Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Vi skulle vært løver

Line Baugstø Aschehoug 2019

 

Malin har tatt godt imot Leona, den nye jenta i klassen. De er sammen på fritida, på gruppa i KRLE og planlegger å starte band. Men det er noe som ikke helt stemmer. Hvorfor bruker Leona laken når hun skifter i gymgarderoben? Har hun noe å skjule?

Etter storefri har vi dobbelttime i KRLE og jobber videre med islamprosjektet vårt. Emil har faktisk funnet noen fine bilder på nettet. Vi klipper og limer,
og plakaten begynner å se fin ut.

Jeg syns det er gøy å jobbe med den, men jeg gruer meg til neste dag, da alle gruppene skal ha presentasjon. Alles blikk på meg. Fnisingen hvis jeg sier noe
feil. Latteren hvis jeg begynner å rødme og stamme. Jeg har aldri likt å stå foran hele klassen og snakke. Selv om jeg har øvd meg. Selv om jeg har lært meg å
si det jeg skal si, helt utenat. Når alle sitter og ser på meg, er det akkurat som om ordene bare sildrer ut av hjernen min, til den blir helt tom.

Jeg må prøve å vri meg unna, på en eller annen måte.

Etter skolen sykler Leona og jeg ned til biblioteket. Pappa har lappet dekket på forhjulet, og jeg sykler ekstra forsiktig.

På biblioteket ser Leona ut som om det er julaften. Hun drar ut den ene boken etter den andre fra hyllene. Men det er ikke hyllene med fantasy og grøssere hun er opptatt av.

«Har du lest denne?» spør hun og holder fram en bok som jeg kjenner godt. Alt jeg vil er å kysse deg.

«Ja», sier jeg. «Den er fin.»

«Og denne?»

Hun holder opp en bok som heter Sannsynligheten for kjærlighet ved første blikk.
«Nei», sier jeg, men hun legger den i bunken som hun vil låne likevel.

Jeg finner fram noen mysteriebøker, men Leona er ikke interessert. Hun vil bare lese romantiske historier. Det er akkurat som om hun aldri har lest romantikk før. Til slutt har vi begge en bunke bøker som vi låner med oss hjem.

«Så heldig du er, som har hatt så stort bibliotek hele livet», sier Leona da vi sykler hjem igjen.

Jeg nikker. Jeg har aldri tenkt over det, men det er jo sant. Noen ganger er man heldig uten å vite det.

«Og så kan du låne hvilke bøker du vil, uten at noen bryr seg», sier hun.

Og da får jeg en følelse av at Leona ikke har fått lov til å lese de bøkene hun ville. Som om noen bøker har vært forbudt. Men det høres veldig rart ut.

Leona blir med meg hjem. Det er min tur til å lage middag, stekte fiskepinner og revne gulrøtter. Men først lager vi sjokolademuffins. Mamma blir ikke sur for at jeg baker, så lenge middagen er klar når hun kommer hjem. Leona vil spise hjemme hos seg selv, men hun får med seg halvparten av muffinsene i en pose.

Jeg sender henne en melding før jeg legger meg. «God natt!» Og så legger jeg til et hjerte, en løve og en kattunge. Hun svarer med to hjerter.

I KRLE-timen neste dag skal alle gruppene presentere plakatene sine for de andre i klassen. Bjørg sier at minst en fra hver gruppe må komme opp, men det
kan godt være flere. Vi får tid til å øve oss først.

«Kan du gjøre det, Emil?» spør jeg.

Jeg prøver å spørre helt vanlig, sånn at ingen skal skjønne at jeg faktisk er ganske nervøs.

«Jeg syns vi skal være to. En gutt og en jente», sier Emil og ser på både Leona og meg. Leona bare rister på hodet. Siden hun er så ny i klassen, må hun få
slippe.

«Kan du ikke bare gjøre det alene, Emil. Pliis!» sier jeg.

«Vi gjør det begge to. Vi leser opp annethvert punkt. Jeg kan godt begynne», sier Emil.

Jeg blunker og ser bort. Jeg vil virkelig ikke. Det er akkurat som jeg får dotter i ørene bare ved tanken. Men jeg vil ikke vise det til Emil. Jeg vil ikke at han skal skjønne hvor redd jeg er. Tenk om han syns jeg er superbarnslig. Ikke kan jeg sykle ordentlig. Og ikke tør jeg å snakke foran klassen.

Da kjenner jeg at noen klemmer hånden min. Det er Leona. Hun står tett inntil meg og hvisker så lavt at ingen andre hører det: «Bare gjør det! Du er kjempeflink, Malin.»

Jeg snur meg og ser på henne.

«Gjør det, Malin!» sier hun lavt.

Før jeg klarer å vri meg unna, mumler jeg et «OK».

«Bra!» sier Emil og smiler.

Og da er det ikke noen vei utenom. Jeg kan jo ikke trekke meg når Emil sier «bra» på den måten. Når det er vår tur, går vi opp foran klassen. Jeg er klam i
hendene, og hjertet banker fryktelig fort. Så ser jeg på Leona. Hun har begge hendene presset tett inntil magen, men hun holder den ene tommelen opp. Det
er nok ingen andre som ser det, men jeg skjønner at Leona heier på meg. Hun er på min side, og jeg tror det er derfor det går bra. Det er derfor jeg tør.

Jeg forklarer hva ramadan er, og jeg sier ikke noe feil. Ingen fniser. Ingen ler av meg.

Emil dulter meg i ryggen da vi er ferdige.

«Bra», hvisker han, enda en gang. Kanskje han skjønner hvor redd jeg er.

Jeg smiler av ren og skjær lettelse. Og litt stolthet.

«Yess!» sier Leona.

I det siste friminuttet drar jeg Leona med meg bort til Amina.

«Leona spiller gitar», sier jeg.

«Gjør du?» spør Amina og lyser opp.

Leona nikker.

«Jeg har så lyst til å starte band», sier Amina.

«Malin sa det», sier Leona.

«Vil du være med?»

«Det kan jeg godt», sier Leona glad. Det glitrer i de brune øynene hennes.

«Bra. Da er vi to», sier Amina.

Jeg står der og tripper. Jeg har også lyst til å være med i det bandet, men jeg kan jo ingenting. Ikke kan jeg synge, og ikke kan jeg spille noe instrument.

Jeg trommer med fingrene på benken, men tør ikke å si noe.

«Vi må finne på et bra bandnavn», sier Amina.

Leona nikker, men hun har ikke noe forslag.

«Vi får tenke på det, begge to», sier Amina.

«Hva slags musikk skal vi spille, da?» spør Leona.

«Vår egen. Vi må lage våre egne sanger», sier Amina.

Jeg syns det høres vanskelig ut.

«Jeg har lagd en sang allerede. Vil du høre den?» sier Amina.

«Ja», sier Leona.

«Du kan bli med meg hjem etter skolen. Jeg må spille den på piano», sier Amina ivrig, og plutselig angrer jeg på at jeg spleiset Amina og Leona. Jeg vil
også være med. Jeg vil også lage sanger.

Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få sagt det til dem, for nå overser både Amina og Leona meg totalt. Amina synger noen ord på engelsk, og Leona nynner med. Og plutselig blir dagen helt grå og fargeløs rundt meg.

Så stanser Amina brått.

«Å, søren! Jeg kan ikke i dag. Vi skal besøke bestemor, og jeg lovet å skynde meg hjem rett etter skolen», sier hun.

«Ja vel», sier Leona.

«Men i morgen kan jeg. Kan du da?» spør Amina.

«Ja», sier Leona.

«Det er en avtale», sier Amina.

 

KAPITTEL 8

Men dagen etter er Amina syk og borte fra skolen. I gymtimen skal vi lære en afrikansk dans, og Nils er verdens dårligste danser. Han klarer ikke å huske trinnene i dansen han skal lære bort, og halvveis i timen sier han at vi kan spille kanonball i stedet. Hele klassen jubler. Sarah og Aslak er konger.

Jeg blir ikke valgt til sist, men heller ikke først. Jeg er sånn passe god i kanonball. Den som blir valgt til sist, er Leona. Det er kanskje ikke så rart, for ingen har sett Leona spille kanonball før, og hun overrasker mange ved å være kjempegod. Hun kaster hardt og kjapt og treffer både Sarah og Yasmin.

«Neste gang blir du ikke valgt sist, Leona», sier jeg.

Inne i garderoben ser jeg at noen av jentene begynner å hviske sammen og kikke bort på henne. Det stikker til i meg: Jeg burde advart henne om det lakenet. Nå er det for sent, og Leona skjønner ingenting. Hun prøver liksom å gjemme seg bort i et hjørne og merker antagelig ikke blikkene. Akkurat som forrige gang knyter hun det merkelige omkledningslakenet fast i halsen og drar av seg gymtøyet. Og så finner hun fram de nye klærne.

Leona er kjapp, men ikke kjapp nok. Før hun rekker å kle på seg, stiller Sarah seg opp ved siden av henne med armene i siden.

«Det var da voldsomt, da. Hva er det egentlig du er så redd for?»

Kanskje Sarah er sur for at Leona stakk henne i kanonball. Eller kanskje hun vil ha oppmerksomheten bort fra BH-en sin, som vi nå vet er full av gummi. Eller kanskje det bare er det at hun fremdeles er i et grusomt humør og lar det gå ut over alle.

Leona kaster et nervøst blikk på henne, men svarer ikke. Hjertet mitt hopper over et slag, men jeg sier heller ingenting. Jeg blir bare helt stille, akkurat som
alle de andre.

«Skulle nesten tro at du hadde noe å skjule», sier Sarah.

Yasmin og Ebba fniser.

Og så er Sarah lynkjapp. Før noen av oss rekker å protestere, drar hun i båndet som holder Leonas omkledningslaken sammen i halsen. Hun løsner knuten og drar til, sånn at hele det lyseblå lakenet faller ned rundt Leonas føtter. Og der står Leona nesten naken, i bare trusa, blottet og avkledd.

Leona farer sammen og prøver å dekke seg til. Hun ser så fortvilet ut. Hun sier ikke noe, men det kommer et par spede pip fra henne, som om hun
skulle vært en livredd valp.

Ingen av oss gjør noe. Ingen protesterer høyt. Det er som om scenen fryses. Alle står helt stille og stirrer på Leona og Sarah.

Leona ser ut som en vanlig jente. Hun har ikke masse hår på magen og ryggen, sånn som Ebba foreslo for en uke siden. Hun har heller ikke pupper. Hun er helt flat, men det er jo ikke akkurat noen hemmelighet.

Men det som er rart, er at Leona ikke legger hendene over puppene. Hun prøver ikke å skjule brystvortene. Det ville nok jeg gjort.

I stedet holder Leona begge hendene foran den blomstrete trusa. Foran det eneste stedet på kroppen som er dekket av klær.

Og det er det som røper henne. Hun står der og skjuler noe som er inne i trusa.

Det er noe der som ikke skal være der.

Rommet er helt stille, helt knyst. Så er det som om en streng brister, som om noe slipper taket, og jeg vet ikke om den tynne lyden er inni meg eller utenfor. Jeg svelger. Jeg åpner munnen. Jeg vil si noe. Men jeg klarer det ikke.

Og så er Sarah der igjen.

«Er du… er du GUTT?» roper Sarah og røsker i Leonas truse.

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

1 334 anmeldelser av “Vi skulle vært løver

 1. Lene Alexandra Abrigana Caminero (Skole: Øren skole / Sky skole (begge deler faktisk)🖤🎶) sier:

  Fy søren!! Jeg har bare sååååå lyst til å lese resten!! Men jeg bare elsker den!! Jeg SKAL lese resten! Den er skikkelig spennende og døds kul🖤😂
  Jeg anbefaler at barn fra 8-13 leser denne boka.

  • Så kult! Jeg skal også begynne å lese resten. Jeg er helt enig med deg. Men hvorfor skrev du egentlig hele navnet ditt? Haha. Så kul du er. Jeg er enig om at barn fra 8-13 bør lese den!

  • E e helt enig i de du sa. Den va helt fantastisk, bra og kul❗️❗️❗️♥️♥️♥️♥️♥️👍

  • Eg likte denne boka ganske godt. Eg vil gjerne lese resten. Eg anbefaler boka til folk som liker å lese om litt forskjellig.

 2. En utrolig sterk bok om det å stå for ett vennskap !
  Leona begynner på ny skole, og Malin søker henne opp, som en mulig ny venninne. Da det kommer frem at Leona egentlig er en transe, viser Malin seg som en god venninne. eller gjør hun det ? Boka viser veldig godt refleksjon og hvor vanskelig det egentlig er å stå i stormen for ett vennskap, mot «de andre».
  Kjempebra bok og terningkast 6 !

  • haha dette er ein sann historie jeg har ein venn som heter leona hun er så snill men esj for ein bok. les den så får du se. terningkast 3

 3. Denne boka var sånn passe, ikke alt for gøy, men ikke alt for dårlig heller. Jeg tror ikke jeg kommer til å lese videre på denne boka. Jeg synes den passer for 13 år og oppover.

 4. Jeg ble veldig overrasket da jeg fant ut at hun var en gutt😨. Denne boken må jeg lese videre, sånn at jeg finner ut av hva som skjer. 9 av 10 stjerner🌟.

 5. Denne boka er veldig spenende tror kanskje ikke den er så lett for mindre barn å forstå jeg synes boka er veldig bra å passende for 10-14 år gamle unger jeg vil lese den videre:)

 6. Jeg syns denne boka var litt spennende og rart fordi jeg har aldri lest bøker som dette før.
  Litt rart på slutten av boka.
  Denne boka passer best for 4-8 klasse.

 7. Jeg likte ikke boka så serlig gått fordi det var litt ekkelt med alle de der ordene, jeg gir terningkast 2

 8. Jeg likte denne boka veldig godt. Den var veldig interessant. Denne boka vil jeg lese resten av. Anbefales til 10 år og oppover!

 9. Jeg likte ikkkeee den boken så godt.
  Det er ikke akkurat sånne type bøker jeg liker.
  Den var litt ekkel.

  • Boka var litt rar, men også veldig bra!
   Jeg likte at den var om identitet.
   Jeg synes ikke tittelen passet til bokas innhold!!

  • Boka var litt rar, men også veldig bra!
   Jeg likte at den var om identitet.
   Jeg synes ikke tittelen passet til bokas innhold!! Boka var ikke noe for meg.

  • Boka var litt rar, men også veldig bra!
   Jeg likte at den var om identitet.
   Jeg synes ikke tittelen passet til bokas innhold!! Boka var ikke noe for meg.

   ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Æ Ø Å

 10. Jeg syntes at boken var bra og jeg likte at det skjedde mye og at det ikke bare var at hun var gutt.

 11. Den var bra og litt rar men ikke så dårlig jeg har lest bedre bøker så ikke helt for meg 4/10

 12. Denne boken var fantastisk denne vil jeg anbefale for 5.og 6.klassinger denne boken kommer jeg til å lese hele av.🤩

 13. Jeg synes boken var passe bra fordi det er bra at de lager bøker om født i feil kropp.
  Jeg synes det ikke var noe spennene før de to siste sidene.☺️

 14. Jeg synes boka var gøy og spennende. Vi skulle vært løver på slutten av boken. Jeg synes den er for 4-8 klassinger. Jeg likte denne boken. Jeg gir terningkast 8 av 10.

 15. Sykt bra bok! Mange synes sikkert den er klissete men jeg likte den veldig godt. Jeg pleier å dette litt ut av bøker men denne holdt meg intrisert hele tiden. Det var en veldig spennende bok vil anbefale den fra 8 å oppover. Gir den terningkast 5.

  • Jeg likte denne boken ganske godt, jeg vil vite litt mer av hva som skjer i resten av boken.Så jeg tror jeg vil låne den på biblioteket📚😊

  • Jeg likte denne boken ganske godt, jeg vil vite litt mer av hva som skjer i resten av boken.Så jeg tror jeg vil låne den på biblioteket📚😊

 16. Jeg synes at den boken var kjempe spennende!!! Jeg har veldig lyst til å lese resten av den boken! Herregud dette er den beste boken i hele mitt liv!!!!! Jeg anbefaler alle å lese den! Den er sykt morsom og spennende.

 17. Eg trur at ho er ein gutt. Eg trur at Leona må bytte gaorderobe. Eg føller at Leona vil bytte skulle. Dei gjør sånn at Leona blir lei seg.

