Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Gunnars rekordbok

Anders Totland Vigmostad & Bjørke 2024

Gunnar skriv si eiga rekordbok. Han skriv ut sine eigne tankar om verdas beste ven – Sivert, om verdas tristaste mann – pappa, og om alt han opplever. Men ikkje om mamma. For mamma er borte. Gunnar navigerer gjennom sorga, samstundes som han berre vil vere ein vanleg gut som kanskje også er forelska i Vilde? I utdraget har pappa gjort noko dumt, og Gunnar må ordne opp.

 

 

kapittel 6

 

Eg sluttar aldri å bli overraska over kor mykje rart folk gjer. Ein mann som heiter Greg Paul, men som kallar seg for Lucky, har tatovert heile kroppen. Til og med hovudet. Ein kveld ligg eg i senga og les om han i boka eg fekk av Hermund. Der står det at han har sete meir enn 1000 timar i tatoveringsstolen medan nokon har stukke nåler i huda hans og fylt på med blekk. Det er meir enn ein heil månad viss han hadde sete der døgnet rundt. No ser han nesten heilt grå ut.

I mange år jobba Lucky som sirkusartist, der han både sjonglerte motorsager og svelgde sverd. Det kunne eg aldri ha gjort.

Eg begynner nesten å brekka meg berre eg stikk tannkosten litt langt bak i munnen.

Men det var kanskje ikkje så lett for Lucky heller. For til slutt måtte han finna seg ein annan jobb, og begynte å bygga hus i staden. Eg les om familien og hundane hans då eg høyrer at det går i ytterdøra.

Eg ser ut vindauget. Pappa går med raske skritt ut på vegen og ned mot sentrum. Eg kjenner ein klump i magen og går ned i stova og ryddar vekk nokre glas og tallerkar som har blitt ståande på bordet. Opnar kjøleskapet og ser om det er noko eg kan eta til kveldsmat. Finn ein halv boks med leverpostei som ikkje har fått for mørk farge enno, og smør meg to skiver.

Me et nesten aldri måltida saman lenger. Men på gode dagar går pappa til butikken og kjem heim med bereposar som han fyller kjøleskapet og brødskuffa med. Dei dagane hender det til og med at pappa lagar middag, og så et me saman på kjøkenet. Me seier ikkje så mykje, berre et saman. Og så seier eg at eg kan ta oppvasken, og så smiler pappa. I alle fall litt, og det er uendeleg mykje betre enn ingenting.

Då eg er ferdig å eta og har sett glas og tallerk i oppvaskmaskinen, går eg tilbake til rommet. Eg legg meg på senga med boka igjen og prøver å finna noko artig som eg ikkje har lese om før.

Det står både om den eldste personen som har vore i verdsrommet, om verdas lengste rekke av men- neskelege dominobrikker, og ein heil drøss med an- dre ting. Men ikkje noko av det er liksom gøy akkurat no.

Eg stoppar opp ved eit bilete av dei lengste neglene eg nokon gong har sett. Dei er over ein meter lange og måla i mange forskjellige fargar. Det ser nesten ut som dyreklør, berre at det er på hendene til eit heilt ekte menneske som heiter Diana.

Eg tenker litt på korleis det må vera for henne å ta oppvasken, eller endå verre når ho skal på do. Kva er det som kan få nokon til å gjera noko så upraktisk?

I boka står det at ho har latt neglene gro for å hug- sa på dottera som døydde då ho berre var 16 år. Eg forstår ikkje heilt korleis det skal hjelpa å ha så lange negler. Men så forstår eg henne litt likevel, for det er ikkje så lett å hugsa ting som folk trur. Ikkje eingong når ein prøver alt ein kan. Det går litt betre når ein kan skriva det ned, men det er ikkje så lett, det heller. Eg skal til å lukka boka då eg høyrer ein kvinande lyd frå utsida. Eg ser ut vindauget, der pappa kjem sjanglande inn mot huset. Kjenner korleis klumpen i magen held på å eksplodera då eg ser kva han syklar på. Den vesle, gule sykkelen, eg kunne ha kjent han igjen kor som helst.

Pappa har tatt sykkelen til Vilde.

 

kapittel 7

 

Heile natta ligg eg vaken. Tanken på Vilde sin sykkel utanfor huset vårt vil berre ikkje gje seg. Den gneg og gneg og vil ikkje sleppa taket i hovudet.

Korleis kunne pappa gjera noko sånn? Han forstår verkeleg ingenting.

Då morgonen kjem, går eg rett forbi sykkelen og gjennom holet i hekken. Sivert ventar som vanleg. Eg seier ikkje noko om det som har skjedd. Lèt berre som ingenting og prøver å vera så vanleg som eg kan. Birger sit på den faste plassen sin utanfor skulen og fiklar med mobilen. Han lirer av seg noko då me kjem. Men eg høyrer ikkje etter. Heile hovudet er fullt av pappa og Vilde og sykkelen som ikkje er der han skal vera.

Det blir endå verre då Vilde kjem gåande. Eg trur det må vera første gongen ho har gått til skulen på fleire år. I alle fall utan at det har vore snø eller skikkeleg dårleg vêr. No går ho attmed Kim, som leier sykkelen sin.

Det er berre så vidt eg våger å sjå på henne, men eg rekk å få med meg at ho er lei seg.

«Hei», seier Sivert. Eg seier ingenting.

«Har nokon av dykk sett sykkelen min?» spør Vilde.

Birger ristar på hovudet.

«Er han vekke?» seier Sivert.

Eg seier framleis ikkje noko. Kjenner berre korleis klumpen i magen veks igjen.

«Ja, eg sette han utanfor, der han alltid pleier å stå, då eg skulle på klatretrening i går kveld. Men då eg skulle heim igjen, var det nokon som hadde tatt han», seier Vilde.

Eg har lyst til å seia at det var pappa som tok han, men at han ikkje stal sykkelen. Han berre lånte han. For sånn er pappa av og til, spesielt på dei dårlege dagane. Og han meiner ikkje noko vondt med det, det er eg nesten heilt sikker på. Og ho skal sjølvsagt få sykkelen tilbake. Eg kan gå og henta han med ein gong, viss ho vil. Men eg får ikkje til å seia noko av det, så eg blir berre ståande stille.

Sånn går heile dagen. Det einaste eg klarer å tenka på, er Vilde og synet av pappa som kom sjanglande inn mot huset på ein altfor liten sykkel.

Sykkelen står der framleis då eg kjem heim frå skulen. Tanken på at han berre skal bli ståande der til nokon finn han, får det til å koka i hovudet. Og pappa kjem i alle fall ikkje til å levera han tilbake. Det er berre ein ting å gjera.

Eg set frå meg sekken og trillar sykkelen ut på ve- gen og bortover mot huset til Vilde. Kryssar fingrane for at det ikkje er nokon heime som kan sjå meg, så eg kan setja han frå meg utanfor huset utan å måtta forklara noko.

Det er heldigvis ingen eg kjenner, som er ute og går. Det er ingen som ser at eg trillar sykkelen til Vilde. Ikkje før eg nesten er heilt framme.

«Nei, er det den guten som er ute?» seier ei stemme eg kjenner igjen frå legevakta. Mor til Vilde stikk hovudet fram mellom to buskar. Ho står med ei hekksaks i hendene og smiler.

Eg prøver å seia noko, men får det ikkje til.

«Neimen», seier mor til Vilde og ser på sykkelen.

«Har du funne sykkelen til Vilde? No kjem ho til å bli glad.»

Ho reiser seg frå buskane og roper opp mot huset. Før eg rekk å seia noko, står Vilde i vindauget. Eg ser korleis ansiktet hennar skin opp då ho ser meg. Då ho ser sykkelen. Så forsvinn ho frå vindauget igjen.

Nokre få sekund seinare kjem ho springande ut døra og bortover vegen.

«Tusen takk», seier Vilde.

Så gjev ho meg ein klem. Det er som om tida stoppar opp. Eg klarer ikkje å tenka, kjenner berre hjartet som hamrar heilt ukontrollert. Det er nett før eg svimar av.

Vilde tar med seg sykkelen inn i garasjen så det berre er meg og mor til Vilde igjen. Ho stikk handa i lomma og tar ut ein hundrelapp som ho strekker fram.

«Finnarløn», seier mor til Vilde.

«Eg kan ikkje …» seier eg, prøver å protestera.

Det er jo ikkje rett at eg skal få pengar for at pappa har lånt sykkelen til Vilde og gjort sånn at ho blei lei seg.

Men mor til Vilde vil ikkje ta imot pengane igjen. Ho lukkar berre handa mi rundt hundrelappen og smiler litt meir alvorleg.

«Den er til deg», seier mor til Vilde. «Men me treng ikkje seia noko til far din, sant?»

Eg nikkar forsiktig.

Me treng ikkje seia noko til pappa.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

449 anmeldelser av “Gunnars rekordbok

  1. Jeg synes at boka var passe bra fordi at jeg synes ikke den var så spennende og det var litt vanskelige ord. Jeg gir den terningkast 4.

  2. Jeg syns den var litt dårlig fordi den var ikke så spennende og litt vanskelig og lese fordi det var vanskelig og forstå orda.

  3. Den var helt ok, jeg syntes at den var litt kjedelig fordi når det skulle være spennende så var det egentlig ikke så spennende og det var ikke så mye som skjedde. 2/6 sorry!

  4. Gunnars Rekordbok
    Av Anders Totland

    hva likte jeg
    Jeg synes at utdraget var veldig bra, men jeg likte ordentlig godt at det var faren som stjal sykkelen til Vilde og ikke en tyv som er så vanlig.

    hva mislikte jeg
    det var egentlig ingenting jeg mislikte i utdraget så jeg tror jeg ville likt boken

    Sammendrag
    Gunnar skriver sin egen bok faktisk sin egen rekordbok Gunnar liker veldig godt å få inspirasjon fra av andre rekord bøker som har vist han at noen er veldig sta til å få til det de har lyst til å gjøre som f.eks en mann som har sittet til sammen en måned i tatoveringstolen og en ting som jeg ikke har sagt ennå er at han er forelsket i en jente i klassen som heter Vilde. Men den kvelden kom faren hans med sykkelen til Vilde og han ville ikke si det til faren fordi han er litt rar, han skjønner ikke at man ikke bare låner sykkler.
    Da Gunnar lå seg til å sove så tenkte han på pappa og Vilde. neste dag gikk han til skolen der møtte han Vilde uten en sykkel hun spurte om de hadde sett sykkelen hennes, men ingen sa ja ikke engang Gunnar han sa ikke et ord og han kjente på at klumpen i magen bare ble større og større greia var at han visste ikke hvordan han skulle si det, at pappaen bare lånte sykkelen og at det ikke var hans skyld, men han sa det ikke, ikke i hele skoledagen. etter skolen så tok han sykkelen og trillet den til huset til Vilde, ingen la merke til noe bortsett fra moren til Vilde hun sa “ å du har funnet sykkelen til Vilde Gunnar sa at han bare leverte tilbake sykkelen til faren. da hendte moren ut en 100kr seddel hun sa “ finnerlønn “ Gunnar sa at han kunne ikke ta imot en belønning da han bare leverte sykkelen, men moren insisterte

    hva synes jeg
    jeg synes utdraget var bra så jeg ville gitt den en firer og jeg kunne godt lest mer

  5. Det jeg likte med boka er at den er lett å forstå. Det var lett å huske hva den handlet om. Det enkelt og føre seg inn i så jeg syns det var bra valg i bokslukerprisen.Det var liksom skikkelig bra og fin bok så jeg likte den boka . Får min del var denne boka vanskelig å legge fra meg kunne gjerne hørt mer av den. jeg likte karakterene som var med i den og det var skikkelig bra bok jeg likte mye, men en ting som kunne vært bedre er at pappan hadde ikke trengt å tatt akoratt en sykkel.

    ET LITE SAMENDRAG

    Det handler om en gutt som heter Gunnar. Å har en pappa som tok syklen til en som het Vilde soå måtte Gunnar levere den tilbake til vilde. Så jeg tror at Gunnar kanskje sendtm gikk i på skolen hans. Se litt på flauhet da. Så jeg gir den 6\10.

  6. Gunnars rekordbok

    Det startet med at Gunnar fortalte at faren er teit og om boka hans. På kvelden hadde faren til Gunnar stjålet sykkelen til Vilde, den jenta Gunnar er litt forelsket i. Neste morgen var Vilde lei seg. Når han kom hjem gikk han til Vilde og skulle sette sykkelen tilbake der, så begynte de å bable. Så kom Vilde ned og ga Gunnar en klem og moren ga Gunnar 100kr. Gunnar er 100kr rikere. Hippie.

