Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Mission 6: Kairo – Johnny 777

2023 45 anmeldelser

Av Bjørn Sortland og Ketil Selnes   – Du kan ikke stole på noen, Johnny. – Ikke på noen? – Nei. De hemmelige agentene Johnny 777 og ninja-prinsessa skal til Kairo på oppdrag for EHO. I Kairo har også ninja-prinsessas Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Vicktor

Vicktor

Skrevet 2. mai 2024 av Vicktor

Jeg har lest nesten hele serien og jeg synes den er veldig spennende fordi det er om en hemmelig organisasjon, det skjer alltid noe spennende. Jeg synes at Johnny 777 skal videre til bokslukerprisen.


Bolle man

Bolle man

Skrevet 2. mai 2024 av Bolle man

Denne boka er en fin bok, det er mange forskjellige bøker av jonny777 min favoritt må være 1 det er min favoritt.


Gakori

Gakori

Skrevet 11. april 2024 av Gakori

Johnny 777
Jeg likte Johnny 777 for den hva spennene å morsom jeg likte når det hva action.

Jeg likte godt hovedpersonen Johnny jeg synes han var kul og grei.
Jeg håper at den blir med i bokslukerpriser.


Adam

Adam

Skrevet 11. april 2024 av Adam

JOHNNY 777

JOHNNY 777 MISSION 6:KAIRO
Johnny 777 er en agent som jobber for EHO. Han drar på reiser med ninja prinsessen. I Johnny 777 mission 6 reiser Johnny og ninja prinsessen til Kairo for å finne arkeolog pappaen til ninja prinsessen som er forsvunnet. han har sporet opp dronningen nefertitis sin grav. En grav som sies og skjuler en stor skatt.

Men det er også flere folk ute etter skatten. Og så oppdager Johnny 777 at EHO er ikke til å stole på. Denne boken er kul, spennende og veldig morsom fordi det er morsomme bilder.Det er mye morsomt som når sjefene til EHO John Kaare Smith og Herman Härlich ble stengt inne i en konteiner. Denne boken er en action-bok.

Denne boken passer for alle som liker action. Jeg likte att denne boken hadde mange bilder. Jeg syns denne boken burde vinne bokslukerprisen.

4/6


Gakori$🧏‍♂️🤫

Gakori$🧏‍♂️🤫

Skrevet 11. april 2024 av Gakori$🧏‍♂️🤫

Denne boken var ganske rar men også ganske spennende. Noe som er dårlig er at det er en cliffhanger, så jeg vet ikke om det gikk bra med johonny 777. Jeg gir denne boken en 4/6 ganske bra bok.

Vis flere anmeldelser

Til toppen