Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Familien Gnork

2022 28 anmeldelser

Av Thoralf Fagertun, Illustrert av Line Halsnes   Jungelmedisin, klysegutar og verdas viktigaste fotballkamp! Tom saknar bestevenen Martin, som ligg halvdaud på sjukehuset. Saman skulle dei vunne den superviktige fotballkampen mot den motbydelege erkefienden Preben og laget hans. Men utan Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

28 anmeldelser

emirhan

emirhan

Skrevet 13. mars 2023 av emirhan

den var morsom rar jeg ir 6/5


Matias

Matias

Skrevet 9. februar 2023 av Matias

Boken handler om tom som savner bestevenn Martin som ligg halvdød på sykehuset. Samen skule de vinne en superviktig fotballkamp mot erkefienden. Jeg likte denne bok fordi den er veldig morsomt når de viser familien Gnork men jeg gir den en terningkast 5 fordi jeg likte ikke at den var i nynorsk.


Ayishah💖🥹

Ayishah💖🥹

Skrevet 30. januar 2023 av Ayishah💖🥹

FAMILIEN GNORK:

Boka handler om at det er en viktig kamp som kommer, men Toms bestevenn er på sykehuset. Tom trenger en kur for å kurere Martin.
De viktigste personene i boka er Tom, Martin Og familien GNORK.

Tom sin venn Martin ligger på sykehus og Tom savner Martin. De skulle vinne en kamp sammen. Familien gnork flytter til byen og lager en medisin så Martin kan bli frisk igjen og spille i kampen. Ikke en normal medisin nei, igjennom forsøket i å lage kuren må Tom gjøre de farligste tingene du kan tenke deg.

Handlingen foregår I sykehuset og familien Gnork sitt hus.
Boka er morsom og challenging og jeg syntes at det er interessant. Jeg syntesboka er morsom fordi alt de må gjøre og fakten at familien GNORK var venn med en tiger😂. Jeg gir den terningkast 3 av 6.


Meryem

Meryem

Skrevet 13. januar 2023 av Meryem

Jeg synes boka er bra, gøy, morsom og spennene fordi boka er helt for barn men litt action inni blant. Jeg hadde anbefalt den til barn som liker dyr og morsom og spennene bøker..
Terning kast 🎲 5


ALAH

ALAH

Skrevet 13. januar 2023 av ALAH

Denne bøken er veldig morsom og spennende fordi det er mange kule dyr.
jeg anbefaler denne boken til folk som liker dyr og morsomme bøker.🐊💖

Vis flere anmeldelser

Til toppen