Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Blodvenner

2023 2 anmeldelser

Av Heidi Christine Schømer Illustrert av Camilla Billett   Det er ikke alltid så greit å være Ruby. Kusinene Mille og Maria har hverandre, men Ruby har bare seg selv. «Du kommer til å få mange venner,» sier mamma. «Jeg Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

elskerbøker123

elskerbøker123

Skrevet 30. januar 2024 av elskerbøker123

Hvorfor du MÅ lese Blodvenner!

(Forfatter: Heidi Christine Schømer.

Illustratør: Camilla Billett.)

Jeg syntes boka var så fantastisk og kjempefin slutt.

Blodvenner er ikke en del av en serie. Boka handler om vennskap og hvordan det er å få venner, miste venner og ganske mye om hester.

Boka handler om en jente som elsker ridning og får besøk av søskenbarna sine til jul. Søskenbarna er bestevenner og da føler jenta seg alene. Alt jenta ønsker seg er en venn, en venn som er bare hennes.

Boka var lett å lese og den var delt inn i kapitler og det syntes jeg var så fint. Boka er på bokmål og boka har bilder som forteller teksten.

Jeg syntes at blodvenner er en ganske kjent bok som mange har lest før. Hvis blodvenner ble en film, hadde mange barn likt å se den.

Starten av boka var på Lucia når jenta besøkte søskenbarna sine. Begynnelsen av boka var rolig og ikke så mye som skjedde. Slutten av boka var vidunderlig og veldig bra.

Jeg syntes forfatteren er veldig kreativ og flink til å lage en så fin og rørende bok. Blodvenner er den beste boka Heidi har laget så langt.

Boka handler om en jente som ikke har venner, ho vi ha en venn som er bare hennes. Jeg tror alle forfattere bruker lang tid til å skrive, så de har nokk brukt lang tid til å skrive boka tipper jeg. Jeg anbefaler boka til alle barn og ungdom som liker hester og vennskap.


Thea

Thea

Skrevet 18. januar 2024 av Thea

Den var helt ok 3/10 den var kjedelig fordi den hadde ingen spenning

Til toppen