 18. Boken er veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig veldig kul. JEG MÅ LESE RESTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg anbefaler denne boken at barn fra 9-14 leser denne boken. Terningskast 6666

 19. Jeg syntes at boken var spennende. Denne vil jeg absolutt lese. Anbefales fra 10 år og oppover.

 20. Vi synes det var en god bok, men den var litt rar. Jeg, Torunn, likte boken fordi den handler om noe som jeg vanligvis ikke ser i så mange bøker i verden for barn.
  Og jeg, Tara, syntes den var litt spesiell siden hun hadde transkifte. Litt spesielt i barnebøker, men den var veldig gøy og lese.

 21. Jeg elsket boken. Den viser at vi må passe på alle uansett vilket kjønn de er. jeg gjir den terning kast 10/10

 22. Fin bok handlingen var nice, men kjønner ikke vordan hun/han fik bryst og penis!!!!! anbefales jenter 10-13

  Gutt 11

 23. # spoiler alert ingen bryr seg om at biblioteket er stort og denne boken er ikke barne vennlig

 24. Denne boka kommer jeg til og lese hele av. Det vêr perfekt med tekst og veldig intresang.
  Spesielt kap. 8 gleder meg til og lese hele.

 25. den var veldig spennende. men jeg skjønte ikke den siste delen.
  den var ganske spennende.

 26. den var veldig spennende. men jeg skjønte ikke den siste delen.
  den var ganske kult

 27. Jeg syntes boka er veldig spenene og jeg har lyst til å lese hele boka. Av det jeg hørte av bøken på lyd bok var den fantastisk. Jeg vill anbefale denne boka for barn til 7 til 14 år

 28. Jeg synes boka ikke var så bra fordi jeg skjønte 5 minutter før hva som kommer til å skje å den var liksom ikke helt meg. Den passer for ikke meg

 29. 🤩Jeg syntes boka er super for jeg liker spenning, men hoved pensjonen er litt kjedelig . Jeg tror boka passer for kanskje 5/6 klassinger 🙂 -emmie 11år 😄

 30. Synes boka var spennende , var litt kjedelig på starten men den bygga seg opp til noe bra
  Terningkast:5
  Passer for: 8-13
  Malin 11år🦄

 31. Ganske bra. Jeg liker at det plutselig skjedde noe så uventet på slutten der!!! Det får meg til å ville lese resten av boka!!! =D

 32. Nå er jo jeg meg 🐨å jeg synes det er bra at de skriver bøker om født i feil kropp ❤️Selv om jeg ikke er det så må vi ta hensyn til det👍Så jeg synes boka passer til 5-6klasse🐨
  Det var bra med drama👑de som er 2010 2011 2012 burde ikke lese boka 🐨men Leona skulle sagdt det til læreren så hun hadde fåt egen garderobe🐨man skal ikke mobbe 💕ingen skal føle att de blir mobbet😔

 33. jeg liker ikke sånne typer bøker men denne var faktisk litt kul/gøy så derfor anbefaler jeg den 4 av 6

 34. Jeg synes denne boken var litt kjedelig, men viktig.😊 Den starta ganske kjedelig og den var veldig lang, mem den er viktig fordi jeg synes ikke det er så mange bøker, filmer eller serier som handler om født i feil kropp.

 35. Den var bra. Litt kjedelig i starten men de tre siste sidene var veldig spenndene. Ikke helt min stil😂

 36. En dag begynner det en ny jente på skolen til Malin. Hun heter Leona. Malin tar godt i mot Leona. Leona blir med Malin hjem. I dag har Malin ansvar for middagen. Fiskepinner og revet gulrot. Hun og Leona baker sjokolademuffins. Leona ville spise hjemme så hun får med seg halvparten i en pose . Når de hadde gym hadde Leona et laken som hun holdt foran seg. Sarah en i klassen hadde revet vekk lakenet. Men det Leona holdt seg på var trusen. Sarah rev vekk hendene hennes og sa: Er du… er du GUTT? Anbefales 10-15

 37. Jeg syntes at boka var veldig rar og litt dårlig fordi den var ikke så spennende og det skjedde ikke noe spesielt før slutten så jeg likte egentlig ikke boka så veldig.

 38. Jeg syntes boka var bra fordi spennede når de var i garderoben. Den handler om en ny jente på skolen og den er veldig fin og når malin ikke tørte å gå opp i klasse romet når de skulle presangtere sin plakat da støtet leona melin. Fin bok❤️

 39. Jeg synes boken var veldig bra, jeg får lyst til og leste resten! Det var litt spendene men og litt kjedelig i starten! Jeg anbefaler denne boken for jenter 9-13 år.

 40. Denne boka var sånn passe bra fordi jeg forventet meg noe helt annet når jeg leste overskrifta. Men den var jo litt spennende

 41. Den var dårlig, fordi den ikke var spennende og den burde ikke sluttet som den gjør nå.

 42. Jeg synes denne boken var bra fordi det var litt spenning, jeg fikk lyst til å høre mere. Den var også litt lærerik, det var litt drama med og det liker jeg å lese. Jeg personlig ville nok ha lest denne boken, jeg skal nok høre resten.

 43. Den var dårlig på grunn av at det skjedde aldri noe spennende i denne boka.

 44. Den var ganske kjedeleg, skjedde ikkje mykje, og det som skjedde var lite artig. Eg skjønnar ikkje kvifor den heite «vi skulle ha vært løver». Eg skjønnar ikkje kor løver kjem inn. Eg likar ikkje denne boka. Somme bøker er meir spennande enn andre, men den her boka var blant dei mindre spennande.

 45. Først syntes jeg boka var kjedelig for det skjedde ingenting, men så blei den bedere og bedere og på slutten var den kjempe bra, jeg vil gjerne høre meir av denne boka. Det var litt spennende når dem sa «er du gutt?» men så var boka ferdig så vi fikk ikje høre meir. Så eg likte denne boka veldig godt. Eg anbefale boka fra 8- 12 år fordi den kan bli litt kjedelig for de som er eldre en 12 år og under 8 år så skjønne ikje alle den.

 46. Jeg syns boken startet med å være litt kjedelig men på slutten ble den veldig spennende. Har faktisk ikke hørt noe om sjangeren fra før, men den var veldig spennende. Syns egentlig at tittelen ikke passet til boken i det hele tatt. Syns det var spennende da de sa til Leona «er du en gutt!?» ! Har heller ikke hørt noe om forfatteren før, men hun virker som en god forfatter. Kunne skjenne meg litt igjen i boka men ikke så mye. Denne boken hadde kanskje vært litt vanskelig å forstå for små unger så jeg syns denne boken passer fra 9 og oppover. Jeg kunne lånt denne boken og lest den. Alt i alt var det en veldig spennende bok!❤️

 47. Jeg syntes at boken var ganske bra, fordi den var litt mere spennende enn de bøkene vi har lest. Jeg syntes at det var litt sånn drama og mere action i denne boken og det er sånne type bøker jeg liker mest. Jeg kunne veldig gjerne lest mere av denne boken.

 48. Jeg synes boka var interessant. Disse cliffhangerene gjør at du får lyst til å lese mer av boka. Smart trekk, bokslukerpris-arrangører!
  Terningkast 4/6.

 49. Synes boka var klein men jeg lurer hvem som går borttil en anen i garderoben og river av både trusa og lakenet!!!

 50. Jeg syntes boka var litt ekkel, men litt interessant. Jeg ville kanskje ha lest hele boka.

 51. Jeg synes boka var bra. Forfatteren fortalte hva de følte og tenkte. Det var spennende på slutten og jeg fikk lyst til og lese hele boka. Terningkast 4

 52. Jeg syntes den var intresasang men jeg ville ikke ha lest resten fordi den var litt kjedelig

 53. Jeg synes denne boken var passe bra men vil ikke lese den videre.
  Det var noen litt ekle ord for noen så den er fra 11-13 år.
  Denne boken gir jeg en 3/10

 54. Hei jeg syns at boka var ekle og det var ikke spennende for det var ikke noe som skede i boka og ikke no som gjorde at du følte at du var med på det som skjedde. Terning kast: 4

 55. Jeg synes boka var inresang, men med en litt rar slutt, men jeg syntes den var spennende og jeg begynte og lure på hvordan det gikk videre.

 56. jeg liker den men den miner meg om venne min lisa som ikke er her lenger og den er ikke barnevenelig lisa er også føti feilkrop.

 57. Denne boka var veldig bra syns jeg iallfall. Jeg leste utdraget før det egentlig var lekse. Med en gang jeg leste utdraget fikk jeg lyst til og lese mer fordi jeg ville vite hav som skjedde til slutt. Når jeg lese ferdig boka forstod jeg alt. Denne boka gir jeg 9 av 10 og passer fra barn mellom 10 og 15😎🙈👌✌👍 Jeg anbefaler boken for de som liker spenning og litt sånn jentedrama. 🙋💃😁

 58. Hmm… Er hun en gutt eller en løve? Likte boka sånn passe, har ikke vært borti denne sjangeren før så det var litt merkelig!🥴 Det var litt ekkelt også når dem snakket om noe som ikke skulle være der!? Sp kom spørsmålet om hun egentlig var en gutt! Men boka heter vi skulle vært løver så kan det henne hun er en løve?🦁🦁🦁

  • Viss du leser hele boka en gang så finner du ut av hvorfor den heter vi skulle vært løver.
   Bare så du vet det

 59. Jeg synes den var helt ok. Den var litt rar, siden hun var en gutt, ellers var den ganske bra😕👍👍

 60. den var bra men litt ekkel jeg likte den fordi det er viktig og ikke røre noen andre sine private ting uten lov jeg ville forslått denne boka for 11-17

 61. Hvis jeg forsto det riktig, var det en gutt som ville være jente? Isåfall, det var så søtt! Jeg ble skikkelig rørt! Jeg har slitet med problemer om hva slags kjønn jeg vil være, så nå er det endelig en bok som jeg føler meg «knytta» til🥰

 62. Jeg syntes at boka var helt ok, jeg likte at den var annerledes og at det var en som var født i feil kropp.

 63. Jeg syns boka var bra, men ikke helt min type.
  Boka handler om at en ny jente som heter Leona som starter på ny skole, der møter hun Malin, som tar henne veldig godt i mot, men alle syns at det er rart at Leona bruker laken når hun skifter i garderoben når de skal ha gym.
  Jeg håper ikke at hun blir mobbet eller ertet siden hun kanskje er gutt.
  Jeg anbefaler at barn fra 10-15 bør lese denne boka.
  Jeg gir den terning kast 4.

 64. Jeg likte ikke boka helt, men det er min mening så for å vite om den er god bør du lese den selv. jeg gir den terningkast 3

 65. Jeg synes boka var spennende, men jeg tror ikke det er så lett for små ( 5-8 år ) å lese den.
  Jeg har veldig lyst å lese hele boka.
  Jeg gir den terningkast 5 😉

 66. Jeg synes den var bra men likte ikke at den sluttet der fordi ville vite hva som skjedde etter på 🙁

 67. Jeg synes boka var veldig spennede og veldig kul, nå har jeg lyst og lese resten av boka. Jeg synes den var veldig spennede fordi det skjedde så mye , og det var på en måte en bok som var for barn mellom 10 – 13 år.

 68. Jeg syntes utdraget var ganske kleint, men også ganske spennende. Jeg gir utdraget terningkast 3/6 og jeg anbefaler dette utdraget for barn fra 9-14 år.

 69. Jeg syntes den var spennende,, jeg har så lyst til å lese resten! (jeg håper biblioteket har det sksksk)
  Jeg anbefaler det for barn fra 10 til 13 år.
  haha jeg har ikke mer til å si uwu

 70. Nå har jeg ikke akkurat lest hele boken men den høres litt spennende ut selv om den er litt ekkel. Til nå er det best at jeg holder meg til de bøkene som jeg allerede leser. Syv og en halv av ti stjerner😁👍😊

 71. Jeg likte vi skulle vært løver fordi de gjorde det litt spennende og det var skikkelig kult med Leona og at hun var gutt før. Vis jeg hadde valgt hvilken bok som er best av alle bøkene vi har lest så ville jeg valgt den.

 72. jeg syns boka er litt rar fordi Leona egentli er en gutt og det syns jeg er litt rart men jeg likte boka jeg gir terning kast 4

 73. jeg syntes boka er spennende.
  det jeg syntes er litt rart er at de skal sjekke hva som er bak den blomstrete trusa.
  men jeg syntes boka er, OK
  jeg gir anmeldelsen terning kast, 5

 74. Det er en fin bok den er litt kjedelig ,men den ga meg en fin følelse. Terningkast 4

 75. Jeg synes utraget var litt spennende fordi jeg ville vite hva som skjedde med Leona.
  Hvis jeg skulle gitt den et ternigskast ville jeg valgt 4.

 76. Jeg får lyst til å lese litt mer av boken. Jeg syntes den var god og bra. Det som var bra med den er at det var veldig mye spenning på slutten, og det er det som gjør at jeg vil finne ut hva som skjer videre.

 77. Jeg syns at boka var veldig bra fordi måten de skrev setnigene var bra og slutten var også super bra.

 78. jeg likte ikke boken fordi den var kjedelig jeg vet ikke hvorfor den er kjedelig fordi jeg har ikke skrevet denne historien.

 79. boka heter «vi skullke vært løver»,men den har jo ikke noe med løver å gjøre, det må jo vere en grunn til at hun valgte akkuratt løver. den var ganske bra fordi jeg likte hvordan teksten formulerte seg og man får lyst til å finne ut hvordan det ender, men jeg synes at forfatteren kunne ha valgt et litt mindre ekkelt tema.

 80. Jeg syntes boken «Vi skulle vært løver» var en veldig bra bok. Den var både spennende og mystisk. Terningkast 6.

 81. Boken var spennende, jeg bare elsket den! Jeg anbefaler boka. Malin og Leona er veldig gode venner, Og du kommer til å bli veldig imponert.

 82. Jeg synes boka var dårlig fordi jeg syns det var så åpent at jeg ikke fikk litt spenning i kroppen.

 83. Jeg syns at boka er super og har lyst å se hvordan er går med leona og hvis jeg skule gi
  terning kast hvile jeg valkt terning kast 5 av 6.

 84. jeg synes boka var spennene og jeg har lyst til og lese resten!!!!!!!!! Jeg anbefaler denne boka for barn 8-13 år.

 85. Boken var veldig spennende fordi først skjønte ikke så mye i starten men så skjønte jeg mer og mer. Jeg syntes det var spennende når vi skulle få vite hva det var med Leona, det som var dumt var at det sluttet litt på en dårlig måte og en spennende måte.

 86. Jeg synes at boken var super bra fordi at Malin og Leona var venner og at Leona og Amina ville lage et band. Da de ble ferdig med gym timen så brukte Leona laken over seg. Det var en jente fra klassen til Malin , Leona og Amina. Hun sa er du …… er du gutt. Etter at de ble ferdig med storefri så hadde de dobbeltime med KRLE timen

 87. Jeg synes boka var bra. Den er bedre for jenter. Men hvordan de skrev fikk jeg bilder i hodet. Det synes jeg var ganske bra. Jeg synes det var mye jenter. Det kunne vært mer gutter mener jeg. Men overskriften vi skulle vært løver passet ikke.

 88. Jeg synes, at denne boka var veldig bra. Hvis jeg finner den på biblioteket, ville jeg lånt den. Den var veldig spennende.

 89. Jeg synes at boka ikke var bra, alt for jentete. På starten var den grei, men etter gymtimen så ble den ekkel. Jeg synes at den var ekkelt fordi de snakket om at Leona hadde ikke hår i magen eller ryggen. Og at Sarah røsket i Leonas truse.

 90. Denne boka er en veldig bra bok. Terning kast 5. Jeg tok ikke terning kast 6 fordi jeg vil liksom ikke dø for denne boken. Jeg synes denne boken fortjener en femmer, fordi det er en spennende bok. Du merker en spenning søkning etter hvert i boken å bare det gir 2 terningkast og med den meldingen om kvelden så blir det pluss terningkast 0,5, og med det som skjer i gym garderoben så blir det 2 terningkast og med bokas tittel så blir det også terningkast 0,5.

 91. Vi skulle ikke vært løver. Fordi den bare handler om jenter. Jeg synes det er merkelig at en skifter med laken i garderoben. Men jeg ble nysgjerrig på hvorfor hun gjorde det. Jeg vil ikke lese resten av boka.

 92. Boka Vi skulle vært løver handler om ..
  En jente som kommer i en ny klasse åndet er noe spesielt med henne
  Jeg likte boka fordi …
  Den var bra for den sier at det har ikke noe å si om hvordan man ser ut
  Jeg synes boka passer for …
  10-13 år

 93. Boka Vi skulle vært løver handler om .. En jente som er i en gutte kropp

  Jeg likte boka fordi …den er kul

  Jeg synes boka passer for …barn mellom 10 og 16

 94. Jeg syntes at boka ikke passer for gutter. Den boka er passer for jenter. den var grei,men den var også litt ekkel syntes jeg. Jeg anbefaler jenter 9 til 13 år.

