Volden skole, Tønsberg

Hei!

Vi på 6. trinn på Volden skole i Tønsberg er en av de fem heldige klassene som skal få være juryklasse i bokslukerprisen 2019-2020. Gjett om vi ble både overrasket, stolte og glade når læreren vår fortalte oss at nettopp vi hadde fått dette ærefulle oppdraget!  Vi tror det kommer til å bli veldig gøy og spennende, men også litt utfordrende. Da er det flaks at vi er en gjeng som elsker utfordringer!

Volden skole har ca. 150 elever tilsammen og vi er én klasse per trinn. På 6. trinn er vi 23 elever, 13 jenter og 10 gutter. Perfekt størrelse synes vi. Skolen vår ligger veldig fint til, rett ved siden av skogen og heller ikke så langt fra sjøen. Her trives vi veldig godt! I tillegg til at vi er veldig glad i å lese er klassen vår også nemlig veldig glad i å være ute og gå på tur. I høst kombinerte vi faktisk dette når vi jobbet med bokslukerprisen. Hver uke tok vi med oss antologien ut på tur i skogen og opp til en gapahuk i nærheten. Der hadde vi høytlesningsstund ute i det fri. Da vi leste det første utdraget fra «Jerntrollet», var det nesten som om karakterene krøp ut av boka og inn blant trærne rundt oss.

Vi er ellers en veldig allsidig gjeng med mange forskjellige interesser. På fritiden holder vi blant annet på med dansing, turn, fotball, speideren, tegning, svømming, teater, ishockey, ridning, korps, kunstløp, gaming og parkour for å nevne noe. Som dere skjønner så liker vi å være i aktivitet og i friminuttene på skolen er det slåball og dødball som er favorittaktiviteten.

Vi er superklare for å ta fatt på oppdraget som juryklasse der vi skal lese de fem superfinalistene fra perm til perm. Vi tror det blir en spennende og utfordrende reise gjennom fem ganske så forskjellige bøker. Vi kaster oss ut i det og hvem av superfinalistene vi til slutt liker best får dere vite i april. Vi er kanskje like spent som dere på utfallet!

Hilsen fra alle oss bokslukere på 6. trinn på Volden skole i Tønsberg:

Sigurd, Nellie, Kathrine, Elias, Aisa, Lerke, Julia, Vilde, Marte, Sofie, Max Philip, Eline, Joachim, Tomek, Hanna Marlene, Nora, Nura, Markus, Anders A., Ola, Iselin, Leon, Anders S., assistent Knut, kontaktlærere Annette og Mari.