    Jeg likte ikke at historien var kort fordi jeg ville høre mer.

    Jeg likte at faren stjal sykkelen fordi det var gøy og det skapte spenning.

    Forfatter: Anders totland

    Historien utspiller seg på skolen og hjemme til Gunnar.

  7. Gunnars rekordbok

    Det handler om en gutt og en jente. Gutten heter Gunnar han har en mor som borte.Hans pappa som han bor med gjør nesten ingenting.Pappaen stjal sykkelen til jenta gutten er sjokkert han fikk ikke sov.Så blir det neste dag på skolen, da så han jenta var trist. Etter skolen leverte han sykkelen han fikk en og 100-lapp.

    Jeg likte når pappaen stjal sykkelen fordi det er gøy å se på tv eller lese det i en bok.

    Jeg likte ikke når Vilde gav ham en klem fordi du kan gi penger.

    Jeg vil anbefale den til folk, den er bra.
    Jeg gir den en firer.

  8. Gunnars rekordbok
    sammendrag. han leser om en fyr som heter greg p. men han kaller seg selv for luky. og uten for hører han en sykkel så ser han ut av vindue og ser en gull sykkel og faren hans sykkler på Vilde sin sykkel.

    hva likte du gull sykkel jeg likte sykkel fordi jeg liker sykkel.

    hva likte du ikke alt ingen ting var morsomt ikke spenning ingen farge terning kast 0 av 10

    anbefaler ikke ingen ting var morsomt ikke spenning, ingen farge 😡 👎

  9. Gunnars rekordbok
    sammendrag. han leser om en fyr som heter greg p. men han kaller seg selv for luky. og uten for hører han en sykkel så ser han ut av vindue og ser en gull sykkel og faren hans sykkler på Vilde sin sykkel.

    hva likte du gull sykkel jeg likte sykkel fordi jeg liker sykkel.

    hva likte du ikke alt ingen ting var morsomt ikke spenning ingen farge terning kast 0 av 10

    anbefaler ikke ingen ting var morsomt ikke spenning, ingen farge 😡 👎

  10. GUNNARS REKORD BOK

    Forfatter:Anders Totland
    Sammendrag:Gunnar synes han har verdens beste venn Sivert.
    Pappa hadde tatt sykkelen til Vilde.Gunnar så at Pappa kom
    hjem med sykkelen til Vilde.Men han turte ikke å si ifra.
    Litt senere gikk Gunnar bort med sykkelen til Vilde.
    Gunnar fikk 100kr i finner lønn av moren til Vilde

    Jeg likte at faren til Gunnar var morsom

    Jeg anbefaler denne boken fordi det er mye som skjer
    den er morsom. Terningkast ⅚ Til folk som er ca 10 år.

  11. Gunnars rekordbok

    Det startet med at Gunnar fortalte at faren er teit og om boka hans. På kvelden hadde faren til Gunnar stjålet sykkelen til Vilde, den jenta Gunnar er litt forelsket i. Neste morgen var Vilde lei seg. Når han kom hjem gikk han til Vilde og skulle sette sykkelen tilbake der, så begynte de å bable. Så kom Vilde ned og ga Gunnar en klem og moren ga Gunnar 100kr. Gunnar er 100kr rikere. Hippie.

    Jeg likte ikke at historien var kort fordi jeg ville høre mer.

    Jeg likte at faren stjal sykkelen fordi det var gøy og det skapte spenning.

    Forfatter: Anders totland

    Historien utspiller seg på skolen og hjemme til Gunnar.

  12. Gunnars Rekord bok
    Forfatter: Anders Totland
    Boklag: Vigmostad og Bjørke

    Sammendrag: Gunnar sin Pappa har stjålet
    sykkelen til Vilde, Gunnar må gjøre det rette
    men uten at det blir kleint.
    Han er forelsket i Vilde så det gjør det
    ekstra vanskelig.

    Klarer han det, det får du lese boken for å hvite.

    Det jeg likte/ det jeg ikke likte:
    Det jeg likte var at faren var mye innblandet.
    Det jeg ikke likte var at Syvert ikke var innblandet
    så mye.

    Jeg anbefaler boken til de som liker vennskaps
    bøker, ternekast 4/6.
    Vendelig hilsen fra Jon.

  13. Gunnars rekordbok

    Jeg har lest: Gunnars rekordbok.
    Forfatteren er: Anders Totland.
    Historien utspiller seg på skolen, hjemme og ute.

    Det jeg likte med historien var at han hadde en rekordbok. Jeg likte også at Gunnar er forelsket i Vilde.
    Det jeg ikke liker med boken er at det ikke er helt min smak, men den er bra allikevel.

    Dette er et sammendrag.
    Gunnar har lånt en rekordbok av vennen sin, han leser om en mann som har tatoveringer over hele seg, så han er nesten helt grå. Mens han leser ser han at pappaen gå mot sentrum. Gunnar tar frem noe han kan spise til kveldsmat. Han finner litt leverpostei og lager seg en brødskive. Vi spiser nesten aldri sammen lenger, men noen dager etter butikken spiser de kanskje sammen. Etter middag går han opp på rommet og begynner å lese. Han finner et bilde av verdens lengste negler, hun heter Diana. Han legger fra seg boka og ser ut vinduet, han holder på å eksplodere når han ser pappaen på sykkelen til Vilde. Han kjenner igjen den lille gule sykkelen. Neste morgen later han som ingenting, sier ikke noe. Vilde kommer inn og spør etter sykkelen sin. Jeg er bare helt stille. Etter skolen og etter middag legger han seg. Han tenker at han må levere tilbake sykkelen uten å bli sett. Han leverte tilbake sykkelen, og han fikk finnerlønn av moren til Vilde. Han lurer på hva pappaen hans skal si.

  14. Gunnars rekordbok
    Sammendrag:
    Det var en gutt som het Gunnar.Han hadde mistet mammaen sin.Siden det hadde pappaen vært veldig lei seg og Gunnar og pappaen fikk litt dårlig kontakt:(
    Pappaen stjal sykkelen til Gunnar sitt crush Vilde.
    Gunnar
    leverte den tilbake og fikk en klem av Vilde og 100 kr. =3 🙂

  15. Gunnars rekordbok
    Gunnar er hovedpersonen i boken og han ser i rekordboken sin. Også ser han faren sin på en gul sykkel som er Vilje sin han har stjålet den. Neste dag kommer han på skolen også kommer Vilje og spør: har du sett sykkelen min spør hun. Nei svarer Gunnar tilbake. Senere går Gunnar tilbaken og gir sykkelen til Vilje etter skolen.

    Jeg liker at han Gunnar er snill og gir tilbake sykkelen til Vilje fordi det gjør han snill. Jeg liker ikke at han lyger og at faren stjeler sykkelen til Vilje fordi at det er slemt.

    Jeg anbefaler den til de som liker rekordbøker.

    Jeg anbefaler den ikke til folk som hater stjeling som meg.

  16. Jeg synes at boka er bitelit dårlig.
    Det er fordi at pappaen stjal sykkelen og da fant barnesykkelen.
    Mamman til barna som eier sykkelen så at Gunnar kom med sykkelen.
    Da sa mamman til han som har sykkelen: har du fini sykkelen?
    Takk for at du fant Vilde sin sykkel. Så da tok mammaen sykkelen og da blei maman
    glad ferdig med historien hade

  17. navn:aksel
    tittel:Gunars rekordbok
    forfatter:Anders Totland

    nøkkelord: vilde klem 100 kr tatovering

    jeg beskriver Gunnar. Han er en gutt som har en far som stjeler sykler.

    jeg likte at gunnar hvar forelsket i vilde de hvar et godt par men jeg likte ikke at Gunnar fikk 100kr det var ikke hvert det. (det var bra han leverte den tilbake)

    sammendrag:Det er en gutt som hetter Gunnar som er forelsket i en jente som hetter vilde faren til Gunnar stjeler sykkelen til vilde, da bestemmer han seg for å levere tilbake sykelen til vilde. da han kommer vilde springene mot han og evig takknemlig det hun ikke vet er at fare til gunnar hat tat den de gunnar får beløning av moren prøver han og gji den tilbake han fikk 100kr det var mye men moren ville at han skulle ta pengene så da tok han pengene og gikk

  18. Gunnars rekordbok
    forfatteren hetter Anders Totland
    Jeg likte at han lånte den gule sykkelen til Vilde
    Jeg likte ikke at Gunnar fikk 100 kr fordi pappaen lånte sykkelen til Vilde.
    Historien foregår hjemme og på skolen.

    pappaen til Gunnar lånte den gule sykkelen til Vilde, hun ble lei seg Gunnar kom til bakke med sykkelen til vilde mammaen til Vilde gi Gunnar 100 kr til Gunnar.Gunnar ble skuffet over at pappa lånte sykkelen til Gunnars venn Vilde Gunnar ble skuffet.

  19. GUNNARS REKORDBOK!

    Gunnar har skilte foreldre og pappaen til Gunnar har det ikke så bra. De spiser ikke sammen hele tiden. Hvis de spiser sammen så snakker de ikke sammen. En dag skulle faren til Gunnar på butikken og han lånte sykkelen til naboen Vilde, men når Vilde skulle på skolen så hun at sykkelen hennes ikke var der, da ble hun veldig lei seg, Gunnar ble litt ukomfetabel da han viste at faren hadde lånt den. Så sa han at han skulle finne den. Når han fant den så ringte han på til Vilde så sa at han fant den, han ville gi 100kr men moren ble veldig glad og Vide så moren sa at han kunne få 100kr!

  20. Gunnars rekordbok! Forfatter:Anders Totland
    Den boka jeg har lest heter Gunnars rekordbok. Gunnar ligger og leser om verdensrekorden ,det er en mann som heter Greg Paul han bli kalt Lucky.Han har vært ca.1000 timer i en tatoveringsstol.
    Gunnar er et stort mattegeni og er forelska i Vilde. Gunnar bor alene med pappaen, pappaen til Gunnar er mye lei seg, så derfor må Gunnar gjøre nesten alt selv.
    Det jeg likte med historien var at det skjedde mye uforventet.
    Noe jeg ikke likte med historien var at det ikke skjedde så veldig mye.
    En kveld går pappaen til Gunnar ut og tar sykkelen til vilde og sykkler.Han stresser veldig mye om kvelene.Neste dag skal Gunnar gå og lever den tilbake til Vilde.Mammaen til Vilde står i en busk med hodet ut,hun ser sykkelen og blir veldig glad. Hun gir Gunnar 100 kr i finnerlønn.

  21. Gunnars rekordbok

    Gunnar bor alene med faren sin.
    Pappaen til Gunnar er mye trist.
    Pappaen til Gunnar har tatt sykkelen til Vilde.
    Neste dag når Gunnar går til skolen er Vilde lei seg fordi hun hadde mistet sykkelen.
    Gunnar leverer sykkelen til Vilde etter skolen.
    Gunnar får 100 kr i finner lønn fra moren til Vilde.

  22. Gunnars rekordbok
    Anders Totland
    jeg synes den ikke var så bra den var veldig kjedelig og den boka var ikke for meg
    men kan henne noen andre liker den

  23. Gunnars rekordbok

    Da jeg leste la jeg merke til at Gunnar er snill

    Jeg synes at boken er bra

    Jeg likte godt da pappaen stjal sykkelen til Vilde og bare brydde seg ikke om det

    Det gjorde inntrykk på meg at pappaen stjal sykkelen til Vilde

    Hvis jeg var i boken da hadde jeg ville vert vennen til Vilde

    Jeg ble skuffet over at pappaen var alltid sur på Gunnar

    Jeg ble overrasket over at pappaen var full

    Slutten var bra

  24. Gunnars rekordbok

    Den handler om en gutt som heter Gunnar og faren som har det litt vanskelig fordi han har blitt skilt med mammaen.Og derfor er det litt vanskelig.Og en dag låner han sykkelen til Vilde som
    han har en gang ikke spurt og det er rart.

    Og Gunnar er forelska i og så går hun i gata og ser etter og spør faren og faren sier at han ikke har sett den en gang i sitt liv.Så går hun hjem og da etter det kommer Gunnar til vilde.Så ser mammaen at han kommer så han roper på vilde som kommer på varandraen, og så spurter hun og hun tar på skoene.Og blir så glad og gir Gunnar en kos.Og Gunnar blir glad og gir sykkelen til Vilde og mammaen gir 100kr men Gunnar sier nei.Fordi han vet at pappaen har lånt uten å si ifra, men mammaen gir den til han likavel.

    jeg likte den litt til slutt fordi han ga sykkelen tilbake.Og det jeg ikke likte var at den var så kort jeg hadde ønsket at de laget en lengre.Fordi den var på en måte spennende men også litt ikke synes jeg og den kunne også vært litt bedre.