 95. Jeg syntes at denne boka var veldig bra og spennende. Jeg håper at jeg, finner den på biblioteket.

 96. Boka Vi skulle vært løver handler om en jente som er født som en gutt.

  Jeg likte sån passe fordi boka val litt rar og jeg skjønte den ikke helt

  Jeg synes boka passer for barn mellom 10 og15 år.

 97. Boka Vi skulle vært løver handler om at det er en gutt som later som hun er jente

  Jeg likte boka fordi den kan vere viktig for de som gjør det samme

  Jeg synes boka passer for 15 å oppover

 98. Boka Vi skulle vært løver handler om .. Det handler om at man kan være den man vil.

  Jeg likte boka fordi … den var spennende.

  Jeg synes boka passer for …jeg sines boka er for mennesker som trenger det og ikke skjønner det.

 99. Boka Vi skulle vært løver handler om ..

  En jente som heter Malin og en annen som heter Leona. Leona virker som en helt vanlig jente, men er egentlig en …

  Jeg likte boka fordi den var spennende og virket veldig ekte

  Jeg synes boka passer for 10+

 100. Boka Vi skulle vært løver handler om at noen jenter ikke tør å si ifra og er redde for å si hva man mener om saken.

  Jeg likte ikke boka så veldig godt fordi jeg syntes det var altfor mye drama og alt for lite spenning i boka

  Jeg synes boka passer for de som liker dramabøker og er er i alderen 8-10

 101. Boka Vi skulle vært løver handler om Malin som blir venn med en ny jente i klassen som heter Leona. Og Leona skjuler noe.
  Jeg likte boka fordi den er veldig ekte, og det er kanskje sånn de som er født i feil kropp har det.
  Jeg synes boka passer for de som liker vennskaps bøker eller litt hemmelighetsfulle bøker. Jeg syns denne boka passer best for 11-13 åringer. Jeg gir denne 5/10

 102. Boka Vi skulle vært løver handler om att det kommer en ny jente som egentlig er gutt men vil skjule det for andre fordi han er født i feil kropp

  Jeg likte boka fordi … den forklarer mer verden, i barnebøker er alt perfekt men denne boka viser mere problemer som ær bra.

  Jeg synes boka passer for …10 åringer

 103. Boka Vi skulle vært løver handler om at alle er forskjellige og at det er greit å være forskjellig

  Jeg likte boka fordi boka viser at man kan være forskjellig og fordi den er spenende

  Jeg synes boka passer for folk over 8 år som liker bøker om at alle er perfekte

 104. Jeg syntes at boken «Vi skulle vært løver» var passe bra fordi den var litt spennende i starten men så skjønte jeg ikke helt slutten. Jeg tror at den passer bedre for jenter.
  Jeg har ikke så veldig lyst til å lese hele boken. Jeg gir den terningkast 3.

 105. Boka Vi skulle vært løver handler om en 7. Klasse som får en ny jente I klassen som heter Leona. Og hun er litt annerledes enn de andre fordi I garderoben dekker hun kroppen sin I et laken. Og den handler om at alle er forskjellige og at det er greit.

  Jeg likte boka fordi den liksom handler om at ikke alle er perfekte.

  Jeg synes boka passer for de som er 11-15

 106. Denne boka tror folk er ekkel, men det finnes folk som er født i feil kropp.
  Fin overskrift og bakgrunn.
  Anbefales til jenter.
  (Og hvis noen liker denne boka så anbefales den også til alle).

 107. Boka Vi skulle vært løver handler om en ny jente som starter i 7.klasse. Og blir venn med Malin. Men var egt en gutt.
  Så blir hun mobbet. Og de ønsket at de var løver var tøffe

  Jeg likte boka fordi at det var spennende
  Men egt så likte jeg ikke boka så godt for det var for mange
  Beskrivelser. Og at det var veldig upassende innhold.

  Jeg synes boka passer for 10 og oppover fordi det var litt på en måte ikke så passende for mindre med mindre man liker beskrivelser og upassende innhold.

 108. Denne boken likte jeg veldig godt fordi det er viktig å føle hvem man er.
  Jeg synes det var veldig modig av Malin å tørre å lese høyt foran klassen selv om hun er redd.
  Denne boken er veldig lærerik og det er viktig å ha mot i seg.
  Jeg gir denne terningkast 6! 😊
  Anbefaler den for 5-7!

 109. Boka Vi skulle vært løver handler om en jente som har gutte kropp men like vell vill være en jente.

  Jeg likte boka fordi den var spennende .

  Jeg synes boka passer for 10 -12 år .

 110. Boka Vi skulle vært løver handler om en jente som begynte på en ny skole hun så oppførte litt rar ut vær gang hun skiftet I gymme hadde hun et laken siden……

  Jeg likte boka fordi den forklarer mange problemer mange mennesker kan være I og siden den var ikke så bra men jeg likte den

  Jeg synes boka passer for 9 og oppover

 111. Boka Vi skulle vært løver handler om Leona som begynte i en ny klasse. Der fikk hun venner, men noen i klassen var ikke så snille. De rev av henne håndkleet i garderoben og avslørte at hun var født som gutt.

  Jeg likte ikke boka

  Jeg synes boka passer for de som liker drama.

 112. jeg synes at boka ikke er noe for meg fordi jeg hadde likt det mer spennende og bilder.

 113. Boka handler om en jente som heter Leona som nettop hadde begynt På en ny skole. Der fikk hun en ny venn som heter Malin. Men det var bare en ting som var litt rart. Leona brukte laken for og skjule når hun skifta I gymmen!

  Jeg likte boka fordi det kunne vært på ekte og den var ganske spennende.

  Jeg syntes boka passer for jenter fra 11-13 år. Terningkast 4!

 114. Boka Vi skulle vært løver handler om en jente som heter Leona som har begynt i en ny klasse. Hun får en venn som heter Malin. En dag i gymmen så står Leona og skifter med et laken over seg. Så går en jente fra klassen som heter Sara bort til henne. Og drar av lakenet og der står Leona halvnaken…
  Jeg likte boka fordi den var fin og den handlet om vennskap.
  Men den var litt klein også.

  Jeg synes boka passer for folk som liker litt kleine bøker og til folk som liker vennskap. Og litt rar spenning.😁

 115. Boka Vi skulle vært løver handler om en jente som er født i en gutte kropp

  Jeg likte boka fordi jeg like ikke boka fordi den er dårlig

  Jeg synes boka passer for jenter

 116. Boka Vi skulle vært løver handler om en ny jente som jeg personen blir venn med og når de har gym så skifter hun nye med et laken på.

  Jeg likte boka fordi jeg ikke likte boka jeg syntes den var veldig rar.

  Jeg synes boka passer for 10-12 år

 117. Jeg likte boka fordi den var spennende og skulle ønske jeg kunne lese hele fordi den virket lærerik og litt spesiell men jeg syntes den kanskje ikke burde hett
  ( Vi skulle hvert løver) fordi jeg ikke syntes det passer.

  Jeg synes boka passer for alle som liker drama spenning og kanskje for de som er 10 – 14 år. Terningkast 5🎲

 118. Boka Vi skulle vært løver handler om en sjuendeklasse som får ei ny jente i klassen som heter Leona. Fortellerstemmen Malin, ble god venninne med Leona. Men i gymmen skjer det noe merkelig Leona skifter med laken rundt seg. Sarah syntes dette var rart og dro ned lakenet, da viste det seg at Leona kanskje ikke alltid har vært jente…

  Jeg likte boka fordi den handler om at alle kan få være den de er og at det ikke alltid er like enkelt å være anndeledes.

  Jeg synes boka passer for barn i alderen 9 år og oppover, fordi man må skjønne litt hva det går i og hva som egentlig skjer.

  Jeg likte teksten kjempe godt, må bare lese hele boka!
  Anbefales på det sterkeste! 5/5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 119. wow. denne boken skal jeg lese denne boken, ternings kast: 6. anbelafer fra 9- 13 år.

 120. wow. denne boken skal jeg lese denne boken, ternings kast: 6. anbelafer fra 9- 13 år.

 121. Den er sååååååå syyyykt spennende og jeg skal leie den kanskje kjøpe den på biblioteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 122. denne boka er dritt god og jeg vil nei MÅ lese den. plot twisten på slutten er bare WOW

  10 av 6

 123. Jeg likte den ikke spesielt godt jeg synes det var litt ekkelt jeg anbefaler den for 9-10 åringer

 124. En spennende og interessant bok om vennskap. Leona begynner på ny skole og blir tatt imot av Malin. Men så en dag i garderoben finner de andre jentene hva Leona skjuler når hun er i garderoben. Jeg vil gjerne lese mer av boka og jeg gir den terning kast 5

 125. Jeg likte boken godt, så skal kanskje låne den på biblioteket. Får jeg vil vite litt mer av hva som skjer i resten av boken📚👑

 126. Jeg likte denne boken ganske godt,vil vite litt mer av hva som skjer i resten av boken. Så jeg tror jeg skal låne den på biblioteket!😁 september 17

 127. Jeg synes boken var veldig spennende og jeg har lyst til å lese resten. Den boken er en lett forklaring for hva vennskap egentlig er som Malin og Leona. Jeg anbefaler boken for de som liker å lese historier som hører ekte ut og ikke er fantasi. Barn som er 8-13 burde lese denne boka. Veldig bra bok!

 128. Jeg synes boken var veldig spennende og jeg har lyst til å lese resten. Den boken er en lett forklaring for hva vennskap egentlig er som Malin og Leona sin. Jeg anbefaler boken for de som liker å lese historier som hører ekte ut og ikke er fantasi. Barn som er 8-13 kunne ha lest denne boka. Veldig bra bok!

 129. jeg syns boka var litt trist fordi på en måte mobba henne Leone
  men den var litt gøy å litt kjedelig

 130. Boken var bra. Jeg liker at den støtter folk som er født i feil kropp.
  Og jeg har lyst til og høre mer om den.
  Jeg forsto ikke helt i begynnelsen men jeg snakket med noen som har lest boken og hun fortalte meg litt bedre. Takk for meg 😁😊

 131. jeg synes dette utdraget var litt sjokkerende og lurer veldig på hva som skjer videre fordi utdraget slutter litt mystisk. er Leona virkelig en gutt eller ikke ? kan hun har lurt dem, hun har jo et jentenavn! og hva med foreldrene hennes da? kanskje vi for aldri vite det! vis du egentlig leser boka da men anbefaler den for de som er 10 eller mer, terningkast 4

 132. Jeg syns at boken var spennende, og har lyst til å lese hele boken for å finne ut hvordan det går med Leona. Er hun en gutt eller en jente? Jeg syns at man skal være snill og respektfull for andre, uansett hvordan man er. Jeg gir terningkast 5.

 133. Jeg likte dette utdraget godt fordi utdraget forteller mye, den forteller om vennskap, uvennskap, forskjeller og å støtte hverandre eller ikke. Den er lett og leve seg inni, jeg skulle gjerne lest videre.

 134. Det var en bra bok👍
  Jeg anbefaler det også fra 8-13 fordi jeg tror ikke det som er yngre kommer til og forstå det de skriver. De som er eldre tror jeg komme til og synes at det blir for kjedelig.☺️
  Et terningkast 4

 135. Sykt spennende bok. Har veldig lyst til å lese resten fordi det var en veldig spennende slutt. Denne boka kan anbefales fra 9-12 år syns jeg🦄

 136. Lololololololololololol veldig god bok! Jeg har veldig lyst til å lese videre! Anbefales for 3-100 år. Det er drama og litt dirtymind å røske trusa av noen. I love drama lololololololololololololollollololol9lololololollol9lollolololololololollololololololvolololol

 137. Jeg syns den var veldig spennende og litt sjokkerende. 🤭. Jeg syns at denne boka passer for barn fra 9-12. Jeg har lyst til og lese hele boka 📔, men jeg tror jeg kommer til å glemme å lane den fra biblioteke.😁

 138. Jeg synes det var morsom fordi de sier at biblioteket ligner på julaften.💈⚗️💊🧫🛁🔑🧴🧽🧼🚰🚿🗿🏖🏝🏜🖼🕋🕍🎆🌇🌆🌄🌅🏞🎑🗾🏙🌃🌉🌉🍩🍪🍪🍦🌮🍔🌭🍕🍟🥪🥨🥞🍉🍌🍎🍏🥥🥑
  Jeg vil at boka skal fjernes.

 139. Jeg likte boka fordi den var spennende, morsom og rar.
  Jeg vill anbefale boka til barn mellom 9-13 fordi de skjønner hva som skjer.

 140. Boken var sånn passe bra jeg syntes den var til og leve seg inn i. Jeg syntes den var bedre etter vært. Men den var ikke noe for meg. Jeg gir den terningkast 3

 141. Boka er bra fordi den handler om andre ting enn mange andre vanlige bøker. Den er en spennende bok og jeg synes barn i 10–13 år burde lese den. Jeg gjør denne boken terningkast 6😄

 142. Jeg syntes det var en bra bok fordi de skriver om et veldig viktig tema.
  Det er viktig at noen skriver om det å være litt annerledes. Det var gode beskrivelser av personene. Denne boken handler om vennskap. Boken anbefales fra 10-13 år .
  Jeg vil lese resten av boken. Terningkast 5. 😀

 143. Vi skulle vært løver handler om to jenter som heter Malin og Leona. Malin og Leona er bestevenner, men Leona skjuler noe. Jeg tror hovedpersonen er enten Malin eller Leona.

  Boken er ganske rar synes jeg, det er min mening. Fordi jeg liker ikke a lese om sånne type bøker. Jeg likte spesielt ikke da jentene var i garderoben etter gym.

  Jeg anbefaler ikke boka til andre, med mindre du ikke er som meg og liker å lese kleine bøker. Denne boka fortjener ikke å komme høygt opp på bokslukerprisen.

 144. Boken var OK men det var ikke noe for meg, jeg ville anbefale den for 7-9år.
  Den for en svak 2er.

 145. Jeg syns denne boka var spennende og litt sjokkerende.🤭. jeg syns denne boka passer for barn fra 9-12 år. jeg har lyst til å lese hele boka📔, men jeg tror jeg kommer til å glemme å låne den fra biblioteke😁. jeg gir denne boka terningkast6️⃣. jeg syns den var morsom!😂. jeg gleder meg til å lese boka.😀😀😀

 146. Vi skulle vært løver!

  Boken handler om at det starter en ny jente i klassen. Hun bruker et laken når hun skifter etter gymmen. En av jentene i klassen er slem og henne liker ikke Leona.

  Boken er en identitet bok. Jeg likte spesielt godt at det var med litt drama og at det handler om jenter.

  Jeg syntes boken var bra og jeg syntes andre burde lese den, spesielt burde jenter lese det.

 147. Bokandmeleldse på VI SKULLE VÆRT

  Hoved personene er Leona og Malin

  Teksten handler om at noen er litt pyse og har lyst til å være en løve fordi de er tøffe. Boka er en litt rar sjanger ved navn identitet.

  Boka var litt vanskelig å leve seg inni. Jeg syntes at boka var litt dårlig fordi det var litt lite humor og action. Den var også litt kjedelig fordi det var lite handling.

  Jeg anbefaler boka hvis du sliter med et sånt problem. Men hvis du ikke bryr deg om sånt så anbefaler jeg den ikke. Jeg gir den ternings kast 3.👌👌😎😎

 148. Vi skulle vært løver
  Denne boka handler om to jenter som går i samme klase og Leona er ny og er en av jentene.

  Leone er det noe rat med hun duser foran et laken i gymtimen men allikavel hun er kul og allerede populær i klassen hovedpersonen er Malin som har gått i klassen hele live.
  Sel om boka virker spenene er det ikke min type bokk jeg trener mer detaljer mens andre ikke trener det.

  Boken er fin og lesse men ikke min type.

 149. Vi skulle vært løver
  Denne boka var veldig ekkel på slutten og Leona var veldig rar.

  Det var en bra bok,men ikke for bra. Jeg likte starten godt fordi Malin hjelper leona.
  Den var super ekkel den handlet om truser. Hva har det med å vere løver å gjøre.

  Jeg anbefaler ikke denne boka .

 150. Vi skulle vært løver
  Jeg syns at boken var ok ,men
  Handlingen var litt dårlig og den var
  Litt dårlig beskrivd og ikke fengende

 151. Jeg likte vi skulle vært løver fordi den er spennende og jeg liker drama den er litt ekkel fordi hun ene er ganske slem hun ene jenta skulle slutte å spørre om ting hvis noen ikke vil svare eller ikke vil snakke om det👍🏻

 152. Jeg har veldig lyst til å lese denne boka jeg likte at den hadde en så fort vending 👌
  Jeg likte at den var rar

 153. Jeg likte ikke boka fordi: Denne boka var ikke helt min type. Jeg foretrekker helst bøker som er morsomme og spennende.

