Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Memoria

2022 8 anmeldelser

Av Maria Kjos Fonn. Illustrert av Skinkeape     Hva skjer med de levende i dødsriket Memoria? Bestemoren til Liv er verdens beste til å spille piano, røyke og banne. Men når bestemor dør og alle glemmer at hun noen Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Molly

Molly

Skrevet 11. april 2023 av Molly

Boka handler om Liv som har et veldig godt forhold til bestemoren sin, men da bestemoren dør er det bare Liv som husker at hun har levd. Liv kommer seg til en annen verden og der møter hun Eddie.

Jeg likte boka veldig godt fordi den er litt trist, spennende og morsom, den har ikke for mange bilder og den har fine karakterer. Jeg gir boka terningkast 5. Det jeg ikke likte med boka var at den ikke var så skummel som jeg håpet på. Jeg anbefaler denne boka.


den kule capybara

den kule capybara

Skrevet 27. mars 2023 av den kule capybara

Memoria

Maria kjosfonn er forfatter illustrert av skinkeape nam nam🤤
Boken ble utgitt i 2022.
Forlaget er Aschehaug

Hovedpersonen i boka er liv
Liv elsker bestemor og piano, men når bestemor dør er det noe rart …
Pianoet lager ikke en lyd.

Boken kan se skummel ut, men den er bare trist😢
Men den er fantastisk da😊
10/10(terningkast 6) den er trist☹️
Jeg slapp en tåre😭 hehehe😢
Denne boken passer for 9-11 !trist!
Du kommer til å få en tåre ellers😡
Hehe bare tulla(egentlig ikke) haha😁


Lak

Lak

Skrevet 27. februar 2023 av Lak

Den var veldig fin og trist og jeg elsker att man får komme in i spøkelse verden. Trist med bestemora da. Men den burde definetivt være med!!


Daniel

Daniel

Skrevet 17. februar 2023 av Daniel

Jeg synes boken «Memoria» var trist, spennende og fin, den handlet om Liv og bestemoren hennes som lærte henne pianoet, etter at bestemor døde var det som alle glemte bestemor, det endte bra til slutt og det liker jeg, jeg anbefaler dett og gir den 5 terningkast.


Mia

Mia

Skrevet 17. februar 2023 av Mia

Tittel: Memoria👻👻
Forfatter: Maria Kjos Fonn
Forlag: Aschehoug 2022
Side: 247

Denne boka handler om Liv som har en bestemor som er veldig glad i å banne og må øve på alt. Bestemora til Liv dør, og alle glemmer hun utenom Liv. Liv vil minne foreldra hennes om bestemora så hun drar til bestemora sitt hus for å hente ting som er bestemor sitt. Da hun er i huset til bestemora begynner hun å spille på pianoet. Da blir hun dratt inn i pianoet til et sted som heter Memoria👻 der alle de døde er. Liv vil finne bestemora og spør folk om hvor hun er, men da svarer ingen. Etter hvert finner hun bestemora, men hun er fanget i et rom som heter mellomrommet. Den som fanget hun, heter Günter. Liv vet ikke hvordan hun skal befri henne.

Jeg synes boka var bra fordi det var mye spenning. Den var dårlig fordi det tok lang tid før det ble spennende. Jeg anbefaler boka for dem som liker spøkelser og mystiske rom.

Jeg synes boka passer for barn 9-12 år. Jeg gir boka terningkast 4/6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen