skal bli kule på en dag.
  han en e heter Ruben og han andre heter Kent.
  de skal spise mange brun snegler.
  Ruben skal bli kul sånn at folk kommer på bursdagen hans.
  jeg synes at boka ikke pasa til humor.
  jeg synes at det var lit for mange detaljer i boka.
  jeg synes også boka var litt sjederlig.
  boka passer til 7-10år.

 170. Jeg syntes den var bra, men også litt ekkel.

  det handler om at to gutter som ikke var populære og den ene skulle ha bursdag og han tenkte at ingen skulle komme, så tenkte han at han kunne lage plakkater om at de kunne spise brunsneglene i hagen dems. Da var det sånn at telefonen til en av dem ringte…

  Jeg gir den en terningkast 3-4 fordi den var litt ekkel og sånt

 171. Boken handler om at det er en gutt som heter Ruben. Ruben har snart bursdag og er helt sikker på at ingen vil komme i bursdagen hans. De lager reklame om at Ruben og vennen hans Kent spiser brunsnegler, og så legger de arkene i postkasser og setter dem på alle lyktestolper de ser. Det tar ikke lang tid før mobilen til Kent ringer , det er en man som gjerne vil ha dem til hagen sin og spise brunsnegler. Det er også en som ringer fra skoleavisa, de vil gjerne skrive om det i avisa. Kent sier «ja» til alt og alle.=)

  Jeg synes boka var veldig kvalmende og ekkel. Jeg synes at det litt for mye beskrivelse i hvordan det er å ha en brunsnegl i munnen. Jeg synes at det burde vert litt mindre beskrivelse. =) Jeg anbefaler boka for barn i 1-4 klasse. =)
  Jeg gir terningkast 4. =)

 172. Tittel: Verdens verste bursdag
  Forfatter: Marius Horn Molaug.

  Boka handler om en gutt som Ruben, han har en venn som heter Kent. Ruben har bursdag så de bestemte at de skulle henge opp plakater i byen om at de spiste brunsnegler. Siden byen de bor i er plaget plaget av brunsnegler. De dro hjem til en mann som skulle ha hagefest, og plukket og grillet sneglene i på en grill. Deretter spiste de det. Ruben smakte først, ha måtte spy av sneglene fordi de var så ekle…

  Min mening om boka:
  Jeg synes at boka var litt ekkel, fordi de spiste brunsnegler og grillet dem…
  Jeg synes ikke at man burde lese boka mens man spiser.
  Jeg har boka hjemme, så jeg har lest hele boka.
  Jeg synes boka passer for de som er 8-12 år.

  Terningkast: 5

 173. Det handler om en gutt som skal ha bursdag men han er redd for att ingen skal komme så derfor prøver han og bli populær på rekord tid med og spise brunsneiler.

  Ruben og Kent henger opp plakater over hele byen der det står skal spise brunseiler kom ikke se. etter noen minutter så drar de inn til en mega svær hage. Der har mange rikinger fanget masse brunseiler. Ruben spiser spiser en og spyr overalt så rikingene måtte skremme dem ut av hagen.

  jeg syntes boka skulle forklare litt mer om føle sne til folkene i boka.

  jeg likte at de valkte brun snegle for det er veldig mange som syntes der er ekle.

  jeg gir terning kast 3 for det gjik så fort.

  boka passer til barn til 8 til 10 år.

 174. det er to gutter som skal bli kule på en dag.
  han en e heter Ruben og han andre heter Kent.
  de skal spise mange brun snegler.
  Ruben skal bli kul sånn at folk kommer på bursdagen hans.
  jeg synes at boka ikke pasa til humor.
  jeg synes at det var lit for mange detaljer i boka.
  jeg synes også boka var litt sjederlig.
  boka passer til 7-10år.

 175. Boka handlet om en gutt som het Ruben. Han hadde en venn som het Kent. Ruben skulle ha bursdag, og var redd ingen ville komme. Så Ruben og kent skulle gjøre Ruben popelær før bursdagen, så flere hadde kommet. Og måten de skulle bli populære på var å spise brunsnegler.

  Jeg syntes baka var bra fordi den var morsom. Men jeg ble litt kvalm av den fordi de skulle spise brunsnegler. Jeg skulle ønske det var enda mer action enn det det var, selv om det var litt action. Boka passer for barn mellom 8 og 12. Jeg gir terningkast 5.

 176. Ruben har snart bursdag, men han er redd ingen vil komme. han vil gjøre noe som gjør at mange kommer på bursdagen sin. Han får med seg vennen sin Kent og de finner på å spise brunsnegler fra hagene til folk. Ruben og kent fikk en bestilling men når de kom dit ser de en trillebår og 5 bøtter fulle av brunsnegler.

  Mine meniger:
  – jeg syntes vi kunne hørt litt mer om hva de tenkte og hva de følte.
  -det var litt opp og ned med om det var morsomt eller kjedelig.
  – Boka hadde veldig tørr humor.
  -Jeg syntes at denne boken passer til 6/7 åringer.

  terning kast #3

 177. Boka var morsom og den handlet om to gutter som skulle bli populære på rekordtid.På å spise brun snegler. Til slutt spydet Ruben på alle gjestene. Det var morsomt.Jeg synes den var morsom spenene kul og interessant. jeg vill gi den terningkast 6 Boka er for alle.Kul bok.

 178. verdens verste bursdag handler om en gutt som heter Ruben og skal ha bursdag snart.
  Ruben må finne en plan får å bli populær fordi han ikke er populær nok til å ha folk på bursdagen sin. Så han og en annen venn som heter Kent henger opp plakater og skriver at de skal spise brunsnegler, får alle i nabolaget hater brunsnegler.
  jeg synes at boka er bra og morsom fordi Ruben skal spise brunsnegler får å bli populær. Jeg synes også at Kent sin stemme høres veldig rar ut.

 179. Tittel: Verdens verste bursdag.
  Forfatter: Marius Horn Molaug

  HANDLING: Ruben skal ha bursdag, men er redd at ingen skal komme så han prøver og slå verdensrekorder med bestevennen sin Kent. De vil slå verdensrekorden i å spise brunsnegler. De får en telefon og skal spise over 1000 snegler. Ruben kaster opp av sneglene og alt blir en skandale!

  MINE MENINGER: Jeg synes boka var skikkelig ekkel fordi de måtte spise brunsneglene! Og de beskrev også detaljene veldig mye og det var litt kvalmende. Jeg har ikke lyst og lese videre fordi: den hadde lite humor og var ekkel! Jeg anbefaler boka for ingen!!

  TERNINGKAST: 1

 180. Verdens verste bursdag
  Forfatter Marius Horn Molaug

  Det handler om to gutter som prøver å bli populære.
  Hovedpersonen Ruben gjør det for han tror at ingen vil komme til bursdagen hans.
  Sammen lager de mange plakater av at de skal spise brunsnegler.
  De starter med en mann som bor i et gedigert hus borti veien.
  Der prøver de og spise så mange snegler som tomten til mannen hadde.
  De grillet sneglene, Ruben smakte først og spøy.

  Jeg syns boken var morsom og litt overraskende at de velger å spisebrunsnegler.
  Den ga ikke så mye mening og den fortalte altfor mye jeg hadde lyst til å tenke mer selv.
  Den handlet litt for mye av ekle ting og jeg ble kvalm da jeg hørte/leste den.

  Jeg gir den terningskast 5

 181. den handla om to gutter som prøvde og bli populære san at mange ville komme på bursdagen dems. jeg synes den ble litt for barnslig og ekkel. den begynte veldig brått. jeg synes den passer til 1-4 klasse. jeg gir den terningkast 1.

 182. ruben skal ha bursag men var ikke populer. han og vennen kent skule spise brunsegler for å bli populere. jeg syntes det var litt mye detaljer. jeg syntes det var litt ekelt

 183. Boka handler om Ruben som skullle feire bursdagen sin. Men det var bare en som kom og det var en som heter kent. Og da fant de på noe som de kunne bli populære, og da fant de på og spise brunsnegler. Så da hang de opp plakater det sto: PLAKAT AV BRUNT I HAGEN VI SPISER SNEGLER PÅ DAGEN
  RUBEN OG KENT
  -IKKE VENT
  RING
  BRUNSNEGLEKAMERATENE I DAG!så grilte de noen brun snegler og spiste det
  jeg syntes det var litt for mye detaliert.
  jeg gir den terningkast 4.

 184. Boken handler om Ruben og Kent og Ruben har sart bursdag. Han er redd for at ingen vil komme i bursdagen hans. Kent er beste vennen til Ruben. De skal bli kjente så fort som bare. De skal spise brunsnegler.
  jeg synes boken var litt ekkel fordi di spiste brunsnegler som en pølse. Det var litt dumt at det var så mange detaljer akkurat når han spiste brunsneglen. Det var en litt kort handling.

 185. Ruben skulle feire bursdag og vil bli populær på rekordtid. Han prøver først og spise brun snegler hoss en rik mann som ville ha vekk alle brunsneglene i hagen og at noen skulle sørge for under holdingen. Gjestene plokket over 1765 snegler til sammen. Han skalv av og bare tenke på alle de brun sneglene.
  Min mening var at de burde kanskje ikke spist brunsnegler kanskje de kunne grave etter olie. Terning kast 5.

 186. Denne boka handler om en gutt som heter Ruben. Han er redd for at det ikke skal komme noen på bursdagen sin fordi han ikke er populær. Derfor skal han prøve og bli kjendis på rekordtid. Han skal spise masse vis av brunsnegler. Jeg synes boka var bra forklart om følelser. jeg synes det var ekkelt da han spiste brun sneglen fordi det hørtes ekte ut. jeg gir boka terning kast 2,5. den var ikke så bra.

 187. Boka handler om at en gutt som heter Ruben, han feirer bursdagen sin, men ingen kommer unntatt kompisen sin Kent, da får de lyst til og gjøre sånn at de blir populære eller kjente.
  De henger opp mange plakater og legger de inni postkassene til nabolaget, det står det : PLAGET AV BRUNT I HAGEN?
  VI SPISER SNEGLER PÅ DAGEN!
  RUBEN OG KENT
  -IKKE VENT!
  RING BRUNSNEGLEKAMERATENE I DAG!
  Så ringte noen og Ruben spiste en snegle i lompe!

  Jeg gir den terning kast 3 fordi jeg synes det var litt mye detaljer når Ruben spiste brun snegla.

 188. denne boka handler om at Ruben og Kent spiser mange mange brunsnegler får og bli kjendis på rekkård tid, men spydde til slutt så de ble ikke populære. jeg gir den terningkast 4.

 189. Denne boka handler om at en som heter Ruben ville ha besøk på bursdagen sin så han lagde plakater om at han og Kent spiste brunsnegler. Han ville bli populer. så gikk han til ett hus og spiste en brunsnegle. Da spydde han og ble upopuler. Så fikk han med seg sneglene hjem.
  jeg synes boka var litt morsom, men ekkel. Jeg synes den passer for barn fra 8-10. Jeg gir boka terning kast 2.

 190. Det var morsomt og ekkelt at han spydde på de snobbete folka. Det var morsomt at dem kasta brunsinglene til bake i hagen. Det var kult at han faktisk spiste singlen. Jeg syntes Kent var morsom, og han hadde rar stemme i lydboka. jeg syntes de skal få terningkast 3.
  Forfatter: Marius horn molaug
  Illustrert: Kristoffer kjølberg

 191. Ruben skal ha bursdag, men han tror at ingen vil komme.
  Så han prøver og finne på noe han og Kent kan gjøre får å bli populære på rekordtid.
  Så sier de kanskje vi blir populære om vi spiser brunsnegler.
  Så lager de masse plakater og henger de opp i gata.
  Så ser en person som skal ha fest i hagen plakaten, han ringer Ruben og Kent.
  Han har masse brunsneigler i hagen.

  Jeg synes det var rart at de faktisk kom på å spise brunsnegler.
  Jeg synes det var ekkelt at han faktisk spiste en brunsnegle.
  Men det var veldig morsomt når han spydde på alle gjestene på festen.
  Jeg synes den var morsom og rar, jeg gir den terningkast 5.

 192. denne boka handler om en gutt som heter Ruben og bestevennen hans Kent. jeg syntes at boka var ekkel , men morsom også. jeg syntes at Ruben var veldig tøff å faktisk spiste den sneglen, det var skjempe ekkelt å høre om.jeg anbefaler denne boka til barn som er 7-10 år.

 193. Ruben og kent hade en plan om og bli populær på rekord tid.
  planen hvar og lage en plakat hvor det sto at de kune spise sneiler men det gikk galt.
  Det ente med at Ruben kastet opp.

  terningkast: 4
  dene boken ambefales:9-11

 194. Jeg synes boka hadde for mye forklaringer og var ikke så spendene. Men det var litt morsomt at han kasta opp på alle folka. jeg hadde ikke veldig lyst til å spise etter jeg hadde lest boken. Jeg kjøner at han ikke ble populær når han spiste en brunsnegle i lompe. Kent var litt morsom men Ruben var ikke så morsom. Terningkast 3 ambefaler for alder 7-10

 195. Forfatter: Marius Horn Molaug
  Jeg synes at boka var litt sånn spennende i starten, fordi at den var ikke sånn kjedelig sånn som det er i andre bøker. jeg synes også at den var morsom fordi de skulle spise brunsnegler. men det jeg ikke likte var at de beskriver så mye når Ruben skulle spise den brunsneglen, det var liksom litt overdrivelser også.
  Jeg gir den terningkast: 4

 196. boka handler om en gutt (Ruben) som ikke tror noen vil komme i bursdagen sin. Da må han og bestevennen Kent finne på en plan. De bestemer seg får å spise brunsnegler. De henger opp plakater der det står at du må ring et nummer så kommer de og spiser snegler. De får sitt første oppdrag. Skole avisa er med de starter , men så går det galt. Ruben begyner å spy utover folk det ble en katastrofe.

  min mening er at det var en litt ekell ,men samtidig morsom bok. Den var detaljert og godt forklart. terning kast 4.
  den passer for barn mellom 7 og 10.
  forfatter Marius Horn Molaug.

 197. Denne boka handler om Ruben som ville ha folk på bursdagen. Han og bestevennen Kent prøvde å finn en ting som gjør Ruben mer populær. Så kommer de opp med en oppgave de kan gjøre. Og det er å spise brunsnegler.
  Boka var spennene men også veldig ekkel. Jeg kjente nesten at jeg kom til å spy, men det skjedde ikke. Boka var veldig detaliert om hvordan det var å spise brunsnegler så det hørtes nesten ut som at forfatteren hadde spist brunsnegler, men det håper jeg ikke han har Jeg gir den terningkast 2.

 198. Boka vad spennende og gøy det handlet om masse forskjellig personer å ikke bare ne person😀

 199. Boken handler om to gutter. De skal prøve å bli populære ved og spise brunsnegler. De henger opp plakater og får fort mye oppmerksomhet. De får en jobb og resten får du lese selv. Jeg gir boken terningkast 6! Jeg gir den det fordi den var morsom og litt ekkel. Jeg vil anbefale denne boken for folk fra 7-12 år fordi den var morsom og mange ville sikkert likt den i den alderen

 200. Jeg likte ikke da dem spiste brunsnegler. Boka var morsom og spendene å lese. Jeg syntest forfatteren var flink til å forklare boka. forfatteren brukte ikke vanskelige ord så den var grei å lese. Boka passer best for 6år til 12år. Jeg ble overasket over at Ruben spydde på alle gjestene da han spiste brunsnegler. Denne boka får terningkast 3.

 201. Jeg syntes at boka var godt skrevet og forfatteren beskrev ting godt, men jeg likte den ikke så godt alikavel. Jeg syntes at boka verken var spennende eller morsom. Noen ganger kunne forfatteren skrive litt mer men ellers var det bra

  Jeg gir terningkast 4. Jeg ambefaler boka for barn mellom 6-12 år.

 202. Jeg likte ikke da dem spiste brunsnegler. Boka var morsom og spendene å lese. Jeg syntest forfatteren var flink til å forklare boka. forfatteren brukte ikke vanskelige ord så den var grei å lese. Boka passer best for 6år til 12år. Jeg ble overasket over at Ruben spydde på alle gjestene da han spiste brunsnegler. Denne boka får terningkast 4.

 203. Den scenen jeg likte best var at Ruben spydde på de to mennene.
  Alderen burde være 10-12 år fordi det er stygge ord i boka.
  jeg synes boka var morsom og litt rar fordi de skulle grille brunsnegler og spise dem.
  🙂

 204. Boka var morsom og spennende.
  Jeg likte da han begynte å spy på de snobbete gjestene, jeg syntes også det var moro å lese boka.
  Jeg ble overasket over at de skulle grille brunsneglene.
  Jeg synes forfatteren var flink til å detaljere det som skjedde.
  JEG GIR BOKA TERNINGKAST 6!!!!

 205. Jeg gir boka terningkast 5. Boka er basert på humor så jeg syntes boka burde vere litt mer morsom å ikke ha så mye gutte humor. Min favorit scene hvar da Ruben kastet opp, og så likte jeg også da Kent sa at Ruben skulle tenke på at sneilen hvar en grillet pølse.Jeg syntes boka passer til barn over 4år.

 206. jeg likte da han spide på alle de snåbete personene .
  boka paser til 4 år oppover.
  jeg sines boka var morsom og lit ekkel.
  jeg gir boka terningkast 3.
  jeg ble overasket over alle personene som ble spid på.

 207. jeg syns boka var veldig spenndende og morsom
  fordi han spiste snegler og spydde på de snobbete folka
  jeg gir den terningkast 5
  denne boka passe for 6år

 208. Jeg likte da han akurat skulle spise sneglen.
  Jeg synes ingen ting burde vært bedre siden jeg synes han som lagde boka var flink.

  Jeg likte den scenen da han spydde på de personene.
  jeg synes boka passer for 8 år og oppover. Jeg synes det var morsomt da han spydde på personene.
  Jeg ble overaska over at han spiste sneglen.

  Jeg gir terning kast 5

 209. Jeg syntes boka var veldig spennede fordi:
  Det var veldig mange detalier og de var nesten som om jeg var i boka.
  Den scene jeg likte best var da Ruben skulle smake på snegla.
  En veldig bra ting jeg likte var at det var to sider av når han smakte på snegla.
  Så man fikk liksom ikke vite om han likte det eller ikke på den andre siden.
  Da syntes jeg det blir mye mere spennede.
  Jeg syntes boka var forklart godt og jeg fikk veldig lyst til og lese mere av den.
  Boka syntes jeg passer får barn fra 6 – 12 år
  Boka gir jeg terningkast 6 : )

 210. jeg synes at boka var litt barnslig og veldig gutte humor. Og den var litt ekkel. sykt ekkelt å spise sneiler og litt barnslig. jeg synes at 5-9 burde lese boka. jeg gir terning kast 1.

 211. Jeg synes boka var ikke så bra, fordi den var ekkel, og fordi Ruben spiste en snegle. Den scene jeg likte best var at når Ruben spiste en snegle og når han kastet opp. Denne fortellingen handlet ikke om en bursdag. Overskriften kunne være (Den verste festen). Jeg anbefaler aldersgrense 6-11 års grense. Og jeg gir terning kast 4 fordi den var for ekkel.

 212. Jeg synes boka var spenende og litt ekelt. Min favoritt sene var da Ruben og Kent måtte ta med seg alle brunsneglene hjemm men de lot alle bøttene så utafor huset til han rike mannen for de sa de det ikke kunne ta med seg de hjemm for de at det ikke var dems. jeg ble overasket over at Kent ikke spydde når han spiste sneglen. Jeg synes at det kunne være litt bedre fortal om hvordan det så ut inni huset og i hagen. jeg gir boka en 5.

 213. Det jeg likte med boka var at de skulle spise brunsnegler for at folk skulle komme på bursdagen å bli populær.Det som kunne bli bedre var at du skulle beskrive hvordan brunsneglene smakte men boka var veldig morsom .boka passer til folk over 7år.jeg syntes boka var morsom fordi når han kasta opp på de snobete gjestene.jeg likte denne delen:jeg var fremdeles kvalm kvalm,Kent måtte støtte meg hele veien hjem .Og da Mamma spurte om jeg ville ha kveldsmat,svate jeg nei takk. jeg ble overasket over at han sa nei til mar seriøs nei til mat.jeg ble irtert over at han mannen skrek til barna.jeg gir boka er klar 6:)

 214. Jeg synes boka var lit ekkel og barnslig men jeg tror de fleste guttene ville ha likt boka hveldi mye fordi jeg føler boka har mere guttehumor en jentehumor. Jeg gir den ternig kast 1

 215. jeg elsket boken. Den var spennende fordi at de faktisk spiste sneglene og at de hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

 216. jeg likte best den senen robert spydde på gjestene til han mannen.Denne boka passer til hvilken som helst alder.Jeg ble overasket da det sto at de skulle spise brunsnegler.det var dårlig at det ikke handlet om bursdag når overskriften er verdens verste bursdag.terning kast 4 fordi det jeg skrev

 217. Denne boka var veldig bra og spennende. Jeg synes forfatteren har bra fantasi. Forfatteren har vært veldig kreativ når han har skrevet boka. Slutten kunne vært litt mer spennende for slutten var ikke så veldig bra. Foreksempel så kunne boka sluttet med et spørsmål sånn at vi må gruble, og da blir vi veldig nysgjerri og har lyst til å lese mer. Boka var veldig morsom. Jeg synes at boka burde være for 6 åringer og oppover. Jeg gir denne boka terningkast 4.

 218. jeg likte ikke boka så veldig godt fordi den var så ekkelt med alle brunsneglene og at Ruben spydde men jeg tror at 5-8 åringer ville likt den bedre fo den ble litt for barnslig for meg. Jeg gir boka terningkast 4.

 219. Fofatteren skrev en bra bok. Men han burde ha litt mer spenning. For å være erlig burde ikke forfattere ha banne ord i bøkene sine. Det påvirker leserens språk. Etter det begynner folk å banne. Men forfatteren burde ha mer spenning i boka. For eksempel han burde forklart mer fra den scenen der Ruben kaster opp. Han burde fortalt hva det føltes. Jeg gir denne boka en 3 fra 1-5.

 220. Denne boka var morsom og spennende. Jeg likte da de lot som om det var pølser. Det som kunne blitt bedre var at det kunne vært morsommere på starten, og at omgivelsene ble beskrivet bedre. Jeg likte scenen der de spydde på gjestene. Boka passer for 10-14åringer. Jeg ble overraskett da de faktisk turte å spise sneglene. Det var ikke noe i det hele tatt jeg ble irritert over. Jeg gir boka terningkast 5 fordi den var spennende, morsom og mest av alt innteresant. Men den var litt kjedelig på starten.

 221. Tittel: Verdens verste bursdag
  Forfatter: Marius Horn Molaug
  Sjanger: humor

  Ruben skal feire bursdag
  Hovedpersonen i boka var Ruben fordi han har bursdag
  De andre personene i boka var Kent

  Jeg likte ikke boka fordi det var ikke så masse spenning.
  Jeg var glad når teksten ble ferdig fordi den var litt kjedelig.
  Andre kan lese den om de liker og lese om folk som spiser snegle.
  Den passer for alle.

 222. verden verste bursdag

  Jeg synes boka hva litt ekkel for de måtte spise brun snegler og så spydde
  Ruben over alle å det var litt ekkelt. Jeg har ikke så lyst å lese boka for jeg likte den ikke helt man andre liker det sikkert. Boka passer fot barn mellom 10 til 13 år.
  Boka får terning kast 3.

 223. Verdens verste bursdag
  Ruben og Kent
  Forfatteren skriver veldig bra.
  Jeg synes boka er veldig gøy for det er ekkelt med slim og brunsnegler.
  Jeg lo godt da de spiste bunnsnegler.
  Særlig spennende synes jeg det var når de banket på døra til den rike mannen.

  Denne boka passer bra for alle
  Jeg vil absolutt anbefale denne boken
  Alt i alt vil jeg si at det er en veldig bra bok for boken er spennende.

 224. Jeg synes boken var veldig ekkel fordi de skulle spise brunsnegler og boken fikk meg ikke til å le og jeg ville ikke lese mer men det gjorde jeg.
  Men jeg likte at boken var godt beskrevet for da skjønte jeg hva som skjedde.
  Jeg synes den får terningkast 1.

 225. Jeg synes boka var ekkel fordi den ikke fikk meg til og le den gjorde son at jeg ikke ville lese mer av den men det gjorde jeg.
  Men det var godt beskrevet og det var bra for de jeg skjønte meg på boka men det var ekkelt inn hold.
  Men gir den terning kast 2. 🙂

 226. Jeg likte ikke boka helt den var ganske ekkel og den var litt barnslig men det kan hende andre liker boka Jeg gir boka terningkast 🎲4

 227. Jeg likte utdraget godt!😄😂 Men jeg hater brunsnegler så det var litt ekkelt når han spiste en brunsnegle!!!!💩😨 Men det var morsomt da👍😂

 228. Førsteinntrykket mitt var at boka var ekkel og selv om han blir kjent på skolen tror jeg han blir bedre kjent for brunsneglespisergutten(e.l.). Jeg synes ikke boken var morsom og det er litt skuffende siden det er jo en humor bok. Så jeg gir terningkast 2

 229. Jeg synes forfatteren var veldig flink til og ta med detaljer og forklare hva som skjer i boken. Jeg synes boken var morsom og ekkel med snegler og spy.Jeg anbefaler for barn mellom 4-8 år. Terningkast 4.