 154. Denne boken handler om to venner såm går på skole de heter malin og leona.
  Denne boken er lit rar men lit artig å den er en god bok.
  Jeg liker denne boken og har litt lyst til å lese videre den er bra å burde gå videre

 155. Dette var en helt OK bok men ikke helt i min smak. Jeg gir terningkast 3. Jeg anbefaler boka fra 8 – 13

 156. Boken handler om en jente som heter Malin, hun har tatt godt imot Leona en som er ny i klassen. Men i gymmen så skifter Leona i et laken, og Malin lurer på hvorfor. Jeg likte boken fordi den var spennende og jeg vil lese resten for å finne ut hva Leona skjuler. Jeg synes at boken er bra og vil at den skal komme videre. Boken passer best for de som er 10-12 år 🙂

 157. Den handler kort om to jenter som het Malin og Leona. Leona var ny i klassen og hun hadde blitt godt skjent med Malin. de hadde gym men når de skulle skifte lurte alle jentene på hvorfor Leona hadde et laken forran når hun skiftet. Shara en jente i klassen dro ned lakene og leona holdt henneforan den blomstrete trusa og Shara sa ER DU GUTT. Jeg likte boka for det var spennende og jeg har lyst til å lese mer av boka

 158. Denne boken handler om Malin og Leona. Leona er ny på skolen. Leona virker veldig sjenert men ettervert blir hun venn med Malin. Når de skal skifte i gym garderoben står hun i hjørne med et laken over seg og skifter. En dag dregger Sarah lakene til Leona og kaster den på gulvet og da står Leona der bare i truse og så spør Sarah er du en gutt.

 159. Klassen syntes det var litt kjedelig i starten, men alle var enige om at de hadde lyst til å lese mer da utdraget var slutt.
  Dette var veldig spennende. Vi får jo ikke vite så mye om hva dette er eller går ut på, men vi får jo noen anelser og ideer. Og med det i tankene er det helt klart spennende. Sånn sett føler jeg på at dette er et viktig tema. Et tema som fortjener fokus. Bra.

 160. Det handler om Leona som begynner på en ny skole. Hun får en venninne som heter Malin. Jeg synes at utdraget var bra, og vil gjerne lese hele boken.

 161. Det handler om en gutt som kler ut som en jente og drar på en skole og heter LEONA. og møter en jente som heter Malin som er sjenert. Jeg syns boka er spenene og anbefaler at du leser den

 162. Jeg syntes utdraget var rart Leona og Malin var gode vener men jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor Sarah vart så sur på Leona. jeg likte ikke utdraget og har ikke lyst å lese boka.

 163. Avsnittet handlet om en jente. Den jente hadde fått en ny venn som var ny i klassen. De jenten kom i noen problemer.

  Jeg syntes at avsnittet var kul , fordi det skjedde mye rart. Jeg sytes avsnittet passer for de mellom 8-15

 164. Boken handler om en jente som heter Leona. Malin er bestevenn men Leona. En gang de skulle ha gym skjedde noe spesielt i gymsalen. Jeg syns boka passer bra for10-12 år. Jeg synes boken var ganske bra, spenne og lit mistenksom. Sjangeren er Identitet.

 165. Boken handlet både om mobbing. Og om venskap, nysgjerrighet og sånne ting. Jeg anbefaler boken fra 3-10 klasse.
  Jeg skulle ønske utdraget varte lenger.
  Fordi den var veldig bra og jeg ville høre mye mer.
  Har veldig lyst til å kjøpe boken.
  Jeg vil gi den en 6.
  Jeg synes starten var bra frodig man fikk vite litt om personene.
  Jeg syns slutten var bra. Og at det som kom til slutt passa. Men jeg ville lese mer.

  Det handler om et venskap mellom to jenter men hun ene er ganske rar. Hun begynner å snakke om at hun andre jenta er heldig for at hun kan låne hvilken bok hun vil uten at noen slengen kommentarer.
  En stund senere blir hun tatt av lakene.
  Og en av de populære jentene spør om hun er gutt.

 166. Jeg syntes utdragene var veldig kul og litt trist fordi Leona ville skjule noe alle fikk vite. Jeg tror Leona var en gutt som heller ville være en jente, men så var det en jente som ikke skjønte det så i garberoden hadde hun et laken foran seg som hun dro ned. Når hun dro den ned så tenkte alle at hun ville gjemme puppene sine fordi det er hva alle andre ville gjort, men da hun dro den ned så blokka hun trusen sin. Så jeg likte den veldig godt og jeg anbefaler den til alle som liker spenning. Det jeg likte best om boka var slutten da Sarah fersket Leona med og dra ned lakene, så jeg anbefaler den til alle som er 8-13 år!!!!!

 167. Boken handlet om en jente som heter Malin, Malin hadde en venn som het Leona en dag i garderoben drar en jente som heter Sara vekk lakene til Leona da finner de ut av at Leona er en gutt.
  Jeg syntes at boken var Kjedelig fordi det hadde ingen spenning eller humor, jeg gir den terning kast 0.

 168. Vi skulle vært løver av line Baugstø.
  Den handler om en ny jente i klassen som heter Leona og hovedpersonen Malin som raskt oppsøker leona som mulig venninne. Det er på samme gruppe i KRLE oppgaven og er gode venner, men noe er rart leona bruker et laken når hun skifter i gymmen har hun noe og skjule…… Jeg synes at det er litt vanskelig og forstå alt når mann blir kastet rett inn i historien og ikke får vite slutten, men det var litt grått i starten, men det ble mer og mer spennende. Jeg vil gi den terning kast 4 og jeg anbefaler den for 8-13.

 169. Boken handler om Malin og Leona. Leona er ny i klassen. Hun blir bestevenn med den ene jenta i klassen, Malin. Malin og Leona blir bestevenner og gjør nesten alt sammen. Men Leona har noe og skjule. Hun tar et laken foran seg vær gang hun skal skifte.

  Jeg syntes boka var interessant fordi det var litt action på slutten
  Jeg syntes avslutningen var bra fordi det slutta akkurat da det begynte og bli action.
  Starten på boka var veldig bra og den fikk meg til å lese videre.

  Sjangeren til boka er identitet. Det er den sjangeren boka passer best til syntes jeg. Boka passer for de som er mellom 9-13 år. Jeg gir boka terningkast 6 fordi boka handler om et viktig tema.

 170. Boken handler om en ny jente som heter Leona, men i gymtimene er det noe hun skjuler med ett laken, da er det en som heter Sara som tar lakene fra hun og det viser seg at det er en gutt.

  Jeg syntes utdraget er ganske bra og man får lyst til å lese hele boken, men boken var dessverre ikke noe for meg. Jeg likte slutten best. Terningkast 4. Anbefalt for 10 år og oppover.

 171. Boka handler om en ny jente i klassen.
  Hun i gymgarderoben skjefter hun med et laken foran kroppen.
  En dag går en i klassen ved siden av forkle og og røsker til. Og der står hun nesten naken.

  Jeg synes slutten av utdraget var best. Fordi da forsto jeg litt mer og det var spennende.
  Selvom det var litt kleint.

  Boken passer best for folk mellom 8-12.
  Personlig vil jeg gi den terningkast 4 av 6.
  Dessverre traff den ikke helt meg.

 172. Leona begynner på ny skole, og Malin synes det litt spennende fordi hun tenker at hun skal få en ny venninne, men det viser seg at… (gidder ikke skrive mer på grunn av spoilers)
  Boka var ganske bra, men ikke noe for meg fordi det var litt ekkelt på slutten.
  Jeg anbefaler ikke denne boka for folk under 8 år, men over👍
  Terningkast 2

 173. Jeg syntes at boken var litt dårlig. Jeg liker ikke sånne bøker fordi jeg ikke leser sånne bøker og liker ikke sånne type bøker så godt. Sjangeren på boken er identitet. Det boken handler om er at Leona begynner på en ny skole, og Malin og Leona blir gode venner. Men i garderoben så skifter hun med et laken rundt seg. En jente som heter Sarah dro av lakenet som Leona hadde på seg, og de tror hun er en gutt. Til slutt så røsker Sarah i Leona sin truse. Jeg likte Malin i starten, men hun sto bare å så på at det skjedde. Så Malin støttet ikke sin nye venn som var litt dumt. Teksten sluttet litt brått med: «er du GUTT?» jeg anbefaler denne boken til de som er 9-12 år. Terningkast 2.

 174. Boken handlet om Leona som var ny på skolen, hun hadde fått seg en ny venn som het Malin og de hadde tenkt å lage et band. I gymtimene hadde altid Leona et laken foran seg når hun skiftet, en gang så dro Sara ned lakene… Jeg syntes boken var bra og spenene, og jeg hadde lyst å lese videre.
  Jeg anbefaler boken til folk som er 9-13 år eller andre som liker sjangeren identitet, jeg gir den terningkast 5.

 175. Leona begynner på ny skole, og Malin finner henne, som en ny venninne. Da det kommer frem at Leona egentlig er en transe. Malin viser seg som en god venninne ,eller gjør hun det ? Boka viser veldig godt refleksjon og hvor vanskelig det egentlig er å stå i stormen for ett vennskap, mot «de andre». Jeg syntes at boka passer til 9-12 år. Jeg liker boka veldig godt. Boka er bra skrevet. I boka syntes jeg at Malin kunne sakt i fra om hva Sarah.

 176. Avsnittet handlet om to jenter som het Leona og Malin. Leona er ny på skolen. Leona bruker laken når hun skifter. Det syntes Malen er litt rart. Til slutt kommer en fra klassen å avslører henne.

  Jeg syntes boken var kul. Fordi det skjedde mye rart.

  Jeg anbefaler boken for de mellom 8-15.

 177. Boken handlet om to jenter (Malin og Leona) som blir gode venner. Malin synes at det er noe som ikke stemmer, fordi Leona bruker laken for å skifte i gymtimen. Jeg synes at boken var litt ekkelt og rar. Du burde lese boken fordi det var godt skrevet og det handler om noe fint og uvanlig. Jeg ville ha anbefalt boken til 5-8 klassinger. Jeg gir terningkast 4.

 178. Vi skulle vært løver av Line Baugstø.boken handler om at det er en jente som heter Leona som er ny på skolen. Malin blir godt kjent med Leona. De lekte sammen bakte sammen og mye annet. Mange lurte på hvorfor at Leona brukte et laken når hun skiftet til gymtøy. Jeg likte godt denne boken. Jeg likte boken veldig godt fordi at den var skrevet så jeg ble trukket inn i historien, ikke minst var den ikke så vanskelig å lese. Når jeg leste så gikk tiden veldig fort, selvom jeg ikke er så glad i å lese. Jeg følte det gikk 2 min men det tok faktisk et kvarter av mitt liv. Den var meste spenene på de siste sidene. Boken

  Jeg anbefaler denne boken for de som er mellom : 8-12 år
  Jeg skulle ønsket at dette utdraget varte litt lengre.

 179. Jeg synstest utdraget var spennende, men at det hadde en litt brå slutt. Den handler om Malin og Leona, som er venner. Leona er ny i klassen, så ingen skjenner henne særlig godt. I gym garderoben bruker Leona et laken knyttet sånn at kroppen hennes blir skjult som om hu har noe og skjule, og da en jente i klassen drar det ned, kjønnet de at hun kanskje ikke er en jente. Bra historie.
  Tror nok ikke jeg kommer til og lese boka, men sikkert en bra bok, det var bare et litt forvirrende utdrag. Alt var litt travelt på en måte.

 180. Hovedpersonene i utdraget er Malin og Leona. Leona er den nye jenta i klassen. Malin tar godt i mot Leona. Men Leona har noe å skjule for i garderoben skifter hun med et laken foran seg. Sara lurte på hva det var, så hun dro av lakenet. Jeg likte at den sluttet spennende. fordi på slutten var det mest spenning.

 181. Vi skule vært løver av Line Baugstø.

  Vi skule vært løver handler om Malin og Leona, Leona er ny i klassen og har blit ven med Marlin når de skal ha gym tar Leona og knyter et laken rundt halsen sin og kler av seg så kommer Sara og spør om hva hun er redd for og Leona bare overser henne så drar Sara i lakenet sånn at hun er nesten naken men det rare er at hun ikke older får brystvortene men det eneste på kroppen som er dekket av kler nemlig rompa.

  Jeg likte ikke boken fordi der er ikke den typen bok jeg liker, men jeg syne inholde bra.
  Jeg synes bokken passer for 10-12 åringer

 182. Utdraget handler om Leona som har starta i klassen til Malin. Leona er glad i å spille gitar og flink til å spille kanonball. Hun slo ut både Sarah og Yasmin. I gymgarderoben skiftet hun med laken rundt seg. Sarah var sikkert sur og mistenkelig, så hun dro ned lakene. Der sto Leona med bare trusa på. Hun holt seg ikke foran brystene, men ******
  «Er du gutt!?»
  Jeg syntes at boka var inntresang og spennende.
  Sjanger: Identitet
  Sarah: Frekk og slem. Malin: Snill, redd og flau. Leona: Snill og kul
  Boken tar opp et viktig tema om å bytte kjønn.
  Jeg anbefaler boka til gutter og jenter 10-12 år.

 183. Vi skule vært løver handler om Malin og Leona, Leona er ny i klassen og har blit ven med Marlin når de skal ha gym tar Leona og knyter et laken rundt halsen sin og kler av seg så kommer Sara og spør om hva hun er redd for og Leona bare overser henne så drar Sara i lakenet sånn at hun er nesten naken, men det rare er at hun ikke older får brystvortene, men det eneste på kroppen som er dekket av kler nemlig rompa.

  Jeg likte ikke boken fordi der er ikke den typen bok jeg liker, men jeg syne inholde er bra.
  Jeg synes bokken passer for 10-12 åringer

 184. Leona er ny i klassen, hun blir godt tatt i mot av Malin. Men hver gang Leona skal skifte i gymmen, har hun et laken foran henne. En gymtime skal dem ha kanonball, og Leona blir valgt til sist, men er kjempe god, og tar mange. Etter gymtimen kommer en i klassen som heter Sara og spør hvorfor hun har et laken foran når hun skifter. Leona sier ingenting, og Sara drar av lakenet til Leona.

  Jeg synes utdraget var veldig spennende, fordi jeg ble overrasket, og fordi forfatteren forklarte godt.

  Jeg synes at andre burde lese den, fordi den er veldig bra.

 185. Jeg likte når Sarah dro av lakenet til Leona. Jeg syntes boken var bra fordi den var spennende og hadde mysterier i. Jeg gir den får terning kast 4,5. Jeg anbefaler denne boken til 8-13 burde lese den.

  • Jeg likte boken veldig got jeg synes den var veldig bra siden den støter de som er født i feil kropp.❤^﹏^

 186. Jeg syntes denne boken var veldig veldig veldig bra syntes det er bra att det kommer en ting mann ikke tenkte att skulle komme håper jeg kan lese den = )

 187. Denne boka likte jeg litt men ikke så mye. Det er bare fordi at boken har ikke bilder fordi jeg synes at den var litt kjedelig uten bilder. Hadde 😊😊😊😊😊😊😏😏👋🏽👋🏽👋🏽👋🏽

 188. Jeg syntes boken var kjempe bra. Den handlet om viktige temaer i 2019. Boken blir litt klein i enkelte situasjoner. Men ellers er den kjempe bra. Boka passer for barn fra alderen 7-12 år🧗🏻‍♂️🐫🦒🦍🦆🐷🐨🐮🥾🤘🏻👍🏻😀

 189. Den er helt super, jeg har så lyst til å lese den nå. Den passer bra for mest jenter men også gutter i alderen 9-13 år. Terningkast 5.

  • Jeg ble veldig overrasket da jeg fant ut at Leona var en gutt, men den var veldig kjedelig:/ kunne vært bilder i den.

 190. Jeg fikk veldig lyst til og lese boken. Det var en veldig åpen slutt som var veldig spennende.
  Dere tar ut veldig gode utrag fra boka.

 191. Jeg synes boken er spenene å den vil jeg lese !! Den har respekt for folk som er annerledes en oss så jeg likte så SYNSYKT denne boken.

 192. Jeg synes utdraget var veldig spennene men skulle ønske det ikke sluttet så brått, jeg vill lese resten.
  Terningkast:7/10

 193. Jeg synes at boka var veldig bra! Jeg er som regel ganske kresen når det gjeller bøker men denne var helt perfekt. Jeg har lyst til og låne denne på biblioteket.

 194. Jeg syns at boken er spennen, å jeg trur at jeg skal låne denne boken fra biblioteket😅📚

 195. Jeg synes denne boka var veldig bra fordi at det var kule personer med i boka.Det var spennende fordi at Malin,Leona og Amina skulle starte et band og jeg liker musikk veldig v godt.

 196. Vi skulle vært løver.

  Leona er ny i klassen og blir BFF med Malin
  I gymmen så bruker Leona laken for å ikke vis seg fram men Sara drar det av så Leona nesten er naken
  «Er du GUTT!!» sier Shara

  Jeg syntes den var veldig bra men teksten slutta litt brått, har veldig lyst til å lese resten. Jeg anbefaler denne boka 7-10 år❤️

 197. Jeg synes vi skulle vært løver var veldig spennende, gøy men også litt rar. Jeg lurer veldig mye på hva kommer til å skje i slutten. Jeg vil lese hele boken og hvis jeg skulle gi en terningkast til nå så hadde det vært 5.👌😊

 198. Jeg synes vi skulle vært løver var veldig spennende, gøy men også litt rar. Jeg lurer veldig mye på hva kommer til å skje i slutten. Jeg vil lese hele boken og hvis jeg skulle gi en terningkast til nå så hadde det vært 5.👌😊 Men jeg synes den boken kunne ha vært fra 10-14 år.📚

 199. Jeg synes vi skulle vært løver var veldig spennende men også litt rar. Jeg lurer veldig mye på hva kommer til å skje i slutten. Jeg vil lese hele boken og hvis jeg skulle gi en terningkast til nå så hadde det vært 5.👌😊 Men jeg synes den boken kunne ha vært fra 10-14 år.📚

 200. Denne boka var ekkel, jeg synes at denne boka burde blitt anbefalt for personer som er 14 eller mer.

 201. hei. jeg syntes at boka var sånn passe,f.e.k.s når de gjorde 1 ting så plutselig så stod det at pappa har lappa sykkel hjulet.

 202. Detter var en veldig spennende bok. Jeg likte at hun Leona var så mystisk. Jeg har veldig lyst del å lese videre i denne boka. Jeg vill anbefale denne boka til alle fra 9-12år. Jeg gir denne boka terningkast6️⃣

 203. unne skulle vi vår løver.
  Boken handler om Malin,Sara og Leona som var den nye jenta i klassen.og Malin som tok henne godt imot.og de er også sammen på fritiden og leker.

  Her kommer det et lite avsnitt av boken.
  Malin har tatt godt imot Leona,den nye jenta i klassen.de er sammen på fritiden,på gruppa i KRLE og planlegger å starte et band. Men det er noe som ikke helt stemmer. Hvorfor bruker Leona laken når de skyfter i gymmgarderoben? Har hun noe og skule.

  Hva syntes jeg om boken?
  Jeg likte ikke boken fordi jeg syntes den var skadelig,og ikke så godt skrivet.jeg likte ikke temaet fordi jeg syntes det er litt skadelig og lese om sont.
  Men hvis du liker dette temaet så ambefaller jeg denne boken.

  And the oppppp kskskskskskssksksksksksk

 204. Boka handler om en ny person som heter Leona.
  Hun har noe å skjule for de andre i klassen sin og prøver å ikke bli oppdaget, men det er vanskeligere enn det ser ut til.
  Hoved personene i Vi skulle vært løver er Malin og Leona.

  Boka er identitet
  Jeg likte ikke boka så veldi mye, fordi jeg syntes den ikke var så veldi spennende.
  Jeg vil helst ha mer action i boka da hadde jeg nok likt den litt mer.
  Det eneste jeg likte var at det var lit mystikk i boka og jeg fikk tenke litt selv, jeg fikk ikke all infoen i det jeg leste det likte jeg.

  Jeg anbefaler boka for folk som liker mystiske bøker og mystikk, men ikke for folk som ikke liker slike bøker.
  Jeg ville ikke lest boka.

 205. Boka handler om Leona og Malin. De
  har framvisning i KRLE om islam.

  Leona har flyttet til ett nytt sted og blir tatt godt imot av Malin.
  Det er gym og Leona bruker laken når hun skifter.
  Sarha drar av lakene og de ser at Leona er en gutt.
  Jeg syntes boka var litt rar.

  Jeg gir boka terningkast 3-4.
  Jeg anbefaler boka til 5-8 klasse.

 206. Vi skulle vært løver
  Boka handler om Malin, Leona og Sara. Leona er ny i klassen og Malin tar hun godt i mot.

  Leona skifter med laken i gymgardroben. Sara drar lakenet av, da ser de at Leona er en gutt. Malin vil hjelpe, men tør ikke. Jeg syntes boka var ganske rar.

  Jeg tror ikke helt denne boka kan klare å vinne bokslukerprisen, men den er kanskje litt viktig.
  Jeg anbefaler boka til 5-7 trinn.
  🎲=3-4

 207. Grøss og gru
  Mareritt

  Denne teksten handler om en gutt som heter Mattias. Sjangeren er horror.

  Det som overrasker meg er at den Mia kom Inn på rommet og etter det i dokke huset.

  Jeg lever meg ikke lett inn i handlingen.
  Jeg synes at Mattias er dum og at Mia er litt skummel.
  Den er litt spennende.
  Jeg får ikke lyst til å lese . Den er litt vanskelig å lese fordi den er nynorsk.

 208. Vi skulle vært løver

  Boka handler om en jente som heter Leona som starter på en ny skole.
  Hoved personen er malin, hun har begynt å henge med leona.

  Det er en veldig seriøs bok så hvis du liker humor ikke at det er seriøst så burde du ikke lese denne boka.
  Jeg likte at den var rett inn i teksten å ikke at den begynte å forklare masse.
  Den som liker sånne seriøse bøker bør lese denne boka.
  Jeg får litt lyst til å lese denne boka, men ikke helt vill etter den.

  Så hvis du er en lese hest som elsker seriøse bøker så anbefaler jeg den.
  Jeg likte den sånn passe terningkast 7/10.

 209. Victoria Vargmo og jerntrollet
  Teksten handler om Victoria Vargmo som er kvart vette, men egentlig bare vil være et helt normalt menneske. Historien er fra 1939.
   
  Hun og moren drar på skogstur. Det er da det kommer to menn. De hilser de pent på Victoria og moren. Så sa de at de ville ta med Victoria først til Oslo deretter til Berlin for å forske på vetteblodet deres.
   
  Sjangeren er helt klart fantasy. Jeg syntes den var veldig spennende, med gode beskrivelser, lett å lese og en bra historie, men bare ikke helt min smak. Favoritt beskrivelsen min er når moren til Victoria blir beskrevet. Tekstens svakhet er kanskje at den kan være litt for skummel for de yngste. Det irriterte meg litt at det var en veldig bra avslutning på utdrag.
   
  Jeg anbefaler teksten hvis de elsker spenning, drama og ikke lett får mareritt.

 210. Denne teksten handler om Leona, hun er ny i klassen, men hun har en en ting å skjule. Malin har tatt henne godt i mot og de er gode venninner.

  Dette er en bok om identitet. Jeg likte denne boken fordi den handler om identitet og spenning. Jeg likte spesielt godt at den startet litt ute i selve boken. Den er også lett å lese hvis du er ca. 8-12 år gammel. Det jeg ikke likte med boken er at den slutter så brått og man får lyst til å lese mer.

  Jeg anbefaler denne boken fordi den er lett og lese og veldig interessang.

 211. Vi skulle vært løver
  Boka handler om Malin, Leona og Sara. Leona er ny i klassen og Malin tar hun godt i mot.

  Leona skifter med laken i gymgardroben. Sara drar lakenet av, da ser de at Leona er en gutt. Malin vil hjelpe, men tør ikke. Jeg syntes boka var ganske rar.

  Jeg tror ikke helt denne boka kan klare å vinne bokslukerprisen, men den er kanskje litt viktig.

 212. Boka var veldig lærerik. Den var også ganske spennende. Jeg vil gjerne vite hva som skjer videre. Håper skolen kan låne denne boka fra biblioteket i Stavanger. Hvis jeg var Leona hadde jeg håpet at Malin kjeftet på Sarah.

 213. denne boken er spennende fordi det er godt skrevet det handler om mobbing og det er ikke greit men den er bra

 214. Jeg synes at boken var super, fordi at jeg fikk høre litt om at Leona egentlig var en gutt, og at da Leona var i garderoben og skiftet hadde hun et laken for. Men jeg syntes at det var dumt av sara å dra av Leona lakenet.

 215. Å skrive om identitet er vanskelig fordi det er så lett og tråkke noen på tærne, men det klarer denne forfatteren kjempe bra.Boken har en veldig lite tiltrekkende forside, men gir man den sjanse kommer man ikke til å angre. Jeg har leste den i fjor og har anbefalt den til mange av vennenes mine. Hilsen Leah 11 år.

 216. Jeg elsker boka, jeg viste fra starten av Bokslukerprisen. En venn av meg i klassen leste den i fjor og jeg tror hun elsket den. Derfor ville jeg låne den, men de hadde den ikke da jeg ville låne den. Dette er et veldig skjørt tema for mange, det er enkelt og tråkke folk på tærne, men forfatteren har klart dette fint, jeg tror ikke forfatteren har tråkket nonen på tærne. Det er vanskelig og komme seg ut av skapet for mange, denne boken tror jeg hjelper folk og komme ut av skapet. Dette er en god bok og viser følelser. Jeg tror boken hjelper veldig mye med hvordan man skal vise respekt for de som føler de er i feil kropp. Takk til Line Baugstø <3

 217. Jeg syntes den ikke er så bra det var ikke noe for meg.jeg likte den ikke fordre jeg liker ikke liker sånne type bøker.Terningkast 3

 218. jeg synes det at Sara var slem mot jasmin.
  Jeg anbefaler 8 til 13 år. Fy den handler om jenter esj.
  Hahaha jeg men boka får bra fra meg Adrian Vikan hjortland.
  👍👍👍👍👍👍😄😄😄😄😆😆😆😀😀😀😎😎😎😎😎😅😅 🙂 :! -_- jjjjjjjjjjjjjjjjjyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttttttttt

 219. Jeg syns det var en spennene bok men litt barnslig den var ganske overaskene, men anbefales definitivt.

 220. Det var en bra historie passer fra 9 år å oppover
  Men ikke min bok liker mer fantasy og sci-fi.

  6/10

 221. Dette må jeg si var en favoritt! Denne boka er veldig lærerik mener jeg. Leona begynner på en ny skole og Malin tar henne godt imot. Selv om det viste seg at Leona var transe stilte Malin fortsatt opp for henne. Det er det jeg kaller å være en god venn. Jeg anbefaler at barn fra 8-13 burde lese denne boka. Terningkast 5. ^^

 222. Ganske bra bok! Skulle ønske det var litt mer å lese fra utdraget. Det kunne stått litt mer om hvorfor hun flyttet, men ellers helt 👍 opp! Jeg anbefaler den til barn fra 8 til 13 år.
  Det er fordi man må kunne respektere hverandre for den man er uansett hva. Som jeg sa er den ganske bra og jeg har lyst til å lese mer. Kanskje kunne de beskrevet hvordan de så ut? Uansett… TIPP TOPP!!!😎😎

 223. Boka var veldig bra ! Den var spennende og kul 😀 jeg fikk lyst og lese mer av boka .😊
  Boka viste at vennskap aldri tar slutt❤ .Andre må lese den. den viser at man kan vere seg selv . En del av boka var litt ekkel . Anbefalt får 8-13😊❤👌😀🎉

 224. jeg synes boken var bra.den hadde en fin moral.den er kanskje enda bedre for jenter.Boka er for 9-13 år.den for en sterk 5 av meg.

  Yeet

 225. Jeg syntes boka var interessant. Det var liksom sånn i det ene øyeblikket handla det om Shara og i det neste Leona. Jeg fikk veldig lyst til å lese resten.
  Av meg får boka terningkast 6
  ps, den handler om identitet og forelskelse.

 226. Jeg synes at den var veldig spennene😍Denne boka kan man lære mye av. Jeg kommer til å vil fortsette å lese den.😉 Jeg synes at boka var veldig bra. Det kunne ha vært i virkeligheten.
  Terningkast 6😃Anbefaler at barn fra 8-13 leser den👌

 227. Boka var veldig spennende og kul . Jeg fikk lyst til å lese resten av den. Slutten var morsom. 👌👌👌👌🍔🍔🍔🍔🍔🍔🐽 Jeg er også redd for å presentere ting for andre.
  .

 228. Jeg syntes denne boka var veldig bra! Og jeg fikk veldig lyst til å lese resten av den. Jeg ville gitt den 8 av 10. Jeg syntes boka var spennende. Og jeg vil absolutt anbefale den fordi jeg syntes det var et viktig tema i den.👍

 229. 😛Jeg synes at boka var veldig bra fordi at den hadde et budskap som ikke som ikke så mange bøker har. Jeg vil anbefale denne boka fordi den var spennende og handler om vennskap. Jeg vil gi denne boka 8 av 10 stjerner. ♥👭Boka passer for 9 til 13 år
  Jeg kommer til å lese resten var ♥😛

 230. Super den sluker alle tanker man vil bare lese mer og mer.😍💜Jeg elsker og lese men jeg er litt kresen når det gjeller bøker. Men denne likte jeg. Jeg vill bare lese hele boka og dette er den beste hittil.😀😂.Den er tommel opp for meg👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 231. Jeg syntes den var veldig bra fordi den hadde et fint innhold👍Det var spennende det lille jeg leste📓Jeg fikk skikkelig lyst og lese hele boka. Jeg anbefaler og lese boka for alder
  8-15 år. Det handlet om vennskap og litt andre ting✌🏀🏀🏀🏀🏀🏀

 232. Jeg synes den er veldig bra bok . Jeg har lyst til å lese hele boka .Boka er spennene og den kunne ha vært virkelig.😉
  Jeg ambefaler å leser den. Den passer til 9-13 år.👍
  Jeg gir terningkast 6

 233. Boken er ganske kjedelig fordi det er lite action men jeg synes alle bøker kjedelig fordi jeg liker ikke bøker bare filmer fordi jeg liker å lese men å slappe av så jeg liker ikke bøker

 234. Eg elska boka eg kommer til og lese resten av boka det var veldig bra innhald.
  Eg anbefaler boka til 9-13 år.
  Eg likte tema i boka for det handla om «seg sjølv» og litt spenning.
  Veldig viktig innhald.

 235. Boka var veldig bra og og spennende og den hadde bra innhold. Boka handler om identitet, eit viktig tema. Boka handler om ei jenta som har eit laken foran seg i garderoben og så detter lakenet ned. Så holder hun armene foran den blomstete trusa men ikkje overkroppen..

 236. Jeg snuse at boka var gøy å lese jeg vil forteste på boken vis jeg får den. den var spenene og jeg sunes at boka passer folk mellom 8 – 15 år
  og jeg mener at boka er en 9 ut av 10.

 237. jeg synes boken var bra og spennende. jeg fikk lyst til å lese hele boken denne passer for 8-14 år

 238. Den ble mer og mer spennende i dette utdraget, det var bra.. Det var en viktig bok, så vi ønsker å lese den høyt i klassen.
  Litt vanskelig for noen å lese om når noen kler av seg. En bra bok, men litt vanskelig med seksualitet. Vi skal lese boka.

 239. Jeg ble overrasket da jeg fikk vite at leona var en gutt. Jeg vil hjerne lese mer i boken og finne ut mer om hva som skjer, det virker spenene. Boken får karakter B+.

 240. boka er bra,fin,morsom og overraskende kul,ekkel, fordi Leona er et INTETKJØNN.
  bampampa.

 241. Jeg syntes at boka var gøy og jeg vil Jærne lese resten boka er litt ekkel også jeg gir boka terningkast 4 og jeg føler at boka passer får folk som er 10 til 14

 242. boken var veldig bra den var så bra at jeg jikk til bibloteke og lånte den👏👏👏👏😊

 243. Jeg syntes at boken var dårlig, fordi det ikke skjedde noe. Jeg syntes krim-bøker er mye bedre.
  Utdraget hang ikke sammen med tittelen.

 244. Jeg synes at boka var bra.
  men det kunne vært litt mer på starten siden da var den litt kjedelig.
  Men ellers bra

 245. jeg synes boken var bra.
  jeg kunne godt ha lest videre.
  jeg kunne ønske at vi fikk vite hvorfor den het vi skulle vært løver.
  jeg ambefaler den fra10-13år

 246. Jeg likte utdraget veldig godt,men det som var dumt var at når det ble spenene så er utdraget slut!

 247. Jeg likte boka godt. Jeg vil gjerne lese boken ferdig. Jeg likte at boken handlet om at alle er forskjellige og kan være født i feil kropp. Jeg anbefaler boka får de som er 10-14 år. 9 av 10 stjerner.