  25. Gunnars rekord bok
    Jeg likte det litt fordi faren var litt mystisk og jeg liker mystiske ting.
    Jeg likte ikke boka fordi navnet på boken gitt ikke mening.
    Gunnar er 11-12 år. Han leser Guinnes World Rekord når plutselig faren til Gunnar stjeler sykkelen til Vilde. Vilde er lei seg.

  26. GUNNARS REKORDBOK
    Gunnar er en gutt på 12 – 13 år. En dag så Gunnar fra rommet at pappa gikk ut fra huset og ned mot spektrum. Etterpå kom han tilbake sjanglene med en gul sykkel. Jeg visste hvem sin sykkelen tilhørte, tenkte Gunnar. Det var Vilde sin sykkel.

  27. Jeg likte ikke boken fordi den handler om å vere perfekt og jeg liker ikke deg🐵🦧🐒🦍🙉🙊🙈

  28. Jeg syntes boken ikke var så veldig gøy for de:
    det var ingen bilder men teksten var passe god.
    Jeg gir denne boken 4/6

  29. Boka handla om en gutt so hete Gunnar og pappen var lei seg. Jeg synes boka var passe bra fordi jeg liker ikke sånne bøker hves du liker burde du lese den

  30. jeg synes boken ikke var så bra fordi den va veldig kort, det handler litt om at gunnar sin far begynnte å slite etter mora døde, æ syns at den ikke va bra

  31. Boka handler om en gutt som heter Gunnar som har en pappa som har alkoholbroblemer. Jeg synes boka var passe bra fordi det var ikke min type bok. Jeg anbefaler ikke denne boken fordi den har lite spenning. terningkast 3/10

  32. Gunnars rekordbok; det handler om Gunnar, han er forelska i ei jente. pappaen Hannes stjeler hennes sykkel, og det ser Gunnar. Han gir sykkelen tilbake.
    jeg syntes denne boka var okei, pappaen har sikkert noen problemer. og du burde lese denne boka om du liker ehmm sånne bøker.

  33. Boka handler om en gutt som heter Gunnar og pappaen har tatt sykkelen til Vilde.
    Boka var passe bra fordi jeg likte ikke handlingen om boka så veldig mye. Jeg anbefaler ikke boka fordi den har lite spenning.
    Terning kast 2/6

  34. den var passe bra for at han faren tok sykkelen til ho Vilde det var ikke snilt av han
    jeg gir boken 2 av 6

  35. jeg sunnes den var passe bra fordi den var lit kjedelig og lit spennenes.
    den handler om en gut som har mista mora hanes.
    han var veldig mye alene hjemme

  36. Denne boka er okay😐.
    Denne boka var okay men jeg likte ikke at det var nynorsk jeg vilte gi den en bra hvis den var bokmål😐. 4/10

  37. jeg synnes denne boken var passe bra fordi det var ikke så spenende å vi fikk ikke høre så mye av teksten.

  38. Jeg synes boken var passe bra, litt synd og ha en pappa som ikke kan ta vare på sin sønn engang. Jeg har ikke så veldig mye og si

  39. Gunnars rekordbok handler om en gutt som liker en jente som heter Vilde. Han har en venn som heter Sivert. Boken var passe bra terningkast 3/6

  40. Jeg likte skriftspråket til boka, fordi jeg synes at for leseren sin del (hvis man har bokmål som skriftspråk) setter nynorsk en stemning og gjør at leseren må være mer konsentrert når en leser. Jeg synes det er fint at forfatteren har valgt en familie som strever, der Gunnar er hovedpersonen, fordi for de fleste er ikke livet en dans på roser. Jeg skjønte ikke helt det med Gunnars rekordbok, fordi i utdraget skrev han jo ikke sin egen bok, men leste i en bok han fikk av Hermund. Jeg likte at forfatteren skrev hva Gunnar håpte/krysset fingrene sine for, men hvis jeg skulle gitt et lite tips ville jeg skrevet hva Gunnar tenkte, men som om han sa det, fordi for leserens del hadde det hvert spennende å høre hva han tenkte i en sånn situasjon.

  41. ut draget var helt ok fordi men jeg likte ikke ut draget🐵. Det var gøy når faren hadde en god dag.🐒det var ikke gøy når han gikk til skolen.

  42. Gunnars rekordbok

    Gunnars rekordbok handler om en gutt som liker en jente som heter Vilde. Han har en venn som heter Sivert. En dag kommer pappaen hans og Gunnar for en klump i magen, det er Vilde sin sykkel “men hvorfor har pappa Vilde sin sykkel!!!!” . Gunnar liker å se i sin rekordbok, Han kan ikke tro at ei jente som heter Diana som har verdens lengste negler “hvordan tar hun oppvasken?”
    Det er også en fyr som nesten har tatovert hele kroppen til og med hodet, tenk det!

    Jeg syntes boken ikke var så veldig gøy for de:
    det var ingen bilder men teksten var passe god.
    Jeg gir denne boken 3/6

  43. Anmeldelse Gunnars Rekord

    jeg synes den teksten var passe bra. Fordi teksten var kjedelig å høre på. Det var ikke så spennende å høre på. Og teksten var ikke bra heller, så de som laget den boken var ikke så flink til å skrive.Og kanskje Gunnar hadde litt crush på hun vilde. Han og hun så veldig mye på hverandre. Så jeg likte den boken litt. Og den er ikke min favoritt. Så jeg gir den en tre.

  44. Den var bra med lyd men jeg ville ikke ha lest den uten lyd, den er ikke helt for meg og jeg likte ikke at den var nynorsk den burde vært bokmål og det var litt rart og litt morsomt at faren stjal sykkelen til Vilde jeg gir boken 6/10 og jeg syntest den passet til barn mellom 10-12 kanskje.

  45. 🫷😜🫸🫷🧐🫸🫷🥲🫸🫷🥹🫸🫷😭🫸🫷😊🫸🫷😍🫸🫷🤩🫸🫷😅🫸🫷😃🫸

    denne boken var gøy men jeg synes det var litt trist. terningkast 4/6

  46. Den var bra med lyd men jeg ville ikke ha lest den uten lyd den var bra men ikke helt for meg den var på nynorsk kunne helst ha vert bokmål og det var litt rart og morsomt at faren stjal sykkelen til Vilde jeg gir boken 6 av 10

  47. Ulrik
    Jeg synes boka var spenene fordi faren tok sykkelen og Gunnar måte gi den tilbake.
    Jeg gir boka 6/10

  48. Den var sånn passe bra. Den var jo litt sånn rar på en måte, men ja.
    Men jeg synes den er litt sånn på en måte ekte fordi det jo nok noen som har det sånn. Sånn å ha en alene pappa eller en alene mamma.
    Men gunnars mamma døde jo eller gikk bort. Og da blir jo man lei seg og blir litt hva skal jeg gjøre av meg selv på en måte. Men det er jo ikke snilt og stjele eller låne en sykkel uten å spørre.

    Forfatter: Anders Totland

    Jeg gir denne boken 6.5 ut av 10.

  49. Bokanmeldelse – Gunnars rekordbok

    Forfatter: Anders Totland
    Forlag: Vigmostad & Bjørke
    Utgitt: 2024
    Antall sider: 142

    Jeg leste utdraget av Gunnars rekordbok, og jeg syntes den var sånn helt passe. Det er egentlig et litt trist tema, som kan være en bra ting. Forfatteren beskriver ting veldig bra uten å skrive det rett ut som det er.

    Utdraget handler om Gunnar, som har en far som begynte å slite litt etter at moren til Gunnar døde. Han gjør ting som ikke er helt ok, som å stjele sykkelen til jenta Gunnar er forelska i. Heldigvis har han bestevennen sin, Sivert.

    Jeg likte teksten fordi det handler om et viktig tema, men den var også litt kjedelig innimellom. Jeg anbefaler den for alderen 10-14. Jeg gir den terningkast 4/6.

    Olivia, 7c.

  50. Jeg liker denne boken fordi den er litt følelsemessig, men også fordi den har en handling som er lett å forstå. Min favorittfigur i boka er Gunnar. Boka er trist når faren til Gunnar kommer sjanglende hjem. Jeg syns alle delene av boka var veldig spennende. Jeg gleder meg til jeg kan lese hele boken!

  51. Jeg syns boka var bra fordi det var gøy at faren stjal den lille barnesykkelen da blir det mer spennedene.

  52. Den er ok. Det var gøy at faren stjal den lille barnesykkelen. Hele resten av boken var kjedelig. Den passer for typ 5-11 år.

  53. Gunnars rekordbok

    Det jeg likte med historien var at pappaen til gunnar tok sykkelen til en jente Gunnar likte.

    Det jeg ikke likte var at gunnar had en gul rekord bok i lomog at han fik en hundre lap.

    Sammendrag.
    Faren og moren var skilt og at faren stjal sykkelen til en jente Gunnar var forelskai. Jenta komm og spurte Gunnar om han hadde set sykkelen og han var skikelig fløu over at faren tok sykkelen men han sa at han kan hente den no og gunnar møte mora til jenta og sa at han har funet sykkelen og moren lide en hundre lap.

  54. GUNNARS REKORDBOK😶

    Gunnar er en gutt som er trist fordi mammaen til Gunnar døde og da ble pappaen til Gunnar trist. Men en dag stjal pappaen til Gunnar sykkelen til Vilde. Og neste dag da Gunnar gikk til skolen spurte Vilde Gunnar om han hadde sett sykkelen, men han ristet i hodet. Da Gunnar kom hjem etter skolen, tok han sykkelen til Vilde som pappaen hans hadde stjålet, å trillet det til huset til Vilde. Da så mammaen til Vilde så Gunnar å ga han finner lønn da følte Gunnar at han fikk noe han ikke fortjente.

  55. GUNNARS REKORDBOK😶

    Gunnar er en gutt som er trist fordi mammaen til Gunnar døde og da ble pappaen til Gunnar trist. Men en dag stjal pappaen til Gunnar sykkelen til Vilde. Og neste dag da Gunnar gikk til skolen spurte Vilde Gunnar om han hadde sett sykkelen, men han ristet i hodet. Da Gunnar kom hjem etter skolen, tok han sykkelen til Vilde som pappaen hans hadde stjålet, å trillet det til huset til Vilde. Da så mammaen til Vilde så Gunnar å ga han finner lønn da følte Gunnar at han fikk noe han ikke fortjente.

  56. Gunnars rekordbok

    Gunnars rekordbok er en trist, men spennende forfatteren er flink , skriver Anders Totland.jeg likte det, men jeg ville at Gunnar og Vilde
    kunne ha snakket litt mer.

    Sammendraget handler om faren som har gjort noe dumt og har stjelt en sykkel til en Gunnar er forelska i at det er Vilde og mamman til Gunnar har dødd og at mamman til Vilde ga han hundre kroner fordi han fant sykkelen, men det er ikke sant. terningkast 5\6

  57. Boka var ganske trist, jeg liker trist og jeg kan nynorsk :)) yep, faren var uhmmmm full…. Yep anywayyssssss 7/10 passer til barn 8-12 år RAWR

  58. Likte ikke boka så godt fordi det var litt rart at pappaen var full og aldri lagde middag og stjal sykkelen venlig hilsen level 1000 gjatt rizzler.

  59. Jeg syntes boka var litt trist fordi faren til Gunnar var lite glad og moren hans var borte. Men den var litt bedre enn jeg så for meg. Men den burde også være på bokmål. Jeg gir boka terningkast 3

  60. Nei, var bra 👍 men jeg synes denne boken var litt trist for han 👍 men kanskje ville hørt litt mer av lydboken men ikke lese den selv 👍 ehhh så terningkast 3️⃣

  61. Gunnars rekordbok

    Jeg likte at faren til Gunnar stjal sykkelen til Vilde og at Gunnar fikk penger fordi faren stjal en sykkel.

    Gunnar er en fyr som liker rekorder. Denne boken handler om en gutt som heter Gunnar. I boken stjeler faren til Gunnar sykkelen til Vilde. Da blir Gunnar flau og leverer tilbake sykkelen til Vilde. Og da fikk Gunnar 100 kr fra mora til Vilde fordi han leverte tilbake sykkelen til Vilde.

  62. likte ikke boken faren var psychopat han bare stjal sykkelen til en liten jente det var mobbing på høyt nivå.

  63. likte ikke boken fordi faren var ikke helt i støt. Og han stjal sykkelen til en liten jente det er mobbing.