 230. Jeg syntes at det var en morsom påfunn å spise sneglene, men når man tenker over det er det ganske <>. Jeg hadde aldri spist en segle uansett om den var grillet eller ikke. Jeg anbefaler boken fra 6-9 og jeg skjønner ikke hva verdens verste bursdag har med sneglespising å gjøre. Jeg gir boka terningkast 4. Selv om jeg ikke likte boka så godt håper jeg noen andre får gleden av å lese den.

 231. Jeg syntes den lista de hadde laget var ganske morsom, men det var dumt at de banna i boka fordi det er en barne bok. Jeg Personlig hater brunsnegler og syntes boka var ganske ekkel.Da forfatteren skrev at det bevegde seg inni magen til Ruben kjente jeg det selv. Jeg hadde veldig lyst til å spy og bare bli ferdig med det fordi jeg var så kvalm.Boka var litt morsom men også ganske barnslig jeg gir den terningkast 3

 232. Jeg syns at boken var ekkel fordi Ruben og Kent spiste snegler å kasta opp.
  Jeg syns den var ganske dårlig fordi jeg trodde skulle være humor ikke ekkelt.
  Men jeg syns det var litt komisk fordi de faktisk spiste brunsneglene.Jeg gir boka terning kast 2 fordi jeg syns de kunne skrive litt mer informasjon om personene i boka og fordi den var ekkel og fordi den var meningsløs:-\

 233. DET ER DET EKLESTE JEG HAR SETT!!! man skal ikke vise sånt til barn som er litt alvorlige.
  Det er karnse for barn melom 3-8 år, eller voksene som liker sånne ting, eller som liker å se sånne ting, eller som liker å se at folk spyr, eller brunsnegler.
  Det kan jo henne at det er bakterier på den eller at at det er andre små kryp på den.
  Uansett så kan man jo ikke bli populær av det.
  Tærningskast 3

 234. Denne boken var veldig kvalm men lit kul og morsom. Jo mer jeg leste jo kvalmere ble jeg. Men jeg kastet ikke opp………………. heldig vis. Men det var kult at han i boken gjorde det. Det var morsomt. Jeg vil finne den boken for å lese resten. Jeg likte denne boken. ✔Terninskast 5

 235. Jeg syntes det var en ganske dårlig ide å bli populer av å spise brunsnegler.
  Men jeg syntes også at boka var ganske bra, fordi den var morsom og kul.
  De kunne godt ha funnet på en annen ting å gjør for å bli populere.
  Men det var en god ide å bli populer for å få flere gjester på bursdagen sin.
  Av meg får de terning kast 4!!!

 236. Jeg synes det var litt dumt at de hang opp plakater hvor det sto at de kunne spise brunsnegler. For det ville ikke jeg gjort! Men jeg synes ikke at det bare var en teit bok jeg synes faktisk at den var litt morsom når han spydde over alle som var der, jeg har litt rar humor! Men jeg syntes også at det var en bok for de mellom (6-8 år) samtidig var den veldig rar. For jeg synes det var en tittel som ikke passet i det hele tatt. Fordi det handler nesten ikke noe om bursdagen den handlet mest om brunsnegler og det sto at det var humor jeg personlig syntes ikke at det var så mye humor akkurat selv om jeg lo litt da han spydde. Jeg gir den 🎲 2

 237. boken gjorde meg skikkelig kvalm. den var kul men ekkel. Det er tøft og spise en brunsnegle for og få en bra bursdag, men rart. Magen min begynte og bevege seg med en gang boken begynte. Jeg gir boka terningkast 4. ps. Olav er kul
  .

 238. den var ganske ekkel.men forfatteren har gjort en bra jobb på og beskrive alle de ekle detaljene 😲😲😲 for barn til 3-8. men jeg fikk litt lyst til og lese den

 239. jeg synes den var litt ekkel fordi de spiste brunsnegler og spydde. Men den var også bra fordi den viser at alt i verden ikke er bra! Den var også litt humor, men jeg vil si at det var mer ekkelt en morsomt. Det var en rar og morsom måte å prøve å bli populær på. Illusjonene var morsomme og gode men skulle håpe det var litt mer farger på noen enkelte bilder. Terningkast:8

 240. Jeg mener at dert er en ganske morsom bok som får deg til tenke .Jeg mener at det er sykt ar folk vil så langt for og bli populære . Han fyren som hyret dem er godt eksempel på at de som har mye penger mener at de kan gjøre hva de vil men de som ikke har så mye.
  Den er godt skrevet fordi du kan høre for eksempel Det var et sånt digert hus med en diger dør som man nesten ikke tør og ringe på at denne boken er skrevet fra et barns synsvinkel . terningkast : 5

 241. boken gjorde meg skikkelig kvalm. den var kul men ekkel. Det er tøft og spise en brunsnegle for og få en bra bursdag, men rart. Magen min begynte og bevege seg med en gang boken begynte. Jeg gir boka terningkast 4.
  .

 242. Æsj, æsj og atter æsj! Men litt morsom da. Jeg føler at denne boka prøver å forklare oss at det ikke er smart å lyve eller utgi seg for noe man ikke er. Boka minnet meg også litt på å forstå at alt blir ikke sånn man hadde tenkt, og i hver fall ikke når man lyver og slikt. Boka var litt morsom og veldig kvalmende. Men forfatteren var veldig flink til å beskrive ting… kanskje litt for flink når jeg tenker på akkurat denne boka. Sammenlagt vil jeg gi denne boka en 2-er for humor og en 5-er for den mest kvalmende boka jeg har lest. Hahaha!

 243. Jeg synes at forfatteren var flink til å ta med detaljer. Men jeg synes boka var ekkel fordi Ruben spydde og de spiste brunsnegler. Jeg tror at barn mellom 5 og 8 år hadde synes boka var morsom men jeg synes ikke det fordi jeg ble ganske kvalm. Når jeg leste at han spiste brunsnegla følte jeg at det var en brunsnegle i magen min. Jeg gir terningkast 2.

 244. På boka står det at det er sjangeren humor. Men spør du meg er det bare en morsom setning. Forsiden og navnet på boka forteller litt om boka men ikke veldig mye. Dette er en bok for 5 åringer. Det er en bok man definitivt kan bli kvalm av! Jeg anbefaler ikke og lese denne mens du spiser! boka for terningkast 2 av meg.

 245. utdraget var ikke sa veldig bra men jeg har lest boka den var veldig bra og morsom brunsneglene var et morsomt på funn men og så litt ekkelt det viser og så en gutt som er red for å være ensom på bursdagen sin og en veldig morsom liste over verdens problemer så jeg anbefaler boken for barn mellom 4 og 8 år jeg gir boka terningkast

 246. den var ganske ekkel.men forfatteren har gjort en bra jobb på og beskrive alle de ekle detaljene 😲😲😲 for barn til 3-8

 247. jeg synes boka var litt kjedelig, men det var morsomt når han spydde over alle gjestene. jeg gir boka terningkast 4.

 248. Det handler om en gutt som heter Ruben som skal feire bursdagen sin men han er redd for at ingen vil komme. Så da lager Ruben og kompisen han sin en plan hvordan de kan bli populære på kortest mulig
  tid.
  Dette kunne skje med hvilket som helst venne miljø!
  I mange venne miljø så er det sånn at noen ikke går så mye med andre så da inviterer de de som de går mye sammen med. Da er det ikke rart at noen er redde for at de ikke blir invitert.

  Jeg synes at boka var litt morsom men VELDIG KVALMENDE. Jeg holdt på å spy når jeg leste den. Men jeg likte ikke banning i boka. Men alt i alt synes jeg boka var gøy og veldig ekkel.
  Hvis jeg skulle gi boka terningkast så ville jeg gitt terningkast 4.

 249. jeg syntes boken var litt barnslig og ikke så morsom som en humor bok skal være

 250. Jeg syntes denne boken var ganske morsom men også litt kvalmende. Jeg har ganske lyst til å lese hele boken. Jeg gir denne boken terningkast 5.

 251. Jeg synes denne boken var litt kvalmende, fordi jeg ikke liker å tenke på å ha en brunsnegle i halsen og i mellom tennene. Jeg tror ikke jeg ville lest denne boken. Jeg gir denne boka terningkast 2.

 252. Jeg likte ikke dette utdraget fordi den er ekkel og jeg blir kvalm av brunsnegler. Brunsnegler er kanskje det verste jeg vet om. Terningkast… 0

 253. Den var veldig morsom, litt ekkel.Jeg får lyst å lese hele boken
  Jeg gir den terningkast 5/6🎲🎲🎲🎲🎲🔥🔥🔥🔥

 254. jeg synes denne boken var morsom!Jeg likte veldig godt at det var bilder og at den hadde humor i seg.Jeg gir den terningkast 5

 255. Boka var ekkel fordi dei åt brunsnegler. Boka fortalte litt for detaljert om korleis det var å ete ein brunsnegle.

 256. Eg synes boka var passe bra. Eg synest det var litt morsomt og ekkelt med tanken på att han skule et brunsnegler. men boka var sikkelet flinke på å forklare att gjestene var sur og lei seg. men det var ikkje akorat passe humor for meg. men det kunne vært litt bedre. Frøya 6.klasse

 257. Eg synes at boka var sånn passe bra. Det var litt ekkelt at dei skulle eta sneglar og at dei spydde, men dei var tøffe også. Det var kjempe bra at dei viste reklama dei laga. Me høyrde på at han mannen las inne på nettsida og det var ekkelt når han las den lyden når han i boka spydde. Aurora 6.kl

 258. Jeg likte ikke denne boka fordi jeg synes det var kvalmende når Ruben spiste brunsnegler og da han spydde på alle gjestene.
  Søskenbarna mine hadde elsket denne boka så jeg syntes den hadde passet best seks eller sju åringer. Jeg syntes det burde være om mere humor i den delen. Jeg syntes det var veldig dumt at han trodde han kunne bli populer av å spise brunsnegler, han burde heller bare gå til noen å prøve å bli venner med dem. Jeg syntes ikke den passet til sjangeren humor. Jeg gir boka terningkast 3 og en halv.

 259. Vilde: eg synest boka var litt kjedelig fordi at det var ikkje så mykje humor i boka.

 260. Andreas: Eg likte boka, fordi den fekk meg til å le og eg kunne forestille meg kva som skjedde.

 261. Tobias: Eg synest denne boka var veldig spennende og gøy, den fekk meg til og le.
  Denne boken va min smak for bok!

 262. De fleste elevene syntes at det ble ekkelt. Grillet brunsnegler var ingen favoritt.

 263. Jeg syntes boka var suuuper jeg liker humoren og stilen. Mange jenter syntes den var ekkel den er jo kjempebra les boka nå jeg gir boka 5 stjerner🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂

 264. jeg synes at denne boken er kjempe morsom fordi han spiste snegler og spydde på snobbete folk. jeg synes at bursdagen ble en katastrofe.

 265. den fikk meg til å spy jeg spyde ned 3 lærere og nor jeg kom hjem spyde jeg på mamma

 266. jeg likte bokken ikke så mye fordi det høres veldig ekkelt ut med stekte sneiler , jeg liker ikke sneiler så denne boken passet ikke for meg. det var også lite info. neste gang forfateren skriver en bok vil jeg at skal vere skummel eller spenende. men han må og ha mer inhold. terningkast 2

 267. jeg synes det var ekkelt når boka beskrev når Ruben spiste brunsnegle
  så jeg gir terningkast 3

 268. Jeg synes boka var DÅRLIG, jeg kjente jeg ble kvalm av den, terning kast: 2
  liksom det er synd i sneglen.. blæ:(

 269. Jeg syns boka var ekkel. Jeg trodde ikke boka skulle handle om to gutter som spiser snegler. uwww grosssssssss. Terningkast 3

 270. Jeg likte boken lit fordi den hadde humor.
  Jeg likte ikke boken fordi den var grotesk og ekkel.
  Terningkast 3.

 271. jeg synes boken var litt rar og morsom.
  jeg syntes det hørtes ekelt å spise snegler og spydde på folkene

  jeg gir terning kast 5

 272. jeg synes boken var forferdelig ekkel, holdt på å spy selv…

  terningkast: 1

 273. Boka var DÅRLIG!!!! boka var dårlig og ekkel fordi den handler om å fange og spise snegler lzm stakkars snegl

 274. Jeg synes at denne boka var morsom og god. Jeg ledde meg ihjel mange ganger, og det var morsomt da er Ruben og Kent skulle spise og Brunsnegler og grille i dag. Den var spennende så jeg ville bare lese mere. Jeg skulle ønske historien var lengre, men ja ja da får jeg bare låne boka på biblioteket.