 248. Dette utdraget var ikke noe gøy, jeg synes at denne boka kan passe litt mer for jenter. den var ikke gøy fordi jeg er ikke fornøyd med at sjangeren var identitet, den burde ha vært drama fordi det var veldig mye drama.

 249. Jeg synes boken var fin fordi det handler om vennskap. Det er veldig fin bok. Jeg likte at hun tok så fint i mot hun nye jenta.

 250. Den er ikke min stil og den var litt rar. Jeg hadde ikke lest den hvis jeg hadde valgt selv, men jeg synes ikke det er rart hvis andre leser den, men jeg likte den ikke så godt.

 251. Jeg synes at ‘Vi skulle vært løver’ var veldig bra. Jeg synes at boken hadde en bra historie. Det var gøy hva det handlet om og det var litt spenning. For at den skulle ha blitt super, måtte den ikke ha like mye jenteprat.

 252. Jeg likte boken, men den var ikke akkurat for meg. Jeg anbefaler den for de som liker dramatiske bøker. Hvis ikke bør du prøve å lese den og se om du liker den.

 253. Jeg synes boka var bra men det var ganske frekt at noen bare rev av håndkleet til leona

 254. Det var spennende. og hun Sarah var skikkelig slemme hun røsket i trusa til Leona hun er…..
  Hun hoved personen var tøff veldig tøff.
  Jeg ble sint når Sarah var fæl.

  Jeg vil anbefale denne boka for 10 til 14 år og de som vil lese drama☺

  Jeg like boka veldig godt for det er min smak.
  Jeg likte det💜

 255. Eg gjer den terningkast 3 fordi at den var kjedelig og den var ikkje så gøy. Den var kjedelig fordi den var ikkje spenning i den.

 256. Boka var bra men litt rar.
  Fikk lyst til å lese meir av boka fordi den var spennande og eg har lyst og finne ut om kva som skjer med den personen og om ho er ei jente eller ein gut.
  Eg gir terningkast 3️⃣.
  Eg synes boka var passe bra❗️

 257. Eg synes at slutten var spennande og de er fordi at jentene trudde at Leona var ein gutt.
  Og dei andre jentene synes at det at ho skifta bak eit lyse blått laken.

 258. Eg synest boka var rar fordi på slutten var det ekelt. Dei trude Leona var ein gutt. Det gir ikkje noko meining. Terning kast 2

 259. Utdraget var litt spennandes i starten da dei to jentene var venner. I midten av utdraget var det også litt spennande fordi dei kanskje skulle lage band. Og slutten var litt rar da dei var i jentegarderoba.

 260. Det var ein veldig bra bok, men det var litt for lite spenning for meg. Eg vil anbefale 7-12 terningkast 4.

 261. Eg synst at utdraget var kjedelig, rart og ekkelt. Eg synst at utdraget var kjedelig fordi den hadde ingen spenning i seg. Den var rar fordi det var en hen i jentegarderoba. Eg synst at den var ekkel fordi vi er ikkje komt så longt av vi har seksual-undervisning på skulen, koffor snakker dei om sånt????

 262. Det kunne vere meir spenning i boka. Men eg likte ikkje slutten av boka. Men ellers var boka bra.

 263. Den var bra i begynelsen men blei betre og betre den mest spennande episoden var då dei fant ut at Leona var ein gutt Så denne boka gir eg bra fordi den var litt kjedelig i begynelsen og blei betre og betre

 264. jeg likte boka fordi den var spennende å lese.
  den var bra skrevet men det er ikke det jeg liker best å lese om.
  jeg gir den terningkast 4

 265. Jeg syntes den var litt kjedelig fordi jeg ikke liker temaet de skule ha skjedd mer Ting.

 266. Eg synes boka var lit bra fordi det var spenning men den var lit ekkel men den var bra synes eg

 267. I begynnelsen av utdraget var det litt kult og spennande fordi dei skulle lage ett band. Men så blei det litt rart og ekkelt fordi ho tok av lakene og trusa det var ekkelt.

 268. Dette tror jeg er det beste utdraget hittil.
  Det handler mest om de to jentene Malin og Leona.
  Jeg syns utdraget slutter veldig spennende og jeg får veldig lyst til og lese videre.
  Jeg tror boka får en bra eller passe bra av meg.

  Jeg trodde a Leona liksom skulle ha masse pels på en måte fordi boka heter vi skulle vært løver.🤔

 269. Boka var bra skrevet å lett å lese. Selv om jeg likte boka var den ikke fult så spennende som forventet. Alt skjedde på slutten veldig brått

 270. Eg synest at boka var litt kjedeleg på begyndelsen. Men boka var spennande på slutten syns eg. Eg ønska at boka var litt lengere. Eg ønska og at det var meir som skjedde i boka. Og om Leona var ein gut. Eg syns at boka var bra

 271. jeg synes boka var bra fordig det var mye tanker om det som malin tenkte om leona

  KANSJE LEONA ER EN GUTT LEON

 272. Eg synes boka var spenandet på slutten og litt kjedleg på starten. Eg ønska at den var litt lengre. Det kun skjedde litt meir i boka. Eg vil jo vite om Leona var en gut. Eg synes boka var bra.

 273. Eg synst at utdraget fra boka var spennande eg likte den delen av utdrage da dei fann ut at leona var ein gut fordi at Sarah tok vekk lakenet til leona. Så eg synst boka fortener veldig bra.

 274. jeg synes den er veldig rar og ekkel.
  den var litt kjederlig og det var ikk min type bok SLUTT!

 275. Eg synst at den var kjedeleg på starten. Eg synst at slutten var spennande, fordi Sarah drog lissa som hold opp det lyseblå lakenet. Slutten var best synst eg. Men kvifor hadde Leona ein blomstrete truse? Eg lurer på kva som skjer vidare i boka. Eg lurer og på kvifor Leona ville bytte i jentegaderoba. Når ho egentlig er ein gutt. Eg gjir terning-kast 8/10.

 276. Jeg synes boken var spennende og morsom.Jeg anbefaler den til andre.Jeg gir den 8/10.Jeg vil lese mere!!!

 277. Eg syns det burde vere meir spenning. Eg likte ikkje slutten men eg kunne lese boka. Eg gjer den ein sterk 5/10

 278. Eg synest at boka var morsom eg kunne ønske at dei fortalte litt meir på slutten.eg har lyst til og lese resten av boka fordi eg lurer på om ho er ein jente eller ein gut.
  Terning kast fem.

 279. Jeg synes boka var veldig bra
  Jeg skal prøve å finne boka på et bibliotek
  Jeg gir 10 av 10
  👍🙂🙂😁

 280. Boka begynte som mången bøker jør. Men etterkvart blei den rarere og rarare. Og spennende. Eg har lyst å finne ut om Leona er ein gut eller jente. Og eg lurer på om Malin vil støtte ho. Sara er sikkert den slemme jenta som får det ho vil. Og det er derfor ingen seier noko. Men eg synst at Malin burde sagt noko som støtter Leona. Kanskje ho jør det i resten av boka. Vist ikkje er ho ikkje en go venn. Boka får terning kast 5.

 281. Jeg synes den var bra spesielt nor Sarah sa er er du en gutt?!😂😂
  Jeg vil vite mere😂🤪

 282. Jeg synes boka var super pågrunn av set hver mye beskrivelse og den hadde mye supert innhold.

 283. Den var bra kunne gjerne lest mer.
  Jeg tror Leona er en gutt
  Å at hennes egentlige navn er leon
  Og hvordan Malin reagerer på at Sara er ekkel med leona
  Lurer på hvorfor boka heter (vi skulle vært løver)

 284. Jeg syntes boken var super fordi den hadde spenning og den var mystisk. Det jeg likte med boken var når de skulle lage band og når Sara ropte «ER DU GUTT!»

 285. Den var OK syntes jeg da men jeg kan anbefaler den til andre folk som liker sone typer bøker

 286. Jeg syns boka var helt OK. Jeg tror kanskje det var gutt som spionerte å latet som det var en jente. Så jeg gir boka OK.

 287. Utdraget var morsomt å fikk lyst til å lese resten av boken.Utdraget var super
  Virket som en veldig bra bok

 288. Jeg synes at boka var spennende og det var mye som skjedde. Jeg vil veldig gjerne låne boka hvis jeg kan ;-; jeg anbefaler 4-5 klasse. Det var snilt av Malin å bli venn med Leona. Leona var sikkert veldig glad når Malin kom bort til Henne å ville være venn med henne, jeg hadde vært veldig glad hvis jeg var Leona . Jeg kommer til å lese den så fort så mulig , hvis jeg får tak i boka da ;-;
  Leah 11

 289. Jeg synest boka var bra.jeg synest boka var spennende og litt drama i garderoben.Jeg fikk lyst og høre mer.☺️Men det var bra vil bare lese mer.🤗🤪

 290. Ikke endens verste bok men likte den ikke helt men ble nysgjerrig På slutten fik låst til og lese mer der på slutter

 291. Jeg syntes boka var litt overdrevent men litt bra også. Jeg lune ha lest hell boka.❤️

 292. Jeg syns den var veldig artig men jeg viste ikke først hva hun hadde under lakenet for Sarah dro det ned 😂

 293. Jeg synes den var veldig bra😁fordi at den var spennene jeg fikk lyst til og lese mere med en gang det var ganske spennende det som skjedde i garderoben😁jeg lurer på om Leona er gutt?😊😁

 294. Den var bra, jeg fikk lit lyst til og høre mere om boken ,men var ikke helt min beste bok.

 295. Dårlig beskrevet av personene men bra forklart av følelser. Man får bilder i hodet men ikke noe for meg. Litt spennende. Kunne vært litt bedre. Terningkast: 4

 296. den var bra men det var litt for dårlige forklaringer på personene. men den var sendende og jeg fikk mange bilder i hodet. skulle ønske det var litt bedre forklaringer på folkene i boken. men ellers var boken bra;)

 297. Boken handler om mye rart og kunne hatt mer spenning, men den var ganske gøy da.
  Jeg MÅ lese boka! Terningkast: 4

 298. den var bra fikk masse bilder i hodet. kunne gjerne lest hele men den kunne vært bedre på grunn av temaet og de kunne forklart hvordan de så ut men det lagde jeg i hodet. ellrers forklarte de veldig bra hvordan de reagrte. terningkast 4 men en sterk firer.

 299. Jeg synes boken var spennende fordi det var noe som ikke stemte med Leona. Det var litt gøy at henne var ny i klassen og ingen visste så mye om henne. De kunne beskrive personene litt mer. terningkast 5. Passer til 10-12 år.

 300. jeg synes at boken var spennende fordi det skjedde noe HELE tiden, terning kast 5 passer til 10 til 12 åringer

 301. Utdraget handlar om at Leona kjem til klassen og Malin tar ho godt imot. Leona står med laken i garderoben i gymmen. Sarah tar av lakenet til Leona og ho er gutt. Eg synest boka var kjempebra fordi den var san skikkeleg jentebok. Eg gir boka terningkast 5.

 302. bra men ikke bra nok det var mange bra beskrivelser men ikke om hvordan personene er
  så bu kom igjen a plis@

 303. Det handler om ein ein jente som er eigentleg ein gut. Ho var ny i klassen. Ho heiter Leona. Vennen til leona er Malin. Eg synest at boka var spennande. Den var litt rar på slutten.

 304. Leona er ny, ho har blitt bestevenn med ei jente med namn Malin.
  Men Leona hadde ein hemmelighet som blei funnet ut i garderoben, Leona er ein gutt!!
  Eg syns boka var ganske merkelig for det var ein så open slutt.

 305. Eg synest boka var bra. Og at Leona og Malin har eit godt vennskap. Endelig er det ein bok som handlar om identitet, det er bra.
  Boka var super!!!! <3 Denne burde ivertfall vere bokslukerprisen.

 306. Vi skulle vert løver
  Utdraget handlar om at det er ein jente som heiter Malin.
  Ho blir venn med ein ny i klassen, som heiter Leona.
  Men Leona har noke å skjule, ho bruker eit laken kvar gong i i garderoben etter gym.
  På slutten i utdraget finner jentene ut at Leona faktisk er ein gut.
  Eg syns boka var bra men ikkje super.
  Terningkast 4.

 307. Den var stalkerish og dårlig i guess
  likte ikke ideen på boka den var litt for mye for med
  på en dårlig måte. terning kast 1

 308. Utdraget handlar om at Leona er ny på skulen, ho får ein venn som heiter Malin. Men plutselig viser det seg at i gymgarderoben kjem Sarah bort og dreg av lakene Leona har på seg når dei byttar klede, også er eigentleg Leona ein gutt!

  Eg synest boke er ein viktig bok for alle i min alder. Boka dreg fram ein viktig ting, alle er forskjellige.

 309. Jeg synes den er er bra
  jeg har lyst og lese resten av boka
  anbefaler jenter til og lese den

 310. Jeg syntes at boke var bra jeg leste mer en jeg hadde tenkt fordig jeg ikke klarte og legge boken fra meg.😊👍

 311. Vi skulle vert løver.

  Den boka handler om identitet av hva eg tenker er ein gut som vil verre jente.

  Eg likte denne boka litt og den var veldig kul uansett om den ikkje er kva eg liker.

  Og det er den fyrste boka som kan hjelpe veldig.

  Når eg las sluten på utdraget skjønte eg alt og boka og denne boka kan godt bli superfinalist.

 312. Det handler om to jenter som heter Malin og Leona.
  Det er noe som Leona skjuler. Hun leser bare kjærlighets-bøker. Etter kanonball så drar noen av lakenet Leona har på seg og viser ikke noe unormalt. Så sier jenta, er du gutt.

 313. Denne boka er ikke noe for meg, vi vet ikke hva skjer etterpå bare «Er du gutt?» Det kunne være bedre men det er ingenting særlig for meg, men hvis jeg kunne så skulle jeg lese mer, men den var litt kjedelig.

 314. Det kunne vært mer spenning og mer beskrivelser på personene for vi fikk ikke tenke hvordan dem ser ut. terningkast:4

 315. Jeg likte ikke den boken!!
  Det er ikke sånne type bøker jeg liker.
  Den var veldig ekkel.🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮

 316. Utdraget handlar om ei ny jente som kjem i klassen til Malin. Malin og den nye jenta Leona blir bestevennar. Men i gymmen har Leona laken over seg når ho byttar og dei andre jentene i klassen lurer på kvifor.

  Eg synest at det var litt uforventa slutt og litt open slutt.

  Boka har eit bra tema om at du skal få vere den du er.

  Eg forsto ikkje heilt inngressen men resten var bra.

  Eg synest boka fortjener å kome topp 5 i bokslukerprisen.

 317. jeg syntes boken var gøy og spennende. Det skjedde noe hele tiden og det var bra. Terningkast 5. Boken passer for 10-12. sksksksksksk and i oop.

 318. Den handler rettogslett om en transer jeg likte ikke boken så mye men jeg gir den ternigskat 4 eller 3
  jeg likte ikke boka fordig at ingen river av en truse av folk. og det var litt for mye drama

 319. Denne boken var veldig bra. jeg vil gjerne lese hele boken. den var spennendes og mystisk den får 5 stjerner av meg.

 320. Jeg syntes boken var ganske bra og litt spennende, jeg levde meg inn i boken og fikk bilder i hodet, jeg gir den terningkast 5 fordi jeg synts den kunne vært litt mer spennende, men ellers var den bra.

 321. Den var rar.
  Jeg likte den ikke den passer ikke meg. Jeg anbefaler den ikke den er ekkel og rar.

 322. Jeg synes boka var bra fordi den var spennende og jeg fikk lyst til og lese mer fordi at spenningen ikke tok slutt og at dem kanskje trodde ho var en gutt.😊😉💕

 323. Det var ein litt rar bok, for tittelen har ingenting med utdraget og gjere,men det var spennande og god bok. Det starta med at Malin og Emil skulle fram i klassen og lese ein krle presentasjon. Det gjekk fint for Malin sjølv om ho var redd. Så skulle Amina og Leona starte band, og det likte ikkje Malin. Så når dei hadde gym lurte dei andre i klassen kvifor ho hedde med seg laken, og holdt det framfor seg. Dei reiv vekk lakenet og då holdt ikkje Leona seg på brystet, men på nokon anna. Leona var ein gutt.

  Eg likte boka, og det var ein spennande bok. Anbefales 8-13 år. Den fortjener og bli superfinalist.

  Det for framm korleis det er og vere annerledes, og bli født i feil kropp.