  64. likte ikke boka så godt fordi faren var psychopat.han bare stjal sukkelen til en liten jente og det var mobbing på høyt nivå

  65. Gunnars rekordbok var ok, men ikke så gøy. Men når faren tok det gule sykkelen, så var det litt gøy da. Men det var på nynorsk så det var litt vanskelig og lese. Bra for folk til 9-10 åring! (●’◡’●)

  66. en var litt gøy fordi pappaen bare tokk den sykkelen. Det er sykt at en mann har sote 1000 timer i en tatoveringsstol. Jeg syntes boken kanskje hadde vert bedre på bokmål. 🙂

  67. en var litt gøy fordi pappaen bare tokk den sykkelen. Det er sykt at en mann har sote 1000 timer i en tatoveringsstol.

  68. kul bok men litt vanskelig å lese fordi den er på nynorsk men interessant helt fra starten var ikke tydelig at den ble lest på nynorsk nesten på samme måte men noen steder er de forskjellige, men fortsatt en veldig kul bok og kan leses 8/10😃

  69. Dette er Ohio Rizzler\August fra 6b, harstad skole.
    Jeg syntes at boka var ehm…mid for at det var på ny-norsk…jeg liker ikke ny-norsk.
    Det var morsomt at faren var en gal sykopat.
    Gunnar var ikke en skibidy ohio gyat rizz ohio fanumtax rizzler

  70. Gunnars rekordbok er, ok. Men ikke så gøy, men når faren tok det gule sykkelen så var det litt gøy da. Og slutten var også bra! det var ok å lese, men nynorsk var litt vansklig. (●’◡’●)

  71. -jeg likte at han er forelsket i noen
    -det er litt dumt at moren er død
    -hvis jeg var de ville jeg trøstet han
    -boka er bra. rate: 8/10

  72. jeg likte ikke at boken var på nynorsk. temaet passet ikke meg så bra. jeg likte ikke måten han ble beskrevet.

  73. boka var litt kjedelig fordi vi ikke fikk vite mer av det som skjedde fordi det var spennende.
    Terningkast 3/6.

  74. Jeg likte at han satt i tatovering stolen mer enn 1000 timer.
    Jeg likte ikke at boka var på nynorsk.
    Jeg likte ikke at teksten var kort.
    Terningskast 3/6

  75. Jeg likte at han Gunnar er forelska i noen. Det er litt dumt at moren hannes er død. Jeg ville ha trøstet han hvis jeg var der, terningkast 8

  76. Jeg likte at boken var spennende, jeg likte også at de nevnte Diana/den personen med lengst negler i verden. Jeg likte ikke at boken var på nynorsk.
    Vurdering: bra

  77. Jeg likte at han Gunnar er forelska i ho Vilde. Det er litt dumt at moren hans er død. Hvis jeg var der so ville jeg ha trøstet han. Terningkast 8/10

  78. Good men kjedelig, men når Gunnar fikk penger så var det litt rart at han ikke vil si det til hans far og at faren tok sykkelen til Vilde!!!

  79. Gunnars rekordbok: boken starter med at Gunnar leser en bok om en mann som kaller seg for Lucky, Lucky har mange tatoveringer over hele kroppen til og med på hodet. hvis man skulle telt hvor lenge han har sittet i en tatoverings stol hadde det cirka vert 1000 timer! Gunnar, Gunnar er en gutt som skriver en rekord bok han har en pappa men pappaen er deprimert som er en alkoholiker en dag kommer han sjanglende med Vilde sin gule sykkel boken var egentlig veldig gøy og interessant 6/10 anbefaler

  80. Var en bra bok men, litt kjedelig og lese. men, når faren til Gunnar stjal den gule sykkelen. det var litt morsomst men, Den var litt vanskelig og lese. fordi den var på ny norsk men bra. og lese da man har ingenting og gjøre. Jeg anbefaler den til noen som liker ny norske bøker. terningkast 7 av 10 😁

  81. Jeg syntes det var morsomt at pappaen til Gunnar tok sykkelen til Vilde og jeg syntes pappaen var litt rar fordi han tok ting fra andre. Det var sykt at en mann satt i tatovering stolen i 1000 timer

  82. Det var litt vanskelig å lese fordi det var ny norsk .
    Men det som var gøy var at pappaen til Gunnar stjal en gull sykkel.
    Så jeg gir den terning kast 4 av 10.

  83. Denne boka handler om en gutt Gunnar som har en rekordbok. Jeg syns boka var vanskelig og lese fordi det var på ny norsk ,men det var gøy. Jeg anbefaler boka til noen som liker ny norsk og kan ny norsk. 6,5/10

  84. Boka handler om Gunnar og faren hans Sivert moren til Sivert er død.
    Jeg synes det var rart at faren til Gunnar stjal sykkelen til Vilde.
    Jeg synes det var trist at Gunnar må noen ganger spise alene fordi faren hans er ikke alltid hjemme.
    Jeg synes det er litt vanskelig å lese ny norsk. Jeg gir terning kast 6/10
    Jeg anbefaler denne boka til folk som liker å lese ny norsk.

  85. Jeg syntes at denne boka var veldig kul og spennende!!! Den handler om at Gunnar var hjemme alene en dag og da faren hans hadde kommet hjem med en gul sykkel, men Gunnar hadde sett den sykkelen før, det var Vilde sin sykkel! neste dag spurte Vilde: har dere sett sykkelen min? den er gul, ingen? Gunnar ville jo si at faren hans tok den men bare får å låne da. de viktigste personene er: Gunnar, Vilde, Sivert og faren. Dette foregår ute i nabolaget. sjanger: vennskap. Jeg syntes at det var bra at Gunnar ga tilbake sykkelen men det var også litt dårlig at den var på nynorsk. Jeg syntes at den tar opp et viktig emne som er at Gunnar prøver å være hjelpsom og hjelper faren sin. den er på nynorsk så jeg syntes at ikke var kjempe vanskelig å lese men heller ikke så enkel du bør lese den vis du liker vennskap bøker! heller.5.-7.jeg gir terning kast 9/10

  86. Jeg syntes den var morsom fordi pappen stjal sykkelen til Vilde og når han leverte sykkelen tilbake så fikk han 100kr.
    Jeg syntes den var litt gøy fordi Gunnar leser en rekordbok.
    Jeg syntes pappaen er litt rar fordi han stjeler ting.
    Jeg anbefaler denne boka til 5-7klasse.

  87. Gunnars rekordbok handler om Gunnar som liker en som heter Vilde og har en litt ustabil pappa.
    En gang kom pappen til Gunnar hjem med den gule sykkelen til Vilde og Gunnar måtte gi den til Vilde igjen og han fikk hundre kroner for og levere sykkelen.
    Jeg syntes denne boken var litt trist fordi han pappen lagde nesten aldri lagde mat og Gunnar måtte passe på seg selv men den var gøy ,og den var enkel og lese men det var litt dumt at den var nynorsk.

    Jeg vil anbefale denne boken til de de som er mellom 8 og 13 år,
    Jeg vil gi terningkasts 5 av 6.

  88. Denne boka heter Gunnars rekordbok. Den handler om en gul sykkel faren stjeler den og Gunnar finner den og gir den tilbake, han får 100kr i finnerlønn.
    denne boka kan jeg anbefale til de som prøver og få en rekord.
    jeg gir den 5/10.

  89. Denne boka handler om en gutt som heter Gunnar og litt om en jente som heter Vilde. Vilde har en gul sykkel men faren til Gunnar stjeler den. Gunnar og Vilde begynner å lete etter den. Til slutt fant di den på utsiden av huset til Gunnar. Jeg gir boka 6/10. De som burde lese den er noen som liker litt drama.

  90. Jeg likte boken fordi det var gøy at faren bare tok sykkelen uten og bry seg og det var interessante rekorder eksempel at noen satt 1000 timer i et tatoverings stol.
    Jeg mener at boken er greit for mesteparten av oss.
    Jeg anbefaler boken for forte og ikke forte lesere.
    Ternings kast er 6.5/10.

  91. Gunnars Rekordbok
    Forfatter: Anders Totland

    Det handler om en gutt som heter Gunnar. Han er alene hjemme, så kommer pappaen hjem med en gul sykkel. Han har aldri sett at pappaen har brukt denne, så husket han. Det var wkjadhjoahdilawyhdahdøoahwii ahem. Vilde sin! Neste dag spurte Vilde om han hadde sett den (men den var også gøy fordi det var noen interessante rekorder, som F.eks. At noen satt i en tatoverings-stol i 1000 timeeeeeer) men på slutten så ga han Vilde sykkelen sin tilbakeee. Ikke helt min stil, men overalt terningkast 4/6 rekommanderer til folk som liker en liten Challenge til bøker. Rekommanderer også til 5-7 (fordi den er nynorsk)

  92. Gunnars rekordbok var litt trist fordi pappaen til Gunnar var ikke i livet hans veldig mye, så den var kjedelig, og den var vanskelig å lese siden den var nynorsk. jeg anbefaler den ikke. terningkast 4

  93. Boka handla om en gutt som heter Gunnar .
    Hann er forelska i Vilde men hva skjer når faren til Gunnar stjeler sykkelen til Vilde og Gunnar må gi den tilbake og det er hann som får finnerlønna for den.

  94. Boka handler om en gutt som har mistet moren sin og faren er trist hele tiden. Han er forelska i en jente i klassen som heter Vilde. Og plutselig gjør faren hans noe dumt! Det var ikke helt min stil men den kan være en fin bok for andre som liker litt kjærlighet og rare foreldre. Jeg gir den terningkast 4/6

  95. Var en bra Bok men litt kjedelig lese.
    Men jeg synes det var litt artig den delen da faren til Gunnar bare tok sykkelen til Vilde.😂
    Bra bok å lese hvis man har ingenting å finne på. 7 av 10.👍

  96. Denne boken var lit rar for pappaen stjeler mange ting.
    Denne boken var bra.
    Jeg anbefaler denne boken til 4 – 7 klasse.
    Lykke til

  97. Den var bra, men det var litt vanskelig å forstå hva de sa. Så det blir 8 av 10. Har gitt litt mer vis jeg forstår hva de sa.😎😎😎😎

  98. Den var fin, men bare litt romantisk, litt spennande, og til tider kjedelig

  99. Jeg syntes at denne boka var veldig kul og spennende!!! Den handler om at Gunnar var hjemme alene en dag og da faren hans hadde kommet hjem med en gul sykkel, men Gunnar hadde sett den syklen før, det var ueubdebbrehurheudhruhyugyegcygeygrygeruugryureggurggg ehhem Vilde sin sykkel! neste dag spurte Vilde: har dere sett syklen min? den er gul, ingen? Gunnar ville jo si at faren hans tok den men bare får å låne da. de viktigste personene er: Gunnar, Vilde, Sivert og faren. Dette fåregår ute i nabolaget. sjanger: vennskap. Jeg syntes at det var bra at Gunnar ga tilbake syklen men det var også litt dårlig at den var på nynorsk. Jeg syntes at den tar opp et viktig emne som er at Gunnar prøver å være hjelpsom og hjelper faren sin. den er på nynorsk så jeg syntes at ikke var kjempe vanskelig å lese men heller ikke så enkel du bør lese den vis du liker vennskap bøker! heller.5.-7.jeg gir terning kast 5\6 whoohoo party EG ER FERDIG

  100. Jeg syntes at denne boka var veldig kul og spennende!!! Den handler om at Gunnar var hjemme alene en dag og da faren hans hadde kommet hjem med en gul sykkel, men Gunnar hadde sett den syklen før, det var ueubdebbrehurheudhruhyugyegcygeygrygeruugryureggurggg ehhem Vilde sin sykkel! neste dag spurte Vilde: har dere sett syklen min? den er gul, ingen? Gunnar ville jo si at faren hans tokk den men bare får å låne da. de viktigste personene er: Gunnar, Vilde, Sivert og faren. Dette fåregår ute i nabolaget. sjanger: vennskap. Jeg syntes at det var bra at Gunnar ga tilbake syklen men det var også litt dårlig at den var på nynorsk. Jeg syntes at den tar opp et viktig emne som er at Gunnar prøver å være hjelpsom og hjelper faren sin. den er på nynorsk så jeg syntes at ikke var kjempe vanskelig å lese men heller ikke så enkel du bør lese den vis du liker vennskap bøker! heller.5.-7.jeg gir terning kast 5\6

  101. Boka handler om Gunnar moren til gunnar er død og nå er det bare faren og han. faren hadde gode og dårlige dager men en gang kom han hjem med vilde.. Dette er bare lit av utdraget. Men boka var ikke helt for meg. 2/6

  102. Tittel: Gunnars rekordbok
    Forfatter: Anders Totland
    Terningkast: 4/6

    Denne boken handler om Gunnar og faren og moren som var død. Faren oppfører seg veldig rart, en dag stjeler han sykkelen til en som heter Vilde. Gunnar bestemmer seg å levere den tilbake, moren ble så glad at hun gir han en hundrelap.