 275. Verdens verste bursdag FORFATTER: Marius Horn Molaug Illustrert av: Kristoffer Kjølberg
  Personene som var med: Ruben, Kent, gammel mann, skoleavis gutten, snobbete personer.
  Sjanger: humor.
  Teksten handler om at Ruben vil bli populær på rekordtid med å spise brunsnegler, Kent kastet seg over dataen å laget reklameplakat der står det: PLAGET MED BRUNT I HAGEN? VI SPISER SNEGLER PÅ DAGEN! RUBEN OG KENT –IKKE VENT! RING BRUNSNEGLKAMERATENE I DAG! En gammel mann ringer og i hagen til den gammel mannen er det snobbete personer og brunsnegl. Etter hvert griller de brunsneglene. Kent rullet en lompe rundt den ene og sprutet en solid dæsj med ketsjup og sennep på toppen. Det var det jeg husker.
  Jeg synes at boken var bra fordi at de ble litt populær det var morsomt å lese verdens verste bursdag. Teksten var lett å leve seg inn fordi den var morsomt og bra.
  Teksten starter veldig bra fordi da sa de at de skulle lage en plakat om å spise brunsnegler.
  Teksten ble bare mye spennende og da ble det så morsomt å lese teksten. Personene som var med var veldig bra.
  Slutten var bra fordi jeg vil lese hele boken.
  Jeg synes at alle over 6 år kan lese denne boken.

 276. Jeg Likte den Før å Være ærlig så Liker Jeg det siden det Slutter ikke på en son Måte at Jeg blir spent Men den Får meg til å Tenke «å Va kommer til skje Neste gang?» Det er Veldig Creative Med De navnene Før eksempel VERDENS VÆRSTE JUL! å sånt Og Jeg Liker at (Ikke På en Frekk Måte) At det er Litt Dårlig tegning men det er bra Tegning så Jeg Synes at den Er Veldig Bra

 277. Jeg syns det var artig når Kent svarte ja på å spise brynsnegler, og når Ruben tok en i munnen og spydde på alle gjestene. Det var også kvalmt, men det var artig når Kent ikke ville ta i mot sneglene fordi «vi kan jo ikke stjele dem når de ikke er våre.»

 278. Det var morsomt når de spiste sneglene. Og når de pøøøøørfekte dudsa ble spydd på. De burde tatt med seg trillebåra hjem og spist alt. Det var ekkelt og spennende samtidig, mista matlysten(:

 279. Det var kvalmt og morsomt, men litt trist i starten at ingen ville komme i bursdagen hans. Jeg likte veldig godt den gamle mannen for han ble lest opp veldig rart (lydklippet).

 280. det var ekkelt at de spiste sneglene, boken var spennende, det hørtes ekkelt ut, i tror han mistet appetitten sin på å spise snegler.

 281. hvorfor prøve noe så dumt som og prøve og spise grillsnegler hva er egentlig vitsen idet men det var fortsatt morsomt og samtidig ganske ekkelt og jeg mistet matlysten min =(

 282. Jeg synes det var modig at de turte å spise sneglene. Det var ekkelt. Det var morsomt når de pøøøørfekte folka ble dynka i SPY. De burde tatt med seg trillebåren og spist opp alle sneglene.

 283. boka heter verdens verste bursdag. den var veldig bra .og den er så morsom fordi han spiste snegler. jeg likte boka fordi den hadde mange bilder og den var spenene .sjangere til dene boka er Humor. jeg synes dene boka passer til 7 til 13.

 284. Boka handler om Ruben og Kent som skal planlegge Ruben sin bursdag men er redd for at de er for upopulære å da prøver ting som å spise brunsnegler for å da bli mer populær. Men planen går ikke som planlagt men ender heller med at Ruben spyr å at de får åtte bøtter og en trillebår men brunsnegler.

  jeg likte boka men synes den var lit ekkel fordi de grilla sneglene, det var også ganske morsomt fordi det er ganske unormalt å grille brunsnegler som en pølse å putte den i en lompe.

  Jeg ville anbefalt denne boka for alle.
  jeg gir boka 5 av 10 i terningkast.

 285. Boken var kjedelig,ekkel og bokutdraget handlet ikke om bursdagen. Det ble forklart litt for nøye når alt det ekle skjedde med Ruben. Jeg gir terningkast 1.😷💩😁

 286. jeg syntes at boka var ekkel fordi at det var litt kvalmt med brunsnegler men jeg syntes boka var litt morsom fordi han grillet brunsneglene og puttet dem i lompe.

 287. Jeg syntes boka var veldig bra og den fikk meg til å le mye men jeg ble også litt kvalm da de skulle spise snegler og når Ruben spyde. Jeg likte at det var tegninger og ikke bare tekst. Jeg likte også hvordan boka ble skrevet og alle detaljene som gjør at vi skjønner hva som skjer.Jeg syntes denne boka passer for barn fra 6-11-år. Jeg gir boka terning kast 4🎲 fordi den var morsom men ganske ekkel.Denne boka passer garantert til den som liker ekkel humor.

 288. boka hetter svikta og er skrevet av Bente Bratland. boka handle om en jente som hetter iris og hun er skuffe over faren hennes fordi han lovte og komme til forestilling og han kom ikke. boka er en drama bok og er trist. jeg liker ikke boka fordi den ar masse drama i boka og liker ikke drama. det jeg likte mest var da iris sier stygge ting om faren hans. jeg synes ingen ting var svakt i teksten. teksten passer for 10 og oppover. jeg synes teksten var passe bra.

 289. Boka heter Verdens verste bursdag og er skrevet av Marius Horn og det handler om en gutt som har bursdag snart. og tror ingen kommer til bursdagen hans . og prøver rekord på og spise brusnegler det er en humør bok og jeg synes teksten er morsomt fordi da han spydde på folka. det jeg likte med boka er at han spydde på gjestene fordi hadde på seg så fine kler og det jeg ikke likte med boka var at han spiste sneglene fordi det så kvalt ut. jeg anbefaler 8 år oppover skal lese den og jeg boka er super.

 290. Jeg syntes at boka var litt ekkel og spennende det var ekkelt og tenke på brunsneglepølser.

 291. Boken heter verdens verste bursdag og er skrevet av Marius Horn Molaug. Boken handler om Ruben som snart har bursdag. Han føler at ingen vil komme da vi bestevennen Kent prøve og hjelpe til, men det går ikke som planlagt. De bestemmer seg for og spise snegler. Den første telefonen kom med en gang men det skjer noe han sent vil glemme. Denne boken er humor. Jeg synes teksten er super! Fordi jeg elsker humorbøker og men lærer at man ikke skal spise snegler😂 Det finnes ikke noe dårlig med teksten. Jeg vil anbefale boken fra 6 og oppover. Jeg synes boka var super!!!!

 292. Jeg synes det var en helt grei bok.
  Det kunne være litt mer beskrivelse i teksten.
  Terningkast: fire

 293. den var bra men har lest utgaven før. jeg har snart lest alle bøkene i bokslukerprisen og har lest lars er lol og verdens
  verste bursdag før. jeg har lest alle bøkene i verdens verste serien.

 294. Jeg synes boken var super morsom den var konge!
  Den var litt ekkel også da, men den var konge, konge, konge, konge!!!!
  jeg gir den terning kast 6!!

 295. Skavanger 6A: For mange av elevene var innholdet i boka altfor godt beskrevet. Det som var morsomt ble bare ekkelt for mange. Ble litt vanskelig å følge med i handlingen siden mange ble kavalme. Illustrasjonene understreker teksten og det ble litt for mye. Men mange synes utdraget var komisk, men litt for godt beskrevet. Boka passer for barn mellom 6-10 år. Forsiden på boka gir inntrykk av en trist bursdag, men utdraget har en mer humoristisk vri. Passer til sjangeren humor.

 296. Jeg syns at boka var veldig morsom og litt ekkelt.
  Jeg syns det var bra at boka var litt lang.
  Den var litt spennende.
  Og igjen veldig morsom

  • den var bra men har lest utgaven før. jeg har snart lest alle bøkene i bokslukerprisen og har lest lars er lol og verdens
   verste bursdag før. jeg har lest alle bøkene i verdens verste serien.

 297. Jeg syns at boka var veldig morsom og litt ekkelt.
  Jeg syns det var bra at boka var litt lang.
  Den var litt spennende.😋🤑

 298. Jeg syntes boka var litt ekkel fordi det var spy i den men den var bra. Jeg gir denne boka et terningkast 4. Det var ikke den rette bok for meg men kanskje for andre.

 299. Jeg møtte nesten kaste opp!
  Ikke fordi den var dårlig men jeg bare tenker på brunsnegle pølser..
  Høres morsom ut, leser den kanskje.

 300. Vi syns boka er super, fordi den inneholdt mye humor. Blant annet at de guttene spiste brunsnegler og spydde syns vi var gøy. i tillegg var det mange morsomme tegninger. Temaet i boka er morsom og vi har lyst til å lese hele boka.

 301. da jeg leste boka var det litt ekkelt på slutten, men boka var spennende og overraskende også 🙂

 302. jeg syntes boka «verdens verste bursdag» ikke var så så bra det er ikke sånne bøker jeg pleier og lese. Utklippet er ikke så store så man vet ikke helt hva som skjer til slutt. Jeg anbefaler denne boka til de som ikke liker så mye tekst og til de som liker bøker hvor det skjer litt rare ting. Jeg gir boka på en skala fra 1-10, 6 poeng

 303. Jeg syntes den var VELDIG ekkel🤢
  Jeg syntes den var dårlig☹️
  Jeg gir den terningkast: 1

 304. Jeg syntes denne boka var veldig morsom, fordi at dem skulle gjøre noe kult sånn at fler kom i bursdagen til Ruben. Og når dem sa at de skulle spise brunsnegler da begynte jeg å le!😅

 305. Jeg syntes boka var morsom, men de burde kanskje hatt litt mer detaljer osv. Det var litt ekkelt at han spydde så jeg anbefaler boka til 5-11 år gutter og jenter!! Jeg gir terninkast 5.

 306. jeg likte denne boka siden det var morsomt at de tenkte og spise masse brunsnegler, og at Kent spydde over gjestene. jeg gir boka 8-10 siden den var veldig morsom og rar på samme tid.

 307. Boka skapte mye latter, men elevene så ikke sammenheng mellom tittelen på boka og utdraget. Mange kommenterte at dette var litt ekkelt.

 308. Boka heter verdens verste bursdag og er skrevet av Marius Horn Molaug.
  Den handler om at Ruben har bursdag og tror at ingen vil komme. De prøver å bli populære ved å spise brunsnegler. Det var kanskje ikke en så god ide.
  Det er en humorbok.
  Jeg synes teksten var morsom fordi hvem ville finne på å spise brunsnegler. Den er ganske lett å lese fordi det er mange bilder.
  Bokens styrke er at den er morsom og litt ekkel.
  Svakheten dens er at den kanskje er litt ekkel.
  Jeg anbefaler boken for 3-6 klassinger.
  Jeg synes boken var veldig bra.

 309. Jeg syntes utdraget var morsomt og litt ekkelt. Jeg syntes det var rart å spise snegler for at noen skulle komme i bursdagen sin.

 310. Boka handler om Kent og Ruben som skal ha bursdagsfest for Ruben men Ruben må bli populær derfor lager de sneglekameratene som spiser brunsnegler fra andres hager. Men når en mann ringer som skal ha de til å spise bøtter fulle av brunsnegler angrer de litt.
  Jeg synes boka var veldig spendenne når de skulle spise brunsnegler men vis jeg kunne velge ville jeg valgt 🎲 6.

 311. «Verdens verste bursdag» handler om gutten Ruben som skal feire bursdagen sin men er redd for at ingen vil komme. Han og bestevennen hans Kent bestemmer seg for at Ruben skal prøve å slå rekorden på å spise brunsnegler.
  Sjangeren er humor.
  Jeg likte ikke teksten så godt fordi det føltes ut som om jeg skulle spy mens vi leste den i klassen. Jeg trodde Ruben ville trekke seg, men han spiste faktisk brunsnegla, og han spøy. Jeg syntes synd på Ruben.
  Jeg syntes alt ble ganske godt forklart, men jeg syntes det var veldig ekkelt.
  Jeg gir den terningkast 2.