 324. 🧸jeg synes at den var passe bra .hvorfor? Jeg synes at den kunne handle om noe annet ikke bare om Leona !!! Men den var litt spennende 🧸

 325. Boka er en av de ekleste bokene jeg har lest. For det første INGEN drar av en annet sin truse og for det andre hvis det var en gutt HVORFOR I ALL VERDEN SKAL SARHA DAR AV TRUSA TIL EN GUTT?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

 326. Jeg liker ikke sånne bøker i det hele tatt.
  Det er alt for mye for meg.
  jeg gir terningkast 0,00000000000000000000000000000000000000000000000001 av 10

 327. det er en ny jente i klassen å så blir en anna jente venn med det nye jente.
  jeg anbefaler du skal lese.

 328. Jeg synes den var veldig spennede og og veldig bra, fordi det handler om vennskap.og Leona begynte på en ny skole og malin søker henne opp ,som en ny vennine det gjorde at det var litt spennende og leona er kankje en gutt!,så da ble den veldig spennende kunne være litt bedre, men fikk lyst til å lese mere jeg gir den terning 5

 329. Det er et veldig bra og viktig å skrive om det å bli født i feil kropp. Vi fikk lyst til å lese mer i boka. Vi skjønte ikke med en gang hva boka handlet om, men skjønte mer etter hvert. Det var noen som likte boka, og noen som syntes den var helt ok.

 330. Jeg syntes boka var spennende, fordi den handlett om en ny jente som merket litt hemmelighetsfull. Jeg syntes den var kjempe bra og at Line Baugstø (forfatter) skrev den så det øyeblikket ble litt utvidet og mer spennende. Derfor ville jeg likt å lese den selv. Jeg gir den terning kast: 5/6.

 331. Vi skulle vært løver.
  Forfatter: Line Baugstø.
  Denne boka handler om en jente som heter Malin. Klassen hennes har fått en ny ‘’jente’’ som heter Leona. De har blitt venner, men det alle jentene i klassen synes er rart er at Leona alltid har et laken over kroppen når hun skal skifte til gym tøy og når hun skal skifte til vanlig klær igjen.
  Jeg synes at denne boka er sikkelig spennende, fordi den sier på en måte at man kan være forskjellige på sin måte.
  Denne boka anbefaler jeg til 5-7 klassinger.

 332. Denne boka handler om En ny jente på en ny skole som har en hemmelighet. Hun bruker laken når hun skifter, hvorfor? Jeg opplevde teksten til å være spennende og litt klein. Jeg synes boka var veldig bra og spennende. Jeg har lyst til å lese resten for å finne ut om Leona er en gutt eller ikke. Hvis man liker litt kleine ting burde du lese denne. terningkast 5/6.

 333. Boka handler om en ny jente som later som om hun er jente men i gymgarderoben finner de andre ut av at han er gutt.
  Jeg synes boka er spennende, og bra. Jeg ble litt kjenert inne meg når Sarah dro av lakenet.
  teksten er god for den har mange følelser i seg.
  Du bør lese boka fordi den er spennende, og litt morsom.

 334. boka handlet om Leona som brukte laken i garderoben når henne skule skifte. også var det en jente som dro ned lakene som alle så at henne var gutt !! Jeg opplevde at den var litt rar og spennende
  Jeg ambefaler denne boka.

 335. Boka handla om Leona som bruker hånkle i gym timene.
  jeg syns boka var veldig fin. Og jeg håper det er mange som vil lese den.Fordi den var veldig gøy å høre på.

 336. boka handler om en jente som starta på en ny skolen og hun var en gutt hun hadde et blått teppe i gym men .og så fordi hun hadde noe og sule. jeg syntes boka var kjedelig
  for de var ikke noe action i boka så det var lit kjedelig. men jeg trur noen som liker sone bøker vil elske den. jeg gir boka 3.

 337. den handler om en jente som er ny i en klasse som bruker hånkle når hun er i gymmen
  den var litt spennene.
  les den

 338. boka handla om en ny jente i klassen som ble venn med Malin men etter gym tiden kom Sarha og dro av forkle som Leona brukte[den nye jenta i klassen] og da sa Sarha «er du gutt» teksten var bra fortalte tydelig 7/10

 339. Den handlet om at det var en jente som het leona. i garderoben var det en jente som dro av lakene henes. da sa den jenta som dro av lakene er…er…er…du GUTT.
  Jeg syntes at 8-13 burde lese den.
  jeg synes at den var spennende dene burde leses.
  <3<3<3

 340. boka handler om en jente som tar imot en jente som heter Leona. En som heter Sara trodde hun var en gutt. jeg likte ikke denne boka. Den var litt spennende. hvis dere liker sjangeren identited er dette en god bok for deg.

 341. Denne boka syntes jeg var veldig spennene å lese om.Og ville heller lest litt mer av denne boka.
  Jeg opplevde at teksten hadde litt action.
  Teksten gjør den god fordi den har en spennene tekst.
  Jeg anmelder denne boka til de som liker å lese om litt spenning og action.

 342. boka handlet om en jente som hadde nettopp flytta inn og som hadde starta på skolen. den jenta heter Leona og det er Malin som forteller denne boka. men Leona er litt annerledes fordi når hun skifter i gymmen har hun et laken foran seg. plutselig bestemmer de andre jentene i garderoben drar av lakenet så holder Leona foran trusen og da sier en av jentene ER DU GUTT! Denne boka er veldig spennende og har mange beskrivelser og mye utvida beskrivelser. Jeg syntes at de som liker vennskap og litt spenning bøker burde lese denne.

 343. Navn: skule vært løver. Forfatter:line Baugstø. Sjanger: Indentitet.
  Litt rar vet ikke om slutten helt det er mye som går igjennom hode om ting som kan skje
  Men det var en ganske bra.

 344. Boka handler om en jente som har startet i klassen. Hun heter Leona, hun og Malin har blitt gode venner. Men det er noe rart med Leona, hun bruker noe som ligner et laken når de skifter i garderoben, silk at ingen skal se når hun skifter. Jeg opplevde teksten som en veldig spenene bok. Og jeg synes at forfatteren har fått til å utvide øyeblikket. Boka virker veldig bra og spennene. Jeg anbefaler boka til deg viss du liker spennene bøker.

 345. Boka handlet om en ny jente som het Leona, som brukte et laken hver gang hun kledde av seg. Men en som het Sarah ville vite hva hun skulte så hu dro av lakenet men hun skulte ikke noe annet enn det eneste stedet hunn hadde på seg noe. Så roper Sarah »ER DU GUTT?»
  Jeg syntes denne tteksten var ganske spennende og jeg vil vite mer skal deffentlig lese denne boka ferdig . Teksten er bra fordi man bare får lyst til å høre mer og mer og at det er super spenndene . Jeg syntes andre burde lese boka for jeg tror dette er nor nesten alle vil like å følge med på💕.♥ツ♛☼꧁Love it♚꧂

 346. Navn:vi skulle vert løver Forfatter:Line Baugstø sjanger:identitet
  Den var ikke helt for meg men den var litt bra den var ikke min mest likte bok kansje dere liker den da🤷‍♂️

 347. denne boken var interessant men også rar og veldig dramatisk hvis jeg hadde likt dramatikk så hadde jeg lest den veldig

 348. jeg peonen er blitt venn med en ny i klasen som heter Leona men henne oppførte seg litt rart som :å bruke laken nor henne sifter kler og oppfører seg rart ved et bibliotek 10/10

 349. Jeg synes at boka var veldig bra jeg har lyst til å finne ut hva som skjer videre det var kanskje litt flaut i slutten men veldig bra bok😁

 350. Bra bok jeg likte den godt. Jeg vil lese resten av denne boka. Mere sånne bøker❤️👍🏻💥

 351. Jeg vil bare si at den var skikkelig bra, jeg vil lese resten og jeg anbefaler på det sterkeste. Folk har jo forskjellig smak når det kommer til bøker, men denne var nok boken for meg. Boken var morsom, litt trist, flau, men jeg kjente meg litt igjen med at hun følte seg litt utenfor. Hilsen Nora

 352. Den var litt kjedelig i starten men i slutten av utdraget var den kjempe spennende å jeg vil lese mer❤️❤️Jeg vi selv anbefale denne boken for 9 – 13 åringer❤️

 353. Passe bra. Jeg skjønte at det var en gutt med en gang på grunn av innledningen. Men elles bra skrevet

 354. I starten var den litt kjedelig med i slutten av utdraget var den spennende og jeg vil lese mer❤️ Jeg kan selv anbefale denne boken for 9 – 13 åringer👍😄

 355. Temaet i utdraget var engasjerende. Vi tenker boken passer for de fra 6.trinn og oppover. Vanskelig å tolke tittelen.

 356. Den var kjempe spennene og litt rar, jeg har lyst til å lese mer
  Av meg så får boka 10 av 10❤️❤️❤️❤️👍👍👍🇳🇴🇳🇴🇳🇴❤️💜💞💝🧡🖤💓💛💗💚❣️💖💙💕💘

 357. Jeg syns den var bra. Men den kunne heller vært til4-5 kanskje. Jeg gir den en 6 av 10. Takk for meg.

 358. Jeg syntes denne boka var super og passa til meg. Den var fin og jeg ville lest videre denne boka jeg gir den 6 terningkast. Og jeg tror det er en gutt som vill verre en jente og det var derfor han eller henne var helt flat over og holdte laken sitt under. ⚡️

 359. Hi😍 jeg synes boken var suuuuper bra! Jeg har veldig lyst til og lese mer! Terning kast 5 og en halv! Bare ett spørsmål…..hvorfor heter den *vi skulle vært løver*?😍❤️👌🏻🙂

 360. Denne boken syntes jeg var faktisk veldig bra, jeg syntes at denne boken var bra pga at den hadde med at noen var transe. Jeg likte at det var mye spenning på slutten. Men skulle ønske at det var litt spenning også på førsten. Denne boken vil jeg anbefale fra aldersgruppen 10-12 år💠❤️

 361. Jeg syns boka var bra fordi den var spennende og trist på siste side ellers så var den kjedelig fordi den ikke passa meg jeg gir den terning kast 3😕❤️🦄🦁🦁🦁

 362. Den var kjempebra så jeg lånte boken på biblioteket og leste resten på 2 dager.
  Jeg anbefaler boken for 10 år og oppover. Jeg gir den ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Av⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Stjerner

 363. Hei, jeg syntest boken var super fordi den var veldig spennende nå de begynte og snakke om lakene☄️Jeg følte jeg kunne føle det Leona følte når sara tokk lakende og det var ikke noe gått og føle på!boka ambefales 10av10 fra meg✨

 364. Den var kjempe spennene og litt rar, jeg har lyst til å lese mer
  Av meg så får boka 10 av 10❤️❤️❤️❤️👍👍👍🇳🇴🇳🇴🇳🇴❤️💜💞💝🧡🖤💓💛💗💚❣️💖💙💕💘❤️

 365. Jeg syns at boken var litt kjedelig, fordi det ikke skjedde så mye. Jeg kom ikke helt inn i teksten det er derfor jeg ikke likte den så godt. Men jeg syns på slutten av teksten var litt gøy, siden jeg liker spenning og det var litt spennende på slutten.

 366. Jeg syntes boken var veldig bra det sier noe om å være født i feil kropp.Jeg syntes den var litt rar men det var en bra bok. Jeg gir den terningskast 7 av 10.

 367. boken var veldig spennende. Det er den best boken jeg har lest. Jeg håper denne boken vinner bokslukerprisen. Elsker denne boken. 🙂

 368. Starten var litt kjedelig, men slutten var veldig morsom å spennende. Jeg fikk lyst til å lese resten, og se om det var en gutt eller jente. Terningkast 5

 369. Jeg syntes boken var bra! Budskapet i boken er bra fordi det kan skje i virkeligheten. Slutten på utdraget er spennende som gjør at jeg vil lese mer. Men litt dumt at det ikke skjer så veldig mye før de to siste sidene.

 370. boken var veldig spennende. Det er den best boken jeg har lest. Jeg håper denne boken vinner bokslukerprisen. Elsker denne boken. 🙂

 371. Jeg synes boken var veldig bra, men den var litt ekkel, men ellers var den veldig bra.
  Jeg har veldig lyst til å lese resten.
  Det er den beste boken jeg har lest hittil.
  Passer bra til barn mellom 11-14 år.
  Terningkast: 8 av 10

 372. jeg syntes det er veldig bra fordi de tar med son at du er født i feil kropp men den var litt ekkel og de 2 siste sidene var de beste sidene:)

 373. Jeg synes boken var litt kjedelig i begynnelsen men ble mye bedre i slutten. Jeg likte boken fordi den var spennene. Jeg likte boken fordi det var mye drama i boken. Jeg likte boken fordi de spurte om Leona var en gutt

 374. Jeg synes dette utdraget var:spennende , forståelig og ikke så mange vanskelige ord. Men den var litt ekkel,men ellers likte jeg den veldig godt. Og jeg har veldig lyst til å lese mer.

 375. Jeg synes begynnelsen var litt kjedelig, men den ble bedre etter vert.
  Jeg likte den fordi den var spennende. Jeg likte den fordi den hadde mye drama.
  Jeg likte den fordi de trodde at Lona var en gutt

 376. Jeg syes boken var bra på grunn av den fik fram poenget i at det ikke er gøyt å bli mobbet og hvordan de som blir mobbet takler handlingen. Det er også bra at de får fram at man må respektere de som er tanskjønnet. Boken var også veldig veldig spenene og gøy.
  Jeg syntes boken fortjener en 1.plass han var veldig bra og jeg vill lese resten.jeg håper boken kommer på skolebiblioteket.
  Jeg håper alle de som leser dette vet eller har lert at man ikke skal mobbe de som er født i feil kropp.

 377. jeg synes den var passe bra. 🙂
  jeg synes at den var kjedelig til de to siste sidene da begynte det og bli spennende!

 378. Jeg håper dette utdraget vinner bokslukerprisen. Elsker bøker med mye drama, så dette var en bok for meg. Elsket boken. 🙂

 379. Jeg synes boken var veldig bra, men den var litt ekkel, men ellers var den veldig bra.
  Jeg kommer til å lese resten av boka.
  Beste boka jeg har lest hittil.
  Boka passer for barn mellom 11-14 år.
  Terningkast 8 av 10.

 380. Boka var passe bra. Ho var veldig rar og det var litt kleint at ho løsna lakenet.

 381. Boken ar passe bra. Litt klein. Visst eg finn den på biblioteket skal eg heilt sikkert lese dette boken

 382. KA SØREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ER HOANN EIN GUTT???????!?!?!?!?!?!?!!

 383. Jeg synes boka var litt rar siden Leona oppførte seg som en jente og så ut som en jente og hørtes ut som en jente.Men hun er jo en gutt!

 384. Jeg syntes den var bra, og det handler om et viktig tema.Jeg har veldig lyst til og lese resten.

 385. Utdraget var spennende. Jeg syntes den passer for barn mellom 10 og 14 år. Jeg gir boken terningskast 4 av 6. Den handler om at det begynner en ny en i klassen men som ikke er helt vanlig, og utgjør seg for å være en annen en den personen er i virkeligheten.

 386. Jeg synes boka var veldig spennende fordi jeg visste ikke hva som skulle skje videre. Det var ekstra spennende at Leona hadde en hemmelighet. Jeg lurer veldig på hva som skjer videre. Jeg har såååå lyst til å lese boka. Boka hadde et veldig godt budskap.
  Jeg tror kanskje boka passer best for de fra 10-14 år.

 387. Jeg syntes at boka var veldig bra, men det var litt dumt at man ikke fikk vite om hun var gutt eller ikke.Jeg gir boka terningkast 5 👍.

 388. Jeg syns boken var veldig lett å lese å forstå, den var spennene og litt merkelig med det i garderoben. Anbefaler denne boken på et høyt nivå. Skulle gjerne lest hele boken, får jeg har veldig lyst til å vite hva som kommer til å skje!❤️

 389. Det er en spennende bok. Jeg kan gjerne lese mer. For min del er boka ganske bra. -Meh 💫

 390. Den er drit bra, jeg elsker den.
  den er helt fantastisk.
  Dere burde lese den.
  ternings kast 6

 391. jeg likte ikke boken for at den var ikke spenne, jeg skjønte ikke handlingen med boken/ utdraget.

 392. Jeg synes boka var bra på grunn av at det er litt drama og det skjer mye. Liker at det slutter med at hun sier Er du gutt!! Liker også blandingen av spenning og drama, Bra skrevet. NICE:

 393. Den er bra fordi den er spennende, interessant og har overaskende ting som plutselig kommer. Den passer for 8-13 år.