  103. Bok: Gunnars rekord bok

    Lest av: Frank Kjosås

    Skrevet av: Anders Totland

    Antall kapitler: 2

    Laget i : 2024

    Den handler om: Vilde,Sivert,Pappaen til Gunnar og Pappaen til Sivert

    Aldersgruppe: 9-13

    Terningskast: 4/6

    Sammendrag: Gunnar skriv si eiga rekordbok. Han skriv ut sine eigne tankar om verdas beste ven – Sivert, om verdas tristaste mann – pappa, og om alt han opplever. Men ikkje om mamma. For mamma er borte. Gunnar navigerer gjennom sorga, samstundes som han berre vil vere ein vanleg gut som kanskje også er forelska i Vilde? I utdraget har pappa gjort noko dumt, og Gunnar må ordne opp.

  104. GUNNARS REKORDBOK

    Denne boken var ganske gøy. Jeg likte den delen med sykkelen. Jeg viste ikke om moren til Vilde skulle bli sur og tro at han hadde stjålet den, eller om hun skulle takke han for å finne den. Boken var helt grei! 7/10.

  105. Booken var ok. Ikke min type bok i det hele tatt. Litt sjedelig og jeg skjønte ingenting av hva som skjedde. 3/10

  106. Utdraget handler om Gunnar
    som har en far som gjorde noe
    dumt. Gunnar skriver sin egen
    rekordbok om alt han opplever.
    Jeg anbefaler boka for 7-8 åringer.
    Jeg synes boka var fin, og gir terningkast
    4 av 6

  107. Det handler om en gutt som Gunnar som har en far men ikke en mor.Moren er død og familien er ganske lei seg. Gunnar likker en jente som heter Vilde, men en dag ser Gunnar at faren stjeler sykkelen til Vilde Han triller sykkelen bort fra huset hans og bortover til huset til Vilde og han krysser fingrene at ingen ser han. Jeg likte boken og gir den en 7,2 av 10

  108. GUNNARS REKORDBOK
    Dette er Gunnar han lager sin helt egen rekordbok.
    Gunnar bor med faren og moren er død. Faren har gode og dårlige dager.
    På de gode dagene så går faren til butikken og handler mat til de og de spiser sammen men de snakker ikke.
    På de dårlige dagene må han spise alene det blir sikkert litt leit å være alene.
    Gunnar likte å lese om folk som gjør vanskelige til som Hermund han har vært i er tatoveringsstolen i 1000 timer.
    Jeg syntes ikke det var den beste boken, men likte den litt 6,7/10 (¤.¤)

  109. Gunnars rekordbok
    Jeg synes at boken var kjedelig .Gunnar var forelsket i en jente som heter Vilde.
    Moren til Gunnar er død. Faren er knust, og har begynt å stjele ting. Jeg likte ikke boken. terning kast 4

  110. Boken handler om en gutt som blir forelsket i en jente på trinnet.
    Jeg syntes boken var helt ok men ikke noe for meg. Jeg vil anbefale den til noen som liker og lese om forelskelse og vennskap.
    4.5/10

  111. Jeg likte boken godt
    Jeg likte å lese om Lucky som har tatoveringer over hele kroppen og at han kan sjonglere sager.
    Det var litt rart og kult om Diana fordi at hun har vedlig lange negler.
    Jeg gir boken teningkast 3 eller 5/10

  112. Denne boken var sjanger vennskap og handlet om en gutt som heter Gunnar. Eg synes den boken ikke var så spennende eller noe sånt så vil gi den 2/6 men tror den kan passe bedre for 7-9 åringer.

  113. Boken handler om en gutt som blir forelsket i en jente på trinnet.
    Jeg syntes boken var helt ok men ikke noe for meg. Jeg vil anbefale den til noen som liker og lese om forelskelse og vennskap.
    4.5/10

  114. Denne boken handler omm en gutt som heter gunnar moren til gunnar er død og han bor alene med faren sin de har gode og dårlige dager egentlig bare faren som har gode og dårlige dager jeg gir denne boken 5/10 kan anbefales for 9-11 år

  115. Denne boken var helt ok. Den var litt interessant og litt kul .
    Jeg likte delen der han måte gi sykkelen tilbake og så trodde de folkene som eide sykkelen at han hadde funnet den. Denne boken var helt ok jeg anbefaler den til 10-12 åringer og gir denne en 6,1 av 10

  116. Jeg likte boken men det var veldig trist at mammen døde. Og det var rart at pappen stjal sykelen til vilde.😄

  117. Jeg syntes dette var en bra bok eller jeg har bare lest utdraget da men ja.Så boka handler om, som dere sikkert har skjønt Gunnar, Den handler også om Vilde,Sivert,Pappaen til Gunnar og Pappaen til sivert. Mammaen til Gunnar er død og nå bor han alene med pappaen sin. Pappaen har gode og dårlige dager og på de dårlige dagene gjør han mye rart. En dag sent på kvelden kommer pappaen hjem skranglende på en liten knall gul sykkel. Gunnar kunne kjent igjen den sykkelen hvor som helst. Den er Vilde sin!!. Vilde har verdens peneste smil syntes Gunnar, Han er kjempe forelsket. Han kan ikke tro at pappaen har tatt den.Neste dag på skolen kommer Vilde gående ved siden av vennen sin og er lei seg.Han skjønner nok til at det handler om sykkelen så når han kommer hjem tar han mot til seg og tar sykkelen med til Vilde sitt hus.Han håper virkelig at det ikke er noen hjemme så han kan, komme inn,legge fra seg sykkelen og dra hjem igjen. Men der inni hekken er mammaen og kommer og gir Gunnar finnerlønn.Gunnar føler at det er dårlig gjort og ta imot finnerlønn når han ikke egenklig ikke har funnet sykkelen.resten kan du lese i boka. Jeg gir den ternigkast 8.5/10 og likte boka den annbefales🩷🌟🩷

  118. Jeg synes boken er litt rar men den var veldig spennende. Det var litt rart at pappaen til Gunnar stjal sykkelen til Vilde. Jeg gir den terningkast 3. 🐱 Den var litt spennende og litt rar. Jeg er glad jeg ikke var Gunnar.😁🎂🎊

  119. jeg synes at denne boken var veldig bra og jeg gleder meg til og lese mer men det var trist at moren var død og at pappaen var trist men det er en fin bok

  120. DET handler om en gutt som heter Gunnar og en jente og en kompis og en gutt som er alene som er forelsket i en jente. Og mammaen til Gunnar er dø .og Gunnar har levert sykkelen tilbake til jenta .

  121. Boken var litt bra.Den var litt spennende.Den var litt rar. Den var litt kjedelig.Den var egentlig helt ok.

  122. den er grei. det var bra han faren lånte sykkelen til Vilde. Men det var dårlig at Gunnar ga den tilbake. Han burdet ikke ha fått noe fra moren til Vilde. Terningkast 3.

  123. Jeg synes boka var en god bok.Det var bra at vilde fikk sykelen tilbake, .jeg synes kjærlihet delen var bra.Jeg gjir det en terningkast 8😁💅

  124. Boka var dritt dårlig, fatter ikke hvorfor den er en av 10 beste.
    Burde ikke gå an å stemme på.

  125. Jeg synes den var litt spennende. Men jeg synes det var litt rart med at faren stjal sykkelen til vilde. Jeg synes den var også litt trist at moren var død og faren var alene med Gunnar. Jeg synes det var en passe bok og jeg ambefaler den til de som er 9 til 13 år. Jeg likte ikke at det var nynorsk men det gikk bra.

  126. Denne boken var ganske spennende. Det hadde vært litt gøyere hvis utdraget var litt lengere. Pappaen burde gitt tilbake sykelen. Og lurer på hva som skjedde med mammaen.
    tror også vilde var forelsket i Gunnar.

  127. boka var ok den handler om Gunnar som er forelsket i vilde pappa tar sykelen du vet hva som skjer bro so jeg gidder ikke denne skiten igjen så ha det BRA SLUTTEN

  128. jeg likte boken veldig godt den var veldig spennende og godt skrevet, det var bra at den var på nynorsk fordi da fikk klassen en utfordring. jeg likte boken kjempe mye den var sykt bra jeg har sett på de andre anmelesene og mange likte ikke boken noe særlig men jeg elsket den den var skrevet sykt bra og akkuratt en bok jeg liker å lese jeg har tenk på å låne den på bibloiteket.

    Jeg gir boken 5\6

  129. Det var nokså bra. Men den var ikke så bra samtidig. Gunnar var ganske kul. Den var ikke så spennende. Jeg vil ha flere sånne bøker!

  130. Boken handler om en gutt som heter Gunnar.Og Gunnar er forelsket i en jente som heter Vilde. Men pappaen stjeler sykelen eller låner den da.Også finner Gunnar ut at pappaen tok sykelen til Vilde. Men da kommer Gunnar med sykelen og moren til Vilde gir Gunnar 100 kroner for at Gunnar kommer med sykelen.Men da prøver han å stoppe henne med å gi han 100kroner. Men han klarer dett ikke.

  131. ikke helt min favoritt. De var litt mye som sjedde samtidig. Men jeg vil si den er sånn passe bra.Den er og på nynorsk så jeg forstod ikke alt.så den er litt rar.

  132. Den var ikke så gøy . men den var lit spenende . di burde støt noe om Gunnars bok.
    det sto lit lite om siv. Gunnar var lit rare.

  133. Boken handler om en gutt som heter Gunnar.Og Gunnar er forelsket i en jente som heter Vilde. Men pappaen stjeler sykelen eller låner den da.Også finner Gunnar ut at pappaen tok sykelen til Vilde. Men da kommer Gunnar med sykelen og moren til Vilde gir Gunnar 100 kroner for at Gunnar kommer med sykelen.Men da prøver han å stoppe henne med å gi han 100kroner. Men han klarer dett ikke.

  134. Denne boka handler om Gunnar. Han har en mor som er forsvunnet, og en far som ikke forstår ting så godt. En dag når Gunnar leser i boka sin kommer faren sjanglende hjem, på sykkelen til en jente i klassen! Jakob blir forvirret og redd på samme tid. Han legger seg til å sove men får ikke blund på øye. Om morgenen skal han på skolen, Sivert står og venter på han. Da han kommer fram til skolen kommer jenta, gånde. Hun sier «Hei, hardere sett sykkelen min» Gunnar stivner til og sier ingenting…… Terningkast 4, ikke helt min smak. Anbefales for 6-8 åringer.

  135. Boken handler om en gutt som heter Gunnar. Den var gøy. Faren stjeler sykkelen til Vilde, eller «låner den». Faren er veldig trist. Jeg tror det er fordi faren til Sivert er den egentlige faren til Gunnar og at Gunnar sin far er den egentlige faren til Sivert. Gunnar er forelska i Vilde. Moren til Vilde bli veldig glad da Gunnar kommer gående med sykkelen som faren har «lånt». Jeg tror moren til Vilde vet at faren til Gunnar tok sykkelen.

  136. Boken Gunnars Rekordbok handler om en gutt som heter Gunnar, Og han har mista moren hannes og faren stjeler sykkelen til en som heter Vilde men han gir den til bake etter vert, jenta som Gunnar er forelska i. Jeg gir boka 2 terningkast fordi den passa ikke meg helt men den kunna ha passa de andre, vis det har vært mere action og mere spenning har boka vært bedre.

  137. Gunnars rekordbok

    Forfatter: Anders Totland

    Boka handler om Gunnar. Gunnars mor er død og Gunnars far er verdens tristeste mann.
    En kveld, da han leser i rekordboken, kommer faren kjørende på en sykkel, som hører til Vilde, ei jenta i Gunnars klasse. Han tør ikke å si til Vilde at faren hans «lånte» skykkelen hennes. Han beslutter sig å bringe sykkelen hemmelig tilbake. Han blir oppdaget av moren til Vilde, som blir glad da hun ser sykkelen. Hun tror, Gunnar har funnet sykkelen og gir ham 100 kroner som finnerløn.

    Jeg synes boka var passe bra fordi den var ikke særlig spennende. Det var litt gøy å høre om alle de rekordene som blev skrevet i boka.