 312. den boka er den ekleste boka jeg har lest jeg ville ikke anbefale den det var bare kvalmt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 313. jeg syntes boka var ekkel og litt rar. den var ekkel fordi jeg hater brunsnegler og å høre noen spise dem er enda verre. den var litt morsom men ikke morsom nok til å være en humor bok syntes jeg. jeg gir den terningkast 3.

 314. Hei jeg synes dette var en veldig ekkel bok fordi det var alt for bra forklart når han spiste snegle i lompe spy liksom. bok var i det minste bra forklart og det var fine tegninger
  jeg tror jeg gir den litt usikkert terning kast 4 eller 3

 315. fin bok. dårlig skrevet. Men levde meg inn i boka. Jeg like ikke da ruben spøy på de rike folka. Det var litt ekkelt. Likte boka forde den var morsom. Terningkast 4 bra bok

 316. VERDENS VERSTE BURSDAG
  Jeg synes den var ekkel på starten, men også bra jeg ville anbefale den til folk som liker litt humor og syntes det er morsomt med ekle ting. Jeg syntes det burde vært vist ett annet kapittel og ikke det ekleste kapittelet i boka. Jeg gir boka terningkast 4.

 317. Verdens verste bursdag
  Jeg gir terningkast 4. Jeg synes boka var litt ekkel og rar. De burde ikke starte utdraget på dette stede, burde starte det på et helt annet sted. Kanskje boka er morsom når man har lest helen boka.
  Jeg anbefaler boka til de som liker litt ekle ting som humor.

 318. Je syntes at boka var bra og ganske ekkel. Ruben beskrivet det veldi bra når han spiste de ekkle brun snegle ikke på en bra måte.Jeg ble kvalm. Jeg ville annbefalt denne boka for 9-11 år. Jeg gir denne boka terningkast 4.

 319. Æsj!!! Det var en dårlig bok! Den var veldig ekel da han spise brunsnegler og spydde!! Jeg anbefaler og ikke lese denne boka. Den for terningkast 1/2!

 320. Jeg synes den var kvalm og dårlig. Guttene var også litt rare. Jeg hadde aldri spist brunsnegler.
  Jeg gir den terningkast 2

 321. jeg syns verdens verste bursdag er ok, men jeg syns hele boka var mye bedre jeg gir den terningkast 4.

 322. det var ekkelt og morsomt. Boka var veldig ekkel når de faktisk grillte dem og spiste dem ketchup og sennep. Den fikk meg til å le. Jeg anbefaler 7-9 år. Jeg gir den terningkast 5.

 323. jeg likte ikke boka så gått fordi den var litt dårlig og den var så kvalm da jeg hørte at ruben skulle slå verdens rekord i å spise brune snegler, og da han spiste det med lompe og ketchup og sennep og de var grillet.da han syde over alt og det var så bra detaljer at man kan spy terning kast 1.

 324. Verdens verste bursdag.
  Ruben har snart bursdag, men føler seg sikker på at ingen vil komme til festen.
  Jeg likte den ikke. Det var ekkelt da de ville spise brunsnegler. Det var en av de dårligste ideene de kunne komme på. Det var det verst da de skulle grille det. Når de grillet det freste det i sitt eget slim. Men det var gått forklart da de spy over de på selskapet der de skulle spisse snegler. Den får terning 2

 325. jeg synes boken var lit morsom men det var lit for bra ditaliert det var ekelt at Ruben spiste brun sneile det var ekelt at Ruben spiste så masse brun sneiler. Jeg gir terning kast 2

 326. Forfatter:Marius Horn Molaug, Ilustrert av: Kristoffer Kjølberg. Boken heter Verden verste bursdag. Boken Handler om at Ruben har snart bursdag, men han er usikker om at noen kommer på bursdagen, fordi han er ikke populær. Sammen med bestevennen Kent, legger de to masse planer om hvordan Ruben skal bli populær. Jeg har lest hele boken og alle de andre i hele serien.Jeg syntes boken var morsom men litt ekkelt når de spiste snegler og når Ruben spydde. Boken fikk med til å le:) Jeg gir den terning kast:6.

 327. Boken handler om to gutter som heter Kent og Ruben. Ruben skal ferje bursdag og han trur at ingen kommer til bursdagen hans så han jør mase rare ting for at alle skal kome til bursdagen boken var bra og lit ekkel og den var morsom og jeg hvile gi den terningkast
  5

 328. Den var ekkel fordi de spiste brunsnegler i lompe med ketchup og sennep.
  Jeg har lest den før og jeg syntes den var veldig bra jeg anbefaler ikke for de som hater mye ekkelt eller så kan du hoppe over det. Jeg gir den terningskast🎲🎲🎲🎲

 329. Boka var bra med bilder, da så man for seg mer.
  Det var morsomt og spennende at tema var om brunsnegler.
  Jeg gir den ternekast 5, sellom
  jeg ikke fikk mat lyst.

 330. Det handler om at Ruben og Kent skal spise brun snegle pølser. Boka er en humor bok. Handlingen er ikke lett å leve seg inni. Fordi hvem spiser brunsneglepølser? Teksten starter rett på handling og blir bare bedre. Det er noen veldig morsomme karakterer. Teksten slutter litt uventet. Den er lett å lese fordi det er ingen vanskelige ord. Styrken er at den er super morsom. Svakheten er at den er litt for kort. Dere bør lese den. Den fortjener el plas som superfinalist.

 331. Denne boka handler om en gutt som skulle ha en bursdag og han viste at ingen ville komme utenat bestevennen Kent. Så han bestemte seg for og bli populær og skulle spise brunsnegler det var veldig ekkelt. Denne boka syntes jeg var ganske bra og morsom, jeg har også lest den originale boka der han måtte spise en brunsneglekake jeg gir denne boka terningskast4🎲🎲

 332. Boka handler om en gutt som heter Ruben og en gutt som heter Kent. Ruben skal ha bursdag men er ikke sikker på om noen hvil komme utenat Kent. For at mange skulle komme skulle han spise mye brunsnegler. Jeg syntes boka var litt morsom og ekkel. Jeg gir den terningkast 4🤡

 333. Jeg syntes boken er bra og at prøver nye ting får og bli populær.
  Men det er morsomt at Ruben er feig. Og at den gamlemannen ba dem om ting de ikke ville det var morsomt. Hvis jeg skulle gi denne boken terningkast ville jeg gitt den en 5 fordi den var veldig bra!❤️😂

 334. Jeg Syns at den var gøy at han prøvde og bli kul med brun snegler det er ikke lurt
  🤢

 335. jeg likte boken i starten, men på slutten ble det litt kvalmt.
  så jeg anbefaler denne boken for 1 – 5 klassinger

 336. Boka handla om ar Ruben hadde snart bursdag men Han var ikke så populær. Så da tenterhooks Han og spies brunsnegler og Han grilte brunsneglene. Og han spinster bare en brunsnegle. Men han begynte og spy på noen andre folk som var rundt han.

  Jeg syntes boka var litt morsom men ekkelt. Derfor gir jeg Denne boka terning kast 3.

 337. Jeg syntes den var bra fordi han skulle prøve og bli populær av og spise snegler.
  Men det gikk ikke bra for da spydde han på alle.

 338. Boken handler om Ruben og Kent som er to kompiser som har bestemt seg for og bli populære med og spise brunsnegler. de har hengt opp plakater i hele byen som de har skrevet på: hvis du har problemer med brunsnegler kontakt oss. så kommer de og spiser brunsneglene dine.Ruben og Kent er to kompiser som har bestemt seg for og bli populære med og spise brunsnegler. de har hengt opp plakater i hele byen som de har skrevet på: hvis du har problemer med brunsnegler kontakt oss. så kommer de og spiser brunsneglene dine.boken fikk meg ikke til å le, men jeg likte hvordan alle ditaljene ble skrevet sånn at jeg skjønner hva som skjer. Forskempel når han spydde og boken forklarte at alle fikk det på seg og at de ble sinte og lei seg. Jeg likte plakatene fordi det var kult at de viste hvordan reklamene så ut.

 339. jeg synes den var veldig bra. jeg likte best den delen når de grillet sneglene. den var veldig morsom jeg kunne lest den 10 ganger til. den får en sterk 6 jeg synes den passer best til 4-7 trinn men dette er min mening hvis du il vite hva som kjer så må du lese den 😉

 340. Boka handler om at Ruben og Kent skal gjøre seg populære da tar de å lager et team der de skal fikse snegler i Hagen til folk og spise dem. Kent og Ruben får et oppdrag å dra på en hagefest å ta vekk sneglene. når de griller sneglene skal Ruben ha den første sneglen han spiser den han kjenner at det er klissete og det setter seg fast i tennene. Det syntes Ruben er ekkelt så han kaster opp på alle. Da ber mannen de drittungene å gå❤️🤣.

  Jeg syntes boka var kul morsom og bra
  Terningkast:5 1/2❤️

 341. Denne boken gir eg terning kast 2🎲 fordi den var ekkel men litt komisk. Denne boken passer ikkje til meg. Denne ambefaler eg til 3-6 åringer. Men den var bra skrevet og det var fine bilder ( egentlig ekkle ). Den delen som var litt komisk er når Ruben står og er ikkje klar.

 342. Jeg likte bokaveldig godt hvis jeg så denne på butikken ville jeg ha kjøpt den og anbefalt den til vennene mine jeg synes den startet litt rart men jo mer jeg leste jo mer smilte jeg jeg syns vitsene var veldig morsomme jeg gir terning kast 5🎲

 343. Denne boken syntes jeg var veldig morsom men også veldig ekkel. Så derfor tror jeg at jeg må gi denne boken terningkast 🎲🎲🎲🎲 ut av 6.

 344. Hvorfor måte de spise brunsnegler for å blir populære? Men hvorfor brunsnegler det er bare ekkel og man blir ikke kul hvis man spiser det. Klassen ble kvalm av boka
  og mange sa at vi måtte slutte og lese for den var så ekkel.

 345. Boka handler om to gutter som vil bli populær før bursdagen, så de skal tydeligvis ta å spise brunsnegler. Den var ufattelig dårlig og ekkel. Det som gjør teksten dårlig er at det er så mye ekkelt som skjer. Jeg gir terningkast 1 av 6. Man bør la være å lese boka på grunn av den er sykt ekkel bør ikke leses.

 346. Jeg likte boka fordi den var morsom. Jeg syntes litt synd på Ruben fordi han måtte spise brun sneiler MENS ALLE SÅ PÅ. De kunne kanskje funnet på noe annet å ikke spise brun snegler🐌.
  Jeg ville gitt boka emmmmememmmm 11\10 🎲

 347. Boken var veldig gøy fordi den hadde veldig ting som var spennende det jeg likte aller best var når de lagde de lompene av snegler.Boken hadde mange ting som gjorde att det var gøy og lese den. Det var veldig gøy og lese den også var det fine bilder. Den var også veldig kort. Det hadde hvert bader att den hadde litt mat tekst . Det var litt ekkelt når de stekte de sneglene. 🎲6😍❤️👌👍

 348. Jeg syntes ikke at denne boken var så veldig spennende. Det var ganske ekkelt, og litt for barnslig bok for meg! Anbefaler for barn mellom 7 og 9 år!👍🏼

 349. Den var morsom og jeg fikk lyst til å lese vidre for jeg fikk lyst til å lese hele boken👍🏼

 350. Jeg sytes at boken var veldig bra og veldig morsom med den kunne vært mere spenning og mere morsomt

 351. I love snails that are in this book!
  they look delicious! I’m eating it at home now! and I loved it!
  So I give this book 10 10 and 10 in a dice! I translated the whole text! and loved it so much that I would like to buy the book!

 352. Jeg likte ikke en eneste del ut av denne boken. Hvem vil lese om brunsnegler? Er ikke noe interessant eller gøyt med denne boken her i det hele tatt. Jeg vet ikke om en eneste som ville lest denne her boken. Skjønner ikke helt hvorfor denne ble i det hele tatt nominert til prisen, for jeg vet mange andre gode bøker, som burde bli med. Boken var ganske ekkel også. Tror mange sier det samme som meg, at denne boken her er veldig, veldig dårlig. Jeg mener at dette er en av de verste bøkene jeg har lest, og spesielt i bokslukerprisen. Jeg synes den burde hatt mer innhold, vært morsommere og vært mye mye mer spennende. Jeg tror jeg ville gitt denne her boken terningkast………. 1, kjempe dårlig.. Boken handler om to gutter som skal «rense» folk sine hager for brunsnegler, og skal spise dem. Fra utdraget er det noen folk som har samlet opp brunsnegler for dem til å spise, og de griller dem og spiser en. Den som spiste den, spyr over alle.

