Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Esters univers – bonusbror og marsvintrøbbel

2023 42 anmeldelser

Av Oda Valle   Ester bor en uke hos mamma og en uke hos pappa. Det går helt fint! Helt til i dag. For mamma har blitt kjæreste med Tor og nå skal de flytte sammen. Men det er ikke Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Marina

Marina

Skrevet 2. mai 2024 av Marina

Jeg og en venninne byttet bøker så fikk jeg lese den og den var ganske bra! Jeg vil at denne skal være med fordi jeg vil at andre også skal få lese den.


Snømannen Kalle⛄

Snømannen Kalle⛄

Skrevet 16. april 2024 av Snømannen Kalle⛄

Esters univers er en tegneseriebok som handler om en jente, som har en mor, og snart en bror og en far også-ufrivillig. Morens kjæreste har en gutt som heter Bo og hvem liker vel at tacokvelden deres blir et grusomt møte med en beskjed om at han derre Bo og kjæresten til morra si skal flytte inn!!!!???
Vi følger deretter Esters plan om å fjerne Bo, men funker det egentlig å farge noens hår blått?
Jeg mener at denne boka har for lite action og synes at den går får fort å lese. Anbefaler den til 8-11 år og gir denne 3/10.


Fozia

Fozia

Skrevet 11. april 2024 av Fozia

ESTER UNIVERS
Denne boken handler om en jente som heter Ester. Ester sin mor og far er skilt da hun var bare fire år. Plutselig får hun en forferdelig overraskelse. De spiste taco når moren sa at hun har en overraskelse.Hun trodde at hun skulle få et marsvin, med det var ikke akkurat det .Moren sa at Tor og Bo skulle flytter in.

Jeg synes at boka var fantastisk og gøy, som eksempel Hedda og Ester som har en plan for at Bo skal flytte.

Jeg anbefaler at du leser boken, jeg synes at denne boken fortjener å være superfinalist.Hva irriterte meg var at det var ikke mye spenning.Boken passer for 8 og 11.

Terningkast 5


gakori

gakori

Skrevet 11. april 2024 av gakori

esters univers:
esters univers var lit av en bok det var gøy å lese den. Tema det handler om en jente som heter ester og har en venn som hetter hedda ester ønsker seg et marsvin og hedda ønsker seg en skilpade men så flyyter kjeresten til ester sin mamma in og hun får en bror som heter bo. bilder for vær side. jeg ambefaler boka til alle. boka kan være med i bokslukeprisen. ternign kast 5/6 fordi boka har lite texst.


Gakori

Gakori

Skrevet 10. april 2024 av Gakori

Den er morsom og hun viser at det er mange følelser i boka og overraskelser. Det var en fin slutt og Hedda var glad i Ester og hun og Ester og Bo ble venner og det var morsomt nå hun tok hamstere og fant hamstere etterpå.

Vis flere anmeldelser

Til toppen