    Ternigekast: 5/10

  138. denne boka handler om en gutt som heter Gunnar, Gunnar hadde nettopp mista moren sin og han og pappaen var veldig lei seg. Pappaen til Gunnar hadde tatt sykkelen til en som heter Vilde og Gunnar bestemte seg for og gi den tilbake dagen etter men han håpet at ingen var hjemme men plutselig dukket mammaen til Vilde opp og ropte på Vilde og så fikk hun sykkelen sin tilbake. Terningkast 2

  139. Gunnars rekordbok

    Forfatter: Anders Totland

    Boka handler om Gunnar. Gunnars mor er død og Gunnars far er verdens tristeste mann.
    En kveld, da han leser i rekordboken, kommer faren kjørende på en sykkel, som hører til Vilde, ei jenta i Gunnars klasse. Han tør ikke å si til Vilde at faren hans «lånte» skykkelen hennes. Han beslutter sig at bringe sykkelen hemmelig tilbake. Han blir oppdaget av moren til Vilde, som blir glad da hun ser sykkelen. Hun tror, Gunnar har funnet sykkelen og gir ham 100 kroner som finnerløn.

  140. Gunnars rekordbok handler om en gutt som heter Gunnar. Han har en far, men morens hans er død. Gunnar liker en jente som heter Vilde. Faren til Gunnar stjal sykkelen til Vilde.
    Så fant de sykkelen hennes. Den var passe bra terningkast 3.

  141. Gunnar er en snill gutt som leser en rekord bok
    Han leser om en som heter Greg Paul men som kaller seg for Lucky.
    Han har tatovert hele kroppen til og med hodet.

  142. Jeg syntes ikke at denne boken var så veldig bra fordi den var ikke så spennende så denne boken får terningkast tre av seks

  143. Boka handler om en gutt som heter Gunnar, mammaen hans er død og pappaen er verdens mest triste mann,
    Jeg syntes boka var kjedelig: terningkast 2/6

  144. Gunnars Rekordbok

    Boka handler om en gutt som heter Gunnar, moren hans er død og faren hans snakker ikke med han. En kveld ser han at faren hans hadde tatt sykkelen til Vilde, en jente i klassen hans. Så prøver han og gi den tilbake i smug, men moren til Vilde oppdager han og ble veldig glad for at hun fikk den tilbake hun så ga han litt finnerlønn. Jeg syntes boka var sløv og kjedelig, jeg liker best skrekk eller action. Jeg gir den 2 av 10.

  145. Jeg likte ikke boka fordi den er ikke min still jeg for liksom ikke lyst og lese mer. jeg kom liksom ikke inn i boka. jeg gir den boka 1av10

  146. Gunnars rekord bok handler om en gutt som het Gunnar. Faren til Gunnar hadde stjelt en Sykkel som var Vilde sin, en i klassen til Gunnar. Bla bla bla… . Han leverer den å får penger. Den var ikke bra anbefaler den ikke hvis du liker spenning og action, Kanskje for 7 åringer. Den var ikke for meg. 10-/10. kanskje noen andre liker den, MEN IKKE meg.

  147. Gunnars rekord bog Der skriv han om Sivert, som er verdas beste kamerat om pappa, som bare ligg på sofaen og er den tristeste Gunnar vet om. Og om Vilde, som har verdas finaste smil.

    Jeg likte ikke boken den traff ikke meg terning kast 2/6

  148. denne boka handler om en gutt som heter Gunnar, Gunnar hadde nettopp mista moren sin og han og pappaen var veldig lei seig. Pappaen til Gunnar hadde tatt sykkelen til en som heter Vilde og Gunnar bestemte seg for og gi den tilbake dagen etter men han håpet at ingen var hjemme men plutselig dukket mammaen til Vilde opp og ropte på Vilde og så fikk hun sykkelen sin til bake

  149. Bokutdraget handler om gunnar som ser faren hans stjele sykkelen til den gunnar er forelska i, det ender opp med at gunnar tar med sykkelen unna huset hans og med uhell gir den tilbake. Jeg synes boka ikke var noe mye gøy fordi det ikke var noe mye «futt» i boka. Terningkast 2

  150. Gunnars rekordbok. Det handler om en som heter Gunnar, han har en pappa men ikke en mamma, hun døde, familien er ganske lei seg. Gunnar liker en jente som heter Vilde. Pappaen til Gunnar stjal sykkelen til Vilde. Så fant de sykkelen hennes. Den var sånn passe bra. terning kast 3

  151. Boken Gunnars Rekordbok handler om en gutt som heter Gunnar, mammaen til Gunnar har død og pappaen har blitt til (verdens mest triste mann). Jeg gir den 2 av 6 terningkast.

  152. Gunnars Rekordbok handler om en gutt som heter Gunnar.
    Han var litt trist og han hadde ikke noen mamma og pappaen brydde ikke så mye om Gunnar. Han leste en bok om verdensrekorder. Boka hadde litt lite spenning og den traf meg ikke helt. Jeg ambefaler boka for 8 åringer. Terning kast 3

  153. Boken handlet om en gutt som het Gunnar som bodde bare med pappaen sin.
    Han hadde en bestevenn som het Sivert.
    Jeg synes den var litt kjedelig fordi den var på nynorsk og jeg skjønner ikke så mye nynorsk.
    Så jeg gir den terning kast 3.

  154. Den traff meg ikke helt for den hadde litt lite spenning.
    Den kunne vært litt lenger og litt mere spenning
    Terning kast 4

  155. Gunnars rekordbok: den handlet om Gunnar. Det så ikke ut som han hadde det så bra. Han likte og lese i boka si. Jeg synes IKKE boka traff meg så bra så jeg gir den terningkast 1/6

  156. Boken Gunnars Rekordbok handler om en gutt som heter Gunnar, han skriver en dagbok,
    Der skriver han f.eks om pappaen hanes som er (verdens tristeste mann, og om beste vennen hannes som heter Sivert, og om mammaen som er borte.
    Jeg ambefaler denne boken her for folk som er ca 10 år.
    Terningkast 2.
    Terning

  157. eg likte ikke boka
    Boka handlet om ein gutt som het gunnar var forelsket i ei jente som hette vilde

  158. Eg synes boke var kjedelig fordig det var ingen bilder.
    Boke handler om gunnar som skriv ei rekord bok.

  159. Den var heilt ok. Den handler om ein gutt som heiter Gunnar og mora hans var vekke
    TERNINGKAST: 5 BYE BYE ALLE SAMMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SLAY QUEEN

  160. boka er gøj eg likte den. Boka handlar om ein gutt. Det er ein del verdensrekkordar med i boka. Pappen til gutten tok sykkelen til ei jente. Guten spiste to skiver med leverpostei. Guten si mor var vekke.

  161. Boka handler om ein gutt som heiter Gunnar så liker ein jente som heiter Vilde men pappen til gunnar stelte sykkelen til vilde . Moren til gunnar har død såå familien er velidig
    triste . Eg synes at boka er bra og litt dårlig eg gir terningkast 6 top.

  162. moren hans er død og faren er veldig lei seg og han er lei seg. og han er litt forelsket i vilde og faren tok sukkelen hennes så hun ble lei seg men så tok han sukkelen til henne også blei hun veldig glad og moren til vilde og gjedde han 100 kr. og boka hndlet om mange verdens rekorder. den var litt bra og litt rar men eg gjer den 6 ut av 10.

  163. Den var passe bra. Den handlet om at Gunnar har en hemmelig rekordbok.Pappa tar sykkelen til Vilde.Og Vilde blir veldig lei seg.Og derfor får Gunnar en 100 lapp.Men Gunnars mamma er borte.Og Gunnar er forelska i Vilde.Terning kast 2.

  164. boka handler om ein liten gut berre med pappen sin på grunt av mora hans er vekke og dei har det fint og dey er nesten alldri glad men ein dag når pappen hans tok ein sykkel fra ein liten jente så blei han glad og køyrte runt plasen på ein liten sykkel og ho jenten blei lei seg så når han fek takk i sykelen så blei ho glad ien og han lille guten fekk ein 100 lap. Boka var gøy og spennande. Det var tullete når pappaen stjal sykkelen og køyrde rundt på den🥰😆😆😆.

  165. denne boka var litt gøy eg hadde lest den videre vist eg hadde denne boka heime.
    Boka handla om ein far som stjal sykkelen til ei jente som hette vilda og so sto sykkel uten for huset til Gunnar og so trude Vilda at han hadde funne sykelen hennes.

  166. Boka handler om Gunnar så liker ein jente så heiter Vilde.
    Faren til Gunnar stelte sykkelen til Vilde.
    Moren til Gunnar hadde død så da va familien til Gunnar litt lei seg.
    Eg synest boka var heilt grei ikkje noe for meg.
    Eg gir terningkast 3.

  167. Boka handlar om Gunnar. Mor til Gunnar har død og faren har fått veldig sorg. Boka var kjedelig. Eg gir den ternekast 3. Den passer for folk som ikke liker at så mye skjer.

  168. Denne boka var lite sigma eg gir den 2/6 terningkast. Denne boka fikk meg til å miste mewing streaken min. Boka var mid og beta Den handlar om ein beta gut som heiter Gunnar og faren har lite rizz og var bare deprimert og faren edga sykkelen til Vilde

  169. Boka handler om Gunnar som skriv sin egen rekord bok.
    Og han liker ein jente som heiter Vilde.
    Eg likte ingenting i boka siden det ikkje var spennende og det var jo ingenting med rekordane.

    Terningkast 2

  170. Boka handler om sigma Gunnar som lager en rekordbok. Han prøver å rizze ei som heter alpha Vilde. Faren til Gunnar edged vekk sykkelen til Vilde. Jeg syntes boka var mid. Men Gunnar var litt kai cenat. Terningkast 3 av 10.

  171. Boka handlar om ein gut som heitar Gunnar han har lagt sin eigen Rekordbok om folk han kjenner. Og at faren er deppa og liker ikkje spisse mat med sønnan sin. Eg gir denne boka terningkast 3/6

  172. Det er ei heilt ok bok. Lucky for eks er jo fra Guinness boka og eg har lest alle. Eg syntes det var morsomt at noko fra rekordboka er med. Den handlar om Gunnar og om faren, Sivert og Vilde. Eg gir den 5/10.

  173. Gunnar’s rekord bok handler om Gunnar som skal skrive om ein rekord bok. Pappaen til Gunnar stjeler ein sykkel som Gunnar må levere tilbake Eg likte ikke boken heilt, fordi Eg syntes den var skjedelig. 2/6

  174. SIMON!
    NAVN PÅ BOKA: GUNNARS REKORD BOK
    HVA HANDLER BOKA OM?
    BOKA HANDLE OM GUNNAR HAN SKRIVER SIN EGEN REKORD BOK PAPPAEN TILGUNNAR STJELER EN SYKKEL GUNNAR LEVERER SYKKELEN GUNNAR FÅR FINNERLØNN SOM HAN IKKE VILE HA.

    HVA SYNES U OM BOKA OG HVIRFOR?
    JEG SYNES BOKA ER DÅRLIG, FORDI DET SKJER SÅ LITE.

    HVEM PASSER BOKA TIL?
    BOKA PASSER FOR SMÅ TRINN.

  175. jeg syntes ikke boken var så bra med den var grei den var helt ok med det var veldig litte spennig fordi at bare var at den var en stjålet sykkel og at han ikke sa noe

    jeg vil gi de en 3/10
    ternig kast 2/6

  176. Denne boka var ikke min favoritt, den var ikke så bra syntes jeg. jeg hadde anbefalt til dem som liker vennskapsbøker.
    Terningkast 1/6

  177. Da vi leste innledningen så tenkte jeg, «nei, dette er ikke en bok for meg», men da vi leste den så var det ikke så verst. Ikke den beste, men heller ikke den verste. Jeg lurer på hvorfor de de ikke skulle si noe til faren, og jeg skjønte ikke hvorfor damen med lange negler negler skulle ha det. Jeg gir det «BRA».

  178. Jeg likte ikke boken så godt fordi den var litt kjedelig og ikke så spennende. Jeg synes det var også litt vanskelig å forstå.
    Men om du liker vennskap så kanskje du ville ha likt den boken.😜🍄🐼🥑🍦

  179. Altså jeg likte ikke boken så godt fordi at det var litt vanskelig og skjønne
    hva som skjedde . Boken tror jeg kanskje passer folk som er litt yngre ( jeg er tolv og går i syvende ) kanskje femte klasse ? . Men det er jo min personlige mening.🤗

  180. Min Anmeldelse er at denne boken var litt bra assa passe bra fordi at den var dramatisk og morsomt. Fordi at denne boken handlet om en gutt som hadde en far som var en alkoholiker og at moren var dø.