 353. Jeg syntes boken var dårlig å ekkel den var kjedelig og jeg vil ikke lese den jeg ga den terning kast 1:DÅRLIG.

 354. Denne boken virker kjedelig. Den handler om brunsnegler.
  Folk vi ikke lese om en liten gutt som spiser BRUNSNEGLER!!!!!
  Det ville i ikke jeg ha gjort.

 355. Jeg synes denne boken ikke var noe gøy og jeg vil ikke lese resten av boken. Jeg synes også at den var veldig rar. Den som har laget denne boken har en veldig spesiell fantasi. Den var litt ekkel. Jeg gir den en terningkast 1.

 356. Jeg likte boka fordi det var spenning i boka. Jeg ble overrasket over at han spiste brunsneglen fordi jeg trodde han ikke skulle gjøre det. Slutten var spennende fordi jeg tenkte: hva gjør de med brunsneglene. Jeg trodde de de kom til å tråkke på dem eller lignende.

 357. Det som var morsomt var at Ruben skal spise snegler for å bli berømt.
  De løp ut med henne full av brannsnegler.

  Det som var spendene
  var at det var en hage full av brynsnegler.

  det som var kjedelig var at de skulle grille dem men ikke spise den levende

 358. Jeg syns at utdraget var ganske morsomt. Jeg har allerede lest boken fra før av men det er forsatt godt og lese boken på nytt. Jeg likte at utdraget handler om humor fordi jeg er mer som en humor person.

  Terning kast : 9/10

 359. Jeg likte boken fordi den var morsom, rar, og lit ekkel. jeg synes når han skulle spise brun snegl var ekkel. Denne boken var morsom..

 360. Klassen som helhet mente at utdraget var litt morsomt, men mest ekkelt. Det var litt morsomt da de ville ringe på for å stikke av. De synes det var ekkelt da de skulle spise brunsnegler, men at det var godt funnet på av forfatteren. Det var litt artig at det var det de valgte å gjøre for å bli populære på rekordtid. De likte ikke da gutten spydde utover alle gjestene. Dette var litt barnslig. Det som gjorde den morsom, var alle de merkelige ideene, som å lage brunsnegler om til pølse i brød. Boka var lettlest og den hadde kule tegninger.

 361. Jeg syns det var et veldig godt utdrag.
  Jeg likte den fordi de grillet brunsnegler og la de i lomper og dæsjet på ketsjup og sennep,
  jeg synes det var morsomt.
  Jeg likte også slutten fordi de bare lå alle brunsneglene i hagen til mannen etter de ble sparket ut av hagen.
  Jeg synes at det var ok at de bannet, siden jeg forstår at det er galt og sånt…..bla.bla.
  Det var ganske kult når de spiste sneglene siden jeg fikk en følelse at det var en snegle i munnen, det var ekkelt og kult.
  Jeg gir den en terningkast 5.
  Jeg synes at folk mellom 7.år og oppover burde lese denne.
  (PS)
  DETTE ER BARE MIN MENING, DET ER GREIT AT DU SYNES NOE ANNET. :3

 362. Jeg syntes den var veldig morsom, men også ekkel. Jeg skjønte den ikke helt. Jeg tror jeg kanskje skal låne boka for å skjønne den. Den var litt bra da. Jeg syntes boka passer fra 4-10 år. Terningkast 4.

 363. Jeg syns boka var veldig bra fordi den var spennende og gøy. Jeg har kjempelyst til å lese mer. Det er en av de gøyeste bøkene jeg har lest. Boka har mange bilder, er ganske interessant og er ganske morsom. Det er derfor jeg liker boka. Jeg syns at denne boka er for begge kjønn og jeg gir terningkast 6.

 364. Jeg syntes boken var morsom og litt ekkel.
  Jeg syntes den passer for barn fra 5-10år.
  Jeg gir boken terningkast 5.
  Jeg fikk lyst til og lese hele boken.

 365. Boka var litt ekkel, men morsom også. For de som ikke er glad i brunsnegler: ligg unna denne boken! For de som liker ekle ting, som å spise brunsnegler: sett i gang å les! Boka handler om Ruben som er redd ingen vil komme i bursdagsselskapet hans, og vil bli berømt så alle vil komme. De bestemmer seg for å spise brunsnegler. Boka er skrevet av Marius Horn Molaug, og illustrert av Kristoffer Kjølberg. Den er godt skrevet, og er lett og leve seg inn i. Jeg synes den passer for barn fra 5-10 år. Jeg gir den terningkast 4.

 366. Boka var morsom og gøy. 😀😀😀😀😀😀😎😎😎😎😎😎😎😝😝😝😝😝😝🌭🌭😂😂😂😁😁😁😁😆😆😆🙂🙂🙂🙂😊😊😊😊😊😜😜😜😜😜😜😋😋😋

 367. jeg synes denne boka var dårlig får det var en gut som gikk mitt på gulver og sa rare ting og den var ikke noe morsom i det hele ta.

 368. Dette handler om at Ruben har snart bursdag så han vet at bare bestevennen sin kommer på bursdagen.og da hvil han bli populær eller berømt.
  Jeg synes baka hadde masse humor i denne boka.
  Jeg synes den var bra fordi det var masse rare ting som skjedde.
  Jeg gir terningskast 6

  • det jeg synes var spennende var at dem samlet mange brunsnegler frodig de skule spise dem etter på.

 369. Jeg synes boka var bra men ikke helt min stil jeg synes det var litt får lite spenning og derfor gir jeg den terningkast 3

 370. Den var veldig morsom da Ruben skulle spise brunseglpølsa, men den var ganske ekkel også.
  Ikke så spennende men den var morsom🤓
  Det var ekkelt da han spydde😖

 371. jeg syns boken var ekkel og den var ikke spennende eler morsom. derfor vil jeg ikke lese mer av boken.

 372. jeg syntes boka var rar og lit ekkel siden de snakka bare om brunsnegler .
  jeg syntes å at Robert var tøff .
  jeg gir boka en 3/6

 373. Det handlet om en som het Ruben og vennen Kent. Ruben hadde snart bursdag og trodde at Ingen skulle komme til feiringen. Så han ville bli populær sån at folk ville komme til feiringen. Så Ruben og Kent lagde en plakat der det sto at de skulle spise brunsneglene i hagene til folk. De hang op plakater overalt. Det var noen som ringte og ville at de skulle spise brunsneglene dems. Så da dro de ordet var et stort hus.
  De hadde bøttevis med snegler. Det var fest hos dem så det var mange å så på.
  De skulle grille sneglene og lage pølser av de og det var en fra skoleavisen som skulle
  skrive alt i skoleavisen. Da Ruben fikk en sneglepølse spiste han den og kasta opp.
  Så ble mannen som Eide huset sint og kasta dem ut. Så dro de hjem.
  Den var bra fordi jeg synes den var morsom. 1000/10 den var super!!!

 374. Klassen synes boka var morsom, humoristisk ,men også litt ekkel. Flere av elevene hadde lyst til å lese boka etterpå. Vi gir karakter 5.

 375. Jeg syntes boka var gøy og spennende ,det var virkelig morsomt når han spydde jeg likte boka veldig godt så den får terningkast 🙂

 376. Den var kul men den var veldig treg den kunne være med om hvordan bursdagen gikk den var ikke den beste boken jeg har lest men grei så derfor gir jeg terning kast 🎲🎲🎲

 377. Jeg syntes boka var morsom og litt ekkel. Jeg anbefaler boken for de som liker ekle bøker.
  Jeg gir boken 7-10. ALDER: 7-12

 378. Jeg gir terningkast 3. Leseren hadde en veldig tung og kjedelig stemme når han leste. Jeg ville gjerne hatt en litt mer gladere og aktiv stemme som kunne lest teksten. Jeg syntes også at det var rart at de hadde banneord i en barnebok. Boken hadde fortsatt en veldig morsom historie og delen der de delte ut plakater om at de spiste brunsnegler var morsomt! ;D. Jeg selv ville anbefalt boken!

 379. Boka om at Ruben prøver og bli popelær. Ruben prøver å bli populær med å spise brunsnegler. Jeg syntes boka var morsom fordi Ruben skulle spise brunsnegler.
  Jeg syntes boka burde få terningskast 5. Denne boka var bra nok til å vinne bokslulerprisen.

 380. Jeg syntes boka var veldig god. Den hadde bra humor. Jeg syntes det morsomste var plakatene de ga ut. Det handler om at Kent skal ha bursdag og vil bli kjent. Så de begynte og spise brunsnegler.
  Terningkast:🎲🎲🎲🎲🎲

 381. Jeg synes boken er veldig morsom og litt ekkel. Det er litt ekkelt når Ruben og Kent skal spise brunsnegler og litt morsomt. Ruben ønsker seg penger til bursdagen med det er ingen som kommer. Så de kopierer ut penger men det går ikke så bra. Terningskast 6😃😃😃😃😃😃

 382. jeg syns verdens verste bursdag var dårlig men vis det hadde stått fra kapitel 1 og ikke kapitel 6 men hadde vi fått lest fra kapittel 1så ville jeg sakt at den var sånn passe bra men den var lit ekkel men isteden for at den heter verdens verste bursdag så burde den hete verdens verste oppdrag så navne passer ikke og den var ikke lett å vit hvem boka handler om. hvem er hovedpersonen er det Ruben eller Kent eller gutten fra skoleavisen. den var litt utydelig men viste ikke hvem alle var men ellers ikke så verst

 383. Vi synes boka var litt morsom, for eksempel når han spiste snegler. Men vi synes også at boka mangla humor, action og spenning.

 384. jeg synes verdens verste bursdag er en kvalmende og dårlig bok. jeg synes bare dette ikke er min type bok og ikke min type humor. jeg gir den terning kast 1 av 6.

 385. Jeg syntes den var passe bra fordi jeg syntes at når de ringte på den mannen med et stort hus og han sa at han skulle ha fest så ødelegget ruben og kent alt. Men jeg syntes ikke den var bra fordi det var litt ekkelt og kvalmt.

 386. Det var en morsom bok men den var veldig kjedelig. Det var ikke noe gøy son skjedde i boka. Altså denne boka er ikke noe for meg.
  terning
  kast 2

 387. Hei, jeg heter Lina og går på Ormestad skole 6 trinn. Denne boken gjorde meg kvalm. Jeg synes IKKE at forsiden passer utdraget. det virker ikke som at det er en bursdag og hvem spiser brunsnegler! æsj! unnskyld for å skrive dette men dette blir for barnslig for meg. jeg ville anbefalt den til yngre folk, ikke 6 klassinger

 388. Jeg syntes boka var litt ekkel og jeg syntes den var litt morsom. Verdens verste bursdag burde hatt mye mer innhold og ikke være så ekkel. Det var morsomme karakterer.
  Terningkast (3)

 389. JEg synes at boken var ekkel på grunna ruben spydde brunnsnegle på alle og de var alt for mye om snegler der

 390. Jeg syntes boka var litt ekkel fordi, guttene i boka spiste brunsnegler. Jeg syntes også boka var morsom. Boka passer for barn mellom 10-12 år.
  Terningkast: 3 av 6

 391. Jeg syntes at denne boka var morsom og ekkel. Det var morsomst da han skulle spise snegler i lompe med ketsjup og sennep. Terningkast 5.

 392. Det handler om Ruben og Kent.
  Ruben og Kent grillet brunsnegler til noen gjester.
  Ruben smakte på en en grillet brunsnegle først,han begynte å kaste opp.
  Det var en bra bok, den var veldig morsom og litt ekkel.
  Terning kast 6🎲

 393. Ruben og Kent er venner. Ruben har på følelse av at ingen kommer på bursdagen. Derfor bestemmer Ruben og Kent seg for at Ruben skal spise brunsnegler. Kanskje de blir populære da? De får mange beskjeder i løpet av dagen. Først går de til en eldre rik mann som feirer bursdag. Han og gjestene har allerede plukket flere bøtter og en trillebår brunsnegler. Hva gjør Ruben med sneglene? Og spiser Ruben sneglene?

  Jeg synes utdraget av boka var ekkelt fordi det handla om brunsnegler. Jeg synes karakterene i seg selv var noen dumme pappskaller som trodde at Ruben ble populær av å spise brunsnegler. Jeg levde meg litt inn i teksten men ikke så veldig mye. Jeg syntes det var overraskende at en rik eldre mann trodde at barn spiste brunsnegler. Det var ett spesielt ord som jeg ikke viste hva var ordet var (vandaler). Boka var lett og lese. Sjangeren er humor og jeg anbefaler boka fra 3.kl og oppover til 7.kl.