 394. Jeg bare elsket denne boka! Spesielt bra på slutten👌 Må bare lese resten. Dette er definitivt den beste boka så langt😂👍

 395. Jeg synes denne boken var kjempe bra, å veldig veldig spennende. Jeg kommer til og lese resten av den, jeg anbefaler denne boken. Terning kast 5.

 396. Jeg synes boken var bra, det jeg synes var bra med boken er at den har bra innhold og er veldig spennende, Jeg vil gjerne lese resten av boken. Jeg anbefaler boken terning kast 5/6.

 397. Denne boka var virkelig noe for seg selv. Denne boken kommer jeg til og lese resten av nå! Den var sååå spennende og akkurat det jeg liker og lese. Jeg føler jeg får frysninger nå jeg leser og så liker jeg at det er masse drama. Jeg sier at denne boka passer for alle som er ca. 9-14. Og gir denne terningkast 6/6 poeng for den var virkelig en bok for meg.

 398. Denne boka var veldig spennende spesielt når de fant ut av at Leona var en gutt. 😱
  Jeg tenker at det må være veldig flaut🙄

 399. Jeg synes denne teksten var litt rar fordi boken beskrev at Leona var en jente men på slutten så ble hun avslørt at hun var en gutt😨

 400. Denne boken var sånn passe for meg. Det handler om en jente som heter Leona , hun er ny i klassen og allerede med i et band, men …………..

 401. Jeg synes det var en kjempebra bok og det var fint at det var skrevet en bok om de som ikke vil være i det kjønnet de vil. De får frem budskapet om at man ikke alltid trenger og høre på hva andre sier men heller ha sin egen mening.

 402. Jeg synes boka var veldig spennende. De får vikelig fram budskapet om at alle kan være dem de vil og ha sin egen mening. Jeg anbefaler boka og har lyst til og lese mere.

 403. Jeg synes denne boken er ganske bra. Siden de har brukt tid til å finne noe som kan være mystisk og spennende på samme tid. Ganske lyst til å lese resten! ternings kast 5

 404. Jeg likte utdraget fordi jeg fikk lyst til å lese resten av den.
  Det var lett å leve seg inn i det, men det kunne vært litt lenger utdrag.

 405. Det var et fint utdrag om en viktig ting. Leona begynner på ny skole og blir venn med en som heter Marlin. I gymgarderoben holder Leona et laken rundt seg. De andre tror hun har noe å skjule. Har de rett? Terningkast 4 av 6.

 406. Forfatter:Line Baugstø
  Boken handler Leona.
  Jeg synes boken var veldig spennende og jeg har lyst til å lese resten. Jeg gjør den terning kast 6 av 6
  Jeg vil anbefale den til 3-9 klassinger.

 407. Leona begynner på ny skole og blir godt tatt imot av Malin. Men så en dag i garderoben finner de andre jentene hva Leona skjuler når hun er i garderoben.Jeg synes boka var bra og ble mer og mer spennende.

  Ternings kast 3

 408. Dette handler boken om.

  Malin tar godt imot den nye jenta Leona. Det som er rart med Leona er at hun skifter under et laken i gymtimen. En dag er det en jente som heter Sarah som river av lakenet hennes og de ser at det er kansje en gutt.

  Jeg likte boka fordi den var spennende, fordi det var et veldig interessant tema.

  Jeg vil gi boka terningkast 3

 409. Jeg syntes at boken var ganske bra fordi at den hadde en vanlig start og en plutselig brå endring i slutten av utdraget

 410. Jeg syntes den var litt bra, men den handlet om et viktig tema.Den var litt spennende men det er ikke helt min type bok.

 411. Den tar opp et viktig tema, men det skjer ikke så mye i resten av boken, så jeg vil ikke anbefale den.

 412. Jeg syntes denne boken var skikkelig gøy og lese.Det var mye spenning i boken og fikk bare mer og mer lyst til å lese denne boken dette er en av mine favoritt bøker fram til nå😃

 413. Jeg synes att den er rar siden det er et veldig spesielt tema som gjør det interessant.
  Terning kast 3

 414. Kjempebra budskap! Dette er en orginal bok om det å være fød i feil kropp, sånn jeg har skjønt det.
  Virker kjekk og jeg har tenkt å lese den.
  Handler om en jente som er litt skjenert og har fått nettop har flyttet og som ahr fått seg en god vennine. I gymgarderoben har hun noe å skjule.
  Jeg tror denne boka passer for 9-13 år. Voksne kan også lese den.

 415. I følge det jeg leste så hørtes det ut som en litt dramatisk men også fin bok.

  Hovedpersoner: Leona og Malin

  Forfatter: Line Baugstø

  Jeg vil gi denne boken terningkast fire men viss jeg hadde lest hele boken hadde jeg kanskje tenk noe annet.
  Jeg vil gjerne lese denne boken😊

 416. Denne boken var ganske bra! Det handlet om en jente som het Leona som skjuler et eller annet. Det er UTROLIG spennendes! Jeg ble skikkelig nysjerig når det kom at hun skjulte noe! Jeg skal lese hele boken, og finne ut hvordan det ender. Jeg gleder meg til jeg får tak i den!!!!!!

 417. den var sånn ok men den er litt for lite spenning i :(, ellers er det en god bok. 🙂
  Jeg fikk litt lyst til og lese mer. 😉

 418. JEG VIL ANBEFALE DENNE BOKEN FORDI DEN ER VELDIG SPENNENDE INNHOLD. JEG SYNES DET ER PASSE MED TEKST.VIS DU LIKER SPENNENDE OG LITT MOBBING OB LITT RARE BØKER SOM MEG TROR JEG DU LIKER DENNE.

 419. Jeg syntes utraget av vi skulle vært løver er veldig gøy! Men jeg har lest boken med en venn , og det som står i utdraget er egentlig det eneste som er spennende\gøy i hele boken. Hvis jeg hadde måttet anbefalle en bok, hadde jeg ikke valgt denne boken.

 420. Jeg synes denne boken var passe bra. Den handler om noen barn i en klasse, og en ny jente som heter Leona som har en hemmelighet. Den er litt spennende, men jeg liker bedre bøker om ting som ikke finnes på i virkeligheten.

 421. Jeg synes den virker kjempe spennende og gleder meg til og lese resten! Jeg har lett etter sånne bøker lenge! ((:

 422. jeg synes at boken er bra fordi den viser at man må tåre å presentere noe for klassen sin og jeg synes den er litt dom for det er litt mobbing og utpressing å ingen stoppet dette jeg vil gi denne boken terne kast 5.

 423. jeg syns denne boken var VELDIG gøy og spennende. Det skjedde veldig mye i bare det korte utdraget. jeg fikk helt sjokk da jeg hørte at leona var en gutt! jeg anbefaler VIRKELIG! denne boken den er super spennende og gøy!

 424. Det er en god bok fordi det handler om en gutt som er i feil kropp. Det er et annerledes tema.

 425. Jeg synes at denne boken var en av de beste så langt.
  Det var litt morsomt da Sarah røsket trusa til Leona.
  Man kan lære en del av boken fordi at hvis noen er en gutt men liksom føler eller vil være en jente og det er ikke alle som vet at det er greit, men i denne boken få får man informasjon om at selv om man er en gutt så kan man også være en jente.

 426. Det var veldig delte meninger om dette tekstutdraget i klassen. Noen syntes det var spennende og ville lese fortsettelsen, noen syntes det passet best for ungdomsskoleelever, mens andre igjen ble rett og slett flau av teksten.

 427. Utdraget er bra fordi det handler om et viktig tema og at Leona er føtt i feil kropp.Jeg ville anbefalt denne boka. terningkast 4 av 6

 428. Jeg syntes boken var litt bra, og den hadde et viktig tema.
  Jeg gir utdraget terningkast 4.

 429. Denne boken var bra. Det handler om en gutt som utgir seg for å være en jente.
  Jeg anbefaler denne boken og gir den terningkast 4.

 430. Jeg syns boken var veldig spennene og at det måtte vert flaut å verre Leona i den situasjonen. Jeg lurer på om hun faktisk er gutt. Jeg lurer på hva som skjer videre

 431. Jeg syntes denne boken virker passe bra. Den handler om noen barn i en klasse, og en ny jente som skjuler en hemmelighet. Dette gjør den litt spennende, og jeg synes synd på jenten. Men jeg liker bedre bøker som handler om ting som ikke foregår i den virkelige verden.

 432. Jeg syntes den var fordi jeg ville vite om Leona var en gutt eller jente. Kanskje hun ville være en gutt?

 433. Den var passe bra men jeg skjønte ikke så mye.
  Jeg anbefaler boka til de som er 8-13 år.

 434. Kjempe kul bok!! Jeg bare MÅ lese resten! Synes den er kjempe spennende, og jeg tror noen kjenner seg igjen i situasjonen

 435. Jeg synes boka var veldig fin. Jeg synes boka hadde et bra budskap. Boka passer for barn fra 10-13.

 436. Jeg syntes denne boka var veldig fin. Den er såå bra, og jeg har lest boka før, så det var veldig gøy og finne ut at denne boka skulle være med på bokslukerprisen. Jeg synte boka passer for 8-13 år.

 437. Jeg synnes boka var veldig spennende, fordi det var spennende når de fikk vite at hun jenta var en GUTT !!!!!!!!!! Jeg fikk lyst til å lese boka fordi den var veldig spennende!!!!!!

 438. Jeg synes boka var veldig spennende!!! Det var mest spennende når jeg fikk vite Leona var en en GUTT!! Jeg måtte bare lese boka. Jeg anbefaler denne boka! Jeg har lest boka, og den er kjempe bra:)

 439. denne boka var fantastisk
  Personene har veldig mye personlighet og at det er mye spenning og ord som blir brukt til å forklare og gjøre spenningen mer dramatisk.

 440. ganske ekkel på slutten men ellers så er den terningkast 3 og en halv. dette er en kul bok som har ganske masse tekst og lese og er ganske bra (=

 441. Den var veldig spennende på slutten og overraskende. Den var også litt ekkel, men den var bra.

 442. Noe av det som skjer i dette utdraget er at Leona er ny. Folk synes hun er litt mistenkelig siden i gymmen skifter hun bak et laken. Ikke en gang bestevennene hennes vet hvorfor. Eller. Man kan vel si helt til noen drar av henne lakenet. Selv får jeg lyst til å lese hale boken selv. Denne boken vil jeg anbefale for folk fra 6-8 trinn. Jeg vil selv gi denne boken terningkast 6 av 6! Prøv den ut, liker du den ikke så liker du den ikke. Det er ikke farlig å prøve, men ikke lukk boken før du har kommet til kapittel 3! Håper du får en god leseopplevelse, og at du koser deg!

 443. Jeg syntes denne boken var bra fordi den var spennende ålene om.
  Jeg fikk veldig lyst til å lese videre i boken. Jeg syntes også at den hadde med veldig mye viktig informasjon som gjorde at jeg likte boken.

  • Vi skulle vert løver

   Jeg syntes boka var litt kjedelig fordi den ikke var no særlig spennene. Det ble mere spennene etterhvert. Det mest spennene var når de hadde hat gym og var i garderoben. Fordi Leona skifter alltid et laken foran seg i garderoben. Det var en jente i slutten som spurte er du gutt fordi henne jenta dro av henne lakene og der gjømte henne noe.

  • Boka vi skulle vert løver var litt bra og litt kjedelig, jeg syntes den var litt kjedelig i starten men ble mer spennende.
   Jeg anbefaler for 9 år og oppover.

 444. Jeg syntes utdraget var spennende, og jeg fik litt lyst å lese boken når utdraget var ferdig. hvis jeg skulle gi den et terning kast ville jeg gitt den en 5. Jeg ville anbefalt å lese dette utdraget så kanskje noen får en ny bok å lese.

 445. Jeg synes boka er bra fordi at det ble mer å mer spennende for hvor lenger man leste.
  Jeg fikk lyst til å lese hele boka og finne ut hvordan det går med Leona og de andre.
  Boka er bra skrevet og en slutt på bokslukkerprisen som gjør at man får lyst til å lese mer i ihvetfall jeg.

 446. Jeg vil gi denne boka 6 av 6 fordi jeg liker denne typen bøker. Jeg synes boka var superbra! Får bare lyst til å lese hele! 🙂

 447. jeg synes den var passe bra fordi det handlet litt om erting men den var også veldig bra siden det var veldig god forklaring av ting som skjedde i boken🤫

 448. jeg likte boken men det kunne vært litt utfyllende beskrivelse. Noen tin kom lit brått på
  Det var veldig kult at de startet et band og det var sykt spennende.
  Anbefales fra 8-12……..

 449. Jeg syntes at hele innledningen var kjempe spennende. Jeg vil anbefale boken for de som er 9 – 13 år.😀

 450. jeg synes boka er bra men litt ekkel. Jeg kommer til å lese boka fordi jeg lurer på hva det er som kommer til å skje. boka er spenende jeg gjir den en terning kast 6

 451. Jeg liker boka kjempegodt! Jeg liker boka fordi den er spennende og på neste side kommer det noe jeg ikke regner med skulle skje. Jeg synes og at det virker mere ekte når det er med masse følelser og ikke sånn at nå skjedde det og nå skjedde det. Og ordene er veldig bra beskrevet. Jeg anbefaler denne for barn som liker spenning.

 452. I boka møter du Malin, Leona og resten av jentegjengen. Leona er ny i klassen og Malin hjelper ho med å finna seg til rette i klassen. Sjangeren på boka er identitet.

  Leona gjer noko rart når ho skifter klede i gymmen. Ho tar eit laken rundt seg. Kvifor gjorde ho det? Var det noko ho skjulte?

  Då eg las, la eg merke til at Malin syntest det var skummelt å stå framfor klassen å snakka, for viss ho sa noko feil lo alle av ho.
  Eg synest klassen til Malin burde skjerpa seg, for viss dei sa noko gale kan det henda med dei også. Viss ein gjer noko mot andre, må ein rekna med å at det same blir gjort mot dei.Likevel meiner eg at det burde ikkje vera slik i klasseromma våre. Der skal det vera trygt.
  Eg likte godt at Leona var så snill og fekk Malin til å tora og stå framfor klassen å snakka. Det var veldig snilt av Leona å hjelpa Malin.
  Det gjorde inntrykk på meg at Sarah var så frekk at ho reiv av stakkars Leona lakenet og røska i kleda hennar. Det er ikkje rett at Leona skal få ein så dårleg start når ho startar på ein ny skule.
  Viss eg var Malin, ville eg ha spurt Sarah om ho hadde synst det var gøy om nokon hadde røpt ein av hemmelighetane hennar eller rive i kleda hennar.
  Slutten var veldig uventa og overraskande, fordi det er heilt forskjellig frå andre bøker eg har lese.
  Det var merkeleg at Leona skulle stå med eit stort laken i garderoben, så klart det vekkjer oppsikt. Læraren burde heller tipsa om å gå på toalettet eller ho burde lånt vekk sin eigen garderobe.

  Eg synest det er veldig bra at forfattaren velg å skriva om så seriøse ting som kjønn.

  Eg vil at denne boka skal koma til superfinalen! Boka får terningkast 6 av meg. Boka passar for 5. trinn og oppover.

 453. Vi skulle hvert løver

  Jeg syntes boka var veldig kjedelig i starten, fordi det skjedde ikke noe. men kom seg litt under veis, fordi den blei litt mer spennende. I slutten var den bra, fordi når Sara dro ned lakenet, og sier til Leona er du en gutt. Jeg har sånn passe lyst til å lese mere av den, fordi jeg lurer på hva som skjer videre, og hvordan guttene kommer til og behandle han. Og om boka faktisk handler om løver.

 454. Vi skulle vert løver

  Jeg syntes at denne boka er bra.
  Den var ganske spennene, og det skjer en del. Det var spennene at Leona hadde noe og skjule.
  Jeg fikk lyst til og lese resten av boka fordi den virker spennene, og er spent på hva Leona skjuler.

 455. Vi skulle vert løver

  Jeg syntes boka var litt kjedelig fordi den ikke var no særlig spennene. Det ble mere spennene etterhvert. Det mest spennene var når de hadde hat gym og var i garderoben. Fordi Leona skifter alltid et laken foran seg i garderoben. Det var en jente i slutten som spurte er du gutt fordi henne jenta dro av henne lakene og der gjømte henne noe.

 456. Vi skulle vært løver jeg syntes boka var litt kjedelig i starten, fordi det skjedde ikke så mye spennende. Det ble mer spennene etterhvert. Jeg syntes det var spesielt spennene i slutten, når jentene spurte er du gutt. Jeg syntes boka var bra. Jeg fikk lyst til og lese mere, fordi jeg lurer på om hun er født i feil kropp.