  181. Det var ikke en god bok for min del. Eg bare likte den ikke så godt den var ikke spennende eller gøy så den var kjedelig. no cap

  182. jeg synes boka var bra. vi fik vite masse om boka. på bare side 2 boka var spennene det
    var masse kule ting som de gjorde. pappaen til Gunnar stak av med sykkelen til Vilde.
    jeg gir boka 8,7\10. hoved person Gunnar. pappaen til Gunnar stakk av med sykkelen til Vilde når hun er på trening da går Gunnar og setter sykkelen tilbake. da ser moren til Vilde det. da blir hun glad for at Gunnar fant sykkelen til Vilde, men det hun ikke viste var at det var faren til Gunnar som stjal den.
    den er lit lett og lese boka
    den er på ny norsk
    det beste var at Gunnar ga sykkelen tilbake. jeg synes flere burde lese boka

  183. det var to personer som var viktig i denne og det var Vilda Gunnar Sivert og Gunnars pappa. Handlingene foregår ute i et nabolag . Jeg gir den 3/6 den kunne ha vert bedre og den hadde ikke så mye action. Det er en bok som handler om love. Teksten var lit bra fordi den var litt kult når den handlet om når pappen til Gunnar kom hjem med sykkelen til Vilda til huset til dem. Boka var i nynorsk. det var lit viktig når hun trodde at hun hun missa hun`s sykkel.

  184. Gunnars rekordbok
    Gunnar skulle trille sykkelen til Vilde sin hus men så so moren til Vilde Gunnar holdte sykkelen til Vilde. Hun smilte og sa har du funnet sykkelen til Vilde hun kommer til å bli sikkelig glad. Så ropte hun til Vilde. Da so Vilde på vinduen og so at Gunnar holdte Sykkelen hennes den gule sykkelen.
    Gunnar, Vilde, Pappaen er viktige personer. det skjer ute i et nabolag.
    Sjanger: Vennskap
    Jeg liker at det er sånn at Gunnar hjelper faren hans. og at Faren gjør noe som at sønnen/Gunnar må gjøre. Jeg liker det Vennskap i denne boken. Gunnar er veldig Hjelpsom. det var ikke så lett å lese fordi det var i ny norsk. men det som var dumt er at det var i ny norsk. 2/10

  185. Gunnars rekordbok er en grei bok men Gunnars rekordbok er en bok med veldig annerledes interesser en det jeg trodde , dette er min grunn for at jeg ikke liker boka en annen grunn for at jeg ikke likte denne boka fordi den var på nynorsk .Men jeg likte at mye av informasjonen er i starten av boka. Hovedpersonen er Gunnar , Gunnar har en pappa men ikke mamma. Gunnar er forelsket i Vilde , faren til Gunnar er litt tøysete, pappaen til Gunnar stjeler sykkelen til Vilde . Gunnar må trille sykkelen tilbake til Vilde sitt hus uten å bli avslørt .Ofte så pleier pappaen til Gunnar å smile litt når Gunnar vil gjøre oppvasken det er veldig sjeldent. Sjangeren er vennskap. Jeg syntes at denne boka er spennende men ikke overaskende. Jeg gir denne boka terningkast 1.Dette skjer ute i et nabolag .Denne boka er for 5-7. trinn.

  186. bra bok mye spennende
    og den er en bra bok for mange og jeg likte Mange deler
    jeg syntes den boka er bra og den heter Gunnars rekordbok
    hoved personen er Gunnar terning kast 5/10
    det er en drama bok. boka handler om at Gunnar sin Pappa låner sykelen til en jente i klassen og dagen etter blir hun lei sei og da tar Gunnar sykkelen til jenta og gir den tilbake det

  187. hovedperson: Gunnar andre viktige personer: Vilde, Sivert
    boken handler om Gunnar som er en tenåring som bor med pappaen hans. moren til Gunnar har forsvunnet. videre inn i boka får vi vite at pappen til Gunnar låner/stjeler sykkelen til Vilde. det skjer i et nabolag
    sjanger: vennskap. boken var spennende 5/10 syntes ikke den burde vinne boksluker prisen. anbefales 4.-7. litt vanskelig og lese siden den er på ny norsk.

  188. Jeg syntes at denne boka var veldig kul og spennende!!! Den handler om at Gunnar var hjemme alene en dag og da faren hans hadde kommet hjem med en gul sykkel, men Gunnar hadde sett den syklen før, det var Vilde sin sykkel! neste dag spurte Vilde: har dere sett syklen min? den er gul, ingen? Gunnar ville jo si at faren hans tokk den men bare får å låne da. de viktigste personene er: Gunnar, Vilde, Sivert og faren. Dette fåregår ute i nabolaget. sjanger: vennskap. Jeg syntes at det var bra at Gunnar ga tilbake syklen men det var også litt dårlig at den var på nynorsk. Jeg syntes at den tar opp et viktig emne som er at Gunnar prøver å være hjelpsom og hjelper faren sin. den er på nynorsk så jeg syntes at ikke var kjempe vanskelig å lese men heller ikke så enkel du bør lese den vis du liker vennskap bøker! heller.5.-7.

  189. Boka handler om en gutt som er forelska i en jente som heter Vilde.
    Hovedperson: Gunnar og Vilde.
    Det skjer hjemme og på skolen.
    Boka er en drama, vennskap og litt drama bok.
    Jeg mener at teksten er ganske spennende.
    Jeg ville gjerne at boka kunne vært lengere fordi det ble så spennende, men den var på nynorsk.
    Ja boka tar opp et veldig strort enme.
    Nei den er ikke lett å lese, fordi den er på nynorsk.Men veldig bra bok.
    Det beste er egentlig alt.
    Det dårligste er egentlig ingenting.
    Ja jeg syntes alle burde lese boka.
    Teksten er litt vanskelig.
    Ja jeg synets boka burde vinne!

  190. Denne boka heter Gunnards rekord bok. og den er ok men ikke den beste. Hvis du liker og lese da passer den sikkert for deg. Hoved personen er Gunard.
    terningskast 3.

  191. Gunnars rekordbok.

    Jeg synes denne boken var grei, den var litt spennende. Jeg har ikke noen spesielle anbefalinger, så for meg blir terningkastet 3 🙂

  192. Gunnars rekordbok er veldig spenene. jeg likte boken og jeg likte at han turte og gi til bake sykkelen til Vilde. og jeg tror faren hans var sliten så han tok sykkelen for å komme hjem fortere. terningkast 5/5

  193. denne boka er ganske bra men ikke den beste anbefaler jeg den ja og nei det er fordi hvis du elsker å lese kunne du ha liket den en del men hvis du ikke liker å lese så er det mitt i mellom noen kommer til å like den noen kommer til å ikke like den for meg så var den mitt i mellom men en ganske fin bok håper du liker den

  194. Gunnars rekordbok
    Jeg syns at boka er passe bra…
    Jeg likte når hu fikk en hundre lapp av Vilde.
    Og når hun løp til garasjen med sykkelen sin.

  195.  
    Denne boken virker rar.
    Jeg tror den handler om en gutt som har en merkelig pappa.
    Hovedkarakterene i boka er en gutt og en merkelig pappa og en jente.
    Sjangeren på denne boka er vennskap.
    Den hadde vert bedre hvis den var på oslosk.

  196. Likte boken litt ikke så veldig litt kjedelig terning kast 3/6 det kunne vært mer spenning det kunne ha skjedd litt spennende ting syns jeg da jeg anbefaler den til 12-14 for de som liker lite spenning grunnen til at jeg syns det er lite spenning er siden meste parten av boken er snakking.
    .

  197. (Gunnars rekordbok) eg synest det var ei spennande bok med den eldste mannen som har vert på månen. men eg skjønte ikkje korfor han stjal sykkelen terningkast 4

  198. Gunnar skriver en rekordbok. Han skriver om verdens beste venn Sivert.
    Men er Gunnar forelsket? Han skriver også om verdens tristeste mann-pappa. Men ikke om mamma fordi hun er borte. Jeg synes boka var bra, og jeg gir terningkast 3.

  199. Jeg synes at boken var helt grei, men den var ikke så spesiell.
    Boka handler om Gunnar, moren til Gunnar er død så da oppfører faren til Gunnar seg litt rart.
    Det jeg husker best fra boken er da faren til Gunnar stjeler sykkelen til en som Gunnar er forelsket i som heter Vilde.
    Jeg gir boken terningkast 2/6, fordi den føltes veldig uoriginal.

  200. Boken var grei. Kunne hatt litt mer spenning. Jeg gir den 5/10. Kunne lest den. Den var litt trist. Boken handler om Gunnar. Moren er død og faren oppfører seg litt rart. Jeg husker best da faren stjal sykkelen. Det er litt hoveddelen av det man leser.

  201. Jeg likte ikke helt boken, fordi den var kjedelig fordi , den handler om at Gunnar har en rekordbok og i den skriver han alle rekordene sine i. Og så var ikke den så spennende. så jeg vil gi den terningkast 4.

  202. Gunnars rekordbok var ganske kjedelig fordi det var ingen action i boken. Ingenting skjedde liksom. Men det Jeg likte var når faren hadde stjålet en sykkel når han gikk hjem jeg gir boken en 5/10 fordi det kunne vært mer action.

  203. Jeg synets denne boken var ganske gøy.Det var kult og vite om rare verdensrekorder.Jeg syntes det var spennende når faren kom kjørende på sykkelen til en i klassen til Gunnar.
    Det var litt trist siden faren var jo lei seg på grunn av moren til Gunnar er død.
    Jeg tror at han stjeler på grunn av at han kanskje har mistet jobben og må stjele for å få penger. Det var bra at Gunnar ga tilbake sykkelen, men det var jo ikke bra at han ble betalt. Jeg tror at faren stjeler ting, venter litt og så later som han har funnet den.Da blir de glad og tror at han er snill og han penger som belønning selv om det var han som tok den.

  204. Jeg liker boken litt. Den var interessant og litt gøy. Jeg likte ikke at det var nynorsk.
    jeg likte delen der han ga sykkelen tilbake, og de trodde han hadde funnet den.
    Jeg anbefaler den til 11-13 år. j
    Jeg gir den en 6,8-10

  205. Jeg har lest Gunnars rekordbok. Den var ikke så bra fordi jeg ikke liker bøker som handler om Vennskap,og fordi jeg ikke liker bøker som er på nynorsk. Jeg gir boken 2/10.

  206. Denne boka handler om ein gutt som heiter Gunnar. Og faren hans tok sykkelen til Vilde så ga han Gunnar den til bake. Eg synst at boka var bra eg gir boka 4/6.

  207. Boka var ikkje så spennande det var lit spennade når han skulle gå levere tilbake sykkelen til vilde. eg gjir boka terningkast 3

  208. Det var en helt grei bok,😶‍🌫️ men falt ikke helt i smak. Synd😭synd😭synd😭
    Jeg gir boken terningkast «3,5 av 6»🫨🫨🦥🦥
    Kan passe får barn mellom 8 og 12 år.😶😶

  209. Det var en helt grei bok, men falt ikke helt i smak. Synd.
    Jeg gir boken terningkast «3,5 av 6»
    Kan passe får barn mellom 8 og 12 år.

  210. Det var en helt grei bok, men falt ikke helt i smak. Synd.
    Jeg gir boken terningkast «3 av 6»
    Kan passe får barn mellom 8 og 12

  211. Det var en litt gøy bok men falt ikke helt i smak, kan passe får barn under 12 år
    Gir boken terningkast «3 av 6»

  212. Boka var litt trist .Gunnar sin far var lei seg fordi moren hadde død ,og gjør mye rart som å stjele sykkelen til Vilde .
    Terningkast 2 .
    Ambefaler denne boka fra 9/14

  213. Litt trist bok. Pappaen til Gunnar er trist fordi mammaen er dø. Og nå har pappaen stjal sykkelen som tilhørte vennen til Gunnar Vilde. Pappaen til Gunnar oppfører fart.
    Denne boken passer for barn imellom 8-15
    Jeg gir den terningkast 4\10.

  214. Det er en trist og fin bok.Pappaen til Gunnar er lei seg for at mammaen er død og han gjør ikke så bra ting og han stjelte sykkelen til Vilde. Terningkast 3.Anbefales for 8-13 år

  215. Litt trist bok og fin.Gunnar sin pappa sorger over at moren er død.Pappaen stjeler sykkelen til Gunnars venn Vilde og oppfører seg rart.
    Jeg synes ikke boken var gøy.Den passser fra 8-12 .
    terningkast 2.

  216. jeg synes den var spenenene og bra.
    man den var litt Trist .
    jeg gjir den terninkast 5av 6 .