 394. Boka verdens verste bursdag handlet om at Ruben hadde bursdag snart og han var redd for at ingen ville komme i bursdagen hans. Så han prøvde å bli populær på rekord tid. Han og bestevennen Kent lagde plakater der det stod brunsnegle kameratene. Den dagen ringte telefonen hans og de hadde det første oppdraget.
  Ruben skule spise brunsnegler for å bli populær.
  Han spydde på menneskene som sto der og han ble kastet ut og var like upopulær som før.
  Jeg syns denne boka var veldig ekkel fordi han prøvde å spiste brunsnegler og veldig morsom når Kent sa vi bare ruller en lompe rundt den og tar ketsjup og sennep på så snakker den kjempe godt.

 395. Jeg syntes at boka var veldig morsom det handlet om at ruben snart hadde bursdag men han var ikke populær han prøvde å bli populær ved å spise brunnsnegler han skrev på en plakat plaget av brunnsnegler i hagen
  Vi spiser brunnsnegler om dagen
  Kent og ruben ikke vent de dro til et hus også………. Les resten og finn det ut terning kast 10000

 396. Klassen i sin helhet hadde delte meninger om denne boka. En god del synes at boka var sånn passe bra, men mange likte ikke boka. De begrunner dette med at de synes at det var litt ekkelt med sneglene og at de ikke ble så veldig underholdt mens de leste. Klassen hadde en del forventninger til sjangeren «humor» og var ganske giret etter å ha studert framsiden av boka. Dessverre levde ikke boka opp til forventningen om humor for mange av elevene.

 397. Verdens verste bursdag av

  Den handler om en gutt som skulle feire bursdagen sin, men han var sikker på at ingen ville komme så han ville bli populær på rekordtid. Han spiste så snegler.
  Sjanger: Drama.
  Slutten sluttet så brått at man ikke forsto fordi den var ikke helt på 100%
  Terningkast: 3

 398. Jeg skal skrive om boka verdens verste bursdag av Marius Horn Molaug. Boka handler om to hovedpersoner Ruben og Kent, og de møte en mann og han hadde en hage fest og Ruben spiste en snegle og han spydde på folk. Å bitte litt spenning. Å kjedelig.

 399. Mathias E skriver:
  Jeg opplevde verdens verste bursdag som en spesiell bok som jeg ikke skjønner. Jeg syns boken passet best for første klassinger, men hvorfor ha med brunsnegler i en bok der sjetteklassinger skal lese. Jeg anbefaler den ikke.

 400. Mathias skriver:
  Jævla brunsniglar. Boka er ikke så bra.
  Ha det på badet, din gamle brunsnigle.

 401. Ronja skriver:
  Jeg synes boka va litt ekkel fordi det handlet om spying og brunsnegler.
  Jeg trodde det skulle handle om en bursdag .
  Men det var bra at den var lett å lese.
  Så jeg gir denne boka terningkast 3.

 402. Teodor skriver:
  Jeg syntes teksten var bra fordi jeg likte Kent.
  Han var helt rar.
  Jeg likte ikke den gamle gubben han var streng.
  Jeg likte brunsneglene de var søte.

 403. Boken handler om Ruben og Kent. Som er brunsnegle spisere.De ble tilkalt av en rik mann som skulle ha en hage fest .Han ville at de skulle komme pga mye brunsnegler i hagen sin.Etter hvert ble de tilkalt av pressen.Mannen fikk alle gjestene til å samle så mange snegler de fikk tak i.Når de hadde samlet ferdig fikk de grille dem og ha de i lompe med ketchup og sennep.
  Vi mislikte teksten pga den ikke var artig eller underholdene.

 404. Det handler om en bursdag, en dårlig bursdag der de ville at folk skulle komme i bursdagen og de lagde plakater om et problem med brunsnegler også ble de invitert til en plass der de ble servert brun snegler og de grillet brun snegler pakket de i lompe og ketchup og sennep.

  Den var morsom fordi de spiste brunsnegler.Det var læring i boken fordi folk må ikke gjøre noe for å få folk til å like deg.

  Folk burde lese boken fordi den var morsom. Vi synes at boken fortjener å være superfinalist i bokslukerprisen.

 405. Boken handler om en gutt som skal ha bursdag, men han tror at ingen skal komme å derfor har han og vennen hans laget en plan for å bli populær på rekordtid. Planen er å lage ny rekord i å spise brunsnegler. Vi synes boken var litt barnslig og ekkel fordi sneglene så ut som bæsj. Men den var også var litt bra siden han spydde på alle folkene . VI gir boka terningkast 3.

 406. Jeg syns boka var passe bra, fordi det skjedde ikke så mye action. Kanskje du kan skrive litt mer spenning i bøkene dine.

 407. jeg likte ikke boka fordi den var ikke så veldig morsom og det skjer ingenting i denne boka. jeg syntes den var passe bra jeg.

 408. jeg likte ikke boka fordi jeg syntes den er alt for kjedelig, jeg syntes den var kjederlig fordi det skjer liksom ikke noe action, IKKE KUL BOK. du kan kanskje begynne og skrive bøker som f.eks : ukjent fare………………………………..

 409. jeg synes at boka verdens verste bursdag er passe bra fordi det er en morsom bok men når jeg leser om Ruben som spiser en brunsnegle blir jeg litt kvalm men resten av boka er morsom

 410. Boka var litt kjedelig fordi innholdet ikke var så veldig morsomt men mer ekkelt.
  Det er fine instruksjoner i boka, og det gjør den mer spennende for de som liker
  billedbøker.
  PS ikke spis imens du leser boka. ( innholdet kan få deg til å spy 🙂 )
  Jeg gir den terningskast 3 fordi innoldet ikke var noe morsomt ikke noe spenning men bare ekle ting som får deg til å SPY!

 411. Jeg syntes den var litt kjedelig og litt kvalmt jeg brakk meg nesten når jeg så han skulle spise en brunsnegle men det var mange detaljer å det var jo bra så jeg gir den terningkast 3(-:

 412. jeg syn det var passe bra fordi det var ekkelt men det er litt kult at de spiser brunsnegle også var det ikke helt meg, litt rar måte og bli populær på.

 413. Jeg likte ikke boka så godt fordi jeg begynte ikke å le og jeg syntes det var litt for barnslig og ekkelt at han skulle spise brunsnegler.

 414. Boka var kvalmende. Den var rar, spesiell, og litt morosam. Det var ein litt spes humor. Ein del av elevane synes ikkje den passa inn i kategorien humor. Passar for born mellom 6(om nokon les den for dei)-10.

 415. det var veldig ekkelt at de tenkte at han kunne spise grillet brunsneglepølse, og jeg jeg ble litt kvalm men jeg liker boka fortsatt. Så jeg gir terningkast 3

 416. Jeg syntes boken OK, ikke super fordi alt brunsnegle snakket; det likte jeg ikke fordi tanken på når du skviser brunsegeler og invollene popper ut og så skal du SPISE det.

 417. Denne boken får meg til og grøsse, men jeg håper han får en bra bursdag etter dette!, men hvorfor valgte forfatteren og skrive om dette? Det var en litt morsom bok, fordi jeg lurte på hva som skulle skje etter dette.

 418. Utdraget var ganske ekkelt fordi dei spiste snegler. Dei andre bøkene i serien er mye bedre seier noen i klassen min. Så eg vil hellere lese dei andre bøkene i serien. Eg synes den var litt morsom og kunne kanskje lest litt av boka og se om den ble bedre. Denne boka synes eg passer for 7-10 åringer. Da gir eg den terningkast 3🎲🎲🎲

 419. Jeg syntes boka var morsom noen steder. Det som var morsomt var at
  Ruben bynte å spy på gjestene. Så jeg gir terningkast 6. Jeg syntes boka
  ble ekkel når Ruben bynte å spiste brunsnegler. Utdraget av boka var morsomt.

 420. jeg syntes boka var litt kjedelig fordi det var ikke noe humor. Jeg trodde det skulle være klovner i boka som ikke kunne noe morsomt. Hvis jeg var Ruben ville jeg ikke ha spist brunsnegla

 421. Jeg syntes det burde handle lit mer om bursdagen. Jeg tror han ikke hadde fått flere i bursdagen sin av og spise brunsnegler. Det var ekkelt at Ruben spiste brunsnegler med lompe, ketchup og sennep. Jeg syntes det er lit rart at han skulle spise brunsnegler for og bli populær. Jeg fikk lyst til og lese boka. Jeg syntes utdraget var ekkelt og lit rart. Jeg gir boka terningkast 4.

 422. Den var ekkel fordi de spiste brunsnegler. Etter jeg hadde lest 2 sider så fikk jeg ikke lyst til å lese mer. Jeg kunne ønske at det ikke var så mye bilder. Jeg vil ikke lese mer av denne boka. Omslaget passer ikke til utdraget. Terningkast 1.

 423. Jeg synes bok var lit rar. Den var lit ekkel. Jeg trodde boka var lit mer bedre .
  Jeg ble lit kvalm når han spiste brunsnegler . Det er ikke min type bok .
  Jeg gir terningkast 2.

 424. Jeg syntes utdraget var veldig dårlig. Den ga liksom veldig lite informasjon og man fikk ikke vite så mye om boka. Den er ekkel og jeg fikk ikke lyst til å lese boka. Terningkast 1 fra meg. Jeg vil ikke anbefale utdraget.

 425. Jeg syntes boka var veldig ekkel og litt rar. Fordi at de spiste brunsnegler . Jeg syntes du er litt rar ved å prøve å bli kul ved å spise brunsnegler . Jeg ble overasket over at Ruben
  smakte på brunsnegla. Det var ikke min type bok så jeg gir den terningkast 2-

 426. Jeg likte IKKE boka. Alt for rar 0 spenning det er ikke noe bra. Jeg synes den passer for de som er 6-9 ikke min type bok. Jeg anbefaler ikke å kjøpe eller låne boka. Terningkast 2

 427. Jeg syntes boka var ok.Det var veldig ekkelt at de spiste brunnsnegler. Hvis Ruben ikke ville spise snegler så hvorfor hang de opp plakatene om at de skulle. Jeg likte godt at Ruben spydde på gjestene. Hvis jeg hadde vært Ruben hadde jeg vært så kvalm. Jeg ble kvalm bare av å høre at Ruben spiste snegler. Jeg ble overrasket over at Ruben faktisk smakte. Grunnen til at jeg syntes at boka var sånn helt ok er fordi det ikke var så spennende men samtidig var det morsomt. Jeg syntes den rike mannen var veldig egoistisk.

 428. Jeg syntes at boka var ekl fordi det handlet om to gutter som spiste brunsnegler. Jeg ble overrasket over at de spiste brunsnegler .Hvis jeg var dem hvile jeg ha rømmet med en gang. Jeg likte godt da mannen kastet dem ut. slutten var ganske bra fordi mannen kastet dem ut da å da var det ikke eklt.

 429. Jeg synes ikke boka var noe bra. Fordi det var veldig ekkelt at Ruben og Kent skulle spise brunsnegler jeg gir denne boka 🎲kast 3. De spiste jo brunsnegler😱😨 Men det var litt gøy at Ruben spydde på alle folkene.

 430. Jeg synes at boka er litt morsom og ekkel. Jeg likte godt da han spyde på gjestene. Jeg ble irritert over at det var så mye ekkelt. Jeg gir den terningkast 2

 431. Jeg syntes ikke denne boka er en bra bok fordi den er ekkel og rar. Jeg synes det hadde vært bedre hvis de ikke hadde spist snegler men foreksepel noe annet. Men boka var fortsatt morsom og sant men kanskje ikke min type sjanger, men fortsatt en morsom bok

 432. Boken var fin men den var også litt ekkel. Jeg ble irritert over at han spydde. Hvis jeg var Ruben ville jeg skaffe meg ordentlige grillpølser. Jeg lurer på hvordan en brun snegle smaker.
  Ellers var boken fin, derfor gir jeg den terning kast 3.

 433. Jeg synes boken var litt ekkel fordi de spiste brunsnegler. Hvis jeg hadde vært hovedpersjonen hadde jeg ikke spist sneglen. Jeg ble overasket over at han smakte på sneglen. Det var ikke helt min type bok derfor gir jeg terningkast 2.

 434. Jeg synes Verdens verste bursdag var sånn passe. Jeg likte ikke at han spiste snegla fordi jeg ble veldig kvalm. Jeg synes boka burde ha mer spenning og drama. Så det var ikke min type bok. Derfor får denne boka en terningkast 3.

 435. Jeg synes det var litt ekkelt når Ruben spiste brunsneglen. Jeg likte ikke helt boka, fordi jeg synes den var litt barnslig og ekkel. Også synes jeg litt synd på Ruben, fordi han måtte spise en brunsnegle. Det er ikke min sjanger. Jeg gir terningkast 3.