    Den passer til 9 til 14 år

  217. Boken heter Gunnars rekord bok og ble utlagt i 2024.
    Utdrag: Boken handler om Gunnar som mistet moren sin og faren var veldig lei seg, så faren begynte å drikke alkohol. Faren stjal sykkelen til en som heter Vilde, og Gunnar er veldig forelsket i henne. Faren til Gunnar snakker nesten ikke med Gunnar og lager middag sjeldent.
    Jeg synes boken er litt trist fordi Gunnar har en tyv og alkoholiker som far.
    Terning kast: 4 av 6 🎲😐

  218. Boka er trist og spennende fordi moren til Gunnar er død, faren savner henne veldig. Men en dag sykler pappa hjem på Vilde sin sykkel.
    Boka passer best for de som er 9-14 år. Terningkast 5

  219. Fin og litt trist bok. Gunnar’s mor er død og faren er fryktelig trist og oppfører seg ikke noe bra. Han stjeler sykkelen til Vilde. Terningkast 3. Passer for barn mellom 8 og 12.

  220. Jeg synes denne boken var litt trist, siden Gunnar ikke hadde ei mor og på grunn at faren hans ikke oppførte seg sånn som vanlige foreldre. Jeg synes at det var kjekt og snillt av Gunnar å levere sykkelen tilbake. Jeg gir boken terning kast 4 og anbefaler den til barn fra 5-11 år.

  221. Boka er om en gutt som heter Gunnar. Jeg syns at den var helt grei. Jeg kunne sikkert ha lest resten av boken, for de at den var spennende, og boken var ganske trist. Den handlet om en gutt som ikke har en mor. Han bor med pappaen som er veldig trist. Pappaen stjal sykkelen til Vilde. gutt en mote levere sykelen til bake.

  222. Boka handler om en gutt han heter Gunnar å faren er rar og liker å stjele sykler til små barn. han er en slem pappa som ikke bryr seg om lille Gunnar. boka var ingenting spennende

  223. Jeg syns at den var helt grei. Jeg kunne sikkert ha lest resten av boken, for de at den var spennende, og boken var ganske trist. Den handlet om en gutt som ikke har en mor. Han bor med pappaen som er veldig trist. Pappaen stjal sykkelen til Vilde. gutt en mote levere sykelen til bake.

  224. Jeg syntes at denne boken passer ikke helt til meg. Det er fordi denne boken handler om vennskap og jeg liker og lese om spenning. Jeg gir denne her en tre ov seks.

  225. Jeg synes at boka var ganske kjedelig. Det kjede ikke så mye vi fikk på en måte vite alt som skal skjer boka fra utdraget. I tillegg var

  226. Jeg likte boken, men den var litt kjedelig og ikke helt min favoritt type bok siden jeg er mere glad i spenning. Det er ikke noe galt med boken egentlig bare ikke min favoritt.

  227. boka handler om en gutt som heter gunnar, og faren er en rar mann som liker og stjele sykler til små barn. og han er en slem pappa som ikke bryr seg om lille gunnar. jeg synes boka var veldig kjedelig, og boka passer for de som går i 4 klasse.
    ternings kast 1 av 6

  228. jeg synes boka var ok fordi det er ikke helt min type bok og jeg synes boka passer til folk som liker vennskaps bøker og boka handler lit om at en gutt sin far tok sykkelen til Vilde terningkast: 3/6

  229. ganske dårlig det var om at han skulle levere sykkelen for han sitt fulle pappaen sånn stjal sykkelen og den pappaen stjal fra var han som var forelsket

  230. denne boken handler om en pappa som tar/låner sykkelen til en som heter Vilde også sier Gunnar sønn til pappaen også sa Gunnar til pappa at han må lever sykkelen til Vilde men han nekter men så tenker Gunnar litt så syns han at han sjøl burde levere den uten att å si at det var pappaen så dro han å sa at han fant sykkelen også gidde Vilde Gunnar en klem også synes Gunner det føltes ut som slow motion så gidde bestemora til Vilde Gunnar en 100kroning men han vill ikke ta den i mot siden pappan stjal sykkelen terning kast 4/6 boka passer for unger på foster hjem

  231. Den var veldig bra hadlet om noe viktig som at faren drikker og at gunnar ikke har det så bra det er viktig tema for barn

  232. boka va drit men den hangla om det dumb pappa han va en alkoholiker han stjelte en barn sykkel.
    boka va den dårlig og ikke noe spenende.
    0av6

  233. Den var passe bra for meg fordi det var ingen ting som skjedde, det ble litt spenning når sykkelen til Vilde ble stjelt.

  234. Boka handler om en gutt som heter Gunnar og han har pappa som stjal sykkelen te Vilde. jeg syns boka er dårlig fordi jeg liker ikke denne boka.. boka passer te folk som er kjedelig.
    fordi den er dårlig, terning kast 0. 😊

  235. Det var kjedelig for meg begrunn av det ingen var nesten som skjedde uten om at Vilde sin sykkel blei stjelt.

  236. den handler om et barn som heter Gunnar som har en dårlig pappa som er en alcaholicer
    og stjal en sykkel til en venn og han fikk dårlig sanvitighet så han prøvde og gi den tilbake.
    jeg synes at den er ikke så bra fordi at jeg liker ikke at foreldre er sånn men var en bra historie 2/6

  237. Den var veldig bra hadlet om vikige ting som barn må få høre om for det barn som ikke har det så bra det derfor var det veldig bra tema

  238. Jeg synes den ikke var så gøy og høre eller lese av fordi den var litt kjedelig jeg gir den terningkast 2/10.

  239. Boken er ok. Jeg likte ikke at det ikke var spenning. Men boken er om en gutt som har en mor som er vekke og en far som ikke snakker mye med han. Jeg trur boken er på nynorsk. Faren drikker litt, og gutten havner i noen problemer. Han er og forelsket i en jente. Boken er litt trist, men den er ok.

  240. Den var SUPER, fordi den var spennende, gøy, morosam og masse meir eg likte den boka kjempe godt. Eg synest at det var bra at denne boka ble laget. 🙂

  241. Jeg likte ikke denne gboken fordi den var på nynorsk og den handlet ike om noe spesielt bar om hans egen rekrords bok j3eg synes dette var en dårlig boken derfor gir jeg den en 1 av 10.

  242. Boken «Gunnars rekordbok» er veldig intressant, men litt uvant fordi det var på nynorsk, men jeg forstå mest av boken. Boken handler om en gutt som heter Gunnar, og faren har drikkeproblemer, og det er ikke bra hjemme. Jeg annbelar det for 5-7 klasse, og jeg gir terningkast 4/6, fordi, det var noen ord som jeg kunne ikke forstå men det var en god bok.

  243. Klasse 5a Rensvik skole: Det var uvant å lese nynorsk. Dette har vi nesten ikke gjort før. Det var artig å høre om alle rekordene i boka. Noen av klassen synes det var lite handling, andre synes den var spennende. Boka handler om kjærlighet og sorg.

  244. denne boken handler om en gutt som heter Gunnar og han skriver sin egen rekordbok jeg gir den 2/10.fordi det ikke er en bok for meg.

  245. Den handler om en som heter Gunnar han har en bok som heter Gunnars rekordbok og den handler om mange ting jeg gir den en 7\10

  246. Boka var helt ok men det gir ikke mening at han skriver at han har sittet i en tatoveringstol i 1000 timer. og han skriver om sine gene tanker.

  247. Forfatter:Anders totland

    Utgitt:2024

    Forlag: Vigmostad og bjørke

    Boken handler om en gutt som heter Gunnar som kommer i noen problemer. Han har det ikke så bra hjemme fordi faren hans drikker litt. Jeg synes det var litt trist siden faren og Gunnar nesten aldri snakker sammen. En dag kom faren til Gunnar full på sykkelen til vilde han føltes seg helt forferdelig.
    Haaaaddddddeeeeeee

  248. forlag:Vigmostad & Bjørke
    forfatter: andres totland
    utgivelse år: 2024
    boken handlet om en gutt kalt Gunnar som var forelsket i en jente kant Vilde og moren hadde død en dag kom faren full inn i huset med Vildes sykel. jeg likte utdraget fordi det på en måte høres ekte ut og at man faktisk blir glad i karakterene det føles som folk på en måte og sist men ikke minst så er den bare veldig bra skrevet.

  249. Tittel: Gunnars rekordbok
    Forfatter: Anders Totland
    Forlag: Vigmostad & Bjørke
    Utgivelsesår: 2024

    Gunnar er en gutt med en mor som er vekke, og en far som snakker ikke mye med ham. Han er venn med en jente som heter Vilda, og to gutter som heter Sivert og Birger. Boken handler om vennskap, som egentlig ikke er min type greie. Boken var ok, jeg liker den ikke, men jeg hater den heller ikke.
    Terning kast 4/6.

    🤫🧏🏻‍♂️

  250. Tittel: Gunnars rekordbok
    Forfatter: Anders Totland
    Utgitt i 2024

    Boken handler om Gunnar Gunnar har en rekordbok der han skriver om masse forskjellige ting. Faren til Gunnar er litt rar av og til. En dag når Gunnar er hjemme, har faren gjort noe han ikke burde gjøre og Gunnar må ordne opp i det.

    Jeg likte godt utdraget, for det var gøy, trist og spennende og jeg fikk lyst til å lese mer. Jeg har lyst til å vite hva som skjer. Boken passer for folk i alderen 9-13 år. terningkast 5 1/2 av 6.

  251. Forfatter: Anders Totland
    Forlag: Vigmostad & Bjørke
    Utgitt: 2024
    Boken handler om en gutt som heter Gunnar. Gunnar har ikke mor så da er det bare han og faren. Noen dager spiser Gunnar og pappa sammen, og noen dager spiser Gunnar alene. Gunnar har en rekordbok som han skriver om vennene sine og faren sin. En dag kom faren til Gunnar hjem mens han var full. Han satt på en sykkel, men ikke bare en normal sykkel. Det var vennen hans Ava sin sykkel. Nå må han bestemme seg om han skal gi tilbake sykkelen eller bare la den ligge.

  252. Forfatter: Anders Totland
    Forlag: Vigmostad & Bjørke
    Utgivelse: 2024
    Jeg synes boken var gøy og litt spennene, jeg lurer litt på om Vilde og Gunnar blir sammen og om Vilde finner ut at det egentilg var faren som tokk sykkelen. Gir den ternigkast 4/6 passer for 10 til 14 år

  253. boken handlet om en gutt som het Gunnar og han har det litt vanskelig. faren gjorde noe dumt når han var full, og Gunnar må fikse det. det er ikke min type bok, men det er helt sikkert noen som kjenner seg igjen i denne boken, og synes at den at comforting. terningkast 4 av 6

  254. Eg likte den ikke fordi Gunnar tok ut av oppvaskmaskinen og foreldre burde gjøre det. Men eg likte at han fikk 100 kr. Jeg liker ikke at han ga tilbake sykkelen 2/6

  255. Forfatter:Anders Totland.
    Forlag:Vigmostad & Bjørke
    Utgivelsesår:2024
    Gunnar skriv si eiga rekordbok. Han skriv ut sine eigne tankar om verdas beste ven – Sivert, om verdas tristaste mann – pappa, og om alt han opplever. Men ikkje om mamma. For mamma er borte. Gunnar navigerer gjennom sorga, samstundes som han berre vil vere ein vanleg gut som kanskje også er forelska i Vilde? I utdraget har pappa gjort noko dumt, og Gunnar må ordne opp.
    Jeg liker hvordan han ordner opp og hvem vet kanskje Vilde og Gunnar blir sammen.
    Jeg likte boken og temaet så jeg gir den 5/6
    Takk for meg.

  256. boken var ok og den var litt rar.
    boken var ikke helt min type
    boken passer for barn mellom 8-11.
    Terning kast 3

    • boka handler om en gutt som er lei av at faren drikker alkahol
      også er han lei av at faren stjeler sykler av små barn.
      jeg synes boka var veldig veldig skjedelig jeg er ikke litt interisert i
      drama bøker. jeg gir boka en 1/6

      • Gunnars rekordbok

        Boka handler om Gunnar. Han har verdens bestevenn, verdens tristeste far og han har ingen mor. Han lager en rekordbok som han skriver mye rart. Og han er også forelska i Vilde #.Men han er nødt til å rette opp i faren hans feil.

        #Vilde har svart hår, gul sekk, gul sykkel som hun alltid bruker og hun er turn jente.
        Jeg likte at boka handler om noen som prøver å rette i en feil, men jeg likte ikke at boka er på ny norsk.

Til toppen