 436. Jeg likte ikke boka verdens verste bursdag.
  Forde det handler for mye om brunsnegler.
  Og det var enkelt når han spiste en brunsnegler.
  Så jeg gir boka terningkast 1

 437. Jeg synes at boka verdens verste bursdag var litt ekkel fordi de spiste snegler.
  Hvis jeg hadde vært hovedpersonen så hadde jeg valgt og ikke spise brunsnegler.
  Jeg gir boka terning kast 100000000

 438. Jeg syntes boka hørtes litt morsom ut og litt ekkel. Fordi boka handler litt om brunsnegler som jeg HATER. og jeg fikk vite litt om hva boka handler om. Jeg fikk lyst til å lese boka. Jeg gir den terningkast 4 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 439. Jeg synes boken var ekkel og rar. Jeg synes boken var artig og morsom . Jeg gir boken terningkast 6=)

 440. YO!!
  HALLA. Jeg likte boka. syntes den var spennende, det er ikke mye spennende ting her jeg bor så det var spent. men er litt redd hunder, men de er kule.

 441. Flertallet i klassen var ikke særlig begeistret for denne boken fordi vi synes det var ekkelt at han spiste brunsnegl.

 442. Utdraget var bra fordi et var veldig gøy og litt ekkelt. Jeg likte det fordi Ruben var desperat etter å få oppmerksomhet for å få mange på bursdag. jeg likte at det var med bilder i underveis.

 443. jeg syntes boka var rar fordi hva er vitsen med å bli berømt av å spise brun snegler og hva har det egentlig med en bursdag å gjøre? jeg synes den heller burde het brun snegle eterne. jeg gir boka terning kast 2-3.

 444. Jeg likte boka fordi jeg syntes sjangeren passet bra. Jeg ledde flere ganger fordi det skjedde noe morsomt.

 445. Jeg synes at boka var morsom fordi de spiste snegler og spydde de ut igjen.
  Jeg syns det også var rart at den brunsnegla ble rullet inn i en lompe.

 446. jeg syntes boka var rar fordi hva er vitsen med å prøve å bli berømt av å spise snegler, og hva har det egentlig med en bursdag å gjøre? jeg sytes den heller burde het Brun snegle eterne. et dårligforsøk på å bli berømt. men den var lit morsom da de sa hva de 4 største problemene i verden var. så jeg gir boka terningkast 2-3. og jeg syntes sjangeren ikke passet helt med boka. det meste som skjedde hengte ikke sammen synes jeg da, men det kan hende noen andre synes noe annet.

 447. Jeg syntes boka var morsom fordi det ble morsomt da de lagde «De største problemene i verden lista, og skulle spise brunsnegler

 448. Utdraget handler om Ruben som har bursdag.Men han vet at ingen vil komme til festen fordi han ikke er populær.Derfor bestemmer han og bestevennen Kent for å sette rekordtid på og spise brunsnegler for å bli populær.De henkte reklame plakater.
  Sjanger:Humor.
  Jeg likte utraget veldig godt men det var litt lite Adjektiv.Samtidig ekkelt,jeg ble kvalm når han spiste brunsnegle.Det var enda kvalmere når forfatteren beskrev Hvordan det følte når han spiste det.Jeg levde meg liksom inn i det.Jeg anbefaler boka for 8-12 år.Både gutter og jenter.Terningkast: 5!!! 🙂

 449. Boken var litt kjedelig og ekkel fordi det er ekkelt og spise snegler og boken sluttet brått.

 450. Jeg syntes den var litt kvalmende men den var også morsom. Jeg syntes det var litt ekkelt når de skulle spise brunsneglene, jeg liker boka og vil anbefale den til mine kamerater:)

 451. Jeg synes boka er gøy fordi det er så mye spennende i boka
  jeg ble kvalm når de spiste snegler.

 452. Jeg synes boka var passe bra, jeg syntes det var litt kvalmende å høre på da de skulle grille/spise det var litt å kvalmende å sitt å høre på hvordan det var å høre på da han da han hadde snegla i munn.

  • Jeg synes at boka var gøy og morsom og super luper duper artig når de spiste brunsnegler
   . jeg flirte meg hjel hahahahhahahahahahahahahhahhahhah så artg alså. ambefaler denne boka 100%

 453. Boka var litt kvalmende, men også litt morsom. Jeg følte at utdraget kunne vært litt mindre kvalmende. fordi Ruben katet opp på gjestene å det kunne vært litt morsommere
  slutt.

 454. Denne boken var litt ekkel men den var også veldig gøy fordi de spiste brunsnegler og det var med så mange morsomme ord.

 455. Syntes boka var veldig spennende siden det skjedde alltid noe. Og boka var veldig morsom fordi han spydde på mange folk, og syntes han var litt ekkel siden ham spiste en snegle.

 456. Boka var bra fordi det var godt forklart alt som skjedde og morsom fordi det de sa var morsomst. Jeg likte når Ruben spydde på de snobbene.

 457. Jeg liker denne boke fordi den er morsom og litt ekkel. dette er en fin bok for 3 klasse å oppover. boken handler litt om to gutter som finner på mye sprell. Denne boken er kanskje lettlest for noen og vanskelig for andre derfor anbefaler den til 3 klasse å
  oppover. Jeg gir denne boken terningkast 4

 458. Denne boken likte jeg ikke så godt fordi: den var litt kvalmende med folk som spydde fordi jeg så på bildene som fortelle veldig mye om teksten.Bildene fortellte mye men kunne hatt mer farger synes jeg. Jeg gir boka terning kast 3/6 . På forsiden så den veldig morsom ut så jeg gir den terning kast 4/6

 459. den var best men også kvalmene jeg og mamma skal fortele deg(en gutt fikk ingen på sin burstag sån at han måte gjøre seg berømt med 2 kompiser og da ble de brunsneglejengen en fyr vile at de skule ta alle sneglene i en bøtte sån at de fyran kunne spise det han forteleren prøvde han spyd på alle folkan så de ble ikke berømt)
  åååå den var såååååå gøy 6 terning kast ;););););););););););)

 460. Jeg synes teksten var litt rar, de brukte litt ekle ord.
  Jeg likte ikke teksten og jeg tror teksten passer bedre til barn mellom seks og åtte år.
  Teksten passet ikke meg, så jeg gir den terningkast 2.

 461. Jeg syntes denne boken var veldig morsom. Fordi at jeg syntes at det var morsomt at de skule spise brusnegler. Det var kanskje litt heslig men det var helt greit. Jeg syntes det både var morsomt og litt rart siden det var med brunsnegler. Jeg anbefaler denne boken til for 2-5 trinn. Jeg gir den terningkast 3,5

 462. Jeg synes denne boken var litt rar,morsom,Og litt enkelt med alle brunsneglene.Denne boka hadde mye humor.Jeg anbefaler denne til de som digger brunsnegler.Jeg gir denne boka 5/6

 463. Nei men herrigud og jeg som trodde at jeg allerede har lest de beste bøkene i verden men også fikk jeg info om at vi skulle ha sånn bokslukerpris ting så trodde jeg at dette ville bli så kjedelig men nå begynner jeg å tenke at dette er bare gøy. Man beskriver det så godt at det føles at jeg virkelig er der og ser hvordan Ruben tar og kaster opp snegla.
  Det var kult men også litt disgusting. Men det var bare bra. Jeg gir denne boka terningkast 10000000000000000000000000000000000000000000000000000.

 464. Jeg synes at boken var ekkel men også bra. Fordi det var en gutt som heter Ruben som ønsker å bli populær ved å spise brunsnegler. Derfor gir jeg den terningkast 4.

 465. Jeg synes denne boken var ganske ekkel fordi Ruben spiser sneglene og kaster opp på alle gjestene. På forsiden av boken får jeg et inntrykk av at den er litt mer spennende enn den egentlig er. Det jeg likte best med denne boken er at man får vite mange detaljer, men noen ganger kan det bli litt for mye detaljer… Denne boken fikk meg ikke til å le, så jeg synes ikke denne boka passer til sjangeren humor. Denne boka får terningkast 2/6 🙁

 466. Jeg likte at boken var litt morsom. Men det jeg ikke likte var at den var så ekkel. For bare å tenke på å spise brunsnegler er ekkelt.

  Og jeg syntes at den kunne ha inneholdt litt mindre slim og brunsnegler.

  Så jeg har kommet frem til at jeg gir denne terningkast 4

 467. jeg synes utdraget var dårlig og ekkel på grunn av at de spiste brun snegler. Jeg ble mest riter over over at gjestene var så snobbete. Men det jeg likte best var at vennene hold sammen.

 468. Den var litt ekkel, men også ganske morsom. Det var morsomt at de forklarte hvordan sneglene stekte på grillen og hvordan det smakte med brunsnegle i lompe.

 469. jeg syntes boka var kjedelig. Utdraget vi hørte var ekkelt og menings løst fordi det bare handlet om brun snegler og spy. Jeg syntes de burde velge en lit bedre del av boka vis det er det da. jeg vil gi boka terningkast 2.

 470. Eg syntes at denne boken er både rar morosam og ekkel. Det er ekkelt fordi Ruben faktisk tok eit bed av sneilen🐌 den var rar fordi dei lagte plakater der dei sa at dei åt brunsnegler🤢🐌 og den var morosam fordi Kent var så roleg mens Ruben ver heilt rar innvendig og fordi i slutten sa Kent » Vi tar ikkje med oss sneglene. Vi kan jo ikkje ta noe som ikkje er vårt

 471. dette utdraget likte jeg ikke, jeg synes den var ganske kvalmende og rar. Jeg kommer IKKE til å lese denne boka. Det kunne vært mye mindre ekkelt og den var ganske kjedelig. Jeg tror at de som liker ekle ting liker denne boka, men jeg er ikke så fan av ekle ting. Da jeg så for meg det i hode holde jeg på å kasteopp. så jeg gir denne boka terningkast 3.

 472. Da jeg leste innledningen hørtes den ikke så bra ut, men når jeg leste teksten var den mtye dårligere. Dette utdrade var skikkelig ekkel og jeg skal aldri lese boka. Jeg misliker stert brunsneggler. Når jeg så for meg det i hode disse bildene holde jeg på og kaste opp. Denne boken kan mange like, men siden jeg ikke er så fan av kvalme ting så gir jeg denne boken terningkast 3.

 473. Jeg synes denne boken var litt ekkel men også litt rar fordi det handlet om at det var et barn som heter ruben som spiste Brunsnegler får å bli berømt sånn at de andre kunne komme på bursdagen hans. Men jeg tror nokk ikke at det er mange som kommer på bursdagen når de får høre om dette i avisa.

 474. Jeg synes boken var Ganske morsom. Det var litt rart og kvalmt at de spiste brunsnegler for aa bli populaere. Jeg kunne gjerne tenkt meg aa lese dene boken fordi den virket veldig bra og morsom. Terningkast 5

 475. Jeg syntes denne boka var veldig spennende, morsom og litt kvalmende med det jeg likte med boka var at det var flere følelser omgangen man vêt ikke hva som kommer og jeg syntes det som skjedde i boka var veldig gøyalt.

 476. jeg likte veldig at det var masse humor i boka. det jeg ikke likte var at det var litt ekkelt.
  jeg synes boka var bra men det kunne ha vært litt mindre slim og snegler og sånn.jeg gir terningkast 4

 477. Jeg synes boken var veldig morsom, men jeg ble litt kvalm av å tenke på hva de gjorde.
  Jeg liker godt når forfatterne detaljerer ting veldig bra, men det ble litt for mye detaljer i denne boka. Det var veldig ekkelt når de grillet sneglene måten forfatteren beskrev sneglene på var bart rart ekkelt. Jeg tror kanskje boka passer for de som går i 2-4 ikke 6. trinn. Jeg gir boka terningkast 3. Det brae med boka var at den var morsom men deg ikke likte var at det ble for ekkelt med brunsnegler som krymper og at han spiser brunsnegler

 478. Jeg syntes at boken var:Morsom og litt rar.Men det var artig fordi det var artig tekst. Det var en artig bok og jeg syntes et boken hadde litt for mange rare ord .Jeg har veldig lyst til å lese boken .

  Jeg gir boken terningkast fire og en halv.

 479. jeg synes boka var bra siden det var mye humor. den var bra fordi jeg likte innholde i teksten og at det ente bra og den var lettlest. jeg gir boka her 5 AV 6.

 480. Jeg føler meg litt kvalm nå. Det sto at det var humor, men dette er kvalmt. Kommer ikke til å lese denne boken igjen.

 481. Jeg synes denne boka var litt ekkel og kvalmenes siden vi fikk bare høre mom sneiler og oppkast.
  Jeg fik ikke lyst til og lese denne boka fordi det er for mye bunsnegle prat